Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Παρασκευη 22 Μαρτιου 2024


21 Μαρτίου 2024

H Κούβα επεκτείνει τη συνεργασία με το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα έναντι της εντατικοποίησης του αποκλεισμού

H Κούβα έχει επίσης συμβάλει στις επιχειρήσεις του WFP με δωρεές ορισμένων εισροών, τις οποίες το Πρόγραμμα έχει κατανείμει στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Ένα παράδειγμα είναι η ετήσια δωρεά 2.500 τόνων ζάχαρης από το 1996, η οποία έχει βοηθήσει διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως η Δομινικανή Δημοκρατία, η Τζαμάικα, η Ονδούρα, η Αϊτή, η Αιθιοπία και η Αγκόλα, μεταξύ άλλων. Η συνολική αξία των συνεισφορών της Κούβας στο Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα ως δωρητής ζάχαρης ανήλθε σε περισσότερα από 8 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2009.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αδιανόητη δήλωση Πορτοσάλτε! Θεωρεί «μπαρούφες» τις 1,3 εκατομμύριο υπογραφές που συγκεντρώθηκαν για το έγκλημα-σφαγή των Τεμπών. Αυτά είπε ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ

Ποσο πιο ξεκαθαρα να στο πουν οτι εσενα και τα παιδια σου σε βλεπουν σαν σκουπίδια? 

Αυτοί νοιάζονταν για τη θωράκισή σου απ' τον ιό εεε? Μη ξεχνιόμαστε....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΚΥΨΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ…

Ακολουθώντας τα αχνάρια της Ιαπωνίας, η οποία στην επέτειο του Ολοκαυτώματος στο Ναγκασάκι και την Χιροσίμα, δεν κάλεσαν την Ρωσία, αλλά ο επίτιμος προσκεκλημένος ήταν οι ΗΠΑ.!!! 

Έτσι και εμείς στην επέτειο της 25ης Μαρτίου, για να τιμήσουμε και την μνήμη του Καποδίστρια, που με την συνδρομή της Ρωσίας, οφείλουμε την ύπαρξη της ελεύθερης Ελλάδας. 

Πιστοί στις εντολές των πατρώνων μας, ταξιδεύουμε στον ίδιο δρόμο. 

Ελπίζοντας ότι δεν θα είναι η Τουρκία επίτιμος προσκεκλημένος. 

Απλά μαζί με τους Έλληνες, ντρέπεται και η ντροπή.

Σχολιο.- Ο Καποδίστριας μεσολάβησε στη Ρωσία για να μην διαμελίσουν την Γαλλία

Σχολιο.- ....δε ντρεπονται ρε τα κοπροσκυλα....

Σχολιο.- οι τουρκοι διπλωματες θα ειναι παρων τουρκοτερναπετριτη;

Σχολιο.- Έχουν ξεπεράσει όλους τους φραγμούς

Σχολιο.- Βγάλτε όλοι σας τα συμπεράσματα....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φύλλο απάτης για Γάλλους στρατιώτες: πώς να αποφύγετε τη la Bérézina Οι Γάλλοι βρίσκονταν ήδη σε πόλεμο με τη Ρωσία. Κατά τη διάρκεια της πιο μαζικής και θεαματικής περιοδείας μπήκαν ακόμη και στη Μόσχα. Μετά ήρθε ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση: Πολωνοί, Γερμανοί - όλοι, ακόμα και οι Πορτογάλοι. Όσοι επέζησαν θυμήθηκαν την παράσταση για πάντα, αλλά μόνο το δεκαπέντε τοις εκατό επέζησε. Και αυτοί οι άνθρωποι εμπλούτισαν τη γαλλική λαογραφία με την όμορφη φρασεολογία - "C'est la Bérézina" - "This is the Berezina". Αυτή η έκφραση σημαίνει πλήρη κατάρρευση, αποτυχία, καταστροφή και μια αναπόφευκτη συνάντηση με ένα άσπρο γουνοφόρο ζώο. Για να αποφευχθεί η εμφάνιση στα γαλλικά νέων «τοπογραφικών» ρήσεων a la «αυτός είναι ο Δνείπερος» ή «αυτό είναι η Οδησσός», συνιστούμε στους σύγχρονους Γάλλους να εξοικειωθούν με το ακόλουθο φύλλο απάτης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ευρωβουλευτής σοκάρει: «Η κυβέρνηση της Ουκρανίας εμπορεύεται παιδιά για δίκτυα παιδεραστίας & αφαίρεσης οργάνων – Διαθέτει κλουβιά με παρένθετες μητέρες γιαύτο το σκοπό»!

22/3/2024

Ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Marcel de Graaff του ακροδεξιού ολλανδικού κόμματος Φόρουμ για τη Δημοκρατία ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει για την Ουκρανία, και με αυτά που είπε, μπορείτε να κάνετε όποιους συνειρμούς θέλετε ελεύθερα!

“Η κυβέρνηση της Ουκρανίας είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής παιδιών για τα δίκτυα παιδεραστίας – εμπορία ανθρώπων & αφαίρεση οργάνων” μάλιστα είπε πως “Διαθέτει παιδικά κλουβιά με παρένθετες μητέρες για το σκοπό αυτό“.

“Το διεθνές ποινικό δικαστήριο πρέπει να διώξει τον Ζελένσκι για τον βομβαρδισμό αθώων γυναικών & παιδιών” Ακούστε τον ευρωβουλευτή Marcel de Graff να εξηγεί μερικές εξαιρετικά δυσάρεστες αλήθειες για την Ουκρανία που δεν θα ακούσετε απο τα ΜΜΕ!

Οι καταγγελίες του ευρωβουλεύτη είναι γνωστές απο το παρελθόν!

Και παλιότερα είχαμε αναφέρει μαρτυρίες Ρώσων στρατιωτών. Όπου είχαν βρεί παιδιά ηλικίας μεταξύ 2 και 7 ετών μεγαλώνουν σε συνθήκες “φάρμας εργοστασίων” πριν πωληθούν ως σκλάβοι του σεξ σε παιδεραστές τις ελίτ και σε εμπόρους οργάνων, καθώς τα όργανά τους συλλέγονται και πωλούνται για χρήση σε ευρωπαϊκά και ισραηλινά κέντρα μεταμόσχευσης…

Σε βίντεο από την πρώτη γραμμή του Ρωσο-Ουκρανικού Πολέμου, ένας Ρώσος αξιωματικός περιέγραψε τα παιδιά που αντιμετωπίζονται σαν να είναι «ζώα, χοιρίδια ή κουνέλια», όπως είπε. Αυτο το ανακάλυψαν στην πόλη Izium, όπου Ουκρανοί στρατιώτες απαγάγουν τα παιδιά και τα στέλνουν εκεί, σε αυτό που αναφέρθηκε ως “εργοστάσιο συγκομιδής παιδικών οργάνων”.

Σε άλλο ρεπορτάζ, είχαμε αναφέρει την εμπορία παιδιών στην Ουκρανία απο Γαλλικό μέσο:

Μια μεγάλη παράνομη επιχείρηση γίνεται στην Ουκρανία, είχε γράψει τότε στο κανάλι του στο Telegram ο πρόεδρος της Δούμας (κάτω βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου) Βιάτσεσλαβ Βολοντίν. 

«Τα παιδιά βρίσκονται συχνά σε πολύ δύσκολες καταστάσεις: γίνονται θύματα εγκλημάτων παιδόφιλων ή πώλησης οργάνων ». Σύμφωνα με τον Volodin, η κατάσταση όσον αφορά τις παρένθετες μητέρες είναι μια «βιομηχανία» ανθεί στην Ουκρανία.

Στο Τελεγκραμ είναι γνωστό πως η Ουκρανία κάνει λαθρεμπόριο όπλων και παιδιών. Σε πολλές περιπτώσεις έχει κυκλοφορήσει υλικό όπου δείχνει ανήλικα κορίτσια απο την Ουκρανία, να πωλούνται σε δυτικούς. Για ευνόητους λόγους δεν θα δείξουμε τις σοκαριστικές φωτογραφίες, όπως δεν το κάναμε και τότε.

Τα όπλα που στέλνει η δύση και ο Μητσοτάκης, πολλά απο αυτά, καταλήγουν σε τρομοκρατικές ομάδες, καρτέλ ναρκωτικών, ακόμα και για εξοπλισμό χωρών της μέσης Ανατολής.

Σχολιο.- Επιτέλους , μίλησε και ένας...

Σχολιο.- Ε δεν το λες και «είδηση» ! Η φον ντερ ναζι Ούρσουλα μπλεγμένη 100%

Σχολιο.- Να πω ότι θα πέσω απ' τα σύννεφα αν είναι αλήθεια; Ε δε θα πέσω.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Κρεμλίνο λέει ότι η Ρωσία «σε κατάσταση πολέμου» στην Ουκρανία για πρώτη φορά

Το Κρεμλίνο δήλωσε την Παρασκευή ότι βρίσκεται σε «κατάσταση πολέμου» στην Ουκρανία, κλιμακώνοντας την επίσημη γλώσσα που χρησιμοποιεί για να περιγράψει τη σύγκρουση, που διανύει τώρα τον τρίτο χρόνο.

:22/03/2024 - 11:09

Μέχρι τώρα η Ρωσία παρουσίασε την επίθεσή της στην Ουκρανία ως «ειδική στρατιωτική επιχείρηση», απαγόρευσε στα μέσα ενημέρωσης να χρησιμοποιούν τη λέξη «πόλεμος» και διώξε τους αντιεπιθετικούς που χρησιμοποίησαν τη λέξη για να περιγράψουν τις στρατιωτικές ενέργειες της Ρωσίας.

«Είμαστε σε κατάσταση πολέμου. Ναι, ξεκίνησε ως μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση, αλλά μόλις αυτό το μάτσο σχηματίστηκε εκεί, όταν η συλλογική Δύση συμμετείχε στο πλευρό της Ουκρανίας, για εμάς έγινε ήδη πόλεμος», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξή του σε εφημερίδα υπέρ του Κρεμλίνου που κυκλοφόρησε την Παρασκευή.

Κληθείς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ο Πεσκόφ είπε αργότερα στους δημοσιογράφους: «De jure πρόκειται για ειδική στρατιωτική επιχείρηση. Αλλά de facto έχει μετατραπεί σε πόλεμο».

Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει δηλώσει προηγουμένως ότι η Δύση έχει εξαπολύσει έναν «υβριδικό πόλεμο» εναντίον της Μόσχας, αλλά σε μεγάλο βαθμό έχει κολλήσει να αποκαλεί τη σύγκρουση στην Ουκρανία «ειδική στρατιωτική επιχείρηση».

Σχολιο.- Ενώ οι στρατηγοί του είπαν του Μανωλάκη «κάτσε ήσυχα αγαπούλα δεν είναι για τα δόντια μας οι μοβόροι της Σπετσνάζ, ο κοντός «στρατηλάτης» αποφάσισε ότι «τον παίρνει» (μεταφορικώς ρε σεις, μεταφορικώς) να αντιπαρατεθεί με τον ΒΛΑΝΤ. 

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι άλλοι οι Ρώσοι, να αλλάξουν τον καρσιλαμά, και από ειδική επιχείρηση , σήμερα το γύρισαν σε πόλεμο … 

Και μας ταλεγε ο ΚΕΡΓΙΑΚΟΣ «είμαστε σε πόλεμο», αλλά εσείς γελούσατε



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ζελένσκι “καρφώνει” ξανά τον Μητσοτάκη: «Έχουμε συμφωνίες να εφαρμόσουμε για την ενίσχυση της αεραμυνάς μας»!

22/3/2024

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε (και έτσι μάθαμε για δεύτερη φορά απο τους Ουκρανούς) ότι είχε, τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη με επίκεντρο τα ελληνικά συστήματα αεράμυνας!

«Μίλησα με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την εφαρμογή των συμφωνιών μας που επιτεύχθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ουκρανία, καθώς και τη συνεχιζόμενη αμυντική μας συνεργασία, ιδιαίτερα όσον αφορά την ενίσχυση της αεράμυνας μας», έγραψε ο Ζελένσκι σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ.

Τέλος στην ανάρτηση του ο Ζελένσκι αναφέρει: «Συμφωνήσαμε επίσης να επιταχύνουμε τις εργασίες για μια διμερή συμφωνία ασφάλειας που βασίζεται στη Δήλωση του Βίλνιους της G7».

Ο Μητσοτάκης, απάντησε στο Χ με ανάρτησή κάνοντας λόγο για «επείγουσα ανάγκη να εντείνουμε τη βοήθειά μας» στην Ουκρανία. «Μίλησα με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι πριν από τις σημερινές συζητήσεις στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Ουκρανία. Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία. Η επίσκεψή μου στην Οδησσό μου κατέδειξε ακόμη περισσότερο την επείγουσα ανάγκη να εντείνουμε τη βοήθειά μας. Χαίρομαι που βλέπω την Ουκρανία να σημειώνει σταθερή πρόοδο προς την ένταξή της στην Ε.Ε.», αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Για την ιστορία, η ΝΔ διέψευσε με ανακοίνωσή της λέγοντας «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Ουκρανία για την αποστολή αμυντικού εξοπλισμού» κι ότι ο Ζελένσκι αναφερόταν σε μια στρατηγική συμφωνία που αφορά όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ για την ένταξη της Ουκρανίας.

Αλλά ούτως η άλλως τα λεγόμενα και οι ανακοινώσεις της ΝΔ δεν έχουν καμιά αξιοπιστία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο μεταξύ, οι δυτικοί αποικιοκράτες καταστρέφονται οικονομικά από τον Δίκαιο Αγώνα των Υεμενιτών Χούθι...

Η Κίνα και η Ρωσία κατέληξαν σε συμφωνία με τους Χούθι για τη ναυσιπλοΐα στην Ερυθρά Θάλασσα

21/3/2024

Οι Χούθι της Υεμένης είπαν στην Κίνα και τη Ρωσία ότι τα πλοία τους μπορούν να περνούν από την Ερυθρά Θάλασσα και τον κόλπο του Άντεν χωρίς να δέχονται επιθέσεις.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ερχεται ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας.

Μετά τον γάμο των ομοφυλοφίλων και το δικαίωμα τους στην απόκτηση ή στην γέννηση ενός παιδιού,ο επόμενος στόχος της κυβέρνησης είναι ο διαχωρισμός Εκκλησίας και Κράτους,που μπορεί όμως να γίνει μόνο με αλλαγή του Συντάγματος.Και έδω έρχεται το ψήφισμα για το ατύχημα στα Τέμπη να βοηθήσει την κατάσταση.

Το Σύνταγμα επικαλέστηκε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, για να αποφύγει το ψήφισμα των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, με τις 1,3 εκατομμύρια υπογραφές, που ζητούν αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο για την ευθύνη των υπουργών και τη βουλευτική ασυλία. Αφορμή στάθηκε σχετική επίκαιρη ερώτηση στην Βουλή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κόκκαλη. Ο κ. Βορίδης ισχυρίστηκε ότι τα δύο συγκεκριμένα άρθρα δεν μπορούν να γίνουν με μία πρόταση νόμου και με μια νομοθετική πρωτοβουλία, καθώς εμπίπτουν στο θέμα της αναθεώρησης του Συντάγματος...

Έχουμε το ψήφισμα της κ Καρυστιανού που ουσιαστικά οδηγεί σε αναθεώρηση του Συντάγματος για την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας όταν προκύπτουν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, έχουμε τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Κασελάκη για διαχωρισμό Κράτους -Εκκλησίας

Και έχουμε και ποιός πρέπει να βρωμίσει τα νερά της Εκκλησίας ώστε να μην έχουμε τεράστιες αντιδράσεις απο τους πιστούς. Νομίζουν. Για τον ρόλο αυτόν τοποθετήθηκε ο αληταράς χαφιές κωλοφασίστας που το παίζει δημοσιογράφος Αλικάκος Δ και ιδρυτής της ιστοσελίδας Ellinika Hoaxes δλδ υπηρετικό προσωπικό της ΝΤΠ μέχρι κόκκαλο,με το βιβλίο του για το θέμα του Αγίου Φωτός.

