Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Τριτη 20 Αυγουστου 2024


-Ο πρώην ιδιοκτήτης της Blackwater (τώρα Constellis) Erick D. Prince 

Ειρήνη σε όλους σας στη Βενεζουέλα. Σε όλους όσους ανήκουν στα σώματα ασφαλείας, επιλέξτε την πλευρά της Ελευθερίας. Όχι η πλευρά των σοσιαλιστών γκάνγκστερ.

Παρακολουθούμε και θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

-Το t-shirt που φορά ο Prince στο λογότυπο λέει «Βενεζουελάνικη Αντίσταση» 

-Η «Βενεζουελάνικη Αντίσταση» σχηματίστηκε το 2017 βασικά μιας μειοψηφίας του βενεζουελάνικου λαού, ως ένας συνασπισμός μειοψηφικής φιλοΗΠΑ συμμαχίας μεταξύ κομμουνιστών, αναρχικών, εθνικιστών, συντηρητικών, φιλελεύθερων, σοσιαλδημοκρατών, φυλών ιθαγενών, διαφωνούντων Τσαβίστας και βασικά όλων των ομάδων της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, για να διαμαρτυρηθούν κατά των Τσαβίστας και να πολεμήσουν μετωπικά ενάντια στα στρατεύματα της κυβέρνησης 

-Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εποχές....ιδιαίτερες συμμαχίες, με πολύ ιδιαίτερα κριτήρια στην επιλογή των μετωπικών τους συμμάχων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πως χρησιμοποιούν οι δικαιωματιστές (woke) την αριστερά και την «ρητορική μίσους» για να καταστείλουν κάθε μορφή έκφρασης και αντίδρασης στο σύστημα.

20/8/2024

Η ρητορική μίσους «ορίζεται» από τους αστούς και μικροαστούς δικαιωματιστές  «αριστερούς»   ως κάθε μορφή έκφρασης που «προτίθεται» να ταπεινώσει, να δυσφημήσει ή να υποκινήσει το μίσος εναντίον μιας ομάδας ή μιας κατηγορίας προσώπων με βάση το χρώμα του δέρματός τους, την ταυτότητα φύλου, την εθνικότητα, τη θρησκεία και ούτω καθεξής. Μόνο που η έννοια της «ρητορικής μίσους» έχει απεριόριστες εκφάνσεις, και αυτό είναι την κάνει τόσο επικίνδυνη.

Στην πραγματικότητα, λειτουργεί κυρίως ως όπλο περιορισμού της επικοινωνίας και εφαρμογής λογοκρισίας. Γνωρίζαμε πως η αλήθεια θα χαρακτηριζόταν εξτρεμισμός και θα έφτανε στο σημείο να ποινικοποιηθεί, μας είχαν προειδοποιήσει άλλωστε:  – Θα υπάρχει μόνο μία πηγή αλήθειας – ελευθερία του λόγου είναι ένα “όπλο πολέμου”! 

Δεν έχει σημασία αν το λες, το γράφεις ή το παίζεις (σκέψου κωμωδία), η αστική και μικροαστική δικαιωματική «αριστερά» και τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, που συνεργάζονται με τα περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι οι τελικοί κριτές που μπορούν απλώς να ισχυριστούν ότι αυτό που εκφράσατε ήταν μεροληπτικό , προκατειλημμένο, φανατικό, μισαλλόδοξο, υποτιμητικό, περιφρονητικό, βίαιο ή ακόμα και τρομοκρατικό.

Αυτό αφορά την σάτυρα, την τέχνη, μεγάλα φιλοσοφικά, ιστορικά έργα και μυθιστορήματα. Μερικά παραδείγματα σε αυτό είναι: Τα έργα του Ομήρου και του Σαίξπηρ, τα οποία κρίνονται σεξιστικά, παραμύθια που μεγάλωσαν πολλές γενιές, όπως Τα κλασικά παιδικά βιβλία του Ρόαλντ Νταλ αλλα και πολλά άλλα.

Η τεχνητή νοημοσύνη εκπαιδεύεται έχει αναπτύξει τεχνολογία που αναγνωρίζει εικόνες και μιμίδια που χλευάζουν ψεύτικες ειδήσεις, ψεύτικους πολιτικούς και … ψεύτικες πανδημίες. Θυμηθείται τα λόγια του Yuval Noah Harari για την τεχνητή νοημοσύνη και πως αυτή θα δημιουργεί λατρείες, πολιτικά κόμματα και ειδήσεις φέροντας ως παράδειγμα το psyop Qanon!

Η παραπληροφόρηση «ορίζεται» από το βιομηχανικό συγκρότημα μέσων μαζικής ενημέρωσης (fake news) ως εσφαλμένες ή παραπλανητικές πληροφορίες που μπορεί να υπάρχουν με ή χωρίς κακόβουλη πρόθεση.

Η αστική και μικροαστική δικαιωματική «αριστερά» χρησιμοποιήθηκε για να καθορίσουν εάν αυτά για τα οποία μιλάτε ή δημοσιεύετε στο Διαδίκτυο είναι ανακριβή, ελλιπή, παραπλανητικά, ψευδή, μισή αλήθεια, παραπληροφόρηση ή ειναι εκτός των κοινοτικών κατευθυντήριων γραμμών. Εάν αντιταχθείτε σε αυτή τη διοίκηση, ΘΑ υπάρξουν συνέπειες και θα στοχοποιηθείτε για διάδοση ρητορικής μίσους και παραπληροφόρησης. Μπορεί μάλιστα να γίνεται και χάστανγκ στο Χ απο την λεγόμενη Cancel Coultoure.

Στη συνέχεια, υπάρχει ο λεγόμενος «έλεγχος γεγονότων». Που χρησιμοποιεί την αστική και μικροαστική δικαιωματική «αριστερά» που χρησιμοποιείται απο το σύστημα, ως όπλο για να διασφαλίσει ότι οι ψεύτικες αφηγήσεις της αστικής και μικροαστικής δικαιωματικής «αριστεράς» γίνονται πιστευτές. Για παράδειγμα, πρόσφατα, αν πληκτρολογούσατε στο Google τις λέξεις Μπάιντεν και άνοια , θα εμφανιστούν πολλά βίντεο με τον Μπάιντεν να μιλάει απόλυτα καθαρά.

Η πρόοδος στην τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των αλγορίθμων, της τεχνητής νοημοσύνης και των ανθρώπων που εργάζονται για τη «βελτίωσή» της τεχνητής νοημοσύνης (την κάνουν χειρότερη καθιστώντας την το καλύτερο μέτρο στη διαιώνιση της προπαγάνδας) έχουν καταφέρει να πείσουν την Αριστερά για τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ και απάτες, συμπεριλαμβανομένης της ρευστότητας των φύλων, της κλιματικής αλλαγής, των χρημάτων και των πόρων που δαπανώνται σε ξένους πολέμους, στην πανδημία και φυσικά σε εμβόλια – με το απλό επιχείρημα πως αυτοί οι οποίοι τα διαδίδουν είναι ακροδεξιοί, αμόρφωτοι, κατά της επιστήμης και ακολουθούν τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.

Το χειρότερο όμως απ όλα δεν είναι πως το διαδίκτυο και οι υποστηρικτές της λογοκρισίας σε διαγράφουν. Αλλά πως ήδη η ελευθερία γνώμης τιμωρείται ποινικά, με την νέα κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας:

Αν δε σταματήσουμε αυτή την παράνοια, όποιος καταρρίπτει το αφήγημα του σύστηματος θα πηγαίνει ΦΥΛΑΚΗ για εγκλήματα ρητορικής μίσους και παραπληροφόρησης. Πολλοί θα χαρακτηριστούν ως εγχώριοι τρομοκράτες που είναι κατά της επιστήμης και ακροδεξιοί εξτρεμιστές.

Ό,τι έχει να κάνει με την αποτροπή της εγκατάστασης του ανώμαλου τεχνοφεουδαρχικού παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού θα χαρακτηρίζεται ως ρητορική μίσους και παραπληροφόρηση. Η ελευθερία του Τύπου και η ελευθερία του λόγου θα αποδεκατιστούν.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βόμβα απο διδάκτωρ της ιολογίας και της ανοσολογίας: Δεν υπήρξε SARS-CoV-2, ή COVID-19 και ΔΕΝ υπήρξαν και παραλλαγές!

20/8/2024

Η Δρ Wagh, διδάκτωρ στην ιολογία και την ανοσολογία με 20ετή εμπειρία ως εργαστηριακή ερευνήτρια, περιγράφει πώς το εργαστήριό της προσπάθησε επανειλημμένα να απομονώσει τον SARS-CoV-2 μετά από εντολή του CDC και πως ούτε η ίδια, ούτε άλλοι συναδελφοί της τα κατάφεραν.

Δρ Wagh, η οποία έχει συμμετάσχει σε πολλές ιολογικές έρευνες για να βρει την αιτία διαφόρων ασθενειών, αποκαλύπτει πληροφορίες για το τι συμβαίνει στα εργαστήρια στα οποία εργαζόταν. Η ίδια ισχυρίζεται πως η ιολογία χρησιμοποιεί λάθος μεθόδους και καταλήγει σε λάθος συμπεράσματα.

Σε μια συνέντευξη, με την Δρ Λι Μέριτ, περιγράφει τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι ιολόγοι και τις μάταιες προσπάθειές τους να απομονώσουν τους ιούς χρησιμοποιώντας λανθασμένες επιστημονικές μεθόδους.

Το όλο πείραμα επαναλήφθηκε πολλές φορές…

Δρ Poornima Wagh: «Βρήκαν τα ίδια πράγματα που βρήκαμε κι εμείς.

Δεν βρήκαν το SARS Cov 2, δεν βρήκαν το γονιδίωμα, δεν βρήκαν τίποτα.

Καλέσαμε τον Δρ Ρόμπερτ Ρέντφιλντ, διευθυντή του CDC, για να του δείξουμε τα ευρήματα.

Είπε «Δεν με νοιάζει τι βρήκες, απλά βρείτε κάτι σαν το SARS-Cov-2»

Ζητήσαμε από το CDC να μας στείλει δείγμα του απομονωμένου ιού. Είπαν ότι δεν το είχαν, σταμάτησαν να ανταποκρίνονται στις κλήσεις μας, αλλά επιμείναμε, αργότερα το FBI έκανε έφοδο στο εργαστήριό μας…»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Candace Owens: Όποιος μιλάει για το Ισραήλ βρίσκεται νεκρός – αυτό το κράτος είναι ένα καταφύγιο παιδεραστών που ιδρύθηκε απο τους Ρότσιλντ!

20/8/2024

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, με τίτλο «Η αλήθεια για τον Σιωνισμό», η γνωστή μαύρη παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για όλα αυτά που ισχυρίζεται πως ανακάλυψε μετά απο έρευνες. είπε ότι Σιωνιστές Εβραίοι συμμετείχαν στη δολοφονία του Προέδρου Τζον Φ. Κένεντι και εξέφρασε ανησυχίες για τις συνέπειες της δικής τηε κριτικής στο Ισραήλ.

«Πιστεύετε ότι είναι φυσιολογικό ότι, κάθε άτομο που μιλά για το Ισραήλ να φοβάται για την ζωή του; «ξέρεις ότι δεν θέλω να σκοτωθώ»; Και συνέχισε λέγοντας: «Πυροβόλησαν τον JFK σε ανοιχτό αυτοκίνητο, ενώ ήταν εν ενεργεία πρόεδρος, οπότε η ασφάλειά μου δεν έχει σημασία, αν με θέλουν νεκρή, θα με έχουν».

Η Όουενς υποστήριξε περαιτέρω ότι τέτοιες ανησυχίες είναι «φυσιολογικές» και συνδέονται αποκλειστικά με το Ισραήλ, το οποίο ισχυρίστηκε ότι έχει σημαντική επιρροή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είπε επίσης πως το σύγχρονο Ισραήλ έχει αναδειχθεί ως  «καταφύγιο παιδεραστών» σύμφωνα με την Candace Owens, η οποία εξέτασε την  «απαγορευμένη» ιστορία του κράτους που όπως είπε ιδρύθηκε από τους Rothschild κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής στο X.

«Γιατί θέλανε ως ένα μικρό έθνος που έχει το μέγεθος του Νιου Τζέρσεϊ, θέλανε οι παιδόφιλοι να βρίσκουν άσυλο εκεί; Χμ… Εκτός κι αν το έθνος του Ισραήλ έχει ιδρυθεί από κάποιους Σιωνιστές».

Τωρα αν είναι αλήθεια ή όχι αυτο που λέει η Candace Owens, φτάνει να δείτε τι λένε τα ίδια τα Ισραηλινα ΜΜΕ: Όπως η Haarentz

Πρόσφατα είδαμε ένα βίντεο που ένας ραβίνος σε μια διάλεξη έλεγε πως δεν είναι αμαρτία να βιάσεις ένα βρέφος… καθώς ο θεός έχει προβλέψει να ξαναφτιάχνει τον υμένα του…. παρόμοια βίντεο έχουμε δει πολλές φορές και με ραβίνους και με ισλαμιστές, όπως συνήθως όμως, τέτοια βίντεο δεν προβάλλονται για πολύ γιατί δεν τα επιτρέπει η λογοκρισία, ακόμα και στο Χ!

Βλέπουμε τα σημερινά αποτελέσματα της λογοκρισίας, ένα κράτος σκοτώνει μικρά παιδιά επειδή τα θεωρεί τρομοκράτες, και μια ολόκληρη υφήλιος φοβάται να κριτικάρει αυτό το κράτος γιατί το συστημα θα του επιτεθεί απ όλες τις πλευρές του, αριστερά-δεξιά και φυσικά χάρη στο μεγαλύτερο τους άλλοθι που είναι οι νεοναζί. Που τελευταία πολλοί απο αυτούς στηρίζουν το Ισραήλ!

Ο Λόρδος Jacob Rothschild έχει όντως παραδεχτεί ότι η οικογένειά του ήταν υπεύθυνη για τη δημιουργία του Ισραήλ, σε μια συνέντευξη στους Times of Israel . 

Το 2018, ο Ρότσιλντ είπε στη συνέντευξη ότι οι πρόγονοί του « βοήθησαν να ανοίξει ο δρόμος για τη δημιουργία του Ισραήλ », αναγκάζοντας τη βρετανική κυβέρνηση να υπογράψει τη Διακήρυξη του Μπάλφουρ το 1917.

