Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Παρασκευη 7 Οκτωβριου 2016


Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε άνεργο πατέρα τριών παιδιών επειδή πουλούσε κουλούρια χωρίς άδεια
6/10/2016
Την αυστηρότητά τους εξάντλησαν οι αρχές σε έναν άνδρα με πρόβλημα υγείας, χρόνια άνεργο, πατέρα τριών παιδιών και χωρίς κανένα εισόδημα. Ο άνεργος πατέρας πουλούσε στους δρόμους και στις παραλίες κουλούρια και ντόνατς προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά του, όμως τώρα καλείται να πληρώσει 5.000 ευρώ καθώς δεν είχε άδεια. Στις 3 Αυγούστου, ένας αστυνομικός τον εντόπισε να πουλάει ντόνατς στην Αγία Μαρίνα Χανίων και του επέβαλε το πρόστιμο. Εκείνος κατέθεσε προσφυγή υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αναγκάζεται να πουλάει ντόνατς και κουλούρια επειδή είναι τρίτεκνος, άνεργος από το 2011 και δεν διαθέτει κανένα άλλο εισόδημα. Υποστήριξε επίσης ότι η σύζυγός του δεν διαθέτει κανένα εισόδημα από καμία πηγή τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο πουλά ντόνατς είναι για να εξασφαλίσει τα στοιχειώδη για τη διαβίωση της οικογένειάς του. Η αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στην οποία προσέφυγε, απέρριψε την προσφυγή του, επικυρώνοντας ουσιαστικά το βαρύ πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.
Σχολιο.- Πρόκειται για έναν άνθρωπο με πρόβλημα υγείας, χρόνια άνεργο, πατέρα τριών παιδιών και χωρίς κανένα εισόδημα. Τον συνέλαβε ένας αστυνομικός που "έκανε τη δουλειά του". Η προσφυγή του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης απορρίφθηκε. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποτελεί κρατικό θεσμό, άρα η απόρριψη αποτέλεσε απόφαση πολιτική. Για να μην ξεγελιόμαστε με τις άθλιες δικαιολογίες κάθε μπατσάκου που επιβάλλει την τάξη κυνηγώντας απελπισμένους, αλλά και εκείνων που θα ήθελαν να πιστεύουν πως τέτοιες αθλιότητες γίνονται ερήμην της κυβέρνησης. Και κυρίως, για να φτιαχτεί η μέρα μας.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ε, όχι! Δηλαδή, πέτυχαν οι κινητοποιήσεις των γυναικών και αποσύρθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση των αμβλώσεων; Κι όμως, ναι! Μετά από μαζικές κινητοποιήσεις εκατοντάδων χιλιάδων γυναικών, η πολωνική Βουλή, με 352 ψήφους κατά, 8 υπέρ και 18 αποχές, καταψήφισε το νομοσχέδιο. Γαμώτο! Άντε να ξεχαστεί γρήγορα αυτό, για να μπορεί ο άλλος να δικαιολογήσει το "τίποτα δεν κινείται! Τίποτα δεν γίνεται!". Και να συνεχίσει να επικρίνει σαν ονειροπαρμένους αυτούς που λένε πως κάτι μπορεί να γίνει αν τολμήσεις να κάνεις κάτι.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Λέγεται Πέτρος Παραράς και είναι καθηγητής συνταγματολόγος. Ενταγμένος από το 1968 στο Συμβούλιο της Επικρατείας, υπηρέτησε με αφοσίωση το καθεστώς των συνταγματαρχών, συμμετέχοντας και στην Επιτροπή Εκλαΐκευσης του χουντικού Συντάγματος. Καθώς στον δικαστικό χώρο δεν υπήρξε η ελάχιστη αποχουντοποίηση και έχοντας τη στήριξη της διαβόητης Αθηναϊκής Λέσχης, ο κ. Παραράς συνέχισε και μετά την πτώση της Χούντας την καριέρα του, φτάνοντας στη θέση του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας και κερδίζοντας θέση καθηγητή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Συνάμα, εμφανίζεται επί δεκαετίες ως υπερασπιστής των... ανθρωπίνων δικαιωμάτων και είναι ιδρυτής και πρόεδρος της επιδοτούμενης από χίλιες μύριες πηγές κίνησης Libertas. Ο κύριος αυτός επιλέχτηκε από την κυβέρνηση Τσίπρα να συμμετάσχει στη Συντονιστική Επιτροπή Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Έχει και την εμπειρία από την εποχή της Χούντας, άλλωστε. Το ερώτημα που απασχολεί είναι γιατί δεν κλήθηκε να συμμετάσχει και ο Γεώργιος Γεωργαλάς. Κι αυτός εκλαΐκευε από την ΥΕΝΕΔ το χουντικό Σύνταγμα.
