Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Τεταρτη 13 Μαρτιου 2024


Να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών o παιδοβιαστής του Κολωνου!

είπε ο εισαγγελέας !

Απο τους 200 εντοπισμένους παιδοβιαστές τελικά στο δικαστήριο έφτασαν καμιά 25αρια ,που είναι αθώοι όπως είπε ο εισαγγελέας και απ' ότι φαίνεται ΈΝΟΧΟΙ ......ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΆΚΙ (12 χρονών τότε ) !? Ελληνόφωνη Δυκεωσύνι της Ελληνικής αποικίας του ΕυρωΕνωσίτικου Ράιχ

σχολιο.- Το συμπέρασμα είναι ότι οι Εισαγγελείς είναι όμοιοι του Μίχου !!!! Μα καμία ευαισθησία ?????

σχολιο.- Η πιτσιρικα είπε πέρσι πως ένας από τους πελάτες ήταν κάποιος βουλευτής της ΝΔ που μιλάει συχνά στην βουλή. Δεν μάθαμε ποτέ ποιος.

Σχολιο.- Έχουν βγει πληροφορίες για τον (πλέον) β0λευτή (που έπαυσαν λίγο μετά τις διαρροές)!

Αλλά η επίσημη "ενημέρωση" κάνει γαργάρες σχετικά με το θέμα και όταν ασχολείται, φωτογραφίζει αποκλειστικά την τελικά παγιδευμένη μάνα (γιατί ο βρωμιάρης δεν ήταν καθόλου "χθεσινός") που τόλμησε να κάνει (αφελώς) καταγγελία για τα μηνύματα που βρέθηκαν (εντελώς τυχαία) μεταξύ αυτού και μιας από τις κόρες της...

Σχολιο.- Αδέκαστη δικαιοσύνη. Μπουρδέλο με τα όλα τους



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βασίλης Νουλέζας: «Στον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό εμπλέκονται δύο πασίγνωστοι πολιτικοί της ΝΔ»!

17/2/2023

Ο γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας προχώρησε αποκαλύψεις για την υπόθεση παιδοβιασμού του Κολωνού μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και είπε ότι ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος του είχε αναφέρει τουλάχιστον δύο ονόματα πασίγνωστων πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι εμπλέκονται στον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού.

Ο κ. Νουλέζας κατήγγειλε εσκεμμένη καθυστέρηση και συγκάλυψη από την πλευρά των διωκτικών και ανακριτικών αρχών, ενώ εστίασε στο γεγονός ότι ακόμα και τα δύο κινητά και το ένα τάμπλετ που έχουν βρεθεί κρυμμένα στο μαγαζί του Μίχου από εργάτες και θα έπρεπε να έχουν βρεθεί από τους αστυνομικούς, δεν έχουν αξιοποιηθεί!

Ο δικηγόρος δήλωσε ότι έχει στα χέρια του την λίστα των 213 ατόμων και πως ήδη θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή τουλάχιστον 50 άτομα.

Θεώρησε ότι ο Μίχος υπολογίζει σε μία υπόγεια συμφωνία προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό όσον αφορά την εμπλοκή επώνυμων πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά θεωρεί βέβαιο πως εάν δεν τον αποφυλακίσουν όπως του έχουν υποσχεθεί, τότε θα μιλήσει και θα δώσει τα ονόματα που διαθέτει.

Ο ίδιος ο Βασίλης Νουλέζας τόνισε πως βάζει τον εαυτό του σε κίνδυνο αποκαλύπτοντας όλα αυτά τα πράγματα, ενώ παράλληλα κινδυνεύει να βρεθεί κατηγορούμενος, αλλά ως μοναδικό στόχο έχει να κινητοποιήσει την δικαιοσύνη προκειμένου να προχωρήσει η έρευνα και να οδηγηθούν και οι επώνυμοι στο γραφείο του ανακριτή.

Ο ίδιος πάντως τόνισε ότι θα επισκεφθεί τις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται ο Ηλίας Μίχος, προκειμένου να τον πείσει να μιλήσει ώστε να βοηθήσει στην πλήρη διαλεύκανση του εγκλήματος, έχοντας ως δεδομένο ότι η συνεργασία του με τις αρχές θα έχει ευεργετικές συνέπειες για την ποινή του, αλλά κυρίως επειδή έχει ηθική υποχρέωση να αποκαλύψει τα ονόματα των επωνύμων που βίαζαν το μικρό κορίτσι.

Όλο το διάστημα που πέρασε και αφού η 12χρονη χαλάρωσε απέναντι στην επιθετικότητα που “έβγαζε” απέναντι στους ψυχολόγους που συνομιλούσε μαζί τους αναγνωρίζει πλέον νέα πρόσωπα.

Ένας από αυτούς όπως η ίδια είχε πει σε κατάθεση της, τον είχε δει να μιλάει στην Βουλή!

Εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε να διευκρινίσει με ακρίβεια και σιγουριά για το ποιος είναι.

Με επιμελημένη εργασία όμως των ανακριτικών ψυχολόγων σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση το πρόσωπο έχει ταυτοποιηθεί.

Τις έδωσαν και άκουσε ομιλίες του από τηλεοπτικές συνεντεύξεις προκειμένου να θυμηθεί την φωνή του.

Έτσι και έγινε. Σύμφωνα με όσα είπε η 12χρονη είναι πλέον 99% σίγουρη για το πρόσωπο. Είναι βέβαιο πέρα πάσης αμφιβολίας ότι και μόνο η προσαγωγή του για την υπόθεση αυτή θα δημιουργήσει τεράστιο πολιτικό ζήτημα με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Εταιρία που «ΜΠΑΖΩΣΕ» τον χώρο στα ΤΕΜΠΗ, με άνωθεν εντολή, στις 6 Μαρτίου 2023, ιδρύθηκε  …..στις 6 Απριλίου, και η σχετική Σύμβαση υπεγράφη στις  ….18 Μαϊου! 

ΜΑΦΙΑ με ηλιθιότητα ΑΡΙΣΤΩΝ!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καμία έκπληξη: Αθώωση του Μίχου για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης προτείνει ο εισαγγελέας!

13/3/2024

Ο εισαγγελέας πρότεινετην αθώωση του Μίχου για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης και ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος για τέσσερα αδικήματα όπως για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια (…) και διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Στη δίκη που έγινε κεκλεισμένων των θυρών – Συγκεκριμένα ζήτησε την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τις κατηγορίες που αφορούν βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς και για μαστροπεία σε οίκους ανοχής μέσω εξαναγκασμού.

Την ενοχή του 55χρονου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία αλλά μόνο για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται… καθώς και για οπλοκατοχή, πρότεινε προς το δικαστήριο ο εισαγγελεας της έδρας.

Καμία έκπληξη!

Γνωρίζουμε πως η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν είναι ανεξάρτητη, επίσης γνωρίζουμε πως η μαφίες λειτουργούν με τρόπο ώστε να αθωώνουν τα θύματα για να μη τους “καρφώσουν”!

Ας κανουμε μια ανασκόπηση των ειδήσεων εκείνη την περίοδο!

Ο Μίχος είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως θα δώσει ονόματα αν δεν τον βγάλουν έξω: “Αν δεν βγω από τη φυλακή πριν τις εκλογές θα μιλήσω και θα τα πω όλα”!

Κάτι που τα ΜΜΕ το έθαψαν όπως λέει και ο ίδιος!

Η Πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος, είχε πει πως το στέλεχος της ΝΔ εξέδιδε το κορίτσι σε επώνυμους: Όπως υποστήριξε, η 12χρονη δεν ήταν το μόνο παιδί που έφερνε. «Είχε φέρει κι άλλα παιδιά, και κάτι τσιγγανάκια και κάτι άλλα από τον Κολωνό».

Οι στενές σχέσεις του Μίχου με υπουργούς της ΝΔ:

Ήταν πλέον φανερό, ότι πρόκειται για ένα κύκλωμα με εμφανείς σχέσεις με έναν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Ο Γιώργος Πατούλης πρέπει να απαντήσει πως δύο φερόμενοι παιδοβιαστές ενός 12χρονου κοριτσιού βρίσκονταν στο ψηφοδέλτιο του και ήταν υπό την εύνοια του. Ο υπουργός υγείας κος Πλεύρης οφείλει επίσης να απαντήσει πρώτον γιατί και αυτός είχε σχέσεις με τους δύο φερόμενους ως παιδοβιαστές και γιατί μάλιστα διόρισε τον ένα (Ντόβας) στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Οι καταγγελίες του δικηγόρου του, Βασίλη Νουλέζα πως «Στον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό εμπλέκονται δύο πασίγνωστοι πολιτικοί της ΝΔ»!

Ο κ. Νουλέζας κατήγγειλε εσκεμμένη καθυστέρηση και συγκάλυψη από την πλευρά των διωκτικών και ανακριτικών αρχών, ενώ εστίασε στο γεγονός ότι ακόμα και τα δύο κινητά και το ένα τάμπλετ που έχουν βρεθεί κρυμμένα στο μαγαζί του Μίχου από εργάτες και θα έπρεπε να έχουν βρεθεί από τους αστυνομικούς, δεν έχουν αξιοποιηθεί!

Ο δικηγόρος δήλωσε ότι έχει στα χέρια του την λίστα των 213 ατόμων και πως ήδη θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή τουλάχιστον 50 άτομα.

Οι προσπάθειες εκφοβισμού απο την αστυνομία: Πώς η υπόθεση της 12χρονης συνδέεται με τη Greek Police Mafia

Η δικαστική ψυχολόγος Χ. Αντωνοπούλου είχε καταγγείλει χειραγώγηση της 12χρονης απο ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ με σκοπό τη συγκάλυψη επωνύμων με πολιτική διασύνδεση!

«Υπάρχει συγκάλυψη των επωνύμων παιδοβιαστών της 12 χρονης του Κολωνού, που υπάρχουν στην λίστα του μαστρωπού Ηλία Μίχου, από τους αστυνομικούς που πήραν την συνέντευξη από το παιδί» Για να συμπληρώσει «Οι γυναίκες – ψυχολόγοι της αστυνομίας κακοποίησαν το παιδί χειρότερα κι από τους βιαστές»

Γιαυτό και για άλλα πολλά που αν θα πρέπει να τα αναλύσουμε θα μας πάρει μέρες ολόκληρες. Δε πέφτουμε απο τα σύννεφα, αντιθέτως το περιμέναμε ως εξέλιξη!

Σχολιο.- Επιμένω... οι μαφιόζοι έχουν περισσότερο ήθος...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τέμπη: Ολοκληρώνεται η συγκάλυψη με το φιάσκο της εξεταστικής – ο αγώνας συνεχίζεται απο τους συγγενείς θυμάτων!

13/3/2024

Το κυβερνών κόμμα της ΝΔ, παρά τα όσα ανατριχιαστικά ακούστηκαν κατα την εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη. Δεν βρήκε καμιά πολιτική ευθύνη και επέβαλε τη θέση που είχε προαποφασίσει μέσω της πλειοψηφίας της. Έντονες οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

Ένας σταθμάρχης και δύο (νεκροί) μηχανοδηγοί. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε την ζωή σε 57 επιβάτες. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι 16 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Εξεταστική Επιτροπή και αυτό μάλιστα καλούνται να επικυρώσουν οι 158 βουλευτές της Ν.Δ όταν –σύντομα- θα κληθούν να εγκρίνουν το πόρισμα της Νέας Δημοκρατίας που χθες έγινε και επισήμως πόρισμα της Εξεταστικής….

Η προκλητική στάση της ΝΔ απέναντι στη κοινή γνώμη δεν πρέπει να περάσει.

Όλο αυτό το διάστημα, είδαμε και ακούσαμε σοκαριστικά στοιχεία που δε δηλώνουν μόνο πολιτική ενοχή αλλα και ξεκάθαρη προσπάθεια συγκάλυψης. Ωστόσο, η πλειοψηφία της επιτροπής δεν εντόπισε κανένα λάθος σε υπουργό, ούτε καν στον Κώστα Καραμανλή που ήταν υπουργός Μεταφορών έως την μοιραία νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου του 2023.

Με 16 ψήφους των βουλευτών της η Ν.Δ κατάφερε να επιβάλει το πόρισμα του κυβερνητικού κόμματος που κρίνει ως ένοχο το «ανθρώπινο λάθος» και την παραβίαση του κανονισμού λειτουργίας.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία συνέδεσε με ξεκάθαρο τρόπο το έγκλημα στα Τέμπη με τη μη υλοποίηση του έργου της τηλεδιοίκησης.

Συμπληρωματική μήνυση από συγγενείς θυμάτων

Εν τω μεταξύ, συμπληρωματική μήνυση ζητώντας να αποδοθεί σε όσους θεωρούν ότι εμπλέκονται στην τραγωδία, το κακούργημα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, κατέθεσαν την Τρίτη συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Οι συγγενείς των θυμάτων θεωρούν ότι στοιχειοθετείται το αδίκημα του ενδεχόμενου δόλου, βάσει στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί και βάζουν στο κάδρο των ευθυνών, όσους έχουν μηνύσει και στο παρελθόν: πολιτικούς και στελέχη της Hellenic Train, ΕΡΓΟΣΕ και ΟΣΕ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πούτιν: «Η Ρωσία είναι έτοιμη για διαπραγματεύσεις σχετικά με την Ουκρανία, όμως πρέπει να είναι βασισμένες στην πραγματικότητα, όχι σε ορέξεις μετά τη χρήση ψυχοτρόπων ναρκωτικών»


Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι για πυρηνικό πόλεμο – Αν αναπτυχθούν αμερικανικές δυνάμεις στην Ουκρανία αυτό θα είναι επέμβαση»

13/03/2024 - 09:42

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε τη Δύση πως η Ρωσία είναι «από στρατιωτική και τεχνική σκοπιά έτοιμη, φυσικά» για πυρηνικό πόλεμο και ότι εάν οι ΗΠΑ έστελναν στρατεύματα στην Ουκρανία, η Μόσχα θα το εκλάμβανε ως μείζονα κλιμάκωση του πολέμου.

Μερικές ημέρες πριν από τις εκλογές που θα διεξαχθούν από τη 15η ως τη 17η Μαρτίου, στις οποίες θεωρείται βέβαιο πως θα εξασφαλίσει νέα 6ετή θητεία, ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας επισήμανε πως δεν θεωρεί πως θα μπορούσε να ληφθεί «βιαστικά» η απόφαση να διεξαχθεί πυρηνικός πόλεμος ούτε βλέπει καμιά ανάγκη να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σε πλήρη ετοιμότητα για πυρηνικό πόλεμο η Ρωσία

«Από στρατιωτική και τεχνική σκοπιά είμαστε, φυσικά, έτοιμοι», ανέφερε ο κ. Πούτιν, 71 ετών, σε συνέντευξή του εφ’ όλης της ύλης στο πρώτο κανάλι της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης και στο πρακτορείο ειδήσεων RIA. Για τον ρώσο πρόεδρο, οι ΗΠΑ αντιλαμβάνονται πως εάν ανέπτυσσαν στρατεύματα σε ρωσικό έδαφος, ή στο ουκρανικό, η Ρωσία θα εκλάμβανε την κίνηση ως «επέμβαση».

Στις ΗΠΑ «υπάρχουν αρκετοί ειδικοί στο πεδίο των ρωσοαμερικανικών σχέσεων και σε αυτό της στρατηγικής εγκράτειας», ανέφερε ο κ. Πούτιν. «Κατά συνέπεια, δεν νομίζω πως υπάρχει καμιά βιάση προς αυτό» (σ.σ.: τον πυρηνικό πόλεμο), αλλά «είμαστε έτοιμοι για αυτόν».

Η «ατάκα» Πούτιν για την χρήση πυρηνικών όπλων

Ο πόλεμος στην Ουκρανία πυροδότησε τη σοβαρότερη κρίση στις σχέσεις Ρωσίας και Δύσης μετά την κρίση των πυραύλων στην Κούβα το 1962 και ο Βλαντίμιρ Πούτιν πως η Δύση διακινδυνεύει να πυροδοτήσει πυρηνικό πόλεμο αν αναπτύξει στρατεύματα στα πεδία των μαχών στην Ουκρανία. Η Δύση έχει υποσχεθεί να εγγυηθεί πως η Ρωσία θα «ηττηθεί» στην Ουκρανία, αλλά, έπειτα από δυο χρόνια πολέμου, τα ρωσικά στρατεύματα ελέγχουν χονδρικά το ένα πέμπτο του εδάφους της χώρας αυτής.

Καθώς οι ΗΠΑ διανύουν εκλογική χρονιά, στη Δύση, και ειδικά στην Ουάσιγκτον επικρατούν διχογνωμίες για την υποστήριξη των στρατευμάτων του Κιέβου, την ώρα που η Ρωσία προχώρησε σε μερική επιστράτευση, ενισχύοντας τις ένοπλες δυνάμεις της με εκατοντάδες χιλιάδες άνδρες, ενώ ταυτόχρονα επανεξοπλίζεται με ρυθμό πολύ ταχύτερο από τις δυτικές δυνάμεις.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, πως εκ του αξιώματός του είναι αυτός που θα κληθεί να αποφασίσει για τη χρήση πυρηνικών όπλων, επανέλαβε στη σημερινή συνέντευξη του πως το ζήτημα αυτό ορίζεται στο συναφές δόγμα του Κρεμλίνου. «Τα όπλα υπάρχουν για να τα χρησιμοποιούμε», είπε. «Έχουμε τις δικές μας αρχές».

Οι πυρηνικές δοκιμές και το ρωσικό οπλοστάσιο

Η Ρωσία και οι ΗΠΑ διαθέτουν μακράν τα μεγαλύτερα πυρηνικά οπλοστάσιο στον κόσμο, κατέχουν πάνω από το 90% των πυρηνικών όπλων στον πλανήτη. Ο πρόεδρος Πούτιν είπε επίσης πως η Μόσχα είναι διατεθειμένη να διεξαγάγει σοβαρές διαπραγματεύσεις σχετικά με την Ουκρανία. «Η Ρωσία είναι έτοιμη για διαπραγματεύσεις σχετικά με την Ουκρανία, όμως πρέπει να είναι βασισμένες στην πραγματικότητα, όχι σε ορέξεις μετά τη χρήση ψυχοτρόπων ναρκωτικών», δήλωσε.

Τον περασμένο μήνα, το πρακτορείο ειδήσεων Reuters μετέδωσε πως το Κρεμλίνο πρότεινε στον Λευκό Οίκο να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός, κάτι που απορρίφθηκε από την αμερικανική πλευρά, η οποία είδε στην ιδέα ρωσική προσπάθεια να «παγώσει» ο πόλεμος.

Αν οι ΗΠΑ προχωρήσουν σε δοκιμές πυρηνικών όπλων η Ρωσία μπορεί να πράξει το ίδιο, είπε ακόμη ο Ρώσος πρόεδρος. «Δεν είναι απαραίτητο (…) θα χρειαστεί να το σκεφτούμε, αλλά δεν θα απέκλεια να κάνουμε το ίδιο», είπε ερωτηθείς σχετικά. Ακόμη, ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως η Ουκρανία εξαπέλυσε επιθέσεις εναντίον ρωσικών περιφερειών στην προσπάθειά της να «υπονομεύσει» τις εκλογές του σαββατοκύριακου στη χώρα του.

