Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Παρασκευη 14 Ιουνιου 2024


Τα 'χνάρια του ΜΠ(α)ιντενίσιου ο Κούλης της επιστολικής !!!

92,39% Μητσοτάκης σε ένα εκλογικό τμήμα επιστολικής ψήφου εξωτερικού



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητάει την περαιτέρω διερεύνηση των καταγγελιών για νοθεία στις Ευρωεκλογές.

Υπάρχει σοβαρή αναντιστοιχία του εκλογικού αποτελέσματος με τα αποτελέσματα της επιστολικής ψήφου, τα οποία δίνουν στην ΝΔ 40%.

Το ΚΚΕ τι κάνει ακριβώς;

Σχολιο.- Ενισχύεται η πεποίθηση ότι έγινε νοθεία στις ευρωεκλογές – Μπαράζ αποκαλυπτικών αναρτήσεων από τον Γιώργο Κύρτσο - Μετά τις καταγγελίες Βελόπουλου για νοθεία...

12/6/2024

Σε διαδοχικές αναρτήσεις του ο Γιώργος Κύρτσος αναφέρει τα ακόλουθα:

Επανέρχομαι στο θέμα της διαφοράς του ποσοστού της ΝΔ με επιστολική ψήφο(41%) και του ποσοστού της ΝΔ στα εκλογικά τμήματα(27%). Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι έχουμε να κάνουμε με νοθεία. Υπάρχουν κατά την άποψή μου δύο ήδη νοθείας. Αλλοίωση της θέλησης του ελληνικού λαού με εγγραφή κατά προτεραιότητα, στην επιστολική ψήφο ψηφοφόρων-κυρίως του εσωτερικού που αναλογούν περίπου στο 80% της επιστολικής ψήφου- που πρόσκεινται στη ΝΔ, από περιοχές που είναι δύσκολο να πάνε να μετακινηθούν για να ψηφίσουν(π.χ τουριστικά επαγγέλματα) Το υπ.Εσωτερικών και τα στελέχη της ΝΔ έδειξαν με το Ασημακοπούλου-gate πόσο βρώμικα παίζουν το παιχνίδι. Υπάρχει και η πιο απροκάλυπτη νοθεία με αλλοίωση αποτελέσματος,ακύρωση η εξαφάνιση επιστολικών ψήφων η προσμέτρηση ανύπαρκτων. Το συμπέρασμα για νοθεία ενισχύεται και από τη γενικότερη εκλογική συμπεριφορά της κυβέρνησης.Από τους εκλογικούς καταλόγους με εκατοντάδες χιλιάδες ανύπαρκτους ψηφοφόρους μέχρι τους άνισους όρους διεξαγωγής του εκλογικού αγώνα. Ζητούνται εξηγήσεις.

Είναι προφανές ότι υπάρχει μαζική νοθεία στην επιστολική ψήφο υπέρ της ΝΔ. Δεν δικαιολογείται η απόσταση μεταξύ 41% της επιστολικής ψήφου υπέρ της ΝΔ και 27% μεταξύ οσων πήγαν να ψηφίσουν τη ΝΔ στα εκλογικά τμήματα. Σχεδόν 80% της επιστολικής ψήφου αφορά το εσωτερικό,επομένως η διαφορά μεταξύ 41% και 27% οδηγεί, αναπόφευκτα, στο συμπέρασμα της νοθείας υπέρ της ΝΔ. Θα υπάρξει θεσμική αντίδραση στη νοθεία η θα γίνει και αυτή μέρος της μητσοτακικής πολιτικής κανονικότητας;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ηθοποιός του Hollywood και πρωταθλήτρια ΜΜΑ Τζίνα Καράνο, αποκαλύπτει πως τερμάτησαν την καριέρα της, εξαιτίας των πολιτικών της απόψεων και πως έχασε τον καλύτερο της φίλο απο το εμβόλιο της Pfizer!

14/6/2024

Η Τζίνα Καράνο στο παρακάτω βίντεο, εξηγεί πως έχασε τον καλύτερο της φίλο απο το εμβόλιο της Pfizer και δηλώνει μετανιωμένη που δεν έκανε περισσότερα για να καταγγείλει την εγκληματική ατζέντα Covid.

Καταγγέλει επίσης πως παρά την παρότρυνση την δική της και της οικογένειας του φίλου της, να γίνει νεκροψία ώστε να αποδειχτεί πως ο θάνατος του ήταν οφείλονταν στο εμβόλιο, δεν έγινε, και  τον αποτέφρωσαν.

Στο παρακάτω βίντεο εξηγεί πως έχασε την καριέρα της για της ακροδεξιές πολιτικές της απόψεις

Η Τζίνα Καράνο έχασε την καριέρα της όταν απολύθηκε από το The Mandalorian απο την Disney, επειδή δεν ήταν κεντροαριστερή όπως υποστηρίζει, κι επειδή ήταν ανοιχτά εναντίων των εμβολίων Covid19. Aποκαλύπτει ακόμα πώς αντέδρασε στον πόλεμο που δέχτηκε λόγω των πολιτικών της απόψεων και πώς αντεπιτίθεται ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον Έλον Μασκ για να μηνύσει την Disney.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα παιδιά 11 ετών δεν συνευρίσκονται. ΒΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ λεγεται.-

Τα παιδιά 11 ετών δεν συνευρίσκονται. 

Συνευρίσκεται η Αστυνομία; 

(Τα κεφαλαία δικά μας)

Από την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

(...) Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος προχθές 09-06-2024, το βράδυ, στη Μυρτιά Ηλείας, παρέλαβε με αυτοκίνητο την 11χρονη και την μετέφερε σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας, για να ΣΥΝΕΥΡΕΘΕΙ μαζί της.

Όταν η 11χρονη αρνήθηκε στον κατηγορούμενο τη ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ, ο τελευταίος, έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση την έριξε στο έδαφος και την έπληξε, με αντικείμενο, πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της, με αποτέλεσμα την ανθρωποκτονία της ανήλικης. Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για απόσταση περίπου 45 μέτρων τη σορό της 11χρονης και την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τραυματιοφορέας, εργαζόμενος στο νοσοκομείο Σαντορίνης, νοσηλευόταν με υψηλότατο πυρετό στο νοσοκομείο από τις 9 Ιουνίου στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας, κατέληξε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Νίκαιας, μετά από αεροδιακομιδή.

Πιο συγκεκριμένα, ο άτυχος 42χρονος υγειονομικός υπάλληλος, είχε προσέλθει με πυρετό στο νοσοκομείο Σαντορίνης, στις 8 Ιουνίου, και κρίθηκε ότι δε χρήζει εισαγωγής! Επανήλθε την επόμενη ημέρα όπου έγινε η εισαγωγή του.

Όπως αναφέρει, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, το νοσοκομείο Σαντορίνης δεν διαθέτει βασικές για ένα νοσοκομείο ιατρικές ειδικότητες: ούτε Παθολόγο, ούτε Ακτινολόγο, ούτε Μικροβιολόγο έχει… Υπηρετεί μόνο ένας καρδιολόγος, με εντολή του οποίου αφενός την πρώτη ημέρα ο ασθενής κρίθηκε ότι πρέπει να πάει στο σπίτι του, την επομένη που ξαναπαρουσιάστηκε με υψηλότατο πυρετό, του έγινε εισαγωγή αλλά παρέμεινε από την Κυριακή στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας με υψηλότατο πυρετό, και κρίθηκε απαραίτητη η αεροδιακομιδή του μόλις χθες, το απόγευμα της Τρίτης, αλλά δυστυχώς πέθανε στο ασθενοφόρο προς το Νοσοκομείο Νίκαιας από ανακοπή καρδιάς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Νοσοκομείου Νίκαιας. «Εάν είχε διακομισθεί από τη πρώτη στιγμή, μπορεί να ζούσε. Εάν είχε γιατρούς το νοσοκομείο Σαντορίνης, μπορεί να ζούσε χωρίς να χρειαστεί διακομιδή.

Είναι τραγικό! Έχασε τη ζωή του νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Σαντορίνης. Εκεί, που εργαζόταν από την αρχή της λειτουργίας του νοσοκομείου, εδώ και 8 χρόνια. Είμαστε πικραμένοι και θρηνούμε για την απώλεια ενός εργατικού και αγαπητού συναδέλφου μας! Κρίμα. Φωνάζουμε τόσον καιρό, τόσα χρόνια πως θα θρηνήσουμε θύματα με την κατάσταση των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας των νησιών μας!», καταλήγει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, στέλνοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου του.

