Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Παρασκευη 13 Σεπτεμβριου 2024


Ήρθε η νέα παραλλαγή του Covid «XEC» (για πραγματικούς ΨΕΚ) και εξαπλώνεται ραγδαία στην Ευρώπη!

13/9/2024

Σύμφωνα με τα καθεστωτικά «εγκυρα και αξιόπιστα» ΜΜΕ, έκανε την νέα εμφάνιση μία νέα υποπαραλλαγή του κορωνοϊού η οποία μάλιστα έχει αρχίσει να εξαπλώνεται ραγδαία σε Αμερική και Ευρώπη, η οποία εφιστά την προσοχή των υγειονομικών Αρχών παγκοσμίως. Πρόκειται για την υποπαραλλαγή «XEC» που ξεπήδησε απο την παραλλαγή FLIRT…

Η νέα αυτή υποπαραλλαγή, εντοπίστηκε για πρώτη φορά στη Γερμανία και έκτοτε έχουν βρεθεί κρούσματα σε Ολλανδία, αλλά και σε άλλα μέρη της Δυτικής Ευρώπης. Στην Ελλάδα προς το παρόν δεν έχει κάνει την εμφανισή της, αλλα περιμένουμε να δούμε που το πάνε…

Σύμφωνα με έναν ιατρό από την Καλιφόρνια που μίλησε στους Los Angeles Times, μπορεί να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες, ακόμη και μήνες προτού αρχίσει να επηρεάζει σημαντικά τα κρούσματα.

Η εμφάνισή του παρατηρήθηκε τον Μάιο, όταν η κυρίαρχη υποπαραλλαγή «JN.1», έδωσε τη θέση της σε μια σειρά από υποπαραλλαγές με την κωδική ονομασία «FLiRT»….

Οι γιατροί και οι επιστήμονες που παρακολουθούν την υποπαραλλαγή «XEC», ισχυρίζονται ότι μπορεί τελικά να γίνει η νέα επικρατούσα παραλλαγή.

Η νέα παραλλαγή εχει αναστατώσει τον καθεστωτικό καθηγητή πνευμονολόγίας Βασιβλακόπουλο

Ο γνωστός καθεστωτικός συστημικός πνευμονολόγος της Νέας Τάξης εμφανίστηκε ανήσυχος για την νέα υποπαραλλαγή, λέγοντας ότι έχουμε πλέον μπει σε μια ενδημική φάση όπου ο κορονοϊός έχει εξάρσεις και υφέσεις.

«Ο ιός συνέχεια θα αλλάζει, αυτό με τις μεταλλάξεις θα γίνεται συνέχεια γιατί ο ιός αυτός για να επιβιώσει πρέπει να βρίσκει ξενιστή, δηλαδή έναν άνθρωπο στον οποίο να ζει, δεν μπορεί να ζήσει αλλού… Άρα συνέχεια θα αλλάζει και θα γίνεται πιο μολυσματικός» δήλωσε μιλώντας στο MEGA. Όσον αφορά τα επικαιροποιημένα εμβόλια και το κατά πόσο μπορούν να προστατεύσουν από τις τελευταίες μεταλλάξεις, ο κ. Βασιβλακόπουλος σημειώνει ότι αυτό που κυκλοφορεί σήμερα «καλύπτει σε πολύ σημαντικό ποσοστό τη βαριά νόσο».

Που σημαίνει πάμε για την 7η… 8η δόση;;; χάσαμε τον λογαριασμό…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κωνσταντίνος Αρβανίτης

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,

ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ.

ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ!

Πριν απο 3 έτη ξεσηκώθηκε σκόνη, με την είδηση ότι η ΡFΙZΕR πήρε ΚΑΝΟΝΙΚΗ άδεια κυκλοφορίας του σκευάσματός της, για τον κόβιντ.

Ακόμη και ΜΜΕ της "δικής μας" πλευράς συνηγορούσαν σε αυτό, με την προσποιητή απορία: "μα πως είναι δυνατόν να έλαβε κανονική άδεια ένα τέτοιο σκεύασμα;"

Οτι το κατηγορούσαν (και καλά...), όμως έλεγαν στον κόσμο ότι την πήρε την κανονική άδεια, αφού δήθεν απορούσαν για αυτό το γεγονός!

Καχύποπτος καθώς είμαι (εκ φύσεως) και διαβαστερός (εκ διαπαιδαγωγήσεως...) το έψαξα, γιατί κάτι δεν μου κολλούσε!

Ξετρύπωσα λοιπόν την επικοινωνιακή απάτη του FDA, που την βοήθησαν όλα τα (προφανώς μιλημένα) ΜΜΕ της Δύσης, καθώς και τα ελληνικά φερέφωνα τους, αλλά και κάμποσα της "από δω πλευράς", που στην πραγματικότητα αποτελούν εφεδρείες του συστήματος (αν φυσικά τις χρειαστεί, γιατί προς το παρόν το σύστημα δείχνει κραταιό).

Διαβάστε παρακάτω να καταλάβετε τι κομπίνα παίχθηκε, ώστε ΚΑΙ να νομίσουν όλοι ότι έδωσε κανονική άδεια, κάτι που θα έδινε νέα ώθηση στις πωλήσειςς, αλλά ΚΑΙ να μην την δώσει, για να μην βγει η καλή φαρμακευτική εταιρία από την ομπρέλλα νομικής προστασίας που της προσφέρει το καθεστώς της προσωρινής άδειας!

****

Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΟΥ ΦΒ

Φρύαξαν οι χοαξάδες του facebook! Πως να το αντικρούσουν;

Η κομπίνα με τις διπλές επιστολές αποδεικνύεται εύκολα!

Ηθελαν όμως να μου βάλουν στην δημοσίευση την ταμπέλα "ΨΕΥΔΗΣ" γιατί αυτό από τη μία γεμίζει με αμφιβολίες πολλούς αναγνώστες και από την άλλη στέλνει την δημοσίευση πολύ χαμηλά στη ροή, ώστε να μην την βλέπει ούτε η... μάνα της!

Ετσι προέβησαν σε μία υψηλής έμνευσης απάτη: Θα κολλούσαν το "ΨΕΥΔΗΣ" σε κάτι που ΔΕΝ είπα!!!

Θα έγραφαν π.χ κάτι σαν το: "Είναι ΨΕΥΔΕΣ ότι ο ήλιος ανατέλει από την Δύση"

Ετσι λοιπόν αποφάσισαν και κόλλησαν την ετικέτα: "Είναι ΨΕΥΔΕΣ ότι η PFIZER έβγαλε δύο είδη εμβολίων" (!)

Εγραψα εγώ πουθενά τέτοια κοτσάνα; Για εκείνους όμως δεεν έχει σημασία αν αληθεύει ή όχι. Ηθελαν παθιασμένα να κολλήσουν το ΨΕΥΔΕΣ για να ανακόψουν πολλούς από το να διαβάσουν και πολύ περισσότερους από το να κοινοποιήσουν!

Γιατί αν πας να την κοινοποιήσεις, σου βγαίνει διπλή ειδοποίηση, ότι δήθεν "Το έλεγξαν ανεξάρτητοι οργανισμοί και το βρήκαν ΨΕΥΔΕΣ δημοσίευμα. Είστε σίγουροι ότι θέλετε να κοινοποιήσετε παρόλα αυτά;" 

Πολλοί αναγνώστες, μετά από μία τέτοια "προειδοποίηση" κάνουν πίσω!

Διαβάστε το μεγαλοφυές στήσιμο της κομπίνας, αλλά και το ξεσκέπασμα της.

ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ που μιλούμε δεν έχουν πάρει ακόμη κανονική άδεια, πόσο μάλλον πριν 3 έτη!

Σήμερα φυσικά, ΟΛΟΙ πια το ξέρουν ότι δεν έχουν δοθεί κανονικές άδειες! 

Ομως τότε, ήθελαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα "καθιέρωσης"!