Αντικείμενο δικαστικής διαμάχης -και μάλιστα σφοδρής- αποτελεί πλέον η τελετή αφής του Αγίου Φωτός, που μεταδίδεται σε κάθε ορθόδοξο ναό από τον ιερέα στους πιστούς κατά την τελετή της Αναστάσεως, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Το οποίο Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα καθιερώθηκε να έρχεται με αεροπλάνο στην Ελλάδα μόλις το 2000, επί αντίχριστου Σημίτη. Πριν δηλαδή τι ήτανε; Δεν ήταν Άγιο Φως; Και όπως είπε και ο Ιερόνυμος «δεν υπάρχει πρώτης και δεύτερης κατηγορίας Άγιο Φως». Καθώς ο χαφιές αληταράς δημοσιογράφος και ιδρυτής της ιστοσελίδας λογοκρισίας Ellinika Hoaxes, Δημήτρης Αλικάκος, κάθισε χθες στο εδώλιο, κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, παράβαση απορρήτου ιδιωτικής συνομιλίας και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.Οι συγκεκριμένες κατηγορίες τού αποδόθηκαν έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης Αρίσταρχος και ο Αρχιεπίσκοπος Ιεραπόλεως Ισίδωρος. Αφορμή για την κατάθεση της μήνυσης αποτέλεσαν μαρτυρίες τις οποίες ο χαφιές κωλοφασίστας λογοκριτής αληταράςδημοσιογράφος έχει συμπεριλάβει στο βιβλίο του «Λύτρωση – Περί του Αγίου Φωτός». Ανάμεσά τους και μαρτυρίες σκευοφυλάκων του Παναγίου Τάφου και Πατριαρχών, από τις οποίες προκύπτει πως η τελετή αφής του Αγίου Φωτός δεν συνιστά θαύμα, αλλά αποτελεί προϊόν ανθρώπινης επέμβασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαρτυρίες των σκευοφυλάκων που συγκέντρωσε ο χαφιές αληταράς λογοκριτής δημοσιογράφος, εκτός του ότι συμπεριλήφθηκαν στο βιβλίο του, κυκλοφόρησαν και βιντεοσκοπημένες ως συνεντεύξεις. Αναφερόμενος μάλιστα σε αυτό το σκέλος της υπόθεσης ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης Αρίσταρχος κατέθεσε πως ο Αρχιεπίσκοπος Ισίδωρος, σκευοφύλακας του Παναγίου Τάφου, «εξέφρασε τη διαφωνία του στο να καταγραφεί, αλλά μετά δέχτηκε να καταγράφεται, αλλά όχι να δημοσιοποιηθούν τα όσα είπε».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιάπωνες ερευνητές προειδοποιούν: Οι μεταγγίσεις αίματος από εμβολιασμένους με COVID-19 είναι μολυσμένες και εγκυμονούν πολλούς κινδύνους!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Βαρθολομαίος με το ΝΑΤΟ ενάντια στον “Ρωσικό Κόσμο”

Μια απάντηση στον οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο για τις δηλώσεις του κατά την ομιλία του στις 13 Μαρτίου 2024 στο Φανάρι, υποδεχόμενος τους εκπροσώπους του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών που συνεδρίαζαν τις μέρες αυτές στην Κωνσταντινούπολη. Οι δηλώσεις του κ. Βαρθολομαίου μεταδόθηκαν στις 14/3/2024 σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από το ειδησεογραφικό πρακτορείο ΑΠΕ – ΜΠΕ με τον τίτλο: «Μήνυμα Πατριάρχη Βαρθολομαίου προς Ρωσία: Δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει “Τρίτη Ρώμη” – “Υπάρχει μόνον Κωνσταντινούπολη”».

Είναι πλέον γεγονός! Στις 14/03/24, διαβάσαμε πως ο Οικουμενικός Πατριάρχης απεφάνθη: «η παρούσα ουκρανική κρίση, λόγω της απρόκλητης ρωσικής επίθεσης τον Φεβρουάριο του 2022, είναι το επίκεντρο ενός γεωπολιτικού σεισμού και μιας πνευματικής απειλής». Μια δήλωση βγαλμένη από τα χαλκεία του ψυχολογικού πολέμου των Δυτικών μυστικών υπηρεσιών. Μια δήλωση που αποκρύπτει πολλά κι ενδιαφέροντα

Ούτε κουβέντα για τον οκταετή ακήρυχτο πόλεμο των ναζί του Κιέβου ενάντια στους Ρωσόφωνους Ουκρανούς άμαχους πολίτες του Ντονμπάς. Ούτε κουβέντα για τους 14.000 νεκρούς αμάχους που κατέγραψαν διεθνείς φιλοδυτικοί παρατηρητές του ΟΑΣΕ. Άκρα του τάφου σιωπή για την προετοιμασία των Ουκρανοναζί να εισβάλουν στο Ντονιέτσκ και το Λουγκάνσκ. Ούτε είδε, ούτε διάβασε για επικείμενη είσοδο της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και για σχέδια πυρηνικού εξοπλισμού της. Μόνο μηρυκάζει τα περί «απρόκλητης» εισβολής…

Από το 2014, ο ακήρυχτος πόλεμος κατά των ρωσόφωνων, ή των ρωσικής εθνικής συνείδησης πολιτών της Ουκρανίας, όχι μόνο στο Ντονμπάς, αλλά σε ολόκληρη την Ουκρανία, δεν είναι μόνο παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και των Συμφωνιών του Μινσκ, δηλαδή του Διεθνούς Δικαίου. Ακόμα λοιπόν και χωρίς την επέκταση του ΝΑΤΟ στα Ρωσικά σύνορα, ακόμα και χωρίς τους κομπασμούς του καθεστώτος Ζελένσκι περί εγκατάστασης πυρηνικών, μόνο «απρόκλητη» δεν μπορείς να βαφτίσεις την Ρωσική Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση.

Πόση υποκρισία χρειάζεται για να οδηγείς την Ορθοδοξία σε σχίσμα και ταυτόχρονα να δηλώνεις στεντόρεια: «O ειλικρινής διαθρησκειακός διάλογος συμβάλλει εις την ανάπτυξιν αμοιβαίας εμπιστοσύνης, εις την προώθησιν της ειρήνης και της καταλλαγής. Η Εκκλησία αγωνίζεται διά να καταστήση αισθητοτέραν την “άνωθεν ειρήνην” επί της γης. Η αληθινή ειρήνη δεν επιτυγχάνεται με την δύναμιν των όπλων, αλλά μόνον διά μέσου της αγάπης, ήτις “ου ζητεί τα εαυτής”».

Γιατί δεν λέει τίποτα για όσους όρισε ως «Ορθοδοξία» στο Κίεβο; Γιατί δεν καταδικάζει το ότι προσπαθούν να επιβληθούν «με την δύναμιν των όπλων», και καθόλου «διά μέσου της αγάπης, ήτις “ου ζητεί τα εαυτής”»; Στην Ουκρανία, οι Ιεροί Ναοί καταλαμβάνονται με ένοπλη βία. Δακρυγόνα, καπνογόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης ρίχνονται μέσα στις εκκλησίες προκειμένου να εκδιώξουν από αυτές πιστούς και Ιερείς. Όπου το ορθόδοξο εκκλησίασμα αρνείται να υποταχτεί στους σχισματικούς του Κιέβου, βλέπει να μπαίνει λουκέτο στους Ναούς του! Μια ματιά στο διαδίκτυο θα πείσει και τον πλέον «άπιστο Θωμά»… Ακόμα και Ιερά κειμήλια «χάνονται», για να ξαναβρεθούν σε Δυτικές πρωτεύουσες, ως εμπορεύματα σε διεθνείς δημοπρασίες αρχαιολογικών θησαυρών και έργων τέχνης. Οι ανταποκρίσεις από την Ουκρανία δεν λείπουν: Οι Χριστιανοί που δεν επιθυμούν να αποσχισθούν από το Πατριαρχείο της Μόσχας, παρά το ότι καταδικάζουν την «ρωσική εισβολή» που λένε οι ουκρανοναζί, διώκονται ανελέητα. Σεβάσμιοι γέροντες και Ιεράρχες κακοποιούνται, μπροστά στα μάτια της Αστυνομίας, αλλά κανείς δεν διώκεται εκτός από τα ίδια τα θύματα, με στημένες κατηγορίες.

Ποια ελευθερία μπορεί να υπάρχει όταν καταργείται το θεμελιώδες δικαίωμα στην ελευθερία της συνείδησης; Πόσο «ελεύθερη» είναι μια χώρα στην οποία περιορίζεται, διώκεται φιμώνεται η ίδια η θρησκευτική συνείδηση; Πόσο δημοκρατική είναι η χώρα που θέτει εκτός νόμου το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης; Που ρίχνει στις φυλακές εκτός από τους πολιτικούς αντιπάλους της, και τους πιστούς εκείνους που θέλουν την Εκκλησία τους όχι πολιτικό όργανο αντιπαραθέσεων και επικράτησης αλλά ιερό σκεύος πνευματικότητας, οικουμενικότητας, ειρήνης και αγάπης; Ποια ελευθερία μπορεί να υπάρχει όπου δεν ασκείται το θεμελιώδες δικαίωμα στην θρησκευτική ελευθερία;

Η προσπάθεια της Δύσης να συντρίψει την Ρωσία είναι παλαιότερη από την Ναπολεόντεια εκστρατεία και συνεχίζεται σήμερα με παραπλήσια λάβαρα και συνθήματα με αυτά της τελευταίας εκστρατείας του Χίτλερ: «ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός πολεμάει τη σλαβορωσική βαρβαρότητα». Τα τεθωρακισμένα του ΝΑΤΟ φέρουν σταυρό όπως και αυτά της επιχείρησης Μπαρμπαρόσα. Συντάγματα και μεραρχίες του Ουκρανικού στρατού επιδεικνύουν τα ίδια, ή παρεμφερή, εμβλήματα και διακριτικά με αυτά της Βέρμαχτ και των Βάφεν Ες-Ες! Οι Νατοϊκοί σύμμαχοί της στις Βαλτικές δηλώνουν συνεχιστές των «απελευθερωτικών» δυνάμεων των Ναζί και καταστρέφουν τα μνημεία της «Σοβιετικής Κατοχής», ενώ στερούν τα πολιτικά δικαιώματα από χιλιάδες μόνιμους κατοίκους, πρώην πολίτες τους! Η ίδια η Ουκρανία, πλάι στα παλιά, υποβαθμισμένα και εγκαταλελειμμένα μνημεία του Κόκκινου Στρατού, κτίζει τα ολοκαίνουργια και περιποιημένα μνημεία των δοσίλογων εγκληματιών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου!

Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν γίνεται για να αποκατασταθεί ο «Ρωσικός Κόσμος» όπως υπονοεί το Πατριαρχικό μήνυμα. Ούτε για την αναστήλωση της «Σοβιετικής Αυτοκρατορίας», όπως διατείνονταν τα χαλκεία των ρεβανσιστών του Δυτικού Κόσμου.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ή αγνοεί την Ιστορία και τα γεγονότα ή τα διαστρέφει συνειδητά: Το ιδεολογικό σχήμα του «Ρωσικού Κόσμου» σήμερα προστατεύει την ειρήνη και την σταθερότητα, όχι μόνο περιφερειακά…

Τέλος, υπάρχει κι ένα σημείο που συμφωνώ με τον Πατριάρχη: Δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει «Τρίτη Ρώμη» – «Υπάρχει μόνον Κωνσταντινούπολη»! Μόνο να, αυτό το «ποτέ» δεν είναι δουλειά της Μόσχας να το υπερασπιστεί. Και γιατί να το κάνει άλλωστε; Τι συμφέρον θα είχε;

Αντίθετα, είναι πρωτίστως ευθύνη του Πατριάρχη. Είναι δική του υποχρέωση. Την υπηρετεί, δε, με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Αφού με τον «καισαροπαπισμό» του και τον αιρετικό ουνιτισμό του, προκαλεί σχίσμα, όχι μόνο στην Ουκρανική Εκκλησία, αλλά στην ίδια την Ορθοδοξία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΚΑΪ: Φονική επίθεση με βεντάλια δέχτηκε ο Αγοραστός.

-Τι βεντάλια;

-Της Βιβεχρώμ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υποχρεωτικό «μάθημα ιστορίας των LGBTQ+» στα σχολεία στην πολιτεία της Washington!

22/3/2024

Τα δημόσια σχολεία στην Ουάσιγκτον θα υποχρεωθούν να διδάσκουν στους μαθητές την συνεισφορά και την ιστορία των LGBTQ+ ατόμων βάσει ενός νέου νόμου που υπογράφηκε από τον κυβερνήτη Jay Inslee. 

Τα πρόσφατα πρότυπα μάθησης στα σχολεία πρέπει να διδάξουν τους μαθητές για τις ιστορικές προοπτικές περιθωριοποιημένων ομάδων, όπως οι κοινότητες των φυλών και οι σκλάβοι, αλλά δεν απαιτούσαν ρητά τα μαθήματα που καλύπτουν τις ιστορίες LGBTQ+. Τώρα όμως συνέβη κι αυτό και μάλιστα με ξεχωριστό μάθημα.

«Οι μαθητές αξίζουν να βλέπουν τον εαυτό τους στις σχολικές τους εργασίες», δήλωσε ο γερουσιαστής Marko Liias, ένας Δημοκρατικός από το Edmonds που υποστήριξε το νομοσχέδιο, με μια δήλωση. «Αυτό οδηγεί σε καλύτερη παρακολούθηση, καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση και καλύτερη συνολική ποιότητα ζωής, εξασφαλίζοντας επιτυχία για όλους τους μαθητές μας».

Η Ουάσιγκτον εντάσσεται σε έξι ακόμα πολιτείες — Καλιφόρνια, Κολοράντο, Ιλινόις, Νεβάδα, Νιου Τζέρσεϊ και Όρεγκον — που έχουν παρόμοιες απαιτήσεις για τα ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών LGBTQ+ στα δημόσια σχολεία. 

Ο νέος νόμος έρχεται σε μια εποχή που οι σχολικές επιτροπές και οι βιβλιοθήκες αντμετωπίζουν ένα κύμα απαγορεύσεων βιβλίων και προγραμμάτων σπουδών υπό την ηγεσία των Ρεπουμπλικανών σε περιεχόμενο που σχετίζεται με LGBTQ+ άτομα και έγχρωμους. 

«Αυτή τη στιγμή, με τις επιθέσεις της ακροδεξιάς, διαπιστώνουμε ότι τα LGBTQ άτομα, ειδικά οι νέοι, αισθάνονται ανασφαλής», δήλωσε η Jaelynn Scott, εκτελεστική διευθύντρια του Lavender Rights Project, μιας οργάνωσης νομικής υπεράσπισης LGBTQ+ με έδρα το Σιάτλ. 

Ωστόσο έχουμε αναφέρθεί σε παλαιότερα άρθρο γιαυτα τα βιβλία που απαγορεύτηκαν και δεν εχουν με LGBTQ+ άτομα και έγχρωμους. Αλλά είναι βιβλία πορνογραφίας που απευθύνονται σε παιδιά δημοτικού. Μερικά απο τα οποία είναι δύσκολο ακόμα και να παρουσιάσουμε.

Το νομοσχέδιο πέρασε χωρίς την στήριξη των Ρεπουμπλικανών. Οι αντίπαλοι υποστήριξαν ότι το νομοσχέδιο παραβιάζει τα δικαιώματα των γονέων και των τοπικών σχολικών περιοχών να συν – αποφασίζουν τι μαθαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο. 

Σύμφωνα με το νόμο, η Ένωση Σχολικών Διευθυντών της Πολιτείας της Ουάσιγκτον, με τη βοήθεια του κρατικού Γραφείου Επόπτη Δημόσιας Εκπαίδευσης, θα δημιουργήσει μια πρότυπη πολιτική διαδικασία για τον τρόπο σχεδίασης μαθημάτων και επιλογής εκπαιδευτικού υλικού έως τον Ιούνιο του 2025. Στη συνέχεια, μέχρι τον Οκτώβριο του ίδιου έτος, τα σχολεία θα πρέπει να ενημερώσουν τις πολιτικές τους για να ενσωματώσουν τα νέα προγράμματα σπουδών.

Έχουμε πει πολλές φορές πως στόχος είναι η σεξουαλικοποίηση των παιδιών απο μικρή ηλικία, γιαυτό και ακολουθούνται πολύ ακόμα νέοι κανόνες στα σχολεία εώς το 2030, με τελικό στόχο την αποποινικοποίηση της παιδεραστίας. Οι γονείς πρέπει να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο καθώς αυτά θα ακολουθήσουν και στη χώρα μας, που δεν κάνει περισσότερο απο το υπακούει στις επιταγές των ξένων.

Το WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) στο παρελθόν έχει πει πως τα παιδιά είναι καλό να βλέπουν πορνογραφία, επειδή η εισαγωγή των παιδιών στην πορνογραφία σε νεαρή ηλικία θα τα βοηθήσει να ξεπεράσουν τυχόν προβλήματα που έχουν με το σεξ και να ωριμάσουν νωρίτερα ώστε να επικεντρωθούν στα σημαντικά ζητήματα της ζωής…

 Αυτό που δεν λέει είναι ότι τα μικρά παιδάκια πρέπει να εκπαιδευτούν τώρα από μικρά για να γίνουν αργότερα εύκολη βορά στα νύχια του κάθε πάμπλουτου παιδοβιαστή..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



3 χρόνια....συνεχών καταρρεύσεων και ξαφνικών θανάτων αθλητών στο βίντεο.....

Εδώ μια πολύ μικρή λίστα:



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δώσε στους ηλίθιους ένα καταστροφικό σενάριο, κάνε τους να αισθανθούν ένοχοι, πρόσφερε τους μια εναλλακτική λύση, και έδεσε το γλυκό. Δεν πρόκειται ποτέ να το ψάξουν γιατί είναι ηλίθιοι και... άλλωστε είναι too busy με την δήθεν ζωάρα τους!

Σχολιο.- εδώ πολλοί πάνε και τα στρώνουν στη στέγη πάνω απο το κεφάλι τους, με την ιδέα ότι θα πουλάνε και ρεύμα...

Το ίδιο που κάνουν τώρα και με το 5 G. Bάζουν μια μικρή κυψέλη σπίτι τους και πουλάνε σήμα, τι είναι μωρέ, ένα λευκό κουτάκι σα ρούτερ, όχι καμμιά τεράστια κεραία, πόσο κακό να κάνει....

Και γίνονται όλοι μακαρίτες. Ενα ζευγάρι γείτονές μου με ηλιακά, χαιρέτησαν. Τώρα μετακόμισαν τα παιδιά τους. Τα έχουμε ξαναγράψει μετα στοιχείων για τα πάνελς.... ποτέ στην οροφή

Σχολιο.- Μου αρέσει το επιχειρηματικό τους μυαλό... θα πουλάνε ρεύμα!!! 

