Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Πεμπτη 17 Δεκεμβριου 2015


Ολλανδία: Ένταση και ξύλο της αστυνομιας με τους ντοπιους κατοικους για κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστων
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015, 11:20
Την αντίθεσή τους στη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας «προσφύγων» στην πόλη Γκελντερμάλσεν της Ολλανδίας εξέφρασαν την Τετάρτη περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι. Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά των λαθρομεταναστών, προκάλεσαν φθορές στις εγκαταστάσεις και πέταξαν μπουκάλια, πέτρες και φωτοβολίδες κατά των δυνάμεων Ασφαλείας που βρίσκονταν στο σημείο. Οι αστυνομικοί απάντησαν με προειδοποιητικά πυρά σε μια προσπάθεια να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος, προχωρώντας παράλληλα σε δεκάδες συλλήψεις. Σύμφωνα με τις αρχές της Ολλανδίας, στη συγκεκριμένη πόλη πρέπει να φιλοξενηθούν 1.500 «πρόσφυγες».
-----------------------------------------------------------------------------------------
Σουηδια. Στελνουν μηνυματα «Θα σας αποκεφαλίσουμε στο σπίτι σας αν δεν ασπαστείτε το Ισλάμ»
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015, 11:29
Η σουηδική αστυνομία διερευνά επιστολές που ταχυδρομήθηκαν σε όλη τη χώρα με τους τζιχαντιστές να απειλούν με αποκεφαλισμό τους παραλήπτες, αν δεν ασπαστούν το Ισλάμ. Στις επιστολές, οι οποίες υπογράφονται από το Ισλαμικό Χαλιφάτο και φέρουν τη σημαία της οργάνωσης, εμπεριέχονται απειλές για τους «μη πιστούς», εκτός αν γίνουν μουσουλμάνοι ή πληρώσουν θρησκευτικό φόρο. Στα σημειώματα αναγράφεται: «Στο όνομα του Αλλάχ του φιλεύσπλαχνου, εσείς που δεν είστε πιστοί θα αποκεφαλιστείτε σε τρεις ημέρες στο σπίτι σας. Ύστερα θα βομβαρδίσουμε τα σάπια πτώματα σας. Θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ τριών επιλογών: 1. Ασπαστείτε το Ισλάμ. 2. Πληρώστε τα jizya (θρησκευτικός φόρος) για την προστασία σας 3. Ή αλλιώς, θα αποκεφαλιστείτε. Η αστυνομία δεν θα μας αποτρέψει ούτε θα μπορέσει να σας προστατέψει. Ο θάνατος έρχεται σε όλους σας». Ο Emil Andersson, επικεφαλής της αστυνομίας στην Sigtuna, περίπου 30 μίλια βόρεια της Στοκχόλμης, δήλωσε στο Radio Uppland πως η απειλή έχει ληφθεί σοβαρά υπόψη και πως έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας. Πρόσθεσε ότι στην έρευνα συμμετέχει επίσης η σουηδική υπηρεσία πληροφοριών εξετάζοντας τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται στις επιστολές.
----------------------------------------------------------------------------------------
Ψηφίστηκε επί της αρχής το Σύμφωνο Συμβίωσης χωρίς τη στήριξη των ΑΝΕΛ
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015, 19:52
Με βελτιωτικές αλλαγές, τις οποίες ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μέχρι την επόμενη Δευτέρα, κατά τη συζήτηση του σε Β' ανάγνωση, ψηφίστηκε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής κατά πλειοψηφία επί της αρχής του, αλλά χωρίς την στήριξη των ΑΝΕΛ, το νομοσχέδιο για το Σύμφωνο Συμβίωσης. Υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων, ενώ καταψήφισαν ΑΝΕΛ, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ ενώ η ΝΔ επιφυλάχθηκε.
Να σημειωθεί ότι χθες, ο εισηγητής των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης είχε εκφράσει επιφυλάξεις ζητώντας αλλαγές στο επίμαχο άρθρο 12, ώστε να είναι ξεκάθαρο, όπως είχε υποστηρίξει ότι δεν τίθεται θέμα υιοθεσίας ή τεκνοθεσίας για ομόφυλα ζευγάρια, ενώ σήμερα, ο αντικαταστάτης του Κωνσταντίνος Κατσίκης, δήλωσε όχι επί της αρχής.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, κάνοντας δεκτές αντιρρήσεις και επιφυλάξεις που εκφράστηκαν τόσο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης όσο και από τους ΑΝΕΛ, διευκρίνισε ότι στο επίμαχο άρθρο 12, «θα καθίσταται σαφές ότι το Σύμφωνο Συμβίωσης δεν αφορά αυτή τη στιγμή θέμα υιοθεσίας», προσθέτοντας ότι «είναι ένα θέμα που θα εξεταστεί προσεχώς». Παράλληλα, οι ευνοϊκές ρυθμίσεις που αφορούν την έκτιση ποινής σε μωρομάνες, αντί 5 ετών , όπως αρχικά προβλεπόταν επεκτείνονται για όσες θα έχουν παιδιά ηλικίας μέχρι 8 ετών, ενώ το δικαίωμα αυτό θα έχουν και όσες καταδικάζονται για κακουργήματα μέχρι 10 ετών και δεν θα αφορά μόνο πλημμελήματα. Ακόμα, ο κ. Παρασκευόπουλος σε ότι αφορά το άρθρο για την χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας σε κρατούμενους , διευκρίνισε ότι θα υπάρχει γνώμη και του ανακριτή και του εισαγγελέα, και σε περίπτωση διαφωνίας του πειθαρχικού συμβουλίου θα αποφαίνεται το δικαστικό συμβούλιο. Από την πλευρά της, η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, αφού υπογράμμισε ότι «δεν θα θέλαμε ρητά να αναφέρεται για την τεκνοθεσία το άρθρο 12» πρόσθεσε ότι «είναι ένα σημαντικό θέμα που πρέπει να το κουβεντιάσουμε ως κοινωνία και όχι να το παρουσιάζουμε ως κίνδυνο».
