Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Πεμπτη 12 Σεπτεμβριου 2024


Το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου 7, ένας ουρανοξύστης 47 ορόφων, "κατέρρευσε" στις 5:20 μ.μ. της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, παρά το γεγονός ότι δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο. 

Το WTC 7 στέγαζε τους ακόλουθους ενοικιαστές: 

⁃ CIA 

⁃ IRS 

⁃ Secret Service 

⁃ Department of Defense 

⁃ NYC Office of Emergency Management 

⁃ Securities and Exchange Commission 

Το BBC ανέφερε ότι το κτίριο 7 είχε καταρρεύσει 25 λεπτά πριν από την πραγματική κατάρρευση.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ! ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ… “ΓΚΑΖΙΑ” ΣΤΟΝ ΣΟΛΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ – ΟΡΔΕΣ ΑΠΟ ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O ΚΟΥΛΗΣ ΒΑΦΤΙΖΕΙ” ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ” ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΥΠΟΥΛΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ… ΝΕΡΑΚΙ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΔΕΘ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΩΝ FINANCIAL TIMES, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έπεσαν και οι υπογραφές – Επίσημα στα χέρια της ΓΕΚ Τέρνα η Αττική Οδός



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελληνική Λύση: Με τον Μητσοτάκη θα πούμε το «νερό νεράκι»

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα για την οικογένεια Μητσοτάκη. Όπως ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός είχε βρει “αφορμή” τότε με τη λειψυδρία και επέβαλε “προσωρινό” χαράτσι στους λογαριασμούς ύδρευσης, που φυσικά δεν πήρε ποτέ πίσω, το ίδιο σχέδιο εφαρμόζει και ο υιός Κυριάκος Μητσοτάκης», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του κόμματος «αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη επί πέντε ολόκληρα χρόνια άφησε τη χώρα αθωράκιστη και χωρίς υποδομές για την επάρκεια και τη χρηστή διαχείριση των υδάτων, έρχεται τώρα να επιβάλλει νέο “χαράτσι” στο νερό. Με λίγα λόγια, στον βωμό της ιδιωτικοποίησης και της κερδοσκοπίας, πάλι με τον Μητσοτάκη, θα πούμε το “νερό νεράκι”».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέχρι τώρα οι επιθέσεις του ΝΑΤΟ και οι νεκροί άμαχοι ήταν, λένε, χωρίς … άδεια!

Η … “άδεια”, που γράφει ο Guardian κι αλλά δυτικά μέσα, από ΗΠΑ και Βρετανία στην Ουκρανία να χτυπά στόχους βαθιά στη Ρωσία με τους πυραύλους τους, περισσότερο σαν … τυπική αποκατάσταση αυτού που συνέβαινε μέχρι τώρα -χωρίς … άδεια! - μοιάζει.

Μόλις προχτές υπήρξαν ΚΑΙ στη Μόσχα ακόμα νεκροί άμαχοι από ουκρανικές βολές με νατοϊκά όπλα ενώ χτες ακόμα το λιμάνι του Μούρμανσκ χτυπήθηκε από συστήματα που εκτοξεύτηκαν από την Φινλανδία και τη Νορβηγία!

Χωρίς … άδεια, βέβαια!

Την ίδια στιγμή σήμερα, η Wall Street Journal, εκφραστής του “βαθέως κράτους” στις ΗΠΑ, “συμβουλεύει” το Κίεβο να αναζητήσει κι ένα “Πλάνο Β” για τον πόλεμο γιατί μέχρι τώρα δεν …

-Όπως και νάναι, τέτοιες κινήσεις προϊδεάζουν για κάποιο τέλος…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



10/9/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΚΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ LOCKHEED MARTIN

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

27/08/2024

Πολεμική χορηγία

Στις 28/08 στη Συνέλευση του Τμήματος Αεροδιαστημικής Επιστήμης και Τεχνολογίας θα συζητηθεί «Συμφωνία χορηγίας μεταξύ της Lockheed Martin International S.A. και του Εθνικού και

Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Λ.Κ.Ε) για πρόγραμμα υποτροφιών φοιτητών του Τμήματος».

Η Lockheed Martin είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία όπλων στον πλανήτη και το 96% των εσόδων της προέρχεται ακριβώς από οπλικά συστήματα. 

Οι πολεμικές επιχειρήσεις, η αιματοχυσία

αυξάνουν τα κέρδη της με μαθηματική ακρίβεια. Η εταιρεία εξοπλίζει μεταξύ άλλων και τον ισραηλινό στρατό και ως εκ τούτου εμπλέκεται άμεσα στον εγκληματικό πόλεμο στη Γάζα.

Θεωρούμε αδιανόητη οποιαδήποτε χορηγική συμφωνία με την εταιρεία αυτή, συμφωνία που καθιστά το ΕΚΠΑ μέρος της σίγουρα γιγάντιας εκστρατείας δημόσιων σχέσεων και αναγνωρισιμότητας της εταιρείας. 

Το περιτύλιγμα των φοιτητικών υποτροφιών δεν αλλάζει τίποτα

στα παραπάνω.

Δεν θα κουραστούμε να αναδεικνύουμε και να είμαστε απέναντι σε κάθε βήμα της συστηματικής αλλοίωσης του δημόσιου και ακαδημαϊκού χαρακτήρα του Πανεπιστημίου. 

Ο κανιβαλισμός των δημόσιων υποδομών με σκοπό την «κολλεγιοποίηση», μέσω διδάκτρων και παραρτημάτων, η

αναζήτηση δυσώνυμων χορηγών, τίποτε από αυτά δεν είναι δωρεάν. Όλα τελικά ξαναγυρνάν σε μας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Μαζικές απελάσεις» μεταναστών επιχειρεί η Γερμανία προς… την Ελλάδα!

