Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Σαββατο 15 Φεβρουαριου 2020



ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
Πρώτη Κατοχή:
Οι Ναζί-Φασίστες νίκησαν σε έναν πόλεμο, που έπρεπε να ηττηθούμε, και κατέκτησαν την Ελλάδα, δηλαδή:
Άρπαξαν ολόκληρο το Δημόσιο πλούτο (κτίρια, λιμάνια, αεροδρόμια, τα πάντα)
Σκότωσαν ατομικά η ομαδικά Ανθρώπους που βρίσκανε στο δρόμο τους
Κατέστρεφαν και καίγανε ολόκληρα Χωριά
Βία μαζική στα πάντα.
Δεύτερη Κατοχή(Τωρινή)
Τούς καλέσαμε, τούς φέραμε εμείς!
Τούς παραδώσαμε-ξεπουλήσαμε ΕΜΕΙΣ τα πάντα (Δημόσια περιουσία συνολικά μέχρι και τούς Αρχαιολογικούς Χώρους και Μνημεία)!
Σκοτώνουμε ΕΜΜΕΙΣ γιά λογαριασμό τους με τη φτώχεια, τις αυτοκτονίες το Λαό μας γιά λογαριασμό τους, πάντοτε όμως "πολιτισμένα". Με τήν ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!!
Διαμελίσαμε και ξεπουλήσαμε Γη και Θάλασσα ποτισμένα με ιδρώτα και αίμα από τούς προγόνους μας!
Ξεκληρίζουμε τούς Έλληνες και αφαιρώντας τους και την περιουσία τους φέρνουμε και στηρίζουμε με όλα τα μέσα και τούς τρόπους παράνομα και ανεξέλεγκτα εισερχόμενους Ανθρώπους!
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ:
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΟΥΣ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΑΜΕ, ΑΦΗΣΑΝ ΕΡΕΙΠΙΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΜΕ "ΧΑΡΤΙΑ" ΚΑΙ "ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ"
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ-ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι λέει το άρθρο 120 του Συντάγματος που όλοι πρέπει να γνωρίζουν
Εφόσον λεγόμαστε και νιώθουμε Έλληνες, έχουμε ως Έλληνες εκτός από δικαιώματα και υποχρεώσεις. Η βασική μας υποχρέωση απέναντι στο Σύνταγμα είναι να αντιστεκόμαστε στην καταστρατήγηση του.
Η καταστρατήγηση του Συντάγματος είναι για τους κυβερνώντες κάτι το αυτονόητο. Καμία απόφαση από αυτές που έχουν λάβει σχετικά με μνημόνια, τρόικες και ΔΝΤ δεν είναι συνταγματικά αποδεκτή.
Ας θυμηθούμε τι λέει το Σύνταγμα της Ελλάδας:
ΤΜΗΜΑ Δ’: Ακροτελεύτια διάταξη
Άρθρο 120
1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε’ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην υπόθεση αποκάλυψης των συνομιλιών στο Eurogroup όλοι μα όλοι είναι λάθος. Και το λάθος καμιά φορά είναι χειρότερο κι από το έγκλημα.
Η κυβέρνηση γιατί δεν θέλει να μαθευτεί η αλήθεια. Αλήθεια αφού ο Βαρουφάκης μας φόρτωσε 100 δις (αυτό δεν λέει το αφήγημα των μενουμευρώπηδων?) γιατί δεν παίρνει τ'αρχεία να τον βάλει μέσα? Μήπως γιατί έχουν ψηφίσει μέχρι και σχετικό νόμο μη δίωξης κρατικών αξιωματούχων όταν βλάπτουν σοβαρά την δημοσιονομική κατάσταση της χώρας?
Ο Βαρουφάκης είναι λάθος γιατί απλούστατα θα'πρεπε να το'χει κάνει από το '15, αν έκρινε ότι θα μπορούσε να επηρεάσει τις εξελίξεις αλλά και απλούστατα γιατί όλοι οι λαοί της Ευρώπης δικαιούνται να γνωρίζουν το τι και το πως παίρνονται αποφάσεις από ένα μη θεσμικό όργανο της ΕΕ στο οποίο συγκαλούνται οι υπουργοί οικονομικών και κάνουν (στην κυριολεξία) ότι ακριβώς τους πει ο υπ.οικονομικών της Γερμανίας. Αναρωτιέμαι γιατί άλλωστε δεν δημοσιοποιεί τις συνομιλίες στο διαδίκτυο μόνος του...
Τέλος είναι λάθος όλοι εκείνοι (οι περισσότεροι στα μέσα) που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα γιατί και καλά προέρχεται από τον "αλαζόνα, νάρκισσο" κτλ κτλ Γιάνη....Σάμπως σημασία έχει ο αγγελιοφόρος και όχι το ίδιο το μήνυμα
Σχολιο.- και που είχε δίκιο ο Βαρουφάκης? 1) στην αποδοχή του συνόλου του δημ.χρέους?2) στην συμφωνία του με το 70% του μνημονίου? 3) στην συμφωνία γέφυρα της δημιουργικής ασάφειας που με σαφήνεια άδειασε τα ταμεία? 4) στην μη αποδοχή της ΕΛΕ? 5) στην μη διεκδίκηση εκ μέρους του των Γερ.αποζημιώσεων? 6) στο ότι δεν είχε plan B και όταν έφτιαξε κάτι σαν plan B δεν τον "άφησε" ο Τσίπρας να το εφαρμόσει και "παραιτήθηκε" 7) στο ότι συναίνεσε να κλείσουν οι τράπεζες (αντι να τις εθνικοποιησει) αφού το δημοψήφισμα κηρύχθηκε πέντε μέρες μετά την λήξη της συμφωνίας και έτσι η ΕΚΤ είχε κάθε "δικαίωμα" να τις κλείσει? 8)στο ότι έδινε όρκους παραμονής στο ευρώ (τους) και στον σεβασμό που είχε στον οικονομικό δολοφόνο τον Σόιμπλε? 9) στο ότι περίμενε 7 μήνες για να κάνει την πολυπόθητη ρήξη, πάνω στην οποία είχε εκλεχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η αφεντιά του, μέχρι ν'αδειάσουν τα ταμεία και να εφαρμοστεί το ΤΙΝΑ από τον πάσχοντα από έρπητα 10) στο ότι συναίνεσε στην συμφωνία των Πρεσπών και στην συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τα μεμέτια ή μήπως ότι καταγόμαστε από την Αφρική? ή μήπως ότι είναι απολύτως υπέρ της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων...ή να θυμηθώ την συμμορία του Δραγασάκη που σύμφωνα με τα λεγόμενα του τον υπονόμευε αλλά αυτός ουδέποτε είπε τίποτα παρά μετά από δυο χρόνια? Να συνεχίσω ή φτάνουν αυτά? πες τα σε κανένα πιτσιρικά μπορεί και να παραμυθιαστεί...
Σχολιο.- θα είχε δίκιο αν με το που βγήκε από την συνεδρίαση τα έδινε στην δημοσιότητα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ετοιμάζονται για καινούργιους τρομονομους (όπου θα τιμωρούνται σκληρά όσοι πετανε μπογιές και τρικακια )
Όπως σχολίασε καποιος "Τρομοκρατία είναι να πεθαίνουν άνθρωποι από τα μαγκάλια γιατί το πετρέλαιο έγινε είδος πολυτελείας.
Τρομοκρατία είναι να ψάχνει κόσμος στα σκουπίδια για φαγητό
Τρομοκρατία είναι οι ουρές στη ΔΕΗ ανθρώπων με 500€ σύνταξη για να μην τους κόψουν το ρεύμα.
Τρομοκρατια είναι οι τετραωροι υπάλληλοι των 280€ και οι οκταωροι των 480€.
Τρομοκρατια είναι να συλλαμβάνεται η γριά που πουλάει κάλτσες και να αφήνεται ελεύθερος ο Φλώρος της Energa...
Δώσε μια λύση σ' όλα αυτά πρώτα υπουργέ και μετά σκουξε για το φασισταριο του Σκάι



