Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Πεμπτη 4 Απριλιου 2024


Νεοαποικιοκρατία η Ελλάς: Το ΝΑΤΟ επιβάλει στους Έλληνες φορολογούμενους να πληρώσουν 2 δισ. ΕΥΡΩ στην Ουκρανία!

4/4/2024

Δεν έχει προηγούμενο η νεοαποικιοκρατική παράδοση της χώρας μας στις προσταγές του ΝΑΤΟ για τα εξοπλιστικά -αχόρταγα- «μάτια» της Ουκρανίας με εντολή Μητσοτάκη. Μια διαδικασία δίχως φρένο, με σοβαρότατες επιπτώσεις όχι μόνο για την Ελλάδα και τις σχέσεις της με το κομμάτι εκείνο της διεθνούς κοινότητας που διαφωνεί με τα επικίνδυνα νατοϊκά παιχνίδια στο μέτωπο του πολέμου που μαίνεται ανάμεσα σε ΝΑΤΟ και τους ουκρανοναζί τους εναντίον της Ρωσίας, αλλά και μια διαδικασία που αφήνει ανοιχτές πληγές τόσο στην αμυντική θωράκιση της πατρίδας μας όσο, όμως, και στην οικονομία της.

Οσο για τον λογαριασμό που θα κληθούμε να πληρώσουμε οι Ελληνες φορολογούμενοι για να κάνει το νατοϊκό του… κομμάτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που επιμένει να παριστάνει τον προθυμότερο των συμμάχων της Δύσης; Μέσα στην επόμενη πενταετία η Αθήνα θα κληθεί να πληρώσει ένα ποσό της τάξης του 1 έως 2 δισεκατομμυρίων ευρώ – για να είναι «εντάξει» στις υποχρεώσεις της.

Το ξεκαθάρισε, άλλωστε, χθες ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, δίχως να αφήνει περιθώρια παρερμηνειών εν όψει της συνεδρίασης των υπουργών Εξωτερικών της Συμμαχίας, που συνεδριάζουν από την Τετάρτη και θα συνεχίσουν και σήμερα να συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες. Κεντρικό θέμα συζήτησης θα είναι η πολυετής οικονομική δέσμευση για τη διατήρηση της υποστήριξης της Ουκρανίας. Συγκεκριμένα, ο Στόλτενμπεργκ τόνισε ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να αλλάξει τη δυναμική της υποστήριξης προς την Ουκρανία.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Σοκάρει η δολοφονία της 28χρονης έξω από το αστυνομικό τμήμα. Σοκάρει σήμερα. Ζάπινγκ αύριο. 

Σαν ένα επεισόδιο από ταινία τρόμου με τίτλο «η Ζωή στην Ελλάδα». 

-Σε ένα κράτος όπου η αδιαφορία, η αγένεια και η ασέβεια προς τον πολίτη είναι ο κανόνας. Είτε για μια καταγγελία στην αστυνομία, είτε ενώπιον της δικαιοσύνης, είτε στις δημόσιες υπηρεσίες, είτε μέσα στα νοσοκομεία, είτε μέσα στα σχολεία...παντού. 

-Κι όταν το κακό γίνει, το κράτος -που κουνάει το δάχτυλο για να ενοχοποιεί ακόμη και που αναπνέεις, ώστε να πληρώνεις τα σπασμένα κι ακόμη περισσότερα των κρατικοδίκαιων που αποτελούν μια σάπια ηγεσία αποκομμένη από την κοινωνία- νίπτει τας χείρας του, με την απομάκρυνση από τη σκηνή του τραγικού συμβάντος του τελευταίου τροχού της αμάξης ή με μια ατελείωτη έρευνα, όπου στο τέλος κανείς από δαύτους, δεν φέρει ευθύνες ακόμη και για ανθρωποθυσίες νέων ανθρώπων όπως είναι τα Τέμπη και πόσα άλλα. 

-Εχω επίγνωση πως τα γράφω όλα αυτά σε έναν ψηφιακό τοίχο που τον διαβάζουν ντουβάρια. Που έχουν αποδεχτεί την τύχη της μοίρας τους, ενίοτε βαρυγκομούν και σοκάρονται και πάνε παρακάτω, αποδεχόμενοι μοιρολατρικά πως «σ αυτή τη χώρα δεν υπάρχει καμία σωτηρία». 

-Η σωτηρία όμως ατομική και συλλογική βρίσκεται στα χέρια μας. Αρκεί να υπάρχει Θέληση και ΚΚΕ…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ισραηλινός στρατός, χρησιμοποιεί ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης το Lavender, που εντοπίζει “πιθανούς στόχους” αμάχους στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους!

4/4/2024

Το 2021, ένα βιβλίο με τίτλο «The Human-Machine Team: How to Create Synergy Between Human and Artificial Intelligence That Will Revolution Our World» κυκλοφόρησε στα αγγλικά με το ψευδώνυμο «Brigadier General YS» Σε αυτό, ο συγγραφέας και τρέχων διοικητής της επίλεκτης ισραηλινής μονάδας πληροφοριών 8200 — υποστηρίζει τη σχεδίαση μιας ειδικής μηχανής που θα μπορούσε να επεξεργάζεται γρήγορα τεράστιες ποσότητες δεδομένων για να δημιουργήσει χιλιάδες πιθανούς «στόχους» για στρατιωτικά χτυπήματα. Μια τέτοια τεχνολογία, γράφει, θα έλυνε αυτό που περιέγραψε ως «ανθρώπινο εμπόδιο τόσο για τον εντοπισμό των νέων στόχων όσο και για τη λήψη αποφάσεων για την έγκριση των στόχων».

Ένα τέτοιο μηχάνημα, αποδεικνύεται, πως υπάρχει στην πραγματικότητα. Μια έρευνα από το +972 Magazine and Local Call αποκαλύπτει ότι ο ισραηλινός στρατός έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη. Σύμφωνα με έξι ισραηλινούς αξιωματικούς πληροφοριών, οι οποίοι έχουν υπηρετήσει στο στρατό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, είχαν από πρώτο χέρι εμπλοκή με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία στόχων αμάχων, ειδικά κατά τα πρώτα στάδια του πολέμου. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τις πηγές, η επιρροή του στις επιχειρήσεις του στρατού ήταν τέτοια που ουσιαστικά αντιμετώπιζαν τα αποτελέσματα της μηχανής AI «σαν να ήταν μια ανθρώπινη απόφαση».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μείζον αμφισβήτηση του Κράτους Δικαίου από τους Έλληνες πολίτες: Μόνο το 27% εμπιστεύονται την δικαιοσύνη – το 18% την βουλή – ενώ μόλις το 9% δείχνει εμπιστοσύνη στα κόμματα!

3/4/2024

Μείζον αμφισβήτηση του Κράτους Δικαίου από τους Έλληνες πολίτες καταγράφει δημοσκόπηση και μάλιστα μεγάλη άνοδος σημειώνεται τα τελευταία χρόνια.

Οι Δικαστές θέλοντας να αποστασιοποιηθούν πέταξαν την μπάλα στους πολιτικούς το μπαλάκι για το ζήτημα των προαγωγών τους με μια ανακοίνωση που ουσιαστικά προκαλεί τα κόμματα να κάνουν αλλαγή στο Σύνταγμα.

Έτσι βλέπουμε ότι στα χειρότερα επίπεδα τα τελευταία 15 χρόνια καταγράφεται η εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη στη χώρα, καθώς έρευνα της Public Issue αναφέρει ότι λιγότεροι από 3 στους 10 εμπιστεύονται σήμερα τη δικαιοσύνη και τους δικαστές.

Ειδικότερα, μόλις το 27% δείχνει εμπιστοσύνη στον ένα από τους βασικούς πυλώνες του κράτους καθώς σύμφωνα με την ίδια έρευνα οι υποθέσεις διαφθοράς, οργανωμένου εγκλήματος, παιδοφιλίας, αστυνομικής βίας, υποκλοπών, που έχουν έρθει στη δημοσιότητα «έχουν κλονίσει σε μεγάλο βαθμό το δημόσιο αίσθημα δικαίου».

Ενδιαφέρον στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι αν εξετάσουμε το γράφημα της Public Issue από το 2007 μέχρι σήμερα η εμπιστοσύνη των πολιτών δίνει να έχει κλονιστεί ιδιαίτερα από την περίοδο ανάληψης των κυβερνητικών καθηκόντων από τη ΝΔ. Από το 2019 και μετά η έλλειψη εμπιστοσύνης παίρνει ξεκάθαρα την ανιούσα καθώς αφορά το 70% των ερωτηθέντων.

Ανάλογα χαρακτηριστικά παρουσιάζει η εμπιστοσύνη των ανθρώπων στην Ελλάδα και στη Βουλή με τα αποτελέσματα να αναδεικνύουν ξεκάθαρη «κρίση των αντιπροσωπευτικών θεσμών».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο λανθασμένος όρος «γυναικοκτονία» και το φαινόμενο της μίμησης/αντιγραφής – Τι παρουσιάζουν οι μελέτες;

3/4/2024

Η δολοφονία γυναίκας από τον σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων συγκλόνισε για άλλη μια φορά το πανελλήνιο και παρά την καυτή επικαρότητα, έγινε νο1 θέμα στα ΜΜΕ. Ωστόσο, η αντίδραση των ΜΜΕ και ο τρόπος που παρουσιάζουν το θέμα, μας υπενθυμίζουν για μια ακόμα φορά ότι μέσα στις σπαρακτικές οιμωγές για το περιστατικό, η αλήθεια παρουσιάζεται πολύ διαφορετικά απο ότι είναι.

Σύμφωνα με τη EUROSTAT, απο στατιστικά του 2017, η Ελλάδα παρουσιάζει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά δολοφονίας γυναικών  στην Ευρώπη.

Δεδομένου ότι σύμφωνα με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ  του Γραφείου για τα Ναρκωτικά και το Έγκλημα του ΟΗΕ ο αριθμός των γυναικών που δολοφονήθηκαν από νυν & τέως συντρόφους / συζύγους το 2017 ανά 5 εκατομμύρια γυναικείου πληθυσμού είναι στην Ασία 25, στην Ευρώπη 30, στην Ωκεανία 45 στην Αμερική 60 και στην Αφρική 85 σύμφωνα με αυτά τα στατιστικά, η Ελλάδα έχει ένα απο χαμηλότερα ποσοστά δολοφονίας γυναικών παγκοσμίος.

Επίσης παρατηρούμε δυτικές χώρες όπως η Αμερική να έχει αρκετά μεγάλα ποσοστά όπως και η Ωκεανία, που θα μπορούσε να οφείλεται αυτό;

Κοιτάξτε παρακάτω ένα ενδιαφέρον συμπέρασμα:

Το φαινόμενο μίμησης είναι η πιο διαδεδομένη θεωρεία για τις αυξήσεις των γυναικείων δολοφονιών. Ότι κυρίως με τις διαστάσεις αλλα και με το τρόπο που καλύπτονται οι δολοφονίες γυναικών και οι αυτοκτονίες απο τα ΜΜΕ, ενισχύει τα φαινόμενα αυτά.

Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις διαστάσεις που παίρνει το φαινόμενο ακόμα και πολιτικά (πχ, κατοχύρωση του όρου νομικά) αλλα και με τον τρόπο που το διαχειρίζονται τα ΜΜΕ ή και οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (δίνοντας μεγαλύτερες διαστάσεις) ως κοινωνικό πρόβλημα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζητάμε προστασία και ασφάλεια, από τις κυβερνήσεις, όταν εμείς οι ίδιοι αρνούμαστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειες μας, τον γείτονα μας, την πατρίδα μας, την λογική μας.

Ουρλιάζουμε, για ένα μεμονωμένο γεγονός, που προκαλεί εξέγερση στην συνείδηση μας και αγανακτούμε μόνο όταν αυτό το γεγονός γίνεται αντικείμενο συζήτησης, στα σόσιαλ μίντια.

Τέμπη, "γυναικοκτονίες", Μάτι, Μάνδρα, "12χρονη", "Πισπιρίγκου" "υποκλοπές".

Αλλαξε κάτι; Οσες κατάρες κι αν ξεστομίστηκαν, όσο μεγάλος κι αν ήταν ο θρήνος της κοινωνίας "ακούμπησαν" το σύστημα;

Ούτε μισή μπουκιά δεν στάθηκε στον λαιμό των εξουσιαστών και των ακτιβιστών των "ανθρωπιστικών" οργανώσεων.

Οταν μπήκαν σε εφαρμογή τα σχέδια, για την μαζική εξόντωση πληθυσμών, μέσω των πολέμων, μέσω των εμβολιασμών, μέσω της πείνας και της καταστροφής, που προωθεί η "κλιματική αλλαγή", μέσω της ψηφιακής κατάργησης των ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μέσω της φτώχειας της διαφθοράς και της ανεργίας, που παράγει το σύστημα, μίλησε κάποιο ΜΜΕ, γι΄αυτά; Φώτισε τις αιτίες;

Αντιστάθηκε σύσσωμη η κοινωνία;

Οχι! Ψήφιζε τους δημίους της. Και θα τους ξαναψηφίσει! Τους ίδιους και τους ίδιους! Και μόνο λεκτικές κορώνες θα τους καταδικάζουν! 

Εχουμε αποδεχτεί το αφήγημα ότι ο άνθρωπος είναι αναλώσιμο προϊόν, γι΄αυτούς. Εργαλείο εξουσίας. Και το χάος εφαρμοσμένη πολιτική.

Εχει νόημα ν΄απευθυνθούμε στην συνείδηση τους;

Μα η συνείδηση δεν είναι απλώς το αίσθημα ντροπής, για τους εαυτούς μας. Είναι μια αίσθηση αλήθειας και αναλήθειας που εμφυτεύεται, στην ανθρώπινη υπόσταση, από την Φύση. Και όταν αυτό ατροφήσει, τίποτα δεν μπορεί να μας σώσει! 

Ολα τα δάκρυα και τα επιφωνήματα της εξουσίας δεν αφορούν στην ελευθερία του ενός και όλων, αλλά στην ελευθερία του καπιταλιστικού διεφθαρμένου συστήματος να διαπράττει εγκλήματα με όμορφα λόγια, περί δημοκρατίας.

Σχολιο.- Ακριβώς έτσι είναι, γιατί βολεύονται κάποιοι και καρφί δεν τους καίγεται για τους υπόλοιπους που δεν μπορούν να βρουν κάποια δουλειά και ζουν έξω στους δρόμους ή ακόμα ζουν από την σύνταξη των γονέων τους για να συντηρήσουν την οικογένεια τους. Η ελίτ μας που καλύπτεται με την "κλιματική αλλαγή" γεμίζει τις τσεπες της, καίγοντας τα δάση μας για να τοποθετήσουν τις ανεμογεννήτριες, τα φωτοβολταϊκά από τα οποία θα κερδίσουν πολλά χωρίς κόπο. Κέρδισαν από τα εμβόλια και σταμάτησε η πανδημία με τις θεατρικές τους παραστάσεις και αλίμονο σε όλους τους Έλληνες.

Σχολιο.- Ποια κοινωνική εξέλιξη; Εχει αλλάξει κάτι στις κοινωνικές και οικονομικές σχέσεις, μέσα σε 50 χρόνια; Μπορώ να σου πω ότι είχαμε περισσότερες ελευθερίες, πριν 50 χρόνια. Εχει σταματήσει να είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης και χρηματοδότησης των ελίτ ο πολίτης;; Εχει σταματήσει η συρρίκνωση των ελευθεριών του; Αντιθέτως, επιστρέφουμε σε εποχές δουλοπαροικίας. Και δεν λέω ότι ο πολίτης δεν πρέπει να αντιδρά, αλλά να αντιδρά ΜΑΖΙΚΑ, για να μπορέσει ν΄αλλάξει το σύστημα. Οπως και μαζικά ψηφίζει. Οσο για τα "κινήματα", ας δούμε πρώτα από ποιους ελέγχονται και χρηματοδοτούνται και την τελική τους εξέλιξη, χωρίς να τα καταδικάζω συλλήβδην!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια εκ μέρους των Ιρανών εναντίων των Ρώσων και τον τρόπο με τον οποίο η αεράμυνα της Συρίας, που ουσιαστικά είναι υπό τον Ρωσικό έλεγχο, αντιδρά στα χτυπήματα του Ισραήλ. 

Να σημειωθεί εδώ ότι το Ιράν από την 7 Οκτωβρίου έως σήμερα έχει χάσει 18 υψηλόβαθμους αξιωματούχους, τους περισσότερους στη Συριακη Επικράτεια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περί ‘‘πλουραλισμού’’ στην Ενημέρωση…

Σύμφωνα με την αμερικανική μελέτη «Cold War Broadcasting» που επιμελήθηκαν οι Αμερικανοί πρώην διευθυντές του Radio Free Europe και συνεργάτες του Ινστιτούτου Hoover, Eugene Parta και Ross Johnson, «μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1970 περισσότερο από το ήμισυ του αστικού πληθυσμού της Σοβιετικής Ένωσης (ΕΣΣΔ) άκουγε ξένες εκπομπές».

Εβδομαδιαίως, το 19% των σοβιετικών ενηλίκων -σε συνθήκες ‘‘Ψυχρού Πολέμου’’,- άκουγε Voice of America ενώ το 11% το BBC που λειτουργούσε ήδη από το 1946.

Στην ΑμερικανοΝΑΤΟϊκή Δύση, μετά την έναρξη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία (Φεβρουάριος 2022), έβαλαν λουκέτο στα ρωσικά ΜΜΕ και με ειδική νομοθεσία ελέγχουν και λογοκρίνουν τα ΜΚΔ (Facebook, Twitter, YouTube, κ.ά.).

Το Ισραήλ εκτός του ότι σκοτώνει τους δημοσιογράφους που αναμεταδίδουν τα εγκλήματά του (140 σε έξι μήνες), ενέκρινε και νόμο (01.04.24) που απαγορεύει τη λειτουργία ξένων ΜΜΕ.

Για τις ΗΠΑ, ούτε λόγος… Όπως σημείωνε και ο διανοητής Noam Chomsky, «κάθε δικτάτορας θα θαύμαζε την ομοιομορφία και την υπακοή των ΜΜΕ», στην κεντρική εξουσία των ολιγαρχών του πλούτου.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



4/4/2024     -      5.00

- Από τις ειδήσεις της χτεσινής μέρας (03/04) θα ξεχώριζα την απεγνωσμένη προσπάθεια της Γαλλίας να «πείσει» τη Ρωσία ότι στην τρομοκρατική δολοφονική επίθεση στο Crocus City Hall, στο Κρασνογκόρσκ της Περιφέρειας Μόσχας στις 22/03 δεν υπάρχει καμία συμμετοχή ούτε της χώρας των ουκρανοναζί, ούτε της «συλλογικής Δύσης». Το έργο της (αποτυχημένης εν τη γενέσει της) απόπειρας «πλύσης εγκεφάλου» της ρωσικής πλευράς ανέλαβε ο Γάλλος Υπουργός Άμυνας Σεμπαστιάν Λεκορνύ, ο οποίος μετά από επίμονες προσπάθειες κατάφερε να μιλήσει τηλεφωνικά με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Σοϊγκού. Ο τελευταίος, βεβαίως, του οποίου το αυτί δεν ιδρώνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, αφού άκουσε τον Γάλλο ομόλογό του να του εκφράζει τα «κροκοδείλια» συλλυπητήρια της χώρας του για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης, του ανέφερε ότι η προανάκριση που διεξάγεται την παρούσα στιγμή θα ολοκληρωθεί κανονικά και πως με βάση τα μέχρι τώρα γνωστά αποτελέσματα, υπάρχουν ακλόνητες αποδείξεις που οδηγούν στην πλευρά της χώρας των ουκρανοναζί σε ό,τι αφορά στην ευθύνη για την πραγματοποίηση της τρομοκρατικής επίθεσης. Και ολοκλήρωσε λέγοντας, ότι οι ηθικοί αυτουργοί του δολοφονικού χτυπήματος θα προσδιοριστούν και προσωπικά και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά ένας προς έναν. Απλά, τίμια, παστρικά, που λένε και στο χωριό μου…

- Μιας και αναφέρθηκα στη δολοφονική επίθεση στο Crocus City Hall, θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω 2 στοιχεία που έδωσε χτες στη δημοσιότητα η Συνήγορος παρά τω Προέδρω για ζητήματα Παιδιών της Ρωσίας, Μαρία Λβόβα-Μπελόβα. Καταρχάς, δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του 1 ακόμη παιδί από αυτά που νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Μόσχας, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των νεκρών παιδιών από την επίθεση στα 6 και τον συνολικό αριθμό στους 143. Επίσης, η Λβόβα-Μπελόβα έκανε γνωστό, ότι 8 παιδιά από αυτά που βρίσκονταν στο Crocus City Hall την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης έμειναν ορφανά και από τους 2 γονείς και ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία τεκνοθεσίας τους από τους εγγύτερους συγγενείς τους.

- Από μια άλλη τρομοκρατική επίθεση, αυτή στο Ταταρστάν προχτές (02/04), έγινε γνωστό ότι ο αριθμός των τραυματιών ανήλθε τελικά στους 14. Το αξιοσημείωτο είναι, ότι όλοι οι τραυματίες είναι φοιτητές του Πολυτεχνείου της πόλης Νιζνιεκάμσκ και ανήκουν σε 9 διαφορετικές εθνικότητες!!! Ανάμεσά τους βρίσκονται εκπρόσωποι της Ρωσίας, της Κιργιζίας, της Σρι Λάνκα, της Ζιμπάμπουε, της Ρουάντα, του Κονγκό, της Κένυας, της Νιγηρίας και του Νοτίου Σουδάν. Το ερζάτς κράτος με την προσωρινή ονομασία «Ουκρανία» δεν τρομοκρατεί μόνο τον ρωσικό λαό – αποτελεί άμεση απειλή για όλες τις εθνότητες που ζουν στη Ρωσία!…

- Την ίδια ώρα που οι βομβαρδισμοί στην Περιφέρεια του Μπέλγκοροντ παρουσίασαν χτες σημαντική ύφεση, αντιθέτως στη ΛΔ Ντονιέτσκ παρουσίασαν έξαρση. Από τις χτεσινές δολοφονικές επιθέσεις των Ουκροναζί στη συνοικία Κούιμπισεφσκι του Ντονιέτσκ και στη Γκόρλοφκα, υπήρξε 1 νεκρή άμαχη γυναίκα και 3 ακόμη άμαχοι πολίτες τραυματίες.