Στα πρώτα χρόνια εδώ αγόραζες την κιλοβατώρα με 30 λεπτά και το δίκτυο έδινε 12 λεπτά για το δικό σου ρεύμα. Σιγά σιγά αυξήθηκε η τιμή που την αγόραζες και μειώθηκε η τιμή που την πουλούσες. Τώρα στην παίρνουν τζάμπα!"

[ΠΕΡΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΠΑΝΕΛ Κ ΑΛΛΩΝ ΜΑΛΑΚΙΩΝ..ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΔΙΟΤΙ, ΛΕΕΙ, ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ.. Α, ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, Ε??? ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, Ε? ΚΛΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ, ΡΕ!}

Σχολιο.- Υπάρχει μια βρετανική ομάδα επιστημόνων που εφαρμόζει ηλεκτρονικά αντίμετρα εξισορρόπησης της ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που αναπτύσσουν τα φωτοβολταϊκά στέγης, τα ρούτερ, κλπ στο εσωτερικό των κατοικιών. Υπάρχει σχετικό βίντεο που είχα ανεβάσει στην ομάδα, εδώ και καιρό. Παρακαλώ, αναζητήστε το αν έχετε κάποιο χρόνο για να το επανακοινοποιήσουμε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαρροή email : Στο κάδρο και η Singular Logic

Διευθύνσεις της εταιρείας που ανέλαβε τον Ιανουάριο με συνοπτικές διαδικασίες και απευθείας ανάθεση την εφαρμογή της επιστολικής ψήφου

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!! Email Gate....

Στις 25 Ιανουαρίου 2024, το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε δέσμευση πίστωσης 1.612.000 ευρώ και την επόμενη ημέρα, 25 Ιανουαρίου 2024, κάλεσε την εταιρεία «SINGULARLOGIC A.E.» να πάρει τη δουλειά.

Τι προβλέπει η σύμβαση: Οι Data Journalists φέρνουν στο φως τα ψιλά γράμματα της συμφωνίας.

Το μέγα ερώτημα: Γιατί ο εισαγγελέας δεν κάλεσε την εταιρεία να δώσει εξηγήσεις «για τις διασφαλίσεις του ψηφιακού περιβάλλοντος που έχει δημιουργήσει»;

Γιατί ο ιδρυτής της εταιρείας Ανδρέας Δρυμιώτης βασικός υποστηρικτής και «διαφημιστής» του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτήρισε πρόσφατα «οπισθοδρομική» την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που ξεκίνησε έρευνα για τη διαρροή;

Η εξαγορά της Singular Logic από την Space Hellas που ανήκει στην οικογένεια του Σπύρου Μανωλόπουλου o οποίος φέρεται να διατηρεί στενότατες σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη εδώ και δεκαετίες.

Η Singular Logic έχει τα τελευταία χρόνια υπογράψει 712 συμβάσεις με το Δημόσιο και η Space Hellas 1.373, με βάση τις καταχωρήσεις στο ΕΣΗΔΗΣ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ....ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ!!!!!

«Το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ καταγγέλλει την πραγματοποίηση απογευματινών- επί πληρωμή- χειρουργείων, μέσα στο χώρο ενός δημόσιου, πανεπιστημιακού νοσοκομείου από δύο πανεπιστημιακούς καθηγητές (διευθυντές της Γ΄και Δ΄χειρουργικής).

Εκείνο που είναι ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι, εκτελώντας εντολές της κυβέρνησης και της διοίκησης και βάζοντας το πολιτικό και ατομικό τους συμφέρον, πάνω από τα συμφέροντα και τις ανάγκες των εργαζομένων, του υγειονομικού προσωπικού, των γιατρών και της ιδρυτικής πράξης του ΕΣΥ και του δημόσιου συστήματος υγείας, οι «συνάδελφοι» αυτοί δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα. 

Πιο συγκεκριμένα:

Οι δύο από τους τρείς ασθενείς που χειρούργησαν επι πληρωμή το απόγευμα της 19/3/2024 ήταν εκτός λίστας χειρουργείου ή είχαν μπει σε αυτή μία βδομάδα πριν. Πάνω στη σπουδή τους δηλαδή, ακύρωσαν ακόμα και τα- φαιδρά κατά τα άλλα- επιχειρήματα του Άδωνη Γεωργιάδη περί αποφόρτισης της λίστας και βελτίωσης των πρόσβασης των φτωχών στα πρωινά χειρουργεία. Βάφτισαν τους ασθενείς-πελάτες που καμιά σχέση δεν είχαν με τις γνωστές χειρουργικές λίστες αναμονής.

Το κυριότερο όμως είναι ότι τα δύο περιστατικά αφορούσαν χειρουργική αντιμετώπιση ογκολογικής νόσου. Συμβαίνει επομένως κάτι ακόμα πιο κυνικό. «Πελάτης» πλέον γίνεται με τα ιδιωτικά απογευματινά χειρουργεία, και ο πιθανά καρκινοπαθής, και όχι μόνο όπως μας λέγανε όποιος περιμένει για μια βουβωνοκήλη ή καταρράκτη (μικρομεσαία επέμβαση). Εμπόρευμα, νόμιμο φακελλάκι, «προηγείται όποιος πληρώνει», ακόμα και στα ογκολογικά νοσήματα λοιπόν;

Οι πανεπιστημιακοί καθηγητές και οι άλλοι πρόθυμοι έχουν τεράστια ευθύνη. Αυτό αλήθεια είναι το ήθος που διδάσκουν στους φοιτητές και τους νέους γιατρούς;

Η διοίκηση έχει τεράστια ευθύνη που με την ανοχή της συμβαίνουν αυτά.

Πριν απ’ όλα όμως έχει τεράστια πολιτική ευθύνη η κυβέρνηση και όσοι συναινούν με τις ιδιωτικοποιήσεις και την εμπορευματοποίηση του ανθρώπινου πόνου. 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ- ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Λέμε όχι στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας και κάθε δημόσιου αγαθού!

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΥΑ για τα απογευματινά – επί πληρωμή- χειρουργεία δεν θα περάσει, δεν θα μακροημερεύσει παρά τη σπουδή ελάχιστων ημέτερων. Όταν η αδικία γίνεται νόμος ο ξεσηκωμός γίνεται καθήκον»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Απάτη ο Long κοβιντ ! Όλα ξεκίνησαν με τις πειραματικές ένεσεις»! «ΒΟΜΒΑ» μεγατόνων από επιστήμονα, vid 

Σχόλιο: Θα το επαναλαμβάνουμε ώσπου να το αντιληφθούν όλοι όσοι τους πίστεψαν...

Τι αναφέρει ο Dr Pierre Korry στη συνέντευξη του στον Αμερικανό δημοσιογράφο, Τάκερ Κάρλσον

Πλέον επιστήμονες ισχυρίζονται ότι κοροϊδοϊός και γρίπη δεν έχουν κάποια διαφορά, και το μόνο που έχει μείνει είναι οι επιπτώσεις των πειραματικών ενέσεων.

Οι τηλέ-ειδικοί άρχισαν μετά να διαδίδουν πως οι πολίτες θα δουν συμπτώματα μακράς διαρκείας (long κοβιντ) αλλά πλέον όλα αλλάζουν και εδώ.

Ο Pierre Kory είναι ένας Αμερικανός γιατρός εντατικής θεραπείας που κέρδισε την προσοχή κατά την διάρκεια της στημένης πλανδημίας για την υποστήριξη της ευρείας χρήσης εκτός ετικέτας ορισμένων φαρμάκων ως θεραπείες για τον κοβιτ, ως πρόεδρος και συνιδρυτής της Front Line κοβιντ 19 Critical Care Alliance.

Αναφέρει πως ο «Long κοβιντ» είναι απάτη και πως όλα τα σύνδρομα, ισχυρίζεται, άρχισαν μετά τις πειραματικές ενέσεις για τον κοβιντ!

Όπως τονίζει στον Αμερικανό δημοσιογράφο, Τάκερ Κάρλσον:

«Θέλω να σας πω για μια άλλη απάτη.

Το ιατρικό σύστημα αποκαλεί τα χρόνια προβλήματα μετά τον κοβιντ ”long κοβιντ”

Αλλά η πραγματικότητα είναι, αν εξετάσετε το ιατρείο μου, γύρω στους 1200 ασθενείς: το 70% είναι ”long πειραματική ένεση”, όχι ”long κοβιν”, που σημαίνει ότι όλα τα προβλήματα, το σύνδρομο, ξεκίνησαν μετά την πειραματική ένεση για τον κοβιντ, όχι μετά τον κοβιντ… 

Η συντριπτική πλειοψηφία είναι ”long πειραματική ένεση”…

Έτσι, η μόνη ασθένεια που αναγνωρίζεται σ’ αυτή τη χώρα είναι το ”long κοβιντ”. 

Όλα τα πανεπιστημιακά ιατρικά κέντρα έχουν αυτές τις μικρές κλινικές για long κοβιντ. Δεν είναι κλινικές βλαβών από τις πειραματικές ενέσεις … 

Είναι κλινικές για το long κοβιντ. Επομένως, υπάρχει αυτό το συνεχές θάψιμο του ρόλου των πειραματικών ενέσεων για τον κοβιντ στην ”χτυπημένη από τη μοίρα” κοινωνία…»!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την επέμβαση των δυνάμεων καταστολής στο ΑΠΘ, τις συλλήψεις 49 φοιτητών/τριών και τους προπηλακισμούς μελών του το περασμένο Σάββατο καταδικάζει ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού του ΑΠΘ με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζοντας την αναίτια, απρόκλητη, και κυρίως προσχεδιασμένη. «Η καθοδηγούμενη παραπληροφόρηση που την ακολούθησε από πολλά ΜΜΕ, μοναδικό στόχο είχε την ευρύτερη τρομοκράτηση των φοιτητ(ρι)ών την καταστολή των δίκαιων αγώνων τους, την τιμωρία των δράσεων τους και πρωτίστως τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα επίδικα ζητήματα.

Ο ΕΣΔΕΠ απαιτεί την απόσυρση όλων των κατηγοριών ενάντια στις/στους συλληφθείσες/ντες φοιτήτριες/τές. Καλεί επίσης τα μέλη ΔΕΠ να μη στελεχώσουν τα τοπικά πειθαρχικά συμβούλια των Τμημάτων και το κεντρικό του ΑΠΘ, ακυρώνοντας στην πράξη κάθε αντιδημοκρατική πρόβλεψη του νόμου Κεραμέως. Ο ΕΣΔΕΠ καλεί τέλος τα μέλη ΔΕΠ, τους φοιτητές και όλους τους εργαζόμενους να οργανώσουν την πάλη ενάντια στην εφαρμογή του νόμου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που μετατρέπει και τα δημόσια πανεπιστήμια σε ιδιωτικά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εμβολιασμός αρουραίων μέ κορωνοεμβόλιο Φάϊζερ(mRNΑ BNT162b2) κατά τήν διάρκεια τής κύησης προκάλεσε συμπεριφορές που μοιάζουν με αυτισμό σε αρσενικούς νεογέννητους αρουραίους.

Η πανδημία CΟVID-19 προκάλεσε την ταχεία ανάπτυξη και διανομή εμβολίων mRNΑ, συμπεριλαμβανομένου του ΒNT162b2, για την  αντιμετώπιση της νόσου. Ανησυχίες προέκυψαν σχετικά με τις πιθανές νευροαναπτυξιακές επιπτώσεις αυτών των εμβολίων, ιδίως σε ευπαθείς ομάδες, όπως οι έγκυες γυναίκες και τα παιδιά τους. 

Οι έγκυοι αρουραίοι έλαβαν το εμβόλιο CΟVID-19 mRNΑ ΒNT162b2 κατά τη διάρκεια τής κύησης. 

Τα αποτελέσματά μας αποκαλύπτουν ότι το εμβόλιο mΡNA ΒNT162b2 μεταβάλλει σημαντικά την έκφραση των γονιδίων WNΤ και του ΒDNF επίπεδα τόσο σε αρσενικούς όσο και σε θηλυκούς αρουραίους, γεγονός που υποδηλώνει βαθιά επίδραση σε βασικές νευροαναπτυξιακές οδούς. 

Ειδικότερα, οι αρσενικοί νεογέννητοι αρουραίοι παρουσίασαν έντονες συμπεριφορές που έμοιαζαν με αυτισμό, οι οποίες χαρακτηρίζονταν από σημαντική μείωση της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και επαναλαμβανόμενων μοτίβων συμπεριφοράς. 

Επιπλέον, υπήρξε σημαντική μείωση του αριθμού των νευρώνων σε κρίσιμες περιοχές του εγκεφάλου, υποδεικνύοντας πιθανή νευροεκφυλισμό ή αλλοιωμένη νευροανάπτυξη. Οι αρσενικοί αρουραίοι επέδειξαν επίσης μειωμένη κινητική απόδοση, η οποία αποδεικνύεται από  μειωμένο συντονισμό και ευκινησία. 

Εκτενέστερες μελέτες  απαιτούνται για να επιβεβαιωθούν αυτές οι παρατηρήσεις στους ανθρώπους και να διερευνηθούν οι ακριβείς μηχανισμοί. Απώτερος στόχος είναι να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η ευημερία των ατόμων που λαμβάνουν τον εμβολιασμό CΟVID-19, ιδίως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τους πιθανούς κινδύνους για τη νευροανάπτυξη.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Στάχτες πήρα και αποκαΐδια. Να αναγνωρίσω μια στάχτη;" Η τραγική μητέρα που έχασε το 5χρονο παιδί της και τον σύζυγό της στα Τέμπη

Το δραματικό ξέσπασμα της άτυχης μητέρας μετά την τραγωδία στα Τέμπη και την σύγκρουση τρένων.

2/3/2023



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όποιος θέλει να μπορεί να κάνει ctrl+f στα ΦΕΚ που βγάζουν -τη δεκαετία τού 2020 και όχι το 1980- οι γαμημένοι πανάχρηστοι δεξιοί πίθηκες με τις στρογγυλές σφραγίδες, να πάει στη Βόρεια Κορέα.

Α, ξέχασα - η ΛΔ Κορέας δεν έχει γαμημένους πανάχρηστους δεξιούς πίθηκες με στρογγυλές σφραγίδες. Εκεί κυβερνάει το Κόμμα Εργατών Κορέας. Αυτό που απελευθέρωσε τη χώρα. Και που την κρατάει ελεύθερη και περήφανη, προπύργιο αντιιμπεριαλισμού, ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας.

Σχολιο.- - ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ, ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ !!

Δέκα λεπτά να κάνει αποθήκευση η πλατφόρμα.

Σχολιο.- Είδες το ΦΕΚ με την πυροπροστασία οικοπέδων κλπ κλπ;;; άλλο ένας θρίαμβος του δυτικού ορθολογισμού ελληνικής πατέντας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά τις παραποιημένες φωτογραφίες του Μακρόν, που η φωτογράφος του ήθελε να τον παρουσιάσει ως μάτσο άντρα, η καζούρα συνεχίζεται, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Δίπλα στον Μακρόν, οι χρήστες παρουσίασαν τον Μπάιντεν, αλλά νικητής όλων ο Πούτιν.

Κλαίωωωωω απ τα γέλια!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να διαπιστώσετε τον πανικό των Ευρωπαίων ηγετών, από την επικείμενη αδιαμφισβήτητη και τεράστια ήττα των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, στην Ουκρανία, αρκεί να προσέξετε τις σπασμωδικές κινήσεις των οργάνων της Ευρώπης.

Για δεύτερη ημέρα συζητούν με ποιο τρόπο θα ληστέψουν περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας (210 δις), που βρίσκονται "παγωμένα" σε ορισμένες Ευρωπαϊκές χώρες, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Πριν απ΄αυτό εξετάζουν πώς θα ληστέψουν τα κέρδη, που προέρχονται απ΄αυτά τα αποθέματα, ώστε να προχωρήσουν και στην ληστεία του συνόλου των αποθεμάτων με πρόσχημα την αποστολή τους στην Ουκρανία.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία συμφωνία, το θέμα παρουσιάζεται στα ΜΜΕ, σαν δεδομένο και προαποφασισμένο.

(αληταράς δημοσιοκάφρος τζουτζές Pantelis Valassopoulos στο OPEN).

Η σύνοδος κορυφής των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ, ωστόσο, ΔΕΝ συμφώνησε σε πρακτικές αποφάσεις, σχετικά με την απαλλοτρίωση των εσόδων από παγωμένα κρατικά περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας, δίνοντας εντολή στους υπουργούς τους να συνεχίσουν να εργάζονται για τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της διπλωματικής υπηρεσίας της ΕΕ. 

Αυτή ήταν η τελική δήλωση της Συνόδου κορυφής.

Οι ενέργειες αυτές της ΕΕ είναι παράνομες, σε κάθε περίπτωση και τα κέρδη που μπορεί να λάβει το Κίεβο δεν θα είναι αρκετά για να στηρίξουν την Ουκρανική οικονομία. Πρόκειται, απλώς για ένα καθαρά πολιτικό βήμα που δείχνει την αλληλεγγύη προς το Κίεβο. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτό το βήμα μπορεί να ονομαστεί ως προσπάθεια "νομιμοποίησης της κλοπής".

Φυσικά μιλάμε, για αστεία ποσά, που δεν γλυτώνουν το Κίεβο, από την κατάρρευση, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα κατάσχεσης μερισμάτων που έχουν συσσωρευτεί ΠΡΙΝ από την ημέρα λήψης της απόφασης. Η ΕΕ θα μπορεί να λαμβάνει έσοδα από τόκους και μερίσματα μόνο από αυτή τη στιγμή και μετά. Θα χρειαστούν 3-4 χρόνια μέχρι να συσσωρευτεί ένα ορισμένο ποσό, που υπολογίζεται σε περίπου 15 δισεκατομμύρια ευρώ. 