Στη συνέχεια, η σιωνιστική οικογένεια υποσχέθηκε στη βρετανική κυβέρνηση ότι θα μπορούσε να πείσει τις ΗΠΑ να μπουν στον πόλεμο και να εξασφαλίσουν τη νίκη της Βρετανίας επί της Γερμανίας με βάση ότι η βρετανική κυβέρνηση παρέδωσε τον έλεγχο της Παλαιστίνης στους Σιωνιστές.

Έτσι δημιουργήθηκε η Διακήρυξη Μπάλφουρ, η οποία είναι μια επίσημη επιστολή του Υπουργού Εξωτερικών της Βρετανικής Κυβέρνησης Τζέιμς Μπάλφουρ προς τον βαρόνο Ρότσιλντ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι μετοχές της εταιρείας παραγωγής εμβολίων mpox, Bavarian Nordic, παρουσίασαν αύξηση αυτή την εβδομάδα, αφού ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία και όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ότι θα μπορούσε να παράσχει 10 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου.

«Έχουμε απόθεμα και έχουμε τις δυνατότητες. Αυτό που μας λείπει είναι οι παραγγελίες», δήλωσε ο CEO Paul Chaplin στο Bloomberg αυτή την εβδομάδα.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Αφρικής (Africa CDC) είχαν δηλώσει προηγουμένως ότι χρειάζονταν 10 εκατομμύρια δόσεις για να αντιμετωπίσουν ένα ξέσπασμα mpox, γνωστό και ως monkeypox, που εξαπλώθηκε από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό σε άλλα αφρικανικά έθνη. Ο ΠΟΥ και άλλοι αξιωματούχοι υγείας λένε ότι το στέλεχος του mpox φαίνεται να είναι πιο θανατηφόρο από μια άλλη παραλλαγή που προκάλεσε παγκόσμια έξαρση το 2022 και το 2023.

Στη συνέντευξη, ο Τσάπλιν είπε ότι η εταιρεία του έχει 300.000 δόσεις του εμβολίου έτοιμες να διανεμηθούν αμέσως, ενώ πρόσθεσε ότι 2 εκατομμύρια δόσεις θα μπορούσαν να παρασχεθούν στην Αφρική μέχρι το τέλος του 2024. «Είμαστε ήδη στα τέλη Αυγούστου, οπότε είναι πραγματικά χρειάζεται κάποια ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων για να μπορέσει να το κάνει αυτό», είπε.

Τις τελευταίες πέντε ημέρες, η μετοχή της εταιρείας του αυξήθηκε κατά περίπου 49 τοις εκατό, φτάνοντας περίπου τα 14,11 δολάρια ανά μετοχή από το απόγευμα της Παρασκευής.

Η Bavarian Nordic υπέβαλε επίσης την Παρασκευή δεδομένα σχετικά με τα εμβόλια στη ρυθμιστική αρχή υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να επεκτείνει τη χρήση του εμβολίου της για να καλύψει παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Η χρησιμοποίηση του όρου “μπάτσου” έχει ξεφύγει και με το άνοιγμα της Βουλής θα αναλάβω μία πρωτοβουλία και με άλλους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και από άλλα κόμματα, εάν το επιθυμούν, ώστε πλέον ο όρος “μπάτσος” απευθείας να κινεί αυτόφωρο ποινικό αδίκημα, να μη χρειάζεται κανένας να κάνει μηνυτήρια αναφορά», είπε ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας το πρωί της Τρίτης (20/8) στον ΣΚΑΪ.

Τους ίδιους τους μπάτσους τους ρώτησε? Είναι γνωστό πως κάθε υψηλόβαθμος κυρίως αστυνομικός που θεωρεί τον εαυτό του σκληρό καργιόλη, αυτοαποκαλείται "μπάτσος" και το θεωρεί τιμητικό. Ό,τι λέει ο φλώρος ο Πλεύρης θα κάνει τους μπάτσους να γελάνε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τον Αύγουστο του 2021 ο γενικος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Πλιώτας ζητεί έρευνα προς πάσα κατεύθυνση για τις καταστροφικές πυρκαγιές αλλά και αναζήτηση στοιχείων που μπορεί να φέρουν στο φως την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης. Η σημαντική αυτή παραγγελία του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έχει ως αποδέκτη την εισαγγελία Εφετών της Αθήνας και για την πορεία της έρευνας μαμούθ θα ενημερώνεται ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Λάμπρος Σοφουλάκης. Σε λιγότερο από 9 μήνες αντικαταστάθηκε από τον

Ισίδωρο Ντογιάκο λόγω συνταξιοδοτησης...

Φυσικά η έρευνα δεν έφερε στο φως τίποτα...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η καταστροφή απ' τα λιγνιτωρυχεία σε Μεγαλόπολη και Πτολεμαΐδα είναι εντοπισμένη και αναστρέψιμη.

Οι ανεμογεννήτριες σε τοπία απαράμιλλου κάλους και στις κορυφογραμμές αφορά όλη την χώρα και είναι μη αναστρέψιμες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων, 2021

"Το εμβόλιο είναι μονόδρομος και οι ιερείς δε θα πρέπει να παίρνουν κόσμο στον λαιμό τους. Η εκκλησία συνιστά, από ποιμαντικό ενδιαφέρον στους πολίτες να εμβολιαστούν. Γιατί μας το λένε οι υπεύθυνοι της υγείας και το έχω τονίσει πάρα πολλές φορές, ότι σε θέματα υγείας θα πρέπει να ακούμε τους γιατρούς και κανέναν άλλον" 

Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων 18 Αυγούστου 2024

Καλεί τους πιστούς να προσευχηθούν την Κυριακή 18 Αυγούστου καθώς τον τελευταίο καιρό στην περιοχή υπάρχουν πολλοί θάνατοι και μάλιστα νέων ανθρώπων



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα μεγάλα κυρίαρχα ΜΜΕ κάνουν λόγο για επιδημία καρκίνων στις νεότερες ηλικίες – Κανένα απο αυτά, δεν αναφέρει την προφανής αιτία!

19/8/2024

 Πολλα συστημικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως τα δύο τελευταία χρόνια έχει πυροδοτηθεί μια επιδημία καρκίνων σε νέους ανθρώπους, χωρίς ποτέ να δείχνουν κάποια σοβαρή αιτία για το τι την προκάλεσαι. Το ίδιο άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις ηλικίες με τους νεου τύπου “turbo καρκίνων”, όπου το φαινόμενο αναφέρεται σε όλες τις λεγόμενες χώρες του πρώτου κόσμου.

Πιστεύεται ότι κάποιος απο το ιατρικό κατεστημένο ή τα μέσα ενημέρωσης θα παρατηρούσε και θα έκανε ερωτήσεις σχετικά με την έξαρση του καρκίνου; Στην μετά Covid εποχή δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Άλλωστε αν το κάνουν θα πρέπει να επισημάνουν την προφανής εξήγηση για την επιδημία του καρκίνου, που είναι οι μαζικοί εμβολιασμοί.

Οι γιατροί σε όλο τον κόσμο είναι μπερδεμένοι από το γεγονός ότι τα ποσοστά καρκίνου μεταξύ των millennials και των Gen Xers (νεαρότερες ηλικίες), έχουν αυξηθεί απότομα. Παρά το γεγονός ότι είναι κοινή παραδοχή κανείς δεν αναφέρεται στην ερώτηση, ποια είναι η αιτία;

Δεκαεπτά τύποι καρκίνου είναι πολύ πιο συνηθισμένοι στους σημερινούς νέους από ό,τι στο παρελθόν.

Τα άτομα που γεννήθηκαν το 1990 αντιμετωπίζουν κίνδυνο να προσβληθούν από καρκίνο που είναι διπλάσιοι ή τριπλάσιοι από τα παιδιά που γεννήθηκαν το 1955. Η αύξηση σίγουρα δεν οφείλεται στον λιγότερο έλεγχο, εξαιτίας της εποχής του Covid που δεν γινόντουσαν περισσότεροι έλεγχοι.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με νέους ανθρώπους που πεθαίνουν νωρίς απο την ασθένεια και σε τεράστιους αριθμούς και αυτό συμβαίνει μόνο τα τελευταία δύο χρόνια. Οι καρκίνοι που δεν επηρέασαν τις προηγούμενες γενιές γιατί επηρεάζουν τις νέες;

Οι καρκίνοι που είναι πιο συνηθισμένοι είναι, του μαστού, του παγκρέατος, των ωοθηκών, του ήπατος και των νεφρών. Οι καρκίνοι του στομάχου και του παχέος εντέρου είναι επίσης συχνότεροι στους νέους.

Γιατί;

Οι γιατροί προσπαθούν να βρουν μια εξήγηση. Χωρίς να αγγίξουν το προφανές γιατί κινδυνεύουν να βρεθούν στην αφάνεια.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μ’ ένα σμπάρο δυο ΣιωΝαζίδια ταγματάρχες 

Εξουδετερώθηκαν δυο ταγματάρχες μετά από μια καλοσχεδιασμένη επίθεση 4 Ανταρτών, μέσα στη πιο εκκαθαρισμένη και χτενισμένη στρατιωτικά περιοχή στη Λωρίδα της Γάζας, τον άξονα Νετζαρίμ. 

Εξουδετερώθηκε ο διοικητικής μέριμνας Ταγματάρχης Yotam Itzhak Peled, 34 ετών, διοικητής του 8119 τάγματος της Ταξιαρχίας Ιερουσαλήμ... 

Λίγη ώρα αργότερα ο στρατός των Ναζί σιωνιστών ανακοίνωσε ότι και δεύτερος αξιωματικός Ταγματάρχης Mordechai Yosef Ben Shoam, εξουδετερώθηκε στην ίδια επίθεση. 

Επίσης εξουδετερώθηκε και ένας οδηγός φορτηγού του τάγματος εφοδιασμού που ήταν μέρος μιας νηοπομπής για τον εφοδιασμό των Ναζί στρατιωτών στη νότια Συνοικία Ζεϊτούν (Ελαιών) της πόλης της Γάζας. Στην ίδια επίθεση τραυματίστηκαν 11 Ναζίδια σιωνιστές .. 

Δείτε στο βίντεο πως οι Αντάρτες πως παρακολουθούσαν και στο έδαφος και από ψηλά με μικρό drone το προκαθορισμένο διάδρομο .. Παρακολουθούσαν οι Αντάρτες της Γάζας το κομβόι που καθημερινά έφερνε εφόδια στους στρατιώτες και πως επέλεξαν να χτυπήσουν τη μέρα που θα επισκεπτόταν ο διοικητής του τάγματος τους στρατιώτες του.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



14.000 ΒΡΕΤΑΝΟΙ (εως τώρα) για: 

- ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ

- ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ

- ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΕΣ 

- ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΘΡΟΜΒΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

- ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΝΩΤΙΑΙΟΥ ΜΥΕΛΟΥ 

- ΠΑΡΑΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΚΡΩΝ 

- ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ

κλπ κλπ κλπ 

ΟΧΙ ΕΓΩ (o ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ) 

Η TELEGRAPH

ΖΟΜΠΙ ΕΣΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ… 

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΑΝΚΙΠΟΞ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα μάτσο μπάτσοι! 

Οι ασφαλίτες Μάλλιος, Μπάμπαλης, Θεοφιλογιαννάκος, Χατζηζήσης, Καραπαναγιώτης, Κραβαρίτης και άλλα σκουπίδια, στη δίκη των χουντικών βασανιστών το 1975. 

Πλεύρη, τους είπα μπάτσους! Κάνε μου μήνυση! 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1.500 MKO τέθηκαν εκτός νόμου στη Νικαράγουα, γιατί αρνήθηκαν να δηλώσουν την οικονομική τους κατάσταση και τις δωρεές που έπαιρναν από το εξωτερικό.

Πρόκειται για μια θάλασσα από οργανώσεις φανατικών Ευαγγελικών, Πεντηκοστιανών, Μαρτύρων του Ιεχωβά, Αναγεννημένων Χριστιανών και άλλων αιρέσεων, που με κέντρο τις ΗΠΑ διεισδύουν μεθοδικά τις τελευταίες δεκαετίες στη Λατινική Αμερική, αλλά και οργανώσεων Ροταριανών, ακόμα και αποκρυφιστών Καβαλιστών και άλλων. 

Οι ρυπαρές και σκοτεινές αυτές οργανώσεις επιδίδονταν συστηματικά στην υπονόμευση του δημοκρατικού καθεστώτος της χώρας, με τη στήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ και της ακροδεξιάς αντιπολίτευσης. Σε μια βρόμικη προσπάθεια να εμφανιστεί η πολιτική των Σαντινίστας σαν κίνδυνος για τις χριστιανικές αξίες.

Σχολιο.- Πολύ σωστά έκαναν. Εδώ τους αφήνουν. Γι αυτό και θεωρώ όλους κλόουν και γι αυτό δεν ψηφίζω....

Σχολιο.- Το ότι δεν ψηφίζεις, μη νομίζεις πως τους απασχολεί. Μάλλον χάρη στους αποπάνω κάνεις, με το να βάζεις στο ίδιο τσουβάλι κι αυτούς που τους αντιμάχονται.

Σχολιο.- Μερικοί υπερηφανεύονται κιόλας ότι δεν ψηφίζουν λόγω άγνοιας

Σχολιο.- αν πηγαίνατε να ψηφίσετε όλοι η χούντα του Μητσοτάκη θα είχε ένα ποσοστό περίπου στο 15 τις εκατό θα είχε φύγει νύχτα έτσι απλά και οι υπόλοιποι θα είχαν φόβο ΛΑΟΥ.

Σχολιο.- Οι Ροταριανοί πάντως χαίρουν ιδιαιτέρας εκτιμήσεως από το εγχώριο κατεστημένο της Ελάδας. Έχουν πολλά παρακλάδια και ονόματα πχ σοροπτιμιστες, ,inner wheel κ.σ. περίεργα. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η woke ατζέντα, αλλά ο συνολικός ιδεολογικός αντιδραστικός προσανατολισμός τους.

