Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Πεμπτη 29 Οκτωβριου 2015


Και η "Δύναμη Ζωής", η παράταξη της κ. Δούρου στην περιφέρεια Αττικής, τάχθηκε κατά του γιορτασμού του ΟΧΙ: "Πρέπει και εμείς, όπως όλες οι ευρωπαϊκές πόλεις, να γιορτάσουμε το τέλος του πολέμου και όχι την αρχή του". Ε, ναι! Γιατί να γιορτάζουμε την πρώτη νίκη ενός λαού έναντι του φασιστικού Άξονα; Γιατί να τιμούμε το περήφανο ΟΧΙ και την απώθηση των φασιστών εισβολέων εκτός ελληνικών συνόρων; Να κάνουμε ό,τι και οι άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, σε χώρες όπου οι φασίστες εισβολείς είτε δεν συνάντησαν καμιά αντίσταση είτε έδωσαν μάχες μερικών ημερών. Όλα χύμα κι αχταρμάς! Και να γιορτάζουμε τον τερματισμό του πολέμου. Όπως γίνεται και εις τας Ευρώπας. Παραβλέποντας -από αμορφωσιά ή από σκοπιμότητα- ότι εδώ συνεχίσαμε να πολεμάμε μέχρι τον Αύγουστο του 1949...
----------------------------------------------------------------------------------------
Πριν τρεις μήνες, όταν έκανε το ένα μετά το άλλο τα πραξικοπήματα, άρχισα να τον αναφέρω ως "ο Βοναπαρτίσκος ο Ασήμαντος". Ο χαρακτηρισμός έπιασε και διαδόθηκε, αλλά φαίνεται πως του καλάρεσε και του ίδιου. Και να οι πόζες και να οι θεατρινισμοί! Το ξανασκέφτηκα, λοιπόν. Έτσι, εδώ και κάνα μήνα προτιμώ το "Ηγετίσκος ο Ασήμαντος". Αν και φοβάμαι πως και το "Ηγετίσκος" μπορεί να του ανεβάζει το μπόι... Ως προς το "Ασήμαντος" το ξέρει, ούτως ή άλλως, καλύτερα απ' τον καθέναν, ο ίδιος και δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξουμε.
----------------------------------------------------------------------------------------
Ανοικτά τα φαρμακεία μέχρι την Παρασκευή
29 Οκτωβρίου 2015 08:20
Προσωρινή αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων από την ερχόμενη Δευτέρα, αν προχωρήσουν οι αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων. Κατά συνέπεια τα φαρμακεία θα είναι ανοικτά σήμερα, Πέμπτη, και αύριο, Παρασκευή. Οι φαρμακοποιοί αντιδρούν στις αλλαγές για το ιδιοκτησιακό καθεστώς λειτουργίας των φαρμακείων, επισημαίνοντας ότι η ρύθμιση αυτή «καταλύει την φαρμακευτική περίθαλψη προς όφελος των οικονομικών συμφερόντων και σε βάρος της υγείας του ελληνικού λαού». Το Σάββατο θα συνέλθει η γενική συνέλευση του ΠΦΣ και σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα προσανατολίζεται σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις.
