Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Σαββατο 15 Ιουνιου 2024


Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από το υποτιθέμενο ναυάγιο της Πύλου. Μία φτιαχτή ιστορία που επιννοήθηκε για να στρέψει τα βλέμματα μακριά από τις πολύ σημαντικές αποκαλύψεις για τις σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με την Μαφία που κόστισε την ζωή σε δύο ανθρώπους, τον Βασίλη Ρουμπέτη και τον γιο του πρώην φύλακα της οικογένειας Μητσοτάκη που είχε βγει και είχε μιλήσει στον Στέφανο Χίο αποκαλύπτοντας τα πάντα.

Το υποτιθέμενο ναυάγιο της Πύλου ήταν και αυτό που άνοιξε τον δρόμο για να κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος και να ματαιωθεί έτσι το προγραμματισμένο debate των πολιτικών αρχηγών, στο οποίο αναμένονταν να τεθεί το θέμα από τον Βελόπουλο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα ποσοστά κρύβουν την πανωλεθρία Μτστκη.

Σχεδόν 1,3 ψηφοφόροι τού 'φυγαν.

Έχασε το 60% των ψηφοφόρων της ΝΔ σε έναν χρόνο.

Η ήττα του ήταν πολύ μεγαλύτερη από του Μικρόν και του Σουλτς!

Γιατί όμως δεν φαίνεται?

Διότι,

φρόντισαν γι αυτό οι Αποχίτες!

Οι τύποι αυτοί πήραν 1,6 εκ ψήφους. 

Αν είχαν ψηφίσει μόνο 500.000 από δαύτους άλλα κόμματα, το ποσοστό του Μ. θα ήταν 15%! Από 41 στο 15, για σκεφτείτε το. Για σκεφτείτε αν 1εκ απ τα εκλογικά αυτά ζόμπι εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους, ψηφίζοντας οποιοδήποτε άλλο κόμμα/τα? Το ποσοστό του θα έπεφτε κάτω του 10%!

Του έδωσαν το φιλί της ζωής.

Είναι το πραγματικό κόμμα του Μτστκ! Συμμετέχουν μη συμμετέχοντας. Καθορίζουν δραστικά το ποιος κυβερνάει.

Τα πολιτικά αυτά φρικιά, η χρυσή εφεδρεία του καθεστώτος, το εξ απορρήτων εκλογικό σώμα του καθεστώτος ενεργοποιήθηκε πάλι.

Τα εκλογικά αυτά υβρίδια έσωσαν το εν Ελλάδι παράρτημα του κόμματος του πολέμου και της σωστής πλευράς της ιστορίας.

Ξέπλυναν τα εγκλήματα της πανδημίας, των Τεμπών και της Πύλου. Ξέπλυναν το έγκλημα των ανεμμογεννητριών στα παρθένα βουνά, τη σφαγή των συνταγματικών δικαιωμάτων. Νομιμοποίησαν την ποινικοποίηση της έκφρασης, τη λεηλασία του κράτους από τις συμμορίες των νεοκοτζαμπάσηδων, τη φτωχοποίηση του λαού, την εξαθλίωση της νέας γενιάς, τη γενοκτονία των αγέννητων, τη δημογραφική συρρίκνωση του Γένους. Δικαίωσαν τη σφαγή της Γάζας και τη Νατοϊκή εκατόμβη της Ουκρανίας. Προωθούν τη νεοταξίτικη ατζέντα και τον παγκόσμιο πόλεμο.

Και όλα αυτά γιατί?

Γιατί λένε "όλοι το ίδιο είναι".

Κι αυτοί ίδιοι είναι?

Τα θλιβερά αυτά σαδομαζοχιστικά ζόμπι, τα γεμάτα μισανθρωπισμό και εμπάθεια ανεβοκατεβάζουν όποιον θέλουν και θέλουν πάντα τον τύραννο. 

Καμμώνονται ότι είναι αντισυστημικοί, ενώ είναι γενίτσαροι του καθεστώτος. Καμουφλάρονται για να εξαπατήσουν και να παρασύρουν τους αφελείς στη διατεταγμένη τους υπηρεσία.

