Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Πεμπτη 11 Απριλιου 2024


6 μήνες φυλακή ή 5000 λίρες πρόστιμο εάν δεν δηλώσεις ότι εκτρέφεις κοτόπουλα (ακόμα κι αν πρόκειται έστω για ένα). Ο νόμος θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται από 1η Σεπτεμβρίου 2024 στην Σκωτία.

Μαντέψτε γιατί...: Για τον περιορισμό ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ!!

Προσεχώς -εννοείται- κι εδώ και παντού...

Κατόπιν περιορισμός των χοιρινών για την γρίπη των χοίρων, των μοσχαριών για την νόσο των τρελών αγελάδων και ύστερα όλων των λαχανικών γιατί θα βγει και κάνα μύξιασμα των μπρόκολων, έτσι να κλείσει ο κύκλος.

Βέβαια σου ετοιμάζουν πλαστικό εκτυπωμένο κρέας και αλεύρι γρύλων οπότε μη μου σκας. Κι ας είναι καλά το fast food!! Θα'χει κι από αυτό άφθονο!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κυρία Αδειλίνη, ως ανώτατη δικαστικός θέλει να πείσει τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών ότι είναι στο πλευρό τους. Πρώτ' απ' όλα δεν αρκεί μια δήλωση ανώτατης δικαστικού για να πειστούν αυτοί οι άνθρωποι, και δεύτερον είναι αδιάφορο τι δηλώνει η ίδια. Η Δικαιοσύνη δεν απονέμεται με δηλώσεις.

Η κυρία Αδειλίνη καλό θα είναι αναρωτηθεί γιατί χρειάζεται "παραίνεση" ή "παραγγελία" από τους ανώτατους δικαστικούς προς τους δικαστικούς της Λάρισας, ένα χρόνο μετά το δυστύχημα, να διερευνήσουν όλες τις καταγγελίες και αυτό δεν είναι αυτονόητο από την πρώτη στιγμή.

Η κυρία Αδειλίνη καλό θα είναι να αναρωτηθεί γιατί γίνονται "έφοδοι" στον ΟΣΕ για τα περιβόητα ηχητικά 14 μήνες μετά το δυστύχημα και όχι από την πρώτη στιγμή.

Η κυρία Αδειλίνη θα πρέπει να αναρωτηθεί γιατί χρειάστηκαν 14 μήνες για να ερευνηθεί το χώμα που μεταφέρθηκε από τον τόπο του δυστυχήματος με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά

Η κυρία Αδειλίνη θα πρέπει να καταλάβει, όπως και κάθε άλλος ανώτατος δικαστικός, ότι η "εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη" ακούγεται στα αυτιά των συγγενών ως παραπειστική δήλωση πολιτικού, παρά ως πραγματικότητα.

Η κύρια Αδειλίνη θα πρέπει να καταλάβει "ο κόσμος δε σώζεται με προσευχές". Άλλωστε στη θέση της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έχει τοποθετηθεί, όχι στη θέση του Αρχιεπισκόπου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γενετικό δηλητήριο τα εμβόλια Covid

1/9/20023

Μελέτη σοκ : Μειώνουν κατά 24 έτη το προσδόκιμο ζωής των ανδρών

Τι λες βρε παιδί μου;;;;; Τίποτα ψεκασμενες μελέτες θα είναι αυτές φαίνεται

Η βλάβη στην υγεία που προκαλείται από κάθε δόση εμβολίου δεν μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, αλλά αντιθέτως συνεχίζεται επ' αόριστον

Οι μακροπρόθεσμες συνέπειες του εμβολιασμού κατά του Covid-19 γίνονται πλέον αντιληπτές…παρά τα αρχικά πυρά που είχαν δεχθεί επιστήμονες που προειδοποιούσαν διαρκώς για τις παρενέργειες.

Πριν από ένα χρόνο, οι διπλά εμβολιασμένοι Αυστραλοί είχαν 10,72 φορές περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν την παραλλαγή Omicron από τους μη εμβολιασμένους αναφέρει το expose-news.

Πλέον είναι κατά 35 φορές πιο πιθανό να κολλήσουν, όπως δείχνουν τα πιο πρόσφατα στατιστικά για την υγεία της NSW.

Εν τω μεταξύ, τα πιο πρόσφατα δεδομένα της κλινικής του Κλίβελαντ και τα πιο πρόσφατα δεδομένα των ΗΠΑ που αναλύθηκαν από τον Τζος Στέρλινγκ, ιδρυτή της Insurance Collaboration to Save Livess και πρώην Νο 1 κατάταξη Αναλυτής Ασφαλίσεων, δείχνουν μια πραγματικά ανησυχητική τάση.

Η βλάβη στην υγεία που προκαλείται από κάθε δόση εμβολίου δεν μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, αλλά αντιθέτως συνεχίζεται επ' αόριστον.

Στην πραγματικότητα, τα δεδομένα για τη

θνησιμότητα όλων των αιτιών του CDC δείχνουν ότι κάθε δόση εμβολίου αύξησε τη θνησιμότητα κατά 7% το έτος 2022 σε σύγκριση με τη θνησιμότητα το έτος 2021.

Τα δεδομένα της κλινικής του Κλίβελαντ - Πιο πιθανή πλέον η λοίμωξη μετά τα εμβόλια



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η εκδίκηση του καταναλωτή: Ανάρπαστα τα ελληνικά προϊόντα Αίνος – Ο Μπάρμπα Στάθης εμείνε κυριολεκτικά στο ράφι!

Ένα αυθόρμητο λαϊκό κύμα συμπαράστασης αγκαλιάζει την εταιρία που η κυβέρνηση προσπάθησε να βάλει λουκέτο επειδή είχε φθηνά ελληνικά προϊόντα και ανταγωνιζόταν την εταιρία Μπαρμπα Στάθης που πουλούσε σε υπερδιπλάσιες τιμές κι είχε στέλεχος την κόρη του Μητσοτάκη!

Το καθεστώς Μητσοτάκη επέβαλλε το πρόστιμο 742.000 ευρώ στην «ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ», μια ελληνική οικογενειακή εταιρία, γιατί «αποκόμιζε μεγαλύτερο περιθώριο μικτού κέρδους από αυτό που ορίζει η σχετική νομοθεσία.»

Το πρόστιμο μπήκε σε μια εταιρεία που τα κατεψυγμένα προϊόντα της είναι 50% έως 70% φθηνότερα από τα αντίστοιχα προϊόντα του «Μπάρμπα Στάθη», που ανήκει πλέον στην CVC- την αγαπημένη εταιρεία της οικογένειας Μητσοτάκη, η οποία έχει αγοράσει κοψοχρονιάς εταιρείες, νοσοκομεία, ΔΕΗ και δεν συμμαζεύεται και έχει προσλάβει σε διευθύνων θέση την κόρη του Μητσοτάκη στην μητρική της εταιρεία στο Λονδίνο.

Αυτή είναι μια καθημερινή εικόνα απο τα σούπερ μάρκετ της χώρας, όπου τα ελληνικά προϊοντα Αίνος γίνονονται ανάρπαστα και τα αγνώστου προέλευσης προϊόντα «Μπάρμπα Στάθη» παραμένουν στο ράφι.

Παρακάτω θα δώσουμε μια λίστα για τις εταιρίες που η CVC έχει ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ και αφορά την μισή ελληνική αγορά ρυθμίζοντας πάντα τις τιμές της αγοράς ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ! Και όπως φαίνεται, όποιος τολμήσει να πουλήσει φθηνότερα, τρώει τεράστιο πρόστιμο…

Η Ελλάδα κατέχει πλέον την 4η θέση παγκοσμίως στα πιο ακριβά τρόφιμα σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ Ο λαός να επιβάλει το δικό του καθεστώς κόντρα στο μαφιόζικο καθεστώς της φαμίλιας Μητσοτάκη.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σφαλιάρα για τον κυνικό ναζιστή δικτάτορα Zelensky – Τον στηρίζει μόλις το 20% των Ουκρανών ενώ το 70% θέλει διάλογο με τη Ρωσία!

Δημοσκόπηση – σφαλιάρα για τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky, ο οποίος αποδοκιμάζεται από τη συντριπτική πλειονότητα των Ουκρανών πολιτών.

Τον Zelensky τον εμπιστεύεται μόλις το 20% των Ουκρανών ενώ το 70% ζητά διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.

Επιπλέον οι Ουκρανοί αναγνωρίζουν ότι η κυβέρνησή τους είναι απόλυτα διεφθαρμένη ενώ εάν ο ναζιστής δικτάτορας Zelensky αποφάσιζε να προχωρήσει σε εκλογές και δεν τις καταργούσε όπως αποφάσισε, θα συντρίβονταν.

Ο πρώην γενικός διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny θα είχε κερδίσει τις προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία, αν είχαν διεξαχθεί τον Μάρτιο 2024, όπως σημείωσε στον ιστότοπο «Smotrim.ru» ο πρόεδρος του κινήματος «Άλλη Ουκρανία», Viktor Medvedchuk.

Εάν διεξάγονταν εκλογές ο Zelensky θα λάμβανε 21,7%.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελένη Λουρή Δενδρινού : Η ανακεφαλαιοποίηση έσωσε τους καταθέτες και όχι τους ομολογιούχους

ΟΧΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΑΠ’ΤΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΑΣΥΔΟΤΩΝ & ΑΣΥΣΤΟΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ!!!

Πόσοι ελαχιστοι Έλληνες είχαν καταθέσεις σημαντικά άνωτερες των 100,000€ -ανα εποπτευόμενη από την υπόλογη ΕΚΤ-τράπεζα,όταν τις ανακεφαλαιοποιούσε η συμμορία σου μαρή…???

Άλλωστε από που κι ως που και γιατί η Ευρωπαϊκή τραπεζική οδηγία,την οποία εσυ παπαγάλιζες και εξακολουθεις να παπαγαλίζεις,εξίσωνε τις καταθέσεις της γιαγιάς και του παππού απ’το χωριό με τις μετοχικές και ομολογιακές επενδύσεις των λαμόγιων αφεντικών σου στις τράπεζες???

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ Ν’ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΩΣ ΜΙΣΘΑΡΝΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤ…!!!

Αυτό το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι σφηκοφωλιά, και πάντα μόνο ως τέτοια πρέπει ν’αντιμετωπιζεται…!!!

Είναι απορίας αξιο πως επιτρέπεται σ’αυτήν την καρακαηδονα να διδάσκει αυτες τις αντιοικονομικές ΜΠΟΥΡΔΕΣ στους φοιτητές της και να τους τυφλώνει οικονομικά αντί να τους ξεστραβώνει…!!!

Αλλά αφού έκαναν αυτήν καθηγήτρια των οικονομικών αυτή τη αμέρφωτη χαρχάλω γιατί να μην κάνουν τον οποιονδήποτε…???

Σχολιο.- Ακόμα γίνεται αυτό το γελοίο φόρουμ που εξευτελίζει το όνομα των Δελφών;;;;

Σχολιο.- Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών γιατι ήταν εκει ο Ζελενσκι?

Σχολιο.- Ατομική ευθύνη. Τις ανακεφαλαιοποιήσεις να τις πληρώσουν όσοι τις αποφάσισαν. Να βρούνε λεφτά!

Σχολιο.- Έγινε λοιπόν η ανακεφαλαιοποίηση για να σωθούν οι τράπεζες ή οι καταθέτες κατά την κυρία.

Σήμερα οι τράπεζες έχουν υπερκέρδη.

Γιατί ένα ποσοστό πχ 10-20% των ετήσιων κερδών δεν επιστρέφει στο κράτος μέχρι να αποσβεσθούν τα δις που τους δόθηκαν ;

Γιατί δεν επιστρέφονται τα ποσά που κουρεύτηκαν από τους τίτλους του δημοσίου στους οποίους είχαν επενδύσει τα ασφαλιστικά ταμεία;

Σχολιο.- σφηκοφωλιά και λίγο είναι. Δείτε την εργολαβία ερήμην των λαών... (άκου "Κονκλάβιο"... πρέπει να έχουν κάτι από το αλάθητο του Πάπα για να νομίζουν ότι μπορούν να σχεδιάσουν την "Ευρώπη 2040" ...)

Σχολιο.- Το θεμα δεν ειναι μονο ποιους εσωσαν αλλα κυριως ποιους χρεωσαν



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο Π.Π

ΣΤΙΣ 29 ΓΕΝΑΡΗ 1946 εκτελεστηκαν δια ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τις ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΟ ΒΑΒΙ ΥΑR κατα την διαρκεια της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ...

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ...

Σχολιο.- βεβαια το σήκωσα το βίντεο..εχει κανεις προβλημα;;;

Σχολιο.- Πρόσεξε μη σε καρφώσει κανένας φασίστας και σε κόψουνε πάλι! Εμένα πέρσι με είχαν κόψει γιατί είχα βάλει τον Μουσολίνι κρεμασμένο ανάποδα!

