Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Τριτη 12 Μαρτιου 2024


Για τον trans 21 συλλήψεις σε dt , Για τα Τέμπη 1 σ' ένα χρόνο!?

Σχολιο.- Trans κράτος ?

Σχολιο.- Καθε εκδυτικοποίηση της κοινωνίας πρεπει να γινεται κατόπιν κοινωνικής συναίνεσης του λαού. Διαφορετικά μιλαμε για φασισμό και για βιαιη Αμερικανοποίηση του λαού μας σαν καθεστωτική επιβολή που υλοποιει η Οικονομική Ελιτ.Αυτό είνα το πραγματικό προβλημα και οχι το να βλεπουμε μονο το δικιο καποιων και όχι μιας ολόκληρης κοινωνίας που αντιδρα σε καθεστωτικές επιλογές που σκοπεύουν στον εκμαυλισμό και στην διαφθορά και την εκπόρνευση του λαού. Απλώς σήμερα ζουμε την απέλπιδα προσπαθεια της Οικονομικής Ελιτ να υλοποιήσει την ατζέντα Σόρος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δε μου λέτε?

Στα ιδιωτικά πανεπιστήμια όταν συλληφθεί φοιτητής να αντιγράφει, θα απολύεται ο καθηγητής που τον συνέλαβε, όπως στην περίπτωση του γιού του Αντώνη Σαμαρά?



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συμπληρωματική μήνυση για το έγκλημα των Τεμπών θα καταθέσουν οι συγγενείς των θυμάτων: «Δύο βουλευτές και ένας πρώην περιφερειάρχης δεν θα γλιτώσουν τη φυλακή»!

12/3/2024

Συμπληρωματική μήνυση κατά όλων όσων εμπλέκονται στο πολύνεκρο έγκλημα των Τεμπών θα καταθέσουν οι συγγενείς των θυμάτων, ενώπιον του ειδικού Εφέτη Ανακριτή. 

Η μήνυση στρέφεται κατά πολιτικών προσώπων εναντίον των οποίων έχουν ήδη υποβάλλει μήνυση εδώ και καιρό. Σκοπός είναι η αναβάθμιση του κατηγορητηρίου όλων όσων εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Καταθέτουμε νέα μήνυση για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στα Τέμπη. Το πόρισμα της ΝΔ δείχνει πως γνώριζαν τι έχει συμβεί, και προσπαθούσαν να μας παρουσιάσουν ότι όλα είναι ασφαλή», αναφέρει σε ανάρτησή ο εκπρόσωπος του συλλόγου δυστυχήματος Τεμπών Χρήστος Κωνσταντινίδης.

«Δώδεκα μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, ο ανθρώπινος παράγοντας συντρέχει και σήμερα. Είμαστε όλοι εν δυνάμει θύματα, δεν έχει φτιάξει τίποτα. Ίσως ο ανθρώπινος παράγοντας να αφορά τους υψηλά ιστάμενους, αυτούς που διόρισαν όποιους διόρισαν, αυτούς που δεν έφτιαξαν τα συστήματα ασφαλείας». 

«Καταθέτουμε συμπληρωματική μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας -που κατόπιν θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών- για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στην διατάραξη ασφάλειας. Αφορά κυρίως τα δύο στελέχη της Hellenic Train για την τηλεδιοίκηση που δεν υπήρχε και τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή», σημείωσε. 

Δύο βουλευτές και ένας πρώην περιφερειάρχης δεν θα γλιτώνουν τη φυλακή

Ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη -θύμα του εγκλήματος στα Τέμπη- μίλησε σήμερα στο OPEN και ανέφερε όσα έχει βρει ο πραγματογνώμονας.

«Μας ενδιαφέρει αυτοί που γνώριζαν όλα αυτά και πρέπει να καταδικαστούν και για την ασφάλεια στα τρένα και για το λαθρεμπόριο με τα βαγόνια θανάτου. Πλέον η δικαιοσύνη προχωρά μόνο με ενέργειες από συγγενείς. Βοηθούσαμε στην ανάκριση και δεν προχωρούσε. Από τον 10ο μήνα και μετά μπορέσαμε να πάμε στο Κουλούρι. Βρέθηκαν πάρα πολλά στοιχεία. Βρέθηκε DNA, κόκκαλα και το μαύρο κουτί. Επιβεβαιώθηκε ξυλόλιο από το χημείο του κράτους. Έπρεπε κάποιοι να είναι μέσα και έναν χρόνο συζητάμε τα αυτονόητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δυστυχώς έχει συμμετοχή και η Δικαιοσύνη. Ο ένας τα ρίχνει στην Πυροσβεστική ο άλλος στην Αστυνομία. Ο Τριαντόπουλος τα ξέρει όλα και δεν βγαίνει να μας τα πει. Εμείς έχουμε ζητήσει από τον Απρίλιο την κασέτα και ακόμα δεν έχει καθαριστεί.», τόνισε ο πατέρας του θύματος. 

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι υπήρχε κι άλλο βαγόνι στην εμπορική αμαξοστοιχία που το απέκρυψαν, ο ίδιος σημειώνει: «Φαίνεται καθαρά ότι υπάρχει βαγόνι που εκτινάχθηκε, το 4ο βαγόνι της εμπορικής. Αν είχε παράνομο φορτίο θα ήταν δηλωμένο κανονικά; Το υλικό από τις κάμερες στη Θεσσαλονίκη γιατί κρύφθηκε για 15 μέρες;»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



10/3/2024

O πρόεδρος του Ισραήλ Herzog παρίσταται σήμερα στην Ολλανδία για τα εγκαίνια νέου Μουσείου Ολοκαυτώματος.

Παρακάτω απεικονίζεται να στέλνει βόμβες με αυτόγραφο μέσα στο Γκέτο της Γάζας, που μετράει ήδη 30.000 σκοτωμένους και λιμοκτονεί.

"Μια ολλανδική εβραϊκή αντισιωνιστική ομάδα καλεί τον πρόεδρο Ισαάκ Χέρτσογκ να συλληφθεί στο Άμστερνταμ για "το έγκλημα της γενοκτονίας, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και τα εγκλήματα πολέμου κατά του παλαιστινιακού λαού".

"Το ολλανδικό κράτος είναι υποχρεωμένο βάσει του διεθνούς δικαίου να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αποτρέψει τη γενοκτονία, κάτι που περιλαμβάνει τη σύλληψη, την ανάκριση και τη δίωξη των υπεύθυνων αρχηγών κρατών", αναφέρει η Erev Rav σε ανάρτησή της στο X. Πρόσθεσε ότι ενώ τιμά τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη όταν συνεχίζεται ο πόλεμος στη Γάζα. Η γενοκτονία μαίνεται, τώρα είναι η ώρα των πράξεων και της ηθικής διαύγειας. Ποτέ ξανά είναι τώρα! 

Ορισμένα από τα σχόλια του Herzog έχουν αναφερθεί από τη Νότια Αφρική στη μήνυσή της στο ΔΔ της Χάγης. Στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι όχι μόνο μαχητές αλλά "ένα ολόκληρο έθνος" ήταν υπεύθυνο για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ και ότι το Ισραήλ θα πολεμήσει "μέχρι να τους σπάσουμε τη ραχοκοκαλιά".



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια διεθνής έκθεση που εκδόθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη και πολλούς διεθνείς οργανισμούς και οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα αναφέρει τις καταστροφικές συνέπειες για τον παλαιστινιακό λαό ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης επιθετικότητας. Ωστόσο Ο πόλεμος δεν είναι εναντίον της Χαμάς, αλλά εναντίον ολόκληρου του παλαιστινιακού αραβικού λαού, μέχρι το τελευταίο έμβρυο στην μήτρα της μητέρας του, της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση Παλαιστινης και των παλαιστινιακών φατριών. Επομένως, όποιος θέλει να βοηθήσει τον παλαιστινιακό αραβικό λαό δεν πρέπει να σιωπά, δυστυχώς κάποια αραβικά και ισλαμικά καθεστώτα και η Δύση συμμετέχουν με το Ισραήλ, παρά τις πολιτικές θέσεις που εκφράζουν, από μομφή, παραπλάνηση και εξαπάτηση του εαυτού και των άλλων.

Ανάμεσα στα πιο σημαντικά σημεία που περιέχονται στη συγκλονιστική και σπαρακτική έκθεση: 

Πρώτον- καταγράφηκαν 112 περιπτώσεις βιασμού στις ισραηλινές φυλακές γυναικών κρατουμένων από τη Γάζα, 3 από τις οποίες συνέβησαν με παρθένα κορίτσια και ο βιασμός ήταν ομαδικός. Μία από αυτές τις περιπτώσεις μεταφέρθηκε υπό διεθνή επίβλεψη σε μυστική τοποθεσία, επειδή ήταν έγκυος. Δεύτερον- οι ναζιστικές ισραηλινές αρχές των φυλακών εκτέλεσαν 87 Παλαιστίνιους κρατούμενους από τη Λωρίδα της Γάζας στις φυλακές πυροβολώντας απευθείας από πιστόλια στο κεφάλι και πέταξαν τα πτώματα σε διάφορες περιοχές των κατεστραμμένων δρόμων της Γάζας. 

Τρίτον-τα βασανιστήρια στα κέντρα κράτησης είναι βάρβαρα, τρελά και καταστροφικά, και αυτό που συμβαίνει είναι πιο φρικτό και βάναυσο από αυτό που συνέβη στη ιρακινή φυλακή Abu Ghraib, στο αμερικανικό Γκουαντάναμο και στις μυστικές αμερικανικές και δυτικές φυλακές. 

Τέταρτον- το Ισραήλ βομβάρδισε σκόπιμα τις οικογένειες και τα παιδιά όσων ανήκουν σε παλαιστινιακές οργανώσεις και ότι ο Ισραηλινός Στρατός Θανάτου ενέκρινε από τη δεύτερη μέρα το σχέδιο εξόντωσης των οικογενειών των ακτιβιστών και ότι η τράπεζα στόχων περιελάμβανε 150.000 άμαχος πληθυσμός; 

Πέμπτον- το Ισραήλ έχει χρησιμοποιήσει υπερβολικά μισθοφόρους, συνάπτοντας συμβάσεις με 22 εταιρείες στρατιωτικών υπηρεσιών, και ότι υπάρχει ένα αμερικανικό πλοίο που είναι ένα πλωτό νεκροτομείο με 1.327 πτώματα μισθοφόρων των οποίων οι οικογένειες δεν ενημερώθηκαν μετά τον θάνατό τους. 

Έκτον- το ποσό του χρυσού και των χρημάτων που κλάπηκαν, σύμφωνα με μυστικές εκτιμήσεις του ισραηλινού στρατού, ανερχόταν σε περίπου 370 εκατομμύρια δολάρια. 

Έβδομο- το 70,7% των βομβών που έπεσαν στη Γάζα υποβλήθηκαν σε επεξεργασία με απεμπλουτισμένο ουράνιο και το έδαφος στη Λωρίδα είναι πολύ μολυσμένο με στοιχεία ουρανίου, τα οποία περιέχουν 60% φυσική ακτινοβολία ουρανίου και αποτελούνται από 3 ισότοπα ουρανίου: ουράνιο 234, ουράνιο 235, και ουράνιο 238, και το απεμπλουτισμένο ουράνιο που ρίχθηκε στη Γάζα περιέχει τους ίδιους τύπους ακτινοβολίας που προέρχεται από φυσικό ουράνιο, και το ουράνιο 238 - που αντιπροσωπεύει το 99,8% του απεμπλουτισμένου ουρανίου - εκπέμπει ακτίνες άλφα και ο χρόνος ημιζωής του εξαφανίζεται από τη Γάζα είναι περίπου 450 χρόνια, και καπνός απεμπλουτισμένου ουρανίου κατά τη διάρκεια... Η έκρηξη φύτεψε καρκίνο στο στήθος όσων τον εισέπνευσαν. 

Όγδοο- πάνω από το 90,8% των γυναικών και των παιδιών στη Λωρίδα της Γάζας υποφέρουν από βαθύ ψυχολογικό τραύμα και τα κέντρα υγείας στη Λωρίδα της Γάζας κατέγραψαν περισσότερες από 5.000 περιπτώσεις πλήρους παραφροσύνης, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν γυναίκες που έχασαν τα παιδιά τους. 

Ένατο- στόχος της ίδρυσης ενός προσωρινού λιμανιού είναι η μαζική μεταφορά Παλαιστινίων και η διευκόλυνση της μετανάστευσης τους στην Ευρώπη . Τρεις ευρωπαϊκές χώρες συμμετέχουν πλήρως σε ένα συμφωνημένο σχέδιο εκκένωσης της Λωρίδας της Γάζας από τον πληθυσμό της. Δέκατο- Στα τέλη Φεβρουαρίου, το Σιωνιστικό Πολεμικό Συμβούλιο ενέκρινε τη χρήση όπλων πείνας για τον διπλασιασμό της εξόντωσης του άμαχου πληθυσμού στη Λωρίδα της Γάζας. 

Ενδέκατο- Οι ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας πραγματοποίησαν περισσότερα από 3 εκατομμύρια τηλεφωνήματα στους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας και τους απείλησαν ότι θα βομβαρδίσουν τα σπίτια τους και θα σκοτώσουν οικογένειες εάν δεν φύγουν από τα σπίτια τους και δεν εκτελέσουν τις οδηγίες τους να τα εγκαταλείψουν. 