---------------------------------------------------------------------------------------
Εθνική σύνταξη στα 384 ευρώ
29 Οκτωβρίου 2015 09:37
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνεδρίαση ο υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κατρούγκαλος θα παρουσιάσει την πρότασή του φια το Ασφαλιστικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το «παρών» θα δώσει και ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εθνική σύνταξη που εισηγείται ο Γ. Κατρούγκαλος κινείται στο όριο της φτώχειας (το οποίο καθορίζεται στο 60% του μέσου εισοδήματος στη χώρα) και θα ανέρχεται στα 384 ευρώ. Οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι έντονες και στελέχη του επισημαίνουν ότι είναι αδύνατον να περάσει από τη Βουλή τέτοιο νομοσχέδιο. Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να λειτουργήσει «πυροσβεστικά» προστατεύοντας τον υπουργό του και ξεκαθαρίζοντας ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αποτελεί μνημονιακή δέσμευση. Στην Κουμουνδούρου υπάρχει ιδιαίτερος προβληματισμός για τις πολύ δύσκολες αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν, καθώς θα σφραγίσουν την πορεία του ασφαλιστικού, αλλά και τη ζωή των ασφαλισμένων, επί δεκαετίες. Στη συνεδρίαση της ΠΓ, πάντως, θα πραγματοποιηθεί απλώς συζήτηση, καθώς οι τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα, σε ειδική συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου
---------------------------------------------------------------------------------------
«Θα γεμίσουν οι πόλεις σκουπίδια» - Στα άκρα η ΠΟΕ – ΟΤΑ
29 Οκτωβρίου 2015 11:02
Για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων απείλησε ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος, σε περίπτωση κατάργησης των Βαρέων και Ανθυγιεινών για τους δημοτικούς υπαλλήλους που εργάζονται στην καθαριότητα. Μέλη της Ομοσπονδίας προχώρησαν αιφνιδιαστικά το πρωί σε κατάληψη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και ζήτησαν να συναντηθούν με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη. Ο κ. Χουλιαράκης ωστόσο απουσίαζε και έτσι όρισαν για τις 13:00 ραντεβού με γενικό γραμματέα, από τον οποίο θα ζητήσουν να υπάρξει άμεσα συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό. Σε διαφορετική περίπτωση, τόνισε, «χωρίς να το θέλουμε η Αθήνα και οι άλλες πόλεις θα γεμίσουν σκουπίδια». «Δεν μπορούν να θέλουν να πάνε στα 67 χρόνια τους εργαζόμενους στην καθαριότητα όταν οι περισσότεροι από αυτούς δεν ζουν 60 χρόνια», σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, προσθέτοντας πως «αν τολμήσουν να το ξανασυζητήσουν και να βάλουν το θέμα πάνω στο τραπέζι, όπως λέει και το πανό, θα τους κόψουμε τα χέρια ΣΥΡΙΖΑ».
------------------------------------------------------------------------------------------
Επίδομα θέρμανσης με το... σταγονόμετρο
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015, 09:02
«Μαύρα μαντάτα» για τους δικαιούχους του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, καθώς ένας στους δύο χάνει το προνόμιο αυτό, στο πλαίσιο της περικοπής κρατικών δαπανών που προβλέπει νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών.
Έτσι, βάσει του σχεδιασμού, προβλέπεται η επιβολή αυστηρότερων κριτηρίων που θα σχετίζονται, μεταξύ άλλων, με το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των αιτούντων χορήγηση του επιδόματος, τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού και τη γεωγραφική ζώνη όπου διαμένουν. Στόχος είναι η κρατική επιχορήγηση να μειωθεί κατά 50% και ως εκ τούτου τουλάχιστον ένας στους δύο δεν θα λάβει το επίδομα (σ.σ.: από 1.100.000 την προηγούμενη χειμερινή περίοδο σε 500.000 στην παρούσα). Η απόφαση για τη ρύθμιση αυτή αναμένεται να εκδοθεί αύριο, Παρασκευή, και θα φέρει την υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη. Το μέτρο εντάσσεται στο πλαίσιο των 48 προαπαιτούμενων που έχουν συμφωνηθεί με τους εταίρους, προκειμένου να συνεχιστεί η χρηματοδότηση. Τα όρια και τα κριτήρια Πληροφορίες αναφέρουν πως το όριο ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος που θα επιτρέπει την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης θα μειωθεί κατά 60%-70%. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα τα όρια διαμορφώνονται ως εξής: -30.000 ευρώ για άγαμους -40.000 ευρώ για έγγαμους -43.000 ευρώ για μονογονεϊκές οικογένειες -το όριο προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο τέκνο. Σχετικά με τα τετραγωνικά μέτρα κάθε σπιτιού, εκτιμάται ότι το όριο θα πέσει κάτω από τα 120 τ.μ. Τέλος, προβλέπεται πως η τιμή των 0,35 ευρώ/λίτρο στην οποία διαμορφώνεται μέχρι σήμερα το επίδομα θα σταματήσει να ισχύει. Αντ’ αυτού, το ποσό του επιδόματος θα διαμορφώνεται κλιμακωτά, ανάλογα με τη γεωγραφική θέση του κάθε σπιτιού. Πάντως, εκτιμάται πως το ποσό θα πέσει σε χαμηλότερα επίπεδα από το 0,35 ευρώ/ λίτρο. Με τα παραπάνω δεδομένα και από τη στιγμή που ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης παραμένει υψηλός, εκτιμάται ότι εφέτος οι διανομές πετρελαίου θα μειωθούν ακόμη περισσότερο, παρά το γεγονός πως η τιμή του έχει πέσει, λόγω των «χαμηλών πτήσεων» του μαύρου χρυσού στις διεθνείς χρηματαγορές.
