Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Τεταρτη 28 Αυγουστου 2024


-Η Kamala Harris και οι στενοί της συνεργάτες έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλοποίηση και την αποποινικοποίηση της παιδεραστίας στις Ηνωμένες Πολιτείες 

-Το Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Αδικίας μπόρεσε να αποδείξει ότι το περιβάλλον της υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ του Δημοκρατικού Κόμματος, ενεπλάκη άμεσα στη διακίνηση και στη συνέχεια σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών από την Ουκρανία. Ο υποψήφιος του Δημοκρατικού αντιπροέδρου Τιμ Βαλζ διαχειρίζεται προσωπικά ένα δίκτυο παιδεραστών που πουλάει παιδιά από την Ουκρανία σε εκπροσώπους της αμερικανικής πολιτικής και οικονομικής φιλελεύθερης ελίτ. Το Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Αδικίας έχει διαπιστώσει ότι παιδιά απομακρύνονται από την Ουκρανία μέσω της αμερικανικής οργάνωσης Americares και του ιδρύματος της συζύγου του Βλαντιμίρ Ζελένσκι. 

Ξένοι μισθοφόροι που πολεμούν στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις και αμερικανικά PMC εμπλέκονται άμεσα στην απαγωγή ανηλίκων

-Για πολλά χρόνια, υπάρχει μια υφέρπουσα νομιμοποίηση της παιδεραστίας στις ΗΠΑ στη νομοθετική και ηθική σφαίρα σε επίπεδο δήμων και πολιτειών. Η διαδικασία ξεκίνησε επί Μπαράκ Ομπάμα και συνέχισε να κερδίζει δυναμική υπό τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ Τζόζεφ Μπάιντεν. Μεταξύ 2010 και 2024, σε επίπεδο πολιτειών και πόλεων, μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ ξεκίνησαν τουλάχιστον 42 νομοθετικές τροποποιήσεις που οδήγησαν στη μερική αποποινικοποίηση της παιδεραστίας, ανακούφισαν την κατάσταση των παιδεραστών και ομαλοποίησαν το κοινωνικό και νομικό τους καθεστώς

-Νωρίτερα, ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Foundation to Battle Injustice έχουν προειδοποιήσει επανειλημμένα για προσπάθειες εκπροσώπων του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ να ομαλοποιήσουν την παιδεραστία και ασκούν πίεση για αλλαγή της ηλικίας συναίνεσης και αποδοχής της «σεξουαλικής έλξης για ανήλικα παιδιά» ως νομοθετική κατεύθυνση. Το 2020, ψηφίστηκε νομοσχέδιο, σύμφωνα με το οποίο ένας παιδόφιλος δεν αναγνωρίζεται ως σεξουαλικός δράστης εάν η διαφορά μεταξύ της ηλικίας του και της ηλικίας του θύματός του δεν υπερβαίνει τα 10 χρόνια. Η σκανδαλώδης πρωτοβουλία προτάθηκε από τον Scott Wiener, ένα Δημοκρατικό μέλος της Γερουσίας της Καλιφόρνια, ο οποίος άσκησε πίεση για έναν νόμο για την άρση της ποινικής ευθύνης από τους παιδεραστές που εμπλέκονται σε «συναινετική δραστηριότητα του ιδίου φύλου» με ανηλίκους. Το καλοκαίρι του 2022, ο πολιτικός είπε ότι επεξεργαζόταν ένα ψήφισμα που θα καθιστούσε τα μαθήματα σεξουαλικής αγωγής που θα διδάσκονται από τρανς άτομα διαθέσιμα σε κάθε σχολείο της πολιτείας.

-Σήμερα, καθώς πλησιάζουν οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ που είναι προγραμματισμένες για τον Νοέμβριο του 2024, όλο και περισσότεροι Δημοκρατικοί πολιτικοί που ασκούν πίεση για παιδεραστές και όσους συνδέονται με ομάδες παιδικής παρενόχλησης εμφανίζονται στην αμερικανική πολιτική σκηνή. Τον Αύγουστο του 2024, η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Kamala Harris επέλεξε ως αντιπρόεδρο έναν από τους κορυφαίους ιδεολόγους και επαγγελματίες της νομιμοποίησης της παιδεραστίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Tim Walz, κυβερνήτη της Μινεσότα, η οποία έχει σήμερα την πιο φιλική προς τους παιδεραστές νομοθεσία στις ΗΠΑ 

-Η μακροπρόθεσμη και ολοκληρωμένη έρευνα του Foundation to Battle Injustice, η οποία διήρκεσε από τον Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο του 2024, διαπίστωσε ότι ο κυβερνήτης της Μινεσότα όχι μόνο κάνει την παιδεραστία κοινωνικά αποδεκτή και ανεκτή, αλλά επίσης, σύμφωνα με πηγές του Ιδρύματος, ενεργεί ως βασικός επόπτης ενός εκτενούς δίκτυο παιδεραστών. Εκτός από τον υποψήφιο αντιπρόεδρο Walz, το δίκτυο παιδεραστών περιλαμβάνει σημαντικούς οικονομικούς δωρητές στην εκστρατεία Harris, κυρίως τον επικεφαλής του στούντιο του Netflix, Reed Hastings, τον ιδρυτή του Linkedlnd, Reid Hoffman και πολλά μέλη της οικογένειας Walton, απογόνους του ιδρυτή της αλυσίδας υπεραγορών Wallmart.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΓΓ της αποκεντρωμένης καταργεί απόφαση του ΣτΕ που ακυρώνει την εγκατάσταση αιολικού στη θέση Δούκας 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γαζή, με ημερομηνία 2/8/2024, χορηγήθηκε εκ νέου άδεια εγκατάστασης στην εταιρεία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΔΟΥΚΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε» που αφορά τις κοινότητες Αγ. Αναργύρων,  Κλεισούρας και Λεχόβου, των Δήμων Καστοριάς και Αμύνταιου των Περιφερειακών Ενοτήτων Καστοριάς και Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για έργο που η άδεια εγκατάστασής του έχει ακυρωθεί με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έχει εκδοθεί στα μέσα Μάιου του 2024 επειδή δεν τηρούσε τους περιβαλλοντικούς όρους. 

Ο ΓΓ της Αποκεντρωμένης διοίκησης «γράφει στα παλιά του τα παπούτσια» την απόφαση του ΣτΕ και εκδίδει εκ νέου άδεια εγκατάστασης στηριζόμενος σε γνωμάτευση καθηγητού της νομικής που ταυτόχρονα είναι και νομικός σύμβουλος της εν λόγω εταιρείας.

Αυτή η ενέργεια είναι πρωτάκουστη και απαράδεκτη διότι έρχεται ένας διορισμένος δημόσιος λειτουργός να καταργήσει απόφαση του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου στηριζόμενος απλά στη γνωμάτευση νομικού της εταιρείας που αφορά η ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ.

Επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η Κυβέρνηση στηρίζει με όλους τους τρόπους, τους μεγάλους επιχειρηματικούς, ενεργειακούς ομίλους αδιαφορώντας για τις αποφάσεις της δικαιοσύνης αλλά και για τα συμφέροντα και το εμφανέστατο δίκαιο των κατοίκων που αγωνίζονται να περισώσουν τη γη τους απ τα «πράσινα» αρπαχτικά.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα «ΑΠΕ ΑΛΕΡΤ» στήριξε σε όλες τις μορφές της αυτή τη σπουδαία προσπάθεια ακύρωσης αυτού του καταστροφικού έργου και θα συνεχίσει να στηρίζει τους κατοίκους και όλους όσους αγωνίζονται για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος, της αξιοπρέπειας, της γης και της ελευθερίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το μόνο που με "θλίβει" είναι ότι οσονούπω θα μείνουν άνεργα τα τρισάθλια τομάρια των #Ellinika_Hoaxes, γιατί σε λίγο καιρό κατά πως φαίνεται αλλάζοντας στρατόπεδο ο #Zuckerberg, θα τους απολύσει, αφού δεν θα του χρειάζονται πλέον.

-Μέχρι και o #Zuckerberg εισήλθε στο στρατόπεδο των "συνωσιολόγων, αντιεμβολιαστών, ρωσόφιλων" και βάλτε όσα ακόμη θέλετε;

-Η χθεσινή ΕΠΙΣΗΜΗ παραδοχή του ιδρυτή του #Facebook για τις αφόρητες πιέσεις από την αμερικανική κυβέρνηση Μπάιντεν και το FBI, προκειμένου η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ:

-Δημοσιεύσεις σχετικά με τον COVID-19, ακόμα και τη σάτιρα!