11/9/2024

«Το μήνυμά μας είναι σαφές και σε αυτό είμαστε στην ΕΕ ενωμένοι. Δεν είναι δυνατόν να καθορίζουν οι άθλιοι διακινητές ποιος θα εισέρχεται στην ΕΕ. Αυτή την απόφαση πρέπει να τη λαμβάνουν τα κράτη μέλη της Ευρώπης», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το μεταναστευτικό στις δηλώσεις του μετά την συνάντησή που είχε με τον Καγκελάριο της Αυστρίας Καρλ Νεχάμερ.

Ωστόσο, το πρόβλημα με τους παράνομους μετανάστες δεν σχετίζεται πλέον στο Αιγαίο και τον Έβρο αλλά σε πιθανή επιστροφή τους από την Γερμανία, της οποίας η κεντροαριστερή κυβέρνηση συνασπισμού, προκειμένου να ανακτήσει ψήφους από την Δεξιά του AfD που θριάμβευσε στις περιφερειακές εκλογές της Ανατολικής Γερμανίας, σκέφτεται να στέλνει πίσω κόσμο!

Υπενθυμίζουμε πως στη συνάντηση Μητσοτάκη–Σολτς ο Έλληνας πρωθυπουργός απαντώντας στην ερώτηση για «δεκάδες χιλιάδες άτομα που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα, τους έχει χορηγηθεί άσυλο, αλλά παραμένουν στη Γερμανία», είπε πως: «Θέλω να είμαι απολύτως σαφής: όταν χορηγούμε άσυλο σε κάποιον στην Ελλάδα, η πρόθεσή μας είναι αυτός να μείνει στην Ελλάδα. Εξάλλου, έχουμε μεγάλες ανάγκες ως προς το εργατικό δυναμικό της πατρίδας μας και θα θέλαμε οι άνθρωποι αυτοί να επιλέξουν να κάνουν την Ελλάδα τον μόνιμο τόπο παραμονής τους».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της πολωνικής κυβέρνησης, η συμφωνία Σένγκεν ουσιαστικά θα ανασταλεί. Ως εκ τούτου διεμήνυσε στο Βερολίνο πως πρέπει να συμμετάσχει στην διασφάλιση των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ αντί να κλείνει τα εσωτερικά σύνορα και έτσι κόσμος να επιστρέφει πίσω σε Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Ελλάδα, οι οποίες παλεύουν στα σύνορά τους με ροές παράτυπων μεταναστών!

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης αντί να αντιδράσει σε αυτές τις αποφάσεις, σημείωσε ότι η Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια έχει κάνει πολλά και αρκεί να δει κανείς την εικόνα των νησιών του ανατολικού Αιγαίου όπου υπάρχουν οργανωμένες δομές υποδοχής, ενώ είναι λιγότερες οι ροές από τα τουρκικά παράλια (εδώ ψεύδεται ως συνήθως ασύστολα ο Κούλης, οι ροές έχουν 3πλασιαστεί!) προς τα νησιά μας, είναι αποτελεσματική η φύλαξη των συνόρων και το λιμενικό μας σώζει κατατρεγμένους ανθρώπους (καμιά φύλαξη συνόρων δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και κανένας κατατρεγμένος, οι μετανάστες έρχονται γιατί τους έχουν κ΄’ανει προπαγάνδα ότι εδώ θα έχουν πολλά λεφτά, σπίτι, και γυναίκα, όπως αποκάλυψαν πολλοί λαθρομετανάστες. Και επειδή δεν τα βρίσκουν, κλέβουν, σκοτώνουν και βιάζουν).. 

Τι θα γίνει ωστόσο αν κλείσουν χώρες όπως η Γερμανία τα σύνορα; Φυσικά η Ελλάδα εκτός απο μπαταρία της Ευρώπης θα γίνει και αποθήκη μεταναστών της Ευρώπης. Αυτόν ψήφισαν οι δεξιοί προδότες, το 28% δηλαδή του 50% που ψήφισε, να τον χαίρονται οι προδότες που τον ψηφίσανε!

Άλλωστε πέραν της Πολωνίας και η Ουγγαρία απείλησε να στείλει λεωφορεία με αλλοδαπούς στις Βρυξέλλες, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της βελγικής κυβέρνησης. Μόνο ο Μητσοτάκης που θέλει να εξυπηρετεί όλες τις χώρες της ΕΕ πλην την Ελλάδα δεν αντιδρά σε τίποτα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα είχαμε πει ότι μετά την ενέργεια και τα τρόφιμα έρχεται η σειρά για την υφαρπαγή του νερού;

Ναι, τα είχαμε πει εδώ και πολύ καιρό. 

Έφτασε λοιπόν η ώρα. Αλλά μην ανησυχείτε, θα συμβεί σταδιακά για να μην σοκαριστείτε και πάθετε τίποτα. Τα πρότυπα της ενέργειας θα ακολουθήσουν κι εδώ. Αρχικά βέβαια θα γίνει για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας (μετά τις πλημμύρες από τα 15λεπτα βροχής στην Αττική, πάλι λειψυδρία θα έχουμε), αλλά στη συνέχεια θα απελευθερωθεί η αγορά για να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός και δήθεν να πέσουν οι τιμές που τελικά δεκαπλασιάστικαν. Ακριβώς όπως συνέβη και με την ενέργεια, και απολαμβάνουμε όλοι τα οφέλη της "απελευθέρωσης" πληρώνοντας δεκαπλάσια. 

Όλα για το καλό μας θα γίνουν, και για το νερό. Έχει κανείς αμφιβολία;

O καλύτερος και πιο επιτυχημένος τρόπος μαζικής και οριζόντιας φτωχοποίησης και υφαρπαγής περιουσιών είναι να κάνουν τα απαραίτητα για την επιβίωση αγαθά, δηλαδή τα τρόφιμα, την ενέργεια, το νερό και τη στέγαση, τόσο ακριβά ώστε το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματος να ξοδεύεται γι'αυτά (διότι είναι ανελαστικές δαπάνες). Ταυτόχρονα παράγονται μερικά δισεκατομμύρια κερδών για τους ολίγους. Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια λοιπόν...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα τέλη του περασμένου μήνα, ένας εξέχων συνεργάτης και νομικός αξιωματούχος στο Τμήμα Συνθήκης του ΟΗΕ πιάστηκε από κρυφή κάμερα να παραδέχεται ότι τα Ηνωμένα Έθνη («ΟΗΕ») έχουν φιλοδοξίες να γίνουν μια κυβέρνηση ενός κόσμου με τη δική τους στρατιωτική ισχύ.

