Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Σαββατο 23 Μαρτιου 2024


Το je suis Ρώσος δεν παίζει, είναι trės banal να είσαι Σλάβος μάλλον!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για την χτεσινή αλήτικη τρομοκρατική επίθεση στο εμπορικό-συναυλιακό κέντρο Crocus City Hall, στην πόλη Κρασνογκόρσκ (67 χλμ ΒΔ της Μόσχας):

- Αυτή τη στιγμή ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τουλάχιστον τους 115, ενώ γύρω στους 145 υπολογίζονται οι τραυματίες, σύμφωνα με τη FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας της Ρωσίας). Ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί περαιτέρω, καθώς δεν έχουν ακόμη εξεταστεί όλοι οι χώροι του Crocus City Hall, αλλά και ενδέχεται (δυστυχώς) να υποκύψουν και κάποιοι από τους βαριά τραυματίες.

- Συνελήφθησαν συνολικά 5 (και όχι 4, όπως αρχικά ανακοινώθηκε) συμμέτοχοι στη χτεσινή τρομοκρατική επίθεση. Οι 4 εξ αυτών επέβαιναν στο γνωστό λευκό Renault Symbol, του οποίου η φωτογραφία έκανε το γύρο των social media ήδη από χτες, σε παραμεθόρια περιοχή της Περιφέρειας Μπριανσκ, με κατεύθυνση προς την επικράτεια της χώρας των ουκρανοναζί, κάτι που πιθανότατα υποδεικνύει και το ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης (Στγ: guess, who?). Οι 4 συλληφθέντες είναι οι:

1) Nasridinov Makhmadrasul 37 ετών

2) Ismonov Rivozhidin 51 ετών

3) Safolzoda Shokhinjonn 21 ετών

4) Nazarov Rustam 29 ετών,

όλοι πολίτες του Τατζικιστάν αλλά, κατά πάσα πιθανότατα, με πλαστά διαβατήρια, κάτι που φυσικά θα εντείνει την έρευνα γύρω από τα πρόσωπά τους.

- Ο 5ος της «παρέας», ο 19χρονος Muhammadsobir Fayzov, συνελήφθη σε νοσοκομείο του Μπριανσκ, όπου είχε υποβληθεί σε εγχείριση και μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ήδη βρίσκεται στα χέρια της FSB για την απαραίτητη προανάκριση.

- Πιθανόν 1 ακόμη συμμέτοχος της τρομοκρατικής ενέργειας διαφεύγει της σύλληψης.

- Συνολικά η FSB έχει προβεί στη σύλληψη 11 ατόμων (μεταξύ αυτών και οι 5 προαναφερθέντες), για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και σειρά άλλων ποινικών αδικημάτων που επισύρουν πολυετείς καθείρξεις έως και ισόβια.

-  Σχετικά με το ποιος/-οι θα μπορούσαν να κρύβονται πίσω από το τρομοκρατικό αυτό χτύπημα.

« Η δυτική προπαγάνδα έπιασε δουλειά, μασκαρεύοντας με την ταυτότητα του ISIS τους εκτελεστές, αποπροσανατολίζοντας από τους πραγματικούς ενόχους: 

-τις Δυτικές, κυρίως Αμερικανικές και Βρετανικές μυστικές Υπηρεσίες!

Γι’ αυτό ΜΗΝ παίρνετε τοις μετρητοίς όσα διαδίδουν τα δυτικά μέσα και κυβερνήσεις!

Συγκεκριμένα:

1. Ο ISIS είναι ένας μισθοφορικός στρατός που δημιούργησαν με την επίφαση του “παράλογα φανατικού Ισλάμ” συγκεντρώνοντας κι εκπαιδεύοντας πολίτες απ´ όλο τον κόσμο, εξόπλισαν με σύγχρονα δυτικά όπλα, χρηματοδότησαν πλουσιοπάροχα οι Δυτικοί, σαν εργαλείο για τα σχέδιά τους στη Συρία και στο Ιράκ 

2. Όταν με τη συντονισμένη επιχειρησιακή δράση κυρίως Συρίας, Ρωσίας και Ιράν, περιορίστηκε η παρουσία τους στην περιοχή, οι μισθοφορικές μονάδες μετακινήθηκαν σε άλλες ζώνες, ΠΆΝΤΑ ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ: Λιβύη, Αφρική ΚΑΙ Ουκρανία όπου έχουν εντοπιστεί τέτοιες μονάδες!

3. Είναι ΑΔΎΝΑΤΟ για “πιστούς και ευλαβείς μουσουλμάνους”, όπως παρουσιάζουν δήθεν τον ISIS, να προχωρήσουν σε τέτοια επίθεση στον “ιερό μήνα” του Ραμαζανιού, την “ιερή μέρα” της Παρασκευής και μάλιστα την ώρα της “ιερής υποχρεωτικής προσευχής”! 

4. Διαβάζω ότι 6 από τους τρομοκράτες, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο τους αφού διέφυγαν από τη Μόσχα (ανενόχλητοι!!!) στην περιοχή του Μπριανσκ με κατεύθυνση τα σύνορα με την Ουκρανία. Δύο συνελήφθησαν και 4 διέφυγαν (!!!) (Στγ: συνελήφθησαν τελικά όλοι).

5. Ακόμα και οι φωτογραφίες “5 εκτελεστών” που κυκλοφόρησαν σαν … “ύποπτοι/καταζητούμενοι” αφορούν πρόσωπα, ναι μεν Ισλαμιστές από τον Καύκασο, που όμως, όπως λέει το έγκυρο κανάλι Readovka, έχουν σκοτωθεί ΗΔΗ ένα μήνα πριν στην Ουκρανία πολεμώντας στο πλευρό των Ουκροναζί!».

Σχολιο.-  Οι Ταλιμπάν καταδίκασαν έντονα την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα.

«Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισλαμικού Εμιράτου του Αφγανιστάν καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα και τη θεωρεί κατάφωρη παραβίαση όλων των ανθρώπινων προτύπων».

Χθες, φιλοϊρανικές ομάδες σε όλη τη Μέση Ανατολή μίλησαν με παρόμοιο ύφος, ξεκινώντας από τους Χούτι, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που εξέφρασαν συλλυπητήρια στη Ρωσία και καταδίκασαν την τρομοκρατική επίθεση.

Σχολιο.- Ποιο Ισλάμ? Σίγουρα οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ διατείνονται ότι πρόκειται για τον ISIS για αποπροσανατολισμό. Όντως δε θα γίνονταν φονιάδες αμάχων τέτοια ιερή ημέρα, ευσεβείς μουσουλμάνοι! 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τη Μαρία Ζαχάροβα:

"Το κυριότερο είναι ότι οι αμερικανικές αρχές δεν ξεχνούν πώς το πληροφοριακό-πολιτικό τους περιβάλλον έδεσε τους τρομοκράτες που πυροβόλησαν ανθρώπους στο "Crocus City Hall" με την απαγορευμένη τρομοκρατική οργάνωση ISIS. Τώρα ξέρουμε σε ποια χώρα αυτά τα αιματηρά Καθάρματα σχεδίαζαν να κρυφτούν από τη δίωξη - Ουκρανία. Η ίδια χώρα που, με τα χέρια των δυτικών φιλελεύθερων καθεστώτων, για δέκα χρόνια έχει μετατραπεί σε κέντρο εξάπλωσης της τρομοκρατίας στην Ευρώπη, ξεπερνώντας ακόμη και το Κοσσυφοπέδιο σε εξτρεμιστική φρενίτιδα».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για την χτεσινή αλήτικη τρομοκρατική επίθεση στο εμπορικό-συναυλιακό κέντρο Crocus City Hall, στην πόλη Κρασνογκόρσκ (67 χλμ ΒΔ της Μόσχας):

Του υποσχέθηκαν μισό εκατομμύριο ρούβλια. Στη Ρωσία ήρθε μέσω Τουρκίας στις 4 Μαρτίου. Μέσω TG του είπαν που να πάρει τα όπλα….

Το παραμύθι με  τον ISIS είναι καλό αλλά μόνο για τα μονοκύτταρα…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας δούμε τη συγκυρία του χθεσινού μακελειού στη Μόσχα.

- Η Γαλλία και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ δήλωσαν ότι στέλνουν στρατεύματα στην Ουκρανία.

- Ο Πεσκώφ απάντησε ότι πλέον βρισκόμαστε σε "πόλεμο".

- Ο αποδεκατισμένος πλέον ISIS πολεμά τους συμμάχους των Ρώσων, τον Ασαντ, το Ιράν. Ενώ στην Παλαιστίνη στέκεται στο πλευρό του Ισραήλ.

Τι δεν καταλαβαίνεις?

Οι Ρώσοι ακολουθούσαν ως τώρα "νομότυπη" προσεκτική τακτική. Δεν σκότωναν αξιωματούχους, δεν πυροβολούσαν αμάχους.

Αποψή μου είναι ότι μάλλον έτσι θα συνεχίσουν και μάλλον καλά θα κάνουν.

Επιστρατεύοντας όμως πολύ περισσότερους πολίτες και ίσως....δεχόμενοι μεγαλύτερη βοήθεια από σύμμαχες χώρες.

Μιλάμε για κλιμάκωση που η ΔΥΣΗ προκάλεσε.

Ποιός μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό?

(Και το κουτόχορτο έχει όρια)

Σχολιο.- Η Ρωσία βαδίζει με στρατηγική και σχέδιο που έχει μελετήσει από χρόνια Η Δύση δεν μπορεί να κατανοήσει την στρατηγική της Ρωσίας και παρόλο που έχει στείλει χιλιάδες μισθοφόρους, όπλα...στην Ουκρανία ο Ρώσος κερδίζει Αυτός είναι ο λόγος που έγινε το μακελειό με εξτρεμιστες για να ενεργήσει η Ρωσία εν θυμό και να ξεφύγει από την στρατηγική της μήπως και την νικήσουν Δεν νομίζω να γίνει τίποτα η Ρωσία θα συνεχίσει με την ίδια στρατηγική ,και η Δύση θα συνεχίσει να καταστρέφει την οικονομία της με θύματα τους πολιτες



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιός θα φανταζόταν ότι πέρσι μια μέρα μετά την καθαρά Δευτέρα οι ζωές μας θα άλλαζαν..

Ένα 4ημερο για μας έφτασε στο τέλος του. Η μαμά μου, η 6.5 μηνών (τότε) κόρη μου κι εγώ ταξιδέψαμε στα Τρίκαλα. 

Περάσαμε υπέροχα, είδαμε νέα μέρη, αλλάξαμε παραστάσεις. Μας έλειψε το σπίτι, η μικρή ζητούσε τον μπαμπά της. Ήταν η πρώτη φορά που έμενε μακριά του.

Επιστροφή Τρίτη 28/2/23 με το τελευταίο δρομολόγιο του τρένου. Ήμουν λίγο αγχωμένη καθώς ήταν 21.00 και θα φτάναμε Θεσσαλονίκη στις 23.35. Με το μωρό ίσως δυσκολευόμουν. 

Στον Παλαιοφάρσαλο κατεβήκαμε και περιμέναμε το τρένο που ερχόταν από Αθήνα. Δίπλα μας τρία κορίτσια που μοιάζουν πολύ. Χαμογελούν με τη μικρή μου, όπως χαμογελώ κι εγώ όταν βλέπω μωρά. Στις διπλανές γραμμές, υπάρχει ένα όχημα που επισκευάζει τα καλώδια. Περίεργο που το κάνουν τέτοια ώρα, σκεφτήκαμε. Το τρένο ήρθε και επιβιβαστήκαμε. 

Στις θέσεις μας καθόντουσαν κάποιοι άλλοι. Σηκώθηκαν και μας είπαν πως κατεβαίνουν στη Λάρισα. Υπήρχε καθυστέρηση, σχεδόν μισή ώρα. Φτάσαμε τελικά στην Λάρισα. Η μικρή ξύπνησε και αναρωτιόμουν αν έπρεπε να την ταΐσω εκείνη την ώρα που ήμασταν σταματημένοι.Κι άλλη καθυστέρηση εκεί. Θα αργούσαμε πολύ να φτάσουμε. Ξεκινήσαμε. Θυμάμαι τρέχαμε πολύ και μια μεγάλη στροφή με φόβισε. Ήμουν όμως κουρασμένη. Η μικρή άρχισε να διαμαρτύρεται. Ίσως έπρεπε να την είχα ταΐσει τελικά στην Λάρισα σκέφτηκα. Ετοίμασα το γάλα της και την έβγαλα από το καθισματάκι της. Την πήρα στην αγκαλιά μου και πήγα να της δώσω το μπιμπερό. Είδα σε πολύ αργή κίνηση το μπιμπερό να φεύγει από τα χέρια μου.

Σκοτάδι. Κενό. 

Άνοιξα τα μάτια. Ήμουν πεσμένη κάτω στον διάδρομο. Δεν ήξερα που βρισκόμουν. Σηκώθηκα. Κοίταξα δεξιά και αριστερά. Σκοτάδι. Καπνός και φωτιά κοντά. Άνθρωποι χτυπημένοι και εγκλωβισμένοι. Φωνές και ουρλιαχτά. Βλέπω τη μαμά μου. Η μικρή μου όμως λείπει. Δεν είναι πια στην αγκαλιά μου. 

Που είναι; 

Ουρλιάζω. Το μωρό μου. Το μωρό μου. Δεν ξέρω τι να κάνω. 

Μαζί μου ουρλιάζει και η μαμά μου.

Ένα νέο παιδί προσπαθεί να με καθησυχάσει. Μου λέει θα την βρούμε. 

Αρχίζω να φωνάζω το όνομα της μήπως και με ακούσει. Μου απαντά, ξεκινάει να κλαίει. Είναι ζωντανή! 

