Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Κυριακη 9 Ιουνιου 2024


Η αποχή είναι ανοχή και ανευθυνοτητα. Δεν είναι ανατροπή.

Λύση είναι η ανατροπή του πολιτικού συστήματος.

Αλλάζει κάτι με την αποχή;

Σχολιο.- Για να δούμε και το μήνυμα που θα έρθει από την υπόλοιπη Ευρώπη γιατι από εκεί μου μυρίζει ανατροπή...

Σχολιο.- να μην υποτιμαμε το πολιτικο γεγονος της ηττας

Σχολιο.- Δυστυχώς Δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτούν κάτι υπερ των πολιτών και κατά του σιναφιού τους πρόκειται για εγκληματική οργάνωση για οργανωμένο καρτέλ !

Σχολιο.- Εχουν προβλέψει για όλα! Τα 10+εκατομμύρια εγγεγραμμένων, που έδιναν (ψευδώς) στις βουλευτικές, τώρα τους κάθεται στραβά, για την Ευρώπη. Δεν θέλουν να δείχνουν τέτοια νούμερα.

Ούτε 7,5 εκατομμύρια δεν είναι οι Ελληνες ψηφοφόροι!

Σχολιο.- η τυχον ηττα του τρικέφαλου τρικομματικού τέρατος  ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ θα εφερνε τα πανω κατω

Σχολιο.- Εχουν φροντίσει οι του τρικεφαλου τρικομματικού τέρατος  να μην χάνουν! Εχουν βρει το βρώμικο κόλπο της "συνεργασίας" με τα άλλα αστικά κόμματα, για να διατηρούν την εξουσία τους. Τώρα αυτοί είναι ικανοί να κάνουν κολεγιά με τους "ακροδεξιούς", για να έχουν τον έλεγχο. Αυτή είναι η ...Δημοκρατία τους!

Σχολιο.- Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε με τις εκλογές. Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο, οι κεφαλαιούχοι ποτέ δεν θα τις κάνανε, όπως έχει πει κάποιος. Απλώς εκλέγεις κάποιους μέσα στο κοινοβούλιο για να βγάζουν αλήθειες και  να τους δυσκολεύουν τη ζωή.

Σχολιο.- Κάποιοι μιλάνε για επανάσταση. Είναι οι νεοέλληνες έτοιμοι για επανάσταση;

Σχολιο.- Η ατζέντα που θέλουν να μας επιβάλουν είναι ξεκάθαρη και για την χώρα μας και για την Ευρώπη γενικότερα. Οι κάλπες δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτα. Απλώς θα βγαίνουν κάποιες αλήθειες και θα τους δυσκολεύουν τη ζωή. Αν δεν είναι έτοιμος ο νεοέλληνας για επανάσταση και αν δεν συμβεί κάτι δραματικά ανατρεπτικό π.χ γ' παγκόσμιος, δυστυχώς οδηγούμαστε προς εξαφάνιση και επιβολή της ισλαμοποίησης της Ευρώπης κατά εντολή της CIA

Σχολιο.- . Το φτύσιμο των ψηφοφόρων δεν είναι προς αυτούς είναι προς εμάς που κάνουμε το εκλογικό μας δικαίωμα και προς τον ίδιο τους τον εαυτό.

Επειδή λέτε για φτύσιμο το φτύσιμο το τρώμε εμείς όχι αυτοί

Σχολιο.- Οι απόντες έχουν πάντα άδικο

Σχολιο.- Εναλλακτικά μπορείς να το μεταφράσεις και ως ανευθυνότητα.

Σχολιο.- η καθημερινή αναζήτηση για μεροκάματο και επιβίωση φέρνει και αηδία σε ότι σε αναγκάζει να ζεις υποταγμενος με όρους δούλου ....κοινωνιολογικα κ ανθρωπολογίκα είναι χιλιάδες πτυχές ψυχολογικής ανάτασης που χρειάζονται για να φθασουμε στο επόμενο στάδιο .



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ζελένσκι θα σας εξαφανίσει όλους, σ΄αυτές τις εκλογές!

Θα πληρώσετε και για την λαθρομετανάστευση και για τα παιδιά χωρίς μάνα και για τις γενοκτονίες, που σιγοντάρετε και για τις κυρώσεις, κατά της Ρωσίας, που έχουν γονατίσει όλα τα πορτοφόλια της Ευρώπης και για τον μιλιταρισμό και τον πόλεμο, που αναπτύσσετε, μπροστά στα μάτια μας!

Ούτε η διαφθορά σας σώζει, ούτε μέτρα παρακολούθησης και λογοκρισίας, ούτε τα τηλεοπτικά παπαγαλάκια σας, ό,τι και να πούν!

Λίγα είναι τα ψωμιά σας!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οποιοδήποτε κόμμα και να ψηφίσετε από το τρικλέφαλο τρικομματικό τέρας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, Ελληνες, ΑΛΛΟΣ θ΄αποφασίσει, για μας! Οι ΗΠΑ!! 

Ολα τα αστικά κόμματα της Ευρώπης είναι ευθυγραμμισμένα με τις εντολές των Αμερικανών και οι πρωθυπουργοί των 27 χωρών την Αμερικανόφιλη επικεφαλής του Ευρωκοινοβουλίου, θα ξαναψηφίσουν. Ναι! Αυτήν την γυναικολόγο Φον Ντερ Λάιν, που τσέπωσε κάτι δις από τα αναγκαστικά εμβόλια και από τα ρουσφέτια σε Ρώσους ολιγάρχες, για να βγούν από τις κυρώσεις.

Οι 27 πρωθυπουργοί εκλέγουν! Οχι ΕΜΕΙΣ!! Κατανοητό;;

Με 27 ψήφους θα βγεί η Προεδράρα! Οχι με τις ψήφους 350 εκατομμυρίων ψηφοφόρων της Ευρώπης! Οχι με την δική μας ψήφο!

Οι Ευρωβουλευτές, απλοί χειροκροτητές των αποφάσεων της Ούρσουλας και των λόμπι είναι! Είτε πρόκειται, για το ξάφρισμα της τσέπης μας, μέσω των φόρων και των προστίμων, είτε για επιβεβλημένους πολέμους και επανεξοπλισμούς της Γερμανίας,, είτε για την κατάργηση των εθνών και γλωσσών, είτε για την κατάργηση της Δημοκρατίας. 

Κανονικές γραφειοκρατικές γλάστρες ψηφίζετε,  όσοι ψηφίζετε το τρικέφαλο κυβερνητικό μνημονιακό τέρας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ!

Σχολιο.- ίναι γολγοθάς το θέμα της αφύπνισης των συνειδήσεων

Σχολιο.- Ο,τι μπορούμε ας κάνουμε!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Κάνε τον Μπάιντεν" είναι το νέο τρεντ, στα σόσιαλ, μετά την μεγάλη ξεφτίλα, που άφησε άναυδους τους συμμετέχοντες στον εορτασμό των 80χρονων, από την απόβαση στην Νορμανδία.

Εκεί έγινε δημόσια η ακράτεια του Μπάιντεν, που ανάγκασε την σύζυγό του να τον απομακρύνει, από την εκδήλωση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



210 άμαχοι Παλαιστίνιοι νεκροί και 400 τραυματίες, για την απελευθέρωση ΤΕΣΣΑΡΩΝ Ισραηλινών ομήρων με Αμερικανική τεχνολογία.

Υποθέτω τους υπόλοιπους 100 ομήρους θα τους πάρουν σε μαύρες σακούλες.

Μπράβο Νετανιάχου!

Πόσα νεκρά παιδάκια Παλαιστινίων αντιστοιχούν, σε κάθε ζωντανό παιδί Ισραηλινού; 52; 53; Σε ικανοποιούν τα Μαθηματικά; Είναι ικανοποιητικά τα νούμερα τέρας της Φύσης;;

Οι ζεστές αγκαλιές της Ισραηλινής οικογένειας αξίζουν περισσότερο, από της άδειες αγκαλιές 15.000 οικογενειών της Παλαιστίνης;;;

Αξίζουν περισσότερο, από τα χυμένα άντερα και συκώτια των αμάχων; Από τα καμένα κορμιά στα ερείπια; Από τα διασκορπισμένα ανθρώπινα μέλη;

Ξέρω ότι δεν υπάρχει Θεός, αλλά είμαι βέβαιη ότι η εφεύρεση του διαόλου βασίστηκε στην ύπαρξη των σιωνιστοναζιστή Νετανιάχου.

Σχολιο.- ... και αυτών που τον νταντευουν... κυρίως αυτών...

Σχολιο.- Αμερικάνων και αμερικανόδουλων, απανταχού της γης!

Σχολιο.- Προμελετημένο έργο ΗΠΑ - Ισραήλ η εξώντωση των Παλαιστινίων.

Σχολιο.- Η σφαγή βαφτίστηκε “επιχείρηση διάσωσης ομήρων” κι αμέσως μετά η Δυτική προπαγάνδα πήρε μπροστά...

Σήμερα το πρωί... η μονάδα αεράμυνας των Ταξιαρχιών του "Μάρτυρα Αμπού Αλί Μουσταφά" (στρατιωτικό σκέλος του Μαρξιστικού-Λενινιστικού Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης), σε συνεργασία και συντονισμό με τη μονάδα αεράμυνας των Ταξιαρχιών "Αλ Κασσάμ" (Izz al-Din al-Qassam Brigades, στρατιωτικό σκέλος της Χαμάς), στόχευσαν ένα ελικόπτερο Apache των σιωναζί με πύραυλο SAM 7, στον ουρανό του μαρτυρικού Παλαιστινιακού καταυλισμού προσφύγων Nuseirat, στην κεντρική Γάζα...

«Η υπόσχεσή μας σε κάθε πορτοκαλιά στη γη της Παλαιστίνης.

Η υπόσχεσή μας σε κάθε ελιά στη γη της Παλαιστίνης.

Η υπόσχεσή μας σε κάθε βλαστάρι που φυτρώνει στη γη της Παλαιστίνης: Η υπόσχεσή μας είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να παλεύουμε για αιώνες!

Αυτός ο αγώνας μπορεί να διαρκέσει για 100 χρόνια, ή και περισσότερο, επομένως οι αδύναμοι πρέπει να κάνουν στην άκρη...»

Ζωρζ Χαμπάς



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



εκτός απο τα Τέμπη ΔΕΝ ξεχνάμε την κορονοχούντα και τους βαστάζους της .



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ακρίβεια στην Ελλάδα είναι θέμα μονοπωλίου, όλες οι εταιρίες ανήκουν στην cvc των συγγενών του Κούλη. Κάνει μπίζνα το κωλόσογο στις πλάτες μας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



" «Παρ’ όλα αυτά, οποιαδήποτε διαφωνία με την επιστημονική θέση που είχατε επιλέξει ονομάστηκε αμέσως “εχθρική προς την επιστήμη”».

