Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Σαββατο 25 Απριλιου 2015


Γ. Βαρουφάκης: «Είμαστε κοντά σε συμφωνία, δεν υπαρχει Plan B»
Σάββατο, 25 Απριλίου 2015, 12:40
«Πιστεύω ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία. Το πιο σημαντικό είναι να γίνει σωστά. Όχι απλώς να υπογράψουμε μια οποιαδήποτε συμφωνία για να έχουμε συμφωνία, αλλά να καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι που θα είναι ένα γνήσιο αναπτυξιακό μοντέλο για την Ελλάδα» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Mιλώντας στην ανταποκρίτρια, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι διαφορές με τους «θεσμούς» θα γεφυρωθούν. Στην ερώτηση αν κάποιος από τους συναδέλφους του στο Eurogroup αναφέρθηκε σε «Plan B», σε περίπτωση που αποτύχουν οι συνομιλίες, ο υπουργός Οικονομικών απάντησε: «Είναι αλήθεια ότι κάποιος από τους συναδέλφους μου στο Eurogroup, ακούσια -ενδεχομένως από θυμό-, αναφέρθηκε σε αυτό. Η άμεση απάντησή μου ήταν να πω ότι δεν υπάρχει "Plan B", δεν μπορεί να υπάρξει "Plan B" και η οποιαδήποτε αναφορά σε κάτι τέτοιο είναι καταφανώς αντιευρωπαϊκή και εντέλει κινείται εναντίον των συμφερόντων αυτής της χώρας, που εκπροσωπείται από τον συγκεκριμένο συνάδελφο». Ο Γιάνης Βαρουφάκης αναφέρθηκε και στο πρόβλημα της ρευστότητας, λέγοντας: «Το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε ενέσεις ρευστότητας σε τακτά χρονικά διαστήματα απλώς έριχνε περισσότερο λάδι στη φωτιά. Αυτό που είναι ζωτικής σημασίας τώρα είναι να βάλουμε ένα τέλος σε αυτόν τον φαύλο κύκλο και να δημιουργήσουμε έναν υγιή κύκλο. »Αν αυτό σημαίνει ότι για λίγο καιρό, όσο διαρκούν αυτές οι σημαντικές διαπραγματεύσεις, έχουμε πίεση στο θέμα της ρευστότητας, ας είναι. Είναι μια επένδυση για ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και ένα καλύτερο μέλλον για την Ευρώπη».
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΝΕΛ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΗΤΤΑ
25/4/2015 18.49
Στους ισχυρισμούς του Αντώνη Σαμαρά απαντούν οι ΑΝΕΛ κάνοντας λόγο για παραλήρημα και πολιτική μοναξιά «Η πολιτική μοναξιά και η απομόνωση στην οποία έχει περιπέσει ο μνημονιακός τέως πρωθυπουργός μετά τη συντριπτική ήττα του στις εκλογές, τον κάνει να παραληρεί και να εκτοξεύει ανοησίες» αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε απάντησή της στα όσα ισχυρίστηκε ο Α. Σαμαράς, στην ομιλία του στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Πάτρα. «Μολονότι βύθισε την Πατρίδα μας στη φτώχεια και την εξαθλίωση και άφησε πίσω του μια ρημαγμένη χώρα με τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο ανέργους, μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν έχει την παραμικρή αίσθηση αυτογνωσίας, παρά μόνο περίσσιο θράσος» προσθέτει η κ. Χρυσοβελώνη, καταλήγοντας: «Ο κ. Σαμαράς ζει σε γυάλινο πύργο, μόνος με τις φαντασιώσεις του, και με το απειλητικό φάντασμα της εκδίωξής του από τη Ν.Δ. να τον καταδιώκει. Γιατί ανήκει οριστικά πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας».
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ELA. Με «κουρεμα» στις εγγυησεις ομολογων απειλει ο Ντραγκι.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γ. Βαρουφακης. Ζητουν «αδιανοητα» πραγματα. Ετοιμος να προωθησει στη Βουλη μια συμφωνια που θα μπορουσαν να υπερασπιστουν (οι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ και ο ιδιος) δηλωνει ο υπουργος Οικονομικων. Όμως…
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τεχνητες καθυστερησεις στα τεχνικα κλιμακια. «Εμπειρογνωμονες» των δανειστων «ροκανιζουν το χρονο» στα τεχνικα κλιμακια, και στη συνεχεια κατηγορουν την Ελλαδα ότι «χανει χρονο».