Σχολιο.- Από τύχη ζούμε



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι απορίας άξιο πως λειτουργεί ή μάλλον γιατί λειτουργεί ο σιδηρόδρομος υπό αυτές τις συνθήκες - Ερωτήματα και για την ΡΑΣ, που το 2024 αναζητά τι έχει γίνει το 2020 και το 2021

Η ΡΑΣ καλεί τώρα ΟΣΕ και Hellenic Train γιατί δεν έχουν υπογράψει σύμβαση για το 2020 και 2021!

12/6/2024

Κλήση σε ακρόαση για τη διαπίστωση παράβασης του άρθρου 28 του ν.4408/2016, που αφορά στη σύναψη σύμβασης πρόσβασης μεταξύ του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ Α.Ε. και της Σιδηροδρομικής Επιχείρησης HELLENIC TRAIN, αποφάσισε η ολομέλεια της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νομίζω ότι η κοινωνία μας κυβερνάται από ανθρώπους τρελούς με παρανοηκές ιδέες.

Πιστεύω ότι μας κυβερνούν  άνθρωποι μανιακοί και αχαλίνωτοι.

Είναι όμως δική μου ευθύνη να στείλω κάθε τρελό εκεί που του ταιριάζει.

John Lenon

Το αμερικανικό βαθύ κράτος τον δολοφόνησε για την οξυδέρκειά του, την κοινωνική επιρροή του και την τόλμη του να αναμετρηθεί μαζί του. Ένας "ταιριαστός" τρελός εκτέλεσε την εντολή.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αποχή δεν είναι διαμαρτυρία για τα κακώς κείμενα της πολιτικης...είναι δώρο προς αυτούς που τα δημιουργούν!!

Σχολιο.-  διαφωνω με την αποχη.. δεν εχει καμια σχεση με αντιθεση και  αντιδραση αλλα με αδιαφορια. τελικα..υπηρχαν σχηματισμοι με αξιολογα ατομα που κατεβαιναν με ιδεολογια για το συνολο και οχι για την καρεκλα.απλα δεν προβληθηκαν.  σε καποιες επαρχιες η αποχη ειχε ασχημο αντιχτυπο για ολο το εθνος..πχ.ροδοπη ,συμμετοχη 33%, 42%πηρε το κομμα του τουρκικου προξενειου.που επισημα πρεσβευει την ανεξαρτοποιηση της θρακης..Ο Αρειος Παγος εδωσε την αδεια για συμμετοχη στις εκλογες με τετοιο σκοπο κομματος???δεν αντιβαινει το Συνταγμα?και δυστυχως πηγαν και ψηφισαν μονοκουκι οι μουσουλμανοι συμπολιτες μας ενω οι Ορθοδοξοι υπολοιποι κατοικοι  απειχαν...Οι πολιτικοι Αρχηγοι Ολων των κομματων δεν ειδαν τον κινδυνο στους ευαισθητους νομους Ροδοπης και Ξανθης.??αντι να γυριζουν τις λαικες και τα μπαρακια..δεν ομονοουσαν να πανε να πουν σε ΟΛΟΥς ΤΟΥς κατοικους των Νομων αυτων να μην λειψει ουτε ενας απο την Καλπη?Μια μεγαλη ντροπη για ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες που απειχαν ..

Σχολιο.-  συμφωνώ, δεν θα επεκταθω περισσότερο για την απόχη.............

Στην Θράκη να πω ότι αυτό ήταν το ζητούμενο των ελληναραδων βουλευτών....

Σχολιο.- έγκλημα κατά την γνώμη μου η άποχη σε αυτούς τους ευαίσθητους νομούς.

Σχολιο.- Στο παρελθόν είχα θεωρήσει και εγώ την απόχη ως πράξη "αντίδρασης"...Είστε όλοι για τα μπάζα, καταστρέψτε τον τόπο χωρίς εμένα, ήταν το σκεπτικό μου...Τελικά κατέστρεψαν το "δικό μου", χωρίς την παραμικρή αντίδραση από μένα ...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπάρχει μια επιδοτούμενη από μεγάλους χορηγούς καμπάνια με τον τίτλο Πως θα ήταν ο κόσμος αν κυβερνούσαν οι γυναίκες. Επειδή η εξουσία δεν έχει ούτε φύλο ούτε εθνικότητα και συχνά ούτε καν ιδεολογικό πρόσημο στην άσκηση της αλλά και στην ωμότητα της, είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι ο κόσμος θα ήταν ακριβώς το ίδιο όπως τώρα. Δηλαδή ζοφερός. Το πρόβλημα της εξουσίας είναι κοινωνικό και ίσως και οντολογικό. Δεν είναι εμφυλο. Υπάρχουν προφανώς εμφύλες σχέσεις εξουσίας στην κοινωνία αλλά η εξουσία καθ εαυτήν είναι αφυλη.

Και για να φέρω ένα παράδειγμα. Ειναι το ίδιο η Πασιοναρια, η Λεπέν, η Ζαχαροβα ,η Γκόντα Μεγιρ, η Θάτσερ και η Φον Ντερ Λαυεν; μάλλον όχι. Άρα, ο συλλογισμός είναι λάθος.

Σχολιο.- Δεν πιστεύω ότι όσοι η όσες ασκούν εξουσία επηρεάζονται πολύ από το φύλο τους.Ιδιως σήμερα που και οι γυναίκες, μετέχουν σε αρκετό βαθμό σε θέσεις εξουσίας.

Σχολιο.- η σημερινή εξουσία στην Δύση τουλάχιστον δεν φαλλοκρατείται. Σαν να βρισκόμαστε στην δεκαετία του 1980 ή του 1990, είναι αυτό το πάγιο επιχείρημα. Η συμμετοχή γυναικών σε όλα τα πεδία και πλέον και σε διευθυντικές θέσεις του κράτους, των επιχειρήσεων, των διεθνών ολοκληρώσεων είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός. Θα πήγαινα πιο πέρα ακόμη και θα προσέθετα ότι το δυτικό σύστημα εξουσίας γίνεται τόσο πιο ισχυρό όσο "συμπεριλαμβάνει" στην κορυφή γυναίκες, ΛΟΑΤ, έγχρωμα άτομα κλπ φον ντερ Λάυεν, Χίλαρι Κλίντον, Σούνακ, Μελόνι, Λεπέν, Κασσελάκης, η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας, κπα Όλες οι τεράστιες πολυεθνικές κάνουν τεράστια καμπάνια γύρω από αυτό, συν τεράστιοι μηχανισμοί όπως το Χόλυγουντ κλπ Είναι αλήθεια ότι η πλειοψηφία των κυβερνώντων είναι ακόμη ανδρική η αλλά η τάση είναι όλο και πιο αντίστροφη. Η θετική εξέλιξη του ότι και οι γυναίκες μετέχουν πια σε όλα τα πεδία και όλο και πιο παραπάνω και σε διευθυντικές ή κυβερνητικές θέσεις δείχνει όμως και πόσο έωλη ήταν η άποψη ότι μια άλλου τύπου έμφυλη εξουσία ,πχ θηλυκή εξουσία, θα ήταν πιο ανθρώπινη , πιο συναισθηματική, πιο ανεκτική κλπ Το πρόβλημα της εξουσίας είναι ανθρωπολογικό και όχι έμφυλο. Μπορεί η ανδρική εξουσία να προσέδωσε κάποια ιδιαίτερα στοιχεία στην εξουσία για χιλιετηρίδες, σε αυτό δεν διαφωνώ, αλλά η βάση της εξουσίας είναι η καταπίεση και όχι το φύλο που την ασκεί, Αυτό είναι το δικό μου συμπέρασμα.

Σχολιο.- Πρόεδρος Δημοκρατίας: γυναίκα.

Πρόεδρος Αρείου Πάγου: γυναίκα.

Πρόεδρος ΣτΕ: γυναίκα.

Συντριπτική πλειοψηφία δικαστών: γυναίκες.

Πρώην διευθύνουσα ΔΝΤ: Κριστίν Λαγκάρντ.

Νυν διευθύνουσα ΔΝΤ: Kristalina Georgieva.

Πλουσιότερος έλληνας εφοπλιστής: Αγγελικούση Μαρία.

Πρωθυπουργός Φινλανδίας που έβγαλε την χώρα από την ουδετερότητα και την έβαλε στο ΝΑΤΟ: γυναίκα.

Να αγωνιστούμε για περισσότερη γυναικεία εξουσία;! Τι λες;

Διακρίνω μίσανδρο φροϋδικό σύμπλεγμα...

