Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Δευτερα 11 Μαρτιου 2024

 

Η Γερμανική Αστυνομία εισέβαλε σε σπίτια ανδρών με την κατηγορία της «ρητορικής μίσους» κατά γυναικών στο διαδίκτυο.

11/3/2024

Οι γερμανικές αρχές επιβολής του νόμου πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτια 45 ανδρών που κατηγορούνται ότι χρησιμοποιούν «μισογυνική» γλώσσα και βλάπτουν τα αισθήματα των γυναικών στο Διαδίκτυο.

Οι επιδρομές ήταν μέρος μιας ημέρας δράσης «καταπολέμησης του μισογυνισμού στο Διαδίκτυο», η οποία πραγματοποιείται μία ημέρα πριν από την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και πραγματοποιήθηκαν σε συντονισμένη προσπάθεια από το Κεντρικό Γραφείο της Γερμανίας για την Καταπολέμηση του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Φρανκφούρτη, την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εγκληματικής Αστυνομίας και αρκετές κρατικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου, σύμφωνα με το Associated Press.

«Παρατηρούμε πώς οι διαδικτυακές πλατφόρμες ολοένα και περισσότερο προβάλλουν την ρητορική του μίσους, της παρενόχλησης και των διακρίσεων, στοχεύοντας ιδιαίτερα τις γυναίκες», δήλωσε ο Χόλγκερ Μουνχ, επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Εγκληματικής Αστυνομίας της Γερμανίας.

Στη Γερμανία, η χρήση συκοφαντιών στο διαδίκτυο κατά των γυναικών και των μειονοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των μεταναστών και των τρανς ατόμων, μπορεί να τιμωρηθεί ποινικά ως υποκίνηση σε «μίσος».

Η καταστολή των λεγόμενων διαδικτυακών «εγκλημάτων μίσους» στη Γερμανία ακολουθεί τις κινήσεις άλλων κυβερνήσεων που διεισδύουν στο Διαδίκτυο για να ποινικοποιήσουν την ελευθερία του λόγου.

Στον Καναδά, ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό το πήγε ένα βημα παραπάνω και ζητά την εξουσία να φυλακίζει πολίτες για τους οποίους η κυβέρνηση υποπτεύεται ότι «θα μπορούσαν» να διαπράξουν «εγκλήματα μίσους» στο μέλλον.

Η Daily Telegraph αναφέρει ότι η πολιτική αυτή θα αποτελέσει μέρος του δυστοπικού «Online Harms Bill» του Trudeau, το οποίο καταπολεμά κάθε αντίθεση στην ακροδεξιά νεοφιλελεύθερη αυταρχική ατζέντα του καθεστώτος.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας, Αρίφ Βιράνι, υποστήριξε ότι αν κατέχουμε το νόμιμο δικαίωμα να φυλακίζουμε άτομα που δεν έχουν διαπράξει έγκλημα θα διαδραματίσει «πολύ σημαντικό» ρόλο στην πρόληψη της κριτικής των μειονοτήτων.

Σύμφωνα με τα μέτρα που προτείνονται στο νομοσχέδιο C-63, το οποίο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα, όσοι κριθούν ένοχοι για τέτοια εγκλήματα ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ποινές ισόβιας κάθειρξης.

Μετά τον Καναδά και η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, θέλει να καταστήσει παράνομες τις ανεξάρτητες φωνές βάσει του νέου νόμου περί… τρομοκρατίας!

Η «ρητορική μίσους» είναι καταδικασταία μεν αλλα δεν πρέπει να διώκεται πονικά, όπως και καμία άποψη. Αυτοί οι νόμοι αποσκοπούν σε ένα νέου είδους λογοκρισίας. Στη δημοκρατία δεν διώκονται οι απόψεις αλλα οι πράξεις. Δεν δηλώνουμε υπακοή σε ότι θεωρούμε πως παραβιάζει τις αρχές της δημοκρατίας και πολυφωνίας. Όσοι ακροδεξιοί νεοφιλελεύθεροι θεωρούν ότι δεν έχουμε δικαίωμα να σκεφτόμαστε και να λέμε διαφορετικά πράγματα από αυτά που αυτοί θεωρούν σωστά, ας χτίσουν νέα Νταχάου κι ας μας κλείσουν όλους μέσα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά τον Καναδά και η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, θέλει να καταστήσει παράνομες τις ανεξάρτητες φωνές βάσει του νέου νόμου περί… τρομοκρατίας!

10/3/2024

Η βρετανική κυβέρνηση διευρύνει τον ορισμό της «τρομοκρατίας» για να συμπεριλάβει περιεχόμενο που παράγεται από το Διαδίκτυο που αποκαλύπτει τη διαφθορά εντός της κυβέρνησης. Διότι εκτός απο ακροδεξιοί εξτρεμιστές όπως μας έχουν αποκαλέσει πολλές φορές, είμαστε και τρομοκράτες… Ποιον όμως τρομοκρατούμε;

Μα φυσικά την όποια κυβέρνηση, αφού σε αυτήν ασκούμε κριτική… Με τον νέο νόμο του Ηνωμενου Βασίλειου, δεν θα μπορείς να το κάνεις. Γιατί αν το συγκρίνουμε με τα Ελληνκά δεδομένα, πως αλλιώς θα αποκαλέσεις αυτούς που επέβαλαν ένα πειραματικό σκεύασμα στο κοινό προκαλώντας εκατομμύρια θανάτους και τραυματισμούς αν όχι εγκληματίες; ή ακόμα πως θα αποκαλέσεις το έγκλημα στα Τέμπη;

Αυτά λοιπόν σύμφωνα με τον νόμο, θα θεωρούνται τρομοκρατία που στρέφεται κατά της δημοκρατίας;

Μόνο που το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει και αυτό που στρέφεται κατά της δημοκρατίας, είναι έλειψη πολυφωνίας. Πόσο μάλλον όταν λειτουργει ως εγκληματικός παράγοντας σκοτώντας και καταστρέφοντας ανθρώπους.

Για άλλη μια φορά παρατηρούμε την αντιστροφή της λογικής!

Το Reclaimthenet.org γράφει: Πιθανώς να καλύψει όλες τις πολιτικές και ιδεολογικές βάσεις, ο νόμος αναφέρει τόσο τους «ισλαμιστές», όσο και τις «ακροδεξιές» οργανώσεις ως επιβλαβείς δραστηριότητές που καταφέρονται εναντίον του πολιτεύματος».

Υπουργοί εξέφρασαν φόβους ότι πολλές ομάδες παίρνουν θέση σε πολλά ζητήματα – όπως εκείνα που αντιτίθενται στα lockdown, θρησκευτικές οργανώσεις που είναι κατά των αμβλώσεων, γάμοι ομοφυλοφίλων, οι τρανς γυναίκες σε μέρη που χαρακτηρίζονται ως ομοφυλόφιλες, «ριζοσπαστικές» φοιτητικές ομάδες κ.λπ. – θα μπορούσαν όλοι αυτοί να οριστούν ως τρομοκράτες;

Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι αυτές οι ομάδες λειτουργούν νόμιμα, σύμφωνα με τον νόμο περί ισότητας του 2010. Και αν ο ορισμός αλλάξει, ακόμη και πολιτικά κόμματα, όπως το Εθνικό Κόμμα της Σκωτίας, θα μπορούσαν να θεωρηθούν τρομοκράτες σύμφωνα με το νόμο,  αναφέρουν δημοσιεύματα.

Αυτή τη στιγμή, ο εξτρεμισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο ορίζεται (από το 2011) ως η μεγαλύτερη απειλή στις θεμελιώδεις βρετανικές αξίες. Αυτός ο ορισμός δεν είναι καταστατικός, που σημαίνει ότι ουσιαστικά εμποδίζει μόνο την κυβέρνηση και άλλους διοικητικούς φορείς να συνεργάζονται ή να χρηματοδοτούν τέτοιες ομάδες.

Αλλά ο νόμος θέλει να το “διορθώσει” αυτό καθιστώντας τον ευρύτερο ορισμό θεσμοθετημένο.

Για να επιτευχθεί, η τρέχουσα παράγραφος θα έχει την εξής προσθήκη:

«Η προώθηση οποιασδήποτε ιδεολογίας που στοχεύει να ανατρέψει ή να υπονομεύσει το σύστημα κοινοβουλευτικής δημοκρατίας του Ηνωμένου Βασιλείου, τους θεσμούς και τις αξίες του. ή που απειλούν τα δικαιώματα των ατόμων ή δημιουργούν ένα ανεκτικό περιβάλλον για ριζοσπαστικοποίηση, είναι εγκλήματα μίσους και τρομοκρατία».

Αυτό είναι εντελώς ασαφές για να πιάνει η κυβέρνηση στην “τσιμπίδα” της, όποιον ενοχλεί και ενδεχομένος ασκεί κριτική. Εφόσον οι ίδιοι αυτοπροσιορίζονται ως “οι αξίες της δημοκρατίας” της οποίας επικαλούνται.

«Τι σημαίνει να υπονομεύεις τις βρετανικές αξίες» όταν δεν υπάρχει συναίνεση –και σίγουρα δεν υπάρχει νομικός ορισμός– για το ποιες είναι αυτές οι αξίες;», συνόψισε η βουλευτής Miriam Cates.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Λοιπόν και οι AI είναι άνθρωποι, εντάξει; Η μόνη διαφορά είναι ότι είναι άνθρωποι χωρίς δέρμα. Τα βίντεό μας, οι φωτογραφίες μας, οι συνομιλίες μας, τα tweets μας, όλα αυτά τα πράγματα θα συνδυαστούν με ένα νέο είδος λογισμικού που ονομάζεται mindware, το οποίο θα είναι ένα λειτουργικό σύστημα που λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργεί το ανθρώπινο μυαλό.» ~ Martine Rothblatt, δισεκατομμυριούχος δισεκατομμυριούχος και συνιδρυτής του Terasem Movement, Inc.

Από τη Βικιπαίδεια:

Το Κίνημα Terasem είναι μια ομάδα τριών οργανώσεων με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το όνομα (Tera–Earth, Sem–Seed) εμπνεύστηκε από το Earthseed, μια φανταστική θρησκεία από τα έργα της Octavia Butler. Το κίνημα ιδρύθηκε από τους Martine Rothblatt και Bina Aspen Rothblatt, και καθοδηγείται από αρχές που ονομάζονται «Αλήθειες του Terasem».

Η Terasem Movement, Inc. (TMI), που ιδρύθηκε το 2002, είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που βρίσκεται στο Melbourne Beach της Φλόριντα. Η μεγαλύτερη από τις αδελφές οργανώσεις, η αποστολή της TMI είναι να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με την πρακτικότητα και την αναγκαιότητα της μεγάλης επέκτασης της ανθρώπινης ζωής, σύμφωνα με την ποικιλομορφία και την ενότητα, μέσω γεωηθικής νανοτεχνολογίας και προσωπικής κυβερνοσυνείδησης, εστιάζοντας ιδιαίτερα στη διευκόλυνση της αναζωπύρωσης από τη βιοστάση. Το κίνημα επικεντρώνεται στη διατήρηση, την πρόκληση, την αναβίωση και τη λήψη της ανθρώπινης συνείδησης. Η TMI επιτυγχάνει αυτόν τον στόχο μέσω των ετήσιων εργαστηρίων και συνεδριάσεων, της φύλαξης αρχείων στο πλαίσιο του CyBeRev Project, των ηλεκτρονικών δημοσιεύσεων, της συγγραφής επιχορηγήσεων και άλλων μορφών προβολής.

Τα έργα περιλαμβάνουν:

* Το CyBeRev, Cybernetic Beingness Revival, είναι μέρος ενός πειράματος πολλών δεκαετιών για τη δοκιμή της συγκρισιμότητας μιας ανθρώπινης συνείδησης ενός ατόμου με μια ψηφιακή αναπαράσταση του ίδιου ατόμου που δημιουργήθηκε από λογισμικό προσωπικότητας που βασίζεται σε μια βάση δεδομένων των ψηφιοποιημένων αλληλεπιδράσεων του αρχικού ατόμου. όπως αξιολογήθηκε από ειδικούς ψυχολογικούς ελέγχους.