Την βρίσκει το παιδί κάτω από την καρέκλα του. Βρισκόταν μια θέση πίσω και αριστερά από τη θέση μου. Το βαγόνι όμως είχε κλίση. Οι καρέκλες δεν ήταν στη θέση τους. Σκύβω και την ακούω. Κάτω από την καρέκλα χωρούσε μόνο το χέρι μου. Λέω στη μαμά μου πως πρέπει να περιμένουμε τους διασώστες. Φοβάμαι τι θα αντικρίσω. Όμως η φωτιά είναι δίπλα μας. Η μαμά μου την τραβάει και την βγάζει. Δεν φαίνεται χτυπημένη. Συνεχίζει να κλαίει.

Η μαμά μου λέει πως έχω αίματα. Η μύτη μου. Είμαι καλά. Δεν με νοιάζει εκείνη την ώρα. Πρέπει να βγούμε έξω.

Αρχίζω και πάλι να φωνάζω, να σπάσουν κάποιο παράθυρο. Πρέπει να βγούμε έξω. Βλέπω κάποιοι βγαίνουν από ένα παράθυρο στην αρχή του βαγονιού. Λέω στη μαμά να πάμε προς τα εκεί. Στη θέση δίπλα μου μια κοπέλα έχει εγκλωβιστεί. Ο φίλος της φωνάζει. Ξέρω ότι έχει φύγει. Το νιώθω.

Η μαμά μου με φωνάζει και μου λέει να φύγω. Με βγάζει από τις σκέψεις μου, με ξυπνάει. Μου δίνει τα μπουφάν μας. Πρέπει να βγω. Η μικρή δεν σταματάει να κλαίει. Της λέω συνέχεια πως όλα θα πάνε καλά. Πρέπει να το πιστέψω κι εγώ.

Ξεκινάω για να βγω όμως δεν είναι τόσο εύκολο. Το βαγόνι έχει κλίση και γλιστράω, πέφτω. Πέφτω πάνω στη μικρή. Ξανά σηκώνομαι και ξανά πέφτω. Πετάω τα μπουφάν. Πρέπει να συνεχίσω. Η μαμά δεν μπορεί να έρθει. Είπε θα βγεί από την άλλη.

Μπροστά μου μια κοπέλα. Της ζητάω να κρατήσει τη μικρή για να μπορέσω να προχωρήσω. Την ξαναπαίρνω. Δεν έχει σταματήσει να κλαίει. Κρατιέμαι από τις καρέκλες με τα πόδια και πατάω πάνω τους. Νιώθω θα λιποθυμήσω. Δεν έχω οξυγόνο. Υπάρχει πολύς καπνός. Φτάνω στο παράθυρο. Δίνω τη μικρή σε ένα αγόρι εκεί και την κατεβάζει. Την βγάζουν έξω. Όμως εγώ δεν μπορώ να πηδήξω. Νιώθω ότι είναι πολύ ψηλά. Φοβάμαι. Κι αν σπάσω το πόδι μου πως θα συνεχίσω με τη μικρή; Φωνάζω να με βοηθήσουν και ελπίζω να το κάνουν. Το αγόρι επιστρέφει. Με παίρνει αγκαλιά και με κατεβάζει. Τρέχω να βρω τη μικρή μου. Περνάω κάτω από την ένωση δύο βαγονιών. Και την παίρνω στην αγκαλιά μου. Όλα θα πάνε καλά. Η μαμά είναι εδώ. 

Σειρήνες και πυροσβεστική. Πρέπει να ανέβουμε ένα λόφο για να βγούμε στο δρόμο. Δίπλα μου επιβάτες που περπατούν με τις βαλίτσες τους. Δεν έχουν χτυπήσει. Μα που βρίσκομαι; Τι έχει γίνει; 

Προσπαθώ να ανέβω αλλά γλιστράω. Όλοι χρησιμοποιούν τα χέρια τους. Δεν μπορώ. Έχω τη μικρή στην αγκαλιά μου. Ξανά προσπαθώ. Πέφτω πάνω στη μικρή. Γλιστράω προς τα πίσω. Τους καθυστερώ, σκέφτομαι. Κάνω στην άκρη. Δεν θα τα καταφέρω. Έρχεται ένας διασώστης φέρνει ένα σκοινί. Όμως εγώ δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Τον παρακαλάω να κατέβει να με βοηθήσει. Και το κάνει. Με σπρώχνει από πίσω ώστε να ανέβω. 

Βρίσκω στο δρόμο το κορίτσι που με βοήθησε. Της δίνω τη μικρή και περνάω τις μπάρες του δρόμου. Της ζητάω το μπουφάν της για τη μικρή. Έχει κρύο. Δεν έχει σταματήσει να κλαίει. Της λέω πως όλα θα πάνε καλά. Ζητάω και το τηλέφωνο, δεν έχω τίποτα πάνω μου. Καλώ τον μπαμπά μου. Θα πάω στο νοσοκομείο. Αρχίζω να ψάχνω για ασθενοφόρο. Όμως δεν έχουν έρθει ακόμη. Ρωτάω έναν αστυνομικό που είναι τα ασθενοφόρα. Είμαι τόσο θυμωμένη. Έρχονται λέει και με βάζει στο περιπολικό να ζεσταθεί η μικρή. Μπαίνω στο πρώτο ασθενοφόρο μαζί με άλλους 4 επιβάτες. Μιλάω στον μπαμπά μου. Η μαμά βγήκε. Τα κατάφερε. Ανακούφιση.

Στο νοσοκομείο ένα χάος. Εξετάσεις. Φωνές.

Κρυώνω πολύ. Μας πηγαίνουν σε δωμάτιο. Η μικρή έχει κάταγμα στο κεφάλι. Είναι κατάμαυρη, γεμάτη λάσπη και μικρά μικρά γυαλάκια σε όλο το κεφάλι. Είπε την πρώτη της λέξη "μπαμπά", μόλις τον είδε. Επιστρέψαμε σπίτι μας την Πέμπτη 2/3/23.

Όση δύναμη βρήκα εκείνο το βράδυ, τόσο αδύναμη ένιωθα όλο αυτόν τον καιρό. Ένας χρόνος με φόβους, τύψεις, ενοχές, θυμό. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που μας βοήθησαν εκείνο το βράδυ, τη μαμά μου, τον Μιχάλη, τη Ζωή, το αγόρι που με έβγαλε από το τρένο, όσοι κράτησαν τη μικρή για να τα καταφέρω εγώ, τον διασώστη, τη Ζωή που συνάντησα στο ασθενοφόρο, το προσωπικό του νοσοκομείου και τους γιατρούς. Αλλά και όλους αυτούς που ήταν κοντά μας όλη αυτή τη χρονιά. Την οικογένεια μου, τη ψυχολόγο μου Γρηγορία. Την κ. Καρυστιανού που ζητά τα αυτονόητα, για την κόρη της, αλλά και όλους εμάς, που ήμασταν απλά πιο τυχεροί από τους 57 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Τον Γιώργο που χωρίς εκείνον δεν ξέρω πως θα κοιμόμουν τα βράδια. Και τη μικρή μου γιατί χώρις εκείνη δεν θα είχα βγει από το τρένο κι αν το είχα κάνει δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να συνεχίσω τη ζωή μου. 

Σε ευχαριστώ που δίνεις φως στη μέρα μου!

Γράφω τι μου συνέβη για να μην ξεχαστεί, για να φτάσει ίσως στους υπεύθυνους και μπορέσουν έτσι να νιώσουν τι βιώσαμε, για να συναισθανθούν ίσως πώς είναι να χάνεις το παιδί σου έστω για λίγα λεπτά ή να συνεχίσουν να κουνούν το δάχτυλο θεωρώντας ότι είναι ανώτεροι από τους πολίτες αυτής της χώρας...

Maria Lazaridou



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΑΪΚΟ ΜΈΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ: Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ - Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης καταδικάζει έντονα την τρομοκρατική επίθεση που είχε στόχο ένα εμπορικό κέντρο στη ρωσική πρωτεύουσα, τη Μόσχα.

Το Μέτωπο εκφράζει την απόλυτη αλληλεγγύη του προς τη ρωσική ηγεσία, το λαό και τις οικογένειες των θυμάτων, ευχόμενο γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.

Το Μέτωπο επιβεβαιώνει ότι αυτή η βάναυση επίθεση φέρει τα αποτυπώματα της Αμερικής και του ΝΑΤΟ, καθώς η Μόσχα αντιμετωπίζει την ίδια πρόκληση με τη Γάζα και την Παλαιστίνη στην αντιμετώπιση της αμερικανοσιωνιστικής τρομοκρατίας, ενώ υπενθυμίζει τις δεκάδες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τρομοκρατικές ομάδες που ήταν δημιουργήματα του Πενταγώνου και επιφορτίστηκαν με την εκτέλεση τρομοκρατικών επιχειρήσεων που προωθούν τα σχέδια της Αμερικής και των λακέδων της.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ: Χάος στο Κογκρέσο για τον προϋπολογισμό - Κίνδυνος "shutdown" προ των πυλών

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ενέκρινε σήμερα, Παρασκευή (22/3), τον προϋπολογισμό του ομοσπονδιακού κράτους για το 2024, με ψήφους 286 υπέρ και 134 κατά, -οι περισσότερες από τους Δημοκρατικούς-, προκαλώντας την οργή των συντηρητικών, που απειλούν να καθαιρέσουν τον πρόεδρο του σώματος Μάικ Τζόνσον.

Η βουλεύτρια Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, που πρόσκειται στον Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε πως κατέθεσε πρόταση για την απομάκρυνση του Ρεπουμπλικανού προέδρου, κατηγορώντας τον για «προδοσία».

«Χρειαζόμαστε έναν νέο πρόεδρο», δήλωσε η ίδια σε δημοσιογράφους, κατηγορώντας τον πρόεδρο, που βρίσκεται στη θέση αυτή από τον Οκτώβριο, ότι βρίσκεται «στην αγκαλιά των Δημοκρατικών».

Το Κογκρέσο, εντούτοις, πρέπει με κάθε τίμημα να εγκρίνει αυτόν τον προϋπολογισμό ύψους 1,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων πριν από τα μεσάνυχτα, προκειμένου να αποφύγει μια μερική αναστολή λειτουργίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Όμως, το χρονοδιάγραμμα είναι ακόμη ασαφές σχετικά με τη διεξαγωγή μιας ψηφοφορίας στη Γερουσία, τροφοδοτώντας τους φόβους μιας παράλυσης, ακόμα και προσωρινής, του ομοσπονδιακού κράτους, το γνωστό “shutdown”.

Σημειώνεται ότι είναι πολύ σύνηθες να συνάπτονται συμφωνίες της τελευταίας στιγμής στο Κογκρέσο και ειδικά σε θέματα προϋπολογισμού. Ωστόσο, εργαζόμενοι σε ομοσπονδιακές υπηρεσίες έχουν ήδη ενημερωθεί για τον κίνδυνο ενός «λουκέτου».

«Ας τελειώσουμε τη δουλειά σήμερα», προέτρεψε ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ.

Μπάιντεν: Υπέγραψε το νομοσχέδιο για την αποφυγή της παράλυσης του κρατικού μηχανισμού

Ο κατάλογος των ενδεχόμενων επιπτώσεων ενός “shutdown” του κράτους είναι μακρύς: Στρατιωτικοί και υπάλληλοι της ασφάλειας των μεταφορών απλήρωτοι, διοικήσεις ακινητοποιημένες, «πάγωμα» ορισμένων βοηθημάτων. Μια κατάσταση διόλου δημοφιλής για τους Αμερικανούς, με τις περισσότερες επιπτώσεις να γίνονται αισθητές στις αρχές της εβδομάδας.

Οι ΗΠΑ αγωνίζονται εδώ και μήνες για την τελική έγκριση ενός προϋπολογισμού, έχοντας εμπλακεί σε κομματικές διαμάχες μεταξύ του στρατοπέδου του Δημοκρατικού προέδρου Τζο Μπάιντεν και ορισμένων Ρεπουμπλικανών που τάσσονται υπέρ μιας πολύ αυστηρής δημοσιονομικής ορθοδοξίας.

Οι συντηρητικοί κατήγγειλαν σήμερα σθεναρά τη συμφωνία, που επιτεύχθηκε μεταξύ του Λευκού Οίκου και της ηγεσίας του Κογκρέσου, η οποία τέθηκε σε ψηφοφορία.

«Πρόκειται για μια άθλια επίθεση σε βάρος του αμερικανικού λαού», δήλωσε η βουλεύτρια Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, στενή σύμμαχος του Τραμπ, λίγα λεπτά προτού καταθέσει την πρότασή της για την απομάκρυνση του προέδρου του Σώματος, Μάικ Τζόνσον, μέλους του κόμματός της.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Κέβιν ΜαΚάρθι είχε εμπλακεί σε παρόμοιες διαπραγματεύσεις για τον προϋπολογισμό, πριν από κάποιους μήνες. Ο 50χρονος είχε καθαιρεθεί κατά τη διάρκεια μιας ιστορικής ψηφοφορίας τον Οκτώβριο, καθώς είχε κατηγορηθεί από κοινοβουλευτικούς προσκείμενους στον Ντόναλντ Τραμπ ότι δεν υπερασπιζόταν τα συμφέροντα του κόμματός του.

Περικοπές των κονδυλίων για την UNRWA

Εφόσον εγκριθεί, το νομοσχέδιο που παρουσιάστηκε σήμερα θα παρατείνει τον προϋπολογισμό έως το τέλος του οικονομικού έτους, ήτοι την 30η Σεπτεμβρίου.

Αυτό το κείμενο των 1.012 σελίδων, καρπός πολύ έντονων διαπραγματεύσεων, περιλαμβάνει μέτρα που θα μπορούσαν να έχουν πολύ σοβαρές επιπτώσεις στο εξωτερικό.

Το κείμενο απαγορεύει κάθε άμεση χρηματοδότηση των ΗΠΑ στην υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες Unrwa, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο μιας αντιπαράθεσης από τότε που το Ισραήλ κατηγόρησε στα τέλη Ιανουαρίου 12 από τους περίπου 13.000 υπαλλήλους της στη Γάζα ότι ενεπλάκησαν στην πολύνεκρη επίθεση την 7η Οκτωβρίου της Χαμάς.