Σχολιο.- Η ομάδα Πουτινόσκυλα έχει σκοπό να συγκεντρώνει υλικό , φωτογραφίες και Screenshots από εγχώρια πουτινοσκυλα και αποτελείται από εγχώριους χαφιέδες δεξιούς και ακροδεξιούς σε συνεργασία με ουκρανοναζί χαφιέδες. Είναι κάποιοι ρουφιάνοι που μαζεύουν τα σχόλια μας και τα δημοσιεύουν σε αυτή την ομάδα. 

https://www.facebook.com/groups/665670781787674/?ref=share



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν ένα κωλόπαιδο πλεμπαίου πάει και σπάσει κάτι,θα το πληρώνει η οικογένειά του,όταν όμως και ένας υπουργός και ένας τραπεζίτης κλέβουν κάτι,τότε αυτό θα το πληρώνει πάλι η Μητσοτακική οικογένεια του κωλοπαιδιού Κούλη….  Λογικό το βρίσκω



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βγήκε ο Άδωνης και υπερασπίστηκε τον Κατρούγκαλο που έβριζε πριν ένα χρόνο ότι μας κατάστρεψε και αυτό είναι ότι χρειάζεται να ξέρεις για την μεγαλύτερη Μπανανία που είμαστε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά την  τιτανιαία μαλακία εμένα η μάνα μου θέλει να δουλεύει στα 72, η αρχιπουτάνα η καριόλα η Δομνάρα σε ανώταρα λέβελ…

Δόμνα Μιχαηλίδου : «Όσοι χρωστούν πάνω από 100 ευρώ δεν θα έχουν ασφαλιστική ικανότητα»

Σχολιο.- Η ΔΟΜΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ!!ΦΟΒΕΡΗ

Σχολιο.- Τρελαίνομαι όταν σκέφτομαι πόσο καλές πίπες κάνει και κρατάει θεσαρες σε κάθε κυβέρνηση. Πρέπει να είναι μεγάλη κλάση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ο εμπαναστάτης ζαιος που ξεκολιασε συνταξιούχους θα πάρει θέση στον ΟΗΕ με τη στήριξη της κυβέρνησης.

Εάν έκαναν τον κατρουγκαλο ανεξάρτητο ειδικό εμπειρογνώμονα τότε ο Κυριάκος μας,πάει για γενικός γραμματέας

Σχολιο.- Καλά από τη μεταδημοψηφιμαστικη(σικ) κυβέρνηση όλοι πρέπει να πάνε στις κρεμάλες χωρίς οίκτο. Γαμημενα καθίκια ξεσκισανε το λαό, του πήρανε κάθε ελπίδα και κάθε όνειρο.

Σχολιο.-  ότι τον έβαλε ο Τσίπρας εκεί που τον έβαλε για να κάνει μια δουλειά Ε να δεις τώρα που κάποιοι ψεκασμενοι θα λένε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο 

από κει και πέρα τα πράγματα ήταν βούτυρο στο ψωμί του Κυριάκου μας μπουχαχαχαχα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρυχάται το ποντίκι, για να φοβηθεί το λιοντάρι.

Αυτό συμβαίνει, σήμερα με το Ισραήλ. που αφού επιτέθηκε στο Προξενείο του Ιράν, στην Συρία(δηλ. σε ΔΥΟ χώρες, ταυτόχρονα), αφού σκότωσε όλη την οικογένεια του επικεφαλής του Π.Γ. της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, απειλεί να καταστρέψει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, αν υπάρξει απάντηση στα εγκλήματα του!

Μέχρι στιγμής ο πιο δειλός στρατός του κόσμου είναι στην κυριολεξία χεσμένος, περιμένοντας τις συνέπειες και ζητεί την βοήθεια των ΗΠΑ, για να αποτραπεί η εκδίκηση του Ιράν.

Ζήτησε, από τις ΗΠΑ, να προειδοποιήσουν το Ιράν, τόσο δημόσια, όσο και κατ΄ιδίαν, για τις συνέπειες μιας απαντητικής επίθεσης του Ιράν και να απλωθούν οι δυνάμεις των ΗΠΑ, στην περιοχή.

Ταυτόχρονα, το Ισραήλ έχει μπλοκάρει όλα τα συστήματα GPS, αλλά το Ιράν απάντησε ότι έχει ήδη, προνοήσει και όλοι του οι πύραυλοι, που κατασκευάστηκαν την τελευταία 12ετία, δεν χρησιμοποιούν, όχι μόνο το GPS, αλλά κανένα παρόμοιο διεθνές σύστημα εντοπισμού θέσης.

Οσο περνούν οι μέρες, το Ιράν εντείνει τον φόβο στους Ισραηλινούς, αποφεύγοντας να προσδιορίσει την ημερομηνία εκδίκησης και ανεβάζει στην Τεχεράνη, πλακάτ, που απευθύνονται σε Ισραηλινούς πολίτες με το ερώτημα: "Έχετε συγκεντρώσει αρκετά τρόφιμα και προμήθειες; Η εκδίκηση είναι κοντά. "

Ακαρπη υπήρξε και η απόπειρα της Τουρκίας να σταματήσει την απάντηση του Ιράν.

Σήμερα, έφτασε στο Ισραήλ, ο διοικητής της κεντρικής διοίκησης του αμερικανικού στρατού.

Πιστεύεται ότι θα συντονίσει την υπεράσπιση του Ισραήλ από την επίθεση του Ιράν



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φρίκη!

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, που συμμετέχει, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, κάθεται και παρακολουθεί την τρελή ομιλία του κοκαϊνομανή Ζελένσκι, ενός αιματοβαμμένου φασίστα και κανείς απ΄αυτούς δεν εγκαταλείπει την αίθουσα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για την συγκατοίκηση "δημοκρατών" και ναζιστών.

Η Κατίγκο Πρόεδρος της δήθεν Δημοκρατίας ακούει με ενδιαφέρον τον κοκαϊνομανή ναζιστή πραξικοπηματία Ζελέ και μαζί της και όλος ο συρφετός των κρατικοδίαιτων "επιχειρηματιών".

Η νομιμοποίηση του φασίστα είναι άνωθεν εντολή αμερικάνων και εκτελείται κατά γράμμα. Είτε με πρόσκληση του στην Βουλή, είτε με φωταγώγηση της Βουλής στα κιτρινο-γάλαζα χρώματα, είτε σε οικονομικά Φόρουμ.

Ομοιος τον όμοιο αεί πελάζει!

Σχολιο.- Το ίδιο το Φόρουμ των Δελφών είναι άκρως προβληματικό από μόνο του.

Σε τέτοια σκατα, φυσικό είναι να κολλήσουν και κιτρινομπλε μύγες...

Σχολιο.- Το έθεσες απόλυτα σωστά. Η πρόεδρος της δήθεν Δημοκρατίας μας. Ένας φασίστας ακούει τους φασίστες.

Σχολιο.- Αυτές τις συλλήψεις δημοσιογράφων, θα τις αναφέρει άραγε ο Ζεμπλιετσκι στην ομιλία του;

Συζήτηση στον ΟΗΕ για τη σύλληψη ορθόδοξων δημοσιογράφων στην Ουκρανία

4/4/2024

Διεθνείς ακτιβιστές έχουν στοιχειοθετήσει σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις βίαιων εισβολών σε ναούς της Ορθόδοξης Ουκρανικής Εκκλησίας και εκφοβισμού προς τους πιστούς της.

Στις 2 Απριλίου, κατά την 55η Σύνοδο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, συζητήθηκε η υπόθεση δίωξης δημοσιογράφων, στην οποία προέβη το ουκρανικό καθεστώς. Πρόκειται για γεγονός που συνέβη στις 12 Μαρτίου, όταν οι υπηρεσίες ασφαλείας του καθεστώτος της Ουκρανίας παρενέβησαν σε χώρο όπου εργάζονταν δημοσιογράφοι και δραστηριοποιούνταν ακτιβιστές. Άνθρωποι που ασκούσαν το δημοσιογραφικό λειτούργημα και ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως ο πρωθιερέας Σέργιος Τσερτίλιν, ο Ανδρέας Οφχαρένκο, ο Βαλέριος Στουπνίτσι, ο Ιβάν Ροσάντα και ο Βλαδίμηρος Μπομπέτσκο, κατηγορήθηκαν με βαρύτατες ποινές, όπως εσχάτη προδοσία και συγκρότηση ομάδας οργανωμένου εγκλήματος και τέθηκαν σε κράτηση. Η «Ένωση Ορθοδόξων Δημοσιογράφων» λειτουργεί ως παρατηρητήριο για διακρίσεις εναντίον όσων πιστών ανήκουν στην Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία υπό τον μητροπολίτη Κιέβου Ονούφριο, ενώ υπάρχει Κέντρο Νομικής Προστασίας, το οποίο παρέχει στήριξη σε νομικά ζητήματα, όταν λ.χ. υπάρχουν εισβολές από παρακρατικούς σε ναούς, βανδαλισμοί, καταστροφές ή λεηλασίες σε εκκλησιαστική περιουσία, προπηλακισμοί και άλλα είδη διώξεων. Με τον τρόπο αυτό, εφαρμόζοντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία και τους κανόνες που θα έπρεπε να υφίστανται σε ένα κράτος δικαίου και χωρίς εχθροπαθή λόγο, προσπαθούν να προστατεύσουν μία σημαντική μερίδα της ουκρανικής κοινωνίας, η οποία διώκεται απηνώς, ήτοι τα μέλη της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Αυτό το οποίο ουσιαστικά ενοχλεί είναι η δημοσίευση πρακτικών του ουκρανικού καθεστώτος, οι οποίες δεν συνάδουν σε ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου, καθώς και ότι το Κέντρο Νομικής Προστασίας παρέχει νομική στήριξη σε ανθρώπους που υφίστανται διακρίσεις, αντιστεκόμενο στη δημιουργία πολιτών δύο κατηγοριών. Σημειωτέον ότι η επικράτηση ενός κράτους δικαίου με έμφαση στην ανεκτικότητα και την ελευθερία της θρησκευτικής έκφρασης είναι εξαιρετικά σημαντική για μια χώρα, όπως η Ουκρανία, που έχει τη φιλοδοξία να εκκινήσει την ενταξιακή της πορεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Διώκονται επίσης η Δημόσια Ένωση «Λαϊκοί» και το μέσο «Πρώτος Κοζακικός».

Στην 55η σύνοδο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, εκπρόσωποι της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας έθεσαν το ζήτημα της προστασίας των δικαιωμάτων των δημοσιογράφων, καθώς και των νομικών, που δημοσιεύουν ζητήματα διώξεων κατά των μελών της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ο Μητροπολίτης Θεοδόσιος (Σνεγκίρεφ) και ο πρωθιερέας Νικήτας Τσέκμαν παρουσίασαν τα σχετικά με την εισβολή και τις συλλήψεις που έλαβαν χώρα στις 12 Μαρτίου, με σκοπό την ακύρωση της ελευθεροτυπίας στην Ουκρανία. Το σημαντικό είναι εν προκειμένω ότι οι δημοσιογράφοι κρατούνται για αόριστο χρονικό διάστημα χωρίς δίκη και χωρίς να δημοσιεύονται τα στοιχεία που υπάρχουν εναντίον τους. Δεν αποκλείεται ακόμη και η καταδίκη σε ισόβια κάθειρξη. Η φυλάκιση δημοσιογράφων και ακτιβιστών ανθρωπίνων δικαιωμάτων σημαίνει ότι στα εξής το καθεστώς του Κιέβου θα έχει τη δυνατότητα να προβαίνει σε περαιτέρω διώξεις, χωρίς αυτές να καταγράφονται δημοσιογραφικά και χωρίς να υπάρχει νομική υποστήριξη στα θύματά τους.

Το άμεσο πρόβλημα είναι ότι οι συλληφθέντες είναι προφυλακισμένοι μέχρι τη δίκη, η οποία πιθανότατα θα αργήσει, ενώ δεν προσφέρονται εχέγγυα ότι αυτή θα διεξαχθεί με δίκαιο τρόπο. Σκοπός των συλλήψεων και μιας μακρόχρονης προφυλάκισης είναι ασφαλώς η σίγαση των ενοχλητικών φωνών, αλλά και η τρομοκράτηση όλων όσοι αντιστέκονται. Είναι ενδεικτική η χρονική συγκυρία, καθώς συνέπεσαν με το νόμο του ουκρανικού κοινοβουλίου, ο οποίος απαγορεύει την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία υπό τον μητροπολίτη Κιέβου Ονούφριο. Η ίδια τρομοκράτηση που ισχύει για δημοσιογράφους, ακτιβιστές και νομικούς επεκτείνεται και στους βουλευτές του ουκρανικού κοινοβούλιου, που θα ήθελαν να υποστηρίξουν τη θρησκευτική ελευθερία στη χώρα τους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακριβώς, πριν 80 χρόνια, ο Κόκκινος Στρατός απελευθέρωνε την Οδησσό, από τους Γερμανούς και τους Ρουμάνους ναζί.

Δεν πρόφτασαν να μπουν μαζί με τα Σοβιετικά στρατεύματα και οι άνδρες της εσωτερικής Ασφάλειας με αποτέλεσμα να βρουν κρεμασμένους όλους τους συνεργάτες των ναζί. Δεν βρέθηκε, ούτε ένας δωσίλογος, για να δικαστεί.