-----------------------------------------------------------------------------------------
Νεαρός γρονθοκόπησε τον Ραχόι
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015, 22:16
O πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι δέχτηκε μια γροθιά στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποιεί, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής, στη γενέτειρά του, τη Γαλικία, όπως καταγράφηκε στα πλάνα που μετέδωσαν ισπανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Ο 60χρονος πρωθυπουργός δεν τραυματίστηκε, γνωστοποίησε ένας εκπρόσωπος τύπου του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, ωστόσο ο Ραχόι εμφανίστηκε αργότερα με ένα κατακόκκινο σημάδι στο πρόσωπό του. Ο νεαρός άνδρας γρονθοκόπησε με δύναμη τον Ραχόι στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του βγουν τα γυαλιά που φορούσε, ενώ περπατούσε στους δρόμους της πόλης Ποντεβέδρα. Ο νεαρός, που είναι ανήλικος, συνελήφθη, επιβεβαίωσε η αστυνομία. Ο νεαρος δηλωσε στους αστυνομικους χαρουμενος και περηφανος για την πραξη του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο νεαρός ανήκει σε οργανωμένη ομάδα οπαδών της τοπικής ομάδας της Ποντεβέδρα και μετά την πράξη του δήλωσε χαρούμενος και περήφανος. Πάντως, η επικεφαλής της λίστας του Λαϊκού Κόμματος στη Σεγόβια Μπεατρίθ Εσκουδέρο έσπευσε να κατηγορήσει ως ηθικό αυτουργό τον ηγέτη των Σοσιαλιστών (PSOE) Πέδρο Σάντσεθ, υπονοώντας ότι αυτός έσπειρε τα δαιμονια αποκαλώντας τον Ραχόι "ανέντιμο" κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής τους αντιπαράθεσης την περασμένη Δευτέρα, καλλιεργώντας την πόλωση.
Μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν και οι αντίπαλοι του Μαριάνο Ραχόι, όπως επισήμανε το κόμμα των Πολιτών (Ciudadanos). Το κυβερνών Λαϊκό Κόμμα αναμένεται να κερδίσει τις εκλογές, ωστόσο εκτιμάται πως μπορεί να μην καταφέρει να διατηρήσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία που διαθέτει από το 2011.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Εννιά πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν χθες στο Ρέθυμνο! Πάμε γερά!
Από την Κρήτη μέχρι τη Θράκη κι από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη! Κι ας ελεεινολογούν την "κινηματική ακινησία" και ας λένε όσα "δεν κουνιέται φύλλο" θέλουν, εκείνοι που μόνο για τα πολύ μεγάλα είναι πλασμένοι!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Το PKK ανατινάζει το αρχηγείο της τουρκικής αστυνομίας στο Ντιγιαρμπακίρ.
Πανικός στο τουρκικό κράτος. Οι Κούρδοι αντάρτες του PKK ανατίναξαν το βράδυ της Τετάρτης 16 Δεκέμβρη το αρχηγείο της τουρκικής αστυνομίας στο Ντιγιαρμπακίρ. Το κτίριο που βρίσκεται στο κέντρο του Ντιγιαρμπακίρ, παρ’ όλο που φυλάσσεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας δέχτηκε μεγάλης ισχύος βομβιστική επίθεση, με το πρώτο φωτογραφικό υλικό να δείνχει καπνούς που βγαίνουν μετά την ισχυρότατη έκρηξη. Το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή εξελίσσονται άγριες μάχες στους δρόμους, με το τουρικό κράτος να έχει εισβάλει με τανκς στις πόλεις και να έχει επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας. Η τουρκική αστυνομία με εφόδους σε σπίτια συλλαμβάνει πολίτες, και δολοφονεί ανθρώπους στους δρόμους, ανάμεσά τους και 14χρονα παιιδά. ενώ το PKK και η νεολαία των Κούρδων απαντούν δυναμικά στα τουρκικά πυρά.
Σχολιο.- πάντα τέτοια, σύντροφοι!
---------------------------------------------------------------------------------------
Συνταξιουχοι. Στην Αθηνα σημερα το κεντρο των διαδηλωσεων. Πανσυνταξιουχικη συγκεντρωση στις 11 στην πλατεια Εθνικης Αντιστασης. Μαζικες κινητοποιησεις χθες και προχθες σε Θεσσαλονικη και Ρεθυμνο.
--------------------------------------------------------------------------------------
Επίθεση ISIS κατά τουρκικής βάσης στο Ιράκ
Απομωνομενη η Αγκυρα.
Τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν χθες σε επίθεση με ρουκέτες που εξαπέλυσαν τζιχαντιστές του «Ισλαμικού Κράτους» εναντίον της βάσης τους στο βόρειο Ιράκ, και οι Τούρκοι στρατιωτικοί ανταπέδωσαν τα πυρά. Το ιδιωτικό τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk μετέδωσε ότι οι τρεις από τους Τούρκους στρατιώτες τραυματίστηκαν ελαφρά και ένας βαριά στην επίθεση αυτή, και πρόσθεσε ότι οι άνδρες του τουρκικού στρατού ανταπέδωσαν τα πυρά κάνοντας χρήση πυροβολικού. Η επίθεση ήταν μέρος ευρύτερης εφόδου του «Ι.Κ.» εναντίον θέσεων των κουρδικών δυνάμεων, βόρεια της Μοσούλης, ανέφεραν ο γενικός γραμματέας των κουρδικών δυνάμεων Πεσμεργκά Τζαμπάρ Γιαουάρ και ένας στρατηγός στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Ο στρατηγός, που βρισκόταν στην περιοχή Μπασίκα, τόνισε πως έξι ώς επτά ρουκέτες έπληξαν τμήμα της τουρκικής βάσης.
