Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Τεταρτη 18 Σεπτεμβριου 2024


Πάρα πολλά ερωτηματικά εγείρονται, από την χθεσινή επίθεση, στα μπίπερ (φορητή ασύρματη συσκευή για λήψη και εγγραφή μηνυμάτων κειμένου) των μελών της Χεζμπολάχ, που είχε ως αποτέλεσμα 8 νεκρούς, μεταξύ των οποίων και ένα 9χρονο κορίτσι και πάνω από 2.800 τραυματίες.

Πολλοί δέχθηκαν το χτύπημα, στα γεννητικά τους όργανα, καθώς είχαν το μπίπερ στις τσέπες τους.

Οσο περνάνε οι ώρες τα θύματα πολλαπλασιάζονται και το Ισραήλ αποφεύγει να μιλήσει, για τις ευθύνες, που του προσάπτουν.

Η Χεζμπολάχ χρησιμοποιούσε αυτές τις συσκευές που δεν έχουν γεωεντοπισμό, για να συνεννοείται με τους ανθρώπους της, χωρίς να παρακολουθείται.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν απ΄αυτήν την ηλεκτρονική τρομοκρατία είναι:

-Ποια είναι η εταιρία που κατασκεύασε αυτές τις συσκευές;

-Εξερράγη πράγματι η μπαταρία, ή οι συσκευές ήταν εκ των προτέρων παγιδευμένες με εκρηκτικά;

Είναι αδύνατον από μία μπαταρία να προκληθούν θάνατοι και χιλιάδες τραυματισμοί. Δεν έχει τέτοια δυναμική.

Από την άλλη, απ΄όσο θυμάμαι, γιατί και εγώ είχα ένα μπίπερ απ΄την δουλειά, αυτό έπαιρνε μόνο απλές μπαταρίες ΑΑΑ.

-Τι σόι λογισμικό είναι αυτό, που βρέθηκε σε ΟΛΑ τα μπίπερ, ώστε να τα εξουδετερώσει; Ηταν προεγκαταστημένο από την εταιρία;

-Πόσο ασφαλή, από μία παρόμοια τρομοκρατική επίθεση, είναι τα κινητά, τα τάμπλετ και τα λάπτοπ, ακόμη και τα κολλάρα του σκύλου μας, που περιέχουν επίσης μπαταρίες λιθίου, οι οποίες αν υπερθερμανθούν, όπως λένε οι "ειδικοί", εκρήγνυνται; 

-Οι κυβερνήσεις ελέγχουν το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών συσκευών, ή αφήνουν ανεξέλεγκτες τις εταιρίες να καθορίζουν την μοίρα του καθένα μας; 

-Εχουν οι εταιρίες δικαίωμα να εγκαθιστούν στις συσκευές εκρηκτικούς μηχανισμούς; 

Μάλλον πρέπει να πετάξουμε όλα τα κινητά, αφού η χρήση τους παρουσιάζεται, ως επικίνδυνη, μετά τα γεγονότα, στον Λίβανο.

Σχολιο.- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ,  ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΕ

ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Ε.Ε.???

Σχολιο.- Θα πετάξουμε κι αυτά που έχουμε! Σταθερό και πάσης Ελλάδος!

Σχολιο.- ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ 2021,ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙ

Σχολιο.- Εχω πολλές ενστάσεις! Είναι όλα χακαρισμένα με λογισμικά παρακολούθησης.

Σχολιο.- συμφωνω απολυτα. Αλλα και τα σταθερα ειναι το ιδιο χακαρισμενα. Δεν ξεφευγεις απαυτους ουτε στον ταφο.

Σχολιο.- Εμένα μοντελο του 2016 και ακόμα δουλεύει, αλλά προς όφελος τους. Και είναι και ΜΟΤΟΡΟΛΑ, που αυτήν την εταιρία δείχνουν, για τα μπίπερ.

Σχολιο.- Η Μοσάντ τοποθέτησε μια ποσότητα άκρως εκρηκτικής ύλης PETN στην μπαταρία των βομβητών και την πυροδότησε αυξάνοντας τη θερμοκρασία της μπαταρίας αρκετά ώστε να την πυροδοτήσει - επιβεβαιώνει το Sky News Arabia.

Η εκρηκτική ύλη εισήχθη είτε απευθείας στο εργοστάσιο κατασκευής των βομβητών, είτε επετράπη η πρόσβαση κατά τη διάρκεια της διανομής στο Λίβανο


Σχολιο.- Χρησιμοποιηστε ΑΠΛΑ κινητα, οπως μεχρι το 2011. Αγοραστε απλο κινητο. Και για τα υπολοιπα εχουμε υπολογιστη και λαπ τοπ, οπως παντα. Εγω ποτε δεν πηρα  «εξυπνο»  κινητο. ΣΤΑΔΙΑΚΑ πρεπει πολλοι να απεμπλακουν απο τα εξυπνα κινητα...

Σχολιο.- Θα αγοράζουμε όλοι Κινέζικα.

Σχολιο.- Αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο:

1) Θύματα: 11 νεκροί και 4.000 περίπου τραυματίες, εκ των οποίων οι περίπου 400 σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με δηλώσεις του σύμβουλου του υπουργού Υγείας του Λιβάνου Μπάσεμ Γκάνεμ στο Reuters.

2) Εκρήξεις: Προς το παρόν υπάρχουν δύο βασικές θεωρίες για το πώς έγιναν οι εκρήξεις:

Η μια αναφέρει ότι στους βομβητές είχε εμφυτευτεί πριν φτάσουν στα χέρια των μελών της Χεζμπολάχ εκρηκτική ύλη και σύστημα απομακρυσμένης πυροδότησης.

Η άλλη θεωρία αναφέρει ότι επετεύχθη παραβίαση στο λογισμικό των βομβητών όταν για να λειτουργήσουν συνδέθηκαν με κάποιο τοπικό τηλεπικοινωνιακό δίκτυο και η παραβίαση αυτή επέτρεψε την εμφύτευση κάποιας λειτουργίας στο λογισμικό που προκάλεσε την υπερθέρμανση των μπαταριών ιόντων λιθίου των βομβητών με αποτέλεσμα να εκραγούν.

Είναι πιθανό ότι οι ισραηλινές δυνάμεις ή κάποιος άλλος παράγοντας θα μπορούσε να είχε χακάρει αυτές τις συσκευές και να υπερφόρτισε εξ αποστάσεως την μπαταρία, προκαλώντας θερμική διαφυγή. Οι βομβητές χρησιμοποιούν συχνά μη κρυπτογραφημένα κανάλια επικοινωνίας και απαρχαιωμένο λογισμικό, καθιστώντας τους εξαιρετικά εύκολους στόχους για επίθεση.

H συσκευή τηλεειδοποίησης επικοινωνεί με ραδιοκύματα

Οι βομβητές που μόνο δέχονται μηνύματα είναι παθητικοί δέκτες και επομένως δεν μπορούν να εντοπιστούν, αλλά όταν ένας βομβητής αποστέλλει ένα μήνυμα ενεργοποιεί τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και τους πομπούς στην περιοχή που βρίσκεται ο βομβητής. Αν κάποιος μπορέσει να διεισδύσει στο δίκτυο την στιγμή που εκπέμπεται ένα σήμα θα μπορούσε να μολύνει με κακόβουλο λογισμικό κάθε βομβητή στο δίκτυο.

Ένας ιός θα μπορούσε να είχε εμφυτευθεί στο δίκτυο τηλεειδοποίησης της Χεζμπολάχ και να παραμείνει αδρανής στις συσκευές μέχρι να εξαπλωθεί ευρέως. Αυτό το κακόβουλο λογισμικό ενδέχεται να έχει ενεργοποιηθεί εξ αποστάσεως με τη βοήθεια ενός προ-προγραμματισμένου χρονόμετρου.

Οπτικό υλικό που έχει διαρρεύσει από κάμερες σε σημεία των εκρήξεων δείχνει ότι οι κάτοχοι των βομβητών που εξερράγησαν φαινόταν να λαμβάνουν ένα μήνυμα λίγες στιγμές πριν οι συσκευές εκραγούν. Αυτό το σήμα θα μπορούσε να ήταν το έναυσμα για την έκρηξη ή μπορεί να είχε χρησιμοποιηθεί για να διασφαλιστεί ότι οι μαχητές κρατούσαν τις συσκευές όταν εξερράγησαν.

Η εταιρεία BAC Consulting KFT με έδρα τη Βουδαπέστη κατασκεύασε το συγκεκριμένο μοντέλο βομβητή ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις κατά μελών της Χεζμπολάχ σε Λίβανο και Συρία, σύμφωνα με την ταϊβανέζικη εταιρεία Gold Apollo.

«Σε ό,τι αφορά το μοντέλο τηλεειδοποίησης AR-924 για το οποίο γίνεται λόγος στις πρόσφατες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, διευκρινίζουμε ότι αυτό το μοντέλο παράγεται και πωλείται από την BAC», ανέφερε η ίδια η Gold Apollo.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Gold Apollo, Hsu Ching-kuang, δήλωσε νωρίτερα σήμερα στους δημοσιογράφους μετά τις αποκαλύψεις των New York Times ότι το Ισραήλ παγίδευσε με εκρηκτικά βομβητές που αγόρασε η Χεζμπολάχ από την Ταϊβάν, ότι η εταιρεία του υπέγραψε συμβόλαιο με έναν Ευρωπαίο διανομέα για τη χρήση της επωνυμίας Gold Apollo. Στην αρχή, όπως είπε ο Hsu η ευρωπαϊκή εταιρεία εισήγαγε μόνο άλλα προϊόντα τηλεειδοποίησης και επικοινωνίας της Gold Apollo. Αργότερα, η εταιρεία είπε στην Gold Apollo ότι ήθελαν να φτιάξουν τους δικούς τους βομβητές και ζήτησαν το δικαίωμα χρήσης της επωνυμίας της ταϊβανέζικης εταιρείας.

Σχολιο.- Η μόνη μου ένσταση είναι ότι οι μπαταρίες δεν εκρήγνυνται αμέσως. Πρώτα ζεσταίνονται, φουσκώνουν και μετά ακολουθεί η έκρηξη, που βγάζει λευκό καπνό. Ούτε ένας δεν πρόσεξε ότι η μπαταρία του είχε πρόβλημα;; Η τσέπη τους δεν ζεστάθηκε;;. Σίγουρα ήταν κατασκευές με εκρηκτικά, από την εταιρία της Ταϊβάν.

Σχολιο.- Μέχρι τώρα ξέραμε ότι οι μπαταρίες δεν εκρήγνυνται αμέσως, αλλά από ότι φαίνεται η κατάλληλη τεχνολογία μέσω κάποιου είδους χακαρίσματος μπορεί να προκαλέσει απότομη αύξηση της θερμοκρασίας, η οποία λειτουργεί ως πυροκροτητής ώστε να προκαλέσει την έκρηξη των εγκατεστημένης εκρηκτικής ύλης.

Σύμφωνα με το Sky News Arabia, είχε τοποθετηθεί στους βομβητές ποσότητα του εξαιρετικά εκρηκτικού υλικού PETN, περίπου 20 γραμ.!

Τα εκρηκτικά, λένε, εισήχθησαν είτε απευθείας στο εργοστάσιο κατασκευής των βομβητών, είτε από τις υπηρεσίες των "περιούσιων" που είχαν πρόσβαση κατά τη διανομή τους στον Λίβανο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτοί διαχειρίστηκαν την πανδημία στην Ελλάδα! – Θα δώσουν λόγο για τα εγκλήματα που διέπραξαν ;

Βατόπουλος Άλκης, Καθηγητής Μικροβιολογίας, Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας ΠΑΔΑ

-Γαργαλιάνος Παναγιώτης, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων

-Γιαμαρέλλου Ελένη, Ομότιμη Καθηγήτρια Παθολογίας ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας

Γώγος Χαράλαμπος, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικού Τμήματος Παν/μίου Πατρών

-Δαϊκος Γεώργιος, Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ

-Εξαδάκτυλος Αθανάσιος, Πρόεδρος Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου

-Ζαούτης Θεοκλής, Καθηγητής Παιδιατρικής & Επιδημιολογίας – University of Pennsylvania – School of Medicine

-Καραϊσκου Αγγελική, Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ»

-Λάγιου Παγώνα, Παθολόγος, Καθηγήτρια Υγιεινής & Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, -Πρόσεδρη Καθηγήτρια Επιδημιολογίας Παν/μίου Harvard, ΗΠΑ

-Λαζανάς Μάριος, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Αντιμετώπισης του AIDS

-Λουρίδα Αθανασία, Παιδίατρος-Λοιμωξιολόγος, Δ/ντρια ΕΣΥ – Α’ Παιδιατρική Κλινική Γ.Ν.Π. «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

-Μαγιορκίνης Γκίκας, Καθηγητής, Τμήμα Υγιεινής & Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ – Ομάδα Εργασίας με αντικείμενο την επισκόπηση των επιστημονικών δεδομένων και των εξελίξεων της επιδημίας του κορωνοϊού 2019-nCoV

-Μεντής Ανδρέας, Διευθυντής Μικροβιολογικού Εργαστηρίου Ε.Ι. PASTEUR

-Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης, Καθηγητής Επιδημιολογίας ΠΑΔΑ (πρώην ΕΣΔΥ)

-Παπαευαγγέλου Βασιλική, Καθηγήτρια Γ’ Παιδιατρικής, Γ.Ν.Θ. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

-Παππά – Κονιδάρη Άννα, Καθηγήτρια ΑΠΘ, Διευθύντρια Α’ Εργαστηρίου Μικροβιολογίας, Εθνικό Κέντρο Αναφοράς Αρμποϊών & Αιμορραγικών Πυρετών

-Σαρόγλου Γεώργιος, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας Ανωτάτης Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ. τέως Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ

-Σύψας Νικόλαος, Καθηγητής Παθολογικής Φυσιολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ

-Τολούμης Γεώργιος, Υποπτέραρχος, Διευθυντής Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ

-Τσακρής Αθανάσιος, Καθηγητής Μικροβιολογίας, Διευθυντής Εργαστηρίου Μικροβιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ

Τσιόδρας Σωτήριος, Καθηγητής Ιατρικής ΕΚΠΑ – ΓΝΑ ΑΤΤΙΚΟΝ, Παθολόγος Λοιμωξιολόγος

-Τσολιά Μαρία, Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας ΕΚΠΑ

-Χατζηγεωργίου Δημήτριος, Υποπτέραρχος, Λοιμωξιολόγος, Διευθυντής Υγειονομικού Πολιτικής Αεροπορίας

-Χατζηχριστοδούλου Χρήστος, Καθηγητής Υγιεινής & Επιδημιολογίας, Τμήμα ιατρικής, Παν/μιο Θεσσαλίας

-Δημήτρης Παρασκευής, Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας – Προληπτικής Ιατρικής, Eργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής, Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ.

