Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Τριτη 23 Αυγουστου 2011

ΟΤΑΝ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, ΟΤΑΝ Ο ΟΡΓΟΥΕΛ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΖΕΙΣ…
Posted on 22/08/2011 by Φερμ
Δεν εχω να πω τίποτα να συνοδεύσω τη φασιστική φονταμενταλιστική Κτηνωδία των Νατοικών "εξεγερμενων" που αποτυπώνεται στα παρακατω βίντεο…
Εχω να δώσω όμως ενα μύνημα στα σκουλήκια της "μαρξιστικής" και "ελευθεριακής" "αριστεράς" που εκαναν το παν και εδωσαν το καλύτερό τους εαυτό για να ερθει η "απελευθέρωση" που αποτυπώνεται στα απο κάτω βίντεο. Στα σκουλήκια τύπου "μαυρου πανθηρα" και "Ιών" , του φυσικού τους πολιτικού χώρου της εκφυλισμένης δοσίλογης "αριστεράς" που δεν προλαβαινει να διεκπαιρεώνει τα κελεύσματα των αφεντικών της, μια για τη Λιβύη, Συρία κλπ, μια για την χειραγώγηση του κόσμου ώστε να αποτελεσουμε και τυπικά ενα ακομη προτεκτοράτο κάτω απο την κτηνωδία της υπερεθνικής και σιωνιστικής ελίτ.
Για τον ιδιο δοσίλογο αριστερίζοντα χώρο που δημιουργησε ο ίδιος και ελεγχει μέσα πληροφόρησης όπως το ιντιμίντια που λογοκρινε την πραγματική πληροφορηση ευθυγραμιζόμενο με τα φασιστικά διεθνή ΜΜΕ.
Για ενα ιντιμίντια που εχει δώσει γη και υδωρ στην ισραηλινή πρεσβεία να ποστάρει ακαταπαυστα και να χαφιεδίζει κατά πολιτικών οργανώσεων.
Σκουλήκια άξιος ο μισθός σας. Χαρείται λοιπόν τη κτηνωδία σε ολο της το μεγαλείο, χαρείται το κλάμα και τα βογγητά απο το μαρτύριο του παιδιού που του εχουν χώσει ενα σιδερο που του εχουν βάλει απο το πισινό του και εχει βγεί απο τον ώμο του. Χαρείται το ουρλιαχτό του ανθρώπου που του κόβουν το λαιμό ζωντανό. Χαρείται τον κανιβαλισμό και το σοδομισμό.
Σκουλήκια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας θα ερθει η ώρα σας, δε θα είναι παντα κυριακή για σας….
http://obamaslibya.com/
http://overdisinformation.wordpress.com/2011/08/22/%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%ba%cf%84%ce%b7%ce%bd%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b2%ce%b1%cf%86%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b1/
Ομπλόμωφ says:
22/08/2011 at 9:18 pm
Από ‘twitter’ των ‘εξεγερμένων’ συμμάχων του ΝΑΤΟ: βιαστήκαμε ν’αρχίσουμε τα πανηγύρια…
LibyaNewMedia LibyaNewMedia
Heavy fighting reported in Tripoli international airport. Seems like revolutionaries are losing control.
LibyaNewMedia LibyaNewMedia
It definitely looks like everyone was too quick with starting the party. Tripoli sounds very chaotic & bloody and no end in sight
(αυτοματη μεταφραση)
(LibyaNewMedia LibyaNewMedia Σκληρές μάχες που αναφέρθηκαν σε διεθνές αεροδρόμιο της Τρίπολης. Φαίνεται όπως επαναστάτες χάνουν τον έλεγχο. LibyaNewMedia LibyaNewMedia Φαίνεται σαν ο καθένας σίγουρα ήταν πολύ γρήγορος με την εκκίνηση των πανηγυρισμων. Τρίπολη ακούγεται πολύ χαοτική και αιματηρή και κανένα τέλος στο θέαμα)
Ομπλόμωφ says:
22/08/2011 at 9:32 pm
Brian Whitacker, ένας απ’τους φανατικότερους οπαδούς του νατοϊκού πολέμου, χυδαίος ψευτοδημοσιογράφος του Guardian:
There is also no reason to suppose that Libya will turn into a failed state. Under Gaddafi, it ranked 111 out of 171 in the Failed States Index – closer to Finland and Norway (the least failed states) than to Somalia or Afghanistan.
Regardless of the eccentricities of its leader, and despite the corruption and the secret police, Gaddafi’s Libya also had most of the apparatus for government that would be found in a “normal” country. The need here is to heed the lessons of Iraq and not dismantle it at a stroke and then start again from scratch but to take control of it and reform where necessary.
(αυτοματη μεταφραση)
(Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να υποθέσουμε ότι η Λιβύη θα μετατραπεί σε ένα αποτυχημένο κράτος. Υπό Καντάφι, κατετάγη 111 από 171 σε Δείκτη διαλυμένα κράτη - πιο κοντά στη Φινλανδία και τη Νορβηγία (το λιγότερο αποτυχημένα κράτη) από ό, τι στη Σομαλία ή το Αφγανιστάν. Ανεξάρτητα από τις εκκεντρικότητες του ηγέτη του, και παρά τη διαφθορά και τη μυστική αστυνομία, η Λιβύη του Καντάφι είχε, επίσης, οι περισσότερες από τις συσκευές για την κυβέρνηση που θα μπορούσε να βρεθεί σε μια «κανονική» χώρα. Στο σημείο αυτό απαιτείται να λάβουν σοβαρά υπόψη τα διδάγματα του Ιράκ και να μην το διαλύσει το κρατος σε ένα επεισόδιο και στη συνέχεια να ξεκινήσει ξανά από το μηδέν, αλλά να αναλάβει τον έλεγχο της και τη μεταρρύθμιση, όπου είναι απαραίτητο.)
Τώρα που τον ανατρέψαμε δηλαδή, παραδεχόμαστε οτι η Λιβύη δεν ήταν δήθεν ‘τριτοκοσμική χώρα’ ή μπανανία αλλά μάλλον πιο κοντά στο επίπεδο της Φινλανδίας ή της Νορβηγίας…αυτά για τους καραγκιόζηδες που βγάζαν απ’την κοιλιά τους οτι ο ‘λαός πεινούσε’ ή οτι εμείς υποστηρίζουμε..το ‘προλεταριάτο’.
