Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Δευτερα 5 Οκτωβριου 2015


Πορτογαλία: Νικητής με μεγαλη πτωση ο Pedro Passos Coelho
Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015, 01:24
Ο απερχόμενος κεντροδεξιός κυβερνητικός συνασπισμός Πορτογαλια Μπροστα, είναι ο νικητής των βουλευτικών εκλογών στην Πορτογαλία,με μεγαλη πτωση, εξασφαλίζοντας μεν προβάδισμα απέναντι στο ρεφορμιστικο σοσιαλδημοκρατικο Σοσιαλιστικό Κόμμα, αλλά ειχε μεγαλη πτωση και έχασε την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα στο 100% των εκλογικών περιφερειών. Ο κυβερνητικός συνασπισμός του πρωθυπουργού Pedro Passos Coelho, που βρίσκεται στην εξουσία από το 2011, Πορτογαλια Μπροστα, που ειναι συνασπισμος του δεξιου Κοινωνικου δημοκρατικου Κομματος και του βασιλοφρονος Λαικου Κομματος, εξασφαλίζει το 38,55% των ψήφων και 104 εδρες στις 226 του κοινοβουλιου, (ενώ το 2011 ειχε 50,37% και 129 εδρες), έναντι του Σοσιαλιστικού Κόμματος που εξασφαλίζει το 32,38% και 85 εδρες, (το 2011 ειχε 28,05% και 73 εδρες), σύμφωνα με τα τελικα αποτελέσματα. Το Μπλοκ της Αριστεράς που εκπροσωπει τους συμβιβασμενους αριστερους οπως ο Τσιπρας στην Ελλαδα, εξασφαλίζει το 10,22% των ψήφων και 19 εδρες (το 2011 ειχε 5,19% και 8 εδρες), και η συμμαχία του Κομμουνιστικού Κόμματος με τους Πράσινους που εχει την ονομασια Ενιαιος Δημοκρατικος Συνασπισμος το 8,27% και 17 εδρες (το 2011 ειχε 7,94% και 16 εδρες).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αυτοί είναι οι έποικοι που πάνε παρέα οπλισμένοι με τον Ισραηλινό στρατό, και επιτίθενται στους παλαιστίνιους, τους καίνε τις σοδειές τους, και τους κλέβουν τη γη τους...
Αυτοί είναι οι έποικοι που πάνε παρέα οπλισμένοι με τον Ισραηλινό στρατό, και επιτίθενται στους παλαιστίνιους, τους καίνε τις σοδειές τους, και τους κλέβουν τη γη τους. Και μισούν με άσβεστο μίσος τους Παλαιστίνιους, πάει λίγος καιρός που κάψανε μια ολόκληρη οικογένεια με το νεογέννητο μωρό τους ζωντανούς, έμεινε μόνο ένα 4χρονο αγοράκι ζωντανό. Ταυτόχρονα ο ισραηλινός στρατός μπουκάρει μέσα στα σπίτια των παλαιστίνιων και απαγάγει τα παιδιά του που τα δικάζουν σε στρατοδικεία γιατί "εθεάθη να πέταξε μια πέτρα προχτές". Ή εκτελεί κοπέλες στα σημεία ελέγχου, όπως έκανε πρόσφατα με την Χαντίλ. Έποικοι και στρατός, οι δύο όψεις μιας κατοχής. Kι η ζωή για τους Παλαιστίνιους; Από τις 4 το πρωί στα σημεία ελέγχου για να περάσουν να πάνε στις δουλειές τους. Ανάμεσα σε κλουβιά και οπλισμένους στρατιώτες το πέρασμα. Τις προηγούμενες μέρες ένας πιτσιρικάς παλαιστίνιος, 19χρονος μαχαίρωσε δύο εποίκους. "Η αντίσταση έιναι νόμιμη" έγραψε στο φέησμπουκ του. Αλήθεια, δεν είναι? Η αντίσταση ήταν νόμιμη επί γερμανικής κατοχής? Η αντίσταση, ήταν νόμιμη στο γκέτο της Βαρσοβίας για τους εβραίους? Εδώ, στην ελλάδα, η αντίσταση ήταν νόμιμη? Γιατί μόνο στην Παλαιστίνη, η αντίσταση δεν θεωρείται νόμιμη? Ο πιτσιρικάς φυσικά εκτελέστηκε επί τόπου, όπως και 4 άλλοι αυτές τις μέρες, που δεν είχαν κάνει τίποτα. Εν μέσω Ισραηλινών πογκρόμ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δολοφόνησαν τον 13χρονο... Αλλά, δεν θα γίνει ποτέ πρωτοσέλιδο -όπως η απάτη με το πνιγμένο παιδάκι στην Τουρκία-... από τη δημοσιογραφική πορνεία!