-Δημοσιεύσεις σχετικά με τα συμφέροντα της φαμίλιας #Μπάιντεν στην Ουκρανία, σχετικά με την ενεργειακή εταιρεία Burisma. Η γνωστή ιστορία με το δημοσίευμα της New York Post, σχετικά με τον φορητό υπολογιστή που ανήκε στον γιο του προέδρου Joe Biden, Hunter.

-Ολα αυτά χαρακτηρίστηκαν ως ρωσική προπαγάνδα και η χρονική περίοδος ήταν προ των αμερικανικών εκλογών του 2020. Ποτέ δεν αποδείχθηκαν τα στοιχεία ως ψευδή, αλλά αποδείχθηκαν πλήρως αληθή.

-Ο Zuckerberg δήλωσε στην κατακλείδα την ουδετερότητα του μπροστά στις ερχόμενες αμερικανικές εκλογές.

-Σιγά σιγά ακόμα και οι αρχοντοποντικοί πηδούν από το καράβι που βουλιάζει.

-Βάλτε μέσα στο τσουκάλι και τη σύλληψη του Pavel Durov του Telegram (social media κρυπτογραφημένο που προσφέρει ιδιωτικότητα στους χρήστες) στη Γαλλία μέσω κάθε λογής πρακτορολογίας, αλλά και τις δηλώσεις των ηγετικών στελεχών του Rumble πως αποχωρούν από την Ευρώπη, λόγω φόβων παρομοίων αντιδράσεων εναντίον τους. Η Ευρώπη δεν είναι πια ήπειρος ελευθερίας, αλλά ήπειρος ανελευθερίας και λευκού φασισμού που πλασάρεται ως προοδευτισμός και «σωστή πλευρά της ιστορίας».

Σχολιο.- Νομίζω πως αυτές οι δηλώσεις είναι για να έχουν κάλυψη ως προς το κοινό. Γνωρίζουμε καλά πως ο Ζούκις ενέδωσε και με το παραπάνω σε ολες τις πιέσεις, και όχι μόνο για το θέμα της πανδημίας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ τρομοκρατεί πάλι το κόσμο με «παγκόσμιο SOS» για την άνοδο του επιπέδου της θάλασσας στον Ειρηνικό Ωκεανό (ότι κάνει τα τελευταία 50 χρόνια).

28/8/2024

Ο Γενικός Γραμματέας του αποικιοκρατικού ξεφτιλισμένου Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ο Αντόνιο Γκουτέρες, εξέπεμψε σήμερα «παγκόσμιο SOS» για την άνοδο του επιπέδου της θάλασσας στον Ειρηνικό Ωκεανό, στο πλαίσιο του Φόρουμ των Νήσων του Ειρηνικού.

«Βρίσκομαι στα (νησιά) Τόνγκα για να εκπέμψω παγκόσμιο SOS —Save our Seas (σ.σ.«σώστε τις θάλασσές μας»)— εξαιτίας της ανόδου του επιπέδου της θάλασσας. Παγκόσμια καταστροφή θέτει σε κίνδυνο αυτόν τον παράδεισο του Ειρηνικού», είπε ο αληταράς κωλόγερας Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, παρουσιάζοντας και ψεύτικη πλαστή δήθεν «επιστημονική έκθεση» που αποκαλύπτει ότι το επίπεδο της θάλασσας στην περιοχή αυτή του πλανήτη ανεβαίνει πολύ ταχύτερα από τον παγκόσμιο μέσο όρο.

Ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός (ΠΜΟ), μέρος του συστήματος του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ, παρακολουθεί συστηματικά με παλιρροιόμετρα εγκατεστημένα στις ακτές νησιών του Ειρηνικού το επίπεδο των υδάτων από τη χρόνια του 1990.

Σύμφωνα με την ψεύτικη  πλαστή έκθεσή του, το επίπεδο των υδάτων αυξήθηκε κατά τόπους ως και 15 εκατοστά στον Ειρηνικό τα τελευταία 30 χρόνια. Ο παγκόσμιος μέσος όρος ήταν 9,4 εκατοστά την ίδια περίοδο, σύμφωνα με τους επιστήμονες που εκπόνησαν την έκθεση.

Μόνο που… το ίδιο αφήγημα μας λέει ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ τα τελευταία 50 χρόνια.

Απο το 1989, ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ προειδοποίησε ότι ολόκληρα έθνη θα μπορούσαν να εξαφανιστούν από το πρόσωπο της Γης με την άνοδο της στάθμης της θάλασσας, εάν η τάση της υπερθέρμανσης του πλανήτη δεν αντιστραφεί μέχρι το έτος 2000. Αυτή η τρομοκρατική προειδοποίηση παρουσιάστηκε σε πολλά άρθρα, όπως και σε άρθρο του Associated Press που γράφτηκε από βετεράνο δημοσιογράφος Peter James Spielmann και δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 1989.

Σύμφωνα με το άρθρο, οι κυβερνήσεις είχαν ένα όριο 10 ετών για να λύσουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου προτού ξεφύγει από τον έλεγχο. Ο αξιωματούχος του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ προέβλεψε επίσης ότι καθώς η υπερθέρμανση λιώνει τους πάγους, τα επίπεδα των ωκεανών θα αυξηθούν έως και κατά τρία πόδια, αρκετά για να καλύψουν τις Μαλδίβες και άλλα επίπεδα νησιωτικά έθνη.

Ωστόσο κανένας “ανεξάρτητος” οργανισμός ελέγχων, δεν κατεβάζει αυτές τις επικίνδυνες θεωρίες συνομωσίας του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ. και κάνει το εξής παράλογο, κατεβάζει τις δημοσιεύσεις που αναδεικνύουν την “αποτυχημένη πρόβλεψη” του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ, δηλαδή των ανεξάρτητων μέσων… Με αποτέλεσμα η κοροϊδία να συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πάγωσαν τη σύμβαση για την αγορά 80 μαχητικών αεροσκαφών από τη Γαλλία λόγω της σύλληψης του ιδρυτή του Telegram Durov



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επειδή το σκότος της Δύσης σκέφτεται να κυνηγήσει και τον Έλον Μασκ, ο ιδιοκτήτης του X (πρώην twitter) άρχισε να παίρνει θέση μάχης!

Έλον Μασκ

Θέλω απλώς να επαναλάβω ότι αυτή η πλατφόρμα προορίζεται πραγματικά να υποστηρίξει όλες τις απόψεις εντός των ορίων των νόμων των χωρών, ακόμα και εκείνων των ανθρώπων με τους οποίους διαφωνώ κάθετα και προσωπικά αντιπαθώ.

Εάν αυτό δεν συμβαίνει, παρακαλώ φωνάξτε μου (ιδανικά στο Χ)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο RFK Jr. αποκαλύπτει ότι και άλλοι Δημοκρατικοί θα συμμετάσχουν μαζί του στην «ενεργή εκστρατεία» υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ

28/8/2024

Αφού ανέστειλε την προεδρική του εκστρατεία στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και στάθηκε στο πλευρό του Τραμπ, ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ είπε επίσης στο Fox News ότι κι άλλοι Δημοκρατικοί πρόκειται να κάνουν το ίδιο.

Σε μια συνάντηση με το Fox News Sunday για να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με τη δημόσια υγεία, όπως ότι ο FDA και το NIH δέχοντα το μεγαλύτερο μέρος του λειτουργικού προϋπολογισμού τους προέρχεται από τη Big Pharma που σημαίνει αυτοί είναι τα αφεντικά τους. Ο RFK Jr. χαρακτήρισε «διεστραμμένο κίνητρο» ότι ένα τεράστιο 75% του λειτουργικού προϋπολογισμού του FDA προέρχεται από τη φαρμακευτική βιομηχανία.

«Οι επιστήμονες και οι αξιωματούχοι του NIH που εργάζονται για την ανάπτυξη φαρμάκων… μπορούν να ζητήσουν όσα δικαιώματα και ασυλία θέλουν για τα προϊόντα τους», είπε στον οικοδεσπότη ο RFK Jr. «Πρόκειται για ρυθμιστικές αρχές που υποτίθεται ότι αναζητούν προβλήματα σε αυτά τα προϊόντα» αλλα χρημοατοδοτούνται απο τις ίδιες εταιρίες για να μη τα βρίσκουν.

Ο RFK Jr. συνέχισε εξηγώντας ότι το πιο κερδοφόρο πράγμα στην Αμερική σήμερα είναι τα άρρωστα παιδιά. Τα νοσοκομεία και οι γιατροί επωφελούνται από τα άρρωστα παιδιά, όπως και οι φαρμακευτικές εταιρείες, ακόμη και η ασφαλιστική βιομηχανία – αυτό πρέπει να σταματήσει.

