Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Σαββατο 27 Απριλιου 2024


Με τις ψήφους της Ν.Δ. πέρασε το νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης του νερού

26.04.24 16:29

Για άλλη μια φορά, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ήταν εκείνοι που έβαλαν την «υπογραφή» τους για να περάσει ένα αντιλαϊκό νομοσχέδιο, το οποίο  μεταξύ άλλων αναθέτει τη διαχείριση των υδάτινων πόρων της Θεσσαλίας σε ανώνυμη εταιρεία. 

Έτσι, επί της Αρχής, το  ν/σ του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής (στους τομείς: α) της διαχείρισης υδάτων, β) της διαχείρισης και προστασίας των δασών, γ) της αστικής ανθεκτικότητας και πολιτικής, δ) της καταπολέμησης της αυθαίρετης δόμησης, ε) της ενεργειακής ασφάλειας» και οι τρεις υπουργικές τροπολογίες), έλαβε 159 ψήφους «υπέρ», έναντι 136 «κατά», 1 «παρών» κατόπιν ονομαστικής ψηφοφορίας, που ζήτησαν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ. Ψήφισαν συνολικά 296 βουλευτές.

Τέθηκαν επίσης σε ονοματική ψηφοφορία τα άρθρα από 3 έως 13 του νομοσχεδίου, τα οποία αφορούν την σύσταση και λειτουργία του Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας ΑΕ. Ειδικότερα, σε σύνολο 199 ψηφισάντων βουλευτών, τα άρθρα ψηφίστηκαν ως εξής:

άρθρο 1: 159 υπέρ, κατά 135, παρών 5

άρθρο 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: 159 υπέρ, κατά 140

άρθρο 5: 159 υπέρ, κατά 134, παρών 6

άρθρο 13: 159 υπέρ, κατά 113, παρών 27

Το άρθρο 20, για τα υβριδικά συνεργατικά σχήματα για την διαχείριση δασών ψηφίσθηκε με 159 ψήφους υπέρ και 140 κατά.

Το άρθρο 23, με βάση το οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην διαδικασία ανάθεσης της υλοτόμησης της διαχείρισης και εκμετάλλευσης δημόσιων δασών ψηφίσθηκε με 159 ψήφους υπέρ και 140 κατά.

Το άρθρο 24, σχετικά με τις διαδικασίες εκμετάλλευσης της δασικής βιομάζας, ψηφίστηκε με 159 ψήφους και 140 κατά.

Το άρθρο 27, το οποίο προβλέπει την επιδότηση των αναδόχων και τα δικαιώματα ρύπων στα υβριδικά σχήματα ψηφίστηκε με 159 θετικές ψήφους έναντι 140 αρνητικών ψήφων.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής συζήτησης, η κυβέρνηση δέχθηκε το σφυροκόπημα σύσσωμης της αντιπολίτευσης για το νομοσχέδιο, με τους πολιτικούς αρχηγούς να προειδοποιούν σε οξύτατους τόνους για την «κερκόπορτα» που με το συγκεκριμένο πιλοτικό μοντέλο ανοίγει η κυβέρνηση, υλοποιώντας με ταχύτατους ρυθμούς τη σκληρή ατζέντα των ιδιωτικοποιήσεων ακόμη και στην παροχή της ύδρευσης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΠΟΥ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη συνθήκη για την πανδημία γιατί η κοινή γνώμη, αντιδρά έντονα στην τυραννία της ελίτ!

27/4/2024

Παρά τις διορθώσεις επι διορθώσεων, της νέας Συνθήκης Πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, καταργήθηκε λόγω του αυξανόμενου αριθμού ανθρώπων που ξυπνούν και ξεσηκώνονται ενάντια στην τυραννική ατζέντα της παγκοσμιοποίησης ελίτ.

Μετά από σφοδρή αντίδραση των κράτων μελών, ο ΠΟΥ αναγκάστηκε να αναθεωρήσει πλήρως τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του Διεθνούς Κανονισμού Υγείας (IHR). Σύμφωνα με την ομάδα Us for Them UK, οι αλλαγές αντιπροσωπεύουν μια σοβαρή νίκη «για την εθνική δημοκρατία, την ελευθερία του λόγου και τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Ας είναι καλά οι Ιάπωνες που αντέδρασαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους ενάντια των σχεδίων της κυβέρνησης να επικυρώσει τη συνθήκη ΠΟΥ. 

Σχεδόν όλες οι ουσιαστικές αλλαγές που παρουσιάστηκαν στην Ομάδα Εργασίας του ΠΟΥ για τις τροποποιήσεις του ΔΚΥ έχουν διαγραφεί, μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι ότι οι συστάσεις του ΠΟΥ θα είναι μη δεσμευτικές, δηλαδή όπως ήταν και πριν.

«Το άρθρο 13Α.1 που θα απαιτούσε από τα κράτη μέλη να ακολουθούν τις οδηγίες του ΠΟΥ ως αρχή καθοδήγησης και συντονισμού για τη διεθνή δημόσια υγεία έχει απορριφθεί εντελώς», έγραψε το Us for Them UK.

Μια άλλη αλλαγή είναι η διαγραφή μιας πρότασης που θα προέκυπτε από τη διατύπωση των τροπολογιών που αναγνωρίζει την «αξιοπρέπεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες» των ανθρώπων.

«Αυτή η πρόταση δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε προταθεί», λέει η Us for Them UK.

Εάν ανησυχείτε για το ότι ο ΠΟΥ αποκτά ξαφνικά δικτατορικές εξουσίες απλώς και μόνο με το «δυναμικό» μιας έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία, μην ανησυχείτε: ο ΠΟΥ θα μπορέσει να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο μόνο εάν μπορεί να αποδείξει ότι «είναι απαραίτητη η συντονισμένη διεθνής δράση».

Όσον αφορά την ελεγχόμενη ροή πληροφοριών από την κυβέρνηση, μια διαδικασία που είναι πιο γνωστή ως λογοκρισία , ο ΠΟΥ δεν θα έχει δικαιοδοσία ούτε σε αυτό.

Αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια της «πανδημίας» του κορωνοϊού όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΟΥ εφαρμόζει τα ΔΥΑ του θα παραμείνει το ίδιο αντί να επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει επίσης «όλους τους κινδύνους που ενδέχεται να επηρεάσουν τη δημόσια υγεία».

Άλλες διατάξεις που ήταν «αραιωμένες», σύμφωνα με το Us for Them UK περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με τους μηχανισμούς επιτήρησης που θα επέτρεπαν στον ΠΟΥ να επιβάλει την εύρεση χιλιάδων δυνητικά νέων λεγόμενων «σημάτων» πανδημίας, καθώς και διατάξεις για την υιοθέτηση ψηφιακών διαβατηρίων υγείας.

Λάβετε υπόψη ότι ολόκληρο το δημοσιευμένο έγγραφο, όπως υπάρχει επί του παρόντος από τον ΠΟΥ, παραμένει ένα ενδιάμεσο προσχέδιο, επομένως θα μπορούσε να τροποποιηθεί και πάλι. Η Ομάδα Εργασίας του ΔΚΥ θα το εξετάσει και θα κάνει τελικές διαπραγματεύσεις για το πώς θα εμφανιστεί στην τελική του μορφή.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μητσοτακισμός: 3 χρόνια με αναστολή στον οδηγό της Ντόρας που σκότωσε τον Ιάσωνα – Από 1η Μαΐου αν η γνώμη μας δεν αρέσει στο Καθεστώς, φυλακή χωρίς αναστολή!

27/4/2024

Μετά από συνεχείς αναβολές έγινε η δίκη για το θάνατο του 23χρονου τότε Ιάσονα, που προκλήθηκε σε τροχαίο έξω από τη Βουλή τον Μάρτιο του 2021 όταν το βουλευτικό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας για να εισέλθει στο Κοινοβούλιο και παρέσυρε τη μοτοσυκλέτα του.

Και μετά τις τόσες αναβολές, η υπόθεση του αστυνομικού της Ντόρας Μπακογιάννη, που σκότωσε τον Ιάσωνα έξω απο την βουλή, ολοκληρώθηκε λίγο πριν την 1η Μαΐου με το παλιό νομικό κώδικα, καθώς με το νέο ποινικό κώδικα, θα υπάρχει υποχρεωτική φυλάκιση ακόμα και σε πλημμεληματικές ποινές από 2 έτη και πάνω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας αρνήθηκε στον αστυνομικό το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου καθώς όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε με τον ΚΟΚ αλλά τηρούσε την ίδια πρακτική συστηματικά και σε προγενέστερο χρόνο της αξιόποινης πράξης…

Αναρωτιέται κανείς, αν είχε αναγνωριστεί και ο πρότερος σύννομος βίος θα έβγαινε αθώος;

Στο άκουσμα της έκφρασης «λύεται η συνεδρίασις» από την πρόεδρο της έδρας, η μητέρα του παιδιού ξέσπασε. «Αυτό ήταν; Ούτε το δίπλωμα δεν χάνει. Πώς να σταματήσουν να γίνονται τροχαία στην Ελλάδα», φώναξε και χειροκρότησε ειρωνικά.

“Πρόκειται για προκλητικά εγκληματική οδηγική συμπεριφορά του κατηγορούμενου που οδήγησε στο θάνατο του γιου μου και της οικογένειας μου” κατέθεσε ο πατέρας του Ιάσονα Λαλαούνη στο δικαστήριο και συμπλήρωσε λέγοντας: “Οδηγούσε τρία χρόνια μηχανή και ήταν πολύ προσεκτικός γιατί έτσι τον έμαθα εγώ που οδηγώ 40 χρόνια. Ήμασταν μαζί το προηγούμενο βράδυ. Χαριτολογώντας μου είχε πει σταματά να δουλεύεις εγώ είμαι εδώ και την άλλη μέρα…”.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διάφοροι ηλίθιοι στο facebook αναρτούν ηλιθιότητες για την έκρηξη το 1986 στο πυρηνικό εργοστάσιο του Τσέρνομπιλ στην τότε Ουκρανία που ανήκε στην ΕΣΣΔ. 

Το τι ηλιθιότητα έχω διαβάσει δε λέγεται. Μέχρι και ότι η έκρηξη ήταν 200 φορές πιο ισχυρή από τις ατομικές βόμβες που πέταξαν οι Αμερικάνοι στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι. Που άμα ήταν αλήθεια οι ηλιθιότητες που γράφουν, δεν πρόκειται να έγραφαν σήμερα, θα είχαν γίνει σκόνη.

Τον είδηση την έβγαλε η Σουηδία μετά από μια βδομάδα. Αν θυμούνται  τότε οι παλιοί, η ηλιθιότητα είχε χτυπήσει ταβάνι. Έβγαιναν ανακοινώσεις από τις κυβερνήσεις, και της ελληνικής, μην φάτε λαχανικά και φρούτα από την Ελλάδα και την Ευρώπη γιατί θα έχουν ραδιενέργεια. 

Μόνο που αυτά τα είχαμε φάει ήδη, γιατί όπως είπαμε η είδηση μεταδόθηκε μετά από μια εβδομάδα….!!!!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βασίλης Κικίλιας : Προετοιμάζω την κοινωνία ότι περιμένουμε μια πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο.

«ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ» ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ….

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 

Με λίγα λόγια το μτσοτακέϊκο και οι νουρδίτες ετοιμάζονται να κάψουν όλη την Ελλάδα για να βάλουν ανεμοφουρφούρια…

1. Προστατέψτε τα σπίτια σας και τον περιβάλλοντα χώρο στους οικισμούς και τα χωριά σας. Οργανώστε μόνιμες ομάδες πυροπροστασίας. Εφοδιάστε όλα τα σπίτια τους οικισμούς και τα χωριά με μέσα πυρόσβεσης νερού. (Κρουνούς τροφοδοσίας, υδροφόρες, ανθεκτικά μεγάλου μήκους λάστιχα ποτίσματος, δεξαμενές και πιεστικά, γενήτριες κλπ όπου είναι δυνατόν, σε κάθε σπίτι.

