Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Σαββατο 6 Απριλιου 2024


Πολύ ενδιαφέρον το γράφημα. Παρατηρούμε πως ο κατώτατος μισθός είναι πλέον στα επίπεδα του 2009, αλλά σήμερα οι τιμές ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι 1,5 με 2 φορές πιο πάνω. 

Ποιότητα ζωής στην Ελλάδα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σημαντικό: Τα διεθνή ΜΜΕ τρομοκρατούν τον κόσμο για «επικείμενη πανδημία γρίπης των πτηνών» εώς και 100 φορές χειρότερη απο τον COVID!

6/4/2024



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το έργο το έχουμε ξαναδεί: Μετά το έγκλημα στα Τέμπη αναβάθμισαν σταθμάρχη που εμπλέκεται σε υπόθεση συγκάλυψης δυστυχήματος!

6/4/2024



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολεμικός πυρετός στο ΝΑΤΟ-Γενική επιστράτευση σε κλιμάκωση κρίσης με Ρωσία

5/4/2024

Στα όρια Γ’ΠΠ ο πλανήτης με χρήση τακτικών ή στρατιωτικών πυρηνικών όπλων!!! Οι κυβερνήσεις υποθάλπουν την καταστροφή. Οι λαοί κοιμούνται !

Πολωνός Στρατηγός αποκάλυψε σχέδια καθολικής επιστράτευσης στις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ μόλις η κρίση με την Ρωσία κλιμακωθεί και η απειλή ενός πολέμου καταστεί πραγματικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό και στο δόγμα “Η Ευρώπη βάζει τους άνδρες, οι ΗΠΑ κυρίως τα όπλα” , δημιουργείται ένας στρατιωτικός διάδρομος από τον Ατλαντικό προς την Ανατολική Ευρώπη.

Πολωνός στρατηγός: Οι χώρες του ΝΑΤΟ θα εισάγουν καθολική επιστράτευση σε περίπτωση απειλής στρατιωτικής σύγκρουσης

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Πολωνίας, Waldemar Skrzypczak, τόνισε ότι στις χώρες του ΝΑΤΟ όπου δεν υπάρχει υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, αυτή θα εισαχθεί σε περίπτωση πραγματικής στρατιωτικής απειλής.

Αυτό δήλωσε ο απόστρατος Πολωνός στρατηγός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Rzeczpospolita.

“Η υποχρεωτική στράτευση θα ξεπαγώσει όταν το ΝΑΤΟ αποφασίσει ότι το φάσμα του πολέμου με τη Ρωσία είναι πραγματικό. Είμαι σίγουρος γι αυτό” τόνισε ο Πολωνός στρατηγός.

Γερμανία: Ριζική αναδιάρθρωση στον στρατό – Εξετάζεται επανεισαγωγή της υποχρεωτικής θητείας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό που έγινε στην δολοφονία της κοπέλας στο αστυνομικό τμήμα έγινε ακριβώς και στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. 

Όπως είπαν στην κοπέλα που ήταν μέσα στο αστυνομικό τμήμα να πάρει το 100 για να στείλει περιπολικό έτσι είπε το νοσοκομείο στον άνθρωπο (υπάλληλος καθαριότητας του δήμου εν ώρα εργασίας εντός του νοσοκομείου) που έπαθε εγκεφαλικό, να πάρει το 166 για να τον πάει μέσα στο ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) του νοσοκομείου.

Το αποτέλεσμα, ο άνθρωπος πέθανε καθώς υπήρξε καθυστέρηση μέχρι να γίνει όλο αυτό.

Φυσικά δεν κουνήθηκε φύλλο καθώς ζούμε στην χώρα του παραλόγου και της συγκάλυψης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενα βήμα, πριν την αναγνώριση του ψευδοκράτους της κατεχόμενης Κύπρου (επονομαζόμενο και Βόρεια Κύπρος), βρίσκεται το Ατζερμπαϊτζάν.

Οι δύο ηγεσίες συμφώνησαν να δημιουργήσουν ομάδα εργασίας που θα προωθήσει τους δια-κοινοβουλευτικούς τους δεσμούς, στις διεθνείς σχέσεις.

