Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Πεμπτη 1 Οκτωβριου 2015


Απεργούν οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία διανομής Τύπου
30 Σεπτεμβρίου 2015 10:27
Απεργία για σήμερα, Τετάρτη (30/09/2015) αποφάσισε να κηρύξει το σωματείο των εργαζομένων στα πρακτορεία διανομής Τύπου, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες της Αθηνας την Πέμπτη. Η 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στα πρακτορεία (Ίρις και Ευρώπη) ξεκινάει την Τετάρτη 30/9 ώρα 17:00 και λήγει την Πέμπτη 1/10 την ίδια ώρα.
Οι εργαζόμενοι διεκδικούν: • Την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που να προβλέπει τουλάχιστον ό,τι και η τελευταία. • Ανθρώπινες συνθήκες εργασίας στην Ίριδα. • Την άμεση επιστροφή των κομμένων επιδομάτων και μισθών από την Ευρώπη. • Την άμεση εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων των εταιρειών απέναντι στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αποσύρεται από την πολιτική η Μακρή, επιστρέφει ως διευθύντρια στο Δημόσιο
30/9/2015
Στην εφημερίδα Freddo η Ραχήλ Μακρή ξεκαθάρισε πως αποσύρεται από την πολιτική, λέγοντας: «Τελείωσε η πολιτική για εμένα», ενώ πρόσθεσε πως θα επανακτήσει τη θέση της στο ΥΠΕΚΑ, όπου μάλλον θα επιστρέψει ως διευθύντρια. «Ήδη έχω κάνει τις απαραίτητες κινήσεις επαναφοράς για να επανακτήσω τη θέση μου στο ΥΠΕΚΑ, όπου μάλλον θα επιστρέψω ως διευθύντρια», σημείωσε, αναφερόμενη στο επαγγελματικό της μέλλον. «Θα μπω ξανά στους πρότερους κανονικούς μου ρυθμούς. Θα ξυπνάω νωρίς, θα πηγαίνω στο γραφείο μου και μετά θα ασχολούμαι με την οικογένειά μου» είπε. «Τρία χρόνια τώρα είχα ξεχάσει πώς είναι να έχω προσωπικές στιγμές, αφού είχα αφοσιωθεί στον πολιτικό αγώνα, κάτι που -όπως είδα από το αποτέλεσμα- ο λαός δεν το εκτίμησε» τόνισε με πικρία. Πρόσθεσε επίσης ότι συνειδητοποίησε πως δεν άξιζε όλος αυτός ο κόπος και οι αγώνες της, αφού έχασε πολύτιμο χρόνο από τα παιδιά της και από πράγματα που την ευχαριστούσαν. «Οπότε ήρθε η ώρα να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο» σημείωσε. Και κατέληξε λέγοντας ότι «σκοπεύω να ασχοληθώ με ένα μεταπτυχιακό σχετικό με την ενέργεια, τη στρατηγική και την οικονομία. Είναι πολύ καλό. Στον ελεύθερο χρόνο μου σκοπεύω να κάνω μαθήματα καταδύσεων, τα οποία έχω αφήσει πίσω. Έχω φίλους που γνωρίζουν από καταδύσεις, αφού υπηρέτησαν στα ΟΥΚ και έτσι μου δείχνουν. Τώρα σκεφτόμαστε να εξερευνήσουμε ένα ναυάγιο και πρέπει να παρακολουθήσω συγκεκριμένα μαθήματα. Συνήθως κάνουμε μαθήματα στην Αγία Μαρίνα».
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κόκκινο χαλί στρωμένο σε... παλέτες
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015, 19:30
H τρελα δεν παει στα βουνα, παει στον … Καμμενο!
Mε έναν ασυνήθιστο τρόπο ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος τίμησε την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας. Περπάτησε επάνω σε μία κόκκινη μοκέτα που ήταν στρωμένη σε... παλέτες και φτάνοντας στην παραλία υποκλίθηκε στη θάλασσα αποτίοντας φόρο τιμής! Σε δηλώσεις του τόνισε την ανάγκη ενότητας του ελληνικού λαού, προτρέποντας μάλιστα τους Ελληνες «να είμαστε άγρυπνοι φρουροί, άξιοι συνεχιστές των ηρωικών μας προγόνων».