Το μπαράζ ουκρανικών πληγμάτων

Οι ουκρανικές επιθέσεις εξηγούνται «πολύ απλά», είπε: έγιναν με φόντο «τις (σ.σ.: ουκρανικές) αποτυχίες στη γραμμή του μετώπου». «Ωστόσο ο κύριος σκοπός, δεν έχω καμιά αμφιβολία, είναι αν όχι να υπονομεύσουν τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία, τουλάχιστον να αποπειραθούν να εμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν τους πολίτες να εκφράσουν τη βούλησή τους», πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Στις εκλογές που θα διεξαχθούν από την Παρασκευή ως και την Κυριακή ο Βλαντίμιρ Πούτιν αναμένεται, απούσης πραγματικής αντιπολίτευσης, να εξασφαλίσει νέα προεδρική θητεία ως το 2030, τη χρονιά που θα συμπληρώσει τα 77 του χρόνια. Θα μπορούσε δυνητικά να εκλεγεί τότε για άλλη μια θητεία, ως το 2036, χάρη σε αναθεώρηση του ρωσικού Συντάγματος πριν από τέσσερα χρόνια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απορρόφηση λέει το άρθρο. Ποιος θα τους «ρουφήξει» 200.000 νοματαίους ; Ο Καιρίδης ως καθ’ ύλην αρμόδιος ; .Παρακάτω λέει «μεταφοράς ανέργων από τη Δυτική Μακεδονία στην Κρήτη για τη συγκομιδή ελιάς υπέβαλαν αίτηση 30 άτομα και δέχτηκαν να πάνε οι τρεις».  Κατ αρχας αυτές οι εσωτερικές μετατοπίσεις πληθυσμού αποτελούν απαράδεκτες δικτατορικές μεθόδους. Κατά δεύτερον με τρία δεκάευρα ημερομίσθιο, λογικό να μην πάνε. Πόσο μάλλον με 20-25€ ένα πιάτο κωλόφαγο 12ωρο, και ύπνο σε κανένα σταύλο. Διαβάστε το διαβάστε το, να δείτε τι μέλλον έχουν για μας


Το σχέδιο για απορρόφηση 200.000 εργαζομένων από τρίτες χώρες - Ποιες συμφωνίες είναι στα σκαριά

Η πλατφόρμα WorkinGreece που εξειδικεύεται στη μετάκληση εργαζόμενων από τρίτες χώρες, γνωστοποιώντας τις ανάγκες της αγοράς εργασίας μέσα από τα social media έχει δεχτεί πάνω από 12.000 αιτήσεις υποψήφιων.

12.03.24   -   08:15

Το «πέρασμα στην Ινδία» του πρωθυπουργού άναψε το πράσινο φως για μαζικές μετακλήσεις εργατών από τρίτες χώρες καθώς οι ελλείψεις εργατικών χεριών αποτελούν τεράστιο πρόβλημα στα χωράφια, στον τουρισμό, την εστίαση, τη βιομηχανία, στις κατασκευές, στα τεχνικά επαγγέλματα και φυσικά στην πληροφορική όπου οι εταιρείες «κλέβουν» στην κυριολεξία προγραμματιστές από τους ανταγωνιστές τους.

Σύμφωνα με τους ελαιοκαλλιεργητές, φέτος η συγκομιδή της ελιάς ήταν εξαιρετικά δύσκολη αφού έλλειπαν 15.000 - 16.000 εργάτες ενώ συνολικά η έλλειψη 70.000 εργατών γης αποτελεί «νάρκη» για την ελληνική γεωργία.

Ενδεικτικό είναι ότι στο πλαίσιο του προγράμματος μεταφοράς ανέργων από τη Δυτική Μακεδονία στην Κρήτη για τη συγκομιδή ελιάς υπέβαλαν αίτηση μόλις 30 άτομα και τελικά δέχτηκαν να πάνε οι τρεις.

Με τη σειρά τους οι επιχειρηματίες του τουρισμού θεωρούν ότι η εισαγωγή εργαζόμενων από την Ασία είναι η μόνη λύση καθώς ο αγώνας δρόμου στον οποίο επιδίδονται κάθε χρόνο προκειμένου να προσελκύσουν προσωπικό δεν έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Στον αντίποδα, τεράστιο ενδιαφέρον διαπιστώνεται και από την πλευρά των εργαζομένων που έχουν λάβει εκπαίδευση.

Η πλατφόρμα WorkinGreece που εξειδικεύεται στη μετάκληση εργαζόμενων από τρίτες χώρες, γνωστοποιώντας τις ανάγκες της αγοράς εργασίας μέσα από τα social media έχει δεχτεί πάνω από 12.000 αιτήσεις υποψήφιων.

Οι γιατροί από το Μπαγκλαντές και οι καθυστερήσεις

« Οι Ινδοί φημίζονται για την εξειδίκευσή τους στην τεχνολογία, την κτηνοτροφία ενώ είναι καλοί επαγγελματίες οδηγοί – επισημαίνει ο επικεφαλής της πλατφόρμας Βαγγέλης Κανελλόπουλος. Οι Βιετναμέζοι εξειδικεύονται στην επεξεργασία ξύλου και μετάλλου και στη γεωπονική. Το Μπαγκλαντές εξάγει γιατρούς, η Αίγυπτος και οι Φιλιππίνες εργαζόμενους στη ναυτιλία. Μπορεί να ανοίξει η ομπρέλα αν ξεπεραστούν τα εμπόδια. Σήμερα η διαδικασία της μετάκλησης μπορεί να διαρκέσει και έξι μήνες όταν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι άμεση. Ένα άλλο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί είναι η απαγόρευση αλλαγής περιφέρειας και ασφαλιστικού φορέα. Τι θα κάνει ο Ινδός όταν τελειώσει η συγκομιδή της ελιάς στη Μεσσηνία; Αν θέλει να μείνει στην Ελλάδα να δουλέψει, πρέπει να αλλάξει περιφέρεια.»

Τα προσκόμματα και οι καθυστερήσεις βάζουν «τροχοπέδη» στη δημιουργία ενός μόνιμου μηχανισμού μετανάστευσης με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι από τρίτες χώρες να προτιμήσουν την Ισπανία και την Ιταλία  όχι μόνο για τους υψηλότερους μισθούς αλλά και για τις πρόσφατες ρυθμίσεις  που δίνουν «χαρτιά» σε αλλοδαπούς εργάτες  πολύ πιο εύκολα και γρήγορα από ότι στη χώρα μας.

Ειδικότερα, τα αιτήματα για μετακλήσεις εργαζομένων από το εξωτερικό που υποβλήθηκαν στις περιφέρειες της χώρας έφτασαν τις 340.000.

Από αυτά εγκρίθηκαν, μετά από έρευνα και διαβούλευση των συναρμόδιων αρχών 167.000 ενώ με την πρόσφατη ΚΥΑ των υπουργείων Μετανάστευσης και Εργασίας εγκρίθηκαν επιπλέον 32.507 νέες μετακλήσεις εργατών από τρίτες χώρες στην Ελλάδα, για την περίοδο 2023 – 2024.

Από τις θέσεις που πήραν το πράσινο φως:

οι 11.000 θέσεις εργασίας (34%) αφορούν σε ανειδίκευτους εργάτες γεωργίας, κτηνοτροφίας, δασοκομίας και αλιείας

3.500 θέσεις εργασίας (10,8%) αφορούν σε ανειδίκευτους εργάτες κατασκευών / οικοδομών ή ειδικές θέσεις (π.χ. χειριστές κλαρκ κλπ). 

10.100 θέσεις εργασίας (31%) αφορούν σε θέσεις εποχικής εργασίας στον τουρισμό με σχεδόν τις μισές (περίπου 5.000) να εντοπίζονται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες και Δωδεκάνησα).

Οι περισσότερες θέσεις αφορούν την Αττική ενώ ακολουθούν οι περιφέρειες της Μακεδονίας , Νότιου Αιγαίου , Κρήτης και άλλων περιοχών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό.

Οι θέσεις που πρόκειται να καλυφθούν είναι εποχικοί του τουρισμού ( καμαριέρες , μάγειρες, λαντζερηδες, μπουφετζήδες) ανειδίκευτοι εργάτες γεωργίας, κτηνοτροφίας, δασοκομίας και αλιείας καθώς και φροντιστές ηλικιωμένων και ΑμΕΑ.

Το σκηνικό δε θα αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Ωστόσο στην Ινδία στο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ινδία μπήκαν τα θεμέλια για μια διμερή συμφωνία μετακλήσεων από την τεράστια πηγή εργατικού δυναμικού της Ινδίας που θα προωθηθεί τον Απρίλιο στη Βουλή.

Στο κάδρο μπαίνουν και άλλες χώρες όπως το Βιετνάμ που έχει παράδοση στους  εξειδικευμένους τεχνίτες όπως εκφορτωτές, ηλεκτροσυγκολλητές και εργαζόμενους στη συσκευασία, το Μπαγκλαντές που εξάγει γιατρούς και οι Φιλιππίνες που εξάγουν καπετάνιους.

Συνολικά στα σκαριά βρίσκονται έξι συμφωνίες εργασιακής κινητικότητας περιλαμβανομένης της Μολδαβίας  και της  Γεωργίας καθώς στην Ελλάδα βρίσκονται ήδη χιλιάδες εργαζόμενοι αυτών των χωρών ενώ στις μελλοντικές μετακλήσεις  στόχος είναι να περιληφθούν και οι πολίτες της Αρμενίας που δοκιμάζονται από τις συγκρούσεις στο  Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Την ίδια ώρα το θέμα της διευκόλυνσης νομιμοποίησης μεταναστών που είναι αρκετά χρόνια στη χώρα μας υπό αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις  (το οποίο προκάλεσε πολιτική αναταραχή καθώς η τροπολογία καταψηφίστηκε από τον Αντώνη Σαμαρά) φαίνεται ότι ..περπατάει έστω με αργούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρη Καιρίδη στην πλατφόρμα  που ήδη λειτουργεί από τον Φεβρουάριο έχουν υποβληθεί  7.000 αιτήσεις ενώ έχουν δοθεί 1.500 προσωρινές άδειες διαμονής. Γεγονός που σημαίνει ότι 1500 αλλοδαποί έχουν πάρει ΑΦΜ και εργάζονται νόμιμα.

«Βάζουμε τάξη στην αγορά εργασίας. Θέλουμε το καθαρό. Δεν θέλουμε το παράνομο και το αδήλωτο» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καιρίδης τονίζοντας ότι η χώρα μας θα υπογράψει διμερείς συμφωνίες μέσα στην άνοιξη με έξι χώρες Ινδία, Αρμενία, Μολδαβία, Γεωργία, Φιλιππίνες και Βιετνάμ.»



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπάτσοι, tv, λοβοτομημένοι δεξιοί,

όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν τον κατάλαβα ποτέ τον αστικό φεμινισμό, σαν ιδεολογία. Δεν είχαμε τέτοια σκατά στην ΕΣΣΔ. Οι γυναίκες πολέμησαν ισάξια με τους άνδρες στη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, αλλά δεν βγήκε ποτέ καμιά Βέρα Μπέλικ να δηλώσει ότι εμείς οι γυναίκες "γεννάμε τη ζωή και τη θεριεύουμε". Δεν μπορώ να φανταστώ την "Frau Μαύρος Θάνατος", Γεβντοκία Ζαβαλίγ, να δηλώνει ότι ως γυναίκα είναι "αρχέγονο πανίσχυρο ον μαγικό, με εντολές πανάρχαιες και γνώσεις μυστικές". Ακόμα και πολεμώντας, η γυναίκα παρέμενε γυναίκα. Δεν απεμπολούσε την θηλυκότητά της, και φυσικά δεν ντρεπόταν για αυτήν. Υπάρχει ένα τραγούδι του Βλαντίμιρ Βισότσκι, "Το Τραγούδι των Νέων Καιρών". Μιλάει για την φρίκη του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου και για το όραμα των Νέων Καιρών, που θα έρχονταν με τη Νίκη επί του φασισμού και την επακόλουθη ειρήνη. Ως σημάδι των Νέων Καιρών, ο Βισότσκι έχει έναν εκπληκτικό στίχο: "Και όταν τα κορίτσια μας πετάξουν τις χλαίνες και φορέσουν τα φουστάνια τους...". Κι αυτό ακριβώς είχε συμβεί: μετά την λήξη του πολέμου οι γυναίκες φορέσαν τα φουστάνια τους και επέστρεψαν στην φυσιολογική ζωή. Χωρίς να κομπάζουν, ότι κρατάνε "το σύμπαν στη θέση του". Και μιλάμε για γυναίκες, που τσάκισαν απείρως περισσότερους φασίστες από τις σύγχρονες αστούλες φεμινίστριες. Οι οποίες, πέρα από το ότι πετάνε κοτσάνες, σαν αυτές που προανέφερα, ενδόμυχα μισούν την θηλυκότητα και έχουν ως σκοπό της ζωής τους να αντιγράφουν τους άντρες στο λεξιλόγιο, στην ομιλία, στο βάδισμα και στους τρόπους γενικά. Δεν είμαι, και ούτε θα γίνω ποτέ φεμινίστρια για τον εξής απλό λόγο: γουστάρω, που είμαι γυναίκα. Νομίζω, αυτό είναι υπεραρκετό.

Σχολιο.- Όταν ένας άνδρας δολοφονεί μια γυναίκα - είναι γυναικοκτονία. Όλοι κλαίνε με μαύρο δάκρυ στο φβ, και συζητάμε μήνες για το στυγερό έγκλημα. Όταν μια ηλίθια πάνω στην μαστούρα της δολοφονεί τον "αγαπημένο" της - so what? Αποφυλακίζεται μετά από 2 χρόνια και γίνεται σταρ στις εκδηλώσεις των φεμιναζί. Κατάλαβα.

Σχολιο.- Αχ κορίτσι μου, εσύ έχεις μια φυσιολογική στάση απέναντι και μέσα σε μια διεφθαρμένη κοινωνία. Όπως βλέπεις είναι κάποια ατομάκια, που το παίζουν «μπανάστα» και «μπροοδευτικοί», και η «μπανάστα» τους είναι να κάνουν με τη Λίζα  μπανάνα στη θάλασσα το καλοκαίρι. Η «μπανάστα» τους είναι να χώνουν καροτάκια από πίσω. Και το παίζουν και «μποοδευτικοί» μέσα στην ηλιθιότητα τους, ενώ είναι κυριολεκτικά πιόνια του συστήματος και του καθεστώτος. Είναι μέχρι το μεδούλι ανώμαλοι και διεφθαρμένοι, και νομίζουν τα δυτικά μαλακιστήρια ότι αυτό είναι «μπανάστα».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σωτήρης Τσιόδρας : «Πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη πανδημία»

Έλα,, μπεεεεεε

Είστε έτοιμοι;;;;;;

Οπως οι σύγχρονες τεχνολογίες επόμενης γενιάς, όπως για παράδειγμα αυτές που αφορούν την εργαστηριακή διάγνωση, την παρασκευή φαρμάκων και εμβολίων, την ποιότητα του εισπνεόμενου αέρα, και η ενσωμάτωσή τους στο περιβάλλον μας θα διευκολύνει την επόμενη διαχείριση μιας παρόμοιας κρίσης. Για παράδειγμα, προβλέπω πως τεχνολογίες καθαρισμού του αέρα σε εσωτερικούς χώρους θα αλλάξουν το περιβάλλον εργασίας και είναι καταλυτικές στο μέλλον για την πρόληψη μετάδοσης αερογενών νοσημάτων. Μιλάω όχι μόνο για καλύτερο αερισμό και φίλτρα αλλά για λάμπες που θα εκπέμπουν φως ειδικού μήκους κύματος που θα εξουδετερώνει τα παθογόνα όπως οι ιοί του κοινού κρυολογήματος ή τον ιό της ιλαράς. Πρέπει όμως ως κοινωνία να δεσμευτούμε και να θεωρήσουμε την πρόληψη πανδημιών ως μια τόσο σημαντική πολιτική προτεραιότητα όσο και η αντιμετώπιση των πανδημιών».

Η επιστημονική κοινότητα εστιάζει στη γρίπη των πτηνών. Πόσο πιθανόν είναι να μεταπηδήσει ο ιός Η5Ν1 στον άνθρωπο και ποιοι είναι οι εκτιμώμενοι κίνδυνοι;

«Η φυσική δεξαμενή των ιών γρίπης Α που μπορούν να γίνουν αίτιο ανθρώπινης πανδημίας είναι τα υδρόβια άγρια πτηνά. Τον τελευταίο καιρό γίνεται πάλι αρκετός λόγος για τη δυναμική ιών Α/Η5 όπως ο ιός ΑΗ5Ν1 και Α/Η7 επειδή καταγράφηκαν σημαντικές επιδημίες σε άγρια πτηνά αλλά και οικόσιτα πουλερικά που μπορούν να ζουν στην αυλή μας. Περισσότερα από 50 εκατομμύρια πτηνά μολύνθηκαν στην επιδημία του 2021-2022. Παρά την τεράστια αυτή εξάπλωση η οποία οδήγησε ακολούθως σε χιλιάδες εκθέσεις ανθρώπων στον ιό, μόνο σποραδικές ανθρώπινες περιπτώσεις της νόσου καταγράφηκαν μετά από έκθεση σε μολυσμένα πουλερικά. Νομίζω 25 χρόνια περιμένουμε αυτή την εκτροπή σε ένα πιο μεταδοτικό στέλεχος γρίπης και δεν έχει συμβεί στο απέραντο εργαστήρι της φύσης. Αντίθετα μας προέκυψε ο νέος κορωνοϊός. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Τα σπάνια γεγονότα μετάδοσης πρέπει να εντοπίζονται....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπορεί να διαφωνούμε μεταξύ μας σαν κοινωνία αλλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας...( όσο γίνεται εφικτό)

Όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις που ναι δεν γουστάρεις κάτι, και θα ρίξεις το μπινελικι σου! Πόσα " go f*CK off" έχω ρίξει σε Νδκράτες ( αλλά και σε μερικούς ζαίους )δεν λέγεται ,θα πρεπε με το παρακάτω σκεπτικό να είμαστε όλοι οι Ελλάδα μέσα για εξύβριση...( για οτιδήποτε).

Το παρακάτω περιστατικό εάν ήταν σωματική βιαιοπραγία ,θα συμφωνούσα και θα έλεγα ..." βάλτε το μέσα το καθίκι .."

Αλλά τώρα ανησυχώ για τον ποινικό κώδικα και την " αστυνομία γνώμης".


Σύλληψη 32χρονου για εξύβριση ΛΟΑΤΚΙ ατόμου

Συνελήφθη 32χρονος για εξύβριση ΛΟΑΤΚΙ ατόμου, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

20:53 | 12.03.2024

Συνελήφθη 32χρονος για εξύβριση ΛΟΑΤΚΙ ατόμου, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα από τα δύο άτομα που έπεσαν θύμα ομοφοβικής λεκτικής επίθεσης, το βράδυ του Σαββάτου, στην πλατεία Αριστοτέλους.

Η σύλληψη του 32χρονου έγινε μετά από έγκληση που υπέβαλε το ΛΟΑΤΚΙ άτομο, ηλικίας 21 ετών. Το περιστατικό έγινε χθες το απόγευμα.

Την υπόθεση διερευνά το τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

Σχολιο.- Το άτομο που εξυβρίστηκε ήταν ένας από τους δύο που έκανε τα επεισόδια  προχθές.....

Σχολιο.- Για να τους την πέσουν,κάτι κάνανε.΄Δε νομίζω, να κυκλοφόρησαν πρώτη φορά εκεί.

Σχολιο.- Το όλο ζήτημα όπως εξελίχθηκε ,συνιστά άλλη μια κρατική "ψυχολογική επιχείριση".Ο χρυσοχο είναι μαέστρος σε αυτά.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προκλητική πρόταση του εισαγγελέα για αθώωση του Μίχου για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης!

Αυτή είναι η Αστική Δικαιοσύνη που κάποιοι τρέχατε να δοξάσετε γιατί δήθεν "τελείωνε τον Φασισμό".

Λουστείτε την αντεπαναστάτες



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Σας ζητώ ένα μεγάλο συγνώμη για την αποτρόπαια πράξη που έκανα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τους πόνους ειδικά την τελευταία εβδομάδα γι αυτό δεν μπορούσα να κοιμηθώ» - Συγκλονίζει το σημείωμα που άφησε ο 72χρονος καρκονοπαθείς που αυτοκτόνησε στην Κράτη.  Υπέφερε από τους πόνους.

Αυτοκτόνησε γιατί το φάρμακο που θα τον έκανε να σταματήσει να πονά ήταν σε έλλειψη.

Δεν άντεξε τους πόνους.

Είμαστε ένα κράτος ντροπή για τους πολίτες της χώρας μας.

Και την μοναδική, την απόλυτη ευθύνη για την απώλεια ζωής αυτού του ανθρώπου την έχουν όσοι μας κυβερνούν.

Ντροπή!

Η Ελλάδα έφτασε στον πάτο είτε μας αρέσει, είτε όχι. 

Μπορούμε να λέμε ψέματα στους εαυτούς μας όσο θέλουμε.

Η χώρα έπιασε πάτο.

Σχολιο.- Θα έπρεπε να παραιτηθούν όλοι ταυτόχρονα και οι 158 της ΝΔ.

ΑΝΙΚΑΝΟΙ !!!!!!!!

Σχολιο.- Τα λόγια περιττά θλίψη οργή θυμός

Σχολιο.- Ελλάς το μεγαλείο σου....

