Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Τριτη 11 Ιουνιου 2024


Στρατικοποιείται η γερμανική αεροπορική Lufthansa: Ξεκινά συντήρηση μαχητικών F-35 ;;;

Σε ξένη σελίδα το βρήκα

Σχολιο.- δεν στρατικοποείται. Τεχνική υποστήριξη θα προσφέρει για δικό της οικονομικό κέρδος.

«Η Lufthansa ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει σε κοινοπραξία με τον Όμιλο Rheinmetall για την κατασκευή και συντήρηση εξαρτημάτων του μαχητικού αεροσκάφους Lockheed F-35. Η συμμετοχή στο εξοπλιστικό έργο είναι ένα στρατηγικό βήμα, δήλωσε ο επικεφαλής της Lufthansa, το βράδυ της Πέμπτης στη Φρανκφούρτη. Ενόψει των στρατιωτικών συγκρούσεων, υπάρχει ανάγκη για τεχνική υποστήριξη για τη βελτίωση της αμυντικής ετοιμότητας των στρατών παγκοσμίως.»

Σχολιο.- Το λέει ΣΑΦΩΣ :

«για τη βελτίωση της αμυντικής ετοιμότητας των στρατών παγκοσμίως»…!!!

Αν αυτό δεν είναι στρατικοποίηση τι είναι ???



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ρωσική πρεσβεία θυμίζει με νόημα δήλωση του Πούτιν για τις μικρές χώρες του ΝΑΤΟ

10/6/2024

Η ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα αφορά παλιότερη προειδοποίηση προς μικρές χώρες του ΝΑΤΟ με πυκνό πληθυσμό που θέλουν να χτυπήσουν τη Ρωσία.

Μία δήλωση που είχε κάνει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στις 29 Μαΐου με αποδέκτες ευρωπαϊκές μικρότερες χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ επανέφερε σήμερα το απόγευμα στον λογαριασμό της στην πλατφόρμα Χ η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα.

«Πρέπει να θυμούνται ότι συνήθως είναι κράτη με μικρή επικράτεια και πυκνό πληθυσμό. Αυτό είναι ένας παράγοντας που πρέπει να έχουν υπόψη τους πριν να μιλήσουν για χτυπήματα βαθιά στο ρωσικό έδαφος. Αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα και το παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά» ανέφερε η (γεμάτη νόημα) ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα που συνοδεύεται με φωτογραφία του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Πότε ακριβώς είχε κάνει την παραπάνω δήλωση ο Βλαντίμιρ Πούτιν;

Την είχε κάνει στις 29 Μαΐου μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Τασκένδη, με αφορμή συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στο βρετανικό περιοδικό The Economist κατά την οποία είχε καλέσει τις χώρες του Βορειοατλαντικού Συμφώνου να επιτρέψουν στην Ουκρανία να χτυπήσουν «βαθιά στο ρωσικό έδαφος με δυτικά όπλα», αντανακλώντας μέρος των χωρών-μελών αλλά όχι τις ΗΠΑ που ως τότε δίσταζαν.

Ολόκληρο το σχετικό απόσπασμα της δήλωσης Πούτιν ανέφερε:

«Η συνεχής κλιμάκωση μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες. Εάν αυτές οι σοβαρές συνέπειες συμβούν στην Ευρώπη, πώς θα αντιδράσουν οι ΗΠΑ έχοντας υπόψη το δικό μας μερίδιο στον τομέα των στρατηγικών όπλων; Είναι δύσκολο να πω- Θέλουν μία παγκόσμια σύγκρουση; Οι μικρές χώρες εκεί θα πρέπει να γνωρίζουν με τι παίζουν, καθώς είναι κράτη με μικρή επικράτεια και πολύ πυκνό πληθυσμό. Αυτό είναι ένας παράγοντας που θα πρέπει να συλλογίζονται προτού μιλήσουν για χτυπήματα βαθιά στο ρωσικό έδαφος. Αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα και το παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και εδώ είναι ο λόγος, για τον οποίο οι ουκρανικές εγκληματικές αρχές ξεκίνησαν βιαστικά μια έρευνα κατά των "μαύρων μεταμοσχευτών", στο Κίεβο.

Μια ομάδα συγγενών των νεκρών μαχητών πέτυχε ιατροδικαστική εξέταση των σωμάτων των αγαπημένων τους και αποδείχθηκε ότι από όλους είχαν αφαιρέσει , εν ζωή, τα όργανα.

11 γυναίκες προσπαθούν να επιτύχουν την αλήθεια και να βρουν τους δράστες. Φωνάζουν ότι το θέμα τους "θάβεται", από τις αρχές και από τα ΜΜΕ.

Με την ελπίδα της δικαίωσης θα μείνουν.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο αριθμός των Παλαιστινίων που έχουν σκοτωθεί, από τα κατοχικά Ισραηλινά στρατεύματα, στην Γάζα, ξεπέρασε τις 37 χιλιάδες σε 8 μήνες, δήλωσε το Υπουργείο Υγείας του Θύλακα.

Ο αριθμός των θυμάτων της σφαγής στο στρατόπεδο προσφύγων Νουσεϊράτ, αυξήθηκε σε 274 νεκρούς ειρηνικούς πολίτες και 698 τραυματίες, μερικοί από τους οποίους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Αυτή η σφαγή συνέβη, μέσα σε τρεις ώρες από ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ, στη διάρκεια μιας κοινής επιχείρησης στο στρατόπεδο, που βρίσκεται στο κέντρο της Γάζας.

Το χρονικό των επιχειρήσεων, που ξεδιπλώνουν τα μέσα ενημέρωσης, δείχνουν την ανάληψη της άμεσης ηγεσίας και την συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών:

Ήταν μια άμεση παρέμβαση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η επιχείρηση διεξήχθη με βάση την τεχνολογική κατασκοπευτική δυνατότητα των ΗΠΑ, που τα στοιχεία του τόπου διαμονής των ομήρων, δόθηκαν στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με το CNN, η παρακολούθηση έγινε, από ομάδα ειδικών δυνάμεων της American Delta, η οποία βρισκόταν στο Ισραήλ από τον περασμένο Οκτώβριο.

Οι αμερικανικές και ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας προσγειώθηκαν στην ακτή της Γάζας μέσω του πρόσφατα δημιουργημένου λιμανιού των ΗΠΑ, που ανακοινώθηκε ως λιμάνι "για ανθρωπιστικούς σκοπούς" και θα μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στους αποκλεισμένους Παλαιστίνιους.

Στη συνέχεια, ο στρατός επιβιβάστηκε σε δύο φορτηγά, στα οποία μεταφέρεται παραδοσιακά η ανθρωπιστική βοήθεια.

Αυτό το τέχνασμα βοήθησε τους εισβολείς να περάσουν απαρατήρητοι για να φτάσουν στο προσφυγικό στρατόπεδο.

Το ένα φορτηγό έφτασε στην τοπική αγορά και οι ειδικές δυνάμεις πήδησαν έξω με πολιτικά ρούχα, ανοίγοντας πυρ αδιακρίτως με πολυβόλα σε πολίτες.

Αυτό εξηγεί έναν μεγάλο αριθμό νεκρών και τραυματιών με τραύματα πυροβολισμών.

Στο πλαίσιο του χάους που προέκυψε, το άλλο φορτηγό σταμάτησε κοντά στα σπίτια, όπου βρίσκονταν οι ομήροι, βάσει των πληροφοριών.

Παράλληλα, η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία διοργάνωσε τον βομβαρδισμό του στρατοπέδου.

Οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε και πού θα μπορούσαν να σωθούν.

Κατά τη διάρκεια της αναχώρησης, των σφαγέων, το "ανθρωπιστικό" φορτηγό, στο οποίο οι εισβολείς έβαλαν τους ομήρους, χάλασε και χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να ξαναπάρει μπρος.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η αναχώρηση των εισβολέων, η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία διοργάνωσε για δεύτερη φορά ένα τεράστιο βομβαρδισμό. 

Αυτή τη φορά το στρατόπεδο των προσφύγων διαγράφηκε πραγματικά από προσώπου γης.

Μετά από αυτό, το φορτηγό έφτασε με ασφάλεια στο αμερικανικό "ανθρωπιστικό" λιμάνι, όπου οι 4 όμηροι επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερο που τους περίμενε και παραδόθηκαν στο Ισραήλ.

Οι τρείς όμηροι ήταν Ρώσοι και η μία Ισραηλινή. Αυτή που δείχνουν συνεχώς τα κανάλια.

Αυτό που ποτέ δεν θα δείξουν είναι τα εγκλήματα πολέμου, που διαπράττει η Αυτοκρατορία του Κακού και του Ψεύδους!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ειμαι εχθρος της Ε.Ε

τι βλακειες γραφετε περι κριτικης σε οσους ΑΠΕΙΧΑΝ;

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

Σχολιο.- Πες το στον Πούτιν όταν - με το δίκιο του - θα μας ρίχνει τις μπόμπες επειδή η κυβέρνηση του 11% θα μας εμπλέξει σε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας!!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αποχή στις ευρωεκλογές  2024 σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.

Πρωταθλήτρια η Κροατία με αποχή που αγγίζει το 79% ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Λιθουανία (72%) και στην τρίτη η Βουλγαρία (68%).

Στην Ελλάδα σημειώθηκε ποσοστό αποχής 59%!

Στις τρεις τελευταίες θέσεις με το χαμηλότερο ποσοστό αποχής βρίσκονται η Μάλτα (27%), το Λουξεμβούργο (18%) και το Βέλγιο (10%).

Μέσος όρος αποχής στις ευρωεκλογές στις χώρες Της ΕυρωΕνωσης είναι 51%.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάτι βγάζει νόημα… Ο Βαρδινογιάννης αγόρασε όλη την Εύβοια για να την μετατρέψει σε ένα τεράστιο αιολικό πάρκο!

11/6/2024

Περίμεναν μάλλον να περάσουν οι εκλογές για να σας το φέρουν σαν έκπληξη!

Διακηρυγμένος στόχος του Ομίλου είναι η δυναμική ανάπτυξη στις ΑΠΕ μέσω επενδύσεων που αφορούν την απόκτηση λειτουργούντων αιολικών και φωτοβολταικών πάρκων, είτε αδειών καθώς και την αδειοδότηση και κατασκευή νέων, ώστε μεσοπρόθεσμα το χαρτοφυλάκιο του να φτάσει το 1GW συνολικής ισχύος.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αποκαλύπτει το newmoney, στον έλεγχο της MORE έχουν περάσει, μεταξύ άλλων και 9 άδειες για αιολικά πάρκα στην Εύβοια, συνολικής ισχύος 185,3 MW.

