Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Κυριακη 24 Ιουνιου 2018



Διαδηλωτές αποκαλείς τα πληρωμένα τσουτσέκια της CIA στη Νικαραγουα που καίνε νοσοκομεία και σχολεία, να υποθέσω; Πρέπει να ενθουσιάζεσαι να υποθέσω όταν η τηλεόραση δείχνει ντοκιμαντέρ τότε που "διαδήλωναν" οι μάζες της Γερμανίας όταν μίλαγε ο φύρερ σου;
 Και ο Πρόεδρος Ορτέγκα έχει εκλεγεί με 72% το Νοέμβριο του 2016 για 4χρόνια σε μιά αστική πολυκομματική Δημοκρατία όπως είναι η Νικαράγουα. Δεν κάνει καμιά επανάσταση. Ο ναζιστής δικτάτορας Τραμπ σου έχει "εκλεγεί" με 20%, και κάνει πολέμους σε όλο τον πλανήτη, σαν νεοαποικιακό καθίκι που είναι. Οι πληρωμένοι της CIA στη Νικαράγουα κάνουν πραξικόπημα όπως τους διέταξε η CIA γιατί πάει να φτιάξει νέα διώρυγα, για να μην κονομάνε μόνο οικωλογιάνκιδες ναζιστές σου από την διώρυγα του Παναμά. Αυτό λέει το άρθρο. Βλέπεις άμα έχεις να κοντραριστείς με την Αλήθεια, είναι πολύ δύσκολα τα πράματα.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η Ιστορική ημέρα της μεγάλης απάτης των καρπαζοεισπρακτόρων της Υπερεθνικής Ελίτ

Τάκης Φωτόπουλος

Άναυδος είδε ο χειμαζόμενος Ελληνικός λαός την κλίκα των μεγαλύτερων ίσως πολιτικών απατεώνων που έχει περάσει από την Ελληνική πολιτική σκηνή να πανηγυρίζουν στο Ζάππειο γιατί ένας καραγκιόζης της «Αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ ξαναφόρεσε γραβάτα κατόπιν της «δικαίωσης» των (αγραβάτωτων) αγώνων, αυτού και της κουστωδίας του, στην δήθεν εξασφάλιση της εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας της χώρας, όπως θρασύτατα δήλωσε χωρίς ίχνος ντροπής στα άθλια κρατικά κανάλια που επίσης πανηγύριζαν. Και αυτό, μπροστά σε ένα λαό που βλέπει:
τα παιδιά του να μεταναστεύουν μαζικά στην Ευρώπη για να εξαργυρώνουν τα πτυχία τους σαν γκαρσόνια στο Λονδίνο και τις άλλες Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις,
τους συνταξιούχους να πένονται όσο ποτέ στη ζωή τους και να μην εισπράττουν πια ούτε τις καταβολές που με τόσες θυσίες έκαναν στη ζωή τους ακριβώς για να μην ψωμολυσσάνε όπως τώρα,
τους άνεργους να πολλαπλασιάζονται στην πράξη (ανεξάρτητα από το τι λένε οι επίσημες στατιστικές της πλάκας που θεωρούν πρόοδο στο μέτωπο της ανεργίας αν κάποιος εργάζεται για το «χαρτζηλίκι» της μερικής απασχόλησης που έχει φουντώσει στη χώρα μας),
τους αρρώστους που συνωστίζονται σε άθλιες ιδιωτικές κλινικές για να γλιτώσουν το ακόμη αθλιότερο σήμερα σύστημα Υγείας, μήπως σώσουν τη ζωή τους,
τους μαθητές και τους φοιτητές που σκοτώνονται κάτω από άθλιες συνθήκες για άχρηστα πια πτυχία που χρησιμεύουν μόνο για κορνίζες.
Και φυσικά πανηγύριζαν και οι «προστάτες» του Ελληνικού προτεκτοράτου μαζί με τους γραβατωμένους «αριστερούς» του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο που αυτοί είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν γιατί αφού αφαίμαξαν τον Ελληνικό λαό όσο κανένα άλλο λαό, υποχρεώνοντάς τον σε μια κρίση ακόμη μεγαλύτερη και από τη Μεγάλη κρίση του 1929, τον εξανάγκασαν τώρα, για πολλές δεκαετίες στο μέλλον, να ξεπληρώνει το χρέος που του φόρτωσαν, χωρίς να δεχτούν να μειώσουν ούτε κατά ένα Ευρώ τις απαιτήσεις τους (όπως ακόμη και το ΔΝΤ απαιτούσε), αλλά απλά παρέχοντας «ευκολίες πληρωμής», όπως κάνει κάθε σεβόμενος εαυτόν Σάυλοκ! Και αυτό, με τη γνωστή μέθοδο των αναγκαστικών πλεονασμάτων στον προϋπολογισμό,  που σε περιπτώσεις σαν την Ελλάδα σημαίνουν περιορισμό των κοινωνικών δαπανών ή αύξηση φόρων, τη στιγμή που κάθε σχεδόν χώρα στην Ευρώπη έχει ελλείμματα στον προϋπολογισμό, με προεξάρχουσα τη Γαλλία της οποίας ο γνωστός απατεώνας Μοσκοβισί πρωτοστατούσε χθες στους πανηγυρισμούς για την «ιστορική μέρα» του Τσίπρα και Σία . Και αυτό γιατί βέβαια ένα πλεόνασμα στον προϋπολογισμό μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο σε μια χώρα που ακμάζει, με πολλή υψηλή πραγματική απασχόληση, αντίστοιχα  σημαντική αύξηση του Εθνικού εισοδήματος και των παραγωγικών επενδύσεων (όχι βέβαια των παρασιτικών επενδύσεων των πολυεθνικών τις οποίες ικετεύουν «Μαρξιστές» τύπου Τσακαλώτου, Βαρουφάκη κλπ) καθώς και σεβαστά συστήματα υγείας και εκπαίδευσης και κοινωνικών παροχών γενικότερα, αντί για τα άθλια συστήματα που συντηρούν οι αρχι-απατέωνες της «Αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι, λοιπόν, φανερό ότι οι Ευρω-ελίτ δεν πανηγύριζαν για τα δήθεν οικονομικά επιτεύγματα των γραβατωμένων «αριστερών» του ΣΥΡΙΖΑ αλλά μόνο για το πραγματικό επίτευγμά τους να εξαπατήσουν με τέτοια επιτυχία τον Ελληνικό λαό που έχει πέσει σε μια κατάσταση χειμερίας νάρκης (ή ραγιαδοσύνης όπως εύστοχα την αποκαλεί ο Μίκης Θεοδωράκης) και να αποδέχεται τα πάντα.
Και στα «πάντα» περιλαμβάνεται και το ίδιο το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας αφού η ίδια κουστωδία των εγκληματικών αυτών απατεώνων ανέλαβαν να ξεπουλήσουν το νερό, το ηλεκτρικό, τις συγκοινωνίες, τις τηλεπικοινωνίες κλπ, δηλαδή κάθε επιχείρηση κοινωνικής ωφέλειας. Πράγμα που σημαίνει ότι πολύ σύντομα οι Έλληνες θα γνωρίσουν τι σημαίνουν πραγματικά οι ιδιωτικοποιήσεις αυτές που προηγήθηκαν σε χώρες σαν τη Βρετανία, όπου οι Βρετανοί σήμερα επαναστατούν και απαιτούν, μέσω και του Μπρέξιτ την επανακοινωνικοποιησή τους.
Με άλλα λόγια, οι αδίστακτοι «αριστεροί» απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ κρύβουν επιμελώς από τον λαό το βασικό γεγονός ότι η έξοδος από τα Μνημόνια δεν σημαίνει κάποιο ιστορικό επίτευγμα όπως ξεδιάντροπα υποστηρίζουν. Τα Μνημόνια δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός. Ήταν το μέσον για να επιτευχθούν οι «διαρθρωτικές» αλλαγές (οι περίφημες «μεταρρυθμίσεις») που θα ενσωμάτωναν πλήρως την Ελληνική οικονομία στις διεθνείς αγορές μέσω της πλήρους απελευθέρωσης:
των αγορών κεφαλαίου (δηλ. της παροχής «ελευθερίας» στις πολυεθνικές να εκμεταλλεύονται το φυσικό και εργατικό δυναμικό της χώρας)
των αγορών εργασίας , δηλ. ανεξέλεγκτοι στην ουσία εργοδότες αλλά και «μπάτε σκύλοι αλέστε» όσον αφορά τους λαθρομετανάστες (που οι ΜΚΟ του Σόρος μας φέρνουν με τη «σέσουλα»), όταν όλοι οι άλλοι Ευρωπαϊκοί λαοί, συμπεριλαμβανομένων και των υπερασπιστών της ελεύθερης μετανάστευσης Γάλλων, επιβάλλουν αυξανόμενους περιορισμούς και, φυσικά,
των αγορών αγαθών και υπηρεσιών, πράγμα που ήδη έχει καταστρέψει την αγροτική και τη βιομηχανική δομή της χώρας.
Στην πραγματικότητα, σε 450 ανέρχονται οι «μεταρρυθμίσεις» αυτές που μας επέβαλαν οι Ευρωπαϊκές ελίτ μέσω των μνημονιακών κομμάτων. Με άλλα λόγια, οι «διαρθρωτικές» αυτές αλλαγές επιτεύχθηκαν ήδη και με το παραπάνω από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ολοκληρώθηκαν από τους γραβατωμένους «αριστερούς» του ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα δέχονται τα μαζικά συγχαρητήρια ολόκληρης της Υπερεθνικής Ελίτ!
Γιατί άραγε να υπάρξουν άλλα Μνημόνια όταν ο σκοπός των Μνημονίων ήδη επιτεύχθηκε και με το παραπάνω από τις κυβερνήσεις δεξιών, «αριστερών» του ΣΥΡΙΖΑ και αριστεροδεξιών που ξεπούλησαν τον Ελληνικό λαό και κάθε ίχνος εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας , για «την πάρτη» τους; Και φυσικά όταν η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να είναι υπό επιτήρηση μέχρι τουλάχιστον το 2060; Αυτό το…Λατινοαμερικάνικο “επίτευγμα” οι άθλιοι αυτοί δοσίλογοι αποκαλούν αποκατάσταση της εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας!
http://www.antipagkosmiopoihsh.gr/2018/06/23/istoriki-imera-tis-megalis-apatis-ton-karpazoeispraktoron-tis-yperethnikis-elit-takis-fotopoulos/



