Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Σαββατο 19 Δεκεμβριου 2015


Αμερικανικά μαχητικά επιτέθηκαν στην 55η Ιρακινή Ταξιαρχία- 30 Ιρακινοί σκοτώθηκαν
Δημοσιεύθηκε: 19/12/2015 15:15
Αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη επιτέθηκαν στην 55η Ιρακινή ταξιαρχία σκοτώνοντας τουλάχιστον 30 στρατιώτες και τραυματίζοντας άλλους 20. Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής Ασφάλειας και Άμυνας του ιρακινού Κοινοβουλίου, Χακίμ αζ Ζάμλι. «30 Ιρακινοί στρατιώτες της 55ης ταξιαρχίας του ιρακινού στρατού σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν μετά από μια φονική αεροπορική επιδρομή Αμερικανικών μαχητικών στην πόλη Εν Ναϊμίγια στην επαρχία της Φαλούτζα», φέρεται να είπε σύμφωνα με το Ria Novosti. Ο Ιρακινός βουλευτής πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός που πληροφορήθηκε για το συμβάν διέταξε άμεση έρευνα σχετικά με την επίθεση αυτήν των Αμερικανών, προσθέτοντας ότι η 55η ταξιαρχία είχε κάνει σημαντική πρόοδο στην καταπολέμηση των εξτρεμιστών του Ντάες.
----------------------------------------------------------------------------------------
Είναι κρίμα ρε, με μεγάλη πίκρα το λέω, είναι πολύ κρίμα που εξευτελίστηκε η ΛΑΕ, για να σωθει ο μισθός αντιπερειφερειάρχη 4 εκλεκτών. Κρίμα για όλους εσάς που παλέψατε για να γεννηθεί και να σταθεί αυτό το εγχείρημα και αρνηθηκατε τα οφίτσια, Για κάποιες χιλιάδες αριστερούς είναι αδιανόητο να δινεις 20 εκ.για γηπεδο σήμερα. Σημερα που ο ταξικος εχθρος, ο συριζα, ξεσπιτωσε ανεργο για χρέος 650€, επό ΕΝΦΙΑ.. Ειναι αδιανόητο να συντηρείς με την ψήφο σου στην καρέκλα του, το οργανάκι ντόπιων και ξένων συμφερόντων που με λυσσα περιμένουν να ξεκοκαλισουν κονδυλια. Το εγωπαθές αντίγραφο τσίπρα. Το μνημονιακό πιόνι, Ρενα Δουρου. Κρίμα..
------------------------------------------------------------------------------------------
Στην Ιταλία δεν συγκεντρώνουν βοήθεια για τους πρόσφυγες, αλλά για το λαό της Συρίας που έχουν επιβάλλει φονικό εμπάργκο, για να μην γίνουν πρόσφυγες!
Ενώ στην Ε.Ε. οι ΜΚΟ του Σόρος κι οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές", οι "φιλάνθρωποι" της κονόμας, συγκεντρώνουν βοήθεια για τους "πρόσφυγες"... στην Ιταλία στέλνουν ανθρωπιστική βοήθεια στο λαό της Συρίας, που υποφέρει από φονικό εμπάργκο των "πολιτισμένων" της δύσης. Τι ειρωνεία... η Ελλάδα, τόσο οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, όσο κι η "δεύτερη φορά αριστερά" έχουν επιβάλλει εμπάργκο στο λαό της Συρίας. Καμία ελληνική εταιρία (φάρμακα, τρόφιμα κλπ.), κανένας αγροτικός συνεταιρισμός ή έμπορος δεν μπορεί να πουλήσει προϊόντα στη Συρία. Για να "εκδημοκρατίσουν" το λαό της Συρίας, οι ελληνικές κυβερνήσεις (ακόμη κι η αυτοαποκαλούμενη αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα), καταδικάζουν έναν λαό, που έδειξε πάντα την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα.