Στην Εύβοιας, λόγω του εξαιρετικού αιολικού δυναμικού, έχουν ολοκληρωθεί, ή βρίσκονται σε εξέλιξη ή προγραμματίζονται αντίστοιχες επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων από εγχώριους και ξένους ισχυρούς ενεργειακούς ομίλους.

Στην προκειμένη περίπτωση, οι 9 βεβαιώσεις παραγωγού που «ανανεώθηκαν» από τη ΡΑΕ πριν λίγες ημέρες, αφορούν σε θέσεις των Δημοτικών Ενοτήτων Μαρμαρίου και Στυρέων του Δήμου Καρύστου και για αιολικά πάρκα ισχύος από 8 MW έως 46,2 MW.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο ανακοινώνονται πολλές προσφορές μεγάλων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να μειώσουν τους λογαριασμούς τους. Για παράδειγμα, ο ΗΡΩΝ του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και η Protergia του ομίλου Μυτιληναίος.

Οι άδειες αυτές ανήκουν πλέον στην DMX Αιολική (με διαχειριστές τα στελέχη του Ομίλου Motor Oil, Νικόλαο Κοσμαδάκη και Ζήσιμο Μαντά), ωστόσο έχουν διαγράψει μια πολύχρονη διαδρομή.

Οι ανεμογεννήτριες στα καμένα της Εύβοιας

Στις 8/11, στο ΣτΕ εκδικάστηκε η προσφυγή που είχαν καταθέσει σύλλογοι και δήμοι της Εύβοιας ενάντια στην τοποθέτηση περισσότερων από 50 ανεμογεννητριών σε καμένες και πράσινες περιοχές χωρίς να πληρούνται ούτε τα βασικά κριτήρια προστασίας του περιβάλλοντος.

Από τη μία σύλλογοι, δήμοι και ντόπιοι, και από την άλλη η εταιρεία Βαρδινογιάννη. Στο ΤΡΡ μίλησε ο Τρύφωνας Κόλλιας, πληρεξούσιος δικηγόρος του Δηρού Ζηρού και κατοίκων.Το 2022 εγκρίθηκαν οι μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων από το υπ. περιβάλλοντος με μία fast track διαδικασία. Τις μελέτες έκανε ένας δασολόγος, που όμως είναι κι ο ίδιος επενδυτής στον τομέα των ΑΠΕ, έχει εταιρεία με αιολικά και φωτοβολταϊκά.

Η κυβέρνηση απο την άλλη, δίνει το πράσινο φως στα μεγάλα ιδιωτικά οφέλη με «φωτογραφικές διατάξεις για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων έργων ΑΠΕ». Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας, Τάσος Μπαλτάς αναφέρει επίσης στο ΤΡΡ πως «θα είναι η οριστική αλλοίωση όλου του τοπίου αν τοποθετηθούν οι ανεμογεννήτριες. Υπάρχουν 709 αιολικά σε λειτουργιά. Έχουμε χάσει το νότιο κομμάτι. Κι έρχονται κι αλλά… Στα έργα που έρχονται κι ένα τρομακτικό έργο με φωτοβολταϊκά που θα καλύψουν τον ευβοϊκό. Θα περνάτε απέναντι περπατώντας».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εγκεφαλοπάθεια σαρώνει τον Καναδά – Έχει «χτυπήσει» ξαφνικά εκατοντάδες ανθρώπους χωρίς να μπορούν οι επιστήμονες να δώσουν εξήγηση

11/6/2024

Mια μυστηριώδης ασθένεια που πλήττει τον εγκέφαλο εμφανίστηκε στον Καναδά, ενώ κορυφαίος επιστήμονας ισχυρίζεται ότι του έχουν απαγορεύσει να την διερευνήσει.

Ο επιστήμονας μάλιστα, δήλωσε ότι φοβάται ότι περισσότεροι από 200 άνθρωποι που πάσχουν από την εγκεφαλική νόσο στον Καναδά, παρουσιάζουν ανεξήγητη νευρολογική εξασθένηση.

Οι ισχυρισμοί, που περιλαμβάνονται σε emails που διέρρευσαν σε συνάδελφό του και τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του Guardian, προέκυψαν δύο χρόνια αφότου η ανατολική επαρχία New Brunswick του Καναδά, έκλεισε την έρευνά της για μια πιθανή «συρροή» περιπτώσεων.

«Το μόνο που θα πω είναι ότι κάτι πραγματικό συμβαίνει στο [New Brunswick] που δεν μπορεί απολύτως να εξηγηθεί από την προκατάληψη ή την προσωπική ατζέντα ενός μεμονωμένου νευρολόγου», έγραψε ο Michael Coulthart, ένας διακεκριμένος μικροβιολόγος.

«Μερικές περιπτώσεις μπορεί να εξηγούνται καλύτερα από το τελευταίο, αλλά είναι απλά πάρα πολλές (τώρα πάνω από 200)».

Οι υγειονομικές αρχές του New Brunswick προειδοποίησαν το 2021 ότι περισσότεροι από 40 κάτοικοι έπασχαν από ένα πιθανό άγνωστο νευρολογικό σύνδρομο, με συμπτώματα παρόμοια με εκείνα της εκφυλιστικής εγκεφαλικής διαταραχής Creutzfeldt-Jakob.

Τα συμπτώματα αυτά ήταν ποικίλα και δραματικά: ορισμένοι ασθενείς άρχισαν να έχουν έντονη σιελόρροια και άλλοι ένιωθαν σαν να σέρνονται έντομα στο δέρμα τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μικροπλαστικά και περιβάλλον

Κοντινό πλάνο ενός στροφείου σε ανεμογεννήτρια. Ποσότητες μικροσωματιδίων από το πλαστικό που καλύπτει τις ανεμογεννήτριες, ξεράθηκαν από τον ήλιο, διαλύθηκαν, και απλώθηκαν για τον άνεμο. 

Ευτυχώς απαγόρεψαν τα πλαστικά καλαμάκια...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα F-16 ΩΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΠΛΑΙΣΙΟ, από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Άμυνας της Δούμας, Andrey Kartapolov:

Εάν τα F-16 «δεν χρησιμοποιούνται για τον προορισμό τους» ή απλώς φυλάσσονται σε αποθήκες σε ξένες αεροπορικές βάσεις με σκοπό τη μεταφορά τους στην Ουκρανία, όπου θα εξοπλιστούν, θα συντηρηθούν και θα πετάξουν από ουκρανικά αεροδρόμια, τότε η Ρωσία δεν θα είχε χωρίς αξιώσεις κατά των «πρώην εταίρων» της και δεν θα τους στόχευε.

Ωστόσο, εάν τα αεροσκάφη απογειωθούν από ξένες βάσεις και πραγματοποιήσουν εξόδους και χτυπήματα κατά των ρωσικών δυνάμεων, τόσο τα μαχητικά αεροσκάφη όσο και τα αεροδρόμια στα οποία βρίσκονται θα είναι «νόμιμοι στόχοι».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"-Πώς τολμάς να το λες αυτό, δεν είσαι πραγματικός Εβραίος!

-Είμαστε όλοι Εβραίοι εδώ. Δεν θέλουμε γενοκτονία."

Μια σιωνίστρια επιτίθεται σε Εβραίους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης στην πόλη της Νέας Υόρκης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Περαστικά!

Η Bild δηλώνει … αγανακτισμένη με την ψήφο των Γερμανών που ζουν στην πρώην ΛΔ της Γερμανίας:

“Τα πρώην ρωσικά κατεχόμενα μέρη της Γερμανίας θέλουν να καταληφθούν ξανά από τη Ρωσία!

Το 45,7% ψήφισε υπέρ του Κρεμλίνου, ψήφισε τα αντιευρωπαϊκά κόμματα που θέλουν να αποχωρήσουν από το ΝΑΤΟ και να ενταχθούν στον μηχανισμό ασφαλείας υπό τη Ρωσία. 

Μόνο το 41,5% ψήφισε την κυβέρνηση και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.”

-Σημ: Είναι αξιοσημείωτη η επιτυχία της Wagenknecht στην Ανατολική Γερμανία που συγκέντρωσε πάνω από 13,5% (συνολικά στη Γερμανία 6,3%) ενώ και το Die Linke κρατάει εδώ το 5,5% έναντι του 2,7% εθνικά!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ. ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ.

Ολλανδία : Γυναίκα (63 χρονών) πέθανε 5 μέρες μετά την μετάγγιση αίματος



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δρ Βέρνον Κόλμαν: Πάντα ήμουν αντίθετος στη θανατική ποινή. Αλλά θα έκανα μια εξαίρεση για τους μηχανικούς του κλίματος!

11/6/2024

Ο Δρ Βέρνον Κόλμαν ήταν πάντα αντίθετος στη θανατική ποινή. Αλλά αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση για τους γεωμηχανικούς και τους μηχανικούς του κλίματος. Στο παρακάτω άρθρο εξηγεί γιατί.

Σημείωση: Η γεωμηχανική περιλαμβάνει τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας μέσω της έγχυσης αερολυμάτων στη στρατόσφαιρα και τη δέσμευση και αποθήκευση άνθρακα. Μία από τις πιο γνωστές μεθόδους έγχυσης αερολυμάτων στην ατμόσφαιρα είναι με ψεκασμό σωματιδίων από αεροπλάνα. Ο εναέριος ψεκασμός είναι ευρέως γνωστός ως chemtrails.

Του Δρ Βέρνον Κόλμαν

Πάντα ήμουν αντίθετος στη θανατική ποινή. Αλλά αποφάσισα ότι θα κάνω μια εξαίρεση για τους γεωμηχανικούς και τους μηχανικούς του κλίματος που βρίσκονται πίσω από το ράντισμα εκατομμυρίων τόνων σωματιδίων που αντανακλούν το φως στη στρατόσφαιρά μας.

Έχω γράψει στο παρελθόν για το ψέκασμα σκόνης στους ουρανούς (είναι γνωστό ως ηλιακή μηχανική ή διαχείριση ηλιακής ακτινοβολίας).

