Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Παρασκευη 7 Ιουνιου 2024


Πως τα ελληνικά ΜΜΕ κατέβασαν την έρευνα της “Telegraph” που συνδέει τα εμβόλια Covid με την υπερβολική θνησιμότητα – Μέσα σε λίγες ώρες!

7/6/2024

Αν και είναι απο τις εξαιρετικά σπάνιες φορές, που μια συστημική μεγάλη εφημερίδα όπως η Telegraph, παρουσιάζει μελέτη που συνδέει τα εμβόλια με τους υπερβολικούς θανάτους. Δεν θεώρησα πως ήταν αναγκαίο να την παρουσιάσω. Καθώς απο τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια έχουμε παρουσιάσει δεκάδες τέτοιες έρευνες και είναι κάτι που θεωρείται αδιαμφισβήτητο!

Ωστόσο, με την συγκεκριμένη έρευνα έγινε κάτι πρωτοφανές: Την παρουσίασαν συστημικά ΜΜΕ στην Ελλάδα! βέβαια… μόνο για μερικές ώρες. Είναι πασιφανές πως έπεσε εντολή να “κατέβει” και μάλιστα γρήγορα!

Νέα και http://In.gr αναπαρήγαγαν την είδηση του Telegraph, που αφορούσε μελέτη Ολανδών επιστημόνων που συνέδεαν μέρος της υπερβάλλουσας θνησιμότητας με "το δώρο της επιστήμης" και κατέβασαν την είδηση μέσα σε κάποιες ώρες. Να τρώτε το σανούλι σας.

https://twitter.com/harryvlachunin/status/1798783450050383954?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1798783450050383954%7Ctwgr%5Ec3841fd1dd9868ec3d5e48ba9bef23ac3be8feb1%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fanazitiseis.gr%2Fpos-ta-ellinika-mme-katevasan-tin-erevna-tis-telegraph-pou-syndeei-ta-emvolia-covid-me-tin-ypervoliki-thnisimotita-mesa-se-liges-ores%2F

Τι αναφέρει η έρευνα που παρουσίασε η Telegraph

Η βρετανική Telegraph, παρουσίασε μια έρευνα από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ, όπου οι ερευνητές ανέλυσαν τα δεδομένα από 47 δυτικές χώρες και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού (εν μέρει), ευθύνονται για τον υπερβολικό αριθμό θανάτων μετά την πανδημία.

Τα «άνευ προηγουμένου» στοιχεία «έγιναν σοβαρές ανησυχίες» για τους επιστήμονες και γι’ αυτό κάλεσαν τις κυβερνήσεις να διερευνήσουν πλήρως τις υποκείμενες αιτίες, συμπεριλαμβανομένων των πιθανών βλαβών από τα εμβόλια.

«Τόσο οι επαγγελματίες υγείας όσο και οι πολίτες έχουν αναφέρει σοβαρούς τραυματισμούς και θανάτους μετά τον εμβολιασμό σε διάφορες επίσημες βάσεις δεδομένων στον Δυτικό Κόσμο».

Η μελέτη διαπίστωσε ότι σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία υπήρχαν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο θάνατοι το 2020, στο απόγειο της πανδημίας, αλλά και 1,2 εκατομμύρια το 2021 και 800.000 το 2022 μετά την εφαρμογή των μέτρων.

Οι ερευνητές είπαν ότι ο αριθμός περιλαμβάνει μεν θανάτους από τον κορωνοϊό, αλλά και τις «έμμεσες επιπτώσεις των στρατηγικών υγείας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού και της μόλυνσης».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το 1989, ένα ανώτερο διευθυντικό στέλεχος του αποικιοκρατικού  ξεφτιλοΟΗΕ προειδοποίησε ότι ολόκληρα έθνη θα μπορούσαν να εξαφανιστούν από το πρόσωπο της Γης με την άνοδο της στάθμης της θάλασσας, εάν η τάση της υπερθέρμανσης του πλανήτη δεν αντιστραφεί μέχρι το έτος 2000. Αυτή η τρομοκρατική ενέργεια παρουσιάστηκε σε πολλά άρθρα, όπως και σε άρθρο του Associated Press που γράφτηκε από βετεράνο δημοσιογράφος Peter James Spielmann και δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 1989.

Σύμφωνα με το άρθρο, οι κυβερνήσεις είχαν ένα όριο 10 ετών για να λύσουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου προτού ξεφύγει από τον έλεγχο. Ο αξιωματούχος του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ προέβλεψε επίσης ότι καθώς η υπερθέρμανση λιώνει τους πάγους, τα επίπεδα των ωκεανών θα αυξηθούν έως και κατά τρία πόδια, αρκετά για να καλύψουν τις Μαλδίβες και άλλα επίπεδα νησιωτικά έθνη.

Ωστόσο κανένας “ανεξάρτητος” οργανισμός ελέγχων, δεν κατεβάζει αυτές τις επικίνδυνες θεωρίες συνομωσίας του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ. και κάνει το εξής παράλογο, κατεβάζει τις δημοσιεύσεις που αναδεικνύουν την “αποτυχημένη πρόβλεψη” του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ, δηλαδή των ανεξάρτητων μέσων… Με αποτέλεσμα η κοροϊδία να συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας.

Το 2019, το Snopes «έλεγξε» τον ισχυρισμό ότι «ένας ανώτερος περιβαλλοντικός αξιωματούχος του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ λέει ότι ολόκληρα έθνη θα μπορούσαν να εξαλειφθούν από το πρόσωπο της Γης με την άνοδο της στάθμης της θάλασσας εάν η τάση της υπερθέρμανσης του πλανήτη δεν αντιστραφεί μέχρι το έτος 2000» επειδή “χρησιμεύει ως βάση για αναρτήσεις clickbait από διάφορα μέσα ενημέρωσης άρνησης κλίματος.” 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πυροπροστασία- Συνήγορος του Πολίτη: Η κυβέρνηση μετακυλίει τις ευθύνες στους πολίτες με υπέρμετρο κόστος!

" Στο μπάχαλο που έχει προηγηθεί με τα μέτρα πυροπροστασίας, χωρίς οργάνωση και με απανωτές μεταθέσεις προθεσμιών, προστίθεται τώρα δημόσια παρέμβαση-καταπέλτης από τον Συνήγορο του Πολίτη, που μιλάει για μετακύλιση της ευθύνης στους πολίτες, με υπέρμετρο κόστος. Αντίθετες με το Σύνταγμα και το δικαίωμα της ιδιοκτησίας οι διατάξεις. "



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Σε πρώτη φάση 70 α/γ τοποθετούνται στο Βέρμιο. Ακολουθούν άμεσα 36 ακόμη. Σύνολο 106. Υπάρχουν ήδη 50, δηλαδή πάμε στο σύνολο 156. Πιστεύετε ότι είναι πολλές; Λάθος κάνετε, υπάρχει σχεδιασμός για ακόμα 250, μόλις τοποθετηθούν οι 106 θα εμφανιστούν και αυτές, να είστε σίγουροι. 

Φαντάζομαι ότι το βλέπετε σαν υπερβολικό νούμερο 456 α/γ στο Βέρμιο...Δεν υπάρχει περίπτωση ! Και πάλι λάθος κάνετε, 700 α/γ υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Καρυστία και ο σχεδιασμός είναι για ακόμα 700, μας τα έλεγε πέρσι στην εκδήλωση ο συναγωνιστής Τάσος Μπαλτάς, Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Εύβοιας...

Τίποτα μη σας φαίνεται παράξενο, το θράσος είναι τεράστιο, η δίψα για αισχροκέρδια δεν έχει τελειωμό, για όλα είναι ικανοί.

Ας υποθέσουμε ότι τοποθετούν μόνο τις 106 α/γ. Ας κάνουμε κάποιους απλούς υπολογισμούς. Η βάση για μία ανεμογεννήτρια θέλει τουλάχιστον 2500 κυβ. σκυροδέματος, δηλαδή 106 α/γ Χ 2500 =265.000 ΚΥΒΙΚΑ. Με άλλα λόγια , το βουνό μας θα το φορτώσουν με 265.000 κυβικά σκυροδέματος, το οποίο δεν πρόκειται να βγει ποτέ από εκεί. Αν προσθέσουμε και το βάρος των κορμών και των πτερυγίων αυτών των τεράτων ,τα οποία σημειωτέον δεν είναι απλά μέταλλα, είναι κράματα σιδήρου, ευγενών μετάλλων και ρητινών. Οι πτερωτές επίσης είναι κράμα υαλονήματος και ρητινών. 

Στο σύνολο κάθε ανεμογεννήτρια ξεπερνάει τους 200 τόνους καρκινογόνου κράματος. Στην καλύτερη περίπτωση θα τις ανατινάξουν, θα τεμαχίσουν τα πτερύγια και θα τα θάψουν εκεί δίπλα, ούτως ώστε αντί να μολύνουν μόνο τον αέρα επι μία εικοσαετία, όσο διαρκεί δηλαδή περίπου η ζωή τους, να μολύνουν και το υπέδαφος, τον υδροφόρο ορίζοντα, τη χλωρίδα και την πανίδα. .. Και μιας και μιλάμε για υδροφόρο ορίζοντα, γνωρίζετε φαντάζομαι ότι η Πτολεμαϊδα η Κοζάνη και οι γύρω Κοινότητες ΥΔΡΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ από το Δυτικό Βέρμιο. Το ίδιο συμβαίνει και στο Ανατολικό Βέρμιο. Νάουσα, Βέροια και οι γύρω κοινότητες επίσης ΥΔΡΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ.

Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί που πίνουμε αυτό το ποιοτικό νερό, θα συνεχίσουμε να το πίνουμε;

Δεν νομίζω... 

Πιστεύετε ότι ο Αγροτικός κόσμος της περιοχής μας αλλά και του Ανατολικού Βερμίου, θα συνεχίζουν να παράγουν αυτά τα προϊόντα τα οποία με πολύ κόπο κατάφεραν να τα καθιερώσουν όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό;

Δεν νομίζω...

Αυτά που γράφω, τα έχω γράψει πάρα πολλές φορές, έχουμε προκαλέσει άπειρες φορές τους εκπρόσωπους των εταιρειών, τους επιστήμονές τους, σε ένα Δημόσιο διάλογο, να υπάρξει μια αντιπαράθεση... Φωνή βοώντος εν τη ερήμω... 

Και ξέρετε γιατί γίνεται αυτό; Γίνεται γιατί δεν έχουν τίποτα, μα τίποτα να πουν. Γιατί ξέρουν ότι τα επιχειρήματά τους είναι τόσο φαιδρά, τόσο αστεία, που θα καταρεύσουν σαν χάρτινος πύργος...

Τη δουλειά τους όμως την κάνουν μια χαρά, μπορεί να φταίμε εμείς , δεν ξέρω, μπορεί να κάνουμε λάθος χειρισμούς, το θέμα είναι ότι εμείς από αυτό που κάνουμε δεν έχουμε κανένα , μα κανένα κέρδος, δεν έχουμε λόγο να σταματήσουμε κάτι, αν αυτό είναι καλό για την Κοινωνία. Αντίθετα μάλιστα, ματώνουμε οικονομικά, στερούμε την οικογένειά μας από αρκετά πράγματα, πέρα από τα οικονομικά και την προσωπική μας απουσία.

Δεν είναι όμως χωρίς λόγο , είναι ακριβώς για την οικογένειά μας, για όλες τις οικογένειες του τόπου , γιατί υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν σημαία το προσωπικό τους συμφέρον, μπείτε και σεις σε αυτή τη διαδικασία, τώρα είναι η ώρα, να σώσουμε ότιδήποτε αν σώζεται..."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια από τις πιο πολυσυζητημένες πτυχές της μετεωρολογίας είναι η τεχνητή βροχόπτωση.

Αντιμέτωποι με πιθανές καταστάσεις παρατεταμένης ξηρασίας με την πάροδο του χρόνου και την αύξηση του αριθμού και της έντασης των ξηρασιών, γίνονται προσπάθειες να δημιουργηθεί τεχνητή βροχή για την εξάλειψη των συνεπειών της ξηρασίας και την επάρκεια αποθεμάτων νερού στους πληθυσμούς - ποιες όμως οι συνέπειες;

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα βασίζονται στον ψεκασμό των νεφών με χημικές ουσίες όπως o ιωδιούχος άργυρος ή παγωμένο διοξείδιο του άνθρακα για να δημιουργηθεί ένας κύκλος συμπύκνωσης στα σύννεφα, που οδηγεί σε βροχόπτωση. 

Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα αυτής της διαδικασίας δεν έχει αποδειχθεί.

Mετά από χρόνια έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης, το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κατάφερε για πρώτη φορά να δημιουργήσει τεχνητή βροχή χωρίς χημικά. 

Για να το πετύχουν αυτό, χρησιμοποίησαν έναν στόλο από μη επανδρωμένα αεροσκάφη για να προκαλέσουν ηλεκτρικά σοκ στα σύννεφα, δημιουργώντας βροχή. 

Η διαδικασία αυτή πρέπει να είναι καλά ελεγχόμενη, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή μπορούν να προκαλέσουν την άνοδο θερμού, υγρού αέρα από τον ψυχρότερο αέρα της ατμόσφαιρας, δημιουργώντας ανέμους ταχύτητας έως και 40 km/h. 

Ως αποτέλεσμα, η ένταση των τεχνητών βροχοπτώσεων στο Ντουμπάι είναι τόσο υψηλή που καθιστά δύσκολη ακόμα και την κυκλοφορία των μεταφορικών μέσων  σε αρκετές περιοχές.

Είδαμε στην τηλεόραση τις πλημμύρες στο Ντουμπάι, που το αεροδρόμιο είχε καταληφθεί από νερό και τα αεροπλάνα πλημμυρισμένα μέχρι τη μέση δεν μπορούσαν  φυσικά ούτε να απογειωθούν ούτε να προσγειωθούν. Πριν ένα χρόνο πάλι το Ντουμπάι είχε παραλύσει από την σφοδρή  χιονόπτωση. Στο Ντουμπάι όλα αυτά



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποτροπιασμός: Το Ισραηλινοναζιστικό  καθεστώς βομβάρδισε σχολείο του ΟΗΕ, την ώρα που κοιμόντουσαν παιδιά!

6/6/2024

Οι Ισραηλινοναζιστές έκαναν αεροπορική επιδρομή σε σχολείο του ΟΗΕ γεμάτο με εκατοντάδες εκτοπισμένους απο την κεντρική Γάζα, ακόμα είναι άγνωστος ο αριθμός των νεκρών αλλα κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για δεκάδες νεκρούς, πάνω απο 40. Ο ισραηλινοναζιστικός στρατός είπε τα γνωστά του σιωνμαζιστικά ψέματα ότι δήθεν πραγματοποίησε πλήγμα σε σχολείο του ΟΗΕ γιατί δήθεν  στεγαζόταν ένα «συγκρότημα της Χαμάς»μ ενώ ξέρανε ότι αυτό ήταν αισχρό ψέμα γιατί τα ίδια τα σιωναζιστικά γουρούνια οδήγησαν τους άμαχους Παλαιστίνιους πρόσφυγες εκεί λέγοντας ότι εκεί δεν πρόκειται να βομβαρδίσουν.

Τοπικοί δημοσιογράφοι είπαν στο BBC ότι το ισραηλινό πολεμικό αεροσκάφος εκτόξευσε δύο πυραύλους σε αίθουσες διδασκαλίας στον τελευταίο όροφο του σχολείου στον προσφυγικό καταυλισμό Νουσειράτ. Το γραφείο μέσων ενημέρωσης της Χαμάς ανέφερε ότι τουλάχιστον 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν και κατηγόρησε το Ισραήλ ότι διέπραξε μια «φρικιαστική σφαγή».

Ασθενοφόρα και σωστικά συνεργεία έχουν μεταφέρει τους τραυματίες και τους νεκρούς σε κοντινό νοσοκομείο. Πλάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν κατεστραμμένες τάξεις και πτώματα τυλιγμένα με σάβανα σε νεκροτομείο. «Φτάνει ο πόλεμος! Έχουμε εκτοπιστεί δεκάδες φορές. Σκότωσαν τα παιδιά μας ενώ κοιμόντουσαν», ούρλιαζε μια γυναίκα που τραυματίστηκε στην επίθεση σε ένα βίντεο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Μόλις έχουν τον έλεγχο των συναλλαγών σας... μπορούν να υπαγορεύσουν τι τρόφιμα μπορείτε και τι δεν μπορείτε να αγοράσετε».

Πρώην επενδυτική τραπεζίτης, Catherine Austin Fitts: Ο έλεγχος της προσφοράς τροφίμων είναι ένα από τα κίνητρα για την ώθηση προς τα CBDC.

"Πιέζουν να ελέγξουν την προσφορά τροφίμων... Η ιδέα είναι να απαλλαγούμε από τους αγρότες, να σκοτώνουμε κάθε τροφή που καλλιεργείται φυσικά και να κατασκευάζουμε τρόφιμα σε εργοστάσια και εργαστήρια παραγωγής."

"Μόλις έχουν τον έλεγχο των συναλλαγών σας... μπορούν να υπαγορεύουν τι φαγητό μπορείτε και τι δεν μπορείτε να αγοράσετε. Έτσι, εάν δεν θέλουν να αγοράσετε πίτσα, δεν μπορείτε να αγοράσετε πίτσα. Αν θέλουν να αγοράσετε πίτσα φτιαγμένη με έντομα -Αλεύρι με βάση, αυτό θα πάρεις».