Το μεγάλο καλαμπούρι ήταν που έκαναν και τρισάγιο για τους πεσόντες της Σαλαμίνας! Βρε, λες τελικά οι Σαλαμινομάχοι να ήταν ορθόδοξοι χριστιανοί; Πώς αλλιώς, δηλαδή; Αφού ήταν Ελληνόπουλα! Και μάλιστα, τα πιότερα από Αθήνα και ήξεραν από τους φιλοσόφοι πως θα γεννηθεί Χριστός. Και θα 'ταν Έλληνας κι αυτός!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο σ. ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
30/9/2015 17.09
για τη συμμετοχή του στη διαδήλωση της 6ης Δεκέμβρη 2009 Τίποτα δεν τελείωσε γι' αυτούς! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!
Σε μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ δίκη παρωδία, και με μια ετυμηγορία που αποτελεί σκάνδαλο για τα δικαστικά χρονικά, το αστικό κράτος και οι δικαστικοί του «εκτελεστές» φρόντισαν να δείξουν τα σάπια δόντια τους. Στην πρώτη από τη σειρά των τριών δικών που έχει μπροστά του το κίνημα συνολικά και το ΕΕΚ ιδιαίτερα, για τα γεγονότα της 6/12/2009. Ο σ. Νίκος Κοντόπουλος, που δικαζόταν με μια σειρά πλημμεληματικών κατηγοριών -εφόσον καταργήθηκε ο κουκουλονόμος και εξέπεσαν τα κακουργήματα- καταδικάστηκε σε 11 μήνες φυλάκιση και σε χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ. Το έγκλημα του; Ότι τη ημέρα εκείνη, της διαδήλωσης ένα χρόνο από τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου και την εξέγερση του 2008, βρέθηκε στη περιφρούρηση του μπλοκ του ΕΕΚ και ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να βοηθήσουν την αιμόφυρτη και ετοιμοθάνατη σ. Αγγελική Κουτσουμπού, μετά το μανιακό διεμβολισμό της με μηχανή από τον Δελτά Θεμ. Ποιμενίδη και τα χτυπήματα που ακολούθησαν με γκλοπ και κλωτσιές από τον συνεπιβάτη του, όσο η βαριά τραυματίας ήταν αναίσθητη στην άσφαλτο μπροστά στη Πλατεία Συντάγματος. Κατά το κατηγορητήριο, που έγινε τελικά αποδεκτό από την έδρα, ο Νίκος Κοντόπουλος έμπαινε κι έβγαινε στο μπλοκ πετώντας πέτρες κατά αστυνομικών και σπάζοντας βιτρίνες! Τι κι αν οι φωτογραφίες και οι μαρτυρίες απέδειξαν περίτρανα πως βρισκόταν στην αλυσίδα της περιφρούρησης του ακινητοποιημένου μπλοκ του ΕΕΚ όταν τα μικρής έκτασης επεισόδια λάμβαναν χώρα 60-70 μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης ενάντια στο μπλοκ μας; Η έδρα προτίμησε να «εμπιστευτεί» την κατάθεση του μοναδικού μάρτυρα κατηγορίας, δηλαδή του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που προσέτρεξε προς επικουρία της ΔΕΛΤΑ και συνέλαβε τον σύντροφο. Συνολικά, εκείνη την ημέρα συνελήφθησαν 6 άτομα, και άλλοι 8 προσήχθησαν. Οι δίκες προσδιορίστηκαν να γίνονται μια μια για να μη φανεί η συνολική επίθεση κατά ενός μπλοκ διαδηλωτών. Η κατάθεση του αστυνομικού θα μπορούσε να συνοψιστεί στις εξής τρεις λέξεις: «Δεν θυμάμαι τίποτα».
