Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Πεμπτη 19 Σεπτεμβριου 2024


Ναζινιάχου .. θα εκπλαγείς από που θα σου έρθουν .. ένα σήμα καπνού περιμένουν ..

100.000 μαχητές της λιβανικής Αντίστασης έχουν εκατοντάδες τρόπους για να επικοινωνούν μεταξύ τους .. μη ζεις με αυταπάτες που σε μεγάλωσαν .. 107 χρόνια ο Σιωνισμός και τα αφεντικά του στον αποικιοκρατικό δυτικό κόσμο προσπαθούν με κάθε μέσο και όπλο να πρόσωπο να εξουδετερώσουν την Αντίσταση των πολιτών της Μέσης Ανατολής στα σχέδια τους .. 107 χρόνια δεν το κατάφεραν ούτε θα το καταφέρουν ποτέ .. 

Εδώ και αρκετή ώρα Αντάρτες της Χεζμπολάχ πραγματοποιούν μαζική επίθεση με μην επανδρωμένα καμικάζι σε αρκετές στρατιωτικές εγκαταστάσεις των τρομοκρατών σιωνιστών στα βόρεια εδάφη της κατεχόμενης Παλαιστίνης. ΜΜΕ στο σιωνιστικό κράτος ανέφεραν ότι στην αποικία Ya'ara χτυπήθηκαν δυο δομές που χρησιμοποιούνται από τον στρατό κατοχής το ένα χτυπήθηκε με κατευθυνόμενο πύραυλο και το άλλο με drone καμικάζι και ότι υπάρχουν αρκετοί τραυματίες ..

Η αποικία Ya'ara ιδρύθηκε το 1950 σε γη που ανήκε στο παλαιστινιακό χωριό Arab al-Samniyya που κατέλαβαν οι σιωνιστές τρομοκράτες και εκτόπισαν τους κατοίκους του στο Λίβανο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περισσότεροι από 500 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πολίτες και πολιτοφύλακες της Χεζμπολάχ, τυφλώθηκαν από την έκρηξη των βομβητών τους. Επαναλαμβάνω ότι η επίθεση του τρομοκρατικού κράτους του Ισραήλ είναι μια από τις πιο σοβαρές και επικίνδυνες τρομοκρατικές πράξεις στην ιστορία.

Αυτή είναι μια σκόπιμη πράξη πολέμου που παραβιάζει κάθε κανόνα εμπλοκής και ανθρωπιάς, επειδή χρησιμοποιήθηκε μια εξαιρετική τεχνολογική και πληροφοριακή ικανότητα. Ποτέ δεν ήμασταν ασφαλείς, αλλά από τώρα και στο εξής είμαστε ακόμη λιγότερο ασφαλείς, επειδή κάποιος είναι σε θέση να μας ανατινάξει μέσω ενός smartphone, ενός υπολογιστή ή οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής ανά πάσα στιγμή.

Όταν πολλές φορές γράφω ότι το Ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς αποτελεί κίνδυνο για ολόκληρη την ανθρωπότητα, εννοώ ακριβώς αυτό. Ανεξάρτητα από τι πιστεύεται, αυτοί οι καταραμένοι έχουν την πιο ισχυρή, προετοιμασμένη, παρεμβατική και εδραιωμένη κατασκοπεία στη γη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να τους εξαλείψουμε από τη Γη πριν να είναι πολύ αργά!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν από λίγες ημέρες ξυπνήσαμε όλοι σε έναν νέο κόσμο.

Ένας κόσμος στον οποίο οι δυτικές χώρες άρχισαν να εγκαθιστούν όχι μόνο κοριούς GPS και υποκλοπών σε εξοπλισμό και οικιακές συσκευές, αλλά και εκρηκτικά για τη μαζική δολοφονία εκπροσώπων χωρών και λαών που δεν τους αρέσουν. Και το έκαναν ακριβώς στο εργοστάσιο.

Χιλιάδες τηλεειδοποιητές που είχαν εκραγεί, κατασκευάστηκαν από μια ταϊβανέζικη εταιρεία με αμερικανική διοίκηση και πωλήθηκαν μέσω μιας τρίτης εταιρείας στην Ουγγαρία. Τα ραδιόφωνα που εξερράγησαν χθες κατασκευάστηκαν από εταιρεία στην Ιαπωνία με πολλά υποκαταστήματα σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν επίσης ηλεκτρικά ποδήλατα, κινητά τηλέφωνα (συμπεριλαμβανομένου του IPhone) και άλλα.

Υπάρχουν χιλιάδες τραυματίες και δεκάδες νεκροί στον Λίβανο. Ναι, συμπεριλαμβανομένων των μαχητών της Χεζμπολάχ και του στρατού. Αλλά πολλοί περισσότεροι είναι οι γιατροί, δημόσιοι υπάλληλοι και υπάλληλοι του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης - όλοι τους χρησιμοποιούσαν επίσης τηλεειδοποιητές. Εκατοντάδες άνθρωποι έχασαν την όραση και τα άκρα τους, όταν ο «φορτισμένος» εξοπλισμός κάλεσε πριν από την έκρηξη για να το πάρουν στα χέρια τους οι άτυχοι.

Το θέμα της υποκατάστασης των εισαγωγών έχει γίνει προτεραιότητα. Τώρα αυτό είναι το κλειδί για την επιβίωση του κράτους. Αγοράζετε αεροπλάνα ή αυτοκίνητα στη Δύση; Οι τηλεειδοποιητές περιείχαν 20 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης PETN και σε αυτοκίνητα και αεροπλάνα μπορεί να υπάρχουν και δύο κιλά με αισθητήρα ενεργοποίησης για ταχύτητα ή υψόμετρο. Το πιο πρόσφατο μοντέλο iPhone όχι μόνο μπορεί να υποκλέψει έναν κρατικό υπάλληλο, αλλά και να του κόψει το κεφάλι.

