Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Σαββατο 8 Ιουνιου 2024


Συνειδητή αποχή: NΔ-70%, Ακροδεξιά κόμματα-28%.

Β.Ι.ΛΕΝΙΝ τόμος 16-''Για την αποχή''.Μια εμπεριστατωμένη μπροσούρα,όχι από τον οποιονδήποτε,αλλά από μια προσωπικότητα της παγκόσμιας ιστορίας με αναμφισβήτητα θετική επίδραση στο μαζικό κίνημα,που αναλύει επιστημονικά το θέμα τις αποχής και δίνει ισχυρό ράπισμα με ατράνταχτα επιχειρήματα σε όσους την παρερμηνεύουν.Η πείρα διδάσκει ότι μια αποχή ευνοεί μόνο την αντίδραση,καθώς αυτή μέσα από τις καθιερωμένες διαδικασίες των κρατούντων,έχει τον τρόπο να συσπειρώνεται. Σήμερα η διεθνής αντίδραση καλλιεργεί αυτή την τάση για αποχή,οργανωμένα και μεθοδευμένα. Παρουσιάζονται με την προβιά του αμφισβητία,του αντισιωνιστοναζιστή δήθεν μου,ενώ οι ίδιοι είναι φιλοσιωνιστοναζιστές, του αντισυστημικού ενώ οι ίδιοι κατά βάθος υπηρετούν το σύστημα και με τα γνωστά φληναφήματα παραπλανούν τις μάζες. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί έτσι εξυπηρετούμε τα σχέδιά τους.

Σχολιο.- Συγνώμη,αλλά ως παλαιό στέλεχος και καθοδηγητής του κόμματος με πλήρη μαρξιστικολενινιστική κατάρτιση(δεν το αναφέρω ως κομπασμό,αλλά ως στοιχείο),μια τέτοια προσέγγιση όπως η δικιά σου ότι ο Λένιν και ο Μαρξ είναι ξεπερασμένοι και ζούσαν σε άλλες εποχές, (ο Ενβέρ Χότζα που παραθέτεις κείμενο του, μιλάει ενάντια στον ευρωκομμουνισμό και τη σοσιαλδημοκρατία, και έχει απόλυτο δίκιο, αλλά δεν έχει σχέση με τη κουβέντα), είναι αναθεωρητισμός από τα αριστερά, και δεν θα δεχτώ ποτέ ότι ο Λένιν,ο Μαρξ και γενικά οι κλασικοί του Μαρξισμού έχουν ξεπεραστεί. Αυτό είναι αστική παραδοχή.Το χειρότερο είναι να μην μπορούμε να κατανοήσουμε τις συνθήκες και να τις ερμηνεύουμε λανθασμένα και μάλιστα από αστική σκοπιά. Τι τρομερή αντίφαση αλήθεια! Από τη μια να θεωρούμε τη συμμετοχή στις αστικές εκλογές απαράδεκτη και ανώφελη και από την άλλη να επιχειρηματολογούμε με την λογική των αστών.

Σχολιο.- Ο καταρχήν, λοιπόν, αντικοινοβουλευτισμός, δηλαδή η απόλυτη και κατηγορηματική άρνηση της συμμετοχής στις εκλογές και στην επαναστατική κοινοβουλευτική δράση, είναι παιδιακίστικη και απλοϊκή αντίληψη, που δεν μπορεί να αντισταθεί στην κριτική. Προέρχεται από μια βαθιά αποστροφή για τους κοινοβουλευτικούς πολιτευόμενους, αποστροφή που δημιουργείται γιατί υποθέτουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει επαναστατικός κοινοβουλευτισμός. (Ο κομμουνισμός, ο αγώνας για τη δικτατορία του προλεταριάτου και η χρησιμοποίηση του αστικού κοινοβουλίου - Λένιν)



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η επικεφαλής του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι οι Σύμμαχοι απελευθέρωσαν την Ευρώπη από τον ιμπεριαλισμό και όχι από τον φασισμό και τον ναζισμό.

Μαρία Ζαχάροβα- Δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με κακούς, αλλά και με άσχετους ανθρώπους» 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα, την 80η επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία, η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία και η διεφθαρμένοι ευρωπαίοι "ηγέτες" μας ενημερώνουν πως η Ουκρανία των SS του ουκροναζί Μπαντέρα πολέμησε παρέα με τους συμμάχους τους Γερμανούς Ναζί στη Νορμανδία...

Μακρόν, Μπάιντεν με τον κοκαϊνομανή μικρό φύρερ των ουκροναζί στους επετειακούς εορτασμούς, να χαιρετάει τους βετεράνους που επέζησαν από τους φονιάδες Ουκρανούς Ναζί...

Η Ιστορία δεν ψεύδεται...

Ψεύδονται αυτοί που την γράφουν!

"Ο πρώτος που δολοφονήθηκε την ημέρα της προσγείωσης στη Νορμανδία ήταν ο Γάλλος δεκανέας Emil Buetar...

και αυτός που τον σκότωσε ήταν ο Ουκρανός στρατιώτης, από τα SS της ακτής της Νορμανδίας"

Η πληρωμένη απάντηση, με το καταπληκτικό μοντάζ, από τον Γάλλο Piotr Smehce:

«Η αλήθεια και τίποτα άλλο από την αλήθεια. Τα γεγονότα είναι αμείλικτα.

Το 1944 οι Ουκρανοί φορούσαν γερμανικές στολές.

Τα τμήματα τους ήταν ναζιστικά.

Ο Ζελένσκι δεν έχει καμία σχέση με τη Νορμανδία.