2. Μην υπακούτε χωρίς σκέψη στις διαταγές και στα παραπλανητικά 112 μηνύματα.

3. Θυμηθείτε την Βόρεια Εύβοια.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«κυρία» Σακελαροπούλου τι έχετε να απαντήσετε?

Τι έχει να απαντήσει δημόσια στον λαό η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Το σπίτι της Σακελαροπούλου το έχει κατασκευάσει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κατασκευαστική επίσης αιολικών πάρκων.

Στις 24 Ιουνίου 2021 η ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) εξέδωσε την 504/2021 απόφαση με βάση την οποία η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έλαβε άδεια να εγκαταστήσει 16 ανεμογεννήτριες (με διάμετρο πτερωτής 90 μέτρα) στο Μαντούδι Ευβοίας.

Η τοπική κοινωνία ξεσηκώθηκε

Από τις 6 Αυγούστου η περιοχή καίγεται.

Αλλά η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ δεν κατασκευάζει μόνον ανεμογεννήτριες.

Το κατασκευαστικό φιλέτο του ομίλου είναι το συγκρότημα κατοικιών και καταστημάτων στο Μεταξουργείο.

Σύμφωνα με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ πρόκειται για κτίριο υψηλής αισθητικής και σύγχρονου design που προέκυψε από διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό και περιλαμβάνει 40 πολυτελή διαμερίσματα.

Κάτι σαν το «Ελληνικό του Μεταξουργείου».

Ένα από τα 40 διαμερίσματα ανήκει στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

-Το 2012 η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ήταν μια απλή σύμβουλος στο Συμβούλιο Επικρατείας.

Τοποθετημένη, όμως, στο πέμπτο τμήμα του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου.

Στο τμήμα δηλαδή που είναι αρμόδιο για να ελέγχει αν η διοίκηση τηρεί τις διακηρύξεις του Συντάγματος και των Νόμων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Και ειδικότερα για την προστασία των δασών από τους κάθε είδους οικοπεδοφάγους που βρίσκουν νομοθετικά «παράθυρα» για να κτίζουν στα καμένα.

Η δικαστής Σακελλαροπούλου δεν αποδείχθηκε κέρβερος.

Το αντίθετο.

Πάμε στα πιο σύγχρονα.

Στις 24 Ιουνίου 2021 η ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) εξέδωσε την 504/2021 απόφαση με βάση την οποία η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έλαβε άδεια να εγκαταστήσει 16 ανεμογεννήτριες (με διάμετρο πτερωτής 90 μέτρα) στο Μαντούδι Ευβοίας.

Η τοπική κοινωνία ξεσηκώθηκε

Από τις 6 Αυγούστου η περιοχή καίγεται.

Αλλά η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ δεν κατασκευάζει μόνον ανεμογεννήτριες.

Το κατασκευαστικό φιλέτο του ομίλου είναι το συγκρότημα κατοικιών και καταστημάτων στο Μεταξουργείο.

Σύμφωνα με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ πρόκειται για κτίριο υψηλής αισθητικής και σύγχρονου design που προέκυψε από διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό και περιλαμβάνει 40 πολυτελή διαμερίσματα.

Κάτι σαν το «Ελληνικό του Μεταξουργείου».

Ένα από τα 40 διαμερίσματα ανήκει στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Αντιπρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι ο Μιχάλης Γουρζής, πεθερός του Γιώργου Γεραπετρίτη.

Η κόρη του Μιχάλη Γουρζή και σύζυγος του Γιώργου Γεραπετρίτη η Αλεξάνδρα Γουρζή είναι δικηγόρος με εξειδίκευση σε θέματα ΑΠΕ και προϊσταμένη στο τμήμα δικαστικής εκπροσώπησης και νομικής υποστήριξης της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ).

Η επιλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την θέση της Πρόεδρου της Δημοκρατίας είναι κοινό πολιτικό μυστικό ότι προέκυψε από πρόταση του Γιώργου Γεραπετρίτη την οποία αποδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε απλά ελληνικά τι σημαίνουν όλα αυτά;

Ότι η σύζυγος του Νο 2 της κυβέρνησης είναι δικηγόρος στην ΡΑΕ που έδωσε άδεια για 16 ανεμογεννήτριες στο Μαντούδι Ευβοίας οι οποίες θα εγκατασταθούν από κατασκευαστικό όμιλο στον οποίο ο πεθερός του Νο 2 της κυβέρνησης (και πατέρας της δικηγόρου της ΡΑΕ) είναι αντιπρόεδρος και για να παρακαμφθεί το Σύνταγμα είχε εκδοθεί απόφαση του ΣτΕ με εισηγήτρια δικαστίνα η οποία αγόρασε πολυτελές διαμέρισμα από τον ίδιο κατασκευαστικό όμιλο και στην συνέχεια αυτή η ίδια δικαστίνα έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από πρόταση του Νο 2 της κυβέρνησης στον Νο1 της κυβέρνησης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα €36,27 δισ. αυξήθηκαν τα εισοδήματα των νοικοκυριών το δ΄3μηνο

Η προπαγανδα του Κεργιάκου .....θα μας βγαλει και ' σείχηδες' στο τέλος!! ( Ανάπτυξη απ' τα Lidl και για 5 η βιομηχανική επανάσταση...χαχαχα)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια φρέσκια ιαπωνική μελέτη επιβεβαίωσε ότι τα MRNΑ εμβόλια προκαλούν καρκίνο.

Η μελέτη ολοκληρώθηκε πέρυσι, αλλά πρόσφατα πέρασε από τον έλεγχο των εμπειρογνωμόνων και στην συνέχεια εμφανίστηκε στο ιατρικό περιοδικό "Cureus".

Σύμφωνα με την μελέτη, το 2022 υπήρξε στατιστικά σημαντική αύξηση της θνησιμότητας από όλους τους τύπους καρκίνου. Ειδικότερα, από τον καρκίνο του προστάτη, των ωοθηκών, του παγκρέατος, του μαστικού αδένα, της στοματικής κοιλότητας και των χειλιών και κάποια άλλα είδη. 

Αυτό συνέβη, μετά την τρίτη δόση, που έλαβαν τα 2/3 των Ιαπώνων.

Σχολιο.- Αυτό προβλεπόταν από την χρήση των mRNA εμβολίων. Αυτοί που προκάλεσαν την πανδημία προετοίμασαν και τα εμβόλια ως όπλα εξώντωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. Τώρα για χρόνια έτσι "ξαφνικά" καθημερινά θα πεθαίνει ο κόσμος. Αυτοί "κέρδισαν", αλλά ο κόσμος "χάνει την ζωή του".

Σχολιο.- Το ειχαν πει οτι θα κυκλοφορησει συντομα εμboλιο MRNA για την καταπολεμηση του μελανωματος και διαφορων αλλων ειδων καρκινου. Και μετα απ'ολα αυτα που εχουν βγει τα τελευταια χρονια, συνεχιζουν ακαθεκτοι. Η επιστημη σε απολυτη αντιφαση.

Ή στραβος ειναι ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε.....

Για θεραπεια παλι ουτε λογος, δεν συμφερει .....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και δεν είναι μόνο οι φοιτητές. Τα εγκλήματα του σιωνιστικού ναζιστικού κράτους του απαρτχάιντ και τη στήριξη που του παρέχουν οι ΗΠΑ, καταγγέλλει και η NΝU, η Εθνική Ένωση Νοσηλευτών. Το μεγαλύτερο αμερικανικό συνδικάτο στον χώρο της υγείας.


Κι όχι μόνο φοιτητές στις ΗΠΑ υπέρ της Παλαιστίνης:

Και στο Παρίσι! Και στο Σίδνεϊ!

Σχολιο.- Ελπιδοφόρα μηνύματα από παντού. Μόνον που τα μεγάλα κανάλια δεν δείχνουν τίποτα και ο κόσμος έχει άγνοια.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιάννης Καλιάνος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου πριν 2 χρόνια

«Κλαψ κλαψ... ζητώ συγγνώμη Νίκο... δεν κλαίω εύκολα... σνιφ σνιφ... κλαψ... κλαψ... οι γονείς μου έχουν κι οι δυο κορονοϊό... κλαψ κλαψ... ο αδερφός μου είναι στο εξωτερικό και το περνάω όλο αυτό μόνος μου... κλαψ κλαψ... ο πατέρας μου το περνάει ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ 3Η ΔΟΣΗ... δεν μπορώ να το ξεπεράσω αυτό που συμβαίνει... να μη μπορείς να δεις τους γονείς σου... κλαψ κλαψ... επειδή η μητέρα μου νοσηλεύτηκε νωρίτερα, ο πατέρας μου ήταν μόνος του στο σπίτι... και προχθές ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ... και τον πήρα τηλέφωνο... σνιφ σνιφ... δεν μπορώ... κλαψ κλαψ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΩ... ήμουνα κάτω από το σπίτι στην πυλωτή και ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ... σνιφ... σνιφ... κλαψ κλαψ... ΕΚΛΑΙΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΆΩ ΚΑΘΟΛΟΥ... κλαψ κλαψ κλαψ... εύχομαι σε κανέναν να μην τύχει αυτό που έτυχε σε μένα... είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος ότι ο κορονοϊός είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια που διαλύει οικογένειες... και να πάει να εμβολιαστεί... δεν παίζουν μ'αυτά τα πράγματα... στις εισαγωγές του Ευαγγελισμού που είδα χθες, ήταν το 95% ανεμβολίαστοι...»

Α ρε μπαγασάκο... παραλίγο να ΣΥΓΚΙΝΗΘΩ με την χθεσινή σου κλάψα... αλλά την έχεις έμφυτη τελικά... τρία χρόνια έχωναν κόσμο σε σακούλες... τάχα μου τάχα μου από ψόφιντ... κόσμο και κοσμάκη... μανάδες, πατεράδες, παππούδες και γιαγιάδες κάποιων άλλων ανθρώπων... κόσμο, που πέθαινε μόνος, αβοήθητος και τρομαγμένος... και ούτε στην κηδεία τους δεν μπορούσαν να τους αποχαιρετήσουν όλοι οι συγγενείς... όσο για τις φόλες που προωθούσες... αυτές κι αν έφαγαν κοσμάκη... και τρώνε... και θα τρώνε... πόσος κόσμος σε άκουσε άραγε;;; εεε;;; 

Φάε τώρα κι εσύ λίγη από την πίκρα τους... αν και η δική σου... δεν πείθει τελικά... 

Άκου κει! ... δεν πήγε να σηκώσει τον πατέρα του λέει! που ήταν χτυπημένος στο πάτωμα! για να μη κολλήσει ψόφιντ!! ... το βλήμα! και όχι μόνο βλήμα, αλλά και τσιγκούνης! Τόσο χρήμα... και πήγε τον πατέρα του σε δημόσιο κρεματόριο!

Δεν ήξερες ρε βολευτή, ότι σε αυτό το μπoυρδέλo, έτσι όπως το καταντήσατε σκοπίμως, όποιος δεν πληρώνει πεθαίνει;;; εεε;;;; δεν το ξέρεις;;; Ή ήθελες να τα διαφημίσεις πιστεύοντας ότι θα τύχετε vip αντιμετώπισης; 

Και... όχι ρεεεε! Δεν ξεχνάμε τίποτα!

Δεν χαιρόμαστε που πεθαίνει κόσμος... δεν χαιρόμαστε που έφυγε ο πατέρας σου... 

αλλά δεν ξεχνάμε κιόλας!