Σχολιο.- Η εξουσία υπάρχει για να εξυπηρετει τα συμφεροντα μιας συγκεκριμένης τάξης. Όταν είναι λαική εξουσία, εξυπηρετεί τα συμφέροντα του λαού έχουμε υπαρκτό σοσιαλισμό. Όταν έχουμε καπιταλισμό, εξυπηρετεί τα συμφέροντα της αστικής τάξης, των κεφαλαιοκρατών. Και σήμερα της χρηματιστηριακής τεχνοφεουδαρχίας.

Τα υπόλοιπα ειναι καθρεφτακια για ιθαγενείς. Καταφερνει το συστημα να ενσωματώνει με τον πιο ακινδυνο τρόπο τα αιτήματα για ισοτητα.

Σχολιο.- Οι γυναίκες στην εξουσία έχουν συχνά αποδειχθεί πιο αμείλικτες και αιμοβόρες εε σχέση με αντίστοιχους άνδρες... κι όχι επειδή "ο κόσμος είναι ανδροκρστούμενος και πρέπει να προσαρμοστούν στα φαλλοκρατικά πρότυπα" κι άλλες τέτοιες απολίτικες, φεμιναζιστικές, μισανδρικές ανοησίες αλλά επειδή έτσι είναι η ΦΥΣΗ της εξουσίας: αδυσώπητη, ταξική και άφυλη.

Η γυναίκα που αποκτά εξουσία δεν γίνεται άνδρας αλλά εξουσιαστής, μια ιδιότητα πέρα και πάνω από φύλα που υπόκειται στους νόμους των κοινωνικών προτσές και του πολέμου γιατί η πολιτική δεν είναι τίποτε άλλο παρά η συνέχιση του πολέμου με άλλα μέσα.

Όσο για το "πώς θα ήταν ο κόσμος αν κυβερνούσαν οι γυναίκες", αυτά είναι νεοφιλελεύθερα, αποπροσανατολιστικά φληναφήματα με σκοπό να ρίχνουν φαρμάκι στις ήδη διαταραγμένες σχέσεις ανδρών και γυναικών στη Δύση: το νεοφιλελεύθερο διαίρει και βασίλευε ακόμη και σε επίπεδο σχέσεων των 2-φύλων-που-για-τον-ίδιο-λόγο-τα-έκαναν-62.

Προσωπικά ως άνδρας δε, ανατριχιάζω στην ιδέα να ασκούν εξουσία γυναίκες σε πλαίσια απολυταρχίας, παλαιάς ή σύγχρονης επειδή πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό φρικτά παραδείγματα από Ειρήνη Αθηναία, Θεοφανώ και Μ.Αικατερίνη έως Ελισάβετ Α', Βικτώρια, Θάτσερ και Ούρσουλα φον ντερ ναζί που σέρνει τώρα ολόκληρη ήπειρο σε παγκόσμιο πόλεμο.

Άραγε οι φεμινίστριες/φεμινισμένες ΠΩΣ θα ένοιωθαν αν ο κόσμος ΤΕΛΕΙΩΝΕ με ένα ωραίο πυρηνικό όλεθρο ενώ οι γυναίκες έχουν την εξουσια; πώς θα το έβλεπαν; ως την απόλυτη πραγμάτωση της ισότητας των 2 φύλων;

Πιθανόν, έτσι που είναι.

Σχολιο.- Ακριβώς η εξουσία είναι άφυλη.

Σχολιο.- Η πατριαρχεία είχε ισχύ για χιλιετηρίδες, σε αυτό συμφωνώ, Στην Δύση αυτό έχει ανατραπεί εδώ και 50χρόνια περίπου ή πάντως η κυρίαρχη τάση τα τελευταία είκοσι χρόνια είναι να ανατραπεί. Η άρνηση αυτής της εξέλιξης, το να συνεχίζεις να μιλάς για πατριαρχεία,  είναι ανιστορική και σαφώς αβάσιμη. Τουλάχιστον στην Δύση, εκτός αν συμβούν τελείως απρόβλεπτα πράγματα, οι γυναίκες συν οι feminities , όπως λέγεται ακαδημαϊκά (λοατ, άτομα χωρίς δυαδικό φύλο κλπ) θα κατέχουν την μεγάλη πλειοψηφία των διευθυντικών και κυβερνητικών θέσεων. Εφόσον υπάρχει εξουσία αυτό συνεχίζει να είναι αρνητικό. Απλώς η μετάβαση από μια απολυτότητα σε μια άλλη δημιουργεί έντονες συγκρούσεις, αυτό είναι πολιτικά και ιστορικά βάσιμο, αλλά αυτό δεν είναι πρόοδος. Δυστυχώς, η ιδεολογική τοποθέτηση συχνά αποκρύπτει την πραγματικότητα. Να απαριθμήσω για την ΕΕ; φον ντερ Λάυεν, Μελόνι, Λεπέν ( και η Λεπέν γυναίκα είναι), η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας, η Υπεξ της Γερμανίας Μπέρμποκ σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο (που είναι και "σκυλί του πολέμου"), πολλές πρώην πρωθυπουργοί της Γαλλίας, η Μέρκελ , η Τερέζα Μέι- στη Ελλάδα είμαστε πιο "πίσω" ως προς αυτό,αλλά είναι θέμα χρόνου μόνο.Κατά την γνώμη μου, αυτή είναι η ιστορική τάση. Η πανουργία της Ιστορίας είναι ότι η αρσενική και η θηλυκή εξουσία,και πιθανόν και η εξουσία μη ετεροφυλόφιλου προσανατολισμού ή η εξουσία από μη λευκούς δεν διαφέρουν ποιοτικά. Αυτό που θα διέφερε ποιοτικά θα ήταν η συμπερίληψη στην άρνηση της εξουσίας , όχι στην άσκησή της.

Σχολιο.- Ξέπλυμα της άρχουσας τάξης μέσα από κίβδηλο αστικό φεμινισμό.

Οι Αγγλοσάξονες το ονομάζουν pinkwashing

Σχολιο.- Σημασία δεν έχει ποιος κυβερνά τον κόσμο, αλλά το ότι δεν πρέπει να κυβερνάται από κάποιους (άντρες ή γυναίκες), αλλά να υπάρχει αντιπολίτευση χωρίς να χτυπιέται και να καταστέλεται από την εξουσία  και προπαντώς πάντα να ελεγχεται από το λαό ο οποίος θα εισακούγεται από την εξουσία.

Σχολιο.- Για του λόγου το αληθές, οι γυναίκες δικαστές είναι ηδη η πλειοψηφία...

Σχολιο.- Μάλλον προωθούν κυρίες.. σε στρατηγικές θέσεις και προηγείται μασάζ της κοινής γνώμης....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χιλιάδες οι αγωγές Ελλήνων φορολογουμένων, στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για ηλεκτρονικές απάτες.

Οι Εισαγγελείς, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ....

Σχολιο.- οι απατεώνες είναι στα εδρανα

Σχολιο.- Η πολιτικη της αλητειας!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ένα μετά το άλλο ξεφυτρώνουν τα προσωπικά ινστιτούτα των σύγχρονων μεγάλων πολιτικών προσωπικοτήτων. Μετά απ' αυτό του Τζίφρα, σκάει μύτη και άλλο, του εξ Αμερικής Ουρανοκατέβατου Πουστάρα Πουθενά Ψαροκασέλα. 

Κάτι που ήταν αδιανόητο για έναν Ηλιού, έναν Σβώλο, έναν Γλέζο, έναν Φλωράκη, έναν Δρακόπουλο ή και για έναν Κύρκο. Ακόμα και για τον Ανδρέα Παπανδρέου, που συστάθηκε κάποιος οργανισμός στο όνομά του, μόνο όταν έφυγε απ' τη ζωή. 

Ο tempora ο mores!

Σχολιο.- Μην ξεχνάμε και το ίδρυμα Σαμαρά με πρόεδρο... την σύζυγο του Σαμαρά.

Σχολιο.- Και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη φτιάχτηκε ενώ ήταν ακόμη εν ζωή. Αλλά προφανώς αυτοί ανήκουν σε άλλο κόσμο και καλά κάνουν οι άνθρωποι.

Σχολιο.- Καταλαβαίνω το επιχείρημα απλά αυτό με την σύζυγο είναι πολύ αστείο για να το αφήσω να πέσει κάτω.

Σχολιο.- Από νέος έδειχνε τι θα γινόταν, το τσόκαρο…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα για την Ειρήνη, τη Δικαιοσύνη, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη", ο επίσημος τίτλος.