Αυτή η χώρα και ο πρόεδρός της είναι η 

απόλυτη ντροπή»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πίσω απο κάθε τραγικό συμβάν παρουσιάζεται η διαφθορά του κράτους… Πρόεδρος Βενζινοπωλών Μ.Ζάκα: Απαγορεύεται να μεταφερονται καύσιμα τη νύχτα!
8/6/2024
Χθες το βράδυ έγινε τρομερό ατύχημα, καθώς ανετράπη βυτιοφόρο που τυλίχθηκε στις φλόγες. Το βυτιοφόρο μετέφερε καύσιμα με αποτέλεσμα οδηγοί και Πυροσβέστες στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου να ζήσουν μια κόλαση φωτιάς για περισσότερες από δύο ώρες.
Στο ρεύμα προς Κόρινθο σημειώνονται καθυστερήσεις, αφού ένα τμήμα είναι κλειστό, λόγω των εργασιών κατεδάφισης της αερογέφυρας η οποία καταστράφηκε εντελώς.
Σύμφωνα με την Τροχαία προκειμένου να διευκολυνθούν οι ετεροδημότες που πηγαίνουν στην περιφέρεια για τις Ευρωεκλογές αλλά και οι υπόλοιποι πολίτες που ταξιδεύουν, δόθηκε στην κυκλοφορία μια λωρίδα από το αντίθετο ρεύμα, για τους οδηγούς που θα κινηθούν στο ρεύμα προς Κόρινθο.
Παράλληλα, προκειμένου να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση συνεχίζεται σε κάποια σημεία η εκτροπή των οχημάτων προς την Παλαιά Εθνικής οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο.
Ερωτήματα που προκείπτουν
Η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών η Μαρία Ζάκα αναρωτήθηκε ποιανού είναι το βυτιοφόρο και ποια διαδρομή είχε, καθώς απαγορεύεται να μεταφερονται καύσιμα μέσα στη νύχτα!
« Την ώρα που έγινε το ατύχημα στην Κόρινθο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μεταφέρονται καύσιμα.
Το βυτιοφόρο ποιας εταιρίας ήταν κ που πήγαινε»;
Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι πως πίσω απο κάθε ατύχημα, πίσω απο κάθε συμβάν, έχει εμπλοκή η κυβέρνηση Μητσοτάκη! Και όπως και η Μαρία Καρυστιανού η διαφθορά σκοτώνει!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέος Κανονισμός «Απόσεισης Κρατικών Ευθυνών Χωρίς Προστασία Δασών και Πολιτών»
Προσπάθησε να καθησυχάσει ο υπουργός Περιβάλλοντος, ωστόσο δεν απέσυρε τον νέο κανονισμό που μεταθέτει μια κρατική αρμοδιότητα στους πολίτες, ενώ ειδικοί εκτιμούν πως όχι μόνο δεν προστατεύει από πυρκαγιές, αλλά παραδίδει τη χώρα στην ερημοποίηση.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εισαγωγές: Τρώμε πατάτες από την Αίγυπτο, ντομάτες από την Τουρκία, μήλα από Skopia .
ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ 23,26% ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2024
Κίνδυνος να εγκαταλειφθούν καλλιέργειες και να υποκατασταθεί η τροφοδοσία της εφοδιαστικής αλυσίδας από εισαγόμενα προϊόντα
Αυξημένες κατά 23,26% οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών το πεντάμηνο του 2024. Μειωμένες οι εξαγωγές το πρώτο τρίμηνο.
Αλματώδη αύξηση στις εισαγωγές φρούτων και λαχανικών προκύπτει από τα στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής, Διακίνησης Φρούτων Λαχανικών και Χυμών INCOFRUIT-HELLAS.
Συγκεκριμένα οι εισαγωγές ανήλθαν σε 383.324 τόνους, το πεντάμηνο του τρέχοντος έτους, έναντι των 310.979 τόνων του ίδιου διαστήματος του περασμένου έτους καταγράφοντας αύξηση κατά 23,26%. Μόνο τον Απρίλιο οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών στη χώρα μας πέρασαν σκαρφάλωσαν στους 88.851 τόνους έναντι 59.156 τόνων τον ίδιο μήνα του 2023.
Κίνδυνος να εγκαταλειφθούν καλλιέργειες και να υποκατασταθεί η τροφοδοσία της εφοδιαστικής αλυσίδας από εισαγόμενα προϊόντα
Τα στοιχεία φανερώνουν έναν υπαρκτό κίνδυνο να εγκαταλειφθούν καλλιέργειες και να υποκατασταθεί η τροφοδοσία της εφοδιαστικής αλυσίδας από εισαγόμενα προϊόντα τρίτων χωρών χαμηλού κόστους, σύμφωνα με τον Ειδικό Σύμβουλο του Συνδέσμου, Γιώργο Πολυχρονάκη και την Incofruit Hellas να έχει προτείνει μέτρα για την αντιμετώπιση των διαταραχών στις αγορές στο πρόσφατο παρελθόν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στέφανος Χίος: Ο Μητσοτάκης έχει συναλλαγές με τη μαφία – η απόπειρα δολοφονίας εναντίον μου ήταν κρατική!
8/6/2024
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος χίος μιλάει για «συγκοινωνούντα δοχεία της μαφίας και του οργανωμένου εγκλήματος με το πρωθυπουργικό περιβάλλον». Μάλιστα ισχυρίζεται πως έχει και βίντεο με μαρτυρίες που το αποδεικνύουν.
Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε τα πάντα, ο κ. Δημητριάδης διέταζε τον κ. Καπές (Καπετανάκης) και αυτός εκτελούσε».
Δείτε παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησαν και αναφέρονται στις σχέσεις του Μαξίμου με τη Greek Mafia με “ηγέτη” τον πρωθυπουργικό ανιψιό Γρηγόρη Δημητριάδη. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην δολοφονία Καραϊβάζ αλλά και στις αποκαλύψεις του επί σειρά ετών υπεύθυνου ασφαλείας του Μητσοτακέϊκου, Σπύρος Νίνου που ξεκάθαρα είπε στον Στέφανο Χίο και στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες, ότι ο Δημητριάδης του πρότεινε εκτελέσεις επ’ αμοιβή.
Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει σε ποιούς δίνει δύναμη και πόσο επικίνδυνο είναι αυτό, όχι μόνο για την δημοκρατία αλλα για όλους μας.
https://www.youtube.com/watch?v=6Vl1ssNM5MU&t=298s
https://www.youtube.com/watch?v=GgeTtBGB_nM&t=161s



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εν όψη των Ευρωεκλογών την Κυριακή, πάρτε μια ιδέα πως ψήφισαν πρόσφατα οι Έλληνες Ευρωβουλευτές για τα Γενετικά τροποποιημένα
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ 21 ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ»
1. Ολομέλεια 7/2/24 (https://mepwatch.eu/9/vote.html?v=164047&country=gr)
1.α ΥΠΕΡ της εξάπλωσης των μεταλλαγμένων (μεγάλη χαλάρωση των ελέγχων, υποχρεωτική αποδοχή καλλιέργειας από τα κράτη-μέλη κλπ. ) 7 ψήφοι
'Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου-ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης-ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος-ΝΔ, Γεώργιος Κύρτσος-ανεξάρτητος, Μαρία Σπυράκη-ΝΔ, Ελισσάβετ Βόζεμπεργκ-ΝΔ, Θεόδωρος Ζαγοράκης-ανεξάρτητος
1β. ΚΑΤΑ των "μεταλλαγμένων" (διατήρηση ισχύουσας αυστηρής νομοθεσίας) 10 ψήφοι
Κωνσταντίνος Αρβανίτης-Σύριζα, Εμμανουήλ Φράγκος-Ελλ. Λύση, Αλέξης Γεωργούλης-ανεξάρτητος, Πέτρος Κόκκαλης-Κόσμος, Αθανάσιος Κωνσταντίνου-ανεξάρτητος, Έλενα Κουντουρά-Σύριζα, Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος-ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης-ΚΚΕ, Νίκος Παπανδρέου-Πασόκ Κινάλ
1γ. ΑΠΟΧΗ, Εύα Καϊλή-ανεξάρτητη
1δ. ΑΠΟΝΤΕΣ, Στέλιος Κούλογλου-ΝΕα ΑΡΙΣτερα, Ιωάννης Λαγός-ανεξάρτητος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης-ΝΔ, Δημήτριος Παπαδημούλης-ΝΕ.ΑΡΙΣ