Σχολιο.- Καλά τους κάνανε. Όμως μιλάς λες και οι άλλες ΜΚΟ, αυτές που προωθούν τη Woke ατζέντα, και μαζί τους οι πολυεθνικές και, βέβαια, πάνω απ' όλους, ιθύνων νους, η κατά τόπους No1 Πρεσβεία αποτελούν την πεμπτουσία της αριστεροσίνης. Κρίμα που έφυγαν οι Αμερικάνοι από το Αφγανιστάν πριν προλάβει η πρεσβεία τους να πραγματοποιήσει την pride parade που είχε οργανώσει, για να τους ξεβλαχέψει.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκλογική «νοθεία» στη Βενεζουέλα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ακροδεξιά αντιπολίτευση καταγγέλλει νοθεία. Το έκανε μετά τις εκλογικές αναμετρήσεις του 2004, του 2006, του 2013, του 2018, χωρίς όμως ποτέ να μπορέσει να αποδείξει τα καταγγελλόμενα. Μπόρεσε όμως να πετύχει να αναγνωριστεί ο Χουάν Γουαϊδό από τις ΗΠΑ, την Ε.Ε. και άλλες δυτικές χώρες ως ο «πρόεδρος» της χώρας

Οι πρόσφατες προεδρικές εκλογές στη Βενεζουέλα έδωσαν τη νίκη με 52% στον Νικολάς Μαδούρο έναντι 43% του κύριου αντιπάλου του Εδμούντο Γκονσάλες, αλλά συνοδεύτηκαν από συντονισμένες καταγγελίες τόσο από την ακροδεξιά μειοψηφία στο εσωτερικό της χώρας όσο και από το εξωτερικό τις ΗΠΑ και την ΕυρωΕνωση περί εκλογικής νοθείας. Η ακροδεξιά αντιπολίτευση -και αναφερόμαστε στον κύριο και μεγαλύτερο αντιπολιτευόμενο σχηματισμό, αφού στις πρόσφατες εκλογές συμμετείχαν συνολικά 10 υποψήφιοι από τους οποίους μόνο ο Εδμούντο Γκονσάλες δεν αποδέχεται το εκλογικό αποτέλεσμα- ξεκίνησε τις δημόσιες καταγγελίες της για επικείμενη νοθεία αρκετούς μήνες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η συγκεκριμένη ακροδεξιά αντιπολίτευση καταγγέλλει νοθεία. Το έκανε μετά τις εκλογικές αναμετρήσεις του 2004, του 2006, του 2013, του 2018, χωρίς όμως ποτέ να μπορέσει να αποδείξει τα καταγγελλόμενα. Μπόρεσε όμως να πετύχει να αναγνωριστεί ο Χουάν Γουαϊδό από τις ΗΠΑ, την Ε.Ε. και άλλες δυτικές χώρες ως ο «πρόεδρος» της χώρας.

Μπορεί να έγινε νοθεία μέσω του εκλογικού συστήματος; Σύμφωνα με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Τζίμι Κάρτερ, η Βενεζουέλα διαθέτει το καλύτερο εκλογικό σύστημα στον κόσμο. Η ταυτοποίηση του ψηφοφόρου γίνεται με διπλό τρόπο, με την ταυτότητά του και το δακτυλικό του αποτύπωμα. Η χώρα έχει αναπτύξει ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα ψηφοφορίας με οθόνη αφής. Ο ψηφοφόρος πίσω από το παραβάν επιλέγει ηλεκτρονικά τον υποψήφιο της αρεσκείας του.

Το μηχάνημα εκτυπώνει απόδειξη της ψήφου του, ο ψηφοφόρος την παίρνει και τη ρίχνει σε κάλπη, έχοντας έτσι γίνει διπλή -ψηφιακή και έντυπη- καταγραφή της ψήφου του. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας σε κάθε εκλογικό τμήμα το μηχάνημα αθροίζει αυτόματα όλες τις ψήφους που έλαβε κάθε υποψήφιος και διαβιβάζει ψηφιακά το αποτέλεσμα στο Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο. Τα δεδομένα αυτά είναι δεόντως κρυπτογραφημένα και είναι αδύνατο να τροποποιηθούν ή να διαγραφούν. Σε κάθε εκλογικό τμήμα εξάγεται επίσης αυτόματα από το ηλεκτρονικό σύστημα το πρακτικό σε έντυπη μορφή, σε ειδικό χαρτί και με μοναδικό barcode.

Το πρακτικό εξάγεται τόσες φορές όσοι είναι και οι υποψήφιοι. Ολα τα αντίγραφα υπογράφονται -μεταξύ άλλων- και από τους μάρτυρες/εκπροσώπους των υποψηφίων και κάθε ένας από αυτούς λαμβάνει ένα έγκυρο και μοναδικό αντίγραφο. Τα ψηφιακά αποτελέσματα μπορούν στη συνέχεια να αντιπαραβληθούν με αυτά της κάλπης. Δεν έχουμε υπόψη μας εγκυρότερα και ασφαλέστερα εκλογικά συστήματα σε χώρες του δυτικού κόσμου.

Το Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο (Consejo Nacional Electoral - CNE), που είναι το μόνο -βάσει του Συντάγματος- αρμόδιο θεσμικό όργανο για την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, χαρακτηρίστηκε από την ακροδεξιά αντιπολίτευση ως φερέφωνο της κυβέρνησης. Μπορεί να είναι πράγματι έτσι; Το CNE αποτελείται από πέντε μέλη τα οποία δεν επιτρέπεται να συνδέονται με πολιτικά κόμματα.

Τρία από αυτά προτείνονται από τις ποικιλόμορφες εκφάνσεις της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα, ένα από τις σχολές νομικών και πολιτικών επιστημών των Πανεπιστημίων και ένα από ένα ανεξάρτητο σώμα που περιλαμβάνει κρατικές δομές υπέρ των πολιτών, όπως για παράδειγμα τον Συνήγορο του Πολίτη. Οι προτεινόμενοι διορίζονται ως μέλη του CNE μετά από συζήτηση και ψηφοφορία στην Εθνοσυνέλευση, όπου απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία 2/3. Κατά την άποψη μας η διαδικασία ορισμού των μελών του CNE είναι ευρέως συμμετοχική, πολυεπίπεδη, απαιτεί συναινέσεις και δεν αφήνει εύκολα περιθώρια χαρακτηρισμού του CNE ως υποχείριου της κυβέρνησης.

Το βράδυ των εκλογών ο πρόεδρος του CNE ανακοίνωσε το εκλογικό αποτέλεσμα επί του 80% των ψηφισάντων και όχι επί του 100% λόγω κυβερνοεπιθέσεων που δέχτηκε το ηλεκτρονικό σύστημα μετάδοσης των αποτελεσμάτων. Η τεράστια κυβερνοεπίθεση υποβαθμίστηκε, αμφισβητήθηκε, θεωρήθηκε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να καλύψει την προαναγγελθείσα νοθεία. Ο εγνωσμένου επιστημονικού κύρους Βίκτορ Τεοκτίστο, εξωτερικός ελεγκτής του CNE, καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής και Τεχνολογίας Πληροφοριών του Πανεπιστημίου Simón Bolívar, επιβεβαίωσε την κυβερνοεπίθεση. Ο γνωστός στη χώρα ακτιβιστής των ελεύθερων τεχνολογιών, Κένι Οσα, την επιβεβαίωσε και αυτός. Ακολούθησαν ρεπορτάζ σε πολλά εθνικά και διεθνή ηλεκτρονικά έντυπα.

Η γνωστή στον χώρο της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων αμερικανική εταιρεία NetScout δημοσίευσε έκθεση που δείχνει τις χιλιάδες κυβερνοεπιθέσεις που στις 29/7/2024 υπέστησαν οι τεχνολογικές κρατικές υποδομές της Βενεζουέλας. Λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά μεταξύ ώρας Βενεζουέλας και ώρας Γκρίνουιτς, οι αναφορές του Νικολάς Μαδούρο και του προέδρου του CNE σε κυβερνοεπιθέσεις που εκδηλώθηκαν κατά το χρονικό διάστημα μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων επαληθεύονται απόλυτα από την έκθεση.

Απαντώντας στις συνεχιζόμενες καταγγελίες της αντιπολίτευσης περί νοθείας ο Νικολάς Μαδούρο προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας (Tribunal Supremo de Justicia -TSJ) και ζήτησε αυτό να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ελέγξει την εκλογική διαδικασία και το ανακοινωμένο εκλογικό αποτέλεσμα. Η ακροδεξιά αντιπολίτευση χαρακτήρισε και το TSJ ως κυβερνητικό όργανο. Η διαδικασία επιλογής των δικαστών του TSJ είναι επίσης συμμετοχική και πολυεπίπεδη και δεν επιτρέπει την εύκολη τεκμηρίωση του ισχυρισμού της αντιπολίτευσης.

Σε πρώτο χρόνο η Εθνοσυνέλευση επιλέγει 11 βουλευτές, οι οποίοι συμπληρώνονται από 10 μέλη-εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών. Η 21μελής αυτή επιτροπή κάνει μια πρώτη προεπιλογή των υποψήφιων μελών του TSJ. Ακολουθεί μια δεύτερη προεπιλογή από άλλο συλλογικό όργανο δομών των πολιτών, για να ακολουθήσει η τελική επιλογή από την Εθνοσυνέλευση με αυξημένη πλειοψηφία 2/3.

Η ακροδεξιά αντιπολίτευση από το μεσημέρι της ημέρας των εκλογών διακήρυττε τη νίκη της και λίγες μέρες αργότερα δημοσιοποίησε στον ιστότοπό της πρακτικά εκλογικών τμημάτων. Ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης Χόρχε Ροδρίγκες παρέθεσε πληθώρα παραδειγμάτων από τα εν λόγω πρακτικά, όπου λανθασμένα ή ελλείποντα στοιχεία αποδεικνύουν τη μη εγκυρότητά τους. Την ίδια με τον Χόρχε Ροδρίγκες άποψη έχει και ο Ισπανός πρώην αντιπρόεδρος και πρώην επικεφαλής των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, ο οποίος με ανάρτησή του στο Χ αμφισβητεί την εγκυρότητα των πρακτικών που δημοσίευσε η αντιπολίτευση.

Το TSJ κάλεσε όλους τους υποψήφιους σε ακρόαση και ζήτησε να καταθέσουν τα πρακτικά που έχουν οι συνδυασμοί τους. Στις μέχρι τώρα δύο ακροάσεις ο υποψήφιος της ακροδεξιάς αντιπολίτευσης, Eδμούντο Γκονσάλες, δεν παρουσιάστηκε. Από το Μαϊάμι, όπου εδρεύει η ακροδεξιά αντιπολίτευση, σε ανακοίνωση που προσυπογράφουν ο ίδιος και η Μαρία Κορίνα Ματσάδο -ουσιαστική επικεφαλής της ακροδεξιάς αντιπολίτευσης, η οποία σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή έχει καλέσει τις ΗΠΑ σε στρατιωτική επέμβαση εναντίον της χώρας της- αυτοανακηρύχθηκε ως ο νικητής των εκλογών, καλώντας παράλληλα τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας σε αποκατάσταση της -κατά την άποψή τους- λαϊκής βούλησης, δηλ. καλώντας ουσιαστικά τον στρατό σε πραξικόπημα.

Οι ΗΠΑ έσπευσαν αμέσως να αναγνωρίσουν τον Γκονσάλες ως νικητή των εκλογών, το ίδιο και οι κυβερνήσεις φιλικών προς τις ΗΠΑ χωρών της περιοχής, ενώ ο εισαγγελέας του Καράκας διέταξε έρευνα κατά των Γκονσάλες και Ματσάδο για διερεύνηση σοβαρών αδικημάτων, όπως πρόσκληση σε πραξικόπημα, διάδοση ψευδών ειδήσεων κ.λπ.

Συμπερασματικά, έχουμε ένα αδιάβλητο εκλογικό σύστημα, έχουμε μια αναμφισβήτητη τεράστια κυβερνοεπίθεση κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων με το εύλογο ερώτημα «ποιος ευνοείται;», έχουμε συνταγματικά προβλεπόμενες διαδικασίες οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη από τη μεριά θεσμικών οργάνων της χώρας, είμαστε σε αναμονή τόσο της ανακοίνωσης των αναλυτικών αποτελεσμάτων και των πρακτικών όλων των εκλογικών τμημάτων από το CNE, όσο και της τελικής ετυμηγορίας του TSJ μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά όρια.

Η σπουδή των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν ως νικητή τον Εδμούντο Γκονσάλες δεν μας εκπλήσσει. Μας εκπλήσσει η αστοχία των προέδρων της Βραζιλίας και της Κολομβίας, Λούλα και Πέτρο αντίστοιχα, οι οποίοι μέμφονται το CNE για τη μέχρι σήμερα μη δημοσιοποίηση των πρακτικών ανά εκλογικό τμήμα, αγνοώντας τα προβλήματα που δημιούργησε η κυβερνοεπίθεση, αλλά και ότι το συνταγματικά προβλεπόμενο χρονικό διάστημα για τη δημοσιοποίησή τους είναι 30 ημέρες. Η έλλειψη κάθε σοβαρού στοιχείου από πλευράς ακροδεξιάς αντιπολίτευσης για τεκμηρίωση της καταγγελίας της περί εκλογικής νοθείας, αλλά και -κυρίως- ο σεβασμός στην ανεξαρτησία και κυριαρχία της χώρας επιβάλλουν -το λιγότερο- αναμονή των τελικών ανακοινώσεων του CNE και του TSJ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



42.000.000 ΤΟΝΟΙ!!

“Μπορείς να ξαναφτιάξεις ένα κτίριο, αλλά πώς θα ξαναφτιάξεις τις ζωές ενός εκατομμυρίου παιδιών;” .

42.000.000 ΤΟΝΟΙ

Μέχρι στιγμής, οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές έχουν αφήσει περισσότερους από 42 εκατ. τόνους ερειπίων σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας. 

Αυτά είναι αρκετά μπάζα για να γεμίσουν μια σειρά από φορτηγά που θα εκτείνονταν από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Σιγκαπούρη. 

Η απομάκρυνσή τους μπορεί να πάρει χρόνια και να κοστίσει έως και 700 εκατ. δολάρια. 