Δώδεκα - αραβικές χώρες υπέβαλαν ελκυστικές οικονομικές προσφορές στη Νότια Αφρική με αντάλλαγμα την απόσυρση της αγωγής τους ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου, αλλά αυτό αρνήθηκε. Δέκατο τρίτο- Η απόρριψη βοήθειας στις πόλεις και τα στρατόπεδα της Λωρίδας της Γάζας από αεροσκάφη πραγματοποιήθηκε με βάση τις συμβουλές νομικών συμβούλων για την αποφυγή των κινδύνων κατηγορίας για συμμετοχή σε γενοκτονία, ειδικά εκείνων που παρείχαν όπλα χωρίς περιοριστικούς όρους για τη χρήση τους κατά αμάχων.

Αυτά και άλλα εγκλήματα γενοκτονίας διαπράχθηκαν, και εξακολουθούν να διαπράττονται, κατά του παλαιστινιακού αραβικού λαού σε όλες τις μέρη της παλαιστινιακής πατρίδας, ειδικά στη Λωρίδα της Γάζας, και αποκαλύπτουν και αποκαλύπτουν τα ψέματα των Ηνωμένων Πολιτειών και πολλών ευρωπαϊκών και αραβικών χωρών εμπλέκονται σε αυτά με το κάθαρμα Ισραήλ, άμεσα και έμμεσα. Γιατί ο στόχος είναι η ρευστοποίηση του παλαιστινιακού ζητήματος και η ίδρυση του αμερικανικού πλωτού λιμανιού είναι μόνο η επίτευξη του στόχου του αναγκαστικού εκτοπισμού, ο έλεγχος του πετρελαίου και του φυσικού αερίου από τη Λωρίδα της Γάζας και η δημιουργία αμερικανικής στρατιωτικής βάσης αργότερα στη Λωρίδα της Γάζας. , και επομένως όλα τα ψέματα για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους και τη μεταρρύθμιση της Παλαιστινιακής Αρχής είναι μόνο για παραπλανητική και υπερβολική εξαπάτηση και για παράκαμψη της αναγνώρισης των εθνικών δικαιωμάτων και της ανεξαρτησίας του κατεχόμενου κράτους της Παλαιστίνης. Πολλά είναι τα μυστικά και τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες και όποιος ζήσει θα δει με τα μάτια του σκάνδαλα που δεν είχαν αποκαλυφθεί στο παρελθόν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάπας για Κίεβο: Να έχεις το θάρρος να υψώσεις λευκή σημαία

Δεν ανέφερε συγκεκριμένα την Ουκρανία, αλλά ΟΛΟΙ αυτήν κατάλαβαν. Με πρώτη την ίδια, "Όποιος έχει την μύγα..."

Αυτοί που εξανέστησαν, θύμισαν ότι "κανείς δεν διανοήθηκε να συστήσει να μην υπάρξει αντίσταση στην ναζιστική Γερμανία". Απαιτούν όμως από την Ρωσία να μην είχε αντισταθεί στην ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Ουκρανία.

Κατά τα άλλα, ο πάπας, βλέποντας όπως όλοι που οδηγεί ο συνεχιζόμενος (κατ' απαίτηση της άλλης όχθης του Ατλαντικού) πόλεμος, "συμβουλεύει" να γίνει αυτό που έτσι κι αλλιώς θα συμβεί. Ώστε να είναι σε θέση να πει: "Είδατε; Εμείς συμβουλεύαμε σωστά".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια φίλη μου είχε προτείνει να δω την ταινία Μεσάνυχτα στο Παρίσι / Midnight in Paris . Εχει μεσοπόλεμο και μπελ επόκ που σου αρέσουν, μου είπε και τσίμπησα.

Χθες είδα την ταινία και μου άρεσε και θα την ξαναδώ σήμερα ! Παρίσι, όμορφη επιστημονική φαντασία με ταξίδια στον χρόνο, οι Αμερικανοί καλλιτέχνες του Παρισιού με τις μεθυσμένες και μπερδεμένες σεξουαλικές σχέσεις και λυκοφιλίες τους. Χέμινγουεϊ, Γερτρούδη Στάιν, το ζεύγος Φιτζέραλντ, οι Γάλλοι φίλοι και συνάδελφοι τους.

Ελιτισμός, κομπλεξικός εγωισμός, κουλτούρα της πρόκλησης και της θολούρας. Και κάτι που δεν αναφέρεται στην ταινία : Και του μαύρου πνευματισμού της συμφοράς.

Σε έναν ρολάκο ( της ξεναγού ) και η Κάρλα Μπρούνι σύζυγος του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.

Στην ταινία υπάρχουν και κάποια σχόλια για το παρελθόν και τον αυτοκαταστροφικό εγκλωβισμό στο παρελθόν που από την άποψη της Αυτογνωσίας έχουν αξία.

Είχα ψιλομελετήσει τις δύο περιόδους στα πλαίσια της έρευνας για Ελεύθερη Ενέργεια / Free Energy.

--- Τον παρισινό μεσοπόλεμο γιατί οι γαλλικές μυστικές συμμορίες εξουσίας ήξεραν τα πάντα για την Ελεύθερη Ενέργεια και είχαν επιλέξει να την θάψουν γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί ο παγκόσμιος πόλεμος. Είναι μέγα Ιστορικό ψέμα το ότι υπάρχουν δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, ο πόλεμος ήταν ένας με μια αναγκαία 20ετή ανακωχή ώστε να χρηματοδοτήσουν οι Αμερικάνοι κεφαλαιούχοι τους ναζί και την Γερμανία για να ξαναφτιάξουν τις ένοπλες δυνάμεις τους.Ο Γάλλος στρατάρχης Φερντινάν Φος που επέβαλλε τους όρους του στους νικημένους Γερμανούς το ξεκαθάρισε κυνικά - κυνικότατα : Δεν είναι ειρήνη, είναι 20ετής κατάπαυσις του πυρός".

Στην 1η και 2η φωτογραφία το περιβόητο βαγόνι στο οποίο υπογράφηκε η παράδοση των Γερμανών στους Γάλλους το 1918 κα η παράδοση των Γάλλων στους Γερμανούς το 1940.

--- Την Μπελ Επόκ και ειδικώκερα τον Τουλούζ Λωτρέκ ( ο χαρακτήρας του εμφανίζεται στην ταινία ) γιατί ο ανάπηρος λόγω της αριστοκρατικής ενδογαμίας καλλιτέχνης ήξερε μεγάλα μυστικά

- πιστεύω και της διάσπασης του νερού με μικρή κατανάλωση ρεύματος - αλλά τα πήρε μαζί του σεβόμενος τους γαλαζοαίματους μυητικούς όρκους του και την φιλία του με τις πόρνες των παρισινών πορνείων και του Μουλέν Ρουζ. 3η φωτογραφία.

( Οι πόρνες ειδικά οι πολυτελείας ανέκαθεν ήταν στόχος των μυστικών υπηρεσιών γιατί είναι δυνατό να γνωρίζουν τρελά πράματα από τους πελάτες τους. Αλλά και άλλα γυναικεία επαγγέλματα τελείως αξιοσέβαστα. Θυμάμαι έναν στρατηγό - σωματάρχη της δεκαετίας του 70 να κατσαδιάζει άγρια τους ανώτερους αξιωματικούς του ουρλιάζοντας ότι οι κομμώτριες της Βέροιας που χτένιζαν τις γυναίκες τους γνώριζαν περισσότερα από τον ίδιο για το τι συμβαίνει και τι πρόκειται να συμβεί στο δεύτερο σώμα στρατού !!)

Δύο παραμύθια για τις δύο επιχρυσωμένες και ψευτολαμπερές εποχές : Στην πραγματικότητα ζούσαν καλά οι λίγοι που είχαν χρήματα, οι υπόλοιποι ζούσαν στην μίζερη μιζέρια τους, από κει και πέρα πρόκειται για έναν μύθο, μία κατασκευασμένη φαντασίωση για τουριστικούς λόγους που εκμεταλλεύεται την απίστευτη ικανότητα παραμυθιάσματος και αυτοπαραμυθιάσματος που έχουν οι άνθρωποι για να ΜΗΝ αντιμετωπίσουν ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ τον θλιβερό εαυτό τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα κλασικά πραξικοπήματα ξεπεράστηκαν και η μεταμοντέρνα εποχή της πληροφορικής οδήγησε στην υπέρβαση των μεθόδων χειραγώγησης της πολιτικής πληροφορίας. η δε πολιτική προπαγάνδα απέκτησε πολλές διαστάσεις,  διαμέσου εικόνων και συμβολισμών. Υπάρχουν πλέον επικοινωνιολόγοι που εγγυώνται την μετατροπή του μαύρου σε άσπρο και αντιστρόφως, υπάρχουν δημοκράτες που αφόβως αναβάλλουν τη δημοκρατία για το μέλλον.


Στην παλιά εποχή των στρατιωτικών πραξικοπημάτων, τότε που οι διάφοροι σοφολογιότατοι λέγανε ότι αρκεί ένας δεκανέας για να λύσει όλα τα ελληνικά προβλήματα, κυκλοφορούσαν διάφορες ιστορίες για την πολιτική κατάσταση και πως αυτή θα μπορούσε να θεραπευθεί. Λόγου χάρη η συνταγή ενός πραξικοπήματος : 

- Λαμβάνετε τρία τάγματα ΛΟΚατζήδων αποφασισμένων να εκτελέσουν κατά γράμμα τις διαταγές σας

- προσθέτετε μια κατάληψη ραδιοφωνικών σταθμών και την προετοιμασία ενός διαγγέλματος

- συλλαμβάνετε πολιτικούς δια το καλόν της πατρίδος

- τοποθετείτε τανκς σε καίριες θέσεις της πρωτεύουσας, αναμένοντας ταυτοχρόνως την υποταγή της περιφέρειας

- παιανίζετε εμβατήρια, μεσολαβούμενα από την εκφώνηση συνθημάτων για τους κινδύνους που διατρέχει το έθνος

- προσθέτετε ένα διάγγελμα περί εκτάκτων περιστάσεων που επέβαλαν τη λήψη ειδικών μέτρων

- σερβίρετε στην κοινή γνώμη….

Με αυτή τη συνταγή περίπου πορεύθηκαν οι λατινοαμερικάνικες δικτατορίες, οι διάφοροι Μπατίστα, τα κατά καιρούς πραξικοπήματα στο Πακιστάν , στην Ινδονησία και στις Φιλιππίνες. Mε αυτή τη συνταγή πορευόταν το σενάριο μιας ταινίας ιστορικής για τις ΗΠΑ – οι περίφημες « 7 ημέρες του Μαϊου»… 

Όμως οι καιροί ου μενετοί, τα πράγματα άλλαξαν ιδιαίτερα τη περίοδο της παγκοσμιοποίησης, η χειραγώγηση έγινε λεπτή, η σφαγή έγινε δια του βάμβακος. Απέμεινε η προεκλογική περίοδος σαν μια αποφασιστική περίοδος μέσα στο χρόνο, μέσα στην οποία εκδηλώνεται μια μεγάλη επικοινωνιακή καταιγίδα ίση με την εφόρμηση πολλών ταγμάτων. Που αποβαίνει συχνά «μπλιτσκριγκ» (blitzkrieg) εναντίον της κοινής λογικής : Του μπλιτσκριγκ σημαίνοντος «κεραυνοβόλος πόλεμος» και πρωτοχρησιμοποιηθέντος υπό των στρατηγών του Χίτλερ, εν τέλει δε υπό του Θεοδώρου Πάγκαλου, με στόχο την περιγραφή κάποιων κινήσεων του Ευάγγελου Βενιζέλου….

Τα κλασικά πραξικοπήματα ξεπεράστηκαν και η μεταμοντέρνα εποχή της πληροφορικής οδήγησε στην υπέρβαση των μεθόδων χειραγώγησης της πολιτικής πληροφορίας. Ο «Ηγεμών» του Μακιαβέλι πέρασε στα πολιτικά Μουσεία η δε πολιτική προπαγάνδα απέκτησε πολλές διαστάσεις, διαμέσου εικόνων και συμβολισμών.

Υπάρχουν πλέον επικοινωνιολόγοι που εγγυώνται την μετατροπή του μαύρου σε άσπρο και αντιστρόφως, υπάρχουν δημοκράτες που αφόβως αναβάλλουν τη δημοκρατία για το μέλλον. 

Να λοιπόν πως πορεύεται ο κατεστημένος λόγος, με ποια επιχειρήματα εκφωνείται μέσα από τις τηλεοράσεις και στα άλλα μίντια, επιτυγχάνοντας μια επιτομή κακοήθειας. Ακολουθώ εδώ τον ιστότοπο ramnousia: 

Ad hominem: Επίθεση στον άνθρωπο και όχι στα επιχειρήματά του

Ad nauseam: Επανάληψη του ίδιου επιχειρήματος ("μέχρι ναυτίας") σε μορφή σλόγκαν μέχρι να γίνει πιστευτό.

Επίκληση αυθεντιών: Όταν διάφοροι "ειδικοί" υποστηρίζουν αυτό που η προπαγάνδα θέλει να αποδείξει ως την μόνη αλήθεια.

Χρήση φόβου: Εδραίωση αισθημάτων αγωνίας και πανικού στον γενικό πληθυσμό συνήθως με την επίκληση ενός ανώτερου εξωτερικού κινδύνου

Χρήση στερεότυπων και προκαταλήψεων: Εκμετάλλευση προκαταλήψεων του κοινού- στόχου για επίταση των φόβων και αντιπαθειών τους συνήθως με χρήση αναπόδεικτων συσχετισμών. π.χ. ΌΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες...