Σχολιο.- Δεν ειμαστε καν χωρα...ενα ξεφραγκο, λεηλατημενο και δυστοπικο αμπελι καταντησαμε....τη συγνωμη την οφειλουμε ολοι μας, κυριως το 41% που επικροτει ακομη την κατρακυλα....ΝΤΡΟΠΗ

Σχολιο.-  γνωριζω πολυ πολυ καλα τι εχει συμβει, για την νοθεία, περαν ολων αυτων.....ειθισται απλα να αναφερεται το 41%, το οποιο στην ουσια ειναι 27%....το θεμα ειναι να το κατανοησουν εστω κι αυτοι που τους ψηφισαν....

Σχολιο.- δεν έγινε νοθεία, απλά η αποχή ήταν 41,8% .

Η αποχή βγάζει κυβερνήσεις μειοψηφίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κολωνός : Η εισαγγελέας προτείνει την απαλλαγή του Μίχου για τον βιασμό της 12χρονης

Ντάξει, δεν άναψε και καπνογόνο στο γήπεδο, πώς κάνετε έτσι;

Σχολιο.- Παντα πιστεύουμε οτι θα βρουμε πάτο στο βαρέλι αλλα η πτώση ειναι ασταμάτητη

Σχολιο.- Η δικαιοσυνη όντως είναι τυφλή ειδικά αν ο κατηγορούμενος είναι της ΝΔ

Σχολιο.- Τι ισχυρίζεται η εισαγγελέας; τον προκαλεσε η 12χρονη; φορούσε κοντή φουστα;

Σχολιο.- Κατι ξερει κατι ξερει.... απο καπου τους κρατα!!!!!

Σχολιο.- αυτή η κολοχωρα είναι μεσα στή λαμογια κ διαφθορά.

Σχολιο.- Εχει μετανιωσει... Να ουτε το μαλλι δεν εχει βαψει!

Σχολιο.- Μαφία, αλητεία.... Τί περίμενες; Να τιμωρηθούν;

Σχολιο.- -Κάτι που είχε περάσει στα ψηλά στις αρχές της συγκεκριμένης υπόθεσης...

Είχε δηλώσει λοιπόν ο κατηγορούμενος , ότι "αν με καταδικάσουν ,θα πάρω πολλούς μαζί μου"..

-Εν συνεχεία , υπήρξαν φήμες (δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύουν) , ότι με την υπόθεση εμπλέκονται πρωτοκλασάτα ονόματα της κυβέρνησης.

-Τώρα διαβάζω ότι προτείνεται η απαλλαγή του...

-Τώρα να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα.... ψέματα θα είναι…. αυτό έχω να πω σαν σχόλιο...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά και την πρόταση αθώωσης του Μίχου από γυναίκα εισαγγελέα παρακαλώ κι όλας,το Μητσοτακισταν γίνεται και επίσημα η πρώτη δήθεν δημοκρατική χώρα που η φράση φωνάξτε έναν εισαγγελέα είναι ξεκάθαρη απειλή για το θύμα.

Σα να λέμε φωνάξτε έναν εκτελεστή να τον τσιμεντωσει να σκάσει να ησυχάσουμε δλδ δεν έχει καμία διαφορά

Ρούφα την Κολομβιανή σκόνη του 41 τακατο μας

Σχολιο.- Κόμμα Βιαστων.....(μην ρωτήσεις ποιο....)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή θα καταδικαστούν οι συλληφθέντες οπαδοί της ΑΕΚ που είχαν την φαεινη ιδέα να πάνε να δούνε ποδοσφαιρικό παιχνίδι από την ταράτσα.

Τέτοιες εγκληματικές ενέργειες με το νέο αθλητικό νόμο Βρούτση, θα τιμωρούνται αμείλικτα 

Σχολιο.- Ναι, αλλά ανάψαν καπνογόνα. Αυτό που το πας?

Σχολιο.- Κάνεις πλάκα η μιλάς σοβαρά; Λεγε

Σχολιο.- μέσα σουμπιτοι μπρο.οχι ισόβια νταξει το γάμησα,αλλά με το νέο νόμο άμα τσακωθείς στο καφενείο για οπαδικά και σε καταγγείλει ο άλλος πας μέσα κανονικά και περιμένεις δικάσιμο

Σχολιο.- Αμα βιαζαν κανενα παιδακι  θα αθωονονταν.

Σχολιο.- μόνο οι οπαδοί Κυριάκου έχουν δικαίωμα να ανάβουν καπνογόνα φίλε μου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΩΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΦΡΕΓΆΤΑΣ "ΥΔΡΑ" στην Ερυθρά Θάλασσα...η "Ελλάς" προστατεύει την ελεύθερη ναυσιπλοϊα των "Ελλήνων" εφοπλιστών που κατέχουν τον μεγαλύτερο στόλο παγκοσμίως(4200 πλοία!!!)αλλά από αυτά μόνο τα 600 υπό ελληνική σημαία και αυτά αφορολόγητα!...για ποιο "έθνος" μιλάς, μαλάκα δεξιέ κ εθνικόφρονα;...

..............."στη μούγκα" η κλιμάκωση της υπαγωγής της όποιας εθνικής ισχύος στους αμερικανικούς σχεδιασμούς....είμαστε πια κανονικά στο "στρατιωτικό εθνικό κτηματολόγιο" των ΗΠΑ!...

..................πλέον, "φίλη κ σύμμαχος" είναι η Τουρκία(που εθνική στρατηγική της είναι το μισό Αιγαίο...) και "δαιμονικός εχθρός" είναι η Ρωσία (ανέκαθεν υποστηρικτική των ελληνικών συμφερόντων στα διεθνή φόρα) και οι μη δυτικόδουλοι Άραβες..άτυπα, σφάζουμε παλαιστινιάκια μαζί με τον Νετανιάχου, μέσω αισχρής καπηλείας του Ολοκαυτώματος....λαός ευνούχων χωρίς μνήμη, κρίση, φιλότιμο!...

..............το λες και"παράδοξο του αταυτοποίητου εθνικού πολιτισμού"...ένα χαζοχαρούμενο Χύμα που το κάνουν ο,τι θέλουν...του λένε "είναι απαγορευμένο να σαρκάζεις ένα τραβεστί .." αλλά "είναι πρόοδος να βεβηλώσεις εκκλησίες και να γελοιοποιεί Χριστό και Παναγία τα όσια και τα ιερά" και συμφωνεί!....για ποια "ριζοσπαστικότητα" μιλάς μαλάκα δικαιωματιστή «αριστερέ» προδότη του Άρη Βελουχιώτη;...είναι "λιντσάρισμα" η Φρίκη στην Αριστοτέλους , και δεν είναι όψη του δικαιωματιστικού «αριστερού» νεογκαιμπελισμού ο ολοκληρωτικός κοινωνικά εξοντωτικός στιγματισμός του αρνητικού στην Κορεκτίλα;....

.................και ενώ σαν αύριο απαγχονίστηκε ο Ήρωας κ Εθνικό Πρότυπο Ευαγόρας Παλληκαρίδης, στην ξοφλημένη Οργανική Αποικία(που δεν θα αφιερώσει μια Ώρα Μνήμης στα σχολεία "ελεύθερης επιλογής φύλου"...) αναζητάμε "πρότυπα" η μεν Πρωτόγονη Πλευρά στους λούμπεν όχλους της Ναζιστικής Νόσου, η δε Ασυνάρτητη Πλευρά στον γελοίο κ ηλίθιο μηδενισμό της Κουήρ Κουλτούρας του "νιώθω τίποτα, δικαίωμα μου".......και τους κοιτάμε ακόμα!...και νιώθουμε ενοχές που νιώσαμε αναγούλα για τα μεταέμφυλα 

"αηδίες κ ξεράσματα".....

..................οι Έλληνες αποδημούν(αφελληνισμός του ελληνικού εδάφους) για ένα σοβαρό μισθό να επιβιώσουν, και η εθνική γη κατακλύζεται από Ξένους που διαπιστωμένα αλλάζουν το πολιτισμικό στάτους και εντείνουν την Ανομιακότητα.....αλλά μούγκα εμείς, μη μας μαλώσει ο ξεφτίλας Βαλλιανάτος και η διαταραγμένη ναζιστικής εισαγγελικότητας Άρια Καλύβα....πεθύμησα ολίγον κάτι παλιούς λαικούς με κοφτή αντίδραση "ίσα ρε φλώρο"....

...............κι εμείς βουλιάζουμε σε έναν απολίτικο κουλτουραλισμό(μακριά από τις δομικές σχέσεις εξουσίας...) εντελώς μιμητικό...αφού πλέον κανόνας είναι να "φτύνονται" οι θεμελιωτικές παραδοσιακές αξίες και στην πράξη να προάγεται ένα "μοντέλο" Παρδαλής πληθυσμιακότητας(ένα Πλήθος, το τρίτο στάδιο μετά τον Όχλο κ τη Μάζα ..)...

................μια Ελλάδα όσο ποτέ προσβαλλόμενη, ένας πατριωτισμός όσο ποτέ ακαθόριστος ψυχοπαθητικά, η Βέμπο και ο Κολοκοτρώνης στο χλευασμό εν όψει Σάττι και "Βασιλιά Μετα- Καρνάβαλου" του όποιου pride , το νέο μοντέλο ρουσφετιού να είναι "μια θεσούλα στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς", και ο Πρόεδρος της Κοινότητας όπου "διαπομπεύτηκε" ο αμερικανοφυτευτός γιάπης απατεώνας ομοφυλόφιλος Κασσελάκης να δηλώνει " καταστραφήκαμε απο τις θεομηνίες του 21 αλλά καμία αποζημίωση δε λάβαμε ακόμα" και το Νούμερο να "καρναβαλικεύει" τον επαγγελματία gay και όχι τη Δεξιά που τον αφήνει να ψοφήσει χωρίς τις αποζημιώσεις.......

................παλιά στα Εξάρχεια υπήρχε το ψυχαγωγικό αλλά και ιδεολογικό σύνθημα "το μπουρ@@λο καίγεται, σώστε τις πουτ@@ες"...σήμερα, χμμμμμμμμμμ......



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φανταστείτε η τηλεοπτική σειρά «φόνοι στο καμπαναριό» να διακωμωδούσε τους Εβραίους ή τους Μωαμεθανούς ή την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ σε ώρες μεγάλης τηλεθέασης,τι θα γινόταν στα κανάλια και στις εφημερίδες! Απλά φανταστείτε το!

Και τώρα στα αδέσποτα κορμιά! Απλά φανταστείτε το

Σχολιο.- Δηλαδή όποιος διαφωνεί με τους ΛΟΑΤΚΙ τον εκφυλισμό τη διαστροφή και την γελοιοποίηση της θρησκείας, είναι ή φασίστας ή φοβικός...

Κι όσο ο λαός διχάζεται, άλλοι κερδίζουν

Σχολιο.- Δηλαδή όποιος διαφωνεί με τη ατάλαντη που έφτιαξε τα αδέσποτα κορμιά, που επειδή δεν έχει ταλέντο, προκαλεί, ή την άλλη ατάλαντη της Μενδώνη, την Σάτι κάτι στο διάολο που έχει φτιάξει η ατάλαντη ένα έκτρωμα για τραγούδι, που το ακούς και πονάνε τα αυτιά σου, είναι φασίστας και φοβικός?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να στείλουν τα δικά τους παιδιά στους πολέμους των Αμερικανών οι άθλιοι!

Ψηφίζεται αυτές τις μέρες στην Ελληνική Βουλή η ελληνοαμερικανική αμυντική συμφωνία η οποία επιτρέπει την απόσπαση ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στον αμερικανικό στρατό καθώς και την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ χρήση τους υπό αμερικανική διοίκηση στην Ευρώπη (βλέπε  Ουκρανία)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι συνεργοί στα εγκλήματα πολέμου και στη γενοκτονία, επικαλούνται το ...‘‘εθνικό συμφέρον’’... 

Πως αλλιώς να γράψεις ότι η φρεγάτα ‘‘Ύδρα’’ περιφρουρεί το Ισραήλ για να εξοντώνει ανενόχλητα δεκάδες χιλιάδες γυναικόπαιδα στην Παλαιστίνη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αθώος πρότεινε η εισαγγελέας και ο παιδοβιαστής καί σωματέμπορος Μίχος

Η μάννα του κοριτσιού που τον κατήγγειλε φυλακή

«Αστική Δικαιοσύνη»φανερά εναντίον τών αδύναμων και υπέρ των εκμεταλλευτών

Σχολιο.- Η δικαιοσύνη τους είναι σαν τα φίδια δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους!

Σχολιο.- Η «Δικαιοσύνη» ΤΟΥΣ…

Σχολιο.- Προταση της εισαγγελεως που ελπιζω να μην πλειοψηφισει...

Σχολιο.- Ο πολιτικός σχεδιασμός τής κυβέρνησης μέ τους δικαστές που ελέγχει απόλυτα φαίνεται ότι είναι η αθώωση του και μόνο εάν προκειψουν μεγάλες κοινωνικές αντιδράσεις θα βγει κάποιος άλλος εισαγγελέας για να κάνει αναίρεση σε αυτή την πρόταση τής τωρινής εισαγγελέως….

Απόλυτη σήψη

Σχολιο.- προταση ειναι. Αλλα φαντασου ποσους κραταει ο Μιχος και πως τους κραταει τους ομοσταυλους του.Απο βολευτες,σωματα ασφαλειας,περιφεριακους,εκκλησια εχει ραμματα για την γουνα τους και πανε να τον αθωωσουν.

Σχολιο.- τα ίδια λέμε «τους κρατάει και σχεδιάζουν την απαλλαγή του»

Σχολιο.- Αντρέα Μπάιντερ Ουλριχε Μάινχοφ κάτι ξέρανε που άρχισαν από τους εισαγγελείς και μετα πήγαν στους πολιτικούς και τους βιομηχάνους !!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτά ψηφίσατε

Νέος επανυπολογισμός φέρνει μείωση στις συντάξεις

Τετάρτη, 13-Μαρ-2024 14:41

Ο πρόεδρος του ΕΝΔΙΣΥ, Νίκος Χατζόπουλος, μιλάει για τον επανυπολογισμό των συντάξεων με τον "νόμο Βρούτση" (ν.4670/20) και εξηγεί γιατί θα φέρει απώλειες στις αποδοχές χιλιάδων συνταξιούχων.

Ο ίδιος αναφέρεται και στο επιπλέον κόστος 1-3 ευρώ που καλούνται να πληρώσουν για διαγνωστικές εξετάσεις και για εμβόλιο κορονοϊού 5 ευρώ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα στα καρναβαλικά δρώμενα..κάτι εισαγγελείς και δικαστές...θα πάρουν μέρος;

Σχολιο.- Πάλι μάστορα ??????

Ολόκληρη χρονιά δεν φτάνει

Σχολιο.- Στο άρμα του Δαφνίου

Σχολιο.- Λαϊκά δικαστήρια για να έχουν όλοι λόγο και εικόνα.Οι νόμοι ισχύουν για τους ισχυρούς και τα λαμόγια.Και επ αυτού ανάφερε μου ένα νομοθέτη που νομοθέτησε προς όφελος του Λαού απ' όταν γεννηθήκαμε μεχρι σήμερα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



- Οι κυριότερες ειδήσεις του διημέρου 12-13/03  είναι, σε τίτλους, οι εξής:

* Η συνέντευξη του Βλαντίμιρ Πούτιν στον Ρώσο δημοσιογράφο Ντμίτρι Κισελιόφ,

* Η επίθεση μονάδων της GUR και των VSU στη συνοριακή ζώνη με τη Ρωσία (Περιφέρεια Μπέλγκοροντ),

* Οι μαζικές ουκρανικές επιθέσεις με drones και άλλα μέσα εναντίον υποδομών και κατοικημένων περιοχών στο έδαφος της Ρωσίας,

* Τα εξίσου μαζικά πλήγματα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σε υποδομές στρατηγικής σημασίας της χώρας των ουκρανοναζί,

- Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης Τύπου του Βλαντίμιρ Πούτιν στον Ρώσο δημοσιογράφο Ντμίτρι Κισελιόφ,  είναι τα παρακάτω:

-Σχετικά με την πρόοδο της ΕΣΕ:

 Η Πολωνία θέλει να επιστρέψει στα εδάφη που θεωρεί δικά της για ιστορικούς λόγους. Ωστόσο, αν πάνε εκεί, δεν θα βγουν ποτέ.

 Η Ρωσία είναι ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις για τη λεγόμενη .«Ουκρανία», αλλά πρέπει να βασίζονται στην πραγματικότητα και να μην χρησιμοποιούνται για τον επανεξοπλισμό της.

 Ούτε οι αμερικανικοί ούτε οι βρετανικοί πύραυλοι θα αλλάξουν την ισορροπία δυνάμεων στο πεδίο της μάχης. Οι εικασίες Γερμανών αξιωματικών για πιθανές επιθέσεις στη Γέφυρα της Κριμαίας έχουν σκοπό να τρομάξουν τη Ρωσία, αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από μια φαντασίωση.

 Εάν τα αμερικανικά στρατεύματα εισβάλουν στην Ουκρανία, η Ρωσία θα το θεωρήσει ως επέμβαση.

-Σχετικά με την οικονομία:

 Η αμυντική βιομηχανία επιταχύνει τη ρωσική οικονομία, αλλά σε αυτό το θέμα είναι απαραίτητο να διατηρηθεί μια ισορροπία και να αναπτυχθεί η παραγωγή, συμπεριλαμβανομένων των μη στρατιωτικών προϊόντων.

 Κατά τη μετάβαση στην προοδευτική φορολογία, προβλέπεται μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης για τις πολύτεκνες οικογένειες.

 Η αύξηση του ποσοστού γεννήσεων και του προσδόκιμου ζωής του πληθυσμού είναι ο κύριος δείκτης του επιτυχημένου έργου των αρχών.

-Σχετικά με την πιθανή χρήση πυρηνικών όπλων:

 Η Ρωσία είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα σε περίπτωση απειλής της κυριαρχίας και, από στρατιωτική-τεχνική άποψη, είναι έτοιμη για πυρηνικό πόλεμο.

 Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποιήσουν πυρηνικές δοκιμές, η Ρωσία μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμά της.

- Μία είδηση που μας ήλθε πριν λίγο από το ρωσικό Υπουργείου Εξωτερικών, είναι ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να συμμετάσχει στη λεγόμενη «Σύσκεψη για την Ουκρανία» που διοργανώνεται στην Ελβετία τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Μαρίας Ζαχάροβα, «η Ελβετία δεν αποτελεί, πλέον, ουδέτερο πεδίο και δεν μπορεί να γίνει ο τόπος για τη διεξαγωγή οποιωνδήποτε ειρηνευτικών συνομιλιών». Να συμπληρώσω μόνο, ότι τη Ρωσία σκόπευαν να προσκαλέσουν επίσημα στη συγκεκριμένη «μάζωξη» η Κίνα και η Ινδία.

- Περνάω τώρα στο σημαντικότατο θέμα της εισβολής ουκρανικών μονάδων της GUR (Ανώτατης Διεύθυνσης Κατασκοπείας), των VSU και ρωσικών νεοναζιστικών παραστρατιωτικών ομάδων που πολεμούν στο πλευρό της ναζιστικής χούντας του Κιέβου σε ρωσικό έδαφος και συγκεκριμένα σε αυτό της Περιφέρειας Μπέλγκοροντ.

- Συνεχίζονται για 2η μέρα οι προσπάθειες του ναζιστικού χουντικού καθεστώτος του Κιέβου να δημιουργήσει μια επικοινωνιακή «νίκη» εναντίον της Ρωσίας, επιχειρώντας να εισβάλει με στρατιωτικές του δυνάμεις σε ρωσικό έδαφος, παραμονές των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία (15-17/03/2024). Οι επιθέσεις ομάδων Ουκρανών ανιχνευτών-δολιοφθορέων από εδάφους συνοδεύεται από μαζικές επιθέσεις, κυρίως με drones-«καμικάζι», σε ρωσικές υποδομές στις πλησιέστερες προς την «Ουκρανία» περιοχές της Ρωσίας, με ιδιαίτερη έμφαση σε διυλιστήρια πετρελαιοειδών και αποθήκες καυσίμων, χωρίς φυσικά να παραλείπουν τις επιθέσεις κατά του άμαχου πληθυσμού και τη δημιουργία θυμάτων ανάμεσα στους πολίτες.

