Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Κυριακη 16 Ιουνιου 2024

 

Η Ελλάς σβήνει: Μείωση πληθυσμού ανα νομό τη δεκαετία 2011-2021!

15/6/2024

Το γεγονός πως η Ελλάδα σβήνει, δεν το λέμε εμείς, αλλα πολλά ξένα ΜΜΕ, που μάλιστα προβλέπουν να γίνει η πρώτη χώρα που θα υποστεί «πληθυσμιακή κατάρρευση», καθώς οι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται στα ύψη σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ τα ποσοστά γονιμότητας έχουν πέσει σε επίπεδα χαμηλότερα από ό,τι οι ειδικοί πίστευαν προηγουμένως.

Μέχρι και ο Έλον Μασκ έχει αναφερθεί στο πρόβλημα του δημογραφικού με ιδιαίτερη αναφορά στη χώρα μας. Πως η Ελλάδα έχει υποστεί «πληθυσμιακή κατάρρευση»!

Η φωτογραφία αυτή αποτελεί το απόλυτο τεκμήριο για τη διαχειριστική και πολιτική ανεπάρκεια της παρούσας κυβέρνησης, αλλά και συνολικά του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Η χώρα καταρρέει δημογραφικά και κανείς δεν ασχολείται.

Το συγκεκριμένο διάγραμμα είναι εώς το 2021, μέτα απο αυτό ακολούθησε η μεγάλη σφαγή των ενέσεων Covid που σίγουρα πολλαπλασίασε τα ποσοστά. Κι ενώ έχουμε κατακτήσει όλες τις αρνητικές πρωτιές που υπάρχουν στο κόσμο, ο Μητσοτακισμός κυβερνάει ακόμα αυτή την χώρα, σαν να έχουμε επιλέξει τον χαμό μας!

Ο Έλληνας είναι βαθιά υπνωτισμένος και δεν φαίνεται να αντιδράει ούτε στον χαμό του. Αντιθέτως χειροκροτεί αυτούς που τον γενοκτονούν. Τα προδοτικά συστημικά κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ που πήρε πάλι την ψήφο των Ελλήνων, είναι αυτά που πρέπει να εξαφανιστούν κι όχι ο ελληνικός λαός!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η εταιρεία κατασκευής πυραύλων Raytheon, μέρος του στρατιωτικού συμπλέγματος των ΗΠΑ είναι LGBTQ περήφανη.

Τι γλυκό...

Το 7.3 της εταιρείας ανήκει στη BlackRock



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διάβασα την θέση του ....Νέου Λαϊκού Μετώπου στη Γαλλία για το ουκρανικό και έπαψα να ανησυχώ για την πολιτική του.Ενω το παλιό Λαϊκό Μέτωπο μετά από δύο εβδομάδες το καλοκαίρι του 1936 έπαψε να στέλνει όπλα στους Δημοκρατικούς της Ισπανίας κατά του πραξικοπήματος του Φράνκο για να μην δυσαρεστήσει την αστική του τάξη, το νέο δήλωσε ότι αν εκλεγεί θα συνεχίσει αποφασιστικά τις παραδόσεις όπλων στο ναζιστικό Κίεβο ώστε ο ναζιστής κοκαϊνάκιας κλόουν Ζελενσκυ να νικήσει την Ρωσία. Μπραβο !!! Είναι ουσιαστικό να μην επαναλαμβάνουμε τα σφάλματα του παρελθόντος.Να τα διορθώνουμε.

Επίσης, ίσες αποστάσεις μεταξύ Ισραηλινοναζιστικού αποικιοκρατικού καθεστώτος και Παλαιστινιακής Αντίστασης με επικεφαλής τη Χαμάς.

#####

Είναι "Λαϊκό Μέτωπο" των ιμπεριαληστών, των ολιγαρχών και των δυτικών πολεμικών βιομηχανιών.

Ντροπή στο Μελανσόν που αφήνει τον αρχιουκρανάκια βουλευτή του Φουρέν να πρωταγωνιστεί σε αυτές τις καθαρά ancien regime ίντριγκες.

Κάτι τέτοιοι "αριστεροί" Λουδοβίκοι κάνουν τη Λεπέν να μοιάζει με την πολυπόθητη Μαντάμ Καρμανιόλ που τραγουδούσαν κάποτε οι αβράκωτοι.

Εδώ η κατάσταση με τέτοια "αριστερά" καθεστωτικά κιλίμια διορθώνεται μόνο με αξίνα και καρμανιόλα.

Σχολιο.-  ο Μελανσόν πάντως στην επέμβαση στο Μάλι κατι ανάλογα έλεγε. Κάποιος είχε επκαλεστεί οτι φέρει τραύμα ψυχολογικο απο την Αλγερία ,νομίζω έλκειι καταγωγή απο τους έποικους εκεί Ο σωβινισμός είναι βασικός δείκτης για να κατατάξουμε τις πολιτικές δυνάμες

Σχολιο.- και διαγραφή χρέους για την Ουκρανία βλέπω το Νέο Λαϊκό Μέτωπο ... τί σούργελα...

Σχολιο.- Απίστευτο και κατάπτυστο μαζί με όλες τις «αριστερές» φάτσες τους!!! Πουλημένα τομάρια από το ξεκίνημα της πολιτικής τους καριέρας, βρήκαν την ευκαιρία να δώσουν εξετάσεις στην CIA και στα μεγάλα αφεντικά της κεφαλαιοκρατικής μεταπαγκοσμιοποίησης.

Σχολιο.- Αυτή η Παρδάλω Αριστερά, διχάζει τον κόσμο και στρώνει το δρόμο για Παγκόσμιο Πόλεμο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά πήρε το όπλο της εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού!

11/11/2022

Ο αγώνας εναντίον του "Ρωσικού ιμπεριαλισμού" δεν είναι μια ελληνική "αριστερή σπεσιαλιτέ", που φρόντισε να την παρασκευάσει πρώτο το ΚΚΕ και μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ, την τροτσκιστική και μαοϊκή Νατοϊκή εξωκοινοβουλευτική αριστερά και τα αναρχοπουστρόνια της αμερικάνικης πρεσβείας διαδηλώνοντας έξω από την Ρωσική πρεσβεία της Αθήνας, συντεταγμένοι στο άρμα της παραδοσιακής δεξιάς και της λεγόμενης "σοσιαλδημοκρατίας" για την στήριξη των ΟυκροΝαζί του κοκαϊνομανή κλόουν.

Σήμερα λαμβάνει διαστάσεις συστράτευσης όλων των αριστερών Νατοϊκών δυνάμεων στην Ευρώπη και ο Νατοϊκός Ζαν-Λυκ Μελανσόν ξαναχτυπάει, στοχεύοντας να καταλάβει την ευρωπαϊκή Νατοϊκή πρωτοκαθεδρία.

Μελανσόν: «Ο πόλεμος έχει έναν και μόνο υπεύθυνο, τον Πούτιν»!

Ο Ζαν-Λυκ Μελανσόν της «Ανυπότακτης Γαλλίας» και η «Νέα Οικολογική και Κοινωνική Λαϊκή Ένωση» (Nouvelle Union Populaire Écologique et Social - NUPES) -το ίδιο μοντέλο που προσπαθεί να φτιάξει στην Ελλάδα ο Τσίπρας-, προσκάλεσαν με όλες τις τιμές στην Γαλλική Εθνοσυνέλευση τρεις αυτοαποκαλούμενους «Ρώσους σοσιαλιστές εναντίον του πολέμου στην Ουκρανία», τους Alexey Sakhnine, Andre Roudoï και Elizabeta Smirnova.

Για την περίσταση, στο ιστολόγιο του ο Μελανσόν, ανακοίνωσε:

«Η "Ανυπότακτη Γαλλία" και η "Νέα Οικολογική και Κοινωνική Λαϊκή Ένωση" επιβεβαιώνουν την αντίθεσή στον πόλεμο στην Ουκρανία και την υποστήριξή σε όσους πολεμούν ενάντια στον μοναδικό της υπεύθυνο: τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Επαναλαμβάνουμε ότι η Γαλλία τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να εργαστεί για την ειρήνη και υπογραμμίζουμε την τεράστια τιμή να υποστηρίζουμε τους θαρραλέους υπερασπιστές της»

Βέβαια, δεν εκπλήσσει κανέναν ο πλασιέ της γαλλικής πολεμικής βιομηχανίας, ηγέτης της Νατοϊκής αριστεράς, μιας και συχνά σημειώνει πάντα τη στράτευσή του στο άρμα των ιμπεριαλιστών, παρά τις κούφιες "αντικαπιταλιστικές" κραυγές για εξαγορά και παραπλάνηση του λαού.

Η πρωτοβουλία του Ζαν-Λυκ Μελανσόν της «Ανυπότακτης Γαλλίας» για την υποστήριξη των Ρώσων «αντιφρονούντων», αυτή τη φορά δείχνει πως ο Νατοϊκός αριστερός πιέστηκε να ρίξει τη μάσκα του και εμφανίζει την υποκρισία της Νατοϊκής. Η αποκάλυψη, το ξεβράκωμα του Μελανσόν είναι ένα ζήτημα που δεν μπορούν να αποφύγουν όσοι πραγματικά αγωνίζονται εναντίον του ιμπεριαλισμού.

Καθήκον κάθε αντιιμπεριαλιστή το ξεσκέπασμα την ευρωπαϊκής ιμπεριαλιστικής αριστεράς! Το βίντεο, δυστυχώς στη γαλλική γλώσσα, κραυγάζει για το ρόλο των Νατοϊκών με "αριστερή" προβιά:

https://www.youtube.com/watch?v=6KBIEOU5V58



Ζαν-Λυκ Μελανσόν... Ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά... σήμερα ο ταξικός αντίπαλος των λαών!

10/11/2022

Εκπλήσσονται μόνον οι οπαδοί της "αριστεράς" -όχι οι ηγεσίες-, στην κυριολεξία ο όρος "οπαδοί", αφού πλέον δεν υπάρχουν παραδοσιακές οργανωτικές δομές  αριστερών κομμάτων της ΟΛΗΣ ευρωπαϊκής αριστεράς -ακόμη κι οι ηγέτες τους "εκλέγονται" από το "λαό" κι όχι τα κομματικά όργανα για να λογοδοτούν [ Το παράδοξο της “άμεσης εκλογής” αρχηγού κόμματος από το λαό κι όχι από το κόμμα του... κατασκευάστηκε στα “εργαστήρια” πέραν του Ατλαντικού!]- και σήμερα αυτή η αριστερά είναι αναμφίβολα Νατοϊκή, ιμπεριαλιστική, το υπερόπλο του υπερεθνικού κεφαλαίου και του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού...

Συνεπώς, όσοι στην Ελλάδα της ΟΛΗΣ "αριστεράς της εποχής μας" -κοινοβουλευτικής κι εξωκοινοβουλευτικής-, αναζητούν κάθε τόσο απεγνωσμένα ένα "ζαχαρωτό" για τους οπαδούς τους, θα απογοητεύονται... Αλλά, μάλλον δεν αναζήτησαν ακόμη την "καρδιά" του ζητήματος: Πλήρη υποταγή της ευρωπαϊκής αριστεράς στις προσταγές-κελεύσματα του ιμπεριαλισμού (Ευρωπαϊκής κοινοβουλευτικής, εξωκοινοβουλευτικής, ή ακόμη και με το κοσμητικό επίθετο επαναστατικής και κομουνιστικής).

Το ότι ο πάλαι ποτέ "σοσιαλιστής" Ζαν-Λυκ Μελανσόν κι ο πάλαι ποτέ "σοσιαλιστής" Εμμανουέλ Μακρόν, οφείλουν να παίζουν θεατρικές παραστάσεις κοκορομαχιών -όπως επακριβώς συμβαίνει και στην Ελλάδα-, αλλά ως ευρωυπάλληλοι οφείλουν να προστατεύουν τις Ευρωπαϊκές Συνθήκες του Διευθυντηρίου και να παραμένει η θεατρική "αντιπαλότητα" εντός της «πολιτικής ορθότητας», "politically correct"... που λένε κι οι "πανεπιστημιακοί" αναλυτές...

Βέβαια, αυτοί που εκπλήσσονται για την κοινή στάση των βασικών αντιπάλων στη Γαλλία, δεν εκπλήσσονται για το ότι η ευρωπαϊκή δεξιά κι η ευρωπαϊκή αριστερά έχουν κοινή πολιτική ατζέντα;

Δηλαδή:

- Ρωσικός ιμπεριαλισμός...

- Πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα...

- Κίνδυνος κλιματικής αλλαγής...

- Ατομικά δικαιώματα ομοφυλοφίλων, αφύλων, τρανσέξουαλ, Γονέας 1 Γονέας 2, "αντιρατσιστικό" μάθημα από την Γ' Δημοτικού για προσδιορισμών των 62 πλέον φύλων, απροσδιόριστα φύλα και πάει λέγοντας...

- Ανοιχτά σύνορα...

- Εξαγωγή δημοκρατίας στο Ιράν και άφθονα τσουλούφια, μιας και το απαιτεί η επικαιρότητα... και το απαιτούσε με τον δικτάτορα Καντάφι, τον αιμοσταγή δικτάτορα Άσαντ κ.α.π. όπως προέβλεπε η "αραβική άνοιξη made in USA"...

Επιπροσθέτως, οι υπέρ-επαναστάτες της Νατοϊκής ευρωπαϊκής αριστεράς παρά-ανησυχούν για τις παρεκκλίσεις του σοσιαλισμού στην Κούβα, τα υποταγμένα κομουνιστικά κόμματα στον ιμπεριαλιστή Πούτιν, τον σοσιαλδημοκράτη Μαδούρο, τον δικτάτορα των Σαντινίστας Ορτέγκα, τον ψυχοπαθή Κιμ και πάει λέγοντας...