Μία "παράσταση νίκης", όπως το λένε στα πληρωμένα γκάλοπ των κομμάτων...

Δεν τους βγήκε! Στο τείχος που συνάντησαν, αυτή εδώ η ανάρτηση συνεισέφερε ένα λιθαράκι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Αγροτικοι Συλλογοι των Χανιων στοιχισμενοι κατα της καταστροφης της γης μας καλουν ολους σε πορεια διαμαρτυριας στο κτιριο της Περιφερειας Χανιων.

Μανούσος Σταυριανουδάκης πρόεδρος ενωτικής ομοσπονδίας αγροτικών συλλογών νομού Χανίων. «Έγκλημα για την υγεία μας, το περιβάλλον και την αγροτική παραγωγή»

Έντονες ανησυχίες για το σχεδιαζόμενο έργο της εγκατάστασης πυλώνων υπερύψηλής τάσης στη γραμμή Χανιά-Δαμάστα, εκφράζουν κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων του Αποκόρωνα που οργανώνουν μηχανοκίνητη πορεία την Δευτέρα από τον κόμβο Μουρνιών στις 10 το πρωί και με κατάληξη στην Αντιπεριφέρεια.

Σε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης μέλη της πρωτοβουλίας  Αποκόρωνα ενάντια στους Πυλώνες και στις Ανεμογεννήτριες κάλεσαν τον κόσμο σε συμμετοχή στην κινητοποίηση, ζητώντας να αλλάξει ο σχεδιασμός του έργου.

https://www.zarpanews.gr/egklima-gia-tin-ygeia-mas-to-perivallon-kai-tin-agrotiki-paragogi-stoys-dromoys-katoikoi-kai-foreis-sta-chania-gia-na-allaxei-o-schediasmos-ton-pylonon-toy-admie/?fbclid=IwY2xjawFQ8_9leHRuA2FlbQIxMAABHTmo5IimLUxD0rIDnfMkdbfTQpd7B_MCut9tnRywqylYIj9N9Y1Kp9II6g_aem_NzQSN4moTlsbeQht-5Tpdg



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημοσκόπηση δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ πέμπτο κόμμα με μονοψήφιο ποσοστό!

13/9/2024

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση του Metron Analysis για λογαριασμό του MEGA, η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ παγιώνεται στην δεύτερη θέση, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πέσει σε μονοψήφιο αριθμό!

Τα ποσοστά των κομμάτων στην εκτίμηση ψήφου:

ΝΔ: 29,8%

ΠΑΣΟΚ: 15,7%

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: 10,9%

ΚΚΕ: 9,7%

ΣΥΡΙΖΑ: 9,5%

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ: 5,4%

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: 5,3%

ΝΙΚΗ: 4,4%

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 2,6%

ΜΕΡΑ25: 1,8%

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ έχει 22%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ στο 11,6, η Ελ. Λύση στο 8,1, το ΚΚΕ στο 7,2 και ο ΣΥΡΙΖΑ πέμπτος με 7%.!

Να ξεκαθαρίσουμε, πως δε πιστεύουμε σε καμιά περίπτωση στις δημοσκοπήσεις, που παίζουν προπαγανδιστικό ρόλο στο καθεστώς να κατευθύνουν τον κόσμο, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον είναι αναγκασμένοι να δείξουν τις διαθέσεις του κόσμου. μπορεί να δείξουν έστω ένα κλίμα για το που κυμαίνονται τα ποσοστά των κομμάτων. Το 29,8% και 22% της ΝΔ είναι λίγο δύσκολο να δικαιολογηθεί καθώς όλες οι άλλες δημοσκοπήσεις την δείχνουν στο 25% στην εκτίμηση και 18% στην πρόθεση ψήφου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σοκαριστική πρόβλεψη: Γιατί η Ελλάδα ως χώρα πρώτης υποδοχής αναμένεται να γεμίσει με τους μετανάστες της Ευρώπης!

13/9/2024

Δέκα χρόνια αφότου ο τότε πρωθυπουργός Φρέντρικ Ράινφελτ είπε στους Σουηδούς να «ανοίξετε τις καρδιές σας» στους μετανάστες, η Σουηδία είδε αρνητικές ανόδους σε πολλούς τομείς της εγκληματικότητας και την ακροδεξιά να παίρνει κεφάλι. Τώρα ανακοίνωσε τα σχέδια της να πληρώσει στον κάθε μετανάστη έως και 34.000 δολάρια για να επιστρέψει στην πατρίδα τους ως μέρος ενός νέου σχεδίου «μετανάστευσης» της νέας κυβέρνησης.

Η αποτυχία ελέγχου της μετανάστευσης είχε ως αποτέλεσμα μια συγκλονιστική αύξηση του βίαιου εγκλήματος στην προηγουμένως ειρηνική σκανδιναβική χώρα. Η Σουηδία έχει πλέον το υψηλότερο κατά κεφαλήν ποσοστό ένοπλης βίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με 363 θανατηφόρους πυροβολισμούς μόλις σε ένα χρόνο — σε σύγκριση με μόλις έξι που έχουν οι άλλες τρεις σκανδιναβικές χώρες μαζί.

Η σουηδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τις επιχορηγήσεις για τους μετανάστες που επιλέγουν να επιστρέψουν στις χώρες τους οικειοθελώς, παρά τη σύσταση που όρισε η κυβέρνηση τον περασμένο μήνα κατά της σημαντικής αύξησης, αναφέρει το πρακτορείο Anadolu.

Το Middle East Monitor αναφέρει: Από το 2026, οι μετανάστες που επιλέγουν να εγκαταλείψουν τη σκανδιναβική χώρα οικειοθελώς θα δικαιούνται οικονομική βοήθεια έως και 350.000 σουηδικών κορωνών (περίπου 34.000 $), από τις σημερινές 10.000 κορώνες που ήταν μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με τον παλιότερο νόμο, οι μετανάστες που επιστρέφουν στα σπίτια τους μπορούν να λάβουν το πολύ 10.000 κορώνες ανά ενήλικα και 5.000 κορώνες ανά παιδί, με μέγιστο τις 40.000 κορώνες ανά οικογένεια, σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό SVT Nyheter.

Παράλληλα η Γερμανία κλείνει τα σύνορά της και ετοιμάζεται να στείλει τους μετανάστες στην Ελλάδα!

Η απόφαση της Γερμανίας να “κλείσει” τα σύνορά της, στέλνοντας τους μετανάστες πίσω στις χώρες πρώτης υποδοχής, δηλαδή βασικά στην Ελλάδα και την Ιταλία, έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην Ευρω Ένωση.

Μόνο που εδώ υπάρχει μια “λεπτομέρεια”.. Η Ιταλία έχει μειώσει σε μεγάλο βαθμό τις μεταναστεύτικές ροές, ενώ παράλληλα ο Μητσοτακισμός τις έχει αυξήσει! Αυτό σημαίνει πως η Ιταλία δεν θα είναι και τόσο πρόθυμη να εξυπηρετήσει τους ευρωενωσίτες, σε αντίθεση με την Ελληνική κυβέρνηση που είναι πάντα πρόθυμη.

Σύμφωνα την γαλλική “Le Figaro”. Είχαμε αυξήσεις κατα 222% των παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα! Παράλληλα Le Figaro κάνει λόγω για μείωση στην Ιταλία κατα 65% (πολύ απο αυτούς ήρθαν στην Ελλάδα),.

Θετική ήταν η αντίδραση, του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, αφού η χώρα του απο ανέκαθεν αρνείται να δεχθεί έστω και έναν  μετανάστη, κάτι που μέχρι τώρα φαίνεται να τον δικαιώνει.