- Ωστόσο, παρ’ όλη τη σπουδή της ουκρανικής πλευράς για δημιουργία μιας επικοινωνιακής «νίκης» κατά της Ρωσίας, η οποία φυσικά θα συμπεριελάμβανε και πλήθος ψευδών και παραπλανητικών πληροφοριών, η κατάσταση στο πεδίο της μάχης διέψευσε οικτρά τους ναζιστές χουνταίους του Κιέβου. Ήδη χτες, μετά το πρώτο κύμα επιθέσεων από 3 διαφορετικές πλευρές στις Περιφέρειες Κουρσκ και Μπέλγκοροντ, οι ρωσικές δυνάμεις, αποτελούμενες από μονάδες της Συνοριοφυλακής, του Στρατού Ξηράς του Υπουργείου Άμυνας και της Εθνοφρουράς του Υπουργείου Εσωτερικών, με εξαιρετικό συντονισμό μεταξύ τους και αξιοθαύμαστο μαχητικό πνεύμα, διέλυσαν στα εξ ων συνετέθησαν τις ομάδες Ουκρανών στρατιωτικών που επιτέθηκαν από χτες στις 3 το πρωί (τοπική ώρα) και μετά.

- Ο επίσημος απολογισμός των νεκρών, μόνο, Ουκρανών στρατιωτικών έφτασε τα 234 άτομα, ενώ παράλληλα καταστράφηκαν 7 ουκρανικά τανκ, 3 BMP μάρκας Bradley (παραγωγής ΗΠΑ) και 2 BTR. Διόλου ευκαταφρόνητη ήταν η συνεισφορά στη συντριβή των ουκρανικών μονάδων η χρήση επιθετικών drones τύπου Lancet. Στο χωριό Τιότκινο, που ήταν ένα από τα επίκεντρα των ουκρανικών επιθέσεων, αντιμέτωποι με τους Ουκρανοναζί βρέθηκαν στρατιώτες της 98ης Μεραρχίας Εναέριων Καταδρομών του ρωσικού Στρατού Ξηράς, οι οποίοι υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία και βρέθηκαν για πρώτη φορά στη ζωή τους σε συνθήκες πραγματικής μάχης! Η συνεισφορά τους στην αίσια, για τη ρωσική πλευρά, έκβαση της μάχης ήταν τεράστια, κάτι που σημειώνουν από χτες σύσσωμα τα ρωσικά ΜΜΕ και ΜΚΔ.

- Στην αντίπαλη «όχθη», οι Ρώσοι προδότες νεοναζί του RDK («Ρωσικό Εθελοντικό , περί Σώμα») και του «Σιβηρικού Σώματος» παρουσίαζαν στα δικά τους social media \φωτογραφίες δήθεν μέσα από ρωσικά χωριά που έχουν «καταλάβει». Στην πραγματικότητα οι φωτογραφίες αυτές έχουν τραβηχτεί από το 2022 στην Περιφέρεια Σούμι, συνοριακή μεν με τη Ρωσία (και την Περιφέρεια Μπέλγκοροντ), σίγουρα όμως όχι τμήμα της Ρωσίας. Τουλάχιστον όχι ακόμη…

- Όπως έγραψα και πιο πάνω, οι δυνάμεις της ναζιστικής χούντας του Κιέβου επιχειρούν και σήμερα να εδραιώσουν, τρόπω τινί, την «εισβολή» τους σε ρωσικό έδαφος, έχοντας επικεντρώσει την προσοχή τους σε παραμεθόρια χωριά όπως η Μπολσάγια Πίσαρεφκα και η Ποπόφκα. Συνεχίζεται από ουκρανικής πλευράς η μεταφορά έμψυχου και τεχνικού δυναμικού κοντά στη συνοριακή γραμμή με τη Ρωσία. Είναι προφανής ο στόχος της δημιουργίας εντυπώσεων, ειδικά στο αναγνωστικό κοινό των χωρών της «συλλογικής Δύσης» και της ίδιας της χώρας των ουκρανοναζί, περί «νικηφόρων επιχειρήσεων», όπως και απόπειρα δημιουργίας αρνητικού κλίματος εντός της Ρωσίας ενόψει των προεδρικών εκλογών – ωστόσο δεν τους «βγαίνει» τίποτε από τα δύο και,  θεωρώ βέβαιο ότι τουλάχιστον η συγκεκριμένη επιχείρηση θα λάβει τέλος με την ολοκλήρωση των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία. Φυσικά μπορεί αυτό να συμβεί και νωρίτερα, εάν οι ουκρανικές απώλειες συνεχίσουν να είναι στα ίδια επίπεδα με αυτά της 1ης μέρας…

- Ένα ακόμη σημαντικό θέμα σχετιζόμενο άμεσα με τις επίγειες στρατιωτικές επιχειρήσεις του ναζιστικού χουντικού καθεστώτος του Κιέβου σε ρωσικό έδαφος, είναι οι μαζικότατες, κατά το τελευταίο 2ήμερο, επιθέσεις με drones-«καμικάζι» σε πολλές ρωσικές Περιφέρειες του ευρωπαϊκού τμήματος της Ρωσίας (και μάλιστα όχι αποκλειστικά των παραμεθόριων). Η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε δεκάδες ουκρανικά drones, ενώ αναχαίτισε επίσης και δεκάδες βλήματα πυραύλων διαφόρων ειδών (βαλλιστικών, cruise, διασποράς κοκ). Όπως έγραψα και πιο πάνω, «προνομιακοί» στόχοι των Ουκρανοναζί έγιναν κατά το τελευταίο 2ήμερο κυρίως διυλιστήρια καυσίμων, σταθμοί παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας και θερμότητας και δημόσια κτήρια, χωρίς ωστόσο να παραλειφθούν και πάλι τα πλήγματα σε συγκροτήματα κατοικιών, ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα και απλούς πολίτες. Ανάμεσα στα κτήρια που επλήγησαν ήταν η έδρα της Περιφέρειας Μπέλγκοροντ, καθώς και της τοπικής Περιφερειακής Διεύθυνσης της FSB (Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφάλειας). Δεν υπήρξαν νεκροί, υπήρξαν ωστόσο 2 τραυματίες από το πρώτο επεισόδιο. Γενικά οι επιθέσεις αυτές προκάλεσαν μάλλον μικρής έκτασης υλικές ζημίες στις εγκαταστάσεις που η ουκρανική πλευρά κατάφερε, τρόπω τινί, να πλήξει, δεν αποφεύχθηκαν ωστόσο οι τραυματίες από τα θραύσματα των drones (7 συνολικά απ’ όλα τα ουκρανικά πλήγματα στην εν λόγω Περιφέρεια). Στο Μπριανσκ υπήρξε και ο μοναδικός νεκρός του 2ημέρου – ο άτυχος άνδρας εισήλθε, παρά τις προειδοποιήσεις των τοπικών αρχών, σε απαγορευμένη, λόγω ναρκοθέτησης, ζώνη και σκοτώθηκε από έκρηξη νάρκης.

- Η στατιστική καταρρίψεων και αναχαιτίσεων της ρωσικής αντιαεροπορικής άμυνας για το τελευταίο 2ήμερο συμπεριλαμβάνει τα παρακάτω:

- Στις 12/03: 7 καταρριφθέντα drones στην Περιφέρεια Μπέλγκοροντ, μαζί με 8 βλήματα πυραύλων RM-70 Vampire και 1 βλήμα από σύστημα Tochka-U .1 καταρριφθέν drone στην περιοχή Κιρισί (Περιφέρεια Λενινγκράντ). 2 καταρριφθέντα drones στο Ράμενσκογε (Περιφέρεια Μόσχας). 12 καταρριφθέντα drones στην Περιφέρεια Κουρσκ. Και 1 καταρριφθέν drone στην Περιφέρεια Τούλας.

- Σήμερα, 13/03, μέχρι τις πρώτες μεταμεσημβρινές ώρες: Στην Περιφέρεια Ροστόφ 3 καταρριφθέντα drones. Στην Περιφέρεια Μπέλγκοροντ άλλα 2 drones. Στην Περιφέρεια Μπριανσκ 8 καταρριφθέντα drones. Και στην Περιφέρεια Βορόνιεζ… 40 (!!!) καταρριφθέντα drones.

- Λίγο αργότερα, γύρω στις 16:30 το απόγευμα (τοπική ώρα, 15:30 ώρα Ελλάδας), προστέθηκαν άλλα 3 καταρριφθέντα drones στην Περιφέρεια Μπέλγκοροντ, με ξεχωριστή ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

- Όπως έγραψα ήδη, ωστόσο, υπήρξε και ο «αντίλογος» από ρωσικής πλευράς σε ό,τι αφορά στα πλήγματα σε στρατηγικής σημασίας υποδομές της χώρας των ουκρανοναζί. Έτσι λοιπόν, κατ’ αναλογία με τα ουκρανικά πλήγματα σε υποδομές παραγωγής και αποθήκευσης καυσίμων σε ρωσικό έδαφος, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησαν αντίστοιχα (και μάλλον αρκετά πιο επιτυχημένα) πλήγματα σε υποδομές της χώρας των ουκρανοναζί στις δυτικές της Περιφέρειες (Λβοφ, Βολίν, Υπερκαρπαθίας, Ιβάνο-Φρανκόφσκ, Τσερνοφτσί, Τερνόπολ κοκ). Κάποια απο τα πλήγματα, όπως αυτό στην πόλη Κρεμενιέτς (Περιφέρεια Τερνόπολ) και το αντίστοιχο στα Μπρόντι (Περιφέρεια Λβοφ) ήταν εκτός από αποτελεσματικά και ιδιαίτερα «θεαματικά», αφού οι πυρκαγιές που ξέσπασαν στα αντίστοιχα διυλιστήρια πετρελαιοειδών ήταν τόσο ισχυρές, που μπορούσε κανείς να τις διακρίνει από απόσταση άνω των 10 χλμ.

- Εκτός από τα παραπάνω, υπήρξαν και άλλα ρωσικά πλήγματα σε διάφορες περιοχές κυρίως των ουκρανικών μετόπισθεν κατά τη χτεσινή (12/03) μέρα. Αναλυτικότερα:

* Στο Σελίντοβο (κατεχόμενο τμήμα ΛΔ Ντονιέτσκ) επλήγη κτήριο τοπικού πάλαι ποτέ εκπαιδευτικού ιδρύματος, ο οποίος είχε μετατραπεί σε χώρο προσωρινής διαμονής Ουκρανών στρατιωτικών.

* Στην Περιφέρεια Βίνιτσας και στην κωμόπολη Καλίνοφκα στόχο έγιναν τοπικό στρατόπεδο και εργοστάσιο μηχανοκατασκευών επιταγμένο για τις ανάγκες των VSU. Λίγες μέρες νωρίτερα στην ίδια περιοχή είχε πληγεί και αποθήκη πυρομαχικών.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όποιος αυτοπροσδιορίζεται Δεξιός και δεν ψηφίζει Βελόπουλο είναι απλά ηλίθιος. Μπράβο στον Βελόπουλο που λέει τα αυτονόητα

Βελόπουλος στη βουλή : Μητσοτάκη και υπουργοί, αν θέλετε να πάτε στην κρεατομηχανή της Ουκρανίας, και να στείλετε ελληνικό στρατό, να στείλετε τα δικά σας παιδιά! Ο ελληνικός στρατός είναι παιδιά του ελληνικού λαού και δεν έχουν καμιά δουλειά έξω από τα σύνορα. Βρίσκονται στον ελληνικό στρατό για να φυλάνε τα σύνορα της Ελλάδας. Δημοσίευσε η Καθημερινή σε μέσα σελίδες έναν κατάλογο με τα όπλα που έχουμε στείλει στην Ουκρανία. 6.000 RPG, αντιαρματικά όπλα από τα νησιά του Αιγαίου. 12 εκατομμύρια σφαίρες. Αφοπλίσατε τα νησιά του Αιγαίου. Αν αύριο τα επιβουλευτεί η Τουρκία, τι θα γίνει; Κανένας έλληνας φαντάρος έξω από τα σύνορα!

Σχολιο.- Να συμπληρώσω πως προχθές έγινε μία μεγάλη αντιπολεμική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο κέντρο της Αθήνας η οποία θάφτηκε από παντού.

Μας οδηγούν σε άμεσο πόλεμο και αν δεν κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να το σταματήσουμε θα έχουμε πολύ άσχημα ξεμπερδέματα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



210% αύξηση των αυτοάνοσων μετά το 2019!

Εμβολιαστήκατε πολλάκις πουλάκια μου, ε?

Λουστήτε τώρα και τα κερατιάτικα του Αδωνι για τη θεραπεία σας στα δημόσια νοσοκομεία επί πληρωμή.

Πληρώστε γιατί χανόμαστε..

Σχολιο.- Είναι  σίγουρο πια ότι οι παρενέργειες προέρχονται από τα εμβόλια, το πιο εκπληκτικό ήταν ότι άνθρωποι που, ενώ ήταν υγιέστατοι και πρακτικά δεν κινδύνευαν από τον Covid, πήγαν και έβαλαν στο σώμα τους ένα σκεύασμα άγνωστης σύστασης και μη δοκιμασμένο κλινικά! Την ίδια στιγμή που οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι ελέγχουν τα ψιλά γράμματα της οδοντόκρεμας και του σαμπουάν που χρησιμοποιούν! Η μαζική ψύχωση στο απώγειό της! Στο μέλλον αυτή η διετία θα διδάσκεται στις σχολές ψυχολογίας των μαζών και ψυχιατρικής ως case study! Ακόμη όμως και άνθρωποι με επισφαλή υγεία θα έπρεπε να σκεφτούν καλά πριν το κάνουν, σταθμίζοντας τον κίνδυνο! Πρακτικά, έκαναν ένα τεράστιας διάστασης πείραμα στο γενικό πληθυσμό χωρίς τη συναίνεση των περισσότερων, αλλά με σωρεία υλικών και συναισθηματικών εκβιασμών! Αν ποτέ αποκατασταθεί η παγκόσμια τάξη και το διεθνες Δίκαιο όπως το γνωρίζαμε παλιότερα, όσοι επέβαλαν αυτό το αποτρόπαιο πείραμα στον κόσμο, θα πρέπει να περάσουν από νέα Νυρεμβέργη! Πρώτοι απ' όλους, οι "ακαταδίωκτοι"!

Σχολιο.- εγώ το έκανα λόγω υποχρεωτικότητας για τη δουλειά μου και για να μην πληρώνω πρόστιμα. Αν και είχα επιφυλάξεις.

Περιττό να σου πω ότι όλες οι εξετάσεις μου είναι άψογες και έχω φρικτούς πόνους. Χρειάστηκε να πάω στον κορυφαίο καθηγητή ανοσολογίας για να μου κάνει διάγνωση.

Σχολιο.- γιατί παρενέργειες έχουν όσοι έκαναν το εμβόλιο και δεν κόλλησαν τον ιό. Επίσης ένα αυτοάνοσο 2 χρόνια μετά από πολύ ελαφριά νόσηση δεν μπορεί να σχετίζεται με long covid.

Εγώ έπαθα ινομυαλγία και οστεαρθρθίτιδα. Ξαφνικά!!

Σχολιο.- εν τω μεταξύ όταν ακούω για long covid γελάω. εχει παθει κανεις ανεμβολιαστος long covid?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ειδήσεις τις τρέχουσας εβδομάδας.....

--Χειρουργήθηκε ο πρώτος ασθενής στα απογευματινά χειρουργεία!!! Περίμενε από 2019 !!! Πλήρωσε.... και όλα καλά !!!

--Αυτοκτόνησε καρκινοπαθής!! 

Περίμενε το φάρμακο για τη χημειοθεραπεία 2 μήνες !!! Η κατατάσταση του επιδεινώθηκε σε βαθμό, που δεν αντεχε πλεον τους πόνους και τελικά το έλυσε μόνος του !!! Ενας λιγότερος για τα ασφαλιστικά ταμεία!! Ολα καλά !!!

--Η επιτροπή για τα Τέμπη κατέληξε στο γνωστό συμπέρασμα.

Ο σταθμάρχης φταίει και οι μηχανοδηγοί !! Τι φταίει το κράτος ?? Κρίμα βέβαια, που χαθηκαν και τραυματίστηκαν τόσα παιδιά, αλλα στο κατω κατω μόνα τους μπήκανε στο τραίνο, δεν τα έβαλε ο υπουργος !!!

--Οσο για το Μίχο, μια διευκόλυνση πήγε να κάνει ο άνθρωπος στο κορίτσι και έμπλεξε!! Αααα πα πα μη δούμε εξυπηρετικό ανθρωπο άμεσως να τον κατηγορησουμε!! Ευτυχώς υπάρχει δικαιοσύνη !!

Και είναι ακόμα Τετάρτη....!!!!

Σχολιο.- Συμπέρασμα:1.εάν έχεις λεφτά μπορεί και να την σκαπουλάρεις Αν όχι σε έφαγε το μαύρο σκοτάδι Ταξική διάκριση και στην υγεία 2.εαν είσαι παιδεραστής μαστροπός κλπ αλλά κολλητός της συμμορίας όλα καλά Αν είσαι τίποτα φτωχοδιαολος που κάνει κανένα παραπτωματάκι αλλά δεν είσαι κολλητός της συμμορίας θα βρεθείς στην ψειρού (σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα) Κάπου διάβασα η δικαιοσύνη είσαι ένα φίδι που δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτους Και μια χώρα χωρίς δικαιοσύνη είναι τελειωμένη Έχουμε τελειώσει σαν χώρα βουτηγμένοι μέσα στα σκατά (συγνώμη για την έκφραση μου )



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εύχομαι τα drones των Χούθι να βυθίσουν την Ύδρα και να την στείλουν βαθιά στον πάτο της θάλασσας.

Η ελληνική αποστολή έχει πάει στην Ερυθρά θάλασσα για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των Ισραηλινών που πλήττονται από την αντίσταση του ηρωικού λαού της Υεμένης.

Η Ελλάδα είναι χώρα υπό Κατοχή, προτεκτοράτο των Ισραηλινών και αν δεν το καταλάβουμε όλοι μας αυτό, σε λίγο καιρό θα έχουμε σβήσει από τον χάρτη .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αθώος ο Λιγνάδης, αθώα η Δούρου, αθώος ο Μίχος, αθώος ο Καραμανλής αλλά και νόμιμα όλα τα μνημόνια 

Να χαιρόμαστε την ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη Αστική Δικαιοσύνη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με επίσημη ενημέρωση του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ουσιαστικά από σήμερα η Ελλάδα είναι σε πόλεμο με την Υεμένη!

Και αυτό γιατί ο Κούλης, ο μπάσταρδος γιος του Τέρυ Χρυσού και της Ντόρας Μπακογιάννη, είναι μία ελεεινή μαριονέτα του Ισραήλ και έχει γίνει πρωθυπουργός μέσα από στημένες εκλογικές διαδικασίες

Σχολιο.- Η Υεμενη δεν κολώνει....έχει δει επι δεκαετία τα παιδιά της να λιμοκτονούν απο την ασιτία λογω εμπάργκο....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατοικος της Οδησσού στην Ουκρανική τηλεόραση 

Θα του έλεγα (του Πουτιν) ότι τον εκτιμώ πολύ!

Αγαπάει τη χώρα του αλλά αγαπάει και την Ουκρανία!

Αυτό που θέλω είναι οι τρεις δημοκρατίες να είναι ξανά μαζί: Λευκορωσία, Ουκρανία και Ρωσία.

Και τότε ποτέ και κανένας δεν θα μπορεί να μας αγγίξει! 

ΠΟΤΈ!”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



13 000 νεκρά παιδιά στην Παλαιστίνη

Τα άλλα θα πεθάνουν από βόμβες,πείνα,δίψα,κακουχία ,και χολέρα (η τελευταία ακουγεται όλο και περισσότερο )



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόνο τις τελευταίες 2 μέρες:

1 Εισαγγελέας προτείνει την αθώωση του παιδοβιαστή και μαστροπού Μίχου και την ενοχή της μάνας της οποίας το ίδιο το παιδί δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και η προφυλάκιση της του είχε δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα. 

Του Μίχου που είχε απειλήσει την δικαστική και πολιτική εξουσία ότι αν καταδικαζόταν θα έβγαζε τα ονόματα όλων των πολιτικών, δικαστικών και επιχειρηματιών που εμπλέκονται στην υπόθεση και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν. 

2 Διαφημίζεται η ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας με τα πληρωμένα απογευματινά χειρουργεία σε μέρα που αυτοκτονεί καρκινοπαθής που είχε δεινοπαθήσει στα χέρια της διαλυμένης δημόσιας υγείας που τώρα ανοιχτά ιδιωτικοποιείται. 

Η διαφήμιση της ιδιωτικοποίησης γίνεται από τον ίδιο φωνακλά φασίστα νάρκισσο υπουργό που πριν κάποια χρόνια καμάρωνε για το κλείσιμο δημόσιων νοσοκομείων. 