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ήταν 15 Φεβρουαρίου 1999, όταν η κυβέρνηση Σημίτη, με υπουργό Εξωτερικών τον Πάγκαλο, παρέδιδε τον ικέτη ηγέτη του κουρδικού εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, στους Τούρκους διώκτες του.
Η κυνική και άθλια αυτή ενέργεια, που καταδικάστηκε με μαζικές διαδηλώσεις από τον ελληνικό λαό, θα μένει για πάντα στίγμα ανεξίτηλο εκείνων που στο όνομα του "ρεαλισμού" δεν διστάζουν να τσαλαπατάνε αξίες, ανθρώπους και λαούς.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν ζούμε σε χώρα ,ζούμε σε προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ και των πολυεθνικών ..Ζούμε στο καννιβαλισταν made in Greece
Τελεσίγραφο ενός μήνα έστειλε η «Ελληνικό Α.Ε.» με νέα επιστολή, στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού για να εγκαταλείψει τον χώρο όπου στεγάζεται από το 2011, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες κατεδάφισης για την «επένδυση» της Lamda Development. Παρά τις δεσμεύσεις των αρμόδιων φορέων για λύση, μετά το κύμα αλληλεγγύης σε ανάλογη απόπειρα το 2018, παρά το γεγονός ότι το Ιατρείο συνεχίζει να εξυπηρετεί χιλιάδες ασθενείς και να στηρίζει άλλες δομές με φάρμακα και ιατρικά είδη και παρά το γεγονός ότι η επένδυση έχει μπει ξανά στον «πάγο», λόγω του διαγωνισμού για το καζίνο που καταγγέλλεται διεθνώς ως «στημένος», οι εθελοντές γιατροί ειδοποιήθηκαν ότι μέχρι τις 15 Μαρτίου θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον χώρο, χωρίς να υπάρχει σχέδιο μετεγκατάστασης.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα Ηνωμένα Εθνη δεν είδαν καμμία ανθρωπιστική κρίση όλα αυτά τα χρόνια του πολέμου στη Συρία παρά μόνο όταν ο συριακός στρατός απελευθέρωνε τις περιοχές που κρατούσαν οι ισλαμιστές.
Τώρα το ίδιο.
Οι Ρώσοι και ο συριακός στρατός που απελευθερώνει τα εδάφη της χώρας του διώχνουν τους κατοίκους.
Διπλωματική αλητεία...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μοσαντο κοκτέιλ καρκίνου και θανάτου ..η πολυεθνική έχει συνχωνευτει να την Bayer την φαρμακοβιομηχανία που πλούτισε επί Χιτλερ..ποιος αγγιζει τις πολυεθνικές ? ΚΑΝΕΙΣ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νότια Αφρική: Το «Σχέδιο Ειρήνης» του Τραμπ μοιάζει με το σύστημα Μπαντουστάν του νοτιοαφρικανικού απαρτχάιντ
12/2/2020
Στην πρώτη δήλωσή του ως προέδρου της Αφρικανικής Ένωσης, ο Κυρίλ Ραμαφόζα, συνέκρινε το «Σχέδιο Ειρήνης» του Ντόναλντ Τραμπ για την Παλαιστίνη με το σύστημα Μπαντουστάν του απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής.
Ο Ραμαφόζα αναφέρθηκε στα χωριστά εδάφη που προορίζονταν για τους μαύρους κατοίκους της Νότιας Αφρικής και της Νοτιοδυτικής Αφρικής (τώρα Ναμίμπια), ως μέρος της πολιτικής του απαρτχάιντ. Ενώ η Πρετόρια ισχυρίστηκε ότι αυτά ήταν ανεξάρτητα, κυρίαρχα κράτη όπου οι πολίτες είχαν πλήρη δικαιώματα, τα εδάφη αυτά ήταν – στην πραγματικότητα – υπό τον πλήρη έλεγχο του καθεστώτος του απαρτχάιντ.