«Οι Αμερικάνοι δε μισούν την επιστήμη. Αναγνωρίζουν όμως την επιστήμη όταν τη βλέπουν. Δρ Φάουτσι, κάτω από την ηγεσία σας, οι υπηρεσίες υγείας υιοθέτησαν συγκεκριμένους πολιτικούς στόχους σαν μοναδική δογματική αλήθεια, χωρίς το πλεονέκτημα του διαλόγου, από επιθυμία για ένα μοναδικό αφήγημα. Κάποια στιγμή είπατε “αν διαφωνείτε μαζί μου, διαφωνείτε με την επιστήμη”. Η επιστήμη δεν ανήκει σε έναν άνθρωπο. Ποτέ δε διδάχτηκα ότι η επιστήμη κλείνει τα μάτια της σε υποθέσεις. Χρησιμεύουν στο να αποδειχτούν σωστές ή λάθος, με βάση αναμφισβήτητα δεδομένα αν είναι δυνατόν. Ήταν ενδιαφέρον ότι επιλέξατε να μην προχωρήσετε σε επιθετική και διαφανή επιστημονική διερεύνηση τόσο του ενδεχομένου φυσικής εξέλιξης, όσο και διαφυγής από εργαστήριο.»

«Είτε σκόπιμα είτε όχι, γίνατε τόσο ισχυρός που όποιες διαφωνίες είχε το κοινό μαζί σας απαγορεύονταν και λογοκρίνονταν στα κοινωνικά δίκτυα και στα περισσότερα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης ξανά και ξανά. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί Αμερικανοί θύμωσαν τόσο – επειδή αυτό ήταν θεμελιωδώς αντιαμερικανικό»

«Οτιδήποτε λιγότερο από πλήρη υποταγή στις εντολές μπορούσε να κοστίσει το εισόδημά σου, τη δυνατότητά σου να κυκλοφορείς, τη δυνατότητά σου να παρακολουθείς το σχολείο σου. Οικογένειες πετάχτηκαν έξω από αεροπλάνα και εξευτελίστηκαν όταν τα δίχρονα παιδιά τους δυσκολευόντουσαν να φορέσουν μάσκες. Παιδιά με ειδικές ανάγκες έχασαν την πρόσβαση σε θεραπείες από τις οποίες εξαρτώντουσαν αυτά και οι οικογένειές τους. Μαθητές διώχθηκαν από τις τάξεις τους και υποχρεώθηκαν να παρακολουθούν εξ’ αποστάσεως το σχολείο, ακόμη και όταν η επιστήμη απέδειξε ξεκάθαρα ότι ήταν ασφαλές γι αυτούς να επιστρέψουν στην τάξη τους. Δρ. Fauci, επιβλέπατε ένα από τα πιο καταπιεστικά καθεστώτα εσωτερικής πολιτικής που έχουν δει ποτέ οι ΗΠΑ, περιλαμβανομένων υποχρεωτικής χρήσης μασκών, κλεισιμάτων σχολείων, εμβολιασμών με το ζόρι, κοινωνικής αποστασιοποίησης 6 ποδιών και άλλων μέτρων.»

«Υπό την ηγεσία σας, το NIAID επέτρεψε σε ατιμασμένους χαρακτήρες όπως ο Δρ Peter Daszak να χρησιμοποιήσουν εκατομμύρια δολάρια των φορολογούμενων για τη διεξαγωγή επικίνδυνων πειραμάτων “βελτίωσης της λειτουργικότητας [ιών]” στη Γουχάν της Κίνας. Οι ενέργειες της Ecohealth και του Dr Daszak θέτουν υπό αμφισβήτηση την ακεραιότητα των πολιτικών και των διαδικασιών του NIAID στο σύνολό τους.». "

Αποσπάσματα από την ομιλία του Δρ Brad Wenstrup, Προέδρου της Υποεπιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων, στην οποία κλήθηκε να καταθέσει ο Φάουτσι στις 4/6/24



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



8/6/2024

Στην εικόνα βλέπουμε το "ακατάλληλο ΟΑΚΑ" σε χθεσινή φωτογραφία, χωρίς ποτέ να έχει παρεμβει οποιοδήποτε συνεργείο τεχνικής εταιρίας από τότε που έκλεισε..

Ασφάλεια με κριτήριο το κέρδος.

Σχολιο.- Απόψε Σάββατο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη από τις δύο sold out συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ.

Το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για δύο μοναδικές συναυλίες, το Σάββατο και την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τις εν λόγω συναυλίες να έχουν γίνει sold out εδώ και ένα χρόνο!

Στην αποψινή συναυλία αναμένονται 60.000 θεατές.

Σχολιο.- Ναι καλε αφού βρήκανε το μανιουαλ …

Σχολιο.- τσεκάρετε πριν δημοσιεύσετε..!!...αφαιρέθηκαν όλα τα πολυκαρβονικα πάνελ απο την οροφή του σταδίου..!!...δεστε την φωτό με τις εργασίες που έγιναν..!!

Σχολιο.- παπαριές γράφεις ότι δήθεν το επιδιόρθωσαν!!!!!!!!!

Σχολιο.- Πάμε κ όπου βγει vol10.678

Σχολιο.- Φωσφοριζε κράνη επρεπε να φοράνε χτες, όχι βραχιολακια...

Σχολιο.- Εγιναν ολες οι απαραιτητες συντηρήσεις και επισκευές.μην παραπληροφορειτε ..

Σχολιο.- Είχα ακούσει όλα αυτά που λέγονται για το στάδιο και πριν πάω συναυλία φροντίδα να ρωτήσω ,εάν κι εφόσον είχαν γίνει ενέργειες συντήρησης .Η απάντηση ήταν ,ΝΑΙ …Κράτησα το όνομα του αρμόδιου.

Σχολιο.- Εγώ διαβασα κάποια άρθρα τύπου οπως για τη συντήρηση μεχρι το 2011, το χαμενο manual για διάφορα ατυχήματα που έγιναν στο χωρο...μα προπαντώς στην επίγνωση πού ζω και ποιοι κυβερνούν! Μετα απο προχειροδουλειες στα φράγματα της Θεσσαλίας, τα Τεμπη και σε ποσα ακομα, πραγματικά πιστεύω απο τύχη ζούμε! Έχετε δει καποιο εργο στην Ελλαδα που εγινε με σωστή μελετη και καλα υλικα?



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Κλαίνε δήθεν, σήμερα, για την "άνοδο της ακροδεξιάς"!

Λεβέντες μου, ποιος έδωσε την ώθηση στην ακροδεξιά;

Μήπως η μασκαρεμένη ακροδεξιά πολιτική των κομμάτων της ΕΕ;;

Ποιος κατάργησε τα εθνικά Συντάγματα και τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών;;

Ποιος λιβανίζει τον ναζί Νετανιάχου και τον ναζί Ζελένσκι;

Ποιος επιβάλλει στο όνομα της πράσινης αλλαγής τις ανεμογενήτριες και και καίει τα δάση για αυτό το λόγο καταστρέφει το περιβάλλον, ποιος θέλει να τρώνε σκουλήκια και κατσαρίδες και καταστρέφει την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή με σκοπό να πεινάσουν οι άνθρωποι και να πλουτίζει η Μπλακρόκ;

Ποιος "ανακαλύπτει" ηλεκτρονικά στρατόπεδα συγκέντρωσης με καταγραφές προσωπικών δεδομένων, απαγορεύσεων έκφρασης, λόγου, σκέψης;

Ποιος ανακάλυψε πρακτικές Μένγκελε;

Ποιος ετοιμάζεται να μας βάλει σε πολέμους, που επιζητούν οι ελίτ;

ΕΣΕΙΣ!!! Οι .....»δημοκράτες» του συνταγματικού τόξου!

Ε, ο κόσμος επέλεξε τους αυθεντικούς! 

ΕΣΕΙΣ τους σπρώξατε εκεί!

Σχολιο.- Εν τω μεταξύ η "ΚΚεντροαριστερά" και η σοσιαλδημοκρατια την εποχή της κορωνοχουντας:

Τσιπρας: Υποχρεωτικός εμβολιασμός στις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας.

Ανδρουλάκης: Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλο το Δημόσιο.

Βαρουφάκης : Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλους.

Με τέτοιους "κεντροαριστερούς" τύφλα να 'χουν οι ακροδεξιοί...

Σχολιο.- Ακριβώς ακροδεξιά είναι αυτοί του συνταγματικού τόξου. Ποια νομίζετε ότι είναι η διαφορά της Μελονι ή της Λεπέν με τον Μακρόν;

Σχολιο.- Πιο δωσιλογικά από τα τρία συστημικά κόμματα των μνημονίων υπάρχουν;...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το σαρανταενατακατό τρίζει.

Σχολιο.- Ναι πήγε στο 28. Σιγά το πράγμα

Σχολιο.- Ε όχι και σιγά το πράγμα με 60% απόχη κάτω 13 μονάδες.

Σχολιο.- 27,8% μέχρι στιγμής με πανελλαδική ενσωμάτωση άνω του 88%.

Σχολιο.- 13 μονάδες κάτω δεν είναι σιγά το πράμα, είναι ξεβρακωμα

Σχολιο.- Χμμ  δες Βελοπουλο Λατινοπουλου κ Νικη. Δυστυχως το πραγμα παει χειροτερα

Σχολιο.- το ουσιώδες νομίζω ότι είναι η πτώση της ΝΔ. Για τα υπόλοιπα θα δούμε.

Σχολιο.- Μαζί του τρίζουν και άλλα πολλά (δες ποσοστό Λατινοπούλου, Βελόπουλου ίδιο με του ΚΚΕ κλπ.). Γενικώς τρίζουν τα μυαλά μας

Σχολιο.- Άσχημη φαπα, αυτή τη φορά επιλέξαμε αποχή και όχι άλλη ψήφο...

Την επόμενη θα δείξει...

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα...

Σχολιο.- Δεν υπάρχει εδώ και καιρό 41%. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα μας

Σχολιο.- δεν υπάρχει αλλά αυτό έπρεπε να φανεί κιόλας.

Σχολιο.- πάμε προς εθνικές εκλογές με τάση όλα τα "κόμματα" μας να κινηθούν κάτω από 20 %. Να συμπαρασύρουν σε οριστική ρευστοποίηση το πολιτικό σύστημα πιυ γνωρίσαμε. Αναζητούνται προτάσεις και κόμματα για μια επόμενη, καλύτερη μέρα!