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αποπειρα τορπιλισμου της διαπραγματευσης στο Eurogroup. Απροκαλυπτει στηριξη των δανειστων και των μνημονιακων πολιτικων από Γεωργιαδη (ΝΔ) και Λοβερδο (ΠΑΣΟΚ) στη Βουλη. Η ΝΔ συντασσεται με τον Βεμπερ του Ευρωπαικου Λαικου Κομματος που απειλει με Grexit.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ενας αιωνας από τη γενοκτονια των Αρμενιων στην Τουρκια. Επισημη αναγνωριση χτες της γενοκτονιας και από την Γερμανια. (Παρολο που Γερμανοι αξιωματικοι καθοδηγουσαν την γενοκτονια των Αρμενιων που ξεκινησε το 1915)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πιεζουν για μισθους… Λετονιας στην Ελλαδα!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το ελληνικο δημοσιο πληρωσε το 2012 στην General Electric 1,5 εκατ ευρω για να αγορασει τον πιο συγχρονο μαγνητικο τομογραφο στην Ευρωπη, ο οποιος εδώ και 3 χρονια μενει στα κουτια στο Νοσοκομειο Αγρινιου. Το ιδιο διαστημα το 80% των παραπεμπτικων για μαγνητικες τομογραφιες στελνονται στο ιδιωτικο κεντρο «Ευηνωρ» ιδιοκτησιας της οικογενειας Καραγκουνη με κυριο μετοχο τον αδερφο του εκπροσωπου της ΝΔ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σερβιρουν μεταλλαγμενα στο πιατο μας. «Πρασινο φως» από την ΕΕ για την κυκλοφορια τους. Διατροφικες βομβες και αγροτικες ναρκες απειλου τους ανθρωπους.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
25 Απριλίου 2015 15:33
Κατηγορηματικά διέψευσε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, το γεγονός ότι δόθηκε ρητή εντολή να μεταφερθούν τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων στην Τράπεζα της Ελλάδας. Αυτό τόνισε ο υπουργός σε πρωινή εκπομπή το Σάββατο. Ειδικότερα, απαντώντας σε συγκεκριμένη υπόθεση που έφερε η Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι υπάρχει έγγραφη εντολή του υπουργείου Υγείας προς την υγειονομική περιφέρεια Τρικάλων να μεταφερθούν τα διαθέσιμα του νοσοκομείου στην Τράπεζα της Ελλάδας, ο υπουργός, τόνισε χαρακτηριστικά ότι είναι μια "περίεργη υπόθεση" η οποία θα εξεταστεί καθώς σε αυτό το έγγραφο δεν υπάρχει εντολή υπουργού αλλά διαβιβαστικό έγγραφο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας προς το νοσοκομείο Τρικάλων.
«Σήμερα, εάν διαβάσει κανείς προσεκτικά την ΠΝΠ θα δει ότι οι φορείς που έχουν ανάγκες τρέχουσες, εξαιρούνται, δηλαδή και τα νοσοκομεία. Τα νοσοκομεία δεν διαθέτουν αποθεματικά. Τα νοσοκομεία έχουν ανάγκες τρέχουσες. Η διάταξη όπως είναι διατυπωμένη καλύπτει πλήρως τα νοσοκομεία, με συνέπεια σήμερα να μην υπάρχει ένα νοσοκομείο που να έχει διαθέσει χρήματα στη Τράπεζα της Ελλάδος» υπογράμμισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στο mega. O υπουργός Υγείας, επέκρινε την αξιωματική αντιπολίτευση για την αντίδρασή της, σημειώνοντας ότι η ΝΔ έσπευσε να μιλήσει για ρητή εντολή του υπουργού. «'Οταν λέμε ρητή εντολή είναι δύο πράγματα: ή υπογράφει ο υπουργός και λέει κάντε αυτό ή υπογράφει ο παρακάτω και λέει κατ' εντολήν του υπουργού να κάνετε αυτό. Είδατε πουθενά να υπάρχει ρητή εντολή του υπουργού;» διερωτήθηκε. Αναφερόμενος στην επιστολή με την οποία ζητείται από τα νοσοκομεία να ενημερώσουν για τα διαθέσιμα που έχουν, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε ότι η κίνηση αυτή έγινε «για να υπάρχει μια εικόνα». «Ας μου φέρουν ένα νοσοκομείο που έχει μεταβιβάσει τα χρήματα του στην ΤτΕ. Και μιλούν αυτοί που έκοψαν τα χρήματα όχι μόνο τα νοσοκομεία από τα ιδρύματα χρόνιων παθήσεων» σημείωσε ο υπουργός Υγείας.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Συγκλονιστική η διαδήλωση των Αρμενίων του Λιβάνου στη Βηρυτό, για τη Γενοκτονία του λαού τους
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Έτσι τίμησαν τη Γενοκτονία του λαού τους οι Αρμένιοι της Συρίας...
