Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Σαββατο 2 Αυγουστου 2014


ο Μοράλες προσέφυγε κατά του Ισραήλ , στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στο Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης (ICJ για "εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» εναντίον του παλαιστινιακού λαού.
H Βολιβία έβαλε το Ισραήλ στην λίστα των τρομοκρατικών χωρών
Η Βολιβία έθεσε το Ισραήλ στην κατηγορία της τρομοκρατικής χώρας, καταγγέλλοντας την ισχύουσα συμφωνία απαλλαγής από θεώρηση βίζας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιθέσεις στη Γάζα που έχουν προκαλέσει ήδη 1.300 νεκρούς, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος Έβο Μοράλες. «Έχουμε ήδη αποφασίσει να καταγγείλουμε την από 17/8/1972 σύμβαση με το Ισραήλ σχετικά με τις βίζες, που υπεγράφη κατά την διάρκεια της στρατιωτικής δικτατορίας στην χώρα μας και επέτρεπε στους κατοίκους τους Ισραήλ την ελεύθερη, χωρίς βίζα, είσοδο στην Βολιβία», δήλωσε ο Μοράλες μιλώντας σε εκδήλωση καθηγητών στην πόλη Cochabamba. «Μετά την καταγγελία αυτής της σύμβασης το Ισραήλ περνά στην ομάδα χωρών 3, και οι κάτοικοί του είναι υποχρεωμένοι να βγάζουν βίζα για να εισέλθουν στην χώρα, σε διαβούλευση με την Εθνική Διεύθυνση Μετανάστευσης, η οποία θα αξιολογεί και την εισοδηματική τους κατάσταση», διευκρινίζεται. Ωστόσο, «το πέρασμα του Ισραήλ στον ομάδα 3, σημαίνει – με άλλα λόγια- ότι ανακηρύσσουμε το Ισραήλ τρομοκρατικό κράτος» δήλωσε ο Μοράλες, ο οποίος εξήγησε ότι η απόφαση πάρθηκε την Τετάρτη κατά την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Τόνισε επίσης, ότι η επίθεση στην Λωρίδα της Γάζας δείχνει ότι «το Ισραήλ δεν αποτελεί εγγύηση των αρχών του σεβασμού της ζωής και των βασικών δικαιωμάτων της ειρηνικής και αρμονικής συνύπαρξης της διεθνούς μας κοινότητας». Στα μέσα Ιουλίου, ο Μοράλες προσέφυγε κατά του Ισραήλ , στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στο Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης (ICJ για "εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» εναντίον του παλαιστινιακού λαού. Η Βολιβία, η οποία έχει αναγνωρίσει εδώ και χρόνια το Παλαιστινιακό Κράτος, διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ το 2009, χρονιά κατά την οποία το Ισραήλ πραγματοποίησε επίσης, στρατιωτική επιχείρηση στην Λωρίδα της Γαζας. Η τελευταία στρατιωτική επίθεση του Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας, έχει προκαλέσει ήδη 1.300 νεκρούς και σχεδόν 6.000 τραυματίες, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ.
----------------------------------------------------------------------------
Προσαγωγές 50 χρυσαυγιτών στην Ακρόπολη
Έξω από την ΓΑΔΑ έχουν συγκεντρωθεί οπαδοί της νεοναζιστικής οργάνωσης.
Στην προσαγωγή 50 μελών της Χρυσής Αυγής προέβησαν αστυνομικές δυνάμεις στην Ακρόπολη. Η αστυνομία οδήγησε τους προσαχθέντες στην ΓΑΔΑ. Οι συγκεντρωμένοι χρυσαυγίτες μοίραζαν έντυπο υλικό σε τουρίστες το οποίο ανέφερε σε γαλλικά, γερμανικά και αγγλικά πως οι διώξεις των μελών της εγκληματικής, όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, οργάνωσης είναι πολιτικές. Έξω από το κτίριο της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης αθηνών έχουν συγκεντρωθεί μέλη του νεοναζιστικού μορφώματος.
Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή το βράδυ 100 ναζιστες, που σύμφωνα αυτόπτες μάρτυρες ηταν μελη και φορούσαν μπλούζες και άλλα διακριτικά της Χρυσής Αυγής, και εκαναν μοτοπορεια με μηχανακια απο το Νεο Ηρακλειο στο Μαρουσι, επιτέθηκαν στην κατάληψη «Παύλου Κουβέλου» στην οδό Διονύσου στο Μαρούσι. Από την επίθεση σημειώθηκαν ελεφροι τραυματισμοί των ατομων της καταληψης που ηταν μεσα.
-----------------------------------------------------------------------------
Από τη Γάζα με αγάπη...