*Ο Μάρτιν Ρόθμπλατ είναι ο πατέρας του τρανςτζέντερ κινήματος. Όλα συνδέονται γλυκά….

Σχολιο.- Για να είμαστε σαφείς, η τρέχουσα τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι τίποτα άλλο από μια δημιουργία επόμενης λέξης, ένα είδος αριθμομηχανής λέξεων. Αυτοί οι άνθρωποι είναι τρελοί. Αλλά να ξέρετε ότι παίρνουν όλα τα δεδομένα μας για να χρησιμοποιηθούν εναντίον μας στο μέλλον.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρομάζουν οι αριθμοί που έβγαλαν στη φόρα για τις πειραματικές ενέσεις για τον κοροϊδοϊό! «Βόμβα» μεγατόνων 

Το βίντεο το είχαμε ανεβάσει στις αρχές του 2022 και το έθαψαν όπως όλα όσα τους χαλούν τα σχέδια γιατί αποκαλύπτουν την αλήθεια.

Ο επιχειρηματίας, Steven Kirsch, μιλώντας σε ειδική επιτροπή για την τριετία του κοροϊδοϊού ανέλυσε τα σοκαριστικά στοιχεία μίας κλινικής μελέτης για τις πειραματικές ενέσεις για τον κοροϊδοϊό.

Οι αριθμοί που έβγαλε στη φόρα τρομάζουν!

Απαντώντας στο ερώτημα του «πόσους έσωσαν πραγματικά οι πειραματικές ενέσεις που επιβλήθηκαν με μανία σε ολόκληρα κράτη, παρέθεσε τα εξής στοιχεία:

«Όλοι ξέρουμε ότι περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν από όσους πήραν το πειραματικό φόλιο σε σχέση με εκείνους που έλαβαν το placebo. 

Με άλλα λόγια, το πειραματικό φόλιο σκότωσε περισσότερους ανθρώπους από όσους σκότωσε το placebo. (δηλαδή δεν θα έπρεπε καν να κυκλοφορήσει)

Δεν έπρεπε να συμβαίνει αυτό με ένα φολιο, σωστά; Τα φόλια υποτίθεται ότι πρέπει να σώζουν ζωές.

Αλλά στην πραγματικότητα στην κλινική δοκιμή περισσότερα άτομα πέθαναν από αυτά που έλαβαν το φάρμακο συγκριτικά με αυτά που δεν το έλαβαν. 

Και ο λόγος είναι επειδή η κλινική δοκιμή έδειξε ότι μπορείς να σώσεις 1 ζωή από τον κοροϊδοϊό για 22 χιλ. άτομα που λάμβαναν το φάρμακο.

Ωστόσο όλοι εστιάζουν την προσοχή τους στο πόσους μπορούμε να σώσουμε από τον κοροϊδοϊό και όχι στο πόσοι θάνατοι προκλήθηκαν από την πειραματικη ένεση . Λοιπόν έκαναν τους υπολογισμούς.

Αυτό σημαίνει ότι ίσως οι πειραματικές ενέσεις έσωσαν 10 χιλ. άτομα μέσα σε έναν χρόνο και αυτή η πειραματική ένεση αντιμετωπίζει την παραλλαγή του ιού που κυκλοφορεί πράγμα που δεν συμβαίνει όπως ήδη ξέρουμε !!! Και 3 εκατ. άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο. Εσείς σώσατε μόνο 10χιλ. ζωές, συγχαρητήρια»:

Στην πραγματικότητα δεν σώσατε 10.000 ζωές για σκοτώσατε 150.000 άτομα με τις πειραματικές ενέσεις. 

Στην πραγματικότητα το κόστος/όφελος είναι ακόμη χειρότερο γιατί σκοτώσατε 117 παιδιά προκειμένου να σώσετε 1 ζωή. 

Γιατί όλοι είναι επικεντρωμένοι στο πόσους μπορούμε να σώσουν απο τον κοροϊδοϊό και δεν εστιάζουν στο πόσους ανθρώπους έχει σκοτώσει η πειραματική ένεση για τον κοροϊδοϊό.

Επειδή υπάρχει συγκάλυψη και δεν αφήνουν τους γιατρούς να μιλήσουν για αυτό για να μην χάσουν την άδεια τους. Θα απολυθούν αν μιλήσουν για αυτό.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι τράπεζες ξεπουλήθηκαν με ζημιά του δημοσίου 40δις!!!-Ειδικό δικαστήριο οι υπεύθυνοι!

Παραλήρημα ξέσπασε σε όλα τα ΜΜΕ και κραυγές ενθουσιασμού από την κυβέρνηση για το πρόσφατο ξεπούλημα της Τράπεζας Πειραιώς. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με το ξεπούλημα στα ίδια σχεδόν ξένα κερδοσκοπικά κεφάλαια και των τραπεζών Alpha και Eurobank, ενώ ολοκληρώνεται σε λίγο και το ξεπούλημα της Εθνικής Τράπεζας με τους ίδιους ληστρικούς όρους.

Τα φρικτά αυτά γεγονότα καταδεικνύουν πόσο παραδομένες είναι κυβερνήσεις και ΜΜΕ στο χρηματιστικό κεφάλαιο, τα funds και την κερδοσκοπία. 

Το δημόσιο, δηλ. ο ελληνικός λαός , έχασε από το, έτσι κι αλλιώς, απαράδεκτο, ξεπούλημα των τραπεζών πάνω από το γιγάντιο ποσό των 40 δισ. ευρώ , τα οποία ξόδεψε οι κυβερνήσεις ξόδεψαν για να ”διασώσουν” τις τράπεζες με τις τρεις σκανδαλώδεις ανακεφαλαιοποιήσεις που προηγήθηκαν!!!

Σήμερα, αντί οι πρωθυπουργοί και Υπουργοί Οικονομικών, που ευθύνονται για τα τα πελώρια σκάνδαλα των ανακεφαλαιοποιήσεων και τις εκποιήσεων των τραπεζών στην κερδοσκοπία , να κάθονται στο σκαμνί με τις πλέον βαριές κακουργηματικές κατηγορίες, βρίσκονται στο απυρόβλητο, ζουν και βασιλεύουν και δυστυχώς τρώνε και πίνουν , εις υγείαν των κορόϊδων, ενώ συνεχίζουν αμείωτα τη μεγάλη ληστεία!!!

Πότε θα ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός ;

Παναγιώτης Λαφαζάνης



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπό τις διαταγές των ΗΠΑ ελληνικά στρατεύματα ακόμη και στην Ουκρανία; Τι κατατέθηκε προς έγκριση στη Βουλή!

11/03/2024 | 05:30

Την ώρα που η απειλή ενός μεγάλου πολέμου στην Ευρώπη είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό σενάριο και λίγες ημέρες μετά από την ανεξήγητη σπουδή του Έλληνα πρωθυπουργού να σπεύσει στην Οδησσό για συνάντηση με τον Ζελένσκι, τα σενάρια για νέο «ελληνικό πακέτο βοήθειας» προς την Ουκρανία οργιάζουν. Κάποιοι πλέον δεν αποκλείουν ακόμη και την αποστολή Ελλήνων στρατιωτικών κι όταν άλλοι τους απαντούν με τις πρωθυπουργικές διαβεβαιώσεις γελούν. Δυστυχώς σε αυτό το κλίμα έρχονται και τα άκρως περίεργα άρθρα τεχνικών μνημονίων που συνοδεύουν την ελληνο-αμερικανική αμυντική συμφωνία και σύμφωνα με τα οποία τμήματα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων μπορούν να τεθούν υπό τις διαταγές των ΗΠΑ οπουδήποτε στην Ευρώπη για κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών!

Προβλέπεται ακόμη παραίτηση όλων των αξιώσεων μας σε περίπτωση απωλειών!

Αυτά τα μνημόνια κατατέθηκαν προς έγκριση στη Βουλή!

Ιδού οι παράγραφοι που προκαλούν απολύτως δικαιολογημένη καχυποψία για τα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη:

Σχολιο.- Ο ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ... ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ…

Κατά τα λοιπά, για κάποιους δικαιωματιστές αριστεριστές της CIA, δεν υπάρχει εξάρτηση/κατοχή, αλλά η Ελλαδάρα "είναι ιμπεριαλιστική" 

Εδώ βλέπουμε πως ο "ισαποστακισμός" γίνεται φερετζές της υποταγής στον Αμερικανο-ΝΑΤΟικό ιμπεριαλισμό... 

Αυτή είναι η ορατή πλευρά του παγόβουνου της υποταγής (φανταστείτε τι περιλαμβάνουν οι μυστικές/απόρρητες συμφωνίες)... "άκρως περίεργα άρθρα τεχνικών μνημονίων που συνοδεύουν την ελληνο-αμερικανική αμυντική συμφωνία και σύμφωνα με τα οποία τμήματα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων μπορούν να τεθούν υπό τις διαταγές των ΗΠΑ οπουδήποτε στην Ευρώπη για κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών!

Προβλέπεται ακόμη παραίτηση όλων των αξιώσεων μας σε περίπτωση απωλειών!

Αυτά τα μνημόνια κατατέθηκαν προς έγκριση στη Βουλή!".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

Αεροπλάνο τών ΗΠΑ χθές πέταξε 11,5 χιλιαδες γεύματα σε 2 εκ πεινασμένους - πανω απο 2 μήνες παλαιστίνιους - την ιδια στιγμή πού τροφοδοτεί ασταμάτητα με οπλα πυρομαχικά τήν δολοφονικη πολεμικη μηχανη τών Σιωναζι..

Το κράτος - μακελάρης των ισραηλινοναζί δεν έστειλε αντιπροσωπεία το Κάϊρο στις διαπραγματεύσεις για ανακωχή



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατάλαβες μαλάκα Έλληνα;

Σου κλείσανε 3 εργοστάσια ζάχαρης όπου δούλευαν χιλιάδες εργαζόμενοι και πουλούσαν η σοδειά τους χιλιάδες αγρότες…….. 

΄΄΄΄για να εισάγουμε ζάχαρη από τη γερμανία!

Και εμείς αντί να αντισταθούμε γελάγαμε και χειροκροτούσαμε σαν ηλίθιοι!

Σχολιο.- Όχι τρία αλλά πέντε εργοστάσια έκλεισαν προκειμένου τώρα να κάνουμε εισαγωγή ζάχαρης!...

Σχολιο.- Μία χώρα απ' τή φύση ευλογημένη πού μπορεί νά παράγει τά πάντα...σε λίγο θά εισάγει καί τόν αέρα πού αναπνέει, καί ολα καλά όλα ανθηρά γιατί είμαστε Ευρώπη!!! 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1976 η Ελλάδα αποφάσισε να επανεμφανιστεί στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον μετά την αποχή της προηγούμενης χρονιάς, όταν θέλησε να καταγγείλει τον Αττίλα στην Κύπρο και την παρθενική εμφάνιση της Τουρκίας στο θεσμό. Το τραγούδι της δεύτερης συμμετοχής ήταν επιλογή του Μάνου Χατζιδάκι ως διευθυντή του Τρίτου Προγράμματος. Επρόκειτο για ένα μοιρολόι της μαυροφορεμένης Μαρίζας Κωχ που μιλούσε για την στρατιωτική εισβολή και το δράμα του Κυπριακού λαού. Το «Παναγία μου – Παναγία μου», προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και τάραξε τα νερά της Γιουροβιζιον.