2. Δεύτερη ολομέλεια στις 24/4 https://mepwatch.eu/9/vote.html?v=168478
2.α ΥΠΕΡ της εξάπλωσης των μεταλλαγμένων (μεγάλη χαλάρωση των ελέγχων και υποχρεωτική αποδοχή καλλιέργειας), 5 ψήφοι,
Στέλιος Κυμπουρόπουλος-ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος-Ανεξάρτητος, Βαγγέλης Μειμαράκης-ΝΔ, Δημήτρης Παπαδημούλης-ΝΕ.ΑΡΙΣ, Ελισσάβετ Βόζεμπεργκ-ΝΔ
2.β ΚΑΤΑ της εξάπλωσης των μεταλλαγμένων (διατήρηση της ισχύουσας αυστηρής νομοθεσίας), 4 ψήφοι
Πέτρος Κόκκαλης- Κόσμος, Αθανάσιος Κωνσταντίνου-ανεξάρτητος, Έλενα Κουντουρά-Σύριζα, Κώστας Παπαδάκης ΚΚΕ
2.γ ΑΠΟΧΗ, Εύα Καϊλή-ανεξάρτητη, Νίκος Παπανδρέου Πασόκ-Κινάλ
2δ. ΑΠΟΝΤΕΣ, Κωνσταντίνος Αρβανίτης-Σύριζα, Άννα-Νισέλ Ασημακοπούλου-ΝΔ, Εμμανουήλ Φράγκος-Ελλ. Λύση, Αλέξης Γεωργούλης-ανεξάρτητος, Μανώλης Κεφαλογιάννης-ΝΔ, Στέλιος Κούλογλου-ΝΕα ΑΡΙΣτερα, Ιωάννης Λαγός-ανεξάρτητος, Λευτέρης Νικολάου Αλαβάνος-ΚΚΕ, Μαρία Σπυράκη-ΝΔ, Θεόδωρος Ζαγοράκης- ανεξάρτητος

Παρά τις δυο ψηφοφορίες, η έγκριση της πρότασης της Κομισιόν βρίσκεται σε εκκρεμότητα διότι αρκετές Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αντιδρούν (Πχ Αυστρία Γερμανία Βουλγαρία κλπ). Δυστυχώς η Ελληνική κυβέρνηση δεν είναι μέσα σε αυτές. Εκτός από τους βουλευτές της ΝΔ, η κυβέρνηση μας έχει ήδη ψηφίσει υπέρ των μεταλλαγμένων μέσω του Συμβουλίου Υπουργών αλλά και μέσω των αντιπροσώπων της στις Βρυξέλες (επιτροπή Coreper, δηλαδή οι μόνιμοι αντιπρόσωποι των κρατών-μελών) . Το ευρύ κοινό δεν έχει ιδέα για αυτή την εξέλιξη