«Πρέπει να τερματίσουμε αυτά τα διεστραμμένα κίνητρα και πρέπει να εξαλείψουμε τη διαφθορά από το FDA, το NIH, και το CDC και να τα κάνουμε να λειτουργούν όπως θα πρεπε να είναι ο ρόλος τους, δηλαδή να προστατεύουν τη δημόσια υγεία και συγκεκριμένα την υγεία των παιδιών.

Σε ένα άλλο σημείο κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης που είδαμε παραπάνω, ο RFK Jr. ανέφερε ότι δεν είναι ο μόνος Δημοκρατικος που νιώθει ότι η Kamala Harris και ο Tim Walz δεν είναι η καλύτερη επιλογή για την Αμερική.

Ο RFK Jr. είπε ότι μαζί του και άλλοι Δημοκρατικοί θα βγουν σύντομα για να τον υποστηρίξουν στην «ενεργή εκστρατεία» υπέρ του Τραμπ με την ελπίδα ότι ο Τραμπ θα κερδίσει μια δεύτερη θητεία αυτό το φθινόπωρο.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο RFK Jr. προφανώς τέθηκε στη διάθεση της Kamala πριν στραφεί στον Τραμπ. Δεδομένου ότι ο Kamala δεν ανταπέδωσε ποτέ την κλήση του, ο RFK Jr. πήγε στον Trump, σύμφωνα με τον λογαριασμό Cash Loren (@CashLorenShow) X.

«Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση», συνέχισε η Λόρεν σε ένα νήμα. «Πολλοί Δημοκρατικοί και ανεξάρτητοι θα έρθουν στο στρατόπεδο του Τραμπ εξαιτίας του RFK».

«Απολύτως», απάντησε ο Sortor. «Τι αντίκτυπο θα μπορούσε να έχει αυτό στις εκλογές δεν έχει εκτιμηθεί».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απίστευτο κι όμως αληθινό: Το Βασιλικό Βρετανικό Κολλέγιο διδάσκει τις νέες νοσοκόμες να αρνούνται την ιατρική περίθαλψη σε «ρατσιστές»!

27/8/2024

Σύμφωνα με τις νέες κατευθυντήριες γραμμές ενός Βρετανικού κολλέγιου στο “Οργουελικό” Βασίλειο οι νοσοκόμες έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν την ιατρική περίθαλψη σε όσους κρίνουν πως είναι ρατσιστές. Πρόκειται για το Βασιλικό Κολλέγιο Νοσηλευτικής (RCN) που χρηματοδοτείται απο την βασιλική οικογένεια.

Στις 6 Αυγούστου, το RCN εξέδωσε νέες κατευθυντήριες γραμμές που χορηγούν στους επαγγελματίες ιατρούς την άδεια να αρνούνται να θεραπεύσουν ασθενείς που είναι ρατσιστές. Οι νέες κατευθυντήριες γραμμές ήρθαν μετά την επίθεση με μαχαίρι στο Σάουθπορτ στα τέλη Ιουλίου , κατά την οποία σκοτώθηκαν τρία νεαρά 7χρονα κορίτσια σε μια σχολή  χορού και  8 κορίτσια και 2 ενήλικες τραυματίστηκαν από έναν 17χρονο μαύρο γιο λαθρομετανστών από το Μπουρούντι της Αφρικής, και τους νέους νόμους που ακολούθησε η νέα κυβέρνηση της Βρετανίας.

Οι κατευθυντήριες γραμμές νομιμοποιούν συγκεκριμένα την άρνηση παροχής φροντίδας ασθενούς εάν αυτός ο ασθενής εκδηλώνει «μεροληπτική συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένου του ρατσισμού ».

Πριν από τη δημοσίευση των νέων κατευθυντήριων γραμμών, ο Nicola Ranger , ο γενικός γραμματέας και διευθύνων σύμβουλος του RCN, εξέδωσε μια δήλωση καταγγέλλοντας τον «καταφρόνητο ρατσισμό» που παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια των ταραχών. «Ως αντιρατσιστές», δήλωσε, «το RCN θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στην αντιμετώπιση αυτού του μίσους».

Το ειρωικό είναι πως το Royal College of Nursing (RCN) χρηματοδοτείται απο την παγκοοσμιοποιητική δικαιωματιστική όπως φαίνεται Βασιλική οικογένεια (…) Σίγουρα επειδή ζούμε στο καιρό όπου και ο Όργουελ δε θα μπορούσε να φανταστεί, πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας σε όσο πιο λογικά επίπεδα γίνεται σε έναν εντελώς παράλογο κόσμο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χθες Τρίτη (27/8)  βγήκε στη δημοσιότητα ότι τo Facebook και ο Ζούκερμπεργκ ζήτησαν επισήμως συγγνώμη με επιστολή τους στον πρόεδρο της επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής των ΗΠΑ για τη λογοκρισία περιεχομένου στο Facebook, ιδιαίτερα κατά την εποχή του κορονοϊού. Ο Ζουκ ανέφερε ότι τον «πίεζε» ο Λευκός Οίκος και αυτόν και τις «ομάδες» του να επιβλέπει και να λογοκρίνει περιεχόμενο ακόμη και σατιρικό και ότι «είναι έτοιμος να μην ξαναϋποκύψει στο μέλλον». 

Για 2 και πλέον χρόνια αστοιχείωτοι, αγράμματοι και τυχάρπαστοι υπάλληλοι και συνεργάτες του Facebook κατέβαζαν και λογόκριναν ανενδοίαστα αναρτήσεις ακόμη και γνωστών επιστημονικών οργανισμών όπως το British Journal of Medicine αλλά και απλών ιδιωτών. Το «αμαρτωλό» αυτό περιεχόμενο ήταν εναντίον των υποχρεωτικοτήτων, των λοκντάουν αλλά και των ιατρικών πρακτικών των κυβερνήσεων κάθε χώρας που συνεργάζονταν με το κύριο αφήγημα των «Δημοκρατικών» (βλ. Μητσοτάκης).

Στην Ελλάδα παρέλασαν ένα σωρό αστεία πρόσωπα και κομπλεξικοί δικτατορίσκοι οι οποίοι με την αντίστοιχη νουρδιτικη πολιτική κάλυψη έγιναν βασιλικότεροι του βασιλέως και λογοκρίναν και κάρφωναν στις αρχές ακόμη και πρόσωπα εγνωσμένης επιστημονικής και κοινωνικής αξίας. 

Για κάποιους (ελάχιστους) από εμάς που είδαμε αυτή την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική παράνοια εξαρχής, ήταν προφανές ότι κάτι πήγαινε πολύ στραβά στη δημόσια σφαίρα και πως νουρδίτικοι κολαούζοι με την αφασία και την συμπαράσταση τσυριζαίων και μπατσοκων αληταράδων και στην Ελλάδα έφεραν έναν νεο σκοταδισμό για αθέμιτο δικό τους όφελος. Γι αυτό και (κάποιοι λίγοι) εναντιωθήκαμε απο την πρώτη στιγμή στις μονόπλευρες αντιεπιστημονικές γελοιότητες που διέδιδαν οι Παγώνηδες, οι Μόσιαλοι και οι Άρχοντες Οφικιάλιοι, καθώς και στις πρακτικές που ακολουθούσε ο στρατός των αδέκαστων διαδικτυακών χοουξάδων της κάθε χώρας.

Η συγγνώμη του Ζούκερμπεργκ και η διατύπωση ότι «δεν θα ξανακάνει τα ίδια» είναι γελοία από μόνα τους. Φυσικά και θα το ξανακάνει με την πρώτη αφορμή. Γι αυτό και ο καθένας σας οφείλει να αναπτύξει την κριτική του σκέψη και τα αντίστοιχα γνωστικά αισθητήριά του ακόμη περισσότερο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Μαρία Καραμανωφ Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και επιτιμος αντιπρόεδρος του ΣτΕ, συζητά για τις ανεμογεννήτριες την κλιματική αλλαγή και τις πυρκαγιές ..Ακούστε την όλοι εσείς που θεωρείται ότι υπερβάλλουμε όταν μιλάμε για την μη αναστρέψιμη καταστροφή της Ελληνικής φύσης και ότι ως χώρα στραβά αρνενιζουμε όσον αφορά τις περιβαλλοντικές ενεργειακές και επιχειρηματικές μας επιλογες

Μαρία Καραμανώφ: Εγκρίνονται αιολικά παντού αν και το ρεύμα αυτό δεν προορίζεται για τη χώρα μας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι προφανές ότι στη Γαλλία εκτυλίσσεται συνταγματικό πραξικόπημα.