3 Η συμμετοχή του ελληνικού κράτους στον βρώμικο πόλεμο των ΗΠΑ κατά της Υεμένης, της χώρας που αντιστέκεται τώρα στρατιωτικά κατά της γενοκτονίας της Γάζας, γίνεται θερμή με την ελληνική πολεμική φρεγάτα να ανοίγει πυρ και να κηρύττει έτσι τον πόλεμο με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο σε χώρα που ποτέ δεν έχει απειλήσει την Ελλάδα.

Παράλληλα προωθείται στρατιωτικό μνημόνιο που μετατρέπει τον ελληνικό στρατό σε εξάρτημα της Αμερικανικής αυτοκρατορίας και παγιώνει την θέση της Ελλάδας σαν προτεκτοράτο των ΗΠΑ.

Όλα αυτά γίνονται την εβδομάδα που το ελληνικό κράτος ξεφτίλισε το ίδιο του το Σύνταγμα προχωρώντας σε αντισυνταγματική αναγνώριση των ιδιωτικών πανεπιστημίων, κρατώντας τα υπάρχοντα δημόσια πανεπιστήμια με την χαμηλότερη χρηματοδότηση σε όλη την Ευρώπη, έχοντας βάλει μια σειρά εμπόδια για να μπει κάποιος σε αυτά και πετώντας φοιτητές που ήδη είναι εκεί. 

Την εβδομάδα που επίσης έγινε η οριστική συγκάλυψη για το κρατικό έγκλημα στα Τέμπη. 

*Η οργή είναι παραπάνω από δικαιολογημένη και πρέπει να εκφραστεί ανοιχτά, ενωτικά και με διάρκεια. 

Το ελληνικό κράτος και η πολιτική και δικαστική ηγεσία του, είναι ξεκάθαρα μια εγκληματική οντότητα που στηρίζει βιαστές και μαστροπούς ανηλίκων με τους οποίους έχει διασυνδέσεις, την διάλυση της δημόσιας υγείας και παιδείας, τις γενοκτονίες ηρωικών λαών και τους πολέμους που θέλουν να βοηθήσουν τις ίδιες αυτές γενοκτονίες να ολοκληρωθούν. 

Όλα αυτά συνδέονται και όποιος δεν θέλει να κάνει τις συνδέσεις δεν θέλει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. 

*Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να φροντίσουμε για τις επόμενες μέρες και εβδομάδες να εκφραστεί η δικαιολογημένη οργή στους δρόμους. 

Να βγουν όσα περισσότερα καλέσματα γίνεται που θα τα συνδέουν όλα. 

Τώρα χρειάζεται εξωστρέφεια και σύνδεση με ανθρώπους που συμμερίζονται την ίδια αγανάκτηση και θέλουν να κάνουν κάτι. 

Μόλις πριν 5 μέρες έγινε μια τεράστια διαδήλωση κατά της ιδιωτικοποίησης της ανώτατης παιδείας και της κατάλυσης του Συντάγματος που απαγορεύει την λειτουργία τους.

Μιας διαδήλωσης που είχε υψώσει και Παλαιστινιακές σημαίες και έμεινε πολλές ώρες στον δρόμο αψηφώντας την αστυνομική καταστολή.

Στον πρώτο χρόνο της δεύτερης τετραετίας Μητσοτάκη έχει ήδη κατέβει περισσότερος κόσμος σε διαδηλώσεις απ’ότι συνολικά είχε κατέβει στην πρώτη τετραετία.

Ο ασφυκτικός έλεγχος της ενημέρωσης δεν έχει πια την ίδια δύναμη, το ίδιο και ο μπαμπούλας του αστυνομικού κράτους. 

Τα όσα έγιναν τις τελευταίες 2 μέρες πρέπει να φουντώσουν τις αντιδράσεις και τις αντιστάσεις μας. 

Μέσα από αυτές να δημιουργηθούν μαζικά κινήματα που θα θέσουν εναλλακτικές λύσεις σε ένα σύστημα που στηρίζει γενοκτονίες, πολέμους, βιαστές και μαστροπούς ανηλικών, την αμορφωσιά και τον θάνατο ασθενών που δεν έχουν οικονομική δύναμη. 

Κοντολογίς η Ιστορία που φαινόταν ότι είχε τελειώσει εδώ το 2015, να επιστρέψει δριμύτερη και να πάρει την εκδίκηση της.

Έχουμε την οργή!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το είδατε το εξώφυλλο της σκατό Liberation?

"Σατιρίζει "την πείνα στην Γάζα επί ραμαζάνι 

Πιστεύω πως η Γαλλία ,γενικά η αποικιοκρατικη Ευρώπη ,η Δύση ,όπως θέλετε ,είναι σάπια ..

τόσο σάπια που θέλει γκρέμισμα απο τα θεμέλια 

Δεν την σώζει τίποτα 

Το σκίτσο είναι τόσο σκατα που δεν θέλω να το ποσταρω



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν, πριν από πολλά χρόνια, είχα ξεκινήσει διδακτορικό πάνω στην οπαδική βία, ήμουν η ουφαρία του Παρισιού. Τότε, τα καθωσπρέπει «δικαιωματικά» διδακτορικά ανέλυαν τους αντιτρομοκρατικούς νόμους.

Σε όσους/ες με έπαιρναν για γραφική μουρλή, είχα πει ισοπεδωτικά: Πόσους αφορούν οι αντιτρομοκρατικές διατάξεις; 1000; 5000; Παραπάνω, σίγουρα όχι. Και ασχολείται με το θέμα όλος ο νομικός κόσμος. Τα αντι-χουλιγκανικά μέτρα αφορούν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και δεν ενδιαφέρεται κανείς.

Σε βάθος χρόνου, έδειξα, μεταξύ άλλων, πώς η αντιμετώπιση της οπαδικής βίας έγινε παγκόσμιο εργαστήριο πειραματισμού πρακτικών καταστολής που, μετά, εφαρμόζονταν στους διαδηλωτές. Όταν εφαρμόζονταν σε διαδηλωτές και άρχιζαν οι διαμαρτυρίες, ήταν πια αργά. Στην αρχική εφαρμογή τους δεν είχε αντιδράσει κανείς.

Ο νέος αθλητικός νόμος προβλέπει ποινές φυλάκισης χωρίς δικαίωμα έφεσης. Έγινε κάποια διαδήλωση ή μαζική διαμαρτυρία για την αντισυνταγματικότητα του και μου διέφυγε;

Ο νέος αθλητικός νόμος θα εφαρμοστεί σε φίλαθλους της ΑΕΚ που παρακολούθησαν από ταράτσα τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τη Λαμία και άναψαν πυρσούς.

Δε βαριέσαι, τα χουλιγκάνια θα υπερασπιστούμε; Εάν παραπέμψω στο γνωστό Για ποιον χτυπά η καμπάνα, θα είμαι η γνωστή αντιδημοφιλής τύπισα, ε;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί έχετε τόσο κόλλημα με τον Χριστό και την θρησκεία εδώ στην Ελλάδα ?

Εγώ δεν είμαι θρήσκα και προσωπικά αδιαφορω για τα δόγματα κάθε είδους αλλά γιατί τόση περιφρόνηση για την πίστη των άλλων ?

Τι έχετε να προτείνετε ?

Τεράστιες αναλύσεις , ναρκισσιστικη συμπεριφορά ,κυνισμό,προνόμια τάξης ,ρηχές προτάσεις ,καννιβαλισμο στα σοσιαλ μηντια ,αδιαφορία για την Παλαιστίνη ,κακοχωνεμενη ευρωπαικοτητα ,ίχνος από αντιπολεμικό κίνημα και πλήρη υποταγή στο συστημικό αφηγημα 

Η αθεΐα είναι η καινούργια θρησκεία των νεοφιλελέ  γοπυρουνιων ,μην περνιεστε πια για τόσο σούπερ Ουάου

επειδή εγώ έχω και την Γαλλία ,ξέρω πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει με όλο αυτό το ευρωπαϊκό λευκό αθεϊστικο,προοδευτικό ,καλλιτεχνικό κτλ ρεύμα

Έχουμε πάλι το υβρίδιο νεοελλήνων που μισούν την πλεμπα ,την αμόρφωτη υποαναπτυκτη,αυτή που πάει εκκλησία ..σε αντιπαράθεση με την φωτεινή Ευρώπη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (για πλούσιους μόνο)και του διαφωτισμού (ας γελάσω τώρα μέσα στην αποικία χρέους ,στο νατοικο στρατόπεδο και στον βιομηχανικο τουρισμό ...καλέ δεν φταιει ο τεχνοφεουδαρχικός καπιταλισμός και το καννιβαλο κράτος αλλά οι ...παπάδες 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είμαστε σε πόλεμο με την Υεμένη αν δεν το μάθατε

ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοιτάω και τι λέει ή γράφει ο .....Στέφανος Χίος!!!!

Ξέρω πολλοί θα γελάσετε. Αλλά εγώ αυτό που γνωρίζω είναι, ότι είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος (εντός ή εκτός εισαγωγικών) στην χώρα μας που δεν κώλωσε να κατονομάσει τον Άδωνη και τον Καραγκούνη ως άμεσα εμπλεκόμενους στην υπόθεση Μίχου!!! 

Τι είπατε;

Σχολιο.- Ο Χίος ξέρει και πρέπει να χρησιμοποιεί τα κόλπα του θείου(Τράγκας), σίγουρα έχει φροντίσει να τους τα βγάλει στην φόρα έτσι και συμβεί κάτι.... 

Ο θείος ήξερε και τους εκβίαζε για ιδίον όφελος σε αντίθεση με Χίο, Βαξεβάνη και τον συγχωρεμένο τον Καραϊβάζ που ήθελαν να παρουσιάσουν τα γεγονότα και την αλήθεια.

Γι'αυτό και μόλις βρήκαν ευκαιρία άφησαν τον θείο να πεθάνει και να γίνει και παράδειγμα για τον κοροδοϊό ευκαιρίας δοθείσης, κάτι που ίσως έλπιζαν και περιμένουν από τον Χίο ή τον Βαξεβάνη. Ευτυχώς δεν τους έχει κάτσει.

Σχολιο.- Και ο Βαξεβανης το είπε.

Σχολιο.- Δεν ειναι τυχαιες δυο αποπειρες εναντιον του!!! Ενοχλει γιατι εχει ραμματα για πολλων τις γουνες!!!

Σχολιο.- Εγώ αδυνατώ να πιστέψω πάντως ότι αυτή η συμμορία μπορεί να γ@μάει όλη την Ελλάδα και να μη μπορεί να τα βάλει με τον Χίο..κάτι άλλο γίνεται.

Σχολιο.- ΔΥΟ απόπειρες δεν σου φτάνουν;

Σχολιο.- η γυναίκα του δουλεύει στην ΕΥΠ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι σας είπαν πριν δύο χρόνια;

Θα ξεμείνουν από βλήματα πυροβολικού οι Ρώσοι.

Σήμερα σύμφωνα με το ,cnn για κάθε βλήμα που παράγουν όλο το ΝΑΤΟ μαζί , η Ρωσία παράγει τρία , ενώ σύμφωνα με τους ΝΥΤ επτά.

Θα πτωχεύσουν οι Ρώσοι με τις κυρώσεις , η Ρωσία αυτή τη στιγμή γνωρίζει ανάπτυξη σε αντίθεση με την ΕΕ που είναι ουσιαστικά σε ύφεση.

Τα πατριότς , τα αμπραμς , τα Μπράντλεϊ , τα Λεοπάρντ υπερέχουν των ρωσικών.

Την τελευταία εβδομάδα και μόνον καταστράφηκαν 10 αντιβαλιστικα δυτικά συστήματα , ενώ τα Λεοπάρντ , τα μπραντλευ και πλέον και τα αμπραμς έχουν γίνει σκραπ.

Οι Ρώσοι εγκαταλείπουν την Ρωσία ,σύμφωνα με τα νέα στοιχεία κοντά στις 50.000 Ρώσοι κάθε μήνα κατατάσσονται ως ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ , την ίδια στιγμή που στις ΗΠΑ για σειρά μηνών δεν μπορούν να πετύχουν τους αριθμούς στρατολόγησης (υπολείπονται από 30-50% των στόχων).

Οι Ρώσοι χαλάνε τα πλυντήρια και τα ψυγεία για να βρουν μικροτσίπ , σήμερα η Ρωσία έχει τη δυνατότητα να στέλνει οσους πυραύλους υπερηχητικους επιθυμεί.

Πρέπει να πούμε όμως ότι η Ρωσία υπολείπεται της ΕΕ και των ΗΠΑ σε εκτύπωση χρήματος , εδώ τα πιεστήρια δουλεύουν νυχθημερόν να τα λέμε κι αυτά.

Σήμερα σας λένε ότι θα έχουμε βαλτωμα (stalemate), σας λένε πάλι ψέματα"

Καταλάβατε ρε ντουγάνια της "σωστής πλευράς της Ιστορίας? 5-0 από τα αποδυτήρια...

Σχολιο.- Μονοτερμα παιζει μπαλα ο Πουτιν....

Μπραβο για πρωτη φορα χθες για τον Πάπα..είπε ολη την αληθεια

Η πλάκα είναι ότι θα έχανε τις αγορές για το πετρελαιο του ο Πουτιν.....χαχαζαζαζαζσζαχα

Ολη η Ασία ολη η Αφρική ολη η Αμερική και ολη η Ευρώπη.....Ρωσσικο πετρελαιο πινουν.....

Ας είναι καλά οι ελληνες εφοπλιστές με τη συνεργασία της τουρκικής κυβέρνησης.... μπρίκιακολλανε????



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα άλλα νέα της ημέρας σε έξι συλλήψεις οπαδών της ΑΕΚ προχώρησε η αστυνομία, για χρήση καπνογόνων σε ταράτσα δίπλα στο «Αθ. Διάκος»........

Ώρες ώρες αισθάνομαι ότι το οξυγόνο στην χώρα μας δεν είναι αρκετό....ΠΝΙΓΟΜΑΙ

ΥΓ: Αλήθεια με τι τούς απείλησε ο Μίχος;;;;;;;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο Ισλάμ είναι νόμιμο να παντρευτείς 12χρονη.

Στην Δύση σήμερα πρότεινε η εισαγγελέας να είναι νόμιμο να τη βγάζεις στη βίζιτα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δίκη για τον εξακολουθητικό βιασμό και έκδοση της 12χρονης στον Κολωνό: η εισαγγελική Αρχή, αποδέχθηκε την εκδοχή του 60χρονου μαστρωπού, ότι απλά αυτός είχε ερωτευτεί το 12χρονο παιδί, το οποίο εκδιδόταν δήθεν από πριν (απ' τα 3;), και πρότεινε την αθώωση του για τον βιασμό και την μαστρωπεία ("τά ' θελε" το παιδί!) και ένοχος μόνο για κατάχρηση ανηλίκου και κατοχή πορνογραφικού υλικού χωρίς κερδοσκοπικό σκοπό!!!! 

Κι εγώ είμαι κάτοικος άλλου πλανήτη, γιατί στον δικό τους κατοικεί η ντροπή...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Εισαγγελέας ευτυχώς δεν παίρνει απόφαση. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν ειναι προκλητική η πρότασή της. Περιμένω δικαστές κι ενόρκους ειδικά τους ενόρκους να μην έχουν καμία αμφιβολία για το σίχαμα που λέγεται Μίχος και τους βιαστές-πελάτες της 12χρονης που είναι Πολιτικά πρόσωπα ......

Σχολιο.- 1. Το κοριτσάκι οταν το εκπόρνευσε ηταν 10-11 ετων και 2. η εισαγγελέας έχει όνομα και επίθετο ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΟΥ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπό τις διαταγές των ΗΠΑ ελληνικά στρατεύματα ακόμη και στην Ουκρανία; Τι κατατέθηκε προς έγκριση στη Βουλή!

Την ώρα που η απειλή ενός μεγάλου πολέμου στην Ευρώπη είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό σενάριο και λίγες ημέρες μετά από την ανεξήγητη σπουδή του Έλληνα πρωθυπουργού να σπεύσει στην Οδησσό για συνάντηση με τον Ζελένσκι, τα σενάρια για νέο «ελληνικό πακέτο βοήθειας» αυτή τη φορά με έμψυχο υλικό προς την Ουκρανία οργιάζουν...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσο τους ανεχόμαστε - βρίσκουν και τα κάνουν!

Επίδειξη δύναμης με πολλαπλά μηνύματα!

Η μεθόδευση για ουσιαστική αθώωση του αρχινταβατζή ανηλίκων στην υπόθεση των Σεπολίων, Ηλία Μίχου με την πρόταση της Εισαγγελέως Μαρίας Ελένης Νικολού, θύμωσε πολλούς, αλλά ας δούμε την ουσία πέρα από αυθόρμητες αντιδράσεις:

1ο μήνυμα: Αν είσαι στέλεχος της ΝΔ, “θεούσος”, παρατρεχάμενος δεσποτάδων, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΣΑΙ! 

2ο μήνυμα: Αν είσαι ο ρουφιάνος της γειτονιάς, βάφεις την πόρτα του μαγαζιού με τη σημαία της Ουκρανίας μπορείς να κάνεις Ο,ΤΙ θες χωρίς κανείς να σε αγγίζει! 

Και να μην τολμήσει κανένα ανήλικο να ξαναμιλήσει για … κακοποίηση ή εκμετάλλευση!

3ο μήνυμα: Αν είσαι τοπικός κομματάρχης του Δημήτρη Τσιόδρα* - που πέρασε ένα φεγγάρι από το ΚΚΕ και κατάντησε τωρινός επικεφαλής του Γρ.Τύπου του Μητσοτάκη, αν έχεις “κονέ” με το Μαξίμου και πετάς και μια κουβέντα “μην ανοίξω το στόμα μου”, έχεις το ελεύθερο να “γ… και να δέρνεις”, να εμπορεύεσαι κι εκμεταλλεύεσαι ανήλικα κι ότι γουστάρεις τελοσπάντων.

4ο μήνυμα: “Η Δικαιοσύνη είναι δική μας και κάνουμε ότι θέλουμε γιατί έτσι μας αρέσει!” 

Η εισαγγελέας Νικολού, που έβαλαν να κάνει τη δουλιά, έχει τη δική της ιστορία από το προηγούμενο πόστο της σαν … Εισαγγελέας Ανηλίκων (Μάλιστα !!!)

Δεν θέλω να γράψω τις ιστορίες που κυκλοφορούν για πάρτη της (ας τα πουν οι ίδιοι, τότε ανήλικοι που τώρα μεγάλωσαν), απλά θυμίζω ότι η “κυρία” στη σύλληψη Μαζιώτη-Ρούπα είχε ΑΡΝΗΘΕΙ ο 6χρονος γιός τους να είναι με τους γονείς του και διέταξε τον εγκλεισμό του παιδιού σε … Ψυχιατρείο Ανηλίκων! 

Το 2016! Επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και με την προστασία του άλλου αστέρα Κοντονή που τότε ήταν Υπουργός …Δικαιοσύνης (μη χέσω!)

Ε, αφού την ανεχθήκαμε τότε, σήμερα -μαζί με πολλά αλλά καθάρματα- εκτελεί “παραγγελίες” στα Δικαστήρια!

(* Αλήθεια τι έγινε με τους λεονταρισμούς Τσιόδρα ότι θα πάει στα δικαστήρια τη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοψίνη που τον έδειχνε σαν “πολιτικό πάτρωνα του Μίχου”; 

Ρωτάω γιατί υπάρχουν και φωτό και βίντεο και μάρτυρες, τώρα που ο Δημήτρης Τσιόδρας λιγουρεύεται την Ευρωβουλή!)



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει σεξουαλική απελευθέρωση σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ δούλων. Μόνο καταναγκαστικό sex χωρίς συναισθήματα, όπως επιβάλλει ο επικυρίαρχος των δούλων.

Η σεξουαλική απελευθέρωση σε μια κοινωνία δούλων απλά κάνει αόρατο το κλουβί.

Όποιος έχει διαβάσει τον Θαυμαστό Καινούργιο Κόσμο μπορεί να διακρίνει τη σεξουαλικότητα του μέλλοντος. Εναλλαγή συντρόφων υποχρεωτικά ώστε να μην προκύψει έρωτας. Ο έρωτας που είναι η επανάσταση του εγώ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάθε ομοιότης είναι τυχαία. 