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tι σημαίνει ότι "αναστέλλει" τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα η σιωνιστική φαρμακευτική εταιρία TEVA, συμφερόντων ναζιστικού καθεστώτος;
Διαβάζουμε : "Κλείνει η ισραηλινή φαρμακευτική TEVA στην Ελλάδα..." και αναρωτιόμαστε... "Έτσι απλά, χωρίς να λογοδοτήσουν ποτέ; Ή απλώς θα βρουν μια νέα μορφήεμπορικής "συνεργασίας" της αγαπημένης εταιρίας των Μόσιαλου, Λοβέρδου, Γεωργιάδη; Το λέμε γιατί τώρα ο Μόσιαλος έχει γερό δόντι στο υπουργικό σχήμα... όχι απλό υπουργό... Και θυμίζουμε σ' όσους μας... θέλουν χρυσόψαρα:
- Μποϋκοτάζ στην Ισραηλινή φαρμακευτική εταιρεία Teva! Έτσι πονάς τα εγχώρια γερμανοτσογλάνια που θησαυρίζουν από τα γενόσημα της TEVA! - Έχει σχέσεις ο πρώην Δωεδεκαθεϊστής και νυν "Χριστιανός" υπουργός της ακροδεξιάς μνημονιακής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με την ισραηλινή εταιρία TEVA; Εισαγγελέας που θα περιφρουρήσει την υγεία των πολιτών και το Σύνταγμα, υπάρχει; Στις μασονικές στοές παίρνουν φάρμακα teva; - Επικίνδυνο αντικαταθλιπτικό από την ισραηλινή Teva! Τι έχουν να πουν για την Teva οι Μόσιαλος, Λοβέρδος; Έχουν κάποια «σχέση», την «γνωρίζουν»; - Στελέχη ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.υποκλίνονται στην TEVA - Ποια είναι η σχέση σας με την Teva, κ. Μόσιαλε; - «Ελάιας Μόσια – Elias Mossia»... Τυχαίο; - Και στην Ιταλία έφθασε η ισραηλινή εταιρία με τα γενόσημα…
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η παλαιστινιακή σημαία θα κυματίζει στον ΟΗΕ. Ιστορική απόφαση, αλλά..."αποχή" από την Ελλάδα! Tώρα κατάλαβες γιατί ο Τσίπρας διαδήλωνε στο Σύνταγμα υπέρ της Παλαιστίνης μαζί με τους τζιχαντιστές και τις σημαίες τους;
Με συντριπτική πλειοψηφία 119 ψήφων υπέρ και μόλις οχτώ κατά (μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ), αλλά και 45 αποχές (μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Βρετανία, η Σουηδία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία, η Σλοβενία κ.ά.) η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υπερψήφισε την...πρόταση η οποία επιτρέπει την έπαρση, σε 20 ημέρες, της παλαιστινιακής σημαίας στο κτίριο του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη. Λίγη ώρα πριν υπερψηφιστεί η πρόταση, το Ισραήλ είχε απευθύνει έκκληση στα κράτη-μέλη να την απορρίψουν, ενώ σχολιάζοντας την εξέλιξη ο Παλαιστίνιος αντιπρόσωπος Ριάντ Μανσούρ τόνισε ότι αυτή αποτελεί «ακόμη ένα βήμα προς την εδραίωση της παλαιστινιακής κρατικής υπόστασης». Στη διάρκεια της 40λεπτης ομιλίας του, η οποία έτυχε θερμότατης υποδοχής, ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Αμπάς είπε ότι είναι ανοιχτός σε νέες διαπραγματεύσεις και συνομιλίες με το Ισραήλ, ασκώντας του παράλληλα δριμύτατη κριτική για τη διαρκώς αυξανόμενη παράνομη και αποικιοκρατική ανέγερση νέων οικισμών. Μια πολιτική η οποία τόνισε ότι αποτελεί τον λόγο της αποτυχίας των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων και τη μη εφαρμογή της λύσης