Η ανάπτυξη περίπου 150 Τούρκων στρατιωτών στη βάση νωρίτερα αυτόν τον μήνα προκάλεσε εντάσεις στις σχέσεις μεταξύ Αγκυρας και Βαγδάτης. Η κυβέρνηση του Νούρι αλ Μαλίκι ζήτησε από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να καλέσει επιτακτικά την Τουρκία να αποσύρει αμέσως τα στρατεύματά της, καταγγέλλοντας παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας του Ιράκ. Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν συνομίλησε με τον Ιρακινό πρωθυπουργό Χάιντερ αλ Αμπαντί για την παρουσία των τουρκικών δυνάμεων στο Ιράκ. Οι δύο άνδρες βρήκαν θετικές τις αρχικές ενδείξεις απόσυρσης των τουρκικών στρατευμάτων και συμφώνησαν για τη συνέχειά της.
Την ιδια στιγμη η Μοσχα διαμηνυει ότι με την Ουασιγκτον θα μπορουσε να συνενοηθει, με την Αγκυρα όχι. Μια ακομα ενδειξη της απομονωσης της Αγκυρας είναι ότι το αμερικανικό Πεντάγωνο, ανακοίνωσε χθες την απόσυρση 12 μαχητικών αεροσκαφών από τη βάση του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία, που είχαν σταλεί τον περασμένο μήνα για να συνδράμουν την εκστρατεία κατά του «Ισλαμικού Κράτους» και να παράσχουν την αίσθηση ασφάλειας στην Αγκυρα. Πάντως η χθεσινή ανακοίνωση στην Ουάσιγκτον ήρθε λιγότερο από έναν μήνα αφότου η Τουρκία κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος στη Συρία, με αποτέλεσμα να οξυνθούν οι εντάσεις στη σχέση Αγκυρας-Μόσχας. Εξι από τα αμερικανικά αεροσκάφη ήταν F-15C, σχεδιασμένα για αερομαχίες, που αναπτύχθηκαν κατόπιν τουρκικού αιτήματος για ενίσχυση του εναέριου χώρου της χώρας.
------------------------------------------------------------------------------------
Χαος με τους λαθρομεταναστες. Μαροκινοι Αλγερινοι απελαυνονται, «ρευστη» η διαμονη των υπολοιπων.
---------------------------------------------------------------------------------------
SOS «Στεγνωσε» η αγορα από φαρμακα. Τεραστιες ελλειψεις. Τα «σπρωχνουν» όλα εξω.
---------------------------------------------------------------------------------------
Nεκρός ο συνεργάτης των ναζί και αρχιμαφιόζος που είχε προταθεί και για Νόμπελ Λογοτεχνίας
Πλήρης ημερών και στη «φυλακή» της βίλας του στην Τοσκάνη βρέθηκε νεκρός ο Licio Gelli, ένας από τους βασιλιάδες του ιταλικού υποκόσμου, το όνομα του οποίου βρέθηκε στην κορυφή πολλών πολιτικών και οικονομικών σκανδάλων που συγκλονισαν την Ιταλία κατά τα τελευταία 50 χρόνια Δεν πρόκειται παρά για τον Licio Gelli, που έγινε παγκοσμίως γνωστός τη δεκαετία του 80 ως ο επικεφαλής της μασονικής στοάς P2 η οποία χρηματοδοτούσε ακροδεξιές οργανώσεις και βρισκόταν πίσω από το σκάνδαλο της χρεοκοπίας δυο ιταλικών τραπεζών.
Η συγκεκριμένη υπόθεση τότε είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο καθώς, πίσω από αυτήν δεν βρισκόταν μόνο η Σικελιάνικη Μαφία αλλά και το ίδιο το Βατικανό, ενώ ως άμεσα εμπλεκόμενος με την P2 φερόταν και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κάτι το οποίο ωστόσο δεν αποδείχθηκε νομικά. Από τότε, ένας πολύχρονος δικαστικός αγώνας είχε ξεκινήσει σε βάρος του και το 1998 ο Licio Gelli βρέθηκε με μια 12ετή κάθειρξη την οποία ωστόσο κλήθηκε να εκτίσει «κατ' οίκον». Ο πολύς ωστόσο αρχιμαφιόζος δεν έδειξε ικανοποιημένος ούτε με αυτή τη «λύση» και προτίμησε να... βρεθεί στην Ελβετία, για να συλληφθεί και πάλι όμως στις Κάννες. Γεννημένος το 1919 στη βόρεια πόλη της Pistoia o Gelli είχε προσχωρήσει στη φασιστική οργάνωση του Μουσολίνι ενώ ταυτόχρονα υπήρξε και υποστηρικτής του Φράνκο κατά τον ισπανικό εμφύλιο, έχοντας αργότερα «καταφέρει» να λειτουργήσει ως σύνδεσμος μεταξύ της ιταλικής κυβέρνησης με τους Ναζί και με συχνότατες επαφές με τον Χέρμαν Γκέριγνκ.