Πολύ Μεγάλα Ψέματα: Το ψέμα είναι τόσο μεγάλο και παράλογο ώστε αυτός που το ακούει να συμπεράνει ότι αποκλείεται να λέγεται ένα τόσο μεγάλο ψέμα

Μισή Αλήθεια: Απόκρυψη της πλήρους εικόνας, π.χ. ποσοστιαία μείωση ελλείμματος χωρίς παράλληλη αναφορά στην ανεργία ή στο χρέος….

Με βάση αυτά τα επιχειρήματα πορεύεται σήμερα η εξουσία. Με αυτά υποθέτει ότι θα τη βγάζει καθαρή για το προβλεπτό διάστημα, και μετά βλέπουμε…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι 16 βουλευτές της ΝΔ χρειάστηκαν 713 σελίδες για να μας πουν με το πόρισμα της συγκάλυψης πως:

-Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής όχι μόνο είναι αθώος αλλά και κάτι σαν ήρωας.

-Για το Εγκλημα των Τεμπών ευθύνονται 7 ανθρώπινα λάθη.

-Δεν υπήρξε μπάζωμα, ούτε συγκάλυψη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιο τρένο...?? Ποιοι 57..??

Να ήταν μόνο αυτοί....

Έχουν χαθει χιλιαδες ανθρωποι στα νοσοκομεία ..πριν φτάσουν στα νοσοκομεία ...στο σπίτι τους περιμένοντας μια στοιχειώδη περίθαλψη ...

Είναι τόσα τα εγκλήματα, που ακόμα και η κόλαση θα τους ξερασει!!!!

Όμως....ΠΑΛΙ ΕΜΕΊΣ ΛΕΝΕ ΦΤΑΙΜΕ !!!!


Αυτοκτόνησε ο καρκινοπαθής που περίμενε φάρμακο των 12 ευρώ

Ο 72χρονος καρκινοπαθής δεν μπορούσε να υπομένει άλλο τους πόνους και έδωσε τέλος στη ζωή του. Τι είπε στους οικείους του πριν αυτοκτονήσει. Οι εξηγήσεις του Αδ. Γεωργιάδη.

12 Μαρτίου 2024 18:13

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του καρκινοπαθούς καθώς δεν άντεχε άλλο τους πόνους από την ασθένεια, ενώ περίμενε αρκετό καιρό το φάρμακο της χημειοθεραπείας που δεν υπήρχε στα φαρμακεία.

Το θέμα είχε αναδείξει πριν από λίγες ημέρες το Ράδιο Κρήτη και είχε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να εξευρεθεί το φάρμακο αυτό για τον καρκίνο του πνεύμονα, καθώς δεν υπήρχε στην Ελλάδα, όπως αναφέρει ο agonaskritis.gr. 

Μάλιστα, ο όγκος του καρκινοπαθούς είχε αυξηθεί μέσα σε δύο μήνες που περίμενε το φάρμακο από τα 6 εκατοστά στα 9,5 με αποτέλεσμα εξαιτίας της έλλειψης θεραπείας να υποφέρει από φριχτούς πόνους.

Δυστυχώς, ο άτυχος 72χρονος Πέτρος Αγαπητός που οι Ηρακλειώτες τον γνώριζαν καθώς ήταν πωλητής βιβλίων σε λαϊκές, δεν άντεξε να υποφέρει και έδωσε τέλος στη ζωή του αφήνοντας ένα συγκλονιστικό σημείωμα στην οικογένειά του με το οποίο τους αποχαιρετούσε ζητώντας τους συγγνώμη και εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία, πέφτοντας ουσιαστικά θύμα του ΕΣΥ.

Συγκινημένος μίλησε στο Ράδιο Κρήτη ο εξάδελφός του Ευτύχης Σαρτζετάκης, που είχε αναδείξει το θέμα για να βρεθεί το φάρμακο και να έρθει από το εξωτερικό.

“Μιλήσαμε είπε τελευταία φορά την Κυριακή και ουσιαστικά ήταν σαν να μας αποχαιρετούσε το ίδιο έκανε με όλους ευχαριστώντας τους για όλα. Τρέξαμε εμείς και τα παιδιά του αλλά δυστυχώς δεν τον προλάβαμε” είπε ο κ. Σαρτζετάκης.

Τραγική ειρωνεία ότι μετά την ανάδειξη του προβλήματος από το Ράδιο Κρήτη, το φάρμακο ήρθε και μάλιστα η πρώτη χημειοθεραπεία ήταν να γίνει σήμερα Τρίτη, ωστόσο ο 72χρονος δεν πρόλαβε να κάνει την θεραπεία.

Άφησε σημείωμα στα παιδιά του

Ο κ. Σαρτζετάκης ανέφερε, επίσης, ότι στο σημείωμα που άφησε αποχαιρετούσε παιδιά, εγγόνια και τους άλλους συγγενείς, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι δεν άντεχε τους πόνους και ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

Παράλληλα, επεσήμανε την μεγάλη ταλαιπωρία που είχε υποστεί αυτός ο άνθρωπος καθώς δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει ούτε την εξέταση με το ειδικό ακτινολογικό μηχάνημα PET SCAN που υπάρχει στο ΠΑΓΝΗ για να διαπιστωθεί εάν είχε εξαπλωθεί ο καρκίνος και τον παρέπεμπαν από τον “Άννα στον Καϊάφα”.

Η επόμενη λύση ήταν να μεταβεί στην Αθήνα, ωστόσο δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.

Και όχι μόνο αυτό το φάρμακο που περίμενε και δεν υπήρχε, διακινείται στα φαρμακεία και κάθε φορά που κάθε καρκινοπαθής ετοιμάζεται να εισαχθεί στο νοσοκομείο για χημειοθεραπεία θα έπρεπε πρώτα να το αγοράσει από το φαρμακείο και στη συνέχεια να το προσκομίσει στο νοσοκομείο για να ολοκληρώσει την θεραπεία του.

Η αξία του φαρμάκου είναι 11,75€ και η συμμετοχή για τους καρκινοπαθείς είναι μηδενική την ώρα που στο Ηράκλειο οι ασθενείς με καρκίνο στον πνεύμονα είναι πολλοί.

Το σχετικό ποστάρισμα της κόρης του

Αυτός ήταν ο πατέρας μου. Καρκινοπαθής σε προχωρημένο στάδιο που διαλύθηκε μέσα στο διαλυμένο ΕΣΥ, με εξετάσεις που έπρεπε να κάνει εκτός νοσοκομείου, με το εξαντλημένο φάρμακο της χημειοθεραπείας που έπρεπε να βρει και να φέρει ο ίδιος στο νοσοκομείο, χωρίς καμία ψυχολογική υποστήριξη, από τον Άννα στον Καίάφα, με το port για την χημειοθεραπεία ήδη ένα μήνα στο σώμα του και τελικά αυτοκτόνησε την Κυριακή το μεσημέρι.

Γεωργιάδης: Είχε κλείσει ραντεβού το ΕΣΥ στον ασθενή και δεν ήρθε



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας μας, είπε ότι πρώτα ψήφισαν έναν νόμο (αυτόν για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια) που επειδή είναι αντισυνταγματικός ..."θα προχωρήσουμε ΚΑΙ στη αλλαγή του άρθρου 16" του Συντάγματος στην επόμενη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Δηλαδή για να το κάνουμε ψιλά:

Πρώτα η κυβέρνηση ψηφίζει έναν αντισυνταγματικό νόμο και μετά βγαίνει ο πρωθυπουργός της χώρας στο κανάλι που είναι κάτι σαν όργανο του κόμματος, να μας πει ότι μετά θα αλλάξει και το Σύνταγμα της χώρας !!!

Άρα γιατί υπάρχει το Σύνταγμα της χώρας;

Για να πληρώνεται ο κάθε φίκος με 350 χιλιάρικα το χρόνο συν τσξιδακια κτλ;

Σε μια χώρα και όχι σε μια ΜΠΑΝΑΝΙΑ, όταν ξεφτιλίζεται το Σύνταγμα της χώρας, το ιερότερο κείμενο κάθε κοινωνίας - η ανώτερη δηλαδή σύμβαση μεταξύ των πολιτών και του κράτους για το πώς ρυθμίζονται οι σχέσεις μεταξύ τους- θα είχαν σταματήσει τα πάντα και όλοι θα ήμασταν στο δρόμο.

Στην Κολομβία των Βαλκανίων που σε δέκα μέρες θα κουνάει πλαστικά σημαιάκια για την "ανεξαρτησία της χώρας" και θα επαναλαμβάνει ως ρομπότ ότι "τιμάμε όσους θυσιάστηκαν για να ζούμε εμείς ελεύθεροι (ξεφτιλίζοντας το Σύνταγμα της χώρας)", είναι απλά μια βροχερή Τρίτη.

Σχολιο.- Περα της αντιδημοκρατικης αντιληψης που εχει ο Μητσοτακης (και οχι μονο), δεν ξερω τι με φοβιζει περισσοτερο. Οτι εχουν κανει κουρελοχαρτο το Συνταγμα ή οτι θελουν να το αναθεωρησουν (και ισως δεν μεινουν μονο σε αυτο το αρθρο);

Σχολιο.- Είχε εχθές party κρατικοδίαιτων στο Βελλίδης



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ έχουμε ένα ορφανό του Χίτλερ, που νομιμοποιεί κάθε έγκλημα της χιτλερικής αρβύλας με το κήρυγμα του.

Ο Ισραηλινός ραβίνος εξηγεί γιατί είναι απαραίτητο να σκοτώσουν οι συμπολίτες του τις παλαιστινιακές γυναίκες και παιδιά.

Πρέπει να τους σκοτώσουμε όλους. Όχι μόνο εκείνους που φτιάχνουν όπλα εναντίον μας, είναι σαφές ότι πρέπει να σκοτώσουμε τόσο τις γυναίκες όσο και τα παιδιά τους. Αυτή είναι μια γενιά που θέλει να μας σκοτώσει στο μέλλον και είναι οι γυναίκες που γεννούν αυτά τα παιδιά.

Υπάρχει ακόμα αμφιβολία, για κάθε έγκλημα πολέμου, που πραγματοποιεί ο πιο δειλός, ρατσιστικός και γενοκτονικός στρατός του κόσμου, εναντίον αθώων ανθρώπων;

Εχουμε πληροφορίες, από ανθρώπους, που ζουν αυτήν την φρίκη, μέσα στην ίδια τους την κλεμμένη χώρα, όσο κι αν αυτές τις αποκρύπτουν τα καλοταϊσμένα, από Ισραηλινούς, ΜΜΕ.

Εκθέσεις του ΟΗΕ και άλλων οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν δημοσιοποιούνται, χωρίς να σημαίνει ότι δεν πραγματοποιούνται και καταγράφουν πολλά.

Καταγράφηκαν 112 περιπτώσεις βιασμού στις ισραηλινές φυλακές γυναικών κρατουμένων από τη Γάζα, 3 από τις οποίες συνέβησαν με παρθένα κορίτσια και ο βιασμός ήταν ομαδικός. Μία από αυτές τις περιπτώσεις μεταφέρθηκε υπό διεθνή επίβλεψη σε μυστική τοποθεσία, επειδή ήταν έγκυος. 

-Οι ισραηλινές αρχές των φυλακών εκτέλεσαν 87 Παλαιστίνιους κρατούμενους από τη Λωρίδα της Γάζας, στις φυλακές πυροβολώντας απευθείας από πιστόλια στα κεφάλια και πέταξαν τα πτώματα σε διάφορες περιοχές των κατεστραμμένων δρόμων της Γάζας. 

- Τ,α βασανιστήρια στα κέντρα κράτησης είναι βάρβαρα, τρελά και καταστροφικά, και αυτό που συμβαίνει είναι πιο φρικτό και βάναυσο από αυτό που συνέβη στην Ιρακινή φυλακή Abu Ghraib, στο Αμερικανικό Γκουαντάναμο και στις μυστικές αμερικανικές και δυτικές φυλακές. 

-Το Ισραήλ βομβάρδισε σκόπιμα τις οικογένειες και τα παιδιά όσων ανήκουν σε παλαιστινιακές οργανώσεις, ο Ισραηλινός Στρατός Θανάτου ενέκρινε από τη δεύτερη μέρα το σχέδιο εξόντωσης των οικογενειών των ακτιβιστών και η λίστα στόχων περιελάμβανε 150.000 άμαχου πληθυσμού; 

-Το Ισραήλ έχει χρησιμοποιήσει υπερβολικό αριθμό μισθοφόρων, συνάπτοντας συμβάσεις με 22 εταιρείες στρατιωτικών υπηρεσιών, και υπάρχει ένα αμερικανικό πλοίο που είναι ένα πλωτό νεκροτομείο με 1.327 πτώματα μισθοφόρων των οποίων οι οικογένειες δεν ενημερώθηκαν μετά τον θάνατό τους. 

-Το ποσό του χρυσού και των χρημάτων που κλάπηκαν, σύμφωνα με μυστικές εκτιμήσεις του ισραηλινού στρατού, ανερχόταν σε περίπου 370 εκατομμύρια δολάρια. 

-Το 70,7% των βομβών που έπεσαν στη Γάζα υποβλήθηκαν σε επεξεργασία με απεμπλουτισμένο ουράνιο και το έδαφος στη Λωρίδα είναι πολύ μολυσμένο με στοιχεία ουρανίου, τα οποία περιέχουν 60% φυσική ακτινοβολία ουρανίου και αποτελούνται από 3 ισότοπα ουρανίου: ουράνιο 234, ουράνιο 235, και ουράνιο 238, και το απεμπλουτισμένο ουράνιο που ρίχθηκε στη Γάζα περιέχει τους ίδιους τύπους ακτινοβολίας που προέρχεται από φυσικό ουράνιο, και το ουράνιο 238 - που αντιπροσωπεύει το 99,8% του απεμπλουτισμένου ουρανίου - εκπέμπει ακτίνες άλφα και ο χρόνος ημιζωής του εξαφανίζεται από τη Γάζα είναι περίπου 450 χρόνια, και καπνός απεμπλουτισμένου ουρανίου κατά τη διάρκεια... Η έκρηξη φύτεψε καρκίνο στο στήθος όσων τον εισέπνευσαν. 