Θέλουνε λένε να απονομιμοποιήσουν το σύστημα. Ψεύδονται.

Το καθεστώς θα κυβερνήσει ακόμη και με την ψήφο ενός! Το συμφέρει η αποχή. Σας τά 'λεγα πέρυσι πριν τις εθνικές, αγρόν ηγόρασον. Απεδείχθη φέτος.

Όσο μεγαλύτερη είναι τόσο ανεβαίνει το ποσοστό του πρώτου. Ε, αυτόν εκλέγουν.

Ο κόσμος πρέπει να στοχαστεί βαθιά. Στις κοινωνίες δεν μπορείς να μη συμμετέχεις. Είναι στη φύση τους. Στις κοινωνίες η απουσία είναι παρουσία.

Όσοι σας λένε ότι πρέπει να καταργηθεί το πολιτικό σύστημα είναι ή αφελείς ή ύποπτοι.

Το πολιτικό σύστημα δεν καταργείται. Είναι η βαθιά δομή, η σκληρή κοίτη των κοινωνιών. Αυτό που αλλάζει είναι οι μορφές.

Σχολιο.- Συμφωνώ απολύτως με το κείμενο

Αν υπήρχε ενα στιβαρό κίνημα και δομές λαϊκές στις γειτονιές και συνελευσεις,δεν θα πήγαινα να ψηφίσω

.όμως αυτή την περίοδο των τελευταιων χρόνων υπάρχει μια οπισθοδρόμηση σε ότι αφορά το κινηματικό στρατόπεδο ,για να μην πιάσω τον κατακερματισμό και την αλληλοφαγωμαρα (το.ειδαμε ξεκαθαρα επί κοβιντ μνημονίου )μέσα σε αυτό

Και δεν εννοώ μόνο την Ελλάδα

Οπότε το να απέχει κάποιος χωρίς εναλλακτική πρόταση εξυπηρετεί μόνο την εξουσία και το κεφάλαιο



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όπως πολλοί θα γνωρίζουν, η Ζάρα Βάγκενκνεχτ πρώην Linke, μαζί με πολλά στελέχη επίσης πρώην Linke, έφτιαξε ένα νέο δικό της κόμμα. Κατέβηκε στις ευρωεκλογές και πήρε αμέσως ένα αξιοσημείωτο ποσοστό 6,2%, μία μονάδα περισσότερο από τους Φιλελεύθερους, δύο φορές περισσότερο από το Linke. Αλλά το νέο κόμμα πήρε επίσης 16,4% στο Μεκλεμβούργο, 15% στη Θουριγγία, 13,8% στο Βρανδεμβούργο και 15% στη Σαξονία-Άνχαλτ συν 12,6% στη Σαξονία,σε κρατίδια της πρώην Ανατολικής Γερμανίας. 

Προγραμματικά, η Ευρώπη πρέπει να "γίνει ανεξάρτητος παίκτης στην παγκόσμια σκηνή". Στην εξωτερική πολιτική και την πολιτική ασφάλειας της ΕΕ, η Ευρώπη θα πρέπει να αναλάβει ανεξάρτητο ρόλο από τις ΗΠΑ, να υποστηρίξει τη διπλωματία, την αποκλιμάκωση και τη διεθνή συνεργασία. Οι στρατιωτικές λύσεις στις συγκρούσεις απορρίπτονται, ενώ υποστηρίζεται ο πυρηνικός αφοπλισμός και η μειωμένη στρατιωτική παρουσία. Ζητείται ρητά η διάλυση του ΝΑΤΟ. Απαιτείται μια νέα πανευρωπαϊκή τάξη ειρήνης και ασφάλειας, που θα περιλαμβάνει και τη Ρωσία. 

Καμία διεύρυνση της ΕΕ προς τη Δημοκρατία της Μολδαβίας, τη Γεωργία και την Ουκρανία. Nα πάψουν να υπάρχουν τα λόμπι και η διαφθορά. 