Σχολιο.- Πανωλεθρια του Κυριάκου



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ραγδαίες εξελίξεις στην Γαλλία,πρόωρες εκλογές προκήρυξε ο Μακρόν μετά την συντριβή στις ευρωεκλογές από την ακροδεξιά

Όλα τα νεοφιλελεδια πανευρωπαϊκά βρίσκονται σε κατάσταση πανικού με την επέλαση της ακροδεξιάς εκτός από την μπανανία μας που ζουν στον δικό τους υπέροχο κόσμο



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι επώδυνες και βλαβερές συνέπειες της πλύσης εγκεφάλου της τηλεόρασης στους ηλικιωμένους

Πρώτος σε ψήφους ο Αυτιάς – Έκλαιγε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ

Σχολιο.- Μλκα με 40 χήνες τον μήνα κι εγω θα πλαντάζω στο κλάμα τι λες τώρα;

Σχολιο.- Θα προασπίσει τα συμφέροντά μας η μελέτη που έλεγε εγώ τις τσεσπου δεν τις τουιταρω τις τρώω. Λογικό που η άποχη έφτασε 60%

Σχολιο.- Μαλακισμένα πρωτόζωαααααα

Σχολιο.- Πηγαν ολοι οι 90χρονοι μαμρα και τον βγαλανε αυτον

Εδω παει για ευρωβουλευτης η μελετη.. η μελετη μλκ που γυρναγε τσοντες και ουσιαστικα λεει ψηφιστε με γιατι ειμαι γυναικα..

Σχολιο.- https://www.yupiii.gr/gossip/c75653/eleonwra_meleth-to_6o_hashtag_deite_th.html

Σχολιο.- ε να μην παρει αυτη η κυρια ενα 25αρι το μηνα να μας σωσει? Το αξιζει πιστευω..

Σχολιο.- Όταν γυρίσει τσόντες και σε πρωταγωνιστικό ρόλο,θα την παραδεχτώ.

Ως τότε ζμπούτσα μας

Σχολιο.- με γιωργη αυτια? Κινκι



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με δεδομένο ότι ψήφισε δυο στους πέντε και με τη νουρδου πρώτη με 28 τακατο,αυτό σημαίνει ότι το πραγματικό ποσοστό του κυβερνώντος κόμματος είναι 9 τακατο;

Μας κυβερνάει το 9 τακατο μλκς μου

Σχολιο.- Αμα ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ το 60 τακατο στις παραλιες και στις καφετεριες, αυτο συμβαινει..

Αλλα αποψαρα ολο τον χρονο για τα παντα, μια χαρα εχουν.

Σχολιο.- 15 ευρω το μακαρονι θα εβαζα εγω απο αυριο και 25 ευρω τον φρεντο στην παραλια και ολες οι αποδειξεις κατω κατω θα εγραφαν "μονο κεργιακος".

Σχολιο.- τι σιγα σιγα ρε μλκ, καταναλωτικο δανειο θες για σουπερ μαρκετ και δεη και ΠΑΛΙ ο ελληναρας φρενταρα και τουκου τουκου ρακετες στην παραλια

Σχολιο.- Οι 3 στους 5 από αύριο θα σκουζουν....

Σχολιο.- Δε λες καλού κακού στον άλλονε να σου στείλει 4-5 "Johnson shampoo - όχι πια δάκρυα" .... Γιατί από βδομάδα βλέπω να έχει 17-18€ το μπουκάλι...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Κροατία η αποχη χτύπησε 90 τακατο γατάκια,που μου νομίζατε οτι σπάσατε και κάνα ρεκόρ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το μόνο που με προβληματίζει για τις ευρωεκλογές είναι ότι θα αναγκαστούμε τους νουρδιτες να μην τους λέμε πια σαρανταενα τακατους,αλλά εικοσι οκτω τακατους



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εγώ θα πάω να ψηφίσω Νόνη Δουνια γιατί τόσες φορές που την έχω τιμήσει, αξίζει να παίρνει τα φράγκα του ευρωβουλευτή

ήταν τότε μια φωτογράφιση στο πλειμποι νομίζω, για φιλανθρωπικό σκοπό κιόλας...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρόβλεψη ευρωεκλογων:

Κυριακαρος ξανά μπρωταθλητης με 28 τακατο

Φυτευτος:15 τακατο

Μπατσοκ:13 τακατο

Κυραλοιφης:9 τακατο

Κουμουνια:9 τακατο

Χριστιανοταλιμπαν:5 τακατο

Πλεύση βαρδινογιαννισμου:4 τακατο

Αποχη 60 τακατο



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ουσία είναι ότι το σύστημα έχει καλοδουλεμένες τακτικές για να πατώνουν οι ανεπιθύμητοι.

Δεν πειράζει, κι αύριο μέρα είναι.

Αρκεί να υπάρχει η ελπιδα και το όνειρο.

Σχολιο.- Μας έχουν βάλει την ελπίδα στο 3%, ενώ η ουσία είναι στον καθημερινό αγώνα...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αναμενόμενη άνοδος της λεγόμενης άκρας δεξιάς δεν αφορά ιδιαίτερα την Ελλάδα όσο τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Η βασική αιτία , αρέσει δεν αρέσει , είναι ότι έχουν πιάσει τον παλμό του κόσμου , τι σκέφτεται κ τι ζητά ο κόσμος. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρέψε ότι κατάκτησε με τους αγώνες του ο εργαζόμενος μέσα σε δεκαετίες αλλά η μεγάλη ζημιά η αμαύρωση της Αριστεράς παγκόσμια, κουτσουρεψε την εικόνα της Αριστεράς σε όλο τον κόσμο. Η Κεντροδεξιά κ η Σοσιαλδημοκρατία βρέθηκε να υποστηρίζει ατζέντα ξένη με την ιδεολογική της βάση ( εθνικό κράτος , παραδοσιακή ηθική) είναι κάτι άλλο από αυτό που ήταν κ δεν τό κρύβει , κάθε άλλο. Τις αγωνίες του κόσμου για την έμφυτη ηθική ( αυτό μεταφράζεται σε αίσθημα ασφάλειας ) , την κακή ποιότητα ζωής , τον φόβο για την διάλυση της φυλής με διαφορετικούς ανθρώπους από όλον τον κόσμο που παίρνουν τις δουλειές από τους ντόπιους την άρπαξε η άκρα δεξιά . Και όπως κ παλιά παραγνωρίζονται τα σκ@@α που έχουν στο κεφάλι τους για πολλά. Αίσθημα ασφάλειας το ζητούμενο συνήθως από το εκλογικό σώμα .



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νικητής δεν είναι μόνο η αποχη αλλά και η πολιτική ρευστότητα.Οταν το κυβερνητικό κόμμα χάνει περίπου 13 τοις εκατό, και τα δύο επόμενα ουσιαστικα χάνουν και αυτά, ενώ 3 στους 5 δεν πάνε να ψηφίσουν,αυτό σημαίνει μεγάλη πολιτική Ρευστότητα. Αυτό που διαπιστώνουν οι ψηφοφόροι αλλά και οι απεχοντες είναι ότι ζούμε σε μια κυνική νεοφιλελεύθερη τυραννία χωρίς εναλλακτική λύση. Ακόμη και εντός του συστήματος. Σε συνδυασμό με το ζήτημα του πολέμου, που όλοι αποκρύπτουν στην προεκλογική αλλά και την μετεκλογική συζήτηση. Η κρίση στην Ελλάδα των συστημικών κομμάτων συνδέεται και με την ανάλογη κρίση στα ευρωπαϊκά καθεστώτα.

Αυτό που οι επικοινωνιολόγοι ονομάζουν ασύμμετρο πολιτικό σύστημα σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή και είναι δύσκολο να υπάρξει κυβερνητικός διπολισμος.

Κατά την γνώμη μου, θα μπορούσαν να υπάρξουν αναλογίες με την συγκυρία 2010- 2011. Η διαφορά είναι,και δεν είναι μικρή, το αξιακο και πολιτικό κάψιμο της Αριστεράς.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο τρόπος στην πολιτική που θέτεις τα ερωτήματα καθορίζει και τις απαντήσεις. Η λεγόμενη Κεντροδεξιά ,και εν μέρει και η Κεντροαριστερά, δεν πείθουν τους πολίτες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ιδίως η αποτυχία της Κεντροδεξιάς απωθείται στο περιθώριο και επισκιάζεται από τους ψηλούς τόνους για την λαϊκή Δεξιά και Ακροδεξιά που θερίζουν τις συνέπειες της κρίσης της ευρωπαιστικης Κεντροδεξιας. Η λύση δεν είναι να τα βρούνε ο Κασσελακης και ο Ανδρουλάκης, αλλά να αλλάξει η πολιτική ατζέντα.Αυτο θέτει την ανάγκη και κινηματικών πρακτικών αλλά και νέων πολιτικών πρωτοβουλιών. Τα ζητήματα της αποτυχίας της ΕΕ και της φιλοπολεμης πολιτικής του ΝΑΤΟ πρέπει να ενισχυθούν. Η αποχη είναι αποτέλεσμα των αδρανών και πολιτικά αδιάφορων.

Σχολιο.- Αν υπήρχαν αριστερά κόμματα με συνεπή αντι ιμπεριαλιστική και ταξική γραμμή η αποχή θα ήταν σαφώς μικρότερη.

Σχολιο.- Πρόωρες εκλογές για την Γαλλία

Γερμανία

Η εκτίμηση για τα αποτελέσματα των Ευρώ- εκλογών στη Γερμανία: Πρώτοι οι Χριστιανοδημοκράτες με 29%, δεύτερη η Ακροδεξιά του AfD με 16,2%, σαρωτική -και άκρως απολαυστική η πτώση των Πρασίνων στο 12,8% ( από το 20%), πτώση για τους Σοσιαλδημοκράτες του Σολτς στο 14% και στα αριστερά το νεοϊδρυθέν κόμμα της Sahra Wagenknecht με 5,7 ξεπερνά το Die Linke το οποίο περιορίζεται στο 2,9%! Το Die Linke των Identity politics και των σνομπ ψευτοαριστερων μαιντανων ηττάται κατά κράτος!

Μια πολύ καλή αρχή για την Sahra!"

Σχολιο.- Η αλλοτριωτική διγλωσσία της Αριστεράς, σε όλες τις μορφές της, καθώς και η θεωρητική της αδυναμία να αντιληφθεί τί όντως τεκταίνεται και εκτείνεται στον σύγχρονο κόσμο, ποιά προτάγματα κυριαρχούν, ποιός θέτει την. ατζέντα και παρόμοιας υφής ζητήματα, οδηγεί τελικά στην μείωση της επιρροής της όχι μόνο εκλογικά αλλά κοινωνιολογικά και πνευματικά. Στην Γαλλία η LFI του Μελανσόν γνώρισε συντριβή της τάξεως του 8%. Και πάντοτε η Γαλλία είναι ένα δοκιμαστηριο και θρυαλλίδα που οδηγεί τις κοινωνικές εξελίξεις σε όλη την Ευρώπη.