-Βάνα Σύψα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής στο Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής, ΕΚΠΑ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υποχρεωτική η ασφάλιση αυτοκινήτου για φυσικές καταστροφές

16.9.2024

Έρχεται κι άλλο χαράτσι 

Δεν θα ησυχάσουν αν δεν μας εξαφανίσουν



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Oπως κανένας άχρηστος δεν πάει χαμένος στο ιερατείο της Ευρω Ένωσης, ένα κείμενο για το κριτήριο με το οποίο επιλέχτηκε ο νέος ευρωπαίος επίτροπος Βιομηχανικής Στρατηγικής και σε τι χρησιμεύουν στις μέρες μας, οι επίτροποι γενικότερα! 

-Λεπτομέρειες επίσης για την αιτία που προκάλεσε το ξήλωμα του Τιερί Μπρετόν  από εκτελεστικό μέλος του οργάνου της ΕΕ και την συμπεριφορά της Ούρσουλας φον ντερ Λαιεν που εκβιάζει και αντιμετωπίζει την αποδυναμωμένη Γαλλία, σαν μια ασήμαντη χώρα, ενώ η ίδια σύμφωνα με πολλούς ευρωπαίους αξιωματούχους είναι πλέον εκτός ελέγχου! 


«Μαριονέτα» του προέδρου ο Γάλλος νέος επίτροπος

Ο Μακρόν προτείνει τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας Στεφάν Σεζουρνέ, που έλαμψε με την ασχετοσύνη και τις γκάφες του ως αντικαταστάτης του Τιερί Μπρετόν

17/9/2024  -  17.46

Πλέον όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, όσο πιο ξεγάνωτος τενεκές είναι κάποιος τόσο πιο σημαντικά αξιώματα κατέχει. Ετσι, για τη στρατηγική θέση του επιτρόπου που εκπροσωπεί τη Γαλλία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο Eμανουέλ Μακρόν προτείνει τον πρώην ΥΠΕΞ της Γαλλίας Στεφάν Σεζουρνέ, όχι επειδή έχει αξιόλογη πορεία στην πολιτική -που δεν έχει- αλλά επειδή είναι ευνοούμενός του. Μια νέα ταπείνωση για τη Γαλλία δηλαδή.

Ομως κανένας άχρηστος δεν πάει τελικά χαμένος σε αυτή την Ευρώπη, η οποία δεν χρειάζεται πολιτικούς, αλλά φιγουρίνια τύπου Σεζουρνέ για την αυλή της Φον ντερ Λάιεν. Ο Σεζουρνέ, που έλαμψε με την ασχετοσύνη και τις γκάφες του στο γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών, αποδεδειγμένα δεν ξέρει να μιλάει, να λογαριάζει, ενώ σχεδόν κάθε φορά που τοποθετείται δημόσια επέρχεται η καταστροφή. Οπως τον περασμένο Ιανουάριο, που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων όταν, κατέχοντας ακόμη το αξίωμα του υπουργού Εξωτερικών της Γαλλίας, δήλωσε: «Ξεπερνιέται ένα ηθικό όριο όταν κάποιος κατηγορεί το Ισραήλ για γενοκτονία στη Γάζα»!

Αδιαμφισβήτητα, η θέση του Ευρωπαίου επιτρόπου στις μέρες μας έχει καταστεί στρατηγικής σημασίας, δεδομένου ότι το αξίωμα αυτό μπορεί να έχει μεγαλύτερη ισχύ από εκείνο του αρχηγού ενός κράτους. Για να ξεχωρίσει κάποιος ανάμεσα στους 27 επιτρόπους, πρέπει ο ηγέτης της ευρωπαϊκής χώρας που τον προτείνει να επιλέξει έναν έμπειρο, έξυπνο, εργατικό και χαρισματικό πολιτικό. Αρκεί να το θέλει.

Ο Μακρόν, που στοχεύει σε νευραλγικό χαρτοφυλάκιο στην Ευρώπη «επικεντρωμένο σε θέματα βιομηχανικής και τεχνολογικής κυριαρχίας και ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας», σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ελιζέ, επιλέγοντας έναν ανίκανο και ανεπαρκή πολιτικό, που δεν έχει ιδέα από τον τομέα της βιομηχανίας, της τεχνολογίας και της ανταγωνιστικότητας, αποδεικνύει εμπράκτως άλλη μία φορά ότι δεν υπηρετεί και δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας του.

Ο διορισμός μιας από τις μαριονέτες του δεν είναι τίποτε άλλο από μια ακόμη παράταση και ανοχή εκ μέρους της Γαλλίας στην κατάχρηση της εξουσίας που γίνεται στις Βρυξέλλες από την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τα λόμπι και τους ψηφιακούς κολοσσούς, που τα τελευταία χρόνια λυμαίνονται την ιερή λαϊκή εντολή των Ευρωπαίων και αυθαιρέτως κάνουν κουμάντο στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Το ξήλωμα Μπρετόν

O ανεπαρκής Στεφάν Σεζουρνέ προτάθηκε να αντικαταστήσει τον επίτροπο Εσωτερικής Αγοράς Τιερί Μπρετόν, που αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «με άμεση ισχύ», εξαιτίας πολύμηνης παρασκηνιακής σύγκρουσης με τη Φον ντερ Λάιεν, η οποία ζήτησε προσωπικά από τον Εμανουέλ Μακρόν να μην ανανεώσει τη θητεία του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με αντάλλαγμα ένα χαρτοφυλάκιο που υποτίθεται πως θα έχει μεγαλύτερη επιρροή για τη Γαλλία.

Ο Τιερί Μπρετόν κατήγγειλε μια απόφαση που ελήφθη εναντίον του «για προσωπικούς λόγους», εξαπολύοντας παράλληλα άλλη μία επίθεση στο πρόσωπο της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, λέγοντας ότι οι τελευταίες εξελίξεις αποτελούν απόδειξη αμφισβητήσιμης διακυβέρνησης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή!

Οι σχέσεις μεταξύ της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του Τιερί Μπρετόν διαταράχθηκαν, επειδή ο τελευταίος ηγήθηκε την περασμένη άνοιξη εξέγερσης εναντίον της, εντός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αμφισβητώντας τον τρόπο και το στιλ με το οποίο ασκεί την εξουσία η σκληροτράχηλη Γερμανίδα πολιτικός.

Ο Μπρετόν είχε αμφισβητήσει δημόσια την ηθική της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, κατά τη διάρκεια του Piepergate, μετά τον διορισμό με αδιαφανείς διαδικασίες ενός εκπροσώπου για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μια υψηλά αμειβόμενη θέση στην Επιτροπή – πάνω από 20.000 ευρώ μηνιαίως για τετραετές συμβόλαιο που μπορεί να ανανεωθεί για δύο χρόνια. Το αξίωμα ανατέθηκε στον συντηρητικό Γερμανό ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Mάρκους Πίπερ, λίγες εβδομάδες πριν από το συνέδριο του ΕΛΚ στο Βουκουρέστι στις αρχές Μαρτίου, κατά το οποίο τα μέλη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος άναψαν το πράσινο φως για μια δεύτερη θητεία της Φον ντερ Λάιεν, ως επικεφαλής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η διαμάχη που ξέσπασε για τον διορισμό του Μάρκους Πίπερ, ο οποίος προέρχεται από την ίδια πολιτική οικογένεια με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έπληξε το ήδη κηλιδωμένο από διάφορα σκάνδαλα προφίλ της και οδήγησε σε παραίτηση του Πίπερ, ο οποίος κατηγόρησε τον Τιερί Μπρετόν ότι «μποϊκοτάρισε» τον διορισμό του.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μπρετόν, που δεν κατατάσσεται στην κατηγορία των αδιάφθορων πολιτικών, είχε επικρίνει πολλές φορές δημοσίως τη διακυβέρνηση της Γερμανίδας προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την οποία θεωρούσε ιδιαίτερα αυταρχική. Γεγονός που είναι αληθές. Επίσης στους διαδρόμους των Βρυξελλών ψιθυρίζεται πλέον έντονα ότι η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δεν τα πάει καλά με πολλούς αξιωματούχους. Βασικά με κανέναν. Κατά συνέπεια, η αιφνιδιαστική παραίτηση του Τιερί Μπρετόν έγινε στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών εντός της ευρωπαϊκής συμμορίας και η Φον ντερ Λάιεν αποδεικνύεται πλέον εκτός ελέγχου!

Επιπροσθέτως, το γεγονός ότι απορρίφθηκε η ανανέωση της θητείας ενός Γάλλου επιτρόπου είναι πρωτοφανές στα ευρωπαϊκά χρονικά. Αυτή η απροσδόκητη κατάσταση επιβεβαιώνει ότι ο γαλλογερμανικός άξονας δεν υφίσταται πλέον, όπως επίσης και την περαιτέρω αποδυνάμωση της Γαλλίας, που αντιμετωπίζεται πια από τη Γερμανία σαν μια ασήμαντη χώρα και μάλιστα υποκύπτει στους εκβιασμούς της. Και φυσικά σε αυτό έχουν συμβάλει οι ενέργειες του Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος έχει πλέον καταστεί εμφανώς ανίκανος να εμπλακεί σε μια σύγκρουση με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ δεν έχει πλέον καμία επιρροή σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Τέλος, ο Τιερί Μπρετόν παραιτήθηκε και δημοσιοποίησε την απόφασή του για να αποφύγει την ταπείνωση της αντικατάστασής του από τον Γάλλο πρόεδρο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη Γαλλία σήμερα πληρώνεσαι για να... καις ρεύμα!

Η ισχυρή παραγωγή από αιολικά και φωτοβολταϊκά υπερκαλύπτει τη ζήτηση παρά τις εξαγωγές. Εως και -20 ευρώ η μεγαβατώρα έφτασαν οι ενδοημερήσιες τιμές.

17 Σεπτεμβρίου 2024 - 15:16

Οι τιμές της γαλλικής ηλεκτρικής ενέργειας έγιναν αρνητικές για αρκετές ώρες σήμερα, καθώς η χαμηλή ζήτηση συνδυάζεται με την αύξηση της αιολικής παραγωγής και την ισχυρή παραγωγή από φωτοβολταϊκά.

Οι ενδοημερήσιες τιμές στη Γαλλία έφτασαν έως και τα -20 ευρώ ανά μεγαβατώρα στο χρηματιστήριο Epex Spot. 

Η Γαλλία είναι γεμάτη ηλεκτρικό ρεύμα, με την παραγωγή από ήλιο και αέρα να αντιστοιχεί έκαστη σε περισσότερο από το 15% της προμήθειας, δείχνουν τα στοιχεία της RTE. Η παραγωγή από πυρηνική ενέργεια βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο από την Κυριακή, ημέρα που συνήθως η ζήτηση είναι χαμηλότερη.

Ακόμη και με τις εξαγωγές σε άλλες χώρες στα 10,9 γιγαβάτ, όμως, η προσφορά υπερβαίνει τη ζήτηση, οδηγώντας τις τιμές κάτω από το μηδέν.

Η δημοπρασία επόμενης ημέρας για τη Γαλλία έκλεισε στα 48,57 ευρώ η μεγαβατώρα, με τις τιμές το απόγευμα να πέφτουν στο μηδέν, σύμφωνα με τα στοιχεία της Epex.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στόχος ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο χαρτοφυλάκιο των Μεταφορών της ΕΕ  για να «θάψουν» τα Τέμπη. Μαζί και η κυρία επί των τιμών Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Της Μαρίας Καρυστιανού:

«Το έγκλημα των Τεμπών δεν έχει ακόμη δικαστεί .

Καινούριοι συνεργοί στο έγκλημα θα εμφανίζονται… Αναμενόμενο.

Όσο πλησιάζουμε στην αλήθεια, τόσο εσείς επιδίδεστε σε κινήσεις πανικού και συγκάλυψης. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνετε διαρκώς την ενοχή και την ανασφάλεια μέσα στην οποία βρίσκεστε.

Η αλήθεια είναι τόσο δυνατή και φωτεινή που παρά τις προσπάθειες σας, διαρκώς ξεφύγει και γίνεται φανερή σε όλους . Φαντάζετε μικροί και ασήμαντοι δίπλα της.

Δειλοί και υποχθόνιοι. Τόσο τυφλοί στην αλαζονεία σας που πιστέψατε ότι θα νικήσετε την απαράμιλλη αγάπη της μάνας προς το παιδί . Τα βάλατε με τις πιο μεγάλες δυνάμεις . Αυτές που κινούν τον άνθρωπο και τη ζωη την ίδια. Η δική μας νίκη ανταποκρίνεται στη μοναδική υπεροχή της αλήθειας.

Ελπίζετε ότι θα βρίσκετε εύκολα θύματα – ανήθικους ανθρώπους που διακυβεύουν τις ζωές και την υπόληψη τους για να σας εξυπηρετούν;;. Για πόσο ακόμη;;;

Φιλόδοξοι ανίκανοι ατομιστές που πουλάνε τους όρκους, την ιδεολογία και την ψυχή τους για μια «θεσούλα» εξουσίας. Ουδόλως νοιάζονται αν είναι ο χλευασμός της κοινωνίας. Κουνάνε το δάχτυλο , επιδεικτικά γιατί πιστεύουν ότι εσαεί θα είναι ατιμώρητοι…

Ποια δικτατορία θυμάστε να κράτησε για τόσο πολύ;

Ανόητοι, φαύλοι κληρονόμοι ! Δεν εργαστήκατε ποτέ. Γνωρίζετε μόνο πως είναι να ζεις βολεμένος .

Χωρίς την προδιαγεγραμμένη πορεία σας ποιος ξέρει τι θα ήσασταν….

Προς το παρόν εμμονικοί με την εξουσία δεν βλέπετε τον ξεπεσμό σας που έχει ήδη αρχίσει.

Στο κάλεσμα μας για δικαιοσύνη και αποκατάσταση της αξιοπρέπειας των Ελλήνων που συνεχίζουν να ζουν, υπάρχει ανταπόκριση και αλληλεγγύη . Όλο και μεγαλώνει το ρεύμα των ανθρώπων που κινούνται προς την αλήθεια.

Το παιδί μου μεγάλωσε σε έναν άδικο κόσμο. Όταν την ανταμωσω ξανά αυτό θα έχει αλλάξει .