“Καγκελάριε Σολτς, καλώς ήρθες στο κλαμπ!” έγραψε ο Βίκτορ Όρμπαν, στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ, για να επαινέσει την απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης, αποτυπώνοντας ταυτόχρονα με ελάχιστες λέξεις πώς κινδυνεύουν να ανατραπούν οι συσχετισμοί εντός του ευρωενωσιτικού μπλοκ.

Η απόφαση της Γερμανίας προβλέπει επίσης ότι άτομα που θα επιχειρούν να περάσουν τα γερμανικά σύνορα θα επιστρέφουν στις χώρες πρώτης εισόδου στην Ευρω Ένωση, δηλαδή στην Ελλάδα… καθώς σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από τον κανονισμό του Δουβλίνου, οι αιτούντες άσυλο πρέπει να υποβάλουν αίτηση για άσυλο στην πρώτη χώρα της ΕΕ στην οποία έφτασαν.

Να υπενθυμίσουμε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη κάνει συμφωνίες με Αίγυπτο, Μπαγκλαντές και Πακιστάν με τις οποίες νομιμοποιεί την είσοδο πολλών χιλιάδων αλλοδαπών, υπό το πρόσχημα της έλλειψης «εργατών γης».

Αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα πρόκειται να γεμίσει με τους μετανάστες της Ευρώπης αλλα τι περιμένεις απο ένα πρωθυπουργό που μόνο στους Έλληνες τολμά να κουνάει το δάχτυλο και τον νοιάζει πως θα εξυπηρετήσει τους ντόπιους ολιγάρχες και τους ΕυρωΕνωσίτες εταίρους. Αυτό στη δική μας γλώσσα ισοδυναμεί με εθνική μειοδοσία!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Οργουελικοί νόμοι της ΝΔ: Λήστεψαν ηλικιωμένη, της πήραν €120.000 και αφέθηκαν ελεύθεροι επειδή τα επέστρεψαν – Σύμφωνα με την νέα διάταξη του Ποινικού Κώδικα!

13/9/2024

Ελεύθεροι αφέθηκαν με απόφαση δικαστηρίου οι δύο από τους τέσσερις δράστες ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης τον περασμένο Απρίλιο στα Κρέστενα της Ηλείας, αφού οι δικηγόροι τους αξιοποίησαν διάταξη του Ποινικού Κώδικα που προβλέπει αποφυλάκιση σε περίπτωση αποζημίωσης του θύματος.

Σύμφωνα με το ilialive.gr οι δράστες αποζημίωσαν την ηλικιωμένη και τον σύζυγό της επιστρέφοντας την συνολική αξία των κλοπιμαίων που ανέρχεται σε 120.000 ευρώ (75.000 ευρώ και 20 χρυσές λίρες Αγγλίας).

Οι συνήγοροί τους υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε ληστεία, με την ένοια ότι δεν ασκήθηκε βία, αλλά κλοπή μέσα από την εξαπάτηση της ηλικιωμένης γυναίκας που βρήκαν στο σπίτι της στην Κρέστενα προσποιούμενοι τους αστυνομικούς που πήγαν να την ενημερώσουν για την υποτιθέμενη εμπλοκή του συζύγου της σε αστυνομική υπόθεση.

Ο ένας από τους δράστες είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φυλής με ένταλμα που είχε εκδοθεί από την Ανακρίτρια Ηλείας ενώ ο δεύτερος είχε προσέλθει οικειοθελώς και απολογήθηκε για την υπόθεση.

Η ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της 15ης Απριλίου 2024. Η τετραμελής ομάδα προσέγγισε το σπίτι των ηλικιωμένων στα Κρέστενα και δύο από αυτούς που αναγνωρίστηκαν από την παθούσα, χτύπησαν το κουδούνι της οικίας και το θύμα τους άνοιξε την πόρτα, αφού της είπαν ότι είναι αστυνομικοί και πως ο σύζυγός της κρατείται στο τμήμα ως εμπλεκόμενος σε ποινική υπόθεση.

Με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών προς τους «αστυνομικούς» ο 29χρονος μπήκε μέσα στο σπίτι, ενώ όση ώρα απασχολούσε την 67χρονη, ο 28χρονος βρήκε την ευκαιρία να μπει στο σπίτι. Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι δύο κατηγορούμενοι περίμεναν στο αυτοκίνητο, το οποίο είχαν παρκάρει με την πίσω πλευρά του προς τις σκάλες της οικίας. Ο 28χρονος εντόπισε σε ένα δωμάτιο το χρηματοκιβώτιο και χρησιμοποιώντας κάποιο χαλί η κουβέρτα κατάφερε να το ρίξει κατευθείαν στο πορτ – μπαγκάζ.

Με κοινή τους δήλωση στην εφημερίδα «Πατρίς» οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων Θοδωρής Αντωνόπουλος και Γιάννης Γεωργουλόπουλος ανέφεραν ότι «είναι από τις λίγες φορές που σαν δικηγόροι αντιμετωπίσαμε μια τόσο άρτια, δομημένη, εμπεριστατωμένη και ανεπίδεκτη αντεπιχειρημάτων δικογραφία. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου χειρίστηκε αυτή την υπόθεση με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα που ταιριάζει στις πιο φημισμένες αστυνομίες του κόσμου (FBI, Scotland Yard).

Εμείς από την πλευρά μας φροντίσαμε να αποζημιώσουμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ τους παθόντες, κάτι που συντέλεσε αποφασιστικά στο να παραμείνουν ελεύθεροι, κάνοντας χρήση της διάταξης του άρθρου 381/παρ. 2 του Ποινικού Κώδικα που ορίζει ότι όταν υπάρχει πλήρης αποζημίωση των παθόντων σε περίπτωση κλοπής μπορεί ακόμα και να παυθεί η ποινική δίωξη των δραστών».

Αν με αυτή την παράλογη διάταξη της κυβέρνησης ΝΔ, υποθέσουμε πως κάποιος κάνει δέκα ληστείες κατά ηλικιωμένων και πιαστεί απο την αστυνομία, μόνο για την μία ληστεία και τα επιστρέψει. Τότε θα αφεθεί ελεύθερος να χαρεί τα κλοπιμαία των υπόλοιπων εννέα ληστειών.

Αυτοί οι ψυχοπαθείς κυβερνούν την Ελλάδα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλα στον βωμό της απάτης της "σωτηρίας του πλανήτη" από το εφευρεθεν colpo grosso όλων των εποχών ,την "κλιματική αλλαγή "

***"Σε αλλαγή του μοντέλου παραγωγής χάλυβα προχωρά η Βρετανία, με στόχο την υιοθέτηση τεχνολογιών μείωσης των εκπομπών ρύπων, που όμως οδηγούν σε απώλειες παραδοσιακών χιλιάδων θέσεων εργασίας και σε αλλαγή ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος.

Οι αλλαγές είναι τόσο μεγάλες που οι Financial Times αναρωτιούνται «Εάν υπάρχει μέλλον για τη Χαλυβουργία στη Βρετανία», χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα δύο από τις μεγαλύτερες τέτοιες εταιρείες στη χώρα που αλλάζουν τώρα πρακτικές.

Με βάση συμφωνία χρηματοδοτούμενη από τους φορολογούμενους η οποία ανακοινώθηκε τώρα μεταξύ της κυβέρνησης της Βρετανίας και της ινδικής Tata Group, η οποία ελέγχει τη μεγαλύτερη χαλυβουργία στο Port Talbot της χώρας, η χαλυβουργία θα αντικαταστήσει τους παραδοσιακούς κλιβάνους με λιγότερο ρυπογόνους ηλεκτρικούς –τους λεγόμενους κλιβάνους ηλεκτρικού τόξου (electric arc). Αυτό υπολογίζεται ότι θα μειώσει τις εκπομπές ρύπων, αλλά και θα οδηγήσει σε απώλεια περίπου 2.500 θέσεων εργασίας."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημήτρης Γάκης: Υπερβάλλουσα θνησιμότητα στην Ελλάδα από την περίοδο των εμβολιασμών

Η υπερβάλλουσα γενική θνησιμότητα 2020-22 ανά 3μηνο στην Ελλάδα

Ανά 10ετία ηλικίας σε πίνακα matrix.