I rest my case.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ..στον νεροχύτη της ιστορίας κινούνται όπως τα τελευταία απόνερα που στραγγίζουν.Με την "χημική συγγένεια" τους συγκλίνουν σε μιά τελευταία σταγόνα απομειούμενου απόνερου προς ενιαίο "κόμπο εξαφάνισης". Κι ο Κασσέλ...δηλώνει υποψήφιος στον-εάν συμφωνηθεί- "νέο"(με παλιά όσπρια) φορέα της ουσιωδώς ανύπαρκτης(πολιτική απάτη) "κεντροαριστεράς"(σαν το βλέμμα του αλλοίθωρου...λίγο φάλτσο προς κέντρο με αριστερή σκίαση της δεξιάς απόκλισης).Γεια σας ευγενικοί χειροκροτητές



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ορκίστηκαν οι πραιτοριανοί επίορκοι της "νέας" ακυβερνήτου πως θα τηρούν το σύνταγμα...που έχουν κουρελιάσει.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν θέλουμε άλλη "τουριστική ανάπτυξη".Θέλουμε να αξίζει η ζωή γύρω απ' τα σπίτια μας...

Σχολιο.- Και ποιος σου είπε ότι θέλουν να έχεις σπίτι;;;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλούνται τα δικαιωματιλίκια να μοιράσουν κούκλες στα παιδιά των Παλαιστινίων..και σημαίες "καταδικάζουμε την βία απ' όπου κι άν προέρχεται". Άα..μην ξεχάσω...να διακηρύξουν στις γυναίκες του Αφγανιστάν το "δικαίωμα" στην μπούργκα, ό χι μόνο στη Γαλλία...Άει σιχτίρ πρακτοριλίκια...Καλημέρα ταξιδευτές..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



600.000 χιλιάδες νεκροί συνεχίζουν να συμμετέχουν στις εκλογές βγάζοντας μαζί με τις επιστολές ψήφους πρώτο κόμμα την ΝΔ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΝΔ κυβερνάει με ένα 11% πραγματικό ποσοστό του εκλογικού σώματος και αυτό με νοθεία από τις επιστολικές ψήφους!

ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από όλα τα κόμματα που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, ο μόνος που μιλάει για νοθεία των εκλογών είναι ο Βελόπουλος.

Αυτό σας προβληματίζει καθόλου ή απλά βολεύει να θεωρείτε τον Βελόπουλο γραφικό και το προσπερνάτε;

https://www.youtube.com/watch?v=N_jZI3diUvc

σχολιο.- κυρτσος επίσης ..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουν κατέβει από όλο το Τικ Τοκ τα βίντεο που δείχνουν τον γιο του Μαρινάκη να παρεκτρέπεται και να φέρεται με άσχημο τρόπο στην Φουρέιρα.

Με πρακτική της μαφίας, ο Καραπαπάς επιχείρησε να πετύχει το ίδιο με τον Στέφανο Χίο (ο οποίος προφανώς τον έγραψε).

Όλα αυτά στην Ελλάδα της δημοκρατίας, της χώρας του Φωτός.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το ίδιο Σιωνιστικό-Νατοικό μαγαζί τα λέγαν κάποιοι, αλλά κάποιοι δεν πιστεύανε....

Ο Υφυπουργάκος Αγροτικής Ανάπτυξης Κελέτσης παίρνει πούλο γιατί δεν ψήφισε το νομοσχέδιο της νέας θρησκείας που εφηύραν οι Τραπεζίτες για να διασπείρουν διχόνοια στις κοινωνίες της Δύσης

Ανασχηματισμός: «Λυπάμαι που δεν ψήφισα τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια» λέει ο Στ. Κελέτσης

Στη μη υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια απέδωσε ο Σταύρος Κελέτσης την αντικατάστασή του από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αισιόδοξο μήνυμα μετά τον εκ βαθέων ανασχηματισμό. 

Ήδη έπεσε η τιμή της φέτας και του λαδιού κατά 2 ολόκληρα λεπτά του €.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



#ΤΕΜΠΗ_ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

VIDEO ΣΟΚ ΑΠΟ DRONE ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ, 

ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ 

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ 

(ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ…) 

ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΥΖΕΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΗΔΗ ΔΟΥΛΕΙΑ …

#ΤΕΜΠΗ_ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

#ΝΔ_ΜΑΦΙΑ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Έχουμε και μια τιμή (σε ευρώ)

Πουτάνα ονομάζεται αν παίρνει 50 ευρώ. Αν παίρνει πάνω από χιλκιάρικο ονομάζεται καλλιτέχνις.

Σχολιο.-  Εσκος σύντροφε. Η woke κουλτούρα την ονομάζει εργαζόμενη του σεξ

Σχολιο.- εργαζομένη του σεξ είναι μόνο η τρανσσσσ που γενήθηκε άνδρας . Αι γυναικαι θεωρούνται καλιτεχνιδαι

Σχολιο.-  "ΙΕΡΌΔΟΥΛΕΣ" όχι ότι  κι'οτι!!

Σχολιο.- αναφέρεσαι στις .... του 50ευρου ??? γιατί τις άλλες τις ονομάζουν καλιτεχνικά ινφλουένσερσσσσς



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μητσοτάκης πήρε 1,1εκατ. ψήφους...

Η Καρυστιανού συγκέντρωσε πάνω από 1,5εκατ. υπογραφές.

Ποιός έχει πιο ισχυρή λαϊκή εντολή; 

Αναρωτιέμαι



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητάει την περαιτέρω διερεύνηση των καταγγελιών για νοθεία στις Ευρωεκλογές.

Υπάρχει σοβαρή αναντιστοιχία του εκλογικού αποτελέσματος με τα αποτελέσματα της επιστολικής ψήφου, τα οποία δίνουν στην ΝΔ 40%.

Το ΚΚΕ τι κάνει ακριβώς;

Σχολιο.- Το ΚΚΕ ήταν το πρώτο που έθεσε θέμα και κατήγγειλε την διαδικασία.

Και μην ξεχνάμε ότι ήταν το μόνο κόμμα που ψήφισε κατά της επιστολικής ψήφουν.οταν όλα τα υπόλοιπα κόμματα την είδαν θετικά. Στο ερώτημα λοιπόν ,''τι κάνει το ΚΚΕ'',απαντώ ότι τα πάντα μόνο το ΚΚΕ τα κάνει.

''Η ολοκλήρωση των ευρωεκλογών επιβεβαίωσε περίτρανα τις ενστάσεις που εξαρχής είχε καταθέσει το ΚΚΕ για την επιστολική ψήφο και δικαίωσε την άρνησή του να στηρίξει μια διάτρητη διαδικασία, όπως πιστοποιούσε η διεθνής εμπειρία από χώρες που έχει εφαρμοστεί και όπως τελικά αποδείχτηκε και στην περίπτωση της Ελλάδας.

Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παρατηρήθηκαν παρατυπίες που εγείρουν σοβαρές αμφιβολίες και ερωτήματα.

Σε πρώτο στάδιο ήταν η διαρροή των προσωπικών στοιχείων επικοινωνίας εκλογέων του εξωτερικού, που πέρασαν απ' το υπουργείο Εσωτερικών στα χέρια της ευρωβουλευτή της ΝΔ Αννας - Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία τα αξιοποίησε φυσικά για την προεκλογική της εκστρατεία. Παρά τις φαιδρές της δικαιολογίες, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καταλόγισε ευθύνες και πρόστιμα, ωστόσο η ζημιά είχε ήδη γίνει και ουδείς εγγυάται ότι δεν θα επαναληφθεί.

Στη συνέχεια, στο στάδιο της παραλαβής του υλικού υπήρξαν πολλές καταγγελίες για μη παραλαβή φακέλων ή για αδυναμία αποστολής τους όχι με ευθύνη των εκλογέων αλλά των εταιρειών κούριερ στις οποίες η κυβέρνηση εκχώρησε τη διαδικασία αποστολής και παραλαβής της επιστολικής ψήφου. Δεν υπήρξε καν πρόβλεψη από πλευράς του υπουργείου Εσωτερικών για δυνατότητα επαναποστολής φακέλου όταν χάνεται με ευθύνη της εταιρείας (!) ή όταν ο εκλογέας παραλαμβάνει ελλιπή φάκελο (π.χ. λείπει ο φάκελος ψηφοφορίας).

Ορισμένες απ' τις καταγγελίες που έγιναν στη φάση αυτή αφορούσαν: Φακέλους που παραδόθηκαν σε άλλες μέρες και ώρες από αυτές που είχαν συμφωνηθεί με τον εκλογέα, φακέλους που χάθηκαν από τις εταιρείες κούριερ και ο εκλογέας θα έπρεπε να λύσει το πρόβλημα μόνος του, φακέλους που δεν μπορούσαν να παραληφθούν από τον εκλογέα στη συγκεκριμένη ώρα που απαιτεί η εταιρεία (π.χ. γιατί εργάζεται), με αποτέλεσμα ο φάκελος να επιστρέφεται στο ΥΠΕΣ χωρίς τη δυνατότητα επαναποστολής! Φακέλους που παραδόθηκαν χωρίς καμία ταυτοποίηση, που αφήνονται ακόμα και έξω από το διαμέρισμα που έχει δηλωθεί ως διεύθυνση (!) και πολλά άλλα ακόμα.