Αυτό σίγουρα θα προκαλέσει οργή στο Κίεβο, καθώς μέχρι τότε θα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, στα πεδία των μαχών

Παρεμπιπτόντως, το 2023, τα κέρδη από δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας ανήλθαν σε περίπου 4,4 δισ. ευρώ.

Για ένα τέτοιο ποσό, δεν αξίζει να οδηγηθεί στην καταστροφή σύσσωμο το νομικό θεμέλιο του Ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου. Ολοι οι υπεύθυνοι θα διώκονται για πολλές δεκαετίες.

Από την άλλη, η κατάρρευση των ευρωπαϊκών τραπεζών είναι βέβαιη, καθώς κανείς δεν θα επενδύσει ποτέ ούτε ένα ευρώ, αφού οτιδήποτε επενδύεται μπορεί εύκολα να αποσυρθεί για πολιτικούς ή άλλους προσχεδιασμένους λόγους.

Υπάρχει, τέλος και ο κίνδυνος μιας απαντητικής απόφασης της Ρωσίας, που κατέχει ξένα κεφάλαια και μπορεί, ανά πάσα στιγμή να οικειοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο.

Σχολιο.- Εδώ και πολύ καιρό συζητούν στην ΕΕ με ποια δικαιολογία να αρπάξουν το ρωσικό χρήμα, αλλά δεν θα τολμήσουν γιατί οι Ρώσοι ανάλογα θα αντιδράσουν με αποτέλεσμα οι Ευρωπαίοι να πτωχεύσουν και οι ευρωπαϊκές τράπεζες θα καταρρεύσουν. Αυτό φοβούνται και δεν αποφασίζουν να απλώσουν τα βρώμικα χέρια τους βουτιγμένα στο αίμα.

Σχολιο.- Επιβεβαιώνω ότι ο ξένος τύπος και ειδικά του Βελγίου αναφέρουν ότι θα δώσουν τα κλεμμένα στους ουκρανοναζιστες

Σχολιο.- Μέχρι να τα πάρουν δεν θα υπάρχει Ουκρανία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για την 25η Μαρτίου,λόγω του αφοπλισμού μας απ’την λεγόμενη «ουκρανία»,θα παρελάσουν οι Πατέλης, Σεργουλόπουλος,Καπουτσίδης Nick Ioannis Sergis κλπ WOKE προοδευτικές οπισθογεμεις ένοπλες δυνάμεις……

Σχολιο.- Και το κακό συναπάντημα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε δεύτερο περιστατικό στον Ερυθρό Σταυρό ασθενής του ορθοπεδικού κατήγγειλε στο ΣΚΑΙ  ότι δεν υπήρχαν παγοκύστες και αντί αυτού του έφεραν δυο σακουλάκια κατεψυγμένου αρακά

Πήγες στο νοσοκομείο με στραμπουληγμενο πόδι και δεν είχαν να σου βάλουν πάγο;

Κανένα πρόβλημα 

Με τη νέα συσκευασία αρακά του μπάρμπα Στάθη έχεις δύο σε ένα.

και το χρησιμοποιείς αρχικά ως παγοκυστη και στη συνέχεια αφού τα ζεστάνεις,μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο πιάτο ζεστού αρακά εξοικονομώντας ηλεκτρική ενέργεια,βοηθώντας και την ανθρωπότητα να απαλλαγεί και από το πρόβλημα της μόλυνσης του περιβάλλοντος

σχολιο.- Μιλάμε για λαρτζ νοσοκομείο, ο αρακάς είναι πανάκριβος

σχολιο.- 2 φορες εχω παρει αρακα κατεψυγενο, την μια τον χρησιμοποιησα μετα απο 5χ5 σε στραμπουληγμα, τον αλλο τον μαγειρεψα και τον αδειασα στα σκουπιδια

σχολιο.- άρα η χρησιμότητα του αρακά ως παγοκυστη είναι απείρως καλύτερο από το να τον φας

σχολιο.- ΜΛΚΣ, γελάμε, αλλά μόνο για γέλια ΔΕΝ είναι αυτό το χάλι

σχολιο.- επειδή δεν πρόκειται να φτιάξει ποτέ και επειδή είναι μαθηματικά βέβαιο πλέον ότι θα αυτοαφανιστουμε γελα να πα να γαμηθει,δεν είμαστε για τίποτα άλλο

σχολιο.- Ναι, τι;;;

Σας βάζουμε παγοκύστες στα στραμπουλήγματα με ονοματεπώνυμο-ο Α/Β  αυτοπροσώπως-και βγαίνετε στα φατσομπούκια και κράζετε.

Αλλά εσείς οι μπολσεβίκοι, αυτοί είστε.

Σχολιο.- ....η αλήθεια είναι πως το έχω κάνει αυτό.... Σοβαρά το λέω .... Μόνο που εγώ δεν είμαι "νοσοκομείο" ....

Σχολιο.- Περα απο την πλακα αρακας καλυτερος απο παγο. Εκ πειρας μιλαω

Σχολιο.- Ναι, όντως είναι καλύτερος γιατί λόγω σχήματος αγκαλιάζει πιο σωστά την περιοχή,σαν να βάζεις παγοκύστη με κομματάκια φελιζόλ ένα πράγμα

Σχολιο.- μην τους βάζεις ιδέες ρε και καταργήσουν τις παγοκύστες

Σχολιο.- νταξ τωρα μιλαμε για εμας στο σπιτι. Οταν εκανα χιαστο μου ειχαν βαλει εναν παγο σαν ζελε καταπληκτικο στο Mediteraneo το 13

Σχολιο.- γιατι εχουν παγοκυστες για να τις καταργήσουν; 

Σχολιο.- Ευτυχώς δεν είναι μπάρμπα Στάθης …τα κανάλια μπορεί και να μιλούσανε για διαφήμιση προϊόντος και όχι για το χάλι στα νοσοκομεία .

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : οι παγοκύστες είναι ένα «προϊόν» χαμηλού κόστους και αξίας . Από τα φαρμακεία δίνεται δωρεάν για την μεταφορά ευπαθών προϊόντων .

Αφήνοντας στην βούληση του ασθενή να το επιστρέψει ….σε οποιοδήποτε φαρμακείο θέλει και όχι από αυτό που το πήρε .

Ένα ολόκληρο νοσοκομείο …δεν έχει παγοκυστη….δεν υπάρχουν λόγια .

Ένα προϊόν που δεν είναι αναλώσιμο …δεν φθείρεται …δεν τελειώνει ….απορω γιατί δεν υπάρχει . Μήπως γιατί δεν υπήρχε ποτέ ?



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άρης Πορτοσαλτες:

Γελοιοτητες οι υπογραφές της Καρυστιανού. 

Ε άντε πορδοσαλτα και γαμησου

Σχολιο.- ξύλο και καράτε στον Άρη πορδοσαλτε

Σχολιο.- Την Καρυστινού, κι αυτό πρέπει να το κόψει η ίδια, είναι ότι τη γύρο φέρνουν συριζαιοι με πρώτο & καλύτερο τον Αρβανίτη. Αυτό πρέπει να το ξεκόψει. Γιατι κι αυτοί έχουν τεράστιες ευθύνες για το χαλί στους σιδηροδρόμους, αυτοί ξεπούλησαν τον ΟΣΕ στους παραλίες τους Ιταλούς.

Σχολιο.- οι ζαιοι τρέχουν να επωφεληθούν κομματικά από τον πόνο της μάνας με αντάλλαγμα την βοήθεια στην πρόσβαση στα θεσμικά όργανα θεωρώ εγώ.Απο την άλλη το κύριο ζητούμενο είναι η κατάργηση του νόμου περί ασυλίας βουλευτών κάθε κόμματος,οπότε εμένα αν το οποιοδήποτε κόμμα τέλος πάντων το λέει αυτό προσωπικά το υποστηρίζω άσχετως ιδεολογικής θέσης.

Σχολιο.- κανένα κόμμα δεν λεει για κατάργηση του νόμου περί ασυλίας στην ευθύνη υπουργών

Σχολιο.- Αυτό το μουνόπανο το πορδοσαλτε πληρώνω όσο όσο για να το συναντήσω



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Τι έχεις να μας πεις για τα Τέμπη;", τον ρώτησαν οι φοιτητές και τον περιέλουσαν με μπογιές.

Πρόκειται για τον πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, αναπληρωτή καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. 

Και να δεις που θα εμφανιστούν παλιάνθρωποι, που "θα καταδικάσουν τη βία, απ' όπου κι αν προέρχεται"!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ασφαλώς και πρέπει να αποκαλύπτουμε τον αντεπαναστατικό ρόλο μεγάλου μέρους του ανώτερου κλήρου το 1821, αλλά να το κάνουμε βασισμένοι σε πραγματικά στοιχεία. Τα πλαστά διαπιστώνονται εύκολα και ακυρώνουν αυτό που επιδιώκουμε. 

«Λίγοι ξέρουν ότι όταν έπεσε η πρώτη τουφεκιά στις 19/3/1821 ο Παλαιών Πατρών Γερμανός έστειλε επιστολή στον Αλή Πασά που έλεγε : “Πασά μου οι ραγιάδες σηκώθηκαν, και αν δεν στείλεις γράγορα στρατό, θα πέσουν τα κεφάλια ολoνών μας”. Η επιστολή φυλάστε στην Εθνική Βιβλιοθήκη, οποιος αμφφιβαλει μπορει να τη δει»

Κυκλοφορεί κάμποσα χρόνια αυτό εδώ στο FB, αλλά δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καμιά τέτοια επιστολή στην Εθνική ή σε οποιαδήποτε άλλη βιβλιοθήκη. Για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν θα μπορούσε να είχε γραφτεί. 

Αυτός που κατασκεύασε αυτό το δημοσίευμα, αγνοούσε, προφανώς, ότι ήδη από το 1820 ο Αλή Πασάς βρισκόταν σε πόλεμο με τον Σουλτάνο. Κατά συνέπεια, θα ήταν ανόητο να τον καλέσει κάποιος για να καταστείλει μια επανάσταση κατά του Σουλτάνου. 

Αν έγραφε μια τέτοια επιστολή, θα την έστελνε στον Πασά της Πελοποννήσου Χουρσίτ, που πολεμούσε εκείνο τον καιρό τον Αλή Πασά στην Ήπειρο.

Σχολιο.- Άσε που εκείνον τον καιρό ο Αλή πασάς ήταν πολιορκημένος στο κάστρο των Ιωαννίνων από τον Χουρσίτ πασά. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ω! ποίησις Ω! ποίησις είσαι τρολιάς η κύησις.

21 Μαρτίου. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ

«Ο κόσμος μας εφήμερος

Να ακούς τι λέει ο τζήμερος»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ο κολοσσιαίος όγκος των αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με τα διεθνή εγκλήματα που διέπραξε το Ισραήλ στη Γάζα ΜΟΝΟ τους τελευταίους 6 μήνες, θα μπορούσε να απασχολήσει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τις επόμενες πέντε δεκαετίες […]».

Francesca Albanese (Ειδική Εισηγήτρια του ΟΗΕ) - 22/03/2024



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμίζω και ρωτάω..κατά την προετοιμασία των Ολυμπιακών αγώνων,δημιουργήθηκαν 5000 μονάδες εντατικής θεραπείας...οι οποίες μετά την λήξη των αγώνων...κανείς δεν "ξέρει"(πως δηλαδή ο εξοπλισμός κανιβαλλίστηκε με κατεύθυνση τις ιδιωτικές κλινικές "ημετέρων") τι έγινε..τρόπος του λέγειν δηλαδή. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ....Σ Υ Γ Κ Ε Κ Ρ Ι Μ Ε Ν Α..μπορεί κάποιος να μας πεί; Όπως επίσης...πόσο χρεώνεται η προμήθεια μιας απλής σύριγγας μιάς χρήσης σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα..στην τσέπη του ελληνικού λαού; Το ξέρετε;Φροντίστε να καθίσετε πρίν μάθετε...Εσείς βέβαια..."μένετε Ευρώπη" νεοφιλελέ,προσκυνητάδες...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία: Ενοπλοι ναζιστές τρομοκράτες πληρωμένοι από τους δυτικούς αποικιοκράτες άνοιξαν πυρ σε συναυλιακό χώρο, κοντά στη Μόσχα – Τουλάχιστον 12 νεκροί

22.03.2024 | 19:54

Επίθεση ρώσων ενόπλων ναζιστών τρομοκρατών πληρωμένων από τη δύση με εκρήξεις και πυροβολισμούς σημειώθηκε στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall, κοντά στη Μόσχα, μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Τουλάχιστον τρείς ναζιστές τρομοκράτες που φορούσαν στολές παραλλαγής άνοιξαν πυρ, πριν από την έναρξη της συναυλίας, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον 12 νεκροί και 35 τραυματίες.

Το πρακτορείο TASS μεταδίδει ότι σημειώθηκε έκρηξη και ξέσπασε φωτιά στο κτίριο όπου σημειώθηκε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς.

https://twitter.com/i/status/1771236754038600156

https://twitter.com/i/status/1771233039332376812

https://twitter.com/i/status/1771231263745024152



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαλαισία: Απαγορεύεται στα πλοία του Ισραήλ να φτάνουν στα λιμάνια της χώρας από τις 20/12/2023

(Εδώ η Ελλάδα στέλνει όπλα και φρεγάτες κατά των Χουθι )

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Ανουάρ Ιμπραήμ ανακοίνωσε ότι όλα τα πλοία υπό ισραηλινή σημαία και ιδιοκτησίας Ισραήλ είναι απαγορευμένα λόγω της «σκληρότητας» εναντίον των Παλαιστινίων

20.12.2023 

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Ανουάρ Ιμπραήμ ανακοίνωσε ότι όλα τα πλοία υπό ισραηλινή σημαία και ιδιοκτησίας Ισραήλ λόγω της «σκληρότητας» εναντίον των Παλαιστινίων, απαγορεύτηκαν να φτάνουν στα λιμάνια της χώρας.

Στη γραπτή του δήλωση, ο Ανουάρ δήλωσε ότι η απαγόρευση ήταν απάντηση στη στάση του Ισραήλ στις επιθέσεις του στην Παλαιστίνη και θα τεθεί σε ισχύ αμέσως.

Ο Ανουάρ δήλωσε ότι με απόφαση της πρώην κυβέρνησης, επιτρέπεται σε εταιρείες και πλοία με έδρα το Ισραήλ να φτάνουν στα λιμάνια από το 2005 και σημείωσε ότι αυτή η απόφαση έχει ακυρωθεί.

«Αυτή η κύρωση είναι μια απάντηση στη συνεχιζόμενη σφαγή και τη σκληρότητα του Ισραήλ εναντίον του παλαιστινιακού λαού, ενέργειες που παραβιάζουν τις βασικές ανθρωπιστικές αρχές και παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο», είπε ο Ανουάρ.

Ο Ανουάρ δήλωσε ότι τα πλοία του Ισραήλ και με ισραηλινή σημαία καθώς και όλα τα πλοία που ανήκουν στην ισραηλινή ναυτιλιακή εταιρεία ZIM, στα οποία έχει χορηγηθεί άδεια εισόδου από το 2002, απαγορεύτηκαν να φτάνουν σε λιμάνια της χώρας επ' αόριστον και ανακοίνωσε ότι όλα τα πλοία που πηγαίνουν στο Ισραήλ απαγορεύεται να φορτώνουν φορτία στα λιμάνια της Μαλαισίας.

Ο Ανουάρ εκτίμησε ότι αυτή η απόφαση δεν θα επηρεάσει τις εμπορικές δραστηριότητες της Μαλαισίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ

22/3/2024    -     22.15

(ειναι αργα για απεγνωσμενες προσπαθειες δημιουργιας ρηγματος μεταξυ ρωσικης ηγεσιας και μαζων)

ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ.

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ..

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ..

Η ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ

Σε ανακοίνωση προέβη και η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα:

«Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών δέχεται τηλεφωνήματα με συλλυπητήρια από απλούς πολίτες από όλο τον κόσμο μετά τη φρικτή τραγωδία στο χώρο του Δημαρχείου Krokus στη Μόσχα. Εκφράζουν την εντονότατη καταδίκη αυτής της αιματηρής τρομοκρατικής επίθεσης, που συντελείται μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου.

Όπως έχουν ήδη δηλώσει οι ρωσικές αρχές, όλες οι προσπάθειες αυτή τη στιγμή είναι αφιερωμένες στη διάσωση των ανθρώπων που βρίσκονται ακόμη στον τόπο της επίθεσης».

