Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Παρασκευη 22 Ιουνιου 2018

Σε σχέση με το πέσιμο που κάνουν κάποιοι στην ΚΟΕ για την θέση της στο Σκοπιανό θέλω να πω κάποια πραγματάκια...
Η ΚΟΕ είναι της δικής μας μεριάς οργάνωση και όχι φερέφωνο του ΝΑΤΟ σαν κάποιους άλλους της ΑΝΤΑΡCIA και καποια αναρχοτσουτσεκια των αμερικανων που τρέξανε να βαφτίσουν την νέα χώρα, πριν ακόμα προλάβει το ΝΑΤΟ να βρει όνομα
Αυτοί που πανηγυρίζουν για την επίλυση της ονομασίας είναι και αυτοί που πανηγύρισαν με τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας και είδαν τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στην Σερβία σαν απελευθερωτική πράξη.
Είναι οι ίδιοι που έστρωναν το χάλι για να μπουν με σταθερά βήματα όλες οι χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας στα δίχτυα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και του ΔΝΤ
Και είναι κάτι τσουτσέκια Συριζαίοι, που ενώ κάποτε δηλώνανε φίλοι της Παλαιστίνης και συμμετείχαν σε αποστολές σαν το Καράβι για την Γάζα, τώρα απολαμβάνουν να βλέπουν την Κυβέρνηση τους να εκπαιδεύει στην Κρήτη τους Ισραηλινούς και τους Σαουδάραβες φονιάδες.
Όλοι αυτοί οι επίσημοι ή ανεπίσημοι εκφραστές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ λίγοι για να στοχοποιούν μία οργάνωση που στηρίζει έμπρακτα την Παλαιστινιακή Αντίσταση



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για αντισημιτισμό κατηγόρησε ο δήμαρχος του Μονάχου τον Ρότζερ Γουότερς
Την ταμπέλα του αντισημίτη προσπάθησε να "κολλήσει" ο δήμαρχος του Μονάχου Dieter Reiter στον Ρότζερ Γουότερς μετά τη συναυλία του στο Olympic Hall του Μονάχου, την Τετάρτη 13 Ιουνίου.
Ο Dieter Reiter είπε πως δεν κατάφερε να εμποδίσει την ενοικίαση του Olympic Hall για τη συναυλία, αλλά στο μέλλον δεν θα το επιτρέψει να ξανασυμβεί, λόγω της υποστήριξης του Γουότερς στο κίνημα μποϊκοτάζ κατά του Ισραηλι
νού απαρτχάιντ, όπως είπε.
Ο δικηγόρος του Ρότζερ Γουότερς ζήτησε από τον δήμαρχο του Μονάχου να αποσύρει την κατηγορία του Γουότερς ως αντισημίτη.
"Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι, όλοι μας, όλοι οι αδελφοί και οι αδελφές μας, όλοι που ζούμε σε αυτόν τον ευάλωτο πλανήτη, όποια και αν είναι η εθνικότητά ή η θρησκεία μας, αξίζουμε τα ίδια βασικά ανθρώπινα δικαιώματα σύμφωνα με το νόμο", είπε ο Roger Waters στη συναυλία που έδωσε στο Μόναχο την Τετάρτη.
O Ρότζερ Γουότερς ξεκίνησε την περιοδεία του με τίτλο "Roger Waters-Us and Them" το 2017 και έχει παίξει σε εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο με τεράστια επιτυχία.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μου αρέσει που οι οπαδοί του συριζα κοροϊδεύουν τους οπαδούς του Σώρρα που πιστεύουν ότι πραγματικά υπάρχουν τα 600 δις
Ποιοί οι οπαδοί του συριζα που πιστεύουν ότι το 2010 ενώ μπήκαμε στα μνημόνια με το χρέος στο 120% του ΑΕΠ βγαίνουμε από αυτά σήμερα με το χρέος στο 180% του ΑΕΠ
Και μάλιστα σε λίγη ώρα ετοιμάζονται να πάνε στο Ζάππειο Μέγαρο να πανηγυρίσουν για αυτό



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Θα μπορούσε η Ελλάδα να πάει κόντρα στους ισχυρούς όλου του πλανήτη και μάλιστα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης;"
Όταν το λέει κάποιος άνθρωπος που πραγματικά ανησυχεί και αναρωτιέται, το συζητάω. Όταν τον λέει ένας ξευτιλισμένος οπαδός του αμόρφωτου κοινωνικού δολοφόνου, αλίμονο αν το συζητούσα!
