Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Δευτερα 17 Ιουνιου 2024


Η Κίνα εξέδωσε "πυρηνική" προειδοποίηση...

Όλοι ανησυχούμε, ο μόνος που δεν ανησυχεί, είναι ο Μητσοτάκης...Στον κόσμο του!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σπύρος Γεωργιαδης: Σαφώς και έπρεπε να ανταμειφτούν με υπουργική θέση όσοι άντεξαν την εξεταστική επιτροπή για την συγκάλυψη στα Τεμπη!

17/6/2024

Το θράσος του Σπύρου Γεωργιάδη είναι γνωστό. Και η αλαζονεία του επίσης. Τώρα έγινε γνωστό – δια στόματος του υπουργού Υγείας – ότι όσοι συγκάλυψαν το έγκλημα στα Τέμπη σαφώς και έπρεπε να ανταμειφθούν με υπουργική θέση!

Ναι καλά διαβάσατε… «Αυτοί που άντεξαν στην εξεταστική επιτροπή για την δολοφονία στα Τέμπη & βοήθησαν στην συγκάληψη του εγκλήματος, σαφώς & έπρεπε να ανταμειφτούν με υπουργική θέση», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Γεωργιάδης. Κι εμείς απορούμε πραγματικά τι άλλο θα ακούσουμε από το στόμα του υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

https://twitter.com/i/status/1802294435218067903


«Αν με ρωτάγατε εμένα για το αν θα έπρεπε να επιβραβευτεί ένας βουλευτής που συμμετείχε στην προκαταρτική επιτροπή (για τα Τέμπη), θα σας απαντούσα απερίφραστα ΝΑΙ». 

«Η προκαταρτική επιτροπή ήταν μια δύσκολη δουλειά. Και ψυχολογικά δύσκολη κι επι της ουσίας δύσκολη. Άρα κάποιοι άνθρωποι που κατάφεραν να φέρουν εις πέρας αυτήν την αποστολή, για ποιο λόγο να μην κριθούν άξιοι για μία άλλη;». 

Υπουργός υγείας, Αδωνις Σπυριδων Γεωργιάδης


Υπουργοποιήθηκαν 4 μέλη της εξεταστικής της βουλής για τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών

Ο Κούλης δεν πήρε το μήνυμα.

Σας έστειλε μήνυμα...

"Σας γράφω κανονικα, αναβαθμίζω όσους μου στάθηκαν στην συγκάλυψη στο ΕΓΚΛΗΜΑ στα Τέμπη και θα συνεχίζω να σας γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κι όμως. Τα γραφικά υπαλληλάκια ΛΟΑΤΚΙ της Αμερικανικής Πρεσβείας, κέρδισαν. Η ΝΑΤΟϊκή ελλάδα του Μητσοτάκη, βρίσκεται σήμερα σε πόλεμο με τη Ρωσία. Άν έχεις σπόνσορα το ΝΑΤΟ, όλα είναι δυνατά.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιλάνο 

Ένα από τα εκατοντάδες τεράστια δέντρα που απ ότι μας είπαν δεν τα κόβουν πότε και η πόλη είναι γεμάτη από μικρά δάση



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα ellinikaxoaxes οι αρβυλοφόροι βρωμοπόδαροι φασίστες λογοκριτές του facebook κατεβάζουν την ανάρτηση γιατί λέει ότι ο Μπάιντεν δεν έχασε τον προσανατολισμό του λόγω της άνοιας και του αλτσχάιμερ που έχει, αλλά πήγε να χαιρετίσει τον αλεξιπτωτιστή που έπεσε δίπλα, ο οποίος αλεξιπτωτιστής δεν του δίνει καμιά σημασία του ανοιακού Μπάιντεν ο οποίος μιλάει μόνος του μέχρι να τον μαζέψει σαν πρόβατο η φασιστοΜελόνι και να τον φέρει στη θέση του.

Παιδιά δεν είναι αστείο. Έχει τα πυρηνικά. Ας του πάρει κάποιος τη βαλίτσα. Κινδυνεύουμε. Κανονικά δεν δίνουν ούτε δίπλωμα οδήγησης σε τέτοιες περιπτώσεις.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέτωπο κατά της ακροδεξιάς κάνουν οι "αριστεροί" στη Γαλλία. Για άλλη μια φορά ξευτιλίζουν την αριστερά.

Πάντα μετατρέπονται σε εφεδρεία των εκ δυσμών αφεντικών.

Ούτως ή άλλως, ο Μελανσόν πάντα έλεγε και λέει για την "άνευ όρων υποστήριξη της Ουκρανίας" και την καταδίκη της "τρομοκρατικής Χαμάς", ενώ στην κοινή διακήρυξη οι αναφορές για το ΝΑΤΟ απουσιάζουν.

Από την άλλη η Λεπέν διακηρύσσει ότι είναι πέρα από αριστερά και δεξιά, μια απλή πατριώτισσα βρε αδελφέ. Την άλλη "πατριώτισσα" την Μελόνι, την είδαμε σήμερα στο φόρουμ για την Ουκρανία στην Ελβετία, που πάντα έλεγε και πριν εκλεγεί ότι ήθελε να στείλει ιταλικό στρατό στην Ουκρανία, ανέλαβε τώρα να υποκαταστήσει τον Μακρόν στις φιλοπόλεμες κραυγές.

Αναχώματα. 

Οπως μεθοδεύεται κι εδώ με την κεντροαριστερά. Δυστυχώς.

Σχολιο.- Η Λεπέν και ο Σαλβίνι που ανήκουν στην ευρωομάδα του ευρωκοινοβουλίου Ταυτότητα και Δημοκρατία, ανέκαθεν, αλλά και τώρα, πίστευαν και πιστεύουν ότι πρέπει να σταματήσει η  αντιπαράθεση με την με την Ρωσία στην Ουκρανία, να σταματήσουν οι δυτικοί να θέλουν να καταστρέψουν τη Ρωσία, και να καθήσουν με τη Ρωσία σαν ισότιμοι συνομιλητές να τα βρούνε και να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και η δύση να αναπτύξει οικονομικές σχέσεις με την Ρωσία γιατί αυτό που γίνεται τώρα καταστρέφει την οικονομία της δύσης.

Αντίθετα, η Μελόνι της Ιταλίας και ο Κατσίνσκι της Πολωνίας που ανήκουν στην ευρωομάδα Συντηρητικοί Μεταρρυθμιστές πίστευαν και πιστεύουν πως η δύση πρέπει να ανακατευτεί περισσότερο στην Ουκρανία και πρέπει να στείλει ανοιχτά στρατό. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κανένα κόμμα της Βουλής δε θα πάρει θέση, για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα μετά από τους μαζικούς εμβολιασμούς;

Σχολιο.- Μονο ο Βελοπουλος το εχει κανει θεμα στη Βουλη....

Σχολιο.- Αφού είναι όλοι συνένοχοι.

Μάς βγάζουν κ τρελούς. Δέν υπήρξαν λένε υπχρεωτικότητες. Τά τσέπωσαν από τήν Φάρμα κ τώρα κάνουν τόν Κινέζο.

Καί τό πιό ωραίο; Έτοιμοι είναι νά τά ξανά τσεπώσουν μέ τήν καινούργια απάτη τής γρίπης τών πουλερικών.

Μέ αρχηγό τής συμμορίας, πάντα τήν Ούρσουλα.

Σχολιο.- Ο Κωνσταντινος Αρβανιτης ο καρδιολογος, επι 4 χρονια ασχολειται. Βασιστηκε κυριως σε στοιχεια απο Αγγλια. Μιας κι εκει υπαρχει λιγοτερη ΥΠΟΚΑΤΑΓΡΑΦΗ σε σχεση με την Ελλαδα. 

Σχολιο.- Εδώ συνεχίζουν το ψέμα... Προσπαθούν να υποβιβαστεί η κατάσταση( οι ίδιοι που μας έλεγαν ότι αν εμβολιαστείτε δεν κολλάει ο διπλανός, ότι η απόσταση και οι μάσκες έχουν αποτέλεσμα ( πράγματα που ήταν ανυπόστατα ψέματα και ντροπή για όλη την επιστημονική κοινότητα) κ.τ.λπ. κ.τ.λπ.

Όποιος πιστεύει κάποιον που τον έχει ξεγελάσει ήδη μια φορά.... Είναι κι αυτός  φταιχτης των δεινών που περνάει...

Σχολιο.- Ποιο κομμα  ;;;

Ολα τα κομματα... σηκωσαν μανικι !!!...

Σχολιο.- Δεν είναι μόνο οι θάνατοι. Είμαι και οι διαφόρων ειδών παρενέργειες.

Σχολιο.- Θα είναι σαν να παραδέχονται επίσημα την επικινδυνότητα των εμβολίων. Υπάρχει ακόμα κάποιος δρόμος ως εκεί...

Σχολιο.- Αφού όλος ο κόσμος πιστεύει ακόμα στα μορφωμένα μπιστίμονες που δεν κάνουν ούτε για μπιστικοί στα γουρούνια. Αφού όλοι οι ηλίθιοι πιστεύουν ακόμα στα τσουτσέκια που έχουν πτυχίο, και δεν καταλαβαίνουν  ότι είναι απλώς πληρωμένοι τζουτζέδες της άρχουσας τάκης με πτυχίο…

Σχολιο.- Η Νίκη πήρε ήδη θεση πολλές φορές, ο Παπαδόπουλος τους τα είπε πολλές φορές στην βουλή και σε επιτροπές, ο Κούβελας μόνος του εκτός βουλής,  και η Ελληνική Λύση από τα  δεξιά κόμματα. Από τα αριστερά αν ρωτάς, είναι ο ορισμός της μαλακίας, της ηλιθιότητας, και του πουλημένου.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι πρόεδροι της Βραζιλίας, και της Κίνας δεν συμμετείχαν στη συνάντηση, ενώ η Ρωσία δεν προσκλήθηκε.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Ελβετίας Βιόλα Άμχερτ επεσήμανε ότι στο φόρουμ προέκυψαν διαφορές απόψεων. Συνολικά 16 χώρες των BRICS δεν υπέγραψαν την τελική διακήρυξη, συμπεριλαμβανομένου του Μεξικού, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών για τη σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας στη Σύνοδο Κορυφής για την Ειρήνη στην Ουκρανία στην ελβετική πόλη Μπούργκενστοκ.


Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Οι χώρες των BRICS δεν υπογράφουν δήλωση για τη σύγκρουση στην Ουκρανία

Οι πρόεδροι της Βραζιλίας,  και της Κίνας δεν συμμετείχαν στη συνάντηση, ενώ η Ρωσία δεν προσκλήθηκε.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Ελβετίας Βιόλα Άμχερτ επεσήμανε ότι στο φόρουμ προέκυψαν διαφορές απόψεων.  Συνολικά 16 χώρες των BRICS δεν υπέγραψαν την τελική διακήρυξη, συμπεριλαμβανομένου του Μεξικού, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών για τη σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας στη Σύνοδο Κορυφής για την Ειρήνη στην Ουκρανία στην ελβετική πόλη  Μπούργκενστοκ.

Το ντοκουμέντο υπογράφηκε από 84 από τις περισσότερες από 100 χώρες και οργανισμούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση, εκτός από το Μεξικό, τη Βραζιλία, τη Νότια Αφρική, τη Σαουδική Αραβία, την Αρμενία, το Μπαχρέιν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ινδία, την Ινδονησία, τη Λιβύη, την Ταϊλάνδη και το Βατικανό.

Από την πλευρά της, η υπουργός Εξωτερικών του Μεξικού Αλίσια Μπάρσενα  δήλωσε ότι υποστηρίζουμε τέσσερα πράγματα: Είναι επιτακτική ανάγκη να αφιερώσουμε διπλωματικές προσπάθειες ώστε η Ρωσική Ομοσπονδία να συμπεριληφθεί σε αυτή τη συζήτηση.

Διευκρίνισε επίσης ότι "πρέπει να θέσουμε την ειρηνευτική διαδικασία υπό την ομπρέλα των Ηνωμένων Εθνών και ότι πρέπει να εξεταστούν σταδιακές συμφωνίες με διαπραγμάτευση και μέτρα για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης".

"Το Μεξικό παρακολουθεί στενά τις εργασίες του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, το οποίο είναι επιφορτισμένο με τη διερεύνηση των ρωσικών επιθέσεων στις ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας", είπε.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Ελβετίας Βιόλα Άμχερτ επεσήμανε ότι στο φόρουμ προέκυψαν διαφορές απόψεων. Οι πρόεδροι της Βραζιλίας, και της Κίνας δεν συμμετείχαν, ενώ η Ρωσία δεν είχε προσκληθεί.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόνο μια ματιά σε αυτούς που συμμετέχουν ή και θα παρέμβουν στη διάσκεψη του Ιδρύματος Τσίπρα που ξεκινάει σήμερα 17-6-2024 στην Αθήνα με θέμα «Ειρήνη και Βιώσιμη Ανάπτυξη» είναι αρκετή για να καταλάβουν όλοι και όλες οι ενδιαφερόμενοι/ες για την ηγεσία της «κεντροαριστεράς» στην Ελλάδα ποιον προκρίνουν οι κυρίαρχοι κύκλοι των ΗΠΑ της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Κασσελάκης Ανδρουλάκης και Χαρίτσης σύρονται εκεί ως «αμνοί», χωρίς να το καταλαβαίνουν, ή θέλοντας και αυτοί με την παρουσία τους να ανεβάσουν «τις μετοχές» τους στη διεθνή της «κεντροαριστεράς», της μνημονιακής συναίνεσης και της νατοϊκής υποταγής.

Ότι και να συμβαίνει η διάσκεψη δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά στην Ελλάδα.

Σχολιο.- Ιδρυμα ανιάτων

Σχολιο.- Ιδρυμα Τσίπρα !!!!!! 

Γελάς και με το που το ακούς.

Δίνει καμμια υποτροφία για κανα Τεξανό Γιουνιβερσιτυ ;; 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για την συνάντηση των G7.Συναντηση κλιμάκωσης του πολέμου.

