Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Παρασκευη 5 Απριλιου 2024


Ένας πλούσιος και ένας φτωχός πέθαναν την ίδια στιγμή. Ο φτωχός δεν άφησε τίποτα, και ο πλούσιος δεν πήρε τίποτα μαζί του….

Σχολιο.- Παπαριές ! ο πλούσιος 8α τα αφήσει στα ΜΟΥΛΙΚΑ του όλα τα κλεμμένα από τον φτωχό και 8α ζουν σαν ''χτικιάρικα βασιλόπουλα'' και τα παιδιά του φτωχού 8α πε8αίνουν κά8ε μέρα μέσα στην φτώχεια και στην δυστυχία αυτό είναι το νόημα !

Σχολιο.- Όμως ο πλούσιος έζησε πριν το θάνατο!

Ο πλούσιος έφυγε χορτάτος, ο φτωχός πεινασμένος! Ο πλούσιος πέρασε τα καλοκαίρια του στις παραλίες και τους χειμώνες στα σαλέ! Ο φτωχός έκανε αερα με περιοδικό στον καύσωνα και το χειμώνα έτρεμε κάτω από τρεις κουβέρτες!

Η δικαίωση του φτωχου δε θα έπρεπε να είναι η «ισότητα» στον θάνατο αλλά η ισότητα στη ζωή!

Σχολιο.- Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Σχολιο.- Ναι ρε αστέρι της εξυπνάδας όμως πως έζησε ο ένας και πως ο άλλος ..ο πτωχός πέθαινε κάθε μέρα και ο πλούσιος μια φορά...

Σχολιο.- Δωστε τα εμενα οσοι έχετε και οταν πεθάνουμε ας μας βάλουν διπλα δίπλα... Ρε αφηστε τις βλακείες. Το θεμα ειναι πως περασε ο φτωχός και πως ο πλούσιος μεχρι να μπουνε στο χωμα



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τέμπη συγκάλυψη: Ο Μητσοτάκης κακοποιεί ξανά την δικαιοσύνη και την κοινή λογική!

Η εισαγγελέας Λάρισας αποδέχτηκε την γραμμή της κυβέρνησης καταλήγωντας… πως δεν υπήρχαν ευθύνες πολιτικών στο μπάζωμα!

5/4/2024

Όχι πως περιμέναμε κάι κάτι άλλο απο την δικαιοσύνη που εμπιστεύεται μόλις το 28% των Ελλήνων… Η εισαγγελέας πρωτοδικών Λάρισας παρέκαμψε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και εξέδωσε απορριπτική διάταξη για τον Χρήστο Τριαντόπουλο και τη Ζωή Ράπτη, τους οποίους είχαν μηνύσει συγγενείς θυμάτων για ενέργειες που αφορούσαν το μπάζωμα του σημείου της τραγωδίας. Η μήνυση αφορούσε την παράβαση καθήκοντος και την απόκρυψη στοιχείων.

Στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη ο Παύλος Ασλανίδης, που έχασε τον 26χρονο γιο του Δημήτρη και ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, που έχασε την γυναίκα του Βασιλική Χλωρού στο έγκλημα των Τεμπών, κατέθεσαν συμπληρωματική μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων για την αλλοίωση (μπάζωμα) του χώρου στο σημείο σύγκρουσης των δύο τρένων.

Η έγκλησή τους ήταν κατά του Κωνσταντίνου Αγοραστού, του συνόλου των μελών του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, του τότε υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο και της τότε υφυπουργού υγείας Ζωής Ράπτη. Για τους δύο τελευταίους σημείωναν στην μήνυση τους, πως σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ ο κ. Τριαντόπουλος σύμφωνα πάλι με δημοσιεύματα ήταν παρών και συντόνιζε εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό.

Παρακάμφθηκε ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Η εισαγγελέας πρωτοδικών Λάρισας στις 26/3 αποφάσισε να απορρίψει και επί της ουσίας να βάλει στο αρχείο την συγκεκριμένη μήνυση, παρακάμπτοντας τον νόμο περί ευθύνης υπουργών που προστάζει τον δικαστικό λειτουργό να διαβιβάζει αμελλητί στην Βουλή των Ελλήνων κάθε δικογραφία όταν θα σκοντάψει σε όνομα υπουργού, εγείροντας πολλά ερωτήματα τα οποία και περιμένουν απάντηση.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρόεδρος της Αργεντινής Μίλεϊ απέλυσε 15.000 εργαζόμενους του δημόσιου τομέα

Η Αργεντινή ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι προχώρησε στην περικοπή 15.000 θέσεων εργασίας στο δημόσιο στο πλαίσιο της εκστρατείας του προέδρου Χαβιέρ Μίλεϊ για τη μείωση των δαπανών.

Ο προεδρικός εκπρόσωπος Μανουέλ Αντόρνι σε συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε τις περικοπές θέσεων εργασίας, χαρακτηρίζοντάς τες ως κλειδί για την υποσχεθείσα από τον Μιλέι αναμόρφωση του διογκωμένου δημόσιου τομέα της Αργεντινής.

"Είναι μέρος της προσπάθειας που κάνουμε για τη μείωση των κρατικών δαπανών", δήλωσε στους δημοσιογράφους, περιγράφοντας τους απολυμένους εργαζόμενους ως βάρος για τους φορολογούμενους.

"Μπορεί να μην είχαν μια πολύ καθορισμένη δουλειά", είπε.

Στο μεταξύ, απογυμνώνονται όλες οι κοινωνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες καθαριότητας, νοσηλευτικές υπηρεσίες, κτλ, οι οποίες θα παραχωρηθούν σε ιδιώτες, οι οποίοι δεν δίνουν καμία σημασία, και σκοπός τους είναι μόνο το κέρδος εις βάρος της κοινωνίας.

Εκατοντάδες οργισμένοι εργαζόμενοι -κάποιοι ενημερώθηκαν για την απόλυσή τους την περασμένη εβδομάδα και άλλοι νωρίτερα- εισέβαλαν στους χώρους εργασίας τους στο Μπουένος Άιρες και σε γειτονικές πόλεις την Τετάρτη, χτυπώντας τύμπανα, καταγγέλλοντας την απόλυσή τους ως άδικη και απαιτώντας την επαναπρόσληψή τους.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ...

Έπρεπε να αλλοιώσουν το έδαφος με νέο έδαφος που έφεραν απο άλλη περιοχή για να εξαφανίσουν το "Ξυλόλιο"..

Και έπρεπε να εξαφανίσουν κάθε ίχνος αγνοούμενου !!!!

«Το ξυλόλιο είναι εύφλεκτο υλικό και χρησιμοποιείται για τη νοθεία καυσίμων, η μεταφορά του είναι παράνομη», υπογράμμισε μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων οικογενειών για το δυστύχημα στα Τέμπη, Κώστας Λακαφώσης.

«Υπήρχε ξυλόλιο στον χώρο της σύγκρουσης – Πέρασαν 29 μέρες για να ανακαλυφθεί ότι στο σημείο υπήρχε εύφλεκτο υλικό»

Ο Κώστας Λακαφώσης, μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων των οικογενειών λέει στην αναφορά του : «Οι αναλύσεις από τα δείγματα που πήραμε, πραγματοποιήθηκαν από το Γενικό Χημείο του κράτους. Δεν μιλάμε για νόμιμη μεταφορά ξυλολίου, από τα συγκεκριμένα τρένα. Απαγορεύεται. Γνωρίζουμε ότι η ουσία υπήρχε στον χώρο της σύγκρουσης. Όταν κάποιος δώσει μία λογική εξήγηση πώς βρίσκεται σε επτά διαφορετικά σημεία, μεταξύ άλλων και στο χώμα, τότε θα καταλάβουμε».....

«Το μπάζωμα (σ.σ. με φερτά υλικά όπως χαλίκια και μπετόν) έγινε στην εξωτερική πλευρά των γραμμών. Αν δείτε και στα βίντεο από ψηλά, στη μέσα πλευρά τους, προς τον τσιμεντένιο τοίχο, υπάρχει μία στενή λωρίδα μήκους περίπου 1 – 1,5 μέτρου από το τσιμέντο έως την άκρη των γραμμών, όπου εκεί δεν έχει φθάσει καμία μπουλντόζα και κανένα μηχάνημα. Άρα, αν ψάξει κάποιος εκεί, θα βρει “παρθένο” το χώμα, όπως ήταν τη στιγμή της σύγκρουσης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να μην ξεχνάμε τον αγωνιστή Μάρλον Μπράντο

Ναι, ο Μάρλον Μπράντο ήταν σίγουρα «ο μεγαλύτερος ηθοποιός όλων των εποχών» και η συμβολή του στην εξέλιξη της υποκριτικής θα συνεχίσει να απασχολεί για πολλές δεκαετίες στο μέλλον. Ωστόσο, δεν ήταν μόνον αυτό. Ήταν και κάτι ακόμα, ένας αυθεντικός αγωνιστής στο πλευρό των κάθε λογής καταπιεσμένων. Απανταχού γης αλλά και ειδικότερα στην καρδιά του ιμπεριαλιστικού τέρατος, σ’αυτές τις Ηνωμένες Πολιτείες που ποτέ δεν τον χώνεψαν και γι’αυτό έσπευσαν να τον περιλάβουν στις μαύρες λίστες τους και να τον χαρακτηρίσουν «εκκεντρικό», «παράφρονα» και «αντικοινωνικό στοιχείο».

Επειδή λοιπόν μια νεκρολογία του Μάρλον Μπράντο που δεν αναφέρεται σ’αυτή την πτυχή της ζωής του, όχι μόνο δεν αποδίδει την πραγματικότητα της ζωής του αλλά και διευκολύνει αφάνταστα όλους εκείνους (το Χόλυγουντ, το αμερικάνικο κατεστημένο) που θα τον ήθελαν να μείνει στην ιστορία ως ένα αποστειρωμένο αμερικανικό σύμβολο, γι’ αυτό και ακολουθούν οι παρακάτω πολύ σύντομες υπενθυμίσεις:

Ήδη το 1959 και ενώ ο ψυχρός πόλεμος βασιλεύει, ο Μπράντο δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και ιδρύει μαζί με τους αφροαμερικανούς καλλιτέχνες Χάρι Μπελαφόντε και Όσι Ντέϊβις το χολιγουντιανό παράρτημα του SANE, του κινήματος ενάντια στα πυρηνικά όπλα. Το 1963, πρωτοστατεί στο κίνημα υπέρ των δικαιωμάτων των μαύρων και μπαίνει επικεφαλής (μαζί με τον Τζέϊμς Μπάλντουϊν) της μεγάλης πορείας στην Ουάσινγκτον. Λίγο αργότερα, κατεβαίνει στο ρατσιστικό αμερικανικό νότο σαν μέλος των περίφημων Freedom Riders για να σπάσει τις ρατσιστικές διακρίσεις στα μεταφορικά μέσα

Από το 1964 και μετά, αρχίζει τον σχεδόν μοναχικό αγώνα του στο πλευρό των ιθαγενών αμερικανών, των Ινδιάνων, στον οποίο αφιέρωσε όλη την ενέργεια αλλά και την περιουσία του. Συνδέεται με τον Ινδιάνο φύλαρχο Bob Satiacum  που διεκδικεί τα αρχέγονα δικαιώματα της φυλής του και συλλαμβάνεται μαζί με πολλούς Ινδιάνους που ψαρεύουν «παράνομα» στο δικό τους ποταμό Puyallup. Αρνείται το (δεύτερο) Οσκαρ για την ερμηνεία του στο Νονό του Κόπολα, και στέλνει την Ινδιάνα ακτιβίστρια Σατσίν Λίτλφέδερ στην τελετή απονομής, όπου αυτή προκαλεί σοκ στηλιτεύοντας την απάνθρωπη συμπεριφορά των αμερικανικών κυβερνήσεων προς τους ιθαγενείς αμερικανούς.