Στέλεχος του νεοφασιστικού κόμματος «Κοινωνικό Κίνημα» του Αλμιράντε και είχε άριστες σχέσεις με τον διατελέσαντα πολλές φορές πρωθυπουργό Τζούλιο Αντρεότι αλλά και στενός φίλος με τον διατελέσαντα πρόεδρο της ΑργεντινήςΧουάν Περόν, συχνά δήλωνε υπερήφανος για το ότι ήταν εκείνος που κατάφερε να φέρει τον Αργεντίνο πρόεδρο κοντά στη Μασονία. Ο Περόν τον είχε διορίσει διπλωματικό πολιτιστικό ακόλουθο στην πρεσβεία της Αργεντινής στη Ρώμη, κάτι που του έδινε διπλωματική ασυλία. Δεν έχει επίσημα αποδειχθεί, αυτό που όλοι έλεγαν γι αυτόν, πως ήταν και πράκτορας της CIA στην Ιταλία. Το 1992, ο Τζέλι είχε καταδικαστέι σε 18 χρόνια για τη συμμετοχή του στην χρεωκοπία της Μπάνκο Αμπροζιάνο, (με κύριο μέτοχο το Istituto per le Opere di Religione, (Βατικανό) με τη Μαύρη Τρύπα του $1,4 δισεκατομμυρίων.
Ουδέποτε καταδικάστηκε για τις εκκρεμούσες κατηγορίες για ανάμειξη στην βομβιστική επίθεση στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μπολόνια το 1980. Το 1992 επίσης, ξεκίνησε άλλη μια δίκη για επιφανή (500) μέλη της Ρ-2 που κατηγορήθηκαν για συνωμοσία εναντίον του κράτους και ο Τζέλι είχε καταδικαστεί το1994 γιαυτή την υπόθεση σε 17χρονη κάθειρξη. Αλλά η ποινή του είχε συμψηφισθεί μια και ήδη βρισκόταν σε κατ΄οίκον περιορισμό. Το 2003 σε συνέντευξή του στη La Reppublica είχε πει: «Κάθε πρωί μιλώ με τη συνείδησή μου και ο διάλογος αυτός με καλμάρει. Διαβάζω τις εφημερίδες και σκέφτομαι για τη χώρα: Όλα γίνονται πραγματικότητα μέρα με τη μέρα. Η Δικαιοσύνη, η Τηλεόραση η Δημόσια Τάξη. Όλα όσα έγραφα πριν τριάντα χρόνια… Ο Μπερλουσκόνι; Εξαίρετος άνθρωπος. Της δράσης όχι των λόγων. Ο άνθρωπος που χρειάζεται η Ιταλία»… Αξίζει να σημειωθεί πως ο Liccio Gelli το 1996 είχε προταθεί για το Νόμπελ Λογοτεχνίας από τη Μητέρα Τερέζα και τον Αιγύπτιο συγγραφέα, Ναγκίμπ Ναχφούζ.
----------------------------------------------------------------------------------------
Απαγόρευση του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ουκρανία
17/12/2015
Την οριστική απαγόρευση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας αποφάσισε χθες το Διοικητικό Εφετείο του Κιέβου. Μετά από μία δίκη-«παρωδία» που επισφράγισε ουσιαστικά μία καθαρά πολιτική δίωξη, που εκπορεύτηκε από την ναζιστική κυβέρνηση των φασιστικών και ναζιστικών δυνάμεων, η οποία κατέλαβε πραξικοπηματικά την εξουσία μετά την ανατροπή του προέδρου Γιανουκόβιτς. Συγκεκριμένα, το Εφετείο απέρριψε την προσφυγή του ΚΚ της Ουκρανίας ενάντια στην απόφαση του Πρωτοβάθμιου Διοικητικού Δικαστηρίου του Κιέβου για απαγόρευσή του.
Δίκη-«παρωδία» Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη μήνυση εναντίον του ΚΚ Ουκρανίας κατατέθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης, τον Ιούλη του 2014. Οι κατηγορίες κατέρρευσαν, διότι όλες οι λεγόμενες αποδείξεις για «παράνομες δραστηριότητες» του ΚΚΟ ήταν κατάφωρα στημένες. Μάλιστα ο δικαστής που κλήθηκε αρχικά να αναλάβει την υπόθεση, χαρακτήρισε τη διαδικασία «πολιτικά υποκινούμενη» και παραιτήθηκε από την εκδίκασή της, ενώ το ίδιο έπραξαν και άλλοι δικαστές. Το γεγονός αυτό ανάγκασε τις ναζιστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην εξουσία στην Ουκρανία να μεταφέρουν την υπόθεση σε άλλο δικαστήριο, που όμως δεν έχει τη δικαιοδοσία για τέτοιες περιπτώσεις.
Ζητούν αλλαγή ονόματος και συμβόλων Η απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την απαγόρευση του ΚΚ Ουκρανίαςβασίστηκε στο πόρισμα της λεγόμενης Ανεξάρτητης Επιτροπής. Αυτή η Επιτροπή αποτελούνταν από αξιωματούχους του υπουργείου και ουσιαστικά συνεδρίαζε εν κρυπτώ, καθώς το ΚΚ δεν είχε καν ενημερωθεί ότι εξεταζόταν η υπόθεσή του. Στην απόφασή της η Επιτροπή χαρακτήριζε το πρόγραμμα του κόμματος ασύμβατο με τις προβλέψεις του Συντάγματος, χωρίς όμως να αναλύει ενδεχόμενες «παραβιάσεις». Το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου επιμένει ότι το κόμμα θα πρέπει να παραιτηθεί από το όνομα «Κομμουνιστικό» και τα σύμβολά του, το αστέρι και το σφυροδρέπανο, δηλαδή τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα σύμβολα του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος. Το ΚΚ Ουκρανίας προσέφυγε κατά του πορίσματος, αλλά χθες μετά από 6 συνεδριάσεις το Διοικητικό Εφετείο του Κιέβου ανακοίνωσε την απόρριψη της προσφυγής του.