------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΚΤΑΚΤΟ ! Μπήκαν τα Χρήματα για τις Κάρτες Σίτισης
Δημοσιεύθηκε: 29/10/2015 12:47
Το ποσό των 16 εκατ ευρώ για να προχωρήσει το πρόγραμμα της κάρτας σίτισης πιστώθηκε από το ΥΠΟΙΚ το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό κατατέθηκε στην εθνική τράπεζα και θα είναι διαθέσιμο άμεσα για τους δικαιούχους. Υπενθυμίζεται ότι η κάρτα φορτίζεται κάθε 24 του μήνα, ωστόσο η κυβέρνηση καθυστέρησε την πληρωμή αφού περιμένει την υποδόση των 2 δισ. ευρώ.
Tην Δευτερα θα μπουν τα λεφτα για τα οικογενειακα επιδοματα.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ηχηρό «όχι» των αγροτών της Κρήτης – Ξεκίνησε η μηχανοκίνητη πορεία
Δημοσιεύθηκε: 29/10/2015 12:27
Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις
Βροντοφωνάζουν «όχι στην υπερφορολόγηση» οι αγρότες όλης της Κρήτης που αυτή την ώρα βρίσκονται στο Ηράκλειο με αφορμή το παγκρήτιο παναγροτικό συλλαλητήριο. Σύμφωνα με το creta post από νωρίς το πρωί οι αγρότες – σε κάθε γωνιά του νησιού – ανέβηκαν στα τρακτέρ και τα αγροτικά τους και ξεκίνησαν για το Ηράκλειο. Πρώτος σταθμός ήταν το Παγκρήτιο Στάδιο όπου συγκεντρώθηκαν και ομόφωνα αποφάσισαν να ξεκινήσουν μία μηχανοκίνητη πορεία προς το κέντρο της πόλης. Η πορεία Πλήθος αυτοκινήτων και τρακτέρ έχουν κατακλύσει τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Αγρότες με μαύρες σημαίες, συνθήματα και πανό διαμαρτύρονται για την «άδικη» όπως λένε φορολογία που αναμένεται να τους επιβληθεί. Η πορεία που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη ξεκίνησε από το Παγκρήτιο Στάδιο και θα λήξει στην πλατεία Ελευθερίας. Η διαδρομή που πραγματοποιούν οι αγρότες με τα αυτοκίνητα και τα τρακτέρ τους είναι: λεωφόρος 62 Μαρτύρων, λεωφόρος Καλοκαιρινού, λεωφόρος Δικαιοσύνης και θα καταλήξουν στην πλατεία.