Θα 'ταν σαν να συζητούσα με τον κατοχικό ταγματαλήτη για το αν υπάρχουν δυνατότητες αντίστασης. Ή με τον ρουφιάνο ενός επιχειρηματία για το αν υπάρχει δυνατότητα να διεκδικηθούν στοιχειωδώς αξιοπρεπείς σχέσεις εργασίας.
ΥΓ 1. Το "ξευτιλισμένος" πάει στη σχέση του συγκεκριμένου οπαδού με τον αμόρφωτο βουτυροαλητάμπουρα. Τη χρησιμοποιώ από τότε που ο συμπλεγματικός γόνος των εργολάβων τον υποχρέωσε σε σωματικό έλεγχο, σε συζήτηση υπό τον έλεγχο ασφαλιτών και σε επαναλαμβανόμενος ψηφοφορίες προκειμένου να περάσει το δικό του.
ΥΓ 2. Πλησιάζει η 5η του Ιούλη. Η επέτειος της μέρας που το 62% του ελληνικού λαού τόλμησε να πάει κόντρα στους ισχυρούς όλου του πλανήτη. Για να προδοθεί από τη συμμορία των πλουσιόπαιδων και των υποτακτικών των Λάτσηδων και των Νιάρχων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σκάνδαλο στη Γαλλία με τα πορσελάνινα πιάτα του προεδρικού ζεύγους. Σε δίκη η Σάρα Νετανιάχου γιατί χρέωνε στο δημόσιο τα έξοδα της πολυτελούς διαβίωσης της ίδιας και του συζύγου της.
Για όσους νομίζουν πως η σαπίλα είναι χαρακτηριστικό του "καθυστερημένου και παρασιτικού" ελληνικού κεφαλαίου και των πολιτικών του εκπροσώπων.
Είναι και πολύτομο "Το κεφάλαιο" του Μαρξ και πού να το διαβάσει ο άλλος, για να δει πως η χλίδα, η γκλαμουριά, η απάτη και η κλεψιά είναι όρος ζωής για τον καπιταλισμό.
Αν και μπορεί ν' ανοίξει κάνα μυθιστόρημα του Μπαλζάκ. Που δεν είχε και καμιά σχέση με σοσιαλιστικές αναλύσεις.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για το φύλλο αυτό της "Αυγής" (Βιωσιμο το ελληνικο χρεος, Τελος τα μνημονια, Ανοιγει ο δρομος για εξοδο στις αγορες), θα 'ναι πολλοί που θα κρύβονται αύριο, κάνοντας πως δεν ξέρουν τίποτα. Και καθώς δεν θα 'χουν πλέον πρόσβαση στον κρατικό κορβανά, κάποιοι απ' αυτούς θα ντρέπονται, μιας και θα τους σιχαίνονται τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
Μα πόσο παλιάνθρωπος πρέπει να 'σαι για να πανηγυρίζεις με την προγραμματισμένη για τέσσερις δεκαετίες εξαθλίωση του κόσμου της εργασίας και της ανάγκης;
Πόσο ρουφιάνος πρέπει να 'σαι για να θριαμβολογείς με τη μονιμοποίηση της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας σε ξένα κέντρα;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παπάς στη Ρόδο, σε ένα πρωτοφανές κήρυγμα χριστιανικής Αγάπης με ολίγον από ορολογία Τρούμπας, έκανε λόγο για τους "αλήτες-εθνοπροδότες- κοπρόσκυλα- πούστηδες - ακαμάτηδες-ελεεινούς-βόθρους" της κυβέρνησης και κάλεσε το ποίμνιό του να μην είναι "κότες" και να φτύνουν όποιον βουλευτή συναντήσουν, αλλιώς να φορέσουν "τσίγκινο σωβρακάκι",ο άλλος ο δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου και στέλεχος της ΝΔ κάλεσε σε πογκρόμ εναντίον αριστερών με σπάσιμο των μαγαζιών και των αυτοκινήτων τους, εν τω μεταξύ, ένας τρίτος διαδήλωνε για τη Μακεδονία μέσα από το με βουλγαρικές πινακίδες αυτοκίνητό του, στη μάχη του Πισοδερίου ο ουρανός σκεπάστηκε με δακρυγόνα -που δεν ήταν παρά τα σύννεφα- , μια γυναίκα έπεσε νεκρή- αλλά τελικά ήταν μια χαρά στην υγεία της- , το άγαλμα του Μεγαλέξανδρου- που ήταν ο Δαυίδ του Μικελάντζελο- μάτωσε,η Κορακάκη απειλεί το λαό ότι θα του στερήσει τις σέλφιζ μαζί της, οι άλλοι έξω από τη βουλή χαιρετούν ναζιστικά για τη Μακεδονία,ρε γαμώτο, ο Τράγκας ακούει από το χώμα τον καλπασμό του Βουκεφάλα,
ο Άδωνις τριπάρει με το "Μακεδονία ξακουστή" και ο Κούλης δημοσιεύει 12 λόγους "γιατί με τον Κυριάκο", που είναι όμως 11...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aliki Papachela
Αχού κι έπαθα δίλημμα!