Πολιτική δίωξη Από την πλευρά του το ΚΚ Ουκρανίας δηλώνει ότι η δίκη αυτή είναι πολιτικά υποκινούμενη και έχει ως στόχο να διαλύσει το κόμμα, τη μόνη πραγματική αντιπολίτευση στο ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου. Σημειώνει ότι είναι το μόνο κόμμα που αντιτίθεται στη μετατροπή της Ουκρανίας σε αποικία, που αντιδρά στην πολιτική κοινωνικής γενοκτονίας που επιβάλλεται από το ΔΝΤ, με το πάγωμα των μισθών και των συντάξεων, την αύξηση των τιμολογίων, που αντιπαλεύει τη διαφθορά που αυξήθηκε σημαντικά αφότου οι φασιστικές και εθνικιστικές δυνάμεις ήρθαν στην εξουσία. Επίσης το ΚΚ Ουκρανίας δηλώνει ότι τάσσεται υπέρ της ιστορικής αλήθειας και ενάντια στο φασισμό, γι’αυτό δεν πρόκειται να αναγνωρίσει ως «ήρωες» τους συνεργάτες του Χίτλερ, προσβάλλοντας τη μνήμη των στρατιωτών του Κόκκινου Στρατού.
----------------------------------------------------------------------------------------
BOMBA !!! ΕΣΚΑΣΕ Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS !!! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ !!!
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΘΕΤΩΝ, ΜΙΣΘΩΤΩΝ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΩΝ
Οι λογαριασμοί Nostro – Vostro των τραπεζών εξαιρούνται των capital controls !!!
Το κόλπο των μεγαλοκαταθετών !!!
Οι συνταξιούχοι και ο μικροκαταθέτης στήριξαν το τραπεζικό σύστημα αφού δεν μπορούσαν να πάρουν τα χρήματά τους.
Έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που φέρνει στο φως την «τρύπα» των capital controls αποκαλύπτει τοwww.bankingnews.gr. Ο παππούς, η γιαγιά και ο μικροκαταθέτης στήριξαν το τραπεζικό σύστημα αφού δεν μπορούσαν να πάρουν τα χρήματά τους. Αντίθετα οι ευκατάστατοι και πλούσιοι καταθέτες μπορούσαν να βάλουν χέρι στα χρήματά τους. Η διέξοδος δόθηκε με απλά τεχνάσματα τα οποία συνέβαλαν στην απομάκρυνση των χρημάτων τους από τη χώρα σε άλλη τράπεζα του εξωτερικού.
Η πληροφόρηση και η ενημέρωση για τους τρόπους διευκόλυνσης των μεγαλοκαταθετών δεν έτρεχαν στα σκαλοπάτια των πιστωτικών ιδρυμάτων. Η πληροφόρηση και ενημέρωση απαιτούσαν άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών (τραπεζιτών – καταθετών) ενώ δεν θα ήταν δυνατό να ενταχθούν όλοι σε μία τραπεζική βάρκα… διαφυγής και διάσωσης. Στην περίπτωση που η διάσωση θα έπαιρνε χαρακτηριστικά γραμμή ακτοπλοΐας τότε το τραπεζικό σύστημα θα κινδύνευε από μέσα.
Λίγοι και εκλεκτοί Η πρώτη απόφαση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με ημερομηνία 30 Ιουνίου 2015 καθόριζε τις συναλλαγές και εκκαθάρισης εξωτερικού στο πλαίσιο διαχείρισης του ίδιου χαρτοφυλακίου του πιστωτικού ιδρύματος. Ανάμεσα στις συναλλαγές που καθορίζονταν ήταν οι χρεώσεις / πιστώσεις με την ονομασία Nostro- Vostro Accounts. Το έγγραφο κατέληγε αναφέροντας ότι οι συναλλαγές που εμπίπτουν στο ανωτέρω πλαίσιο θα εκτελούνται χωρείς ειδική ενημέρωση.
Λογαριασμός Nostro – Vostro Οι λογαριασμοί nostro-vostro είναι στην ουσία τραπεζικοί λογαριασμοί που κρατάνε οι τράπεζες σε άλλες τράπεζες. Πως δουλεύει και για ποιον δουλεύει Αν ο καταθέτης μιας τράπεζας γνώριζε το λογαριασμό που διατηρούσε μια εγχώρια τράπεζα σε μία άλλη τράπεζα του εξωτερικού η οποία μπορεί να ήταν και θυγατρική της.
Τι έκανε ο ενήμερος πελάτης. Προχώρησε στη μεταφορά χρημάτων από το λογαριασμό του στο λογαριασμό της τράπεζας. Στη συνέχει έπαιρνε τη απόδειξη κατάθεσης και πήγαινε στη τράπεζα που ήταν η κατάθεση και ζητούσε τη πίστωση στο λογαριασμό του. Η διαδικασία αυτή ήταν γρήγορη δεν είχε τα λεγόμενα valeur και δεν χρειάζονταν μερικές μέρες για να γίνει η μεταφορά. Στην περίπτωση που γνώριζες το λογαριασμό που διατηρούσε μία ξένη τράπεζα σε μία ελληνική με την εφαρμογή των capital controls μπορούσε ο ενημερωμένος πελάτης να μεταφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ και μετά να στείλει το αποδεικτικό κατάθεσης στη ξένη τράπεζα ζητώντας να καταθέσει το αντίστοιχο ποσό στο λογαριασμό της ίδιας τράπεζας στο εξωτερικό. Υποσημείωση Υπάρχουν ενδείξεις ότι τραπεζικά στελέχη μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό εν μέσω capital controls...
