Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Κυριακη 3 Αυγουστου 2014


O Μπλατ της Μακάμπι υποστηρίζει "100%" την γενοκτονία των Παλαιστίνιων
Σύμφωνα με τον Μπλατ, οι δολοφονίες αμάχων και ανήλικων παιδιών, αποτελούν κομμάτι του " πιο δικαιολογημένου πολέμου του Ισραήλ"
Μία μερά μετά την αναφορά της Unicef πως 300 παιδιά έχουν σκοτωθεί από τις Ισραηλινές επιθέσεις, και συνολικά πάνω από 1.700 Παλαιστίνιους, ο προπονητής της Μακάμπι, και καλύτερος κόουτς της Euroleague, στηρίζει σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδαglobes.co.il την γενοκτονία των Παλαιστινίων από τις στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ.
Σύμφωνα με τον Μπλατ, οι δολοφονίες αμάχων και ανήλικων παιδιών, αποτελούν κομμάτι του " πιο δικαιολογημένου πόλεμου του Ισραήλ" Συγκεκριμένα ανέφερε πως: "αυτός ο πόλεμος είναι ο πιο δικαιολογημένος πόλεμος του Ισραήλ, εξ όσων θυμάμαι. Είναι αλήθεια ότι δεν νιώθω πολύ άνετα, που δεν είμαι στο Ισραήλ, σε μια περίοδο σαν και αυτή. Πάντα ήμουν εκεί, τις πιο δύσκολες στιγμές. Από τότε που ξεκίνησε η επιχείρηση Protective Edge, νιώθω πως το να είμαι στο Ισραήλ είναι το πιο φυσικό πράγμα που μπορώ να κάνω. Η δουλειά μου ωστόσο, είναι στο Κλίβελαντ. Διαρκώς σκέφτομαι τι γίνεται στο Ισραήλ και δεν είναι εύκολο. Οι δυο μεγαλύτερες κόρες μου υπηρετούν τον στρατό, ο γιος μου είναι στο Eurobasket U16 και η μικρότερη κόρη μου είναι επίσης εκτός Ισραήλ, για λίγες ημέρες. Όλοι όμως, θα επιστρέψουν και το πλάνο είναι να τους δω τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. Είχα εισιτήριο στην Delta Airlines, αλλά το άλλαξα με την El Al Israel Airlines Ltd., μόλις η Delta ακύρωσε όλες τις πτήσεις για το Ισραήλ". Τον ρώτησαν αν στηρίζει την επιχείρηση αυτή. Απάντησε: "απόλυτα. Κατά τη γνώμη μου, αυτός ο πόλεμος είναι ο πιο δικαιολογημένος που έχει κάνει το Ισραήλ, στη σύγχρονη ιστορία του.
------------------------------------------------------------------------------
Άνοιγμα Καρατζαφέρη σε Σαμαρά: Να μην γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας
Ευδιάθετος, παρά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του (ισχαιμικό επεισόδιο και αγγειοπλαστική επέμβαση με στεντ), ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε στο «Πρώτο ΘΕΜΑ» για τις δύσκολες ώρες που πέρασε στην Εντατική και τις επισκέψεις των «απολωλότων» Γεωργιάδη, Πλεύρη και Βελόπουλου. Αποκάλυψε ότι αποσύρεται πλέον από το κανάλι, όχι όμως από την πολιτική, κάνοντας γνωστό ότι, εάν υπάρξει μια σοβαρή πρωτοβουλία για επανένωση της Κεντροδεξιάς, το κόμμα του θα ανταποκριθεί. Παράλληλα εμμένει στη θέση ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας δεν πρέπει να γίνει πρωθυπουργός, ρίχνοντας το μπαλάκι στον κ. Πάνο Καμμένο και τους ΑΝ.ΕΛ.
-----------------------------------------------------------------------------
Ελλάδα και Αργεντινή
Μετά την χρεοκοπία της χώρας τους, οι πολίτες της Αργεντινής είχαν την εξυπνάδα και την αξιοπρέπεια να μην διατηρήσουν στην εξουσία τους πολιτικούς που οδήγησαν την Αργεντινή στην χρεοκοπία. Αντιθέτως, οι Έλληνες πολίτες παλεύουν ακόμα με τους Σαμαράδες και τους Βενιζέλους.
-----------------------------------------------------------------------------
Δεν είναι αναρχοκομουνιστές σήμερα στην κυβέρνηση της Αργεντινής. Οι περονιστές είναι στην εξουσία.
Μετά την χρεοκοπία, δεν έγινε καμία επανάσταση στην Αργεντινή και οι αστοί πολιτικοί είναι ακόμα στην κυβέρνηση. Αλλά οι αστοί πολιτικοί της Αργεντινής δεν είναι εντελώς ξεπουλημένοι όσο οι Έλληνες πολιτικοί. Και προφανώς, δεν τους έχουν δεμένους από παντού -όπως τους πολιτικούς της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης-, οι «αντίπαλοι» της Αργεντινής. Δεν είναι ίδιοι όλοι οι αστοί πολιτικοί. Μπορεί να διαφωνούσες πολιτικά με τον Παπάγο αλλά δεν ήταν ηλίθιος και εντελώς ξεπουλημένος σαν τον Σοφοκλή Βενιζέλο. Οι σημερινοί πολιτικοί που είναι στην κυβέρνηση της Αργεντινής αγαπούν την πατρίδα τους. Δεν θέλεις να την πούμε «πατρίδα»; Να την πούμε κοινωνία, χώρα, τόπο, πολίτες, ανθρώπους, να την πούμε όπως θέλεις. Αλλά την αγαπούν. Και έχουν και λίγη τσίπα πάνω τους. Σε αντίθεση με τους αστούς κυβερνήτες της σημερινής Ελλάδας που είναι ξεπουλημένοι και αγαπούν μόνο τον κώλο τους. Αλλά οι Έλληνες πολίτες τους διατηρούν στην εξουσία. Και έχουν μεγάλη ευθύνη για τα δεινά της χώρας. Οι Έλληνες περιμένουν να καταρρεύσει οριστικά η χώρα, για να αλλάξουν τους πολιτικούς που ευθύνονται για την χρεοκοπία της Ελλάδας. Αλλά τότε θα είναι αργά. Και δεν θα έχει πια κανένα νόημα.