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με αφορμή τον βανδαλισμό του ιερού των Αιγυπτίων θεών στον Μαραθώνα, σκέφτομαι πόσο μακριά από την ιστορική αλήθεια είναι ο τόσο συχνά επαναλαμβανόμενος μύθος ότι η επικράτηση του χριστιανισμού ήταν που κατέστρεψε τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό και στην προκειμένη περίπτωση κατάργησε τη λατρεία των θεών του Ολύμπου.
Η αλήθεια είναι πως πριν ακόμη επικρατήσει ο χριστιανισμός είχε κυριαρχήσει μια θρησκεία που προέκυψε από τη σύμμειξη στοιχείων της λατρείας του δωδεκάθεου με επιρροές από την αιγυπτιακή θρησκεία αλλά και τον περσικό μιθραϊσμό.
Τον Μίθρα λάτρευε και ο Μέγας Κωνσταντίνος πριν γίνει χριστιανός, μιθραϊστής ήταν και ο Ιουλιανός, που επιχείρησε την τελευταία απόπειρα ανάσχεσης της χριστιανικής πλημμυρίδας.
Λυπάμαι για τη στενοχώρια των δωδεκαθεϊστών, αλλά η θρησκεία που εκτόπισε ο χριστιανισμός δεν ήταν εκείνη των αρχαίων προγόνων τους!
Σχολιο.- Να προσθέσω πώς ο Ιουλιανός που όντως πίστευε στον Μίθρα, και όχι μόνον, έχοντας σιχαθεί τις διαμάχες, που πολλές φορές κατέληγαν σε αιματηρές συγκρούσεις ανάμεσα στους οπαδούς του Άρειου και του Αθανάσιου, είναι ο μοναδικός αυτοκράτορας που επέβαλε την ανεξιθρησκεία. Αυτός είναι και ο λόγος που πολεμήθηκε λυσσασμένα από την εκκλησία, μέχρι και την δολοφονία του.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Η Μακεδονία δεν είναι ελληνική, είναι ομοφυλοφιλική» – Τους πέταξαν στον Θερμαϊκό: «Θα πεθάνετε κι εσείς και τα τσιράκια σας»
23 Ιουνίου 2018, 8:13 μμ
«Θα πεθάνετε κι εσείς και τα τσιράκια σας» φώναζαν οι άγνωστοι που πέταξαν στον Θερμαϊκό συμμετέχοντες στο Thessaloniki Pride.  Από επεισόδια στιγματίστηκε το Θεσσαλονίκη Pride με αγνώστους να επιτίθενται και να ρίχνουν μέσα στο Θερμαϊκό δύο συμμετέχοντες ενώ οργή προκάλεσε το σύνθημα που εμφανίστηκε «Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική, είναι ομοφυλοφιλική» ενώ ένας άλλος έγραψε «Μέγας Αλέξανδρος και Ηφαίστιων…»
Τρεις άγνωστοι πέταξαν στον Θερμαϊκό δύο άνδρες, που κρατούσαν σημαία του Gay Pride, θεωρώντας τους ομοφυλόφιλους. Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Seleo της Θεσσαλονίκης, οι δύο άνδρες περισυνελέγησαν από περαστικούς και από το Λιμενικό, ενώ οι δράστες παραμένουν άγνωστοι.
Η επίθεση έγινε στην παλιά παραλία, λίγο πριν από τον Λευκό Πύργο, μπροστά από το καφέ «Μικέλ» της περιοχής.
Πρόκειται για δύο άντρες που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Thessaloniki Pride κι ο ένας από αυτούς είναι από την Βραζιλία. Αυτη την ώρα τα θύματα δίνουν κατάθεση σε αστυνομία και λιμενικό ενώ οι τρεις δράστες που τράπηκαν σε φυγή, αναζητούται
Οι δύο άνδρες σε αποκλειστικές δηλώσεις στον ρεπόρτερ  ανέφεραν:
«Περπατούσαμε ανυποψίαστοι στην άκρη της παραλίας, όταν πλησίασαν τρεις άγνωστοι νεαροί. Πρώτα έσπρωξαν στην θάλασσα τον έναν από εμάς που κρατούσε την σημαία του gay pride και στην συνέχεια και τον άλλον»
Με το Μακεδονικό ασχολήθηκαν αρκετοί από τους συμμετέχοντες στο φετινό Thessaloniki Pride στην πλατεία Λευκού Πύργου.
Ενας ζωγράφισε  στην πλάτη του «Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική είναι ομοφυλοφιλική».
Το φετινό σύνθημα του Thessaloniki Pride είναι το «Άκρως Οικογενειακόν», ενώ όπως έγινε γνωστό ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης δεν θα δώσει το παρών.
Οι εκδηλώσεις του 7ου Thessaloniki Pride ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη και ολοκληρώνονται σήμερα.
Αναμέσα τους φέτος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Τρ. Μηταφίδης που με μέλη της νεολαίας του κόμματος συμμετέχουν στις φετινές εκδηλώσεις ενώ πολλά είναι και τα μηνύματα που υπάρχουν με αφορμή κι »έμπνευση» το »Μακεδονικό»
Οι συμμετέχοντες πραγματοποιούν όπως κάθε χρόνο τη μεγάλη παρέλαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διαδηλώνοντας για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
Μετά την παρέλαση στις 21:30 θα ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία (Pride Concert), με την οποία θα πέσει η αυλαία του φεστιβάλ.
Και φέτος, στο Pride Concert θα βρεθούν γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Μύρωνας Στρατής και οι Kings, οι νικητές κι οι νικήτριες του «Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο» House of Drama που θα παρουσιάσουν ένα show υπέρ της διαφορετικότητας, ενώ κεντρική παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη.
Σχολιο.-  Ειχε και στο Αννοβερο Gay Pride αλλα σταματησαν το τρελλο το κουνημα απο τη δεκαετια του 1990. Μετα το γυρισαν στο techno-parade αλλα ειχε καταντησει κι αυτο απωθητικο γιατι οι αμαξες της παρελασης ηταν ολες μια προς μια, κι απο ενα απο τα μπουρδελα της πολης....χα χα χααα...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα που μπήκε το ΔΝΤ και στην Αργεντινή πάλι, έρχονται και τα τεθωρακισμένα, μάλλον για τον λαό που διαμαρτύρεται...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΙΜΆΝΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΈΝΟΣ ΆΙΡΕΣ: ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΝΩΡΊΣ ΤΟ ΠΡΩΊ ΕΚΦΌΡΤΩΣΑΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΈΝΑ ΟΧΉΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΑ ΗΝΩΜΈΝΑ ΈΘΝΗ
21 Ιουνίου 2018
Μετά από μερικές φωτογραφίες που δείχνουν δοκίμους από τον στρατό των ΗΠΑ στην Αργεντινή, τη δυνατότητα να ανακαλύψουν ότι από το 2017 πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Κάλπ χώρα μας στο Colegio Militar r, τώρα έχουμε λάβει φωτογραφίες από το λιμάνι του Μπουένος Άιρες, όπου διεξήχθη η διαδικασία μεταφοράς από τουλάχιστον μισή δωδεκάδα τεθωρακισμένων οχημάτων με το λογότυπο των Ηνωμένων Εθνών.
Κατά τη διάρκεια του πρωινού, οι εργάτες του λιμανιού του Μπουένος Άιρες κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες στις οποίες φτάνουν τουλάχιστον 6 θωρακισμένα φορτηγά των Ηνωμένων Εθνών στη χώρα, δύο ανά εμπορευματοκιβώτιο.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για την υπεράσπιση της Νικαράγουα απέναντι στις ΗΠΑ και τους πραξικοπηματίες πράκτορές τους
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
23/04/2018
Διεθνής κοινή δήλωση για τη Νικαράγουα
Frente Comunista dos Trabalhadores (Κομμουνιστικό Εργατικό Μέτωπο) – Βραζιλία
Socialist Fight (Σοσιαλιστική Πάλη) – Βρετανία
Workers Socialist League (Εργατική Σοσιαλιστική Λίγκα) – ΗΠΑ
Tendência Militante Bolchevique (Αγωνιστική Μπολσεβίκικη Τάση) – Αργεντινή
Κομμουνιστική Επαναστατική Δράση – Ελλάδα
Για την υπεράσπιση της Νικαράγουα απέναντι στις ΗΠΑ και τους πραξικοπηματίες πράκτορές τους
Ένα νέο σημείο έντασης ανοίγει στον ψυχρό πόλεμο της εποχής, μια νέα επιχείρηση «αλλαγής καθεστώτος» βρίσκεται σε εξέλιξη, οι ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει τώρα να υποστηρίζουν μια εκστρατεία για να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Νικαράγουα.
Από τις 18 Απρίλη, ένοπλες δεξιές παραστρατιωτικές ομάδες έχουν εξαπολύσει ένα κύμα βίαιων επιθέσεων εναντίον δημόσιων οργανισμών, αριστερών διαδηλωτών και αστυνομίας, με σκοπό να δημιουργήσουν χάος και να προκαλέσουν εμφύλιο πόλεμο στη χώρα. 10 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και περισσότεροι από 80 έχουν τραυματιστεί, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 30 αστυνομικών. Οι περισσότεροι από τους θανάτους έχουν προκληθεί από τη θανατηφόρα χρήση πυροβόλων όπλων από δεξιούς προβοκάτορες.
Η στρατηγική είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία στη Λιβύη, την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ουκρανία, και ανεπιτυχώς στην Ταϊλάνδη, τη Συρία και τη Βενεζουέλα. Στην περίπτωση της Νικαράγουα, μετά το θρίαμβο του Ντανιέλ Ορτέγκα το 2007, η πρεσβεία των ΗΠΑ ξεκίνησε ένα πρόγραμμα εντατικής υποστήριξης της δεξιάς αντιπολίτευσης, τη «Φιλελεύθερη Συμμαχία της Νικαράγουα» (ALN).
Η γεωπολιτική αιτία αυτού του κλιμακούμενου πραξικοπήματος βρίσκεται στις προσπάθειες των ΗΠΑ να επαναβεβαιώσουν την ηγεμονία τους πάνω σε αυτό που αντιλαμβάνονται ως «πίσω αυλή» τους, τη Λατινική Αμερική, μέσω της ανατροπής των μη υπάκουων κυβερνήσεων και την απομόνωση των «κρατών-παριών». Οι ΗΠΑ θέλουν να βεβαιωθούν πως ο καθένας στη Λατινική Αμερική κατανοεί πως δεν υπάρχει εναλλακτική, και να τελειώσουν ακόμα και με την ανάμνηση πιθανών εναλλακτικών πορειών. Οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται επίσης να ανασταλεί εντελώς ο κίνδυνος της υλοποίησης του κινεζικού πρότζεκτ για την κατασκευή ενός μεγάλου καναλιού μεταξύ των δύο ωκεανών, πολύ μεγαλύτερου από την ελεγχόμενη από τις ΗΠΑ διώρυγα του Παναμά. Εάν υλοποιούνταν ένα τέτοιο έργο, το οποίο έχει προσωρινά ανασταλεί, αυτό θα επέτρεπε στην Κίνα να πραγματοποιήσει ένα άλμα στο παγκόσμιο εμπόριο. Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε ανοιχτό εμπορικό πόλεμο κατά της Κίνας, και θα κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν την κατασκευή του καναλιού αυτού από τους ανταγωνιστές τους. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να επιβάλουν επιχείρηση αλλαγής καθεστώτος στη Νικαράγουα, προσπαθώντας να ανατρέψουν την κυβέρνηση των Σαντινίστας κάτω από οποιοδήποτε πρόσχημα.
Η δεξιά εξέγερση ξεκίνησε μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης των Σαντινίστας για αναστολή των διαπραγματεύσεων με την οργάνωση εργοδοτών του ιδιωτικού τομέα της Νικαράγουα, το Consejo Superior de la Empresa (COSEP). Η κυβέρνηση του FSLN προσπάθησε να συνάψει συμφωνία με τους εργοδότες για τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος. Καθώς δεν υπήρξε συμφωνία, οι Σαντινίστας ανακοίνωσαν μονομερώς τις μεταρρυθμίσεις στο Ινστιτούτο Κοινωνικής Ασφάλισης της Νικαράγουα (INSS).
Το ζήτημα της κοινωνικής ασφάλισης, το Ινστιτούτο Κοινωνικής Ασφάλισης της Νικαράγουα