Σχολιο.- Ομότιμος πλέον καθηγητης του Δημοκριτειου πανεπιστημίου Γεννηθηκε το 1938 Μέλος της κλειστής αθηναϊκής λέσχης , παρέα με τον Φορτσακη Και αναρωτιέμαι :δεν υπαρχουν νεότεροι Εν ενέργεια καθηγητές ; Δεν υπαρχουν διαπρεπείς επιστήμονες νεότερης γενιάς ; Ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται με τετοιες επιλογές ; Ποιους σκοπούς θα εξυπηρετεί η αναθεώρηση του Συνταγματος ; Γιατι διακεκριμενοι επιστήμονες δε δέχονται να συμμετάσχουν στην αναθεώρηση ; Πολλά ερωτηματικά που χρήζουν απαντήσεων
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πλειστηριάζεται Η Δημοκρατία Στα Δικαστήρια
Σωτήριον έτος 2016, από τα πολλά τελευταίως έτη που κάποιος μας σώζει από την καταστροφή μας. Μήνας Οκτώβρης, πρώτη Τετάρτη του μήνα. Η δικαστική χρονιά δειλά δειλά ξεκινά και ξεκινούν και οι πολυσυζητημένοι πλειστηριασμοί. Κάπου στα Ειρηνοδικεία, κυρίως δε στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης παίζεται ένα τραγικό έργο. Δυνάμεις των ΥΑΤ και ΥΜΕΤ (πρώην ΜΑΤ) βρίσκονται εντός και εκτός του κτιρίου. Έχουν αποκλείσει τόσο τις εξωτερικές εισόδους του κτιρίου, όπου στεγάζεται το Ειρηνοδικείο, όσο και τις αίθουσές του.
Ο λόγος είναι προφανής και εντοπίζεται στο ότι η ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, όσο και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς και η ίδια η κυβέρνηση εφαρμόζουν το ρητό “pacem para bellum”. Είναι τόσο αποφασισμένοι να τελειώνουν οι τράπεζες με τους πλειστηριασμούς για τα μη ενήμερα δάνεια (τα οποία τόσο απλόχερα μοίρασαν) που δεν διστάζει να καταστρατηγήσει το Σύνταγμα, τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας αλλά και τις βασικές αρχές ελέγχου της μιας δημοκρατικής και ευνομούμενης πολιτείας στο δικαστικό έργο. Ετοιμάζεται δηλαδή για πόλεμο. Μόνο που από υπερβάλλοντα ζήλο, πριν την κήρυξη πολέμου προβαίνει η ίδια στην επίθεση. Έτσι, λοιπόν, κλείνει προκαταβολικά τις εισόδους του Δικαστικού Μεγάρου εμποδίζοντας την είσοδο στον οποιοδήποτε πολίτη, ο οποίος δεν είναι παράγοντας της δίκης. Το ανωτέρω τονίζεται ιδιαιτέρως για να γίνει κατανοητό ότι δεν υπήρξε κατά την στιγμή της απαγόρευσης καμία ανάρμοστη συμπεριφορά αντίθετη προς την τάξη. Τα γεγονότα τελικά που ακολούθησαν έγιναν εν πολλοίς γνωστά.
Τι σημαίνουν όμως οι ανωτέρω ενέργειες για την λειτουργία μιας δημοκρατικής και ευνομούμενης πολιτείας όπως αναφέρθηκε ανωτέρω; Ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας στο άρθρο 113 παρ. 1 αναφέρει ότι οι συνεδριάσεις όλων των πολιτικών δικαστηρίων γίνονται δημόσια. Το ίδιο αναφέρει και ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας στο άρθρο 329 αλλά και ο Κώδικας Διοικητικής Δικονομίας στο άρθρο 37. Τέλος, η αρχή της δημοσιότητας υπαγορεύεται και από την Ε.Σ.Δ.Α. στο άρθρο 6, παρ. 1.. Αξίζει δε να αναφερθεί ότι βάσει των άρθρων 559 παρ. 7 και 560 παρ. 4 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας δικαστική απόφαση που εκδόθηκε κατά παράβαση της Αρχής της Δημοσιότητας, υπόκειται σε Έφεση και Αναίρεση.
Νόμοι, οι νόμοι καταστρατηγούνται ε; Τι συμβαίνει όμως όταν καταστρατηγείται το Σύνταγμα; Πως λέγεται αυτό; Τι σημαίνει για το «κοινωνικό συμβόλαιο»; Κατά το Σύνταγμα της Ελλάδος στο άρθρο 93 παρ. 2 ορίζεται η Αρχή της Δημοσιότητας ως μια από τις τρεις κατοχυρωμένες αρχές λειτουργίας των Δικαστηρίων. Το παραπάνω αποτελεί έκφραση της Λαϊκής Κυριαρχίας, καθώς και αυτός που κρίνει κρίνεται και ελέγχεται, γι’ αυτό το λόγο αποτελεί και θεμελιώδη δικονομική αρχή. Μια αρχή που επιβάλει την αμεροληψία και την δίκαιη κρίση των δικαστικών λειτουργών κατά την απονομή της δικαιοσύνης.
Σκεφτείτε, λοιπόν, τι σημαίνει για την ίδια την ιδέα του Συντάγματος ο συμβολισμός της εικόνας, μιας εικόνας, όπου ένοπλοι εμποδίζουν την είσοδο στο Δικαστήριο και στην ίδια την διαδικασία. Ποια είναι η ακριβής ορολογία, όταν καταστρατηγείται το Σύνταγμα δια της βίας; Πότε άλλοτε στο σύντομο παρελθόν στηνόντουσαν έκτακτα στρατοδικεία, απαγορευόταν η δημοσιότητα και η «δικαιοσύνη»; Προβληματισμοί βάσιμοι αλλά ενδεικτικοί μπροστά στο μέγεθος του προβλήματος, οι οποίοι αν συνδυαστούν με την διαρκή απαξίωση του νομικού συμπαραστάτη, με την εξαθλίωση του μοναδικού εναπομείναντα δημοκρατικού θεσμού στην δικαιοσύνη, του Δικηγόρου, τότε γίνεται αντιληπτό στον πάσα ένα ότι η πορεία προς ένα άλλο πολίτευμα, πάντως όχι αυτό της δημοκρατίας, είναι δεδομένη. Ειδάλλως, πως μπορεί να ονομαστεί ένα πολίτευμα το οποίο δεν διαθέτει δικαιοσύνη; Πως ονομάζεται το πολίτευμα, όπου εκλείπει η λαϊκή κυριαρχία και ο έλεγχος στις πράξεις της δικαστικής, νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας;
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στο αυτόφωρο οδηγείται σήμερα ο διαδηλωτής στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης. ΟΛΟΙ την ΠΕΜΠΤΗ 6/10, 11π.μ. στα Δικαστήρια!