--------------------------------------------------------------------------------
Ισραηλινά πανεπιστήμια στηρίζουν τη σφαγή στη Γάζα
Του Ali Abunimah 25/7/2014
Δύο κορυφαία ισραηλινά ακαδημαϊκά ιδρύματα παρέχουν πλήρη υποστήριξη στην εν εξελίξει Ισραηλινή σφαγή στη Γάζα. Το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ προσφέρει στους φοιτητές του που υπηρετούν στη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Γάζας ένα έτος δωρεάν σπουδών.
------------------------------------------------------------------------------
Αυτή είναι η ενωμένη Ευρώπη…
Μεγάλες φορολογικές ανισότητες ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης… Εάν έχεις εισόδημα 8.000€ το χρόνο στη Γερμανία, ο φόρος που σου αναλογεί είναι 20€ / Αντίθετα στην Ελλάδα, εάν βγάζεις τα ίδια ακριβώς χρήματα το χρόνο, ο φόρος που σου αναλογεί είναι 3.200€ Στην Γερμανία, επίσης, η πρώτη κατοικία όταν πρόκειται για ιδιοκατοίκηση δεν φορολογείται / Ενώ στην Ελλάδα, αποτελεί τεκμήριο. Σύμφωνα τέλος με την Eurostat, το ποσοστό του πληθυσμού που διαμένει σε ιδιόκτητη κατοικία είναι στη Γερμανία είναι 53.3% και το αντίστοιχο ποσοστό στην Ελλάδα είναι 75.9%
--------------------------------------------------------------------------------
Aληταρας ηθοποιος του κωλου Γιον Βόιτ εναντίον της Πενέλοπε Κρουζ και του Χαβιέ Μπαρδέμ για τη Γάζα.
Διαβάστε κομματια απο το άρθρο του αληταρα Γιον Βόιτ
Πριν από λίγες ημέρες ο Πέδρο Αλμοδόβαρ, η Πενέλοπε Κρουζ και ο Χαβιέ Μπαρδέμ, ανάμεσα σε δεκάδες Ισπανούς καλλιτέχνες, δήλωσαν την υποστήριξή τους στους Παλαιστινίους σε μια ανοιχτή επιστολή που ζητούσε από την Ευρωπαϊκή Ενωση να καταδικάσει τον βομβαρδισμό των Παλαιστινίων αμάχων από το Ισραήλ. Σε απάντησή τους, ο Γιον Βόιτ υπογράφει ένα οργισμένο άρθρο στο The Hollywood Reporter, στρεφόμενος εναντίον τους με σκληρή γλώσσα και θεωρώντας «ανθρώπους σαν την Πενέλοπε Κρουζ και τον Χαβιέ Μπαρδέμ» υπεύθυνους για το αντισημιτισμό που έχουν προκαλέσει σε όλον τον πλανήτη. Διαβάστε αυτούσιο το άρθρο του Γιον Βόιτ: Το ονομά μου είναι Γιον Βόιτ και είμαι κάτι περισσότερο από θυμωμένος, είμαι θλιμμένος που άνθρωποι σαν την Πενέλοπε Κρουζ και τον Χαβιέ Μπαρδέμ μπορούν να υποκινήσουν αντισημιτισμό σε όλον τον κόσμο και αγνοούν τη ζημία που έχουν προκαλέσει. Εχετε ξεχάσει πως ξεκίνησε αυτός ο πόλεμος. Δεν απήγαγε η Χαμάς και σκότωσε τρεις εφήφους μόνο και μόνο για την απόλαυση του φόνου και γιόρτασαν μετά; Τι τραβεστισμός της δικαιοσύνης. Ζητάω από όλους τους συναδέλφους μου που υπέγραψαν αυτή τη δηλητηριώδη επιστολή εναντίον του Ισραήλ να εξετάσουν τα κινητρά τους. Μπορείτε να καταλαγιάσετε την έκρηξη αντισημητισμού που έχει εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο αυτή τη στιγμή; Καταφέρατε να γίνεται διάσημοι και να διατηρήσετε τις οικονομικές σας απολαβές γιατί ζείτε σε μια δημοκρατική χώρα: την Αμερική. Πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να το καταφέρετε αυτό στο Ιράν, τη Συρία, το Λίβανο; Εχετε τεράστια ευθύνη να χρησιμοποιήσετε τη διασημότητά σας για καλό σκοπό. Αντί γι' αυτό δυσφημείτε τη μόνη δημοκρατική χώρα στη Μέση Ανατολή: το Ισραήλ. Θα έπρεπε να σκύψτε το κεφάλι από ντροπή. Πρέπει όλοι να βγείτε μπροστά με βαθιά μεταμέλεια γι' αυτό που κάνατε και να ζητήσετε συγχώρεση από τον κόσμο του Ισραήλ που υποφέρει.
Σχολιο.- Ηξερα οτι ειναι μαλακας (εκτος απο αταλαντος) αλλα τοσο...????????
---------------------------------------------------------------------------
«Βασανίσαμε κάποιους τύπους», έτσι απλά!
