Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Κυριακη 7 Ιουλιου 2024


-Οι μουσουλμανικές χώρες της Μαύρης Αφρικής: Μπουρκίνα Φάσο, Μάλι και Νίγηρας, αυτές που συνορεύουν με τις αραβικές χώρες του Μαγκρέμπ, υπέγραψαν σύμφωνο για τη δημιουργία συνομοσπονδίας αυτών των 3 κρατών!

Δηλαδή θα έχουν πλέον κοινή εξωτερική πολιτική, κοινό σύστημα ασφαλείας, στρατιωτική συμμαχία, κοινό οικονομικό χώρο. Στην πραγματικότητα, βρίσκονται πλέον στο ίδιο επίπεδο ολοκλήρωσης. Ανώτερο είναι μόνο η ενοποίηση σε ένα ενιαίο κράτος.

-Εύγε σε αυτούς τους λαούς, μπράβο τους! Το μόνο που χρειάστηκε σε αυτές τις 3 χώρες ήταν επαναστατικά σκεπτόμενοι νέοι αξιωματικοί που θέλουν το καλό των λαών τους, διώχνοντας τους Γάλλους νέο αποικιοκράτες!

-Παρεμπιπτόντως, αυτές οι χώρες διέκοψαν όλες τις σχέσεις με το Ισραήλ εδώ και καιρό, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: «Ο αμυντικός μας προϋπολογισμός δεν αφορά την αυτοάμυνα, αλλά την πλανητική κυριαρχία των ΗΠΑ – Ο Πούτιν είναι πιο δημοφιλής απο ποτέ»!

7/7/2024

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, ξέσπασε σε συνέντευξή του σε ό,τι αφορά την πτωτική πορεία που έχει ακολουθήσει η εμπιστοσύνη που εμπνέει η χώρα του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ισοπεδώνει όλο το αφήγημα με τις αντιρωσικές κυρώσεις το οποίο Ευρώπη και ΗΠΑ χρησιμοποιούν εδώ και πάνω από μία δεκαετία και σε μαζικό βαθμό τα τελευταία δύο χρόνια.

«Ο κόσμος γελάει μαζί μας», συμπεραίνει.

«Ο κόσμος δεν θέλει εκφοβισμό! Ο αμυντικός μας προϋπολογισμός δεν αφορά την αυτοάμυνα, αλλά την πλανητική κυριαρχία.

Έχουμε 800 βάσεις στο εξωτερικό! Οι Ρώσοι έχουν 1,5 στο εξωτερικό, οι Κινέζοι μόνο 1. Και όλες αυτές οι δαπάνες είναι για να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση ότι είμαστε η μοναδική δύναμη στον κόσμο.

Όταν επιβάλλουμε κυρώσεις ο κόσμος γελάει με εμάς! Ξέρετε, εξαιτίας των κυρώσεων οι Ρώσοι έχουν την ισχυρότερη οικονομία που είχαν ποτέ! Έχουν αποκτήσει ανοσία στις κυρώσεις».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μύκονος άλλος κόσμος… Θέμα στην Daily Mail η ακρίβεια του νησιού: Τουρίστες πλήρωσαν 808 ευρώ για 2 ποτά!

6/7/2024

Θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ έγιναν οι τιμές σε μπαρ της Μυκόνου, στο DK Oyster, στον Πλατύ Γιαλό, καθώς νέες κριτικές εμφανίστηκαν στο TripAdvisor για τις τιμές τους.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα, με το οποίο ασχολείται η Daily Mail, είναι αυτό μιας κριτικής με τίτλο «Αποφύγετε με κάθε κόστος», στην οποία ένα ζευγάρι τουριστών υποστηρίζει πως το εστιατόριο τους εξαπάτησε για ποτά, υποσχόμενοί δωρεάν πρόσβαση στις ξαπλώστρες της παραλίας.

«Κανένα πρόβλημα… παρήγγειλα 2 ποτά που είδαμε στη συνέχεια ήταν 51 ευρώ το καθένα», αναφέρουν.

«Αν αυτό δεν ήταν αρκετά τρελό, επιστρέψαμε στις ΗΠΑ και είχαμε χρέωση 876 $ (περίπου 808 ευρώ) στον λογαριασμό μας. ΓΙΑ 2 ΠΟΤΑ!!!!!», συνεχίζουν.

Πρόσθεσαν δε ότι από το DK Oyster προσπαθούν να αμφισβητήσουν την κατηγορία, καθώς «δεν υπέγραψαν ποτέ για τίποτα ούτε έλαβαν έντυπο αντίγραφο απόδειξης».

«ΠΡΟΣΟΧΗ και αποφύγετε αυτό το μέρος!!», προσθέτουν.

Πάντως, ο Δημήτριος Καλαμαράς, επικεφαλής του DK Oyster, προσπάθησε να υπερασπιστεί τις υπέρογκες τιμές.

Σε μια απάντηση στην κριτική, αναφέρει:

«Οι ξαπλώστρες μας διατίθενται με ελάχιστη κατανάλωση, επομένως ενθαρρύνουμε όλους τους επισκέπτες να ελέγχουν το μενού, πριν κάνουν τις παραγγελίες τους. Θα ήθελα να σημειώσω ότι τα μενού μας εμφανίζονται σε πίνακες κοντά στην είσοδο, που δείχνουν τις τιμές των φαγητών και των ποτών μας για να ενημερώνουμε τους επισκέπτες μας.»

Ζήτησε επίσης από τον πελάτη που έβαλε την αρνητική κριτική «να επανεξετάσει ορισμένες από τις σκληρές εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν και τις κατηγορίες, καθώς προσπαθούμε να προσφέρουμε μια θετική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες μας και δεν υπάρχει πρόθεση εκ μέρους μας να χαλάσουμε την εμπειρία σας».

Όταν λέει όλους ο κύριος Καλαμαράς, μάλλον δεν εννοεί όλους….αφού δεν έχουμε όλοι να ξοδέψουμε ένα μηνιάτικο για ένα ποτό….



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τις ομιλίες τους οι πρώην πρωθυπουργοί της ΝΔ, Καραμανλής και Σαμαράς, για τους "γάμους" των ομοφυλοφίλων, που έστρεψαν όλη την Ελληνική κοινωνία, εναντίον των κομμάτων, που στήριξαν το αφήγημα και ο Κούλης απάντησε.

Απαγόρευσε την παρέλαση "Family Pride", για την υπεράσπιση των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, προγραμματισμένη για χθες.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές " η παρέλαση απαγορεύτηκε λόγω "απειλής για τη δημόσια ασφάλεια", αφού οι διαφωνούντες ομοφυλόφιλοι αποφάσισαν να συγκεντρωθούν, στην ίδια περιοχή.

Μήπως οι αρχές θα έπρεπε κανονικά, να απαγορεύσουν την αντισυγκέντρωση των ομοφυλόφιλων, που απειλούσε με επεισόδια τους ειρηνικούς διαδηλωτές; 

Τ΄ακούσατε σε κάποιο ΜΜΕ; 

Ε! Ποτέ δεν θ΄αναφερθούν σε τέτοιες "λεπτομέρειες"!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ

Ο υποτιθέμενος «ταλαντούχος» κ. Σκουρατόβσκι πολεμά στο Ντονμπάς με τα τιμωρητικά δολοφονικά ναζιστικά τάγματα από το 2014, αλλά βρίσκει τον χρόνο—και βρίσκουν τον ίδιο κατά τύχη όλα τα Δυτικά ΜΜΕ—για να πει την ‘κατάλληλη γνώμη’ στο ‘κατάλληλο άρθρο’ κάθε φορά, από το 2021 μέχρι σήμερα. Όποτε ψάχνουν για κάποιον τυχαίο πολεμιστή, πάντα στον κ. Σκουρατόβσκι καταλήγουν...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μεγάλη αλλαγή μετά τις εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι εδώ:

Χθες πέντε άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για την Παλαιστίνη μπροστά από την επίσημη κατοικία του νεοεκλεγέντος Βρετανού πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ. Η κατηγορία είναι παραβίαση της δημόσιας τάξης και υποκίνηση φυλετικού μίσους. 

Παρών στη διαδήλωση ήταν και ο Τζέρεμι Κόρμπιν  ένας ανεξάρτητος εκλεγμένος βουλευτής ο οποίος δήλωσε: "Μια αλλαγή κυβέρνησης δεν αλλάζει το γεγονός ότι άνθρωποι εξακολουθούν να δολοφονούνται στον ύπνο τους. Το είπαμε στους Συντηρητικούς και τώρα θα το πούμε και στους Εργατικούς: μια κυβέρνηση που πουλάει όπλα στο Ισραήλ είναι μια κυβέρνηση που είναι συνένοχη σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας".