Ποσοστό αύξησης πάνω από το αναμενόμενο

Στοιχεία Eurostat



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πως ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ ετοιμάζει στην «Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος», μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση των μονοπωλίον, υφαρπάζοντας την εθνική κυριαρχία των χωρών!

12/9/2024

Μέσω των συμφώνων που ελπίζουν να κάνουν τα Ηνωμένα Έθνη σε λιγότερο από δύο εβδομάδες στη « Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος », θέλουν ιδρύσουν μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση μέσω του μονοπωλίου, υφαρπάζοντας την εθνική κυριαρχία των χωρών.

Ωστόσο, δεν υπάρχει νόμιμη εξουσιοδότηση για τους αντιπροσώπους (κυβερνήσεις) να ψηφίσουν για το « Σύμφωνο για το μέλλον », ή τη « Δήλωση για τις μελλοντικές γενιές », και το « Παγκόσμιο ψηφιακό σύμφωνο » του Αντόνιο Γκουτέρες « Η κοινή μας ατζέντα ».

Η Σύνοδος Κορυφής του Μέλλοντος είναι μια εκδήλωση υψηλού επιπέδου των Ηνωμένων Εθνών (“ΟΗΕ”) που έχει προγραμματιστεί για τις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2024, με τις “ημέρες δράσης” να πραγματοποιούνται στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου. Η σύνοδος κορυφής θα κορυφωθεί με την έγκριση του « Συμφώνου για το Μέλλον ».

Ηγέτες από τα κράτη μέλη του ΟΗΕ θα παραστούν στη Σύνοδο Κορυφής για να επιβεβαιώσουν εκ νέου τις υφιστάμενες δεσμεύσεις, των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης («ΣΒΑ») και του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, και να προχωρήσουν προς ένα ενιαίο σύστημα.

Αναμένεται ότι άλλοι συμμετέχοντες στη Σύνοδο Κορυφής θα περιλαμβάνουν εκπροσώπους από διάφορες υπηρεσίες του ΟΗΕ, επιλεγμένες μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ), επιλεγμένες επιχειρήσεις και βιομηχανίες του ιδιωτικού τομέα, επιλεγμένους εκπροσώπους από πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα, επιλεγμένους δήμους, περιφερειακές κυβερνήσεις και τοπικές αρχές που θα συμβάλουν σαν «εκπρόσωποι των μελλοντικών γενεών».

Υπάρχουν δύο κεφάλαια στο προσχέδιο του Συμφώνου του Μέλλοντος: ένα κεφάλαιο για την επιστήμη, την τεχνολογία, την καινοτομία και την ψηφιακή νοημοσύνη και ένα κεφάλαιο για τη νεολαία και τις μελλοντικές γενιές. Το προσχέδιο κεφάλαιο για τη νεολαία και τις μελλοντικές γενιές βασίζεται στη « Διακήρυξη της UNESCO για τις ευθύνες απέναντι στις μελλοντικές γενιές » του 1997 και προωθεί την προοπτική για τις μελλοντικές γενιές.

 Θυμηθείτε: Μια επισκόπηση του Συμφώνου για το Μέλλον , UNESCO, 2 Φεβρουαρίου 2024

Ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ αναφέρεται επίσης σε αυτό το έγγραφο ως « Δήλωση για τις μελλοντικές γενιές » που προσαρτάται στο Σύμφωνο για το Μέλλον – ως «όλες εκείνες οι γενιές που δεν υπάρχουν ακόμη και οι οποίες θα κληρονομήσουν αυτόν τον πλανήτη». 

Η έννοια των «μελλοντικών γενιών» είναι απλώς μια κακή δικαιολογία για λίγους επιλεγμένους – «εκπροσώπους των μελλοντικών γενεών» – να θέσουν τους κανόνες που θα επηρεάσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους στο παρόν, το μέλλον και, επ’ άπειρον .

Θυμηθείτε. Σύμφωνο του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ για το μέλλον: Όλες μας οι ζωές θα υπαγορεύονται από έναν επιλεγμένο απεσταλμένο του ΟΗΕ για να εκπροσωπεί μελλοντικες γενιές.

Ποιοι είναι οι «εκπρόσωποι των μελλοντικών γενεών», πόσοι από αυτούς είναι και ποιος τους επιλέγει; Όπως συνηθίζεται για τον αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ και τις υπηρεσίες του, το έγγραφο που αναμένεται να υιοθετήσουν τα κράτη μέλη στερείται απο τέτοιες σημαντικές λεπτομέρειες. Ίσως οφείλεται στο ότι δεν θέλουν τα κράτη μέλη να γνωρίζουν ποιοι είναι οι λίγοι που επιλέγονται ή αυτοεπιλέγονται για να κυβερνήσουν τον κόσμο.

Οι μόνες λεπτομέρειες που μας δίνονται στη Διακήρυξη για τις Μελλοντικές Γενιές. Είναι απλά ότι τα κράτη μέλη συμφωνούν με την πρόταση του Γενικού Γραμματέα του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ για το διορισμό ενός «Ειδικού Απεσταλμένου του ΟΗΕ για τις μελλοντικές γενιές», ο οποίος υποθέτουμε ότι μπορεί να διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο αφού διοριστούν. Όμως, όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις και την εκπροσώπηση για τις μελλοντικές γενιές στη Σύνοδο Κορυφής, το Παγκόσμιο Συμβούλιο του Μέλλοντος («WFC») διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, ή έτσι ισχυρίζονται…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα η Αριστερά του woke συμπορεύεται με τον Δυτικό Παράδεισο της κεφαλαιοκρατικής woke προοδευτικότητας και τού Αντιρωσικού. μένους. Είναι πολύ ευαίσθητοι σε μερικά δικαιώματα ,δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους , αλλά δεν είδαμε την ίδια ευαισθησία για την προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος με την παρωδία του Μυστικού Δείπνου ,ούτε είδαμε τους Φύλακες της Επιστήμης να χαρακτηρίζουν ,"ΨΕκασμένους " αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν βιολογικά φύλα ,αλλά είναι κοινωνικές κατασκευές !! Εδώ άκρα του τάφου σιωπή.. Οι παρωπίδες και οι ετεροκαθορισμοί καλά κρατούν....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 13-15 Σεπτεμβρίου 1944 διεξήχθη η Μάχη του Μελιγαλά, που έληξε με την κατάληψη της πόλης από τον ΕΛΑΣ και την παράδοση των ταγματασφαλιτών, οι οποίοι, σχεδόν στο σύνολό τους, εκτελέστηκαν. 

Η εκτέλεση των προδοτών συνεργατών των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής, που ήταν υπεύθυνοι για σωρεία εγκλημάτων κατά του λαού της Πελοποννήσου, τροφοδότησε επί δεκαετίες και συνεχίζει να τροφοδοτεί την αντικομμουνιστική προπαγάνδα. Εντούτοις:

1. Παραγνωρίζεται το γεγονός ότι ο ΕΛΑΣ είχε εκδώσει δημόσια ανακοίνωση, με την οποία καλούσε τους ταγματασφαλίτες να διαλυθούν και να παραδοθούν, χωρίς να κινδυνέψει η ζωή τους. Κι αυτό συνέβη πράγματι σε μια σειρά πόλεις, όπου η απελευθέρωση από τον ΕΛΑΣ συνοδεύτηκε και με αναίμακτη παράδοση των ταγματασφαλιτών.