Που να πάω τ απόγιομα;
Στο Ζάππειο να πανηγυρίσω που ζωντανή δεν θα μαι όταν βγούμε απ τον βούρκο ή στην Νίκαια στην συναυλία να ενισχύσω τους κλέφτες μου;
Ασε, θα κάτσω σπίτι να σφουγγαρίσω γιατί πολύ μπίχλα μαζώχτηκε.
Τίγκα η Νίκαια απ αυτά τα αφισσάκια.
Μην φάτε στην Νίκαια, έχουμε γλάρο!
(Κάτι Μινάσσες και λοιποί συγγενείς εκεί που με βρίζουν φαντάζομαι θα είναι πρώτο τραπέζι πίστα, τόσο γίδια!)
Ανοίξτε την φωτό να δείτε για ποιόν γίνεται η "συναυλία". City Plaza και Νοταρά, βεβαίως...
Από πότε οι Δήμοι στηρίζουν παράνομες καταπατήσεις, με ποιά νομιμοποίηση;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Τουρκία παρέλαβε τα δύο πρώτα F-35: Τα ψέματα τελείωσαν...
22/06/2018 - 11:28
Τα δύο πρώτα της stealth μαχητικά αεροσκάφη 5ης γενιάς F-35Α παρέλαβε (το δεύτερο το παραλαμβάνει σε λίγες ημέρες) πριν λίγο η Τουρκία σε λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Φορτ Γουορθ του Τέξας, στις εγκαταστάσεις της κατασκευάστριας εταιρείας Lockheed Martin.
Στις ίδιες εγκαταστάσεις θα παραλάβει η Ελλάδα το πρώτο της "ανακαινισμένο" F-16 σε περίπου τρία χρόνια από σήμερα, αν όλα πάνε καλά.
ΗΤουρκία είναι στο πρόγραμμα των F-35 από τις αρχές του 1999, με την τουρκική αμυντική βιομηχανία να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην παραγωγή του.
Το αεροσκάφος αναμένεται να ενισχύσει την τουρκική αεροπορία με τις ανώτερες ικανότητές του, όπως οι τελευταίας τεχνολογίας αισθητήρες και το προηγμένο σύστημα ραντάρ.
Το πρώτο F-35 θα χρησιμοποιηθεί σε αεροπορική βάση της Αριζόνα για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ενώ το δεύτερο θα παραδοθεί μέσα στις επόμενες μέρες, το τρίτο και το τέταρτο τον Μάρτιο του 2019. Τα αεροσκάφη αυτά θα παραμείνουν στις ΗΠΑ στη διάρκεια της εκπαίδευσης των Τούρκων πιλότων.
Το πέμπτο και το έκτο αεροσκάφος θα σταλούν απευθείας στην Τουρκία όταν ολοκληρωθεί η παραγωγή τους, τον Νοέμβριο του 2019.
Η Τουρκία σχεδιάζει να παραλάβει συνολικά 100 αεροσκάφη F-35 τα επόμενα χρόνια, και στο πλαίσιο αυτό έχει προπαραγγείλει 30 αεροσκάφη.
Ούτε Γερουσία, ούτε Κογκρέσο αντιστάθηκαν στην πώλησή τους, λόγω της προμήθειας του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400.