Το αποκορύφωμα ήταν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το τελικό στάδιο της παραλαβής των φακέλων. Εκεί διαπιστώθηκε ότι παραλήφθηκε πλήθος εκλογικών φακέλων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου (ν. 5083/2024) για την έγκυρη διαδικασία ψηφοφορίας με επιστολική ψήφο (ανοιγμένοι ή με φθορές φάκελοι επιστροφής επιστολικής ψήφου), με αποτέλεσμα αφενός αυτοί να μην καταμετρηθούν και αφετέρου να μην ενημερωθούν έγκαιρα οι εκλογείς ότι ο φάκελός τους δεν παραδόθηκε για να μπορέσουν να ψηφίσουν έστω με φυσική παρουσία.

Ακόμα ότι χιλιάδες φάκελοι επιστροφής επιστολικής ψήφου δεν περιλάμβαναν όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα (υπεύθυνη δήλωση / στοιχεία ταυτότητας). Συνολικά, περίπου 27.000 ψήφοι έφτασαν αλλά δεν καταμετρήθηκαν γιατί έλειπαν βασικά νομιμοποιητικά έγγραφα. Το παράδοξο είναι πως αυτές οι ψήφοι δεν καταχωρήθηκαν στα άκυρα αλλά στην ...αποχή!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άλλη μια νέα πρόταση Ειρήνης στην Ουκρανία από τον Πούτιν!

Ο Ρώσος πρόεδρος έθεσε ακομα τις προυποθέσεις για να καθίσει η Μόσχα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία για την κατάπαυση πυρός. 

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως το Κίεβο πρέπει:

-να αποσύρει τα στρατεύματά του από όλες τις κατεχόμενες περιοχές (Ζαπορίζια, Χερσώνα, Ντονμπας και Ντονέτσκ) 

-ένας άλλος όρος θα πρέπει να είναι η δήλωση του Κιέβου ότι αποκηρύσσει τις προθέσεις του να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. 

“Είμαστε έτοιμοι να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμη και αύριο» είπε μεταξύ άλλων ο Πούτιν. «Μόλις το Κίεβο δηλώσει ότι είναι έτοιμο για μια τέτοια απόφαση και αρχίσει μια πραγματική απόσυρση των στρατευμάτων από αυτές τις περιοχές, καθώς επίσης και να γνωστοποιήσει επίσημα την εγκατάλειψη των σχεδίων ένταξης στο ΝΑΤΟ, η δική μας πλευρά θα ακολουθήσει αμέσως, κυριολεκτικά στο ίδιο λεπτό, την εντολή για παύση πυρός και έναρξη διαπραγματεύσεων... επαναλαμβάνω, θα το κάνουμε αυτό αμέσως. Οι όροι μας είναι πολύ απλοί. Αν η Δύση και το Κίεβο αρνηθούν, θα καταστεί δική τους ευθύνη για την αιματοχυσία. Η Μόσχα δεν θέλει το πάγωμα των συγκρούσεων στην Ουκρανία, αλλά τον τερματισμό τους”.

Σχολιάζοντας τη δεκαετή συμφωνία ασφαλείας που υπέγραψαν ΗΠΑ και Ουκρανία στη σύνοδο της G7, ο Πούτιν έκανε λόγο για «μπλόφα», για μια συμφωνία ασήμαντη, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταρρεύσει. 

«Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, η Ουκρανία σύναψε ένα πακέτο δύο συμφωνιών με μια σειρά ευρωπαϊκών χωρών, τώρα εμφανίστηκε ένα παρόμοιο έγγραφο με τις Ηνωμένες Πολιτείες... Εάν αργότερα πραγματοποιηθεί μια σοβαρή νομική εξέταση μιας τέτοιας συμφωνίας, σίγουρα θα προκύψει το ερώτημα: ποιος υπέγραψε αυτά τα έγγραφα και με ποια εξουσία. Αποδεικνύεται ότι όλα αυτά είναι μια μπλόφα: η συμφωνία είναι ασήμαντη και το όλο οικοδόμημα θα καταρρεύσει»

,δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Πούτιν αμφισβήτησε τη νομιμότητα της παρουσίας του Ζελένσκι στην προεδρία της Ουκρανίας. 

«Η προεδρική θητεία του προηγουμένως εκλεγμένου επικεφαλής της Ουκρανίας έχει λήξει, μαζί με τη νομιμοποίησή του, η οποία δεν μπορεί να αποκατασταθεί με κανένα τέχνασμα»

, είπε και συνέχισε, χαρακτηρίζοντας «σόου» την ακύρωση των προεδρικών εκλογών στην Ουκρανία. 

«Η σημερινή τραγική σελίδα στην ιστορία της Ουκρανίας ξεκίνησε με τη βίαιη κατάληψη της εξουσίας, το αντισυνταγματικό πραξικόπημα του 2014. Η πηγή του σημερινού καθεστώτος του Κιέβου είναι ένα ένοπλο πραξικόπημα.Και τώρα ο κύκλος κλείνει»

είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

-Το Κίεβο απέρριψε ΑΜΕΣΩΣ τη νέα ειρηνευτική πρόταση από τη Ρωσία.

-Ο Mykhailo Podolyak, σύμβουλος του επικεφαλής του γραφείου του πρώην προέδρου της Ουκρανίας, υποστήριξε ότι η νέα πρωτοβουλία του Πούτιν για την επίλυση της σύγκρουσης φέρεται να μην περιέχει μια "πραγματική ειρηνευτική πρόταση".



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έθεσε τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία

«Ο εγωισμός και η αλαζονεία της Δύσης μας έχουν φτάσει κοντά στο σημείο χωρίς επιστροφή» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος

14.06.2024 | 13:52

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια συνάντησης με την ηγεσία του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, ανέφερε τους όρους που θέτει για την κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία και την έναρξη διαπραγματεύσεων.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι οι δυτικές χώρες με την αλαζονεία και τον εγωισμό τους έχουν οδηγήσει την κατάσταση σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, οι δυτικοί πολιτικοί με τον «υπερβολικό τυχοδιωκτισμό» τους ζητούν να προκληθεί στρατηγική ήττα στη Ρωσία, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο οπλοστάσιο πυρηνικών όπλων. Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει φέρει τον κόσμο κοντά σε μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση.

Ο Πούτιν έθεσε συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να καθίσει η Μόσχα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία:

Η απόσυρση των ουκρανικών στρατευμάτων από όλες τις υπό ενσωμάτωση περιοχές, συμπεριλαμβανομένων της Ζαπορίζια, Χερσώνας, Ντονμπάς και Ντονέτσκ (ήδη μεγάλο μέρος αυτών έχουν ενσματωθεί πλήρως κατόπιν δημοψηφισμάτων στην Ρωσική Ομοσπονδία), και η δήλωση του Κιέβου ότι αποκηρύσσει τις προθέσεις του να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ είναι οι κύριες δύο προϋποθέσεις.

Μόλις η Ουκρανία λάβει αυτά τα μέτρα, η Ρωσία θα είναι έτοιμη να προχωρήσει σε κατάπαυση του πυρός και να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την επίλυση της κρίσης.

«Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι ήταν η Ουάσιγκτον εκείνη που υπονόμευσε τη στρατηγική σταθερότητα ανακοινώνοντας τη μονομερή αποχώρηση από τη Συνθήκη για την Αντιβαλλιστική Πυραυλική Προστασία και το πρόγραμμα παρακολούθησης Open Skies.

Μαζί με τις χώρες του ΝΑΤΟ κατέστρεψαν το επί δεκαετίες σύστημα μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης και ελέγχου των όπλων στον ευρωπαϊκό χώρο.