(Από το ημερολόγιο της Φατιμά…) Υawm al-arba 2 Shawwal 1435*
΄Εζησα και σήμερα…Τα κατάφερα…Αλλάχ ακμπάρ*. Ποτέ δεν πίστευα στην τύχη. Δε μου είχαν μάθει μέχρι τα 13 μου χρόνια να πιστεύω. Οι γονείς μου, τα μεγάλα ξαδέλφια μου μου έμαθαν την πίστη στους ανθρώπους. Μαζί και την αγάπη. Τώρα; Αρχίζω να πιστεύω στη σύμπτωση. ΄Αραγε θα αντέξει η αγάπη; Είμαι δεκατριών χρονών. Το παιχνίδι σταμάτησε εδώ και χρόνια…Με εκείνες τις όμορφες κούκλες, καμωμένες από ξύλο, φελλό και άχυρο… ΄Ηταν όμορφες. Θαρρείς και έβαζε ο θείος Χαλίλ κομμάτια της ψυχή του…΄Ηταν οι πρώτες πιστές φίλες μου. ΄Υστερα ήρθαν για πρώτη φορά οι βόμβες. Το σπίτι γκρεμίστηκε. Χώμα πολύ έθαψε τις κούκλες. Μαζί και τις αναμνήσεις … Πήγαμε σε άλλη γειτονιά. Φτιάξαμε το νέο σπίτι…Είχα πλέον μεγαλώσει για να παίζω με κούκλες. Ήμουν πια δέκα. Γνώρισα νέες φίλες. Ανθρώπινες. Αληθινές. Η Φαράχ ήταν η πιο καλή. Μαζί με αυτή και η Ρουθ… Οι γονείς μου δεν ήθελαν να κάνω παρέα με τη Ρουθ. Μου έλεγαν πως δεν είναι σαν εμάς… Είναι Εβραία. Μα εγώ δεν καταλάβαινα τι εννοούσαν τότε. Η αλήθεια ακόμα δεν έχω καταλάβει. Πώς δεν είναι σαν εμάς; Πάντα γελά με τα αστεία μου. Καταλαβαίνει πάντα ότι είμαι στενοχωρημένη. Κάποια στιγμή έφυγε από τη γειτονιά με όλη την οικογένειά της. Δεν την ξαναείδα. Κρίμα. Αυτή η φίλη με καταλάβαινε περισσότερο απ’ όλους. Στην αρχή περίμενα πως θα γυρίσει ξανά. Δεν είχα ακόμη καταλάβει πως στη ζωή ποτέ δεν έρχεται αυτό που περιμένεις τη στιγμή που το περιμένεις. ΄Ηρθε όμως ξανά η φωτιά…΄Ηρθε για να πάρει πάλι κάτι δικό μου. Κάτι που ήταν καμωμένο από σάρκα, κόκκαλα, ψυχή και όνειρα. ΄Ηταν μεσημέρι και έλειπα από το σπίτι. ΄Όταν έφτασα εκεί έβγαζαν από το σπίτι τον αδελφό και την αδελφή μου γεμάτους χώματα και απορία. Ο Ανουάρ είχε ανοικτά τα χέρια και τα μάτια σαν σε ικεσία…Σαν να παρακαλούσε. ΄Ισως να παρακαλούσε…Η Αμάλα δε φάνηκε να κατάλαβε τίποτα. ΄Εσφιγγε μέσα στο χεράκι το κόκκινο τόπι που ο πατέρας μόλις της είχε χαρίσει. Τη στιγμή εκείνη αυτή η σκέψη είναι η μόνη που με ανακούφισε. Η μητέρα και ο πατέρας φώναζαν λέξεις ακαταλαβίστικες. Κάτι σαν «γιατί;» μου έμοιαζε… Αυτή τη φορά φύγαμε από το σπίτι. Πηγαίνουμε όπου μας λεν οι άνθρωποι του ΟΗΕ οι «καλοί». ΄Ακουσα ότι σήμερα τα χαράματα σκοτώθηκαν πολλοί σε ένα σχολείο…΄Ακουσα επίσης ότι οι «καλοί» τους είχαν πει να πάνε εκεί. Ότι είναι ασφαλείς. Πώς γίνεται να έκαναν λάθος; Εγώ ευτυχώς ήμουν σε άλλο σχολείο, πιο μακριά. Η αλήθεια ο πατέρας μου έχει να φανεί από το πρωί και έχω αρχίσει να φοβάμαι. Κάπου θα ξεχάστηκε ή κάποιους θα βοηθά. Το συνηθίζει ο πατέρας… Δεν καταλαβαίνω πολλά απ’ όσα γίνονται. Η μητέρα δε μου λέει. Κανένας δε μου λέει. Εγώ δε θέλω τίποτ’ άλλο. Μόνο να ξανακοιμηθώ στο σπίτι μας, να δω ξανά τις φίλες μου και να μην ακούω αυτήν την καταραμένη σειρήνα. Θέλω να περπατώ στο δρόμο δίχως να φοβάμαι, να χαίρομαι τον ήλιο και να μυρίζω τη νύχτα. Είναι άραγε τόσο δύσκολο; Θα βρω κάποιον μεγάλο να μου απαντήσει;
(*Υawm al-arba 2 Shawwal 1435: Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 στο αραβικό ημερολόγιο) (*Αλλάχ Ακμπάρ: Ο Θεός είναι μεγάλος)
--------------------------------------------------------------------------------
Η φορολογία επί τουρκοκρατίας... (Συγκρίνετε)
Είχαμε επιβολή ενός πλέγματος απίστευτων σε έμπνευση φόρων, όπως ο κεφαλικός φόρος, οι φόροι για τα τζαμιά, για τα χαρέμια, για τη συντήρηση των οχυρών κ.λπ. επιβάρυναν κυρίως τον υπόδουλο ελληνικό πληθυσμό και υπογράμμιζαν έτσι με τον πιο έντονο και αυταρχικό τρόπο τις εθνικές διαφορές ανάμεσα στους κατακτητές και τους ραγιάδες, ιδιαίτερα κατά τα χρόνια της πρώιμης Τουρκοκρατίας. Η ανελέητη φορολογία σε συνδυασμό με τον τρόπο εκμετάλλευσης της γης και τον έλεγχο των μέσων παραγωγής, είχε σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας και την εγκατάλειψη της γης. Βασική υποχρέωση των κοινοτικών αρχόντων της εποχής, ήταν το "στρώσιμο των τεφτεριών" φράση που σήμαινε, ότι όριζαν το φόρο, που έπρεπε να πληρώσει κάθε μέλος της κοινότητας, ανάλογα με την περιουσιακή του κατάσταση (ιδιόκτητο σπίτι, χωράφια κλπ.) και τα εισοδήματα του, με βάση το "κατάστιχο" που συντασσόταν από εκτιμητές κάθε 7 χρόνια. Την είσπραξη έκανε ο "γραμματικός" του χωριού ή κάποιος ειδικός φοροεισπράχτορας. Οι φόροι, αυτοί ήταν άσχετοι από άλλα "δοσίματα" για κοινοτικές ανάγκες (δρόμους, γεφύρια, κονάκι του βοεβόδα, πληρωμή ζημιών, αμοιβή κοινοτικών υπαλλήλων, δασκάλων, υδρονόμων, αγροφυλάκων