Τα πράγματα είναι πλέον πολύ σοβαρά για την Ελλάδα: Το αεροσκάφος είναι game changer. Ολοι έχουν ευθύνες για το ότι η χώρα είναι παντελώς απροετοίμαστη, Και οι νυν και οι πρώην ευθύνονται. Σε πέντε χρόνια που θα έχει 30 μαχητικά F-35, η Ελλάδα δεν θα έχει τίποτα για να τα αντιμετωπίσει.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάλι μας δουλεύουν ψιλό γαζί οι διεθνείς τοκογλύφοι μαζι με τους εδώ εμισθους συνεργάτες τους και τα ΜΜΕ της διαπλοκής
Βγαίνουνε από τα μνημόνια με μείωση συντάξεων αύξηση αφορολογητου αύξηση του ΕΝΦΙΑ και πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% έως το 2022 και 2,2 από το 2023 έως το 2060, και κάθε τρίμηνο θα έχουμε εδώ την τρόικα για έλεγχο
Δηλαδή με λίγα λόγια έχουμε παράταση των μνημονίων μέχρι το 2060
Όσο για την επιμήκυνση του χρέους κατά 10 χρόνια που πανηγυρίζει σήμερα ο προδότης Τζιφρας δεν έχει παρά να θυμηθούμε τι επί λέξη έλεγε το 2012, "η επιμήκυνση θα είναι ένα μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστουμε"
Αμ το άλλο, ότι το χρέος είναι βιώσιμο, πως είναι βιώσιμο το χρέος σήμερα που είναι στο 180% του ΑΕΠ όταν μπήκαμε στα μνημόνια το 2010 γιατί το χρέος που τοτε ήταν στο 120% του ΑΕΠ δεν ήταν βιώσιμο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Και τότε ο άξονας νόμισε ότι ήταν αήττητος! Λογάριαζε χωρίς τη δυναμική της Μεγάλης Οκτωβριανής Επανάστασης. "22 Ιουνίου 1941 εξαπολύει επίθεση κατά της Σοβιετικής Ένωσης ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος στρατός στην ιστορία της ανθρωπότητας. Η δύναμη των στρατευμάτων της Βέρμαχτ αριθμούσε περίπου 7,2 εκατομμύρια. Ήταν οι συνδυασμένες δυνάμεις σχεδόν ολόκληρης της Ευρώπης υπό τον τότε άξονα. Για τη Γερμανία εργαζόταν το σύνολο της βιομηχανίας και της οικονομίας της τότε Ευρωπαϊκής Ένωσης με πληθυσμό περίπου 400 εκατομμυρίων ανθρώπων. Σύμφωνα με το σχέδιο της φασιστικής διαταγής ως προθεσμία για την κατάληψη της Μόσχας είχε τεθεί ο Αύγουστος του 1941, και ο Οκτώβριος – για την κατάκτηση της σοβιετικής επικράτειας μέχρι τα Ουράλια, ως τη γραμμή Αρχάγγελσκ - Αστραχάν. Πολλοί στον κόσμο πίστευαν ότι η ΕΣΣΔ δεν είχε καμία πιθανότητα επιβίωσης. Αλλά οι πρόγονοί μας είχαν άλλη άποψη και προχώρησαν σε έναν άθλο, ολόκληρη η χώρα έκανε ένα θαύμα. Από τα τείχη της Μόσχας και του Στάλινγκραντ ως τα τοιχώματα του Κιέβου και του Μινσκ οι στρατιώτες μας κτυπούσαν ανελέητα τον εχθρό, χωρίς να μπορούν να σβήσουν το μίσος απ' τις καρδιές τους, γιατί κάθε βήμα προς τη Δύση αποκάλυπτε νέες τρομακτικές θηριωδίες και φρικιαστικά εγκλήματα των ευρωπαίων συμμοριτών στη χώρα μας. Και πράγματι, αυτό το φλογερό μίσος κατά των Γερμανών εισβολέων έκανε ακόμα και τους δειλούς ήρωες. Τέσσερα χρόνια αργότερα, στο Βερολίνο, ώρα – 14:25, 30 Απριλίου του 1945, ο υπολοχαγός Ραχιμζάν Κοσκαρμπάγιεφ και ο οπλίτης Γκριγκόρι Μπουλάτοφ κινήθηκαν έρποντας στο κεντρικό τμήμα του κτιρίου και έστησαν την κόκκινη σημαία στον κίονα της με τις σκάλες της κυρίας εισόδου του Ράιχσταγκ.
