Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Δευτερα 22 Αυγουστου 2011

Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 22, 2011 2:29 am Θέμα δημοσίευσης: Με τα όπλα αμερικάνων και Γάλλων ανετράπη ο Καντάφι!
Ο Καντάφι ανετράπη πριν λίγες ώρες! Βρίσκεται στα χέρια των αντικαθεστωτικών
Με τα όπλα αμερικάνων και Γάλλων ανετράπη ο Καντάφι!
Το βράδυ της Κυριακής η πράσινη πλατεία της Τρίπολης καταλήφθηκε από τους οπλισμένους με τανκς και πολυβόλα αντικαθεστωτικούς!
Επίλεκτες μονάδες που είχουν αναλάβει την προστασία του Καντάφι έχουν παραδοθεί, όπως μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία.
Ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου αναφέρει σύμφωνα με το CNN θα διεξαχθούν σήμερα, Δευτέρα συνομιλίες σχετικά με τη μεταβίβαση του Σαΐφ Καντάφι στη Χάγη.
Ο Καντάφι, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες των ξένων ΜΜΕ, βρίσκεται στα χέρια των αντικαθεστωτικών και των αμερικάνων, ουσιαστικά για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!
Οι ... αντικαθεστωτικοί του Σαρκοζί και του Ομπάμα βομβάρδισαν χθες την Τρίπολη με εκατόμβη νεκρών. Με την ....βοηθεια βεβαια των βομβαρδιστικων αεροπλανων του ΝΑΤΟ!!!! Γιατι οι ιδιοι ειναι αρουραιοι και λαγοι!!! Περιμενουν πρωτα να βομβαρδισουν τα αεροπλανα του ΝΑΤΟ, να τους σκοτωσουν ολους, και μετα βγαινουν απο τα λαγουμια τους η ξαναεπιστρεφουν απο την πυλαλα υποχωρησης που ριχνουνε, και το παιζουν ηρωες με πυροβολισμους στον αερα η με δολοφονιες αμαχων μεταναστων που βρισκονταν και δουλευαν στην Λιβυη!
http://bixospanagiotis.blogspot.com/2011/08/blog-post_7086.html?spref=fb






Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 21, 2011 10:28 pm Θέμα δημοσίευσης: Παρ ολίγο προβοκάτσια σήμερα στην πλατεία Συντάγματος
Παρ’ ολίγο προβοκάτσια χθες το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος!
Συνέβησαν πριν λίγες ώρες: Μέσα στο καλοκαίρι και με συνοπτικές διαδικασίες η κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση στη βουλή, νομοσχέδιο που κατεδαφίζει την ανώτατη εκπαίδευση. Η πανεπιστημιακή κοινότητα αντιδρά και απαιτεί να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο. Η πρωτοβουλία πανεπιστημιακών ενάντια στο πανεπιστήμιο του μνημονίου, σε συνεργασία με τη συνέλευση της πλατείας Συντάγματος διοργάνωσε διήμερο κινητοποιήσεων στο Σύνταγμα για σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα. Κάποιοι όμως μπρατσωμένοι – ένας από αυτούς μιλούσε με τα ΜΑΤ στην κλούβα απέναντι από τη Βουλή, νωρίτερα! – δηλώνοντας ότι ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, επιτέθηκαν κατ’ αρχήν λεκτικά σε συγκεντρωμένους και σε εμένα προσωπικά, που βρισκόμουν εκεί, λέγοντας: «Έξω τα κόμματα από την πλατεία» και κατόπιν έπεσαν μπουνιές εκατέρωθεν! Πριν εξιστορήσω τα γεγονότα θα πω ότι η Συνέλευση που ήταν πολυπληθείς ψήφισε όλη πλην των 7 ατόμων που ξεκίνησαν τα επεισόδια, να συνεχιστεί η συνέλευση και να μιλήσουν οι καλεσμένοι Πανεπιστημιακοί.