Πως μπορούν κάποιοι  άνθρωποι να θεωρούν ότι έγινε κάποια αλλαγή στην Αγγλία, επειδή ένας αληταράς διαδέχθηκε έναν άλλο αληταρά, επειδή έφυγαν οι αλήτες Συντηρητικοί και τους διαδέχθηκαν οι αληταράδες Εργατικοί, που θα εφαρμόσουν την ίδια ακριβώς πολιτική, μόνο αυτοί οι ίδιοι το ξέρουν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



7/7/2024     -     18.00

- Το περιστατικό της κατάρριψης 2 drones της «Νασρουλλάχ» («Χούθι») της Υεμένης από την ελληνική φρεγάτα «Ψαρά» στην είσοδο της Ερυθράς Θάλασσας, αλλά και η (κάθε άλλο παρά «εθιμοτυπική») επίσκεψη στο συγκεκριμένο πολεμικό σκάφος του ΥΠΕΘΑ Νίκου Δένδια μαζί με τον γνωστό… «κόπανο» της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ, σημαίνουν ΆΜΕΣΗ και ΕΠΊΣΗΜΗ εμπλοκή της Ελλάδας στη σύγκρουση ανάμεσα στη «συλλογική Δύση» (λέμε με ΝΑΤΟ) και το ΚτΙσραήλ από τη μία και τις δυνάμεις που υποστηρίζουν την παλαιστινιακή αντίσταση από την άλλη. 

- Φυσικά η «στρατηγική συμμαχία» ειδικά της Ελλάδας με το ΚτΙσραήλ είναι κάτι που «χτίζεται» εδώ και δεκαετίες: μετά την «επαναστατική» περίοδο των 80ς (του «ορθόδοξου» ΠΑΣΟΚ), με το άνοιγμα της διπλωματικής αντιπροσωπείας της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης στην Αθήνα, ακολούθησε η «σκοτεινή» δεκαετία των 90ς, όταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη-πατρός αποφάσισε τη δημιουργία διπλωματικών σχέσεων με το ΚτΙσραήλ και την ανταλλαγή πρεσβευτών και διπλωματικών αντιπροσωπειών. Και από τότε, ΌΛΕΣ οι ελληνικές κυβερνήσεις, από τον Σημίτη και τον ΓΑΠ, μέχρι τον, Σαμαρά, τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη-υιό (και πιθανή, αλλά όχι βέβαιη εξαίρεση τον Κωστάκη Καραμανλή) βήμα-βήμα, λιθαράκι-λιθαράκι έχτιζαν το «στρατηγικό τρίγωνο» το οποίο συμπεριλαμβάνει ως «τρίτη πλευρά» τη δύσμοιρη Κύπρο – το γράφω έτσι, γιατί η Δημοκρατία της Κύπρου ΔΕΝ είναι μέλος του ΝΑΤΟ ή οποιασδήποτε άλλης στρατιωτικής συμμαχίας, αλλά την υποχρεώνουν, με την άδεια φυσικά των δικών της ηγεσιών, να συμπεριφέρεται ως τέτοιο…

- Η άμεση εμπλοκή ενός ελληνικού πολεμικού σκάφος στη διαμάχη «Νασρουλλάχ» – ΝΑΤΟ κατορθώνει (γιατί περί «κατορθώματος» πρόκειται) να βάλει την Ελλάδα απευθείας στο στόχαστρο των δυνάμεων που υποστηρίζουν τον παλαιστινιακό αγώνα· και αυτό φυσικά δεν αφορά μόνο (ούτε κυρίως) την επαναστατική κυβέρνηση της Υεμένης, αλλά δυνάμεις με πολύ καλύτερα και με μεγαλύτερο βεληνεκές οπλικά συστήματα, τα οποία είναι σε θέση να πλήξουν (τουλάχιστον) στρατιωτικούς στόχους στο έδαφος της Ελλάδας και της Κύπρου. Φυσικά λόγος γίνεται για τη Χεζμπολλάχ και, ακόμη περισσότερο, για το Ιράν, με το οποίο οι παραδοσιακά καλές σχέσεις μας των τελευταίων δεκαετιών έχουν διαταραχθεί από τη ρεμούλα και την επιμονή του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της «συλλογικής Δύσης» να το «ακυρώσουν» σε διεθνές επίπεδο, ακριβώς όπως επιχειρούν να κάνουν με τη Ρωσία και, πολύ πιθανόν να ξεκινήσουν σύντομα να κάνουν με την Κίνα.

- Όλες, πρακτικά, οι κυβερνήσεις του νέου ελληνικού κράτους ήταν σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό αντιλαϊκές και ταξικά ταγμένες στην υπεράσπιση των κυρίαρχων τάξεων, παλαιότερα των φεουδαρχών τσιφλικάδων, αργότερα; του εγχώριου βιομηχανικού κεφαλαίου και πιο πρόσφατα του διεθνούς κεφαλαίου των πολυεθνικών και των Ελλήνων «κομπραδόρων», που δίπλα στα μεγάλα «αρπακτικά» προσπαθούν να γλείψουν κανένα «κοκαλάκι» και να δικαιολογήσουν την ταξική τους φύση. Όμως η παρούσα κυβέρνηση είναι η ΠΡΏΤΗ που καθίσταται τόσο ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ όχι μόνο για την ομαλή διαβίωση των πολιτών, αλλά και για την ίδια την ΎΠΑΡΞΗ, τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητά τους, εμπλέκοντας τη χώρα σε έναν παντελώς ΆΧΡΗΣΤΟ για την ίδια πόλεμο, όπου υπερασπίζεται όχι τα δικά της (ας πούμε «καλώς εννοούμενα») εθνικά συμφέροντα, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών και κυρίως του ληστρικού διεθνούς κεφαλαίου.

- Φυσικά η ΝΔ (και ο Κυρ. Μητσοτάκης προσωπικά) δεν είναι το μόνο κόμμα που ασπάζεται αυτή την πολιτική γραμμή. Η συντριπτική πλειονότητα των κομμάτων της Βουλής και κυρίως τα θεωρούμενα ως «εναλλακτική λύση» στα πλαίσια του δικομματισμού ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ (είτε «χώρια», είτε - πιθανόν αργότερα - «μαζί») υπερασπίζονται τις ίδιες, επί της ουσίας, θέσεις σε όλα τα κύρια ζητήματα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής: αδιαπραγμάτευτη η συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, αδιαπραγμάτευτη η «στρατηγική συμμαχία» με το ΚτΙσραήλ (σε βάρος, φυσικά, του αγωνιζόμενου παλαιστινιακού λαού), αδιαπραγμάτευτη η στήριξη του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου και η συμμετοχή, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στη στρατιωτική σύγκριση εναντίον της Ρωσίας. Στο ίδιο μήκος κύματος εκπέμπουν ΚΑΙ μικρότερα κοινοβουλευτικά κόμματα, δημιουργώντας μία πολιτική δυστοπία, όπου υπάρχει πραγματική κρίση αντιπροσώπευσης των Ελλήνων πολιτών και σαφής απόσταση της βούλησης των τελευταίων από τα πολιτικά προγράμματα των κομμάτων αυτών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοσμοιστορικα γεγονότα στην Δυτική Αφρική 

-Και το όνομα του νέου μεγάλου Αφρικανικού κράτους των 80 εκατομμυρίων κατοίκων θα είναι “Ένωση των Κρατών του Sahel”, χρησιμοποιώντας είτε το ακρωνύμιο στα Γαλλικά AES, είτε το απλουστευμένο “Σαχέλ”

-Ο Assimi Goita του Μάλι, ορίστηκε πρόεδρος της Συνομοσπονδίας των κρατών του Σαχέλ για θητεία ενός έτους.

-Οι αποφάσεις αυτές ελήφθησαν κατά την πρώτη Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας των κρατών του Σαχέλ, η οποία σηματοδοτεί μια ιστορική καμπή για τη Συμμαχία, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των τριών κρατών μελών και την προώθηση της ασφάλειας και της ανάπτυξης στην περιοχή.

Στη συνάντηση του Σαββάτου στην πρωτεύουσα του Νίγηρα, Νιαμέι, πήραν μέρος οι επικεφαλής των τριών χωρών:

• Ο ηγέτης του Νίγηρα, στρατηγός Abdourahmane Tchiani, φιλοξενεί τις συνομιλίες, 

• ο λοχαγός Ibrahim Traoré, ηγέτης της Μπουρκίνα Φάσο και 

• ο συνταγματάρχης Assimi Goïta του Μάλι.

Οι τρεις ηγέτες, συμφώνησαν σε χρονοδιάγραμμα ενεργειών για τη συγκρότηση των δομών της νέας ενιαίας κρατικής υπόστασης και για την μεταβατική περίοδο!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Αυγενάκης ήταν προστατευόμενος της Ντόρας, διότι την είχε ακολουθήσει όταν το 2011 είχε φύγει από την ΝΔ και είχε φτιάξει τη Δημοκρατική Συμμαχία. Η γραμμή του κόμματος τότε ήταν να χτυπάνε τη ΝΔ (του Σαμαρά) για τα δανεικά κι αγύριστα.

Την ίδια γραμμή ακολουθούσε και ο Σκυλακάκης που τότε ήταν ευρωβουλευτής, με ανάλογες ερωτήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο. Μόλις βέβαια ξαναπήγαν όλοι αυτοί στην ΝΔ, τα ξέχασαν όλα, διότι, όπως είπε και κάποιος πρώην πρόεδρος μικρού κόμματος, ο Έλληνας δεν θέλει λιγότερη διαφθορά, θέλει περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχει.