Το έργο θα περιπλέκεται από τις βόμβες που δεν έχουν εκραγεί, τους επικίνδυνους μολυσματικούς παράγοντες και τα ανθρώπινα υπολείμματα κάτω από τα χαλάσματα.

Ο καθηγητής αρχιτεκτονικής ιστορίας στο MIT, Mark Jarzombek, μελετητής της ανοικοδόμησης μετά τον Β'ΠΠ:

“Αυτό που βλέπουμε στη Γάζα είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην ιστορία της πολεοδομίας… Δεν είναι μόνο η καταστροφή των φυσικών υποδομών, είναι η καταστροφή των βασικών θεσμών διακυβέρνησης και της αίσθησης της κανονικότητας... Το κόστος της ανοικοδόμησης θα είναι απαγορευτικό. Τα εργοτάξια αυτής της κλίμακας πρέπει να αδειάσουν από ανθρώπους, δημιουργώντας άλλο ένα κύμα εκτοπίσεων. Ό,τι και να κάνει κανείς, για πολλές γενιές η Γάζα θα παλεύει με αυτό”.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τά ακροδεξιά πουλαιν τής ΝΔ σέ πολιτικό vertigo

Ο Θάνος Πλεύρης σε σκοταδιστικό παραλήρημα: Θα εισηγηθεί να γίνει αυτόφωρο ποινικό αδίκημα η λέξη «μπάτσος»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Konstantinos Iliopoulos

Αυτός ο γαμημένος καριόλης ο Κασσελάκης ζήτησε πριν λίγο να παραιτηθεί η κραταιά κυβέρνηση των 158 βουλευτών και να πάμε σε διπλές εκλογές τον Ιούνιο ώστε να γίνει ο επόμενος Πρωθυπουργός!

Λοιπόν γαμημένε καριόλη πρέπει ο κώλος σου να φάει πολλούς πούτσους ακόμη για να γίνει αυτό και να είναι πούτσοι δεξιών επιβητόρων.

Υ/σ Σε σχόλιο επισυνάπτω τη δήλωση του καριόλη Κασσελάκη

«Αντι να τρίζει ο ζυγός τρίζει τό αλέτρι» 

Γιά αυτό τό αθλιο φασιστικό σκουπίδι ενοχλήθηκαν η Ν.Δημοκρατία καί η Ενωση Αξιωματικων Ελληνικης Αστυνομίας Αττικης βγάζοντας ανακοίνωση εναντίον του Ευρωβουλευτή τού Συριζα Νίκου Παπά επειδη τον αποκάλεσε «Μπατσο» τόν απείλησε «Μην έρθω στη Θεσσαλονίκη και σε τελειώσω, σκουπίδι» καί του ευχήθηκε «καλό ψοφο σέ οτι αγαπάει»... Αφού πρώτα ο μπάτσος τον είχε αποκαλέσει ψωλαρπάχτρα και κερατά…

Νά θυμηθούμε καί τήν τραμπούκικη δήλωση τού Δαπιτη κυβερνητικού εκπροσώπου Β.Μαρινάκη πρίν λίγο καίρο.. 

«Τσιπρα αν ζούσαμε στον Εμφύλιο από εμένα θα πήγαινες»!.

Τί σαπίλα εχει μαζευτεί πάλι στη ΝΔ θυμίζοντας ολο καί πιο πολύ

τήν αλήστου μνήμης ΕΡΕ μέ τό παρακράτος της....

Σχολιο.- Δέν υπαρχει πολιτισμός σέ αυτό τόν Πολιτικό χωρο της ΝΔ της δεξιάς και της ακροδεξιάς...Οτι πιο χυδαίο καί τραμπούκικο βρίσκεται εκει μεσα...

Σχολιο.- ειρωνικα το ειπα, το ξερω! Ουτε πολιτισμος, ουτε ηθος, ουτε ανθρωπια ουτε τιποτα!

Σχολιο.- Η ΝΔ έχει όλη τη "δημοκρατική" αφρόκρεμα...

Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη και λοιπούς χουνταίους....

Σχολιο.- Εχει μαζεψει ξανα ολους τους βόθρους τής πολιτικής καί τους τραμπούκους...

Σχολιο.- Δηλαδή,η ένωση Αξιωματικών, όταν, αυτό το κοπρόσκυλο, έβριζε τον Τσίπρα, ποια ήταν η θέση της ... θα πρεπε ακόμη και απόταξη...

Σχολιο.- Το αστείο(?) είναι πως η Αστυνομία έβγαλε ανακοίνωση, πως αυτό το σκουπίδι, έχει αποταχτεί από το χοιροστάσιο το 2021.

Αυτά τα σούργελα στην ΝΔ, αφ' ενός είναι τελείως ηλίθιοι, αφ' ετέρου θεωρούν τελείως ηλίθιους τους ψηφοφόρους τους, πράγμα για το οποίο έχουν δίκιο.

Σχολιο.- Καί τότε γιατί ενοχλήθηκαν???...

Σχολιο.- Για να αλλάξουν την ατζέντα μετά τις πυρκαγιές. Αλλά το έκαναν, όπως είναι το φυσικό τους, με ηλίθιο τρόπο

Σχολιο.- Είναι σπλάχνο από τά σπλάχνα τους για αυτό...

Σχολιο.- Έτσι ακριβώς. Δυστυχώς, δεν υπάρχει αντιπολίτευση…

Σχολιο.- Δυστυχώς τό βλέπουμε, αλλα δέν πρόκειται εμείς ο απλός λαός νά τους αφήσουμε σέ χλωρό κλαρί....

Σχολιο.- Συγγνώμη, με αυτόν συνομιλούσε ο Παπάς;

 αν είναι δυνατόν! Θα συνομιλούσες ποτέ εσύ με ένα τέτοιο πράμα; Κρίμα! Νομίζω ότι σαν εισαγωγική παροιμία ταιριάζει πιο πολύ αυτή που λέει ''όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες''...

Σχολιο.- επαναλαμβάνω. Με αυτόν συνομιλείς ή τον μπλοκάρεις; Αν είναι δυνατόν!

Σχολιο.- Εκτός και εάν σε έχει βρίσει Δημόσια ως «ψωλαρπαχτρα» οπως διαβάζουμε.

Σχολιο.- συγγνώμη, εσένα αν σε βρίσει ένας αλήτης θα του απαντήσεις;

Σχολιο.- Εαν αυτό γίνει μέ δημόσια ανάρτηση από ενα τσαμπουκαλεμενο αληταριό τής ΝΔ δέν θα καταπιώ καί τήν γλώσσα μου...

Σχολιο.- αν νομίζεις ότι μπορείς να τον ανταγωνιστείς στις αλήτικες εκφράσεις, κάνε το, αλλιώς σκέψου σαν καλύτερη λύση το μπλοκάρισμα, το σβήσιμο του σχόλιου και την ενημέρωση των φίλων σου για αυτές του τις κινήσεις και ονομαστική αναφορά μέσα από τη σελίδα για αυτό το κάθαρμα.

Σχολιο.- . Πάντα υπήρχε σαπιλα στο κόμμα των ταγματασφ-αλητων, δοσίλογων, χουντικων, βασιλικών και βιαστων

Σχολιο.- Είναι τό εμψυχο υλικό από τό οποίο ειναι φτιαγμένη η παραταξη τών χουνταίων-ταγματασφΑλητων...


Χτες η Ένωση Αξιωματικών της Αστυνομίας Αττικής και η ΝΔ έβγαλαν διαδοχικά ανακοινωσεις (ναι, αλήθεια) για να υπερασπιστουν αυτον που βλέπετε στις εικόνες, γιατί -λεει- του μίλησε άσχημα ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς (τον είπε μπάτσο στο ινστσγκραμ, ενώ ο άλλος πρώτα τον είχε πει "ψωλαρπαχτρα"! Το δεύτερο δεν ήταν φρικωδες από ότι καταλαβα).

Από χτες τα μίντια και τα τρολ που πρόσκεινται στη ΝΔ, αντί να ασχολούνται με το γιατι ο εικονιζόμενος δημόσιος κίνδυνος δουλεύει ακόμη στην ΕΛΑΣ, μετά από εκούσιες δημόσιες δηλώσεις του σαν αυτές (και άλλες,έχει κάνει μπαράζ), ασχολούνται με την "φρικωδη επίθεση" (sic) που του έκανε ο πρώην μπασκετμπολίστας νυν ευρωβουλευτης. 

Κι όλα αυτά, πάνω στα αποκαΐδια της Αττικής που καπνίζουν ακόμη. Αυτό είναι η κατά ΝΔ "επικοινωνιακή διαχείριση". 

Να ρημάζουν τη ζωή μας, να αμολανε τα πληρωμένα σκυλιά τους για να επιτεθούν αισχρά σε όποιον αρθρωνει διαφορετική άποψη & να δολοφονούν χαρακτήρες. Και μετά να κρύβονται πίσω από τη τάχα μου "αστική ευγένεια" που έχει η ΝΔ και όχι όλοι εμείς οι "τοξικοί". Και να αναγκάζουν ανθρώπους να αμύνονται για τα αυτονοητα, την ώρα που σηκώνουν θόρυβο για να κρυφτούν οι πλέον σοβαρες κυβερνητικες ευθύνες.

Βρε άντε στο γεροδιάολο λέω εγώ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρώμικο προπαγανδιστικό σιωνιστικό ντοκυμαντέρ τώρα βράδυ Δευτέρας στην σιχαμένη ΕΡΤ3 της ΝΔ συμμορίας

Δήθεν ιστορική αναδρομή στη δεκαετία 1980 επι Αριέλ Σαρον… ξεφτίλες

Σχολιο.- Είδα λίγο αλλά δεν άντεχα τα ψέματα. Τόσα πολλά ψέματα. Απίστευτο. Έχω ελληνικιά  Tv στο Λονδίνο

Σχολιο.- Δυστυχώς τόσα ψέματα από την ΕΡΤ3 για να δικαιολογήσει τον εγκληματικό ρόλο των Σιωνιστών που με την υποστήριξη των πολυετών δολοφόνων των λαών των ΗΠΑ ήρθαν επιβήτορες για να επιβληθούν στον λαό της Παλαιστίνης...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το να πιστεύεις ότι η χώρα μπορεί να λειτουργήσει με αεράκια είναι κάτι χειρότερο από αυταπάτη

Ένας ανεμόμυλος των δύο μεγαβάτ αποτελείται από 260 τόνους χάλυβα που απαιτούσε 300 τόνους σιδηρομεταλλεύματος και 170 τόνους κόκου, τα οποία εξορύσσονται, μεταφέρονται και παράγονται από υδρογονάνθρακες.

Καθένας από αυτούς καταναλώνει 10'000 λίτρα (περισσότερα από 2600 γαλόνια) λιπαντικών με βάση το αργό πετρέλαιο ετησίως.

Όταν ξεπερνούν οι ώρες λειτουργίας, οι ανεμογεννήτριες θάβονται βαθιά μέσα στα δάση, μακριά από τη δημόσια, λόγω του υψηλού κόστους που συνδέεται με την ανακύκλωσή τους.

Μια ανεμογεννήτρια μπορεί να περιστρέφεται μέχρι να διαλυθεί και ΠΟΤΕ, το ΠΟΤΕ δεν θα παράγει την ενέργεια που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή της.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



500.000 δολάρια «το κεφάλι»…

Για κάθε έναν νεκρό Παλαιστίνιο στις 320 μέρες του πολέμου, οι ΗΠΑ «επιβραβεύουν» το Ισραήλ με 500.000 δολάρια σε νέα όπλα, για να συνεχίσει το εγκληματικό του έργο…Οι ΑμερικανοΝΑΤΟικοί στηρίζουν με κάθε τρόπο το κράτος – δολοφόνο, επιβεβαιώνοντας ότι το μακελειό και ο κίνδυνος ανάφλεξης στην περιοχή έχει τη δική τους ανεξίτηλη σφραγίδα…

Για κάθε έναν νεκρό Παλαιστίνιο στις 320 μέρες του πολέμου, οι ΗΠΑ «επιβραβεύουν» το Ισραήλ με 500.000 δολάρια σε νέα όπλα, για να συνεχίσει το εγκληματικό του έργο.

Μετά από 40.000 δολοφονίες στη Γάζα, στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν στρατιωτική βοήθεια – μαμούθ στο Ισραήλ, ύψους 20 δισ. δολαρίων για τα επόμενα χρόνια, που περιλαμβάνει μαχητικά αεροσκάφη, οβίδες για άρματα μάχης, βλήματα για ολμοβόλα κ.ά.

«Οι ΗΠΑ είναι προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ και είναι ζωτικό για την αμερικάνικη εθνική ασφάλεια να βοηθήσουμε το Ισραήλ να αναπτύξει και να διατηρήσει ισχυρές αμυντικές δυνατότητες», αναφέρει το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών και ξεδιάντροπα χαρακτηρίζει τη στρατιωτική ενίσχυση του Ισραήλ «μέσο αποτροπής περιφερειακών απειλών»!

Οι ΑμερικανοΝΑΤΟικοί στηρίζουν με κάθε τρόπο το κράτος – δολοφόνο, επιβεβαιώνοντας ότι το μακελειό και ο κίνδυνος ανάφλεξης στην περιοχή έχει τη δική τους ανεξίτηλη σφραγίδα, δίνοντας απάντηση και σε εκείνους που βλέπουν μόνο τον «ακροδεξιό Νετανιάχου» ως υπεύθυνο της σφαγής, ή καλλιεργούν εφησυχασμό για τον ρόλο μιας επόμενης κυβέρνησης Τραμπ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν θέλουμε τουρίστες...μποστάνια και σιτοχώραφα,βαμβάκια,ελιές,καλαμπόκια..αλιεία αειφόρο...δευτερογενή μεταποίηση...συνεταιριστική δράση θέλουμε...όχι εκπουτάνευση και πετσέτα στον βραχίονα με το "τι θα πάρετε;"...