Βήχος Παναγιώτης
Παρ ολίγο προβοκάτσια σήμερα στην πλατεία Συντάγματος
Περίμενα ότι σήμερα, στην πρώτη εκδήλωση στην πλατεία Συντάγματος ίσως γινόταν κάποια προβοκάτσια που θα δημιουργούσε άσχημο κλίμα ώστε να αποτρέψουν – όσο αυτό είναι δυνατόν - τις ογκώδεις διαδηλώσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.
Ξεκίνησα λοιπόν από νωρίς για να «κόψω κίνηση» και πριν κατέβω στην πλατεία ανέβηκα επάνω, προς τη Βουλή, να δω αν υπήρχαν εκεί άτομα και ίσως κάποιες κινήσεις περίεργες. Το έχω αυτό το χούϊ!
Στη γωνία της Αμαλίας με τη Βασιλίσσης Σοφίας ήταν μία κλούβα. Επί της Βασιλίσσης Σοφίας λίγο πιο μέσα ήταν άλλες τέσσερεις κλούβες!
Την ώρα που έκανα «βιοψία» ένας μόνιμος θαμώνας της πλατείας «αμεσοδημοκράτης» και εχθρός κάθε κόμματος, έπιασε συζήτηση με τα ΜΑΤ! Ένας ΜΑΤατζής του είπε: «Στην πλατεία έχει συγκέντρωση ο ΣΥΡΙΖΑ»! Και αυτός απάντησε: «ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ»!
Κατάλαβα ότι εδώ κάτι ετοιμάζεται. Δεν ήξερα και δεν ξέρω αν ο εν λόγω τύπος είχε σχέση με τα ΜΑΤ περιγράφω αυτό που είδα και άκουσα.
Πριν ξεκινήσει η Συνέλευση κάποια άτομα - συμπτωματικά έξι από αυτούς ήταν «μπρατσάδες» - φώναζαν: «Ποιοι είναι αυτοί που θα μιλήσουν. Ποιος τους κάλεσε. Πόσα χρήματα παίρνουν στα Πανεπιστήμια. Σε ποιο κόμμα ανήκουν» και άλλα τέτοια. Ένας πρώην νεοδημοκράτης ηλικιωμένος που φώναζε και αυτός όταν του είπα «γιατί φωνάζεις άνθρωπέ μου», μου είπε: «Γνώρισα μία να στη δείξω, είναι του Αλαβάνου»!!! «Και λοιπόν» του απάντησα. «Εσύ τι πρόβλημα έχεις; Εσύ ποιανού είσαι;» (Βλέπετε τώρα θα φτάσουμε στο σημείο να επιτρέπουμε μόνο σε δεξιούς, ακροδεξιούς και στη… Λουκά να μιλάνε). «Εγώ ήμουνα ΝΔ την έχεσα και ήρθα εδώ. Χωρίς κομματική ταμπέλα». «Μπράβο, του είπα. Και η κυρία που μου λες φαντάζομαι δε θα είχε κομματική ταμπέλα». «Όχι αλλά την ξέρω είναι του Αλαβάνου», συνέχισε αυτός. «Και εσύ ήσουν του Καραμανλή. Ευθύνεσαι και εσύ που φτάσαμε εδώ και με την ψήφο σου. Ήρθες όμως και αυτό είναι το ζητούμενο».
Περιγράφω απλά κάποια στιγμιότυπα που ήμουνα μπροστά.
Λίγο πιο κάτω 6 άτομα με το που πήρε θέση να μιλήσει ο πρώτος Πανεπιστημιακός, άρχισαν τις φωνές, τα σπρωξίδια λέγοντας «Θα τη διαλύσουμε αυτή τη Συνέλευση»!!!
Κάποιοι από τους αγανακτισμένους προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους δύο τουλάχιστον που είναι μόνιμοι στην πλατεία, αλλά αυτοί δεν άκουγαν κανέναν.