Πάνω από το 90,8% των γυναικών και των παιδιών στη Λωρίδα της Γάζας υποφέρουν από βαθύ ψυχολογικό τραύμα και τα κέντρα υγείας στη Λωρίδα της Γάζας κατέγραψαν περισσότερες από 5.000 περιπτώσεις πλήρους παραφροσύνης, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν γυναίκες που έχασαν τα παιδιά τους. 

Στόχος της ίδρυσης ενός προσωρινού λιμανιού είναι η μαζική μεταφορά Παλαιστινίων και η διευκόλυνση της μετανάστευσης τους στην Ευρώπη . Τρεις ευρωπαϊκές χώρες συμμετέχουν πλήρως σε ένα συμφωνημένο σχέδιο εκκένωσης της Λωρίδας της Γάζας από τον πληθυσμό της. 

- Στα τέλη Φεβρουαρίου, το Σιωνιστικό Πολεμικό Συμβούλιο ενέκρινε τη χρήση της πείνας, ως όπλο, για τον διπλασιασμό της εξόντωσης του άμαχου πληθυσμού στη Λωρίδα της Γάζας. 

-Αραβικές χώρες υπέβαλαν ελκυστικές οικονομικές προσφορές στη Νότια Αφρική με αντάλλαγμα την απόσυρση της αγωγής τους ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου, αλλά έφαγαν πόρτα. 

- Η ρίψη από αέρος, βοήθειας στις πόλεις και στα στρατόπεδα της Λωρίδας της Γάζας πραγματοποιήθηκε με βάση τις συμβουλές νομικών, για την αποφυγή του κινδύνου κατηγορίας για συμμετοχή σε γενοκτονία, ειδικά εκείνων που παρείχαν όπλα χωρίς περιοριστικούς όρους για τη χρήση τους κατά αμάχων.

Αυτά και άλλα εγκλήματα γενοκτονίας διαπράχθηκαν, και εξακολουθούν να διαπράττονται, κατά του παλαιστινιακού αραβικού λαού σε όλα τα μέρη της παλαιστινιακής πατρίδας, ειδικά στη Λωρίδα της Γάζας, και αποκαλύπτουν τα ψέματα των Ηνωμένων Πολιτειών και πολλών ευρωπαϊκών και αραβικών χωρών που εμπλέκονται σε αυτά με το Ισραήλ, άμεσα και έμμεσα. Γιατί ο στόχος είναι η ρευστοποίηση του παλαιστινιακού ζητήματος και η ίδρυση του αμερικανικού πλωτού λιμανιού είναι μόνο η επίτευξη του στόχου του αναγκαστικού εκτοπισμού, ο έλεγχος του πετρελαίου και του φυσικού αερίου από τη Λωρίδα της Γάζας και η δημιουργία αμερικανικής στρατιωτικής βάσης αργότερα στη Λωρίδα της Γάζας. 

Επομένως όλα τα ψέματα για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους και τη μεταρρύθμιση της Παλαιστινιακής Αρχής είναι μόνο για παραπλανητική και υπερβολική εξαπάτηση και για παράκαμψη της αναγνώρισης των εθνικών δικαιωμάτων και της ανεξαρτησίας του κατεχόμενου κράτους της Παλαιστίνης. Πολλά είναι τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες και όποιος ζήσει θα δει με τα μάτια του τα σκάνδαλα που ποτέ δεν είχαν αποκαλυφθεί στο παρελθόν.

Σχολιο.- Ακόμα δυστυχώς υπάρχουν αγριάνθρωποι που δεν συνέχισαν την ανθρώπινη εξελικτική διαδικασια και σταμάτησε γι'αυτους η φυσιολογική πορεία. Είναι σαν μια εξαίρεση από τον γενικό κανόνα. Η κοινωνία να μην είναι αδιάφορη σε αυτά τα εκτρώματα και να βρίσκει τρόπους εξουδετέρωσης αυτών.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...

Σημερινό ρεπορτάζ του BBC αποκαλύπτει τον ξυλοδαρμό και την χλεύη που υπέστησαν παλαιστίνιοι γιατροί και νοσηλευτές στη Γάζα. Μετά από ισραηλινή επιδρομή στο νοσοκομείο Νάσερ, οι παλαιστίνιοι κρατήθηκαν, αναγκάστηκαν να γδυθούν και ξυλοκοπήθηκαν επανειλημμένα, ενώ είχαν δεμένα τα μάτια. 

Ο γιατρός Ahmed Abu Sabha περιέγραψε ότι ήταν για μια εβδομάδα υπό κράτηση. Ανέφερε ακόμα πως του επιτέθηκαν σκυλιά με φίμωτρα και του έσπασε το χέρι ένας Ισραηλινός στρατιώτης. Οι παλαιστίνιοι αποκάλυψαν στο βρετανικό μέσο ότι τους ταπείνωσαν, τους ξυλοκόπησαν, τους έβρεξαν με κρύο νερό και τους ανάγκασαν να γονατίσουν για ώρες. Ανέφεραν ότι κρατήθηκαν φυλακισμένοι για μέρες πριν αφεθούν ελεύθεροι.

Δώδεκα από τις πιο γνωστές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ισραήλ υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή κατηγορώντας τη χώρα ότι δεν συμμορφώθηκε με την προσωρινή απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου ότι πρέπει να διευκολύνει την πρόσβαση στην ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.

Σχολιο.- Είναι γνωστό ότι οι ισραηλινοναζί δολοφονούν γιατρούς, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, καθηγητές, και γενικά όποιον μορφωμένο Παλαιστίνιο πιάσουν στα νύχια τους, θεωρώντας ότι έτσι οι Παλαιστίνιοι δεν θα ξανασηκώσουν κεφάλι, ούτε θα μπορέσουν να ξαναχτίσουν τις πολυκατοικίες τα θέατρα, τα πανεπιστήμια, και όλα αυτά που τους έχουν βομβαρδίσει.

Σχολιο.- Οι ισραηλινοναζί  εχουν τίς πλάτες των ΗΠΑ-ΕΕ καί σιγουρα την ανοχη αραβικών κυβερνησεων για αυτό τους γραφουν ολους στα παπούτσια τους...Οσο για την«ελληνική»κυβερνηση τί να πεί κανείς για τους απογονους Γερμανοτσολιαδων...Τά δε κομματα τής «αντιπολίτευσης»Συριζα-Πασοκ-Νέα Αριστερα δέν μπορούμε νά τους ξεχωρίσουμε από τα γαλαζια κοπρόσκυλα...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ Ω ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ Α ,ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ .ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ,ΑΛΛΑΑΑΑΑ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ 15ΚΜ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΖΩΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ Η ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΝΑΠΟΘΕΣΟΥΝ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΕΚΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΣΕ ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΑΧΤΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ .ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΒΑΓΟΝΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ;ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΚΕΙ ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ .ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ .ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ 

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ 

ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ Κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΥΛΗΣΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΤΡΥΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ 

ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ 

ΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ 

ΠΛΑΚΙΑΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝΕ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΤΙΣ 28/02/23



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πουλάει στη Ρωσία η κόκα κόλα κ η Barilla κανονικοτατα αλλά η Ελλάδα δεν μπορεί να στείλει ροδάκινα και πορτοκάλια λόγω κυρώσεων που πετιουνται γαμω τον Ιουδαίο τους

Σχολιο.- ας μην ψήφιζαν στη Νάουσα ΝΔ 47%



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρέπει να είσαι τυφλός και κουφός εάν δεν μπορείς να διαπιστώσεις την απόλυτη δυστυχία που πλανάται πάνω από αυτή τη χώρα και τους κατοίκους στη Βρετανία οι οποίοι τη δυστυχία τους τη πνίγουν στο αλκοόλ, τα ναρκωτικά, και τη σαβούρα που βάζουν στο στόμα τους.

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι επισήμως η δεύτερη πιο δυστυχισμένη χώρα στον κόσμο. Ο οργανισμός διεξήγαγε έρευνα σε περισσότερους από 500.000 ανθρώπους σε 71 χώρες για την ετήσια έκθεσή του Mental State of the World, προκειμένου να μετρήσει πώς η «εσωτερική κατάσταση των ανθρώπων επηρεάζει την ικανότητά τους να λειτουργούν στο πλαίσιο της ζωής τους».

Χρησιμοποιώντας τα ευρήματά τους, συνέταξαν μια κατάταξη των πιο ευτυχισμένων και των πιο δυστυχισμένων χωρών στον κόσμο. Το Ουζμπεκιστάν αναδείχθηκε ως η πιο δυστυχισμένη χώρα του κόσμου, με το Ηνωμένο Βασίλειο να έρχεται στη δεύτερη θέση.

, πρόσφατη έκθεση της δεξαμενής σκέψης Resolution Foundation διαπίστωσε ότι το 34% των νέων ηλικίας 18-24 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν συμπτώματα μιας κοινής ψυχικής διαταραχής.

Η Sapiens Labs σημείωσε ότι πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής κατατάσσονται σε υψηλές θέσεις όσον αφορά στην ψυχική ευημερία, ενώ οι περισσότερες χώρες της Αγγλικής σφαίρας κατατάσσονται χαμηλά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



34.000€ η ταρίφα

"40χρονη παρένθετη: «Τον πατέρα τον είδα μία φορά» – «Δεν μπορώ να κρατήσω το παιδί εγώ»

Όταν ολοκληρώθηκε και αυτό και αφού συνέτρεχαν οι νομιμοφανείς προϋποθέσεις για να προχωρήσει η διαδικασία της απόκτησης τέκνου μέσω παρένθετης, τον Μάιο του 2023, κλήθηκε στην Ελλάδα από τη Μολδαβία η Ιρίνα, η οποία μάλιστα και δεδομένου ότι το καλοκαίρι ξεκινούσε, είπε στην οικογένειά της πως επρόκειτο να εργαστεί στον τουρισμό… Μεροκαματιάρηδες στην επαρχία εκείνη και ο συζυγός της, ζούσαν μια δύσκολη ζωή και τ’ όνειρό της ήταν να γυρίσει πίσω με αρκετά χρήματα για να αγοράσουν ένα δικό τους σπίτι.

Αυτά είχε πει η ίδια στο zarpanews.gr τον περασμένο Αύγουστο, έγκυος στον τέταρτο μήνα τότε. Όσο για το ποσό της αμοιβής; Αυτό προέκυψε στις κατ ιδίαν συνομιλίες και πάντως με ελληνικά δεδομένα θα παρέπεμπε σε αγορά αυτοκινήτου όχι ακινήτου.

Στην συνέντευξή της που είχε παραχωρηθεί λίγες μέρες μετά τις προφυλακίσεις των οκτώ, η ίδια μας είπε πως ποτέ δεν σκέφτηκε ότι συμμετείχε σε κάτι παράνομο. Όταν τη ρωτήσαμε για τους βιολογικούς γονείς του παιδιού, είχε απαντήσει πως είδε μία και μοναδική φορά τον πατέρα «όταν ήρθε για την δωρεά σπέρματος» ενώ για την προέλευση του ωαρίου δεν γνώριζε τίποτα."


Παρένθετες στα Χανιά: 40χρονη Μολδαβή γέννησε το μωρό «μοναχικού άνδρα»

12 Μαρτίου 2024 9:17 πμ

Το μωρό φυσιολογικά ανήκει στον πατέρα. Το βρωμοκράτος τι δουλειά έχει?

Στη Μονάδα Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, φιλοξενείται -σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr – ένα υγιέστατο μωράκι 35 ημερών, το οποίο γέννησε 40χρονη Μολδαβή παρένθετη μητέρα, για έναν ευκατάστατο, μοναχικό άνδρα από την Θεσσαλία, μέσα από μεθοδεύσεις της γνωστής κλινικής υποβοηθούμενης αναπαραγωγής των Χανίων που βρίσκεται στο επίκεντρο δικαστικής έρευνας για υποθέσεις εμπορίας ανθρώπων και παράνομων υιοθεσιών.

Η τύχη της επιμέλειας το μωρού και το κατά πόσο και με ποιες προϋποθέσεις μπορεί να δοθεί στον βιολογικό του πατέρα, αποτελεί ίσως την πιο δύσκολη περίπτωση από τις δεκάδες που έχουν χειριστεί οι δικαστικές Αρχές στα Χανιά, από το ξέσπασμα του σκανδάλου τον περασμένο Αύγουστο, μέχρι σήμερα, γι’ αυτό και το μωρό ακόμα δεν έχει δοθεί.