Το σχέδιο να απαγορευτούν οι αμερικανικές χρηματοδοτήσεις στην Unrwa επικρίθηκε σφόδρα από την αριστερή πτέρυγα του Δημοκρατικού Κόμματος. «Θα καταψηφίσω αυτό το νομοσχέδιο που απαγορεύει τη βοήθεια προς τα παιδιά στη Γάζα, τα οποία πεθαίνουν από την πείνα», ανακοίνωσε ο προοδευτικός βουλευτής Ρο Κάνα σε ένα μήνυμά του στο Χ/Τwitter.

Το νομοσχέδιο που συζητήθηκε σήμερα περιλαμβάνει επίσης την παροχή εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων στην Ταϊβάν. Όπως και μέτρα που συνδέονται με τη μετανάστευση, ένα φλέγον θέμα μεσούσης της προεκλογικής εκστρατείας.

Προβλέπει, μεταξύ άλλων, την πρόσληψη δεκάδων χιλιάδων μελών της συνοριακής αστυνομίας και μέτρων, που δεν συνδέονται απαραίτητα με τον προϋπολογισμό. Όπως την απαγόρευση στις αμερικανικές πρεσβείες να αναρτούν τη σημαία της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, σε αντίθεση με ό,τι ορισμένες συνήθιζαν να κάνουν με την ευκαιρία του «μήνα υπερηφάνειας».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο αμερικανός πρέσβης συνομιλεί με τον Κούλη:

Ακούγεται πως τρώτε ακόμη και τα πόμολα…

- Ναι! Αλλά γιατί το αναφέρεις;

- Σκεφτηκαμε εμείς στην πρεσβεία μήπως σας στέλναμε κάποιον να τα γυαλίζει!

(Kasselakis caming)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.

Η ΔΥΣΗ ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙ ΟΛΟ!

Δεν τους σώζει το παραμύθι ISIS.

Η γηραιά Αλβιών έχει στρατιωτική βάση εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων στην Ουκρανία...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιοι βρίσκονται πίσω απο τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Μόσχα;

23/3/2024

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινότητα τις φρικιαστικές εικόνες μετά την πολύνεκρη επίθεση που σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα της Παρασκευής (22/03) σε συναυλιακό χώρο στη Μόσχα. Ο αριθμός των νεκρών απο την τρομοκρατική επίθεση, δυστυχώς πρόκειται να ξεπεράσει τους 100 όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ, καθώς μέσα στην αίθουσα υπήρχαν 6.200 άτομα για να παρακολουθήσουν την συναυλία και οι περισσότεροι έχασαν τη ζωή τους, όταν η οροφή έπεσε επάνω τους.

Τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η τρομοκρατική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος» (ISIS) ανέλαβε την ευθύνη.

Επειδή αναλαμβάνουν την ευθύνη δεν σημαίνει ότι βρίσκονται και πίσω από την επίθεση. Η Ρωσία θα συνεχίσει να κάνει έρευνα και να ανακαλύψει ποιος πραγματικά βρίσκεται πίσω από την ανακοίνωση του ISIS, το οποίο μάλιστα έχει ιστορικό ανάληψης ευθύνης για επιθέσεις που δεν έχουν κάνει ποτέ.

Στην Μόσχα θεωρούνται οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες ως υπεύθυνες για την τρομοκρατική επίθεση καθώς πριν μερικές ημέρες, η πρεσβεία των ΗΠΑ και το βρετανικό ΥΠΕΞ, είχαν ανακοινώσει προειδοποίηση περί «επικείμενων τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ρωσία», πράγμα που έγινε σήμερα.

Ακόμα κι αν πρόκεται για το ISIS δεν αλλάζει και πολύ τα πράγματα.

Το ISIS, όπως και τα ναζιστικά ουκρανικά τάγματα είναι δημιούργημα της CIA, όπως έχουν παραδεχτεί πολλοί πρώην πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος Paul L. Williams. Που έχει δουλέψει για τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά μέσα των ΗΠΑ, USA Today, The Wall Street Journal και National Review. Εξηγεί πως το το ISIS είναι δημιούργημα δικό τους (ΗΠΑ και Ισραήλ). Που σημαίνει πως ακόμα κι αν υποθέσουμε πως είναι όντως το ISIS πίσω απο τις επιθέσεις στη Μόσχα το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.

Αν δε σας φτάνει η μαρτυρία του δημοσιογράφου Paul L. Williams. Δείτε την παραδοχή της Χίλαρι Κλίντον “εμείς χρηματοδοτήσαμε και συνεργαστήκαμε με το ISIS”!

https://www.youtube.com/watch?v=gJdAu-v4rM8

Είχαν προαναγγείλει την επίθεση τα δυτικά ΜΜΕ!

Στις 7 Μαρτίου η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Ρωσία είχε εκδώσει ειδική προειδοποίηση για πιθανές τρομοκρατικές ενέργειες, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αυτές θα συμβούν!

Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω ο Τζον Κίρμπι αιφνιδιάζεται, όταν δημοσιογράφος τον ρωτάει πως ήξεραν πως θα γίνει τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα  :

«Οι ΗΠΑ δεν γνώριζαν ότι είχαμε κάτι γι’ αυτή αυτή την τρομερή επίθεση». Δημοσιογράφος: “Αλλά στις 8 Μαρτίου η πρεσβεία των ΗΠΑ προειδοποιεί για επικείμενη επίθεση στη Μόσχα από εξτρεμιστές;” Kirby: “Ναι, εγώ… εγώ… νομίζω ότι θα αφήσω το υπουργείο εξωτερικών να απαντήσει γιαυτό…”

Το ίδιο είχαν κάνει οι ΗΠΑ με τους αγωγούς Nord Stream, προαναγγέλοντας την επίθεση, την ώρα που τα δυτικά ΜΜΕ προσπαθούσαν να κατηγορήσουν τον ίδιο τον Πούτιν.

Στις 27 Ιανουαρίου 2022, η υφυπουργός Εξωτερικών Victoria Nuland δήλωσε: «Εάν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Nord Stream 2 δεν θα προχωρήσει».

Στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ο Πρόεδρος Μπάιντεν είπε: «Εάν η Ρωσία εισβάλει… ξανά, τότε δεν θα υπάρχει πλέον Nord Stream 2. Θα βάλουμε ένα τέλος σε αυτό». Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο πως θα το έκανε αυτό, απάντησε: «Σας υπόσχομαι ότι θα τα καταφέρουμε».

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση στον αγωγό, ο υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken δήλωσε ότι η καταστροφή του αγωγού είναι «επίσης μια τεράστια ευκαιρία. Είναι μια τεράστια ευκαιρία να αφαιρέσουμε μια για πάντα την εξάρτηση από τη ρωσική ενέργεια και έτσι να αφαιρέσουμε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν τον οπλισμό της ενέργειας ως μέσο προώθησης των αυτοκρατορικών του σχεδίων».

Στις 28 Ιανουαρίου 2023, η υφυπουργός Nuland είπε στον γερουσιαστή Ted Cruz: «Είμαι, και νομίζω ότι η κυβέρνηση είναι πολύ χαρούμενη που γνωρίζει ότι το Nord Stream 2 είναι τώρα, όπως θέλετε να πείτε, ένα κομμάτι μέταλλο στο κάτω μέρος. της θάλασσας.”

Συμπέρασμα:

1. Οι ΗΠΑ γνώριζα για την επίθεση και προειδοποίησαν το κοινό τους λίγες μέρες πριν αυτή συμβεί.

2. Είτε είναι το ISIS πίσω απο την επίθεση στη Μόσχα, είτε δεν είναι. Είναι συνεργάτης των ΗΠΑ και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

3. Τα δυτικά ΜΜΕ δεν έχουν καμιά αξιοπιστία, μπορούν να παρουσιάσουν την αλήθεια εντελώς αντίστροφα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Όλο το μήνυμα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus Hall, πριν λίγο:

-Κύρια σημεία:

“ Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους γιατρούς, τους αξιωματικούς των υπηρεσιών πληροφοριών και όλους όσους βοήθησαν τα θύματα κατά τη διάρκεια της τραγωδίας.

 Έχουν επιβληθεί πρόσθετα αντιτρομοκρατικά μέτρα στη Μόσχα και σε άλλες περιοχές.

 Η απαραίτητη βοήθεια θα παρασχεθεί σε όλες τις οικογένειες που στη ζωή τους έχουν έρθει τέτοια τρομερά γεγονότα.

 Η 24η Μαρτίου έχει κηρυχθεί ημέρα εθνικού πένθους.

 Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι τέσσερις άμεσοι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης. Προσπάθησαν να κρυφτούν στο έδαφος της Ουκρανίας, όπου είχε οργανωθεί και ήταν ανοιχτό ένα παράθυρο για να περάσουν τα σύνορα.

 Συνολικά συνελήφθησαν 11 άτομα. Οι υπηρεσίες πληροφοριών εργάζονται για τον εντοπισμό συνεργών τρομοκρατών. Όλοι οι δράστες και όσοι διέταξαν το έγκλημα θα υποστούν την τιμωρία που αξίζουν ανεξάρτητα από το ποιοι είναι.

 Οι ανακριτικές και οι αρχές επιβολής του νόμου θα κάνουν τα πάντα για να διαπιστωθούν όλες οι λεπτομέρειες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus Hall.”

Μάλιστα…

Ελπίζω κι εύχομαι, να συνειδητοποίησε και να αποφάσισε - απο μέσα του τουλάχιστον γιατί δημόσια δεν είπε κάτι - για το τι πρέπει να κάνει ώστε:

-οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας να μην είναι … σουρωτήρι κι ούτε οι υπηρεσίες πληροφοριών για τα … πανηγύρια,

-η Ρωσία βρίσκεται πια απέναντι σε ένα “ολοκληρωτικό πόλεμο” και είναι ανεπίτρεπτο να μένει … ξέφραγο αμπέλι και η κοινωνία σε … μακαριότητα με τα κυρίαρχα ΜΜΕ να είναι αλλού γι’ αλλού, όταν δεν κοροϊδεύουν ή υπονομεύουν την πολεμική προσπάθεια…

-η υπόσχεσή του όταν υποστηρίχτηκε με 87% “να προστατεύσει τους πολίτες της Ρωσίας” πρέπει να έχει κάποια στιγμή και πραχτικό αντίκρυσμα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βίντεο ντοκουμέντο με έναν απο τους συλληφθέντες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα, διέρρευσε στο Τελεγκραμ.

23/3/2024

Ένα βίντεο από την ανάκριση ενός εκ των συλληφθέντων για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση σε συναυλικό χώρο στη Μόσχα δημοσιεύτηκε στο Telegram από την αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT.

Απαντάει σε ερωτήσεις που του κάνουν για το τρομοκρατικό χτύπημα, στο οποίο σύμφωνα με νεότερα έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 143 άνθρωποι.

Ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται πως είναι από το Τατζικιστάν και προσπάθησε να κρυφτεί σε ένα δέντρο κατά την καταδίωξη του οχήματος που επέβαιναν οι δράστες και στη συνέχεια συνελήφθη.

Όπως αναφέρει στο βίντεο, πέταξε από την Τουρκία στη Ρωσία στις αρχές του Μαρτίου και προσελήφθη μέσω του Telegram για να πραγματοποιήσει την επίθεση, με ανταμοιβή που θα εισέπραττε ολόκληρη μετά την επίθεση.

Στο βίντεο ακολουθεί ο εξής διάλογος με έναν άνδρα των δυνάμεων ασφαλείας:

Είπες ότι έφτασες από την Τουρκία; Τι έκανες εκεί;

– Κάποια έγγραφα για διαμονή στη Ρωσία.

Τι κάνατε χθες στο Crocus;

– Πυροβολούσαμε.

Πυροβολούσατε τι;

–Πυροβολούσαμε ανθρώπους. Για τα λεφτά.

Πόσα χρήματα?

– Περίπου 5.000 ευρώ.

Ποιος πληρώνει για αυτό;

– Δεν υπήρξε πληρωμή. Έχω μόνο τα μισά από αυτά τα χρήματα στην τραπεζική μου κάρτα.

Πού είναι η κάρτα;

– Την έχασα στο δάσος προσπαθώντας να ξεφύγω.

Από πού είναι τα όπλα;

– Μας τα έδωσαν. Δεν ξέρω ποιος. Ήταν κρυμμένα, έλαβα συντεταγμένες από ανώνυμο από το Telegram.

Γιατί σε επέλεξαν για αυτή τη δουλειά;

– Έχω μπει στο κανάλι (στο Telegram) με μουσουλμάνο ιεροκήρυκα και ο βοηθός του μου έγραψε πριν από περίπου έναν μήνα.

Τι σου έδωσε;

– Χρήματα, για να σκοτώσω ανθρώπους σε μέρος που θα μου πουν.

Η αρχι/κτρια του Russia Today, είπε στο Τελεγκραμ πως «αυτό δεν είναι ISIS. Είναι Ουκρανοί. Πρόκειται για μια καλά συντονισμένη ομάδα αρκετών ανθρώπων» κ δημοσίευσε μέρος των απαντήσων που έδωσε ο συλληφθείς!

https://twitter.com/i/status/1771527428856250673

Η υπηρεσία ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ύποπτοι της τρομοκρατικής επίθεσης είχαν “επαφές” στην Ουκρανία και σχεδίαζαν να διαφύγουν εκεί.

«Αφού διέπραξαν την τρομοκρατική επίθεση, οι εγκληματίες σχεδίαζαν να διασχίσουν τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα και είχαν κατάλληλες επαφές στην ουκρανική πλευρά», αναφέρει η FSB σε ανακοίνωσή της, την οποία επικαλέστηκε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Η FSB προσέθεσε, σύμφωνα με το πρακτορείο αυτό, ότι η επίθεση είχε σχεδιαστεί προσεκτικά.