Τα θεμελιώδη κοινωνικά δικαιώματα πρέπει να ενισχυθούν. Τα σημερινά θεσμικά όργανα της ΕΕ, ιδίως η Ευρω Επιτροπή, επικρίνονται ως αντιδημοκρατικά και για το λόγο ότι επηρεάζονται από λόμπι που δεν έχουν καμία δημοκρατική νομιμοποίηση. Να αναθεωρηθούν οι Συνθήκες από κοινωνική σκοπιά με την αποκατάσταση της δικαιοδοσίας όσον αφορά την κοινωνία και την εργασία σε εθνική, άρα δημοκρατική βάση. Πρέπει να προωθηθεί η οικονομική συνεργασία σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Χρειάζονται μαζικές επενδύσεις στο εκπαιδευτικό σύστημα, στις δημόσιες υποδομές και τις διοικήσεις. 

Αναθεώρηση των ενεργειακών και περιβαλλοντικών πολιτικών, όπως και το αδιάκριτο άνοιγμα στις μεταναστευτικές ροές, τα αίτια των οποίων πρέπει να αντιμετωπιστούν σε τοπικό επίπεδο. Απόρριψη του αμερικανικού fracking, επανάληψη των ρωσικών προμηθειών. Χρειάζονται ανθρώπινοι μισθοί, ασφαλείς θέσεις εργασίας και καλές συνθήκες εργασίας. Τονίζεται η προώθηση των συλλογικών συμβάσεων και η απόρριψη των ιδιωτικοποιήσεων στους τομείς της στέγασης, της περίθαλψης και της υγείας, με μεγάλη αύξηση της φορολογίας των πλουσίων. 

Όπως είναι φυσικό, η πρωτοβουλία βομβαρδίστηκε από διασταυρούμενα πυρά και χαρακτηρίστηκε "ερυθρόμαυρη", "λαϊκίστικη", ότι πληρώνεται από τον Πούτιν. Στην πραγματικότητα, ο πολιτικός της φορέας είναι σχεδόν όλοι πρώην Die Linke και με αξιοσέβαστο κοινωνικό, ειρηνιστικό, λογικά περιβαλλοντικό, δημοκρατικό βιογραφικό. Προφανώς κατηγορούμενοι για αντισημιτισμό, δεν διανοήθηκαν ποτέ να μην αναγνωρίσουν το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ.

Στην πρόσφατη επίσκεψη και ομιλία του Ζελένσκι στο γερμανικό κοινοβούλιο, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν. 

Η Sahra Wagenknecht αποδίδει τις διαδοχικές εκλογικές αποτυχίες του Die Linke (το εθνικό ποσοστό του κόμματος μειώθηκε από 12% το 2009 σε 4,95% το 2021) στην προτεραιότητα που δίνει στη woke αμερικάνικη κουλτούρα στις σεξιστικές, ρατσιστικές ή ομοφοβικές πολιτικές κατά των διακρίσεων, σε βάρος της οικονομίας του λαού της εργατικής τάξης και των κοινωνικών θεμάτων.

Το βιβλίο της SW που κυκλοφόρησε στην Ιταλία από τον εκδοτικό οίκο Fazi κατείχε επί μακρόν την πρώτη θέση στη γερμανική λίστα μπεστ σέλερ μη μυθοπλασίας που δημοσιεύει το Der Spiegel. 

Αν και το κόμμα αυτό ιδρύθηκε μόλις πρόσφατα, η ουσία του και οι πολιτικές ρίζες τού πρώην Die Linke είναι στέρεες και μακροχρόνιες. Επιπλέον, εδώ στην Ιταλία, η συνέχιση της ίδρυσης εκλογικών κομμάτων για ηλικιωμένους πρώην πολιτικούς ή για όσους έχουν πολιτικές φιλοδοξίες ή απλώς αναζητούν την προβολή και ίσως έναν καλό μισθό, συχνά πρώην δημοσιογράφοι όπως γίνεται εδώ (υποψίες για το Democrazia sovrana e popolare , βεβαιότητες για το Terra-Pace-Dignità ) δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ερημοποιεί την αποτελεσματικότητα του πολιτικού χώρου της αμφισβήτησης. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αστυνομική καταστολή εναντίον χιλιάδων διαδηλωτών κατά του νέου νόμου του Μιλέι

Η Γερουσία της Αργεντινής ψήφισε το Νόμο του Προέδρου Χαβιέρ Μιλέι για τις Βάσεις, ο οποίος προκάλεσε εξωτερικές διαδηλώσεις και βίαιες συγκρούσεις μεταξύ αντιταραχητών και χιλιάδων συγκεντρωμένων διαδηλωτών.