Shadi Mustafa... 13 ετών αγόρι... από τον προσφυγικό καταυλισμό -μέσα στην κατεχόμενη Παλαιστίνη- της "AYDE", κοντά στη βηθλεέμ... Μάρτυρας στον αγώνα ενός μαρτυρικού λαού για την γη του! Ένα λουλούδι που πριν λίγα λεπτά "συνάντησε" το καυτό μολύβι των όπλων, των βάρβαρων σιωνιστών του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος... Θεέ ως πότε, αυτή η ναζιστική θηριωδία τον 21ο αιώνα; Τσίπρα, τουλάχιστον, ντρέπεσαι που έδωσες εντολή για αποχή της Ελλάδας στο ψήφισμα του ΟΗΕ για έπαρση της Παλαιστινιακής σημαίας στα Ηνωμένα Έθνη;
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το να προσπαθεις να φερεις αναπτυξη με λιτοτητα, είναι σαν να προσπαθεις να παχυνεις μειωνοντας το φαγητο. Αυτό ακριβως είναι που ζητουν από εμας το ΔΝΤ και η ΕΚΤ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Νίκος Βούτσης είναι ο νέος Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Μετά από ένα διάστημα ανωμαλίας -όπου Πρόεδρος της Βουλής ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου- επιστρέφουμε στον κλασικό και παραδοσιακό Πρόεδρο της Βουλής, που είναι ένας ακόμα διακοσμητικός και ακίνδυνος μπάρμπας. Είναι βέβαιο πως ο Νίκος Βούτσης θα είναι πολύ ήσυχος και φρόνιμος.
Όπως ψήφισε ο Βούτσης το Μνημόνιο, έτσι θα είναι και σαν Πρόεδρος της Βουλής. Τις επιτροπές της Βουλής, να τις ξεχάσετε. Εντάξει, δεν θα τις εξαφανίσει αμέσως -για να μην καρφωθεί- αλλά είναι ήδη παρελθόν. Πάντως, θεωρώ πως η επιλογή του Νίκου Βούτση στην θέση του Προέδρου της Βουλής είναι πολύ διδακτική. Τα σημερινά παιδιά δεν πρόλαβαν τα μπακάλικα και δεν ξέρουν πώς ήταν οι μπακάληδες. Λοιπόν παιδιά, οι μπακάληδες ήταν σαν τον Νίκο Βούτση. Κάτι χαμογελαστοί μπαρμπάδες που έδιναν στους περισσότερους τον κατιμά και κρατούσαν τα καλά για την αριστοκρατία της γειτονιάς και για καμιά γυναίκα που ήθελαν να φιστικώσουν. Κι επειδή ήταν όλη μέρα μέσα στο μπακάλικο, όλο και σαβούρωναν τις ελιές, τα παξιμάδια και τα τουλουμοτύρια, με αποτέλεσμα να είναι χοντροί σαν τον Βούτση. Βρε πιτσιρίκο, δεν ντρέπεσαι να σχολιάζεις την εξωτερική εμφάνιση του Βούτση; Μα και τι να σχολιάσω; Δεν έχει και τίποτα άλλο. Να σχολιάσω το πνευματικό έργο του Βούτση; Τις ιδέες του; Ποιες ιδέες; Ο Βούτσης μια καρέκλα ήθελε και την βρήκε. Λοιπόν, παράγινε η κατάσταση με όλους αυτούς τους πολιτικούς φελλούς που τρώμε στην μάπα επί δεκαετίες. Με αυτή τη λογική, έγιναν πρωθυπουργοί ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς και ο Τσίπρας. Μη θίξουμε τον έναν, μην θίξουμε τον άλλον, πάρε τώρα πρωθυπουργό τον Τσίπρα που δεν μπορεί να μιλήσει. Λοιπόν, κοντόχοντρος μπακάλης ο Βούτσης και τελείωσε.
http://pitsirikos.net/2015/10/%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%b2%ce%bf%cf%8d%cf%84%cf%83%ce%b7%cf%82/#ixzz3niwaEmPi
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oύτε αυτή η φωτογραφία θα απασχολήσει τη δημοσιογραφική πορνεία, το δουλικό όπλο της νέας τάξης!