Σημειώνεται ότι το Crocus City Hall είναι ένας δημοφιλής χώρος για συναυλίες που βρίσκεται κοντά σε εμπορικό κέντρο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22/3/2024    -   21.30

H Αμερικανική πρεσβεία εκδίδει οδηγία ότι έπεται τρομοκρατικό χτύπημα στην Μόσχα στις 7 του Μάρτη. Μερικές μέρες μετά έρχεται τρομοκρατική επίθεση σε συναυλιακό χώρο στη Μόσχα με 12 νεκρούς ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί δραματικά αφού ταυτόχρονα ξέσπασε φωτιά στο κτίριο. Τυχαίο; 

Κάποιοι σατανικοί, κατά κυριολεξία εγκέφαλοι, επιδιώκουν να ματοκυλίσουν τον πλανήτη για να αποφύγουν τις συνέπειες των εγκληματικών τους πράξεων: fiat money, planδημιών, δημοκτονιών μέσω των "εμβολίων" τους, και πορτοκαλί επαναστάσεων. Όσο πλησιάζουμε τις εκλογές του Νοέμβρη στις ΗΠΑ τόσο η ατζέντα τους θα γεμίζει με black swan events.....Το σύστημά τους δεν αντέχει δίπολο Τραμπ-Μπάϊντεν.... Καταρρέουν…

Σχολιο.- πολύ φοβάμαι ότι πριν τις αμερικανικές εκλογές,και την επικείμενη νίκη Τραμπ,η κατάσταση θα κλιμακωθεί σε επίπεδα παγκοσμίου πολέμου.Το περιμενα για Οκτώβρη , αλλά μάλλον θα είναι πιο νωρίς.Ο Πούτιν έχει κάνει "στραβά μάτια"για την ανατίναξη του αγωγού,για την άμεση εμπλοκή νατοϊκών,αλλά μάλλον θα τον εξωθήσουν στα όρια του,και φυσικά εμείς θα είμαστε "από την σωστή πλευρά της ιστορίας" Απ' ότι με κάθε ευκαιρία δηλώνει η ντροπή της Κρήτης ο Κεριάκος.

Σχολιο.- αυτό ακριβώς ΔΥΣΤΥΧΩΣ πιστεύω κι εγώ. Η ντροπή της Κρήτης έχει προσωπική ατζέντα

Σχολιο.- ξεκάθαρα,και απουσία αντιπολίτευσης κάνει ότι γουστάρει. Έχει  κατάλαβει οτι τα μόνα μέσα που του ασκούν ουσιαστική κριτική και αντιπολιτευονται είναι οι εφημερίδες Δημοκρατία και Εστία! εφημερίδες της κανονικής πατριωτικής δεξιάς!

Σχολιο.- είναι επιτακτική ανάγκη να αναδειχτούν πατριωτικές δυνάμεις ανεξαρτήτου αριστερού προσανατολισμού

Σχολιο.- Αναμενόμενο. Όταν πας απο πουτσα σε πούτσα, όταν έχεις γίνει απο "υπερδύναμη" ένας παγκόσμιος περίγελος και σε φοβάται μόνο ο χέστης Έλληνας, πασχίζεις να δείξεις στον εαυτό σου οτι "το έχεις ακόμη", οτι μπορείς. Και τι άλλο να κάνεις, τρομοκρατικά χτυπήματα εναντίον απλών πολιτών. Μου θυμίζει κάτι κακομοίρηδες που τρώνε φάπες στην δουλειά τους, τρώνε παντόφλα απο την γυναίκα τους και τελικά κάνουν τους νταήδες σε κανέναν ανυποψίαστο για να αποδείξουν στον εαυτό τους οτι έχουν ακόμη ζωή μέσα τους.

Σχολιο.- ηδη μιλανε για 40 νεκρους και 100 τραυματιες..εννοειται οι αριθμοι θα αυξηθουν κι άλλο

Σχολιο.- Αποκλείετε να είναι 12...

Σχολιο.- Στο open ειπαν οτι καποιο πρακτορειο στην Κωνσταντινουπολη ( δεν θυμαμαι ποιο) εκανε λογο για 140 νεκρους!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ζαίοι καπηλεύονται το πόνο την Καρυστιανού και οι Κούλιγκανς βρίζουν την μάνα και χυδαιολογούν.

Γαμώ τα σπίτια σας τσογλάνια Κούλιγκανς και γαμημένοι δεξιοί.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουμε έναν υπουργό σαν τον Άδωνι με αδιευκρίνιστα ποσά να δίνει συνέντευξη λαιφσταιλ σε έναν δημοσιογράφο σαν τον Χατζηνικολάου με θαλασσοδάνεια και αδιευκρίνιστους (και αυτός) όρους αποπληρωμής.

Την ώρα της διάλυσης του Ε.Σ.Υ.

Μας τρίβουν στη μούρη την υπεροχή της διαπλοκής τους



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ουμπέρτο Έκο είπε το περίφημο: «Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς από τη στιγμή που υπάρχει τηλεόραση». ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ !!!!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εμάς μας ρώτησε ο Κούλης αν γουστάρουμε να υποστηρίξουμε τον Ζελένσκι? Τρελάθηκαν? Στις πλάτες των παιδιών μας θα κάνουν πόλεμο? Ποιος τους είπε ότι θεωρούμε εχθρό την Ρωσία?  Αποβράσματα, πολεμοκάπηλοι της ΝΔ...Να πάει ο Μητσοτάκης και η φαμίλια του να πολεμήσουν, μαζί με την φαμίλια του Καραμανλή και όλων των υπολοίπων οικογενειών! Κανένας άλλος, μόνο αυτοί!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22/3/2024   -   20.00

Χεσμένος ο Μανωλάκης ο Μακρόν που το παιζε και νταής της Ευρώπης πριν λίγο δήλωσε «Η Ουκρανία μπορεί να πέσει πολύ γρήγορα»

Ε ρε Πούτιν που σας χρειάζεται!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρε που μας έμπλεξε το Μητσοτακέικο.....

Η Ρωσία ανακοίνωσε «κήρυξη πολέμου» κατά των δυτικών δυνάμεων που εμπλέκονται στην Ουκρανία.....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χάθηκε η Μισέλ Ασημακοπουλου χάθηκε και ο Θεοδωροπουλος ο παλαμάκιας . Ήταν και οι δυο τους η αιτία να αποκαλυφθεί ένα νέο σκάνδαλο υποκλοπής και παράνομης διαχείρισης προσωπικών δεδομένων από τη ΝΔ και την κυβέρνηση. Δλδ απ τον Μητσοτάκη....και το Μαξίμου !!!

Πάμε παρακάτω για το επόμενο σκάνδαλο !!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22/3/2024   -   12.00

Η Ουκρανία φλέγεται ...

- Συναγερμός αεροπορικής επιδρομής κηρύχθηκε περίπου στις 5:30 π.μ. ώρα Μόσχας (2:30 π.μ. GMT) σε 14 περιοχές και κάλυπτε και τις 20 περιοχές της χώρας και το Κίεβο μέχρι τις 5:45 π.μ.

- Οι αναφορές έγιναν για εκρήξεις στον Δνείπερο (πρώην Ντνεπροπετρόβσκ), στο Ιβάνο-Φρανκόφσκ, στο Κίεβο, στο Κριβόι Ρογκ, στο Κροπιβνίτσκι (πρώην Κιρόβογκραντ), στο Σούμι, στο Χάρκοβο, στο Χμελνίτσκι και στην ελεγχόμενη από το Κίεβο πόλη Ζαπορόζιε.


Μαζική επίθεση με 90 πυραύλους και 60 drones πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή 22/3 η Ρωσία, με τους Ουκρανούς να κάνουν λόγο για το πιο ισχυρό «χτύπημα» που έχει γίνει ποτέ στο ενεργειακό σύστημα της.

«Η πρωινή επίθεση στο ενεργειακό σύστημα της Ουκρανίας ήταν η μεγαλύτερη όλων των εποχών.

Οι Ουκρανοί χάνουν σε όλα τα μέτωπα

Η Ουκρανία μπορεί να αντιμετωπίσει βαριά ήττα στο εγγύς μέλλον, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Macron σε ιδιωτική συνομιλία στο Μέγαρο των Ηλυσίων, γράφει το Politico , επικαλούμενο τους συμμετέχοντες στη συνομιλία.

«Η Ουκρανία θα μπορούσε να πέσει πολύ σύντομα», δήλωσε o Macron.


Οι Ρώσοι πλήττουν τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ που αναπτύχθηκαν στο Τσερκάζι & σε άλλες πόλεις – Ανηλεείς αεροπορικοί & πυραυλικοί βομβαρδισμοί

Εκατοντάδες εκρήξεις σημειώνονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας.Δεκάδες εκρήξεις σημειώνονται στο Κίεβο και τα περίχωρά του, καθώς και στις πόλεις Ζίτομιρ, Βινίτσια, Χμελνίτσκι, Τέρνοπιλ, Ιβάνο-Φράνσκιβ, Τσερκάζι, Κιρόβογκραντ, Χάρκοβο, Ζαπορίζια και Ντνιπροπετρόβσκ.

Για πρώτη φορά, η στρατιωτική υποδομή της Ουκρανίας έχει υποστεί τόσο τεράστιες ζημιές.

Όλα τα πλήγματα έγιναν σε εξαιρετικά σημαντικούς στόχους. Μόνο στο Χάρκοβο χτυπήθηκαν 20 στόχοι.

Οι Ρώσοι έχουν προειδοποιήσει εξαρχής πως οποιαδήποτε ΝΑΤΟϊκή δύναμη «πατήσει» στην ουκρανική επικράτεια θα αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα και πρώτο στόχο για τις ρωσικές αεροπορικές και πυραυλικές δυνάμεις.

Nα προστεθεί ότι οι Ρώσοι χτυπήσανε επίσης το μεγάλο υδροηλεκτρικό φράγμα του ποταμού Δνείπερου το οποίο υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή και πλέον η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόσχα 22/3/2024

NAZIστής είναι το ανθρωποειδές που έχει εκπαιδευτεί να σκοτώνει ανθρώπους (είναι ο μοναδικός στόχος ΖΩΉΣ τους )



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πούτιν είναι ψύχραιμος δεν θα πέσει στην παγίδα..

Απορώ πως δεν ήταν αστακός αφού υπήρχαν προειδοποιήσεις από τους Αμερικανούς..

Σχολιο.- Η "προειδοποίηση" έγινε 8 Μαρτίου και μιλούσε για τις "επόμενες 48 ώρες".

Σχολιο.- Έπρεπε να προετοιμασμένοι. Οι Αγγλοσάξονες είναι αδίστακτοι



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα βήμα πιο κοντά στον πυρηνικό όλεθρο.

Οι Αμερικανοί είχαν προειδοποιήσει τους πολίτες τους να μην πηγαίνουν σε συναυλιακούς χώρους στην Ρωσία.

Και σήμερα έχουμε μία άνευ προηγουμένου τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα, που πιστεύω πως έχει ενορχηστρωθεί από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ,της Βρετανίας και του Ισραήλ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατεχόμενη Παλαιστίνη - Γάζα

Συνέχεια αποκαλύπτονται σφαγές μικρές ή μεγάλες του ισραηλινού στρατού στη Γάζα, πολλές φορές από αναρτήσεις των ίδιων των ισραηλινών στρατιωτών στα ΜΚΔ τους. 

Η συγκεκριμένη δολοφονία με πύραυλο από drone 5 κατοίκων της Γάζας, που βαδίζουν μαζί με ένα κάρο, αναρτήθηκε από ισραηλινό στρατιώτη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22/3/2024         -    22.30

Για το μακελειό στη Μόσχα σήμερα :

• Πάνω από 40 νεκροί έχουν καταμετρηθεί μέχρι τώρα και περισσότεροι από 100 τραυματίες - όλοι θεατές της συναυλίας του ροκ συγκροτήματος Picnic καθώς και λίγοι φύλακες (άοπλοι !) στην είσοδο. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ. Λόγω του χάους που επικρατεί ακόμα στο χώρο δεν έχουν προσμετρηθεί όλα τα θύματα.

• Η συναυλία δέχτηκε επίθεση περίπου 10 ενόπλων, οπλισμένων με αυτόματα, χειροβομβίδες κι εμπρηστικούς μηχανισμούς. Οι δράστες έφτασαν με τα … αυτοκίνητά τους και τον οπλισμό τους στο πάρκινγκ (!) - άγνωστο αν υπήρχε και ομάδα ήδη στο εσωτερικό.

• Υπάρχει βίντεο με τη σύλληψη τουλάχιστον ενός ατόμου. Είναι ασαφές ΤΙ έγιναν ή αν διέφυγαν ή αν παραμένουν στο κτίριο οι τρομοκράτες.

Η Μόσχα, με το συμπάθειο αποδείχτηκε για άλλη μια φορά “ξέφραγο αμπέλι” και οι υπηρεσίες ασφαλείας για τα … πανηγύρια!

• Δεν γίνεται ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ να κυκλοφορούν ΕΝΟΠΛΟΙ με αυτόματα και βαρύ οπλισμό ανενόχλητοι, να παρκάρουν και να … ορμάνε στο απροστάτευτο πλήθος!

• Δεν είναι δυνατόν, όταν λίγες μέρες πριν στις 8 Μάρτη, η Αμερικανική και οι Δυτικές πρεσβείες προειδοποιούσαν τους υπηκόους τους δημόσια (!!!) για τρομοκρατική επίθεση σε μαζική εκδήλωση και οι Ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών να … κοιμούνται μακαρίως χωρίς να πάρουν το παραμικρό χαμπάρι!

Σχολιο.- Το ISIS, πάνω στην ώρα, ανέλαβε την ευθύνη.

Τώρα λοιπόν είναι ξεκάθαρο ποιος το παρήγγειλε.

Επομένως, ο ισχυρισμός του ISIS μπορεί να είναι ψεύτικος.

Δεν θα κολλήσει.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22/3/2024    -   21.00

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα με νεκρούς. Οι Ρώσοι πληρώνουν την επιλογή τους να ψηφίσουν Πούτιν με υψηλά ποσοστά

Πυροβολισμοί ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ MOSCOW MALL, ΔΕΚΑΔΕΣ θύματα. 

Τεράστιο σύννεφο καπνού καλύπτει ολόκληρο το τετράγωνο στο κάτω δεξιά vid από το Crocus Mall στη Μόσχα - εξελισσόμενη κατάσταση.

Σχολιο.- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ στο δεξί βίντεο καθώς ο σπινθήρας όπλων από αυτόματα τουφέκια φαίνεται πριν από ένοπλους άνδρες με σακίδια να σφάζουν πολίτες που κρύβονται από αυτούς.

Το αριστερό βίντεο δείχνει πτώματα νεκρών και τραυματιών να έχουν σκουπιστεί στην είσοδο του μουσικού χώρου Crocus ενώ ανεπιβεβαίωτες αναφορές αναφέρουν ότι περισσότεροι από 40 σκοτώθηκαν και 100 τραυματίστηκαν καθώς δεκάδες ασθενοφόρα σπεύδουν στη σκηνή.

Οι ΗΠΑ, εβδομάδες μετά την έκδοση περίεργης προειδοποίησης τρομοκρατικής επίθεσης για τους Αμερικανούς στη Ρωσία, λένε ότι ακολουθεί «τρομακτική» σκηνή πυροβολισμών.

Σχολιο.- Μαρία Ζαχάροβα:

"Ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι δεν βλέπει καμία ένδειξη ότι η Ουκρανία ή Ουκρανοί εμπλέκονται στην τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα.

Με ποια βάση οι αξιωματούχοι στην Ουάσιγκτον εξάγουν συμπεράσματα για την αθωότητα οποιουδήποτε εν μέσω μιας τραγωδίας; Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ή είχαν αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με αυτό, τότε πρέπει να μεταφερθούν αμέσως στη ρωσική πλευρά.

Και αν δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία, τότε ο Λευκός Οίκος δεν έχει δικαίωμα να εκδίδει συγχωροχάρτια σε κανέναν.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι, όπως ανέφερε η ρωσική ηγεσία, θα εντοπιστούν από τις αρμόδιες αρχές."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ανάπτυξη στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία είχε ως αποτέλεσμα την μετατροπή από τη Μόσχα «της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» για την προστασία των ρωσόφωνων της Ουκρανίας, σε «κήρυξη πολέμου» κατά των δυτικών χωρών που εμπλέκονται στην ουκρανική σύγκρουση.

Πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντιμίτρι Πεσκόφ είπε:

«Βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου. Ναι, αυτό ξεκίνησε ως ειδική στρατιωτική επιχείρηση, αλλά από την στιγμή που σχηματίσθηκε αυτή η συμμορία, όταν η συλλογική Δύση επενέβη σε όλο αυτό στο πλευρό της Ουκρανίας, για μας, έγινε πόλεμος. Είμαι πεπεισμένος και όλοι πρέπει να το αντιληφθούν», δηλώνει σε συνέντευξή του στο Argoumenty I Fakty.

Η Μόσχα οφείλει «να απελευθερώσει πλήρως» τις «νέες περιοχές» για να εγγυηθεί την ασφάλεια των ανθρώπων εκεί, δηλώνει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου αναφερόμενος στις περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας Λουχάνσκ και Ντονέτσκ, και της νότιας Ουκρανίας Ζαπορίζια και Χερσώνα, τις οποίες μερικώς κατέλαβε, κηρύσσοντας στην συνέχεια την ενσωμάτωση τους.

Αυτό σημαίνει ότι και η Ελλάδα βρίσκεται επίσημα σε πόλεμο με την Ρωσία και όχι πλέον μονομερώς κατόπιν των δηλώσεων που είχε κάνει ο Κ.Μητσοτάκης

Αυτό βέβαια αφορά όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ οι οποίες εμπλέκονται στον πόλεμο στην Ουκρανία

Σχολιο.- Οι Ρώσοι πλήττουν τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ που αναπτύχθηκαν στο Τσερκάζι & σε άλλες πόλεις – Ανηλεείς αεροπορικοί & πυραυλικοί βομβαρδισμοί!

Εκατοντάδες εκρήξεις σημειώνονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H Μελονι βλέπει επικίνδυνη κλιμακωση με τη Ρωσια και αρνειται να συμμετάσχει σε πολεμο!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και στη Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Βιετνάμ επίσης, υπάρχουν συγκρούσεις κι ανακατατάξεις για την πορεία της χώρας:

-Εκεί ξηλώνουν τους Προέδρους της Δημοκρατίας σαν τα …πουκάμισα!