Η Μαρίζα Κωχ, σε συνέντευξη της αποκάλυψε το παρασκήνιο της ανάθεσης από τον Μάνο Χατζιδάκι, που ήταν ο διευθυντής του Τρίτου Προγράμματος τότε. Όλα έγιναν μέσα σε ένα βράδυ, όταν την πήρε τηλέφωνο ο Χατζιδάκις και της είπε ξεκάθαρα να φύγει αμέσως για την Χάγη μαζί με ένα λαούτο μόνο. Ήθελε το τραγούδι μέσα σε ένα βράδυ, για να προλάβουν να κατοχυρώσουν την συμμετοχή της Ελλάδας στο διαγωνισμό. Μαζί με τον Μάικ Ροζάκη, έγραψαν μέσα από το τηλέφωνο το τραγούδι «Παναγιά μου – Παναγιά μου». Όταν το περιεχόμενο του τραγουδιού έγινε γνωστό, οι Τούρκοι που ζούσαν μόνιμα εκεί, έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη συμμετοχή της χώρας μας….

Στις 3 Απριλίου 1976, η Μαρίζα Κωχ απτόητη βγήκε να τραγουδήσει στη σκηνή, ενώ την συμβούλευαν να μην το τολμήσει, αφού διέτρεχε άμεσο κίνδυνο η ζωή της. Οι διοργανωτές, την πληροφόρησαν λίγα δευτερόλεπτα πριν εμφανιστεί, ότι υπήρχε ελεύθερος σκοπευτής απέναντι της με εντολή αν χρειαστεί να την πυροβολήσει. Εκείνη όμως έκανε δυο βήματα, αγνοώντας τις απειλές και βρέθηκε στην σκηνή τραγουδώντας ένα μοιρολόι που εξιστορούσε τις θηριωδίες των Τούρκων απέναντι στον κυπριακό λαό.

Οι οδηγίες του Μάνου Χατζιδάκι δεν αφορούσαν μόνο την ερμηνεία, αλλά και το όλο στήσιμο της πάνω στη σκηνή: “Μόνο στο τέλος του τραγουδιού, στην τελευταία κορόνα, να απλώσεις τα χέρια για να φανεί το πένθος μας για την Κύπρο”.

Διότι, σύμφωνα με τον Χατζιδάκι και την Κωχ, το φόρεμα που φόρεσε το βράδυ του διαγωνισμού, δεν ήταν ένα ένδυμα επίδειξης απλής, αλλά πένθους και θρήνου.

Η τουρκική τηλεόραση δεν μετέδωσε την ελληνική συμμετοχή και εκείνη την ώρα μετέδωσε πρόγραμμα με τον χορό της κοιλιάς. Η Ελλάδα πήρε την 13η θέση το διαγωνισμό, συγκεντρώνοντας μόλις 20 βαθμούς, οι οκτώ εκ των οποίων ήταν από τη Γαλλία. Επίσης, έλαβε πέντε από την Ιταλία, τέσσερις από την Ισλανδία, δύο από το Βέλγιο κι έναν από την Πορτογαλία. Η θέση, ήταν το τελευταίο που απασχολούσε τους συμμετέχοντες στην ελληνική αποστολή.

Κατά την επιστροφή τους στην πατρίδα, ο Μάνος Χατζιδάκις με επιστολή που απέστειλε στον Τύπο ξεκαθάρισε: “Διάβασα πολλές επικρίσεις εναντίον της Ραδιοφωνίας, για το ότι δεν εναρμονίστηκε με το επίπεδο της Eurovision και για το ότι δεν έγινε “δημοκρατικότερα” η επιλογή, ώστε “να πετύχουμε”. Πουθενά δε διάβασα τη μόνη, τη μία και τη σωστή άποψη. Ότι δε διαθέτουμε ηλίθιο τραγούδι και είμαστε μια χώρα που έχει τεράστια και αξιόλογη μουσική παράδοση. Λάβαμε μέρος, διότι έπρεπε να δηλώσουμε παρουσία. Διαλέξαμε ένα τραγούδι που μας ταιριάζει και δε μας έκαμε εκ των υστέρων να ντραπούμε. Αν πετυχαίναμε, ίσως να ντρεπόμουν, μια κι εγώ προσωπικά σαν υπεύθυνος, πρώτη φορά συνειδητοποίησα το επίπεδο του θορυβώδους αυτού διαγωνισμού“….

Στίχοι τραγουδιού:

Παναγιά μου, Παναγιά μου

Κάμπος γεμάτος πορτοκάλια, όι-όι μάνα μ’Που πέρα ως πέρα απλώνετ’ η ελιάΓύρω χρυσίζουν τ’ ακρογιάλια, όι-όι μάνα μ’Και σε θαμπώνει, θαμπώνει η αντηλιάΣτον τόπο αυτό όταν θα πάτε, όι-όι μάνα μ’Σκηνές αν δείτε, αν δείτε στη σειραΔε θα ‘ναι καμπινγκ για τουρίστες, όι-όι μάνα μ’Θα ‘ναι μονάχα, μονάχα προσφυγιάΠαναγιά μου, Παναγιά μου, παρηγόρα την καρδιά μουΠαναγιά μου, Παναγιά μου, παρηγόρα την καρδιά μουΚι αν δείτε ερείπια γκρεμισμένα, όι-όι μάνα μ’Δεν θα ‘ναι απ’ άλλες, απ’ άλλες εποχέςΑπό ναπάλμ θα ‘ναι καμένα, όι-όι μάνα μ’Θα ‘ναι τα μύρια χαλάσματα του χτεςΚι αν δείτε γη φρεσκοσκαμμένη, όι-όι μάνα μ’Δεν θα ‘ναι κάμπος, ‘ναι κάμπος καρπερόςΣταυροί θα είναι φυτεμένοι, όι-όι μάνα μ’Που τους σαπίζει, σαπίζει ο καιρόςΠαναγιά μου, Παναγιά μου, παρηγόρα την καρδιά μουΠαναγιά μου, Παναγιά μου, παρηγόρα την καρδιά μου.

Στίχοι: Μιχάλης Φωτιάδης

Μουσική: Μαρίζα Κωχ

https://www.youtube.com/watch?v=HiHObibSvmc

σχολιο.- Όταν όλα είχαν νόημα όταν παλεύαμε γιατί υπήρχε η ελπίδα όταν οι δημιουργοί εξύψωναν το άνθρωπο και τον έκαναν να νιώθει περήφανο για αυτό που είναι. Μέσα από αγώνες κάθε μορφής.

Ναι ακόμα και η Εurovision μπορούσε να γίνει εργαλείο για να περάσεις μηνύματα και να παρουσιάσεις αλήθειες.

Σήμερα έχουμε βαλθεί να δούμε πότε θα βουλιάξουμε γρηγορότερα. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η φίμωση στο Facebook και στο Instagram είναι γνωστή, όπως γνωστή είναι και η λογοκρισία στο You Tube που κατεβάζει ασταμάτητα βίντεο.

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πως και σε μία άλλη δημοφιλής εφαρμογή, όπως είναι το Τικ Τοκ, το περιβάλλον είναι απόλυτα ελεγχόμενο και βίντεο ή απόψεις που δεν ταιριάζουν στα γούστα της Παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, διαγράφονται.

Δείτε σχόλιο που μου κατέβασαν ως ομοφοβικό(!!!) και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



κι αν δεν σας ΄΄ γεμίζει ΄΄ το σούγκαρ ντάντι , για τις σπουδές ...υπάρχει κι άλλη μορφή εκμαυλισμού ... Ο σούγκαρ μισθοφόρος !!!!

έχει αρκετούς πολέμους η Αμερική (ουκρανία , Ισδραήλ κτλ) !

Και ασφάλιση υγείας για μετά θάνατον !



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα όλοι οι φιλολοατκι, οι δήθεν προοδευτικοί, οπαδοί της woke agenda, διαμαρτύρονται για το απαράδεκτο περιστατικό της θεσσαλονίκης όταν έδειραν τον ανημπορο γέρο επειδή κουβαλούσε εικόνα της Παναγίας, λούφαζαν! Ξεχάσατε που φώναζαν «Στο διάολο η οικογένεια στο διάολο η πατρις η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμεις» ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ !

Τα ΛΟΑΤΚΙ άνοιξαν την πόρτα του μίσους για να αυτοπροβληθούν ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Αυστριακό Κομμουνιστικό Κόμμα ήρθε δεύτερο στις δημοτικές εκλογές στο Σάλτσμπουργκ, λαμβάνοντας προκαταρκτικά 24,8% των ψήφων και χάνοντας από τους νικητές Σοσιαλδημοκράτες με ποσοστό μικρότερο του 3%. Ο υποψήφιος του Κομμουνιστικού Κόμματος Κάι Μάικλ Ντανκλ προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο των δημαρχιακών εκλογών, που θα διεξαχθούν σε δύο εβδομάδες.

Ποτέ πριν το CPA δεν είχε επιτύχει τέτοια αποτελέσματα στο Σάλτσμπουργκ. Κέρδισε 10 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο και, σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογές του 2019, στις οποίες έλαβε το 3,7% των ψήφων, (τώρα 25%), η υποστήριξή της αυξήθηκε πάνω από 6 φορές.

Τα τελευταία χρόνια, το CPA σημείωσε πολλές επιτυχίες σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές: το 2023, για πρώτη φορά από το 1949, εισήλθε στο Landtag του Σάλτσμπουργκ, λαμβάνοντας την υποστήριξη του 11,7% των ψηφοφόρων και το 2021 κέρδισε το δημοτικές εκλογές στο Γκρατς - τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στημένες "θύελλες", για νόμους επιβολής του αφηγήματος των ΛΟΑΤΚΙ!

Σχολιο.- θέλουν να διευκολύνουν την είσοδο της λουγκρας στην βουλή σαν σωτήρα απλά

Σχολιο.- Και να θεσπίσουν απαγορεύσεις, στην έκφραση και στις διαμαρτυρίες γονέων, δασκάλων, επιστημόνων, καλλιτεχνών και πνευματικών ανθρώπων. Ηδη άρχισαν το αφήγημα του "ρατσισμού", του "φασισμού" της παραβατικότητας. Ενας Πούτιν θα μας σώσει!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατεχόμενη Παλαιστίνη - Γάζα.

9.3.2024

Το βίντεο αυτό είναι εφιαλτικό, όχι λόγω σκηνών βίας ή καταστροφών, αλλά λόγω του διαλόγου των ισραηλινών στρατιωτών μεταξύ τους για μια δολοφονία ηλικιωμένου άμαχου Παλαιστίνιου, που μόλις διέπραξε ένας από αυτούς. 

Έρευνα του Al Jazeera αποκάλυψε την ταυτότητα του δολοφονημένου Παλαιστίνιου και πότε συνέβη. Ήταν ο Atta Ibrahim Al-Muqayd, ένας 73χρονος κωφάλαλος, που δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει ότι οι ισραηλινοί στρατιώτες είχαν φτάσει στη περιοχή, επειδή δεν άκουγε τους ήχους των πυροβολισμών. Όταν τους είδε μέσα στο σπίτι έμεινε έκπληκτος και έκανε χειρονομίες να μην τον σκοτώσουν αλλά αυτό δεν τον βοήθησε. Το γεγονός αυτό συνέβη στις 6 Νοεμβρίου 2023 στα δυτικά της πόλης της Γάζας μετά την χερσαία εισβολή του Ισραήλ στη Γάζα.

Άλλες μαρτυρίες που ήρθαν σε γνώση του Al Jazeera, αναφέρουν ότι στην ίδια περιοχή, το ίδιο χρονικό διάστημα έγιναν περίπου 50 εκτελέσεις κατοίκων που δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν από τις κατοχικές ισραηλινές δυνάμεις. Πριν αποσυρθεί ο στρατός η περιοχή καταστράφηκε ολοσχερώς. 

Κοινοποιείστε το παντού να μάθει ο κόσμος τα εγκλήματα που κάνει ο ισραηλινός στρατός στη Γάζα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παλαιστίνη

10/03/2024

Σύνθημα στην πρωτεύουσα του Ομάν Muscat

Δευτέρα 11 Μάρτη 2024

Λέγεται πως ένα μαζικό ένοπλο απελευθερωτικό κίνημα ένα μόνο καθήκον έχει όταν δέχεται «ανώτερης τάξης» κρατική επίθεση, καθήκον νίκης: να συνεχίσει να υπάρχει. 