Είναι έτοιμα τα κράτη της Δύσης και το Ισραήλ να σκοτώσουν αρχηγούς κρατών; Ή μήπως Ήδη το κάνουν; Ο Ιρανός Πρόεδρος Raisi, ο επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών και η συνοδεία τους, συμπεριλαμβανομένων των πιλότων, που συνετρίβη στο ελικόπτερο είχαν επίσης τηλεειδοποιητές.

Μετά τον Λίβανο, οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους μήπως θα αποφασίσουν και να δηλητηριάσουν τα τρόφιμα; Να τα μολύνουν με ιό; Το ερώτημα είναι ρητορικό.

Ένας περίεργος νέος κόσμος έχει ήδη φτάσει. Είναι τριγύρω.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΟΥΗΔΙΑ  Νέο ατύχημα: Το γιγαντιαίο φτερό του ανεμόμυλου έπεσε στο έδαφος

18 Σεπτεμβρίου 2024 12:44 μμ

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια έπεσε στο έδαφος ένας στροφέας από ανεμογεννήτρια Svartnäsparken.

Το εργοστάσιο είναι πλέον κλειστό και η περιοχή κλειστή για έρευνα.

- Αυτά είναι μεγάλα μηχανήματα, μερικές φορές τα πράγματα πάνε στραβά, εξηγεί ο Hans Carlsson, αντιπρόεδρος της εταιρείας αιολικών Arise και υπεύθυνος για λειτουργικά θέματα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα γουόκι τόκι που εξερράγησαν στον Λίβανο ήταν μοντέλο icom v82 της Ιαπωνικής εταιρίας ICOM.

Για ψαχτείτε λίγο!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΕΡΝΙ

Με 50 χρόνια εμπειρίας στην αμερικανική πολιτική και δύο υποψηφιότητες προεδρίας ΗΠΑ, τις οποίες όλως τυχαίως απέσυρε στην σωστή ώρα για να ωφεληθούν εκλογικώς οι Χίλαρι Κλίντον και Τζο Μπάιντεν, ο Μπέρνι Σάντερς αναρωτιέται.

Γιατί στέλνουμε πάλι 20 δις για όπλα στο Iσ/p/aή/λ;, αναρωτιέται ο Μπέρνι, που είχε υπερψηφίσει προηγούμενο και λίγο πολύ πανομοιότυπο προϋπολογισμό οπλικής ενίσχυσης του Iσ/p/aή/λ πριν λίγους μήνες.

Ο Μπέρνι Σάντερς δεν ξέρει. Του είναι μυστήριο.

Ούτε για την τρομοκρατία στο Λίβανο ξέρει ο Μπέρνι, για αυτό και δεν λέει λέξη.

Ο Μπέρνι είναι η ενσάρκωση του "αριστερού ιδεαλιστή" ως ανθρώπου που δεν ξέρει τίποτε, δεν έχει μάθει τίποτε στη ζωή του, παραιτείται αφού έχει "μαζέψει το εκλογικό χαρτί" των κορόιδων που τον εμπιστεύτηκαν και αναρωτιέται για το σύμπαν και το νόημα της ζωής, βυζαίνοντας το δάχτυλο ως μόνιμα αθώο βρέφος.

ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΙ. 

ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ. Καλύτερα δεξιός ανοιχτά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



14/9/2024

Ο Roger Waters με την ευαισθησία του στρατευμένου - και μεγάλου - καλλιτέχνη, “έπιασε” την πολεμική υστερία και … θύμωσε!

-Σήμερα ανέβασε ένα βίντεο που απευθύνεται προσωπικά στους Μπάιντεν, Μπλίνκεν, Στάρμερ, Τράμπ, Χάρις και τους υπόλοιπους απαιτώντας ΝΑ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ να χρησιμοποιήσουν πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς κατά της Ρωσίας!

-Και για να γίνει …αντιληπτός το λέει και στα Ρώσικα:

- “Νιέτ” (όχι) σημαίνει “Νιέτ”!

… ενώ μιλώντας στο κανάλι της Λ. Δ. του Λουγκάνσκ, έβαλε στη θέση τους τα Δυτικά ΜΜΕ:

Ρότζερ Γουότερς:

“Μη δίνετε καμμία σημασία σε ότι γράφουν και μεταδίδουν! Τα mainstream μέσα στη Δύση δεν γράφουν ειδήσεις ή πληροφορίες!

Γράφουν ΜΟΝΟ ότι εξυπηρετεί τα αφεντικά της Δύσης…”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Προς όλους του πολίτες του Λιβάνου: απενεργοποιήστε και κρύψτε σε ασφαλές μέρος κάθε ηλεκτρονική ή φορτιζόμενη συσκευή που αγοράσατε μέσα στο 2024".

Ο πόλεμος στο εξής θα διεξάγεται με όρους τρομοκρατίας. Το εκλεκτό έθνος του IsraHell έδειξε τον δρόμο για όλους.


ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΒΑΝΕΖΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

Κάθε μπαταρία και ηλεκτρονική συσκευή που έχετε αγοράσει το 2024, κλείστε το ρεύμα και βάλτε το σε ασφαλές μέρος.

«Σύμφωνα με λιβανέζικες πηγές, ξέσπασαν αρκετοί τραυματισμοί και πυρκαγιές σε πολλαπλά διαμερίσματα, οχήματα και μοτοσικλέτες λόγω της έκρηξης συσκευών επικοινωνίας σε διάφορες περιοχές του Λιβάνου.