Η αστυνομία προχώρησε σε δεκάδες συλλήψεις, χρησιμοποίησε κανόνια νερού και αέρια πιπεριού, τραυματίζοντας πέντε βουλευτές, αρκετοί διαδηλωτές έβαλαν φωτιές, ληστείες και πετώντας αντικείμενα σε αστυνομικούς.

Τα νέα μέτρα του Milei περιλαμβάνουν περικοπές συντάξεων και δημοσίων δαπανών, καθώς και αλλαγές στα δικαιώματα των εργαζομένων.

Οι Αρχές έστησαν φράχτες για να αποφύγουν παραβιάσεις στην Άνω Βουλή που θα μπορούσαν να διαταράξουν την ψηφοφορία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αστυνομική καταστολή εναντίον χιλιάδων διαδηλωτών κατά του νέου νόμου του Μιλέι

Η Γερουσία της Αργεντινής ψήφισε το Νόμο του Προέδρου Χαβιέρ Μιλέι για τις Βάσεις, ο οποίος προκάλεσε εξωτερικές διαδηλώσεις και βίαιες συγκρούσεις μεταξύ αντιταραχητών και χιλιάδων συγκεντρωμένων διαδηλωτών.

Η αστυνομία προχώρησε σε δεκάδες συλλήψεις, χρησιμοποίησε κανόνια νερού και αέρια πιπεριού, τραυματίζοντας πέντε βουλευτές, αρκετοί διαδηλωτές έβαλαν φωτιές, ληστείες και πετώντας αντικείμενα σε αστυνομικούς.

Τα νέα μέτρα του Milei περιλαμβάνουν περικοπές συντάξεων και δημοσίων δαπανών, καθώς και αλλαγές στα δικαιώματα των εργαζομένων.

Οι Αρχές έστησαν φράχτες για να αποφύγουν παραβιάσεις στην Άνω Βουλή που θα μπορούσαν να διαταράξουν την ψηφοφορία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νομίζουν η Ελλάδα είναι επιχείρησή τους: Στουρνάρας να μεταναστεύσουν οι μικρομεσαίοι που δεν τους αρέσει η τεκμαρτή φορολόγηση!

15/6/2024

Ο Γιάννης Στουρνάρας εμφανίστηκε προκλητικός στο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ. Τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει τρία χρόνια μπροστά της και παίρνοντας καθαρά πολιτική θέση υπέρ της Νέας Δημοκρατίας μίλησε σε πρώτο πληθυντικό «δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο πρέπει να ΚΑΝΟΥΜΕ πίσω τώρα. Το αντίθετο».

Εκεί που «έδωσε ρέστα» ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είναι στην τεκμαρτή φορολόγηση των μικρομεσαίων λέγοντας: «Βλέπω τώρα ότι έφταιγε η φορολογία των μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Να μεταναστεύσουν! Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα; Δηλαδή να πληρώνουν μόνο οι άλλοι; Και σιγά τον φόρο που μπήκε. Μπήκε ως τεκμαρτό το εισόδημα του ανειδίκευτου εργάτη» 

Ακόμη υποστήριξε το κλασικό ψέμα πως το 80% της ακρίβειας είναι εισαγόμενη και ταυτόχρονα ότι φταίνε οι πολυεθνικές, ενώ όλα δείχνουν ότι υπάρχει πληθωρισμός της απληστίας και υπερκέρδη ελληνικών εταιρειών αλλά και ακρίβεια σε καθαρά ελληνικά προϊόντα, όπως η φέτα και το λάδι.

Η ομιλία του ήταν τόσο πολιτική -με δεξιό πρόσημο- που ακόμη και ο ΣΚΑΪ το παρατήρησε κάνοντας λόγο για «μια παρέμβασή του με έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά».

https://www.youtube.com/watch?v=A4IpmJ--NmQ&t=4s



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να τα μας… Δικαστής στην Ισπανία αθώωσε Τσιγγάνο που βίασε 12χρονη επειδή το «σεξ ενηλίκων-παιδιών» είναι «μέρος της κουλτούρας τους»!