με τον έναν ή άλλο τρόπο... όλοι θα πληρώσετε για όσα κάνατε και κάνετε στον κόσμο!

(Υ. Γ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μην βάλετε αντίδραση θυμού...

Όχι μόνο δεν αξίζουν πλέον το θυμό μας όλα αυτά, και μάλιστα εδώ μέσα... αλλά το γαμωφουμπού θάβει τις αναρτήσεις μας... μέσα σε κοβιντοσακούλα... ο θυμός πρέπει κάποια στιγμή να εκφραστεί κατευθείαν πάνω σε αυτά τα αδίστακτα κτήνη... )

Σχολιο.- Εν τω μεταξυ ξέρω κάποια πραγματα γι αυτήν την οικογένεια από πρώτο χέρι από τον αδελφό του που έτυχε να γνωρίσω όταν έκανα το 2015 τα χαρτιά μου για Γαλλία Ο πατήρ όπως ο αδελφός του έλεγε από τότε σε πολύ κακή κατασταση υγείας Διαβητικός αποφρακτική πνευμονοπάθεια από κάπνισμα υπέρταση εμφραγματα τελείως αδιάφορος για την υγεία του με καταχρησεις Δεν ξέρω τι έγινε στην νοσηλεία του αλλα σε υπερκαπνικους ασθενεις ανσυνεχίσεις να δίνεις οξυγόνο μετα την κρίση τον στέλνεις μια ώρα αρχίτερα Αρα καλά έκαναν που τον άφηναν να πάρει μπροστά το αναπνευστικό κέντρο Το πιό πιθανό είναι να έκανε επιπλοκές κατα την νοσηλεία του εξού και ο θάνατός του και αυτός ο τσαρλατάνος παίζει εμφανως θέατρο

Σχολιο.- Εκτός από την αθλιότητα του με τον κορωνοϊο .τώρα με τον πατέρα του θα την πληρώσει ο γιατρός για να μην χαλάσει το γόητρο της κυβέρνησης.

Σχολιο.- Να μην κολλήσει από τον πατέρα! Τι σόι άνθρωποι είναι αυτοί!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Είμαι καθηγήτρια" φωνάζει η Caroline Fohlin, καθηγήτρια Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Emory. Τα πάνοπλα όργανα της δείχνουν εύλογα που γράφουν επιστήμη και πανεπιστήμιο...

Από τις απίστευτες σκηνές βίας που εξελίσσονται στα Αμερικανικά Πανεπιστήμια εναντίον χιλιάδων καθηγητών και φοιτητών -μεταξύ αυτών και εβραίων,- που τους κατηγορούν σαν… “πράκτορες του Πούτιν” (βλ. Νάνσι Πελόζι) και… “αριστερούς φασίστες” (Άνταμ Σμίθ), επειδή ζητούν να σταματήσει η γενοκτονία των Παλαιστινίων(!)

Σχολιο.- Θλιβερές καταστάσεις. Εμένα μου το κατέβασαν το βίντεο. Δυστυχώς έχει αρχίσει να εντείνεται ραγδαία η καταστολή και απ'ότι πληροφορούμαι και οι προβοκάτσιες.

Σχολιο.- Προσοχή σκληρές εικόνες.

Δεν πρόκειται για το Ιράν ούτε για την Τουρκία.

Δεν πρόκειται για τον πιο ειδεχθή εγκληματία. 

Πρόκειται για καθηγήτρια οικονομικών του Πανεπιστημίου Emory της Ατλάντα, Τζορτζια, ΗΠΑ.

Δηλ καθηγήτρια πανεπιστημίου που συλλαμβάνεται γιατί διαδήλωνε υπέρ των Παλαιστινίων που σφαγιάζονται. 

Μα τι εγκλήματα διέπραξε; 

Απλά είχε το θάρρος μαζί με τους φοιτητές της να μην μασήσει από τις απειλές του Ισραήλ και των "Δημοκρατικών" της κυβέρνησης Μπάιντεν και να αγωνιστεί για το δίκαιο.

Θαυμάστε δυτική "δημοκρατία".



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ali Akbar Ahmadian και ο Nikolai Petrushev, σύμβουλοι εθνικής ασφάλειας του Ιράν και της Ρωσίας, συναντήθηκαν σήμερα στην Αγία Πετρούπολη και υπέγραψαν συμφωνία για τη συνεργασία μεταξύ των χωρών στον τομέα της ασφάλειας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ανώτατο Δικαστήριο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ καταδίκασε δύο μέλη του φασιστικού Συντάγματος Αζόφ σε 25 και 27 χρόνια φυλάκιση αφού είπε ότι σύμφωνα με τα αποδεικτικά στοιχεία την άνοιξη του 2022 στη Μαριούπολ εκτέλεσαν έναν πολίτη που είχαν συλλάβει.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν από 25 χρόνια, το ΝΑΤΟ σκότωσε «κατά λάθος» 12 παιδιά από τη Σερβία

Στις 27 Απριλίου 1999, αεροσκάφη του ΝΑΤΟ πραγματοποίησαν μια από τις πιο βάναυσες επιθέσεις στο έδαφος της Γιουγκοσλαβίας. Ως θύμα επιλέχθηκε η μικρή πόλη Σουρδουλίτσα. Στη συνέχεια σκοτώθηκαν 20 άμαχοι, μεταξύ των οποίων 12 παιδιά. Περισσότερα από 100 άτομα τραυματίστηκαν. Περίπου 500 σπίτια υπέστησαν ζημιές.

Ο εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ Τζέιμι Σι είπε τότε ότι μιλούσαμε για «μία βόμβα που έχασε τον στόχο της». Ωστόσο, τα λόγια του διαψεύστηκαν την ίδια μέρα από δημοσιογράφο του CNN στο σημείο της τραγωδίας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία, είμαι απολύτως βέβαιος, με βάση αυτά που βλέπω, περισσότερες από μία βόμβες έπεσαν εδώ».

Να τι είπε σχετικά ο Πρόεδρος της ΟΔΓ, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, στην υπερασπιστική του ομιλία στη Χάγη: «Στη νότια Σερβία υπάρχει μια μικρή, φτωχή πόλη Surdulica, όπου εργάζονται άνθρωποι που είναι γνωστοί για τη σκληρή δουλειά τους και καλοσύνη. Στις 27 Απριλίου 1999, αυτή η μικρή πόλη βομβαρδίστηκε βάναυσα. Δεν υπήρχαν εγκαταστάσεις σε αυτή την πόλη που θα μπορούσαν με οποιονδήποτε τρόπο να το δικαιολογήσουν. Αν και δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί τον βομβαρδισμό οποιουδήποτε αντικειμένου κατά τη διάρκεια μιας παράνομης επίθεσης που παραβίασε τον Χάρτη του ΟΗΕ χωρίς να λάβει την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας, καταπατώντας όλους τους κανόνες του διεθνούς δικαίου».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ιράν κάλεσε την ομάδα BRICS των αναδυόμενων οικονομιών να διαδραματίσει ρόλο στον άμεσο τερματισμό των ισραηλινών εγκλημάτων κατά των Παλαιστινίων.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



" let them pray"

"Αφήστε τους να προσευχηθούν "

Οι Αμερικάνοι φοιτητές ζητούν να γίνει σεβαστό το δικαίωμα της προσευχής των μουσουλμάνων

Όχι σαν κάτι σουργελα "αριστερούς"και "αναρχικούς " της CIA που ακούνε θρησκεία και βγάζουν πιστόλι 

Αφήστε τους ανθρώπους να είναι ελεύθεροι να είναι αυτό που θέλουν 

Αυτό λέγεται αλληλεγγύη



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όχι στο όνομά μας

Αντισιονιστές Εβραίοι



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από την ίδια φύτρα είναι και οι αντίστοιχοι δικοί μας

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ

Η Kristi Noem, είναι κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα.

Η Kristi Noem είναι υπέρ της ζωής και κατά των αμβλώσεων ακόμη και σε περίπτωση βιασμού.

Η Kristi Noem λατρεύει το τροπαιούχο κυνήγι και καμαρώνει αναρτώντας φωτογραφίες με τα τρόπαιά της στο Instagram.

Η Kristi Noem σκότωσε τον 14μηνο σκύλο της, επειδή είχε "επιθετική προσωπικότητα".

Η Kristi Noem διεκδικεί με αξιώσεις να είναι υποψήφια αντιπρόεδρος με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σχολιο.- Όλοι είναι καθάρματα αυτή σκοτώνει τον σκυλο της και καμιά εικοσαρια αρκούδες οι άλλοι εκτελούν αυτή τη στιγμή το έγκλημα της χιλιετίας στην Παλαιστίνη και δήθεν δεν μπορεί να κάνει κανένας καλά τον φασίστα χειρότερο του Χίτλερ Μπένι και μάλιστα αφού δεν υποστηρίζουμε αυτό που κάνουν τα εβραϊκά ναζί είμαστε και αντισημίτες ...βρε ουστ μπεεεεεεεεεεε ουγκκκκχχκκκ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπαίνουν τώρα και τα συνδικάτα 

Το συνδικάτο των νοσοκόμων στις ΗΠΑ στηρίζει την Παλαιστίνη και τις κινητοποιήσεις των φοιτητών



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νάπολη Ιταλία

25 Απριλίου 2024

Διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης

Σχολιο.- Μπράβο στους νέους ανθρώπους ολου του κόσμου που δεν σκυβουν το κεφάλι απέναντι στην τρομοκρατια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίσης 

Πανεπιστήμιο του Sydney, Αυστραλία..

(Εμπνευσμένο από τις κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης του Columbia στις ΗΠΑ )

*AUSTRALIA University in Sidney inspired by Columbia university in USA 


Πανεπιστήμιο Science Po,Παρίσι



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΟΛΙΓΑ ΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ"

1. Ακούγονται απαράδεκτα πράγματα για τις φοιτητικές "κατασκηνώσεις" από τις καθεστωτικές δυτικές τηλεοράσεις και τις δυτικές καθεστωτικές εφημερίδες; Βεβαίως, ακούγονται. Δεν έχει υπάρξει φοιτητικό κίνημα στο οποίο να μην έχουν ακουστεί τρέλες.

Πριν αρχίσετε να βγάζετε αφρούς από το στόμα σας για τους εικοσάρηδες, επηρεασμένοι από την τηλεόραση, πείτε μια λέξη για ώριμους και κατά τεκμήριο έμπειρους ανθρώπους που βγάζουν δηλητηριώδεις αφρούς από το στόμα τους. Παραδείγματος χάριν:

– Lindsey Graham (Γερουσιαστής): "Ισοπεδώστε τον τόπο [τη Γάζα"

– Max Miller (Ρεπουμπλικάνος βουλευτής): "Θα τη μετατρέψουμε σε χώρο στάθμευσης".

– Brian Mast (Ρεπουμπλικάνος βουλευτής): "Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως 'αθώος Παλαιστίνιος πολίτης'".

– Andy Ogles (TN Rep): "Νομίζω ότι πρέπει να τα σκοτώσουμε όλα" [για τα παιδιά].

2. Όσοι δε κόπτεστε για το αγαθό της παιδείας, μπορεί να συγκινηθείτε (αντίθετα από τους προέδρους των αμερικανικών πανεπιστημίων που δεν έβγαλαν τσιμουδιά) από το σκόπιμο, οργανωμένο και συστηματικό "scholasticide" στη Γάζα. 

Ποιος ξέρει; Μπορεί, συμβαίνουν και θαύματα σε τούτη τη ζωή:

"Μετά από έξι μήνες στρατιωτικής επίθεσης, περισσότεροι από 5.479 μαθητές, 261 καθηγητές και 95 πανεπιστημιακοί καθηγητές έχουν σκοτωθεί στη Γάζα και περισσότεροι από 7.819 μαθητές και 756 καθηγητές έχουν τραυματιστεί — με τον αριθμό να αυξάνεται καθημερινά. Τουλάχιστον το 60% των εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων 13 δημόσιων βιβλιοθηκών, έχουν υποστεί ζημιές ή έχουν καταστραφεί και τουλάχιστον 625.000 μαθητές δεν έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση". 