2. Αποτελεί μύθευμα η δήθεν δολοφονία αμάχων από τον ΕΛΑΣ. Στον Μελιγαλά διεξαγόταν σφοδρή μάχη επί τρεις μέρες και ήταν πολλοί οι άμαχοι που έπεσαν από πυρά των δύο αντιμαχόμενων πλευρών, των προδοτών γερμανοτσολιάδων και των πατριωτών του ΕΛΑΣ. Το αντικομμουνιστικό μεταβαρκιζιανό καθεστώς των προδοτών  προσμέτρησε κι αυτούς στους "σφαγιασθέντας υπό των εαμοκομμουνιστών". 

3. Στελέχη των Ταγμάτων Ασφαλείας, αλλά και οι δωσίλογοι δήμαρχοι Καλαμάτας και Μελιγαλά, ο νομάρχης Μεσσηνίας κ.ά., συνελήφθησαν από τον ΕΛΑΣ και οδηγήθηκαν στην Καλαμάτα για να δικαστούν. Εκεί και παρά τις προσπάθειες του ΕΛΑΣ να αποτρέψει κάτι τέτοιο, σκοτώθηκαν από τον λαό της πόλης (κυρίως μαυροντυμένες γυναίκες, που είχαν νεκρούς) που τους λιντσάρισε.

Η "εθνικοφροσύνη" μπορεί να μιλάει για εγκλήματα σε βάρος των προδοτών που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές της πατρίδας μας. Χωρίς να ντρέπεται. 

Εμείς, σύμφωνα με τις δικές μας αξίες, τις αξίες του επαναστατικού εργατικού και λαϊκού κινήματος, δεν θα λυπηθούμε  όταν οι φασίστες τιμωρούνται για τα εγκλήματά τους



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπροστά σε σχεδόν άδειες κερκίδες έπαιξε χθες ο Άρης Θεσσαλονίκης, μετά την απόφαση των συνδέσμων των φιλάθλων του να μη νομιμοποιήσουν το φιλικό παιχνίδι μπάσκετ με τη Χαποέλ του Τελ Αβίβ.

Καταγγέλλοντας τα εγκλήματα του ισραηλινοναζισικού κράτους των σιωνιστοναζιστών δολοφόνων σε βάρος του λαού της Παλαιστίνης.

Οι παραδόσεις αλληλεγγύης στους καταπιεζόμενους λαούς καλά κρατούν σ' αυτό τον τόπο! 

Μπράβο στους φιλάθλους του Άρη!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Αμερικανικό Κογκρέσο ψήφισε δαπάνη 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων -επιπλέον των όσων δισεκατομμυρίων έχει ήδη ξοδέψει,- για προπαγάνδα κατά της Κίνας. 

-1,6 δισεκατομμύρια δολάρια ισοδυναμούν με τον ετήσιο μισθό 16.000 δημοσιογράφων που αμείβονται με 100 χιλιάδες δολάρια το χρόνο ο καθένας. Για σύγκριση, το CNN έχει συνολικά 6.400 υπαλλήλους...

Να το θυμάστε αυτό την επόμενη φορά που θα διαβάσετε ένα άρθρο για το πόσο κακή είναι η Κίνα...

Σχολιο.- Φαντάσου με πόσο λιγότερα, με λίγους παρουσιαστές και 7 κανάλια τηλεόρασης και καθημερινές εφημερίδες σε κάνουν να πιστέψεις τι είναι καλό ή κακό στην Ελλάδα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ντομινίκ ντε Βιλπέν, πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας και πρώην υπουργός Εξωτερικών επί Ζακ Σιράκ, ο τελευταίος μεγάλος πολιτικός άνδρας της Γαλλίας.

-"Σήμερα δεν έχουμε πια φωνή (η Γαλλία) στη διεθνή σκηνή. Εχουμε την Ουκρανία που η αποσύνθεση της, επιταχύνεται. Εχουμε τη Γάζα, όπου χωρίς αμφιβολία είναι το πιο μεγάλο σκάνδαλο της ιστορίας …

Δεν βρίσκω λόγια και κανείς δεν μιλάει για αυτή τη χώρα. Βαριά σιωπή. 

Τα ΜΜΕ δεν μιλούν. 

Είμαι υποχρεωμένος να γκουγκλάρω για να βρω ένα τηλεγράφημα που να μου δίνει τους νέους αριθμούς των νεκρών και ότι συμβαίνει στη Γάζα. 

Ένα πραγματικό σκάνδαλο σε δημοκρατικό επίπεδο. 

Και όλα αυτά στο όνομα ποιου; Είς το όνομα του πολέμου. 

"Α γίνεται πόλεμος. Είναι πόλεμος και έτσι είναι…" 

Δεν είναι πόλεμος στη Γάζα όπως ακριβώς είναι οι άλλοι, γιατί είναι ο άμαχος πληθυσμός που πεθαίνει. 

Είμαστε λοιπόν μέσα σε παραλογισμό και η Γαλλία σβήνει. 

Είναι η Γαλλία που πληρώνει το λογαριασμό κι αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ!"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



BRAVO TIFOSI! 

Οι Ιταλοί φίλαθλοι γύρισαν την πλάτη στην Εθνική των φονιάδων ισραηλινοναζιστών στον αγώνα με την Εθνική Ιταλίας, όσο ακουγόταν ο Εθνικός Ύμνος των εποίκων σιωνιστοναζιστών κατακτητών της Παλαιστίνης.

Χαρακτηριστικό του γενικότερου κλίματος απομόνωσης του κράτους των σιωνιστοναζιστών φονιάδων είναι και το ότι ο αγώνας δεν έγινε στο Ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς, αλλά στη Βουδαπέστη. Για λόγους ασφαλείας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΠΟΥΤΙΝ: Η ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΡΩΣΙΑΣ-ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ 

ΔΗΜ: - Τις τελευταίες μέρες έχουμε δει και ακούσει συζητήσεις σε πολύ ψηλό επίπεδο στη Βρετανία και στις ΗΠΑ σχετικά με το να επιτραπεί στο καθεστώς του Κιέβου να πλήξει βαθιά μέσα στα Ρωσικά εδάφη με όπλα υψηλής ακριβείας μακρού βεληνεκούς και από όσο φαίνεται η απόφαση αυτή πρόκειται να ληφθεί άμεσα ή και ακόμη έχει ήδη ληφθεί. Και αυτό το πράγμα είναι φυσικά εξαιρετικό. Θα ήθελα να σας ρωτήσω να σχολιάσετε αυτά που συμβαίνουν.

ΠΟΥΤΙΝ: - Έχουμε μια απόπειρα να υποκατασταθούν έννοιες. Διότι η συζήτηση δεν γίνεται για το αν θα επιτραπεί ή αν θα απαγορευτεί στο καθεστώς του Κιέβου να πλήττει κατά μήκος όλης της επικράτειάς [μας]. Αυτό ήδη το κάνει με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και άλλα μέσα. Αλλά όταν αναφερόμαστε στη χρήση δυτικών όπλων υψηλής ακριβείας και μεγάλου βεληνεκούς, τότε πρόκειται για μία εντελώς διαφορετική ιστορία. Το γεγονός είναι, όπως έχω ήδη αναφέρει και όπως συμφωνούν όλοι οι ειδικοί τόσο στη χώρα μας όσο και στη Δύση, ότι ο Ουκρανικός στρατός δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει σύγχρονα δυτικής κατασκευής συστήματα υψηλής ακριβείας και μεγάλου βεληνεκούς. [Εμφατικά] ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ. Μπορεί να το κάνει μόνο αν χρησιμοποιεί πληροφορίες από δορυφόρους που η Ουκρανία δεν διαθέτει. Αυτά είναι δεδομένα που διαθέτουν μόνον οι δορυφόροι της ΕΕ ή των ΗΠΑ, εν γένει οι δορυφόροι του ΝΑΤΟ. Αυτό είναι το πρώτο ζήτημα. Το δεύτερο και πολύ σημαντικό, ίσως το σημείο κλειδί, είναι ότι μόνο ΝΑΤΟϊκό προσωπικό μπορεί στην πραγματικότητα να εισαγάγει τις εντολές [στόχοι, πορεία, επικοινωνία κ.λπ.] σε αυτά τα πυραυλικά συστήματα. Το ουκρανικό προσωπικό δεν μπορεί να το κάνει. Και κατά συνέπεια, εδώ δεν πρόκειται για το αν θα επιτραπεί στο ουκρανικό καθεστώς να πλήξει τη Ρωσία με αυτά τα όπλα ή όχι. Πρόκειται για το αν οι χώρες του ΝΑΤΟ θα εμπλακούν άμεσα στη στρατιωτική σύγκρουση ή όχι. Εάν ληφθεί αυτή η απόφαση, δεν θα σημαίνει τίποτα λιγότερο από την άμεση συμμετοχή των χωρών του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και των ευρωπαϊκών χωρών, στη σύγκρουση στην Ουκρανία. Θα πρόκειται για την άμεση συμμετοχή τους. Και αυτό, φυσικά, αλλάζει σημαντικά την ίδια την ουσία, την ίδια τη φύση της σύγκρουσης. Αυτό θα σημαίνει ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, οι ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται σε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Και εάν είναι έτσι, τότε έχοντας κατά νου την αλλαγή στην ίδια την ουσία αυτής της σύγκρουσης, θα λάβουμε τις κατάλληλες αποφάσεις με βάση τις απειλές που θα αντιμετωπίσουμε»."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανυπόληπτο Αμερικανικό προτεκτοράτο η Ελλάδα

