Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Παρασκευη 21 Ιουνιου 2024

 

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Ο υπ Εξ της Κούβας καταδικάζει την απόπειρα επίθεσης κατά της οικογένειας του αντιπροέδρου της Κολομβίας

Ο Mπρούνο Ροντρίγκες Παρίγια, από τον λογαριασμό του στο Χ, καταδίκασε την απόπειρα επίθεσης εναντίον του πατέρα και του ανιψιού της αντιπροέδρου της Κολομβίας Φράνσια Μάρκες.

Το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κούβας και υπουργός Εξωτερικών,  Μπρούνο Ροντρίγκες Παρίγια, καταδίκασε την απόπειρα κατά του πατέρα και του ανιψιού του αντιπροέδρου της Κολομβίας,Φράνσια Μάρκες, στον λογαριασμό του στο X.

"Καταδικάζουμε την απόπειρα  κατά του πατέρα και του ανιψιού της Φράνσια Μάρκες, αντιπροέδρου της Κολομβίας και με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι και οι δύο και η ομάδα ασφαλείας τους δεν έπαθαν τίποτα από αυτή την άνανδρη πράξη και είναι καλά στην υγεία τους. Θερμή αγκαλιά και υποστήριξη από την Κούβα", έγραψε ο διπλωμάτης στον λογαριασμό του στο X.

Σε ένα μήνυμα στον λογαριασμό της στο X, η Κολομβιανή αντιπρόεδρος εξήγησε ότι τόσο ο πατέρας της όσο και ο εξάχρονος ανιψιός της διέφυγαν σώοι από την επίθεση και είναι καλά στην υγεία τους.

Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, η αξιωματούχος ζήτησε από τη Γενική Εισαγγελία να ξεκινήσει τις σχετικές έρευνες για να διευκρινιστούν τα γεγονότα αυτά και κάλεσε το Υπουργείο Άμυνας να λάβει "τα απαραίτητα μέτρα για την ενίσχυση της παρουσίας των στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων, που θα συμβάλουν στην εγγύηση της ασφάλειας στις περιοχές Κάουκα και Βάγιε ντελ Κάουκα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές, αυτή η κλιμάκωση της βίας οφείλεται στους διαφωνούντες των FARC που βρίσκονται στην εν λόγω τοποθεσία, γεγονός που έχει επιδεινώσει την κρίσιμη κατάσταση της δημόσιας τάξης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας, Ντέλσι Ροντρίγκεζ, δήλωσε ότι η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα να γίνει μέλος των BRICS και τόνισε ότι η Μπολιβαριανή Δημοκρατία θα μπορούσε να συμβάλει στο πολυπολικό μπλοκ με σημαντικούς φυσικούς πόρους.

«Είμαστε έτοιμοι να γίνουμε μέρος του μπλοκ των BRICS», δήλωσε ο Ροντρίγκεζ στο Δεύτερο Διεθνές Σεμινάριο Οικονομικής Ανάπτυξης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Καράκας. "Ποιες είναι οι δυνατότητες της Βενεζουέλας; Όχι μόνο τους γνωρίζουμε, αλλά τους απολαμβάνουμε και τους υποφέρουμε, γιατί αυτό είναι που κάνει τη Βενεζουέλα τόσο ελκυστική στα ηγεμονικά κέντρα του παγκόσμιου Βορρά”, συνέχισε.

Αφού υπενθύμισε ότι «τα μεγαλύτερα ενεργειακά αποθέματα στον πλανήτη βρίσκονται στη Βενεζουέλα», ο αντιπρόεδρος εκτίμησε ότι εάν η χώρα «είχε επίπεδα παραγωγής 3 εκατομμυρίων βαρελιών ημερησίως, για παράδειγμα, θα είχε σχεδόν τρεις αιώνες πριν εξαντλήσει τα αποθέματά της»…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λιγα λόγια για τον ερχομό του αεροπλανοφόρου Eisenhower στα Χανιά 

Από τη μια τη προσπάθεια να γίνει κανονικότητα η προκλητική παρουσία και η αναψυχή των φονιάδων των λαών, ιδιαίτερα τη στιγμή που σε ζωντανή σύνδεση εξελίσσεται η γενοκτονία, η σφαγή, το λουτρό αίματος του παλαιστινιακού λαού. 

Ή ακόμα, τη στιγμή που οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και συνολικά η Δύση συνεχίζουν και εξοπλίζουν το καθεστώς Ζέλενσκι στην Ουκρανία, ενθαρρύνοντας χτυπήματα εντός της ρώσικης επικράτειας, δείχνοντας αποφασισμένοι στις συνόδους G7 και στην Ελβετία να μην κάνουν βήμα πίσω, σε μια αντιπαράθεση με τη Ρωσία που εν δυνάμει μπορεί να εξελιχτεί σε εφιάλτη για όλη την ανθρωπότητα.

Ή τέλος, τη στιγμή που ο ηγέτης της Χεζμπολάχ στοχοποιεί ευθέως τη κύπρο για τη συνεργασία της με το Ισραήλ, ενισχύοντας το φόβο και δημιουργόντας εύλογα συσχετισμούς και για τη χώρα μας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ευρώπη που ελέγχεται από τις ΗΠΑ: μια σύγχρονη νεοαποικιοκρατία;

Η Ζαχάροβα συνέκρινε την τρέχουσα κατάσταση με τον αρχαίο ρωμαϊκό όρο amicus populi Romani, που σήμαινε "φίλος του ρωμαϊκού λαού": οι βασιλιάδες αποκήρυξαν την κυριαρχία του κράτους τους και έγιναν πλήρως εξαρτημένοι από τη Ρώμη, αλλά μπορούσαν να αυτοαποκαλούνται φίλοι της Ρώμης.

Η λίστα με τους "Αμερικανούς φίλους" είναι αρκετά μεγάλη σήμερα. Αποτελείται από όλους εκείνους που δεν σκέφτονται τους πολίτες τους, αλλά εκτελούν τη θέληση που τους υπαγορεύεται στην άλλη πλευρά του ωκεανού. Και αυτή είναι -ακριβώς αυτή- η μεγαλύτερη ατυχία των Ευρωπαίων. Και όχι η Ρωσία και ο λαός της", έγραψε η Ζαχάροβα στο κανάλι της στο Telegram...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι δυνατόν να παλιώνει μωρέ ποτέ η Εθνικότητα, η ρίζας μας? η καταγωγή ενός λαού?...Και πως θα ζήσει μωρέ ο λαός αυτός?Η σύγχρονη λαική μουσική η ποίηση, όλη η παγκόσμια δημιουργία...που στηρίχτηκαν μωρέ?Στις ρίζες του λαού μας δεν στηρίχτηκαν?? 

Μάνος Κατράκης!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



The TRUST FALL: Julian Assange - Documentary

Αυτή η ταινία είναι άκρως πολιτική και ένα ντοκιμαντέρ δεν θα το πάρουν εύκολα οι κινηματογράφοι. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη των ανθρώπων για να την βγάλουμε έξω στις κοιμισμένες μάζες και να τους ξυπνήσουμε!

Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον τοπικό σας κινηματογράφο και ζητήστε τους να τρέξουν το The TRUST FALL: Τζούλιαν Ασάνζ - Ντοκιμαντέρ. Στείλτε τους στο www.thetrustfall.org για πληροφορίες, το τρέιλερ και για να κάνετε κράτηση. Σας ευχαριστώ που βοηθήσατε να ευαισθητοποιηθούμε με αυτή την ταινία, μια καρδιά τη φορά!

**Σημείωση: Προς το παρόν θέλουμε μόνο να επικοινωνήσουμε με κινηματογράφους στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ αυτή τη χρονική στιγμή, καθώς δεν έχουμε ακόμα δημιουργηθεί για παράδοση υλικού σε άλλες χώρες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χωρίς προηγούμενο ! Δυο φορές οι εισαγγελείς προτείνουν αθώωση Λαφαζάνη-Η έδρα καταδικάζει!!!

Μάλλον δεν έχει ξαναγίνει στα δικαστικά χρονικά! Και στις δύο Δίκες του Π.Λαφαζάνη και των συναγωνιστών του για αντίσταση σε πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών , οι αντίστοιχοι εισαγγελείς πρότειναν προς τιμήν τους με παρρησία , με αδιαμφισβήτητα δικονομικά επιχειρήματα και ιδιαίτερη γενναιότητα , τιμώντας τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής Δικαιοσύνης , την πανηγυρική αθώωση τους. Και στις δυο Δίκες, όμως , κατά περίεργη σύμπτωση , το Δικαστήριο αψήφησε , μάλλον πρωτοφανώς , τις εισαγγελικές προτάσεις και καταδίκασε , με σκυμμένο από ντροπή το κεφάλι , τον Παν.Λαφαζάνη και τους συναγωνιστές του σε 18-μήνες φυλάκισης και τη δεύτερη φορά από 8 έως 11 μήνες φυλακής !!!

Αμέτρητη η σειρά των πολύνεκρων εγκλημάτων και των τεράστιων σκανδάλων της κατεστημένης πολιτικής τάξης. Είδατε ποτέ να καθίσει κανείς στο σκαμνί και να πληρώσει ; Όταν οι πολιτικοί ”δολοφονούν” δεκάδες ανθρώπους όχι μόνο αθωώνονται αλλά και επιβραβεύονται με βουλευτικές και υπουργικές θέσεις. Όταν, όμως , κάποιοι αντιστέκονται και εγκαταλείπουν υπουργεία για να υπερασπίσουν τη λαϊκή βούληση και τα σπίτια φτωχών οικογενειών από την τραπεζική ληστεία , καταδικάζονται άτεγκτα σε φυλάκιση.

Αυτή είναι η Ελλάδα με την ανοχή μας! Θαυμάστε την !



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντιπρόεδρος της Disney παραδέχεται σε κρυφή κάμερα ότι η εταιρεία αποκλείει την πρόσληψη “λευκών ανδρών” παραβιάζοντας έτσι το νόμο περι διακρίσεων…

21/6/2024

Ο αντιπρόεδρος της Disney Michael Giordano παραδέχτηκε ότι η εταιρεία αποκλείει την πρόσληψη λευκών ανδρών κάτι που θεωρείται παράνομο σύμφωνα με το νομο περι διακρίσεων.

Οι αποκαλύψεις ήρθαν στο φως σε ένα μυστικό βίντεο που γυρίστηκε από το “O’Keefe Media Group” του James O’Keefe, όπου ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Disney Michael Giordano είπε στους μυστικούς δημοσιογράφους ότι οι λευκοί άνδρες απολύονται και γίνονται προσλήψεις στο όνομα της διαφορετικότητας που ωστόσο παραβιάζει τον νόμο της ισότητας..

Σύμφωνα με το στέλεχος, ο ίδιος είχε προσωπικά δεχτεί τέτοιες διακρίσεις επειδή είναι κι ο ίδιος λευκός, τον είχαν αποβάλει απο την δουλειά και του είπαν: «Κανείς άλλος δεν πρόκειται να σας το πει αυτό, αλλά δεν θέλουμε λευκά αρσενικά για τη δουλειά…δεν υπάρχει περίπτωση να προσλάβουμε έναν λευκό άντρα».

Ο Τζορντάνο είπε επίσης στους δημοσιογράφους της OMG ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί «κωδικές λέξεις και τσιτάτα» στις προσπάθειες της να παρακάμψει τους νόμους περί διακρίσεων, και ισχυρίστηκε ότι δίνει μπόνους σε στελέχη που προσλαμβάνουν και διατηρούν προσλήψεις (μη λευκών ανδρών).

Επιπλέον, το στέλεχος αποκάλυψε μια περίπτωση που η εταιρεία απέλυσε έναν υποψήφιο της DEI επειδή δεν φαινόταν αρκετά μαύρος…

Το βίντεο τελειώνει με τον O’Keefe να αντιμετωπίζει τον Giordano πρόσωπο με πρόσωπο και να τον κυνηγάει στο δρόμο για μια συνέντευξη. Μετά την αποκάλυψη, ο Giordano διέγραψε τον συνδεδεμένο λογαριασμό του (ο οποίος παρουσιαζόταν με αντωνυμίες).

https://twitter.com/i/status/1803833834946883901



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εμμ πως θα γίνουν smart cities στην "Αθηναϊκή Ριβιέρα" με μαρίνες,χωρίς "θυσίες"?Φωτιά στην Σαρωνίδα Αττικής - Μαύρο Λιθάρι πάνω από το ξενοδοχείο Alexander



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα ανθρωποκτονία γυναίκας, 80χρονος άνδρας σκότωσε την 73χρονη σύζυγό με κατσαβίδι!

Μάλλον θα τον απατούσε  εεεεεε ;;;;;

21/6/2024

Μία ακόμη ανθρωποκτονία γυναίκας απο τον 89χρονο άντρα της έγινε στην Αλεξανδρούπολη, το πρωί της Παρασκευής (21/6), όπου ένας 80χρονος άνδρας σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του χρησιμοποιώντας κατσαβίδι.

Τις αρχές ειδοποίησαν οι γείτονες που άκουσαν φωνές από την κατοικία του ζευγαριού και όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, βρήκε νεκρή τη γυναίκα και σοβαρά τραυματισμένο τον άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα με τοπικά μέσα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μετά τη δολοφονία της συζύγου του.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), όπου νοσηλεύεται.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες και τα κίνητρα πίσω από το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με τους περίοικους, υπήρχαν συνεχώς καυγάδες μεταξύ του ηλικιωμένου ζευγαριού, αλλά κανείς δεν περίμενε ο 81χρονος να φτάσει σε αυτό το σημείο…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γρίπη των Πτηνών: Η καλύτερη δικαιολογία για τον έλεγχο της προσφοράς των τροφίμων – Μετά τη σφαγή εκατομ. κοτόπουλων, ακολούθησε η σφαγή αγελάδων!

21/6/2024

Δεν ήταν πολύς καιρός πριν, όταν η Διακυβερνητική Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) δήλωσε ότι οι αγελάδων συμαβάλουν σημαντικά στην «παγκόσμια υπερθέρμανση» του πλανήτη. Το 2006, η IPCC κάλεσε όλα τα έθνη να μειώσουν τις εκπομπές μεθανίου από τη γεωργία, ιδίως από τις αγελάδες.