κλπ.). Γενικά, οι φόροι που πλήρωναν οι υπόδουλοι στους Οθωμανούς κατακτητές ήταν αρκετοί, αλλά και δυσβάστακτοι. Κάθε οικογένεια κατέβαλλε επίσης πολλά άλλα "χαράτσια" (φόρους) για τα παραγόμενα προϊόντα, για τα κτήματα. Ο βασικός φόρος ήταν αυτός της δεκάτης. Δηλαδή σε κάθε δέκα ίσα μέρη παραγωγής αγροτοκτηνοτροφικού προϊόντος, το ένα μέρος το έπαιρνε ο εκπρόσωπος της Οθωμανικής εξουσίας. Το κράτος υπενοικίαζε συνήθως το δικαίωμα είσπραξης της δεκάτης σε τοπικούς άρχοντες. Oι Οθωμανοί, στην προσπάθεια τους να ελέγξουν αποφασιστικά τους υπόδουλους υπηκόους του κράτους τους, ανέπτυξαν ένα λεπτομερές σύστημα καταγραφής των οικονομικών και δημογραφικών δεδομένων, που συνέλεγαν από κάθε γωνία της αυτοκρατορίας. Σε ολόκληρη τη διάρκεια της οθωμανικής κυριαρχίας, οι μη μουσουλμανικοί πληθυσμοί του ελλαδικού, του μικρασιατικού και του βαλκανικού χώρου, ήταν υποχρεωμένοι να εξαργυρώνουν την αποδοχή της θρησκευτικής τους ταυτότητας από το κράτος, καταβάλλοντας, σε ετήσια βάση, ένα καθορισμένο χρηματικό ποσό, τον κεφαλικό φόρο. H καταβολή του φόρου αυτού ήταν σύμφωνη με τον ιερό νόμο του Iσλάμ, ο οποίος όριζε, πως οι "άπιστοι", που κατοικούσαν στη γη των "πιστών" ήταν υποχρεωμένοι να πληρώνουν χρήματα για την "προστασία" τους από τους μουσουλμάνους. Tο ύψος του κεφαλικού φόρου καταλογιζόταν σε κάθε νοικοκυριό (hane) και δεν παρουσίαζε μεγάλη διακύμανση. Eπιβαρυνόταν, σχεδόν ισόποσα, όλος ο ενήλικος ανδρικός υποτελής πληθυσμός.
Αναλυτικότερα έχουμε: • Τον κεφαλικό φόρο, από όλους τους υπόδουλους (άνδρες, γυναίκες και παιδιά). • Η λεγόμενη "αποδεκάτωσις παίδων". Πρόκειται για το ελεεινό "παιδομάζωμα" που καθιερώθηκε επί σουλτάνου Μουράτ Α΄. Έπαιρναν υποχρεωτικά, Ελληνόπουλα ηλικίας αρχικά 6-7 ετών και τα κατέτασσαν στα τάγματα των Γενιτσάρων. Αυτός ο φόρος είχε ονομασθεί και "φόρος αίματος". • Ο στρατιωτικός φόρος που τον πλήρωνα ν όλοι οι άρρενες κάτοικοι από 12 ετών έως τα βαθιά τους γεράματα. • Ο φόρος "Κιουρέκ αξεσί" που τα έσοδά του προορίζονταν για την ενίσχυση του στόλου. • Ο φόρος "Αβαρίζ" για την αποφυγή της στρατολόγησης. • Ο φόρος "Αβέ Αξεσή" για την ... διαδκέδαση του σουλτάνου!!! • Ο φόρος "Τεκιαλίφι Ντιβανιγιέ" για τις ανάγκες του υπουργικού συμβουλίου. • Ζητήθηκε ακόμα και "φόρος οδοντογλυφίδας" που τον απαιτούσαν από τους υπόδουλους οι Τούρκοι αγάδες και άλλοι αξιωματούχοι για τον καθαρισμό των δοντιών τους!!! Επίσης κάθε οικογένεια πλήρωνε το φόρο"καπνού" (δηλαδή για το τζάκι της οικογένειας που κάπνιζε), και τους φόρους για το γάμο μπουγά παρασί), τα καταλύματα, τα επαρχιακά έξοδα, την τιμητική στολή ("καφτάνια"), τα καρφοπέταλα κι άλλους, που είχε δικαίωμα να επιβάλλει ο κάθε τοπικός Οθωμανός διοικητής. Οι κάτοικοι των Αγράφων για παράδειγμα, πλήρωναν μεταξύ άλλων και... ένα "αστάρι"(βαμβακερό ύφασμα επένδυσης), 6 πήχες η κάθε οικογένεια, που χρησίμευε "ως σφογγιστήρι των αγγείων του σουλτάνου". Το ύφασμα αυτό το ύφαιναν στον αργαλειό και το συγκέντρωνε ο "αστάρ τσαούσης", που είχε την έδρα του στη Λάρισα. Ο λαός της περιοχής έβλεπε ως πραγματικούς επιδρομείς τους ακόρεστους φοροεισπράκτορες του κράτους, που ο Ευγένιος Γιαννούλης ο Αιτωλός αποκαλούσε "λυκόμορφους φορολόγους".
Πηγη : Λόγιος Ερμής
----------------------------------------------------------------------------
Χάσαμε τον παππού, στοπ. Πήγε να προφυλάξει τα δυο χιλιάρικα που είχε μαζέψει με αίμα και τα κράταγε για την κηδεία του
Αιτία θανάτου μνημονιακή γραφειοκρατία
Ο ογδοντάχρονος κυρ Βασίλης μέσα στο κατακαλόκαιρο, πήγε τρεις φορές με τα πόδια στον λογιστή του, πέντε - έξι τετράγωνα μακριά, μέχρι να ανοίξει το σύστημα και να πάρει το αναγκαίο χαρτί για να το πάει στην Τράπεζα και να προστατεύσει τον συνταξιοδοτικό του λογαριασμό από την εφορεία. Τα δυο χιλιάρικα που είχε μαζέψει με αίμα τα κράταγε για την κηδεία του. Μια βδομάδα, σε συνθήκες καύσωνα, όργωσε με το μπαστουνάκι του όλο το κέντρο για να βρει γιατρό που δεν είχε υπερβεί το πλαφόν να του γράψει τα φάρμακά του. Μάταιος κόπος. Χθες, στην ανηφόρα της Αριστοτέλους τον έπιασε και η μπόρα κι έγινε μούσκεμα ως το κόκκαλο. Γύρισε, σύρθηκε για την ακρίβεια ως το κονάκι του, τουλάχιστον κρατούσε στα χέρια και το χαρτί του taxis και την συνταγή. Την Δευτέρα επιτέλους θα τέλειωναν τα βάσανα του, φοβόταν επειδή χρωστούσε το χαράτσι, μην του κατασχέσουν τα λεφτά. Ήταν πολύ κουρασμένος για να ψάξει για εφημερεύον φαρμακείο, έμεινε ακόμη μια μέρα χωρίς φάρμακο για την καρδιά.