Δείτε ένα ωραίο ντοκουμέντο με υπογραφές Ντόρας - Αυγενάκη, από την εποχή που η ΝΔ χρωστούσε (μόνο) 120 εκατομμύρια ευρώ και είχε επιχορηγηθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό, το έτος 2010 της χρεοκοπίας και της σκληρής λιτότητας, με 15 εκατομμύρια. Το ΠΑΣΟΚ είχε πάρει σχεδόν 20 εκ., το ΚΚΕ 5 εκ., το ΛΑΟΣ 4 εκ., ο ΣΥΡΙΖΑ 3,5 εκ και οι Οικολόγοι 1,75 εκ. (Λεφτά υπήρχαν...) Τώρα που η ΝΔ χρωστάει 500 εκ., Ντόρα, Αυγενάκης και Σκυλακάκης σφυρίζουν αδιάφορα. Όμορφος κόσμος ηθικός, πολιτικά πλασμένος.

Υ.Γ. Λόγω των απίστευτων λαμογιών πελατειακού χαρακτήρα που έκανε ο Αυγενάκης στο ΟΠΕΚΕΠΕ, δίνοντας ενισχύσεις σε αγρότες χωρίς χωράφια και κτηνοτρόφους χωρίς ζώα, η χώρα μας έφαγε 283 εκατ. ευρώ πρόστιμο από την Ε.Ε. για τις χρονικές περιόδους 2020, 2021 και 2022. Μάντεψε ποιος θα τα πληρώσει.

Σχολιο.- Αρκούν 30’ στο Χ για να δει κανείς πώς χτίζει κάποιος καριέρα στη ΝΔ.

Κάτι ελεεινοί πειναλέοι τραμπουκίζουν κόσμο δημόσια με την ελπίδα να τους προσέξει ο Άδωνις και άλλοι πίθηκοι για να κάνουν πολιτική καριέρα.

Επίσης ένας δασκαλάκος στην Κρήτη που τραμπούκιζε και δημοσίευε λίβελους κατά Τσίπρα έστησε στο μπαλκόνι του μια ΙΚΕ με 1000 ευρώ κεφάλαιο που χτύπησε φιλέτο αιολικής ενέργειας με 400 εκατομμύρια ευρώ επιδότηση ΕΕ και δάνεια από ελληνικές τράπεζες που θα ξελασπώνει ο βλάκας φορολογούμενος.

Επάγγελμα με μεγάλες προοπτικές ο λασπολόγος…

Σχολιο.- Όταν 'επεστρεψε" το Ντορακι στο κόμμα της νουδου αφού έφαγε παπάντζα με το δικό της κομμα..το μόνο άτομο που ζήτησε να επιστρέψει μαζί της ήταν ο Λευτέρης....

Σχολιο.- Επισης τον Αυγενάκη έχει πιάσει ο κοριός της ΕΥΠ να μιλάει με ποινικούς στις φυλακές για να "κανονίσουν" τον Βαξεβανη.

Σχολιο.- Δυστυχως! Ζουμε σε μια χωρα που επιβιωνουν τα καθε ειδους ΠΑΡΑΣΙΤΑ στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ,στον ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ,στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ....Μια ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ

Σχολιο.- ΟΧΙ ρε παιδιά. Ο Άδωνις και τα άλλα παιδιά του ΛΑΟΣ μια χαρά νόμιμα επιβιώνουν και κάνουν και τον καμπόσο. Υπουργοί οι περισσότεροι και κουμαντάρουν την χώρα.

Σχολιο.- Επειδη αυτους του ΛΑΟΣ τους ξεραμε δεν μου φανηκε περιεργο! Οι ποιο επικινδυνοι ειναι οι ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ & ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ & ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ& ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ...

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ! ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ & ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ

Σχολιο.- Απλά ο Αυγενάκης πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως λασπολόγος δολοφονος χαρακτήρων,προς τον τσιπρα,την τρόικα το Δ.Ν.Τ και τις Βρυξέλλες,που την είχαν στην μπούκα την Νάντια Βαλαβάνη για την υπουργική απόφαση της για τις 100 δόσεις,παρα τις αντίθετες διαταγές τους !!!

Η Νάντια ήταν η νεαρότερη πολιτική κρατούμενη της χούντας στα 18 χρόνια της και κράτησε παληκαρισια κι αξιοπρεπή στάση παρά τα φρικτότερα δυνατά βασανιστήρια στα οποία υποβλήθηκε !!!

Αυτή και η τότε φοιτητρια της ιατρικής Αγγελική Σωτήρη αποτέλεσαν ιστορικά παραδείγματα αυτοσεβασμού κι αξιοπρέπειας,κατατροπώνοντας ακόμα και τους κτηνώδεις κι ανθρωπόμορφους βασανιστές τους !!!

Και αυτά τα γράφω,παρά τις οξύτατες προσωπικές αντιπαραθέσεις μου με τον μοιραίο αντρα της ζωής της,τοτε σύντροφο της και μετέπειτα σύζυγο της Δήμο Τσακνιά που ΔΥΣΤΥΧΩΣ έφυγε απ’την ζωή πάρα πολύ πρόωρα,σβήνοντας κάθε ίχνος προσωπικής πικρίας μου,αφού οι μνησίκακες συμπεριφορές ήταν κοινός παρανομαστής πολλών βασιλικότερων του βασιλέως αναρριχόμενων της κομματικής περικοκλάδας…κάτι σαν διαπιστευτήρια συγχρονισμού για την αναρρίχηση……!!!

Σχολιο.- Αυτός ο Αυγενάκης σκηνοθέτησε μαζί με τον διευθυντή-κομματόσκυλο του,του τραπεζικού υποκαταστήματος, τη δολοφονία χαρακτήρα της Νάντιας Βαλαβάνη, το παραμύθι ότι ΔΗΘΕΝ ενημέρωσε την μητέρα της να μεταφέρει εκτος Ελλαδας τα ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΑ χρήματα από την πώληση του μικρού ξενοδοχείου της,μια μέρα πριν από τα capital controls,για τα οποια φυσικά δε μπορούσε καν να έχει ιδεα,αφού αυτα επιβλήθηκαν εξωθεν κι αναπάντεχα μετά την υποταγή του Βαρουφάκη στις εξωθεν διαταγές της ΕΚΤ και η Νάντια δεν είχε την παραμικρή ανάμιξη στα ευρωνταλαβέρια,αφού οι αρμοδιότητες της περιορίζονταν στην οίκοθεν οικονομική και φορολογική πολιτική και αδιαφόρησε για τις οποιεσδήποτε πιέσεις ακόμα και του τσίπρα,αποφασίζοντας χωρίς δισταγμό την εξωφληση των χρεών από τους φορολογούμενους σε 100 δόσεις,προκαλώντας επιληπτικές κρίσεις στον Σόιμπλε,τον Ρέκλινγκ,το Δ.Ν.Τ και την τροϊκα,όποτε ένα κάθαρμα σαν τον Αυγενάκη ήταν το κατάλληλο για την βρώμικη δουλειά της πολιτικής δολοφονίας του χαρακτήρα της,συνεπώς ήταν η πρώτη υπουργός που εξωθήθηκε νωρίς-νωρίς προς την έξοδο από την κυβέρνηση…!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τουρκικός φασισμός στην Ολλανδία. 

Τούρκοι μετανάστες στην Ολλανδία μετά την ήττα της ομάδας τους



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ουγγαρία ακύρωσε την επίσκεψη της υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Annalena Baerbock στη Βουδαπέστη

Η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών επρόκειτο να συναντηθεί τη Δευτέρα με τον Ούγγρο υπουργό Εξωτερικών Szijjarto για να "εξηγήσει" στον Ούγγρο ομόλογό της το άκαιρο του ταξιδιού του Βίκτορ Όρμπαν στη Μόσχα και να ζητήσει διευκρινίσεις.

Μετά από αυτό, η Βουδαπέστη ακύρωσε σιωπηλά, χωρίς εξηγήσεις, την επίσκεψη. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην πρώτη του ομιλία ως Βρετανός πρωθυπουργός, ο Κιρ Στάρμερ όπως ήταν φυσικό, υποσχέθηκε την πλήρη υποστήριξη στην Ουκρανία και τον Ζελένσκι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Όρμπαν εξιστόρησε τις λεπτομέρειες της επίσκεψής του στη Μόσχα:

- "Οι πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία της επίσκεψης στη Μόσχα κρατήθηκαν μυστικές, διότι "οι επικοινωνίες βρίσκονται υπό την απόλυτη επιτήρηση των μεγάλων δυνάμεων",

- Η μυστική εντολή για την προετοιμασία της συνάντησης δόθηκε δύο ημέρες νωρίτερα στο ουγγρικό υπουργείο Εξωτερικών,

- Οι πληροφορίες διέρρευσαν μόνο όταν υποβλήθηκε το αίτημα να διασχίσει τον πολωνικό εναέριο χώρο,

- Ο Ούγγρος πρωθυπουργός σημείωσε ότι η επίσκεψη υπαγορεύτηκε από τα συμφέροντα του κόσμου και της χώρας του,

- Περιέγραψε την αναζήτηση λύσης στην ουκρανική σύγκρουση ως "καθήκον του ως χριστιανός", αν και με πιθανές συνέπειες για τον ίδιο στη Δύση,

- Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έθεσε ευθέως τρία ερωτήματα : αν είναι δυνατές οι διαπραγματεύσεις για την ειρήνη στην ουκρανική σύγκρουση, αν είναι ρεαλιστική η κατάπαυση του πυρός πριν από την έναρξή τους και ποια θα μπορούσε να είναι η αρχιτεκτονική ασφαλείας της Ευρώπης,