Είπε, χτες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα
«Κάναμε πολλά σωστά πράγματα, όμως βασανίσαμε κάποιους τύπους (we tortured some folks)» είπε, χτες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα. Θυμηθήκαμε μερικούς απ’ αυτούς τους «τύπους» (όπως τους αποκαλεί ο Ομπάμα) αλλά και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι αμερικανικές υπηρεσίες. Tα αποσπάσματα της έκθεσης του αντισυνταγματάρχη Αντόνιο Ταγκούρα, για τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν οι κατοχικές δυνάμεις στο Ιράκ ήταν αποκαλυπτικά. Δημοσιεύθηκαν στις 2 Μαϊου του 2004, στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Νιου Γιόρκερ». Η έκθεση, 53 σελίδων, είχε συνταχθεί μετά από εντολή του τότε διοικητή των κατοχικών δυνάμεων Ρικάρντο Σαντσες: - «Εσπαγαν λάμπες φωσφόρου και έριχναν φωσφορικό υγρό πάνω στους κρατουμένους, τους χτυπούσαν με σκουπόξυλα και μια καρέκλα. Απειλούσαν άνδρες κρατούμενους με βιασμό. Επέτρεψαν σε ένα φύλακα στρατιωτικής αστυνομίας να ράψει το τραύμα ενός κρατουμένου που είχε τραυματιστεί, αφού τον είχαν επανειλημμένως ρίξει πάνω στον τοίχο του κελιού του. Βίαζαν έναν κρατούμενο με λάμπα φωσφόρου, ίσως και σκουπόξυλο, χρησιμοποιούσαν στρατιωτικούς σκύλους να τους απειλήσουν. Σε μια περίσταση άφησαν σκύλο να δαγκώνει κρατούμενο». «Γίνονται φρικτά και απάνθρωπα βασανιστήρια στους Ιρακινούς που κρατούνται από τον αμερικανικό στρατό, όχι μόνο στη φυλακή Αμπού Γκράιμπ, αλλά και σε άλλα σημεία του Ιράκ». Τότε, όταν έγιναν οι αποκαλύψεις, για τη «δραστηριότητα» των Αμερικανών και Βρετανών στρατιωτών, στο Ιράκ, υπήρξε δημόσια κατακραυγή. Τα γεγονότα χαρακτηρίστηκαν εξαιρέσεις…
Γκουαντανάμο Ο Αυστραλός δικηγόρος Ρίτσαρντ Μπουρκ, στις 8 Οκτωβρίου του 2003, μιλώντας για πελάτες του, που ήταν στις φυλακές του Γκουαντανάμο, είχε αποκαλύψει: - «Ενας από τους κρατούμενους κατήγγειλε ότι τον έδεσαν σε μια κολόνα και εκτόξευαν εναντίον του λαστιχένιες σφαίρες». -«Ενας άλλος είπε ότι τον έβαλαν να γονατίσει στον ήλιο μέχρι να λιποθυμήσει».
Οι Αμερικάνοι σύμμαχοι «μας»… Ορισμένοι θαυμαστές του Ομπάμα στην Ελλάδα θα μιλήσουν, πάλι, για την ειλικρίνεια του. Θα επαναλάβουν αυτά που είπε ο Ομπάμα, δηλαδή πως τα βασανιστήρια των αμερικανικών υπηρεσιών, σε «κάποιους τύπους», δεν έχουν σχέση με τις αξίες των ΗΠΑ. Τις αξίες των ΗΠΑ τις γνωρίζουμε καλά, εδώ στην Ελλάδα. Ξέρουμε, επίσης, και τους φίλους των αμερικανικών αξιών στην Ελλάδα, χρόνια τώρα. Οι ελληνικές κυβερνήσεις, άλλωστε, και στις επεμβάσεις στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν και στην Γιουγκοσλαβία, δήλωσαν την αλληλεγγύη τους και την έμπρακτη στήριξη τους. Όλοι θυμόμαστε σε ποιους εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους. Όχι, δεν στήριξαν τους λαούς του Ιράκ, του Αφγανιστάν και της Γιουγκοσλαβίας, αλλά τους δολοφόνους των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και της ΕΕ. Τότε, όπως και τώρα με τη γενοκτονία στην Παλαιστίνη, τα ίδια πολιτικά πρόσωπα, στην Ελλάδα, κράτησαν τη στάση των «ίσων αποστάσεων»…Αυτές οι δύο λέξεις μαζί («ίσες αποστάσεις») έχουν αλλάξει νόημα, πια. Είναι μια έκφραση που, στην πολιτική, πλέον, σημαίνει «στηρίζω τη βαρβαρότητα»…
Υ.Γ: Καμία δήλωση της ελληνικής κυβέρνησης για τη γενοκτονία στην Παλαιστίνη; Μην κουράζεστε. Ίσως οι Ισραηλινοί να δηλώσουν λίγα χρόνια μετά: «Δολοφονήσαμε κάποιους 4χρονους τύπους ». Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για την ειλικρίνεια και το πολιτικό τους θάρρος…
---------------------------------------------------------------------------------
Η Κούβα καταδικάζει και πάλι την ισραηλινή επιθετικότητα
Το Υπουργείο Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Κούβας συνεχίζει να εκφράζει την αυξανόμενη ανησυχία του για σοβαρά γεγονότα στη Λωρίδα της Γάζας, στα οποία συμπεριλαμβάνονται επιθέσεις του ισραηλινού στρατού εναντίον μη στρατιωτικών στόχων, που έχουν προκαλέσει χιλιάδες θανάτους και τραυματισμούς, και τη μαζική καταστροφή περιουσιών και υποδομών. Το Υπουργείο Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Κούβας καλεί και πάλι όλα τα κράτη, διεθνείς οργανισμούς και φορείς, το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, την διεθνή κοινότητα στο σύνολό της, να απαιτήσει την άμεση παύση της ισραηλινής επιθετικότητας, την άρση του αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας, την αποκατάσταση των ιατρικών υπηρεσιών, νερού και ηλεκτρικού ρεύματος, για την διατήρηση της ζωής εκατοντάδων χιλιάδων αθώων ανθρώπων. Η Κούβα επαναλαμβάνει την έντονη καταδίκη αυτής της νέας επίθεσης του Ισραήλ εναντίον του λαού της Λωρίδας της Γάζας, και επιβεβαιώνει την αταλάντευτη αλληλεγγύη της προς τον παλαιστινιακό λαό και το δικαίωμά τους στην αυτοδιάθεση και την ίδρυση ενός ανεξάρτητου κράτους με πρωτεύουσα στην Ανατολική Ιερουσαλήμ .
-------------------------------------------------------------------------------
Ο στρατός του Λιβάνου προειδοποίησε απόψε ότι θα αντιδράσει "με αποφασιστικότητα" για να εμποδίσει τη διάχυση της συριακής κρίσης στη γειτονική χώρα, μετά τον θάνατο δύο στρατιωτών που σκοτώθηκαν από ενόπλους κοντά στα σύνορα. Η προειδοποίηση αυτή ήρθε μετά τις βίαιες συγκρούσεις που ξέσπασαν στην περιοχή της πόλης Άαρσαλ όπου πολλοί ένοπλοι άνδρες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και στρατιώτες με αφορμή τη σύλληψη ενός Σύριου με την κατηγορία ότι ήταν μέλος του Μετώπου Αλ Νόσρα, της ένοπλης πτέρυγας της Αλ Κάιντα στη Συρία. Σύμφωνα με το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο του Λιβάνου, δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν στις επιθέσεις αυτές εναντίον στρατιωτικών φυλακίων στην Άαρσαλ. Νωρίτερα, πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας είχαν αναφέρει ότι τα δύο θύματα ήταν κάτοικοι της Άαρσαλ που επιχείρησαν να απωθήσουν τους ισλαμιστές μαχητές όταν οι τελευταίοι επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και το κατέλαβαν.