Άλλαξε, ξάπλωσε στο κρεβάτι του κι έτσι τον βρήκε η γειτόνισσα που τον είχε στο νου της, να κοιμάται με τα δυο χαρτιά στο κομοδίνο, τον αιώνιο ύπνο. Συγγενείς δεν είχε, οι γείτονες νοιάστηκαν για την κηδεία. Η αγαπημένη του γειτόνισσα έψαξε, βρήκε την κάρτα, ευτυχώς ήξερε το PIn και πήγε να σηκώσει τα λεφτά για τον τελετάρχη. Άδειος ο λογαριασμός. Το κράτος που τον δολοφόνησε εν ψυχρώ πήρε τα λεφτά του σαν κλέφτης, ο παππούς όμως, στερήθηκε και την κηδεία που ονειρευόταν. Θα θαφτεί με έρανο από τους περίοικους.
-------------------------------------------------------------------------------
Ενέδρα του συριακού στρατού στα λιβανέζικα σύνορα - Νεκροί 50 αληταραδες καθυστερημενοι τζιχαντιστές
Τουλάχιστον 50 αληταραδες καθυστερημενοι μισθοφοροι τζιχαντιστές σκοτώθηκαν σε μια ενέδρα του συριακού στρατού και του λιβανέζικου κινήματος Χεζμπολάχ στην ορεινή περιοχή Κάλαμουν κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, ανακοίνωσε σήμερα το Αποικιοκρατικο Παρατηρητήριο «Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» που εδρευει στο Λονδινο. «Τουλάχιστον 50 μισθοφοροι του Ισλαμικού Κράτους και του Μετώπου αλ Νόσρα σκοτώθηκαν σε ενέδρα των δυνάμεων του συριακού στρατου και της Χεζμπολάχ στην πόλη Τζέμπε στην περιοχή Κάλαμουν», διευκρίνισε ο πουλημενος αληταρας επικεφαλής του Αποικιοκρατικου Παρατηρητηρίου Ράμι Άμπντελ Ράχμαν. Επτά στρατιώτες και μέλη της Χεζμπολάχ σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις αυτές που ξέσπασαν την Παρασκευή και διήρκησαν ως σήμερα το πρωί, πρόσθεσε ο ίδιος. Από την πλευρά της μια πηγή του συριακού στρατού δήλωσε ότι «ο στρατός απώθησε τους τρομοκράτες που προσπάθησαν να διεισδύσουν από το έδαφος του Λιβάνου προς την περιοχή Κάλαμουν, σκοτώνοντας πολλούς από αυτούς». Σύμφωνα με τον Άμπντελ Ράχμαν, οι συγκρούσεις ξέσπασαν χθες έπειτα από μια επίθεση εναντίον ενός σημείου ελέγχου του συριακού στρατού και της Χεζμπολάχ, γεγονός που ώθησε τα συριακα στρατεύματα του συριακου αραβικου λαου να διεξάγουν αεροπορικές επιδρομές στην περιοχή. Στα μέσα Απριλίου έπειτα από πολλούς μήνες μαχών, ο συριακός στρατός κατάφερε να θέσει εκ νέου υπό τον έλεγχό του, με τη βοήθεια της Χεζμπολάχ, την στρατηγικής σημασίας περιοχή Κάλαμουν. Στο μεταξύ ισλαμοφασιστες μισθοφοροι κατέλαβαν ένα αστυνομικό τμήμα της πόλη Άαρσαλ στον ανατολικό Λίβανο αφού οι λιβανέζικες δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν έναν από τους ηγέτες τους, δήλωσαν πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας και ένας ισλαμοφασιστας. Λίγο νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στη διάρκεια της επίθεσης που εξαπέλυσαν αληταραδικα μέλη της μισθοφορικης συμμοριας του ισλαμοφασιστικου Μετώπου αλ Νόσρα για να καταλάβουν το αστυνομικό τμήμα, μετά τη σύλληψη ενός μέλους της συμμοριας. Δύο κάτοικοι της πόλης Άαρσαλ, που βρίσκεται στη μεθόριο με τη Συρία, σκοτώθηκαν την ώρα που προσπαθούσαν να απωθήσουν τους ισλαμοφασιστες μισθοφορους από το αστυνομικό τμήμα, όπως ανακοίνωσαν πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας και μετέδωσε το πρακτορείο του Λιβάνου.
---------------------------------------------------------------------------
Όργιο προσλήψεων στη Βουλή από την Χρυσή Αυγή
Βολεύει τα “δικά” της παιδιά η Χρυσή Αυγή σε Βουλή και Ευρωβουλή, αν και καταγγέλει κατα κόρον αυτές τις πρακτικές. Πρωταθλητής στα ρουσφέτια ο αρχηγός της, Νίκος Μιχαλολιάκος.Μπορεί η Χρυσή Αυγή να καταδικάζει τα ρουσφέτια και να αναφέρεται ως αντισυστημικό κόμμα, αλλά ακολουθεί τις ίδιες πρακτικές. Έτσι, ουκ ολίγοι συγγενείς των μελών της έχουν ήδη βολευτεί τόσο στη Βουλή όσο και στην Ευρωβουλή, έστω κι αν δεν έχουν ακόμα αναλάβει οι ευρωβουλευτές! Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Έθνους” της Κυριακής, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος αναδεικνύεται σε πρωταθλητή στα ρουσφέτια, καθώς δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο, οι συγγενείς του που τους βρήκε δουλειές και μάλιστα με ιδιαίτερα υψηλούς μισθούς. Το τελευταίο του ρουσφέτη ήταν η λογίστρια της Χρυσής Αυγής, ενώ η Ελένη Ζαρούλια στο γραφείο της στη Βουλή, τοποθέτησε την γυναίκα του φυλακισμένου Χρήστου Παππά. Ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει στο γραφείο του δύο συγγενείς του Νίκου Μιχαλολιάκου, το ίδιο και ο Νίκος Μίχος. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γερμενής στο γραφείο του στη Βουλή απασχολεί τη σύζυγο του δικηγόρου της Χρυσής Αυγής. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρωβουλή, με τους κ.κ. Επιτήδειο, Συναδινό και Λαμπρούλη να έχουν ήδη δώσει το λόγο τους για να εξυπηρετήσουν παιδιά συναδέλφων τους.