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο καιρός θα είναι από δω και πέρα είτε καύσωνας είτε βροχή είτε θολούρα και σκόνη. Με ατελείωτες τεχνητές καταστροφές πλημμύρες πυρκαγιές και ότι άλλο έχει ο μπαχτσες..
Η ατμόσφαιρα τοξική και ο ουρανός θαμπος και δυστοπικος.
Η τροφή γεμάτη νανομεταλλα, pegs, μεταλλαγμένα και τα κηπευτικά μας δηλητηριασμένα από τα ψεκασματα.
Ο κλοιός σφίγγει ταχύτατα με το geofencing, τις νέες υποχρεωτικές ταυτότητες με rfid, τις υποχρεωτικές κάμερες στα μέσα μεταφοράς, και με τόσες άλλες υποχρεωτικότητες και απαγορεύσεις που έρχονται.
Η φτωχοποίηση καλά κρατεί με κάθε δυνατό τρόπο υφαρπαγής κινητής και ακίνητης περιουσίας και ήδη εφαρμόζεται με τροπολογίες που περνούν νύχτα και δεν προλαβαίνει κανείς πια να ενημερώνεται ούτε και να προστατεύεται.
Η τεχνητή νοημοσύνη και οι ακτινοβολίες από το δίκτυο που πλέκεται σαν ιστός αράχνης μέχρι να εξασφαλίσει τον έλεγχο σε κάθε γωνιά της χώρας, δεν αφήνει περιθώρια για εναλλακτικές. 
Αντίδραση και αντίσταση δεν βλέπω γιατί το πεδίο μάχης ξεφεύγει ακόμα και τις δυνατότητες αντίληψης του κοινού ανθρώπου. Είναι άλλης κλάσης που κανείς δεν προετοιμάστηκε ποτέ για κάτι τέτοιο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σοβαρή καταγγελία του πραγματογνώμονα Β. Κοκοτσάκη για εμπλοκή των Ελληνικών Hoaxes στο facebook στις αποκαλύψεις των Τεμπών – βγάζουν Ψευδείς Είδησεις τα πορίσματα της Επιτροπής!
7/6/2024
Απο καιρό τώρα έχουμε παρατηρήσει συγγενείς θυμάτων που δηλώνουν ξεκάθαρα την κομματική τους προτίμηση, να στρέφονται κατα των πορισμάτων πραγματογνώμων των Τεμπών που δείχνουν πολιτική συγκάλυψη – πολλές φορές μάλιστα επιδιώκουν να τις υποβαθμίσουν ή και να τις χλευάσουν. Για λόγους κατανόησης του προσωπικού πένθους αυτών των ανθρώπων, δεν εχουμε κάνει καμμιά αναφορά.
Τώρα όμως έχουμε την καταγγελία του πραγματογνώμονα κ. Κοκοτσάκη για περίεργη σχέση μέλους των Ελληνικών Hoaxes στο facebook, που κατεβάζει τα πορίσατα, διαψεύδοντας τα, και προβάλλοντας ως αξιόπιστη την γνώμη των συγκεκριμένων συγγενών, οι οποίοι μάλιστα για τους δικούς λόγους, δεν επιθυμούν την τιμωρία πολιτικών…
Αυτό μπορούμε να το διαβεβαιώσουμε και απο δική μας περίπτωση, που τα ελληνικά Hoaxes στο facebook κατέβασαν ανάρτηση, όπως την παρακάτω και μάλιστα με την γελοία δικαιολογία πως προβάλουμε βίαιο και σκληρό περιεχόμενο. ..
O Ειδικός πραγματογνώμονας Βασίλης Κοκοτσάκης, μίλησε ακόμα τα δύο έγγραφα υπομνημάτων που κατατέθηκαν χθες στον Εφέτη- Ανακριτή της Λάρισας, από τον Χρήστο Κωνσταντινίδη, συγγενή θύματος των Τεμπών.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τέμπη: Σοκάρει το μέγεθος της συγκάλυψης – 28 «ορφανά» DNA ανεβάζουν τον αριθμό των θυμάτων στους 85 !
7/6/2024
Δεκαπέντε μήνες μετά από το έγκλημα των Τεμπών, νέα σοκαριστικά στοιχεία βγαίνουν στη φόρα από την ομάδα ειδικών του Τεχνικού Συμβούλου και πραγματογνώμονα Βασίλη Κοκοτσάκη, τα οποία είναι πλέον στα χέρια του εφέτη-ανακριτή στη Λάρισα.
Οι συγγενείς των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος κατέθεσαν νέο υπόμνημα στον εφέτη ανακριτή, ζητώντας διευκρινίσεις αναφορικά με τα όρφανα δείγματα DNA που έχουν ληφθεί και τον ακριβή αριθμό των θυμάτων, καθώς και την επανάληψη της δειγματοληψίας στα συντρίμμια των βαγονιών που βρίσκονται στο Κουλούρι, από ειδικό μεταλλουργό, προκειμένου να εξεταστούν τα υλικά, για να διαπιστώσουν τα αίτια που οδήγησαν στη έκρηξη και την φωτιά.
Τα εν λόγω έγγραφα ως προς την ακριβή συσχέτιση των δειγμάτων DNA που βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια με τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας που γεννούν εύλογα ερωτηματικά για το αν είναι ακριβής ο τελικός αριθμός των θυμάτων.
«Ορφανά» 28 δείγματα DNA που ανεβάζουν τα θύματα στα 85!
Ο συγγενής θύματος Χ. Κωνσταντινίδης, κατέθεσε το υπόμνημα, όπου δήλωσε τα εξής αναφορικά με το πρώτο σκέλος των αιτηματών:
«Από τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου καταδεικνύεται εμπράκτως ότι ο αριθμός των θυμάτων δεν είναι σίγουρα 57 από αυτά που έχουν δηλωθεί και αφήνονται υπόνοιες για πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών. Επειδή δεν υπάρχουν τα στοιχεία όλα αυτά και της ιατροδικαστικής και της εγκληματολογικής υπηρεσίας πράγμα που έχουμε ζητήσει από τον εφέτη ανακριτή από πέρυσι το καλοκαίρι, καταθέτουμε νέο υπόμνημα για να ζητήσει ο εφέτης όλα τα στοιχεία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ερωτήματα για το “περίεργο” βυτιοφόρο, η ανατροπή του οποίου έκοψε την Ελλάδα στα δύο, στο ύψος της Κορίνθου, έθεσε δημόσια η Πρόεδρος των Βενζινοπωλών και στέλεχος της ΝΔ, Μαρία Ζάγκα.
“Που πήγαινε το βυτιοφόρο νυχτιάτικα;
Το βυτιοφόρο ποιας εταιρίας ήταν και που πήγαινε;
Δεν μεταφέρονται καύσιμα αυτές τις ώρες!” 
Αυτά τόνισε η Ζάγκα ,πολλαπλασιάζοντας τις υποψίες που υπάρχουν πως κάτι κρύβεται πίσω από την μεγάλη φωτιά, που προήλθε από την ανατροπή του βυτιοφόρου και οδήγησε, επιπρόσθετα, στην στατική αποδόμηση μιας ολόκληρης γέφυρας από το τεράστιο θερμικό φορτίο.
Πληθαίνουν ακόμη τα ερωτήματα για τη μεγάλη βιασύνη που επιδεικνύουν οι αρμόδιες αρχές για το γκρέμισμα της εν λόγω γέφυρας, διαδικασία που έχει ξεκινήσει από τις 5 τα χαράματα του Σαββάτου.
Πότε πρόλαβε και έγινε η απαιτούμενη αυτοψία, πότε βγήκαν τα κατάλληλα τεχνικά συμπεράσματα για την έκταση των ζημιών στη γέφυρα, πότε και γιατί πάρθηκε η απόφαση για κατεδάφισή της και όχι ο αποκλεισμός της μέχρι να εξεταστούν λεπτομερώς και με τον απαραίτητο χρόνο από τους αρμόδιους μηχανικούς τα στοιχεία;...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 7 Οκτωβρίου 2023 ,όταν η Χαμάς ως ηγετρια της παλαιστινιακής αντίστασης ξεκίνησε την στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ισραήλ, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ,όπου τότε ανήκε και η τάση που αργότερα θα γινόταν η Νέα Αριστερά ,καταδικασε την "τρομοκρατική" δράση της Χαμάς. Δέχθηκε όλα τα επιχειρήματα της σιωνιστικής πριπαγανδας.Καμία εσωτερική διαφοροποίηση δεν εκφράσθηκε δημοσια.Σήμερα, κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ η ακόμη παραπάνω η Νέα Αριστερά ζητούν ένα είδος αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη.Επειδη,όμως, οι Παλαιστίνιοι δεν είναι μόνο θύματα αλλά και μαχητές .Ποιον κοροϊδεύετε; με τον σιωνισμό είστε στην πραγματικότητα. Ο χρόνος που μπορούσατε να πείτε κάτι διαφορετικό ,παρήλθε.Time has run out 
Όποιος θέλει να είναι πραγματικά με την Παλαιστίνη δεν ψηφίζει ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε Νέα Αριστερά . 
Σχολιο.- Όσες διαφωνίες και αν έχει κανείς με τον Βαρουφάκη, να θυμίσουμε ότι στις 7 Οκτωβρίου με δημόσια δήλωση ειπε ότι δεν καταδικάζει την Χαμας.
Σχολιο.- αυτό έλλειπε.. φτάσαμε να θεωρούμε το ελάχιστο κατόρθωμα
Σχολιο.- Πράγματι θα επρεπε να είναι αυτονόητο, ελα ομως που πλέον δεν είναι.
Και να πω ότι δεν είδα και πάρα πολλούς αρχηγούς αριστερών κομμάτων τόσο εγχώρια όσο και ευρωπαϊκά να μην καταδικάζουν χωρίς αποστροφες την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η "νέα αριστερά" παραμένει Νατοϊκή... δεν μπορεί ν' αποκολληθεί από τη μήτρα των ΗΠΑ!
24/2/2024
O λαός δεν χρειάζεται αυτή την "αριστερά", της "σωστής πλευράς της ιστορίας",
του ΝΑΤΟ, της αποικίας των ΗΠΑ με την επωνυμία "Ευρωπαϊκή Ένωση"..
"Νέα Αριστερά" (αποχωρήσαντες από ΣΥΡΙΖΑ): «Ο θάνατος του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στις φυλακές της Ρωσίας, είναι μια θλιβερή εξέλιξη. Υπογραμμίζει την αυταρχική φύση του καθεστώτος Πούτιν, το οποίο διώκει κάθε αντιπολιτευτική φωνή ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει έναν καταστροφικό πόλεμο με ανυπολόγιστο ανθρώπινο κόστος και στις δυο πλευρές»
"Ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης"... σύμφωνα με τα Νατοϊκά μορμολύκεια...
Άγνοια, ηλιθιότητα, ή σε διατεταγμένη Νατοϊκή Υπηρεσία;
Ας αφήσουμε τον πράκτορα Ναβάλνι... αλλά να τον πλασάρουν κι ως τον "ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης"... ε... πάει πολύ!
Αρκούσε ένας/μία/κάποιο από τα 81 γένη (για να είμαστε και με τη "νέα εποχή"), να συμβουλευτεί τη Νατοϊκή "Βικιπαιδεία" κι όχι τους Ρώσους ιμπεριαλιστές! Αξιωματική αντιπολίτευση στην Ρωσική Δούμα (βουλή) είναι Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας με 19% κι ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης ο Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Αυτά τα νατοϊκά μορμολύκεια κυβέρνησαν την Ελλάδα και ξεπούλησαν κάθε έννοια της αριστεράς... και δεν ντρέπονται! Να τα λέει ο Μητσοτάκης, ο Κασσελάκης, ο Ανδρουλάκης, ο Γιάνη με ένα ν, η Σακελλαροπούλου... αλλά τους ξεπερνούν τα μορμολύκεια της λεγόμενη "νέας αριστεράς"... Αλλά φυσικά και αυτοί συνένοχοι είναι…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διεθνές ενδιαφέρον για την αυριανή μάχη στην Ελλάδα
Σε ψήφο υπέρ της Ενωτικής Πρωτοβουλίας ΜΕΡΑ25 - Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά, καλούν:
- ο θρύλος των Pink Floyd, συμπαραστάτης του Ασάνζ και του παλαιστινιακού λαού, Ρότζερ Γουότερς
- η συγγραφέας και αγωνίστρια κατά της ιμπεριαλιστικής παγκοσμιοποίησης Ναόμι Κλάιν 
- και ο Αμερικανοεβραίος διανοούμενος, γιος επιζησάντων των ναζιστικών στρατοπέδων θανάτου, Νόρμαν Φινκελστάιν, που μάχεται κατά του σιωνισμού.
Σχολιο.- Έχουμε κανένα πιο σοβαρό επιχείρημα; Η κάνουμε κριτήριο επιλογής ψήφου τους celebrities που ψηφίζουν από τους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ μέχρι τους εργατικούς στη Βρετανία;
Σχολιο.- Η αναφορά ήταν για το κριτήριο ψήφου ενός αριστερού ψηφοφόρου στις ευρωεκλογές. Εάν αυτό το κριτήριο σου με γεια σου και χαρά σου. Άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά που στηρίζεται ότι ποιο κοντινό στον ΣΥΡΙΖΑκαι μάλιστα ανιδιοτελώς
Σχολιο.- Πάντως κάποια στιγμή ας συζητήσουμε και για τα κριτήρια με βάση τα οποία τελικά η αριστερά των ΗΠΑ ψηφίζει γεράκια του πολέμου όπως ο Μπάιντεν. Είναι χρήσιμο
Σχολιο.- Αυτοί που ψηφίζουν Μπάιντεν είναι "αριστερά" όσο είναι ο Σύριζα κλπ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην πρώτη του δημόσια και ζωντανή εμφάνιση, μετά τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του, ο Σλοβάκος πρωθυπουργός Robert Fico, ψήφισε στις Ευρωεκλογές που ξεκίνησαν σήμερα στη χώρα του.
Σε δηλώσεις στα ΜΜΕ, μετά την κάλπη, ο Fico δήλωσε:
“Στη Δύση, αποκαλούν "Ρώσο πράκτορα" όποιον ακολουθεί ανεξάρτητη πολιτική”
Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας κατηγόρησε τις δυτικές δημοκρατίες ότι δεν σέβονται τις χώρες που αποκλίνουν από τις ΗΠΑ και την ΕΕ σε βασικά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της σύγκρουσης στην Ουκρανία.
“Η κυρίαρχη εξωτερική πολιτική της Σλοβακίας επικεντρώνεται και στις τέσσερις γωνιές του κόσμου. 
Αυτή η θέση δεν είναι στη μόδα,”
- σημείωσε ο πολιτικός.
Τόνισε ότι 
όποιος διαφωνεί με την υποστήριξη του Κιέβου "στερείται αμέσως των πολιτικών δικαιωμάτων σε διεθνές επίπεδο". 
Σύμφωνα με τον Σλοβάκο πρωθυπουργό, 
“το δικαίωμα του καθενός στη δική του γνώμη έχει πάψει εντελώς να υπάρχει στην ΕΕ”