 Παράλληλα με όλα αυτά, συνεχίζει τον αγώνα του στο πλευρό της εξεγερμένης μαύρης κοινότητας και αμέσως μετά τη δολοφονία του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ (1968) εγκαταλείπει το Χόλιγουντ δηλώνοντας ότι αφιερώνεται εφεξής στο Κίνημα πολιτικών δικαιωμάτων. Χρηματοδοτεί και υπερασπίζεται δημόσια τους Μαύρους Πάνθηρες, και συνδέεται στενά με τους ηγέτες του Μπόμπι Σηλ και Τζωρτζ Τζάκσον, στην κηδεία του οποίου εκφωνεί τον επικήδειο. Αυτή η δράση του προκαλεί τους ρατσιστές του αμερικανικού Νότου που απαγορεύουν ή μποϋκοτάρουν τις ταινίες του, ενώ ταυτόχρονα το Χόλιγουντ δημιουργεί αυτό που έμελλε να ονομαστεί “Brando Blacklist”, αποκλείοντάς τον από τις παραγωγές του…

 Παρά τις προσωπικές του τραγωδίες, ο Μπράντο έμεινε πιστός μέχρι το τέλος στα ιδανικά του προσφέροντας τη φωνή και τα χρήματά του στα κινήματα που μάχονται μέσα στις ΗΠΑ ενάντια στον αμερικανικό πόλεμο και στην κατοχή του Ιράκ!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν 2 άνθρωποι χωρίζουν και μετά ο ένας ανεβάζει φωτογραφία να πίνει καφέ και να περνάει καλά, ο άλλος μπορεί να εκνευριστεί και να τον σκοτώσει μας λέει ο γκουρού συνταξιούχος αστυνόμος Σφακιανάκης. Όταν έφαγε κράξιμο έκανε νέα δυναμική ανάρτηση λέγοντας ότι θα συνεχίσει ακάθεκτος τον αγώνα του να λέει σκληρές αλήθειες επειδή είναι Υδροχόος. 

Αυτός ο γκουρού, ο επιστήμων της τεχνητής νοημοσύνης, ο sfakman888, ήταν υπεύθυνος του ηλεκτρονικού εγκλήματος για δεκαετίες

Σχολιο.- Άλλος ένας αξιος εκπρόσωπος της παρακμης



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



To Reuters, προειδοποιεί για την πρόθεση κλοπής των Ρωσικών περιουσιακών στοιχείων στη Δύση, υπέρ της Ουκρανίας:

- Τρελλαθήκατε; 

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; 

Είναι ο δρόμος για την καταστροφή μας!

Κι εξηγεί:

-Τα περισσότερα από τα “παγωμένα Ρώσικα περιουσιακά στοιχεία”, που θέλει να βάλει στο χέρι η Δύση, είναι σε μορφή λογαριασμών αποθεμάτων νομίσματος στο Euroclear - ένα από τα μεγαλύτερα συστήματα εκκαθάρισης και διακανονισμού στον κόσμο με έδρα το Βέλγιο κι όπου διαπραγματεύονται ομόλογα, κρατικά, τραπεζικά και επιχειρηματικά. 

-Οι ενέργειες της Ρωσίας ως απάντηση στην κατάσχεση τέτοιων λογαριασμών της Ρωσικής Τράπεζας από την ΕΕ από την Κεντρική Τράπεζα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε παγκόσμια οικονομική κρίση, αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο Ευρωπαίο αξιωματούχο.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, η Ρωσική Κεντρική Τράπεζα πιθανότατα θα καταθέσει αγωγές και θα προχωρήσει στην κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της Euroclear στη ρωσική δικαιοδοσία - 33 δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά ΚΑΙ περιουσίας Δυτικών Τραπεζών και funds που έχουν “ανοίγματα” σε Ρώσικα ομόλογα μέσω του Euroclear! Στην ουσία δεν θα αποπληρώσει τα ομόλογα, παραπέμποντας στα αποθεματικά που είχε στην Euroclear ως διασφάλιση και που κλάπηκαν.

Επιπλέον, η Κεντρική Τράπεζα ενδέχεται να κατασχέσει περιουσιακά στοιχεία της Euroclear με αγωγές στο Χονγκ Κόνγκ, το Ντουμπάϊ, τη Σιγκαπούρη κι οπουδήποτε εκτός δικαιοδοσίας ΕΕ!

Εάν η Euroclear ξεμείνει από κεφάλαια, η βελγική κεντρική τράπεζα είναι υποχρεωμένη να ανακαλέσει την άδειά της και να την εκκαθαρίσει, κάτι που είναι πιθανό να οδηγήσει σε παγκόσμια οικονομική κρίση μιας και μέσω της Euroclear διακανονίζονται ομόλογα και κεφάλαια κοντά στα 37 τρις (!) που θα μείνουν στον αέρα!

Για να … κρατηθεί εναλλακτικά ζωντανή η Euroclear, θα πρέπει η Βελγική Κυβέρνηση και η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, να αναπληρώσουν σε ρευστό την αξία των κεφαλαίων που θα κατασχέσει η Ρωσία!

-Πραχτικά, μόνο η Ρωσία, δεν πρόκειται να βγει ζημιωμένη από την …κλοπή!

-Τέτοιοι … φωστήρες είναι οι Δυτικοί πολιτικοί!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να φυτέψεις μια ανεμογεννήτρια χρειάζεται έως 600 τόνους σιδήρου και μπετόν να ρίξεις βαθιά σε σχεδόν πάντα αγροτική ή παρθένα γη· δεν έχουν απολύτως τίποτα οικολογικό και συχνά καταστρέφουν τις φυσικές ροές των υδάτων. Η Γη καταστράφηκε για πάντα εξαιτίας της κερδοσκοπίας των πολυεθνικών για ενέργεια.

Σχολιο.- Είναι πολλά τα λεφτά Άρη

Σχολιο.- Να γιατί καίγονται τα δάση... Έλληνες ξυπνήστε ... σε λίγο δεν θα μπορούμε να αναπνεύσουμε 

Σχολιο.- για να έχουμε φθηνότερο ρεύμα σε 150 χρόνια....

Σχολιο.- το οποίο ρεύμα , δεν θα το έχουμε ποτέ, ώστε να καλύψει τις ανάγκες μιας πόλης.

(Νοσοκομεία κτλ )

Σχολιο.- Ένα δέντρο όμως να μεγαλώσει θέλει πολλά χρόνια..

Σχολιο.- Και έτσι είναι η βάση τίγκα στα σίδερα πριν πέσει το τσιμέντο ... Και τα υλικά για τα ανεμοφουρφούρια που θα δίνουν το 1% του ρεύματος, δεν είναι ανακυκλώσιμα…

Σχολιο.- Αυτό είναι η "Πράσινη Ανάπτυξη"!?  Πρασινα αλογα...!!..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε γνωστό σούπερ μάρκετ...ο σεκιούριτι λέει σε κάποιες κυρίες.. παρακαλώ μήν ανοίγεται της συσκευασίες!! Σε 10 λεπτά έχει έρθει η ασφάλεια και κάνει έλεγχο στον σεκιούριτι! Γιατί?? Γιατί η μία κυρία ήταν γυναίκα αστυνομικού... Συμπέρασμα :: Πάμε όπου θέλουμε...

Σχολιο.- Και κάπως έτσι το κράτος διασφαλίζει την ασφάλεια σε όλες τις περιπτώσεις 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατεχόμενη Παλαιστίνη- Γάζα

4.4.2024

Βίντεο που δημοσίευσε το Al Jazeera από τη βόρεια Γάζα, αποτυπώνει την σκόπιμη στόχευση και δολοφονία νεαρού Παλαιστίνιου από ισραηλινούς κατοχικούς στρατιώτες, ενώ προσπαθεί να τρέξει μεταφέροντας δέμα με ανθρωπιστική βοήθεια. Ο νεαρός αφέθηκε να αιμορραγήσει μέχρι θανάτου.

Σχολιο.- Η ντροπή της Υφηλίου και κανείς δεν τους βάζει στην θέση τους...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σωστά?

Ανθρωποκτονία = Φόνος Ανθρώπου

Γυναικοκτονία = Φόνος Γυναίκας

Συλλογιστικά από τα παραπάνω βγαίνει ότι η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος αλλά κάτι άλλο.

Σχολιο.- δεν υπαρχει παγκοσμια νομικος ορος γυναικοκτονια

Σχολιο.- Συλλογιστικά βγαίνει ότι ο μισός πληθυσμός της γης δυνητικά κινδυνευει από τον άλλο μισό γιατί απλά είναι άλλου φύλου.

Φυσικά και οι μητέρες είναι άνθρωπος ή οι πατεράδες αυτό όμως δε σημαίνει ότι η μητροκτονια ή η πατροκτονία αντιμετωπιζονται ως κοινά εγκλήματα.

Τώρα επειδή στην στην Ελλάδα οι γυναίκες ψήφισαν πριν από τις Γαλλίδες πχ. Στην επίκληση της παγκοσμιότητας το μόνο που μπορώ να πω είναι :"Να μη χεσω..... και μου βγει Π. Ο. Υ. "

Σχολιο.- Σέ λίγο καιρό μπορεί να έχουμε και άλλους δημοσιογραφικούς(μη Χέσω) όρους όπως:ομοφυλοκτονία, τρανσοκτονία κ.τ.λ.π

ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ…


Σχολιο.- δεν υπαρχει παγκοσμια νομικος ορος γυναικοκτονια

Σχολιο.- σε ποια χωρα εχει μπει σε νομο αυτος ο όρος Femicide ? δεν εχει μπει πουθενά σε νομο και ορθα

Σχολιο.- σε ποιά χώρα ?? η ορολογία φαίνεται ότι είναι νεολογισμός λατινογενής αλλά σε ποιά χώρα ?

Σχολιο.- άρα και στην μητροκτονία έχουμε γυναικοκτονία αλλά με την ιδιότητα της μητρός κτλ καμμιά νομικίστικη ανάγκη δεν επιβάλλλει λήψη ιδιαίτερων μέτρων για την ανεκττίμητη αξία της ζωής και επειδή η υπερεξειδίκευση ασαφοποιεί την ''ουσία'' (ανθρώπινη ζωή ως αξία ) και η ελληνική γλώσσα απεχθάνεται την ασάφεια παραμένω στην ανθρωποκτονία

Σχολιο.- Ενοχλει το οτι ενω ο χαρακτηρισμος Ανθρωποκτονια ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ την γυναικα και ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΤΟΣ τα ζωα υπαινικτικα και ΥΠΟΥΛΑ υποβιβαζει τη γυναικα στο επιπεδο του ζωου ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ο χαρακτηρισμος ανθρωποκτονια ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ;; ΑΝ ΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Σχολιο.- Ο παγκόσμιος οργανισμός ''υγείας'' στον οποίο πιστεύετε και γιαυτό μας φέρατε από εκεί τον όρο ¨γυναικοκτονία» ορίζει ότι θέλει η πολιτική και οικονομική εξουσία των ΗΠΑ (κυρίως ) και ξε-ορίζει πάλι κατά το δοκούν των αφεντικών όπως επίσης ξανα-ορίζει και ξαναΞΕ-ορίζει με ταχύτητες φωτός για τα ίδια πράγματα (τελευταία γύμνια του ,υπήρξε η ''επιστημονική'' του στήριξη στις κορονοχούντες (woke) ανά την υφήλιο ) .

Σχολιο.- Εμένα ο όρος γυναικοκτονία με ενοχλεί γιατί είναι σεξιστικός.

Σχολιο.- Καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα της δολοφονίας γυναικών είναι υπαρκτό αλλά θα είναι πάντα όσο λ.χ. υπάρχουν ναρκωτικά. Και πάλι καλά εδώ που τα λέμε με τόσους πρεζάκηδες που κυκλοφορούν. Λίγους φόνους έχουμε ( γυναικών και αντρών). Από τα μικρότερα ποσοστά παγκοσμίως σε καπιταλιστικές-μαφιόζικες χώρες. 20 φόνοι γυναικών λ.χ. σε 10.000.000 πληθυσμό ετησίως είναι λίγοι.

Σχολιο.- Σε σχέση με τις λοιπές καπιταλιστικές χώρες δεν είναι πολλές. π.χ. με το Μεξικό την Ινδία τη Γαλλία τη Γερμανία και την Αγγλία ( όπου υπάρχει μεγάλη διακίνηση - ας μη στρουθοκαμηλιζούμε άλλο) είμαστε παράδεισος. Λιγότερες είναι σε αυστηρές χώρες λ.χ. Βόρεια Κορέα. Λυπάμαι αλλά έτσι λειτουργεί η ανθρωπότητα και ο πλανήτης μας. Μακάρι να ήταν αλλιώς.

Σχολιο.- Ακριβώς. Οι διαχωρισμοί γίνονται επίτηδες ώστε να χαθεί η έννοια "άνθρωπος". Εδώ έστησαν ολόκληρη κοινότητα που στηρίζεται στις σεξουαλικές προτιμήσεις "ΛΟΑΤΚΙ".

Σχολιο.- Δεν υπαρχει παγκοσμια ο ορος γυναικοκτονια σε νομο

Σχολιο.- Εχουμε παγκοσμια πρωτοτυπια ΚΑΙ σ αυτο τον 'ορο' οπως και ο όρος' ..αθωος στη θεση του ..not guilty παγκοσμιως

Σχολιο.- Αν καταλαβατε πως καποιοι (ανεξαρτητως φυλου) ''διαχωριζουν τη γυναικοκτονια απο την ανθρωποκτονια επειδη θεωρουν τη γυναικα υποδεεστερο ον'' οπως γραψατε και επιμενετε να θεωρειτε την γυναικοκτονια δοκιμο 'όρο' τοτε συμφωνειτε μ αυτους πως η γυναικα ειναι υποδεεστερο ον αν και ειστε κσι γυναικα Τι να ΄πω !!