Ποιό προλεταριάτο, οι προλετάριοι της Λιβύης ήταν οι ξένοι μετανάστες που σχεδόν απ’την πρώτη στιγμή τράπηκαν σε φυγή απ’τα τάγματα των οπισθοδρομικών ‘εξεγερμένων’ της Βεγγάζης…
Διαβάστε και κανα ρεπορτάζ από Βεγγάζη, οι Λίβυοι λέει δεν είχαν συνηθίσει να μαζεύουν σκουπίδια ή να φροντίζουν αποχετευτικά συστήματα και τέτοια, και τώρα που την κοπάνησαν όλοι οι μετανάστες τα έχουν εμπιστευθεί όλα στη ‘θεία πρόνοια’…
Ομπλόμωφ says:
22/08/2011 at 9:50 pm
Φερμ, ότι άποψη και νά’χουμε για τις κυβερνήσεις της Λατινικής Αμερικής, από Τσάβεζ,Ορτέγκα, Μοράλες, Κάστρο μέχρι κεντρώους τύπου Κίρχνερ, όλοι τους είχαν καταλάβει απ’την πρώτη στιγμή τί συνέβαινε στη Λιβύη με την ιμπεριαλιστική ανέμειξη.
Αλλά εδώ στην Ελλάδα βλέπεις έχουμε μπει για τα καλά στο ευρωαμερικάνικο οικοσύστημα…εδώ οι υπερ-επαναστάτες με το που ακούσαν για ‘εξεγερμένους’ ταυτίστηκαν με τη νατοϊκή επιχείρηση απ’την πρώτη στιγμή.
Για να μην ξεχνάμε και την εσκεμμένη συστηματική παραπληροφόρηση από διάφορους καραγκιόζηδες οτι δήθεν οι Αμερικάνοι μυστικά στηρίζαν τον Καντάφι για να πείσουν δήθεν οτι οι Κόντρας της Λιβύης είναι οι σούπερ ανεξάρτητοι αγωνιστές (με υποστήριξη απ’τις μοναρχίες του Κόλπου!)
Εγώ πάλι πρώτη φορά βλέπω ‘επανάσταση’ που για να πετύχει χρειάζεται έξι μήνες βομβαρδισμών απ’το ΝΑΤΟ, πράκτορες, ‘συμβούλους’ και ‘εκπαιδευτές’ ,διεθνή διπλωματική απομόνωση και οικονομικό στραγγαλισμό. Ας είναι καλά οι χρήσιμοι ηλίθιοι που βάλαν τα δυνατά τους για να πασάρουν την ιμπεριαλιστική επέμβαση σε ‘επαναστατική’ συσκευασία.
φερμ says:
22/08/2011 at 10:03 pm
Δεν είναι απλά θέμα “χρήσιμων ηλιθίων” φιλε μου. Η φιλο συστημική αυτή σταση που παρακολουθούμε του τελευταίους μήνες απο την εκφυλισμένη ελληνική αριστερά, δεν ειναι θεμα κάποιων μεμονομένων ηλίθιων που επεσαν θύμα της καλοστημενης προπαγανδας.
Αντίθετα η προπαγανδα έφτασε να εισχωρήσει τοσο βαθιά μεσα στις πολιτικές ομάδες και να ευνουχίσει οποιαδήποτε αντίδραση, λογο του οτι αναπαραχτηκε και προωθήθηκε με ολα τα μεσα απο συγκεκριμενους χώρους και τους παρατρεχάμενούς τους.
Αρκεί να ριξεις μια ματιά στα εντυπα και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της ρεφορμιστικής αριστεράς (Συριζα, ΑΚ κλπ) αλλά και σημαντικου κοματιού της -κατ ονομα τελικά αντισυστημικής αριστεράς_
Ομπλόμωφ says:
22/08/2011 at 11:10 pm
‘Επαναστάτες’ με νατοϊκά ελικόπτερα:
2142: Kim Sengupta of Britain’s Independent newspaper is in Tripoli near Green Square (renamed Martyrs’ Square by the rebels). He tells the BBC World Service: “For the last five hours we had quite intense clashes which ended temporarily after air strikes – what sounded like helicopter gunships.”
(αυτοματη μεταφραση)
2142: Kim Sengupta απο Independent εφημερίδα της Βρετανίας είναι στην Τρίπολη, κοντά στην Πράσινη Πλατεία (Πλατεία μετονομάστηκε Μαρτύρων »από τους αντάρτες). Λέει το BBC World Service: "Για τα τελευταία πέντε ώρες είχαμε αρκετά έντονες συγκρούσεις που έληξε προσωρινά μετά από αεροπορικές επιθέσεις - ακούστικαι σαν πολεμικα ελικόπτερα."
Ομπλόμωφ says:
23/08/2011 at 1:16 am
Παρά τη σφαγή από ελικόπτερα και βομβαρδισμούς, η κατάσταση φαίνεται να διαφέρει πολύ απ’την εικόνα που δίνουν οι θριαμβευτικοί τίτλοι των ΜΜΕ. Το BBC σχεδόν περιγράφει οτι οι ‘εξεγερμένοι’ έχουν υποχωρήσει σήμερα παρά την αεροπορική στήριξη
But elsewhere in the city they have met stiff resistance.
A rebel spokesman said his forces had come under fire from tanks emerging from Col Gaddafi’s compound at Bab al-Azizia in western Tripoli early on Monday.
Witnesses say there has been sustained gunfire in the area throughout the day.
Gaddafi loyalists remain in control of the area further south around the Rixos Hotel, where many Western journalists are based.
And rebels fighting in the west of the city were pushed back late on Monday.
