Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Παρασκευη 23 Μαιου 2014


Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ! ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΤΟΥΡΚΙΑ- Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ
Την Παρασκευή 23.05.2014 ΩΡΑ 19.30 μ.μ. έξω απ΄την Πρεσβεία της Τουρκιάς (Βασιλέως Γεώργίου και Ρηγίλλης)
Σήμερα 22 Μαΐου οι μαθητές από την επαναστατική νεολαία στα λύκεια (Liseli Dev-Genç) έκαναν σε ένα λύκειο της περιοχής Οκμειντανί της Κωνσταντινούπολης, αποχή από τα μαθήματα, για να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του Μπερκίν Ελβάν. Στην διαδήλωση που έκαναν επιτέθηκε η αστυνομία και σε σύγκρουση μεταξύ μαθητών και αστυνομικών, η αστυνομία άνοιξε πυρ στον κόσμο της περιοχής. Την ίδια στιγμή, στην ίδια περιοχή υπήρχε κηδεία στο Τζέμεβι (θρησκευτικός χώρος των Αλεβιτών) και η αστυνομία άνοιξε πυρ και σε εκείνους που περίμεναν για την κηδεία. Ο Uğur Kurt χτυπήθηκε βαριά από σφαίρα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο. Δύο φορές έχει σταματήσει η καρδιά του, είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. ( Ο τραυματισμένος UĞUR KURT το βραδύ στις 22.50 έχασε ζωή του. Οι δολοφόνοι θα λογοδοτήσουν) Η αστυνομία του φασίστα Ερντογάν δολοφόνησε τον Μπερκίν Ελβάν, προστάτεψε τους δολοφόνους, και τώρα συνεχίζει να δολοφονεί. Ο Ερντογάν, ο οποίος είναι ο δολοφόνος του Γκεζί, του Μπερκίν Ελβάν, των εκατοντάδων εργατών στο ορυχείο της Σόμα τώρα χτύπησε και έναν απλό άνθρωπο.
ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕZΙ, ΤΟΥ ΜΠΕΡΚΙΝ ΕΛΒΑΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ UGUR KURT! Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ! ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!
http://oagonas.blogspot.gr/2014/05/blog-post_22.html#more
------------------------------------------------------------------------------
Χάος και αίμα ξανά στην Κωνσταντινούπολη - Δύο οι νεκροί από τα επεισόδια
Θλίψη και φρίκη προκαλούν οι εικόνες που καταφθάνουν απο τη συνοικία Οκμεϊντανί της Κωνσταντινούπολης, καθώς για μία ακόμη φορά μετατράπηκε σε πεδίο σφοδρών συγκρούσεων, που στοίχισαν τη ζωή σε έναν ακόμη άνθρωπο, ενώ αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν. Οπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, Χουσεΐν Αβνί Μουτλού, ανακοίνωσε το δεύτερο θάνατο μέσα σε ένα 24ωρο, μετά το θάνατο του 30χρονου Ουγκούρ Κουρτ, ο οποίς χτυπήθηκε από σφαίρα, όταν αστυνομικοί απάντησαν με πραγματικά πυρά σε διαδηλωτές. Ο θάνατός του 30χρονου, πατέρα ενός παιδιού, πυροδότησε νέο κύμα αναταραχών στην συνοικία αυτή. Το δεύτερο θύμα των βίαιων επεισοδίων, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη ως τώρα, τραυματίστηκε σε έκρηξη μηχανισμού, καθώς και ένα ακόμη άτομο. Επίσης, στις συγκρούσεις που συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, τραυματίστηκαν και οκτώ αστυνομικοί. Εξετάζονται τα όπλα 20 αστυνομικών Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκαν δηθεν για να εξεταστούν τα όπλα 20 αστυνομικών, στο πλαίσιο της έρευνας τυπικα για τα ματια του κοσμου, για το θάνατο του Κουρτ. Οι φωτογραφίες των αστυνομικών με τα όπλα στα χέρια έκαναν το γύρο του διαδικτύου, αφότου ο Μουτλού επιβεβαίωσε ότι χρησιμοποιήθηκαν από την αστυνομία την ώρα που κατευθυνόταν προς το Οκμεϊντανί, «Υπάρχουν εικόνες στα μέσα ενημέρωσης που δείχνουν όπλα. Ολα τα στοιχεία θα διερευνηθούν», σημείωσε ο αληταρας ισλαμοφασιστας κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης. Οι αληταραδες ισλαμοφασιστες εισαγγελείς ειχαν κιολας το θρασσος να πουν ότι από την πλευρά των διαδηλωτών εκτοξεύθηκαν 20 χειροβομβίδες ή βόμβες διασποράς προς την αστυνομία. Η νεκροψία στο το σώμα του 30χρονου Ουγκούρ Κουρτ διενεργήθηκε τη νύχτα, ενώ η κηδεία του είναι προγραμματισμένη για τις 3 περίπου το μεσημέρι. Ο πατέρας του 15χρονου Μπερκίν, που χτυπήθηκε από το μεταλλικό περίβλημα δακρυγόνου στην ίδια γειτονιά πέρυσι, Σαμί Ελβάν, επισκέφθηκε την οικογένεια του Κουρτ για να εκφράσει τη συμπαράσταση και τα συλλυπητήριά του.