Σε μια μελλοντική Ελλάδα, τα δίκαια θα αποδίδονται στους δίκαιους»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ισραηλινοί, προκάλεσαν με ηλεκτρονικά μέσα, μαζική έκρηξη στους ατομικούς βομβητές χιλιάδων πολιτών αδιακρίτως στον Λίβανο.

Στα λιβανέζικα νοσοκομεία επικρατεί απόλυτο χάος μετά τις ισραηλινές τρομοκρατικές μαζικές επιθέσεις με βομβητές που τραυμάτισαν 3000+ ανθρώπους και δολοφόνησαν 9 ανθρώπους. 

Το ιατρικό προσωπικό είχε επίσης βομβητές πάνω του! 

Τα δάχτυλα, τα χέρια και τα χέρια των ανθρώπων έχουν ξεριζωθεί, καθώς και πολλοί με τραυματισμούς στην κοιλιά και στο πρόσωπο.

Σχολιο.- Χθες, ένα σπάνιο αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου EC-130H Compass Call της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ εντοπίστηκε στα ανοικτά των ακτών του Λιβάνου.

Το EC-130H μπορεί να διαταράξει τις επικοινωνίες διοίκησης και ελέγχου του εχθρού, να διεξάγει επιθετικές επιχειρήσεις παραπληροφόρησης και να πραγματοποιεί άλλους τύπους ηλεκτρονικών επιθέσεων.

Το EC-130H είναι εξοπλισμένο με υλικό και λογισμικό που επιτρέπουν την παραβίαση ασύρματων συσκευών και πολλά άλλα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης ψήφισε ΥΠΕΡ της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στα 4 βουνά της Πελοποννήσου

Αγνοώντας τις σοβαρές ενστάσεις παρατάξεων της αντιπολίτευσης και την αντίθετη γνώμη δικών της δημοτικών συμβούλων...

Αγνοώντας τις ομόφωνα αρνητικές γνωμοδοτήσεις των δημοτικών συμβουλίων Μεγαλόπολης, Βόρειας Κυνουρίας και Άργους Μυκηνών...

Αγνοώντας τις 6.001 υπογραφές προσώπων και 46 υπογραφές φορέων στο Δ11 εναντίον του έργου και την γνώμη των τοπικών κοινωνιών των χωριών που υπέγραψαν κατά χιλιάδες...

Aγνοώντας τα ατράνταχτα επιχειρήματα στο Δ11 κατά του έργου από το δικηγόρο μας Τ. Κόλλια, που είναι ήδη κατατεθειμένα στη δημόσια διαβούλευση για την ΜΠΕ και έχουν έκταση 124 σελίδων...

Αγνοώντας την απόλυτη αντίθεση της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου στο έργο...

Αγνοώντας την αρνητική γνωμοδότηση σχετικών ειδικών υπηρεσιών, όπως της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας...

Και φυσικά αγνοώντας την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή που θα επέλθει με τις ανατινάξεις των 4 βουνών, τη θανάτωση άγριων προστατευόμενων πουλιών, την αλλαγή του μικροκλίματος, τη ρύπανση, τη φωτορύπανση, ακόμα και εντός περιοχών Natura...

Αλλά προφανώς χωρίς να αγνοήσει το γεγονός ότι η VOLTON ανήκει στους εφοπλιστές Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκο, ιδιοκτήτες και του Αστέρα Τρίπολης...

Και με φτηνά επιχειρήματα όπως ότι στα βουνά αυτά δεν έχει δάση (!), ότι αυτές οι επενδύσεις ήδη φέρνουν φθηνό ρεύμα στους πολίτες της Αρκαδίας (!) και ότι ο λιγνίτης και το πετρέλαιο καταστρέφουν τον πλανήτη...

Η δημοτική αρχή του Κ. Τζιούμη φρόντισε το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης να ψηφίσει κατά πλειοψηφία ΥΠΕΡ της εγκατάστασης από την VOLTON των 71 ανεμογεννητριών ύψους 150 μ. – 180 μ. στα 4 βουνά της Πελοποννήσου (Μαίναλο, Πάρνωνας, Αρτεμίσιο, Τσεμπερού). Η γνωμοδότηση συνεπώς του Δήμου Τρίπολης είναι θετική.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σχολιο.- Ότι μαλακία τους έρθει θα την πουν αρκεί να μη χαθούν τα κέρδη των εταιριών αυτών...

Νεοταξικά καθαρματα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο διώκτης της ελεύθερης έκφρασης, Ζούκι, κατόπιν διαταγής του βαθέως "δημοκρατικού" κράτους των ΗΠΑ, πέταξε έξω από το facebook και από το Ινσταγκραμ, τα Ρωσικά ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένου και του RT.

Μία κίνηση πανικού και απογοήτευσης, από τα μηδενικά αποτελέσματα στην πλύση εγκεφάλου των Ρώσων, αφού το φ/β στην Ρωσία έχει χαρακτηριστεί "τρομοκρατική οργάνωση" και δεν λειτουργεί εκεί, τρίτο χρόνο ήδη.

Ωστόσο, ο πανικός υπάρχει, για τις Δυτικές μόνο χώρες, που δεν θέλουν τους ελεύθερα σκεπτόμενους πολίτες τους να ενημερώνονται σφαιρικά, για τα τεκταινόμενα. 

Θέλουν μόνο ελεγχόμενα πρόβατα στο δυτικό κοπάδι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό το ‘‘κράτος’’ - είναι η σημερινή Ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ

Η επίθεση με τους “βομβητές” στο Λίβανο, όπως και η γενοκτονία που συνεχίζεται στη Γάζα και την Παλαιστίνη, έφεραν τον πόλεμο και την πολιτική τρομοκρατία σε ένα άλλο επίπεδο:

-Δεν υπάρχουν πια “κανόνες” και “κόκκινες γραμμές” σε μια υποτίθεται “πολιτισμένη ανθρωπότητα”!

-Οι ιστορίες και τα βίντεο από το Λίβανο, αναφέρουν αδιανόητα εγκλήματα:

-Εκατοντάδες παιδιά μεταφέρθηκαν ακρωτηριασμένα και τραυματισμένα από τα σχολεία στα νοσοκομεία, γιατί οι γονείς τους τους είχαν εφοδιάσει με τέτοιες συσκευές “για ώρα ανάγκης”!

-Ηλικιωμένοι κι άρρωστοι ανατινάχτηκαν βλέποντας τηλεόραση στα σπίτια τους!

-Οδηγοί ανατινάχτηκαν οδηγώντας στους αυτοκινητόδρομους! Τα θύματα είναι χιλιάδες…

-Τα δυτικά ΜΜΕ σαν να …θαυμάζουν την αποτελεσματικότητα των “θαλάμων αερίων” στα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, εκστασιάζονται με … την ικανότητα των Ισραηλινοναζιστικών υπηρεσιών!

Το ‘‘βαθύ κράτος’’ της Δύσης που πάντα χρησιμοποιούσε το έγκλημα και την τρομοκρατία για τις πολιτικές του επιδιώξεις, αν μετά το 2000 συγκρότησε και χρηματοδότησε ένα “τρομοκρατικό μισθοφορικό στρατό”, τον ISIS και τις παραλλαγές του, τώρα χρησιμοποιεί σαν εργαλεία ολόκληρα κράτη, μισθοφορικά, αδίστακτα, τρομοκρατικά κράτη:

- Το Iσραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς και η Ουκρανοναζιστικό καθεστώς είναι τα πρώτα!

Η ανθρωπότητα πρέπει να τρομάξει από τον κίνδυνο του διεστραμμένου, αδίστακτου, τρομοκρατικού φασισμού:

• Αύριο κάθε κινητό, μπορεί να γίνει φονική μηχανή!

• Κάθε ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή συσκευή, το ίδιο!

• Είναι σαν να “δηλητηριάζουν” το γάλα, τον καφέ, το νερό, τα τρόφιμα, οτιδήποτε μαζικό αγαθό, με τη λογική ότι στα σούπερ-μάρκετ ψωνίζουν και … “τρομοκράτες”!

Ο ηθικός αυτουργός και χορηγός του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας είναι η συλλογική Δύση!

Αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν μαζί με τους δολοφόνους!

Σχολιο.- Παρακολουθούμε με δέος μια κατάσταση που έχει ξεφύγει από κάθε όριο λογικής σε έναν κόσμο "πολιτισμένο" που έχει απομονωθεί, αποξενωθεί από τον ίδιο του τον εαυτό και που δεν μπορεί πια ο ίδιος να αναγνωρίσει τις ιδιότητες του ως "ανθρώπου". Κοινωνίες στο σύνολό τους παροπλισμένες ,αποπροσανατολισμενες, ευνουχιισμενες, λοβοτομημενες απωθούν οποιαδήποτε σκέψη που μπορεί να τις οδηγήσει να δώσουν μια εξήγηση και κατά φυσική συνέπεια να αντιδράσουν στην κτηνωδία, στην βαρβαρότητα, στην παρακρουση, στην διαστροφή. Απομενει να παρακολουθούμε με τρόμο στην καλλίτερη των περιπτώσεων ή να αδιαφορούμε, το συνηθέστερο, ή κάποια κτήνη να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα είτε γιατί πρέπει να βρούν άλλοθι ,είτε γιατί προσομοιάζουν στο "τέρας". Απομένουν κάποιοι και δεν γνωρίζει κανείς πόσοι, που φαίνονται να είναι ελάχιστοι, που αντιστέκονται είτε μοναχικά, ατομικά με την συνείδηση τους να παρακάμπτει τις συμπληγάδες (ήθος) Αλλά δεν υπάρχει κάτι συλλογικά ώστε να δημιουργηθεί ένα αντίπαλο δέος στην ακραία κατάσταση που έχουν περιέλθει τα πράγματα. Αναιμικα και αδύναμα τα τελευταία δείχνουν να περιμένουν τον "χρόνο" μήπως και φανεί κάτι βαθιά στον ορίζοντα. Ωστοσο άπειρος κόσμος, στον πλανήτη, χάνεται, υποφέρει, γίνεται μάρτυρας της βαρβαρότητας που ανεπηρέαστη και αλώβητη διαπερνά το "είναι " μας...Θα συμβεί άραγε κάτι που θα σταματήσει τον όλεθρο ή θα επαληθευθεί ο ποιητής και θα περιμένουμε τον Γκοντό αιώνια...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Υπονόμου στο στραπονοκάναλο του Αλαφούζου έχει ξεμουνιαστεί να κράζει την ΚΑΕ ΠΑΟ.

Ο Ιγνατίου πάλι στο στραπονοαλαφουζοκάναλο γράφει και άρθρο από το νιου γιορκ σαν γνήσιος Αμερικανοτσολιάς, να μας διδάξει μπατριωτισμό.

Στραπονιάρη Αλαφούζε.....μάζεψε τα μουλοσπέρματα σου γιατί θα έχουμε πολύ άσχημα ξεμπερδέματα μούλε!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ταχύτητα με την οποία ξεπετάχτηκαν τα γαυρικά φασιστόμουτρα των nopolitika να δημιουργήσουν θέμα στις ανάρτηση των παναθηναϊκών για Αταμάν παριστάνοντας τους πατριώτες ενώ είναι γνωστά πουλημένα εθνικιστικά τσουτσέκια που πουλάν και τη μάνα τους για πρέζα του  χοντρού, παρασέρνοντας και κλασσικά τα δικά μας πρόβατα, μελετάται αυτή τη στιγμή στο CERN, μιας και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ξεπέρασε και αυτή του φωτός

Σχολιο.- κατσε γιατι οσο παει γινεται και καλυτερο.Βγαλανε ανακοινωση τωρα τα Λ7 και κραζουν τρακη και θυρα 13 επειδη δεν γαμησαν τον αταμαν για αυτο το αντιπατριωτικο που εκανε. Δεν τους βγηκε το κολοκοτρωνεικο και σκουζουν τωρα

Σχολιο.- οι μπατριωτες της λ7 που ειχαν τον αντιτς με τη σημαια των σκοπιων στα αποδυτηρια?

Σχολιο.- Τα γαμημένα πρεζομένα τομάρια της Θ7 του χοντρού, δεν αφήνουν κανένα πανό, και έχουν το θράσος και μιλάνε! Ε, πάει πολύ! Τα nopolitika, τα nomisterακια!

Σχολιο.- μεχρι και στην ανακοινωση της Λ7 τον λενε μπατριωτη την οχιά τον στραπονιαρη το φούζο και οτι μονο αυτος φερεται μπατριωτικα οχι ο τρακης



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Προσπάθεια απόκτησης πρόσβασης σε λογαριασμούς ή δεδομένα χρηστών, με ή χωρίς άδεια

Παρότρυνση χρηστών να αποκαλύψουν τον κωδικό πρόσβασης ή το όνομα χρήστη τους.

Χρήση τακτικών ηλεκτρονικού ψαρέματος για την απόκτηση των στοιχείων σύνδεσης χρηστών"

Αυτό το μήνυμα μου έστειλε το facebook, για την χθεσινή μου ανάρτηση, σχετικά με την άρνηση των Δυτικών χωρών να επιτρέψουν στην Ουκρανία την εκτόξευση των πυραύλων τους, στο εσωτερικό της Ρωσίας. Ενα αίτημα του Ζελένσκι εντελώς ανούσιο και αναποτελεσματικό, που εμπλέκει και άλλες χώρες στην αντιπαράθεση.

Τώρα πώς αυτό το κείμενο, που μου το αφαίρεσαν, χακάρει άλλους λογαριασμούς, μόνο αυτοί το επινόησαν, αφού δεν είχαν άλλη δικαιολογία, για να κατεβάσουν το κείμενο και να φιμώσουν την προσωπική άποψη του καθένα μας.

Ζούμε στην εποχή της τρέλας, που τείνει να γίνει αποδεκτή πραγματικότητα, όσο δεν επιλαμβάνονται οι συνταγματολόγοι την υπεράσπιση του Συντάγματος και επιτρέπουν στην κάθε ιδιωτική εταιρία να χρησιμοποιεί τα δεδομένα μας, για να πλουτίζει και να κατευθύνει την ανθρώπινη σκέψη, στα μονοπάτια που προσδιορίζουν Ευρωπαϊκοί διορισμένοι αξιωματούχοι.

Φυσικά έκανα ένσταση σ΄αυτό το απρόσωπο και κρυμμένο στα σκοτάδια σύστημα, που λειτουργεί μόνο με καταγγελίες και με λογισμικά απαγόρευσης, προκειμένου να μας φιμώνει.