Βλέπουμε ενδεικτικά τη στάση του Ζαν-Λυκ Μελανσόν, του ηγέτη του κόμματος της «ριζοσπαστικής αριστεράς» -φυσικά Νατοϊκής- «Ανυπότακτη Γαλλία»... εμείς, ως συνωμοσιολόγοι, ψεκασμένοι, γιατί όχι και ακροδεξιοί που είναι πολύ διαδεδομένος κι αγαπημένος χαρακτηρισμός της "αριστερής Νατοϊκής μόδας", αλλά αρνητές της πολιτικής αμνησίας:

Η επιστράτευση της η πάλαι ποτέ αριστερής εφημερίδας "Liberation", σήμερα ιδιοκτησίας Ρότσιλντ, η έκκληση Μελανσό κατά Λε Πεν... δείχνει την αδυναμία του συστήματος, το φόβο τους κι απόψε η τρόικα θα "εκλέξει" πρόεδρο στη Γαλλία.

Σχολιο.- Απρίλης 2022:

Ο Γενικός Γραμματέας του Κομουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας Marco Rizzo, είναι "προσεκτικός" και "σοφός" για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές, όπως και για την αποναζιστικοποίηση στην Ουκρανία:

«Δεξιά κι αριστερά είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος και το αποδεικνύουν οι εκλογές στη Γαλλία. Ο Μακρόν αντιπροσωπεύει το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ...

Ο Μακρόν, άνθρωπος του ευρωατλαντισμού, δέχεται ένα χαστούκι στον πρώτο γύρο των γαλλικών εκλογών, σε αντίθεση με ό,τι λένε τα κυρίαρχα ΜΜΕ. Το ένα τέταρτο των ψηφοφόρων και λιγότερο από το 20% του εκλογικού σώματος. Δεξιά και αριστερά παίρνουν σχεδόν τις διπλάσιες ψήφους του. Θα τον βοηθήσει ο εκλογικός νόμος και ο συνήθης "μηχανισμός"...»



"Nίκη της δημοκρατίας"... Μακρόν για την "Ευρωπαϊκή Ενότητα", την Ουκρανία & το NATO!

24/4/2022

Σήμερα η αναμέτρηση, ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία κι όλα δείχνουν πως οι ανησυχίες των ΗΠΑ (βαθύ κράτος - Deep state), για την τύχη του υποψήφιου των Ρότσιλντ τείνουν να μετατραπούν σε πανηγυρισμούς.

Η Νατοϊκή ευρωπαϊκή αριστερά δίνει τη μάχη για την "ευρωπαϊκή-ατλαντική ενότητα", τον κοινό αγώνα εναντίον του "αιμοσταγούς δικτάτορα Πούτιν", για τη "δημοκρατία": “Είναι σαφές πως βρισκόμαστε μπροστά σε μια σκληρή αναμέτρηση μεταξύ του Μακρόν, του αληθινού ευρωπαίου ηγέτη και της Λε Πεν που θέλει τη διάλυση της Ευρώπης και βλέπει τον Πούτιν ως σημείο διεθνούς αναφοράς”... 

Τη νίκη Μακρόν καθόριζει η στάση του επίσης "αριστερού" Ζαν-Λυκ Μελανσόν, συντρόφου του Μακρόν όταν θήτευαν κι οι δύο στο σοσιαλιστικό κόμμα.

Ο Μελανσόν έκανε έναν σκληρό προεκλογικό αγώνα εναντίον του Μακρόν, διότι ανέτρεψε κοινωνικές κατακτήσεις και δικαιώματα 150 χρόνων στη Γαλλία, έφερε την ανέχεια και την εξαθλίωση. Η δήλωσή του "Όχι ψήφο στη Λε Πέν", χωρίς καν να ακούσει την άποψη αυτών που τον στήριξαν, η άρνηση να καλέσει σε αποχή... έχουν συγκεκριμένους στόχους και δεν οφείλονται σε παρορμητισμό, αφού το 1/3 των ψηφοφόρων του ήδη πήρε την άγουσα για την υπερψήφιση της Λε Πέν.

Η μοναδική ευφυής πολιτική προσέγγιση της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης στη Γαλλία:

«Η αριστερά στη Γαλλία συγκεντρώνει περίπου το 30%.

Η χρησιμότητά της είναι η νίκη του Μακρόν.

Τα επιχειρήματα θα είναι τα ίδια: το μικρότερο κακό, να σταματήσουμε την άνοδο της δεξιάς, αντιφασιστική ενότητα.

Συνηθισμένες μαλακίες.»

Οι αντί-συνωμοσιολόγοι κι όσοι έχουν το σύνδρομο να αναζητούν "ελπίδες" κι εναλλακτικούς "ηγέτες" μετά την πλήρη ενσωμάτωση της ευρωπαϊκής αριστεράς στο Νατοϊκό άρμα, θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί στη Γαλλία ο Μελανσόν, ο οποίος μάλιστα προσφάτως είχε ενστερνιστεί εντελώς διαφορετικές θέσεις από αυτές της λεγόμενης «ευρωπαϊκής επαναστατικής εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς», (ειδικά για το θεϊκό μπόλι Big Pharma και για τη μετανάστευση) πρέπει να συνεισφέρει, να προκρίνει τη νίκη του Μακρόν;

Ο Μελανσόν αποφασίζει ποιος θα κερδίσει στη Γαλλία, δηλαδή τη νίκη του Νατοϊκού υπαλλήλου των Ρότσιλντ, Σόρος. Οι λεγόμενοι Πράσινοι (πράσινοι σαν το χρώμα του δολαρίου), το κομουνιστικό κόμμα, οι σοσιαλιστές φτάνουν στο 8% και ο Μελανσόν με το 22% με τις θέσεις της "Εναλλακτικής Αριστεράς" σε μια Ευρώπη Ατλαντική αποικία, μπροστά στον κίνδυνο της "ευρωπαϊκής ενότητας" δεν πρόκριναν τη μαχητική αποχή της Αριστεράς. Ο Μακρόν, που με ειλικρίνεια δεν έκρυψε ποτέ πως είναι ο εκπρόσωπος του χειρότερου καπιταλισμού βρήκε τους απαραίτητους συμμάχους.

Άραγε η λεγόμενη "αριστερά" θα λάβει τουλάχιστον το αντίτιμο-αντάλλαγμα-αμοιβή μέσω ενός "εκλογικού συμφώνου" από την "πίτα" των βουλευτικών εκλογών του Ιούνη, ώστε να δικαιολογηθεί η νίκη του Μακρόν; Πως θα συνεχίσουν να μιλούν για "ανατρεπτική αριστερά" στους ακρωτηριασμένους από τις σφαίρες του Μακρόν, στους προλετάριους κι εξαθλιωμένους από την πολιτική Μακρόν, στα "κίτρινα γιλέκα";

Τώρα που στο πεδίο έχουμε και τις femen του Σόρος, της Νατοϊκής δικαιωματικής αριστεράς υπέρ του Ναζιστικού καθεστώτος στην Ουκρανία κι υπέρ της υπερψήφισης του Μακρόν, η νίκη σιγουρεύει:

Χθες ψήφισαν στα γαλλικά "υπερπόντια εδάφη" κι οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ανατροπή. Η νίκη στις αποικίες του Μελανσόν, δείχνει πως χθες δεν πέρασε η γραμμή και φέρνει μπροστά την Λε Πέν, αλλά ας μη το πάρουμε "τοις μετρητοίς"...

Σήμερα η τύχη του προέδρου των πλουσίων, της ελίτ, βρίσκεται στα χέρια της Αριστεράς. Θα πειθαρχήσουν, θα απέχουν, ή θα ψηφίσουν Λε Πέν; Στο μπαξέ του Μελανσόν, εκτός από τους αστούς υπάρχουν κι αυτοί που επικαλούμενοι την Κομμούνα δεν πειθαρχούν, δεν ψηφίζουν και λένε ότι η "χρήσιμη ψήφος", αυτό που ο Μακρόν ανέδειξε ως "αντιφασιστική" συσπείρωση είναι το πιο αποτρόπαιο ηθικό έγκλημα. Ίδωμεν...

Υ.Γ. Για το πως το "σύστημα" κατασκεύαζει κάθε φορά "αριστερούς" ηγέτες, ινδάλματα, ώστε να εκτονώνει την κοινωνική και πολιτική κρίση με την εκάστοτε φορά αναγκαιότητα του "αντιφασισμού" και της "ευρωπαϊκής ενότητας" με την συνταγή της "Πολιτικής ορθότητας" (politically correct), έχουμε ήδη συναντήσει τον πρώην σοσιαλιστή Μελανσόν. Και... δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, όσο κι αν αυτό προκαλεί πολλούς που είδαν τον γερουσιαστή του Ολάντ ως "ανατρεπτική αριστερά":



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσο πιο ογκώδες είναι ένα ψέμα τόσο πιο εύκολα καταπίπτει.Οι πηγές του ΝΑΤΟ μιλούν τις τελευταίες ημέρες για σχέδιο ετοιμότητας 300.000 στρατιωτών του ΝΑΤΟ αν χρειαστεί έναντι της Ρωσίας.Κατα την γνώμη μου, και διαβάζοντας πολλές ειδικές αναλύσεις,ο μεγαλύτερος κίνδυνος κλιμάκωσης προς τον παγκόσμιο πόλεμο δεν προκύπτει κυρίως από την προοπτική άμεσης χερσαίας επέμβασης του ΝΑΤΟ αλλά από την ευρύτερη χρήση πυραυλικών και τεχνολογικών μέσων που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν συμβατικά και να εξελιχθούν πυρηνικά .

Ο στρατός των 300.000 στρατιωτών του ΝΑΤΟ υπάρχει μόνο στα χαρτιά . Κατά πρώτον,όσο γνωρίζω, οι ΗΠΑ έχουν στην Ευρώπη περίπου 100.000 στρατιώτες .Οι στρατοί των άλλων βασικών εταίρων ( Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία κλπ) ακόμη και αυτών που είναι πολύ πρόθυμοι είναι σχετικά μικροί και χρειάζονται πάρα πολύ χρόνο εκπαίδευσης και προετοιμασίας . Ο Υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Πιστοριους είπε ότι η Γερμανία θα είναι έτοιμη για πόλεμο .... το 2029. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ της Βρετανίας δήλωσε δημόσια προ λίγων ημερών ότι ο βρετανικός στρατός είναι συρρικνωμενος και χρειάζεται πολλά χρήματα και χρόνο για να προετοιμασθεί.Η Γαλλία έχει κάποιον αξιόλογο στρατό αλλά δεν είναι ετοιμοπόλεμος,ξέρει μόνο να τα βάζει με φυλαρχους στην Αφρικη. Να μην μιλήσουμε για Φινλανδία, Βαλτικές κλπ που οι στρατοί τους είναι μινιατούρες .Ακόμη και η Πολωνία και Ρουμανία έχουν μικρές ένοπλες δυναμεις.Όσο κι αν ακούγεται τρομακτικό, η Ελλάδα έχει έναν αρκετά η πολύ σημαντικό στρατό εντός του ΝΑΤΟ,λόγω της χρονιάς ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης, πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε προνομιακή τροφή για τα νατοϊκά κανόνια.

Αλλά πλέον όπως είπαμε ο πόλεμος γίνεται με κανόνια, drowns, και ευρύτερη χρήση πυραυλικών και τεχνολογικών μέσων που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν συμβατικά και να εξελιχθούν πυρηνικά .

Εκτός αυτού,η χερσαία επέμβαση σε ένα τόσο μεγάλο μέτωπο θα σήμαινε τεράστια επιμελητεία ( logistics),μεταφορές και υποδομές στην νατοϊκή Ευρώπη που πρέπει να φτιαχτούν σε μεγάλο βαθμό από εδώ και πέρα. Συν πολύ μεγάλη αύξηση της πολεμικής παραγωγής στην Δύση.Περισσοτερα τανκς, αεροπλάνα,drones, οχήματα κλπ Δρόμοι, λιμάνια, αεροδρόμια, μεταφορές, τροφοδοσία, πυρομαχικά . Τεράστια συστήματα επικοινωνίας.

Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι αν όντως θέλουν να κάνουν ως ΝΑΤΟ χερσαία επέμβαση κατά της Ρωσίας πρέπει να την προετοιμάσουν σε αρκετό χρόνο . Και πρέπει να πείσουν και τις κοινωνίες τους ότι αξίζει να σκοτωθούν γιατί οι μισθοφόροι και οι επαγγελματίες στρατιωτικοί δεν θα φτάσουν. Αυτό δεν γίνεται αύριο η σε λίγες εβδομάδες.

Αλλά πλέον όπως είπαμε ο πόλεμος γίνεται με κανόνια, drowns, και ευρύτερη χρήση πυραυλικών και τεχνολογικών μέσων που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν συμβατικά και να εξελιχθούν πυρηνικά .

Το δευτερο συμπέρασμα είναι ότι ανεξαρτήτως της χερσαίας επέμβασης η όχι θέλουν στρατιωτικοποίηση των δυτικών οικονομιών και τεράστιες δαπάνες για τον πόλεμο που θα σημάνει και τεράστια φορολόγηση των δυτικών κοινωνιών όπως και μεγάλη αύξηση της λιτότητας. Το αν αυτή η επένδυση θα καταλήξει όντως σε έναν πολύ πιο έτοιμο για πόλεμο στρατό της Δύσης είναι κάτι που είναι ακόμη ανοιχτό. 

Ένα τελευταίο ερώτημα που δεν θα το διερευνήσω εδώ αλλά θα επιστρέψω κάποιαν στιγμή σε αυτό είναι το ποια σχέση έχει η στρατηγική της πολεμικής οικονομίας με την ηγεμονική κάμψη του δυτικού ιμπεριαλισμού και με την οικονομική κρίση και ενεργειακή κρίση στην Δύση. Θέλει πολλή έρευνα και συζήτηση.Ποιαν σχέση έχει δηλαδή η πολεμοποίηση της δυτικής καπιταλιστικής οίκονομιας με την κρίση της και το εσωτερικό της μέτωπο.