- Λίγη ώρα πριν ξεκινήσουν να γράφονται αυτές οι αράδες (γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα) έγινε γνωστό, ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποιούν μαζική επίθεση από αέρος σε στρατηγικής σημασίας υποδομές στο Χάρκοβο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έγκλημα πολέμου από Μαξίμου - Στέλνει απαγορευμένα βλήματα λευκού φωσφόρου στην Ουκρανία – Ρωσία: Σκληρά αντίποινα

Σε θανάσιμο κίνδυνο η Ελλάδα με την ακραία πολεμική εμπλοκή, που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Σάλος έχει προκληθεί στη Ρωσία με την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να πουλήσει δεκάδες χιλιάδες απαγορευμένα πυρομαχικά λευκού φωσφόρου στην Τσεχία με σκοπό να παραδοθούν στην Ουκρανία.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στον ρωσικό Τύπο ενώ η Μόσχα έχει διαμηνύσει ότι τα απαγορευμένα από όλες τις Διεθνείς Συνθήκες πυρομαχικά λευκού φωσφόρου θα επιφέρουν σκληρά αντίποινα κατά της Ελλάδας.

Η κυβέρνηση, που από την πρώτη στιγμή επέλεξε τη λάθος πλευρά της ιστορίας, εμβαθύνει την πολεμική εμπλοκή της, εκθέτοντας την Ελλάδα σε θανάσιμο κίνδυνο.

Ξεπερνώντας κάθε όριο βυθίζει την Ελλάδα σε έναν πόλεμο, που λαμβάνει εκρητικές διαστάσεις με την εμπλοκή της Γαλλίας.

Στον νέο κατάλογο με οπλικά συστήματα και πυρομαχικά προς πώληση, που υπέβαλε στην Επιτροπή Εξοπλισμών της Βουλής, περιλαμβάνονται δεκάδες χιλιάδες βλήματα αρμάτων μάχης, που περιέχουν τη χημική ουσία του λευκού φωσφόρου προς την Τσεχία, με τελικό προορισμό την Ουκρανία.

Η Ελλάδα στέλνει στην Ουκρανία πυρομαχικά αξίας 150 εκατ. ευρώ

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik φιλοξενεί μάλιστα δήλωση του βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Παπαναστάση, ο οποίος καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ ότι δημιουργεί τις συνθήκες για τη διάπραξη σοβαρών εγκλημάτων πολέμου.

Η Ελλάδα σχεδιάζει να στείλει στην Ουκρανία πυρομαχικά αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ μέσω της Τσεχίας και ζητά έγκριση από αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Σύμφωνα με καταγγελία του ΚΚΕ,η κυβέρνηση πουλά η χαρίζει βλήματα και βόμβες Λευκού Φωσφόρου στο ουκρανικό καθεστώς.Για όποιον δεν γνωρίζει τι είναι αυτό, πρόκειται για βόμβες με ειδική γόμωση που παράγει χημική φωτιά έτσι ώστε οι πληττομενοι να καίγονται ζωντανοί με φωτιά που δεν σβήνει με τιποτε ωσότου γίνουν σταχτη.Με τέτοιες βόμβες οι Σύμμαχοι έπληξαν το Αμβούργο το 1943 και την Δρέσδη τον Φεβρουάριο 1945 με απολύτως φρικτά αποτελέσματα για τους αμαχους. Η χρήση τους αποτελεί Έγκλημα Πολέμου ( χημικός πόλεμος) και χρήση όπλων μαζικής καταστροφής χωρίς καμία αμφισβήτηση. Όταν πουλάς όπλα μαζικής καταστροφής, εμπλεκεσαι και συ ο ίδιος στο έγκλημα πολέμου,όχι μόνο ο χρήστης.Οι Ρώσοι θα καουν ζωντανοί από όπλα με ελληνική υπογραφή και προϊόν προέλευσης .Να το έχουμε στο μυαλό μας. Όλα αυτά μπορεί να γυρίσουν και πίσω, για όποιον ανόητο θεωρεί ότι τα πράγματα αυτά δεν αφορούν την ζωή του.Μπορει να αφορούν τον ( φρικτό) θάνατο του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνένοχος σε εγκλήματα πολέμου προσπαθεί να γίνει ο σαλταρισμένος ντόπιος Ναπολέων.

Τώρα θέλει να πουλήσει στην Τσεχία με προορισμό την Ουκρανία Ελληνικά πυρομαχικά λευκού φωσφόρου, απαγορευμένα, ως απάνθρωπα όπλα, από τον ΟΗΕ, από το 1980.

Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε στην Βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης και αναφέρεται στο Σερβικό σάιτ @vestiksrv, "Η κυβέρνηση, παραβιάζοντας κάθε έννοια σεβασμού των διεθνών συνθηκών και απαγορεύσεων του ΟΗΕ, «πουλάει» δεκάδες χιλιάδες εμπρηστικές αντιαρματικές ρουκέτες που περιέχουν λευκό φώσφορο στην Τσεχία, με τελικό προορισμό την Ουκρανία".

Αυτές οι "πρωτοβουλίες" της πιο φιλικής, προς τον νεοναζισμό, κυβέρνησης, που πέρασε ποτέ από την χώρα, δεν αγγίζουν καν, και τ΄αυτιά των άλλων "αντιπολιτευόμενων" κομμάτων, που τηρούν κατά γράμμα τις εντολές των "εταίρων" μας Ευρωπαίων και των ΗΠΑ, σιωπώντας συνενοχικά!

Οι εκλογές, για το νέο φασιστικό Ευρωκοινοβούλιο πλησιάζουν και ο καθένας μας ας ρωτήσει την συνείδηση του, μπροστά στην κάλπη. Πριν έρθει η απάντηση, στο έγκλημα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ΝΑΤΟ ΕΠΙΛΥΕΙ ΤΡΕΛΗ ΙΔΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥ, ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ - καθώς ετοιμάζεται να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία.

Αντί για απογοητευμένους Ρώσους βαλτωμένους στα χαρακώματα τους, είναι η ουκρανική θέση που φαίνεται επισφαλής. Ωστόσο, ενώ θα μπορούσαν να σταλούν περισσότερα όπλα και πύραυλοι, είναι σαφές ότι αυτό που αναγκάζει το Κίεβο να υποχωρήσει δεν είναι η έλλειψη δύναμης πυρός, αλλά η έλλειψη στρατιωτών - γράφει ο δυτικός "στρατηγός" Luttwak.

Ερώτηση - τι είδους τεχνογνωσία δεν λαμβάνει υπόψη τη διαφορά στον αριθμό των στρατευμάτων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, πριν σκοτώσει μισό εκατομμύριο+;

Οι χώρες του ΝΑΤΟ θα πρέπει σύντομα να στείλουν στρατιώτες στην Ουκρανία, διαφορετικά θα αποδεχθούν την καταστροφική ήττα.

Είναι κρίσιμο, καθώς η Κίνα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο σε μια επίθεση στην Ταϊβάν, οι ΗΠΑ δεν μπορούν να παράσχουν περισσότερα στρατεύματα από τα περίπου 40.000 που βρίσκονται ήδη στην Ευρώπη.

Εάν η Ευρώπη δεν μπορεί να παράσχει αρκετά [από τα δικά της] στρατεύματα, η Ρωσία θα επικρατήσει στο πεδίο της μάχης και η ρωσική στρατιωτική ισχύς θα έχει επιστρέψει νικηφόρα στην Κεντρική Ευρώπη - ο Luttwak βουτάει, αφρίζοντας στο στόμα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσους στρατιώτες στέλνετε τόσα φέρετρα να φτιάχνετε, είχε πει πριν από μισό αιώνα προς Αμερικανούς κ.α. ο ηγέτης του Βιετνάμ, Χο Τσι Μιν! Κάτι τέτοιο διαμηνύει τώρα η Μόσχα σε εκείνους που ως στρατιωτικοί «χρυσοθήρες» αναζητούν περιπέτειες στην Ουκρανία. Αλλά και τους…. Μικρομακρόν που φοράνε τη στολή του… Ναπολέοντα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ενιαίο κόμμα (ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ) οδηγει τη χώρα στην άβυσσο 

-Αυτά είναι τα νέα. Σύμφωνα με το ANNA News, η Ελλάδα ενδέχεται να μεταφέρει απαγορευμένα πυρομαχικά στην Ουκρανία

Η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει να πουλήσει δεκάδες χιλιάδες οβίδες αρμάτων μάχης με λευκό φώσφορο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ στη βουλή της χώρας, Νίκος Παπαναστάσης. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι οβίδες θα πουληθούν στην Τσεχία και στη συνέχεια θα μπορέσουν να πέσουν στην κατοχή της Ουκρανίας.

«Η κυβέρνηση, παραβιάζοντας κάθε έννοια σεβασμού των διεθνών συνθηκών και των απαγορεύσεων του ΟΗΕ, «πουλάει» δεκάδες χιλιάδες οβίδες εμπρηστικών δεξαμενών που περιέχουν λευκό φώσφορο στην Τσεχία, με τελικό προορισμό την Ουκρανία», είπε ο Παπαναστάσης.

Μόλις τις προάλλες εμφανίστηκε η είδηση ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται να πουλήσει μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών στην Τσεχία για την Ουκρανία (χωρίς να υπολογίζουμε τη μεγάλη ποσότητα άλλων όπλων που έχουν ήδη μεταφερθεί). Αλλά τότε δεν γινόταν λόγος για λευκό φώσφορο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα υπάρχοντα μεγάλα κόμματα είναι όλα για τα μπάζα. Κάτι λίγο καλύτερο το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση.

Σχολιο.- Τι είναι η κεραλοιφή ξέρεις; Την πουλάνε στα φαρμακεία. Άσε! Ανευ περιεχομένου αυτή η κριτική. Ο Βελόπουλος είναι ο μόνος που μέσα στη Βουλή εναντιώθηκε στα εμβόλια και έκανε ερώτηση για τις παρενέργειες, ο πρώτος που μίλησε για το ξυλόλιο, ο πρώτος που πήγε στο ΑΤ Λάρισας την πρώτη μέρα και ζήτησε τα καταγραμμένα βίντεο και πολλά άλλα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Not a dude! 

Φτάσαμε στο σημείο οι αθλήτριες να κυκλοφορούν με μαγιό με βιομετρικά στοιχεία για να δηλώνουν ότι είναι φυσιολογικές γυναίκες και δεν είναι ανώμαλα ψυχασθενικά τραβέλια. 

Αμ έτσι είναι, σε καιρούς διαστροφής κι απόλυτου ξεπεσμού, όπως π.χ. η Liberal "εκσυγχρονισμένη" δυτική κοινωνία, αυτά συμβαίνουν. Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη, στην αρχή είμαστε!