Σχολιο.- Σχεδιαζανε να γίνουμε αυτό που από πολύ παλιά το ΚΚΕ έλεγε "τα γκαρσονια της Ευρώπης. " Και αυτό γίναμε

Σχολιο.- Καμία σχέση με αυτό που έλεγε το ΚΚΕ ότι θα μας κάνουν «τα γκαρσόνια της ευρώπης». Αυτό σήμαινε ότι θα είχες κάποια δουλειά. Εδώ έχουν φύγει στο εξωτερικό 1 εκατομμύρια νέοι για να βρουν δουλειά και να ζήσουν. Το όνειρο των νέων πια είναι να φύγουν στο εξωτερικό και να μην ξαναγυρίσουν. Και φέρνουν λαθρομετανάστες από την Ασία και την Αφρική για να τους αντικαταστήσουν. Μιλάμε για κανονικό εξανδραποδισμό. Για αντικατάσταση πληθυσμού. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γαλλία  διαθέτει το τέταρτο μεγαλύτερο απόθεμα χρυσού με 2436 τόνους, ενώ δεν υπάρχει ούτε ένα χρυσωρυχείο στη Γαλλία.

Το Mali  , που κατέχεται από τη Γαλλία, δεν διαθέτει αποθέματα χρυσού στις τράπεζες του, αν και διαθέτει περισσότερα από 860 χρυσωρυχεία και παράγει 50 τόνους χρυσού το χρόνο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ταλίν, Εσθονία, Ευρωπαϊκή Ένωση...Κανείς δεν το προσέχει και δεν είναι ωφέλιμο...Απλώς, για εσάς, τους απόγονους των στρατιωτών του Κόκκινου Στρατού που νίκησαν τον Φασισμό και τον Ναζισμό, όλα είναι πλέον απαγορευμένα...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ…!!!

Γράφει η πατσαβουροφυλλάδα : "Από εργαλείο ενημέρωσης που ήταν πριν το αγοράσει ο Elon Musk, το twitter μεταλλάχτηκε σε εργαλείο παραπληροφόρησης, τοξικότητας και ακροδεξιάς προπαγάνδας", μας λέει στο σημερινό της φύλλο η καθεστωτική "Καθημερινή" ("το twitter φασιστοποιείται!" oυρλιάζει μια καθηγήτρια πανεπιστημίου στο ίδιο ρεπορτάζ) . Ποιο ήταν όμως αυτό το "αντικειμενικό και αμερόληπτο" twitter της προ Μusk εποχής που τόσο νοσταλγούν σήμερα οι εγκάθετοι της φιλελέφτ ελίτ ; 

Πρόκειται για το twitter που κατέβαζε λογαριασμούς και αναρτήσεις όταν τολμούσαν να αμφισβητήσουν την woke ορθοδοξία και την κομπογιαννίτικη "gender theory" , που σε αγαστή συνεργασία με τον Λευκό Οίκο του Μπάιντεν μπλόκαρε όσους ασκούσαν κριτική στα λοκντάουν, στις υποχρεωτικές μάσκες, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό ή όσους υποστήριζαν ότι ο κορωνοϊος προήλθε από το εργαστήριο της Γιουχάν (μεταξύ αυτών και κορυφαίοι επιστημόνες όπως ο Martin Kulldorff και ο Jay Bhattacharya, , που, για να μην βλάψει το Δημοκρατικό Κόμμα, φρόντισε να αποσιωπήσει το σκάνδαλο του Hunter Biden πριν τις εκλογές του 2020 μπλοκάροντας την ανάρτηση των αποκαλύψεων της "New York Post" , που στις ίδιες εκλογές λογόκρινε αναρτήσεις του Ντόναλντ Τραμπ και της προεκλογικής του καμπάνιας τουλάχιστον 64 φόρες και του Τζό Μπάιντεν ούτε μία. Και είναι άπειρα τα ανάλογα παραδείγματα. 

Αυτό το twitter νοσταλγούν σήμερα οι συστημικές φυλλάδες : ένα παραμάγαζο του αμερικάνικου βαθέος κράτους και των Δημοκρατικών που μπλόκαρε με συνοπτικές διαδικασίες κάθε άποψη που αμφισβητούσε τα θέσφατα του φιλελέφτ καθεστώτος. Και γι' αυτό μισούν και δαιμονοποιούν τον Elon Musk : όχι επειδή λογόκρινε τους ίδιους (οι left-liberal λογαριασμοί ακόμη κυριαρχούν στο twitter ) αλλά επειδή ,με όλα τα λάθη και τις παραλείψεις του, άφησε επιτέλους να ακουστεί και η άλλη άποψη. Βλέπετε, τα προοδευτικά φασιστοειδή που μας κυβερνούν δεν φοβούνται τίποτε περισσότερο από την ελευθερία του λόγου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απαγορεύεται, από σήμερα, με νόμο, η Ορθοδοξη εκκλησία στην Ουκρανία.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν από 33 χρόνια, στις 19 Αυγούστου 1991, μια ομάδα ανώτερων ηγετών της ΕΣΣΔ ανακοίνωσε τη δημιουργία της Κρατικής Επιτροπής για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης (GKChP).

Η κρατική επιτροπή περιελάμβανε: τον αντιπρόεδρο της ΕΣΣΔ Gennady Yanaev (πρόεδρος), τον Πρόεδρο του Υπουργικού Συμβουλίου της ΕΣΣΔ Valentin Pavlov, τον Πρόεδρο της KGB Vladimir Kryuchkov, τον Υπουργό Άμυνας Dmitry Yazov, τον Υπουργό Εσωτερικών της ΕΣΣΔ Boris Pugo, τον Πρώτο Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Άμυνας Oleg Baklanov, Πρόεδρος του Συνδέσμου Κρατικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανικών Ενώσεων Alexander Tizyakov, Πρόεδρος της Αγροτικής Ένωσης της ΕΣΣΔ Vasily Starodubtsev.

Στο ραδιόφωνο, ξεκινώντας στις 8 π.μ., και στη συνέχεια στην Κεντρική Τηλεόραση της ΕΣΣΔ στο ενημερωτικό πρόγραμμα «Time», οι εκφωνητές διάβασαν το επίσημο κείμενο με τίτλο «Δήλωση της σοβιετικής ηγεσίας». Λέγεται ότι η περεστρόικα είχε φτάσει σε αδιέξοδο και «εμφανίστηκαν εξτρεμιστικές δυνάμεις που χάραξαν πορεία για την εκκαθάριση της Σοβιετικής Ένωσης, την κατάρρευση του κράτους και την κατάληψη της εξουσίας με οποιοδήποτε κόστος» και για την αποφασιστικότητα του κράτους Επιτροπή Έκτακτης Ανάγκης για να οδηγήσει τη χώρα έξω από την κρίση, και περιείχε επίσης έκκληση σε όλο τον σοβιετικό λαό «το συντομότερο δυνατό χρόνο να αποκαταστήσει την εργασιακή πειθαρχία και τάξη, να αυξήσει το επίπεδο παραγωγής» και «να παράσχει πλήρη υποστήριξη στις προσπάθειες να φέρει τη χώρα έξω από την κρίση».

Ωστόσο, οι κακοσχεδιασμένες, ασυνεπείς και αναποφάσιστες ενέργειες των μελών της Κρατικής Επιτροπής Έκτακτης Ανάγκης, η προδοσία μεμονωμένων ηγετών του Κομμουνιστικού Κόμματος, της Komsomol, του Στρατού και της KGB και η παθητικότητα των πολιτών της ΕΣΣΔ οδήγησαν τελικά σε μια ανοιχτή αντεπανάσταση. που έληξε με την απαγόρευση του ΚΚΣΕ και του Κομμουνιστικού Κόμματος της RSFSR και την καταστροφή της Σοβιετικής Ένωσης τον Δεκέμβριο του 1991.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ 

«ΟΥΥΥΥΥΥΥ»

«ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ» 

«ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ» 

και άλλα πολλά

ΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ 

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 

ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ 

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙ 

#ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ_ΚΑΘΑΡΜΑ

#ΝΔ_ΜΑΦΙΑ

#ΝΔ_ΣΥΜΜΟΡΙΑ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Apti Alaudinov: “Η νέα Μάχη του Κουρσκ αλλά και η ίδια η ειδική στρατιωτική επιχείρηση θα τελειώσουν σε δύο με τρεις μήνες” 

“Νομίζω ότι μέσα στους επόμενους δύο ή τρεις μήνες όλα αυτά θα έχουν ολοκληρωθεί πλήρως, και όχι μόνο προς την κατεύθυνση του Κουρσκ, αλλά σε ολόκληρη τη Βόρεια Στρατιωτική Περιφέρεια”

είπε ο διοικητής επιχειρήσεων στην περιοχή του Κούρσκ, στρατηγός Alaudinov στον Κινέζο στρατιωτικό απεσταλμένο Lu Yuguan.

-Νωρίτερα, ο διοικητής του σώματος των ειδικών δυνάμεων Akhmat υποστήριξε ότι με την τωρινή δυναμική των συγκρούσεων και τους συσχετισμούς, όλα τα κατεχόμενα Ρώσικα εδάφη στις περιφέρειες Κούρσκ, Ντονέτσκ, Λουγκάνσκ, Χερσώνα και Ζαπαρόζιε κατά τη γνώμη του, θα απελευθερωθούν φέτος.

-Για την … υπόλοιπη Ουκρανία απέφυγε να πει κάτι - εξάλλου δεν είναι δική του απόφαση αλλά του Κρεμλίνου!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα, πιθανότατα θα επιτευχθεί η απελευθέρωση -και η μετονομασία- μιας νέας πόλης στο Ντονμπάς, μετά τη “Νέα Υόρκη” που χτες έγινε Νοβγκορόντσκοϊε: 

-Το “Τορέτσκ” όπως βάφτισαν οι Ουκροναζί το Τζερτζίνσκ, έχει περικυκλωθεί από το Ρώσικο στρατό κι εκκενώνεται από Ουκρανούς και μισθοφόρους!

“Έχει ο καιρός γυρίσματα!” που λένε…

-Ο τότε “Πρόεδρος” της Ουκρανίας Ποροσένκο, καμάρωνε και φωτογραφιζόταν ευτυχής με όλο το σόϊ το 2015, στη μετονομασία του Νοβγκορόντσκοϊε σε “Νιού Γιόρκ” - με … αμερικανική προφορά κιόλας για να γίνει πιο κραυγαλέα η γελοιότητα!


Σχολιο.- Άλλοι γκρεμίζουν, όπως οι Ουκρανοναζί εισβολείς στη Σούτζα τα μνημεία του Β.Ι. Λένιν, κι άλλοι χτίζουν νέα!

Ολοκληρώθηκε στο Σότσι, το Μνημείο, που ανεγέρθηκε για την 100η επέτειο από το θάνατο του Λένιν!

Το μνημείο αποτελείται από μια στήλη απο κόκκινο γρανίτη κι ένα ψηφιδωτό πορτρέτο του πρώτου ηγέτη του σοβιετικού κράτους.

Σε κόκκινο χρυσό σμάλτο είναι γραμμένες οι λέξεις από το «Διάταγμα για τα θέρετρα» του 1918:

“Οι ιαματικές περιοχές και τα θέρετρα, όπου κι αν βρίσκονται στην επικράτεια της Ρωσικής Σοβιετικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας και ότι ανήκει σε αυτά, είναι ιδιοκτησία της δημοκρατίας και χρησιμοποιούνται για ιατρικούς σκοπούς."

Καλλιτέχνης: T. M. Jolagonia

Αρχιτέκτονας: S. B. Sverdlov.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ύπουλη εξόντωση του ελεύθερου επαγγελματία 

Μόνο «αθώες» δεν είναι οι διαρροές των στοιχείων για τα εισοδήματα που δήλωσαν φέτος οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Και ταυτοχρόνως όλα τα δάκρυα που χύνει γι’ αυτούς η κυβέρνηση είναι κροκοδείλια…

Και ποιος βεβαίως δεν οργίζεται (ιδιαίτερα ο μισθωτός) μαθαίνοντας ότι ένας στους δύο εμφάνισε εισόδημα 268 ευρώ τον μήνα; Αυτός ακριβώς όμως είναι ο (επικοινωνιακός) στόχος. Πώς αλλιώς θα δικαιολογηθούν τα εξοντωτικά τεκμήρια που τους επέβαλε η σημερινή κυβέρνηση, η οποία κατά τα λοιπά αναγνωρίζει (εντελώς υποκριτικά) τώρα ότι χρειάζονται «αλλαγές»;

«Ναι, δεν τα δηλώνω όλα, γιατί με όσα μου “παίρνει” το κράτος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα είχα βάλει ήδη λουκέτο!» Το παραδέχονται αφοπλιστικά στις συζητήσεις τους οι άνθρωποι της αγοράς και σίγουρα η φοροδιαφυγή είναι απαράδεκτη. Αλλά αυτό είναι το ένα άκρο. Το άλλο άκρο είναι τα μέτρα εξολόθρευσής τους που προωθούν συστηματικά οι κυβερνώντες…

Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα λογιστικά γραφεία έχουν αρχίσει να δέχονται εντολές να προχωρήσουν στη «διακοπή εργασιών» για λογαριασμό πελατών τους που έπαθαν… εγκεφαλικό με τα εκκαθαριστικά της Εφορίας και βλέποντας ότι δεν τα βγάζουν πέρα. Η «εναλλακτική λύση» είναι, όπως λέγεται, οι περικοπές και οι απολύσεις εργαζομένων. Όχι μικρότερο πρόβλημα…

Η υποκρισία του κ. Μητσοτάκη, για την άμβλυνση των εντυπώσεων, εκδηλώθηκε με την απομάκρυνση του αρμόδιου υφυπουργού Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη μετά την κατραπακιά (ιδιαίτερα από τους ελεύθερους επαγγελματίες) στις ευρωεκλογές. Τώρα που (νομίζουν ότι) έκατσε ο κουρνιαχτός όμως, λένε, εν όψει της ΔΕΘ θα γίνει μόνο ένας «εξορθολογισμός». Πάλι φύκια για μεταξωτές κορδέλες…

Το σχέδιο εξόντωσής τους δεν είναι τωρινό. Έχει την αφετηρία του στα πρώτα κιόλας χρόνια των Μνημονίων, όταν οι φίλοι μας οι Γερμανοί με τον μακαρίτη Σόιμπλε έλεγαν ότι η Ελλάδα έχει αναλογικά το μεγαλύτερο ποσοστό μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, και χρειάζεται δραστική μείωσή τους. Άντε, «εξορθολογισμός» τους!