(αυτοματη μεταφραση)
(Αλλά σε άλλα σημεία της πόλης έχουν αντιμετωπισει την άκαμπτη αντίσταση. Ένας εκπρόσωπος των ανταρτών, δήλωσε ο δυνάμεις του είχουν έρθει κάτω από την πυρκαγιά από τα τανκ που προκύπτουν σε ένωση συνταγματάρχη Καντάφι με το Bab al-Azizia στη Δυτική Τρίπολη νωρίς τη Δευτέρα. Μάρτυριες λένε υπήρξε συνεχής πυροβολισμούς στην περιοχή όλη την ημέρα. Του Καντάφι νομιμόφρονες διατηρήσαν τον έλεγχο της περιοχής, νοτιότερα γύρω από το Rixos Hotel, όπου εδρεύουν πολλοι δυτικοι δημοσιογράφοι. Και αντάρτες μάχες στα δυτικά της πόλης ωθήθηκαν πίσω αργά τη Δευτέρα)
Η λιβυκή τηλεόραση συνεχίζει να εκπέμπει μόνο με ήχο : http://www.ustream.tv/channel/thawrah
Ομπλόμωφ says:
23/08/2011 at 1:50 am
Η ξεφτιλισμένη ‘ενημέρωση’ για Λιβύη σε όλο της το μεγαλείο…ο δημοσιογράφος του CNN μίλησε έξω απ’το ξενοδοχείο με τον γιο του Καντάφι…ναι, αυτόν που ‘συνέλαβαν’ και θα στέλναν στο διεθνές δικαστήριο
“[Updated at 7:40 p.m. ET, 1:40 a.m. Tuesday in Libya] Moammar Gadhafi’s son Saif al-Islam Gadhafi – who reportedly was captured by rebel forces on Sunday – made an appearance at Tripoli’s Rixos Hotel early Tuesday, CNN’s Matthew Chance reports.
Saif appeared outside the hotel – one of the remaining hold-outs for Gadhafi loyalists – in a convoy of armored Land Cruisers. Chance said he spoke to Saif briefly and took a photo of him.
Saif said his father and the rest of the family were in Tripoli, and that the rebels had been “lured into a trap.”
There was no immediate explanation from the National Transitional Council, the rebel leadership that had announced he was in custody on Sunday.”
(αυτοματη μεταφραση)
("[Ενημερώθηκε στις 19:40 ET, 1:40 π.μ. της Τρίτης στη Λιβύη] Ο γιος του Καντάφι Moammar Σαΐφ αλ-Ισλάμ Καντάφι - ο οποίος φέρεται να αιχμαλωτίστηκε από δυνάμεις των ανταρτών την Κυριακή - έκανε την εμφάνιση του στο Rixos Hotel Τρίπολης νωρίς Τρίτη, δημοσιογραφος Matthew Chance του CNN ρεπορταζ. Saif εμφανίστηκε έξω από το ξενοδοχείο - ένα από τα υπόλοιπα κατέχουν του Καντάφι νομιμόφρονες - σε μια φάλαγγα τεθωρακισμένων Land Cruisers. Chance είπε ότι μίλησε με τον Σαΐφ για λίγο και πήρε μια φωτογραφία του. Saif είπε ο πατέρας του και η υπόλοιπη οικογένεια ήταν στην Τρίπολη, και ότι οι αντάρτες είχαν "παρασύρθει σε μια παγίδα." Δεν υπήρξε καμία άμεση εξήγηση από το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο, οτι η ηγεσία των ανταρτών είχε ανακοινώσει ότι ήταν υπό κράτηση απο την Κυριακή. ")
eleftherionhthon says:
23/08/2011 at 9:48 am
O αιχμαλωτος Saif εκανε την εμφανηση του (καταγεγραμενη πλεον σε βιντεο των ειδησιογραφικων πρακτορειων) εν μεσω πανηγυρισμων του Λιβυκου λαου που αντιστεκεται στους νατοικους και τα τσιρακια τους, εξω απο το κατηλημενο απο τους πουλημενους στους σταυροφορους, οπως μεταδιδαν τα πρακτορεια της Δυσης ξενοδοχειο, και ειπε οτι θα τους διαλυσουν. Κανεις δεν εχει συλληφθει, ουτε ο Κανταφι, ουτε οι γιοι του, παραμυθια μεταδιδουν τα δυτικα πρακτορεια, οτι τους πληρωνει η CIA να πουν!

http://overdisinformation.wordpress.com/2011/08/22/%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%ba%cf%84%ce%b7%ce%bd%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b2%ce%b1%cf%86%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b1/






Νέα προβοκάτσια ενάντια στους απεργούς πείνας
από eksegersi 12:34μμ, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011
«Πόνεσε» πολύ η Υπατία
Νέα προβοκάτσια ενάντια στους απεργούς πείνας
Το περασμένο Σάββατο, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων ανακοίνωσε ότι συνέλαβε δύο Αλγερινούς, οι οποίοι έσπαγαν αυτοκίνητα και έκλεβαν αντικείμενα από το εσωτερικό τους. Δεν γνωρίζουμε αν ευσταθούν οι κατηγορίες που τους αποδόθηκαν, ούτε μπορούμε να δώσουμε βάση στην αστυνομική ανακοίνωση, πριν οι άνθρωποι δικαστούν και ακουστεί και η δική τους φωνή. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι δύο συλληφθέντες μετανάστες δεν είχαν καμιά σχέση με την Υπατία και την απεργία πείνας των 300 μεταναστών εργατών. Δεν υπήρχε κανένας Αλγερινός ανάμεσα στους απεργούς πείνας. Αυτό δεν το λέμε μόνον εμείς, το έχει πει και ο Παπουτσής στη Βουλή, όπου κατέθεσε όλα τα στοιχεία για τους 300 απεργούς πείνας που τέθηκαν στο ειδικό καθεστώς «αναβολής της απομάκρυνσης», δηλαδή αναστολής της απέλασης.