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΟΣΟΧΗ!
-ΣΤΑΖΟΥΝ ΑΙΜΑ!
Για όσους ψηφίσουν αύριο και … σκέφτονται “ποιός τα λέει πιο … χαριτωμένα στο … TikTok ή το … Instagram”, ας πάρουν υπόψη τους ότι πολλά ψηφοδέλτια είναι βουτηγμένα στο αίμα!
-Συγκεκριμένα, όλα όσα αντιπροσωπεύουν πολιτικές του:
• “Ανήκομεν στη Δύση”!
• “το δικαίωμα της … αυτοάμυνας του Ισραήλ”
• “των ίσων αποστάσεων”!
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ λοιπόν:
-Το νιώθετε ή όχι, μπροστά στην κάλπη, 
το βάρος και το κρίμα εκατοντάδων χιλιάδων αθώων δολοφονημένων από τη Δύση, νεκρών 
στην Παλαιστίνη, στο Ντονμπάς, την Ουκρανία, τη Μεσόγειο, την Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία, τη Λατινική Αμερική, κάθε γωνία του πλανήτη, 
είναι στο λαιμό σας!




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-26 Ρώσοι άμαχοι σκοτώθηκαν και πάνω από 70 τραυματίστηκαν σε μια μέρα από επίθεση με Αμερικανικούς και Γαλλικούς πυραύλους στο Λουγκάνσκ και στο χωριό Sadovoe της Χερσώνας!
Η επιθέσεις εντάθηκαν μετά την “επίσημη άδεια” της Δύσης και του ΝΑΤΟ, στους Ουκροναζί, να χτυπούν ρωσικές περιοχές με τα όπλα που τους δίνουν!
-Οι χειριστές των Δυτικών πυραυλικών συστημάτων είναι ΝΑΤΟικοι αξιωματικοί -στη συγκεκριμένη περίπτωση αμερικάνοι και Γάλλοι!




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




-Σφαγή από ΚΟΙΝΗ επίθεση Ισραηλινών και Αμερικανικών δυνάμεων! 
Τους 210 νεκρούς και πάνω από 400 τραυματίες έχει φτάσει ο απολογισμός επίθεσης σήμερα Αμερικάνων και Σιωνιστών κομάντος στο στρατόπεδο προσφύγων Al Nuseirat στην Γάζα!
Οι Αμερικάνοι και Ισραηλινοί πάνοπλοι σφαγείς έφτασαν στο στρατόπεδο σαν “συνεργεία ανθρωπιστικής βοήθειας” με φορτηγά που υποτίθεται μετέφεραν “τρόφιμα και φάρμακα” από την πλωτή προβλήτα που έχουν στήσει οι Αμερικάνοι για το σκοπό, υποτίθεται αυτό. Πολλοί σφαγείς είχαν προσεγγίσει επίσης με πολιτικά ρούχα κι αυτοκίνητα σαν … “ανθρωπιστές”, πριν αρχίσουν να πυροβολούν αδιάκριτα!
Την ίδια ώρα Ισραηλινά αεροπλάνα βομβάρδιζαν από τον αέρα στόχους στην περιοχή!
-Η σφαγή βαφτίστηκε “επιχείρηση διάσωσης ομήρων” κι αμέσως μετά η Δυτική προπαγάνδα πήρε μπροστά με πανηγυρισμούς και … συγκίνηση γιατί … εντοπίστηκαν κι απελευθερώθηκαν 4 όμηροι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρώην διευθυντής του CDC Δρ Ρόμπερτ Ρέντφιλντ παραδέχτηκε ότι υπήρξε «τεράστια πίεση από τη φαρμακοβιομηχανία» για να τους εμβολιάσουν όλους, και πως οι εντολές που έδιναν δεν βασίζονταν στην επιστήμη αλλα στο συναίσθημα!
Είστε σε θέσει να καταλάβετε τι έκαναν οι κυβερνήσεις στα παιδιά σας – Κατέστρεψαν την υγεία σας και την υγεία των παιδιών σας, ενώ ήξεραν τι κάνουν!
Ο Δρ Ρόμπερτ Ρέντφιλντ πρώην διευθυντής του CDC, παραδέχτηκε στη κάμερα πως προσπάθησε να δώσει προτεραιότητα στους ηλικιωμένους, αλλα οι φαρμακευτικές ήθελαν να εμβολιάσουν και τα παιδιά. Ισχυρίζεται επίσης, πως προσπάθησε να παρακολουθεί ως όφειλε τα άτομα που είχαν Covid ενώ είχαν εμβολιαστεί». Αλλά δεν του το επέτρεψαν γιατί θα έδειχνε πως τα εμβόλια δεν λειτουργούσαν!
Στο παρακάτω βίντεο παραδέχεται πως:
Οι υποχρεωτικές εντολές των εμβολίων ήταν μια τρομερή απόφαση. Ήταν «συναισθηματικές» και δεν βασίζονταν στην επιστήμη – Δεν υπήρχε λογική καμμιά λογική απόφαση πίσω απο αυτό, να εμβολιάσουμε υγιείς, και νέους ανθρώπους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έντονη ανησυχία μετά την δημοσίευση χάρτη με σχέδιο Γ ΠΠ από τις ΗΠΑ. Το ΝΑΤΟ ετοιμάζει σχέδιο μεταφοράς στρατευμάτων από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη σε περίπτωση πολέμου με την Ρωσία, γράφει η βρετανική εφημερίδα The Telegraph!