"Εάν καταφέρουν [να θέσουν εκτός επιχείρησης αγρότες και ψαράδες], εσείς και εγώ θα τρώμε κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο. Αυτό είναι το σχέδιό τους."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκάλυψη σοκ απο την Μαρία Καρυστιανού : «Ηταν πολύ περισσότερα απο 57 τα θύματα στα Τέμπη»!

6/6/2024

Μετά το πρώτο σοκ απο τα έγγραφα που κυκλοφόρησαν στην δημοσιότητα, και δειχνουν να καταγράφονται συνολικά 109 σοροί απο το έγκλημα στα Τέμπη!

Τώρα έχουμε και επιβεβαίωση απο την  Μαρία Καρυστιανού , η οποία μιλάει για πολύ περισσότερα θύματα στα Τέμπη, που ήταν και αρχικές καταγγελίες, οι οποίες όπως φαίνεται εξαφανίστηκαν!

Την αποκάλυψη την έκανε στο focus fm, στην εκπομπή του Γρηγόρη Σερέτη “κόντρα στο σύστημα”.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν υπάρχει περίπτωση τα θύματα να είναι περισσότερα, η  Μαρία Καρυστιανού απάντησε:

“Ναι, και απο τους πραγματογνώμονες και απο τους αυτόπτες μάρτυρες, τα θύματα πρέπει να είναι πολύ περισσότερα!”



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βόμβα μεγατόνων: ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ που εμφανίστηκαν στη δημοσιότητα, δειχνουν να καταγράφονται συνολικά 109 σοροί απο το έγκλημα στα Τέμπη!

6/6/2024

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν στην αρχή του εγκλήματος στα Τέμπη, έκαναν λόγο για πολύ περισσότερους νεκρούς και αγνοούμενους, απο τους 57+μία αγνοούμενη γυναίκα που γνωρίζουμε σήμερα. Επίσης έχουμε μαρτυρίες που κάνουν λόγο για πολλούς μετανάστες που μπήκαν στο τρένο χωρίς εισιτήριο το οποίο θα έκοβαν μέσα στο τρένο!

Οι παραπάνω φήμες φουντώνουν και πάλι, απο ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ που εμφανίστηκαν στη δημοσιότητα! Στο πρώτο έγγραφο καταγράφονται συνολικά 109 σοροί και μέλη που συνέλεξαν οι αρχές απ’το σημείο της τραγωδίας (55 την 1/3, 50 την 2/3, 3 την 3/3 & 1 την 4/3). Πιθανόν σε κάποιες σακούλες τα μέλη άνηκαν στους ίδιους σορούς!

ΟΜΩΣ το δεύτερο έγγραφο δείχνει… ότι η κάθε σορός πήρε έναν κωδικό αριθμό βάση DNA. Φαίνεται λοιπόν ότι έχουμε σορούς αριθμημένες από το 01 έως το 85! (ΡΜ01 έως ΡΜ085). Μάλιστα στο έγγραφο αυτό φαίνεται ότι μια εξ αυτών η ΠΑ63 δεν ανήκει σε καμία απο τις παραπάνω σωρούς!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



8 πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας σας προσκαλούν στο τεράστιο φαγοπότι.

Βοηθήστε τους να αισχοκερδούν στις πλάτες σας.

Χορηγός τους φυσικά η κυβέρνηση.

Σχολιο.- εφόσον και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ψήφισαν το 3ο μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους, δεν διαφέρουν σε κάτι.

Σχολιο.- Ούτε λόγος ποιος δημιούργησε τα χρέη και τα μνημόνια. Αλήθεια που έχει φτάσει το χρέος, που περάσαμε τόσο δύσκολα για να το μειώσουμε ????

Σχολιο.- +70% οι αυξήσεις στο ρεύμα τον Ιούνιο. Μη ξεχάσετε στις 9 Ιουνίου να δώσετε ισχυρή εντολή για ακόμη μεγαλύτερες αυξήσεις στο τρικέφαλο τρικομματικό τέρας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ

Σχολιο.- ! Ετσι κι αλλιώς το παιχνίδι ειναι στημένο ..ζέστη έρχεται , τα γίδια θα ανάψουν τα κλιματιστικα, ευκαιρία να τ' αρπάξουμε !

Σχολιο.- Τα γίδια του 71% που μας πήραν όλους στο λαιμό τους

Σχολιο.- ενώ ρε καραγκιόζη 2015-19 ζούσες πλουσιοπάροχα

Σχολιο.- Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι τους, από το 1991 και μετά, εκμεταλλεύονται και φτωχοποιούν σκόπιμα τον Έλληνα(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) και ξεπουλούν την πατρίδα μας..

Σχολιο.- η αποχή μας τα κάνει αυτά ,αφού αφήνουν τους συσπείρωμενους της δεξιάς του τρικέφαλου τέρατος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ να πάνε να ψηφίζουν και να αποφασίζουν για το μέλλον όλων των Ελλήνων,γι'αυτό την Κυριακή όλοι στις κάλπες να πατούν το μήνυμα που τους αξίζει

Σχολιο.- Όλοι αυτοί που πήγαν εκτός ΔΕΗ... τη βάψανε.... οι ιδιωτικές εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας τετραπλάσια αύξηση σε σχέση με τη ΔΕΗ

Σχολιο.- ψηφιστε τρικέφαλο τρικομματικό τέρας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΥΞΙΣΕΙΣ

Σχολιο.- ΜΤΣΚ ΓΜΣ ΜΑΖΊ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ........ ΣΙΧΑΜΑΤΑ..... ΞΕΦΤΊΛΕΣ...... ΣΤΑΔΙΑΛΑ........

Σχολιο.- Αυτό θα πει τα κοινωνικά αγαθά να ανεβοκατεβαίνουνε στις τιμές σύμφωνα με το χρηματιστήριο και τα κέρδη που θέλουνε να βγάλουνε ζήτω η νεοφιλελεύθερη ανώμαλη καπιταλιστική κοινωνία του τρικέφαλου τέρατος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ!!!

Σχολιο.- Πάντως κ ο Κυριάκος σωστός κ δίκαιος, να τα λέμε κ αυτά!!

Είχε πει πριν 4-5 μέρες ότι, αποκλείεται να υπάρξουν αυξήσεις 70% κ τέτοια ψέματα που λέγονται.

ΜΈΧΡΙ 65% ΤΟ ΑΝΩΤΈΡΟ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δώσε ένα μέτρο στο Ισραήλ και θα σου πάρει χιλιόμετρα..

Όλα τα κοινωνικά κινήματα. όλα τα προοδευτικά κόμματα και οργανώσεις σε κάθε χώρα, έχουν κάθε λόγο να σταματήσουν την διείσδυση του Ισραήλ στις χώρες τους και να το εξοβελίσουν απ' αυτές..


Άρθρο της Junge Welt για την διείσδυση του Ισραήλ στις υπηρεσίες της "ουδέτερης" Ελβετίας!

 23.5.2024 | Junge Welt 

"Το Ισραήλ κρυφακούει"

Ελβετία: Έρευνα αποκαλύπτει καθολική ηλεκτρονική παρακολούθηση και εντός Ελβετίας. Τυφλή εμπιστοσύνη στους προμηθευτές..

Το διαδίκτυο παρακολουθείται και στην Ελβετία. Αυτή η μη απροσδόκητη διαπίστωση είδε το φως της δημοσιότητας τον Ιανουάριο μέσω του διαδικτυακού περιοδικού Republik, προκαλώντας αίσθηση. Στο επίκεντρο της αποκάλυψης βρισκόταν η λεγόμενη Kabelaufklärung, την οποία το περιοδικό ορίζει ως «πρόγραμμα μαζικής παρακολούθησης». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναλυτές του Κέντρου Cyber und Elektromagnetische Aktionen, το οποίο υπάγεται στο Υπουργείο Άμυνας, παρακολουθούν το διαδίκτυο σε ολόκληρη την επικράτεια της Ελβετίας. 

Ακολούθως, ο βουλευτής Gerhard Andrey (Πράσινοι) έκανε στις 13 Μαρτίου επερώτηση, ζητώντας να ενημερωθεί αν και σε ποιο βαθμό οι ισχυρισμοί της Republik είναι αληθείς. Ο βουλευτής Fabian Molina (SP, Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα) θέλησε επιπλέον να μάθει αν, ενόψει και του πολέμου στη Γάζα, η Ελβετία εμπλέκεται σε «συνεργασία ανταλλαγής πληροφοριών» με το Ισραήλ. Η κυβέρνηση αρνήθηκε και τα δύο – ωστόσο, την περασμένη Τρίτη δημοσιεύθηκε το επόμενο άρθρο της Republik, το οποίο εστιάζει ιδιαίτερα στη συνεργασία με το Ισραήλ.

«Μαθαίνοντας από τους καλύτερους»

Το γεγονός ότι έχει πλέον αποκαλυφθεί ότι η μαζική παρακολούθηση συνδέεται πράγματι με το Ισραήλ, μάλλον δεν θα αρέσει καθόλου στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο. Επιπλέον, η αποκάλυψη αυτή έρχεται για άλλη μια φορά να αμφισβητήσει το ζήτημα της ουδετερότητας, που τόσο προπαγανδίζεται. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Azurit», η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εξοπλισμών Armasuisse προμηθεύτηκε τον εξοπλισμό της από την αμερικανική εταιρεία Verint, η οποία παρέχει εδώ και καιρό υπηρεσίες στην αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών NSA, αλλά σχετίζεται επίσης, σύμφωνα με τη Rebublik, και με τον ισραηλινό στρατό. 

Η Verint παρέχει τον τεχνικό εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για τη μαζική παρακολούθηση του ελβετικού διαδικτύου από το 2016 - ωστόσο, προμήθεια αντίστοιχου υλικού φέρεται να είχε γίνει ήδη και το 2013, όταν το ελβετικό υπουργείο Δικαιοσύνης αγόρασε από τη Verint ένα εφεδρικό σύστημα για την παρακολούθηση εγκλημάτων σε πραγματικό χρόνο. Όμως, το σύστημα αυτό αποδείχθηκε στην πράξη «φιάσκο».

Παρ' όλα αυτά, η Ελβετία στράφηκε και πάλι στην εν λόγω εταιρεία όταν τέθηκε το ζήτημα αγοράς των συστημάτων μαζικής παρακολούθησης. Το γιατί επιλέχθηκε και πάλι η Verint παραμένει απόρρητο. Σύμφωνα με την Republik, «είναι μέχρι και σήμερα ασαφές ποιος ακριβώς πήρε την πρωτοβουλία για σύναψη της σχετικής επαφής».

Ωστόσο, είναι προφανές το γιατί η Βέρνη αποφάσισε να προτιμήσει μια εταιρεία με ισραηλινό υπόβαθρο. Στενή συνεργασία με το Ισραήλ στον τομέα της άμυνας και του κυβερνοχώρου υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, ενώ η Ελβετία αγοράζει επίσης ισραηλινά μη επανδρωμένα αεροσκάφη από την Elbit Systems. 

Η εμπιστοσύνη στο Τελ Αβίβ είναι «σχεδόν τυφλή»: «Το Ισραήλ δέχεται πυρά εδώ και 60 χρόνια και γνωρίζει τι σημαίνει άμυνα. Η Ελβετία θέλει πολύ απλά να μάθει από τους καλύτερους». Τα λόγια αυτά, όπως τα παραθέτει η Republik, ανήκουν σε εσωτερικό πληροφοριοδότη και συνοψίζουν το κλίμα στο υπουργείο Άμυνας. 

Το γεγονός ότι ειδικά η Verint συνεργάζεται στενά με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και του Ισραήλ δεν φαίνεται να ενοχλεί ιδιαίτερα την Ελβετία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ελλάδα μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ - τι σημαίνει 

Η Ελλάδα εξελέγη σήμερα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ!!! Με περίπου 280 ψηφους.Σημαντική διεθνής είδηση.Σε νορμάλ εποχές,αυτό θα μπορούσε να έχει και καλές πλευρές για την διεθνή θέση της χώρας : πχ ανάσχεση της τουρκικής επιθετικότητας,ενίσχυση της ειρήνης κλπ .Ας μην έχουμε καμία αυταπάτη.Η " τιμή" που μας επιδαψιλευουν οι ευρωνατοικοι και οι ΗΠΑ - που μάλλον αυτοί μας " ανέβασαν"- είναι για να γίνουμε ακόμη πιο πρόθυμοι ακόλουθοι της Δύσης στον υπό εξέλιξη η υπό έναρξη παγκόσμιο πόλεμο. Οι επίσημες διπλωματικές πηγές της χώρας μας τονίζουν ότι η " αναβαθμισμένη" θέση της χώρας συνδέεται με την διαρκή αλληλεγγύη μας στην Ουκρανία και την συμμετοχή μας στην επίλυση της κρίσης της Μέσης Ανατολής .

Μεταφράζω σε κατανοητά ελληνικά : γίνεται για να ενισχυθεί η συνδρομή μας στον πόλεμο κατά της Ρωσίας στην Ανατολική Ευρώπη και η συνδρομη μας στην σιωνιστική γενοκτονία στη Γάζα και στην Μέση Ανατολή γενικότερα.Γι αυτό και μόνο.

Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στα διπλωματικά ελληνικά και τα σωστά ελληνικά.

Έχει κανείς καμιά αμφιβολία με βάση την σημερινή κυβέρνηση και την σημερινή μείζονα αντιπολίτευση, τι θα ψηφίζει η Ελλάδα σε στιγμές κρίσης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ; εγώ όχι. Ο,τι θέλει το ΝΑΤΟ.

Κάποτε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ,με αποχη του τότε Ανατολικού Μπλοκ, ψήφισε να επέμβουν οι δυτικές δυνάμεις στην Κορέα .

" Και ο στρατός μας πήγε στην Κορέα πολεμώντας για ιδανικά ".

Για κάτι ανάλογο μας " αναβαθμίζουν" και τώρα.Μυριζει αίμα.

Σχολιο.- Όπου.. "βραβεύσεις" και "αναβαθμίσεις" ξέρουμε καλά τι σημαίνουν.. .! Αναβάθμιση μας έλεγαν και για τα Βαλκάνια. !! Χώρα προστάτιδα του εναέριου χώρου Σκοπίων και Αρχηγοί της ειρήνης στην περιοχή. !! Τώρα δώσανε τα ίδια δωράκια στον Τσίπρα :Ινστιτούτο Τσίπρα ,και βραβεία ΠΡΕΣΠΩΝ ..Έτσι μας ...δωροδοκούν κ τώρα για τόσο σοβαρό θέμα προκειμένου να μας έχουν δίπλα τους και στο χέρι !! Δένουν τον γάιδαρο τους καλά !!

Σχολιο.- Θα πληρώσουμε με αίμα τέτοια "μεγαλεία" που δεν δίνονται ποτέ από τα ιμπεριαλιστικά κέντρα στους υποτακτικούς  τους δίχως ανταλλάγματα.

Π.χ. έδωσε ο Μικρόν Mirage στους ουκρανοναζί, θα δώσουμε εμείς F-16 ΜΕ πιλότους... και δεν πιστεύω πως μόνο ΕΝΑΣ ελληνούλης πιλότος είναι ήδη εκεί στο Κίεβο... ούτε ένας, ούτε ως εκπαιδευτής.

Τέτοια στάση βασιλικότερη του βασιλέως ταιριάζει και με την ιδιοσυγκρασία και ιστορία της κυβερνώσας Αγίας μαφιοζοοικογένειας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νικήτρια στον διαγωνισμό ομορφιάς στην Αλαμπάμα, αναδείχθηκε η Σάρα Μίλλκεν, μια πάνχοντρη 250 κιλών, που....έφαγε όλες τις ανταγωνίστριες της, κερδίζοντας την πρώτη θέση.

Οσους δεν πρόλαβαν να ξεπαστρέψουν με τα πειραματικά τους σκευάσματα, επιχειρούν να το καταφέρουν με το υπερβολικό λίπος, που ξαφνικά, συμβαδίζει με τα πρότυπα ομορφιάς, που εφευρέθηκαν, στους σχετικούς διαγωνισμούς.

Ετσι, νικήτρια στον διαγωνισμό ομορφιάς στην Αλαμπάμα, αναδείχθηκε η Σάρα Μίλλκεν, μια πάνχοντρη 250 κιλών, που....έφαγε όλες τις ανταγωνίστριες της, κερδίζοντας την πρώτη θέση.

Τι άλλο θα σκεφτούν;

Σχολιο.- θλιβερο!!! Σε πιάνει λύπη και σιχαμάρα μόνο που τη βλέπεις… αυτο το τοσο παχος φυσιολογικο δεν ειναι εκτος αν εχει γινει λογω ασθενειας ή φαρμακων.

Σχολιο.-  Δεν κρίνονται οι άνθρωποι εδώ, αλλά τα προωθητικά πρότυπα, που πλασάρονται!

Σχολιο.- ναι, αυτό κατάλαβα και εγω. Στην Αμερική οι περισσοτεροι υπερβαροι και δυστυχως εχουμε αρχισει και στην Ελλαδα να είμαστε ετσι.