«Δεν είναι μόνο ότι η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει παραχωρήσει θεαματικά πολλές στρατιωτικές ‘‘διευκολύνσεις’’ στις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ εντός ελληνικού εδάφους. 

Πλέον, όποια πέτρα κι’ αν σηκώσεις, σε πάμπολλους ελληνικούς στρατιωτικούς σχηματισμούς κι’ αν βρεθεί κανείς, θα συναντήσεις Αμερικανούς στρατιωτικούς.

Στο μεταξύ, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τείνουν να μετατραπούν σε χωματερή παλιών -και συχνά άχρηστων- αμερικανικών όπλων.

Είναι αμφίβολο εάν μετά τον Εμφύλιο και τη μεταπολεμική περίοδο, και το περίφημο «Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας» προς τον Αμερικανό στρατηγό, Βαν Φλιτ, σε παρουσίαση ελληνικού αγήματος, υπήρξαν ξανά τέτοιες εικόνες στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.»

[…] Δεν θα μιλήσουμε «για το πως έμπαινε ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, συνοδεία σωματοφυλάκων – γοριλών, στο ελληνικό Πεντάγωνο, και πως εξακολουθούν να μπαίνουν στρατιωτικά στελέχη της πρεσβείας, σαν να ήταν σπίτι τους. 

[…] Αν η κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως εκπρόσωπος χώρας – μπανανίας, γιατί και οι Αμερικανοί να μην θεωρούν ολόκληρη την Ελλάδα χωράφι τους;»

«Σαν στο σπίτι τους οι Αμερικάνοι στις ελληνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις». 13-09-2024 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ

Τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε νέα τραγωδία με μετωπική σύγκρουση συρμών του Προαστιακού...

Παραλίγο τραγωδία στον Προαστιακό, με δύο τρένα που μπήκαν σε τροχιά σύγκρουσης και η «μετωπική» αποφεύχθηκε χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του Σταθμάρχη της Αθήνας και των μηχανοδηγών τους.

Συγκεκριμένα, αμαξοστοιχία από τον Σταθμό Αθηνών με προορισμό το αεροδρόμιο ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής 13/09 όταν ταυτόχρονα δόθηκε εντολή από τον Σταθμάρχη στον ΣΚΑ (Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών) σε άλλη αμαξοστοιχία να ξεκινήσει με κατεύθυνση την Αθήνα, προερχόμενη από το Κιάτο.


Άγιοι Ανάργυροι: Έβαλαν δύο τρένα να κινούνται αντίθετα στην ίδια γραμμή

Τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε νέα τραγωδία με μετωπική σύγκρουση συρμών του Προαστιακού

Σχολιο.- Το έγκλημα των Τεμπών συνεχίζεται. Από τύχη ζούμε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλιβερ Στόουν:

Ο μεγάλος αμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός, τολμάει να πει τα πράγματα με το όνομά τους:

"- Ποιος πόλεμος με τη Ρωσία; Δεν γίνεται - ούτε στρατό δεν έχουμε!

- Δεν γίνεται να καταστρέψουμε τη Ρωσία ή να βρούμε ένα Γιέλτσιν στη θέση του Πούτιν. Είναι πιο δυνατοί από μας!

- Ποια ηγεμονία της Αμερικής; Αυτά τέλειωσαν. Ας βολευτούμε με την τρίτη ή την τέταρτη θέση αλλά τουλάχιστον να μείνουμε ζωντανοί γιατί πόλεμος σημαίνει ότι θα εξαφανιστούμε!

- Όλα αυτά είναι φαντασιώσεις κι όνειρα που δεν έχουν βάση, των νεοσυντηρητικών που έχουν την εξουσία στην Αμερική !

- Ας λογικευτούμε επιτέλους!….”



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Γερουλάνος θέλει να.."συνδέσει το ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία". Πώς; Και γιατί; Για το τέταρτο μνημόνιο;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουν πλακώσει αληταράδες τραμπούκοι πουστρόνια δεξιοί χαφιέδες της πρεσβείας υποστηριχτές του χαφιέ πουστρονιού Ψαροκασέλα, και βρίζουν τα στελέχη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ που προσέρχονται.

Αυτοί που φωνάζουν ,στήριξαν μνημόνιο, ιδιώνυμο με απηνείς διώξεις ενάντια στους αγωνιζόμενους κόντρα στους πλειστηριασμούς, στήριξαν ΟΛΑ τα αντιλαϊκά μέτρα και επιπρόσθετα στα χρόνια του Κούλη δεν έβγαλαν άχνα που ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε 600 νομοσχέδια του Μητσοτάκη. Αναρωτιέται κανείς πως δουλεύει το μυαλό τους...το.. όποιο.

Σχολιο.- Η..Goldman Suchs "περνάει στην αντεπίθεση με πληρωμένες ιαχές αλαλλάζοντος "πλήθους". Τέλεια επιθεώρηση,γέλιο ατελείωτο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



30 Ιουλίου 2023

Ανέβασαν το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης στα 74 μόνον; Γιατί όχι στα 90; Ίδιο αποτέλεσμα θά 'χει. Και χωρίς δίπλωμα οδήγησης.. είναι ανίκανοι για οδήγηση αλλά..ικανοί για δουλειά ( όχι απαραίτητα γραφείου). Βέβαια...προκύπτουν ερωτήματα. Οι νέοι με μισθό 600 € δεν γίνεται νά 'χουν αυτοκίνητο...οι γέροι δεν μπορούν να οδηγούν αλλά μπορούν να δουλεύουν..μέσα μαζικής μεταφοράς αξιόπιστα και πυκνής δικτύωσης δεν υπάρχουν..πώς θα πηγαίνουν στην δουλειά; Και σε ποιούς θα πουλάνε οι σκατέμποροι αμάξια; Και ποιούς θ' ασφαλίζουν οι απατεωνικές ασφαλιστικές; Υ.Γ...Οι χειρουργοί που σε κομματιάζουν και πρέπει να βγείς ζωντανός από 'κεί...θεωρούνται ικανοί να χειρουργούν στα 70 +; Αλλά ανίκανοι να οδηγούν; 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό που η " σύγχρονη " αριστερά στηρίζει το καπιταλιστικό σύστημα και τους ολιγαρχες και θεωρείται αριστερά ..με ξεπερνάει...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ευχόμεθα ταχύτατη,πλήρη διάλυση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Νέα Αριστερά,(απ' τα παλιά)25 νύστες της κακομοίρια και οξωκυνο-βολευτικών παραφυάδων (γκρουπούσκουλα Μ.Κ.Ο. κ/λ/πές κοπριές) ώστε να πάψει η επί σαράντα χρόνια εξαπάτηση του λαού απ' τους επίδοξους "διαχειριστές του καπιταλισμού".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τη λαθρομετανάστευση την προώθησε επίσημα με εντολή της Παγκόσμιας ΕΛΙΤ ο αποικιοκρατικός ξευτιλοΟΗΕ που είναι στα χέρια τους!. Και επίσημα στη σύνοδο του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ στο Μαρακές του Μαρόκου το 2018 όπου είχε πάει και το δικό μας πουλημένο τομάρι ο Τζίφρας.