36,9% των Ελλήνων, σύμφωνα με την πλαστή κατευθυνόμενη δημοσκόπηση της MRB, "εμπιστεύονται την εξωτερική πολιτική του Μητσοτάκη".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στους δρόμους, παρά μόνο με προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ο πρώην υπουργός Υγείας της Ιταλίας, Ρομπέρτο Σπεράντσα, που με την βία εμβολίασε τους Ιταλούς, κατά του ψευδοκόβιντ.

Βήμα-βήμα τον ακολουθούν οι πολίτες και επιχειρούν να του την πέσουν, οπουδήποτε τον βλέπουν, αποκαλώντας τον "δολοφόνο".

Οι Ιταλοί ξύπνησαν. Οι Ελληνες αποθεώνουν ακόμα τα κόμματα-ντίλερς του μεγαλύτερου ψεύδους στην Ιστορία και υπομένουν στωϊκά τις παρενέργειες της πίστης τους στην φασιστική εξουσία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

"Με μονοήμερη αποβολή έκρινε σκόπιμο η διεύθυνση του 15ου Λυκείου Αθηνών να τιμωρήσει δύο μαθητές της χορωδίας του σχολείου, επειδή αψηφώντας την απαγόρευσή της θέλησαν να τραγουδήσουν στη σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου ένα τραγούδι για τα 57 θύματα του εγκλήματος στα Τέμπη και να πουν δυο λόγια για δικαιοσύνη.

[...] Μετά την ανακοίνωση της αποβολής των δυο μαθητών, τα υπόλοιπα παιδιά της χορωδίας πήγαν στην διευθύντρια ζητώντας να αποβληθούν κι αυτά και όταν τους ειπώθηκε ότι αυτό δεν γίνεται, από αλληλεγγύη στους συμμαθητές τους αρνήθηκαν να μπουν στις τάξεις τους για μάθημα και πήραν απουσίες".

Δημήτρης Σπυριδωνίδης, πατέρας ενός από τους μαθητές που αποβλήθηκε.

Σχολιο.- Καλά τους έκανε ο αληταράς ο Λυκειάρχης γαμώ το σπίτι του και το κεφάλι του, από καρκίνο να ψοφήσει μες τους πόνους. Χάθηκε ο κόσμος να τραγουδήσουν να πούμε Μαζωνάκη. Φουρέιρα Σατί



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ο ΜΠΑΝΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ, Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ"

Το καθεστώς του Κιέβου μαθαίνει στα παιδάκια στο σχολείο το ναζιστικό άσμα που υμνεί τον φασίστα συνεργάτη των ναζί και ένοχο γενοκτονίας Στεπάν Μπαντέρα. Οι γνωστοί στίχοι " Ο Μπαντέρα είναι ο πατέρας μας, η Ουκρανία είναι η μητέρα μας, και γι' αυτήν την Ουκρανία θα πάμε στη μάχη". Μάλλον τα παιδάκια είναι πολύ μικρά για να γνωρίζουν τι έκανε ο Μπαντέρα στην Ουκρανία, αν πάρουμε τους στίχους του άσματος τοις μετρητοίς.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι?Πως ? Θυμιζει ο Τσυριζα την Ενωση Κεντρου.??..Μα ο Τσυριζα της αρχιπουστάρας του Κασσε-Λακη ειναι ακροδεξιο νεοφιλελευθερο αμερικανοφυλο κομμα..Ποτε ο γερος Γ. Παπανδρεου δεν ηταν τοσο δουλικος απεναντι στι ΗΠΑ και φυσικα οχι πρακτορας των ΗΠΑ οπως ο Λακης Κασσελ ο γνωστος σαν πουστης Ψαροκασελας.Τι δεν καταλαβαινεις???Ο τυπος αυτος ο γελειοτατος (το plan b των αμερικανων) ειναι επικινδυνος για την χωρα ..το πουλεν του προδοτη χαπακωμενου αλ6 και των αμερικανοδουλων..ΟΝΕΙΔΟΣ

Σχολιο.- Δεκανίκι του νεοφιλελευθερισμού!