Παράλληλα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax μετέδωσε επικαλούμενο την ανακοίνωση της FSB ότι 4 φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης κατευθύνονταν στα σύνορα της Ρωσίας με την Ουκρανία όταν συνελήφθησαν νωρίς σήμερα το πρωί και είχαν επαφές στην ουκρανική πλευρά.

Την ευθύνη για την επίθεση μπορεί να την ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ), αλλα οι Ρώσοι δεν το έχουν ακόμα επιβεβαιώσει. Τα πρώτα στοιχεία, απο τα ρεπορτάζ που μεταδίδουν τα Ρωσικά ΜΜΕ καθώς και η αρχισυντάκτρια του Russia Today, δείχνουν εμπλοκή της CIA με τη βοηθεια του Ζελένκσι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για όποιον δεν κατάλαβε τι είδε με την Κέιτ Μίντλετον.

Λέγεται DEEP FAKE, αυτή είναι η τεχνολογία που σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ότι έχουν μέσω channel4 πριν τρία χρόνια..... φανταστείτε ποια τεχνολογία είναι πραγματικά στη διάθεσή τους για να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις. Εφαρμόστε αυτό στα πρόσφατα γεγονότα περισπασμού όπως θέλετε.

https://youtu.be/alc6R_UfPkc?si=jPmpYVAxYLcFpeNC



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΟΣΟΧΗ - Μιλάμε για σύλληψη από τη ρωσική αστυνομία, ατόμου για συμμετοχή σε τρομοκρατική ενέργεια με δολοφονία δεκάδων αθώων ανθρώπων σε έναν χώρο συναυλιών της Μόσχας.

ΜΗΠΩΣ θέλετε να σας δείξουμε ΠΩΣ η ελληνική αστυνομία συνέλαβε στις 16 Μαρτίου 49 φοιτητές/τριες που ΑΠΛΑ βρίσκονταν σε κατειλημμένο κτίριο του ΑΠΘ με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του φοιτητικού τους συλλόγου, με τα χέρια δεμένα στην πλάτη σαν κοινούς κακούργους;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται ότι:

"Ο διευθυντής του FSB( Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας) της Ρωσίας Αλέξανδρος Μπόρτνικοφ ανέφερε στον Βλαντιμίρ Πούτιν την σύλληψη 11 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων και των 4 τρομοκρατών που συμμετείχαν άμεσα στην τρομοκρατική επίθεση στο "Κρόκους Σίτυ Χωλ"

Οι τέσσερεις συλληφθέντες είναι καταγωγής Τατζικιστάν και συνελήφθησαν στο χωριό Χατσούν της Περιφέρειας του Μπριάνσκ, λίγες δεκάδες χιλιόμετρα, από τα σύνορα με την Ουκρανία. Αρνήθηκαν τον έλεγχο, από τις αρχές, στο μπλόκο και προσπάθησαν να διαφύγουν. Οι στρατιώτες χτύπησαν τα λάστιχα του Ρενό και το ακινητοποίησαν. Δύο από τους τέσσερεις έτρεξαν προς το διπλανό δάσος, αλλά τελικά συνελήφθησαν όλοι με την βοήθεια δύο ελικοπτέρων και ντρον, που έφτασαν στην περιοχή.

Μέσα στο Ρενό βρέθηκαν και τα διαβατήρια τους.

Το Τατζικιστάν χαρακτήρισε "ψέμα" την συμμετοχή πολιτών του στο τρομοκρατικό χτύπημα.

Πιο πολύ, για στημένα εξιλαστήρια θύματα ενός αριστοτεχνικού σχεδίου μυστικών υπηρεσιών μου μοιάζουν. 

Οι ίδιοι που τους επιστράτευσαν, οι ίδιοι και τους "έδωσαν", λες και δεν θα ταυτοποιηθούν οι πραγματικοί εντολείς τους.

Ολοι είναι ζωντανοί.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές καταρρέουν στον αγωνιστικό χώρο στη μέση του παιχνιδιού, ζωντανά στην τηλεόραση, μέσα σε μια εβδομάδα. 

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, δυστυχώς, έχει υποστεί τόσες πολλές οδυνηρές σκηνές στον αγωνιστικό χώρο τα τελευταία χρόνια”.

Θυμάστε να συμβαίνει αυτό τόσο συχνά πριν από την εξάπλωση των πειραματικών ενέσεων μρνα; Όχι. Γιατί απλα δεν συνέβαινε

Κόβουν τον ήχο επίτηδες...στα βίντεο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έναν αιώνα αφανίζουν τα δάση του πλανήτη και τώρα σκούζουν για την υπερθέρμανση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τεράστιες αντιδράσεις διεθνώς προκάλεσε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από ομιλία του ραβίνου και διευθυντή του ιερατικού σχολείου, Shirat Moshe, στην πόλη Γιάφα, στο Ισραήλ, Eliyahu Mali. 

Απευθυνόμενος σε Ισραηλινούς στρατιώτες, και μιλώντας για τους κατοίκους στη Γάζα, τους είπε ότι ο «ιερός νόμος» επιβάλλει την θανάτωση όλων, ακόμα και των γυναικών και των παιδιών.

Εκτος μήνας πολέμου στη Γάζα, και η διεθνής κοινότητα κάνει τα στραβά μάτια στην πρωτοφανή σφαγή και απίστευτη καταστροφή, που, όπως όλα δείχνουν, θα οδηγήσει σε μαζική «έξοδο» των Παλαιστινίων από τον τόπο τους. Κάτι που πιθανότατα θα σημάνει μεγάλο προσφυγικό κύμα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ως γνωστόν, το ISIS χτυπάει μόνο στόχους που του υποδεικνύει το εκάστοτε αφεντικό τού στέιτ ντιπάρτμεντ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Του έταξαν 500.000 ρούβλια. Τα μισά προκαταβολή στην κάρτα του και τα μισά, μετά το χτύπημα. Δεν γνωρίζει ούτε τα ονόματα τους και οι συμφωνίες έγιναν, μέσω του διαδικτύου. Εκπαιδεύτηκε με διαδικτυακά μαθήματα και η εντολή ήταν "σκοτώστε αδιακρίτως!"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μα ούτε ένα "Αλλαχού ακμπάρ" να μην ακουστεί, από το "Ισλαμικό κράτος";; Ούτε μία αναφορά στον "άπιστο Πούτιν"; Πάει, "χάλασε" κι ο ISIS!

Σχολιο.- και η Χαμάς το καταδίκασε

Σχολιο.- Η Χαμάς δεν έχει σχέση με το Ισλαμικό κράτος. Πολιτική μαχόμενη οργάνωση είναι.

Σχολιο.- Πέρασμα από λαϊκό δικαστήριο ή στρατοδικείο, η μόνη λύση! Τα συμβατικά πολιτικά δικαστήρια δεν έχουν θέση σε καιρό πολέμου!

Σχολιο.- Ηδη δύο βουλευτές της Δούμας εισηγήθηκαν την επαναφορά της θανατικής ποινής για τρομοκράτες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εχουν σοβαρή δουλειά σήμερα τα Δυτικά ΜΜΕ.

Πρέπει ν΄αντικαταστήσουν την λέξη "Ουκρανία" με την λέξη "Ισλαμικό Κράτος".

Σχολιο.- μονο και μονο με την δηλωση του ντανιλοφ αυτη την στιγμη που μιλαμε επρεπε τα τουπολεφ να βομβαρδιζουν το Κιεβο τελος

Σχολιο.- Η Ουκρανία λέει ότι είναι παλαιότερο βίντεο, λες και αυτό αλλάζει τα λεγόμενα.

Σχολιο.- Πληρωμένοι δολοφόνοι και πιθανά υπό την επήρεια ναρκωτικών. Καμία σχέση με ισλαμιστές. Αυτοί έχουν διαφορετική συμπεριφορά. Είτε αυτοκτονούν, πριν την σύλληψη, είτε δίνουν μάχη με τις αρχές. Ηταν πολύ καλά εκπαιδευμένοι και πολύ καλά πληροφορημένοι, τόσο για την είσοδο τους, όσο και για την ακριβή διαφυγή τους. Ηταν ψυχροί στις δολοφονίες αθώων και γι΄αυτό πιστεύω ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Σχολιο.- Η ΕΕ μιλάει κανονικά πια για πόλεμο,σαν δεκανικι των ΗΠΑ , και σέρνουν την ανθρωπότητα σε έναν πόλεμο που θα προκαλέσει τέτοιες καταστροφές που παρόμοιες δεν θα έχει ζήσει ο πλανήτης!!!! 

Σχολιο.- Ούτε τις δυνατότητες έχει, ούτε τους ανθρώπους που θα στείλει σε πόλεμο έχει! Επιπλέον με ποιον θα τα βάλει; Ρωσία-Κίνα-Ιράν σύμμαχοι.

Σχολιο.- Γ παγκοσμιος χωρις πυρηνικά για την ώρα. Κατα ΚΛΑΟΥΖΕΒΙΤΣ :Ο πόλεμος ειναι η συνέχεια της πολιτικής με αλλα μεσα.

Σχολιο.- Εβραίοι αφανίζουν τους μουσουλμάνους Παλαιστίνιους με τη βοήθεια ΗΠΑ Ε.Ε. κλπ και το ισλαμικό κράτος χτυπάει τη Ρωσία;;;

Για μλκς ψάχνετε;

Σχολιο.- Συγνώμη  αλλά δεν νοείται να πολεμά η Ρωσία με το ΝΑΤΟ εδώ και δύο χρόνια και να μην έχει ένοπλους φρουρούς στις συναυλίες, όταν πχ στο Ισραήλ έχει ένοπλο φρουρό και στην τελευταία καφετέρια.

Εύχομαι αυτή η μαζική δολοφονία αμάχων να γίνει αφορμή να & αναθεωρηθουν πολλά πράγματα στον τομέα της εσωτερικής ασφαλείας και της αντιτρομοκρατιας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22/3/2024     -    24.00 

Μέχρι στιγμής νοσηλεύονται 115 άτομα, εκ των οποίων 5 παιδιά.

Οι 60 απ΄αυτούς είναι βαριά τραυματίες και ένα παιδί. 

Ευτυχώς, που οι τρομοκράτες δεν μπήκαν και στην διπλανή αίθουσα, όπου χόρευαν παιδιά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απλά τα πράγματα!

Αφού οι ΗΠΑ γνωρίζουν ότι δεν εμπλέκονται οι Ουκρανοί στο χτύπημα, τότε θα γνωρίζουν και ποιοι εμπλέκονται!

Σχολιο.- Ποσό αρρωστημένο η Δύση να βγάζει υπονοούμενα πως ίδια η Ρωσσια το οργάνωσε;

Όχι ότι μου κάνει εντύπωση,αλλά….

Σχολιο.- Περιμένω και τον Κούλη να μας πει ότι όλα τα οργάνωσε ο Πούτιν

Σχολιο.- Παίρνει γραμμή από τον ΒαλασόπουλοCia...

Σχολιο.- Από ένα βλάκα όλα να τα περιμένεις

Σχολιο.- δεν είναι βλαξ

Ένα σαδιστικό τομάρι που χαίρεται σαρδωνια με την δυστυχία των ανθρώπων μέγας αρχιερατικός ανθελληνας η βρωμερή Κούλα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Pantelis Valassopoulos

Πάλι ο Πούτιν φταίει!

"Κάτι ετοιμάζει η Μόσχα"; Δείξε μας την ανακοίνωση των Γερμανών! Δεν..

Σχολιο.- Θέλει η πουτ@ν@ (Βαλασσόπουλος) του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να κρυφτεί, μα η χαρά του ουκροΝαζί δεν την αφήνει... 

Σχολιο.- Ξερνάω με τέτοια "δημοσιογραφία".

Σχολιο.- Ο  Βαλασόπουλος γνωρίζει: "Όλοι δείχνουν τον Πούτιν"... Ο Παντελής είναι βέβαιος ότι ο Πούτιν το οργάνωσε το τρομοκρατικό χτύπημα.... και λογικά, δηλαδή, μετά το 87%... Ακριβώς όπως έκανε με την ανατίναξη του Nord streem και με την γέφυρα στη Κριμαία.

Σχολιο.-  δεν είναι να γελάμε βέβαια τέτοιες ώρες, αλλά αυτό ήταν γελοίο...

Σχολιο.- Τα αμερικανά γελοιοποιούνται από μόνα τους



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το μακελειό στη Μόσχα

Ενώ από τα δυτικά μέσα και Κυβερνήσεις είναι σε εξέλιξη μια κολοσσιαία επιχείρηση παραπληροφόρησης που επαναλαμβάνουν σ’ όλους τους τόνους 

“ISIS, ISIS, Ισλαμικό κράτος μπλα μπλα κ.λπ.”

τα πράγματα ξεκαθαρίζουν με τις ομολογίες μπροστά στην κάμερα 2 εκ των συλληφθέντων δολοφόνων που πιάστηκαν στον δρόμο για την … Ουκρανία:

“- Το κάναμε για τα λεφτά! Πήραμε προκαταβολή τα μισά και τα υπόλοιπα στην Ουκρανία! 

- Μέναμε σε ξενοδοχείο στη Μόσχα που μας είχαν νοικιάσει…

- Τα όπλα και τα εκρηκτικά ήταν σε μια κρύπτη που μας είχαν ετοιμάσει…

- Τα αυτοκίνητα τα είχαμε αγοράσει με μετρητά που μας είχαν δώσει…

- Μας περίμεναν όπως είχαμε συνεννοηθεί στην Ουκρανία στην άλλη πλευρά των συνόρων…

- Τα διαβατήρια που μας έδωσαν ήταν ψεύτικα του Τατζικιστάν…

κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.”