Σύμφωνα με το σχέδιο του Τραμπ, το Ισραήλ θα προσαρτήσει πάνω από το 30% της Δυτικής Όχθης – το έδαφος ενός μελλοντικού παλαιστινιακού κράτους. Το σχέδιο δημιουργεί ένα αποστρατιωτικοποιημένο παλαιστινιακό κράτος σε μια σειρά αποσυνδεδεμένων κομματιών γης. Οι Παλαιστίνιοι δεν θα έχουν τον έλεγχο της ασφάλειας, των συνόρων, των υδάτων και της εξωτερικής πολιτικής του, μεταφέροντάς τα όλα στο Ισραήλ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόσο αλήθεια έλεγε ο Ανιέλλι..Βαρούφειοι,ζαίοι,δημάρια κλπ.Τά'χουν όλα.Δεξιά πολιτική,δικαιωματισμό,θέατρο κουλτουρέ τ.κ. αριστεριλίκι,δοξολογάνε Τσέ και Άρη οι λοιμογόνοι έρποντες...και στρεβλώνουν πάσα αλήθεια.Ίσως οι καλύτεροι πολιτικοί χημικοί..παίρνουν την αλήθεια και την κάνουν σκατά...στα μούτρα τους εν τέλει τα καθήκια...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλοι σχολιάζουν την πτώση Κατρουγκαλου και ξεχνούν ότι επί Σύριζα πέρασαν και οι εγκαταστάσεις του Badminton στο Υπερταμειο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μάγκες τα ανοιχτά σύνορα βολεύουν μόνον τον καζινοκαπιταλισμό και τους δουλεμπόρους των ΜΚΟ και εξαθλιώνουν τους λαούς....
Όποιος εισέρχεται παρανόμως στο ευρωπαϊκό έδαφος, μπορεί να απελαύνεται πάραυτα από τις εθνικές αρχές της χώρας της οποίας τα σύνορα παραβίασε, καθώς χάνει το δικαίωμα υποβολής αίτησης ασύλου! Αυτή είναι η ουσία της χθεσινής ιστορικής (και το σπουδαίο: ομόφωνης) ετυμηγορίας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Οι δικαστές δικαίωσαν την Ισπανία που απέλασε δυο παρανόμως εισελθέντες μετανάστες χωρίς να τους επιτρέψει προηγουμένως να υποβάλουν αίτηση ασύλου. Σημαντικότατη είναι η αιτιολόγηση του δικαστηρίου: τα άτομα αυτά είχαν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση στις προξενικές αρχές της Ισπανίας στο Μαρόκο ή να ζητήσουν νομίμως βίζα εισόδου.
Είναι προφανής η τεράστια σημασία της απόφασης για την Ελλάδα. Ακόμη και στην Τουρκία του Ερντογάν, άμεσος κίνδυνος ζωής ή ελευθερίας για τους δήθεν πρόσφυγες που κατακλύζουν τα νησιά του Αιγαίου δεν υφίσταται. Και οι ελάχιστοι που είναι πράγματι τέτοιοι (ελάχιστες αιτήσεις ασύλου γίνονται δεκτές πανευρωπαϊκά) αντί να θαλασσοπνίγονται για να γεμίζουν τις τσέπες τους οι διακινητές και οι ΜΚΟ, μπορούν εντελώς ακίνδυνα να υποβάλουν αίτηση ασύλου στα εκεί προξενεία μας. Όσοι δεν το πράττουν και φτάνουν σε ελληνικό έδαφος, χωρίς άλλες διαδικασίες (100.000 αιτήσεις εκκρεμούσαν προ καιρού!) πρέπει να απελαύνονται. Θυμίζω ότι η παράνομη είσοδος συνιστά ποινικό αδίκημα.
Επιτέλους η ευρωπαϊκή έννομη τάξη αντιδρά σε μια απαράδεκτη κατάσταση δεκαετιών. Για τους δικαιωματιστές, την ιδεοληψία και τα κυκλώματά τους, αυτή εδώ είναι η αρχή του τέλους.
Παραθέτω από το δημοσίευμα της FAZ: «Για να υπάρξει μια ΕΕ με ανοιχτά σύνορα θα πρέπει να διεξάγονται έλεγχοι στα εξωτερικά της σύνορα. Η ομόφωνη απόφαση του ΕΔΑΔ είναι εντυπωσιακή. Η Ισπανία έχει το δικαίωμα επαναπροώθησης μεταναστών στο Μαρόκο. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα οι δύο μετανάστες από την Ακτή του Ελεφαντοστού και το Μαλί εισήλθαν παράτυπα μαζί με μια μεγάλη ομάδα μεταναστών στους ισπανικούς θύλακες στη βόρεια Αφρική. Έτσι έχασαν το δικαίωμα για μια διαδικασία, η οποία θα τους επέτρεπε να διεκδικήσουν νόμιμη παραμονή στην ΕΕ. Είναι σαφές ότι οι μετανάστες πρέπει να αντιμετωπίζονται με ανθρωπιά. Από την άλλη όμως δεν μπορεί να επιδοκιμάζεται μια εισβολή. Για να διασφαλιστεί μια ανοιχτή ΕΕ χρειαζόμαστε πραγματικά σύνορα».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν βγήκε η ταινία του Γαβρά "ενήλικοι στο δωμάτιο" πολεμήθηκε όσο λίγες στην ιστορία. Ήταν μια πρόχειρη, κακοφτιαγμένη ταινία ένας χωρίς όρια ναρκισσιστικός ύμνος στον Βαρουφάκη που έλεγε τη μισή αλήθεια. Όμως δεν πολεμήθηκε γι αυτό...