Σχολιο.- Εχεις απόλυτο δίκιο, να πάμε στο Linux, αλλά δεν έχω ιδέα πώς να το αντικαταστήσω. Κατά τ΄άλλα με θεωρούν χάκερ, όταν δεν έχω ιδέα, από ηλεκτρονικά! Χαχαχαχα!

Σχολιο.- Είναι δύσκολο. Πρέπει να σε βοηθήσει κάποιος προγραματιστης.

Σχολιο.- Γευτηκα τη γλύκα φασιστικής λογοκρισίας του facebook μερικές φορές και με αποκλεισμό μηνός γιατί λέει με τα γραφόμενα μου έσπερνα μίσος και εχθροπαθεια ασκώντας κριτική σε διάφορες καταστάσεις .

Σχολιο.- Εγώ τρίαμιση χρόνια είμαι στο στόχαστρο τους.

Σχολιο.- Έτσι και θίξεις τον περιουσιο λαό τρως και μηνιάτικο αποκλεισμό, χαρακτηρίζεσαι αντισημιτης και σε φακελωνει η ADL. 

Σχολιο.- Μαφιόζοι παγκοσμιοποιητές φασίστες αρβυλοφόροι των ellinikahoaxes το μπουρδελοfacebook!!!

Σχολιο.- ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκίνηση στο Ηρώδειο για την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη : Πλήθος  κόσμου για τη βραδιά τιμής και μνήμης.

Την ίδια ώρα εργαζόμενοι άνθρωποι χαροπάλευαν στο κάτεργο του Βαρδινογιάννη, στη Motor Oil, μετά την πυρκαγιά που προκλήθηκε από την έλλειψη μέτρων ασφαλείας. 

Και βέβαια δεν ντράπηκε ούτε ένας απ' όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Ανάμεσά τους όλος ο καλός ο κόσμος: 

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Μαρέβα Μητσοτάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και πολλοί άλλοι παλιάνθρωποι.

Σχολιο.- Η ειρωνεία είναι πως δεν αλλάζουν οι παραδόσεις με τίποτα και πιο παλιά σκότωναν κόσμο μες στα σαπακια τους και τα κάτεργα τους και την ίδια στιγμή γλεντοκοπουσαν σε διάφορους μπουφέδες και άλλα χαιλικια της κοσμικής τρομάρα τους Αθήνας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάτρα: η πρώτη αποβολή μαθητή για κινητό.

Ο μαθητής το χρησιμοποιούσε στην τάξη πριν μπει ο καθηγητής.

Το κινητό παραμένει στην τάξη και αναμεταδίδει την παράδοση του μαθήματος.

Σχολιο.- Καποτε ηθελε το κρατος να τοποθετησει καμερες στις αιθουσες διδασκαλιας για να ελεγχει και να λογοκρινει τους διδασκοντες. Αντεδρασαν οι εκπ\κοι και το μετρο δεν περασε.Τωρα χαφιεδες δεκαδες κινητα παρακολουθουν τους δασκαλους το πως διδασκουν και τι λενε. Ευτυχως εφυγα προ κινητου.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σχετικά με την ανατίναξη των κινητών τηλεφώνων στο Λίβανο με 9 νεκρούς και περίπου 3.000 τραυματίες, μεταξύ τους και μικρά παιδιά

Και οι ελληνες δημοσιογραφοι( τουλαχιστον καποιοι απ αυτους) εκστασιαζονται για το ποσο εξυπνα και αποτελεσματικα μπορει και λειτουργει η Μοσαντ!! 

Τα φασιστοειδη, γιατι νομιζουν οτι σ ενα κοσμο που εχει παραβιασει καθε οριο ηθικης και νομιμοτητας, αυτοι θα γλιτωσουν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



SVR: ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

Το Κίεβο προετοιμάζει μια επιχείρηση με ψεύτικη σημαία, κατά την οποία ένα παιδικό νοσοκομείο ή νηπιαγωγείο θα μπορούσε να χτυπηθεί από υποτιθέμενη ρωσική πυραυλική επίθεση, υποστήριξε η ρωσική Υπηρεσία Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR).

Η «απάνθρωπη προβοκάτσια» σχεδιάζεται από τους ηγέτες των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών και του στρατού με τη συμβουλή των «χειριστών των ΗΠΑ», ανέφερε η ανακοίνωση τη Δευτέρα. Στόχος είναι να προκληθεί μεγάλος αριθμός θυμάτων και να δημοσιοποιηθεί το γεγονός μέσω των διεθνών μέσων ενημέρωσης, πρόσθεσε η υπηρεσία.

Το Κίεβο ελπίζει ότι η συνωμοσία του θα βοηθήσει να δικαιολογηθούν πλήγματα μεγάλου βεληνεκούς με δυτικά όπλα βαθιά μέσα στη Ρωσία, πιστεύει η SVR. Στη συνέχεια, οι ΗΠΑ θα χρησιμοποιήσουν το περιστατικό για να αυξήσουν την πίεση στο Ιράν και τη Βόρεια Κορέα επειδή υποτίθεται ότι παρέχουν βαλλιστικούς πυραύλους στη Ρωσία, ανέφερε η υπηρεσία.

Ο Ζελένσκι πρόκειται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να συναντηθεί με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τους δύο υποψήφιους για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου - την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις και τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Σκοπεύει να μοιραστεί μαζί τους το λεγόμενο «σχέδιο νίκης», έναν οδικό χάρτη τεσσάρων σημείων που πιστεύει ότι θα επιτρέψει στην Ουκρανία να τερματίσει τη σύγκρουση με τη Ρωσία με τους δικούς του όρους. Η συνεχιζόμενη στρατιωτική υποστήριξη των ΗΠΑ και η άδεια για τη διεξαγωγή χτυπημάτων βαθιά μέσα στη Ρωσία με δυτικά όπλα θεωρείται ότι είναι ζωτικής σημασίας για το σχέδιό του.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έχει προειδοποιήσει ότι η Μόσχα θα θεωρήσει οποιαδήποτε τέτοια επίθεση ως άμεση επίθεση από τα μέλη του ΝΑΤΟ και θα αντιδράσει αναλόγως.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



17/9/2024

Ρε τι μανία είναι αυτή των Pώσων φαντάρων στο μέτωπο του Ντονέτσκ, με τις κόκκινες σημαίες και το σφυροδρέπανο !!! 

Το Ukrainsk απελευθερώθηκε σήμερα...

Σχολιο.- Είναι η επίσημη στρατιωτική σημαία της ΕΣΣΔ για τον 2ο Π.Π.

Σχολιο.- Αργά ή γρήγορα θα επανέλθει στον ιστό της στο Κρεμλίνο.

Σχολιο.- Που τις βρήκανε τις τιμημένες κόκκινες σημαίες ; Άνοιξαν τα σεντούκια των παππούδων τους !



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεπλένει τα 2 πανάκριβα περσικά χαλιά της Μοιραράκη αξίας 22 χιλιάδων που πήρε η Όλγα Κεφαλογιάννη για το υπουργείο της. Ο ίδιος που πριν λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη φώναζε έξω από το Νοσοκομείο Παπανικολάου στους γιατρούς που του ανέφεραν ήρεμα τα προβλήματα τους πως αν γίνουν προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών τότε θα χρεοκοπήσει αμέσως το κράτος. Πάντως κατά λάθος πέτυχε τον σωστό τονισμό στις αηδίες που έγραψε : "τα χάλια παραμένουν ιδιοκτησία του κράτους".

Σχολιο.- Πελατάκια να έχει η χώρα και δεν μας νοιάζουν τα χάλια μας, τί θα κοστίσουν στους πολίτες...

Σχολιο.- "Δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα για προσλήψεις αναισθησιολόγων στα δημόσια νοσοκομεία ("αν γίνουν προσλήψεις στην υγεία θα χρεοκοπήσει αμέσως η χώρα" έσκουζε προ ημερών ο Γεωργιάδης στην Θεσσαλονίκη) όμως για πολυτελή χαλιά («χάλια» όπως το έγραψε) στο υπουργικό γραφείο της Ολγίτσας φουντώνουν τα κλεφτόδενδρα."



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το γαμω ελικόπτερο επιτηρούμενης μίζας (δήθεν αντιπυρικής προστασίας..τό 'δαμε άλλωστε πόσο μας προφύλαξε από τη φωτιά) μας έχει πρήξει. Τρέμει το σπίτι.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η...ακυβέρνητη ασκεί "πρακτική πολιτική" ..όπως ο αλμπάνης ψευτογιατρός του ανέκδοτου που κατέληξε.. "για ψαροκόκκαλο στον λαιμό, έμπλαστρο στ' αρχίδια"...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έεεμμ..είπαμε να παίρνετε καμμιά όμορφη μικρή πετρούλα, βότσαλο αναμνηστικό. Μην το παρακάνετε. Όπως την έπαθε Αμερικανός συνταξιούχος.. βγήκε στην σύνταξη..έε..πούλησε σπίτι και τα γύρω γύρω.. πήρε ένα δυνατό, μετασκευασμένο πούλμαν σε αυτοκινούμενο-πολυτελείας-τροχόσπιτο.. την σύζυγο και ξεκίνησε για τον γύρο της χώρας. Σιγά-σιγά στην διάρκεια μηνών διαπίστωσε πως η μηχανή δεν τράβαγε. Το πήγαινε από δώ..το πήγαινε από κεί σε συνεργεία...οι έλεγχοι όλοι άριστοι. Έως ότου..ένα συνεργείο πρόσεξε πως ενώ η πίεση στα ελαστικά ήταν σωστή.. αυτά ήταν καθισμένα. Στον έλεγχο φορτίου λοιπόν.. βρέθηκαν 4 τόννοι "χαριτωμένων" πετρωμάτων.. ενθύμια που είχε στοκάρει στις μπαγκαζιέρες η σύζυγος..4 τόννοι...εντάξει κυρία μου....το..παράχεσες- που λένε στο χωριό-έλεος πιά με τα πέτρινα ενθύμια. Προσέξτε λοιπόν...

Σχολιο.- Άλλος Πετρουλες, άλλος αρχαία όπως στην δική μας περίπτωση Έλληνες και ξένοι βουτάνε αρχαία, είτε από τη θάλασσα είτε από την ξηρά μέχρι και ο γνωστός μας Έλληνας πολιτικός αυτός και η οικογένεια του γεμάτος αρχαίες "πετρουλες."είναι το σπίτι του έτσι μωρέ για ενθύμια γενικώς ότι γουστάρει ο κάθε ένας ...

Σχολιο.- Κύριε ελέησον,αυτη σάρωσε το σύμπαν !



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φυσικά..πάλι μαλακία θα κάνουν οι συριζαίοι με την.."πλατειά λαϊκή βάση" του...πεντάευρου αυτήν την φορά;.. και πάλι θα χρηματοδοτήσει το κεφάλαιο με 5ευρα για να σπάσει πλάκα και να ξαναβγεί ο Κασσελάκης. Η καλύτερη επιθεώρηση δύο αιώνων 

ΥΓ...Γαριδάκια τσίπς και μπυράλ(ποιοί το θυμάστε;)να μην ξεχάσουμε για το θέαμα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό που έχουν κάνει οι μυστικές υπηρεσίες της σιωνιστικής οντότητας στον Λίβανο είναι πράξη τρομοκρατίας. Όμοια με όλες τις άλλες επιθέσεις που έχουν γίνει στις δυτικές χώρες και τις βάφτισαν εσκεμμένα και αυθαίρετα ως ισλαμική τρομοκρατία. Ενώ οι ισλαμοφασίστες είναι ενεργούμενα της CIA και της Μοσάντ.


Οι Ισραηληνοί είναι ειδικοί στην τρομοκρατία και το απέδειξαν περίτρανα σε όλη την ανθρωπότητα σκοτώνοντας κυρίως άμαχους  πολίτες και μικρά παιδάκια στον Λίβανο.


Πολύ χαρά έχουν πάρει τα Σιώνια στην Ελλάδα και βλέπω αυτή την φορά να μην προλαβαίνουν οι συγγενείς τους να κρυφτούν στα καταφύγια



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H επίθεση με τους “βομβητές” στο Λίβανο, όπως και η γενοκτονία που συνεχίζεται στη Γάζα και την Παλαιστίνη, έφεραν τον πόλεμο και την πολιτική τρομοκρατία σε ένα άλλο επίπεδο:

-Δεν υπάρχουν πια “κανόνες” και “κόκκινες γραμμές” που θα μπορούσαν να είναι ανεκτοί από μια υποτίθεται “πολιτισμένη ανθρωπότητα”!

-Οι ιστορίες και τα βίντεο που έρχονται από το Λίβανο, αναφέρουν αδιανόητα εγκλήματα:

-Εκατοντάδες παιδιά μεταφέρθηκαν ακρωτηριασμένα και τραυματισμένα από τα σχολεία στα νοσοκομεία, γιατί οι γονείς τους τους είχαν εφοδιάσει με τέτοιες συσκευές “για ώρα ανάγκης”!

-Οδηγοί ανατινάχτηκαν και προκάλεσαν άλλα ατυχήματα οδηγώντας στον αυτοκινητόδρομο!

-Ηλικιωμένοι κι άρρωστοι ανατινάχτηκαν βλέποντας τηλεόραση στα σπίτια τους!

-και…και…και…

-Παρακολουθώ τους “καραγκιόζηδες” των δυτικών ΜΜΕ: 

- αντί να σταθούν σ’ αυτά, στο έγκλημα και τι σημαίνει και σε τι δρόμους οδηγεί, “λιώνουν” οι κερατάδες από … θαυμασμό στο “πως τα κατάφεραν οι Ισραηλινές υπηρεσίες”!

-Είναι σαν να …θαυμάζουν την αποτελεσματικότητα των “θαλάμων αερίων” στα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης…

-Πρέπει να αναλογιστούμε και να προετοιμαστούμε:

- Το βαθύ κράτος της Δύσης που πάντα χρησιμοποιούσε το έγκλημα και την τρομοκρατία για τις πολιτικές του επιδιώξεις, αν μετά το 2000 συγκρότησε και χρηματοδότησε ένα “τρομοκρατικό μισθοφορικό στρατό”, τον ISIS και τις παραλλαγές του, τώρα χρησιμοποιεί πια σαν εργαλεία ολόκληρα κράτη, μισθοφορικά, αδίστακτα, τρομοκρατικά κράτη:

- Το Ισραήλ και η Ουκρανία είναι τα πρώτα!