Σχολιο.- Καλώς και το  δικαιωματικούλη χαφιεδόμουτρο της CIA!

Σχολιο.- Σάλτα και γαμίσου νεοταξίτη φασιστόμουτρο χαφιεδάκι της CIA. Σας έχουνε πάρει όλοι χαμπάρι πες σταφεντικο σου στη Βιρτζίνια...

Σχολιο.- Αντε να κάνεις παρέα με τον Τούνη στα Gay Parede, να βάλετε μαζί καμιά ανεμογεννήτρια στα καμένα, να βάλεις κανένα ΛΟΑΤΚΙ σημαιάκι στο κώλο και να χειροκροτάς τον Τούνη όταν παραδίδει το Αιγαίο στους φίλους σας τους Τούρκους και στον σουλτάνο Ερντογάν!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσον αφορά την εγχώρια λεγόμενη "ανανεωτική αριστερά", η Νατοϊκή στράτευση είχε διακηρυχθεί επισήμως σε όλες τις ιστορικές περιόδους της πατρίδας μας και δεν χρειαζόταν ένας Κασσελάκης made in USA να μας το πει,  μιας κι όλοι τους ήταν ΗΠΑ..



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θέλουμε τρανσφόρμερ εξωγήινο γελωτοποιό για πρόεδρα στο σωματείο των (δικαιωματικών???) σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ


Δηλαδή δεν πρέπει ν’απαγορεύεται στον παγωτατζή να κατεβαίνει υποψήφιος πρόεδρας στο σωματείο των επισκευαστών καλοριφέρ…

ή των μικροχειρουργών ?

Σχολιο.- ειδικά αφού την πρώτη φορά που κατέβηκε κέρδισε?

Σχολιο.- Ναι αφού δόθηκε βρωμιάρικα και περιστασιακά η ευκαιρια στους παγωτατζηδες,να ψηφίσουν χωρίς να είναι καν μέλη του σωματείου…!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ο. Γεροβασίλη ζήτησε διαγραφή του Σ. Κασσελάκη και να μην είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Πολάκης. «Είπαμε ρε Όλγα, αλλά εσύ το… παρατράβηξες»

Ο ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΣ ΜΠΡΟΥΚΛΗΣ ΤΟΥ «ΣΥΡΙΖΑ»…!!!

Εδώ που τα λέμε…όντως πως γίνεται κάποιος να διεκδικεί την προεδρία οποιουδήποτε κόμματος,εφόσον δεν αποδέχεται και δεν τηρεί το καταστατικό του…ασε που για τις πολιτικες και ιδεολογικές θέσεις κι αρχές του,ουτε λόγος…αφού όπως δηλώνει ευθαρσώς και ιταμά,απαιτεί να τα αλλάξει ΟΛΑ προσαρμόζοντάς τα στα προσωπικά γούστα και…βίτσια του…

Σχολιο.- μιλάμε πλέον για ΜΚΟ της ΛΟΑΤΚΙ+ συμμορίας…επιτέλους συμφωνήσαμε…;)…τι τα θελουμε τα κόμματα…ζήτω οι ΜΚΟ…:)…αφού σιχάθηκε κι ο κόσμος τη μάνα του τη Λίτσα και γουστάρει να την πλασάρει σαν Φώντα…

Σχολιο.- Ποιός κόσμος…μιλάμε μιλάμε για έναν εσμό ΛΟΑΤΚΙ+,τον Πανίκα,τον Λούλη,διάφορους κλακαδόρους,συν κάποιους άλλους που δεν χαρακτηρίζω καν και στη σούμα τους είναι ισάριθμοι με τους ψήφους που πήρε ο Μπεος…ας κατέβει ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ για υποψήφιος δήμαρχος του Βόλου,τι τα θέλει τα πανελλήνια μεγαλεία…???

ΜΚΟ και πολυ του είναι του μπρούκλη…;)…

Σχολιο.- Πάντως, εδώ που τα λέμε, κι εγώ θα ήθελα να απαγορεύσω στον Κουλη να είναι πρωθυπουργός......

Σχολιο.- Το χειμώνα δεν θα πλήξουμε καθόλου,θα πέσει μεγάλο γλέντι με τους πισωγλεντιδες

Σχολιο.- Ναι καλά ...ξύπνησαν μετά από ένα χρόνο τι Κουμαση ήταν η κασέλα. Αν δεν το αλλάξουν αυτό να μπαίνουν όλοι οι νουρδίτες να ψηφίζουν με 2 ευρώ, πάλι ο Ψαροκασέλας θα βγει…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πλέον όσοι ζουν μέσα στην Ευρω Ένωση έχουν εμπεδώσει πως τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, με την κατάσταση να είναι μη αναστρέψιμη.

Εξαιρούνται οι κρατικοδίκαιοι ένθερμοι υπερασπιστές της (βλέπε Μακρόν), που έχουν καταχραστεί την εξουσία, λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα και λαμβάνουν καταστροφικές αποφάσεις ενάντια στους λαούς τους και στα συμφέροντα των χωρών τους. Στη συνέχεια καλούνται να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες, νιώθοντας πως απειλούνται να μπουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Όταν λοιπόν τα πράγματα δυσκολεύουν και η γενικευμένη αγανάκτηση πρέπει να εξημερωθεί, οι ηγέτες λομπίστες της Ε.Ε. ενεργούν για πάρτη τους, εις βάρος των υπόλοιπων κρατών-μελών, όπως είναι ο Όλαφ Σολτς, ο οποίος μετά τον σεισμό που προκλήθηκε από τη νίκη του AfD στη Θουριγγία και τη Σαξονία μετατράπηκε σε μοναχικό καβαλάρη, αποφασίζοντας να καθιερώσει νέους συνοριακούς ελέγχους, που καταργούν μονομερώς τη Συνθήκη Σένγκεν και θα μπορούσαν να σημάνουν το τέλος μιας κοινής ευρωενωσιτικής πολιτικής και να προκαλέσουν ρήγμα στο σαθρό μόρφωμα στο οποίο έχει μεταλλαχθεί το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Η απόφαση της Γερμανίας, που έρχεται σε αντίθεση με την Τεχνοφεουδαρχική Παγκοσμιοποίηση πο προωθήται από τον αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ, αποκαλύπτει άλλη μια φορά την αντιπαράθεση μεταξύ των Βρυξελλών και των κυβερνήσεων που εσωτερικά πιέζονται ασφυκτικά.

Μια κατάσταση που αργά ή γρήγορα θα μπορούσε να οδηγήσει στην εκκωφαντική κατάρρευση της Ε.Ε. για πολλούς και διάφορους λόγους, οι οποίοι συνοπτικά αναφέρονται παρακάτω:

Εξαιτίας της επιστροφής των εσωτερικών συνόρων, την οποία ζητά αρχικά η Γερμανία, πολύ σύντομα αναμένεται να ακολουθήσει η Γαλλία, με τον νεοορισθέντα πρωθυπουργό Μισέλ Μπαρνιέ να δηλώνει πως θέλει να ελέγξει «τη μετανάστευση, καθώς υπάρχει η αίσθηση ότι τα σύνορα της Γαλλίας έχουν καταντήσει κόσκινο και οι μεταναστευτικές ροές δεν είναι υπό έλεγχο». Στη συνέχεια την ίδια επιθυμία αναμένεται να εκφράσουν ολοένα περισσότερα κράτη-μέλη. Κάποιος έπρεπε να κάνει την αρχή, κι αυτός ήταν ο Όλαφ Σολτς, εκτός κι αν ήταν καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους εν όψει των ομοσπονδιακών εκλογών του 2025.