Σχολιο.- Για την Πολωνία δεν έχεις δίκιο.

Η πολεμική της προετοιμασία αντιστοιχεί σε αυτήν της Γερμανίας του '38.

Έχει μεγάλο στρατό, τεράστιες παραγγελίες για τελευταίας γενιάς άρματα και πυροβολικό.

Οι παραγγελίες της σε HIMARS έχουν ενοχλήσει τον αμερικανικό στρατό, που βλέπει ότι δεν μπορεί να καλύψει τις δικές του ανάγκες.

Αντίστοιχα σε αεροπορία και (λιγότερο) σε ναυτικό.

Και όλα αυτά σε μια κοινωνία με έντονο τον εθνικισμό και τον παραπονεμρνο μιλιταρισμό.

Έχει δε την μεγαλύτερη εμπλοκή στον πόλεμο στην Ουκρανία, με μεγάλη διαφορά από κάθε άλλη χώρα του ΝΑΤΟ

Σχολιο.- Η στρατιωτικοποίηση της οικονομίας είναι ένα από τα βασικά κριτήρια του ανωτάτου και τελικού σταδίου του ιμπεριαλισμού, δηλ ο καπιταλισμός της τεχνοφεουδαρχίας ολοκληρώνεται.

Σχολιο.- Στις κρισεις επιλεγεται η οικονομια πολέμου γιατι εχει αμεσα αποτελεσματα στους οικονομικους δεικτες . Συνεβηκε και στο μεσοπολεμο. Βεβαια τοτε οδηγησε στον ΒΠΠ. Τωρα ομως ειναι διαφορετικές οι συνθήκες. Υπαρχουν τα πυρηνικά, υπαρχει ήδη πολυπολικος κοσμος η Δυση εχει χασει την πρωτοκαθεδρια.

Σχολιο.- Η Δύση βρίσκεται στο εξής αδιέξοδο:

Έχοντας μεταφέρει τη βιομηχανική, ακόμα και τη γεωργική, παραγωγή σε τρίτες χώρες, τώρα επιδιώκει την επαναβιομηχάνισή της. Εύκολο στα λόγια, δύσκολο στην πράξη: η τεχνογνωσία που χάνεται πρέπει να επινοηθεί εξαρχής, το διαθέσιμο προσωπικό δεν υπάρχει (και δεν έχει καμία διάθεση να γίνει βιομηχανικός εργάτης ή αγρότης, εφόσον εργάζεται στον τομέα των υπηρεσιών - εκτός αν είναι εξαθλιωμένος), και τόσα άλλα προβλήματα.

Τα ίδια ισχύουν και στον στρατιωτικό τομέα: οι δυτικοί είχαν προσαρμόσει τους στρατούς τους (και την πολεμική τους βιομηχανία), τα τελευταία 30 χρόνια, στο να πολεμάνε αντάρτες και ατάκτους στον τρίτο κόσμο - άντε και κανέναν παρωχημένης τεχνολογίας στρατό σαν του Σαντάμ Χουσεΐν. Το να μετατραπούν σε... Ρωσία (τόσο ως στρατός, όσο κι ως πολεμική βιομηχανία) φαντάζει αδύνατο. Πρόσφατα, οι αμερικάνοι αποφάσισαν να κάνουν ασκήσεις, εκτοξεύοντας τους πυραύλους Μινιούτμαν (που φέρουν τα στρατηγικά πυρηνικά τους όπλα), αλλά οι εκτοξεύσεις απέτυχαν πολλές φορές, καθώς τα παρωχημένα συστήματα είχαν υποστεί βλάβες κλπ. Το πρόβλημα εντοπίστηκε στις ηλεκτρονικές πλακέτες των πυραύλων - αλλά αυτοί που τις συντηρούσαν έχουν βγει στη σύνταξη κι αυτοί που τις έφτιαξαν είναι πια μακαρίτες!

Σχολιο.- Αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι των G-7 θέλουν να κάνουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που έχει αρχίσει ....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



https://www.youtube.com/watch?v=mnY3ALpPfvk

Δοκιμαζω Πακιστανικά Εστιατόρια Με Κακές Κριτικές !

Σχολιο.- Αυτό το λάδι στο 17:09 παίζει να είναι χειρότερο από ντίζελ...

Σχολιο.- Βίντεο για τολμηρούς

Σχολιο.- Εντελώς σουρεάλ. Άντεξα έως το 8⁰ λεπτό περίπου. Η περιγραφή του τυπά σε συνδυασμό με αυτό που έβλεπαν τα μάτια μου σχεδόν μου προκάλεσαν παρακρουση. Ο άλλος λέει ωραίο το μέρος, ευγενικό το προσωπικό, όμορφοι πίνακες από την θρησκεία τους , αραβικό τζατζίκι, πιάτα αλλά και περιβάλλον ανατριχιλα.... what the actual fuck!?

Σχολιο.- Γιατί τα ελληνικά δεν τους κάνουνε;

Σχολιο.- Σκέτη αηδία

Σχολιο.- Παίζει μαζοχισμός βλέπω.Χώρια ότι έδωσε λεφτά σε παράνομα μαγαζιά που τα έχουν λαθρο ,που είναι επίσης παράνομοι και ότι ήθελαν δήλωσαν σε στοιχεία ταυτότητας.Btw έχει δει βίντεο από εκείνες τις χώρες και την βρώμα στην οποία μαγειρεύουν και τρώνε;

Σχολιο.- Μου αρέσει που έχουν μόνο ανεμιστήρες, σε μια χώρα που όλοι έχουν κλιματιστικό...

Γνήσια φολκλόρ γεύση Πακιστάν/Μπαγκλαντές!

Εννοώ τα μαγαζιά που έχουν μόνο ανεμιστήρα είναι ο κανόνας σε αυτές τις χώρες.

Σπανίως θα συναντήσεις κλιματιστικό...

€100/μήνα είναι ο βασικός μισθός σε αυτές τις χώρες, πως να αγοράσουν έστω και κινέζικο κλιματιστικό των €350-400;

Μόνο που όταν έρχονται εδώ βγάζουν πολλαπλάσια, αλλά το χούι δεν φεύγει...

Σχολιο.- Κλεισανε δωμάτιο στο νοσοκομείο;

Σχολιο.- Γιατί βάζουνε τόσα μπαχαρικά στα φαγητά τους, ξέρετε;

για συντηρητικά τα χρησιμοποιούν

Σχολιο.- Εγιναν ολοι οι ασχετοι γευσιγνωστες,τραχανοπλάγιαδες του πεοντα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη Διεθνή Σύνοδο της Ελβετίας και ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Για τη στήριξη των γερακιών του ΝΑΤΟ και του πολεμοκάπηλου Ζελένσκι. Με τον οποίο είχε και ιδιαίτερη συνάντηση.

Μαθημένος από τέτοια ο Βαρθολομαίος. Πριν λίγα χρόνια, τότε που η Τουρκία εισέβαλε στη Συρία, δήλωνε πως προσευχόταν για τη νίκη των τουρκικών όπλων. 

Στο αναμεταξύ, δεν έχει βγάλει τσιμουδιά για τη γενοκτονία στη Γάζα. Σιώπησε ακόμα κι όταν ο στρατός των σιωνιστών δολοφόνων κατέστρεφε ιστορικές ορθόδοξες εκκλησίες.

Σχολιο.- Από τέτοιο κυφηνα δεν περίμενα κάτι καλύτερο

Σχολιο.- Πρακτοράκι της CIA...

Σχολιο.- Ειναι Λακές των Αμερικάνων καί υποτακτικός τού Τούρκικου Βαθέως κρατους...

Σχολιο.- Ανάθεμα κι αν ξέρατε πόση ατιμία συνεπάγεται το να επικροτεί τις σφαγές στο Αφρίν της Συρίας από τα τουρκικα στρατεύματα για τα οποία προσευχόταν. Πόση προστυχιά προϋποθέτει η σιωπή του για τα εγκλήματα του σιωνισμού στην Παλαιστίνη. Πόσο βρομύλος είναι κάποιος που δεν έβλεπε επί οχτω χρόνια τις σφαγές του πληθυσμού του Ντονμπάς από τους Ουκρανούς νεοναζί και ξαφνικά ανακάλυψε ότι η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία. Ανάθεμα κι αν σας νοιάζουν όλα αυτά, προκειμένου να τον υπερασπιστείτε.

Αλλά βλέποντας το προφίλ σας όπου υπερασπίζεστε μέχρι και τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ από τότε που ιδρύθηκε, γιατί όπως λέτε εμπόδιζε τη Ρωσία και τον κομμουνισμό να κατακτήσει την Ευρώπη, κατάλαβα. Φαντάζομαι τι θα λέγατε και για τις ναπάλμ στο Γράμμο, για τις δολοφονίες Μπελογιάννη, Λαμπράκη, Πέτρουλα, για τη σφαγή στο Πολυτεχνείο και το ξεπούλημα της Κύπρου. Και όλα τα άλλα εγκλήματα του ΝΑΤΟ σε βάρος του ελληνικού λαού. Φυσικά θα τα επικροτούσατε, καθώς απέβλεπαν στην ενίσχυση του ΝΑΤΟ κατά της ρωσικής και κομμουνιστικής επιθετικότητας.

Σχολιο.- Περίμενα τους ξεπλένηδες των νατοϊκών εγκλημάτων για να μάθω τι συμβαίνει! Περισσεύει, βλέπεις, η κακία και η ύβρις, γιατί δεν λέω να ξεχάσω αυτά που με έμαθαν να στέκομαι στη ζωή με αξιοπρέπεια. Άσε μας βρε άνθρωπε, νυχτιάτικα, που ήρθες να μου κάνεις τον δάσκαλο για το από πότε υπάρχει το Ουκρανικό και το Μεσανατολικό! Πήγαινε να βαρέσεις παλαμάκια μαζί με τον βρομύλο τον τραγόπαπα, στους σιωνιστές νεοναζί και στους επίγονους του Μπαντέρα και των SS στην Ουκρανία και άσε τις εξυπνάδες. Εμένα με τους νατοϊκούς εγκληματίες και τους παλαμακιστές τους με χωρίζει αίμα. Άντε, μπράβο! Πήγαινε αλλού να πεις τις προστυχιές σου!

Σχολιο.- Δεν περιμένω να κριθώ από παλαμακιστές των δολοφόνων στο Ντονμπάς και στη Γάζα, οπότε σιγά μην αγχώνομαι! Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια, δεκαετίες τώρα. Δεν είστε ο πρώτος παλαμακιστής φονιάδων που ενοχλείται μ' αυτά που υπερασπίζομαι.

Σχολιο.- Οικουμενικός Πατριάρχης, κάθε θέση είναι χρέος και κάθε χρέος είναι γραμμάτια.

Σχολιο.- Μέχρι και στρατιωτική κατάληψη ναών και μοναστηριών έκαναν οι Ουκρανοναζί, προκειμένου να διασπάσουν την ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία και να την υποτάξουν στο ΝΑΤΟ. Με τις ευλογίες του τραγόπαπα της Πόλης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΝΕΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ

26,3 εκατομμύρια στρέμματα δεντροφύτεψαν ή μετέτρεψαν σε λιβάδια τον τελευταίο χρόνο οι Κινέζοι, συνεχίζοντας την προσπάθεια περιορισμού και αντιστροφής της επέκτασης της ερήμου Γκόμπι. 

Έτσι, ενώ κατά τη δεκαετία του 1980 η έρημος επεκτεινόταν κατά 10.000 τ.χλμ. τον χρόνο, τώρα συρρικνώνεται περισσότερο από 2.000 τ.χλμ. ετησίως. Η προσπάθεια θα ολοκληρωθεί το 2050, με τη δημιουργία ενός Πράσινου Τείχους μήκους 4.800 χλμ.

Τα τελευταία χρόνια, το κινέζικο εγχείρημα αρχίζει να εφαρμόζεται και στα νότια της Σαχάρας, με συνεργασία των χωρών του Σαχέλ με την Κίνα.

Σχολιο.- Έχεις κάποιο σύνδεσμο με πληροφορίες για το πώς το πετυχαίνουν, από τεχνικής άποψης;

Σχολιο.- Μπα, όχι. Απλώς, πληροφορίες διάσπαρτες στο διαδίκτυο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



''Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ''

Οι αλλεπάλληλοι 24ωροι περιορισμοί ‘‘άνευ λόγου και αιτίας’’ στο facebook διαρκούν πλέον 40 ημέρες! Ούτε likes, ούτε σχόλια!

Πληθαίνουν οι πληροφορίες το τελευταίο διάστημα για στοχοποίηση λογαριασμών στο facebook με συχνές αναφορές σε Ουκρανία και Ισραήλ που έχουν ‘‘τιμωρηθεί’’ επανειλημμένα για τον ίδιο λόγο και στο παρελθόν.

Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, η ΕΕ ετοιμάζεται για Πόλεμο..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Η Κούβα απορρίπτει την παρουσία αμερικανικού πυρηνικού υποβρυχίου

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι η κατοχή μέρους του κουβανικού εδάφους στην ανατολική επαρχία του Γκουαντάναμο από μια ξένη δύναμη (τις ΗΠΑ) είναι παράνομη και απαράδεκτη.

Η Κούβα εξέφρασε την Παρασκευή τη διαφωνία της με την παρουσία ενός πυρηνικού υποβρυχίου των Ηνωμένων Πολιτειών (ΗΠΑ) στο παράνομα κατεχόμενο έδαφος της ναυτικής βάσης του Γκουαντάναμο, που βρίσκεται στο ανατολικότερο τμήμα της χώρας, σε απόσταση περίπου 800 χιλιομέτρων από την Αβάνα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Κούβας, Κάρλος Φερνάντες ντε Κοσίο Ντομίνγκες, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι, παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκε για την παρουσία του βορειοαμερικανικού σκάφους σύμφωνα με τις διαδικασίες που θεσπίστηκαν πριν από μερικά χρόνια μεταξύ της Αβάνας και της Ουάσινγκτον, η Κούβα δεν επιτρέπει την παρουσία του βορειοαμερικανικού σκάφους στο έδαφός της χωρίς προηγούμενη πρόσκληση.