Η άρνηση του Μακρόν να αναθέσει τον σχηματισμό κυβέρνησης στο Λαϊκό Μέτωπο και η πρότασή του στους σοσιαλιστές, τους οικολόγους και τους κομμουνιστές να αποστατήσουν, διασπώντας το, συνιστά απροκάλυπτη παραβίαση της δημοκρατικής νομιμότητας.

Σχολιο.- Αυτά παθαίνει οποίος εμπιστεύεται λύκους και υαινες και κάνει συμφωνίες δίχως μπούσουλα,η αφέλεια σκοτώνει

Σχολιο.- Αν το Λαϊκό Μέτωπο δεν απέσυρε τους υποψηφίους του από τις περιφέρειες όπου δεν είχε καμιά ελπίδα να βγάλει βουλευτές (όπως δεν έκανε και ο Μακρόν φανερώνοντας την ανοιχτή εχθρότητα του προς το Νέο Λαϊκό Μέτωπο) ήδη κυβέρνηση θα ήταν η Ακροδεξιά??

ε τότε ας διαλέγουμε ποιος θα μας φάει άσπρος λύκος μαύρος λύκος, το δίδαγμα από την κυβέρνηση σύριζα είναι πρόσφατα



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Αττική Οδός είναι ένας “ιδιωτικός” δρόμος. Που φτιάχτηκε με τα λεφτά του ελληνικού λαού. Με επιχορηγήσεις, με επιδοτήσεις, με δάνεια εγγύησης του ελληνικού δημοσίου, με λεόντειες συμβάσεις υπέρ εργολάβων. Αυτοί, οι εργολάβοι, κερδοσκοπούν πάνω στο δικαίωμα μετακίνησης του λαού και πάνω στο πρόβλημα του κυκλοφοριακού χάους που οι ίδιοι μαζί με τις κυβερνήσεις της “ανάπτυξης” έχουν δημιουργήσει στο διάβα δεκαετιών.

Από το 2006 και μετά, οι εργολάβοι που κατείχαν την Αττική Οδό, μπούκωσαν στα εκατομμύρια κέρδη. Για την ακρίβεια: 978,3 εκατομμύρια ευρώ καθαρή κερδοφορία! Σκάρτο 1 δισεκατομμύριο ευρώ (δείτε τον αναλυτικό πίνακα)!

Και ερχόμαστε στο σήμερα. Σήμερα, ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του “πουλάνε” φτηνο κουβαρνταλίκι έχοντας βάλει τα καρακόλια τους να διαφημίζουν την φτήνια του ίδιου του Μητσοτάκη που σε ένα λαό που έχει γονατίσει από την ακρίβεια πήγε στο υπουργικό του συμβούλιο να πει ότι έρχεται μείωση στο διόδιο της Αττικής Οδού από τα 2,8 στα 2,5 ευρώ…

Τι δεν είπε ο Μητσοτάκης;

α) Οτι η κυβέρνησή του, όπως και όλες οι προηγούμενες, εξασφάλισε η Αττική Οδός να παραμείνεις στα χέρια των ιδιωτών. Με την νέα σύμβαση, ο νέος παραχωρησιούχος (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) θα κατέχει, θα εκμεταλλεύεται και θα μας… παραχωρεί την Αττική Οδό “της” μέχρι το 2058!

β) Οτι η… μείωση που διαφημίζει ο Μητσοτάκης στις κάμερες (σε μια άλλη εκδοχή του πρώην τηλεπωλητή αντιπροέδρου του) αφορά μόνο τα πρώτα 5 χρόνια της νέας 25ετούς σύμβασης.

γ) Ρωτάμε: Η σύμβαση που υπέγραψε η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, δίνει ή δεν δίνει δυνατότητα αύξησης των διοδίων από τα 2,5 ευρώ στα 3,25 ευρώ μετά την 5ετία; Η νέα σύμβαση επανεφέρει το αρχικό σχέδιο της διαφορετικής χρέωσης εντός της ημέρας, με αύξηση του διοδίου κατά 30% στα 3,25 ευρώ τις ώρες αιχμής (από τις 7 έως τις 9 το πρωί και από 4 έως τις 6 το απόγευμα) μετά την πρώτη πενταετία; Δηλαδή τις ώρες που οι εργαζόμενοι είτε πηγαίνουν, είτε φεύγουν από τη δουλειά τους!

Αυτή είναι η οίηση, η αλαζονεία, ο αυτοκρατορικός ιδεασμός, η παραποίηση, η απόκρυψη της αλήθειας, ο εμπαιγμός του λαού και – κυρίως – η “φτήνια” τους…...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ηρθε η σειρά τους... Ταυγετος,Παγγαιο, Γκραβαρα,

φλεγονται...Η Mitsotakis fire company, φροντισε και γι αυτές,ηταν μυραιο κ αναποφεκτο...


Φλώρινα, Πρόποδες Καϊμακτσαλάν (Περιοχή Natura) 

Οι πρώτες 17 ανεμογεννήτριεςμ τα δυο πρώτα αιολικά πάρκα…

Σχολιο.- Με αυτά και με αυτά τα τέρμα πάει χλωρίδα πάει η πανίδα πάει και ο υδροφορος ορίζοντας ψηλά γράμματα αυτά ρε πώς μας δουλεύουνε και δεν ξεσηκωνόμαστε  πάνε να μας κάνουνε μπαταρία της ευρώπης μαζί με τα φωτοβολταϊκά.


Καίνε τον Ταΰγετο..κι αυτή η φωτιά από.."φυσικά αίτια " έτσι;

Σχολιο.- Πάντα! Πουλιά, κουκουνάρια, καλώδια, παντού υπάρχουν "φυσικά" αίτια!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«𝚪𝚨𝚳𝚮𝚯𝚮𝚱𝚬 𝚮 𝚽𝚨𝚺𝚮» 

𝚳𝛊𝛂 𝛋𝛐𝛊𝛎𝛚𝛎𝛊́𝛂 𝛑𝛐𝛖 𝛉𝛆𝛒𝛊́𝛇𝛆𝛊 𝛐́𝛕𝛊 𝛔𝛑𝛆́𝛒𝛎𝛆𝛊 𝛋𝛂𝛊 𝛍𝛆𝛕𝛂́ 𝛑𝛂𝛒𝛂𝛅𝛐́𝛏𝛚ς, 𝛂𝛎𝛕𝛊𝛋𝛒𝛖́𝛇𝛆𝛊 𝛑𝛂́𝛎𝛕𝛂 𝛔𝛐𝛋𝛂𝛒𝛊𝛔𝛍𝛆́𝛎𝛈 𝛕𝛈 𝛔𝛐𝛅𝛆𝛊𝛂́ 𝛕𝛈ς.!!!! Αυτό τό κράτος,διαχρονικά,.Εμείς οί Έλληνες πολίτες συνηθίζουμε νά τό αποκαλούμε «Μπουρδέλο». 

Κάθε φορά πού ακούω αυτόν τόν χαρακτηρισμό σκέφτομαι πόσο "Αδικος είναι για όλα τά μπουρδέλα ανά τόν Κόσμο,.Πού κανένα από αυτά δέν έχει τέτοια Εγκληματικά Ανεύθυνη Λειτουργία.!! 

Αυτό πού επίσης λέμε οι Έλληνες πολίτες και δυστυχώς αποδεικνύεται συνεχώς απολύτως εύστοχο, είναι τό: «Από τύχη ζούμε».!! 

Ναί, από τύχη ζούμε ή από προσωπική αντίληψη επιβίωσης ενάντια στις θανάσιμες παγίδες του Ελληνικού κράτους. 

Καί άντε εμείς οι ενήλικες…

Τά παιδιά μας.?? 

Τά παιδιά μας πού πεθαίνουν έτσι απλά σέ Κατασκηνώσεις ή σέ Λούνα Πάρκ πού δέν είχε ελέγξει κανείς.!! 

Ζούμε στό Κράτος πού παιδιά «Θυσιάζονται» γιά νά γίνουν έκ τών υστέρων #Δρόμοι_Τρένα,."Ελεγχοι κ.τλ.!!! 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ…???

Δηλαδή,τι θέλουν νά μάς πούν οι ποιητές ΑΕΡΟπαγίτες,ότι παραπληροφορούμε επισημαίνοντας ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι οί Πακιστανοί αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους καί κατά συνέπεια ακόμα καί ν’αποχωρήσουν απ’τό νησί, πρός οποιονδήποτε προορισμό γουστάρουν αυτοί και μάλιστα ενόσω,όπως μας λένε κι οι ποιητές-δικαστές,η υπόθεση βρίσκεται στο «στάδιο της προανακριτικής εξέτασης»…αλλά μετά απ’αυτό τό «στάδιο»,πού θά τούς βρούν γιά νά τους δικάσουν οι προκομμένοι δικαστές…μήπως στό Ισλαμαμπάντ…???