Σχολιο.- Η Ελλάδα έχει το μικρότερο ποσοστό δολοφονιών γυναικών, όχι μόνο στα Ευρωπαϊκά κράτη, ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Το περιπολικό δεν είναι ταξί" ακούγεται να λέει στο τηλέφωνο το "όργανο" της συμφοράς στην άτυχη Κυριακή κάνοντας τον έξυπνο δυο λεπτά πριν από τη δολοφονία της.

Άκουσα τη συνομιλία και θέλω να είμαι αντικειμενικός... ο τρόπος που μιλούσε η Κυριακή δεν έδειχνε πανικό, ήταν ψύχραιμη και το μυαλό (λέμε τώρα...) του "οργάνου" δεν φαντάστηκε αυτό που θα συνέβαινε... και όλα έγιναν στη συνέχεια εντελώς ξαφνικά, δηλαδή ο δολοφόνος έπεσε πάνω στην Κυριακή και τη μαχαίρωσε σε δευτερόλεπτα.

Αλλά αν το "όργανο" είχε στοιχειώδη ανθρωπιά κι αντίληψη, (γιατί η εκπαίδευση που τους κάνουν είναι για τα μπάζα!), θα σκεφτόταν να υποδείξει άμεσα στην κοπέλα "μπείτε αμέσως στο τμήμα" για να την προστατέψει και ύστερα θα "κατέγραφε το συμβάν"... τόσες δολοφονίες γυναικών έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό από ψυχάκηδες και θα έπρεπε να είναι υποψιασμένος. 

Για ποιο "όργανο" μιλάμε όμως... εδώ ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Νότης Μηταράκης δήλωσε ότι "αν ο αστυνομικός του φυλακίου είχε πυροβολήσει τον δολοφόνο πριν μαχαιρώσει το θύμα, θα διαμαρτυρόταν η αντιπολίτευση"!

Η όλη αντιμετώπιση του θέματος από τους σαρανταενατακατούς είναι "ωωωωχ, πάλι μας σπάνε τ' αρχίδια οι πλεμπαίοι με τους καυγάδες τους, κάτσε να δείξουμε ότι ενδιαφερόμαστε για να μη χάσουμε καμιά ψήφο"... τι να περιμένουμε λοιπόν από τα "όργανα";

Σχολιο.- Αστυνομικός όμως που προφύλαξε γιαγιά από περιστατικό απαγωγής από Ρομά βρέθηκε κατηγορούμενος γιατί πυροβόλησε. Απαλλάχθηκε βέβαια.

Και σε αυτό και σε άλλα περιστατικά μίλησαν γιατί πυροβόλησε ο αστυνομικός, γιατί δεν σημάδεψε υπό τροχιά και γωνία 30μοιρων ώστε να μην πεθάνει το θύμα που είχε το μισό ποινικό κώδικα κλπ

Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι μιλάνε για γυναικοκτονιες, για πατριαρχεία,  για να κρύψουν το γεγονός ότι η δική τους στάση κ ανεκτικότητα στο έγκλημα οδηγεί σε αυτές τις καταστάσεις. 

Σχολιο.- Παντως παρακολουθώντας τις ειδήσεις στην κεντρική Ευρώπη και συγκρίνοντας τείνω να πιστέψω ότι εχουμε ιδιαίτερο προβλημα με τις γυναίκες.  Ενώ ποσοστιαία η Ελλάδα έχει την τελευταία θέση στις δολοφονίες γυναικών, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά παγκόσμια!!!!

Σχολιο.- Δίκιο είχε ο μπάτσος..Τα ταξί ειδικά τη νύχτα τις περιμένουν τις κοπέλες να μπουν σπίτι ασφαλής κ μετά φεύγουν την ώρα που η βραδυνή περιπολία των μπάτσων δοκιμάζει το νέο arabica του Γρηγόρη

Σχολιο.- Κανονικοί Άνθρωποι :

O μπάτσος είναι ανεκπαίδευτος και άχρηστος.

ΣαρανταεναΤαΚατό :

ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΗΣΕΙ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ ΚΕ ΦΤΕΕΙ Η ΑΡΗΣΤΕΡΑ ΓΙΑΥΤΟ!!111 ΔΙΑΔΟΣΤΕ!!111 ΟΥΓΚ!!111

Σχολιο.- Πως καταλαβαίνεις ότι κάποιος είναι κάθαρμα (Οδηγός Αναγνώρισης Καθάρματος)

Ό,τι και να συμβεί (ανθρωποκτονία, βιασμός, δυστύχημα, κλπ), πάντα θα ψάξει λυσσαλέα κι απεγνωσμένα και θα βρει μια δικαιολογία για καλύψει/δικαιολογήσει/ξεπλύνει τον δράστη και για να επιρρίψει όλη την ευθύνη στο θύμα ως υπαίτιο, ή χαρακτηριζοντας το έστω ως σφάγιο κάποιας θυσίας, κατηγορώντας το άμεσα ή έμμεσα, ενίοτε μάλιστα και πάνω απ τον τάφο του, στον οποίο θρηνεί η οικογένειά του.

ΝΟΜΟΣ.

Μιλάμε για ιζήματα, για κατιμά, για άχθος αρούρης.-



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελεύθερος με εγγυηση 600.000 ευρώ ο τρίτος υπάλληλος του ΟΣΕ,με 700.000 ο τέταρτος και με 800.000 ο πέμπτος. 

Ρε μλκς τι χρυσωρυχειο είναι αυτός ο ΟΣΕ;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εντωμεταξύ στην Ελλάδα…

Γυναίκα σε ταξιτζή : Πάμε να αράξουμε όλη μέρα έξω από σπίτια πολιτικών με λεφτά των φορολογούμενων….

Ταξιτζής : Κυρία μου, τα ταξί δεν είναι περιπολικό….



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Το ΝΑΤΟ είναι μια ιερή αμυντική συμμαχία".

Στέφανος Κασελάκης, στην 75η επέτειο από την ίδρυση του εγκληματικού οργανισμού.

Εκφράζοντας, βέβαια, ως πρόεδρος, το κόμμα του. Το σύνολο αυτών που παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά δεν είδαν κάτι άξιο σχολιασμού σε μια δήλωση που θύμιζε λόγο συνταγματάρχη, υπουργού του Παπαδόπουλου. 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην αρχή O Συριζαιος Καρανικας δείχνει την Τρανς (Αντρα) σύντροφο του στον Νεοδημοκρατη Αδωνι, ο Αδωνις ενθουσιαζεται, και την χαιρετάνε παρεϊτσα και με χαμόγελα.

Τουρλουμπούκι δικέ μου...Το κόμμα ειναι ένα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και πλέον φαίνεται με ...το ΛΟΑΚΤΙ "γάμο",την τεκνοθεσία την ιδια πολιτικη για Μακεδονια -Αιγαίο "κλιματική κρίση" ισλαμοφοβια ,Μνημόνια !!! Ο ένας ειναι σανίδα σωτηρίας για τον άλλο...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραήλ. Δεν υπάρχει άλλο ‘‘κράτος’’ στον κόσμο που παίρνει τόσα δισεκατομμύρια δολάρια απ’ τις ΗΠΑ, για να σκορπά το θάνατο και την καταστροφή!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας κινητοποιηθούμε ενάντια στην αποβολή των δύο μαθητών του 15ου λυκείου Αθηνών επειδή ήθελαν να τραγουδήσουν τραγούδι για τα θύματα των Τεμπών..με παράλληλη αγωνιστική διεκδίκηση για την παραδειγματική τιμωρία του λυκειάρχη και των υπεύθυνων καθηγητών..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Μίλοραντ Ντόντικ συναντήθηκε χθες το βράδυ με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν

 Στη Μπάνια Λούκα έφτασε και ο επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών της Ουγγαρίας, Peter Szijjártó. Για σήμερα προγραμματίζεται δεξίωση μπροστά από το Μέγαρο της Δημοκρατίας και συνάντηση Ντόντικ - Όρμπαν.

 Στο Παλάτι της Δημοκρατίας προγραμματίζονται συναντήσεις μεταξύ του Σέρβου μέλους του Προεδρείου της Β-Ε Zeljka Cvijanovic και του Υπουργού Ανάπτυξης Επιστήμης, Τεχνολογίας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Zeljko Budimir με τον Szijjarto, καθώς και συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού Viskovic και του υπουργού Οικονομικών Η Ζόρα Βίντοβιτς με τον Ούγγρο Υπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης Μάρτον Νάγκι.

 Επίσης έχει προγραμματιστεί μια πανηγυρική τελετή βράβευσης του Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος, με την ευκαιρία της Ημέρας της Δημοκρατίας - 9 Ιανουαρίου, τιμήθηκε με το παράσημο της Δημοκρατίας Σέρπσκα σε περιδέραιο.

 Θα υπάρξει επίσης συνάντηση μεταξύ των αντιπροσωπειών της Δημοκρατίας Σέρπσκα και της Ουγγαρίας στην κυβέρνηση της Δημοκρατίας Σέρπσκα, μετά την οποία θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του Οικονομικού Φόρουμ.

 Οι σχέσεις της Μπάνια Λούκα με τη Βουδαπέστη είναι πλέον στο αποκορύφωμά τους, όπως και η σχέση με το Βελιγράδι. Μάλιστα, στη Δύση έχουν ήδη χαρακτηρίσει τη συνεργασία μεταξύ Σερβίας, Δημοκρατίας Σέρπσκα και Ουγγαρίας «επικίνδυνο τρίγωνο» .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιος…λείπει!. Η Γαλλία βρίσκεται στο βάθρο των χωρών των οποίων ο "ηγέτης" της Μακρόν είναι ο πιο μισητός, με 71%, σύμφωνα με τους NY Times. Δεύτερος όμως. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Σολτς με 73%. 

Παρατήρηση: Στην κατάταξη με τους πιο μισητούς ηγέτες δεν βρίσκεται κανένας απο τους αποκαλούμενους εχθρούς του « ελεύθερου κόσμου » (Πούτιν, Άσαντ, Μαδούρο κ.λπ.). 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο κόσμος στην Ουκρανία απελευθερώνει έναν 50χρονο ακόμα υποχρεωτικά "εθελοντή " που προσπαθούν να συλλάβουν για να επιστρατεύσουν δυο λεπτεπίλεπτοι ουκρανοναζίδες, ο οποίος αρνείται να γίνει κιμάς για τα συμφέροντα της δύσης



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποια ποσταρει την άποψη ότι το ηχητικό δεν θα έπρεπε να παίζει διότι "είναι κακό για την μνήμη της δολοφονημένης ..δεν θα επρεπε λέει να χρειάζεται 

Δεν θα έπρεπε αλλά φαίνεται ότι πρέπει ..

δεν ζούμε σε κοινωνία "όπως θα έπρεπε "αλλά σε μια κοινωνια βαθιά άρρωστη με έναν μηχανισμό κρατικό απών ..η δε αστυνομία υποτίθεται ότι προστατεύει αλλά μόνο καταστέλλει και υπερασπίζεται τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης 

Γενικώς πάντως υπάρχει μια κατάρρευση όχι μόνο οικονομική και κοινωνική αλλά και ηθική μέσα σε ένα διαλυμένο τοπίο ..ενισχύεται ο καννιβαλισμος ,ο τρόμος ,η ανθρωποφαγία ,ο ανταγωνισμός ,ο φασισμός ,μαφιες νομιμοπιουνται ,δάση καίγονται προς οφελος εταιρειών ,το νερό πάει για ιδιωτικοποίηση ,οι καλλιέργεια φυσικών σπόρων για απαγόρευση ,βγαίνουν όλη την ώρα καινούργιοι νομοι που καταδιώκουν τον αδικημένο και όχι τους εγκληματίες ,καινούργιοι τρομονομοι που ποινικοποιούν την αντίσταση και την εξέγερση ,γενικώς δεν νομίζω ένα ηχητικό να είναι κακό για την μνημη της ,αντιθέτως τέτοια μικροαστική νοοτροπία είναι που καταδικάζει τις γυναίκες που δεν έχουν ούτε ψυχολογική στήριξη ,ούτε ασφαλές μέρος να πάνε ,ούτε οικονομική βοήθεια να στηριχθούν

Για να μην αναφέρω ότι στο συλλογικό τοπίο ζούμε μια γενοκτονια στη Γάζα από τους σιωναζί on line όπου οι δολοφόνοι δεν τιμωρούνται και διπλα μας μαίνεται ένας πόλεμος ΝΑΤΟ Ρωσίας όπου κανείς δεν μας ζήτησε την γνώμη μας ..