Σε σύλληψη μετέτρεψε τελικά η αστυνομία την προσαγωγή του διαδηλωτή στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης και οδηγείται σήμερα το μεσημέρι στο αυτόφωρο με τρεις (!) κατηγορίες: Έμπρακτη εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής και απόπειρα σωματικής βλάβης…
Αυτοί μ’ άλλα λόγια που έπραξαν ακριβώς αυτά τα αδικήματα και πολλά άλλα (και) σήμερα στο Ειρηνοδικείο, απαγορεύοντας την είσοδο σε δημόσια διαδικασία, χτυπώντας επανειλημμένα τους εκατοντάδες διαδηλωτές και τον ίδιο τον συλληφθέντα, προσπαθούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα και να προκαλέσουν το φόβο στο καθημερινά ογκούμενο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΘΩΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ!
Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσ/νίκης καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Πέμπτη 6/10, 11π.μ. στα Δικαστήρια Θεσ/νίκης
O κύριος που βλέπετε στη φωτογραφία να τον έχουν πλακώσει οι μπάτσοι στο ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης,αρχικά προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα στη συνέχεια ο διαδηλωτής συνελήφθη γιά απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης,έμπρακτη εξύβριση καί αντίσταση κατα της αρχής μαρτυρίες κάνουν λόγο γιά άγριο ξυλοδαρμό του από τους μπάτσους παρόλα αυτά δέν δίστασαν να τον συλλάβουν για πρόκληση σωματικής βλάβης,στη φωτογραφία άλλωστε βλέπετε πώς τόν έχουν βάλει ΄κάτω 3 και τον χτυπούν
Tο μήνυμα ελήφθη….. προειδοποίηση καθήστε στα αυγά σας θά έχετε τη τύχη του άλλη μιά προσφορά της συριζοανέλ χούντας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όταν ασκείται κατοχή στην πατρίδα, αυτός που την αποδέχεται είναι δοσίλογος.
Οκτωβριος 2015
Γράφει ο Δημήτρης Καζάκης
"Αν και καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό του Τύπου που απορρέει από τα στοιχεία της εν λόγω συζήτησης, όπως το να χρειαστεί να εξετάσω ανορθόδοξα μέσα πρόσβασης σε συστήματα του δικού μου υπουργείου, υπάρχει μόνο ένα θέμα που έχει σημασία από άποψη δημοσίου συμφέροντος. Υπάρχει ένας φρικτός περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας που επιβάλλει η Τρόικα των δανειστών στους Έλληνες υπουργούς, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες των υπουργείων τους, κάτι που είναι καθοριστικό για την εφαρμογή καινοτόμων πολιτικών. Όταν η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, λόγω του μη βιώσιμου δημόσιου χρέος, και οι αποδόσεις των πολιτικών έρχονται σε αναντιστοιχία με τα έθνη, τότε ξέρουμε ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο του ευρώ", έγραψε χθες σε άρθρο του στους Financial Times, o Γιάννης Βαρουφάκης.
Με άλλα λόγια, αυτό που καταγγέλει ο Βαρουφάκης είναι ότι οι υπουργοί δεν έχουν ούτε καν πρόσβαση στα συστήματα των υπουργείων τους, λόγω άσκησης κατοχής από τους δανειστές. Κι αυτό είναι γνωστό ότι έχει συμβεί από την εποχή της πρώτης δανειακής σύμβασης. Το έχουν ομολογήσει όλοι σχεδόν οι προκάτοχοι του κ. Βαρουφάκη. Θα απασχολήσει άραγε το θέμα την κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ή κι... αυτό θα θεωρηθεί απολύτως φυσιολογικό για μια χώρα οφειλέτη εντός ευρώ; Πάντως ένα είναι σίγουρο. Δεν θα απασχολήσει, όπως και δεν απασχόλησε, τους εν λόγω κυρίους και κυρίες του δικηγορικού επαγγέλματος, που κινήθηκαν εναντίον του Βαρουφάκη για συνομωσία και σύσταση συμμορίας. Νομικοί σαν του λόγου τους δεν βρίσκουν κανένα πρόβλημα με το καθεστώς κατοχής που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας από τους δανειστές και του ευρωεξουσιαστές. Έστω κι αν παραβιάζουν κατάφωρα το άρθρο 5, παρ. 1 του Κώδικα των Δικηγόρων (4194/2013) με βάση το οποίο ο "δικηγόρος κατά την άσκηση των καθηκόντων του: α) Υπερασπίζεται το Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τα Πρόσθετα Πρωτόκολλα αυτής, το Χάρτη των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και το σύνολο των διεθνών και ευρωπαϊκών συμβάσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα." Ποιά σύμβαση υπερασπίζονται; Ποιό Σύνταγμα με την αποδοχή του καθεστώτος κατοχής της πατρίδας μας;
Για να μην πούμε για τον όρκο των δικηγόρων: «Ορκίζομαι ενώπιον του Θεού να είμαι πιστός στην πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους που συμφωνούν με αυτό, να ακολουθώ τις παραδόσεις του δικηγορικού λειτουργήματος, να εκπληρώνω τα καθήκοντά μου έναντι των εντολέων μου ευσυνείδητα, να υπερασπίζομαι τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των πολιτών και κατοίκων της χώρας και να αντιστέκομαι με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να καταλύσει το Σύνταγμα με τη βία.» Ποιά πατρίδα, ποιό δημοκρατικό πολίτευμα, ποιό Σύνταγμα και ποιούς νόμους που συμφωνούν μ' αυτό; Τα ευρώπουλα στην τσέπη να είναι καλά κι ας ξεπουληθεί η πατρίδα, το Σύνταγμα, το δημοκρατικό πολίτευμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα στους σύγχρονους κατακτητές εξ Ευρώπης. Το ρητορικό ερώτημα που απλά θέτουμε σ' όλους τους τίμιους και ευσυνείδητους δικηγόρους που σέβονται τον όρκο τους, είναι το εξής: Γιατί θα πρέπει να παραμένουν στις τάξεις των δικηγόρων όλοι αυτοί που καταπατούν τόσο κατάφωρα τον όρκο και τις Θεμελιώδεις αρχές και αξίες στην άσκηση της δικηγορίας; Γιατί δεν τους αφαιρούν αυτό το δικαίωμα; Πρώτα και κύρια στον δήθεν Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δημητρης Καζακης
Μια πόλη μεγέθους Πάτρας χάθηκε τα τελευταία 6 χρόνια χάρις στα μνημόνια...