Σε δύο εβδομάδες, ο ΟΗΕ ελπίζει ότι 193 χώρες θα υιοθετήσουν το Σύμφωνο για το Μέλλον όπως ονομάζεται, το οποίο προέρχεται από το « Κοινό μας Μέλλον » του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ. Το κοινό μας μέλλον είναι το όραμα του Αντόνιο Γκουτέρες για την «ενίσχυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές».

Στα τέλη του περασμένου μήνα, το Mug Club Undercover ηχογράφησε τον Jorge Paoletti, έναν αυτοαποκαλούμενο «Παγκοσμιοποιητή» και έναν υπάλληλο νομικών υποθέσεων στο Τμήμα Συνθηκών του ΟΗΕ, λέγοντας: «Δημιούργησαν αυτόν τον θεσμό (τον ΟΗΕ) που είναι ο πιο κοντινός θεσμός για να γίνει μια μέρα η παγκόσμια κυβέρνηση. Σ’ ένα παγκόσμιο κράτος», είπε ο Paoletti.

Ο Paoletti στο βίντεο παραδέχεται επίσης πως η εκλογή του Τραμπ θα υπάρξει εμπόδιο για τα σχεδιά τους. Τα περισσότερα ξένα ΜΜΕ έμειναν σε αυτη την παραδοχή, για μας όμως είναι πιο σημαντικά τα άλλα που ειπώθηκαν:

«Σαν μια κυβέρνηση ενός κόσμου;» ρώτησε ο κρυφός δημοσιογράφος. «Ακριβώς», απάντησε ο Paoletti.

Σύμφωνα με τα λόγια του Paoletti, ο ΟΗΕ φιλοδοξεί να είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα κυβερνά τους πολίτες της Γης, οι οποίοι θα αναγκαστούν όλοι να τηρούν μια ενιαία ταυτότητα.

«Ένας από τους στόχους του ΟΗΕ είναι να δημιουργήσει την ταυτότητα ενός παγκόσμιου πολίτη… και μια πολιτική ταυτότητα, με όλους τους ανθρώπους σε αυτόν τον πλανήτη», είπε.

Ο Paoletti παραπονέθηκε, ωστόσο, ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο θα έπρεπε – αν και αυτό θα μπορούσε να αλλάξει εάν ο οργανισμός είχε και στρατιωτική ισχύ.

«Τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν δικό τους στρατό», είπε ο Paoletti.

«Θα έπρεπε;» ρώτησε ο μυστικός δημοσιογράφος. «Απολύτως», απάντησε ο αξιωματούχος.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεύτερη στον κόσμο η χώρα μας στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Παραμένουν όμως τελευταίοι στους ακριβότερους λογαριασμους γιατί αυτοί οι κλέφτες κυβερνητικοί νοτρδίτες που  έλεγαν στους Έλληνες ότι με ανανεώσιμες πηγές θα πληρώνεις λιγότερα, για άλλη μια φορά κοροϊδευαν.

Σχολιο.- Εδώ ο μαλακας ο Κούλης πήγε και έκανε απολιγνητοποιηση,ενώ η μισή (και κάτι παραπάνω) Ευρώπη χρησιμοποιεί τέτοιου είδους Ηλεκτρικά Εργοστάσια

Σχολιο.- ΑΠΕ = ΕΞΑΡΤΗΣΗ από εισαγόμενο ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ = πλήρης ΑΠΩΛΕΙΑ της ενεργειακής ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ = ΠΑΡΤΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ εγχώριων και διεθνών μονοπωλίων.

Οι ΑΠΕ παράγουν επιδοτήσεις για το μονοπώλιο της ενέργειας, οχι ενέργεια.

Κι επειδή είμαστε τριμπούρδελο προτεκτοράτο αυτου του μονοπωλίου, θα συνεχίσουν να μας αρμέγουν μέχρι να παγώσει ο ήλιος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μητσοτάκης προανήγγειλε αύξηση στους λογαριασμούς του νερού και τη βάφτισε… αναπροσαρμογή.

....πως το είχε πει κι ο Χατζηδάκης, τότε με τη ρήτρα αναπροσαρμογής στο ρεύμα ..? 

Αααα, ναι .... "Οι αυξήσεις θα είναι το πολυ 1,00 με 2,00€ "..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΩΝ FINANCIAL TIMES, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Φιλαράκια μου δυστυχώς δεν δούλεψαν και τόσο καλά τα μνημόνια που θα μας έσωναν

Σχολιο.- Αφού έχουμε βγει από τα μνημόνια, δεν έχουμε βγει; Όχι;

Σχολιο.- ναι κοιταχτε να δείτε εμείς στην αρχή είπαμε ότι βγήκαμε αλλά μετά μας είπαν ότι δεν βγήκαμε και ότι θα βγούμε το 2064 μόλις πεθάνουμε όλοι

Σχολιο.- απ την Έδεσσα κι εσείς ε;

Σχολιο.- τσιπρινιο,καινούριος αντιπρόεδρος Εδεσσαϊκού



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφιερωμένη στη μνήμη του Σαλβαδόρ Αλιέντε -για την επέτειο του ηρωικού του θανάτου- ήταν η χθεσινή τελευταία μέρα του Παγκόσμιου Αντιφασιστικού Συνεδρίου στο Καράκας της Βενεζοουέλας. 

Στο Συνέδριο πήραν μέρος 200 αντιπρόσωποι από 95 χώρες και όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο, αποφασίστηκε η ίδρυση Αντιφασιστικής Διεθνούς. Ενάντια στην επέλαση του φασισμού και της Ακροδεξιάς, ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τη νεοαποικιοκρατία. 