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η μοναρχία των Αψβούργων είχε πέσει το προηγούμενο φθινόπωρο. Ήταν ένας χειμώνας το 1919 ακραίων ελλείψεων (ιδίως σε καύσιμα στη Βουδαπέστη) και αποσύνθεσης.
Δύο μήνες νωρίτερα, τον Μάρτιο, είχε ανακηρυχθεί η σοσιαλιστική δημοκρατία των Συμβουλίων. Στο Παρίσι, οι Δυτικοί Σύμμαχοι, φοβούμενοι ότι το παράδειγμα της ρωσικής επανάστασης και τώρα των Ούγγρων θα εξαπλωνόταν σε όλη την Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια, σχεδίαζαν να διαλύσουν τη νέα δημοκρατία. Είχε ήδη αποφασιστεί να επιβληθεί αποκλεισμός. Ο ίδιος ο Γάλλος στρατηγός Φος σχεδίαζε τη στρατιωτική εισβολή που ήδη πραγματοποιούσαν τα ρουμανικά και τσεχικά στρατεύματα. Στις 8 Ιουνίου, ο Κλεμανσώ έστειλε τελεσίγραφο στον Μπέλα Κουν, απαιτώντας την απόσυρση του ουγγρικού στρατού που θα επέτρεπε στους Ρουμάνους να καταλάβουν το ανατολικό τρίτο της χώρας του. Για άλλες έξι εβδομάδες ο ουγγρικός Κόκκινος Στρατός συνέχισε να πολεμά, αλλά τελικά ηττήθηκε. Η Βουδαπέστη καταλήφθηκε τον Αύγουστο και αμέσως μετά εγκαθιδρύθηκε το πρώτο ευρωπαϊκό φασιστικό καθεστώς υπό τον Χόρτι.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τέμπη: Σφοδρή επίθεση Καρυστιανού στην ΕΡΤ για το «σιωπητήριο» στη συνέντευξη των συγγενών των θυμάτων
Την οργισμένη αντίδραση της προέδρου του Συλλόγου «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023», Μαρίας Καρυστιανού, προκάλεσε η πλήρης απουσία της ΕΡΤ από τη συνέντευξη που έδωσαν πρόσφατα οι συγγενείς των θυμάτων της αδιανόητης τραγωδίας, μάζι με τον πρόεδρο του ΔΣΑ και νομικούς, για το ζήτημα της βουλευτικής ασυλίας.
Σε ανάρτησή της στο Facebook, η κ. Καρυστιανού κάνει λόγο για «ημέρα ντροπης» για τα ΜΜΕ και επιτίθεται στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, για τη στάση που τήρησε η δημόσια ραδιοτηλεόραση έναντι της εκδήλωσης των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νότια Κορέα .  Το μεγαλύτερο συνδικάτο της Samsung προχώρησε σε απεργία για πρώτη φορά στην 55χρονη ιστορία της εταιρείας. Η διαμάχη για τους μισθούς συνεχίζεται από τον Ιανουάριο και οι δύο πλευρές διέκοψαν κάθε συνομιλία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στρατιώτης των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μια επιδρομή στην πόλη Qalqilya στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, κατά την οποία εισέβαλαν σε ένα παλαιστινιακό σπίτι μέσα στη νύχτα για να απαγάγουν τον 16χρονο Majid Melhim.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαδηλωτές υπέρ της #Παλαιστίνης διέκοψαν την καταληκτική ομιλία της #Προέδρου της #Ευρωπαϊκής #Επιτροπής #Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία διεκδικεί δεύτερη θητεία, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης για τις #ευρωπαϊκές εκλογές στο Πόρτο, στη βόρεια #Πορτογαλία. 
Οι διαδηλωτές συνελήφθησαν από την αστυνομία.
Μετά τις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου, η φον ντερ Λάιεν έχει αναδειχθεί σε μία από τις πιο ένθερμες υποστηρίκτριες του #Ισραήλ στην #Ευρώπη, αντιμετωπίζοντας ευρεία κριτική και καταδίκη.
Το Διεθνές Ινστιτούτο Ερευνών για την Ειρήνη της Γενεύης (#GIPRI) στα τέλη Μαΐου κάλεσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) να διερευνήσει για τυχόν συνενοχή της φον ντερ Λάιεν «σε εγκλήματα πολέμου και γενοκτονία που διαπράττει το #Ισραήλ».
Τον Οκτώβριο, μετά την επίθεση της Χαμάς, περισσότεροι από 800 αξιωματούχοι της #ΕΕ έστειλαν επιστολή στη φον ντερ Λάιενvon der Leyen επικρίνοντας την για την «ανεξέλεγκτη» υποστήριξή της προς το #Ισραήλ




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής επιτίθενται στη νεκρική πομπή ενός Παλαιστίνιου νεαρού στην Πύλη των Λεόντων στην κατεχόμενη πόλη της Ιερουσαλήμ,