Σχολιο.- Ο Κασελακης ειναι ο Κουλης νο2. Το "συστημα" τον προοριζει για να αντικαταστησει τον Μητσοδρακουλα οταν θα ερθει η ωρα. Και φυσικα ειναι "φυτευτος" απο της ΗΠΑ που δεν θελει να υπαρχει ουτε "μυρωδια" της αριστερας σε ενα κομμα που διεκδικει τη κυβερνηση. Αλλωστε, τα πραγματα "ζοριζουν" επικινδυνα στην Ευρωπη και θελουν "δικους" τους ανθρωπους στις κυβερνησεις των χωρων της Ε.Ε.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το όνειδος του καραπουσταρισμού ευρωενωσιτικου δικαιοωματισμού’’ (10 χρόνια μετά)

«Ανήκουμε στη Δύση και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό […] Το ΝΑΤΟ είναι μια ιερή αμυντική συμμαχία».

Στέφανος Κασσελάκης, συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και στο ZARPA RADIO 89.6. (2/4 και 4/4/2024)

«Διότι ισχυρίζομαι και το λέω με όλη τη δύναμη της φωνής μου ότι η χώρα πράγματι είναι μια χώρα που ανήκει στο δυτικό πλαίσιο, ανήκει στην Ε.Ε., στο ΝΑΤΟ, αυτό δεν αμφισβητείται». 

Αλέξης Τσίπρας, συνέντευξη στον Αντένα (14/5/2014)

Σχολιο.- Εινε στην Σοστη πλεβρα της Ιστορίας

Σχολιο.- Προδότες Δικαιωματιστές του κώλου !!!

Σχολιο.- Ο καταστροφεας της Ελλαδας Τσιπρας αφησε το διαδοχο του Κασελακη να συνεχισει το εργο του.

Σχολιο.- Eχουν δώσει ψήφο υποταγης και οι δύο ο ένας γονατιστός και ο άλλος μπρούμυτα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρε αλητάμπουρες στη γαλάζια συμμορία αρχίσατε πάλι τις φωτιές προχθές στα Πιέρια σήμερα στη Κρήτη και ακόμα εχουμε Απρίλιο εχετε φτιάξει και μία αστυνομία να δέρνει φοιτητές και εργάτες ανικανη να προστατέψει τους πολίτες…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόλεμος  εναντίον του ΝΑΤΟ και των ουκρανοναζιδίων του

6/4/2024    -    15.00

Ειδήσεις της χθεσινής ημέρας

- Από αμιγώς επιχειρησιακής πλευράς ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες η επίσημη (και «με τη βούλα») έναρξη της μάχης για τον έλεγχο του Τσάσοφ Γιαρ, δυτικά του Αρτιόμοφσκ, πόλη για την οποία έχω πολλάκις γράψει ότι η στρατηγική της σημασία είναι τεράστια, λόγω της θέσης της (σε ύψωμα) και λόγω του ότι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κέντρα logistics και στρατιωτικής διοίκησης των VSU, σε άμεση, μέχρι τώρα, γειτονεία με την πρώτη γραμμή (τώρα η πρώτη γραμμή περνά από τα όρια της πόλης).

- Από τις υπόλοιπες ειδήσεις της χτεσινής μέρας ξεχωρίζει ασφαλώς η μαζική επίθεση των VSU με ιπτάμενα επιθετικά drones (53 συνολικά) σε 3 ρωσικά στρατιωτικά αεροδρόμια: στο Μορόζοφσκ της Περιφέρειας Ροστόφ, στο Γέισκ της Περιφέρειας Κρασνοντάρ και στο Ένγκελς της Περιφέρειας Σαράτοφ. Η «μερίδα του λέοντος» (44 από τα 53) επιχείρησε να πλήξει το αεροδρόμιο του Μορόζοφσκ, ενώ 6 drones κατευθύνθηκαν προς το Γέισκ και τα υπόλοιπα προς το Ένγκελς. Ωστόσο η δουλειά που έκανε η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα ήταν πραγματικά άψογη: όλα τα προαναφερθέντα drones είτε καταρρίφθηκαν με βολές αντιαεροπορικών βλημάτων, είτε κατέπεσαν ως συνέπεια της καλής λειτουργίας των συσκευών ραδιοηλεκτρονικού πολέμου των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. Δεν υπήρξαν σοβαρές ζημιές σε κανένα από τα 3 αεροδρόμια – αυτά που χτες διέδιδαν τα ουκρανικά μιντιακά «παπαγαλάκια» περί δήθεν «καταστροφής» 6 ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών είναι fake ολκής. Και το γελοίο του πράγματος είναι, ότι τα ουκρανικά ψεύδη τα διαψεύδει εμμέσως όχι κάποια «φιλορωσική» πηγή, αλλά ένα κατ’ εξοχήν προπαγανδιστικό εργαλείο της «συλλογικής Δύσης», το Radio Freedom, το οποίο στην ιστοσελίδα του δημοσίευσε αεροφωτογραφία από το αεροδρόμιο του Μορόζοφσκ, όπου φαίνεται καθαρά ότι οι όποιες υλικές ζημιές προκλήθηκαν από τα θραύσματα των καταρριφθέντων drones ήταν ανάξιες λόγου… (Στγ: Πάρ’ τους και στο γάμο σου να σου πουν “και του χρόνου” το λένε αυτό στο χωριό μου).