— UN High Commissioner for Human Rights, "UN experts deeply concerned over ‘scholasticide’ in Gaza", 18 Απριλίου 2024

3. Ξέρω ότι αυτό πονάει πολύ στον εγκέφαλο ορισμένων, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να το αναφέρω. Το λέει ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος ο Peter Beinart, αρχισυντάκτης του Jewish Currents.

"Όταν μιλάω σε πανεπιστημιούπολη, ρωτάω ποιο ποσοστό των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης είναι Εβραίοι. Συνήθως, οι Εβραίοι υπερεκπροσωπούνται. Μερικές φορές είναι η μεγαλύτερη ταυτοτική ομάδα. Ίσως οι άνθρωποι που ζητούν την καταστολή των διαδηλωτών στο όνομα της ασφάλειας των Εβραίων θα πρέπει να σκεφτούν και τη δική τους ασφάλεια".

ΥΓ. Κάποιοι που θέλουν να "ξεσκίσουν" τους Αμερικανούς εικοσάρηδες, στα νιάτα τους δολοφονούσαν αθώους βιετναμέζους. 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βάγια Βάγια των Βαγιών... 

Καλό Μεγαλοβδόμαδο από τον Άγιο Πορφύριο Γάζης, τον οποίο βομβάρδισαν οι Ισραηλινοί στην αρχή της σφαγής στην Γάζα.... 

Κόλαφος για το σιωνιστικό καθεστώς η μονή, καθώς αποτελεί περίτρανη απόδειξη ότι οι Ισραηλινοί δεν χτυπούν μόνον τους μαχητές της Χαμάς, ούτε κάν τους μουσουλμάνους Παλαιστίνιους μόνον ως δυνητικούς μαχητές της Χαμάς, αλλά και τους ορθοδόξους Παλαιστίνιους, επειδή απλώς είναι κατώτερα όντα, αντίθετα με την περιούσια θρησκεία τους και την περιούσια εθνότητά τους. Καμία διάκριση από το Ισραήλ ανάμεσα σε ορθοδόξους και μουσουλμάνους Παλαιστίνιους... αυτά για τους προδότες που το παίζουν πατριώτες στην Ελλάδα (όχι μόνον της ΝΔ, αλλά και των υπολοίπων κομμάτων της μνημονιακής δεξιάς όπως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ) που ισχυρίζονται ότι υποστηρίζουν το Ισραήλ επειδή αυτό πολεμά τους μουσουλμάνους... σανό κανονικό ενόψει ευρωεκλογών...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΑΛΛΙΑ,  ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ  

ΦΟΙΤΗΤΕΣ & ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 

ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓAZAΣ & ΤΗΣ ΠAΛAIΣTINHΣ 

ME THN ΠAΛAIΣTINH ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όχι στην Γενοκτονία των Παλαιστινίων !



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χρωστάγαμε 320 δις, ξεπουλήσαμε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, Λιμάνια, Μαρίνες, Αεροδρόμια, Νοσοκομεία, Αρχαιολογικούς χώρους, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, για να χρωστάμε 400 δις.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο κανόνας λέει ότι όποιο κράτος δεν διαθέτει πολεμική βιομηχανία και στηρίζεται σε παραγγελίες από άλλα κράτη, χάνει τον πόλεμο.

Σχολιο.- ΠΥΡΚΑΛ- ΕΑΒ-ΕΑΣ-ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ- κι εδώ πάνω στη Θεσσαλονίκη η ΕΛΒΟ που έβγαζε και λεωφορεία και φορτηγά κτλ .....

Σχολιο.- Χάνει από αυτόν απ' τον οποίο δινει τις παραγγελίες!

Σχολιο.- χάνει από όλους

Σχολιο.- Και η Γερμανία γιατί έχασε στον Β´ παγκόσμιο;

Σχολιο.- Γιατί υπήρχαν κομμουνιστές αντάρτες στις άλλες χώρες και κόκκινος στρατός στην ΕΣΣΔ

Σχολιο.- ....ο μποδοσάκης έστελνε στον εμφύλιο πόλεμο της Ισπανίας το 1936 ελαττωματικό(άχρηστο υλικό) στους δημοκρατικούς.....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άντε βρε με τα σούργελα τον Κασσελάκη και τον Τάιλερ πολύ αξία τους δώσαμε, μόνο για γιαούρτια και αυγά είναι και αυτά ληγμένα και χαλασμένα.

Μπιντενίσιοι -Δημιοκράτες ''- δικαιωματιστές - Κτήνη – σαπρόφυτα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι χρειάζεται για να μπει το Κόσοβο στη Ευρώπη εκτός από το ΝΑΙ της Ντόρας και την αποχή της ελληνικής κυβέρνησης από την ψηφοφορία;

Μόνο υπογραφή του νόμου για το γάμο ομοφυλοφίλων και βέβαια, θεσμοθέτηση του εμπορίου μητρότητας και βρεφών ή αλλοιώς, "τεκνοθεσία".

Κατάλαβες τώρα;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αγρότες στην Καστοριά πήγαν δώρο στο γραφείο της βουλευτού Μαρία Αντωνίου κοπριά!!!!

Με ένα διαφορετικό τρόπο νεαροί αγρότες από την Καστοριά επέλεξαν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την αδιαφορία της κυβέρνησης και της Βουλευτου Αντωνιου στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν! 

Μπράβο στα παιδιά για τον τρόπο τους!!!! 

Δειτε το κομματόσκυλο στο γραφείο που ρωτάει τους αγρότες γιατι δεν πηγαν σε ΔΙΑΛΟΓΟ...ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στείλτε περισσότερα χρήματα στην Ουκρανία! 

Δείτε τι έχει αγοράσει το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας...

Δείτε που πάνε τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου...

Πανάκριβα αυτοκίνητα SUV και λιμουζίνες για την Νομεγκλατούρα του ναζιστή κλέφτη κοκαϊνάκια Ζελένσκι που βρίσκεται στην Σωστή πλευρά της Ιστορίας !!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιά Βουλγαρία ρε παιδιά σας το ειπε η Λαγκαρντ αλλά το ξεχάσατε ότι υπάρχει και ο Νίγηρας .....μετά ζήτησε συγνώμη για τον άστοχο παραλληλισμό μεταξύ των δύο χωρών (Νίγηρα και Ελλάδας) αλλά μάλλον ειχε δίκιο !!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ !!!

-Τα τελευταία χρόνια αυξάνονται και πληθύνονται οι κουτοπόνηροι εξυπνάκιες, «αντισυνωμοσιολόγοι»,που συναποτελούν πλέον MEGA-τσούρμο,το οποίο συντελεί καθορίστικα στην συνολική κατάρρευση των πάντων που συνιστούν τα πάντα !

-Αυτοί οι μικρονοϊκοί κρετίνοι χειραγωγηθήκαν και οδηγήθηκαν ευκολα σε αίολες δήθεν «προοδευτικές» μπαρούφες,τις οποίες τους είχαν εμπνεύσει οι χειραγωγοί τους,οι οποίοι τους διαβεβαίωναν ότι αυτές τους οδηγούν στο «φως το αληθινό» !!!

-Βεβαίως η πόρευση και οι διαδικασίες προς την κατάκτηση του στόχου τους απαιτούσαν την απαρέγκλιτη προσήλωση στην ακολουθία των εκάστοτε οδηγιών και συνταγών που θα τους υπαγόρευαν οι αρχιμαγειροι-καθοδηγητές τους !!!

Αφού τους έπεισαν ότι είναι συνυπεύθυνοι αφού «μαζί τα φάγανε»,τι πιο απλό από το να τους φορτώσουν ενοχές,με συνέπεια αυτοί οι πανικοβλητοι βλάκες,να αναζητούν απεγνωσμένα τρόπους διαφυγής απο τις συνέπειες των ευθυνών που τους είχαν καταλογίσει !

Ο πανικός τους όπως ήταν φυσικο,τους κατέστησε υποτακτικούς-δειλούς που έβλεπαν την αποδοχή την μοίρα της συντριβής τους ως την ελάχιστη ποινή που τους άξιζε λόγω της συνευθύνης τους,έτσι λοιπόν διαμορφώθηκε μια κρίσιμη και καθοριστική μάζα δούλων φορτωμένων ενοχικά συμπλέγματα,εύκολων αποδεκτών αυτών που θα τους υπέβαλαν οι διαμορφωτές των συνειδήσεων τους και εντολεις των πράξεων τους !

Όλοι οι μέχρι τοτε κανόνες και μηχανισμοί αντίδρασης και αντίστασης,που είχαν συμβάλει στον εξανδραποδισμο των προγόνων τους είχαν πλέον ανασταλεί και αντικατασταθεί απο την δουλοπρέπεια και την εγκαταληψη τους στα χέρια των χειραγωγων τους που απεργάζονταν την λεγόμενη «νέα τάξη πραγμάτων» !!!

Όποτε είχαν ανοίξει οι κατηφορικές λεωφόροι στις οποίες κατευθύνθηκαν αυτά τα πλήθη των ανθρωποειδών που υιοθετούσαν ακριτα ως «λυσεις» οτιδήποτε θα κατέστρεφε αυτους και τα παιδιά τους,είτε αυτό θα ήταν το ευρώ που τους είχαν πείσει ότι εξασφάλιζε την επιβίωση τους,είτε ήταν τα τιμωρητικά μνημόνια που θα τους λυτρώναν απο τις ενοχές τους,είτε ήταν το ομαδικο μάντρωμα τους για να σωθούν απο κάποια γριπη,είτε θα ήταν το πρωτοφανές στην ανθρώπινη ιστορία μαζικό μπόλιασμα τους με όρους αναπαραγωγικών ζωων μεγάλων μονάδων εκτροφής τους !!!

Φθάσαμε λοιπόν στο σήμερα όπου οι χειραγωγοι,αντιλαμβανόμενοι το ποσο ευκολα μπορούν και κουμαντάρουν αυτά τα ανθρωποειδή,αποθρασύνονται κι απεργάζονται ακόμα περισσότερα «προοδευτικά» σχέδια…

Σχολιο.- Τα ανθρωποειδή είναι η μειοψηφία του 20-25 % του λαου που ψηφίζουν ανέκαθεν ΝΔΔεξιά ΣΤΡΙΖΟδεξιάκαι Πασοκοδεξιά για ένα ρουσφέτι...

Σχολιο.- Δεν καταλαβες ακόμα ότι η ανάρτηση αναφέρεται στην WOKE προοδευτουργια,που προεκτείνει κατα πολυ αυτους που αναφέρθηκες???



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φοιτητές στο Παρίσι κατέλαβαν ένα κτίριο στην πανεπιστημιούπολη του Elite Paris University, ξεκινώντας μια μεγάλη διαμαρτυρία αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη μετά από φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις σε πανεπιστημιουπόλεις σε όλες τις ΗΠΑ.

Σχολιο.- Μέσα σε λίγα λεπτά από τη στιγμή που οι φοιτητές ξεκίνησαν τον καταυλισμό τους στη Γάζα στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, η αστυνομία εισέβαλε γρήγορα στη συγκέντρωση και συνέλαβε δεκάδες φοιτητές.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Κάποιοι κακοί, κάνουν κακά πράγματα στους Παλαιστίνιους”!

O γραμματέας του ΚΚΕ, Κουτσούμπας βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, μετά τον Καναδά κι επισκέφτηκε - και μπράβο του - το κατειλημμένο από τους φοιτητές Columbia.