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΠΙΟ ΗΘΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Στρατιώτης των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής κατέγραψε το τάγμα του να καταλαμβάνει το σπίτι μιας #παλαιστινιακής οικογένειας στο Χαν Γιουνίς, στη νότια #Λωρίδα της Γάζας, να το μετατρέπει σε στρατιωτικό φυλάκιο και να καταστρέφει τα υπάρχοντά της. 
Δημοσίευσε στο διαδίκτυο εικόνες από το σπίτι που καίγεται μετά την αποχώρησή τους, διασφαλίζοντας ότι η οικογένεια δεν θα έβρισκε τίποτα όταν επέστρεφε.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι New York Times αποκαλύπτουν μεθόδους βασανιστηρίων φρίκης στη στρατιωτική βάση Sde Teiman - το ισραηλινό κέντρο κράτησης Παλαιστινίων 
Πολλοί Παλαιστίνιοι κρατούνται στις εγκαταστάσεις χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες ή να έχουν νομική εκπροσώπηση.
Οι κρατούμενοι φέρονται να υποβάλλονται σε: 
-βασανιστήρια με ηλεκτροσόκ 
-Πάνες αντί για τουαλέτες
-Εισαγωγή μεταλλικών ράβδων στον πρωκτό
-Επιθέσεις από σκυλιά 
-Ακραίες θερμοκρασίες
-Παραμένουν σε σκοτεινά δωμάτια για μήνες
Η «Δύση που βασίζεται σε κανόνες» χρηματοδοτεί αυτά τα εγκλήματα πολέμου. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραηλινοί ακτιβιστές οργάνωσαν εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις γερμανικές εξαγωγές όπλων στην Γερμανική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ 
Κρατούσαν πινακίδες που έγραφαν «δεν έχετε αρκετό αίμα στα χέρια σας;» και «ποτέ ξανά σημαίνει ποτέ ξανά για όλους» - πριν απομακρυνθούν βίαια από την ασφάλεια.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι έχει καταλάβει πλήρως τον διάδρομο της Φιλαδέλφειας τη στενή λωρίγα γης ανάμεσα στη Γάζα και την Αίγυπτο και έτσι απέκλεισε πλήρως τη Λωρίδα της Γάζας.
Ως εκ τούτου, έχουν καταληφθεί πλήρως όλες οι είσοδοι στη Γάζα από τον ισραηλινό στρατό..
Επιπλέον, το Ισραήλ απαγόρευσε την πρόσβαση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στο συνοριακό σημείο διέλευσης της Ράφας, όπως έγινε σήμερα γνωστό από έναν εκπρόσωπο τύπου του Γραφείου Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων.
''Αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε καμία φυσική παρουσία στο σημείο διέλευσης της Ράφας, διότι ο Cogat (ισραηλινός οργανισμός που είναι επιφορτισμένος με τον συντονισμό της ισραηλινής πολιτικής στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη) μας αρνήθηκε την πρόσβαση σε αυτήν τη ζώνη'', η οποία αποτελεί το κύριο σημείο διέλευσης της ανθρωπιστικής βοήθειας, δήλωσε ο Γενς Λάρκε, κατά τη διάρκεια μιας τακτικής συνέντευξης τύπου στη Γενεύη.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμίσου..κατάντησαν-εκτός των άλλων-τα παιδιά μας φορολογικό τεκμήριο.Θα ψηφίσεις νεοφιλελέ λαμόγια..ευρωπαϊστές;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μακάρι οι Αγγλοσάξονες να εκλείψουν από τον πλανήτη. Μπορεί όλοι οι άλλοι άνθρωποι, να μην ζήσουν περισσότερα χρόνια, όμως θα ζήσουν πολύ πιο ευτυχισμένοι!!!
Σχολιο.- WASPs (White Aglo Saxones Protestants



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



8/6/2024     -     5.00
- Σύμφωνα με τον πάλαι ποτέ εκπρόσωπο Τύπου της Λαϊκής Πολιτικής και νυν μπλόγκερ και στρατιωτικό αναλυτή, αντισυνταγματάρχη ε.α. Αντρέι Μάροτσκο, πολλοί ΝΑΤΟϊκοί αξιωματικοί καταλαμβάνουν χωρίς «γραφειοκρατικές δυσκολίες» καθοδηγητικές θέσεις μέσα στη δομή της ιεραρχίας των VSU, ενέργεια που εντάσσεται στον «στενότερο συντονισμό ενεργειών» ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και το χουντικό καθεστώς του Κιέβου. Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και με τα οπλικά συστήματα, τα πυρομαχικά και τα στρατιωτικά οχήματα που έρχονται ως «βοήθεια» του ΝΑΤΟ προς το καθεστώς Ζελένσκι, τα οποία επίσης παρακάμπτουν κάθε είδους έλεγχο στα δυτικά σύνορα της χώρας των ουκρανοναζί και περνούν στο έδαφός της (Στγ: ακριβώς λόγω της έλλειψης οποιουδήποτε τυπικού, έστω, ελέγχου, ανθεί το λαθρεμπόριο ΝΑΤΟϊκών όπλων με «πρωταγωνιστές» ενεργούς στρατιωτικούς των VSU).