Αυτό το μικρό παιδάκι τριγυρνάει στα ερείπια του χωριού του στην Ουκρανία, που κατέστρεψε το νεοναζιστικό καθεστώς που εγκαθίδρυσε η Ευρωπαϊκή Ένωση... Ορφανό, οι γονείς του νεκροί από τους φονικούς βομβαρδισμούς των νεοναζί... Όμως, αυτή η φωτογραφία δεν θα απσχολήσει τη δημοσιογραφική πορνεία, όπως η κατασκευασμένη στις ακτές της Τουρκίας... Υπόκειται στη "λογοκρισία" που έχουν αποδεχτεί οι δημοσιογρ4αφικές πόρνες στα payroll πρεσβειών και μυστικών υπηρεσιών... Δεν εξυπηρετεί και τους επαγγελματίες "αντιρατσιστές", που κάνουν μπίζνες με το "προσφυγικό"... Μετά την αποκάλυψη πως το Ελληνικό κράτος περιθάλπει τους Ουκρανούς φασίστες νεοναζί έρχεται και η στιγμή της πλήρης αποκάλυψης μέσα από αυτήν την φωτογραφία: Ο πρωθυπουργός Τσίπρας σε θερμή χειραψία με την μαριονέτα της Δύσης στην Ουκρανία Ποροσένκο.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αφιερωμένο στη δημοσιογραφική πορνεία!
Η εφαρμογή της σιωνιστικής-ναζιστικής "δημοκρατίας... Ενώ μεταδίδει την κτυπούν με την χειροβομβίδα κρότου λάμψης... κι αυτή συνεχίζει μετά την επίδεση των τραυμάτων... Αφιερωμένο στο συνάφι της δημοσιογραφικής πορνείας, που εξαφανίζει ή διαστρεβλώνει κάθε είδηση, κάθε γεγονός που θίγει το σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Θα παει αυτή η τεχνολογία μακριά; Κοίτα αυτή την σουηδική εταιρεία που κανει εμφύτευση μικροτσίπ στο δέρμα των υπαλλήλων τους.
Όταν δεν υπάρχει εργατική συνείδηση, αλλά η χαζοχαρούμενη χιπστεριά "στέλεχος επιχείρησης" τότε γεμίζουμε αναλώσιμους και αναλώσιμες.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πρέπει να δηλώσω "μετανάστης" ή "πρόσφυγας", για να λάβω κάτι λίγο από την πληθωριστική αλληλεγγύη των "αλληλέγγυων"; Καμία αντίσταση, για λευτεριά...
Πρέπει να δηλώσω "μετανάστης" ή "πρόσφυγας", για να λάβω κάτι λίγο από την πληθωριστική αλληλεγγύη των "αλληλέγγυων". Στην "αντίθετη" πλευρά, βλέπω μεγάλη "αντίσταση", ώστε να μη καταληφθεί από "μετανάστες" πάσης φύσεως, η κατεχόμενη, από τραπεζίτες και λοιπούς συγγενείς ολιγάρχες, πατρίδα μου. Καμία αντίσταση, για λευτεριά - καμία αλληλεγγύη, για το μεγάλο πλήθος. Δε θέλω "αλληλεγγύη" - Θέλω συμμάχους, συμπολεμιστές, συνάνθρωπους, για Εθνική Ανεξαρτησία και Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας. Βασικά, θέλω να μη μου πάρουν το σπίτι, το μαγαζί ή το χωράφι, να βρω δουλειά, να πάρω σύνταξη, να έχω ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, να έχουν παιδεία και μέλλον τα παιδιά μου, τέλος πάντων, να έχω ζωή. Πολλά θέλω, ε; Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, γιατί αν πω ότι θέλω να αποφασίζω για όλα, θα μου πουν ότι ζητάω πολλά. Δε ζητάω τίποτα. Να τα πάρω από αυτούς που μου τάχουν κλέψει θέλω. Και μόνος δεν μπορώ.