Κάπως έτσι δρομολογήθηκε η θανάτωση της «ραχοκοκαλιάς» της εθνικής μας οικονομίας με ό,τι άλλο, ευρύτερο, συνεπάγεται αυτό. Για όποιον αντιτάσσει δε ότι έχουμε βγει πλέον από τα Μνημόνια (και ο Σόιμπλε δεν ζει…), υπάρχει το περίφημο σχέδιο Πισσαρίδη που έχει ακριβώς την ίδια κατεύθυνση και αποτελεί το «ευαγγέλιο» του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Μην ξεχνάμε επίσης ότι τα τεκμήρια συμβάλλουν καθοριστικά στα «υπερέσοδα» του Προϋπολογισμού για να μπορούν να πανηγυρίζουν στρουθοκαμηλίζοντας οι Κ. Μητσοτάκης και Κ. Χατζηδάκης. Όπως και ο αυξημένος ΦΠΑ. Τι κι αν πεθαίνει η κοινωνία; Υπεράνω όλων τα «πρωτογενή πλεονάσματα»…

Μεταξύ των δύο άκρων (φοροδιαφυγή και εξόντωση) άλλος δρόμος δεν υπάρχει; Υπάρχει. Ας δουν π.χ. το μοντέλο της Ρουμανίας για την απλή και χαμηλή φορολόγηση των μικρομεσαίων, που έχει οδηγήσει στην «εκτόξευσή» τους. Τι, η Ρουμανία είναι εκτός ευρωζώνης; Κρίμα…

Σχολιο.- Χωρίς μικρομεσαίους ,η όποια οικονομια παθαίνει .Ο μικρός επιχειρηματίας στην χώρα της φαιδρας πορτοκαλεας πληρώνει φόρο από το πρώτο ευρώ κ προκαταβολή 100% για το επόμενο έτος.. Κανένας δεν μπορεί να πληρώσει αυτά τα ληστρικά ποσά , καλύτερα λουκέτο κ αυτό έχουν ως στόχο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 5 το απόγευμα έξω από το παλιό Δημαρχείο της Παλιάς Πεντέλης, από συλλόγους κι οργανώσεις από τους δήμους γύρω από το Πεντελικό (Διονύσου, Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Πεντέλης, Χαλανδρίου, Βριλησσίων, Παλλήνης, Ραφήνας και Μαραθώνα).

-Την ίδια ώρα ο Μητσοτάκης με μια κουστωδία … υπουργών, παραγόντων, τηλεοπτικών συνεργείων κλπ κλπ κλπ, έχει προγραμματίσει … σύσκεψη στο Παλιό Δημαρχείο για να εξαγγείλει … επιδόματα και τρόπους να … δωροδοκήσει με … χάντρες τους πυρόπληκτους εξαγοράζοντας την οργή τους!

Το κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης είναι : “Το δάσος να ξαναγίνει δάσος και να προστατευτεί!”

-Μετά απ’ όσα έγιναν, πάει πολύ να αφήσουμε τον Μητσοτάκη να … παίζει το σόου του!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχει 33 βαθμοί Κελσίου στη Δυτική Όχθη και σιωνιστοναζιστές άποικοι καταστρέφουν τους σωλήνες του νερού των Παλαιστινίων. 

Ισραηλινές συμμορίες εποίκων κόβουν κυριολεκτικά τις γραμμές νερού που ανήκουν σε Παλαιστίνιους αγρότες με μηδενικές συνέπειες φυσικά.. Αυτό είναι πλήρης απανθρωπιά από μια άρρωστη κοινωνία

https://twitter.com/i/status/1825805509762433202



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την ώρα που ο Ζελένσκι στην καρδιά της Ευρώπης απαγορεύει την Ορθοδοξία ο Άσαντ στη Συρία την απογειώνει ! Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ….. 

20/08/2024

Την ώρα που ο Ζελένσκι στην καρδιά της Ευρώπης απαγορεύει την Ορθοδοξία ο Άσαντ την απογειώνει στη Συρία ! Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. (ΦΩΤΟ από Συρία χορωδία Αγίου Κοσμά του Μαιουμά του Μελωδού!) Παράγουν τώρα χριστιανικό πολιτισμό..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζαχάροβα για απαγόρευση Εκκλησίας στην Ουκρανία: διωγμός, καταπίεση, διακρίσεις. Eίναι μια εξολόθρευση. Σκοπός τους η εκρίζωση της Κανονικής Αληθινής Oρθοδοξίας.Αντ΄ αυτής βάζουν μια Fake Eκκλησία, μια ημι-Ορθόδοξη. Δεν είναι μια Σχισματική Σεκταριστική Εκκλησία αλλά μια FAΚΕ Εκκλησία μια ψευδο-Εκκλησία!

20/08/2024

Ζαχάροβα για απαγόρευση Εκκλησίας στην Ουκρανία: διωγμός, καταπίεση, διακρίσεις. Eίναι μια εξολόθρευση. Σκοπός τους η εκρίζωση της Κανονικής Αληθινής Oρθοδοξίας.Αντ΄ αυτής βάζουν μια Fake Eκκλησία, μια ημι-Ορθόδοξη. Δεν είναι μια σχισματική σεκταριστική Εκκλησία αλλά μια FAΚΕ Εκκλησία μια ψευδο-Εκκλησία!

Η Ζαχάροβα εκπρόσωπος ΥΠΕΞ Ρωσίας αναφορικά με το εκκλησιαστικό στην Ουκρανία και τις τελευταίες εξελίξεις περί της απαγόρευσης της Κανονικής Εκκλησίας μίλησε για 2 μέτρα και 2 σταθμά είναι μια εξολόθρευση είπε ”o διωγμός που βλέπουμε η καταπίεση ή ακόμα και οι διακρίσεις είναι 2 μέτρα και 2 σταθμά εσείς ξέρετε κάπως έτσι.Eίναι μια εξολόθρευση. Ο σκοπός τους ήταν η εκρίζωση της Κανονικής αληθινής Oρθοδοξίας. Βάζουν ένα ποντόνι ως την μόνη οδό μια Fake Eκκλησία δημιούργησαν μια ημι-Ορθόδοξη εκκλησία Δεν είναι μια σχισματική σεκταριστική Εκκλησία αλλά μια FAΚΕ Εκκλησία μια ψευδο-Εκκλησία έτσι μπορούμε να την πούμε που χρησιμοποιεί κατ’ επίφαση τελετουργικό αφού κατ’ ουσίαν κατάσχει ναούς και μοναστήρια” Και κλείνει λέγοντας διατηρείστε την αληθινή Ορθοδοξία στην Ουκρανία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Gilad Erdan πρεσβευτής του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη: τα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη είναι «άχρηστα» και «θα πρέπει να κλείσουν και να εξαλειφθούν από προσώπου γης».

20/08/2024

Ο απερχόμενος πρεσβευτής του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη, Gilad Erdan, δήλωσε ότι τα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη είναι «άχρηστα» και «θα πρέπει να κλείσουν και να εξαλειφθούν από προσώπου γης».

Eιμαστε στο σωστό στρατόπεδο της Ιστορίας .. στο στρατόπεδο της Παγκόσμιας Αποστασίας!

Το νομοταγές Ισραήλ….. αλλά αυτές οι ειδήσεις δεν προχωράνε αφού 9 δισεκατομμυριούχοι του ελέγχουν το 90% του παγκόσμιου τύπου

και πάλι

https://twitter.com/i/status/1825700532675399904



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. Ζελένσκι ο Σατανιστής. Η Βουλή της Ουκρανίας ψήφισε υπέρ της κατάργησης της πλειοψηφούσας Κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας!

20/08/2024

Ζελένσκι ο Σατανιστής. Θρησκευτικός Ολοκληρωτισμός. Η Βουλή της Ουκρανίας ψήφισε υπέρ της κατάργησης της πλειοψηφούσας Κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας! ..Αυτές είναι οι θρησκευτικές ελευθερίες που υπερασπίζεται η Δύση ..

Θρησκευτικός Ολοκληρωτισμός. Η Βουλή της Ουκρανίας ψήφισε υπέρ της κατάργησης της πλειοψηφούσας Κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας!

Το κοινοβούλιο της Ουκρανίας ψήφισε την Τρίτη υπέρ της απαγόρευσης της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που συνδέεται με τη Ρωσία, καθώς το Κίεβο διακόπτει τους θρησκευτικούς, κοινωνικούς και θεσμικούς δεσμούς με φορείς που θεωρεί ευθυγραμμισμένους με τη Μόσχα.

Σε μια συνεδρίαση της Βερχόβνα Ράντα, 265 βουλευτές ψήφισαν υπέρ ενός νομοσχεδίου που απαγορεύει τις θρησκευτικές οργανώσεις που συνδέονται με τη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, η οποία συνδέεται με το Πατριαρχείο της Μόσχας, ανέφεραν αρκετοί βουλευτές. Το μέτρο πρέπει να υπογραφεί σε νόμο από τον ”Πρόεδρο” Volodymyr Zelensky για να τεθεί σε ισχύ..ο οποίος καταχράται τη θέση προέδρου αφού έχει λήξει προ πολλού η θητεία του και την παρατείνει .. από τη σημαία. Δικτάτορας κανονικός..

H Verkhovna Rada ενέκρινε σε δεύτερη ανάγνωση το νομοσχέδιο αριθ. 8371 «Για τροποποιήσεις ορισμένων νόμων της Ουκρανίας σχετικά με τις δραστηριότητες θρησκευτικών οργανώσεων στην Ουκρανία», με στόχο την απαγόρευση της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε στο κοινοβούλιο στις 20 Αυγούστου 2024.

Το νομοσχέδιο υποστήριξαν 265 βουλευτές (αργότερα, σύμφωνα με δηλώσεις που υποβλήθηκαν στον ομιλητή, προστέθηκαν άλλες 4 ψήφοι – συνολικά 269). 29 εκπρόσωποι του λαού ψήφισαν κατά, 4 απείχαν και 24 δεν ψήφισαν.

Ο νόμος που εγκρίθηκε εισάγει περιορισμούς στις σχέσεις μεταξύ ουκρανικών θρησκευτικών οργανώσεων και της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Το νομοσχέδιο καθορίζει τα κριτήρια για τέτοιες συνδέσεις. Η παρουσία ή η απουσία τους θα καθοριστεί από την Κρατική Υπηρεσία της Ουκρανίας για την Εθνική Πολιτική και την Ελευθερία της Συνείδησης. Aυτοί είναι θεσμοί .. Όργουελ κανονικά.

Εάν δημιουργηθούν δεσμοί με τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, θα δοθεί στη θρησκευτική οργάνωση 9 μήνες για να τους διακόψει, διαφορετικά θα απαγορευτεί στην Ουκρανία. Ταυτόχρονα, μια θρησκευτική οργάνωση που έχει αποφασιστεί να κλείσει θα μπορεί να προσφύγει στο δικαστήριο. Τι δικαιοκρίτες τι ελεήμονες..

Ο νόμος θα τεθεί σε ισχύ 30 ημέρες μετά τη δημοσίευσή του. Η διαδικασία απαγόρευσης θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2025.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες, βιασμοί, τρομοκρατία, λεηλασία από Μπαντεριστές στα χωριά που κατέλαβαν στο Κουρσκ! 

20/08/2024

Το βράδυ της 18ης Αυγούστου, η ρωσική επιχειρησιακή περιοχή που δημιουργήθηκε για τη συνοριακή ζώνη των περιοχών Belgorod, Kursk και Bryansk αποφάσισε να εκκενώσει την περιοχή Glushkovo, επιβεβαιώνοντας την επιδείνωση της κατάστασης και τον κίνδυνο εχθρικής επίθεσης προς αυτή την κατεύθυνση.

Αυτή τη στιγμή διεξάγονται εκκενώσεις πολιτών σε αυτήν την περιοχή όπου έχουν αναφερθεί εχθρικές DRG (ορισμένοι αναφέρουν ότι ήταν μια από αυτές τις ομάδες που κατέστρεψε τη γέφυρα Karish).

Αυτές οι εκκενώσεις αμάχων από την επιχειρησιακή ζώνη των Ουκρανο-Ατλαντικών δυνάμεων αποτελούν προτεραιότητα, ειδικά μετά από πληροφορίες που επιβεβαιώνουν, εκτός από τις απώλειες που υπέστησαν κατά τους βομβαρδισμούς και τις μάχες, πολυάριθμες καταχρήσεις, εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες, βιασμούς, εκφοβισμό που διαπράχθηκε από τη λεηλασία από Μπαντεριστές στρατιώτες στα χωριά.

Ουκρανοί στρατιώτες απαγάγουν κατοίκους στο χωριό Goncharovka που βρίσκεται 8 χλμ. από τα σύνορα, στα νοτιοανατολικά της ουκρανο-ατλαντικής διείσδυσης.

Εν κατακλείδι, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι Ουκρανο-Ατλαντικές δυνάμεις συνεχίζουν να θέλουν να διατηρήσουν την ορμή τους στην επίθεσή τους:

- να αυξήσουν τα εδαφικά τους κέρδη

- διασκορπίσουν τις αφιχθέντες ρωσικές δυνάμεις

- τρομοκρατούν πληθυσμούς

Σημειώστε και με τους ίδιους στόχους τις αληθινές ή προσομοιωμένες πληροφορίες μιας άλλης Ουκρανο-Ατλαντικής επίθεσης σε προετοιμασία στα σύνορα της γειτονικής περιοχής του Bryansk.

Οι στρατιωτικές και ψυχολογικές επιχειρήσεις των Ουκρανο-Ατλαντικών δυνάμεων συνεχίζονται επομένως στα βόρεια σύνορα, αλλά ενισχύονται και στο νότιο μέτωπο (Κριμαία, Χερσώνα και Ζαπορίζια), με επίσης, ας μην ξεχνάμε, τον πολιτικό-μιντιακό στόχο του Κιέβου να αποπροσανατολίσει από την επιταχυνόμενη κατάρρευση του ουκρανικού μετώπου στο Ντονμπάς.

https://twitter.com/i/status/1825809343826030958



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ! “ΣΚΥΛΟΣ” ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΜΕ ΞΥΛΟ – “ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ”, ΛΕΕΙ ΤΟ Κ@ΛΟΠΑΙΔΟ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

«Θα τα πούμε μετά» απειλεί άντρας των ΜΑΤ διαδηλώτρια που βρέθηκε να διαμαρτυρηθεί για την κυβερνητική απουσία και απραξία κατά την καταστροφή της ΒΑ Αττικής.