των δυο κρατών, ενώ διαμαρτυρήθηκε έντονα και για τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας. Εντονη κριτική στην ελληνική αποχή από την ψηφοφορία άσκησε ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε., Παναγιώτης Λαφαζάνης, διερωτώμενος εάν η Ελλάδα είναι και δορυφόρος του Ισραήλ, κάνοντας μάλιστα λόγο για φαινόμενο το οποίο αποδεικνύει την απεριόριστη εθνική υποτέλεια με την οποία διαχειρίζονται οι οικονομικές και πολιτικές ελίτ την πορεία της χώρας.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κυρία Πρόεδρε της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου: Σας καλούμε να συνεχίσετε τις εργασίες των επιτροπών και εκτός βουλής
Η μετατροπή των "επιτροπών της βουλής" σε "επιτροπές του λαού" μπορεί να αναπτερώσει τις ελπίδες του Ελληνικού λαού για την απελευθέρωσή του από τον μνημονιακό ζυγό. Γινόμαστε όλοι μέλη και υποστηρικτές των επιτροπών αλήθειας του δημόσιου χρέους. της υπαγωγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ, της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων, της διερεύνησης της υπόθεσης “SIEMENS” και όποιας άλλης κριθεί ότι μπορεί να βοηθήσει σ' αυτή την προσπάθεια.
872 υπογραφές.
https://secure.avaaz.org/el/petition/Proin_Proedros_tis_Voylis_Zoi_Konstantopoyloy_Sas_kaloyme_na_synehisete_tis_ergasies_ton_epitropon_kai_ektos_voylis/?pv=5&fb_action_ids=1617509531834983&fb_action_types=avaaz-org%3Ashare
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Καλό μήνα σε όλες και όλους, εξαιρουμένων των φασιστών και των λαμόγιων που ζουν από τον ιδρώτα μας και πλουτίζουν από την εξαθλίωσή μας. Καλό μήνα και σε όσους/ες εντάσσονται στην Αριστερά αλλά δεν με θεωρούν σύντροφό τους, επειδή ασκώ κριτική στο κόμμα -το όποιο κόμμα- στο οποίο ανήκουν. Απλώς, να αποσαφηνίσω πως αν σκεφτόμουν όπως αυτοί θα την έψαχνα με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά και τους Αντβεντιστές της Έβδομης Ημέρας. Παραμένω μαρξιστής, γιατί αμφιβάλλω για τα πάντα. Και επιμένω να λέω τη γνώμη μου, χωρίς να σκέφτομαι πως αν μάθουν οι "φαρδιές μάζες" (από μένα περιμένουν, ως γνωστόν!) τα κενά και τις αδυναμίες και τα λάθη, ενίοτε και τις αθλιότητες της Αριστεράς, θα λακίσουν προς τον οχτρό. Η αλήθεια είναι πάντα επαναστατική, συντρόφισσες και σύντροφοι. Ή αλλιώς, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Με 119 ψήφους υπέρ, 8 κατά και 45 αποχές. Μεταξύ αυτών που απείχαν ήταν και η Ελλάδα. Τι ΄ν' τούτοι, ρε; Ο Καμμένος κηρύσσει τον πόλεμο κατά των λαών της Ανατολής, στον ΟΗΕ κάνουν τούμπες στους Αμερικάνους και στο Ισραήλ, στην Οδησσό προπηλακίζονται από φασίστες αριστεροί πρώην υπουργοί και βουλευτές κι αυτοί εδώ το βουλώνουν.,, Τι 'ν' τούτοι,ρε;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο George Abou-Khazen, Επίσκοπος των παπικών (Βατικανού) στο Χαλέπι: "Η ISIS είναι δημιουργία της δύσης... ο Άσαντ είναι πρόεδρος ενός ελεύθερου κι ανεξάρτητου έθνους"! Η Ελλάδα, ο Βαρθολομαίος κι ο Ιερώνυμος, ακόμη με τους "εξεγερμένους"!