Αυτά τα χημικά σύννεφα υποτίθεται πως έχουν σχεδιαστεί για να μην υπερθερμαίνεται η γη και οι παράφρονες που βρίσκονται απο πίσω το πιστεύουν (ή τουλάχιστον προσποιούνται ότι πιστεύουν) την τρελή θεωρία που είναι γνωστή ως «κλιματική αλλαγή». Η έρευνά μου δείχνει ότι ουσιαστικά κανένας ανεξάρτητος επιστήμονας δεν πιστεύει στη θεωρία της «κλιματικής αλλαγής». Η συντριπτική πλειοψηφία αναγνωρίζει ότι είναι μια καλά ενισχυμένη φάρσα εμπιστοσύνης.

Αλλά οι συνωμότες χρησιμοποιούν την κλιματική αλλαγή ως δικαιολογία για να μπλοκάρουν τις ακτίνες του Ήλιου, παρόλο που γνωρίζουν τη ζημιά που θα προκαλέσει. Χιλιάδες αεροπλάνα (όλα λειτουργούν με ορυκτά καύσιμα) πετούν γύρω στη στρατόσφαιρα και ψεκάζουν τον ουρανό με σωματίδια.

Θα υπάρξουν, παραδέχονται, αναπόφευκτες παρενέργειες στο σχέδιό τους.

Και ποιες είναι οι παρενέργειες;

Λοιπόν, υπάρχει πείνα, πλημμύρες και ξηρασία. Αυτό ήδη συμβαίνει.

Όταν ακούτε για πλημμύρες και ξηρασία, ενοχοποιείται πάντα η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή. Είναι πολύ βολικό να κατηγορήσουμε τα προβλήματα που προκαλούνται από την ηλιακή μηχανική τους ανθρώπους κι όχι εμάς.

Αλλά οι πλημμύρες και οι ξηρασίες δεν προκαλούνται από τη βιομηχανία ή τα αυτοκίνητα ή τα αεροπλάνα ή τις αγελάδες που κλάνουν.

Αυτές οι εύκολα απορριπτόμενες παρενέργειες, οι οποίες οδηγούν σε εκατοντάδες εκατομμύρια θανάτους, προκαλούνται σκόπιμα από την ηλιακή μηχανική.

Το απώτερο σχέδιο, φυσικά, είναι να μειωθεί το μέγεθος του παγκόσμιου πληθυσμού καταστρέφοντας τη γεωργία και οδηγώντας σε μαζική πείνα. Και λειτουργεί.

Αυτά τα εντελώς τρελά και εγκληματικά σχέδια δεν εγκρίθηκαν ποτέ από κανένα εκλογικό σώμα ή από κανένα εκλεγμένο σώμα.

Και όλα γίνονται ήδη. Απλώς κοιτάξτε ψηλά στον ουρανό.

Αντί για ωραίους γαλάζιους ουρανούς, τις περισσότερες μέρες θα δείτε γκρίζους, μουντούς ουρανούς. Και πολύ λίγο ορατό τον ήλιο.

Οι υπεύθυνοι για την ηλιακή μηχανική πρέπει να συλληφθούν, να δικαστούν και μετά να τουφεκιστούν. Αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα. Και είναι ήδη υπεύθυνοι ήδη για εκατοντάδες εκατομμύρια θανάτους.

Α, και υπάρχει κάτι άλλο.

Τώρα που ξεκίνησε η ηλιακή μηχανική, δεν μπορεί ποτέ να σταματήσει. Πάντα θα πρέπει να υπάρχουν αεροπλάνα που θα πετούν τριγύρω και να ραντίζουν τη θανατηφόρα σκόνη τους στη στρατόσφαιρα.

Η βασική απάτη της δηθεν κλιματική κρίσης, βασίζεται στο ότι Γη υπερθερμαίνεται πιο γρήγορα από ποτέ και μας λένε πως για το 92% αυτής της ζέστης ευθύνονται οι άνθρωποι Στο πιο υψηλό σημείο όλων των εποχών έφτασε ο ρυθμός θέρμανσης στη Γη το 2023, ενώ το 92% της ζέστης έχει προκληθεί από ανθρώπινο παράγοντα, τονίζουν ειδικοί σε νέα σχετική έρευνα. Όλα είναι ψέματα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οκ, λοιπόν, ο Μακρόν δεν είναι Ακροδεξιά!!! Αν είναι δυνατόν. Σκότωσε και τραυμάτισε περίπου 500 άτομα στην κρίση των Κίτρινων Γιλέκων . Ετοιμάζεται να στείλει στρατό μαζικά στην Ουκρανία, έχει ήδη στείλει αρκετούς κρυφά. Σέρνει την Γαλλία σε Παγκόσμιο Πόλεμο. Το παίζει νέος Ναπολέων, μόνο ως προς τις αντιδραστικές πλευρές του Ναπολέοντα. Καταστέλλει την εξέγερση στη Νότια Καληδονία και έχει φάει κλωτσιά από τις πρώην γαλλικές αποικίες στην Αφρική.

Στην κρίση του κοβιντ, έβριζε χυδαία στη Βουλή τους " αντιεμβολιαστες,". Κατέβασε έως και τεθωρακισμένα εναντίον τους, αν θυμάμαι καλά.

Έχει ρίξει το κοινωνικό κράτος και τα εργασιακά δικαιώματα στα τάρταρα. Φίλος των τραπεζιτών στενός.

Όμως, είναι woke, συμπαθεί τα identity politics, είναι μεν ενάντια στους εργαζόμενους, αλλά αυτό το μοιράζεται με την Λεπέν. Ας ξεχάσουμε πως φέρθηκε πέρυσι όχι μόνο στους εργαζόμενους αλλά και στους Άραβες νέους των προαστίων.

Συνεπώς, μόνο η Λεπέν είναι ακροδεξιά.Ο Μακρόν είναι οχυρό της δημοκρατίας!!! Οι Γάλλοι κινδυνεύουν από την επελαυνουσα Ακροδεξιά !!! Έχουμε ακριβή εικόνα της κατάστασης.

Όλο το λεγόμενο Δημοκρατικό τόξο έχει καταργήσει τη δημοκρατία ! Ο Μακρόν ζητούσε επί πλέον , να του δοθεί άδεια ν ανοίξουν οι συνομιλίες και οι κάμερες των κινητών των διαδηλωτών ενάντια στην αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης !!κάτι που δεν έγινε...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την κατηγόρησαν ότι ξυλοκόπησε στην Ουγγαρία δύο μαντράχαλους νεοναζί, άλλοι έλεγαν ότι ήταν τρεις οι ξυλοκοπημένοι. 

13 μήνες στη φυλακή, στο Ουγγρικό δικαστήριο την έφερναν σιδηροδέσμια (δηλαδή με χειροπέδες ΚΑΙ χειροπέδες αστραγάλων) και την κρατούσε με αλυσίδα αστυνομικός. Και σιδηροδέσμια την κρατούσαν σε όλη τη διάρκεια της δίκης. Στην Ευρώπη. Όπου αυτό θεωρητικά απαγορεύεται.

11 χρόνια φυλακή ζήτησε ο Ούγγρος εισαγγελέας. 

Δεν πρόλαβε να βγει η απόφαση, εκλέχτηκε χθες στο Ευρωκοινοβούλιο σαν ευρωβουλευτής με την Συμμαχία Πράσινων και Αριστεράς της Ιταλίας.

Πολλοί φασίστες και πολλές φασίστριες και ναζί θα βρίσκονται στα έδρανα της Ευρωβουλής αλλά κανένας και καμιά δεν αποδέχεται πια δημόσια την ιδεολογική του/της ταυτότητα. 

Γιατί άραγε;

Κάποιοι λένε ότι η παρουσία της 39χρονης Ιταλίδας εκπαιδευτικού Ιλάρια Σάλις είναι η απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα.

Γιατί όχι; Φόβος φυλάει τα έρμα. Και οι συμβολισμοί έχουν ιδιαίτερη σημασία και αξία σε δύσκολους καιρούς.

Παρακολουθούσα την υπόθεση και τη δίκη της όλο τον καιρό.

Στεναχωριόμουν και εξοργιζόμουν βλέποντας τις φωτογραφίες , σαν επικίνδυνο άγριο ζώο την περιφέραν και την κρατούσαν.

Ταυτόχρονα, τη θαύμαζα και τη χαιρόμουν σαν να ήταν παιδί μου. Ή σαν να ήταν φοιτήτρια μου. 

Σήμερα χαίρομαι για την εκλογή της.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα 'χνάρια του ΜΠ(α)ιντενίσιου ο Κούλης της επιστολικής !!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καταστροφική Πυρκαγιά στο Πευκόδασος του Μενιδίου Αμφιλοχίας

10/6/2024

Μην ταραζεστε,  Απλώς καίνε ότι έχει απομείνει

Σήμερα, το ειδυλλιακό πευκοδάσος του Μενιδίου Αμφιλοχίας αντιμετωπίζει μια καταστροφή τεράστιου μεγέθους, καθώς μια πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη,

καταβροχθίζοντας τη φύση και απειλώντας ολόκληρη την περιοχή. Ο ουρανός έχει καλυφθεί από πυκνούς μαύρους καπνούς, ενώ οι φλόγες κατατρώγουν αχόρταγα τα αιωνόβια πεύκα, μετατρέποντας το άλλοτε πράσινο τοπίο σε κόλαση.

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς βρίσκονται 13 πυροσβεστικά οχήματα με 17 πυροσβέστες, δίνοντας μάχη σώμα με σώμα με τις αδηφάγες φλόγες. Η πυροσβεστική δύναμη ενισχύεται από δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, συνολικά 12 άτομα, οι οποίοι καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να περιορίσουν την επέκταση της πυρκαγιάς.

Στην αεροπορική μάχη κατά της φωτιάς, συμμετέχουν δύο αεροσκάφη τύπου PZL από το Άκτιο Πρέβεζας, που κάνουν συνεχή ρίψη νερού. Ένα ελικόπτερο συμμετέχει επίσης...

Η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού. Οι κάτοικοι παρακολουθούν με δέος και αγωνία τις προσπάθειες των πυροσβεστών, ενώ οι αρχές τους καλούν να παραμείνουν ψύχραιμοι και να ακολουθήσουν τις οδηγίες εκκένωσης, αν χρειαστεί. Η καταστροφή αυτού του πολύτιμου φυσικού πλούτου προκαλεί ανείπωτη θλίψη, και η οικολογική καταστροφή που συντελείται θα αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στο τοπίο και στη ζωή της περιοχής.