Σύμφωνα με τα σημερινά ρεπορτάζ, πορεία με επικεφαλής δύο άμαξες και ένα ανοιχτό αγροτικό που φέρει τον τίτλο «κάμπριο ΕΚΑΒ Πολάκη», καθώς και μηχανές και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πραγματοποίησαν το πρωί εργαζόμενοι της ΠΟΕΔΗΝ και νοσοκομειακοί γιατροί στο πλαίσιο των σημερινών κινητοποιήσεών τους.
Η ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο για «κατάρρευση» του ΕΣΥ, αναφέροντας ότι το μόνιμο προσωπικό στα νοσοκομεία μειώθηκε συνολικά τα έτη των μνημονίων κατά 20.000, επίσης ότι οι κενές οργανικές θέσεις ανέρχονται σε 40.000, ενώ η χρηματοδότηση είναι μειωμένη κατά 350 εκατ. ευρώ σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Τα νοσοκομεία θα λάβουν 1.156 δισ. ευρώ και τα ληξιπρόθεσμα θα ξεπεράσουν το 1,5 δισ. ευρώ. Και τι ζητά; Μα τι άλλο; Το ελάχιστο: προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αποκατάσταση των μισθολογικών απωλειών και επαρκή χρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων υγείας. Το δυστύχημα είναι ότι κι αυτός ο κλάδος αρνείται να αντιληφθεί ότι η διαμαρτυρία δεν βγάζει πουθενά. Που-θε-νά! Αντίθετα οι αδιέξοδες και ανέξοδες επιμέρους διαμαρτυρίες των κλάδων όχι μόνο δεν φέρνουν αποτέλεσμα, αλλά ενισχύουν την ηττοπάθεια και τη μοιρολατρία.
Και είναι απολύτως σίγουρο ότι ορισμένες κομματικές παρατάξεις στο συνδικαλισμό είναι στρατευμένες ακριβώς σ' αυτό τον σκοπό. Να εμφανιστούν ότι δήθεν διαμαρτύρονται, ενώ στην πράξη προσπαθούν πείσουν τον κόσμο και τους εργαζόμενους ότι δεν γίνεται τίποτε. Εκτός από το να ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους. Χρειάζεται επειγόντως ένα πανελλαδικό συντονιστικό κλάδων και επαγγελμάτων με μοναδικό σκοπό και αίτημα την ανατροπή των μνημονιακών δεσμεύσεων με κάθε δυνατό τρόπο. Ένα πανελλαδικό συντονιστικό που θα αναλάβει να συντονίσει συνελεύσεις εργαζομένων, σωματεία και πρωτοβουλίες με στόχο την κινητοποίηση όλων των κλάδων και επαγγελμάτων πανελλαδικά. Και μάλιστα με όρους γενικής πολιτικής απεργίας. Διαφορετικά ανεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν και να εκμεταλλεύονται την οργή μας οι κομματικοί μηχανισμοί με διαμαρτυρίες ήττας.
Το Σχόλιο της Ημέρας, 6/10/2016, dimitriskazakis.blogspot.com
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Παρέμβαση μας κατα τη διενέργεια πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!!!!