Σχολιο.- Από την άλλη επιβάλουν πρόστιμα στις ΗΠΑ στους χοντρούς και χοντρές. Να πληρώνουν διπλάσια τιμή στα αεροπορικά εισιτήρια γιατί λέει πιάνουν δυο θέσεις. Φόρος στα αναψυκτικά και τα χάρμπουγκερ γιατί λέει παχαίνουνε. Και τώρα βγάζουν την πάνχοντρη των 250 κιλών ότι είναι η ομορφότερη γυναίκα, ενώ είναι φανερό ότι έχει πρόβλημα με την υγεία της. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί!

Σχολιο.- Παλιότερα και σήμερα ακόμα το ιδανικο ήταν και είναι να ησουν και να είσαι αδυνατος, πολλα κοριτσια κατεληξαν στην ανορεξια. Τωρα προωθούν τη χοντρή σιχαμάρα και  την ανωμαλία, αρκεί να έχεις λεφτά. Η συγκεκριμένη Μις Αλαμπάμα που προβάλουν δεν είναι απλώς χοντρή, είναι εκτός ανθρώπινων ορίων, μετράει μήνες ζωής εάν δεν αδυνατίσει. Αποκλείετε να είναι υγιείς. Έχει πρόβλημα το οποίο μπορεί να το λύσει μόνο η ιατρική.

Σχολιο.-  Ε φυσικα τοσο χοντρη, ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ολες τις ανταγωνιστριες, αφου πεινουσε!! χαχχαχαα Και περα απο την πλακα η νεοταξιλα προωθει ΚΑΘΕ ΑΣΧΗΜΙΑ και ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!! Ακομα και οι χοντρες θελουν να ειναι αδυνατες και να βλεπουν αδυνατες και αδυνατους.

Σχολιο.-Εδώ θέλουν να μας βάλουν να τρώμε σκουλήκια και κατσαρίδες, και από την άλλη προωθούν την σιχαμένη πάνχοντρη. Μας δουλεύουν!!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τις 7 Οκτωβρίου, το Ισραήλ έριξε, πάνω από 70.000 τόνους βόμβων, στους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας. 

Αυτή η ποσότητα είναι πολύ μεγαλύτερη από τη χωρητικότητα των βόμβων, που έπεσαν, κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, συνολικά, στη Δρέσδη, στο Αμβούργο και στο Λονδίνο.

Με την χορηγία και την ευλογία των ΗΠΑ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Τον γνωρίζω για περισσότερα από 40 χρόνια. Με ενοχλεί ήδη 40 χρόνια. Είναι ένας ανέντιμος άνθρωπος. Είναι δικτάτορας ", δήλωσε ο Μπάιντεν σε συνέντευξή του στο ABC News για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

"Οποιος βρίζει, βρίζει τα μούτρα του". Πούτιν για τον Μπάιντεν

Νταξ! Χαμένα τάχει ο άνθρωπος! Ακου 40 χρόνια!

Ούτε ο θυρωρός του δεν ήξερε τότε τον Πούτιν!

"Σκοτεινό άλογο" τον αποκαλούσαν το 2000 οι Ρώσοι!

Σχολιο.- Όλα αυτά τα είπε το ραμολι ; Έχει σαλεψει γνωστό είναι ,τον έχει η σέκτα και περιφέρεται , ωστόσο ο Πούτιν αδιαφορεί για τις δηλώσεις τους .... Τόσο που δεν μπορεί να φάει χαβιάρι, μόλις τους τελειώσει οικονομικά ο κοντός, και πριν το ΝΑΤΟ τα μαζέψει ..... Θα δημιουργήσουν εμπόλεμη ζώνη ,άλλωστε στα σχέδια είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ο οποίος έχει αρχίσει , δεν φεύγει η Τουρκία από το ΝΑΤΟ, μονο για να μπει στους μπρικς ,πιστεύει ότι ο κοντός θα συμαχησει μαζί της για πολλά ....ο κοντός όμως είναι πονηρός ....και ελπίζω να πατούν στα βήματα του πολλοί Ρώσοι ....για το μέλλον..δυστυχώς εμάς μας περιμένουν πολλά .... πρέπει όμως να γίνουν μπας και ο ραγιάς ηλίθιος Έλληνας ξυπνήσει .



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Guillaume Bigo, Διευθυντής της IPAG, Παρίσι, ένα από τα παλαιότερα ιδιωτικά σχολεία στελεχών επιχειρήσεων στη Γαλλία. (ιδρύθηκε το 1965),  λέει ότι μια που κανείς δεν εκτιμά τη συμβολή της ΕΣΣΔ στη νίκη επί της Γερμανίας και δεν του αρέσει ο Πούτιν, αλλά δεν ήταν και απαραίτητο να προσκαλέσουμε τον Ζελένσκι!

Αναφέρει ότι:

"Ο πρώτος που δολοφονήθηκε την ημέρα της προσγείωσης στη Νορμανδία ήταν ο Γάλλος δεκανέας Emil Buetar και αυτός που τον σκότωσε ήταν ο Ουκρανός στρατιώτης, από τα SS της ακτής της Νορμανδίας".

Σύμφωνα με την επίσημη έκδοση, ο Γάλλος δεκανέας ανήκε, στο Τμήμα Αλεξιπτωτιστών Σαμποτάζ, της Ομάδας "Ελεύθερης Γαλλίας" και μαζί με Βρετανούς, ρίχτηκε τη νύχτα των Συμμάχων στα μετόπισθεν των Γερμανών. Εκεί εντοπίστηκαν και σκοτώθηκαν από τους Ουκρανούς SS.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάντως, όλα τα παράδοξα τα είδα σ΄αυτόν τον εορτασμό, για τα 80 χρόνια της απόβασης στην Νορμανδία και την "απελευθέρωση της Ευρώπης, από τους ναζί".

Στην γιορτή συμμετείχε ο εγγονός του Ναζί Σόλτς, που καμία συμμετοχή στην "απελευθέρωση" δεν είχε. Το αντίθετο! Η Γερμανία πολεμούσε τους "απελευθερωτές".

Μετά είδα τον Γάλλο Πρόεδρο και την Γαλλία να παρουσιάζεται, ως "απελευθερώτρια" χώρα, όταν από τις 2, μέχρι τις 8 Μαϊου, το Γαλλικό τμήμα των SS Charleman υπερασπιζόταν το Ράιχσταγκ από τον Κόκκινο Στρατό και χάρη στην καλοσύνη του Στάλιν, την ίδια ημέρα, οι Γάλλοι συμμετείχαν στην παράδοση της Γερμανίας

Πρόσεξα και τον ληγμένο Πρόεδρο της πρώην Ουκρανίας, που έχει αποκαταστήσει κάθε φασιστικό φρικιό και συνεργάτη των Γερμανών, στον Β΄ΠΠ να στέκεται κολαούζος, σαν "απελευθερωτής" κι αυτός.

Οι νεκροί Εβραίοι του Μπάμπι Γιάρ, που εκτελέστηκαν από τους Ουκρανούς θα τον καταδιώκουν, σήμερα, στον ύπνο του.

Εκείνον που δεν είδα είναι τον πραγματικό απελευθερωτή της Ευρώπης, την Ρωσία.

Λογικό, γιατί η Ρωσία ποτέ δεν θα συμμετείχε στην αναβίωση του ναζισμού, στην Ευρώπη!

Σχολιο.- Ζούμε απίστευτα πράγματα!!!

Σχολιο.- θεατρο παραλογου!

Σχολιο.- ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΈΣ ΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ....

Σχολιο.- Ε, μα!  Δεν θα εκπλαγώ αν μάθουμε ποτέ πως και στη Νορμανδία αποβιβάστικαν μόνο και μόνο για να προλάβουν να «φάνε» το δικό τους κομμάτι της Ευρώπης. Να μην το αφήσουν στους σοβιετικούς

Σχολιο.- Εν τω μεταξύ η απόβαση της Νορμαδίας ήταν μιά μλκία, γιατί ο Χίτλερ τους περίμενε και θέρισε του κόσμου τα παιδάκια (τα στείλανε για σφαγή) κι απλά επειδή ήταν πολυπληθέστεροι (αφού που να βρεί τόσο στρατό ο Χίτλερ που οι περισσότεροι ήταν στο Σοβιετικό μέτωπο) επικράτησαν!! Να μην πούμε για το γελοίο του πράγματος ότι "παρέλασαν" 200 βετεράνοι!!! Δηλαδή βρήκαν 200 εκατόχρονους (αλλιώς δεν βγαίνουν τα νούμερα) !!

Μόνο για το σόου των ψευτοαπελευθερωτών!!!

Ξεφτιλίκι και ψέμματα λές και είναι όλος ο πλανήτης ανο'ι'κός σαν το μπάιντεν!!!

Σχολιο.- ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Οι συνολικές απώλειες των Συμμάχων στη Νορμανδία (συμπεριλαμβανομένων των τραυματιών και των αιχμαλώτων) ήταν 10.249.

Οι απώλειες της Σοβιετικής Ένωσης στη μάχη του Στάλινγκραντ ήταν 1.129.619.

Σχολιο.- Όλες οι λερες, μαζεμένες ...

Σχολιο.- Θορυβήθηκαν ότι ολόκληρη η Ευρώπη θα απελευθερωθεί, από την ΕΣΣΔ και δεν θα μπορούν να ελέγξουν αυτές τις χώρες, όπως έκαναν στην συνέχεια με το "σχέδιο Μάρσαλ", που έδεσε, οικονομικά, όλες τις κατεστραμμένες χώρες στο άρμα των ΗΠΑ. Ακόμα και τους ηλίθιους Βρετανούς-συμμάχους των ΗΠΑ, που παρέδωσαν την παγκόσμια κυριαρχία τους, στις ΗΠΑ, λόγω των δανείων, που πήραν απ΄αυτές.

 Υπόψη, ότι το Σύνταγμα των ΗΠΑ απαγόρευε την πολεμική τους εμπλοκή, εκτός χώρας, γι΄αυτό και έκαναν τους "κουφούς", όταν ειδοποιήθηκαν για την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ. Ηταν η προβοκάτσια που τους έλυσε τα χέρια.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η «Γηραιά Ήπειρος» πέθανε. Ας την θάψουμε με τις τιμές που της αξίζουν, και …. «ζωή σε λόγου μας»

Και μέσα σε όλα αυτά, η «γηραιά ήπειρος» η εν πολλοίς ΕΥΡΩΠΗ, στέκει σαν την γριά πουτάνα που νομίζει ότι περνάει ακόμα η μπογιά της. Βλέποντας κάποιους παλιούς πελάτες να την επισκέπτονται ακόμα με τα μπαστουνάκια τους, νομίζει ότι εξακολουθεί να δουλεύει. Αυτή της η πεποίθηση ενισχύεται και από το γεγονός ότι ο μεγάλος υπερατλαντικός νταβατζής της στέλνει κανένα πελατάκι και της συμπεριφέρεται όπως αρμόζει στην παλιά της δόξα. Επειδή πέφτει όμως λίγο μακριά, ο βασικός νικητής του Β παγκοσμίου πολέμου* (ο νταβατζής), την οργάνωσε λίγο καλύτερα και της έβαλε αρχηγό (τοπικό νταβατζή) τον μεγάλο ηττημένο του πολέμου. Φυσικά, αυτό δεν το έκανε από μεγαλοψυχία, υπάρχουν αρκετοί πελάτες ακόμα που έρχονται με τα μπαστουνάκια τους, και κυρίως, η γριά πουτάνα μένει κοντά και στη Μέση Ανατολή, στα Βαλκάνια, όχι πολύ μακριά από την Ρωσία και του κάνει και κανένα θεληματάκι όταν χρειάζεται.

Και αυτή η μαλάκω, το πίστεψε. Νόμισε ότι ξαφνικά ανέβηκε η δουλειά. Πήγε κομμωτήριο, έκανε πλαστική και ανόρθωση στήθους και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έβγαλε και δικό της νόμισμα νομίζοντας ότι θα αποκτούσε – τώρα στα γεράματα – και κάποια ανεξαρτησία από τον νταβατζή.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χρυσοχοΐδη, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ζητά να κατέβει πανό για τη Γάζα από δημαρχείο!

Να κατέβει πανό του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας -Νέας Χαλκηδόνας, που αφορά τις σφαγές στη Γάζα ζητάει με πρωτοφανές έγγραφο προς τον δήμο, το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έγγραφο που αποκαλύπτει το aftodioikisi.gr, στο πνεύμα που έχει περάσει στην ΕΛΑΣ ο Μ. Χρυσοχοΐδης, το ΑΤ μία εβδομάδα πριν τις εκλογές ζητά να κατέβει πανό που βρίσκεται εδώ και πολλούς μήνες στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου, με το οποίο οι εργαζόμενοι ζητούν: «ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ -ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΌ ΤΗ ΓΑΖΑ -ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας -Νέας Χαλκηδόνας Γ. Ταμπούλογλου κάλεσε τις προηγούμενες ημέρες τους εκπροσώπους του Σωματείου ζητώντας τους με πιεστικό τρόπο να κατεβάσουν το πανό, κάτι που εκείνοι αρνήθηκαν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντιπρόεδρος της Ιταλίας σε Μακρόν: «Βάλε κράνος και πήγαινε Ουκρανία»

Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μπάρι προς υποστήριξη ενός κεντροδεξιού υποψήφιου για το δήμαρχο της πόλης αυτής, ο Σαλβίνι έστειλε μήνυμα στον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν. «Αν θες να πας σε πόλεμο, βάλε κράνος, βάλε γιλέκο και πήγαινε στην Ουκρανία, αλλά μην τα σπάσεις στους Ιταλούς [... ] Εμείς που θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά", είπε.

Ο δεξιός πολιτικός πρότεινε την επιφύλαξη του πολέμου για τον Μακρόν, τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς και το ΝΑΤΟ, για τους οποίους υπενθύμισε ότι, στα χαρτιά, πρόκειται για «αμυντική Ατλαντική Συμμαχία». Οι Ιταλοί έχουν «ξεκάθαρη επιλογή», και είναι ότι δεν πρέπει να στείλουν «ποτέ βλήμα, ποτέ ιταλική βόμβα να σκοτώσει στη Ρωσία, να βομβαρδίσει τη Ρωσία», υποστήριξε ο Σαλβίνι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πλειοψηφία των παιδιών κάτω των 5 ετών στη Γάζα μένουν για μέρες ολόκληρες χωρίς φαγητό

3.500 παιδιά κινδυνεύουν να πεθάνουν εξαιτίας της πείνας, της έλλειψης εμβολίων και του αποκλεισμού της ανθρωπιστικής βοήθειας.Από τις 6 Μαΐου, όταν το Ισραήλ έκλεισε τις κύριες πύλες εισόδου της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, μόνο οκτώ  φορτηγά βοήθειας εισέρχονται στη Γάζα κάθε μέρα κατά μέσο όρο, δηλαδή περίπου το ένα τοις εκατό από τα 500-600 φορτηγά που απαιτούνται.

Η συντριπτική πλειονότητα των παιδιών κάτω των πέντε ετών στη Γάζα αναγκάζεται τακτικά να περάσει τουλάχιστον μια ολόκληρη ημέρα χωρίς φαγητό, καθώς η λιμοκτονία που έχει προκληθεί από το Ισραήλ έχει ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες, ανέφερε μια ομάδα ανθρωπιστικής βοήθειας.

Σύμφωνα με έρευνα για τα τρόφιμα που διεξήγαγαν ομάδες ανθρωπιστικής βοήθειας τον Μάιο, το 85% των παιδιών ηλικίας κάτω των πέντε ετών στερούνταν τροφή για τουλάχιστον μία ημέρα κατά τη διάρκεια ενός τριημέρου.

Ο επίσημος απολογισμός των θανάτων που αναφέρει η κυβέρνηση της Γάζας δεν περιλαμβάνει τους θανάτους από ασιτία, μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 30 παιδιά που πέθαναν από ασιτία στη Γάζα, σύμφωνα με έκθεση του ανεξάρτητου ειδησεογραφικού πρακτορείου Truthout. 

Η εκστρατεία του Ισραήλ είχε ως αποτέλεσμα την ταχεία εξάπλωση της πείνας σε ολόκληρη την περιοχή, η οποία, όπως προειδοποιούν οι οργανώσεις αρωγής, επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα, καθώς ο στρατός συνεχίζει τον σχεδόν πλήρη αποκλεισμό της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Σύμφωνα με έκθεση της Oxfam που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, ο κίνδυνος λιμού στη Γάζα είναι μεγαλύτερος από ποτέ, καθώς η ανελέητη επίθεση του Ισραήλ και η παρεμπόδιση της βοήθειας έχει καταστήσει "πρακτικά αδύνατη" για τις ομάδες να πραγματοποιήσουν μια απάντηση ανακούφισης.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο των Μαρτύρων της Αλ-Άκσα ζητούν περισσότερη βοήθεια, ιδίως γάλα, για να θεραπεύσουν τα υποσιτισμένα παιδιά, καθώς το κλείσιμο του περάσματος της Ράφα, της κύριας οδού βοήθειας από την Αίγυπτο προς τη Γάζα, έχει επιδεινώσει την κατάσταση από τότε που τέθηκε υπό τον έλεγχο των ισραηλινών δυνάμεων στις 7 Μαΐου.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανέφερε ότι περισσότερα από τέσσερα στα πέντε παιδιά έχουν περάσει μια ολόκληρη ημέρα χωρίς φαγητό τουλάχιστον μία φορά τις τελευταίες 72 ώρες."Τα παιδιά λιμοκτονούν", δήλωσε η εκπρόσωπος του ΠΟΥ Μάργκαρετ Χάρις.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Δυτικοί στρατιωτικοί στην Ουκρανία "εμπλέκoνται στο σχεδιασμό επιθέσεων κατά της Ρωσίας"

ΜΟΣΧΑ (Sputnik) - Η παρουσία ξένου στρατιωτικού προσωπικού σε ουκρανικές ομάδες σαμποτάζ αποδεικνύει την εμπλοκή της Δύσης σε τρομοκρατικές δραστηριότητες κατά της Ρωσίας, δήλωσε ο Κονσταντίν Γκαβρίλοβ , επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στις διαπραγματεύσεις της Βιέννης για τη στρατιωτική ασφάλεια και τον έλεγχο των εξοπλισμών.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Izvestia, ο Ρώσος διπλωμάτης δήλωσε ότι "92 ομάδες σαμποτάζ, συμπεριλαμβανομένων 14 αμερικανικών, δραστηριοποιούνται στην Ουκρανία".