Αυτό ακολουθεί την επίθεση με έκρηξη του ισραηλινού βομβητή χθες, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 12 νεκρούς και 2.750 τραυματίες. ” QudsNews στο telegram.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



19/9/2024    -    15.00

Νέες εκρήξεις αναφέρθηκαν σε πολλές περιοχές του Λιβάνου καθώς πυροδοτήθηκαν ασύρματοι πομποδέκτες (walkie-talkies), προφανώς ICOM V82. Οι εκρήξεις προκάλεσαν τεράστιες πυρκαγιές σε αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, διαμερίσματα και καταστήματα σε ολόκληρο τον Λίβανο.

Ένας μηχανισμός εξερράγη ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας κηδείας για ένα άτομο που σκοτώθηκε από έκρηξη βομβητή την Τρίτη. Πηγές ασφαλείας εξήγησαν στο Al Mayadeen News ότι το υλικό που χρησιμοποιήθηκε σε αυτή την τρομοκρατική επιχείρηση θα μπορούσε να παρακάμψει όλο τον εξοπλισμό σάρωσης που υπάρχει ακόμη και σε χώρες και αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, καθώς το εκρηκτικό υλικό είναι μη ανιχνεύσιμο. Με άλλα λόγια, το εκρηκτικό υλικό είναι «ειδικά σχεδιασμένο για αυτή την αποστολή».

Σε αντίθεση με τις αρχικές υποθέσεις, δεν ήταν οι μπαταρίες των βομβητών που προκάλεσαν τις εκρήξεις, αλλά το λίθιο που περιείχαν, το οποίο προκάλεσε την έκρηξη. Η έκρηξη προκλήθηκε από προηγμένη τεχνολογία, η οποία μετέδωσε ένα μήνυμα που ενεργοποίησε τα εκρηκτικά. Σημειώνεται ότι οι συσκευές τηλεειδοποίησης(βομβητές) που είχαν απενεργοποιηθεί ή βρίσκονταν σε περιοχές χωρίς κάλυψη δεν εξερράγησαν, όπως και τα παλαιότερα μοντέλα τηλεειδοποίησης. Οι πηγές συνέχισαν να εξηγούν ότι οι βομβητές είχαν «αλλοιωθεί από την πηγή μέσω των μονάδων ολοκληρωμένου κυκλώματος (IC)», όπου περιείχε το εκρηκτικό υλικό.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέταξε 6 τόνους ελιές Χαλκιδικής στο δρόμο λόγω των χαμηλών τιμών

18/9/2024

Έξι τόνους ελιάς πέταξε στον δρόμο ελαιοπαραγωγός από τα Ελαιοχώρια Χαλκιδικής, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για τις φετινές εξευτελιστικές τιμές.

Ο παραγωγός αναποδογύρισε τελάρα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ακουστεί η φωνή του και να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι φορείς.

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους ελαιοπαραγωγούς, καθώς η φετινή χρονιά ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά δυσκολιών που ξεκίνησαν από την περυσινή ακαρπία. Σε αυτό το ήδη βαρύ κλίμα, τα φετινά έξοδα παραγωγής, που περιλαμβάνουν αυξημένα κόστη σε λιπάσματα, καύσιμα και εργατικά χέρια, έχουν εκτοξευθεί σε επίπεδα που καθιστούν την παραγωγή μη βιώσιμη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μόνη προϋπόθεση που ΔΕΝ μπορεί να τεθεί για την υποψηφιότητα προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΞΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Οι κανόνες του πολέμου έχουν αλλάξει" δήλωσε προ ολίγου ο υπουργός άμυνας του ιζραήλ Γιόαβ Γκαλάντ, αναφερόμενος προφανώς στο τρομοκρατικό χτύπημα με τους πειραγμένους βομβητές και τα εκρηκτικά γουόκι-τόκι. Ο Γιόαβ Γκαλάντ, ο άνθρωπος που το μακρινό 1988, ως βατραχάνθρωπος και επικεφαλής της flotilla 13, συμμετείχε στην επιχείρηση Introductory Lesson της Μοσάντ για τη δολοφονία του Αμπού Τζιχάντ, του νο2 τότε της PLO κστω σπό τον Αραφάτ. Η επιχείρηση στρφθηκε με επιτυχία, αφου ο στόχος εκτελέστηκε με 57 σφαίρες στο σπίτι του στην Τυνισία μπροστά στα μάτια της γυναίκας και της ανήλικης κόρης του. Την επιχείρηση εκείνη την ενέκρινε ο τότε σοσιαλιστής πρωθυπουργός του Ιζραήλ Γιτζάκ Σαμίρ, "για να τονωθεί το ηθικό της ιζραηλινής κοινωνίας" που είχε πληγεί από την διεθνή συμπάθεια και την αλληλεγγύη των δυτικών κοινών προς την εξελισσόμενη πρώτη παλαιστινιακή ιντιφάντα.

Αυτά τα λιγα και συνοπτικά, για το ιστορικό βάθος προσώπων και πραγμάτων. Γιατί τίποτα και κανείς δεν ξεφύτρωσε από το πουθενά μετά την 7η του περσινού Οκτώβρη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



18/9/2024

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

Το military summary μετέδωσε το πρωί ότι καταστράφηκε η μεγαλύτερη αποθήκη πυρομαχικών της Ρωσίας στα δυτικά της Μόσχας. Κατά τον Ντίμα, δεδομένου ότι η αποθήκη βρίσκεται στα βαθιά μετόπισθεν της Ρωσίας, είναι πιθανό τα drones να επιτέθηκαν εκκινώντας από την Λετονία--να υπενθυμίσω ότι παρόμοιο περιστατικό με επίθεση τότε σε στρατιωτικό αεροδρόμιο έχει συμβεί στο παρελθόν στην ίδια περιοχή και ότι, και τότε πάλι, υπήρχαν εικασίες για εμπλοκή των Λετονών στην επίθεση, αλλά το όλο θέμα τελικά υποβαθμίστηκε και ξεχάστηκε.

