Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Σαββατο 18 Δεκεμβριου 2010 21.30 Απελυθη ο δημοσιογραφος Κωστας Αρβανιτης

Απελύθη τελικά από τη ΝΕΤ ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης που παρουσίαζε την πρωινή εκπομπήΠαρασκευή, 17 Δεκέμβριος 2010 17:15
Απελύθη τελικά από τη ΝΕΤ ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, που παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή!!!. Ένα ακόμη θύμα της πολιτικής μισαλλοδοξίας του ΠΑΣΟΚ στην φασιστική νοοτροπία της επιβολής ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ!!!
ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΑΛΥΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ .... ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ!
ΑΣΧΕΤΟ;
Πάγκαλος:«Δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ ο... Κ. Αρβανίτης»! «Δημοσιογράφο του… ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτήρισε τον Κώστα Αρβανίτη,παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής της ΝΕΤ,ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ Πάγκαλος μιλώντας στο...υπουργικό συμβούλιο:
«Θα ήθελα κάποια στιγμή να επισκεφτώ την Ελλάδα που παρουσιάζει κάθε πρωί ο δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ στην κρατική τηλεόραση!» είπε χαρακτηριστικά με τεράστια δόση ειρωνείας...
Ολος ο κοσμος που τον εχει παρακολουθησει, εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή του για την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Βεβαια, απο οσο ολοι γνωριζουν ο Κωστας Αρβανιτης παντα υποστηριζε το ΚΚΕ και οχι τον ΣΥΡΙΖΑ. Παντοτε τον χαρακτηριζε η ευγενεια, η αλληλεγγυη προς τους ανθρωπους και την ανθρωπινη αξιοπρεπεια, και ποτε δεν καταδεχτηκε να σκυψει το κεφαλι και να γινει ενα ακομη παπαγαλακι του συστηματος, ενας ακομα ρουφιανος δημοσιοκαφρος.



 Ριζοσπαστης Παρασκευη 17 Δεκεμβρη 2010
Παγκαλος εναντιον ...Αρβανιτη
Φαινεται πως ο αντιπροεδρος της κυβερνησης Θ. Παγκαλος πιστευει πως οχι μονο πρεπει οι εργαζομενοι και ο λαος να πληρωσουν τα βαρβαρα αντιλαικα μετρα της πολιτικης του ΠΑΣΟΚ για να σωθει η κερδοφορια του κεφαλάιου, και μαλιστα χωρις αντιδρασεις (που με ευκολια τις χαρακτηριζει απο συντεχνιακες εως και "αντεθνικες"), αλλα και να μην υπαρχει ανθρωπος που να μιλαει για τις συνεπειες αυτης της πολιτικης. Γι αυτο, οπως δημοσιευτηκε, στο υπουργικο συμβουλιο τα εβαλε με τον Κ. Αρβανιτη της ΝΕΤ, ο οποιος "τολμησε" να αναφερθει στις φτωχογειτονιες που μοιραζεται συσσιτιο. Για τον Παγκαλο ειναι ανυπαρκτα τετοια φαινομενα, οπως τα συσσιτια, οι αστεγοι, οι σκουπιδοσυλλεκτες, οι χιλιαδες ανθρωποι που ζουν στην απολυτη εξαθλιωση, χαρη στην πολιτικη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Προφανως για την ηγεσια του ΠΑΣΟΚ η "συνεπης και πατριωτικη σταση" των εργαζομενων, των δημοσιογραφων, ολου του λαου, εκτος απο την υποταγη, ειναι και η "μουγκα".
Τετοιο το ΠΑΣΟΚ. Τετοιος ο Παγκαλος. Τετοια ΕΡΤ θελουν.
 






Υ.Γ.    Δευτερα            20/12/2010     10.15
Τελικα η ειδηση, οπως την αναμεταδωσα απο δεξια μπλογκ (greece-salonica) και site (agronews) απεδειχθει οτι ηταν ραδιο-αρβυλα. Ο Αρβανιτης ηταν κανονικα στη θεση του σημερα, στην πρωινη εκπομπη!!!!