«Εμείς το γνωρίζουμε καλά. Όλοι το ξέρουν και όλοι είναι γνώστε, αλλά όλοι κάνουν πως δεν ξέρουν: Το Ισλαμικοό κράτος δημιουργήθηκε από τις δυνάμεις της δύσης».
Επίσκοπος Χαλεπίου: το IS είναι δημιούργημα της Δύσης "Η Ίσις είναι μια εφεύρεση της Δύσης." Ο Αρχιεπίσκοπος George Abou-Khazen, επίσκοπος της συριακής πόλης του Χαλεπίου, των Φραγκισκανών Θεματοφυλακων των Αγίων Τόπων, λέει. "Εμείς το γνωρίζουμε καλά. Ο καθένας το ξέρει αυτό - λέει η θρησκευτική αρχη- και όλοι γνωρίζουν, αλλά όλοι προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν: η ISIS δημιουργήθηκε από τις δυτικές δυνάμεις ". Ο ιεράρχης μίλησε επίσης για την περίπτωση Άσαντ: "Οι Αμερικανοί λένε ότι για να υπάρξει λύση οποιαδήποτε ο Άσαντ πρέπει να φύγει, αλλά αφήνουν τι; Και το κενό που θα δημιουργηθεί; Οι Ρώσοι ωστόσο λένε ότι ο Άσαντ είναι πρόεδρος ενός ελεύθερου και ανεξάρτητου κράτους, επανεξελέγη με τους δικούς του ανθρώπους, ας είναι ο πληθυσμός της χωρας που θα αποφασίσει αν θα παραμείνει ή πρέπει να φύγει. Και νομίζω ότι αυτή είναι η σωστή θέση. " Ο επίσκοπος Συρίας είναι ανοιχτά σε αντίθεση με μια στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ, "Είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε στρατιωτική επέμβαση - λέει - Ο πόλεμος ποτέ δεν έχει λυσει ζητήματα. Πιστεύουμε 100% ότι αυτό που πιστεύουν ότι θα κάνει με μια στρατιωτική επέμβαση μπορεί να γίνει με ειρηνικό τρόπο. Απλά κλείστε τη βρύση ανεφοδιασμου και τα πράγματα θα πάνε καλά. "
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ash Carter, υπ. Άμυνας ΗΠΑ: Η Ρωσία πρέπει να σταματήσει την επίθεση στη Συρία...
Προκαλεί γέλιο ο Ash Carter, αμερικανός υπουργός Άμυνας, εκφράζει τον πανικό του από την εξολόθρευση των μισθοφόρων του, των φονιάδων της ISIS στη μαρτυρική Συρία.
Τόνισε: "Η Ρωσία πρέπει να σταματήσει την επίθεση στη Συρία... Η Μόσχα ρίχνει βενζίνη στη φωτιά στη Συρία... Δεν γίνεται να πολεμηθούν οι τρομοκράτες και να υποστηρίζεται ο Άσαντ..."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αυτό το παλικάρι της Λαικης Ενοτητας έμεινε εκτός Βουλής
Ο Γιάννης Σταθάς γεννήθηκε το '75 στο Δίστομο. Εργάστηκε από 12 ετών σε αγροτικές εργασίες, στα 20 έγινε βιομηχανικός εργάτης. «Εκανα 15 χρόνια βάρδια» λέει, προσθέτοντας ότι γλίτωσε, με λίγα εγκαύματα, από θανατηφόρο εργατικό ατύχημα. Εστειλε τους δύο αστυνομικούς, που δικαιούται, στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου. Αρνήθηκε τη μετάταξη δημοσίων υπαλλήλων στο γραφείο του και το βουλευτικό αυτοκίνητο. Η βουλευτική του αποζημίωση μοιράζεται στο ΚΕΘΕΑ, στη «Στροφή» και ένα μέρος καλύπτει τις οικονομικές ανάγκες του κόμματος. Ο μισθός του από την «Αλουμίνιον της Ελλάδος» κατατίθεται στην οργάνωση για τα παιδιά με καρκίνο «Φλόγα».