Το κοινό ανακοινωθέν του G7 δημοσιεύθηκε προχθές. Πρακτικά πρόκειται για τις εντολές των ΗΠΑ στο στενό κύκλο συνεργατών. Βασικά σημεία : - Θα διατηρήσουν τον πόλεμο μέσω πληρεξουσίων στην Ουκρανία για μεγάλο διάστημα με στόχο την εξασθένηση της Ρωσίας. Αυτονόητο ότι όταν ( λέμε τώρα...) θα κρίνουν ότι πέτυχαν τους στόχους αυτής της φάσης θα κλιμακώσουν σε πόλεμο καταστροφής της Ρωσίας με συμμετοχή πλέον των ίδιων των Αμερικανών. 

- Στην ίδια λογική φθοράς δηλώνουν ότι θα κλιμακώσουν κάθε είδους οικονομική πίεση στη Ρωσία , θα προσπαθήσουν να βάλουν σφήνες μεταξύ Ρωσίας - Κίνας και να συρρικνώσουν την υποστήριξη της Ρωσίας από τον παγκόσμιο Νότο.

- Η Κίνα σε αυτό το G7 δεν ήταν στο κέντρο της υστερίας τους. Παρ' όλα αυτά στο ανακοινωθέν την αναφέρουν πάνω από 20 φορές. Δείχνουν να αποδέχονται ότι δεν μπορούν να ελέγξουν την οικονομική της μεγέθυνση όμως προσπαθούν να πάρουν μέτρα για να μην μετατραπεί σε στρατηγικό πλεονέκτημα.

- Για την Ευρώπη δείχνουν να επιλέγουν την τακτική της "μικρής αυλής με ψηλό φράχτη", δηλαδή αποτροπή της μαζικής εισόδου φθηνών κινεζικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας, ακόμη και αν έτσι η "μικρή αυλή" θα γίνει μικρότερη. Για τον υπόλοιπο κόσμο θέλουν να αποτρέψουν τη δημιουργία σταθερών πολυμερών συμπράξεων με την Κίνα οι οποίες ,λόγω του νέου μοντέλου μη ληστρικών οικονομικών σχέσεων που προωθεί η τελευταία, θα οδηγήσουν με βεβαιότητα σε νέες συμμαχίες, δηλαδή σε ακύρωση της νεοαποικιοκρατίας που προωθεί η Δύση. 

Φυσικά από το ανακοινωθέν δεν λείπουν οι εκβιασμοί και οι απειλές προς όλους , οι LGBTQ++ , κλιματική αλλαγή κοκ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όποιος θέλει "να κρατησει μακρυά την Ακροδεξιά" αλλα δεν λέει τίποτε για τον πόλεμο, το ΝΑΤΟ, ,την στρατιωτικοποίηση των δυτικών οικονομιών, τις αντιρωσικες κυρώσεις, τον ολοκληρωτισμό της ΕΕ,αυτά που ζήσαμε επί κοβιντ κλπ είναι στην καλύτερη περίπτωση " χρήσιμος ηλίθιος". Έχει αποδεχθεί την αφήγηση της πιο σημαντικής " Ακροδεξιάς" της εποχής μας,του ακραίου Κέντρου. Στην Γαλλία, στην Ελλάδα, οπουδήποτε. Αλλού ο " χρήσιμος ηλίθιος" λέγεται ,ΣΥΡΙΖΑ, άλλου Die Linke, αλλου Νέο Γαλλικό Μέτωπο .Οι ονομασίες παραλλασσουν ,η ουσία είναι στον πυρήνα η ίδια. 

Στο τέλος,ο Μακρόν και οι δεξιοί Γκωλικοί θα τα βρουν πάλι, το νέο Λαϊκό Μέτωπο θα μείνει μπουκάλα να ψάχνει τον επικείμενο φασισμο, και θα πέσει πολύ γέλιο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



15/6/2024

Επιτυχία των λιμενεργατών του Πειραιά! 

Το MSC ALTAIR που μεταφέρει πολεμικό υλικό για το Ισραήλ κατόπιν της δημοσιοποίησης της απόφασης του σωματείου ΕΝΕΔΕΠ στον Πειραιά ότι θα το εμποδίσει να ξεφορτώσει, άλλαξε πορεία και κατευθύνεται προς Ιταλία. Καλούνται οι Ιταλοί λιμενεργάτες να το εμποδίσουν και αυτοί!


Ένωση Εργαζομένων Διακίνησης Εμπ/τίων στις προβλήτες του Πειραιά

Ανακοίνωση Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ 

Παρασκευή 14/6/2024

Το σωματείο ΕΝΕΔΕΠ ενημερώνει όλους τους συναδέλφους σε όλο το λιμάνι του Πειραιά καθώς και τον λαό της περιοχής μας πως στις 15 Ιουνίου θα φτάσει στο λιμάνι το πλοίο MSC ALTAIR. 

Το πλοίο μεταφέρει πολεμικό υλικό που προορίζεται για το Ισραήλ όπου το κράτος δολοφόνος συνεχίζει την γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού που μετρά πάνω 37000 νεκρούς στην πλειοψηφία τους γυναικόπαιδα.

Οι λιμενεργάτες στον Πειραιά δηλώνουμε από άκρη σε άκρη δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση να ξεφορτώσουμε σε κανέναν προβλήτα του λιμανιού το εν λόγω πλοίο. 

Δεν θα συμμετέχουμε στην σφαγή αθώων ανθρώπων για τα κέρδη των λίγων, εμείς τα παιδιά μας τα μεγαλώνουμε με ανθρωπιά και τους έχουμε δωσει μέσα από τους αγώνες μας το μάθημα της αλληλεγγύης, της αντίστασης και της περηφάνιας.

Να μην τολμήσει το πλοίο να δέσει στο λιμάνι του Πειραιά. Καλούμε όλους τους συναδέλφους από τα σωματεία του ΟΛΠ και όλους τους εργαζόμενους στους προβλήτες 2 και 3 να μην δεχτούμε να βάψουμε τα χέρια μας με αίμα παιδιών και γυναικών. 

Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά με τη Παλαιστίνη ως τη λευτεριά 

Καλούμε σε κινητοποίηση τους λιμενεργάτες και τον λαό του Πειραιά στο προβλήτα 1 στο ΣΕΜΠΟ νέου Ικονίου αύριο στις 12:00 γιατί εκείνη την ώρα θα είναι η άφιξη του εν λόγω πλοίου με σκοπό να μην ξεφορτώσει πολεμικό υλικό

UPD

Συνάδελφοι,

Ίσως απο τις πιο σημαντικές νίκες που έχει πετύχει το σωματείο μας στην 10ετη αγωνιστική του πορεία είναι ότι αποτρέψαμε να προσεγγίσει αύριο το λιμάνι του Πειραιά το πλοίο MSC ALTAIR το οποίο εκτός των άλλων μεταφέρει πολεμικό υλικό με τελικό προορισμό το Ισραήλ. Το πλοίο κατευθύνεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο λιμάνι GIOIA TAURO. 

Καλούμε τους συναδέλφους μας Ιταλούς λιμενεργάτες να κάνουν το ΊΔΙΟ. Του κόσμου οι λιμενεργάτες μια γροθιά με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά. 

Η αυριανή κινητοποίηση αναβάλλεται και παραμένουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άφησαν ελεύθερο τον δικηγόρο Λύτρα που ξυλοφόρτωσε την σύζυγό του γιατί είχε να υπερασπιστεί υποθέσεις κακοποιημένων γυναικών...

Σχολιο.- Άφησαν ελεύθερο τον γνωστό δικηγόρο γιατί είναι ΔΑΠ .. Έχει προσκυνήσει το παιδί.

Σχολιο.- Έλεος με τον ποινικό λαϊκισμό. Δεν έχετε καταλάβει ότι το δόγμα νόμος και τάξη εφαρμόζεται στις αριστερές πολιτικές δυνάμεις;

Σχολιο.- Είναι βλέπεις πρόσωπο υπεράνω υποψίας, όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι κακοποιητες που κυκλοφορούν δίπλα μας και παριστάνουν μάλιστα τους ανώτερους πνευματικά ανθρώπους, σαν τον Λιγνάδη, που είναι μακριά από τη πλέμπα,  ή θρήκοι σαν τον Μίχο!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο κακοποιητής Απόστολος Λύτρας, μόλις πριν ένα μήνα. Προσκεκλημένος από τη ΔΑΠ. 

Τη φοιτητική παράταξη της Ν.Δ, ντε! Αυτήν με τα σεξιστικά πάρτι του κατεξευτελισμού της γυναίκας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΤΑΝ ΕΦΤΑ ΣΤΑ ΟΧΤΩ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ... ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ! 

Όπως μαθαίνουμε από τα δυτικά ΜΜΕ των κορμοράνων και των "τεμπέληδων Ελλήνων" που αρνούνταν να πληρώσουν το χρέος τους, η "διεθνής κοινότητα" απομόνωσε τη Ρωσία και τάχθηκε υπέρ της Ουκρανίας, με την ευκαιρία της Διεθνούς Συνόδου στην Ελβετία. 

Πρόκειται, βέβαια, για χώρες που αντιπροσωπεύουν ένα δισεκατομμύριο κόσμο. Και αναφέρονται ως "η διεθνής κοινότητα" από εκείνους (κυβερνήσεις και δυτικά ΜΜΕ) που επιμένουν στην αντιμετώπιση των χωρών όπου ζουν εφτά δισεκατομμύρια άνθρωποι, ως ανύπαρκτων. 

Τους έχει μείνει χούι από τα χρόνια της αποικιοκρατίας. 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και φυσικά, η Σύνοδος για την Ουκρανία που συγκάλεσαν οι δυτικές κυβερνήσεις στην Ελβετία κατέληξε σε οικτρή αποτυχία.

Γιατί σύνοδος για την ειρήνη δεν μπορεί να γίνει, όταν απ' αυτήν αποκλείεται το ένα από τα δύο άμεσα εμπλεκόμενα μέρη. Και στην περίπτωση αυτή, η Ρωσία. 

Ούτε όταν, εξαιτίας αυτού του αποκλεισμού, αρνείται να συμμετάσχει η δεύτερη Μεγάλη Δύναμη του πλανήτη, η Κίνα.

Πόσο μάλλον, όταν τελικά αποχωρούν, διαφωνώντας με την πολεμοκάπηλη απόφαση της Συνόδου, δεκάξι χώρες: Βραζιλία, Μεξικό, Κολομβία, Νότια Αφρική, Ινδία, Ινδονησία, Ταϊλάνδη, Αρμενία, Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Λιβύη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ακόμα και το Βατικανό.

Ενώ παρέμεινε, χωρίς να εκπροσωπεί τίποτα, ο Βαρθολομαίος, ο βρόμικος Πατριάρχης, που όταν ακούει για πόλεμο σπεύδει να ευλογήσει τα όπλα. Είτε της Τουρκίας στη Συρία, είτε του Ισραήλ στη Γάζα, είτε του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Σχολιο.- Ο Πατριάρχης της ντροπής, του ιμπεριαλισμού, σαν αυτούς που ευλογουσαν τους κονκισταδορες πριν τις σφαγές.

Σχολιο.- Δεν ήταν σύνοδος για την ειρήνη. Σύνοδος για την κλιμάκωση του πολέμου ήταν.

Σχολιο.- Η Τουρκία τι έκανε, συμμετείχε;

Σχολιο.- Συμμετείχε και υπέγραψε το κείμενο , στην τοποθέτηση της τόνισε πως χωρίς την Ρωσία δεν έχει νόημα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



16/6/2024

Συνεχίζεται η Διεθνής Σύνοδος για την Ουκρανία, που συγκάλεσαν οι ηγέτες των δυτικών χωρών στην Ελβετία. Γιατί θέλουν την ειρήνη αυτοί και δεν ανέχονται τη βία στις διεθνείς σχέσεις.

Το είχαν δείξει επανειλημμένα άλλωστε, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στη Συρία, στη Λιβύη. Αλλά και στην Ουκρανία, όταν ο στρατός του Κιέβου και τα ναζιστικά σώματα τύπου Αζόφ κατέσφαζαν επί μια οχταετία (2014-22) τον πληθυσμό του Ντονμπάς. 

Και φυσικά το δείχνουν με τις αντιδράσεις τους στη γενοκτονία που πραγματοποιεί το Ισραήλ στη Γάζα. Με όπλα που οι ίδιοι το προμηθεύουν. 

Γιατί είναι ευαίσθητοι σε ζητήματα βίας οι επίγονοι των αποικιοκρατών, που ξεθεμέλιωσαν πολιτισμούς σε Ασία, Αφρική και Αμερική, και αφάνισαν λαούς ολόκληρους επί αιώνες. Βάζοντας μπροστά τις κανονιοφόρους της ειρήνης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πίσω απ’ τα γυναικόπαιδα και τους αμάχους (όταν δεν τους βομβαρδίζουν ανηλεώς), ‘‘πολεμούν’’ συχνά και σήμερα οι Ναζi της Ουκρανίας και οι σιωναζστές του Ισραηλινοναζιστικού αποικιοκρατικού καθεστώτος μαζί με τους Αμερικανο-Δυτικούς ιμπεριαλιστές αποικιοκράτες συνεργούς τους.

Σημ.: Οι ρίζες της ‘‘παράδοσης’’ στην Αμερική 

Ο ανορθόδοξος αμερικανικός «τρόπος πολέμου» -η βία δηλ. κατά του άμαχου πληθυσμού (βλ.: πρόκληση λιμοκτονίας / embargo, κυρώσεις, βομβαρδισμός υποδομών και πολιτών / carpet bombing, σφαγές γυναικόπαιδων, δολοφονίες ηγετών, κ.λπ.),- κυοφορήθηκε -όπως τεκμηριώνεται στο έργο του Αμερικανού ερευνητή J. Grenier,- κατά τους δύο πρώτους αιώνες (1607-1814) του αποικισμού της Β. Αμερικής. 

Αυτή η εμπειρία βίαιης κατάκτησης /επέκτασης η οποία διήρκεσε σχεδόν τρεις αιώνες (17ος-20ος αι.) -κατά τον Αμερικανό πολιτικό επιστήμονα J. Tirman,- «διαμόρφωσε τη στάση των Αμερικανών έναντι του πολέμου». 