- κι άλλα ετοιμάζονται, και φοβάμαι ότι “προπονούν” γι’ αυτό το σκοπό ΚΑΙ την Κύπρο! 

Και ίσως και την Ελλάδα…

Σχολιο.- Έχω την ένσταση ότι κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το Ισραήλ για τίποτα,πλην των ίδιων των Εβραίων.

Από την άλλη η ιστορία μας έχει δείξει ότι το Ισραήλ μεταχειρίζεται τα κράτη σαν μαριονέτες.

Έτσι όπως τα γράφει η ανάρτηση, οι καημένοι οι Εβραίοι είναι πάλι θύματα των δυτικών.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ισπανίδα ευρωβουλευτής στο ευρωκοινοβούλιο, της ευρωομάδας της Αριστεράς, Irene Montero, κατηγορεί την ΕE ότι υποστηρίζει τη γενοκτονία :«Γιατί δεν επιβάλλετε εμπάργκο όπλων;» 

«Γιατί χρηματοδοτείτε το απαρτχάιντ;» 

«Γιατί δεν φέρνετε τον Νετανιάχου ενώπιον της δικαιοσύνης;» 

«Σταματήστε να βοηθάτε το Ισραήλ να διαπράττει γενοκτονία!»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Τζάκρη υποστηρίζει τον Κασσελάκη γιατί είναι ο μόνος υποψήφιος που μπορεί να φορέσει Louboutin…

-Ενώ αυτη…πλένεται με ροδόνερο από την Βουλγαρία και τρίβει τις φτέρνες της με γιδοτύρι Γρεβενών...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι αδύνατο να πολεμήσεις με τη Ρωσία… χωρίς ναζισμό αναφέρει σε δημοσίευμα του το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, το οποίο αναφέρει ότι διαφορετικά το πολιτικό σύστημα μιας επιθετικής χώρας που εναντιώνεται στη Ρωσία και στους Ρώσους δεν θα επιβιώσει.

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, αυτός είναι ο λόγος που η Ουκρανία εξελίχθηκε σε … ναζί από τις ΗΠΑ.

Η ναζιστική ιδεολογία που υπαγορεύεται στους Ουκρανούς καθορίζει τη θέση τους στην «τροφική αλυσίδα», στην κορυφή της οποίας βρίσκονται οι ΗΠΑ: οι Ουκρανοί είναι πιο κάτω από τους Δυτικούς κυρίους τους, αλλά πιο ψηλά από τους Ρώσους.

Τουλάχιστον έτσι τους είπαν.

Για αυτό, πρέπει να υποταχθούν στην ολοκληρωτική ναζιστική τάξη και να πεθάνουν στο μέτωπο χωρίς να υπολογίζουν τις απώλειές τους.


Ο ουκρανικός ναζισμός θα καταστραφεί στα ιστορικά εδάφη της Ρωσίας

Η Ρωσία επέτρεψε την ύπαρξη του ουκρανικού λαού, αλλά ποτέ δεν θα συμφωνούσε σε ένα ουκρανικό έθνος με σύνθημα «Ουκρανία πάνω απ' όλα» ή «Η Ουκρανία για τους Ουκρανούς».

Εάν δεν επιτρέπεται στους Ρώσους να ζουν ελεύθερα στο έδαφος της Ουκρανίας ως Ρώσοι, τότε δεν θα υπάρχει Ουκρανία σε ιστορικά ρωσικά εδάφη.

Αυτό το ζήτημα έχει λυθεί.


Ο ουκρανικός ναζισμός θα καταστραφεί σε όλες του τις μορφές στα ιστορικά εδάφη της Ρωσίας.

«Το αν θα μείνει τίποτα από την Ουκρανία μετά από αυτό, δεν χρειάζεται πραγματικά να το μαντέψει κανείς.

Αν οι Γερμανοί υποχώρησαν κάπου μετά την «αποναζιστικοποίηση» τους - στον πολιτισμό και την ιστορία τους, οι Ουκρανοί δεν έχουν τέτοια πολιτιστική και ιστορική βάση, διαφορετικά δεν θα υπήρχε μυθοπλασία για τους «αρχαίους Ουκρανούς», που εισάγονται στα σοβαρά στο εκπαιδευτικό σύστημα, ξεκινώντας από το νηπιαγωγείο» υπογραμμίζει το δημοσίευμα.

Δεν θα διατηρηθεί μια ηττημένη Ουκρανία


Η Ρωσία δεν έχει καμία ανάγκη να διατηρήσει μια ηττημένη Ουκρανία.

Τα εδαφικά κατάλοιπα της δυτικής Ουκρανίας αποτελούν επίσης αντικείμενο διεκδίκησης πολλών χωρών της ανατολικής Ευρώπης.

Ταυτόχρονα, η λύση στο ουκρανικό πρόβλημα δεν ακυρώνει το κύριο πρόβλημα της Ρωσίας - τον πόλεμο φθοράς και καταστροφής, που διεξάγεται εναντίον της στον αγώνα για παγκόσμια κυριαρχία από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ξεκινώντας από τη στιγμή της νίκης της ΕΣΣΔ επί της ναζιστικής Γερμανίας.

Η ουκρανική κρίση σε αυτόν τον πόλεμο είναι άλλο ένα παροδικό επεισόδιο.


Σχέδιο ΗΠΑ για πυρηνική επίθεση

Από την αρχή του πολέμου κατά της ΕΣΣΔ, οι ΗΠΑ θεωρούσαν τα πυρηνικά όπλα το κύριο «επιχείρημα» - η καταστροφή της Ρωσίας είναι απαραίτητη επειδή είναι δυνατή.

Ωστόσο, η γρήγορη απάντηση της ΕΣΣΔ - τόσο όσον αφορά τα ίδια τα πυρηνικά φορτία όσο και τα οχήματα διαστημικής παράδοσης - απαιτούσε να συμπληρωθεί η αμερικανική πυρηνική στρατηγική με τον ψυχολογικό και ιδεολογικό πόλεμο της «Φωνής της Αμερικής», καθώς και με τοπικές συγκρούσεις, με πληρεξουσίους των ΗΠΑ.

Όλες οι παραπάνω προσθήκες στην ανάπτυξη του πυρηνικού οπλοστασίου αποτέλεσαν τον χαρακτηρισμό του πολέμου των ΗΠΑ εναντίον της ΕΣΣΔ ως ψυχρό.

Ο Ψυχρός Πόλεμος είναι το πολιτικό κέλυφος του σχεδίου των ΗΠΑ για πυρηνική επίθεση στην ΕΣΣΔ.

Ωστόσο, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν συνειδητοποιούν ότι ο πόλεμος εναντίον της ΕΣΣΔ έχει γίνει η κύρια διαδικασία που καθορίζει τη μοίρα τους.

Τα ίδια τα κράτη έχουν γίνει όμηροι αυτού του αγώνα και των υπαρξιακών του κινδύνων.


Η αυτοκτονία της ΕΣΣΔ δημιούργησε την ψευδαίσθηση της νίκης στις ΗΠΑ στον ψυχολογικό πόλεμο.

Ωστόσο, δεν σήμαινε καθόλου την ήττα της Ρωσίας.

Τελείωσε η Ρωσία την ιστορία της Σοβιετικής Ένωσης με δική της βούληση.

Αλλά αυτό δεν σήμαινε ήττα, πολύ περισσότερο αυτοκτονία, της ιστορικής Ρωσίας.

Η Ρωσία θεώρησε λανθασμένα ότι ο ψυχρός πόλεμος της Δύσης εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης γινόταν επειδή είχε υπακτό κομμουνιστικό σύστημα. Μέγα λάθος.

Επέστρεψε στη συνέχεια η Ρωσία στη δικής της ιστορίας, στην καταγωγή και στις παραδόσεις της.

Λαμβάνοντας υπόψη τι επιτεύχθηκε προς όφελος της ανθρωπότητας στην παγκόσμια σκηνή με το κόστος των θυσιών που έκανε, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ήταν η Ρωσία, για πρώτη φορά στον κόσμο και την ιστορία, που πρόσφερε αιώνια ειρήνη στους ιστορικούς αντιπάλους της.

Αυτή η πρόταση εσφαλμένα θεωρήθηκε αδυναμία και συνθηκολόγηση των νικημένων.


Το τέλος της αμερικανικής Δημοκρατίας

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πολεμούν τη Ρωσία, το μεγαλύτερο κράτος από άποψη εδάφους, με βάση τα αποτελέσματα των πολέμων της τελευταίας χιλιετίας.

Η «οπισθοχώρηση» από αυτόν τον αγώνα υπονομεύει κριτικά το ίδιο το πολιτικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σήμερα έχουν πλησιάσει τη γραμμή όπου ο ρατσισμός - η ιδεολογική βάση των Ηνωμένων Πολιτειών - πρέπει ανοιχτά να μετατραπεί σε ναζισμό, την πρακτική του ολοκληρωτικού πολέμου.

Αυτός ο τελικός μετασχηματισμός ξεκίνησε με τον Patriot Act του 2001, ο οποίος σηματοδότησε το τέλος της αμερικανικής δημοκρατίας.

Σήμερα, οι Αμερικανοί ιδεολόγοι δεν τον αναφέρουν πλέον - αντίθετα, μιλούν για αμερικανικούς κανόνες για ολόκληρο τον κόσμο, για την αποκλειστικότητα του αμερικανικού έθνους, για την υποχρέωση των λαών να πεθαίνουν για τα αμερικανικά συμφέροντα, να θυσιάζουν τους ζωτικούς πόρους τους για χάρη των ΗΠΑ.

Αυτό ισχύει πλήρως για τους Ευρωπαίους.


Ο αμερικανικός ναζισμός

Ο αμερικανικός ναζισμός είναι απόλυτος και είναι η επόμενη, η πιο ανεπτυγμένη εκδοχή μετά τη γερμανική.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη κάνει αρκετά όχι μόνο εναντίον της Ρωσίας και του λαού της, αλλά και εναντίον των λαών άλλων χωρών, ώστε τα θύματα να τους κηρύξουν έναν εξοντωτικό πόλεμο εναντίον τους.

Το Casus belli συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό.

Αλλά ενεργούν οι ΗΠΑ χωρίς να λαμβάνουν υπόψη αυτή τη δυνατότητα μόνο επειδή τα θύματα δεν θέλουν ακόμη έναν πυρηνικό πόλεμο.

Όπως φαίνεται στην Ουάσινγκτον, θεωρούν ότι η πυρηνική ενέργεια τους απαλλάσσει από την ευθύνη.

Ωστόσο, εάν και όταν πραγματοποιηθεί ο τελικός «εκναζισμός» των Ηνωμένων Πολιτειών, το πρακτικό και επείγον ερώτημα είναι το πώς θα τις σταματήσει η Ρωσία και άλλα πληγέντα κράτη.

Η εξουδετέρωση των πληρεξουσίων τους, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, δεν θα δώσει το απαιτούμενο αποτέλεσμα.

Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να υπολογίζει κανείς στο «ένστικτο της αυτοσυντήρησης», αφού το υποκείμενο που διεκδικεί την υπερδύναμη δεν το έχει εξ ορισμού.

Η αυτοκτονία είναι ακριβώς το υψηλότερο επίτευγμά του και η αναπόφευκτη προοπτική του.

Άλλωστε, ένα υπερθέαμα γίνεται τέτοιο ξοδεύοντας ανεξέλεγκτα πόρους.

Που μια μέρα τελειώνει.

Ωστόσο, σε αντίθεση με την ΕΣΣΔ, που αποδέχτηκε το ιδεολογικό δηλητήριο του αντικομμουνισμού και πέθανε ήσυχα στο κρεβάτι της, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα προσπαθήσουν να πάρουν μαζί και όλους τους άλλους.

Γιατί ζουν με δικά τους έξοδα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



18/9/2024      -     21.00

"Δεύτερο κύμα" τυφλών τρομοκρατικών επιθέσεων σε αθώους πολίτες του Λιβάνου με ήδη επιπλέον 9 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες από το σιωναζιστικό κρατικό μόρφωμα.

Εκρήγνυνται εδώ και λίγες ώρες ραδιόφωνα, smartphones, ηλιακά panels, συσκευές γουόκι-τόκι κλπ...

Στόχος είναι να απλωθεί δίχτυ τρόμου, απόγνωσης & πανικού πάνω από όλον το νότιο Λίβανο.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και το κράτος-τρομοκράτης έχει αποφασίσει να ανοίξει διάπλατα την πόρτα του φρενοκομείου. 

Αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά πρόσωπα της σιωνιστικής σαπίλας & βαρβαρότητας.

Πυκνώνει απίστευτα ο χρόνος των γεγονότων και αυτή είναι περίοδος που δοκιμάζονται στην πράξη τα πολιτικά αντανακλαστικά της εγχώριας Αριστεράς, με βασικό επίδικο να μην βρεθεί να κοιτάζει ασθμαίνοντας την πλάτη των εξελίξεων... 

Ή θα αλλάξει πολιτικές προτεραιότητες εδώ και τώρα ή θα περάσει ως οδοστρωτήρας από πάνω της η συγκυρία.. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκλονίστηκε και ο Έλον Μασκ που στην Ελλάδα οι θάνατοι είναι διπλάσιοι των γεννήσεων

Φοβερά δύσκολο να καταλάβεις γιατί συμβαίνει αυτό

Με 700 ευρώ μισθό και 700 ευρώ νοίκι πώς να κάνεις παιδιά ρε μαλάκα Μασκ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και όσο σκάνε γουόκι τόκι, τηλέφωνα, ηλιακά πάνελ, ηλεκτρικές συσκευές, τηλεοράσεις, σκοτώνοντας αθώους ανθρώπους στον Λίβανο, αυτοί οι ανθρωποφάγοι σιωνιστοναζί του ισραηλινοναζιστικού αποικιακού καθεστώτος χορεύουν με τους υπανθρωπους χορούς τους και  πανηγυρίζουν, για τα εγκλήματα τους.

Οι βομβητές ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου, γιατί εκεί ήθελαν να επικεντρώσουν την προσοχή των ΜΜΕ. 

Κάθε συσκευή είναι παγιδευμένη και αυτό δείχνει ότι η "επιχείρηση" διαρκεί τουλάχιστον δύο χρόνια. Οταν κανένας πόλεμος δεν υπήρχε.

Σχολιο.- Κανίβαλοι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ στη φωτογραφία ο νεκρός πλέον, πρώην Πρόεδρος του Ιράν Ιμπραχήμ Ραϊσί.

Δίπλα του ένας βομβητής της Μοσάντ.