- Ο Όρμπαν δήλωσε ότι έλαβε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα- η συζήτηση διήρκεσε περίπου τρεις ώρες,

- Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν μια νέα εμπειρία για τον ίδιο, καθώς είχε ήδη συναντηθεί με τον Πούτιν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για άλλη μια φορά, σιωνιστές έποικοι έβαλαν φωτιά στις καλλιέργειες του παλαιστινιακού χωριού Turmusaya, βόρεια της Ραμάλα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η βίαιη στράτευση στην Ουκρανία έχει γίνει τόσο συνηθισμένη που οι άνθρωποι δεν δίνουν καν σημασία



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τις τελευταίες 24 ώρες στη Γάζα και το Al-Nusairat σκοτώθηκαν από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές πέντε δημοσιογράφοι , οι Saadi Madhuk, Adeeb Sukkar, Amjad Al-Jahjouh, Wafaa Abu Daba'n και Rizq Abu Shakian,. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των Παλαιστίνιων δημοσιογράφων που έχουν σκοτωθεί από το Ισραήλ από τις 7 Οκτωβρίου ανέρχεται σε 158.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκλογές στη Γαλλία: Ανατροπή από τα επίσημα exit polls – Πρώτος ο Μελανσόν, δεύτερος ο Μακρόν, τρίτη η Λεπέν

7/7/2024      -      21.10

Ανατροπή δείχνουν οι αρχικές εκτιμήσεις των exit polls του αποτελέσματος του δεύτερου γύρου των εκλογών στην Γαλλία.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αριστερό Νέο Λαϊκό Μέτωπο του Μελανσόν έρχεται πρώτο με μικρή διαφορά από το προεδρικό στρατόπεδο του Εμανουέλ Μακρόν.

Τι προβλέπει τo exit poll του Ινστιτούτου Ipsos με τον όμιλο Talan για τα δίκτυτα France Télévisions, Radio France, France 24/RFI και LCP-Assemblée nationale:

Νέο Λαϊκό Μέτωπο του Ζαν Λυκ Μελανσόν αναμένεται να λάβει από 172 έως 192 έδρες

Αναγέννηση του Εμανουέλ Μακρόν: 150 με 170 έδρες

Εθνική Συσπείρωση της Μαρίν Λεπέν: 132 με 152 έδρες

Ρεπουμπλικανοί και άλλα δεξιά κόμματα: 57 με 67 έδρες

Εάν τα exit poll πετύχουν τις προβλέψεις τους αυτό σημαίνει ότι το Νέο Λαϊκό Μέτωπο είναι πρώτο αλλά δεν κερδίζει την απόλυτη πλειοψηφία στην γαλλική Εθνοσυνέλευση, η οποία απαιτεί 289 έδρες.

Μελανσόν: Ο Μακρόν πρέπει να παραδεχθεί την ήττα

Μπροστά σε συγκεντρωμένους οπαδούς του ο Ζαν Λυκ Μελανσόν απευθύνθηκε απευθείας στον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν και του ζήτησε να παραδεχθεί την ήττα του.

«Η ακροδεξιά απέχει πολύ από το να αποκτήσει πλειοψηφία απόψε… Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι το αποτέλεσμα μιας θαυμάσιας προσπάθειας κινητοποίησης», ανέφερε ο Ζαν Λυκ Μελανσόν για την προσπάθεια που έκανε η Αριστερά της Γαλλίας αλλά και το στρατόπεδο του Μακρόν να μπλοκάρουν τους υποψηφίους της Εθνικής Συσπείρωσης της Μαρίν Λεπέν.

«Ο πρόεδρος πρέπει να σκύψει το κεφάλι και να παραδεχτεί ότι αυτή είναι μία ήττα… ο πρωθυπουργός πρέπει να φύγει», ξεκαθάρισε ο Ζαν Λυκ Μελανσόν.

«Ο πρόεδρος έχει τη δύναμη και το καθήκον να καλέσει το NFP (Νέο Λαϊκό Μέτωπο) να κυβερνήσει. Το NFP είναι έτοιμο», είπε ο Μελανσόν υπό τα χειροκροτήματα των οπαδών του.

Πρόσθεσε πως ο λαός της Γαλλίας απέτρεψε την χειρότερη λύση και τόνισε ότι «έλεγαν ότι είναι ανέφικτο. Όλοι κινητοποιήθηκαν και γνωρίζετε όλοι πόσο σημαντικό είναι αυτό γιατί είναι καλοκαίρι και έχουν φύγει κάποιοι διακοπές».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ηλικιωμένος από τη Γάζα, κουράστηκε να εκτοπιζεται, εύχεται να πεθάνει.

" Θέλω να πεθάνω περπατώντας"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εξαιρετική και διαφωτιστικότατη ανάλυση για τα του Ιράν, που δεν θα την βρείτε σε κανένα ελληνικό ΜΜΕ!

Τον καιρό της περεστρόικα στην Σοβιετική Ένωση επικρατούσε τεράστια σύγχυση ως προς το πολιτικό λεξιλόγιο.

Όσοι προσέβλεπαν σε μια οικονομία της “αγοράς” με πολυκομματικό κοινοβουλευτισμό είχαν καταγραφεί στην κοινή συνείδηση ως “αριστεροί”. “Δεξιοί” ήσαν οι υπερασπιστές του υπάρχοντος συστήματος.

*Στο Ιράν τα πράγματα είναι ακόμη πιο περίπλοκα.

Αν μη τι άλλο, διότι το πολιτικό σύστημα και θωρακισμένο είναι 

και ζωηρή αντιπαράθεση επιτρέπει ταυτοχρόνως

(εντός ορίων βέβαια, τα οποία δεν μοιάζουν πια περισσότερο περιοριστικά από των δυτικών κοινωνιών, όπως έχουν γίνει οι τελευταίες).

Το πολίτευμα της “Ισλαμικής Δημοκρατίας” είναι το αντιφατικό υβρίδιο που περιγράφει η ίδια του η ονομασία.

Ο Χομεϊνί ήταν βέβαια παντελώς αδιάφορος για τη δημοκρατία (και μάλιστα έθεσε υπό περιορισμό τον ανώτερο του ιδίου κληρικό αγιατολλάχ Σαριατμανταρί που υποστήριζε πως το πραγματικό ισλαμικό πολίτευμα είναι απλώς η αντιπροσωπευτική δημοκρατία). 

Το θεοκρατικό μοντέλο της “εξουσίας των νομομαθών” (velayat-e-faqih) ο Χομεϊνί το εμπνεύστηκε από τη μελέτη του Πλάτωνα και ήταν ξένο προς τις μέχρι τότε παραδόσεις του σιιτισμού, που ως μεσσιανικός μεταθέτει την πραγμάτωση της δίκαιης πολιτείας στην έλευση του Ιμάμη Μάχντι. 

Όμως ο Χομεϊνί προσγειώθηκε το 1979 σε μία χώρα σε πλήρη επαναστατικό αναβρασμό, όπου είχαν εμφανισθεί ακόμη και εργατικά συμβούλια στα εργοστάσια. 

Το αποτέλεσμα ήταν ένας συμβιβασμός, με τα δημοκρατικά στοιχεία (αιρετό κοινοβούλιο και κυβέρνηση, με επικεφαλής εκτελεστικό πρόεδρο της Δημοκρατίας) να περιορίζονται από μία σειρά θεοκρατικών θεσμών, που στελεχώνονται αποκλειστικά από “νομομαθείς” (κληρικούς): τον ίδιο τον ισόβιο Οδηγητή της Επανάστασης, 

το Συμβούλιο των Εξήντα Ειδικών που τον αναδεικνύει, τους Δώδεκα Θεματοφύλακες που ασκούν βέτο σε όλες τις υποψηφιότητες και διορίζουν την ηγεσία της Δικαιοσύνης. 

Σε μία ιδιόμορφη εκδοχή checks and balances α λα ιρανικά, οι Εξήντα αναδεικνύονται κάθε έξι χρόνια με λαϊκή ψήφο.

Έναν ανάλογο δυισμό αποτυπώνει η ύπαρξη τακτικού στρατού και παραλλήλως Φρουρών της Επανάστασης. 

Χωρίς καμία διάθεση εξωτικοποίησης, η προβολή σε μια κοινωνία σαν την ιρανική οικείων σε εμάς κατηγοριών δεν είναι πάντα εύκολη. 

Το “δράμα”, μπορεί κανείς να πει, του Ιράν είναι ότι σε μία ιστορική στιγμή κατά την οποία η χώρα πρωτοστατεί στην ανατροπή των κεκτημένων του ιμπεριαλισμού στην Μέση Ανατολή 

και συμπρωταγωνιστεί στην ευρασιατική ολοκλήρωση που μεταβάλλει ριζικά τις διεθνείς ισορροπίες, ολοένα και μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού της (όχι πια μόνο των προνομιούχων στρωμάτων των αστικών κέντρων) 

διακατέχεται από μία μανία για οτιδήποτε το “δυτικό”, θεωρώντας ότι το άνοιγμα στον “κόσμο”, όπως λένε και οι μεταρρυθμιστές (εννοώντας αποκλειστικά τη Δύση), είναι η πραγματική εκπλήρωση του “μεγαλειώδους εθνικού πεπρωμένου” του Ιράν – σαν να μην είχε προϋπάρξει ο Τραμπ που ακύρωσε αυτό το άνοιγμα και σαν να μην είναι η παρακμή του δυτικού “αντικειμένου του πόθου” ορατή. 