Η δεξιά την πολέμησε, πριν βγει ακόμη, για τα ψήγματα αντίστασης που ανέδειξε κι ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έβγαζε άπλυτα στη φόρα. Ειδικά στην ιστορία του δημοψηφίσματος τους κρεμούσε κουδούνια.
Πάνω από όλα όμως πολεμήθηκε για το μοναδικό αξιοπρόσεχτο σημείο που είχε: τις σκηνές από τις συνεδριάσεις των γιουρογκρουπ και τις επισκέψεις της τρόικας, την κτηνώδη στάση και λογική των "ευρωπαιων εταίρων" και των "θεσμών". Αυτό ενόχλησε και η αδιάφορη καλλιτεχνικά αυτή ταινία δέχτηκε τέτοιο πόλεμο.
Σήμερα ο Βαρουφάκης απειλεί να βγάλει στη φόρα τις μαγνητοφωνημένες συζητήσεις. Επειδή δεν γίνεται να λοβοτομηθούμε, ας ΣΚΕΦΤΟΎΜΕ:
- οι μαγνητοφωνήσεις είναι ΝΟΜΙΜΕΣ, μ απόφαση Αρειου Πάγου. Είναι και ΗΘΙΚΕΣ, θα έπρεπε να απαιτούσαμε όλοι να είναι δημοσιες οι συζητήσεις που καθόρισαν τη ζωή και το μέλλον ενός λαού.
- Θα έπρεπε από τότε να είχαν δοθεί στη δημοσιότητα και όχι να χρησιμοποιείται ως ατού στα χέρια καποιου που βλέπει την πολιτικη ως προσωπική παρτίδα πρέφας.
- Είναι απαράδεκτη, παράνομη κι αυθαίρετη η άρνηση του Προέδρου της Βουλής να τις παραλάβει. Απαράδεκτη και η σιωπή της αντιπολίτευσης.
- Λάθος η αντίληψη "έλα μωρέ και τι θα λένε; Δεν τα ξέρουμε;" όχι, δεν τα ξέρουμε, τα υποψιαζόμαστε ή τα συμπεράινουμε. Πάνω από όλα δεν τα ξέρει η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας. Είναι πολιτικά ιστορικά ντοκουμέντα που πρέπει να τα μάθει ο τελευταίος εργαζόμενος, άνεργος και νέος. Η "Ενωμένη Ευρώπη των λαών" πρέπει να εξευτελιστεί και ν απαξιωθεί πλήρως στα μάτια της κοινωνίας, είναι προυπόθεση. Και κοινωνία δεν είναι ο μικρόκοσμός μας...
Σχολιο.- Το πρόσωπο της ΕΕ το γνωρίζουμε χρόνια τωρα! Και δεν χρειαζομαστε κανενα Βαρουφακη να μας το πει! Αλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο. Άλλο ζήτημα όμως είναι η ΑΝΟΙΧΤΗ πληροφόρηση του λαού για οτι τον αφορά , κι άλλο " να χρησιμοποιείται ως ατού στα χέρια του Βαρουφακη  που βλέπει την πολιτικη ως προσωπική παρτίδα πρέφας."
Σχολιο.-  Δεν είναι μόνο εκ των άνω αυτή η εικόνα,ο άνθρωπος είναι νάρκισσος και το απέδειξε πολλάκις. Χωρίς να το βάζω στο ζύγι όταν πρόκειται να κάνω πολιτική αποτίμηση φυσικά.
Σχολιο.- Να ήταν μόνον αυτό λίγο το κακό .Θυμίζω ότι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος του είχε τον γνωστό Αμεριακανοφιλο , κατά ορισμένους Αμερικανοδουλο Τάκη Μίχα , ενώ οι σύμβουλοι του επί υπουργίας του ήταν ότι πιο αντιδραστικό υπάρχει
Σχολιο.- Δεν τον κρίνω με τα κριτήρια του κομμουνιστή προφανώς. Ο άνθρωπος είναι η αριστερή πλευρά του ρεφορμισμού (εγώ τον θεωρώ σε μερικά δεξιότερα του ΣΥΡΙΖΑ),αλλά να λες οτι αποκάλυψε τη φύση της ΕΕ,σόρρυ παιδιά είναι υπερβολή και λέει πολλά για την κρίση μερικών.
Σχολιο.- Αλίμονο αν περιμέναμε από κάποιον σαν τον Βαρουφάκη, ο οποίος υποστήριξε στην πραξη ότι μπορούσαμε να συνεργαστουμε μαζί της για το συμφέρον του ελληνικού λαού ,για να δουμε το αληθινό πρόσωπο της ιμπεριαλιστικής ΕΕ ή του λακκου των λεόντων.
Σχολιο.- η αριστερά δεν φοβάται τον Βαρουφάκη.Απλως τον θεωρεί μη αριστερό και γελοίο. Και ορθώς πράττει .
Ποια αριστερά και τι σύμπλεγμα μπορεί να έχει με ένα τύπο σαν τον Βαροφακη ο οποίος πολιτικά ουδεμία σχέση έχει με την αμφισβήτηση του καπιταλισμου, όπερ και αποτελεί προϋπόθεση για να χαρακτηριστεί κάποιος αριστερός .