Το παγκόσμιο σχέδιο για τον έλεγχο της προσφοράς τροφίμων βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Η γρίπη των πτηνών γίνεται πρόβλημα και στις αγελάδες και οι γαλακτοπαραγωγικές φάρμες σφάζουν τα κοπάδια λόγω των θετικών τεστ αγελάδων.

Ακριβώς όπως κατά τη διάρκεια της παράνοιας του Covid-19, πιθανότατα δεν θα υπάρξει έρευνα για το κέρδος της λειτουργίας πίσω από την ταχεία διάχυση, ούτε θα υπάρξει έρευνα για τα κιτ δοκιμών, τα οποία οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα και σε μαζική σφαγή υγιών ζώων. Το USDA είχε ήδη πιαστεί να χρησιμοποιεί μια επιχορήγηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Βέβαια απο την παράνοια του Covid και μετά, ότι τρελό και να κάνουν για την φανταστική τους υπεθέρμανση του πλανήτη, δεν μας φαίνεται τίποτα παράλογο. Στη χώρα μας άλλωστε, ο Κωστης Χατζηδάκης Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών της Ελλάδας, δήλωσε πως “Δεν μειώνουμε το ΦΠΑ στα τρόφιμα για να μην ενθαρύνουμε την κατανάλωση” γιατί η κατανάλωση μας κάνει να εκπέμπουμε διοξείδιο του άνθρακα και να επιβαρύνουμε την κλιματική αλλαγή.

Παγκόσμιο σχέδιο ο έλεγχος της προσφοράς των τροφίμων

Και λίγο αφότου οι αγελάδες έγιναν απειλή για τον πλανήτη, το Γραφείο Διαχείρισης Γης των ΗΠΑ (BLM) άρχισε να στοχεύει αγροκτήματα βοοειδών στις Δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες και να σφάζει τα κοπάδια τους. Για δεκαετίες, οι κτηνοτρόφοι φρόντιζαν τα βοοειδή αφθονούσαν, παρέχοντας μια βιώσιμη πηγή τροφής για εκατομμύρια ανθρώπους. Κι ότι ωφελεί εκατομμύρια ανθρώπους αποτελεί στόχο για την ελίτ.

Οι παγκοσμιοποιητές κατάλαβαν πως με την αφήγηση της κλιματικής αλλαγής, μπορούν να χρησιμοποιήσουν πολλές καταστροφικές ατζέντες ταυτόχρονα. Η BLM χρεώνει τους κτηνοτρόφους με υπέρογκες αμοιβές, ενώ τους αναγκάζει να υιοθετήσουν νέους ορους χρήσεις για τη γη τους, ώστε να συμμορφωθούν με το σχέδιο «βιωσιμότητας» των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή.

Θέλουν να μας βάλουν να τρώμε σκουλήκια και  κατσαρίδες!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η “ακροδεξιά” ευρωβουλευτής του AfD Κριστίν Άντερσον, μίλησε για τα συμβόλαια δισ. ευρώ της Φύρερ βον ντερ Λάιεν με την Pfizer. Και οι αυτοαποκαλούμενοι δημοκράτες της ευρωβουλής, της έκλεισαν το μικρόφωνο!

21/6/2024

Η “ακροδεξιά” ευρωβουλευτής του AfD Κριστίν Άντερσον (που ο Κασσελάκης θέλει να καταπολεμήσει με το Ινστιτούτο κατα της ακροδεξιάς με την ευγενή χορηγία της CIA..). Μίλησε στο ευρωκοινοβούλιο για τη διαφθορά γύρω από τα συμβόλαια δισεκατομμυρίων ευρώ της Φύρερ βον ντερ Λάιεν με την Pfizer και τον κτηνίατρο – εγκληματία δολοφόνο Μπουρλά. Και οι αυτοαποκαλούμενοι δημοκράτες – μη ακροδεξιοί και μη φασίστες, της έκλεισαν το μικρόφωνο.

https://twitter.com/i/status/1803508229382742417



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ελληνόφωνες δημοσιοκαφροι συνεχίζουν απτόητοι! σιωπή για την δολοφονία των Τεμπών.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με τροπολογία που πέρασε νύχτα νομιμοποιούν το μαύρο χρήμα για να κρύψουν το Πόθεν Έσχες του Μητσοτάκη!

20/6/2024

Με νυχτερινή τροπολογία, η κυβέρνηση κάνει αυτό που διέψευδε, δίνει δηλαδή σκανδαλώδη παράταση στην κατάθεση πόθεν έσχες για έξι ολόκληρους μήνες!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος προεκλογικά είχε καταγγείλει ευθέως τον πρωθυπουργό για τροπολογία που νομιμοποιούσε το μαύρο χρήμα, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αγοράσει με αδιευκρίνιστο τρόπο δύο ακίνητα στο Ζαγόρι.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μάλιστα είχε προβλέψει πως ο Μητσοτάκης θα κάνει τα πάντα για να δώσει παράταση στον εαυτό του ώστε να μην δημοσιεύσει το πόθεν έσχες. Είχε προβλέψει δε, πως ο πρωθυπουργός όχι μόνο θα έδινε παράταση για μετά τις ευρωεκλογές, ώστε ο ελληνικός λαός να προσφύγει στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει που βρήκε τα λεφτά, αλλά ότι θα υπήρχε κι άλλη παράταση για Σεπτέμβριο!

Κυβερνητικές πηγές τότε είχαν βγει για να διαψεύσουν τον Βελόπουλο, ισχυριζόμενες ότι δεν θα δοθεί καμία παράταση. Χθες το βράδυ λοιπόν έσκασε η τροπολογία – βόμβα Χατζηδάκη, που κάνει ακόμα και τις καταγγελίες Βελόπουλου να μοιάζουν με χάδι!

https://www.youtube.com/watch?v=mlqwbDBuqJA

Μιλάμε για δικτατορικές μεθοδεύσεις που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν οδηγήσει την κυβέρνηση σε παραίτηση.

Η νέα παράταση δικαιώνει και τον… Κασσελάκη

Η νέα παράταση στην υποβολή της δήλωσης πόθεν έσχες που δίνει η κυβέρνηση με τροπολογία του υπουργού Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη στην πραγματικότητα δικαιώνει τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να υποβάλει δήλωση.

Η τροπολογία Χατζηδάκη ορίζει ότι οι αρχικές δηλώσεις πόθεν έσχες αλλά και οι ετήσιες του έτους 2023 (χρήση 2022) και του έτους 2024 (χρήση 2023) υποβάλλονται μέχρι και την 31η.12.2024.

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού που τον «έκαψε»

Υπενθυμίζεται πως, μερικές ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, όμως όταν έγινε λόγος για το πόθεν έσχες, φαίνεται πως…έχασε την μπάλα!

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τη μη υποβολή στη σχετική πλατφόρμα από τον πρωθυπουργό εδώ και δύο χρόνια της σχετικής δήλωσης περιουσιακών στοιχείων και το σχόλιό του ότι σε αυτή τη διετία μπορεί να υπάρχουν δραματικές αλλαγές, ο κ. Μητσοτάκης έκανε αναφορά στην πώληση του σπιτιού της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα.

Μια πώληση που ολοκληρώθηκε το 2021 (πέρασε σε ισραηλινά χέρια) και όντως είχε δηλωθεί στο πόθεν έσχες, με «μερτικό» για τον Πρωθυπουργό 1,5 εκατομμύρια ευρώ (για να μπορέσει να… συντηρήσει τα παιδιά του, σύμφωνα με τα όσα είχε πει στον ΣΚΑΪ), όπως αναγραφόταν στη σχετική δήλωση.

Όμως, εφόσον η συγκεκριμένη πώληση είναι δηλωμένη, προς τι η παράταση των τόσων μηνών στην υποβολή του πόθεν έσχες, προκειμένου η καταληκτική ημερομηνία να πάει μετά τις Ευρωεκλογές;

Προς τι η έντονη αμηχανία και το τραύλισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν η συζήτηση πήγε σε αυτό το θέμα;

https://twitter.com/i/status/1798441993179365707



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια εμβληματικη μορφη της ριζοσπαστικης υπερασπιστικης αριστερης δικηγοριας περασε σημερα στην ιστορια. Ο Σπυρος Φυτρακης μας κληροδοτει εναν σπουδαιο απολογισμο ηρωικων δικων που απαλλαξαν εκατονταδες αγωνιστες απο αστυνομικες και πολιτικες σκευωριες. Διδαξε για δεκαετιες την αντισταση στον κρατικο αυταρχισμο και τις δικαστικες αυθαιρεσιες με αγωνες μεσα και εξω απο τα δικαστηρια. Μια λαμπρη σελιδα στο βιβλιο των αγωνιστων δικηγορων θα γραφει για παντα τη συνεισφορα του. Δοξα και τιμη σε εκεινον, δυναμη και παρηγορια στους δικους του και ιδιως την κορη του, τη Λυδια. Για οσους προσπαθουμε να βαδισουμε στα χναρια του η συγκινηση ειναι απεριγραπτη γιατι η απωλεια ενος δικηγορικου μας προγονου δεν ξεπερνιεται. Θα τον τιμησουμε οπως του αξιζε. Αθανατος!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος καλλιτέχνης. Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ υπήρξε ένας βαθιά πολιτικοποιημένος άνθρωπος. Με ιδιαίτερη δράση στα χρόνια του πολέμου του Βιετνάμ. Που εξακολούθησε μέχρι το τέλος της ζωής του να εκδηλώνει έντονο ενδιαφέρον για τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα και την Αριστερά.

Σχολιο.- To FBI τον είχε χρόνια υπό παρακολούθηση.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



5.000 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία μέσα στο πεντάμηνο Γενάρη-Μάη. 1.000 τον μήνα, πάνω από 30 κάθε μέρα. Και περισσότερες από 70 μόλις το τελευταίο εικοσιτετράωρο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Κάτω τα ξερά σας από τη ΛΑΡΚΟ!"

Αποφασισμένοι να παραμείνουν έξω από τη Βουλή, απευθύνοντας προς όλους τους εργαζόμενους κάλεσμα συμπαράστασης.

Για να μην περάσει η κατάπτυστη τροπολογία της κυβέρνησης που κλείνει τη ΛΑΡΚΟ, πετάει τους εργάτες στον δρόμο και ερημώνει τα χωριά γύρω απ' αυτήν!

Σχολιο.- Πόσοι θα μείνουν έστω. Ως το βράδυ και τέλος πάντων ας μιλήσουν υπεύθυνα ποιοι είναι οι υπαίτιοι για αυτό το κατάντημα. Ας ενημερωσουν τη κοινωνία που ακούστηκε μισθοδοσία με 2 η 3 χιλιάδες σε εργάτη πως γίνεται να λαμβάνεται πριν σε εταιρεία καταχρεωμενη άρα δεν λέγεται όλη η αλήθεια σίγουρα υπάρχουν αθώοι έντιμοι εργαζόμενοι αλλά διαχρονικά ήσαν όλοι έντιμοι πια η ευθύνη των σωματείων που είχαν λόγο στη διοίκηση να δωθούν δημόσια τ. Α μισθολόγια και δικαιολογητικά αυτών

Σχολιο.- Αλίμονο αν λέμε ότι υπεύθυνοι για την κατάσταση ήταν κάποιοι εργαζόμενοι που έπαιρναν μεγάλους μισθούς. Αλίμονο αν θεωρήσουμε τους μισθούς των εργαζομένων αιτία για το ότι η εταιρία ήταν καταχρεωμένη. Αλίμονο αν τα βάλουμε με τα σωματεία και όχι με τη διοίκηση που διαχειριζόταν την εταιρία. Δεν θα μπούμε σε μια τέτοια κουβέντα που μετατοπίζει την ευθύνη στα σωματεία και τους εργαζόμενους.

Δεν ήταν το μισθολογικό κόστος η αιτία που την κλείσανε. Τις αιτίες τις έχουν αναφέρει επανειλημμένα τα σωματεία των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ και τους έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε σχέση με κυβερνήσεις, διοικήσεις και νεοφιλελεύθερους αναλυτές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεταφραζω για τους έλληνες και Κύπριους φίλους ένα ενδιαφέρον σχόλιο Λιβανέζου σχετικά με την Κύπρο. 

"Κάθε σεβασμός σε όλους τους αξιότιμους Κύπριους που απορρίπτουν την ηγεμονία του Ισραήλ στα εδάφη τους και τους κρατικούς θεσμούς τους. Και κάθε σεβασμό σε όλους τους Κύπριους που απορρίπτουν τις εγκληματικές και απάνθρωπες ενέργειες του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων. 

Θα ήθελα να διευκρινίσω:

Για δέκα χρόνια, η Κύπρος αποτελεί μια εναλλακτική πατρίδα για τους Ισραηλινούς σε όλα τα επίπεδα, τα σημαντικότερα από τα οποία είναι οι στρατιωτικοί ελιγμοί και οι ελιγμοί πληροφοριών και οι ανταλλαγές εμπορίου και επενδύσεων. Αυτό που είπε ο κ. Χασάν (Νασράλα) είναι αλήθεια και έχει πολιτικές διαστάσεις και είναι ένα προειδοποιητικό μήνυμα προς τους Κύπριους πολιτικούς που είναι συνένοχοι της Σιωνιστικής οντότητας που σκοτώνει και πίνει το αίμα των Παλαιστινίων και των Λιβανέζων...... Οι σημαντικότερες Ισραηλινο-Κυπριακές σχέσεις και συμφωνίες δεν έγιναν στην εποχή του σημερινού προέδρου, αλλά στην εποχή του πρώην Κύπριου προέδρου (Νίκος Αναστασιάδης). Είναι φίλος και σύντροφος του εγκληματία Νετανιάχου. 