Σχολιο.- Μ ένα 9% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ σώματος ,θα κυβερνάει η ΝΔ;Και δεν υπάρχει κρίση πολιτεύματος; οκ....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην πρώτη συζήτηση των ΜΜΕ για τις ευρωεκλογές και πριν από τα οριστικά αποτελέσματα,ξεχνώντας την φτώχεια και τον πολεμο,όλοι οι βασικοί δημοσιογράφοι επικαλούνται ( και μάλιστα ομογενοποιητικα) την " απειλητική" άνοδο της Ακροδεξιάς.Μονοτονο και επιφανειακό. Οι τοποθετήσεις για το φάσμα Κεντροδεξιά - Κέντρο - Κεντροαριστερά συρρικνωμενες όπως και η έκφραση αυτού του φάσματος . Σαν όλοι να είναι ένα ενιαίο μπλοκ και η Ακροδεξια το άλλο. Μετά,αναρωτιούνται για την τεράστια αποχη ( περίπου 65 τοις εκατό) και την άνοδο της λαϊκής Δεξιάς και Ακροδεξιάς.

ΥΓ Για το " ομογενοποιητικο της Ακροδεξιάς" : γιατί να στενοχωρηθω πχ για την άνοδο του Ορμπάν που προσπαθεί να μην βάλει την Ουγγαρία στον πόλεμο; Γιατί να βάλω την Μελονι και τον Ορμπάν στο ίδιο τσουβαλι; Θέλει ειδικές αναλύσεις.Και σίγουρα η λύση δεν είναι να συστρατευθουμε υπέρ του φιλοπόλεμου ευρωπαισμου. Ας ψάξουμε την νόσο και όχι το σύμπτωμα.

ΥΓ Πολύ θετικό που η ΝΔ πέφτει αρκετά κάτω από το 30 τοις εκατό. Ψυχολογικό όριο.Πεφτει ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο.

Σχολιο.- ναι μεν ο Όρμπαν έχει συνεπή αντιπολεμική και ουσιαστικά αντιδυτική στάση στο Ουκρανικό, είναι ενάντια στην λαθρομετανάστευση και τη διάλση του κοινωνικού ιστού της Ουγγαρίας, είναι όμως ακραιφνώς υπέρ της γενοκτονίας των σιωναζιστών στην Παλαιστίνη.

Σχολιο.- δεν είπα ότι αγαπήσαμε τον Ορμπάν.Ειπα ότι στο ουκρανικό έχει σχετικά καλή στάση και ενισχύεται λόγω της θετικής διαφοροποίησης του στο θέμα του πολέμου στην Ευρώπη.

Σχολιο.- Ξέρω ότι δεν τον αγάπησες, αλλά πιστεύω ότι πάντα πρέπει να αναφέρεται ότι είναι από τους μεγαλύτερους σιωνιστές στην Ευρώπη.

Σχολιο.- Συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Επίσης, αρκετά με την καραμέλα του τι θα γινόταν αν ο κόσμος πήγαινε να ψηφίσει. Θα μπορούσε να είχε συμβεί κάτι πολύ χειρότερο. Όμως επειδή δεν είναι ανέκδοτο τα όσα βλέπουμε απόψε, ας έχουμε υπόψη μας ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί να τον γδέρνουν οικονομικά κάθε μέρα, έχει κουραστεί με τις woke παλαβομάρες και φοβάται πολύ για την εξέλιξη των εθνικών θεμάτων. Όλα σ’ ετούτον τον ντουνιά έχουν μια εξήγηση. Είτε μας αρέσει είτε όχι.

Σχολιο.- συμφωνώ .Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια προς την κυβέρνηση και προς το πολιτικό σύστημα που εκφράζεται ποικιλόμορφα . Σίγουρα δεν εκφράζεται μέσα από την Υπαρκτή Αριστερά, που είναι στάσιμη ( ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν εντάσσεται πια σε καμία έννοια Αριστεράς). Θα δούμε.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ασε που το κου κου Ε θα μας στείλει στα γκουλακ αμα διαφωνουμε μαζί του

σχολιο.- σε διαφορετικη συνεντευξη ο Βαρουφάκης ειπε ότι θα ψηφιζε κκε αν δεν πολιτευόταν ο ίδιος (πριν δυο χρόνια) αυτο με τα γκουλακ το είπε σε προσφατη συνεντευξη . . . Ο Γιανης κανει μπαμ οτι ειναι στημένος απο την εποχή των μνημονίων

Αλλωστε ειναι αυτός που βαφτισε την τρόικα θεσμούς και ο υπουργός που εδωσε "αριστερό πρόσημο " στα capital controls των τραπεζών

Σχολιο.- γιατί το ΚΚΕ να πάρει τρεις μνημόνιακους βουλευτές πριν της εκλογές

Σχολιο.- ξερω πολυ καλά τί είπε και πότε Απο μενα εχει φαει ενα πολυ μεγαλο Χ

Ο νεο Παπατζής

Σχολιο.- κι από μένα Χ το Αμερικανο ΚΚΕ. Μια ΑΕ που πουλά "ιδεολογία" υπονομεύοντας ταυτόχρονα ό,τι κινείται.

Κακώς πριμοδοτείς ένα κόμμα που χρειάστηκε τα διαπιστευτήρια των ΗΠΑ εν όψει Ευρωεκλογών. 

Σχολιο.- εσυ πώς ξερεις και εισαι σίγουρη ότι ο Βαρουφακης δεν είναι διαπιστευμένος πρακτορας απο καποια υπηρεσία του εξωτερικού ;

Σχολιο.- Πράκτορας αυτός που του απαγορεύεται η είσοδος στη Γερμανία? Ή αυτός που είναι καλοδεχούμενος στις ΗΠΑ?

Σχολιο.- Αυτή είναι μία οπτική.Η δική μου λέει ότι ο Αυτιας είναι στην ευρωβουλή κι ο Λαπαβίτσας όχι, η δε ακροδεξιά καλπάζει σε όλη την Ευρώπη.

Σχολιο.- Απορία: Ποιο είναι το εργατικό κίνημα το οποίο διασπά το ΚΚΕ; ποιός είναι ο θεματοφύλακάς του και το λέει;

Σχολιο.- Ποιο μονοπώλιο; Υπάρχει εργατική τάξη σε μονοπώλιο; Ποιος δεν μπορεί να δράσει και να την οργανώσει; Το ΚΚΕ θα ρωτήσει; Άρρωστος είναι; Και αν το έκανε θα ήταν διασπαστής;

Σχολιο.- Όταν βλέπω τύπους σαν τον Νίκο Παππα στην κεντροαριστερά καταλαβαίνω σε τι παράλογο κόσμο ζούμε..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο νοσοκομείο ψήφισε ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο, που μόλις προχθές κατήγγειλε ότι πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του, που του στοίχισε πολυήμερη νοσηλεία, βρίσκεται η νεοφιλελεύθερη αντιπολίτευση. Αυτή που υπερασπίζεται την κυρίαρχη πολιτική της Ε.Ε.

Οι δηλώσεις του θεωρήθηκαν άνευ σημασίας από τις κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών χωρών και από τα βρομερά δυτικά ΜΜΕ της διαπλοκής, των κορμοράνων και των "τεμπέληδων Ελλήνων που δεν πληρώνουν τα χρέη τους". Και δεν σχολιάστηκαν.

Αν έλεγε πως αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει ο Πούτιν, θα γινόταν ο κακός χαμός. Και θα μας καλούσαν να ψηφίσουμε σήμερα για να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία που βρίσκεται σε κίνδυνο!

Σχολιο.- Του Βαρουφακη του Απαγόρευσαν την είσοδο στην Γερμανία οι δημοκράτες Γερμανοί διότι θα έπαιρνε μέρος σε συμπόσιο υπέρ της Παλαιστίνης, την Χωρισμένη γυναίκα του Nawalny μέχρι και ο Πρόεδρος της Γερμανίας την υποδέχθηκε. Το ίδιο και με την γυναίκα του Selensky πριν από 8 μήνες. Βομβαρδισμός και αφού Σκότωσαν πάνω από 50χιλιαδες γυναικόπαιδα απελευθέρωσαν οι ισραηλινοναζί 4 ομήρους, πανηγύρια τα ΜΜΕ. Τον Νοέμβριο μετά από διαπραγματεύσεις 125 ομήρους άφησε η Χαμας ελεύθερους. Αυτή την δημοκρατια θέλουν



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόνο οι ηλίθιοι δεν λένε να καταλάβουν πως το 41% της ΝΔ στις εγχώριες εκλογές ήταν προϊόν νοθείας μέσα από τις αλχημείες στους , χωρίς έλεγχο,υπολογιστές της Singular Logic.


Το κόμμα του 41% χρησιμοποιεί πρόσφυγες από την Παλαιστίνη και την Συρία για να φτιάξει εικόνα στην κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση.

Ένα κόμμα του 41% στις στημένες εκλογές τους, που δεν αντιπροσωπεύει πραγματικά ούτε το 15% του ελληνικού λαού. 

Η ειρωνεία πάλι με αυτά τα παιδιά που μιλάνε για λευτεριά στην Παλαιστίνη κρατώντας σημαίες της ΝΔ,είναι πως συμβάλλουν στο έγκλημα εις βάρος της Παλαιστίνης ενισχύοντας ένα κόμμα που είναι όργανο του Σιωνισμού

Σχολιο.- Τώρα πλέον 9%



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να σωθεί πολιτικά ο Ναζινιάχου έδωσε εντολή να δολοφονηθούν πάνω από 210 παιδιά και γυναίκες για να αποσπάσει μια “πύρρειος νίκη” "απελευθερώνοντας" 4 αποίκους σιωνιστές σκοτώνοντας ταυτόχρονα άλλους 3 ανάμεσα στους και ένας Αμερικανός πολίτης άποικος .. αυτός ο κατηγορούμενος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας έψαχνε τρόπους για να μην γίνει καμία συμφωνία για τερματισμό της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και για ανταλλαγή αιχμαλώτων με το Παλαιστινιακό Αντάρτικο.. γιατί έβλεπε ότι οι απανωτές ήττες του στρατιωτικές, πολιτικές, οι μαζικές κοινωνικές και λαϊκές και φοιτητικές διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες και διεθνώς με τις αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου για σύλληψη του και διαταγή παύσης των στρατιωτικών επιχειρήσεων .. διέλυσαν όλους τους στόχους του από την εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας.. 

Ο Σιωνισμός και το κράτος του και ο στρατός του και τα λόμπι του είναι αυτά τα ασθενή καρκινικά κύτταρα στο σώμα της Ανθρωπότητα, που όσο παραμένουν μέσα του θα συνεχίζουν να επεκτείνονται καταστρέφοντας συνεχώς άλλα κύτταρα στο σώμα .. 

Η ανθρωπότητα πρέπει να κινητοποιηθεί άμεσα .. γιατί ο Σιωνισμός έχει πάρει την απόφαση να κάψει όλη τη Μέση Ανατολή..



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χθες πάνω από 100.000 Άνθρωποι με τα Κόκκινα περικύκλωσαν το χώρο γύρω από το Λευκό Οίκο για εκφράζουν την Αλληλεγγύη τους στον λαό της κατεχόμενης Παλαιστίνης που μάχεται εναντίον της αμερικανικής και σιωνιστικής μηχανής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ στη Λωρίδα της Γάζας .. 