Εδώ παραθέτω το σχόλιο του Rybar, το οποίο δεν ασχολείται με την προέλευση των επιτιθέμενων ούτε με το αν πρόκειται όντως για drones, αλλά αφήνει υπονοούμενα για την προστασία των πυρομαχικών από τον τρόπο κατασκευής της αποθήκης.

Σχετικά με την επίθεση ουκρανικών UAV σε στρατιωτικές αποθήκες στο Toropets

Τη νύχτα, ουκρανικοί σχηματισμοί εξαπέλυσαν μαζική επίθεση με UAV σε διάφορους στόχους στη Ρωσία. Η αεράμυνα ήταν ενεργή στις περιοχές Bryansk, Kursk, Oryol και Smolensk. Ένας από τους στόχους ήταν μια αποθήκη πυρομαχικών στην πόλη Toropets στην περιοχή Tver .

Παρά τις επίσημες δηλώσεις σχετικά με την πυρκαγιά που προκλήθηκε από «πτώση συντριμμιών», αυτό προφανώς δεν ισχύει. Στην περιοχή έχει κηρυχθεί μερική εκκένωση, με τον πληθυσμό να απομακρύνεται προς τη δυτική Dvina .

Οι εκρήξεις στις αποθήκες ήταν τόσο ισχυρές που καταγράφηκαν από τα συστήματα παρακολούθησης σεισμών. Οι πρώτες δονήσεις, μεγέθους 2,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, καταγράφηκαν στις 3:56 π.μ. και οι επόμενες επτά ήταν ασθενέστερες, από 2 έως 2,8 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.

Είναι περίεργο ότι η αποθήκη που χτυπήθηκε από τον εχθρό είχε εγκαινιαστεί από τον τότε αναπληρωτή υπουργό Άμυνας της Ρωσίας Μπουλγκάκοφ, ο οποίος τώρα βρίσκεται υπό έρευνα. Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του αξιωματούχου, που εκφράστηκαν το 2018, η υλοποίηση του συγκροτήματος θα δημιουργήσει ένα σύστημα αποθήκευσης πυραύλων, πυρομαχικών και εκρηκτικών που «ανταποκρίνεται στα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα». Και το οπλοστάσιο «επιτρέπει την απόκρυψη αποθεμάτων πυραύλων και πυρομαχικών από εξωτερικές επιδράσεις και εξασφαλίζει την ασφάλειά τους και την ασφάλεια από εκρήξεις και πυρκαγιές», ενώ στην περιοχή, αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ, υπήρχε ακόμη και σάουνα.

Ίσως, αν όλα όσα συνέβησαν προκλήθηκαν από «πτώση συντριμμιών», η έρευνα να έχει περισσότερη δουλειά να κάνει.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι μετοχές της Μοτορόλα καταβαραθρώθηκαν, μετά την μπίπερ-τζιχάντ των παγκόσμιων τρομοκρατών.

Παραμένει ωστόσο, το ερώτημα, αν θα υπάρξουν καταδίκες, τόσο για την εταιρία, όσο και για τους εκτελεστές, που σκόρπισαν τον τρόμο, σε όλη την υφήλιο, που χρησιμοποιεί δεκάδες κατασκευές με μπαταρίες λιθίου. Από τα μπίπερ, μέχρι τα αυτοκίνητα. Γιατί τις μπαταρίες ενοχοποιούν οι "ειδικοί"!

Ωστόσο, το βέβαιο είναι ότι υπήρχαν εκρηκτικά, από την κατασκευή ακόμα των μπίπερ, όπως και η εγκατάσταση του σχετικού λογισμικού, για την πυροδότηση τους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βόμβα Reuters για Λίβανο: Η ειδική Μονάδα 8200 πίσω από το χτύπημα του αιώνα κατά των απλών πολιτών στο Λίβανο

Τετάρτη 18/09/2024 - 21:33

Δυτική πηγή ασφαλείας δήλωσε στο Reuters ότι η Μονάδα 8200 συμμετείχε στο στάδιο ανάπτυξης της επιχείρησης κατά των απλών πολιτών στο Λίνανο η οποία προετοιμαζόταν για πάνω από ένα χρόνο

Η μαζική επίθεση με φορητές συσκευές επικοινωνίας κατά των απλών πολιτών  στο Λίβανο  έστρεψε τα φώτα της προσοχής στη μυστική Μονάδα 8200 του Ισραηλινοναζιστικού καθεστώτος, τη μονάδα πληροφοριών των Ισραηλοναζιστινών Επιθετικών Δυνάμεων, η οποία, σύμφωνα με δυτική πηγή ασφαλείας, συμμετείχε στο σχεδιασμό της επιχείρησης.

Βέβαια μέχρι σήμερα Ισραηλινοναζί αξιωματούχοι παρέμειναν σιωπηλοί σχετικά με την τολμηρή επιχείρηση των μυστικών υπηρεσιών που σκότωσε τουλάχιστον 12 ανθρώπους και τραυμάτισε 4 χιλιάδες απλούς πολίτες του Λιβάνου, μεταξύ τους και λίγους της  αντιστασιακής πατριωτικής σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ .

Ωστόσο, μια ανώτερη πηγή ασφαλείας του Λιβάνου και μια άλλη πηγή δήλωσαν στο Reuters ότι η ισραηλινοναζιστική κατασκοπευτική υπηρεσία Mossad ήταν υπεύθυνη για μια εξελιγμένη επιχείρηση τοποθέτησης μικρής ποσότητας εκρηκτικών μέσα σε 5.000 βομβητές που παρήγγειλε η Hezbollah.

Μάλιστα, δυτική πηγή ασφαλείας δήλωσε στο Reuters ότι η Μονάδα 8200, μια στρατιωτική μονάδα που δεν ανήκει στην υπηρεσία κατασκοπείας, συμμετείχε στο στάδιο ανάπτυξης της επιχείρησης κατά του άμαχου λαού του Λιβάνου η οποία προετοιμαζόταν για πάνω από ένα χρόνο.