Οι στόχοι
Οι αγρότες έχουν δύο στόχοι που θέλουν να πετύχουν από το σημερινό συλλαλητήριο. Ο πρώτος στόχος είναι η συμμετοχή – με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πλήθος κόσμου. Δεύτερος στόχος είναι ο … ήχος των τρακτέρ της Κρήτης και τα συνθήματα των αγροτών να φτάσουν μέχρι την Αθήνα και το κυβερνητικό επιτελείο, στέλνοντας μήνυμα έντονης δυσαρέσκειας και αναβρασμού για τη σκληρή φορολογία που οδηγεί στην εξαφάνιση και αλλοίωση του πρωτογενούς τομέα της παραγωγής, που μαζί με τον τουρισμό, την έρευνα και τεχνολογία και τη ναυτιλία, αποτελούν τον κινητήριο μοχλό της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου.
------------------------------------------------------------------------------------------
Χωρίς πλοία την Δευτέρα και την Τρίτη
Απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας με 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2015 με έναρξη την 06:00 και λήξη την 06:00 της Τετάρτης 04-11-2015, καθώς επίσης και 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 από 00:01 έως 24:00
--------------------------------------------------------------------------------------------
Καταρρίπτεται από elinikahoaxes.gr το – Ξέρετε που βρίσκεται σήμερα ο νεαρός που μούτζωσε επισήμους σε παρέλαση;
Ας δούμε τι λέει και αυτό το άρθρο το οποίο έφτασε να παρουσιάζεται σαν πραγματική είδηση με πολλές αναπαραγωγές και κοινοποιήσεις στον απίθανο κόσμο του facebook και του διαδικτύου.
Αξέχαστη είναι για πολλούς η φωτογραφία ενός νεαρού μαθητή να μουτζώνει τους επισήμους προσκεκλημένους μιας παρέλασης. Στα πλαίσια ρεπορτάζ για την αυριανή Επέτειο του ΟΧΙ το επιτελείο μας ταξίδεψε μέχρι τον Έβρο για να δει τι κάνει σήμερα ο άνθρωπος της φωτογραφίας. Οι ρεπόρτερ μας μετά από πολλά μπινελίκια, λάσπη και κρύο βρέθηκαν στο τελευταία σκοπιά της Ελλάδας στα σύνορα με την Τουρκία. Εκεί ο νεαρός φαντάρος μας εκμυστηρεύτηκε ότι αμέσως μετά τη παρέλαση το όνομα του μαθεύτηκε στους επισήμους με αποτέλεσμα να κερδίσει το τελευταίο και απομονωμένο φυλάκιο, όταν ξεκίνησε τη θητεία του μετά τις σπουδές του. Ενδεικτικό της κακής του μεταχείρισης ο ίδιος λέει πως είναι ο αξιωματικός που μιλάει στο τηλέφωνο τη στιγμή που ο ίδιος μούτζωνε : «Η δυσμενής μετάθεση μου είχε ήδη κανονιστεί…» Ο μικρός Λαρισινός έχει μετανοιώσει πλήρως για την πράξη του καθώς στο στρατό πλέον η ζωή του έχει γίνει πολύ δύσκολη και έχει να κάνει επιπλέον τέσσερις μήνες από κρατήσεις, κάτι το οποίο τον κάνει να πιστεύει ότι δε θα ξαναδεί ποτέ τους δικούς του. «Δεν ήξερα καν ότι δεν υπάρχουν καθόλου πολιτικοί στην εξέδρα…» Οι ρεπόρτερ μας έπειτα από λίγο αποχώρησαν δε ξέχασαν όμως να δώσουν στο νεαρό φαντάρο τσιγάρα και σοκολάτες ευχόμενοι μάλιστα “Καλός Πολίτης”.
Το είδαμε στο πολλα site. Το άρθρο είναι σατιρικό και προέρχεται από την σατιρική ιστοσελίδα mprouklis.net, η ιστοσελίδα ξεκαθαρίζει το σατιρικό της χαρακτήρα στην επικεφαλίδα κάτω από το όνομα της.