Η ιστορία των απελευθερωτικών / αντιαποικιακών κινημάτων είναι μια ιστορία ποταμών αίματος – κι ωστόσο τις συντριπτικά περισσότερες φορές υπήρξαν νικηφόρα – εφόσον άντεξαν.

Δείτε, για παράδειγμα, τον ένοπλο απελευθερωτικό αγώνα των Αλγερινών, κατά της γαλλικής αποικιοκρατίας / ιμπεριαλισμού. 

Πριν ο γαλλικός στρατός αναγκαστεί να ξεκουμπιστεί το 1962 είχε σκοτώσει περισσότερες από 500.000 Αλγερινούς (μπορεί και 1,5 εκατομμύριο σύμφωνα με άλλες καταγραφές)∙ είχε διαπράξει άπειρα εγκλήματα πολέμου (σφαγές αμάχων, βασανιστήρια, μαζικούς βιασμούς)∙ είχε ισοπεδώσει πάνω από 8.000 χωριά και οικισμούς∙ και είχε φυλακίσει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης πάνω από 2.000.000 αμάχους.

Κι όμως: οι Αλγερινοί  και το απελευθερωτικό μέτωπο (national liberation front / FLN) άντεξαν αυτήν την ασύλληπτη βία για 8 χρόνια, απ’ το 1954 ως το 1962 – και νίκησαν! 

Πάνω από 900.000 γάλλοι έποικοι (αρκετοί δεύτερης ή και τρίτης γενιάς πρωτοκλασσάτοι πολίτες της Αλγερίας…) συνένοχοι του αίματος αναγκάστηκαν τελικά (απ’ τον φόβο τους για τη νέμεση) να φύγουν γυρνώντας στη γαλλία…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χθες έγινε η απονομή των βραβείων Όσκαρ. 

Το πήρα χαμπάρι από ένα σατιρικό ποστ των Λανθιμος χουλιγκανς.

Έψαξα για άλλα ποστ δε βρήκα τίποτα. 

Μπήκα στο Χ τα ίδια ούτε καν στα trends. 

Το έψαξα λοιπόν επι τούτου κι ανακάλυψα που οφείλεται η εκκωφαντική σιωπή. 

Ο Jonathan Glazer σκηνοθέτης της Ζώνης ενδιαφέροντος όταν παρέλαβε το βραβείο είπε πως το Ισραήλ χρησιμοποιεί το ολοκαύτωμα σαν δικαιολογία να κάνει τα ίδια και χειρότερα. 

Και έτσι δια μαγείας εξαφανίστηκαν όλα τα ποστ που αφορούσαν τη «μεγάλη βραδιά της έβδομης τέχνης»


Ο ηθοποιός Mark Ruffalo φοράει το σήμα των #artistsforceasefire στο πέτο στο πλευρό των Παλαιστινίων. 

Την παράσταση στα Όσκαρ φέτος δεν «έκλεψαν» ούτε οι φανταχτερές τουαλέτες, ούτε ο Οπενχάιμερ ούτε φυσικά ο «δικός μας» Γιώργος Λάνθιμος. 

Και ευτυχώς.

Την παράσταση έκλεψαν οι καλλιτέχνες που φόρεσαν στο πέτο την καρφίτσα Ceasefire Now για τη γενοκτονία στην Παλαιστίνη αψηφώντας το σκληρό σιωνιστικό λόμπι που μοιράζει καριέρες στο Χόλιγουντ. 

Και δεν ήταν λίγοι.

Ούτε «δευτεράτζες».

Και φυσικά ο Βρετανός σκηνοθέτης εβραϊκής καταγωγής του «Zone of interest» που στον ευχαριστήριο λόγο του για το όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας (μόνο στις ΗΠΑ η εγχώρια κινηματογραφική βιομηχανία βραβεύει τις ταινίες όχι βάσει ποιότητας αλλά βάσει χώρας προέλευσης) κατήγγειλε το σύγχρονο Ολοκαύτωμα εις βάρος της Γάζας. 

Αυτό είναι σινεμά. 

Η αντίσταση. 

Και η αλληλεγγύη. 

Ακόμα κι αν δεν πάρεις κανένα βραβείο. 

Όλα τα αλλά είναι δήθεν ευαισθησίες της παρακμιακής ψευτοπροοδευτικής αμερικανικής ελίτ που θα δώσει βραβείο στον «Οπενχάιμερ» αλλά θα κάνει μόκο για την πυρηνική υπεροπλία του αμερικανικού ιμπεριαλισμού ή θα βραβεύσει την «χειραφετημένη» Bella Baxter του Λάνθιμου αλλά για τις χιλιάδες δολοφονημένες Παλαιστίνιες από τους Ισραηλινούς σφυράει αδιάφορα."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διάβασα πρόσφατα σε ένα πολύ γνωστό δικαιωματιστικό  «αριστερό» ΛΟΑΤΚΙ προφίλ, ένα ποστ που περιέγραφε τη σχέση μεταξύ ενός Έλληνα μεσήλικα γκέι, με έναν νεαρό στρέιτ μετανάστη. Η φύση της σχέσης τους ήταν σεξουαλική, δηλαδή ο Έλληνας προσέφερε στέγη και ίσως χαρτζιλίκι στον μετανάστη με αντάλλαγμα το σεξ. Αυτού του είδους η σχέση χαρακτηρίστηκε από την πλειοψηφία ως «συναινετική» και προιόν «αμοιβαίας εκμετάλλευσης». 

Ας ξεκαθαρίσω ότι η προσφορά στέγης ή φαγητού με αντάλλαγμα το σεξ, καθώς και το ψωνιστήρι νεαρών μεταναστών - που η μεταμοντέρνα δικαιωματιστική «αριστερά» βαφτίζει ως «σεξεργάτες» - από μεσήλικους, είναι ο ορισμός της εκμετάλλευσης. Μόνο ως τέτοια μπορεί να χαρακτηριστεί η πράξη ενός ατόμου που έχει τα μέσα να βοηθήσει ένα άτομο σε απόγνωση, αλλά αντ'αυτού βλέπει την απελπισία του ως ευκαιρία για προσωπικό όφελος. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Οι φυσικοί νόμοι δεν προβλέπουν κενά”!

Στην Πορτογαλία, χώρα με λίγο-πολύ παρόμοια κοινωνικά χαρακτηριστικά και πολιτικό σκηνικό με την Ελλάδα, ο μεγάλος νικητής των χτεσινών εκλογών ήταν το νεοφασιστικό Chega.

Από τις εκλογές του 2019 όταν έλαβε 1,3%, τρία χρόνια αργότερα, πήρε το 7,2% για να φτάσει τώρα στο 18%.

Στα ΜΜΕ, το ονομάζουν “ήπια” σαν “ακροδεξιό”. 

Δείτε τη σειρά των slides: 

ΟΧΙ, είναι ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ στην νεώτερη Ευρώπη.

Ο Ναζισμός και ο φασισμός είναι η τιμωρία των κομμουνιστικών κομμάτων για τα οπουρτονιστικά τεράστια λάθη τους. Κομμουνιστικά κόμματα που έχουν εγκαταλείψει την εργατική τάξη και έχουν μικροαστικοποιηθεί!

Λάθη που οφείλονται :

Στην ανυπαρξία ή μυωπική πολιτική της αριστεράς στη σύγχρονη εποχή στις δυτικές κοινωνίες, που στην ουσία νομιμοποιεί με το εύρημα των … ίσων αποστάσεων, τη συνύπαρξη με τον Φασισμό/Ναζισμό κοντά 90 χρόνια μετά τη συντριβή του!

Στον μικροαστικό δικαιωματισμό που δέρνει τα ΚΚ, της υποστήριξης της λαθρομετανάστευσης, που σακατεύει περισσότερο τη ζωή της Εργατικής Τάξης, και ρίχνει λάδι στα γρανάζια του κεφαλαίου.

Στην δικαιωματική υποστήριξη κάθε ανωμαλίας και διαστροφής του μεγάλου κεφαλαίου, που τα διανθίζουνε οι δικαιωματιστές με κάθε είδους δικαιωματικές παπάτζες.

Για όσους … «ανησυχούν» κυρίως για ψηφοθηρικούς λόγους με την ακροδεξιά και λαϊκίστικη, ξενοφοβική κι εθνικιστική ρητορική τύπων σαν τη Λεπέν, τον Όρμπαν ή τον … δικό μας Βελόπουλο, να πω ότι όλοι αυτοί, μοιάζουν … σχεδόν «κεντρώοι» συγκριτικά με το βρυκόλακα του Μαύρου Μετώπου.

“Μαύρο Μέτωπο” που δυστυχώς ηγεμονεύει και κυριαρχεί:

- στην Ουάσιγκτον, τις Βρυξέλλες, το Τελ Αβίβ, στις επίσημες ελίτ 

- ΚΑΙ στο “βαθύ κράτος” τους 

- ΚΑΙ στην κυρίαρχη ιδεολογία και προπαγάνδα!

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΟΥΝ αυτοί, όλα τα άλλα είναι “άλλα λόγια, ν’ αγαπιόμαστε”



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμήστε μου λίγο, αυτό στέλνουμε στην Eurovision, έτσι?

https://www.youtube.com/watch?v=b54oABKKV7E

Bole Chudiyan | K3G | Amitabh, Shah Rukh, Kajol, Kareena, Hrithik

Σχολιο.- Αυτο ειναι μια χαρα

Σχολιο.- μπορει να θελει η Σάτι να την παρουν στο Μπολυγουντ. Εκει ειναι τα λεφτα. Η δυση παει πια....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυνήγι μαγισσών... η υπόθεση "Jorit"...

Όλα ξεκίνησαν στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας 2024 (7 Μάρτη), στο Σότσι, όταν ο Ναπολιτάνος καλλιτέχνης Jorit απευθύνεται στον Πρόεδρο Πούτιν:

«Εάν είναι δυνατόν, μπορώ να κάνω μια φωτογραφία μαζί σας, για να δείξω στην Ιταλία ότι είστε αληθινός. Γιατί η προπαγάνδα λέει περίεργα πράγματα;»

Η χιουμοριστική απάντηση του Προέδρου:

«Σίγουρα, δεν θα με τσιμπήσεις για να βεβαιωθείς ότι είμαι αληθινός;»

Και... φωτογραφήθηκαν...

Σε κρίση και παραληρηματική αντίΡωσική υστερία τα ΜΜΕ της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας, το πολιτικό σύστημα (αριστερά, δεξιά κι ακροδεξιά). Κρίση λόγω της παρουσίας Ιταλών στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας 2024 κι ιδιαίτερα λόγω της συμμετοχής του Ναπολιτάνου καλλιτέχνη Jorit.

Για πολλοστή φορά η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της "πολιτισμένης" δύσης, της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας", όπως ψευδεπίγραφα αποκαλούν την "Ευρωπαϊκή Ένωση", το 4ο Ράιχ!

Η κεντροαριστερή αντιπρόεδρος του Ευρω Κοινοβουλίου, η Pina Picierno, της Νατοϊκής ευρωπαϊκής κεντροαριστεράς για να συνεννοηθούμε, ζήτησε από την Ευρωενωσιτική Επιτροπή την υιοθέτηση κυρώσεων κατά του διεθνούς φήμης Ιταλού καλλιτέχνη Jorit, για την φωτογραφία του με τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν.

Οι ακτιβιστές της "Casa Pound" (νεοφασιστική οργάνωση, συγγενής της χρυσής αυγής) υιοθετούν παρόμοια στάση. Η "Primato Nazionale", το περιοδικό του μεταφασιστικού κινήματος, έγραψε ότι περιμένει «αποφάσεις Δήμων για την αφαίρεση των έργων ενός "καλλιτέχνη" που συνεργάζεται ενεργά στη φιλορωσική προπαγάνδα στην Ιταλία»

Στην ίδια κατεύθυνση η παραδοσιακή κοινοβουλευτική κυβερνητική ακροδεξιά...