Σχολιο.- Η ιστορία πάει πίσω. Γιατί κάποιοι το λέγαμε πολύ καιρό, απ'την αρχή, πως θα τους σταματάμε. Δεν μας πιστεύαν. Τώρα ήρθε η ώρα να μας πιστέψουν! Θα είμαστε συνέχεια μπροστά τους, μέχρι την ανατροπή τους και την ανατροπή αυτής της πολιτικής προθύμων κυβερνήσεων, ΕΕ, ΔΝΤ, τραπεζιτών/κεφαλαίου! Πίσω κοράκια ρουφιάνοι. Εμπρός σύντροφοι!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Παραιτήθηκε ο Π. Παραράς από την επιτροπή για την Αναθεώρηση του Συντάγματος
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016, 14:39
Την παραίτηση του από την Επιτροπή Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση υπέβαλλε ο καθηγητής και επίτιμος αντιπρόεδρος του ΣτΕ, Πέτρος Παραράς, επικαλούμενος διαφωνίες του με τη σύνθεση της επιτροπής αλλά και «επιθέσεις» προς το πρόσωπο του αναφορικά με την αποκάλυψη πως μετείχε και στην επιτροπή για την εκλαΐκευση του Συντάγματος της χούντας. H επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό καταληγει: Σας ευχαριστώ, λοιπόν, για την τιμή που μου κάνατε, αλλά για τους παραπάνω λόγους υποβάλλω την παραίτησή μου από την ανωτέρω επιτροπή.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τουρκία: 30,5 εκατομμύρια πολίτες δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς οικονομική βοήθεια
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016, 09:37
Συνολικά 30,5 εκατομμύρια πολίτες της Τουρκίας δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς οικονομική βοήθεια, σύμφωνα με τα στοιχεία του τουρκικού Υπουργείου Οικογένειας και Κοινωνικής Πολιτικής. Τα στοιχεία αφορούν στο έτος 2014. Η αύξηση είναι σημαντική σε σχέση με τα δεδομένα του 2012, κατά το οποίο ο ίδιος αριθμός ήταν 23,7 εκατομμύρια. Σε ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα η τουρκική εφημερίδα «Cumhurriyet» αναφέρεται ότι αυτό σημαίνει πως δύο στους πέντε πολίτες στην Τουρκία δεν μπορούν να ζήσουν δίχως οικονομική βοήθεια. Η «Cumhurriyet» σημειώνει ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία της τουρκικής στατιστικής υπηρεσίας, το 15% του πληθυσμού της Τουρκίας βρίσκεται κάτω από το επίπεδο της φτώχειας. Ο συνολικός πληθυσμός της χώρας είναι 79 εκατομμύρια. Το Υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικής Πολιτικής σε σχετικό φυλλάδιό του αναφέρει ότι κατά το έτος 2015 περισσότερα από δύο εκατομμύρια νοικοκυριά έλαβαν οικονομική βοήθεια για καύσιμα και 969.000 για ανάγκες εκπαίδευσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου, το 2015 το ύψος της κοινωνικής βοήθειας ανήλθε σε 28,5 δις λίρες (περίπου 8,4 δις ευρώ).
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Αγορα εργασιας. Διωχνουν 55ρηδες για νεους με μισους μισθους.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ψεύτικα βίντεο της Αλκάιντα σκηνοθετούσε το «Πεντάγωνο» των ΗΠΑ
Περισσότερα από μισό εκατομμύρια δολάρια πλήρωσε το Πεντάγωνο στην αμφιλεγόμενη βρετανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων Bell Pottinger προκειμένου να διεξαγάγει άκρως απόρρητη προπαγάνδα στη Μέση Ανατολή, αποκαλύπτει η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Γραφείο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας (Bureau of Investigative Journalism). Η εταιρεία, γνωστή από παλαιότερες «συνεργασίες» με διάφορα καθεστώτα (της Συρίας, της Λευκορωσίας, της Σρι Λάνκα) φέρεται να υπέγραψε κατά τη διάρκεια του πολέμου του Ιράκ (2003 - 2011) ένα πολύ προσοδοφόρο συμβόλαιο με την Ουάσινγκτον - 120 εκατ. δολάρια τον χρόνο - για να τρέξει το «άκρως απόρρητο» πρόγραμμα.
Την αποκάλυψη έκανε πρώην υπάλληλος της βρετανικής εταιρείας, ο Μάρτιν Ουελς, στο Γραφείο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας, και είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της ιστοσελίδας The Daily Beast και των Sunday Times του Λονδίνου. Σε έναν χώρο υψίστης ασφαλείας στη Βαγδάτη, οι υπάλληλοι της εταιρείας εργάζονταν πυρετωδώς για τη δημιουργία προπαγανδιστικού υλικού. Τη συνεργασία της εταιρείας με το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε στους Sunday Times και ο πρώην επικεφαλής τής Bell Pottinger, κάνοντας λόγο για «μυστική αποστολή», χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.
Όπως αποκάλυψε στο Γραφείο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας ο Ουέλς, η εταιρεία πληρωνόταν αδρά για να κατασκευάσει οπτικοακουστικό υλικό με σκοπό κυρίως να δημιουργηθεί στη Μέση Ανατολή μία αρνητική εικόνα για την Αλ Κάιντα. Αναφορά έδινε στον Λευκό Οίκο, στη CIA και στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
ΙΣΡΑΗΛ Απελάσεις και φυλακίσεις
ΤΕΛ ΑΒΙΒ.-- Σε κράτηση για τουλάχιστον 96 ώρες υποχρέωσαν χτες οι ισραηλινές αρχές τις 11 από τις 13 γυναίκες που επέβαιναν στο σκάφος «Zaytouna-Olivia», με στόχο την άρση του φονικού ισραηλινού εμπάργκο στη Λωρίδα της Γάζας, όταν, βράδυ Τετάρτης αναχαιτίστηκαν από δυνάμεις του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού σε απόσταση 35 ναυτικών μιλίων από τις ακτές της Γάζας. Οι άλλες δύο, οι δημοσιογράφοι του «Αλ Τζαζίρα», Μίνα Χαρμπάλου και Χαντίτζα Μπενγκουένα, οδηγήθηκαν χτες στο διεθνές αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ και απελάθηκαν. Δικηγόρος των 11 γυναικών, μεταξύ των οποίων είναι η κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης του 1976 Μέιριντ Μαγουάιρ από την Ιρλανδία, σημείωσε ότι οι κρατούμενες έχουν φυλακιστεί παράνομα στη φυλακή Γκιβόν και απαιτούν την άμεση απελευθέρωσή τους και την επιστροφή στις χώρες καταγωγής τους. Οι συλλήψεις προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις Παλαιστινίων της«Χαμάς» στη Λωρίδα της Γάζας και της «Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης» (PLO).