"Δεν μας αρέσει η παρουσία στο έδαφός μας και η διέλευση από τα ύδατά μας ενός σκάφους αυτού του είδους, που ανήκει σε μια δύναμη που διατηρεί επίσημη και πρακτική πολιτική εχθρική προς την Κούβα", δήλωσε ο Κοσίο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι η κατοχή μέρους του κουβανικού εδάφους στην ανατολική επαρχία του Γκουαντάναμο από μια ξένη δύναμη (τις ΗΠΑ) είναι παράνομη και απαράδεκτη και αντιβαίνει στη βούληση του κουβανικού λαού.

"Πρόκειται για μια παράνομη στρατιωτική κατοχή και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά", κατήγγειλε ο  Φερνάντες ντε Κοσίοo.

Τόνισε ότι οι ναυτικές επισκέψεις σε μια χώρα συνήθως έχουν ως κίνητρο μια πρόσκληση, αλλά "αυτό δεν συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση".

Η Νότια Διοίκηση των ΗΠΑ ανέφερε στον λογαριασμό της στο κοινωνικό δίκτυο X ότι το γρήγορο επιθετικό υποβρύχιο USS Helena του βορειοαμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού έφθασε στα ύδατα γύρω από την περίμετρο της ναυτικής βάσης του Γκουαντάναμο στις 13 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση της Νότιας Διοίκησης δόθηκε στη δημοσιότητα μία ημέρα μετά την άφιξη ομάδας ρωσικών πολεμικών πλοίων στο λιμάνι της Αβάνας, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη έως τις 17 Ιουνίου.

 Το στολίσκο απαρτίζουν, το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Kazan, το πετρελαιοφόρο Pashin και το ρυμουλκό διάσωσης Nikolai Chiker απαρτίζουν το στόλο.

Νωρίτερα, το υπουργείο Εξωτερικών της Κούβας είχε δηλώσει ότι "κανένα από τα πλοία δεν είναι φορέας πυρηνικών όπλων, οπότε η παραμονή τους στη χώρα δεν αποτελεί απειλή για την περιοχή".

Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της νήσου της Καραϊβικής, η επίσκεψη "αντιστοιχεί στις ιστορικές σχέσεις φιλίας μεταξύ της Κούβας και της Ρωσίας", καθώς και στη συμμόρφωση με "διεθνείς κανονισμούς στους οποίους η Κούβα είναι κράτος-μέλος".

Η κουβανική κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι οι επίσημες αυτές επισκέψεις αποτελούν ιστορικό έθιμο του έθνους με το οποίο διατηρεί σχέσεις φιλίας και συνεργασίας.

Το περιπολικό του Βασιλικού Καναδικού Ναυτικού HMCS Margaret Brooke και το εκπαιδευτικό πλοίο AB Simón Bolívar της Βενεζουέλας αναμένεται να φθάσουν στο λιμάνι της Αβάνας από την Παρασκευή έως τις 19 Ιουνίου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεταβολή στην τιμή του ρεύματος στις χώρες της Ευρώπης (15 Ιούνη 2024)

-ΕΛΛΑΔΑ: +25%

-Όλες οι άλλες χώρες από -4% έως -135%

-Εξετάζοντας μόνο τις 3 χώρες της Ε.Ε. την ίδια μέρα η τιμή του ρεύματος που στις άλλες χώρες της ΕΕ η τιμή έπεφτε. Στην Ελλάδα (102,22) ήταν η δεύτερη υψηλότερη, με την Ιταλία (103,43) στην πρώτη και την  Πολωνία (82,24) στην τρίτη θέση.

#αισχροκέρδεια #ακριβεια #ρευμα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οί τραγικές συνέπειες από την πείνα καί τόν «λοιμό» πού εχουν εφαρμόσει στούς αμαχους παλαιστίνιους οι εγκληματίες σιωνιστές μέ τήν αμεριστη στήριξη από τα υποκριτικά αφεντικά τους τούς ΙμπεριαΛΗστες ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ... 

https://www.facebook.com/reel/463642149543355

σχολιο.- Μου θυμίζει φωτογραφίες από το Νταχάου!!!!....

σχολιο.- Δυστυχώς πρόκειται γιά τό υπ'αριθμ 1 ναζιστικό κράτος τής εποχης μας...Υπαρχουν φωτογραφίες μικρων παλαιστίνιων παιδιών υποσιτισμένων στό οριο Ζωης - θανατου...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



#ΚΆΠΟΥ_ΔΙΑΒΑΣΑ_ΠΩΣ_ΣΗΜΕΡΑ_ΚΥΡΙΑΚΗ_ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ.!!! 

-Είναι Ή Γιορτή τού Πατέρα..Υπάρχει, στ"Αλήθεια, πατέρας που την έχει κατά Νού.?? Θά τήν θυμηθεί άν κοιτάξει στά Social.. Εκεί αναρτούν φωτογραφίες τού μπαμπά τους, αν και ο απώτερος σκοπός είναι να δείξουν πόσο χαριτωμένα μωρά υπήρξαν. "Ο μέσος πατέρας δεν είχε ποτέ καί καμιά έγνοια γιά τό άν γιορτάζει μιά Κυριακή τόν χρόνο.Τό πιθανότερο είναι νά αισθάνεται αμήχανα.!!-"Αλλωστε οί περισσότεροι παίρνουμε λουλούδια όταν έχουμε καί δύο μέτρα μάρμαρο από πάνω μας.!! 

Γιά τόν #Πατέρα, πού λέτε,δέν γράφτηκαν τραγούδια,τά πήραν όλα οί #Μάνες. Φαντάζεστε τόν Καζαντζίδη νά τραγουδάει γιά τόν πατέρα του.?? Ναί.,φυσικά. Λές καί δέν υπήρξε εκείνος ό δόλιος-πατέρας πού τά κουτσόπινε στό Καφενείο περιμένοντας γράμμα από τόν #Μετανάστη_γιό του. Θά μπορούσε, βέβαια,νά γραφτεί κάποιο τραγούδι γιά τόν πατέρα πού σκάβει στού Βελγίου τίς Στοές καί λιώνει στίς φάμπρικες τής Γερμανίας γιά νά ταΐσει τήν Οικογένεια,αλλά κανένας δέν μπήκε στόν κόπο. "Ο άλλος φεύγει μετανάστης καί τραγουδάει γιά τήν δόλια τήν μάνα του,τήν αγαπητικιά,τήν αδερφή του,.Τό #Γεράνι,τήν #Καρδερίνα του. Γιά τόν γέρο του ούτε λέξη,. 

-Σε έφαγαν τά #Στερεότυπα, πατέρα.!!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να προσέχετε πολύ την επίδραση της "τεχνητής ανοητοσύνης".. την φτιάχνουν έξυπνοι σκλάβοι με σκοπό την υποδούλωση..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η λοατκι ατζέντα είναι μια αμιγώς πολιτική ατζέντα 

Ουδεμία σχέση με δικαίωματα και συνεπακολουθη κοινωνική αποδοχή φέρει ή έχει 

Είναι καθαρά πολιτική ατζέντα και πρώτα θύματα της είναι αυτοί τους οποίους κραδαινει ότι ευεργετεί

Αυτούς εκμεταλλεύεται

Σε αυτούς πουλάει φάκα χωρίς τυρί για τίτλους και προνόμια χωρίς εργατοώρες υπό τον όρο της πειθηνιας υπόκλισης στις Φαρμακευτικες. Υπό τον όρο της Φυλομεταβασης 

Την πιο ακραία και σαδιστικη ανταλλαγή για προνόμια

Ένα ολόκληρο ελληνικό My style rocks στήθηκε αποκλειστικά και μόνο για να βγάλει "νικήτρια" έναν τρανς άνδρα, που δηλωνε σε ώρα τηλεθέασης που παρακολουθούν μικρά παιδιά, οτι πέρα απο ακρωτηριασμό, Puberty Blockers, Φυλομεταβαση, ορμόνες, έχει στα 20 του κάνει δεκάδες πλαστικές για να είναι...."όμορφη" 

20 χρονών έχει πειράξει γναθο, στόμα, μύτη, ζυγωματικά, σώμα, στήθος, κωλο, τα πάντα 

Και αυτό βραβεύτηκε....

Και δη, ως "πολιτιστικά" ανωτέρο 

Την ώρα που έχουν κλείσει δύο Παιδιατρικές κλινικές....

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΝΔ 

Καταργούν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα όπως η προστασία της πρώτης κατοικίας, καταργούν εργασιακά κεκτημένα δύο αιώνων, κλείνουν Ογκολογικα και Παιδιατρικά, μπλοκάρουν κάθε πρόσβαση στην Υγεία

ΑΥΤΑ είναι και ατομικά και ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 

Οι ίδιοι ακριβώς πολιτικοί όμως κοπτωνται για δικαιώματισμους ;

Για ατομικά δικαιώματα ;

Μπροστά στα μάτια σας διαλύουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα στην επιβίωση 

Και σας επιβάλλουν ως "δικαιώμα" 

Το τι θα κάνει η ( κουιρ, αυτοπρο κατι, νον κατι, και οτιστονμπουτσο τα βαφτίζουν κάθε μήνα για να νοιώθουν μοναδικά ) "κοινότητα" με τα γεννητικά της όργανα αποτελεί προτεραιότητα κοινωνικού διαλογου ;

Ποιός έθεσε τέτοιο προτεραιοτητόμετρο ;

Σας ρώτησε κανείς ποιές είναι οι δικές σας προτεραιότητες ; 

Αν είναι ένα παιδικό Νοσοκομείο ;

Αυτη η ατζέντα είναι Αποπροσαντολισμος, κοινωνικός διχασμός, άσκηση έμμεσης βίας ούτως να προξενήσουν και να εκβιάσουν απο την επιβολή της πραγματική βία, ώστε με νόμους λογοκρισίας και φίμωσης της κριτικής σκέψης 

Να επιβάλλουν και Κλινικές Παρενθετισμου υπο όρους αγοράς, ώστε να προιοντοποιησουν την ανθρώπινη οντότητα, μέχρις να την κατεβάσουν αξιακα κάτω απ το χώμα 

Και να μην υπάρχει ΑΞΙΑ στο να αντισταθεί κανείς 

Σήμερα οι άνδρες είναι ένοχοι για την Φύση τους. Είναι σχεδόν υπό διωγμό 

Με ναυαρχίδα την Πθυχολογκια 

Που ποινικοποιει την Φύση και τα ένστικτα με πρόσχημα την...ψυχανάλυση 

Παρέλαβε την σκυτάλη ο Δικαιωματισμός 

Οι Δυτικές κοινωνίες έχουν αρχίσει ήδη να μετατρέπονται σε υπηρέτες μιας ελίτ 

Αυτή η ελίτ είναι η "κοινότητα"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λιποταξίες και Ανυπαρξίες

1. Ο κακός χαμός γίνεται στην Ουκρανία με τις λιποταξίες στρατιωτών. Ο Ζελένσκι έχει στήσει τάγματα κυνηγών κεφαλών τα οποία περιφέρονται από άκρου εις άκρον της χώρας κυνηγώντας, συλλαμβάνοντας και στέλνοντας στην πρώτη γραμμή του πολέμου τους ανυπότακτους και τους λιποτάκτες, ολοσχερώς ανεκπαίδευτους.

Όλοι οι πολίτες της Ουκρανίας κατάλαβαν ότι ο πόλεμος δεν είναι μόνον άδικος από την πλευρά της Ουκρανίας και δίκαιος από την πλευρά των Ρώσων, αλλά μάταιος και χαμένος και μόνον οι πτωματοφάγοι Δυτικοί ηγετίσκοι και η χιτλεροπαρέα του Κιέβου επιμένουν στην συνέχισή του, παρά τις δραματικές συνέπειες που επιφέρει στις δυτικές κοινωνίες.

Και τούτο όχι βέβαια για να σώσουν την Ουκρανία -κανείς δεν την απειλούσε τόσα χρόνια- αλλά οι μεν Δυτικοί για να την καταχρεώσουν ακόμη περισσότερο ώστε το αντιδραστικό προτεκτοράτο τους ποτέ να μη μπορεί να σηκώσει κεφάλι στην ιστορία του, η δε χιτλεροπαρέα να κατατρώει τα δάνεια και τις βοήθειες εκ της Δύσεως (καλύτερα εκδύσεως...)

Αυτή είναι η συνταγή που ακολουθούν οι Δυτικοί για να σώζουν τα προτεκτοράτα τους, έτσι "έσωσαν" από τους κόκκινους και το προτεκτοράτο Ελλάς, σε αγαστή συνεργασία με τους ντόπιους μαφιόζους που κυβερνούν την Ελλάδα έκτοτε. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



17χρονα κορίτσια της Ουκρανίας στρατολογούνται από τον στρατό του Ζελένσκι.

Στρατιωτικοί στρατολογούν μια Ταξιαρχία επισκέπτεται φοιτήτριεες στο Εθνικό Πανεπιστήμιο του Κιέβου. Μετά την πραγματοποίηση μιας πράξης αφιερωμένης στους νεκρούς μαχητές της ταξιαρχίας, οι αξιωματικοί άρχισαν να ενθαρρύνουν τους μαθητές να ενταχθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας

Επιπλέον, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους φοιτητές: ο αξιωματικός της ταξιαρχίας τους είπε ότι η συνεισφορά τους θα ήταν «ανεκτίμητη», ειδικά για τις «γυναικείες ιδιότητες». Αυτό ακριβώς εννοούσε όταν απευθύνθηκε σε 17χρονα κορίτσια, το μαντεύεις μόνος σου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισλαμοφασίστες του ISIS, που έχουν καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξης, στην Ρωσία, για την συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση και την απόπειρα ανατίναξης του δικαστικού Μεγάρου, στο Ροστόφ του Ντον, εξεγέρθηκαν, στο κέντρο κράτησης τους.