Ειμαστε στο ελεος κοινωνιοπαθων



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια μικρή ανάσα αποτελεί για το δάσος της Δαδιάς η απόσυρση του επενδυτικού σχεδίου για τη δημιουργίααιολικού σταθμού στη θέση «ΤΡΙΚΟΡΦΟ», μέσα στο Εθνικό Πάρκο του δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου……..

Έκανε πίσω η εταιρεία που ήθελε να φτιάξει αιολικό σταθμό μέσα στο δάσος της Δαδιάς

2/4/2024

Το θέμα είχε ξεσηκώσει πριν περίπου ένα χρόνο θύελλα αντιδράσεων καθώς η εταιρεία, με τις ευλογίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας προσπαθούσε να λάβει άδεια για την επένδυση σε σημείο που σύμφωνα με τη νομοθεσία απαγορεύεται! Μάλιστα, κι ενώ έχουν περάσει 7 μήνες από τη φωτιά του Αυγούστου που κατέστρεψε μεγάλο μέρος του δάσους το Υπουργείο δεν απέρριψε την επένδυση, αλλά χρειάστηκε να υπαναχωρήσει η ίδια η εταιρεία… 

Σύμφωνα με την Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης «πέρυσι, πριν την καταστροφική φωτιά, είχαμε όλοι εκπλαγεί όταν εταιρεία ανάπτυξης έργων αιολικής ενέργειας υπέβαλε αίτηση για αδειοδότηση αιολικού σταθμού εντός του Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου. Ακόμη περισσότερο είχαμε εκπλαγεί όταν το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αντί να απορρίψει την αίτηση, λόγω ότι με κοινή υπουργική απόφαση δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση και λειτουργία αιολικών σταθμών εντός του Εθνικού Πάρκου, το έστειλε στις υπηρεσίες για γνωμοδότηση εκκινώντας έτσι τη διαδικασία αδειοδότησης του.  

Ο αιολικός σταθμός έλαβε αρνητικές γνωμοδοτήσεις από αρμόδιες υπηρεσίες (αλλά και θετικές) καθώς και έντονες αντιδράσεις από πλήθος πολιτών, φορέων και οργανώσεων που εκφράστηκαν στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης. Τον Μάρτιο 2024, η εταιρεία τελικά αναγκάστηκε να ζητήσει διακοπή της διαδικασίας αδειοδότησης και να αποσύρει το έργο της. Για ένα ολόκληρο χρόνο, το ΥΠΕΝ αναίτια καθυστερούσε να εκδώσει μια ομολογουμένως «εύκολη» απορριπτική απόφαση για αυτόν τον αιολικό σταθμό! Όπως επίσης καθυστερεί, έξι και πλέον μήνες μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε τον Έβρο και τη Ροδόπη, να λάβει απόφαση για τη χωροθέτηση των αιολικών σταθμών, αγνοώντας τα αιτήματα των περιβαλλοντικών οργανώσεων. Και όλα αυτά εις βάρος της προστασίας των απειλούμενων πουλιών και των οικοσυστημάτων τους, αλλά και της εκφρασμένης ανάγκης των πολιτών για βιώσιμη ανάπτυξη της Θράκης και όχι ευκαιριακή!».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



***Σήμερα 5/4/2024

Οριστικό, το ΝΑΤΟ μπαίνει στην Ουκρανία.

Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε επίσημα.

Αποχωρούν από Ουκρανία οι διπλωματικές αποστολές Κίνας, Τουρκίας, Καζακστάν,

Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν...

Δεν θα μπουν αύριο το πρωί, αλλά η απόφαση ελήφθη. Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Πολωνία, Βαλτικές κ.α. Βόρειες χώρες. 

Οι Αμερικάνοι θα συνδράμουν με 40.000 στρατό.

Και βλέπουμε.

Οι εξελίξεις θα είναι πολύ γρήγορες.

**

*Πριν 2 μέρες 

*Ποιο είναι το απώτερο σχέδιο της Δύσης

Η Γαλλία τελικά στέλνει τη λεγεώνα των εγκληματιών (ξένων) στην Ουκρανία. 

Ο στρατός αυτός που μπορεί να φτάσει ακόμη και 50.000 μαζί με τους τακτικούς στρατούς Πολωνών, Τσέχων, Βαλτών κλπ έρχεται να συμπληρώσει την ουκρανική λεγεώνα των 20.000 ξένων μισθοφόρων.

Παρά την κάθετη αντίθεση του Μπλίνκεν στην αποστολή Αμερικανών στρατιωτών, θεωρώ βέβαιο ότι ανοίγει τον δρόμο για μια ευρύτερη εμπλοκή των συμμαχικών δυνάμεων, προϊουσών των επιχειρήσεων. 

Από την άλλη, καθόλου τυχαία, η αποστολή τακτικού στρατού έρχεται την ώρα που εκτυλίσσεται η Νατοϊκή άσκηση μαμούθ βόρεια.

Το πρότυπο πάνω στο οποίο "πατάει" η επιχείρηση αυτή δεν είναι η εκστρατεία του Βοναπάρτη, όπως πιστεύουν διάφοροι, αλλά ο Κριμαικός πόλεμος επί Ναπολέοντα Γ' το 1853-1856. 

Στόχος δύο φάσεων: η αποτροπή κατάληψης της Οδησσού και η στοχευμένη σημειακή συγκέντρωση μεγάλων δυνάμεων για ανακατάληψη της Κριμαίας. 

Το θαλάσσιο μέτωπο του Ευξείνου είναι υψίστης γεωπολιτικής και στρατηγικής αξίας και δεν πρόκειται "ποτέ των ποτών" να συμβιβαστεί η Δύση με την απώλεια του. 

Σε τέτοιο βαθμό είναι ο μόνος άξιος λόγου στόχος της Δύσης, που θα μπορούσαν να θυσιάσουν τη μισή Ουκρανία ανατολικά του Δνείπερου για χάρη του θαλάσσιου μετώπου Κριμαίας, Χερσώνας, Οδησσού.

Είναι απολύτως βέβαιο ότι η αμερικανική βοήθεια των 65 δις δολαρίων θα δοθεί είτε δια της θεσμικής οδού είτε δια της τεθλασμένης, όπως και η σταδιακή αποδέσμευση των 100 δις € στην επόμενη 5ετία.

Δεν είναι μόνο ο Κριμαικός το πρότυπο. 

Στο νοσηρό μυαλό των Δυτικών ελίτ, είναι και η ρεβάνς-εκρεμμότητα της αποτυχημένης γαλλικής εκστρατείας του 1919 ακριβώς στην ίδια περιοχή στο πλαίσιο της Αντεπανάστασης των Λευκών, Πράσινων και Μαύρων Ρωσοουκρανών. 

Η Δύση έχει αποφασίσει να διαλύσει τη Ρωσία, όπως ακριβώς το έχει δηλώσει ο Πούτιν. 

Ο απώτερος στόχος της Δύσης είναι η συρρίκνωση της Ρωσίας ανατολικά της γραμμής του Βόλγα και δυτικά των Ουραλίων, η αντιστροφή του κεκτημένου της Σιβηρίας από τον Ιβάν τον Τρομερό μέχρι τη Μεγάλη Αικατερίνη, η απώλεια των βόρειων-βορειοανατολικών παλιών φινοουγγρικών ομπλάστ και φυσικά του αρκτικού κύκλου. 

Τα χαρτιά του Πούτιν 

1. Ο 200.000 στρατός των Λευκορώσων, που μπορεί να γίνει 1,5 εκ. σε πανστρατιά και τα πυρηνικά σε Λευκορωσία και Καλίνιγκραντ

2. Η συντονισμένη κατάληψη του διαδρόμου Σουβάλκι από τους 10.000 μαχητές της Βάγκνερ από Λευκορωσία και στρατευμάτων από Καλίνινγκραντ και η αποκοπή της επικοινωνίας του ΝΑΤΟ. Ο Σουβάλκι δικαίως χαρακτηρίζεται ως η αχίλλειος πτέρνα του ΝΑΤΟ.

3. Το πυρηνικό ή μη οπλοστάσιο της Ρωσίας επάνω σε υπέρυπερηχητικές πλατφόρμες, στις οποίες δεν υπάρχει αποτελεσματική άμυνα απ τις αντιβαλλιστικές συστοιχίες του ΝΑΤΟ.

4. Τα φοβερά θερμοβαρικά όπλα και οι καταστρεπτικές βόμβες αερολίσθησης. 

Τα εφάμιλλα ή και καλύτερα αντιβαλλιστικά, η υπεροχή σε παραγωγή-ανανέωση όπλων

5. Η δυνατότητα επιστράτευσης πολλών εκατομμυρίων στρατιωτών

6. Η αδυναμία αντίστοιχης επιστράτευσης από το ΝΑΤΟ

7. Η δυσανεξία στα φέρετρα των Δυτικών κοινωνιών

8. Η βοήθεια σε συστήματα από Κίνα, Β. Κορέα, Ιράν

Όμως, σε έναν καθολικό πόλεμο στον οποίο ο Μακρόν εμπλέκει τον πλανήτη, οι καθοριστικοί παράγοντες είναι η απόφαση, χωρίς δισταγμό, του Πούτιν να κάνει γενικευμένο πυρηνικό πόλεμο και η ανάπτυξη μεγάλου όγκου Ασιατικών στρατευμάτων, ώστε, να κλιμακώσει σε πόλεμο Ανατολής-Δύσης.

Η ομοψυχία των Ρώσων να γίνουν ολοκαύτωμα μετά των αλλοφύλων και η σωστή ανάγνωση από τον Σι και τον Κιμ τι σηματοδοτεί το Δυτικό σχέδιο για τη δική τους ύπαρξη vs της διχασμένης και απρόθυμης Δύσης, θεωρώ, προσδοκώ και εύχομαι, ό,τι κι αν γίνει, να φέρει τη νίκη στην πλευρά της Ορθοδοξίας. 

Και δεν είμαι θρησκόληπτος, ούτε καν θρησκευόμενος, το ακριβώς αντίθετο.

Απλά, βλέπω αυτή τη διάσταση που από τους πολλούς υποτιμάται κι από ελάχιστους απλώς ψηλαφείται. Επίσης αυτό που κάποιοι θέλουν να αγνοούν, είναι ότι η Ρωσία του Πούτιν εκφράζει το φυσιολογικό του ανθρώπινου είδους, την μάνα και τον πατέρα, σε  σχέση με την ανώμαλη διεστραμμένη σαπισμένη Δύση που εκφράζει τους ανώμαλους πλούσιους τρανς,  τον μετανθρωπισμό, και την τεχνοκρατική νεοφεουδαρχική ολιγαρχία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



27/4/2023

Δεν ήξερε ότι θα γινόταν έλεγχος στον ΟΤΕ από την ΑΔΑΕ του Ράμου (Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών), λέει ο προϊστάμενος εισαγγελίας Ντογιάκος, αν ήξερε θα είχε προετοιμάσει την παρεμπόδιση..

Ο λειτουργός της δικαιοσύνης !!!

Ούτε δημόσιος υπάλληλος του ΟΤΕ δεν θα έλεγε τέτοιες παπαριές...

Και αυτός είναι η δικαιοσύνη στο Κουλιστάν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΠΟΤΕ, ΥΠΗΡΧΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙΣ ΑΜΑΣΚΩΤΟΣ

Ή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΣ ΕΜ ΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...

ΚΑΠΟΤΕ, ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ 

(ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΨΟΥΝ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ)

ΉΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙ...

ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί καμια χωρα της λεγομενης «ΕΕ»,ΔΕΝ ανακοινώνει αυτό το ΚΡΙΣΙΜΟ στατιστικο στοιχείο που ανακοινώνει η Ρωσία : Δηλαδή το μερίδιο των μισθών στο ΑΕΠ της χωρας ???



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Κυριάκος – Μαρέβα". Το οικογενειακό brand… επιθυμεί μόνο λιβάνισμα

"Αφηνιάζει" ο Κυριάκος όταν ασκείται κριτική σε κάποιο μέλος της «φαμίλιας», το οποίο ο ίδιος έχει προωθήσει δημοσίως με υπερέκθεση – Πολλά τα παραδείγματα από το εξωτερικό αλλά κι από την Ελλάδα δίχως οι πρωθυπουργοί να απειλούν με μηνύσεις και παρουσίες στα δικαστήρια για τις συζύγους τους.