Τόσο ποινικά όσο και κοινωνικά, δυο ανθρώπινα δράματα συναντιούνται στην υπόθεση του επιχειρηματία από τη Θεσσαλία, ο οποίος είχε δώσει τουλάχιστον 34.000 ευρώ μέχρι την στιγμή των συλλήψεων και της 40χρονης Μολδαβής μητέρας τεσσάρων παιδιών που ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο για την «δουλειά» με όνειρο να αποκτήσει ένα σπίτι από την αμοιβή της. Άλλωστε και οι δύο αντιμετωπίζονται ως θύματα στη δικογραφία, με τον γιατρό – ιδιοκτήτη της κλινικής και μία 37χρονη «μεσίτρια» να αντιμετωπίζουν βαριές κακουργηματικές κατηγορίες για την συγκεκριμένη περίπτωση, την οποία παρουσιάζει σήμερα το zarpanews.gr

Από τα χρήματα που έδινε ο επιχειρηματίας, ένα ποσό πήγαινε στην κλινική, ενώ η παρένθετη λάμβανε μια μηνιαία αποζημίωση περίπου 1.000 ευρώ. Επιπλέον, 300-400 ευρώ έπαιρνε κάθε μήνα η μεσίτρια. Μετά τη γεννήση, ο ενδιαφερόμενος θα έδινε στην κλινική το υπόλοιπο ποσό με το συνολικό κόστος σύμφωνα με την δικογραφία να ξεπερνά τα 100.000 ευρώ.

Ψεύτικο σύμφωνο συμβίωσης και εικονική σύντροφος

Σύμφωνα με πληροφoρίες που έχουν συλλέξει οι Αρχές, όταν το καλοκαίρι του 2022, ο Θεσσαλός απευθύνθηκε στην κλινική, καθότι μοναχικός και άγαμος, δεν πληρούσε τις νόμιμες προϋποθέσεις απόκτησης τέκνου μέσω παρένθετης, εμπόδιο που ανέλαβε -με το αζημίωτο- να ξεπεράσει ο γιατρός και φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν το δικό του δίκτυο επαγγελματιών, καθοδήγησε τον ενδιαφερόμενο να συνάψει ψεύτικο σύμφωνο συμβίωσης με γυναίκα από το φιλικό του περιβάλλον, η οποία στη συνέχεια θα εμφανίζονταν ως εικονική σύντροφος και ως δήθεν ενδιαφερόμενη μητέρα. Εκμεταλλευόμενοι δε στην κλινική τον πόθο αυτού του ανθρώπου για να αποκτήσει παιδί, άρχισαν να τον απομυζούν οικονομικά, ζητώντας του διαρκώς χρήματα.

Δεύτερο βήμα και αφού το δίκτυο της κλινικής είχε βρει αλλοδαπή δότρια που θα αμειβόταν για να πουλήσει το ωάριό της, ήταν να εκδώσει ο γιατρός βεβαίωση αδυναμίας κύησης στην υποτιθέμενη μητέρα και σύντροφο του επιχειρηματία.

40χρονη παρένθετη: «Τον πατέρα τον είδα μία φορά» – «Δεν μπορώ να κρατήσω το παιδί εγώ»

Όταν ολοκληρώθηκε και αυτό και αφού συνέτρεχαν οι νομιμοφανείς προϋποθέσεις για να προχωρήσει η διαδικασία της απόκτησης τέκνου μέσω παρένθετης, τον Μάιο του 2023, κλήθηκε στην Ελλάδα από τη Μολδαβία η Ιρίνα, η οποία μάλιστα και δεδομένου ότι το καλοκαίρι ξεκινούσε, είπε στην οικογένειά της πως επρόκειτο να εργαστεί στον τουρισμό… Μεροκαματιάρηδες στην επαρχία εκείνη και ο συζυγός της, ζούσαν μια δύσκολη ζωή και τ’ όνειρό της ήταν να γυρίσει πίσω με αρκετά χρήματα για να αγοράσουν ένα δικό τους σπίτι.

Αυτά είχε πει η ίδια στο zarpanews.gr τον περασμένο Αύγουστο, έγκυος στον τέταρτο μήνα τότε. Όσο για το ποσό της αμοιβής; Αυτό προέκυψε στις κατ ιδίαν συνομιλίες και πάντως με ελληνικά δεδομένα θα παρέπεμπε σε αγορά αυτοκινήτου όχι ακινήτου.

Στην συνέντευξή της που είχε παραχωρηθεί λίγες μέρες μετά τις προφυλακίσεις των οκτώ, η ίδια μας είπε πως ποτέ δεν σκέφτηκε ότι συμμετείχε σε κάτι παράνομο. Όταν τη ρωτήσαμε για τους βιολογικούς γονείς του παιδιού, είχε απαντήσει πως είδε μία και μοναδική φορά τον πατέρα «όταν ήρθε για την δωρεά σπέρματος» ενώ για την προέλευση του ωαρίου δεν γνώριζε τίποτα.

Στο μεταξύ, στη δικαστική απόφαση για την παρένθετη, αναγράφεται ψευδώς ότι η Ιρίνα φιλοξενούταν από τον ίδιο τον επιχειρηματία και την συμβία του, από το υποτιθέμενο ζευγάρι δηλαδή, στο σπίτι τους, στην Θεσσαλία.

Αυτό που φοβόταν η Ιρίνα μετά τις συλλήψεις, ήταν να μην «σπάσει» η συμφωνία και μείνει με το μωρό. «Δεν το θέλω το μωρό, δεν μπορώ να το μεγαλώσω, ήδη τα δικά μου περνάνε δύσκολα» είχε πει τότε στο zarpanews.gr.

Το μέλλον του παιδιού

Στο διάστημα που ακολούθησε, μέσω συγγενικού προσώπου της 37χρονης μεσίτριας, η Ιρίνα συνέχισε να φιλοξενείται στο δωμάτιο όπου έμενε εξαρχής, ενώ ο ενδιαφερόμενος πατέρας συνέχισε να χρηματοδοτεί τη συμφωνία του, με την ελπίδα ότι θα πάρει το μωρό. Η εγκυμοσύνη της Ιρίνας εξελίχθηκε καλά και ένα υγιέστατο μωράκι ήρθε στον κόσμο στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, στις αρχές Φεβρουαρίου. Μετά από τέσσερις μέρες η 40χρονη έλαβε εξιτήριο όμως το μωρό με εισαγγελική εντολή παραμένει στη Μονάδα Νεογνών. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr το τεστ DNA έχει ταυτοποιήσει πατέρα και παιδί και την τελική εισήγηση αναμένεται να κάνουν πλέον προς την εισαγγελεία ανηλίκων, οι κοινωνικές υπηρεσίες που θα κρίνουν αν ο πατέρας είναι κατάλληλος για να αναλάβει την επιμέλειά του.

Σημειώνεται τέλος, ότι εξαιρετικά διευκολυντικό για την λήψη των τελικών αποφάσεων είναι το νέο θεσμικό πλαίσιο που ισχύει στην Ελλάδα για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. 

Δηλαδή κάποιοι ανώμαλοι θα μπορούν να έχουν παιδιά, Ενώ ένας φυσιολογικός πατέρας μέσω παρένθετης μητέρας δεν δικαιούται το παιδί του?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μη νομίζετε ότι συμβάινουν μόνο σε εμάς.

διότι είμαστε οι χειρότεροι.

Συμβαίνουν σε όλη την δυτικόσφαιρα.

Και είναι το σύμπτωμα της πτώσης της.

ο Τζον Μπάρνετ βρέθηκε νεκρός με φερόμενη ως αιτία την αυτοκτονία.

Τζον Μπάρνετ αποκάλυψε ότι υπήρχε κατασκευαστικό λάθος στα 2 Boeing 737-9 που έπεσαν λίγο πριν την δήθεν πανδημία το 2019.

"Ο Τζον Μπάρνετ εργάστηκε στην Boeing για 32 χρόνια. Η εταιρεία εργάστηκε για να καταστρέψει τη ζωή του αφού εξέθεσε ανησυχίες για την ασφάλεια. Είμαι περήφανη που η αδερφή μου Ρόρι εργάστηκε για να πει την ιστορία του στο βραβευμένο ντοκιμαντέρ Downfall: The Case Against Boeing. Η Boeing σκότωσε 346 ανθρώπους από απληστία. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει μια γνήσια έρευνα για την «αυτοκτονία» του John Barnett."



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό το "ντοκυμαντέρ "που βραβεύτηκε στα oscar είναι ένα προπαγανδιστικό νατοϊκό παραμύθι του Ουκρανικού στρατού.

Υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από κατοίκους της Μαριούπολης. 

Έβγαλαν ντοκυμαντέρ γι'αυτους χωρίς αυτούς

.Έχουν πρωταγωνίστρια ηθοποιό που παριστάνει την περιφημη Ρωσοουκρανή έγκυο που έχει καταγγείλει ότι το μαιευτήριο το ανατίναξε ο ουκρανικός στρατός.

Τώρα καταγγέλει το ντοκυμαντέρ ως ουκρανική ψεύτικη προπαγάνδα

https://twitter.com/djuric_zlatko/status/1767262446207558087?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1767262446207558087%7Ctwgr%5E7442006a7ee999366b352cf174238bc5b222a7e7%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Fpolitismos%2Fkinimatografos%2Fi-apati-tou-xoligount-ktypaei-kokkino-to-senario-tis-tainias-20-imeres-stin-marioupoli-ton-oskar-diapseydetai-apo-tin-idia-tin-alithini-protagonistria%2F&fbclid=IwAR23J8B-BiSmAxh63heGQM4sObDC6UXsJefnmoYFd5fn-gyeFWXWbBhg56g

σχολιο.- Εντωμεταξύ χθες μόνο, μου σκάσαν τουλάχιστον 4 διαφημίσεις για τον εν λόγω Όσκαρ Γουήνερ

σχολιο.- αλίμονο,τόσα εκατομμύρια για προπαγάνδα ,χαμένα θα πάνε ?

σχολιο.- εεε... μπορεί να πάνε και χαμένα... δεν νομίζω πως ο μέσος Δυτικός που φώναζε υπέρ της Ουκρανίας πέρσυ-πρόπερσυ, νοιάζεται πια να δει κάτι τέτοιο

σχολιο.- εδώ του δώσανε οσκαρ του "ντοκυμαντέρ "

Μια χαρά τα χαφτει ο μέσος δυτικος πολίτης

Σχολιο.- μέχρι το γνωστό, πες πες πες κάτι θα μείνει. Απλά δεν νομίζω πως νοιάζεται πια ο κόσμος -πλην των ΝΑΤΟταλιμπάν- να δει κάτι τέτοιο. 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελικά πόσοι έχουν πεθάνει απο ''ξαφνικίτιδα'' ένα χρόνο μετά τα ΕμΦόλια??

Η ΕλΣΤΑΤ γνωρίζει ?? ο ΠΙΣ ? οι διάφορες ιατρικές εταιρείες (ιδίως ιατροδικαστών, Καρδιολόγων, παθολόγων ) ??



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχει ο ανθρωπος τον πόνο του, τον έβαλαν να υπομένει και τα πολιτικά καραγκιοζιλίκια πάνω στο φορείο

"πολύ ωραία" λέει ο άλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης που κάνει περατζάδα στα νοσοκομεία...

ναι τέλεια μη τα συζητάς...

και του συστήνονται κιόλας

... Monty pythons

Σχολιο.- "Ευχαριστώ πολύ που θα πληρώσω για να χειρουργηθώ στο δημόσιο σύστημα υγείας παρότι είμαι ασφαλισμένος και πληρώνω εισφορές τόσα χρόνια, νιώθω ευγνώμων που πιάνομαι μ@λακας"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με φάρμακα, διαγνωστικές εξετάσεις, "απογευματινά" χειρουργεία κλπ γίνεται η ληστεία του αιώνα. Οι ασφαλισμένοι ξαναπληρώνουν αδρά από την τσέπη τους αυτά που έχουν ήδη πληρώσει. Ο ΕΟΠΥ έχει βαρέσει κανόνι κανονικότατο. Έχουν βάλει τον Άδωνι να κάνει σόου για να το κουκουλώσουν.

Αυτός δεν πρέπει να λέγετε Υπουργός Υγείας αλλά  «Υπουργός που θα μας Πεθάνει»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θεσσαλονίκη: Μπαρούτι και πάλι η πλατεία Αριστοτέλους λόγω της ταινίας «Αδέσποτα κορμιά» -Απαγόρευση συγκεντρώσεων .

Αντιχριστιανική προπαγάνδα και «δικαιωματισμός» με τα λεφτά των Χριστιανών Ελλήνων: Δεκάδες χιλιάδες ευρώ από το ΕΚΟΜΕ για την woke ταινία «Αδέσποτα Κορμιά»!

Η ταινία της Ελίνας Ψύκου στοχοποιήθηκε από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης εξαιτίας της αφίσας της, με τον μητροπολίτη Φιλόθεο να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αὐτές οἱ διαφημίσεις ὑπό το πρόσχημα μιᾶς ἀμφίβολης καλλιτεχνικὰ γραφιστικῆς προσέγγισης, ἀγγίζουν-ἐνίοτε δὲ καὶ ὑπερβαίνουν- τὰ ὅρια τῆς κακόβουλης πρόκλησης».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Έτσι ξαναγράφεται η ιστορία 

-Στην επέτειο της επίθεσης της Σοβιετικής Αεροπορίας στο κατεχόμενο από τους Ναζί Ταλίν, το Δοσιλογικό προδοτικό Ναζιστικό Υπουργείο Εξωτερικών της Εσθονίας καταδίκασε την ΕΣΣΔ για αεροπορικές επιθέσεις κατά του γερμανικού ναζιστικού στρατού και των Εσθονών ναζιστών συνεργατών τους.

-Η ηγεσία της σημερινής Εσθονίας για άλλη μια φορά επιδεικνύει ανοιχτά τη συμπάθειά της για τους Γερμανούς και τους Εσθονούς Ναζί και προτιμά να σβήσει τη μνήμη 6400 Σοβιετικών στρατιωτών που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία της Εσθονίας από το Τρίτο Ράιχ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Για να καταστείλετε πρόωρα έγκαιρα κάθε εξέγερση, δεν χρειάζεται να είστε βίαιοι. Οι μέθοδοι του Χίτλερ είναι ξεπερασμένες. Αρκεί να δημιουργήσετε μια συλλογική κατάσταση τόσο ισχυρή που η ίδια η ιδέα της εξέγερσης δεν θα μπορεί πλέον να μπαίνει καν στο μυαλό των ανθρώπων.