Σημειώνεται πως στελέχη της Μονάδας 8200 είχαν παίξει καθοριστικό ρόλο στην παρείσφρηση διάδοση του Predador στην Ελλάδα.


8200: «Τα πιο έξυπνα στελέχη του ισραηλινοναζιστικού στρατού»

Η πηγή δήλωσε ότι η Μονάδα 8200 συμμετείχε στην τεχνική πλευρά της δοκιμής του τρόπου με τον οποίο θα μπορούσαν να εισάγουν εκρηκτικό υλικό εντός της διαδικασίας κατασκευής.

Ο ισραηλινοναζιστικός στρατός αρνήθηκε να σχολιάσει.

Το γραφείο του πρωθυπουργού που έχει την εποπτεία της Mossad δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

Ο Yossi Kuperwasser, πρώην αξιωματούχος της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών και τώρα διευθυντής ερευνών στο Φόρουμ Άμυνας και Ασφάλειας του Ισραηλινοναζιστικού αποικιακού καθεστώτος, δήλωσε ότι δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι η μονάδα της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών εμπλέκεται στην επίθεση.

Είπε ωστόσο ότι τα μέλη του 8200 είναι μερικά από τα καλύτερα και πιο έξυπνα στελέχη του ισραηλινοναζιστικού στρατού, που υπηρετούν σε μια μονάδα στο κέντρο των επιθετικών δυνατοτήτων του Ισραηλινοναζιστικού αποικιακού καθεστώτος.

«Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν είναι τεράστιες, πολύ απαιτητικές, και χρειαζόμαστε τους καλύτερους ανθρώπους για να συμμετάσχουν σε αυτές», είπε.

Η μονάδα – και η λεγεώνα των νεαρών, επιλεγμένων στρατιωτών της – αναπτύσσει και λειτουργεί εργαλεία συλλογής πληροφοριών και συχνά παρομοιάζεται με την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα αυτοκίνητα και τα μοτοποδήλατα εκρήγνυνται και τρελαίνονται στην Βηρυτό του Λιβάνου. 

Στην αρχή το όχημα δονείται και στη συνέχεια εκρήγνυται. 

150 άνθρωποι είχαν ήδη τραυματιστεί, τρεις σκοτώθηκαν.

Ακόμη και συσκευές αναγνώρισης αποτυπωμάτων εξερράγησαν.

Σύμφωνα με τους ντόπιους, τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και ο τεχνολογικός εξοπλισμός σε σπίτια εκρήγνυνται επίσης. Ορισμένα αστικά κτίρια άρχισαν να καίγονται.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Σχεδόν όλα τα μέλη της οικογένειας του Καντάφι έχουν σκοτωθεί, το πτώμα του παρουσιάστηκε σε όλα τα παγκόσμια τηλεοπτικά δίκτυα, ήταν αδύνατο να το παρακολουθήσεις χωρίς να αηδιάσεις", δήλωσε ο Πούτιν.

(26/10/2011).



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο βιοπολιτικός έλεγχος των ανθρώπων ΔΕΝ έχει τελειωμό.

Πάνε για ακόμα σκληρότερο εγκλεισμό των καπνιστών και αποκλεισμό τους από το δημόσιο χώρο.

Κόβεται το τσιγάρο και σε εξωτερικούς χώρους, τι προβλέπεται

18 Σεπτεμβρίου 2024 10:48

Η Ευρω Ενωση, θα ζητήσει από τις χώρες-μέλη της να απαγορεύσουν το κάπνισμα σε παιδικές χαρές, πισίνες, στάσεις λεωφορείων ακόμα και σε αυλές. Το μέτρο αφορά και το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Ασχημα μαντάτα για τους πάσης φύσεως καπνιστές… Η Ευρω Ενωση ετοιμάζεται να ζητήσει από τις χώρες μέλη της να απλώσουν την απαγόρευση του καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους! Για παράδειγμα, σε παιδικές χαρές, στις εξωτερικές πισίνες, στα λούνα παρκ και στις αυλές, σε στάσεις λεωφορείων και ζωολογικούς κήπους, ακόμα και σε ταράτσες καφετεριών!

Η απαγόρευση θα ισχύσει και για το κλασικό τσιγάρο και για το ηλεκτρονικό, συμπεριλαμβανομένων και των καινοτόμων προϊόντων που δεν περιέχουν νικοτίνη.

Οι ρυθμίσεις, που επρόκειτο να εγκριθούν από το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ χθες, θα επεκτείνουν τις τρέχουσες κατευθυντήριες γραμμές του 2009, που αποσκοπούν στη μείωση της έκθεσης στο παθητικό κάπνισμα σε δημόσιους χώρους, χώρους εργασίας και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οι κατευθυντήριες γραμμές δεν είναι νομικά δεσμευτικές, αλλά παρέχουν ένα πλαίσιο που μπορούν να ακολουθήσουν τα κράτη μέλη στο πλαίσιο των ευρύτερων προσπαθειών για τον περιορισμό του καρκίνου, που σχετίζεται με το κάπνισμα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι συσκευές κουζίνας, μπαταρίες αυτοκινήτων, IPHONE εκρήγνυνται στο Λίβανο.

Πώς πάνε οι μετοχές της Apple;

Τέζα και η Tesla;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο υπουργός Υγείας του Λιβάνου Firas Abiad αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με τις μαζικές εκρήξεις βομβητών σε εθνικό επίπεδο:

-Ο αριθμός των νεκρών από τις χθεσινές εκρήξεις βομβητών αυξήθηκε στους 12. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται δύο παιδιά, ηλικίας 8 και 11 ετών, και εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας.