Εκεί λοιπόν, ο Κουτσούμπας ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ για τις ευθύνες της Ουάσιγκτον, 

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ για τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, πέρα από τη γενικόλογη καταδίκη της σφαγής του Ισραήλ και υπέρ των δικαίων γενικώς της Παλαιστίνης!

Για να μη με λένε κακόπιστο, ή αν δεν πιστεύετε, να εδώ ολόκληρη η δήλωσή του:

https://www.902.gr/eidisi/politiki/362929/allileggyi-stoys-foitites-poy-agonizontai-gia-leyteria-stin-palaistini-video?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0jG_fEjanCpz1b04-VWYoLqrWUbFnj-R3zBN_FSMYxAK3E8b7c8On0PVU_aem_AbKE7B1fEwRQPdALZQmrPLyP6a0vIe6b8aD0tPGDHnDbBqbH55Qym-NBswHlpqlnP4m-VJiVU9LlqSfN_q62a38R

-Αν ήταν πρώτη φορά, θάλεγα ότι του … ξέφυγε, μέσα στη φούρια του να μαζεύει … ψήφους αποδήμων - γιατί γι’ αυτό βρέθηκε εκεί…

-Ή έστω αν το έκανε από … αβροφροσύνη στους Αμερικάνους γιατί είναι στο … σπίτι τους, πάει στο διάλο…

-Όμως όταν ΑΥΤΟ γίνεται επανειλημμένα, και με κάθε ευκαιρία, τότε είναι συνειδητή πολιτική!

Και πραγματικά, το συνειδητό “ξέπλυμα” των ΗΠΑ, αποτελεί πια ΕΠΙΣΗΜΑ θέση της ηγεσίας του ΚΚΕ, σε σημείο που γίνεται ύποπτο! 

Ήταν σοκαριστική για πολλούς η ανακοίνωση του ΚΚΕ, λίγες μέρες πριν για την επέτειο της δικτατορίας της 21ης Απρίλη:

“Η δικτατορία της 21ης Απρίλη ήταν αποτέλεσμα των ανεπίλυτων ενδοαστικών αντιθέσεων και ανταγωνισμών στη λειτουργία του αστικού πολιτικού συστήματος…

Οι ενδοαστικές αντιθέσεις περιπλέχτηκαν με τις ενδοϊμπεριαλιστικές, σε μια εποχή που τα ισχυρά καπιταλιστικά κράτη της Ευρώπης διαμόρφωναν το δικό τους διακριτό ιμπεριαλιστικό κέντρο και η Νοτιοανατολική Ευρώπη αποτελούσε πεδίο της παγκόσμιας αντιπαράθεσης καπιταλισμού - σοσιαλισμού και σύγκρουσης αντίπαλων καπιταλιστικών συμφερόντων…”

Μάλιστα…

-Ξεχάστε όσα ξέρατε τόσα χρόνια για … αμερικανοκίνητη δικτατορία!

-Ήταν “λάθος” τα συνθήματα “Έξω οι ΗΠΑ” κι “Έξω το ΝΑΤΟ”, στην Πύλη του Πολυτεχνείου! 

-Λάθος τα “ΝΑΤΟ - CIA - Προδοσία” και “Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι” τόσα χρόνια στις διαδηλώσεις!

Όλα ήταν … “ενδοαστικές αντιθέσεις”! 

Ντόπιοι καυγάδες δηλαδή …

Είμαστε τελικά “παλιολαός” όπως λέει και το ΚΚΕ!

Σχολιο.- Μέχρι κι ο “αστικός τύπος” τους πήρε στο ψιλό….

https://www.tovima.gr/print/politics/to-praksikopima-itan-telika-made-in-greece/amp/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0ShHFF7WcYE0AdvdU0exjaFrxA6Zjd8R8s5vXMHmf2fozk8vwR-7wkxiw_aem_AbLY4aKathjObl7KhFdRhgMIIH44J2m7IC_ubfVH3j5aayeESvueEFBZ9bLNgwpNQHAsdQRLRuJZmg0uIKO9oN3n

σχολιο.- https://www.902.gr/eidisi/politiki/362287/anakoinosi-gia-ti-mayri-epeteio-apo-tin-epivoli-tis-diktatorias-tis-21is?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1ySp84Tdvh6l1SA7ZwBhf5DjqA9MEeyjcKy2N4jQ_tCzBm_EeqZroleVo_aem_AbLWebiPfMI6O3ajrCdGJUMC68Kn5WK9sKNsr2Bd1EBfqzSsyG60GEwUxldD6G8pv6NJA4Vj5Fjhm6Xr7XLkx0d1

σχολιο.- Να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του αντιαμερικανικού αγώνα. Συμφωνεί το ΚΚΕ;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔEN EINAI EΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ...

Δεν είναι η έξαρση της βίας το πρόβλημα, είναι η κατάρρευση της ηθικής. Δεν είναι η νοσηρότητα το πρόβλημα, είναι η επιβολή μιας ψεύτικης θεραπείας. Δεν είναι ο άρρωστος καταναλωτισμός το πρόβλημα, είναι η λανθασμένη αντίληψη του τι είναι «ανάγκη»…

Ένας πόλεμος έχει ξεκινήσει. Και στο πόλεμο κάθε βαρβαρότητα είναι σύνηθες φαινόμενο. Το πρόβλημα με αυτόν τον πόλεμο είναι πως από το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων δεν γίνεται αντιληπτό πως συμβαίνει. Επειδή στα αρχέτυπα του μυαλού μας πόλεμος σημαίνει στρατός, βομβαρδισμοί, γκρεμισμένες πόλεις, στρατόπεδα, αιχμάλωτοι, τραυματίες και τάφοι γεμάτοι στρατιώτες που «έπεσαν» στη μάχη.

Η ανθρωπότητα μέχρι τώρα είχε αντιμετωπίσει αυτό το είδος πολέμου. Που το βλέπει να γίνεται σήμερα στην Ουκρανία και στην Παλαιστίνη.

Η νέα μορφή πολέμου, για την οποία μιλάω, δεν είναι εμφανής. Δεν είναι έμπειροι στρατηγοί που σχεδιάζουν πάνω σε χάρτες. Δεν ηχούν σειρήνες, ούτε ανοίγουν οι πόρτες από τα καταφύγια. Τα ηνία κρατάνε άρτια καταρτισμένοι «διαμορφωτές συνειδήσεων», που υπηρετούν τυράννους που δεν έχουν σημαίες, θρησκεία ή εδαφικές απαιτήσεις, επιθυμούν να τελειώνει το παραμύθι της «ελεύθερης βούλησης» και της «ανυπότακτης και ελεύθερης ψυχής». Επιθυμούν ένα τεράστιο στρατόπεδο, όπου δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα απόδρασης.

Τα όπλα δεν είναι βόμβες, τουφέκια ή σπαθιά. Είναι εκείνα τα σκοτεινά ένστικτα που κρύβονται μέσα στην ανθρώπινη φύση, τα οποία «τραβάνε έξω» με οργανωμένα τεχνάσματα, για να γίνει χωρίς κόπο η μετάβαση στη μελλοντική δυστοπική κοινωνία των άνοων πλέον πιθήκων.

Είναι πολύ απλό να περιγράψει κανείς όλα τα όπλα της σιωνιστικής ναζιστικής νέας τάξης πραγμάτων. Είναι ένας συνεχής βομβαρδισμός στον εγκέφαλο, από εντολές που επαναλαμβάνονται συνεχώς μέχρι την τελική μεταμόρφωση.

Μην σκοτίζεις το μυαλό προσπαθώντας να το καλλιεργήσεις, αγάπα το εφήμερο, το ανούσιο, εκπαίδευσε τα παιδιά σου να αποζητούν όσα η επιδερμίδα επιβάλλει, κέρδισε ακόμα και με δόλο τα άχρηστα αντικείμενα που σε εκπαιδεύουν πως είναι απαραίτητα εργαλεία επιβίωσης, δεν υπάρχει κάτι ανήθικο εφόσον εξυπηρετεί την ατομική ευχαρίστηση ακόμα κι αν οι πράξεις βλάπτουν ή εξαπατούν τους υπόλοιπους, να μην νοιώθεις ευγνωμοσύνη, να μην σε ενδιαφέρει η αρμονία, η καλαισθησία, η ομορφιά της φύσης, να περιορίσεις μέσω μιας οθόνης το οπτικό σου πεδίο σε μερικές ίντσες, να θεωρείς μαγκιά την αγένεια, αδυναμία την ευγένεια.

Κι έτσι σκλάβος των παθών, να είσαι ευάλωτος απέναντι στους εκβιαστές της ζωής σου. Ένα συνεχές «αν δεν κάνεις αυτό, θα σου συμβεί εκείνο». Η άθλια κατάληξη του πως μας έμαθαν να λατρεύουμε το ΕΓΩ ΜΑΣ. Μόνο που εκείνοι της ελίτ μπορούν να χρησιμοποιούν το αίμα μας για να λούζονται ενώ εμείς μόνο κάτι τελευταίας κατηγορίας σαπούνια.  Προσπαθούν να σου επιβάλουν να ζεις σε μια διαρκή αναζήτηση της ευτυχίας, που τυφλά οι κυνηγοί προσπαθούν να ανακαλύψουν που κρύβεται.

Και ποιος μας δείχνει το δρόμο. Ο διαβάτης που όταν τον ρωτάς που είναι ο σωστός ο δρόμος, σου δείχνει πάντα τον λάθος, όπως εκείνο το παλιό αίνιγμα…

Δεν είναι η έξαρση της βίας το πρόβλημα, είναι η κατάρρευση της ηθικής. Δεν είναι η νοσηρότητα το πρόβλημα, είναι η επιβολή μιας ψεύτικης θεραπείας. Δεν είναι ο άρρωστος καταναλωτισμός το πρόβλημα, είναι η λανθασμένη αντίληψη του τι είναι «ανάγκη»

Είναι η κατάσταση εκείνη όπου από το σύνθημα «ελευθερία ή θάνατος» κρατάς μόνο την απειλή του θανάτου, γιατί τη λέξη ελευθερία δεν τη χρειάζεσαι, μια και αγνοείς πως είσαι σκλάβος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρά τη βία, τις συλλήψεις, την καταστολή, την προπαγάνδα:

-Πάνω από 40 Πανεπιστήμια έχουν καταληφθεί στις ΗΠΑ από τις 17 Απρίλη !

-Η μαζικότητα, η επιμονή και η μαχητικότητα των φοιτητών κι εκπαιδευτικών δίνουν πια το χαρακτήρα εξέγερσης!

-Η αντίσταση στη βία των αρχών, μπόλιασε το κίνημα που ξεκίνησε σαν έκφραση αλληλεγγύης κατά της γενοκτονίας στην Παλαιστίνη, καθαρά αντικυβερνητικό και αντιιμπεριαλιστικό περιεχόμενο!

Κι αυτή η γενιά θα βρει τα πατήματά της!

Όπως συνήθως συμβαίνει με τις εξεγέρσεις των νέων, συγκινούν και κινητοποιούν ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας:

-Στις ΗΠΑ, έχει καταγράφει ένας όγκος εκατοντάδων χιλιάδων που συμμετέχουν σταθερά, με εξάρσεις και υφέσεις, σε όλες τις πολιτείες σε αντισιωνιστικές κινητοποιήσεις από την αρχή της επίθεσης του Ισραήλ στη Γάζα!

-Νέες διαδηλώσεις και δραστηριότητες έχουν προγραμματιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο και την επόμενη βδομάδα, παρακινημένες από τις συγκρούσεις στα Πανεπιστήμια!

-Αυτό το κομμάτι της κοινωνίας, που διευρύνεται και ωριμάζει την αντιιμπεριαλιστική του συνείδηση, ΚΑΝΕΝΑΣ Μπάιντεν και ΚΑΝΕΝΑΣ Τράμπ δεν μπορεί να το εκφράσει!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Έλον Μασκ με μία χιουμοριστική ανάρτηση στο Χ ισοπέδωσε τους κλιματιστές (σ.σ. έτσι χαρακτηρίζονται οι υπέρμαχοι της θεωρίας της αλλαγής του κλίματος).