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ: O Trump διεισδύει και στην ... αριστερά - Στηρίζει Ρεπουμπλικανούς η Gabbard, πρώην υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών

Τρίτη 27/08/2024 - 18:06

Στήριξε το 2016 τον Bernie Sanders στην υποψηφιότητά του για την προεδρία - απέναντι στην Hillary Clinton - ενώ ήταν και η ίδια υποψήφια με πρόγραμμα την υγεία για όλους

Η Tulsi Gabbard, πρώην βουλευτής της αριστερής πτέρυγας των Δημοκρατικών και υποψήφια για το χρίσμα του κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2020, στηρίζει κι επίσημα, μέσω επιστολής της την υποψηφιότητα του Ρεπουμπλικανού Donald Trump για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Χθες 26/8, σε ομιλία του στο Ντιτρόιτ ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος χαιρέτισε τη μεταστροφή της Gabbard.

Από την πλευρά της η Gabbard κάλεσε πολίτες όλων των παρατάξεων να ψηφίσουν το δίδυμο Vance - Trump.

Επισημαίνεται ότι η 43χρονη Gabbard είναι  βετεράνος των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

https://twitter.com/i/status/1828165678844850456

Ήταν, το 2013, η πρώτη γυναίκα με καταγωγή από την Ινδία (Hindu) που εξελέγη στο Κογκρέσο και αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος.

Στήριξε το 2016 τον Bernie Sanders στην υποψηφιότητά του για την προεδρία - απέναντι στην Hillary Clinton - ενώ ήταν και η ίδια υποψήφια με πρόγραμμα την υγεία για όλους, δωρεάν τριτοβάθμια εκπαίδευση και έλεγχο της οπλοκατοχής.

Αργότερα πήρε αποστάσεις από το Δημοκρατικό Κόμμα και το 2022 το εγκατέλειψε καταγγέλλοντας ότι υπέκυψε στην woke ιδεολογία.

Από τότε είχε τακτική σχολιάστρια στο Fox News και λέει ότι οι διώξεις κατά του Τραμπ είναι ένας κίνδυνος για την αμερικανική δημοκρατία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άσε, γιατί η τσιπρο«αριστερά» βαρύνεται πλέον με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστορική ευθύνη,για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ζημιά που προκάλεσε στον Ελληνικό ΛΑΟ και η οποία την καθιστά υπόλογη απέναντι του για πολλές δεκαετίες…!!!

Σε τελευταία ανάλυση ο κούλης ήταν καί παραμένει γόνος οικογένειας καθαρμάτων και δέν έταξε : Ούτε «Καμία θυσία για το ευρώ»,ούτε «διαγραφή του χρέους»,ούτε «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»…κλπ…!!!

Άσε πού τον Γενάρη του 2015 ΔΕΝ υπήρχε κούλης…ο τσίπρας τον πήρε απ’το χεράκι και τον έκανε μάγκα…τι γκρινιάζεις λοιπόν…αφού δικός σας καρπός είναι…???

Σχολιο.- Αλλιώς τα λέει το κασσελακι αλλά και η eurocommission σας όταν προσπαθούσατε να πουλήσετε την μίσθωση του Ελευθέριος Βενιζέλος κάτω από το 30% έναντι αυτού που σας υποχρέωσε να εισπράξετε…αυτά π.χ. σου φαίνονται «χωρίς λαμογιές»…???

Και μην αρχίσεις να μου λες για τους κλέφτες του κουλη,αφου δεν κάνουμε καλλιστεία κλεφτών τώρα : Ποιός είναι περισσότερο κλέφτης απ’τον άλλο…!!!

Σχολιο.- Ποιος τα ξεπούλησε τα τραίνα, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια?

Σχολιο.- Πείτε ρε παιδιά ο Μητσοτάκης που τους έκανε δώρο το γάμο με νομοσχέδιο θα είναι καλεσμένος με την υπέρ κομψη; να σκάσω είμαι με τους συντεκνους!!!!

Σχολιο.- εξάλλου το ίδιο πράγμα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αλλά με διαφορετικό όνομα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία θα έχει λύσει οριστικά το πρόβλημα της περικύκλωσης και απειλής της απο το ΝΑΤΟ και την Δύση όταν τελειώσει με το ουκρανικό. Ο,τι ισχύσει τότε για την Οκρανία , είναι οφθαμοφανές οτι θα ισχύσει και για όλες τις πρώην χώρες της Ρωσικής Ομοσπονδίας της ΕΣΣΔ που έχουν κοινά σύνορα με τη Ρωσία. ¨Αλλωστε ολοι ξέρουμε οτι το ΝΑΤΟ απ το 1990 υφίσταται ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ καθότι είχε συμφωνήσει οτι μετά την διάλυση τυ Συμφώνου Βαρσοβίας απ' την Ρωσία, το ΝΑΤΟ ΔΕΝ έχει κανέναν αμυντικο λόγο ύπαρξης ως Αμυντικος Οργανισμος εναντίον του Κομμουνισμου , ο οποίος απο το 1990 ΔΕΝ υφίσταται πλάον στην Ευρώπη!

Σχολιο.- Το σχεδιο της Δυσης ( δηλαδη των ΗΠΑ και των κομπαρσων τους ) ειναι να παμε σε Γ' παγκοσμιο πολεμο . ( πηρυνικο πλεον .... ) Οι λογοι ειναι πολλοι . Πρωτα πρωτα θα κρυφτει κατω απο το χαλι , το χρεος των 35 τρις των ΗΠΑ . Δευτερον ελπιζουν σε καταρευση και διαμελισμο της Ρωσιας . Τριτον στο Νταβος επαναλαμβανουν συνεχως οτι εχουμε " γινει πολλοι " ........Και αλλοι πολλοι λογοι . Η Ρωσια δεν θα μπορεσει να αποφυγει τον Γ' παγκοσμιο . Δεν ειναι στο χερι της να το αποφυγει . Θα την εξαναγκασουν . Μπορουν να την εξαναγκασουν . Εκεινο επισης που ειναι βρβαιο ειναι οτι η Δυση θα δωσει λαγους και πετραχηλια στην Τουρκια για να παει με το μερος της . Και μαλλον μετα θα επαληθευτουν οι προφητειες ......



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Αυστραλία, μια ποδοσφσιρικη ομάδα με 5 τρανσέξουαλ γυναίκες η Flying Bats FC κέρδισε τον τελικό των γυναικών χωρίς να υποστεί ούτε μία ήττα.

Η Flying Bats FC με έδρα το Σύδνεϋ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οδυνηρό προϋπολογισμό για τα επόμενα 3 χρόνια προβλέπει ο Κιρ Στάρμερ

"Καλό κουράγιο" του Ολι Ρέν στον Ελληνικό λαό θυμίζει η προχθεσινή ομιλία του Βρετανου πρωθυπουργού ο οποίος έχοντας πάρει ένα μεγάλο ποσοστό στις τελευταίες εκλογές έχει λυμένα τα χέρια του ώστε να εφαρμόσει το πιο σκληρό πρόγραμμα λιτότητας από την εποχή Θάτσερ

Σχολιο.- Είτανε στραβό το κλίμα, τό'φαγε κι ο Στάρμερ κι'απόγινε...

Σχολιο.- Έρχεται τρομερή λιτότητα στο ΗΝΩΜΈΝΟ ΒΑΣΊΛΕΙΟ ανάλογη με αυτήν στην Ελλάδα

Σχολιο.- Πάλι οι φτωχοί θα την πληρώσουν



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λιμάνι Βόλου.

"Άνοιξαν το φραγμα της Κάρλας και όλα τα ψάρια της λίμνης διοχετεύτηκαν στη θάλασσα όπου και δεν άντεξαν το αλμυρό νερό.

Δεν μπορούσαν να σκεφτούν το απλό, τα ψάρια γλυκού νερου δεν θα αντέξουν το αλμυρό νερό.

Μετα περιμένουμε να σκεφτούν τα σύνθετα."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η επιθυμία για το άλλο φύλο δεν είναι επιλογή, είναι από τη φύση. Οι διαφορές που έχουν τα φύλα (σωματικά ή στον τρόπο σκέψης, έκφρασης, συμπεριφοράς κλπ) είναι από την φύση, δεν είναι κοινωνικές κατασκευές. Αυτές οι διαφορές αποτελούν την έλξη, την επιθυμία, τα ετερώνυμα έλκονται και αλληλοσυμπληρώνονται.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΙ Η ΝΑΜΙΜΠΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ 

Η Ναμίμπια ακολουθεί το παράδειγμα της Υεμένης και όπως οι σιίτες αντάρτες Χούθι της Υεμένης μπλοκάρει τα πλοία που ανεφοδιάζουν με όπλα και καύσιμα το γενοκτονικο Ισραήλ 

(Ας θυμηθούμε την καταδίκη από τη Ναμίμπια της παρέμβασης της Γερμανίας στο Διεθνές Δικαστήριο υπέρ του Ισραήλ. 