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Πυκνώνουν οι συγκρούσεις
Ολο και πιο συχνές γίνονται οι συγκρούσεις στις ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας στις Δημοκρατίες Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ (Ντονμπάς), τις περιφερειες που ελέγχουν οι πολιτοφυλακές που αντέδρασαν στην πραξικοπηματική ναζιστικη κυβέρνηση του Κιέβου. Την ίδια ώρα που υποτίθεται γίνονται συναντήσεις της λεγόμενης Ομάδας Επαφής, η τελευταία συμφωνία εκεχειρίας της 15ης Σεπτέμβρη φέτος μένει και αυτή στα χαρτιά, λόγω των καθημερινών βομβαρδισμών από το στρατό και τα διάφορα φασιστικά τάγματα. Ο στρατιωτικός διοικητής των πολιτοφυλακών του Ντονέτσκ, Εντουάρντ Μπασούριν, ανακοίνωσε ότι μόνο χτες έγιναν 130 παραβιάσεις της εκεχειρίας και 117 από αυτές με όπλα που υποτίθεται έπρεπε να είχαν απομακρυνθεί από την περιοχή. Στις μάχες που έγιναν στην περιοχή του Ζαΐτσεβο και την Γκορλόφκα, σκοτώθηκε ένας πολιτοφύλακας και τραυματίστηκε ακόμα ένας. Από την πλευρά του, ο ναζιστικος «ουκρανικός» στρατός κατηγορεί τους πολιτοφύλακες για παραβιάσεις της εκεχειρίας και ανακοινώνει το θάνατο ενός στρατιώτη, τον τραυματισμό άλλου ένα στην περιοχή του Λουγκάνσκ, αλλά και τη σύλληψη από τους πολιτοφύλακες 64 στρατιωτών.
Την εξελισσόμενη σύγκρουση στην Ουκρανία συζήτησαν, εξάλλου, την Τετάρτη το βράδυ, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, οι ΥΠΕΞ ΗΠΑ και Ρωσίας, Τζ. Κέρι και Σ. Λαβρόφ. Στη Μόσχα βρίσκεται επίσης η Βικτόρια Νούλαντ, υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, υπεύθυνη για θέματα Ευρασίας, που συναντήθηκε με ομόλογό της, χωρίς όμως να δοθούν ιδιαίτερες πληροφορίες, με τη ρωσική πλευρά εκ των προτέρων να δηλώνει ότι δεν περίμενε κάτι το ιδιαίτερο από τη συνάντηση αυτή.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Στον ΟΗΕ απευθύνεται το Ιράκ
ΒΑΓΔΑΤΗ.-- Εκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και του Αραβικού Συνδέσμου, με στόχο την αποτροπή παραβίασης των κυριαρχικών δικαιωμάτων του Ιράκ από τα τουρκικά στρατεύματα που επιχειρούν κυρίως στο βόρειο τμήμα της χώρας, ζήτησε χτες η κυβέρνηση του Ιρακινού πρωθυπουργού, Χάιντερ αλ Αμπάντι, κλιμακώνοντας τις αντιδράσεις της για τη δράση και την «εισβολή» των τουρκικών στρατευμάτων που γίνεται εδώ και μήνες, με πρόσχημα την αντιμετώπιση των τζιχαντιστών του «Ισλαμικού Κράτους». Οι επιτροπές Αμυνας και Ασφάλειας της ιρακινής Βουλής υποστήριξαν ότι το Ιράκ δεν επιθυμεί κλιμάκωση των σχέσεων με την Τουρκία, ωστόσο ενοχλείται από τη «συμπεριφορά της, καθώς φαίνεται πως επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τα εσωτερικά προβλήματα της χώρας για να επιβάλει μία κατάσταση». Από τη μεριά της, η Αγκυρα συνεχίζει τις προκλήσεις. Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, δήλωσε χτες πως «ό,τι κι αν η ιρακινή κυβέρνηση λέει στη Βαγδάτη, η τουρκική παρουσία εκεί (στην περιοχή Μπασίκα) θα συνεχιστεί», επικαλούμενος τις ανάγκες της «αντιμετώπισης του ISIL», αλλά και την ανάγκη της χώρας του να βεβαιωθεί «ότι η δημογραφική δομή της περιοχής δεν αλλάζει με τη βία». Ολα αυτά ένα 24ωρο αφότου ο Ιρακινός πρωθυπουργός προειδοποίησε την Αγκυρα ότι με τη στάση και δράση της στο Βόρειο Ιράκ διακυβεύει έναν περιφερειακό πόλεμο... Πάντως, ο Αμερικανός συνταγματάρχης Τζον Ντόριαν, εκπρόσωπος του συνασπισμού κατά του «Ισλαμικού Κράτους» στον οποίο συμμετέχουν 65 σύμμαχοι της Ουάσιγκτον, δήλωσε χτες πως οι τουρκικές δυνάμεις που σταθμεύουν στο Ιράκ δεν είναι μέρος αυτού του συνασπισμού, αλλά δρουν αυτοβούλως.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΡΙΑ Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση
ΜΟΣΧΑ - ΔΑΜΑΣΚΟΣ.-- Χτες, ο Ιγκόρ Κονασένκοφ, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Αμυνας προειδοποίησε την Ουάσιγκτον πως «οποιαδήποτε πυραυλική επίθεση ή αεροπορική επιδρομή σε έδαφος που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού θα δημιουργήσει προφανή απειλή για το ρωσικό στρατό», λόγω της συνεργασίας των δύο ενόπλων δυνάμεων.