- Υπήρξε, βέβαια και ένα «αλλά» στο παραπάνω περιστατικό, αφού εκ των υστέρων έγινε γνωστό, ότι κατά τη διάρκεια του αντικειμενικού ελέγχου από ομάδα Ρώσων πυροτεχνουργών σε 1 από τα drones που κατέπεσαν κοντά στο αεροδρόμιο του Μορόζοφσκ συνεπεία του ραδιοηλεκτρονικού πολέμου, εξερράγη την ώρα που οι Ρώσοι στρατιωτικοί επιχείρησαν να το προσεγγίσουν. Υπήρξαν συνολικά 8 τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία του Ροστόφ και η κατάσταση όλων δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με τις πρώτες, τουλάχιστον, ενδείξεις…

- Από τα υπόλοιπα πλήγματα των Ουκροναζί σε κατοικημένες περιοχές της Ρωσίας ξεχώρισε αυτή στην πόλη Σούζεμκα της Περιφέρειας Κουρσκ, όπου υπήρξαν 3 ελαφρά (ευτυχώς) τραυματίες από πτώση drone σε ιδιόκτητη κατοικία.

- Δημοσιογράφοι από το Ταταρστάν, με αφορμή την πρόσφατη επίθεση των VSU με drones στη Δημοκρατία τους, την πρώτη από την έναρξη της επέμβασης της Ρωσίας εναντίον των ουκρανοναζί, έκαναν μια σύντομη έρευνα για το πόσες από τις 89 ομοσπονδιακές ενότητες της Ρωσίας έχουν δεχθεί αντίστοιχες επιθέσεις από την έναρξη της επέμβασης της Ρωσίας εναντίον των ουκρανοναζί  μέχρι σήμερα. Στον κατάλογο συμπεριλαμβάνονται 28 ρωσικές ομοσπονδιακές ενότητες. 

- Μια είδηση η οποία μπορεί να έχει πολύ μεγαλύτερο πολιτικό και στρατιωτικό αντίκτυπο στο εγγύς μέλλον, ήταν το δεύτερο, μέσα σε λίγες μέρες, πλήγμα των VSU σε ρωσική στρατιωτική μονάδα στη Δημοκρατία της Υπερδνειστερίας. Στην επαρχία Ρίμπνιτσκι, 6 χλμ από τα σύνορα της περιοχής με τη λεγόμενη «Ουκρανία», επιθετικό drone των VSU επιχείρησε να πλήξει συσκευή ραδιοηλεκτρονικού πολέμου. Η συσκευή υπέστη μικρές και άμεσα επισκευάσιμες ζημίες, που δεν επηρέασαν τη λειτουργικότητά της. Είχε προηγηθεί πριν από μερικές εβδομάδες ένα αντίστοιχο πλήγμα σε στρατιωτικό αεροδρόμιο της περιοχής, όπου σταθμεύει ρωσική ειρηνευτική δύναμη – τότε από το πλήγμα ουκρανικού drone είχε καταστραφεί ολοσχερώς 1 ρωσικό στρατιωτικό ελικόπτερο Mi-8.