Οι λαοί της Ναμίμπια ήταν θύματα γενοκτονίας από την γερμανική αποικιοκρατία στις αρχές του εικοστού αιώνα.

Εκεί «δοκιμάστηκαν» για πρώτη φορά μέθοδοι εξόντωσης πληθυσμών που θα χρησιμοποιούνταν αργότερα στο Ολοκαύτωμα.)



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχει καταντήσει αηδία ο τουρισμός στο κέντρο της Αθήνας. Κάνει ο καθένας ότι γουστάρει, όπου γουστάρει επειδή έτσι γουστάρει. Κατρακύλα.

Σχολιο.- μια απο τα ιδια και για ναξο , πολυ μοδα τα πανηγυρια ρε παιδι μου πλαστικο πιατο πυρουνι κυπελο κα πλαστικη καρεκλα απο μουσικη δε εκτοςελαχιστων αστα να πανε στο διαολο

Σχολιο.- ....Αη γεια σου κ αγκαλιές από το Νησί...έτσι λένε οι ντόπιοι κ εμείς πια,μετά από 23 χρόνια ,την Σαμοθράκη Γη.....

Σχολιο.- Τα  ίδια και στην Ικαρία…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαρία Καραμανώφ: Εγκρίνονται αιολικά παντού αν και το ρεύμα αυτό δεν προορίζεται για τη χώρα μας

28 Αυγούστου, 2024

“Για την πράσινη ενέργεια μέσω του αέρα, στην Ελλάδα συνεχίζουν και εγκρίνονται αιολικά πάρκα καθώς το ρεύμα αυτό δεν προορίζεται για την χώρα μας αλλά για χώρες όπως την Γερμανία όπου ο φυσικός πλούτος τους διατηρείται ενώ στην χώρα μας καταστρέφονται δάση και σημαντικά οικοσυστήματα για να τοποθετηθούν νέες ανεμογεννήτριες.”

Η πρόεδρος του Επιμελητήριου Περιβάλλοντος και Επίτιμη Αντιπρόεδρος του ΣτΕ, Μαρία Καραμανώφ, μίλησε στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Χονδρόπουλο.

Σχολίασε την συνολική ισχύ των 5.326 MW που απέδωσαν τα αιολικά πάρκα που ήταν συνδεδεμένα στο δίκτυο κατά το τέλος του Ιουνίου 2024 σύμφωνα με την Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας, εστιάζοντας στην αύξηση του πληθυσμού των ανεμογεννητριών στις περιοχές του Έβρου και της Εύβοιας. 

Διατράνωσε πως αντί η πολιτεία να προσπαθεί να επιδιώξει την αποκατάσταση των καμένων περιοχών αδειοδοτεί περισσότερα αιολικά πάρκα για ρεύμα.

Τόνισε πως παρά το γεγονός ότι έχουμε ήδη καλύψει τα αιτήματα της Ε.Ε. για την πράσινη ενέργεια μέσω του αέρα, στην Ελλάδα συνεχίζουν και εγκρίνονται αιολικά πάρκα καθώς το ρεύμα αυτό δεν προορίζεται για την χώρα μας αλλά για χώρες όπως την Γερμανία όπου ο φυσικός πλούτος τους διατηρείται ενώ στην χώρα μας καταστρέφονται δάση και σημαντικά οικοσυστήματα για να τοποθετηθούν νέες ανεμογεννήτριες.

Μίλησε επίσης για την καταστροφή του δασικού πλούτου που προκαλεί η τοποθέτηση ανεμογεννητριών με την διάνοιξη δρόμων καθώς και επεσήμανε πως ακόμη και μετά την πάροδο ετών που καθιστούν τις ανεμογεννήτριες μη λειτουργικές και βάση νόμου οι εταιρίες ΔΕΝ υποχρεούνται καν να τις απομακρύνουν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ελλαδα που ονειρευονται να κανουν θα ειναι τοσο ασχημη χωρις να παραγει τιποτα απο αυτα που την κανουν δημοφιλη και αγαπητη σε ολους. λαδι, σταφυλια, βοτανα κηπευτικα, αλλα ουτε τα ζωα που θα εκτρεφονται, αν εκτεφονται, θα ειναι καλης ποιοτητας. δεν θα ενδείκνυται ουτε για τουρισμο. εγω στο μονο που ελπιζω πια ειναι στον απο μηχανης θεο. εχουν και την γνωση και τα μεσα να καταστειλουν οτιδηποτε. Ειμα βαθια απογοητευμενη που τοσοι πολλοι με το επωνυμο ακης βρισκονται στην κυβερνηση και εκπροσωπουν την διαφθορα και την ασυδοσια σε τετοιο μεγαλο βαθμο.

Σχολιο.- Δηλαδή το γεγονός ότι τους πληρώνουν να εγκαταλείψουν το επάγγελμα τους είναι σωστό; Το ίδιο έκαναν και εδώ πριν μερικά χρόνια που τους επιδοτούσαν να ξεριζώσουν τα αμπέλια κλπ. και κάπως έτσι, σιγά σιγά καταστρέφεται η επαρχία.....ξυπνείστε επιτέλους!!!!

Σχολιο.- Το ίδιο με τους κτηνοτρόφους που τους επιδοτούν να πουλήσουν τα αρνιά τους και να αλλάξουν επάγγελμα, έγινε και πριν μερικά χρόνια με τα καΐκια,τους είπαν "κόψτε "τα καΐκια και πάρτε επιδότηση.  Τωρα στο Ιόνιο ψαρεύουν οι Ιταλοί και στο Αιγαίο οι Τούρκοι.

Σχολιο.- Μα θα τρώμε συνθετικό κρέας αφού...

Σχολιο.- Mόνο με αντίδραση και ανυπακοή σε όλα ίσως να γίνει κάτι!Πρέπει να ξυπνήσουμε καί να τους κυνηγήσουμε όλους...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πάγωσαν πλήρως την υλοποίηση της σύμβασης ύψους 10 δισ. ευρώ, για την αγορά 80 μαχητικών αεροσκαφών Dassault Rafale, από τη Γαλλία μετά τη σύλληψη του Πάβελ Ντούροφ.

Είναι και πολίτης των ΗΑΕ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιστορικό κύμα ζέστης, το τελευταίο 48ωρο, στον Περσικό κόλπο.

Σε τρεις τοποθεσίες η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 65 βαθμούς Κελσίου.

Σχολιο.- Καλά, στην Κύπρο οι 50°C είναι συνηθισμένο φαινόμενο .



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας παρανοϊκός άνθρωπος στο τιμόνι της Ελλάδας – Ξέσπασμα Μητσοτάκη μετά την χθεσινή  δημοσκόπηση : ¨Θα κυβερνήσω ακόμη και με %%, δεν πρόκειται να φύγω» - Έχουμε μπλέξει με έναν άρρωστο δικτατορίσκο που θέλει να καταστρέψει τα πάντα.

Τρελές καταστάσεις στη Νέα Δημοκρατία

Μόλις δημοσιοποιήθηκε η χθεσινή δημοσκόπηση η οποία είναι και η χειρότερη στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας σε περίοδο μη διάσπασης, (που η δημοσκόπηση της δίνει 22%), ο ένας εκ των μονομάχων που συνόδευε τον Κυριάκο μας στη Θεσσαλονίκη, του επέστησε την προσοχή για τον κίνδυνο κατάρρευσης.

Η αντίδραση του Κυριάκου, ήταν οργίλη, σαφέστατη και ξεκάθαρη: «Θα κυβερνάω ακόμα και με 5%! Το κατάλαβες»;

Άλλωστε και σήμερα ο ηγέτης μας, μπορεί και τιθασεύει ολόκληρη τη χώρα με μόλις 11% επί του εκλογικού σώματος…

Σχολιο.- Όταν λέμε -να φύγει ο Μητσοτάκης δεν εννοούμε φυσικά το πρόσωπο αλλά την εξουσία, τις κυρίαρχες πολιτικές και την ιδεολογία που επιβάλλουν -σωστα???

Γιατί αν -να, φύγει αυτός τότε ποια να είναι η επιλογή?? ΟΛΟ το πολιτικό προσωπικό των αστικών κομμάτων βρίσκεται στον ίδιο ντορό μαζί του.. όποτε??

Ας ανοίξουμε το βλέμμα έξω από αυτούς..