------------------------------------------------------------------------------
Χθες στην Αθηνα συλλαβανε τα χρυσαυγιτικα ναζιστικα αποβρασματα...χτες στο Μαρουσι εξαφανισμενοι οι ΜΑΤατζιδες ...........Χθες στην Ακρόπολη δε γουσταρανε ειναι και τα 20.000.000 τουρίστες,ντροπή! ...ενώ χτες που χτυπουσανε αντιφασίστες ...''ψιλογουστάρανε"....
--------------------------------------------------------------------------------
Συρία: Νέο αιματοκύλισμα απο τους ισλαμοφασιστες στη Δαμασκό
Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν την Κυριακή από επιθέσεις με όλμους που εξαπέλυσαν οι ισλαμοφασιστες μισθοφοροι των δυτικων αποικιοκρατων στην πρωτεύουσα. Σύμφωνα με το επίσημο συριακό πρακτορείο Sana, δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα βλήματα όλμων που έπεσαν στις συνοικίες Σάγουρ, Μποστάν αλ Ντουρ και Νταουίλα, στα νότια της πρωτεύουσας. «Δώδεκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα κοριτσάκι, έπεσαν μάρτυρες και άλλοι 23 τραυματίστηκαν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις», μετέδωσε το πρακτορείο.
------------------------------------------------------------------------------
Ισπανία: Ξηλώνουν τις πινακίδες με το όνομα της πριγκίπισσας Κριστίνα
Σιωπηρή επανάσταση κατά του ισπανικού θρόνου και συγκεκριμένα κατά της πριγκίπισσας Κατερίνας έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες κάτοικοι διαφόρων πόλεων της Ισπανίας. Η «επανάσταση» εκδηλώνεται με τη μορφή της μετονομασίας των δρόμων που μέχρι σήμερα είχαν πάρει το όνομά τους από την πριγκίπισσα και αιτία το σκάνδαλο χρηματισμού στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται. Συνολικά σε όλη τη χώρα υπολογίζεται ότι υπάρχουν 12 δρόμοι με το όνομα της ισπανίδας γαλαζοαίματης, η έρευνα σε βάρος της οποίας συνεχίζεται για δεύτερο χρόνο. Όπως σημειώνει η εφημερίδα Guardian πρόκειται για άλλο ένα επεισόδιο στην κόντρα φιλονομαρχικών-δημοκρατικών που πυροδοτήθηκε εκ νέου μετά την απόφαση του βασιλιά Χουάν Κάρλος να παραιτηθεί από το θρόνο του. Τότε δεκάδες χιλιάδες Ισπανών είχαν βγει στους δρόμους ζητώντας τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη μοναρχία την ώρα που κάποιοι άλλοι πανηγυρίζαν την ενθρόνιση του βασιλιά Φελίπε.
------------------------------------------------------------------------------
Νέο μέτρο - σοκ: Τέλος στο επίδομα ανεργίας για όσους...
Νέο σχέδιο καταβολής των επιδομάτων για χιλιάδες πολίτες εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών έπειτα από συζητήσεις με το κλιμάκιο της Τρόικας.. Πλέον τα επιδόματα θα χορηγούνται με περιουσιακά κριτήρια, δηλαδή θα λαμβάνονται υπ" όψιν όχι μόνο τα εισοδήματα που απέκτησε ο ενδιαφερόμενος κατά το εκάστοτε προηγούμενο έτος αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχει, δηλαδή τα ακίνητα, τα Ι.Χ. τα δίκυκλα, και τα λοιπά κινητά αντικείμενα μεγάλη αξίας που έχει στην κατοχή του. Για τον προσδιορισμό της πραγματικής οικονομικής κατάστασης, κάθε φορολογουμένου θα χρησιμοποιηθεί το ηλεκτρονικό «περιουσιολόγιο», δηλαδή η βάση δεδομένων που δημιουργεί το υπουργείο Οικονομικών καταχωρίζοντας πληροφορίες για όλα τα εισοδήματα, τα περιουσιακά στοιχεία και τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων πολιτών. Επιπλέον θα λαμβάνονται υπόψη και οι αποταμιεύσεις και οι πάσης φύσεως επενδύσεις των χρημάτων του, δηλαδή οι καταθέσεις του στις τράπεζες, τα ομόλογα, τα μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων και τυχόν άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα και παράγωγα στα οποία έχει τοποθετήσει τα χρήματά του.