Οι προβοκάτορες, όμως, βρήκαν την ευκαιρία. Αφού οι δύο Αλγερινοί συνελήφθησαν στα Χανιά, άρα ήταν από τους απεργούς πείνας της Υπατίας. Το έγραψε ένας στο Ιντερνετ και με μοναδική ευκολία το αναπαρήγαγαν πολλοί, βγάζοντας τα ρατσιστικά τους απωθημένα και χύνοντας χολή ενάντια στους μετανάστες και σε όσους στέκονται αλληλέγγυοι προς αυτούς. Αποκορύφωμα δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος», με τίτλο «Τρόφιμοι της Υπατίας ρήμαζαν αυτοκίνητα στα Χανιά!», που υπογράφεται από κάποιον Μανώλη Βάια. Από πού προκύπτει ότι οι δύο συλληφθέντες ήταν «τρόιφιμοι της Υπατίας»; Από πουθενά. Ούτε υπαινιγμός δεν υπάρχει στη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων. Ομως, ο αγώνας των απεργών πείνας πρέπει να συκοφαντηθεί, με όπλα το ψέμα και με εφαρμογή της γκεμπελικής τακτικής: «πες, πες, στο τέλος κάτι θα μείνει».
Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται επίσης αναφορά στους τέσσερις πρώην απεργούς πείνας, που συνελήφθησαν προ ημερών στο αεροδρόμιο, δήθεν με τις βαλίτσες τους γεμάτες κλοπιμαία. «Ξεχνάει», όμως, ο συντάκτης να αναφέρει ότι οι δύο απʼ αυτούς αθωώθηκαν πανηγυρικότατα, ενώ και οι δύο που καταδικάστηκαν (με αναστολή) θα αθωωθούν στο δεύτερο βαθμό, γιατί από πουθενά δεν προκύπτει ότι τα πράγματα που είχαν αγοράσει στο παζάρι έχουν κλαπεί από κάπου.
Περισσότερα γιʼ αυτή τη βρόμικη υπόθεση που έστησε η ΕΛΑΣ:
http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=12432&pos=4&cat_id=48
http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=12469&pos=4&cat_id=48
http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=12562&pos=4&cat_id=48
Είναι φανερό ότι η απεργία πείνας των 300 μεταναστών, που επί δύο μήνες συγκλόνισε τη χώρα, «πόνεσε» πολύ όλους όσους σπέρνουν το ρατσιστικό μίσος, προωθώντας τον εκφασισμό της εργαζόμενης ελληνικής κοινωνίας. Γιʼ αυτό και επιστρατεύουν τις πιο βρόμικες μεθόδους για να συκοφαντήσουν τους πρώην απεργούς πείνας και να αποκόψουν τους αλληλέγγυους από την κοινωνία.
http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=12601&pos=4&cat_id=48




Απολύσεων συνέχεια στο tvxs
από **** 12:25μμ, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011
«Η δημοσιογραφία δεν είναι μεροκάματο σε μαγαζί. Είναι επάγγελμα αλλά και κοινωνικό λειτούργημα». Αν πρέπει να πεινάμε για να γίνουμε «φτασμένοι» δημοσιογράφοι σαν τον πασοκοσυνασπισμενο Κούλογλου και μετά «εναλλακτικά» αφεντικά, να μας λείπει το βύσσινο.
Στις 17 Αυγούστου ο Στέλιος Κούλογλου ενημέρωσε με ένα λιτό και απέριττο e-mail εργαζόμενη στο tvxs που βρισκόταν σε άδεια ότι δε θα χρειαστεί τη βοήθειά της το επόμενο διάστημα. Δεν παρέλειψε δε «ευγενικά» να την ευχαριστήσει για τη συνεργασία. Προφανώς οι ευχαριστίες και οι γελοιότητες περί συνεργασίας και βοήθειας δεν ακυρώνουν το γεγονός αυτό καθαυτό, την απόλυση δηλαδή. Ο πασοκοσυνασπισμενος «Στέλιος» (όπως θέλει να τον αποκαλούν στο μαγαζί του) δεν μπήκε καν στον κόπο να ενημερώσει τη συνάδελφο για την απόλυσή της προσωπικά, ούτε φυσικά να αιτιολογήσει την απόφασή του, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι θεωρεί τους εργαζόμενους απλώς αναλώσιμους.
Η συγκεκριμένη συνάδελφος εργαζόταν στο tvxs part-time και με μπλοκάκι. «Εξαίρεση» χαρακτήρισε αυτή την εργασιακή συνθήκη πρόσφατα ο «Στέλιος», υποστηρίζοντας ότι όλοι οι εργαζόμενοι που απασχολεί είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, πλην ενός. Μόνο που οι εξαιρέσεις είναι περισσότερες, γεγονός που τις καθιστά κανόνα. Ο κανόνας λοιπόν είναι η μαύρη, απλήρωτη ή με μπλοκάκι εργασία. Αυτός ήταν και ο λόγος που παρεμβήκαμε παλιότερα στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Οι ασφαλισμένοι δημοσιογράφοι του tvxs είναι τρεις, εκ των οποίων ο ένας με μισά ένσημα – τι κι αν δουλεύει τουλάχιστον 8ωρο πενθήμερο; Οι απλήρωτες υπερωρίες, κανόνας και αυτές, με το φόρτο εργασίας να αυξάνεται συνεχώς, καθώς οι θέσεις όσων αποχωρούν ή απολύονται δεν καλύπτονται. Όσοι εργάζονται σαββατοκύριακα, ακόμη και οι ασφαλισμένοι, εννοείται ότι δεν αμείβονται με την προβλεπόμενη από το νόμο προσαύξηση – για τους υπόλοιπους ούτε λόγος: πρέπει να λένε και «ευχαριστώ» για το δημοσιογραφικό μεροκάματο που κάνουν σε αυτό το «αριστερό», «εναλλακτικό» μαγαζί. Επίσης, όσοι εργάζονται σε αργίες απλώς παίρνουν ρεπό.
Κανόνα αποτελούν και οι «πρακτικές». Δύο άτομα τουλάχιστον απασχολούνται καθημερινά, καλύπτοντας πάγιες ανάγκες του tvxs, όπως συγγραφή θεμάτων, μεταφράσεις, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και κάλυψη επικαιρότητας όποτε χρειαστεί, χωρίς να παίρνουν δεκάρα τσακιστή. Γιατί να παίρνουν άλλωστε; Φτάνει η «εμπειρία» που αποκομίζουν… Κανόνας είναι και η απασχόληση «πρακτικάριων» από το τμήμα ΕΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μόνο που εδώ είναι κάπως πιο «νόμιμα» τα πράγματα, με τη διαμεσολάβηση του πανεπιστημίου και τα ψίχουλα που λαμβάνουν οι φοιτητές ως αμοιβή.