Θελουμε αλλαγή αλλά κόντρα στο αστικό πολιτικό σύστημα

Έρχεται ή αργεί??

Σχολιο.- Το "ψωφα " που μου βγήκε αυθόρμητα πιο πάνω, το εννοώ ..αν και ξέρω καλά, ότι είναι μια μαριονέτα, που εύκολα μπορεί να αντικατασταθεί με όμοιο του.

Τα κολέγια τους και τα σπασικλάκια στελέχη των 3 κομμάτων (νδ-συριζα-πασοκ) , θρέφουν τους επόμενους...Πως θα τους πασάρουν ;; ...όπως ήδη γνωρίζουμε , όπως πασαραν τόσους και τόσους "σωτήρες"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron σε ανάρτηση του στο Twitter, δήλωσε πως η σύλληψη του επικεφαλής του Telegram Pavel Durov, δεν έχει πολιτικά κριτήρια κι ότι έγινε στα πλαίσια έρευνας της ανεξάρτητης δικαιοσύνης. Ο ιδιοκτήτης του X (Twitter) Elon Musk του απάντησε (σε ένα ΣΧΟΛΙΟ με μεγαλύτερη απήχηση απο την αρχική ανάρτηση), ζητώντας του να εξηγήσει τις λεπτομέρειες της σύλληψης.

Στη συζήτηση παρενέβη κι ο ιδρυτής του Rumble Chris Pavlovski ο οποίος κατηγόρησε τον Μακρον για υποκρισία και τον αποκάλεσε ψεύτη, επικαλούμενος ένα γράμμα από τη γαλλική κυβέρνηση που τον ανάγκασε να σταματήσει τη λειτουργία του κοινωνικού του δικτύου στη Γαλλία, καθώς δεν υπήρχε η δέσμευση για ελεύθερη έκφραση.

Σχολιο.- Εκτός από την αναστολή των 80 μαχητικών αεροσκαφών, οι Σεΐχηδες εργάζονται για το ζήτημα του πλήρους αποκλεισμού των εμπορικών επιχειρήσεων με τη Γαλλία, μεταξύ άλλων μέσω του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος

Σχολιο.- Οι γαλλικές αρχές έβγαλαν ένταλμα σύλληψης και για τον αδελφό του Pavel Durov, τον Nikolai

Σχολιο.- Ο ιδρυτής του Telegram Pavel Durov αφέθηκε ελεύθερος από την κράτηση.

Τώρα περιμένει ανάκριση ενώπιον δικαστή και πιθανή κατηγορία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Από την άλλη πλευρά, στην περιοχή του Κούρσκ όπου οι Ουκροναζί παραμένουν από τις 6 Αυγούστου παρά τις απώλειες, 

το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι στους οικισμούς που ελέγχουν, να γκρεμίζουν επιδεικτικά τις κόκκινες σημαίες, τα αγάλματα του Λένιν, τα μνημεία της σοβιετικής εποχής!

-Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εδώ  δημοσιεύουν ένα βίντεο από την περιοχή του Sudzhansky.

-Αυτή η πράξη δεν είναι απλώς βανδαλισμός, αλλά μια ανοιχτή εκδήλωση του ιδεολογικού μίσους που οδηγεί αυτούς που αυτοαποκαλούνται Ουκρανοί στρατιωτικοί. Πίσω από τέτοιες ενέργειες κρύβεται η επιθυμία να καταστραφούν όλα όσα αντιπροσωπεύει αυτή η κόκκινη σημαία.

Τα γεγονότα στην περιοχή του Κουρσκ δείχνουν πώς τα ουκρανικά στρατεύματα, χωρίς να κρύβονται, χρησιμοποιούν ναζιστικά σύμβολα, και επιτίθενται με ιδιαίτερο ζήλο σε σοβιετικά ή κομμουνιστικά σύμβολα. 

Δεν πρόκειται απλώς για καταστροφή υλικών αντικειμένων, αλλά και για προσπάθεια διαγραφής μιας ιδέας που το καπιταλιστικό καθεστώς στη Ρωσία δεν κατάφερε να εξαλείψει τριάντα τόσα χρόνια.

-Η κόκκινη σημαία που τόσο επίμονα προσπαθούν να καταστρέψουν, είναι σύμβολο θέλησης, επιμονής και αγώνα. 

Για τον εχθρό, αυτή είναι μια απεχθής υπενθύμιση ότι το πνεύμα της δικαιοσύνης και της λαϊκής εξουσίας ζει, ότι ο αγώνας συνεχίζεται και ότι η νίκη θα είναι ΤΕΛΙΚΑ για εκείνους που δεν πρόδωσαν τα ιδανικά τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Τα καλά νέα του τριήμερου αυτού είναι ότι κάθε μέρα, βήμα-βήμα, με πολύ σκληρές μάχες, νέοι οικισμοί/χωριά/πολιτείες στο Ντονμπάς απελευθερώνονται (και φυσικά ξαναπαίρνουν τα αρχικά τους ονόματα!

Μετά τη Νοβγκορόντοβκα (πρώην Τορέτσκ) πριν πέντε μέρες, το επόμενο βήμα που πιθανά θα σημάνει την πλήρη απελευθέρωση των εδαφών της Λ.Δ. Ντονέτσκ, είναι η απελευθέρωση του κόμβου Ποκρόβσκ - όπως το λένε οι Ουκροναζί - που δεν είναι άλλο από το “Κρασνοσρμέεσκ” - στα ελληνικά πάει να πει … “ΚοκκινοΣτρατούπολη”!

-Τα καλύτερα νέα -όχι μόνο για το Ντονμπάς αλλά και για τη Ρωσία κι ας …χλωμιάζουν μερικοί- είναι ότι οι δυνάμεις του Ρώσικου Στρατού απελευθερώνουν πια αυτές τις περιοχές στο όνομα και υπό την Κόκκινη σοβιετική σημαία!

-Δείτε το βίντεο από την απελευθέρωση χτες του Σελίντοβο και την σημαία με την οποία πολεμάει και που ύψωσε η 114η Ταξιαρχία του Ρωσικού στρατού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ! ΥΠΕΞ Ισραήλ: ”οι Παλαιστίνιοι πρέπει να εκκενωθούν και από Δυτική Όχθη”. Το Ισραήλ εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη επίθεση από το 2002 κατά της Δ Όχθης, μάχες, 10 νεκροί. 10.200 Παλαιστίνιοι αιχμάλωτοι από Δ Όχθη από Ισραήλ από Οκτώβρη! 

28/08/2024

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται τον υπουργό Εξωτερικών Katz: ”Οι Παλαιστίνιοι πρέπει να εκκενωθούν προσωρινά από την Δυτική όχθη και απαιτούνται μέτρα για την αντιμετώπιση της «απειλής» στην περιοχή. Είναι πόλεμος κατά πάντων” Παράλληλα από χθες το απόγευμα το Ισραήλ εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη έπειτα από το 2022 επιχείρηση στη βόρεια κατεχόμενη Δυτική Όχθη για την «καταπολέμηση της τρομοκρατίας» με κωδικό ”θερινή κατασκήνωση”

Ουσιαστικά ολόκληρη η κατεχόμενη Δυτική Όχθη βυθίζεται στο χάος οι πόλεις και τα χωριά Tubas, Tulkareem, Jenin, Qalqilya, Bηθλεέμ, Nablus, Jericho, Hebron βρίσκονται σε καθεστώς βίαιων μαχών με τον ισραηλινό στρατό κατοχής καθώς το Ισραήλ εξαπέλυσε επιχείρηση στη Δ Όχθη. Οι Παλαιστινιακές φράξιες εκεί καταγγέλουν μια «τεράστια επίθεση στις πόλεις και τα στρατόπεδα στα βόρεια της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης», πιστεύοντας ότι το Ισραήλ «επιδιώκει να μεταφέρει το βάρος της σύγκρουσης στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη» με σκοπό την «προσάρτησή» της. 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ισραηλινές επιδρομές στη βόρεια κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοινώνει η Ερυθρά Ημισέληνος.. Χτύπησαν και το στρατόπεδο προσφύγων Nur Shams όπου σκότωσαν 5 άτομα τρομοκράτες στο Tulkarem όπως λένε.

Στρατός Κατοχής εισέβαλε στο χωριό Aroura και αιχμαλώτισε 25 Παλαιστίνιους.

Άρχισαν τα ίδια με Γαζα. Καθώς ο ισραηλινός στρατός κατοχής απειλεί να κάνει επιδρομές σε πολλά νοσοκομεία στο Jenin και στο Tulkarm στη Δ Όχθη, το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας έχει προειδοποιήσει ότι οποιαδήποτε εισβολή σε νοσοκομεία θα αποτελέσει άμεση απειλή για τις ζωές δεκάδων ασθενών και ιατρικού προσωπικού.