Ο εικονιζόμενος ασθενής, νομοταγής ασφαλισμένος επί κλίνης, ήταν εις τον "γύψον" της αναμονής δύο έτη. Εις την κοινήν θέα των αργυρίων παρέκαμψε τον "γύψον" υπερσκέλισε τους μη έχοντες και περιχαρής εφωτογραφήθη μετά του Κου υπουργού και των παρατρεχάμενων αυλοκολάκων του συστήματος, εις τον χειρουργικόν προθάλαμον.

Οι άλλοι παρέμειναν εις τον γύψον επτά ολόκληρα έτη, μη έχοντας να επιδείξουν αργύρια εις την κοινήν θέαν, για να υπερσκελίσουν τον υπερεαλιστικόν φασισμόν.

Προφανώς βιώνουμε άπαντες ένα ανθρωποφάγο ρεαλιστικό φασισμό. Οι έχοντες ως ανθρωποφάγοι και οι μη έχοντες ως βορά των βαρβάρων.!

"Μην ξεχνάτε κύριοι ότι ευρισκόμεθα ενώπιον ενός άσθενούς, τον όποιον έχομεν επί της χειρουργικής κλίνης και τον όποιον εάν ό χειρουργός δεν πρόσδεση κατά την διάρκειαν της έγχειρήσεως επί της χειρουργικής κλίνης, υπάρχει περίπτωσις αντί διά της έγχειρήσεως νά του χαρίση τήν άποκατάστασιν τής υγείας του, νά τον όδηγήση εις τον θάνατον… Οί περιορισμοί τους όποιους θά έπιβάλλωμεν είναι τό δέσιμον του άσθενούς επί τής κλίνης διά νά ύποστή ακινδύνως τήν έγχείρησιν."



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ετσι θα πάει όλο το τρίμηνο της υποτιθέμενης προεκλογικής εκστρατείας για τις ευρωεκλογές. 

Το θέμα της Ουκρανίας, οι φιλοπολεμικές δηλώσεις, οι φιλοπολεμικές σύνοδοι κορυφής συμφέρουν απο πολλές απόψεις. 

-Είναι το φύλλο συκής πολιτικών νάνων και την ίδια ώρα επισκιάζει να θιχτούν τα πραγματικά προβλήματα των ευρωπαίων: ακρίβεια μείωση της αγοραστικής δύναμης, κατάρρευση της δημόσιας υγείας, αποσάθρωση της δημόσιας παιδείας, αποδυνάμωση των δημοκρατικών θεσμών, περιορισμός ελευθεριών, εξασθένιση δικαιοσύνης, διεύρυνση ανισοτήτων, φτωχοποίηση κτλ 

-Στο τέλος ζαλισμένος απο την τόση πολεμοτρομοκρατία, ο ψηφοφόρος θα ψηφίσει τα μηντιακά προιόντα – κράχτες που θα του πλασάρουν και θα τελειώσει εκεί η ιστορία. Οπότε ψυχραιμία. 

-Ολα είναι σενάριο μέχρι την επόμενη « κρίση ».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διάλεξα ένα συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη Πούτιν όπου αναφέρει ότι Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, αλλά πρέπει να βασίζονται στην πραγματικότητα επί του εδάφους και όχι σε επιθυμίες μετά από χρήση κάποιων ουσιών.

Ο Ρώσος Πρόεδρος επαναβεβαιώνει την ετοιμότητα για ειρηνευτικές συνομιλίες, ενώ είναι … προσεκτικός για το πρόβλημα ναρκωτικών του Ζελένσκι:

“Είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτείς με όσους έχουν μύτη γεμάτη κοκαΐνη παρά με έξυπνους και επικίνδυνους ανθρώπους που επηρεάζουν τη συνείδηση της κοινωνίας

Οι διαπραγματεύσεις δεν πρέπει να είναι μια παύση για τον επανεξοπλισμό του Κιέβου, αλλά μια σοβαρή συζήτηση με εγγυήσεις ασφαλείας για τη Ρωσία”



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα Δυτικά ΜΜΕ, τρομάζουν και … σκούζουν πανικόβλητα, κάθε φορά που ο Πούτιν ή όποιος Ρώσος επίσημος αναφέρεται σε γνωστά και χιλιοειπωμένα:

“Ναι, η Ρωσία έχει σε πλήρη ετοιμότητα το πυρηνικό της οπλοστάσιο ΑΛΛΑ θα το χρησιμοποιήσει ΜΟΝΟ αν απειληθεί η ύπαρξή της και η ανεξαρτησία της!

Ναι, οι στρατηγικές δυνατότητες της Ρωσίας είναι ΑΝΩΤΕΡΕΣ και πιο σύγχρονες κάθε αντιπάλου!

Ναι, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά όπλα μέχρι τώρα και δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασύνη κι από τη Δύση!”



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γελοίοι κι επικίνδυνοι!

Με επίσημη ενημέρωση του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ουσιαστικά από σήμερα η Ελλάδα του Μητσοτάκη είναι σε πόλεμο με την Υεμένη!

Θα τα διαβάζετε, γεμάτα με … πολεμικές ιαχές και … παιάνες για τον “ηρωισμό των Ελλήνων” σε όλα τα media πρωτοσέλιδα!

Ξέχασαν στον πολεμικό οίστρο τους ότι “το ξύλο έχει δυό άκρες”

Για να είμαστε καθαροί:

-Στο πλευρό της Υεμένης και των Παλαιστινίων που αυτή υπερασπίζει είμαστε!

-ΟΧΙ με τη “Γραικυλία”!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πρώτη ασθενής της χώρας είναι η πολιτικά τοποθετημένη δικαιοσύνη. Μόνο ανεξάρτητη δεν είναι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ρίτσαρντ Χόρτον, ο εκδότης του Lancet, ενδεχομένως το πιο σημαντικό ιατρικό περιοδικό στον κόσμο λέει πως πάνω από 50% των ερευνών είναι ψευδείς. Την άλλη φορά που κάποιος σας πει ότι "η επιστήμη αποφάνθηκε" να μην τσιμπάτε. Η επιστήμη είναι διαδικασία, όχι τετελεσμένο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Ελλάδα άμα έχεις πλάτες βγάζεις ένοχο το 12χρονο θύμα και βγαίνεις λάδι σε εμπόριο παιδοφιλίας. Πετάς κι ένα "ερωτεύτηκα το 12χρονο θύμα μαστροπείας" και δεν λέγεσαι βιαστής. Ούτε καν μαστροπός. Ούτε καν ένοχος. Την ημέρα που ντράπηκε η ντροπή. Στην Ελλάδα η παιδοφιλία δεν τιμωρείται. Σιχάματα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόσοι είναι χωμένοι σ αυτό το έγκλημα κατά του ανήλικου κοριτσιού και πρέπει να αθωωθεί το κτήνος για να μη τους πάρει μαζί του; Προφανώς πρόκειται περί κυκλώματος παιδοφιλίας με υψηλές επαφές. 

Τι Επστέιν βρε φίλε, εδώ έχουμε Μίχο. Τον Επστέιν τον φυλάκισαν, τον Μίχο ποτέ!

Σχολιο.- Στην εδρα εχει πεσει γραμμη.Η προταση της εισαγγελικης αρχης ,φυσικα μπορει να μην ακολουθηθει στην αποφαση που θα εκδοθει συνολικα απο ρην εδρα .Αλλα στη συγκεκριμμενη Δικη ,ειναι η γραμμη υπεράσπισηςτου Μιχου , που εγινε αποδεκτη.Ειναι αυτο που λεμε ,εμεις στα ακροατηρια ..""η γραμμη"" .Αμ.το αλλο, η μητερα λεει προσπαθησε να εκβιασει τη γυναικα του Μιχου ..που πηγε στην Ασφαλεια και κατηγγειλε ,οταν η τελευταια 'η Μιχαινα , προσπαθησε να δωροδοκησει τη μαννα της δωδεκαχρονης ..

Σχολιο.- πρόκειται για την Νέα Κούβα του Μπατίστα... Έτσι ήταν πριν την επανάσταση η Κούβα....

Σχολιο.- θα πρέπει να διαβάσεις το άρθρο 336 του ΠΚ για να καταλάβεις ότι ο Εισαγγελέας δεν μπορούσε να προτείνει την καταδίκη του για το αδίκημα του βιασμού διότι δεν στοιχειοθετείται βία ή απειλή βίας. Αυτό που προτείνει η εισαγγελέας είναι η καταδίκη του σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 342 του ΠΚ το οποίο προβλέπει ίδιες ποινές με τον Βιασμό. Εμείς οι πολίτες μας αρέσουν οι λέξεις ο/η εισαγγελέας όμως πρέπει να τηρήσει τον Νόμο

Σχολιο.- με 12χρονο είναι δηλαδή επιτρεπτό; τι λέμε τώρα;

Σχολιο.- ούτε και η μαστροπεία με αποκόμιση πορνικών εσόδων στοιχειοθετείται από τα 70 δαδικτυακά προφίλ του κατηγορούμενου με τιμές 50-230 ευρώ ανάλογα με τις "υπηρεσίες"..?? Γιατί πρότεινε αθώωση ΚΑΙ γιά αυτό..!!!

Σχολιο.- άλλοθι στην εισαγγελέα δίνετε που γιά τον συνεργάτη του Μίχου, πρότεινε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη μαστροπεία προσώπου νεότερου των 15 ετών, με σκοπό κέρδους.

Σχολιο.- Γιά τον συνεργάτη του Μίχου, γνωστό ως «Μιχάλη» ζητήθηκε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη μαστροπεία προσώπου νεότερου των 15 ετών, με σκοπό κέρδους και για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κάτω των 12 ετών. Και γιά την μητέρα όλες οι κατηγορίες δεκτές.... Αλλος Ποινικός Κώδικας εδώ..??

Σχολιο.- συνευρεση με ανηλικο είναι βιασμός. Να μην ξεχνάμε τα βασικά.

Σχολιο.- συναίνεση δεν μπορεί να υπάρχει με ανήλικο. Μην ξεχνάμε τα βασικά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Apple τον Ιούλιο του 2023 έκανε αίτηση για πατέντα για ένα Airpod ικανό να καταγράφει την δραστηριότητα του εγκεφάλου και να καταγράφει δεδομένα. Πότε τίθεται όριο στο τι επιτρέπεται από την τεχνολογία. Επειδή μπορεί να γίνει δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει. Η κοινωνία μέσω κανόνων βιοηθικής δικές της, όχι των επιχειρήσεων πρέπει να βάλει φραγμό.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παγανισμός και ανθρωποθυσία προωθείται από τον οίκο των Ροθτσάιλντ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το να φέρεις μια ψυχή στον κόσμο και να το πουλήσεις ήταν κάτι αμαρτωλό. Τώρα γίνεται κάτι αποδεκτό.

Αρχίσαμε.Κάποτε οι εκδιδόμενες δικαιολογούνταν πως "αμάρτησαν για το παιδί τους".Σήμερα,που η πορνεία έγινε συνηθισμένο επάγγελμα και αποδεκτό,οι γυναίκες θα βαυκαλίζονται με τον εύηχο και ανώδυνο τίτλο της παρένθετης μητέρας.Το ίδιο στυγνές εμπόρισσες είναι όμως,με τις δεύτερες να είναι πιο κατάπτυστες,αφού δεν εμπορεύονται μόνο το κορμί τους,μα και μια αθώα ψυχή που δε ρωτήθηκε αν επιθυμούσε να γίνει προϊόν συναλλαγής.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Νετανιάχου είχε πει πως οι Αμερικανοί κάνουν ότι τους λέει. 

Δική του ιδέα το Αμερικανικό λιμάνι στην Γάζα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άλλος ένας στημένος "χαμούλης" στη Θεσσαλονίκη απο το ελληνικό κράτος. 

Το ίδιο το κράτος χρηματοδοτεί τις woke "καλλιτεχνίες" που προσβάλλουν το θρησκευτικό συναίσθημα.

Το αποτέλεσμα γνωστό...

Συγκεντρωσεις διαμαρτυριας, αντισυγκεντρώσεις κατά του "σγκοταδιζμου", γελοιοποίηση της εκκλησίας και των πιστών κοκ

Έτσι νικά η "μπρόοδος" και "εξελίσσεται η γκενωνία". Φροντίζει η ΝΔ για σας που αυτοπροσδιοριζεστε "αθρησκοι" και δεν αντέχετε να ζείτε στο "Ιράν της Ευρώπης".

Να τους ψηφίζετε παιδια...

Σχολιο.- Πετάς μια γυμνοστηθη πάνω σε έναν σταυρό για να παταξεις την μπατριαρχία και χτυπας δώρο ξωχικούλι απο το κράτος για την πολιτισμική σου προσφορα...

Γνήσια λαϊκή τέχνη όχι αστεία!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σεπόλια: Επεισόδια και χημικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

https://twitter.com/i/status/1768004071439376393



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έκλυτη Πολιτεία..ΛΟΛΙΤΑ-ΣΤΑΝ Νομοθετούν γάμο ομοφυλόφιλων και νομιμοποιούν και την παιδοφιλία; Πάνε για απαλλαγή Μίχου για βιασμό και μαστροπεία 12χρονης…ΣΑΤΥΡΟΙ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ…

13/03/2024

Έκλυτη Πολιτεία..ΛΟΛΙΤΑ-ΣΤΑΝ κι επίσημα Ταϊλάνδη. Κολωνός: Οργή για την πρόταση απαλλαγής Μίχου … Η εισαγγελέας πρότεινε νωρίτερα την απαλλαγή του Ηλία Μίχου για τα αδικήματα του βιασμού 12χρονης λόγω αμφιβολιών αλλά και από το αδίκημα της μαστροπείας με τη μορφή του εξαναγκασμού…

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κεκλεισμένων των θυρών δίκη, η εισαγγελέας φέρεται να πρότεινε την ενοχή του Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται και για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, όπως και για οπλοκατοχή.

«Η Εισαγγελία σήμερα νομιμοποίησε εμμέσως την παιδοφιλία, αφού δεν βρήκε βιασμό της 12χρονης απ’τον Μίχο, άρα δέχεται προφανώς την κατάθεση του ότι την «ερωτεύτηκε» και το βρίσκει και νόμιμο… Διότι τις σεξουαλικές επαφές με τη #12χρονη ουδείς αμφισβητεί. Μιλάμε για απόλυτο εμετό», έγραψε χρήστης του Χ…

Oργή στο διαδίκτυο βράζει η κοινή γνώμη για την συγκάλυψη….αποποινικοποίηση της Μιχίας ..

ΣΑΤΥΡΟΙ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ…



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΒΙΑΣΤΕΣ!” ΟΡΓΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ “ΛΑΔΙ” ΤΟΝ ΜΙΧΟ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ! ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ: “ΓΙΝΑΜΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ!”

13|03|2024 21:51

Η εισαγγελική πρόταση της Εισαγγελέως του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας Μαρία-Ελένη Νικολού που απαλλάσσει τον Ηλία Μίχο από τις κατηγορίες για βιασμό της 12χρονης και μαστροπεία, ενώ ταυτόχρονα ζητά την ενοχή της μητέρας για όλες τις βαριές κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί, έχει προκαλέσει θύελλα οργής στο πανελλήνιο.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν «πλημμυρίσει» από αναρτήσεις χρηστών που εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για την εισαγγελική πρόταση και παράλληλα μιλούν για ξέπλυμα του προσώπου που σύμφωνα με καταγγελίες είχε στενούς δεσμούς με πολιτικά πρόσωπα της ΝΔ. «Ένας εισαγγελέας για την εισαγγελέα» γράφουν σημειώνοντας ότι «τελικά η δικαιοσύνη είναι τυφλή».

Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες δράσεις διαμαρτυρίας με πολίτες να συγκεντρώνονται στα Σεπόλια, μετά από κάλεσμα της Λαϊκής Συνέλευσης Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα. «Σε μια κοινωνία γεμάτη από φτωχές, οι εισαγγελείς ξεπλένουν βιαστές» είναι το μήνυμα στα πανό που των διαμαρτυρόμενων, ενώ όπως τονίζουν στο κάλεσμά τους: «η πρόταση της Εισαγγελέως δεν αθωώνει απλά τον Μίχο και ξεπλένει τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους παιδοβιαστές αλλά καταδικάζει σε ισόβια απομόνωση και αδιέξοδο τη 12χρονη επιζώσα και κάθε άλλο θύμα, παιδί ή γυναίκα, επειδή τόλμησε και έσπασε τον κύκλο της σιωπής».

«Καμία ανοχή στα κυκλώματα τράφικινγκ και παιδοβιαστών» τονίζει η Επιτροπή Αλληλεγγύης και ζητά να απορριφθεί η πρόταση της Εισαγγελέως.

«Γιατί το μόνο πόρισμα που μπορεί να βγει από αυτή την εισαγγελική πρόταση είναι ότι τα φτωχά και ευάλωτα άτομα αυτής της κοινωνίας είναι έκθετα, μπορεί να τους συμβεί οτιδήποτε. Μπορεί να σκοτωθούν σε κάποιο τρένο ή από τις κλωτσιές κάποιου αφεντικού ένα μεσημέρι στην Ομόνοια, να βιαστούν, να κακοποιηθούν, να απειληθούν και να τιμωρηθούν τελικά που μίλησαν, που όρθωσαν ανάστημα» σημειώνουν μεταξύ άλλων στο κάλεσμά τους.

Yπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας έριξε στα μαλακά τον Μίχο, ζητώντας να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για το αδίκημα του βιασμού της ανήλικης, όπως και για τα κακουργήματα της εμπορίας ανθρώπων και της μαστροπείας σε βάρος της. Ειδικά για το αδίκημα της μαστροπείας η εισαγγελέας πρότεινε η συγκεκριμένη κατηγορία να μη γίνει δεκτή με τη μορφή του εξαναγκασμού, αλλά να υπάρξει μετατροπή της και ο 54χρονος να κριθεί ένοχος για… διευκόλυνση της 12χρονης να εκδίδεται!

Παράλληλα, πρότεινε να κριθεί ένοχη η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού για όλες τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί, παρά το γεγονός ότι σε βάρος της δεν υπήρχαν αρκετά ενοχοποιητικά στοιχεία, εκτός από 2-3 καταθέσεις με τα μικροποσά των 20 ευρώ που βρέθηκαν στον λογαριασμό της, την κάρτα της οποίας μάλιστα χρησιμοποιούσε ο Μίχος, σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης.

Η εισαγγελέας προτείνει την ενοχή της μητέρας του κοριτσιού για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας και διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας, με επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια έχει την επιμέλεια του ανήλικου κοριτσιού. Μάλιστα, ως προς την μαστροπεία, η εισαγγελέας αναφέρει ότι «φέρει τη μορφή εξώθησης και διευκόλυνσης μέσω αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την 12χρονη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά, αλλά και μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιέσεων και προτροπών να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φέρνει χρήματα». Επιπλέον, η εισαγγελέας φέρεται να ζήτησε να κριθεί ενοχή η μητέρα και για το αδίκημα της εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος της συζύγου του Ηλία Μίχου.

Οργή στο Twitter: «Γίναμε ο παράδεισος των παιδοβιαστών»

Mε χιλιάδες αναρτήσεις στο Twitter, οι χρήστες εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για την πρόταση της Εισαγγελέως, αφήνουν αιχμές για τις διασυνδέσεις του Μίχου με πολιτικά πρόσωπα και δηλώνουν τρομαγμένοι από την εξέλιξη. «Γίναμε ο παράδεισος των παιδοβιαστών», γράφουν κάποιοι ενώ άλλοι ζητούν να παρέμβει Εισαγγελέας… για την Εισαγγελέα.

Κολωνός: Επιτέθηκαν στο μίνι μάρκετ του Ηλία Μίχου – Με δακρυγόνα διαλύθηκε το πλήθος

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα Σεπόλια, μετά την πρόταση της εισαγγελέως για αθώωση του Ηλία Μίχου για τις κατηγορίες βιασμού και μαστροπείας.

Κατά πληροφορίες, στα Σεπόλια συγκεντρώθηκαν περίπου 200 άτομα και έγραψαν συνθήματα σε τοίχους, ενώ πέταξαν τρικάκια που έγραφαν «Αλληλεγγύη στη 12χρονη».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι έκαναν επίθεση στο μίνι μάρκετ του Ηλία Μίχου στην περιοχή και έσπασαν τζάμι σε διπλανό κατάστημα.

 Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες έριξαν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και χημικά, και διέλυσαν το πλήθος.