Από την άλλη, παρατηρώ ότι υπάρχει πολιτική υποκρισία μεταξύ των Κυπρίων γιατί μιλάνε ανοιχτά και επιτίθενται στην τουρκική κατοχή της χώρας τους, και από την άλλη υποστηρίζουν την ισραηλινή κατοχή, η οποία σκοτώνει και σφετερίζεται τις περιουσίες και τα δικαιώματα των Παλαιστινίων. Κάθε μέρα... Αυτό δεν είναι πολιτική και ανθρωπιστική υποκρισία; Γιατί μια χώρα που υποφέρει από κατοχή υποστηρίζει έναν ισραηλινό στρατό που καταλαμβάνει μια άλλη χώρα όπως η Παλαιστίνη;;;

Σχολιο.- Κάποιοι προσπαθούν να διαδώσουν ότι οι  προειδοποιήσεις του Νασράλα αφορούν τις Βρετανικές βάσεις στην Κύπρο. Στις οποίες βέβαια η Κυπριακή κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο ούτε δικαιοδοσία. Αν ήταν έτσι, ο Νασράλα δεν είναι ηλίθιος, θα είχε απευθύνει προειδοποίηση προς τις Βρετανικές βάσεις. Αλλά απευθύνθηκε στην Κύπρο, γιατί από κυπριακά αεροδρόμια απογειώνονται τα ισραηλινά βομβαρδιστικά αεροπλάνα, και η κυπριακή κυβέρνηση έχει κάνει συμμαχία με το Ισραήλ. Εκτός από την Βρετανική κυβέρνηση.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εγώ δεί σχεδόν όλες τίς ταινίες πού πρωταγωνίστησε.!!

Αλλά στήν ταινία αυτή,ή συνάντηση τού Ακτιβιστή ενάντια στό #Απαρτχάιντ Ντόναλντ Σάδερλαντ,.Μέ τόν επίσης ακτιβιστή Εκκεντρικό-μεγαλοδικηγόρο #Μάρλον_Μπράντο, είναι Ρεσιτάλ ηθοποιίας καί γροθιά στό στομάχι τού #Ρατσισμού.!!! 

(."Η ταινία είναι ολόκληρη καί μέ ελληνικούς υπότιτλους, γιά όποιον θέλει νά τήν δεί.)..!!!

Ντόναλντ Σάδερλαντ - Σκληρή λευκή εποχή (1989)

Νότιος Αφρική, 1976. Με αφορμή τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου του κηπουρού του από την αστυνομία, ο καθηγητής Μπέντζαμιν Ντι Τόιτ - αδιάφορος ως τότε για τα πολιτικά - αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η κοινωνία της χώρας είναι χτισμένη πάνω στην αδικία.

https://www.youtube.com/watch?v=ylcUrR3u_gw

σχολιο.- Στη μόνη ταινία που ήταν αντιπαθής ήταν το 1900 του Μπερτολούτσι όπου έπαιξε τον φασίστα.

Σχολιο.- Ακριβώς,.αλλά καί εκεί μέ ερμηνία εκπληκτική,!!!  https://www.youtube.com/watch?v=TY2hneWCiiQ

Σχολιο.- Ντόναλντ Σάδερλαντ.

Άλλος ένας αναντικατάστατος μεγάλος έφυγε.

Πήρε μαζί του, αν και Καναδός, μια ξεκάθαρα αγγλική θεατρική παιδεία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θερινό ηλιοστάσιο.Το καλοκαίρι ήταν η προσμονή του τον Μάϊο. Τώρα μπήκε σε αποδρομή.. η μέρα θα μικραίνει μέχρι εκείνα τα σκοτάδια του Δεκεμβρίου με τις συζητήσεις για τα πετσοκόμματα της κοινωνικής πρόνοιας στον προϋπολογισμό.Με τον Κούλη σε "δημοσκοπήσεις" να παρουσιάζεται ως..."καλύτερος πορδυπουργός".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δλδ όσοι γουστάρουμε γυναίκες και δη Ελληνίδες σύμφωνα με την κυβέρνηση είμαστε ομοφοβικοί, ξενοφοβικοί κι ανεύθυνοι?



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ!

-Μου είχε κάνει επίσης εντύπωση, μια από τις απαντήσεις του συγγραφέα, πολιτικού ακτιβιστή και στρατιωτικού ηγέτη Ζαχάρ Πριλέπιν, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κινεζική εφημερίδα “Guanhua”:

Ερώτηση: - Πώς επιβιώνει η Ρωσία από αυτή την πρωτοφανή πίεση κυρώσεων; 

Πώς καταφέρατε να επιβιώσετε και πώς αντισταθμίζετε την έλλειψη δυτικών αγαθών, τεχνολογιών και, κυρίως, ειδικών, τεχνικών; 

Αισθάνεστε έλλειψη προσωπικού σε τεχνικά πολύπλοκους τομείς της παραγωγής; 

Πριλέπιν: - “Αυτό είναι ένα μυστήριο και για μένα. Ωστόσο, στελέχη που γνωρίζω στον τομέα της παραγωγής είπαν: 

• το ανεκτέλεστο και η υποδομή που άφησε η ΕΣΣΔ ήταν τόσο τεράστια που χρειάστηκε απλώς λίγος χρόνος για να "ξεπαγώσουν" οι από καιρό παγωμένες εγκαταστάσεις παραγωγής και να κληθεί ένας αριθμός βασικών ειδικών, οι οποίοι είναι κατά μέσο όρο 70 με 80 χρόνων - ωστόσο οι περισσότεροι από αυτούς είναι αρκετά ενημερωμένοι. 

• Αυτοί οι άνθρωποι έχουν επανεκκινήσει τεράστιες εγκαταστάσεις παραγωγής, και τώρα η Ρωσία φτάνει σε ένα επίπεδο εφοδιασμού πυρομαχικών που είναι γενικά απρόσιτο για το ΝΑΤΟ. 

Ο Λένιν, ο Στάλιν και ο Μπρέζνιεφ μας άφησαν μια ισχυρή κληρονομιά. Ήταν σπουδαίοι άνθρωποι.”

Ολόκληρη η συνέντευξη του Πριλέπιν εδώ για όποιον ενδιαφέρεται: 

https://vnnews.ru/intervyu-zakhara-prilepina-kitayskom/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2-T_epLbu7smvB_5YR5tyFXAujmCs7pVeJyxluHIwVGVnxGIe9KHOOwtw_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δουλειά μέχρι τον θάνατο για την μπλεμπα στον νεοτεχνοφαουδαρχικό καπιταλισμο..........

«Βάλτε τους 70αρηδες να στρωθούν στη δουλειά, για να σωθούμε», λέει ο ισχυρός άνδρας της Μπλακ Ροκ

Γιατί είναι αντιφατικές εκτός πραγματικότητας οι λύσεις που δίνουν μεγαλοστελέχη τεράστιων επιχειρήσεων

Ακόμα πιο σκληρές από αυτές που δίνουν Ευρωπαίοι ηγέτες –όπως ο φιλελεύθερος Εμανουέλ Μακρόν– είναι οι λύσεις που προτείνουν μεγαλοστελέχη κολοσσών για να αντιμετωπιστεί το γήρας των εργαζόμενων baby boomers.

Ο 71χρονος Διευθύνων Σύμβουλος του κολοσσού της BlackRock, αμερικανικής πολυεθνική επενδυτικής εταιρείας, Λάρι Φινκ, πρότεινε στους μετόχους να συνεχίζουν να δουλεύουν ακόμα και άτομα που γεννήθηκαν τη δεκαετία του 1950.

Προκειμένου να αποφευχθεί η οικονομική καταστροφή, υποστήριξε, οι άνθρωποι θα πρέπει να εξοικονομούν περισσότερα χρήματα και να εργάζονται περισσότερο. «Τι θα γινόταν αν η κυβέρνηση και ο ιδιωτικός τομέας αντιμετώπιζαν τους 60 και άνω ως εργαζομένους στο τέλος της καριέρας τους με πολλά να προσφέρουν και όχι ως άτομα που θα έπρεπε να συνταξιοδοτηθούν;» έγραψε ο Φινκ.

Στις ΗΠΑ, όπως και στην Ευρώπη τα όρια συνταξιοδότησης είναι τα 67, αλλά πολλοί αποχωρούν νωρίτερα. Το σκεπτικό είναι, πως εάν περισσότεροι άνθρωποι συνέχιζαν να εργάζονται μέχρι τα 70 τους, θα αντιμετωπιζόταν η κρίση.

Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς του κλάδου, μπορεί να ακούγεται λογική η πρόταση, του Φινκ, αλλά, απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Αδίστακτη η αγορά για την τρίτη ηλικία

Αν και υπάρχουν δραστήριοι 70αρηδες που μπορούν να προσφέρουν σε κάποιους κλάδους, η αγορά είναι πολύ πιο αδίστακτη και αντιφατική, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, όπως δείχνει ρεπορτάζ του Business Insider που επικαλείται έρευνες και απόψεις ειδικών.

Το πρόβλημα με την πρόταση του Φινκ, σύμφωνα με την συγγραφέα και ειδική στις επιχειρήσεις Αν Λογκ, παραβλέπει μερικές βασικές πραγματικότητες.

«Πρώτον, πολλοί ηλικιωμένοι δεν μπορούν να εργαστούν λόγω αναπηρίας ή επειδή πρέπει να φροντίσουν κάποιον άλλο με αναπηρία. Το δεύτερο είναι ότι όσοι είναι πρόθυμοι και ικανοί να εργαστούν είναι συχνά ανεπιθύμητοι. Παρά τη νομική απαγόρευση της διάκρισης σε βάρος ατόμων 40 ετών και άνω στον χώρο εργασίας, εξακολουθεί να είναι συνηθισμένη [η διάκριση]».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του...... Ισα που πρόλαβε να δώσει από την αγκαλιά του το μωρό στη γυναίκα του… Τον πετάξανε κάτω 5 νταγκλαράδες της στρατιωτικής αστυνομίας, στη μέση του δρόμου, τον πλάκωσαν στο ξύλο, για να τον στείλουν στο μέτωπο… κατά τα άλλα, παρουσιάστηκε εθελοντικά στον Ουκρανικό στρατό

Σχολιο.- Τα ναζιστοούκρανα και τα αφεντικά τους σε ΗΠΑ και Ευρωπη βρίσκονται σε πανικό. Σώνονται οι άντρες στρατεύσιμοι καθώς οι Ρώσοι εξοντώνουν πάνω από χίλιους την ημέρα και όσοι έχουν απομείνει κοιτάνε να την κοπανήσουν για να μην σκοτωθούν. Όσοι έχουν πάει στην Ουκρανία τους τελευταίους μήνες λένε ότι μόνο γυνα/ικες κυκλοφορούν πια στους δρόμους.

Σχολιο.- Η κατάσταση είναι για κλάματα , πραγματικά

Σχολιο.- Σιχαμένα καθάρματα ναζιστοουκρανοί, όσο για τον απλό λαό της ουκρανίας, κι αυτοί θύματα είναι

Σχολιο.- Aυτός τώρα θα πολεμήσει με σθένος για την πατρίδα του..

Σχολιο.- Μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό….



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη Λετονία, σχεδόν όλοι οι Ρώσοι πολίτες της Λετονίας που έχουν γεννηθεί εκεί, αυτοί, οι γονείς τους και οι παππούδες τους, θα πρέπει να δώσουν εξετάσεις στη λετονική γλώσσα για να μπορέσουν να συνεχίσουν να ζουν στη χώρα

Κανένα σχόλιο.......



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μαγκιά του Λάκη Γαβαλά (που το έχει πεί άπειρες φορές ότι είναι κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλλόφιλους) είναι ότι δεν μπορεί κανένας να τον κατηγορήσει για ομοφοβικό  Οπότε, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί το λέει!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να χαλαρώσουμε λίγο… (μόλις τέλειωσε και η διαδικτυακή συναυλία για την Παλαιστίνη με τους Roger Waters, Yusuf Cat Stevens και Lowkey)

-Σήμερα, 21 Ιούνη, ήταν το “θερινό ηλιοστάσιο”, πάει να πει η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου για μας στο βόρειο ημισφαίριο.

-Δείτε τα πλάνα που μου έστειλαν από την περιοχή του Λένιγκραντ!

Είναι, υποτίθεται “βαθιά νύχτα”, 2 το πρωί!

-Είναι οι περίφημες “λευκές νύχτες” του Λένινγκραντ!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Οι Αόρατοι: Για τις μαζικές διώξεις των αντιφρονούντων στην Ουκρανία”

-Ένα εκπληκτικό άρθρο του -επίσης πρώην πολιτικού κρατούμενου στην Ουκρανία- δημοσιογράφου Pavel Volkov, δημοσιεύτηκε σήμερα από το πρακτορείο ειδήσεων Pressenza της Νέας Υόρκης!

-Μόνο το 2022-23 περίπου 27.000 Ουκρανοί πολίτες οδηγήθηκαν σε δίκες εξ αιτίας της αντίθεσής τους στο καθεστώς Ζελένσκι!

Όλα με ονόματα και αριθμούς!

-Δείτε το κι ελπίζω κάποιο Ελληνικό μέσο να φιλοτιμηθεί και να το δημοσιεύσει και στα Ελληνικά!

Για να σπάσει ο πέπλος σιωπής για το ΤΙ είναι η … “δημοκρατία” για την οποία υποτίθεται …πολεμάει το ΝΑΤΟ και η ΕΕ!

https://www.pressenza.com/2024/06/the-invisibles-about-mass-persecution-of-dissidents-in-ukraine/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1I9tNDmAFUeCk-gWXlYJe0UmUgW3druEpLEV0ISgEe_RMUPYdpb179-44_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Να και η … “ΝΑΤΟϊκή Αριστερά”! 

To Λαϊκό Μέτωπο της Γαλλίας του Μελανσόν και των … κληρονόμων του … Ολάντ! 

-Απόσπασμα από το προεκλογικό του πρόγραμμα:

- “Προμήθεια στην Ουκρανία με τα απαραίτητα όπλα για να κερδίσει τον επιθετικό πόλεμο του Β. Πούτιν!”

- “Χρηματοδότηση κι ανάπτυξη της στρατιωτικής βιομηχανίας της Ευρώπης για να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα της Ρωσίας χωρίς να εξαρτάται από τις ΗΠΑ”!

-Την ίδια στιγμή η παμπόνηρη Μαρίν Λεπέν, που κατανοεί ΓΙΑΤΙ έχασε ο Μακρόν περισσότερο από … τους “Λαϊκομετωπικούς” έβαλε τον Ζορντάν Μπαρντελά, επικεφαλής της δεξιάς Εθνικής Συσπείρωσης, να δηλώσει πως εάν εκλεγεί πρωθυπουργός δεν πρόκειται να στείλει γαλλικά στρατεύματα στο έδαφος της Ουκρανίας, αλλά και πως θα σταματήσει την αποστολή πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς και οπλισμού!

-Εδώ θα είμαστε και να δείτε που τελικά η Λεπέν θα τους … πάρει και τα σώβρακα στις εκλογές! 