Σ΄εμάς έγιναν κυβερνήτες, από παππού σε εγγονό.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τους τρεις γιούς και τα εγγόνια του Ισμαήλ Χανίγια, επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, σκότωσαν σήμερα οι Ισραηλινοι.

Στο πρώτο βίντεο, η στιγμή, που του ανακοινώνουν τον θάνατο των παιδιών του, στην διάρκεια επίσκεψης, που έκανε, σε νοσοκομείο της Ντόχα του Κατάρ, όπου νοσηλεύονται Παλαιστίνιοι.

Στο δεύτερο βίντεο, η επίθεση στο αυτοκίνητο των παιδιών του, στην Γάζα.

Οι Ισραηλινοί ανακοίνωσαν ότι οι νεκροί "είχαν αποσταλεί, για να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές ενέργειες, στον κεντρικό τομέα της Λωρίδας της Γάζας".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοίτα να δεις, πώς βρίσκεται στρατιά από ένστολους αλητάμπουρες της αστυνομίας, που παρατάνε το αραλίκι έξω από τα Έβερεστ και σπεύδουν να τρομοκρατήσουν γυναίκες που διαδηλώνουν για το έγκλημα στους Αγίους Ανάργυρους!

Ναι! Εκεί που δεν διέθεταν προσωπικό και περιπολικό. Εδώ και πλήθος αποβράσματα των ΜΑΤ μαζεύτηκαν και χυδαιολόγησαν και χειρονόμησαν και ξύλο έριξαν και έστειλαν κι ένα κορίτσι στο νοσοκομείο και δυο κορίτσια με σπασμένα χέρια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιδιόχειρες αφιερώσεις στον Άδωνι Γεωργιάδη από τον Παττακό αλλά και από τον υπουργο υγείας των ισραηλινοναζί τον υπουργό στους φονιάδες του παλαιστινιακού λαού.

Σχολιο.- Η κυβέρνηση Κούλη ανάμεσα σε όλα τα άλλα έχει επιδείξει αξιοσημείωτη έλειψη realpolitik προσέγγυσης στα διεθνή θέματα, γεγονός που θα μας στοιχειώσει σαν χώρα για πολύ καιρό



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εχει τρελαθεί εντελώς η Κανέλλη;

"Ο Πούτιν έχει ψηφίσει νόμο που λέει ότι οι άντρες μπορούν να δέρνουν τις γυναίκες τους!"

Η λάσπη κ η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο από το συστημικό-δεκανίκι ΚΚΕ!

https://www.facebook.com/watch/?v=1006686687485098



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νά μην ξεχνάμε ουτε στιγμή τίς καθημερινές σφαγές που διεξάγουν ατιμώρητα τά Θρασύδειλα ΣιωΝαζιστικά καθάρματα στούς αμαχους παλαιστίνιους...

https://www.facebook.com/reel/805170148159393



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσικό πλήγμα με υπερ-υπερηχητικά βλήματα Kh-47 Kinzhal !!!

«Τελείωσε» ενεργειακά η Ουκρανία: Εξαερώθηκαν 17 δισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου υπόγειας δεξαμενής σε βάθος 50 μέτρων !!!

-H Ρωσία πέτυχε τα ξημερώματα το μεγαλύτερο στρατηγικό πλήγμα που έχει πετύχει μέχρι σήμερα στην Ουκρανία, καταστρέφοντας με υπερ-υπερηχητικά βλήματα Kh-47 Kinzhal και πυραύλους cruise Kh-101, την μεγαλύτερη υπόγεια εγκατάσταση αποθήκευσης φυσικού αερίου της χώρας στο Bilche-Volitsko-Uher, στην πόλη Stryi του Λβιβ και μαζί της τα 17 δισεκατομμυρια κυβικά μέτρα αποθηκευμένου αερίου!

Η επίθεση έγινε από τρεις διαφορετικές πλευρές.

-Η καταστροφή της ποσότητας του φυσικού αερίου, σε συνδυασμό με την αδυναμία προμήθειας νέας ποσότητας από την Ρωσία, σημαίνει ότι η Ουκρανία «τελείωσε» ενεργειακά.

Συνολικά οκτώ μαχητικά MiG-31 έπληξαν με Kinzhal και Kh-101 την δεξαμενή προκαλώντας ένα μανιτάρι που έμοιαζε με πυρηνικό και φάνηκε από τη Πολωνία, σε βάθος 100 χλμ. από τα σύνορα με την Ουκρανία.

Η δεξαμενή βρισκόταν σε βάθος 50 μέτρων από την επιφάνεια του εδάφους, κάτι που δεν εμπόδισε τους Kinzhal να περάσουν το πετρώδες έδαφος «σαν βούτηρο» και να εκραγούν μέσα στην δεξαμενή!

-Στην Πολωνία ξεκίνησαν μετρήσεις της ραδιενέργειας αφού υπήρξε αρχικά η υποψία  πυρηνικής επίθεση κάτι που δεν επιβεβαιώνεται, όμως.

Σχολιο.- Είπαμε το ΜΑΤ θα γίνει με κάτι ανάλογο στην Οδησσό.

Σχολιο.- Αφού γνωρίζουν οι δυτικοί ότι ,προκάλεσαν την ρωσική αρκούδα και αυτή σταματάει όπου θέλει τώρα ...ας πρόσεχαν



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



11/4/2024     -     15.00

- Τις 2 τελευταίες νύχτες συνεχίστηκαν τα στοχευμένα πλήγματα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σε στρατιωτικές και άλλες, στρατηγικής σημασίας υποδομές της χώρας των ουκρανοναζί Χρησιμοποιήθηκε και πάλι όλη σχεδόν η «φαρέτρα» όπλων που διαθέτει γι’ αυτόν τον σκοπό η ρωσική πλευρά: από επιθετικά drones (τα γνωστά Geran’-2) μέχρι πυραύλους τακτικούς-επιχειρησιακούς και cruise. Ιδιαίτερη «σπουδή» επέδειξαν οι ρωσικές δυνάμεις και πάλι σε περιοχές με σημαντικές ενεργειακές μονάδες, αλλά και στρατιωτικές βάσεις απ’ όπου εκπορεύονται αεροσκάφη ή βλήματα πυραύλων που στοχεύουν προς το ρωσικό έδαφος. Για πολλοστή μέρα, λοιπόν, επλήγησαν η Οδησσός (χτυπήθηκε, μεταξύ άλλων για 3η τουλάχιστον φορά σημαντική σιδηροδρομική αερογέφυρα) και η οικεία Περιφέρεια (κυρίως το λιμάνι Ιλιτσόφσκ / Τσερνομόρσκ), η αεροναυτική βάση στο Οτσάκοβο (Περιφέρεια Νικολάγεφ), διυλιστήριο πετρελαίου και θέσεις προσωρινής διαμονής εφεδρικών μονάδων των VSU και ξένων μισθοφόρων στη Περιφέρεια Χαρκόβου, αλλά και αποθήκες οπλισμού, πυρομαχικών και καυσίμων σε διάφορα σημεία της χώρας των ουκρανοναζί. Στο σημαντικότερο από αυτά, στην πόλη του Ζαπορόζιε, καταστράφηκε ολοσχερώς αποθήκη όπου φυλάσσονταν 32 ρυμουλκούμενα πυροβόλα των 122 mm D-20.

- Στον αντίποδα είχαμε και πάλι πλήγματα των VSU σε κατοικημένες περιοχές και με ευθεία στόχευση σε απλούς άμαχους πολίτες. Το πιο τραγικό χτεσινό περιστατικό συνέβη κοντά στο χωριό Απανάσοφκα στην Περιφέρεια Κουρσκ, όπου από ευθεία βολή ουκρανικού drone σε μίνι βαν που μετέφερε 2 μαθητές στο σχολείο τους σκοτώθηκαν αμφότεροι, μαζί με τον οδηγό του οχήματος.

- Στο Λισιτσάνσκ της ΛΔ Λουγκάνσκ μόνο κατά το τελευταίο 2ήμερο έχουν τραυματιστεί από ουκρανικά πυρά 5 άμαχοι πολίτες, ενώ η πόλη ακόμη δεν έχει καθαριστεί εντελώς από την τεράστια ποσότητα ναρκών που είχαν σπείρει μέσα στον αστικό ιστό οι Ουκροναζί πριν εγκαταλείψουν οριστικά την πόλη.

- Άλλο ένα θανατηφόρο περιστατικό υπήρξε στις δυτικές ακτές της Κριμαίας, αλλά με τελείως διαφορετική αιτιολογία. Χτες (10/04) γύρω στις 6 το πρωί, ελικόπτερο Mi-24 των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων που πραγματοποιούσε περιπολία στην περιοχή, συνετρίβη κοντά στις ακτές, με συνέπεια το θάνατο όλων των μελών του πληρώματος. Ως πιθανότερη αιτία του δυστυχήματος εξετάζεται η μηχανική βλάβη, ωστόσο αναμένονται και νεότερες επίσημες ανακοινώσεις επί του γεγονότος.

- Η γαλλική Le Monde έγραψε στο χτεσινό της φύλλο, ότι ο Εμμανουέλ Μακρόν εξετάζει το ενδεχόμενο να αποστείλει στη λεγόμενη «Ουκρανία» το 126ο Σύνταγμα Πεζικού, μονάδα η οποία έχει «δοξάσει» τα γαλλικά χρώματα συμμετέχοντας ουσιαστικά σε όλες τις αποικιοκρατικές επιχειρήσεις του γαλλικού κράτους τους τελευταίους 2 αιώνες και, τις τελευταίες δεκαετίες, τις εισβολές στο Αφγανιστάν, τη Λιβύη, το Ιράκ, την Ακτή Ελεφαντοστού και το Μάλι. Ιδιαιτέρως «γνωστή» έγινε, βεβαίως, η συγκεκριμένη μονάδα και από τον τρόπο με τον οποίο εγκατέλειψε πρόσφατα το Αφγανιστάν, αλλά και τις χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής (Στγ: κάτι σε «όπου φύγει-φύγει»!…). Εάν «κοπιάσουν» και στο έδαφος της χώρας των ουκρανοναζί, μάλλον θα τους περιμένει μια ανάλογη (αν όχι και ακόμη χειρότερη) τύχη…

- Την ίδια ώρα το τσεχικό τηλεοπτικό κανάλι CT-24 μετάδωσε χτες, ότι πάνω από 150 Τσέχοι στρατιωτικοί που λαμβάνουν μέρος στη στρατιωτική σύγκρουση στο πλευρό των VSU, έλαβαν την ΕΠΊΣΗΜΗ άδεια του τσεχικού κράτους!… Στο ρεπορτάζ σημειώνεται, ότι ο αριθμός των Τσέχων στρατιωτικών που μάχονται στο πλευρό του χουντικού καθεστώτος του Κιέβου ενδέχεται ν’ αυξηθεί περαιτέρω (Στγ: όλοι οι «φερετζέδες» πέφτουν σιγά σιγά ένας προς έναν)…

- Και κάτι που ενδιαφέρει άμεσα και τη χώρα μας και τους πολίτες της: με δεδομένη την ανοιχτή και άνευ όρων υποστήριξη της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου, η ρωσική Πρεσβεία στην Αθήνα ανάρτησε στα ΜΚΔ που διαθέτει, στα Ελληνικά και τα Ρωσικά, μία τοποθέτηση του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν αναφορικά με την αποστολή στρατιωτικής «βοήθειας» προς τη χούντα του Ζελένσκι από διάφορες χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ. Παρόλο που η τοποθέτηση δεν μιλάει ανοιχτά για την Ελλάδα και την παρούσα κυβέρνηση, είναι σαφέστατος ο υπαινιγμός του Ρώσου Προέδρου για τις ευθύνες όσων προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες και τον κίνδυνο τιμωρίας που διατρέχουν από τη ρωσική πλευρά. Το κείμενο της δήλωσης του Ρώσου Προέδρου όπως αναρτήθηκε στη σελίδα της ρωσικής Πρεσβείας στο Χ (πρώην Twitter) είναι το ακόλουθο:

- «Η Δύση προκάλεσε συγκρούσεις στην Ουκρανία, τη Μέση Ανατολή και άλλες περιοχές του κόσμου και συνεχίζει να λέει ψέματα. Τώρα χωρίς καμία ντροπή δηλώνουν ότι η Ρωσία δήθεν σκοπεύει να επιτεθεί στην Ευρώπη. Καταλαβαίνουμε, ότι απλώς είναι “πράσινα άλογα”.

Ταυτόχρονα οι ίδιοι επιλέγουν τους στόχους για να χτυπήσουν το έδαφός μας, επιλέγοντας τα πιο αποτελεσματικά, όπως νομίζουν, μέσα καταστροφής. Γίνεται λόγος για το ενδεχόμενο αποστολής των στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Θυμόμαστε όμως τη μοίρα εκείνων που κάποτε έστειλαν τα στρατεύματά τους στη χώρα μας. Αλλά τώρα οι συνέπειες για τους πιθανούς επεμβαίνοντες θα είναι πολύ πιο τραγικές».

- Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

- Το καθεστώς Σάντου στη Μολδαβία προχώρησε, τελικά, στη σύλληψη της επικεφαλής της Αυτόνομης Περιοχής της Γκαγκαουζίας Γεβγκένια Γκούτσουλ, με κατηγορίες περί δήθεν «παράνομης χρηματοδότησης» της προεκλογικής της εκστρατείας πριν λίγο καιρό, όταν η Γκούτσουλ εξελέγη επικεφαλής της περιοχής της με συντριπτικό ποσοστό. Η Γκούτσουλ έχει πρόσφατα δηλώσει, ότι σε περίπτωση που η κυβέρνηση Σάντου αποφασίσει την ενσωμάτωση της Μολδαβίας στη Ρουμανία, θα κηρύξει την ανεξαρτησία της περιοχής (με επόμενο αναμενόμενο βήμα την αίτηση για ένταξη στη σύνθεση της Ρωσίας). Στην συγκεκριμένη χώρα (Μολδαβία) θα έχουμε ακόμη πολλά «επεισόδια» στην αντιπαράθεση της «συλλογικής Δύσης» με τη Ρωσία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αργεντινή: Συγκρούσεις κατά τη διάρκεια της εθνικής απεργίας για την υπεράσπιση της επισιτιστικής βοήθειας

Η Union Trabajadores de la Economía Popular (Σωματεία Εργαζομένων) και αριστερές οργανώσεις κινητοποιήθηκαν τη Δευτέρα 18/3 σε διάφορες περιοχές της Αργεντινής, για να διαμαρτυρηθούν για την έλλειψη τροφίμων στις καντίνες και τα συσσίτια. Στην πρωτεύουσα, Μπουένος Άιρες, περισσότερες από 500 διαδηλώσεις με ισχυρή περιφρούρηση, απέκλεισαν την πρόσβαση στους δρόμους. 

Ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας είχε, ωστόσο, θέσει σε εφαρμογή επιχείρηση με στόχο τον περιορισμό των επιπτώσεων αυτών των κινητοποιήσεων, χρησιμοποιώντας αυστηρά μέσα της ομοσπονδιακής αστυνομίας. Αυτός ο χειρισμός έδωσε αφορμή για συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας.

Οι συγκρούσεις έλαβαν χώρα κυρίως στην Puente Saavedra και στην Puente Pueyrredón (CABA), δύο από τα κύρια σημεία συγκέντρωσης. Στην Avellaneda, στην Avenida Miter, στήθηκε αστυνομικός κλοιός για να σταματήσει την προέλαση των διαδηλωτών, που περπατούσαν προς τη γέφυρα με σκοπό να εμποδίσουν την κυκλοφορία. Καθώς προσπαθούσαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, μια ομάδα διαδηλωτών άρχισε να πετάει πέτρες προς την αστυνομία, η οποία απάντησε με δακρυγόνα. Η αντιπαράθεση κατέληξε σε σπρωξίματα.

Στην Puente Saavedra, η αστυνομία έδρασε εναντίον των διαδηλωτών, που είχαν αποκλείσει τη λεωφόρο Maipú από την πλευρά του Vicente López και τους απώθησε με αντλίες και σπρέι πιπεριού. Οι διαδηλωτές απάντησαν πετώντας πέτρες στην αστυνομία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επάνω, τυπική σοβιετική πολυκατοικία.

Κάτω, οι νέες μελλοντικές πολυκατοικίες στο Ελληνικό! 

Το νέο της ημέρας είναι ότι ο Διευθύνων της Lamda, Οδυσσέας Ιωάννου αγόρασε νέα θαλαμηγό! Την ίδια ώρα που τα στοιβαγμένα μελλοντικά διαμερίσματα του Ελληνικού, παρά την πτώση των τιμών, παραμένουν απούλητα!

Ποιός βλαξ θα πληρώσει για να μείνει στη φυλακή του αγίου ποτέ?

Ετσι ο Λάτσης και η παρέα του, αφού έφαγαν όσα πρόλαβαν από τα προνομιακά παραλιακά κτίρια και καζίνο που προπώλησαν (βλέπε ξέπλυμα), τώρα στηλώνουν τα πόδια.

Το Υπουργείο εκτελεί την υπογεοποίηση της λεωφόρου και τα έργα υποδομής, αλλά αυτοί ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε καν το πάρκο και τα αθλητικά κέντρα, για τα οποία είχαν δεσμευτεί.

Φυσικά και θα φροντίσει η Μητσοτάκης ΑΕ να τους λύσει το πρόβλημα. Ανεβάζοντας την Golden Visa για το Ελληνικό στα 800.000 €, ώστε να ψωνίσουν όσοι διακαώς επιθυμούν την άδεια διαμονής, ανεξαρτήτως κτίσματος....

Ελα όμως που ούτε τα εμπορικά κτίρια πουλιούνται και ακόμη και οι τράπεζες ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ! Αναμενόμενο θα μου πείτε, εδώ αποσύρθηκε ακόμη και Κολλέγιο Αθηνών που σκόπευε να κατασκευάσει σχολείο με δωρεές εφοπλιστών! (Οι εφοπλιστές, βλέπετε, δεν είναι ηλίθιοι).

Στοιχηματίζω λοιπόν ότι εκτός από τις υποδομές, θα πληρώσουμε από την τσέπη μας και τη Lamda κάποια ώρα.

Οπως ακριβώς κάναμε και για την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών.

Εδώ νάμαστε και θα με θυμηθείτε....

Σχολιο.- Το μεγαλύτερο πάρκο στο Ελληνικό και το Chaos του Πανόπουλου, είναι τα μεγαλύτερα παραμύθια της δεκαετίας. Και δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που 10 χρόνια μετά και ενώ δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα τα πιστεύουν.

Σχολιο.- οι περίοικοι πάντως έχουν ήδη αρχίσει να μεταστρέφονται. Αργησαν τα γίδια....

Σχολιο.- Οι περίοικοι έχουν φάει το παραμύθι και πιστεύουν ότι αν ποτέ γινόταν αυτό το έργο θα πουλήσουν τα σπίτια τους κανά εκατομμυριο στους δήθεν σαουδάραβες που θα πηγαίναν εκεί. Στο δια ταύτα τους πήρε την παραλία ο Λάτσης και έχτισε 20 βιλίτσες για πάρτυ του, αποχώρησε ουσιαστικά από το έργο και τώρα τα υπόλοιπα κομμάτια προσπαθεί να τα πουλήσει σαν οικόπεδα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το προχωραει πολυ η Κυπρος!!!! 

Ραδιόφωνο του Ισραηλινού Στρατού: Η Πολεμική Αεροπορία διεξήγαγε πρόσφατα έναν κοινό επιθετικό ελιγμό με την Κύπρο για να εξασκηθεί σε επιθέσεις μεγάλης εμβέλειας. Ο ελιγμός σχεδιάστηκε για να προσομοιώσει μια επίθεση στο Ιράν.

Σχολιο.- Δεν βρίσκω λόγια... θυμός, ντροπή και αηδία νιώθω για τις προδοτικές κυβερνήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.. Χθές ήταν ημέρα μνήμης, σαν χθες τούρκοι και εβραίοι σκότωσαν τον Πατριάρχη μας, Γρηγόριο Έ. Ξεχάσαμε την ιστορία μας, οι Κύπριοι αδερφοί μας δεν γνωρίζουν τις σφαγές που έκαναν οι Εβραίοι στο νησί... (Όποιος ξεχνά την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει. Κρίμα ...)

Σχολιο.- Πρέπει να μείνουν μακριά από την αδικία επειδή ο τύραννος Urdu ghan καραδοκεί στην άλλη πλευρά με την έγκριση της εντολής ειδικά αφού έχει χιλιάδες πελάτες μέσα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε Ένα Λεπτό και Δύο Δευτερόλεπτα στο 2024, περιγράφεται η Γενοκτονία των Παλαιστινίων επί συνεχή 77 χρόνια και από το 1947 στην Παλαιστίνη. 

Την Γενοκτονία των Παλαιστινίων διαπράττουν τα Ναζιστικά Χολεριασμένα Αποβράσματα Εβραίοι του Ναζιστικού Ισραήλ με την αμέριστη στήριξη των Χολεριασμένων Ναζιστικών Αποβρασμάτων Εβραίων Δισεκατομμυριούχων της διασποράς και των Παιδεραστών Κορονοφασιστών Ναζί της Συλλογικής Δύσης των υποστηριχτών και προτεκτοράτων τους.- 

Όχι στο δικό μου όνομα και Π Ο Τ Έ με την συγκατάθεση μου.-



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και φθάσαμε εδώ...

Γουρούνι Πιερρακάκης: «Αν ο γονιός δεν υπογράψει το νέο αντιανθρώπινο κανονισμό το παιδί δεν θα πηγαίνει σχολείο»!

Η χουντικιά κυβέρνηση του Μητσοδράκουλα με πολιτική τύπου «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» επιδιώκει την παράδοση άνευ όρων των γονέων-πολιτών!

10.04.2024 | 10:19

ΟΤο Γουρούνι  υπουργός παιδείας Γουρούνι Κυριάκος Πιερρακάκης, σε τηλεοπτική συνέντευξή του το πρωί της Τετάρτης δήλωσε αναφερόμενος για το νέο αντιανθρώπινο κανονισμό λειτουργίας των σχολείων που θα ισχύσει από τον Σεπτέμβριο, ότι «αν δεν τον υπογράψει ο γονιός, το παιδί δεν θα εγγράφεται στο σχολείο»!

Με λίγα λόγια αυτό που λέει είναι πως οι γονείς υποχρεωτικά θα συμφωνήσουν με το νέο αντιανθρώπινο κανονισμό, υποχρεωτικά θα τον αποδεχτούν και υποχρεωτικά θα τον εφαρμόσουν αλλιώς το παιδί τους δε θα πηγαίνει σχολείο!

Δεν αρκεί στην κυβέρνηση το ότι θα επιβάλει τον κανονισμό στους γονείς και θα τον εφαρμόσουν με το έτσι θέλω, θέλει επίσης με το έτσι θέλω να τον αποδεχτούν συνειδησιακά βάζοντας την υπογραφή τους!

Δηλαδή ζητούν την πλήρη υποταγή των πολιτών με πρακτικές που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές.

Παράλληλα το φασιστογούρουνο πιερρακάκη είπε ότι «δεν βάζουμε εμείς απoβολές αλλά δίνουμε εργαλεία στους εκπαιδευτικούς για να αποφασίσουν τις ποινές».

Σχολιο.- τα περιμέναμε πριν το λοκ νταουν που ετοιμάζουν .

Η εκκαθάριση γονιών κι παιδιών αφού δεν υποτάσσονται

Σχολιο.- Εγώ βλέποντας τι μαλάκες είναι αυτοί με τα πτυχία (τους ζω εντονότατα στο εξωτερικό) λέω χίλιες φορές αναλφάβητος.

Σχολιο.- νομίζουν ότι είναι μορφωμένοι αλλά στην ουσία είναι αμόρφωτοι,η δήθεν εξειδίκευση που μοστραρουν με τα πτυχία τούς είναι μόνο χρήσιμη για τον τοίχο

Αρχιτέκτονες με σπίτια από άμμο κ γιατροί πού σε εξετάζουν από το παραπεμπτικό χωρίς να εξετάζουν η να ακούνε τόν ασθενή

Γεμίσαμε με ειδικούς τού κώλου κ φαντασμένους....

Ο άλλος λέει να τον φωνάζουν δρ, γιατί έχει λέει μάστερ κ εξειδίκευση στα μεσαιωνικά κάστρα.  αρα είναι δόκτορας

Ο άλλος έχει κάνει εξειδίκευση στην εξέλιξη τών φύλλων μέσα στην κοινωνία

Κ οι δύο μαζί μόνο στατιστικά ξέρουν να αναλύσουν γιατί μόνο αυτό διδάχθηκαν στα πανεπιστήμια πού πήγαν

Παπαγαλάκια

Παραφουσκομενα σακιά



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το δικαστήριο του Βιετνάμ καταδίκασε την τραπεζίτη Truong My Lan σε θάνατο για ανάληψη 12,46 δισ. δολαρίων από την τράπεζα, το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία της χώρας. Πήρε περισσότερα από 304 τρισεκατομμύρια VND από την τράπεζα Saigon (SCB), την οποία ήλεγχε μέσω δεκάδων εμπροσθοφυλακών. Η γυναίκα υπεξαίρεσε μεγάλα ποσά παρέχοντας παράνομα δάνεια σε εικονικές εταιρείες.

Στο Βιετνάμ, η θανατική ποινή εφαρμόζεται και για οικονομικά εγκλήματα. Εκατοντάδες κατάδικοι έχουν εκτελεστεί τα τελευταία χρόνια, κυρίως με θανατηφόρα ένεση. Ο σύζυγος της Λαν Έρικ Τσου έλαβε ποινή. Καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση, η ανιψιά της σε 17 χρόνια.

Σχολιο.- Ερωτηση το βιετναμ ειναι κομμουνιστικο?

Σχολιο.- Η οργάνωση της οικονομικής ζωής μου θυμίζει Κίνα.

Είναι η Κίνα κομμουνιστική?

Σχολιο.- φυσικα και δεν ειναι κομμουνιστικη ΚΑΜΙΑ χωρα!