Η μάχη συνεχίζεται και όλοι ελπίζουν ότι οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών......



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την γνώρισα από τις ομιλίες της και την μαχητικότητα της στα πέτρινα χρόνια της πανδημίας.

Η μεγαλύτερη έκπληξη συνολικά στις χθεσινές ευρωεκλογές έρχεται από την Γερμανία και δεν είναι το δεξιό ΑfD όπως πολλοί νομίζουν, το οποίο βέβαια είχε την εξαιρετική επίδοση του 16% αλλά είναι το κόμμα της «πατριωτικής» γερμανικής Αριστεράς το BSD (Για την Λογική και την Δικαιοσύνη – Bündnis Sahra Wagenknecht) που πήρε το όνομά του από την ιδρύτρια του Ζάρα Βάγκενκνεχτ, και πήρε 6%.

Στις περιοχές της πρώην ανατολικής Γερμανίας κέρδισε το 17% των ψήφων, με πρώτο, να έρχεται το AfD.

Συνολικά το κόμμα ψήφισαν δυόμιση εκατομμύρια Γερμανοί και κατάφερε χωρίς ιδιαίτερους οικονομικούς πόρους μιλώντας με την φωνή της λογικής να κερδίσει ένα ποσοστό της τάξης του 6,2% και 6 έδρες στο Ευρωκοινοβούλιο.

Υπερασπίστηκε την ενεργειακή ασφάλεια της Γερμανίας άρα και τις θέσεις εργασίας των Γερμανών εργαζομένων και να ζητά την παύση του πολέμου στην Ουκρανία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν η συνεργασία των κομμάτων της γαλλικής Αριστεράς θα έχει κάποια συνέχεια στα κοινωνικά και εργασιακά ζητήματα,αυτό είναι σίγουρα θετικό.Αν όμως κατεβαίνουν μαζί μόνο για να πάνε στον δεύτερο γύρο και να στηρίξουν τον έναν ακροδεξιό ( Μακρόν) κατά της άλλης ( Λεπέν), και μάλιστα τον πιο φιλοπόλεμο ακροδεξιό, τότε πρόκειται για μια ακόμη φενάκη. Και στην περίπτωση αυτήν, η αναφορά στο Λαϊκό Μέτωπο του 1936 είναι μια προσβλητική γελοιοτητα. Δεν επιλύεται έτσι η ρήξη εκπροσώπησης ανάμεσα στα λαϊκά στρώματα και την Αριστερά, επιδεινώνεται μόνο.

Ελπίζω ειλικρινά να ισχύει το πρώτο, παρά το ότι η εμπειρία από το παρελθόν ίσως σημαίνει το δεύτερο.

Σχολιο.- Το 22 ο Μελανσόν είχε στηρίξει Μακρόν στο 2ο γύρο αν θυμάμαι καλά

Σχολιο.- ναι,με δημόσια δήλωση.Ο φόβος μου είναι ότι ενώνονται μόνο για να το ξανακάνουν. Θα δούμε. Επίσης το " ένωση κατά της Ακροδεξιάς" φοβάμαι ότι εννοεί μόνο την μια Ακροδεξιά της Λεπέν, όχι την Ακροδεξιά του φασίστα φιλοπόλεμου Μακρόν.

Σχολιο.- κατα πάσα πιθανότητα μόνο τη μια εννοεί

Σχολιο.- νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πούμε με θάρρος, ότι ο απόλυτος κίνδυνος - ο πραγματικός φασισμός - είναι το ακραίο, φιλοπόλεμο, κέντρο που ´εχει την εξουσία, και έτσι να προχωρήσουμε.

Σχολιο.- Ενώνονται για να ξαναβάλουν πλάτη στο σύστημα, γιατί είναι κομμάτια του και συντηρούνται από αυτό. Δεν μπορούν να αλλάξουν, μόνο να εξαφανιστούν μπορούν, αν οι Γάλλοι τους φτύσουν πατόκορφα. Έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για κάτι καινούργιο.

Σχολιο.- Το έκαναν με το Μελανσόν στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές και θα το ξανακάνουν, γιατί είναι 100% συστημικοί. Η δημοκρατία είναι σε σήψη πανευρωπαϊκά. Οι ακροδεξιοί πλέον φαντάζουν ως επαναστάτες με τα χάλια της αριστεράς. Εν τω μεταξύ πρέπει να καταλάβουμε πως εξαιρετικά δύσκολα κάποιος είναι χειρότερος από το Μακρόν με όλα τα κατορθώματα του και τη δήλωση του πως ετοιμάζει στρατό για την Ουκρανία...!

Σχολιο.- Ρόλο χαφιέ του καθεστώτος θα παίξουν... θα δώσουν "αριστερό" άλλοθι στο Μικρόν και τα αφεντικά του... με το αζημίωτο φυσικά.

"Αριστερές" παλλακίδες των ολιγαρχών, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Σχολιο.- δεν διαφωνώ με την κοινή κάθοδο των αριστερών κομμάτων. . Διαφωνώ με την στάση στον β' γύρο, όπου υπάρχει αντιπαράθεση Μακρόν Λεπέν, να δηλώσουν στήριξη στον Μακρόν. Επειδή υπάρχει το προηγούμενο του Μελανσόν στις προεδρικές του 2022 , αυτό είναι που με ανησυχεί και που αν συμβεί είναι μείζον ζήτημα . Δεν έχουμε αντιπαράθεση Σιράκ-πατέρα Λεπέν όπως το 2002 , εδώ τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά.

Σχολιο.-  ok δεν γουστάρω καθόλου τους "ακροκεντρώους" ,που αυτοί διαχειρίζονται την σημερινή Ευρώπη και τις σημερινές ΗΠΑ, Καναδά κλπ ούτε την εκφοβιστική προπαγάνδα τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε φαν της Λεπέν και του Τραμπ .Ο Τραμπ , παρ'ότι φαίνεται να έχει άλλη στάση στο ουκρανικό , θα κάνει ότι του πουν οι στρατηγοι, το βαθύ κράτος, και η CIA, μετέφερε την αμερικάνικη πρεσβεία από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, έχει πει ότι θα ήθελε να βομβαρδίσει την Γάζα.Θα δούμε, δεν έχει αυτήν την στιγμή κανένα νόημα να στρατοπεδευτούμε μεταξύ ακραίου Κέντρου και Λαϊκής Δεξιάς, από την μια ή από την άλλη. Ας ψάξουμε, όσο γίνεται,κάτι διαφορετικό.

Σχολιο.- δεν ξέρω αν υπάρχει πλέον άλλος χρόνος. Αν δεν ανακοπεί αυτή η κατάσταση, όλη η Ευρώπη θα μετατραπεί σε χαλιφάτο. Θα συνεχίζουν να λένε "παίρνουμε αυστηρά αντιμεταναστευτικά μέτρα" ενώ βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας να φροντίζουν να φτάνουν και να εγκαθίστανται εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια μουσουλμάνοι από την άλλη άκρη της γης σαν "ασυνόδευτα ανήλικα" και "πρόσφυγες πολέμου". Μόλις γίνουν πλειοψηφία με δικαίωμα ψήφου (εάν ΗΔΗ δεν έχουν γίνει), τι παρόν και μέλλον και ζωή θα έχουμε σε οποιαδήποτε πόλη της Ευρώπης;;;

Θα καταργηθούν τα μετρητά και όποιος κάνει δημοσιεύσεις αντι Ε.Ε., αντι μακρόν ή αντιμητσοτακικές, ή δεν κάνει τις επόμενες δόσεις των εμβολίων που διατάζει το καθεστώς, θα μπλοκάρεται η κάρτα του και δε θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο λεωφορείου ή και φαγητό.

Αυτοί μετά τις εκλογές είναι ικανοί να μας στείλουν όλους στο στρατό του Ζελένσκι να σκοτωθούμε "για τη δημοκρατία".

Τους Ουκρανούς άντρες τους ξέκαναν μια χαρά μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Έχουν λυσσάξει να μας επιβάλλουν το πιο παρανοϊκό μισανθρωπικό παρόν και μέλλον.

Οι μητσοτάκηδες, μπάιντεν, μακρόν και λοιποί πρέπει ΑΜΕΣΑ να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ να πάνε ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, πραγματικά είμαστε ή εμείς ή αυτοί.

Σχολιο.- Απλά να καταγράψω την αποψη μου για το βίντεο, την εικόνα που θυμάμαι, ότι στην κεντρική εκδήλωσή του ο Μελανσόν πριν το δεύτερο γύρω τόνισε μπροστά στον κόσμο τρεις φορές: non a madame LEPAIN, ΔΗΛΑΔΉ ΝΟΜΊΖΩ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΣΗΜΑΊΝΕΙ 1. ΜΑΚΡΟΝ, 2. ΛΕΥΚΟ, 3. ΑΚΥΡΟ, 4. ΑΠΟΧΗ. Αυτή νομίζω ήταν η πλήρης γραμμή του.

Σχολιο.- η έμφαση ήταν στο Μακρόν και ήταν σοβαρό λάθος.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οκ, λοιπόν, ο Μακρόν δεν είναι Ακροδεξιά!!! Αν είναι δυνατόν. Σκοτωσε και τραυμάτισε περίπου 500 άτομα στην κρίση των Κίτρινων Γιλεκων . Ετοιμάζεται να στείλει στρατό μαζικά στην Ουκρανία, έχει ήδη στείλει αρκετούς κρυφά. Σέρνει την Γαλλία σε Παγκόσμιο Πόλεμο. Το παιζει νέος Ναπολέων, μόνο ως προς τις αντιδραστικές πλευρές του Ναπολέοντα. Καταστέλλει την εξέγερση στη Νότια Καληδονία και έχει φάει κλωτσιά από τις πρώην γαλλικές αποικίες στην Αφρική.

Στην κρίση του κοβιντ, έβριζε χυδαία στη Βουλή τους " αντιεμβολιαστες,". Κατέβασε έως και τεθωρακισμένα εναντίον τους, αν θυμάμαι καλά.

Έχει ρίξει το κοινωνικό κράτος και τα εργασιακά δικαιώματα στα τάρταρα. Φίλος των τραπεζιτών στενός.

Όμως, είναι woke, συμπαθεί τα identity politics, είναι μεν εναντίον των εργαζομένων, αλλά αυτό το μοιράζεται με την Λεπέν. Ας ξεχάσουμε πως φέρθηκε πέρυσι όχι μόνο στους εργαζόμενους αλλά και στους Άραβες νέους των προαστίων.