Τελικά, ο εγωισμός και η αλαζονεία των δυτικών κρατών οδήγησαν στη σημερινή εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση πραγμάτων. Έχουμε φτάσει -και αυτό είναι απαράδεκτο – κοντά στο σημείο χωρίς επιστροφή», δήλωσε ο Β.Πούτιν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο εγωισμός και η αλαζονεία των δυτικών κρατών έχουν οδηγήσει στη σημερινή κατάσταση των πραγμάτων, ο κόσμος έχει φτάσει κοντά στο σημείο χωρίς επιστροφή, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε την Παρασκευή με την ηγεσία του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι ήταν η Ουάσιγκτον εκείνη που υπονόμευσε τη στρατηγική σταθερότητα ανακοινώνοντας τη μονομερή αποχώρηση από τη Συνθήκη για την Αντιβαλλιστική Πυραυλική Προστασία, την κατάργηση των πυραύλων μεσαίου και μικρότερου βεληνεκούς στον ανοικτό ουρανό. Μαζί με τους δορυφόρους του ΝΑΤΟ κατέστρεψαν το επί δεκαετίες σύστημα μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης και ελέγχου των όπλων στον ευρωπαϊκό χώρο. Τελικά, ο εγωισμός και η αλαζονεία των δυτικών κρατών οδήγησαν στη σημερινή εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση πραγμάτων. Έχουμε φτάσει -και αυτό είναι απαράδεκτο - κοντά στο σημείο χωρίς επιστροφή», 

δήλωσε ο Πούτιν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι εκκλήσεις να προκληθεί στρατηγική ήττα στη Ρωσία, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο οπλοστάσιο πυρηνικών όπλων, καταδεικνύει τον «υπερβολικό τυχοδιωκτισμό των δυτικών πολιτικών».

“Η κρίση σχετικά με την Ουκρανία δεν είναι σύγκρουση μεταξύ δύο κρατών. 

Πολύ περισσότερο, δύο λαών που προκαλούνται από κάποια προβλήματα μεταξύ τους. Αν ήταν έτσι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί, που μοιράζονται κοινή ιστορία και πολιτισμό, πνευματικές αξίες, εκατομμύρια συγγενικούς και οικογενειακούς ανθρώπινους δεσμούς, θα είχαν βρει έναν τρόπο να διευθετήσουν δίκαια τα όποια ζητήματα και διαφωνίες. 

Αλλά αυτό δεν ισχύει. 

Οι ρίζες της σύγκρουσης δεν βρίσκονται στις διμερείς σχέσεις. 

Τα γεγονότα στην Ουκρανία είναι άμεσο αποτέλεσμα της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής ανάπτυξης στα τέλη του εικοστού και στις αρχές του εικοστού πρώτου αιώνα. 

Η επιθετική, άκομψη και απολύτως τυχοδιωκτική πολιτική που ακολουθούσε και ακολουθεί η Δύση όλα αυτά τα χρόνια, πολύ πριν ξεκινήσει η ειδική στρατιωτική επιχείρηση.”



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης –μετά την εντυπωσιακή αποδυνάμωσή του στο εσωτερικό– βρίσκεται ενώπιον μιάς σημαντικής απόφασης, η οποία θα έχει επιπτώσεις στην εθνική οικονομία αλλά όπως έχεις αποδείξει δεν τον ενδιαφέρει η Ελλάδα και οι έλληνες. Καλέιται λοιπόν, να δωσει 2 δισ. ευρώ στο ναζιστικό καθεστώς Ζελένκσι για να συνεχίσει καταστρέφει την χώρα του.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, οι G7 πρόκειται να δώσουν επιπλέον δάνειο 50 δισ. δάνειο στην Ουκρανία απο τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία των δυτικών τραπεζών, το οποίο σε απλά λαϊκά είναι αλητεία!

Κι ενώ η για την μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και την καταπολέμηση της ακρίβειας δεν υπάρχουν λεφτά, επειδή είπε ότι «ξεράθηκαν τα λεφτόδεντρα» – Για το ναζιστικό καθεστώς Ζελέσνκι που η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι κατά του πολέμου, υπάρχουν!

Έως πότε θα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τον αδιέξοδο πόλεμο των δυνάμεων του νέου άξονα;

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει ως την σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον, στις 9 Ιουλίου, να έχει αποφασίσει αν συναινεί ή διαφωνεί με την, προ τριμήνου, πρόταση του γενικού γραμματέα Γ. Στόλτενμπεργκ για την ενίσχυση της Ουκρανίας με €100 δισ. την περίοδο 2025-2030.

Αν η πρωτοβουλία Στόλτενμπεργκ εγκριθεί, οι ελληνικές καταβολές, μέσω του κοινού προϋπολογισμού της Συμμαχίας, θα είναι πάνω από €200.000.000 ετησίως ή –συνολικά– €1 δισ. την πενταετία.[...]



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παναγιωτοπουλος Νικος :στο Υπουργείο Μαζικής Εισβολής Λαθροαφροασιατών και Εποικισμού της χώρας!

Κουμπάρος με τον Γιάννη Λαβράνο τον επιχειρηματία… με φαντάσματα εταιρείες και πλαστές ταυτότητες «δεξι χέρι» και ανιψιό του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη,

Παρέμεινε στο Υπουργείο η Βούλτεψη. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό το σούργελο η Δόμνα Μιχαηλίδου μετα την διεθνή ξεφτίλα με την λαμπαδηδρομία έμεινε εκτός Κυβέρνησης. Απέκλεισαν χρυσούς Ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές από την λαμπαδηδρομία, για να παρελάσει η Δόμνα !!! Άντε τωρα κορίτσι μου κράτα το μαρκούτσι γερά...τόση έπαρση !! μόνο να αηδιάσει κανείς μπορεί. Καπηλεύτηκε ακόμα και τις λαμπαδηδρομίες για λίγα ψηφαλάκια Δεν σεβάστηκες τίποτα;;; Ξεφτιλισες ότι πιο ιερό και όσιο μας απέμεινε...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ελληνικές οβίδες απειλούν ομογενείς μας στην Αζοφική»! Θανάσης Αυγερινός Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για την επιλογή του κ Αυγερινού

Ο κ Αυγερινός με την χειμαρρώδη τεκμηρίωση των γεγονότων κάνει μοναδική την ενημέρωση πού δικαιούται κάθε άνθρωπος

Υπάρχει ανάγκη για ποιο συχνή παρουσία του κ Αυγερινού ειδικά σε αυτή την γεωπολιτική συγκυρία



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δηλαδή στέλνουμε λεφτά ( Που δέν υπάρχουν ) στον αχυράνθρωπο για να σκοτώνει Έλληνες ομογενείς στην Μαριούπολη εκει που το βλαμμένο θα έχτιζε και ένα Νοσοκομείο για την ομογένεια...

Ο Ν. Δένδιας δήλωσε ότι η ελληνική ομογένεια στη Μαριούπολη δεν υφίσταται πλέον…

Η Μαρία Ζαχάροβα, προσκάλεσε τον Νίκο Δένδια (ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ) να επισκεφτεί την Μαριούπολη και να δει ότι υπάρχει Ελληνικη ομογένεια στην περιοχή, και τότε θα πρέπει να εξηγήσει στους Έλληνες γιατί στέλνει όπλα που μπορούν να σκοτώσουν Έλληνες και γιατι χρηματοδοτεί τον δολοφονο των Ελλήνων ;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σημίτης. Το μεγαλύτερο καθίκι που πέρασε από την χώρα, ο μεγαλύτερος ολετήρας (καταστροφέας) που "έστρωσε" κατά πολύ αυτά που ήρθαν μετά.

Σχολιο.- Ότι πιο σιχαμένο.

Σχολιο.- αυτός παρέδωσε τη χώρα στο Γερμανικό κεφάλαιο.

Αυτός σε συνεργασία με τον αδερφό του που ήταν πρόεδρος διαφύλαξης του Γερμανικού συντάγματος

Σχολιο.- τοποτηρητές της Γερμανίας, τα 2 αδέρφια Σημίτη. Μέσω Ζιμενς και όχι μόνο, έφαγαν πολύ χρήμα.

Σχολιο.- Αυτός κατάστρεψε την Ελλάδα

Σχολιο.- Και του μοιάζει ο γιος και στο σωματότυπο του γεροΣημίτη. Στα μυαλά είναι ίδιος και χειρότερος, όπως όλοι όσοι απόμειναν στο απεχθές ΠΑΣΟΚ του σήμερα. Ο Σημιτισμός είναι η επίσημη ιδεολογία πλέον του τρικομματικού αχταρμά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που οδηγεί όλο και πιο γρήγορα τη χώρα στον εκμηδενισμό.

Σχολιο.- Βλέπω  όλοι τον σχολιάζουν με τα καλύτερα λόγια! Αξιαγάπητος.... Η καταστροφή της Ελλάδας. Έστρωσε το δρόμο με τη Μίζενς , ήρθαν οι Ολυμπιακοί αγώνες, τα μνημόνια, το ΔΝΤ, πάει η Ελλάδα.

Σχολιο.- Αυτό το αρχ@δι δεν ψόφησε ακόμα;

Σχολιο.- όχι δυστυχώς



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο Μεγάλος Ανατολικός και όλα τα Τάγματα της Μασονίας της Γαλλίας δίνουν γραμμή για μη ψήφο στο κόμμα της Λεπέν! Φοβούνται ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΕ.