Δεν φαίνεται τώρα εντελώς αστεία η δικαιολογία για την συντριβή του ελικοπτέρου του, ότι "υπήρχαν τρύπες στην επένδυση";

Ακόμα και ο πιλότος θα μπορούσε να έχει τέτοιον βομβητή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καμία τσίπα!

Τα ΑΡΔάκια χαρακτηρίζουν την τρομοκρατική εγκληματική ενέργεια του Ισραήλ, ως "επίδειξη ισχύος"!!!

Σχολιο.- Οι ολιγάρχες των ΜΜΕ το τερμάτισαν!

Σχολιο.- Περίμενες να πούν κάτι άλλο ΑΥΤΟΙ...;

Σχολιο.- Πουλημένοι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από το 2018, ο τότε υφυπουργός Αμυνας της Ρωσίας, Μπουλγκάκοφ, είχε δώσει συνέντευξη, στην τηλεόραση, για την κατασκευή προστατευόμενων αποθηκών πυρομαχικών σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα στο Tοροπέτς της περιοχής Tβερ.

Σήμερα, αυτές οι αποθήκες καίγονται και εκρήγνυνται από τα ντρονς των Ουκρανών και έχει ανακοινωθεί μερική εκκένωση, στην περιοχή. 

Ο Μπουλγκάκοφ είναι ήδη υπόδικος, μεταξύ πολλών ακόμα στρατηγών και αξιωματούχων, για κλοπές των στρατιωτικών δαπανών και για διαφθορά.

Σχολιο.- Η ζημιά ήταν στα αποθηκευμενα πυρομαχικά, αλλά τα πυρηνικά δεν έχουν καμία σχέση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι μετοχές της Μοτορόλα καταβαραθρώθηκαν, μετά την μπίπερ-τζιχάντ των παγκόσμιων τρομοκρατών.

Παραμένει ωστόσο, το ερώτημα, αν θα υπάρξουν καταδίκες, τόσο για την εταιρία, όσο και για τους εκτελεστές, που σκόρπισαν τον τρόμο, σε όλη την υφήλιο, που χρησιμοποιεί δεκάδες κατασκευές με μπαταρίες λιθίου. Από τα μπίπερ, μέχρι τα αυτοκίνητα. Γιατί τις μπαταρίες ενοχοποιούν οι "ειδικοί" χαχαχα!

Ωστόσο, το βέβαιο είναι ότι υπήρχαν εκρηκτικά, από την κατασκευή ακόμα των μπίπερ, όπως και η εγκατάσταση του σχετικού λογισμικού, για την πυροδότηση τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θεωρούν τον εαυτό τους ικανό ν' αντικαταστήσει τον Θεό των όπλων μαζικής καταστροφής της Παλαιάς Διαθήκης;

18/9/2024             -     20.45

Τι θα γίνει αν iPhone, απλά κινητά τηλέφωνα,

ηλεκτρονικά παιδικά παιχνίδια,

υπολογιστές βγαίνουν από τα εργοστάσια με εκρηκτικά μέσα;

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν, πρώην πράκτορας της NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ), χαρακτήρισε τις εκρήξεις απλών βομβητών στον Λίβανο «τρομερό προηγούμενο»:

«Τι θα γινόταν αν τα iPhone έφευγαν από το εργοστάσιο με εκρηκτικά μέσα;

Εάν αυτά ήταν iPhone που βγήκαν από το εργοστάσιο με εκρηκτικά μέσα, τα μέσα ενημέρωσης θα είχαν συνειδητοποιήσει πολύ πριν τι τρομερό προηγούμενο έχει δημιουργηθεί σήμερα. Τίποτα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει. Είναι έγκλημα. Έγκλημα.

Και όλοι στον κόσμο είναι λιγότερο ασφαλείς για αυτό»

Στο μεταξύ, η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία - «Θέλει η π@υτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει»-, σε υπαλληλική εξάρτηση με το σιωνιστικό ναζιστικό καθεστώς, μεταξύ διθυράμβων για την "ανίκητη Μοσάντ" κι αποκαλώντας όσους είχαν έναν τηλεοειδοποιητή (βομβητή) και μάλιστα χωρίς κρυπτογράφηση, ως "μαχητές της Χεζμπολάχ", ανεβάζουν το λίμπιντο στα ύψη, όπως ακριβώς οι ναζί συνάδελφοί τους θαύμαζαν την αποτελεσματικότητα των “θαλάμων αερίων” στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης του Χίτλερ.

Η εταιρία κατασκευαστής τηλεειδοποίησης (Ασύρματων Πομποδεκτών, βομβητών...) της Ταϊβάν "Gold Apollo" εξέδωσε μια δήλωση στην οποία αναφέρει:

«Οι τηλεειδοποιητές που εξερράγησαν στον Λίβανο φέρουν το δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά κατασκευάστηκαν στην Ευρώπη.

Όλα τα μοντέλα τηλεειδοποίησης του μοντέλου AP924 ανατέθηκαν με υπεργολαβία σε μια εταιρεία στην Ευρώπη, περίπου 5.000 από αυτήν την παρτίδα στον Λίβανο.

Οι τηλεειδοποιητές δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας στοιχεία  τρίτων.»

Ο Hsu Ching-Kuang, ιδρυτής της ταϊβανέζικης εταιρίας "Gold Apollo", δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι "οι τηλεειδοποιητές δεν κατασκευάστηκαν στην επικράτεια της Δημοκρατίας της Ταϊβάν, αλλά κατασκευάστηκαν από μια αδειοδοτημένη εταιρία στην Ουγγαρία", την "BAC Consulting KFT" αμερικανικών συμφερόντων.

Επίσης, δήλωσε πως "πιστεύει ότι τα εκρηκτικά τοποθετήθηκαν στην Ουγγαρία από τη Μοσάντ και η 'Gold Apollo' σχεδιάζει να καταθέσει αγωγή 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων κατά της ισραηλινής κυβέρνησης".

Ιστορικά η Ευρώπη ήταν πάντα ο κόμβος της Μοσάντ και μάλιστα ένας ανέξοδος, εύκολος κι απλοϊκός κόμβος, όσον αφορά την υπονόμευση των αλυσίδων εφοδιασμού και της παραδοσιακής οργάνωσης "τρομοκρατικών" επιθέσεων μαύρης, "κόκκινης", "ισλαμικής" τρομοκρατίας κι αυτό για την από γεννήσεως στρατολόγηση ΟΛΩΝ των εβραίων το θρήσκευμα -με εκβιασμούς, απειλές, ή εθελοντική στράτευση... δεν έχει σημασία-, ως πράκτορες/κατασκόπους σε ύπνωση για το όραμα του "Μεγάλου Ισραήλ". Ειδικότερα, εκείνων των εβραίων το θρήσκευμα που στις ευρωπαϊκές χώρες καταλαμβάνουν καίριες θέσεις σε σημαντικούς τομείς κυβερνητικούς τομείς και σε πολυεθνικές εταιρίες πολεμικής βιομηχανίας, φαρμακοβιομηχανίας, τροφίμων, έρευνας και τεχνολογίας κ.α.π.

Να το πούμε απλοϊκά με τα λόγια της "μεγάλης δημοκρατικής και διαφανούς παγκόσμιας ελεύθερης αγοράς", με εγχώριο παράδειγμα; Το "Κορπή Φυσικό Μεταλλικό Νερό", καθόσον οι πηγές είναι στα στα Ακαρνανικά Όρη και το νερό Δημόσιο Αγαθό (μέχρις να μπει στο χρηματιστήριο και στην Ελλάδα, όπως στις ΗΠΑ), η κοινή γνώμη το θεωρεί "ελληνικό νερό" κι ανέχεται πλέον την ιδιωτική εκμετάλλευση. Αμ δε... είναι της Nestle Hellas, θυγατρική της μεγαλύτερης πολυεθνικής εταιρίας τροφίμων Nestlé (Νεστλέ), που εδρεύει στο Βεβέ της Ελβετίας (δηλαδή Ελβετική πολυεθνική θα πει κάποιος...), αλλά ιδιοκτησία ισραηλινών συμφερόντων.

Από τη "στρατηγική της έντασης"... στον σατανισμό των Εβραίο-σιωνιστών, τους ναζί του 2024!

Μια απόλυτη αλλαγή παιχνιδιού που θα έχει δομικές επιπτώσεις σ' ολόκληρο τον πλανήτη, στην οικονομία και την πολιτική.

Γρήγορα περάσαμε από τη στρατιωτικοποίηση των πρώτων υλών και των θαλάσσιων διαδρομών, στη στρατιωτικοποίηση των ηλεκτρονικών συσκευών για μαζικές τρομοκρατικές δολοφονίες αθώων πολιτών κι όχι στρατιωτών.

Μια επιλογή της "πολιτισμένης" δύσης, της "σωστής πλευράς της ιστορίας" για να διασωθεί από την κατάρρευση.

Ποια Μοσάντ και πράσινα άλογα! Οι σιωναζί υπέγραψαν το τέλος τους...

Ενώστε τις τελείες του παζλ...

Ο Τοπάζ Λουκ, ανώτερος αξιωματούχος και πρώην εκπρόσωπος του πρωθυπουργού του ισραηλινού καθεστώτος Μπέντζαμιν Νετανιάχου, άφησε να εννοηθεί σε ανάρτησή του στο "X" ότι το Ισραήλ βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις στον Λίβανο.

Στη συνέχεια ο Λουκ διέγραψε το μήνυμα του.

Είναι προφανώς σαφές ποιος βρίσκεται πίσω από τις δολοφονικές τρομοκρατικές επιθέσεις στον Λίβανο και τη Συρία.

Νεολαίοι σιωνιστές/ναζί... χαρούμενοι μοιράζουν γλυκά στον κεντρικό σταθμό και ευχαριστούν τον Θεό και τις δυνάμεις ασφαλείας για την επιτυχία της δολοφονικής τρομοκρατικής επίθεσης...

Υποδειγματικό βίντεο, εορτασμοί γίνονται στον συριακό θύλακα, το τμήμα της βόρειας Συρίας υπό κατοχή από τα αργυρώνητα τέρατα του Τελ Αβίβ (Κούρδοι λακέδες των ιμπεριαλιστών, "ισλαμικό κράτος" (ISIS), υπό την προστασία των ΗΠΑ.

Το Τελ Αβίβ και η Ιντλίμπ γιορτάζουν τη σφαγή στον Λίβανο.

Ποιος δημιούργησε ποιον;

Εβραίοσιωνιστές ναζί, οι σατανάδες του πλανήτη Γη...

Την τρομοκρατική επιχείρηση του σιωναζιστικού καθεστώτος στον Λίβανο πανηγύρισαν οι τρομοκράτες τακφίρι ("ισλαμικό κράτος") στα κατεχόμενα της βόρειας Συρίας, υπό την προστασία των ΗΠΑ και των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών...

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, θα πραγματοποιήσει τηλεοπτική ομιλία αύριο στις 17:00 τοπική ώρα, για την κατάσταση στον Λίβανο... κι όλα τα μάτια σ' ολόκληρο τον κόσμο είναι στραμμένα στην ομιλία του...

Επισημαίνει σήμερα ο εβραίος Χίλαντ Ατζμόν, διάσημος σαξοφωνίστας και συγγραφέας:

«Τι είχε στο μυαλό του ο Νετανιάχου χθες; Πίστευε ότι μόλις 5.000 τηλεειδοποιητές εκραγούν σε όλη τη Μέση Ανατολή, θα επικρατούσε ειρήνη;

Οι εξελιγμένοι Ισραηλινοί στρατιωτικοί αναλυτές συμφωνούν όλοι ότι η χθεσινή επίθεση ήταν πρωτότυπη, ίσως καταστροφική για την αντίσταση, αλλά μηδενικής στρατηγικής σημασίας.

Η χθεσινή ισραηλινή επίθεση ήταν ξεκάθαρα μια πράξη απελπισίας, αλλά η απόγνωσή της μιλάει από μόνη της: είναι αιμοδιψή σε θεσμικό επίπεδο.

Κάποιος στο Ισραήλ είχε αυτή την ιδέα, η κοινότητα πληροφοριών της χώρας την σχεδίασε, συγκέντρωσε τη μηχανική και την εκτέλεσε. Η ετυμηγορία είναι προφανής. Ο ενθουσιασμός για μαζικές δολοφονίες είναι βαθιά χαραγμένος στη σκέψη, τον πολιτισμό και το πνεύμα του Ισραήλ.

Προφανώς το να αγαπάς τον πλησίον σου δεν είναι η πρώτη φιλοδοξία του Ισραήλ.

Δεν χρειάζεται πολύ σκάψιμο για να καταλάβουμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν λαό που ισχυρίζεται ότι είναι παιδιά εκείνων που επινόησαν τον Θεό των Σοδόμων και των Γομόρρων. Με τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στη Γάζα τους τελευταίους 11 μήνες και στον Λίβανο χθες, το Ισραήλ αποκαλύπτει ότι πλέον θεωρεί τον εαυτό του ικανό να αντικαταστήσει τον Θεό των όπλων μαζικής καταστροφής της Παλαιάς Διαθήκης.

Πιστεύω ότι αυτή είναι η αφετηρία του προβλήματος, η λύση του οποίου δεν είναι πολιτική, διπλωματική ή πολιτιστική. Στην πραγματικότητα είναι μεταφυσικό και πνευματικό.

Είμαστε για άλλη μια φορά σε μια στιγμή του Ιησού Χριστού, το ερώτημα είναι ποια θα είναι η φιγούρα του Ιησού Χριστού αυτή τη φορά»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλί Χαμενεΐ: «Δεν πρέπει να βασιζόμαστε σε ξένες υποδομές πληροφορικής»!

18/9/2024    -      21.28

Πριν από αρκετά χρόνια, ο Αλί Χαμενεΐ, Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν, διέταξε όλες οι ιρανικές στρατιωτικές επικοινωνίες να γίνονται με  υποδομές πληροφορικής που παράγονται εγχώρια.

Ευτυχώς, αυτό συνέβη και σήμερα ακόμη και όλοι οι τηλεειδοποιητές (βομβητές) που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος από το Σώμα των Φρουρών της Επανάστασης είναι Ιρανικής κατασκευής.

Ο Ηγέτης είχε τονίσει: «Δεν πρέπει να βασιζόμαστε σε ξένες υποδομές πληροφορικής»!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



18/9/2024      -      18.30

-ΝΕΟ: Εκρήξεις σε όλο το Λίβανο, συμπεριλαμβανομένης της Βηρυτού. Αυτή τη φορά, άλλα gadgets, συμπεριλαμβανομένων των ραδιοφώνων αυτοκινήτων.