Ανάλογα με το συσχετισμό δυνάμεων, το μεγάλο ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο και οι πράκτορές του στη Νικαράγουα μπορεί να είναι σε θέση να κάνουν ένα επιτυχημένο πραξικόπημα, να ανατρέψουν την κυβέρνηση του FSLN ή έστω να φτάσουν σε μια συμφωνία με τους Σαντινίστας για το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης σε βάρος των συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων του ενεργού πληθυσμού.
Το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης έχει έλλειμμα περίπου 75 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. Η κυβέρνηση των Σαντινίστας και οι επιχειρηματίες έχουν διαφορετικές θέσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να εξισορροπηθεί το έλλειμμα.
Στη Νικαράγουα, το μεγάλο κεφάλαιο δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση των Σαντινίστας να διατηρήσει την ελάχιστη ηλικία των 60 ετών και το χρόνο συμμετοχής σε 750 εβδομάδες. Κατηγορούν το INSS ότι είναι έτοιμο να πτωχεύσει και πως πραγματοποιεί επενδύσεις χωρίς εμπορική απόδοση. Πριν από την εξέγερση, οι Σαντινίστας είχαν ήδη υποχωρήσει, αποδεχόμενοι τη μείωση των συντάξεων κατά 5%. Η πολιτική αυτή των παραχωρήσεων στο μεγάλο κεφάλαιο ενάντια στο δίκιο των μαζών αποθαρρύνει την αριστερή εθνικιστική κυβέρνηση, δημιουργεί σύγχυση στους εργάτες και ευνοεί τη Δεξιά, όπως είδαμε στην περίπτωση του ΡΤ στη Βραζιλία.
Σύμφωνα με το Telesur*, η μεταρρύθμιση των Σαντινίστας υποστηρίζει τη σταδιακή αύξηση της συνεισφοράς των εργοδοτών κατά 3,25%• την αύξηση της συμβολής των εργαζομένων κατά 0,75%• την αύξηση της συνεισφοράς της κυβέρνησης στους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα κατά 1,25%• την αναθεώρηση του ανώτατου μισθού, ώστε αυτοί που κερδίζουν υψηλούς μισθούς να πληρώνουν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης ανάλογα με το εισόδημά τους• αφαιρεί το 5% των συντάξεων των συνταξιούχων για να λαμβάνουν τα ίδια οφέλη για την υγεία με τους ενεργούς εργαζομένους (που σήμερα δεν λαμβάνουν)• τη διατήρηση του αριθμού των εβδομαδιαίων εισφορών, ώστε να δικαιούται κανείς πλήρη σύνταξη στις 750 εβδομαδιαίες εισφορές• τη διατήρηση της μειωμένης σύνταξης και της ελάχιστης σύνταξης• τη διατήρηση του δώρου Χριστουγέννων• τη διατήρηση της αξίας των συντάξεων έναντι της ετήσιας υποτίμησης κατά 5%• τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα όλων των κλινικών του INSS.
Με τη σειρά τους, στη διαμάχη αυτή, τα αφεντικά θέλουν: αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης από 60 σε 65 χρόνια• εξάλειψη της μειωμένης σύνταξης που καταβάλλεται στους συνταξιούχους που δεν μπόρεσαν να συμπληρώσουν τις 750 εβδομαδιαίες εισφορές που απαιτούνται για να λάβουν πλήρη σύνταξη• εξάλειψη της ελάχιστης σύνταξης που εγγυάται ότι κανείς δεν θα παίρνει σύνταξη χαμηλότερη από τον ελάχιστο μισθό των βιομηχανικώνεργατών• τη μη διατήρηση της σύνδεσης της αξίας της σύνταξης απέναντι στο εθνικό νόμισμα ως αντιστάθμισμα της ετήσιας υποτίμησης του 5% που εφαρμόζει η Κεντρική Τράπεζα• το διπλασιασμό του αριθμού των εβδομαδιαίων εισφορών για σύνταξη από 750 στις 1500•την ιδιωτικοποίηση των κλινικών του INSS.
Είναι απαραίτητο να κατανικήσουμε εντελώς τις προσπάθειες των πραξικοπηματιών του ιμπεριαλισμού, να συμπτύξουμε ενιαίο μέτωπο με το FSLN, συνδικάτα και λαϊκές και φοιτητικές οργανώσεις, να διευρύνουμε τις μαζικές επιτροπές αυτοάμυνας και να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση να εξοπλίσει το λαό για να συντρίψουμε τους νέους «Κόντρας». Πρέπει να προχωρήσουμε πέρα από τα ιστορικά και επικίνδυνα όρια του Σαντινίσμο, να συγκεντρώσουμε δυνάμεις και πολιτική οργάνωση των μαζών για να απαιτήσουμε η αύξηση κατά 5% των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης να καταβάλλεται από τους εργοδότες. Είναι απαραίτητο να μην έχουμε εμπιστοσύνη σε καμιά συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και της δεξιάς αντιπολίτευσης εις βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Ως εκ τούτου, πρέπει να αντιταχθούμε στην ιδιωτικοποίηση της συνταξιοδότησης, την αύξηση της ελάχιστης ηλικίας συνταξιοδότησης και το χρόνο εισφορών, αγωνιζόμενοι για την εθνικοποίηση ολόκληρου του χρηματοπιστωτικού συστήματος και του συστήματος υγείας, κάτω από εργατικό έλεγχο, για να διασφαλισθεί η διατήρηση του ελεγχόμενου από το κράτος συστήματος κοινωνικής ασφάλισης για τους χρήστες του, τους ενεργούς και συνταξιούχους εργαζομένους.
Η υπέρβαση του Σαντινίσμο από τους εργάτες είναι προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της σοσιαλιστικής επανάστασης
Η Δεξιά έχει αρκετές εφεδρείες, από τις πιο πολιτικές έως και τις πιο φασιστικές και στρατιωτικές. Οι επιχειρηματίες του COSEP και η δεξιά πτέρυγα της Καθολικής Εκκλησίας καθοδηγούν πολιτικά τις διαδηλώσεις, ενώ παράλληλα οργανώσεις όπως οι Πολίτες για την Ελευθερία (Citizens for Freedom) και η δεξιά διάσπαση των Σαντινίστας, το Σαντινιστικό Ανανεωτικό Κίνημα (Sandinistan Renovation Movement, MRS) είναι οι βασικοί ενορχηστρωτές των επιθέσεων. Η υποστήριξη που παρέχουν συγκεκριμένες ομάδες της σεχταριστικής Αριστεράς στις συμμορίες αυτές αποδεικνύει την αντιδραστική φύση των διαδηλώσεων. Τα τελευταία χρόνια, μια πολιτική οργάνωση που διεκδικεί διεθνώς την τροτσκιστική ταυτότητα, η LIT (IWL-FI) υπό την ηγεσία του βραζιλιάνικου PSTU, έχει υποστηρίξει και εξωραΐσει όλες τις εκστρατείες αλλαγής καθεστώτος και τα πραξικοπήματα του ιμπεριαλισμού.
Επομένως, η υποστήριξη που δίνει η LIT στις διαδηλώσεις στη Νικαράγουα, από κοινού με το Partido de los Trabajadores de Costa Rica και το PST- Onduras, έχοντας ως δεδομένο ότι έχει υποστηρίξει όλες τις πρόσφατες επιθέσεις του ιμπεριαλισμού σε Λιβύη, Συρία, Ουκρανία, Αίγυπτο και Βραζιλία είναι ένα σημείο που δείχνει ότι οι συγκεκριμένες διαμαρτυρίες είναι τμήμα ενός αντιδραστικού κινήματος πρακτόρων του ιμπεριαλισμού, με τους οποίους φαίνεται να μοιάζει όλο και περισσότερο η LIT. Όταν έχετε αμφιβολίες ως προς τη θέση που πρέπει να πάρετε σε κάθε περίπτωση, δείτε… Εάν η LIT είναι υπέρ, είμαστε αντίθετοι. Εάν είναι αντίθετη, είμαστε υπέρ.
Από το πρώτο μισό του εικοστού αιώνα, οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν ανελλιπώς ένοπλες δεξιές ομάδες που έχουν διαπράξει τις χειρότερες φρικαλεότητες στη Νικαράγουα ενάντια στους εργαζομένους της χώρας. Η πιο γνωστή ομάδα θανάτου που χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ ήταν οι αντεπαναστάτες «Κόντρας» που ξεκίνησαν ένα δεξιό αντάρτικο αφότου το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο των Σαντινίστας ανέτρεψε την κυβέρνηση της Εθνικής Φρουράς του δικτάτορα Αναστάσιο Σομόζα το 1979. Καθ ‘όλη τη δεκαετία του ’80, οι Κόντρας επέβαλαν το χάος για να αποσταθεροποίησαν την κυβέρνηση των Σαντινίστας μέχρι το 1990, που το FSLN έχασε τις εκλογές από τη Δεξιά. Μόλις το 2006 κατάφερε να ανακτήσει την κυβέρνηση με τον Ντανιέλ Ορτέγκα. Για άλλη μια φορά οι Σαντινίστας απειλούνται από μία βίαιη αντεπανάσταση. Μετά την εκλογή του Ντανιέλ Ορτέγκα το 2006 και την επανεκλογή του το 2011 και το 2016, η Δεξιά άρχισε να εξημερώνεται.
Αλλά η μεγαλύτερη αδυναμία του Σαντινίσμο έγκειται στον αστικό, μεταρρυθμιστικό χαρακτήρα του FSLN. Αυτό συμβαίνει επειδή οι Σαντινίστας αντιτίθενται στην πραγματοποίηση μιας πλήρους κοινωνικής επανάστασης στη χώρα, διαφωνούν με την απαλλοτρίωση των μέσων παραγωγής ολόκληρης της μεγάλης μπουρζουαζίας και του ιμπεριαλισμού, αντιτάσσονται στον εξοπλισμού όλου του εργαζόμενου λαού και τον πλήρη αφοπλισμό της φασιστικής δεξιάς πτέρυγας.
Η αδυναμία του Σαντινίσμο υπογραμμίζεται από την πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι αποσύρει τη μεταρρύθμιση. Στις 22 Απρίλη, μετά από πέντε μέρες βίαιων κινητοποιήσεων, η κυβέρνηση φαίνεται να έχει υποχωρήσει κάτω από την πίεση και τον εκβιασμό της Δεξιάς, ζητώντας από το COSEP να επιστρέψει στο τραπέζι για περαιτέρω διαπραγματεύσεις και με την Καθολική Εκκλησία ως εγγυητή της ειρήνης. Ακόμη και αν η κυβέρνηση υποχωρήσει εντελώς και αποδεχτεί πλήρως τις απαιτήσεις του ιμπεριαλισμού και της Δεξιάς σε μια προσπάθεια να τους κατευνάσει, το πρόσφατο ιστορικό του ιμπεριαλισμού στις επιχειρήσεις αλλαγής καθεστώτος -Ουκρανία, Συρία κλπ- δείχνει ότι κατά πάσα αυτή η προσπάθεια είναι μάταιη.
Την ίδια βδομάδα που έλαβε χώρα η αντιδραστική επίθεση στη Νικαράγουα, οι Ηνωμένες Πολιτείες διέταξαν τις κυβερνήσεις της Αργεντινής, της Βραζιλίας, της Χιλής, της Κολομβίας, του Περού και της Παραγουάης, και αυτές υπάκουσαν, να αποχωρήσουν από την Unasur, την Ένωση των Χωρών της Νότιας Αμερικής, που ιδρύθηκε το 2008 από τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες με σκοπό την αντιστάθμιση της κυριαρχίας των ΗΠΑ στην περιοχή.
Αν νικήσουν οι ιμπεριαλιστικές συμμορίες στη Νικαράγουα θα ενισχυθεί η δεξιά αντίδραση σε όλο τον κόσμο, θα ευνοηθεί ο αποκλεισμός της Κούβας, το δεξιό πραξικόπημα στη Βενεζουέλα και ο βομβαρδισμός της Συρίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπερασπίζουμε το FSLN από τις επιθέσεις των υποστηριζόμενων από τον ιμπεριαλισμό «Κόντρας», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποστηρίζουμε πολιτικά τον Σαντινίσμο και καλώντας την εργατική τάξη να υπερβεί τη λογική της ταξικής συνεργασίας και να αγωνιστεί για τα δικαιώματά της. Η ήττα της Δεξιάς στη Νικαράγουα θα αποδυναμώσει τον ιμπεριαλισμό καθώς και τις πολιτικές δημοσιονομικής προσαρμογής, όπως είναι η μεταρρύθμιση της κοινωνικής ασφάλισης, και θα αποτελέσει μια νίκη για τους εργαζόμενους που θα προωθήσει τον αγώνα για τον σοσιαλισμό.
https://avantgarde2009.wordpress.com/2018/04/23/yperaspish_nicaragua_apenanti_se_imperialismo_kai_deksia_antidrash/