Το τι θα κάνει μετά βέβαια, είναι άλλη ιστορία…

-Αλλιώς αν η Λεπέν δεν έχει πλειοψηφία στην Εθνοσυνέλευση, πολύ φοβάμαι ότι το νέο … “Λαϊκό Μέτωπο”, θα γίνει το … δεκανίκι για την επιβίωση του Μακρόν!

Τα ίδια λένε!

-Εξάλλου στη Γαλλία υπάρχει και η θλιβερή παράδοση του προηγούμενου “Λαϊκού Μετώπου” - κι εκείνο υποτίθεται «αντιφασιστικό» - που μετέφερε την εξουσία πρώτα στον “σοσιαλιστή” Daladier που υπέγραψε με τον Χίτλερ το 1938 τη Συμφωνία του Μονάχου και μετά στον δοσίλογο Pétain!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



- Πραγματικά ο  Ρωσικός στρατός στο μέτωπο - “επαγγελματικός” στα δυτικά πρότυπα μέχρι το 2022 και μετά με την προσθήκη 700.000 εθελοντών - δίνει ηρωικές μάχες! 

Ας δούμε όμως κατάματα την αλήθεια, για να κατανοηθεί και η “εκκαθάριση” που είναι σε εξέλιξη στο Ρώσικο Υπουργείο Άμυνας.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ! 

Από την περασμένη εβδομάδα μόνο, συνέλεξα πιο κάτω παράπονα ότι “δεν είναι όλα καλά στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις”. 

Δεν τα μετέδωσαν κάποιοι “καταραμένοι ξένοι πράκτορες” ούτε “όργανα του Ψυχολογικού πολέμου του Κιέβου” όπως συλλήβδην εκτοξεύονται κατηγορίες στα Ρώσικα media, αλλά άνθρωποι που ΖΟΥΝ τον πόλεμο από την πρώτη στιγμή, στην πρώτη γραμμή κι από “πρώτο χέρι”:

-Χτες ο Γκέρμαν Σαντουλάεβ, συγγραφέας και πολεμικός ανταποκριτής έγραψε:

“Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα θετικά νέα από το μέτωπο. 

Στην κατεύθυνση του Χάρκοβο η επίθεσή μας σταμάτησε. Προωθηθήκαμε μόνο λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα, τα οποία σαφώς δεν αρκούν για να σχηματίσουμε μια «υγειονομική ζώνη». Κολλήσαμε σε οχυρωμένες περιοχές. 

Δεν μπορούμε να πάρουμε το Volchansk.

Ο ουρανός ελέγχεται από ουκρανικά drones. Υπάρχει ένας απίστευτος αριθμός από αυτά.

Οι Ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν επίσης αρκετές οβίδες, και έχει φτάσει βοήθεια από το ΝΑΤΟ.

Το άνοιγμα του βόρειου μετώπου ήταν η σωστή απόφαση. Αλλά για μια σοβαρή επίθεση εδώ χρειαζόταν μια δύναμη όχι 35 χιλιάδων, αλλά 350 χιλιάδων και όχι μόνο με πολυβόλα, αλλά με στρατιωτικό εξοπλισμό και πυροβολικό στην κατάλληλη ποσότητα. Δεν έχουμε τέτοια αποθέματα. Δεν υπάρχει τόσος εξοπλισμός και πυροβολικό, ακόμα κι αν στρατολογούμε στρατιώτες.

Χρειαζόμαστε ισχυρό ηλεκτρονικό πόλεμο. Και οι ταξιαρχίες τα drones τους.

Όσο δεν υπάρχουν όλα αυτά, θα υπάρχει ένας πόλεμος θέσεων με τις αντίπαλες δυνάμεις κολλημένες σε όλο το μέτωπο.”

-Λίγο πριν, ο δημοσιογράφος Αντρέι Μεντβέντεφ  έριξε ένα κουβά με παγωμένο νερό στους συνδρομητές του καναλιού του στο Telegram: 

“Μπορείτε να διαβάσετε καλά νέα για τη φοβισμένη Ουκρανία. 

Και μετά πάρτε τα μάτια σας από το smartphone σας γιατί κάτι κάνει θόρυβο, κοιτάξτε έξω και δείτε το Abrams στην αυλή σας”

-Στη συνέχεια, ο πρώην διοικητής των Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων, Βλαντιμίρ Σαμάνοφ, “Ήρωας της Ρωσίας” παρακαλώ, είπε από το βήμα της Κρατικής Δούμας:

“Ο στρατός σήμερα είναι σαν ένα απόσπασμα παρτιζάνων. Ντύνεται με δικά της χρήματα, γιατί απλά δεν μπορεί να αξιολογηθεί η ποιότητα των στολών που φέρνουν και δίνουν”!

-Και προχθές, ο δημοφιλέστατος στρατιωτικός blogger -με 3 εκ. συνδρομητές- Yuri Podolyaka ήταν απαισιόδοξος : 

“Δυστυχώς, οι μάχες για το Volchansk και το Liptsy αποκάλυψαν πλήρως τα προβλήματα στην οργάνωση των επιθετικών ενεργειών του στρατού μας. Και αν δεν επιλυθούν, η καλοκαιρινή εκστρατεία του 2024 στο σύνολό της (μείον τις τακτικές επιτυχίες) θα είναι μια αποτυχία”

-Αυτό που επιχειρείται να διασκεδαστεί από τον “Όλυμπο” της Μόσχας, των νεοφιλελεύθερων μέσων και των γραφειοκρατών, είναι ότι “πολλά πήγαν στραβά” στο “ένδοξο Ρώσικο κράτος” με την ελεύθερη, δήθεν αποτελεσματική οικονομία της αγοράς και τους εξίσου “αποτελεσματικούς” διευθυντές και αξιωματούχους!

-Τελικά μετά από όλες τις “λαμπρές μεταρρυθμίσεις” της περιόδου Γιέλτσιν, μετά από τόσα χρόνια στο τιμόνι του Υπουργείου Άμυνας του «πιο έμπειρου ηγέτη Shoigu» και της παρέας του, αναγκαστικά - τουλάχιστον η στρατιωτική δομή και η βιομηχανία με τις διεθνείς συνεργασίες “σοβιετοποιείται”!

-Υπάρχει τουλάχιστον μία σφαίρα δραστηριότητας στην ένδοξη καπιταλιστική Ρωσία που δεν άνθισε χωρίς τον … “καταραμένο” σοβιετικό ολοκληρωτισμό με τη σχεδιασμένη οικονομία του;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυστυχώς χάσαμε την μάχη με τον ΠΟΥ. Ο πόλεμος όμως μαίνεται ακόμη.

Το διακύβευμα είναι μεγάλο, η εθνική κυριαρχία και η σωματική αυτονομία.

Η 77η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας την 1η Ιουνίου συνεδρίασε στην Γενεύη ενέκρινε ένα ουσιαστικό πακέτο τροποποιήσεων στον Διεθνή Κανονισμούς Υγείας. Εμείς ο Λαός έχουμε υποστεί μια εκπληκτική ήττα. Η μάχη συνεχίζεται.

Η 77η σύνοδος της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας (WHA) μόλις ολοκληρώθηκε στα κεντρικά γραφεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) στη Γενεύη της Ελβετίας. Αρχικά σκόπευε να εγκρίνει μια Νέα Συνθήκη Πανδημίας για την πανδημία και τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) του 2005 που θα συνέδεαν τις απαντήσεις των χωρών με τις αποφάσεις του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ. Ενώ η Συνθήκη της Πανδημίας δεν εγκρίθηκε οι τροποποιήσεις του IHR πέρασαν με ενισχυμένες διατάξεις που περιείχε η Συνθήκη της Πανδημίας του ΠΟΥ. Στο τέλος, “κλώτσησε το ένα κουτάκι παρακάτω στο δρόμο” για ένα χρόνο και εν μέρει γέμισε το άλλο.

Η εντολή του Διακυβερνητικού Διαπραγματευτικού Οργάνου (INB) επεκτάθηκε για να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση σχετικά με τη διατύπωση της νέας συνθήκης («Πανδημική Συμφωνία») και η Συνέλευση ενέκρινε μια περιορισμένη δέσμη δεσμευτικών και μη δεσμευτικών τροποποιήσεων στο INB. Αυτό το αποτέλεσμα, που επιτεύχθηκε τις τελευταίες ώρες, είναι απογοητευτικό από πολλές απόψεις, αλλά δεν ήταν απροσδόκητο.

Και τα δύο κείμενα ωθήθηκαν με ασυνήθιστη βιασύνη από εκείνους που συμβούλευσαν, υποστήριξαν και ανέθεσαν καταστροφικές απαντήσεις στη δημόσια υγεία στον Covid-19. Επειδή δεν προέκυπτε συμφωνία και ενώ η νομολογία του ΠΟΥ θεωρεί απαραίτητο το τελικό κείμενο να διαμοιραστεί τουλάχιστον 4 μήνες πριν την υπογραφή για να έχουν χρόνο να τον μελετήσουν τα έθνη/κράτη στην περίπτωση αυτή οι τροποποιήσεις διαρκούσαν μέχρι το τέλος. Αγνοώντας την πιθανή προέλευση του Covid που βασίζεται στο εργαστήριο, η επίσημη αφήγηση (που υποστηρίζει τα μέτρα) παραμένει ότι «ο κόσμος είναι απροετοίμαστος για την επόμενη πανδημία». Η δαπάνη άνω των 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως για την επιτήρηση και άλλα μέτρα που στοχεύουν αποκλειστικά σε φυσικές εστίες “θα διορθώσει” κατά κάποιο τρόπο αυτό.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Στη Γερμανία το αριστερό κόμμα της Sahra Wagenknecht , παρά την επιτυχία του στην πρώτη του εμφάνιση στις Ευρωεκλογές, συνεχίζει την καμπάνια του και μετά απ’ αυτές , επικεντρώνοντας στο κύριο δίλημμα για την κοινωνία αυτή την περίοδο:

“Πόλεμος ή Ειρήνη?”

-Δυο απλές λέξεις κι ένα ερωτηματικό! 

Είναι αυτό που διαφοροποιεί μια πραγματικά αριστερή δύναμη από όλους τους άλλους!

-Την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα, κόμματα που φτιασιδώνονται σαν “αριστερά” βουλιάζουν στην παρακμή και την ανυπαρξία του “ΝΑΤΟ που είναι μια ιερή συμμαχία” ή το πολύ στις ανεκδιήγητες

… “ίσες αποστάσεις”!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Δεν χρειαζόταν και ιδιαίτερες “μαντικές” ικανότητες όταν έγραφα “να δείτε που το επόμενο γκάλοπ θα βγάζει τον … Τσίπρα και μόνο, για “αρχηγό” της “κεντροαριστεράς”!

-Νάτο! 

Έσκασε μύτη και το πρώτο γκάλοπ της GPO στο star: 

“Ειδικότερα, μεταξύ των προσώπων που θεωρείται ότι μπορούν να ενώσουν την Κεντροαριστερά, πρώτος είναι ο Αλέξης Τσίπρας με 19%, δεύτερος ο Στέφανος Κασσελάκης με 10,6%, τρίτος ο Νίκος Ανδρουλάκης με 10,4%, τέταρτος ο Χάρης Δούκας με 9,3% και ακολουθούν ο Παύλος Γερουλάνος με 6,2%, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης με 4,7% και ο Παύλος Χρηστίδης με 4,1%”

-Έλα όμως που τους ξέφυγε ή κάνουν πως … δεν βλέπουν την τελευταία επιλογή στον πάτο:

Ποσοστό 28,9% συγκεντρώνει η απάντηση «κανένας από αυτούς».

-Άρα νικητής είναι - ξανά - ο ΚΑΝΕΝΑΣ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνέντευξη τύπου του Πούτιν μετά τα ταξίδια σε ΛΔ Κορέας και ΣΔ Βιετνάμ:

-«Ας σκεφτεί η Δύση πού θα καταλήξουν αργότερα τα ρωσικά όπλα», συνόψισε ο Πούτιν τα αποτελέσματα των επισκέψεών του στο εξωτερικό:

-Η Ρωσία δεν χρειάζεται ακόμη την ικανότητα να εξαπολύσει ένα προληπτικό πυρηνικό χτύπημα.

-Η Ρωσία εξετάζει αλλαγές στο πυρηνικό της δόγμα.

-Οι διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία μπορούν να γίνουν ακόμη και αύριο, που ακριβώς δεν έχει σημασία

-Εάν το Κίεβο συνδέσει τις διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα με την απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων, τότε αυτό δεν θα συμβεί ποτέ.

-Η κορεατική κρίση σιγοκαίει, αλλά ελπίζουμε ότι οι συμφωνίες μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της ΛΔ Κορέας θα είναι αποτρεπτικές

-Η παροχή φονικών όπλων στο Κίεβο από τη Σεούλ θα ήταν λάθος

-Ως απάντηση στον οπλισμό της Ουκρανίας, η Ρωσία δεν αποκλείει την προμήθεια όπλων σε άλλες χώρες.

-Η Ρωσία δεν ζητά βοήθεια από κανέναν στη Βόρεια Στρατιωτική Περιφέρεια

-Η στρατηγική ήττα θα σημάνει το τέλος του ρωσικού κράτους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να φοβόμαστε - πρέπει να 

πάμε μέχρι το τέλος.

-Και μια πρόβλεψη για τον Ζελένσκι: “Η Δύση θα του φορτώσει όλα όσα πήγαν στραβά και τις αντιδημοφιλείς αποφάσεις και θα τον πετάξουν το αργότερο το πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρακολουθήστε αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 Ιουνίου ΖΩΝΤΑΝΑ σ´ αυτό το λινκ στο You Tube τη συναυλία

“Ροκ για την Παλαιστίνη”!

Συμμετέχουν οι: 

• Roger Waters: Ο εμβληματικός μουσικός τιτάνας και ακλόνητος υποστηρικτής της κοινωνικής δικαιοσύνης ανεβαίνει στη σκηνή. Γίνετε μάρτυρες της αμείλικτης αφοσίωσής του στην ειρήνη από πρώτο χέρι και ζήστε τη διάσημη μουσική του να μετατρέπεται σε ένα ισχυρό κάλεσμα για δικαιοσύνη και ειρήνη.

• Ο Yusuf (Cat Stevens): Ο Yusuf υπήρξε μια διαχρονική φωνή για γενιές. Τα εμβληματικά τραγούδια του, πλούσια σε μηνύματα συμπόνιας και κατανόησης, έχουν αντηχήσει εδώ και δεκαετίες, προωθώντας την ειρήνη και την ενότητα. Πέρα από τη μουσική του, ασχολείται έντονα με το φιλανθρωπικό έργο και δεσμεύεται να κάνει τον κόσμο καλύτερο.

• O ράπερ Lowkey (Opening Act): η σκληρή ραπ και η ποίησή του συνθέτει κοινωνικά σχόλια σε δυνατούς ύμνους. Αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο ότι είναι κάτι περισσότερο από ένας ταλαντούχος στιχουργός και καλλιτέχνης, αλλά όλο και περισσότερο ένας ηγέτης κινήματος».

-Το streaming της συναυλίας θα ανοίξει στις 20:30 ώρα Ελλάδας, με την συναυλία να ξεκινά στις 21:30. 

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής Παιδιών Παλαιστίνης (Palestine Children’s Relief Fund), που προσφέρει ιατρική περίθαλψη σε τραυματισμένα και άρρωστα Παλαιστίνια παιδιά.

https://www.youtube.com/live/qKGAPmUN6lY?si=hyDUbf7gr7sN6cfo

https://www.youtube.com/live/qKGAPmUN6lY



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ηγέτες του Ευρασιατικού μπλοκ, θα συναντηθούν όλοι μαζί στη Σύνοδο Κορυφής του “Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης” (SCO) στις 3-4 Ιούλη στην Αστάνα του Καζακστάν! 

Στη Σύνοδο, θα παραβρεθεί κι ο Ερντογάν με τον Λουκασένκο μιας και σχεδιάζεται και η Τουρκία και η Λευκορωσία να γίνουν πλήρη μέλη του Οργανισμού.

Επίσης οι Σι Τζιπίγκ, Πούτιν, Μόντι και οι άλλοι ηγέτες θα “γνωριστούν” και με το νέο Πρόεδρο του Ιράν που θα εκλεγεί στις 25 Ιούνη.

-Το ενδιαφέρον δεν βρίσκεται μόνο στη Σύνοδο κορυφής του μεγαλύτερου στον πλανήτη οργανισμού περιφερειακής συνεργασίας, αλλά και στις διμερείς συνομιλίες που έχουν συμφωνηθεί - όπως για παράδειγμα του Ερντογάν με τον Πούτιν!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H Σερβία απειλεί πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει παραδειγματική τιμωρία για τις Κροατία και Αλβανία, τότε θα αποχωρήσει από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Την άμεση τιμωρία της Κροατίας και της Αλβανίας ζητάει η σερβική ομοσπονδία από την UEFA, καθώς τα συνθήματα που αντηχούσε από τις εξέδρες Κροατών και Αλβανών, στον μεταξύ τους αγώνα, ήταν «σκοτώστε τους Σέρβους».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με την Jerusalem Post που επικαλείται αραβικά μέσα ενημέρωσης, το Ισραήλ άρχισε σήμερα το πρωί επιθέσεις κοντά στην πόλη Al Wazzani στο νότιο Λίβανο. Αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας καταστροφής και μιας ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης για διάφορους λόγους. 

Το Ισραήλ δεν μπορεί να υποστηρίξει στρατιωτικά ένα μέτωπο εναντίον της Χεζμπολάχ, η οποία είναι στρατιωτικά εξαιρετικά οργανωμένη και υποστηρίζεται από το Ιράν. Έτσι, ένας ανοιχτός πόλεμος κατά του Λιβάνου και της Χεζμπολάχ θα μπορούσε να σημάνει την αυτοκαταστροφή του Ισραήλ. Το επιβεβαιώνουν Αμερικανοί αξιωματούχοι, τους οποίους επικαλείται το CNN, λέγοντας ότι σε περίπτωση ενός γενικευμένου πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ, η υποστηριζόμενη από το Ιράν ομάδα θα μπορούσε να εξουδετερώσει την ισραηλινή αεράμυνα στο βορρά, συμπεριλαμβανομένου του περίφημου συστήματος αεράμυνας Iron Dome. 

Και τώρα έρχεται το πιο ακανθώδες ζήτημα, επειδή μπαίνει στη μέση ο κατεξοχήν πολεμοκάπηλος: οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Σε περίπτωση που το Ισραήλ κινδυνεύσει με αφανισμό, οι ΗΠΑ θα αναγκαστούν να επέμβουν άμεσα, διότι χωρίς το προκεχωρημένο φυλάκιο του "εκλεκτού λαού" στη Μέση Ανατολή, θα χάσουν κάθε επιρροή. Θα είμαι σύντομος: έχετε καταλάβει τι έχουν καταφέρει να σκαρφιστούν στη Μέση Ανατολή, όπως και αλλού στον κόσμο; Έχουν δημιουργήσει ένα σύστημα που όποτε κινδυνεύουν τα συμφέροντα των ΗΠΑ (και του Ισραήλ στη συγκεκριμένη περίπτωση), ή θα συμμορφωνόμαστε με τους εκβιασμούς και τις απειλές τους προκειμένου να σιγήσουν τα όπλα ή θα καταλήγουμε σε ολοκληρωτικό πόλεμο. 

Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους μεγάλο μέρος του κόσμου σηκώνει κεφάλι. Διότι έχουν βαρεθεί να υφίστανται το "ή ακολουθείς ή πηδάς από το παράθυρο" που έρχεται κάθε φορά από το Πεντάγωνο ή τον Λευκό Οίκο. Αντιλαμβάνεστε πόσο εγκληματίες, πολεμοκάπηλοι, ρατσιστές, αιμοσταγείς και απόλυτος κίνδυνος είναι για όλη την ανθρωπότητα είναι; Το ελπίζω...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τί Μαθαίνουμε-τώρα.??-450.000€ #Απλήρωτα,τά δάνεια τού Λύτρα,καί έχει #Συλλογή από #Porce_Cayenne_Corvette #Ferrari,&"#Jeep..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πυρκαγιά στην Ύδρα. 

Μεγάλη πυρκαγιά στο μοναδικό μεγάλο δάσος του νησιού που προκλήθηκε από σκάφος που πέταγε πυροτεχνήματα!!

Η πυρκαγιά που προκλήθηκε απο σκάφος που πετούσε πυροτεχνήματα, καίει το μοναδικό πευκοδάσος του νησιού, σε δύσβατο σημείο, που δεν έχει δρόμο. 

Οι δυνάμεις της προσεγγίζουν το σημείο της φωτιάς με πλοιάριο του Λιμενικού, προκειμένου να επιχειρήσουν για την κατάσβεσή της.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Η Δύση συνοψίζει τα θλιβερά αποτελέσματα της "συνόδου κορυφής της ειρήνης" - οι σύμμαχοι του Κιέβου έχουν εξαντλήσει την υπομονή τους, η Ουκρανία θα διαιρεθεί de facto όπως η Κύπρος και το ΝΑΤΟ δεν θα το δεχτεί.

"Η Παγκόσμια Σύνοδος Ειρήνης του Βλαντιμίρ Ζελένσκι στην Ελβετία υποτίθεται ότι θα καταδείξει την υποστήριξη του Κιέβου από τη διεθνή κοινότητα και θα τονίσει την απομόνωση της Ρωσίας. 

Αποδείχθηκε το αντίθετο.

Η Ρωσία δεν προσκλήθηκε. 

Η Κίνα δεν έστειλε αντιπροσωπεία.

Άλλες μεγάλες χώρες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το Κρεμλίνο, συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας, της Ινδίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Νότιας Αφρικής και των ΗΑΕ, αρνήθηκαν να υπογράψουν το ανακοινωθέν

-Για σχεδόν κάθε χώρα και παγκόσμιο μπλοκ, τα οικονομικά και στρατηγικά συμφέροντα υπερισχύουν των αρχών.

Η ΕΕ ξεκίνησε κυρώσεις, αλλά δεν απαγόρευσε το ρωσικό πετρέλαιο. 

Η Ευρώπη δεν επέβαλε ποτέ κυρώσεις κατά του ρωσικού φυσικού αερίου. 

Πέρυσι, η Gazprom πλήρωσε στο Κίεβο 850 εκατομμύρια δολάρια για διαμετακόμιση, καθιστώντας το Κρεμλίνο έναν από τους μεγαλύτερους φορολογούμενους στην Ουκρανία. Μόνο το 8% των εταιρειών της ΕΕ έχουν εγκαταλείψει εντελώς τη Ρωσία

-Ένας τρομερός χειμώνας περιμένει την Ουκρανία.

Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στη γερμανική κυβέρνηση, το Βερολίνο αναμένει έως και ένα εκατομμύριο Ουκρανούς πρόσφυγες.

Η χώρα έχει επίσης έλλειψη ανθρώπων. 

Ο πληθυσμός της Ρωσίας είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερος από την Ουκρανία και η οικονομία εν καιρώ πολέμου είναι 20 φορές μεγαλύτερη.

Το ΑΕΠ της Ρωσίας θα αυξηθεί περισσότερο φέτος από αυτό οποιασδήποτε χώρας της G7.

Η συζήτηση του Πούτιν για ειρήνη είναι ένα σημάδι ότι θα χαιρόταν να βάλει τέλος στη στρατιωτική σύγκρουση.

Για πολλούς διεθνείς διπλωμάτες, ο δρόμος προς την κατάπαυση του πυρός είναι ξεκάθαρος. "

Είναι προφανές πώς θα τελειώσει αυτός ο πόλεμος", είπε ένας πρώην ανώτερος δυτικός πολιτικός που ταξιδεύει συχνά στο Κίεβο



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Γάζα εν τω μεταξύ,όσα παιδιά δεν κομματιάζονται σοκ τις βόμβες ,πεθαίνουν από πείνα και δίψα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δίνουν γραμμή οι Σέρβοι στη Γερμανία... "fack, fack NATO FACK"

Σχολιο.-  Αντίστοιχα οι Πολωνοί έξω από την Ρωσική πρεσβεία στο Βερολίνο φωνάζουν "Ρωσίδα πόρνη". Φυσικά χωρίς συνοδεία αστυνομίας όπως βλέπετε αυτοί, έστω και εάν είναι έξω από θεσμικό κτήριο. Δεν είναι τίποτα Σέρβοι να τους πηγαίνουν "καρότσι" επειδή φωνάζουν ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπέρ του Πούτιν

- Δίνω περισσότερες πιθανότητες να αποβληθεί από τη διοργάνωση η Σερβία για αυτό, κατόπιν αιτήματος των Ουκρανών, παρά η Αλβανία για τους δικούς της οπαδούς και παίκτες. Ο αθλητισμός είναι πεδίο δόξης λαμπρό για τα διπλά πρότυπα εξάλλου...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΠΥΡΟΣ ΦΥΤΡΑΚΗΣ

Ο αγαπημένος μας δάσκαλος , φίλος , συνάδελφος και πολιτικός συνοδοιπόρος ολοκλήρωσε την 80χρονη διαδρομή του σήμερα το πρωί. Δικηγόρος ιδιαίτερα ευφυής , φιλοσοφημένος, με ιστορικότητα και βάθος στη σκέψη του . Οι κουβέντες του "δουλεμένες" , το επιχείρημα πάντα χαρακτηριστικής λεπτότητας, διερευνούσε και συναντούσε τα όρια του υπερασπιστικού λόγου. Με όπλο το χιούμορ, απέφευγε να προβάλει πόση δουλειά, πόση σκέψη υπήρχε πίσω απο κάθε φράση. 

Πολιτικά και κοινωνικά ώριμος από νέος, με μιά αλάνθαστη αίσθηση της συγκυρίας και των δυνατοτήτων που προσέφερε ή - το πιό συνηθισμένο - δεν προσέφερε. Ανήκε σε αυτούς τους σκληροτράχηλους νομικούς της αριστεράς που πέρασαν την επαγγελματική και πολιτική τους ζωή με συνείδηση της απειλής, της πίεσης αλλά και του δέλεαρ. Που συνειδητά έβαλαν τους εαυτούς τους "απέναντι" . Χρησιμοποίησαν το ταλέντο τους όχι για να επιδείξουν τα προσόντα τους οχι για να ωφεληθούν, αλλά για να φέρουν αποτέλεσμα για τους από κάτω, για τα θύματα της άθλιας μετεμφυλιακής και χουντικής κληρονομιάς μας , για τους δεσμώτες της πάντα παρούσας και κυριαρχούσας αμερικανοκρατίας. 

Ομως ο Σπύρος είχε και όλα αυτά που περιμένεις να δείς σε ένα ευαίσθητο και ευφυή άνθρωπο: Χιούμορ, μια ορισμένη αποστασιοποίηση από τα τρέχοντα,ιδιαίτερη αίσθηση της μουσικής και των εικαστικών, πάθη που τα χειριζόταν με κομψότητα , φοβίες και αγωνίες που μέχρι που ολοκλήρωσε την επαγγελματική του πορεία δεν τον κατέβαλαν. 

Στην περίπτωση του δεν έχει νόημα να γράψεις "καλό ταξίδι" θα σε θυμόμαστε" " συλλυπητήρια " κλπ Ο Σπύρος από χρόνια έχει γίνει και θα παραμείνει , ένα κομμάτι του τρόπου που σκεφτόμαστε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δρ Abusalama

@ShahdAbusalama · 17 Ιουνίου 2024

"Παρακαλούμε μην μειώνετε τη συνεχή εθνοκάθαρση μας σε "πρόβλημα με τον Νετανιάχου".

Η εθνοκάθαρσή μας μέσω παράνομων εποικισμων και αποικιοκρατίας αλλά και γενοκτονίας ήταν συστηματική και αδυσώπητη από την ίδρυση του Ισραήλ.

Από το 1948

Μια δίκαιη ειρήνη θα επιτευχθεί μόνο μέσω της απελευθέρωσης,της παύσης της κατοχής , δηλαδή της πτώσης του Ισραήλ. " 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πλατφόρμα του "Νέου Λαϊκού Μετώπου" στη Γαλλία περιλαμβάνει τη συνέχιση της αποστολής όπλων στη νεοναζιστική χούντα του Κιέβου και την καταγγελία της Παλαιστινιακής Αντίστασης.

Ήδη οι σοσιαλδημοκράτες, οι ευρωκομμουνιστές, οι πράσινοι και μια 5η φάλαγγα στην "Ανυπότακτη Γαλλία" θέτει ζήτημα για τον "ακραίο" Μελανσόν.