"Οι στρατηγοί και οι αξιωματικοί τους, οι οποίοι υποτίθεται ότι βρίσκονται εκεί ως μισθοφόροι και εκπαιδευτές, στην πραγματικότητα ασχολούνται με τον σχεδιασμό τρομοκρατικών επιχειρήσεων κατά της Ρωσίας. Δεν εμπλέκονται μόνο στη συντήρηση συστημάτων όπως το Storm Shadow ή το Himars, αλλά και στον σχεδιασμό των επιχειρήσεων", δήλωσε ο Γκαβρίλοφ.

Η γνώση της αγγλικής γλώσσας, σύμφωνα με τον διπλωμάτη, δεν αποτελεί πλέον υποχρεωτική προϋπόθεση για τους ξένους μισθοφόρους στην Ουκρανία. Στην Ισπανία, είπε ο Γκαβρίλοβ, υπάρχει μια εταιρεία που στρατολογεί εθελοντές από τη Λατινική Αμερική και τους στέλνει στην Ουκρανία "χωρίς καμία γνώση αγγλικών ή στρατιωτικών δεξιοτήτων".

"Δεν χρειάζεται καν να ξέρεις να πυροβολείς. Το σημαντικό για να σταλεί κάποιος είναι να υποβληθεί σε ένα πενθήμερο [εκπαιδευτικό] σεμινάριο", είπε.

Ταυτόχρονα, ο Γκαβρίλοφ αναγνώρισε ότι δεν υπάρχει έλλειψη μισθοφόρων με πολεμική εμπειρία στην Ουκρανία. Οι πολλές απώλειες μεταξύ των ξένων μισθοφόρων στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον Ρώσο διπλωμάτη, "αποσιωπούνται για να αποφευχθούν διαμαρτυρίες" στη Δύση και "να μην καταβληθούν αποζημιώσεις".

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας εκτιμά ότι τουλάχιστον 13.387 ξένοι μισθοφόροι έχουν φτάσει στην Ουκρανία από τα τέλη Φεβρουαρίου του 2022- από αυτούς, οι 5.962 έχουν εξοντωθεί.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Κρήτη η πιο μακρά ναζιστική Κατοχή που συνεχίστηκε ελέω συμμάχων

«Προς αντιμετώπισιν των εκ του πολέμου ερειπίων και συμφορών, είναι απαραίτητος η εσωτερική ησυχία και τάξις και η απόλυτος νομιμοφροσύνη προς τας Γερμανικάς Αρχάς Κατοχής»

Κυριάκος Μητσοτάκης (εφ. «Παρατηρητής» Χανίων, 7/5/1944, σ. 1η)

Η Κρήτη μπήκε στον πόλεμο με τραυματικό τρόπο πριν από τη γερμανική επίθεση και κατάκτηση.

Η Μεραρχία Κρήτης στάλθηκε στο μέτωπο του ελληνοϊταλικού πολέμου πολύ μετά την έναρξη των επιχειρήσεων – στη χειρότερη στιγμή, καθώς πήρε αμέσως μέρος σε σκληρές μάχες στην περιοχή του Τεπελενίου και είχε μεγάλες απώλειες.

Με την κατάρρευση του μετώπου, περίπου 18.000 Κρήτες στρατιώτες βρέθηκαν εκτεθειμένοι, χωρίς τρόπο επιστροφής στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Αμέτρητοι χάθηκαν κατά τη διάρκεια του λιμού στην Αθήνα τον χειμώνα του 1941-1942.

Πάνω από χίλιοι φυλακίστηκαν από τους Ιταλούς στο στρατόπεδο της Λάρισας τον Αύγουστο του 1941, κάτω από άθλιες συνθήκες.

Μέχρι το 1942, τουλάχιστον οι μισοί είχαν πεθάνει από τις κακουχίες.

Η γερμανική στρατιωτική διοίκηση εκβίαζε τον κρητικό πληθυσμό να παραδώσει οπλισμό και να καταδώσει μέλη των συμμαχικών στρατευμάτων που κρύβονταν μετά τη Μάχη και όσους ντόπιους πήραν μέρος σ’ αυτήν, προκειμένου να επιτρέψει την επιστροφή των Κρητών φαντάρων.

Από την ημέρα της αποχώρησης των Γερμανών από την Αττική (12 Οκτωβρίου), η περαιτέρω παραμονή των Γερμανών στην Κρήτη και ο διαχωρισμός της τελευταίας σε κατεχόμενη και μη θεωρήθηκαν δεδομένα επ’ αόριστον.


Από τον Οκτώβριο του 1944 μέχρι το τέλος του πολέμου, η παράδοξη γερμανική κατοχή θα συνεχιζόταν ελέω Συμμάχων.

Στις 12 Νοεμβρίου 1944 ξεκίνησε επίθεση των Γερμανών κατά των δυνάμεων του ΕΛΑΣ, γνωστή ως «η μάχη της Παναγιάς».

Στη διάρκεια της μάχης αυτής, που κράτησε τρεις μέρες, οι Γερμανοί προχώρησαν στην καταστροφή 200 σπιτιών και σε λεηλασίες, πρακτική διαδεδομένη και επαναλαμβανόμενη.

Στις 9 Μαΐου 1945 υπογράφτηκε στο Ηράκλειο η συνθηκολόγηση των Γερμανών στην Κρήτη.

Στις 8 Μαΐου συγκροτήθηκε Διασυμμαχική Επιτροπή για την καλή εφαρμογή των όρων της συνθηκολόγησης.

Σύμφωνα όμως μ’ ένα μέλος της επιτροπής αυτής, τον λοχαγό Γ. Κάββο, οι Βρετανοί δεν είχαν καμία πρόθεση να τηρήσουν τους όρους που συμφωνήθηκαν.

Η επιτροπή δεν λειτούργησε ποτέ, ενώ οι Βρετανοί συγκέντρωσαν τους Γερμανούς σε μια ζώνη όπου απαγορευόταν η είσοδος στους Ελληνες.

Η δε διαδικασία αποχώρησης των Γερμανών διήρκεσε τόσο ώστε να προκαλείται το αίσθημα των ντόπιων, σε συνδυασμό με καθήκοντα φρουράς που είχαν ώς το τέλος οι -αιχμάλωτοι πλην ένοπλοι- Γερμανοί.

Η γερμανική παρουσία στην Κρήτη διήρκεσε από την 20ή Μαΐου 1941, πρώτη ημέρα της Μάχης της Κρήτης, έως τη 12η Ιουνίου 1945, ημέρα αποχώρησης των τελευταίων Γερμανών από το λιμάνι της Σούδας – σχεδόν 1.400 ημέρες.

Στο ενδιάμεσο ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος είχε λήξει στην Ευρώπη με την άνευ όρων συνθηκολόγηση της Γερμανίας στις 8 Μαΐου 1945.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Infographic με τη συνολική αξιολόγηση των ζημιών και των καταστροφών στη Γάζα και στα Κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη, βάσει δορυφορικών εικόνων, από τις 3 Μαΐου 2024. Πηγή: UNOSAT

-Σύμφωνα με την ανάλυση, εντοπίζονται 36.591 κατεστραμμένες κατασκευές, 16.513 σοβαρές ζημιές, 47.368 μέτριες ζημιές και 36.825 πιθανώς κατεστραμμένες κατασκευές. Συνολικά 137.297 δομές, ή περίπου το 55% του συνόλου των αστικών κατασκευών στη Γάζα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΆ από τον Κύριο Βαρουφάκη "συμφωνώ με το 70ο/ο του μνημονίου ".

Σε ωμό αντικομμουνισμό κατέφυγε ο κύριος Βαρουφάκης «συμφωνώ με το 70% του 2ου μνημονίου», όταν ρωτήθηκε ποιες είναι οι διαφορές του κόμματός του με το ΚΚΕ. Ο Βαρουφάκης την ώρα που ο λαός παρακολουθεί εμβρόντητος ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να διαγκωνίζονται για τις περιουσίες των αρχηγών τους, απάντησε: «Το ΚΚΕ είναι άλλο πράγμα (σ.σ. από το ΜέΡΑ25). Εγώ δεν θέλω να ζήσω σε ένα σοβιετικό γκούλαγκ, όπου η ΚΕ θα επιβάλλει τι θα λέω...». Δεν ξέρουμε αν ζήλεψε τη δόξα του Πορτοσάλτε ή κάποιων χρυσαυγιτών, που λένε ακριβώς τα ίδια, αλλά δεν μας κάνει εντύπωση. Ο αντισοβιετισμός είναι πιστοποιητικό χρησιμότητας στο σύστημα και ο Βαρουφάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα να το καταθέτει ξανά και ξανά, όταν του το ζητάνε, αν και έχει αποδείξει στην πράξη ότι αποτελεί «asset» του συστήματος. Γι' αυτό και η χολή στο ΚΚΕ, που του στραπατσάρει την αντισυστημική μόστρα. 

Σχολιο.- Την κρίσιμη στιγμή, το 2015, Κουτσούμπας και Παπαρήγα αποφαίνονταν ότι δεν πρέπει να βγούμε από ΕυρωΕνωση και ΕυρωΖωνη γιατί θα πληγεί το λαϊκό εισόδημα.

Ορατός και δια γυμνού οφθαλμού ο ρόλος τους.

Εννοείται ότι και όταν δημιουργηθούν προϋποθέσεις για αποχώρηση από το ΝΑΤΟ, το ΚΚΕ δεν θα το στηρίξει επειδή ... η Ρωσία είναι ιμπεριαλιστική δύναμη και δεν θα συμφέρει το λαϊκό κόσμο.

Σχολιο.- καλα να παθουν οι αμερικανοδουλοι σκηνοθετες του μεθοδευόμενου παγκοσμιου πολέμου



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ

Η απόφαση της ΕΚΤ να μειώσει τα επιτόκια κατά 0,25%, συνοδευόμενη από μια δήλωση για την πολύ πιθανή ανάκαμψη του πληθωρισμού, είναι σκέτη τρέλα που θα έχει δύο συνέπειες.

Η πρώτη. Μια τόσο μικρή μείωση με ένδειξη ανάκαμψης του πληθωρισμού δίνει ακόμη περισσότερα φτερά στις τράπεζες, οι οποίες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υψηλές αποδόσεις των καταθέσεών τους στην ΕΚΤ και υψηλά επιτόκια δανεισμού στους πελάτες. Επομένως, θα συνεχίσουν να αποδίδουν αστρονομικά μερίσματα στους μετόχους σε μια παραπαίουσα πραγματική οικονομία. 

Η δεύτερη. Τα υψηλά επιτόκια της ΕΚΤ εξακολουθούν να ευνοούν τα μεγάλα επενδυτικά ταμεία τα οποία διαθέτουν ρευστότητα που δεν συνδέεται με τις κεντρικές τράπεζες, αλλά με το τεράστιο ύψος των υπό διαχείριση περιουσιακών στοιχείων τους και τα οποία θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν το νομισματικό μονοπώλιο. Με άλλα λόγια, στο πλαίσιο της νομισματικής λιτότητας, οι επενδυτικές στρατηγικές θα βρίσκονται στα χέρια, σχεδόν αποκλειστικά, των μεγάλων επενδυτικών ταμείων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Οι συνολικές απώλειες των Συμμάχων στη Νορμανδία (συμπεριλαμβανομένων των τραυματιών και των αιχμαλώτων) ήταν 10.249.

Οι απώλειες της Σοβιετικής Ένωσης στη μάχη του Στάλινγκραντ ήταν 1.129.619.

Σχολιο.- Έτσι από περιέργεια δείτε σε πόσο χρόνο για κάθε Ευρωπαϊκή χώρα, χρειάστηκε ο στρατός του Χίτλερ να την κατακτήσει και πόσο χρόνο διάρκεσε ο πόλεμος με τη Σοβιετική Ένωση!!Η φιέστα της Νορμανδίας είναι για μικρά παιδιά που παίζουν κλέφτες και αστυνόμους!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Τι χρειάζεται η Ουάσινγκτον; Άλλο ένα παγκόσμιο χάος".

Η Μαρία Ζαχάροβα σχολίασε τη δήλωση του Γερμανού υπουργού Άμυνας Πιστόριους για πιθανό πόλεμο το 2029.

Η Ζαχάροβα είπε ότι η Γερμανία έχει χάσει την ικανότητα να λαμβάνει ανεξάρτητες αποφάσεις και ότι οι πολιτικές της συντονίζονται από τις ΗΠΑ.

Ο Μπόρις Πιστόριους μόλις πρόσφατα δήλωσε ότι το 2029 οι Γερμανοί «θα πρέπει να είναι σε θέση να πολεμήσουν». Ο υπουργός τόνισε επίσης την ανάγκη να συνεχιστεί η παροχή στρατιωτικής βοήθειας στο Κίεβο.

"Τι χρειάζεται η Ουάσινγκτον; Άλλο ένα παγκόσμιο χάος".

Η Μαρία Ζαχάροβα σχολίασε τη δήλωση του Γερμανού υπουργού Άμυνας για πιθανό πόλεμο το 2029.

Σχολιο.- Μήπως μετά από 89 χρόνια άνοιξε ξανά οι όρεξη των Γερμανών για περιπέτειες;;Το έχουν στο DNA καθώς φαίνεται!!Καλό είναι να μην ξύνονται στη γλίτσα του τσοπάνη!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η γερμανική κυβέρνηση δημοσίευσε ένα νέο σχέδιο σε περίπτωση πολέμου με τη Ρωσία.

Το σχέδιο περιλαμβάνει:

Επιστροφή της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας για τους νέους.

Οι ενήλικες θα μπορούν να απασχολούνται σε ορισμένες θέσεις, όπως η περίθαλψη ασθενών, οι ταχυδρομικές υπηρεσίες, τα αρτοποιεία κ.λπ.

Αδυναμία διάλυσης της Μπούντεσταγκ.

Μετεγκατάσταση των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ και της Bundeswehr στην «ανατολική πτέρυγα».

Πιθανή υποχρέωση των επιχειρήσεων να παράγουν προϊόντα μόνο για πολεμικούς σκοπούς.

Τα νοσοκομεία πρέπει να είναι προετοιμασμένα για «ξαφνική εισροή μεγάλου αριθμού ασθενών για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα».

Το δημοσίευμα προειδοποιεί τους καλοταϊσμένους πολίτες ότι σε περίπτωση πολέμου με τη Ρωσία, η Γερμανία θα αντιμετωπίσει κρίση εφοδιασμού, συμπεριλαμβανομένων των φρούτων και των λαχανικών. Για το λόγο αυτό, η κυβέρνηση θα αποθηκεύσει τρόφιμα σε μυστικές τοποθεσίες. Οι πολίτες θα λαμβάνουν ένα ζεστό γεύμα την ημέρα.

Σχολιο.- εντάξει , σιγά σιγά προετοιμάζουν τον κόσμο για την καινούργια μαλακια της γερμανικής .μεγαλομανιας .....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις και η πολεμική αεροπορία της Συρίας συνεχίζουν να πραγματοποιούν αεροπορικές επιδρομές εναντίον εγκαταστάσεων εφοδιασμού του Iσλαμικού Κράτους στη συριακή έρημο. Πηγές της Συρίας αναφέρουν επίσης μια μεγάλης κλίμακας αντιτρομοκρατική επιχείρηση από τις συριακές ένοπλες δυνάμεις και τους συμμάχους τους.

Μονάδες του Συριακού Αραβικού Στρατού, με την υποστήριξη βοηθητικών δυνάμεων, έχουν εντείνει τις τελευταίες ώρες τις στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος» στις ερήμους της Χομς και της Ντέιρ εζ-Ζορ, χτενίζοντας μεγάλες περιοχές. Οι μονάδες του στρατού κατάφεραν να φτάσουν σε πολλές σπηλιές και καταφύγια βαθιά στην έρημο, όπου είχαν εγκατασταθεί οι τρομοκράτες του Isis, και να τα καταστρέψουν. Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται και επικεντρώνονται στις ερήμους της Παλμύρας και της Al-Sukhnah, στην ύπαιθρο της Χομς, με την υποστήριξη της συρο-ρωσικής πολεμικής αεροπορίας. Τις τελευταίες 24 ώρες, η πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε περισσότερες από 30 αεροπορικές επιδρομές σε διάφορα σημεία της συριακής ερήμου προς τη βάση al-Tanf, στοχεύοντας σε φωλιές, καταφύγια και σπηλιές όπου βρίσκονται οι τρομοκράτες.