Ούτε … Αλλάχ, ούτε … τζιχάντ … ούτε Ισλάμ …

Σχολιο.- Ένας από τους τρομοκράτες είναι στρατιώτης του ουκρανικού στρατού



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δηλαδή το Ισλαμικό Κράτος απασχολούσε κι εξόργισε ο πόλεμος στην Ουκρανία ώστε να επιτεθεί στη Μόσχα, αλλά όχι ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή ώστε να επιτεθεί στο Ισραήλ, παρά την αιματοχυσία (των ομοθρήσκων τους) στη Γάζα (!)

Σχολιο.- Το ISIS είναι δημιούργημα των Αμερικάνων και Άγγλων η Ουκρανια τους χρησιμοποιησε κατόπιν εντολής των παραπάνω γιαυτό και πρέπει να εξολοθρευτή το Ναζιστικό καθεστώς και γρήγορα.

Σχολιο.- Ο τρόπος που έδρασαν ουδόλως παραπέμπει σε Ισλαμικό κράτος.

Παραπέμπει στις μυστικές υπηρεσίες της ουκρανίας σε συνεργασία με την Μ-6 και την ΣΙΑ.

Το ισλαμικό κράτος πάντοτε διενεργεί επιχειρήσεις αυτοκτονίας. Οι συγκεκριμένοι πληρώθηκαν από ανώνυμους και προσπάθησαν να διαφύγουν προς την ουκρανία, όπως ήταν το επιχειρησιακό σχέδιο που τους ετοίμασαν....

Δυστυχώς, τα αγγλοσαξωνικά κοράκια διψούν ακόμα για πολύ αίμα, και η ανθρωπότητα παρακολουθεί αποχαυνωμένη....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανέστησαν καί τον ISIS

Οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία βρίσκονται πάντα πίσω από τις διεθνείς προβοκάτσιες καί σαμποτάζ. πχ  Nord Stream..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ:ΟΙ ΗΠΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ

Αρχές Φεβρουαρίου η Αμερικανίδα Υφ.ΕΞ Βικτόρια Νούλαντ, είχε κάνει λόγο για «ωραίες εκπλήξεις» που περιμένουν τη Ρωσία. 

Οι Αμερικανοί το είχαν «προβλέψει» από τίς 7 Μαρτίου..Είναι γνωστό οτι εχουν μαντικές ικανότητες…η τό ειχαν προσχεδιάσει οι μαριοννεττες τους καί τό γνωριζαν?...

7 Μαρτίου«Η πρεσβεία τών ΗΠΑ στη Ρωσία παρακολουθεί τις πληροφορίες ότι εξτρεμιστές σχεδιάζουν σύντομα να στοχοθετήσουν μεγάλες συναθροίσεις στη Μόσχα, που θα περιλαμβάνουν συναυλίες, και οι Αμερικανοί πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις για τις επόμενες 48 ώρες».

Στις αρχές Φεβρουαρίου η Αμερικανίδα υφυπουργός Εξωτερικών, Βικτόρια Νούλαντ, είχε κάνει λόγο για «ωραίες εκπλήξεις» που περιμένουν τη Ρωσία. Συγκεκριμένα: «Φεύγω (σ.σ. από το Κίεβο) με ενισχυμένη την πεποίθηση πως, καθώς η Ουκρανία ενισχύει τις άμυνές της, ο κ. Πούτιν θα δοκιμάσει ωραίες εκπλήξεις στο πεδίο της μάχης και η Ουκρανία θα καταγάγει μεγάλες επιτυχίες».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορούν αναφορές ότι ένας από τους τρομοκράτες με το όνομα Rustam Azhiev είναι στην πραγματικότητα ο Abdulkhakim Shishani - ένας αυτονομιστής από την Ιτσκερία που είναι Ουκρανός πολίτης και πολέμησε στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις το 2022.

https://twitter.com/ZIGUIMAMADOU5/status/1771638075359211606



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ευαισθησία των Δυτικών μέσων προπαγάνδας για την τρομοκρατική επίθεση στην Ρωσία ξεκινάει με μία απλή αναφορά και συνεχίζει με 2 ώρες ρεπορτάζ για την Κέιτ Μίντλετον.

Δεν υπάρχουν λόγια....



 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με φόντο την εκδοχή για «συμμετοχή του ISIS στην τρομοκρατική επίθεση στο Κρόκους», τα κοινωνικά δίκτυα υπενθύμισαν τα περίφημα λόγια του Τραμπ πριν από 7 χρόνια:

Το ISIS τιμά τον Πρόεδρο Ομπάμα. Είναι ο ιδρυτής του ISIS. Είναι ο ιδρυτής του ISIS. Εντάξει? 

Είναι ο ιδρυτής. Ίδρυσε το ISIS. 

Και θα έλεγα ότι ο συνιδρυτής είναι η στραβή Χίλαρι Κλίντον.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρετανια ο αριθμός των ανθρώπων που διαβιούν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας έχει εκτοξευτεί στα 12.000.000, αύξηση κατά 600.000.

Ωστόσο, η βρετανική κυβέρνηση επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Ο Υπουργός Εργασίας Μελ Στράιντ τόνισε ότι η ζημιά θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερη αν η κυβέρνηση δεν ενίσχυε τα νοικοκυριά με πακέτα που κατά μέσο όρο κυμάνθηκαν στις 3800 λίρες ανά σπίτι.

Καπιταλισμός στη χώρα που τον ανέδειξε. 

Έρχονται τα χειρότερα

Σχολιο.- Κάθε χρόνο και χειρότερα. Δουλεύουμε για τους λογαριασμούς...

Σχολιο.- ακριβώς.

Δυστυχώς εγκλωβιστηκαμε

Σχολιο.- Ακόμα δίνουν επιδόματα ..και σώζουν την κατάσταση στον Καναδά μετά την πανδημία σταμάτησαν κάθε κοινωνικό πρόγραμμα επιδόματα και στέγαση και έχει γεμίσει ο δρόμος άστεγους και ανθρώπους που χρειάζονται γιατρό και ψυχολογική παρακολούθηση

Σχολιο.- ναι στη Βρετανία δίνουν Universall credit

Σχολιο.-  εδώ στον Καναδά δεν δίνουν τίποτα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στο Δημαρχείο Crocus, υπήρχαν περισσότεροι από 20 πυροβολητές, αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων. Ο άνδρας πρόσθεσε ότι οι τρομοκράτες μπήκαν στο κτίριο από την κύρια είσοδο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22/3/2024

70 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ.

Προκαταρκτικά, ο αριθμός των νεκρών από την τρομοκρατική επίθεση στο Δημαρχείο του Κρόκου αυξήθηκε σε 70 άτομα - Πυροβολισμός

Πολλά πτώματα βρέθηκαν σε τουαλέτες, δωμάτια σίτισης και δωμάτια όπου οι καθαρίστριες αποθήκευαν εξοπλισμό - όπου οι άνθρωποι κρύβονταν από τους πυροβολισμούς.

Πολλοί απλώς πνίγηκαν από τον καπνό από τη φωτιά· δεν υπήρξαν τραυματισμοί στα σώματα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



23/3/2024    -    20.00

Τουλάχιστον 143 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 187 τραυματίστηκαν όταν ένοπλοι με στολές μάχης άνοιξαν πυρ και πυροδότησαν εκρηκτικά στο Δημαρχείο Crocus της Μόσχας σε μια θρασύτατη επίθεση που ισχυρίστηκε η ομάδα ISIS-K (ISIL). Η επίθεση έχει εγείρει ερωτήματα για το κίνητρο της ομάδας να στοχοποιήσει Ρώσους πολίτες.

Οι ρωσικές Αρχές ανέφεραν ότι τέσσερις υπόπτοι ένοπλοι είναι όλοι ξένοι πολίτες. Συνολικά 11 άτομα έχουν συλληφθεί για την επίθεση. Η Ρωσική Υπηρεσία Ασφαλείας δήλωσε ότι οι ύποπτοι της επίθεσης σχεδίαζαν να διασχίσουν τα σύνορα και είχαν επαφή με ανθρώπους της ουκρανικής πλευράς. Το οποίο, εάν αποδειχθεί αλήθεια, θα άνοιγε την πόρτα στην αμφισβήτηση της έκτασης της σχέσης μεταξύ ISIS και του ιμπεριαλιστικού συνασπισμού που ηγείται η Ουάσιγκτον και την ΕΕ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσους Παλαιστίνιους δεν βομβαρδίζουν οι σιωναζί στη Γάζα , όσους δεν εξοντώνουν μέσω βόμβας, πείνας και δίψας , τους εκτελούν



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μου κάνει (ακόμη )εντύπωση πόσο επιλεκτική είναι η περιβόητη ευαισθησία σας ..3 μήνες ισοπεδώνεται η Γάζα ,επίσημα ο ΟΗΕ μιλάει για πάνω από 30 000 νεκρούς ,οι άνθρωποι πεθαίνουν από πείνα και δίψα,υπάρχουν μαρτυρίες όχι μόνο για βομβαρδισμό νοσοκομείων αλλά και δολοφονία αμάχων και βασανισμό γιατρών ,το 50% είναι παιδιά κάτω των 18χρονων,και ...τίποτα 

Μια χούφτα ανθρώπων ποσταρει και ενημερώνει εδώ μέσα 

Χτες έγινε ένα τρομοκρατικό χτύπημα στην Μόσχα με δεκάδες νεκρούς και 100αδες τραυματίες και ..τίποτα 

Ούτε i stand with Russia ούτε τίποτα 

Φαινεται ότι μόνο οι νατοικοι λευκοί δυτικοί πολίτες έχουν το στάτους του ανθρώπου ..οι υπόλοιποι είναι υποαναπτυκτες κατσαρίδες για τους περισσότερους 

Δεν ξέρω αν δεν είναι αυτό το σημείο το πιο τραγικό στην ιστορία



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το αυτονόητο για τα παιδιά των πλουσίων και αυτών σε θέσεις εξουσίας χρειάζεται επιστημονική διευκρίνιση όταν πρόκειται για τα παιδιά που λόγω οικονομικής εξαθλίωσης αποτελούν τον ευκολότερο στόχο για διακινητές και μαστροπούς.

Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος για Κολωνό : Επιστημονικά αβάσιμο ότι ένα παιδί 12 ετών μπορεί να συναινέσει σε σεξουαλική πράξη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπόθεση Κολωνού: Αναδημοσιεύουμε κείμενο του μεγάλου αδερφού της 12χρονης:

"Τι κόσμος είναι αυτός που όλα τα ρίχνει πάνω στους ξυπόλητους ?

Τι κόσμος είναι αυτός που επιτρέπει τη διάλυση μιας παιδικής ψυχής?

Τι κόσμος είναι αυτός που αφήνει απροστάτευτο και τιμωρεί ένα παιδί που σπάει τη σιωπή?

Τι κόσμος είναι αυτός που κλείνει μια μητέρα 8 παιδιών στη φυλακή επειδή μιλά και καταγγέλει?

Τι κόσμος είναι αυτός που επιτρέπει να ακουστεί μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου μια τέτοια εισαγγελική πρόταση?

Η πρόταση της Εισαγγελέως Μαρίας Ελένης Νικολού που θέλει να αθωώσει τον παιδοβιαστή και μαστροπό Ηλία Μίχο και να καταδικάσει τη μητέρα μου, θεωρώντας αυτήν και την ανήλικη αδερφή μου υπεύθυνες για όλα ανοίγει το δρόμο σε κακοποιητές,βιαστές,παιδοβιαστές και μαστροπούς να κάνουν ήσυχοι τη "δουλειά" τους αφήνοντάς τούς ατιμώρητους και ρίχνοντας κάθε ευθύνη στα θύματα.

Η απαράδεκτη πρόταση αφήνει ανέγγιχτα τα κυκλώματα και τους επιτρέπει ανενόχλητα να ρίξουν ακόμα πιο μακριά τα πλοκάμια τους, σε περισσότερα παιδιά των φτωχών και ευάλωτων.

Η φτώχεια πλάθει ανθρώπους.

Ο πλούτος τέρατα. 

Πόσο θα μας εκμεταλλευτείτε ακόμα ;

Υποκριτές ! 

Το έργο σας το έχετε φτιάξει από την αρχή και είναι στημένο έργο. Ψάχνετε τρόπους, κατασκευάζετε στοιχεία, μας στερείτε τη μητέρα μας, τη φυλακίζετε και απαγορεύετε κάθε επαφή με το παιδί της που έχει υποστεί όλα αυτά , προσπαθειτε να διαλύσετε την οικογένεια μας και να καλύψετε και να ξεπλύνετε αυτούς που έχουν τα λεφτά και τις διασυνδέσεις.

Είναι ολοφάνερο πως υπάρχουν κάποιο σημαντικοί άλλοι πίσω απο αυτην την υπόθεση, κάποια σημαντικά ονόματα που προσπαθείτε να καλύψετε.

Νομίζετε δε θυμόμαστε πως ειχε βγει ο Μίχος και είχε πει πως αν μέχρι τις εκλογές δεν τον βγάλετε από τη φυλακή θα ανοίξει το στόμα του και θα δώσει ονόματα ; 

Και δεν έδωσε...υπάρχει μια υπόσχεση εδώ..."Στα δικαστήρια θα αθωωθείς και θα αφεθείς εξω ελεύθερος " ...για να μπορει να κάνει τα "έργα" του πάλι από την αρχή...

... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !

ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ

Και αγωνιζόμαστε με τα αδέλφια και τα συντρόφια μου αδιάκοπα για έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο δικαιοσύνης, αξιοπρέπειας και ισότητας!

Κι όλα αυτα τα καθάρματα που πειράξανε την αδερφή μου κι έβλαψαν την παιδική ψυχούλα της και της κάνανε όλο αυτό το κακό πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Να μην υπάρχουν καν πάνω σ αυτόν τον πλανήτη.

Είμαστε εδώ,ασπίδα προστασίας για την αδερφή μου και όλα τα παιδιά.