Το ιδανικό θα ήταν να εκπαιδεύσουμε άτομα εκ γενετής έτσι ώστε να περιορίζονται οι έμφυτες βιολογικές τους ικανότητες.

Με τον τρόπο αυτό η κατάσταση θα συνέχιζε να μειώνει δραστικά την εκπαιδευτική διαδικασία, μετατρέποντάς την σε μια μορφή επαγγελματικής ενσωμάτωσης..

Ομοίως πρέπει να κάνουμε την πρόσβαση στη γνώση όλο και πιο δύσκολη και ελιτίστικη. Καμία φιλοσοφία. Και σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πειθώ και όχι άμεση βία: Παραδείγματος χάρη, μέσω ψυχαγωγιών που πάντα κολακεύουν το συναίσθημα ή το ένστικτο οι οποίες μπορούν να εξαπλωθούν μαζικά μέσω της τηλεόρασης. Ομοίως θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ανθρώπινο πνεύμα με ότι είναι μάταιο και παιχνιδιάρικο. 

Θα πρέπει να βάλουμε τη σεξουαλικότητα στην πρώτη γραμμή των ανθρώπινων συμφερόντων. Ως κοινωνικό ηρεμιστικό, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.

Τα προηγούμενα θα πρέπει να γίνουν για να αποκλειστεί η σοβαρότητα της ύπαρξης, να γελοιοποιηθεί κάθε τι που έχει υψηλή αξία, να διατηρηθεί μια διαρκής απολογία ελαφρότητας• ώστε η ευφορία της διαφήμισης να γίνει το πρότυπο της ανθρώπινης ευτυχίας. 

Η προετοιμασία αυτή θα παράγει από μόνη της τέτοια ενσωμάτωση, ώστε ο μόνος φόβος, που θα πρέπει να διατηρηθεί, θα είναι αυτός του αποκλεισμού από το σύστημα και ως εκ τούτου ο άνθρωπος δεν θα μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση στις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ευτυχία.

Ο άνθρωπος των μαζών, που παράγεται έτσι, πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν ένα μοσχάρι, και ως εκ τούτου πρέπει να παρακολουθείται. Οποιοδήποτε γεγονός επιτρέπει να κοιμηθεί η διαύγεια του ανθρώπου, πρέπει να θεωρείται κοινωνικό αγαθό, οτιδήποτε θα έθετε σε κίνδυνο την αφύπνισή του πρέπει να γελοιοποιηθεί, να στραγγαλιστεί, να καταπολεμηθεί.

Κάθε δόγμα που θέτει υπό αμφισβήτηση το σύστημα πρέπει πρώτα να χαρακτηρίζεται ως ανατρεπτικό και τρομοκρατικό και εκείνοι που το υποστηρίζουν πρέπει στη συνέχεια να αντιμετωπίζονται ως τέτοιοι".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 15-17 Μάρτη, αυτό το Σαββατοκύριακο γίνονται οι Προεδρικές εκλογές στη Ρωσία.

Για να μην υπάρχει … αγωνία, οι υπηρεσίες δημοσκοπήσεων και κοινωνικών ερευνών στη Ρωσία συμφωνούν πάνω κάτω στις προβλέψεις τους: 

-πάνω από το 80% των Ρώσων είναι έτοιμοι να ψηφίσουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ η αναμενόμενη συμμετοχή θα είναι περίπου 70%.

-Το INSOMAR προβλέπει συμμετοχή 71-73%, ενώ το 80,2% των ερωτηθέντων σκοπεύει να ψηφίσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

-Το FOM προβλέπει ότι με συμμετοχή 69,8%, το 80,8% των Ρώσων θα ψηφίσει τον Πούτιν.

-Σύμφωνα τέλος με το VTsIOM (Ρωσικό Κέντρο Έρευνας Κοινής Γνώμης), η συμμετοχή θα είναι 71%, και το 82% των πολιτών πρόκειται να ψηφίσουν τον σημερινό πρόεδρο.

Υπάρχουν 112,3 εκατ. άνθρωποι που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές. 

Ακόμα 1,9 εκατ. άνθρωποι στο εξωτερικό έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν και 12.000 στο Μπαϊκονούρ, το κοσμοδρόμιο το οποίο έχει η Ρωσία στο Καζακστάν. 

Θα ψηφίσουν για πρώτη φορά και οι πολίτες των ΛΔ Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ και των περιφερειών Χερσώνας και Ζαπαρόζιε.

-Ζήτησαν να ψηφίσουν και οι πολίτες της Υπερδνειστερίας, αλλά … τεχνικά είναι αδύνατο.

-Υποψήφιοι για την Προεδρία εκτός από τον Πούτιν είναι και οι:

- Νικολάι Χαριτόνοφ, από το ΚΚ,

- Λεονίντ Σλούτσκι, ηγέτης του δεξιού εθνικιστικού Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, και 

- ο Βλαντισλάβ Νταβανκόφ από το κόμμα Νέος Λαός.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συμβαίνει σε πολλά -αν οχι σ όλα- τα δημόσια νοσοκομεία. Τα ίδια βασανιστήρια αντιμετωπίζουν εκατοντάδες ασθενείς καθημερινά. Όσοι γιατροί και προσωπικό έχουν απομείνει στο ΕΣΥ εργάζονται υπο τριτοκοσμικές συνθήκες. Κανένας σεβασμός και κανένα έλεος στον ασθενή αλλά και στους εργαζόμενους απο το κράτος.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Oι τρανς αθλήτριες αποκλείονται από τις γυναικείες διεθνείς οργανώσεις στίβου.

Το κατάλαβαν ότι άλλο η μπούρδα κι άλλο η πραγματικότητα

Σχολιο.- Αφου εχει 85 φυλα πρεπει να εχουν οι Ολυμπιακοι αγωνες αγωνισματα για καθε φυλο ξεχωριστα! Αλλιως ειναι ρατσιστικο, σεξιστικο και δεν ξερω τι αλλο! (Θα ιδρυσω κι εγω ενα δικο μου φυλο και παω για Ολυμπιονικης)!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Luboš Blaha, Αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου της Σλοβακίας και βοηθός του πρωθυπουργού Fico, συνεχίζει να επιτίθεται ειρωνικά στη Δεξιά αντιπολίτευση στη χώρα του:

“Ο Πάπας Φραγκίσκος καλεί την Ουκρανία να σταματήσει τις δολοφονίες και να ξεκινήσει ειρηνευτικές συνομιλίες. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα στείλει ούτε δεκάρα στην Ουκρανία.

Αναρωτιέμαι τι θα κάνουν τώρα οι δεξιοί μας. 

Θα ουρλιάξουν για τον Πάπα ότι είναι Ρώσος πράκτορας; 

Οι παράγοντες με τη μεγαλύτερη επιρροή στη σλοβακική δεξιά, από τον Πάπα μέχρι τον Αμερικανό πρόεδρο, συντάσσονται σταδιακά με το ειρηνευτικό κίνημα.

Η Κούβα, η Κίνα, η Βολιβία και η πλειοψηφία των χωρών συνεργάζονται με τη Ρωσία. 

Στην πραγματικότητα - αν κοιτάξετε γύρω από τον κόσμο, με εξαίρεση τη Δυτική Ευρώπη και έναν γέροντα Μπάιντεν, κανείς στον κόσμο δεν θέλει πια πόλεμο.

Η Δεξιά στη Σλοβακία, πρέπει να διαλέξει μέσα στην αμηχανία της ορφάνιας της”

Σχολιο.- Ενώ ο Σλοβάκος πρωθυπουργός Robert Fico, ειρωνεύεται τη διεθνή Δεξιά:

“Αναζητήσαμε λόγους για να αναγνωρίσουμε το Κόσοβο όπως μας ζητήθηκε, και ειλικρινά δεν βρήκαμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ!”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την ίδια ώρα που ο Δένδιας “πόζαρε” στη γέφυρα και το κατάστρωμα της φρεγάτας,

-στο Σύνταγμα ένα πραγματικά μαζικό συλλαλητήριο, με κάλεσμα του ΚΚΕ, βροντοφώναξε “καμμία συμμετοχή στα πολεμικά σχέδια της Δύσης, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ”

Η συμμετοχή κι ανταπόκριση του κόσμου, υπογραμμίζει την ευθύνη της Αριστεράς (η μόνη συμπαγής πλέον αριστερά είναι το ΚΚΕ) να εκφράσει την ευαισθησία και τις διαθέσεις των Ελλήνων απέναντι στην επιθετικότητα της Δύσης και τον αφανισμό που διακινδυνεύουν!

-Θα το δει αυτό η ηγεσία του ΚΚΕ που και χτες θέλησε να δηλητηριάσει τους οπαδούς του με … διμέτωπο ΚΑΙ κατά του, όπως λέει, “ρωσοκινεζικού άξονα” ΚΑΙ κατά του “παγκόσμιου Νότου”?

-Προσωπικά δεν το βλέπω: 

Παπαρήγα και Κουτσούμπας και παρατρεχάμενοι, 

θα επιμένουν ότι ΜΟΝΟ αυτοί έχουν δίκιο κι όοολοι οι άλλοι, από τα ΚΚ και τους λαούς της Ουκρανίας, της Ρωσίας, του Ντονμπάς, της Μολδαβίας, της Υπερδνειστερίας, της Κούβας, της Βενεζουέλας κλπ κλπ “δεν κατέχουν την … απόλυτη αλήθεια” που μόνο η ηγετική ομάδα του ΚΚΕ βλέπει…

Ας είναι… 

Κάτι είναι να αναγκάζεται να κινητοποιεί δυνάμεις με κύριο μέτωπο κατά του Σιωνισμού και του ΝΑΤΟ, έστω κολοβά και μεσοβέζικα…

Αρκεί να μην είναι μόνο “ψηφοθηρικές γυμναστικές επιδείξεις” πριν τις εκλογές!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτοκτόνησε γιατί το φάρμακο που θα τον έκανε να σταματήσει να πονά ήταν σε έλλειψη.

Δεν άντεξε τους πόνους.

Είμαστε ένα κράτος ντροπή για τους πολίτες της χώρας μας.

Και την μοναδική, την απόλυτη ευθύνη για την απώλεια ζωής αυτού του ανθρώπου την έχουν όσοι μας κυβερνούν.

Ντροπή!

Η Ελλάδα έφτασε στον πάτο είτε μας αρέσει, είτε όχι. 

Μπορούμε να λέμε ψέματα στους εαυτούς μας όσο θέλουμε.

Η χώρα έπιασε πάτο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Έχει η Ελλάδα … σύνορα στην Ανατολική Αφρική;

Ο καραγκιόζης Δένδιας, τα ανακάλυψε όμως!

Αφού … φόρεσε το “καπέλο του διοικητή” και τα … χακί πουκάμισα και παντελόνια, πήρε τους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία μαζί, και πήγε να το παίξει κι αυτός “μπαρουτοκαπνισμένος” και … πολέμαρχος πάνω στη φρεγάτα ΥΔΡΑ!

Μόνο που προτίμησε την … ασφάλεια της ναυτικής βάσης στο Τζιμπουτί της Αφρικής αντί της Ερυθράς ή του κόλπου του Άντεν, γιατί εκεί βρέχει πυραύλους και drones της Υεμένης!

Και για να μείνει στην ιστορία, ο … νέος Μεγαλέξανδρος, έγραψε ότι η φρεγάτα “επιχειρεί προστατεύοντας τα εθνικά συμφέροντα!”!

-Στο Τζιμπουτί της Αφρικής, όλα αυτά!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥ;

Φαίνεται τελικά ότι μπροστά στις τρελές πολιτικές που ακολουθούνται τα τελευταία χρόνια οι κολοσσιαίες εταιρείες έχουν εισπράξει δυο τεράστια χτυπήματα: Έλλειψη εμπιστοσύνης και χρημάτων. Και το δέυτερο ειδικά τους πονάει πάρα πολύ...

Οι τιτάνες της Wall Street φαίνεται να δυσκολεύονται ολοένα και περισσότερο να συμβιβάσουν τους αντικρουόμενους στόχους του προοδευτικού ακτιβισμού με τα κέρδη των μετόχων.

Μέχρι πρόσφατα, πολλές τράπεζες, διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων και ασφαλιστές παρουσίαζαν αυτούς τους στόχους ως συμπληρωματικούς, υποστηρίζοντας ότι ο κλιματικός κίνδυνος είναι οικονομικός κίνδυνος και ότι η ικανότητα της διοίκησης τους μπορεί να αξιολογηθεί με βάση τη δέσμευσή τους στους στόχους κοινωνικής δικαιοσύνης.

Σήμερα, όμως, αυτές οι αφηγήσεις σπάνια ακούγονται.

Η BlackRock, η JPMorgan Chase και η State Street αποχώρησαν πρόσφατα από το Climate Action 100+, έναν συνασπισμό των μεγαλύτερων διαχειριστών κεφαλαίων στον κόσμο που δεσμεύεται να «διασφαλίσει ότι οι μεγαλύτεροι εταιρικοί φορείς εκπομπής αερίων θερμοκηπίου στον κόσμο θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την κλιματική αλλαγή».