Αυτό ανέφεραν ακτιβιστές των συριακών στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών. Υπενθυμίζεται ότι η συριακή έρημος, η οποία έχει έκταση εκατοντάδες χιλιόμετρα, είναι ένα «τρίγωνο των Βερμούδων» στο οποίο δρουν τρομοκρατικά στοιχεία και επιτίθενται στις δυνάμεις του συριακού στρατού.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 27/5/2024 η Ούρσουλα φον ντερ... Λαμόγιεν πόσταρε αυτό το αισχρό πολεμοκάπηλο προεκλογικό video-clip που προκάλεσε σάλο στην Ιταλία και άλλες χώρες, αλλά παράμεινε άγνωστο στην Ελλάδα:

https://x.com/i/status/1795094127333261797

σχολιο.- Κανονικά θα κοινοποιούσα το θέμα και σε ομάδες στο facebook αλλά... μου έχουν απαγορεύσει να κοινοποιώ σε ομάδες από τότε που έβγαλα στη φόρα το ναζιστικό σύμβολο των Αζόφ με τον Τζόνσον να το προβάλλει. Λογοκρίθηκε εκείνο το ποστ και ταυτόχρονα μου αφαίρεσαν το δικαίωμα ποστ σε ομάδες...

σχολιο.-  τα "παιδιά" θέλουν να τηρήσουν το ρητό ' τα εν οίκω μη εν δήμω'  τους παρεξήγησες

σχολιο.- ναι αλλά... δεν ήταν σπίτι μου και σπίτι σου, αλλά... η βρετανική βουλή όπου ο Τζόνσον εκθείασε τους ναζί.

Σχολιο.- Ναι καλέ, το έχω δεί, χαριτολογώντας το είπα, όπου "σπίτι" τους θεωρούν όλες τις δυτικές βρωμιές που δεν πρέπει και να πολυακούγονται.....

Σχολιο.- Λίγους ανθρώπους μισώ

Αλλά  η Φον Ναζί είναι από αυτούς ...τι σιχαμένη

Σχολιο.- Βρωμιάρα ναζίστω...

Σχολιο.- Σιχαμένο ναζιστόμουτρο



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΝΔ απατεώνας «μετά»τις εκλογές υπόσχεται δάνεια για σπίτια,επιδόματα,ότι δεν εδώσε μέχρι σήμερα ειναι καθαρό ότι εδώ και 10 μέρες έχει συμφωνία μέ τά ΣουπερΜαρκετ & εχουν πέσει οι τιμές μέχρι τις 9/6 μετά θα κλάψουν μανούλες και όσοι τόν πίστεψαν



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα σκουπίδια οι Συριζαίοι μαγαρίζουν την σημαία της Παλαιστίνης, χρησιμοποιώντας την στις προεκλογικές συγκεντρώσεις τους.

Η Παλαιστινιακή σημαία έχει τόσο σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ όσο έχει ο Κασσελάκης με την Αριστερά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



το Family Pride είναι ΛΟΑΤΚΙ+φοβικό!?

Ενώ το GAY PRIDE είναι καθόλα ''φυσιολογικό''

έχουν χαζέψει ??? και θέλουν να μας χαζέψουν ???



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει την Καρυστιανού και ζητά την παραίτηση του προέδρου της δημόσιας τηλεόρασης

«Ζητάμε την άμεση παραίτηση του Προέδρου της ΕΡΤ κ. Ζούλα και του Γενικού Δ/ντή Eνημέρωσης κ. Καφαράκη οι οποίοι είναι οι απόλυτα υπεύθυνοι για το άνευ προηγουμένου «ξεχαρβάλωμα» του Ενημερωτικού Τομέα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Δηλώνουμε ανεπιφύλακτα ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στεκόμαστε δίπλα τους και συνυπογράφουμε την αναφορά – καταγγελία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΜΠΩΝ 28-2-2023.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Μια ενδιαφέρουσα έρευνα από το Ινστιτούτο Παγκόσμιων Υποθέσεων

-Το Institute of Global Affairs (IGA) είναι ένα κέντρο υποτροφιών σε δημόσιες και διεθνείς υποθέσεις, που ιδρύθηκε στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος το 2008 και έχει ως έδρα τη Νέα Υόρκη

-Το 94% των Αμερικανών και το 88% των Δυτικοευρωπαίων πιστεύουν ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία χωρίς να αποδυναμώσει τη Ρωσία ή να επιστρέψει την Ουκρανία στα προπολεμικά της σύνορα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ουκρανία θα πρέπει να εγκαταλείψει μια σειρά από εδάφη για χάρη της ειρήνης - γράφει το αμερικανικό (συντηρητικό) περιοδικό The Hill σε άρθρο που υπογράφει το πρώην μέλος του Κογκρέσου Mick Mulvaney, πρώην επικεφαλής του προσωπικού του Λευκού Οίκου επί Τράμπ.

Ο Mulvaney είπε ότι πέρασε δύο εβδομάδες συνομιλώντας με πολιτικούς και επιχειρηματικούς ηγέτες σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. 

Η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύει ότι η Ουκρανία θα παραχωρήσει οριστικά μέρος της επικράτειάς της στη Ρωσία - ίσως το Ντονμπάς και τη νότια ακτή κατά μήκος της Μαύρης Θάλασσας στην Κριμαία. Κάποιοι πιστεύουν ότι η Ρωσία θα μπορέσει να πάρει τον έλεγχο ολόκληρης της χώρας. Κανείς όμως δεν θεωρεί ότι η Ουκρανία θα ήταν σε θέση να νικήσει, να εκδιώξει εντελώς και μόνιμα τους Ρώσους από το έδαφός της, είπε ο πολιτικός.

Πρότεινε τέσσερις επιλογές για την εξέλιξη των γεγονότων: 

◦ η πρώτη είναι η ειρήνη με εδαφικές παραχωρήσεις στη Ρωσία, (σαν τον χάρτη που παρουσιάζει, όπου το Χάρκοιβο, το Ζαπορόζνιε, η Χερσώνα και η Οδησσός περνάνε στη Νέα Ρωσία )

◦ η δεύτερη αφορά την πλήρη κατάρρευση και παράδοση της Ουκρανίας, 

◦ η τρίτη είναι μια αιώνια σύγκρουση και 

◦ η τέταρτη είναι η κλιμάκωση.

«Από αυτές τις επιλογές, η λιγότερο χειρότερη, ακόμα, είναι η πρώτη», συμπεραίνει ο Mulvaney.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ

Ο ηγεμόνας σχεδιάζει έναν παγκόσμιο πόλεμο για να εμποδίσει την πολυπολικότητα. Υποστηρίζει τη γενοκτονία της Γάζας από το Ισραήλ ως αναγκαίο κακό για την κατάκτηση της Δυτικής Ασίας, σκεπτόμενος: Ποιος θα νοιάζεται ούτως ή άλλως, όταν ο πόλεμος γίνει παγκόσμιος;

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται το Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF). Είναι μία από τις σημαντικότερες ετήσιες συναντήσεις στην Ευρασία. Το κυρίαρχο θέμα για το 2024 είναι η «πολυπολικότητα», η οποία αρμόζει στο γεγονός ότι αυτή είναι η χρονιά της ρωσικής προεδρίας BRICS. Η σύνοδος κορυφής των BRICS στο Καζάν τον προσεχή Οκτώβριο θα είναι κρίσιμη για τη χαρτογράφηση του περιγράμματος του οδικού χάρτη προς την πολυπολικότητα στο μέλλον.

Και εδώ είναι ο αποκλεισμός. Αυτό σίγουρα μας φέρνει στο βασικό ερώτημα που αντιμετωπίζει η Παγκόσμια Πλειοψηφία: Πώς μπορούμε να ονειρευόμαστε την πολυπολικότητα όταν έχουμε βυθιστεί στο Αδιανόητο, υποβαθμισμένοι στο ρόλο των απλών θεατών, παρακολουθώντας μια γενοκτονία που μεταδίδεται 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα σε κάθε smartphone στον πλανήτη;

Το ομολογουμένως ελαττωματικό Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης (ICJ) διέταξε τουλάχιστον τις βιβλικές γενοκτονίες να σταματήσουν να βομβαρδίζουν τη Ράφα. Η απάντηση του Ισραήλ; Βομβάρδισαν τη Ράφα. Ακόμη χειρότερα, έκαψαν ζωντανά παιδιά σε σκηνές προσφύγων. Με αμερικανικούς πυραύλους.

Και η γενοκτονία θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος αυτού του πολυπολικού έτους, όπως καυχιούνται οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες. Η παγκόσμια πλειοψηφία τουλάχιστον βλέπει ξεκάθαρα πώς λειτουργεί η «διεθνής τάξη που βασίζεται σε κανόνες». Αλλά αυτό δεν είναι πολύ παρηγορητικό.

Η εντολή του Διεθνούς Δικαστηρίου να σταματήσει το μακελειό στη Ράφα και η πρωτοβουλία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου να ζητήσει εντάλματα σύλληψης για τους κορυφαίους ηγέτες του Ισραήλ για κατά συρροή εγκλήματα πολέμου στη Γάζα έχουν προκαλέσει αναμενόμενα φρενίτιδα στο ζεύγος Ισραήλ-ΗΠΑ.

Η ουσία του θέματος αφορά τους πραγματικούς αφέντες και διαχειριστές της Αυτοκρατορίας του Χάους και της Λεηλασίας – πολύ περισσότερο από τους πενιχρούς απεσταλμένους τους. Τα αφεντικά δεν μπορούν να επιτρέψουν σε κανένα θεσμικό όργανο να χαλαρώσει τον έλεγχό του στο επίσημο αφήγημα.

Η επίσημη αφήγηση είναι ότι «δεν υπάρχει γενοκτονία στη Γάζα» και δεν έχει ξεπεραστεί καμία «κόκκινη γραμμή». Αυτή είναι η επίσημη διαταγή της συλλογικής Δύσης. Παραβιάσεις δεν επιτρέπονται. Θα φτάσουν σε αντισυνταγματικά άκρα για να επιβάλουν πλήρη αφηγηματικό έλεγχο, με μια ακλόνητη επιχείρηση δημοσίων σχέσεων για να τυλίξουν ολόκληρο τον πλανήτη σε ένα στρώμα προπαγανδιστικού λήθαργου.

Σε αντίθεση με τον Μάο Τσε Τουνγκ, η πραγματική δύναμη δεν προέρχεται από την κάννη ενός όπλου (ή ενός υπερηχητικού πυρηνικού πυραύλου). Προέρχεται από τον αφηγηματικό έλεγχο, ή αυτό που συνηθίζαμε να αποκαλούμε «ήπια δύναμη». Η διαφορά τώρα είναι ότι ο Ηγεμόνας δεν ελέγχει πλέον την ήπια ισχύ. Η Παγκόσμια Πλειοψηφία τελειοποιεί, σε πραγματικό χρόνο, τις αντεπιθέσεις ήπιας ισχύος της.

-Μια συστημικά κοινωνιοπαθητική κοινωνία

Οι ελεγκτές του αφηγήματος μπορεί ακόμα να είναι σε θέση να διαγράψουν θεμελιώδη γεγονότα, όπως η εθνοκάθαρση, από τη δυτική κοινή γνώμη. Οι χριστιανοί Άραβες έχουν συστηματικά υποστεί εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη. Στις αρχές της δεκαετίας του 1950, η Βηθλεέμ ήταν κατά 86% χριστιανική, ένα ποσοστό που έκτοτε έχει πέσει κατακόρυφα στο θλιβερό 12% σήμερα. Βιβλικοί ψυχοπαθείς έχτισαν ένα τείχος γύρω από τη Βηθλεέμ, προσάρτησαν γη προς όφελος των ένοπλων Εβραίων εποίκων και έκαναν εθνοκάθαρση στους Χριστιανούς.

Οι σοβαρές μελέτες του υπερ-εθνοκεντρισμού ή του συστηματικά κοινωνιοπαθητικού χαρακτήρα της ισραηλινής κοινωνίας δεν προσφέρουν μεγάλη παρηγοριά όταν πρόκειται για τον τερματισμό της γενοκτονίας.

Επειδή η πληγή είναι πολύ βαθύτερη. Ο Alastair Crooke, πρώην διπλωμάτης με μεγάλη εμπειρία στον τομέα, είναι ασυναγώνιστος μεταξύ των Δυτικών όταν πρόκειται για την κατανόηση της πολυπλοκότητας της Δυτικής Ασίας.

Στις στήλες και τα podcast του, αγγίζει την κύρια πληγή που αποκάλυψε ο πόλεμος/γενοκτονία στη Γάζα: το σχίσμα, στην καρδιά της Δύσης, μεταξύ ενός «ανελεύθερου σχεδίου κοινωνικής μηχανικής» που μεταμφιέζεται σε φιλελευθερισμό και ενός σχεδίου για την «ανάκτηση των "αιώνιων" (όσο ατελών) αξιών που κάποτε ήταν η βάση του ευρωπαϊκού πολιτισμού».

Επιδεινώνοντας το πρόβλημα, οι δομές εξουσίας ΗΠΑ-Ισραήλ είναι αδιαχώριστες. Και λειτουργούν σύμφωνα με ένα είδος συμπληρωματικής λογικής. Ενώ η εκδοχή της λεηλασίας του Ισραήλ ενσαρκώνεται από την αποικιοκρατία των εποίκων, ο ηγεμόνας - όπως εξηγείται έξοχα από τον Michael Hudson - έχει εμπλακεί σε ένα όργιο οικονομικής αποικιοκρατίας για κέρδος από το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Και αυτό που ο Michael Hudson αποκαλεί κομπίνα FIRE (χρηματοδότηση-ασφάλιση-ακίνητα) έχει ασβεστοποιηθεί, όπως σημειώνει ο Alastair, σε «μια μόνιμη δομή του δυτικού πολιτικού και γεωπολιτικού συστήματος».

Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Παγκόσμια Πλειοψηφία βλέπει ενστικτωδώς τη σύζευξη Ισραήλ-ΗΠΑ – με διαφορετικές μορφές εκμετάλλευσης / λεηλασίας μέχρι το σημείο της γενοκτονίας – ως την επιτομή της αποικιοκρατίας, που τώρα «μαλακώνει» από μια αφηγηματική επιχείρηση ελέγχου σε μια ανούσια «διεθνή τάξη βασισμένη σε κανόνες».

Δεν είναι περίεργο η γενοκτονία της Γάζας έχει εξαπολύσει ένα νέο κύμα αντιαποικιοκρατίας από την Παγκόσμια Πλειοψηφία.

Ωστόσο, αυτό δεν αρκεί. Κανείς δεν σταματά τη γενοκτονία. Αυτό πρακτικά θα ήταν δυνατό μόνο με την επιβολή μιας καταστροφικής στρατιωτικής ήττας στο Ισραήλ – με τους νικητές να υπαγορεύουν τους όρους της συνθηκολόγησης. Αυτό δεν είναι εφικτό – τουλάχιστον όχι ακόμα – και συμβάλλει στο να πιστεύουν οι βιβλικοί ψυχοπαθείς ότι μπορούν να ξεφύγουν με οτιδήποτε.

Σχολιο.- Όλα πλέον έχουν κριθεί. Τίποτα δε μπορεί να γυρίσει πίσω την ανθρωπότητα. Στα απόνερα του τέλους της δυτικής ηγεμονίας θρηνούμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για ένα διάστημα αθώες ψυχές. Αυτό δυστυχώς είναι το τίμημα για την αλλαγή. Κάτι που δεν ετέθη στο κείμενο -και γενικότερα οι αναλυτές το παραβλέπουν συχνά- είναι πως το εύρος του χρόνου επίτευξης της αλλαγής περνάει και μέσα από την Ινδία, η οποία, αν και είναι στους BRICS αποδεχόμενη το σύνολο της ατζέντας τους, τηρεί σιγή ιχθύος για τα επίδικα της εποχής μας, περιμένοντας πρώτα να βεβαιωθεί πως θα κάτσει σίγουρα η μπίλια εκεί που θέλει. Αναμενόμενο για μια πρώην αποικία που έμαθε να ζει στη σκιά των αγγλοσαξόνων, αλλά αδικαιολόγητο για μια ηγεμονική δύναμη του αύριο. Η σιωπή της δε για τις σιωνιστικές θηριωδίες είναι εξόφθαλμα χυδαία.

Σχολιο.-  η Ινδία θα είναι το μεγα πρόβλημα του Δευτέρου καπιταλιστικου κύκλου που διανύουμε

Σχολιο.- Έτσι πιστεύω κι εγώ. Άφησε κολοσσιαία τραύματα η αποικιοκρατία. 

Σχολιο.- Πρόκειται για τον ασθενή κρίκο. Από εθνικιστικό μίσος προς την Κϊνα, αναμένεται αργά ή γρήγορα να αποδεχτεί ένα τεράστιο "πακέτο" παροχών απο τη Δύση.