Συνεπώς, μόνο η Λεπέν είναι ακροδεξιά.Ο Μακρόν είναι οχυρό της δημοκρατίας!!! Οι Γάλλοι κινδυνεύουν από την επελαυνουσα Ακροδεξιά !!! Έχουμε ακριβή εικόνα της κατάστασης .

Σχολιο.-  Αμφιβαλεις ότι θα διατυπωθεί εν όψει των βουλευτικών εκλογών στην Γαλλία; και μάλιστα ,συγκριτικά, και από αριστερές δυνάμεις; εγώ δεν αμφιβάλλω

Σχολιο.- Να πω ότι δεν είμαι από αυτούς που εξισώνουν αστική δημοκρατία και φασισμό η Ακροδεξια. Όταν όμως υπάρχει η εναλλακτική αστική δημοκρατία Αλλα εδώ το δίλημμα είναι ανύπαρκτο.Και οι δύο εκφράζουν ακραίες αυταρχικές και φιλοπολεμες πολιτικές του γαλλικού ιμπεριαλισμού, και οι δύο εκφράζουν τους τραπεζίτες.Η Λεπέν εμφανίζεται ως λιγότερο φιλοπολεμη, αλλά πιστεύω ότι αν εκλεγεί θα ακολουθήσει το δρόμο της Μελονι που από πριν εκλεγεί έλεγε ότι θα έστελνε ιταλικά στρατεύματα στην Ουκρανία, και ο Σαλβίνι τη συγρατούσε. Δεν βλέπω λοιπόν ποιο είναι το δίλημμα.

Σχολιο.- Όλο το λεγόμενο Δημοκρατικό τόξο έχει καταργήσει τη δημοκρατία ! Ο Μακρόν ζητούσε επί πλέον , να του δοθεί άδεια ν ανοίξουν οι συνομιλίες και οι κάμερες των κινητών των διαδηλωτών ενάντια στην αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης !!κάτι που δεν έγινε....

Σχολιο.- ποια κόμματα της αριστεράς? Εκτός της Ανυπότακτης Γαλλίας, οι υπόλοιποι φλερτάρουν με την ανυπαρξία. - εκτός αν συμπεριλάβουμε στην Αριστερά τα γουρούνια τους... Σοσιαλιστές, υπουργός των οποίων υπήρξε ο. Μακρόν!

Σχολιο.- τα περισσότερα κόμματα δεν έχουν άξιες λόγου διαφωνίες με την πολιτική Μακρόν. Η Ανυπότακτη Γαλλία κατέβηκε σε συμμαχία με το ΚΚΓ τους Σοσιαλιστές και τους Οικολόγους, στις προπερασμενες εκλογές, και μόνο προβλήματα δημιουργήθηκαν.

Σχολιο.-  Η κοινή κάθοδος δεν θα αποτρέψει την κυριαρχία του Μακρόν και  της Λεπέν  (όπως δεν την απέτρεψε όταν κατέβηκαν μαζί). Η κοινή κάθοδος έχει κάποια όρια: πως θα κατέβεις μαζί με κάποιον που συντάσσεται με την Ουκρανία στον πόλεμο, ας πούμε;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι εντυπωσιακό για τον πολιτικό πολιτισμό της εποχής μας ότι κανείς mainstream Ευρωπαίος δεν αποκαλεί τον Μακρόν η τον Ζελενσκυ Ακροδεξιά. Όπως είχε πει κάποτε ο Ιωσήφ Γκαίμπελς, " εγώ αποφασίζω στην Γερμανία ποιος είναι Εβραιος".

Σχολιο.- Σε λίγο θα βγάλουν "ακροδεξιούς" .όλους εκείνους που διαφωνούν μαζί τους!!

Σχολιο.- Έχει ήδη γίνει

Σχολιο.- Ο Ζορντάν Μπαρντελλά, 28 χρονών, επικεφαλής της "Εθνικής Συσπείρωσης"- μετά την αποχώρηση της Μαρί Λεπέν, λόγω της καθόδου της στις Προεδρικές εκλογές, προτάθηκε, ως υποψήφιος πρωθυπουργός, στις επικείμενες εκλογές, στην Γαλλία

- Γιός μεταναστών και από τους δύο του γονείς (μητέρα Ιταλίδα, πατέρας Αλγερινός, οικοδόμος στο επάγγελμα).

Σύντροφος της ανηψιάς της Μαρί Λεπέν, Νολβέν Ολιβιέ. Ο πατέρας της Λεπέν, τον οποίο η ίδια η Λεπέν διέγραψε από το κόμμα (ήταν το πρώτο που έκανε όταν ανάλαβε) στήριξε τον Ζεμουρ

Σχολιο.- Μεγαλύτερους φασίστες κι αδίστακτους πράκτορες του ΝΑΤΟ και της δικτατορίας των τραπεζιτών και γουόκ κουλτ των στην Ελλάδα από τους Κούλη/ΝΔ και Τσίπρα-Κασσελάκη/ΣΥΡΙΖΑ και Ανδρουλάκη/ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να βρει κανείς.!!!! Τα ίδια για Μακρόν και τον εγγονό ταξιάρχου των Ες Ες Σουλτς και Φονντερλάιν-Ζελένσκι-Μπάιντεν και σία...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τη "δικαιοσύνη" ποιος θα τη δικάσει??Ο βιαστής/δολοφόνος της Ηλείας είχε καταδικαστεί για βιασμό, αλλά αφεθηκε ελεύθερος!!!

Σχολιο.- Η Δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα είναι ανύπαρκτη

Σχολιο.- Αυτή η χώρα είναι ο παράδεισος κάθε κακοποιού!!!

Δικάζεται, καταδικάζεται και άφηνε ελεύθερος, να συνεχίσει με χειρότερα εγκλήματα!!!

Σχολιο.- ΣΣΣΣΣΣΣ,ΣΕΒΑΣΜΟς!!!!!ΧΑΧΑΧΑ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο αναμεταξύ, οι Ελλαδίτες εκπλήσσονται, γιατί οι Κυπραίοι έβγαλαν στην Ευρωβουλή και μάλιστα με 20%, τον Φειδία. Τον νεαρό γιουτιούμπερ, που δηλώνει άσχετος με την πολιτική, αλλά παρακολουθεί το τικ-τοκ και θα μάθει.

Ακριβώς όπως ο Κασσελάκης, που, όμως, σε αντίθεση με τον Φειδία, ήταν παντελώς άγνωστος στους Καλαμαράδες και δεν ζούσε καν στη χώρα. Και έχοντας έρθει για τουρισμό, βγήκε πρόεδρος κόμματος και έγινε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχολιο.- Ναι ετσι ειναι δεν εζησε στην Ελλαδα να δει πως είναι, νομιζει πως ειναι Αμερικη

Σχολιο.- Αν και συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό, ο Φειδίας είναι ακόμα μεγαλύτερο σούργελο. Μισό βίντεο του στο youtube θα σας πείσει. Πήγαινε και σε πορείες του ΕΛΑΜ και δηλώνει εθνικιστής κλπ.

Σχολιο.- Δεν αμφιβάλλω ότι πρόκειται για φασιστοειδές. Αλλά εδώ δεν κρίνω τις όποιες απόψεις  του φασιστάκου και του επικίνδυνου χλιμίτζουρα που επαινεί την ιερή αμυντική συμμαχία του ΝΑΤΟ. Το ότι ξεφύτρωσαν από το πουθενά και βρέθηκε πλήθος απίθανων που τους ψήφισε είναι αυτό που θίγω.

Σχολιο.- Ε, ναι! Καλύτερος ο Κασσελάκης. Έχει κάνει και μεγαλοστέλεχος της Goldman Sachs κι έφτιαξε και δικά του καράβια.

Σχολιο.- Να συγκρίνω τον Κύπριο youtuber με την Ελεονώρα Μελέτη και όχι με τον Κασσελάκη? Και έχετε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθείτε?

Μα δεν σας εμποδίζει κανένας να ασχολείστε μ' αυτά που εσείς θεωρείτε σοβαρά. Εγώ εξακολουθώ να θεωρώ πολύ σοβαρό ζήτημα την εμφάνιση ουρανοκατέβατων πουθενάδων στην πολιτική, όταν μάλιστα προέρχονται από τις βρόμικες Goldman Sachs και την εφοπλιστική διαπλοκή. Και μιλάνε για την ιερή αμυντική συμμαχία του ΝΑΤΟ και για τους αυτοδημιούργητους που κοιτάνε τη δουλειά τους και προκόβουν. Τη σιχαίνομαι αυτή την κατηγορία των τίποτα που θέλει να με κυβερνήσει. Και την πολεμάω όπως πολεμάω κι αυτούς που κυβερνάνε και τώρα. Εσείς έχετε κάθε δικαίωμα να τους βαράτε παλαμάκια. Εγώ θα ντρεπόμουν να κάνω κάτι τέτοιο.

Σχολιο.- Καλά σουργελα και οι Κύπριοι !

Σχολιο.- Ειναι το απολιτικ στυλακι που με μανιας προωθουν τα μμε .Ενας λαος που ψηφιζει οτι ναναι καποια στιγμη θα το πληρωσωμε ακριβα

Σχολιο.- Το ότι ο cashelakis πανηγυρίζει για το ότι ο συριζα έχασε σε ψήφους από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, παρόλη την μεγάλη μείωση του ποσοστού της νδ που το πας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στίς ευρωεκλογές ή Ν/Δ πήρε,(,&΄'μέ νοθεία στίς Επιστολικές.) ποσοστό-τελικά 28,31%. Σέ απόλυτα νούμερα συγκέντρωσε 1,125,602 ψήφους. Μέ βάση τά στοιχεία τού υπουργείου Εσωτερικών,οί εγγεγραμμένοι ήταν 9.814.685.!!

Κάνοντας μιά αναγωγή σέ σχέση μέ τούς εγγεγραμμένους,τό πραγματικό ποσοστό της,είναι 11,4%.!!!

Παρ'όλα αυτά θά συνεχίζει νά έχει 158 βουλευτές από τό 41% πού πήρε πέρυσι,τό οποίο εάν πάλι κάνουμε τήν αναγωγή επί τών εγγεγραμμένων είναι 21,5% (τήν είχαν ψηφίσει 2.115.322 άνθρωποι).!!