Εκρήξεις σημειώνονται επίσης μέσα σε κατοικίες, τραυματίζοντας αμάχους.

-Λαϊκά ηλεκτρονικά καταστήματα και σπίτια έπιασαν φωτιά λόγω εκρήξεων ηλεκτρονικών συσκευών. 

-Αυτοκίνητα καίγονται

Το Ισραήλ όπως φαίνεται ανατίναξε σήμερα χιλιάδες ραδιόφωνα στο Λίβανο στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης της επίθεσης

Στο Λίβανο σήμερα εκρύγνωνται τα πάντα. Απο walkie talkie μέχρι συσκευές έγκρισης εισόδου με αποτύπωμα...

*- Οι συσκευές που στοχεύτηκαν σήμερα ήταν πομποδέκτες ICOM, τα λιβανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το εύρος της επίθεσης ήταν μεγαλύτερο σήμερα, αλλά οι εκρήξεις είναι μικρότερες από τις χθεσινές εκρήξεις στα biber 

-Ελπίζω να καταλαβαίνετε το μέγεθος του κινδύνου για όλους μας....

Ανά πάσα στιγμή είμαστε υποψήφιοι......

Σχολιο.- Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα:

Οι συνεχιζόμενες επιθέσεις στον Λίβανο παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και πιθανώς το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο

Σχολιο.- Ενημερωμένες πηγές: Οι σημερινές εκρήξεις ήταν πιο ισχυρές και σχετίζονταν με ραδιοσυσκευές και κινητά τηλέφωνα αφού οι μπαταρίες τους θερμάνθηκαν ξαφνικά.

Για να είμαστε ακριβείς, οι μπαταρίες λιθίου εκρήγνυνται.

Σχολιο.- Οι συσκευές που εξερράγησαν είναι τα ραδιόφωνα ICOM της Χεζμπολάχ, που χρησιμοποιούνται συχνά για μη κρυπτογραφημένη επικοινωνία.

Υπάρχουν πολλές ζημιές και πολλοί τραυματισμοί. Μεγαλύτερα εκρηκτικά. Αρκετοί εξερράγησαν κατά τη διάρκεια της κηδείας στη Βηρυτό, όπου βρίσκονται στελέχη της Χεζμπολάχ.

Σχολιο.- Το θέμα ξεφεύγει από τα στενά όρια της εμπλοκής στο παλαιστινιακό.

Το θέμα αυτό μας αφορά όλους όπου κι αν κατοικούμε πάνω στη Γη.

Η πρώτη επίδειξη δύναμης της Νέας Τάξης Πραγμάτων έγινε με το παγκόσμιο ψηφιακό blackout στις 19 Ιουλίου.

Τότε δεν επηρεάστηκαν μόνο όσοι δεν είχαν κάνει αναβάθμιση.

Δυστυχώς η τεχνολογία όσο περισσότερο αναπτύσσεται τόσο περισσότερο μας εγκλωβίζει.

Γιατί ενώ θα έπρεπε να μας εξυπηρετεί και να κάνει την ζώνη μας πιο εύκολη,

η Νέα Τάξη Πραγμάτων την χρησιμοποιεί για τους αναμολόγητους σκοτεινούς της σκοπούς, για να μας εξουσιάζει.

Φυσικά σε αυτό το πλάνο εντάσσεται και το ηλεκτρονικό χρήμα... και γενικά οτιδήποτε που πλέον θα πρέπει να γίνεται ηλεκτρονικά.

Τώρα πια βλέπουμε ότι πουθενά δεν θα είμαστε ασφαλείς στο μέλλον.

Σκοτεινοί καιροί μας περιμένουν.

Σχολιο.- Reuters: Η Χεζμπολάχ αγόρασε τα γουόκι-τόκι που εξερράγησαν σήμερα, πριν από περίπου 5 μήνες, την ίδια στιγμή που αγόρασε τους τηλεειδοποιητές που εξερράγησαν χθες. Ηλιακα ενεργειακά συστήματα εξερράγησαν επίσης σε πολλά σπίτια στο νότιο Λίβανο

Σχολιο.- Λιβανέζοι (κυρίως νέοι) άρχισαν να επιτίθενται στις δυνάμεις περιπολίας της UNIFIL

 Το Ισραήλ δείχνει να πετυχαίνει τον στόχο του...πριν αρχίσει η μάχη



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο μέτωπο του Κουρσκ και του Ντονμπάς ωστόσο, οι 790.000 εθελοντές μαχητές, συνεχίζουν να πολεμούν ηρωικά και να προωθούνται -παρά το λειψό εφοδιασμό και τη διαφθορά των “κορυφών”.

Και κυρίως το κάνουν συνειδητά, μιας και το Κρεμλίνο, επέτρεψε τη συγκρότηση μονάδων ομοιογενών σε “ιδεολογική βάση”:

-Αυτοί οι τύποι είναι κάτοικοι της Ρίγας, από την ταξιαρχία «Αντιφασίστες των Βαλτικών Κρατών», πολεμούν σαν μέρος του ρωσικού στρατού και απελευθερώνουν αυτήν τη στιγμή την περιοχή Κουρσκ από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. 

-Στα χέρια των μαχητών βρίσκεται η σημαία της Σοβιετικής Λετονίας. 

Είναι ξεκάθαρο γιατί πολεμούν και ποιο είναι το κινητρό τους.

Γι’ αυτό και μάχονται πολύ καλά!

Για να κατανοηθεί πως γίνεται η κινητοποίηση εθελοντών, μετά την ανακοίνωση Πούτιν για αύξηση των Ρωσικών Ενόπλων δυνάμεων κατά 180.000 άνδρες, η μονάδα “Γεράκια του Στάλιν” (σαφής νομίζω ο … προσανατολισμός της) που πολεμάει με drones και ηλεκτρονικό πόλεμο, απηύθυνε το εξής κάλεσμα για νέα επάνδρωση:

“Τα «Γεράκια του Στάλιν» προσλαμβάνουν γενικούς τεχνικούς, ειδικούς τεχνικούς και όσους θέλουν να γίνουν τέτοιοι.

Οι προσλήψεις γίνονται σε 4 κατευθύνσεις:

- Παραστρατιωτική ασφάλεια (VOKhR).

- Μηχανικός αεροναυπηγών, μηχανικός σκαφών, χειριστής μηχανικός.

- αεράμυνα,

- Ηλεκτρονικός πόλεμος.

Κάθε υποψήφιος εξετάζεται με μια ατομική προσέγγιση,

η ειδικότητα επιλέγεται με βάση τις βασικές δεξιότητες και την εκπαίδευσή σας.

Συνθήκες: 

- Μισθός από 91.000 ρούβλια στο χέρι.

- Διαμονή, γεύματα, στολές με έξοδα της μονάδας.

- Κατάρτιση και μετεκπαίδευση με έξοδα της μονάδας.

- Πληρωμές ασφάλισης

- Επίσημη απασχόληση (σύμβαση εργασίας, πλήρες κοινωνικό πακέτο).

- Εργασία αυστηρά στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

- Μετά τη λήξη της σύμβασης, διατήρηση των πολιτών σε εφεδρεία για την περίοδο της κινητοποίησης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



… κι επειδή προϋπόθεση  είναι η στρατιωτική νίκη της Ρωσίας και η ήττα του ΝΑΤΟ, στη Μόσχα “προετοιμάζουν” τις Ένοπλες δυνάμεις με ταχύ … ρυθμό, μετά την αποσάθρωσή τους από την εποχή Γιέλτσιν και μετά:

Σχεδόν 500 ποινικές υποθέσεις έχουν ξεκινήσει, για εγκλήματα διαφθοράς στο σύμπλεγμα άμυνας και εκτέλεσης κρατικών εντολών άμυνας!

-Τους 8 μήνες του 2024, η Ερευνητική Εισαγγελική Επιτροπή , σύμφωνα με ανακοίνωσή της, άνοιξε 497 ποινικές υποθέσεις κι άσκησε διώξεις στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας και των κρατικών αμυντικών προμηθειών.

Οι περισσότερες έρευνες γίνονται στη Μόσχα και στην περιοχή, καθώς και στις περιοχές Τούλα, Σαμάρα και Ουντμούρτια.

Μέχρι σήμερα έχουν συλληφθεί και τεθεί υπό κράτηση 11 υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Άμυνας (αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί) 12 υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί καθώς και 2 επικεφαλής μεγάλων επιχειρήσεων!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΙΡΛΑΝΔΌΣ ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΉ ΕΠΊΘΕΣΗ ΜΕ ΒΟΜΒΗΤΕΣ

Ο Micheál Martin δήλωσε ότι η επίθεση έδειξε "σκόπιμη αδιαφορία" για τις ζωές των ανθρώπων επειδή εξερράγησαν σε δημόσιους χώρους.

Πρόσθεσε ότι επρόκειτο για "σαφή παραβίαση" της Σύμβασης της Γενεύης.

Η επίθεση άφησε πίσω της 12 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες.

Σχολιο.- Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Βελγίου Petra De Sutter καταδικάζει την ισραηλινή τρομοκρατική επίθεση στο Λίβανο:

«Καταδικάζω έντονα τη μαζική τρομοκρατική επίθεση στο Λίβανο και τη Συρία. Απαιτείται διεθνής έρευνα».

Σχολιο.- Η Ταϊβανέζικη Gold Apollo πρόκειται να ξεκινήσει αγωγή δισεκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της ισραηλινής κυβέρνησης, αφού παραδέχτηκε ότι η MOSSAD είχε τοποθετήσει εκρηκτικά στους μηχανισμούς στο Τελ Αβίβ

Σχολιο.- Η Βουδαπέστη αρνείται ότι έφτιαξε τους βομβητές «βόμβες» – «Εμείς είμαστε μόνο οι ενδιάμεσοι»

Δημοσιεύματα, με αναλύσεις ειδικών, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικά στις συσκευές, πλάι από την μπαταρία, μαζί με έναν πυροκροτητή.

Σύμφωνα με εταιρία από την Ταϊβάν, οι βομβητές κατασκευάστηκαν από την εταιρεία BAC Consulting KFT με έδρα την Ουγγαρία.

«Η εταιρεία αυτή έχει συνεργαστεί μαζί μας και πουλάει αρκετά από τα προϊόντα μας. Ήθελαν να παρασκευάσουν και βομβητές οπότε μου ζήτησαν την άδεια για να χρησιμοποιήσουν το όνομα της εταιρείας μας» δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας από την Ταϊβάν.

Ωστόσο, η Ουγγαρία και συγκεκριμένα η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, Κριστιάνα Μπαρσόνι-Αρκιντιάκονο, αν και παραδέχτηκε ότι συνεργάζεται με την εταιρεία από την Ταϊβάν, δεν είναι αυτοί που κατασκεύασαν τους βομβητές.

«Δεν κατασκευάζουμε εμείς τους βομβητές. Εμείς είμαστε απλά οι ενδιάμεσοι. Πιστεύω ότι τα έχετε παρεξηγήσει» είπε.

Σύμφωνα με το NBC, η Grand Apollo από την Ταϊβάν, προχώρησε σε εξαγωγή 260.000 βομβητών από το 2022 έως τον Αύγουστο του 2024 σε ευρωπαϊκές και αμερικανικές αγορές. Κατά την ίδια ανακοίνωση δεν υπήρξε ποτέ κάποια αναφορά για εκρήξεις που σχετίζονται με τα προϊόντα αυτά ενώ δεν υπάρχει καμία καταγραφή για απευθείας εξαγωγές της Gold Apollo στον Λίβανο.

Σχολιο.- Ενημερωμένες πηγές: Οι σημερινές εκρήξεις ήταν πιο ισχυρές και σχετίζονταν με ραδιοσυσκευές και κινητά τηλέφωνα αφού οι μπαταρίες τους θερμάνθηκαν ξαφνικά.

Η πηγή λέει επίσης ότι ο περισσότερος εξοπλισμός που εξερράγη σήμερα ήταν walkie-talkies της μάρκας ICOM

Για να είμαστε ακριβείς, οι μπαταρίες λιθίου εκρήγνυνται.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιτέλους!!!

Δύο οικογένειες,  νέων ανθρώπων που πέθαναν αιφνιδίως και είχαν εμβολιαστεί κάνοντας τις τρεις δόσεις της Astra Zeneca και της Pfizer, έχουν αποτανθεί δίνοντάς του εντολή να ενεργήσετε τα νόμιμα στον δικηγόρο κύριο ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΝΟΥΛΕΖΑ προκειμένου να κατατεθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές μηνυτήρια αναφορά στρεφόμενοι κατά παντός υπευθύνου ,ζητώντας την ποινική δίωξη και τιμωρία όσων επιδημιολογων και λοιμωξιολογων διαβεβαίωναν ότι το εμβόλιο ήταν ασφαλές και η μοναδική λύση για την απόκτηση ανοσίας και αποτελεσματικής προστασίας από τον κοβιντ 19.

Στη συνέχεια θα κατατεθεί Αγωγή αποζημίωσης χρηματικής ικανοποίησης της προκληθείσης ψυχικής οδύνης κατά του ελληνικού Δημοσίου ενώπιον των αρμοδίων διοικητικών δικαστηρίων .



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Το κουτί της Πανδώρας μόλις άνοιξε και η Moσάντ παρέδωσε το κλειδί

-Εχθές Τρίτη, σε μια συντονισμένη επίθεση, οι τηλεειδοποιητές που χρησιμοποιήθηκαν από στελέχη της Xεζμπολάχ σε όλο τον Λίβανo και τη Συρία εξερράγησαν, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας αμάχους μαζί με μαχητές. Αν αυτή η παλιά τεχνολογία μπορούσε να οπλιστεί τόσο εύκολα, φανταστείτε τη βόμβα που κρατάτε στο χέρι σας αυτή τη στιγμή, το smartphone σας

-Αυτή δεν ήταν μια τυχαία πράξη. Η Moσάντ έδειξε τα χαρτιά και τις ικανότητες της και τώρα βλέπουμε το βάθος της τεχνολογίας επιτήρησης, όπου το τηλέφωνό σας, τα δεδομένα σας, οι ίδιες οι κινήσεις σας μπορούν να παραβιαστούν, να παρακολουθηθούν και να χειραγωγηθούν. Δεν είστε πλέον απλώς ένας χρήστης, είστε ένας στόχος με πόδια (timebοmb)

-Αυτό ξεπερνάει τη Xεζμπολάχ. Αφορά κάθε κομμάτι της τεχνολογίας στο οποίο βασιζόμαστε. Το Iσραήλ μόλις μας έδειξε ότι καμία συσκευή δεν είναι πέρα από των δυνατοτήτων και της εμβέλειά τους και η γραμμή μεταξύ τεχνολογίας και επιτήρησης έχει εξαλειφθεί

-Αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα μπροστά μας. Ήρθε η ώρα να αντισταθούμε σε αυτή την αυξανόμενη κατάσταση επιτήρησης απαιτώντας περισσότερα από την Apple, τη Samsung και τους υπόλοιπους κατασκευαστές. Χρειαζόμαστε τεχνολογία που να μας προστατεύει, όχι να μας παγιδεύει. Εδώ μπαίνει το ήθος μας, το απόρρητο δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Είναι η τελευταία άμυνα σε έναν κόσμο όπου κάθε συσκευή είναι ένα πιθανό εργαλείο κατασκοπείας

-Το κουτί της Πανδώρας άνοιξε. Η επιλογή είναι σαφής: αγκαλιάστε την τεχνολογία που είναι ανθεκτική στην επιτήρηση και δεν κινδυνεύετε να εκραγείτε από αυτήν

Σχολιο.- Μονο κινεζικα παιρνουμε, τα παντα όλα!