Ο κατάλογος είναι μακρύς και δεν τελειώνει εδώ. Ο «Στέλιος» άλλωστε το έχει πει απερίφραστα: «Η δημοσιογραφία δεν είναι μεροκάματο σε μαγαζί. Είναι επάγγελμα αλλά και κοινωνικό λειτούργημα». Αν πρέπει να πεινάμε για να γίνουμε «φτασμένοι» δημοσιογράφοι σαν τον Κούλογλου και μετά «εναλλακτικά» αφεντικά, να μας λείπει το βύσσινο. Πριν από ένα μήνα περίπου προχώρησε στην απόλυση συναδέλφου με το πρόσχημα ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά της. Είχε το θράσος επιπλέον να απαντήσει στα όσα κατήγγειλε η ίδια για τις εργασιακές συνθήκες στο tvxs, χαρακτηρίζοντάς τα ψέματα και ανακρίβειες. Το ποιος λέει ψέματα είναι ηλίου φαεινότερο. Ας σταματήσει λοιπόν ο «Στέλιος» τα σχόλια περί κακοήθειας κ.λπ., γιατί την πραγματικότητα τη γνωρίζουν από πρώτο χέρι όσοι έχουν δουλέψει και δουλεύουν για λογαριασμό του, ενισχύοντας το «αριστερό» προφίλ του.







Ποιος έχει σειρά να φάει βόμβες μετά τη Λιβύη?
από Κουίζ για δυνατούς λύτες 3:41μμ, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011
Από την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν ο πρόεδρος της Κομισιόν Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι
"Οι εξελίξεις στη Λιβύη δίνουν νέα δυναμική στην Αραβική Άνοιξη. Η αναζήτηση των λαών της περιοχής για ελευθερία και αξιοπρέπεια θα συνεχιστεί. "
Πολλοί υποψήφιοι και για διαφορετικούς λόγους
από * 5:52μμ, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011
Οι επόμενοι στόχοι υποψήφιοι είναι αρκετοί:
α. το καθεστώς Μπααθ στη ΣΥΡΙΑ που πριν "πέσει" του Καντάφι είχε φάει "κόκκινη κάρτα" με τις δηλώσεις ΗΠΑ και Ε.Ε. ότι είναι καιρός να φύγει ο υιός Άσαντ κ.λπ.
Η αλλαγή στη Συρία είναι πιο περίπλοκη απ' όσο δείχνει δεδομένου ότι δεν αποκλείεται να περιπλέξει τις έτσι κι αλλιώς περίπλοκες σχέσεις στην περιοχή αυτή με επίκεντρο το Ισδραήλ και το Λίβανο. Είναι μεταβολή "υψηλού ρίσκου" για τα συμφέροντα του Ισδραήλ, των ΗΠΑ αλλά και της Τουρκίας (θα έλεγα και του ΙΡΑΝ). Επίσης, φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με το να βρουν τους "επόμενους" τους εγγυημένους και συνεργάσιμους.
β. εκείνη η "ξεχασμένη" ΥΕΜΕΝΗ... που όποιος ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει ας πει και σε μας. Στην ΥΕΜΕΝΗ υπάρχει και μια σχετικά πρόσφατη "εκκρεμότητα" με άγνωστο εύρος και βάρος: ότι υπήρχαν δύο κράτη που ενώθηκαν μετά την κατάρρευση του "υπαρκτού". Επίσης, παρά την εξαιρετική φτώχεια της η θέση της είναι κομβική ή έστω λιαν σημαντική για τους θαλάσσιους δρόμους του πετρελαίου.
γ. Υπάρχει πάντα ο σταθερός υποψήφιος που λέγεται ΛΙΒΑΝΟΣ, προφανώς όχι με τα ίδια χαρακτηριστικά που έχουν οι άλλες χώρες αλλά παντα προνομιακό πεδίο επίλυσης των περιφερειακών συγκρούσεων στην Μ. Ανατολή.
δ. Υπάρχει ο ευσεβής πόθος "εκδημοκρατισμού" του ΙΡΑΝ αλλά εκεί τα πράγματα είναι ζόρικα και δεν είναι εύκολες οι παρεμβάσεις, ούτε πιάνουν οι ψευτοτσαμπουκάδες των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ. Εκεί αν επέμβεις θα το κάνεις όπως ΙΡΑΚ (κι ακόμη πιο δυσκολα). Δεν είναι επιλογή τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.
ε. Υπάρχει το ξεχασμένο πρόβλημα του ΙΡΑΚ που μετά την σταδιακή αποχώρηση των ΗΠΑ είναι εξαιρετικά δυσκολο να αποφύγει μία μακρά περίοδο εσωτερικής αναταραχής και συγκρούσεων, δεδομένου ότι υπάρχουν και διάφοροι επιβαρυντικοί παράγοντες: Κούρδοι, σιϊτες / σουνίτες κ.λπ.
στ. Γυρίζοντας πιο κοντά στη γειτονιά μας ας κοιτάζουμε που και που προς το Κοσσυφοπέδιο - Σκόπια γιατί εκεί κάτι σιγοβράζει και δεν είναι βέβαιο ότι κάποιος απο λάθος ή απο σκοπό δεν θα ανασηκώσει το καπάκι της χύτρας.
Το βέβαιο είναι ότι η "Μεσόγειος" με την ευρύτερη γεωγραφική έννοια αλλάζει και αλλάζει δραματικά. Στη Βόρεια Μεσόγειο έχουμε τις αστικές δημοκρατίες δυτικού τύπου που όμως βουλιάζουν μέσα στην κρίση (τα λεγόμενα P.I.G.S.), στη νότια μεσόγειο είχαμε διάφορες αλλαγές (με τελευταία την πτώση Καντάφι), στη Μ. Ανατολή σιγοκαίει η φωτιά. Μοιάζει η "γειτονιά" να περνά από διαφορετικές διαδρομές σε μία επόμενη μέρα που αν και σε γενικές γραμμες δεν μπορούμε να φανταστούμε το σχέδιο με λεπτομέρειες σίγουρα θα περιλαμβάνει ... πολλές χώρες μειωμένης κυριαρχίας, χώρες - μεταμοντέρνα (αδόκιμος όρος) προτεκτοράτα (πολιτικά, οικονομικά κ.λπ.).