----------------------------------------------------------------------------------------
Λεύτερη η Χόμς από τους "μετριοπαθείς" μισθοφόρους φονιάδες, οι πραγματικοι Συριοι πρόσφυγες επιστρέφουν! Αν η "πολιτισμένη" δύση δεν είχε μπίζνα το «προσφυγικό», απλώς θα σταματούσε την ενίσχυση του φασίστα Ερντογάν και των μισθοφόρων της στη Συρία!
Ο στρατός της Συρίας, μαζί με τη Χεζμπολά απελευθέρωσαν τη Χόμς, πόλη με πλειοψηφία Χριστιανών και οι πρόσφυγες επιστρέφουν, από χωριά με προκατασκευασμένα σπίτια, που έχτισε ο "δικτάτορας" Άσαντ σε όλη την ελεύθερη Συρία (σε χρόνους ρεκόρ)... Το 4ο Ράιχ έχει όπλο το "προσφυγικό" και μεγάλη οικονομική μπίζνα για τους τραπεζίτες... Αρκούσε να κοπούν τα κονδύλια, οι πωλήσεις όπλων στον φασίστα Ερντογάν -τώρα προχωράει και σε... νέα γενοκτονία των Κούρδων- και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα... Πούλμαν επιστρέφουν πρόσφυγες στα σπίτια τους... Οι φονιάδες τζιχαντιστές έσπειραν θάνατο και καταστροφές... Άρχισαν την ανοικοδόμηση... Η Συρία αντιστάθηκε, δεν έπεσε από την ιμπεριαλιστική επίθεση! Οι τραυματιοφορείς μετέφεραν τραυματισμένους πολίτες στα σπίτια τους... Όσοι βρήκαν τα σπίτια τους κατεστραμμένα, στα Γυμναστήρια, σε χώρους φιλοξενίας κι η ανοικοδόμηση άμεση. Χωρίς τα ευρώ των εγκληματιών του ευρωπαϊκού διευθυντηρίου και τυ ΝΑΤΟ... Πως να λυγίσει τέτοιο λαό το 4ο Ράιχ;
--------------------------------------------------------------------------------------
Σε πληρη καταρρευση η Υγεια στην Κρητη. Ελλειψεις σε 263 φαρμακα.
------------------------------------------------------------------------------------
Νεοφασιστες υπερ της ελευθεριας εκφρασης του Ριχτερ.
---------------------------------------------------------------------------------------
To Iράν θα είναι παρών στη Νέα Υόρκη για να “Αποφευχθεί πως η Συρία θα πέσει στα χέρια των τρομοκρατών”
Αν και δεν υπήρξε η "αναγκαία προετοιμασία" για τη συζήτηση στη Νέα Υόρκη, αναφορικά με τη Συρία Ο Mohammad Javad Zarif, υπουργός των Εξωτερικών του Ιράν, επισήμανε για τη συμμετοχή της χώρας του: «Για να αποφευχθεί πως ορισμένες τρομοκρατικές ομάδες, που έχουν τα χέρια τους λερωμένα με αίμα από τις σφαγές των... ανυπεράσπιστων Σύρων, θα έχουν λόγο για το μέλλον της Συρίας». Ο Mohammad Javad Zarif, μιλώντας στους δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη, τόνισε επίσης: «Το μέλλον της Συρίας ανήκει στους Σύρους πολίτες. Αυτοί θα αποφασίσουν το δικό τους μέλλον, ελεύθεροι από πιέσεις ξένων». Κάτω τα χέρια από τον δημοκρατικά εκλεγμένο ηγέτη της Συρίας, είναι το μήνυμα!
-------------------------------------------------------------------------------------------
Πάβελ Ντρέμοφ: ο τελευταίος ήρωας
Posted on 16/12/2015 by kseeath
Του Αλεξέι Μαρκόφ, πολιτικού κομισσάριου του εθελοντικού κομμουνιστικού τάγματος της Ταξιαρχίας Φάντασμα
Δε θέλω να γράψω κάτι για το θάνατο του Πάβελ Ντρέμοφ. Ταξιδεύαμε με τον Alonso Kexano προς το μέτωπο στο Ντονιέτσκ όταν ήρθε η κλήση: «Ο Ντρέμοφ ανατινάχτηκε». Η πρώτη αντίδραση – «Ωχ, αυτό είναι τρελό… Πώς θα μπορούσε να είναι τόσο καταραμένος την ημέρα του γάμου του!» Όλα τα άλλα περιγράφεται από την Άννα Ντολγκάρεβα εδώ και εδώ. Δεν έφτασα στην κηδεία του Πάσα πριν από το τέλος της τελετής, αλλά τα παιδιά με πήγαν στο μπροστινό μέρος της μεγάλης ουράς από ντόπιους και πολιτοφύλακες που είχαν έρθει να πουν αντίο στον τελευταίο εθνικό ήρωα της Νοβορωσίας. Το ήρεμο πρόσωπο ενός άνδρα στον τάφο του, που δε μπορούσε να δει τον πόνο στα μάτια της γυναίκας δίπλα του. Άγγιξε το χέρι του: «Αντίο…» Ήταν ο τελευταίος. Μετά τις δολοφονίες των Μπέντνοφ, Μοζγκοβόι και Ντρέμοφ, δεν έμειναν άλλοι στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ.