Αυτό παράγει τα εκλογικά αποτελέσματα που είδαμε και θα φέρουν μιαν ορισμένη πολιτική αρρυθμία στο Ιράν.

Ίσως είναι η μοίρα των "αρχαίων πολιτισμών", αν κρίνει κανείς και από το ανεκδιήγητο ελληνικό παράδειγμα.

Στο Ιράν η πιο μεγάλη πολιτισμική εκλέπτυνση συμβαδίζει με τον πιο ρηχό καταναλωτισμό και η εθνική υπεροψία με μια συμπλεγματική στάση των "δυναμικών κοινωνικών στρωμάτων" απέναντι σε μια Δύση που αγνοούν.

(Τα στελέχη και οι διανοούμενοι του καθεστώτος είναι πιο "διαβασμένοι").

Ούτε λόγος βέβαια για την συνήθως φιλοσαχική διασπορά λ.χ. στη Καλιφόρνια, όπου ανέλαβε την εκκαθάριση της φιλοπαλαιστινιακής κατάληψης στο UCLA.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



2018: Άνθρωποι που φορούν λαστιχένια φετίχ κεφάλια σκύλων και κοστούμια παρακολουθούν την παρέλαση Gay Pride γνωστή και ως Ημέρα της Οδού Κρίστοφερ (CSD) στο Μόναχο της Γερμανίας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρώτο κόμμα το Λαϊκό Μέτωπο του Μελανσόν?....

Απίστευτο!

Τώρα 21.30

Μελανσόν: " Αρνούμαστε να μπούμε σε διαπραγμάτευση για κυβέρνηση με Μακρόν!"

Σχολιο.- Αυτοί που τον ψήφισαν πάντως , δεν τον ψήφισαν για να συνεχίσει η Γαλλία να είναι γιουσουφάκι των Αμερικάνων , ούτε για να κάνει πιο πολεμοχαρή την οικονομία τους.........Ξεκάθαρα για μένα είναι ταξική τοποθέτηση του 1/3 των Γάλλων ψηφοφόρων , όποιος κι αν είναι ο Μελανσόν σαν προσωπικότητα !!! 

Σχολιο.- τελικά πως θα το διαχειριστεί η αριστερά δεν ξέρω κ τους φοβάμαι με τις γνωστές παλινωδίες κ κωλοτουμπες διάβασα την ανάρτηση σου κ συμφωνώ πανηγύρισα μόνη μου εδώ πέρα

Το είδα χάρηκα πάντως αν και τους φοβάμαι πως θα το διαχειριστουν

Σχολιο.- Εάν τολμήσει και κάνει πίσω και γίνει Τσίπρας, να πάει να μπιπ και αυτός και η αριστερά του

Σχολιο.- Δεν είναι ακριβώς πρωτο κόμμα: πρόκειται για συνασπισμό με τους Σοσιαλιστές και τους Πράσινους

Και μάλιστα σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το Γαλλικό Σοσιαλιστικό κόμμα έχει μια ανάσα λιγότερες έδρες από το την Ανυπότακτη Γαλλία του Melanchon

Aπο την άλλη: κανένα κόμμα δεν κερδίζει απόλυτη πλειοψηφία

Θα υπάρξει παζάρι και παρασκήνιο

Σχολιο.- δεν έγραψα ότι είναι ο Μελανσόν πρώτο κόμμα. Το ΝΛΜ είναι

Σχολιο.- Χωρίς να θέλω να χαλάσω τους πανηγυρισμούς. Ο πρωθυπουργός στη Γαλλία διορίζεται από τον πρόεδρο ο οποίος εκλέγεται από το λαό, και ο Μακρόν έχει δηλώσει ότι δεν θα διορίσει πρωθυπουργό τον Μελανσόν με τη καμία. Πιθανό σενάριο : Ο Ολάντ δήλωσε ότι δέχεται να γίνει πρωθυπουργός. Φεύγουν οι Σοσιαλιστές και οι Πράσινοι από το Λαϊκό Μέτωπο, συμμαχούν με τους Μακρονιστές και τους Ρεπουμπλικάνους και τον βγάζουν πρωθυπουργό. Και έτσι όλο το κατεστημένο και το συνταγματικό τόξο είναι ευχαριστημένο που έβαλαν τον Μελανσόν και τη Λεπέν στην άκρη.

Σχολιο.- Όλοι οι συστημικοί δημοσιογράφοι σε ΕΡΤ και ιδιωτικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν για την ήττα της Λεπέν και την νίκη του ΝΛΜ , αυτό με κάνει σίγουρο ότι καμμιά αριστερά δεν νίκησε στην Γαλλία, απλά το σύστημα μεταμφιέσθηκε για ακόμα μία φορά!!

Σχολιο.- Δεν έχει λήξη τίποτε. Η μεγαλύτερη ξεφτίλα θα είναι ο Μελανσόν να στηρίξει Ολάντ. Το θεωρώ απίθανο, αλλά μην ξεχνάμε τη ξεφτίλα του Τσίπρα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καμία ελπίδα από την νίκη Μελανσόν στην Γαλλία, είναι δυνατόν κάποιοι στην Ελλάδα να θεωρούν ελπιδοφόρα την νίκη ενός υποτιθέμενου αριστερού ο οποίος τάσσεται υπέρ της συνεχιζόμενης βοήθειας της Γαλλίας στην Ουκρανία;;;

Είναι δυνατόν να τρέφεις οποιαδήποτε ελπίδα σε έναν άνθρωπο που δεν βγήκε να πει μία κουβέντα καταδίκης του Ισραήλ ( αν κάνω λάθος παρακαλώ να με διαψεύσει κάποιος) ;;;;;

Ο Μελανσόν έχει ήδη αποδείξει ότι είναι ότι ακριβώς ότι κατηγορούσε τον Τσίπρα για την Αριστερά ..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο νέος πρωθυπουργός της Μικροβρετανίας δεν είναι ακόμη σίγουρος αν υπάρχουν γυναίκες με πέος.

- Μπορεί μια γυναίκα να έχει πέος;

- Νικ, εγώ... Δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε αυτή την κουβέντα στο... καταλαβαίνεις...

- Λοιπόν, συγγνώμη.

- Οχι όχι! Μόνο εγώ…

- Δηλαδή μια γυναίκα δεν μπορεί να έχει πέος;

- Δεν νομίζω ότι μιλώντας με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσει κανέναν...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το άκρον άωτον της ουτοπίας προέρχεται, από την Ουαλία.

Η κυβέρνησή της αποφάσισε, επισήμως, ν΄απαγορεύσει στους πολιτικούς να λένε ψέματα!

Ισως σε μια άλλη διάσταση!

Σχολιο.- Είναι δυνατόν ? Το να απαγορεύεις σε πολιτικό να λέει ψέμματα είναι σαν να του απαγορεύεις να αναπνέει !!

Σχολιο.- Γελάνε και τ'αγγουρια!!!!

Σαν το.... "είμαι πολιτικός και τίμιος.... κι εγώ πουτάνα και παρθένα"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έγγραφο-ντοκουμέντο: Η ΕΕ ζητά να ξεγράψουμε τα Χριστούγεννα για να μην «ενοχλούνται» οι ΛΟΑΤΚΙ!  Το έγγραφο ειναι στο τέλος του βιντεό.....

«Να μην τα λέτε Χριστούγεννα, αλλά γιορτές», αναφέρει το έγγραφο της Κομισιόν....Πρόκειται για μέρος του σχεδίου «Ένωση της Ισότητας», που υποστήριξε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Σύμφωνα με αυτό, απαλείφονται τα φύλα καθώς καλούν τους αξιωματούχους της Κομισιόν να αναφέρονται όχι σε κύριες και κυρίους αλλά σε αγαπητούς συναδέλφους! Και το προσωπικό επίσης να χρησιμοποιεί τον γενικό όρο «Ms universally»!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χθες 5 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η πώληση της ΛΑΡΚΟ στην εταιρία Hellenic Nickel. Η εταιρία αυτή συστάθηκε στις 26 Ιουνίου από την ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ και την AD Holdings (fund με έδρα το Λιχτενστάιν), με κεφάλαιό 50.000 ευρώ. Ενδεικτικά, σύμφωνα με το σωματείο των 1060 εργαζομένων της, η ΛΑΡΚΟ έχει τη δυνατότητα να παράγει 1500 τόνους Νικελίου το μήνα με τρέχουσα μέση τιμή τόνου περίπου 20.000 ευρώ. Το όλον, περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ το μήνα έσοδα. 

Πουλήθηκε έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Και μάλιστα, η νέα ιδιοκτήτρια εταιρία, σύμφωνα με τη σύμβαση, δύναται να προχωρήσει στην απόλυση και των 1060 εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και στον προσδιορισμό των αποζημιώσεών τους που θα καλυφθούν από το Δημόσιο.