-----------------------------------------------------------------------------
Αυτός που χρεοκόπησε την Αργεντινή τώρα χτυπάει γερμανικές εταιρείες
Στο στόχαστρο του αληταρα σιωνιστη ιδιοκτήτη hedge fund, Πολ Σίνγκερ, έχουν βρεθεί και μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις, όπως η εταιρεία καλλυντικών Wella, ο κατασκευαστής υπολογιστών Medion και η εταιρεία εμπορίου φαρμάκων Celesio, μετά την χρεοκοπία της Αργεντινής. Για κάποιους ο αμερικανός σιωνιστης εβραιος δισεκατομμυριούχους ιδιοκτήτης των hedge fund Elliott, Πολ Σίνγκερ είναι «γύπας» της κερδοσκοπίας. Για άλλους όμως ο αληταρας αυτοδημιούργητος καθαρμα-επιχειρηματίας είναι ένας πανμπόνηρος επενδυτής με πολλές επικερδείς επιτυχίες στο ενεργητικό του. Εκτός από την Αργεντινή και παλαιότερα το Περού, στα «θύματα» του Σίνγκερ συγκαταλέγονται και γερμανικές εταιρείες, αναφέρει σε άρθρο της η γερμανική εφημερίδα Die Welt. Ανάμεσά τους η εταιρεία καλλυντικών Wella, ο κατασκευαστής υπολογιστών Medion, η εταιρία καλωδιακής τηλεόρασης και ίντερνετ Kabel Deutschland, η εταιρεία κατασκευής γερανών Demag, η ιδιωτική εταιρεία ευρέσεως εργασίας DIS, η εταιρεία παροχής υπηρεσιών στο τομέα της ενέργειας Techem και πρόσφατα η εταιρεία εμπορίου φαρμάκων Celesio. Στην περίπτωση της Wella τα αντισταθμιστικά κεφάλαια Elliott του Πολ Σίνγκερ αγόρασαν πρώτα μαζικά μετοχές της Wella και στη συνέχεια έθεσαν υπό τρομερή πίεση τον επίδοξο αγοραστή, την γνωστή Procter & Gamble, ώστε εκείνη αναγκάστηκε να αυξήσει γενναία την προσφορά εξαγοράς. Πανομοιότυπη στρατηγική ακολούθησε ο Πολ Σίνγκερ και με τις άλλες γερμανικές εταιρείες που βρίσκονταν λίγο πριν την εξαγορά ή την συγχώνευσή τους. Στο στόχαστρο του Elliott και η Celesio, η μεγαλύτερη εταιρεία εμπορίου φαρμάκων στην Ευρώπη Όταν ο αμερικανικός κολοσσός στο χώρο της υγείας ΜcKesson θέλησε να εξαγοράσει την γερμανική εταιρεία εμπορίου φαρμάκων Celesio, τη μεγαλύτερη στον τομέα στην Ευρώπη, τα αντισταθμιστικά κεφάλαια Elliott άσκησαν πιέσεις στην αμερικανική εταιρεία με αποτέλεσμα η τιμή εξαγοράς να αγγίξει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Όμως η συμφωνία κινδύνευσε με αποτυχία όταν η McKesson δεν μπορούσε να πάρει πράσινο φως από τους μετόχους της λόγω της υπερβολικής τιμής εξαγοράς. Παραλίγο η Elliott να έβγαινε χαμένη. Ήδη οι αντίπαλοί της είχαν αρχίσει να πανηγυρίζουν την αποτυχία του Πολ Σίνγκερ, η οποία διαφαινόταν στον ορίζοντα. Είχαν όμως υπολογίσει χωρίς... τον ξενοδόχο. Ο αληταρας καθαρμα-επενδυτής με τα πολλα κονε επινόησε ένα τρικ. Πούλησε με σημαντικό κέρδος το μερίδιο των μετοχών της γερμανικής Celesio στην επίσης γερμανική Haniel, η οποία το μεταπώλησε στην McKesson κλείνοντας την εξαγορά της Celesio. Για μια ακόμα φορά η Elliott βγήκε κερδισμένη! Σημειώνουμε ότι από το 1977, εδώ και 37 χρόνια, τα αντισταθμιστικά κεφάλαια Elliott καταγράφουν κάθε χρόνο αυξήσεις στα κέρδη 14%, κατά μέσα όρο!
------------------------------------------------------------------------------
Ιράκ: Οι αληταραδες μισθοφοροι ισλαμοφασιστες των αποικιοκρατων από το Ισλαμικό Κράτος κατέλαβαν την κουρδική πόλη Ζούμαρ
Να θέσουν υπό τον έλεγχό τους την πόλη Ζούμαρ στο βόρειο Ιράκ, έπειτα από σφοδρές συγκρούσεις με τις κουρδικές δυνάμεις ασφαλείας, κατάφεραν οι αληταραδες καθυστερημενοι μισθοφοροι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Η Ζούμαρ είναι μια πόλη όπου ζουν κυρίως Κούρδοι και βρίσκεται βορειοδυτικά της Μοσούλης. Ήταν υπό τον έλεγχο της κεντρικής κυβέρνησης του Ιράκ μέχρι τον Ιούνιο όταν και την κατέλαβαν οι πεσμεργκά (κουρδικές δυνάμεις ασφαλείας). Σφοδρές μάχες μαίνονταν από χθες Παρασκευή (1/8) μεταξύ των πεσμεργκά και των ισλαμοφασιστών μισθοφορων από τις οποίες σκοτώθηκαν τουλάχιστον 77 άνθρωποι και από τις δύο πλευρές. Η Ζούμαρ είναι η πρώτη κυρίως κουρδική πόλη που καταλαμβάνει το αποικιοκρατικο γουρουνοΙΚ από τις αρχές Ιουνίου, οπότε ξεκίνησε την προέλασή του στο βόρειο και δυτικό Ιράκ. Παράλληλα, το ισλαμοφασιστικο γουρουνοΙΚ πήρε τον έλεγχο και της πόλης Κασκ, όπου βρίσκονται πετρελαϊκές εγκαταστάσεις, μετά την υποχώρηση των πεσμεργκά.