Ένα σενάριο που επίσης είναι αρκετά θολό και δεν υπάρχει πραγματική γνώση στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας είναι αν η "αναταραχή" (η αναδιανομή σφαιρών επιρροής και η μερική ή καθ' ολοκληρία ακύρωση των επιτυχιών των απελευθερωτικών κινημάτων του 60) είναι το ενδεχόμενο ο "εκδημοκρατισμός" να κυλήσει προς την Αφρική, μία ήπειρο που φαίνεται να αποτελεί πεδίο ανταγωνισμού του κεφαλαίου για τον ελεγχό της (κυρίως λόγω των πλουτοπαραγωγικών πηγών της). Έχουμε ήδη κάποια δεδομένα έστω και αποσπασματικα. Η Τουρκία θελει να "βοηθήσει" την Αιθιοπία - Σομαλία (κ.ά) για να αντιμετωπίσουν το λιμό (ήμαρτον!), η Κίνα (και η Ινδία δευτερευόντως) φαίνεται να έχουν επιτύχει σημαντική διεισδυση και έλεγχο σε φυσικούς πόρους (ορυκτά) κ.λπ. Δυστυχώς δεν υπάρχει σοβαρή και συστηματική πληροφόρηση για το τι συμβαίνει εκει κάτω έστω και σε δημοσιογραφικό επίπεδο...
Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να εκτιμήσουμε πως η κρίση θα επιφέρει σημαντικές γεωπολιτικές μεταβολές στη στενή περιοχή: Ελλάδα - Τουρκία - Βαλκάνια - Κύπρος. Οι αφορμές υπάρχουν: καθορισμός ΑΟΖ, γεωτρήσεις με ή χωρίς το Ισδραήλ στην Κύπρο (μάλλον βαίνουν προς ακύρωση), ένταξη Σκοπίων στο ΝΑΤΟ (το'χουμε ξεχάσει αυτό) κ.λπ.
Θα ήταν ενδιαφέρον αν υπήρχε σοβαρή συστηματική ενημέρωση για τα θέματα αυτά, κατάθεση καποιων απόψεων - αναλύσεων.
Το βέβαιο είναι ότι την ώρα που "πέφτει" ο Καντάφι πολλές καρέκλες σε πολλές γειτονιές τρίζουν ή έστω αλλάζουν θέση στη σκακιέρα.





Πορνογραφος ειναι το κρατος και η ασφαλεια...
από imerisiadiataxi 3:52μμ, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011
...που χρησιμοποιει με τον ποιο χυδαιο τροπο την παιδοφιλια
για να αποκομισει ποιτικα οφελη και την ανοχη-συναινεση της
κοινωνιας στην καταστολη της λαικης φλυαριας(βλ.ελευθερια του
λογου)που οργιαζει εδω και λιγα χρονια στο διαδυκτιο.
Μερα παρα μερα ενα θεμα παιδικης πορνογραφιας εναδεικνυεται με δραματικο τονο στα κρατικα και καθεστωτικα μ.μ.ε. Ο ειδεχθης χαρακτηρας της συγκεκριμενης σεξουαλικης συμπεριφορας,ο υψηλοτατος βαθμος ηθικης απαξιωσης και η καθολικη κατακραυγη της κοινωνιας προς αυτη, προμηνυουν την ενταση της επιθεσης που θα δεχτει η ελευθερια του λογου στο διαδυκτιο.Η λογικη αφαιρεση ειναι προφανης.Το διαδυκτιο ειναι διαβολικο και καταστροφικο για την κοινωνια,καταστρεψτε το.Μονο τα εμπορευματα και το κρατος πρεπει να ακουγονται.Βεβαια η αφαιρεση θα μπροσουσε να ειναι και η εξης:εφοσον η φωτοφραφικη μηχανη και η καμερα ειναι μεσα με τα οποια διαδιδεται η παιδικη πορνογραφια,τοτε θα πρεπει η κατοχη και η χρηση των μεσων αυτων να ειναι παρανομη και ποινικα κολασιμη.
Η βιομηχανια της πορνογραφιας ειναι δικο τους εργο,και καλυτερα θα ηταν να το βουλωσουν."Δεν δικαιουνται δια να ομιλουν".
Πολλοι ειναι αυτοι που θεωρουν οτι ο ελεγχος του διαδυκτιου ειναι ανεφικτος.Ομως στο βαθμο που ολες οι υποδομες ανηκουν στον εχθρο(κρατος-εταιριες)αυτη η θεωρηση των πραγματων μαλλον ειναι ευσεβεις ποθοι οσων δεν θελουν να πιστεψουν οτι μπορει να χρειαστει να βγουν στην παρανομια(βλ.Αγγλια).
Το να αποδεχομαστε ως αυτονοητη την εξωση μας απο τις υποδομες αυτες ,περιοριζομενοι στις λεγομενες "κινηματικες",ειναι το ιδιο με το να αποδεχομαστε την εκδιωξη μας απο τις πλατειες, τους δρομους και τα δημοσια κτηρια μιας και αυτα ανηκουν στο κρατος,και να κρυβομαστε στους ιδιωτικους χωρους του κινηματος,που ετσι γινονται μια απλη λεπτομερεια στο πανθεον των λεπτομερειων του θεαματος της λεπτομερειας,που ειναι ο συγχρονος τροπος του διαιρει και βασιλευε.Οι απαλλοτριωση των υποδομων αυτων και η αποδωση τους στην κοινωνια δεν διαφερει σε τιποτα απο την κοινωνικοποιηση των φυσικων πορων μιας κοινωνιας.Οι δυνατοτητες επικοινωνιας που αναπτυξε η Google δεν ανηκουν παρα στην τεχνογνωσια που αναπτυξε η ιδια κοινωνια διαχρονικα.Το να τις θεωρει η Google ιδιοκτησια της δεν την εξαιρει απο την θεση μας οτι η ιδιοκτησια ειναι κλοπη.Η ελευθερη προσβαση στις πλατειες του διαδυκτιου δεν ειναι δικαιωμα ,ειναι ουσιαστικη στιγμη της ανθρωπινοτητας μας.