Η δυναστεία Μητσοτάκη είναι μια «αιώνια» οικογενειακή επιχείρηση της οποίας το «προϊόν» είναι η πολιτική. Οι μπίζνες είναι πολιτική και η πολιτική είναι οικογενειακή μπίζνα. Η ίδια οικογένεια συνεχίζει ανά τις δεκαετίες και τους αιώνες να επιστρέφει στην πολιτική σκηνή για επανεκλογή, ανακυκλώνοντας τα διάφορα μέλη. Γιος στη θέση ενός γονέα, διάφορα μέλη ταυτόχρονα στην κυβέρνηση, αδέρφια, ανιψιός, στελέχη και ούτω καθεξής.

Όλοι ξέρουμε με τα μικρά τους ονόματα την οικογένεια Μητσοτάκη. Είτε ζουν απομυζώντας απευθείας το Δημόσιο, σε κρατικά πόστα, είτε εκτός Δημοσίου αλλά εκμεταλλευόμενοι των προνομίων που τους εξασφαλίζει η δύναμη των οικογενειακών δεσμών με την εξουσία. Μπορεί να είναι μια θέση σε παγκόσμια επενδυτική, στον ευρωμηχανισμό των Βρυξελλών, μια εταιρία συμβούλων ή μια ΜΚΟ. Ξέρουμε όλα αυτά τα ονόματα μόνο και μόνο επειδή η ίδια η δυναστεία Μητσοτάκη αντιμετωπίζει την πολιτική εξουσία, το κράτος και τη χώρα ως έναν «οργανισμό κερδοσκοπικού χαρακτήρα». Χωρίς το αδιάκοπο νήμα που τους δένει με την εξουσία 150 χρόνια τώρα, αυτές οι επαγγελματικές πορείες δεν θα συνέβαιναν ποτέ. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν νομίζω ότι το Ιράν θα επιτεθεί στο ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς. Μάλλον το "κράτος"-αποικία των σιωναζί μαζί με τους αμερικάνους υποστηριχτές του, ψάχνουν αφορμή για να επιτεθούν εδώ κι χρόνια στο Ιράν. Γιαυτό προκαλούν και δολοφονούν οι σιωνιστοναζιστές, και έχουν γραμμένο το διεθνές δίκαιο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θεσσαλονίκη: Έπιασε φωτιά δίπλα σε τρένο λόγω ακαθάριστης γραμμής – Ένα χρόνο μετά τα Τέμπη τίποτα δεν έχει αλλάξει...

Πάμε και όπου βγεί...

Την ώρα που ξεχειλίζει οργή για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και την επιχείρηση συγκάλυψης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η εικόνα του σιδηροδρομικού δικτύου παραμένει η ίδια.

Συγκεκριμένα, συναγερμός το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε πλησίον της Παλιάς Εθνικής Οδού όταν καλώδια του παντογράφου της αμαξοστοιχίας της Hellenic Train, ακούμπησαν σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ThessToday.gr τις -ακαθάριστες- καλαμιές στον σιδηροδρομικό άξονα (Θεσσαλονίκη-Ειδομένη) και σε συνδυασμό με τα 25.000 wolt πυροδότησε μια εστία φωτιάς, η οποία πολύ γρήγορα επεκτάθηκε και απείλησε ολόκληρη την αμαξοστοιχία η οποία υπέστη φθορές.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στ.Κασσελάκης - Συνέντευξη στο ZARPA RADIO 89,6 

Πιο αμερικανόδουλος ούτε ο Μητσοτάκης (!)

ΟΥΤΕ ο Στόλτενμπεργκ (Γ.Γρ. του ΝΑΤΟ),

ΟΥΤΕ ο δουλοπρεπής Μητσοτάκης,

ΟΥΤΕ άλλος δεξιός πολιτικός στην Ευρώπη έχει πει,

• ‘‘Το ΝΑΤΟ είναι ιερή (!) αμυντική συμμαχία” (!)

• “Καλά κάναμε και στείλαμε το πλοίο (τη φρεγάτα ΥΔΡΑ) κάτω (στην Υεμένη)”

• “η Ελλάδα πρέπει να παρέχει γεωπολιτική υποστήριξη στην Ουκρανία”, και πρόσθεσε ότι «παρέχουμε ήδη μια υπηρεσία» αφού «μεγάλο μέρος των όπλων μεταφέρεται στην Ουκρανία από την Αλεξανδρούπολη» (!)

Είπε κι άλλα, περί “ελεύθερων αγορών”, ισχυρής άμυνας κ.λπ. κ.λπ., αλλά αυτά τάχει ξαναπεί…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έλεγα σε δυό φίλους το μεσημέρι, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Ψ(ΠΣ) έχει πια ακροδεξιά ηγεσία και πολιτική, και διαφωνούσαν… 

Επειδή δεν μπορούσαν να πιστέψουν (ή να δεχτούν) ότι ο “αρχηγός” Κασσελάκης, λέει πια πράγματα που:

ΟΥΤΕ ο Στόλτενμπεργκ (Γ.Γρ. του ΝΑΤΟ), 

ΟΥΤΕ ο δουλοπρεπής Μητσοτάκης, 

ΟΥΤΕ άλλος δεξιός πολιτικός στην Ευρώπη έχει πεί,

Είπε στη συνέντευξή του στην Κρήτη, όπου (μετά το 4’ και 30’’) δηλώνει:

•”Το ΝΑΤΟ είναι ιερή (!) αμυντική συμμαχία”

• “Καλά κάναμε και στείλαμε το πλοίο (τη φρεγάτα ΥΔΡΑ) κάτω (στην Υεμένη)”

• “η Ελλάδα πρέπει να παρέχει γεωπολιτική υποστήριξη στην Ουκρανία”, και πρόσθεσε ότι «παρέχουμε ήδη μια υπηρεσία» αφού «μεγάλο μέρος των όπλων μεταφέρεται στην Ουκρανία από την Αλεξανδρούπολη»!

Είπε κι άλλα, περί “ελεύθερων αγορών”, ισχυρής άμυνας κλπ κλπ αλλά αυτά τα ψέματα για το πόπολο σαν τον προκάτοχο του τον Τζίφρα τάχει ξαναπεί…

Ένας άλλος λόγος που παραθέτω όλη τη συνέντευξη είναι για να καταλάβουν όσοι έχουν ακόμα ψευδαισθήσεις, ότι η ΜΟΝΗ διάφορα αυτού του τύπου από τον Μητσοτάκη είναι ότι ο ένας … έχει τη Μαρέβα κι ο άλλος τον Τάιλερ, πως τον λένε.

-Και ζητάει την ψήφο σας γι’ αυτό!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάθε παιγνίδι και αντιΝατοϊκή διαδήλωση !

-Οι εικόνες είναι από χτες στο Βελιγράδι. 

-Στα παιγνίδια μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Ολυμπιακού, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ που συναντιούνται πιο συχνά λόγω Ευρωλίγκας, 

δεν υπάρχουν οπαδικοί διαχωρισμοί - ακόμα κι αν υπάρχουν στο γήπεδο οργανωμένοι υποστηρικτές και της άλλης ομάδας: 

- οι σημαίες, τα πανό, τα συνθήματα είναι κοινά, στηρίζοντας και τις δυο ομάδες χωρίς χωριστές κερκίδες, λόγω της αδελφικής σχέσης των οπαδών των δυο συλλόγων*

Στο Βελιγράδι λοιπόν, κάθε ματς, είναι ευκαιρία για ξέσπασμα ενάντια στον “κοινό εχθρό”: 

το ΝΑΤΟ και την Ευρω Ένωση!

-Όπως χτες!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δείτε προσεκτικά τον Ουκρανό τανκίστα (οδηγό τανκ), να λέει δακρύζοντας και με σπασμένη φωνή μιλώντας στους N.Y. Times:

“Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτός ο πόλεμος… Νέα παιδιά σκοτώνονται χωρίς να έχουν καν δει τη ζωή…”

Θυμηθείτε τον, όταν ξαναδιαβάσετε τα “πτωματολάγνα”, “αιμοδιψή” μηνύματα των στρατόκαυλων ρωσικών και

“φιλο”ρωσικών πηγών του τύπου … “λιανίστε τους, εξοντώστε τους χόχολς κλπ κλπ”

Δείτε το επίσης και

για να κατανοηθεί η φρίκη του πολέμου αλλά και το πραγματικό νόημα των παρακάτω:

-Πούτιν: 

“Αυτό που συμβαίνει είναι μια μεγάλη τραγωδία: ένας εμφύλιος πόλεμος μεταξύ αδελφών!

Ρώσοι και Ουκρανοί είναι το ίδιο έθνος. 

Είναι ένας εμφύλιος που προκλήθηκε από την προσπάθεια της Δύσης να ελέγξει ρωσικά εδάφη και να φτάσει στρατιωτικά όσο πιο κοντά στα σύνορα της Ρωσικής ομοσπονδίας”

Και παλιότερα, ακόμα το 1942, μιλώντας για τους Γερμανούς, 

-Στάλιν:

"Θα ήταν γελοίο να ταυτίσουμε τη συμμορία του Χίτλερ με τον γερμανικό λαό, με το γερμανικό κράτος. Η εμπειρία της ιστορίας λέει ότι οι Χίτλερ έρχονται και φεύγουν, αλλά ο γερμανικός λαός και το γερμανικό κράτος παραμένουν.

Τέλος, η δύναμη του Κόκκινου Στρατού έγκειται στο γεγονός ότι δεν έχει και δεν μπορεί να έχει φυλετικό μίσος απέναντι σε άλλους λαούς, συμπεριλαμβανομένου του γερμανικού λαού, αφού έχει εκπαιδευτεί στο πνεύμα της ισότητας όλων των λαών και των φυλών, στο πνεύμα του σεβασμού των δικαιωμάτων των άλλων λαών. [...]

Αυτή είναι η δύναμη του Κόκκινου Στρατού.

Είναι και η αδυναμία του γερμανικού φασιστικού στρατού".

* Διαταγή αριθ. 55 της 23ης Φεβρουαρίου 1942, με την οποία ο Στάλιν συνεχάρη τους στρατιωτικούς και τους αντάρτες για την 24η επέτειο του Κόκκινου Στρατού.

Σχολιο.- Με το ζόρι τους παίρνουν από τα σπίτια και τους βάζουν να πολεμήσουν.

Αναλώσιμο υλικό είναι για τον ναζί Ζελενσκι και τις ΗΠΑ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η γερμανική κυβέρνηση παραδέχεται ότι ΠΟΤΕ δεν υπήρξε πανδημία

Τεράστια νέα από τη Γερμανία καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι οι λεγόμενοι συνωμοσιολόγοι έχουν δίκιο για τα πάντα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τα στοιχεία της γερμανικής κυβέρνησης, δεν υπήρξε καθόλου πανδημία, απλώς υπήρχε μια αυστηρά χορογραφημένη επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου στρατιωτικού επιπέδου που αποσκοπούσε στην πλύση εγκεφάλου της μάζας ώστε να αποδεχτεί ένα πειραματικό εμβόλιο με καταστροφικές συνέπειες.

Αυτά τα απόρρητα έγγραφα της γερμανικής κυβέρνησης, που ελήφθησαν μέσω αιτήματος για την ελευθερία της πληροφόρησης και επακόλουθων μηνύσεων, ξεμπρόστιασαν τα ψέματα της παγκόσμιας ελίτ και είναι ζωτικής σημασίας όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να ενημερωθούν για την αλήθεια.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξυπνούν και βλέπουν την παγκόσμια ελίτ όπως ήταν πάντα, ως διαταραγμένοι ψυχοπαθείς που στρέφονται στην καταστροφή και την κυριαρχία. Η Γερμανία δεν είναι διαφέρει.

Ο γερμανικός πληθυσμός υπέστη μερικά από τα πιο βάναυσα lockdown και τα υποχρεωτικά εμβόλια σε όλη την Ευρώπη και τώρα ο κόσμος ξεσηκώνεται και απαιτεί λογοδοσία. Μπροστάρης ήταν ο Πολ Σρίερ (Paul Schreier )και το περιοδικό Μουλτιπόλα (Multipola), οι οποίοι υπέβαλαν αίτημα για την ελευθερία της πληροφόρησης και στην συνέχεια έκαναν μήνυση κατά της γερμανικής κυβέρνησης όταν προσπάθησε κάθε κόλπο για να κρατήσει τα έγγραφα μυστικά και υπό λουκέτο.

Όπως εξηγεί ο καθηγητής Στέφαν Χόμπουργκ, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και αντιπροσωπεύουν την πλήρη δικαίωση για όλους όσους τόλμησαν να αμφισβητήσουν την αφήγηση των lockdown και των εντολές για μάσκες και εμβόλια. Τα μυστικά κυβερνητικά έγγραφα στις 2000 σελίδες τους, αποκάλυψαν ότι είχαμε δίκιο σχεδόν σε όλα και ότι η λεγόμενη πανδημία ήταν μια απάτη.