Την 1η Μαΐου 1945, νωρίς το πρωί, οι μαχητές Α.Π. Μπέρεστ, Μ.Α. Γιεγκόροφ και Μ.Β. Καντάριγια καλυπτόμενοι απ’ τους τυφεκιοφόρους με αυτόματα του λόχου Ι.Α. Σαγιάνοβ ύψωσαν πάνω από το Ράιχσταγκ τη σημαία εφόδου της 150ης Μεραρχίας Πεζικού, η οποία αργότερα έγινε το Λάβαρο της Νίκης.
Δόξα στον σοβιετικό λαό, τον λαό Νικητή! Αιωνία η μνήμη των ηρωικών μας προγόνων!"



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΚΟΕ είναι της δικής μας μεριάς οργάνωση και όχι φερέφωνο του ΝΑΤΟ σαν κάποιους άλλους που τρέξανε να βαφτίσουν την νέα χώρα, πριν ακόμα προλάβει το ΝΑΤΟ να βρει όνομα
'Ειδικά στα «εθνικά ζητήματα» -κυρίως σε αυτά- ο τρόπος με τον οποίο τοποθετείται μια αριστερή, αντικαπιταλιστική, κομμουνιστικής αναφοράς δύναμη δείχνει τι πραγματικά κότσια έχει, ποιο είναι το πραγματικό επαναστατικό της ανάστημα, πόσο πιο μακριά βλέπει από τον ορίζοντα της κυρίαρχης κεφαλαιοκρατικής κοινωνίας, πόσο αυθεντική είναι η αφοσίωση που έχει στην προοπτική της σοσιαλιστικής-κομμουνιστικής κοινωνίας, πόσο βαθειά κατανοεί το περιεχόμενο, το αναγκαίο και εφικτό αυτής της προοπτικής (πόσες /ποιες άραγε δυνάμεις κατανοούν σήμερα το ζήτημα αυτό και ασχολούνται μαζί του;) πόσο έτοιμη είναι να αγωνιστεί μέχρι τέλους γι’ αυτή την προοπτική.
Η ανοιχτή ή συγκεκαλυμμένη, η δεδηλωμένη ή λανθάνουσα υποχώρηση στους εθνοπατριωτικούς «κοινούς τόπους», στις «αυτονόητες» στο πλαίσιο του αστικού κοινού νου και της κυρίαρχης ιδεολογίας αντιλήψεις περί κοινών-καθολικών εθνοπατριωτικών συμφερόντων δείχνει από την άλλη πλευρά πόσο αδύναμη, δυσδιάκριτη (σε πολλές περιπτώσεις παντελώς ανύπαρκτη) είναι η σχέση της μιας ή της άλλης αριστερής δύναμης με την όποιας μορφής αντικαπιταλιστική-χειραφετική προοπτική!
Επισημαίνω εμφατικά: αν θέλει κάποιος/κάποια να ελέγξει πόσο πραγματικά ριζοσπαστικό είναι το πολιτικό έρμα της μιας ή της άλλης δύναμης που αναφέρεται στην Αριστερά και πολύ περισσότερο στον σοσιαλισμό/κομμουνισμό ας δει προσεκτικά τη στάση της απέναντι στα «εθνικά θέματα»-«εθνικά συμφέροντα» του δικού της αστικού κράτους. Κριτήριο πολιτικά ασφαλές, διαχρονικά δοκιμασμένο! ''
Αυτοί που πανηγυρίζουν πρώτοι για τα Σκοπια είναι και αυτοί που πανηγύρισαν με τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας και είδαν τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στην Σερβία, σαν απελευθερωτική πράξη.
Είναι οι ίδιοι που έστρωναν το χάλι για να μπουν με σταθερά βήματα όλες οι χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας στα δίχτυα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και του ΔΝΤ
Και είναι κάτι τσουτσέκια Συριζαίοι, που ενώ κάποτε δηλώνανε φίλοι της Παλαιστίνης και συμμετείχαν σε αποστολές σαν το Καράβι για την Γάζα, τώρα απολαμβάνουν να βλέπουν την Κυβέρνηση τους να εκπαιδεύει στην Κρήτη τους Ισραηλινούς και τους Σαουδάραβες φονιάδες
Επίσης κάτι ακόμα για τους τροτσκες της ΚΕΔ που ενώνει την φωνή της με όλη την Νατοϊκή Αριστερά.