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυο Τούρκοι αξιωματικοί αιχμαλωτίστηκαν ζωντανοί από το συριακό στρατό.
15/02/2020
Δυο Τούρκοι αξιωματικοί αιχμαλωτίστηκαν ζωντανοί από το συριακό στρατό. Εργάζονταν ως διοικητές τρομοκρατικών οργανώσεων στην κωμόπολη Urum al-Kubrah που βρίσκεται στην δυτική επαρχία Χαλεπίου πλησίον του αυτοκινητόδρομου 60. Συνελήφθηκαν μαζί με 15 τρομοκράτες φραξιών που υποστηρίζει η Άγκυρα. Η Συρία αντέδρασε άμεσα στην τούρκικη επιθετικότητα ….



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μυτιλήνη: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός της περιοχής Καράβα - Καβακλή Μανταμάδου από πολίτες
 Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020, 15:11
Μεγάλους όγκους σωσιβίων και πλαστικών βαρκών με τις οποίες χρόνια τώρα περνάνε λαθρομετανάστες στη Λέσβο και τα οποία έχουν περισυλλεγεί και τοποθετηθεί στην παλιά χωματερή της Μήθυμνας μεταφέρθηκαν και τοποθετήθηκαν σήμερα από το Δήμο δυτικής Λέσβου στην υπό επίταξη έκταση στην περιοχή Καράβας - Καβακλή Μανταμάδου.
Στην έκταση δηλαδή των 261 στρεμμάτων όπου έχει προγραμματιστεί η κατασκευή της νέας δομής για λαθρομετανάστες. Ας σημειωθεί ότι πάνω από 13.000 κυβικά μέτρα σωσίβια και βάρκες έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή της πρώην χωματερής της Μήθυμνας. Με κάλεσμα στους πολίτες του Δήμου δυτικής Λέσβου, ο δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος καλεί τον κάθε πολίτη με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο να πάρει μερικά σωσίβια και να τα τοποθετήσει στη συγκεκριμένη έκταση. «Να τα πάμε δηλαδή σε αυτούς που ανήκουν. Μπορούν έτσι με αυτά να διακοσμήσουν και τη νέα δομή», λέει ο κ. Βέρρος ο οποίος κάνει γνωστό ότι όλα πλέον τα σωσίβια και οι βάρκες από τις νέες αφίξεις στη Λέσβο θα μεταφέρονται και θα τοποθετούνται στη συγκεκριμένη έκταση.
Στο μεταξύ, συνεχίζεται σήμερα για δεύτερη μέρα, ο αποκλεισμός της περιοχής Καράβα - Καβακλή Μανταμάδου από πολίτες και αυτοκίνητα αλλά και μηχανήματα του Δήμου δυτικής Λέσβου. Στη θέση Διαβολόρεμα στην εθνική οδό Μυτιλήνης - Καλλονής όσο και στην περιοχή Παναγιά Τριχερούσα στην επαρχιακή οδό Μυτιλήνης - Μανταμάδου, επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο στους κτηνοτρόφους που διατηρούν εκεί εγκαταστάσεις.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οπότε...όσο αφορά τον Οτσαλάν, η ατιμία που έκανε μια μικρή χώρα σαν την δική μας, θα στοιχειώνει πάντα τους Πάγκαλο, Σημίτη στα μελλοντικά ιστορικά βιβλία και θα δικαιώνει το μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας που συμπαραστάθηκε στον Κουρδικό ηγέτη και κουρδικό λαό...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