Μετά από αυτή την μεγάλη έξοδο, 16 συντηρητικοί γενικοί εισαγγελείς ζήτησαν απαντήσεις από τους διευθυντές της BlackRock σχετικά με τη συνέχιση της ιδιότητας μέλους της εταιρείας σε άλλες παρόμοιες ομάδες, κάτι που, όπως υποστηρίζουν, θα μπορούσε να αποτελεί σύγκρουση συμφερόντων με την καταπιστευματική της ευθύνη έναντι των επενδυτών.

«Χαιρετίζουμε την επανεκτίμηση της κατάστασής από την BlackRock [με το Climate Action 100+]», έγραψαν οι γενικοί εισαγγελείς σε επιστολή τους στις 27 Φεβρουαρίου προς τους διευθυντές της BlackRock, «αλλά σημειώνουμε επίσης ότι η BlackRock παραμένει μέλος άλλων ομάδων όπως οι Net Zero Asset Managers πρωτοβουλία (NZAM), τις Αρχές των Ηνωμένων Εθνών για Υπεύθυνες Επενδύσεις (UNPRI) και το Ceres».

Οι Ρεπουμπλικάνοι κρατικοί αξιωματούχοι επαίνεσαν μια πρόσφατη τάση αποχώρησης τραπεζών, διαχειριστών κεφαλαίων και ασφαλιστικών εταιρειών από κλαμπ για το κλίμα. Ωστόσο, αμφισβητούν εάν οι εταιρείες της Wall Street αλλάζουν πράγματι κατεύθυνση ή απλώς αλλάζουν οπτική επί του θέματος.

«Φοβάμαι ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει πραγματικά εκτός από τη στάση του κόσμου απέναντί τους», είπε ο γενικός εισαγγελέας της Μοντάνα Austin Knudsen στους The Epoch Times.

«Αλλά αυτό που πραγματικά με απασχολεί είναι ότι, αν αυτό που έκαναν αυτές οι ομάδες και αυτοί οι διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων, θεωρούσαν πως ήταν τόσο ορθό, γιατί τρέχουν και απομακρύνονται από αυτό τώρα;» Ο κ. Knudsen ηγήθηκε των προσπαθειών για τη σύνταξη της επιστολής προς τους διευθυντές της BlackRock.

Την επιστολή υπέγραψαν επίσης οι γενικοί εισαγγελείς από την Αλαμπάμα, το Αρκάνσας, τη Τζόρτζια, την Ιντιάνα, την Αϊόβα, τη Λουιζιάνα, τον Μισισίπι, το Μιζούρι, τη Νεμπράσκα, τη Νότια Καρολίνα, τη Νότια Ντακότα, το Τέξας, τη Γιούτα, τη Βιρτζίνια και  τη Δυτική Βιρτζίνια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«O καρκινοπαθής που αυτοκτόνησε ήταν ο πατέρας μου.

Καρκινοπαθής σε προχωρημένο στάδιο που διαλύθηκε μέσα στο διαλυμένο ΕΣΥ, με εξετάσεις που έπρεπε να κάνει εκτός νοσοκομείου, με το εξαντλημένο φάρμακο της χημειοθεραπείας που έπρεπε να βρει και να φέρει ο ίδιος στο νοσοκομείο, χωρίς καμία ψυχολογική υποστήριξη, από τον Άννα στον Καϊάφα, με το port για την χημειοθεραπεία ήδη ένα μήνα στο σώμα του και τελικά αυτοκτόνησε την Κυριακή το μεσημέρι.»

Στέλλα Τουρνά

Δολοφονούν τους φτωχούς με πολλούς τρόπους.

Σχολιο.- Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο.

Μπορείς να τον μαχαιρώσεις στην κοιλιά, να του αρπάξεις το ψωμί απ’ το στόμα, να μην τον γιατρέψεις από την ασθένεια που πάσχει, να τον βάλεις σε μια άθλια κατοικία, να τον εξοντώσεις βάζοντάς τον να δουλεύει μέχρι θανάτου, να τον οδηγήσεις στην αυτοκτονία, να τον στείλεις στον πόλεμο.

Λίγοι μόνο απ’ αυτούς τους τρόπους είναι απαγορευμένοι στο κράτος μας....

Μπ. Μπρεχτ

Σχολιο.- Την εποχή των μνημονιων τα παιδιά λυποθυμουσαν στα σχολεία κι οι ανθρωποι έτρωγαν απ τα σκουπίδια. Τώρα θα αυτοκτονούν γιατί δεν υπάρχουν νοσοκομεία και ιατρική φροντίδα. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκλεκτοί του Εωσφόρου είναι οι σιωναζί. Τον Χριστό τον αρνήθηκαν.

Όταν σκοτώνεις μια έγκυο μητέρα μπροστά στα μάτια του παιδιού της, όπως κάνουν οι σιωναζί,  πώς επιθυμείς να χαρακτηριστείς;

Εκλεκτός του Θεού;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φόβος

Χαλίλ Γκιμπράν

Λένε, ότι προτού χυθεί στον ωκεανό

το ποτάμι τρέμει από φόβο

Κοιτάζει πίσω του το μονοπάτι που ταξίδεψε 

από τις κορυφές των βουνών

και το μακρύ στριφογυριστό δρόμο 

διασχίζοντας δάση και χωριά

Και μπροστά του βλέπει

έναν ωκεανό τόσο τεράστιο

που η ένωσή μαζί του μοιάζει

με τον παντοτινό αφανισμό του

Αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει πίσω

Η επιστροφή είναι αδύνατη στη ζωή

Το ποτάμι πρέπει να πάρει

το ρίσκο να χυθεί στον ωκεανό

Γιατί μόνο τότε θα χαθεί ο φόβος

Μόνο τότε θα μάθει το ποτάμι

ότι αυτό δεν σημαίνει ότι

θα εξαφανιστεί μέσα στον ωκεανό

αλλά ότι θα γίνει ο ωκεανός ο ίδιος



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα υπαγορεύσει στις θρησκείες τι είναι η θρησκεία ένας γκαζοντενεκές χωρίς ψυχή. Δεν είναι Τεχνητή Νοημοσύνη, αλλά τεχνητή μνήμη. Νοημοσύνη σημαίνει να χρησιμοποιείται ο νους, η πόρτα της ψυχής. 

«Προς το παρόν, ας πούμε μόνο αυτά: ότι η ψυχή είναι η αρχή αυτών [των όντων] που αναφέραμε και ορίζεται με αυτά, με το θρεπτικό, το αισθητικό, το διανοητικό και την κίνηση.»

Αριστοτέλης, Περὶ ψυχῆς 413b11-13


6 εκπρόσωποι μονοθεϊστικών θρησκευτικών ομολογιών, στο συνέδριον στην Ναύπακτον, θα συζητήσουν με τον γκαζοντενεκέ «δε ρόμποτ» για θέματα «ηθικής».

Για όσους δεν έχουν αντιληφθεί που οδεύει το πράγμα. Λοιπόν, το ανθρωπομορφοειδές, που του έχουν δώσει ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ το «όνομα» «Σοφία» - «Sophia the robot», από τούδε και στο εξής γκαζοντενεκές «δε ρόμποτ», δεν είναι απλώς ένα «τεχνολογικόν επίτευγμα» αποτελούμενον από μέταλλα, καλώδια και μικροκυκλώματα. Είναι φορέας και αναμεταδότης ιών. Των εγκεφαλικών ιών – ιδεών των κατασκευαστών - προγραμματιστών - εντολοδοτών του 

Κάποιοι, στα Αραβικά Εμιράτα(!!!) (με ποιαν δικαιοδοσίαν άραγε;;;) έδωσαν στον γκαζοντενεκέ διαβατήριον! Δηλαδή θεωρούν τον γκαζοντενεκέ «ανθρώπινον ον»! Ταυτοχρόνως κάποιοι άλλοι τον έχουν «χρίσει» σαν τον πρώτον «αντρόϊντ πολίτη του κόσμου»!!!

Εάν ήθελαν απλώς να παρουσιάσουν στους «συνέδρους» τα επιτεύγματα της «τεχνολογίας» θα το μπαούλιαζαν – τσουβάλιαζαν με μίαν φορτωτικήν θα έκαναν την επίδειξιν και μετά άιντε πίσω. 

ΟΧΙ όμως. ΔΕΝ είναι αυτός ο σκοπός τους. Ο σκοπός τους είναι να επιβάλλουν (και όχι απλώς να «περάσουν») το μήνυμα ότι είναι κάτι ισότιμον με τους Ανθρώπους από πλευράς δικαιωμάτων, όπως το ίδιος ο γκαζοντενεκές έχει με έπαρσιν παραδεχτεί. 

Το ότι συρρέουν διάφοροι παρατρεχάμενοι από όλο το φάσμα του πυραμιδοειδούς εξουσιαστικού μηχανισμού για να συζητήσουν μαζί του, υποδηλώνει το μέγεθος της οργανωμένης και μεθοδευμένης σκευωρίας – επιθέσεως που έχει στηθεί ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. 

Δεν αποτελεί έκπληξιν βεβαίως το ότι εκπρόσωποι θρησκειών εμπλέκονται σε κάτι τόσο κακοήθες, όσον αφορά όχι την τεχνολογίαν αυτήν καθ’ εαυτήν, αλλά τον τρόπον χρήσεως της. 

Ωστόσο προκύπτει ένας προβληματισμός για το κατά πόσο θα γίνει κατανοητόν ότι οι ίδιοι που διχάζουν τους λαούς με ιδεοληψίες και τους βάζουν να τσακώνονται, οι ίδιοι απεργάζονται την περαιτέρω δουλοποίησιν τους μέσω της λεγομένης πανθρησκείας. Και δεν θα ήταν υπερβολή να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι οδεύουμε ολοταχώς σε μίαν «κοινωνίαν ειρήνης» υπό την σκέπην μίας παγκοσμίου δικτατορίας όπου η πανθρησκεία θα αποτελεί σημαντικόν σκέλος της και τα ανθρωπομορφοειδή θα ποιμένουν το ποίμνιον δια το «καλόν» του. 

Και για όσους αναρωτιούνται γιατί ο συγκεκριμένος γκαζοντενεκές, (στην πάνω φωτογραφίαν), παρουσιάζεται ασχημούλης και «ατελής», (χωρίς μαλλιά π.χ. ενώ θα τους ήταν πανεύκολον να του βάλουν μια περούκα), έχει να κάνει πιθανότατα με την υποσυνείδητον ταύτισιν με τους Ανθρώπους η οποία πρέπει να γίνει προοδευτικώς για να μην ξαφνιάσει, για να μην τους πάρει τα «πρωτεία» αμέσως αλλά σιγά σιγά…

Απόδειξις των ανωτέρω στην κάτω φωτογραφίαν. Εξελιγμένον ανθρωπομορφοειδές, (με το εξ’ ίσου ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΝ «όνομα», «Αρμονία» -«Harmony»), προγραμματισμένον δια «σεξουαλικές επαφές» με εκμαυλισμένους «άνδρες» ή και ανδροπρεπείς εκμαυλισμένες «γυναίκες» αρχικώς προς αντικατάστασιν των γυναικών και εν συνεχεία προς κατάργησιν της ΦΥΣΕΩΣ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ. (Αν κάνετε αναζήτησιν περί αυτού στις μηχανές αναζητήσεως δείτε υπευθύνως με άδειο στομάχι.)

Σημείωσις: Είναι προφανές ότι δεν κάλεσαν την «χάρμονυ» στο συνέδριον διότι θα εξελισσόταν σε «πάρτυ με ούζα».

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Η κούρσα του 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει μπρος--Μπορεί η δυναμική να είναι με τη Ρωσία, αλλά οι πολιτικοί, τα στελέχη και οι επενδυτές προσβλέπουν ήδη στη μεγαλύτερη επέλαση επιχειρηματικών συμβολαίων τουλάχιστον από τον καιρό του Β' Παγκόσμιου Πόλεμου."



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να εξισώσουν τον άνθρωπο με τον υπολογιστή, αμφισβητούν την ανωτερότητα του στον πλανήτη και ότι είναι καθ' εικόνα και ομοίωση με τον Θεό.  "Πόλεμος κατά του Ανθρώπου".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κανένα σχέδιο τους δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς την συναίνεση μας. Η ψηφιακή ταυτότητα θα μας συνδέσει με το Μάτριξ που κατασκευάζουν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νεότερα δεδομένα δείχνουν πως το Υπουργείο Άμυνας ΗΠΑ είχε ετοιμάσει τα κοβιδομέτρα και καραντίνες από το 2017.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΚΕ για επίθεση σε τρανς άτομα: Οι ένοχοι της αποτρόπαιας επίθεσης πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά

10/3/2024

Σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την επίθεση σε βάρος τρανς ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη σημειώνει:

«Το ΚΚΕ καταδικάζει τη χθεσινή απάνθρωπη και αποτρόπαια επίθεση σε βάρος δύο νεαρών τρανς ατόμων, από πολυπληθή ομάδα τραμπούκων στη Θεσσαλονίκη. Τέτοιες εικόνες πρέπει να γεμίζουν κάθε άνθρωπο με οργή, αλλά και με αποφασιστικότητα για να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα, να μην ξανασυμβούν στο μέλλον.

Ο λαός και η νεολαία έχουν αποδείξει στην πράξη ότι μπορούν να χτίσουν ασπίδα προστασίας για κάθε άνθρωπο που βιώνει τέτοιες αποκρουστικές ρατσιστικές επιθέσεις και διακρίσεις με κριτήριο  τον σεξουαλικο προσανατολισμο, τη σεξουαλικοτητα. Το απέδειξαν και χθες όσοι έσπευσαν να βοηθήσουν τα θύματα της επίθεσης.