ουδέποτε η Ινδία θα συμμαχισει με τους αγγλοσαξονες... Ο ανταγωνισμός με την Κίνα είναι ένα ζήτημα κορυφαίο... Θα εξαρτηθεί από τις εκατέρωθεν ηγεσίες το πως θα πορευτουν Γι αυτό άλλωστε μιλάνε για πολυπολισμο κι όχι για μπλοκ δυνάμεων



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόσοι είναι επιτέλους οι νεκροί στα Τέμπη;;;

Η συγκάλυψη έχει ξεπεράσει κάθε όριο πλέον.

Το όριο και της πιο νοσηρής Οργουελικης φαντασίας.

«Ορφανά» 28 δείγματα DNA που ανεβάζουν τα θύμαυα στα 85!

Σχολιο.- Πιθανόν διότι δεν ταξιδεύουν μόνο Έλληνες θα είχε σίγουρα και αλλοδαπούς ποιος να τους αναζητήσει;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακόμα μία ψήφο εξασφάλισαν οι ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ την περίοδο 2025/26!

Η Ελλάδα (αυτή είναι η επιπλέον ψήφος της Ουάσιγκτον) εξελέγη σήμερα μεταξύ των 5 μη μόνιμων μελών του Σ.Α. του οργανισμού! 

Οι χώρες που εξελέγησαν είναι: Δανία, Ελλάδα, Παναμάς, Σομαλία και Πακιστάν.

Έρμε ΟΗΕ…

Ήταν στραβό το κλήμα, προέκυψε και … Γεραπετρίτης!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ περιλαμβάνεται επίσημα στη μαύρη λίστα του ΟΗΕ με τις χώρες που σκοτώνουν παιδιά μαζί με τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η ISIS, η Μπόκο Χαράμ κ.λπ.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνι Γκουτέρες ενημέρωσε το Ισραήλ για την απόφαση αυτή. 

Η απάντηση του Νετανιάχου:

"Ο ΟΗΕ μπήκε σήμερα στη μαύρη λίστα της ιστορίας όταν προσχώρησε στους υποστηρικτές των δολοφόνων της Χαμάς. Οι IDF είναι ο πιο ηθικός στρατός στον κόσμο και καμία παραληρηματική απόφαση του ΟΗΕ δεν θα το αλλάξει αυτό".



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συμβαινουν τώρα…Επίδειξη μόδας με μοντέλες… LIVE…!!!

Ο πόλεμος αφορά,αποδεκατίζει και μαστίζει την δυστυχή ,πανηλίθια κι αφελή λαϊκη ΠΛΕΜΠΑ της χαχολίας…!!! 

ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΨΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ…ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ…ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ…???

Μην ακούω και διαβάζω τις ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΕΣ σαχλές κλάψες,από τους εγκάθετους παπαγάλους του ζελενσκι και της συμμορίας του,ότι ΔΗΘΕΝ η Ρωσία αδικοπραγει κατα των «ουκρανών» που ΔΗΘΕΝ υποφέρουν εξ αιτιας της ΔΗΘΕΝ «ρωσικής επιθετικότητας» !!!

EVENT Επίδειξη μόδας που λαμβάνει χώρα και είναι σε εξέλιξη ΤΩΡΑ στο Κιέβο…!!!

Σχολιο.- Γιατι η συμμετοχη στην eurovision??

Κλαιγονται

Και μου ειπαν οτι καθε Ευρωπαική Χωρα

Ενισχυει καθε οικογενεια με 600 ευρω πατερα 600 ευρώ μητερα

Καθε παιδι απο 400 ευρω

Και επιδοτούμενο ενοικιο

Και εχουν και το δικαιωμα εργασιας

Καθε μηνα αυτό

Σχολιο.- Εδώ στην Βουλγαρία στα ξενοδοχεία με all inclusive 4 αστέρια - γεμάτο Ουκρανούς. Και ως επισκέπτες και ως προσωπικό. Δεν φτάνει αυτό μερικές και με τα φασιστικά σύμβολα στα καπέλα και τα ρούχα !

Σχολιο.- Πελάτες ψάχνουν οι μοντέλες!

Πατσαβουρες είναι. Σε ξένες σελίδες λένε πολύ άσχημα πράγματα για τις ουκρανες..

σχολιο.- Εεε…όχι όμως εμφανισιακά…είναι …φωνάρες…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έμποροι ναρκωτικών θερίζουν συνεχώς την ισπανική αστυνομία με όπλα του ΝΑΤΟ για την Ουκρανία

Πέμπτη 06/06/2024 - 19:20

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι υπάρχουν έως και 3,5 εκατομμύρια μη καταχωρημένα όπλα που προορίζονταν για την Ουκρανία

Οι συμμορίες ναρκωτικών στη νότια Ισπανία χρησιμοποιούν ολοένα και πιο συχνά τουφέκια εφόδου του ΝΑΤΟ, τα οποία οι δυνάμεις ασφαλείας φοβούνται πως ήταν όπλα που προορίζονταν για το Κίεβο, αλλά μεταπωλήθηκαν στη διεθνή μαύρη αγορά.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι υπάρχουν έως και 3,5 εκατομμύρια μη καταχωρημένα όπλα που προορίζονταν για την Ουκρανία και η έλλειψη ελέγχων έχει αρνητικές επιπτώσεις στην εσωτερική ασφάλεια της Ισπανίας.

Η τελευταία ανταλλαγή πυρών μεταξύ της ισπανικής αστυνομίας και διακινητών ναρκωτικών στις 22 Μαΐου στο Sanlúcar de Barrameda είναι ανησυχητική

Οπλισμένοι μόνο με τα υπηρεσιακά τους πιστόλια, οι φρουροί αντιμετώπισαν ριπές από αυτόματα όπλα και μόνο μετά την άφιξη των ενισχύσεων κατάφεραν να αρπάξουν 2,5 τόνους χασίς δίπλα στις εκβολές του ποταμού Γουαδαλκιβίρ και να συλλάβουν εννέα άτομα.

Παρόλο που τα όπλα δεν κατασχέθηκαν, οι κάλυκες που συλλέχθηκαν ήταν διαμετρήματος 5,56 mm, τα τυπικά τουφέκια εφόδου που χρησιμοποιεί το ΝΑΤΟ, όπως για παράδειγμα, το αμερικανικό M16-A4.

Αυτός ο τύπος όπλων δεν χρησιμοποιούνταν συνήθως από διακινητές ναρκωτικών στην Ισπανία πριν από τον πόλεμο στην Ουκρανία

και τώρα η ισπανική αστυνομία έχει σημειώσει ότι ομάδες οργανωμένου εγκλήματος χρησιμοποιούν τέτοια τουφέκια εφόδου με αυξανόμενη συχνότητα.

Μάστιγα τα όπλα για την Ουκρανία – Βαρύς εξοπλισμός στα χέρια επικίνδυνων εγκληματιών

Η παρούσα κατάσταση είναι παρόμοια με τον Ιούνιο του 2023 στο Μεξικό, όταν εντοπίστηκαν μέλη του Καρτέλ του Κόλπου να φέρουν εκτοξευτές αντιαρματικών ρουκετών AT4 Σουηδικής-αμερικανικής κατασκευής, ένα όπλο που βρίσκεται στη λίστα των πολεμικών προμηθειών που έλαβε το Κίεβο.

Ισπανικές πηγές επιβεβαίωσαν στην El Español ότι η φύση του περιστατικού δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός αλλά μάλλον μια τάση που αυξήθηκε από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Σχολιο.- ούτως ή άλλως, σε εγκληματίες θα έφταναν τα όπλα

Σχολιο.- ο προϊστάμενος του Εθνικού Γραφείου Ερευνών της Φινλανδίας, Christer Ahlgren, επεσήμανε ότι ορισμένα από τα όπλα που στάλθηκαν από διάφορες χώρες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία είχαν φτάσει στα χέρια εγκληματικών συμμοριών στη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Δανία και Ολλανδία…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έγκλημα σοκ στην Ουκρανία – ΗΠΑ, ΝΑΤΟ ζητούν από Zelensky να στείλει μαζικά γυναίκες στο μέτωπο ενώ ο Biden λέει χυδαία ψέματα

Πέμπτη 06/06/2024 - 21:20

Η συλλογική Δύση ζητά από το ουκρανικό καθεστώς να στείλει και τις γυναίκες σε βέβαιο θάνατο, λόγω λειψανδρίας και αποτυχημένων επιστρατεύσεων - Κυνικά ψέματα ΗΠΑ, ΝΑΤΟ στην Ουκρανία για ένταξη στις βορειοατλαντικές δομές

Πρωτόγνωρη απόγνωση και απελπισία στην Ουκρανία, όπου οι τρομακτικές πολιτικές στρατολόγησης γίνονται ολοένα και πιο ξεκάθαρες ενώ την ίδια ώρα αποκαλύπτεται πως ΗΠΑ, ΝΑΤΟ χρησιμοποιούν αυτή τη γενοκτονία αποκλειστικά για να φθείρουν τη Ρωσία.

Ουκρανός ανώτατος αξιωματούχος πρότεινε την ενίσχυση του αριθμού των γυναικών όχι μόνο σε μη μάχιμες στρατιωτικές θέσεις – κάτι που θα επέτρεπε την επέκταση του αριθμού των ανδρών στην πρώτη γραμμή.

Η πρόταση αυτή δείχνει ξεκάθαρα πόσο δύσκολο είναι για το Κίεβο να συνεχίσει την επιστράτευση, δεδομένων των συνεχών απωλειών στο πεδίο της μάχης.

Η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης Irina Vereshchuk δήλωσε ότι θέλει να τοποθετήσει περισσότερες γυναίκες σε στρατιωτικές θέσεις εκτός του μετώπου, συμπεριλαμβανομένων κέντρων στρατολόγησης και διευθυντικών θέσεων.

Ο στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι οι άνδρες συμμετέχουν μόνο σε ρόλους άμεσης μάχης.

Αυτό θα επέτρεπε την πλήρωση κενών και διοικητικών ρόλων από γυναίκες της Ουκρανίας.

«Οι γυναίκες είναι μια μεγάλη δεξαμενή προσωπικού για το σύστημα των κέντρων στρατολόγησης, συμπεριλαμβανομένων των διoικητικών θέσεων.

Ενισχύοντας την εγγραφή των γυναικών στη στρατολογία, οι άνδρες θα μπορούσαν να απελευθερωθούν για τις μάχιμες μονάδες», είπε.

Απελπισμένη η Ουκρανία

Η Ουκρανία είναι τόσο απελπισμένη να διατηρήσει τακτικό αριθμό στρατευμάτων στην πρώτη γραμμή που πρόσφατα έγιναν συζητήσεις σχετικά με την αναγκαιότητα ανάπτυξης στρατιωτών σε κέντρα στρατολόγησης.

Με άλλα λόγια, το Κίεβο βλέπει την παρουσία στρατιωτικού προσωπικού σε γραφειοκρατικούς ρόλους ως «σπατάλη», αφού η χώρα χρειάζεται να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερους άνδρες στην πρώτη γραμμή.

Με τη στρατολόγηση γυναικών, ελπίζει ότι θα «λυθεί» αυτό το πρόβλημα.

Ωστόσο, αυτή η διαδικασία δεν θα είναι τόσο εύκολη.

Θα υπάρξουν μια σειρά από δυσκολίες κατά την εφαρμογή της νέας πολιτικής.

Οι γυναίκες σίγουρα δεν θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν μόνες τους τα προβλήματα της διαδικασίας στράτευσης.

Οι νεοσύλλεκτες θα πρέπει να μάθουν την υπηρεσία τους με στρατιώτες που βρίσκονται ήδη στο πεδίο - οι περισσότεροι από τους οποίους είναι άνδρες. Έτσι, μέχρι το Κίεβο να μπορέσει να αποδεσμεύσει όλους τους άνδρες του στην πρώτη γραμμή, θα υπάρξει μια μακρά περίοδος μετάβασης και προσαρμογής στη δομή των ενόπλων δυνάμεων.

Η Δύση επιμένει...«μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό»

«Επίσης, πρέπει να θυμόμαστε ότι η πραγματική κατάσταση του Κιέβου είναι χειρότερη από ό,τι λέγεται δημόσια.

Υπάρχουν ήδη πολλές αναφορές για Ουκρανές που μάχονται στα χαρακώματα.

Οι γυναίκες είναι πιθανό να βρίσκονται τόσο σε διοικητικές, όσο και σε πραγματικές θέσεις μάχης, καθώς η δημογραφική κατάσταση της χώρας είναι εξαιρετικά αδύναμη, απαιτώντας από το Κίεβο να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλο τον πληθυσμό του για την πολεμική προσπάθεια.

Δεν είναι τυχαίο ότι το Κίεβο στρατολογεί ήδη εφήβους, ηλικιωμένους, ακόμη και άτομα με προβλήματα υγείας στις τάξεις του.

Η χώρα ουσιαστικά αποφάσισε να υπακούσει στη δυτική εντολή να πολεμήσει μέχρι και τον τελευταίο Ουκρανό», επισημαίνει ο γεωπολιτικός αναλυτής Lucas Leiroz.

Σχολιο.- Ολοκληρώνεται η γενοκτονία των ουκρανοναζί και του ΝΑΤΟ..

Σχολιο.- κρίμα θα χαθούνε πολλές και είναι και όμορφες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο κομπορρημονών κρετίνος Μακρόν σε ρόλο νηπίου-πραματευτή,πλασάρει τα Mirage μπας κι αποσπάσει την προσοχή καποιου πελατακου,χαρίζοντας μερικά τέτοια στα «ουκρανα» που αδυνατούν να διαβάσουν ακόμα και το manual, 

χρησιμοποιώντας τα για το promotion…ως κράχτες……

σχολιο.- Μήπως είναι αυτά που θέλει να αποσύρει το δικό μας βλαμμένο?



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια «D-Day», ημέρα ντροπής για τις ΗΠΑ και την Ευρώπη

Τη θέση της Ρωσίας στους εορτασμούς της «D-Day» πήρε η Ουκρανία, η οποία προσέφερε μεραρχίες στο πλευρό του Χίτλερ.

Οι χθεσινοί εορτασμοί για την απόβαση στη Νορμανδία και την αρχή του τέλους για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο θα αποτελούν μια ημέρα ντροπής για τον Δυτικό Πολιτισμό.

Δεν κλήθηκε η Ρωσία με τους 25 εκατ. νεκρούς στον αντιφασιστικό αγώνα και αντ’ αυτής προσκλήθηκε η Ουκρανία. Μια χώρα δηλαδή που πρόσφερε μεραρχίες και ταξιαρχίες στο πλευρό του... Χίτλερ.

Οι προφανείς δικαιολογίες για τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι αστήρικτες και γελοίες.

Δεν μπορεί κάποιοι να ξαναγράφουν την Ιστορία επειδή οι συγκυριακές ανάγκες και οι σκοπιμότητες της εποχής δημιουργούν νέα δεδομένα. Αν ισχύει ο κανόνας της παραχάραξης της Ιστορίας, τότε ας μην πέσουν από τα σύννεφα οι «ευαίσθητες ψυχές» των Βρυξελλών με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών της Κυριακής.

Άλλωστε, αυτοί είναι ικανοί να καλέσουν τα «ορφανά του Χίτλερ» στην επόμενη «D-Day». Γιατί λοιπόν αυτοί να μην κάνουν πάρτι και στο Στρασβούργο;

Πάντως ένα γεγονός προκαλεί έκπληξη: η σιωπή των διανοούμενων και των ιστορικών μπροστά σε μια τέτοια άθλια επιχείρηση «αναθεώρησης» της Ιστορίας.

Η κριτική στον Πούτιν, και η καλλιέργεια κλίματος «αντιρωσισμού» και ρατσισμού, είναι ανάλογο με την τρέλα του μακαρθισμού, στις ΗΠΑ, τη δεκαετία του ‘50.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



7/6/2024    -     4.00

- Κι ενώ το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της (Αγίας) Πετρούπολης συνεχίστηκε για 2η μέρα και όλος ο κόσμος συζητά τις ατάκες και τις τοποθετήσεις του Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της 3ωρης (και πλέον) συζήτησης που είχε με δημοσιογράφους από τα 16 μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου, η ρωσική Στρατιωτική Επιχείρηση στο έδαφος της πάλαι ποτέ «Ουκρανίας» συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση. Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις διατηρούν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον έλεγχο της κατάστασης σε όλα, απολύτως, τα επιμέρους μέτωπα της επιχείρησης, γεγονός που παραδέχθηκε ακόμη και ο επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας των ουκρανοναζί, στρατηγός Αλεξάντρ Σύρσκι. Ο Σύρσκι σε δηλώσεις του προς τα ουκρανικά Μέσα παραδέχθηκε ότι οι VSU αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα σε 4 τουλάχιστον μέτωπα, αυτά του Κουράχοβο (Στγ: δυτικά της Μάργινκα), του Ποκρόφσκ (Στγ: Κρασνοαρμέισκ για τους Ρώσους, δυτικά της Αβντέγεφκα), του Κουπιάνσκ και του Χαρκόβου. Ο Σύρσκι υπογράμμισε την εξαιρετική ένταση των μαχών στις προαναφερόμενες κατευθύνσεις, αλλά και την ευρεία χρήση από πλευράς ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων των τεθωρακισμένων οχημάτων και των αεροπορικών βομβών, τηλεκατευθυνόμενων και μη.