Αυτοί οί τύποι λοιπόν,μέ αυτό τό ποσοστό,έχουν δικαίωμα όποτε θέλουν ακόμα καί νά κηρύξουν πόλεμο,.Νά στείλουν στρατό όπου θέλουν,. Νά ανεβάσουν τά όρια συνταξιοδότησης,.Νά κόψουν μισθούς κ.λπ.!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μεγαλύτερη έκπληξη συνολικά στις χθεσινές ευρωεκλογές έρχεται από την Γερμανία και δεν είναι το δεξιό ΑfD όπως πολλοί νομίζουν, το οποίο βέβαια είχε την εξαιρετική επίδοση του 16% αλλά είναι το κόμμα της «πατριωτικής» γερμανικής Αριστεράς το BSW (Για την Λογική και την Δικαιοσύνη – Bündnis Sahra Wagenknecht) που πήρε το όνομά του από την ιδρύτρια του Ζάρα Βάγκενκνεχτ.

-Στις περιοχές της πρώην ανατολικής Γερμανίας κέρδισε το 17% των ψήφων, με πρώτο, να έρχεται το AfD.

-Συνολικά το κόμμα ψήφισαν δυόμιση εκατομμύρια Γερμανοί και κατάφερε χωρίς ιδιαίτερους οικονομικούς πόρους μιλώντας με την φωνή της λογικής να κερδίσει ένα ποσοστό της τάξης του 6,2% και 6 έδρες στο Ευρωκοινοβούλιο.

-Υπερασπίστηκε την ενεργειακή ασφάλεια της Γερμανίας άρα και τις θέσεις εργασίας των Γερμανών εργαζομένων και να ζητά την παύση του πολέμου στην Ουκρανία.

-Αυτά τα δύο αιτήματα αρκούσαν για να τους κατατάξουν οι Βρυξέλλες στο φιλορωσικό «μπλοκ» παρένθεση (εκεί φτάσαμε!) .

-Η ουσία είναι ότι μαζί με το Afd και μικρότερα δεξιά κόμματα δημιουργούν ένα πανίσχυρο «μπλοκ» της τάξης του 25% στην γερμανική πολιτική πραγματικότητα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τρελό και από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια.

Πίσω από την Λατινοπούλου βρίσκεται ο ηθικός αυτουργός για τις μισές και βάλε πυρκαγιές που έχουν μπει στην Ελλάδα για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 3/6/2024: Ο ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΙΚΙΖΕΙ ΤΗ… ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΕΠΙΤΗΔΕΙΑ – «ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ...

Έλληνας εφοπλιστής σκηνοθέτησε πειρατεία για να εισπράξει αποζημίωση

«Πειρατεία» σκηνοθέτησε σε πλοίο του Έλληνας εφοπλιστής για να εισπράξει 77 εκατομμύρια δολάρια ασφαλιστική αποζημίωση, όπως  προκύπτει από απόφαση δικαστηρίου του Λονδίνου.

Η υπόθεση αφορά πυρκαγιά στο ελληνικών συμφερόντων πλοίο «Brillant Virtuoso» έξω από το Άντεν το 2011. Τότε, σύμφωνα με το Bloomberg, ο Μάριος Ηλιόπουλος ενέπλεξε τον καπετάνιο και τον αρχιμηχανικό του πλοίου, μαζί με έξι στελέχη του Λιμενικού της Υεμένης σε μία συνωμοσία, η οποία ακόμη βρίσκεται υπό διερεύνηση από την αστυνομία του Λονδίνου, ανέφερε τη Δευτέρα ο δικαστής Νάιτζελ Τίαρ.

Έπειτα από χρόνια δικαστικών μαχών η απόφαση του δικαστηρίου απορρίπτει το αίτημα της Suez Fortune Investments, εταιρείας που συνδέεται με τον Ηλιόπουλο, και της ελληνικής τράπεζάς του που ζητούσαν από μία ασφαλιστική εταιρεία να τους πληρώσει αποζημίωση.

«Η δομική ολική απώλεια του “Brillant Virtuoso” προκλήθηκε με δόλο του ιδιοκτήτη, κ. Ηλιόπουλου», είπε ο δικαστής Τίαρ για να προσθέσει ότι «τα κίνητρα των ενόπλων δεν ήταν να κλέψουν, να ζητήσουν λύτρα για το σκάφος ή να κλέψουν από το πλήρωμα, αλλά να βοηθήσουν τον ιδιοκτήτη να διαπράξει ασφαλιστική απάτη».

Η καταστροφή του Brillante Virtuoso, σχολιάζει το Bloomberg, είναι μια απίθανη υπόθεση που ξεπερνά την περίπτωση της ψεύτικης πειρατείας. Ένας Βρετανός ερευνητής, ο Ντέιβιντ Μόκετ, που είχε προσληφθεί για να ερευνήσει το ζήτημα δολοφονήθηκε στην Υεμένη, ενώ πραγματοποιούσε την έρευνά του.

Δικηγόροι της εταιρείας Suez Fortune και της ασφαλιστικής Talbot Underwriting Ltd., η οποία κέρδισε την υπόθεση, δεν ήταν διαθέσιμοι για να σχολιάζουν όταν το Bloomberg έστειλε email και κάλεσε την ακτοπλοϊκή εταιρεία που έχει ο εφοπλιστής στην Ελλάδα.

Σχολιο.-  ραλίστας πρόεδρος μεγάλης ελληνικής ομάδας.... Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα Δημοκρατία ,από το 27,79 % της φυσικής ψήφου στο 41,47 % της επιστολικής !?

Εγώ φυσικά είμαι ψεκας , συνωμοσιολόγος , Αντι-εΦολιαστής , αντιΕυρωΕνωσίτης , ΑντιΝΑΤΟναζιστής , και φυσικά Πουτινικός 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλοι εναντίον του Μακρόν για τις εκλογές της 30 Ιούνη στη Γαλλία!

1.Αριστερά και Κεντροαριστερά: 

- Σοσιαλιστές, Οικολόγοι, Ανυπότακτη Γαλλία(Μελανσόν) και Κομμουνιστές ανακοίνωσαν ενιαίο «Λαϊκό Μέτωπο» για τις εκλογές.

2.Ακροδεξιά και Κεντροδεξιά: 

- Εθνικό Μέτωπο (Λεπέν) και Ρεπουμπλικάνοι ανακοίνωσαν εκλογική συνεργασία.

-Στη Γαλλία στην ουσία υπάρχει πλειοψηφικό σύστημα με 577 μονοεδρικές περιφέρειες και ο βουλευτής σε κάθε μια από αυτές εκλέγεται μέσα από μια εκλογική διαδικασία δύο γύρων. Υποψήφιοι στον δεύτερο γύρο, ο οποίος εν προκειμένω θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου, είναι οι δύο επικρατέστεροι του πρώτου γύρου. 

Η συνεργασία του κάθε μπλοκ παραπάνω, αφορά αυτή τη διαδικασία.

-Κι ο … ακροδεξιός Μακρόν; 

-Ε, ότι περισσεύει…

-Το … “μπούλο” που λένε!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Στη … Γερμανία, πάει, “αποτρελάθηκε” o Σόλτς!

-Δυο μέρες μετά την ξεγυρισμένη φάπα στις εκλογές, έφερε τον … Ζελένσκι και την κυρα Ούρσουλα στη Βουλή να τους … στηρίξει:

-Ζελένσκι:

“Olaf, θέλω να σε ευχαριστήσω! 

Ursulaaa!

Για να πούμε ευχαριστώ σε όλους τους φίλους μας που μας υποστηρίζουν. 

Θέλω να ευχαριστήσω τη Γερμανία, να πω ευχαριστώ στο λαό σας για όλα όσα έχετε κάνει για την Ουκρανία. 

Δόξα στην Ουκρανία! Olaf, δεν ξέρω αν κατάλαβες. 

Αλλά επικοινωνήσαμε πολύ, σχεδόν έμαθες τη γλώσσα μας.”

-“Τρεις λαλούν …” που λένε στο χωριό μου…

Αυτοί πάντως για … “ακροδεξιοί”, μια χαρά τα λένε!

Μαράζι τόχω να ακούσω κάτι παρόμοιο κι από κάποιο “προοδευτικό ” ή “αριστερό” και στην Ελλάδα!

-Το γερμανικό κόμμα AfD, δεύτερο στις εκλογές προχτές, επέκρινε έντονα τον ληγμένο πρόεδρο της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον της γερμανικής Βουλής.

Τέσσερα λεπτά πριν ο Ζελένσκι να ανέβει στο βήμα, οι επικεφαλής του AfD Άλις Βάιντελ και Τίνο Κρουπάλλα, κατέθεσαν και μοίρασαν γραπτή δήλωση:

-"Η θητεία του Ζελένσκι έχει τελειώσει. Παραμένει στο αξίωμά του μόνο ως πρόεδρος πολέμου και επαιτείας".

"Αρνούμαστε να ακούσουμε έναν ομιλητή με πολεμική στολή", 

δήλωσαν ακόμη οι Weidel και Chrupalla. 

"Αυτό που χρειάζεται τώρα η Ουκρανία δεν είναι ένας πρόεδρος πολέμου, αλλά ένας πρόεδρος έτοιμος να διαπραγματευτεί την ειρήνη, ώστε να σταματήσει ο θάνατος και η χώρα να έχει μέλλον".

-Η παράταξη του AfD και οι βουλευτές της Sahra Wagenknecht από την Αριστερά, μποϊκόταραν την ομιλία Ζελένσκι.

Οι υπόλοιποι έμειναν να χαζογελάνε και να χειροκροτούν 

-και μετά θα κάνουν … αναλύσεις γιατί … χάνουν!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι περίφημες εξατομικευμένες επισκέψεις στην Ακρόπολη, κόστους 5.000 ευρώ, για τους προνομιούχους. 

Ε λοιπόν, αυτές οι πριβέ ξεναγήσεις θα ελέγχονται από ιδιώτη -εξωτερικό συνεργάτη του ΟΔΑΠ, όπως διαβάζουμε σε έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια στις 6 Ιουνίου (ΑΔΑ: ΨΛΡΠ46ΜΖΜ4-01Α) με θέμα: 

«Απόφαση έγκρισης τεκμηριωμένου αιτήματος για δέσμευση πίστωσης του ποσού των τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€) μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, για υπηρεσίες υποδοχής επισκεπτών εξατομικευμένης επίσκεψης». Ο ελεγκτικός μηχανισμός του δημοσίου δηλαδή εκχωρείται (και πάλι) σε ιδιώτη, ο οποίος αναλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα: «υποδοχή επισκεπτών, έλεγχο εισιτηρίου, διανομή δώρου, επιτόπια παροχή υπηρεσίας επίλυσης προβλημάτων εισιτηρίου», αφού «τα ανωτέρω δεν μπορούν να υποστηριχτούν από το υποστελεχωμένο τμήμα ούτε από ΙΔΟΧ για τις ώρες λειτουργίας της εξατομικευμένης επίσκεψης». 