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φωτο/ο Ο υπόδικος χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς με ένα εγγονακι του χαιρετούν ναζιστικά
φωτο η οποία τραβήχτηκε το 2009, γεγονός που καταρρίπτει τα επιχειρήματα πως το φλερτ με τον ναζισμό αφορά τα νεανικά χρόνια των μελών. Υπάρχει επίσης ένα παιδικό γράμμα με τη σβάστικα η οποία έχει στον επίλογο το Χάιλ Χίτλερ. Στο αρχείο του Παππά βρέθηκε φωτογραφία με σημαία της Βέρμαχτ να ανεμίζει στην Ακρόπολη αλλά και φωτογραφία από το Μαυσωλείο του Μουσολίνι.
*Ο χάρτης με τους στόχους της Χρυσής Αυγής στα Εξάρχεια
Ένας χάρτης με τους στόχους της Χρυσής Αυγής στα Εξάρχεια, φωτογραφίες του Χίτλερ και μελών της Χρυσής Αυγής που χαιρετούν ναζιστικά, γράμμα του Παππά στον ναζιστή συνεργάτη του Χίτλερ Léon Joseph Marie Ignace Degrelle, και ένα ανατριχιαστικό παιδικό γράμμα με τη σβάστικα είναι ορισμένα από τα ανατριχιαστικά ευρήματα από σκληρούς δίσκους του Παπά και του Κασιδιάρη που προσκομίστηκαν χθες στο δικαστήριο.
Στο USB του Ηλία Κασιδιάρη βρέθηκε χάρτης των Εξαρχείων, με σημειώσεις στο πλάι οι οποίες αναφέρονται σε στέκια, καταλήψεις και κοινωνικούς χώρους αριστερών και αναρχικών. Ανάμεσα σε αυτά και το Κοινωνικό Στέκι Μεταναστών που είχε δεχτεί επίθεση τον περασμένο Απρίλιο. Μάλιστα το Στέκι είχε βγάλει ανακοίνωση με τον τίτλο «Απόπειρα εμπρησμού του Στεκιού Μεταναστών: Οι φασίστες δεν μας φοβίζουν - Μας εξοργίζουν», η οποία έγραφε μεταξύ άλλων «Ναζιστικές συμμορίες όπως η Χρυσή Αυγή και η Κρυπτεία συνεχίζουν την τρομοκρατική δράση τους, εκμεταλλευόμενες τη συνενοχή της αστυνομίας και την ανοχή της κυβέρνησης».
Σε πολλές φωτογραφίες ο Ηλίας Κασιδιάρης φαίνεται να ποζάρει με όπλα, σε μία από αυτές μάλιστα με τον αδερφό του. Φαίνεται να εκπαιδεύει άνδρες και να χαιρετάει ναζιστικά. Σε άλλες φωτογραφίες τον βλέπουμε πλάι σε τάγματα εφόδου και να συνομιλεί με ΜΑΤ στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα.
Από το αρχείο του Παππά, υπάρχει η επιστολή στον ναζιστή Degrelle, που δημοσιεύσαμε χθες η οποία μεταξύ άλλων έγραφε «Να σας διαβεβαιώσω για τη σταθερή και ακλόνητη πίστη εμού και των συναγωνιστών μου στην αιώνια μορφή του Fuhrer Adolf Hitler».
Με λίγα λόγια, αυτό που ονομάζει η Χρυσή Αυγή Ελληνικό εθνικισμό είναι μια ιδεολογία που προέρχεται από τον Ιταλικό φασισμό και τον Γερμανικό ναζισμό όπως μαρτυρά το υλικό που έχει παρουσιαστεί έως τώρα στην ιστορική δίκη που θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2019.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κατακραυγή ήταν μεγάλη και πριν λίγο ο Trump απέσυρε την πολιτική χωρισμού οικογενειών λαθρομεταναστων από εδώ κ πέρα, τονίζοντας ότι θα παραμείνει σταθερά στην πολιτική μηδενικής ανοχής απέναντι στους λαθρομετανάστες. Η καινούργια απόφαση δεν θα γυρίσει τα ήδη 2.500 παιδιά στις οικογένειες λαθρομεταναστων από τις οποίες χωρίστηκαν και θα παραμένουν σε κλουβιά και δομές "τρυφερής ηλικίας"
Την Πέμπτη το αμερικανικό Κογκρέσο ψηφίζει καινούργιο νόμο για το μεταναστευτικό.
Μία εκ των δικηγόρων ανθρωπίνων δικαιωμάτων που προσπαθούν να παλέψουν ενάντια στην κτηνώδη πολιτική χωρισμού των οικογενειών του Trump δίνει στη δημοσιότητα ηχητικό όπου ακούγονται κάποια παιδιά μέσα από τα κλουβιά που τα κρατούν.
75 πρώην αμερικανοί εισαγγελείς συνεδριάζουν και στέλνουν μήνυμα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των Η.Π.Α. να αναστείλει την απόφαση για χωρισμό των οικογενειών και για την κακομεταχείριση που υφίστανται χιλιάδες άνθρωποι και παιδιά.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στου Γκύζη ερχόμαστε όλοι οι καρκινοπαθείς για να πάρουμε ενέσεις για να αυξηθούν τα λευκά αιμοσφαίρια που μας τα ρίχνει η χημειοθεραπεία. Αφήνω στην άκρη την ηλιθιότητα ότι πρέπει να διανέμονται έτσι και δεν μπορούμε να τα παίρνουμε στα κοινά φαρμακεία - κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί. Αφήνω τις ώρες της ταλαιπωρίας - έρχεσαι, παίρνεις το νούμερο 98 και εξυπηρετεί το 12. Αφήνω τις διάνοιες τις υπαλλήλους ("Νίκη το πριντ πατάω για εκτύπωση;;;" ") που μας φέρονται με αυτόν τον υπέροχο τρόπο ("δεν έχω σήμερα φάρμακο, έλα αύριο, τι θες να σου κάνω εγώ; "). Θα έπρεπε όμως να ακούσετε τι συζητάνε εδώ οι άνθρωποι όσο περιμένουμε.
Ο ένας με 12.500 ένσημα πήρε σύνταξη 500 ευρώ. Η άλλη χρειάζεται έναν ειδικό καθετήρα που μπαίνει στην κοιλιά γιατί οι χημειοθεραπείες τις έχουν διαλύσει τις φλέβες και της είπαν ότι για να τον πάρει πρέπει να περάσει από επιτροπή - περιμένει μήνες. Ο άλλος περιμένει να κάνει σχήμα αλλά έχει έλλειψη το φάρμακο.
Ταλαιπωρημένοι, τσακισμένοι άνθρωποι με μια πολιτεία που δεν ενδιαφέρεται γι αυτούς. Αν το να παίρνεις τέτοιες ατομικές ιστορίες και να κάνεις αναγωγές και γενικεύσεις είναι λαϊκισμός (που είναι), το να πολιτεύεσαι λες και οι άνθρωποι αυτοί δεν υπάρχουν ή είναι "αναπόφευκτες απώλειες" είναι κατάντια. Οι υπουργοί ας κάνουν τα σόου τους. Εμείς έχουμε σοβαρότερα προβλήματα. "