----------------------------------------------------------------------------------
Ακτιβιστής στρέφεται κατά του facebook: Παραβιάζει, την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων
Καμπάνια και δράση κατά του facebook από Αυστριακό ακτιβιστή για παραβίαση προσωπικών δεδομένων
Ο φοιτητής νομικής Max Schrems καλεί όλους όσοι είναι εκτός ΗΠΑ και Καναδά να υπογράψουν στην ιστοσελίδα του fbclaim.com, αρκεί να έχουν υπογράψει πρώτα και θα έχουν δεχθεί τους όρους και τις προϋποθέσεις της γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, μέσω της θυγατρικής με έδρα το Δουβλίνο. Μέσα σε μόλις μία ώρα η ιστοσελίδα μάζεψε 100 διαδικτυακούς χρήστες οι οποίοι ήθελαν να συμμετέχουν. Η αίτηση που έχει φτιάξει ο Schrems επιδιώκει αποζημίωση 500 ευρώ ανά χρήστη, αλλά και ασφαλιστικά μέτρα που πρέπει να επιβάλλονται στην επιχείρηση - ιστοσελίδα λόγω των ακόλουθων παραβιάσεων: - Σε περίπτωση αποτυχίας εξασφάλισης "αποτελεσματικής συναίνεσης" ώστε να χρησιμοποιεί δεδομένα το facebook - Σε περίπτωση εφαρμογής χρήσης δεδομένων με μη νομικά καλυμμένο τρόπο - Όταν το facebook ακολουθεί και "παγιδεύει" ονλάιν χρήστες μέσα από την εφαρμογή "μου αρέσει". - Εάν εκμεταλλεύεται και χρησιμοποιεί τα "μεγάλα δεδομένα" στους χρήστες. - Όταν τα προσωπικά δεδομένα περνάνε σε εξωτερικές εφαρμογές. - Εάν υπάρχει συμμετοχή στο πρόγραμμα του NSA "Πρίσμα" το οποίο και έχει σχεδιαστεί για την εξαγωγή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από το κοινό του Διαδικτύου. Ειδικά για το τελευταίο, ο ακτιβιστής έχει αναλάβει και παρακολουθεί στενά μία ξεχωριστή περίπτωση για την οποία θα υπάρχει ακρόαση από το δικαστήριο των ευρωπαϊκών κοινοτήτων. Ο Schrems συνεχίζει την επίθεση του με κατηγορίες εναντίον του facebook, πηγαίνοντας την υπόθεση στο εμπορικό δικαστήριο στη Βιέννη, μετά την αποτυχία του να πείσει την ιρλανδική ρυθμιστική αρχή να λάβει αυτό που εκείνος θεωρεί επαρκή μέτρα. Από τη στιγμή που το facebook της Ιρλανδίας επιλέγει την Καλιφόρνια και το δίκαιο της για να επιλύσει διαφορές, έτσι, διορθωτικά μέτρα θα ληφθούν με βάση τον αμερικανικό νόμο και δίκαιο. Η μάχη του Αυστριακού κατά του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2010, όταν και ζήτησε από το facebook να του στείλει όλα τα δεδομένα χρήστη που είχε γι αυτόν. Έλαβε 1.200 σελίδες. Βγήκε λοιπόν μπροστά με μία ομάδα που έφτιαξε και έχει τον τίτλο Ευρώπη κατά του facebook, η οποία ασκεί πιέσεις για αλλαγή στην πολιτική και τις εφαρμογές της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Απώτερος στόχος να εναρμονιστεί με τον νόμο προστασίας προσωπικών δεδομένων της ΕΕ.
------------------------------------------------------------------------------
Η Ελληνίδα πίσω από το πιο επικίνδυνο site του κόσμου: Το πρότυπο για το WikiLeaks και τις αποκαλύψεις του Ασάνζ
Το Cryptome συχνά αποκαλείται το "Google των εγγράφων της εθνικής ασφάλειας". Αποκάλυψαν την ταυτότητα της αναλύτριας της CIA που οδήγησε στον εντοπισμό του Οσάμα μπιν Λάντεν
Ως το πιο επικίνδυνο site στον κόσμο και πρότυπο για όλες τις αποκαλυπτικές ιστοσελίδες όπως το WikiLeaks χαρακτηρίζεται το Cryptome.org, πίσω από το οποίο βρίσκεται η Ελληνίδα Ντέμπορα Νάτσιος. Η ψηφιακή βιβλιοθήκη Cryptome, που αποτέλεσε πρότυπο για όλες τις μετέπειτα αποκαλυπτικές ιστοσελίδες, δημιουργήθηκε με στόχο τη δημοσιοποίηση μυστικών κρατικών εγγράφων και υλικού που μπορούν να ξεμπροστιάσουν πολιτικούς, να ξεγυμνώσουν συνωμοσίες, να ξεσκεπάσουν κατασκόπους και να αποκαλύψουν τις πιο σοκαριστικές αλήθειες. Όταν τον Ιούνιο του 1996 η Ντέμπορα Νάτσιος και ο Τζον Γιανγκ έβγαλαν στον αέρα το Cryptome, ο κυβερνοχώρος ήταν σχεδόν στα σπάργανα και οι πολίτες που είχαν πρόσβαση στο διαδίκτυο πολύ λίγοι. Ο Γιανγκ τότε ήταν ήδη 60 ετών, εκείνη όμως περίπου μια 20ετία νεότερη και είχε πολύ περισσότερους λόγους για να επαναστατήσει ενάντια στα κρατικά μυστικά. Ο πατέρας της ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους πράκτορες της CIA και η ίδια μεγάλωσε ακολουθώντας τον σε όλες τις χώρες που τον καιρό της δράσης του είχαν ταραχές, από την Ελλάδα όπου γεννήθηκε έως το Βιετνάμ, τη Γαλλία, την Κορέα, την Αργεντινή, το Ιράν και τις Κάτω Χώρες. Κόρη του Νίκολα Άντριους (που άλλαξε το πραγματικό και δύσκολο για τους Αμερικανούς όνομά του από Παπαναστασίου σε Νάτσιος), η Ντέμπορα μεγάλωσε με ορθόδοξες αρχές. Αρχιτέκτοντας τόσο η ίδια όσο και ο Τζον Γιανγκ προσχώρησαν στο κίνημα των Chypherpunk, το οποίο στις αρχές της δεκαετίας του '90 (όταν η τεχνολογία της κρυπτογράφησης τέθηκε υπό τον μοναδικό έλεγχο της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας) παρείχε τα κλειδιά για να σπάσουν οι πολίτες τους κώδικες. "Θυμάμαι ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν οι μόνοι αρχιτέκτονες μέσα σε μια κοινότητα ειδικών της πληροφορικής, κρυπτογράφων, τεχνικών" σημειώνει η Ντέμπορα. Δέκα χρόνια αργότερα και ενώ το Cryptome είχε