Χθες οι ΗΠΑ απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι εμπλέκονται άμεσα πια στο σχέδιο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και ΕΚΤΟΠΙΣΜΟΎ των Παλαιστινίων και απλώς ρίχνουν στάχτη στα μάτια των Αμερικανών πολιτών που εδώ και 8 μήνες διαδηλώνουν κατά του κράτους των Ναζί σιωνιστών και φωνάζουν Λευτεριά στην Παλαιστίνη από το Ποτάμι ως τη Θάλασσα .. 

Χθεσινή σφαγή των 210 Παλαιστινίων στο καταυλισμό προσφύγων Νουσειράτ απέδειξε ότι τίποτα δεν ήταν τυχαία τις τελευταίες μέρες .. οι κινήσεις των Αμερικανών και των Σιωνιστών γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας ... και ειδικά η χθεσινή επαναφορά της "προβλήτας του Μπάιντεν" που είχε χαλάσει πριν δυο εβδομάδες, την ίδια μέρα που ήταν να πραγματοποιηθεί η σφαγή για την απελευθέρωση 4 αιχμαλώτων αποίκων του σιωνιστικού κινήματος ..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλλος ένας!

Και ο πρωθυπουργός του Βελγίου Αλεξάντερ Ντε Κρο παραιτήθηκε, μετά την ήττα του, στις Ευρωεκλογές!

Σχολιο.- εδω ο Κούλης δε φευγει απ τη καρέκλα ούτε με -28%



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ούτε κι ο άλλος “πολεμοκάπηλος” της Ευρώπης, ο Όλαφ Σόλτς, φαίνεται να … πατάει γερά στα πόδια του:

-Το κόμμα του, το SPD, συνετρίβη με 14%, 

το ίδιο και οι συνεταίροι του “Πράσινοι” -και παράρτημα του Στέητ Ντηπάρτμεντ - με 12%!

-Ιδιαίτερα ενδιαφέρον στη Γερμανία, αποκτά η επιτυχία του νέου κόμματος της Αριστεράς της Sahra Wagenknecht που συγκεντρώνει γύρω στο 6%, υπερδιπλάσιο ποσοστό από τον “γερμανικό ΣΥΡΙΖΑ” Die Linke απ´όπου αποχώρησε πριν λίγους μήνες.

Το Die Linke, καταποντίστηκε μη συγκεντρώνοντας ούτε το 3%!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βατερλώ για τον Γάλλο πρόεδρο. Οι Γάλλοι κινητοποιήθηκαν για να ρίξουν ένα ηχηρότατο χαστούκι στον Εμμανουελ Μακρον και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακροδεξια Τζορνταν Μπαρντελα-Λεπέν 31,5%, Αναγέννηση -Μακρον 15,2%, 

Γκλουκσμαν - σοσιαλιστικό κόμμα 14%, Ανυπότακτη Γαλλία 8,7%, Ρεπουμπλικάνοι δεξιά 7,2%, Ερικ Ζεμουρ - Μάριον Μαρισαλ Λεπέν εθνικιστικό κόμμα 5,5% 

Οικολογοι Πράσινοι 5,2%, ΚΚΓ 2,5%



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προς … ανησυχούντες που πήραν σβάρνα τα κανάλια, κλαψουρίζοντας για την ακροδεξιά:

-Όταν έχουμε “φιλελεύθερους” και “σοσιαλδημοκράτες” σαν κι αυτούς, τον Μακρόν, την Ούρσουλα, τον Μπορέλ, τον Σολτς, το Μητσοτάκη που σφαχταγγαλιάζεται με τον Νετανιάχου,  

ποιός χρειάζεται τους … φασίστες;

Σχολιο.- Ξέχασες την Μπέρμποκ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το αποτέλεσμα της σημερινής «ευρω-κάλπης» σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον ερχόμενο Νοέμβριο, κρίνουν το μέλλον της ειρήνης στον πλανήτη.

Καθορίζουν δηλαδή αν θα επικρατήσουν τα αρπακτικά και οι παλαβοί που βλέπουν την συνέχιση της αιματοχυσίας στην Ουκρανία ως υπαρξιακό ζήτημα πολιτικής επιβίωσης, ενδεχομένως και κερδοσκοπίας, ή οι Ευρωπαίοι πατριώτες που αντιλαμβάνονται ότι η απειλή δεν έρχεται από τη Μόσχα, αλλά από το Ισλάμ μέσω του ανεξέλεγκτου λαθροεποικισμού.

Μία δραστική συρρίκνωση των βασικών σχηματισμών εξουσίας που καταδυναστεύουν το ευρωκοινοβούλιο, όπως το Ευρωπαικό Λαικό Κόμμα, οι Σοσιαλδημοκράτες, οι Ατλαντιστές «Πράσινοι» και οι Νεοφιλελεύθεροι του Renew Europe, θα αποκλιμακώσει τουλάχιστον την Ρωσοφοβία και την συνακόλουθη ψυχροπολεμική ρητορική που με ενδεχόμενη επανεκλογή της Ούρσουλας φον ντεν Λάιεν στην προεδρία της Κομισιόν θα φτάσει στα ύψη.

Αντιθέτως η αναμενόμενη ενίσχυση των κομμάτων της εθνοκεντρικής Δεξιάς που ανήκουν στους σχηματισμούς των «Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών» (ECR) με επικεφαλής την Μελόνι ή την ευρω-ομάδα «Ταυτότητα και Δημοκρατία» (ΙD) των Λεπέν και Σαλβίνι, αναμένεται να φρενάρει την Νατοική πλειοδοσία των Βρυξελλών και να επιβάλει στην προεδρία της Κομισιόν μια πιο νηφάλια προσωπικότητα σε σχέση με την πολεμοχαρή Γερμανίδα «θεία»…

Βεβαίως το αντιρωσικό λόμπι παραμένει ισχυρότατο τόσο στην Ουάσιγκτον όσο και στο Βερολίνο. Και θα δώσει μάχη μέχρις εσχάτων, έστω και με το «παλτό» Ουρσουλα φον ντεν Λάιεν.

Στο τελευταίο ευρω-ντιμπέιτ-καραγκιοζιλίκι πριν την αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου, που οργανώθηκε από την γνωστή EBU της…Γιουροβίζιον, αποκλείστηκαν με αστείες επινοήσεις οι εκπρόσωποι της καθαρόαιμης Ευρωπαικής Δεξιάς. Ετσι η κυρία φον ντεν Λάιεν αφέθηκε να ξεσαλώσει.

Αναγκάστηκε να κάνει ένα μικρό …μασάζ προς τους Ευρωπαίους Συντηρητικούς της Μελόνι μπας και γίνει κανένα θαύμα να τη στηρίξουν, κατακεραύνωσε όμως την ίδια ώρα τους υποτιθέμενους «ρωσόφιλους» της Ευρώπης.

Ο νέος επικεφαλής της Επιτροπής, τόνισε, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι «φίλος της Ουκρανίας και εχθρός του Πούτιν». Και η ίδια έσπευσε να διευκρινίσει ότι συνεργάζεται μόνο με «φιλοευρωπαικές, φιλονατοικές και φιλοουκρανικές δυνάμεις»!

Μεταφράζοντας σε απλά ελληνικά η κυρία φον ντερ Λάιεν, είπε ότι όσοι σώφρονες Ευρωπαίοι καταψηφίσουν τα κόμματα που επιθυμούν διακαώς την συνέχιση του πολέμου μέχρι …τελικής νίκης της συμμορίας Ζελένσκι, ή πυρηνικού ολοκαυτώματος είναι «Ρωσόπληκτοι»! Κάτι σαν… «Ρωσοψέκ» που λέμε στα καθ΄ημάς.

Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος θα φταίει σε περίπτωση πανωλεθρίας του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος και όλων των φιλονατοικών σχηματισμών όπως οι «Πράσινοι» (σ.σ. ναι τα δήθεν παιδιά των λουλουδιών και της ειρήνης που πρωτοστατούν σήμερα σε πολεμικές κραυγές εναντίον του Πούτιν), η Γερμανίδα επανέφερε τις γνωστές θεωρίες συνομωσίας.

Αν το αποτέλεσμα δεν της αρέσει θα έχουν παρέμβει οι πανταχού παρόντες …Ρώσοι χάκερς που χειραγωγούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή λοιπόν είναι η εικόνα σε ευρωπαικό επίπεδο. Οποιος δεν ψηφίσει υπέρ του πολέμου με την Ρωσία, μεθαύριο ίσως και με την Κίνα, είναι «ψεκασμένος». Δυστυχώς, χωρίς να φαίνεται, αυτό είναι το κυρίαρχο διακύβευμα και στις ελληνικές κάλπες των ευρω-εκλογών.

Η κυβέρνηση αναμένει ένα ανεκτό αποτέλεσμα για να προχωρήσει άμεσα σε νέες δοσοληψίες με τον Ζελένσκι υλοποιώντας τις μυστικές δεσμεύσεις της περί αποστολής πρόσθετου πολεμικού υλικού.

Ο Μητσοτάκης έχει υποσχεθεί στις ΗΠΑ ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα ενεργοποιήσει τις προβλέψεις του πρωτόκολλου αμυντικής συνεργασίας που υπέγραψε με τον Ζελέσνκι …μαύρη νύχτα.

Όμως η αναβάθμιση της κατ’ ευφημισμόν «αμυντικής συνεργασίας» Ελλάδας-Ουκρανίας (που ουσιαστικά περιορίζεται σε μονομερή δωρεά οπλικών συστημάτων, λες και μας περισσεύουν), αποτελεί την απόλυτη πολιτική ανευθυνότητα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-ΖΗΤΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ...ΚΟΙΝΟΥ ΦΟΡΤΙΣΤΗ!

-Για να μην απορείτε γιατί η ακροδεξιά στη Γαλλία, θα βγεί σήμερα πρώτο κόμμα, το παρακάτω κείμενο. Δυστυχώς η εκτελεστική εξουσία ενεργεί ακριβώς για αυτό το σκοπό και δεν το κρύβει! 

-Προπαραμονή των εκλογών κι αφού όλη την προεκλογική περίοδο οι περισσότεροι πολιτικοί είχαν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα πραγματικά προβλήματα των Γάλλων, βγήκε ο πρωθυπουργός Γκαμπριέλ Ατάλ, με ένα εντελώς γελοίο τηλεοπτικό σποτάκι, για να προτρέψει τη νεολαία να πάει να ψηφίσει διαφημίζοντας τα «καλά» που έχει κάνει για αυτήν η Ευρώπη.

-Έχουμε και λέμε: 

- «Χάρη λοιπόν στην Ευρώπη, οι νέοι στη Γαλλία έχουν προφυλακτικά σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές που τα κάνουν πιο ανθεκτικά! 

-Χάρη στην Ευρώπη η Νintendo υποχρεώθηκε να αντικαθιστά δωρεάν τα joysticks που δεν λειτουργούν! 