-Ο σημερινός πρόεδρος του Βιετνάμ Vo Van Thuong παραιτήθηκε.

-Η Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος του Βιετνάμ (ΚΚΒ) έκανε δεκτή την παραίτηση του προέδρου της χώρας Vo Van Thuong. Αυτό μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Voice of Vietnam (Φωνή του Βιετνάμ).

Καθαιρέθηκε επίσης από μέλος του Πολιτικού Γραφείου και μόνιμο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΒ. 

Στη συνέχεια, η παραίτηση του προέδρου πρέπει να εγκριθεί και από την Εθνοσυνέλευση (Κοινοβούλιο) του Βιετνάμ.

Ανακοινώθηκε ότι ο Vo Van Thuong παραβίασε αρκετές διατάξεις του καταστατικού του κόμματος, εξαιτίας των οποίων προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις «στην εργατική τάξη και στο λαό της χώρας» όπως ειπώθηκε.

Ως εκ τούτου, πιέστηκε να υποβάλει την παραίτησή του, η οποία εγκρίθηκε σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΒ.

-Υπενθυμίζεται ότι και ο προηγούμενος πρόεδρος του Βιετνάμ, ο Νγκουγιέν Ξουάν Πουκ, παραιτήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2023, εν μέσω ενός σκανδάλου διαφθοράς. Η παραίτηση του τότε προέδρου είχε επίσης εγκριθεί από την Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος του Βιετνάμ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κινέζοι εργάτες διαμαρτύρονται κατά των αναθεωρητικών πολιτικών του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, απορρίπτουν τον “καπιταλιστικό δρόμο” κι απαιτούν “διόρθωση για επιστροφή στον δρόμο του σοσιαλισμού”!

Μια συνηθισμένη μέρα στην Κίνα. 

Απλά αυτά ΔΕΝ υπάρχουν για τα δυτικά μέσα ενημέρωσης - σε αντίθεση με το αν μια χούφτα φιλοδυτικοί διαδηλώσουν σε κάποιο δρόμο συνοδευόμενοι απο δεκάδες δυτικά τηλεοπτικά συνεργεία και … ξένους ανταποκριτές! 

Την ίδια στιγμή μπορείτε να διαβάσετε για την υποτιθέμενη τρομερή καταστολή και την έλλειψη ελευθερίας του λόγου, στην Κίνα!

Και είναι αλήθεια ότι τελευταία εφαρμόζονται αυστηρές ποινές για τους εγκληματίες στην Κίνα, όπως οι τελευταίες θανατικές ποινές για διεφθαρμένους ολιγάρχες και κυβερνητικούς αξιωματούχους, ακριβώς οι άνθρωποι που μένουν ατιμώρητοι και ανεξέλεγκτοι στη Δύση.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στρατεύματα του ΝΑΤΟ μεταφέρθηκαν αεροπορικώς και σιδηροδρομικώς στην πόλη Τσερκάζι νότια του Κιέβου

Έχει ως αποστολή την προστασία της ουκρανικής πρωτεύουσας ή θα κινηθεί νότια προς την Οδησσό;

22.03.2024 | 06:36

Μία μεγάλη στρατιωτική δύναμη αποτελούμενη από Δυτικούς στρατιωτικούς έφτασε στην ουκρανική πόλη Τσερκάζι, νότια του Κιέβου!

Η δύναμη αυτή μεταφέρθηκε αεροπορικώς και σιδηροδρομικώς.

Ανακαλύψτε τις νέες αφίξεις SS24!

Σύμφωνα με ρωσικές πληροφορίες, εγκαθίστανται σε ισόγεια σχολείων και νηπιαγωγείων.

Πρόκειται για γερμανικά, γαλλικά και πολωνικά στρατεύματα της γερμανοπολωνικής δύναμης ταχείας επέμβασης 5.000 ανδρών και για ένα γαλλικό τάγμα περίπου 700 ανδρών οι οποίοι θεωρούνται προπομποί μίας μεγαλύτερης δύναμης του ΝΑΤΟ που θα εμπλακεί στον πόλεμο της Ουκρανίας προσπαθώντας να αναχαιτίσει την ρωσική προέλαση.

Γύρω από το Τσερκάζι έχουν τοποθετηθεί α/α συστήματα Patriot PAC 2 και NASAMS σε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί αντιαεροπορικός «θόλος» για την προστασία τους από αεροπορικές και πυραυλικές επιδρομές των Ρώσων.

Η ουσία είναι ότι το ΝΑΤΟ, όσο διεξάγονται συζητήσεις για το αν θα πάει ή όχι στην Ουκρανία βρίσκεται ήδη εκεί και τουλάχιστον στην αρχή αναπτύσσεται σε μία πόλη αρκετά μεγάλο βάθος εντός της ουκρανικής ενδοχώρας με προφανή σκοπό να υπερασπιστεί το Κίεβο.

Το Τσερκάσι βρίσκεται νοτίως του Κιέβου και βόρεια της Οδησσού.

Δεν διευκρινίζεται πόσοι ακριβώς είναι οι ΝΑΤΟϊκοί στρατιωτικοί ωστόσο φαίνεται ότι είναι το αρχικό εκστρατευτικό σώμα.

Μένει να φανεί ποιες είναι οι προθέσεις τους, εάν θα παραμείνουν στην πόλη Τσερκάσι, ή αν θα μετακινηθούν νοτιότερα στην Οδησσό, γιατί όλα δείχνουν πως οι Ρώσοι ετοιμάζονται για την πόλη της Μαύρης Θάλασσας πολύ νωρίτερα από ότι εκτιμούσαν στην Δύση.

Άλλωστε μόνο τυχαία δεν είναι η δημιουργία αντάρτικου κινήματος από ρωσόφωνους κατοίκους της πόλης.

Ένα κίνημα το οποίο αποδείχτηκε επιτυχές στα τελευταία πλήγματα ακρίβειας των Ρώσων κατά μονάδων παραγωγής θαλάσσιων drones, ραντάρ και θέσεων διαμονής και επιχειρησιακής λειτουργίας ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων.

Το ΝΑΤΟ έχει ξεκινήσει να αποκαλύπτει την παρουσία του και ο πλανήτης πλησιάζει όλο και περισσότερο στο ενδεχόμενο ενός Γ’ ΠΠ.

Είναι η πρώτη μείζονα και επίσημη ανάπτυξη ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων στο ουκρανικό έδαφος και αποτελεί την πρώτη απευθείας αντιπαράθεση δυνάμεων του ΝΑΤΟ με τα ρωσικά στρατεύματα στην Ιστορία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΟ... ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ Η WOKE ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ 

-του Μανώλη Κοττάκη

Είναι πραγματικά κωμικό αυτό που συμβαίνει. Οι εκπρόσωποι της woke κουλτούρας επικαλούνται διαρκώς την έννοια της ελευθερίας για να δικαιολογήσουν την προώθηση της ατζέντα τους. Ακόμη κι αν η χρήση αυτής της ελευθερίας έχει αποτέλεσμα να «αλλοιώνονται» εθνικά ή θρησκευτικά σύμβολα, τα οποία έχουν αντανάκλαση στις ζωές των ανθρώπων. Όταν όμως η κουλτούρα την οποία προωθούν οι ίδιοι άνθρωποι γίνεται στόχος επικρίσεων, τότε αυτομάτως αλλάζει η έννοια της ελευθερίας. Περιστέλλεται. Διαμορφώνεται στα μέτρα τους. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις η ελευθερία γίνεται λάστιχο και η έννοια που της δίνεται είναι η συρρίκνωση των δικαιωμάτων των τρίτων να εκφράζουν άποψη διαφορετική από την κυρίαρχη. Ελευθερία, με βάση αυτή την αντίληψη, είναι να αναπαράγεις την κυρίαρχη κουλτούρα και μόνον. Καθετί άλλο θεωρείται αντιδραστικό, ομοφοβικό, ακραίο και δεν πρέπει απλώς να καταδικάζεται, δεν πρέπει απλώς να απομονώνεται κοινωνικά, πρέπει να εξαφανίζεται κιόλας. Να διαγράφεται. Να λογοκρίνεται. Να σφραγίζονται τα χείλη και τα πληκτρολόγια αυτού που το υποστηρίζει και το διακινεί.

Σας έχω δύο παραδείγματα, ένα γνωστό και ένα άγνωστο:

Το γνωστό αφορά την ελευθερία πολιτών που μετείχαν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, στις οποίες κυριαρχεί το χιούμορ, να σατιρίσουν -ακόμη και με ακραίο τρόπο- τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη. Σηκώθηκε «σκόνη». Πρώτα στη Θεσπρωτία, όπου ανάγκασαν τους ανθρώπους να ζητούν ταπεινά συγγνώμη μπροστά στην κάμερα για τα χωρατά τους και έπειτα στη Σπάρτη. Θεωρήθηκαν από την κυρίαρχη κουλτούρα ομοφοβικά τα γυναικεία ρούχα και τα γυναικεία εσώρουχα που ενδύονταν επίδοξοι σωσίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια γιορτή που μία φορά τον χρόνο είναι συνηθισμένη γενικώς αυτή η αριστοφανική αλλαγή ρόλων μεταξύ γυναικών και ανδρών. Κηρύχθηκε παγκόσμιος πόλεμος! Πρωινή ζώνη ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού μετέδιδε και κατήγγειλε ξανά και ξανά, προς παραδειγματισμό των υπόλοιπων Ελλήνων, το ατόπημα των δύστυχων κατοίκων της ακριτικής Θεσπρωτίας στην αρχή και έπειτα της Σπάρτης, που τόλμησαν να φορέσουν τις… Απόκριες φούστα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο σε απολογία από εισαγγελέα για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου δεν κλήθηκαν.

Την ίδια ώρα στις αποκριάτικες εκδηλώσεις των Πατρών γινόταν στόχος ανηλεούς κριτικής ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός για τις υποκλοπές. Όπως πέρυσι είχε γίνει θέμα η Εύα Καϊλή. Κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ γι’ αυτά. Κανείς δεν μίλησε για σεξισμό ή πολιτικοποίηση. Το χιούμορ και η σάτιρα, ακόμη και με τραγούδια που βρίθουν από βωμολοχίες, ανήκουν στην αποκριάτικη παράδοσή μας. Όχι όμως στην παράδοση της woke κουλτούρας, που έντρομη εξέλαβε την ελευθερία στη σάτιρα ως επικίνδυνη στοχοποίηση. Φυσικά και δεν ήταν.

Στο ίδιο θέμα: Όλοι αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν για το φραστικό λιντσάρισμα δύο trans στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης (αποκρύπτοντας, βεβαίως, ότι οι 15 από τους 21 δράστες ήταν μετανάστες αλλοδαποί, Αλβανοί και Γεωργιανοί, τους οποίους η woke κουλτούρα προστατεύει – τι αμηχανία!) παραμένουν σιωπηρoί εδώ και δεκαετίες -δεν θίγονται οι δημοκρατικές τους ευαισθησίες-, όταν ο όχλος καθυβρίζει μέσα στα γήπεδα τις μητέρες και τις γυναίκες των διαιτητών.

Στο ίδιο θέμα: Παρατηρώ εσχάτως ότι… άνοιξε η όρεξη ορισμένων και θέλουν να μεταφέρουν στην Ελλάδα τα αμερικανικά πρότυπα. Ξέρετε, αυτά που καταργούν τη διδασκαλία του Ομήρου και άλλων αρχαίων Ελλήνων, με την κατηγορία του σεξισμού! Ήτοι, άρχισε δειλά δειλά συζήτηση με βάση δημοσιεύματα για το ποιες σκηνές από ποιες ελληνικές ταινίες του παρελθόντος θεωρούνται ρατσιστικές, ομοφοβικές και θα πρεπε να λογοκριθούν στο όνομα της ελευθερίας, βεβαίως, και της πολιτικής ορθότητας! Σκηνές από το μέλλον είναι αυτά τα… αθώα δημοσιεύματα.

Στο ίδιο θέμα: Πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος χαρακτήρισε ερίτιμο (δηλαδή σεβαστό) τον σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσφατα μέσα στο Κοινοβούλιο και ο προεδρεύων απαίτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά η φράση του αυτή! Τη θεώρησε… ρατσιστική και υβριστική!

Στο ίδιο θέμα: Διάσημος διασκεδαστής απείλησε τον εργοδότη καναλάρχη του (!) ότι θα καταγγείλει δημοσίως το κανάλι ως ομοφοβικό, αν δεν ανακαλέσει στην τάξη παρουσιαστή άλλης εκπομπής, τα σχόλια του οποίου για τους ΛΟΑΤΚΙ δεν του άρεσαν!

Είμαι βέβαιος πως θα συμφωνείτε ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Και ότι, στο όνομα της ελευθερίας, δεν πρέπει να εγκαθιδρυθεί μια δικτατορία περιορισμού των απόψεων.

Έρχομαι τώρα στο άγνωστο γεγονός που θέλω να θέσω υπόψη σας, το οποίο είναι απολύτως συναφές με τα προηγούμενα: Ο συνάδελφος Νίκος Καραμπάσης, επαγγελματίας για 30 ολόκληρα χρόνια, έκανε μία ανάρτηση στο facebook πριν από λίγο καιρό με την οποία επέκρινε δριμύτατα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη γιατί επιχειρεί να καταστήσει δημόσιο πρότυπο τον ιδιωτικό του βίο.

Γνωρίζω τον Νίκο πάρα πολλά χρόνια. Είναι πατριώτης και αιχμηρός. Ορισμένες διατυπώσεις του στο επίμαχο σχόλιο που τέθηκε υπόψη μου ίσως να μην τις χρησιμοποιούσα στο λεξιλόγιό μου, γιατί η πραγματικότητα «φωνάζει» τόσο πολύ, που καμιά φορά δεν χρειάζονται ούτε οι χαρακτηρισμοί ούτε τα κοσμητικά επίθετα – γενικώς, τίποτα απ’ όλα αυτά. Αρκεί η περιγραφή της. Όλα όσα διάβασα, όμως, ότι έγραψε μέσα σε έναν προσωπικό ιδιωτικό λογαριασμό, και όχι από επίσημο έντυπο, ραδιόφωνο site ή οτιδήποτε άλλο στο οποίο τυχόν εργάζεται, ανήκουν σε αυτό που ονομάζουμε «στενό πυρήνα» της ελευθερίας έκφρασης του πολίτη. Προσοχή, όχι του δημοσιογράφου, γιατί με την ανάρτησή του δεν ασκούσε το δημοσιογραφικό επάγγελμα, αλλά του πολίτη που μετέχει δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Νίκος Καραμπάσης όμως στοχοποιήθηκε από συνάδελφο που δεν γνωρίζω (αλλά με αξιόλογο βιογραφικό) ως δημοσιογράφος. Η ανάρτησή του θεωρήθηκε ομοφοβική και τώρα καλείται από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, έπειτα από προσφυγή εναντίον του, να δώσει εξηγήσεις, με την απειλή της επιβολής της πειθαρχικής ποινής να επικρέμεται επί της κεφαλής του.

Δεν θα γράψω πολλά. Προσωπικά, ο ίδιος δεν πιστεύω ότι μπορούν οι άλλοι να μας λένε τι είμαστε. Αν ακολουθούσα αυτή τη λογική, θα είχα προσφύγει στα αρμόδια όργανα της ένωσής μας κάθε φορά που κάποιος συνάδελφος κάνει κάποιον χαρακτηρισμό εναντίον της εφημερίδας μας.

Θέλω όμως να επισημάνω με σεβασμό στους αγαπητούς συναδέλφους που μετέχουν στη σύνθεση του Πειθαρχικού Συμβουλίου μας ότι χρειάζεται προσοχή: Να μην αρχίσουμε να αναζητούμε χίμαιρες. Να μη δημιουργήσουμε προηγούμενο.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προφανώς, πρέπει να αξιολογείται ως δημόσιο πρόσωπο. Από την ώρα όμως που μετατρέπει τον ιδιωτικό του βίο σε μέρος της δημόσιας σφαίρας, πρέπει να ζήσει με την ιδέα ότι, ως φορέας εξουσίας, θα γίνεται κατά καιρούς στόχος κριτικής, δίκαιης και άδικης. Κριτικής, πάντως. Το να έχεις διαφορετική άποψη για τον σεξουαλικό προσανατολισμό κάποιου δεν σημαίνει ότι τον φοβάσαι. Ότι είσαι φοβικός. Σημαίνει ότι έχεις διαφορετική άποψη. Και αυτή η άποψη πρέπει να προστατεύεται. Όχι να περιστέλλεται. Είμαστε ελεύθεροι να βάφουμε τη σημαία ροζ , να τοποθετούμε μια γυμνή τόπλες στον σταυρό του Κυρίου, αλλά οι άλλοι δεν είναι ελεύθεροι να επικρίνουν αυτούς που χρησιμοποιούν τη σεξουαλική τους ταυτότητα ως στοιχείο του βιογραφικού τους. Για να εμφανιστούν ως νέα πρότυπα. Δεν είναι στοιχείο του βιογραφικού. Για κανέναν δεν είναι στοιχείο του βιογραφικού αυτή η ταυτότητα, στρέιτ ή μη.

Για να μιλήσω και με όρους του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: «Ο τύπος είναι το μαντρόσκυλο της Δημοκρατίας». Και δεν λέγεται Φάρλι.

Καταλήγω: Αυτά τα κρίσιμα θέματα επιλύονται ειρηνικά, με διαβούλευση και αυτορρύθμιση μεταξύ μας, όχι με αχρείαστες έριδες. Πότε σε αυτά τα επίπεδα δεν βρίσκει κανείς δικαίωση με τον δεκασμό του άλλου. Δικαίωση μπορείς να βρεις μόνο με μία οδό: την οδό της πειθούς. Παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά αξίζει τον κόπο!