Είναι ο μοναδικός από τους 300 βουλευτές ο οποίος στα 38 του χρόνια έχει 4.500 βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα. Μέλος της διοίκησης του σωματείου "ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" 2000-2011 αναπληρωτής γραμματέας (2001-2002 γενικός γραμματέας) και μέλος που επανεκλέγεται το 2012. Μέλος της διοίκησης του εργατικού κέντρου Λιβαδειάς απο το 2007 εώς σήμερα. Από το 2010 ως σήμερα πρόεδρος εργατικού κέντρου Λιβαδειάς. Μέλος της επιτροπής διεκδίκησης των Γερμανικών αποζημιώσεων και ιδρυτικό μέλος των επιτροπών "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" στα διόδια. Βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ, αποχωρησε το 2015 από την προδοτικη πολιτικη του Τζιφρα και προσχωρησε στη Λαικη Ενοτητα.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Νέα πολιτική κίνηση ανακοίνωσε ο Φώτης Κουβέλης
01/10/2015 - 15:22
Τη δημιουργία μίας νέας πολιτικής κίνησης υπό τον τίτλο «Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς», με τους αποχωρήσαντες από τη Δημοκρατική Αριστερά, ανακοίνωσε ο Φώτης Κουβέλης. Η κίνηση αυτή προσβλέπει σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να αποκλείεται ακόμη και η οργανική ένταξη ενόψει του συνεδρίου που θα πραγματοποιήσει η Κουμουνδούρου. «Περισσότερα από 1000-1200 μέλη και στελέχη σε όλη την Ελλάδα που βρίσκονται σήμερα εκτός ΔΗΜΑΡ προχωρούν στη δημιουργία πολιτικής κίνησης, επιλέγοντας τον τίτλο "Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς". Θα είναι μια πολιτική κίνηση, χωρίς επιδίωξη διαμόρφωσης κόμματος, της οποίας το πολιτικό αποτύπωμα βρίσκεται στη λέξη ενωτική», δήλωσε ο κ. Κουβέλης μιλώντας στο κόκκινο και σημείωσε ότι «μας ενδιαφέρει να προωθηθεί είναι η ενότητα με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ». Στο ερώτημα, αν υπάρχει πρόθεση για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ και οργανικά, απάντησε ότι «είναι ακόμη πρόωρο να ειπωθεί κάτι με βεβαιότητα, ωστόσο το περιεχόμενο της πρωτοβουλίας προσδιορίζεται από ενωτική διάθεση και προσπάθεια που είναι δυνατόν να οδηγήσει και σε οργανική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».
Σχολιο.- Ο Φώτης δρα πονηρά ,ονομάζοντας την κίνησή του 'Ενωτική' ,όπως την ονόμασαν και οι φραξιονιστές πραξικοπηματίες της 'ενωτικής κινησης ' του συριζα..και ετοιμάζει εισοδισμό.
Σχολιο.- εχω μια φαγουρα.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
H Kίνα στο πλευρό της Ρωσίας, με πλοία και στρατό για τον Άσαντ...
ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ* ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...
(* των ΜΜΕ και κομμάτων της χρηματοπιστωτικής παγκοσμιοποίησης
ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
Η Συρία, που δεν υπέκυψε στις τράπεζες και τις πολυεθνικές του μεγάλου κεφαλαίου, που βρίσκεται κάτω από στρατιωτική επίθεση, εδώ και 5 χρόνια, από τους τρομοκράτες της Al-Nussra και του ισλαμικού κράτους (ISIL) από τη μια μεριά, και από την άλλη από τους μισθοφόρους της δήθεν "εξόριστης κυβέρνησης", με έδρα το Λονδίνο (μεταφέρθηκε εκεί από την Κωνσταντινούπολη). Με τους μισθοφόρους τροκράτες της "εξόριστης κυβέρνησης" που στάλθηκαν στη Συρία, εκπαιδευμένοι κι εξοπλισμένοι από το ΝΑΤΟ, με χρήματα του καρτέλ ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/Ισραήλ, μαζί με τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.