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν επιδρομές στο νότιο τμήμα της Συρίας
 Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018, 03:27
Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν περιοχές που ελέγχονται από ισλαμοφασιστες στην νότια Συρία για πρώτη φορά μετά από τη συμφωνία εκεχειρίας σε αυτό το τμήμα της χώρας που συνήφθη πριν από περίπου ένα χρόνο ανέφεραν το Αποικιακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη Συρια και δύο πηγές της ισλαμοφασιστικης παραταξης στη  Συρια.
Ήταν οι πρώτες επιδρομές ρωσικών αεροσκαφών για τη στήριξη που παρέχουν σε μια επιχείρηση του συριακού στρατού για την ανακατάληψη της στρατηγικής σημασίας περιοχή που συνορεύει με την Ιορδανία και τα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν.
Σύμφωνα με το Αποικιακο παρατηρητήριο, οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν περίπου 25 επιδρομές σε ισλαμοφασιστοκρατούμενες πόλεις στην ανατολική επαρχία Ντάρα. Η αποικιοκρατικη οργανωση δεν έδωσε κάποιον απολογισμό.
Σύμφωνα με όσα δήλωσαν δύο πηγές στο πρακτορείο Ρόιτερς, δύο κέντρα παρακολουθήσεων των κινήσεων στρατιωτικών αεροσκαφών κατέγραψαν τουλάχιστον 20 βομβαρδισμούς στην Μπούσρα αλ Χαρίρ, νοτιοανατολικά της πόλης Ντάρα.
Οι δυνάμεις της Συριακης Δημοκρατιας έχουν κάνει μέχρι στιγμής χρήση βαρέως πυροβολικού και ρουκετών στην επιθετική τους επιχείρηση και ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη, που είναι κρίσιμης σημασίας για την ανακατάληψη άλλων ισλαμοφασιστοκρατούμενων περιοχών, δεν είχαν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα.
Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ είναι αποφασισμένος να ανακαταλάβει τη στρατηγικής σημασίας περιοχή και ο στρατός κλιμάκωσε την επίθεσή του την περασμένη εβδομάδα, απειλώντας την αποκαλούμενη ζώνη αποκλιμάκωσης που είχε συμφωνηθεί τον Ιούλιο του 2017 από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία.
Την Πέμπτη η αληταραδικη ιμπεριαλιστικη αποικιοκρατικη Ουάσινγκτον επαναδιατύπωσε την απαίτησή της ότι θα πρέπει να γίνει σεβαστή η συμφωνία για τη ζώνη αυτή, προειδοποιώντας τον Άσαντ την σύμμαχό του Ρωσία ότι οι παραβιάσεις θα έχουν «σοβαρές συνέπειες», κατηγορώντας την Συριακη Δημοκρατια ότι ξεκίνησε αεροπορικές επιδρομές και επιθέσεις πυροβολικού και ρουκετών για να απελευθερωση τις περιοχες από τους ισλαμοφασιστες της.
Από την Τρίτη, τουλάχιστον 19 άμαχοι έχουν σκοτωθεί σε περιοχές ελέγχου των ισλαμοφασιστών σύμφωνα με το Αποικιακο παρατηρητήριο.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μισθοφοροι ισλαμοφασιστες στη Συρια: H Ουάσινγκτον δεν πρόκειται να επέμβει στην νότια Συρία
 Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018, 05:51
Η Ουάσινγκτον τόνισε στις κύριες ισλαμοφασιστικες συμμοριες στη Συρια να μην αναμένουν αμερικανική στρατιωτική στήριξη στην αντίσταση τους ενάντια στην ευρεία επιθετική εκστρατεία που έχουν εξαπολύσει οι συριακές δημοκρατικες κυβερνητικές δυνάμεις για να ανακτήσουν τον έλεγχο περιοχών που ελέγχουν οι ισλαμοφασιστες σε τμήματα της νότιας Συρίας στα σύνορα με την Ιορδανία και τα κατεχόμενα από το αλητικο ισραηλινοναζιστικο μορφωμα Υψίπεδα του Γκολάν.
Ένα αντίγραφο του μηνύματος που έστειλε η Ουάσινγκτον στους επικεφαλής των ισλαμοφασιστικων συμμοριων του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), το οποίο περιήλθε σε γνώση του πρακτορείου Ρόιτερς, ανέφερε ότι η αμερικανική κυβέρνηση θέλησε να καταστήσει σαφές ότι δεν «θα πρέπει να βασίζετε τις αποφάσεις σας στην εικασία ή την προσμονή μιας στρατιωτικής επέμβασης από εμάς».
Την Πέμπτη η Ουάσινγκτον είχε προειδοποιήσει τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ την σύμμαχό του Ρωσία, ότι οι παραβιάσεις στην αποκαλούμενη ζώνη αποκλιμάκωσης που συμφωνήθηκε πέρσι από ΗΠΑ και Ρωσία θα έχουν «σοβαρές συνέπειες» και δεσμεύτηκε για «σκληρά και κατάλληλα μέτρα».
Το μήνυμα της αμερικανικής κυβέρνησης υπογράμμισε ότι εναπόκειται στους ισλαμοφασιστες της να λάβουν την κατάλληλη απόφαση για το πώς θα αντιμετωπίσουν την στρατιωτική εκστρατεία του δημοκρατικου αραβικου συριακού στρατού με βάση το τι θεωρούν καλύτερο για τους ίδιους και για τους αλητες τους που τους ακολουθουν.
«Εμείς στην κυβέρνηση των ΗΠΑ κατανοούμε τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζετε και εξακολουθούμε να συμβουλεύουμε τους Ρώσους και την Συριακη Δημοκρατια να μην λάβει κανένα στρατιωτικό μέτρο που παραβιάζει τη ζώνη», ανέφερε το μήνυμα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιταλία: Σύγκρουση Μακρόν-Σαλβίνι για το προσφυγικό
 Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018, 20:19
Μια ημέρα πριν από τη μίνι σύνοδο για το μεταναστευτικο στις Βρυξέλλες, προέκυψε νέα λεκτική σύγκρουση του γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν με τον ιταλό υπουργό εσωτερικών Ματτέο Σαλβίνι.
Ο γάλλος πρόεδρος υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι η Ιταλία, σε αντίθεση με πριν από ένα χρόνο, δεν αντιμετωπίζει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.
Ο Ματτέο Σαλβίνι απάντησε άμεσα κάνοντας αναφορά σε "αλαζονεία του γάλλου προέδρου", αναφέροντας ότι η Ιταλία φιλοξενεί πάνω από 170.000 "υποτιθέμενους πρόσφυγες" και καλώντας την Γαλλία "να ανοίξει τα λιμάνια της" και να σταματήσει τις απωθήσεις στα ιταλογαλλικά σύνορα, στη Βεντιμίλια.
Ο Σαλβίνι, επίσης, τόνισε ότι η συναίνεση της Ιταλίας, αύριο στις Βρυξέλλες, δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ότι η Ρώμη θα διαπραγματευτεί σημείο προς σημείο τα θέματα που την ενδιαφέρουν.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Δυστυχώς, επαναλαμβάνονται οι ανιστόρητες βλακείες των δεξιών, ότι δήθεν το Σκοπιανό το έφτιαξε ο Τίτο. Και οι γνώστες εδώ και ένα χρόνο κυκλοφορούν στο ιντερνετ το σλαβομακεδονικό-ελληνικό λεξικό του ελληνικού κράτους του 1925 που διδάσκονταν στα δημοτικά σχολεία της Φλώρινας και της Καστοριάς, και τους το τρίβουν στη μούρη. Δυστυχώς η ιστορία του Σκοπιανού είναι πολύ πιο σύνθετη, και ξεκινάει από πολύ πιο πίσω. Στον Μακεδονικό αγώνα το 1904, οι αποκαλούμενοι σήμερα σλαβομακεδόνες, είχαν πλήρη συναισθηση ότι ήταν Βούλγαροι. Και ο αγώνας διεξαγόταν μεταξύ πιστών του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και Εξαρχικών της Βουλγαρίας. Στον Β Βαλκανικό Πόλεμο, όταν Ελλάδα και Σερβία συνασπίστηκαν εναντίον της Βουλγαρίας, η Ελλάδα κατέλαβε τη Μακεδονία (όπου υπήρχε μεγάλη βουλγαρική μειονότητα) και η Σερβία την περιοχή των Σκοπίων, όπου κατοικούσαν μόνο Βούλγαροι, και ΚΑΝΕΝΑΣ Σερβος. Όταν το κατάλαβαν αυτο η Σερβική κυβέρνηση, ήρθε σε συμφωνία με την Ελληνική κυβέρνηση, και άρχισαν πλέον να διδάσκουν στα Δημοτικά σχολεία τα μικρά βουλγαρόπαιδα, ότι δεν είναι Βούλγαροι, αλλά Σλαβομακεδόνες, και γιαυτό δεν πρέπει να ενωθούν ποτέ με την Βουλγαρία. Αυτό πλέον με τα χρόνια έγινε κοινή συναίσθηση. Ο Τίτο απλώς όταν κατέλαβε την εξουσία το 1945, έδωσε κρατική υπόσταση σε αυτήν την ψεύτικη υπερφίαλη ιστορία, που είχε γίνει κτήμα του κόσμου, και ονόμασε αυτη τη περιοχή Μακεδονία .