Venceremos!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και ο ευτελισμός της πολιτικής ζωής, με το τσαλαπάτημα της δημοκρατίας, συνεχίζεται. 

Με περαστικούς του δίευρω θα γίνει η εκλογή και του νέου Αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Ώστε να μην ελέγχεται από κανέναν, να μην απολογείται παρά μόνο στον... λαό Του! 

Τα κατάφερε μια χαρά ο Τσίπρας, μέσα στην αμετροέπειά του, έχοντας πιστέψει πως είναι η Ηγέτης του Αιώνα. Και μας πήγε -μαζί με τον ΓΑΠ, που πρώτος εισήγαγε την καινοτομία της απαξίωσης κάθε έννοιας πολιτικού κόμματος με δρώντα μέλη- ολοταχώς στον 19ο αιώνα των προσωποπαγών κομμάτων.

Με τον Αρχηγό και πίσω Του τους οπαδούς. Χωρίς περιττούς ενδιάμεσους και διαδικασίες και κουβέντες και διαφωνίες και χάσιμο χρόνου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με αφορμή την τοποθέτηση του Τραμπ υπέρ της δήθεν απεμπλοκής από τον πόλεμο στην Ουκρανία, άρχισε να διακινείται ένας μύθος. Και από ανθρώπους καλοπροαίρετους, ακόμα κι από κάποιους που ήλπιζες πως θα έχουν κάποια στοιχειώδη γνώση της πρόσφατης ιστορίας.

Πρόκειται για την άποψη ότι οι πόλεμοι και οι επεμβάσεις των ΗΠΑ σε διάφορες χώρες ήταν έργο αποκλειστικά και μόνο ή κυρίως, των Δημοκρατικών. 

Έχουν ξεχάσει, φαίνεται, ότι ο πόλεμος του Κόλπου κατά του Ιράκ το 1991 έγινε επί Μπους του πρεσβύτερου, όπως και η εισβολή στο Αφγανιστάν, το 2001, και ο δεύτερος πόλεμος κατά του Ιράκ, το 2003, έγιναν επί Μπους του νεότερου. Αμφότεροι Ρεπουμπλικάνοι. 

Για να μην πάμε στα παλιότερα και θυμηθούμε τη χουντική Ελλάδα ή τη Χιλή που χθες είχαμε την επέτειο του πραξικοπήματος στη Χιλή. Επί Νίξον Ρεπουμπλικάνου και η μία και η άλλη. Όπως η στήριξη των κόντρας στη Νικαράγουα και η ανατροπή της αριστερής κυβέρνησης στη Γρενάδα, επί Ρήγκαν, Ρεπουμπλικάνου, κ.λπ. κ.λπ. 

Και βέβαια δεν παίρνουν υπόψη τους ότι ο Τραμπ μπορεί να λέει ότι θα σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία, με ήττα της Ρωσίας, αλλά επικρίνει τον Μπάιντεν και τη Χάρις ως εχθρούς του Ισραήλ (!), προτείνοντας ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια στον σιωναζιστικό στρατό. 

Και φυσικά παραβλέπουν και τον προσανατολισμό στο μέτωπο κατά της Κίνας, η οποία, για τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό αποτελεί κίνδυνο πολύ πιο μεγάλο από τη Ρωσία.

Και επίσης φυσικά παραβλέπουν ότι την Τουρκία στην προηγούμενη θητεία του σαν πρόεδρος την είχε πολύ ψηλά, και είχε πει δημόσια ότι έχει δώσει εντολή ότι όταν παίρνει τηλέφωνο ο Ερντογάν να τον διακόπτουν αμέσως όσο σημαντική δουλειά και αν έχει και να του τον δίνουν. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι  με την άδεια του Τραμπ ο Ερντογάν εισέβαλε στη Συρία και στη Λιβύη. 

Σχολιο.-  Έτσι. Για να μην τρελαθούμε τελείως

Σχολιο.- Πρέπει να θυμηθούμε ότι οι Ρεπουμπλικάνοι έκαναν τον πόλεμο στη Σομαλία τους βομβαρδισμός στο Ιράκ την επέμβαση στη Συρία, το χειρότερο εμπάργκο σε Κουβα και Βενεζουέλα

Σχολιο.- Μα δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι και τα δύο κόμματα υπηρετούν την ίδια ιμπεριαλιστική πολιτική. Το ζήτημα δεν είναι να κάνουμε απαρίθμηση των επεμβάσεων επί Δημοκρατικών. Αυτό δεν αμφισβητείται. Αμφισβητείται, όμως, το ότι την ίδια ιμπεριαλιστική και εγκληματική πολιτική ακολουθούν και οι Ρεπουμπλικάνοι.

Και το εμπάργκο στην Κούβα και τη Βενεζουέλα δεν νομίζω να ήταν χειρότερο με τους Δημοκρατικούς. Τουλάχιστον ο Ομπάμα συναντήθηκε με τον Ραούλ Κάστρο. Κάτι αδιανόητο για κάποιον Τραμπ.

Σχολιο.- αυτό γράφω στην παρέμβαση μού ότι αυτά έγιναν από τους ρεπουμπλικανους.

Σχολιο.- Με μπέρδεψες γιατί η εμπλοκή στη Σομαλία έγινε επί Κλίντον και στη Συρία επί Ομπάμα.

Σχολιο.- δες λίγο ποτέ έγινε η μεγάλη επέμβαση και ο σκληρός βομβαρδισμός στη Συρία, το 2017 επί τραμπ το ίδιο και στη Σομαλία και στο Ιράκ

Σχολιο.-  Στο πότε άρχισε η στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ αναφέρομαι. Αντίστοιχα το 1993 και το 2011.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακριβώς πριν εφτά χρόνια, στις 12 Σεπτεμβρίου 2017, διαδηλώναμε για να μη βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι φτωχής οικογένειας. Έχοντας απέναντί μας τους Τσακαλώτους και τους Κοντονήδες να κατασυκοφαντούν τους αγώνες, λέγοντας ότι υπερασπιζόμασταν βίλες. Στη Νίκαια! 