πάρει τα πάνω του έχοντας ιστορία μιας δεκαετίας, ο Τζούλιαν Ασάνζ αναζητώντας τα ιδρυτικά μέλη για το WikiLeaks απευθύνθηκε στον Τζον και του αποκάλυψε το μυστικό του για να πάρει μια κρυπτογραφημένη απάντηση ότι ο ίδιος θα είναι από τους μεγαλύτερους βοηθούς και θαυμαστές του εγχειρήματος. Τα πράγματα στην πορεία άλλαξαν και οι ιδρυτές του Cryptome κράτησαν αποστάσεις από τον Ασάνζ, ενώ ο Γιανγκ έχει δηλώσει μεταξύ άλλων ότι ο ιδρυτής του WikiLeaks είναι νάρκισσος και το site λειτουργεί ως βιτρίνα της CIA. "Όλα αυτά τα χρόνια ξεσκεπάσαμε 276 Βρετανούς πράκτορες της M16, 400 Γιαπωνέζους αξιωματικούς των μυστικών υπηρεσιών και 2.619 πηγές της CIA" σημειώνει ο Τζον Γιανγκ. Το Cryptome συχνά αποκαλείται το "Google των εγγράφων της εθνικής ασφάλειας" ή "η μηχανή που σκοτώνει τα μυστικά". Μια από τις ενέργειες του Cryptome που έκαναν πάταγο είναι η αποκάλυψη της ταυτότητας της αναλύτριας της CIA που οδήγησε στον εντοπισμό του Οσάμα μπιν Λάντεν, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του πράκτορα που τον κυνήγησε. Τα "κατεβάσματα" και οι επισκέψεις του FBI Δοκίμασαν την κρατική δυσαρέσκεια το 1999 όταν δημοσίευσαν τον κατάλογο των αξιωματικών της υπηρεσίας κατασκοπείας της Βρετανίας και η βρετανική κυβέρνηση ζήτησε από την υπηρεσία παροχής διαδικτύου να κατεβάσει το site. Η εταιρία αρνήθηκε, αλλά λίγο αργότερα ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία και ο Γιανγκ με τη Νάτσιος μεταφέρθηκαν σε άλλη εταιρεία. Έκτοτε το Cryptome έχει μπλοκαριστεί και κλείσει αρκετές φορές, αλλά επανέρχεται κάθε φορά με περισσότερη δύναμη. Τόσο η Ντέμπορα όσο και ο Γιανγκ έχουν δηλώσει ότι έχουν δεχτεί στο σπίτι τους επισκέψεις από το FBI, ότι οι αξιωματούχοι της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας παρακολουθούν με ενδιαφέρον την ιστοσελίδα και πως όλοι θα ήθελαν να ξέρουν από που παίρνουν τις πληροφορίες.
-------------------------------------------------------------------------------
Αιματοχυσία στον Λίβανο. Σκοτώθηκαν δέκα Λιβανέζοι στρατιώτες αγνοούνται άλλοι 13
Πιθανολογείται πως είναι όμηροι 13 Λιβανέζοι στρατιώτες
Δέκα λιβανέζοι στρατιώτες σκοτώθηκαν έπειτα από τις συγκρούσεις που ξέσπασαν το Σάββατο με ενόπλα γουρουνια ισλαμοφασιστες μισθοφορους των αποικιοκρατων στα σύνορα με τη Συρία και συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή, όπως δήλωσε ο διοικητής του στρατού του Λιβάνου. Ο στρατηγός Ζαν Καχουάτζι ανακοίνωσε τον νέο αυτό απολογισμό και την εξαφάνιση 13 στρατιωτών στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου κατά τη δεύτερη ημέρα των συγκρούσεων, οι οποίες ξέσπασαν χθες Σάββατο μετά τη σύλληψη στον Λίβανο ενός φερόμενου καθικιου ισλαμοφασιστα μισθοφορου μέλους του Μετώπου αλ Νόσρα, του συριακού παρακλαδιού της αλ Κάιντα των αποικιοκρατων που σφαζουν αθωους πολιτες στη Συρια αλλα κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο για την γενοκτονια των σιωναζι στην Παλαιστινη. "Ο στρατός έχασε 10 μάρτυρες, 25 ακόμη τραυματίστηκαν εκ των οποίων τέσσερις αξιωματικοί, και 13 στρατιώτες αγνοούνται, πιθανόν κρατούνται αιχμάλωτοι, δήλωσε ο Καχουάτζι. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η κατάσταση στην περιοχή Άαρσαλ του Λιβάνου, στα σύνορα με τη Συρία, παραμένει "εξαιρετικά επικίνδυνη" και σημείωσε ότι η επίθεση των ενόπλων ισλαμοφασιστικων γουρουνιων των αποικιοκρατων εναντίον του στρατού ήταν "προμελετημένη". "Η τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε χθες δεν ήταν μια τυχαία επίθεση (…) Ήταν προμελετημένη εδώ και πολύ καιρό, περίμεναν την κατάλληλη στιγμή η οποία ήταν τις τελευταίες 48 ώρες", είπε χαρακτηριστικά ο Καχουάτζι. Σύμφωνα με τις αρχές, οι μάχες ξεκίνησαν χθες το απόγευμα μετά τη σύλληψη ενός Σύρου ισλαμοφασιστα, του Ίμαντ Άχμαντ Τζόμαα, ο οποίος όπως ανέφερε ο λιβανέζικος στρατός παραδέχθηκε ότι ανήκει στο Μέτωπο αλ Νόσρα. Μετά τη σύλληψή του, ένοπλα ισλαμοφασιστικα μισθοφορικα γουρουνια περικύκλωσαν σημεία ελέγχου στην περιοχή Άαρσαλ προτού ανοίξουν πυρ εναντίον των στρατιωτών και επιτεθούν σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου σκοτώθηκαν δύο πολίτες. Οι συγκρούσεις συνεχίζονται σε αυτή την περιοχή του βορειοανατολικού Λιβάνου, όπου η κατάσταση είναι τεταμένη μετά την έναρξη τον Μάρτιο του 2011 της αποικιοκρατικης εισβολης στη γειτονική Συρία.
------------------------------------------------------------------------------
"Το σχέδιο περί διχοτόμησης της Παλαιστινης που υποστηρίχθηκε ένθερμα από τις ΗΠΑ, υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 19 Νοεμβρίου 1947 με την Απόφαση 181, με ψήφους 33 υπέρ, 13 κατά και 10 αποχές. Η Απόφαση 181 έδινε το 56,47% του εδάφους στους Εβραίους που ήταν 608.000 και το 42,88% στους Άραβες που ήταν 1,4 εκατομμύρια. Καθώς η απόφαση δεν γινόταν αποδεκτή από τους Άραβες, οι Εβραίοι κήρυξαν την ανεξαρτησία τους στο τμήμα του εδάφους που προέβλεπε η απόφαση, στις 14 Μαΐου 1948.