----------------------------------------------------------------------------------
Κατά των ισραηλινών επιχειρήσεων στη Γάζα διαδήλωσαν οι Γάλλοι
Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014, 20:19
Χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν το απόγευμα του Σαββάτου τους δρόμους πολλών μεγάλων πόλεων της Γαλλίας, καταγγέλλοντας τις ισραηλινές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας και τη στάση που τηρεί στο θέμα αυτό η γαλλική κυβέρνηση. Φωνάζοντας συνθήματα όπως «Ισραήλ δολοφόνε, Ολάντ συνένοχε», οι φιλοπαλαιστίνιοι διαδήλωσαν, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια, στο Παρίσι, στη Λιόν, στη Μασσαλία, στη Λιλ, στο Μονπελιέ και στην Αβινιόν. «Βρισκόμαστε εδώ για να εκφράσουμε την πλήρη υποστήριξή μας στην παλαιστινιακή αντίσταση και να καταγγείλουμε αυτήν την κυβέρνηση της ντροπής (σ.σ.: την κυβέρνηση της Γαλλίας) που ευθυγραμμίζεται με τη θέση του Ισραήλ» δήλωσε ο Ομάρ Αλσουμί, στέλεχος του Παλαιστινιακού Κινήματος Νεολαίας (PYM). Ένας 60χρονος διαδηλωτής, που χαρακτήρισε «καταστροφική» τη στάση της Γαλλίας, δήλωσε ότι «στηρίζει τον παλαιστινιακό λαό και την πολιτική της Χαμάς που (...) δεν επιτίθεται στους αδύναμους, όπως κάνει ο Τσαχάλ (ο ισραηλινός στρατός)». Σε απόσταση μερικών μέτρων, μια ομάδα είχε απλώσει μια τεράστια παλαιστινιακή σημαία φωνάζοντας το σύνθημα «Είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι». «Έχω τέσσερα παιδιά και κάθε βράδυ που βλέπω τις ειδήσεις, λέω ότι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» είπε από τη μεριά της η Λατιφά Αϊάντ, μέλος της οργάνωσης Γαλλία-Παλαιστίνη του Μιτρί-Μορί. «Κάθε μέρα προστίθενται άλλοι 60 νεκροί. Δεν μπορώ πια να τα βλέπω, δεν το αντέχω άλλο» πρόσθεσε μια άλλη γυναίκα. Αρκετές χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν επίσης στη Μασσαλία, στη Λιόν και στη Λιλ φωνάζοντας συνθήματα όπως «Μία είναι η λύση, σταματήστε την κατοχή», «Σταματήστε τη σφαγή του παλαιστινιακού λαού» και «Στην πολιορκημένη Γάζα, η Ευρώπη πρέπει να ενεργοποιηθεί». Από τις συγκρούσεις στη Γάζα έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 1.600 Παλαιστίνιοι, στην πλειονότητά τους άμαχοι, καθώς και 63 Ισραηλινοί στρατιώτες.
------------------------------------------------------------------------------------
Να απαγορεύσει τον Σύνδεσμο Εβραϊκής Άμυνας θέλει η Γαλλία
Να κηρύξει παράνομο τον Σύνδεσμο Εβραϊκής Άμυνας (LDJ ) θέλει το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών. Η ενδεχόμενη διάλυση του LDJ, μιας μικρής ομάδας νεαρών, ακραίων σιωνιστών, έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων στη Γαλλία, λίγες ώρες πριν από μια διαδήλωση υποστήριξης προς το Ισραήλ στο Παρίσι. Το θέμα αποκάλυψε την Πέμπτη η εφημερίδα Λιμπερασιόν αναφέροντας στην πρώτη σελίδα της ότι το υπουργείο Εσωτερικών εξετάζει το ενδεχόμενο να θέσει εκτός νόμου τον LDJ. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από μια καλά πληροφορημένη πηγή που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Τηρώντας τον νόμο, προχωρούμε σε λεπτομερή νομική ανάλυση» του ζητήματος, εξήγησε. Νωρίτερα, όταν ρωτήθηκε για την τύχη του LDJ, ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ απάντησε αορίστως ότι οι αρχές ερευνούν «όλες τις οργανώσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα». Την περασμένη εβδομάδα πάντως είχε χαρακτηρίσει «ακραία» την ομάδα αυτή, καταγγέλλοντας «αξιόμεμπτες ενέργειες που πρέπει να καταδικάζονται». Η ομάδα αυτή, στην οποία μετέχουν αρκετές δεκάδες νέοι, δέχτηκε έντονη κριτική αφότου ορισμένα μέλη της συγκρούστηκαν βίαια με φιλοπαλαιστίνιους ακτιβιστές στις 13 Ιουλίου κοντά σε μια συναγωγή στο Παρίσι. Ο LDJ αρνείται ότι έχει προβεί σε παράνομες ενέργειες στη Γαλλία, μολονότι εμπνέεται από τον αμερικανικό Jewish Defence League (Σύνδεσμος Εβραϊκής Άμυνας) ο οποίος έχει χαρακτηριστεί «τρομοκρατική οργάνωση» από το FBI από το 2001. Επίσης, ο LDJ έχει υιοθετήσει το έμβλημα (μια γροθιά πάνω σε ένα μαύρο άστρο του Δαβίδ σε κίτρινο φόντο) του Kach, ενός κόμματος που είναι εκτός νόμου στο Ισραήλ. Και ορισμένα από τα μέλη του λέγεται ότι εκπαιδεύονται στο κραβ μαγκά, μια πολεμική τέχνη που εφαρμόζει ο ισραηλινός στρατός.