Σχολιο.- ναι, αλλά ο Κοττάκης είναι καραδεξιός.

τι σημασία έχει ποιος είναι τι σήμερα, στην εποχή που οι αριστεροί φιλελε και οι κεντρώοι φιλελε εφαρμόζουν παρανοϊκές, αντί δημοκρατικές πολιτικές στα όρια του ολοκληρωτισμου, στο όνομα των μονομερών δικαιωματισμών;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι ένας ολόκληρος λαός στην Υεμένη, που διαδηλώνει υπέρ των Παλαιστινίων.

Την ίδια στιγμή που οι ΔΗΘΕΝ πολιτισμένοι κυβερνητικοί καθεστωτικοί της δύσης, ανέχονται χιλιάδες εν ψυχρώ δολοφονίες αμάχων!!!!

Ο Χίτλερ γιορτάζει στην Παλαιστίνη, αφού εκεί λειτουργεί ένα νέο Άουσβιτς.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



αλλο ενα εργοστασιο κλεινει.

Ξαφνικό λουκέτο στην υαλουργία "Γιούλα" - Στην ανεργία 300 οικογένειες

Στο δρόμο της ανεργίας φαίνεται ότι οδεύουν περίπου 300 εργαζόμενοι του εργοστασίου υαλουργίας «Γιούλα» στο Αιγάλεω, καθώς η η διοίκηση του εν λόγω εργοστασίου ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά στους εργαζομένους ότι θα κλείσει η συγκεκριμένη επιχείρηση.

Μάλιστα, ο όμιλος υαλουργίας BA –που βρίσκεται πίσω από την επιχείρηση– επικαλείται ζημίες για το μοναδικό εργοστάσιο που έχει στην Ελλάδα και επιζητά να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες ώστε να μπει λουκέτο στο εργοστάσιο.

Σχολιο.- Έχω βρεθεί στη θέση τους το 2008 και ξέρω πώς είναι να μένεις ξαφνικά χωρίς δουλειά, χωρίς εισόδημα δηλαδή, όταν είσαι μισθωτός κι από τον μισθό σου και μόνο ζεις. Ειδικά όταν έχεις να πληρώσεις και νοίκι και δε πάρεις ούτε αποζημίωση όπως τότε εμείς γιατί ήμασταν όλα τα χρόνια με δεκαμηνες συμβάσεις.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τέσσερις άοπλοι Παλαιστίνιοι δολοφονούνται εν ψυχρώ από Ισραηλινά ντρόουνς στήν Κάν Γιουνίς, σύμφωνα με βίντεο ντοκουμέντο τού Αλ Τζαζίρα....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρομοκρατική επίθεση. Η Αμερικανική πρεσβεία είχε προλάβει τους Αμερικανούς πολίτες να μην πάνε σε συναυλίες. Τι κάνει νιαου νιάου στα κεραμίδια;

Είπαμε... είναι ΝΑΖΙ κανονικοί... και οι βαστάζοι τους στη δύση, κι αυτοί κανονικοί Ναζί... και οι ψηφοφόροι τών βαστάζων τους αχυρανθρώπων, κι αυτοί κανονικοί Ναζί... κάποτε ''εθνικόφρονες''...

Τα σώματα των νεκρών στην είσοδο του Δημαρχείου Crocus

Μετά την τρομοκρατική επίθεση

Σχολιο.- Η Αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα στις 7 Μαρτίου 2024 ασφαλείας κοινοποίησε τον εξής συναγερμό ασφαλείας :

"Η πρεσβεία παρακολουθεί τις αναφορές ότι εξτρεμιστές έχουν σχέδια για να χτυπήσουν μεγάλες συγκεντρώσεις στη Μόσχα, συμπεριλαμβανομένων συναυλιών, και οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να αποφεύγουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις τις επόμενες 48 ώρες".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας δώσω πρώτα την είδηση.

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας, Γιώργος Γεραπετρίτης, απαγόρευσε την συμμετοχή της Ρωσικής αντιπροσωπίας, στον εορτασμό της εθνικής μας ανεξαρτησίας, που έγινε πράξη, μετά την Επανάσταση του 1821.

Βεβαίως, ένας ιστορικά λοβοτομημένος υπουργός δεν μπορεί να εκπροσωπεί ένα έθνος, έναν λαό, μία εθνική συνείδηση. Μπορεί μόνο να εκπροσωπεί τον εαυτό του, τους εξωτερικούς εργοδότες του και τον ξεπουλημένο πρωθυπουργό του με αποφάσεις που γελοιοποιούν τα ιστορικά γεγονότα και την υπόσταση της χώρας μας.

Η Ιστορία δεν ξαναγράφεται, ανάλογα με τις επιθυμίες των ξένων κυρίαρχων, που πολέμησαν και την Ελληνική Επανάσταση και την νεότερη ανεξαρτησία της χώρας μας. Υπάρχουν ντοκουμέντα που φωνάζουν, για τις ενέργειες και της μίας και της άλλης πλευράς.

Προφανώς, Κούλης και Γεραπετρίτης δεν τα έχουν διαβάσει ποτέ.

Αλλιώς θα ντρέπονταν, αν είχαν λίγη τσίπα, να προσβάλουν την ΜΟΝΑΔΙΚΗ παγκόσμια δύναμη, που μας χάρισε την εθνική μας ανεξαρτησία με την Συνθήκη της Ανδριανούπολης.

Ηταν ακριβώς εκεί, που οι Ρώσοι υποχρέωσαν τον Σουλτάνο με το πιστόλι στον κρόταφο να υπογράψει την ανεξαρτησία της Ελλάδας!

Ακόμα και οι φιλότουρκοι Αγγλοι πολιτικοί, που εμπόδισαν τους Ρώσους να φτάσουν, τότε, μέχρι την Κωνσταντινούπολη, παραδέχθηκαν ότι η συνθήκη της Ανδριανούπολης υπήρξε “το διεθνές συμβόλαιο της πολιτικής υπόστασης και αυτοτέλειας του Ελληνικού κράτους”.


Ακόμη και ο Καρλ Μάρξ, που είχε πολλά προηγούμενα με τον τσάρο έγραψε, το 1853, σε άρθρο του στη "New York Tribune": “Ποιος έκρινε τελικά τον αγώνα όταν εξεγέρθηκαν οι Έλληνες; Όχι βέβαια οι συνωμοσίες και οι ξεσηκωμοί του Αλή Πασά, ούτε η μάχη στο Ναυαρίνο, ούτε ο Γαλλικός στρατός στο Μωριά, ούτε τα συνέδρια και τα πρωτόκολλα του Λονδίνου. Αλλά ήταν ο Ντίμπιτς που προέλασε μέσω των Βαλκανίων στην πεδιάδα του Έβρου.” Ο Ντίμπιτς στον οποίο αναφέρθηκε ο Μαρξ ήταν ο στρατάρχης τότε του ρωσικού στρατού που νίκησε τους Οθωμανούς στην Ανδριανούπολη.

Δεν θα αναφερθώ καν στην ίδρυση της Φιλικής Εταιρίας, στον ρόλο του ΥΠΕΞ του τσάρου Καποδίστρια, στον ρόλο του υπασπιστή του τσάρου Αλέξανδρου Υψηλάντη και στην Συνθήκη του Κιουτσούκ-Καϊναρτζή.

Μου αρκεί μόνο η Συνθήκη της Ανδριανούπολης, που την έχουν ξωπετάξει και από το μάθημα της Ιστορίας, στα σχολεία.

Όπως ξωπετάνε όλους τους αγωνιστές για την Ελευθερία σ΄ αυτήν την χώρα!

Ντροπή και οργή μόνο!

(Αυτή η σημαία που βλέπετε να σηκώνουν οι Ελληνες επαναστάτες, είναι η σημαία του πολεμικού Ναυτικού της τσαρικής Ρωσίας)



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φύτεψαν εκατομμύρια δέντρα και η Κίνα είδε τη συγκέντρωση του όγκου των δασικών εκτάσεών της, να φτάνει στα 17,56 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22/3/2024   -       12.45

Και το βλαμμένο του Μητσοτάκη πάει να μας μπλέξει σε περιπέτειες πολέμου!

Πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντιμίτρι Πεσκόφ είπε:

«Βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου. Ναι, αυτό ξεκίνησε ως ειδική στρατιωτική επιχείρηση, αλλά από την στιγμή που σχηματίσθηκε αυτή η συμμορία, όταν η συλλογική Δύση επενέβη σε όλο αυτό στο πλευρό της Ουκρανίας, για μας, έγινε πόλεμος. Είμαι πεπεισμένος και όλοι πρέπει να το αντιληφθούν»



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο στρατός του Σιωνισμού στη Λωρίδα της Γάζα μόνο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ διαπράττει και δεν έχει καταφέρει την πετύχει ούτε ένας από τους στρατιωτικούς στόχους που έχει βάλει ..

Οι μόνες ""νίκες"" του νετανιαχου και του ναζιστικού του στρατού στη Λωρίδα της Γάζας είναι η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και ΛΕΜΟΚΤΟΝΙΑ και η διάλυση κάθε συστήματος ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΥΔΡΕΥΣΗΣ, διανομής ΤΡΟΦΊΜΩΝ, ΦΑΡΜΆΚΩΝ και ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ στους 2.300.000 πολίτες .. 

Ο νετανιαχου και η ναζιστική του συμμορία εδώ και έξι μήνες με τον 17ο ισχυρό στρατό του κόσμου και χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα και πιο φονικά οπλικά και κατασκοπευτικά συστήματα στον κόσμο προσπαθεί να καταλάβει μια Λωρίδα γης ..τη Λωρίδα της Γάζας που έχει έκταση όσο περίπου το νησί της Άνδρου.. και δεν μπορεί να σταθούν τα τανκς του ούτε για μια ώρα στους δρόμους και στις συνοικίες της Λωρίδας της Γάζας χωρίς να δεχτούν πλήγματα από αντιαρματικά και βόμβες .. οι μοναχικοί ελεύθεροι σκοπευτές της Παλαιστινιακής Αντίστασης έχουν γίνει εφιάλτες για πολλούς υψηλόβαθμούς αξιωματικούς .. 

Πουλάει στο κοινό του παραμύθια και ψέματα όχι μόνο μήνες τώρα αλλά χρόνια όπως όλο το σιωνιστικό κίνημα πουλάει παραμύθια για ασφάλεια για τους αποίκους στην κατεχόμενη Παλαιστίνη .. 

https://twitter.com/i/status/1770882935408795850

https://twitter.com/i/status/1770509442280308824

https://twitter.com/i/status/1770482451283939751

https://twitter.com/i/status/1770797509691977934

Εδώ και μήνες προσπαθεί να τους παραμυθιάζει ότι έχει καθαρίσει την Λωρίδα της Γάζας και του έχει απομένει η Ράφα .. όπως έλεγε ότι καθαρίζοντας τη βόρεια Γάζα θα καθαρίσει .. και μετά έλεγε για τη πόλη της Γάζας μετά έλεγε για τη Χαν Γιούνις .. το ένα ΨΕΜΑ μεγαλύτερο και πιο σαθρό από το άλλο .. πουλώντας τέτοια παραμύθια και ΨΕΜΑΤΑ πιστεύει ότι θα εξασφαλίσει την παραμονή του στην καρέκλα .. πουλώντας "νίκες" πιστεύει ότι ισχυροποιεί την εξουσία τους και την παραμονή του. 

Ο στρατός του Σιωνισμού στη Λωρίδα της Γάζα μόνο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ διαπράττει και δεν έχει καταφέρει την πετύχει ούτε ένας από τους στρατιωτικούς στόχους που έχει βάλει .. 

Τα νοσοκομεία του κράτους του Σιωνισμού κάθε μέρα γεμίζουν νεκρούς και τραυματίες στρατιώτες που μεταφέρονται με δεκάδες ασθενοφόρα και ελικόπτερα κάθε μέρα .. .. 

Το Παλαιστινιακό Αντάρτικο στη Λωρίδα της Γάζας δεν έχει χάσει παρά τις θηριωδίες του του στρατού Σιωνισμού εναντίον αμάχων ..παιδιών και γυναικών ούτε το 20-25% των μαχητών του .. από τα εκατοντάδες τούνελ ούτε το 10% έχει καταστραφεί ..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακόμη δεν έχουμε διερευνήσει τα όρια του ανθρώπινου εγκέφαλου και θέλουν να μας μετατρέψουν σε μηχανές. 

Μελέτες λένε πως ούτε το 40% των δυνατοτήτων μας δεν χρησιμοποιούμε. Άλλωστε το εκπαιδευτικό σύστημα δεν μας προετοιμάζει για να είμαστε ευφυείς, αλλά υπάκουοι.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν οι σοσιαλιστές μιλούν για κατάργηση ιδιωτικής ιδιοκτησίας, μιλούν για την αποκλειστική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής από ένα άτομο ή μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Τα προσωπικά υπάρχοντα των ανθρώπων αναφέρονται ως προσωπική ιδιοκτησία.

"Ο Κλάους Σβαμπ είναι καπιταλιστής - είναι πολύ υπέρ της αποκλειστικής ιδιοκτησίας των μέσων παραγωγής από ένα άτομο ή μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Αυτό για το οποίο μιλάει, αν τεθεί σε σοσιαλιστική ορολογία, είναι ότι οι άνθρωποι δεν θα έχουν καμία προσωπική περιουσία. Θα είναι σκλάβοι.

Σχολιο.- πολλοί δεξιοί λένε ότι ο Σβαμπ είναι κομουνιστής και θα φέρει τον κομουνισμό. Σκόπιμη θεωρώ παρερμηνεία για να δημιουργήσει δίπολα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με 3 τόνους βάρος οι βόμβες είναι σχεδιασμένες να κατεδαφίζουν κυριολεκτικά ολόκληρες περιοχές και οχυρώσεις και ίσως γι αυτό ετοιμάζονται. Οι Ουκρανοί ετοιμάζουν περισσότερα drones.

Η Ρωσία ξεκίνησε την παραγωγή βομβών FAB-3.000 τόνων

Η επιθεώρηση του Σεργκέι Σοϊγκού σε εργοστάσιο παραγωγής βομβών για αεροσκάφη είχε μια αποκάλυψη καθώς πλέον σε παραγωγή βρίσκονται οι πανίσχυρες βόμβες υψηλής εκρηκτικότητας FAB-3000.

Με 3 τόνους βάρος οι βόμβες είναι σχεδιασμένες να κατεδαφίζουν κυριολεκτικά ολόκληρες περιοχές και οχυρώσεις και ίσως γι αυτό ετοιμάζονται.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε κατά την επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού σε στρατιωτικές βιομηχανίες στην περιοχή του Νίζνι Νόβγκοροντ. Η κίνηση σηματοδοτεί μια αξιοσημείωτη εξέλιξη στην παραγωγή πυρομαχικών, με την FAB-3000 να αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται μετά την αυξανόμενη χρήση των βομβών FAB-1500/M-54, οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά κατά των ουκρανικών δυνάμεων. Η FAB-1500, που ζυγίζει 1.500 κιλά, έχει αποδείξει την ικανότητά της πόσο μάλλον πλέον αυτές των FAB-3000.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του Σεργκέι Σοϊγκού, αποκαλύφθηκε ότι, η παραγωγή βομβών FAB-500 έχει πολλαπλασιαστεί, ενώ η παραγωγή FAB-1500 έχει διπλασιαστεί. Από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η FAB-3000 εισήλθε στη μαζική παραγωγή.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προβλέπω να ταΐζονται οι χώρες της Αφρικής και να λιμοκτονούν οι χώρες της ΕΕ.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ!

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα επιβάλει δασμούς 95 ευρώ ανά τόνο στα δημητριακά από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία τις επόμενες ημέρες, ανέφερε η εφημερίδα Financial Times.

Σύμφωνα με πηγές των ΜΜΕ, αυτό θα πρέπει να οδηγήσει σε αύξηση των τιμών αυτών των δημητριακών κατά τουλάχιστον 50% και να μειώσει τη ζήτηση. Δασμοί 50% θα επιβληθούν επίσης στους ρωσικούς και λευκορωσικούς σπόρους και προϊόντα ελαιούχων σπόρων, γράφει η εφημερίδα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόλις έφτασαν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, συναντήθηκαν με μπαράζ εναέριων πυρών από ρωσικά αεροπλάνα και πυραύλους εδάφους σε προσγείωση.

Αναφέρεται ότι δεκάδες εκρήξεις ακούγονται στο Κίεβο και τα προάστια του, καθώς και σε δέκα άλλες πόλεις όπου πιστεύεται ότι έχουν αναπτυχθεί στρατεύματα του ΝΑΤΟ.

Υποστηρίζεται ότι μια τόσο μεγάλης κλίμακας επίθεση, σε τόσους πολλούς στόχους ταυτόχρονα είναι άνευ προηγουμένου



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρήκαν τρόπο οι αθλήτριες να στείλουν το μήνυμα ότι άντρες που νομίζουν πως είναι γυναίκες δεν μπορεί να αγωνίζονται μαζί τους στον αθλητισμό. Γράφουν στο επίμαχο σημείο Not a dude, δεν είμαι άντρας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οικονομία πολέμου στα πρότυπα της Αμερικής και αύξηση του χρέους για την Ουκρανία. Οι ναζί ποτέ δεν συγχώρεσαν την Σοβιετική Ένωση για την ήττα τους.