Στέφαν Χόμπουργκ (Stefan Homburg):

Κυρίες και κύριοι, έχουμε μαύρα χρόνια πίσω μας. Πρώτα απ ‘όλα, τα κλινικά αρχεία στην Γερμανία έπεσε σε εθνικό επίπεδο το 2020 σε ιστορικό χαμηλό όλων των εποχών, αναφέρει το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας.

Δεύτερον, δεν υπήρξαν πιο σοβαρές ασθένειες του αναπνευστικού το 2020 και το 2021 από το συνηθισμένο. Ήρθε η κορώνα, η γρίπη εξαφανίστηκε. Αυτό λένε τα στοιχεία Sentinel του RKI (Το Ινστιτούτο Robert Koch είναι το ινστιτούτο δημόσιας υγείας στη Γερμανία).

Τρίτον, το 2020, δεν πέθαναν περισσότεροι άνθρωποι από ό,τι συνήθως. Όμως από το 2021, η θνησιμότητα αυξάνεται. Αυτό λένε τα στατιστικά στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας.

Τέταρτον, τα άτομα που πέθαναν, ή με κορωνοϊό, ήταν 83 ετών και οι υπόλοιποι νεκροί ήταν 82 ετών, αναφέρει το RKI και η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία.

Πέμπτο και τελευταίο, η Σουηδία τα πήγε καλύτερα από τη Γερμανία όσον αφορά τις μάσκες και τα lockdown, λέει ο ΠΟΥ. Άρα δεν ήταν τα «μέτρα».

Συνολικά, οι πέντε ισχυρισμοί είναι τόσο απίστευτοι που θα βρείτε μία ανατύπωση μου στα καθημερινά σας έγγραφα, που ονομάζεται «Επίσημα Στοιχεία Κορονοϊού». Εκεί έχετε έναν σύνδεσμο για καθεμία από αυτές τις αξιώσεις.

Αυτά τα γεγονότα είναι καταδικαστικά και αποδεικνύουν ότι η επίσημη αφήγηση για τον κορονοϊό που προωθείται από τις παγκόσμιες κυβερνήσεις και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι εντελώς ψεύτικη, γεγονός που κάνει την τυραννία που βιώσαμε κατά τη διάρκεια της λεγόμενης πανδημίας ακόμη πιο δύσκολη να καταπιούμε, όπως εξηγεί ο καθηγητής Χόμπουργκ.

Σχολιο.- Αναθεμα τους...και οι ανθρωποι μας πεθαναν κλεισμενοι και πεινασμενοι διψασμενοι μεσα στα νοσοκομεια...

Γελοια υποκειμενα εχουν διαλυσει τα παντα...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ασλανίδης, πατέρας δολοφονημένου παιδιού στο σιδηροδρομικό έγκλημα των Τεμπών μιλώντας στο ευρωκοινοβούλιο: "Όλοι είμαστε επιβάτες μιας ταχείας ενός εκτροχιασμενου τρένου!"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξεκίνησε η αποχώρηση των Κινέζων και των Καζάκων διπλωματών από το Κίεβο, Χάρκοβο και Οδησσό, εν όψει της ρωσικής τελικής επίθεσης.

Το ίδιο δρόμο της εσπευσμένης αναχώρησης για λόγους ασφαλείας, ακολουθούν και οι Τούρκοι διπλωμάτες, οι Τατζίκοι, και οι Ουζμπέκοι.

Μόνο προσωπικό ασφαλείας θα παραμείνει στις πρεσβείες και τα προξενεία τους.

Πριν από τέσσερις ημέρες είχαμε αποκαλύψει την εντολή αποχώρησης και είχαμε επισημάνει ότι για να δίνει τέτοιες οδηγίες το Πεκίνο, σημαίνει ότι έχει απόλυτα ακριβείς πληροφορίες για το «τι μέλλει γενέσθαι».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ολόκληρη η … παρέα των ηγετών της “συλλογικής Δύσης» φιγουράρει με εντυπωσιακά νούμερα, στις πρώτες θέσεις των λιγότερο δημοφιλών πολιτικών στις χώρες τους!

Η πλειοψηφία των πολιτών της χώρας του καθένα, τους … απορρίπτει συντριπτικά!

Οι Times της Νέας Υόρκης που δημοσίευσαν τη λίστα, το έκαναν για να αποδείξουν ότι ο Μπάιντεν στις ΗΠΑ, με 54% αρνητική γνώμη, δεν … είναι μόνος του κι ότι … υπάρχουν και χειρότερα!

Στην κορφή φυσικά τα γιουσουφάκια της Ουάσιγκτον, Σόλτς, Μακρόν και Σούνακ με ποσοστά απόρριψης 73, 71 και 66 % αντίστοιχα!

(*Σημ: τον … Μητσοτάκη με αρνητική εκτίμηση από το 59%, τον έχουν εκτός … λίστας και συγκρίσεων, προφανώς γιατί δεν τον θεωρούν …σοβαρό ηγέτη!)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το “Κόμμα του Πολέμου” συντονίζεται με τη “Μαύρη Διεθνή”, ετοιμάζοντας τη γενικευμένη σύγκρουση:

Ο ακροδεξιός πρόεδρος της Αργεντινής Javier Milei, βιαστικά - βιαστικά (λόγω της λαϊκής εξέγερσης που αντιμετωπίζει, τον πληθωρισμό στο 270% και τη χώρα σε κατάρρευση) ανακοίνωσε την εγκατάσταση μεγάλης στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ στην Ushuaia στη Γη του Πυρός!

Η περιοχή που θα εγκατασταθούν στρατιωτικές, αεροπορικές και ναυτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο της Αμερικανικής ηπείρου, εποπτεύοντας την Ανταρκτική και το σημείο συνάντησης Ατλαντικού - Ειρηνικού ωκεανών! (Βλ. χάρτης)

-Ο Milei, λοιπόν μαζί με τα άλλα αποβράσματα (και … κολλητούς του) Ζελένσκι και Νετανιάχου, παίρνει τη θέση του στην … τριάδα των νεοναζί εμπρηστών που έχει “υιοθετήσει” η Ουάσιγκτον με σκοπό το παρανάλωμα!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχει και συμβολική σημασία:

-Για πρώτη φορά μετά το 1990, στη Σλοβακία η κυβέρνηση και λαϊκές οργανώσεις γιόρτασαν επίσημα την “Μέρα της απελευθέρωσης της Μπρατισλάβας από τον Κόκκινο Στρατό”, στις 4 Απρίλη του 1944!

-Ο Πρωθυπουργός της χώρας Fico, για νάναι τυπικά εντάξει, προσκάλεσε στην τελετή στο Μνημείο του Slavyn, ΟΛΟΥΣ τους πρεσβευτές της ΕΕ:

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν πήγε, εκτός του Ούγγρου!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί καμια χωρα της λεγομενης «ΕΕ»,ΔΕΝ ανακοινώνει αυτό το ΚΡΙΣΙΜΟ στατιστικο στοιχείο που ανακοινώνει η Ρωσία : Δηλαδή το μερίδιο των μισθών στο ΑΕΠ της χωρας ???

Σχολιο.- Ένα μάτσο παρταλια είναι που χοντρό γλεντάνε ασύστολα τους λαούς της Ευρώπης

Σχολιο.- Όπως και το πόσοι άνδρες ηλικίας 18-30 είναι γηγενείς Ευρωπαίοι σε σχέση με τους νεοεισερχόμενους...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚOΣ ΣΤΡΑΤOΣ ΤΕΛΕIΩΣΕ !!! Η ΟΥΚΡΑΝIΑ HΤΑΝ EΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕI ΣΤΗ ΡΩΣIΑ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑIΝΟΥΝ ΓΑΛΛIΑ, ΝΑΤΟ – ΤΡΑΓΙΚO ΤEΛΟΣ ZELENSKY, Ο BIDEN ΤΟΝ ΑΦHΝΕΙ ΝΑ ΠEΣΕΙ

05|04|2024 18:16

Σύμφωνα με τον ειδικό αναλυτή και νομικό Dan Kovalik ο ουκρανικός στρατός – με ή χωρίς την απόφαση Zelensky – ήταν έτοιμος να παραδοθεί στη Ρωσία και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν να επέμβουν Γαλλία, ΝΑΤΟ

 Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την Ουκρανία και οι εξελίξεις του επόμενου διαστήματος αναμένονται καταιγιστικές ενώ δεν είναι λίγοι οι ειδικοί, που εκτιμούν ότι η ρωσική επίθεση άρχισε, απλώς έχει συγκεκριμένη στόχευση.

Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί τελικά στο ΝΑΤΟ την Πέμπτη (4/4/2024).

Ωστόσο, ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky έχει κάθε λόγο να είναι απογοητευμένος από τη βασανιστική αλήθεια πως δεν έχει καθοριστεί χρονοδιάγραμμα για την ένταξη του Κιέβου στο ΝΑΤΟ.

Το γεγονός, που μαρτυρά ότι η αντίστροφη μέτρηση για το ουκρανικό καθεστώς έχει αρχίσει, είναι η μείωση των ηλικιακών ορίων για στράτευση από τα 27 στα 25 έτη ενώ το Κίεβο ανακοίνωσε προσχέδιο εγγραφής για νέους 17 έως 24 ετών.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται περίπου ένα μήνα, αφότου οι Γάλλοι βουλευτές ψήφισαν υπέρ μιας 10ετούς συμφωνίας ασφαλείας με την Ουκρανία.

«Ο Ουκρανικός στρατός έχει ήδη καταρρεύσει»

O ειδικός αναλυτής και νομικός Dan Kovalik κάνει λόγο για την αρχή του τέλους.

«Νομίζω ότι έχουμε περάσει την αρχή του τέλους», είπε ο Kovalik στο Sputnik.

«Στρατολογούσαν συνεχώς, στρατολογούσαν βίαια ηλικιωμένους από τους δρόμους για να πολεμήσουν, έγκυες γυναίκες για να πολεμήσουν.

Έτσι, αυτό είναι απλώς μια άλλη ένδειξη ότι ο στρατός τους έχει καταρρεύσει.

Δεν καταρρέει καν.

Έχει ήδη καταρρεύσει.

Δεν νομίζω ότι τους μένουν πολλά.

Και γι’ αυτό οι Γάλλοι… ετοιμάζονται να στείλουν στρατεύματα», σημείωσε.

Οι υπουργοί Εξωτερικών του ΝΑΤΟ συνεδρίασαν προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg την Τετάρτη (3/4) για ένα ταμείο 100 δισεκατομμυρίων ευρώ πενταετούς διάρκειας για την Ουκρανία.

Η εν λόγω κίνηση έρχεται καθώς η Ευρώπη φοβάται την επιστροφή της προεδρίας του Donald Trump στις ΗΠΑ.

Ο Trump έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να ενισχύσει την Ουκρανία στη σύγκρουση με τη Ρωσία, εάν θα συνεχίζεται ακόμη.

«Η Ουκρανία χωρίς τους Γάλλους θα παραδίδονταν τώρα»

«Ο ουκρανικός στρατός τελείωσε.

Τελείωσε.

Και, ειλικρινά, χωρίς τους Γάλλους, πιθανότατα θα παραδίδονταν τώρα», πρόσθεσε ο Kovalik.

«Ναι, νομίζω ότι είναι σημάδι πως τελείωσε», συνέχισε ο ειδικός,

Σχολιο.- Καλά κρασιά αν περιμένει τό ΝΑΤΟ νά δεχθεί ο Πούτιν νά ενταχθεί έστω καί μία σπιθαμή γης τής Ουκρανίας στη συμμαχία τους. Θά την καταπιεί ολόκληρη την Ουκρανία καί θά φτύσει τά κουκούτσια στα μούτρα του Μπάιντεν καί τού Στόλτενμπεργκ.

Σχολιο.- ο πόλεμος θα έπρεπε να λήξει την α εβδομάδα ή να μην αρχίσει καθόλου.. αλλά ας όψονται αυτοί που κάνουν γερές μπάζες



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απογευματινά χειρουργεία – ΠΑΓΝΗ: Χειρούργησαν επ’ αμοιβή έκτακτο περιστατικό

05|04|2024 22:00

Όπως καταγγέλλει η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν. Ηρακλείου, χθες Πέμπτη χειρουργήθηκε σε απογευματινό χειρουργείο επί πληρωμή ασθενής με κάταγμα στο χέρι. Σε δημόσιο νοσοκομείο, το συγκεκριμένο περιστατικό, που θεωρείται έκτακτο, θα έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα και χωρίς αμοιβή ή έστω να προγραμματιστεί για το επόμενο πρωί.