Αυτή η ληστεία του πλούτου της χώρας ονομάζεται "εξυγίανση".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Οι πρόεδροι της Μπουρκίνα Φάσο, του Μάλι και του Νίγηρα και υπέγραψαν χάρτη για την ίδρυση ενιαίου κράτους με τη μορφή της συνομοσπονδίας

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Μπουρκίνα Φάσο, το Μάλι και ο Νίγηρας ίδρυσαν τη Συμμαχία των κρατών του Σαχέλ, έναν περιφερειακό οργανισμό συλλογικής άμυνας κατά της δυτικής παρέμβασης.

Το νέο κράτος, θα είναι από τα μεγαλύτερα στην Αφρική, και σίγουρα από τα πλουσιότερα με βάση τον ορυκτό πλούτο των χωρών που θα συμμετέχουν!

Και οι τρεις χώρες, απαλλάχτηκαν από την αποικιοκρατική κηδεμονία Γαλλίας και ΗΠΑ, πρόσφατα!

-Και το όνομα του νέου μεγάλου Αφρικανικού κράτους των 80 εκατομμυρίων κατοίκων θα είναι “Ένωση των Κρατών του Sahel”, χρησιμοποιώντας είτε το ακρωνύμιο στα Γαλλικά AES, είτε το απλουστευμένο “Σαχέλ”

-Ο Assimi Goita του Μάλι, ορίστηκε πρόεδρος της Συνομοσπονδίας των κρατών του Σαχέλ για θητεία ενός έτους.

-Οι αποφάσεις αυτές ελήφθησαν κατά την πρώτη Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας των κρατών του Σαχέλ, η οποία σηματοδοτεί μια ιστορική καμπή για τη Συμμαχία, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των τριών κρατών μελών και την προώθηση της ασφάλειας και της ανάπτυξης στην περιοχή.

Στη συνάντηση του Σαββάτου στην πρωτεύουσα του Νίγηρα, Νιαμέι, πήραν μέρος οι επικεφαλής των τριών χωρών:

• Ο ηγέτης του Νίγηρα, στρατηγός Abdourahmane Tchiani, φιλοξενεί τις συνομιλίες, 

• ο λοχαγός Ibrahim Traoré, ηγέτης της Μπουρκίνα Φάσο και 

• ο συνταγματάρχης Assimi Goïta του Μάλι.

Οι τρεις ηγέτες, συμφώνησαν σε χρονοδιάγραμμα ενεργειών για τη συγκρότηση των δομών της νέας ενιαίας κρατικής υπόστασης και για την μεταβατική περίοδο!

Σχολιο.-  Έτσι λοιπόν, παίρνει σάρκα και οστά το όραμα και η κληρονομιά του

επαναστάτη ηγέτη της Μπουρκίνα Φάσο, Τόμας Σανκαρά, που στην περιοχή είναι γνωστός σαν “Αφρικανός Τσε Γκεβάρα”.

- Δείτε στο πρώτο βίντεο τον Σανκαρά να συγκρίνει τον ιμπεριαλισμό με έναν "ανόητο μαθητή που δεν μαθαίνει ποτέ από τα λάθη του" για να καταλήξει “ένας σκλάβος που δεν επαναστατεί δεν χρειάζεται οίκτο”!

- Ο Thomas Sankara ήταν κομμουνιστής επαναστάτης ηγέτης που έγινε πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο το 1983.

- Η επαναστατική ιδεολογία του αντλούσε έμπνευση από τον μαρξισμό-λενινισμό, τον παναφρικανισμό, την απελευθέρωση των γυναικών και τον αντιιμπεριαλισμό.

- Εμπνευσμένος από το παράδειγμα των επαναστατικών ένοπλων κινημάτων στην Κίνα και την Κούβα o Σανκαρά πίστευε ότι οι ένοπλες δυνάμεις θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως προοδευτική σοσιαλιστική δύναμη που θα μπορούσε να συμβάλει στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

- Ο Σανκαρά ξεκίνησε εκτεταμένα κοινωνικά, οικολογικά και οικονομικά προγράμματα, καθώς και τη μεταρρύθμιση της γης.

Δίνοντας το προσωπικό του παράδειγμα, μείωσε τον μισθό του και πούλησε τον κυβερνητικό στόλο των Mercedes, διατηρώντας παράλληλα έναν λιτό τρόπο ζωής.

Ήταν επίσης γνωστός για τη σταθερή αντιιμπεριαλιστική εξωτερική πολιτική του, αμφισβητώντας τον δυτικό ιμπεριαλισμό στην Αφρική, κυρίως από τη Γαλλία.

- Ωστόσο, η προεδρία του Sankara έληξε τραγικά το 1987, όταν δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια πραξικοπήματος που οργανώθηκε από τη Γαλλία!

Σχολιο.- "..... Χρειάστηκαν οι τρελοί του χθες για να μπορέσουμε να δράσουμε με καθαρότητα σήμερα. Θέλω να είμαι ένας από αυτούς τους τρελούς. Πρέπει να τολμήσουμε να εφεύρουμε το μέλλον..... “.

Ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε το αποικιακό όνομα της χώρας, από Άνω Βόλτα, σε Μπουρκίνα Φάσο, που στην ντόπια γλώσσα σημαίνει “η γη των τίμιων ανθρώπων”. Έγραψε, επίσης, τους στίχους του εθνικού της ύμνου.

Σχολιο.- Τόσα χρόνια τά ερπετά, άρπαζαν τά πάντα και τους είχαν φτωχούς με τόσα Ορυκτά!!

Όπου έβαλε τό πόδι της ή δύση τους φτωχοποιησαν.

Σχολιο.- Η εκφυλη ρατσιστική ληστρικη αποικιοκρατικη και γενοκτονικη Δυση αναδοπλωνεται από μια απο τις πλουσιοτερες σε φυσικούς πόρους περιοχής του πλανήτη ,την Δ.Αφρικη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν μίλησε στο Sputnik για τις κύριες προτεραιότητες της εξωτερικής πολιτικής του Ιράν, οι οποίες περιλαμβάνουν: 

-την ενίσχυση των σχέσεων με τη Ρωσία και την Κίνα, 

-την ενεργό παρουσία του Ιράν στις BRICS και τον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης, 

-την αποκατάσταση του Κοινού Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης (JCPOA) και την άρση των κυρώσεων.

"Η Ρωσία είναι φίλος και εταίρος του Ιράν και θεωρώ προτεραιότητα την εμβάθυνση και επέκταση των σχέσεων με τη Ρωσία και την Κίνα, καθώς και την εντατικοποίηση των δραστηριοτήτων εξωτερικής πολιτικής προς την ασιατική κατεύθυνση γενικότερα"

δήλωσε ο Pezeshkian. 

“Και εμείς, φυσικά, σε όλα τα επίπεδα - διμερές, περιφερειακό και διεθνές - θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την επέκταση της αλληλεπίδρασης με τη Ρωσική Ομοσπονδία".

-Σύμφωνα με τον ίδιο, το Ιράν "αντιτίθεται στην πολιτική της μονοκατευθυντικότητας" και υποστηρίζει "την αρχή της πολυπολικότητας".

"Μία από τις προτεραιότητες του προγράμματος της εξωτερικής μου πολιτικής είναι η περιφερειακή συνεργασία και για τον σκοπό αυτό, το Ιράν θα επεκτείνει την παρουσία του στις BRICS και την SCO, καθώς και θα επιδιώξει πιο ενεργή συνεργασία με την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση για την πληρέστερη αξιοποίηση του δυναμικού των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων με τις χώρες μέλη αυτών των οργανισμών"

εξήγησε ο Πεζεσκιάν.

Σχολιο.- «Το Ιράν είναι μια πραγματική δημοκρατία».

Ο James Thring λέει ότι το Ιράν είναι πιο δημοκρατικό από το Ηνωμένο Βασίλειο ή τις ΗΠΑ, οι οποίες επηρεάζονται από το ισραηλινό λόμπι.

Σχολιο.- Η Μόσχα και η Τεχεράνη ολοκλήρωσαν τη συγχώνευση των συστημάτων πληρωμών MIR και Shetab.

Το ιρανικό σύστημα ενδέχεται να τεθεί σε λειτουργία στη Ρωσική Ομοσπονδία έως τα τέλη Αυγούστου, δήλωσε ο επικεφαλής της ιρανικής Κεντρικής Τράπεζας, Μοχάμαντ Φαρζίν.

Η αλλαγή της ιρανικής ηγεσίας δεν θα επηρεάσει την περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών δεσμών μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του Ιράν.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Σιγά που δεν ήξερε τι έκανε ο Μακρόν

-Εδώ και μέρες προαναγγέλεται πως μετα την ανακοίνωση της πρώτης εκτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος αύριο, θα γίνει η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου.

-Εδώ και μέρες προαναγγέλεται ο σχηματισμός μιας τεχνοκρατικής κυβέρνησης, που θα θέσει τη Γαλλία περισσότερο στο προκρούστειο κρεβάτι των περικοπών, της ακραίας λιτότητας, του ξεπουλήματος των ιδιωτικοποιήσεων κι όχι μόνο! 

-Πίσω απο τις προαναγγελίες η γαλλική «λίστα Πέτσα»  

-18,99 εκατομμύρια ευρώ εισέπραξε η εφημερίδα Le Monde, μόνο για το 2023! 