Με λίγα λόγια: πριβέ οι επισκέψεις, πριβέ και οι διαδικασίες ελέγχου των εισιτηρίων, με τους αρχαιοφύλακες να βγαίνουν εκτός του πλάνου ελέγχου.

Σχολιο.- Ένας υπόδικος με αρκετά ποινικά αδικήματα που εκκρεμούν για απάτες είναι αυτός που θα τα διοργανώνει, κολλητός της Μενδωνη.

Σχολιο.- Κρίμα γιά τόν πολιτισμό μας... Bella mafia



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ» ΓΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!  

Ο Thomas G. Mahnken καθηγητής στο John Hopkins καλεί την αμερικανική ηγεσία να διεξάγει Παγκόσμιο Πόλεμο σε τρεις ηπείρους για να μην γίνει πραγματικότητα ο πολυπολικός κόσμος.

Το ότι το καθηγητικό κατεστημένο έχει άμεση εξάρτηση από τον νεοφεουδαρχισμό και την πολιτική του εκπροσώπηση που είναι ο νεοαγγλοσαξονισμός (ΗΠΑ), είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες, από τότε που με μορφές «δωρεών» και ερευνητικών «επιχορηγήσεων» οι «ιδιοκτήτες του κόσμου» χειραγώγησαν ένα μεγάλο μέρος της επιστήμης και των λειτουργών της που προοδευτικά κατέστησαν εργαλείο των σχεδίων τους. 

Το εφιαλτικό σενάριο του Παγκοσμίου Πολέμου σε τρία μέτωπα καλλιεργούν όχι μόνο τα σκληροπυρηνικά γεράκια των deep states στις ΗΠΑ, αλλά και «αξιοσέβαστοι» καθηγητές και πρώην υπουργοί που αρθρογραφούν μάλιστα σε περιοδικά, όπως το Foreign Affairs που απηχεί τις θέσεις της αμερικανικής ελίτ.

Αυτό που προτρέπει την Ουάσιγκτον να κάνει και ο Thomas G. Mahnken (καθηγητής στο Johns Hopkins School of Advanced International Studies και Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Στρατηγικών και Δημοσιονομικών Αξιολογήσεων) το προτείνουν ταυτόχρονα με συχνή αρθρογραφία και άλλα «βελούδινα» γεράκια - στον όρο «βελούδινα» γεράκια περιλαμβάνω αποκλειστικά σχεδόν τους Αμερικανούς ακαδημαϊκούς και αναλυτές - οι οποίοι εισηγούνται στο αμερικανικό κατεστημένο τον Παγκόσμιο Πόλεμο σε τρία σημεία του πλανήτη:

Στην Ασία, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή!

Για τον Mahnken και τα «γερακοειδή» «επιστημονικά» ενεργούμενα της νεοφεουδαρχίας, η Ουάσιγκτον επί του παρόντος εμπλέκεται σε δύο πολέμους - της Ουκρανίας στην Ευρώπη και του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή, ενώ επίσης αντιμετωπίζει την προοπτική ενός Τρίτου για την Ταϊβάν ή και τη Νότια Κορέα στην Ανατολική Ασία.

Τα «γεράκια» στις ΗΠΑ (deep states και ακαδημαϊκοί ) θεωρούσαν πάντοτε ότι αυτές οι τρεις περιοχές είναι ζωτικής σημασίας για τα συμφέροντα των ΗΠΑ. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Γκλαζύεφ προτείνει ένα νέο χρηματοοικονομικό σύστημα που θα αντικαταστήσει το δολάριο

-ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ — SPIEF 2024

Ο Σεργκέι Γκλαζύεφ, εδικός για τη μακροοικονομική πολιτική και διασύνδεση της Ευρασιατικής Οικονομικής Επιτροπής, αναπτύσσει το νέο οικονομικό σύστημα πάνω στο οποίο εργάζονται όλοι, που θα αντικαταστήσει το δολάριο στις διακρατικές εμπορικές συναλλαγές και επενδύσεις.

-«Δεν θα τελειώσει με την έννοια της αντικατάστασης του δολαρίου με το γιουάν ή άλλο νόμισμα. Θα συμβεί μέσω της μετάβασης σε ένα θεμελιωδώς διαφορετικό παγκόσμιο νομισματικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό τώρα. Μιλάμε για την εισαγωγή ενός νέου παγκόσμιου συναλλαγματικού διακανονισμού, το οποίο, σε αντίθεση με το σημερινό σύστημα, θα βασίζεται σε μια διεθνή συνθήκη. Είναι σημαντικό το παγκόσμιο συναλλαγματικό να μην χρησιμοποιείται για τα ιδιωτικά συμφέροντα οποιασδήποτε χώρας ή ομάδας πολυεθνικών εταιρειών. Πρόκειται για ένα μέσο που πρέπει να βασίζεται σε μια συμφωνία, πρέπει να είναι ψηφιακό, διαφανές, κάθε συμμετέχουσα χώρα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιεί τον μηχανισμό έκδοσης αυτού του συναλλαγματικού μόνο για διεθνείς πληρωμές. Οι χώρες θα διατηρήσουν τα εθνικά τους νομίσματα.».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Μόσχα σχεδιάζει να αναπτύξει πυρηνικούς ICBM στην Κούβα, το Μεξικό και τη Βενεζουέλα, ως απάντηση στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων από το ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη! 

- Ρωσική τηλεόραση



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η σφαγή 600 ειρηνικών, στην πλειοψηφία τους, Παλαιστινίων, που συντελέστηκε, πριν από 4 ημέρες, στο στρατόπεδο προσφύγων Νουσεϊράτ ήταν η πιο αιματηρή, από την αρχή του πολέμου στην Γάζα.

Στην "επιχείρηση" για την απελευθέρωση 4 ομήρων, σκοτώθηκαν 210 άμαχοι Παλαιστίνιοι και 400 τραυματίστηκαν.

Οι κύριοι φονιάδες ήταν Αμερικανοί, από τις ειδικές δυνάμεις "Δέλτα".

Εφτασαν στην Γάζα, μέσω του πλωτού λιμανιού, που έστησαν, έναντι 320 εκατομμυρίων δολαρίων, οι ΗΠΑ, για "ανθρωπιστικούς λόγους", δήθεν για να διανέμουν ανθρωπιστική βοήθεια στους πολιορκημένους Παλαιστίνιους.

Ωστόσο αυτό το "λιμάνι" ήταν η κύρια οδός μεταφοράς πολεμικού υλικού, προς το Ισραήλ.

Από το λιμάνι, οι ειδικές δυνάμεις επιβιβάστηκαν σε φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας, ντυμένοι με πολιτικά ρούχα και μόλις έφτασαν στο στρατόπεδο κατέβηκαν και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως, εναντίον των προσφύγων. Μόνο σε εκείνα τα πρώτα λεπτά δολοφονήθηκαν 80 άνθρωποι.

Αμέσως μετά, η κατοχική Ισραηλινή Αεροπορία άρχισε να βομβαρδίζει τα σπίτια με τους ανθρώπους μέσα.

Μ΄αυτά τα βρόμικα σκυλιά του πολέμου, που εισβάλλουν σε οποιαδήποτε χώρα, για να κλέψουν και να σκοτώσουν, έχει να κάνει η ανθρωπότητα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρώτη δύναμη στην Ευρώπη βγήκε η Λαϊκή Δεξιά (ΕΛΚ) με αύξηση της δύναμης της. Η λέξη "ακροδεξιά", που χρησιμοποιείται, από τους πραγματικούς ακροδεξιούς είναι για αποπροσανατολισμό των ψηφοφόρων και την συγκράτηση της εκλογικής τους δύναμης. Αυτά τα "ακροδεξιά" κόμματα είναι στην ουσία, εθνοκεντρικά κόμματα, που τουλάχιστον στις διακηρύξεις τους τάσσονται κατά της ΕΕ και ζητούν εθνοκεντρικές πολιτικές. Επίσης, έχουν ταχθεί, κατά των εξοπλισμών και κατά της εμπλοκής των χωρών τους, σε πολέμους. Καταδικάζουν την παράνομη μετανάστευση, τον γάμο των ομοφυλοφίλων, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κ.α. Υπάρχουν και τα πραγματικά ακροδεξιά κόμματα(Αυστρία π.χ.) που ωστόσο, οι χώρες, στις οποίες εκπροσωπούνται και κυβερνούν, γίνονται απολύτως αποδεκτά από την "δημοκρατική" ΕΕ. Χώρες όπως η Πολωνία, οι Βαλτικές χώρες, η Ουκρανία είναι απολύτως φασιστικές και παρ΄όλα αυτά, βρίσκονται μέσα στην ΕΕ ή θέλουν να τις εντάξουν σ΄αυτήν. (Ουκρανία). Ποιος είναι λοιπόν ο πραγματικός φασίστας και για ποιους πρέπει να θορυβηθούμε πραγματικά;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν από 25 χρόνια υπογράφηκαν οι συμφωνίες του Κουμάνοβο

Αυτό σήμαινε το τέλος της επίθεσης του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας και την απόσυρση των σερβικών δυνάμεων ασφαλείας από το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια. Εκείνο το βράδυ ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς δήλωνε:

"Αγαπητοί πολίτες, η επίθεση τελείωσε. Η ειρήνη νίκησε τη βία".

Την επόμενη ημέρα, οι διατάξεις της Συμφωνίας του Κουμάνοβο συμπεριλήφθηκαν στην απόφαση 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Όμως η Δύση δεν έχει ακόμη εφαρμόσει όσα προβλέπονται στη συμφωνία και στο ψήφισμα (το οποίο επίσης αναγνωρίζει το Κοσσυφοπέδιο ως αναπόσπαστο τμήμα της Σερβίας και προβλέπει τη δημιουργία μιας Κοινότητας Σερβικών Δήμων). Η σερβική πλευρά έχει εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της.