Προσπαθούσαμε να τους σταματήσουμε – σκεφτόμουν συνέχεια και τη σκηνή που είδα στην κλούβα των ΜΑΤ – αλλά έπεσαν σπρωξιές και κάποιες «ψιλές» .
«Ρώτα τον κόσμο να ψηφίσουν ποιοι θέλουν να μιλήσουν οι καλεσμένοι», είπα σε μια κοπέλα που κρατούσε το μικρόφωνο. Αυτό σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή.
Τα σπρωξίματα σταμάτησαν και σηκώθηκαν χέρια. ΌΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ. Όλοι εκτός των εφτά ατόμων που δημιούργησαν τις φασαρίες. Ακόμα και όσοι είχαν διαφωνίες για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για να έρθουν οι συγκεκριμένοι ομιλητές και για τους συγκεκριμένους Πανεπιστημιακούς.
Τελικά τα άτομα αυτά απομακρύνθηκαν, δεν ξέρω αν ήταν πράγματι αγανακτισμένοι που Άμεση Δημοκρατία θεωρούν να έχει το δικαίωμα να μιλάει – τρεις βραδιές παρακαλώ – η θεούσα η Λουκά, και όχι Πανεπιστημιακοί που εξήγησαν τι ακριβώς είναι αυτό το Νομοσχέδιο για την Παιδεία που ψηφίζεται μεθαύριο. Ότι και να ήταν όμως αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Η πλατεία Συντάγματος δεν είναι τσιφλίκι κανενός.
Να έχουμε το νου μας γιατί θεωρώ ότι αυτό ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει, όταν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου κατακλύσει τις πλατείες όλης της χώρας
http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=10143
Δημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 22, 2011 3:19 am Θέμα δημοσίευσης: Ομιλητές στην εκδήλωση της πλατείας Συντάγματος
Μικρή διόρθωση για τους ομιλητές:
Ο πρύτανης που μίλησε ήταν ο Τρ. Αλμπάνης (Γιάνενα) - ο Σιμόπουλος ήταν εκτός Αθηνών.
Ο Σταύρος Παναγιωτίδης είναι απλώς μεταπτυχιακός φοιτητής, όχι εκπρόσωπος της πλατείας. Είχε δηλωθεί ότι θα μετείχε και κάποιος ομιλητής από την πλατεία. Σε κάποια έντυπα το "και" ανάμεσα στις δύο τελευταίες αράδες προκάλεσε σύγχυση.
Κατά τα άλλα, η συζήτηση κράτησε από τις 9 μέχρι τις 12 με πάνω από χιλια άτομα.




Αυτές είναι δουλειές!
Μπορεί να έχουν κόψει το βραδινό γιαουρτάκι από τη γιαγιά και τα φάρμακα από τον παππού, αλλά βασικά παραμένουν αντεξουσιαστές. Aλλα κυβερνητικοι ομως αντιεξουσιαστες! Για να μην παρεξηγουμαστε! Γι΄ αυτό και στηρίζουν με νύχια και με δόντια τις μη κυβερνητικές οργανώσεις. Όλα κι όλα! Κόψανε από παντού, αλλά τις μη κυβερνητικές οργανώσεις δεν τις αγγίξανε. Ίσα – ίσα τις προβίβασαν και σε... «μεσιτικά γραφεία» για την προώθηση ανέργων στον δημόσιο τομέα...