* Εκτός κι αν οι λαοί της Ευρασίας, της Ασίας και του Παγκόσμιου Νότου φροντίσουν να αποκατασταθεί η τάξη!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ανήκουμε στη δυση και ειμαστε περηφανοι γι αυτό… εγω δεν εχω αγκυλωσεις» λέει ο Ψαροκασέλας του τσυριζα

να πουμε σε αυτον τον γελοιο οτι ανηκουν καπου μονο οι δουλοι ! οι ελευθεροι δεν ανηκουν πουθενα και σε κανεναν ! ειμαι σιγουρος οτι ουτε για αυτο εχει αγκυλωσεις !!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακόμη και με την αποδοχή της Φινλανδίας και της Σουηδίας, το ΝΑΤΟ δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τη Ρωσία στην Αρκτική.

«Παρά τη διεξαγωγή των μεγαλύτερων ασκήσεων από τον Ψυχρό Πόλεμο, οι χώρες του ΝΑΤΟ παραμένουν ανεπαρκώς προετοιμασμένες να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία στην Αρκτική. Το μπλοκ δεν έχει τους πόρους για να πολεμήσει τη Μόσχα ακόμη και μετά την επέκταση του βορρά, λέει ο Liselotte Odgaard, ανώτερος αναλυτής στο Hudson Institute.

«Ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη τη Φινλανδία και τη Σουηδία, η συμμαχία δεν διαθέτει στρατιωτική παρουσία στο Βορρά. Είναι προφανές ότι το μπλοκ δεν είναι καλά προετοιμασμένο να αντιμετωπίσει τις στρατιωτικές δυνατότητες της Ρωσίας στην Αρκτική», σημείωσε ο ειδικός, εστιάζοντας στο γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Δανία, η Σουηδία και η Φινλανδία δεν προετοίμασαν τα ναυτικά τους για επιχειρήσεις σε μεγάλα γεωγραφικά πλάτη. ενώ ο νορβηγικός στόλος δεν διαθέτει αρκετούς πόρους για ανεξάρτητη υποστήριξη της πλευράς του ΝΑΤΟ στην Αρκτική.

Σύμφωνα με τον ίδιο, παραμένουν μεγάλα κενά στην άμυνα της συμμαχίας· της λείπουν πλοία εξοπλισμένα με αεράμυνα και ανθυποβρυχιακά όπλα που είναι ικανά να επιχειρούν στον πάγο».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Κάθε μέρα είχα εγχείρηση. Ήταν πάρα πολύ επίπονο… 

Σκίζονταν ράμματα, ξυπνούσα στα αίματα. Δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο, πόσος πόνος... 

Ακόμα και τώρα είμαι με πολύ ισχυρά φάρμακα που ανήκουν στα οπιοειδή γιατί δεν μπορώ να λειτουργήσω…

Έκανα οκτώ μήνες να μιλήσω σε άνθρωπο, δεν μπορούσα να αποδεχτώ ότι βρέθηκα στο τρένο τη λάθος στιγμή».

«Τον πρώτο καιρό δεν ήθελα καν να μάθω ή να δω τα παιδιά που χάθηκαν γιατί ζεις με την ενοχή. Θυμάμαι ότι είχα πει χαρακτηριστικά στους δικούς μου το εξής που τους πλήγωσε: Αν ήξερα ότι θα περάσω όλο αυτό ίσως να έδινα την θέση μου σε ένα άλλο παιδί…. 

Μέχρι σήμερα ακόμη και στην αναπνοή πονάω γιατί κόλλησαν στραβά τα πλευρά μου».

Συνταρακτικά είναι όσα μοιράστηκε η επιζήσασα και πολυτραυματίας της τραγωδίας των Τεμπών Ντίνα Μαγδαλιανίδη, που χρειάστηκε 25 χειρουργεία προκειμένου να συνέλθει κι ακόμη παλεύει καθημερινά με τα τραύματά της, σωματικά και ψυχικά.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν φτάνει η κολαση της Γάζας έχουμε και τα βασανιστήρια στις Ισραηλινές φυλακές όπου οι κρατούμενοι βασανίζονται νύχτα μέρα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραηλινοναζιστικά fake news

"Τα 40 αποκεφαλισμένα βρέφη είναι πλέον και με τη βούλα 40 ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ

Το γραφείο Τύπου της ισραηλινής κυβέρνησης επιβεβαίωσε επίσημα στη Le Monde (03.04.2024, βλ. το πρώτο σχόλιο) ότι ουδέποτε υπήρξαν 40 αποκεφαλισμένα μωρά, ούτε στο Κφαρ Αζά, ούτε σε κανένα άλλο κιμπούτς.

Βέβαια, το γνωρίζαμε καιρό τώρα — το είχα γράψει και εγώ — ότι επρόκειτο για αβάσιμο ισχυρισμό, μια κολοσσιαία μπούρδα, όπως και άλλες (το βρέφος στον φούρνο, ομαδικός βιασμός, κ.λπ.). Το καινούριο είναι η επίσημη διάψευση. 

Τα 40 αποκεφαλισμένα μωρά υπήρξε η πιο διαδεδομένη προπαγανδιστική μπαρούφα. 

Την πρόβαλε το Ισραήλ, την υιοθέτησε ο Μπάιντεν, τη χρησιμοποίησαν κυβερνήσεις ως επιχείρημα για να καταστείλουν ή/και να απαγορεύσουν "αντισημιτικές" διαδηλώσεις (π.χ. ο Darmanin στη Γαλλία)· και βλέπουμε ακόμη και σήμερα να αναπαράγεται στα κοινωνικά μέσα.

Υπάρχει προπαγάνδα και προπαγάνδα. Μπορεί να θεωρηθεί σχετικά ανώδυνο ένας εμπόλεμος να υποτιμά τις δικές του απώλειες και να υπερεκτιμά του αντιπάλου του. 

Υπάρχει, όμως, και η προπαγάνδα της μισαλλοδοξίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΝΑ Αλεξάνδρα

Κλείνει η Μονάδα Βραχυθεραπείας για γυναίκες με γυναικολογικό καρκίνο

Από το 2019 ζητάνε ανανέωση του πεπαλαιωμένου εξοπλισμού

250 - 300 γυναίκες με καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο εξωθούνται στην ιδιωτική υγεία με κόστος 3.500- 20.000 € ανά ολοκληρωμένη ακτινοθεραπεία, πλην ΕΟΠΠΥ. 

Η μονάδα αυτή λειτουργεί από το 1956, καλύπτοντας τις ανάγκες θεραπείας για 5 διαφορετικούς τύπους καρκίνου. Το κόστος των μηχανημάτων που χρειάζονται για να μην κλείσει η μονάδα είναι μόλις 280.000€, ωστόσο από το 2019 δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για την προμήθεια τους. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάλι βομβάρδισαν και πυροβόλησαν αμάχους που πήγαν να πάρουν ανθρωπιστική βοήθεια 

ΤΕΡΑΤΑ ΣΙΩΝΑΖΙ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θέλει ο νατοϊκος φασίστας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει 

Οι "ακροδεξιοί Ρώσοι κακοί" ή αλλιώς Ρώσοι ναζί που εκδιώχτηκαν από τη Ρωσία, εφοδιάζονται με δυτικά όπλα.

(Δώστε και άλλα όπλα στους ναζί )

Επιστρατευουν Ρώσους ναζί οι νατοϊκοι "των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του διαφωτισμού "για να πολεμήσουν την Αρκούδα στην Ουκρανία 

Εμπρός νατοϊκοι φασίστες του κόσμου όλου ενωθείτε !!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Η γιατρός εξετάζει έγκυο στο σπίτι της , σε αγροτική περιοχή, ΔΩΡΕΑΝ.

1958 ΕΣΣΔ Τατζικιστάν.

-Στην Ελλάδα ακόμα του σήμερα εικόνα επιστημονικής φαντασίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ "ΠΙΟ ΗΘΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"

Η πρώτη αντίδραση του Ισραήλ για τη δολοφονία των μελών της World Central Kitchen (WCK) ήταν ότι επρόκειτο για πλευρική βόμβα που είχε τοποθετήσει η Χαμάς. Το κραυγαλέο αυτό ψέμα γρήγορα πήγε στα σκουπίδια.

Η δεύτερη γραμμή άμυνας ήταν ότι, ναι μεν το έκαναν οι IDF, αλλά επρόκειτο για απρόθετη ενέργεια. Κι αυτό, επίσης, πήγε γρήγορα στα σκουπίδια, μετά την αποκάλυψη ότι βομβαρδίστηκαν και τα τρία αυτοκίνητα της WCK. 

Δεν ξέρω κανέναν που να συγκινήθηκε από την υπόσχεση των IDF ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί από ανεξάρτητο φορέα. Αν τα θύματα δεν είχαν ξένα (διάβαζε δυτικά) διαβατήρια και δεν εργάζονταν για έναν διάσημο σεφ, η πιθανότητα διερεύνησης θα ήταν μηδαμινή, αν δεν τους "στόλιζαν" με τον χαρακτηρισμό "τρομοκράτες". 

Οι ωμότητες που διέπραξαν και διαπράττουν οι IDF συνυφαίνονται με τον τρόπο διεξαγωγής του πολέμου: 

– Τουλάχιστον 196 εργαζόμενοι σε ανθρωπιστικές οργανώσεις σκοτώθηκαν στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη από τις 7/10. 

– Περισσότεροι από 100 δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν.

– Γιατροί και νοσηλευτές δολοφονήθηκαν. 

– Εκτελέστηκαν Παλαιστίνιοι (και 3 Ισραηλινοί όμηροι) που κρατούσαν λευκή σημαία.

– Δυτικοί γιατροί καταγγέλουν ότι αυτός "'Δεν είναι ένας κανονικός πόλεμος': οι γιατροί λένε ότι παιδιά έχουν στοχοποιηθεί από ισραηλινούς ελεύθερους σκοπευτές στη Γάζα" (The Guardian, 02.04.2024).

Μόνον αφελείς πιστεύουν ακόμη στον μύθο τού "πιο ηθικού στρατού στον κόσμο". 

Ίσως μερικοί εξ αυτών αρχίσουν να σκέπτονται διαφορετικά, ακούγοντας τι λέει ο τέως πρόεδρος του Ισραήλ, Ρεουβέν Ρίβλιν. 

Αφού προειδοποίησε ότι το Ισραήλ βρίσκεται "ένα βήμα πριν από τον διεθνή εξοστρακισμό", πρόσθεσε: "Χάνουμε τις τεράστιες ηθικές αξίες που απολάμβαναν όλες οι ισραηλινές κυβερνήσεις εδώ και γενιές, από τη διαγωγή και τη συμπεριφορά των IDF και από τη συμπεριφορά του κράτους του Ισραήλ σε ό,τι σχετίζεται με τους πολέμους που διεξάγουμε εδώ και 76 χρόνια" (Haaretz, 02.04.2024).



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο αμερικανοεβραιος συγγραφέας και μελετητής Norman Finkelstein, προτείνει υποψηφίους για το Νόμπελ Ειρήνης 

*Την Νότια Αφρική για την προσφυγή της στο διεθνές δικαστήριο κατά του Ισραήλ. το οποίο κατηγορείται για γενοκτονία στη Γάζα

*Οι εθελοντές γιατροί στην Γάζα 

*Οι Χουθι και το υεμενίτικο κίνημα των ανταρτών Χούθι που έχουν εξαπολύσει μια σειρά επιθέσεων σε πλοία και άλλους στόχους στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας ως πράξεις υπεράσπισης των Παλαιστινίων



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ΔΗ.Κ.ΚΙ., καταγγέλλει την παρα-κυβέρνηση για το τεράστιο ποσό συμμετοχής στις εκλογές, που τις κατάντησαν να είναι των πλουσίων.