-Μέχρι και 2.800 τραυματίες εισήχθησαν σε νοσοκομεία σε όλη τη χώρα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

-Η Βηρυτός και το νότιο προάστιό της, η Νταχίγια, γνώρισαν τον μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων, που ανήλθαν συνολικά σε 1.850. Επιπλέον, 750 άτομα τραυματίστηκαν στη νότια περιοχή.

-Μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 460 επεμβάσεις, οι οποίες επικεντρώθηκαν κυρίως στα μάτια και το πρόσωπο.

-Ορισμένα από τα θύματα έχουν μεταφερθεί από την κοιλάδα Mπεκάα στη Συρία για θεραπεία, ενώ άλλα στο Ιράν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



138 ευρώ η μεγαβατώρα στην Ελλάδα

22 ευρώ στην Γαλλία

26 στην Ισπανία



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να θυμίσουμε από πού ξεκίνησαν όλα "για την υγεία" με τη συνέργεια από τότε της "αριστεράς". 

Υ.Γ. 1. Ο τελευταίος νόμος που ψήφισε ο Αβραμόπουλος (υπ. Υγείας το 2009) πριν την παραίτηση της κυβέρνησης Καραμανλή ήταν ο λεγόμενος "αντικαπνιστικός".

Υ.Γ. 2. Ο πρώτος νόμος που ενεργοποίησε ο GAP το 2009 μόλις ανέλαβε την κυβέρνηση από τον Καραμανλή και όσο ετοίμαζε με τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ-ΔΝΤ και τον Παπακωνσταντίνου (υπ. Οικονομικών) την συνωμοσία της επιβολής των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ήταν και πάλι ο "αντικαπνιστικός" του Αβραμόπουλου. 

Υ.Γ. 3. Από την πρώτη στιγμή η "αριστερά της υγείας" στήριξε με απίστευτο φανατισμό τα παράλογα, ύπουλα και παράνομα απαγορευτικά μέτρα για τους καπνιστές που εισήγαγαν τις πρώτες υγειονομικές απαγορεύσεις και την αγωγή του πληθυσμού στην βιοπολιτική πειθάρχηση. Ποιός δεν το θυμάται; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΤΩΣΗ. Το συνέχισε με τον ίδιο φανατισμό στα Lockdown και τους καταναγκαστικούς mRNA εμβολιασμούς.


Αριστεριτζή, θυμήσου από πού ξεκίνησε η κατάντια σου. 

Τι είναι το 1142;

"Στο 1142, μπορεί κάθε πολίτης, δίνοντας το ονοματεπώνυμό του, το τηλέφωνό του και εφόσον διαθέτει, το email του, να αναφέρει παραβάσεις που ο ίδιος διαπιστώνει, που αφορούν στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Οι επώνυμες αναφορές ομαδοποιούνται και προωθούνται απευθείας στις Αρχές Ελέγχου ανά κατηγορία (Ελληνική Αστυνομία, Δημοτική Αστυνομία, Υγειονομικές Διευθύνσεις Περιφερειών ή Λιμενικό Σώμα) και κατόπιν διενεργούνται έκτακτοι ή τακτικοί στοχευμένοι έλεγχοι, με βάση την καταγγελίες που έχουν καταγραφεί στο σύστημα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο, η γραμμή 1142 απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, καπνιστές ή μη, και στοχεύει στην καλύτερη επικοινωνία του κράτους με τον πολίτη."

12-12-2019



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



" Έτσι εξηγούνται όλα..... " Κάποιοι αναρωτήθηκαν τότε, ¨γιατί ο Μαδούρο τον άφησε να φύγει από τη χώρα" . Πολύ λογικά, αναρωτηθήκαμε τότε: 

Τι θα έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση Μαδούρο ? 

Να εισβάλει στην ισπανική πρεσβεία ~ με την οποία δεν είχε ακόμα διακόψει διπλωματικές σχέσεις ~ και να συλλάβει τον καραγκιόζη 

Ότι δηλαδή έκανε η κυβέρνηση του Εκουαδόρ στην πρεσβεία του Μεξικού για να συλλάβει τον Χόρχε Γκλας ή η κυβέρνηση των ΗΠΑ για να εκκενώσει την πρσβεία της Βενεζουέλας στις ΗΠΑ από τους αλληλέγγυους 

Και αυτό τι θεωρείται, "Επαναστατικη διπλωματία"

Είναι διαφορετικά από την εκκενωμένη πρεσβεία της Αργεντινής (που έχουν διακοπεί οι διπλωματικές σχέσεις) στην οποία έχουν καταφύγει 6 αστέρια. 

Ούτε εκεί είναι τόσο απλό, γιατί έχει αναλάβει τη φύλαξή της (ειδικό διπλωματικό καθεστώς), η Βραζιλία. 

Υπάρχει πουθενά τέτοιο διπλωματικό προηγούμενο 



Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

O πρώην δεξιός υποψήφιος υπέγραψε επιστολή ότι αποδέχεται τις αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου που επικύρωσε τη νίκη του Νικολάς Μαδούρο

Ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Βενεζουέλας, Xόρχε Ροντρίγκες, επέδειξε την Τετάρτη την πρωτότυπη επιστολή που απέστειλε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Εντμούντο Γκονζάλες Ουρούτια στις αρχές της Βενεζουέλας, με την οποία αναγνώριζε την απόφαση του εκλογικού τμήματος του Ανώτατου Δικαστηρίου (TSJ), την εκλογική νίκη του προέδρου Νικολάς Μαδούρο και τους πέντε φορείς εξουσίας του κράτους της Βενεζουέλας.