-Είναι η Ευρώπη που υποχρέωσε όλους τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων να υιοθετήσουν έναν κοινό φορτιστή! 

-Αντί ο Γάλλος πρωθυπουργός να ασχοληθεί με το γεγονός πως ολοένα και περισσότεροι νέοι στη Γαλλία καθυστερούν να φύγουν από το σπίτι των γονιών τους, γιατί δεν τα βγάζουν πέρα...

-Δεν μπορούν να νοικιάσουν ένα σπίτι γιατί τα ενοίκια έχουν ξεπεράσει τη λογική 

-Οι δουλειές είτε είναι κακοπληρωμένες, είτε δεν υπάρχουν 

-Επίσης κανείς πολιτικός δεν ασχολείται με τις ουρές που σχηματίζει η νεολαία στα πανεπιστημιακά συσσίτια και στις αυξανόμενες αυτοκτονίες των νέων ανθρώπων. 

-Είναι τουλάχιστον τραγικό να περνάνε και τα νέα παιδιά, το μέλλον μας, για λαλάκες! 

-Και κάτι άλλο μην πέφτετε στην παγίδα της χειραγώγησης

-Το τελευταίο επεισόδιο στην Οργουελική πραγματικότητα που ζούμε, είναι πως αντικατέστησαν τον όρο Ευρω Ενωση με τη λέξη Ευρώπη. 

-Όμως η Ευρώπη δεν είναι το ίδιο πράγμα με την ΕΕ: 

-Η Ευρώπη είναι μια γεωγραφική ήπειρος που θα υπάρχει για πάντα. Η Ευρω Ένωση είναι ένα ανθρώπινο οικοδόμημα που στις μέρες μας παραπαίει. Μπορεί να διευρυνθεί, να τροποποιηθεί, να λάβει τέλος ή να εξαφανιστεί. 

-Η Ευρώπη δεν γεννήθηκε πριν από 75 χρόνια και ο φεντεραλισμός δεν είναι αναπόφευκτος, όπως προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει με εσκεμμένη σύγχυση. 

-Ξοδεύουν το χρόνο τους αλλάζοντας τους ορισμούς, τις χρήσεις της γλώσσας, τους συνειρμούς για τους σκοπούς που εξυπηρετούν: 

-Bάφτισαν τη διαφορετική γνώμη, «παραπληροφορηση» 

-Τον εντοπισμό, τον έλεγχο και την καταστολή, «προστασία» 

-Τις ελλείψεις, «ένταση» 

-Την πίεση, την απειλή, την επιβολή, «σύσταση»

-Την αντικατάσταση ηθών και αξιών κι ακόμη παραπέρα ως «προοδευτισμό» κ.ο.κ.

- «Αντιεμβολιαστές», όσους εναντιώθηκαν στα καταναγκαστικά μέτρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας…

-Η λίστα μακρά. Μπορείτε να την συμπληρώσετε!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ήδη από τώρα πολιτικοί, αναλυτές, ΑΡΔημοσιογράφοι, γκαλοπτσήδες και το … κακό συναπάντημα, προετοιμάζουν 

•υστερίες και … •μοιρολόγια και

• “φοβικά σενάρια”

για την “Ακροδεξιά” που … αναμένεται να … σαρώσει στις ευρωεκλογές!

-Οι πιο ξεδιάντροποι θα … αναλύσουν βέβαια ότι η … Ακροδεξιά είναι το …μακρύ χέρι του … Πούτιν!

Απλά να θυμίσω:

-Ακροδεξιά του κερατά, μουσολινική, είναι η κυβέρνηση της Μελόνι στην Ιταλία που αγκαλιάζονται και φιλιούνται μαζί της… Αλλά εκεί δεν τους πειράζει!

-Ακροδεξιά κόμματα συμμετέχουν και στηρίζουν κυβερνήσεις σε Φινλανδία, Σουηδία κι όπου νάναι στην Ολλανδία… Αλλά εκεί δεν τους πειράζει!

-Ακροδεξιοί είναι κυρίως οι … αγαπημένοι της ΕΕ Ζελένσκι και συμμορία στην Ουκρανία και Νετανιάχου στο Ισραήλ!

Αλλά εκεί δεν τους πειράζει!

Και μια αφελής απορία:

- Από που κι ως που, τα Ακροδεξιά κόμματα που δήθεν τους τρομάζουν είναι … πιο δεξιά από τύπους σαν τον Μακρόν, την κυρα Ούρσουλα κι όλο το σκυλολόι που διοικεί την ΕΕ;

-Α, βέβαια στην Ακροδεξιά βάζουν οι … αναλυτές (μη χέσω…) όποιον δεν τους αρέσει…

Βάζω στοίχημα ότι στα … “κέρδη της Ακροδεξιάς” το βράδυ θα βάζουν και τον Fico της Σλοβακίας!

Σχολιο.- Ναι είναι η νέα ετικέτα...οποίος δεν είναι του χεριού τους, είναι "ακροδεξιός"..και δυστυχώς, μασούν την τσιχλιτσα αυτή και άνθρωποι υποτίθεται ενημερωμενοι...και δεν θα επρεπε..



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Οι φουκαράδες…

-Έβλεπα, με πραγματική λύπη, κάποιες φωτογραφίες του τουρκικού πρακτορείου Anadolu, από τη “νέα φουρνιά” επιστρατευμένων Ουκρανών που η συμμορία Ζελένσκι, εκτελώντας εντολές του ΝΑΤΟ, ετοιμάζει να στείλει στο μέτωπο:

- Όλοι πάνω από 55 χρόνων, με την απελπισία του μελλοθάνατου στο βλέμμα…

- Όλοι γονείς, σύζυγοι, παππούδες, αδέρφια, γείτονες που ετοιμάζονται για το χαμό…

- Όλοι μαζεμένοι με τη βία (βίντεο κάτω δεξιά) από τις δουλιές τους, τα σπίτια τους, τα χωριά τους…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η νέα σφαγή στη Γάζα, με συμμετοχή αμερικανικών δυνάμεων, προκάλεσε σφοδρό και μαζικό κύμα αντιδράσεων, εκτός από την Ευρώπη και στις ίδιες τις ΗΠΑ, ακόμα και στο Ισραήλ!

-Στο Τελ Αβίβ, δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές (πάνω) δεν … πείστηκαν για τους “πανηγυρισμούς” της Σιωνιστικής κυβέρνησης περί … “απελευθέρωσης 4 ομήρων”, απαίτησαν απομάκρυνση του Νετανιάχου, κατάπαυση πυρός κι ανταλλαγή κρατουμένων,

-Στην Ουάσιγκτον, χιλιάδες διαδηλωτές περικύκλωσαν τον Λευκό Οίκο με κόκκινο πανί, διαδηλώνοντας “εμείς είμαστε η «κόκκινη γραμμή»”

-Mεγάλες συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, έγιναν επίσης στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντελες, το Τορόντο του Καναδά κι αλλού! 

-Στην Ελλάδα;

-Α, εδώ … ψηφίζουμε! 

Και στις … ειδήσεις κυριαρχούν ότι χτες οι αρχηγοί των κομμάτων έφαγαν και ήπιαν “χαλαρά” σε ουζερί και καφενεία, 

κι ότι τα … ζεύγη Μητσοτάκη/Μαρέβας και Κασελάκη/Τάιλερ πήγαν σε … συναυλία!

-Σίχαμα…

Σχολιο.- Τι γίνεται με αυτό το ένταλμα σύλληψης του Νεντανιαχου; κόκαλα έχει;;

Σχολιο.- μπούρδα είναι όλο το αφήγημα προφανώς. Το γελοίο αυτό, όπως το κατάντησαν, "Δικαστήριο" πάει να σώσει τα προσχήματα, αλλά εις μάτην.

Στείλτε τους όλους στο διάολο. Δεν υπάρχει πλέον καμία διεθνής νομιμότητα. Όλα θα κριθούν με τα όπλα και μάλλον με τα πυρηνικά τοιαύτα.

Σχολιο.- Το αποικιακό κράτος των Ισραηλινοναζί έχει τεθεί εκτός Ιστορίας. Πρόκειται για σκουπίδι και απόρριμμα της Ιστορίας. Κανείς δεν θα ασχοληθεί με την ταφή του.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ουάσιγκτον επιβεβαιώνει και επίσημα, τη συμμετοχή αμερικανικών δυνάμεων μαζί με Ισραηλινούς, στη σφαγή στην Al Nuseirat της Γάζας χθες! 

Είχαν προηγηθεί ρεπορτάζ δυτικών δημοσιογράφων (πάνω) και καταγγελίες Παλαιστινίων, με αποδείξεις για Αμερικάνους κομάντος που ντυμένοι …“ανθρωπιστικά συνεργεία” κρυμμένοι σε φορτηγά με -υποτίθεται- τρόφιμα και φάρμακα, έφτασαν στην κατασκήνωση των προσφύγων κι άρχισαν να πυροβολούν αδιάκριτα!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…!!!

Και μόνο γιαυτη την ιταμή και κατάπτυστα γκεμπελική,φθηνή προπαγάνδα της Deutsche Welle,αξίζει όλοι μας να μαυρίσουμε οποιαδήποτε εκδοχή φεντεραλισμού,που θρασύνεται πλέον να βγάζει τη μάσκα του,δείχνοντας τα απεχθή μούτρα της γερμανικής κοιτίδας του ναζισμού που εκφράζουν οι απόγονοι του φιλοπόλεμοι φιλοευρωπαϊστές της συμμορίας της Deutsche Welle…!!!

https://www.capital.gr/diethni/3816259/to-politiko-tsirko-tis-akrodexias/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1k9oY8poJUVrTrNy2spP4W-iZ1RTc1KSHa7jnQL61ePlW-afN46_iqVDs_aem_AQx5kVqZPpxUSPh--NOcJjQ552Sg017iFuTS6JulS2xfiN0AZY9oSg33Rp-Lt7Hyk7JA59GWj-M03F4pCCZ3uvFK

σχολιο.- Στην Ευρώπη ευτυχώς έχουν ξυπνήσει και στέλνουν εκεί που πρεπει τους δήθεν δημοκράτες στην ελλαδα εχουμε ένα θεμα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και φυσικά παίρνουμε υπ’οψιν μας για την ψήφο μας,τη στάση όλων έναντι της λεγόμενης «πανδημίας»,των λοκνταουν και των καταναγκαστικών κι εκβιαστικών εμβολιασμών με ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ εμβόλια που ΠΟΤΕ δεν έλαβαν έγκριση κανονικής κυκλοφορίας !!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΟΣΟΧΗ στην Σλοβακια....!! Παιχτηκε ΣΙΓΟΥΡΑ πουστι@. ----

Σλοβακία: Το αντιπολιτευόμενο φιλελεύθερο κόμμα, νικητής των εκλογών απέναντι στον Ρόμπερτ Φίτσο

Το αντιπολιτευόμενο φιλελεύθερο κόμμα της Σλοβακίας έκανε την έκπληξη κερδίζοντας τις ευρωπαϊκές εκλογές απέναντι στο φιλορωσικών αποχρώσεων κόμμα Smer-SD του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο.