Επίσης, καταγγέλλουμε τους άνισους όρους συμμετοχής στις εκλογές, αφού η παρακυβέρνηση χρησιμοποιεί μόνο για τον εαυτό τις κρατικές πληροφορίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ομάδων πολιτών.

Δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε σε εκλογές ολοκληρωτισμού, και γι΄ αυτό δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει.

Επομένως, παρακαλούμε φίλους και γνωστούς, να μη χρησιμοποιούν το όνομα του ΔΗ.Κ.ΚΙ., ούτε θέτοντας όρους διαφορετικούς από την μόνη αποδεκτή δημοκρατική συλλογική ηγεσία, ούτε ως πρόσχημα επειδή δεν ήθελαν να συμμετάσχουν κι εκείνοι σ΄ αυτές τις διάτρητες εκλογές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ωτακουστής της Σακελλαροπούλου, στο Μέγαρο Μαξίμου!

Η παρέμβαση της Σακελλαροπούλου για την δολοφονία της κοπέλας στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, δεν ήταν καθόλου τυχαία. Ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον Κυριάκο, παρότι ειδικά η συγκεκριμένη υπόθεση θα έπρεπε να την κάνει να σιωπά. Ο φρουρός βλέπετε (που δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει την κοπέλα), έχει μία περίεργη «σύνδεση» με την ίδια την πρόεδρο. Ήταν αυτός που σφράγιζε πλαστά και παράνομα τα διαβατήρια ενός αλλοδαπού, ο οποίος τελικά ελληνοποιήθηκε από την πρόεδρο. Έτσι, ο φρουρός ενώ είχε προφυλακιστεί και ήταν να αποταχθεί, βρέθηκε ξαφνικά στους Αγίους Αναργύρους, να κοιτάει την κοπέλα που τη σφάζουν.

Στο θέμα μας τώρα. Η Σακελλαροπούλου έκανε την συγκεκριμένη παρέμβαση, προκειμένου να αρχίσει να «ενοχλεί» τον Κυριάκο, ο οποίος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ανανέωση της θητείας της.

Δεν το έκανε καθόλου τυχαία. Πριν από λίγες ημέρες, υπήρξε σύσκεψη στο Μαξίμου για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς πάνω από 60 βουλευτές έχουν διαμηνύσει στον Μητσοτάκη ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν την Σακελλαροπούλου πάλι για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Άρχισαν μάλιστα να πέφτουν ονόματα στο τραπέζι!

Η σύσκεψη ήταν άκρως απόρρητη. Φαίνεται όμως ότι κάποιος μετέφερε το μήνυμα στην πρόεδρο με αποτέλεσμα η τελευταία να ρίχνει τροχιοδεικτικές στον Κυριάκο.

Στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού πάντως με διαβεβαίωνε πως είναι αδύνατον η διαρροή να έγινε από τον πυρήνα του πρωθυπουργικού γραφείου. Αντίθετα, ένας υπουργός από τα παλιά ο οποίος εμφανίστηκε πάλι στο Μαξίμου λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τις παραιτήσεις υπουργών, είναι ο πλέον ύποπτος, καθότι ήταν κι αυτός που επέβαλε την Σακελλαροπούλου στον Κυριάκο το 2019… 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εννιά περιπολικά και 14 αστυνομικοί για τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη σε 24ωρη βάση...ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑΞΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ; ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ .....

Συνέλαβαν τον φωτορεπόρτερ Μάριο Ραφαήλ Μπίκο που τράβηξε φωτογραφία την αστυνομική συνοδεία Φουρθιώτη

Πρώτα αποκαλύπτεται πως ο Φουρθιώτης έχει 24ωρη αστυνομική προστασία.

Η Αστυνομία το αρνείται

Φωτορεπόρτερ στην Ευελπίδων βγάζει φωτογραφία την αστυνομική δύναμη που τον συνοδεύει.

Με εντολή Φουρθιώτη συλλαμβάνεται ο φωτορεπόρτερ Μάριος Ραφαήλ Μπίκος



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν:

Η λεγόμενη Δύση, με την αποικιακή της συμπεριφορά, τη συνήθεια να υποκινεί τις εθνικές συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο, επιδιώκει όχι μόνο να συγκρατήσει την ανάπτυξή μας – αντί για τη Ρωσία χρειάζεται έναν εξαρτημένο, παρηκμασμένο, ετοιμοθάνατο χώρο όπου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Στην ουσία, θα ήθελαν να κάνουν στη Ρωσία το ίδιο πράγμα που έχουν κάνει σε πολλές άλλες περιοχές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας – να φέρουν διχόνοια στο σπίτι μας, να το αποδυναμώσουν εκ των έσω.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην περιοχή της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει και κατακαίει εδώ και τέσσερις ημέρες τα Πιέρια Όρη, έχει σχεδιαστεί πάρκο με ανεμογεννήτριες, το οποίο προσωρινά έχει μπλοκαριστεί, όπως είχε συμβεί και στα Γεράνεια και αλλού, αλλά όταν κάηκαν, τελικά οι άδειες δόθηκαν!

Το έργο είχε αναλάβει η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. και είχε την άδεια παραγωγής από το καλοκαίρι του 2023 για να δημιουργηθεί Αιολικό Πάρκο στα Πιέρια όρη ανάμεσα σε Βελβεντό και Κατερίνη.

Κάτοικοι της περιοχής, φορείς και αυτοδιοίκηση έφεραν από την πρώτη στιγμή αντίρρηση στην τοποθέτηση 13 ανεμογεννητριών στην περιοχή.

Με γενικές συνελεύσεις και διαμαρτυρίες κάθε είδους οι ντόπιοι εκδήλωναν συνεχώς την αντίθεσή τους για την καταστροφή του δασικού οικοσυστήματος σε μια περιοχή που έχει χαρακτηριστεί Natura.

Τώρα καίγονται τα Πιέρια Όρη. Ότι έγινε στην Εύβοια, στα Γεράνεια, στον Έβρο, κτλ…

Σχολιο.- stand by ήταν οι ανεμογεννήτριες από την πρώτη μέρα...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Mπλίνκεν: Η Ουκρανία θα ενταχθεί εν τέλει στο ΝΑΤΟ .Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ έκανε τη δήλωση αυτή σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες...04.04.2024 | 16:02



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



To Reuters, προειδοποιεί για την πρόθεση κλοπής των Ρωσικών περιουσιακών στοιχείων στη Δύση, υπέρ της Ουκρανίας:

- Τρελλαθήκατε; 

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; 

Είναι ο δρόμος για την καταστροφή μας!

Κι εξηγεί:

-Τα περισσότερα από τα “παγωμένα Ρώσικα περιουσιακά στοιχεία”, που θέλει να βάλει στο χέρι η Δύση, είναι σε μορφή λογαριασμών αποθεμάτων νομίσματος στο Euroclear - ένα από τα μεγαλύτερα συστήματα εκκαθάρισης και διακανονισμού στον κόσμο με έδρα το Βέλγιο κι όπου διαπραγματεύονται ομόλογα, κρατικά, τραπεζικά και επιχειρηματικά. 

-Οι ενέργειες της Ρωσίας ως απάντηση στην κατάσχεση τέτοιων λογαριασμών της Ρωσικής Τράπεζας από την ΕΕ από την Κεντρική Τράπεζα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε παγκόσμια οικονομική κρίση, αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο Ευρωπαίο αξιωματούχο.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, η Ρωσική Κεντρική Τράπεζα πιθανότατα θα καταθέσει αγωγές και θα προχωρήσει στην κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της Euroclear στη ρωσική δικαιοδοσία - 33 δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά ΚΑΙ περιουσίας Δυτικών Τραπεζών και funds που έχουν “ανοίγματα” σε Ρώσικα ομόλογα μέσω του Euroclear! Στην ουσία δεν θα αποπληρώσει τα ομόλογα, παραπέμποντας στα αποθεματικά που είχε στην Euroclear ως διασφάλιση και που κλάπηκαν.

Επιπλέον, η Κεντρική Τράπεζα ενδέχεται να κατασχέσει περιουσιακά στοιχεία της Euroclear με αγωγές στο Χονγκ Κόνγκ, το Ντουμπάϊ, τη Σιγκαπούρη κι οπουδήποτε εκτός δικαιοδοσίας ΕΕ!

Εάν η Euroclear ξεμείνει από κεφάλαια, η βελγική κεντρική τράπεζα είναι υποχρεωμένη να ανακαλέσει την άδειά της και να την εκκαθαρίσει, κάτι που είναι πιθανό να οδηγήσει σε παγκόσμια οικονομική κρίση μιας και μέσω της Euroclear διακανονίζονται ομόλογα και κεφάλαια κοντά στα 37 τρις (!) που θα μείνουν στον αέρα!

Για να … κρατηθεί εναλλακτικά ζωντανή η Euroclear, θα πρέπει η Βελγική Κυβέρνηση και η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, να αναπληρώσουν σε ρευστό την αξία των κεφαλαίων που θα κατασχέσει η Ρωσία!

-Πραχτικά, μόνο η Ρωσία, δεν πρόκειται να βγει ζημιωμένη από την …κλοπή!

-Τέτοιοι … φωστήρες είναι οι Δυτικοί πολιτικοί!

Σχολιο.- Χθες στη Χάγη, οι χώρες της … συλλογικής Δύσης υπέγραψαν μια δήλωση πρόθεσης να χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία υπέρ της Ουκρανίας.

Με την ίδια δήλωση, οι χώρες αυτές, επιβεβαίωσαν επίσης “τη δέσμευσή τους να δημιουργήσουν ένα ειδικό δικαστήριο για να λογοδοτήσει η Ρωσία για την επιθετικότητά της κατά της Ουκρανίας”

Ακολουθεί μια λίστα με αυτές τις χώρες, για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε:

Αυστραλία, Αυστρία, Αλβανία, Ανδόρα, Βέλγιο, Βουλγαρία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Γερμανία, Ελλάδα, Γεωργία, Δανία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μολδαβία, Μονακό, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Βόρεια Μακεδονία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σαν Μαρίνο, Σλοβενία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ουκρανία, Φινλανδία, Γαλλία, Τσεχία, Εσθονία, Σουηδία, Ιαπωνία και Κροατία.

- Και καλά, εντάξει οι ΗΠΑ και οι μαριονέτες τους σε ΝΑΤΟ και ΕΕ …

- Όμως η συμπαράταξη μαζί τους, …”μεγάλων

δυνάμεων”, όπως η Ανδόρρα, το Λίχτενσταϊν, το Σαν Μαρίνο, το Μονακό κλπ, ε αυτό, αλλάζει τους … συσχετισμούς καθοριστικά και τώρα πια θα … τρέμουν Ρωσία, Κίνα, Ιράν, BRICS κι όοολος ο παγκόσμιος Νότος!