Δείτε το άρθρο στη πηγή του. http://mprouklis.net/?p=1349
Το άρθρο αυτό έχει αναπαραχθεί από πολλά ιστολόγια αλλά στο τέλος κάποια από αυτά τόνισαν ότι προέρχεται από σατιρική ιστοσελίδα
http://ellinikahoaxes.gr/2015/10/28/pou-brisketai-simera-o-nearos-pou-moutzose-episimous/
-------------------------------------------------------------------------------------------
Οι "γνωστοί" ΝΑΤΟϊκοί "χωρίς σύνορα", εναρμονίστηκαν με τον πράκτορα Rami Abdel Rahman, του “Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”
Οι Ρώσοι πιλότοι, ο "δικτάτορας" Άσαντ, η Χεζμπολά, αποφάσισαν να δολοφονούν τα παιδιά του λαού, τους στρατιώτες που κάνουν θητεία στον στρατό της Αδούλωτης Συρίας, που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας και τα βομβαρδίζουν! Κι από κοντά η "ιμπεριαλιστικοί αριστερά", οι "φιλάνθρωποι", οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές"... Ως πότε αυτή η χυδαία, πληρωμένη αδρά προπαγάνδα του 4ου Ράιχ; Ως πότε η ανοχή απέναντι τη δημοσιογραφική πορνεία;
- Γιατροί χωρίς Σύνορα: “Βομβαρδίστηκαν 12 νοσοκομεία στην Συρία”
* Σημ. Οι υπάλληλοι αυτών των ΜΚΟ των δυτικών πρακτορείων, οι πολίτες χωρίς ενημέρωση, το ιατρικό προσωπικό που εργάζεται -πάντα με αμοιβή και ποτέ αφιλοκερδώς- δεν σημαίνει ότι έχυν σχέση ή γνωρίζουν πάντα ποι ίδρυσαν, χρηματοδοτούν, καθοδηγούν πολιτκά αυτές τις σκοτεινές οργανώσεις
---------------------------------------------------------------------------------------------
Έρχεται συγχώνευση Νοσοκομείων...
Πληθαίνουν οι νεοφιλελε "ειδικοί" που ομιλούν και γράφουν για συγχώνευση και συρρίκνωση νοσοκομείων σε όλη τη χώρα.
Ένας είναι ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών Λυκούργος Λιαρόπουλος, όπως και ο Γιάννης Τούντας καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής ο οποίος σε άρθρο του σε εφημερίδα τονίζει την ανάγκη αναδιάρθρωσης του νοσοκομειακού χάρτη σύμφωνα με τις ανάγκες Υγείας του πληθυσμού. Όπως γράφει "δεν μπορεί να υπάρχουν 27 υποστελεχωμένες Νευροχειρουργικές μονάδες σε όλη τη χώρα όταν αυτές που χρειαζόμαστε με διεθνή καπιταλιστικα νεοφιλελευθερα κριτήρια Δημόσιες και Ιδιωτικές πρέπει να είναι μέχρι 10!" Οι σκέψεις αυτές μάλιστα απασχολούν, σύμφωνα με πληροφορίες, και την κυβέρνηση με τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Μάντεψε τι έγινε με τον CEO που άρχισε να δίνει στους υπαλλήλους του καλούς μισθούς
Ήταν τον Απρίλιο όταν έγινε viral η ιστορία με τη νέα πολιτική αμοιβών μιας αμερικανικής χρηματοπιστωτικής φίρμας ονόματι Gravity Payments. Ο γενικός διευθυντής της εταιρίας, ένας υπεργαμάτος τύπος, διάβασε λέει ένα βιβλίο περί ευτυχίας, έναν από αυτούς τους οδηγούς ευζωίας και βουδιστικής επιστροφής στη φύση, όταν και του “ρθε η επιφοίτηση να αυξήσει τον κατώτατο μισθό των 120 υπαλλήλων του. Τον έφτασε που λες στα 70.000 δολάρια τον χρόνο, μόνο που για να το καταφέρει αυτό έκοψε τις δικές του απολαβές από 1,1 εκατ. δολάρια τον χρόνο σε 70.000 και ξεφορτώθηκε ένα σεβαστό ποσό των μετοχών του στη φίρμα.