Είναι τραγικό, από την στιγμή που έχετε εντοπίσει πως υπάρχει μία Αυτοκρατορία η οποία έχει σαν βασικό στόχο να περικυκλώσει την Ρωσία, να κρατάει τέτοια στάση , την στιγμή που αυτή η απόφαση είναι καθαρά Νατοϊκή και οδηγεί στην οριστική περικύκλωση της Ρωσίας.
Το πρώτο μας καθήκον είναι να ανατρέψουμε την Αυτοκρατορία. Το Παγκόσμιο Μονοπωλιακό Κεφάλαιο, το οποίο ασελγεί και ισοπεδώνει χώρες και λαούς.
Σε αυτή την πάλη και γνωρίζοντας και τον βρώμικο ρόλο που έχει η Ρωσία, με ένα παιχνίδι που παίζεται σε διπλό ταμπλό, κατατάσσω τον εαυτό μου με αυτούς που αντιστέκονται.
Δηλαδή απέναντι σε αυτούς που στηρίζουν ανοιχτά τα σχέδια της ολοκλήρωσης της Παγκόσμιας Κυριαρχίας τους στους λαούς.
Αυτούς που είδαμε από πρώτο χέρι σε Συρία και Ουκρανία

Εγω απο μεριάς ΚΟΕ βλεπω την τελευταία καθαρή φωνή απο τα αριστερά. Η αλλη πλευρα εχει λερωσει τα παντα, ιερα και οσια και εμεις τους αφηνουμε, καλα να παθουμε

Το ΝΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανηκει πλεον στη Νατοϊκή «Αριστερά» για ένα σωρό λόγους που αποκορύφωμα τους ήταν η αφίσα των Αναιρέσεων.
Για αυτούς τους λόγους που αναφέρω, για κάποιους το ΝΑΡ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απλά ως μία Οπορτουνιστική δύναμη, η οποία έχει συγκροτήσει κοινό μέτωπο με δυνάμεις που υποτίθεται πως δεν έχουν ίδια ιδεολογική προσέγγιση, θεωρώ όμως πως στην ουσία η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πρόκειται για ένα συνασπισμό οργανώσεων στο σύνολο τους, οι οποίοι εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα, τα οποία δεν είναι προς το συμφέρον της Εργατικής Τάξης.
1.Δεν μπορεί να προσδώσει κάποιος οπορτουνισμό σε κάποιον που αποκαλεί συντρόφους αυτούς που στήνανε φιέστες και έναν ολόκληρο μηχανισμό προπαγάνδας για την επιβολή των Ιμπεριαλιστικών συμφερόντων σε Συρία και Ουκρανία.
2.Δεν μπορεί να αποδώσει κάνεις οπορτουνισμό σε κάποιους που κάνανε τις ίσες αποστάσεις με τους μακελάρηδες της ανθρωπότητας σημαία
3. Δεν μπορεί να αποδώσει κανείς οπορτουνισμό στην τακτική συμμαχία με την Αστική Τάξη
4.Δεν μπορεί να αποδώσει οπορτουνισμό σε προβοκάτορες απεργοσπάστες
5. Δεν μπορεί να αποδώσει οπορτουνισμό στο κλείσιμο ματιών στην δράση των ΜΚΟ και την εκμετάλλευση προσφύγων, την μηδαμινή εναντίωση και δράση και την συμμαχία με τις ΜΚΟ
6. Δεν μπορεί να αποδώσει κανείς οπορτουνισμό σε αυτούς που τρέχανε στο Σύνταγμα να κλάψουν γιατί δεν βγήκε η Χίλαρι Κλίντον
7. Δεν μπορεί να αποδώσει κανείς οπορτουνισμό σε αυτούς που πηγαίνανε στην Θεσσαλονίκη να υποδεχτούν τον Νεντανιαχου και "ξεχνούσαν" να αναφέρουν τον Αγωγό East Med
8. Δεν μπορεί να αποδώσει κανείς οπορτουνισμό σε αυτούς που ακόμα και τώρα μετά από τόσο καιρό δεν αναφέρουν το ζήτημα του East Med ξεκάθαρα και δεν έχουν βγάλει ούτε μια ανακοίνωση
9. Δεν μπορεί να αποδώσει κανείς οπορτουνισμό για το γεγονός πως μες την ΑΝΤΑΡΣΥΑ υπάρχουν ρουφιάνοι των αφεντικών, οι οποίοι στρέφονται απέναντι στα συνδικάτα και στρέφονται με ύπουλο τρόπο απέναντι στους εργαζομένους.