Σχολιο.- είναι η Κίνα στον δρόμο της σοσιαλιστικής ανάπτυξης?

Σχολιο.- οχι βεβαια



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-ΥΕΜΕΝΗ

-Μαθήματα διαπραγματεύσεων ἀπὸ τὴν Ἀνσάρ Ἀλλάχ.

"[Η Ουάσινγκτον] δεσμεύτηκε να αποκαταστήσει τις ζημιές, να απομακρύνει τις ξένες δυνάμεις από όλα τα κατεχόμενα εδάφη και νησιά της Υεμένης και να αφαιρέσει την Ansarallah από τον "κατάλογο τρομοκρατίας" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ - μόλις σταματήσουν τις επιθέσεις τους για την υποστήριξη της Γάζας."

-Δηλαδὴ οἱ γύφτοι ἁπλῶς πρότειναν νὰ ἀναστείλλουν τὶς δικές τους παράνομες πράξεις ἐναντίον τῆς Ὑεμένης, μὲ ἀντἀλλαγμα ... τὴν μεγάλη χασούρα τῆς Ὑεμένης (νὰ βγεῖ ἀπὸ τὸν πόλεμο καὶ νὰ μὴν ὑποστηρίζῃ στρατιωτικὰ τὴν Παλαιστίνη) ὥστε τὰ πλοῖα τῶν οβριών νὰ διελαύνουν ἀνεμπόδιστα.

Ἡ ἀπάντηση; 

-"Δεν ανήκουμε στον κύκλο εκείνων στους οποίους υπαγορεύετε τι να κάνουν".



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Κι απάνω που λέγαμε “ότι τα σκατά και το φτυάρι” και “κολιός με κολιό…” ο Τσίπρας εμφανίστηκε κι αυτός, -αφού … χειροκρότησε τον Ζελένσκι- να πει το ποίημά του στο σόου των Δελφών: 

Κατηγόρησε την Κυβέρνηση Μητσοτάκη

• γιατί … «θα περίμενε να είναι πιο δραστήρια για να σταματήσει η παράνομη εισβολή της Ρωσίας” (!!!), 

• γιατι “δεν υποστηρίζει την διεύρυνση της ΕΕ στα Δυτικά Βαλκάνια” (εννοεί την αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου)

• και τάβαλε με την Τουρκία γιατί “είναι στο ΝΑΤΟ κι έχει σχέσεις με τη Ρωσία”! 

-“Ωχ! Φυλάξτε τα πορτοφόλια σας!”

Αφού τα είπε αυτά , άκουσαν και τα αφεντικά ότι είναι πιο … δυτικολιγούρης από το Μητσοτάκη, δήλωσε ότι “είναι … παρών στην πολιτική” και ιδρύει ένα “Ινστιτούτο” - χωρίς να πει ποιοι το πληρώνουν ή είναι “χορηγοί”…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πλάνα από πυρκαγιά στον θερμοηλεκτρικό σταθμό Trypilska στην περιοχή του Κιέβου μετά από χτύπημα των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Παρεμπιπτόντως, αυτός ο σταθμός ηλεκτροπαραγωγής είναι ο μεγαλύτερος στην περιοχή του Κιέβου και ένας από τους μεγαλύτερους σε ολόκληρη την Ουκρανία. Η ισχύς του είναι 1,8 γιγαβάτ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Καντύροφ είναι αυτός. Ευτυχώς οι περισσότεροι μουσουλμάνοι " είναι με την σωστή πλευρά της ιστορίας, σε αντίθεση με τους χριστιανούς που οι περισσότεροι είναι με τη ΛΑΘΟΣ πλευρά.

Σχολιο.- Μπα? Και η Αλ Κάιντα της CIA τι είναι? Οι μοναχικοί ισλαμοφασιστικοί λύκοι της CIA  στη Δυτική Ευρώπη τι είναι? Η Αλ Νούσρα στη Συρία? Η Αλ Σααμπάπ στη Σομαλία? Η Αλ Κάιντα στη Βόρεια Αφρική? Αυτή είναι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας?

Και το Ορθόδοξο Χριστιανικό Πατριαρχείο της Ρωσίας είναι με τη λάθος πλευρά της ιστορίας? Το Ορθόδοξο Χριστιανικό Πατριαρχείο της Αντιόχειας στη Συρία? Το Ορθόδοξο Χριστιανικό  Πατριαρχείο της Σερβίας? Η Αρχιεπισκοπή της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας στην Αλβανία? 

Δεν είναι τόσο απλά τα πράματα όσο τα βλέπεις! Και δεν είναι άσπρο-μαύρο! 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Ο απεσταλμένος ανθρωπιστικής βοήθειας της κυβέρνησης Μπάιντεν στη Γάζα, Ντέιβιντ Σάτερφιλντ, προειδοποίησε την Τετάρτη ότι "υπάρχει άμεσος κίνδυνος λιμού για την πλειονότητα, αν όχι για όλους, τους 2,2 εκατ. κατοίκους της Γάζας".

"Αυτό δεν τίθεται σε συζήτηση. Είναι αποδεδειγμένο γεγονός, το οποίο οι ΗΠΑ, οι ειδικοί τους, η διεθνής κοινότητα, οι ειδικοί της αξιολογούν και πιστεύουν ότι είναι πραγματικό", δήλωσε ο Σάτερφιλντ κατά τη διάρκεια τηλεκδήλωσης που διοργάνωσε η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή.

— The Times of Israel, 11.04.2024

Ξέρω ότι θα πληγωθούν τα αστροπελέκια που ο Σάτερφιλντ συμφωνεί πλήρως με τον τρισκατάρατο πράκτορα της Χαμάς, ΟΗΕ. Αλλά τι να κάνουμε; 

Δεν μπορούμε να του βουλώσουμε το στόμα. Δημοκρατία έχουμε, είναι και Αμερικανός.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι προσωπική αντίληψη ότι οι δυτικές ελίτ είναι Κρετίνοι.

Με Κ κεφαλαίο.

"Απίστευτη Ξεφτίλα!

Εκτός από τη σαπίλα και τη διαφθορά τους 

είναι και …ηλίθιοι μέσα στο φανατισμό τους!

Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς* είναι έτοιμοι να προσευχηθούν σε οποιονδήποτε θεό, ανύπαρκτο ή όχι, μόνο και μόνο για να … βλάψουν τη Ρωσία και να φροντίσουν να μην έρθει κανένας από τους ξένους αθλητές στους Αγώνες Φιλίας που οργανώνει!

Οι ρώσοι φαρσέρ, Vovan και Lexus, οργάνωσαν … βιντεοδιάσκεψη μαζί τους, παριστάνοντας ένα … Αφρικανό πολιτικό που ζήταγε δήθεν τη γνώμη τους!

Αφού οι Μπαχ και Σχοινάς, ξέρασαν τα μύρια όσα κατά της Ρωσίας, ο δήθεν … Αφρικανός πολιτικός πρότεινε «να ακολουθήσουν την παράδοση» και να … προσευχηθούν στους «αφρικανούς θεούς Vovan και Lexus», ώστε σίγουρα να μην πραγματοποιηθούν οι Αγώνες Φιλίας. 

Ο ανίδεος Τόμας Μπαχ και ο Σχοινάς, με το χέρι στην καρδιά, έλεγαν εναλλάξ μια «προσευχή» στους φαρσέρ.

«Τώρα που έχουμε θεία έμπνευση, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά!» κατέληξε ο Σχοινάς χαρούμενος.

Στο τέλος, μετά από αυτή την ξεφτίλα, ο «αφρικανός πολιτικός» αποκάλυψε τη φάρσα και κατηγόρησε τους αξιωματούχους για συνωμοσία, έριξε βότκα σε ένα ποτήρι και ευχήθηκε επιτυχία στους Άγώνες Φιλίας!

* Ο Έλληνας επίτροπος στην ΕΕ, Σχοινάς, είναι εξέχον μέλος της συμμορίας της κυρα- Ούρσουλας, κατηγορούμενος κι αυτούς για μίζες, κολλητός του Μητσοτακέικου και μεταξύ άλλων “φιλοδοξεί” να επιστρέψει για να κάνει καριέρα και στην Ελλάδα! 

Κρατήστε το βίντεο και σαν τεκμήριο … ηλιθιότητας!"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό που “τρομάζει” όμως πιο πολύ ορισμένους κύκλους στη Δύση, είναι η προειδοποίηση του Ιράν ότι σε περίπτωση κλιμάκωσης θα κλείσει με στρατιωτικά μέσα τα “Στενά του Ορμούζ”:

-Από τα στενά διέρχεται πάνω από το 1/5 της παγκόσμιας ροής πετρελαίου!

-Ήδη (σημερινές εικόνες) εκατοντάδες τάνκερ από και προς τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Ιράκ, το Κουβέιτ, τα Εμιράτα συνωστίζονται στα στενά και στον Περσικό κόλπο!

Η οικονομίες της Δύσης, ΔΕΝ μπορούν να αντέξουν ΟΥΤΕ την εκτόξευση της τιμής του αργού ΟΥΤΕ την έλλειψή του!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Τρεις γιοί του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε, καθώς και τα δύο από τα παιδιά τους, έπεσαν μάρτυρες μετά από βομβαρδισμό του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν στον καταυλισμό Αλ-Σάτι της Γάζας

Τα ονόματα των μαρτύρων είναι Χαζεμ Χανίγιε και η κόρη του Αμαλ, Αμίρ Χανίγιε, ο γιος του Χάλεντ και η κόρη του Ραζαν, καθώς και ο Μοχάμεντ Χανίγιε.

-Ο Ισμαήλ Χανίγιε δήλωσε στο Al-Jazeera:

Ευχαριστώ τον Αλλάχ για αυτή την τιμή που μας χάρισε μέσω του μαρτυρίου των τριών γιων μου και των εγγονών μου. Με αυτόν τον πόνο και το αίμα, δημιουργούμε ελπίδα, μέλλον και ελευθερία για το λαό μας, τον αγώνα μας και το έθνος μας.

Οι μάρτυρες γιοι μου πέτυχαν την τιμή του χρόνου, την τιμή του τόπου και την τιμή της κατάληξης. Τα παιδιά μου έμειναν με το λαό μας στη Λωρίδα της Γάζας και δεν έφυγαν από τη Λωρίδα.

Όλος ο λαός μας και όλες οι οικογένειες των κατοίκων της Γάζας πλήρωσαν βαρύ τίμημα με το αίμα των παιδιών τους, και είμαι ένας από αυτούς. Σχεδόν 60 μέλη της οικογένειάς μου ανήλθαν ως μάρτυρες, όπως όλος ο παλαιστινιακός λαός, και δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ τους.

Η κατοχή πιστεύει ότι στοχεύοντας τους γιους των ηγετών, θα κάμψει την αποφασιστικότητα του λαού μας. Εμείς λέμε στην κατοχή ότι αυτό το αίμα θα μας κάνει μόνο πιο σταθερούς στις αρχές μας και στην προσήλωση στη γη μας.

Ο εχθρός δεν θα πετύχει τους στόχους του και τα κάστρα δεν θα πέσουν. Ό,τι δεν κατάφερε να αποσπάσει ο εχθρός με σκοτωμούς, καταστροφές και γενοκτονίες, δεν θα το πάρει στις διαπραγματεύσεις.

Ο εχθρός έχει αυταπάτες αν νομίζει ότι σκοτώνοντας τους γιους μου θα αλλάξουμε τις θέσεις μας. Το αίμα των γιων μου δεν είναι πιο πολύτιμο από το αίμα των μαρτυρικών μας ανθρώπων στη Γάζα, γιατί είναι όλοι τους γιοι μου.

Το αίμα των γιων μου είναι μια θυσία στο δρόμο για την απελευθέρωση της Αλ-Κουντς και της Αλ-Άκσα. Δεν θα διστάσουμε και δεν θα υποχωρήσουμε και θα συνεχίσουμε την πορεία μας για την απελευθέρωση της Αλ-Κουντς και της Αλ-Άκσα.

Οι απειλές της κατοχής για εισβολή στη Ράφα δεν φοβίζουν το λαό μας ή την Αντίστασή μας. Δεν θα υποκύψουμε στον εκβιασμό που ασκεί η κατοχή, γιατί όσοι παραδοθούν δεν θα τους χαριστεί.

Δεν θα συμβιβαστούμε και δεν θα αμελήσουμε, όσο μεγάλες και αν είναι οι θυσίες μας.