---------------------------------------------------------------------------------
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Χωρίς νερό και ρεύμα ολόκληρες συνοικίες
Οι ναζιστικες βόμβες καταστρέφουν κρίσιμες υποδομές, δυσκολεύοντας τη ζωή για όσους δεν έχουν γίνει ακόμα πρόσφυγες
ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ.-- Πέντε άμαχοι σκοτώθηκαν και εννιά τραυματίστηκαν (ανάμεσά τους και ένα παιδί) το τελευταίο 24ωρο μόνο στο Λουγκάνσκ, καθώς ο αριθμός των θυμάτων, που αφήνει πίσω της η ναζιστικη «αντι-τρομοκρατική επιχείρηση» που κλιμακώνει η ναζιστικη κλικα του Κιεβου στην Ανατολική Ουκρανία, αυξάνεται καθημερινά, ενώ οι μεγάλες καταστροφές στις υποδομές βυθίζουν στην απόγνωση όσους δεν έχουν πάρει ακόμα το δρόμο της προσφυγιάς. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της πόλης, πάνω από 4.000 οικογένειες έχουν μείνει χωρίς αέριο, τηλεφωνικές γραμμές και κινητά δε δουλεύουν. Το δίκτυο παροχής νερού και ηλεκτρικού ρεύματος έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, αφήνοντας χωρίς νερό και ρεύμα όσους έχουν απομείνει στην πόλη, όπου οι θερμοκρασίες αυτές τις μέρες φτάνουν τους 30 βαθμούς Κελσίου. Τα νοσοκομεία δουλεύουν με γεννήτριες αλλά τα καύσιμα κοντεύουν να τελειώσουν. «Η πόλη βρίσκεται στο χείλος μιας ανθρωπιστικής καταστροφής», σύμφωνα με τις αρχές. Στο Ντονέτσκ οι ναζιστικοι βομβαρδισμοί, που συνεχίστηκαν και χτες το πρωί, προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον ενός ανθρώπου, βόμβες έπεσαν κοντά σε λεωφορείο, ενώ εκρήξεις ακούγονταν στο ορυχείο Αμπακούμοβα. Χτες, η ναζιστική τηλεόραση του Κιεβου μετέδωσε ότι μέχρι 20 ναζιστες στρατιώτες της σκοτώθηκαν σε επίθεση που δέχτηκαν χτες τα ναζιστικά στρατεύματα από άρματα μάχης των αντιφασιστων κοντά στην πόλη Σακχτάρσκι, στην περιοχή όπου στις 17 Ιούλη συνετρίβη το «Μπόϊνγκ 777» των «Μαλαισιανών Αερογραμμών». Στην περιοχή έφτασαν τελικά χτες και οι, πάνω από 60, διεθνείς εμπειρογνώμονες που θα διεξάγουν έρευνες για τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους, που παρέσυρε στο θάνατο σχεδόν 300 άτομα, ανάμεσά τους 90 παιδιά, δίνοντας νέες διαστάσεις στην αποικιοκρατικη ιμπεριαλιστική επεμβαση που μαίνεται στην Ουκρανία.
-------------------------------------------------------------------------------
"Ούτε δεκάρα τσακιστή" στη UNISEF, σε καμία ΜΚΟ! Μόνο σε Παλαιστινιακές οργανώσεις με τραπεζικό λογαριασμό εκτός Ελλάδας... για τη Γάζα!
Οι διεθνείς απατεώνες, οι εγκληματίες της Unicef, μόλις πριν λίγο κι αφού το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι "τελείωσε με τη Γάζα"... χωρίς ντροπή εξέδωσαν ανακοίνωση! Η Unicef είναι κι αυτή ένα εγκληματικό σιωνιστικό-ναζιστικό εργαλείο των Τραπεζιτών!
----------------------------------------------------------------------------------
Μετά από αυτό το έγκλημα των σιωνιστικών γουρουνιών, Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΟΗΕ, ΗΠΑ... οι σιωναζι αποχωρούν από τα σημεία της Γάζας και διατηρούν το δικαίωμα επιλεκτικών βομβαρδισμών! Δείτε το σφαγείο της Ράφα... μέχρι τώρα
-------------------------------------------------------------------------------
Τα σώματα των ασθενών στο γηροκομείο για τους ηλικιωμένους με ψυχική ασθένεια σε Lugansk, σφαγιάστηκαν από την "ένδοξη" ναζιστικη χούντα του Κιέβου, που εγκαθίδρυσαν οι ναζί της Ευρωπαϊκής Ένωσης
-----------------------------------------------------------------------------
Αλήτες, σιωνιστές, ναζί!
Ο Ο.Η.Ε. έχει αφιερώσει το 2014 στην Παλαιστίνη! 2014: Έτος Αλληλεγγύης με τον παλαιστινιακό Λαό! Αυτοί είναι οι αληταράδες ναζί του 21ου αιώνα!
---------------------------------------------------------------------------
Πώς θα φαινόταν αν τα απλωμένα ρούχα έσταζαν πάνω σε μνήματα, αν τα παιδιά πήγαιναν σχολείο και δεν υπήρχε δάσκαλος, αν ο εθελοντής γιατρός δεν είχε φάρμακα να δώσει, αν δεν υπήρχε δικαίωμα ιδιοκτησίας, ούτε και... δουλειάς; Αν ήταν όλα αυτά δεδομένα, όχι σε πολεμικές ή άλλες εντάσεις αλλά η φυσιολογική καθημερινότητα.
Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης Σάμπρα και Σατίλα, ξυπνούν τραγικές εικόνες στο μυαλό. Και βγαίνουν ακόμη μια φορά στην επιφάνεια. Πρόκειται για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες του Λιβάνου. Είναι 300.000, 400.000 χιλιάδες ή περισσότεροι; Κανείς πραγματικά δεν γνωρίζει… Ζουν σε άθλιες συνθήκες από το 1948, μέσα σε προσφυγικούς καταυλισμούς υπό την «προστασία» του ΟΗΕ στις αραβικές χώρες, αλλά στο Λίβανο σε «ιδιαίτερες» συνθήκες εγκλεισμού και παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι προσφυγικοί καταυλισμοί, σωστότερα «στρατόπεδα συγκέντρωσης», είναι άλλοι παράνομοι, άλλοι νόμιμοι και έχουν το “άρωμα και τις χάρες” από τις φαβέλες τις Νοτίου Αμερικής, αλλά σε ένα ιδιόμορφο αραβικό στιλ.