Ζητω η παγκοσμια φλυαρια.
Προς τους "κινηματικους".
από imerisiadiataxi 0:35πμ, Τρίτη 23 Αυγούστου 2011
Δεν ειχαμε καν στο μυαλο μας την ιδεα της καριερας των μπατσων ουτε μας ενδιαφερει αυτη.Πολυ life style το σκεπτικο σου για τους μπατσους αγαπητε (Α).
Απο την αλλη πολυ κυβερνητικη η αποψη οτι οι μπατσοι και το κρατος θελουν το διαδικτυο για να συλλεγουν πληροφοριες,πραγμα που σημαινει οτι θεωρεις το διαδικτυο τον δουρειο ιππο τους.Ουτε το θελουν,ουτε δεν το θελουν, αλλα απο την στιγμη που υπαρχει θελουν να το ενταξουν στην κυριαρχια τους.Οι δηλωσεις-συνεντευξεις του Σφακιανακη κατα καιρους αποδεικνυουν το αληθες της επισημανσης που καναμε.Ετοιμαζονται να λυντσαρουν τα blog αφου πρωτα εδραιωσουν την πεποιθηση οτι κατι σαπιο υπαρχει σε αυτα και στο διαδικτυο γενικα.
Επισης δεν ειμαστε στελεχη ,ουτε σκεφτομαστε ως στελεχη,ουτε ονειρευομαστε την κοινωνιας ως εταιρεια η' ως κομμα, οπου το στελεχος θα ειναι αυτο που θα τις εμψυχωνει.
"Bloggerz" οι αποψεις του site εκφραζονται στο κεντρικο.Ολες οι αλλες δημοσιευσεις εκφραζουν τις αποψεις αυτων που τις δημοσιευουν.Αν δεν ειναι ασυμβατες με την πολιτικη δημοσιευσης του μεσου,που και αυτη κρινεται απο την ιδια την κριτικη που κανει,τοτε δεν βλεπουμε κανενα περιορισμο στον τροπο που θα διαδωσουμε τις θεσεις μας.Καθε πονηρια ειναι χρησιμη.Αχρηστη ειναι μονο η βλακεια.
Η παιδοφιλια ειναι ενα παθος,μια διαστροφη του παθους πρεπει να πουμε,αλλα υπαρχει απο παντα και δεν εμφανιστηκε με το διαδικτυο.
Η πορνογραφια επισης υπαρχει απο παντα(βλ.τοιχογραφιες και αγγεια της αρχαιοτητας),απο οταν τουλαχιστον ο ανθρωπος αρχισε να ζωγραφιζει και να διηγηται ερωτικες ιστοριες.
Η εμπορευματοποιηση των παραπανω ομως ειναι κατορθωμα των δαιμονιων στελεχων που εμψυχωνουν το κεφαλαιο,το οποιο θεωρει οτι ολα ειναι εμπορευσιμα και πανω απο ολα τα παθη των ανθρωπων,μιας και ο πελατης ειναι σιγουρος.
Η παιδικη πορνογραφια δεν υπηρξε πριν την εμφανιση της βιομηχανιας της πορνογραφιας.Οποιος δεν τα συνδεει αυτα τα δυο δεν ξερει γιατι μιλαει.





επιθεση νεοναζι στη πλ.κλαυθμωνος
από *** 2:02μμ, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011
κατα τις μιαμιση το βραδυ της παρασκευης προσ σαββατο σημειωθηκε για πολλοστη φορα επιθεση κατα των αστεγων που κοιμουντα στη πλατεια.ομαδα περιπου 15 ατομων χωρις να φορανε κρανη επιτεθησαν με μαδερια και ροπαλα χτυπωντας ...στο ψαχνο.αρχηγος εδειχνε να ειναι ενας 40αρης και οι υπολοιπο ηταν 16-18 χρονων.χρυσαυγιτες...σε υπηρεσια...








ΚΑΖΑΧΣΤΑΝ
Φυλακίζονται συνδικαλιστές
Λίγες μέρες μετά τη φυλάκιση της Νατάλια Σοκολόβα, νομικής σύμβουλου του συνδικάτου εργαζομένων στην κινεζο-καζάχικη πετρελαϊκή εταιρεία «Καραζανμπασμουνάι», η οποία καταδικάστηκε σε ποινή 6 χρόνων, ακολούθησε μια ακόμη δίκη σε βάρος του Ακζανάτ Αμίνοφ, συνδικαλιστή στην πετρελαϊκή εταιρεία «Οζενμουνάιγκάζ» στην πόλη Ζαναοζέν. Οπως έγινε γνωστό, στις 18 Αυγούστου ο Ακζανάτ Αμίνοφ καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης με διετή αναστολή. Ετσι ο Αμίνοφ, που ήταν προφυλακισμένος για περίπου 2 μήνες, από 30 Ιουνίου του 2011 με την κατηγορία της «ανάφλεξης του κοινωνικού μίσους», καθώς και «της οργάνωσης παράνομων συγκεντρώσεων, συνελεύσεων, διαδηλώσεων», αφέθηκε ελεύθερος.
Να σημειωθεί πως η απεργία στην πόλη Ζαναοζέν συνεχίζεται από τις 26 Μάη. Οι εργαζόμενοι της πετρελαϊκής εταιρείας «Οζενμουνάιγκάζ» ζητούν να γίνουν αλλαγές στα εργασιακά, αύξηση των μισθών, παραίτηση του διευθυντή της εταιρείας «Οζενμουνάιγκάζ». Κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά ορισμένων εργαζομένων για την συμμετοχή και την υποστήριξη των απεργών εργατών του Καζαχστάν.