......Θα σου σκίσω τα κωλοφαρδουλα δοκτορ Σόιμπλε!!!
......Θα μου κλάσεις τα αρχιδια φλωροπουστα χερ Βαρουφ!!!
Αποσπάσματα από το στικάκι του ΓιαΝη



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για τους ξεχασιάρηδες.Ο "καραμελωτό πουκάμισο ενα -νι-.".μ'οτι πρόθεμα θέλετε..υπέγραψε αποδοχή μνημονίων μέχρι Δαρείου(άνευ Παρεισάτιδος)και Φιλίππου του Μακεδόνος..το πουλητάρι,  στις 20-2-015..εντααααάξειιι


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συρία /Χαλέπι η μικρή Μαλακ ,9μιση χρόνων έχει ακρωτηριασμένο πόδι όπως άλλωστε πολλά παιδιά στο Χαλέπι ..οι ελεύθεροι σκοπευτές των ισλαμοφασιστων (με σπόνσορες την Σαουδική Αραβία,ΗΠΑ,ΕΕ και Ισραήλ)πυροβολούν συχνά παιδιά και δεν τα σκοτώνουν συνήθως ..πυροβολούν χαμηλά ,συνήθως στα ποδια των παιδιών και όταν έρθουν οι διασώστες τοτε σκοτώνουν τους τελευταίους ...




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προκληση! Νέο deal 8 εκατ. για τον «φουρναρη με τη Ferrari»
Πηρε παλι τη δουλεια με τα συσσιτια των λαθρομεταναστων της Σαμου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι «τουρκικες επενδδυσεις» της ΜΙΤ στη Θρακη. Η Αγκυρα στελνει ¨επιχειρηματιες» ακομη και από το… Αζερμπαιτζαν