- Φυσικά, όταν ο αντίπαλος φτάνει σε σημείο να παραδεχθεί, έστω και εν μέρει, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει πρακτικά σε όλη τη γραμμή του μετώπου από το Βορρά μέχρι το Νότο, η πραγματική κατάσταση για τον ίδιο είναι μάλλον ακόμη χειρότερη…

- Ας δούμε λοιπόν και πώς μας φτάνουν οι ειδήσεις για τις εξελίξεις ανά επιμέρους μέτωπο από την… «αποδώ» πλευρά:

- Τα ρωσικά πλήγματα σε στρατηγικές υποδομές της χώρας των ουκρανοναζί  συνεχίστηκαν και χτες, έστω και σε μικρότερη ένταση. Ιδιαίτερη «φροντίδα» υπήρξε αυτή τη φορά για την Περιφέρεια Χμελνίτσκι, όπου βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα στρατιωτικά αεροδρόμια της χώρας των ουκρανοναζί, το Σταροκονσταντίνοφ. Στον αντίποδα οι VSU έπληξαν χτες τα χαράματα 2 διυλιστήρια πετρελαίου εντός ρωσικού εδάφους, στο Νοβοσάχτινσκ της Περιφέρειας Ροστόφ και στο Στάρι Οσκόλ της Περιφέρειας Μπέλγκοροντ. Και στις δύο περιπτώσεις δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα, ενώ και οι υλικές ζημίες περιορίστηκαν χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ρωσικών δυνάμεων πυρόσβεσης. Παράλληλα σημειώθηκαν ανεπιτυχείς προσπάθειες των VSU για επιθέσεις με drones στην Κριμαία και την Περιφέρεια Κρασνοντάρ (στο Νοβοροσίσκ) – η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε περισσότερα από 20 ουκρανικά «πουλάκια» πάνω από τον εναέριο χώρο των δύο αυτών περιοχών.

- Επίσης από ρωσικά πυρά επλήγησαν / καταστράφηκαν οι παρακάτω στόχοι:

* 1 αποθήκη φύλαξης επιθαλάσσιων drones των VSU στην Οδησσό,

* 1 χώρος προετοιμασίας, αποστολής και πλοήγησης drones «αεροπορικού» τύπου και

* Χώροι προσωρινής διαμονής ξένων στρατιωτικών (στο Σέβερσκ και το Ζαπορόζιε).

- Η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε χτες συνολικά 48 ουκρανικά drones, ενώ αναχαίτισε και 1 βλήμα αντιπλοϊκού πυραύλου Neptune και 7 βλήματα πυραύλων HIMARS και Ol’kha.

-  Ειδήσεις της τελευταίας στιγμής (ώρα 4:00): Μαζικά ρωσικά πλήγματα από αέρος σε στρατιωτικές και άλλες στρατηγικές υποδομές της χώρας των ουκρανοναζί  στην Περιφέρεια του Κιέβου και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Σταροκονσταντίνοφ της Περιφέρειας Χμελνίτσκι. Τα πλήγματα στην Περιφέρεια του Κιέβου έγιναν κυρίως στην πόλη Βασιλκόφ (όπου βρίσκεται επίσης στρατιωτικό αεροδρόμιο) και στην Μπέλαγια Τσέρκοφ (όπου υπάρχουν σημαντικές ενεργειακές υποδομές).



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βομβαρδισμοι της πρωτεύουσας της Υεμένης Σαναά από ΗΠΑ και ΜΒ

Υεμένη: Βομβαρδισμοί των ΗΠΑ και της Βρετανίας στη Χοντέιντα

7 Ιουνίου 2024 15:56

Αμερικανικές και βρετανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν τέσσερις αεροπορικές επιδρομές στο αεροδρόμιο Χοντέιντα και στο λιμάνι Σαλίφ, στο βόρειο τμήμα της Υεμένης, μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Al-Masirah, μέσο ενημέρωσης που ελέγχεται από την κυβέρνηση της Υεμένης από το πατριωτικό εθνικοαπελευθερωτικό σιιτικό κίνημα των Χούθι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Οι υπηρεσίες του ΟΗΕ αναφέρουν ότι σε ένα μήνα (μέσα Ιουλίου) σχεδόν 1 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι στη Γάζα (~ 50% του πληθυσμού) θα βρίσκονται στο επίπεδο 5 της κλίμακας μέτρησης της πείνας, το υψηλότερο επίπεδο πείνας που χαρακτηρίζεται από τον ΟΗΕ ως «Καταστροφή» ή «Λιμός»

-Και όπως πάντα, ενώ οι ειδήσεις περιγράφουν λεπτομερώς αυτήν την ανυπεράσπιστη γενοκτονία, τελειώνουν πάντα τα ειδησεογραφικά τους άρθρα με την ακόλουθη δήλωση αποποίησης ευθύνης σαν να δικαιολογούν την προηγούμενη φρικτή αναφορά

-Ο πόλεμος ξεκίνησε όταν η Χαμάς και άλλοι μαχητές εισέβαλαν πέρα από τα σύνορα με το Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου, σκοτώνοντας περίπου 1.200 σιωνιστοναζιστές αποίκους και παίρνοντας ομήρους περίπου 250. Η επίθεση αντιποίνων του Ισραήλ έχει σκοτώσει περισσότερους από 36.000 άμαχους Παλαιστίνιους, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους υγείας. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Γάζας έχει εγκαταλείψει τα σπίτια του, συχνά πολλές φορές, και η επίθεση έχει προκαλέσει εκτεταμένες καταστροφές.

-Καθώς δίνουν προτεραιότητα στο θάνατο παράνομων σιωνιστοναζιστών αποίκων που ήταν σχεδόν όλοι στρατιώτες και έφεδροι του Ισραηλινού Στρατού σε ένα σημείο και αναφέρουν τους αριθμούς των νεκρών μαζί με την ευθύνη της Χαμάς σαν να είναι αναμφισβήτητο γεγονός, επισυνάπτουν αντ' αυτού αναφορές στους αστρονομικούς απολογισμούς νεκρών των Παλαιστινίων φράση «σύμφωνα με τους τοπικούς αξιωματούχους υγείας» και τις περισσότερες φορές ως «σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς» για να σπείρουν αμφιβολίες στον αναγνώστη

-Υποθέτω ότι πρέπει να ευχαριστούμε τον Θεό που οι Σιωνιστοναζιστές έκαναν τις ειδήσεις τόσο εντυπωσιακά σκουπίδια που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξεπερνούν τους τίτλους, κάτι που τους καταδίκασε σε αυτή τη γενοκτονία, ανεξάρτητα από το πόσο επιφυλακτικός είναι ο τίτλος υπέρ του Ισραήλ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Αμπντούλ Μαλίκ αλ-Χούθι (Abdul Malik al-Houthi), ο αρχηγός των ανταρτών Χούθι της Υεμένης, επιβεβαίωσε το χτύπημα κατά του αμερικανικού Αϊζενχάουερ 

Οι υεμενίτες αντάρτες,εξαπολύουν από τα μέσα του Νοεμβρίου 2023 επιθέσεις εναντίον πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα και στον Κόλπο του Άντεν, θαλάσσιες οδούς μείζονος σημασίας για το παγκόσμιο εμπόριο σε αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό 

*Ηγέτης του κινήματος Ansar Allah, Abdul Malik al-Houthi:

Μία από τις πιο εξέχουσες και σημαντικές επιχειρήσεις αυτή την εβδομάδα ήταν η στόχευση του αμερικανικού αεροπλανοφόρου Eisenhower δύο φορές στη βόρεια Ερυθρά Θάλασσα μέσα σε 24 ώρες.

- Το «Eisenhower» έγινε στόχος 7 φτερωτών πυραύλων και 4 drones.

- Το "Eisenhower" ήταν 400 χιλιόμετρα από τα παράκτια σύνορα της Υεμένης κατά τη διάρκεια της στόχευσης, στη συνέχεια μετακινήθηκε σε περίπου 880 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Τζέντα.

Η επιχείρηση στοχοποίησης του Αϊζενχάουερ ήταν επιτυχής και η εναέρια κυκλοφορία σταμάτησε για δύο ημέρες μετά την επίθεση.

Αμερικάνικα πολεμικά πλοία φεύγουν και αλλάζουν πορεία όταν η επιχείρηση στόχευσης είναι επιτυχής, και αυτό είναι εμφανές σε επίπεδο παρακολούθησης μέσω διαθέσιμων τεχνολογιών.

* Οι επιχειρήσεις μας αυτή την εβδομάδα στόχευαν 8 πλοία που συνδέονται με τον Αμερικανό και άλλα έσπασαν την απαγόρευση εισόδου στα λιμάνια της κατεχόμενης Παλαιστίνης.

Οι ένοπλες δυνάμεις μας ξεκίνησαν σήμερα τα ξημερώματα κοινές επιχειρήσεις με την Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ, πραγματοποιώντας μια σημαντική επιχείρηση προς το λιμάνι της Χάιφα.

Σημαντική, στρατηγική και προοδευτική θα είναι η πορεία των κοινών επιχειρήσεων με την Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ.

- Οι κοινές επιχειρήσεις θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στους εχθρούς στο πλαίσιο του τέταρτου σταδίου κλιμάκωσης.

- Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πραγματοποιήσαμε 11 επιχειρήσεις στο Κόκκινο Μπαχρέιν, το Αραβικό Μπαχρέιν, τον Ινδικό Ωκεανό και προς τον Umm Al-Rashrash.

Οι επιχειρήσεις μας αυτή την εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν με 36 βαλλιστικούς και φτερωτούς πυραύλους και ένα drone.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ναζί επιστρέφουν στην εξουσία και παίρνουν την εκδίκησή τους, λέει ο πρόεδρος της Κολομβίας Γκουστάβο Πέτρο. 

Η Γάζα είναι το εργαστήριό τους, αλλά δεν θα σταματήσουν μέχρι να κάψουν όλη την ανθρωπότητα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δύο σε ένα 

Προπαγάνδα μικροτσίπ συνδιασμενη με προπαγάνδα LGBT. 

Έτσι διαφημίζει η Γερμανική τράπεζα Spardabank τα εμφύτευματα Mikrochip.

https://twitter.com/i/status/1799090346845929603



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αρχιεπίσκοπος Σεβάστειας Θεοδόσιος (Atallah Hanna): Όσοι ισχυρίζονται ότι είναι χριστιανοί και υποστηρίζουν τον πόλεμο, δεν είναι ούτε χριστιανοί ούτε άνθρωποι!!

07/06/2024

Αρχιεπίσκοπος Σεβάστειας Θεοδόσιος (Atallah Hanna): Όσοι ισχυρίζονται ότι είναι χριστιανοί και υποστηρίζουν τον πόλεμο, δεν είναι ούτε χριστιανοί ούτε άνθρωποι!!

Νέα δήλωση από τον Αρχιεπίσκοπο Σεβαστείας Θεοδόσιο-Atallah Hanna- από το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων για τον πόλεμο στη Γάζα: ”Όσοι ισχυρίζονται ότι είναι χριστιανοί και υποστηρίζουν τον πόλεμο, έχουν εγκαταλείψει τον χριστιανισμό τους και τις πνευματικές και ανθρώπινες αξίες τους.”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ομαδική εκτέλεση 3 χριστιανών από το οργανωμένο από την CIA Ισλαμοφασιστικό Κράτος στη Νιγηρία! 

07/06/2024

3 χριστιανοί στο Borno στη Νιγηρία δολοφονήθηκαν από την τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ” Islamic State’s West Africa Province (ISWAP) . Μια ομαδική εκτέλεση στην ύπαιθρο. Τα θύματα είναι καθηλωμένα στα γόνατα και είναι πισθάγκωνα δεμένοι.. Το εκτελεστικό απόσπασμα έχει πάρει θέση όπισθεν αυτών και τους εκτελεί με αυτόματα.

Στις 4 Ιουνίου, το πληρωμένο και οργανωμένο από την CIA Ισλαμοφασιστικό Κράτος (IS) δημοσίευσε στο Amaq News Agency ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ από τη δολοφονία 3 χριστιανών πολιτών με πολυβόλα που συνέβη την προηγούμενη μέρα, στις 3 Ιουνίου, στον δρόμο Kamuya-Burate, στην πολιτεία Borno, στη βόρεια Νιγηρία.

Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση του Ισλαμοφασιστικού Κράτους της CIA παραπάνω, οι μουτζαχεντίν ISWAP [της Δυτικής Αφρικής του Ισλαμικού Κράτους] συνέλαβαν 3 Χριστιανούς στον δρόμο Kamuya-Burate στην πολιτεία Borno και στη συνέχεια τους σκότωσαν χρησιμοποιώντας φορητά όπλα και ελαφρά όπλα, όπως πολυβόλα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία στέλνει πολεμικά πλοία και το πυρηνικό υποβρύχιο Kazan Yasen στην Κούβα! Σε απόσταση βολής από ΗΠΑ!

07/06/2024

Η Ρωσία στέλνει πολεμικά πλοία και το πυρηνικό υποβρύχιο Kazan Yasen στην Κούβα! Σε απόσταση βολής από ΗΠΑ!

Η Κούβα επιβεβαιώνει την επικείμενη άφιξη τριών ρωσικών πλοίων και ενός πυρηνικού υποβρυχίου σε μια εβδομάδα.

Koυβανική πυραυλική κρίση νο 2. Τρία ρωσικά πολεμικά πλοία και ένα πυρηνοκίνητο υποβρύχιο θα φτάσουν στην Αβάνα «την επόμενη εβδομάδα», ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Κούβας σε δελτίο τύπου αυτή την Πέμπτη, 6 Ιουνίου.

Απαντώντας στις παγκοσμιοποιητικές προκλήσεις κατά μήκος και εντός των συνόρων της, η Ρωσική Ομοσπονδία αποστέλλει ένα πυρηνικό υποβρύχιο κλάσης Kazan Yasen στην Κούβα, μαζί με δύο πολεμικά πλοία. Αναμένεται ότι αυτό θα είναι το πρώτο στάδιο νέων ρωσικών οπλικών συστημάτων και «προσωπικού» που σταθμεύουν τόσο στην Κούβα όσο και στη Βενεζουέλα.

Η Κούβα απέχει λιγότερο από 100 μίλια από τις ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο Kazan και η φρεγάτα Admiral Gorshkov θα φτάσουν στην Κούβα την επόμενη εβδομάδα. Το Κουβανικό Υπουργείο Άμυνας: «Αυτή η επίσκεψη πηγάζει από τις ιστορικές φιλικές σχέσεις μεταξύ Κούβας και Ρωσίας και είναι αυστηρά σύμφωνη με τους διεθνείς κανόνες».

Ένα απόσπασμα τεσσάρων πλοίων του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, συμπεριλαμβανομένης της φρεγάτας Admiral Gorshkov και του πυρηνικού υποβρυχίου Καζάν, θα φτάσει στο λιμάνι της Αβάνας για επίσημη επίσκεψη στις 12-17 Ιουνίου, ανακοίνωσε το κουβανικό υπουργείο Εξωτερικών την Πέμπτη.

«Στις 12-17 Ιουνίου 2024 θα πραγματοποιηθεί επίσημη επίσκεψη στο λιμάνι της Αβάνας από ομάδα τεσσάρων πλοίων του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η ομάδα αποτελείται από τη φρεγάτα The Admiral Gorshkov, το πυρηνικό υποβρύχιο Kazan, το δεξαμενόπλοιο Akademik Pashin και το ρυμουλκό διάσωσης The Nikolay Chiker αναφέρει το TASS.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Επανήλθε με διάγγελμα ο Ρ. Φίτσο

Σε λιγότερο από έναν μήνα από την απόπειρα δολοφονίας του (στις 15 Μάη στην επαρχιακή πόλη Χάντλοβα), ο 59χρονος Σλοβάκος πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο, επικεφαλής της τρικομματικής κυβέρνησης σοσιαλδημοκρατών (Smer, Hlas) και εθνικιστών, έκανε το πρώτο του μαγνητοσκοπημένο διάγγελμα, δηλώνοντας ότι σχεδιάζει να επιστρέψει στα καθήκοντά του μέχρι 1η Ιούλη. Θυμίζουμε ότι ο δράστης της επίθεσης με 4 σφαίρες στην κοιλιά είναι ο 71χρονος Γιουράι Τσίντουλα, συγγραφέας από την πόλη Λέβιτσε, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα ότι διαφωνούσε με την πολιτική της κυβέρνησης.

Ο Φίτσο στο διάγγελμά του είπε αρχικά ότι δεν νιώθει μίσος για τον Τσίντουλα, αντίθετα «τον συγχωρεί και τον αφήνει να υποστεί τις συνέπειες του τι έκανε και γιατί», ξεκαθάρισε όμως ότι δεν τον θεωρεί «παράφρονα», αλλά ότι «συνδέεται άμεσα με την απογοητευμένη αντιπολίτευση». Πρόσθεσε δε πως οι πολιτικές διαφορές δεν μπορεί να λύνονται με αυτόν τον τρόπο, επέκρινε την αντιπολίτευση ότι μέσα από φιλικά της ΜΜΕ «επιχειρεί να αποδομήσει τη σημασία της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του» και κάλεσε αυτά τα ΜΜΕ, «και ειδικά όσα χρηματοδοτούνται από τον Τζορτζ Σόρος, να μη συνεχίσουν σε αυτόν τον δρόμο».