Οι παραδόσεις και η κουλτούρα του ‘‘ολοκληρωτικού’’ / ‘‘γενοκτονικού’’ πολέμου, σφράγισαν την «Αμερικανική ταυτότητα» και έλαβαν νέα πνοή με το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου (1945) από το ισραηλινοναζιστικό αποικιοκρατικό καθεστώς.

Σχολιο.- Η αποικιοκρατική δημοκρατία στην πράξη: Βρετανός στρατιώτης καλύπτεται πίσω από δύο παιδιά Ιρλανδών στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (Αύγουστος 1969).



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Λεχρίταρος ο Τζίφρας ήθελε καί ινστιτούτο.. προσωπικότητα σαν τόν Σημίτη...ξου ρέ,ε,ε,ε 

λέεεμεεεε ...


Τι σύναξη πρακτόρων, ντόπιων και ξένων, είναι αυτή στο ινστιτούτο Πινόκιο...

Σχολιο.- Μεγάλη χάρη του κάνεις να τον λες Πινόκιο... Ενας συμπαθής κατά τα άλλα ψευτάκος, όχι απατεώνας ολκής σαν το αλήτικο χαπακομένο τζιφρόνι.

Και τελειωμένων τέως που ασχολούνται μόνο με την πάρτη τους, με προκάληψη την ειρήνη και τη δήθεν ανάπτυξη...

Πάντως κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν θα πήγαινε ποτέ σε εκδήλωση ινστιτούτου που λέγεται Τσιπρας...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κοινή Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος των Αδεσμεύτων και των G77+ Κίνα απαίτησε την άμεση αφαίρεση της Κούβας από τον μονομερή κατάλογο των χωρών που φέρονται να υποστηρίζουν την τρομοκρατία, τον οποίο διαχειρίζονται οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Και τα δύο μπλοκ επέμειναν επίσης στην ανάγκη η κυβέρνηση των ΗΠΑ να αποφασίσει τον τερματισμό του οικονομικού, εμπορικού και χρηματοπιστωτικού αποκλεισμού που έχει επιβληθεί στην Αβάνα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ο Stoltenberg ανακοίνωσε ότι οι δωρεές όπλων στην Ουκρανία θα είναι υποχρεωτικές για τις χώρες του ΝΑΤΟ,. Θα συντονίζονται και θα συγκεντρώνονται από τον στρατιωτικό αρχηγό της συμμαχίας (τώρα τον Αμερικανό Στρατηγό Cavoli). Ο Φόρος_Zelenskiy θα γίνει υποχρεωτικός. 

- Ανακοινώθηκε στό G7 το δάνειο 50 δισ. $ υπέρ της Ουκρανίας που υπέγραψαν οι ΗΠΑ. Αλλά θα καλύπτεται από εγγύηση ύψους 50 δισεκατομμυρίων σε παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία. Τι κρίμα που αυτά βρίσκονται εντός ΕΕ και η Ρωσία, λογικά, θα τα αναπληρώσει με απαλλοτρίωση ευρωπαϊκών περιουσιακών στοιχείων εντός της επικράτειας της για ισοδύναμο ποσό.

-Η κατά φαντασίαν μεσαία τάξη των Ευρωπαίων συνεχίζει να ασχολείται με το CO2,τήν κλιματική αλλαγή, την αντρική εγκυμοσύνη, τίς μπαταρίες, τούς ηλιακούς συλλέκτες, τίς ανεμογεννήτριες, τα ηλεκτρικά σκούτερ,.&'τό body shaming.!!!

Σχολιο.- Τί δωρεές είναι αυτές όταν είναι υποχρεωτικές; ;;;;

Σχολιο.- Και μετά τους φταίει ο Πουτιν που θα τους ξεσκίσει

Αυτά όλα είναι σκουπίδια

Γλοιώδη, δηλητηριώδη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τότε δραχμή, τώρα η σκλαβιά του ευρώ

Εσείς βέβαια του δεξιού τρικέφαλου τρικομματικού τέρατος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ..ευρωπαϊστές βέβαια..σιγά… εθνική ανεξαρτησία… σιγά… αλυσίδες νά 'χετε χειρολαιμοπόδαρα περασμένες. Νιρβάνα όμως.. και παλαμάκια εσείς δεξιο΄λι του τρικέφαλου τρικομματικού τέρατος..

Σχολιο.- Μ' αρέσει που μας έλεγαν τότε δεν θα αλλάξει τίποτα μόνο το νόμισμα μας.

Αλήτες....την άλλη εβδομάδα ο μαϊντανός στη λαϊκή είχε 170δραχμες ήτοι 0,50€!!!! Τρεις φορές έκλαψα για τη Πατρίδα μου με αναφιλητά: στο Πολυτεχνείο, όταν χάσαμε το εθνικό μας νόμισμα (δραχμή), και όταν χάσαμε την εθνική μας υπόσταση και κυριαρχία όταν μπήκαμε στο ΔΝΤ και από κράτος γίναμε Α.Ε.!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εντελώς παντελώς σοβαρά και αστεία

Σιχαθήκαμε και την ΕυρωΕνωση σας και το ευρώ σας και τη Σέγκεν σας και τα κέρατα σας τα τράγια!!!

Καταλάβατε νεοφιλελεδια κρυφά και φανερά; Με εργασιακή προέλευση τών υπηρετουντων τα τραπεζιτικά "όπλα" εναντίον μας και λοιπόν τής εργατικής ελίτ της γσεε των αληταράδων εργατοπατέρων! Ούτε εσεις θα γλυτωσετε βρε όρνια!

Απλά..επιπρόσθετα σιχάθηκα την ηλιθιότητα των δεξιών ψηφοφόρων νδ-συριζα-πασοκ..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι ήταν πραγματικά ο Χίτλερ; Ένας Ζελένσκι της εποχής του. Ένας χαφιές που του  ανέθεσαν να παρακολουθεί το Ναζιστικό Κόμμα που τον οδήγησε στην ηγεσία του Ναζιστικού Κόμματος και στη Στοά της Θούλης που έμελλε να παίξει σημαντικό ρόλο στον Σιωνιστικό σχεδιασμό για τον βίαιο εκτοπισμό και την δολοφονία των Εβραίων της Ευρώπης που δεν ήθελαν με τίποτε να αφήσουν το τόπο τους και να πάνε σαν άποικοι στην Παλαιστίνη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



16/6.2024

Από την επιβολή των μνημονίων μέχρι την υπεράσπιση της Ιμπεριαλιστικής ατζέντας και του Σιωνισμού σε Ουκρανία και Συρία, την εκμετάλλευση προσφύγων, το Σύμφωνο συμβίωσης και της τεκνοθεσίας από από Gay ζευγάρια, οι "σύντροφοι" της Νατοϊκής Αριστεράς, μαζί με όλες τους τις ΜΚΟ και τα κόμματα τους και με την υποστήριξη των πρεσβειών του Ευρωατλαντισμού και όλων των πολυεθνικών τους, κατάφεραν με περηφάνεια να περάσουν ένα Ναζιστικής κοπής νομοσχέδιο, ένα νομοσχέδιο που πάει κόντρα σε όλους τους κανόνες της φύσης και θέτει σε κίνδυνο τα παιδιά καταστρέφοντας παράλληλα την ελληνική οικογένεια, κάνοντας την αρχή για την εξαφάνιση του μπαμπά και της μαμάς και μετατρέποντας τους ανθρώπους σε αναπαραγωγικές μηχανές.

Σήμερα είναι ημέρα γιορτής για την Νατοϊκή "Αριστερά" ας την γιορτάσουν με την ψυχή τους.

Έχουν στο πλευρό τους όλους τους μηχανισμούς που εξοντώνουν τον λαό και απέναντί τους έναν λαό σε μόνιμο λήθαργο.

Ας γνωρίζουν ή αν το γνωρίζουν ας το θυμούνται, πως είμαστε σε απέναντι στρατόπεδο και το μίσος έχει μεγαλώσει!

υ.γ. για κάποιους που έχουν αυταπάτες, να πω πως εκτός από τους γνωστούς του ΣΥΡΙΖΑ, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, είχε στο πλευρό της και την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η Κωνσταντοπούλου, κόρη ενός συνεργάτη των Βαρδινογιάννηδων, συνέβαλε στα μέγιστα στην επίτευξη αυτού του νομοσχεδίου. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως ήταν η δεύτερη φορά που στήριξε ένα σημαντικό μέτρο για την Κυβέρνηση μετά την υποστήριξη στο νομοσχέδιο της ΝΔ για την επιστολική ψήφο που κάνει πιο εύκολη την νοθεία των εκλογών

υ.γ.2 Μαζί με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και η ΑΝΤΑΡΣΙΑ και η ΛΑΕ. Και οι αναρχικοί επίσης.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Δεν είμαι Χριστός, ούτε φιλάνθρωπος. Είμαι το αντίθετο του Χριστού… Μάχομαι για τα πράγματα που πιστεύω με όλα τα όπλα που έχω στη διάθεση μου και προσπαθώ να σκοτώσω τον αντίπαλο ώστε να μη βρεθώ σταυρωμένος σε έναν σταυρό ή οπουδήποτε αλλού."

"Εάν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, τότε είσαι σύντροφός μου."

Ερνέστο Τσε Γκεβάρα γεννήθηκε σαν σήμερα στις 14/06/1928



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακόμα μία λεκτική πιρουέτα, για να διατηρηθεί το επιλεγμένο αφήγημα, από την Ντόϊτσε Βέλλε αυτή την φορά.

Η λέξη "άσυλο", έγινε " απόκτηση νέου σπιτιού"

Το θέμα είναι ότι ΣΥΣΣΩΜΗ η συμφωνική ορχήστρα του Κιέβου, που βρέθηκε στην Γερμανία, για παραστάσεις, ζήτησε και πήρε "άσυλο" στην Βόρεια Βετσφαλία.

Τα περισσότερα μέλη της ορχήστρας είναι άνδρες στρατεύσιμης ηλικίας και δεν επιθυμούν να γίνουν κρέας στα κανόνια του Μπάιντεν.

Στους μουσικούς και στις οικογένειες τους προσφέρθηκαν σπίτια για 3 χρόνια, εξ ού και η "απόκτηση νέου σπιτιού".

Σχολιο.- Τα γερμανογούρουνα φαίνεται πως δε μαθαίνουν, ούτε διδάσκονται!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν πρόλαβε να εκπνεύσει η διαταγή των G7, για άμεση διακοπή των επιθέσεων, προς τους Χούτι της Υεμένης και οι ξυπόλυτοι ανακοίνωσαν τρία νέα πλήγματα.

Ενα, προς πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και άλλα δύο, προς εμπορικά πλοία.

Το πολεμικό πλοίο χτυπήθηκε με βαλλιστικούς πυραύλους. 

Το τάνκερ "Captain Paris", που μετέφερε πετρέλαιο με ρουκέτα και το τάνκερ "Happy Condor", που μετάφερε σχιστολιθικό αέριο με θαλάσσιο ντρον.

Αναρωτιέμαι τι να έγινε αυτή η κοινή επιχείρηση των "συμμάχων", στην οποία συμμετέχει και ο Κούλης με μία φρεγάτα μας; 

Πού εξαφανίστηκε το αεροπλανοφόρο "Ντουάιτ Αϊζενχάουζερ", από την Ερυθρά θάλασσα; Κρύφτηκε άρον-άρον στην Μεσόγειο;;

Και εκείνος ο ΕΝΑΣ Εσθονός στρατιώτης γιατί δεν έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στους εχθρούς του Ισραήλ;;

Μόνο απέραντος σεβασμός στο "ξυπόλυτο τάγμα", που δείχνει σε όλους μας ότι όταν έχεις ψυχή, όσο μικρός και νάσαι, η... παντόφλα θα βρίσκει τον στόχο της!

Σχολιο.- Η ελληνικη φρεγάτα γύρισε αφού είδαν τον χάρο με τα μάτια τους οι ανθρωποι του πληρώματος

Σχολιο.- Οι Υεμενίτες  Χουθι είναι η ψυχή του αραβικού κόσμου και οι μοναδικοί στο πλευρό των Παλαιστινίων. Οι υπόλοιποι διπλωματουν

Σχολιο.- Η Χεσμπολάχ του Λιβάνου, οι σιίτες ιρακινοί, και οι Υεμενίτες Χούθι είναι αυτοί που πραγματικα ειναι στο πλευρο των Παλαιστινιων



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προς κα Μελόνι.

"Θ΄αναγκάσουμε την Ρωσία να παραδοθεί"

Εδώ στη φωτογραφία Ιταλοί το 1943 στη Ρωσία που έχουν παραδοθεί.

Υ.Γ. Για να μην πω τι έπαθαν στην Ελλάδα το 1940.

Σχολιο.- Ποια Αλβανία πολέμησε τους Ιταλούς;  δεν τους άφησαν σε χλωρό κλαδί τα αλβανικά SS ή τα 12 τάγματα αλβανών μελανοχιτώνων; πούλα αντιφασιστικό παραμύθι αλλού. Οι παππούδες σας ήταν βαμμένοι στο αίμα για το φασισμό και το ναζισμό.

Σχολιο.- Προσπαθούν να προκαλέσουν εσωτερική κατάρρευση. Πολεμο δεν κερδίζουν απο πυρηνική δύναμη. Το ξέρουν αλλα πιστεύουν οι τρελαμένοι στις ΗΠΑ πως αυτοι θα γλυτώσουν. Το ζήτημα ειναι οι ηλιθιοι στην ευρωπη τι περιμένουν;;;;;;;

Σχολιο.- Ξέχασαν ,αλλά έχουμε και εμείς μνήμη χρυσόψαρου!ιδιαίτερα αυτή η έκφραση una faccia una razza που χρησιμοποιείται για να τονίσει κοινά που έχουμε με τους Ιταλούς είναι τέρμα άκυρη!!

Σχολιο.- για τους νότιους Ιταλούς βγήκε και λέγεται, επειδή πολλοί είναι ελληνικής καταγωγής... από Νάπολη και πάνω είναι όμως γερμανοσπέρματα, καμμία σχέση μαζί τους.

Σχολιο.- βρε τη Μελόνι, πλάκα έχει....