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπουργος Παιδειας Ν. Κεραμεως. Γιος καθηγητριας του σχολειου ενας εκ των δραστων του ξυλοδαρμου στον Βυρωνα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρέμβαση της αδερφής του Τούρκου κρατούμενου απεργού πείνας Mustafa Kocak στο διεθνές συνέδριο του Αντιιμπεριαλιστικού Μετώπου.
Ο Mustafa συνελήφθη κατηγορούμενος χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείογια προμηθεια όπλων σε "τρομοκρατική ενέργεια" εναντίον δικαστικού. Βασανίστηκε, αρνούμενος να καταδώσει κόσμο.
Βρίσκεται εγκλειστος στην απομόνωση, σε απεργία πείνας μέχρι θανάτου εδώ και 228 ημέρες, έχοντας φτάσει τα 37 κιλά με αποτέλεσμα να υποφέρει από σωματικές βλάβες, πρήξιμο ποδιών και δυσκολία να περπατήσει.
Κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων για την αποφυλάκισή του, οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν 4 άτομα. Μεταξύ αυτών και τους γονείς του Τούρκου αγωνιστή.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ερμόσα ορίστηκε από τον πρώην πρόεδρο της Βολιβίας ως νομικά υπεύθυνη για την καταχώρηση της υποψηφιότητάς του για τη Βολιβιανή Γερουσία στις επόμενες γενικές εκλογές. Πριν προβεί σε αυτή την ενέργεια συνελήφθη και διατάχτηκε, η προληπτική κράτησή της για έξι μήνες.

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020
Ο Έβο Μοράλες επαναλαμβάνει το αίτημα της απελευθέρωσης των πολιτικών κρατουμένων στη Βολιβία

Ο Έβο Μοράλες χαρακτήρισε παράνομη την κράτηση της δικηγόρου του Πατρίσια Ερμόσα και ζήτησε την απελευθέρωσή της, όπως και όλων των πολιτικών κρατουμένων στη Βολιβία, που έχουν συλληφθεί και φυλακιστεί από την ντε φάκτο κυβέρνηση της Τζανίνε Άνιες μετά το πραξικόπημα που πραγματοποιήθηκε πέρσι στις 10 Νοεμβρίου.
Η Ερμόσα ορίστηκε από τον πρώην πρόεδρο της Βολιβίας ως νομικά υπεύθυνη για την καταχώρηση της υποψηφιότητάς του για τη Βολιβιανή Γερουσία στις επόμενες γενικές εκλογές. Πριν προβεί σε αυτή την ενέργεια συνελήφθη και διατάχτηκε, η προληπτική κράτησή της για έξι μήνες.