Σχολιο.- Είναι σε πανικό γι'αυτό κάνουν σπασμωδικές κινήσεις που θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προς “πανηγυρίζοντες” ή … “αδημονούντες” πολεμοχαρείς… 

(ακόμα κι από αντιιμπεριαλιστικά κι αντισιωνιστικά αισθήματα!) 

-Όταν ξαφνικά τα δυτικά μέσα, γεμίζουν με ειδήσεις ότι … “η CIA προειδοποίησε το Ισραήλ για σχεδιαζόμενη επίθεση από το Ιράν, τις ερχόμενες 48 ώρες”, μάλλον χρειάζεται να ανησυχεί κανείς! 

-Το αντίθετο ακριβώς προετοιμάζουν! Γι’ αυτό και βομβάρδισαν τη Δαμασκό και την Ιρανική πρεσβεία: 

-Γενίκευση του πολέμου με … προληπτικό χτύπημα του Ισραήλ! 

-Και το επιχείρημα; 

“A, το έγραψαν οι εφημερίδες και το είχε πει η … CIA” 

- κι επειδή το Ισραήλ, ως γνωστό, “έχει δικαίωμα στην … αυτοάμυνα”, ας καεί ο κόσμος όλος!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαρία #Καρυστιανού καταπέλτης στο Ευρωκοινοβούλιο: "Υπερασπιζόμαστε τα παιδιά, νεκρά ή ζωντανά!

Μας κατηγορούν επειδή ζητάμε δικαίωση!"

Συγκλονίζει αντλώντας δύναμη από 1.350.000 υπογραφές!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Oι σιωνιστές θα χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη για να στοχεύσουν 37.000 "χαμάς". Κοινώς θα σκοτώνουν άμαχους Παλαιστίνιους και θα δικαιολογούν τους θανάτους στην κρίση της Τ.Ν. Αν θέλετε να δείτε το μέλλον, δείτε τι περνάνε οι Παλαιστίνιοι. Αφορά όλους μας. Την τεχνολογία θα την πουλήσουν μετά σε άλλες χώρες.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Σιωνιστές δεν πιστεύουν στον Θεό. Οι Σιωνιστές άλλαξαν την εντολή του Τόρα ότι πρώτα θα έρθει ο Μεσσίας, μετά θα πάνε στο Ισραήλ και μετά θα κάνουν το Ναό τους. Έβαλαν πρώτα το κράτος, μετά τον Ναό και μετά τον Μεσσία. Για αυτό οι Ορθόδοξοι Εβραίοι είναι σε ρήξη μαζί τους. 

Οι Σιωνιστές συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τις γραφές για να πείσουν την ανθρωπότητα ότι είναι ο "εκλεκτός" λαός που όλοι πρέπει να ακολουθήσουν. Κατά την άποψη τους θα έρθει η παγκόσμια ειρήνη με την δική τους ηγεμονία, και τον δικό τους Θεό. Αυτό για τους Χριστιανούς σημαίνει η απάρνηση του Χριστού που θεωρούν "ψευδή προφήτη". 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θλίψη και οργή.

Η Παιδιατρική Εταιρεία που συνιστούσε να κρύβονται οι παρενέργειες για να μην αυξηθεί η διστακτικότητα πρέπει να κάτσει στο σκαμνί.

Ο Ιωαννίδης εγκαίρως είχε μιλήσει για θνητότητα παιδιών από τον ιό σε 3 στο εκατομμύριο. Λιγότερα από την γρίπη ή να πέσουν από σκάλα.


Σοκ στα Χανιά : 14χρονοις κατέρρευσε ξαφνικά και πέθανε

«πάντα αυτά γινόταν» λένε τα πληρωμένα παπαγαλάκια του καθεστώτος!...

Φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή όπως έριξε και σε όλα τ' άλλα...


30/3/2024 Στο Ωνάσειο μεταφέρετε το 3,5 ετών κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη που υπέστη ανακοπή καρδιάς

Είπαν στις εγκύους να εμβολιαστούνε και ιδού το αποτέλεσμα.

«πάντα αυτά γινόταν» λένε τα πληρωμένα παπαγαλάκια του καθεστώτος!...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το "Εξυπνο" είμαι ευφημισμός. 

Έξυπνα αυτοκίνητα, έξυπνα κινητά τηλέφωνα, έξυπνα σπίτια, έξυπνεςς πόλεις.

Τεχνολογία παρακολούθησης είναι. Δεν είναι για την βολή. 

Και όσοι λένε πως δεν έχουν τίποτε να κρύψουν, να το ξανασκεφτούν. Είναι έτοιμοι να δεχτούν το τέλος της ιδιωτικότητας;

Σχολιο.- εδώ πρόκειται για βιοπολιτική με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει απο τεχνολογία, αλλά τι να καταλάβουν κατι αριστερατζες που κυκλοφορούν ακόμα με μάσκα σα βόδια

Σχολιο.- η πλάκα είναι πως δεν καταλαβαίνουν πως θα τους κυνηγήσουν πρώτα αυτούς γιατί η ιδεολογία της ταξικής πάλης είναι αντίθετη με την ΝΤΠ. Μπετόβλακες!

Σχολιο.- εντελώς συστημικοί και προβλέψιμοι. Και ποια ταξική πάλη κάνουν τα ορφανά του αριστερισμού?... με μαλακίες δήθεν για «δικαιωματισμούς» και ¨πρόσφυγες»,  αν δεν έχεις μια συνολική πολιτική θέση για το τι γίνεται? Θα διασωθεί μόνο το ΚΚΕ για όσο διαστημα τους είναι χρήσιμο…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 O πολύς ο κόσμος βλέπει επιστήμονες στη NASA. 

Στην πραγματικότητα η ΝΑSΑ έχει ναζιστικό παρελθόν.

https://slate.com/technology/2023/08/nasa-nazi-history-von-braun.html?fbclid=IwAR1f2FeGnlhzV5TO78S5RPg4b-Xp2Bcp26eACX1Yof7wHrSSSvTiyDKUGUQ_aem_ATbcAfeYLy-RGrClPyrq1BivyIC9XZfNxzl1L2IB7zPUe-AL0i0C-th9Y6YFYIr7vPar5Vtymsn9rD_Tm7s6goJJ

Ενώ η ΝΑSΑ έχει συνεργαστεί και με σατανιστές για τις "πύλες του ανεξήγητου"

https://www.supercluster.com/editorial/the-occult-history-behind-nasas-jet-propulsion-laboratory?fbclid=IwAR1NfaCJchuEiYwkn9VMN8k57atUPYEXs5LcysglLGkNLsSZ_Kd3m2xJwkk_aem_ATY7LEpfxW1eKAPI2lR89roSJ9mH39PB2-3mn3z22xxjIVuXXwP5c7_HX62suvm3KT1lILVdV5zARnnNsD4tnu3u

Τώρα θέλει να στείλει 3 πυραύλους για να δει την διαφορά της ατμόσφαιρας με έκλειψη ηλίου. Το πρόγραμμα το ονόμασε Αpep. 

https://science.nasa.gov/solar-system/skywatching/nasa-to-launch-sounding-rockets-into-moons-shadow-during-solar-eclipse/?fbclid=IwAR3yTJnlGr1t_VJJ6rSlFSYopq-y10s9bpcdPIQC2804MXJu8GFgGk_ABuo_aem_ATbZtckxaz9Yg6Lbc2voS_Oh3ZN4pO6HzViFIXV-wnYj8Cu0p0Ondy36DGwnOxcIYd9d7By4BeIUw7UFArO33GHb

Ο Απέπ ή Άποφις (αρχαία Ἄποφις) ήταν αρχαία αιγυπτιακή θεότητα που ενσάρκωσε το χάος και ήταν επομένως ο αντίπαλος του φωτός και της Ma 'at (τάξης/αλήθειας). Εμφανίζεται στην τέχνη ως γιγαντιαίο φίδι. 

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%80%CE%AD%CF%80?fbclid=IwAR28WUzT0FH3o28Dk2Xu2JamKlx83GEpaWKikqJnvOFgzHWGSvduaWXEGx8_aem_ATZkycPGOU5OKd8ZF1pZRo-aT0bemS5sf4DlCltCisk2IuabLKleGrB3FPsp4WiOiE9Oq4WW7bR5GOebFetKL2nE



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Drones με μορφή πουλιών. Να μην καταλαβαίνεις από που σου έρχεται.

Αυτά τα τεχνητά πουλιά μπορούν να εξοπλιστούν με κάμερες και μικρόφωνα που ελέγχονται από τεχνητή νοημοσύνη, μπορούν να τροφοδοτούνται με ηλιακή ενέργεια και να συνδεθούν με την τεχνολογία 5G.

Πριν από λίγο καιρό, τα μέσα ενημέρωσης γελοιοποίησαν "θεωρητικούς συνωμοσίας" οι οποίοι έλεγαν ότι πολλά πουλιά είχαν αντικατασταθεί από drones παρακολούθησης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Είναι σίγουρα το σημαντικότερο γεγονός της εποχής μας. Και συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Η γενοκτονία του λαού της Γάζας. Τη γνωρίζουμε, μας τη δείχνουν, έχουμε όλα τα στοιχεία, έχουμε καθημερινή πληροφόρηση και εικόνα από ανεξάρτητους διεθνείς παρατηρητές, και δεν μπορεί να γίνει τίποτα για να σταματήσει. Σφαίρες, βόμβες, κατεδαφίσεις, οργανωμένη λιμοκτονία. 

Από την πρώτη μέρα το Ισραήλ έκοψε το πόσιμο νερό σε 2,3 εκ. ανθρώπους, πράγμα που συνιστά, από μόνο του, ανείπωτο έγκλημα επί αμάχων και, κανονικά, θα αρκούσε ώστε να προκαλέσει άμεση διεθνή καταδίκη και απομόνωση. Τα επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ λένε ότι αυτή τη στιγμή κινδυνεύουν να πεθάνουν εκεί από την πείνα και την αφυδάτωση περισσότεροι άνθρωποι από οποιαδήποτε άλλη ανάλογη κατάσταση στον κόσμο. 

Το Ισραήλ έχει καταστρέψει συστηματικά όλα τα νοσοκομεία της Γάζας, και αποτρέψει κάθε πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια να πλησιάσει. Τα τελευταία δύο πλοία που έφυγαν από την Κύπρο και που υποτίθεται θα τα άφηναν, έκαναν στροφή από μόνα τους και γύρισαν πίσω για λόγους ασφάλειας όταν μαθεύτηκε ότι, προχθές, βόμβα του ισραηλινού στρατού έπληξε τη δομή ανθρωπιστικής βοήθειας World Central Kitchen σκοτώνοντας τουλάχιστον επτά ανθρώπους που δούλευαν εκεί σε διανομή φαγητού. Σε πολλές περιπτώσεις, οι ισραηλινοί φτάνουν να χτυπάνε ουρές αμάχων που περιμένουν να λάβουν βοήθεια. 