15/6/2024

Ένας 20χρονος άνδρας που βίασε ένα 12χρονο κορίτσι στην Ισπανία, έφυγε από την αίθουσα του δικαστηρίου ελεύθερος αφού η δικαστής αποφάσισε ότι το παιδί «συναινούσε» στη σεξουαλική επαφή και ότι η παιδεραστία δικαιολογείται από την κουλτούρα του άνδρα.

Μάλιστα αυτή την εβδομάδα, το δικαστήριο της Σιουδάδ Ρεάλ στην κεντρική Ισπανία  έκρινε ότι το «κοινωνικό-πολιτισμικό πλαίσιο» της εθνοτικής ομάδας των Τσιγγάνων ήταν ένας παράγοντας που έπρεπε να ληφθεί υπόψη στην περίπτωση του άνδρα που κατηγορείται για την επίθεση και την κακοποίηση ανηλίκου.

Αυτό ανήγει τον δρόμο και για την άλλη εθνοτική ομάδα των μουσουλμάνων που μπορούν να παντρευτούν κορίτσια απο 6 ετών και πάνω αλλα και σε πολλές άλλες “κουλτούρες” που διώκονταν ως τώρα στον λεγόμενο δυτικό πολιτισμό.

Το «κοινωνικο-πολιτισμικό αυτό πλαίσιο» είχε ως αποτέλεσμα να αθωωθεί πλήρως ο δράστης, και το 12χρονο θύμα να μείνει μόνο του με δίδυμα. 

Οι υποθέσεις έχουν προκαλέσει οργή στην Ισπανία, με ορισμένους πολιτικούς να καταδικάζουν τα δικαστήρια.

Η Beatriz Micaela Carrillo, μέλος του Κογκρέσου των Αντιπροσώπων του κυβερνητικού Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος που εκπροσωπεί τη Σεβίλλη, χαρακτήρισε την απόφαση «απόλυτη ντροπή», προσθέτοντας: «Ο Ποινικός Κώδικας δεν αποκλείει την προστασία των ανηλίκων Ρομά, διαφορετικά θα υπερασπιζόταν την κακοποίηση, την επίθεση ή τον βιασμό των Ρομά τα κορίτσια έχουν λίγες νομικές συνέπειες».

Η Sara Giménez Ισπανίδα δικηγόρος Ρομά που ξεχωρίζει για τον αγώνα της για την ένταξη της κοινότητας των gitano στην κοινωνία, επανέλαβε επίσης σε δήλωσή της ότι « η κουλτούρα των τσιγγάνων δεν επιδοκιμάζει , με οποιονδήποτε τρόπο, παραβίαση δικαιωμάτων , στην προκειμένη περίπτωση έναντι των τσιγγάνων γυναικών». Ομοίως, έχει διαβεβαιώσει ότι “όταν υπάρχει παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων σε μια κοπέλα Ρομά, αυτό που πρέπει να υπερισχύει είναι η προστασία και η δύναμη στην υπεράσπισή της.

Όσο για τους δικαστές που επέβαλαν τις ποινές, ζήτησε «νομική αυστηρότητα» λόγω «των συνεπειών που έχει σε μια ευάλωτη πληθυσμιακή ομάδα όπου η προκατάληψη και η κακή κοινωνική εικόνα επιμένουν, αφού το μόνο που γίνεται είναι η γενίκευση. “. Ομοίως, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να εργαστούν επαγγελματικά «για το πώς γίνονται οι ειδησεογραφικές προσεγγίσεις», με «γενικεύσεις που προωθούν μόνο στίγματα που μας αδικούν τους τσιγγάνους».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πως η εκδήλωση της Μαρίας Καρυστιανού στη Λάρισα για την έκθεση στα Τέμπη: «θάφτηκε ολοκληρωτικά από όλα τα Media»!