Πριν από αυτό, η ντε φάκτο κυβέρνηση της Βολιβίας συνέλαβε τον Γουστάβο Τορρίκο, εν ενεργεία βουλευτή του Κινήματος προς τον Σοσιαλισμό (MAS) , του κόμματος του Μοράλες.
Διάφορες κοινωνικές οργανώσεις από τη Βολιβία και από άλλες χώρες έχουν καταγγείλει τη δίωξη της ντε φάκτο κυβέρνησης εναντίον των μελών του MAS.
Οι υποψηφιότητες του Λουίς Αρσε και του Ντιέγο Πάρυ, για την Προεδρία της Βολιβίας και της Γερουσίας από το MAS, δεν έχουν εγκριθεί ακόμη από το Ανώτατο Εκλογικό Δικαστήριο.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πιτ Μπουντιτζιτς, με Λεφτά της CIA, υποψήφιος της CIA...
Πιτ Μπούντιτζιτς!
Κι έλεγα, πώς και έχουν καθυστερήσει, τόσον καιρό, ν΄αναφέρουν αυτό το όνομα τα ελληνικά παπαγαλάκια!
Ευτυχώς που βρέθηκε το "πρόσχημα" της "ομοφοβίας" και πήραν φωτιά τα "ρεπορτάζ"!
Ο Πιτ, λοιπόν, είναι Δήμαρχος του Σάουθ Μπέντ της Ιντιάνα και ...
υποψήφιος -μεταξύ άλλων- του κόμματος των Δημοκρατικών, για την Προεδρία στις ΗΠΑ.
Πριν, απ΄όλα αυτά, ο Πιτ υπηρέτησε σε μία μονάδα του ΝΑΤΟ, που ονομάζεται "Κινητή Δύναμη Απειλής για το Αφγανιστάν" (ATFC).
Το ίδιο το ΝΑΤΟ έχει χαρακτηρίσει αυτήν την μονάδα, ως "κοινή πρωτοβουλία Υπουργείου Οικονομικών, Πολιτείας και Άμυνας για τον εντοπισμό και τη συμβολή στη διακοπή της ροής χρηματοδότησης υλικών και χρηματοδοτικών πόρων που στήριζαν τους Ταλιμπάν και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις».
Με δυο λόγια, παρακολουθούσε την ροή του ναρκοχρήματος, από και προς το Αφγανιστάν, όπου παράγεται το 90% της παγκόσμιας παραγωγής της οπιούχου παπαρούνας, για την ηρωίνη. Τα χωράφια της παπαρούνας "φυλάσσονταν" πλέον, από τους Αμερικανούς αυτής της μονάδας.
O επικεφαλής της ATFC Κέρκ Μέγιερ ξέπλυνε αυτό το χρήμα, δημιουργώντας μια οικονομική "πυραμίδα", χρησιμοποιώντας την στρατιωτική μισθοδοσία, μέχρι να εμφανιστούν τα πρώτα κέρδη, απ΄την παπαρούνα.
Και εμφανίστηκαν. Δισεκατομμύρια!
Σύμφωνα με τον Μέγιερ:
-Η Χίλαρι Κλίντον και το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ήταν υπεύθυνοι, για τα "εγχείρημα".
-Το 20% πήγαινε σε "αναπτυξιακά έργα"(ΗΠΑ)
-Το 25% στους Ταλιμπάν.
Εκθεση του Γενικού Επιθεωρητή αναφέρει ότι, από το 2002
-776 δις δολ. πήγαν "για τον πόλεμο".
-137 δις για "ανασυγκρότηση".
-Εμειναν 10 δις.
Απ΄αυτά, κάποια δόθηκαν, για την προεκλογική εκστρατεία της Πελόζι και όσα έμειναν θα δοθούν, για την εκστρατεία του Πιτ!
Λεφτά της CIA, υποψήφιος της CIA.
Και πολλά άλλα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στήνουν νέο κέντρο μεταναστών (για 10.000) σε στρατιωτική περιοχή και στην Σάμο...
Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε  είναι  χθεσινές απο το νέο Κέντρο Μεταναστών που ετοιμάζει η κυβέρνηση στη στρατιωτική περιοχή Ζερβού στη Σάμο. Εκεί ήδη έχουν επιταχθεί ακόμα 210 στρέμματα. Στο έγγραφο του κοινοτάρχη, που επίσης παρουσιάζουμε, επισημαίνεται η κρισιμότητα και η "στρατηγική σημασία" της περιοχής. Ο υπουργός Ν. Μηταράκης δήλωσε οτι το νέο κέντρο θα φιλοξενήσει "5000+" διευκρινίζοντας  σε σχετική ερώτηση ότι εννοεί ακόμα 2000. Επειδη ολα αυτά που γίνονται ειναι μεγάλες δομες, θα φιλοξενηθουν περισσότεροι αφου ηδη στο υπάρχον ΚΥΤ -που ειναι μέσα στη πόλη- βρίσκονται δέκα χιλιαδες περίπου...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοινότητα Μανταμάδου Λέσβου: Υπόγειο διοικητήριο του στρατού στον χώρο που έχουν επιτάξει για τη δομή μεταναστων!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Συμμοριες στα σχολεια. Οι Locos του Βυρωνα.
Απειλουν τον πατερα του μαθητη που χτυπησανε. Τα Crews (πληρωματα) των 17 μαθητων, οι κωδικες, οι τσαμπουκαδες, και τα αντιποινα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ληστες των Τραπεζων ηταν….επιχειρηματιες στην Αλβανια!
Με τη λεια στις αποσκευες, περνουσαν τα συνορα, και επενδυαν σε ξενοδοχειακες μοναδες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εν αναμονη της επικειμενης αναρτησης από τον ΟΗΕ των συντεταγμενων για την οριοθετηση των ΑΟΖ Τουρκιας και Λιβυης βρισκεται η Αθηνα.
ΑΟΖ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Ισραηλ θελει η Αγκυρα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βιομηχανια αγωγων για εκφοβισμο στο Διαδικτυο από τον βουλευτη της ΝΔ Κωνσταντινο Μπογδανο
Φαινομενα. Μπογδανισμος, το κατωτατο σταδιο του πολιτικου. Αυτοκλητος λογοκριτης του διαδικτυου  μολις απεκτησε βουλευτικη ασυλια με τη ΝΔ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



400.000 κατασχεσεις σπιτιων και 8.000 αυτοκτονιες  στην Ισπανια



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πως η Τσατανη μεθοδευσε την «αθωωση Βγενοπουλου». Κολυμπηθρα ΝΔ-ΚΙΝΑΛ για την εισαγγελεα. Αποφαση κολαφος του Πειθαρχικου του Αρειου Παγου την καταδικασε



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΕΚΠΟΙΖΩ προχωρει σε μεγαλες κινητοποιησεις. Υπογραψτε σημερα και σωστε την α κατοικια σας


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βουλιαξε το λιανεμποριο. Εχασε 14,35 δις ευρω στα δεκα χρονια της κρισης. Εβαλαν λουκετο 35.459 καταστηματα!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Συμβουλιο της Επικρατειας περιοριζει την εξουσια της Εκκλησιας! Όμως η θρησκευτικη συνειδηση είναι ο μεγαλος εχθρος. … Με την υπογραφη της προεδρου του ΣτΕ κ. Αικατερινης Σακελλαροπουλου, που σε λιγο αναλαμβανει Προεδρος της Δημοκρατιας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χαθηκαν 17.318 θεσεις εργασιας τον Ιανουαριο του 2020. Στο ισοζυγιο των προσληψεων (177.632) και απολυσεων (184.960)