14/06/2024

Ο Μεγάλος Ανατολικός και όλα τα Τάγματα της Μασονίας της Γαλλίας δίνουν γραμμή για μη ψήφο στο κόμμα της Λεπέν! Φοβούνται ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΕ.

Παρέμβαση στις πρόωρες Βουλευτικές εκλογές στη Γαλλία από τους Μασώνους/Τέκτονες που λένε «όχι» στην «ακροδεξιά ιδεολογία του μίσους» και δίνουν γραμμή για μη ψήφο στο σχηματισμό της Λεπέν που κατεβάζει για πρωθυπουργό τον 28χρονο Ζορντάν Μπαρντελά που σάρωσε στις ευρωεκλογές και έριξε την κυβέρνηση.

Ανεξάρτητα με το που ανήκει ιδεολογικά ο καθένας η παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα εξωθεσμικού παράγοντα που κινείται στο ημίφως κεκλεισμένων των θυρών δεν μπορεί παρά να προκαλεί αίσθηση και ν΄αποτελεί στίγμα για τη Δημοκρατία. Επιχειρούν να καθορίσουν τις εξελίξεις.. Διαπλοκή κι εμπλοκή.. Κατεβάζουν προσχηματικό μανιφέστο για να σώσουν λένε τη Δημοκρατία αλλά στην ουσία για να διασώσουν την ΕΕ αφού η Δημοκρατία είναι νεκρή .. Είναι κρίσιμη η εκλογή φοβούνται Frexit..αλλά πιο πολύ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΕ..

Aν παρεμβαίνουν απροκάλυπτα και φανερά σε εκλογές πολύ περισσότερο απεργάζονται καταστάσεις εν κρυπτώ και παραβύστω όπως λειτουργούν.. Μυθεύματα τα περί συνωμοσιολογίας..

Βέβαια στη Γαλλία η Μασωνία θεωρείται θεσμός που οι ίδιοι διαδίδουν ότι πρέπει να τους  χρεώνεται η Γαλλική Επανάσταση και απολαμβάνει μιας εκτίμησης από το καθεστώς. Ωστόσο η Στοά όσο κι αν αυτοαποκαλείται Φιλοσοφική Εταιρεία και Σωματείο μετέχει στην πολιτική αναδεικνύει ηγέτες Ολάντ και Μακρόν που πήγαν δημόσια και προσκύνησαν το ”Ναό”. Ο όρος Ναός χρησιμοποιείται για τη Στοά όταν λοιπόν αποκαλούμε τη Βουλή ”Ναό της Δημοκρατίας” της προσδίδουμε μασονικά χαρακτηριστικά. Και η αναφορά Ναός έχει να κάνει με Ναό Σολομώντα όπου στηρίζεται ο μασωνικός μύθος για Χιράμ. Επίσης η γαλλική Στοά θεωρείται ότι έχει υποδουλώσει τη μισή Αφρική δια της μύησης των αρχηγών κρατών της και μέσω αυτών την χειραγωγεί και την απομυζεί πλιατσικολογεί..

Συγκεντρωμένοι στα κεντρικά γραφεία του Μεγάλου Ανατολικού της Γαλλίας, οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι αυτών των Ταγμάτων «ξεκινούν μια επίσημη έκκληση για την κινητοποίηση όλων των Ελευθεροτέκτονων, αδελφών» επιβεβαιώνοντας ότι «η ακροδεξιά είναι αδιέξοδο».

Τα κύρια γαλλικά μασονικά δόγματα εξαπολύουν κοινή έκκληση να πουν «όχι στο αναπόφευκτο της νίκης της ακροδεξιάς» και στην «ιδεολογία του μίσους», σε δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη. «Οι Ελευθεροτέκτονες, πάντα ανθεκτικοί στην απεχθή ύδρα της ακροδεξιάς, πιστοί στα ιδανικά της ελευθερίας, της ισότητας, της αδελφότητας, της ανεξιθρησκείας (τα οποία ιδανικά έχουν καταπατήσει οι ίδιοι οι μασόνοι  γιατί είναι  ναζιστές) ( σσ αλλά τον ΜΑΤΣ τον προσκυνούν τα μέλη από όλα τα δόγματα η Μασωνία δεν είναι μια θρησκεία αλλά η Υπερθρησκεία) , ξεσηκώνονται, αποφασισμένοι να συμμετάσχουν στην ανοικοδόμηση μιας δημοκρατικής ελπίδας για όλους», επιβεβαιώνει αυτή η κοινή έκκληση .

Αφού συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη στα κεντρικά γραφεία του Μεγάλου Ανατολικού της Γαλλίας, οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι αυτών των Ταγμάτων «ξεκινούν μια επίσημη έκκληση για την κινητοποίηση όλων των Ελευθεροτέκτονων, αδελφών και αδελφών» επιβεβαιώνοντας ότι «η ακροδεξιά είναι αδιέξοδο».

«Σκοτεινή ομάδα λαϊκιστικών κυβερνήσεων»

Διότι με αφορμή τις βουλευτικές εκλογές της 30ης Ιουνίου και της 7ης Ιουλίου, «ο κίνδυνος δεν ήταν ποτέ τόσο υψηλός να δούμε τη Γαλλία να εντάσσεται στην τάξη της σκοτεινής κοόρτης των λαϊκιστικών και εθνικιστικών κυβερνήσεων της ακροδεξιάς», προσθέτει το υπογεγραμμένο κείμενο του Guillaume Trichard (Μεγάλος Ανατολικός της Γαλλίας), Sylvain Zeghni (Ανθρώπινο Δίκαιο), Bernard Dekoker-Suarez (Universal Mixed Grand Lodge), Christiane Vienne (Μικτή Μεγάλη Στοά της Γαλλίας) και Jean-Jacques Moumdjian (Μικτή Μεγάλη Στοά Memphis-Misraïm) .

«Φέτος που τιμούμε τη μνήμη όσων έπεσαν για την ελευθερία μας μπροστά στο ναζιστικό ζυγό (τον οποίο ναζισμό οι ίδιοι οι μασόνοι υποστήριζαν) και το συνεργατικό καθεστώς, οι Τέκτονες δεν μπορούν να μείνουν σιωπηλοί μπροστά στην επιστροφή του ήχου των μποτών», προσθέτει το ανακοινωθέν. Ενώ «οι πιο αντιδραστικές δυνάμεις επιδιώκουν να έρθουν σε συμφωνία, με μοναδική φιλοδοξία να θέσουν υπό αμφισβήτηση όλα τα θεμελιώδη στοιχεία της φιλοσοφίας του Διαφωτισμού», οι υπογράφοντες υπογραμμίζουν ότι «δεν πρέπει πλέον απλώς να κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά να δράσουμε» και προτρέπουν να συγκεντρωθούν «στις 18 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. στο Παρίσι και σε όλους τους Ανατολικούς της Γαλλίας».( η είδηση είναι από τη Figaro)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΩΞΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Νέες κλήσεις από την αστυνομία για τις μεγάλες κινητοποιήσεις και τα μπλόκα

Να τρομοκρατήσει τους αγωνιζόμενους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους, που διεκδίκησαν με τον πολυήμερο, μεγάλο αγώνα τους το προηγούμενο διάστημα μέτρα επιβίωσής τους, απαιτώντας την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, επιχειρεί η κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο αυτό, απανωτά είναι τα κρούσματα «κλητεύσεων» αγροτοσυνδικαλιστών στην αστυνομία για να καταθέσουν στο πλαίσιο ερευνών για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις.

Ετσι, μετά τις κλήσεις στον Ρίζο Μαρούδα και τον Στέλιο Τσικριτσή, πρόεδρο και γραμματέα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας αντίστοιχα, σειρά παίρνουν άλλοι συνδικαλιστές για τη δράση τους και για άλλες κινητοποιήσεις.

Εδώ και μέρες δεκάδες είναι οι αγρότες που δέχονται τηλεφωνικές κλήσεις από το ΑΤ Αμαλιάδας, προκειμένου να «καταθέσουν στοιχεία» (χωρίς καν έγγραφη ειδοποίηση) σχετικά με μεγάλη αγροτική κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη το προηγούμενο διάστημα, σε μέρα μάλιστα που συνολικά ο λαός της είχε ξεσηκωθεί, απαιτώντας να μην κλείσει το Πρωτοδικείο της! Τη συγκεκριμένη μέρα, πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση έξω από το Πρωτοδικείο και συλλαλητήριο στην πόλη, κάτι που όπως φαίνεται ενόχλησε την κυβέρνηση, επιδιώκοντας να στήσει νέο αγροτοδικείο.