Σχολιο.- Τι ώρα δεν μας ειπε

Σχολιο.- Η Ιταλια ηταν και θα ειναι παντα μια ΓΕΛΟΙΑ χωρα.

Σχολιο.- Βασικα δεν ειπε αυτο, ειπε το εξης "Defending Ukraine means defending a rules-based system. If Ukraine cannot count on our support and is forced to surrender, there is no need for us to gather here and discuss negotiations." "Η υπεράσπιση της Ουκρανίας σημαίνει υπεράσπιση ενός συστήματος που βασίζεται σε κανόνες. Εάν η Ουκρανία δεν μπορεί να βασιστεί στην υποστήριξή μας και αναγκαστεί να παραδοθεί, δεν χρειάζεται να μαζευτούμε εδώ και να συζητήσουμε τις διαπραγματεύσεις". Ο Ουκρανός μεταφραστής το μετεφρασε ως εξης, Defending Ukraine means that the entire international community must unite and defend it. If Russia does not agree with this, we will force it to capitulate.” Η υπεράσπιση της Ουκρανίας σημαίνει ότι ολόκληρη η διεθνής κοινότητα πρέπει να ενωθεί και να την υπερασπιστεί. Εάν η Ρωσία δεν συμφωνήσει με αυτό, θα την αναγκάσουμε να συνθηκολογήσει».. Δωσε σανο στο ποπολο δλδ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η φασίστρο Μελόνι πήρε την σκυτάλη απ΄τον Μουσολίνι, αλλά οι ....δημοκράτες ηγέτες, που την φιλούν και την αγκαλιάζουν ανησυχούν, "για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη"! Πού να βρω πέτρα να κλάψω απ΄τα γέλια!

Σχηματίζουν συμμαχίες "αριστερών", φιλελεύθερων, πράσινων και σοσιαλιστικών κομμάτων, για ν΄ αντιμετωπίσουν το φίδι, που βγήκε απ΄την δική τους φιλόξενη αγκαλιά, λίγο πρόωρα.

Δεν έχουν προλάβει να εφαρμόσουν πλήρως τα σχέδια τους, για την μετατροπή της ανθρωπότητας σε τσιπαρισμένη δουλοπαροικία, το περιβάλλον σε έρημο, την τροφή σε καθημερινό ζητούμενο και τα παιδιά σε εξαφανισμένο είδος.

Δεν έχουν προλάβει να υποτάξουν όλες τις χώρες στον υπέρτατο άρχοντα, παρ΄όλα τα απάνθρωπα τιμωρητικά μέσα και τις δολοφονίες, που χρησιμοποιούν με αποτέλεσμα κάποιες παγκόσμιες δυνάμεις να βγάζουν γλώσσα και να απειλούν την πρωτοκαθεδρία των ΗΠΑ.

Ολα τα έχουν διαλύσει!

Από τις έννοιες των λέξεων, από τις αιώνιες οικογενειακές σχέσεις, από την άλωση των θρησκειών, από τις ιστορικές διαστρεβλώσεις, από τον χλευασμό της ηθικής και την καταβαράθρωση του Πολιτισμού και της Επιστήμης.

Ολοι μαζί! Ολοι όσοι τοποθετήθηκαν ως κυβερνήτες από το Αγγλοσαξωνικό και το φασιστικό-σιωνιστικό λόμπι!

Και αναρωτιούνται, γιατί ανεβαίνει η "ακροδεξιά"!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΤΑΛΙΑ: «Η νίκη της Μελόνι είναι πλαστή. Ήταν η μεγαλύτερη επιχείρηση μάρκετινγκ στην ιταλική πολιτική ιστορία!»

28/9/2022

«Στην Ιταλία ο Λέττα κι η Μελόνι φαίνονται ως πολύ διαφορετικά πρόσωπα,

αλλά στην Ουάσινγκτον ως πολύ ίδια»

Έντουαρντ Λούτβακ

Σύμβουλος Στρατηγικής της κυβέρνησης των ΗΠΑ

* Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μπαθ του Ηνωμένου Βασιλείου (University of Bath), Σύμβουλος στο Διεθνές Κέντρο Στρατηγικών Σπουδών στην Ουάσιγκτον. Έχει υπηρετήσει ως σύμβουλος στο Γραφείο του Υπουργείου Άμυνας, στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Είναι μέλος της Ομάδας Μελέτης Εθνικής Ασφάλειας του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και είναι μέλος του Ινστιτούτου Δημοσιονομικών και Νομισματικών Πολιτικών που ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ

Οι πολιτικοί, οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές τσούλες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον κίνδυνο που διατρέχει το 4ο Ράιχ, η αποικία των ΗΠΑ με την επωνυμία "Ευρω Ένωση" από το αποτέλεσμα των ιταλικών εκλογών που φέρνει στο προσκήνιο το φασισμό.

Αν κέρδιζε η "κεντροαριστερά", που συγκυβερνούσε και συγκυβερνάει ως το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης μαζί με τη δεξιά και την ακροδεξιά, ο κίνδυνος του φασισμού δεν είναι (ήταν) υπαρκτός. Έτσι ο ιταλικός λαός κι οι ευρωπαϊκοί λαοί, δεν θα περνούσαν θα περνούσαν το χειμώνα στο κρύο, την ακρίβεια κι εξαθλίωση, στέλνοντας όπλα στο ΟυκρανοΝαζί καθεστώς του κοκαϊνομανή κλόουν, ανεμίζοντας τη σημαία του ουράνιου τόξου, των δικαιωμάτων ομοφυλόφιλων, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ιράν και των δολοφονικών εμπάργκο στην Κούβα, Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, τη Συρία, τη Βενεζουέλα κι άλλους ανυπότακτους λαούς.

Με τη Μελόνι θα περάσουμε τον χειμώνα στο κρύο, την ακρίβεια κι εξαθλίωση, στέλνοντας όπλα στο ΟυκροΝαζί καθεστώς του κοκαϊνομανή κλόουν κι όλα τα παραπάνω... αλλά η μοναδική διαφορά είναι πως αντί ν' ανεμίζουν τη σημαία του ουράνιου τόξου, θα ανεμίζουν την ιταλική.

ΙΤΑΛΙΑ: H δυτική δημοκρατία στις χώρες της E.E. είναι συνώνυμη με την πλουτοκρατία

Η νίκη της Μελόνι είναι πλαστή. Ήταν η μεγαλύτερη επιχείρηση μάρκετινγκ στην ιταλική πολιτική ιστορία.

Η επίμονη και συντονισμένη "οργή" των μέσων ενημέρωσης και των κομμάτων προς την αρχηγό των "Αδελφών της Ιταλίας" δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα καλά μελετημένο σχέδιο-τέχνασμα, για ν' αναδείξει αυτήν και το κόμμα της ως αντισυστημική δύναμη. 

Κι όλα αυτά παρότι η Μελόνι είχε επισημάνει ρητά, χωρίς παρερμηνείες ότι ήταν ενσωματωμένη στο σύστημα (αποστάσεις από την δήλωσή της για μη υποχρεωτικότητα εμβολιασμού, υπέρ της αποστολής όπλων στην Ουκρανία, στο οποίο υπερθεμάτιζε κιόλας λέγοντας ότι θέλει να στείλει ιταλικό στρατό, επίθεση στον Ρώσο δικτάτορα Πούτιν κ.α.π.), τα μέσα ενημέρωσης και τα πολιτικά κόμματα της Νατοϊκής κεντροαριστεράς συνέχισαν να προκαλούν σενάρια καταστροφής σε περίπτωση νίκης της, λόγω ανόδου του φασισμού στη χώρα, πείθοντας τους ψηφοφόρους ότι θα υπάρξει μια εποχή καμπής.

Αλλά ήταν για άλλη μια φορά ένας τρόπος να αλλάξουμε τα πάντα χωρίς να αλλάξουμε τίποτα: «Κορώνα ή Γράμματα; Κορώνα κερδίζω εγώ, Γράμματα χάνεις εσύ!»

Μια φάρσα-τέχνασμα που είχε στόχο να κάνει τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι το σύστημα φοβόταν τον φασισμό της Μελόνι, όταν αντ' αυτού δεν ήταν παρά ένας δούρειος ίππος του ίδιου του συστήματος.

Πολλοί ψήφισαν το κόμμα της Μελόνι για μια αλλαγή οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής, χωρίς καν να γνωρίζουν ότι σε αυτούς τους τομείς η Μελόνι είχε ήδη πει με σαφήνεια ότι δεν ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη γίνεται και να διακηρύξει πως αυτή εκφράζει τον Ατλαντισμό κι όχι η κεντροαριστερά.

Κωμικοί υπάλληλοι των ΗΠΑ ανταλλάσσουν κομπλιμέντα μεταξύ τους. Ας σκεφτούμε πως οι "αντιφασίστες"  της ευρωπαϊκής Νατοϊκής κεντροαριστεράς κατηγορούσαν προεκλογικά την Μελόνι, πως "δεν θα στηρίξει το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και είναι όργανο του Πούτιν...

Αμέσως μετά την νίκη της ακροδεξιάς στην Ιταλία και την ανάδειξη της Μελόνι ως πρώτο κόμμα του Συνασπισμού κομμάτων της ακροδεξιάς, η κυρία Μελόνι κοινοποιεί τα συγχαρητήρια του κοκαϊνομανή κλόουν και την απάντησή της:

Ζελένσκι: «Συγχαρητήρια στην Τζιόρτζια Μελόνι και το κόμμα της για την εκλογική νίκη. Εκτιμούμε την σταθερή υποστήριξη της Ιταλίας στην Ουκρανία, στον αγώνα εναντίον της ρωσικής επιθετικότητας. Λογαριάζουμε για μια επικερδή συνεργασία με τη νέα ιταλική κυβέρνηση»

Η κοινοποίηση του μηνύματος Ζελένσκι, από την ίδια την Μελόνι

Η απάντηση της Μελόνι: «Αγαπητέ Ζελένσκι, γνωρίζεις πως μπορείς να βασίζεσαι στη δική μας υποστήριξη της υπόθεσης ελευθερίας του ουκρανικού λαού. Να είσαι δυνατός και να κρατάς σταθερή την πίστη σου»

Σήμερα γέμισε ο τόπος "αντιφασίστες" με αφορμή την εκλογική νίκη της Μελόνι (ποια νίκη; μόλις το 16% στο σύνολο των Ιταλών πολιτών με δικαίωμα ψήφου) κι αναρωτιέσαι: μήπως δεν καταλαβαίνω τον τρόμο του νέου φασισμού;

Είναι λοιπόν νέος φασισμός η Μελόνι; Έχει διαφορετική πολιτική με την προηγούμενη κυβέρνηση και μέχρι τη σημερινή μέχρι τον σχηματισμό νέας, όπου ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ η κεντροαριστερά, η δεξιά κι η ακροδεξιά, έχοντας μοιράσει την πίτα (υπουργικές πολυθρόνες) αναλογικά;

Δεν είναι (ήταν θα πουν κάποιοι, αλλά νομίζουν...) φασισμός όταν οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να φύγουν από το σπίτι χωρίς άδεια, για ν' αγοράσουν τα προς το ζην, μολύβια & γόμες στα παιδιά τους, καραμέλες, να πάνε στο ταχυδρομείο, ν' αγοράσουν ένα σουβλάκι;

Δεν είναι φασισμός όταν αποφάσισαν ότι οι άνθρωποι έπρεπε να πεθάνουν από μόνοι τους στο νοσοκομείο, ή στο σπίτι με την πρόταση των "ειδικών" με ασυλία κι ακαταδίωκτο... για αντιμετώπιση με ντεπόν;

Δεν είναι φασισμός όταν αποφάσισαν ν' αποκλείσουν γιατρούς και δασκάλους, το δικαίωμα στην άθληση, το κολύμπι, τον κινηματογράφο, το φαγητό μιας οικογένειας με τους συγγενείς της;

Αυτός ο φασισμός ουδόλως ενόχλησε τους σημερινούς αντιφασίστες;

Οι φασίστες της Μελόνι έχουν διαφορά με αυτούς τους φασίστες;

Οι λύκοι με προβιά προβάτου ήταν κι είναι ίδιοι και χειρότεροι από τη Μελόνι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το τελικό έγγραφο του Ελβετικού "Συμβουλίου Ειρήνης", υπέγραψαν οι 80 χώρες επί των 92 παρόντων.

Αρνήθηκαν:

Αρμενία, Μπαχρέιν, Βραζιλία, Ινδία, Ινδονησία, Λιβύη, Μεξικό, Σαουδική Αραβία, Σλοβακία, Νότια Αφρική, Ελβετία, Ταϊλάνδη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι εκπρόσωποι του ΟΗΕ και του Πάπα αρνήθηκαν επίσης να υπογράψουν.

Τώρα μπορεί να πάει στο καλάθι των αχρήστων και να συνεχιστεί η φιέστα με το συμπόσιο.

Σχολιο.- Το Ιράκ και η Ιορδανία πήραν πίσω τις υπογραφές τους στο κείμενο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι G7 κάλεσαν τους χούτι να σταματήσουν τις επιθέσεις στα πλοία.

Οι χούτι τους πέταξαν μια σαγιονάρα!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τζίφρας – Ζελένσκι – συμφωνία πρεσπών

εθνική προδοσία - πολιτισμική κλοπή !

ΖΑΊΟΙ δεν ξεχνάμε ...

Σχολιο.- Κόσοβο. Νατοικη βαση και ΟΥΤΣΕΚΑ αυτο ειναι το ποιο σοβαρο και αντιπαράθεση με την πάντα σύμμαχο μας ΣΕΡΒΙΑ

Σχολιο.- γιατί είναι πιο σοβαρό (όχι ότι ΔΕΝ είναι κι αυτά σοβαρά-ΝΑΤΟική βάση στο Ντέμπαρα και UCK) ) ,αλλά για την ελλάδα είναι μετά την κύπρο και τα Ίμια -Αιγαίο το αμέσως επόμενο μεγάλο θέμα εθνικής προδοσίας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μητσοτάκης: "Είμαστε κατά της αλλαγής συνόρων".