7 τρομοκράτες κρατούν ομήρους 2 φύλακες και ζητούν αυτοκίνητο, όπλα και ασφαλή αποχώρηση τους ΜΑΖΙ με τους ομήρους.

Γίνονται διαπραγματεύσεις.

Αναρωτιέμαι πού βρήκαν την σημαία του ISIS και τις κορδέλες στα κεφάλια τους, αλλά και πώς επιτρεπόταν να αφήνουν μούσια.

Σχολιο.- Τι ξεφτιλικια είναι αυτά; Δεν ξέρουν τι θα πει λεπίδα σ' αυτή τη χώρα; Αίσχος. Τρύπια ασφάλεια σε μια χώρα που έχει υποστεί Μπεσλάν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 14 Ιουνίου συμπληρώθηκαν 159 χρόνια από την γέννηση του ψυχίατρου Αλόις Αλτσχάιμερ.

Οπως ήταν φυσικό, κανείς δεν τον θυμήθηκε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μία θεατρική παράσταση με επικεφαλής έναν ληγμένο κλόουν, δίνεται, σήμερα σ΄ένα γραφικό χωριό της Ελβετίας με την συμμετοχή εκβιαζόμενων, από τις ΗΠΑ, ηγετών, προκειμένου να ντυθεί με κάποια υποψία νομιμότητας αυτή η παράσταση.

Ο τίτλος της, "Συμβούλιο Ειρήνης". 

Ουσιαστικά αποτελεί ένα μονόπρακτο με έναν μόνο πρωταγωνιστή. Το ΝΑΤΟ. Που θα κρατήσει το ενδιαφέρον των θεατών με την απαγγελία ενός μονόλογου. Ο αντίλογος δεν προβλέπεται, καθώς ο διάλογος χαλάει το σενάριο και έτσι αποκλείστηκε, εξαρχής.

Παρ΄όλα αυτά, ο "απομηχανής θεός" της τραγωδίας βρήκε τρόπο να "τρυπώσει" στην παράσταση και να στείλει το δικό του τελεσίγραφο, στο οποίο περιλαμβάνονται οι όροι, για την λήξη της πραγματικής τραγωδίας, στην Ουκρανία.

-Αναγνώριση της Ενωσης της Κριμαίας και των τεσσάρων περιοχών (Ντανιέτσκ, Λουγκάνσκ, Χερσώνα και Ζαπαρόζιε) με την μητέρα Ρωσία. Αμεση αποχώρηση των Ουκρανικών στρατευμάτων, απ΄αυτές τις περιοχές.

-Απόσυρση όλων των κυρώσεων, εναντίον της Ρωσίας, από την Δύση.

-Αποστρατιωτικοποίηση, μείωση του στρατού και των εξοπλισμών της πρώην Ουκρανίας.

-Αποναζιστικοποίηση με την συμμετοχή της Ρωσίας, ανεμπόδιστη Ρωσική γλώσσα και Πολιτισμός, απαγόρευση του οτιδήποτε περιέχει ναζιστικά μηνύματα.

-Απαγόρευση επέκτασης του ΝΑΤΟ με συμμετοχή της πρώην Ουκρανίας.

Οι όροι αυτοί και δίκαιοι είναι και επιτρέπουν στην Ουκρανία να διατηρήσει την αυτονομία της και την έξοδο της στο λιμάνι της Οδησσού. Ωστόσο, δεν έγιναν δεκτοί, αστραπιαία και η επόμενη πρόταση θα είναι απλώς, χειρότερη. 

Η Ρωσία φημίζεται για τους σκακιστές της και ο Πούτιν μετακίνησε ήδη, το άλογο, τονίζοντας στους Ευρωπαίους ότι "ο κύριος κίνδυνος δεν προέρχεται από την Ρωσία, αλλά από την ολοκληρωτική εξάρτηση της Ευρώπης, από τις ΗΠΑ".

Το ...Συμβούλιο ήταν προγραμματισμένο να διαρκέσει 2 ημέρες, αλλά αύριο το μεσημέρι θα λήξει, καθώς δεν συμμετέχει η Ρωσία, η Κίνα, αλλά ούτε ο ίδιος ο Μπάιντεν, που θα βρίσκεται στο Χόλιγουντ, για να μαζέψει λεφτά, για την προεκλογική του καμπάνια.

Πολλές χώρες επίσης, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν, ή έστειλαν δευτεροκλασσάτους αντιπροσώπους.

Σχολιο.- Ορίστε, η Καμάλα «χρυσόστομη» Χάρις) η αντιπρόσωπος

Σχολιο.- "φτιαγμένη" είναι;;

Σχολιο.- δεν ξερω, αλλα γενικά το χει να πεταει μπουρδες

Σχολιο.- Γρήγορα για επισκευή, ρετάρει



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτός ο Ανθέλληνας ο Νάσος Θεοδωρίδης εχει πει «να ζητήσουν συγνώμη οι Πόντιοι από τους Τούρκους», «το αλβανικό έπος είναι μύθος» και «τα Σκόπια είναι Μακεδονία»…ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ !!!!

Σχολιο.- κάτι παρέλειψες. Ιθαγενής Μουσουλμάνος, αλλά και χοντρομαλάκας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



16/6/2024    -    11.00

Αυτό ήταν…

-Γι’ αυτές τις φωτογραφίες και μόνο, μάζεψαν όσους κατάφεραν σε πολυτελές θέρετρο στην Ελβετία, για να το πουν …”Παγκόσμια Συνάντηση Κορυφής για την ειρήνευση στην Ουκρανία”!

-Αφού λοιπόν φωτογραφήθηκαν, τα μάζεψαν κι έφυγαν (η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρρις από χτες ήδη) κι οι υπόλοιποι σήμερα το έριξαν στις εκδρομούλες στα γύρω βουνά …

Προηγουμένως:

-Οι γνωστοί (Χάρις, Μακρόν, Σόλτς, κυρα Ούρσουλα και παρατρεχάμενοι) είπαν ξανά το … ποίημά τους βρίζοντας τη Ρωσία,

-ο Τρυντώ του Καναδά φώναζε συνθήματα των … Μπαντεριστών στη φωτογράφηση,

-ο Φινλανδός πρόεδρος, θυμήθηκε τον … Στάλιν και τη Σοβιετική Ένωση γιατί πολέμησαν τη χώρα του που  ήταν σύμμαχος της Ναζιστικής Γερμανίας στο 2ο Παγκόσμιο!

-όλοι στραβοκοίταξαν τους εκπροσώπους της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας ακόμα και της … οργανώτριας Ελβετίας που είχαν το θάρρος να πουν ότι … “δεν έχει νόημα αυτό που κάνουμε - ούτε να συζητάμε χωρίς τη Ρωσία…”

-ο Ζελένσκι πριν ζητήσει -ξανά- “κι άλλα λεφτά κι άλλα όπλα!”, ανέλαβε να … απαντήσει στους τελευταίους ότι για την Ειρήνη … “δεν χρειάζεται η παρουσία της Ρωσίας - θα της πούμε … μετά τι συμφωνήσαμε”

… και μετά το διαλύσανε!

Έτσι για να γράφουν τα … παπαγαλάκια και τα ΑΡΔομέσα της Δύσης για … “ 100 ηγέτες του κόσμου”! ( καμμιά … τριανταριά ήταν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων)



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Η Υεμένη γράφει ιστορία!

• Είναι η μόνη χώρα που πολεμάει κατά των Σιωνιστών και της Δύσης στο πλευρό της Παλαιστίνης!

• 118 εμπορικά και πολεμικά πλοία έχουν χτυπηθεί από τις 7 Οκτώβρη 2023 στην Ερυθρά, την Αραβική και Μεσόγειο θάλασσες γιατί συνεργάζονται με το Ισραήλ. Το 90% της κίνησης πλοίων στην περιοχή έχει ανασταλεί - περίπου 30 ναυτικές και μεταφορικές εταιρείες άλλαξαν διαδρομή, αντί του Σουέζ! Μόνο την τελευταία βδομάδα 2 ελληνικής ιδιοκτησίας κι 1 ουκρανικό πλοίο έγιναν στόχος, ένα (Verbena) βυθίστηκε κι άλλο (Tutor) εγκαταλείφθηκε! Όλη η λίστα των ναυτικών στόχων εδώ: 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_the_Red_Sea_crisis?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1DvBpbqxR6UN66yYk8IR5rwUOVrbJXqV81UafDWMZIv7_gNBlzo4ON0Sc_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw

• Η μικρή Υεμένη, εξευτελίζει τη Δύση, που κινητοποίησε πολυεθνικούς πολεμικούς στόλους κι αεροπλανοφόρα, βομβαρδιστικά, απειλές, αποκλεισμούς κι απόπειρες πραξικοπημάτων χωρίς κανένα αποτέλεσμα!

-Για 35η συνεχή εβδομάδα, η αγαπημένη Υεμένη, οργανώνει την καθιερωμένη πορεία εκατομμυρίων ανθρώπων στη Σαναά και παντού σε όλη τη χώρα, σαν απόδειξη ότι όλοι οι εγκληματικοί βομβαρδισμοί, οι απειλές και οι πυρήνες της CIA αποτυγχάνουν να αποτρέψουν το λαό και την αντίστασή του από την απαράμιλλη υποστήριξη της Γάζας. 

Το σύνθημα αυτής της εβδομάδας: 

"Αταλάντευτα με τη Γάζα… 

και αντιμετωπίζοντας όλες τις συνωμοσίες".

Ενώ όλα τα βλέμματα στρέφονται στην πλατεία Sabeen στη Σαναά (εικόνες και βίντεο πάνω), μαζικές πορείες πραγματοποιήθηκαν σε δεκάδες πόλεις και επαρχίες, συμπεριλαμβανομένων των Hodeidah, Thamar, Hujja, Al-Jawf, Taiz, Raymah, Amran, Ibb, Mahwit, Ma'rib, Lahj, Dalea, Bayda, Sa'ada και πολλών άλλων.

-Παιδιά και ενήλικες έρχονται απ’ όλη τη χώρα να επιβεβαιώσουν τη στάση τους. 

Όλοι φώναζαν: 

•“Ω Γάζα! Ω Παλαιστίνη! Μαζί σας είναι όλοι οι Υεμενίτες! Δεν είστε μόνοι!"

• “Ω Άραβες και Μουσουλμάνοι! H στάση σας είναι ντροπιαστική και προσβλητική! Ξεσηκωθείτε για την Παλαιστίνη!"

Οι ομιλίες στο ξεκίνημα των πορειών ξεκίνησε επαινώντας το επίπεδο του συντονισμού και της ενότητας μεταξύ των παλαιστινιακών παρατάξεων στη Γάζα καθώς και τις συντονισμένες με αυτές στη Γάζα και στην Υεμένη, κλιμακούμενες επιχειρήσεις των μετώπων υποστήριξης στο Λίβανο, τη Συρία και το Ιράκ.

Στη συνέχεια, όπως κάθε βδομάδα, έγινε ο απολογισμός των επιχειρήσεων των ενόπλων δυνάμεων της Υεμένης και των επιθέσεων των Αμερικανικών και Δυτικών δυνάμεων και στο τέλος ανανεώθηκε η υπόσχεση κι ο όρκος όλων για αταλάντευτη πάλη μέχρι τη Νίκη!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μούγκα!

Το βούλωσαν τώρα, όλοι εκείνοι οι “υπερπατριώτες”, κανάλια, media, πολιτικοί κι “αναλυτές” που ένα χρόνο πριν (θυμηθείτε) μας είχαν κατακλύσει με … δακρύβρεχτες κορώνες κι οργισμένες δηλώσεις για τους ομογενείς - ο ίδιος Δένδιας ήθελε να πάει … σταυροφόρος να … σώσει τον Ελληνισμό της Μαριούπολης !

-Ο … Ελληνισμός υπάρχει γι’ αυτούς μόνο αν είναι υπό την κατοχή της συμμορίας του Ζελένσκι και των ναζί του Αζόφ! 

Αλλιώς ΔΕΝ υπάρχει…

-Άσε που δεν … ψηφίζουν κιόλας με την … επιστολική ψήφο του Μητσοτάκη!

Σχολιο.- Μια χαρα τα πε η Ζαχαροβα στον Αυγερινο...

Δεν παει να κρυφτει ο Δενδιας....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άλλο και τούτο!

Ο Νίκος Δένδιας, Υπουργός Άμυνας του Μητσοτάκη, 

σε συνέντευξή του στον STATUS FM, δήλωσε ότι:

“η ελληνική κοινότητα της Μαριούπολης δεν υφίσταται πλέον” (!!!)

H Μόσχα, του απάντησε διαμέσου της Μαρία Ζαχάροβα, πως όχι μόνο υπάρχει αλλά θα πρέπει να εξηγήσει η ελληνική κυβέρνηση γιατί στέλνει όπλα στους Ουκρανούς με τα οποία πλήττουν Έλληνες ομογενείς!

Και κάλεσε τον Δένδια, να επισκεφτεί τη Μαριούπολη για να δει με τα μάτια του, όσους … εξαφάνισε!

Σχολιο.- Ξεχνάει ο Νικολάκης ο Δένδιας που παράτησε ο αλήτης πρέσβης που είχαν στείλει τους Έλληνες ομογενείς  στην Μαριούπολη και έφυγε κρυφά... Ξεφτιλες

Σχολιο.- Αμερικανοτσολιάδες...

Σχολιο.- Καλύτερα που για αυτούς έχουν εξαφανιστεί... γενικά για τον Ελληνισμό της Ρωσίας καλύτερα...

Να μείνει ανέγγιχτος από το ελλαδικό προτεκτοράτο και τις γενοκτονικές πολιτικές του και τη φράγκικη παρακμιακή επιρροή γενικότερα.