Ε, ναι! Έκαναν φιλότιμες προσπάθειες οι άνθρωποι για να φέρουν τους Μητσοτάκηδες και τους Κασσελάκηδες.

Σχολιο.- είναι από τις 'βίλες' που ψέλιζαν οι Τσιπριζαίοι ?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ευρωπαϊκό Success Story

Η Ελλάδα είναι η φτωχότερη χώρα στη ζώνη του Ευρώ και η 2η φτωχότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) μετά τη Βουλγαρία που όμως κινείται ανοδικά και σύντομα θα την ξεπεράσει...

Σχολιο.- Βέβαια αυτό το γράφημα κρύβει ένα σημαντικό στοιχείο :

Η ιδιοκτησία σπιτιού στην Ελλάδα είναι στο 69% ενώ στη Βουλγαρία στο 86.

Αυτο σημαίνει πως υπάρχει μικρότερο ποσοστό Βουλγάρων που νοικιάζουν πράγμα που αλλάζει κατά πολύ το επίπεδο της ζωής για αυτό το 17% διαφορά.

Είμαστε, δηλαδή, στη χειρότερη θέση στην ΕΕ...

Σχολιο.- Ιστορία αποτυχίας η ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προτεινόμενη κινητοποίηση στις εγκαταστάσεις της MOTOR OIL κατά της παροχής στρατιωτικών καυσίμων στο γενοκτονικό πόλεμο ενάντια του Παλαιστινιακού λαού.

11/9/2024

Η προτεινόμενη από την ΠΕΝΕΝ αγωνιστική δράση στα διυλιστήρια της MOTOR OIL αποτελεί  συνέχεια ανάλογων κινητοποιήσεων στις οποίες είχε πρωταγωνιστικό ρόλο όπως είναι η συγκέντρωση ενάντια στην ισραηλινή ZIM, την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, η παρέμβαση στο ΥΕΝ για να μην παρασχεθεί καμία βοήθεια – διευκόλυνση στα πλοία του θανάτου της Overseas Shipholding Group στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας και δεκάδες δράσεις που έχει οργανώσει ή συμμετείχε και στήριξε έως τώρα!

Ομόφωνα κατέληξε να καταθέσει πρόταση προς τα εργατικά κέντρα η κινητοποίηση να γίνει στις εγκαταστάσεις της MOTOR OIL, το Σάββατο 21/9.

Τέλος έγινε δεκτή ομόφωνα η πρόταση και όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν να στηρίξουν και να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό στις 7 Οκτώβρη (ένα χρόνο από την στρατιωτική εισβολή του Ισραήλ στην Γάζα) καθώς επίσης στις συγκεντρώσεις που πρόκειται να γίνουν στις 14/10 με αφορμή την Σύνοδο των χωρών μελών του ΝΑΤΟ στην Αθήνα.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λεωνιδας Κυρκος μια απο τις μεγαλύτερες πολιτικές γλίτσες που πέρασε ποτέ από την συμβιβασμένη Ρεφορμιστική «αριστερά» και που δυστυχώς άφησε αρκετούς απογόνους …

Σχολιο.- Αστός ήταν κι αστός παρέμεινε...

Σχολιο.- Ο Κυρκος ηταν φυλακισμενος στο ιδιο κελί με τον πατερα μου στις φυλακες Αβερωφ !!!!

Σχολιο.- Αυτό δέν λεει καί πολλά.Καί ο δικός μου Πατέρας ηταν στήν εξορία μέ τόν Μιχαλη Κύρκο πατέρα του Λεωνίδα...Ομως υπήρξαν ορισμενοι απο αυτούς που πηγαν φυλακή καί εξορία πού με τήν μετεπειτα σταση πού ακολούθησαν δικαίωναν τό μετεμφυλιακο κράτος καί τίς διώξεις του... Γιά ξανα ακουσε αυτά λέει καί δέν ηταν τά μονα...

Σχολιο.- ναι δεν συμφωνω με τα λεγομενα του   καραγκιοζης εγινε τα γεραματα , αλλα ομως δεν μπορω να δεχθω , την ψευτικη κατηγορια οτι πολεμησε μαζι με τους Αγγλους τον ....ΔΣΕ 

Σχολιο.- Αυτη την αποψη που έκφρασε ο Κυρκος για τον δημοκρατικό στρατο σε περιπτωση νίκης ... Την ίδια άποψη εχει και η χρυσή αυγή αλλα το λεει πιο κόσμια απο τον Κυρκο !!!

Ναι το λεω και το φωνάζω μεγάλη ρόμπα ο Κύρκος !!!

Σχολιο.- μα δεν διαφωνω οτι ηταν ρομπα !! Αλλο λεω ομως , οτι ΔΕΝ συνεργαστηκε με τους Αγγλους εναντιον του ΔΣΕ οπως υποννοεις εσυ , εκεινη την εποχη , διοτι πολυ απλα δεν ηταν οι Αγγλοι εναντιον του ΔΣΕ αλλα οι Αμερικανοι , και αν ηταν ανθρωπος τους , δεν θα ηταν συγκρατουμενος του Πατερα μου στις φυλακες !!

Σχολιο.- Ο Κύρκος ήταν κατι σαν τον σημερινό Τσίπρα που θα εσκιζε τα μνημόνια ...Αλλα οταν εγινε κυβερνηση κατάλαβε πόσο καλά ήταν τα μνημόνια !!!

Σχολιο.- δεν ήταν οι Άγγλοι εναντίον του ΔΣΕ;

Τι ανιστόρητα πράγματα είναι αυτά που λες;

Το τραγούδι που λέει...τα κορίτσια που είχαν πρώτα Γερμανούς,τώρα έχουν εγγλεζάκια, με κοντά παντελόνια... το ξέρεις;

Αν ναι παίρνεις και την απάντηση....