Ανέφερε δε, μεταξύ άλλων, ότι πολιτικοί από διαφόρων εθνοκοτήτων και ηγεμονικά μέσα ενημέρωσης διέδωσαν εκδοχές γεμάτες ψέματα σχετικά με τις συνθήκες αναχώρησης του Γκονζάλες Ουρούτια Urrutia για την Ισπανία.

Μετέφερε στον ηγέτη της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας ότι αν δεν διαψεύσει εντός 24 ωρών το ψέμα ότι δεν υπέγραψε την επιστολή, θα υποχρεωθεί να δημοσιοποιήσει τις ηχογραφήσεις των συναντήσεων που είχαν.

Σημείωσε επίσης, ότι λίγες ημέρες πριν από την αναχώρηση του πρώην υποψηφίου από το έδαφος της Βενεζουέλας, έλαβε εντολή από τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο να συναντηθεί μαζί του μαζί με την εκτελεστική  αντιπρόεδρο Ντέλσι Ροντρίγκεζ.

Ο Ροντρίγκες επέδειξε την πρωτότυπη επιστολή που του παρέδωσε ο  Γκονζάλες Ουρούτια και την υπογραφή του ηγέτη της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας.  

Αναλυτικά ανέφερε ότι είχαν αρκετές τηλεφωνικές επαφές και δύο προσωπικές συναντήσεις. Έδειξε την επιστολή που  παρέλαβε από τον Γκονζάλες Ουρούτια,    με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Βενεζουέλας, υπογεγραμμένη από τον ίδιο.

Στην επιστολή, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας αναγνώριζε ότι το Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο εξέδωσε εκλογικό αποτέλεσμα τη νύχτα της 28ης Ιουλίου. Αναγνώρισε επίσης την εξουσία του Ανώτατου Δικαστηρίου και την απόφαση που επικύρωσε τη νίκη του προέδρου Νικολάς Μαδούρο στις εκλογές της 28ης Ιουνίου.

Υπογράμμισε ένα μέρος της επιστολής στο οποίο ο  Γκονζάλες Ουρούτια αναφέρει:

«Ήμουν πάντα και θα συνεχίσω να είμαι πρόθυμος να αναγνωρίζω και να τηρώ τις αποφάσεις που εκδίδονται από τα όργανα της δικαιοσύνης στο πλαίσιο του Συντάγματος, συμπεριλαμβανομένης της προαναφερθείσας απόφασης του Εκλογικού Συμβουλίου, την οποία, αν και δεν συμμερίζομαι, τηρώ, καθώς πρόκειται για απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της Δημοκρατίας» 

Ο Ροντρίγκες μοιράστηκε με τα μέσα ενημέρωσης εικόνες από τη συνάντηση με τον Γκονζάλες Ουρούτια στην   διπλωματική έδρα της Ισπανίας στο Καράκας, στην οποία συμμετείχε επίσης η εκτελεστική αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας, Ντέλσυ Ροντρίγκες, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο  Νικολάς Μαδούρο .

Πρόσθεσε επίσης ότι μετά από ενδελεχή έρευνα του εκλογικού τμήματος του TSJ, η απόφαση επικύρωσε την εκλογική νίκη του προέδρου Νικολάς Μαδούρο.

Τόνισε ότι ο Γκονζάλες Ουρούτια  αναγνώρισε τις πέντε εξουσίες του κράτους της Βενεζουέλας, που αναγνωρίζονται από το ισχύον Σύνταγμα της χώρας, και αποκάλυψε ότι είχε επιδιώξει επαφή με τις αρχές της Βενεζουέλας για να συζητήσει αυτά τα ζητήματα και ότι η συζήτηση αυτή οδήγησε στην απόφασή του να εγκαταλείψει τη Βενεζουέλα και να ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ισπανία.

Ο Ροντρίγκες  υπενθύμισε τη   στάση  σεβασμού της Βενεζουέλας σε θέματα που σχετίζονται με το άσυλο, τα αιτήματα ασύλου,  και άλλα θέματα.



Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ντιοσντάδο Καμπέγιο λέει ότι ο Εντμούντο Γκονζάλες κατέφυγε στην Ισπανία για να γλυτώσει από τη Μαρία Κορίνα Ματσάδο

Ο υπουργός Εσωτερικών  Δικαιοσύνης και Ειρήνης, Ντιοσντάδο Καμπέγιο, διαβεβαίωσε ότι ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος, Εντμούντο Γκονζάλες, κατέφυγε στην Ισπανία για να γλυτώσει από τη Μαρία Κορίνα Ματσάδο  και τον φασισμό.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Con el Mazo Dando, ο Καμπέγιο υποστήριξε ότι ο Eντμούντο  ήθελε να διαχωρίσει τον εαυτό του από τον φασισμό της Βενεζουέλας. Για το λόγο αυτό, κάλεσε την ηγεσία της αντιπολίτευσης να σταματήσει να εξαπατά τα μέλη   της και να αναγνωρίσει τον πραγματικό λόγο της φυγής του πρώην υποψηφίου.

«Θα συνεχίσουν να εξαπατούν τα μέλη τους , λέγοντας ότι ο Γκονζάλες θα πολεμήσει από το εξωτερικό, όχι ότι είναι παιδί, αλλά λέει: είμαι 75 ετών, πού θα πάω με αυτό το πρησμένο πόδι», σχολίασε ο πρώτος αντιπρόεδρος του Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας (PSUV).

 Αυτό θα έκανε η δεξιά της Βενεζουέλας αν είχε έρθει στην εξουσία

Ο επαναστάτης ηγέτης αποκάλυψε τι θα έκανε η δεξιά της Βενεζουέλας αν είχε έρθει στην εξουσία, σύμφωνα με το Con el Mazo Dando.

«Εμείς παίζουμε ένα τραγούδι που δεν βλάπτει κανέναν, αν ήταν στην εξουσία θα είχαν δολοφονήσει τον λαό».