Οι κλιματιστές υποστηρίζουν ότι οι κλιματικές αλλαγές οφείλονται σε ανθρώπινες δραστηριότητες με επιπτώσεις στο κλίμα, όπως η τροποποίηση της σύνθεσης της ατμόσφαιρας με αποτέλεσμα την αύξηση την θερμοκρασίας και την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Σε ό,τι αφορά την υπερθέρμανση του πλανήτη, τα αρχεία είναι ξεκάθαρα ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να θερμαίνεται περίπου από το 1700, 150 χρόνια πριν χρησιμοποιήσουμε ορυκτά καύσιμα.

Το 1.700 ήταν το αποκορύφωμα της Μικρής Εποχής των Παγετώνων, η οποία ήταν πολύ ψυχρή και προκάλεσε ζημιές στις καλλιέργειες και πείνα.

Πριν από αυτό, γύρω στο 1.000 μ.Χ. ήταν η Μεσαιωνική Θερμή Περίοδος, όταν οι Βίκινγκς καλλιεργούσαν την Γροιλανδία. Και πριν από αυτό, γύρω στο 500 μ.Χ. ήταν η αρχή του  Μεσαίωνα και πριν από αυτό, η Ρωμαϊκή Θερμή Περίοδος, όταν ήταν πιο ζεστά από ό,τι σήμερα και η στάθμη της θάλασσας ήταν 1-2 μέτρα ψηλότερα από ό,τι σήμερα.

Ακόμη και μέχρι το 1950 περίπου, η ποσότητα των ορυκτών καυσίμων που χρησιμοποιούνταν και το CO2 που εκλύονταν ήταν πολύ μικρό σε σύγκριση με σήμερα. Δεν γνωρίζουμε την αιτία αυτών των περιοδικών διακυμάνσεων της θερμοκρασίας, αλλά σίγουρα δεν ήταν το CO2.

Σε αυτό έχει δίκιο, αλλά...


Ο Έλον Μασκ ισοπεδώνει τους «κλιματιστές» με χιούμορ για το ποιοι είναι πραγματικά

Δείτε την ανάρτησή του στο Χ

27.04.2024 | 00:00

Έβαλε μια εικόνα με εικονίδια…

-Θέλω να πολεμήσω την κλιματική αλλαγή

-Πες την αλήθεια…

-Την αλήθεια λέω

-Πες την αλήθεια…

-Θέλω κομμουνισμό

-Ευχαριστώ…

Ο Έλιον Μασκ είναι γνωστό φασιστόμουτρο, υποστηριχτής του Τραμπ, του Μπολσονάρου και του Νετανιάχου, υποστηρίζει ότι ανησυχεί για την υπογεννητικότητα αλλά απολύει κόσμο από τις επιχειρήσεις του σε μια προσπάθεια να την αυξήσει, και μερικοί ηλίθιοι πιστεύουν  ότι θέλει δήθεν την ελευθερία του λόγου  ενώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να την καταπατήσει. Είναι ίδιο τομάρι όπως ο Ζούγκεμπεργκ  ο Μπιλ Γλέιτς ο Σβαμπ και ο Χαράρι…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΥΠΌΦΟΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ:

Δημοσιογράφος: 

«Τα στοιχεία στους μαζικούς τάφους της Γάζας δείχνουν βασανιστήρια και σημάδια ότι θάφτηκαν ζωντανοί, οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν ανεξάρτητη έρευνα, τι συμβαίνει με αυτό;»

Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Patel: 

«Ρωτάμε το Ισραήλ για περισσότερες πληροφοριες»... 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να Γιατί Οι ΗΠΑ Θέλουν Την Απαγόρευση Του TikTok !! Τα Βίντεο Υπέρ Της Παλαιστίνης «Έχουν Μεγαλύτερη Απήχηση» !! (Βίντεο)

Pete Ricketts, Νεμπράσκα, Ρεπουμπλικάνος [ O Γερουσιαστής των ΗΠΑ αποκαλύπτει γιατί η κυβέρνηση θέλει την απαγόρευση του TikTok. Τα βίντεο υπέρ της Παλαιστίνης και της Χαμάς στο TikTok «έχουν μεγαλύτερη απήχηση από ό,τι οι 10 κορυφαίοι ειδησεογραφικοί ιστότοποι των ΗΠΑ μαζί». ]



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αστυνομία των ΗΠΑ συνεχίζει να συλλαμβάνει καθηγητές πανεπιστημίου που διαμαρτύρονται για τη σφαγή παιδιών από το Ισραήλ στη Γάζα

Η καθηγήτρια οικονομικών του @EmoryUniversity Caroline Fohlin, χτυπήθηκε στο έδαφος με το κεφάλι της στο τσιμέντο. Τα γυαλιά της πετάχτηκαν. Φωνάζει "Είμαι καθηγήτρια".

Η ελευθερία του λόγου και η ελευθερία της συνάθροισης στο Δυτικό Κόσμο!

Αυτές πλέον είναι οι δυτικές "δημοκρατίες"...

Σχολιο.- Βίαιο περιεχόμενο χαχαχα. Τα καθάρματα φασιστες λογοκριτές του facebook, τα ellinikahoaxes,  έπιασαν πάλι δουλειά.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Άκου ο … Σόρος! 

Στις ΗΠΑ, το “σιωνιστικό λόμπι” για να υπονομεύσει και συκοφαντήσει το φοιτητικό κίνημα, ξεκίνησε κι ένα άλλο “παραμύθι”: 

- Ότι οι πρωτεργάτες των κινητοποιήσεων κατά του Ισραήλ, είναι δήθεν … πληρωμένοι από τον George Soros!!!

-Ο … Soros κατά του Ισραήλ;;; 

Από … φαντασία καλά πάνε / αρκεί να … γίνεται δουλειά!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Ευρώπη, η … γραμμή του “σιωνιστικού λόμπι” για να προλάβουν ή να αντιμετωπίσουν τις κινητοποιήσεις στα Πανεπιστήμια, περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων - και οργανωμένες αντιδράσεις … “αντιφρονούντων” και “αντισυγκεντρώσεις”:

-Στο Βερολίνο για την επίθεση της αστυνομίας, το επιχείρημα ήταν ότι παραπονέθηκαν οι … Ισραηλίτες της Γερμανίας!

-Στο Παρίσι, μικρές ομάδες υπέρ του Ισραήλ, επιχείρησαν αντιδιαδηλώσεις έξω από την υπό κατάληψη Σχολή Πολιτικών Επιστημών! 

-Ανάλογες δραστηριότητες παλιότερα υπήρξαν και στο Λονδίνο αλλά και στην Αθήνα!

-Φυσικά τα … πληρωμένα ΜΜΕ, θα προβάλλουν από δω και πέρα τέτοιες … “μεγαλειώδεις αντι-διαμαρτυρίες”!

Mε την καραμέλα του … αντισημιτισμού, φυσικά



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με τις ευλογίες  της κυβέρνησης Μητσοτάκη η επίσκεψη του Έντι Ράμα στην Αθήνα.

Το Μαξίμου έδωσε το πράσινο φως στον Αλβανό πρωθυπουργό που κρατάει φυλακισμένο τον Μπελέρη.

Μιλάει στις 11 Μαϊου σε συγκέντρωση της αλβανικής κοινότητας στο Γαλάτσι

Την ώρα που η κυβέρνηση του Μητσοτάκη έχει κάνει σημαία τον Μπελερη για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας δίνει το πράσινο φως στον Αλβανό πρωθυπουργό  να επισκευτεί την Αθήνα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς

Αυτή τη λαϊκή παροιμία που πρέπει να αποτελεί δόγμα για τον κλήρο αγνόησε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Καταφερόμενος κατά αρχηγού πολιτικού κόμματος, έχοντας μάλιστα  δίπλα του τον πρωθυπουργό να τον επιστατεύει, με τη γλοιώδη συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται πλέον από όλους «κομματάρχης». Ή μάλλον «κομματόσκυλο.

Προφανώς δεν αντιλαμβάνεται λόγω άνοιας και γήρατος ότι η δημόσια δήλωση αποδοκιμασίας ενός κόμματος δεν περιλαμβάνεται  στα καθήκοντα του.

Γιατί αποτελεί πρόκληση και διχάζει την κοινωνία.

Δικαιολογημένη είναι η αντίδραση του Κυριάκου Βελόπουλου, αλλά και η οργή που επικρατεί στην ιεραρχία της Εκκλησίας, για το ολίσθημα του αρχιεπίσκοπου, ο οποίος σαν άλλος Πάπας της Ρώμης έβγαλε φετβά παραβιάζοντας τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, που είναι η μόνη που αποφασίζει στην Ανατολική Ελληνο Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία. 

Άλλωστε ο Βελόπουλος αυτά που είπε είναι αυτά που αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



13 ώρες δουλειά – Ευέλικτα ωράρια – Κατάργηση της Κυριακής αργίας

Αυτή είναι η εργασιακή «κανονικότητα» της ΕυρωΕνωσης

-Εφιάλτης για τους εργαζόμενους, ειδικά τους πιο νέους, το αντεργατικό πλαίσιο και οι «βέλτιστες πρακτικές» που διαμορφώνονται με τις Οδηγίες και τις κατευθύνσεις για τα κέρδη του κεφαλαίου

-Κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα είναι συνένοχοι! Οι αντεργατικοί νόμοι της διευθέτησης και της ευελιξίας έχουν την υπογραφή τους

-Με ισχυρό ΚΚΕ και ακόμα πιο δυνατό εργατικό - λαϊκό κίνημα, οι εργαζόμενοι να στείλουν μήνυμα αντεπίθεσης στη βαρβαρότητα της ΕΕ και των κομμάτων της, διεκδικώντας 7ωρο - 5ήμερο - 35ωρο με αύξηση αποδοχών, δουλειά με σύγχρονα δικαιώματα


1η ΜΑΗ 2024

Την Τετάρτη απεργία! Ολοι στις πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις!

Στις 10.30 π.μ. στο Σύνταγμα, την ίδια ώρα στο Αγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη | Σταθμός στην πάλη για ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς | Την Κυριακή ο εργατικός - λαϊκός αγώνας δρόμου προς τιμήν των 200 της Καισαριανής



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε.: ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ! ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΙΚΗ ΕΛΙΤ  ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ;

27|04|2024 17:20

Το Κρεμλίνο μέσω της ενημέρωσης από τον προεδρικό εκπρόσωπο Ντμίτρι Πεσκόφ, περιέγραψε τις επερχόμενες κυρώσεις της ΕΕ κατά του ρωσικού LNG, ως συνέχιση των προσπαθειών «εξαφάνισης» της Ρωσίας από τις ενεργειακές αγορές, λέγοντας ότι σε αυτή την περίπτωση η ευρωπαϊκή βιομηχανία θα είναι αυτή που υποφέρει, καθώς θα πρέπει να πληρώσει ακριβότερα το φυσικό αέριο.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Reuters, η ΕΕ αναμένεται να επιβάλει περιορισμούς στο ρωσικό υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) σε έναν νέο γύρο κυρώσεων, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης των μεταφορτώσεων στην ΕΕ και μέτρων κατά τριών ρωσικών έργων LNG.

«Ουσιαστικά συνεχίζονται οι προσπάθειες να διώξουν τη Ρωσία από τις ενεργειακές αγορές, να μεταβούν σε πιο ακριβές αγορές. Φυσικά, αυτό είναι επωφελές για τις Ηνωμένες Πολιτείες και για μια σειρά από άλλες χώρες. Για τους τελικούς καταναλωτές, κυρίως τους βιομηχανικούς τομείς της Ευρώπης, αυτό θα σημαίνει ακριβότερο φυσικό αέριο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ.