Είδατε τα λιοντάρια της αντίστασης να χτυπούν τους στρατιώτες του εχθρού μετά από έξι μήνες πολέμου στη Γάζα και αυτό είναι απόδειξη της αποτυχίας του σιωνιστικού εχθρού στον πόλεμό του.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε ποια άλλη χώρα της ανεπτυγμενης Ευρώπης οι μισθοί αρκούν για μέχρι τα μέσα του μήνα;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπάρχει προηγούμενο στη δικαστική ιστορία μας ο/η εν ενεργεία εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να μετέχει σε (οικονομικά) φόρουμ και κυρίως να κάνει δημόσιες δηλώσεις για υποθέσεις, που χειρίζεται, ερχόμενος/η σε αντιπαράθεση ή σε δημόσια συζήτηση με οποιουσδήποτε εμπλεκόμενους στις υποθέσεις αυτές; Ο λόγος ενός συγγενούς θύματος μπορεί να έχει οποιαδήποτε μορφή κρίνει ο συγκεκριμένος πολίτης. Ο λόγος του εισαγγελέα του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας δεν μπορεί να είναι ο,τιδήποτε άλλο εκτός από θεσμικός σε μορφή και ουσία, δηλαδή εκφρασμένος σε θεσμικά δικαστικά όργανα και με θεσμικό τρόπο! Υπ' αυτήν την έννοια της κατάλυσης οποιαδήποτε θεσμού  οι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί αύριο μεθαύριο θα συμμετέχουν κιόλας σε τηλεοπτικές εκπομπές ή θα βγάζουν λόγους στα καφενεία αν αισθάνονται ότι θέλουν πάρα πολύ κάτι να πουν ξεφτιλίζοντας οποιαδήποτε έννοια αστικής δικαιοσύνης! Η Ελλάδα κατρακυλάει σε πρωτοφανή κατήφορο κι οι θεσμοί της μοιάζουν να γκαζώνουν, αντί να φρενάρουν...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Plakiasnikos

@PlakiasNikos

Παρακολουθούσα την συνέντευξη της Κυρίας Αδειλινης στο forum των Δελφων και την αναφορά της για τα ΤΕΜΠΗ και για μια συνάντηση που είχε στο γραφειο της 12/12/23 το πρωί με συγγενείς ΘΥΜΑΤΩΝ 

Δεν θα έλεγα ποτέ τι ειπώθηκε εκεί αλλα μιας και το ανάφερε πρέπει να βγω να πω την αλήθεια 

Όπως καταλαβαίνετε ειμαι ένας από τους έξι πατεράδες που είμασταν παρών η Καρυστιανου δεν ήταν παρών 

Λοιπόν δεν μας στείλατε με το ζόρι στην εκκλησία αλλα μας είπατε να πάμε να ανάβουμε και κανα κεράκι και να πηγαίνουμε και καμμία φορά για να μας βοηθήσει .

Ειμαι ο νεαρός που καθόταν μπροστά σας δεξιά που στην ομιλία σας προς εμάς είπατε ας είναι όλο αυτο που έγινε για ενα καλυτερο αυριο στην χώρα μας 

Και η απάντηση μου ήταν ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει πλέον από την στιγμή που έχασα τα παιδιά μου αν αυριο είναι καλύτερα τα τρένα η όχι 

Ειμαι αυτός που μου είπατε ότι μάλλον πάσχω από βαθιά κατάθλιψη για να απαντήσω έτσι 

Να σας συστηθώ είμαι ο Πλακιάς Νίκος 

πατέρας των δίδυμων και της ανιψιάς μου που τα δολοφονήσανε στα ΤΕΜΠΗ 

Γιατί ειμαι σίγουρος ότι εκείνη την ημέρα δεν καταλάβατε ποιος είμαι ίσως και να έχετε δίκιο μιας και το παρουσιαστικό μου γενικά δεν μαρτυρα την πραγματική μου ηλικία 

Αλλα ας αφήσουμε τη έγινε εκείνη την ημέρα και να επικεντρωθούμε στο σήμερα 

Στο σήμερα που μετα από 14 μήνες ακόμα μαζεύουμε πράγματα των παιδιων μας 

Αλλα να ξέρετε ότι όλοι θα κριθούμε στο ΤΕΛΟΣ αυτής της διαδρομής μόνο που το οριστικό ΤΕΛΟΣ θα το πούμε όταν έρθει εκείνη η ωρα μόνο εμείς οι ΓΟΝΕΙΣ 

Γι αυτό πρέπει να κάνετε το καλύτερο δυνατόν για αυτούς ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έκοψαν στο μισό τη σύνταξη της χήρας του Γιώργου Καραιβάζ γατί έκριναν τη δολοφονία του ως εργατικό ατύχημα και οχι ως δολοφονία κατά δημοσιογράφου Σιχαίνεστε λίγο;

Σχολιο.- Εργατικό ατύχημα είναι όταν διπλώνεται η γόβα στα καλώδια του φωτοτυπικού και σπας το πόδι σου. Όταν σε σκοτώνουν έξω από το σπίτι σου, είναι δολοφονία. Και όταν μετά από τρία χρόνια δεν έχει διαλευκανθεί, είναι κουκούλωμα. Σωστά; Σωστά!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δόμνα Μιχαηλίδου: Όσοι χρωστούν πάνω από 100 ευρώ δεν θα έχουν ασφαλιστική ικανότητα

Ένα κόμμα που χρωστάει 400.000.000€ αποφάσισε να μην έχουν ασφάλεια όσοι χρωστούν 100€ στα ταμεία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην χωρα που η Κ.Αδειλίνη εκπροσωπεί την Δικαιοσύνη, εμεις είμαστε με την Καρυστιανού ..«Αν η κα.Αδειλίνη ζήλεψε τη δόξα του Ντογιάκου, τότε πρέπει να είναι έτοιμη να έχει και την καθόλου τιμητική κατάληξή του, να είναι ο μοναδικός Εισαγγελέας του ΑΠ που συγκρίθηκε δημοσίως με τον Κόλλια της Χούντας» Τέσσερις ήταν συνολικά οι συναντήσεις συγγενών θυμάτων των Τεμπών με την Εισαγγελέα Γεωργία Αδειλίνη. Στις δυο απ΄ αυτές ήταν παρούσα η κ. Μαρία Καρυστιανού. 

Σε όλες τις συναντήσεις οι απαντήσεις της Αδειλίνη ήταν παρόμοιες. Τους προέτρεπε να απευθυνθούν στην εκκλησία για να βρουν παρηγοριά στον Θεό. Δημόσια το διάψευσε .....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Στο όνομα των νεκρών να γίνουμε φωνή, το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί».

Δυναμική παρουσία για τα Τέμπη, εκατοντάδων οπαδών του ΠΑΟΚ έξω από από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σχολιο.- Πανό διαμαρτυρίας για τα Τέμπη άνοιξαν έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. 

«καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη» - «στο όνομα των νεκρών να γίνουμε φωνή, το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί», αναφέρουν τα συνθήματα.

Σχολιο.- μπραβο παοκια απο εναν γαυρο ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΡΕ

Σχολιο.- θα καλέσει τον ΠΑΟΚ ο αθλητικός δικαστής,όπως κ τον....... Παναιτωλικό

Σχολιο.- Κούλη γαμιέσαι λέει επίσης το πανό του ΠΑΟΚ

Σχολιο.- διαμαρτυρία ΠΑΟΚτζηδων για τα Τέμπη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Πανό και συνθήματα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ Είναι εδώ για τον αγώνα της ομάδας του με την Μπριζ το βράδυ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ερευνήτρια του ΕΛΙΑΜΕΠ, Δρ. Ελένη Παναγιωταρέα, κόρη της Άννας Παναγιωταρέας (διορισμένη ως σύμβουλος της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη) υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ απαντά στην ερώτηση  δημοσιογράφου τι θέση έχει που το Λαϊκό Κόμμα στο Ευρωκοινοβούλιο χαρακτηρίζει Μακεδονία τη Βόρεια Μακεδονία.  «Ντέν καταλαβαίνει τήν ερώτηση» γιαυτό και διορίστηκε στην την Παγκόσμια Τράπεζα, με μηνιαίο μισθό 11.000 δολάρια. Ε ναι οταν στριμωχνονται δεν ξερουν δεν ειδαν δεν καταλαβαν δεν ηταν εκει κτλ.

Πολύ απλά το κόμμα της ΝΔ συμπεριφέρθηκε πολιτικάντικα και έλεγε ψευτιές ,ενώ συμφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών. ΑΥΤΟ !!

Νοημοσύνη... ΤΟΥΒΛΟΥ!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ντροπή σου , ξεφτίλα Τσίπρα

Αλλά σε είχαμε καταλάβει από το 2015 τι ρόλο έπαιζες, τον ίδιο ρόλο που παίζει και τώρα ο πούστης Ψαροκασέλας ο εφοπλιστής του κόλου, παιδί της Goldman Sachs και φυσικά της CIA

Ουστ ρε !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λίγοι κατανόησαν το πραγματικό νόημα της κοινής δήλωσης Κίνας-Ρωσίας, στην πρόσφατη επίσκεψη Λαβρόφ στο Πεκίνο ότι “θα δουλέψουν ενεργά για την ασφάλεια της Ευρασίας, στο πλαίσιο των BRICS και του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης/SCO”:

-Κάθε επίθεση στο Ιράν, είναι επίθεση κατά των διευρυμένων BRICS και του Οργανισμού της Σανγκάης, μιας και το Ιράν είναι μέλος και των δύο συμμαχιών και συνεργάζεται στενά με τη Ρωσία και την Κίνα. 

-Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ρώσος και ο Κινέζος πρόεδρος παρακολουθούν στενά την κατάσταση και "εξετάζουν προσεκτικά όλες τις πιθανές επιπτώσεις" όπως αναφέρει η κοινή δήλωση.

-To πρακτορείο Sputnik σε σχετική ανάλυση τονίζει ότι η δυτική πολιτική στη Μέση Ανατολή αντανακλά και την ουκρανική κρίση, στην οποία "το ΝΑΤΟ πλησιάζει σε ιστορική ταπείνωση". 

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα "ενήλικες στο δωμάτιο" λέει το Sputnik - η Ρωσία και η Κίνα - οι οποίοι καθορίζουν προσεκτικά την αρχιτεκτονική της ευρασιατικής ασφάλειας και θα αντιταχθούν από κοινού στις προσπάθειες της Δύσης "να επιβραδύνουν τη φυσική πορεία της ιστορίας". 

Αυτό που είναι σαφές είναι ότι η ηγεσία Ρωσίας-Κίνας, όπως και η ηγεσία του Ιράν, γνωρίζουν πολύ καλά τους κινδύνους που περιφέρονται στην παγκόσμια σκακιέρα, όταν οι συνήθεις ύποπτοι φαίνεται να τζογάρουν τα πάντα, ακόμη και αν γνωρίζουν ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων- νομίζουν ότι υπερτερούν ενώ είναι λιγότεροι- και ξεγελασμένοι", καταλήγει το Sputnik.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ιράν διέκοψε την πάσης φύσεως αεροπορική δραστηριότητα στον εναέριο χώρο της Τεχεράνης πριν λίγο, τουλάχιστον για απόψε τη νύχτα.

Πηγές από την Τεχεράνη αναφέρουν ότι αυτό έγινε για λόγους «εθνικής ασφάλειας», δηλαδή διότι αναμένουν πιθανή επίθεση από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ απόψε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλα δείχνουν επίθεση Ισραήλ-ΗΠΑ κατά του Ιράν!

Κλιμάκωση του πολέμου με απρόβλεπτες συνέπειες!

-Η Δυτική προπαγάνδα έχει “σε όλους τους τόνους και ντε και καλά”, επιβάλει στο κοινό της την “είδηση” ότι το … “κακό Ιράν” θα επιτεθεί, θα κάνει, θα ράνει κλπ κλπ στο Ισραήλ και σε στόχους των ΗΠΑ!

-Τα πραγματικά γεγονότα, του βομβαρδισμού της Δαμασκού και της Ιρανικής Πρεσβείας, της συνεχιζόμενης γενοκτονίας στη Γάζα, των δολοφονιών και της πείνας, έχουν επιμελώς “θαφτεί” εντελώς!

-ΜΟΝΟ η “αναμονή της επίθεσης του Ιράν” κυριαρχεί - “σίγουρη 100% και θέμα ωρών” λένε τα δυτικά πρακτορεία επικαλούμενα “ανώνυμες πηγές μυστικών υπηρεσιών” (!!!) Καταλάβατε, τώρα…

-Με δεδομένο λοιπόν αυτό, ετοιμάζεται ΗΔΗ το “προληπτικό χτύπημα” κατά του Ιράν και η φωτιά σε ολόκληρη την Ευρασία και τον πλανήτη ολόκληρο - δεν είναι μόνο θέμα Μέσης Ανατολής, προειδοποιεί το Ρώσικο Sputnik!

• Ο ανώτατος διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης των δυνάμεων των ΗΠΑ στην περιοχή , στρατηγός Kurilla είναι ήδη στο Τελ Αβίβ για τις λεπτομέρειες!

-Αυτό που μας αφορά άμεσα και πραχτικά: 

- Η Ελλάδα και η Κύπρος των Μητσοτάκη/Χριστοδουλίδη, με τη Σούδα, τη φρεγάτα ΥΔΡΑ, το Ακρωτήρι κλπ κλπ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΛΕΜΟ ΜΕΡΟΣ κατά του Ιράν ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κ.Πιερρακάκης: «Αν ο γονιός δεν υπογράψει το νέο κανονισμό το παιδί δεν θα πηγαίνει σχολείο»! 

Καλόμαθαν με τον COVID19 και τις υποχρεώτητες με τα εμβόλια και το καναν "σύστημα" πλέον!