Επιπλέον, το 2008, το «Κοινοβούλιο του Κοσσυφοπεδίου» ψήφισε υπέρ της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου.

Ποια σημεία των συμφωνιών του Κουμάνοβο δεν εφαρμόστηκαν;

Το ψήφισμα 1244, που υιοθετήθηκε βάσει της Συμφωνίας του Κουμάνοβο, προέβλεπε την είσοδο διεθνών δυνάμεων στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών. Σύμφωνα με το ψήφισμα, οι διεθνείς δυνάμεις «εξουσιοδοτούνται να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη δημιουργία και τη διατήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους τους πολίτες».

Η συμφωνία καθιέρωσε μια χερσαία και εναέρια ζώνη ασφαλείας 5 και 25 χιλιομέτρων στην κεντρική Σερβία. Η επιστροφή του σερβικού στρατού στη χερσαία ζώνη ασφαλείας κατέστη δυνατή το 2001, ενώ η εναέρια ζώνη ασφαλείας καταργήθηκε το 2015.

Ο Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσσυφοπεδίου δεν αποστρατικοποιήθηκε ποτέ. Αρχικά, ο τρομοκρατικός παραστρατιωτικός σχηματισμός μετατράπηκε στο Σώμα Προστασίας του Κοσσυφοπεδίου και, το 2009, στις Δυνάμεις Ασφαλείας του Κοσσυφοπεδίου. Το 2018, το «Κοινοβούλιο του Κοσσυφοπεδίου» τους επέτρεψε να μετατραπούν σε στρατιωτική δύναμη μέσα στα επόμενα 10 χρόνια και η Πρίστινα σύντομα άρχισε να αποκτά βαρέα όπλα.

Μετά την αποχώρηση των γιουγκοσλαβικών στρατευμάτων, οι Σέρβοι στο Κοσσυφοπέδιο έγιναν στόχος συνεχών επιθέσεων, οι δράστες των οποίων δεν τιμωρήθηκαν ποτέ. Από το 1999, περισσότεροι από 200.000 Σέρβοι εγκατέλειψαν το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, ενώ περίπου 150 σερβικοί ναοί και μνημεία κατεδαφίστηκαν και καταστράφηκαν. Σε μεγάλες πόλεις όπως η Πρίστινα και το Πρίζρεν, όπου ζούσαν δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι πριν από τη σύγκρουση, έχουν απομείνει μόνο μερικές δεκάδες.

Οι συμφωνίες του Κουμάνοβο, όπως και το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, προέβλεπαν την επιστροφή των σερβικών δυνάμεων ασφαλείας στην περιοχή, κάτι που δεν συνέβη ποτέ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η έφεση του Ασανζ κατά της έκδοσης του στις ΗΠΑ θα συζητηθεί στις 9 Ιουλίου



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα σιωνιστικά μέσα ενημέρωσης παραδέχονται ότι 4 στρατιώτες της ισραηλινής δύναμης κατοχής και ένας αξιωματικός, σκοτώθηκαν σε ενέδρα της Al-Qassam στον καταυλισμό Shaboura στη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, νωρίτερα σήμερα. Έξι άλλοι στρατιώτες τραυματίστηκαν στην επιχείρηση, πέντε από αυτούς σοβαρά, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιωματικού.

Οι μαχητές της Al-Qassam πυροδότησαν ένα παγιδευμένο κτίριο και το στόχευσαν επανειλημμένα με βλήματα όλμου, με αποτέλεσμα την καταστροφή του και τη θανάτωση και τον τραυματισμό της σιωνιστικής δύναμης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λεπέν

Θεωρώ ότι η Γαλλία θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ  από το ΝΑΤΟ!!!

Η ΕΕ  έχει σχεδόν ήδη τελειώσει!

Το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για να πολεμήσει την ΕΣΣΔ

Σήμερα δεν υπάρχει ΕΣΣΔ

Αντί να περιμένουμε τη χαοτική κατάρρευση της ΕΕ………

Προτείνω να οργανώσουμε τη μετατροπή της σε μιάν Ευρώπη των ΕΘΝΩΝ!!!!

Όταν τα σωστά πράγματα τα λέει το λάθος κόμμα ..

Και γι'αυτό η ευρωπαϊκή Αριστερά έχει κατακερματιστεί χωρίς αντί-ΝΑΤΟ θέσεις ,χωρίς αντιπολεμικό κίνημα ,χωρίς συμπαράσταση στο Ντομπας ,χωρίς αντί ευρωπαϊκή κριτική ,χωρίς ανάλυση της στάσης της Ρωσίας κτλ.κτλ κτλ

Σχολιο.- Αν αποδειχτεί τόσο ακροδεξιά όσο ο Ορμπαν, θα είμαστε τυχεροί. Δεν υπάρχει και τίποτα καλύτερο στη Γαλλία.

Σχολιο.- η Λεπέν είναι ακροδεξιά και μην αυταπαταστε η πραγματική της ατζέντα είναι με το σύστημα ..

απλά συγκεντρώνει όλους αυτούς που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ και ούτε τις κυρώσεις στην Ρωσία ..γιατί ,τι έχει κάνει η Ρωσία και είναι ο σημερινός σατανάς ?

Απλά η Αριστερά δεν τολμάει να πει ούτε καν τα αυτονόητα πλέον , βασικά η περίφημη μεσοαστικη Αριστερα μιλάει πλέον μόνο την.γλωσσα της εξουσίας και των ταξικών προνομίων

Σχολιο.- Ελπιζω οτι δεν θα κανει για δευτερη φορα το λαθος ο Μελανσον να παρει θεση υπερ του Μακρον για να μη βγει η Λε Πεν. Ειναι σαν να συντασσεσαι με τον Μητσοτακη για να μη βγει ο Βελοπουλος πρωθυπουργος! Οσο για το κομμα της Λε Πεν, σιγουρα θα τα βρει με τη Γαλλικη Δεξια. Ηδη το Γαλλικο Ρεμπουμπλικανικο κομμα, που ειναι ενα κομματι της δεξιας(Γκωλικοι) συντασσεται με τη Λε Πεν. 

Σχολιο.- Μαγοι ..ειμαστε ??? Πριν πετεινος λαλησει ..τωρα στις ειδησεις ! Κοινο μετωπο των Λαμογιων του ΝΑΤΟ ..σοσιαλιστων , Μελανσον , Μακρον !!!!!

Σχολιο.- Σοβαρά; Εγώ διάβασα όλοι εκτός του Μακρόν..

Σχολιο.- τωρα στις ειδησεις στο Κοντρα που εβλεπε η μανα μου ..μολις πριν απο 5 λεπτα το ακουσα !! Εκτος και αν ειναι μουσι ?? Τρολια ?? Κατασκευασμενο ?? 

Σχολιο.- Αρα, η ειδηση που μεταδωθηκε απο την ελλην. τηλεοραση, οτι ο Μελανσον συντασσεται με τον Μακρον ειναι φεικ. Μας εχουν ταραξει στο ψεμμα εδω στο Ελλαδισταν

Σχολιο.- πιθανον..ευσεβεις ποθοι πιθανον..μαλιστα ελεγαν λογω της τρομερης ανοδου της Λεπεν .και του φοβου της ακροδεξιας , συνασπιζονται με τον Μικρόν !!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Χαστούκι» από AfD και BSW σε Ζελένσκι: Αποχώρησαν την ώρα ενός ακόμη κουραστικού διαγγέλματος στη γερμανική Βουλή

«Θέλουμε Ουκρανό πρόεδρο ειρήνης και όχι πολέμου»

11.06.2024 | 18:18

¨Χαστούκι” στον Ουκρανός πρόεδρο Β.Ζελένσκι από την  Εναλλακτική για τη Γερμανία και τη Συμμαχία Ζάρα Βάγκενκνεχτ (BSW) καθώς τα δύο κόμματα αποχώρησαν  σήμερα από μια ακόμη κουραστική και βαρετή την ομιλία  του στην Bundestag, τονίζοντας ότι «Αρνούμαστε να ακούσουμε έναν ομιλητή με παραλλαγή».

«Η θητεία του έληξε στις 21 Μαΐου και τώρα είναι στην εξουσία απλώς ένας πρόεδρος πολέμου και επαιτείας.

Αλλά η Ουκρανία δεν χρειάζεται έναν πρόεδρο πολέμου τώρα, χρειάζεται έναν πρόεδρο ειρήνης, πρόθυμο να διαπραγματευτεί ώστε να σταματήσουν οι θάνατοι και η χώρα να έχει μέλλον», δήλωσαν οι επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της AfD Αλίς Βάιντελ και Τίνο Χρουπάλα, αιτιολογώντας την απόφαση να απέχουν από τη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Μόνο τέσσερις από τους 77 ομοσπονδιακούς βουλευτές του κόμματος βρίσκονταν τελικά στην αίθουσα όταν έφθασε ο Ουκρανός πρόεδρος και δεν τον χειροκρότησαν.

Οι 10 βουλευτές της BSW απουσίαζαν και αυτοί από την αίθουσα της ολομέλειας διαμαρτυρόμενοι για την πρακτική του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον πόλεμο.

«Καταδικάζουμε τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο οποίος παραβιάζει το διεθνές δίκαιο, αλλά ο πρόεδρος Ζελένσκι αυτή τη στιγμή βοηθά στην προώθηση ενός εξαιρετικά επικίνδυνου σπιράλ κλιμάκωσης. Με αυτόν τον τρόπο, αποδέχεται και τον κίνδυνο μιας πυρηνικής σύγκρουσης», αναφέρει η BSW σε ανακοίνωσή της και προσθέτει ότι ο Ζελένσκι «υπολογίζει σε μια ανοιχτή κλιμάκωση και ελπίζει ότι τότε θα εμπλακεί αμέσως το ΝΑΤΟ».

Από την πλευρά της, η BSW επικρίνει επίσης την παράδοση όπλων από τη Δύση στην Ουκρανία, αλλά και τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς, υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να αξιοποιήσει την επιρροή του προκειμένου ο Ουκρανός πρόεδρος να συμφωνήσει σε ειρηνευτικές συνομιλίες. «Το γεγονός ότι επετράπη στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι να μιλήσει στην Bundestag αποτελεί επιπόλαιη έγκριση της πολιτικής του. Αυτό που θα θέλαμε να δούμε είναι κριτικός διάλογος. Αυτό δεν είναι εφικτό τη δεδομένη στιγμή. Ως εκ τούτου, εμείς ως BSW δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης.