Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Σαββατο 22 Ιουνιου 2024


Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Φυτράκης στα 81 του, που τίμησε την δικηγορία όσο κανείς άλλος.

Ένας συνάδελφος που αφιέρωσε όλη τη δράση του στην υπεράσπιση των "κακών παιδιών", δηλαδή των αγωνιστών της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του αναρχικού χώρου. 

Ασφαλώς οι παραπάνω χώροι τον τελευταίο καιρό έχουν σουργελοποιηθεί χειρότερα από κάθε άλλο χώρο, με τη woke ιδεολογία και τον δικαιωματισμό... όμως κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει με αυτό που έλεγαν από παλιά, δηλαδή ότι με εκλογές και κοινοβούλια τίποτα δεν γίνεται, το παν είναι το κίνημα στους δρόμους. Βέβαια... ούτε χωρίς εκλογές και κοινοβούλια γίνεται, λέω εγώ αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα. 

Επιστρέφοντας στον Σπύρο Φυτράκη... όχι μόνο αφιέρωσε όλη τη δράση του εκεί που προανέφερα αλλά το έκανε με τέτοια αξιοπρέπεια και ποιότητα ώστε έγινε τελικά ένας ζωντανός μύθος και σεβαστός και από τους αντιπάλους του.

Αγωνιστής της Αριστεράς από παλιά, παλιός Λαμπράκης, γραμματέας των Λαμπράκηδων στη Κρήτη, δεν ταυτίστηκε κομματικά με οποιοδήποτε σχήμα και προτιμούσε να "μιλάει" μέσω της δουλειάς του. Ήταν και υπεράνω χρημάτων, όπως λένε όλοι όσοι τον γνώρισαν. Εγώ δεν είχα την τιμή και την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά. 

Σε κάποια φάση συζητήθηκε το όνομά του για υποψηφιότητα προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αλλά τελικά αυτό δεν υλοποιήθηκε. Καλύτερα ίσως. 

Αν υπάρχει ένας αναντικατάστατος μεγάλος που έφυγε, είναι αυτός. Να μην αδικήσω ωστόσο κάποιες λίγες και κάποιους λίγους (όχι μόνο δικηγόρους) που προσπαθούν να βαδίσουν στα χνάρια του... δεν είναι πολλές και πολλοί αλλά υπάρχουν.

Σχολιο.- Εκτός από τεράστιος δικηγόρος, ήταν και τεράστιος άνθρωπος...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα έχετε όλοι δει μοναχικά δέντρα σε κάμπους και φαλακρά βουνά. 

Πλατάνια,Οξιές, Γκορτσιές, Βελανιδιές και άλλα.

Είναι δέντρα προστατευόμενα, διότι χρησιμεύουν για τον μεσημεριανό ύπνο ( στάλισμα) κατά τους θερινός μήνες.

Τα δέντρα αυτά προστατεύονταν και με μεταφυσικές δοξασίες για τιμωρία αυτών που θα τα πείραζαν.

Γι ' αυτό λέγονταν " στοιχειωμενα" και " θεριακομμένα". Όποιος τολμούσε να τα πειράξει, κατά την προφορική παράδοση, τιμωρούνταν με υπερφυσικούς τρόπους.

Αρρώστιες, ατυχήματα θάνατοι στην οικογένεια του κ.λπ. 

Αυτές οι δοξασίες λειτουργούσαν αποτρεπτικά ως προς την καταστροφή τους. 

Να, λοιπόν, ακόμα ένα παράδειγμα προστασίας της φύσης στις προβιομηχανικές κοινωνίες- κοινότητες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείς !

Γιατί οι τράπεζες πιέζουν τους πελάτες τους να εγκαταλείψουν τις πληρωμές σε μετρητά και να κάνουν ψηφιακές πληρωμές;

ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ;

Γιατί οι ψηφιακές πληρωμές γίνονται όλο και πιο εύκολες;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ!

Γιατί να πληρώσεις παντού με μετρητά και όχι με χρεωστική κάρτα;

Ας πάρουμε το εξής παράδειγμα: στην οικονομία κυκλοφορεί χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

- Έχω ένα χαρτονόμισμα 50 ευρώ στην τσέπη μου, το φέρνω στο εστιατόριο και πληρώνω το δείπνο μου.

- Ο ιδιοκτήτης εστιατορίου χρησιμοποιεί τα ίδια 50 ευρώ για να πληρώσει το λογαριασμό για το πλυντήριο αυτοκινήτων του.

- Ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου αυτοκινήτων πληρώνει για κούρεμα στον κομμωτή του.

- Αυτά τα 50 ευρώ χρησιμοποιεί η κομμώτρια για να ψωνίσει στην αγορά.

Μετά από απεριόριστο αριθμό πληρωμών, το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ παραμένει χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, γέμισε το κύκλωμα για το οποίο σχεδιάστηκε, κάλυψε τη λειτουργία του για όλους όσους το χρησιμοποίησαν ως μέσο πληρωμής.

Η τράπεζα δεν παρενέβη, οπότε δεν κέρδισε τίποτα από αυτές τις συναλλαγές.

Λοιπόν, τι κι αν;

- Αν πάω σε εστιατόριο και πληρώσω ψηφιακά με χρεωστική κάρτα, τι θα γίνει;

- Το κόστος της ψηφιακής πληρωμής που χρεώνει ο ιδιοκτήτης εστιατορίου, συμπεριλαμβανομένων των ποσοστιαίων τελών συναλλαγής, είναι 2,5%, δηλαδή 1,25 ευρώ για κάθε επόμενη συναλλαγή πληρωμής.

(ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1,25€).

- η ίδια τιμή ισχύει όταν ο ιδιοκτήτης εστιατορίου πληρώνει τον ψηφιακό λογαριασμό του στο σταθμό πλυντηρίου αυτοκινήτων,

- η ίδια τιμή ισχύει όταν ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου πληρώνει τον κομμωτή,

- αυτή η επιχείρηση επαναλαμβάνεται διαδοχικά για επόμενες πληρωμές κ.λπ.

Έτσι, μετά τις πρώτες 36 συναλλαγές, τα 50€ έπεσαν στα 5€ και τα υπόλοιπα 45€ έγιναν ιδιοκτησία των τραπεζών...

Επιπλέον, το κόστος μιας χρεωστικής κάρτας αυξάνεται κατά μέσο όρο στα 2,25 ευρώ τον μήνα, οπότε 50 ευρώ μετά από ένα μήνα αποταμίευσης είναι μόνο 47,75.

Τώρα σκεφτείτε δισεκατομμύρια ανθρώπους και δισεκατομμύρια συναλλαγές.

Οι τράπεζες είναι το καλύτερο παράδειγμα για το πώς μπορείς να βγάλεις χρήματα από το τίποτα!

Την ίδια στιγμή προκαλούν τεράστιες ζημιές, αποστραγγίζουν χρήματα από την κυκλοφορία και προάγουν τον πληθωρισμό.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο εκφυλισμός της αριστεράς ξεκίνησε απο το μάη του 69 που σαν σήμερα, έχει πρότυπο η νεότερη αριστερά που κάνει γενέθλια αφιερώματα για τον δηλωμένο παιδεραστή Ζαν Πολ Σαρτρ που προσπάθησε με πολλούς τόνους μελάνι, μαζί με την κοινωνική συζυγό του Σιμόν ντε Μποβουάρ (που είχε επίσης σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη θετή της κόρη) και τα μεγάλα ΜΜΕ της εποχής να αποποινηκοποιήσουν την παιδεραστία.

Αυτό στηρίζεται πάνω σε έναν σχέδιο (που θα πούμε άλλη φορά), απ τις ίδιες δυνάμεις που ξαναπαίρνουν σήμερα κεφάλι. Τα ίδια ΜΜΕ με τότε, που προβάλουν την προπαγάνδα της Woke ατζέντας το έκαναν και μάλιστα με πιο χυδαίο τρόπο αφού αποκαλούσαν τις μητέρες των βιασμένων παιδιών φασίστριες!

Παρακάτω ένα άρθρο της Liberation που προωθούσε την παιδεραστία, μάλιστα με την εξής φωτογραφία... Και την γνωστή σήμερα λεζάντα "η αγάπη δεν πρέπει να διώκεται"


Όταν την δεκαετία ’70, οι μεγαλύτερες Γαλλικές εφημερίδες ζητούσαν να αποποινικοποιηθεί η παιδεραστία μαζί με την αφρόκρεμα της γαλλικής (και συνεπώς παγκόσμιας) διανόησης!

3/11/2022

Φανταστείτε σήμερα οι μεγαλύτερες εφημερίδες της Ελλάδας να ζητούσαν υπογραφές απο τις μητέρες κακοποιημένων παιδιών για να αθωωθούν οι παιδεραστές και αυτό να το στήριζαν τα μεγαλύτερα ονόματα της πολιτικής και καλλιτεχνικής διανόησης της χώρας αλλα και σχεδόν το σύνολο της αριστεράς. Κάτι τέτοιο συνέβη στην Γαλλία την δεκαετία του 70…

Το γεγονός του θορύβου που κάνουν τα Μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με αφορμή τα περιστατικά σεξουαλικών σχέσεων μεσηλίκων με παιδιά θυμίζει σε όσους έχουν μνήμη ότι σε παλαιότερες γενιές τα ΜΜΕ δημοσίευαν εντελώς διαφορετικές απόψεις από τις μεγαλύτερες πνευματικές προσωπικότητες της εποχής.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως προωθούσαν την παιδεραστία, γιατί ακριβώς αυτό έκαναν, ζητώντας την πλήρη αποποινικοποίηση της παιδεραστίας, ακόμα και για περιστατικά παιδιών 6 ετών! Αυτό μάλιστα το έκαναν οι μεγαλύτερες Γαλλικές εφημερίδες με την υποστήριξη της αριστερής διανόησης.

Το φύλλο της Le Monde της 26ης Ιανουαρίου 1977 φιλοξενούσε ανοιχτή επιστολή, που με αφορμή την επικείμενη δίκη τριών ανδρών με κατηγορίες για σεξουαλικές σχέσεις με άτομα 12 και 13 ετών αγόρια και κορίτσια, έπαιρνε ανοιχτά τη θέση ότι κινδυνεύουν να καταδικαστούν απο το φασιστικό κράτος σε μακροχρόνια φυλάκιση, είτε για ενθάρρυνση και λήψη φωτογραφιών (παιδική πορνογραφία) είτε με τα σεξουαλικά τους παιχνίδια. Πιστεύουμε ότι υπάρχει ασυμφωνία του χαρακτηρισμού ως «έγκλημα» που χρησιμεύει στη νομιμοποίηση μιας τέτοιας σκληρότητας και των ίδιων των γεγονότων… κατά μείζονα λόγω μεταξύ του απαρχαιωμένου νόμου και της πραγματικότητας της καθημερινής ζωής σε μια προοδευτική κοινωνία που τείνει να γνωρίζει τη σεξουαλικότητα παιδιών και εφήβων.

Η επιστολή έφερε την υπογραφή 69 ατόμων που συγκαταλέγονταν στην αφρόκρεμα της γαλλικής (και συνεπώς παγκόσμιας) διανόησης, πολιτικής και καλιτεχνικής, όπως Louis Aragon, Roland Barthes, Simone de Beauvoir, Bernard Kouchner, Jack Lang, Jean-François Lyotard, Jean-Paul Sartre…

Το ίδιο συνέβη και με επιστολή υποστήριξης κατηγορούμενου για παιδεραστία που δημοσιεύτηκε στην Libération το Μάρτιο του 1979, υπογεγραμμένη από 63 προσωπικότητες (Pascal Bruckner, Georges Moustaki, Christiane Rochefort και άλλοι…), που δήλωναν ότι Αυτό στο οποίο στοχεύει η ηθική τάξη είναι η διατήρηση της υποταγής των ανήλικων παιδιών στην ενήλικη δύναμη… Η Libération καλούσε τους αναγνώστες, ιδιαίτερα τις φαινομενικά απρόθυμες μητέρες, να υπογράψουν το ακόλουθο κείμενο: «Η αγάπη των παιδιών μου, είναι και η αγάπη για το σώμα τους. Η εθελοντική επιθυμία και τα σεξουαλικά παιχνίδια έχουν τη θέση τους στη σχέση μεταξύ παιδιών και ενηλίκων. Αυτό μαρτυρούσε ο Gérard R. που έζησε με κοριτσάκια ηλικίας 6 έως 12 ετών των οποίων η συναίνεση σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των γονιών τους, μαρτυρούσε την ευτυχία που βρήκαν μαζί του…»

Κάποιοι εκείνη την εποχή προχώρησαν περισσότερο όπως ο φιλόσοφος René Scherrer που προέτρεψε την άρση όλων των σεξουαλικών ταμπού – τίποτα δεν πρέπει να είναι παράνομο και ο συγγραφέας Tony Duvert που ύμνησε τη μεγάλη περιπέτεια της παιδεραστίας του Gérard R’ και οργίστηκε με τον φασισμό όπως αποκάλεσε των μητέρων τους…

Γιατί σήμερα η αριστερά δεν μαρτυρεί αυτές τις “ιερές αγελάδες” που διαμόρφωσαν την σκέψη τουλάχιστον των τελευταίων 2 γεναιών από τους επιγόνους τους, που είναι στα πράματα αυτή την εποχή;

Σχολιο.- Βέβαια αυτοί είναι καλλιτέχνες, και οι καλλιτέχνες, ακόμα και οι αριστεροί, ή μάλλον πιο πολύ οι αριστεροί καλλιτέχνες, είναι πάντα όπου φυσάει ο άνεμος!!! Παράδειγμα ο δικός μας Μίκης Θεοδωράκης που πέρασε από όλα τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας δηλώνοντας πάντα αριστερός. Την αριστερά τη χαρακτηρίζει και την κατευθύνει η εργατική τάξη και το λαϊκό κίνημα. Αυτούς χαρακτηρίζει καταπιεσμένους η αριστερά. Το σύστημα και το καθεστώς λανσάρει την πλαστή θεωρεία ότι την αριστερά την χαρακτηρίζουν οι καλλιτέχνες γιατί έτσι το βολεύει.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ήταν 22 Ιούνη του 1941 όταν κίνησαν οι γερμανοί και ευρωπαίοι ναζιστές και φασίστες να κατακτήσουν την ΕΣΣΔ. Να συντρίψουν τον μπολσεβικισμό και να δουλώσουν τον λαό της.

Και κατέστρεψαν και ρήμαξαν και στέρησαν τη ζωή σε είκοσι εφτά εκατομμύρια Σοβιετικούς. Που οι σοβιετικοί με το αίμα τους έσωσαν την Ανθρωπότητα από τον κίνδυνο να βουλιάξει στη μεγαλύτερη βαρβαρότητα όλων των εποχών.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η επιχείρηση "Greece μπαταρία της Ευρώπης - ανεμογεννήτριες" συνεχίζεται.

Με τον πρώτο καύσωνα 64 πυρκαγιές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Βρετανός πολιτικός Nigel Farage κατηγόρησε ευθέως το ΝΑΤΟ για τη σύγκρουση στην Ουκρανία

Σάββατο 22/06/2024 - 09:13

Ο Nigel Farage ανέφερε ότι είχε προειδοποιήσει για την απειλή σύγκρουσης στην Ουκρανία από το 2014

Ο Ρώσος Βουλευτής Alexey Pushkov σχολίασε στο κανάλι του στο Telegram τη δήλωση του αρχηγού του βρετανικού δεξιού κόμματος Reform UK, Nigel Farage, σχετικά με την αιτία της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Νωρίτερα, ο Nigel Farage τόνισε ότι η αντιπαράθεση προκλήθηκε από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη συνεχή επέκτασή τους προς τα ανατολικά.

Ο Nigel Farage ανέφερε ότι είχε προειδοποιήσει για την απειλή σύγκρουσης στην Ουκρανία από το 2014.

«Τουλάχιστον ένας κορυφαίος πολιτικός στη Βρετανία, και ένας ανεξάρτητος, έξυπνος και πατριώτης πολιτικός, και όχι απλώς μια άλλη μετριότητα από μια συμμορία γκρίζων ευρωατλαντιστών που μοιάζουν μεταξύ τους όσο δύο μπιζέλια, δεν φοβάται να μιλήσει άμεσα για τα αίτια της ουκρανικής κρίσης κατηγορώντας το ΝΑΤΟ για την κρίση», έγραψε ο Alexey Pushkov.

Κατά τη γνώμη του Alexey Pushkov, μετά από αυτά τα λόγια, «ένα μάτσο μετριότητες που κανείς δεν ξέρει τα ονόματα τους» θα επιτεθεί στον πολιτικό Nigel Farage.

«Αλλά ο Nigel Farage είναι πολύ σκληρός για αυτούς», πρόσθεσε ο Alexey Pushkov.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διεξήχθη αποκλειστικά από τον ερευνητικό οργανισμό Redfield and Wilton για τον Independent, ο Nigel Farage προηγείται της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης, μπροστά από τους εκπροσώπους του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος (Tory).

Σχολιο.- Ο τραγελαφος:οι δεξιοί αριστερολογουν κι οι..."αριστεροί" δεξιοφρονούν ανυπερθετως



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκαλύψεις Κόρμπιν: «Μου ζήτησαν να δεσμευτώ ότι θα υποστηρίζω κάθε δράση του Ισραήλ, αν γινόμουν πρωθυπουργός»!

21/06/2024 | 16:34

Τα όσα υποστήριξε ο πρώην ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βρετανία, Τζέρεμι Κόρμπιν, είναι συγκλονιστικά. Στο απόσπασμα της συνέντευξης του υποστηρίζει ότι του ζητήθηκε να δεσμευτεί πως θα υποστηρίξει οποιαδήποτε στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ, αν γινόταν πρωθυπουργός.

Ο Κόρμπιν αρνήθηκε, δέχτηκε ασύλληπτο πόλεμο από κάποια βρετανικά μέσα ενημέρωσης ,δεν έγινε πρωθυπουργός και τον «ξήλωσαν» και από ηγέτη της αντιπολίτευσης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νάιτζελ Φάρατζ

Όταν οι λαϊκοί δεξιοί λένε αυτά που οι κομμουνιστες του συστήματος δεν θέλουν να πουν .

- Πήρα τον λόγο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2014 και είπα, παραθέτω:

«Θα γίνει πόλεμος στην Ουκρανία».

Γιατί το είπα αυτό? Ήταν προφανές για μένα ότι η ατελείωτη επέκταση του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τα ανατολικά του έδωσε έναν λόγο να πει στον ρωσικό λαό, "Ορίστε, πάλι πήγαν καταπάνω μας!" και πήγε στον πόλεμο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη - Solidarity with Palestine

18/6/2021

Ο Πωλ Μακ Κάρτνεϊ δεν θα λερωθεί ποτέ στο Ισραήλ.

Ο Paul Mc Cartney είπε ότι δεν θα λάβει το βραβείο Wolf: ′′ Δεν τραγούδησα το "Η αγάπη είναι το μόνο που χρειάζεσαι" για να συνεχίσω την καριέρα μου σε ένα χασάπικο που κρατείται από αίματα που σκοτώνουν αθώα παιδιά και πολίτες. Πάντα μισούσα τους στρατώνες και τους στρατιωτικούς και προς τιμήν των φίλων μου Τζον Λένον και Μάικλ Τζάκσον που δολοφόνησαν, δεν θα πατήσω ποτέ το πόδι μου σε μια γη που καταλαμβάνεται από δολοφόνους... Δεν έχω χρόνο για χάσιμο μ' αυτές τις μαλακίες! ′



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αύριο θα είναι 22 Ιουνίου - όλοι θα θυμόμαστε τι συνέβη την αυγή εκείνης της ημέρας πριν από 83 χρόνια. Προς το παρόν, θα θυμάμαι το κείμενο της δήλωσης που διάβασε ο πρεσβευτής του Χίτλερ Σούλενμπουργκ στον Επίτροπό μας για τις Εξωτερικές Υποθέσεις Μολότοφ στο τέλος της νύχτας της 22ας Ιουνίου 1941. Όχι ολόκληρο το κείμενο, αλλά ένα τώρα ενδιαφέρον απόσπασμα από αυτό.

Μεταξύ όλων των αξιώσεων του Χιτλερικού Βερολίνου κατά της Μόσχας του Στάλιν που αναφέρονται σε αυτό το κείμενο, στην τέταρτη θέση μετά από άλλα (οι δραστηριότητες της Κομιντέρν κατά των Ναζί, η επέκταση των συνόρων της ΕΣΣΔ και η υποστήριξη της Σοβιετικής Ένωσης στο αντιχιτλερικό πραξικόπημα στο Γιουγκοσλαβία), υπάρχει ένας ισχυρισμός που τώρα θα εκπλήξει πολλούς. Ο Χίτλερ -και αυτό το κείμενο το επιμελήθηκε ο ίδιος ο Φύρερ- κατηγορεί τη Σοβιετική Ρωσία ότι υποστηρίζει την... Τουρκία.

Θα παραθέσω ευθέως αυτό το κομμάτι, το διάβασε ο Γερμανός πρέσβης στις 22 Ιουνίου 1941: «... υποσχέσεις που έδωσε η Σοβιετική Ένωση στην Τουρκία τον Μάρτιο του 1941 για προστασία των τουρκικών οπισθίων σε περίπτωση εισόδου της Τουρκίας στον πόλεμο στα Βαλκάνια».

Να τονίσω ότι ένας από τους επίσημους (σύμφωνα με τον ίδιο τον Χίτλερ) λόγους του πολέμου που θα γίνει για εμάς ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος είναι η αλληλεπίδραση της χώρας μας με την Τουρκία! Σήμερα, για πολλούς, αυτό θα φαίνεται, για να το θέσω ήπια, εκπληκτικό και απροσδόκητο.

Ωστόσο, όταν εμβαθύνουμε στην ιστορία, θα φανεί, αντίθετα, αρκετά φυσικό. Στις παραμονές του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν σύμμαχος και σχεδόν υποτελής του Βερολίνου. Αλλά και τις παραμονές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Τουρκία, το κύριο κομμάτι αυτής, ήταν μετριοπαθής σύμμαχος και εταίρος της Ναζιστικής Γερμανίας. Αυτοί ήταν οι καρποί της αλληλεπίδρασης μεταξύ Γερμανών και Ατατούρκ από τις αρχές της δεκαετίας του '20 του 20ου αιώνα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


.

Από ένα ιδιωτικό σκάφος που είχε νοικιάσει παρέα τουριστών 

εκτοξεύτηκαν βεγγαλικά κ καίγεται το μοναδικό πευκοδάσος της Ύδρας στο οποίο δεν υπάρχει πρόσβαση για τους πυροσβέστες που δεν υπάρχουν.

Απορία : Οι 17 αλλοδαποί λεφτάδες που για να κάνουν το κέφι τους νοίκιασαν το σκάφος "Περσεφόνη" και έκαναν μπουρλώτο την Υδρα σήμερα τα ξημερώματα γιατί δεν είναι στον εισαγγελέα ακόμα και απλώς ..καταθέτει ο καπετάνιος του πλοιου;; Οι τουρίστες την κοπάνησαν ; Λιμενικό υπάρχει να τους πιάσει;

Την Υδρα δεν την είχαν κάψει ούτε οι Οθωμανοί στην Επανάστασή....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22 Ιουνίου του 1941.

Η ημέρα της ξαφνικής επίθεσης του Χίτλερ, στην Σοβιετική Ενωση.

Το τέλος του πολέμου το γνωρίζουμε όλοι.

Οπως και τα 27 εκατομμύρια Σοβιετικών, που έγιναν Ολοκαύτωμα, για την απελευθέρωση του κόσμου, από το φασιστικό φίδι.

Σχολιο.- Και όλα αυτά η πολιτισμένη δύση προσπαθεί και να τα ξεχάσουμε και να ξαναγράψουν την ιστορία. Για όλα αυτά φταίει η πρώην ΕΣΣΔ. Όπως σήμερα για όλα φταίει η Ρωσία. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Κι άλλο Δυτικό πλοίο χτυπήθηκε από την Υεμένη!

-Χτυπήθηκε επίσης το αεροπλανοφόρο Αϊζενχάουερ για 2η φορά! _ Μόλις είχε επισκευαστεί στη Τζέντα!

-Ο Εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της Υεμένης, ταξίαρχος Yahya Saree:

-Πραγματοποιήσαμε στρατιωτική επιχείρηση με στόχο το πλοίο "Transworld Navigator" στην Αραβική Θάλασσα, όπου το πλήξαμε άμεσα με αριθμό βαλλιστικών πυραύλων.

-Η στοχοποίηση του πλοίου έγινε επειδή η εταιρεία στην οποία ανήκε παραβίασε την απόφαση για απαγόρευση εισόδου στα λιμάνια της κατεχόμενης Παλαιστίνης.

-Η πυραυλική δύναμη της Υεμένης στόχευσε το αμερικανικό αεροπλανοφόρο "Eisenhower" στη βόρεια Ερυθρά Θάλασσα, με αριθμό βαλλιστικών πυραύλων και πυραύλων κρουζ, και η επιχείρηση πέτυχε με επιτυχία τους στόχους της.

Το "Eisenhower" είχε αναχωρήσει από τη Σαουδική Αραβία με κατεύθυνση το Σουέζ και τη Μεσόγειο θάλασσα”

-Πάντως η Washington Post, “είδε κι απόειδε” και σχεδόν … πετάει λευκή πετσέτα σήμερα:

“Οι Χούτι της Υεμένης δεν πτοήθηκαν από την εκστρατεία των ΗΠΑ να σταματήσουν τις επιθέσεις στην Ερυθρά Θάλασσα

Οι πρόσφατες επιθέσεις μαχητών Χούτι σε εμπορικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα υπογράμμισαν την ικανότητα της ομάδας να αποτελεί διαρκή απειλή.”

-Περαστικά και …”εις άλλα με υγεία” που λένε!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει αλλάξει μετά τα εμβόλια για τον COVID».

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο διάσημος παρουσιαστής και δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον στην εκπομπή του στο X, όπου φιλοξενούσε τον Σκοτσέζο συγγραφέα και παραγωγό ντοκιμαντέρ Νιλ Όλιβερ.

Όπως ανέφερε ο Καρλσον λόγω της τροποποιητικής γονιδιακής θεραπείας mRNA, «Οι άνθρωποι φαίνονται πολύ πιο συμβιβασμένοι με την πραγματικότητα. Αλλά και ταυτόχρονα δείχνουν σαν να είναι “ραγισμένοι”….», είπε ο Καρλσον για να συνεχίσει:

«Εάν έχετε ένα φάρμακο που θα μπορούσε δυνητικά να αλλάξει το DNA των ανθρώπων και νομίζω ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί, γιατί να μην βλέπετε αλλαγές στη συμπεριφορά».

«Αυτό είναι απολύτως στο σημείο με πρόσφατες μελέτες που δείχνουν τη βλαβερή επίδραση των εμβολιασμών στο μυαλό» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Νιλ Όλιβερ

«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στη σύγχρονη ιστορία».

Σχολιο.- Στο μόνο που δεν έχουν αλλάξει είναι στο τί ψηφίζουν. Σταθερά τους μλκες!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΗΠΑ κλείνουν το ρωσικό κέντρο θεώρησης βίζας με γραφεία στην Ουάσινγκτον και τη Νέα Υόρκη - Ο Ρώσος πρέσβης στις Ηνωμένες Πολιτείες Αντόνοφ

"Κάθε μέρα δεχόμαστε επιθέσεις. Έτσι σήμερα οι Αμερικανοί μας έστειλαν μια ειδοποίηση ότι το κέντρο θεωρήσεων βίζας κλείνει. Και τώρα ένα ακόμη βάρος πέφτει στους ώμους των Ρώσων διπλωματών και προξένων", δήλωσε ο Ανατόλι Αντόνοφ.

Οι λόγοι της απόφασης των Αμερικανών δεν διευκρινίζονται. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περισσότεροι από 2.000 Γερμανοί πανεπιστημιακοί υπέγραψαν επιστολή με την οποία ζητούν την παραίτηση της υπουργού Παιδείας της χώρας για την προσπάθειά της να τιμωρήσει πανεπιστημιακούς που υποστήριξαν φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εν τω μεταξύ, η ουκρανική υπηρεσία συνόρων σημείωσε νέο ρεκόρ - 47 άτομα που προσπάθησαν να αποφύγουν την στράτευσή τους στον ουκρανικό στρατό συνελήφθησαν στα σύνορα με τη Μολδαβία. 

Σχεδόν πενήντα άνδρες προσπάθησαν να διαφύγουν με 4 μικρά λεωφορεία που συνοδεύονταν από ένα άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 7 οργανωτές του σχεδίου. 

Σχολιο.- Να πολεμήσουν για ποιόν; Για τά συμφέροντα τής Αμερικής; ή για τόν μαφιόζο Ζελενσκι πού αγοράζει καζίνο στα κατεχόμενα;

Σχολιο.- η Ελλάδα συμμετέχει άμεσα στον πόλεμο όσο και οι υπόλοιπες χώρες,προς το παρόν με λεφτά και όπλα και αν ζητηθεί από αυτή και τις άλλες χώρες της Ε.Ε. και με άνδρες



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Ο πρωθυπουργός του Κρατικού Συμβουλίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Li Qiang ακύρωσε συνάντηση με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας Habeck για άγνωστους λόγους - Welt

Οι δυο τους επρόκειτο να συζητήσουν σημαντικά θέματα το πρωί του Σαββάτου. Ο Γερμανός αντικαγκελάριος Habeck δήλωσε ότι, "δεν γνωρίζει" το λόγο που δεν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κολομβίας Luis Gilberto Murillo ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του θα υποδεχθεί έως και 50 Παλαιστίνια παιδιά που έχασαν τα άκρα τους στη γενοκτονία του Ισραήλ στη Γάζα και θα εισαχθούν στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Μπογκοτά - ένα κορυφαίο ίδρυμα για θεραπείες φυσικής αποκατάστασης.

Ανέφερε ότι τα παιδιά βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αίγυπτο και θα φθάσουν τις επόμενες ημέρες συνοδευόμενα από ένα μέλος της οικογένειάς τους για διάστημα έξι μηνών. 

Ο Murillo σημείωσε ότι τα παιδιά είναι ηλικίας μεταξύ 12 και 15 ετών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σφοδρές συγκρούσεις αναφέρθηκαν καθώς ο ισραηλινός στρατός κατοχής εισβάλλει στην πόλη Ναμπλούς, στη Δυτική Όχθη. 

Οι δυνάμεις κατοχής πραγματοποιούν επιδρομές στη Βηθλεέμ και σε πόλεις της Χεβρώνας, νότια της Δυτικής Όχθης. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουπς μάλλον δεν έπρεπε να τα βάλει με την λιβανέζικη Χεζμπολάχ το Ισραήλ ...σαν να έγινε στόχος όλο το Ισραήλ

Η Χεζμπολάχ επιδεικνύει κοντινή επιτήρηση που καταγράφηκε πρόσφατα από τα αναγνωριστικά drones της, δείχνοντας ευαίσθητους ισραηλινούς στόχους στο βορρά – συμπεριλαμβανομένου του λιμανιού της Χάιφα, μιας σειράς πλατφορμών Iron Dome και στρατιωτικών συγκροτημάτων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Elbit Systems, η μεγαλύτερη εταιρεία όπλων του Ισραήλ για το απαρτχάιντ και «δοκιμάζει επιτόπου» τα όπλα της σε Παλαιστίνιους, συμπεριλαμβανομένου του συνεχιζόμενου γενοκτονικού πολέμου του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων στη Γάζα. 

Η Άλλη Όψη

Εξοπλισμοί: Πώς να μετατρέψεις μια γενοκτονία σε τηλεμάρκετινγκ όπλων



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ

Εδώ είναι ένα σπάνιο βίντεο. Στις 7 Οκτωβρίου ένας Παλαιστίνιος πρόσφυγας στη Γάζα, αφού έσπασε τον φράχτη του στρατοπέδου συγκέντρωσης στη Γάζα, βλέπει για πρώτη φορά το σπίτι του. Αναφώνησε με δακρύβρεχτη χαρά, «αυτή είναι η κατεχόμενη γη μας.. Ω Θεέ μου.. Αυτή είναι η κατεχόμενη γη μας... αυτή είναι η Beer Sheba.. ”

Δεν σας λένε ότι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αιχμάλωτοι είναι πάνω από δύο εκατομμύρια Παλαιστίνιοι που εκδιώχθηκαν από το Ισραήλ από 247 πόλεις και χωριά το 1948 και κρατήθηκαν αιχμάλωτοι στη φυλακή της Γάζας για 76 χρόνια ή 27000 Σήμερα σφαγιάζονται μπροστά στον κόσμο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΑΛΙΟΜ@Λ@ΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ(!!!) ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΔΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ – ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ 13 ΑΤΟΜΑ – ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ

Στη σύλληψη 13 μελών του πληρώματος της θαλαμηγού  αλλά και στην κατάσχεση της θαλαμηγού που το βράδυ της Παρασκευής (21/06) κόντεψαν να κάψουν την Ύδρα με πυροτεχνήματα προχώρησαν οι Αρχές.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (22/6) το τουριστικό ενοικιαζόμενο σκάφος «Περσεφόνη» έδεσε στη Βουλιαγμένη και καπετάνιος παραπλέοντος σκάφους ειδοποίησε τις Αρχές για την παρουσία του το βράδυ που ξέσπασε η φωτιά.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ανέλαβε άμεσα δράση και αφού πήρε καταθέσεις από όλους όσους βρίσκονταν στο σκάφος, προχώρησε στη σύλληψη 13 μελλών του πληρώματος της θαλαμηγού ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι οι ψευτονεόπλουτοι που γνωρίζουν ότι εδώ στο Ελλάδα όλα επιτρέπονται και λογαριασμό δεν δίνουμε.

Μετά τις καταθέσεις τους θα επιληφθεί ο εισαγγελέας ο οποίος με βάση το τι είπαν στην Πυροσβεστική θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί δίωξη εναντίον τους και με ποιες κατηγορίες.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Συνελήφθησαν σήμερα, 22 Ιουνίου 2024, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), του Πυροσβεστικού Σώματος, δεκατρείς (13) ημεδαποί, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση, στην περιοχή Μπίστι, στο νησί της Ύδρας, τις βραδινές ώρες, χθες, 21 Ιουνίου 2024.

Οι προαναφερόμενοι θα οδηγηθούν αύριο το πρωί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Οργή και αγανάκτηση από κατοίκους

Στο μεταξύ, στο νησί επικρατεί οργή και αγανάκτηση από τους κατοίκους καθώς επρόκειτο για τον μοναδικό πνεύμονα οξυγόνου που υπάρχει στο νησί και αποτελεί και μια από τις πιο όμορφες και ειδυλλιακές περιοχές που επισκέπτονται εκατοντάδες τουρίστες κάθε χρόνο .

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φωτιά είδαν πρώτα οι κάτοικοι του διπλανού νησιού, των Σπετσών και ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές καθώς στο σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά δεν υπάρχει πρόσβαση από το εσωτερικό του νησιού ενώ δεν υπάρχει ούτε ορατότητα.

Σχολιο.- Οι 13 που συνελήφθησαν είναι Έλληνες μέλη του πληρώματος της ενοικιαζόμενης ελληνικής θαλαμηγού. Οι ψευτονεόπλουτοι από το Καζακστάν αφέθησαν ελεύθεροι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΡΕΥΝΑ – ΚΟΛΑΦΟΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ; ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ, ΒΙΑΣΜΟΙ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Ο πίνακας που ακολουθεί, δείχνει το ποσοστό των ερωτηθέντων ανά χώρα της ΕΕ που πιστεύουν ότι η χώρα τους δέχεται πάρα πολλούς μετανάστες

Η Ελλάδα προηγείται, καθώς το 90% συμμερίζεται την άποψη ότι η Ελλάδα δέχεται πολύ περισσότερους μετανάστες από αυτούς που μπορεί να αντέξει, σε αντίθεση με την Ουγγαρία, που υπό τον πρωθυπουργό Όρμπαν, ακολουθείται σκληρή γραμμή απέναντι στην παράνομη μετανάστευση. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα αποτελέσματα της έρευνας, αλλά εξηγεί και το λόγο που ο Όρμπαν προτιμά να συγκρούεται με την Κομισιόν και να πληρώνει πρόστιμα από το να ανοίξει τα σύνορα και να δεχτεί μετανάστες.

Η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα δημιουργεί ανησυχίες για την ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή. Ας εξετάσουμε μερικά σημεία:

1. Οικονομική Πίεση: Η παρουσία παράνομων μεταναστών επιβαρύνει τους πόρους της χώρας, ειδικά σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

2. Κοινωνική Ένταση: Οι παράνομοι μετανάστες ζουν σε δύσκολες συνθήκες, και αυτό μπορεί δημιουργεί ένταση αλλά και καταγεγραμμένη αυξηση της εγκληματικότητας.

3. Εθνικός Κίνδυνος: Η φόβος ότι οι παράνομοι μετανάστες μπορεί να ταχθούν στο πλευρό της Τουρκίας σε περίπτωση πολέμου είναι απολύτως κατανοητός. Είναι σημαντικό η Ελλάδα να διασφαλίσει ότι οι διαδικασίες ασύλου και μετανάστευσης είναι διαφανείς και προτάσσουν την εθνικη ασφάλεια ως πρώτη προτεραιότητα.

Σχολιο.- Παρανάλωμα πευκοδάσος στην Ύδρα, απο τουρίστες σε θαλαμηγό, που πέταξαν πυροτεχνηματα

Καίγεται δάσος, απανθρακωνονται ζώα, απειλούνται γεροντακια, επειδή παρταρουν τουρίστες σε θαλαμηγό !

Μια χώρα που κατακρεουργείται σε ζωντανή σύνδεση

Νοικιάστηκε ως πάρκινγκ εγκλωβισμου λαθρομεταναστών  με αντάλλαγμα τα κοινοτικά κονδύλια της Συνθήκης Δουβλίνο απευθείας στις τσέπες πολιτικών που δήλωσαν πειθηνια εργαλεία της Ούρσουλα που απαίτησε η Ελλάδα να γίνει : “η ασπίδα της Ευρώπης” έναντι 700 εκατομμυρίων, δηλώνοντας το στην ψύχρα

Νοικιαστηκε ως οικόπεδο αρπαγής όλων των ακινήτων της Αθήνας που ήδη δεν χωρούν τους εξαθλιωμένους ενοίκους κατοίκους της με αντάλλαγμα τις Golden Visa του Μητσοτάκη έναντι 500.000 € απευθείας στις τσέπες του

Νοικιάστηκε ως βιομηχανία ενσκλαβωσης γυναικών ζώα φάρμας παραγωγής βρεφών, με τα επίσημα στοιχεία να καταδεικνύουν οτι η χώρα θα γίνει η μεγαλύτερη μονάδα τεχνητής παρένθετης μητρότητας στην Ευρώπη, ξεπερνώντας και την Ουκρανία

Νοικιάστηκε ως θάλασσες καμπινεδες σκαφών, με τα λήμματα να επιπλέουν στα νερά της Σαντορίνης

Νοικιάστηκε ως πορνειο η Μύκονος

Ως

Ιδιοκτησία της ExxonMobil

Ιδιοκτησία μπιτσομπαρων

Ιδιοκτησία νταβατζήδων του Trafficking

Μια χώρα ξεγραμμενη Αποικία

Με κατοίκους νεκροθάφτες

Σήμερα θάβουμε την δολοφονημένη της Αλεξανδρούπολης και τα δάση

Αύριο κάποιον δικό μας

Και είμαστε νεκροί με οθόνες κινητού.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΑΔΕΙΑΝΗ (;) – ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

Σχολιο.- Η Αθήνα σήμερα φιλοξενεί τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας.Ετσι ένα μικρό ποσοστό κάθε φορά να φύγει θα δημιουργήσει κάποιες ουρές της οποίες εκμεταλλεύονται αυτοί που θέλουν να κάνουν προπαγάνδα Κοιτάξτε τους δρόμους και θα δείτε όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα παρκαρισμένα και δύσκολα βρίσκεις θέση να παρκάρεις ενώ παλαιά όλοι οι δρόμοι ήταν άδειοι.

Σχολιο.- ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ Η ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ???

ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.Η ΚΡΙΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ.

ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ..

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Σχολιο.- Ενα πολυ μεγαλο ποσοστο εχει λεφτα και τα εχει αποκτησει πατωντας πανω στους αλλους Ελληνες.

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΠΡΙΤΑΡΑΔΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΟΠΡΙΤΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ

Σχολιο.- Και το 20% να φύγει πάλι κίνηση είναι δεν είναι ότι βλέπεις 3.5 εκκ αυτοκίνητα να φεύγουνε. Μερικοί μπορεί να πηγαίνουν σε συγγενείς σε χωριά ή άλλες πόλεις.

Σχολιο.- Είναι το 28% που ψίφισαν Ν.Δ , οι γνωστοί ανθέλληνες ραγιάδες σιχάματα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ριτσώνα: Σομαλοί ισλαμιστές έσφαξαν Κούρδο της Συρίας!

Αναστάτωση προκλήθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 21 Ιουνίου στην προσφυγική δομή (Hot spot) της Ριτσώνας.

Ομάδα Σομαλών  έστησε καρτέρι και μαχαίρωσε νεαρό Κούρδο της Συρίας, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του. Το θύμα σφαγιάστηκε κυριολεκτικά καθώς το χτύπημα που δέχτηκε και αποδείχτηκε θανατηφόρο, ήταν στο λαιμό.

Στη δομή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να επαναφέρουν την τάξη, καθώς εξαιτίας της επίθεσης, επικράτησε πανικός.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εικόνες από το μετρό της… «Καμπούλ» (Αθήνας): Εκατοντάδες αλλοδαποί μουσουλμάνοι «τραγουδούν» στις κυλιόμενες σκάλες

Ακόμα και το πλήθος που παρακολουθούσε έκπληκτο αποτελούνταν κυρίως από αλλοδαπούς!

22.06.2024 | 09:58

Είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το βίντεο ότι η πρωτεύουσα της χώρας έχει ουσιαστικά «χαθεί» με ευθύνη όχι μόνο της τωρινής κυβέρνησης αλλά και όλων των προηγούμενων ελληνικών κυβερνήσεων.

Στο βίντεο φαίνονται δεκάδες αλλοδαποί μουσουλμάνοι να δηλώνουν την παρουσία τους… ψέλνοντας, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων εναπομεινάντων Ελλήνων πολιτών.

Οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι φωνάζουν όλοι μαζί εν ρυθμώ επιχειρώντας να δημιουργήσουν την εικόνα ότι η πόλη τους ανήκει και μάλιστα στα μέσα της τουριστικής περιόδου.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο σκοπός αυτής της «παράστασης».

Ήξεραν ότι θα μεταδοθεί άμεσα στα social media.

Είναι πολύ άσχημο να έρχονται εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον πλανήτη και όταν επιστρέφουν στην πατρίδα τους να λένε πως η πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι μουσουλμανική!

Αν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά το βίντεο θα δει ότι και το πλήθος των επιβατών στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό, το οποίο κοιτούσε έκπληκτο, αποτελούνταν κυρίως από αλλοδαπούς.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μάρτιν Άρμστρονγκ: Ο διάσημος οικονομολόγος προβλέπει κατάρρευση της Δύσης όπως αυτή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας

Το πρόβλημα για τις ΗΠΑ είναι πως η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος κάτοχος αμερικανικού χρέους

22.06.2024 | 08:33

O διάσημος Αμερικανός οικονομολόγος Μάρτιν Άρμστρονγκ θεωρεί πως ο κόσμος όπως τον γνωρίζαμε διανύει τις τελευταίες ημέρες όπως ακριβώς κάποτε η Δυτική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Σύμφωνα με τον «Forecaster» (το παρατσούκλι του), οι επενδυτές πρέπει να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους σε όλο τον κόσμο, δηλαδή στην παγκόσμια οικονομία, διότι όλα είναι συνδεδεμένα.

«Μια πτώχευση μεγάλης τράπεζας στις ΗΠΑ μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς όλη την παγκόσμια οικονομία.

Επίσης, οι καιροί είναι πολύ ταραγμένοι γεωοικονομικά. Πώς μπορείς να αφήσεις τα λεφτά σου, δηλαδή να επενδύσεις, σε μια χώρα όπου κυκλοφορούν άρματα μάχης στους δρόμους της;

Πώς να επενδύσεις σε μια χώρα όπου τα περιουσιακά στοιχεία είναι φουσκωμένα. 

Πολλοί άνθρωποι είναι αδαείς… συγκρίνουν τη σημερινή κατάσταση στις ΗΠΑ με την περίοδο της Μεγάλης Χρηματοπιστωτικής Κρίσης, ωστόσο τότε είχαμε μια φυσική φούσκα, ο ισολογισμός ήταν ισοσκελισμένος» αναφέρει ο Armstrong.

«Τη σήμερον ημέρα, οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι περισσεύουν: Ουκρανία, Κίνα, Ταϊβάν, Μέση Ανατολή. Το πρόβλημα όμως για τις ΗΠΑ είναι πως η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος κάτοχος αμερικανικού χρέους.

Το α’ τρίμηνο του 2024 έχουν απορρίψει ομόλογα ύψους 53 δισεκατομμυρίων και συνεχίζουν.

Η υπουργός Οικονομικών Τζάνετ Γιέλεν προσπάθησε να το αποτρέψει αυτό ανεπιτυχώς» συμπληρώνει ο Άρμστρονγκ.

Ερωτηθείς για το ζήτημα της αποδολαριοποίησης, ο Armstrong είπε πως τα BRICS έχουν εκκινήσει διαδικασίες αμφισβήτησης του αμερικανικού νομίσματος, με αφορμή τις ρωσικές κυρώσεις.

«Η μεγαλύτερη βλακεία ήταν η οπλοποίηση του δολαρίου και η εκδίωξη της Ρωσικής Ομοσπονδίας από το σύστημα SWIFT.

Την αρχή είχε κάνει η Λαγκάρντ και ακολούθησε ο Ομπάμα. Έτσι, το 2019 η Ρωσία και οι άλλες χώρες μέλη των BRICS βρήκαν εναλλακτική του SWIFT.

Οι δικτατορικές συμπεριφορές τέτοιου είδους φέρνουν το τέλος των αυτοκρατοριών, τις θάβουν. Η Γιέλεν και ο Μπάιντεν είναι αυτοκτονικοί».

Σύμφωνα με τον Άρμστρονγκ, η μεταναστευτική κρίση που υπάρχει θυμίζει τις τελευταίες ημέρες της Ρώμης.

Όπως η Ρώμη κατέρρευσε από τις ορδές του Ούννων, έτσι και τα δυτικά κράτη θα καταρρεύσουν από τις ορδές των Λατινοαμερικανών, Ασιατών και των Αφρικανών.

«Είναι λάθος να νομίζουμε πως οι μετανάστες θα προσαρμοστούν στα δυτικά δεδομένα. Αν ανατρέξει κανείς στην Ιστορία, θα αντιληφθεί πως το ζήτημα είναι πολιτιστικό» αναφέρει ο αναλυτής και συμπληρώνει:

«Αυτό το οποίο βοήθησε τις ΗΠΑ να προοδεύσουν δεν ήταν το κοινό νόμισμα, αλλά ο ρατσισμός. Όποιος δεν μιλούσε αγγλικά, δεν έμπαινε στο καράβι για την Αμερική.

Οι σύγχρονοι μετανάστες κουβαλούν την κουλτούρα των χωρών τους, είναι τελείως διαφορετικά ζώα από εμάς. Ακόμα και η Ουκρανία με τη Ρωσία έχουν πολιτισμικές διαφορές που μεταξύ άλλων συνέβαλαν στην όξυνση του μίσους».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ηράκλειο: Γυναίκα έπεσε θύμα επίθεσης σκύλων – «Με έριξαν κάτω και με δάγκωσαν στο πόδι»

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή των Δειλινών, και συγκεκριμένα στην πλατεία απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Στυλιανού

22.06.2024 | 23:21

Μια γυναίκα, κατήγγειλε πως το μεσημέρι του Σαββάτου (22/6) δέχθηκε άγρια επίθεση από δύο σκυλιά στο Ηράκλειο, τα οποία την έριξαν κάτω και τη δάγκωσαν στο πόδι.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει η ίδια, χρειάστηκε να μεταβεί στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο προκειμένου να δουν οι γιατροί τα τραύματα που της προκάλεσαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, το περιστατικό έγινε στην περιοχή των Δειλινών, και συγκεκριμένα στην πλατεία απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Στυλιανού.

Όπως λέει, δέχθηκε την επίθεση δύο σκυλιών, που την δάγκωσαν στο πόδι και την έριξαν κάτω.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, προσπάθησαν και δεύτερη φορά να επιτεθούν, αλλά κατάφερε να τα απομακρύνει.

Η ίδια επισημαίνει ότι νωρίτερα είχαν επιτεθεί και σε ακόμη έναν άνθρωπο στην ίδια περιοχή.

Η γυναίκα μετέβη σε κοντινό φαρμακείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, όπου της έδωσαν οδηγίες για την αντιμετώπιση των τραυμάτων της. Παράλληλα ενημέρωσε σχετικά και την αστυνομία.