Προκλητικός εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επιτέθηκε σε όσους διαδηλώνουν για τον 15χρονο Μπερκίν Ελβάν, λέγοντας ότι ο θάνατός του ανήκει πλέον στο παρελθόν. «Τι είναι αυτό; Θέλουν να κάνουν μνημόσυνο στο Μπερκίν Ελβάν. Θα κάνουμε μνημόσυνα για κάθε θάνατο; Πέθανε, και τέλος», ανέφερε σήμερα ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνερίασης του κόμματός του ΑΚΡ στον απόηχο των διαδηλώσεων στη συνοικία Οκμεϊντανί που στοίχισαν τη ζωή δύο ανθρώπων. Ο Μπερκίν Ελβάν έφυγε από τη ζωή το Μάρτιο, έπειτα από οκτώ μήνες σε κώμα, όταν στις διαδηλώσεις για το πάρκο Γκεζί χτυπήθηκε από μεταλλικό περίβλημα δακρυγόνου. Μία επιμνημόσυνη τελετή έλαβε χώρα χθες στην Οκμεϊντανί και για τα θύματα της τραγωδίας στο ανθρακωρυχείο της Σόμα και τον Ελβάν, προτού η αστυνομία διαλύσει το πλήθος. Ο τούρκος πρωθυπουργός κατηγόρησε τους χρήστες τους Twitterati μετά την τραγωδία στη Σόμα. «Αυτοί που επέκριναν την κυβέρνηση για την αποτυχεία έγκαιρης βοήθειας στη Σόμα, που χάθηκαν 301 ανθρακωρύχοι, παρά να προβάλλουν την βοήθειά της στην Αφρική σαν μεγάλη επιτυχία, είναι αδίστακτοι», τόνισε ο Ερντογάν. Επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι η Τουρκία, χάρη στην κυβέρνησή της, ήταν αρκετά δυνατή για να βοηθήσει και τη Σόμα και τη Σομαλία. «Για όνομα του Θεού, τι κατανόηση είναι αυτή που έχουν», διερωτήθηκε.
-----------------------------------------------------------------------------
Ουκρανία: 5 ακόμη νεκροί σε συγκρούσεις στο Ντονέτσκ - Η Μόσχα επιρρίπτει ευθύνες στους Δυτικούς
Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια συγκρούσεων ανάμεσα σε ναζιστες στρατιώτες του Κιεβου και αντιφασιστες ενόπλους κοντά στο Ντονέτσκ, στην ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Οι συγκρούσεις σημειώθηκαν κοντά στο χωριό Καρλίφκα, βορειο-δυτικά του Ντονέτσκ, με τέσσερις από τους νεκρούς να είναι μάλλον αντιφασιστες, ενώ ο πέμπτος είναι ένας εθελοντής τοπικος ναζιστης που πολεμούσε στο πλευρό του ναζιστικού στρατού στην ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με πληροφορίες φωτογράφου του πρακτορείου. Το πρακτορείο Ρόιτερς μετέδωσε νωρίτερα ότι ένοπλοι αντιφασιστες αυτονομιστές έστησαν ενέδρα κατά ναζιστικής ομάδας επιθεσης κοντά στο Ντονέτσκ. Σύμφωνα με τον διοικητή της ναζιστικης ομάδας επιθεσης, οι αντιφασιστες χρησιμοποίησαν αυτόματα όπλα, ελεύθερους σκοπευτές και εκτοξευτήρες χειροβομβίδων κατά του σώματος των ναζιστών εθελοντών που φέρει την ονομασία Ναζιστικο Τάγμα του Ντονμπάς.