Όλα αυτά δεν είναι Οπορτουνισμός. Είναι ένας καλά οργανωμένος παρακρατικός μηχανισμός με βιτρίνα "Αντικαπιταλιστική Αριστερά" για να μπορέσουν τα μεγάλα αφεντικά να διασπάσουν το Εργατικό κίνημα.
απλά κάτι που θυμήθηκα τώρα μιας και ήσουν στην συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη.
Πες εδώ στον κόσμο ποιος ήταν αυτός που έκανε τα χρέη μπράβου και μετέφερε απειλητικά μηνύματα στα μέλη του ΕΠΑΜ που βρίσκονταν εκεί , κάνοντας μία ωραιότατη προβοκάτσια;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Αυτοί που με τις μπότες τους πατάνε τους δρόμους του Παρισιού,
τσακίστηκαν στις πύλες μπρος της Μόσχας".
Ναζίμ Χικμέτ
Επέτειος της επίθεσης της ναζιστικής Γερμανίας κατά της ΕΣΣΔ, στις 22 Ιουνίου 1941, σήμερα και απέραντος σεβασμός στον σοβιετικό λαό που έδωσε όσα κανένας άλλος για τη συντριβή της φαιάς πανούκλας.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Συρία: Ένας νεκρός σε αμερικανική επιδρομή εναντίον θέσεων του συριακού στρατού
 Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018, 01:39
Τουλάχιστον ένα στέλεχος του συριακού στρατού σκοτώθηκε και άλλα επτά τραυματίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε αεροπορικό πλήγμα του δυτικου αποικιοκρατικού συνασπισμού υπό την ηγεσία της Ουάσινγκτον εναντίον μιας στρατιωτικής θέσης στην κεντρική Συρία, γνωστοποίησε μια αποικιοκρατικη ΜΚΟ.
Το Αποικιακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη Συρια έκανε λόγο για «εκρήξεις» νοτιοανατολικά της ερήμου της Παλμύρας (επαρχία Χομς), περίπου 50 χιλιόμετρα από αυτή την πόλη στρατηγικής σημασίας, όχι μακριά από την περιοχή ατ Τανφ (νότια), όπου ο δυτικος αποικιοκρατικος συνασπισμός που δρα εναντίον της Συριακης Δημοκρατιας διαθέτει μια στρατιωτική βάση.
«Η θέση η οποία στοχοθετήθηκε απέχει μόλις είκοσι χιλιόμετρα από την περιοχή ατ Τανφ», διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής του αποικιοκρατικου παρατηρητηριου, ο μεθυστακας Ράμι Άμπντελ Ραχμάν. «Ο απολογισμός μπορεί να αυξηθεί, διότι πολλοί τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση», πρόσθεσε ο ίδιος.
Ο νέος αεροπορικός βομβαρδισμός καταγράφηκε τέσσερις ημέρες έπειτα από μια πολύνεκρη επιδρομή, τη νύχτα της Κυριακής, στον τομέα της Αλ Χάρα, στο απώτατο άκρο της ανατολικής Συρίας, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 55 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων 16 μαχητών που ανήκαν στις δυνάμεις της συριακης δημοκρατιας, σύμφωνα με το Αποικιακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη Συρια.
Το συγκεκριμένο πλήγμα είχε πολλά θύματα ιδίως μεταξύ των ιρακινών σιιτων στρατιωτικών οι οποίοι συμμετέχουν στον πόλεμο στο πλευρό της Συριακης Δημοκρατιας εναντια στους τρομοκρατες: η σιιτικη στρατιωτική οργάνωση Χασντ αλ Σάαμπι («Μονάδες Λαϊκής Κινητοποίησης») ανακοίνωσε ότι 22 μέλη της σκοτώθηκαν και άλλα 12 τραυματίστηκαν.
Οι μονάδες αυτές, οι οποίες θεωρητικά αναφέρονται στον ιρακινό πρωθυπουργό, αλλα και οι «Ταξιαρχίες της Χεζμπολάχ»,  υπέστησαν τις βαρύτερες απώλειες στον βομβαρδισμό της Κυριακής.