Πώς το σκεφτήκανε αυτό! Η διεστραμενη φαντασία στην εξουσία κι εδώ κυριολεκτούμε. Παίρνουν λέει τους ανέργους για να δουλέψουν στους δήμους και τους ανέργους τους πληρώνει η μη κυβερνητική οργάνωση. Η οποία, η μη κυβερνητική οργάνωση, κρατάει και κάτι για τον κόπο της. Ας πούμε, δηλαδή, ότι κάνουμε μία μη κυβερνητική οργάνωση (παρακαλώ τον δαίμονα του τυπογραφείου να μην μου «φάει» το «μη») που ασχολείται με την καταπολέμηση του Έιτζ στην Αφρική. Κι έπειτα κάνει αυτή η οργάνωση, η μη κυβερνητική, μία σύμβαση με τον δήμο Άνω Παναγιάς να της προμηθεύσει υπαλλήλους καθαριότητας. Κι ερωτώ: Γιατί όχι και σουβλάκια για το Πανηγύρι;
Κάνουμε πως δεν ξέρουμε, κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε. Πίσω από πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις κρύβονται αχυράνθρωποι της εξουσίας, κρύβεται το βαθιά διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις αποτέλεσαν ένα εργαλείο απευθείας αφαίμαξης του κρατικού προϋπολογισμού από τους ίδιους τους ανθρώπους της εξουσίας. Υπήρξαν η μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο αδηφάγοι ήσαν και πόσο απρόσεκτοι έγιναν στην συνέχεια εκείνοι που δήθεν εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό.
Tο εξωφρενικό είναι ότι δεν ιδρώνει το αυτί τους. Ότι σε εποχή κρίσης εξακολουθούν και σπαταλούν πολύτιμο χρόνο για να βρουν τρόπους να μοιράσουν κι άλλα χρήματα κι άλλα χρήματα κι άλλα χρήματα σε μη κυβερνητικές οργανώσεις. Έλεος πια! Φτάνει! Δεν χορτάσανε ακόμη; Αν είχαν σπαταλήσει τον ίδιο χρόνο για να βρουν τρόπους να αντιμετωπίσουμε την κρίση, τότε ίσως και να μην είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε.
Διότι, αγαπητοί μας φίλοι, η πολιτική είναι η μεγαλύτερη μπίζνα που έχει ποτέ στηθεί σε αυτό τον τόπο. Η χώρα μπορεί να χρεοκοπήσει, μπορεί να συρρικνωθεί, εμείς μπορεί να μην υπάρχουμε, αλλά οι μη κυβερνητικές οργανώσεις θα πέσουν τελευταίες...
Μην νομίζετε ότι το θέμα αυτό αφορά μόνο την κυβέρνηση. Δυκομματικές είναι αυτές οι μπίζνες. Είδατε να διαμαρτύρεται κάποιος απο την ΝΔ; Η απο το ΛΑΟΣ?







Επιθεση σε μεταναστες στην Νικαια
από τωρα! 0:54πμ, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011
επιθεση σε μουσουλμανικο ναο στην νικαια κοντα στο village
Δυο στενα πανω απο το βιλλατζ σεντερ στην νικαια, ομαδα 8 ατομων επιτεθηκε σε μουσουλμανικο χωρο λατρειας (υπογειο στην γειτονια). Καποιοι που ακουσαν την φασαρια, ειδαν μηχανακια με νεαρους.
Δεν ξερουμε ακομα για τραυματιες η υλικες ζημιες..
λιγο μετα τις 12 η επίθεση
από * 1:35πμ, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011 Μια ομάδα απο 8 ζωα φασίστες επιτέθηκαν στο υπόγειο ναό μουσουλμάνων στην Νίκαια στην οδό καποδιστρίου έσπασαν την πόρτα έριξαν πέτρες και φούνταραν ένα κάδο απορριμάτων μέσα στο υπόγειο. Φωνάζαν ρατσιστικά συνθήματα και στους γείτονες που τους έκραξαν απάντησαν με βρισίδια. Ζημιές δε υπάρχουν ιδιαίτερες πέρα απο κάποια τζάμια σπασμένα και η πόρτα του υπογείου. Την στιγμή της επίθεσης δεν ήταν κανένας μετανάστης μέσα.