Ο Ρώσος προειδοποίησε τις Βρυξέλλες, ότι, όπως έχει γίνει (πετυχημένα) και σε άλλες περιπτώσεις κυρώσεων, η Μόσχα θα προσπαθήσει να τις παρακάμψει!

«Πιθανές κυρώσεις της ΕΕ στις προμήθειες ρωσικού υγροποιημένου φυσικού αερίου, θα ήταν εκδήλωση παράνομου και αθέμιτου ανταγωνισμού. Φυσικά, σε κάθε περίπτωση, θα αναζητήσουμε τρόπους να ξεπεράσουμε αυτά τα παράνομα εμπόδια».

Στις 22 Απριλίου, ο Σουηδός υπουργός Εξωτερικών Τομπίας Μπίλστρεμ δήλωσε ότι οι χώρες της ΕΕ σκοπεύουν να συμπεριλάβουν την απαγόρευση των ρωσικών προμηθειών LNG στο 14ο πακέτο. Ο Πεσκόφ, απαντώντας σε αυτή τη δήλωση, είπε ότι το Κρεμλίνο κατανοεί ότι η Δύση θα συνεχίσει να επιβάλλει κυρώσεις ακόμη και εις βάρος της.

Το Bloomberg με τη σειρά του, μετέδωσε ότι στο πλαίσιο ενός νέου πακέτου κυρώσεων, η ΕΕ συζητούσε, μεταξύ άλλων, την απαγόρευση της χρήσης λιμένων από το μπλοκ για την επανεξαγωγή LNG, το οποίο προορίζεται για τρίτες χώρες.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, σκοπός των πιθανών περιορισμών είναι να μειωθούν οι προμήθειες LNG από τη Ρωσία και να επηρεαστούν τα πιθανά έσοδα από νέα πρότζεκτ. Πηγές του Bloomberg πάντως, ανέφεραν ότι η αγορά LNG για χρήση εντός της ΕΕ, δεν θα απαγορευτεί.

Σχολιο.- Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΑΧ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩΚΟΥΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ!

Σχολιο.- δεν είναι μ@λάκες η αληταράδικη ελίτ της ΕυρωΕνωσης, κονομάνε τρελά σε βάρος των Ευρωπαϊκών Λαών

Σχολιο.- Ο πλανητης μπαμιες της ΕΕ δεν ειναι μονο Αμερικη και Ευρωπη! Υπαρχουνε Κινεζοι, Ινδοι και τα ρεστα γι αυτο κωφτε τη μαλακεια επειδη οι ευρωπαιοι πολιτες περνανε δυσκολα! Ακους Μπορδελ και Ουρσουλαρα?

Σχολιο.- H EE χρειάζεται κάψημο.

Για να ζήσει ξανά η Ελλάδα πρέπει να γκρεμιστεί η ΚΑΤΟΧΗ της Ελλάδας μετά το 2010, να εκτελεστούν για τα εγκλήματα που έχουν κάνει όλοι τους όσοι κυβέρνησαν από τότε, να φύγουμε από ΕΕ & Ευρώ και να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΕΛΟΙΟΙ! Στα όρια της γραφικότητας η «ελληνοτουρκική προσέγγιση» με …Ρομέο και Ιουλιέττα

27|04|2024 19:07

Η «ελληνοτουρκική προσέγγιση» στα όρια της γραφικότητας και αυτό αφορά δυστυχώς μόνο στην ελληνική κυβέρνηση καθώς όπως διαπιστώνουμε το καθεστώς Ερντογάν παίρνει ότι θέλει την ίδια ώρα που εμείς συζητάμε μάλλον τι μπορούμε να παραχωρήσουμε.

Κι αν η κυβέρνηση έχει επιλέξει τον εύκολο για την ίδια αλλά καταστροφικό για τα εθνικά μας συμφέροντα δρόμο, δεν σημαίνει ότι πρέπει  να μένουν εκτός κριτικής όσα απίθανα γίνονται.

Μετά από τους Τούρκους τουρίστες που θα σώσουν τον τουρισμό στη Μυτιλήνη κι έσπευσε να τους υποδεχτεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός (!!!), τώρα έχουμε παράσταση με Ρομέο και Ιουλιέττα στην Πόλη , την οποία παρακολούθησαν μαζί οι υπουργοί Πολιτισμού Ελλάδας και Τουρκίας.

Είναι κακό οι «πολιτιστικές συναντήσεις» των δύο χωρών; Καθόλου κι έτσι κι αλλιώς συναντώνται εδώ και αιώνες. Κακό είναι να αφήνεις την Τουρκία να «κάνει παιχνίδι» με τα συμφέροντα της χώρας, πουλώντας και «πολιτιστικά παραμύθια».

Το ρεπορτάζ από το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Το σαιξπηρικό θεατρικό έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», σε ελληνοτουρκική συμπαραγωγή, παρακολούθησε μαζί με τον Τούρκο ομόλογό της Μεχμέτ Νουρί Έρσοϊ, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη. Την παράσταση παρακολούθησε και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, ο οποίος επίσης βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για συνομιλίες στο πλαίσιο του 6ου γύρου συνομιλιών για τη θετική ατζέντα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Η παράσταση, σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Γιοβανίδη, παρουσιάζεται σε τρεις γλώσσες – ελληνικά, τουρκικά και αγγλικά – και ο θίασος αποτελείται από Έλληνες και Τούρκους ηθοποιούς. Το έργο έφερε κοντά τους καλλιτεχνικούς οργανισμούς Ελλάδας και Τουρκίας, συνεισφέροντας στην οικοδόμηση πολιτιστικής γέφυρας και θετικού κλίματος, ανάμεσα τους δύο λαούς.

Το έργο, το οποίο έκανε πρεμιέρα χθες στην Κωνσταντινούπολη (στο Πολιτιστικό Κέντρο Ατατούρκ, ΑΚΜ), θα συνεχίσει να παίζεται μέχρι την Κυριακή 28 Απριλίου, ενώ παρουσιάστηκε ήδη στις 21 και 22 Απριλίου στην Άγκυρα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ δύο πλοία! ΜΠΛΟΚΟ στον «Στολίσκο της Ελευθερίας» για την Γάζα...

27/4/2024    -    21.47

Ο «Στολίσκος της Ελευθερίας», μια ανθρωπιστική πρωτοβουλία που έχει στόχο να μεταφέρει βοήθεια στη Γάζα, έχει αποκλειστεί στην Τουρκία, αφού του απαγορεύτηκε η χρήση δύο πλοίων του, κάτι που οι διοργανωτές αποδίδουν στην πίεση του Ισραήλ.

Ο Συνασπισμός Στόλου της Ελευθερίας (Freedom Flotilla Coalition – FFC) αναφέρει ότι δεν μπόρεσε να αποπλεύσει αφού η Γουινέα Μπισάου απέσυρε τα πλοία με σημαία της. «Δυστυχώς, η Γουινέα Μπισσάου επέτρεψε στον εαυτό της να γίνει συνένοχος στην εσκεμμένη πείνα, την παράνομη πολιορκία και τη γενοκτονία των Παλαιστινίων στη Γάζα από το Ισραήλ», αναφέρει ο Συνασπισμός.

«Το Διεθνές Μητρώο Πλοίων της Γουινέας Μπισάου (GBISR), σε μια απροκάλυπτα πολιτική κίνηση, ενημέρωσε τον Συνασπισμό Στόλου της Ελευθερίας ότι απέσυρε τη σημαία της Γουινέας Μπισάου από δύο πλοία του “Στολίσκου της Ελευθερίας”, ένα εκ των οποίων είναι το φορτηγό πλοίο μας, ήδη φορτωμένο με πάνω από 5.000 τόνους σωτήριας βοήθειας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Αδικαιολόγητος έλεγχος από τις αρχές της Γουινέας Μπισάου

Επίσης, η ομάδα αναφέρει ότι οι αρχές της Γουινέας Μπισάου ζήτησαν αρκετές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προορισμών, των πιθανών πρόσθετων λιμενικών επισκέψεων, του δηλωτικού φορτίου και των εκτιμώμενων ημερομηνιών και ωρών άφιξης του Στολίσκου.

Όπως σημειώνουν, πρόκειται για αδικαιολόγητο έλεγχο που υπερβαίνει τις τυπικές ανησυχίες για την ασφάλεια στη θάλασσα. Τρία από τα πλοία του στολίσκου έχουν αγκυροβολήσει εδώ και μια εβδομάδα στο λιμάνι της Τούζλα, στη Θάλασσα του Μαρμαρά. «Κανονικά, οι εθνικές αρχές του κράτους σημαίας ασχολούνται μόνο με την ασφάλεια και τα σχετικά πρότυπα στα πλοία που φέρουν τη σημαία τους», τονίζουν.

Σε συνέντευξη Τύπου στην Κωνσταντινούπολη, περίπου 280 εθελοντές -ακτιβιστές, δικηγόροι και γιατροί- που ήλπιζαν να συμμετάσχουν στην αποστολή, φώναξαν συνθήματα όπως «Θα αποπλεύσουμε» και «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη».

Τρία από τα πλοία του στολίσκου έχουν αγκυροβολήσει εδώ και μια εβδομάδα στο λιμάνι της Τούζλα, στη Θάλασσα του Μαρμαρά. Είχαν προγραμματίσει να αποπλεύσουν την Παρασκευή, μεταφέροντας 5.500 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας και εκατοντάδες διεθνείς παρατηρητές ανθρωπίνων δικαιωμάτων από 30 χώρες, με σκοπό να αμφισβητήσουν τον παράνομο ισραηλινό αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024! Απεργιακό «λουκέτο» σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, λιμάνια και μέσα μαζικής μεταφοράς...

27/4/2024     -      14.30

Σε απεργιακούς ρυθμούς κινούνται τα συνδικάτα ενόψει της Πρωτομαγιάς, την οποία οι εργαζόμενοι θα τιμήσουν ακριβώς ως απεργία την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαϊου και όχι ως μεταφερόμενη «αργία» στις 7 Μαϊου.

Απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν προαναγγείλει ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΠΝΟ, ΠΑΜΕ, ομοσπονδίες και συνδικάτα σε όλους τους κλάδους, ανάμεσά τους και οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ήδη η ΑΔΕΔΥ, η ΓΣΕΕ και το ΠΑΜΕ καλούν στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Μεγάλης Τετάρτης, ενώ, η συμμετοχή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην 24ωρη απεργία, σημαίνει ότι τη Μεγάλη Τετάρτη δεν θα γίνονται τα δρομολόγια των πλοίων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΠΟΧΕΣ ΒΙΕΤΝΑΜ! ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ οι καταλήψεις πανεπιστημίων υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα...

27/4/2024     -    13.30

Καθώς οι φοιτητές στα Αμερικάνικα πανεπιστήμια ξεσηκώνονται, οργανωμένα, ενάντια στην ακάθεκτη, συστηματική γενοκτονία των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας από τον Ισραηλινό στρατό και την κυβέρνηση Νετανιάχου, ο Λευκός Οίκος άρχισε την επικοινωνιακή διαχείριση των φοιτητικών αντιδράσεων, διαστρεβλώνοντας το νόημά τους, παραλληλίζοντάς τις με το φαινόμενο του αντισημιτισμού και της βίας κατά των απανταχού Εβραίων.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς), οι παραλληλισμοί που αναδύονται αυθόρμητα, τόσο από τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή αλλά και από το κλίμα καταστολής που καλλιεργείται σταθερά εντός των ΗΠΑ κατά οποιασδήποτε γνώμης αντίθετης με το κυρίαρχο αφήγημα, παραπέμπουν στη διαχείριση του πολέμου στο Βιετνάμ από την κυβέρνηση Νίξον (1969-1974), στις φοιτητικές εξεγέρσεις στο πανεπιστήμιο Κολούμπια το 1968, και στην παρέμβαση της Εθνοφρουράς στο πανεπιστήμιο Κέντ του Οχάιο το 1970 που οδήγησε στην αιματηρή καταστολή των φοιτητών και τον θάνατο τεσσάρων νέων.