ΟΝΔΟΥΡΑ
Μαζικές δολοφονίες αγροτών
ΤΕΓΚΟΥΣΙΓΚΑΛΠΑ.-- Τα τάγματα θανάτου, οι παραστρατιωτικές οργανώσεις και οι «μισθοφορικοί στρατοί» των μεγαλοτσιφλικάδων συνεχίζουν να σπέρνουν το θάνατο, επιλεκτικά.
Στο στόχαστρο τα ηγετικά στελέχη, αλλά και μέλη του Ενωμένου Αγροτικού Κινήματος του Αγουάν - MUCA με στόχο την τρομοκράτησή τους και την εκδίωξή τους από τη γη που τους κατοχυρώθηκε από τον πρώην Πρόεδρο Μανουέλ Σελάγια και παρά τη συμφωνία με την κυβέρνηση του κατοχικου δικτατορα - "προέδρου" των γιανκιδων Πορφίριο Λόμπο, στα μέσα του προηγούμενου χρόνου. Γη που θεωρείται ιδανική για την παραγωγή κοκοφοίνικα, πρώτη ύλη για το βιοντίζελ και αντικείμενο «πόθου» μεγαλογαιοκτημόνων. Ενα εξαιρετικά φονικό Σαββατοκύριακο, ήταν η κατάληξη μίας πολύ αιματηρής βδομάδας, όπου 11 άνθρωποι δολοφονήθηκαν, στην πλειονότητά τους μέλη του MUCA, καθώς το πρωί του Σαββάτου εκτελέστηκε από «αγνώστους» ο Σεσιντίνο Ρουίς, πρόεδρος του συνεταρισμού του Σαν Ισίδρο στην Τοκόα της επαρχίας Κολόν, και τραυματίστηκε θανάσιμα ο Ελισέο Παβόν.
Το πρωί της Κυριακής εκτελέστηκε ο αγρότης και μέλος του MUCA Αρνάλντο Πορτίγιο, ενώ το κατακρεουργημένο σώμα του πετάχτηκε και βρέθηκε στη Λεμπίρα, σε εκτάσεις του συνεταιρισμού, ώστε να ενοχοποιηθούν οι αγρότες, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου Λαϊκής Αντίστασης - FNRP και το βράδυ της Κυριακής, εκτελέστηκε μέσα στο σπίτι του, στην Κονσεπσιόν τη Τοκόα, ο αντιπρόεδρος του MUCA Πέδρο Σαλγάδο και η γυναίκα του Ιρένε Λισόνα. Το μακελειό συνεχίστηκε, καθώς ακόμη τρεις δολοφονήθηκαν χθες, την ώρα της επιστροφής από την κηδεία του Σεσιντίνο Ρουίς, όπως ανακοίνωσε ο Ραφαέλ Αλεγκρία, στέλεχος του FNRP και της Via Campesina.
Από τον Ιούλη του 2010 μέχρι τον Ιούλη φέτος έχουν δολοφονηθεί 35 αγρότες και περισσότεροι από 50 από τα τέλη του 2009.







Για την Λιβυη, για την Αληθεια για τους πουλημενους νατοικους αντικαθεστωτικους, και την σταση της ξεπουλημενης ρεφορμιστικης αριστερας!
eleftherionhthon says:
23/08/2011 at 8:29 pm
Επειδη και ο φερμ και ο ικονικος ανεφεραν τους πιο ξεφτιλισμενους στην αριστερα, τους γλοιωδεις συνεργατες του Τζεφρυ των σιωναζι των γιανκιδων και των πουστροευρωπαιων, τους πουστροξεφτιλισμενους απο τον Συριζα και την Αντιεξουσιαστικη Κινηση, καλο ειναι να αναφερουμε και τα αλλα τομαρια που το παιζουν αριστεροι, αλλα ειναι στην ουσια πουλμενα τομαρια των σιωναζι και των γιανκιδων. Με την τιμιτηκη αναφορα στους αναρχοναζιδες μπαχαλακιδες που σκοτωνουν και καινε κοσμο με τις εντολες που εχουν απο την υπηρεσια τους, και μετα πηγαινουν και πληρωνονται απο την πρεσβεια για τις υπηρεσιες τους. Και συνεργαζονται με τους γνησιους ναζιστες χρυσαυγιτες, και τους ανωτερους τους στην ιεραρχια ασφαλιτες. Να μιλησουμε για τα ρεμαλια τους ναριτες και τους μαλακες ανταρσιακους, το κκε μ-λ, και το κακο συναπαντημα, που περιμενουν ψηφαλακια τα αρχιδακια στις εκλογες, αλλα θα παρουν τα αρχιδια μου, γιατι τωρα αρχιζει ο πολεμος με τα μουνια που το παιζουν “αριστεροι”. Περιτο να μιλησουμε για το ξεφτιλισμενο πουλημενο “Κ”ΚΕ, που λεει οτι ο Κανταφι ηταν οργανο των ιμπεριαλιστων, που τωρα απλως αποφασισαν να αλλαξουν πιονι. Δε μας λεει το πουλημενο ΚΚΕ ποσα το πληρωνουν για να λεει αυτα που λεει, και κατα τα αλλα να βγαζει το σκασμο, και το μονο που ξερει να λεει ειναι ψηφο στο ΚΚΕ. Ψοφο ομως και οχι ψηφο ομως θα παρει!!!
Και να αναφερουμε τις τιμητικες εξαιρεσεις. Κατα αρχην, απο την αρχη η ελευθεριακη κινηση της Περιεκτικης Δημοκρατιας, η οποια απο την αρχη ειχε αποδεχτει τις αληθειες που βγαινανε απο εδω, απο το overdisinformation.wordpress. Kαι μετα η αριστερη οργανωση του ΕΑΜ, (η οργανωση του τιμημενου δολοφονημενου καθηγητη Νικου Τεμπονερα στην Πατρα το 1990) που απεδειξε οτι η αριστερα δεν τρεφει πλεον μονο κηφηνες παλιοτομαρα και σαπισμενα καθικια, αλλα εχει και σκεπτομενους ανθρωπους. Και τελος το μ-λ κκε, αν και αργησε πολυ, πραγμα που με κανει να πιστευω οτι αποδεχτηκε την αληθεια γιατι θεωρησε οτι βρηκε μια καλη δεξαμενη ψηφων.