-Και στη Γαλλία, η χειραγώγηση ενός παγκοσμιοποιημένου διαπλεκόμενου ολιγαρχικού συστήματος που παρανόησε, ψηφίζει και κυβερνά!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκλογές έγιναν στην Ινδία. Ο Narendra Damodardas Modi έλαβε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης για τρίτη συνεχόμενη φορά. Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα φτάσει στη Ρωσία. Πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό σε νέο (παλιό) καθεστώς και αμέσως στη Μόσχα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όποιος έχει ενδοιασμούς για Τεχνοκρατική Δυστοπία τύπου 1984/Πανοπτικόν είναι "αριστερός". 

Ωραίο το ψυχολογικό μασαζάκι της Λατινοπούλου, αλλά δεν θα πάρω...

Λατινοπουλου

Αν δεν υπήρχαν κάμερες δεν θα είχαν συλλάβει το δολοφόνο του τοπογράφου.

Αν δεν υπήρχαν κάμερες  θα ήταν άγνωστο το επεισόδιο με τον Αυγενάκη.

Και όμως υπάρχουν Αριστεροί που τις κυνηγάνε. Και η κυβέρνηση υπακούει.

Σχολιο.-  Δορυφόρος της ΝΔ και του Συστήματος. Πρώτα με τα εμβόλια κτλ τώρα με τις κάμερες!

Σχολιο.- Κάνει λάθος η Λατινοπούλου. Οι κάμερες δεν επηρεάζουν την εγκληματικοτητα. Στο Λονδίνο που έχει παντού, σε σφάζουν σε κάθε γωνία για ένα ποδήλατο η' ένα κινητό. Βγαίνουν τα μαχαίρια απο τους μαύρους για πλάκα. Ο Αυγενακης και ο κάθε Αυγενακης τα κάνει γιατί έχει το ακαταδιωκτο από ψηλά και θεωρεί ότι η χώρα του ανήκει. Οι κάμερες μόνο κακό μπορούν να κάνουν. Δεν θα προστατέψουν τους πολίτες από τους εγκληματίες, έτσι και αλλιώς όταν τους πιάνουν σε λίγο πάλι έξω είναι. Το μόνο που θα κάνουν, είναι να καταστρέψουν την ελάχιστη ιδιωτικοτητα που έχουμε πια και να βρισκόμαστε υπό συνεχή παρακολούθηση.

Σχολιο.- Προφανώς η Λατινοπούλου δεν βλέπει ότι ο δρόμος προς την Κόλαση είναι στρωμένος με αγαθές προθέσεις...

Και το MeToo μπορεί να ζητήσει να μπουν κάμερες στην κρεβατοκάμαρα και στα WC.

Το 1% των ανδρών που διαπράττουν βιασμούς δεν θα το ξανακάνουν, αλλά και το 99% των ανδρών που δεν είναι βιαστές δεν θα ξανακάνουν συναινετικό σεξ.

Σχολιο.- Η Λατινοπούλου  απλά παίζει τον ρόλο που της έχει ανατεθεί από το σύστημα...

Πουλάμε λίγο anti-wokeness να τσιμπήσουν το δόλωμα οι δεξιοί και παράλληλα προωθούμε την ατζέντα του WEF (lockdowns, εμβόλια, νέες ταυτότητες, κάμερες).

Σχολιο.- εννοείται. Εξάλλου είναι κομμάτι της ψεύτικης αντιπαράθεσης. μόνο να σκεφτείς πως την προεκλογική εκστρατεία της την πλήρωσε ο Μυτιληναίος. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρώτο κόμμα Νέο Λαϊκό Μέτωπο (NFP) δευτερο το ΜΑΖΙ (Μακρόν) τρίτη η Λεπέν RN+Eric Ciotti. Κυβέρνηση θα κάνει η αριστερά..Μελανσόν: θ’ αναγνωρίσουμε το κράτος της Παλαιστίνης.

07/07/2024

Πρώτο κόμμα Νέο Λαϊκό Μέτωπο (NFP) 2o το ΜΑΖΙ (Μακρόν) 3η η Λεπέν RN+Eric Ciotti. Κυβέρνηση θα κάνει η αριστερά.. ‘‘Θα έχουμε έναν ή μια Πρωθυπουργό από το Νέο Λαϊκό Μέτωπο. Θα μπορούμε να αποφασίζουμε για πολλά πράγματα με διατάγματα. Σε διεθνές επίπεδο, θα πρέπει να συμφωνήσουμε να αναγνωρίσουμε το κράτος της Παλαιστίνης.”δήλωσε ο Μελανσόν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς…..Bγήκαν οι σημαίες της Παλαιστίνης στο Παρίσι στη συγκέντρωση των νικητών. Ανησυχεί το Ισραήλ..

https://twitter.com/i/status/1810041739039723810

https://twitter.com/AmichaiStein1/status/1810042327454601709?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1810042351391519138%7Ctwgr%5Ecfa15bf7cebf5be53a374e28c6ee84449ae14b74%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fdimpenews.com%2F2024%2F07%2F07%2Fipsos-cebbceb5cf80ceadcebd-rneric-ciotti-228-ceadceb4cf81ceb5cf82-cebdceadcebf-cebbceb1cf8acebacf8c-cebcceadcf84cf89cf80cebf-nfp-161-cebc%2F

H αριστερή συμμαχία Νέο Λαϊκό Μέτωπο νίκησε σύμφωνα με πρώτε εκτιμήσεις που δίνει το BFMTV!

”Από διεθνή οπτική ο Νετανιάχου είναι ο μεγάλος χαμένος των γαλλικών εκλογών ”

https://twitter.com/i/status/1810025833978822752

Η αριστερά στο προβάδισμα. Σύμφωνα με την πρώτη προβολή Toluna Harris Interactive για τα RTL, M6 και Challenges, το Νέο Λαϊκό Μέτωπο/Nouveau Front populaire θα αποκτούσε μεταξύ 199 και 224 έδρες στην Εθνοσυνέλευση. Η France Insoumise θα είχε από 83 έως 90 βουλευτές, οι σοσιαλιστές μεταξύ 58 και 70, οι οικολόγοι μεταξύ 37 και 41 και οι κομμουνιστές μεταξύ 8 και 10.

To Μαζί, που συγκεντρώνει τους Renaissance, MoDem και Horizons, θα λάβουν από 150 έως 182 θέσεις.

Όσο για τον Εθνικό Συναγερμό, θα συγκέντρωνε μεταξύ 110-158 θέσεις. Αναλυτικά, το κόμμα του Τζόρνταν Μπαρντέλα θα είχε από 102 έως 140 έδρες. Όσον αφορά τον Ciotti προερχόμενο από Ρεπουμπλικάνους, σύμμαχος του RN, εκτιμάται ότι θα έχει μεταξύ 8 και 18 έδρες. Ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι υπολογίζονται μεταξύ 60 και 75 εδρών. Οπότε τρίτη η Λεπέν. όχι δεν έπεσαν έξω τα προγνωστικά απλά ταΐζουν πολύ σανό το κόσμο τα πρακτορεία..

https://twitter.com/i/status/1810050364118290477

Κανένα κόμμα δεν συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία, η οποία ορίστηκε στους 289 βουλευτές, κατά τις βουλευτικές αυτές εκλογές. Το μέτωπο των Ρεπουμπλικανών και η συμμετοχή που παρέμεινε στον δεύτερο γύρο αυτών των βουλευτικών εκλογών θα μπορούσε να εξηγήσει το σκορ της Εθνικής Συσπείρωσης και την ανάδειξη της αριστεράς.

O Μπαρντέλα παραδέχθηκε την ήττα ο Μελανσόν είπε ότι ”ο λαός ξεκάθαρα πέταξε την λύση το χειρότερου”..

To είχαμε πει από 1.7.24  όταν όλα και όλοι έδειχνα Λεπέν ” Προσωπική εκτίμηση ότι δύσκολα το κόμμα της Λεπέν θα βγάλει πρωθυπουργό.”

Που είναι όλοι αυτοί που έφτιαχναν κλίμα και παράστασης νίκης για Λεπέν ήταν όχι ένα παιχνίδι εξουσίας αλλά επικοινωνίας . Οι ανταποκριτές στη Γαλλία και οι ανταποκρίτριες μάσησαν .. έπεσαν όλοι-ες έξω ενώ οι περισσότεροι-ες ήξεραν . ήταν μια απίστευτη επίδειξη συστημικής προπαγάνδας..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πολιτικός επιστήμονας Paul Ariès για τα είδη της μουσικής που χρησιμοποιήθηκαν ως Δούρειος Ίππος του σατανισμού.

07/07/2024

Ο πολιτικός επιστήμονας Paul Ariès για τα είδη της μουσικής που χρησιμοποιήθηκαν ως Δούρειος Ίππος του σατανισμού.