Από την άλλη, "ανησυχούν" για τους πρόσφυγες (εμ βέβαια, είναι η μεγαλύτερη μπίζνα αυτής της εποχής... 1050 ευρώ το μήνα η χρηματοδότηση της Ε.Ε. -με χρήματα Ευρωπαίων φορολογούμενων φυσικά- για κάθε "κεφάλι" πρόσφυγα ή μετανάστη που μπαίνει σε χώρα της Ε.Ε.)... Μαζί με την "αριστερή" κυβέρνηση της μπίζνας-πρόσφυγες, οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές", οι "φιλάνθρωποι" των ΜΚΟ της αχαλίνωτης κερδοσκοπίας, τα κανάλια των νταβατζήδων δημοσίων έργων... η Εκκλησία (που δεν έχει εκδώσει ούτε μία ανακοίνωση συμπάθειας -όχι αλληλεγγύης- στους Ελληνορθόδοξους της Συρίας)... συγκεντρώνουν βοήθεια για τους "πρόσφυγες" και τα... "προσφυγόπουλα"! Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κι άλλες πολιτικές δυνάμεις (ΠΑΣΟΚ-ποτάμι-Λεβέντης και Σια), έχουν προτεραιότητες: λεύτερο χασίσι, να παντρεύονται γκέι και λεσβίες, να υιοθετούν παιδιά, να μην κάνουν προσευχή στο σχολείο και άλλα πολλά "εκσυγχρονιστικά" πρωτοποριακά αιτήματα για κατάκτηση! "Οι παιδεραστές έχουν αρχίσει να μετριούνται μεταξύ τους και ανακάλυψαν ότι είναι δύναμη στο κράτος... Το σύνθημα θα είναι τώρα Guerre aux cons,paix aus trous-de-cul [πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες]... Εσύ και εγώ είμαστε τυχεροί που, λόγω ηλικίας, δεν έχουμε φόβο να πληρώσουμε σε είδος τους νικητές"... γράφει μεταξύ άλλων ο Friedrich Engels στον Karl Marx για την ομοφυλοφιλία…
Όλοι αυτοί, μαζί τα ΜΜΕ της δημοσιογραφικής πορνείας, δεν κάνουν λόγο για το εμπάργκο της Ελλάδας εναντίον του λαού της Συρίας, για τους μισθοφόρους της δύσης στη Συρία, για το ποιος προκαλεί το προσφυγικό κύμα. Βαρύς ο χειμώνας στη Συρία... κι οι αποκεφαλιστές φονιάδες, υπάρχουν ακόμη... Ναι μεν η "αριστερή" κυβέρνηση Τσίπρα έχει αναλάβει μνημονιακή υποχρέωση απέναντι στους "δανειστές" να μην επιτρέπει πωλήσεις ειδών, προϊόντων, φαρμάκων κι ότι χρειάζεται ένας χειμαζόμενος λαός (δεν έχουμε πρόβλημα να σαπίζουν προϊόντα μας, αντί να πωληθούν σε "δικτατορικά" καθεστώτα), αλλά δεν απαγορεύει ΚΑΝΕΝΑΣ να σταλεί βοήθεια -αφού τους απαγορεύουμε να αγοράζουν- στη Συρία. Ακόμη κι εκείνες οι χώρες που έχουν διακόψει σχέσεις με τη Συρία (και δρομολόγια αεροπορικών εταιριών), πρώτη και καλύτερη ηαποικία Ελλάδα της κυβέρνησης "δεύτερη φορά αριστερά", στέλνουν βοήθεια μέσω Λιβάνου.
Στο Λίβανο, ας είναι καλά η Μουσουλμανική Χεζμπολά, που όχι μόνον προστατεύει τους Ελληνορθόδοξους της Συρίας, τα Μοναστήρια και τις Εκκλησίες, αλλά προωθεί τη βοήθεια στη Συρία. Βέβαια, στην Ελλάδα έχουν μια αριστερή-δεξιά "πολιτική" λογική... Καλύτερα να πεθαίνουν τα παιδάκια στη Συρία χωρίς φάρμακα, χωρίς τρόφιμα, γιατί έτσι κτυπάμε την πλουτοκρατία των ελλήνων φαρμοκοβιομηχάνων που θα κέρδιζαν με τις εξαγωγές, τιμωρούμε τους τεμπέληδες αγρότες που είχαν μάθει στην καλοπέραση, αλλά είμαστε συνεπείς "δημοκράτες" κι "αριστεροδεξιοί" ευρωπαϊστές (4ο Ράιχ) για τον "εκδημοκρατισμό" της Συρίας! Και... ξεχνάμε πως μας στάθηκε η Συρία: Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»! Υποκριτές! Απατεώνες!