Στους Δυτικούς ρίχνει τις ευθύνες η Μόσχα για την ουκρανική κρίση Την ίδια ώρα στη Μόσχα, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε ότι οι Δυτικοί οφείλουν να αντλήσουν τα διδάγματα της ουκρανικής κρίσης, τα οποία είναι το "λογικό" αποτέλεσμα της απόπειράς τους να επωφεληθούν από την πτώση της Σοβιετικής Ενωσης εδώ και 25 χρόνια. "Εάν ο στόχος είναι να αποφευχθεί η επανάληψη τέτοιων κρίσεων στο μέλλον, τότε πρέπει να γίνει σωστή αποτίμηση του διδάγματος από τα γεγονότα στην Ουκρανία και να τεθούν σύντομα σε εφαρμογή οι αρχές της ισότητας στην ευρω-ατλαντική ασφάλεια", δήλωσε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Μόσχα. Η ουκρανική κρίση "είναι το λογικό αποτέλεσμα της εξέλιξης της κατάστασης στην Ευρώπη εδώ και 25 χρόνια", είπε αναφερόμενος στη διάλυση της Σοβιειτκής Ενωσης το 1991. "Αντί να εκμεταλλευθούν την ιστορική ευκαιρία για την οικοδόμηση μίας μεγάλης Ευρώπης χωρίς διαχωριστική γραμμή, οι δυτικοί μας εταίροι προτίμησαν τη συνήθη λογική τους, που έχει ως στόχο την διεύρυνση προς ανατολάς του γεωπολιτικού χώρου που βρίσκεται υπό τον έλεγχό τους", δήλωσε ο Σεργκέι Λαβρόφ. "Αυτό σημαίνει ουσιαστικά τη συνέχιση, σε μία αμβλυμένη μορφή, της πολιτικής της ανάσχεσης", είπε ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών ανακαλώντας τον γνωστό όρο του Ψυχρού Πολέμου.
Οι στόχοι της Ρωσίας Ο πρώτος αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ιγκόρ Σουβαλόφ δήλωσε σήμερα ότι στρατηγικός στόχος της Μόσχας είναι η ενσωμάτωση του μετα-σοβιετικού χώρου και όσοι αντιτίθενται σε αυτόν δεν μπορούν να θεωρηθούν εταίροι της Μόσχας. "Αυτός είναι ο στρατηγικός μας στόχος", δήλωσε ο Ιγκόρ Σουβαλόφ στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης προσθέτοντας ότι δεν καταλαβαίνει για ποιον λόγο οι Ηνωμένες Πολιτείες εναντιώνονται σε αυτές τις προσπάθειες. "Είναι αναγκαίο να δημιουργηθεί μία στάση προς το εξωτερικό, σύμφωνα με την οποία όλοι όσοι εναντιώνονται στον στόχο μας δεν είναι φίλοι μας, δεν είναι εταίροι μας. Είναι άνθρωποι που προσπαθούν να καταστρέψουν τη βάση της οικονομικής μας ισχύος", είπε.
--------------------------------------------------------------------------------
Πούτιν: Αληθινός εμφύλιος πόλεμος στην Ουκρανία
Η κρίση στην Ουκρανία «γεννήθηκε διότι ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς απέρριψε τη συμφωνία σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακολούθησε ένα πραξικόπημα, το οποίο υποστήριξαν οι Αμερικανοί φίλοι μας, και εν τέλει, επικρατεί χάος κι ένας αληθινός εμφύλιος πόλεμος», υποστήριξε ο Πούτιν. Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η Ουκρανία βρίσκεται πλέον στην αρπάγη ενός «αληθινού εμφυλίου πολέμου», λιγότερες από 48 ώρες πριν διεξαχθούν οι προεδρικές εκλογές στην πρώην σοβιετική δημοκρατία αυτή, στο ανατολικό τμήμα της οποίας συγκρούονται ο ουκρανικός στρατός με ένοπλους φιλορώσους αυτονομιστές. Η κρίση στην Ουκρανία «γεννήθηκε διότι ο (ανατραπείς τέως πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ) Γιανουκόβιτς απέρριψε τη συμφωνία σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακολούθησε ένα πραξικόπημα, το οποίο υποστήριξαν οι Αμερικανοί φίλοι μας, και εν τέλει, επικρατεί χάος κι ένας αληθινός εμφύλιος πόλεμος», υποστήριξε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του σε ένα οικονομικό φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη, στη βορειοδυτική Ρωσία. Εξάλλου, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Πούτιν εκτίμησε πως οι κυρώσεις που επέβαλαν δυτικά κράτη στη Ρωσία λόγω της κρίσης στην Ουκρανία θα αποδειχθούν μπούμερανγκ. Επικρίνοντας τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ο Πούτιν σημείωσε πως το όραμα ενός «μονοπολικού» κόσμου απέτυχε, εξαίροντας παράλληλα τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις διότι υιοθετούν μια πιο «πραγματιστική» στάση έναντι της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση – η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις προμήθειες ρωσικού αερίου – διστάζει περισσότερο από την Ουάσινγκτον να επιβάλει εκτεταμένες οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία. Ακόμη, ο Ρώσος πρόεδρος κατηγόρησε τις μεταβατικές αρχές στην Ουκρανία ότι καταχρώνται τη στρατηγική θέση της χώρας όσον αφορά τη μεταφορά αερίου. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν είπε πως οι δυτικές χώρες με τις ενέργειές τους επιδεινώνουν την παγκόσμια οικονομική κρίση. Η συμφωνία της Gazprom με την Κίνα μπορεί εξάλλου να επιτρέψει στη Μόσχα να εναλλάσσει την προσφορά του φυσικού της αερίου ανάμεσα στην Ευρώπη και στην Ασία, δήλωσε ο Πούτιν. Η Ρωσία και η Κίνα συνήψαν μια συμφωνία ύψους 400 δισεκ. δολαρίων νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του αρχηγού του ρωσικού κράτους στο Πεκίνο. Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας είπε ακόμη ότι η χώρα του ενδέχεται να δημιουργήσει ένα ειδικό κρατικό ταμείο το οποίο θα συμβάλλει να αντικατασταθούν τα δυτικά προϊόντα εισαγωγής με εγχωρίως παραγόμενα. Εξάλλου, η κυβέρνηση θα χορηγεί φθηνές πιστώσεις σε εγχώριες βιομηχανίες, με επιτόκιο όχι υψηλότερο από το ρυθμό του ετήσιου πληθωρισμού συν 1%, υποσχέθηκε.
-------------------------------------------------------------------------
Κωνσταντινούπολη: Δύο οι νεκροί από τα επεισόδια
Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014, 14:04
Ένας ακόμη διαδηλωτής, ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας στις διαδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη, υπέκυψε σήμερα στα τραύματά του, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πόλης Χουσεΐν Αβνί Μουτλού. «Δύο πολίτες τραυματίστηκαν σοβαρά, χθες, το βράδυ από μία βομβίδα διασποράς. Δυστυχώς, ένας από αυτούς κατέληξε σήμερα», είναι η δήλωση που έκανε στους δημοσιογράφους ο Μουτλού και πρόσθεσε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται στη διαδικασία αναγνώρισης του νεκρού. Ακόμη οκτώ άνθρωποι -επτά αστυνομικοί κι ένας διαδηλωτής- τραυματίστηκαν στη διάρκεια των χθεσινών ταραχών, αλλά κανένας τους δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Περαιτέρω στοιχεία για την ταυτότητα του δεύτερου διαδηλωτή δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Οι νέες βίαιες συγκρούσεις στην Κωνσταντινούπολη ξέσπασαν μια μέρα μετά τον θάνατο ενός 30χρονου διαδηλωτή ο οποίος δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι, στη συνοικία Οκμεϊντανί της Κωνσταντινούπολης, την ώρα που οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας συγκρούονταν με αντικυβερνητικούς διαδηλωτές.
Ο θάνατος του 30χρονου Τον γύρο του κόσμου έκαναν οι εικόνες και βίντεο από τον Κωνσταντινούπολη που απεικόνιζαν τον 30χρονο Ουγούζ Κουρτ, να κείτεται αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο Κουρτ δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι στην αυλή του χώρου λατρείας αλεβιτών -τζεμεβί- όπου παρίστατο σε κηδεία. Δεν είχε κάποια προφανή σχέση με τη διαδήλωση. Ο 30χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα. Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς δήλωσε ενώπιον του κοινοβουλίου ότι οι εισαγγελείς θα διερευνήσουν τις συνθήκες θανάτου του Κουρτ. Την ώρα του πυροβολισμού η τουρκική αστυνομία απαντούσε με δακρυγόνα και αντλίες νερού στους διαδηλωτές στη συνοικία Οκμεϊντανί. Πλάνα ενός ξεχωριστού βίντεο από την περιοχή δείχνουν αστυνομικό να πυροβολεί στον αέρα δίπλα σε τεθωρακισμένο όχημα, καθώς νεαροί εκτόξευαν μολότοφ. Αφορμή για να ξεσπάσουν τα επεισόδια χθες δόθηκε όταν ομάδα αποτελούμενη από 10 με 15 άτομα άρχισε να φωνάζει συνθήματα υπέρ του Μπερκίν Ελβάν, του 15χρονου ο οποίος πέθανε τον Μάρτιο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε συγκρούσεις με την αστυνομία, και κατά της κυβέρνησης με αφορμή το δυστύχημα στο ορυχείο της Σόμα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 301 άνθρωποι. Ο 15χρονος Ελβάν πέθανε ύστερα από εννέα μήνες σε κώμα από τραύμα στο κεφάλι που υπέστη στη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης στο Οκμεϊντανί. Χιλιάδες άτομα συγκρούστηκαν με την αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη την ημέρα της κηδείας του.