ΜΕ ΤΗ 12ΧΡΟΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ

ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΙΑΣΤΗ

ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ

ΕΞΩ Η ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ"



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΑΖΑ

Μαρτυρία από έναν ασθενή του Shifa νοσοκομείου 

Εγώ και άλλοι 150 ασθενείς είμαστε σε μια σαλα στο νοσοκομείο..τα τραύματα μας σοβαρά και οι πληγες αρχίζουν και μολύνονται και είναι μόνο 3 νοσοκομες που δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα ..Οι στρατιώτες πήραν έναν νοσοκόμο για ανάκριση και τον σκότωσαν,αφήνοντάς μας χωρίς σχεδόν καθόλου φαγητό που δεν φτάνει για τους 150 "



 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το αμερικανικό ψήφισμα για τη Γάζα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σήμερα:

11 "υπέρ". 

Τρεις - η Αλγερία εκ μέρους της αραβικής ομάδας, η Ρωσία και η Κίνα - κατά.

Ένας - η Γουιάνα - απείχε.

Κατά συνέπεια, η Ρωσία και η Κίνα άσκησαν βέτο, ολόκληρος ο αραβικός κόσμος αντιτάχθηκε επίσης στο αμερικανικό σχέδιο, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για εμάς.

Οι Αμερικανοί δεν έκρυψαν το γεγονός ότι η κύρια εστίαση του σχεδίου τους δεν είναι οι αόριστες διατυπώσεις για κατάπαυση του πυρός, αλλά η μονόπλευρη καταδίκη της Χαμάς. Δεν υπάρχει ούτε μια λέξη για τις ενέργειες του Ισραήλ κατά παράβαση του Πρωτοκόλλου της Ομάδας του Μινσκ και τους 32.000 Παλαιστίνιους που έχασαν τη ζωή τους εκεί.

Επιπλέον, στο στάδιο του συντονισμού, σχεδόν όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας εξέφρασαν την άποψη ότι η απαίτηση για άμεση κατάπαυση του πυρός δεν πρέπει να εξαρτάται από την απελευθέρωση των ομήρων ή την καταδίκη της Χαμάς. Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας ήταν έτοιμο να υιοθετήσει ψήφισμα καταδίκης των ενεργειών της Χαμάς ήδη από τις 18 Οκτωβρίου. Τότε είχαν ασκήσει βέτο οι ΗΠΑ. Τώρα βέβαια κάνουν ό,τι μπορούν για να κάνουν τους άλλους να το ξεχάσουν.

Η ψήφος "υπέρ" των 8 μη μόνιμων μελών δεν αποτελεί έκπληξη - αρχικά περίμεναν ότι το έγγραφο δεν θα περνούσε, ώστε να μην χρειαστεί να πάνε δημοσίως κόντρα στην Ουάσιγκτον. Μια βολική και, δυστυχώς, τυπική θέση των δυτικών μη μόνιμων μελών.

Η ανεξάρτητη στάση της Γουιάνας είναι άξια σεβασμού. Αποδεικνύονται σταθερά ως παίκτες αρχών στο Συμβούλιο Ασφαλείας. Αυτό επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η κυρίαρχη στάση είναι θέμα πολιτικής επιλογής και όχι του μεγέθους της χώρας.

Και τέλος, στο στιγμιότυπο που επισυνάπτεται σε αυτή την ανάρτηση, μπορείτε να δείτε πώς τα δυτικά μέσα ενημέρωσης (στην προκειμένη περίπτωση, το BBC) έχουν ήδη αρχίσει να λένε ψέματα για το αμερικανικό σχέδιο. Στην πραγματικότητα, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ! 

Οι Αμερικανοί συμφώνησαν μόνο σε μια διατύπωση ότι το Συμβούλιο "καθορίζει την επιτακτική ανάγκη μιας άμεσης και διαρκούς κατάπαυσης του πυρός". Όπως καταλαβαίνετε, το Συμβούλιο μπορεί να το καθορίσει για όσο χρόνο θέλει. Αυτό είναι που χρειάζεται το Ισραήλ και ο Αμερικανός συνεργάτης του για να καταστρέψουν επιτέλους τους Παλαιστίνιους στη Γάζα ή να τους διώξουν από εκεί.

Η Ρωσία δεν θα επιτρέψει να παρασυρθεί το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σε αυτά τα βρώμικα παιχνίδια!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ υπάρχουν "άνθρωποι" που πιστεύουν ότι τον Nord Stream τον κατάστρεψαν οι ίδιοι οι Ρώσοι, δεν θα πιστέψουν ότι ο ΙΣΙΣ προκάλεσε το χτεσινοβράδυνο ματοκύλισμα; Αλήθεια τώρα, εδώ ο ΙΣΙΣ δεν επιτέθηκε στον υποτιθέμενο θανάσιμο εχθρό του το Ισραήλ αλλά επιτέθηκε στην Μόσχα; ούτε 10χρονα παιδιά δεν πιστεύουν τέτοια φληναφήματα...να σας θυμίσω ότι ο Τραμπ πριν κάποια χρόνια είχε αποκαλύψει ότι ο ΙΣΙΣ ήταν δημιούργημα του Ομπάμα και της Χίλαρυ; μπα, τσάμπα κόπος....

Ξαναγράφω για πολλοστή φορά: όσο πλησιάζουμε τις Αμερικανικές εκλογές τόσο θα πλησιάζουμε και στον παγκόσμιο πόλεμο. Μόνο οι λαοί μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδιά τους. Κι εννοώ τους λαούς της Δύσης. Προλαβαίνουμε;

Σχολιο.- σ οσους δεν φορανε παρωπιδες,τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.

Σχολιο.- Ως το Νοέμβριο που θα γινουν οι αμερικανικες εκλογες  δυστυχως οχι οι λαοι, αλλα πλεον ο αμερικανικος λαος και μονο μπορει να σωσει την κατασταση

Σχολιο.- Δες το όπως γράφεται στα αγγλικά (ΙSΙS) κρατά ότι τα δύο τελευταία σημαίνουν inteligence services και βρες ποιανού είναι από τα δύο πρώτα...απλό!

Σχολιο.- Εδώ πίστεψαν ότι η Αλ Κάιντα έριξε τους Διδύμους πύργους…..

Σχολιο.- Πριν λίγες μερες ο Ομπάμα ήταν λονδινο

Σχολιο.- εδώ ο μαχητής του ΙΣΙΣ πολεμά πάντως πλάι στους Ουκρανούς



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να προσθέσω και κάτι που μου έκανε εντύπωση.

Προσέξτε τη διαφορά. Η επίκληση στον Αλάχ (ένα δάχτυλο να δείχνει τον ουρανό) γίνεται πάντα με το δεξί χέρι από τους ισλαμιστές. 

Αυτοί το κάνουν με το αριστερό. Οι Ισλαμιστές εν μέσω Ραμαζανιού ημέρα Παρασκευή δεν κάνουν τέτοιες επιχειρήσεις.

Μισθοφόροι είναι. Το ερώτημα είναι ποιος τους πλήρωσε.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμηθείτε ότι ο διοικητής του ISIS που συνελήφθη στη Λιβύη αποκάλυψε ότι είναι ένας Ισραηλινός αξιωματικός που ονομάζεται Benjamin Ibrahim. Το ISIS είναι ομάδα χρηματοδοτούμενη από το Ισραήλ και σήμερα επιτίθενται στο δημαρχείο Crocus στη Μόσχα Ρωσία...Σε ποιον έχει επιτεθεί το ISIS τους τελευταίους 4 μήνες κατά τη διάρκεια του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα; Ούτε μια επίθεση στο Ισραήλ.. κοινή Μοσάντ & CIA, δεν μπορείς να ξεγελάσεις τον κόσμο. ISIS = Ισραηλινή μυστική υπηρεσία πληροφοριών



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Isis είναι το Ισραήλ. Η σιωνιστική ομάδα προπαγάνδας Hasbara θα προσπαθήσει να σας πει ότι το Isis είναι μουσουλμάνοι. Να ξέρετε ότι το Ισλαμικό Κράτος επιτίθεται κυρίως στους Μουσουλμάνους. Δλδ. Μουσουλμάνοι εναντίων Μουσουλμάνων ; Τι λέτε ρε ; Το Isis δεν επιτίθεται ποτέ στο Ισραήλ. Γιατί; 

Γιατί το Isis δεν είναι 100% μουσουλμάνοι, είναι η ισραηλινή Μοσάντ. Γιατί το ISIS επιτέθηκε στη Ρωσία ;

Όταν η Ρωσία είναι η μόνη παγκόσμια δύναμη που βοηθά τα μουσουλμανικά έθνη σε όλο τον κόσμο;



Σκέφτομαι όλους αυτούς που ακούνε για Ισλαμικό Κράτος και ψάχνουν να το βρουν στο χάρτη. Τελικά υπάρχει τέτοιο κράτος που βρίσκεται στο Χάρτη και ποια ειναι η Πρωτεύουσά του ; 

Το Ισλαμικό Κράτος(ISIS) ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση των ΗΠΑ, Βρετανίας και Ισραήλ στην Μόσχα.

Έξαλλη λέει ειναι η Αλ Κάιντα, που της πήραν τη μπουκιά από το στόμα. Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ζει. Αυτός τους οδηγεί.

Ο Μητσοτάκης συλλυπητήρια έστειλε ;



Ισλαμικό κράτος και

"πράσινα άλογα"

λες και είμαστε βλάκες....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



23/3/2024   -   23.00

Ξανά …

Τι “ξέρουν” πάλι;

Ή τι “οργανώνουν” τώρα;

Το ίδιο το State Department πριν λίγο, εξέδωσε οδηγία προς τους Αμερικανούς πολίτες “να εγκαταλείψουν ΑΜΕΣΑ τη Ρωσία με κάθε διαθέσιμο μέσο και να ΜΗΝ ταξιδέψουν εκεί!”

Χωρίς άλλες εξηγήσεις…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φανταστείτε την πιο κάτω υποθετική ιστορία, για να κατανοήσουμε σε 

ΤΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, θέλουν να ζούμε!

Στις ΗΠΑ έχουν Προεδρικές εκλογές τον Νοέμβρη:

1. Φανταστείτε ότι ένα μήνα πριν τις εκλογές ένας Ρώσος Υπουργός, επισκέπτεται πχ την Κούβα και επιστρέφοντας στη Μόσχα ανακοινώνει πανηγυρικά και χαιρέκακα ότι οι Αμερικάνοι “θα βρεθούν μπροστά σε πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις”! (όπως η Nuland τον Φλεβάρη…)

2. Φανταστείτε ότι στη συνέχεια, μια εβδομάδα πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, η ρωσική πρεσβεία στη Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο προειδοποιούσε ξαφνικά τους Ρώσους να μείνουν μακριά από συναυλίες, μαζικές εκδηλώσεις, εμπορικά κέντρα κλπ.

(όπως η Αμερικανική Πρεσβεία στη Μόσχα στις 8 Μάρτη)

3. Φανταστείτε επίσης ότι μια εβδομάδα αργότερα, Βρετανοί και Αμερικανοί άνδρες, γυναίκες και παιδιά σφαγιάζονται σε μια συναυλία της Ουάσιγκτον ή του Λονδίνου.

Φανταστείτε τώρα τα πρωτοσέλιδα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



23/3/2024    -    16.00

-Όλο το μήνυμα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus Hall, πριν λίγο:

-Κύρια σημεία:

“ Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους γιατρούς, τους αξιωματικούς των υπηρεσιών πληροφοριών και όλους όσους βοήθησαν τα θύματα κατά τη διάρκεια της τραγωδίας.

 Έχουν επιβληθεί πρόσθετα αντιτρομοκρατικά μέτρα στη Μόσχα και σε άλλες περιοχές.

 Η απαραίτητη βοήθεια θα παρασχεθεί σε όλες τις οικογένειες που στη ζωή τους έχουν έρθει τέτοια τρομερά γεγονότα.

 Η 24η Μαρτίου έχει κηρυχθεί ημέρα εθνικού πένθους.

 Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι τέσσερις άμεσοι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης. Προσπάθησαν να κρυφτούν στο έδαφος της Ουκρανίας, όπου είχε οργανωθεί και ήταν ανοιχτό ένα παράθυρο για να περάσουν τα σύνορα.

 Συνολικά συνελήφθησαν 11 άτομα. Οι υπηρεσίες πληροφοριών εργάζονται για τον εντοπισμό συνεργών τρομοκρατών. Όλοι οι δράστες και όσοι διέταξαν το έγκλημα θα υποστούν την τιμωρία που αξίζουν ανεξάρτητα από το ποιοι είναι.

 Οι ανακριτικές και οι αρχές επιβολής του νόμου θα κάνουν τα πάντα για να διαπιστωθούν όλες οι λεπτομέρειες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus Hall.”

Μάλιστα…

Ελπίζω κι εύχομαι, να συνειδητοποίησε και να αποφάσισε - απο μέσα του τουλάχιστον γιατί δημόσια δεν είπε κάτι - για το τι πρέπει να κάνει ώστε:

-οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας να μην είναι … σουρωτήρι κι ούτε οι υπηρεσίες πληροφοριών για τα … πανηγύρια,

-η Ρωσία βρίσκεται πια απέναντι σε ένα “ολοκληρωτικό πόλεμο” και είναι ανεπίτρεπτο να μένει … ξέφραγο αμπέλι και η κοινωνία σε … μακαριότητα με τα κυρίαρχα ΜΜΕ να είναι αλλού γι’ αλλού, όταν δεν κοροϊδεύουν ή υπονομεύουν την πολεμική προσπάθεια…

-η υπόσχεσή του όταν υποστηρίχτηκε με 87% “να προστατεύσει τους πολίτες της Ρωσίας” πρέπει να έχει κάποια στιγμή και πραχτικό αντίκρυσμα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ISIS και … κουραφέξαλα!