Σχολιο.- τι θα γράφει αυτος ο κανονισμος δεν μας είπε.. αυτο με τις "δρασεις" δεν μαρεσει, έτσι ξεκίνησε κ στην Καλιφόρνια κ κανουν δρασεις στα 5χρονα για τα ροζ τοξα κ να αποφασίσουν το "φυλο" τους κ τη σεξουαλικότητά τους με ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του να ερωτηθει ο γονιος.

Σχολιο.- Καλυτερα μάθηση στο σπίτι όπως κανουν σε αρκετές χώρες. Έτσι όπως έγινε το σχολείο μόνο σχολείο δεν είναι

Σχολιο.- Καπου στον νεο κανονισμο θα στριμωξουν και την ΛΟΑΤΚΙ αντζεντα. Θα θεωρειται bullying η οποιαδηποτε δυσαρεσκια παιδιου με θεματα φυλου. Προσεχως

Σχολιο.- Στο μεταξύ τον είδα σε συνέντευξη, τόσο πολιτικάντης θεατρίνος, ψυχοβγάλτης πειθαναγκαστικός, με προκάτ ξύλινη γλώσσα, υπερόπτης δικηγόρος με πρόβες στον καθρέφτη, μαλαγάνας αρνησικλανίδης, εύγλωττος τηλεπωλητής αέρα κοπανιστού, του δίνω ρόλο κράχτη σε ψηφιακές απάτες. FULLFAKE

Σχολιο.- αυτο ειναι μονο η αρχη, αργοτερα θα λυφθουν προσθετα μετρα και απο αλλες "φιλολαικες" κυβερνησεις ωστε οι ανθρωποι να συνηθησουν στην υποταγη απο μικρη ηληκια!

Σχολιο.- Η μ@λ#κια πάει σύννεφο. Ο κόσμος τους έβγαλε για να κυβερνήσουν δημοκρατικά. Αυτοί είναι χειρότεροι και από την χούντα.

Σχολιο.- Ας ελπισουμε οτι δεν θα βαλουν και τιποτα υποχρεωτικοτητες περι ‘εμβολιων ‘

Σχολιο.- Άλλος ένας βρωμιαρης, πιόνι της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ στήνεται μια χαρά στην νέα τάξη πραγμάτων. Αν δεν είσαι διολοσπερμα,, δεν σε διαλέγουν!

Σχολιο.- Θα μας κλάσετε τα αρχιδια , εσείς καταγγέλλεται τον παλιοχριστιανο για τα παιδιά του που δεν πάνε σχολείο

Σχολιο.- Καλλίτερα να μην πάνε σχολείο απο το να το μαθαίνουν όλες αυτές τις διαστροφές εκεί.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Η δημοκρατία του καθετήρα!!

11/04/2024

Ήταν μεσημέρι ώρα αιχμής στην πόλη. Περιμέναμε για ώρα στο παγκάκι να περάσει κάποιο λεωφορείο από αυτά τα στιλ Ινδίας που σου κόβεται η ανάσα από το συνωστισμό και κατεβαίνεις πάντα νωρίτερα από τον προορισμό μην αφήσεις την τελευταία σου πνοή μέσα στην αθλιότητα ενός κράτους φάντασμα που συστηματικά και επιδεικτικά εγκληματικά παραμελεί τους πολίτες τρίτης κατηγορίας που χρησιμοποιούν ακόμη αστικό..

Φάνηκε στη στάση όχι το λεωφορείο αλλά ο άνθρωπος με το καθετήρα σαν σκηνή από ταινία.. Όρθιος στάθηκε διακριτικά πιο παράμερα ένιωθε ότι ενοχλεί.. Κανείς δεν του μιλούσε δεν τον ρώτησε ….

Του λέω

-ντρέπομαι

μου λέει

-εγώ ντρέπομαι

Του λέω

-εγώ ντρέπομαι για όλους εμάς..

Και μου είπε την ιστορία του μεσήλικας 50-60 πετσί και κόκκαλο από την καλοπέραση και την αρρώστια…

Μου είπε πως περιμένει 7 μήνες για εγχείρηση , ότι θα έχει τον καθετήρα ως την εγχείρηση ότι ακόμη δεν τον έβαλαν στη λίστα… Μου είπε ότι ακόμη κι όταν πάει για αλλαγή καθετήρα στο νοσοκομείο πάντα με αστικό πρέπει να έχει κλείσει ραντεβού…

Σουρεάλ κατάσταση..απροσδόκητο σκηνικό στο κέντρο της πόλης…

Μου είπε για το χάος στα νοσοκομεία για ην υποστελέχωση ότι πάει από νοσοκομείο σε νοσοκομείο …. Παντελής απουσία κοινωνικού κράτους , κράτους πρόνοιας και κοινωνικών υπηρεσιών..

Μου είπε ότι ό,τι έπαθε το έπαθε από τα βαρη που σήκωνε δούλεψε 20 χρόνια σε μετακομίσεις. Από την προφορά του κατάλαβα ότι μπορεί να ήταν και ”Ρωσοπόντιος”… πεταμένος στο δρόμο..

Την ώρα που άλλοι βγάζουν το σκύλο τους κι άλλοι βολτάρουν με ύφος ευρωπαικό το ποδήλατό τους αυτός παράμερα ταπεινωμένος βγαίνει με τον καθετήρα..

όπου φτωχός και η μοίρα του…..

η δημοκρατία του καθετήρα….

και λεωφορείο ο Πόνος…



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραηλινά ΜΜΕ η θυσία κόκκινης δαμάλας θα γίνει στις 22/4/2024. Ισραήλ στο κόκκινο της κόκκινης δαμάλας!

11/04/2024

Ισραηλινά ΜΜΕ: η θυσία κόκκινης δαμάλας θα γίνει στις 22/4/2024. Ισραήλ στο κόκκινο… στο κόκκινο της κόκκινης δαμάλας!

Οι οργανώσεις του Όρους του Ναού-Temple Mount υποβάλλουν επίσημα αίτημα στην ισραηλινή αστυνομία για να επιτραπεί η εισαγωγή βωμού και μαχαιριών για τη τελετουργική θυσία-σφαγή κόκκινων δαμαλίδων- αγελάδων στο Τζαμί Al-Aqsa στις 22 Απριλίου 2024.

Ισραήλ στο κόκκινο… στο κόκκινο της κόκκινης δαμάλας!..

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η σφαγή και η θυσία των κόκκινων δαμαλίδων θα γίνει στις 22 Απριλίου 2024.

Στη Ραββινική παράδοση, οι στάχτες από την κόκκινη αγελάδα θεωρούνται ως εξιλέωση για την αμαρτία της λατρείας του χρυσού μόσχου. Οι Εβραίοι θυσίαζαν μοσχάρια όπως δηλώνουν και οι Ψαλμοί του Δαβίδ όπως ο 50ος ”τότε ἀνοίσουσιν ἐπὶ τὸ θυσιαστήριόν σου μόσχους.’‘

Ο Ιουδαισμός δεν έχει κάνει το πολιτισμικό πέρασμα στην ”αναίμακτη λατρεία” αυτό δικαιολογεί τον κύκλο αίματος, λουτρό αίματος και γενοκτονία που εκπονεί ο σιωνιστικός σατανιστικός μεσσιανισμός;

Η τελετουργία θα μπορούσε να γίνει το Ιουδαϊκό Πάσχα του 2024. Η ζωοθυσία της κόκκινης δαμάλας σχετίζεται με την απαρχή καθοσίωσης της ανέγερσης του Τρίτου Ναού του Σολομώντα που σηματοδοτεί την έλευση του ”Μεσσία” (δηλ. του Αντίχριστου) που αναμένουν οι Εβραίοι. ”Η τελετουργική θυσία της κόκκινης δαμάλας και η ανοικοδόμηση του Ναού ανακοινώνουν ακόμη τις σοβαρές ανατροπές στην περιοχή” αναφέρει δημοσιογράφος του CBS..

Ήδη Ιράν Ισραήλ είναι στο κόκκινο … στο κόκκινο της κόκκινης δαμάλας..

Οι σιωνιστές θεωρούν ότι κάτω από το αλ Ακσά βρίσκονται τα θεμέλια του τελευταίου ναού του Σολομώντα και εκεί πρέπει να τον ανοικοδομήσουν..



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εν όψει του μεγάλου ΜΠΑΜ φεύγουν οι δυτικοί διπλωμάτες από Ισραήλ, η Ρωσία αποτρέπει πολίτες της να πάνε σε Ισραήλ, Παλαιστίνη, Λίβανο και οι ΗΠΑ στέλνουν στρατηγό να συντονίσει άμυνα Ισραήλ κατά Ιράν! ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 0.

11/04/2024

Φεύγουν οι δυτικοί διπλωμάτες από Ισραήλ καθώς η ιρανική επίθεση μοιάζει αναπόφευκτη. Η Jerusalem Post σημειώνει πως Διπλωματικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Βρετανίας εκκενώθηκαν απόψε από το Ισραήλ..

Το Ιράν απέρριψε τη διαμεσολάβηση Τουρκίας για αποκλιμάκωση.. No fly zone επιβλήθηκε πάνω από Τεχεράνη με πρόφαση στρατιωτικών ασκήσεων..

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία με την οποία συνιστά την αποφυγή ταξιδιών στο Ισραήλ, τον Λίβανο και την Παλαιστίνη αναφέρει το Sputnik εν όψει της κλιμακούμενης ανάφλεξης.

Το Πεντάγωνο στέλνει τον στρατηγό Erik Kurilla διοικητή της CENTCOM στο Ισραήλ για να συντονίσει την άμυνα και την απάντηση σε μια πιθανή ιρανική επίθεση στο Ισραήλ. Οι ΗΠΑ τώρα διαμηνύουν πως θα χτυπήσουν κι αυτές το Ιράν αν επιτεθεί στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με Ισραηλινούς αξιωματούχους που επικαλείται το Axios, το Ισραήλ προετοιμάζεται για μια πιθανή άνευ προηγουμένου άμεση επίθεση από το Ιράν, με πυραύλους και drones.

Το Ιράν μεταφέρει τα 2 πολεμικά πλοία του στην Ερυθρά και την Αραβική Θάλασσα. Οι ΗΠΑ παρακολουθούν 2 πλοία του IRGC ικανά να εκτοξεύουν θανατηφόρους πυραύλους κρουζ, συγκεκριμένα “Talaeieh and Nasir” και μη επανδρωμένα αεροσκάφη πριν από τα αναμενόμενα αντίποινα του Ιράν κατά του Ισραήλ αναφέρει το Sky News.

Ο αμερικανός γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας των ΗΠΑ: «Το Ιράν θέλει να εξαπολύσει επίθεση μεγάλης κλίμακας από το δικό του έδαφος εναντίον του Ισραήλ. Το Ισραήλ θα απαντήσει άμεσα με μια ακόμη πιο σκληρή αντεπίθεση στο εσωτερικό του Ιράν.

Αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια θα είναι η πιο επικίνδυνη στιγμή στη Μέση Ανατολή από το 1973».

Όλες οι πλευρές δείχνουν πως οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στο σημείο 0.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Προβάδισμα για το Δημοκρατικό Κόμμα

Μέχρι και 200 έδρες στην 300μελή Βουλή εκτιμάται ότι μπορεί να περάσουν στον έλεγχο της κεντροαριστερής αντιπολίτευσης, μετά τις γενικές εκλογές που έγιναν χτες στη Νότια Κορέα, με φόντο την πολύπλευρη κλιμάκωση της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας και διεργασιών σε όλο τον Ινδο-Ειρηνικό.

Τα επίσημα αποτελέσματα αναμένονται σήμερα αλλά σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, το Δημοκρατικό Κόμμα Κορέας (DPK) αναμένεται να συγκεντρώσει από μόνο του 169 έδρες 26,7%, και μαζί με τους συμμάχους του 176, ενώ στο προηγούμενο Σώμα είχε 156.

Το Κόμμα Λαϊκής Εξουσίας (ΡΡΡ - από το οποίο προέρχεται και ο Πρόεδρος, Γιουν Σουκ - γεόλ, που εκλέχτηκε το 2022 για μια 5ετία) αναμένεται να εκλέξει 108 έδρες, με 36,67%, ενώ είχε 114.

Αν η αντιπολίτευση ξεπεράσει τις 200 έδρες, αυτό θα αυξήσει εμπόδια που θα μπορεί η Βουλή να θέτει σε σχέδια που έχει εγκρίνει η προεδρία.

Μεταξύ άλλων συζητιέται έντονα ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει το νεοσύστατο Κόμμα Ανοικοδόμησης της Κορέας, που ίδρυσε πριν από λίγο καιρό ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σο Κουκ, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για διαφθορά, αν και ο ίδιος τις αρνείται. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, το συγκεκριμένο κόμμα θα κερδίσει 12  έδρες με 24,2%.