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χρυση Αυγη ΑΕ. Εχθρευονται τη Βουλη, όχι τα προνομια της. Από τη μια κατακεραυνωνουν  το κατεστημενο, και από την άλλη καρπωνονται όλα τα οφελη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τουρκία: «Τυφώνας» Ερντογάν, σάρωσε Ιντζέ… και σία! Πήρε προεδρία, πήρε και Βουλή!
 24/06/2018 - 23:22

Ποιος να του πει... τι! Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θριάμβευσε με 52,51% στις τουρκικές εκλογές και πλέον η γειτονική χώρα μπαίνει επισήμως στην εποχή του "σουλτάνου"! - "Περίπατος" η προεδρία - Παίρνει και την πλειοψηφία στην Βουλή με τα ποσοστά των συμμάχων του - Του φιλούσαν τα χέρια οι οπαδοί, "παραδώσαμε μαθήματα Δημοκρατίας" είπε στις πρώτες δηλώσεις του - Εξαιρετική πορεία για τον Ιντζέ, me 30,74% που μιλά ακόμη για νοθεία και μεθόδευση των αποτελεσμάτων! - Μπαίνει στη Βουλή με το κομμα του ο φυλακισμένος Ντεμιρτάς παροτι σαν υποψηφιος  προεδρος  πηρε μονο 8,28% - Αποδείχθηκε... άκακο κουτάβι η "λύκαινα" Ακσενέρ me 7,37%!