Φράουλες και Αίμα

Θυμίζουν όμως και την ταινία Φράουλες και Αίμα (The Strawberry Statement, 1970) του Αμερικανού Στιούαρτ Χάγκμαν, η οποία βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του 20χρονου τότε Τζέιμς Σάιμον Κούνεν, ο οποίος την περίοδο 1966-1968 φοιτούσε και συμμετείχε στην καθιστική διαμαρτυρία του πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης ενάντια στον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και τον ρατσισμό της συστημικής καταπίεσης των Αφρο-Αμερικανών, υπερασπίζοντας – όπως και οι σύγχρονοι φοιτητές – την ελευθερία του λόγου.

Ο κύριος πρωταγωνιστής της ταινίας, ο Σάιμον, είναι ο κλασικός «καλός», λευκός φοιτητής, χωρίς συγκεκριμένες πολιτικές πεποιθήσεις, καθόλου ριζοσπαστικός, ούτε στο ελάχιστο «αριστερός» (ούτε καν στο πλαίσιο της χλιαρής Αμερικανικής Αριστεράς), είναι μέλος της πανεπιστημιακής ομάδας κωπηλασίας, αντιλαμβάνεται τον εαυτό του σύμφωνα με το πώς τον βλέπουν οι άλλοι και όχι μέσω της δικής του κριτικής άποψης, είναι διαθέσιμος να ερωτευτεί, και ως εκ τούτου συμμετέχει στις πανεπιστημιακές κινητοποιήσεις με μοναδικό κίνητρο την επιθυμία του για μια συνειδητοποιημένη συμφοιτήτρια, η οποία τον έλκει προς την βαθύτερη κατανόηση της προσωπικής του ταυτότητας αλλά και της ιστορικής – συλλογικής συγκυρίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΣ! Η ΕΙΔΗΣΗ που πέρασε στα ψιλά...

Η είδηση έχει περάσει στα ψιλά. Ενας παιδοβιαστής μεγαλοδικηγόρος, ο 64χρονος Αρης Κύβελος, καταδικάστηκε χθες για τους βιασμούς κατ΄ εξακολούθηση δυο ανήλικων κοριτσιών, αδερφών, στις τρυφερές ηλικίες των 9 και 11 ετών, σε 75 χρόνια φυλακή, 45 χρόνια κατά συγχώνευση- και θα οδηγηθεί στην φυλακή την Μ. Τρίτη. 

Ο 64χρονος δικηγόρος καταδικάστηκε επίσης για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και για παιδική πορνογραφία.

Παρά τους ισχυρισμούς που προέβαλε ότι επρόκειτο για πλεκτάνη με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα οι γονείς των παιδιών, το δικαστήριο δεν πείστηκε και μετά από 25 συνεδριάσεις, ένορκοι και δικαστές τον καταδίκασαν ομόφωνα και χωρίς κανένα ελαφρυντικό. 

Ο ίδιος ζήτησε να του χορηγηθεί αναστολή, έως το Εφετείο, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε. 

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος έχει καταδικαστεί αμετάκλητα στο παρελθόν και για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος της ανήλικης τότε Αρετής Π., που με την καταγγελία της αργότερα άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και τον οδήγησε στην δικαιοσύνη. 

Για την ίδια υπόθεση θα βρεθεί ξανά στο εδώλιο στις 13 Μαΐου με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια. 

Γίνονται και θαύματα καμιά φορά...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



45 χρόνια κάθειρξη σε γνωστό δικηγόρο για βιασμό ανηλίκων αλλά δεν δίνουν το όνομά του στην δημοσιότητα! – Γιατί;

Είχε βιάσει και την συγγραφέα Αρετή Παληού!

27.04.2024 | 15:54

Σε 45 χρόνια κάθειρξη για βιασμό ανηλίκων καταδικάστηκε γνωστός δικηγόρος, του οποίου όμως το όνομα δεν το δημοσιεύουν!

 Γιατί δεν το δημοσιεύουν; Αφού έχει καταδικαστεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις το όνομα δημοσιεύεται για να αποκαλυφθεί εάν υπάρχουν κι άλλα θύματα.

Για ποιο λόγο δεν έχει δημοσιευτεί το όνομα του όπως γίνεται σε όλες τις άλλες περιπτώσεις; Υπάρχει κάποια αιτία για αυτήν την μεροληπτική προστασία;

Μέχρι τώρα υπάρχουν μόνο οι διαδόσεις ότι πρόκειται για έναν πολύ γνωστό δικηγόρο της Αθήνας ο οποίος καταδικάστηκε σε 45 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό δύο ανήλικων αδερφών, ηλικίας 9 και 11 ετών, κατά την χρονική περίοδο που διέπραττε το έγκλημα.

Ένα από τα πολλά θύματά του ήταν η Αρετή Παληού, η γνωστή συγγραφέας!

Ο 64χρονος δικηγόρος καταδικάστηκε επίσης για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και για παιδική πορνογραφία και πήρε το δρόμο για τη φυλακή την Παρασκευή (26/4).

Πρόκειται για πολύ γνωστό δικηγόρο της Αθήνας, ο οποίος έχει καταδικαστεί αμετάκλητα στο παρελθόν και για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος της ανήλικης τότε Αρετής Παληού, η οποία με την καταγγελία της άνοιξε τον ασκό του αιόλου σε βάρος του, οδηγώντας τον ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο 64χρονος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες του, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για πλεκτάνη με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα οι γονείς των παιδιών.

Παρά τους ισχυρισμούς του, μετά από σχεδόν 25 συνεδριάσεις, ο δικηγόρος δεν έπεισε δικαστές και ενόρκους οι οποίοι τον καταδίκασαν ομόφωνα.

Στο άκουσμα της απόφασης ο ίδιος ζήτησε από το δικαστήριο να του χορηγηθεί αναστολή, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Ο 64χρονος θα βρεθεί ξανά στο εδώλιο στις 13 Μαΐου για τη συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης της Αρετής Παληού, με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ο γνωστός δικηγόρος οδηγήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Τμήμα Μεταγωγών, όπου θα κρατηθεί μέχρι να οδηγηθεί στις φυλακές.

Η Αρετή Παληού πριν από τρία χρόνια είχε παρουσιαστεί σε τηλεοπτική εκπομπή όπου και μίλησε για την φρίκη που βίωσε στα χέρια του δικηγόρου.

Τα όσα περιέγραψε ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία αφού ζητούσε από την Αρετή Παληού, να συνευρίσκεται μαζί του και να συμμετέχουν η γυναίκα του, οι φίλες της, μέχρι και η θεία της!

«Στο σκοτεινό ίντερνετ μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές φωτογραφίες μου χωρίς πρόσωπο, τις οποίες έχει ποστάρει ο βιαστής μου.

Δεν ξέρω αν είναι revenge porn, νομίζω ότι δεν είναι. Σημασία έχει ότι αυτό το πράγμα δεν είναι απλώς κατακριτέο, είναι εγκληματικό.

Και το έγκλημα δεν το έχουμε κάνει εμείς. Είτε τις φωτογραφίες τις στείλαμε με τη θέλησή μας, είτε τις στείλαμε επειδή μάς εκβίασαν, όπως στη δική μου περίπτωση, μπορούν να χαθούν από το σκοτεινό ίντερνετ.

Μην φοβάστε, μιλήστε. Εγώ απευθύνθηκα στο ευρωπαϊκό δίκτυο κατά της βίας και, μέχρι σήμερα, νόμιζα ότι αυτός που με στήριζε περισσότερο είναι η οικογένειά μου.

Τελικά είναι πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση να βρίσκεις μία αγκαλιά από ανθρώπους που δεν σε ξέρουν και είναι εκεί για να σ’ ακούσουν γιατί πιστεύουν ότι το έγκλημα δεν το έχεις κάνει εσύ», ανέφερε η ίδια.

«Τον γνώρισα από τα 12 μου έτη. Μάς έφερε κοντά η θεία μου και κάπως μεθοδευμένα άρχισε να με φλερτάρει.

Φυσικά εγώ ως παιδί αυτό δεν το αντιλαμβανόμουν, μέχρι που φτάσαμε στα 14 μου, όταν με κακοποίησε για πρώτη φορά σεξουαλικά.

Εγώ επειδή φοβόμουν δεν μίλησα στους γονείς μου αμέσως, φοβήθηκα πάρα πολύ, επειδή εμπλεκόταν και η θεία μου φοβήθηκα τις αντιδράσεις της οικογένειας.

Παρόλα αυτά αυτός συνέχισε να είναι σε επικοινωνία μαζί μου, καθημερινά κι εκμεταλλευόμενος καταστάσεις», είπε η Αρετή για τις συνθήκες υπό τις οποίες γνωρίστηκε με τον δικηγόρο.

«Γνωρίζοντας τα οικογενειακά μου, ως φίλος της θείας μου, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις και να έρθει κοντά μου, με έπεισε ότι δεν με αγαπάει κανείς από την οικογένειά μου, με έστρεψε ενάντια στην οικογένειά μου, με έπεισε ότι μόνο αυτός με αγαπάει και με νοιάζεται και έτσι με ανάγκαζε, – μού έλεγε ότι οφείλω – να τού στέλνω γυμνές φωτογραφίες μου, έστελνε και εκείνος σε μένα.

Ήθελε να είναι το δώρο μου προς αυτόν για την ψυχολογική στήριξη που μού παρείχε και, με τον ίδιο τρόπο, με έπεισε στα 15 μου πια, να συνευρεθούμε ερωτικά.

Μετά την ερωτική συνεύρεση η πίεση έγινε ακόμα χειρότερη, μού ζητούσε να συνευρεθώ ερωτικά μαζί του και με άλλες γυναίκες, με την θεία μου, τη γυναίκα του, τις φίλες μου.

Κάπου εκεί εγώ άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια η αγάπη για την οποία μιλούσε, και με μία αφορμή, μίλησα στη μητέρα μου και την άλλη μέρα κιόλας, και με τον πάτερα μου, πήγαμε και καταθέσαμε στην αστυνομία».

Ποια είναι η Αρετή Παληού

Η Αρετή Παληού γεννήθηκε το 1999 στη Χίο, όπου και μεγάλωσε.

Έχει βραβευτεί σε τρεις λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.

Σήμερα ζει στη Θεσσαλονίκη, καθώς σπουδάζει Ιστορία και Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πανστρατιά των ανθρώπων της Εκκλησίας για να «ηττηθεί» ο Κ.Μητσοτάκης στις ευρωεκλογές: Όλοι εναντίον του

Κρίσιμο να περάσουν τα δεξιά κόμματα το 20% αλλά και να υποχωρήσει η ΝΔ κάτω από το 27% - Μητροπολίτες, κληρικοί και Ιερές Μονές με... πάθος κατά της ΝΔ

27.04.2024 | 21:33

Η συντριπτική πλειοψηφία των Μητροπολιτών, μελών της Ιεράς Συνόδου, αλλά και οι απλοί κληρικοί, όπως και οι Ιερές Μονές όλη της χώρας, έχουν κηρύξει «πανστρατιά» για να «ηττηθεί» η ΝΔ του Κ.Μητσοτάκη στις εκλογές.

Τι εννοούμε να «ηττηθεί» αφού η διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε ΠΑΣΟΚ θα είναι μεγάλη, ούτως ή άλλων: Να πέσει όσο το δυνατόν περισσότερο κάτω από το 27%.