Μια νατοϊκή "αριστερά" όχι μόνο δεν θα φράξει το δρόμο στην ακροδεξιά Λεπέν, αλλά όπως πριν το ακραίο κέντρο, θα μπορούσε να γίνει χορηγός της, αφού της επιτρέπει να παρουσιάζει ένα ψεύτικο "αντισυστημικό" και "αντιπολεμικό" προφίλ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και υπέρ της Παλαιστίνης ο υπέροχος Ντόναλντ Σάδερλαντ

Σχολιο.- Βέβαια! Και τη δεκαετία του '60 ήταν και κατά του πολέμου στο Βιετνάμ, ενεργά. Μαζί με κάποιες άλλες του ενέργειες, είχε αποτέλεσμα να τον έχουν στη λίστα τους οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθώντας τον και δίνοντας αναφορά σε ανώτερους... Τρομερός Ηθοποιός, Τρομερός Άνθρωπος. Respect. R.I.P.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ύπουλη αποδιάρθρωση του ΕΣΥ συνεχίζεται μεθοδικά. Πρόσφατα το κλείσιμο ραντεβού για την εκτέλεση παραπεμπτικού για αιματολογικές -βιοχημικές εξετάσεις στην ΤΟΜΥ Κεραμεικού ήταν μια πολύ απλή διαδικασία. Αφού έπαιρνες το παραπεμπτικό από την προσωπική γιατρό ανέβαινες στο μικροβιολογικό και κανόνιζες το ραντεβού. Ξαφνικά αυτό άλλαξε και το κλείσιμο του ραντεβού παραπέμφθηκε σε 5ψήφια επί πληρωμή νούμερα των γνωστών εταιρειών τηλεφωνίας. Ταυτοχρόνως δυσκόλεψε η διαδικασία κλεισίματος ραντεβού ηλεκτρονικά. Από προχθές γίνεται το εξής: -Περιμένω τον κωδικό επιβεβαίωσης για να συνεχίσω τη διαδικασία χωρίς να έρχεται. Για παράδειγμα ο κωδικός που το σύστημα λέει ότι εστάλη επιτυχώς στο κινητό μου χθες βράδυ περίπου τέτοια ώρα, ήρθε σήμερα στις 7μμ και φυσικά δεν ίσχυε. Αυτό έγινε και προχθές και συνεχίζεται σήμερα. Κατά μια έννοια μου μένει μάλλον μόνο ο επί πληρωμή πενταψήφιος ήτο ιδιωτικό κέντρο με τη συμμετοχή του 15%.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα το μεσημέρι, οδηγούσα στην Καλιρρόης. Διπλανό αυτοκίνητο ξεμένει... Βγαίνει η κοπέλα που οδηγούσε και μου ζητάει αν μπορώ, να πιάσω το τιμόνι και εκείνη να σπρώξει... Τις λέω να κάτσει στο τιμόνι και θα την βρούμε την άκρη... επί πέντε λεπτά , προσπαθούσα να το σπρώξω στην ανηφόρα, οι υπόλοιποι "φίλοι " οδηγοί με προσπερνούσαν και με έβριζαν. Στα πέντε λεπτά , εμφανίζεται ένας άνθρωπος στην άλλη πλευρά του αυτοκίνητου , σπρώχνει και αυτός και βοηθάμε την κοπέλα να το βάλει στην άκρη. Απλώνω το χέρι να τον ευχαριστήσω, παθαίνω ένα στιγμιαίο σοκ γιατί είχε ένα χέρι ! όλοι οι υπόλοιποι που με έβριζαν προσπερνώντας με , δεν ήταν κουλοί . Βλαμμένοι ήταν Υποθέτω ότι ακόμα και αν είχε πέσει άνθρωπος , το ίδιο θα έκαναν. Τελικά δεν έχει σημασία πόσα χέρια έχεις, αν δεν σκοπεύεις να τα απλώσεις για να βοηθήσεις κάποιον. Καρδιά θέλει. Μπράβο σου αγόρι μου !



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσοι μένουμε σε τουριστικα νησιά το βλέπουμε εδώ και χρόνια ,ειμαστε ξένοι στον τόπο μας,όλα πουλιούνται και ο τουρισμός ως βιομηχανία μοιάζει με ύπουλη αποικιοκρατία ..

Έρχονται οι τουρίστες και όλα χτίζονται ,παραλίες τσιμεντοπιουνται ,σε ένα άναρχο τοπιο.χωρις πολεοδομικό σχεδιασμό ,χωρίς αγαπη για το περιβάλλον ,την γη ,την φύση

Ιδιωτικοποιημένες παραλίες, τσιμεντένια χωριά, αύξηση τιμών και υποβάθμιση του περιβάλλοντος... Η Ελλάδα θυσιάστηκε στο βωμό του μαζικού τουρισμού;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Η Εκτελεστική Διευθύντρια του Οργανισμού Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΝΑΤΟ Kerstin Huber σε συνέντευξή της στο Defence News είπε ότι:

"- το τεχνολογικό χάσμα στα επιθετικά και αμυντικά υπερηχητικά όπλα μεταξύ Ρωσίας-Κίνας και ΗΠΑ είναι τόσο μεγάλο που δεν καλύπτεται ούτε σε δύο δεκαετίες.

-Οι ΗΠΑ είναι εξαιρετικά ευάλωτες στους υπερηχητικούς πυραύλους των Ρώσων. Η αντιμετώπισή τους είναι πρακτικά αδύνατη".

Να γιατί οι Ισραηλινοί αποσύρουν τους Patriot από την αντιβαλλιστική τους ομπρέλα. Είπαν ότι στην επίθεση του Ιράν είχαν κακή επίδοση, κάτω του 30%, εναντίον υποηχητικών (!!!) πυραύλων. 

Να γιατί οι Ρώσοι έχουν διαλύσει τις στρατιωτικές και ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας με Ισκαντέρ- Κινζάλ-Ζιρκόν κλπ. Διότι τα αντιβαλλιστικά συστήματα του ΝΑΤΟ είναι ανεπαρκή και οι Ρώσοι χτυπάνε κατά βούληση.

Να γιατί οι ρωσικοί πύραυλοι έχουν εξολοθρεύσει σχεδόν όλες τις πανάκριβες συστοιχίες Πάτριοτ (1,2 δις δολάρια έκαστη), κάνοντας τον Ζελέσνι να ζητάει 24 νέες συστοιχίες σαν αφιονισμένος, ενώ η Αμερικανική κυβέρνηση προχθές απέκλεισε την περαιτέρω αποστολή τους στην Ουκρανία!

Να γιατί τα βαθιά χτυπήματα εντός της Ρωσίας αλλά και στα απελευθερωθέντα εδάφη είναι τόσο σποραδικά εν σχέσει με τον όγκο πυρός του ΝΑΤΟ. Προφανώς οι Νατοϊκοί πύραυλοι υστερούν σε ταχύτητες και οι S-400 και οι S-500 είναι πολύ καλύτεροι των Δυτικών.

Αλήθεια, γιατί δεν έχουμε δει πυραυλικά πλήγματα σε ρωσικά στρατόπεδα, διοικητικά κέντρα και χώρους συγκέντρωσης προσωπικού, όπως έχουν δεκάδες να επιδείξουν οι Ρώσοι?

Γιατί δεν έχει εξουδετερωθεί ακόμη η γέφυρα του Κερτς, ενώ είναι φουλ εντός εμβέλειας?

Το πονηρό όμως συμπέρασμα από τις φοβερές αποκαλύψεις της ανώτερης αξιωματούχου του ΝΑΤΟ είναι ότι σε έναν ενδεχόμενο πυρηνικό πόλεμο Ρωσίας-Αμερικής θα υπάρξει ηττημένη πλευρά!

Και ευτυχώς για την ανθρωπότητα! 

Η μεγάλη τεχνολογική υπεροχή των Ρώσων λειτουργεί αποτρεπτικά για καθολικό στρατηγικό πυρηνικό πόλεμο-όλεθρο.

Όταν βγαίνει ο Λαγός του αθέατου αμερικανικού κράτους Στολτενμπερκ και λέει ότι η Ουκρανία θα μπει στο ΝΑΤΟ μετά τη νίκη... μεταφράζεται: 

-ότι δεν θα μπει ποτέ,



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εμένα ,ο Κωνσταντίνος είναι φίλος ,τον ξέρω από τότε που αρχισε τον Άλλον Άνθρωπο ,κυριολεκτικσ έχει δώσει την ζωή του στους άστεγους ο άνθρωπος αυτός 

***

Λέει ο ίδιος 

"Με κάλεσαν να έρθω στη ΓΑΔΑ για να πάρω τη δικογραφία και να δούμε γιατί μας κατηγορούν. Απ’ ό,τι είδα, δεν έχει βγει κάποιος να μου κάνει μήνυση, μέχρι στιγμής είναι αυτά για την οποία με κατηγορεί η Αρχή Οικονομικού Εγκλήματος.

Δε μας κάνανε έξωση, λήγει το συμβόλαιο τέλος Ιουλίου, έχουμε βρει ήδη άλλο χώρο, συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε καθημερινά μέχρι και σήμερα. 

Εισροή χρημάτων στον Άλλο Άνθρωπο δεν υπάρχει, όχι μόνο λόγω αυτού το προβλήματος που έχει προκύψει αλλά και γιατί δεν υπάρχουν λογαριασμοί να βάλει ο κόσμος χρήματα. 

Είναι πολύ απλό.

Ο κόσμος δεν έρχεται πλέον να δώσει χρήματα έτσι. 

Δε βγαίνουμε οικονομικά. 

Έχουμε καταφέρει να μη χρωστάμε ενοίκια και νερό, χρωστάμε όμως το ρεύμα το οποίο δε μπορέσαμε να πληρώσουμε γιατί έχουν κλειδώσει οι λογαριασμοί. Η μητέρα μου ήρθε σήμερα μαζί μου γιατί την καλέσανε και εκείνη. 

Είναι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης κι αυτή» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παλαιστίνη - Γάζα

Όλοι θυμόμαστε το νοσοκομείο Al Shifa στην Γάζα, το ξανά χτίζουμε, εμείς θα καταφέρουμε να σηκωθούμε, η παγκόσμια Συνείδηση δεν νομίζω να καταφέρει να ανακάμψει !!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σατανιστές στην εξουσία στις ΗΠΑ….. Η Λέσχη «Bohemian Grove»!

21/06/2024

Σατανιστές στην εξουσία στις ΗΠΑ: Η αποκάλυψη κυκλοφόρησε πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, αλλά κανείς δεν την πίστευε. Θα σας υπενθυμίσουμε τα γεγονότα

Οι λέξεις «Bohemian Grove» βρόντηξαν σε όλο τον κόσμο το 2000, όταν οι δημοσιογράφοι εισχώρησαν στο μυστικό σημείο διακοπών των πιο ισχυρών ανθρώπων στον κόσμο: Αμερικανών προέδρων, υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων και ολιγάρχες ιδιοκτητών επιχειρήσεων. Μεταξύ των ανθρώπων, η «καλοκαιρινή κατασκήνωση» για την ελίτ έχει αποκτήσει κακή φήμη. Και αυτό όχι αναίτια. Πλάνα που διέρρευσαν στο διαδίκτυο έδειχναν ανθρώπους, μεταξύ των οποίων ο Τζορτζ Μπους και ο Ρόναλντ Ρίγκαν, να εκτελούν σατανικές τελετουργίες και ακόμη και θυσίες.

Το 2000, οι δημοσιογράφοι Alex Johnson και Mike Hanson χρησιμοποίησαν πλαστά έγγραφα για να μπουν στο πιο κλειστό μέρος της Καλιφόρνια. Αυτό που μπόρεσαν να κινηματογραφήσουν οι λάτρεις μπορεί να σοκάρει τους απλούς ανθρώπους.

Για περισσότερα από εκατό χρόνια, πραγματοποιούνται ετήσιες συναντήσεις παικτών της «μεγάλης πολιτικής» στο Camp  με δέντρα από κόκκινα ξύλα. Η Λέσχη είναι ανοιχτή μόνο σε άνδρες και περιλαμβάνει προέδρους, πλούσιους επιχειρηματίες, διεθνείς παίκτες ισχύος και μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης. Κάθε είδους φήμες κυκλοφορούν για το Bohemian Grove εδώ και πολύ καιρό, και κάποιοι πιστεύουν ότι είναι το μέρος όπου συγκεντρώνονται μέλη της μυστικής παγκόσμιας κυβέρνησης – όχι μόνο για να επιδοθούν σε αμφίβολη διασκέδαση, αλλά και για να αποφασίσουν τη μοίρα της ανθρωπότητας.

Η τελευταία φορά που συζητήθηκε πιο έντονα για το άλσος ήταν τη δεκαετία του 2000, όταν πλάνα από μια άγρια τελετουργία θυσίας εμφανίστηκαν στις εφημερίδες. Όπως αποδείχθηκε αργότερα, δεν θυσιάστηκε ένας ζωντανός, αλλά ένα ζώο. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι άνθρωποι ήταν ακόμα σοκαρισμένοι με αυτό που είδαν. Κανείς δεν πίστευε ότι Αμερικανοί πρόεδροι και διπλωμάτες συμμετείχαν σοβαρά σε σατανικές τελετουργίες και οργάνωναν παραστάσεις με άνδρες ντυμένους γυναίκες… Ωστόσο, αργότερα η έγκυρη εφημερίδα New York Times βγήκε με αποκάλυψη, υποστηρίζοντας ότι μεταξύ των μελών του κλαμπ ήταν και οι ονόματα διάσημων όπως ο Henry Kissinger, ο Richard Nixon, ο Ronald Reagan, ο Charles Schwab,.

Σήμερα, όπως φαίνεται, κανείς δεν σκοπεύει να αποκαλύψει τις σκοτεινές συναλλαγές των Αμερικανών.