Ενώ από τα δυτικά μέσα και Κυβερνήσεις είναι σε εξέλιξη μια κολοσσιαία επιχείρηση παραπληροφόρησης που επαναλαμβάνουν

σ’ όλους τους τόνους 

“ISIS, ISIS, Ισλαμικό κράτος μπλα μπλα κλπ”

τα πράγματα ξεκαθαρίζουν με τις ομολογίες μπροστά στην κάμερα 2 εκ των συλληφθέντων δολοφόνων που πιάστηκαν στον δρόμο για την … Ουκρανία:

“- Το κάναμε για τα λεφτά! Πήραμε προκαταβολή τα μισά και τα υπόλοιπα στην Ουκρανία! 

- Μέναμε σε ξενοδοχείο στη Μόσχα που μας είχαν νοικιάσει…

- Τα όπλα και τα εκρηκτικά ήταν σε μια κρύπτη που μας είχαν ετοιμάσει…

- Τα αυτοκίνητα τα είχαμε αγοράσει με μετρητά που μας είχαν δώσει…

- Μας περίμεναν όπως είχαμε συνεννοηθεί στην Ουκρανία στην άλλη πλευρά των συνόρων…

- Τα διαβατήρια που μας έδωσαν ήταν ψεύτικα του Τατζικιστάν…

κλπ κλπ κλπ”

Ούτε … Αλλάχ, ούτε … τζιχάντ … ούτε Ισλάμ …

-Και στα αγγλικά, για όσους … αμφιβάλλουν!

-* ΔΕΝ αναφέρομαι στα καθ’ υπαγόρευση παπαγαλάκια στα ελληνικά μέσα (γιατί … δημοσιογράφοι ΔΕΝ είναι!) γιατί αυτοί θα γράψουν ότι διαβάσουν στα δυτικά αφεντικά!

-* ΟΥΤΕ αναρωτήθηκε έστω ένας απ´ όσους με τους τίτλους τους προσπαθούν να πείσουν “ο ISIS ανέλαβε την ευθύνη” να απαντήσουν: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΜΙΑ … ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ISIS?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιοι γελοίοι, όπως το Πρώκτο Φλέμα, μετά τις αποκαλύψεις επαναλαμβάνουν το … τροπάρι: 

“Η … Μόσχα το έκανε για να … ρίξει το φταίξιμο στην Ουκρανία!”



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς, είπε το αυτονόητο, που ξεχνάνε πολλοί:

"Στις 7 Μαρτίου, η αμερικανική πρεσβεία κάλεσε τους πολίτες της να μην επισκεφθούν εμπορικά κέντρα. 

Στη συνέχεια οι Βρετανοί και κάποιοι άλλοι έκαναν το ίδιο. Αυτό σημαίνει ότι οι ειδικές υπηρεσίες τους ήταν τουλάχιστον ενήμερες για ορισμένες προετοιμασίες, έλαβαν πληροφορίες και γνώριζαν ότι κάτι επρόκειτο να συμβεί.

Τώρα θα βγουν ορισμένοι να πουν ότι το έκαναν Ισλαμιστές, άλλοι θα πουν ότι ήταν το Κίεβο και κάποιοι θα πουν ακόμα ότι “η Μόσχα το έκανε”. 

H ουσία είναι ότι όσοι το σχεδίασαν και το εκτέλεσαν, ήθελαν κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπορεί η Θράκη να έχει αποκοπεί σιδηροδρομικά κι οι Θρακιώτες να μην μπορούν να πάνε με τραίνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά οι υπήκοοι των Αθηνών έχουν φροντίσει τα τραίνα με αμερικανικά άρματα να φεύγουν απρόσκοπτα από Αλεξανδρούπολη για Κίεβο. Ορμένιο Έβρου… 

-σ.σ. : Κι εν μέσω του συνταρακτικού γεγονότος της άνανδρης ύπουλης τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus City Hall της Μόσχας, που γνώριζαν οι ΗΠΑ κι ενώ Οι Ουκραναζί αποκαλύπτονται τρέμοντας τις συνέπειες; Σταματούν τις επιχειρήσεις εντός της Ρωσσίας !! , που σημειωτέον ότι ενδέχεται τα γεγονότα πλέον να ακολουθήσουν ριζοσπαστικά σενάρια … που μπορεί να είναι ανεξέλεγκτα …

-Πιο βαθιά εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο: Προς υπογραφή διμερούς Συμφώνου Ασφαλείας με την Ουκρανία

Μέσω… Ζελένσκι η ενημέρωση ότι η Ελλάδα θα υπογράψει διμερές Σύμφωνο με την Ουκρανία… !!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αηδία! Εμετός! 

Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας :

«Συγκλονισμένοι από τις τρομερές εικόνες που έρχονται από τη Μόσχα μετά τη φρικτή επίθεση στο Δημαρχείο του Κρόκου. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων στις οποίες εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Πουθενά δεν γίνεται αναφορά για τρομοκρατικό χτύπημα, εμμένοντας στην αντιρωσική πολιτική ακόμη και αυτές τις τραγικές στιγμές…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολόκληρη η κοινότητα των μέσων ενημέρωσης στη Ρωσία απορρίπτει όλες τις εικασίες ότι ο ISIS είναι ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης.

Οι επιτιθέμενοι ήταν "Σλάβοι, άνω του μέσου όρου ύψους, πιθανόν να χρησιμοποιούσαν ψεύτικα γένια και μουστάκια" και πιθανότατα ανήκαν στο υποστηριζόμενο από την Ουκρανία "Ρωσικό Σώμα Εθελοντών", αναφέρει από πηγές η Kommersant, μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ρωσίας.

Μόλις συλληφθούν, θα γίνει γνωστή όλη η αλήθεια, αλλά προς το παρόν όλες οι εικασίες και τα στοιχεία δείχνουν προς την Ουκρανία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να καταλάβουμε την ένδεια της σύγχρονης δικαιωματιστικής ΝΑΤΟικης Ιμπεριαλιστικής "αριστερής διανόησης", βγήκε ο Σλάβοϊ Ζίζεκ και ζήτησε να δοθούν πυρηνικά στην Ουκρανία. Συνέκρινε, μάλιστα, τη Ρωσία με τους "Άραβες φανατικούς φονταμενταλιστές". Ο οριενταλισμός στο κρεσέντο του!

Οι ΗΠA, μέσω των πρεσβειών τους, ελέγχουν εδώ και χρόνια τα πανεπιστήμια των χωρών της Δύσης, νοθεύοντας τις επαναστατικές ιδέες με μπόλικο νεοφιλελευθερισμό και ο προαναφερθείς ΝΑΤΟικός "φιλόσοφος" (κάπου εδώ ο Σπινόζα και ο Μάρξ κάνουν χαρακίρι) μαζί με διάφορους άλλους ψευτοδιανοητές, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της πολιτικής διεργασίας. Όπως, κάποτε, στην ίδια γραμμή βρέθηκαν ορισμένοι εκ της Σχολής της Φρανκφούρτης, ο Φουκώ και κάποιοι άλλοι στοχαστές αργότερα, υπερασπιζόμενοι -υποτίθεται- το ριζοσπαστισμό και κρυμμένοι πολύ καλά πίσω από τις κουρτίνες του νεοφιλελευθερισμού.

Πολύ σύντομα θα καταλάβουμε όλοι πως ο σύγχρονος ολοκληρωτισμός μπορεί, πράγματι, να γεννήθηκε και να ήρθε στο προσκήνιο από τη Δεξιά, αλλά η νομιμοποίησή του, σε κάθε επίπεδο, στην κοινωνία επικυρώθηκε από τη δικαιωματιστική ΝΑΤΟική Ιμπεριαλιστική "νεοαριστερά". 

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η τελευταία θα εξαφανιστεί από το χάρτη λίαν συντόμως. Πάντα ο λαγός, με την έννοια του "μπροστινού" ενός εγκληματία, κρύβει τα ανομήματα του εργοδότη του. Γι αυτό μόλις πέφτει το φως είναι ο πρώτος που αποκαλύπτεται και ο πρώτος που δέχεται τα πυρά.

Σχολιο.- Η πραγματικότητα, είναι ότι ο Σλοβένος Σλαβόι  Ζίζεκ δεν είναι παρά ένας επιδεικτικός διανοούμενος τσαρλατάνος ο οποίος -κάτω από τη μάσκα του ψευδομαρξισμού- έχει γίνει ένας από τους καλύτερους απολογητές του ιμπεριαλισμού και ένας μεταμφιεσμένος αντικομμουνιστής.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Alexander Dugin για επόμενη μέρα: Πρέπει να απελευθερώσουμε ως και το Κίεβο χωρίς πυρηνικά και παγκόσμιο πόλεμο.. Αυτός είναι ο ελάχιστος στόχος!

23/03/2024

Alexander Dugin για επόμενη μέρα: Πρέπει να απελευθερώσουμε ως και το Κίεβο χωρίς πυρηνικά και παγκόσμιο πόλεμο.. Αυτός είναι ο ελάχιστος στόχος!

Η εκτίμηση του νο 1 Ρώσου διανοούμενου, καθηγητή Alexander Dugin για την επόμενη μέρα μετά την τρομοκρατική. O ίδιος πλήρωσε ακριβό τίμημα στο πρόσφατο παρελθόν από τρομοκρατική όταν έχασε την μοναχοκόρη του την Ντάρια.: “Τα μαθηματικά του πολέμου σήμερα είναι απλά. Πρέπει να απελευθερώσουμε το Χάρκοβο, την Οδησσό, τον Νικολάγιεφ και το Κίεβο (φυσικά Ζαπορόζιε, Χερσώνα, Ντνεπροπετρόβσκ, Τσέρνιγκοφ και Σούμι), χωρίς να καταφύγουμε σε πυρηνικά όπλα και παγκόσμιο πόλεμο πλήρους κλίμακας, αν μπορεί να αποφευχθεί. Αυτός είναι ο ελάχιστος στόχος. Οτιδήποτε λιγότερο είναι αδύνατο, απαράδεκτο. Τώρα το ερώτημα είναι τι πρέπει να γίνει για αυτό; Μισό εκατομμύριο, ή καλύτερα, ένα εκατομμύριο επιπλέον στρατιώτες – εξοπλισμένοι και εκπαιδευμένοι. Μετάβαση σε νέο επίπεδο κινητοποίησης οικονομίας, βιομηχανίας, επιστήμης, πολιτισμού, παιδείας. Πλήρης στρατιωτικοποίηση κράτους και κοινωνίας. Άμεσα. Κι όμως αργούμε. Στην απολύτως σωστή κατεύθυνση (είμαστε), αλλά (πάμε) αργά».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ρώσικες αρχές  δήλωσαν πως όλοι οι τρομοκράτες ήταν ξένοι..

«Πρόκειται για μισθοφόρους δολοφόνους, προσλαμβάνονται από μυστικές υπηρεσίες», αναφέρουν Ρώσοι αναλυτές.. δηλ. συμβόλαια θανάτου υπό ψευδο-ιδεολογική κάλυψη.

Μαρία Ζαχάροβα:

Τώρα ξέρουμε σε ποια χώρα σχεδίαζαν να κρυφτούν οι [τρομοκράτες του CrocusCityHall]: την Ουκρανία.

Η ίδια χώρα που με τη βοήθεια της Δύσης έχει μετατραπεί την τελευταία δεκαετία σε κέντρο τρομοκρατίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η σημειολογία της τρομοκρατικής: όχημα γαλλικό, καύσιμα αμερικάνικα, όπλα ..ουκρανικά …αλλά όλοι ήταν μουσουλμάνοι του ISIS που έχει φτιάξει η CIA  και η Μοσάντ..! Επίσημο: 143 νεκροί..

23/03/2024

Και μια γαλλική πινελιά… το όχημα διαφυγής τρομοκρατών ήταν Renault Symbol.. Το όχημα γαλλικό, τα καύσιμα αμερικάνικα και τα όπλα ουκρανικά αλλά ήταν μουσουλμάνοι…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ! "ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ τις συνομιλίες για τα Τέμπη..."

23/3/2024     -   21.34



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ θυμάτων! ΖΗΤΟΥΝ να μην εμφανιστεί η ("γαλάζια") Κ. Παπακώστα στην παρέλαση στα Τρίκαλα...

23/3/2024     -    10.30

Να μην εμφανιστεί η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα στην παρέλαση που θα γίνει για την εθνική επέτειο στα Τρίκαλα ζητούν οι οικογένειες του Νίκου και του Δημήτρη Πλακιά που έχασαν τρία κορίτσια στα Τέμπη, τις δίδυμες Χρυσή και Θώμη και την ξαδέρφή τους, Αναστασία.

Όπως τονίζει σε ανάρτησή του, ο Νίκος Πλακιάς «το ίδιο ζητάμε να γίνει σε όλους τους νομούς σε όλη την Ελλάδα όπου θα βρίσκονται Βουλευτές της πλειοψηφίας που έλαβαν μέρος στην Εξεταστική και ψήφισαν την αθώωση των πραγματικών υπευθύνων».

Ο πατέρας που έχασε τις δύο κόρες του αναφέρει χαρακτηριστικά πως αν δεν παρουσιαστεί στην παρέλαση θα είναι ένα ελάχιστο δείγμα σεβασμού, έστω και τελευταία στιγμή. Και ξεσπά γράφοντας πως «η διπροσωπία χρειάζεται να τελειώσει». Παράλληλα, ζητά, αν εμφανιστεί η βουλευτής, να μην γυρίσει κανείς από όσους συμμετέχουν στην παρέλαση το κεφάλι του προς το μέρος της.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΟΚ! Ο Ομπάμα πίσω από την επίθεση στη Μόσχα!

23/3/2024    -    22.03

Ο Τζιμ Φέργκιουσον, ο αντισυμβατικός πολιτικός (κόμμα: Reform UK - Νάιτζελ Φάρατζ), είναι ωμός, σκληρός και μιλάει "έξω από τα δόντια".

Φτάνει στο σημείο να λέει ή μάλλον να γράφει στο Χ ότι ο Ομπάμα ήταν πίσω από την επίθεση στη Μόσχα.