Έτσι, στην Ιταλία -όπως και με τη βοήθεια στη Γάζα- οι ακτιβιστές κι οργανώσεις της αριστεράς που δεν ελέγχει ο Σόρος και που δεν είναι σε μισθολογικές λίστες πρεσβειών, συγκεντρώνουν και στέλνουν βοήθεια στον λαό της Συρίας! Έτσι θα σταματήσουμε τη μεγάλη μπίζνα της "νέας τάξης": "Πρόσφυγες"! Στην Ελλάδα; Στην Ελλάδα προτιμούν να κονομάνε στις πλάτες των "προσφύγων" κι από πάνω να το παίζουν φιλάνθρωποι!
----------------------------------------------------------------------------------------
"Θα ψηφίζεις τον προϋπολογισμό που δίνει 20 εκ. στο Μελισσανίδη και 7 εκ. στον Αλαφούζο από λεφτά της περιφέρειας, αλλά θα λες ότι δεν τα δίνει". Κάπως έτσι μπορεί να συμπυκνωθεί η τοποθέτηση 3 μελών της ΛΑΕ στο περιφερειακό συμβούλιο, υποστηρίζει η Δέσποινα Κουτσούμπα
Δεσποινα Κουτσούμπα για προϋπολογισμό και μέλη της ΛΑΕ: "Τελικά άμα βγάλεις την ανωτάτη συριζαϊκή, την κουβαλάς μαζί σου"
Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Δεκέμβριος, 2015 - 16:05
Η Δέσποινα Κουτσούμπα, εκλεγμένη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε από την περιφέρεια αλλά και στην στάση τριών μελών της ΛΑΕ σε σχέση με τον προϋπολογισμό της Ρένας Δούρου. "Θα ψηφίζεις τον προϋπολογισμό που δίνει 20 εκ. στο Μελισσανίδη και 7 εκ. στον Αλαφούζο από λεφτά της περιφέρειας, αλλά θα λες ότι δεν τα δίνει". Κάπως έτσι μπορεί να συμπηκνώθεί η τοποθέτηση των Γ. Γαβρίλη και Κ. Θανοπούλου, καθώς και του Π. Αθανασιάδη για τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής αναφέρει η Δέσποινα Κουτσούμπα. Εδώ να θυμίσουμε πως οι σύμβουλοι Άννα Βασιλάκη, Φλώρα Νικολιδάκη, Μαρίνα Κούκα, Ζωή Ράικου(ΛΑΕ) και Μάκης Μαντάς (ΚΟΕ) ασκησαν σκληρή κριτική για τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας και δηλώσαν πως θα καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό για το 2016. Από τους 5 περιφερειακούς συμβούλους που υπογράφουν την ανακοίνωση, η κ. Νικολιδάκη και ο κ. Μαντάς έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη της Ρένας Δούρου.
Διαβάστε αυτούσια τι έγραψε η Δέσποινα Κουτσούμπα
"Θα ψηφίζεις τον προϋπολογισμό που δίνει 20 εκ. στο Μελισσανίδη και 7 εκ. στον Αλαφούζο από λεφτά της περιφέρειας, αλλά θα λες ότι δεν τα δίνει". Κάπως έτσι μπορεί να συμπυκνωθεί η τοποθέτηση των Γ. Γαβρίλη και Κ. Θανοπούλου, καθώς και του Π. Αθανασιάδη προχτές στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής. Είναι και οι τρεις μέλη της ΛΑΕ, αντιπεριφερειάρχες της Δούρου. Ψήφισαν τον προϋπολογισμό που δίνει από ΙΔΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ τα χρήματα στις ΠΑΕ, και επιχειρηματολόγησαν για το... ανάποδο. Ο Π. Αθανασιάδης, επιπλέον, μάς πληροφόρησε ότι αυτός ο προϋπολογισμός (κατά 80% ίδιος με του Σγουρού) εξυπηρετεί την υπόθεση της αριστεράς και της αυτοδιοίκησης (!). Τελικά άμα βγάλεις την ανωτάτη συριζαϊκή, την κουβαλάς μαζί σου, όπου κι αν πας. Η ΛΑΕ, ηγεσία και μέλη, θα πάρουν θέση τελικά αν είναι με τα μέλη τους που υπερψήφισαν και μένουν στην παράταξη της Δούρου (που τελικά είναι 6 από τη ΛΑΕ) ή αν είναι με τα μέλη τους που καταψήφισαν (τελικά 3 από τη ΛΑΕ) και εξήγησαν για ποιους λόγους είναι ένας απόλυτα μνημονιακός προϋπολογισμός; Ούτε γίνεται να είσαι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ, ούτε να παριστάνεις ότι τα σπασες με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά είσαι με τη Δούρου. Εκτός αν το συμπέρασμα που βγάλανε από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι το σωστό είναι να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει και στο τέλος να γίνεται ό,τι πει ο αρχηγός και η ηγετική ομάδα. Ε;
------------------------------------------------------------------------------------------
ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟ ΑΣΑΝΤ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ...