Το κεντρικό ζήτημα που ανέδειξε στην παρέμβασή του ο Φίτσο είναι πως τον στοχοποίησε το γεγονός ότι παρόλο που δεν αμφισβητεί την ιδιότητα της χώρας του ως μέλους της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, «δεν δέχεται ως μοναδική σωστή άποψη αυτή των δυτικών δημοκρατιών, θέλει να έχει μια εξωτερική πολιτική που θα κοιτάει και προς τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα».

Τόνισε έτσι ότι η κυβέρνησή του θα συνεχίσει τις διαφοροποιήσεις, στο όνομα των «εθνικών προτεραιοτήτων», και στο ζήτημα της Ουκρανίας, όπου αρνείται να στείλει πολεμοφόδια, και στις σχέσεις με τη Ρωσία και την Κίνα, και στο Μεταναστευτικό, όπου συμφωνεί με την κυβέρνηση της Ουγγαρίας, για να καταλήξει σε εκκλήσεις για «δημοκρατικό διάλογο με σεβασμό στην αντίθετη άποψη».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΟΥΒΑ

Επίσκεψη τεσσάρων ρωσικών πολεμικών πλοίων

Επίσκεψη στην Κούβα από 12 - 17 Ιούνη θα πραγματοποιήσει ομάδα πλοίων του πολεμικού ναυτικού της Ρωσίας. Οπως σημειώνεται σε επίσημη χτεσινή ανακοίνωση του κουβανικού υπουργείου Ενόπλων Επαναστατικών Δυνάμεων, πρόκειται να ελλιμενιστούν στο λιμάνι της Αβάνας η φρεγάτα «GORSHKOV», το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο «KAZAN», το πετρελαιοφόρο «PASHIN» και το ρυμουλκό διάσωσης «NIKOLAI CHIKER».

Η επίσκεψη αυτή, αναφέρεται στην ανακοίνωση, «αντιστοιχεί στις ιστορικές φιλικές σχέσεις μεταξύ της Κούβας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τηρεί αυστηρά τους διεθνείς κανονισμούς των οποίων η Κούβα είναι Κράτος Μέρος. Κανένα από τα πλοία δεν φέρει πυρηνικά όπλα, επομένως η στάση τους στη χώρα μας δεν αποτελεί απειλή για την περιοχή».

Και προστίθεται ότι από τους Ρώσους ναυτικούς θα πραγματοποιηθούν εθιμοτυπικές επισκέψεις και επισκέψεις σε τόπους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Την προηγούμενη, Αμερικανός αξιωματούχος δήλωνε ότι η Ρωσία «σχεδιάζει να στείλει πολεμικά πλοία στην περιοχή της Καραϊβικής, συμπεριλαμβανομένων των συμμάχων της Κούβας και Βενεζουέλας, για να πραγματοποιήσουν ναυτικά γυμνάσια» και ότι παρόλο που η αναμενόμενη άφιξη δεν θεωρείται απειλή, «το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα παρακολουθεί».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!! ΗΠΑ, ΕΕ ΧΑΝΟΥΝ 4 ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ – PUTIN: ΚΟΙΝOΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ο ZELENSKY, ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

07|06|2024 20:25

Ο Ρώσος πρόεδρος δεν απέκλεισε τις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό της ουκρανικής κρίσης, με την προϋπόθεση ότι θα επιτευχθούν συμφωνίες που θα ικανοποιούν τις ανάγκες και τα συμφέροντα της Μόσχας

Ως έναν κοινό σφετεριστή της εξουσίας χαρακτήρισε τον Volodymyr Zelensky ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin μιλώντας την Παρασκευή (7/6/2024) στην ολομέλεια του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF).

Ο Ρώσος πρόεδρος δεν απέκλεισε τις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό της ουκρανικής κρίσης, με την προϋπόθεση ότι θα επιτευχθούν συμφωνίες που θα ικανοποιούν τις ανάγκες και τα συμφέροντα της Ρωσίας.

Επισήμανε ότι η διαπραγμάτευση με τις σημερινές αρχές του Κιέβου είναι αρκετά προβληματική λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης σε αυτές.

Όσον αφορά τη νομιμότητα, ο Ρώσος ηγέτης τόνισε πως η εκτελεστική εξουσία της Ουκρανίας την έχει χάσει και υπάρχουν επιβεβαιώσεις αυτού στο σύνταγμα της χώρας.

Χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Zelensky, ο Putin έκανε λόγο για κοινό σφετερισμό της εξουσίας.

Ωστόσο, σημείωσε με νόημα πως εάν το Κίεβο δείξει προθυμία να διαπραγματευτεί πάνω σε ρεαλιστική βάση, το ερώτημα «με ποιον» θα γίνει δευτερεύον.

Υπενθυμίζεται ότι στις 20/5/2024 έληξε η συνταγματική θητεία του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky και ήταν υποχρεωμένος να προκηρύξει εκλογές.Τα αντίμετρα στη Δύση με τα ρωσικά όπλα στο εξωτερικό

Η Ρωσία μέχρι στιγμής δεν προμηθεύει με όπλα μεγάλου βεληνεκούς χώρες που βρίσκονται υπό πίεση, αλλά επιφυλάσσεται αυτού του δικαιώματος, τόνισε ο Putin αναφερόμενος στα πιθανά ρωσικά αντίποινα στην παροχή όπλων της Δύσης στην Ουκρανία.

«Δεν προμηθεύουμε ακόμη όπλα εκείνα τα κράτη ή ακόμα και σε ορισμένες οργανώσεις που δέχονται ορισμένες πιέσεις —συμπεριλαμβανομένης των στρατιωτικών— από εκείνες τις χώρες που προμηθεύουν όπλα στην Ουκρανία και τις προτρέπουν να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον του ρωσικού εδάφους», διευκρίνισε ο Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος διερωτήθηκε ωστόσο γιατί η Μόσχα δεν έχει το δικαίωμα να πράξει το ίδιο.

Πρόσθεσε ότι η Ρωσία επιφυλάσσεται αυτού του δικαιώματος, τονίζοντας πως δεν θα αρχίσει να προμηθεύει με όπλα μεγάλου βεληνεκούς χώρες στο εξωτερικό «αύριο».

Νίκη χωρίς πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα είπε όλα ο Τάσος Δούσης: «Σταματήστε τώρα την εıσβоλή στην χώρα μας από τα λαμόγıα, ούτε να νоικιάσεις σπίτι βρίσκεις, ούτε να αγоράσεıς»

07|06|2024 22:15

«Σταματήστε τώρα!»

Ο Τάσος Δούσης, σε μία πολύ έντονη τοποθέτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media, κάνει λόγο για τη «χρυσή βίζα».

«Χρυσή βίζα» σταματήστε τώρα την εισβολή στην χώρα μας από τα λαμόγια!

Στήν Ελλάδα σήμερα δεν βρίσκεις να νοικιάσεις ούτε να αγοράσεις σπίτι. Γιατί; Δυο είναι οι λόγοι ο ένας είναι το Airbnb και ο άλλος η «Χρυσή Βίζα»

Για αυτούς που δεν γνωρίζουν «χρύση βίζα» είναι ένα κόλπο όπου ένας κάτοικος χώρας εκτός ΕΕ αγοράζοντας σπίτι με 250.000 ευρώ λαμβάνει βίζα όπου αυτόματα ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη επειδή απέκτησε σπίτι στην Ελλάδα! Αυτό το ωραίο το κάναμε την περίοδο των μνημονίων ως ένα έξτρα έσοδο τόνωσης στην οικονομία,το αντιγράψαμε από την Ιρλανδία που σήμερα το έχει καταργήσει όπως το κατήργησε και η Πορτογαλία και το περιόρισε δραστικά η Ισπανία.

Προσέξτε τώρα,εμείς το διατηρούμε 100% με αποτέλεσμα να μαζεύουμε όλα τα λαμόγια από Κίνα,Τουρκία,Μέση Ανατολή,Ρωσία και Ουκρανία…

Ιδιαίτερα οι Τούρκοι στη Θράκη αγοράζουν ότι είναι στον αέρα και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει που ελληνικές περιουσίες αλλάζουν χέρια μέσα από ξέπλυμα μαύρου χρήματος η με δάνεια από τουρκικές τράπεζες!

Δεν ιδρώνει κανενός το αυτί που μαζεύουμε όλα τα αποβράσματα από Μέση Ανατολή,τους μαφιόζους από Ρωσία και Ουκρανία τους λαθρέμπορους από Κίνα.

Σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να κάνουν μπαμ οι συνέπειες μέσα στην Ελληνική κοινωνία προς το παρόν η πιο ουσιαστική συνέπεια είναι πως έχουν ανεβεί οι τιμές των ακινήτων εξωπραγματικά και δεν βρίσεις να νοικιάσεις ούτε να αγοράσεις. Λέει το κράτος ως απάντηση.

Μα έχουμε έσοδα 1 δις ευρώ από τις «χρυσές βίζες» να τα χάσουμε; Καλά κρασιά απαντάω. Τα έχετε χάσει ήδη. Όλα τα λαμόγια που αγοράζουν σπίτια με «χρυσή βιζα» σιγά μην μένουν οι ίδιοι.

Τα νοικιάζουν ως Airbnb σε πλατφόρμες στην χώρα τους τα αρπάζουν μαύρα και βγάζουν και κέρδος χωρίς το ελληνικό κράτος να εισπράτει ούτε ένα ευρώ. Το ωραίο στην ιστορία είναι πως τώρα όλοι αυτοί οι «επενδυτές» αγοράζουν και σε ελληνικά νησιά.

Βγάζουν «χρυσή βίζα» για αδέλφια ξαδέλφια και το έχουν κάνει μπίζνα αφού βλέπουν το ελληνικό κράτος να κοιμάται!

Χωρίς δεύτερη σκέψη. Καταργήστε την «χρυσή βίζα» τώρα.

Κάντε αυστηρό έλεγχο σε αυτούς που έχουν λάβει ήδη «χρυσή βίζα» για τις δραστηριότητες τους και επιτέλους δώστε στον κόσμο μια ευκαιρία να νοικιάσει η να αγοράσει σπίτι σε κανονικές τιμές.

Θα επανέλθω για το Airbnb….



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ: ΑΠΟ 1Η ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30% – ΘΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

07|06|2024 10:57

Αντιμέτωποι με νέες αυξήσεις θα είναι οι καταναλωτές από την 1η Ιούλιου σε εκατοντάδες προϊόντα ενώ και το γνωστό 50λεπτο μπουκαλάκι νερό θα αποτελεί παρελθόν.

Καθώς την 31η Μαΐου ρίχνει αυλαία το μέτρο της μόνιμης μείωσης της τιμής τουλάχιστον κατά 5% στα «ράφια» των σούπερ μάρκετ.

Την 1η Ιουλίου έρχονται ανατιμήσεις έως 20% στα νερά, στα αναψυκτικά, στους χυμούς και τις μπύρες, ανέφερε ο πρόεδρος εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, Απόστολος Ραυτόπουλος, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

«Αυτό το οποίο βλέπουμε καθημερινά και ιδίως μετά την απόσυρση του μέτρου της μόνιμης μείωσης της τιμής είναι ότι έχουν ξεκινήσει οι αυξήσεις σε όλα τα προϊόντα που συμμετείχαν στο μέτρο αυτό» ανέφερε αρχικά.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα παιδιά της Γάζας... μετά τη χθεσινή νέα σφαγή σε σχολείο του ΟΗΕ!

Είναι οι στόχοι του πιο "ηθικού στρατού", του πιο δειλού στον κόσμο...

7/6/2024     -      21.05

Τα περισσότερα από 15.000 δολοφονημένα παιδιά της Γάζας

δολοφονήθηκαν με βόμβες χωρών της ΕΕ & των ΗΠΑ...

Όποιος σήμερα μιλάει για πόλεμο μεταξύ Παλαιστινίων της Χαμάς και ισραηλινών, αγνοεί παντελώς την ιστορία. Τόσο οι εγχώριοι πολιτικοί υπάλληλοι των σιωναζί, όσο κι η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία (χαρακτηριστικό παράδειγμα κάποιος Γιάννης Κολοκυθάς στο "OPEN Ώρα Ελλάδος", που έσπειρε αμηχανία και στον συν-παρουσιαστή... Χυδαίο τσογλάνι, ή αμειβόμενο;), απλώς είναι όλοι τους σε διατεταγμένη υπηρεσία. Αν δεν είναι ηλίθιοι, ή αμειβόμενοι από την πρεσβεία... ας αναζητήσουν τις σωστές λέξεις για να ορίσουν τα γεγονότα Γενοκτονίας στην Παλαιστίνη και τι σημαίνει κατοχή και Εθνοκάθαρση.

«Εγώ είμαι Εβραίος και λέω ότι ο ανθρωπισμός έχει πάψει να υπάρχει

από τη γέννηση του κράτους του Ισραήλ»

Ντάστιν Χόφμαν

Δεν είναι απαραίτητο να μιλήσει κάποιος για το έργο του καλλιτέχνη, τις ταινίες του, τις βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις...

Αρκεί μια απλή διευκρίνηση: Κάθε Εβραίος το θρήσκευμα οφείλει να διαχωρίζει τη θέση του από τους εγκληματίες σιωναζί. Κι αυτό ισχύει για όλους τους πραγματικά Εβραίους, και όχι σιωνιστοναζιστικά γουρούνια,  που ζουν στην κατεχόμενη Παλαιστίνη!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οριστικά χωρίς αντιπυραυλικά συστήματα παραδίδονται οι γαλλικές φρεγάτες FDI στο ΠΝ!

Τα ελληνικά πλοία θα είναι εύκολοι στόχοι για το τουρκικό Ναυτικό - Θα επιτραπεί τέτοιο λάθος

07.06.2024 | 14:31

Οριστικά χωρίς αντιπυραυλικά συστήματα RAM παραδίδονται οι FDI στο ΠΝ τα οποία υποτίθεται θα τοποθετηθούν κάπου μετά το 2030 δημιουργώντας εύλογες απορίες πως θα επιβιώσουν τα πλοία αυτά σε μία πολεμική σύγκρουση στο Αιγαίο ή στην ανατολική Μεσόγειο.

Όπως φαίνεται από στιγμιότυπο που παρουσίασε η κρατική τηλεόραση, της ΕΡΤ, από τα γαλλικά ναυπηγεία του ομίλου Naval Group στο Λοριάν, η FDI «Κίμων» όχι, μόνο δεν θα έχει αντιπυραυλικά συστήματα αλλά ούτε καν το Phalanx CIWS.

Πώς θα πλεύσει τα πλοίο αυτό στο Αιγαίο και θα είναι υποτίθεται σε επιχειρησιακή κατάσταση;

Από άποψη επιβιωσιμότητας από τη στιγμή που θα υπάρξει η εκτόξευση βλήματος σε ότι αφορά την ενεργειακή αντιπυραυλική προστασία, οι φρεγάτες Kortenaer του ΠΝ, παλαιότητας 45 ετών, έχουν περισσότερες πιθανότητες, να προστατευτούν καθώς διαθέτουν το Phalanx CIWS.

Το Πολεμικό Ναυτικό θα πρέπει να αντιδράσει και να ζητήσει άμεσα τουλάχιστον την τοποθέτηση του Phalanx CIWS.

Υπενθυμίζεται ότι με αυτό οι Αμερικανοί κατέρριψαν βαλλιστικό πύραυλο των σιιτών Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα, ο οποίος είχε διαπεράσει την αντιπυραυλική άμυνα αμερικανικού αντιτορπιλικού κλάσης Arleigh Burke στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ήταν η τελευταία άμυνα του πλοίου και στάθηκε σωτήρια.

Φυσικά η κρατική τηλεόραση επιχείρησε να δείξει ότι τελικά η FDI «Κίμων» θα παραδοθεί με 32 «κελιά» για την εκτόξευση κατευθυνόμενων βλημάτων επιφανείας – αέρος Aster 30 και όχι 16 όπως είχε συμφωνηθεί στην αρχή με την προοπτική να παραδοθούν τα υπόλοιπα μετά το 2030.

Όμως οι Aster 30 δεν μπορούν να καταρρίψουν πυραύλους επιφανείας-επιφανείας που θα εκτοξευτούν κατά των ελληνικών FDI από αποστάσεις 5-10 μιλίων, όπως επίσης τα ραντάρ τους δεν πρόκειται να εντοπίσουν αυτές τις απειλές.

Εδώ να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι πλέον διαθέτουν και επάκτιες συστοιχίες με πυραύλους δική τους κατασκευής και παραγωγής, τους Atmaca και με βεληνεκές 260 χιλιόμετρα!

Πριν μερικά χρόνια δεν υπήρχαν αυτά τα δεδομένα.

Δηλαδή, τα ελληνικά πλοία θα είναι παντελώς ακατάλληλα και πολύ εύκολοι στόχοι για το τουρκικό Ναυτικό μέχρι το 2030, με μηδενικές αντιπυραυλικές δυνατότητες! 

Όλα αυτά υποτίθεται για να επιταχυνθεί η ναυπήγηση των FDI και να μπουν στην ίδια γραμμή παραγωγής με τις γαλλικές FDI.