----------------------------------------------------------------------------------
Aργεντινή - Iστορική Δικαστική Aπόφαση: "Η καθολική Εκκλησία έδινε εντολές για τις δολοφονίες των ιερεων που βοηθούσαν τον λαό στη διάρκεια της δικτατορίας"!
Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου της La Rijoa, η καθολική Εκκλησία βρέθηκε ένοχη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη διάρκεια της αμερικανοκίνητης στρατιωτικής δικτατορίας στην Αργεντινή (1976-1983). Ειδικότερα, η επίσημη ιεραρχία της καθολικής Εκκλησίας βρέθηκε να συνεργάζεται με τους πραξικοπηματίες αξιωματικούς Luciano Benjamín Menéndez, Luis Fernando Estrella και Domingo Benito Vera, οι οποίοι δολοφόνησαν
----------------------------------------------------------------------------
Russia After 4th Syrian Veto * Κάτω τα χέρια από την Αδέσποτη κι Αδούλωτη Συρία! H Ρωσια μαζι με την Κινα ασκησαν βετο στον ΟΗΕ εναντια στην αληταραδικη αποικιοκρατικη Γαλλια που ζητουσε να εγγκριθει ψήφισμα για να παει η Συρια στο δικαστηριο των αποικιοκρατων στη Χαγη σαν κατηγορουμενη για εγκληματα πολεμου! Να παει η Συρια κατηγορουμενη επειδή αμυνεται, και όχι οι πουσταραδες γαλλοι και λοιποι πουσταραδες κωλοευρωπαιοι με τους αφεντες τους αμερικανους που επιτίθενται στη Συρια βαζοντας τους ισλαμοφασιστες τους που πληρωνουν να κανουν εγκληματα κατά του αμαχου πληθυσμου!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ!
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΤΟΥΡΚΙΑ- Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ,
ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ
Την Παρασκευή 23.05.2014 ΩΡΑ 19.30 μ.μ.
έξω απ΄την Πρεσβεία της Τουρκιάς
(Βασιλέως Γεώργίου και Ρηγίλλης)
Σήμερα 22 Μαΐου οι μαθητές από την επαναστατική νεολαία στα λύκεια (Liseli Dev-Genç) έκαναν σε ένα λύκειο της περιοχής Οκμειντανί της Κωνσταντινούπολης, αποχή από τα μαθήματα, για να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του Μπερκίν Ελβάν. Στην διαδήλωση που έκαναν επιτέθηκε η αστυνομία και σε σύγκρουση μεταξύ μαθητών και αστυνομικών, η αστυνομία άνοιξε πυρ στον κόσμο της περιοχής.
Την ίδια στιγμή, στην ίδια περιοχή υπήρχε κηδεία στο Τζέμεβι (θρησκευτικός χώρος των Αλεβιτών) και η αστυνομία άνοιξε πυρ και σε εκείνους που περίμεναν για την κηδεία. Ο Uğur Kurt χτυπήθηκε βαριά από σφαίρα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο. Δύο φορές έχει σταματήσει η καρδιά του, είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. ( Ο τραυματισμένος UĞUR KURT το βραδύ στις 22.50 έχασε ζωή του. Οι δολοφόνοι θα λογοδοτήσουν)

Η αστυνομία του φασίστα Ερντογάν δολοφόνησε τον Μπερκίν Ελβάν, προστάτεψε τους δολοφόνους, και τώρα συνεχίζει να δολοφονεί. Ο Ερντογάν, ο οποίος είναι ο δολοφόνος του Γκεζί, του Μπερκίν Ελβάν, των εκατοντάδων εργατών στο ορυχείο της Σόμα τώρα χτύπησε και έναν απλό άνθρωπο.

ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕZΙ, ΤΟΥ ΜΠΕΡΚΙΝ ΕΛΒΑΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ UGUR KURT!

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ!

ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!
http://oagonas.blogspot.gr/2014/05/blog-post_22.html#more