«Οι υποσχέσεις πολλές, η κοροϊδία μεγάλη. Ας περιμένατε τουλάχιστον λίγο ακόμα προτού ξεδιπλώσετε το μέγεθος της πλεκτάνης που στήνετε εις βάρος του δημόσιου συστήματος υγείας. Ας περιμένατε να κατακάτσει λίγο η “αστερόσκονη” που νομίζετε ότι τυλίγει το έργο σας. Στάχτη στα μάτια όλων μας είναι!» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν. Ηρακλείου.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντισυνταγματικός ο νόμος Μητσοτάκη που απαγορεύει στα θύματα των υποκλοπών να ενημερωθούν γιατί τους παρακολουθούσε η κυβέρνηση!

05|04|2024 23:03

Μετά από προσφυγή του Ν. Ανδρουλάκη

Ομόφωνα κρίθηκε από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ως αντισυνταγματικός ο νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και εφαρμόστηκε στο δυσώδες σκάνδαλο υποκλοπών και στην υπόθεση της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, απαγορεύοντας του να ενημερωθεί για ποιους λόγους έγινε αυτό.

Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε παρακολουθηθεί για εθνικούς λόγους.

Μετά την απόφαση όμως του ΣτΕ, τώρα θα πρέπει να γνωστοποιηθεί βάσει ποιων πληροφοριών εντός και εκτός Ελλάδος και ποιων αναφορών– εκτιμήσεων εισηγήθηκαν οι έξι διευθυντές της ΕΥΠ, υπέγραψε την σχετική εντολή η εισαγγελέας και έδωσε την έγκριση του το Μαξίμου για να γίνει η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Με ομόφωνη απόφασή της, η Ολομέλεια του ανώτατου δικαστηρίου έκρινε ότι είναι υπέρμετρο το μέτρο της καθολικής απαγόρευσης ενημέρωσης όσων θίγονται τα δικαιώματά τους από παρακολουθήσεις, έστω κι αν η επίκληση είναι λόγοι εθνικής ασφάλειας και ως εκ τούτου κρίθηκαν οι συγκεκριμένες διατάξεις ανίσχυρες και αντισυνταγματικές.

Μετά ταύτα η υπόθεση Ανδρουλάκη επιστρέφει στην Ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης Προσωπικών Δεδομένων η οποία οφείλει να την χειριστεί υπό το φως των νέων δεδομένων.

Σημειώνεται ότι η σύνθεση της Αρχής αυτής με νεότερο νόμο έχει αλλάξει, όπως επίσης ότι και η νομοθεσία για το απόρρητο έχει αλλάξει με νεότερο νόμο του 20022 ο οποίος όμως δεν κρίθηκε από το ΣτΕ.

Τι θα γίνει μετά τη σημαντική απόφαση του ΣτΕ για την υπόθεση Ανδρουλάκη μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες καθώς ο πρόεδρος της Αρχής Χρήστος Ράμμος θα κληθεί να διαχειριστεί το όλο θέμα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάτρα: Το πρωί καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό της – Το απόγευμα την έδειρε ξανά

05|04|2024 22:30

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφτηκε την Παρασκευή στο αστυνομικό δελτίο.

Σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα των Πατρών tempo24 , η τοπική Αστυνομία κλήθηκε να διαχειριστεί ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην πόλη. Συγκεκριμένα ένας άνδρας που καταγγέλθηκε σχετικά από τη σύζυγό του, συνελήφθη το πρωί και καταδικάστηκε στο αυτόφωρο σε ποινή φυλάκισης, αλλά και παραμονής μακριά από την κατοικία της, στην οποία μέχρι πριν, έμενε και ο ίδιος. Ο δράστης όμως, όχι μόνο δεν πτοήθηκε από την δικαστική “καμπάνα” και επέστρεψε στην κατοικία της, αλλά σύμφωνα με τη νέα κατάθεσή της, την ξυλοκόπησε ξανά.

Οι αστυνομικοί παρενέβησαν και πάλι, του πέρασαν για δεύτερη φορά χειροπέδες και οδηγήθηκε εκ νέου στο κρατητήριο, κατηγορούμενος, πέρα φυσικά από την πράξη καθαυτή, και για παραβίαση δικαστικής απόφασης.



 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ωμές αλήθειες από Ritter (πρώην CIA): Το Ισραήλ είναι ένα κράτος – εγκληματίας και στις δολοφονίες του δεν θέλει να αφήνει μάρτυρες

05|04|2024 22:06

Το Ισραήλ στόχευσε το συγκρότημα του ιρανικού προξενείου στη Δαμασκό της Συρίας τη Δευτέρα, σκοτώνοντας 16 άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός ανώτατου διοικητή της δύναμης Quds των Φρουρών της Επανάστασης (IRGC).

Την ίδια μέρα, μη επανδρωμένα αεροσκάφη των ισραηλινών δυνάμεων έπληξαν τρία οχήματα της World Central Kitchen στη Γάζα, σκοτώνοντας επτά εργαζόμενους στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ο Scott Ritter πρώην στέλεχος της CIA εξηγεί πώς συνδέονται αυτά τα γεγονότα.

«Σε διάστημα μιας εβδομάδας, ο κόσμος έγινε μάρτυρας δύο απρόβλεπτων παραβιάσεων του διεθνούς δικαίου και των κανόνων και των προτύπων των πολιτισμένων εθνών από το κράτος του Ισραήλ», δήλωσε ο Ritter, σχολιάζοντας τις δύο επιθέσεις της 1ης Απριλίου στη Συρία και τη Γάζα.

Η επίθεση στη Δαμασκό είχε φαινομενικά στόχο υψηλόβαθμους αξιωματικούς του IRGC που δρούσαν στη Συρία.

«Αλλά το γεγονός ότι το Ισραήλ βλέπει αυτούς τους αξιωματικούς ως νόμιμους στόχους δεν του δίνει την άδεια να παραβιάσουν την προστασία που παρέχονται σε αυτές τις δομές.

Η διπλωματική ασυλία είναι μια πραγματικότητα, και αυτά τα κτίρια (προξενεία, πρεσβείες) έχουν απαραβίαστο, προστασία του διεθνούς δικαίου και το Ισραήλ επέλεξε να το παραβιάσει», τόνισε ο Ritter.Σοβαρές συνέπειεςΟι συνέπειες της επίθεσης στην Πρεσβεία «δεν έχουν έλθει ακόμη πλήρως…αλλά με βάση την αντίδραση και την προσμονή του ίδιου του Ισραήλ μπορεί να είναι αρκετά σοβαρές. Και αυτό θα μπορούσε να ρίξει όχι μόνο την περιοχή αλλά και τον κόσμο σε χάος, αναταραχή και σύγκρουση, όλα επειδή το Ισραήλ αποφάσισε ότι μπορούσε να λειτουργήσει υπεράνω του νόμου», προειδοποίησε ο ειδικός.

Όσον αφορά τα χτυπήματα εναντίον οχημάτων που μετέφεραν εργαζόμενους της φιλανθρωπικής οργάνωσης World Central Kitchen (WCK) στη Γάζα, ο Ritter δεν πείθεται από τις ισραηλινές διαβεβαιώσεις ότι ήταν τυχαία.

«Αυτό δεν ήταν ατύχημα.

Οι Ισραηλινοί ισχυρίζονται ότι ήταν ένα λάθος, ένα ατύχημα. Δεν ήταν.

Αυτοί οι εργαζόμενοι στην ανθρωπιστική βοήθεια οδηγούσαν σε μια διαδρομή που είχε εντοπιστεί εκ των προτέρων στον ισραηλινό στρατό και είχε εγκριθεί.

Επέβαιναν σε τρία οχήματα με ευδιάκριτη σήμανση. Και η επίθεση που έλαβε χώρα δεν ήταν απλώς ένα λάθος.

Ήταν τρεις σκόπιμες επιθέσεις που είχαν σχεδιαστεί για να σκοτώσουν όλους όσους συμμετείχαν στη συνοδεία του WCK, για να μην αφήσουν επιζώντες.

Και δεν άφησαν επιζώντες», τόνισε ο Ritter.

Οι συνέπειες ήταν προβλέψιμες, είπε ο παρατηρητής. «Σχεδόν αμέσως, πλοία γεμάτα με ανθρωπιστική βοήθεια γύρισαν και αρνήθηκαν να εκφορτώσουν τα φορτία τους στη Γάζα. Το Ισραήλ πέτυχε τον στόχο του. Τρομοκρατεί, εκφοβίζει τις διεθνείς ομάδες βοήθειας ώστε να μην παρέχουν την απαραίτητη βοήθεια για τη διατήρηση της ζωής στη Γάζα, γιατί αυτή είναι η πολιτική του Ισραήλ στη Γάζα», είπε ο Ritter.

Αναμένει ότι τα ισραηλινά εγκλήματα και η ηθελημένη ανομία του θα συνεχιστούν, εκτός εάν το Τελ Αβίβ αναγκαστεί να αντιμετωπίσει συνέπειες για τις ενέργειές του και για όσο διάστημα η κυβέρνηση του Benjamin Netanyahu παραμένει στην εξουσία.

«Αυτά τα εγκλήματα θα συνεχιστούν όσο θα επιτρέπεται στο Ισραήλ να λειτουργεί χωρίς συνέπειες –όσο οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να παρέχουν διπλωματική κάλυψη στο Ισραήλ στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών– όσο ο κόσμος είναι τυφλός στα εγκλήματα που διέπραξε η κυβέρνηση του Netanyahu. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι σαφής: η κυβέρνηση του Netanyahu πρέπει να φύγει και μια νέα κυβέρνηση πρέπει να εξουσιοδοτηθεί στο Ισραήλ που θα σέβεται το διεθνές δίκαιο, αλλά πάνω απ’ όλα σέβεται το δικαίωμα ενός ελεύθερου και ανεξάρτητου παλαιστινιακού λαού να ζει σε ένα Παλαιστινιακό κράτος που δεν καίγεται πλέον από την παράνομη κατοχή Ισραηλινών στρατιωτών και εποίκων», συνόψισε ο Ritter.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Να σφάζεται σαν τραγί μπροστά σε αστυνομικό τμήμα;»

05|04|2024 20:26

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου ξέσπασε κατά των αστυνομικών και κατά του συστήματος της Δικαιοσύνης με αφορμή την δολοφονία της Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

«Δυστυχώς, με την περίπτωση της Κυριακής ξαναθυμήθηκα την περίπτωση του δικού μου παιδιού. Με λυπεί και με θυμώνει ότι αυτό το βίαιο γεγονός συνέβη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα. Ένας ποινικός αστυνομικός που έχει καταδικαστεί να φυλάει; Ποιος; Αυτός που ήταν μέσα σε ιστορία με πλαστά διαβατήρια; Τι σαθρό σύστημα είναι αυτό; Τι νόμοι; Να σφάζεται σαν τραγί μία κοπελίτσα μπροστά σε αστυνομικό τμήμα;», ανέφερε η κ. Αρμουτίδου.

«Δεν θέλω να ακούω τη λέξη ‘καρατομήθηκαν’. Νόμοι είναι αυτοί; Γι’ αυτό συμβαίνουν και θα συμβαίνουν όλα αυτά! Κι αυτές οι αστυνομικίνες, γυναίκες 60 χρονών, αντί να αγκαλιάσουν αυτό το κορίτσι που πήγε εκεί επειδή φοβόταν και κινδύνευε… το έδιωξαν; Δεν ντρεπόμαστε; Αν ήταν πολιτικάντηδες, δέκα περιπολικά θα είχαν στείλει! Αν αυτό συνέβαινε στη δική τους κόρη, τι θα έκαναν;», κατήγγειλε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη πλέον στην Αστυνομία. Έχω απόστρατο αδελφό αλλά δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους! Έτσι έδιωξαν και το δικό μου το παιδί! Τα σκουπίδια!»

«Εκείνος ο αστυνομικός ο Πατρινός, έχω πολύ μίσος μέσα μου, και ο άλλος ο Αθηναίος! Πήγε το παιδί μου και δεν βρήκε προστασία!», συνέχισε προκαλώντας ρίγη ανατριχίλας στους παρεβρισκόμενους στην εκπομπή.

Σχολιο.- τα αστυνομικά τμήματα δεν είναι να περνάς ούτε απ’εξω.