Σχολιο.- οταν ιδρυθηκε ο ΔΣΕ ειχαν αναλαβει οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ 

Σχολιο.-  Ο πατέρας του ήταν αυτός που από την κυβερνητική θέση καταδίωκε τον Καρυωτάκη μεχρι που τον έστειλε δυσμενή στη Πρέβεζα...

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά...

Σχολιο.- Χμ μην ξεχνας ομως  οτι αυτα τα ελεγε  οπως το αλλο το βλημα ο Λαζαριδης , εν μεσω σχετικης καλοπερασης επι ΠΑΣΟΚ την δεκαετια του 80 , σημερα αν ζουσε και τα ελεγε αυτα  θα τον επαιρναν με τις Ντοματες !!

Σχολιο.- Δυστυχώς καί αυτός ηταν ενας από τους αγωνιστές που ανάνηψαν...

Σχολιο.- Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο συγκεκριμένος απέδειξε με την πορεία και το τέλος του πόσο δεξιογλείφτης ήταν. Ανέδειξε τον Μητσοτάκη σε "αρχιερέα της κάθαρσης" και προσπάθησε να διαλύσει την αριστερά. Καρικατούρα της αριστεράς, όπως και κάποιοι επίγονοι του που σαλτάρουν από εδώ κι από εκεί...

Αναξιόπιστος!

Σχολιο.- και ομως αρχικα δεν ηταν τετοιος , πολεμησε και τους Αγγλους στα Δεκεμβριανα , και πολλα χρονια φυλακες και εξοριες εκανε !!!

Σχολιο.- μα ουτε τον εαυτό του, για οτι ειχε αγωνιστεί, δεν σεβάστηκε.

Ηταν ζηλοφθονας!

Σχολιο.-  Η αριστερα πλην ελαχιστων εξαιρεσεων επασχε απο πραχτικους ανθρωπους οπως πχ ηταν ο Αρης Σημερα καιγεται ο κώλος μας και ολοι συζητανε για το παρελθον Καλη η γνωση της ιστοριας αλλα σκεφτειται στην κατοχη να καθοντουσαν να λυσουν ιστορικα θεματα .

Σχολιο.- Για κάτι τέτοιους, σαν τον Κύρκο τον Τζίφρα  και τον Ψαροκασέλα, θα πάει 20% ο Βελόπουλος την επόμενη φορά.

Σχολιο.- Τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Στα τελευταία χρόνια της ζωής του έκανε παρέα με εφοπλιστές και διαφόρους διαπλεκόμενους... Κι έπειτα, αν το ΚΚΕ τη δεκαετία του 40 έβγαζε τέτοιους ηγέτες, σαν κι αυτούς που αναφέρει, ο ίδιος τι έκανε; Πότε αντέδρασε; Ο ίδιος στο κόμμα του, το ΚΚΕ Εσωτερικού, ήταν πιο δημοκράτης, πιο ανοιχτός σε διαφωνίες; Ας ρωτήσουν τους διαγραμμένους της Β΄ Πανελλαδικής.

Σχολιο.- Οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοι  του Κύρκου. Τον κάνει τον ίδιο πιο γελοίο. Απαραδεκτος και γελοίος ο Κύρκος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η..Νέα Αριστερά...είναι παλιά...κι όπως λέμε στο χωριό..."παλιός γάϊδαρος καινούργια περπατ'σιά..δεν γίνεται".Έτσι λοιπόν τα ρεφόρμια πάσης φύσεως, τώρα που θαλασσοπνίγονται μεσοπέλαγα, είπαν να πιαστούν χέρι-χέρι..μην και πατήσουν στο κεφάλι του διπλανού και σωθούν..μην και φάει τον διπλανό τους ο καρχαρίας και πάει λέγοντας.Απο 'μάς..μόνον "πατητές" να πάνε μια ώρα αρχήτερα στον πάτο.Μόνον κίνδυνος από δαύτους..κανένα καλό...καλή χώνεψη νά 'χετε



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Παλέ είναι σχεδόν άδειο, με τον κόσμο των κιτρινόμαυρων να μην ξεπερνά τα 500 άτομα, με τους φίλους του Άρη να δηλώνουν ανοιχτά την αντίθεσή τους στη διεξαγωγή του παιχνιδιού με την ισραηλινή ομάδα.

Σχολιο.- Μπράβο στους οπαδούς του Άρη!

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πως ο ελληνικός λαός δεν τρώει κουτόχορτο και παραμένει πιστός στην διαχρονική σχέση φιλίας με τον παλαιστινιακό λαό!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ομολογια Hillary Clinton 

Εμείς χρηματοδοτήσαμε την Al-Qaeda.

Τους ανθρώπους που πολεμάμε σήμερα χρηματοδοτήσαμε πριν 20 χρόνια.

" the people we are fighting today, we funded 20 years ago”"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο βιβλίο του XXX-Communicated του 2004: A Rebel Without a Shul, ο Luke Ford έγραψε για μια συζήτηση με τον Goldstein, στην οποία ο Ford ρώτησε τον Goldstein γιατί οι Εβραίοι υπερεκπροσωπούνται δραματικά στη βιομηχανία πορνό. Εκείνος απάντησε: «Ο μόνος λόγος που οι Εβραίοι ασχολούνται με την πορνογραφία είναι ότι πιστεύουμε ότι ο Χριστός είναι χάλια. Ο καθολικισμός είναι χάλια. Δεν πιστεύουμε στον αυταρχισμό. Η πορνογραφία γίνεται έτσι ένας τρόπος βεβήλωσης της χριστιανικής κουλτούρας και, καθώς διεισδύει στην καρδιά του αμερικανικού mainstream (και αναμφίβολα καταναλώνεται από τους ίδιους αυτούς τους WASPs (White Anglo Saxon Protestants ), ο υπονομευτικός της χαρακτήρας γίνεται πιο φορτισμένος».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η οικογένεια του συζύγου της Κάμαλα Χάρις, Douglas Emhoff συνδέεται με την μεγαλύτερη κατασκευαστρια εταιρία αναστολέων εφηβείας την "Abbvie".