- Συνδυαστικά με την προηγούμενη είδηση, έρχεται η επόμενη, η οποία αφορά και πάλι τμήμα της Μολδαβίας (Στγ: η Υπερδνειστερία ωστόσο έχει κηρύξει ήδη από το 1990 την ανεξαρτησία της). Η επικεφαλής της Αυτόνομης Περιοχής της Γκαγκαουζίας, Γεβγκένια Γκούτσουλ, δήλωσε χτες ότι σε περίπτωση προσάρτησης της Μολδαβίας από τη Ρουμανία (Στγ: κάτι που επιδιώκουν μετά μανίας κάποιοι κυβερνητικοί κύκλοι στο Κισινιόφ), τότε η περιοχή της οποίας προΐσταται θα κηρύξει την ανεξαρτησία της. Ως δεύτερο βήμα μετά από αυτό, ο γράφων μπορεί να φανταστεί (όπως το ίδιο και για την Υπερδνειστερία) την αίτηση για ένταξη στη σύνθεση της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Το τι πρόκειται να ακολουθήσει μετά από αυτό, ας το αφήσουμε καλύτερα στην ίδια τη ροή των γεγονότων…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σάββατο 6 Απριλίου 2024

H Κούβα εκφράζει την αλληλεγγύη της στο Μεξικό με αφορμή τα γεγονότα στο Εκουαδόρ

Ο Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ, Πρώτος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κούβας και Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εξέφρασε το Σάββατο την αλληλεγγύη του προς το Μεξικό για την απαράδεκτη παραβίαση της πρεσβείας του στο Κίτο.

Από τον λογαριασμό του στο Χ, ο πρόεδρος επεσήμανε ότι η Σύμβαση της Βιέννης για τις διπλωματικές σχέσεις, βασικό στοιχείο του Διεθνούς Δικαίου, πρέπει να γίνεται σεβαστή από όλους.

"Όλη μας η αλληλεγγύη στο Μεξικό, μπροστά στην απαράδεκτη παραβίαση της πρεσβείας του στο Κίτο. Η Σύμβαση της Βιέννης για τις Διπλωματικές Σχέσεις, που αποτελεί ουσιώδες συστατικό του Διεθνούς Δικαίου, πρέπει να γίνεται σεβαστή από όλους".

Επίσης, στο Χ, ο Μπρούνο Ροντρίγκες Παρίγια Bruno, υπουργός Εξωτερικών της Κούβας, καταδίκασε έντονα την εισβολή στρατιωτικών δυνάμεων του Εκουαδόρ στην πρεσβεία του Μεξικού στο Κίτο.

Ο υπουργός Εξωτερικών κατήγγειλε την πράξη αυτή ως κατάφωρη παραβίαση της Σύμβασης της Βιέννης για τις διπλωματικές σχέσεις, του δικαιώματος ασύλου και της κυριαρχίας του Μεξικού.

"Καταδικάζουμε έντονα την εισβολή των στρατιωτικών δυνάμεων του Εκουαδόρ στην πρεσβεία του Μεξικού στο Κίτο, η οποία αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της Σύμβασης της Βιέννης για τις διπλωματικές σχέσεις, του δικαιώματος ασύλου και της κυριαρχίας του Μεξικού".

Μια ομάδα αστυνομικών του Εκουαδόρ εισέβαλε την Παρασκευή στη διπλωματική έδρα του Μεξικού στον Εκουαδόρ και συνέλαβε τον πρώην αντιπρόεδρο Χόρχε Γκλας, ο οποίος βρισκόταν εκεί από τον περασμένο Δεκέμβριο περιμένοντας να διεκπεραιωθεί το αίτημα ασύλου, το οποίο έγινε δεκτό αυτή την Παρασκευή από τη μεξικανική κυβέρνηση.

Οι αστυνομικοί έβαλαν τον Γκλας σε ένα από τα θωρακισμένα οχήματα με τα οποία μπήκαν και βγήκαν από την πρεσβεία, δήλωσε ο Ρομπέρτο Κανσέκο, εκτελών χρέη πρεσβευτή του Μεξικού στο Εκουαδόρ.

Στο ίδιο κοινωνικό δίκτυο, ο πρόεδρος του Μεξικού Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ ανέφερε ότι μόλις έμαθε τι συνέβη, έδωσε εντολή στην Αλίσια Μπαρτσένα, υπουργό Εξωτερικών της χώρας των Αζτέκων, να προχωρήσει νομικά και να κηρύξει αμέσως την αναστολή των διπλωματικών σχέσεων με την κυβέρνηση του Εκουαδόρ.