Σχολιο.- Άκου μαλακομπούκομα για να ξέρεις!  Στην Αμερική όταν γίνει καταγγελία από γείτονα ότι, σ΄ένα σπίτι μία γυναίκα κινδυνεύει, πηγαίνει ένας ή δύο αστυνομικοί και, εάν ο ψευτόμαγκας δεν αφήνει το όπλο ή το κουζινομάχαιρο, τον γαζώνουν με σφαίρες (βλέπε βίντεο που κυκλοφορεί στο οποίο η γυναίκα ούρλιαζε και βγήκε έξω από το σπίτι, αιμόφυρτη, και ο ψευτονταής από πίσω που δεν υπάκουσε στις εντολές του αστυνομικού να ξαπλώσει κάτω με τα χέρια στο κεφάλι έφαγε 7 σφαίρες…) Προτιμώ τον αστυνομικό πίσω από κάθε γυναίκα (που είναι πολύ τραβηγμένο και ανέφικτο), αφού δεν έχει τα κότσια να εγκαταλείψει τον ψευτονταή σύντροφό της, παρά οι αστυνομικοί να κουβαλάνε τα ψώνια της κάθε ψηλομύτας, νεόπλουτης, φαντασμένης (..και ευγενική είμαι) γυναίκας πολιτικού!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ! Σφραγίστηκαν οι αυθαίρετοι όροφοι του ξενοδοχείου «Coco-Mat» στην Ακρόπολη

5/4/2024    -    11.30

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, τον Αύγουστο του 2023 το Τριμελές Συμβούλιο Συμμόρφωσης του ΣτΕ είχε εκδώσει απόφαση για τη σφράγιση ολόκληρου του ξενοδοχείου, το οποίο είναι γνωστότερο για το σάλο που έχει προκαλέσει με το ύψος του, καθώς «κρύβει» την Ακρόπολη, η εταιρεία, όμως, προσέφυγε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο αποφάσισε την αναστολή της σφράγισης.

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, ενώπιον του οποίου διαβιβάστηκαν οι σχετικές υποθέσεις λόγω αρμοδιότητας, ανακάλεσε τις προσωρινές διαταγές που είχαν προηγουμένως εκδοθεί και είχαν αναστείλει κάθε ενέργεια, και διέταξε τελικώς τη σφράγιση του τμήματος του ξενοδοχείου, το οποίο είχε κηρυχθεί αυθαίρετο. Δηλαδή του τμήματος που υπερβαίνει τα 24 μέτρα ύψος.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, η σφράγιση θα ισχύσει μέχρι να εκδοθούν -στα μέσα Απριλίου- οι αποφάσεις για τις αιτήσεις αναστολής, οι οποίες εκδικάστηκαν στο Εφετείο στα μέσα Μαρτίου. Αν η απόφαση του Εφετείου είναι ίδια με την προηγούμενη, τότε το αυθαίρετο τμήμα του ξενοδοχείου θα παραμείνει σφραγισμένο μέχρι να αποφανθεί οριστικά το δικαστήριο επί της προσφυγής της εταιρείας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 800.000 ευρώ! Ελεύθερος και ο όγδοος κατηγορούμενος της ΕΡΓΟΣΕ...

5/4/2024      -     10.30

Ελεύθερος με την επιβολή 800 χιλιάδων ευρώ ως εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία του στην Ευρωπαία Ανακρίτρια, άλλος ένας κατηγορούμενος για την σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ, σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Είναι το όγδοο στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ που έδωσε απολογία για την υπόθεση στην δικαστική λειτουργό για σοβαρές κατηγορίες που αφορούν την μη ολοκλήρωση κρίσιμων έργων στο σιδηροδρομικό δίκτυο, χρηματοδοτούμενα από ευρωπαϊκά κονδύλια.

Σε λίγες ημέρες αναμένεται πως θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία απολογιών από τις κατηγορουμένους της ΕΡΓΟΣΕ και ενώπιον της Ανακρίτριας θα βρεθούν οι υπόλοιποι εννέα υπόλογοι για την επίμαχη σύμβαση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μήνυμα Μόσχας σε Ουάσιγκτον: «Όσες βάσεις του ΝΑΤΟ και αν κατασκευαστούν στην Ουκρανία θα καούν – Είναι στόχος»

Μεντβέντεφ: «Πριμ για κάθε στρατιώτη του ΝΑΤΟ που θα σκοτώνεται στην Ουκρανία»

05.04.2024 | 23:00

Με ολοκληρωτικό πόλεμο κατά του ΝΑΤΟ στην Ουκραν;iα απείλησε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σε απάντηση στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο οποίος δήλωσε την |Πέμπτη ότι η Ουκρανία θα γίνει τελικά μέλος της συμμαχίας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και πρώην μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο ΝΑΤΟ, Αλεξάντερ Γκρούσκο, δήλωσε ότι οι βάσεις του ΝΑΤΟ θα «καούν συθέμελα εάν εμφανιστούν στο έδαφος της Ουκρανίας», σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

«Αυτές οι βάσεις θα καούν. Υπήρχε ήδη η στρατιωτική βάση Yavoriv όπου εκπαιδεύονταν τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ… Δεν υπάρχει πια. Αυτός είναι ένας απολύτως νόμιμος στόχος», είπε ο Γκρούσκο,

Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, είχε δηλώσει ότι οι Ρώσοι μαχητές θα πρέπει να ανταμείβονται στον υψηλότερο δυνατό βαθμό για κάθε δυτικό στρατιώτη που σκοτώνεται στην Ουκρανία, απαγορεύοντας ακόμη και την αιχμαλωσία στρατιωτών του ΝΑΤΟ.

Ο Γκρούσκο υποστήριξε επίσης ότι η πρόταση του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία ήταν απαράδεκτη. 

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε την Πέμπτη ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί τελικά στο ΝΑΤΟ καθώς η υποστήριξη προς τη χώρα παραμένει «σταθερή» μεταξύ των κρατών μελών.

“Η Ουκρανία θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ. Σκοπός μας στη σύνοδο κορυφής είναι να βοηθήσουμε να χτιστεί μια γέφυρα προς αυτήν την ένταξη”, είπε ο Μπλίνκεν σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Αζερμπαϊτζάν προχωρά στην πλήρη αναγνώριση του ψευδοκράτους

Αιφνιδιασμός στην Αθήνα

05.04.2024 | 22:40

Προς την πλήρη αναγνώριση του ψευδοκράτους της βόρειάς Κύπρου προχώρησε το Αζερμπαϊτζάν την ώρα που η κυβέρνηση στην Αθήνα αιφνιδιασμένη παρακολουθεί αμήχανα τις εξελίξεις.

Αυτό γιατί το Αζερμπαϊτζάν έκανε το πρώτο βήμα για την αναγνώριση του ψευδοκράτους στην Κύπρο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Τουρκία αποσύρεται από τη Συνθήκη CFE και μεταφέρει μάζες προσωπικού και όπλων στα σύνορα με Ελλάδα! 

Η CFE έθετε όρια στον συμβατικό στρατιωτικό εξοπλισμό που μπορούσε να αναπτύξει η Άγκυρα στα σύνορα με Ελλάδα και Βουλγαρία, Αρμενία κλπ.

05.04.2024 | 18:01

Η Τουρκία αποσύρεται από τη Συνθήκη για τις Συμβατικές Δυνάμεις στην Ευρώπη (CFE) η Τουρκία με απόφαση του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ξεκινά ράλι εξοπλισμών!

Μια συνθήκη που από το 1990 περιόριζε τις τουρκικές συμβατικές δυνάμεις να αναπτύσσονται, οπουδήποτε αλλού πλην της νοτιοανατολικής Τουρκίας (κατά του ΡΚΚ)!

Η απόφαση δημοσιεύτηκε στο σημερινό φύλλο της τουρκικής Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και έχει ισχύ από την Δευτέρα 8 Απριλίου.

Υπογράφηκε  μόλις ένα χρόνο μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου, αλλά προσέφερε στην Ελλάδα ένα σημαντικό σύστημα ασφαλείας αφού απομάκρυνε το 40% των τουρκικών δυνάμεων από τα ελληνικά σύνορα.

Επίσης την βοήθησε την Ελλάδα να αναβαθμίσει τον στρατιωτικό της εξοπλισμό όπως π.χ. τα άρματα μάχης που πήρε δωρεάν από την διάλυση της Ανατολικής Γερμανίας, τα ΤΟΜΑ, τα SHORADs κλπ τα οποία, αφού προμηθεύτηκε δωρεάν Μ60Α1/Α3, ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1, κλπ.

Το πρόβλημα που πλέον αντιμετωπίζει η Ελλάδα (η οποία παραμένει στην συνθήκη που την αναγκάζει να έχει συγκεκριμένες οροφές στα οπλικά της συστήματα) είναι τεράστιο: Η Τουρκία θα μπορεί να σωρρεύσει στα δυτικά της σύνορα, όσες στρατιωτικές δυνάμεις θέλει και να αυξήσει τις οροφές των ενόπλων δυνάμεων της ανεξέλεγκτα και χωρίς να δέχεται έλεγχο, όπως προέβλεπε η CFE, από Έλληνες παρατηρητές!

Και έτσι, το σχέδιο του προδότη Μητσοτάκη και των νουρδούλων των δυτικών αποικιοκρατών και των αμερικάνων ιμπεριαλιστών εκτελήται κατά γράμμα. Τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου πλέον είναι άοπλα και απροστάτευτα, όπως απαιτούσε η Τουρκία, γιατί τα όπλα που είχανε ο προδότης Μητσοδράκουλας τα έστειλε στη ναζιστική ουκρανία.

Θα επαναληφθεί πάλι το 1922 και το 1974. Η Τουρκία θα εισβάλει, και οι δυτικοί αποικιοκράτες υποστηριχτές της θα σφυράνε αδιάφορα. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελληνική Λύση για τον Κ.Μητσοτάκη: «Να εξηγήσει πως καταφέρνει να πλουτίζει την ώρα που οι Έλληνες πτωχεύουν»

«Ο Κ.Μητσοτάκης θα λογοδοτήσει για τα "δωράκια" εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που έκανε σε φίλους και γνωστούς του»

05.04.2024 | 23:38

Η Ελληνική Λύση έριξε τα «πυρά» της στον πρωθυπουργό για όσα ανέφερε κατά του Κυριάκου Βελόπουλου. 

«Ο “επαγγελματίας ανεπάγγελτος” Κυριάκος Μητσοτάκης, αντί να ασχολείται με τις (πραγματικές και τίμιες) επαγγελματικές δραστηριότητες του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, οφείλει να δώσει πειστικές εξηγήσεις για το πως καταφέρνει και πλουτίζει, την ώρα που η Ελλάδα και οι Έλληνες πτωχεύουν. Φαινόμενο που απαντάται μόνο σε μπανανίες και όχι σε σύγχρονες δημοκρατίες», τονίζει η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «η “επαγγελματική σταδιοδρομία” Μητσοτάκη βέβαια εξαντλείται στον διορισμό του από την κυβέρνηση Σημίτη, σε θυγατρική της Εθνικής, την οποία και κατέστρεψε, κρύφτηκε πίσω από την βουλευτική του ασυλία για να μην λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη, αλλά η Ελλάδα πλήρωσε κολοσσιαία πρόστιμα για τα “κατορθώματα” του».

Η Ελληνική Λύση επισημαίνει ότι «μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να μην λογοδότησε για τα “δωράκια” αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τη Siemens, αλλά θα λογοδοτήσει για τα “δωράκια” εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που έκανε σε φίλους και γνωστούς του ως πρωθυπουργός υπό μορφή “ενισχύσεων” καθώς και ότι «η πρέπουσα απάντηση είναι η ρήση του Ηρακλείτου, “Ύες βορβόρω ήδονται μάλλον ή καθαρώ ύδατι”. (Τα γουρούνια ευχαριστιούνται περισσότερο στον βούρκο, παρά στο καθαρό νερό)». 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βόλος: Μασκοφόρος του Μπέου επιτέθηκε σε δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης – Τι αποκαλύφθηκε όταν τον ακινητοποίησαν

Ο μασκοφόρος πέταξε τον δημοτικό σύμβουλο στον τοίχο και άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο

05.04.2024 | 12:43

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σήμερα (5/4) το πρωί στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ).

Ένας μασκοφόρος εισέβαλε μαινόμενος και επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου, Κώστα Γαργάλα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο μασκοφόρος πέταξε τον δημοτικό σύμβουλο στον τοίχο και άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο.

Μετά την επίθεση επικράτησε πανδαιμόνιο με τους δημοτικούς συμβούλους, όπως αναφέρει το magnisianews, να κυνηγούν στις σκάλες τον μασκοφόρο για να τον πιάσουν.

Όταν τον έπιασαν στις σκάλες και του έβγαλαν τη μάσκα αποκαλύφθηκε πως ήταν δημοτικός σύμβουλος του Αχιλλέα Μπέου και συγκεκριμένα ο Βασίλης Ζαχείλας πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μαγνησίας (ΣΥΔΙΣΑ).

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος χωρίς να αναφέρει ότι πρόκειται για δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του.

Ο δήμαρχος Βόλου στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για θλιβερό επεισόδιο σε βάρος δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ και αναφέρει ότι θα επιληφθεί άμεσα και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις που θα κριθούν αναγκαίες.