Οι Αρμένιοι της Συρίας, που απολαμβάνουν όπως οι Ελληνορθόδοξοι κι όλες οι εθνικές και θρησκευτικές μειονότητες την προστασία του "δικατορικού" καθεστώτος, που θέλουν να "εκδημοκρατίσουν" οι "πολιτισμένοι της δύσης με όπλο τα κτήνη των μισθοφόρων-τζιχαντιστών, πολεμούν στην πρώτη γραμμή με τον περήφανο Αραβικό στρατό της Συρίας. Τιμώντας τη μνήμη των σφαγιασθέντων από τους Τούρκους, ύψωσαν τις σημαίες τους και τα σύμβολά τους πολεμώντας για την ιερή γη της φιλόξενης Συρίας, τους εισβολείς τζιχαντιστές από την Τουρκία! Και γι' αυτό η Συρία θα γίνει ο τάφος των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Χιλιάδες Αρμενίων διαδήλωσαν στην Τεχεράνη...
...έξω από την πρεσβεία της Τουρκίας στο Ιράν, για τη Γενοκτονία των Αρμενίων
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στη Γαλιλαία (κατεχόμενη Παλαιστίνη)... διαδηλώνουν εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
... H γνωστή καυλοσυλλέκτρια Angelina Joli, που δεν αφήνει πέος να πάει χαμένο, τώρα προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας...
Το πορνίδιο ζητάει να επιτεθούν εναντίον της Συρίας!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ "ΔΙΚΑΣΤΕΣ"!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O αρχηγός της σοβαρής αυγής, Σταυρος Θεοδωρακης, που λέει -λες και τον ρώτησαν- ότι δεν θέλει ούτε ζωγραφιστό να βλέπει τον Καμμένο, με μαφιόζους σαν το Μπεο δεν έχει κολλήματα, όπως και με τους νταβατζήδες δημοσίων έργων, όπως τους Μπομπολαιους που είναι κι αφεντικα του...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η «Αγία τράπεζα» του Σάλα... Tώρα που οι Δραγασάκης-Τσίπρας διόρισαν στην Τράπεζα τον τσάρο του Σημίτη, που ξέρει από SIEMENS, θα έχουμε και τη θεοποίηση των Τραπεζών! Κι εσύ Λαέ βασανισμένε... τους τρως διαχρονικά στο πετσί σου!
- Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ και δεν έχει μείνει κηπουρός των Σημίτη-Γιωργάκη να μην κυβερνάει ή ν' αναλαμβάνει καίριες θέσεις! Kι όσοι σχετίζονταν με τη siemens... πάνε ψηλά! Ο (πρώην υπουργός του Σημίτη) Ν. Χριστοδουλάκης αντιπρόεδρος στην Πειραιώς...
- Siemens! Κι άλλο ντοκουμέντο-κόλαφος για Χριστοδουλάκη και Αλογοσκούφη... Ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι ο Ν. Χριστοδουλάκης, όπως και το παλιό ... συνεταιράκι του Γ. Αλογοσκούφης, είπαν ψέμματα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Siemens
Χορτάσαμε αυτές τις μέρες από ρεπορτάζ για τη «φιλεύσπλαχνη τράπεζα Πειραιώς η οποία διαγράφει τόκους καταναλωτικών, στεγαστικών& πιστωτικών καρτών» με μια απλή προϋπόθεση: Να μένεις σε... παγκάκι ή χαρτόκουτο. Να έχεις δηλαδή εισόδημα μέχρι 6 χιλιάρικα το χρόνο… Κοιτώντας πιο προσεκτικά την αγαθοεργία του καλού (τραπεζικού) Σαμαρείτη θα διαπιστώσει κανείς ότι πρόκειται για μια απλή λογιστική κίνηση η οποία υπαγορεύεται από την κοινή (τραπεζική) λογική: ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Με πιο απλά λόγια, ο φιλεύσπλαχνος τραπεζίτης διέγραψε αυτά που με κανέναν τρόπο και με καμία δύναμη δεν θα μπορούσε να πάρει.