Είναι απίστευτο είναι κάτι σαν θάυμα..είναι απίστευτο…..δεν το χωράει ο νους …… ο σύριος πρόεδρος Βashar al Assad συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άσμα πήγαν στην εκκλησία της Παναγίας στη Δαμασκό και παρακολούθησε την εκδήλωση με χορωδία για τον ύμνο Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη εν αθρώποις ευδοκία. Ήταν η πρόβα της χορωδίας για τη νύχτα των Χριστουγέννων.Ήταν ντυμένος απλά φορούσε μπλου τζιν και η γυναίκα του η Άσμα και αυτή αμακιγιάριστη με τζιν και απλότητα.H συμμετοχή του προεδρικού ζεύγους ήταν ένας γλυκός αιφνιδιασμός όχι μόνο για τη χορωδία αλλά για την οικουμένη…παραμονές Χριστουγέννων .Η χορωδία αυτή ονομάζεται « χορωδία της χαράς » ιδρύθηκε το 1977, και αποτελείται από 500 μέλη ηλικίας από 7 έως και 70 ετών.
---------------------------------------------------------------------------------------
Μπουτάρης: Μόνος του λιποθύμησε ο καστανάς - Πρέπει να πιάσει δουλειά στο θέατρο
16 Δεκεμβρίου 2015 21:35
Υπέρ του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλοφίλων τάχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. «Ξέρουμε όλοι ότι η ομοφυλοφιλία δημιουργεί φάντασμα ομοφοβίας και διακρίσεων. Αυτό συνιστά ρατσιστικό στίγμα. Πρέπει, τι εστί γάμος, υιοθεσία και ομοφυλοφιλία να περνούν στην εκπαίδευση», ανέφερε ο κ. Μπουτάρης. Σημειωσε πως το δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να στηρίξει την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και στο επεισόδιο με τον καστανά στην πλατεία Αριστοτέλους και τις αντιδράσεις κατά των αστυνομικών που διεξήγαγαν τον έλεγχο στον πλανόδιο πωλητή. Σύμφωνα με το Thestival.gr, ο κ. Μπουτάρης έδωσε μια διαφορετική διάσταση στο θέμα, λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος πωλητής, τον οποίο χαρακτήρισε «θεατρίνο», είναι καθ' έξιν παράνομος. «Αυτόν τον άνθρωπο τον γνωρίζετε. Έχει έρθει πολλές φορές στις συνεδριάσεις, έχει λιποθυμήσει, έχει πει διάφορα. Είναι καθ' έξιν παράνομος, είναι όπως οι ναρκομανείς. Έχει μια άδεια για να πουλάει τα κάστανά του κι αυτός αλλάζει συνεχώς σημεία, γίνεται δηλαδή πλανόδιος πωλητής και γι' αυτό χρειάζεται διαφορετική άδεια, που δίδεται από την Περιφέρεια» σημείωσε ο κ. Μπουτάρης. Για το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε ότι το συγκεκριμένο απόγευμα, η αστυνομία διενεργούσε ελέγχους σε όλους τους μικροπωλητές που βρισκόταν στην πλατεία Αριστοτέλους, μεταξύ των οποίων και στον συγκεκριμένο καστανά. «Αυτός δεν έδωσε την άδειά του. Λιποθύμησε δήθεν από την ταραχή του. Αυτός πρέπει να πιάσει δουλειά στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Δεν τον χτύπησε κανείς. Η αστυνομία δεν έχει καμία ευθύνη για ότι συνέβη. Έκανε τη δουλειά της και μάλιστα συνέλαβε πέντε μικροπωλητές που δεν είχαν άδεια», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.