«Eσύ προστατεύεις τον κόσμο; Να μην τα πούμε μετά, να τα πούμε τώρα, μπροστά στις κάμερες», απαντά εκείνη.

Προσοχή παίδες. Μην λέτε τους μπάτσους… μπάτσους παιδιά. Ο Πλεύρης θα το κάνει ποινικό αδίκημα.

Δείτε το αποκαλυπτικό ντοκουμέντο και το λιγότερο που έχει να κάνει ο Χρυσοχοΐδης είναι να ξηλώσει τον “σκύλο” του αλλιώς είναι συνένοχος.

https://twitter.com/i/status/1825933496973480370

σχολιο.- Πλεύρη γ/σαι. Με το κοριτσάκι θα τα πεις μετά ρε δημόσιε υπάλληλα; Για έλα και λίγο από κέντρο Αθήνας, να δούμε εκεί πως θα τα πεις και πως θα σου τα πούνε; Πεινούσες, γι’ αυτό πήγες χωροφύλακας. Αν ήσουν άντρας θα πήγαινες ίσος προς ίσο να λογαριαστείς, όχι ένοπλος με άοπλο. Αλήτης, φλώρος, πεινάλας, χαφιές και αμόρφωτος είσαι. Βρωμόμπατσε, μπασκίνη. Σε ταΐζουμε για να κάθεσαι, δείξε λίγο σεβασμό σε ανθρώπους που καταστρέφονται από τον κούλη σου. Παράπονο το έχω, δεν έχει έρθει ποτέ ούτε ένας μπάτσος με πολιτικά και άοπλος να μου κάνει τσαμπουκά. Ούτε ένας.

Σχολιο.- Πόσοι αστυνομικοί υπάρχουν στην Ελλάδα ;

Σύμφωνα με τον πληθυσμό μας είμαστε με διαφορά πρώτη στην Ευρώπη.

Πόσοι πυροσβέστες;

Η σύγκριση θα εκπλήξει ..

Χρειάζονται βαθιές τομές στην χώρα για να αλλάξει ο σημερινός κατήφορος

Σχολιο.- ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ. ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΟ…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ”! ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΕΝΕΕΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ – ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΕΝΩ ΟΙ ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ

Οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από την πρόσφατη φωτιά στη βορειοανατολική Αττική βρέθηκαν από νωρίς έξω από το δημαρχείο Πεντέλης.

Ζήτησαν να λάβουν μέρος στη σύσκεψη που έγινε παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ωστόσο δεν τους επετράπη και παρέμειναν έξω από το κτίριο.

Έτσι μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης και την ανακοίνωση των μέτρων αρωγής για τους πολίτες που είδαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί.

Οι κάτοικοι φώναζαν «παραιτήσου» στον πρωθυπουργό, με τις διαμαρτυρίες να εστιάζουν στην αντιμετώπιση του πύρινου μετώπου από την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία, αλλά και στο ότι ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε στην περιοχή με καθυστέρηση δέκα ημερών.

«Παραιτήσου» φώναξαν στον πρωθυπουργό οι κάτοικοι που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται από την καταστροφική πυρκαγιά στη βορειοανατολική Αττική

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τις περιοχές που κάηκαν από τη φωτιά που ξεκίνησε από το Βαρνάβα και έφτασε μέχρι και έφτασε μέχρι τον οικιστικό ιστό της Αττικής δέκα ημέρες μετά, προκειμένου να δει από κοντά ορισμένα από τα σημεία που υπέστησαν ζημιές.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν επισκέφθηκε κατεστραμμένα σπίτια, αλλά το κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου – Λυκείου Νέας Πεντέλης, την Ιερά Μονή Πεντέλης και τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Δείτε τι “θερμή” υποδοχή επιφύλαξαν στον άχρηστο:

https://twitter.com/i/status/1825912943239655527

https://twitter.com/i/status/1825970092573659221



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κλείνουν οι εφορίες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι φορολογούμενοι πολίτες

Κατεβάζουν ρολά εφορίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του φορολογικού μηχανισμού. Στη θέση τους δημιουργούνται νέα φορολογικά κέντρα με στόχο να περιοριστούν οι επισκέψεις πολιτών στις ΔΟΥ και η πλειονότητα των υπηρεσιών να παρέχεται διαδικτυακά.

Η αρχή έχει ήδη γίνει από την Αθήνα καθώς όλοι οι φορολογούμενοι υπάγονται πλέον στο Κέντρο Φορολογικών Διαδικασιών και Εξυπηρετήσεων (ΚΕΦΟΔΕ) με τη Θεσσαλονίκη να παίρνει τη σκυτάλη τον Νοέμβριο οπότε θα λειτουργήσει το αντίστοιχο κέντρο.

Πρακτικά για υποθέσεις φορολογίας, εισοδήματος ή ΦΠΑ οι φορολογούμενοι των δύο μεγαλύτερων ελληνικών πόλεων θα απευθύνονται μόνο στο ΚΕΦΟΔΕ ενώ για υποθέσεις ακινήτων θα απευθύνονται στα Κέντρα Φορολογίας Κεφαλαίου που λειτουργούν ήδη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το ΚΕΦΟΔΕ θα πρέπει, επίσης, να δηλώνεται στα παραστατικά που εκδίδουν, σε συμβόλαια ή σε άλλες συναλλαγές.

Παράλληλα:

-για θέματα οφειλών ή επιστροφών φόρου ή συμψηφισμών φόρου οι φορολογούμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στα Κέντρα Βεβαίωσης και Είσπραξης (ΚΕΒΕΙΣ) ενώ

-για θέματα εξυπηρέτησης και υποστήριξης, όπως η παραλαβή κλειδάριθμού ή ΑΦΜ, η ακινησία οχημάτων, αρμόδιες είναι οι Υπηρεσίες Φορολογικής Εξυπηρέτησης που αντικαθιστούν τις παλιές ΔΟΥ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ο κοκαϊνομανής ναζί απαγορεύει την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας! Με τις ευλογίες των σατανιστών Βαρθολομαίου-Ιερώνυμου..."

Τον Γενάρη παρουσιάστηκε στο δήθεν κοινοβούλιο της νεοναζιστικής Ουκρανίας ένα νομοσχέδιο που ζητούσε την απαγόρευση της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, στο όνομα κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί.

Σήμερα η ψευδοβουλή (Verkhovna Rada) ενέκρινε τον νόμο που επιτρέπει την απαγόρευση της κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας. Ο νόμος θα τεθεί σε ισχύ σε 30 ημέρες.

Στην Ουκρανία, η Ορθοδοξία καταστρέφεται!

Πίσω από αυτή την καταστροφή είναι οι Νατοϊκοί υπάλληλοι Βαρθολομαίος κι Ιερώνυμος...

Οι ατλαντικές εντολές επιφέρουν σατανιστικές πράξεις.

Στην Ελλάδα... την Κυριακή θα μετρήσουμε αν υπάρχουν ιεράρχες και παπάδες που φοράνε παντελόνια, που δεν πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο, που θα δείξουν πίστη στην Ορθοδοξία κι όχι στον Βαρθολομαίο του ΝΑΤΟ!

Την Κυριακή θα μετρήσουμε αν υπάρχει κι εκκλησίασμα, ο λαός της Εκκλησίας θα σιωπήσει;

Μετά τη ναζιστική απόφαση ο κόσμος αρχίζει να συγκεντρώνεται γύρω από εκκλησίες και μοναστήρια... Θέλουν να αποτρέψουν τη λεηλασία των ναών και τον διωγμό ιερέων και μοναχών...

Αυτά δεν τα τόλμησε ούτε ο Χίτλερ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ! ΠΗΡΕ 1 δισ. δολάρια πουλώντας 9 τάνκερ στη Σαουδική Αραβία...

Η ναυαρχίδα της Σαουδικής Αραβίας Bahri αγόρασε εννέα πλοία μεταφοράς αργού πετρελαίου από την Capital Maritime & Trading του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η εταιρεία ανέφερε σήμερα (20/8) ότι θα καταβάλει περίπου 1 δισ. δολάρια συνολικά για τα εννιά πλοία τα οποία αναμένεται να παραδοθούν μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2025.

Η Bahri ανανεώνει ενεργά τον στόλο της VLCC από τα τέλη του περασμένου έτους, αποκτώντας μια σειρά από σύγχρονα πλοία στην αγορά μεταχειρισμένων πλοίων, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων VLCC από την Korea Line Corporation τον Μάιο.

Με την τελευταία της κίνηση, η εταιρεία αναμένει να εκσυγχρονίσει τον στόλο πετρελαιοφόρων της, ο οποίος σήμερα ανέρχεται σε 40 VLCC, και να αρχίσει τη σταδιακή απόσυρση των παλαιότερων πλοίων.

Τα περισσότερα από τα εννιά πλοία κατασκευάστηκαν στη Νότια Κορέα και έχουν μέσο όρο ηλικίας 5,9 ετών και περίπου 311.500 dwt.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΩΣ TA «ήρεμα νερά» μετατρέπονται σε εθνικό ...ναυάγιο

Όπως ενός κακού μύρια έπονται, έτσι και οι υποχωρήσεις της κυβέρνησης απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας διαδέχονται η μία την άλλη προκαλώντας εύλογα ερωτήματα για το εάν και πού πρόκειται τελικώς να σταματήσουν.

Δεν πρόλαβε να συμπληρωθεί ένας μήνας από την «προηγούμενη» πολιορκία της Κάσου από πέντε τουρκικά πολεμικά πλοία που έφτασαν ανενόχλητα στα 6 ναυτικά μίλια και χθες σημειώθηκε υποτροπή και μια νέα μίνι κρίση. Μόλις το ιταλικό σκάφος IEVOLI RELUME πήγε στην περιοχή για την πόντιση καλωδίων, τουρκική φρεγάτα έκανε αμέσως την απειλητική εμφάνισή της με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα νέο θρίλερ μέσα στην ελληνική ΑΟΖ.

Δεν στερείται σημασίας ότι η Τουρκία προχωρά σε αυτήν την «επικαιροποιημένη» επίδειξη ισχύος ένα μόλις εικοσιτετράωρο ύστερα από τη γνωστοποίηση της νέας συμφωνίας που έκανε η Αγκυρα με το καθεστώς της Λιβύης για να «εμβαθύνουν» κι άλλο τη «συνεργασία» τους στο πλαίσιο του γνωστού ελληνολιβυκού συμφώνου του 2019.

Γιατί αυτή η «σύμπτωση» κάθε άλλο παρά μόνο χρονική μπορεί να θεωρηθεί; Όταν εκδηλώθηκε το προηγούμενο περιστατικό η τουρκική κυβέρνηση (από την οποία ολοένα και συχνότερα μαθαίνουμε δυστυχώς τι συμφωνείται στα παρασκήνια με τους κ. Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη) έκανε τη διαρροή ότι η Αθήνα είχε αναγνωρίσει πως η θαλάσσια περιοχή γύρω από την Κάσο ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα ζητώντας άδεια για τις εργασίες. Οσο κι αν ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών ψέλλισε κάτι ως διαψεύσεις, η Αγκυρα πανηγυρίζει έκτοτε ότι με αυτή την κίνηση η Αθήνα αποδέχθηκε το (παράνομο) τουρκολιβυκό μνημόνιο, φροντίζοντας με την εκ νέου αποστολή της φρεγάτας της στην περιοχή να επικυρώσει το διαμορφωμένο στα δικά της μέτρα και σταθμά status. Και με δεδομένο ότι το ιταλικό σκάφος κινείται αυστηρά εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων χωρίς να «παραβιάζει» τα «όρια» του τουρκολιβυκού συμφώνου προφανώς οι Τούρκοι ξέρουν τι λένε…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ένας νόμος δεν αρκεί»! Μαστεκτομή για τις κοπέλες που αισθάνονται κι αυτοπροσδιορίζονται άνδρες...

«Κορυφαία χειρουργική/Μαστεκτομή ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ»!

«Gay Pride Athens 2024»: «Ένας νόμος δεν αρκεί»!

Πραγματικά... οι ΛΟΑΤΚΙ+ των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" βλέπουν μπροστά και «Ένας νόμος δεν αρκεί»... γάμοι ομοφυλόφιλων, ενοικίαση/αγορά μήτρας για τεκνοθεσίες, αλλαγή φύλου από 15 ετών, αυτοπροσδιορισμός, διεμφυλικότητα, τρανσεξουαλισμός, μαθήματα τρανσεξουαλισμού από την Γ' Δημοτικού κ.α.π. δεν αρκούν.

Κι αφού ο "νόμος" δεν αρκεί, βάζει το χεράκι της η "υγιής επενδυτική επιχειρηματικότητα": Μαστεκτομή για τις κοπέλες που αισθάνονται κι αυτοπροσδιορίζονται άνδρες!

Με όρους ελεύθερης αγοράς, ελευθεριότητας και "ανθρώπινων δικαιωμάτων" μας ήρθε στην πολιτισμένη Ευρώπη η θεσμική επιχειρηματικότητα: Σαρώνοντας τον κωδικό QR είναι δυνατό για οποιονδήποτε κοπέλα (εννοείται να είναι 15 ετών που προβλέπει ο νόμος), έχει πρόσβαση σε μια πολύπλοκη χειρουργική επέμβαση, για να μοιάζει με αγόρι.

Πριν ένα χρόνο, όταν οι πολυεθνικές εταιρίες "Καφές Costa express" και τα δερμάτινα παπούτσια "Doctor Martins", ενστερνίστηκαν το κίνημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τις διεμφυλικές-τρανσέξουαλ κοινότητες που καταπιέζονται και με διαφημίσεις τους καλούσαν τις γυναίκες να αφαιρέσουν (ακρωτηριάσουν) το στήθος τους στο όνομα της "Αλληλεγγύης των τρανς"... έμοιαζε με επιστημονική φαντασία και συνωμοσιολογία. 

Η μαστεκτομή είναι η χειρουργική αφαίρεση του μαστού, μια μέθοδος που χρησιμοποιείται για να σταματήσουν οι όγκοι, αλλά εδώ δεν μιλούμε για αντιμετώπιση καρκίνων.