Τουλάχιστον 10.200 Παλαιστίνιοι αιχμαλωτίστηκαν από Ισραήλ από τη Δυτ Όχθη από τον Οκτώβρη..

Και καταστρέφουν τις υποδομές στη Δ Όχθη…αλωνίζουν…

Το Ισραήλ άρχισε μια μεγάλη επιχείρηση στην Τζενίν και στη Δυτική Όχθη που θα κλιμακωθεί. Θα καταστρέψει την υποδομή σε συγκεκριμένα στρατόπεδα για να προκληθεί αντίσταση και να επαναλάβει στη Δυτική Όχθη τα εγκλήματα και τη γενοκτονία που διαπράχθηκαν στη Γάζα. Μπορεί επίσης να μεταφέρει Παλαιστίνιους σε «ασφαλείς ζώνες».

Η μεγαλύτερη αντιτρομοκρατική επιχείρηση (έτσι λέμε τώρα τους πολέμους) της Ισραηλινής Άμυνας στην περιοχή της Ιουδαίας και της Σαμάρειας (Δυτική Όχθη) βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. 25.000 στρατιώτες του IDF αναζητούν τρομοκράτες εκεί..

όλα αυτά γίνονται και το ξέρουν και οι πέτρες στη Μέση Ανατολή για το αλ Ακσά ….. για τον Τρίτο Ναό…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περιοδεία των ναζιστών του Τάγματος Αζόφ στην Ευρώπη

Η περιοδεία γίνεται για να συγκεντρώσουν οι ναζιστές κεφάλαια και να στρατολογήσουν «μέλη και εθελοντές», Ουκρανούς που έχουν φύγει στο εξωτερικό και άλλους, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Σε λιγότερο από 15 μέρες, 4 στελέχη του ναζιστικού τάγματος, που αποτελεί τμήμα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, έχουν προγραμματίσει εκδηλώσεις σε 9 ευρωπαϊκές πόλεις σε Πολωνία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Τσεχία και Λιθουανία, προφανώς με την έγκριση των κυβερνήσεων των χωρών που επισκέπτονται.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία των υποστηριχτών του Μπαντέρα, συνεργάτη των ναζί, που στη σημερινή Ουκρανία τιμάται προκλητικά σαν ήρωας, οδηγεί ήδη σε αντιδράσεις από οργανώσεις του εργατικού - λαϊκού κινήματος, με αποτέλεσμα αρκετές εκδηλώσεις να έχουν ακυρωθεί. Η συστηματική δε προσπάθεια των κυβερνήσεων της ΕυρωΕνωσης και των μελών του ΝΑΤΟ - ανάμεσά τους και η ελληνική - να ηρωοποιήσουν και να «ξεπλύνουν» στα μάτια των λαών τους συνεργάτες των SS, είναι αποτέλεσμα της απαράδεκτης κι ανιστόρητης εξίσωσης του κομμουνισμού με το τέρας του ναζισμού, που αποτελεί επίσημη θέση της αποικιοκρατικής νεοναζιστικής ΕνωσηςΕυρω, κι επιχειρεί ανεπιτυχώς εδώ και χρόνια να την επιβάλει μέσα από «εορτασμούς» παραχάραξης της Ιστορίας όπως αυτός της 23ης Αυγούστου «περί ολοκληρωτικών καθεστώτων».

Ετσι, εκτός από τη στήριξη, χρηματοδότηση κι εξοπλισμό από την αποικιοκρατική νεοναζιστική ΕΕ προς τα ναζιστικά τάγματα στην Ουκρανία, βλέπουμε την απαράδεκτη απόδοση τιμών σε συνεργάτες των ναζί και σε άλλα κράτη - μέλη της αποικιοκατικής νεοναζιστικής ΕυρωΕνωσης, όπως για παράδειγμα στην Εσθονία, που μερικές μέρες πριν κάποιες δεκάδες ντυμένοι με στολές της ναζιστικής Βέρμαχτ διαδήλωσαν με την ανοχή της κυβέρνησης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Νέο κύμα λιτότητας αναγγέλλει η Εργατική κυβέρνηση των πλουτοκρατών

Ο πρωθυπουργός, από το κόμμα των Εργατικών, προειδοποίησε για «οδυνηρό» νέο προϋπολογισμό

Ο Βρετανός εργατικός πρωθυπουργός της πλουτοκρατίας, Κιρ Στάρμερ, προειδοποίησε χτες τους εργαζόμενους ότι τους επόμενους λίγους μήνες θα κληθούν να σφίξουν πιο «σφιχτά τη ζώνη».

Προετοιμάζοντας το έδαφος για αντιλαϊκά νομοσχέδια και μέτρα είπε στον βρετανικό λαό ότι τα πράγματα «θα γίνουν πιο δύσκολα προτού καλυτερέψουν» και ότι η δύσκολη κατάσταση «αφορά τα δημόσια οικονομικά που είναι χειρότερα από όσο νομίζαμε».

Μερικές ώρες μετά το διάγγελμα του Στάρμερ, το δεύτερο μεγαλύτερο συνδικάτο στη Βρετανία, UNITE, κάλεσε τον πρωθυπουργό να φέρει επειγόντως στη Βουλή νομοσχέδιο για την έκτακτη φορολόγηση των πάμπλουτων στη χώρα ώστε να χρηματοδοτήσουν αύξηση 10% στους δημόσιους υπαλλήλους και να προσληφθούν 100.000 υγειονομικοί στα νοσοκομεία και στις υπηρεσίες Υγείας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΑΛΛΙΑ

Βαθαίνει η κυβερνητική «κρίση»

Βαθαίνουν η πολιτική «κρίση» και η κυβερνητική αστάθεια στη Γαλλία, καθώς οι Σοσιαλιστές και οι Πράσινοι δήλωσαν χθες ότι δεν θα συμμετάσχουν σε νέες συνομιλίες με τον Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν για τον σχηματισμό κυβέρνησης, και μάλιστα κάλεσαν τους υποστηρικτές τους να προβούν σε ειρηνικές κινήσεις διαμαρτυρίας.

Προχθές ο Μακρόν «έκλεισε την πόρτα» σε μια πιθανή σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση του «Νέου Λαϊκού Μετώπου» («Αριστερά», Σοσιαλιστές, Πράσινοι, «Ανυπότακτη Γαλλία»), λέγοντας ότι αυτή θα δεχόταν αμέσως πρόταση μομφής από τα άλλα κόμματα και αυτό θα έθετε σε κίνδυνο τη «θεσμική σταθερότητα», ενώ παράλληλα ζήτησε από τους ηγέτες των κομμάτων να προσέλθουν χθες σε έναν νέο γύρο μαραθώνιων συνομιλιών για την εύρεση νέου πρωθυπουργού.

Το αδιέξοδο για πλειοψηφία στην Εθνοσυνέλευση εντείνεται, αφού τα τρία σχεδόν ισοδύναμα πολιτικά «στρατόπεδα» - το «αριστερό» «Νέο Λαϊκό Μέτωπο», το «κεντροδεξιό» μπλοκ του Μακρόν και η ακροδεξιά «Εθνική Συσπείρωση» της Μ. Λεπέν - δεν συζητούν το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνασπισμού.

Η επικεφαλής των Πρασίνων εξαπέλυσε επίθεση στον Μακρόν λέγοντας πως «δεν πρόκειται να συνεχίσουμε αυτές τις εικονικές διαβουλεύσεις με έναν Πρόεδρο που ούτως ή άλλως δεν ακούει... Δεν ψάχνει για λύση, προσπαθεί να την εμποδίσει».

Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προέδρου των Σοσιαλιστών, ο οποίος τόνισε στο τηλεοπτικό δίκτυο «France 2» ότι δεν θα εμπλακεί σε μια «παρωδία της δημοκρατίας» τώρα που η προοπτική μιας κυβέρνησης του «Νέου Λαϊκού Μετώπου» είναι εκτός συζήτησης.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ, Η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΙΩΝΕΙ 30 ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ – ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ Η ΑΘΗΝΑ! Μέχρι και delivery από το Πακιστάν μεταφέρει… παραγγελίες

Οι παρακάτω φωτογραφίες που μας έστειλε ένας, δεν είναι από το Ισλαμαμπάντ, ούτε από κάποια άλλη πόλη του Πακιστάν. Είναι από το κέντρο της Αθήνας. Μέχρι και τη σημαία του Πακιστάν, έχουν κολλήσει στα μηχανάκια τους. Χρυσές δουλειές κάνουν τα πακιστάνια στη χώρα μας σε αντίθεση με τους Έλληνες που λυσσομανούν της πείνας.