Ο υπουργός Ντιοσντάδο Καμπέγιο μετέδωσε μουσική στην εκπομπή του για να ψυχαγωγήσει και να τονόσει την πεσμένη διάθεση της Δεξιάς, μετά τη φυγή του  Εντμούτο , ο οποίος ήθελε να απαλλαγεί από τη Μαρία Κορίνα.

Σχολίασε επίσης μια ανάρτηση του Ντανιέλ Λάρα Φαρία , ο οποίος ποστάρησε:"Φιλενάδα, πάρτο απόφαση, έφυγε, ο πόνος στην καρδιά περνάει με ποτό και μουσική".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Νασράλα: «Οι επιθέσεις του Ισραήλ με τους βομβητές είναι ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ!»

19/9/2024     -     17.48

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν ανακοίνωσε ότι οι πρόσφατες επιθέσεις του Ισραήλ με τους παγιδευμένους βομβητές που εξερράγησαν, μπορεί να συνιστούν «κήρυξη πολέμου».

Παράλληλα, τις περιέγραψε και ως «εγκλήματα πολέμου», επειδή δεν επλήγησαν μόνο μέλη της ένοπλης οργάνωσης, αλλά και πολίτες του Λιβάνου, όπως ένα μικρό κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις επιθέσεις, ο Νασράλα χαρακτήρισε «σφαγές» τις εκρήξεις της Τρίτης και της Τετάρτης, λέγοντας ότι η οργάνωση βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα άνευ προηγουμένου πλήγμα. «Οι επιθέσεις αυτές αποτελούν μια δοκιμασία για εμάς», τόνισε.

Ωστόσο, τόνισε πως αυτό το «μεγάλο πλήγμα» των επιθέσεων σε συσκευές επικοινωνίας δεν θα οδηγήσει στην πτώση της Χεζμπολάχ.

Το Ισραήλ παραβίασε «κόκκινες γραμμές» με τις επιθέσεις αυτές, τόνισε ο Νασράλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, ο Νασράλα περιέγραψε πώς σκοπεύει να απαντήσει η Χεζμπολάχ. «Στο όνομα όλων εκείνων που έχασαν μάρτυρες, που τραυματίστηκαν, στο όνομα όλων εκείνων που πολέμησαν στο όνομα της Γάζας, λέμε στον Νετανιάχου και στον Γκαλάντ, στον εχθρό, ότι το μέτωπο του Λιβάνου δεν θα λήξει πριν σταματήσει η επίθεση στη Γάζα. Η αντίσταση στο Λίβανο δεν θα σταματήσει να στηρίζει το λαό της Γάζας και της Δυτικής Όχθης», είπε χαρακτηριστικά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα χτυπήματα στον Λίβανο και η επιτυχημένη ανατίναξη της ρωσικής υπεραποθήκης πυρομαχικών στο Τόροπετς συνδέονται. 

Το σιωνιστοναζιστικό μεταφυσικό  τέρας της Δύσης βλέπει ότι χάνει τον πόλεμο στην Ουκρανία και στη Γάζα και ωθεί τον κόσμο στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η ΝτΠ και η Παγκοσμιοποίηση είναι το πιο απάνθρωπο πρόσωπο του ιμπεριαλισμού και ο ιμπεριαλισμός, τελικά, ήταν το πιο ειδεχθές πρόσωπο του προτεσταντικού σιωνιστικού φονταμενταλισμού.

Αν το πρόβλημα ήταν οικονομικό, θα ήταν διαχειρίσιμο με λογικό τρόπο. 

Αν το πρόβλημα ήταν η συσσώρευση πλούτου, θα λυνόταν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αν το πρόβλημα ήταν η ωμή προβολή ισχύος, θα υπήρχε νίκη ή ήττα ως ενδεχόμενο.

Υπάρχει κάτι πιο βαθύ, στα έγκατα της υποχθόνιας σιωνιστοναζιστικής υπόστασης. Μπορείς να το πεις και "ορμή προς θάνατον". 

Το θεσμικό οικοδόμημα του καπιταλισμού και του νεοφιλελευθερισμού Δυτικού τύπου που αντικατέστησε την Δυτική Δημοκρατία έχει μετεξελιχθεί σε ΤεχνοΦεουδαρχία και είναι μια μετεγγραφή με πολιτικούς όρους των πιο σκληρών σιωνιστοναζιστικών εννοιών.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εξοργισμένος ο Ερμόλαος από το Κερατσίνι,ιδιοκτήτης rbnb,που ψήφιζε πασοκ μεχρι το 2010 και μετά νουρδού που έβαλε βίσμα για να μην υπηρετήσει,με την αντίδραση Αταμάν στην Κύπρο.

Ρε μπανάνες....ρε μπανάνες που σας έπιασε ο πόνος για την μπατρίδα ποιον νομίζετε οτι κοροιδεύετε;

Ψηφίζετε διαχρονικά ότι λαμόγιο υπάρχει επειδή είστε και σεις λαμόγια και μας πουλάτε πατριωτισμό;

Ρε άη τραβάτε εκεί πέρα να πηδηχτείτε μπας και βγάλετε κάνα φράγκο ρε είλωτες,υποκριτές,ραγιάδες,δουλάκια,πουτανάκια του κάθε ζέμπορα που θυμηθήκατε και την πατρίδα, μιάσματα του ανθρώπινου είδους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο περιφερειάρχης Ηπείρου, ανέθεσε σε ιδιώτη να περνάει τα απογεύματα που σχολάνε οι υπάλληλοι της Περιφέρειας να τσεκαρει αν έχουν σβήσει τα φώτα κ τα κλιματιστικά κ για αυτό θα τον πληρώνει 1550 ευρώ το μήνα.

37.000 ευρώ για να κλείνουν τα φώτα και τα κλιματιστικλα!!!!