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



EΕ χωρίς Ομοσπονδία και Ρωσία μέσα θα είναι πάντα Αγγλοσαξωνική αποικια... (Στρατηγός Ντεγκωλ, 1960)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ΣΦΑΓΕΙΟ Nuseirat στη Γάζα: το Ισραήλ με αμερικάνικη ”βοήθεια” κανιβαλίζει 210 πολίτες και τραυματίζει άλλους 600 στη Γάζα για ν΄απελευθερώσει 4 ομήρους! 
08/06/2024
ΣΦΑΓΕΙΟ Nuseirat στη Γάζα: ”ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ” κανιβαλίζουν 210 πολίτες και τραυματίζουν άλλους 400 στη Γάζα για ν΄απελευθερώσουν 4 ομήρους! αλλά κατά την επιχείρηση σκότωσαν άλλους ομήρους!
update 11.00 μμ o αριθμός των τραυματιών από την ισραηλινή επιχείρηση Nuseirat πέρασε τους 600 (Al-Hadath)
Σήμερα, Σάββατο, οι δυνάμεις Kατοχής διέπραξαν μια αιματηρή σφαγή στο στρατόπεδο Nuseirat στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, με εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες, αφού εξαπέλυσαν αιφνιδιαστική επίθεση και κατέστρεψαν πολλά σπίτια πάνω από τους κατοίκους τους. Eπιχείρηση απελευθέρωσης 4 Ισραηλινών ομήρων οδήγησε σε ΜΑΚΕΛΕΙΟ νεκροί εκατοντάδες άμαχοι!
Το κυβερνητικό γραφείο ΜΜΕ ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ο στρατός κατοχής εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου βάναυση επίθεση στο στρατόπεδο Nuseirat, επιβεβαιώνοντας την παρουσία εκατοντάδων νεκρών και τραυματιών στους δρόμους.
https://twitter.com/WarMonitors/status/1799485241435754504
Πρόσθεσε ότι η Kατοχή στόχευσε άμεσα αμάχους, σημειώνοντας ότι υπάρχουν δεκάδες πτώματα μαρτύρων και τραυματιών που βρίσκονται στο έδαφος, στους δρόμους και μέσα σε ασφαλή σπίτια, ενώ ασθενοφόρα και πολιτική άμυνα δεν μπορούν να φτάσουν στο σημείο λόγω της έντασης ο βομβαρδισμός και η επιθετικότητα της κατοχής.
Το Υπουργείο Υγείας στη Γάζα ανακοίνωσε ότι 210 μάρτυρες και περισσότεροι από 400 τραυματίστηκαν σε φρικτές σφαγές που διέπραξε η κατοχή στο Νουσεϊράτ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Για να απελευθερώσουν 4 αιχμαλώτους αποίκους έσφαξαν 210 Παλαιστινίους οι Ναζί σιωνιστές ...
Κάθε στρατιωτική "επιτυχία" του στρατού των Ναζί Σιωνιστών στην κατεχόμενη Παλαιστίνη ήταν είναι και πάντα θα είναι βαμμένη με αίμα Παλαιστινίων .. παιδιών και γυναικών ... από την εκτεταμένη και προμελετημένη επιχείρηση ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ το 1948 για την ίδρυση του κράτους του Σιωνισμού στην Παλαιστίνη μέχρι και σήμερα .. Θεωρεί κάθε πετυχημένη επιχείρηση εδραίωσης και παράτασης της παραμονής των αποίκων του στην γη των Παλαιστινίων του επιτυχία .. 
Την ίδια χαρά και ικανοποίηση είχαν για κάθε τους επιτυχία οι Ναζί Γερμανοί που όταν κάθε φορά καταχτούσαν χώρα ή λαό επιτυχία .. κάθε επιχείρηση αντιποίνων και εκτελέσεων και πυρπόληση χωριών και γειτονιών την θεωρούσαν επιτυχία και πανηγύρισαν οι εγκληματίες γιατί έτσι θα συσπείρωναν τους φανατικούς τους υποστηρικτές που διψούσαν για αίμα των αδυνάμων στο βωμό της εξουσίας τους, για να την ισχυροποιήσουν..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι σου είναι οι Αντάρτες της Μπέτ Χανούν .. υψηλό επίπεδο υπομονής, αντοχής και οργάνωσης .. και χειρουργοί στην Ένοπλη Αντίσταση.. 
Παρακολουθούσαν μέσα από τα χαλάσματα των βομβαρδισμένων σπιτιών την στρατιωτική περιπολία των Ναζί που έχουν εισβάλει και ισοπεδώσει τη Μπέτ Χανούν που απέχει μόλις 800-1000 μέτρα από τα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας με το καθεστώς κατοχής στην Παλαιστίνη .. .. 
Άφησαν οι Αντάρτες τα στρατιωτικά οχήματα των Ναζί να περάσουν από το σημείο, όπου είχαν στήσει την ενέδρα .. και μόλις άρχισε να περνάει από την ενέδρα η πεζή περιπολία που κρυβόταν πίσω από τα τανκς .. και μαζεύτηκε κοντά στη ενέδρα με τις νάρκες .. οι Αντάρτες της κατεχόμενης Παλαιστίνης ενεργοποίησαν τη βόμβα .. 
Χάος και πανικό επικράτησε στις τάξεις των Ναζί .. κάλεσαν βοήθεια και έσπευσαν οχήματα μεταφοράς τραυματιών και νεκρών και μόλις έφτασαν οι αντάρτες ενεργοποίησαν την δεύτερη βόμβα.. μετά τις πρώτες πρωινές ώρες ήρθαν άλλα τανκς και άρχισαν να μαζεύουν τα εξαρτήματα των στρατιωτών που τραυματίστηκαν και σκοτώθηκαν .. την ενέδρα την παρακολουθούσαν Αντάρτες ελεύθεροι σκοπευτές που περίμεναν υπομονητικά την άφιξη του αξιωματικού επικεφαλής της περιπολίας και την ομάδα του .. και μόλις μπήκαν στο στόχαστρο εξουδετερώθηκαν ο επικεφαλής και δυο άλλοι υπαξιωματικοί που τον συνόδευαν .. 
Γάζα ο τάφος του Σιωνισμού ... 
Και η ενέδρα δεν τελείωσε εκεί .. ήταν μια ενέδρα που κράτησε πάνω από 26 ώρες ..
Μετά ο στρατός των Ναζί επανήλθε στο σημείο για να βρει το τούνελ από το οποίο βγήκαν οι Αντάρτες της Γάζας και πραγματοποιήσαν την επίθεση-ενέδρα .. μια κίνηση που προβλεπόταν από τους Αντάρτες της Μπέτ Χανούν .. έτσι πριν φτάσουν στο σημείο για τρίτη φορά είχαν παγιδέψει το άνοιγμα του τούνελ .. και μόλις μπήκαν οι Ναζί στο άνοιγμα ενεργοποιήσαν την βόμβα ..
Στο πρώτο βίντεο είναι το πρώτο μέρος της ενέδρας όπως δόθηκε στη δημοσιότητα από τους ίδιους τους Αντάρτες .. Τα δυο άλλα είναι ρεπορτάζ του Αλ-Τζαζίρα που κατάφερε και εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από το δεύτερο και τρίτο μέρος της ενέδρας που κράτησε πάνω από 26 ώρες ..Η ενέδρα αυτή ήταν η αιτία που αναγκάστηκε ο στρατός των Ναζί σιωνιστών να αποχωρήσουν από την Μπέτ Χανούν και να στείλουν τα αμερικανική πολεμικά τους αεροπλάνα και το πυροβολικό τους τον οπλισμένο με αμερικανικές οβίδες να βομβαρδίζουν για πολλοστή φορά τη ηρωική πόλη ... δολοφονώντας παιδιά και γυναίκες και αθώους πολίτες που έχουν βρει καταφύγιο σε σχολεία του ΟΗΕ..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΣΤΑ ΥΨΗ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΠΗ! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΚΕΦΑΛΟ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαρία Καρυστιανού: Η ανάρτησή της για τις ευρωεκλογές...
8/6/2024    -           20.00
To θέμα της αποχής θίγει με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μαρία Καρυστιανού μητέρας της 19χρονης Μάρθης, που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα των Τεμπών και πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023».
Σε ανάρτησή της στην σελίδα της στο Facebook, η Μαρία Καρυστιανού δηλώνει ότι κατανοεί τη θέση της αποχής ως πολιτική πράξη, αλλά τονίζει ότι για τις αποφάσεις της ζωής μας είναι αναγκαία η συμμετοχή.
Η ανάρτησή της:
«Κατανοώ τη θέση της αποχής ως πολιτική πράξη .
Για τις αποφάσεις της ζωής μας όμως , είναι αναγκαία η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ».
https://www.facebook.com/maria.karystianou/posts/3779100565747007?ref=embed_post



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ μπαίνουν χρέη 15 δισ. ευρώ προς τον ΕΦΚΑ...
8/6/2024     --     13.30
Ξεπερνά τα 15 δισ. ευρώ το ύψος των οφειλών προς το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών που χαρακτηρίζονται ή θεωρούνται ανεπίδεκτα είσπραξης χρέη. Μάλιστα, στελέχη του ΚΕΑΟ μιλούν για σημαντική υποεκτίμηση του ποσού, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Συνολικά, τα χρέη προς τον ΕΦΚΑ, όπως εμφανίζονται στις εκθέσεις του ΚΕΑΟ, αγγίζουν τα 47,8 δισ. ευρώ. Από αυτά, τουλάχιστον 15 δισ. ευρώ θεωρούνται ότι δεν θα εισπραχθούν ποτέ, με τις εκτιμήσεις να είναι ιδιαίτερα συγκρατημένες καθώς ο χαρακτηρισμός οφειλών ως «ανεπίδεκτες είσπραξης» προϋποθέτει μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην έκθεση 1ου τριμήνου της τρέχουσας χρονιάς του ΚΕΑΟ, υπολογίζεται ότι οφειλές ύψους 31,45 δισ. ευρώ, ήτοι το 65,69% του συνόλου, έχουν δημιουργηθεί πριν από το 2009. Προς αποφυγήν νέων υψηλών οφειλών, Δημόσιο και ΚΕΑΟ επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους για παρακολούθηση των οφειλετών, συνεχή όχληση με στόχο την ενημέρωση και την προτροπή ένταξης των οφειλών σε ρύθμιση, καθώς αυτά τα χρέη θεωρείται πιο πιθανό να εισπραχθούν.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΑΖΙΚΕΣ παραιτήσεις γιατρών! Υπό «κατάρρευση» το νοσοκομείο Σερρών...
8/6/2024     -     12.30
Για ακόμη μία φορά αναδεικνύεται η «γύμνια» του ΕΣΥ και ιδιαίτερα στην ελληνική επαρχία, όπου οι ελλείψεις σε πολλά νοσοκομεία είναι τεράστιες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το νοσοκομείο των Σερρών όπου οι γιατροί προχώρησαν σε μαζικές συμβολικές παραιτήσεις σε ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους τους στην Παθολογική Κλινική, η οποία απέμεινε με πέντε γιατρούς.
Παράλληλα, εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για την απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Σερρών και της 4ης ΥΠΕ να μετακινηθεί για να εφημερεύσει την Παρασκευή στο Νοσοκομείο της Δράμας ένας παθολόγος.