Σχολιο.-  Το τεχνικό κομμάτι της παγίδευσης είναι εύκολα κατανοητό. Η διεκπεραίωση του, επιχειρησιακά είναι ακόμα υπό διερεύνηση

- Κάθε μπαταρία του ειδοποιητή που εξερράγη περιείχε περίπου 20 γραμμάρια νιτρικής πενταερυθριτόλης (PETN). Αυτό το ισχυρό εκρηκτικό χρησιμοποιείται συνήθως σε στρατιωτικούς πυροκροτητές

- Είναι παρόμοιο με τα άλατα λιθίου που χρησιμοποιούνται σε μπαταρίες ηλεκτρικών συσκευών. Επομένως, ακόμη και ένας ενδελεχής έλεγχος από τους Άραβες δεν θα έβρισκε τίποτα

- Αλλά οι Ισραηλινοί το χρησιμοποίησαν με τον εξής τρόπο: κάποια στιγμή, οι τηλεειδοποιητές άρχισαν να θερμαίνουν τις μπαταρίες ιόντων λιθίου σε ένα σήμα, αλλά αντί να καεί, η μπαταρία εξερράγη λόγω του PETN

- Η Μοσάντ (ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών) πιθανότατα, τοποθέτησε τέτοιες παγιδευμένες μπαταρίες στην τελευταία παρτίδα τηλεειδοποιητών που έφτασε στον Λίβανο από την Ταϊβάν (σύμμαχο των Ηνωμένων Πολιτειών)

Σχολιο.- Huawei και πάλι Huawai κι ας μην έχει google πια λόγω εταιρικού πολέμου, τουλάχιστον είναι πολύ πιο ασφαλές.

Σχολιο.- Οι τηλεειδοποιητές που εξερράγησαν στο Λίβανο κατασκευάστηκαν στην Ταϊβάν

Το μοντέλο τηλεειδοποίησης ήταν Gold Apollo Rugged Pager AR924

- Ολόκληρη η βιομηχανία ημιαγωγών της Ταϊβάν ανήκει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Golden Apollo της Ταϊβάν, η οποία κατασκεύασε τους τηλεειδοποιητές, τονίζει ότι στην πραγματικότητα κατασκευάστηκαν από έναν ΕΥΡΩΠΑΙΟ κάτοχο άδειας, στον οποίο θα μπορούσαν να είχαν διεισδύσει εύκολα ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εάν η τρομοκρατική επίθεση του Ισραήλ εις βάρος του Λιβάνου με 4000 ανυποψίαστους πολίτες τραυματίες μεταξύ αυτών και παιδιά, αλλά και των προηγηθεντων Ισραηλινών τρομοκρατικών επιθέσεων στη Συρία, είχε γίνει σε ευρωπαϊκό ή Ισραηλινό έδαφος, θα κυκλοφορούσαν ήδη σημαιουλες και λογότυπα I stand with και διάφορα ευτράπελα για την πάταξη της "ισλαμικής" τρομοκρατίας. 

Θα ψηφίζονταν νόμοι, θα λαμβάνονταν μέτρα παρακαλουθησης και αστυνόμευσης στο όνομα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας. 

Όπως βλέπουμε όμως ο μόνος τρομοκράτης στον πλανήτη και σε ολόκληρο το γαλαξία είναι ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΕΕ και Ισραήλ. 

Κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος όταν οι εκμεταλλευτές στραγγαλίζουν αθώες ψυχές και μάλιστα με ηδονή για να διατηρήσουν την εξουσία τους.

Χθες ήταν η Παλαιστίνη, η Συρία, σήμερα ο Λίβανος. Αύριο ποιος



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυριάκος Βελόπουλος: Υποκριτική η στάση βουλευτών της ΝΔ για τα «κόκκινα δάνεια»

«Για το δήθεν αντάρτικο των βουλευτών της ΝΔ με τα κόκκινα δάνεια, να υπενθυμίσουμε σε αυτούς τους βουλευτές ότι είναι οι ίδιοι, που μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, έφτιαξαν τα funds και τους servicers. Οπότε κάθε δήλωση μετάνοιας και δήθεν αντίδρασης είναι υποκριτική και κυρίως μικροκομματική και άθλια. Είναι ουσιαστικά βαλβίδες ασφαλείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη η κίνηση αυτή», σχολίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή την ερώτηση 11 «γαλάζιων» βουλευτών προς τον υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, στη Βουλή, για το ζήτημα των «κόκκινων δανείων».

«Αν θέλουν να λύσουν το πρόβλημα με τα “κόκκινα δάνεια” οι κύριοι της ΝΔ, ας ρίξουν την κυβέρνηση. Και αν δεν μπορούν να κάνουν και αυτό, να πιέσουμε την κυβέρνηση να εφαρμόσει, αυτό που δεν εφάρμοσε: Να αγοράζουν οι δανειολήπτες οι ίδιοι τα δάνειά τους σε χαμηλή τιμή. Όση ακριβώς την πούλησαν στα funds οι κυβερνώντες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή το κόμμα τους».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε επίσης επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή το πρόγραμμα «Σπίτι μου 2».

«Σήμερα ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως εξασφάλισε ένα δισεκατομμύριο πρόσθετους πόρους για το πρόγραμμα «Σπίτι μου 2», για να αποκτήσουν 20.000 συμπολίτες μας σπίτι. ‘Αρα 20.000 Έλληνες θα αποκτήσουν σπίτι αξίας 100.000 ευρώ, αν υπολογίσουμε και το ισόποσο τραπεζικό δάνειο που θα πάρουν», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, προσθέτοντας: «Να μας πει λοιπόν ο πρωθυπουργός, πού βρίσκεις κατοικήσιμο σπίτι με 100.000 ευρώ, με αυτά τα χρήματα δηλαδή. Μάλλον κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, καθώς εκείνος αγόρασε πολύ φθηνά στα Ζαγοροχώρια ένα σπίτι πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, με μόλις μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μέτρο της κυβέρνησης για την απαγόρευση κινητών στα σχολεία.

«Η ΝΔ είναι η κυβέρνηση του άρπα-κόλλα και του ράβε-ξήλωνε. Πριν μερικούς μήνες ο ίδιος ο πρωθυπουργός ήταν περήφανος για το panic button στα σχολεία ότι δηλαδή θα απέτρεπε το bullying με τη χρήση μιας εφαρμογής κινητού τηλεφώνου. Σήμερα έρχονται να ξηλώσουν αυτό που είχαν πει και λένε ότι απαγορεύονται τα κινητά στα σχολεία.

Δυστυχώς δεν είναι απλά ράβε-ξήλωνε ή άρπα-κόλλα, είναι για να φεύγουν χθες. Είναι επικίνδυνοι», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ΔΝΤ αναβάλλει τις οικονομικές διαβουλεύσεις με τη Ρωσία μετά τις αντιδράσεις ευρωενωσιτικών κρατών

Το σιωνιστικοναζιστικό ΔΝΤ ήθελε να «επιστρέψει» στη Ρωσία.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε σήμερα ότι ανέβαλε τις προγραμματισμένες οικονομικές διαβουλεύσεις με την Ρωσία που έπρεπε να αρχίσουν αυτή την εβδομάδα, για να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία και αναλύσεις για να διασφαλίσει «μια απαιτητική διαβούλευση».

Το ΔΝΤ είχε προγραμματίσει να διενεργήσει την καθιερωμένη αξιολόγηση του «άρθρου IV» της οικονομικής πολιτικής της Μόσχας για πρώτη φορά από τότε που η Ρωσία ξεκίνησε την απελευθέρωση του Ντονμπάς από το Ουκρανοναζιστικό καθεστώς τον Φεβρουάριο του 2022, αλλά αρκετές ευρωενωσιτικές χώρες είχαν αντιταχθεί στην επαναπροσέγγιση υπακούοντας στον αμερικάνο αφέντη τους.

Το Ουκρανοναζιστικό καθεστώς και οι δυτικοί αποικιοκράτες αφέντες του είχαν αντιταχθεί στην επίσκεψη αποστολής στη Ρωσία με την αιτιολογία ότι θα έδειχνε ότι οι σχέσεις με τη Ρωσία έχουν εξομαλυνθεί παρά τον πόλεμο με το ΝΑΤΟ και την απελευθέρωση από τα νύχια των ουκρανοναζί και του ΝΑΤΟ τεράστιων εκτάσεων του ουκρανικού εδάφους που κατοικείται από Ρώσους.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερμανία: Το Βερολίνο «παγώνει» τις επίσημες εξαγωγές όπλων προς το Ισραήλ

Η γερμανική κυβέρνηση «παγώνει» τις εξαγωγές όπλων προς το Ισραήλ, προκειμένου να διευθετήσει τα νομικά προβλήματα που έχουν ανακύψει, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο πηγή του ομοσπονδιακού υπουργείου Οικονομίας, το οποίο είναι και το αρμόδιο για την έγκριση εξαγωγής εξοπλιστικών συστημάτων.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ολλανδία απαγορεύει τη χρήση της μπούρκας σε όλους τους δημόσιους χώρους

Η Ολλανδία ενέκρινε νόμο που απαγορεύει τη χρήση της μπούρκας σε όλους τους δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένων των σχολείων, των μέσων μαζικής μεταφοράς και των νοσοκομείων.

Οι γυναίκες που παραβιάζουν την απαγόρευση της μπούρκας αντιμετωπίζουν πρόστιμα και φυλάκιση.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το κοινοβούλιο της Γεωργίας ενέκρινε νόμο που περιορίζει τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ

Γεωργιανοί βουλευτές ενέκριναν την Τρίτη την τρίτη και τελευταία ανάγνωση νόμου για τις «οικογενειακές αξίες και την προστασία των ανηλίκων» που θα επιβάλει σαρωτικούς περιορισμούς στα δικαιώματα των LGBT.

Το νομοσχέδιο θα παρέχει μια νομική βάση για τις αρχές να απαγορεύσουν τις εκδηλώσεις Pride και τις δημόσιες επιδείξεις της σημαίας του ουράνιου τόξου LGBT και να επιβάλουν λογοκρισία ταινιών και βιβλίων.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νεμάνια Μάιντοβ: Σάλος με τον πρωταθλητή Ευρώπης στο τζούντο – Τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ισραηλινό υπουργικό συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Μ.Νετανιάχου να εισβάλει στον Λίβανο

Θεωρούν ότι έχουν απενεργοποιήσει την διοίκηση της λιβανικής οργάνωσης-πολιτοφυλακής με τους βομβητές-βόμβες

18.09.2024 | 22:56

Σε μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμή το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ εξουσιοδότησε “εν λευκώ” τον Μ.Νετανιάχου και τον ΥΠΑΜ Γκάλαντ «να αναλάβουν κάθε αναγκαίο στρατιωτικό μέσο κατά της Χεζμπολάχ, ακόμα και αν αυτό απαιτεί πλήρη εμπλοκή», δηλαδή ουσιαστικά τους έδωσε έγκριση να εισβάλουν στον Λίβανο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σακατεμένα μέλη της Χεζμπολάχ στα νοσοκομεία του Λιβάνου μετά τις ταυτόχρονες εκρήξεις χιλιάδων βομβητών

18.09.2024 | 10:16

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που δημοσίευσαν οι λιβανέζικες αρχές από τα νοσοκομεία της χώρας με τα χιλιάδες μέλη της Χεζμπολάχ που τραυματίστηκαν βαριά από τις εκρήξεις των βομβητών που έφεραν πάνω τους.

https://twitter.com/anonymouswave1/status/1836045379889934624

Οι άνδρες της Χεζμπολάχ έχουν τραυματιστεί σε πόδια, χέρια, πλευρά, στήθος ακόμα και στο κεφάλι και στα μάτια, αναλόγως σε πιο σημείο του σώματος τύχαινε να βρίσκεται την στιγμή της έκρηξης ο βομβητής.

Πολλοί πλέον είναι ανήσυχοι για το κατά πόσο αυτό που συνέβη με τους βομβητές θα μπορούσε να γίνει και με τα κινητά τηλέφωνα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η συριακή Αεροπορία εξόντωσε 250 Ουκρανοναζιστές εκπαιδευτές ισλαμοφασιστών στην Ιντλίμπ της Συρίας

Βομβαρδίστηκε το κτίριο που διέμεναν

18.09.2024 | 23:12

Σε μια σημαντική εξέλιξη που δείχνει να συνδέει τον πόλεμο στην Ουκρανία με τον πόλεμο στην Συρία, η συριακή Αεροπορία εξόντωσε 250 Ουκρανοναζιστές εκπαιδευτές που μόλις είχαν φτάσει στο Ιντλίμπ για να εκπαιδεύσουν ισλαμοφασίστες τρομοκράτες που παίρνουν εντολές από την CIA.

Έτσι ο εντοπισμός της περιοχής στρατοπέδευσης 250 εκπαιδευτών της ουκρανοναζιστικής μονάδας GUR οδήγησε στον βομβαρδισμό του κτιρίου που μόλις είχαν καταλύσεις, μέσω ρίψης βομβών-βαρελιών που διέλυσαν το οίκημα.

Επίσης οι ουκρανοναζιστές είχαν σκοπό τη στρατολόγηση ισλαμοφασιστών μαχητών για να συμμετάσχουν σε εχθροπραξίες κατά της Ρωσίας