itane pezoi
από ta kathikia 2:31πμ, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011
dn itane pano se mixanakia..ekanan tin douleia tous, fonazan k kala oti exei ginei listeia dinontas stous geitones oti ekdikounte k efugan apo tin odo platanon pros to gipedo tis proodeutikis.malista fionazan oti tha fonaksoun k tin astunomia.o naos autos vriskete para polla xronia stin geitonia dn exoun enoxlisei pote kanena oi metanastes k auti itan i proti epithesi se auto to xoro..ta peristatika dustuxos auksanonte oloena k perissotero stin guro perioxi kathos k prin ligo kairo eixame pali epithesi se metanastes sto xoro toy village center. ta kolopaida dn itane pano apo 22 xronon...eytuxos tetoia ora o naos dn exei anthropoys mesa..katoikos tis perioxis
από . 4:22πμ, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011
στη νικαια και πριν 2 βδομαδες περιπου ομαδα 10 ατομων επιτεθηκαν σε εναν πακιστανο που εβγαινε απο ενα super market με τα ψωνια του , τον χτυπησαν , αλλα ευτυχως ετρεξε και εφυγε.
πολυ πιθανον να ειναι η ιδια η ομαδα αφου και αυτοι ηταν γυρω στα 18
Pesimo ston Nao Metanaston stin nikaia
από katoikos 0:46πμ, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011
Prin misi ora peripou stin odo Ierolixiton k Kapodistriou stin Nikaia apo 6-7 atoma omadas fasistarion
O Naos ton metanaston o opoios vriksete edo k polla xronia stin perioxi prin misi ora spastike apo petres k ksila apo kathikia fasistes prin kana misaoro...itane 6-7 atoma 2 me koukoules pitsirikades fanikan i opoioi se antidraseis tis geitonias apantisan oti k kala egine listeia stin perioxi.anevikan anenoxlitoi tin odo platanon pros to gipedo tis perioxis eno fonazan oti tha fonaksoun k tous mpatsous.to apotelesma einai o spasmenos naos k ta kolopaida na tin exoune kanei anenoxlitoi..auta pros to paron mpatsoi dn exoune emfanistei k dn to vlepo na emfanizontai...







MEGA-λη ισραηλινή προπαγάνδα
από Στρατής Αγγελη-οφόρος Νετανιάχου 4:25μμ, Σάββατο 20 Αυγούστου 2011
Το "Μεγάλο κανάλι" αναπαράγει την ισραηλινή προπαγάνδα για τις πρόσφατες επιθέσεις. Δε 'πα να διαψεύδουν οι Παλαιστίνιοι...
Απαράδεκτο το ρεπορτάζ του ΜEGA για τα πρόσφατα γεγονότα στη Μέση Ανατολή. Ενώ στην αρχή αναφέρεται στις αιγυπτιακές αντιδράσεις, στη συνέχεια αναπαράγει την ισραηλινή προπαγάνδα.
Μεταξύ άλλων:
- Αποδίδει τις επιθέσεις στο νότιο Ισραήλ σε Παλαιστίνιους, ενώ μέχρις στιγμής καμιά οργάνωση, είτε παλαιστινιακή, είτε άλλη, δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.
- Λέει ότι οι Ισραηλινοί έχουν σκοτώσει στη Γάζα 14 άτομα, ανάμεσά τους "στελέχη της ισλαμικής οργάνωσης που έκανε την επιδρομή" (χωρίς να αναφέρουν ποια οργάνωση). Ενώ οργάνωση αυτή (Λαϊκές Επιτροπές Αντίστασης - Popular Resistance Committees) το αρνείται.
- Και βέβαια, ενώ αναφέρει για τους νεκρούς Παλαιστίνιους ότι υπάρχουν και άμαχοι, αποσιωπά ότι ανάμεσά τους είναι και παιδιά.
- Στο τέλος πετάει και την άσχετη ατάκα για τους "στενούς δεσμούς της ισλαμικής Χαμάς με το καθεστώς της Συρίας" για να δημιουργήσει εντυπώσεις... (τι κι αν αυτό εναντιονεται στους ισλαμιστές ...)