Οι συγγενείς του Eμχοφ κατέχουν τις μετοχές εκμετάλλευσης της εταιρείας, η οποία παράγει αναστολείς της εφηβείας, για παιδιά με "δυσφορία φύλου". 

Αυτό το φάρμακο καθυστερεί επίσης τη φυσική και φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών και είναι "βομβα" απώλειας των αναπαραγωγικών λειτουργιών των παιδιών, στο μέλλον. 

Η εταιρεία κατηγορήθηκε επανειλημμένα ότι προωθεί την συνταγογράφηση ορμονικών σκευασμάτων, σε παιδιά ηλικίας 8 ετών. 

Ο σύζυγος της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ και υποψήφιας για την Προεδρία, ενδιαφέρεται, για τη διάδοση της χρήσης αναστολέων της εφηβείας, προκειμένου να αυξηθούν και οι "επενδύσεις" της οικογένειας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Πακισταν ανακαλύπτει το 4ο μεγαλυτερο απόθεμα πετρελαίου στον κόσμο.

Φυσικά ήταν γνωστό πριν δημοσιευθεί... και φυσικά 

CIA και MI6 φρόντισαν να ρίξουν την εκλεγμένη με πλειοψηφία Imran Khan.

Και θα φροντίσουν να μείνει εκτός εξουσίας στο Πακιστάν.

Πρέπει να διασφαλίσουν (και θα διασφαλίσουν) ότι ο ενεργειακός πλούτος του Πακιστάν θα παραμείνει υπό τον έλεγχό τους.

Το καταλάβαμε τώρα γιατί το πραξικόπημα;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν απάντηση στις Δυτικές κυρώσεις και την απαγόρευση πολλών ρωσικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές, ο Πούτιν έδωσε εντολή για “περιορισμό” ή και απαγόρευση των Ρωσικών εξαγωγών για μέταλλα στρατηγικής σημασίας που είναι “περιζήτητα” από την Δυτική βιομηχανία και φυσικά … εξαιρούνται από κυρώσεις:

“- Ουράνιο,

- Τιτάνιο,

- Νικέλιο…”

ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος.

Σχολιο.- Η Daily Mail γράφει ότι το διάταγμα που υπέγραψε ο Πούτιν αποδείχθηκε πολύ δημοφιλές μεταξύ των βρετανικών οικογενειών.

Ήδη 17 Βρετανοί έχουν υποβάλει αίτηση για να μετακομίσουν στη Ρωσία.

Και αυτό είναι μόνο στο Εδιμβούργο και μόνο σε δέκα ημέρες, σημειώνουν τα μέσα ενημέρωσης.

Επιπλέον, ζευγάρια με παιδιά από τις ΗΠΑ και τον Καναδά έχουν ήδη μετακομίσει στη Μόσχα.

Τα σχόλια επίσης "μιλούν από μόνα τους".



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1.Η Ελλάδα και “με τη βούλα” των Financial Times είναι η φτωχότερη χώρα στη ζώνη του Ευρώ και η 2η φτωχότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά τη Βουλγαρία που όμως κινείται έντονα ανοδικά και σύντομα θα την ξεπεράσει!

Η Ελλάδα επίσης είναι η χώρα με την ταχύτερη κατάρρευση (φτωχοποίηση δηλαδή) από ΟΛΕΣ τις χώρες μετά το 2000!

Αυτά συγκρίνοντας όλους τους σχετικούς δείκτες (ΑΕΠ/κάτοικο, αγοραστική αξία μισθών, κόστος διαβίωσης, πληθωρισμός κλπ)

-Κατά τα άλλα, οι Έλληνες διαβάζουν κι ακούν “ήρεμοι” αναλύσεις για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και παραμένουν “μοιραίοι” περιμένοντας να “μη χάσουν” τα επιδόματα του Μητσοτάκη για φωτιές, πλημμύρες, πανδημίες, καταστροφές… 

“Θλιβεροί όμηροι” των … προκαταβολών που εισέπραξαν για … δείγμα…

2.Η Ελλάδα, (δεξιά) και με τη βούλα της Κομισιόν, έχει σήμερα ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΡΕΥΜΑ στην Ευρώπη, διπλάσιο και τριπλάσιο από άλλες χώρες - μαζί με τις επίσης “φτωχές” Βουλγαρία και Ρουμανία!

Η … εξήγηση που “διαρρέει” η κυβέρνηση κι αναμεταδίδουν οι αναλυτές/παπαγαλάκια, -γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν το ξεστομίζει επίσημα- είναι ότι η Ελλάδα μαζί με Βουλγαρία και Ρουμανία, εξάγουν πλέον ηλεκτρικό ρεύμα στην … Ουκρανία, που από μεγαλοεξαγωγέας τώρα έχει έλλειψη… Άρα δεν υπάρχει πλεόνασμα ρεύματος στην περιοχή, κι εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει την αγορά ενέργειας “χρηματιστήριο”, αυτά έχει ο νόμος «προσφοράς και ζήτησης» στον καπιταλισμό!

-Πάλι δεν καταλάβατε: 

- Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε Έλληνας, κάθε νοικοκυριό πληρώνει τον … Ζελένσκι από την τσέπη του!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



περι ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗΣ ''ΝΟΜΙΜΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ'' και καλα

του Douleytaras που το ξαναχρηματοδότησε ο Κούλης με 5 εκατομ. ευρώ

εχουν μαζεψει διαφορες ειδικοτητες ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και προσφερουν ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ με ΜΠΛΟΚΑΚΙ....

οσοι πατε και δουλευετε σε τετοιες εταιρειες ειστε τα εξης

1. ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΥΛΟΙ

2. ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΙΑΤΣΑ

3.ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ

4.ΕΝΙΣΧΥΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.............

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ...

ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΕΜΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ...

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ....ΟΞΩΩΩ ΡΕΕΕ..τσιμπησαν 5 εκατομμυριακια ευρω ΕΣΠΑ οι λατσηδες για να το παιζει ο μπουλης επιχειρηματιας. και μας το παιζουν κει ευεργετες ..δηθεν προσφερουν εργασια στον κοσμο.. κοινοποιηστε το παντου...