Με μήνυμα στην σελίδα του στο Facebook, το Smer-SD συγχαίρει «τον νικητή των εκλογών Progresivne Slovensko (Προοδευτική Σλοβακία)» και τα νεοεκλεγέντα μέλη του ευρωκοινοβουλίου.

Σχολιο.- Το PS πήρε 27,8%, το SMER του Φίτσιο πήρε 24,8%, το Republika πήρε 12,5%, το σοσιαλδημοκρατικό Hlas πήρε 7,2%, οι κεντροδημοκράτες KDH πήρε 7,1%, και τα υπόλοιπα κόμματα κάτω από 5%.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γράφει ο Ισραηλινός μουσικός(που ζει πλέον μόνιμα Αθήνα )

Gilad Atzmon :

"Μερικοί ισραηλινοί κορυφαίοι σχολιαστές καταλαβαίνουν σήμερα το πρωί ότι η χθεσινή επιχείρηση διάσωσης του Ισραήλ απέτυχε πραγματικά στο Ισραήλ.

Έγινε σαφές στον κόσμο ότι σε αντίθεση με το Ισραήλ που βασανίζει μέχρι θανάτου Παλαιστίνιους κρατούμενους, η Χαμάς όντως έκανε τα πάντα για να προστατέψει τους Ισραηλινούς επισκέπτες της.

Η Χαμάς, όπως φαίνεται, δεν χρειάζεται γραφείο Hasbara, αφήνει τους IDF να κάνουν τη δουλειά.

Αλλά υπάρχουν περαιτέρω και πολύ χειρότερες συνέπειες για το Ισραήλ και τους Ισραηλινούς που κρατούνται στη Γάζα. 

Το Ισραήλ σκότωσε περισσότερους από 200 αμάχους για να φτάσει στους ομήρους του. 

Η Χαμάς προφανώς αντιλαμβάνεται ότι το Ισραήλ δεν θα ντρέπεται να ισοπεδώσει μια ολόκληρη γειτονιά για να προσφέρει στο Ισραήλ μια αδέξια ή ακόμα και ψεύτικη «εικόνα νίκης. 

« Το νόημα αυτού είναι ότι οι υπόλοιποι Ισραηλινοί όμηροι δεν θα δουν ούτε ένα φως της ημέρας στο εγγύς μέλλον. Θα οδηγηθούν στις πιο βαθιές, σκοτεινές και ασφαλείς σήραγγες της Χαμάς.

Εν τω μεταξύ ο Μπενιαμίν Νετανιάχου απέδειξε για άλλη μια φορά στους Άραβες ότι δεν υπάρχει προοπτική πιθανής μελλοντικής συνύπαρξης μεταξύ Ισραήλ και γειτόνων του. 

Το Ισραήλ θα πρέπει να φύγει.

Το Ισραήλ, χωρίς αμφιβολία είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του. Συνεπώς, δεν είναι μυστικό το ότι η Χαμάς επένδυσε στο καθεστώς Νετανιάχου όλα αυτά τα χρόνια και σαφώς παρέχει καθημερινά φέρνοντας το Σιωνιστικό Κράτος σε μια άμεση κατάρρευση.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πήγα και ψήφισα σήμερα ,όχι πως έχω την ψευδαίσθηση ότι θα καταρρεύσει το καννιβαλιστικο σύστημα αλλά στηριξα το ΜΕΡΑ25-ΛΑΕ  που τουλάχιστον μιλάνε για την Παλαιστίνη ,τον Ασαντζ,τα Τέμπη ..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Σιωνισμός ειναι ο ναζισμός του 21ου αιώνα 

.ΗΠΑ «Ποτέ ξανά για κανέναν» έγραφε το πανώ και «Όχι στο όνομά μας» έγραφαν τα πολυάριθμα μαύρα μπλουζάκια, όταν εκατοντάδες Αμερικανο-Εβραίοι κατέλαβαν τη βάση του Αγάλματος της Ελευθερίας για να απαιτήσουν ελευθερία για τους Παλαιστίνιους και τερματισμό του βομβαρδισμού της Γάζας.

Ήταν μια από τις δεκάδες συγκεντρώσεις, μαζικές καταλήψεις και καθιστικές διαμαρτυρίες που έχει οργανώσει η Jewish Voice for Peace (Εβραϊκή Φωνή για την Ειρήνη), με κάποιες να καταλήγουν σε εκατοντάδες συλλήψεις. 

Η οργάνωση, που ιδρύθηκε το 1996, σήμερα δηλώνει ότι έχει 70 παραρτήματα σε όλες τις ΗΠΑ και από τις 7 Οκτώβρη και μετά έχει παίξει διακεκριμένο ρόλο στη διεθνή αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκπρόσωπος Τύπου των Ταξιαρχιών Κασάμ της Χαμάς, Αμπού Ομπέιντα:

- «Αυτό που πραγματοποίησε ο σιωνιστής εχθρός στην περιοχή Νουσεϊράτ στο μέσο της Λωρίδας της Γάζας είναι ένα σύνθετο έγκλημα πολέμου, και οι πρώτοι που πλήττονται από αυτό είναι οι κρατούμενοι του». "

- «Με τη διάπραξη τρομακτικών σφαγών, ο εχθρός μπόρεσε να απελευθερώσει μερικούς από τους αιχμαλώτους του, αλλά ταυτόχρονα σκότωσε μερικούς από αυτούς κατά τη διάρκεια της επιχείρησης. "

- «Η επιχείρηση θα αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο για τους κρατούμενους του εχθρού και θα έχει καταστροφικό αντίκτυπο στις συνθήκες και τη ζωή τους». "



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ουάσιγκτον επιβεβαιώνει και επίσημα, τη συμμετοχή αμερικανικών δυνάμεων μαζί με Ισραηλινούς, στη σφαγή στην Al Nuseirat της Γάζας χθες!

Είχαν προηγηθεί ρεπορτάζ δυτικών δημοσιογράφων (πάνω) και καταγγελίες Παλαιστινίων, με αποδείξεις για Αμερικάνους κομάντος που ντυμένοι …“ανθρωπιστικά συνεργεία” κρυμμένοι σε φορτηγά με -υποτίθεται- τρόφιμα και φάρμακα, έφτασαν στην κατασκήνωση των προσφύγων κι άρχισαν να πυροβολούν αδιάκριτα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο άνθρωπος που συγκρούστηκε πραγματικά με το σύστημα και που δεν πρέπει να ξεχνάμε ...

Ο JULIAN ASSANGE γίνεται σήμερα 52 ετών. Ήρωας της ελεύθερης ενημέρωσης, χρειάζεται την στήριξη όλου του κόσμου που εξακολουθεί να πιστεύει στην αξία της ελευθερίας.

Ελπίζοντας να τον δω το συντομότερο δυνατό ελεύθερο, υγιή και κοντά στους "ανθρώπους" που δεν θέλουν να είναι εθελοντής σκλάβος αλλά ακόμα ελεύθερος, τουλάχιστον, να ενημερώνουν και να σκέφτονται.

Χρόνια πολλά Τζούλιαν από πολλές καρδιές



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παραιτήθηκε ο Υπουργός Πολέμου του Ισραήλ ο Γκαντζ κι αποχωρεί με το κόμμα του από συνασπισμό κυβέρνησης Νετανιάχου. Αποσταθεροποιείται ο Νετανιάχου! Γιορτή στη Γάζα για πτώση Γκαντζ και κατάρρευση Νετανιάχου..4 παραιτήσεις.

09/06/2024

Παραιτήθηκε ο Υπουργός Πολέμου του Ισραήλ ο Γκαντζ κι αποχωρεί με το κόμμα του από συνασπισμό κυβέρνησης Νετανιάχου. Αποσταθεροποιείται ο Νετανιάχου! Κουμάντο τώρα θα κάνει το μπλοκ των μεσσιανιστών! Προς κατάρρευση η κυβέρνηση συμμαχίας του Νετανιάχου καθώς χάνεται η ισορροπία δυνάμεων και παραμένουν οι σκληροπυρηνικοί. Έτσι ο Νετανιάχου δεν θα έχει κάλυψη από πιο μετριοπαθείς δυνάμεις..

Σε 1 ώρα 4 παραιτήσεις..

Το Ισραήλ καταρρέει από μέσα

Ο Γκαντζ παραιτήθηκε

Ο Γκάντι Άιζενκοτ παραιτήθηκε στρατηγός μέλος της Κνεσέτ με κόμμα Νετανιάχου και παρατηρητής του Γραφείου Πολέμου

Ο Άβι Ρόζενφελντ παραιτήθηκε ο στρατηγός διοικητής της μεραρχίας των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων στη Γάζα Brig

Ο Hili Tropper παραιτήθηκε ήταν ο Υπουργός Πολιτισμού..

Ο Ισραηλινός υπουργός Μπένι Γκαντζ ανακοίνωσε σε ομιλία του την Κυριακή την αποχώρηση του κόμματός του από την κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης που σχηματίστηκε μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Γιατί έχει σημασία:

ο συνασπισμός του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος εξακολουθεί να κατέχει την πλειοψηφία 64 μελών στην Κνεσέτ, δεν θα καταρρεύσει αλλά πιθανότατα θα αποσταθεροποιηθεί.

Η έξοδος του Gantz είναι επίσης πιθανό να επιδεινώσει την πολιτική κρίση στο Ισραήλ, καθώς ο πόλεμος στη Γάζα συνεχίζεται και καθώς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την ομηρεία και την κατάπαυση του πυρός.

Ο Γκαντς, ο οποίος ήταν μέλος του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου του Νετανιάχου για οκτώ μήνες, θεωρείται από την κυβέρνηση Μπάιντεν και πολλές άλλες δυτικές και αραβικές κυβερνήσεις ως μετριοπαθής.

Η αποχώρησή του είναι πιθανό να αυξήσει την αμερικανική και διεθνή πίεση στον Νετανιάχου. Με την αποχώρηση του Γκαντζ, η κυβέρνηση του Νετανιάχου θα κυριαρχείται ακόμη περισσότερο από τους υπερεθνικιστές (σσ μεσσιανιστές ) υπουργούς Itamar Ben Gvir και Bezalel Smotrich, οι οποίοι πιθανότατα θα αυξήσουν την πίεση στον πρωθυπουργό να υιοθετήσει μια ακόμη πιο σκληρή προσέγγιση στον πόλεμο στη Γάζα, να λάβει μέτρα κατά της Παλαιστινιακής Αρχής στη Δυτική Όχθη και κλιμάκωση των επιθέσεων κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Η ίντριγκα: Ο Γκαντς έπρεπε να ανακοινώσει την αναχώρησή του το Σάββατο, αλλά την ανέβαλε λόγω της επιχείρησης για τη διάσωση τεσσάρων Ισραηλινών ομήρων που κρατούσε η Χαμάς στη Γάζα. Ο Γκαντς γνώριζε εκ των προτέρων για την επιχείρηση, αλλά είπε στο επιτελείο του να μην αλλάξει τα σχέδια για την ανακοίνωση μέχρι να τελειώσει η επιχείρηση, προκειμένου να μην κινδυνεύσει να κινήσει υποψίες στους διοικητές της Χαμάς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΒΑΛΤΟ ΕΒΡΑΙΟ: Σύλληψη και κράτηση στη Λευκωσία Τουρκο-εβραίου επιχειρηματία που καταπατούσε κι έχτιζε σε ελληνοκυπριακή μαρτυρική γη στα Κατεχόμενα!