Στα πλαίσια της ελευθεριότητας και της υπάρχουσας νομοθεσίας στην "πολιτισμένη" δύση (και την Ελλάδα), αυτοί οι άνθρωποι ("γιατροί"... τρόπος του λέγειν, σαν αυτούς που μας διαβεβαίωναν για τα πειραματικά "θεϊκά εμβόλια") ωθούν τα κορίτσια να ακρωτηριάσουν το στήθος τους εκμεταλλευόμενοι την ευθραυστότητα τους και την καθημερινή διεστραμμένη προπαγάνδα ΛΟΑΤΚΙ+.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“ΑΥΞΗΣΗ των μεταναστευτικών ροών κατά 57% στην Ελλάδα!”

Έχει γίνει κανόνας πλέον να μαθαίνουμε από το εξωτερικό (μέσα ενημέρωσης ή και τις ίδιες τις κυβερνήσεις) αποφάσεις ή εξελίξεις που αφορούν τη χώρα μας αλλά η ημέτερη κυβέρνηση τα αποκρύπτει έως την τελευταία στιγμή...

Κι αφού το ζήσαμε αυτό πότε με την Τουρκία, πότε με την Αμερική και πότε με την Αλβανία, τώρα ήρθε η σειρά της Ιταλίας τι συμβαίνει την πραγματικότητα με τις μεταναστευτικές ροές...

Ως γνωστόν το κυβερνητικό αφήγημα είναι πότε ότι “έχουν μειωθεί” και πότε ότι βρίσκονται υπό “έλεγχο”. Αφήγημα που συνοδεύεται ασφαλώς από τους ανάλογους προπαγανδιστικούς πανηγυρισμούς. Είναι όμως έτσι;

Ιδού λοιπόν η σχετική βόμβα: Με βάση επίσημα στοιχεία που προέρχονται από την ιταλική πλευρά, κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2004 στην Ελλάδα σημειώθηκε αύξηση των μεταναστευτικών ροών κατά 57% !

Η σχετική ενημέρωση, που έγινε από τον Ιταλό υπουργό Εσωτερικών Ματέο Πιαντεντόζι, αφορούσε την κατάσταση που παρατηρείται γενικότερα για το θέμα αυτό στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου, θέλοντας να εξάρει την επιτυχημένη διαχείριση από πλευράς της ιταλικής κυβέρνησης. Σε αντίθεση με τη δική μας...

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έκανε γνωστά λοιπόν το υπουργείο Εσωτερικών της Ρώμης -όπως μεταφέρει σε ανταπόκρισή του στην Deutsche Welle (DW) ο Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης- κατά το πρώτο εξάμηνο της φετινής χρονιάς οι αφίξεις μεταναστών στην Ιταλία μειώθηκαν κατά 62% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2023, ενώ στην Ελλάδα την ίδια περίοδο αυξήθηκαν κατά 57%...

Το μόνο ...παρήγορο (!) ίσως είναι ότι, με βάση τα ίδια στοιχεία, μας έχει ξεπεράσει η Ισπανία οι αφίξεις μεταναστών προς την οποία αυξήθηκαν κατά 153% σε σχέση με το 2023.

Επίσης η κυβέρνηση της Τζ. Μελόνι έχει να λέει ότι τους πρώτους έξι μήνες της φετινής χρονιάς απετράπη -κατόπιν συμφωνίας προφανώς- η αναχώρηση 60.000 παράνομων μεταναστών από την Λιβύη και την Τυνησία με προορισμό της ακτές της Καλαβρίας, της Σικελίας και της Απουλίας. Η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη μπορεί να πει άραγε κάτι ανάλογο;

Για το πώς γκρεμίζεται μέσω Ρώμης το εγχώριο μπλα μπλα περί ελέγχου των ροών, δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια. Αρκεί να ανατρέξουμε στις πρόσφατες δηλώσεις του (νέου) υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκου Παναγιωτόπουλου...

Τι έλεγε πριν από 25 ημέρες; Κατ' αρχάς ότι “τα στοιχεία από τις ροές δείχνουν μια σχετική αύξηση, η οποία είναι λογική λόγω των καλοκαιρινών μηνών”. “Από εκεί και πέρα”, πρόσθετε “είναι ελεγχόμενες, είναι φυσιολογικές για την εποχή και στον Έβρο ιδίως, είναι ακόμα πιο χαμηλά”...

Ο δε προκάτοχός του (έως τον Ιούνιο) Δημ. Καιρίδης είχε φτάσει στο σημείο να μιλάει και για μείωση κατά 70% των ροών στο Ανατολικό Αιγαίο. Τόσο καλά...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εσθονία... 20 Αυγούστου 2024, ναζιστικές τελετές μνήμης για την εθνική επέτειο...

Τώρα κατάλαβες γιατί το Διευθυντήριο διόρισε την

πρωθυπουργό της Εσθονίας Κάγια Κάλλας,

Ύπατος Εκπρόσωπος της 

ΕΕ για Εξωτερικές Υποθέσεις και Πολιτική Ασφάλειας;

Δεν κατάλαβες;

Παρέλαση, με γερμανικά ναζιστικά κράνη και στολές, όπως τότε που φορο΄σαν οι προδότες ναζιστές Εσθονοί…

Εσθονία... 20 Αυγούστου 2024, ναζιστικές τελετές μνήμης για την εθνική επέτειο: Συμπληρώνονται τριάντα τρία χρόνια από την ημέρα που η Εσθονία κατέστη και πάλι ανεξάρτητο κράτος... με πρωθυπουργό την αυριανή Εκπρόσωπο της Ευρωενωσιτικής Πολιτικής Ασφάλειας... Για νέους φασιστικούς αγώνες!

Τι δεν κατάλαβες; Σήμερα, ο εχθρός της νεοναζιστικής Ευρω Ένωσης έχει νέο ονοματεπώνυμο "Ρωσία"!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία: Απορρίφθηκε πρόσκληση της Ελβετίας για ανεπίσημη επίσκεψη στη Γενεύη

Αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την 75η επέτειο της Συνθήκης της Γενεύης η οποία έχει γίνει σκουπίδι και κωλόχαρτο από τους Δυτικούς ναζιστές αποικιοκράτες, τους Ουκρανοναζιστές και τους Ισραηλινοναζιστές. 

20.08.2024 | 23:32

Η Μόσχα απέρριψε την πρόσκληση της Ελβετίας προς την ρωσική αποστολή στον ΟΗΕ για ανεπίσημη επίσκεψη στη Γενεύη από τις 25 έως τις 26 Αυγούστου, με αφορμή την 75η επέτειο της Συνθήκης της Γενεύης.

Η πληροφορία αυτή γνωστοποιήθηκε από το Ελβετικό Υπουργείο Εξωτερικών μέσω δήλωσης στο Sputnik.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τούρκος υπάλληλος «πίσω» από τις μελέτες της εταιρείας που θέλει να τοποθετήσει ανεμογεννήτριες στην Ρόδο

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι

20.08.2024 | 23:30

Εξοργιστικά είναι τα όσα συνέβησαν στη Ρόδο, την ίδια στιγμή που η Τουρκία μιλάει για αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών.

Σε αυτοψία για ανεμογεννήτριες που επιχειρήθηκε στη Ρόδο ήταν και Τούρκος.

Ο οποίος είναι  υπάλληλος της εταιρείας που θέλει να τις τοποθετήσει.

Και ευτυχώς που ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει το verena.gr:

«Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι πέριξ του Προφήτη Ηλία και όχι μόνο.

Απέτρεψαν σήμερα το πρωί την αυτοψία απο υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους της εταιρείας που σχεδιάζει σε πρώτη φάση να τοποθετήσει δυο ανεμογεννήτριες.

Κάτοικοι με επικεφαλής τον Παναγιώτη Εγγλέζο είχαν αποκλείσει την περιοχη.

Δεν επέτρεψαν στην κουστωδία να περάσει και να κάνει την αυτοψία στην περιοχή που βρίσκεται πίσω από τις παιδικές κατασκηνώσεις.

Περιοχή που δεν κάηκε μετά απο κινητοποίηση των εθελοντών και των κατοίκων στην περυσινή μεγάλη πυρκαγιά.

Απο το πρωί στην συγκεκριμένη περιοχή συγκεντρώθηκαν πάνω απο 100 άτομα.

Και έδειξαν την αποφασιστικότητα τους τα σχέδια κάποιων, λέγε με κυβέρνηση, να μετατρέψουν τον Προφήτη Ηλία σε πάρκο ανεμογεννητριών!

Η Ρόδος έστειλε ένα πρώτο μήνυμα και αν χρειαστεί, που θα χρειαστεί, θα επανέλθει!

Αν τολμάνε οι τοπικοί βαστάζοι της κυβέρνησης ας πάνε να πείσουν τον κόσμο…».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι New York Times παραδέχονται ότι ο Τ.Μπάιντεν προετοίμαζε τις ΗΠΑ για πυρηνική σύρραξη! 

«Να προετοιμαστούν οι ΗΠΑ για πιθανές συντονισμένες πυρηνικές αντιπαραθέσεις με τη Ρωσία, την Κίνα και τη Βόρεια Κορέα»

20.08.2024 | 23:56

Οι New York Times αποκάλυψαν, ότι σε ένα απόρρητο έγγραφο που εγκρίθηκε τον Μάρτιο, ο Τζο Μπάιντεν διέταξε τις αμερικανικές δυνάμεις να είναι έτοιμες για πυρηνική αναμέτρηση με την Ρωσία, την Κίνα και την Βόρεια Κορέα!

Όπως αναφέρουν συγκεκριμένα, ο Μπάιντεν ενέκρινε την περασμένη άνοιξη ένα εξαιρετικά διαβαθμισμένο πυρηνικό στρατηγικό σχέδιο για τις Ηνωμένες Πολιτείες που, για πρώτη φορά, επαναπροσανατολίζει την αποτρεπτική στρατηγική της Αμερικής ώστε να επικεντρωθεί στην ταχεία επέκταση του πυρηνικού οπλοστασίου της Κίνας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία: «Οι μυστικές υπηρεσίες χωρών του NATO σχεδίασαν την ουκρανική εισβολή στο Κουρσκ»

Οι ΗΠΑ, Βρετανία και Πολωνία βοήθησαν το Κίεβο λένε οι Ρώσοι

20.08.2024 | 23:56

Η επίθεση των ουκρανικών δυνάμεων στο Κουρσκ προετοιμάστηκε με τη συμμετοχή υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Πολωνίας, αναφέρει η εφημερίδα Ιζβέστια.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία: Tην Τσετσενία επισκέφθηκε ο Β.Πούτιν – Θερμή η υποδοχή από τον Ρ.Καντίροφ

Η πιο πρόσφατη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στον Καύκασο ήταν το 2011

20.08.2024 | 23:01



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κούρσκ: Ουκρανικό όχημα μάχης πεζικού Marder κάνει «σκόνη» κτίριο με Ρώσους στρατιώτες (βίντεο)

Το γερμανικής κατασκευής όχημα «γάζωσε» το κτίριο με το αυτόματο πυροβόλο των 20 χιλιοστών

20.08.2024 | 21:52

https://twitter.com/i/status/1825787070117269798



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Gold Switzerland: «Σας κυβερνούν πολιτικές μειοψηφίες και ετοιμάζονται να στείλουν τα παιδιά σας σε έναν πυρηνικό πόλεμο»

«Ο καπιταλισμός αντικαταστάθηκε από μια εκδοχή του νεοφεουδαρχισμού που μεταμφιέζεται ως πρόοδος για μια μειοψηφία 1-10% του πληθυσμού»

20.08.2024 | 06:46

Στην τελευταία ανάλυσή της η Gold Switzerland, αναφέρεται στην παρακμή της ετοιμοθάνατης Δημοκρατίας των δυτικών κρατών όπου επί της ουσίας τα κυβερνούν πολιτικές μειοψηφίες ετοιμάζονται να στείλουν τα παιδιά όλων σε έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Την ανάλυση αυτή την έκανε με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία και την μεγάλη πιθανότητα να μετατραπεί σε έναν παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.

«Ο καπιταλισμός αντικαταστάθηκε από μια εκδοχή του νεοφεουδαρχισμού που μεταμφιέζεται ως πρόοδος για μια μειοψηφία 1-10% του πληθυσμού», εντοπίζει -εύστοχα- η Gold Switzerland.

Σε ό,τι αφορά στη Δημοκρατία, η απόδειξη της φθίνουσας ελευθερίας των ανθρώπων σε έναν κόσμο που ηγείται μια μη αγαπητή ή εκλεγμένη μειονότητα, αφορά τους αριθμούς και όχι την πολιτική προκατάληψη.

Στη Γαλλία, για παράδειγμα, το κυβερνών κόμμα του Emmanuel Macron έλαβε μόλις το 1/5 των ψήφων στις πρόσφατες πρόωρες εκλογές στον πρώτο γύρο.

Παράλληλα, στη Γερμανία, της οποίας ηγείται ένας συνασπισμός τριών κομμάτων, ο οποίος συγκέντρωσε μόλις το 30% των ψήφων του Ιουνίου.

Στις ΗΠΑ, περισσότερο από το 70% των Αμερικανών, ανεξαρτήτως κόμματος, παραδέχτηκε σε δημοσκόπηση ότι ο Joe Biden ήταν διανοητικά ανίκανος να ηγηθεί του έθνους.

Στην Ιαπωνία, το ποσοστό αποδοχής για τον πρωθυπουργό Κισίντα ανέρχεται στο 13%, με τα 9/10 των μελών του κόμματός του να ψηφίζουν εναντίον του.

Εν τω μεταξύ, στον Καναδά, ο Τζαστίν Τριντό παραμένει σε παρόμοια θέση «επιβίωσης του συνασπισμού» του, παρά το ποσοστό αποδοχής στο 28%!

«Δημοκρατία» και «ελευθερία», οι λέξεις που κάποτε σήμαιναν κάτι για τους διαμορφωτές του Συντάγματος των ΗΠΑ ή τους υπογράφοντες της ευρωπαϊκής συνθήκης της ΕΟΚ, φαίνεται να έχουν καταληφθεί από ηγέτες που αγνοούν ανοιχτά τη βούληση του λαού, σχολιάζει η Gold Switzerland, καθώς «δημοκρατία και ελευθερία» είναι πλέον απλώς λέξεις και όχι τρέχουσες πρακτικές.