Ο μπαγάσας πάλι ξέχασε την Κύπρο και την παράνομη εισβολή και κατοχή επί 50 χρόνια. Και τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας με πόλεμο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξύπνησαν και οι Αντιφάδες και κάνουν κριτική στα lockdown με 4 χρόνια καθυστέρηση! Όσοι βέβαια έχουμε καλή μνήμη, θυμόμαστε ότι εκείνες τις μαύρες μέρες της άνοιξης του 2020, οι αναρχομπάχαλοι ήταν τα πιο υπάκουα προβατάκια του καθεστώτος Μητσοτάκη και μόνο που δεν έβγαιναν στα μπαλκόνια να χειροκροτάνε μαζί με τη Μαρέβα και την Παγώνη. Θυμάμαι ότι μια αναρχική ομαδούλα, όλη κι όλη, είχε τολμήσει να ψελλίσει κάποια δειλή κριτική εναντίον των lockdown και αμέσως οι ινστρούχτορες του χώρου είχαν σπεύσει να τους συνετίσουν, αφού πρώτα τους στόλισαν με χαρακτηρισμούς τύπου "ψεκασμένοι" και "flat-earthers". 

Ελλάδα, η χώρα όπου η μεγαλύτερη επέκταση της κρατικής εξουσίας των τελευταίων 50 χρόνων , είχε τις ευλογίες των... αναρχικών της.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μητσοτάκης

Έκανε άρον άρον κάτι σαν ανασχηματισμό την Παρασκευή, μετά την κατάρρευση της ΝΔ στις Ευρωεκλογές, και πήγε να δει ήρεμος τον τελικό Πρωταθλήματος στο μπάσκετ το ίδιο βράδυ. Το πρωί του Σαββάτου έκανε στο Μέγαρο Μαξίμου μια μάζωξη για να χασκογελάει με κρύα αστεία στους υπουργοποιημένους και τους αμετακίνητους. Στην συνέχεια έφυγε… σφαίρα για την Ελβετία, στο θέρετρο Bürgenstock στη Λουκέρνη, στη σύνοδο– παρωδία. "Συμβούλιο Ειρήνης" το λένε, ένα φιάσκο για την ειρήνη στην ουκρανία, όπου ο αντίλογος δεν προβλέπεται (ο διάλογος χαλάει το σενάριο και έτσι αποκλείστηκε, εξαρχής).

Δεκάρα τσακιστή δεν δίνει, για την Ελλάδα και τους πολίτες της ο π(ι) θ(ικας).. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να συντρέξει (€2 δις) για την ουκρανία, εξυπηρετώντας τα διαπλεκόμενα κέφια των επικυρίαρχων. Μoναδική πλέον πατερίτσα του τελειωμένου κλόουν Zelensky.

Μίλησε ο π(ι)θ(ικας) της Ελλάδας... για την ανάγκη επίτευξης μιας συνολικής, δίκαιης και διαρκούς ειρήνης, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. 

Η αποτυχημένη σύνοδος θα ολοκληρωθεί χωρίς κάποιο κοινό ανακοινωθέν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 : Η Συμφωνία των Πρεσπών, υπεγράφη στις 17 Ιουνίου 2018 σε μια υψηλού επιπέδου τελετή στο συνοριακό χωριό Ψαράδες στη Λίμνη της Μεγάλης Πρέσπας. Δείτε τι έλεγαν πρώην Σκοπιανοί Πρωθυπουργοί και ανθρωποι των γραμμάτων στα Σκόπια εκείνη την εποχή!!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ρώσοι έλουσαν το Κίεβο με βροχή υπερ-υπερηχητικών Kinzhal! Εξαΰλωσαν βάσεις μαχητικών.. Στην Ελβετια συνεδρίασαν 90 αρχηγοι Κρατων μαζί και το δικο μας βλαμμένο και ζητησαν Ειρήνη απ τον Πουτιν που δεν ηταν παρών. Πήραν την απάντηση των Ρώσων....Ο Πούτιν δήλωσε ότι τα σχέδια των δυτικών χωρών να παράσχουν στην Ουκρανία δάνεια χρησιμοποιώντας τόκους από παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία είναι κλοπή και δεν θα μείνει ατιμώρητη....



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρηκα ΟΛΟ το βιντεο με τον ανοιακό γεράκο τον Μπαηντεν απο το G7 στην Ιταλία όπου η Μελονι τον σώζει απ τον εξεφτελισμο. Αυτο το αμφισβητούνε τα hellenic hoaxes και προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν πρέπει να πιστεύουμε στα μάτια μας!!

Καλω οποιοδήποτε που εχει την βασική ή και περισσότερη αντίληψη αφου δει το βιντεο να μου πει αν την εχουμε  «βαμμένη» ή οχι ως Δυση με αυτον τον Πνευματικά Ανάπηρο στην Εξουσι. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφου κατάλαβε ότι έκανε λάθος ο Μητσοτάκης, μετά την κατραπακιά που έφαγε στις ευρωεκλογές, γιατί δεν ακυρωνει τον Νόμο για τους ΛΟΑΤΚΙ+ έτσι για να τους προστατέψει απ τον αυτεξεφτελισμο τους. Αλλά φτιάχνει και διατάξεις που σχετίζονται με την ιυοθεσία (που ειναι το ζουμί) που τους έκανε πιο επιθετικούς !

Σχολιο.- Ενδεχομένως όχι γιατί τον κρατάνε τον ίδιο με βίντεο με Λιγναδη

Σχολιο.- Αυτό άκουσα κι εγω απ τον συγχωρεμένο τον Τράγκα.

Σχολιο.- Όλους τους κρατάνε ο Μίχος προμήθευε ανήλικα κοριτσάκια & αγοράκια σε πολιτική & πολιτειακή ηγεσία, αν δεν σε κρατάνε δεν πιάνεις θέση ούτε κλητήρα.

Σχολιο.- Έχω μπέρδεμα τώρα. Τα παίρνει η τον παίρνει; εάν και τα δύο την κάτσαμε Αδέρφια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρέλαση ΛΟΑΤΚΙ+ στο Σύνταγμα : Δεν τους αρκεί που τους έδωσε η κυβέρνηση ακόμη και μικρά παιδιά. Θέλουν και παρένθετη μητρότητα.

Καθε χρονο μας εκπλησουν. Πλεον ευθεως μιλανε και για "σεξεργασια".και παρενθετη ΜΗΤΕΡΟΤΗΤΑ...

Αυτά τα ''ευτράπελα '' υποβοηθούμενα από την woke συμμορία έχουν γίνει πλέον καθεστώς .

Σχολιο.- Κάποιοι τους οργανώνουνε κάποιοι άλλοι είναι από πίσω Αλλα συμφέροντα έχει πολύ χρήμα το παιδί όλα αυτά που προωθούν εμπόριο κρύβεται πίσω καθαρό Μας έχουν κάνει pet sop η θελουν να μας κάνουν ή μας έχουνε κάνει

Σχολιο.- Κοινωνικός εμετός



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Που βρήκαν 2 δισ. Για την Ουκρανία από την Ελλάδα αφου μας λένε λεφτά δεν υπάρχουν !

Άντλησαν 2 δισ.ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο μέσω 30ετούς ομολόγου με 4,15% το επιτόκιο....

Η κοινοπρακτική έκδοση συγκέντρωσε μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον καθώς οι επενδυτές προσέφεραν στο Ελληνικό Δημόσιο 3,3 δισ. Ευρώ.

Διαχειριστές της νέας κοινοπρακτικής έκδοσης είναι οι τράπεζες ΒNP Paribas SA, Bank of America Corp., Deutsche Bank AG, Goldman Sachs Group Inc., JPMorgan Chase & Co. και Τράπεζα Πειραιώς SA....Το μέγεθος της νέας έκδοσης του 30ετούς ομολόγου εκτιμάται ότι θα κυμαίνεται στα 2 έως 3 δισ. ευρώ.

Ποιός θα το αποπληρώσει αυτο το δάνειο που θα πάει στον Ζελένσκι....Ο γνωστος ηλίθιος ο Ελληνικός Λαός....

Και μήν ξεχνάτε ότι το 2032 τελειώνει και η περίοδος χάριτος αποπληρωμής των δανειων των Μνημονίων !!!!

Σχολιο.- Για μείωση ΦΠΑ  δεν έχουμε, για το πρεζόνι ουκρανοναζί Ζελέ έχουμε

Σχολιο.- Προσφάτως είχαν την ευκαιρία οι Έλληνες, να αποκαθηλωσουν το πολιτικό σύστημα, όμως προτίμησαν να απέχουν, επομένως συνεχίζουν ακάθεκτοι το θεάρεστο έργο τους οι κυβερνώντες.

Σχολιο.- Και τώρα θέλουν να κάνουν περικοπές στις συντάξεις....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα αμυντική συμφωνία μεταξύ των ΗΠΑ και της Ουκρανίας υπογράφηκε αυτές τις μέρες, με την Αμερική να υποβληθεί σε βοήθεια στην ανοικοδόμηση των αμυντικών υποδομών της Ουκρανίας. Παρόλα αυτά, δεν προβλέπεται η αποστολή Αμερικανικών δυνάμεων στην Ουκρανία.

Επίσης, σημαντικό είναι ότι οι χώρες της G7 συμφώνησαν να δημευθούν και να αξιοποιηθούν οι Ρωσικές ιδιοκτησίες στις χώρες της Δύσης, προκειμένου να δοθούν 50 δις. δολάρια ως δάνειο στην Ουκρανία. Η Ουκρανία θα λάβει το δάνειο και οι δόσεις του δανείου θα πληρωθούν στους δανειστές με την αξιοποίηση των Ρωσικών ιδιοκτησιών.

Η Ρωσία αντιδράει στις ενέργειες αυτές, κατηγορώντας τις χώρες της Δύσης πως πράττουν κοινή κλοπή κατά Ρώσων πολιτών.

Δηλαδη η σωστη πλευρά της Ιστορίας θα κατασχέσει ιδιωτικές περιουσίες απλά και μόνο γιατί είναι Ρώσοι...;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δίνουμε 2 δις στην Ουκρανία για να πολεμάει την Ρωσία και αγοράζουμε πετρέλαιο από την Ρωσία για να έχει φράγκα να πολεμάει την Ουκρανία ! Δεν υπάρχουν ΄΄Λεφτόδεντρα” για ακρίβεια, αγρότες, μικρομεσαίους, συνταξιούχους, ΑΜΕΑ, Υγεία, Παιδεία. Μας τα ξέρανε η Ουκρανία.. ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ;

Η Ουκρανία ευχαρίστησε... την κυβέρνηση Μητσοτάκη γιατί πήρε τα α/α Stinger από τα νησιά και τα έδωσε στο Κίεβο!

Κάπως έτσι οι πολίτες φτύνουν την πολιτική σας !! Όταν η ανάγκη υπακοής των πολιτικών γίνεται ισχυρότερη από την ανάγκη επιβίωσης των πολιτών που ορκίστηκες να υπηρετείς !!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να μεταναστεύσει τώρα ο αποτυχημένος Στουρνάρας και πριν φύγει να εισπράξει επιτέλους τα 13 δις «αναβαλλόμενων φόρων» από τις τράπεζες! 

Το ξέρατε ότι υπάρχουν και «αναβαλλόμενοι για δεκαετίες φόροι»; Όταν έχεις μάθει να πληρώνουν μόνο οι άλλοι έτσι αντιδρας! 

Σχολιο.- Και στην τελική τι θέτε? Ποιος να πληρώσει δηλαδή? Τίποτα τραπεζίτες ή εφοπλιστές ή οι κάτοχοι των εταιρειών ενέργειας σε λίγο θα πείτε να πληρώσει και η CVC των Μητσοτάκηδων !!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προσέξτε τι ειπε η Θεανό Φωτίου....

Αλυτρωτισμός ειναι να λέμε το << Βόρεια Ηπειρο...>> Γιατι διεκδικούμε την Νότια Αλβανία !!!

Τι σημαίνει η λέξη «αλυτρωτισμός»;

Ο αλυτρωτισμός είναι η εθνική πολιτικοκοινωνική κίνηση που επιδιώκει την απελευθέρωση όλων των υπόδουλων ομοεθνών και την προσάρτηση εδαφών, τα οποία στη διάρκεια της ιστορίας κατείχε ή υποτίθεται ότι κατείχε το κράτος που τα διεκδικεί. ΔΗΛΑΔΗ Κα ΦΩΤΙΟΥ ΤΟ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, !!!! Κα ΦΩΤΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-“Θράσος” ή κάνουν πως δεν … θυμούνται ότι ΚΑΙ στην Κορέα ΚΑΙ στο Βιετνάμ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ?

Η Ουάσιγκτον “θύμωσε” για την επίσημη επίσκεψη Πούτιν στη Λ.Δ. της Κορέας (αύριο και την Τετάρτη) κι αμέσως μετά στη Σ.Δ. του Βιετνάμ!

Έτσι το Στέητ Ντηπάρτμεντ εξέδωσε … “επίπληξη” στο … Βιετνάμ και … “προειδοποίηση” στη Β. Κορέα!

-Μωρέ τι μας λέτε ;

-Ή κάνετε πως δεν ξέρετε ΠΟΥ σας έχουν “γραμμένους” και στην Πιονγκγιάνγκ και στο Ανόϊ!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η … ευαίσθητη UEFA, δεν είχε … προνοήσει να απαγορεύσει και τη … συμμετοχή της Σερβίας και Σέρβων φιλάθλων ( ίσως την άλλη φορά, όπως απαγόρευσε στη Λευκορωσία!) 

-αλλά με ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ απόφαση απαγόρευσε ΚΑΙ τις Ρωσικές σημαίες: οι Γερμανοί αστυνομικοί πήραν εντολή να τις κατάσχουν και να … συλλαμβάνουν όσους τις έχουν!

 -Ναι, αλλά οι … ευρηματικοί Ρουμάνοι, σήμερα, το ξεπέρασαν φέρνοντας στο γήπεδο απέναντι στην Ουκρανία, σημαίες της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ! 

-Που αποδείχτηκαν και … γούρικες μιας και η Ρουμανία συνέτριψε την Ουκρανία με 3-0!