Κυριακή, 24 Ιουνίου του 2018. Μια ημέρα που περνά στην ιστορία ως η μέρα που ο Ερντογάν μετατρέπεται από Πρόεδρος της χώρας σε… σουλτάνο. Δεν κέρδισε απλά τις εκλογές στην Τουρκία. Θριάμβευσε. Οι προσπάθειες του Μουχαρέμ Ιντζέ δεν αποδείχθηκαν αρκετές.
Η… αποθέωση του Ερντογάν από τους οπαδούς του μετά την μεγάλη νίκη! Την εικόνα μεταφέρει η απεσταλμένη του newsit.gr στην Κωνσταντινούπολη, Καρολίνα Μισέλ.
Τυφώνας!
Ο Ερντογάν δεν κερδίζει απλά μια νέα θητεία στον προεδρικό θώκο. Άλλωστε αυτό ήταν… δεδομένο. Είτε από την πρώτη, είτε από την δεύτερη Κυριακή θα κέρδιζε. Το σημαντικό είναι πως κερδίζει και την πλειοψηφία στην τουρκική Βουλή!
Με το περσινό δημοψήφισμα είχε μπει η… κορδέλα στο «δώρο» και πλέον ο Ερντογάν είναι έτοιμος να το… ανοίξει! Οι υπερεξουσίες του προέδρου που «πέρασαν» με το δημοψήφισμα, δεν θα είχαν και μεγάλη σημασία αν δεν έκανε «κουμάντο» στην Βουλή ο -εκάστοτε- πρόεδρος. Πλέον, όμως, έχοντας και το «πάνω χέρι» στην Βουλή, ο Ερντογάν θα μπορεί -με απλά λόγια- να κάνει ό, τι του κατέβει στην Τουρκία!

Κανείς στην Τουρκία δεν θα μπορεί να σταματήσει τον Ερντογαν, μετά το 52,6% που συγκέντρωσε, με την καταμέτρηση στο 98,8%
Ούτε ο Ιντζέ που τα πήγε εξαιρετικά, αποσπώντας ποσοστό 30,8%.
Ούτε ο φυλακισμένος ηγέτης του φιλοκουρδικού κόμματος, Σελαχατίν Ντεμιρτάς, που πάντως πήρε 8,2%, ενώ και το κόμμα του εξασφάλισε πάνω από 11% και μπαίνει στην Βουλή.
Ούτε, φυσικά, η «λύκαινα» Ακσενέρ που απεδείχθη… άκακο κουτάβι! Πανωλεθρία για την πρόεδρο του «Καλού Κόμματος» που πήρε μόλις 7,3%! Δηλαδή μικρότερο ποσοστό από τον Ντεμιρτάς που έκανε προεκλογικό αγώνα… μέσα από την φυλακή!

Στη Βουλη η Λαικη Συμμαχια του Ερντογαν πηρε 57% και 342 εδρες. Το Κομμα Δικαιοσυνης και Αναπτυξης του Ερντογαν πηρε 48,83% και 293 εδρες και οι συμμαχοι του το Κομμα Εθνικιστικου Κινηματος του Ντεβλετ Μπαχτσελι πηρε 8,17% και 49 εδρες.
Η Εθνικη Συμμαχια του Κιλιτσαρογλου πηρε 31,83% και 191 εδρες. Το Ρεπουμπλικανικο Λαικο Κομμα πηρε 24,50% και 147 εδρες και το συμμαχο του Καλο Κομμα της Ασκενερ πηρε 7,33% και 44 εδρες.
Το φιλοκουρδικο Λαικο Δημοκρατικο Κομμα πηρε 11,17% και 67 εδρες.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα στην Τουρκία λοιπόν; Αυτό
Οι οπαδοί του Ερντογάν του… φιλούσαν τα χέρια (!) από την πρώτη στιγμή! Οι εικόνες είναι από το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο Τούρκος πρόεδρος έφευγε από το σπίτι του, για να μεταβεί στην προεδρική κατοικία, από όπου έμελλε να παρακολουθήσει τον πολιτικό του θρίαμβο!
Ερντογάν: «Κέρδισα… ανεπισήμως! Παραδώσαμε μαθήματα Δημοκρατίας»!
«Ο τουρκικός λαός μου έδωσε την εντολή του Προέδρου σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα«, είπε ο Ερντογάν στις πρώτες του δηλώσεις μετά την μεγάλη νίκη, μπροστά σε υποστηρικτές του στην Κωνσταντινούπολη.
Διαβεβαίωσε, επίσης, ότι οι Τούρκοι ψηφοφόροι έδωσαν (και) την κοινοβουλευτική πλειοψηφία στο Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και τους συμμάχους του.
Στην συνέχεια έριξε και τα… καρφιά του προς Δύση μεριά: «Ο κόσμος με έκανε περήφανο. Η Τουρκία με ποσοστό 80% περίπου συμμετείχε στις εκλογές κι έδωσε μάθημα Δημοκρατίας. Όταν γίνονται εκλογές με 30% και 40%, προσπαθούν να δώσουν μάθημα στην Τουρκία οι χώρες που βγάζουν αποτελέσματα με λιγότερο από 50% συμμετοχή, τους προσκαλώ να πάρουν μαθήματα από τις τουρκικές εκλογές», είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.
Ερντογάν σε Ιντζέ: «Αποδέξου την ήττα σου»!
Όμως τα… καρφιά δεν σταμάτησαν στην Δύση. Ο Ερντογάν είχε και κάποια για την Τουρκία. Και συγκεκριμένα για τον Ιντζέ, τον οποίο δεν κατονόμασε, αλλά «φωτογράφισε».
Συγκεκριμένα τόνισε: «Όλοι αυτοί που συμμετείχαν, όλους τους υποψήφιους, θέλω να τους ευχαριστήσω. Κανένας, για να κρύψει την αποτυχία του, ελπίζω δεν θα ρίξει καμία σκιά στα αποτελέσματα των εκλογών στην Τουρκία«.
‘Το έθνος μας έκανε αυτό που έπρεπε», συνέχισε ο Ερντογάν, μιλώντας από την Κωνσταντιντούπολη, στην Τουρκία: «Μας έδωσε μια κατεύθυνση. Από εδώ και πέρα, με τον πρωθυπουργό και τη Βουλή, πρέπει να προχωρήσουμε. Ήρθε η ώρα να φύγουν οι διαφωνίες που είχαμε στην προεκλογική περίοδο. Με όλους τους κανόνες θα ακολουθήσουμε το δρόμο μας με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.
Τα τελευταία 16 χρόνια μας, με τους πραξικοπηματίες, με όλους αυτούς που παλέψαμε στην κυβέρνησή μας, αντίθετα θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας σε όλη την Τουρκία. Όλοι όσοι περιθωριοποιήθηκαν, θα είναι άνθρωποι πρώτης κατηγορίας και θα απολαύσουν τις παροχές του κράτους. Να πλουτίσουμε περισσότερο τον λαό μας, με δίκαιο τρόπο να μοιράσουμε. Θα δώσουμε την απάντησή μας στους τρομοκράτες. Σήμερα δεν βγάλαμε μόνο 600 βουλευτές, αλλά ένα νέο σύστημα μπαίνει στην πράξη με την αναθεώρηση του Συντάγματος«.
Για να καταλήξει: «Σώσαμε την Τουρκία από τους πραξικοπηματίες. Δεν θα σταματήσουμε. Θα συνεχίσουμε χωρίς ανάσα. Όπως μας λέει κι ο ποιητής, πιστεύουμε ότι θα υπογράψει σε μεγαλύτερες επιτυχίες η χώρα μας. Εύχομαι να είναι θετικό για τη χώρα. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά αυτούς που κόπιασαν για όλα αυτά. Θα συνεχίσουμε για ένα πιο φωτεινό δρόμο σ’ αυτή τη χώρα. Γι’ αυτή τη βοήθεια που μου δώσατε σας ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά».
Δεν αναγνώριζε την ήττα ο Ιντζέ!
Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ώρες πριν από την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων, κι ενώ οι οπαδοί του Ερντογάν είχαν ήδη ξεχυθεί στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας για να πανηγυρίσουν την διαφαινόμενη «σαρωτική» επικράτηση του «σουλτάνου», η αντιπολίτευση δεν αναγνώριζε τίποτα!
Περίπου στις 22:30 το βράδυ της Κυριακής, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και το ανεξάρτητο δίκτυο παρατηρητών Fair Elections έδιναν στον Ταγίπ Ερντογάν το προβάδισμα στην καταμέτρηση των ψήφων. Και μάλιστα με ποσοστά μεγαλύτερα του αναγκαίου 50% των ψήφων (53,6% και 52,84% αντίστοιχα).
Ωστόσο, το Anadolu αναφέρονταν σε καταμέτρηση του 86,5% των ψήφων. Ενώ η πλατφόρμα Free Elections βασίζονταν στο 43,3% καταμετρημένων ψήφων.
Ταυτόχρονα, το τηλεοπτικό δίκτυο TRTWORLD ανακήρυσσε τον Ταγίπ Ερντογάν νικητή, αλλά δεν είχε γίνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από την Ανώτατη εκλογική επιτροπή.
Έτσι, η αντιπολίτευση δήλωνε καθαρά και ξάστερα ότι έχει καταμετρηθεί λιγότερο του 50% των ψήφων! Βουλευτές του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δήλωναν ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον αριθμό των καλπών που έχουν ανοιχθεί και στον αριθμό των ψήφων που έχουν καταμετρηθεί και έχουν εισέλθει στο ηλεκτρονικό σύστημα της Εκλογικής Επιτροπής.
Ο βουλευτής Μουσταφά Μπαλμπάι της Σμύρνης επέμενε: «Μη πιστεύετε τους αριθμούς που βλέπετε στις οθόνες της τηλεόρασης. Ακόμη και αν ο αριθμός των καλπών που έχουν ανοιχθεί αντιστοιχεί στο 100%. Είναι μεγάλης σημασίας να δούμε τον αριθμό των έγκυρων ψηφοδελτίων».
Γιατί… φωνάζει ο Ιντζέ
Εδώ, πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν ήταν και λίγα τα «περίεργα» περιστατικά στις εκλογές στην Τουρκία. Ο Μουχαρέμ Ιντζέ δεν «φωνάζει» μόνο για την… μεθόδευση του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Φωνάζει και για περιστατικά νοθείας στις εκλογές! Για την ακρίβεια οι «φωνές» για βία, νοθεία και κλίμα τρομοκρατίας είχαν ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι. Και αδιάψευστος μάρτυρας ήταν η… νέα εποχή.
Τα κινητά τηλέφωνα, δηλαδή και τα social media που «κατακλύστηκαν» από βίντεο που έδειχναν «τέρατα»!
Στο παρακάτω video φαίνονται δυο άνδρες να φτιάχνουν… φακέλους με ψηφοδέλτια της αρεσκείας τους και να τα ρίχνουν στην κάλπη. Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε σε εκλογικό κέντρο στην επαρχία Ούρφα…
Σε ένα άλλο video, ένας άνδρας «συλλαμβάνεται» στα πράσα σε εκλογικό κέντρο της Άγκυρας να προσπαθεί να «περάσει» μεγάλο αριθμό κλειστών φακέλων.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νομίζουν πως πούλησαν τη Μακεδονία κι όλα τελείωσαν; Τώρα αρχίζουν! Θεσσαλονίκη... πορεία για τη Μακεδονία μας κάτω απ'το προξενείο των σκοπιανών...
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=9D_ZYAJrCa0