YΓ: Την ημέρα πριν από το περιστατικό, η Ταξιαρχία μας γιόρτασε έναν ακόμα γάμο. Ο Μοζγκοβόι επαναλάμβανε συχνά: «Οι νεκροί στο χώμα, οι ζωντανοί στο τραπέζι». Για τους κανονικούς ανθρώπους αυτό μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά ο πόλεμος δεν είναι κάτι κανονικό. Έτσι ζούμε εμείς…
https://solidarityantifascistukraine.wordpress.com/2015/12/16/2402/
---------------------------------------------------------------------------------------
Συγκλονιστικό: Οι Κούρδοι εγκαταλείπουν τις πόλεις και ετοιμάζουν αντάρτικο για να γλιτώσουν την σφαγή
ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ
--------------------------------------------------------------------------------------
Πούτιν: Ο μόνος που έχει λόγο για τον Ασαντ είναι ο συριακός λαός
Την πλήρη αντίθεση της Ρωσίας σε κάθε έξωθεν προσπάθεια να επιβληθεί νέο καθεστώς στη Συρία που θα καθορίζει την τύχη ενός λαού, εξέφρασε για άλλη μια φορά ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, στην ετήσια μαραθώνια συνέντευξη τύπου στα διεθνή ΜΜΕ: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλει το ποιος θα πρέπει να είναι ηγέτης μιας χώρας. Μόνο το συριακός λαός μπορεί, δικαιούται και πρέπει να το αποφασίσει. Αλλά υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία των ΗΠΑ σχετικά με την προετοιμασία του ψηφίσματος των Ηνωμένων Εθνών. Αυτό δείχνει ότι οι ΗΠΑ και η ΕΕ ανησυχούν για όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή. Εμείς ποτέ δεν θα συμφωνήσουμε για οποιαδήποτε εξωτερική δύναμη να καθορίζει το ποιος θα κυβερνήσει μια χώρα. Είναι ενάντια σε κάθε διεθνές δίκαιο, εναπόκειται στο λαό της Συρίας. Οι συμβιβασμοί είναι δυνατοί και από τις δύο πλευρές. Μένει ακόμη να γίνει πολλή δουλειά, όμως. Θα υποστηρίξουμε την επίλυση της κρίσης».
-----------------------------------------------------------------------------------------
Αυτοί οι Σύροι είναι τρελοί; Πανηγυρίζουν τη Λευτεριά της Χόμς, τη σκλαβιά του "δικτάτορα Άσαντ" σύμφωνα με τους "πολιτισμένους" της δύσης και την αποικία Ελλάδα (HOMS IS FREE!!! SYRIAN TROOPS GREETED WITH JOY BY THOUSANDS SYRIA COMING BACK)
------------------------------------------------------------------------------------
Χρήστος Καραγιαννίδης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, για πολύτεκνους: «Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια»... Όποιος τον πλακώσει στα χαστούκια θα φταίει, θα καταδικάσουμε τη βία;
---------------------------------------------------------------------------------------
OYKΡΑΝΙΑ
Η Ρωσία αναστέλλει τη ζώνη ελεύθερου εμπορίου με την Ουκρανία
Με ένα νέο διάταγμα που υπέγραψε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, η Ρωσία αναμένεται να αναστείλει τη ζώνη ελεύθερου εμπορίου με την Ουκρανία από την 1η Γενάρη, τη μέρα που θα τεθεί σε ισχύ η συμφωνία εμπορικής σύνδεσης μεταξύ Ουκρανίας και Ευρωπαϊκής Ενωσης. Το διάταγμα αυτό αιτιολογήθηκε ως απάντηση στις «συνθήκες σε βάρος των συμφερόντων και της οικονομικής ασφάλειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας», αφού ερμηνεύεται ως δυνατότητα μέσω της Ουκρανίας να κατακλυστεί η Ρωσία από προϊόντα ευρωπαϊκών χωρών. Επίσης, χτες, η Ρωσία ανακοίνωσε ότι κατασκευάστηκαν 2 ηλεκτρικές γραμμής σύνδεσης της Κριμαίας με τη Ρωσία, προς αντικατάσταση των τεσσάρων γραμμών που έρχονταν από την Ουκρανία και καταστράφηκαν τον προηγούμενο μήνα από δολιοφθορά. Η Ουκρανία, από την πλευρά της, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε εμπάργκο τροφίμων, προϊόντων και υπηρεσιών προς την Κριμαία, οι αρχές της οποίας απάντησαν ότι δεν αναμένεται να τους επηρεάσει, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν παίρνουν προϊόντα για πολύ καιρό από εκεί.
Νέοι βομβαρδισμοί και ανησυχία για επίθεση του ναζιστικου δηθεν «ουκρανικού» στρατού
Εν μέσω αυτών των αντιπαραθέσεων που δείχνουν τη σύγκρουση ανταγωνιστικών συμφερόντων στην Ουκρανία, συνεχίζονται στην Ανατολική Ουκρανία και τις Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονμπάς (Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ) οι σποραδικές επιθέσεις του ναζιστικου Λεγομενου «ουκρανικού» στρατού και δυνάμεων ναζιστών και φασιστών κατά θέσεων των αντιφασιστων πολιτοφυλάκων και σε κατοικημένες περιοχές. Τέτοιες επιθέσεις έγιναν χτες στα περίχωρα της πόλης της Γκορλόφκα, ενώ η διοίκηση των αντιφασιστων πολιτοφυλακών, όπως ο αναπληρωτής επικεφαλής των στρατιωτικών δυνάμεων, Εντουαρτ Μπασούριν, εξέφρασαν την ανησυχία τους ότι ο ναζιστικος «ουκρανικός» στρατός μεταφέρει μεγάλο αριθμό βαρέων όπλων, στοιχείων πυροβολικού, άρματα μάχης κατά παράβαση της συμφωνίας εκεχειρίας του Μινσκ, που προέβλεπε απομάκρυνση πάνω από 15 χιλιόμετρα από τη γραμμή αντιπαράθεσης. Ταυτόχρονα, γίνεται λόγος για πιθανή εξαπόλυση επίθεσης πριν την Πρωτοχρονιά.