Το ρεπορτάζ μπορείτε να το δείτε εδώ: http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17650#toppage κάνοντας κλικ στο βίντεο "Ένταση στη Μ. Ανατολή"
Τηλέφωνο του MEGA όπου μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε:
2106903000



ΙΔΡΥΜΑ "ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ"
από @αντιμπατς 8:39μμ, Κυριακή 21 Αυγούστου 2011
Όργιο σπατάλης στις εξοχές των παιδιών των μπάτσων...
ψάχνοντας το site διαύγεια του τζέφρυ εκτός του οτι ανακάλυψα πώς δεν εμφανίζονται καθόλου υπηρεσιακές δαπάνες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκα και 28 σελίδες με δαπάνες μόνο του φετινού καλοκαιριού για το απίστευτο ίδρυμα εξοχές της ελληνικής αστυνομίας....
μια ματιά στο
http://et.diavgeia.gov.gr/f/idryma_eksoxes_astynomia/
και θα φρίξετε με τα λεφτά που εχουν ξοδευτεί για να κάνουν τα γουρονοπαίδια διακοπές.... την ίδια ώρα που μας πέρνουν και τα σώβρακα.....
Έδωσες καλή αφορμή για τη γενικότερη σπατάλη χρημάτων σε βάρος όλων αυτών που δεν
από ταϊζονται απ΄το δημόσιο 11:25μμ, Κυριακή 21 Αυγούστου 2011
Δεν είναι μόνο οι κατασκηνώσεις μπατσοπαίδων,άλλωστε δεν καταδικάζεις ένα 10χρονο επειδή ο μπαμπάς του είναι γουρούνι,εκτός κι αν πιστεύουμε στο μαλακείαι γονέων παιδεύουσι τέκνα.Λίγο φασιστικό μου κάνει είναι αλήθεια.
Σπατάλες άλλωστε γίνονται σε πολλές περιπτώσεις τέτοιων "κατασκηνώσεων"
π.χ.:
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yyka/ada/4%CE%91%CE%A31%CE%98-%CE%99%CE%9B%CE%95
Εγώ το παιδί μου δε μπορώ να το στείλω εκεί αφού δεν είμαι "δημόσιος λειτουργός",εδώ καλά-καλά δεν μπορώ να καλύψω βασικότερες ανάγκες...
Γιατί τέτοιες διακρίσεις ;
Μιλάμε για παιδική κατασκήνωση. Έχει σημασία...
από > 2:16πμ, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011
Λοιπόν, στο site φαίνεται μια έγκριση πληρωμής 433,98  για την αγορά "ειδών δεξίωσης".
Τα οποία στην πραγματικότητα δεν είναι χυμοί και πίτσες για τα παιδιά, αλλά...οινοπνευματώδη ποτά, όπως φαίνεται στη σχετική σελίδα:
et.diavgeia.gov.gr/f/idryma_eksoxes_astynomia/ada/4%CE%91%CE%9C7%CE%9F%CE%A192-%CE%9129
Για την...εύρυθμη λειτουργία των Παιδικών
Κατασκηνώσεων κατά τη θερινή κατασκηνωτική περίοδο έτους 2011 λοιπόν, χρειάζεται να ξοδευτούν 433,98  σε αλκοόλ. Αλλιώς τα παιδάκια δε μπορούν να κατασκηνώσουν.




συληψη και κρατηση μεταναστων
από νικος 11:41μμ, Κυριακή 21 Αυγούστου 2011
χριαζεται καποιοσ δικηγορος που να ειδικεβεται σε απελασεισ
καλησπερα πριν 2 μερες στα περιστερια στη σαλαμινα αστυνομικοι συνελαβαν μεταναστες απο το πακισταν που καθοντουσαν σε παγκακι κ κιτουσαν τη 8αλασσα(κατοπιν καταγγελιασ απο αγνωστο για περιεργη σιμπεριφορα )ο ενας ειχε χαρτια π ειχαν ληξει το 2008 και ο αλλος καθολου κ οι δυο τους ειναι πολυ καλα παιδια ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ?