-Άσε που όλη την ώρα στη διάρκεια του αγώνα φώναζαν «Πούτιν, Πούτιν, Πούτιν…»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



• Στην Εθνική Ρωσίας, απαγορεύτηκε από την UEFA να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα,

• Και φυσικά Ρώσοι φίλαθλοι / και γενικά Ρώσοι επισκέπτες, απαγορεύεται να ταξιδεύουν στη Γερμανία.

-Στο Euro 2024 ωστόσο, δεκάδες Ρωσικές σημαίες βρέθηκαν στα γήπεδα, και με συνθήματα αλληλεγγύης στο Belgorod που βομβαρδίζεται καθημερινά με Δυτικά όπλα!

-Είναι οι … Σέρβοι βλέπετε εκεί!

Σχολιο.- Οι οπαδοί της Εθνικής Σερβίας στο Euro 2024, είτε πάνε, είτε είναι, είτε φεύγουν από το γήπεδο, είτε γυρνάν στους δρόμους των γερμανικών πόλεων, είτε … δέρνονται με Κοσσοβάρους ή Άγγλους χούλιγκαν, πάντα με το όνομα του Βλαντίμιρ Πούτιν σαν σύνθημα τα κάνουν!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέχρι και οι … Ρουμάνοι!

Μέρες ποδοσφαίρου αυτό το διάστημα, και σήμερα στον αγώνα Ρουμανίας-Ουκρανίας, στο Μόναχο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το κεντρικό σύνθημα που επικράτησε από πλευράς Ρουμάνων οπαδών ήταν

- “Πούτιν / Πούτιν! ”



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας αιώνας αποδείξεων ότι τα εμβόλια προκαλούν αιφνίδιους θανάτους

Τοσα εγκληματα εχουν γινει ανα καιρους και τους εμπιστευονται τυφλα. Κανουν στα παιδια τους εμβολια που ουτε γνωριζουν για τι ακριβως ειναι. Εχουν αυξηθει ο αυτισμος, αυτοανοσα και τα μαθησιακα πανω απο 370% αλλα μην τολμησεις να το θιξις το θεμα, σε επιτίθενται σαν λυσσαμενα σκυλια.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΖΈΡΕΜΙ ΚΛΆΡΚΣΟΝ

Προφανώς είναι ακροδεξιά η καλλιέργεια τροφίμων. Φέρτε την εξέγερση των τρακτέρ

Αφήστε τους αγρότες να καλλιεργήσουν τρόφιμα για εμάς...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία υπόσχεται ανταμοιβή ενός εκατομμυρίου ευρώ σε δυτικούς και Ουκρανούς πιλότους που θα αυτομολήσουν με τα F-16 τους σε ρωσικό έδαφος.

Δεσμεύεται να παρέχει ασφάλεια, ανωνυμία και νέες ταυτότητες στους πιλότους, με την αμοιβή να αυξάνεται αν προσέλθουν μαζί με φορτίο όπλων των F-16.

Σχολιο.- Αυτό το έκανε όχι για να μάθει τα μυστικά αλλά για να φοβισουν τους Αμερικανούς μη επιτρέποντας σε Ουκρανους να τα πιλοταρουν

Σχολιο.- μάλλον νατοϊκή πιλότοι θα είναι. Οι Ουκρανοί μέχρι να τα μάθουν θα έχουν περάσει 2 χρόνια...δεν θα υπάρχει και Ουκρανία άλλωστε τότε ...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμερικανοποίηση σε μια τουριστική έρημο…

Ο λαός που προορίζεται να παρέχει υπηρεσίες σε τουρίστες και επισκέπτες όλων των ειδών, δε χρειάζεται ούτε πανεπιστήμια, ούτε σχολεία, ούτε πολιτισμό, ούτε πολιτική, ούτε στιβαρό παραγωγικό μοντέλο ούτε φροντίδα για την ύπαιθρο, τη γεωργία και την κτηνοτροφία, ούτε βιομηχανική πολιτική, ούτε σχέδιο για την αναζωογόνηση με πράσινο των πόλεων, την αναγέννηση της περιφέρειας και την αποκέντρωση. 

Καλά-καλά ούτε ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας χρειάζονται. Αρκεί μια στοιχειώδης εκπαίδευση, λίγα αγγλικά από νωρίς, ψηφιακές «καινοτομίες» ως επίφαση εκσυγχρονισμού, ξήλωμα των συλλογικοτήτων και της κοινωνίας των πολιτών για να μην υπάρχουν αντιδράσεις στην ισοπέδωση, γάνωμα στο κεφάλι για τον «ηγέτη» που βάζει τη χώρα στο «κέντρο των διεθνών εξελίξεων», και ένα διαρκή φόβο, για το μέλλον που κινδυνεύει είτε από κάποιον πόλεμο είτε από κάποιον αδαή πολιτικό αντίπαλο, ενώ ο λαός της χώρας θα τσακίζεται με την αθρόα εισαγωγή λαθρομεταναστών, που δεν πρέπει να τους εμποδίζουμε γιατί δεν είμαστε και τίποτις «ρατσιστές», όπως το 1940 που εμποδίσαμε τους Ιταλούς να κάνουν τουρισμό στην Ελλάδα. ΚΛαι όποιου δεν του αρέσει να γίνει μετανάστης και να φύγει από τη χώρα του, όπως είπε ο αληταράς Στουρνάρας.

Κι έτσι φτιάχνεται μια χώρα που θα τη λυμαίνονται οι εγχώριοι ολιγάρχες και θα τη χαίρονται οι ξένοι επισκέπτες, ενώ οι ντόπιοι θα βαυκαλίζονται με την ψευδαίσθηση ότι έχουν αναβαθμιστεί σε πρότυπα Μανχάταν ενώ θα ζουν σε συνθήκες Νέας Ορλεάνης.

Δεν είναι σαφές ποιος είναι ο δρόμος που οδηγεί στην ανατροπή αυτής της πορείας. Επειδή όμως είναι ξεκάθαρη η τροχιά που έχουμε πάρει, είναι προφανές το πού θα καταλήξουμε, αν δε βρούμε εμείς οι «από ‘δω» τρόπους να δράσουμε, και γρήγορα.

Σχολιο.- Και εμείς μαζί με χιλιάδες άλλους αφελείς πασχίζουμε τόσα χρονια για ένα αποτελεσματικό παραγωγικό μοντέλο. Από "γκαρσονια της Ευρώπης",  ντελιβεραδες του κόσμου και πολύ μας είναι! Όσοι ηλικιωμένοι, πεθάνετε το συντομότερο! Όσοι νέοι προ σπουδών αναχωρειστε αμέσως (χιλιάδες ευκαιρίες σας περιμένουν σε τόσα μέρη εκτός συνόρων)! Οι μεσήλικες σε σεμινάρια αλλαγής επαγγελματικού προσανατολισμού, επαγγελματίες άνεργοι δηλαδη. Κάτι λίγοι που απομένουν θα τους χαρτζιλικωνουν παπουδια και θείες για καφέ στο πλαστικό στο χέρι να μιμούνται τα "Φιλαράκια" μέχρι να σβήσουν κι αυτοί πάνω στα κινητά τους πεθαίνοντας για ένα like από αγνώστους... Και όταν θα μας δανείσουν τα δικά μας Γλυπτά δεν θα υπάρχει Έλληνας να τα δει. Αλλά και οι τουρίστες τέτοιου επιπέδου δεν θα ενδιαφέρονται κι αυτοί... Από μακρυά σαν σκηνή για κουκλοθέατρο μοιάζει η Νέα Ευρώπη, αλλά από κοντά φαίνεται πως είναι θίασος ποικιλιών. Βρε, BRICS που σας χρειάζονται!!! Οι κυβερνώντες δεν είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι, οι νάυλον πολίτες να τα βλέπουμε... Εύκολα φωνάζουμε "γ@@@ Μητσοτάκη", στη πράξη τι κάνουμε; Αποχή…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ BRICS ΖΥΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Η βαρύτητα γύρω από τον πρόσφατα διευρυμένο αστερισμό των BRICS προσελκύει τους Άραβες, τους Μουσουλμάνους και τους υποστηρικτές του Παγκόσμιου Νότου στο μήνυμα της ισχυρής ομάδας για το διεθνές δίκαιο, την Παλαιστίνη και σταματά τους πολέμους για πάντα.

Στις 23 Μαΐου, ένα γεγονός εξαιρετικού μεγέθους έλαβε χώρα στη Μόσχα. Ο βασιλιάς του Μπαχρέιν Χαμάντ μπιν Ίσα Αλ Χαλίφα είχε ζητήσει προσωπικά από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να βοηθήσει στη διοργάνωση μιας ειρηνευτικής διάσκεψης για την Παλαιστίνη, στην οποία η Ρωσία θα ήταν το πρώτο μη αραβικό έθνος που θα προσκληθεί.

Ο Al-Khalifa και ο Putin είχαν δύο γύρους συνομιλιών - ένας από τους οποίους έκλεισε - κατά τη διάρκεια των οποίων η κύρια εστίαση ήταν πάντα στην Παλαιστίνη. Ο μονάρχης του Μπαχρέιν σημείωσε ότι, σε μια σπάνια επίδειξη ενότητας, ο αραβικός κόσμος ενώθηκε τελικά για να τερματίσει τον πόλεμο στη Γάζα. Υπονοήθηκε ότι η Ρωσία επιλέχθηκε τότε ως ο πιο αξιόπιστος μεσολαβητής για τον τερματισμό της βίαιης σύγκρουσης.

Το Μπαχρέιν - και ο Αραβικός Σύνδεσμος - αναγνωρίζουν ότι η ρωσική θέση επικεντρώνεται σε αυτό που ο Πούτιν είχε προηγουμένως αποκαλέσει «φόρμουλα του ΟΗΕ»: ένα ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Όπως συμβαίνει, αυτή είναι η θέση των χωρών BRICS-10 και σχεδόν ολόκληρης της παγκόσμιας πλειοψηφίας. Και, κυρίως, είναι επίσης η κοινή θέση της Κίνας και του αραβικού κόσμου, που επαναβεβαιώθηκε στο Πεκίνο μόλις μία εβδομάδα μετά τη συνάντηση Ρωσίας-Μπαχρέιν.

Το πρόβλημα είναι πώς να εφαρμοστεί η «φόρμουλα» όταν ο ηγεμόνας των ΗΠΑ, ο άνευ όρων σύμμαχος του Ισραήλ, έχει ουσιαστικά στραγγαλίσει τα Ηνωμένα Έθνη.

Το 2020, καθώς το Τελ Αβίβ ανακοίνωσε ανοιχτά την αναπόφευκτη προσάρτηση της Δυτικής Όχθης, οι Συμφωνίες του Αβραάμ έσπαγαν ένα σημαντικό αραβικό ταμπού για την ανοιχτή υποστήριξη προς το Ισραήλ, μέσω συμφωνιών εξομάλυνσης που υπογράφηκαν στην Ουάσιγκτον από το Μπαχρέιν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μαρόκο και το Σουδάν.

Πριν από εννέα μήνες, η Παλαιστίνη ήταν ουσιαστικά απομονωμένη και καταδικασμένη σε εξαφάνιση μέσω των σιωπηλών πολιτικών προοδευτικής απέλασης του Ισραήλ. Αλλά κανείς δεν πρέπει ποτέ να υποτιμά τη δύναμη μιας γενοκτονίας που διαπράττεται στο φως της ημέρας, σε βίντεο. Σήμερα, η Στρατηγική Εταιρική Σχέση Ρωσίας-Κίνας, οι BRICS και η Παγκόσμια Πλειοψηφία κινητοποιήθηκαν για να κατοχυρώσουν την Παλαιστίνη ως κυρίαρχο κράτος – πιστοί στην πρόσφατη υπερπλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για αποδοχή της Παλαιστίνης ως μέλους του ΟΗΕ.

Θα είναι ένας μακρύς, γεμάτος στροφές, ακανθώδης δρόμος που έχει τη δυνατότητα να χωρίσει τον κόσμο στα δύο.

-Ο Λαβρόφ βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Το φόρουμ της περασμένης εβδομάδας στην Αγία Πετρούπολη προσέφερε τρία κρίσιμα μηνύματα στην παγκόσμια πλειοψηφία, με επίκεντρο τις BRICS. Το επίκεντρο των συνεδριάσεων μπορεί να ήταν η γεωοικονομία, αλλά ένα αναπόφευκτο πλέον μήνυμα υποστήριξης για την Παλαιστίνη παρεισέφρησε στο περιθώριο.

Μετά από ένα πάνελ που φαινομενικά συζήτησε την προσφορά και τη ζήτηση πετρελαίου και φυσικού αερίου και άγγιξε τον ρόλο αρχών της Υεμένης στην Ερυθρά Θάλασσα κατά της γενοκτονίας της Γάζας, η υποστήριξη προς την Παλαιστίνη εν μέσω φιλικών χαμόγελων (αλλά ανεπίσημα) τονίστηκε από όλους - από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΠΕΚ Haitham al-Ghais έως τον υπουργό Ενέργειας των ΗΑΕ Suhail Mohamed al-Mazrouei.

Ο υπουργός Εμπορίου Qais bin Mohammed bin Moosa al-Yousef έκανε το ίδιο σε ένα πάνελ Ρωσίας-Ομάν.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η παλαιστινιακή τραγωδία εξετάστηκε λεπτομερώς – στις παραγράφους 34 και 35 – στην κοινή δήλωση των 10 υπουργών Εξωτερικών των BRICS, οι οποίοι για πρώτη φορά κάθισαν στο ίδιο τραπέζι στο Nizhny Novgorod, προετοιμάζοντας την πολύ σημαντική ετήσια σύνοδο κορυφής των BRICS που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβριο στο Καζάν, υπό τη ρωσική προεδρία. Με την ευκαιρία αυτή, έγιναν τρεις πολύ σημαντικές παρατηρήσεις:

Πρώτον, οι υπουργοί «επιβεβαίωσαν την απόρριψη κάθε προσπάθειας εκτοπισμού, εκδίωξης ή βίαιης μεταφοράς του παλαιστινιακού λαού από τη γη του». 

Δεύτερον, συλλογικά «εξέφρασαν σοβαρή ανησυχία για τη συνεχιζόμενη και κατάφωρη περιφρόνηση του Ισραήλ για το διεθνές δίκαιο, τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και τις δικαστικές αποφάσεις». 