Σε αρκετούς από αυτούς τους «καταυλισμούς» η είσοδος και η έξοδος επιτρέπεται μόνο για τους καθημερινότητα είναι μια τραγωδία, τους απαγορεύεται να ασκήσουν 70 διαφορετικά επαγγέλματα, απαγορεύεται το δικαίωμα της ιδιοκτησίας ή της ενοικίασης διαμερίσματος, απαγορεύεται ακόμα και η αγορά οικοδομικών υλικών, ενώ δεν έχουν πρόσβαση σε καμία κοινωνική υπηρεσία του Λιβάνου.
Στους Παλαιστίνιους που ζουν μέσα σ’ αυτούς. Γι’ αυτούς, τους Παλαιστίνιους του Λιβάνου. Το 60% είναι άνεργοι και το 70% ζει με 1 δολάριο τη μέρα που ισοδυναμεί με 1 κιλό μπανάνες. Εκπαίδευση και υγεία τους παρέχεται από τα ειδικά γραφεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. 30 «κέντρα υγείας» (περίπου 1 γιατρός για 10.000 ανθρώπους) ενώ υπολογίζεται ότι ο ΟΗΕ ξοδεύει κάθε χρόνο για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη το απίστευτο ποσό των 35$ για κάθε Παλαιστίνιο πρόσφυγα στο Λίβανο. Σε μια εποχή που γίνεται πολύς λόγος για τους λαθρομετανάστες αν δούμε πως επιβιώνουν οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες στο Λίβανο, αν συναισθανθούμε σε κοινό χρόνο, θα συνειδητοποιήσουμε την αναγκαιότητα της προσπάθειάς τους για επιβίωση. Ζουν μέσα στη λάσπη, ο ένας πάνω στον άλλο, κρατιούνται δεμένοι από χιλιάδες μέτρα επίγειων καλωδίων και από μνήμες που ζωντανεύουν και σφίγγουν στο μυαλό, μνήμες που οι γονείς τις παραδίδουν στα παιδιά τους ανέπαφες σαν τα κλειδιά που τους αφήνουν προίκα. Τα κλειδιά από τα σπίτια στην Παλαιστίνη που υπάρχουν στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες και στη μνήμη. Έτσι κυλά ο χρόνος στους προσφυγικούς καταυλισμούς. Σε μια έρευνα την ίδια περίοδο των γυρισμάτων μας (2010) το 86% των προσφύγων πιστεύει πως πλησιάζει η στιγμή της επιστροφής στην ξεχασμένη, την απαλλοτριωμένη πατρίδα τους. Ας μην αναρωτιόμαστε, λοιπόν, γιατί υπάρχουν “τρομοκράτες”, ας αναρωτηθούμε ποιοι είναι πραγματικά οι “τρομοκράτες”. Την ταινία τεκμηρίωσης που ολοκληρώσαμε το 2010, όταν ακόμη η χώρα μας, η Ελλάδα, έστεκε ψηλά, ούτε το μάτι των κερδοσκόπων την είχε στοχοποιήσει μα και εμείς, οι πολίτες της γυρίζαμε περήφανα το κεφάλι στην υποψία μυρωδιάς της φτώχειας. Η τραγική υπόθεση της Γάζας φέρνει νέα κύματα ξεριζωμένων. Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, το ντοκιμαντέρ δείχνει πως το βαρέλι που κάποιοι μας πείθουν (τουλάχιστον προσπαθούν φιλότιμα) πως έχει πάτο, κάνουν είτε λάθος, είτε δεν ανοίγουν τα μάτια στη γειτονιά μας. Το θέμα, λοιπόν, δεν είναι να κλείνουμε πόρτες μα να ανοίγουμε τα μάτια μας σε όλα αυτά που τρέχουν γύρω μας. Υ.Γ. “Ain al-Hilweh” (To μάτι της όμορφης), είναι ο μεγαλύτερος καταυλισμός Παλαιστινίων προσφύγων στον Λίβανο ( έχει περίπου 50.000 πρόσφυγες). Έχει χαρακτηριστεί από τα λιβανέζικα Μ.Μ.Ε. ως “unlaw zone”.
-----------------------------------------------------------------------------
Τέτοια φασιστική, σαδιστική ΦΡΙΚΗ δεν έχει ιστορικό προηγούμενο… Και ΟΛΕΣ οι δυνάμεις του 4ου Ράιχ, όπως και τα εδώ θλιβερά ανδρείκελά τους, στηρίζουν ξεδιάντροπα το ΦΑΣΙΣΜΟ του ακόρεστου σιωνιστικού κτήνους…
---------------------------------------------------------------------------
Δολοφόνησαν χιλιάδες... εκατοντάδες χιλιάδες και τα μούλικα του Χίτλερ (Ευρωπαϊκή Ένωση συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), μαζί με τον φονιά των λαών Ομπάμα... απαιτούν απελευθέρωση ενός σιωνιστή-ναζί και δολοφόνου αξιωματικού! Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε!
Όταν ο εγκληματίας σιωνιστής δολοφονούσε παιδιά κι όχι στρατιώτες σε πόλεμο, χαμογελούσε...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Miami Five exhibition and CSC local group events
“I will die the way I’ve lived”, a new exhibition of 15 watercolours by Miami Five prisoner, Antonio Guerrero, shows in Liverpool and South Wales this week.
For full details of these and other national and local CSC group activities check out our event pages and links to local groups.
http://www.cuba-solidarity.org.uk/events_list.asp?utm_source=emailcampaign82&utm_medium=phpList&utm_content=HTMLemail&utm_campaign=New+Che+Guevara+t-shirt+-+Cuba+Update%2C+2nd+August+2014
Μαϊάμι για τους Πέντε έκθεση και CSC τοπικές εκδηλώσεις της ομάδας
«Θα πεθάνω με τον τρόπο που έχω ζήσει", μια νέα έκθεση από 15 υδατογραφίες ενός του Μαϊάμι Πέντε κρατούμενους, Αντόνιο Γκερέρο, δείχνει στο Λίβερπουλ και τη Νότια Ουαλία αυτή την εβδομάδα.
Για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με αυτές και άλλες εθνικές και τοπικές δραστηριότητες της ομάδας CSC τσεκάρετε σελίδες εκδήλωση μας και συνδέσμους σε τοπικές ομάδες.