Ωστόσο, οι εφημερίδες έχουν γράψει περισσότερες από μία φορές ότι οι ιδέες για το Bohemian Club είναι εικασίες ανθρώπων που είδαν κατά λάθος δημιουργικά πλάνα. Λένε ότι αυτό είναι πράγματι ένας τόπος συγκέντρωσης για διεθνείς «μεγιστάνες εξουσίας», αλλά δεν παίρνουν καμία σημαντική απόφαση εκεί. Ο Τζορτζ Μπους και ο Ρόναλντ Ρίγκαν θα εκπλαγούν αν το μάθαιναν αυτό… Ή μήπως αυτό είναι απλώς μια δικαιολογία για να μην γίνει φανερό το μυστικό; (tsargradtv 21/6/24)

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά …

Στις ΗΠΑ όπου το 1966 ιδρύθηκε η πρώτη στον κόσμο Εκκλησία του Σατανά.. πάντα πρωτοπορία…

και νταραβερίστηκε με τον X.. το σχεδιαστή του μετάνθρωπου..

(Η τεχνολογία Neuralink, που αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς του Elon Musk, συνεχίζει να αναπτύσσεται. Το πρώτο εμφύτευμα εμφυτεύτηκε στον ανθρώπινο εγκέφαλο τον Ιανουάριο του 2024 και τις προάλλες ο φιλόδοξος δισεκατομμυριούχος προέβλεψε επίσης τη σταδιακή εξαφάνιση των smartphone. Η ενότητα “Αντίδραση” προσπάθησε να καταλάβει αν οι άνθρωποι θα παραμείνουν άνθρωποι εάν τα έργα του Μασκ ζωντανέψουν).

Υπάρχει σατανισμός για πλέμπα και άλλος για ελίτ ..

Όταν ανοίγει μια μεγάλη πόρτα αγναντεύεις το έρεβος…..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Αυστρία, Ιταλία, Ολλανδία , Ισπανία και Αγγλία ζήτησαν από τους πρέσβεις τους να εγκαταλείψουν άμεσα το Λίβανο.  ..

21/06/2024

Σύμφωνα με πολλές διπλωματικές πηγές η Γερμανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Αυστρία, η Ιταλία η Ολλανδία η Ισπανία και η Μεγάλη Βρετανία ζήτησαν από τους πρέσβεις τους να εγκαταλείψουν άμεσα το Λίβανο.Tα Υπουργεία Εξωτερικών αυτών των χωρών ζήτησαν από τους πρέσβεις τους να φύγουν από Λίβανο. Ο Καναδάς ετοιμάζει σχέδια για την απομάκρυνση 45.000 Καναδών πολιτών από τον Λίβανο σε περίπτωση πλήρους πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ λέει η Haaretz. Το Κουβέιτ επίσης έδωσε οδηγία στους πολίτες του να φύγουν άμεσα από το λιβανέζικο έδαφος.

Φαίνεται ότι επίκειται μετωπική πλέον σύγκρουση Λιβάνου δηλ. Χεζμπολάχ και Ισραήλ.. όλα τα σενάρια πιθανά, Πάμε για επέκταση πολέμου διεύρυνση μετώπου και κλιμάκωση.

όλα αυτά μετά το καμπανάκι Νασράλα σε κυπριακή κυβέρνηση που σημαίνει μπαίνουμε στην τελική ευθεία



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Αρμενία αναγνώρισε το Παλαιστινιακό κράτος!

21/06/2024

Η Αρμενία αναγνώρισε το Παλαιστινιακό κράτος! αναφέρει τώρα το συριακό alwatan και Παλαιστινιακά μέσα. Έτσι κάνουν τα κράτη με ιστορία και πολιτισμό που θέλουν να παραμείνουν κράτη ανεξάρτητα.. Η Αρμενία γνώρισε το σιωνιστικό μένος πρόσφατα αφού το Ισραήλ ήταν ο κύριος προμηθευτής εξοπλιστικών συστημάτων σε Azerbaïdjan/Αζέρους για να πάρουν το ιστορικό της λίκνο το Αρτσάχ/Ναγκόρνο Καραμπάχ.

”Η Αρμενία ως υποστήριξη στη λύση 2 κρατών στην ισραηλινοπαλιστινιακή διαμάχη παίρνει την απόφαση ν΄αναγνωρίσει το ανεξάρτητο κράτος της Παλαιστίνης” λέει ο Υφυπουργός Εξωτερικών Αρμενίας..

Η Αρμενία αναγνώρισε το Παλαιστινιακό κράτος ως ένα ανεξάρτητο κράτος . Αυτή η εξέλιξη επέρχεται μετά από το κύμα αναγνώρισης του Παλαιστινιακού κράτους από ευρωπαϊκές χώρες τελευταία όπως Ιρλανδία Ισπανία Νορβηγία κ.α

«Η Αρμενία αναγνωρίζει το κράτος της Παλαιστίνης» αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών της Αρμενίας

Υπάρχει μια μεγάλη αρμενική κοινότητα στην Ιερουσαλήμ που βρίσκεται συνεχώς σε συγκρούσεις με Ισραηλινούς εποίκους που επιχειρούν να την εκτοπίσουν. Και η Ορθοδοξία όχι απλά διώκεται αλλά ματώνει στην Ιερουσαλήμ (όπως στον Άγ Πορφύριο Γάζας που είχε 33 νεκρούς από ισραηλινούς βομβαρδισμούς ή τον Άγιο Φιλούμενο που οι μεν τον κατέσφαξαν με τσεκουριές οι δε λογοκρίνουν ως σήμερα τα συγκλονιστικά θαύματα του) αλλά … τα περάσματα είναι πιασμένα μετά την δραματική ανατροπή του Ειρηναίου

Οι Αρμένιοι παραμένουν χριστιανοί.. δεν προσχώρησαν στον ανίερο συγκρητισμό του χριστιανο-σιωνισμού.. Είναι το πρώτο χριστιανικό κράτος στον κόσμο.

Έζησαν γενοκτονία και δεν συναινούν σε άλλες γενοκτονίες όπως σ’αυτή του Παλαιστινιακού λαού..

Το Ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι κάλεσε τον πρέσβη της Αρμενίας για «αυστηρή επίπληξη» μετά την ανακοίνωση της χώρας ότι θα αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρακολουθήστε LIVE τη συναυλία «Rock For Palestine» με τον Roger Waters στο Λονδίνο. BINTEO

21/06/2024

Παρακολουθήστε σήμερα LIVE στις 21:30μμ εδώ τη συναυλία «Rock For Palestine» με τον Roger Waters στο Λονδίνο.

Μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη πρόκειται να διεξαχθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου στο Λονδίνο, με τη συμμετοχή των θρύλων Roger Waters και Yusuf Islam (γνωστού και ως Cat Stevens), όπως και του ράπερ Lowkey και άλλων καλεσμένων.

Η συναυλία, με την ονομασία «Rock For Palestine», διοργανώνεται με τη συνεργασία του ανεξάρτητου μέσου Double Down News, το οποίο θα προσφέρει και δωρεάν ζωντανή μετάδοση της συναυλίας μέσω YouTube, ώστε να μπορέσει να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε επιθυμεί σε ολόκληρο τον πλανήτη. Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής Παιδιών Παλαιστίνης (Palestine Children’s Relief Fund), που προσφέρει ιατρική περίθαλψη σε τραυματισμένα και άρρωστα Παλαιστίνια παιδιά.

Οι διοργανωτές σημειώνουν τα εξής:

«Ζούμε σε μια στιγμή κοινωνικού και πολιτικού αναβρασμού — ενός που με κάποιον τρόπο συστοίχισε τις καρδιές των φοιτητών της Gen Z στις πιο διάσημες πανεπιστημιουπόλεις του κόσμου, τους επαναστάτες ονειροπόλους των 60s, και τους ωκεανούς ψυχών στους δρόμους, όλοι τους να υψώνουν ανάστημα υπέρ της Παλαιστίνης στη στιγμή της μεγαλύτερης ανάγκης της.

Η συναυλία αυτή συγκεντρώνει θρυλικούς καλλιτέχνες που έχουν υφάνει μηνύματα ειρήνης, δικαιοσύνης και αφύπνισης στο ύφασμα της μουσικής τους, για να αποτίσουν φόρο τιμής σε αυτό το τρομερό πνεύμα.

Ελάτε μαζί μας σε μια συνάντηση όπου η ακλόνητη αφοσίωση του Roger Waters και η διαχρονική φωνή του Yusuf Cat Stevens συναντιούνται σε μια βραδιά τραγουδιών και κοινών ιδεών για την ειρήνη. Αυτή η εκδήλωση θα είναι ένας χώρος προβληματισμού, ενότητας και έμπνευσης, καθώς θα ζητάμε συλλογικά τον τερματισμό της γενοκτονίας στην Παλαιστίνη και θα οραματιζόμαστε έναν πιο δίκαιο και ελπιδοφόρο κόσμο. Αφήστε τη μουσική και τις συζητήσεις να αναπτερώσουν το πνεύμα σας και να ενισχύσουν την κοινή μας δέσμευση για ένα καλύτερο μέλλον.

Roger Waters: Ο εμβληματικός μουσικός τιτάνας και ακλόνητος υποστηρικτής της κοινωνικής δικαιοσύνης ανεβαίνει στη σκηνή. Γίνετε μάρτυρες της αμείλικτης αφοσίωσής του στην ειρήνη από πρώτο χέρι και ζήστε τη διάσημη μουσική του να μετατρέπεται σε ένα ισχυρό κάλεσμα για δικαιοσύνη και ειρήνη.

Yusuf Cat Stevens: Ο Yusuf υπήρξε μια διαχρονική φωνή για γενιές. Τα εμβληματικά τραγούδια του, πλούσια σε μηνύματα συμπόνιας και κατανόησης, έχουν αντηχήσει εδώ και δεκαετίες, προωθώντας την ειρήνη και την ενότητα. Πέρα από τη μουσική του, ασχολείται έντονα με το φιλανθρωπικό έργο και δεσμεύεται να κάνει τον κόσμο καλύτερο..

Lowkey (Opening Act): η σκληρή ραπ και η ποίησή του συνθέτει κοινωνικά σχόλια σε δυνατούς ύμνους. Αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο ότι είναι κάτι περισσότερο από ένας ταλαντούχος στιχουργός και καλλιτέχνης, αλλά όλο και περισσότερο ένας ηγέτης κινήματος».

Το streaming της συναυλίας θα ανοίξει στις 20:30 ώρα Ελλάδας, με την συναυλία να ξεκινά στις 21:30. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=qKGAPmUN6lY



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είμαστε έτοιμοι να πέσουμε υπέρ ισραηλινοναζιστικών βωμών και εστιών, παραχωρώντας την Κύπρο…! 

21/06/2024

Η καταστροφή που έρχεται και οι βαρύτατες ευθύνες Χριστοδουλίδη, Μητσοτάκη, αντιπολίτευσης

Η προειδοποίηση του Χασάν Νασράλα και της Χεζμπολάχ προς τη Λευκωσία, ούτε τυχαία είναι, ούτε ασήμαντη μπορεί να θεωρηθεί.

Δεν πολεμήσαμε κατά των Τούρκων όταν εισέβαλαν στην Κύπρο το 1974, σε μια επιχείρηση που σχεδίασε και εκτέλεσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών και ο επιφανέστερος διαχρονικά εκπρόσωπος των ισραηλινών-σιωνιστικών λόμπι στην Ουάσιγκτον, ο δήμιος της Κύπρου Χένρι Κίσινγκερ. Είμαστε όμως, κατά τα φαινόμενα, έτοιμοι να πέσουμε τώρα υπέρ ισραηλινοναζιστικών βωμών και εστιών, παραχωρώντας την Κύπρο για να επιτεθεί το Ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς εναντίον του Λιβάνου και της Χεζμπολάχ και εισπράττοντας τα αντίποινα της Χεζμπολάχ και των συμμάχων της του «Άξονα της Αντίστασης», όπως αίφνης το Ιράν και η Υεμένη.

Τα ανθρωπάκια που κυβερνάνε Κύπρο και Ελλάδα νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν όλες τις βρωμιές που τους ζητάνε Αμερικανοί και Ισραηλινοί, χωρίς να υφίστανται καμιά συνέπεια και αποσπώντας, ως αντάλλαγμα για τη μετατροπή Κύπρου και Ελλάδας σε αποικίες πέμπτης κατηγορίας, το δικαίωμα να διαχειρίζονται προς ίδιον όφελος τα ξένα κεφάλαια που διακινούνται μέσω Κύπρου ή να λεηλατούν την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Όμως η κυπριακή οικονομία στηρίζεται στον τουρισμό και τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες. Τι θα απομείνει από όλα αυτά αν πέσουν έστω και δύο ρουκέτες;

Τι θα σημάνει για την Κύπρο -και την Ελλάδα από πίσω- να μπουν σε σύγκρουση με όλο τον όγκο του αραβομουσουλμανικού κόσμου, εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, στη συμμαχία με μέρος του οποίου στηρίχτηκαν άλλωστε για να αντιμετωπίσουν στο παρελθόν την Τουρκία; Τι θα σημαίνει να αφήσουν, δέσμιοι της διαφθοράς και της υποτέλειας των ηγετών τους, το εκτός εαυτού εβραϊκό, σιωνιστικό κράτος να μας παρασύρει σε μια μείζονα περιφερειακή και πιθανώς πυρηνική σύγκρουση;

Η προειδοποίηση του Χασάν Νασράλα και της Χεζμπολάχ προς τη Λευκωσία, ούτε τυχαία είναι, ούτε ασήμαντη μπορεί να θεωρηθεί. Ο ίδιος ο Νασράλα θεωρείται μια από τις σημαντικότερες μορφές του αραβικού κόσμου, ενώ η Χεζμπολάχ, υπό την ηγεσία του, επεφύλαξε την πρώτη στρατιωτική ήττα της ιστορίας του στο κράτος του Ισραήλ κατά τον πόλεμο του Λιβάνου το 2006.

Ο Νασράλα δεν θα έκανε σε καμία περίπτωση αυτή τη δημόσια προειδοποίηση προς την Κύπρο, αν δεν είχε βάσιμες πληροφορίες για τα σχέδια των Ισραηλινών να χρησιμοποιήσουν το νησί εναντίον του Λιβάνου και βεβαίως δεν είναι πολλοί που θα πεισθούν από τα όσα ψέλλισε απαντώντας ένας τρομοκρατημένος Χριστοδουλίδης.

Απευθύνοντας την ιστορικά πρωτοφανή αυτή προειδοποίηση ο Νασράλα προσφέρει και μια ιστορική, την τελευταία ίσως, ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη, να σταματήσει μια επικίνδυνη, ακραία τυχοδιωκτική πολιτική έμπρακτης ταύτισης με το Ισραήλ, τις γενοκτονικές πολιτικές και τις ναζιστικές μεθόδους του, προτού είναι αργά και να επιστρέψει στην παραδοσιακή κυπριακή και ελλαδική πολιτική της ισορροπίας στο Μεσανατολικό.