Θα είναι οι τελευταίοι Έλληνες που θα απομείνουν γιατί εμάς εδώ μας εξοντώνουν καθημερινά.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



15/6/2024    -    19.00

Παταγώδης αποτυχία μεν η “διάσκεψη Ζελένσκι” - αλλά το μετέτρεψαν σε …

Σαββατοκύριακο χαλάρωσης σε θέρετρο στα βουνά της Ελβετίας!

Αφού, η συλλογική Δύση:

-έβαλε μπροστά την δήθεν “ουδέτερη Ελβετία” σαν οργανωτή της υποτίθεται “Παγκόσμιας Διάσκεψης Κορυφής για την ειρήνευση στην Ουκρανία”,

-προσκάλεσαν 172 ηγέτες και κυβερνήσεις κρατών (φυσικά ΔΕΝ κάλεσαν όσους θεωρούν “ανεπιθύμητους”, όπως Ρωσία, Ιράν, ΛΔ Κορέας, Βενεζουέλα, Νικαράγουα κλπ)

-επι μήνες άσκησαν κάθε πίεση και επιρροή για να κουβαλήσουν εκεί χώρες που ΔΕΝ είναι στο ΝΑΤΟικο μπλόκ και κυρίως του Παγκόσμιου Νότου,

-φόρτωσαν τον Ζελένσκι προσωπικά σε ένα αεροπλάνο και γύρναγε όλο τον κόσμο κυριολεκτικά για να … μοιράζει τις “προσκλήσεις”,

ΤΕΛΙΚΑ:

-Από τις 172 χώρες που προσκλήθηκαν ΜΟΝΟ 78 έστειλαν Κυβερνητικές επίσημες αντιπροσωπείες - ενώ άλλες 14 απλά έστειλαν διπλωμάτες σαν “παρατηρητές”! Ανάμεσα στους 78 - για να … αυγαταίνει ο αριθμός - και χώρες όπως Κοσσυφοπέδιο, Ανδόρρα, Σαν Μαρίνο, Λίχτενσταϊν, Μονακό και 7-8 νησάκια του Ειρηνικού και Καραϊβικής ! Πρακτικά δηλαδή , ξανά μόνο η “συλλογική Δύση”!

-ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να πάνε:

-Κίνα,  -Καζακστάν,  -Αζερμπαϊτζάν,  -Κούβα,  -Κολομβία,  -Λευκορωσία,  -Αίγυπτος

-Αλγερία,  -Νιγηρία,  -Νίγηρας,  -Τσαντ,  -Βιετνάμ,  -Λάος,  -Μογγολία,  -Καμπότζη

-Βιρμανία,  -Σρι Λάνκα,  -Πακιστάν,  -Ιράν,  -Κουβέιτ,  -Ομάν, -Ουζμπεκιστάν,  

-Κιργιστάν,  -Τατζικιστάν,  -Τουρκμενιστάν,  -Βολιβία,  -Παραγουάη,  -Αϊτή

-και κάμποσοι άλλοι…

-Έτσι με τέτοια χάλια, ΟΥΤΕ “ηγέτες πήγαν” - πλην των γνωστών της ΕΕ και ΝΑΤΟ - ενώ και η Ελβετία άλλαξε την ατζέντα, δηλώνοντας “ε, δεν θα βγει και κοινό ανακοινωθέν απλά θα συζητήσουμε…”

-Το μόνο σίγουρο είναι :

• όποιες συζητήσεις, στο κέντρο τους θα έχουν σαν αναφορά την χθεσινή “ειρηνευτική πρόταση Πούτιν”,

• όλοι θα υποστούν τον Ζελένσκι - ξανά - για νέα λεφτά, κι άλλα λεφτά, κι άλλα όπλα …

-Τι; Ο Μητσοτάκης; 

-Πρώτος και καλύτερος και πήρε μαζί κι όλο το σόι!

-Σαββατοκύριακο στα … βουνά είναι! 

Έχει, λένε εκεί κι ωραίες … σοκολάτες!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Η Sahra Wagenknecht, ηγέτιδα της Αριστεράς στη Γερμανία, θεωρεί σαν βάση για την Ειρήνη τις χθεσινές προτάσεις του Ρώσου Προέδρου Vladimir Putin για την Ουκρανία.

-Την ίδια στιγμή, τα δυτικά ΜΜΕ άρχισαν να εκτοξεύουν τη … χολή τους: “Νάτο, οι … “λαϊκιστές” υποστηρίζουν τον Πούτιν!”

“Η Ουκρανία και η Δύση θα πρέπει να αποφύγουν το ιστορικό λάθος να απορρίψουν τα σήματα από τη Μόσχα ως μη ρεαλιστικές ή ως μαξιμαλιστικές απαιτήσεις”, δήλωσε η Wagenknecht σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων DPA. 

“Αντίθετα, η πρωτοβουλία του Putin θα πρέπει να ληφθεί με την απαραίτητη σοβαρότητα και να θεωρείται ως αφετηρία για τις διαπραγματεύσεις.

Το μακροπρόθεσμο καθεστώς της Ουκρανίας χωρίς πυρηνικά και η παραίτηση από τις φιλοδοξίες ένταξης στο ΝΑΤΟ, εξήγησε η βουλεύτρια, είναι απαιτήσεις της Ρωσίας που είναι εύκολα κατανοητές.

Ανταποκρίνεται στα υπαρξιακά ευρωπαϊκά συμφέροντα να βρεθεί ένας συμβιβασμός τώρα για να αποτραπεί η απειλή ενός μεγάλου ευρωπαϊκού πολέμου”

-* Σημειώνεται ότι το Αριστερό κόμμα της Wagenknecht, που εμφανίστηκε μόλις λίγους μήνες πριν με τέτοιες θέσεις, κατέγραψε μεγάλη επιτυχία στις εκλογές στη Γερμανία, φτάνοντας το 13-16,5% στα ομόσπονδα κρατίδια της Ανατολικής Γερμανίας,  και 6,3% σ’ όλη τη χώρα!

-Αντίθετα στην Ευρώπη, η … “μη λαϊκίστικη” αριστερά (δηλαδή αντιρωσική ή των “ίσων αποστάσεων”) ακόμα ψάχνει να βρει τι… έφταιξε και συρρικνώνεται!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Είναι σαφές ότι η Ευρώπη έχει εγκαταλείψει όλα όσα πίστευε για αιώνες – ή, τουλάχιστον, νόμιζε ότι πίστευε: τον Θεό της, την ελευθερία, την ισότητα, τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη». 

Πιστεύω ότι πολλοί έχουν αναρωτηθεί γιατί η Δύση, και ιδιαίτερα οι ευρωπαϊκές χώρες, αλλάζοντας ριζικά την πολιτική που είχαν ακολουθήσει τις τελευταίες δεκαετίες, αποφάσισαν ξαφνικά να μετατρέψουν τη Ρωσία σε θανάσιμο εχθρό τους. 

Μια απάντηση είναι, στην πραγματικότητα, σίγουρα δυνατή. Η ιστορία δείχνει ότι όταν, για κάποιο λόγο, χάνονται οι αρχές που εξασφαλίζουν τη δική τους ταυτότητα, η εφεύρεση ενός εχθρού είναι το τέχνασμα που καθιστά δυνατή – αν και επισφαλώς και τελικά καταστροφικά – την αντιμετώπισή του. Αυτό ακριβώς συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας.

Είναι σαφές ότι η Ευρώπη έχει εγκαταλείψει όλα όσα πίστευε για αιώνες – ή, τουλάχιστον, νόμιζε ότι πίστευε ότι πίστευε: τον Θεό της, την ελευθερία, την ισότητα, τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη. Αν ακόμη και οι ιερείς δεν πιστεύουν πλέον στη θρησκεία, με την οποία ταυτίστηκε η Ευρώπη, η πολιτική έχει χάσει προ πολλού την ικανότητα να καθοδηγεί τη ζωή των ατόμων και των λαών. Η οικονομία και η επιστήμη, που έχουν πάρει τη θέση της, δεν είναι σε καμία περίπτωση σε θέση να εγγυηθούν μια ταυτότητα που δεν παίρνει τη μορφή αλγορίθμου. Η εφεύρεση ενός εχθρού ενάντια στον οποίο μπορεί κανείς να πολεμήσει με όλα τα μέσα είναι, σε αυτό το σημείο, ο μόνος τρόπος για να γεμίσει την αυξανόμενη αγωνία μπροστά σε όλα όσα δεν πιστεύει πια. Και σίγουρα δεν είναι δοκιμασία φαντασίας να έχουμε επιλέξει ως εχθρό αυτόν που για σαράντα χρόνια, από την ίδρυση του ΝΑΤΟ (1949) μέχρι την πτώση του τείχους του Βερολίνου (1989), επέτρεψε να διεξαχθεί ο λεγόμενος ψυχρός πόλεμος σε ολόκληρο τον πλανήτη, ο οποίος φαινόταν, τουλάχιστον στην Ευρώπη, να έχει εξαφανιστεί οριστικά.

Ενάντια σε εκείνους που αναζητούν κάτι να πιστέψουν με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να θυμόμαστε ότι ο μηδενισμός – η απώλεια κάθε πίστης – είναι ο πιο ενοχλητικός από τους επισκέπτες, ο οποίος όχι μόνο δεν επιτρέπει στον εαυτό του να εξημερωθεί με ψέματα, αλλά μπορεί μόνο να οδηγήσει στην καταστροφή εκείνων που τον καλωσόρισαν στο σπίτι τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η σημαία της ΛΟΑΤΚΙ είναι ακόμα ένα σύμβολο του Ιμπεριαλισμού και του Σιωνισμού και της κυριαρχίας της Παγκόσμιας οικονομικής Ελίτ που περνάει μέσα από την διάλυση των κοινωνιών και την μετατροπή των ανθρώπων σε αναπαραγωγικές μηχανές.

Είναι σύμβολο εχθρικό!

Σχολιο.- Έτσι όπως μας θέλετε εσείς ποτέ μας δεν θα γίνουμε εμείς



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. Το διαβάσατε πουθενά ; 

Για την επόμενη φορά που θα πείτε το ηλίθιο : #Κολομβία_γίναμε....

Ο γίγαντας Chiquιta καταδικάστηκε μετά απο 10ετεις αγώνες για την χρηματοδότηση παραστρατιωτικής ομάδας που "δολοφόνησε χιλιάδες ανθρώπους" (βλέπε αντάρτες) 

ΑΝΤΑΡΤΕΣ ! 

Από τα τέλη του 1980, και όλη την διάρκεια του 1990, και στις αρχές της δεκαετίας του 2000

ΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ! 

Το 2007 η Chiquita πλέον υποχρεώθηκε απο τα ντοκουμέντα και παραδέχτηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ότι πλήρωσε περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια δολάρια στις Ηνωμένες Δυνάμεις Αυτοάμυνας της Κολομβίας (AUC), την βίαιη ακροδεξιά ομάδα που διέπραξε χιλιάδες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κολομβία και είχε χαρακτηριστεί ξένη τρομοκρατική οργάνωση από την ίδια την κυβέρνηση των ΗΠΑ !

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ χαρακτήρισε την υποστήριξη της Chiquita στην AUC ως "παρατεταμένη, σταθερή και ουσιαστική"..... Στην τρομοκρατική οργάνωση..... ! 

Για τα μάτια του κόσμου, η αυτοφωράκιας των Αμερικανών Αποικιοκρατων Chiquιta, τώρα 

Θα πληρώσει 38 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση στα πρώτα θύματα της δικής της παραστρατιωτικής ομάδας 

Η απόφαση ακολουθεί μια δικαστική μάχη 17 ετών, που πλέον δεν συμφέρει οικονομικά να κουκουλωνεται 

Εκείνη την εποχή, αν η Chiquita είχε καταδικαστεί, θα έπρεπε να πληρώσει ποινικό πρόστιμο 25 εκατομμυρίων δολαρίων για παραβίαση του αντιτρομοκρατικού νόμου των ΗΠΑ 

Η απόφαση όμως παρότι με το πιστόλι στον κρόταφο 

Ανοίγει την πόρτα για χιλιάδες ακόμη θύματα της AUC που μηνύουν την Chiquita. Η δεύτερη εκδίκαση που αφορά στις αξιώσεις των θυμάτων κατά της Chiquita, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Ιούλιο

Η απόφαση είναι ιστορική, σύμφωνα με την Marissa Vahlsing, διευθύντρια διακρατικής νομικής στρατηγικής για το EarthRights International, που εκπροσωπεί τα θύματα σε αυτήν την υπόθεση. Η απόφαση αυτής της εβδομάδας σηματοδοτεί την πρώτη φορά που μια αμερικανική εταιρεία θεωρήθηκε υπεύθυνη από αμερικανικό δικαστήριο για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο εξωτερικό ! 

Σε δήλωση που εστάλη μέσω email στην Washington Post, η Chiquita είπε ότι σκοπεύει να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας...

"Η Κολομβία ήταν τραγική για τόσους πολλούς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που επηρεάστηκαν άμεσα από τη βία εκεί, και οι σκέψεις μας παραμένουν μαζί τους και τις οικογένειές τους", ανέφερε ο κολοσσός Chiquita στην δήλωση. "Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει την πεποίθησή μας ότι δεν υπάρχει νομική βάση για αυτούς τους ισχυρισμούς".

Η Chiquita χρηματοδότησε το AUC ενώ η εταιρεία προσπαθούσε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Κολομβία κατά την διάρκεια μιας μακράς περιόδου πολιτικής αστάθειας. 

Η εταιρεία πλήρωσε την AUC για....