Ακολούθως, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, μετά τη συνάντησή του στη Μόσχα με τον Γάλλο ομόλογό του, Ζαν Μαρκ Ερό, εξέφρασε την ελπίδα πως «όσοι στις ΗΠΑ είναι πρόθυμοι να χτυπήσουν τη Συρία δεν θα πάρουν το πάνω χέρι». Σημείωσε ότι η πρόσφατη εγκατάσταση ρωσικών πυραύλων «S-300» στη ρωσική αεροπορική βάση Ταρτούς «δεν απειλεί κανέναν» και έγινε μόνον για αμυντικούς λόγους και προστασία των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία. Σημείωσε ότι η «τρέχουσα κατάσταση στη Συρία προκαλεί ανησυχίες» και ότι Μόσχα και Παρίσι «ανησυχούν για τη συνέχιση της βίας» και τα υπάρχοντα προβλήματα με τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας. Ερωτηθείς εάν υποστηρίζει το γαλλο-ισπανικό σχέδιο απόφασης που προωθείται στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, μεταξύ άλλων, για ανάσχεση «όλων των πτήσεων» στο Χαλέπι εξέφρασε την ετοιμότητα της ρωσικής κυβέρνησης «να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κείμενο και να προτείνουμε τροποποιήσεις με την ελπίδα πως θα εκτιμηθούν και θα ληφθούν υπόψη». Διευκρίνισε ότι οι τροποποιήσεις που σκέφτεται η ρωσική πλευρά συμπεριλαμβάνουν το ζήτημα διαχωρισμού της μετριοπαθούς συριακής αντιπολίτευσης από το «Μέτωπο Νούσρα» από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ «για να αποφευχθεί η τραγωδία σε χώρες όπως η Λιβύη και η διάδοση τρομοκρατικών οργανώσεων στην Αφρική». Σε άλλο σημείο, ανέφερε πως συζήτησε την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, στο Παρίσι στις 19 Οκτώβρη. Ο Γάλλος υπουργός Ζ. Μ. Ερό ήταν μάλλον φειδωλός στις δηλώσεις του. Σημείωσε πως η προτεραιότητά του είναι «να θέσει ένα τέλος στις σφαγές» που συντελούνται στο Χαλέπι.
Νωρίτερα στη Γενεύη ο απεσταλμένος του ΟΗΕ στη Συρία, Στάφαν ντε Μιστούρα, κάλεσε τους τζιχαντιστές του πρώην «Μετώπου Νούσρα» να αποχωρήσουν από το Ανατολικό Χαλέπι, λέγοντας ότι θα ήταν πρόθυμος να τους συνοδέψει ο ίδιος για να μην κρατούν άλλο ομήρους δεκάδες χιλιάδες αμάχους. Προέβλεψε ότι εάν Συρία και Ρωσία δεν σταματήσουν τις επιθέσεις στο Χαλέπι, τότε, η πόλη θα καταστραφεί ολικά έως το Δεκέμβρη και η «Ιστορία θα τους κρίνει». Ο Σύρος Πρόεδρος, Μπασάρ Ασαντ, αρνήθηκε, μιλώντας στο δίκτυο TV2 της Δανίας, ότι ο στόχος της κυβέρνησής του δεν είναι να διατάσσει την καταστροφή σχολείων, νοσοκομείων ή τη δολοφονία αμάχων, «γιατί αυτό είναι ενάντια στα συμφέροντά μας». Ωστόσο, πρόσθεσε πως σε κάθε πόλεμο διαπράττονται μερικές φορές «λάθη» από ορισμένα άτομα.
Συριακός στρατός: Φύγετε όσο είναι ώρα...
O συριακός στρατός ανακοίνωσε ότι όποιος παραμείνει στο Χαλέπι μετά την ευκαιρία που δόθηκε σε όσους ήθελαν να το εγκαταλείψουν, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την «αναπόφευκτη μοίρα του». Παράλληλα, παρότρυνε τους ισλαμοφασιστες των αποικιοκρατων να εγκαταλείψουν τον οπλισμό τους και να απομακρυνθούν από την πόλη, καταλαμβάνοντας περίπου τη μισή έκταση της ελεγχόμενης από τους αντικαθεστωτικούς συνοικίας Μπουστάν αλ-Μπάσα. Τέλος, τουλάχιστον 29 Σύροι ισλαμοφασιστες των αποικιοκρατων, που υποστηρίζονται από την Αγκυρα, σκοτώθηκαν σε έκρηξη βόμβας στη συρο-τουρκική μεθόριο.

2 σχόλια:

e-h είπε...


Zaytouna-Oliva Women Deported. Details Emerge about the Capture
For Immediate Release
October 6, 2016
Messina, Italy: All 13 of the women on the Women’s Boat to Gaza are currently in the process of deportation after being captured by Israeli Defense Forces (IDF) and detained in a prison at Ashdod. Wendy Goldsmith, a member of the land team working to secure the release of the women stated that, “the deportation was much quicker than in prior flotillas. While we had a great legal team assisting the women, we suspect that the reason for the quick release was because of all the negative media attention Israel has been receiving for its illegal interception.”
According to early reports from the women released, the Zaytouna-Oliva was surrounded by two warships along with four to five smaller naval boats. The IDF gave warning to the Zaytouna-Oliva to stop their course towards Gaza. When the warning was refused, at least 7 IDF members, both male and female, boarded the Zaytouna-Oliva and commandeered the sailboat. This happened in international waters.