Το θέμα είναι τεράστιο. Δεν αφορά μόνο τον πρόεδρο της Κύπρου, ούτε μόνο την Κύπρο. Αφορά επίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε Κύπρο και Ελλάδα, αφορά το σύνολο του ελληνικού λαού. Όποιος δεν αντιδράσει τώρα και αμέσως, θα φέρει βαρύτατη, ιστορική ευθύνη για ότι συμβεί.

Ελπίζει κανείς ότι η κυπριακή και η ελληνική κυβέρνηση, τα κόμματα της Κύπρου και της Ελλάδας δεν είναι απλά παραρτήματα του κράτους του Ισραήλ και των παντοδύναμων λόμπυ του. Ελπίζει κανείς ότι θα κρατήσουν τον ελληνισμό έξω από τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κύπριος αξιωματούχος για την ασφάλεια επισκέφθηκε για ώρες σήμερα τον Λίβανο…..

21/06/2024

Κύπριος αξιωματούχος για την ασφάλεια επισκέφθηκε για ώρες σήμερα τον Λίβανο..Αυτά καπάκι μετά τις δηλώσεις Νασράλα και την απολογητική Χριστοδουλίδη.. Μετά την επίθεση του Nasrallah στην Κύπρο.. Η Ευρώπη βρίσκεται σε επιφυλακή.. και οι πηγές του al hadath αποκαλύπτουν ότι οι κυπριακές μυστικές υπηρεσίες καταδιώκουν όσους συνδέονται με τη Χεζμπολάχ ως «τρομοκράτες» (λιβανέζικη al Hadath)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σκοτώνουν τα ζώα στη Σικελία λόγω καύσωνα

Η Σικελία διώχνει τους τουρίστες λόγω καύσωνα και λειψυδρίας 

Τα καταλύματα δεν έχουν νερό και το 80% των καλλιεργειών έχει χαθεί σε περιοχές του ιταλικού νησιού – με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν ότι η ζέστη αναμένεται να επιδεινωθεί 

Οι καλλιέργειες ξεραίνονται, τα ζώα στις φάρμες βρίσκονται αντιμέτωπα με άκαιρες σφαγές και τα καταλύματα χωρίς νερό απομακρύνουν τους τουρίστες στη Σικελία, καθώς ένας άγριος καύσωνας ακολουθεί εβδομάδες ξηρασίας και λειψυδρίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Times του Λονδίνου. 

Η Coldiretti, ομάδα λόμπι των ιταλών αγροτών, ισχυρίζεται ότι περίπου το 80% της σοδειάς σιταριού που καλλιεργείται γύρω από τις επαρχίες Καλτανισέτα και Εννα, στο κέντρο του ιταλικού νησιού, είχε χαθεί και η παραγωγή σανού για τα ζώα έχει πέσει κατακόρυφα. 

Μια εκπρόσωπος λέει στους Times: «Χωρίς σανό δεν υπάρχει τροφή για τα ζώα, και καθώς τα πηγάδια στεγνώνουν, δεν υπάρχει ούτε νερό για αυτά, έτσι οι αγρότες σφάζουν τα ζώα τους επειδή δεν μπορούν να τα κρατήσουν στη ζωή. Ακόμη και καλλιέργειες όπως οι ελιές, οι αμυγδαλιές και οι φραγκοσυκιές, που δεν χρειάζονται πολύ νερό, υποφέρουν. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει βρέξει για μήνες». 

Καθώς τα καλοκαίρια γίνονται ολοένα και πιο ζεστά σε ολόκληρη την Ευρώπη λόγω της κλιματικής αλλαγής, η Σικελία έρχεται στο προσκήνιο, σημειώνοντας την υψηλότερη καταγεγραμμένη θερμοκρασία στην Ευρώπη – 48,8 βαθμούς Κελσίου το 2021. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΠΥΡΟΣ ΦΥΤΡΑΚΗΣ! Πέθανε ο ποινικολόγος και υπερασπιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων...

21/6/2024    -    19.21

Έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος και ποινικολόγος Σπύρος Φυτράκης, αναγνωρισμένος για την προσήλωσή του στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των αξιών.

Ασχολήθηκε με πολλές σημαντικές υποθέσεις, ειδικευόταν κυρίως στην ποινική υπεράσπιση και ήταν γνωστός για την υποστήριξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ είχε κερδίσει τον σεβασμό στις αγορεύσεις του από το δικαστικό σώμα.

Από το 1965 που ξεκίνησε την πορεία του στο δικαστικό χώρο, ο Σπύρος Φυτράκης είχε αναλάβει την υπεράσπιση γνωστών προσωπικοτήτων και είχε συμμετάσχει σε σημαντικές δικαστικές υποθέσεις.

Πριν από τη χούντα, ο Σπύρος Φυτράκης ήταν ενεργός πολιτικά ως γραμματέας των Λαμπράκηδων Κρήτης και Νήσων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο βιασμός ενός 13χρονου κοριτσιού "κινδυνολογία"!

21/6/2024       17.53

Παρακολουθήστε την βουλευτή Jaypal (D) και την Joy Reid να... καγχάζουν και να αποκαλούν τον βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού "κινδυνολογία".

Ποιο μέρος σχετικά με τον βιασμό μιας ανήλικης είναι "τρομολαγνεία" και αστείο?

Η Πραμίλα Τζαγιαπάλ είναι Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών

Η Joy-Ann M. Lomena-Reid είναι Αμερικανίδα δημοσιογράφος και τηλεοπτική παρουσιάστρια. Είναι εθνική ανταποκρίτρια για το MSNBC.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ! ΣΚΟΤΩΣΕ την 73χρονη σύζυγό του (με 12 μαχαιριές) και προσπάθησε να αυτοκτονήσει...

Ήταν του ψυχιατρείου, δεν έπαιρνε τα φάρμακα…

21/6/2024     -    16.18

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη νέα γυναικοκτονία στη χώρα μας, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη με θύμα μία 73χρονη.

Ο 81χρονος σύζυγός της την σκότωσε το πρωί της Παρασκευής (21/6) και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό, η γυναίκα φέρει 12 τραύματα στον λαιμό και στον θώρακα. Μάλιστα, το φονικό όπλο ήταν μαχαίρι και όχι κατσαβίδι όπως είχε αναφερθεί αρχικά.

Ο δράστης πρόσφατα είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για βίαιο επεισόδιο κατά του εγγονού του

Ως αιτία θανάτου αναφέρονται «οι τρώσεις όλων των αγγείων, εσωτερικών οργάνων με εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία».

Το θύμα βρέθηκε στην κουζίνα πεσμένο μέσα σε μία λίμνη αίματος και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Δίπλα στο μαχαίρι εντοπίστηκε και ένα ακονιστήρι, το οποίο ο 81χρονος εικάζεται ότι χρησιμοποίησε για να ακονίσει το μαχαίρι πριν δολοφονήσει τη σύζυγό του.

Ο δράστης του άγριου εγκλήματος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς μετά την αποτρόπαια πράξη του ήπιε χλωρίνη, προσπαθώντας να αυτοκτονήσει.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται κλιμάκιο της ασφαλείας προκειμένου όταν το επιτρέψουν οι γιατροί να του πάρουν κατάθεση.

Φώναζε «σκότωσα την γυναίκα μου»

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από γείτονες στην περιοχή της οδού Πλωτινουπόλεως, όταν άκουσαν τον δράστη να φωνάζει από το μπαλκόνι «σκότωσα την γυναίκα μου».

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, βρήκε την 73χρονη γυναίκα νεκρή και τον 81χρονο άνδρα σε άσχημη κατάσταση. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τους περίοικους, υπήρχαν συνεχώς καυγάδες μεταξύ του ηλικιωμένου ζευγαριού, αλλά κανείς δεν περίμενε ο 81χρονος να βάψει τα χέρια του με αίμα.

Ο 81χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πρόσφατα είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές, καθώς η σύζυγός του και η κόρη του είχαν ζητήσει την ψυχιατρική του εξέταση για βίαιο επεισόδιο κατά του εγγονού του.

Επίσης, πριν λίγες μέρες το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε έντονο φραστικό επεισόδιο καθώς ο 81χρονος αρνούνταν να λάβει την φαρμακευτική του αγωγή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αυτοκτονία της Ευρώπης: 14ο πακέτο κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας!

21/6/2024    -    14.44

Όλο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της "σωστής πλευράς της ιστορίας", μαζί κι υπάκουα το δουλικό εγχώριο που αγωνίζεται εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού-, «μούγκα στη στρούγκα» στη διάρκεια του καρναβαλιού που ψευδεπίγραφα βαπτίζουν «ευρωεκλογές», για τις χθεσινές αποφάσεις του διορισμένου Διευθυντηρίου.

Ο θείος Σαμ πανικόβλητος βλέπει να πέφτουν οι πωλήσεις και να μειώνονται τα υπερκέρδη από την πώληση υγροποιημένου αερίου  LNG των ΗΠΑ στην Ευρώπη.

Έτσι, καταφθάνει το Αμερικάνικο όπλο: η ΕΕ ενέκρινε το 14ο πακέτο κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας, το οποίο θα περιλαμβάνει περιορισμούς στις προμήθειες ρωσικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη!

Η δεξιά (όχι πως έχουμε διαφοροποιήσεις από την ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά), η Ολλανδή υπουργός Εξωτερικών Hanke Bruins Slot, που μόλις ηττήθηκε το κόμμα της στο καρναβάλι των "ευρωεκλογών" δήλωσε ότι η πρόσβαση στα ευρωπαϊκά λιμάνια για δεξαμενόπλοια με πετρέλαιο από τη Ρωσική Ομοσπονδία θα είναι περιορισμένη.

Ένα νέο πακέτο (14ο) αντιρωσικών κυρώσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα διασώσει τα υπερκέρδη των ΗΠΑ και θα επιτρέψει στη Σουηδία και τη Φινλανδία να ακυρώσουν τις υπάρχουσες συμβάσεις για την προμήθεια υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) από τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Είναι ο δρόμος προς την αυτοκτονία της Ευρώπης, ή ο δρόμος προς τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο!

Τον περασμένο μήνα η Ρωσία έγινε για άλλη μια φορά ο κορυφαίος προμηθευτής φυσικού αερίου της Ευρώπης, ξεπερνώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο χρόνια, μετά τις κυρώσεις που επέβαλε η ΕΕ στη Μόσχα για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι "Financial Times", γνωστό αμερικανοσιωνιστικό ΜΜΕ, μας ενημερώνει για τα αδιάψευστα στοιχεία της "Independent Commodity Intelligence Service - ICIS", ενός δυτικού οργανισμού με έδρα το Λονδίνο και εταίρους πάνω από 600 εταιρείες από 48 χώρες σ' όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων οι πολυεθνικοί κολοσοί, όπως: European Chemical Industry Council, European Chemical Transport Association, European Federation of Chemical Distributors, International Methanol Producers and Consumers Association, PETROCHEMICALS EUROPE: The Voice of the European Petrochemical Industry κ.α.π.

Σύμφωνα με στοιχεία της ICIS, τον Μάιο το LNG από τις ΗΠΑ αντιπροσώπευε μόνο το 14% της προσφοράς, ενώ οι αποστολές ρωσικού φυσικού αερίου αντιπροσώπευαν το 15% της συνολικής προσφοράς στην ΕΕ.

Το αμερικάνικο LNG "έπιασε" το χαμηλότερο επίπεδο από τον Αύγουστο του 2022. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters (αμερικανοσιωνιστικό κι όχι κομουνιστικό), οι εξαγωγές της Ρωσικής Gazprom τον Μάιο αυξήθηκαν κατά 7,3% σε σύγκριση με τον Απρίλιο και κατά 39% σε ετήσια βάση...

Έτσι, οι Αμερικανοί ζήτησαν από την αποικία τους να στηρίξει τα αμερικανικά συμφέροντα και να γράψουν στ' αχαμνά τους τους λαούς, την ακρίβεια, την εξαθλίωση, τον πόλεμο που ετοιμάζουν...

Υ.Γ. Κι αν προσθέσουμε στα Ρωσικά κέρδη το πετρέλαιο, αέριο που μεταφορτώνουν οι δικοί μας "εφοπλιστές" κι εκείνο που βαπτίζουν Τουρκικό, Ινδικό και πάει λέγοντας... σε λίγο θα δούμε τον ιμπεριαλιστή Πούτιν να γονατίζει μπροστά στους Κούλη, Κασσελάκη, Ανδρουλάκη και γιατί όχι και στον Κουτσούμπα, που κι αυτός είναι στην πρώτη γραμμή του ¨εθνικού" αγώνα εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τάκερ Κάρλσον: «Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει αλλάξει μετά τα εμβόλια mRNA – Οι άνθρωποι δείχνουν διαφορετικοί»

«Η γονιδιακή θεραπεία έχει επηρεάσει τον εγκέφαλο»

21.06.2024 | 16:43

«Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει αλλάξει μετά τα εμβόλια για τον COVID».

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων,  ο διάσημος παρουσιαστής και δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον στην εκπομπή του στο X, όπου φιλοξενούσε τον Σκοτσέζο συγγραφέα και παραγωγό ντοκιμαντέρ Νιλ Όλιβερ.

Όπως ανέφερε ο Καρλσον  λόγω της τροποποιητικής γονιδιακής θεραπείας mRNA,  «Οι άνθρωποι φαίνονται πολύ πιο συμβιβασμένοι με την πραγματικότητα. Αλλά και ταυτόχρονα δείχνουν σαν να είναι “ραγισμένοι”….», είπε ο Καρλσον για να συνεχίσει:

«Εάν έχετε ένα φάρμακο που θα μπορούσε δυνητικά να αλλάξει το DNA των ανθρώπων και νομίζω ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί, γιατί να μην βλέπετε αλλαγές στη συμπεριφορά».

«Αυτό είναι απολύτως στο σημείο με πρόσφατες μελέτες που δείχνουν τη βλαβερή επίδραση των εμβολιασμών  στο μυαλό» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Νιλ Όλιβερ

«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στη σύγχρονη ιστορία».