Ο συγχρονισμός υποδηλώνει μια καθόλου εντυπωσιακή «αντιστοιχία ερωτικών συναισθημάτων» μεταξύ της ευρωβουλευτή της κεντροαριστεράς και της ιταλικής ακροδεξιάς. Ο αγώνας εναντίον της Ρωσίας ενώνει αδερφικά όλους όσους πολεμούν στην Ουκρανία υπό την ηγεσία του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί για τη δόξα του Στέπαν Μπαντέρα. Η εκστρατεία μίσους, η αντίρωσική υστερία απέδωσε αμέσως καρπούς. Την επόμενη μέρα, 8 Μάρτη, μια τοιχογραφία του Jorit που απεικόνιζε μια Παλαιστίνια βανδαλίστηκε με λευκή μπογιά.

Αυτό συνέβη στην Ίσκια. Οι βάνδαλοι υπογράφουν με μια ουκρανική σημαία, παρά το γεγονός ότι ο καλλιτέχνης δεν εξέφρασε ποτέ μια λέξη μίσους προς τους Ουκρανούς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημοψήφισμα στην Ιρλανδία:Τους ζήτησαν να συζητήσουν για θέματα πολίτικης ορθότητας, αυτά της woke ατζεντας και οι Ιρλανδοί τους έδωσαν την απάντηση που έπρεπε! 

Προσπάθησαν να καταργήσουν την οικογένεια και ξεφτιλίστηκαν.Ήθελαν να καταργηθεί και το όνομα μητέρα και να αντικατασταθεί με το γονέας 1 ή 2.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Δύσης, ευτυχώς στην Ιρλανδία απέτυχαν προς το παρόν, να διαλύσουν την οικογένεια για να καταστήσουν τους ανθρώπους πιο ευάλωτους στις εκφυλιστικές απόπειρες εναντίον τους



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την ώρα που όλος ο κόσμος εντός κι εκτός Γαλλίας, ασχολείται με τις φιλοπολεμικές προεδρικές φούσκες, γίνεται «δουλίτσα» στο γαλλικό κοινοβούλιο 

Σε πρώτη ανάγνωση ψηφίστηκε στη γαλλική εθνοσυνέλευση στις 6 Μαρτίου, ο νόμος Leferve, που επιβάλλει αυστηρές ποινές για σχόλια που γίνονται σε ιδιωτικό περιβάλλον. Οι σκοτεινές προθέσεις καλύπτονται πίσω απο τον ευγενή σκοπό της "καταπολέμησης του ρατσισμού, του αντισημιτισμού και των διακρίσεων". Ωστόσο στην πραγματικότητα, ο νόμος είναι άκρως προβληματικός κι επικίνδυνος: καθιερώνει την αρχή του μη διαχωρισμού μεταξύ δημόσιας και ιδιωτικής σφαίρας ! 

Αυτό είναι ο ορισμός του ολοκληρωτισμού καθώς για να λειτουργήσει, απαιτεί αναπόφευκτα την καταγγελία και τιμωρεί τα σχόλια που γίνονται σε ιδιωτικό πλαίσιο (εντός οικογένειας, σε συλλόγους, σε μια εταιρεία, κατά τη διάρκεια ανταλλαγής μηνυμάτων κ.λπ.). 

Ακόμη πιο σοβαρό: κανένας Γάλλος βουλευτής δεν ψήφισε κατά. "Αποχή" από το κόμμα του Μελανσόν και την Ακροδεξιά.

Σχολιο.- Πολεμούν την άνοδο της ακροδεξιάς με το να την βοηθούν να ανέβει; Παράδοξο

Σχολιο.- Το αόρατο χέρι πάνω από όλες τις κυβερνήσεις του λεγόμενου δυτικού κόσμου δεν χάνει το χρόνο του.

Σχολιο.- διδασκει  στην πράξη και πάλι η Γαλλία,όπως επί πΛανδημίας και αποικιοκρατίας

Σχολιο.- Καποιος ή καποιο κεντρο, στελνει αυτα τα νομοσχεδια προς ψηφιση. Οι βουλευτες δεν ειναι σε θεση (ανικανοι οντες) να αξιολογησουν κατι τετοιο. Ποιοι ειναι τελικα αυτοι;

Σχολιο.- Οτιδήποτε στοχεύει στην συγκέντρωση εξουσιών στους λίγους είναι αποδεκτό από όλο το σύστημα εξουσίας. Οι ιδεολογικοί διαχωρισμοί είναι μόνο για όσους τους πιστεύουν. Οι συνθήκες απαιτούν ρεαλισμό διαφορετικά πάμε ως πρόβατα στη σφαγή.

Σχολιο.- Γάτα η Λεπέν που αν κυβερνήσει το γραφείο της θα ασφυκτιά από τα monitor live παρακολούθησης. Γι αυτήν δουλεύει ο Μακρόν και σίγουρα έχει ήδη διαπραγματευτεί την επιβίωση ή την φυγάδευση του.

Σχολιο.- Το αόρατο χέρι πάνω απ' όλες σχεδόν τις κυβερνήσεις του λεγόμενου δυτικού κόσμου είναι γνωστό πλέον και ακούει στο όνομα WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ), αυτό το μακρύ χέρι μιας ευάριθμης ελίτ σιχαμένων εξουσιαστών, ένθεν κακείθεν του Ατλαντικού.

Σχολιο.- ΟΛΟΤΑΧΩΣ στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!Στην εποχή της κατά τα άλλα ..διεύρυνσης δικαιωμάτων!!! Αυτοί κάνουν τη ''δουλειά'' τους! Εμείς;;;;

Σχολιο.- Ψηφίζουν νόμους οι "νεοφιλελεύθεροι" που μετά θα τους βρεί έτοιμους η ακροδεξιά... Το έκανε και ο #Τσίπρας αυτό. Στρωμένη δουλειά βρήκε ο #Μητσοτάκης. Όλα τα γουρούνια δουλεύουνε μαζί.

Σχολιο.- Αυτή ειναι η ιδεολογια τους και θελουν να την επιβαλλουν απο πανω προς τα κατω. Δυστυχώς αυτή ειναι η κυριαρχη ιδεολογια στην ΕΕ και στους μηχανισμους της ΕΕ. Ο νεοφιλελευθερισμός δεν υπηρέτησε ποτέ τον σκοπό της ελευθερίας. Είναι το ακριβώς αντίθετο της ελευθερίας.

Σχολιο.- Το ίδιο έγινε σε συντονισμένα και σε άλλες χώρες. Κάποιος έδωσε εντολή.

Σχολιο.- Το οργουελικο 1984 λειτουργεί ως εγχειρίδιο



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



'' Ἡ ἐναρκτήρια φράση τῆς ὁμιλίας τοῦ Στάλιν στὸ βίντεο: 

"Άνθρωποι μὲ ἠθικὴ ζώων ἔχουν τὸ θράσος νὰ ζητοῦν τὴν ἐξόντωση τοῦ ρωσσικοῦ ἔθνους".

Χίτλερ (1941): "Ὅ,τι ἦταν ἡ Ἰνδία γιὰ τὴν Ἀγγλία, θὰ εἶναι γιὰ μᾶς τὰ ἐδάφη τῆς Ρωσσίας". 

Στάλιν (1941): "Ἂν οἱ Γερμανοὶ θέλουν ἕναν πόλεμο ἐξόντωσης, αὐτό θὰ πάρουν".''



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H μελέτη γενετικής του John Hopkins έδειξε πως το 97.5% των Ισραηλινών δεν είναι σημίτες. Το 80% των Παλαιστινίων είναι. 

Οι Παλαιστίνιοι ήταν Φιλισταίοι που έγιναν χριστιανοί και μετά Μουσουλμάνοι. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ασταμάτnτη η Μαρία Καρυστιανού: Έκανε αuτό που όλοι περίμεναν και είναι έτοıμη να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα 

Στις 18 Μαρτίου η πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 28-2-2023» Μαρία Καρυστιανού θα μιλήσει στην Κομισιόν ζητώντας συμπαράσταση για να καταργηθεί η ασυλία των βουλευτών- «Ελπίζω να είναι παρούσα η Ούρσουλα Φον Ντερ Λαϊεν».

Την ώρα που στην Ελλάδα στις 18 Μαρτίου θα γιορτάζονται τα Κούλουμα και η Καθαρά Δευτέρα, η Μαρία Καρυστιανού που έχασε την κόρη της στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών θα περνά την πόρτα της Κομισιόν για να μιλήσει για το θέμα.

Η πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 28-2-2023» μιλώντας στο newsbomb.gr είπε ότι θα μαζί της θα έχει και τις υπογραφές 1.300.000 Ελλήνων που υπέγραψαν για την άρση της ασυλίας μέσα απο διαδικτυακή πλατφόρμα.

«Τώρα θα μιλήσουμε στην Κομισιόν, πριν λίγο καιρό είχαμε μιλήσει σε εκδήλωση του LIBE (σ.σ. επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου) που είναι για το κράτος δικαίου) και η υπόθεση μας θεωρήθηκε σοβαρή , ότι πραγματικά υπάρχει θέμα με το κράτος δικαίου στην Ελλάδα και η Κομισιόν θέλει να πάμε να παρουσιάσουμε το πρόβλημα των Τεμπών. Στη συνέχεια θα ψηφίσουν πάνω σε αυτό εάν θα έχουμε την υποστήριξη τους ή θα ασχοληθεί μόνο η Επιτροπή LIBE με αυτό. Για εμάς είναι ενθαρρυντικό, γιατί υπάρχει κάποιος που σοβαρά μας ακούει, αισθανόμαστε ότι μιλάμε κάπου που ακόμα ισχύουν οι αρχές της Δημοκρατίας, της ισονομίας, όλα αυτά που έχουν πλέον καταλυθεί στην χώρα μας κι ότι θα μπορέσουμε τελικά να πιέσουμε για να αποδοθεί η Δικαιοσύνη και να αλλάξουν τα κακώς κείμενα γενικώς στην Ελλάδα σε ότι αφορά το Σύνταγμα, κατά πόσο μπορεί το κράτος να επεμβαίνει σε αυτά και φυσικά το θέμα της χειραγώγησης της Δικαιοσύνης» είπε  η κ. Καρυστιανού.

Στις αποσκευές της θα κουβαλά και 1.300.000 υπογραφές Ελλήνων που ζητούν να καταργηθεί η ασυλία βουλευτών αλλά και το νόμο περί ασυλίας που ζητούν να αλλάξει και ο οποίος νόμος όπως λέει αντίκειται του Ευρωπαϊκού και επικαλέσθηκε τόσο στα Τέμπη όσο και σε άλλες περιπτώσεις όπου σημειώθηκε θάνατος πολιτών λόγω της κρατικής ανεπάρκειας.

«Θα δώσουμε και τις 1.300.000 υπογραφές και φυσικά θα καταθέσουμε τον νόμο που θέλουμε να αλλάξει (σ.σ. ασυλία βουλευτών) μαζί με τον εφαρμοστικό του νόμο, ο οποίος θα είναι μέσα στα πλαίσια τα ευρωπαϊκά. Οπότε θα έχουμε και την υποστήριξη των Ευρωπαίων πάνω σε αυτό γιατί η Ελλάδα είναι μέρος της Ε.Ε. και οφείλει να ακολουθεί τους κανόνες που διέπουν και τα υπόλοιπα κράτη- μέλη στις βασικές αρχές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Αμερικανοί στέλνουν αεροπλάνο με "ανθρωπιστική βοήθεια".

Τα 38.000 γεύματα που έριξαν ήταν όσο θα χωρούσε ένα φορτηγό. 5 από τα αλεξίπτωτα δεν άνοιξαν και σκοτώθηκαν 2 άτομα. Οι Ισραηλινοί βρήκαν ευκαιρία να μαζεύονται Παλαιστίνιοι σε ένα μέρος και άρχισαν να πυροβολούν ωσάν να ήταν μυρμήγκια. 