Οι πληροφορίες δεν λείπουν. Γνωρίζουμε τα πάντα. Είναι ένα μοναδικό ιστορικό παράδειγμα τέτοιου μαζικού εγκλήματος για το οποίο ούτε το "δεν γνωρίζαμε" στέκει, ούτε μπορούμε να το χρεώσουμε σε "άλλες εποχές" που ήταν "αλλιώς" τα πράγματα - όχι, συμβαίνει αυτήν ακριβώς τη στιγμή, γνωρίζουμε απολύτως τα πάντα με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια, και δεν μπορεί να γίνει τίποτα γιατί απλά αυτή είναι η πολιτική απόφαση της Δύσης. 

Του όμορφου στρατοπέδου μας που μέρα με τη μέρα σαπίζει αμετάκλητα στον βούρκο της ολοκληρωτικής του βίας και ανηθικότητας, συμπαρασέρνοντας μαζί και τους υπηκόους του καθώς τους εξοικειώνει συνειδητά σ' αυτή τη βία, τους εμπλέκει, τους κάνει θέλοντας και μη να τη δέχονται, να τη σχετικοποιούν, και εν τέλει να κοιτάζουν αλλού γιατί έτσι λειτουργεί αυτό. 

Δύναμη σε όσους στοχάζονται. Τιμή σε όσους ανοίγουν το στόμα τους να μιλήσουν.”



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετανθρωπισμός. Μίξη ηλεκτρονικών συσκευών στο ανθρώπινο σώμα. Να θυμάστε πάντα πως το τηλεχειριστήριο το έχουν άλλοι, και όχι οι άνθρωποι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πουλάμε απαγορευμένα όπλα στην Ουκρανία

Νέα επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στο ουκρανικό

Εκτός από βόμβες αρμάτων, έως και χειροβομβίδες με Λευκό Φώσφορο, που έχει απαγορευθεί από διεθνείς συνθήκες, πουλάμε στην Τσεχία για να καταλήξουν στην Ουκρανία, με τις ψήφους από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Έντονη αντίδραση από το ΚΚΕ, το οποίο έφερε στο φως το θέμα, καθώς και από ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά

Εξοπλιστική «προίκα» 100 δισεκατομμυρίων στην Ουκρανία ετοιμάζει το ΝΑΤΟ. Τα 2 δις από τα 100 θα τα δώσει η Ελλάδα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελληνικό Προξενείο στη Βηρυτό. Αρνήθηκε βίζα σε Παλαιστίνιο δικηγόρο. Επρόκειτο να ερθει στην Αθήνα για το διεθνές συνέδριο στη Νομική 5-7 Απριλίου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κακόγουστο αστείο. Η Σαουδική Αραβία επικεφαλής Επιτροπής του ΟΗΕ για την Θέση των Γυναικών



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έρευνα Ελ. Στατ. «Πρωταθλήτρια» στη Φτώχεια και την υλική Στέρηση  η Ελλάδα

Ένας στους 2 Έλληνες δυσκολεύετε να πληρώσει ενοίκια, λογαριασμούς, δάνεια

Σε φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό το 26,1% των Ελλήνων που φυτοζωεί μόνο με επιδόματα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



75 χρόνια από την ίδρυση του Βορειοατλαντικού Συμφώνου

Συμμορία πολέμων το ΝΑΤΟ! 

ΚΚΕ: Καμία συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς! Αποδέσμευση από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, με τον λαό κυρίαρχο στον τόπο μας!

-Οι προσεχείς ευρωεκλογές μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν βήμα ανόδου της αντιΝΑΤΟικής - αντιιμπεριαλιστικής πάλης, με την παραπέρα ενίσχυση του ΚΚΕ

-Με ευθύνη των κομμάτων του ευρωατλαντικού τόξου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Αριστεράς) η Ελλάδα συμμετέχει δραστήρια στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς, για τα συμφέροντα της αστικής τάξης

-Το ΝΑΤΟ αποτελεί «μήτρα» πολέμων και είναι παράγοντας ανασφάλειας για τον λαό μας. Αυτό ισχύει και για την εμπλοκή του στις ελληνοτουρκικές σχέσεις



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τσουνάμι θανάτων μεταξύ εμβολιασμένων

Σοβαρή προειδοποίηση από τον παγκοσμίου φήμης Βέλγο ιολόγο Μπόσε

Τα εμΦόλια κρύβονται πίσω από την εξωπραγματική αύξηση των καρκίνων στους νέους!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ – “ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ – ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ” – Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

04|04|2024 20:29

Την ώρα που το έγκλημα με θύμα την 28χρονη Κυριακή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων συγκλονίζει την κοινή γνώμη, πληθαίνουν οι μαρτυρίες για περιστατικά με γυναίκες που απευθύνθηκαν στην ΕΛΑΣ για να καταγγείλουν βία και κακοποίηση, αλλά ήρθαν αντιμέτωπες με την αδιαφορία.

Η 23χρονη Μαρία, συγκλόνισε σε τηλεφωνική της παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να ζήσω!». «Όλοι οι δικοί μου νόμιζαν ότι ήμουν εγώ στη θέση της Κυριακής Γρίβα, γιατί έχουμε τον ίδιο τόπο καταγωγής και έχουμε βιώσει την ίδια κακοποίηση» είπε ακόμη, παραλληλίζοντας τη δική της υπόθεση, με αυτήν της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους.

Και συνέχισε: «Το κινητό μου έχει σπάσει από τις κλήσεις, μόλις μαθεύτηκε το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους. Η γιαγιά μου ήταν σίγουρη ότι είμαι εγώ, ζω από θαύμα».

Όπως είπε η νεαρή κοπέλα, έχει δεχτεί πολλές φορές επίθεση-ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της. Αν και ο άντρας έχει καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία και είναι έξω με αναστολή, δεν έχει σταματήσει να την ενοχλεί και την χτυπάει.

Η 23χρονη κατήγγειλε ότι βίωσε μία κατάσταση ανάλογη με εκείνη της Κυριακής, όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα στο Ίλιον. Αν και κατέθεσε μήνυση, όταν ζήτησε περιπολικό από το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα, για να την μεταφέρουν σπίτι της, της είπαν ότι δεν διέθεταν.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι στο ίδιο ΑΤ, της είπαν ότι έχουν πολλές υποθέσεις να ασχοληθούν και όχι μόνο τη δική της, ενώ ο δικηγόρος της, Αναστάσιος Ντούγκας, προσέθεσε ότι, όταν η Μαρία έκανε μήνυση και, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ειδοποίησε την αστυνομία ότι ο κακοποιητής πρωην σύντροφός της βρισκόταν κάτω από το σπότι της, για να τον συλλάβουν, και πάλι οι αστυνομικοί στο τμήμα στο Ίλιον της είπαν ότι δεν υπήρχε περιπολικό…

«Είχα πάει στο τμήμα με ξηλωμένο μάτι και μου είπαν “ξέρετε πόσα τέτοια ακούμε;”» πρόσθεσε η κοπέλα, συγκλονίζοντας με τη μαρτυρία της.

Σχολιο.- Αμα ητανε καμια λαοτακι η τρανσ η τραγκ κουην αμεσως 3 περιπολικα θα μαζευοντουσαν οπως στη Θεσσαλονικη

ξεφτηλες

Σχολιο.- Μονο να φυλουν 300 Καθαρματα , Δημοσιογραφους Καθαρματα , Εφοπλιστες Καθαρματα , Μεγαλοβιομηχανους Καθαρματα , Μεγαλοεργολαβους Καθαρματα κλπ ξερουν . Επισης ξερουν να δερνουν παιδια , ΑΜΕΑ , γυναικες κ ηλικιωμενους . Τα SS του Καθεστωτος αν ανεβει ποτε Ελληνικη Κυβερνηση θα σαπισουν στην Φυλακη .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι δυνατόν!!! Έπαθε εγκεφαλικό στην Πρέβεζα και τον έστειλαν στο νοσοκομείο της Νίκαιας!

04|04|2024 15:10

Ένα πρωτοφανές περιστατικό καταγγέλλει η Ένωση Ιατρών Αθηνών Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), δείχνοντας τις ελλείψεις σε υπηρεσίες υγείας στην Περιφέρεια.

Επικαλούμενη σχετική καταγγελία του προσωπικού του νοσοκομείου Νίκαιας, η ΕΙΝΑΠ σημειώνει ότι διασωληνωμένος ασθενής, 55 ετών, διακομίστηκε στη γενική εφημερία του νοσοκομείου Νίκαιας στις 28 Μαρτίου, από την… Πρέβεζα.

Όπως επισημαίνει η ΕΙΝΑΠ, ο ασθενής ταξίδεψε πάνω από τέσσερις ώρες, «με εντολή του ΕΚΕΠΥ, λόγω αδυναμίας διενέργειας αξονικής τομογραφίας στην Πρέβεζα αλλά και τους όμορους νομούς, επειδή ήταν παχύσαρκος».

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο ασθενής διαγνώστηκε ότι έπασχε από εγκεφαλική αιμορραγία και μάλιστα, «λόγω έλλειψης κενής κλίνης ΜΕΘ στο νοσοκομείο, κατέληξε να νοσηλευτεί σε απλό θάλαμο της Παθολογικής Κλινικής».

Τα ερωτήματα που προκύπτουν από το περιστατικό και θέτει η ΕΙΝΑΠ, είναι τα εξής:

Είναι δυνατόν το 2024 ένας διασωληνωμένος ασθενής να αναγκάζεται να ταξιδέψει τη μισή Ελλάδα;

Είναι δυνατόν σε όλη την Δυτική Ελλάδα να μην υπάρχει δυνατότητα διενέργεια αξονικής τομογραφίας σε υπέρβαρο ασθενή και η μόνη λύση να είναι η μεταφορά στην Αττική;

Ποιος θα πάρει την ευθύνη για τις πιθανές συνέπειες στην υγεία του ασθενούς τόσο από την μεταφορά όσο και από την καθυστέρηση στη διάγνωση και την αντιμετώπιση;

«Να σημειωθεί ότι οι διασωληνωμένοι ασθενείς χρειάζονται ειδική διαδικασία και συνοδεία από εξειδικευμένο γιατρό για να μεταφερθούν, ακόμα και από τον έναν όροφο του νοσοκομείου στον άλλο, και οι μεταφορές πρέπει να περιορίζονται στις απολύτως απαραίτητες. Επίσης, για τους ασθενείς με εγκεφαλικά συμβάματα η έγκαιρη αντιμετώπιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση. Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει το συμβάν και ζητά άμεσες λύσεις στα σοβαρά αυτά προβλήματα που βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΙΝΑΠ.

Σχολιο.- Μιλάμε για έναν άνθρωπο 120 κιλά τόσο παχυσαρκο τώρα έτσι… τυχαίνει να τον ξέρω τον κ. Σπύρο κ εύχομαι να γίνει καλά ο άνθρωπος …το δρομολόγιο που έκανε ήταν ακούστε γτ εδώ δε τα γράφει όλα…. Ξεκίνησε από Βόνιτσα μετά Πρέβεζα μετά Ιωάννινα ύστερα Πάτρα κ μετά Αθήνα…μιλάμε για ρεκόρ Γκίνες διαδρομή με εγκεφαλικό ο άνθρωπος

Σχολιο.- Ευτυχώς που δεν τον έστειλαν στη Νίκαια της Γαλλίας να δει την χήρα του Γιώργαρου του Φράγκα, είναι φίλη μας η Μακρονέλα.