In the course of their capture, the women persisted in telling the IDF that Israel’s interception of their boat was illegal and that they were being taken against their will to Israel.
The Women’s Boat to Gaza campaign asserts that while the captivity of the women on board Zaytouna-Oliva is over, the captivity of 1. 9 million Palestinians in Gaza remains. The Campaign also asserts that the term “peaceful” which has been used in some media to describe the capture is incorrect. Peace is more than merely the absence of physical violence. Oppression, occupation, denial of human rights and taking a boat filled with nonviolent women against their will are not peaceful activities. The Women’s Boat to Gaza and the Freedom Flotilla Coalition will continue to sail until Palestine is free.
The Women’s Boat to Gaza is an initiative of the Freedom Flotilla Coalition composed of civil society organizations and campaigns from more than a dozen countries. For more information, visit www.womensboattogaza.org
.
In Canada please contact:
Sandra Ruch: miriamswell@hotmail.com +1-416-716-4010
Irene Macinnes: iremac@shaw.ca +1-778-870-2448

Donate:
You can support the Women's Boat to Gaza by donating online: http://canadaboatgaza.org/donate/

Those who can benefit from a U.S. tax receipt can contribute online at
https://womensboatgaza-nonviolenceinternational.nationbuilder.com/contribute



e-h είπε...



Zaytouna-Oliva γυναίκες απελάθηκαν. Λεπτομέρειες αναφαινονται για την Αιχαμαλωσια
Για την άμεση απελευθέρωση
6 Οκτωβρίου 2016
Messina, Ιταλία: Όλες οι 13 από τις γυναίκες στο σκαφος Γυναικών για τη Γάζα είναι επί του παρόντος στη διαδικασία της απέλασης, μετά τη σύλληψή του από Ισραηλινες Δυνάμεις Άμυνας (IDF) και κρατουνται σε μια φυλακή στο Ashdod. Η Wendy Goldsmith, ένα μέλος της ομάδας γης που εργάζονται για να εξασφαλίσουν την απελευθέρωση των γυναικών δήλωσε ότι, «η απέλαση ήταν πολύ πιο γρήγορα από ό, τι πριν από τις νηοπομπές. Ενώ είχαμε μια μεγάλη νομική ομάδα βοηθώντας τις γυναίκες, υποψιαζόμαστε ότι ο λόγος για τη γρήγορη απελευθέρωση ήταν επειδή υπηρξε η αρνητικη προσοχή των μέσων ενημέρωσης για το Ισραήλ που έχει λαβει για την παράνομη κλοπή του. "
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από τις γυναίκες που απελευθερώνεται, η Zaytouna-Oliva περικυκλωθηκε από δύο πολεμικά πλοία μαζί με τέσσερις έως πέντε μικρότερα πολεμικά σκάφη. Ο Ισραηλινός Στρατός έδωσε προειδοποίηση προς την Zaytouna-Oliva να σταματήσει την πορεία τους προς τη Γάζα. Όταν απορρίφθηκε η προειδοποίηση, τουλάχιστον 7 μέλη IDF, άνδρες και γυναίκες, επιβιβάστηκαν στο Zaytouna-Oliva και επιτάξαν το ιστιοφόρο. Αυτό συνέβη σε διεθνή ύδατα.
Κατά τη διάρκεια της σύλληψης τους, οι γυναίκες επέμειναν λεγοντας στο IDF ότι η κλοπή του Ισραήλ στο σκάφος τους ήταν παράνομη και ότι είχαν συλληφθεί παρά τη θέλησή τους από το Ισραήλ.
Η εκστρατεία Γυναικών Σκάφος στη Γάζα ισχυρίζεται ότι, ενώ η αιχμαλωσία των γυναικών επί του σκάφους Zaytouna-Oliva τελειωσε, η αιχμαλωσία του 1. 9 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι στη Γάζα παραμένει. Η εκστρατεία υποστηρίζει, επίσης, ότι ο όρος «ειρηνική», η οποία έχει χρησιμοποιηθεί σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να περιγράψει τη σύλληψη είναι εσφαλμένη. Η ειρήνη είναι κάτι περισσότερο από απλώς η έλλειψη σωματικής βίας. Καταπίεση, κατοχη, η άρνηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και καταλαμβάνοντας ένα σκαφος γεμάτο με μη βίαιες γυναίκες παρά τη θέλησή τους δεν είναι ειρηνικές δραστηριότητες. Το Σκάφος Γυναικών για τη Γάζα και η Συμμαχία Στόλου της Ελευθερίας θα συνεχίσει να πλεύσει μέχρι η Παλαιστίνη να είναι ελευθερη.
Το Σκάφος Γυναικών για τη Γάζα είναι μια πρωτοβουλία του Συνασπισμού Στόλου της Ελευθερίας και αποτελείται από οργανισμούς και τις εκστρατείες της κοινωνίας των πολιτών από περισσότερες από δώδεκα χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www. Womensboattogaza.org
.
Στον Καναδά, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:
Sandra Ruch: miriamswell@hotmail.com + 1-416-716-4010
Ειρήνη Macinnes: iremac@shaw.ca + 1-778-870-2448

Προσφέρω:
Μπορείτε να υποστηρίξουν Σκάφος Γυναικών στη Γάζα από την αιμοδοσία, σε απευθείας σύνδεση: http://canadaboatgaza.org/ δωρίσει /

Εκείνοι που μπορούν να επωφεληθούν από ένα φορολογικό ΗΠΑ παραλαβής μπορεί να συμβάλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https: // womensboatgaza- . nonviolenceinternational nationbuilder.com/contribute