------------------------------------------------------------------------------------------
ΙΣΡΑΗΛ Εφοδος σε Παλαιστινιακό καταυλισμό
ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΡΑΜΑΛΑ.-- Νέα τρομοκρατική έφοδο στον πυκνοκατοικημένο προσφυγικό καταυλισμό Καλάντια της Δυτικής Οχθης, πραγματοποίησαν χτες στη 1.00 π.μ. πάνοπλοι Ισραηλινοί στρατιώτες, που, με πρόσχημα την αναζήτηση «υπόπτων» στελεχών της «Χαμάς» προχώρησαν σε βανδαλισμούς και λεηλασίες σπιτιών και καταστημάτων εξαγριώνοντας τους Παλαιστίνιους. Η βίαιη έφοδος των εκατοντάδων στρατιωτών προκάλεσε οργή σε τουλάχιστον δύο νεαρούς Παλαιστίνιους που όρμησαν με τα αυτοκίνητά τους πάνω σε περίπολο στρατιωτών με σκοπό να τους τραυματίσουν, για να αφήσουν την τελευταία τους πνοή από τα καταιγιστικά πυρά των κατοχικών δυνάμεων.
----------------------------------------------------------------------------------------
ΤΟΥΡΚΙΑ
Οι κινήσεις της Αγκυρας εκδηλώνονται σε μια περίοδο όξυνσης της ρωσο-τουρκικής κόντρας με αφορμή την κατάρριψη ρωσικού «Su-24» τον περασμένο Νοέμβρη στη Συρία. Χτες, μάλιστα, επανήλθε στο ζήτημα αυτό ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, Αλεξέι Μέσκοφ, που μιλώντας στο πρακτορείο ΡΙΑ ΝΟΒΟΣΤΙ απαίτησε από την Αγκυρα την ικανοποίηση των τριών ακόλουθων απαιτήσεων: α) Να απολογηθεί για την κατάρριψη του ρωσικού «Su-24», β) να καταβάλει αποζημιώσεις για το αεροσκάφος, γ) να παράσχει εγγυήσεις πως δεν θα ξανασυμβεί παρόμοιο επεισόδιο. Ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Ταντζού Μπιλγκί, απάντησε ότι εάν η «Ρωσική Ομοσπονδία εγγυάται επίσης ότι δεν θα γίνουν άλλες παραβιάσεις του (τουρκικού) εναέριου χώρου, τότε δεν θα ξανασυμβεί παρόμοιο γεγονός»...
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τουρκικής ΧΟΥΡΙΕΤ, η Ρωσία κρατά σε «ομηρία» οκτώ τουρκικά εμπορικά σκάφη στη Μαύρη Θάλασσα, μετά την κατάρριψη του ρωσικού «Su-24» και οι τουρκικές αρχές σε αντίποινα κρατούν αντίστοιχα σε «ομηρία» 27 σκάφη με ρωσική σημαία, επικαλούμενες «ελλείψεις κατάλληλων εγγράφων» ναυσιπλοΐας.
Μέσα σε όλα αυτά και ένα 24ωρο μετά την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Αμυνας, Αστον Κάρτερ, στη βάση Ιντσιρλίκ της Τουρκίας, ανακοινώθηκε χτες πως οι ΗΠΑ αποσύρουν σε βάση της ΡΑΦ στο Λάκενχιθ της Βρετανίας τα δωδεκα μαχητικά τύπου «F-15 Eagles» που είχαν αναπτύξει οι ΗΠΑ στην Τουρκία στις 12/11 για επιχειρήσεις κατά των τζιχαντιστών του «Ισλαμικού Κράτους» σε Συρία και Ιράκ.

2 σχόλια:

e-h είπε...


MPs Block Proportional Representation in the House of Commons
Owen Winter
Tredrizzick, United Kingdom
Dec 16, 2015 — MPs blocked Jonathan Reynolds' Proportional Representation Bill from going forward today. In the chamber, Jonathan spoke on behalf of the 6,000 who wrote to their MPs, the 500,000 who signed petitions and the tens of millions whose votes were wasted by First Past the Post. This is a speech that probably won't be on the evening news, but it's one everyone needs to hear.

Tell your MP to support a change to our voting system and write to them here: https://www.writetothem.com/

If we are to succeed in changing our system, we need to make sure that politicians know exactly what we want - reform!

Owen

e-h είπε...


Βουλευτές Αποκλεισαν την αναλογική εκπροσώπηση στη Βουλή των Κοινοτήτων
Owen Winter
Tredrizzick, Ηνωμένο Βασίλειο
16 Δεκεμβρίου 2015 - Βουλευτές μπλοκάραν Jonathan Reynolds 'αναλογική εκπροσώπηση λογαριασμο για να πάμε μπροστά σήμερα. Στο χολ, ο Jonathan μίλησε εξ ονόματος των 6000 που έγραψαν στους βουλευτές τους, για τις 500.000 υπογραφές στις αναφορες και τα δεκάδες εκατομμύρια των οποίων οι ψήφοι ήταν χαμένοι από Ο Πρωτος Περναει τη Γραμμη. Αυτή είναι μια ομιλία που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι στις ειδήσεις το βράδυ, αλλά είναι μια που ο καθένας πρέπει να ακούσει.

Πείτε στους βουλευτες σας να υποστηρίξουν μια αλλαγή στο σύστημα ψηφοφορίας μας και γράψετε τους εδώ: https://www.writetothem.com/

Αν θέλουμε να επιτύχουμε να αλλάξουμε το σύστημά μας, θα πρέπει να βεβαιωθουμε ότι οι πολιτικοί γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουμε - μεταρρύθμιση!

Owen