Στην Ουάσινγκτον, ένας αμερικανός αξιωματούχος ο οποίος μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί καταλόγισε τη συγκεκριμένη επιδρομή στις ισραηλιναζιστικές ένοπλες δυνάμεις.
Το ισραηλινοναζιστικο μορφωμα έχει πολλαπλασιάσει τους τελευταίους μήνες τις επιχειρήσεις του εναντίον των ιρανικών ή σιιτικών δυνάμεων στη Συρία, ενώ ταυτόχρονα φωναζουν οι αλητες σιωναζι σε στριγλιους τόνους σαν παλιοπουτανες ότι το Ιράν αποκτά στρατιωτικά ερείσματα στη συριακή επικράτεια.
Ο δυτικος αποικιοκρατικος συνασπισμός, ο οποίος επενέβη στο Ιράκ και στη Συρία μετά το 2014, έχει επίσης πλήξει τις δυνάμεις της Συριακης Δημοκρατιας τους τελευταίους μήνες.
Την 24η Μαΐου, 12 δημοκρατες μαχητές προσκειμενοι στην Συριακη Δημοκρατια σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή των αμερικανων αποικιοκρατων η των σιωναζι εναντίον θέσεων του συριακού στρατού νότια της Μπουκάμαλ, πόλης που απέχει λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα με το Ιράκ.
Το αληταραδικο Αποικιακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη Συρια αλλά και συριακά κρατικά ΜΜΕ επέρριψαν την ευθύνη για την επιδρομή αυτή στον δυτικο αποικιοκρατικο συνασπισμό υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, αλλά το αμερικανικό Πεντάγωνο αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή.
Την 7η Φεβρουαρίου, ο δυτικος αποικιοκρατικος συνασπισμός είχε αναγνωρίσει ότι σκότωσε διεξάγοντας αλλεπάλληλα αεροπορικά πλήγματα περίπου 100 μαχητές προσκείμενους στη Συριακη Δημοκρατια στην επαρχία Ντέιρ Εζόρ (ανατολικά).



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η "τρόικα" έγινε "θεσμοί"
Το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ,
και το 4ο Μνημόνιο έγινε "πρόγραμμα μεταμνημονιακής παρακολούθησης".
Παραγωγικοί γλωσσολόγοι!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κίνημα 5 Αστέρων: "Η Ελλάδα ταπεινώθηκε... δεν υπάρχουν λόγοι πανηγυρισμών..."
Το κρατικό Ιταλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ANSA, -σύντομα θα αναμεταδώσει τις σχετικές ειδήσεις τις ειδήσεις το κρατικό ΑΠΕ_ΜΠΕ Τελ Αβίβ αφού τώρα έχει ανταποκρίτρια στις Βρυξέλλες, που όλους αυτούς πληρώνει ο Ελληνικός λαός-, μεταδίδει:
"Δεν υπάρχει τίποτα για εορτασμούς για την Ελλάδα κι ούτε για την ευρωζώνη. Η Ελλάδα ταπεινώθηκε και δεν βοηθήθηκε όπως θέλουν να πιστέψουμε."... Το δηλώνει ο ευρωβουλευτής του Κινήματος 5 Αστέρων Marco Valli σχολιάζοντας τη...
συμφωνία αρχών του ευρωγκρούπ.
"Η επιχείρηση διάσωσης της Τρόικας, με δεδομένα τα στοιχεία, ήταν χρήσιμη για τις ιδιωτικές τράπεζες Γάλλων και Γερμανών, ώστε να πετάξουν τους ελληνικούς τίτλους στις κυβερνήσεις της ευρωζώνης, που μετατράπηκαν ως πιστωτές"... προσθέτει.
"Οφείλουμε να βγούμε από αυτή τη λογική  αυτών των μηχανισμών πίστωσης με μνημόνια, που αυτές τις εβδομάδες γεράκια της Ε.Ε. προσπαθούν να ενισχύσουν". Η ευρωζώνη για να είναι αλληλέγγυη πρέπει να αποκτήσει εργαλεία αληθινού ισομερισμού ρίσκων και δημοσιονομικές μεταφορές, για να διαχειριστούμε και επιβιώσουμε μαζί στις κρίσεις κι όχι μέσα ταπείνωσης των λαών"... συμπλήρωσε ο Valli.