09/06/2024

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΒΑΛΤΟ ΕΒΡΑΙΟ Σύλληψη και κράτηση στη Λευκωσία Τουρκο-εβραίου επιχειρηματία που καταπατούσε κι έχτιζε σε ελληνοκυπριακή μαρτυρική γη στα Κατεχόμενα! Συνελήφθη, χθες, στο οδόφραγμα της Δερύνειας, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Αφίκ Γκρουπ, Σιμόν Μιστριέλ Αϊκούτ.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε νωρίτερα η Αστυνομία, ο 73χρονος συνελήφθη χθες από την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης, που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, συνωμοσίας για καταδολίευση, δόλιες συναλλαγές σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο, παράνομη κατοχή, νομή και χρήση γης εγγεγραμμένης σε άλλο. Ο ύποπτος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα, Κιπρίς Ποστασί, αναφέρει ότι ο Αϊκούτ, ισραηλινής καταγωγής, συνελήφθη, ενώ περνούσε στις ελεύθερες περιοχές, για να μεταβεί στο Τελ Αβίβ, με την κατηγορία του σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών και θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Άλλες τουρκοκυπριακές εφημερίδες σημειώνουν ότι ο Αϊκούτ έκανε μεγάλες επενδύσεις με κατασκευαστικά έργα στον τουριστικό τομέα, εδώ και πολλά χρόνια.

Το μεγαλύτερο έργο του θεωρείται το Caesar Resort and Spa, με έξι χιλιάδες διαμερίσματα, στο κατεχόμενο Τρίκωμο.

Στην ιστοσελίδα του ομίλου Αφίκ αναφέρεται ότι ο Αϊκούτ, που κατέχει τουρκική και ισραηλινή υπηκοότητα, ίδρυσε την οικογενειακή του επιχείρηση το 1995 και δραστηριοποιείται στο Ισραήλ, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Κύπρο και την Γερμανία σύμφωνα με την simerini.

Φωνές και αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο ψευδοκράτος η σύλληψη Αϊκούτ κάνουν λόγο για «Προβοκατόρικη ενέργεια» αναφέρει το SigmaLive

Μόνο η Αβρούπα έχει σήμερα κύριο θέμα το διάταγμα κράτησης του Τουρκο-εβραίου επιχειρηματία Σάιμον Αϊκούτ για 5 ημέρες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας και έχει τίτλο στο πρωτοσέλιδό της «Οι ουρανοξύστες – λάφυρα χτύπησαν τοίχο».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ! ΚΑΘΑΡΗ νίκη της Μελόνι στην Ιταλία...

Καθαρή νίκη δίνουν τα exit polls στην Ιταλία στο κόμμα της πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι (Fdi), με ποσοστό από 28,6%.

Το Δημοκρατικό Κόμμα (Pd) ακολουθεί με τις εκτιμήσεις να αναφέρονται σε ποσοστό 25,6%. Και τα δυο κόμματα σημειώνουν άνοδο, καθώς στις βουλευτικές εκλογές του 2022, το μεν κόμμα της Μελόνι είχε συγκεντρώσει το 26%, ενώ το Δημοκρατικό Κόμμα το 19,1%.

Το Κίνημα 5 Αστέρων συγκεντρώνει 9,6%

Ο κυβερνητικός εταίρος της Μελόνι, Ματέο Σαλβίνι της Λέγκας του Βορρά εκτιμάται σε ποσοστά 8,8%, σε σταθερότητα, καθώς το 2022 είχε λάβει το 8,8%.

Ο τρίτος εταίρος Forza Italia συγκεντρώνει 8,8% Το δε Κίνημα των 5 αστέρων, του πρώην πρωθυπουργού Τζιουζέπε Κόντε μάλλον θα πέσει από το 15,45 των εθνικών εκλογών, καθώς στα exit polls μετριέται στα 9,6%.

Οι κάλπες στην Ιταλία έκλεισαν μόλις πριν λίγα λεπτά, στις 12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δίκασε τη ΝΔ ο δικηγόρος Δημητρακόπουλος: 

«Ήταν αναμενόμενη η πτώση της ΝΔ όταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης βγαίνει κ λέει στους πολίτες της χώρας ότι όποιος τα βάζει με το κράτος τον ισοπεδώνει. 

Αναμενόμενη η ήττα της ΝΔ όταν σε λίγο η κυβέρνηση θα κλείσει τους μίσους Έλληνες στη φυλακή.

 Αναμενόμενη η ήττα της ΝΔ όταν απαξιώνουν οι υπουργοί της τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών» 

Φααααπππππ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ακροδεξιός Ζορντάν Μπαρντελλά, 28 χρονών, επικεφαλής της... "Εθνικής Συσπείρωσης" - μετά την αποχώρηση της Μαρί Λεπέν, λόγω της καθόδου της στις Προεδρικές εκλογές- προτάθηκε, ως υποψήφιος πρωθυπουργός, στις επικείμενες εκλογές, στην Γαλλία.

Αν και γιος μεταναστών (μητέρα Ιταλίδα, πατέρας Αλγερινός, στο επάγγελμα οικοδόμος) τάσσεται κατά της παράνομης μετανάστευσης, κατά των επιδομάτων, που τους δίνονται, κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων και κατά της τιμωριτικής πολιτικής των πολιτών, στο πλαίσιο της "κλιματικής κρίσης".

Είναι σύντροφος της ανηψιάς της Μαρί Λεπέν, Νολβέν Ολιβιέ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόσο είναι το 27,7% στο 39% όσων...

ψήφισαν οέο;

12%;;;

Και ακόμη δεν παραιτηθήκατε;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κλαίνε δήθεν, σήμερα, για την "άνοδο της ακροδεξιάς"!

Λεβέντες μου, ποιος... έδωσε την ώθηση στην ακροδεξιά;

Μήπως η μασκαρεμένη ακροδεξιά πολιτική των κομμάτων της ΕΕ;;

Ποιος κατάργησε τα εθνικά Συντάγματα και τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών;;

Ποιος λιβανίζει τον ναζί Νετανιάχου και τον ναζί Ζελένσκι;

Ποιος επιβάλλει ανεμογεννήτριες πρασινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα και καταστρέφει το περιβάλλον, ποιος  επιβάλει να τρώμε σκουλήκια και κατσαρίδες και καταστρέφει την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή με σκοπό να πεινάσουν οι άνθρωποι και να πλουτίζει η Μπλακρόκ;

Ποιος "ανακαλύπτει" ηλεκτρονικά στρατόπεδα συγκέντρωσης με καταγραφές προσωπικών δεδομένων, απαγορεύσεων έκφρασης, λόγου, σκέψης;

Ποιος ανακάλυψε πρακτικές Μένγκελε;

Ποιος ετοιμάζεται να μας βάλει σε πολέμους, που επιζητούν οι ελίτ;

ΕΣΕΙΣ!!! Οι... «δημοκράτες»! Κεντροδεξιοί και κεντροαριστεροί!

Ε, ο κόσμος επέλεξε τους αυθεντικούς!

ΕΣΕΙΣ τους σπρώξατε εκεί!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ περισσότερο!» ΠΩΣ ...ΔΙΑΒΑΣΕ το "μήνυμα" της κάλπης ο Μητσοτάκης

Το μήνυμα «σας εμπιστευόμαστε, αλλά προσπαθήστε περισσότερο» έστειλαν οι πολίτες στην κυβέρνηση, όπως υποστήριξε  στην πρώτη του δήλωση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως μάλιστα σημείωσε, η ΝΔ δεν έφτασε τον στόχο που είχε θέσει, παρόλο που επέτυχε τη μεγαλύτερη διαφορά από το δεύτερο κόμμα στην ιστορία των ευρωεκλογών.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΕΙΣΜΟΣ στην Κύπρο! ΤΡΙΤΗ πολιτική δύναμη ο (YouTuber) Φειδίας Παναγιώτου...

Έναν πολιτικό σεισμό προβλέπει το exit poll στην Κύπρο σε σχέση με τις ευρωεκλογές. Ο YouTuber Φειδίας Παναγιώτου (19,3%) φαίνεται να ανατρέπει όλες τις προβλέψεις και να ανέρχεται στην τρίτη θέση μετά από τα δύο μεγάλα κόμματα, τον Δημοκρατικό Συναγερμό (ΔΗΣΥ)(24,7%) και το ΑΚΕΛ (21,6%).

H θέση προοριζόταν με βάση τις δημοσκοπήσεις για το ακροδεξιό ΕΛΑΜ (11,2%), το οποίο μάχεται με το παραδοσιακά τρίτο κόμμα το ΔΗΚΟ (9,7%) για την τέταρτη θέση – πάντα με βάση τα exit polls. Η ΕΔΕΚ στο 5,1%.

Η καταμέτρηση συνεχίζεται. Η προσέλευση κυμάνθηκε στο 50.5% έναντι 45% των ευρωεκλογών του 2019.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κ.Καραμανλής: Kατέβηκε από το αυτοκίνητό του την ώρα που έφευγε από το εκλογικό κέντρο για να χαιρετήσει την Α.Λατινοπούλου

Ο πρώην πρωθυπουργός και η επικεφαλής της παράταξης «Φωνή Λογικής» ψήφισαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, στη Θεσσαλονίκη

09.06.2024 | 18:45

Κώστας Καραμανλής και Αφροδίτη Λατινοπούλου ψήφισαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, στη Θεσσαλονίκη για τις Ευρωεκλογές.

Μάλιστα, την ώρα που αποχωρούσε από το εκλογικό κέντρο ο Κώστας Καραμανλής κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και χαιρέτησε την επικεφαλής της «Φωνής Λογικής», η οποία μόλις είχε φτάσει.

Να σημειωθεί ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε μιλήσει για μετάλλαξη της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με την περίοδο Καραμανλή και Σαμαρά.

«Αυτά που βλέπουμε να κάνει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή, ούτε με του Αντώνη Σαμαρά. Έχει μεταλλαχτεί τελείως το dna, έχει απομακρυνθεί τελείως από τις αξίες και τα ιδανικά τα οποία πρέσβευε», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.