------------------------------------------------------------------------------------------
Σκηνές έξω από το υπ. Εργασίας έστησαν οι εργαζόμενοι στα πεντάμηνα – «Θα μείνουμε όσο χρειαστεί»
15/12/2015
Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν για μία ακόμη φορά εργαζόμενοι στα πεντάμηνα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας στους δήμους των οποίων η σύμβαση έληξε στις 12 Δεκεμβρίου και ζητούν την επανατοποθέτηση τους στις θέσεις που κάλυπταν. Οι εργαζόμενοι έστησαν σκηνές στο πεζοδρόμιο της οδού Σταδίου, έξω από το υπουργείο Εργασίας, και όπως δηλώνουν είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν όσο χρειαστεί, αν και πλέον δεν έχουν «να περιμένουν και πολλά», αλλά θέλουν όσο είναι δυνατό το ζήτημα τους να γνωστοποιηθεί. Η Σταυρούλα, εργαζόμενη στα πεντάμηνα προγράμματα, η σύμβαση της οποίας έληξε, σε δήλωση της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρει ότι πλέον οι περισσότεροι έχουν θέμα επιβίωσης και πρέπει να βρεθεί κάποια λύση στο πρόβλημα τους άμεσα. «Έχω 3 μικρά παιδιά και είμαι πλέον άνεργη όπως και ο άντρας μου και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε», λέει. Στα πεντάμηνα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας εργάζονται 32.000 άνθρωποι και οι θέσεις που κάλυπταν, όπως υποστηρίζουν, ήταν θέσεις για πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Αν χρειαστεί «θα κάνουμε Χριστούγεννα στο δρόμο» προειδοποιούν, ενώ σχεδιάζουν και άλλες μορφές κινητοποιήσεων.
---------------------------------------------------------------------------------------
Κανείς φονιάς τζιχαντιστής, μισθοφόρος στη Συρία, όπου κι αν κρυφτεί, σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη... δεν θα γλιτώσει & θα πληρώσει τα εγκλήματά του!
Όσοι έβαψαν με αίμα τα χέρια τους, στη διάρκεια των 5 χρόνων ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας... θα πληρώσουν το τίμημα! Οι Σύροι πατριώτες... τώρα λένε: ''Αν θες να προστατεύσεις την πατρίδα σου πάρε το όπλο σου και φόρτωσέ το με 10 σφαίρες. 9 για τον εχθρό και 1 σφαίρα για τον προδότη που τους άνοιξε να μπουν...''
---------------------------------------------------------------------------------------
Θα θελε καποιος να μου πει τι σημαινει "η Γραμματεια της ΛΑΕ εκτίμησε πως δεν υπάρχει λόγος διάσπασης της παράταξης της Δούρου, καθώς αυτή δεν έχει αποκλίνει από τις προγραμματικές θεσεις με τις οποιες αναδειχθηκε ως περιφερειακη αρχη"; Δηλ προεκλογικα, μας λεει η Γραμματεια της ΛΑΕ, η Δούρου ειχε υποσχεθει να χτίσει την αγια Σοφιά με λεφτα του ελληνικού λαού, να τελειώσει το ΧΥΤΑ Γραμματικού, να λειτουργει τη χωματερη της Φυλής ως το 2020, να κανει συμβαση με τη Ζίμενς, και να δινει το 15% του προϋπολογισμού τηςσε ΠΑΕ; Ομαδική αμνησία, ή ειναιγια καποιους (οχι ολους, ευτυχώς) τόσο γλυκές οι καρέκλες; Θα θελε επίσης καποιος να με πληροφορήσει αν αυτή ειναι οντως αποφαση της Γραμματειας, γιατι δεν βλεπω κατι γραπτο πουθενα. Έστω, αν εκφραστηκε και καμια αλλη αποψη στη Γραμματεια της ΛΑΕ;
--------------------------------------------------------------------------------------
Που μας μπλέξατε ρε αλήτες??.. .. Ψηφίσατε ΟΛΑ τα προαπαιτούμενα για 1 δις , σας απαγόρευσαν το "παράλληλο (ανύπαρκτο) πρόγραμμα" και ακόμα σας εκβιάζουν με εμπλοκή της δόσης για την μη καταβολή της εάν δεν συναινέσετε στο ψαλίδισμα κατά 40% των διαγνωστικών εξετάσεων. Πόσο καθίκια είστε ρε πουλητάρια???
Ψαλίδι 40% τις διαγνωστικές εξετάσεις απαιτούν οι δανειστές!