Τo βιβλίο Satanisme et vampirisme : le livre noir του πολιτικού επιστήμονα Ariès, Paul από όπου τα ακόλουθα αποσπάσματα είναι προιόν μιας σύμβασης που είχε ο συγγραφέας με το Υπ. Εσωτερικών Γαλλίας. Eίναι μέρος του υλικού που παρουσίασε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Έρευνας για τις σέκτες και που επίσης παρουσίασε σε σεμινάρια στην Εθνική Σχολή Εισαγγελέων αλλά και στο Εθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Αστυνομίας και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. O Paul Aries έγραψε εκτός των άλλων και το πολύκροτο σύγγραμμα le Retour du Diable

To Satanisme et vampirisme : le livre noir του Ariès, Paul επιχειρεί ν’απαντήσει στα ερωτήματα

σε τι οφείλεται η ανάπτυξη του σατανισμού

υπάρχει μια σατανιστική κουλτούρα;

Αποσπάσματα:

Οι στίχοι δεν είναι λιγότερο διαβολικοί..κάτι που εξηγεί πως κάποιοι είδαν στο Havy Metal ένα Δούρειο ίππο του σατανισμού.

Led Zepellin:

”ναι στο Σατανά μην φοβάσαι το σατανά”

”επιθυμώ ο Κύριος να προσευχηθεί γονατιστός μπροστά στο σατανά”

”Πρέπει να ζήσω με το Σατανά”

Kiss:

”Σατανάς αυτός είναι ο Θεός σου”

Με ανέθρεψε ένας δαίμονας προετοιμάστηκα να βασιλέψω όπως αυτός .. Καλώ τα σκοτάδια για να με ευχαριστήσουν και σε διατάζω να γονατίσεις μπροστά στο Θεό της βροντής στο Θεό της ροκ (της αστραπής)”

To συγκρότημα Deicide κάνει κανονική επίκληση:

in nomine Satani! Ave Lucifer! Hoathale Satan! σκοτώστε τους χριστιανούς σκοτώστε τους χριστιανούς. Είστε αυτοί που μας περιφρονείτε.. θα μ΄άρεσε να σας βλέπω να πεθαίνετε. Στρατοί του σκότους καταστρέψτε με φωτιά τους ναούς τους και τις εκκλησιές τους. Χρόνια πολλά Αντίχριστε (και τελειώνει με μια βλαστήμια για Χριστό) ” (David Michael ”Tibet” Bunting)

Black Sabbath:

”Iησού εσύ είσαι ο κακός πάρε τη μάρκα αυτή του Αντίχριστου το 666”

AC/DC (σσ που τ΄αρχικά τους σημαίνουν αντίχριστος)

”’Σκοτώνω τα παιδιά, μου αρέσει να τα βλέπω να πεθαίνουν.. Κάνω τις μανάδες να κλαίνε τα συντρίβω κάτω από το αμάξι μου θέλω να ακούω τις κραυγές τους”

”Είσαι νέος αλλά θα πεθάνεις δεν θα πάρω κανέναν για κρατούμενο. Σε οδηγώ στην κόλαση θα ηχήσω τις καμπάνες της Κόλασης”

Η δυναμική άνοδος της σατανικής θεματικής-θεματογραφίας χάρη στο Black Metal είναι αδιαμφισβήτητη κατά τη διάρκεια του ’70 και του ’80…

Led Zepellin, Black Sabbath, AC/DC, Black Widow, Ozzy Osbourne, Judas Priest, Iron Maiden..

To σατανικό ροκ του 90

Το γκρουπ ΝΙΝ, o αρχηγός του συγκροτήματος Deicid είναι με τατού στο μέτωπο έναν ανάποδο Εσταυρωμένο.

Marilyn Manson είναι το πιο γνωστό σατανικό γκρούπ μετά το 90.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εριέττα Κούρκουλου: «Αυτό που κάνει ο Νετανιάχου στην Γάζα γιατί δεν έχει χαρακτηριστεί «τρομοκρατία»;

07/07/2024

Εριέττα Κούρκουλου: «Αυτό που κάνει ο Νετανιάχου στην Γάζα γιατί δεν έχει χαρακτηριστεί «τρομοκρατία»;Γιατί είναι λευκός;Δεν είναι Μουσουλμάνος;Έτσι χτίζεται το ψέμα,το μίσος,ο ρατσισμός Όσο για εμάς;Δεν λέμε κουβέντα. Γιατί είμαστε φιλοαμερικανοί ή αλλιώς χέστες. Όμως η ρόδα γυρίζει»…

η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΠΙΣΗΜΑ! 182 έδρες για το Λαϊκό Μέτωπο, 163 για τον Μακρόν και 143 για την Λεπέν...

Το Νέο Λαϊκό Μέτωπο κέρδισε τις περισσότερες έδρες στις βουλευτικές εκλογές της Γαλλίας, αλλά όχι την πλειοψηφία. Ο ακροδεξιός σχηματισμός της Μαρίν Λεπέν που είχε κερδίσει τον πρώτο γύρο και αναμενόταν να κάνει «περίπατο», συνετρίβη ουσιαστικά, καθώς περιορίστηκε στην τρίτη θέση, πίσω από το κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν.

Η συμμαχία της γαλλικής αριστεράς Νέο Λαϊκό Μέτωπο, που αποτελείται από πέντε κόμματα του χώρου της αριστεράς και της οικολογίας, κατέλαβε στην νέα γαλλική Εθνοσυνέλευση 182 έδρες, οι βουλευτές της προσκείμενης στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν παράταξης θα είναι 162 και η ακροδεξιά παράταξη της Μαρίν Λεπέν θα έχει 143 βουλευτές, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός BFM.

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας επιβεβαίωσε τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής, με ποσοστό συμμετοχής 66,63%.

Αυτό σημαίνει ότι κανένα κόμμα δεν έχει κερδίσει τις απαιτούμενες 289 από τις 577 έδρες που απαιτούνται για απόλυτη πλειοψηφία.

Με βάση αυτά τα αποτελέσματα στην Εθνοσυνέλευση θα υπάρχουν τρεις μεγάλες πολιτικές δυνάμεις και για την συγκρότηση απόλυτης πλειοψηφίας θα πρέπει να συνεργαστούν δύο, η τουλάχιστον τα μεγαλύτερα τμήματα τους.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άγρια επεισόδια από Τούρκους σε ολλανδικές πόλεις μετά τον αποκλεισμό στο Euro – Οργή Γ.Βίλντερς: «Να φύγετε από την χώρα»

Οι «οράνιε» νίκησαν 2-1 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά - Συγκρούστηκαν με αστυνομικούς και ντόπιους

07.07.2024 | 10:52

Άγρια επεισόδια προκάλεσαν Τούρκοι που διαμένουν στην Ολλανδία, μετά τον αποκλεισμό τους στο Euro 2024, καθώς οι «οράνιε» νίκησαν 2-1 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά. 

Ο αποκλεισμός και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε (ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά) δεν άρεσε στους Τούρκους της Ολλανδίας, οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους διαφόρων ολλανδικών πόλεων, όπως η Χάγη και το Αϊντχόφεν και συγκρούστηκαν τόσο με ντόπιους, όσο και με αστυνομικούς.

Οι Τούρκοι κράδαιναν τούρκικες σημαίες και έβριζαν χυδαία τους Ολλανδούς και προκάλεσαν την αντίδραση του Γκερτ Βίλντερς, ηγέτη του ολλανδικού δεξιού Κόμματος για την Ελευθερία (PVV) που έχει έρθει πρώτο στις εκλογές.

Με ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ ο Ολλανδός πολιτικός καλεί τους Τούρκους να γυρίσουν πίσω στη χώρα τους.

«Μας λένε ονόματα και μας μισούν. Φύγε για Τουρκία, δεν σε υποχρεώνει κανείς να μείνεις εδώ! Αυτός είναι ο λόγος που το PVV είναι το μεγαλύτερο κόμμα στην Ολλανδία», έγραψε στη λεζάντα ο Βίλντερς.

Σε μια δεύτερη ανάρτηση ο ηγέτης του ολλανδικού ακροδεξιού Κόμματος για την Ελευθερία (PVV) ανέβασε μια φωτογραφία με τον ίδιο να ξεσπά σε γέλια και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να εμφανίζεται σοκαρισμένος και απογοητευμένος!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανοί στρατιώτες κολυμπούν για να παραδοθούν ή αυτομολούν παραδίδοντας άρμα στον ρωσικό Στρατό

Χρησιμοποίησαν αυτοσχέδια σχεδία από πλαστικά μπουκάλια - Στην δεύτερη περίπτωση παράδωσε ένα άρμα μάχης

07.07.2024 | 09:23

Στον ρωσικό Στρατό παραδόθηκαν τέσσερις Ουκρανοί στρατιώτες που κολύμπησαν τον Δνείπερο πάνω σε μια αυτοσχέδια σχεδία από πλαστικά μπουκάλια.

Όπως βλέπουμε και στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, οι Ουκρανοί χωρίς καμία αντίσταση παραδόθηκαν στις ρωσικές δυνάμεις.

Αυτή η πράξη έρχεται σε συνέχεια παρόμοιας όπως η παράδοση ενός πρώην Ουκρανού στρατιώτη με το νόμα Μαξίμ Λιχάτσεφ, που παραδόθηκε στη Ρωσία μαζί με το άρμα του, ένα σοβιετικής κατασκευής T-64 και έλαβε τη ρωσική υπηκοότητα, όπως δήλωσε στο TASS μια αστυνομική πηγή από την αυτοανακηρυχθείσα «Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ« (DPR).

«Ο Μαξίμ Λιχάτσεφ έλαβε ρωσικό διαβατήριο και τώρα είναι πολίτης της Ρωσικής Ομοσπονδίας», είπε η πηγή.