"Μόλις ενημερώθηκα από την Αλίσια Μπάρσενα, την υπουργό Εξωτερικών μας, ότι η αστυνομία του Εκουαδόρ εισήλθε με τη βία στην πρεσβεία μας και συνέλαβε τον πρώην αντιπρόεδρο της χώρας αυτής, ο οποίος ήταν πρόσφυγας και ζητούσε άσυλο λόγω της δίωξης και της παρενόχλησης που αντιμετωπίζει.

"Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και της κυριαρχίας του Μεξικού και, ως εκ τούτου, έδωσα εντολή στην υπουργό Εξωτερικών μας να εκδώσει δήλωση σχετικά με αυτή την αυταρχική πράξη, να προχωρήσει νομικά και να κηρύξει αμέσως την αναστολή των διπλωματικών σχέσεων με την κυβέρνηση του Ισημερινού".

Η Σύμβαση της Βιέννης για τις διπλωματικές σχέσεις, η οποία χρονολογείται από τις 18 Απριλίου 1961, αναφέρει στο άρθρο 22 ότι οι διπλωματικές έδρες είναι απαραβίαστες και ότι οι αστυνομικοί από οπουδήποτε και αν βρίσκονται δεν μπορούν να εισέλθουν σε αυτές χωρίς τη συγκατάθεσή τους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κασσελακης σε συνέντευξη του.Το ΝΑΤΟ είναι " ιερή" αμυντική συμμαχία και καλώς στέλνουμε όπλα και πολεμικό υλικό στην Ουκρανία.Το " ιερή αμυντική συμμαχία" ούτε η χούντα δεν το είχε πει. Αντιλαμβανόμαστε ότι ένας από τους λόγους που προωθήθηκε είναι αυτά που λέει για το ΝΑΤΟ.

Επίσης, τον ίδιο καιρό που τα λέει αυτά, " ξαφνικά" οι πλαστές δημοκοπήσεις των γκαλοπατζίδων δημοκόπων τον ανεβάζουν κάπως.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το κανάλι Borbeni Efektivi δημοσιεύει ενδιαφέρουσες πληροφορίες: Ουγγαρία και Σερβία εμπόδισαν τη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία από το Μαυροβούνιο

«Η αγορά και η παραγωγή διχτυών παραλλαγής για τεθωρακισμένα οχήματα έχει γίνει ένα σημαντικό τμήμα της δραστηριότητάς μας, προσελκύοντας ομοϊδεάτες και σχηματίζοντας μια ομάδα «αράχνων» που ύφαιναν 4026 m2 υψηλής ποιότητας υφάσματα παραλλαγής, έτοιμα για αποστολή από το Μαυροβούνιο στην Ουκρανία». τονίζει η ομάδα των «Ουκρανών εθελοντών» που υποτίθεται ότι βρίσκονται στο Μαυροβούνιο.

«Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να αναστείλουμε τις δραστηριότητές μας. Γιατί; Επειδή η Σερβία και η Ουγγαρία δεν επιτρέπουν τη διέλευση δικτύων μέσω της επικράτειάς τους», ανέφερε η ανώνυμη οργάνωση σε ανακοίνωσή της.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το μερίδιο των μισθών στο ΑΕΠ της Ρωσίας αυξάνεται: Αφού το 2022 αποτελουσε το 38,5% & πέρυσι το 40,7%. !!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



25 αστυνομικοί και 4 περιπολικά φυλούν την προβολή της αντίχριστης σατανιστικής  ταινίας «Αδέσποτα κορμιά» στον Δαναό....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΣΕΙΣΜΟΣ πριν από την έκλειψη Ηλίου;" Ο ΛΟΓΟΣ που οι Αμερικανοί τον θεωρούν «κακό οιωνό»...

6/4/2024      -     12.30

Οργή Θεού; Μήνυμα εξ ουρανού; Ο σπάνιος σεισμός που ταρακούνησε χθες Παρασκευή τη Νέα Υόρκη, τρεις ημέρες πριν από μια έκλειψη Ηλίου, ήταν αρκετός ώστε ορισμένοι Αμερικανοί να θεωρήσουν «κακό οιωνό» αυτήν τη συγκυρία.