Σχολιο.- Αλβανια & Σκοπια ειναι πιο κοντα κσι μετα μισα λεφτα μονο διοδια στα συνορα θα πληρωνε το ΕΚΑΒ

Ζητω το γελοιο κρατος του ΚΟΥΛΗ-ΑΔΩΝΗ 41%

Σχολιο.- Εύχομαι ο λεγάμενος να είναι νουδουλαίος.Καθήστε νουδουλοι να σας σώζουν



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τραγικές στιγμές στα Χανιά: 14χρονο παιδί “έφυγε” ξαφνικά απο τη ζωή

04|04|2024 20:31

Σοκ στα Χανιά από τον αιφνίδιο θάνατο 14χρονου αγοριού. Το παιδί, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς, όμως, να μπορέσουν οι γιατροί να το βοηθήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων το απόγευμα της Πέμπτης το παιδάκι, που αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, βρισκόταν με τη μητέρα του στο σπίτι. Όταν εκείνη πήγε στο δωμάτιο του, επειδή σταμάτησε να το ακούει, το βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Το παιδί αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η μητέρα του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως, από τη μια στιγμή στην άλλη, έφυγε έτσι ξαφνικά το 14χρονο αγόρι. Φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Σχολιο.- Οι Φόλες ,,.

Σχολιο.- ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ… ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

Σχολιο.- Και αν δειξει καποια νεκροψια κατι γραψτεμε. Το καλυτερο ειναι να γραφετε αν ηταν εμβολιασμενο και με ποσες δοσεις για να μη το ψαχνει καμια νεκροψια.Αυτα να το γνωριζουν οι εμβολιασμενοι οι οποιοι με το καιρο θα εμφανησουν τα προβληματα απο το πειραμα που ελαβαν μερος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πράγα: Νοσοκομείο μπέρδεψε τις εγκύους και έκανε καταλάθος άμβλωση σε λάθος γυναίκα

04|04|2024 20:53

Ένα νοσοκομείο της Πράγας ζήτησε συγγνώμη σήμερα σε μια ασθενή, την οποία υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα σε ακούσια διακοπή της κύησης, καθώς την μπέρδεψαν με άλλη ασθενή.

Η μία από τις γυναίκες, έγκυος, προσήλθε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στον τακτικό έλεγχό της, την ώρα που η άλλη είχε πάει για να υποβληθεί σε απόξεση μήτρας, μια επέμβαση αφαίρεσης ιστών, που συνιστά επίσης μια μέθοδο διακοπής της κύησης.

Οι δύο ασθενείς ήταν ασιατικής καταγωγής και είχαν άδεια μόνιμης παραμονής στην Τσεχία, μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ.

Το προσωπικό του νοσοκομείου τις μπέρδεψε και υπέβαλε σε απόξεση μήτρας την έγκυο ασθενή, η οποία έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε.

«Δυστυχώς, πρόκειται για ένα ανθρώπινο σφάλμα, για μια ανθρώπινη αστοχία», δήλωσε σήμερα στον Τύπο ο Γιαν Κβάτσεκ, διευθυντής του νοσοκομείου Bulovka στην Πράγα.

Ο ίδιος επισήμανε πως το νοσοκομείο «λυπάται βαθιά» για αυτό που χαρακτήρισε ένα «τραγικό» μπέρδεμα και εξήγησε πως το ίδρυμα έχει προσφέρει ψυχολογική και δικαστική βοήθεια στην ασθενή.

«Έχει αδιαμφισβήτητα το δικαίωμα να λάβει αποζημίωση», υπογράμμισε εκτιμώντας πως το γλωσσικό εμπόδιο έπαιξε έναν ρόλο στο περιστατικό.

Ο Μίκαλ Ζίκαν, επικεφαλής του τμήματος γυναικολογίας του νοσοκομείου, δήλωσε πως η ασθενής υπέγραψε ένα έγγραφο στην τσεχική γλώσσα, το οποίο εντούτοις αφορούσε την άλλη ασθενή.

«Τρεις ημέρες νωρίτερα, η ασθενής είχε ενδελεχώς ενημερωθεί, παρουσία ενός διερμηνέα, σε τι ακριβώς θα υποβαλλόταν, που ήταν απλά ένας έλεγχος», είπε ο Ζίκαν σε δημοσιογράφους.

Πρόσθεσε πως οι χειρουργοί δεν είχαν «κανέναν λόγο να πιστέψουν ότι είχαν να κάνουν με μια διαφορετική ασθενή».

Το νοσοκομείο έθεσε σε διαθεσιμότητα έναν υπάλληλο και διέταξε έναν άλλο να εργάζεται υπό την επίβλεψη ενός ειδικού.

Η υπόθεση αυτή είναι παρόμοια με εκείνη της Τι-Νχο Βο, μιας Γαλλίδας με καταγωγή από το Βιετνάμ, που έχασε το μωρό της το 1991 έπειτα από ένα ανάλογο λάθος στη Λιόν.

Η Τι-Νχο είχε προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υποστηρίζοντας πως το νοσοκομείο είχε διαπράξει μια ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Όμως, το Δικαστήριο απεφάνθη το 2003 πως η ακούσια διακοπή της κύησης ενός εμβρύου δεν συνιστά ανθρωποκτονία εξ αμελείας, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο δικαστικό προηγούμενο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα πραγματική δημοσκόπηση

Στην νέα πραγματική δημοσκόπηση  τα ποσοστά των κομμάτων καταγράφονται ως:

ΝΔ: 27,9%

ΠΑΣΟΚ: 17,2%

ΣΥΡΙΖΑ: 8,6%

Ελληνική Λύση: 12,7%

ΚΚΕ: 12,5%

Νίκη: 5,9%

Πλεύση Ελευθερίας: 2,4%

Νέα Αριστερά: 1,9%

Σπαρτιάτες: 1,5%

ΜΕΡΑ : 1,8%



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποχωρούν εσπευσμένα από την Ουκρανία οι διπλωμάτες Κίνας, Τουρκίας, Καζακστάν κλπ. – Κάτι «μεγάλο» έρχεται

Η Ρωσία συγκέντρωσε 600.000 προσωπικό για επίθεση σε Κίεβο, Χάρκοβο και Οδησσό

04.04.2024 | 22:45

Ξεκίνησε η αποχώρηση των Κινέζων και των Καζάκων διπλωματών από το Κίεβο, Χάρκοβο και Οδησσό, εν όψει της ρωσικής τελικής επίθεσης.

Το ίδιο δρόμο της εσπευσμένης αναχώρησης για λόγους ασφαλείας, ακολουθούν και οι Τούρκοι διπλωμάτες, οι Τατζίκοι, και οι Ουζμπέκοι.

Μόνο προσωπικό ασφαλείας θα παραμείνει στις πρεσβείες και τα προξενεία τους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υψίπεδα Γκολάν: Το Ισραήλ ετοιμάζεται να επιτεθεί στις ρωσικές δυνάμεις!

«Οι IDF βρίσκονται σε πόλεμο και η ανάπτυξη των δυνάμεων είναι υπό διαρκή αξιολόγηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις» - Αδειάζουν τα ράφια οι πολίτες

04.04.2024 | 20:32

Το ρωσικό υπουργείο άμυνας σε μια παρέμβαση που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην περιοχή ανακοίνωσε ότι έχει αναπτύξει πρόσθετες δυνάμεις στις ελεγχόμενες από τη Συρία περιοχές στα Υψώματα του Γκολάν, όπου το Ισραήλ φέρεται να είχε χτυπήσει με αυξανόμενο ρυθμό τους τελευταίους μήνες βάζοντας έτσι φρένο στις όποιες σκέψεις του Τελ Αβίβ για ¨ξεκαθάρισμα” εκμεταλλευόμενο την επιστράτευση που έχει προκαλέσει η επέμβαση στη Γάζα.

Οι ρωσικές δυνάμεις – τυπικά- επιφορτίζονται με την αποκλιμάκωση της έντασης στις συριακές επαρχίες Quneitra και Daraa καθώς και την παρακολούθηση της μακροχρόνιας εκεχειρίας που επιτεύχθηκε στο πλαίσιο του Συριακού  Πολέμου ενάντια στους πληρωμένους ισλαμοφασίστες της CIA.

Σύμφωνα με τη Ρωσία, στρατιωτικές θέσεις που ανήκουν στον συριακό στρατό θα βρίσκονται πλέον κάτω από ρωσικά παρατηρητήρια, που έχουν δημιουργηθεί για την παρακολούθηση «πιθανών προκλήσεων».

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov δήλωσε ότι τέτοιες επιθέσεις παραβιάζουν όλα τα θεμέλια του διεθνούς δικαίου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ρώσοι «ισοπέδωσαν» την σχολή τεθωρακισμένων στο Χάρκοβο μαζί με ΝΑΤΟϊκούς εκπαιδευτές και δυτικά άρματα μάχης 

Διέλυσαν και αποθήκες με πυροβόλα και μεγάλες ποσότητες βλημάτων των 155 χλστ.

04.04.2024 | 14:46

Σφοδρή επίθεση με πυραύλους και drones εξαπέλυσαν σήμερα οι Ρώσοι στο Χάρκοβο κατά την οποία ισοπεδώθηκαν η σχολή τεθωρακισμένων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων όπου σύμφωνα με ρωσικές πήγες διέμεναν ΝΑΤΟϊκοί εκπαιδευτές και είχαν μεταφερθεί δυτικά άρματα μάχης.

Επλήγησαν και άλλες μεγάλες αποθήκες οπλισμού. Μάλιστα όπως αποκαλύπτει βίντεο που δημοσίευσαν Oυκρανοί στρατιωτικοί σε αυτές τις αποθήκες υπήρχαν πυροβόλα και μεγάλες ποσότητες βλημάτων των 155 χλστ

«Η σχολή των τεθωρακισμένων στην οδό Poltavsky 192 στο Χάρκοβο δέχτηκε επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυτικά άρματα μάχης με ΝΑΤΟϊκούς εκπαιδευτές μεταφέρθηκαν εκεί πρόσφατα» μεταδίδει το RIA Novosti, το οποίο εν συνεχεία ανέφερε δύο πυραυλικά χτυπήματα στην περιοχή Slobodsky.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με μία παραβολή του Χριστού ο Β.Πούτιν έδωσε το στίγμα της κυβερνητικής φιλοσοφίας του: «Θα σας μάθω να κερδίζετε τις ψυχές των ανθρώπων»

Σε συνάντηση με αξιωματούχους

04.04.2024 | 23:59

Σε συνάντηση του Β.Πούτιν με αξιωματούχους και προς έκπληξη όσων άκουγαν ο Ρώσος πρόεδρος θέλησε να δείξει ότι θα πρέπει να βρίσκονται κοντά και στα συναισθήματα των πολιτών, κάνοντας μια ρήση του Χριστού από την Αγία Γραφή.

«Θα σας μάθω να κερδίζετε τις ψυχές των ανθρώπων» είπε θέλοντας να τους πει ότι η κυβέρνησης πρέπει να αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών να δίνει λύσεις και έτσι οι πολίτες να βλέπουν την κυβέρνηση να εργάζεται για το καλό της χώρας.