Τρίτον, οι δέκα υπουργοί Εξωτερικών..."… επιβεβαίωσαν την υποστήριξή τους για την πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης στα Ηνωμένα Έθνη και επιβεβαίωσαν την ακλόνητη προσήλωσή τους στο όραμα της λύσης των δύο κρατών βάσει του διεθνούς δικαίου, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών και της Αραβικής Ειρηνευτικής Πρωτοβουλίας, η οποία περιλαμβάνει την ίδρυση κυρίαρχου κράτους της Παλαιστίνης, ανεξάρτητη και βιώσιμη, σύμφωνα με τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύνορα του Ιουνίου 1967, με την Ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά της, ζώντας δίπλα-δίπλα με ειρήνη και ασφάλεια με το Ισραήλ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όρμπαν: "Δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα σε όλο τον κόσμο για να μας αναγκάσουν να δεχθούμε μετανάστες ή να αφήσουμε τα παιδιά και εγγόνια μας στα χέρια των λοατκι ακτιβιστών!"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Μέχρι και … παπάδες κουβάλησαν στο πολυτελές θέρετρο στην Ελβετία, για να δείξουν …μπούγιο “ηγετών” που είναι στο πλευρό του Ζελένσκι!

-Εδώ ο πατριάρχης Κωνσταντινούπολης Βαρθολομαίος που μάλιστα … έφαγε και με τον Μητσοτάκη και μετά έβγαλαν και οι δυο το … άχτι τους, βρίζοντας τον Πούτιν!

-Σιγά που δεν θα πήγαινε ο πρακτοράκος αρχιπαπάς της CIA … και πήρε μαζί και 3-4 ακόμα δεσποτάδες για … παρέα!

-“Εκτός έδρας”, πρώτη θέση, σουίτα κι όλα πληρωμένα από τα αφεντικά!

Σχολιο.- Αυτός ο τράγος πηγαίνει παντού τα τελευταία χρόνια...

Σχολιο.- Πρακτοράκος της CIA αλλά και της ΜΙΤ... η ντροπή της Ορθοδοξίας... και δίπλα του το παρτσακλό το Κούλη που μας κυβερνά.

Σχολιο.- Σκέψου τώρα, ακριβώς ότι είπε ο Βαρθολομαλιος για την Ουκρανία στην Ελβετία,να το έλεγε και για την γενοκτονία των Παλαιστινίων...

Σχολιο.- Ο βόθρος και ο Βοθρολομαίος που βγήκε για λίγο από εκεί και θα ξαναεπιστρέψει.....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



9 εξαφανίσεις τουριστών το τελευταίο δεκαήμερο

Εμβόλια μάσκες και διακοπές κάτω από τον καυτό ήλιο...

Θα έχουμε πολλά τέτοια φέτος



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ;

 - The Unz Review

Η Βρετανία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αντιρωσική πολιτική. Οι Βρετανοί μισούν τον Πούτιν και ενθαρρύνουν με ζήλο τους Ukies να πολεμήσουν τους Ρώσους ξαδέρφια τους μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος. Οι Ρώσοι και οι Ukies ήταν έτοιμοι να υπογράψουν μια συμφωνία τον Φεβρουάριο του 2022, έως ότου ο Βρετανός πρωθυπουργός Johnson έφτασε στο Κίεβο για να πείσει τους Ukies να την εγκαταλείψουν. Και έτσι έκαναν. Από τότε, οι Βρετανοί είναι η ηγετική δύναμη που ωθεί τους Ukies να πολεμήσουν και να πείσουν τα μέλη του ΝΑΤΟ να τους βοηθήσουν να πολεμήσουν. Οι Βρετανοί ηγούνται της παγκόσμιας αντιρωσικής εκστρατείας. Αυτά είναι τα γεγονότα. Ωστόσο, η εξήγηση αυτών των γεγονότων μου διέφευγε μέχρι τώρα.

Πρόσφατα, ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός δημοσιογράφος που ονομάζεται Dood (ή ίσως Doodj), μίλησε με έναν ηγέτη της ρωσικής φιλοδυτικής αντιπολίτευσης, τον δραπέτη πρώην ολιγάρχη Michael Chodorkovsky [Mikhail Khodorkovsky]. Ο κ. Ch έχει υποβιβαστεί στις σκιές και στο περιθώριο της ιστορίας, αν και μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο πλουσιότερος μεγιστάνας στη Ρωσία και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Τώρα αξίζει λίγο κάτω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια, ψίχουλα όπως μετράνε οι ολιγάρχες.

Ήταν ένας από τους Βρώμικους Επτά [semiboyarshina] ολιγάρχες που κατέλαβαν τον έλεγχο της Ρωσίας κατά τη διάρκεια της αδύναμης κυριαρχίας του Γέλτσιν. Όλοι ήταν περισσότερο ή λιγότερο Εβραίοι, και η αλληλεγγύη και η καταστροφικότητά τους μπορούσαν μόνο να ανταγωνιστούν τη σκληρότητα και την απληστία τους. Πολλοί από τους φίλους μου θεωρούν τους Σιωνιστές κορυφαίους θηρευτές, ενώ οι Εβραίοι είναι χαριτωμένα και γούνινα θηράματα.  Αυτοί οι επτά Ρώσοι ολιγάρχες  ήταν σιωνιστές, και ήταν και Εβραίοι για να καταστρέψουν τα πάντα στο δρόμο τους. Αυτοί οι επτά άνδρες κατέστρεψαν ουσιαστικά τη χιλιετή Ρωσία. Εξαθλίωσαν τους ανθρώπους της, έκαναν στάχτη τη βιομηχανία της, πούλησαν τα εργοστάσια για παλιοσίδερα• Έκλεψαν όλες τις ιδιωτικές τραπεζικές συμμετοχές. Κατέστρεψαν ακόμη και τη ρωσική δημοκρατία όταν βομβάρδισαν το Κοινοβούλιο το 1993 χρησιμοποιώντας τα τανκς του Γέλτσιν, και στη συνέχεια, με τη βοήθεια αμερικανών συμβούλων, προσποιούμενοι την επανεκλογή του προέδρου Γέλτσιν το 1996.

Όπως οι ακρίδες που επιτίθενται σε ένα δέντρο, κάθε εβραίος ολιγάρχης ανέλαβε έναν διαφορετικό κλάδο: ο κ. Berezovsky κυνήγησε την αυτοκινητοβιομηχανία και η Ρωσία σταμάτησε να παράγει αυτοκίνητα• Ο κ. Gusinsky κατέλαβε την τηλεόραση και τη μετέτρεψε σε προσβλητική προπαγάνδα• Ο κ. Chubais κατάφερε τη μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου στον κόσμο από το 1917. Ο κ. Chodorkovsky ανέλαβε όλο το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της Ρωσίας. Παντού έκλεψαν ό, τι μπορούσαν να κλέψουν, έχτισαν γιοτ και παλάτια, χλευάζοντας τους απλούς Ρώσους με την εμφανή κατανάλωσή τους. Η επίσημη κυριαρχία τους έληξε κάποια στιγμή μετά το 2005, όταν ο κ. Μπερεζόφσκι έπεισε τον Γέλτσιν να μεταβιβάσει τη βασιλεία του στον νεαρό κ. Πούτιν και στη συνέχεια ο κ. Πούτιν είπε στους ολιγάρχες να μείνουν μακριά από το κράτος ή αλλιώς... Ο κ. Ch γέλασε και είπε ότι θα απαλλαγεί από τον Πούτιν. Ο Πούτιν τον έβαλε στη φυλακή και εθνικοποίησε την πετρελαϊκή εταιρεία μαμούθ Lukoil του ολιγάρχη. Δέκα χρόνια αργότερα, επετράπη στον κ. Ch να φύγει και το έκανε. Το ρωσικό πετρέλαιο εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια του ρωσικού κράτους και εξακολουθεί να παραμένει η βάση της ρωσικής ευημερίας.

Τώρα, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο κ. Ch αποκάλυψε σε έναν νεαρό δημοσιογράφο ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Lukoil ήταν ο αείμνηστος Λόρδος Rothschild, ο οποίος μόλις (24 Φεβρουαρίου) πέθανε στην ώριμη ηλικία των 89 ετών. Ήταν μεγάλη έκπληξη, όταν ανακάλυψα ότι ο ηλικιωμένος Εβραίος ήταν ακόμα αρκετά γρήγορος για να τσεπώσει όλο το πετρέλαιο της Ρωσίας καθώς έδιωχνε τους άθεους κομμουνιστές. Εμείς οι Ρώσοι ακούσαμε αυτή τη φήμη, αλλά δεν την πήραμε στα σοβαρά εκείνη τη στιγμή. Το να κατηγορείς τους "Rothschild" είναι σαν να κατηγορείς τους "Lizard People". ένα αντισημιτικό τροπάριο. Δεν υπάρχει τέτοιο άτομο στην πραγματική ζωή, σκέφτηκα. Αλλά μετά τη δημοσίευση του βίντεο του Doodj, κοίταξα πίσω στα αρχεία των Times και διαπίστωσα ότι δεν ήταν μυθοπλασία:

Έτσι ήταν γνωστό ακόμα και τότε, αλλά εγώ (και άλλοι) δεν μπορούσα να το πιστέψω εκείνη τη στιγμή. Ακόμα και τώρα, τείνουμε να απορρίπτουμε τα αντισημιτικά γεγονότα μαζί με τα αντισημιτικά τροπάρια που κατακλύζουν το Διαδίκτυο.

Αλλά αυτό είναι το κλειδί για το γιατί οι Βρετανοί είναι τόσο πρόθυμοι να υπονομεύσουν τη Ρωσία. Ο Λόρδος Rothschild είναι τόσο Βρετανός όσο το τσάι 5 η ώρα. Οι Βρετανοί μπορούν να έχουν έναν Ινδό πρωθυπουργό, έναν Paki Lord Mayor του Λονδίνου και τους Ghurkhas ως ελίτ στρατεύματά τους, αλλά η Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει στους Εβραίους. Οι Άγγλοι είναι απλώς ανθρακωρύχοι για να κρατήσουν την παγκόσμια τράπεζα του Λόρδου Rothschild σε λειτουργία tickety-boo. Και οι Εβραίοι είναι διάσημοι για τη διατήρηση του ελέγχου σε ό, τι έχει περάσει από τα νύχια τους. Ακόμη και η βασιλική οικογένεια έγινε οιονεί Εβραία: κάνουν περιτομή στα αγόρια τους και πιστεύουν ότι είναι απόγονοι του βασιλιά Δαβίδ.

Το γεγονός είναι ότι η απώλεια όλου αυτού του υπέροχου ρωσικού πλούτου εκνεύρισε τους ολιγάρχες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποκαλούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν «αιματηρό τύραννο», επειδή πήρε το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, χρυσό και σιτάρι που ένιωθαν ότι τους άξιζε. Ωστόσο, η ιστορία δείχνει ότι ο Πούτιν ήταν ένας ήπιος κυβερνήτης: δεν άρπαξε τον πλούτο των ολιγαρχών, όπως θα μπορούσε κάλλιστα. Διατήρησαν τα γιοτ και τα παλάτια τους και τα δισεκατομμύρια τους. Αλλά δεν τους παρηγορούσε. Εξακολουθούν να εποφθαλμιούν ολόκληρο το γουρούνι.

Όπως οι περισσότεροι από εμάς, ο Πούτιν είχε την ψευδαίσθηση ότι η Αγγλία και οι ΗΠΑ ήταν εναντίον της ΕΣΣΔ για ιδεολογικούς λόγους. Σκέφτηκε: «Σίγουρα, αντιπαθούν τον κομμουνισμό, όπως θα έκανε κάθε καλός καπιταλιστής». Πίστευε ότι θα ήταν ευτυχείς τώρα που οι Ρώσοι απολαμβάνουν τους καρπούς της ιδιωτικής ιδιοκτησίας. Αλλά αποδεικνύεται ότι οι Βρετανοί και οι Yanks δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για τη θεωρία. Μισούσαν τους κομμουνιστές επειδή κρατούσαν τα ρωσικά εμπορεύματα μακριά από τα άπληστα χέρια του Λόρδου Rothschild. Τώρα που είναι ο Πούτιν που στέκεται στο ρήγμα, το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα τον έχει δηλώσει ως τον άνθρωπο του κακού. Ίσως οι Ρώσοι κατέστρεψαν τη Σοβιετική τους Ένωση χωρίς καλό λόγο, τελικά.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



15/6/2024

Χιλιάδες διαδηλωτές βγαίνουν στους δρόμους στη Γλασκώβη της Σκωτίας, διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης και απαιτούν μποϊκοτάζ στο Ισραήλ για να τερματιστεί η γενοκτονία στη Γάζα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ έχει σκοτώσει και τραυματίσει περίπου το 8% του συνολικού πληθυσμού της Γάζας. Επιπλέον, το 77% των σπιτιών έχουν βομβαρδιστεί και το 85% των κατοίκων της Γάζας έχουν εκτοπιστεί, ενώ 3.500 έχουν απαχθεί και εξαφανιστεί. Είναι η μεγαλύτερη γενοκτονία αυτού του αιώνα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βεβηλώνουν την Ιερουσαλήμ! Συναυλία LGBT κοντά στον Πύργο του Δαβίδ!! 

17/06/2024

Βεβηλώνουν την Ιερουσαλήμ! Μια συναυλία LGBT πραγματοποιήθηκε κοντά στον Πύργο του Δαβίδ στην Ιερουσαλήμ

Ένας (μια) drag queen και μέλος της LGBT κοινότητας που εμφανίστηκε στην Ιερουσαλήμ λέει ότι η συναυλία του-ης κοντά στον Πύργο του Δαβίδ είναι μια νίκη.

Η Ισραηλινή τραβεστί και εκπρόσωπος των LGBT Erika Kolosov πραγματοποίησε συναυλία μπροστά από τον Πύργο του Δαβίδ στο ιστορικό τμήμα της Ιερουσαλήμ.