Αποδεικνύεται, επίσης, ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, ούτε θέλει ούτε μπορεί να αντιμετωπίσει τον ρατσισμό και την ομοφοβία, κάθε είδους διακρίσεις που βρίσκονται στο DNA του συστήματος που υπηρετεί και τροφοδοτούνται με πολλούς τρόπους από την πολιτική της.

Οι ένοχοι της χθεσινής επίθεσης πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά».

Σχολιο.- Κατάντια φαινεται ότι το ΚΚΕ με τον τρόπο του στηρίζει την ατζεντα Σόρος.. 

Σχολιο.- πιο γελοία ανακοίνωση ΔΕΝ έχω ΞΑΝΑ-ΜΑΤΑ-ΔΕΙ .

Για το ίδιο θέμα δλδ'' κάθε άνθρωπο που βιώνει τέτοιες αποκρουστικές ρατσιστικές επιθέσεις και διακρίσεις με κριτήριο την θέση του για το εμΦολιο στην κορονοχούντα ... πήρε θέση υπερ της Σπιναλόγκας  - ΑΓΎΤΡΤΕΣ ΤΥΧΟΔΙΏΚΤΕΣ

Σχολιο.- επίσημη θέση ήταν το΄τε η σπιναλόγκα - άουσβιτσ για τους ανεμβολίαστους Επίσημη είναι και τώρα για τις ''αποκρουστικές ρατσιστικές επιθέσεις'' των ΛΟΑΤΚΙ+ . Απλά τότε (επι κορονοχούντας) οι διακρίσεις με κριτίριο τον προσδιορισμό της υγείας ήταν σωστές (κατά τον Περισό και το κΏμα του), ενώ τώρα για τον σεξουαλικό προσδιορισμό είναι σωστές . νομίζω ότι αυτοί που προσδιορίζονται ως μ-λ πρέπει να ξαναοίξουν τα βιβλία , κάνοντας αρχή απο τον ιστορικό υλισμό 

Σχολιο.- Το ΚΚΕ-Συριζα κ.λπ δηλαδή το το υποτακτικό τόξο στηρίζει την ατζέντα Σορος γιαυτό παίρνει μονομερή θέση. Δεν αναριωτιεσαι ποτε γιατί σε θεματα όπως διεθνοποίηση της εργασίας, ( λσθρο μεταναστευση), χυλοποιηση της Ελληνικής κοινωνίας , εκβιαστικός εμβολιασμός, Λοκ νταουν κ.λπ. , δικαιωματισμός κ.λπ ταυτιζεται παντα με τις κεφαλαιοκρατικές δυναμεις. Ο δικαιωματισμός που προωθείται σημερα είναι ο Αμερικάνικός τροπος ζωής μιας διεφθαρμενης κοινωνίας όπου θα προωθείται η καταργηση καθε εθνισμού των λαών, η εξαθλίωση, η διαλυσης των οικογενειων , τα ναρκωτικά, η πορνεία και το ξεστρατεμα των νεων από την φυση τους και τον προορισμό τους . Η βιαια "εκπούστευση" της νεολαίας από τα Μ.Μ.Ε και την κυβερνηση αυτό εξυπηρετεί Ο λαός αντιδρά εστω και πρωτόγονα στην βιαιη αμερικανοποίηση του

Σχολιο.- Απλώς το ΚΚΕ δουλεύει για το ίδρυμα Σορος που προωθεί τον Αμερικανικο τρόπο ζωής Δωρεάν!!! Ο Συριζα με ακραίο Φανατισμό και το ΚΚΕ πιο ταπεινα

Σχολιο.- Ουδεμία σχέση με σεβασμό στην ομοφυλοφίλια είχε το συμβάν. 2 καμμένα ντρισιμπιτέρ που αποφάσισαν να προκαλέσουν.

Μετά τη πορεία τις προάλλες περίμενα λεωφορείο, στο 1ο δε μπήκαμε λόγω κόσμου αλλά μπροστά που άνοιξε τις πόρτες ήταν ένα γύρω στα 20, ντυμένο επίσης σε φάση κάνω πεζοδρόμιο, σαν να βγήκε από Ταυλαδέζικο μπαρ ξημερώματα, μετά από ομαδικό βιασμό πριν προλάβει να ντυθεί.

Πήγα Σύνταγμα μετά από 2 μέρες, ένα αντίστοιχο όχι απλά προκλητικά ντυμένο, μίνι σα ζώνη, και τοπάκι πάλι μια λωρίδα με κάτι 20ποντα τακούνια ανοιχτά πέδιλα.

Πρόσφερε αγκαλιές αυτό όπως έλεγε μια χάρτινη πινακίδα που κρατούσε. (άχουτο)

Το Χαρακτηριστικό τους; Ούτε καν περιποιημένα να περάσουν για γυναίκες όσο γίνεται.

Να ξυρίσουν το πρόσωπο τους έστω, καλά.

Γιατί δεν είναι ορμονική η θέληση τους. Έχει γίνει μόδα.

Πως είχαμε πανκ, αναρχία κλπ, τώρα η επανάσταση τους είναι να τσακωθούν με το βιολογικό τους φύλο.

Δεν είναι το pink washing του παρελθόντος, ούτε τα σεξοπολίτικς των τελευταίων χρόνων. Η Αμερικάνικη ατζέντα έχει κυρρήξει πραξικόπημα στη χώρα.

Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Ιδίως για τη ταυτότητα φύλου...

Σχολιο.- ούτε όπως το περιγράφεις είναι . ΔΕΝ την έπεσαν 150 άτομα σε 2, ούτε κανένας σε κανένα, κάποια ''πειράγματα'' λεκτικά και μεμονομένα σε μιά πλατεία που στο πάνω τμήμα της (μεταξύ μητροπόλεως και τσιμισκή - ολύμπιο ) σφύζει απο νεολαία (και ΛΟΑΤΚΙ+ ) εμφανίστηκαν 2 tran-καρναβάλια και έγιναν και τα αντίστοιχα πειράγματα (για την καρναβαλική εμφάνιση και μόνο ) . Τα όντα αυτά έβγαλαν σαν απάντηση την αντίστοιχη χολή (ίσως και προβοκατόρικα ) και έτσι ξεκίνησε το γιουχάισμα που στην πορεία έγινε κομμάτι όλης της πλατείας ως αντίδραση στα καρακιτσαργιά . Επιμένω ότι έγινε προβοκατόρικα ΚΑΙ (δεν έχω αποδείξεις ) σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ και τους μελανοχιτώνες αντίφα

Σχολιο.- Τα ΜΑΤ εμφανίστηκαν πιο γρήγορα από την (τακτική πλέον) εμφάνιση τους στο Χημείο (ΑΠΘ)

Σχολιο.- Τους έκραξαν, απάντησαν αυτά με χειρονομίες και βρίσιμο και τους πήραν από πίσω με χοντρή γιούχα.

Με τακούνια ήταν, τους προλάβαιναν. Πάλι καταδικαστέα συμπεριφορά, αλλά όχι αυτό που παρουσιάζουν.

Σχολιο.- καταδικαστέα συμπεριφορά ηταν απο τους 2 καραγκίοζιδες προς τον περιβάλοντα κόσμο της πλατείας !!! Και πως βρέθηκαν τα ΜΑΤ σε dt ??



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ναζισταράς. Ο κλώνος του Μακρόν ο πρωθυπουργός Γαλλίας φώναξε «Σλάβα Ουκρανία!» (Δόξα στην Ουκρανία) μέσα στη Βουλή που ενέκρινε την αμυντική συμφωνία Γαλλίας Ουκρανίας. ”

12/03/2024

Ναζισταράς. Ο κλώνος του Μακρόν ο πρωθυπουργός Γαλλίας φώναξε «Σλάβα Ουκρανία!» (Δόξα στην Ουκρανία) μέσα στη Βουλή που ενέκρινε την αμυντική συμφωνία Γαλλίας Ουκρανίας. Οι τόνοι ανεβαίνουν.. Δόξα στην Ουκρανία κραυγάζει ο Γάλλος Φύρερ, ο νέος Πεταίν… ”χέστης” που κατουριέται από φόβο πάνω του ο Μακρόν σύμφωνα με Μεντβέντεφ καθώς ο Μακρόν προτίθεται να πάει Κίεβο.

Και αυτά σε ένα κλίμα ολοσχερούς όξυνσης.. H Πολωνία δια του ΥΠΕΞ της υποσχέθηκε και αυτή να στείλει στρατιώτες στην Ουκρανία όπως ο Μακρόν. Σήμερα drone έπληξε το δημαρχείο του Belgorod σε ρώσικο έδαφος ενώ κατέπεσε και ρώσικο μεταγωγικό και σκοτώθηκαν και οι 15 επιβαίνοντες. Όλα δείχνουν πως κλίνουμε σε μια τελική αντιπαράθεση..

«Αν χάσει η Ουκρανία, θα χάσουμε κι εμείς», (σσ να χάσετε και να χαθείτε το συντομότερο από προσώπου γης) κατέληξε ο Γκάμπριελ Ατάλ, πριν λανσάρει: «Σλάβα Ουκρανία!» (Δόξα στην Ουκρανία). Ναζισταράς… Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Εθνοσυνέλευση, ο Gabriel Attal απέτισε φόρο τιμής στην «εξαιρετική αντίσταση της Ουκρανίας».

Την αμαρτία την είπαν αρετή, τον πόλεμο ειρήνη, τη σκλαβιά ελευθερία και το ναζισμό αντίσταση… Οργουελιανό τοπίο στην Ευρώπη..

(300.000.000 σε όπλα θα στείλει σε Κίεβο και πάλι η Αμερική. Ενώ η Σ Αραβία θα δώσει σχεδόν μισό δις δολάρια ως ανθρωπιστική βοήθεια. Καζίνο του πολέμου. όλα τα λεφτά μαζεύονται στην Ουκρανία… )

Η αμυντική συμφωνία Γαλλίας Ουκρανίας εγκρίθηκε με ευρεία υποστήριξη από τη Γαλλική Εθνοσυνέλευση, χωρίς το RN ή το LFI: 471 ψήφοι, 372 υπέρ, 99 κατά.

Ο Γάλλος Πρωθυπουργός Gabriel Attal παρουσίασε προηγουμένως τη διμερή συμφωνία που υπεγράφη από τη Γαλλία και την Ουκρανία τον περασμένο Φεβρουάριο και επί της επικύρωσης της οποίας ψήφισαν οι βουλευτές και της οποίας «στόχος είναι να αυξηθεί η ικανότητα αντίστασης της Ουκρανίας». «Σε περίπτωση νέων επιθέσεων, είναι θέμα παροχής ταχείας βοήθειας», εξηγεί ο επικεφαλής της κυβέρνησης, ανακοινώνοντας ότι σε ό,τι αφορά τη στρατιωτική βοήθεια, η Γαλλία έχει δεσμευτεί να δαπανήσει έως και 3,4 δισεκατομμύρια ευρώ το 2024, πιστεύοντας ότι είναι για « την υπεράσπιση των συμφερόντων μας και την ασφάλειά μας”. «Η πρώτη γραμμή άμυνας είναι στην Ουκρανία, τα υπόλοιπα είναι λόγια», συνεχίζει ο Gabriel Attal.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O Elon Musk προειδοποιεί: « έρχεται κάτι πολύ χειρότερο από την 11η Σεπτέμβρη! »

12/03/2024

Ο ”άρχοντας” του X o Elon Musk προειδοποιεί: « έρχεται κάτι πολύ χειρότερο από την 11η Σεπτέμβρη! » Τι εννοεί ο ποιητής … πυρηνικά; ασύμμετρη απειλή; ”τρομοκρατία” ή τρομοκρατία είναι και οι Ολυμπιακοί του Παρισιού μπροστά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΟ «κραχ» ενόψει! ΓΙΑΤΙ «ξεφορτώνονται» (άρον άρον) μετοχές Μπέζος, Ζούκερμπεργκ και Ντάιμον...

12/3/2024      -     5.48

Οι Τζεφ Μπέζος, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, Τζέιμι Ντάιμον και η οικογένεια Γουόλτον της Walmart μεταξύ άλλων πουλάνε μετοχές αξίας 11 και πλέον δισεκατομμυρίων δολαρίων, πυροδοτώντας ανησυχίες οτι επίκειται νέα οικονομική κρίση. «Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε» διερωτάται με νόημα η Daily Mail

Αμερικανοί δισεκατομμυριούχοι πωλούν μαζικά μετοχές, πυροδοτώντας φόβους ότι επίκειται οικονομική καταστροφή. Ο Τζεφ Μπέζος - ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος πίσω από τον Μπερνάρ Αρνό και τον Έλον Μασκ της Louis Vuitton «ξεφορτώθηκε» 8,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετοχές της Amazon μόνο αυτόν τον μήνα.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, πούλησε περίπου 1,4 εκατομμύρια μετοχές της Meta αξίας περίπου 638 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Τζέιμι Ντάιμον, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της JPMorgan, κέρδισε 150 εκατομμύρια δολάρια την περασμένη εβδομάδα, στο πρώτο του cash-out από τότε που ανέλαβε τα ηνία της τράπεζας πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρέδωσαν εν κρυπτώ στην Ουκρανία 32 ρυμουλκούμενα πυροβόλα των 105 χλστ. και 50.000 οβίδες αφήνοντας ακάλυπτα τα νησιά

Είναι πυροβόλα ιδανικά για τα νησιά από τα οποία δυστυχώς πλέον έχουν αποσυρθεί

12.03.2024 | 14:45

Ένα μεγάλο αριθμό ρυμουλκούμενων πυροβόλων των 105 χλστ. παραχώρησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ουκρανία προκειμένου να ενισχυθούν οι δυνατότητες προσβολής των ρωσικών δυνάμεων.