"Ο Καντάφι θα καταρρεύσει απόψε"
από 10:50μμ, Κυριακή 21 Αυγούστου 2011
Λεει το ΝΑΤΟ και το φερεφωνο του το αλ τζαζιρα
"Η Τρίπολη θα πέσει απόψε"
Την ίδια ώρα, ο Αμπντελχακίμ Μπελχάτζ, ένας από τους στρατιωτικούς επικεφαλής των πουλημενων αντικαθεστωτικών εξέφρασε την πεποίθηση πως η Τρίπολη θα έχει πέσει μέσα στις επόμενες ώρες.
Σε ανακοίνωσή του το ΝΑΤΟ αναφέρει πως το καθεστώς του Καντάφι πρόκειται "να καταρρεύσει" απόψε. "Αυτό που πρόκειται να παρακολουθήσουμε απόψε είναι η κατάρρευση του καθεστώτος", δήλωσε η εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ Οάνα Λουνγκέσκου και πρόσθεσε πως "όσο πιο γρήγορα αντιληφθεί ο Καντάφι ότι δεν έχει καμία πιθανότητα να κερδίσει, τόσο το καλύτερο θα είναι για όλον τον κόσμο".
Δηλώνει οτι δεν θα εγκαταλειψει την Λιβυη και το Λαο της μέχρι τέλους.
"Ο Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι, ωστόσο, παρά τον ασφυκτικό κλοιό γύρω του, σε ηχητικό μήνυμά του που μεταδόθηκε από τη λιβυκή τηλεόραση δηλώνει ότι δεν θα παραιτηθεί και δεν θα εγκαταλείψει την Τρίπολη.".
Τι θα μπορούσε να κάνει ο Καντάφι.
Το μονο που μπορουσε να κανει ο Κανταφι, οταν εβλεπε το συνεχες σφυροκοπημα απο τα ναζιστικα νατοικα αεροπλανα, οταν εβλεπε οτι δεν ειχε καμια στηριξη απο πουθενα απο τις μεγαλες δυναμεις (ειναι χαρακτηριστικο οτι ρωσια και κινα σφυραγαν αδιαφορα στην ξενη επεμβαση γιατι θελουν και αυτες να λαβουν μερος στο πλιατσικο του λυβικου πετρελαιου), ηταν, να παρατησει τις αηδιες και τις ανοησιες με τις μαχες τακτικου στρατου, οταν εβλεπε οτι ο αντιπαλος εχει συντριπτικα υπερτερες δυναμεις, και να αρχισει ανταρτικο αγωνα. Αλλα ο Κανταφι δυστυχως ειναι στρατιωτικος, και με τον στρατο κατελαβε την εξουσια, και οχι με ανταρτικο επαναστατικο αγωνα. Δεν ηξερε απο ανταρτικο αγωνα, για να μην πουμε οτι δεν τον αναγνωριζε κιολας. Πιστευε οτι ισχυε για τις αλλες χωρες, οχι για την Λιβυη. Πιστευε οτι ο λαος στο τελος θα εξεγηρονταν εναντιον των νατοικων σταυροφορων και των ντοπιων πουλημενων αντικαθεστωτικων καθαρματων που δεν ηταν πανω απο 1.000. Μονο που η δυναμη πυρος των νατοικων καθαρματων ηταν πολλαπλασια! Τωρα πλεον η Λιβυη θα ειναι μια ακομη χωρα υπο νατοικη σταυροφορικη κατοχη!! Οτι θα ξεκινησει ανταρτικος αγωνας ειναι σιγουρο! Το ποτε ειναι το ζητημα!
το αλ τζαζιρα
από λεει 1:45πμ, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011
οτι ο κανταφι τρεχει να σωθει, 2 γιοι του εχουν συληφθει και στους δρομους της τριπολης και της βεγκαζης ο κοσμος πανυγηριζει.