Σχολιο.- Χολαργός-Παπάγος εγγονια ταγματασφαλιτών είναι αυτό το Douleutaras...τι αλλο να περιμένεις απο αυτούς...Στο αντιγράφω και το βαζω στον τοιχο μου και το καταγγελω σε εργατολογο φίλο μου



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΠΑΣΟΚανθρωπος Χ. ΔΟΎΚΑΣ, που βρήκε τα λεφτά για όλες αυτές τις προεκλογικές του φανφάρες?

Σχολιο.- Τηλεοπτικά και κοινωνικό δικτυακά σποτακια και ταξίδια ανά την Ελλάδα καθημερινά με ένα 2χιλιαρο το μήνα 

Σχολιο.- Απο αυτους που τον προωθουνε....

Σχολιο.-  Θα βάλω και τους λοιπούς ΠΑΣΟΚανθρωπους

Σχολιο.-  Τι να τους βαλεις??? Ολοι Δεξιοι του Κερατα ειναι!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Η ΣΥΡΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ Μάχη του Masyaf… ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΑΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ. Επιχείρηση Ισραηλινών κομάντο στη Συρία για απαγωγή υψηλού προσώπου και η μάχη που ακολούθησε…

12/09/2024

Η ΣΥΡΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ Μάχη του Masyaf..ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΑΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ. Καταρρίφθηκε στη Χάμα κι όχι από τη Χαμάς. Επιχείρηση Ισραηλινών κομάντο στη Συρία και η μάχη που ακολούθησε…Η μάχη του Masyaf.. Ισραηλινοί κομάντο με ελικόπτερα επιχείρησαν στο Masyaf στη Συρία για ν΄απαγάγουν σημαίνον πρόσωπο και να υφαρπάξουν απόρρητο υλικό. 18 Σύροι στρατιώτες έπεσαν στο πεδίο τη μάχης….

Το Ισραηλινό ελικόπτερο ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΑΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ.

Όλη η αλήθεια για τα γεγονότα του Μασυάφ στη Χάμα της Συρίας, όπου μια πραγματική μάχη με τους Σιωνιστές έλαβε χώρα, σύμφωνα με συριακές πηγές.

Τα γεγονότα της Μάχης του Masyaf…

Το επίμαχο βράδυ της ισραηλινής αεροπορικής επίθεσης στη Συρία στις 8/9/24, όλοι οι κάτοικοι της Ταρτούς επιβεβαίωσαν ότι άκουσαν τον ήχο των ελικοπτέρων… ενώ κάποιοι ορκίστηκαν ότι είδαν και προσωπικά τα ελικόπτερα να πετούν κοντά στο έδαφος σε χαμηλό ύψος…

Ωστόσο το ισραηλινό αφήγημα επιβεβαίωσε ότι ένα ελικόπτερο χτυπήθηκε και αρκετοί Σιωνιστές στρατιώτες τραυματίστηκαν και σκοτώθηκαν.

Όμως το μυστικό αποκαλύφθηκε:

Μια πολύ περίπλοκη στρατιωτική επιχείρηση έλαβε χώρα στο Masyaf… Το Ισραήλ εκτόξευσε ρουκέτες από την κατεύθυνση του Λιβάνου για να εμπλακεί η συριακή αεράμυνα. Εκτόξευσε μη επανδρωμένα καμικάζι drones Harop, άλλα επναδρωμένα με πυραύλους καθώς και drones για μαγνητοσκόπηση, εντοπισμό και εμπλοκή…

Στη συνέχεια, ισραηλινά ελικόπτερα απογειώθηκαν σε χαμηλό ύψος, διεισδύοντας από τη θάλασσα πάνω από την Tartous προς ένα από τα σημεία κοντά στο Masyaf…

Στόχος τους ήταν να απαχθεί μια από τις ηγετικές φυσιογνωμίες στον άξονα της Αντίστασης αλλά κα να ληφθούν εμπιστευτικά και απόρρητα έγγραφα από ένα μυστικό στρατιωτικό σημείο . Το Ισραήλ το στόχευσε περισσότερες από μία φορές χωρίς αποτέλεσμα και το σημείο παρέμεινε πολύ ενεργό παρά όλες οι επιδρομές, που απαιτούσαν την είσοδο των Σιωνιστών στο χώρο…

Η επιχείρηση ανακαλύφθηκε και το στοχευμένο σημείο οχυρώθηκε με τρόπο που δεν περίμενε ο εχθρός και αναγκάστηκαν να το εκκενώσουν…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Σιωνιστική οργάνωση ”Όρος του Ναού” δημοσιεύει βίντεο με το Αλ Ακσά να καίγεται. Απειλεί να το καταστρέψει. Η καταστροφή του Αλ Ακσά σχετίζεται μ’ ανέγερση Τρίτου Ναού και έλευση ”Μεσσία” δηλ. Αντίχριστου! 

12/09/2024

“Σύντομα, η απόλυτη νίκη.” Η εξτρεμιστική οργάνωση Σιωνιστών ακτιβιστών ”Όρος του Ναού” Temple Mount δημοσιεύει αυτό το βίντεο που απειλεί να καταστρέψει και να κάψει το τέμενος Al-Aqsa στο εγγύς μέλλον. Πληροφορίες που δεν θα περάσουν στα δυτικά ΜΜΕ. Η καταστροφή του Αλ Ακσά σχετίζεται με την ανέγερση του Τρίτου Ναού και την έλευση ”Μεσσία” δηλ. Αντίχριστου!

Οι Σιωνιστές το τρέχουν με καύσιμη ύλη των Δυτικών ως και πολλών χριστιανών που σιωπούν στις πιο μεγάλες ωδίνες της ανθρωπότητας. Αποστασία…Αυτό είναι το μείζον θέμα από καταβολής κόσμου. Iδού το κριτήριο…

https://twitter.com/i/status/1834175633577931032