Για να φτάσουμε όμως σ αυτήν την απροκάλυπτη κοροϊδία ενδεδυμένη μάλιστα με το πέπλο της αγαθοεργίας προηγήθηκαν και συνεχίζονται: • Θαλασσοδάνεια σε γνωστούς και φίλους (πχ media) • Αρπαγές (τράπεζες, Κύπρου, Αγροτική) • Ανα-κεφαλαιοποιήσεις με δανεικά του δημοσίου
Αυτό το τελευταίο σημείο αξίζει την προσοχή μας: Το Δημόσιο, με δάνεια από το ευρωσύστημα ανέλαβε να πληρώσει για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που έγινε απαραίτητη λόγω της κερδοσκοπικής και χαριστικής δανειοδοτικής πολιτικής τους προς μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, εξαιτίας της αυθαίρετης λογικής «κουρέματος» του χρέους μέσω PSI και εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών, που έσπρωξαν στο «κόκκινο» εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες. Ενώ, όμως, τα κεφάλαια της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών τα έβαλε με δανεικά το Δημόσιο, οι μετοχές των τελευταίων δεν πέρασαν στα χέρια του Δημοσίου. Κάπως έτσι, λοιπόν, οι «άγιες τράπεζες» συνεχίζουν το θεσπέσιο έργο τους με τους τραπεζίτες να εμφανίζονται οσίες και ευεργετούσες παρθένες…
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
25 Απρίλη 1974: Η Επανάσταση των Γαρυφάλλων… (25 de Abril 1974 - Revolução dos Cravos)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όλοι, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, οι "ηγέτες της Ε.Ε. (συμπεριλαμβανομένου & του Τσίπρα, που θα έπρεπε να έχει μια άλλη στάση), θα έπρεπε να ντρέπονται!
Υεμένη... εκεί που τα κτήνη της "πολιτισμένης" Ευρώπης κι οι ΗΠΑ, έχουν βάλει μπροστά το πιο αιμοσταγές δικτατορικό αραβικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, να υλοποιήσει μια Γενοκτονία. Το παιδάκι προσπαθεί να προστατεύσει τη μικρή του αδελφούλα, από τους βομβαρδισμούς. Οι Σαουδάραβες αγοράζουν φονικά από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αγγλία, τις ΗΠΑ και δολοφονούν το λαό της Υεμένης. Και... ήδη έχουν στείλει τους... δολοφόνους-μισθοφόρους του "ισλαμικού κράτους" στα νότια της χώρα!
Το ίδιο συμβαίνει στη Συρία, το Ιράκ, την Παλαιστίνη, τη Λιβύη, το Αφγανιστάν... Μια κόλαση... και τα ευρωπαϊκά κτήνη, οι τραπεζοϋπάλληλοι ηγέτες της ΕΕ, συζητούν για πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον των σκαφών, με τα οποία οι δουλέμποροι στέλνουν στο φέρετρο-Μεσόγειο πρόσφυγες. Μαζί -και χαρά από την "πρώτη φορά αριστερά"- για τα κονδύλια που δήθεν είναι για περίθαλψη προσφύγων, ενώ στην πραγματικότητα είναι για να κλείνουν στόματα και να πλουτίζουν τις ΜΚΟ τους! Καμία νύξη για να σταματήσουν την υποστήριξή τους στη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία, το Ισραήλ... που έχουν αναλάβει για λογαριασμό τους την στήριξη, εξοπλισμό, υποστήριξη στους αποκεφαλιστές τζιχαντιστές. Καμία λέξη για τηυν πραγματική αιτία, για να σταματήσουν λίγο τους φονικούς πολέμους τους!