η λυπη που προκαλει η εικονα της βομβαρδισμενης απο νατοικα αεροπλανα Λιβυης και των ελαχιστων νατοικων ντοπιων πουλημενων αντικαθεστωτικων καθαρματων που πανηγυριζουν δυστηχως συμπληρωνεται με την βεβαιοτητα του ανταλαγματος που θα ζητησουν οι νατοικοι την επομενη μερα. ο λογαριασμος θα στοιχισει στο λιβυο λαο πολυ ακριβα.
ειδομεν
.....
από * 2:12πμ, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011
Τα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα επιβεβαίωναν την είδηση ότι λίβυοι αντικαθεστωτικοί έχουν συλλάβει δυο γιούς του Μουάμαρ Καντάφι. "Έχουμε επιβεβαιωμένες πληροφορίες ότι οι δικοί μας συνέλαβαν τον Σάιφ αλ Ισλάμ", δήλωνε στο Αλ Τζαζίρα ο Μουστάφα Αμπντ ελ Τζαλίλ, επικεφαλής του Μεταβατικού Εθνικού Συμβουλίου, που είναι το στημενο απο το ΝΑΤΟ όργανο των λίβυων αντικαθεστωτικών και πρόσθεσε: "εχουμε δώσει οδηγίες να μην τον σκοτωσουν προκειμένου να μπορεί να δικαστεί." Αργότερα ανακοινώθηκε η σύλληψη και δεύτερου γιού του Καντάφι.
Παραδόθηκε η προεδρική φρουρά
Λίγο νωρίτερα, όπως μετέδωσε το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια, επικαλούμενο το Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο, παραδόθηκε στους πουλημενους αντικαθεστωτικούς η προεδρική φρουρά του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι. Την είδηση επιβεβαίωσε και το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα, που ανέφερε πως οι στρατιώτες που ήταν επιφορτισμένοι με την ασφάλεια του Λίβυου ηγέτη κατέθεσαν τα όπλα.
Συνολικά 376 είναι οι νεκροί και περίπου 1.000 οι τραυματίες και στις δύο πλευρές από τις μάχες που γίνονται από χθες το βράδυ, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, ο οποίος μίλησε στο Ρόιτερ υπό καθεστώς ανωνυμίας.








Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στο αεροδρόμιο των Σκοπίων
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011, 08:44
Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, ύψους 1,5 μέτρου, τοποθετήθηκε στο νέο κτίριο του αεροδρομίου των Σκοπίων, το οποίο από τα τέλη του 2006 έχει μετονομαστεί σε αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος».
Το νέο κτίριο του αεροδρομίου των Σκοπίων θα εγκαινιαστεί στις 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα της ανεξαρτησίας της Boυλγαρομακεδονιας (ΠΓΔΜ).
Ο επικεφαλής της τουρκικής εταιρείας TAV στην Βουλγαρομακεδονια (ΠΓΔΜ) Μουράτ Όρνεκολ δήλωσε ότι η τοποθέτηση του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου συμφωνήθηκε με το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών της Βουλγαρομακεδονιας (ΠΓΔΜ).
«Το Υπουργείο Μεταφορών επέλεξε και ενέκρινε το νέο άγαλμα, το οποίο είναι το δώρο της εταιρείας μας για το νέο αεροδρόμιο», δήλωσε ο κ. Όρνεκολ.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία TAV διαχειρίζεται, από πέρυσι, το αεροδρόμιο των Σκοπίων. Ακόμη ένα άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, τεραστίων διαστάσεων, έχει τοποθετηθεί από τον περασμένο Ιούνιο στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων.
Η όλη κατασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες, ενώ σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Σκοπίων, τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος αυτού στην πλατεία των Σκοπίων, θα γίνουν από τον πρωθυπουργό της Βουλγαρομακεδονιας (ΠΓΔΜ) Νίκολα Γκρούεφσκι, στις 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία συμπληρώνονται 20 χρόνια από την ανεξαρτησία της ΠΓΔΜ και η κυβέρνηση της χώρας προγραμματίζει εορταστικές εκδηλώσεις.