Ακολούθησε ο πρώτος αραβοϊσραηλινός πόλεμος και η μαζική έξοδος των Αράβων από την Παλαιστίνη, οι οποίοι είχαν πανικοβληθεί από τις βιαιότητες που διέπρατταν σε βάρος τους οι τρομοκρατικές οργανώσεις Ιργκούν και Στέρν. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το σύνολο του στρατού των αραβικών κρατών που εισέβαλε στην Παλαιστίνη το 1948, ήταν αριθμητικά μικρότερο από τους ένοπλους Ισραηλινούς. Οι Ισραηλινοί ήταν περίπου 40.000 - 60.000, ενώ τα αραβικά κράτη (Αίγυπτος, Ιράκ, Συρία, Υπεριορδανία) περέταξαν στρατό 30.000 περίπου. Το νεοσύστατο κράτος του Ισραήλ , με 77,4% του εδάφους, βρέθηκε τελικά μεγαλύτερο από ό,τι όριζε η Απόφαση 181, ενώ αραβικό-παλαιστινιακό κράτος δεν δημιουργήθηκε ούτε στο μικρό τμήμα της Παλαιστίνης που κατελήφθη από την Υπεριορδανία (τη Δυτική Όχθη) ούτε στη Λωρίδα της Γάζας".
------------------------------------------------------------------------------
Καμία αγορά προϊόντων Garnier! Ενισχύει, χρηματοδοτεί και προπαγανδίζεται από τις σιωνίστριες στρατιωτίνες του ναζιστικού Ισραήλ!
-------------------------------------------------------------------------------
Κι όμως υπάρχει μια χώρα που διαδηλώνει υπέρ του σιωνιστικού-ναζιστικού Ισραήλ! Είναι η χούντα που εγκαθίδρυσε η ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση στο Κιεβο στην Ουκρανια! Δείτε και μετά ας μιλήσουν κάποιοι για πολιτισμένη ΕΕ...
---------------------------------------------------------------------------
3/8/2014 16:45... 1830 δολοφονημένοι Παλαιστίνιοι και 9370, πέρα από όσους θα ανασυρθούν νεκροί από ερείπια * Γιατί χαίρονται τα ναζιστικά γουρούνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
-------------------------------------------------------------------------------
1η Αυγούστου από το Μπουένος Ά'ι'ρες της Αργεντινής...
Μεγάλο λαϊκό πανηγύρι για το χαστούκι της πατρίδας τους στους τραπεζίτες! Εκατομμυρια κοσμου στους δρομους.
Ο Κόσμος στο πλευρό της κυβέρνησης.....
Ο Περήφανος Λαός της Αργεντινής ΣΤΗΡΙΖΕΙ την κυβέρνησή του. Κόντρα στο Φόβο, τον παρτακισμό, τη συσσωρευμένη βλακεία των Κυβερνητικών Πραιτωριανών αλά ελληνικά, τη μιζέρια, την οσφυοκαμψία , το βόλεμα, τους εξυπνακισμούς και τα κόμπλεξ εθελοδουλείας και του "σφάξε με αγά μου να αγιάσω". Αυτοί αγαπούν την Πατρίδα, όχι τη τσέπη και τη βολή τους.Φωνάζουν: "Είμαστε πατρίδα, όχι αποικία". Ακούτε Ελληναράδες του Κολωνακίου.
-----------------------------------------------------------------------------
Ο Χίτλερ ωχριά μπροστά στα εγκλήματα των σιωνιστών, των σιωναζι, των εγγονών του!
-----------------------------------------------------------------------------
Τα ανθρωποειδή κτήνη, οι ναζί-σιωνιστές δολοφόνησαν πάλι παιδιά σε σχολείο του ΟΗΕ! ΟΗΕ; Το εργαλείου του παγκόσμιου σιωνισμού!
-----------------------------------------------------------------------------
Οι γυναίκες της Παλαιστίνης με το όπλο στα χέρια θα τιμωρήσουν τους δολοφόνους των παιδιών τους! Κι όποιος μιλάει για τρομοκρατία της Αντίστασης, είναι στην υπηρεσία της Μοσαντ!
-------------------------------------------------------------------------------
Το σιωνιστικό κτήνος... τώρα είπε πως στη Γάζα ήταν έτοιμοι να κατασκεύασουν χημικά όπλα! Κι οι υπάλληλοί του (κυβερνήσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης) τον ακουν, αντι να το κρεμασουν, όπως και με το Ιράκ, τη Συρία, τη Γιουγκοσλαβία...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η Σιωνιστική αποκτήνωση στη ΝΔΤ
ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΝΔΤ, σε όλη την αποκτήνωσή της, φανερώνεται ανάγλυφη με την πρωτοφανή, ακόμη και για τα εγκληματικά Σιωνιστικά μέτρα, σφαγή. Μια σφαγή που στηρίζουν, άμεσα μεν, τα διεθνή ΜΜΕ που ελέγχει η Υπερεθνική Ελίτ που τα διαχειρίζεται, σε συνεργασία με τις κοινοβουλευτικές Χούντες που έχει επιβάλλει παντού. Και, έμμεσα, η εκφυλισμένη «Αριστερά» που περιορίζεται σε μικρό-διαδηλώσεις (τύπου ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ) για την τιμή των όπλων, ή σε ακτιβισμούς-πυροτεχνήματα όπως τα «καράβια για τη Γάζα», αντί να απαιτεί και να επιβάλλει ―με μαζικές διαδηλώσεις, όπως στον καιρό του Βιετνάμ― την άμεση διακοπή σχέσεων με ένα αποδεδειγμένα εγκληματικό ρατσιστικό καθεστώς. Ευτυχώς, δηλαδή, που υπάρχουν και κάποια Λατινοαμερικανικά καθεστώτα όπως της Βολιβίας, της Βενεζουέλας κ.λπ. που σώζουν τη τιμή της ανθρωπότητας. Γιατί, σήμερα, για αυτήν ακριβώς την ανθρωπιά μιλάμε που πρωτόγνωρα εξευτελίζεται όταν ένας λαός, με συντριπτική πλειοψηφία 95%, όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, εγκρίνει τους εσκεμμένους βομβαρδισμούς σχολείων, (ακόμη και όταν χρησιμοποιούνται σαν προσφυγικοί καταυλισμοί του ΟΗΕ), νοσοκομείων και νοσοκομειακών αυτοκινήτων, και το γκρέμισμα ολόκληρων συνοικιών. Ακόμη πιο κτηνώδης είναι η «δικαιολογία» που προβάλλουν τα ανθρωποειδή που δίνουν την σχετική εντολή, ότι δήθεν χρησιμοποιούνται σαν «ανθρώπινη ασπίδα» από τους αντιστεκόμενους Παλαιστινίους, λες και, ακόμη και αν αυτό ήταν αλήθεια, θα μπορούσε στρατιωτικός που θέλει να λέγεται άνθρωπος να διατάξει την ομαδική δολοφονία παιδιών που κοιμούνται μέσα σε παρόμοια κτίρια ή παίζουν στους διαδρόμους...