«Ο Θεός στέλνει στην Αμερική ισχυρά σημάδια για να μας πει να μετανοήσουμε. Σεισμούς, εκλείψεις και πολλά άλλα που θα ακολουθήσουν. Προσεύχομαι η χώρα μας να τα καταλάβει», έγραψε σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) η βουλευτής Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και υπέρμαχος θεωριών συνωμοσίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεταναστευτικό: Δεν σταματούν οι αποβιβάσεις αλλοδαπών σε Γαύδο και νησιά του ανατ. Αιγαίου

Ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι φυλάσσονται τα σύνορα!

06.04.2024 | 23:20

«Το Μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει», είχε δηλώσει κατά την άφιξή του στην Γαύδο την 1η Απριλίου ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης.  

Το αν είχε ο ίδιος την εντύπωση ότι είπε κάποια  “σοφία” ή “εξυπνάδα” με αυτή τη φράση μόνο αυτός ξέρει. Πιθανότατα να νομίζει ότι όντως έκανε μια… “βαθυστόχαστη” παρατήρησή.  

Εάν πράγματι ζει στην Ελλάδα θα γνωρίζει ότι το μεταναστευτικό όχι απλώς μένει εδώ αλλά έχει κανονική μετακόμιση, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων από το 1991 και ύστερα, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε το πρόβλημα. 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε μόλις εχθές, κατά την διάρκεια ομιλίας του στο Ζάππειο ότι “κρατάμε απόρθητα τα σύνορα αγρυπνώντας στα εδάφη, τοις θάλασσες και τους ουρανούς μας”. Πόσο σχέση με την πραγματικότητα έχουν αυτές οι δηλώσεις; Καμία απολύτως. Τα “απόρθητα” σύνορα έχουν δεχθεί πάνω από 11.000 αλλοδαπούς -κυρίως μουσουλμάνους- από τα τέλη Μαρτίου, ενώ τα ίδια “απόρθητα” σύνορα το 2023 έκαναν εξαίρεση μόνο… σε 48.721 περιπτώσεις το 2023. 

Με αυτούς τους ρυθμούς η Ελλάδα πάλι θα δεχθεί  φέτος πάνω από 40.000 αλλοδαπούς στη έδαφός της. Αλλά κανείς δεν δείχνει να ανησυχεί.  

Η χώρα αλώνεται καθημερινά από τη μάστιγα της παράνομης μετανάστευσης αλλά στην κυβέρνηση νομίζουν ότι έχουν καταπολεμήσει το πρόβλημα.  

Στη Γαύδο την οποία είχε επισκεφθεί ο Δ.Καιρίδης μόνο φέτος έχουν αποβιβαστεί ή μεταφερθεί απο το λ.σ. πάνω από 1.300 αλλοδαποί μουσουλμάνοι προερχόμενοι εκ των παραλίων της Λιβύης, ενώ το 2023 είχαν καταπλεύσει 683.  

Δεν είναι όμως μόνο η Κρήτη βέβαια. Καθημερινά το δελτίο συμβάντων του λ.σ. αναφέρεται σε μεταφορές αλλοδαπών μουσουλμάνων από τις τουρκικές ακτές! 

26 άτομα στην Κω στις 2 Απριλίου, ακόμη 14 άτομα στην Κω στις 2 Απριλίου, 29 στη Γαύδο στις 3 Απριλίου, 37 άτομα στη Γαύδο στις 4 Απριλίου , 10 άτομα στη Σάμο στις 5 Απριλίου, 25 στη Λέρο την ίδια ημέρα,  74 άτομα στη Γαύδο στις 31 Μαρτίου και η λίστα δεν έχει τέλος. 

Η χώρα δέχεται εδώ και χρόνια μια κανονική εισβολή αλλοδαπών και ο υπουργός Μετανάστευσης το μόνο χρήσιμο που είχε να πει είναι το πρόβλημα ήρθε για να μείνει, ενώ ο πρωθυπουργός αυτοεπαινείται ότι φρουρεί τα σύνορα. Με τέτοιες αντιλήψεις η χώρα είναι χαμένη.