Προχτές, ο ηγέτης του ΡΡΡ, Χαν Ντονγκ Χουν, υποστήριξε σε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στη Σεούλ ότι μια νίκη του Δημοκρατικού Κόμματος μπορεί να «ανατρέψει τη συμμαχία Νότιας Κορέας - ΗΠΑ» και να στρέψει τη χώρα «υπέρ της Κίνας».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΕΤΣΙ – ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ – “ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ” ΔΗΛΩΣΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η Ρωσία υποχρεώθηκε να εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας εν είδει αντιποίνων για ανάλογες επιθέσεις από το Κίεβο, υποστήριξε σήμερα ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Δυστυχώς, δεχθήκαμε πρόσφατα μπαράζ επιθέσεων σε ενεργειακές υποδομές μας και ήμασταν υποχρεωμένοι να απαντήσουμε», φέρεται να είπε ο Πούτιν στον πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Ο Πούτιν υποστήριξε επίσης ότι οι συγκεκριμένες επιθέσεις εξαπολύθηκαν στο πλαίσιο της εκστρατείας με στόχο την «αποστρατιωτικοποίηση» της Ουκρανίας, καθώς έπληξαν εμμέσως την ουκρανική στρατιωτική βιομηχανία. Οι ρωσικές δυνάμεις, είπε ο Πούτιν, απέφυγαν τέτοια πλήγματα στη διάρκεια του χειμώνα «για ανθρωπιστικούς λόγους».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Μην φορτίζετε ποτέ το τηλέφωνό σας στο αεροδρόμιο» – Ειδικός κυβερνοασφάλειας εξηγεί το γιατί

Ένας ειδικός σε θέματα κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί τους ταξιδιώτες για τους κρυμμένους κινδύνους που κρύβει η φόρτιση των τηλεφώνων τους στο αεροδρόμιο.

Έπειτα από ώρες άσκοπου scrolling, ελέγχου οδηγιών και επικοινωνίας με φίλους και συγγενείς κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτουν ότι η μπαταρία του τηλεφώνου τους έχει εξαντληθεί. Έτσι κατευθύνονται στους βολικούς σταθμούς φόρτισης με θύρες USB που υπάρχουν στους τερματικούς σταθμούς των αεροδρομίων.

Ωστόσο, ενώ αυτό είναι βολικό και αυτοί οι σταθμοί μπορεί να φαίνονται ως η ιδανική λύση, πολλοί ταξιδιώτες έχουν βρεθεί προ εκπλήξεως, καθώς οι χάκερς έχουν βρει τρόπους να τους φορτώνουν με ιούς.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΣΥΜΒΑΣΗ “717” ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΥΨΗΛΟΤΑΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΝΟΜΙΜΕΣ τώρα και οι οικογένειες με …τρεις γονείς!

Εάν έχουμε πιστέψει ότι η  πρόσφατη ψήφιση του νόμου για το γάμο των ομόοφυλόφιλων ζευγαριών και στη χώρα μας είναι το τέλος και όχι η αρχή για να αλλάξουν όλα, μάλλον έχουμε κάνει λάθος. Ήδη νέοι και άκρως ανησυχητικοί “πειραματισμοί” έχουν τεθεί σε εφαρμογή σε διάφορα επίπεδα...

Αυτό που συνέβη μάλιστα τις τελευταίες ημέρες στην ...πρωτοπόρο της ανωμαλίας Γερμανία επιτρέπει να καταλάβουμε καλύτερα τι προοιωνίζονται αυτές οι αλλαγές για το ξήλωμα κάθε βάσης πάνω στην οποία στηρίζεται η σημερινή οικογένεια. Ακόμη και από βιολογικής πλευράς...

Το γερμανικό Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο (το αντίστοιχο ΣτΕ δηλαδή) με απόφασή του άνοιξε και επίσημα το δρόμο ώστε να υπάρχουν πλέον οικογένειες με ...τρεις νόμιμους γονείς. Ναι, με τρεις!

Όλο αυτό ξεκίνησε με αφορμή την περίπτωση μιας γυναίκας η οποία γέννησε ένα αγοράκι τον Απρίλιο του 2020 αλλά λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο, χώρισε από τον άνδρα της. Εκείνος θέλησε να το αναγνωρίσει, αλλά η μητέρα είχε ήδη έναν νέο σύντροφο, ο οποίος σύντομα μετακόμισε μαζί της και προχώρησε στην αναγνώριση της πατρότητας του παιδιού, θεωρούμενος ο νόμιμος πατέρας…

Ο βιολογικός πατέρας το πάλεψε και αμφισβήτησε την πατρότητα του νέου συντρόφου. Μια έκθεση γονικού dna απέδειξε μάλιστα ότι ήταν σαφώς ο βιολογικός πατέρας. Παρ' όλα αυτά, το δικαστήριο απέρριψε την αμφισβήτηση ορίζοντας ότι ο βιολογικός πατέρας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την πατρότητα του νόμιμου πατέρα, εάν ο τελευταίος έχει κοινωνική οικογενειακή σχέση με το παιδί.

Ο ισχύων οικογενειακός νόμος απέχει ωστόσο πολύ από αυτή την απαίτηση και κρίθηκε επομένως αντισυνταγματικός. Τώρα η Μπούντεσταγκ είναι αυτή που υποχρεούται να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Και εάν εμμείνει στο αυστηρό μοντέλο των δύο γονέων, θα πρέπει να δώσει σε έναν βιολογικό πατέρα που δεν είναι ο «νόμιμος πατέρας» την ευκαιρία να αμφισβητήσει την πατρότητα του...

Σε κάθε περίπτωση, η γερμανική Βουλή οφείλει να προχωρήσει στην τροποποίηση της υφιστάμενης νομοθεσίας το αργότερο έως το τέλος του Ιουνίου 2025.

Έχει ενδιαφέρον ότι το ίδιο το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο είχε προηγουμένως αποφανθεί ότι οι τρεις γονείς δεν ήταν συμβατοί με τον βασικό νόμο. Ωστόσο, απέσυρε πλέον ρητά αυτή την πρόβλεψη ενώ οι πληρωμένοι ψυχανώμαλοι ψυχολόγοι εμπειρογνώμονες δεν διατύπωσαν αντιρρήσεις σχετικά με αυτό κατά την σχετική ακρόαση…

Το θέμα πάντως προκαλεί ήδη εντάσεις και διαφωνίες στην εσωτερική γερμανική σκηνή ενώ είναι ενδεικτικό ότι και ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης έχει δηλώσει ότι δεν θα ήθελε να υιοθετήσει την ιδέα για «τρεις γονείς»…

Όποια σολομώντειο λύση κι αν υιοθετήσει ωστόσο το αμέσως επόμενο διάστημα η Βουλή, η Κερκόπορτα έχει ανοίξει. Κι είναι θέμα χρόνου το νέο μοντέλο να …έρθει και προς τα εδώ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ! ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ επίθεση από την Καρυστιανού στην Αδειλίνη...

Σφοδρή κριτική στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, και την κυβέρνηση άσκησε η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα θύματος και πρόεδρος του συλλόγου Τέμπη 2023, ενώ άφησε και αιχμές για την προαγωγή της εισαγγελέως.

Η Μαρία Καρυστιανού μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου «Ράδιο 98,4». Εκεί ανέφερε ότι πρόκειται για «άνευ προηγουμένου ξεδιάντροπη παρουσία πολιτικών» και μια «γκανγκστερικού τύπου συγκάλυψη», τονίζοντας ότι εδώ και 15 μήνες περίπου «ζούμε το αδιανόητο». Η ίδια έκανε λόγο για μια «πλήρη αποδόμηση της δικαιοσύνης και της εκτελεστικής εξουσίας».

Η Μαρία Καρυστιανού σχολίασε τις δηλώσεις της εισαγγελέως Γεωργίας Αδειλίνη στο Φόρουμ των Δελφών, η οποία αρνήθηκε ότι είχε παραπέμψει τους συγγενείς στην εκκλησία – κάτι που διαψεύδουν κατηγορηματικά οι συγγενείς των θυμάτων.

«Ντροπιαστική ημέρα για τη δικαιοσύνη και για την Ελλάδα»

«Θα μας ενδιέφερε από την κ. Αδειλίνη, αντί να ακούσουμε τα σχόλια για αυτά που ειπώθηκαν που είναι πολύ εύκολο να αποδειχθούν, γιατί δεν ήμασταν μόνοι μας, υπήρχαν μάρτυρες, να ακούσουμε την άποψή της για την κίνηση της κ. Κεχαγιά, της πρώην εισαγγελέως Λάρισας, η οποία αρχειοθέτησε τη μήνυσή μας για τον κ. Τριαντόπουλο. Και εκεί είναι η ουσία του θέματος για εμάς», είπε η κ. Καρυστιανού.

Η ίδια έκανε λόγο για μια «ντροπιαστική ημέρα για τη δικαιοσύνη και για την Ελλάδα», ενώ τόνισε η Μαρία Καρυστιανού: «Δεν σκόνταψαν στο όνομα Τριαντόπουλος; Δεν έχουν δει το δημόσιο βίντεο όπου ο κ. Τριαντόπουλος ομολογεί ότι με εντολή πρωθυπουργού έκανε τις παρεμβάσεις στον χώρο; Δεν υπάρχει το κατηγορητήριο για αλλοίωση του χώρου; Με ποια νομική λογική αυτό αρχειοθετήθηκε; Και βγήκε να μας κάνει μάθημα ηθικής και δικαιοσύνης και για κράτος δικαίου η κυρία Αδειλίνη»

Στη ραδιοφωνική συνέντευξη είπε επίσης η Μαρία Καρυστιανου, «Χθες, λοιπόν, εγώ θεωρώ ότι ήταν ακόμα μια ντροπιαστική ημέρα για τη δικαιοσύνη και για την Ελλάδα. Να απαντήσω επίσης σχετικά με αυτό που είπε ότι έδωσε εντολή στην εισαγγελέα Λαρίσης να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας, να της θυμίσω ότι αυτό έγινε τον 11ο μήνα και μέχρι τον 11ο μήνα -μέχρι δηλαδή να ακουστεί η άποψη της Ευρωπαίας εισαγγελέως-τα δικά μας τα αιτήματα παρέμεναν στην τύχη τους. Τίποτα δεν γινόταν. Και ξαφνικά 11 μήνες μετά δόθηκε εντολή απ’ την κ. Αδειλίνη να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας και να τα δει με σεβασμό. Λίγο αργά δεν ήταν;»

Αιχμές για την προαγωγή Αδειλίνη

Συνέχισε η Μαρία Καρυστιανού, «Τους νόμους τους γνωρίζει, γιατί δεν τους εφαρμόζει να μας πει», λέγοντας «Δεν σκόνταψε στο όνομα αυτό; Δεν έπρεπε να πάει αμελλητί στη Βουλή; Γιατί μπήκε στο αρχείο; Μήπως γιατί έτσι όλα μπαίνουν στο αρχείο; Και μήπως γι’ αυτό τελικά η κ. Αδειλίνη από την 17η θέση ιεραρχίας βρέθηκε πρώτη; Πληρούσε τα κριτήρια; Ποια είναι τα κριτήρια ακριβώς; Να μην εφαρμόζεις τους νόμους όταν πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα; Αυτό λοιπόν δεν θα γίνει στην περίπτωση των Τεμπών. Στην περίπτωση των Τεμπών όλοι οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ συμβολή της γλώσσας στην εξέλιξη του ανθρώπου..."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΟΜΒΑ από το Politico! "ΦΑΓΟΠΟΤΙ με στημένους διαγωνισμούς 2,5 δισ. στην Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης..."



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΑ δημοσκόπηση! ΦΘΟΡΑ για την ΝΔ, τρίτος ο Βελοπουλος στη Μακεδονία, τσακίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ...

Την πτωτική πορεία της κυβέρνησης, ιδίως στη Μακεδονία, που φαίνεται να καρπώνεται τη φθορά της η Ελληνική Λύση, καταγράφει και η νέα πραγματική δημοσκόπηση. O ΣΥΡΙΖΑ τσακίζεται στη πέμπτη θέση, ενώ ανωδικές τάσεις εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ.

H Ν.Δ προηγείται με 27.1% στην εκτίμηση ψήφου με διαφορά 10.1% του σταθερά δεύτερου ΠΑΣΟΚ που εμφανίζεται με 17%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει πάλι πτώση  με ποσοστό 7.4%, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ενισχύεται παραπέρα με επίδοση 15.7%.

Τα υπόλοιπα κόμματα εμφανίζουν τις εξής επιδόσεις: Κ.Κ.Ε 13.5%, ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ 1.6%, ΝΙΚΗ 6.7% , ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1.7% ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 1.2%, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΛΟΒΕΡΔΟΣ 0,3%, ΜΕΡΑ 25 2.3%, ενώ για πρώτη φορά εμφανίζεται και η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ με 0.4%.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Έχετε αποθηκεύσει αρκετά τρόφιμα και προμήθειες;

Η εκδίκηση είναι κοντά…»

Το "μήνυμα" στα εβραϊκά της τοιχογραφίας στην "Πλατεία της Παλαιστίνης" στην Τεχεράνη (10 Απρίλη 2024)

«Από εδώ και στο εξής θα απαγορεύεται στους Σιωνιστές να κοιμούνται»

Σήμερα, 11 Απρίλη 2024, ο επίσημος λογαριασμός της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν,  στα αραβικά δημοσίευσε αυτό το "τιτίβισμα" (tweet)...