«Η προσπάθεια τρομοκράτησης δεν θα περάσει»

«Η προσπάθεια τρομοκράτησής μας δεν θα περάσει», σημειώνει με δηλώσεις του ο Θανάσης Βομπίρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας (ΟΑΣΗ), υπογραμμίζοντας: «Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι ξεσηκωθήκαμε και συνεχίζουμε γιατί δεν ικανοποιούνται τα δίκαια αιτήματά μας. Οι αιτίες που μας έβγαλαν στον δρόμο παραμένουν! Εμείς δεν θα κάνουμε πίσω, ούτε θα δώσουμε στοιχεία συναδέλφων μας όπως μας ζητούν! Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε στον δρόμο του αγώνα και καλούμε τους συναδέλφους μας να δυναμώσουν τους συλλόγους μας και τις κινητοποιήσεις μας! Ούτε βήμα πίσω!». Παράλληλα, εξέφρασε την αλληλεγγύη και συμπαράσταση και της ΟΑΣΗ στους διωκόμενους αγροτοσυνδικαλιστές της Ομοσπονδίας της Λάρισας, υπογραμμίζοντας: «Οι Ομοσπονδίες, οι Αγροτικοί Σύλλογοι, το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, όλοι εμείς που συμπορευόμαστε και με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, δεν πρόκειται να κατεβάσουμε τις σημαίες του αγώνα μας, ούτε θα αφήσουμε μόνους τους συναδέλφους μας που σήμερα διώκονται. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια γεγονότα. Ολες οι έως και σήμερα κυβερνήσεις ακολουθούν την ίδια τακτική απέναντί μας. Το μόνο που έχουμε να τους διαβεβαιώσουμε και αυτή τη φορά, είναι ότι θα "φάνε τα μούτρα" τους!».

Στον Εβρο

Τις κλήσεις σε απολογία των προέδρων των Αγροτικών Συλλόγων Ορεστιάδας, Νέας Βύσσας και Τριγώνου, καθώς και μελών των ΔΣ τους, καταγγέλλει επίσης η Τομεακή Επιτροπή Εβρου του ΚΚΕ.

Οι κλήσεις γίνονται από την αστυνομία για τις μεγάλες αγροτικές κινητοποιήσεις του χειμώνα στο μπλόκο του Ορμενίου και η Οργάνωση του Κόμματος σημειώνει:

«Μαζί με τα προβλήματα και την αγωνία των αγροτών για το εισόδημά τους, η "επόμενη μέρα" των ευρωεκλογών αποκαλύπτει ότι είναι ξανά εδώ η προσπάθεια τρομοκράτησης των αγωνιζόμενων αγροτών που αγωνίζονται για το δίκιο τους, η ποινικοποίηση των αγώνων τους», αναφέρει.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μαζικές λαϊκές διαδηλώσεις

Μεγάλες λαϊκές αντιδράσεις προκαλεί η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του νεοφιλελεύθερου λαϊκιστή Προέδρου της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι, καθώς στη Γερουσία ξεκίνησε την Τετάρτη η συζήτηση του νέου πακέτου λιτότητας του λεγόμενου «γενικού νόμου», που πέρασε με την ενισχυμένη ψήφο της αντιπροέδρου Β. Βιγιαροέλ.

Στους δρόμους έξω από το κοινοβούλιο που ήταν ζωσμένο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, σημειώθηκε βάρβαρη καταστολή με χρήση πλαστικών σφαιρών και κανονιών νερού, όπου περισσότερα από 20 άτομα συνελήφθησαν και δεκάδες ήταν οι τραυματίες, ανάμεσά τους και πέντε βουλευτές της αντιπολιτευόμενης «Ενωσης για την Πατρίδα».

Ο «γενικός νόμος» περιλαμβάνει σειρά μεταρρυθμίσεων για φορολογικά, για περαιτέρω ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, σειρά ιδιωτικοποιήσεων, μεταξύ άλλων του δημόσιου αερομεταφορέα «Aerolineas Argentinas».

Εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων κάνουν λόγο για πισωγύρισμα 50 χρόνων στα εργατικά δικαιώματα, που έχει ήδη οδηγήσει σε ραγδαία επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου, με μεγάλη υποτίμηση του νομίσματος πέσο (54%), «απελευθέρωση» τιμών και ενοικίων, κατάργηση επιδοτήσεων στις μεταφορές, στην Ενέργεια, περικοπές κοινωνικών δαπανών.

Από την πλευρά της, η κυβέρνηση ...περηφανεύεται ότι κατάφερε να τιθασεύσει τον πληθωρισμό στο 8,8% από το 25% πριν πέντε μήνες, ότι έχει το υψηλότερο πρωτογενές πλεόνασμα του πρώτου τριμήνου του έτους τα τελευταία 16 χρόνια και, όπως είπε ο Μιλέι, «τα επόμενα 40 χρόνια θα είναι η μεγαλύτερη υπερδύναμη».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 4 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Θα ξεκινήσουμε με την «ανεπιθύμητη» Κατερίνα Παπακώστα, αντιπρόεδρο της εξεταστικής που απέφυγε να καλέσει κρίσιμους μάρτυρες που θα έριχναν φως στη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών. Ναι την βουλεύτρια Τρικάλων που αναγκάστηκε να κρυφτεί στο λαγούμι της και να μην παραστεί στην παρέλαση που διεξήχθη στην εκλογική της περιφέρεια

Ο Ιάσων Φωτήλας, πλέον υφυπουργός πολιτισμού, είναι εκείνος που χωρίς ίχνος ντροπής παραδέχτηκε ανοιχτά πως η ΝΔ δεν επιθυμούσε τη διαβίβαση της δικογραφίας του εφέτη ανακριτή στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, λέγοντας μάλιστα πως «αν έρθει η δικογραφία, θα τιναχτεί η προανάκριση στον αέρα» προκαλώντας τότε κακό χαμό.

Παράλληλα, σε άλλη μία καίρια θέση, αυτή του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τοποθετήθηκε ένα ακόμα μέλος της περίφημης εξεταστικής επιτροπής, ο Κώστας Καραγκούνης.

Τέλος, μετά την απομάκρυνση του «αναστενάρη» Λευτέρη Αυγενάκη και του υφυπουργού Σταύρου Κελέτση την τιμητική να αναλάβει θέση υφυπουργού αγροτικής ανάπτυξης είχε ο Χρήστος Κέλλας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



€μVόλια: Πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν στις ΗΠΑ!

2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ και ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΣΙΑ)

Ο Δρ. Τζέιμς Θορπ και ο Δρ. Πίτερ Μπρέγκιν συμμετείχαν στο "Brannon Howse", για να συζητήσουν τις ενέσεις mRNA, τις τοξικές τους επιπτώσεις και τη σύνδεσή τους με την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (Cia) και το Υπουργείο Άμυνας.

Πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πεθάνει από τις σύριγγες "εμβολίων" mRNA κατά του Covid, είπε ο Δρ Μπρέγκιν. Αλλά αυτό που δεν έχει δημοσιοποιηθεί ευρέως, είπε, είναι ότι η Επιχείρηση "Warp Speed" ξεκίνησε από το Υπουργείο Άμυνας και την Cia κι όχι από το Γραφείο του Προέδρου.

Αυτά δεν τα έλεγαν οι συνωμοσιολόγοι;

Αυτοί που δεν πίστευαν στην μπιστήμη;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι περήφανος για τον παιδόφιλο γιο του...

Ο παιδόφιλος Χάντερ Μπάιντεν, σε φωτογραφία (με παιδάκια να του κάνουν μασάζ) από το προσωπικό του λάπτοπ...

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάιντεν για τον γιο του:

«Είμαι εξαιρετικά περήφανος για τον γιο μου Χάντερ.

Έχει ξεπεράσει έναν εθισμό.

Είναι ένας από τους πιο λαμπρούς και έντιμους άντρες που γνωρίζω»

Με δεδομένες τις γνωριμίες του Αμερικανού προέδρου -μεταξύ των οποίων κι ο κοκαϊνομανής μικρός φύρερ των ουκροναζί-, είμαστε σίγουροι ότι ο γιος του είναι, ίσως, ένας από τους πιο αξιοσέβαστους ανθρώπους του σιναφιού του!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Νικολίνα Νικολούζου μπορεί να γεννήθηκε αγόρι κατέκτησε όμως τον τίτλο του «My Style Rocks» ως γυναίκα

Ολοκληρώθηκε το 7ο «My Style Rocks» - «Μεγάλη νίκη για τα queer άτομα» δηλώνει ο πρώην «Νίκος»

14.06.2024 | 22:03