"Προστασία από αριστερές ομάδες" 

Που "απείλησαν τις επιχειρήσεις της Chiquita", παρόλο που γνώριζαν τότε ότι οι δυνάμεις της AUC διέπρατταν σφαγές εναντίον οποιουδήποτε αμάχου ή οποιουδήποτε ύποπτου συμπαθούς της αριστεράς, σε ιδέες

Κατά την διάρκεια της δίκης, η νομική ομάδα της εταιρείας υποστήριξε ότι "εκβιάστηκε ξεκάθαρα" από την AUC και αναγκάστηκε να πληρώσει την ομάδα για να προστατεύσει τους Κολομβιανούς υπαλλήλους της ! 

Αλλά οι ένορκοι στην υπόθεση διαπίστωσαν ότι η Chiquita εν γνώσει της παρείχε χρηματοδότηση στην AUC 

"Οι πελάτες μας διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να βάλουν την Chiquita να λογοδοτήσει", δήλωσε σε δήλωση η Agnieszka Fryszman, πρόεδρος της δικηγορικής εταιρείας Cohen Milstein για τα ανθρώπινα δικαιώματα και μία από τις δικηγόρους που ηγούνται της υπόθεσης. 

"Η ετυμηγορία δεν φέρνει πίσω τους συζύγους και τους γιους που σκοτώθηκαν, αλλά καθορίζει το ιστορικό και τοποθετεί την ευθύνη για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας εκεί που ανήκει"



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν μπορώ να σκεφτώ καμιά άλλη ανάγκη στην παιδική ηλικία τόσο δυνατή όσο η πατρική προστασία.

Ζίγκμουντ Φρόυντ

Φωτό :Γάζα /αυτό σημαίνει να είσαι πατέρας στην Γάζα 

Γιορτή του πατερα σήμερα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αποφασιστική στάση του σωματείου ΕΝΕΔΕΠ, των λιμενεργατών της COSCO, απέτρεψε να προσεγγίσει το λιμάνι του Πειραιά το πλοίο MSC ALTAIR, προκειμένου να ξεφορτώσει πολεμικό υλικό για τη στήριξη του κράτους - δολοφόνου Ισραήλ!

Το πλοίο φορτωμένο με θάνατο θα κατευθυνθεί στην Ιταλία. Το σωματείο ΕΝΕΔΕΠ καλεί τους Ιταλούς λιμενεργάτες να κάνουν το ίδιο!

Να μην υπάρξει λιμάνι που θα δεχτεί τα όπλα που σκοτώνουν παιδιά στην Παλαιστίνη!!

«Δεν θα συμμετέχουμε στην σφαγή αθώων ανθρώπων για τα κέρδη των λίγων, εμείς τα παιδιά μας τα μεγαλώνουμε με ανθρωπιά και τους έχουμε δωσει μέσα από τους αγώνες μας το μάθημα της αλληλεγγύης, της αντίστασης και της περηφάνιας.».

-Λευτεριά στην Παλαιστίνη!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



15/6/2024    -    22.00

Γάζα, το Ισραήλ εμποδίζει τη UNICEF να παραδώσει βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας 

Χθες, ο εκπρόσωπος της UNICEF Τζέιμς Έλντερ δήλωσε στο BBC ότι οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας αρνήθηκαν σε μια αυτοκινητοπομπή ανθρωπιστικής βοήθειας την πρόσβαση στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, παρά την προσκόμιση των κατάλληλων εγγράφων. Ο ίδιος ο Έλντερ φέρεται να ήταν παρών κατά τη διάρκεια των γεγονότων, ενώ έγινε επίσης μάρτυρας της δολοφονίας δύο Παλαιστίνιων ψαράδων ακριβώς στα σύνορα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του BBC, το Ισραήλ αρνήθηκε τις κατηγορίες του Έλντερ, υποστηρίζοντας ότι τα έγγραφα που παρουσίασε δεν ήταν πλήρη, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι αρνήθηκε την πρόσβαση στη βοήθεια. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σιωνιστικές πηγές αναφέρουν ένα πολύ σοβαρό περιστατικό στη Ράφα, στη νότια Γάζα: 

Καθώς οι σφοδρές συγκρούσεις συνεχίζονται, φαίνεται ότι ένας αντιαρματικός πύραυλος εκτοξεύτηκε από την αντίσταση εναντίον ενός οχήματος "Namer" των κατοχικών δυνάμεων, με αποτέλεσμα να εκραγεί αμέσως και το όχημα να πάρει φωτιά. 

8 σιωνιστές στρατιώτες που ανήκαν στη μονάδα μηχανικού σκοτώθηκαν ακαριαία και κάηκαν μέσα στο όχημα, το οποίο κάηκε ολοσχερώς, σύμφωνα με τα σιωνιστικά μέσα ενημέρωσης. 

Αναφέρθηκε εκκένωση τραυματισμένων σιωνιστών στρατιωτών από τη Λωρίδα της Γάζας στο νοσοκομείο "Beilinson".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρά τις σφοδρές λαϊκές αντιδράσεις η Γερουσία της Αργεντινής ενέκρινε σε γενικές γραμμές τις μεταρρυθμίσεις του προέδρου Χαβιέ Μίλεϊ, 

Το πακέτο μέτρων πέρασε με - 36 ψήφους υπέρ και 36 κατά. Σε μια τέτοια κατάσταση, η ψήφος του προέδρου της Γερουσίαςείναι καθοριστική. Η αντιπρόεδρος της χώρας και επικεφαλής της Γερουσίας Victoria Villarruel ψήφισε υπέρ των μεταρρυθμίσεων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΟΥΛΑ: ''ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ''

Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος Λούλα είναι περίεργα ανενημέρωτος- ο Λούλα φαίνεται να αγνοεί πλήρως τις συνθήκες, κάτι που για έναν πρόεδρο μιας χώρας BRICS είναι αδικαιολόγητο. 

Όχι μόνο υπήρχε μια συμφωνία ειρηνευτικής συνόδου κορυφής του 2022, την οποία ο Ζελένσκι & ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνστον ακύρωσαν -  αλλά υπάρχει και ένα διάταγμα που υπέγραψε ο Ζελένσκι για τη μη διαπραγμάτευση με τη Ρωσία, κατ' εντολή της Δύσης. 

"Αν ο Ζελένσκι λέει ότι δεν θα μιλήσει με τον Πούτιν και ο Πούτιν λέει ότι δεν θα μιλήσει με τον Ζελένσκι, είναι επειδή απολαμβάνουν τον πόλεμο, γιατί διαφορετικά θα είχαν καθίσει να μιλήσουν και να προσπαθήσουν να βρουν μια ειρηνική λύση".

Δεν είναι αρκετά καλός ο Λούλα, δεν είναι αρκετά καλός. Τονίζει επίσης ότι δεν υπερασπίζεται τον Πούτιν:

"Δεν υπερασπίζομαι τον Πούτιν. Η Βραζιλία ήταν η πρώτη χώρα που επέκρινε τη Ρωσία για την εισβολή στην Ουκρανία. Αυτό που δεν κάνω είναι να παίρνω θέση, η δική μου πλευρά είναι η ειρήνη!".

Είμαστε όλοι ειρηνιστές, όταν δεν έχουμε ιδέα για τι πράγμα μιλάμε, ε;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΌΣ ΣΤΡΑΤΌΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΤΟΥ 

Το ρωσικό κανάλι Slavyangrad στο telegram, το οποίο παρακολουθεί τις ανακοινώσεις των νεκροτομείων στις ουκρανικές εφημερίδες, μέχρι το Μάιο μέτρησε 463.400 νεκρούς , ενώ το ουκρανικό κανάλι War Tears ανέφερε στις 16 Μαΐου ότι υπάρχουν 508.000 νεκροί, 17.000 αιχμάλωτοι και μόνο 256.000 εν ενεργεία στρατιώτες. Ο αριθμός αυτός επιβεβαιώνεται έμμεσα και από γαλλική στρατιωτική πηγή που δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP ότι η Ουκρανία δυσκολεύεται να αναπτύξει 250.000 στρατιώτες στην πρώτη γραμμή και ότι όλες οι ταξιαρχίες είναι υποστελεχωμένες κατά 40%. Με το άνοιγμα του μετώπου στα βόρεια της περιοχής του Χάρκοβο, οι δυνάμεις του Κιέβου αναγκάζονται να διασκορπιστούν σε μια ακόμη μεγαλύτερη γραμμή μετώπου, ευνοώντας τη ρωσική προέλαση. 

Αν λάβουμε υπόψη ότι οι ουκρανικές δυνάμεις πολύ συχνά δεν ανακτούν τα σώματα των νεκρών τους *, η τελική εκτίμηση των απωλειών είναι πιθανό να είναι υψηλότερη, σίγουρα πάνω από 515/520.000 νεκρούς. Σε αυτές τις μετρήσεις, φυσικά, πρέπει να προστεθούν και οι τραυματίες. Κατά μέσο όρο, η αναλογία είναι τουλάχιστον 4:1, σχεδόν οι μισοί από αυτούς με σοβαρά (ανίκανα ή μακροχρόνια) τραύματα. Πράγμα που σημαίνει ότι, όπως δείχνουν τα πράγματα, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν ήδη χάσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο άνδρες.

Επιπλέον, 250.000 άνδρες σε υπηρεσία σημαίνει ότι το προσωπικό της πρώτης γραμμής (μειώνοντας όλα τα υπόλοιπα όσο το δυνατόν περισσότερο) μπορεί να ανέρχεται το πολύ σε 120/130.000 άνδρες - πιο πιθανό 80/100.000.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



AthensPride το πανηγύρι που συμμετέχει σύσσωμη η Νατοϊκή "Αριστερά" και υποστηρίζεται από όλες τις Πρεσβείες και τις πολυεθνικές του Ιμπεριαλισμού και του Σιωνισμού.

Ένα πανηγύρι απέναντι στον λαό, στις υπηρεσίες της επιβολής των πολιτικών που επιβάλλει το Παγκόσμιο Κεφάλαιο.

Ένα πανηγύρι που ανεμίζουν με περηφάνεια τις σημαίες των χρυσών χορηγών τους, τα σύμβολα των οποίων προέρχονται από τους Ναζί.

Σχολιο.- AthensPride το πανηγύρι της περηφάνειας των χωρών του Ευρωατλαντισμού.

Το πανηγύρι που στηρίζεται άλλοτε φανερά και άλλοτε παρασκηνιακά από όλες τις χώρες που αιματοκυλούν την ανθρωπότητα μέσω των Πρεσβειών τους.

Ένα πανηγύρι, εργαλείο του Ιμπεριαλισμού και του Σιωνισμού

Σχολιο.- AthensPride στις υπηρεσίες των Ιμπεριαλιστικών πολιτικών των ΗΠΑ που κάνουν το απόλυτο κουμάντο στην χώρα μας.

Το πανηγύρι που ο Αμερικάνος Πρέσβης, μπορεί να συνυπάρχει αρμονικά με όλες τις δυνάμεις της Νατοϊκής Αριστεράς.

Σχολιο.- AthensPride το πανηγύρι ΞΕΠΛΥΜΑ όλων των εγκλημάτων των μακελάρηδων της ανθρωπότητας. Το πανηγύρι που υπάρχει για να δίνει την νομιμοποίηση που πρέπει να έχει ένα κράτος κατοχής, όπως είναι το Ισραήλ για να δολοφονεί αμάχους.

Σχολιο.- AthensPride το πανηγύρι των χαρτζιλικωμένων ηλιθίων που χρησιμοποιούνται κάθε φορά που τους το ζητάει η Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Πιστά σκυλιά του Ιμπεριαλισμού και του Σιωνισμού



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"..Το Ισραήλ δεν ανήκει στον σύγχρονο κόσμο. Είναι το παιδί της ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας και του γενοκτονικού αντισημιτισμού της Ευρώπης, που επιβλήθηκε με τη βία και τη φωτιά και τη δυτική ενοχή σε μια γη που ήδη κατοικείται από έναν ιθαγενή λαό.

Το Ισραήλ είναι μια σύγχρονη επιβίωση της αποικιοκρατικής ηθικής του παλιού κόσμου, που δικαιολογούσε τη γενοκτονία, την εθνοκάθαρση, τη μαζική λεηλασία, την ατελείωτη κλοπή και την καταστροφή των ιθαγενών λαών, στο όνομα του εποικισμού και του θεϊκού δικαιώματος μιας ανώτερης ομάδας ανθρώπων. "

- Susan Abulhawa*

*Η Susan Abulhawa είναι Παλαιστίνια συγγραφέας και ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων και ιδρύτρια μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης, Playgrounds for Palestine. Ζει στην Πενσυλβάνια. Το πρώτο της μυθιστόρημα, Mornings in Jenin , μεταφράστηκε σε 32 γλώσσες και πούλησε περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Οι πωλήσεις και η απήχηση του πρωτοεμφανιζόμενου μυθιστορήματος της έκαναν την Abulhawa την πιο πολυδιαβασμένη Παλαιστίνια συγγραφέα όλων των εποχών. Το δεύτερο μυθιστόρημά της, The Blue Between Sky And Water , πουλήθηκε σε 19 γλώσσες πριν από την κυκλοφορία του και δημοσιεύτηκε στα αγγλικά το 2015. Against the Loveless World, το τρίτο μυθιστόρημά της, κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020, επίσης με την αναγνώριση των κριτικών 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βαρύ πεπόνι η φασίστρια Μελόνι: ”αν η Ρωσία δεν συμφωνήσει με όρους Συνόδου Κορυφής Ειρήνης (Ελβετίας), θα την αναγκάσουμε να παραδοθεί!” Τραβάνε την κλωστή.. ό,τι απέμεινε από το σχοινί. 

16/06/2024

Εάν η Ρωσία δεν συμφωνήσει με τους όρους της Συνόδου Κορυφής της Ειρήνης (που έγινε στην Ελβετία για τη Ρωσία χωρίς τη Ρωσία), θα την αναγκάσουμε να παραδοθεί, δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Μελόνι. βαρύ πεπόνι η Μελόνι ..κόψε κάτι…Μίλησε κι η Μελόνι που μόλις έσκασε μύτη από το γνωστό φασιστικό αυγό του φιδιού..