Ο/Η Kolosov δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο από τη συναυλία του-ης στο Instagram , γράφοντας ότι η πραγματοποίηση της εκδήλωσης στον Πύργο του Δαβίδ, η οποία σχεδόν ακυρώθηκε, είναι μια «νίκη».

«Η κοινότητά μου υπάρχει, είναι ζωντανή και ενεργή. Προσφέρεται εθελοντικά και παλεύει… Έτσι μου φαίνεται η νίκη», έγραψε ο/η Kolosov.

Το βίντεο δείχνει ότι οι τοίχοι κοντά στον Πύργο του Δαβίδ είναι γεμάτοι με σύμβολα LGBT και πολλοί άνθρωποι ήρθαν στη συναυλία του/της “drag performer”, όπως αυτοαποκαλείται ο/η Kolosov.

Ο Πύργος του Δαβίδ πήρε το όνομά του από τους Βυζαντινούς Χριστιανούς, οι οποίοι πίστευαν ότι στη θέση αυτή υπήρχε το παλάτι του αγίου προφητάναξ Δαυίδ.

Το όνομα “Πύργος του Δαβίδ” χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για τον Ηρωδιανό πύργο τον 5ο αι. μ.Χ. από τους Βυζαντινούς Χριστιανούς, οι οποίοι πίστευαν ότι η τοποθεσία ήταν το παλάτι του βασιλιά Δαβίδ.  Δανείστηκαν το όνομα «Πύργος του Δαβίδ» από το Άσμα Ασμάτων, που αποδίδεται στον Σολομώντα, γιο του βασιλιά Δαβίδ, ο οποίος έγραψε: «Ο λαιμός σου είναι σαν τον Πύργο του Δαβίδ κτισμένος με πυργίσκους, στον οποίο κρέμονται χίλιες ασπίδες, όλος ο οπλισμός των ισχυρών ανδρών» 

Eίναι ίδιον της εποχής όχι η κατάργηση του ιερού αλλά η βεβήλωση απο-ιεροποίηση του! Η δικαιωματιστική-woke Ατζέντα.. η κοσμοπολιτική, αναθεωρητική υποκουλτούρα…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο σατανιστικό φεστιβάλ Hellfest 2024 στο Clisson στη Γαλλία, θα συμμετέχουν και 850 παιδιά Δημοτικού. Θα εμφανιστεί ο σταρ Aldebert με το άλμπουμ Helldebert – Enfantillages 666. Έχουν φτιάξει ναό στο σατανά με Τράγο! Έφτιαξαν ξόανο την Φύλακα των Σκοταδιών και το σλόγκαν τους είναι: EΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ !!

17/06/2024

Στο σατανιστικό ροκ φεστιβάλ Hellfest 2024 (27-30 Ιουνίου) Φεστιβάλ Κόλασης στο Clisson στη Γαλλία,θα συμμετέχουν και 850 παιδιά Δημοτικού. Θα εμφανιστεί ο σταρ Aldebert με το νέο του άλμπουμ Helldebert – Enfantillages 666. Έχουν φτιάξει ναό στο σατανά με τον Τράγο στην κορυφή!!! Έφτιαξαν ξόανο ”την Φύλακα των Σκοταδιών” και το σλόγκαν τους είναι: EΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ !

Το ροκ φεστιβάλ Hellfest 2024 θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου στο Clisson, στο Loire-Atlantique, στη Γαλλία, με 850 παιδιά.

Περισσότεροι από 60.000 άνθρωποι αναμένεται να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ καθημερινά. 180 γκρουπ θα εμφανιστούν σε έξι σκηνές, δύο από τις οποίες ονομάζονται Altar and Temple (“Altar” και “Temple” Βωμός και Ναός- Ed.).

Ένα από τα κύρια εκθέματα του φεστιβάλ θα είναι ένα σχέδιο που ονομάζεται «Keeper of Darkness» Η ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΑΔΙΩΝ 3 , που δημιουργήθηκε από τη La Machine.

Αυτή η χίμαιρα από ατσάλι και ξύλο με πρόσωπο γυναίκας και σώμα σκορπιού θα υποδέχεται τους επισκέπτες του φεστιβάλ κάθε βράδυ από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα. Του χρόνου θα γίνει μόνιμο χαρακτηριστικό του φεστιβάλ.

Επιπλέον, οι διοργανωτές θα πραγματοποιήσουν το Hellfest Kids – μια εκδήλωση για ΠΑΙΔΙΑ, που θα πραγματοποιηθεί μια μέρα πριν από το κεντρικό φεστιβάλ, στις 26 Ιουνίου, στη Getigne στο χώρο του Bellevue.

Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται σε ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ από 16 δήμους του οικισμού Clisson. Αναμένεται να συμμετάσχουν 850 παιδιά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο συναυλίες, συμπεριλαμβανομένης της παράστασης του τραγουδιστή Aldebert με το νέο του άλμπουμ Helldebert – Enfantillages 666. Συγκροτήματα που θα λάβουν μέρος oι ονομασίες τους και μόνο είναι dark παραπέμπουν σε θάνατο και αίμα όπως MEGADETH , ROYAL BLOOD κ.α

Επιπλέον, η είσοδος στο φεστιβάλ γίνεται σε σχήμα χριστιανικού καθεδρικού ναού (σσ κάτι ξέρουν καθώς πλέον και μέσα από τις εκκλησίες αναδεικνύονται οπαδοί του 666) , οι προσόψεις του οποίου είναι επενδεδυμένες με παρωδίες εκκλησιαστικών πανό.

Επίσης, στο έδαφος της εκδήλωσης πέρυσι, εγκαταστάθηκε ένας «ναός» του Σατανά, που ονομάζεται The Sanctuary, η κορυφή του οποίου επιστέφεται με ένα γλυπτό ενός τράγου με μαύρα φτερά. Κανονική λατρεία τελετή.. Είναι η 16η χρονιά που επαναλαμβάνεται το φεστιβάλ το λέμε τώρα

”Ετοιμάστε τους εαυτούς σας για την Κόλαση” λέει το σλόγκαν στην επίσημη σελίδα.. Την επιλέγουν συνειδητά

Μετά το Hellfest ή το metal φεστιβάλ για ενήλικες, καλώς ήρθατε στο Hellfest Kids που προορίζεται αποκλειστικά για παιδιά στο Clisson και στις γύρω περιοχές. Μια πρώτη έκδοση με τον καλλιτέχνη Aldebert, που θα μπορούσε να εμπνεύσει άλλους.

Το Hellfest που θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου στο Λίγηρα-Ατλαντίκ, θα προσπαθήσει τώρα να αποπλανήσει τους νεότερους μέσω των “Hellfest Kids” για ένα απόγευμα -μεσημέρι, Τετάρτη 26 Ιουνίου στο Gétigné. κοντά στο Clisson. Στη σκηνή, ο καλλιτέχνης Aldebert θα αντιμετωπίσει περίπου 800 μαθητές CP από σχολεία της περιοχής Clisson, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, όλοι προσκεκλημένοι από την Hellfest Productions.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο διαλύθηκε. Άρχισε η αποδόμηση!

17/06/2024

Ο Νετανιάχου ενημέρωσε τους υπουργούς ότι το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο διαλύθηκε. Άρχισε η αποδόμηση…Η μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ είναι ο κακός εαυτός του..

Ο Νετανιάχου ενημέρωσε τους υπουργούς ότι το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο διαλύθηκε, μετά το αίτημα του (σσ μεσσιανιστή) Υπουργού Ασφαλείας Μπεν Γκβίρ να συμμετάσχει, ανακοίνωσε το μέσο Καν τη Δευτέρα αναφέρει τώρα η jp. Άρχισε η αποδόμηση.. Η αντίδραση του τελευταίου ποια θα είναι θα αποχωρήσει κι αυτός από την κυβέρνηση;

Την προηγούμενη εβδομάδα παραιτήθηκε από το πολεμικό συμβούλιο και την κυβέρνηση ο σύμμαχος μέχρι πρότινος του Νετανιάχου, Μπένι Γκαντς, ηγέτης του κεντρώου κόμματος Εθνική Ενότητα, υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου στην διευρυμένη κυβέρνηση. Ο Μπεν Γκβιρ μετά την παραίτηση του Γκαντς έσπευσε να ζητήσει να τον αντικαταστήσει.. . 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμβούργο: 1η τρομοκρατική επίθεση στο EURΟ2024.Επίθεση με τσεκούρι κατά πλήθους κι εξουδετέρωση από αστυνομία. 

17/06/2024

”Στο Αμβούργο, η αστυνομία πυροβόλησε και εξουδετέρωσε αυτήν την Κυριακή έναν άνδρα οπλισμένο με ένα τσεκούρι και μια βόμβα μολότοφ κοντά σε ένα EURΟ2024 «FanZone», σε έναν από τους κύριους τουριστικούς δρόμους της πόλης, τον Reeperbahn.. .

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα και η εθνικότητα του ατόμου, που τραυματίστηκε σοβαρά προσπαθώντας να ανάψει τη μολότοφ του.”.. μεταδίδει ο μετρ της Διεθνούς Αντιτρομοκρατικής Βέλγος ειδήμονας νο 1 των Βρυξελλών στην ατζέντα αυτή Claude Moniquet.

Aπειλούσε με το τσεκούρι αστυνομικούς και πολίτες στο περιθώριο πορείας οπαδών του ποδοσφαίρου στην περιοχή St Pauli του κέντρου. Το επεισόδιο έγινε λίγες ώρες πριν τον πρώτο αγώνα ποδοσφαίρου Euro Πολωνίας-Πορτογαλίας που θα διεξαχθεί στην πόλη . Σύμφωνα με μεταγενέστερες πληροφορίες ο τρομοκράτης ήταν 39χρονος αλλοδαπός Γερμανικής υπηκοότητας.

Ήταν περίπου 12:30 μ.μ. όταν τα γεγονότα συνέβησαν στην πολυσύχναστη λεωφόρο Reeperbahn, στην κεντρική συνοικία του Sankt-Pauli. Ο δράστης πήγε προς την αστυνομία με τα δύο όπλα του, τα οποία αρνήθηκε να αφήσει, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild. Η αστυνομία προσπάθησε αρχικά να τον ελέγξει χρησιμοποιώντας δακρυγόνα, πριν χρησιμοποιήσει τα πυροβόλα όπλα σε πολλές περιπτώσεις. Σε ένα ερασιτεχνικό βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, είναι πιθανό να ακούσετε τους πυροβολισμούς. Ο ύποπτος, τραυματισμένος στα πόδια, κατέρρευσε πριν παραληφθεί από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σκηνικό το οποίο διαδραματίστηκε περίπου ένα χιλιόμετρο από την περιοχή όπου βρίσκεται ο μεγάλος αριθμός οπαδών που περίμεναν την έναρξη του αγώνα στις 3 μ.μ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και στη Δανία η κυβέρνηση κάλεσε πολίτες να στοκάρουν προϊόντα εν όψει πολέμου και μάλιστα πυρηνικού. Ο Τρίτος..!

16/06/2024

Και στη Δανία η κυβέρνηση κάλεσε πολίτες να στοκάρουν προϊόντα εν όψει πολέμου και μάλιστα πυρηνικού. Ο Τρίτος..! Στην 3η χιλιετία ο 3ος Παγκόσμιος;

Μετά τη Σερβία που σύμφωνα με συνέντευξή του Βούτσιτς έχει στοκάρει προϊόντα για πιθανό παγκόσμιο πόλεμο τώρα και η κυβέρνηση της Δανίας ζητά από τους πολίτες να προετοιμαστούν για μια επίθεση ή άλλη πιθανή κρίση.

Μάλιστα οι αρχές της Δανίας ζητούν από τους πολίτες συγκεκριμένα να προετοιμαστούν αποθηκεύοντας αποθέματα νερού, τροφίμων και φαρμάκων και κρατώντας δισκία ιωδίου στο σπίτι (σσ αυτά είναι ένα πρώτο αντίδοτο για περίπτωση πυρηνικού χτυπήματος) αναφέρει το newsbomb.

Μια αυξανόμενη απειλή από τη Ρωσία ώθησε τις δανικές αρχές να αυξήσουν την ετοιμότητά τους και να εκδώσουν συστάσεις στους Δανούς να κάνουν το ίδιο, αναφέρει το Bloomberg.

Γίνεται λόγος για προμήθειες τριών ημερών… Όλα τα νοικοκυριά στη Δανία θα πρέπει να είναι προετοιμασμένα να επιβιώσουν για τρεις ημέρες χωρίς φαγητό, νερό, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα, σύμφωνα με νέες κατευθυντήριες γραμμές που ανακοινώθηκαν.

«Κανείς δεν πρέπει να φοβάται εξαιτίας αυτών των νέων συστάσεων», δήλωσε ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών, ωστόσο ο υπουργός Άμυνας σύμφωνα με το Bloomberg, δήλωσε ότι η χώρα απειλείται από υβριδικό πόλεμο.

Στην 3η χιλιετία ο 3ος Παγκόσμιος;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΙΚΗ: - Είπε «Ναι» στην παρέλαση των ΛΟΑΤΚΙ+!

Έκπληξη πρώτου μεγέθους: Το κόμμα που στηρίχθηκε από τους φανατικούς υπέρμαχους της Ορθοδοξίας λέει «Ναι» στο Europride

15.06.2024 | 18:01

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δήμο Θανάσουλα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είπε τα εξής για το εξώδικο που υπεβλήθη στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης σχετικά με το Europride, δήλωσε ότι “η ΝΙΚΗ δεν είναι αντίθετη με τη διεξαγωγή του GAY Pride εφόσον έχει εξασφαλίσει τις απαιτούμενες άδειες”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια το ζήτημα δεν είναι οι άδειες αλλά η φιλοσοφία τέλεσης μιας εκδήλωσης που αντιτίθεται ρητά στην χριστιανική διδασκαλία.

Για το ζήτημα θέση πήρε η πρόεδρος και Ευρωβουλευτής της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου με ανάρτησή της:

«Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει να μην ικανοποιούνται με τίποτα. Δεν αρκεί το επίδομα λοχείας στον Μπάμπη, θέλει και να μας απαγορεύσει να λέμε ότι δεν μπορεί να μείνει έγκυος!»