15/6/2024

Ανοιχτή συζήτηση με τίτλο «Έντεκα και Εικοσιένα. Η πορεία προς το σήμερα» πραγματοποιήθηκε χθες, την Παρασκευή στις 14 Ιουνίου στις 20:00 στον Πολυχώρο Τέχνης των Εκδόσεων Πρεβέντη στη Λάρισα, με αφορμή την τελευταία ημέρα της έκθεσης της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας για τα Τέμπη.

Ομιλητές ήταν η  Μαρία Καρυστιανού – Πρόεδρος Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών και μητέρα της Μάρθης Ψαροπούλου, η Ελισάβετ Καρανίκα – Γιατρός, Πρόεδρος Ερυθρού Σταυρού Λάρισας και ο Σωτήρης Δημητρόπουλος – Πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι με εξαίρεση μόλις ένα τοπικό μέσο, η έκθεση δεν έχει πάρει καθόλου δημοσιότητα από τα ΜΜΕ, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών.

Αναλυτικά η καταγγελία του συλλόγου:

«Η εκδήλωση σήμερα θάφτηκε ολοκληρωτικά από όλα τα Media. Δεν υπάρχει τίποτα ούτε στο Internet ούτε σε κανάλια YouTube, ούτε Live, ούτε άρθρο, τίποτα. ΠΟΥΘΕΝΑ. Ας το διαδώσουμε λοιπόν έστω ΕΜΕΙΣ. Η Maria Karystianou σήμερα στη Λάρισα για το κλείσιμο της φωτογραφικής έκθεσης για τα Τέμπη 2023.

14 Ιουνίου, σήμερα → 20:00-22:00. Ανοιχτή συζήτηση με τίτλο «Έντεκα και Εικοσιένα 23:21. Η πορεία προς το σήμερα» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 14 Ιουνίου στις 20:00 στον Πολυχώρο Τέχνης των Εκδόσεων Πρεβέντη με αφορμή την τελευταία ημέρα της έκθεσης «Έντεκα και Εικοσιένα» της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας .

Ομιλητές θα είναι η  Μαρία Καρυστιανού – Πρόεδρος Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών και μητέρα της Μάρθης Ψαροπούλου, η Ελισάβετ Καρανίκα – Γιατρός, Πρόεδρος Ερυθρού Σταυρού Λάρισας και ο Σωτήρης Δημητρόπουλος – Πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.

Η έκθεση ξεκίνησε το ταξίδι της στις 25 Απριλίου από τη Λάρισα, σημείο μηδέν της τραγωδίας, με πρωτοβουλία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας να εκθέσει φωτογραφικό υλικό με θέμα το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών».

Τα ΜΜΕ είναι συνένοχα στη συγκάλυψη!

Ο λόγος που θάφτηκε η εκδήλωση στη Λάρισα αλλά και όποια ομιλία της κ. Μαρίας Καρυστιανού είναι γνωστός, τουλάχιστον σε μας. Ο Μητσοτάκης έχει θέσει απαγορευτικό στα ΜΜΕ. Αυτός, που μοίρασε τα μονταρισμένα υλικά απο την υπόθεση των Τεμπών για να ενημερώνεστε καλύτερα…

Μια ακόμα είδηση που θάφτηκε ήταν η ομολογία του Μανώλη Κοττάκη πως ο Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή στα ΜΜΕ να μην αναφέρουν καθόλου το όνομα της Μαρίας Καρυστιανού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Daily Mail: Η ομάδα του Δρ Fauci προσπάθησε στα κρυφά να δημιουργήσει μεταλλαγμένο ιό της ευλογιάς των πιθήκων «για να ξεκινήσει νέα πανδημία», αναφέρει έκθεση του Κογκρέσου!

15/6/2024

Σύμφωνα με την Daily Mail: Το τμήμα του Δρ Anthony Fauci απέκρυψε τα σχέδια του για τη δημιουργία μεταλλαγμένου ιού της ευλογιάς των πιθήκων που «θα μπορούσε να ξεκινήσει μια νέα πανδημία», αναφέρει η έκθεση του Κογκρέσου!

Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) υπέβαλε σχέδια για τη δημιουργία ενός πιο μεταδοτικού και πιο θανατηφόρου στελέχους Mpox το 2015, όταν ο Δρ Fauci ήταν ακόμη επικεφαλής του οργανισμού.

Το σχέδιο για τη δημιουργία ενός μεταλλαγμένου ιού Mpox προκάλεσε μεγάλες ανησυχίες στους ειδικούς και οδήγησε σε έρευνα από την Επιτροπή Ενέργειας και Εμπορίου της Βουλής, η οποία δημοσίευσε τα αποτελέσματα που διεξήγαγε πριν ενάμιση χρόνο.

Η έκθεση ανέφερε ότι το HHS, το NIAID και το NIH επανειλημμένα «εμπόδισαν και παραπλάνησαν την επιτροπή» σχετικά με το εάν τα επικίνδυνα πειράματα είχαν εγκριθεί και διεξαχθεί, περιγράφοντας τη συνεργασία τους με τους οργανισμούς ως «απαράδεκτη και δυνητικά εγκληματική».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε ακόμα ένα κρεσέντο πολιτικής αλητείας ο Μητσοτάκης: Επιβραβεύσε τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών!

14/6/2024

Ποιοι είναι αυτοι

Η Κατερίνα Παπακώστα, αντιπρόεδρος της εξεταστικής που απέφυγε να καλέσει κρίσιμους μάρτυρες που θα έριχναν φως στη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών. Η κ. Παπακώστα ανέλαβε την θέση της υφυπουργού στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Ο Ιάσων Φωτήλας, πλέον υφυπουργός πολιτισμού, είναι εκείνος που χωρίς ίχνος ντροπής παραδέχτηκε ανοιχτά πως η ΝΔ δεν επιθυμούσε τη διαβίβαση της δικογραφίας του εφέτη ανακριτή στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, λέγοντας μάλιστα πως «αν έρθει η δικογραφία, θα τιναχτεί η προανάκριση στον αέρα» προκαλώντας τότε κακό χαμό.

Παράλληλα, σε άλλη μία καίρια θέση, αυτή του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τοποθετήθηκε ένα ακόμα μέλος της περίφημης εξεταστικής επιτροπής, ο Κώστας Καραγκούνης.

Τέλος, μετά την απομάκρυνση του «αναστενάρη» Λευτέρη Αυγενάκη και του υφυπουργού Σταύρου Κελέτση την τιμητική να αναλάβει θέση υφυπουργού αγροτικής ανάπτυξης είχε ο Χρήστος Κέλλας.

Μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε και την επιβράβευση του Βασίλη Σπανάκη ως νέο υφυπουργό Εσωτερικών. Άξιος κι αυτός. Είχε βραβεύσει για τις “καλές τις υπηρεσίες” την διευθύντρια του ΔΟΥ Χαλκίδας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---



Την ώρα που οι λογαριασμοί ρεύματος έρχονται όλο και πιο υψηλοί, την ώρα που ακούμε για νέες αυξήσεις στα τιμολόγια τον Ιούλιο με την τιμή του ρεύματος να είναι ακόμα μεγαλύτερη από το +70% του Ιουνίου σε σχέση με τον Μάιο, μαθαίνουμε ότι η ΔΕΗ μοίρασε δωρεάν μετοχές αξίας 2.57 εκ. Ευρώ σε 127 στελέχη της, ως bonus για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πως η Ελλάδα (ως μπανανία), έχει επιλεγεί να είναι η διάδοχος της Ουκρανίας στην βρόμικη βιομηχανία της παρένθετης μητρότητας!

14/6/2024

Παρότι δεν αναφέρεται ανοικτά, η Ελλάδα είναι το μόνο κράτος – μέλος της Ε.Ε που διαθέτει βιομηχανία παρένθετης μητρότητας και μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία έχει αναδειχθεί ως το μοναδικό κέντρο υποδοχής τουρισμού γονιμότητας στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Η οικονομική αυτή δραστηριότητα αφορά μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά, της οποίας ο παγκόσμιος τζίρος υπολογίσθηκε στα 167 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022 και υπολογίζεται να φθάσει τα 302 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2031.i