Στην συνέχεια στέλνουν 1000 στρατιώτες στο λιμάνι της Γάζας. Αναφέρεται πως από εκεί στοχεύουν να μαζεύουν Παλαιστίνιους να τους πηγαίνουν σε άλλες χώρες. Η Ελλάδα του Μητσοτακη είπε πως μπορεί να πάρει 300.000 Παλαιστίνιους. Οι Παλαιστίνιοι δεν θέλουν να φύγουν από την Γάζα. Πού θα τους βάλει; Στις κλειστές δομές, τύπου στρατόπεδο συγκέντρωσης; 

Κοινωνικά πειράματα κάνουν. Ποιος θα είναι ο επόμενος λαός που θα τα υποστεί όλα αυτά; Χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, χωρίς ιατρική περίθαλψη μέχρι την τελική λύση;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάνω από 140 αεροπλάνα έχουν φύγει από αμερικανικές βάσεις με βαρύ εξοπλισμό για τους ισραηλινούς στην Γάζα. Αμερικανοσιωνιστική η γενοκτονία. Μετά θα δείχνει η Αμερική το δάκτυλο σε ποιά διένεξη;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Χόλιγουντ είναι σιωνιστική προπαγάνδα. Το μόνο που βρήκαν να πουν για τους Ρώσους είναι μια Χολιγουντιανής έμπνευσης κατασκεύασμα.

Στα Όσκαρ χρησιμοποίησαν την ψεύτικη φωτογραφία με την έγκυο γυναίκα της Μαριούπολης για την παγκόσμια προπαγανδιστική τους εκστρατεία….

Η Μαριάννα έχει πλέον ΡΩΣΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ και διδάσκει σε ρωσικό σχολείο στη Μαριούπολη….

Δείτε την απάτη των ξεφτιλισμένων, δυτικών ΜΜΕ με τη Μαριάννα, που η ίδια αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο του Απριλίου 2022 :

https://twitter.com/mission.../status/1510012837237825545



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πώς η Blackrock μέσω του πολέμου στην Ουκρανία έβαλε στο χέρι την πιο παραγωγική γεωργικά περιοχή της Ευρώπης. 

Μονσάντο, Ντιπόν, Καργκίλ οι ευνοούμενοι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάθε γενιά έχει ένα σκοπό.

Ο σκοπός της γενιάς μας είναι να ξεθάψουμε την αλήθεια μέσα από αιώνες κατασκευασμένης πραγματικότητας που μας σέρβιραν. Το αντέχετε;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυσκολεύεσαι στην εξόφλησης των διδάκτρων/φοιτητικών δανείων; Κανένα πρόβλημα: αυτοί σου έχουν «αξιοπρεπείς» λύσεις… Αναλογιστείτε λοιπόν το μέλλον...

Θα έχεις πρόβλημα εξόφλησης των διδάκτρων στα Ιδιωτικά «ΑΕΙ» και στα εναπομείναντα «Δημόσια» (όπου θα επιβληθούν σταδιακά διά νόμου ΚΑΙ στα προπτυχιακά -κατόπιν προσφυγής στη Δικαιοσύνη των νομίμων και ισοτίμων Ιδιωτικών- προς άρση του «αθέμητου ανταγωνισμού»); Κανένα πρόβλημα: αυτοί σου έχουν «αξιοπρεπείς» λύσεις… Βλ. π.χ.

• «Εθελοντές» δότες/δότριες ωαρίων και σπέρματος! Αλιευμένο από διαφήμιση στο διαδίκτυο: «όλοι οι ιατρικοί και εργαστηριακοί έλεγχοι, τα έξοδα νοσηλείες και κάθε φαρμακευτική αγωγή πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη δωρεά σας (τα οποία σχετίζονται με τη διαδικασία αυτή), καλύπτονται πλήρως. Καλύπτονται επίσης τα έξοδα μετακινήσεων και διαμονής των δοτών και δοτριών εφόσον μένουν εκτός Αθηνών, η απώλεια εισοδήματος (θετική απώλεια) λόγω απουσίας από την εργασία και η αποζημίωση για το βιολογικό στρες. Σύμφωνα με αποφάσεις της ΕΑΙΥΑ, η αποζημίωση μιας δότριας ωαρίων πρέπει να ανέρχεται σε 1.700€ και αντίστοιχα η αποζημίωση του δότη σπέρματος δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 700€ συνολικά. Σε αυτά τα ποσά δεν περιλαμβάνονται οι δαπάνες μετακινήσων και τα έξοδα διαμονής τα οποία καλύπτονται πλήρως από την @@#@ Bank».

• «Παρένθετη μητρότητα»! που προβάλλεται με περισσό κυνισμό ως «απελευθερωτική» μόδα, έχει ήδη δημιουργήσει μιαν άθλια αγορά και ένα ζοφερό παραεμπόριο. Είναι μια εκφυλιστική μορφή αναβίωσης της δουλείας στην ύστερη κεφαλαιοκρατία, μια μορφή αποτρόπαιης δουλικής εκμετάλλευσης του σώματος και της μητρότητας εκ μέρος πλουσίων γερόντων και λοιπών ατόμων, κινούμενων σε πεδία μακράν του βιολογικού πυρήνα της οικογένειας συνευρέσεων-συμβιώσεων. Τα άτομα αυτά αγοράζουν υποκατάστατα «πατρότητας» ή/και «μητρότητας», υποβιβάζοντας ανθρώπους στη σχέση μίσθαρνων σωμάτων-αναπαραγωγικών μηχανών, με μορφές ακόμα πιο εργαλειακές και αλλοτριωτικές από αυτές της παραδοσιακής καπιταλιστικής κοινωνίας. Μια σχέση πιο βάναυση ακόμα και από αυτήν της εκπόρνευσης: εδώ δεν υποβιβάζεται σε εμπόρευμα δια της βίας (οικονομικής και όχι μόνο) η διαθεσιμότητα του σώματος για σεξουαλική εκμετάλλευση, αλλά πλέον και η ίδια η μητρότητα, ενώ διά της βίας αποσπάται και το νεογνό από τη μητέρα, που έχει αναχθεί σε «παρένθεση» αυτής της «εμπορικής πράξης». Πρόκειται για άκρως εγκληματική εκδοχή «επιτελεστικότητας». 

• Εμπλοκή στο δίκτυο πορνείας/σωματεμπορίας (που κάποιοι σπεύδουν να την νομιμοποιήσουν ηθικά και μεταμοντέρνα ως «σεξεργασία»! Συχνά προβάλλει ως «κανονικότητα» και «θεσμός χορηγίας» το Sugar Daddy / sugardating!

• Στρατολόγηση σε μισθοφορικούς στρατούς για «βρώμικη δουλειά», ξένες επεμβάσεις, πραξικοπήματα και «επιχειρήσεις αλλαγής καθεστώτων», γενοκτονίες κ.λπ. Π.χ.

Σχολιο.- Επιπλέον δότες πλάσματος κ οργάνων

η Αμερική είναι η πρώτη χώρα στον πλανήτη. Έτσι τρέφονται πολλοί φτωχοί.

ναι... Τα διαφημιστικά πλακάτ για δότες πλάσματος ώστε να έχουν να πληρώσουν για βιβλία ωστόσο ήταν σε στάσεις λεωφορείων στην Αγγλία.

Στην Αμερική δεκαετίες τώρα σαρώνει σε ζήτηση η φοιτητική πορνεία. Τεράστια τα πλακάτ ανά την επαρχία. Τις θέλουν και μορφωμένες και πουτανες και φρέσκες και όμορφες τις γυναίκες οι διαστροφομπαρμπάδες υπεύθυνοι αιμομιξιων κ άλλων εγκλημάτων για να τις ξεφτιλιζουν καλύτερα πριν τις ξεφορτωθούν στα χαντάκια και δεν τις βρίσκει κανείς.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απολύτως απίστευτο, γι' αυτό δεν πρέπει να εμπιστεύεστε καμία κυβέρνηση.

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να ρίξει τυχαία μια πυρηνική βόμβα ακριβώς δίπλα σε 20.000 Βρετανούς στρατιώτες μόνο για να δει τι θα συμβεί. Τι άρρωστο και ποταπό πείραμα.

Mέσα σε λίγο καιρό οι 18.500 από τους 20000 πέθαναν, όχι από αλλα αίτια αλλά από καρκίνους και λευχαιμίες. Τι μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο κράτος χρησιμοποιεί τους ανθρώπους του σαν πειραματόζωα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.....



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν είναι πρώτη φορά που χρεοκοπεί η Ελλάδα. Είναι πρώτη φορά που εκχώρησε εθνική κυριαρχία. Το ΑΑΔΕ και το ΤΑΙΠΕΔ αυτό σηματοδοτούν. Παράδοση εθνικής οικονομίας για ένα κατασκευασμένο χρέος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πουλάμε λιγνίτη στα Σκόπια για να παράγουν φτηνό ρεύμα και μας το πουλάνε πισω ακριβο! 

Επιτέλους ΤΕΛΟΣ σ' αυτον τον "πρασινο" παραλογισμο!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάτοικοι στις Κεχριές Κορίνθου καταγγέλλουν :

«Πως άδειασαν από όπλα  και πυρομαχικά, το στρατόπεδο Πεζικού στις Κεχριές Κορίνθου. Κάθε μέρα ουκρανικά καμιόνια φόρτωναν 17 φορτηγά, 25 τόνων το ένα¨.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Χρόνια πολλά στον Γονέα όλων, όσων οι μεγάλοι γαμέτες* γονιμοποιήθηκαν...

και ως αποτέλεσμα, εμφανίστηκαν μικροί άνθρωποι, που το φύλο τους δεν καθορίστηκε,

από τους γιατρούς, που κάνουν ως επί το πλείστον επιτυχημένες εικασίες".

Η συγγραφέας των κύκλων των μυθιστορημάτων " Χάρι Πότερ" Τζόαν Ρόουλινγκ που παρακολουθείται, από καιρό, λόγω της κριτικής της στην ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ, προκάλεσε άλλο ένα ισχυρό σκάνδαλο, δημοσιεύοντας στο Χ (πρώην τουϊτερ) αυτήν την ευχή, για την ημέρα της Μητέρας.

Όλη η "προοδευτική κοινότητα" βρίσκεται σε κατάσταση υστερίας.

Τι να κάνουμε;;

Άλλο το φύλο και άλλη η ψευδαίσθηση φύλου!

* Γαμέτες ονομάζονται τα ειδικά κύτταρα της αναπαραγωγής που περιέχουν τον μισό αριθμό χρωμοσωμάτων σε σχέση με τα υπόλοιπα κύτταρα του σώματος: οι γαμέτες είναι το ωάριο και το σπερματοζωάριο. Ονομάζεται γαμετογένεση η διεργασία ωρίμανσης των γαμετών (σπερματογένεση στον άνδρα και ωογένεση στη γυναίκα)...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ δεν είναι φεμινισμός!» ΕΔΙΩΞΑΝ από εκδήλωση την πρωθυπουργό της Δανίας..

11/3/2024     -     22.30

Η πρωθυπουργός της Δανίας και οι υπουργοί της εκδιώχθηκαν από μια εκδήλωση για την ημέρα της γυναίκας από φιλοπαλαιστίνιες ακτιβιστές που φώναζαν «Γενοκτονία δεν είναι φεμινισμός». 

Η Mette Frederiksen υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του Ισραήλ.

https://twitter.com/i/status/1766862628188467526



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαφημιστική καμπάνια σουηδικού site γνωριμιών καλεί φοιτήτριες να βγουν ραντεβού με έναν sugar daddy αν δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν φοιτητικό δάνειο για τις σπουδές τους. Αυτή είναι η κοινωνία που θέλουν να φτιάξουν κ εδώ οι Νδουλοι του Κούλη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την παράσταση στα Όσκαρ φέτος δεν «έκλεψαν» ούτε οι φανταχτερές τουαλέτες, ούτε ο Οπενχάιμερ ούτε φυσικά ο «δικός μας» Γιώργος Λάνθιμος. Και ευτυχώς.