Σχολιο.- Δεν πιστευα οτι μπορει ενα ασυναισθητο σκατοψυχο και συμπλεγματικο βοθρολυμμα να γραψει κατι υπερ των παιδοβιαστων.Διαψευστηκα.Ο λογος λοιπον στα ανοα ρεμαλια που νομιζουν οτι ειναι ανθρωποι.

Σχολιο.- Το όνομα της εισαγγελέως άμεσα…τι της ταξανε της ερπετικιας? Αυτό ολο λέγεται συγκάλυψη κ κομματική δικαιοσύνη πολύ απλά..τελειωσαμε προ πολλού κ τα χειρότερα έρχονται συντομα

Σχολιο.- Τι κοινο έχουν Τέμπη, υπόθεση Κολωνού, υπόθεση παρακολουθήσεων, υποθεση Λιγνάδη κτλ

μα φυσικά το γεγονός ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξαρτητη. Κάποιοι που λένε ότι για κάποιους είναι λίγο πιο ανεξάρτητη διαψεύδονται

σχολιο.- “Θα πάνε όλοι φυλακή” … χαχαχααααα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΟ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ “ΓΝΩΡΙΜΟΣ” ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ! ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

13|03|2024 23:43

Τη μέρα που η πρόταση της εισαγγελέα για τον Ηλία Μίχο στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό έχει προκαλέσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα, ένας άλλος «γνώριμος» μαστροπός προκαλεί επίσης.

Συγκεκριμένα, μετά την αθώωση του 20χρονου θύματος, το οποίο σύρθηκε στα δικαστήρια μετά από μήνυση του καταδικασμένου αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκου, ο φυλακισμένος έκανε αναφορά στον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας για τις συνηγόρους της κοπέλας, Δήμητρας Κεραμυδά και Αντωνίας Λεγάκη, με το δικαιολογητικό ότι τον συκοφάντησαν.

 Το δελτίο τύπου των συνηγόρων αναφέρει:

«Ζούμε μέρες που διώκονται τα θύματα και οι συνήγοροι των θυμάτων. Η 19χρονη πρώην αιχμάλωτη του αστυνομικού στην Ηλιούπολη, μηνύθηκε απ’ αυτόν και έπρεπε να φτάσει στο δικαστήριο όπου αθωώθηκε πανηγυρικά.

Οι συνήγοροί της, Αντωνία Λεγάκη και Δήμητρα Κεραμυδά, κληθήκαμε να απολογηθούμε στο Δ.Σ.Α. κατόπιν αναφοράς του ίδιου αστυνομικού, διότι δήθεν τον συκοφαντήσαμε καθώς υπερασπιστήκαμε το θύμα του όπως ακριβώς οφείλαμε, με βάση τις αρχές της Ποινικής Δικονομίας και του Κώδικα Δικηγόρων, και βέβαια αυτός καταδικάστηκε πρωτόδικα, μεταξύ άλλων, για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα.

Ο καταγγέλλων, προφανώς προσπάθησε να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις εν όψει της κατ’ έφεση δίκης που επίκειται, όμως είναι απορίας άξια η στάση της Εισαγγελικής Αρχής, η οποία παρέπεμψε το θύμα του στο ακροατήριο (για να αθωωθεί βέβαια εκεί).

Αναμένουμε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, να εκτιμήσει ορθά το πλήθος των εγγράφων και των λοιπών αποδείξεων που προσκομίσαμε και να υψώσει τείχος στις μεθοδεύσεις ενοχοποίησης των συνηγόρων των θυμάτων trafficking και να μην επιτρέψει την μετατροπή του λειτουργήματος σε ποινικό αδίκημα.

Οι συνήγοροι

Δήμητρα Κεραμυδά, Αντωνία Λεγάκη».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ! ΤΡΩΝΕ ΤΗ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ! ΝΕΑ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ!

13|03|2024 20:22

Τον Εφέτη Ανακριτή Λάρισας αναμένεται να επισκεφθεί αύριο Πέμπτη (14/3), ο διαχειριστής και εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας, κ. Λουκάς Θ. Αποστολίδης.

Ο κ. Αποστολίδης, θα καταθέσει νέα μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για τον κ. Γεράσιμο Γεωργιάδη, που συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του στη Βοστώνη και συγκεκριμένα για τη διερεύνηση πολιτικών και ποινικών ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα.

Θα καταθέσει επίσης υπόμνημα για συσχέτιση των ποινικών δικογραφιών, της ευρωπαϊκής εισαγγελίας και του Εφέτη ανακριτή.

Σχολιο.- Και πεντακοσιες μυνησεις να κανουνε,δε θα γινει απολυτως τιποτα.

Δεν υπαρχει δικαιοσυνη στο ελλαδισταν,ποτε θα το παρετε χαμπαρι ;

Εισαγγελεις και δικαστικοι ειναι υπαλληλοι τους και ελεγχονται απο την κυβερνηση.

Δεν υπαρχει δικαιοσυνη στο ελλαδισταν,καταλαβετε το,υπαλληλοι τους ειναι.

Σχολιο.- Έτσι μπράβο, μην τους αφήνουν να παίρνουν ανάσα και να μην νομίζουν οι Δολοφόνοι ότι θα την βγάλουν καθαρή.

Ο ένας Γονέας μετά τον άλλο, να τους φλομώσουν με Δικαστικά Έγγραφα.

Ουδείς, όποιος κι αν είναι αυτός… ΔΕΝ πρέπει να μείνει ανενόχλητος να συνεχίζει την ζωή του, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ΚΑΙ να κουνάει το δάκτυλο στους χαροκαμένους Γονείς για το μπάζωμα που έκανε ο Κούλης και η κυβέρνησή του!

Δεν θα τους επιτραπεί να βγάλουν όλους τους Έλληνες τρελούς για να γλυτώσουν την Φυλακή. Θα πάνε Φυλακή.

Σχολιο.- Ναι,οπως τον Μιχο θα τους πανε,που τον βγαλανε λάδι……

Δικαιοσυνη δεν υπαρχει στην Ελλαδα,παρτε το χαμπαρι!Κι αν υπαρχει ειναι επιλεκτικη μονο για το καθεστως και τους καθεστωτικους

Σχολιο.- ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Σχολιο.- μονο με αυτοδικια



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΑ ΑΔΩΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ: “ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΝΤΙΛΕΡ, ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ! ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ “ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ” ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!”

13|03|2024 18:11

«Ο υπουργός Υγείας ντίλερ που διαφημίζει τις μπίζνες του δημόσιου νοσοκομείου επιχείρηση» καταγγέλλει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) για τα απογευματινά χειρουργεία και τη φωτογράφιση του Άδωνη Γεωργιάδη δίπλα στον πρώτο ασθενή ο ο ποίος περίμενε να χειρουργηθεί από το… 2019, κάτι που παρουσιάστηκε ως… κατόρθωμα από την κυβέρνηση.

«Ντράπηκε και η ντροπή», επισημαίνει η ΟΕΝΓΕ και προσθέτει: «Δε θα επιτρέψουμε στον υπουργό Υγείας να αντιμετωπίζει τους ασθενείς σαν λάφυρα! Δε θα γίνουμε οι γιατροί “κυνηγοί κεφαλών” για να κάνει μπίζνες το δημόσιο νοσοκομείο επιχείρηση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ:

«Χθες ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε περιχαρής την πραγματοποίηση του πρώτου απογευματινού επί πληρωμή χειρουργείου. Χωρίς ίχνος ντροπής πρωταγωνίστησε σε μια φιέστα κυριολεκτικά πάνω από το φορείο του ασθενή!

Σε ανακοίνωση δε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραδέχτηκε ότι ο συγκεκριμένος ασθενής ήταν από το 2019 στη λίστα αναμονής της ντροπής για αρθροπλαστική. Έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο ασθενής ευχαρίστησε την κυβέρνηση για την λύση που του έδωσε!

Ευχαρίστησε δηλαδή ο ασθενής την κυβέρνηση που του έδωσε τη δυνατότητα να πληρώσει από την τσέπη του για να χειρουργηθεί στο δημόσιο σύστημα υγείας κ. Γεωργιάδη; Ευχαρίστησε που περίμενε 4 χρόνια για να χειρουργηθεί, επειδή το 30% των αιθουσών δε λειτουργεί λόγω έλλειψης προσωπικού;

Είναι τόσο το άγχος του υπουργού Υγείας να πείσει ότι ο λαός είναι με το μέρος του σ’ αυτό το εγκληματικό εγχείρημα των απογευματινών χειρουργείων που πραγματικά καταλήγει στη γελοιότητα!

Ντράπηκε και η ντροπή. Ο υπουργός Υγείας ντίλερ που διαφημίζει τις μπίζνες του δημόσιου νοσοκομείου επιχείρηση. Καμία ανοχή.

Ο υπουργός μιλάει για “νίκη”. Ο υπουργός πρέπει να μας εξηγήσει ποιόν νικάει. Νικάει τον λαό που πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές και φόρους; Είναι όμως βαθιά γελασμένος γιατί στο τέλος θα βγει νικητής ο λαός ενάντια στους χυδαίους εμπόρους – dealers της υγείας και τους πολιτικούς τους εκπροσώπους.

Τιμοκατάλογος δεν μπαίνει στην υγεία και τη ζωή.

Δωρεάν υγεία για όλους.

Όλοι αύριο στη στάση εργασίας 13:00 με 15:00 και στην κινητοποίηση στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού στις 14:30, ενάντια στη φιέστα της ντροπής που ετοιμάζει το υπουργείο υγείας.

Μαζί με τους ασθενείς και όλο το λαό να τους σταματήσουμε!

Δε θα επιτρέψουμε στον υπουργό Υγείας να αντιμετωπίζει τους ασθενείς σα λάφυρα!

Δε θα γίνουμε οι γιατροί “κυνηγοί κεφαλών” για να κάνει μπίζνες το δημόσιο νοσοκομείο επιχείρηση».

Σχολιο.- Βιβλιοπώλη τι θα γίνει ρε;;; Θα κολλήσεις καμία παλιαρρώστια να ψοφήσεις να ξεβρωμίσουμε ;;;;;

Σχολιο.- Αν δεν δημοσιοποιήσουν οι Γιατροί, το τι συνέβη στα Νοσοκομεία επί Covid-19, δεν θα έχουν την συμπάθεια μου. Ο δε Άδωνις ας πάρει τα τηλεοπτικά ουρλιαχτά του κι ας πάει στον αγύριστο.

Σχολιο.- Αδωνι όταν έρθει η ώρα της κρεμάλας από τον λαό σε όποια χώρα και να είσαι θα σε βρουν οι Έλληνες.

Σχολιο.- Ετσι ακριβως !!! Αντε που τα ριμαξαν ολα !!!

Σχολιο.- Δωρεαν υγεια για ολους με τις εισφορες μας! Κουλαρα και Κλαναδωνι πολυ στη κονομα το ριξατε! Δεν χορτασατε ακομα? Θα παθετε τιποτα απο τη δυσπεψια και δεν σας γλυτωνουνε οι καλυτεροι χειρουργοι!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ

Η «σκυτάλη» από τους σοσιαλδημοκράτες στους νεοφιλελεύθερους

Κατάρρευση κυριολεκτικά του μέχρι τώρα κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος, μεγάλη άνοδος της ακροδεξιάς, πτώση όσων στήριζαν τη σοσιαλδημοκρατική διαχείριση

Εν μέσω μεγάλης λαϊκής δυσαρέσκειας για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και τα μικροαστικά στρώματα με την ακρίβεια, τους χαμηλούς μισθούς, την έλλειψη σπιτιών, την υποβαθμισμένη δημόσια Υγεία και τα σκάνδαλα διαφθοράς, την Κυριακή έγιναν πρόωρες βουλευτικές εκλογές στην Πορτογαλία. Σε αυτές, με συμμετοχή που έφτασε στο 66,2% (14,7% περισσότερο απ' ό,τι το 2022), η κεντροδεξιά Δημοκρατική Συμμαχία (AD), με επικεφαλής το Κοινωνικό Δημοκρατικό Κόμμα (PSD) και όπου συμμετέχουν το Λαϊκό Κόμμα, το κόμμα «Μαδέιρα πρώτα» και η «Μοναρχία του Λαού», ήρθε πρώτη με 29,5% και 79 έδρες στο κοινοβούλιο των 230 εδρών (το 2022 είχε 30,6% και 76 έδρες). Στη δεύτερη θέση είναι το μέχρι πρότινος κυβερνών σοσιαλδημοκρατικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, με 28,66% και 77 έδρες, καταγράφοντας μεγάλη πτώση, από 41,6% και 117 έδρες το 2022.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε με υπερδιπλασιασμό της εκλογικής του δύναμης το εθνικιστικό - ακροδεξιό κόμμα Chega («Αρκετά»), που πατώντας πάνω στο κύμα της λαϊκής οργής και με «σημαία» την «καταπολέμηση της διαφθοράς» έφτασε στο 18,06% και τις 48 έδρες, από 7,16% και 12 έδρες. Ακολουθούν η Φιλελεύθερη Πρωτοβουλία με 5,08% και 8 έδρες (από 4,98% και 8) και το οπορτουνιστικό Αριστερό Μπλοκ με 4,46% και 5 έδρες (όσες είχε και το 2022), ενώ η Ενωτική Δημοκρατική Συμμαχία (CDU - συμμετέχουν το Πορτογαλικό ΚΚ, οι Πράσινοι και άλλες δυνάμεις) με 3,30% και 4 έδρες (από 4,4% και 6 έδρες) είναι φανερό ότι πληρώνει τη συμμετοχή της στην αστική διακυβέρνηση με τους σοσιαλδημοκράτες τα προηγούμενα χρόνια. Μικρή άνοδο είχε το κόμμα LIVRE (οικολογικό ευρωσκεπτικιστικό κόμμα), με 3,26% και 4 έδρες, από 1,53% και 1 έδρα το 2022. Μία έδρα εξασφαλίζει ξανά και το κόμμα «Ανθρωποι - Ζώα - Φύση», με 1,93%.

«Είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε να κυβερνάμε» και «θα δηλώσω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την επιθυμία μας να κυβερνήσουμε», ανέφερε ο επικεφαλής του PSD, Λουίς Μοντενέγκρο, υπονοώντας κυβέρνηση μειοψηφίας, αφού μέχρι τώρα εμφανίζεται να μη θέλει συνεργασία με το ακροδεξιό Chega. Ο επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Πέδρο Νούνο Σάντος, αναγνώρισε την ήττα του κόμματός του, το οποίο βρισκόταν στην εξουσία από το 2015. Απέκλεισε δε το ενδεχόμενο να στηρίξει στη Βουλή τις προτάσεις της ΑD.

Ο επικεφαλής του Chega, Αντρέ Βεντούρα, πρώην στέλεχος του PSD, νομικός, ακαδημαϊκός αλλά και σχολιαστής ποδοσφαιρικών αγώνων, δήλωσε στους δημοσιογράφους ξερογλύφοντας ότι το αποτέλεσμα των εκλογών «δείχνει ξεκάθαρα ότι οι Πορτογάλοι θέλουν μια κυβέρνηση της AD με το Chega» και πως «ο Μοντενέγκρο θα ευθύνεται για ενδεχόμενη πολιτική αστάθεια». 

Το επόμενο διάστημα θα εξελιχθεί παζάρι για το πώς θα συνεχιστεί η στήριξη του κεφαλαίου σε βάρος του εργαζόμενου λαού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τατιανα Στεφανιδου: «Ο #Μίχος δεν βιαζε το παιδί και δεν το εξέδιδε για να βγάζει λεφτά αλλα το διευκόλυνε.Εάν αυτός ο άνθρωπος αθωωθεί για την υπόθεση του βιασμού θα έχουμε μια μεγάλη ανατροπή στον τρόπο που κάποια media παρουσίαζαν το θέμα» 

Μαμά, δημοσιογράφος, άνθρωπος

 Εμετος

https://twitter.com/i/status/1767949569919168755



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γάζα 13.430 παιδιά δολοφονήθηκαν από αμερικανικές βόμβες, που εκτόξευσε το Ισραήλ, οι βρεφοκτόνοι σιωναζί, τα παιδιά του Σατανά...

158η ημέρα της Γενοκτονίας:

- 31.112 θύματα ισραηλινών επιδρομών συμπεριλαμβανομένων

- 13.430 παιδιά

- 8900 γυναίκες

- 364 γιατροί

-133 δημοσιογράφοι

Χιλιάδες "αγνοούμενοι"... θαμμένοι στα ερείπια των βομβαρδισμών...

Υπάρχουν επίσης 72.260 τραυματίες, ακρωτηριασμένοι...

Τα παραπάνω δεν αποτελούν είδηση..

Ποια είναι η "είδηση" για τις ξεφτιλισμένες δημοσιογραφικές πόρνες, το σάπιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της "σωστής πλευράς της ιστορίας;

ΑΠΕ - ΜΠΕ (που πληρώνει πλουσιοπάροχα ο ελληνικός λαός): «Η φρεγάτα "Ύδρα", σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου, κατά τις πρωινές ώρες έβαλε με πυροβόλο εναντίον 2 Μη Επανδρωμένων Αεροχημάτων (UAVs), σύμφωνα με τους ισχύοντες Κανόνες Εμπλοκής, τα οποία απομακρύνθηκαν, παρέχοντας προστασία σε εμπορικό πλοίο, στο πλαίσιο της επιχείρησης της EUNAVFOR ASPIDES, στον Κόλπο του Άντεν»...

Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη

δημοσιότητα όσα η εξουσία θέλει να παραμένουν μυστικά.

Γι' αυτό σήμερα, εκτός από πολύ σπάνιες εξαιρέσεις,

δεν υπάρχει πραγματική δημοσιογραφία και δημοσιογράφοι:

μόνον αργυρώνητα, άγρια μαντρόσκυλα της εξουσίας, με μικρό

ή μακρύτερο λουρί, που υπηρετούν την εξουσία με το αζημίωτο...

Η ελληνόφωνη δημοσιογραφική πορνεία δεν έχει "χρώμα"... Είναι Νατοϊκή ως το μεδούλι τόσο με φερετζέ κεντροαριστεροσύνης, όσο κι απροκάλυπτα κεντροδεξιά... Πάντα, κεντροαριστερές και κεντροδεξιές δημοσιογραφικές τσούλες, όπου το ΝΑΤΟ προστάζει... Ξεχνάμε;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ηράκλειο για τον καρκινοπαθή αυτόχειρα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Ηράκλειο Κρήτης για την αυτοκτονία του 72χρονου καρκινοπαθή, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει φάρμακο για την χημειοθεραπεία του και δεν άντεξε τους πόνους.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, την συγκέντρωση για τον αυτόχειρα διοργάνωσαν η «Ομάδα για την Άλλη Υγεία» και το «Συντονιστικό Ηρακλείου για την Υγεία», η ΛΑΕ, και Αναρχικοοί. Πολίτες συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία στα «Λιοντάρια» και ανήρτησαν πανό, της «Ομάδα για την Άλλη Υγεία» στο οποίο αναγράφονταν: «Δεν είναι αυτοκτονία, είναι κρατική δολοφονία»

Σε άλλο πανό της «Κατάληψη ΦΣ Ιατρικής» οι διαδηλωτές έγραψαν: «Οι ιδιωτικοποιήσεις σκοτώνουν – κόντρα στην εγκληματική πολιτική ΝΔ – Άδωνι».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ! ΜΑΖΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εισαγγελικής πρότασης για Μίχο...

Μαζική ήταν η συμμετοχή στη συγκέντρωση και τη πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στα Σεπόλια κατά της εισαγγελικής πρότασης για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό που ζητά την αθώωση του Ηλία Μίχου για τα κακουργήματα της μαστροπείας και του βιασμού.

«Έχετε λεφτά, έχουμε φωνή όχι στη συγκάλυψη του κάθε βιαστή» είναι ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας.

Nωρίτερα, στο Μετρό των Σεπολίων, καλούσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της 4ης δημοτικής κοινότητας Αθήνας.

Στην ανακοίνωση ανέφερε: «Μόνο οργή και αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει σε κάθε άνθρωπο η πρόταση της εισαγγελέως του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για αθώωση του Μίχου λόγω αμφιβολιών για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας στην υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού από την περιοχή μας.

Σε μια περίοδο στην οποία παρακολουθούμε συνεχόμενες ειδήσεις κακοποίησης, βιασμών, μαστροπείας και άλλων κοινωνικών φαινομένων που εκφράζουν τη σήψη της κοινωνίας που ζούμε, δεν μπορούμε να καθόμαστε ως απλοί παρατηρητές να παρακολουθούμε την προσπάθεια να την βγάλουν λάδι οι υπαίτιοι των φρικιαστικών εγκλημάτων σε βάρος παιδιών».