Το “μονοπώλιο” της Ελλάδας στην αγορά αυτή εντός της Ε.Ε. οφείλεται στην απαγόρευση και στους περιορισμούς που επιβάλλουν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες στην πρακτική της παρένθετης μητρότητας , καθώς (ορθά) θεωρούν ότι υποβιβάζει τη γυναίκα σε αντικείμενο (παιδοποιητική μηχανή), τα βρέφη σε εμπορεύματα και η εφαρμογή της συνιστά το έγκλημα της εμπορίας ανθρώπων. Μάλιστα σε αρκετά κράτη – μέλη της Ε.Ε η εφαρμογή της εν λόγω μεθόδου συνιστά ποινικό αδίκημα, όπως για παράδειγμα στη Γερμανία που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως και τριών ετών “αυτός που επιχειρεί να πραγματοποιήσει τεχνητή γονιμοποίηση γυναίκας που είναι έτοιμη να εγκαταλείψει οριστικά το παιδί της μετά τη γέννηση (παρένθετη μητέρα) ή να μεταφέρει ένα ανθρώπινο έμβρυο σε αυτήν” (Embryonenschutzgesetz – EschG § 1 (7) ) ή στην Ιταλία που τιμωρείται με φυλάκιση από τρεις μήνες έως δύο έτη και με πρόστιμο από 600.000 έως ένα εκατομμύριο ευρώ “oποιοσδήποτε, σε οποιαδήποτε μορφή, πραγματοποιεί, οργανώνει ή διαφημίζει την εμπορευματοποίηση γαμετών ή εμβρύων ή παρένθετης μητρότητας ” (Legge 19 febbraio 2004 , n. 40 “Norme in materia di procreazione medicalmente assistita” Art.12, § 6).

Αντιθέτως, η Ελλάδα όχι μόνο επιτρέπει την παρένθετη μητρότητα, αλλά επιπλέον έχει διαμορφώσει ένα ιδιαιτέρως ευνοϊκό νομοθετικό πλαίσιο για την ανάπτυξη της βιομηχανίας παρένθετης κύησης, τα κύρια χαρακτηριστικά του οποίου είναι τα εξής:

Κατάργηση του κανόνα “mater semper certa est” (“η μητέρα είναι πάντα βέβαιη), βάσει του οποίου ισχύει ως αμάχητο τεκμήριο ότι μητέρα είναι η γυναίκα που γέννησε το παιδί.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πως το καθεστώς του Κιέβου αφαιρεί τα όργανα απο τραυματισμένους Ουκρανούς στρατιώτες και τα πουλά στη μαύρη αγορά!

14/6/2024

Οι φρικαλεότητες του καθεστώτος Ζελένσκι δεν έχουν τέλος, απο τις αποκαλύψεις για εμπορία παιδιών σε ευρωπαίους παιδεραστές, εώς εμπόριο οργάνων απο τραυματισμένους στρατιώτες. Προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό.

Για να προχωρήσεις στην αφαίρεση καρδιάς ή νεφρών ο δότης πρέπει να είναι ακόμα εν ζωή.

Το τελευταιο σκάνδαλο που βγήκε στη δημοσιότητα για την Ουκρανία αφορά μια εγκληματική ομάδα που εξήγαγε ανθρώπινα όργανα. “Αποτελείται από 11 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας της Ουκρανίας, γιατρών του Κεντρικού Νοσοκομείου του Κιέβου και πολλών κλινικών.

Και αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο οι ουκρανικές εγκληματικές αρχές ξεκίνησαν βιαστικά μια έρευνα κατά των “μαύρων μεταμοσχευτών”, στο Κίεβο.

Μια ομάδα συγγενών των νεκρών μαχητών πέτυχε ιατροδικαστική εξέταση των σωμάτων των αγαπημένων τους και αποδείχθηκε ότι από όλους είχαν αφαιρέσει , εν ζωή, τα όργανα.

μητέρες προσπαθούν να επιτύχουν την αλήθεια και να βρουν τους δράστες. Φωνάζουν ότι το θέμα τους “θάβεται”, από τις αρχές και από τα ΜΜΕ.

Με την ελπίδα της δικαίωσης θα μείνουν.