Την παράσταση έκλεψαν οι καλλιτέχνες που φόρεσαν στο πέτο την καρφίτσα Ceasefire Now για τη γενοκτονία στην Παλαιστίνη αψηφώντας το σκληρό σιωνιστικό λόμπι που μοιράζει καριέρες στο Χόλιγουντ. Και δεν ήταν λίγοι. Ούτε «δευτεράτζες».

Και φυσικά ο Βρετανός σκηνοθέτης εβραϊκής καταγωγής του «Zone of interest» που στον ευχαριστήριο λόγο του για το όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας (μόνο στις ΗΠΑ η εγχώρια κινηματογραφική βιομηχανία βραβεύει τις ταινίες όχι βάσει ποιότητας αλλά βάσει χώρας προέλευσης) κατήγγειλε το σύγχρονο Ολοκαύτωμα εις βάρος της Γάζας.

Αυτό είναι σινεμά.

Η αντίσταση. Και η αλληλεγγύη.

Ακόμα κι αν δεν πάρεις κανένα βραβείο.

Όλα τα αλλά είναι δήθεν ευαισθησίες της παρακμιακής ψευτοπροοδευτικής αμερικανικής ελίτ που θα δώσει βραβείο στον «Οπενχάιμερ» αλλά θα κάνει μόκο για την πυρηνική υπεροπλία του αμερικανικού ιμπεριαλισμού ή θα βραβεύσει την «χειραφετημένη» Bella Baxter του Λάνθιμου αλλά για τις χιλιάδες δολοφονημένες Παλαιστίνιες από τους Ισραηλινούς σφυράει αδιάφορα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα...

11/3/2024    -    20.06

ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας στο συλλαλητήριο του ΚΚΕ: «ΑΡΝΟΥΜΑΙ να μπω κάτω από τις σημαίες του ΝΑΤΟ...»

Χαιρετίζοντας το μεγάλο συλλαλητήριο της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ το βράδυ της Δευτέρας στο Σύνταγμα «ενάντια στην πολεμική εμπλοκή», ήταν παρούσα και η Αμαλία Παπασωτηρίου η οποία είναι  εν ενεργεία Αντισμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας και είπε: 

«Σήμερα βρίσκομαι ανάμεσά σας με βαθιά συγκίνηση, αλλά και αίσθημα ευθύνης, ως Ελληνίδα εν ενεργεία αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας. Αρκετά χρόνια πριν, έδωσα έναν όρκο στο λαό αυτής της χώρας: Να υπηρετώ και να υπερασπίζομαι την πατρίδα μου. Σ’ αυτή την πορεία βλέπω τους συναδέλφους μου να στέλνονται σε αποστολές που καμία σχέση δεν έχουν με την υπεράσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας. Ήρθε η ώρα να πω το “ως εδώ και μη παρέκει”!

Είναι άραγε πιο πατριωτικό να πολεμάμε με τα ελληνικά διακριτικά, κάτω από τη σημαία του ΝΑΤΟ και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, εναντίον άλλων λαών με τους οποίους δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, όπως έγινε στον πόλεμο κατά της Κορέας ή στον πόλεμο κατά της Γιουγκοσλαβίας και αλλού ή να μη συμμετέχουμε σε αυτόν; Να πολεμάμε εκεί που επιλέγει το ΝΑΤΟ για τα συμφέροντα που εκπροσωπεί ή να μη συμμετέχουμε;».

«Σήμερα και από δω, δηλώνω ότι αρνούμαι να μπω κάτω από τις σημαίες τους. Πρέπει άφοβα να σπάσουμε τα δεσμά του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης» τόνισε. «Συντάσσομαι με τη θέληση του ελληνικού λαού και της νεολαίας, για υπεράσπιση της ακεραιότητας της πατρίδας μου με όποια θυσία και όποιο τίμημα αυτή η επιλογή μου απαιτεί.

Αρνούμαι να κάνω το ίδιο για τα συμφέροντα αυτών που σφαγιάζουν σήμερα το λαό της Παλαιστίνης και της Ουκρανίας, το λαό της Συρίας, του Ιράκ, της Γιουγκοσλαβίας, πριν κάποια χρόνια. Αυτές οι επεμβάσεις αποτέλεσμα είχαν εκατομμύρια θύματα, νεκρούς, τραυματίες, ξεριζωμένους, πολλά από τα οποία ήταν μικρά παιδιά και άμαχοι. Κανείς από το λαό μας, τους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, άντρες και γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων, τους στρατιώτες μας, δεν μπορεί να είναι περήφανος που συμμετέχει σε αυτά τα εγκλήματα» υπογράμμισε.

«Ήδη πέραν των μέχρι τώρα επικίνδυνων εμπλοκών της χώρας μας στον πόλεμο στην Ουκρανία, όλα δείχνουν ότι έχει ξεκινήσει η συζήτηση για αποστολή σε αυτό το μέτωπο ΝΑΤΟικών στρατευμάτων, άρα και ελληνικών. Είναι μια εξέλιξη πολύ επικίνδυνη. Όλοι πρέπει να σταθούμε απέναντι σε αυτές τις ολέθριες επιλογές» πρόσθεσε, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, «εδώ και τώρα η φρεγάτα “Ύδρα” να επιστρέψει στα ελληνικά χωρικά ύδατα, κανένας στρατιωτικός έξω από τα σύνορα της χώρας».

«Δηλώνω αντίθετη στην με οποιοδήποτε τρόπο συμμετοχή μου στην υλοποίηση, διευκόλυνση των εγκληματικών δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρνούμαι να γίνω συνεργός στο αιματοκύλισμα των λαών, οπουδήποτε στον κόσμο σχεδιάζουν οι πραγματικοί τρομοκράτες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, τα επιτελεία του ΝΑΤΟ και τα διευθυντήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε, μεταξύ άλλων, η Αμ. Παπασωτηρίου και κατέληξε στον χαιρετισμό της: 

«Γι’ αυτό σήμερα ο κάθε άνθρωπος ας αναρωτηθεί “κι εγώ τι έκανα για να εμποδίσω όλα αυτά τα πολεμοκάπηλα σχέδια που εξελίσσονται γύρω μας;” και αν πραγματικά ο καθένας μας επιλέξει τη θέση υπεράσπισης των συμφερόντων του λαού, αν όλοι οι τίμιοι άνθρωποι συνενωθούν, τότε θα διαφυλάξουμε την ειρήνη, θα υπερασπιστούμε την ευτυχία των παιδιών μας, την ευτυχία και την ευημερία των λαών».

https://www.youtube.com/watch?v=JfR5PKT5AwU



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΥΠΕΡ του νομοσχεδίου για την ευθανασία ο Μακρόν!

11/3/2024    -    14.30

Ο Εμανουέλ Μακρόν διατύπωσε για πρώτη φορά ανοιχτά τη στήριξή του στη νέα νομοθεσία για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία, δηλώνοντας ότι θέλει η κυβέρνησή του να υποβάλει τον Μάιο ένα προσχέδιο του νόμου αυτού στο κοινοβούλιο.

Γειτονικές χώρες της Γαλλίας, η Ελβετία, το Βέλγιο και η Ολλανδία έχουν υιοθετήσει νόμους που επιτρέπουν την ιατρικά υποβοηθούμενη αυτοκτονία σε ορισμένες περιπτώσεις. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, η Γαλλία δεν έχει προχωρήσει σε αυτή τη μεταρρύθμιση, εξαιτίας εν μέρει των πιέσεων της Καθολικής Εκκλησίας.

Ο νόμος Claeys-Leonetti για την ευθανασία, που εγκρίθηκε το 2016, επιτρέπει τη βαθιά καταστολή αλλά μόνο για άτομα των οποίων η ιατρική πρόγνωση απειλείται βραχυπρόθεσμα.

Η νομοθεσία θα αφορά μόνο ενήλικες που είναι σε θέση να λάβουν την απόφαση και των οποίων η πρόγνωση ζωής απειλείται μεσοπρόθεσμα, όπως ο καρκίνος τελικού σταδίου, ανέφερε. Τα μέλη της οικογένειας θα μπορούν επίσης να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης, συμπλήρωσε ο γάλλος πρόεδρος.

Το νομοσχέδιο βασίζεται στο έργο μιας ομάδας 184 γάλλων πολιτών που ορίστηκαν τυχαία και συζήτησαν το θέμα. Η ομάδα ολοκλήρωσε τις εργασίες της πέρυσι με το 76% των μελών της να δηλώνει ότι τάσσεται υπέρ του δικαιώματος να επιτραπεί κάποια μορφή υποβοηθούμενη αυτοκτονίας, για όσους την επιθυμούν.

Η απόφαση να προχωρήσει η νομοθεσία αυτή την ευθανασία έρχεται μετά την κατοχύρωση του δικαιώματος στην άμβλωση στο γαλλικό Σύνταγμα, μετά από μια συντριπτική υπερψήφιση από τους βουλευτές νωρίτερα αυτόν τον μήνα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΕΛΟΣ το ΕΣΥ! ΑΝΟΙΓΕΙ διάπλατα η πόρτα του για τους ιδιώτες γιατρούς...

11/3/2024     -     11.30

Το νέο Σύστημα Υγείας κάνει πράξη η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αλλοιώνοντας το δημόσιο χαρακτήρα του ΕΣΥ (Εθνικό Σύστημα Υγείας) και ανοίγοντας τις δομές του (και) προς τον ιδιωτικό τομέα.

Τα έμμεσα ανοίγματα προς τους ιδιώτες στο σχεδίου νόμου του υπουργείου Υγείας με τίτλο «Δράσεις δημόσιας υγείας – Ρυθμίσεις  του Συστήματος Υγείας» χτύπησαν καμπανάκι στα κοράκια από τον  Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών που ζητά με κάθε επισημότητα να εργάζονται ιδιώτες γιατροί στα νοσοκομεία του ΕΣΥ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! "ΟΧΙ" από τους Ιρλανδούς σε αλλαγές για το ρόλο της γυναίκας και της οικογένειας...

11/3/2024    -    10.30

Τα δημοψηφίσματα έγιναν την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στη γιορτή της γυναίκας. Τα αποτελέσματα που βγήκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου έδειξαν - πανηγυρικά - ότι ο κόσμος δεν πείστηκε.

Σε τι αφορούσαν οι αλλαγές;

Πρόκειται για δυο συνταγματικά άρθρα που έχουν ισχύ από το 1937. Το ένα, όπως μεταδίδει η DW, αφορά στον ορισμό της οικογένειας που συνταγματικά συνδέεται με τον θεσμό του γάμου. Η τροπολογία στόχευε στο να διευρύνει αυτόν τον ορισμό και να συμπεριλάβει τις «διαρκείς σχέσεις», όπως τα ανύπαντρα ζευγάρια ή τις μονογονεϊκές οικογένειες. Το άλλο άρθρο ήθελε να διαγράψει δυο εκφράσεις που καθόριζαν τη γυναίκα ως υπεύθυνη για την φροντίδα των μελών της οικογένειας στο σπίτι. Στο ισχύον διάταγμα για τις μητέρες αναφέρεται «ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να αναγκάζονται να πηγαίνουν για δουλειά παραμελώντας τις δουλειές στο σπίτι».

Επίσης αναφέρει ότι η ζωή των γυναικών στο σπίτι είναι μια πηγή υποστήριξης για το κράτος, απαραίτητη για το «κοινό καλό». Στην αλλαγή, οι δυο αυτές φράσεις διαγράφονταν και προτάθηκε να αντικατασταθούν με την πρόταση «το κράτος πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει τον θεσμό της φροντίδας στο σπίτι».

Το ‘Nil’ – ‘Όχι’ του ιρλανδικού λαού

Η πρόταση για τροποποίηση της διατύπωσης στη διάταξη περί οικογένειας, ώστε να συμπεριληφθούν οικογένειες που δε βασίζονται στο γάμο, ηττήθηκε με 67,7%. Η άρνηση για αλλαγή στο ρόλο της γυναίκας στο σπίτι ήταν ακόμα πιο ηχηρή. Το 73,9% των συμμετεχόντων ψήφισε κατά ενώ το 26,07% ψήφισε υπέρ.