«Τι έκανε ο Ομπάμα με τον Βρετανό πρωθυπουργό Σουνάκ πριν από λίγες μέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Γιατί η συνάντηση έγινε μυστικά;

Ο Τραμπ δήλωσε ότι ο Ομπάμα, με τη βοήθεια της Χίλαρι Κλίντον, ίδρυσε το ISIS.

Είναι καιρός ο Τραμπ να αναλάβει την προεδρία και να λογοδοτήσουν αυτοί οι παγκοσμιοποιητές, πολεμοκάπηλοι και δολοφόνοι ενώπιον στρατιωτικών δικαστηρίων, που έχουν συγκληθεί ειδικά σε πολιτείες που εξακολουθούν να εφαρμόζουν τη θανατική ποινή»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΕΤΑ ΑΠΟ καταγγελία του Φρ. Μπελέρη! Συνελήφθη ο (διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας) Γκ. Γκόρο...

23/3/2024   -   20.07

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα, με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας του SPAK, ο ασκών καθήκοντα δημάρχου Χειμάρρας, Γκέργκι Γκόρο, που ήταν άνθρωπος του Ράμα. Η σύλληψή του έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη.

Ο Γκέργκι Γκόρο και ένα ακόμη άτομο που ταυτοποιήθηκε ως Mihallaq Bonjaku συνελήφθησαν, ενώ ακόμη τρία τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Όπως αναφέρεται, οι συλλήψεις σχετίζονται με τη στρατηγική επενδυτική ιδιότητα του Artan Gaçi, συζύγου της πρώην υπουργού Εξωτερικών και πρώην υπουργού Άμυνας της Αλβανίας, Olta Xhaçka.

Ο Γκόρο παρέμεινε στη θέση του δήμαρχος της Χιμάρας, παρά το γεγονός ότι έχασε τις εκλογές της 14ης Μαΐου από τον Φρέντι Μπελέρη, που κρατείται στη φυλακή για εξαγορά ψήφων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΜΙΣΕΛ GATE!" 100 αγωγές κατά του υπουργείου Εσωτερικών για τα email των αποδήμων...

23/3/2024    -    14.30

«Τσουνάμι» αγωγών αναμένεται να φτάσει στο υπουργείο Εσωτερικών για την υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. Συγκεκριμένα, ετοιμάζονται 100 αγωγές, ενώ η ευρωβουλευτής έχει λάβει 10 εξώδικα από άτομα που έλαβαν το email της, ενώ έχει γίνει και μία αγωγή εναντίον της.

Η ίδια έχει παραδώσει όλο το αρχείο της στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, η οποία χθες βρισκόταν επί τέσσερις ώρες στο υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Επόμενος «σταθμός» της Αρχής φαίνεται ότι θα είναι η Νέα Δημοκρατία, με τον πήχη τον προσδοκιών να μην είναι ψηλά, ενώ στο στόχαστρο μπαίνει και ο Νίκος Θεοδωρόπουλος, ο πρώην γραμματέας αποδήμων, που έστειλε στην κα Ασημακοπούλου τα email που πήρε από το υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΕΙΣ! ΧΟΝΤΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με τον Ν. Θεοδωρόπουλο στα γραφεία της ΝΔ...

23/3/2024     -    11.30

Χοντρό επεισόδιο σημειώθηκε πρόσφατα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς. Ο καρατομηθείς για το Μισελ gate, τέως γραμματέας αποδήμου ελληνισμού της Ν.Δ Νίκος Θεοδωρόπουλος επεχείρησε να μπει στο κτήριο. Οι φύλακες του απαγόρευσαν την είσοδο με αποτέλεσμα κουβέντα στην κουβέντα να ανάψουν τα αίματα. Οι πληροφορίες λένε ότι μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων ο Θεοδωρόπουλος πήρε φόρα , πήδηξε πάνω από κάποια διαχωριστικά πλεξιγκλάς και κατάφερε να μπει στο κτήριο, όπου άρχισε με τρέχει μπροστά αυτός και πίσω οι φύλακες για να φτάσει στο γραφείο του. Κανονική ταινία ιταλικού νεορεαλισμού . Τελικά όχι μόνο μπήκε στο γραφείο αλλά και κλειδώθηκε μέσα με τους φρουρούς και τους υπαλλήλους να μην μπορούν επί ώρες να τον βγάλουν. Ομορφιές.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνελήφθη ένας από τους Ουκρανούς τρομοκράτες του Crocus City Hall – Πολίτης της Ουκρανίας & πρώην στρατιωτικός (βίντεο)

Παραδέχθηκε ότι εκτελούσε «ειδική αποστολή»

23.03.2024 | 23:58

Ένας Ουκρανός τρομοκράτης αναγνωρίστηκε μεταξύ των συμμετεχόντων στην φρικιαστική επίθεση με τους 143  νεκρούς στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall της Μόσχας.

Ο συγκεκριμένος συνελήφθη λίγο πριν δισφύγει στην Ουκρανία και πιθανότατα είναι αυτός με τα ξανθά μαλλιά και τα ανοικτόχρωμα μάτια και που φορώντας μπαντάνα και μια απλή φανέλα, δολοφονούσε αθώους μέσα στην αίθουσα συναυλιών, πολυβολώντας τους με ΑΚ-47.

Είναι ο Ρουστάμ Αζίγιεφ (Rustam Azhiyev), Ουκρανός πολίτης, ο οποίος δηλώνει «πρώην στρατιωτικός», αποδεικνύοντας ότι τα περί «ISIS» είναι απλά ψέματα.

Στο βίντεο δημοσιεύεται και το ουκρανικό διαβατήριό του, ενώ δηλώνει ότι εκτελούσε «ειδική αποστολή».

https://twitter.com/i/status/1771613234304332175

Μετά την αυριανή ημέρα που έχει οριστεί ως μέρα εθνικού πένθους στην Ρωσία, «οι αντιδράσεις μας στο έγκλημα θα είναι χωρίς προηγούμενο» αναφέρουν πηγές της Μόσχας…

Όλα αυτά ενώ ο Ουκρανός αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας Σ.Νταννίλογ δήλωνε σε συνέντευξή του σε δυτικό ΜΜΕ ότι «Θα κανονίζουμε συχνά τέτοια διασκέδαση όπως αυτή στην Μόσχα σήμερα».

https://twitter.com/JorgeLT18/status/1771441947489550439?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1771441947489550439%7Ctwgr%5E648f82b0d4045fa17480576ebcb2e171e446e3ef%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Fenoples-sygkroyseis%2Fsynelifthi-enas-apo-tous-oukranous-tromokrates-tou-crocus-city-hall-politis-tis-oukranias-kai-proin-stratiotikos%2F

Ο Ουκρανός αξιωματούχος ασφαλείας Danilov: «Είναι διασκεδαστικό στη Μόσχα σήμερα..?? Κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ διασκεδαστικό. Θέλω να πιστεύω ότι θα τους κανονίζουμε πιο συχνά τέτοια διασκέδαση..»

"Διασκέδαση σήμερα, στην Μόσχα; Νομίζω πολύ μεγάλη διασκέδαση. Θέλω να πιστεύω ότι τέτοια διασκέδαση θα τους φτιάχνουμε πιο συχνά. Οπως και νάχει "αδελφός" λαός είναι και τους συγγενείς πρέπει συχνότερα να τους διασκεδάζουμε και συχνότερα να τους επισκεπτόμαστε. Σημαίνει ότι θα τους επισκεπτόμαστε".

Γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και Αμυνας της Ουκρανίας, Ντανίλοφ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ρώσοι έδωσαν φωτογραφίες του επικεφαλής της τρομοκρατικής επίθεσης στην Μόσχα Α.Σισάνι να πολεμά ως Ουκρανός στο Μπέλγκοροντ!

«Αδιάψευστη μαρτυρία για την ευθύνη του Κιέβου στην αποτρόπαιη πράξη» λένε οι Ρώσοι

23.03.2024 | 21:04

Κοινή επιχείρηση δυτικών υπηρεσιών, της ουκρανικής μυστικής υπηρεσίας GUR και των ισλαμιστών τρομοκρατών που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών, ήταν η τρομοκρατικής επίθεση  στο συναυλιακό χώρο «Crocus City Hall» που έχασαν την ζωή τους περί τα 145 Ρώσοι άοπλοι πολίτες.

Όπως αναφέρουν στοιχεία που έδωσαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας πριν λίγο στην δημοσιότητα δείχνει τον αρχηγό των ισλαμιστών τρομοκρατών που ηγήθηκε της πολύνεκρης επίθεσης στην Μόσχα, Αμπντουλάχ Σισάνι (Abdulhakim Shishani στον κόκκινο κύκλο της φωτό), στηn συνοριακή περιοχή Ρωσίας-Ουκρανίας κοντά στην πόλη του Belgorod, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας των Ουκρανών να εισέλθουν στο ρωσικό έδαφος,

Ο Σισάνι, αναφέρουν οι Ρώσοι, βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στην Ουκρανία, και είναι ο σύνδεσμος μεταξύ της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας  (GUR) και των ισλαμιστών τρομοκρακατών που πολεμούν στις τάξεις των ουκρανικών στρατευμάτων ως μισθοφόροι.

Οι συλληφθέντες τρομοκράτες λίγο πριν εισέλθουν στο έδαφος της Ουκρανίας και καταφέρουν να διαφύγουν, συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη από την ειδική μονάδα της FSB και κατονόμασαν τον Αμπντουλάχ Σισάνι, ως τον επικεφαλής του σχεδιασμού και της εκτέλεσης της επιχείρησης,

Επίσης οι Ρώσοι αναφέρουν ότι αυτή η ομάδα χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία.

Το γεγονός ότι η Μόσχα ευθέως κατονομάζει τις ΗΠΑ και την Βρετανία, για το έγκλημα, μόνο τα χειρότερα μπορεί να φέρει στην διεθνή ασφάλεια.

Η δε, Ουκρανία, απλά θα υποφέρει τις συνέπειες των πράξεων του καθεστώτος Ζελένσκι με αντίποινα που δεν θα έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος.

Και μην ξεχνάμε το σημαντικότερο: Ότι η Ρωσία από χθες έχει κηρύξει επίσημα τον πόλεμο στην Ουκρανία και τους συμμάχους της… Που σημαίνει ότι στοχοποιεί νόμιμα οτιδήποτε κρίνει ότι πρέπει να καταστραφεί ή να εξοντωθεί.

Άλλωστε η πίεση της ρωσικής κοινής γνώμης προς τον Β.Πούτιν για «εκδίκηση» είναι τεράστια πλέον…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατέρρευσε το «αφήγημα» του ISIS: «Μου έδωσαν μισό εκατομμύριο ρούβλια για να τους σκοτώσω όλους» 

«Προετοιμαζόμασταν εδώ και ένα μήνα» είπε τρομoκράτης κατά την ανάκριση

23.03.2024 | 14:07

Δημοσιεύθηκε βίντεο από την ανάκριση ενός συλληφθέντων μακελάρηδων της Μόσχας στο οποίο ο τρομοκράτης παραδέχεται ότι πήρε «μισό εκατομμύριο ρούβλια για να σκοτώσει όποιον έβρισκε μπροστά του» στο συναυλιακό χώρο «Crocus City Hall».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ρώσοι «φωτογραφίζουν» ΗΠΑ & Ουκρανία ως αυτουργούς της επίθεσης στην Μόσχα – Οι «προφητείες» Β.Νούλαντ στις 22 Φεβρουαρίου

To βίντεο που «προδίδει» την Αμερικανίδα ΥΦΥΠΕΞ

23.03.2024 | 13:50

Οι Ρώσοι «φωτογραφίζουν» τις ΗΠΑ και την Ουκρανία ως τους φυσικούς αυτουργούς της τρομοκρατικής επίθεσης στην Μόσχα που μέχρι τώρα έχει στοιχίσει την ζωές σε 143 ανθρώπους και υπενθυμίζουν τα «προφητικά» λόγια της Β.Νούλαντ που είχε πει στις 22 Φεβρουαρίου κατά την επίσκεψη της στο Κίεβο.

Συγκεκριμένα η Αμερικανίδα ΥΦΥΠΕΞ, η οποία θα παραιτηθεί στο τέλος του μήνα, είχε πει επί λέξει «με αυτά τα χρήματα (μόλις είχε παραδοθεί η τελευταία αμερικανική οικονομική βοήθεια) η Ουκρανία θα μπορεί να πολεμήσει στην Ανατολή και να συνεχίσει το ασύμμετρο πόλεμο, ο οποίος έχει αποδειχτεί τόσο αποτελεσματικός στο πεδίο της μάχης».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «με αυτή την συμπληρωματική οικονομική βοήθεια ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα αντιμετωπίσει κάποιες πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις».

https://twitter.com/i/status/1771463804271935722

https://twitter.com/i/status/1771494571395969231

Τίθεται το ερώτημα τι εννοούσε η Αμερικανίδα ΥΦΥΠΕΞ (για μερικές ημέρες ακόμα), όταν έλεγε ότι «οι Ουκρανοί θα είναι σε θέση να συνεχίσουν το ασύμμετρο πόλεμο που είναι τόσο αποτελεσματικός».

Γιατί και η τρομοκρατία είναι ασύμμετρος πόλεμος.

Το βίντεο αυτό έχει βγει στην επιφάνεια και μεταδίδεται παντού.

Να θυμίσουμε ότι η Βικτώρια Νούλαντ παραιτείται στο τέλος του μήνα από την θέση της στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και ενώ πηγές από τις ΗΠΑ λένε πως επίκειται έρευνα του FBI και του Γραφείου Ειδικών Ερευνών για το πού και πώς δαπανήθηκαν 10,5 δισεκατομμύρια δολάρια στην περιβόητη εξέγερση της πλατείας Μαϊντάν στην Ουκρανία το 2014 που οδήγησε στην ανατροπή του τότε νόμιμου προέδρου της χώρας Βίκτωρ Γιανουκόβιτς  (η κοινή γνώμη ενημερώθηκε για 5 δισεκατομμύρια δολάρια).