Επιπλέον, κάλεσμα για συγκέντρωση στην Ακαδημία Πλάτωνος απεύθυνε και η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημία Πλάτωνα ενάντια στην εισαγγελική πρόταση, ενώ προαναγγέλλει και διαδήλωση για το θέμα στο κέντρο της Αθήνας. «Σε μια κοινωνία γεμάτη από φτωχές, οι εισαγγελείς ξεπλένουν βιαστές» αναγράφεται στο πανό της στην συγκέντρωση.

Ένταση κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης

Επιπλέον, ένταση επικράτησε στη συγκέντρωση, όταν οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν τόσο στο μαγαζί όσο και σε ψησταριά ακριβώς δίπλα σπάζοντάς της τα τζάμια. Οι δυνάμεις της αστυνομίας έκαναν χρήση χημικών και κρότου λάμψης.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΖΩΗ εκδικείται! ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ η μεγαλύτερη εισπρακτική εταιρεία...

13/3/2024   -   22.30

Ενα μικρό χωριό στα σύνορα της Αχαΐας με την Ηλεία είχε γίνει πριν από μια 15ετία περίπου το κέντρο της μεγαλύτερης εισπρακτικής εταιρείας της χώρας, με τον ιδιοκτήτη της Γιώργο Πανόπουλο να εξελίσσεται σε σημαντικό οικονομικό παράγοντα, που έλεγχε και την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά είχε και φιλόδοξα σχέδια να μετατρέψει το Πανόπουλο, όπως ονομάζεται το χωριό, σε τουριστικό προορισμό. Τα πράγματα όμως στην πορεία πήραν άλλη τροπή. Η πανίσχυρη κάποτε Pano Finance έβαλε λουκέτο, τα μεγαλόπνοα πλάνα για πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες έμειναν στα μπετά και ο κάποτε απηνής «διώκτης» όσων χρωστούσαν στις τράπεζες τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με... καταιγίδα πλειστηριασμών.

Ορισμένοι ίσως να το διαβάζουν και σαν ειρωνεία της ιστορίας. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι η διαδρομή του Γιώργου Πανόπουλου από τη φτωχική ζωή της ελληνικής επαρχίας στα σαλόνια των τραπεζών και των μεγάλων δικηγορικών γραφείων, μετά στην ολισθηρή κάθοδο και τώρα απέναντι στα ηλεκτρονικά σφυριά, θα στεκόταν άνετα ως καλογραμμένο μυθιστόρημα με μπόλικες δόσεις σασπένς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



SUGAR DADDIES! Ο Μανώλης Σφακιανάκης συμφωνεί και επιβεβαιώνει τον Δ. Κουτσούμπα...

13/3/2024     -  21.30

Οι Sugar daddies είναι διαδεδομένο είδος και στη χώρα μας από τις αρχές της δεκαετίας του 2010 που ξέσπασε η οικονομική κρίση δηλώνει  ο στρατηγός ε.α. Μανώλης Σφακιανάκης τέως προϊστάμενος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Στην Ελλάδα είναι κάτι σύνηθες. Δυστυχώς, αυτές οι πλατφόρμες είναι ανοιχτές πάνω από μια δεκαετία. Στις αρχές λειτουργίας τους ορισμένα από τα παιδιά – κορίτσια που τις επισκέπτονταν μας έλεγαν ότι το έκαναν για λόγους επιβίωσης και δυστυχώς ισχύ και τώρα.

Υπάρχουν κορίτσια που δεν τα βγάζουν πέρα και καταφεύγουν στην πορνεία μέσω ηλεκτρονικών πλατφορμών για να επιβιώσουν.

Δεν σας λέω κανένα μυστικό, ούτε ο Κουτσούμπας είπε κάτι καινούργιο. Όλοι το ξέρουμε αλλά κλείνουμε τα μάτια στο φαινόμενο αυτό και κανείς δεν το θίγει δημοσίως.

Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μέσα απ’ αυτή τη δουλειά. Η πορνεία είναι επάγγελμα και έχει τα περισσότερα κέρδη.

Ας ασχοληθούν λίγο με τις λειτουργίες του Διαδικτύου που έχει τάσεις που ούτε μπορεί να φανταστεί και ούτε να φαντασιωθεί…

Αυτή τη στιγμή είναι ένα διεθνές φαινόμενο και όποιος βάλει δυο λέξεις κλειδιά στο διαδίκτυο θα του βγάλει εκατομμύρια αποτελέσματα».

Τι σημαίνει ο όρος sugar daddy που χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας; Ευκατάστατοι και επαγγελματικά πετυχημένοι άντρες μέσης ή προχωρημένης ηλικίας, που ανταλλάσσουν χρήματα για κοινωνικές παροχές, πχ συντροφιά, σεξ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΦΡΙΚΗ! Σε 4 μήνες στη Γάζα σκοτώθηκαν περισσότερα παιδιά απ’ ότι σε 4 χρόνια σε πολέμους στον κόσμο...

Περισσότερα παιδιά σκοτώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας σε τέσσερις μήνες στρατιωτικών επιχειρήσεων του Ισραήλ παρά σε τέσσερα χρόνια συγκρούσεων ανά τον κόσμο, δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες (UNRWA).

«Ζοφερό. Ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να σκοτώθηκαν μόλις σε τέσσερις μήνες στη Γάζα είναι πιο μεγάλος από τον αριθμό των παιδιών που σκοτώθηκαν σε τέσσερα χρόνια σε όλες τις συγκρούσεις ανά τον κόσμο», έγραψε ο Φιλίπ Λαζαρινί στην πλατφόρμα Χ, καταγγέλλοντας έναν «πόλεμο εναντίον των παιδιών».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Το Γαμημένο Αλήτικο Ευρωενωσιτικό Κυνοβούλιο μηνύει την Κομισιόν για 10 δις ευρώ, επειδή έδωσε τα λεφτά που ανήκουν στην Ουγγαρία και παράνομα είχαν κατακρατηθεί!

13/3/2024   -   15.30

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν στους κόλπους της Ευρω Ένωσης και μάλιστα λίγους μήνες πριν τις ευρωεκλογές, με πρωτόγνωρες καταστάσεις καθώς το Γαμημένο Αλήτικο Ευρω Κυνοβούλιο εμφανίζεται αποφασισμένο να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της Κομισιόν, επειδή έδωσε τα λεφτά που ανήκουν στην Ουγγαρία και παράνομα είχαν κατακρατηθεί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του POLITICO, θα μηνύσει την Ευρω Επιτροπή για την απόφασή της, στα τέλη του περασμένου έτους, να αποδεσμεύσει κονδύλια δισεκατομμυρίων για την Ουγγαρία.

Μόλις την Δευτέρα η αρμόδια επιτροπή νομικών υποθέσεων αληταράδων κλεφταράδων νεοταξιτών του Ευρωκυνοβουλίου ψήφισε σχεδόν ομόφωνα -16 γαμημένα αλήτικα νεοταξικά μέλη υπέρ, ένα κατά- την προσφυγή στη «δικαιοσύνη» τους για παραβίαση της υποχρέωσης της Επιτροπής να προστατεύει τα χρήματα των φορολογουμένων από φαινόμενα κατάχρησης!

Η απίστευτη αυτή ενέργεια αφορά τα όσα συνέβησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η Επιτροπή αποδέσμευσε 10,2 δισεκατομμύρια ευρώ από τα δεσμευμένα κονδύλια της ΕΕ που προορίζονταν για τη Βουδαπέστη και είχαν καθυστερήσει λόγω παράνομων δήθεν «ανησυχιών για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου», στην ουσία  επειδή υπάρχει Δημοκρατία στην Ουγγαρία, και τα γαμημένα νεοταξικά γουρούνια του ευρωκυνοβούλιου βγάζουν φλύκτενες στο άκουσμα της Δημοκρατίας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωτόγονες συνθήκες στο δίκτυο του ΟΣΕ, με τις αφύλακτες διαβάσεις να είναι κανονικότητα λόγω έλλειψης... ανταλλακτικών

Το τρένο σταματά, ένας σεκιούριτι κατεβαίνει στη διασταύρωση των σιδηροδρομικών γραμμών κάνοντας τον τροχονόμο σταματώντας φορτηγά, το τρένο περνά τη διασταύρωση και ο υπάλληλος επιβιβάζεται ξανά μέχρι την επόμενη αφύλακτη διάβαση του δικτύου του ΟΣΕ.

Αυτή είναι η καθημερινότητα στον σιδηροδρομικό άξονα Θεσσαλονίκης – Σερρών το 2024, ένα χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Οι μηχανοδηγοί που είχαν προειδοποιήσει με όλους τους τρόπους (επιστολές, απεργίες, μέχρι και εξώδικα) για τις ελλείψεις στην ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου πριν τα Τέμπη, απευθύνουν για ακόμα μία φορά κραυγή αγωνίας για τις πρωτόγονες συνθήκες που επικρατούν στο δίκτυο του ΟΣΕ. Εδώ και τρεις μήνες και παρά τις καταγγελίες των μηχανοδηγών, η εταιρία ανανεώνει διαρκώς τη διορία για τη διόρθωση του ζητήματος

Με ανοιχτή επιστολή τους επισημαίνουν ότι η κατάσταση όχι μόνο δεν έχει καλυτερεύσει αλλά είναι ακόμα χειρότερη ένα χρόνο μετά, περιγράφοντας τις συνθήκες στις οποίες αναγκάζονται να εργάζονται, ενώ κατηγορούν την κυβέρνηση και τη διοίκηση του ΟΣΕ ότι κωφεύουν στις εκκλήσεις τους, παρουσιάζοντας μία πλαστή εικόνα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



13/3/2024    -    6.09

H 4η εξ αναβολής Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος υπό την προεδρία του Μητροπολίτη, Ιγνατίου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Ομιλητής ο πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Θερμός, Παιδοψυχίατρος Συγγραφέας, με θέμα «Έμφυλες ταυτότητες: ψυχολογικός και ποιμαντικός προβληματισμός».

Σύμφωνα με το newspaper.gr, μίλησε για την πολύπλοκη διαδικασία διαμόρφωσης του φύλου που ξεκινά γενετικά, συνεχίζεται ορμονικά και ολοκληρώνεται ψυχολογικά. Ακριβώς επειδή είναι διαδικασία πολύπλοκη και μακρά, είναι ευάλωτη σε ατυχήματα (δυσφορία φύλου).

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε τις σύγχρονες θεωρίες περί φύλου, όπως η διάκριση βιολογικού και ψυχοκοινωνικού φύλου, ο Φεμινισμός του ’60, σύμφωνα με τον οποίο η γυναίκα δεν γεννιέται, αλλά γίνεται, και η μετανεωτερικότητα από την δεκαετία του ’90 και μετά, που δίδει έμφαση στην υποκειμενική εμπειρία.

Ο π. Βασίλειος αναφέρθηκε στην κουίρ θεωρία, σύμφωνα με την οποία όλες οι ταυτότητες είναι κοινωνικές κατασκευές, ρευστές, οι διαχωρισμοί είναι καταπιεστικοί, γι’ αυτό αντιτίθεται στην διάκριση των φύλων.

Επιπροσθἐτως, μίλησε για τα Διαφυλικά ή Μεσοφυλικά άτομα, εκείνα με γεννητικά όργανα αμφοτέρων των φύλων, με εξωτερικά γεννητικά όργανα του ενός φύλου, ενώ γεννητικά ανήκουν στο άλλο ή με μεικτά φυλετικά χρωμοσώματα. Παρατήρησε ότι τα διεμφυλικά άτομα αισθάνονται ψυχική ταυτότητα του άλλου φύλου. Παρουσιάζουν συμφωνία χρωμοσωμάτων και εμφάνιση του άλλου φύλου. Κάποια προέβησαν σε αλλαγή φύλου, ιατρική ή νομική, επειδή αισθάνονταν ότι ψυχολογικά ανήκουν σε διαφορετικό φύλο από το βιολογικό.

Όσον αφορά στην εξέλιξή τους, επεσήμανε ότι κάποιοι γίνονται ομοφυλόφιλοι, κάποιοι ζουν με ταυτότητα διεμφυλικού, ενώ κάποιοι αλλάζουν, με ψυχοθεραπεία ή χωρίς.

Οι τάσεις των κινημάτων ΛΟΑΤΚΙ

Ο ομιλητής ανέπτυξε τις τάσεις των ΛΟΑΤΚΙ κινημάτων, σύμφωνα με τα οποία, η ιδεολογία υπερισχύει της επιστήμης, κάθε διαφωνία πρέπει να φιμώνεται, οι ψυχίατροι / ψυχολόγοι γίνονται δεκτοί μόνον εάν επαναλαμβάνουν ακριβώς την ορολογία των κινημάτων. Ενώ είναι χαρακτηριστικό πως η προπαγάνδα του κινήματος έχει κυριαρχήσει απολύτως στο ελληνικό υπουργείο Παιδείας ενώ διαθέτει διεθνείς διασυνδέσεις.

Ο π. Βασίλειος παρατήρησε ότι χρειάζεται υπεύθυνη ενημέρωση, πρέπει ν’ αποφεύγονται τα φοβικά σύνδρομα, η προκατάληψη και η απέχθεια και σίγουρα πρέπει να ξεφύγουμε από το πολιτισμικό δίπολο «συντηρητικός – προοδευτικός».

Προσεγγίζοντας το θέμα από θεολογική σκοπιά, ο δήλωσε ότι το φύλο είναι δώρο του Θεού και συνιστά την αφετηρία του καθενός μας για το άθλημα της κοινωνίας. Συμβαίνουν λάθη στην ανθρώπινη φύση, γι’ αυτό υπάρχει η Ιατρική. Κάθε άνθρωπος δικαιούται μια ταυτότητα φύλου. Ο στόχος πρέπει να είναι ο άνθρωπος με δυσφορία φύλου να βοηθηθεί για να καταλήξει κάπου. Δεν πρέπει ως Εκκλησία να είμαστε κατά της αλλαγής φύλου, γενικώς και αδιακρίτως. Πάντα κάποιοι θα χρειάζονται αλλαγή φύλου, που η Εκκλησία πρέπει να τους κατανοεί και να τους ποιμαίνει. Δυστυχώς, η ποιμαντική αυτή δεν έχει αναπτυχθεί επαρκώς, αλλά πρέπει.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ν.Πασινιάν έστειλε «τελεσίγραφο» στη Μόσχα: Ζήτησε να φύγει ο ρωσικός στρατός από την βάση στην Αρμενία – Κάνει «άνοιγμα» στην Δύση

Οι ρωσικές δυνάμεις με συστήματα αεράμυνας S-400 διασφάλιζαν το στρατηγικό αεροδρόμιο του Ερεβάν

13.03.2024 | 22:04

Η κυβέρνηση της Αρμενίας, η οποία κατηγορεί τη Ρωσία ότι δεν την υποστήριξε στον πόλεμο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, απομακρύνεται ένα ακόμη βήμα από τη Μόσχα.

Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν ανακοίνωσε ότι οι Ρώσοι στρατιώτες θα αποσυρθούν από το διεθνές αεροδρόμιο Ζβάρτνοτς  στην πρωτεύουσα Ερεβάν.

Ο Πασινιάν δήλωσε ότι η συμφωνία, η οποία αποτέλεσε τη βάση για την ανάπτυξη ρωσικών συνοριοφυλάκων στο αεροδρόμιο από το 1992, θα τερματιστεί από την 1η Αυγούστου.

Διευκρίνισε ότι εστάλη επιστολή στη Μόσχα σχετικά με το θέμα και γνωστοποίησε ότι οι Αρμένιοι συνοριοφύλακες έχουν πλέον «φθάσει στη γνώση, την εμπειρία και τις δυνατότητες να υπηρετήσουν χωρίς τη βοήθεια των Ρώσων» στο αεροδρόμιο Ζβάρτνοτς.

O εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ επιβεβαίωσε ότι έλαβαν αίτημα από την Αρμενία για το θέμα αυτό και δήλωσε ότι οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες.

Οι Ρώσοι συνοριοφύλακες, οι οποίοι αναπτύχθηκαν στο αεροδρόμιο με τη συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Αρμενίας μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, λειτούργησαν για να διασφαλίσουν την ασφάλεια του αεροδρομίου καθώς και την ασφάλεια των προμηθειών στους Ρώσους στρατιώτες στη χώρα.

Η Αρμενία ουσιαστικά πάγωσε επίσης τη συμμετοχή της στον υπό τη Ρωσία Οργανισμό Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO) στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο Πασινιάν συνέχισε την κριτική του για τον CSTO στη δήλωσή του την Τρίτη, λέγοντας ότι ο Οργανισμός δεν αποδέχθηκε το αίτημα της Αρμενίας για βοήθεια κατά τον πόλεμο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ το 2020 και δήλωσε ότι μπορούσε να στείλει στρατιώτες μόνο ως ουδέτερους παρατηρητές.

Ο Πασινιάν δήλωσε επίσς ότι μπορεί να είναι δυνατή μια πλήρης αποχώρηση από τον CSTO, αλλά δεν ανέφερε ημερομηνία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Β.Πούτιν: «Θέλουμε να διαπραγματευτούμε το μέλλον της Ουκρανίας αλλά όχι με τον κοκαϊνομανή Ζελένσκι»!

Τα κύρια σημεία της συνέντευξης του Ρώσου προέδρου

13.03.2024 | 18:53

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Ντμίτρι Κισέλεφ, όπου κυριολεκτικά απασφάλισε για τον Β.Ζελένσκι και την πολιτική της Δύσης απέναντι στην Ρωσία, όπως το πρωί σας μεταδώσαμε όπου και δήλωσε έτοιμος για διαπραγματεύσεις αλλά όχι με τον Β.Ζελένσκι που είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών και ουσιών!

Ο Ρώσος πρόεδρος δεν ήταν απλά αδιάφορος στο τι θα πράξει η Ρωσία σε σχέση με το ΝΑΤΟ αλλά ουσιαστικά προειδοποιεί την Φινλανδία τώρα τι πρόκειται να ζήσει:

«Δεν είχαμε στρατεύματα εκεί (στα φινλανδικά σύνορα), τώρα θα μεταφέρουμε. Δεν υπήρχαν εκεί συστήματα καταστροφής, τώρα θα εμφανιστούν».

Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το τι ουσιαστικά δήλωσε για τον Β.Ζελένσκι και για τυχόν διαπραγματεύσεις με αυτόν για την Ουκρανία.

Η Ρωσία είναι έτοιμη για διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία, αλλά πρέπει να βασίζονται στην πραγματικότητα και όχι σε επιθυμίες μετά τη χρήση ψυχοφαρμάκων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Απρόθυμοι» οι Γάλλοι στρατιώτες να πάνε στο «σφαγείο» της Ουκρανίας κατά των Ρώσων

Γαλλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του γαλλικού στρατού

13.03.2024 | 18:20

Μπορεί ο Ε.Μακρόν να έχει ζηλέψει την ζωή του Ναπολέοντα και να ζητά αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία για να χτυπήσουν την Ρωσία αλλά η ανησυχία στις τάξεις του γαλλικού στρατού είναι έκδηλη και πλέον ανοιχτά δηλώνουν σε γαλλικά ΜΜΕ ότι είναι ουσιαστικά τρέλα να πολεμήσουν με τους Ρώσους.

Το γαλλικό περιοδικό/ιστοχώρος Marianne αποκάλυψε ότι οι Γάλλοι στρατιώτες δεν θα ακολουθήσουν τον Ε.Μακρόν σε ένα πόλεμο με την Ρωσία.

Μάλιστα το γαλλικό μέσο αναφέρει ότι σε προσωπικές συνομιλίες με Γάλλους στρατιώτες είναι ιδιαίτερα σκληροί στις δηλώσεις τους για την ποιότητα των γαλλικών δυνάμεων απέναντι στις ρωσικές:

“Μην κάνουμε το λάθος και βρεθούμε απέναντι στους Ρώσους, είμαστε ένας στρατός cheerleaders μπροστά τούς!”.

Γάλλος αξιωματικός είπε ότι η αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία είναι παραλογισμός και ότι τέτοιες συζητήσεις φέρνουν τις γαλλικές δυνάμεις σε κρίσιμο επίπεδο!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οργή στο Twitter για την πόζα του Α.Γεωργιάδη με εγχειρισμένο ασθενή: «Το καλάθι του χειρουργημένου»

Καυχήθηκε για ένα χειρουργείο που εκκρεμούσε από το 2019

13.03.2024 | 14:34