Και όλα αυτά γιατί; Διότι κάποιοι τζιχάντις απήγαγαν 3 Ισραηλινούς νέους και τους εκτέλεσαν, πιθανώς σε αντίποινα 2 Παλαιστινίων που είχαν εκτελέσει οι Ισραηλινοί, δυο εβδομάδες πριν ―χωρίς να αναγραφεί τίποτα σχετικό ούτε στα ψιλά των δυτικών ΜΜΕ. Αυτούς τους 3 Ισραηλινούς νέους έπρεπε να «πληρώσουν» με εκατονταπλάσιους νέους οι Παλαιστίνιοι, με βάση τον κανόνα που πάντα εφάρμοζαν οι Σιωνιστές, ξεπερνώντας ακόμη και τα ναζιστικά κτήνη: 50 (ή ακόμη και 100) Παλαιστίνιοι για κάθε Ισραηλινό. Έτσι, ο αυτοδιαφημιζόμενος «πιο ηθικός στρατός του κόσμου» δολοφόνησε, κατά τον ΟΗΕ, 80% αμάχους πολίτες, όταν αυτοί που αποκαλούν οι ίδιοι «τρομοκράτες» σκότωσαν, κατά 95%, στρατιώτες. Ο πραγματικός τρομοκράτης, επομένως, αδιαμφισβήτητα είναι το ίδιο το Σιωνιστικό κράτος, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Βολιβίας διακόπτοντας σχέσεις μαζί του, ενώ η κοινοβουλευτική μας Χούντα κάνει κοινά στρατιωτικά γυμνάσια μαζί του!

Ανώνυμος είπε...


Τα Ισραηλινά άλλωστε αποβράσματα που χόρευαν στο Τελ Αβίβ, στη μέση της σφαγής, ουρλιάζοντας «δεν έχει σχολείο αύριο γα τα παιδιά στη Γάζα, γιατί δεν υπάρχουν πια παιδιά εκεί» και πανηγύριζαν για τη νίκη του εγκληματικού στρατού τους, όπως θα έκαναν για τη νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας τους, φωνάζοντας «η Παλαιστίνη είναι ένα νεκροταφείο», δεν ήταν εξτρεμιστές. Απλώς εκπροσωπούσαν το 95% των Ισραηλινών που δεν είχαν το θάρρος να κάνουν το ίδιο. Γι’ αυτό και η Ισραηλινή αστυνομία δεν διανοήθηκε βέβαια να επέμβει, τη στιγμή που οποιαδήποτε αντίστοιχη διαδήλωση με παρόμοια συνθήματα κατά των Ισραηλινών στη Δύση θα πνιγόταν στο αίμα, ως «αντισημιτική». Και, φυσικά, ακόμη και η μεγαλύτερη «αντιπολεμική» διαδήλωση αριθμούσε λίγες χιλιάδες που ζητούσαν μεν να σταματήσει η σφαγή, αλλά όχι βέβαια και να κτυπηθεί η αιτία της, ο Σιωνισμός —αυτό δηλαδή ακριβώς που έκαναν οι πραγματικά προοδευτικοί λευκοί Νοτιοαφρικανοί, όταν αγωνιζόντουσαν ενάντια στην ίδια την αιτία του κακού: την ρατσιστική ιδεολογία πίσω από το απαρτχάιντ.
Σήμερα, μάλιστα, το Σιωνιστικό Ισραήλ δεν κρύβει τον ρατσισμό του, προσπαθώντας ξεδιάντροπα να επιβάλλει τον «Εβραϊκό» χαρακτήρα του κράτους, σε προφανή παραβίαση ακόμη και της κατάφωρα μεροληπτικής υπέρ των Σιωνιστών απόφασης του ΟΗΕ που αναγνώρισε την ίδρυση του Ισραηλινού κράτους το 1948. Έτσι, θ’αποκλείεται πια εξ ορισμού η επιστροφή των εκατομμυρίων προσφύγων που δημιούργησε η εθνοκάθαρση της Παλαιστίνης, την οποία εύστοχα περιέγραψε ο έντιμος Εβραίος ιστορικός Ιλάν Πάππε, όπως και άλλοι Εβραίοι καλλιτέχνες, στο εξωτερικό, σαν τον Γκιλάντ Ατζμόν, οι οποίοι τιμούν την ταυτότητα του Εβραίου. Και αυτό σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία τους στο Ισραήλ και το εξωτερικό που, επιδοκιμάζοντας τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας των Σιωνιστών στην Παλαιστίνη, όχι μόνο ντροπιάζουν την ίδια την Εβραϊκή ταυτότητα, αλλά και στρέφουν κάθε άνθρωπο, που δεν έχει αποβλακωθεί από την προπαγάνδα της Υ/Ε και των Σιωνιστών, συλλήβδην εναντίον των Εβραίων ―πράγμα που καταντά και αυτό ρατσισμός, από την ανάποδη. Γιατί, βέβαια, άλλο να καταδικάζεις μια κτηνωδώς ρατσιστική ιδεολογία που στηρίζει την ύπαρξη του κράτους στην εθνοκάθαρση ενός άλλου λαού (όπως έγινε με το Ισραήλ από τη γένεσή του) και εντελώς άλλο να καταδικάζεις κάθε μέλος ενός λαού, ανεξάρτητα από το τι ιδεολογία υποστηρίζει, ως ρατσιστικό.