Όπως καταλαβαίνεις, δεν θα έπαιρνε πολύ τόσο στα παραδοσιακά Μέσα όσο και τα άλλα, τα αντικαθεστωτικά ντε, να τον ηρωοποιήσουν ή αντιθέτως να τον ψέξουν για ροπή προς τον σοσιαλισμό, αν και ο Dan Price είχε τον τρόπο του να αντιπαλέψει τη μετατροπή του σε μπαλάκι πολιτικής ιδεολογίας και ρητορικής πάλης συστημάτων. Όταν δε βγήκε και είπε ότι ξενοικιάζει τη βιλάρα που έμενε γιατί δεν έβγαινε οικονομικά, οι πολιτικές και οικονομικές φυλλάδες πήραν φωτιά. Το πείραμα έφτανε στα ακρότατα όριά του και τα στοιχήματα είχαν ήδη μπει. Και τότε έρχεται ο ισολογισμός και οι αξιολογήσεις των οίκων που λένε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τα έσοδα της χρηματοπιστωτικής του Σιάτλ παρουσιάζουν διπλάσιο αυξητικό ρυθμό από την περίοδο πριν από τις μεταρρυθμίσεις του Dan Price (την άνοιξη), την ίδια ώρα που τα κέρδη έχουν διπλασιαστεί. Όσο για το πελατολόγιό της, διατηρείται στα χάι του, παρά το γεγονός ότι αρχικά έφυγαν κάποιοι που είτε διαφωνούσαν με τον σοσιαλιστικό ρεφορμισμό της φίρμας είτε ένιωθαν ανασφάλεια για το νέο πρότυπο λειτουργίας της. Ο αγαπημένος μας CEO είχε προβλέψει τη μείωση αυτή, την οποία κάλυψε με το ποσό που εξοικονόμησε από το δραστικό ψαλίδι στο δικό του εκατομμυριάκι. Υπάρχει βέβαια ένας ακόμα δείκτης για να μετράς τον αντίκτυπο μιας εταιρίας σε όρους αγοράς, αυτός των εργασιακών συνθηκών που σε κάνουν άγιο δισκοπότηρο των απανταχού εργαζομένων της υφηλίου. Κάτι που σημαίνει ταυτοχρόνως ότι προσελκύεις ταλέντα και μεγάλα κεφάλια. Όπως και έγινε.
Η Gravity Payments κατακλύζεται κάθε μέρα από βιογραφικά -4.500 μόνο την πρώτη βδομάδα-, στα οποία περιλαμβάνεται και ένα από executive μεγαλοστέλεχος της Yahoo, κάποια Tammi Kroll, η οποία συγκινήθηκε από την προσέγγιση του CEO και παράτησε τη δουλειά της για να έρθει να δουλέψει δίπλα στον Price, με απολαβές που δεν ξεπερνούν το 80% του μισθού που τσέπωνε στη Yahoo.
Το πείραμα δείχνει ελπιδοφόρο. Δείχνει επίσης και έναν δρόμο που μπορεί να ακολουθήσει το σύστημα της αγοράς χωρίς να μπει στον κόπο να αναδιοργανωθεί πλήρως. Όπως το λέει εξάλλου και ο κύριος Price: «όσο παραμένω καπιταλιστής, δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά που να με ωθεί να το κάνω», αναφερόμενος στο προσωπικό προφανώς όνειρό του να μπορεί να πληρώνει μισθούς που να εξασφαλίζουν στους υπαλλήλους του αξιοπρεπή ζωή. Κι όλα αυτά από ένα golden boy που έχει να βγάλει 70 χιλιάρικα από όταν ήταν 20 χρονών, για τέτοιο όραμα μιλάμε…
Και αν σου θυμίζει κάτι η φάτσα του, ναι είναι ίδιος με τον Sam, τον αλλαζόμορφο (ή αλλόμορφο) Sam του True Blood… Ο ήρωας της χρονιάς…