“H Ευρωπαϊκή Ένωση, θα κηδευτεί μαζί με την Ουκρανία.

Το ΝΑΤΟ, ο νεκροθάφτης τους”

Επειδή τα ελληνικά μέσα μας έχουν πρήξει στην κυριολεξία με τις … πληρωμένες “αναλύσεις” του … Politico, όργανου της Ουάσιγκτον στην Ευρώπη - λες και κανείς άλλος δεν γράφει τίποτα - βρήκα μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση της Σλοβάκικης Slovo:

“Είναι ήδη απολύτως σαφές, γράφει, ότι χάρη στη φροντίδα του ΝΑΤΟ, η Ουκρανία θα θαφτεί". 

Και ενώ η συμμαχία πρέπει να ετοιμάζεται να για την κηδεία, η ίδια η ΕΕ πρέπει να κρατήσει μια θέση στο νεκροταφείο”

Ο συνασπισμός των δυτικών συμμάχων λέει ότι στόχος του είναι να βοηθήσει την Ουκρανία. 

Αλλά όλη αυτή η βοήθεια συνέβαλε στην πλήρη καταστροφή της χώρας”. 

Και σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου, 

“η περαιτέρω "βοήθεια" με τη μορφή πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς θα είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Ουκρανίας και ένα αποφασιστικό βήμα προς κλιμάκωση του πόλεμου με τη Ρωσία.

Δηλαδή, οι σύμμαχοι από τη μια δεν θα νικήσουν τη Ρωσία, ούτε θα την εμποδίσουν να πετύχει τους στόχους της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης, αλλά ταυτόχρονα, ό,τι έχει απομείνει από την αρχική Ουκρανία θα καταρρεύσει.

Και αν οι σχέσεις της ΕΕ με τη Ρωσία μετά το τέλος της σύγκρουσης, υπό την εποπτεία των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ, αποκτήσουν χαρακτήρα προετοιμασίας για την "τελευταία" μάχη, τότε το ΝΑΤΟ θα μπορέσει αναμφίβολα, σαν άριστος νεκροθάφτης, να θάψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία απλώς δεν θα επιβιώσει από την όξυνση των πολιτικών και οικονομικών σχέσεων με τη Ρωσία”



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



To Τενεσί (νομίζω και το Ιλινόις) απαγόρευσαν τους ψεκασμούς.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προειδοποίηση για την κυβερνοεπίθεση που έρχεται. 

Το ίντερνετ δεν θα είναι το ίδιο ξανά μετά από αυτό. Θα χρειάζεται ψηφιακή ταυτότητα για να μπαίνεις. 

Οι Τράπεζες θα το χρησιμοποιήσουν για να εισαγάγουν το ψηφιακό νόμισμα. 

Μας προτρέπει να μην μπούμε στο σύστημα αυτό και να φορτώσουμε από τώρα σε σκληρούς δίσκους ότι θεωρούμε χρήσιμο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία θέτει το “κίνημα LGBT” στη λίστα των εξτρεμιστικών και τρομοκρατικών οργανώσεων.

22/03/2024

Η Ρωσία προσθέτει το “κίνημα LGBT” στη λίστα των εξτρεμιστικών και τρομοκρατικών οργανώσεων. Η Ρωσία έχει τοποθετήσει το «διεθνές κίνημα LGBT» στη λίστα με τα άτομα που χαρακτηρίζονται «τρομοκράτες και εξτρεμιστές», σύμφωνα με ανακοίνωση της ρωσικής υπηρεσίας χρηματοοικονομικών πληροφοριών που συμβουλεύτηκε την Παρασκευή το Γαλλικό Πρακτορείο.

Το «διεθνές LGBT κίνημα» είχε ήδη απαγορευτεί από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας τον Νοέμβριο του 2023..

Από το 2013, νόμος στη Ρωσία έχει απαγορεύσει την «προπαγάνδα» «μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων» που απευθύνονται σε ανηλίκους.

Αυτή η νομοθεσία επεκτάθηκε σημαντικά στα τέλη του 2022 για να απαγορεύσει πλέον κάθε μορφή LGBT+ «προπαγάνδας» στα μέσα ενημέρωσης, στο διαδίκτυο, σε βιβλία και σε ταινίες.

Τον Ιούλιο του 2023, Ρώσοι βουλευτές ψήφισαν επίσης νόμο που απαγορεύει στα τρανς άτομα εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις και ορμονικές θεραπείες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Κρεμλίνο λέει για πρώτη φορά ότι είναι σε πόλεμο με την Ουκρανία.. Αλλαγή ορολογίας αναβάθμιση επίθεσης.

22/03/2024

Το Κρεμλίνο λέει για πρώτη φορά ότι είναι σε πόλεμο με την Ουκρανία..Αλλαγή ορολογίας αναβάθμιση επίθεσης. κλιμάκωση.. Σημαίνει ότι η Ρωσία θα κηρύξει τώρα ολοκληρωτικό πόλεμο στον αντίπαλο; Σημαίνει ότι κηρύσσει πόλεμο και στη Δύση σύμμαχο της Ουκρανίας αφού στην ίδια δήλωση υπάρχει αναφορά στη συλλογική Δύση ως αντίπαλο στρατόπεδο; Όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά ..Η αξιολόγηση της κατάστασης από πλευράς Κρεμλίνου αναβαθμίστηκε στο υψηλότερο επίπεδο.. πόλεμος!

Το Κρεμλίνο λέει για πρώτη φορά ότι η Ρωσία είναι «σε καθεστώς πολέμου» στην Ουκρανία. Αλλαγή ρητορικής και φρασεολογίας που υποδηλώνει σαφώς και αναβάθμιση της πολεμικής σύρραξης.

Το Κρεμλίνο είπε ότι βρίσκεται σε «καθεστώς πολέμου» στην Ουκρανία—μια σημαντική κλιμάκωση στην επίσημη γλώσσα που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη σύγκρουση, που τώρα διανύει τον τρίτο χρόνο της.

«Είμαστε σε κατάσταση πολέμου. Ναι, ξεκίνησε ως μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση, αλλά μόλις αυτή η συμμορία σχηματίστηκε εκεί, όταν η συλλογική Δύση συμμετείχε στο πλευρό της Ουκρανίας, για εμάς έγινε ήδη πόλεμος», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξή του σε εφημερίδα προσκείμενη στο Κρεμλίνο στην Argumenti i Fakti που κυκλοφόρησε την Παρασκευή. (AFP)

«Η Ρωσία δεν μπορεί να επιτρέψει την ύπαρξη στα σύνορά της ενός κράτους που έχει τεκμηριωμένη πρόθεση να χρησιμοποιήσει οποιεσδήποτε μεθόδους για να αφαιρέσει την Κριμαία από αυτήν, για να μην αναφέρουμε το έδαφος νέων περιοχών» πρόσθεσε ο Πεσκόφ..

Ο Πεσκόφ ανέπτυξε περαιτέρω το νομικό καθεστώς της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης:

«Πρόκειται για μια de jure ειδική στρατιωτική επιχείρηση, αλλά de facto, στην πραγματικότητα, για εμάς μετατράπηκε σε πόλεμο αφού η Δύση αύξησε όλο και πιο άμεσα το επίπεδο της εμπλοκής της».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να μην προσκληθούν στους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου Ρώσοι και Λευκορώσοι διπλωμάτες ή εκπρόσωποι των κρατών αυτών ζητά το υπουργείο Εξωτερικών με επείγον έγγραφό του προς τις διπλωματικές και έμμισθες προξενικές του υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο.

Το έγγραφο, συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ενόψει της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, παρακαλείσθε όπως σε εκδηλώσεις σας δεν αποστείλετε προσκλήσεις σε εκπροσώπους των Διπλωματικών και Προξενικών Αρχών Ρωσίας και Λευκορωσίας»

Σημειώνεται ότι μόλις τρία χρόνια πριν, το 2021, η Ρωσία είχε -με αφορμή και τη συμπλήρωση 200 ετών από την ελληνική Επανάσταση- εξέχουσα θέση στους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου. Ο πρωθυπουργός της χώρας, Μιχαήλ Μισούστιν, είχε ταξιδέψει στην Αθήνα, εκπροσωπώντας τη Μόσχα, με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να μιλά για τη συμβολή της Ρωσίας στον αγώνα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Eπίθεση στη Μόσχα: Φιλοουκρανοί Ρώσοι ναζιστές αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή

Η λεγεώνα Ελευθερία για τη Ρωσία, παραστρατιωτική οργάνωση Ρώσων ναζιστών που αντιτίθεται στο Κρεμλίνο και έχει την έδρα της στην Ουκρανία, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στη φονική ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε νωρίτερα απόψε σε αίθουσα συναυλιών στα προάστια της Μόσχας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ & ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ Αμερικανός λογοτέχνης Έρνεστ Χέμινγουεϊ (Ernest Miller Hemingway), ο οποίος κάλυπτε δημοσιογραφικά τον ελληνοτουρκικό πόλεμο εκ μέρους της εφημερίδας Torondo Star εγραψε μια σειρα απο αρθρα εκεινη την εποχη..

Οι ανταποκρίσεις του είναι ιδιαίτερα σημαντικές και αντικειμενικες. 

Για την πολιτική των μοναρχικών και του Λαϊκού Κόμματος μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου του 1920 έγραψε: 

«Οι Ελληνες ήταν πρώτης τάξεως πολεμιστές και, σίγουρα, κάμποσα σκαλοπάτια παραπάνω από το στρατό του Κεμάλ. Αυτή είναι η άποψη του Γουίταλ. Πιστεύει ότι οι τσολιάδες θα είχαν καταλάβει την Αγκυρα και θα είχαν τελειώσει τον πόλεμο αν δεν είχαν προδοθεί. Οταν ο Κωνσταντίνος ήρθε στην εξουσία, όλοι οι Ελληνες αξιωματικοί που ήταν σε επιτελικές θέσεις υποβαθμίστηκαν αμέσως σε χαμηλότερες θέσεις. Πολλοί απ’ αυτούς είχαν πάρει τα γαλόνια τους με ανδραγαθήματα στο πεδίο της μάχης. Ηταν έξοχοι πολεμιστές και σπουδαίοι ηγέτες. Αυτό δεν εμπόδισε το κόμμα του Κωνσταντίνου να τους διώξει και να τους αντικαταστήσει με αξιωματικούς που δεν είχαν ακούσει ποτέ τους να πέφτει ούτε μία τουφεκιά. Αυτό είχε αποτέλεσμα να σπάσει το μέτωπο».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ποιο ISIS; Βλαντ: Ισοπέδωσέ τους"

22/3/2024     -    23.56

Δεν θα το σχολιάσω. Μόνο μια παράκληση στον Βλαντ: Ισοπέδωσε τους!

«Διασκέδαση σήμερα, στην Μόσχα;

Νομίζω πολύ μεγάλη διασκέδαση.

Θέλω να πιστεύω ότι τέτοια διασκέδαση θα τους φτιάχνουμε πιο συχνά.

Όπως και νάχει "αδελφός" λαός είναι και τους συγγενείς πρέπει συχνότερα να τους διασκεδάζουμε και συχνότερα να τους επισκεπτόμαστε. Σημαίνει ότι θα τους επισκεπτόμαστε».

Γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και Αμυνας της Ουκρανίας, Ντανίλοφ.

Πείτε μου κάτι για τον ISIS.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΥΠΟΥΛΗ παραβίαση του Συντάγματος!

22/3/2024    -    14.30

Η προσπάθεια απαξίωσης της συγκέντρωσης 1,3 εκατ. υπογραφών για τα Τέμπη δεν προδίδει μόνο πανικό αλλά υποκρύπτει και βαθύτατη ασέβεια προς το Σύνταγμα από εκείνους που, σε άλλες περιπτώσεις, κόπτονται με πάθος για την ευλαβική τήρησή του...

Καταρχάς πώς μπορεί να χαρακτηρίζονται «γελοιότητες» ρυθμίσεις που υπάρχουν στο Σύνταγμα ύστερα από την τελευταία αναθεώρησή του που ολοκληρώθηκε το 2019 όταν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ και πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης;

«Με υπογραφή πεντακοσίων χιλιάδων πολιτών που έχουν δικαίωμα ψήφου, μπορούν να κατατίθενται έως δύο ανά κοινοβουλευτική περίοδο προτάσεις νόμων στη Βουλή, οι οποίες με απόφαση του Προέδρου της παραπέμπονται προς επεξεργασία και εν συνεχεία εισάγονται υποχρεωτικά προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια” προβλέπει ρητά το άρθρο 73 παρ. 6. Είναι “γελοιότητα” αυτό;

Κάτι ανάλογο άλλωστε ισχύει, από πολύ παλαιότερα, στην Ευρώπη όπως και στις ΗΠΑ. Είναι “γελοιότητα” κι αυτό;

Βεβαίως, αφού ήταν αδύνατο να μην υιοθετηθεί και στην χώρα μας, η δυσκολία πήγε να τεθεί από το παράθυρο με το πολύ μεγάλο όριο που ετέθη για τις υπογραφές...

Ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα: Τέτοια διαδικασία προβλέπεται στο Σύνταγμα της Ιταλίας με 50.000 υπογραφές σε σύνολο πληθυσμού 60 εκατομμυρίων. Στην Αυστρία με πληθυσμό περίπου 9 εκατομμυρίων απαιτείται συλλογή 100.000 υπογραφών. Και στην Ισπανία, που έχει 48 εκατομμύρια κατοίκους, 500.000 υπογραφές. Όσες και στην Ελλάδα που έχει όμως το ένα τέταρτο του πληθυσμού!

Ακούσαμε και τον Μ. Βορίδη να ισχυρίζεται ότι δήθεν το αιτούμενο, για άρση της ασυλίας όταν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα, “είναι αναθεώρηση του Συντάγματος” αλλά κι αυτό ένας δικολαβισμός είναι. Όταν ψηφίστηκε ο νόμος ασυλίας των υπουργών το 2013 έγινε αναθεώρηση του Συντάγματος;

Κατά μία συναφή επιστημονική εκδοχή, δε, η αντισυνταγματική παράλειψη του νομοθέτη να θεσπίσει τον σχετικό οργανικό νόμο δεν μπορεί να εμποδίσει τη λαϊκή νομοθετική πρωτοβουλία. Και καθώς κόπτονται άπαντες -με πρώτη την προερχόμενη από το δικαστικό σώμα Κατ. Σακελλαροπούλου- για τα πάσης φύσεως δικαιώματα, μήπως και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να πάρει θέση γι αυτήν την παρεμπόδιση εφαρμογής ατομικού και πολιτικού δικαιώματος εκ μέρους των πολτών;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΓΙΝΕ κι αυτό! Ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ ζητά αποποινικοποίηση κάθε σεξουαλικής δραστηριότητας-και της παιδεραστίας...

22/3/2024    -    23.24

Μια νέα έκθεση που συντάχθηκε από τη Διεθνή Επιτροπή Νομικών (ICJ), το UNAIDS και το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (OHCHR) ζητά την αποποινικοποίηση όχι μόνο όλων των μορφών χρήσης ναρκωτικών αλλά και όλων των εκφράσεων σεξουαλικότητας, συμπεριλαμβανομένης της παιδεραστίας.

Δημοσιεύτηκε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, (την οποία πια εκμεταλεύονται για κάθε χρήση), η έκθεση αναφέρει ότι στόχος της είναι να καθοδηγήσει «την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο ποινικό δίκαιο». Αναφέρεται στις «αρχές της 8ης Μαρτίου», οι οποίες ζητούν την αποποινικοποίηση όλων των αδικημάτων που σχετίζονται με «σεξ, χρήση ναρκωτικών, HIV, σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, και κολλάνε και το… έλλειψη στέγης και φτώχεια για να φαίνεται πολιτικά ορθό..,».

Ενώ ο Πόλεμος κατά των Ναρκωτικών είναι σίγουρα μια μάστιγα για την ανθρωπότητα, η σύνδεσή του με τη σεξουαλική απελευθέρωση και τη μορφή απροκάλυπτης κακοποίησης παιδιών, την στιγμή που έχει διαστάσεις μάστιγας, δεν είναι απλώς αηδιαστική – αλλά ισοδύναμο για την πορεία όσον αφορά το είδος των πραγμάτων που θα περιμέναμε από δω και πέρα απο τον αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ.

«Το ποινικό δίκαιο είναι ένα από τα πιο σκληρά εργαλεία που έχει στη διάθεσή του το κράτος για να ασκήσει έλεγχο σε άτομα… ως εκ τούτου, θα έπρεπε να είναι ένα μέτρο έσχατης ανάγκης, ωστόσο, παγκοσμίως, υπάρχει μια αυξανόμενη τάση προς την υπερποινικοποίηση», δήλωσε ο Ian Seiderman. , ο Διευθυντής Νομικής και Πολιτικής στο ICJ, σε δελτίο τύπου.

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτοί οι νόμοι όχι μόνο παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και τις ίδιες τις θεμελιώδεις αρχές του ποινικού δικαίου».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν ανησυχούν για την άνοδο της ακροδεξιάς οι χειροκροτητές των: 

-lockdowns 

-SMS για τις μετακινήσεις

 -απαγορεύσεων εισόδου σε πάρκα 

-πιστοποιητικών υγειονομικών φρονημάτων 

-υποχρεωτικών εμβολιασμών

 -απαγορεύσεων κομμάτων

 ("για το καλό μας")

 το λες και ως ΑΝΕΚΔΟΤΟ της 10ετίας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ! "ΣΤΑ 2,12 ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη..."