Η Ελλάδα του Τσίπρα, ίδια εξωτερική πολιτική μ' αυτή των δουλικών της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ... Τι κρίμα... Ο Αλέξης ελκύεται πάρα πολύ από την αύρα του ΓΑΠ!
Ένας είναι ο εχθρός! Οι ιμπεριαλιστές κι οι λακέδες τους!
"Τζιχαντιστές", "ισλαμικό κράτος" είναι η Τουρκία και τ' αφεντικά της! * ISIS is Turkey!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Βαρύ το κλίμα για τους Ελληνες στο Eurogroup... Πάρτε το χαμπάρι... τρέμουν για το κωλοευρώ τους οι κωλοεπρωπαιοι οικονομικοι αποικιοκρατες υπουργοι! Κότσια έχετε ή θα πάτε σε 3ο μνημόνιο;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Hagop Melkumian εκδικείται τον σφαγέα των Αρμενίων...
Ο σύντροφος Hagop Melkumian, στις 4 Αυγούστου 1922, Διοικητής του Αρμενικού Τάγματος στον Κόκκινο Στρατό, καατροπώνει και εκτελεί τον Τούρκο Enver Bey (επονομαζόμενο "σφαγέα των Αρμενίων") στην Baldzuhan του Τουρκμενιστάν. Παίρνει εκδίκηση για τον λαό του κι οικοδομεί τη Δημοκρατία της Αρμενίας, που κατόπιν θα ενταχθεί ως αυτόνομη εθνότητα στην ΕΣΣΔ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η συγκέντρωση και πορεία για τη γενοκτονία των Αρμενίων
100 χρόνια μετά τη γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους, έγινε χθες συγκέντρωση στο Σύνταγμα και πορεία προς την τούρκικη πρεσβεία, όπου δεν έφτασε ποτέ λόγω των μέτρων της αστυνομίας. Αυτό που ήταν εντυπωσιακό ήταν η μεγάλη συμμετοχή παιδιών. Βεβαίως με προβλημάτισαν τα συνθήματα που φώναζαν τα παιδιά, όπως το "φωτιά στον τούρκο το φονιά".
http://www.swell-swell.blogspot.gr/2015/04/blog-post.html
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ένα ακόμη ανθρωπόμορφο κτήνος... κοιτάει τα ραδίκια ανάποδα! Στο διάβολο!
Ο Σαουδάραβας μισθοφόρος-δολοφόνος Abu al Moujahid συνάντησε τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή της Συρίας και πήγε να συναντήσει τις 72 παρθένες... Ο Abu al Moujahid, στο έργο της "πολιτισμένης" δύσης με τίτλο: "Εκδημοκρατισμός της Συρίας"
Ο Abu al Moujahid είναι ο δολοφόνος που πυροβόλησε στο κεφάλι 30 Σύριους στρατιώτες στο Χαλέπι κι φωτογραφία του εγκλήματός του έκανε τον γύρο του κόσμου... Αυτοί είναι οι "τζιχαντιστές" που εξορμούν από τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία, με την πλήρη στήριξη της ναζιστικής ΕΕ!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να σκεφτεί ποιοι είναι εχθροί και ποιοι οι φίλοι του ... Κανείς δεν σκέφτεται ότι για να πανηγυρίζουν όλες οι Μνημονιακές εφημερίδες των εφοπλιστών με την πρόσφατη στημένη «επίθεση» των FEMEN στον Ντράγκι της ΕΚΤ ... κάποια κομπίνα θα υπάρχει από πίσω. Δεν μπορεί αυτές οι δράσεις που επαινεί ο θύτης ...να είναι χρήσιμες για τα θύματα. Απλά δεν στέκει. Λίγη λογική χρειάζεται ...κι όμως μας την έχουν αφαιρέσει με χειρουργική ακρίβεια.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ενάντια στο σκοτάδι του φασισμού
Ουκρανοί ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ του ναζιστικού τάγματος "ΑΖΟΦ" χθες σταύρωσαν και έκαψαν ζωντανό -ανεβάζοντας και το κατόρθωμά τους στο διαδίκτυο- έναν αιχμάλωτο στρατιώτη της Νοβορωσίας... (τύφλα να έχει ο ISIS ) ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Η (πολιτισμενη ''ζε σουι Σαρλι'')ΕΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ...
https://www.youtube.com/watch?v=2hOtCQz0A20&feature=share
Αφιερωμένο στους αριστερούς των ίσων αποστάσεων... Και σε όποιον κάνει πως δεν ξέρει τι ακριβώς στηρίζουν ΗΠΑ, Ε.Ε. και ΝΑΤΟ εκεί πάνω.