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


O Ερντογάν μεταφέρει από τη Συρία μαχητές των φονιάδων του "ελεύθερου συριακού στρατού" για να τον ψηφίσουν...
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2018/06/jihadists-from-free-syrian-army-are.html
Jihadists from the Free Syrian Army are being transported to Hatay to vote in the Turkish election today



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η συμφωνία της Ιταλίας να γίνει αποθήκη λαθρομεταναστών πριν 3 χρονια...
Παράνομοι μετανάστες στην Ιταλία επισήμως καταγραμμένοι
2007  - 20.000, 2008-40.000, 2009-10.000, 2010-5.000, 2011-60.000, 2012-12.000, 2013-40.000, 2014-170.000, 2015-155.000,2016-180.000
...υπογράφηκε σαν σήμερα πριν 3 χρόνια, κάτω από το "τραπέζι" με τις ΜΚΟ που παραλαμβάνουν από τα λιμάνια της Λιβύης το φθηνό εργατικό κρέας για εκμετάλλευση.
Η υπογραφή για έξτρα οικονομική της "κεντροαριστερής" κυβέρνησης του πρώην στελέχους της δεξιάς Matteo Renzi!
* Άραγε η Ελλάδα έχει υπογράψει κι αυτή κάτω από το τραπέζι αντίστοιχη συμφωνία με ΜΚΟ και Frontex;




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!» «Θερμή» υποδοχή στον ΣΥΡΙΖΑ από τους Φιλάθλους του ΠΑΟΚ...
«Θερμή» υποδοχή στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Τούμπας του ΠΑΟΚ, κατά την εκδήλωση με τίτλο «Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια» που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.
Στη σχετική ανακοίνωση οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κατηγορούν τα κυβερνητικά στελέχη ότι «στις 17 Ιουνίου υπέγραψαν την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους, παραδίδοντας την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά και αναγνωρίζοντας παράλληλα Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, σε ένα κρατίδιο Σλάβων».
«Ενημερώνουμε τους κυβερνώντες, πως τους περιμένουμε τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι δεν θα λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα», καταλήγουν οι φίλαθλοι.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Αυτοί που μιλούσαν για αλήθεια και αποδείχθηκαν οι μεγαλύτεροι ψεύτες.
Αυτοί που τάσσονταν κατά της αστυνομικής βίας και τελικά την χρησιμοποιούν προς διασφάλιση των μικροκομματικών τους συμφερόντων.
Αυτοί που απαγορεύουν και φιμώνουν την όποια αντίδραση στην αυθαιρεσία της εξουσίας τους, χρησιμοποιώντας τους προβοκάτορες των Μ.Μ.Ε., έτσι ώστε να διατηρήσουν την καρέκλα τους για λίγο ακόμη.
Αυτοί που αφήνουν τους πραγματικούς τρομοκράτες και εγκληματίες να αλωνίζουν και βάζουν φυλακή τους οπαδούς για ένα πυρσό, με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, χωρίς αποδείξεις.
Αυτοί που αντιλαμβάνονται τους ΒορειοΕλλαδίτες, ως πολίτες 2ης κατηγορίας.
Αυτοί που πολέμησαν τον Π.Α.Ο.Κ. για ένα ρόλο χαρτί.
Αυτοί λοιπόν οι επαγγελματίες της πολιτικής της κωλοτούμπας και της ντροπής, που έχουν όνομα "ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ", στις 17 Ιουνίου υπέγραψαν την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους, παραδίδοντας την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά και αναγνωρίζοντας παράλληλα Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, σε ένα κρατίδιο Σλάβων.
Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, αλλά προσπάθησαν να μας πείσουν για την "τεράστια επιτυχία" αυτής της κίνησης τους, διοργανώνοντας μεταξύ άλλων εκδήλωση για τα "οφέλη" της συμφωνίας, την ερχόμενη Δευτέρα στην Τούμπα.
Ως οπαδοί του μεγαλύτερου κοινωνικού κινήματος, της μοναδικής Μακεδονίας, που για 92+ χρόνια αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε μορφή αδικίας, ρατσισμού, ανελευθερίας και καταστολής και πάντα προασπιζόμενοι την ιστορική αλήθεια και το συμφέρον των συμπολιτών μας, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητη την εν λόγω προδοσία.
Ενημερώνουμε τους Κυβερνώντες, πως τους περιμένουμε λοιπόν τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι όχι μόνο δεν θα λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα.
Υ.Γ.1: Αλήτες Προδότες Πολιτικοί,
Τα κάνατε σκατα για ακόμη μια φορά,στη ΤΟΥΜΠΑ δεν χώραν αυτά.
Υ.Γ.2: Για τους περίεργους..., άλλο Πατριωτισμός, άλλο Εθνικισμός και δεν θα επιτραπεί σαν κανέναν φασίστα να καπηλευτεί τη δίκαιη δράση μας
Υ.Γ.4: Τσιπροκαμμένοι....ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ
Μετά τιμής,
ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ»



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ! ΕΣΤΕΙΛΕ την Αστυνομία να συλλάβει τους διαδηλωτές για τη Μακεδονία
Η Ελλάδα σε αφύπνιση
https://www.facebook.com/%CE%97-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%86%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B7-117312045356121/?hc_ref=ARQhf3beajVba4SbW7nrDKGDLhdPBJYKMilTNYwK-4iu2cVL96sCdXhZoGiHwbQElr0&fref=nf
Αστυνομία απειλεί να συλλάβει  όσους διαμαρτύρονται για την Μακεδονία. Διαμαρτύρονταν επί 6 ημέρες και ζητούσαν την παραίτηση του προέδρου της δημοκρατίας, αυτός ενοχλήθηκε και έστειλε την αστυνομία.Αυτή είναι η χούντα της σημερινής κυβέρνησης που θέλει ανενόχλητη να καταστρέφει την χώρα και κανείς να μην αντιδρά.
https://www.facebook.com/giorgia.bitakoub?hc_ref=ARRAK9OCRs-c5h4cKj8XGE9oG1zxLj42kg8RM988AacICV1OAtk-6RpU3KOuwdFxPUg
Giorgia Bitakou B
Σήμερα μας απείλησαν με αυτόφωρο
Χθες ζήτησαν να κατεβάσουμε το πανο γιατί ενοχλούταν ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!!!!!!!
ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ !!!!!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



αληθεια..οι φεμινιστριες που ειναι ?
Στη Γενεύη... καφές με συνοδεία στοματικό έρωτα...
Στη Γενεύη της Ελβετίας, σύμφωνα με την "Ticino online", σε καφετέρια με μόλις 50 ελβετικά φράγκα θα μπορούν οι άνδρες ν' απολαύσουν μαζί με τον καφέ και στοματικό έρωτα (πίπα) από κοπέλα που θα έχουν επιλέξει στο Pad, όπως συμβαίνει και στην Ταϊλάνδη.
Σύμφωνα με τη διεύθυνση ασφάλειας κι οικονομίας (DSE) δεν θα είναι παράνομη δραστηριότητα αν το μπαρ δηλωθεί ως κέντρο μασάζ, υπογράψει τη σύμβαση εναντίον της πορνείας κι ο ιδιοκτήτης δηλώσει τα στοιχεία των κοριτσιών που θα προσφέρουν υπηρεσίες στην αστυνομία.
αληθεια..οι φεμινιστριες που ειναι ?