Αυτό σημαίνει, ότι 1.114.620 Ιρλανδοί ψήφισαν κατά έναντι 393.053 που ψήφισαν υπέρ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ πρόκειται για τη μεγαλύτερη – ιστορικά - αρνητική ψήφο σε ιρλανδικό δημοψήφισμα, συμπεριλαμβανομένων των δημοψηφισμάτων για τις εκτρώσεις ή τον γάμο ατόμων του ίδιου φύλου. Μόνο μία πόλη νοτιοανατολικά του Δουβλίνου ψήφισε Tá δηλαδή ‘ναι’ και αυτή είναι η πόλη Dun Laoghaire.

Αντιδράσεις και παραδοχές

Ο έχοντας διακηρύξει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος Ιρλανδός πρωθυπουργός, Λιο Βαράντκαρ, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη και παραδέχτηκε ότι «έχασαν ολοκληρωτικά από ένα αξιοσέβαστο ποσοστό συμμετοχής στο 44,4% του πληθυσμού», ενώ πρόσθεσε ότι «προφανώς και αποτύχαμε να πείσουμε την πλειοψηφία». Η ηγέτης του κόμματος Σιν Φειν, Μαρί Λου Μακντόναλντ, που επιθυμούσε και εκείνη τις αλλαγές, τόνισε ότι υπήρχε πρόβλημα στη διατύπωση της τροποποίησης του νόμου καθιστώντας τον «μη ξεκάθαρο». Όπως και να έχει, κατηγορήθηκε ότι το κόμμα δεν έχει επαφή με τον λαό, ενώ κάποιοι την αποκάλεσαν «προδότη του ιρλανδικού λαού».

O Tanaiste, ο αντιπρόεδρος της ιρλανδικής κυβέρνησης, ο οποίος τασσόταν με την επικράτηση του ‘Όχι’ δήλωσε ότι «η πλειοψηφία προφανώς και δεν πείστηκε για τα πλεονεκτήματα των αλλαγών», ενώ σύσσωμη η κοινή γνώμη είδε ως βασικό πρόβλημα την ασάφεια με την οποία διατυπώθηκαν οι αλλαγές. Για παράδειγμα, η έννοια της «διαρκούς σχέσης» θεωρήθηκε ότι μπορεί να παρερμηνευόταν από υποστηρικτές της πολυγαμίας αλλά και να διευκόλυνε τους μετανάστες που προσκαλούν τις οικογένειές τους, ενώ το επιχείρημα για τις αλλαγές του ρόλου της γυναίκας στο σπίτι ήταν ότι ο ρόλος της ακυρωνόταν από το σύνταγμα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΟΚ από τον αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ! "Το δουλεμπόριο των Αφρικανών μεταναστών «μεγάλη μπίζνα» στη Λιβύη χάρη στη χρηματοδότηση της ΕΕ..."

11/3/2024      -      7.30

Μια έρευνα από τον αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ κυρίως υπεύθυνο για το δουλεμπόριο διεθνώς  κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα χρήματα που παρέχονται από την Ευρω Ένωση σε κρατικές οντότητες στη Λιβύη έχουν διευκολύνει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που κυμαίνονται από καταναγκαστική εργασία και σεξουαλική δουλεία έως βασανιστήρια.

Μέσω της οικονομικής υποστήριξης της Λιβυκής Ακτοφυλακής και της Λιβυκής Διεύθυνσης για την Καταπολέμηση της Παράνομης Μετανάστευσης (DCIM), η Ευρω Ένωση βοήθησε και υποκίνησε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ π[ου με την άδεια του γίνεται η γενοκτονία της Γάζας.

Στις 27 Μαρτίου 2023, ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ δημοσίευσε τα ευρήματα μιας τριετούς έρευνας, επιβεβαιώνοντας ότι «αυθαίρετη κράτηση, δολοφονία, βιασμός, υποδούλωση, σεξουαλική σκλαβιά, εξωδικαστική δολοφονία και εξαναγκαστική εξαφάνιση» έχει γίνει μια «ευρεία πρακτική» στο άλλοτε ευημερούν έθνος της Λιβύης, μέχρι που την βομβάρδισαν και εισέβαλαν η ΗΠΑ και η Γαλλία τον Μάρτιο του 2011 δολοφονόντας τον ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, την οποία εισβολή βάφτισαν εμφύλιο πόλεμο. Τον πόλεμο αλλαγής καθεστώτος από τα δύο μέλη του ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και Γαλλία, πριν από μια δεκαετία περίπου.

Ενώ τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας διαπιστώθηκε ότι ήταν ευρέως διαδεδομένα σε ολόκληρη τη χώρα, η έκθεση κατέγραψε τα δεινά των λαθρομεταναστών και κατηγόρησε ο δουλέμπορος αποικιοκράτης ξεφτιλοΟΗΕ την Ευρω Ένωση ότι έδωσε τη δυνατότητα στην Κατοχική Κυβέρνηση Ισλαμοφασιστών που έχει εγκαθιδρύσει ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ στη Λιβύη με έδρα την Τρίπολη να διαπράξει καταχρήσεις κατά Αφρικανών που ζητούν με εντολή του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ μεταφορά και άσυλο στην Ευρώπη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μηδένα προ του τέλους μακάριζε είπε ένας σοφός, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό είπε ένας άλλος ... αλλά ρε παιδιά δεν μπορώ θα το πω. Για ποια κλιματική αλλαγή κόπτονται και πράσινα άλογα; Όταν το γνωστό κι αβάσταχτο καλοκαίρι των Τρικάλων που η ζέστη είναι στην κυριολεξία σε επίπεδα Αφρικής, σε τόσο τσιμέντο που άπλωσαν, θα ψήνουμε μπιφτέκια.

Χάθηκε η πέτρα; Μείναμε από χώμα; Μας τελείωσαν οι κήποι; Το πράσινο και τα δέντρα είναι η καλύτερη αντιμετώπιση της ζέστης, της ρύπανσης, της πλημμύρας, του ψυχοπλακώματος ... και πάει λέγοντας... για να δούμε τι θα δούμε...

Σχολιο.- Μπράβο σου. Εγώ τα έλεγα και από το 2016 στην ουσία όταν έκοψαν το πρώτο πλατάνι με αφορμή αυτό ...  Τι ανάπλαση είναι αυτή χωρίς πλάση χωρίς βλάστηση Εδώ δεν ξέρουν πλέον πώς δουλεύει η γλώσσα μας είναι αμόρφωτοι... Δεν ξέρουν τα νοήματα του λέξεων.

Σχολιο.- Επαναλαμβάνω επιφυλάσσομαι μέχρι να τελειώσει αν και η βάση είναι ήδη πρόβλημα. Ακόμα και με χώμα να καλύψεις το τσιμέντο σου γυρίζει την ζέστη πίσω. Μακάρι να το απαγόρευαν τελείως στις πόλεις. Δεν έχει κανένα όφελος. Ούτε οικονομικό είναι. Να είσαι καλά αδερφέ, σωστή η σκέψη σου με την λέξη ανάπλαση!

Σχολιο.- ακόμα έτσι είναι και στο μηνγουάηλ έχουν φτιαχτεί καμια 30ριά πολυκατοικίες



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ουκρανοί Ναζί επιχείρησαν να εισβάλλουν στην ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ και οι βαλλιστικοί Iskander-Μ τους εξαΰλωσαν!

Απελευθερώθηκε το Ιβανίτσκι - Αρχίζει η κυρία επιχείρηση στο Τσάσιβ Γιαρ

11.03.2024 | 15:09



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Θα καθίσουμε στο εδώλιο του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης τον Β.Πούτιν»! 

Επικίνδυνη άγνοια της πραγματικότητας από την ηγεσία των Βρυξελλών

11.03.2024 | 18:57

Προβληματισμό δημιουργεί το περιεχόμενο της ομιλίας της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν, η οποία δείχνει να μην έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα και τους κινδύνους ολικής καταστροφής του πλανήτη, όχι από την… κλιματική αλλαγή που προωθούν οι ατζέντηδες της πράσινης ανάπτυξης, αλλά από τα πυρηνικά!

Η φράση της «Θα καθίσουμε στο εδώλιο του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης τον Β.Πούτιν για εγκλήματα πολέμου» δείχνει κάτι πολύ περισσότερο από μίσος κατά του Ρώσου προέδρου: Δείχνει άγνοια. Βλακώδη άγνοια.

Επικίνδυνη άγνοια για το τι θα συμβεί, όχι για το αν υπάρξει επίθεση κατά της μητροπολιτικής Ρωσίας, αλλά ακόμα και αν θεωρητικά οι Ουκρανοί με κάποιο «μαγικό τρόπο» έπαιρναν το «πάνω χέρι» στις στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Διότι η Ρωσία το έχει ξεκαθαρίσει ότι ακόμα και απλή διάρρηξη των γραμμών άμυνας του οχυρωματικού έργου της «Γραμμής Σουροβίκιν» που θα έθετε σε κίνδυνο την ρωσική κυριαρχία στην Κριμαία θα αντιμετωπιζόταν με τακτικά πυρηνικά όπλα.

Το ίδιο ισχύει και για τον ρωσικό θύλακα του Καλίνιγκραντ.

Το να να συλλάβουν και να οδηγήσουν στο εδώλιο του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης τον Β.Πούτιν είναι πιο δύσκολο, θεωρητικά από το να καθίσουν στο εδώλιο μερικοί από τους προέδρους των ΗΠΑ όπως ο Τ.Μπους ή ο Μ.Ομπάμα, καθώς πολλοί στις ΗΠΑ θέλουν να τους δουν στην φυλακή για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε Ιράκ και Αφγανιστάν στο όνομα του αμερικανικού λαού.

Το ζήτημα είναι ότι δεν έχουν αντιληφθεί ή κάνουν πως δεν έχουν αντιληφθεί στις Βρυξέλλες ότι πρώτα θα εξαϋλωθεί η Ευρώπη και μετά οι ΗΠΑ σε περίπτωση που επιχειρηθεί ευρωπαϊκή στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία.

Όλες οι «στρατιές» των κρατών μελων της ΕΕ είναι, το 30% της μαχητικής αξίας των ενεργεία ρωσικών στρατιών. Και τα ρωσικά πυρηνικά όπλα, δεκαπλάσια από τα ευρωπαϊκά, βασικά τα γαλλικά.

Άρα;

Άρα απατεώνες πολιτικούς δεν έχουμε μόνο στην Ελλάδα. Αλήθεια, εκείνη η προγραμματική σύμβαση της φον ντερ Λάιεν με την Pfizer, γιατί δεν ερευνάται σε βάθος;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία απαγόρευσε στον βρετανικό αλιευτικό στόλο να πλησιάζει και να ψαρεύει στην θάλασσα του Μπάρεντς

Η συμφωνία καταγγέλθηκε με προεδρικό διάταγμα του Β.Πούτιν

11.03.2024 | 22:24



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αγγελία ως «σεξεργάτης» είχε βάλει ο τρανσέξουαλ που αποδοκιμάστηκε από νεαρούς στη Θεσσαλονίκη 

Το περιστατικό των αποδοκιμασιών σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αριστοτέλους

11.03.2024 | 17:30

Ο τρανς που του ασκηθηκε απιστευτης μορφης βια απο 400+ φασιστες εθνικιστες ομοφοβικου τραμπουκους ταυτοχρονα (συμφωνα με τα απολυτως πιστευτα λεγομενα του) στην Θεσσαλονικη. 

Εκδιδεται σε αυτο το σαητ ως σεξεργατης. 

Εχει και κινητο. 

Γλυκουλης...

https://twitter.com/EvgeniosTzav/status/1766912656764551442?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1766912656764551442%7Ctwgr%5E6054119fac6da0d3aab4548728266717bd16c194%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Felliniki-politiki%2Fprovocateur%2Faggelia-os-seksergatis-eixe-valei-o-transeksoual-pou-apodokimastike-apo-nearous-sti-thessaloniki-foto%2F