Τα ναζιστικά φιλαράκια της ΕΕ σταύρωσαν και έκαψαν ζωντανό αιχμάλωτο.Σαν τους ISIS ακριβώς αλλά με ευρωπαϊκό χάδι.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στις 25 Απρίλη του 1967 δολοφονείται εν ψυχρώ από τη χούντα στον Ιππόδρομο, στο Δέλτα του Φαλήρου, ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μάρτυρας της Μακρονήσου Παναγιώτης Ελής. Είχε συλληφθεί και οδηγηθεί εκεί μαζί με άλλους αγωνιστές, από τις πρώτες κιόλας ώρες του πραξικοπήματος της 21ης Απρίλη.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Από τον Μάλλιο, τον Μπάμπαλη, τον Παττακό και τα άλλα τα παιδιά... Να ζητήσει συγγνώμη και ο Παναγούλης, ίσως και ο Μουστακλής... Γραπτή δήλωση όμως, και μόνο μετά από φάλαγγα. Γαμιέσαι γλίτσα Πανούση! Γαμώ το σπίτι σου, ντροπή της μεταπολίτευσης!
Πανούσης: Προϋπόθεση για την απελευθέρωση του Ξηρού είναι να ζητήσει συγνώμη
Σχολιο.- Συγνώμη να ζητήσεις εσύ γελοίε Πανούση, για το γεγονός της ύπαρξής σου, εσύ και όσοι της "πρώτης φοράς αριστερά", σε στηρίζουν. Τσιράκια του κάθε φιλήσυχου νοικοκύρη, που στις συζητήσεις με σοβαρό ύφος λένε "μα ο Ξηρός έχει σκοτώσει, γιατι να αποφυλακιστεί;" και την ίδια ώρα ζητωκραυγάζουν, όταν βλεπουν τις ομάδες τους σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, που τις χρηματοδοτούν οι μεγαλύτεροι έμποροι ναρκωτικών και τα μεγαλύτερα λαμόγια. Όταν καθόλου δεν ασχολήθηκαν με τις αποφυλακισεις του Παττακού, του Καλαμπόκα και τόσων άλλων, που τους έχουν διαλύσει τις ζωές, αλλά το σύστημα δεν τους πέρασε ούτε έξω από δικαστική αίθουσα. Όταν χαμπάρι δεν έπαιρναν και δεν παίρνουν από τις επιθέσεις των φασιστοειδών, δεν ξέρουν καν τι ειναι φασισμός, δεν ξέρουν καν από τι πραγματικά κινδυνεύουν τα παιδιά τους. Σύγνωμη λοιπόν να ζητήσετε όλοι εσείς "έντιμοι κυρ Παντελήδες", από τους υπολοιπους που υποχρεωνόμαστε να αναπνέουμε τον ίδιο αερά με σας.
Σχολιο.- Δηλωση Μετανοιας Απο τον Σ Ξηρο Ζητα ο Πανουσης Πρωτη φορα Αριστερα….Ευγε Μεγαλε Αυτο ειναι το Αριστερο ηθος να αναβιωνουμε τον 509,,,,,
Σχολιο.- Να ζητήσει συγγνώμη ο Λάθος Πανούσης που με τον Κουβελη μας φόρτωσαν μνημόνια, χρέη εκατοντάδων δισ. και ανθρωπιστική κρίση, πλουτίζοντας ο ίδιος αλλά προκαλώντας θανάτους και αυτοκτονίες.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Greenpeace Greece
ΕΠΕΙΓΟΝ: Στείλε τώρα email >> http://grnpc.org/IgDrp <<
στον αρμόδιο υπουργό κ. Αποστόλου ζητώντας να απαγορευθεί η χρήση του Roundup της Monsanto στην Ελλάδα! "Πιθανώς καρκινογόνο" χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το glyphosate, ενεργό συστατικό του πιο διαδεδομένου ζιζανιοκτόνου στον κόσμο. Κλικ εδώ: http://grnpc.org/IgDrp