Στην περιώνυμη Σύνοδο Κορυφής του Πολέμου ο μόνος θρησκευτικός ηγέτης ήταν ο Βαρθολομαίος μάλλον για την οικολογική του ευαισθησία αφού έρχεται και με τους χειρισμούς του πυρηνικός όλεθρος. Ο Βαρθολομαίος είχε συνάντηση με τον Φ(ε)ιδία Ουκρανίας το γελωτοποιό μαριονέτα Ζελένσκι..(άντε να δούμε πότε θα δεχθεί και τον Φειδία Φιδία). Ο Ζελένσκι συναντήθηκε και με τον πάπα Φραγκίσκο στις 14/6 σιγά μην του ξέφευγε αυτός άλλο παπαδοπαίδι ο Ζελένσκι στη συνάντηση κορυφής των G7 (G ιερό γράμμα της μασονίας) ..τέλεια.. 

Η τρόικα λοιπόν προς ανακεφαλαίωση είναι Πάπας Βαρθολομαίος και στη μέση ο μικρός Ζελένσκι το παπαδοπαίδι..

Πάντως τη σύμπραξη Σιωνιστή Ζελένσκι Βαρθολομαίου τη ζει η Ορθοδοξία, το νήμα πήγε πολύ μακριά στον……. ιστό..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΑΣΟΝΙΑ Η Ηνωμένη Μεγάλη Στοά της Αγγλίας (UGLE) και η γυναικεία της (OWF), με κοινή τους δήλωση λένε πως θα παραμείνουν αμιγείς! Όχι μεικτά Τάγματα.. ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΤΟΜΑΖΑ ΦΥΛΩΝ ΑΥΤΟΙ … ΚΡΑΤΟΥΝ ”ΗΘΙΚΗ” ΚΑΙ ”ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ”!

16/06/2024

ΜΑΣΟΝΙΑ Η Ηνωμένη Μεγάλη Στοά της Αγγλίας (UGLE) και η γυναικεία της (OWF), με κοινή τους δήλωση λένε πως θα παραμείνουν αμιγείς! Όχι μεικτά Τάγματα..

ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΤΟΜΑΖΑ ΦΥΛΩΝ ΑΥΤΟΙ … ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΑ ”ΗΘΙΚΗ” ΚΑΙ ”ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ”! Καθαρά χέρια.. αυτό σημαίνει το γαντάκι ή με το γάντι..η δουλειά..

Οι Ελευθεροτέκτονες – τόσο τα Τάγματα ανδρών όσο και γυναικών – θα παραμείνουν αμιγή

Κοινή δήλωση που έγινε μετά τη διαμάχη σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι το Garrick Club ήταν σεξιστικό, ανοίγοντας το δρόμο για το καθίδρυμα του Λονδίνου να αφήσει γυναίκες να ενταχθούν

Οι Ελευθεροτέκτονες θα παραμείνουν μια μονοφυλική οργάνωση, οι ηγέτες της έχουν δηλώσει σε πείσμα των ισχυρισμών ότι η αδελφότητα είναι μισογυνιστική…

Η Ηνωμένη Μεγάλη Στοά της Αγγλίας (UGLE) και η αντίστοιχη γυναικεία της, το Τάγμα των Γυναικών Ελευθεροτέκτονων (OWF), εξέδωσαν κοινή δήλωση δηλώνοντας ότι κάθε κλάδος δεν θα δέχεται μέλη του αντίθετου φύλου.

Η κίνηση έρχεται αφότου το Garrick Club στο Λονδίνο ψήφισε υπέρ της αποδοχής των γυναικών, αφού η πρώην πολιτική του μόνο για άνδρες ενεπλάκη σε ισχυρισμούς ότι η οργάνωση ήταν σεξιστική.

Πολλά άλλα ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των συλλόγων γκολφ, έχουν επίσης πειστεί τα τελευταία χρόνια να ανοίξουν τη συμμετοχή στις γυναίκες.

Οι δύο Μεγάλες Στοές Γυναικών Ελευθεροτέκτονων δημιουργήθηκαν στις αρχές του 20ου αιώνα και ακολουθούν τις ίδιες τελετουργίες, κανόνες και κανονισμούς με τις στοές μόνο για άνδρες – ακόμη και αναφερόμενες μεταξύ τους ως «αδελφοί».

Η δημόσια δήλωση, που εκδόθηκε την περασμένη εβδομάδα, έγινε για να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει «επαναλαμβανόμενα θέματα» από επικριτές..telegraph 15/6/24



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΗΡΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ISIS που κρατούσαν ομήρους φύλακες κι απειλούσαν να τους αποκεφαλίσουν στη φυλακή του Ροστόφ στη Ρωσία! 

16/06/2024

Στη φυλακή του Rostov της Ρωσίας αρκετοί τρομοκράτες του ISIS που κρατούνται εκεί έκανα εξέγερση έχουν πάρει το προσωπικό των φυλακών ως ομήρους και απειλούν να τους αποκεφαλίσουν με μαχαίρια! Οι δυνάμεις ασφαλείας απέκλεισαν τους δρόμους γύρω από τη φυλακή του Ροστόφ.

Οι δρόμοι είναι κλειστοί για όλους τους πολίτες και τους δημοσιογράφους. Έφτασαν ειδικές αστυνομικές δυνάμεις ΟΜΟΝ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΗΡΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Οι υπάλληλοι του FSIN αφέθηκαν ελεύθεροι – δύο τρομοκράτες εξοντώθηκαν. Υπάρχουν και τραυματίες στις τάξεις τους.

Η Ομοσπονδιακή Σωφρονιστική Υπηρεσία επιβεβαίωσε την εκκαθάριση τρομοκρατών σε ένα κέντρο κράτησης στην περιοχή του Ροστόφ.Η σωφρονιστική υπηρεσία είχε αναφέρει νωρίτερα ότι οι δύο φρουροί είχαν συλληφθεί ως όμηροι από απροσδιόριστο αριθμό κρατουμένων του Ισλαμικού Κράτους και ότι είχε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωσή τους.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, εξέδωσε μια δήλωση λέγοντας ότι η πολιορκία έληξε: «Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής επιχείρησης… οι εγκληματίες εκκαθαρίστηκαν και οι υπάλληλοι που αιχμαλωτίστηκαν απελευθερώθηκαν και δεν τραυματίστηκαν».

Το τμήμα ανέφερε ότι κανείς υπάλληλος δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης

ΠΡΙΝ

Φυλακή Ροστόφ, η εξέγερση ξεκινά: οι φρουροί είναι όμηροι από κρατούμενους τρομοκράτες του ISIS

Έξι κρατούμενοι για τρομοκρατία, που κατηγορούνται ότι ανήκουν στο ISIS, έχουν πιάσει ομήρους δύο δεσμοφύλακες στο κέντρο κράτησης του Ροστόφ. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Tass, επικαλούμενο την αστυνομία, εκ των ομήρων, ο ένας που φέρεται να έχει χειροπέδες, είναι επιχειρησιακός αξιωματικός και επιθεωρητής-επόπτης. Οι απαγωγείς βρίσκονται στην αυλή του κέντρου και είναι οπλισμένοι με μαχαίρια, λαστιχένιο γκλομπ και πυροσβεστικό τσεκούρι, είπε η αστυνομία στο Tass. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των ομήρων βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι τρομοκράτες ζητούν αυτοκίνητο για να φύγουν από τη φυλακή.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι κρατούμενοι κρατούνταν σε διαφορετικά κελιά, αλλά υπήρχε σχέση μεταξύ τους και η ομηρεία προετοιμαζόταν εδώ και αρκετούς μήνες. Διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν η δράση συντονίστηκε απ’ έξω. Ο επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Σωφρονιστικής Υπηρεσίας για την περιοχή του Ροστόφ, καθώς και εκπρόσωποι των υπηρεσιών επιβολής του νόμου και της εισαγγελίας βρίσκονται στο σημείο. Η κυκλοφορία έχει περιοριστεί στους δρόμους που γειτνιάζουν με το κέντρο κράτησης και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης ζητά από τους οδηγούς να επιλέξουν εναλλακτικές διαδρομές.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το αυγό του Φ(ε)ιδία!!! 

15/06/2024

ο Φειδίας με χειροπέδες μαθαίνει το πλήθος πως να αγαπάει τις αλυσίδες του

Το αυγό του Φ(ε)ιδία!!!  Ο Φειδίας με χειροπέδες ” θα βοηθήσει τους υπηκόους του δικτάτορα να συμφιλιωθούν με την υποδούλωσή τους...” που έλεγε ο Άλντους Χάξλεϋ μαθαίνει το πλήθος πως να αγαπάει τις αλυσίδες του .. μετανεωτερική αναπαράσταση του αποφθέγματος του Ρουσσώ: «Ο άνθρωπος γεννήθηκε ελεύθερος αλλά παντού είναι στις αλυσίδες. Και εκείνος που πιστεύει ότι είναι κύριος άλλων είναι ο ίδιος περισσότερο σκλάβος από αυτούς». Το τελευταίο είναι γι αυτόν..

Ο Φειδίας με χειροπέδες ” μαθαίνει το πλήθος ν΄αγαπάει τις αλυσίδες του” το να φοράς αλυσίδες είναι διασκεδαστικό…. ! Για ανιματέρ σε φυλακές κάνει; Παίζει με τον πόνο ….πολιτικός κρετινισμός..

Εξαιρετικά επείγον αντί να μπει ο Φιδίας στα σχολεία όπως κανόνισε χθες με Υπ. Παιδείας να μπουν Πολιτικές Επιστήμες, Κοινωνιολογία και Πολιτική Αγωγή για τα στοιχειώδη Κυπραικό σχολείο τελείωσε και ο Φιδίας… ήμαρτον .. Έλεος

O Gen Z Φειδίας Παναγιώτου γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2000 στο χωριό Μένοικο της Επαρχίας Λευκωσίας. Ο πατέρας του είναι παπάς και λειτουργεί στον ιερό ναό Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνας στο χωριό, το οποίο υπάγεται στη μητροπολιτική περιφέρεια Μόρφου υπό τον μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο, με τον οποίο διατηρεί ισχυρή πνευματική σχέση. Τον Μόρφου θαυμάζει και ο Φειδίας. (σσ αν είναι έτσι πως εκκολάφθηκε ως Φ(ε)ιδίας;) Λίγα πράγματα είναι γνωστά για την παιδική ηλικία του Φειδία, αλλά, τουλάχιστον στην Κύπρο, το προφίλ ενός παιδιού σε ένα χωριό και σε μια πολύτεκνη οικογένεια ενός ιερέα είναι περίπου συγκεκριμένο. (σσ εδώ υπάρχει ένα κενό στη διαδρομή του ως προς την .. εκτόξευση) Αυτό που ο ίδιος περήφανα δήλωσε πρόσφατα, σε ένα podcast με τον αρχηγό του ΕΛΑΜ, του θυγατρικού κόμματος της Χρυσής Αυγής πριν από τη διάλυσή της, είναι πως στο Λύκειο είχε λάβει μέρος σε πορείες του ΕΛΑΜ. Στις πορείες αυτές τα συνθήματα ήταν τα ίδια με εκείνα της Χρυσής Αυγής.

Απολιτίκ Ή κάτι άλλο; Είναι λοιπόν ακροδεξιός ή απολιτίκ ο Φειδίας, ο οποίος δηλώνει ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική αλλά είναι πρόθυμος να μάθει; Οι απόψεις και εδώ διίστανται καθώς σίγουρα το τι κάνει κανείς στο Λύκειο ή και το εάν αργότερα κατατάσσεται στη Μονάδα Υποβρύχιων Καταστροφών δεν είναι απόλυτες ενδείξεις για την ταυτότητά του, πολιτική ή άλλως πως, ως ενηλίκου, ακόμα κι αν μιλά ενθέρμως για το παρελθόν του ενώπιον του πρώην σωματοφύλακα του Μιχαλολιάκου Χρήστου Χρήστου, του ανθρώπου ο οποίος είχε δηλώσει από τηλεοράσεως το αλησμόνητο «μα είμαστε η Χρυσή Αυγή της Κύπρου», αποκαλύπτοντας ότι το όνομα ΕΛΑΜ (Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο) προέκυψε εξ ανάγκης όταν οι Αρχές δεν αποδέχθηκαν το «Χρυσή Αυγή Πυρήνας Κύπρου» για καθαρά τεχνικούς λόγους.

Εσοδα 50.000 ευρώ τον μήνα! Αυτό που είναι σίγουρο από την άλλη είναι πως η ταυτότητα του Φειδία µετά τον στρατό αναλώθηκε στο γνωστό: το YouTube µε τα ευφάνταστα βίντεό του τα οποία ανεβάζει στο κανάλι του, το οποίο κανάλι φτάνει πλέον τα 2,6 εκατοµµύρια συνδροµητές αποφέροντάς του γύρω στα 50.000 ευρώ τον µήνα, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει. Επίδοση ζηλευτή για έναν 24χρονο σίγουρα. Στις µεγάλες του επιτυχίες, πέρα από την τρίµηνη κατασκήνωση έξω από τα γραφεία του Ιλον Μασκ προκειµένου να τον αγκαλιάσει, συγκαταλέγονται το βίντεο όπου παρέµεινε θαµµένος για δέκα ηµέρες σε ένα φέρετρο παρέα µε ένα ενυδρείο που µέσα του είχε ένα φίδι, ένα άλλο όπου κέρδισε µια Λαµποργκίνι καταφέρνοντας να αφήσει το χέρι του πάνω στο αυτοκίνητο για εβδοµήντα ώρες, το βίντεο όπου έµεινε δεµένος µε χειροπέδες πάνω στη φίλη του όταν εκείνη είχε την περίοδό της, ένα βίντεο στην Ελλάδα όπου σταµατούσε περαστικούς και τους ρωτούσε µε απειλητικό ύφος στα αγγλικά «Τι κοιτάς;»