Λόγω της αυστηρής νομισματικής πολιτικής της Ευρω Ένωσης, η οποία δεν επιτρέπει καμία ευελιξία και συμβάλλει στον πληθωρισμό, τις πτωχεύσεις και την καταστροφή χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Ένας άλλος λόγος είναι η κατάρρευση της ουτοπίας που λέγεται ανάπτυξη στην Ευρωζώνη, σε σύγκριση με τις ΗΠΑ και τώρα απέναντι στους BRICS.

Οι αποσταθεροποιητικοί χειρισμοί στο ζήτημα της Ουκρανίας σε σχέση με τη Ρωσία, η αντιμετώπιση και οι προκλήσεις της Τουρκίας, αλλά και η σχεδιαζόμενη διεύρυνση και η σχέση με το ΝΑΤΟ.

Η καταστροφική δημογραφική κατάσταση στην Ιταλία, στη Γερμανία, στην Πολωνία, στην Ελλάδα, στη Ρουμανία, στην Ουγγαρία, στην Πορτογαλία και αλλού.

Η συνεχιζόμενη υποχώρηση του κράτους δικαίου, η πολιτική αστάθεια και η έξαρση του κυβερνητικού αυταρχισμού.

Αυτοί είναι μερικοί από τους παράγοντες-προκλήσεις που αργά ή γρήγορα θα μπορούσαν να κάνουν αυτό το υπερεθνικό αλλόκοτο κατασκεύασμα να καταρρεύσει.

Οι χώρες που θα το έχουν προβλέψει και προετοιμαστεί θα είναι προφανώς εκείνες που θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν καλύτερα τη χαώδη κατάσταση που πρόσκαιρα θα δημιουργηθεί…

Όλαφ Σολτς

Η βιομηχανική κατάρρευση και οι ανισότητες

Μια άλλη αιτία που μπορεί να οδηγήσει στην εκκωφαντική αποσύνθεση της Ε.Ε. είναι η βιομηχανική κατάρρευση και η καταστροφή υπέρ του τομέα των υπηρεσιών και η οφθαλμαπάτη των νεοφυών επιχειρήσεων.

Γενικότερα η απουσία οικονομικού, πνευματικού και βιομηχανικού ορίζοντα, όπως επισημαίνεται από τον Μάριο Ντράγκι στην τελευταία του έκθεση.

Όπως επίσης και οι οικονομικές ανισότητες μεταξύ των κρατών-μελών, αλλά και οι διαμετρικά αντίθετες προσεγγίσεις όσον αφορά τα δημοσιονομικά και τις σχέσεις με την Ευρω Ένωση.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΔΎΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΕΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΈΣ ΑΞΊΕΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΌΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΈΣ ΜΑΣ - ΠΟΎΤΙΝ, ο οποίος εξηγεί ότι ενώ Washington και τα τσιράκια της προσπαθούν να βεβηλώσουν και να εκμηδενίσουν τις αξίες και τις παραδόσεις στις χώρες τους και σε όλο τον κόσμο, στη Ρωσία εργάζονται για να υπερασπιστούν αυτό που οι άνθρωποι θεωρούν ιερό:

Πολλοί σύγχρονοι υψηλόβαθμοι πολιτικοί έχουν χάσει τα ηθικά τους όρια, σπάζοντας ταμπού που διατηρούνταν ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο τεταμένων στιγμών του Ψυχρού Πολέμου. Σε χώρες που κυβερνώνται από τέτοιες ελίτ, οι πολίτες πρώτα αποδέχονται σταδιακά την ξενοφοβία ως δεδομένη και στη συνέχεια ακραίες μορφές διακρίσεων, διώξεις μερικές φορές για εθνικούς, μερικές φορές για εθνοτικούς, μερικές φορές για θρησκευτικούς λόγους 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να θυμηθούμε και λίγο από τα παλιά 7/12/2023

Νά καί ο σκυφτούλης ο Γεραπετρίτης στόν πολυχρονεμένο σουλτάνο...

-Κοπρόσκυλα !! Η δουλικότητα έχει μπει πια στο DNA τους !!!

-Εδώ όμως κελαηδάνε σαν καρδερίνες και μας κουνάνε και το δάχτυλο και το 28% από το 50% που ψήφισε, τους προσκυνάει κιόλας …



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ντομινίκ ντε Βιλπέν, τ. πρωθυπουργός της Γαλλίας: η Γάζα είναι το πιο μεγάλο σκάνδαλο της ιστορίας!

13/09/2024

Ντομινίκ ντε Βιλπέν/Dominique Galouzeau de Villepin, τ. πρωθυπουργός της Γαλλίας: ”η Γάζα είναι το πιο μεγάλο σκάνδαλο της ιστορίας”.. Σημειωτέον ότι ο Ντομινίκ ντε Βιλπέν προέρχεται από τη συντηρητική παράταξη δεν είναι ούτε κανένας ριζοσπάστης ούτε κανένας επαναστάτης απλά δεν είναι και ξεπουλημένος, εξαγορασμένος σιωνιστής.

Ντομινίκ ντε Βιλπέν, τ πρωθυπουργός της Γαλλίας και πρώην υπουργός Εξωτερικών επί Ζακ Σιράκ του τελευταίου Γάλλου Προέδρου της Γαλλίας μετά επικράτησε ως γνωστόν το σιωνιστικό λόμπι.. Kαι οι σιωνιστές δεν έχουν πατρίδα, είναι όπως το κεφάλαιο..

“Σήμερα δεν έχουμε πια φωνή (η Γαλλία) στη διεθνή σκηνή. Έχουμε την Ουκρανία που η αποσύνθεση της, επιταχύνεται. Έχουμε τη Γάζα, όπου χωρίς αμφιβολία είναι το πιο μεγάλο σκάνδαλο της ιστορίας …Δεν βρίσκω λόγια και κανείς δεν μιλάει για αυτή τη χώρα. Βαριά σιωπή. Τα ΜΜΕ δεν μιλούν. Είμαι υποχρεωμένος να γκουγκλάρω για να βρω ένα τηλεγράφημα που να μου δίνει τους νέους αριθμούς των νεκρών και ότι συμβαίνει στη Γάζα. Ένα πραγματικό σκάνδαλο σε δημοκρατικό επίπεδο. Και όλα αυτά στο όνομα ποιου; Είς το όνομα του πολέμου. “Α γίνεται πόλεμος. Είναι πόλεμος και έτσι είναι…” Δεν είναι πόλεμος στη Γάζα όπως ακριβώς είναι οι άλλοι, γιατί είναι ο άμαχος πληθυσμός που πεθαίνει. Είμαστε λοιπόν μέσα σε παραλογισμό και η Γαλλία σβήνει. Είναι η Γαλλία που πληρώνει το λογαριασμό κι αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ!”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο κατώφλι του Γ’ Παγκόσμιου, με πυρηνικά! Πούτιν: αν η Δύση επιτρέψει στην Ουκρανία να χτυπήσει τη Ρωσία με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς τότε θα μπούμε σε πόλεμο με NATO-ΗΠΑ-Ευρώπη!

13/09/2024

Στο κατώφλι του Γ’ Παγκόσμιου, με πυρηνικά! Πούτιν: αν η Δύση επιτρέψει στην Ουκρανία να χτυπήσει τη Ρωσία με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς τότε θα μπούμε σε πόλεμο με NATO-ΗΠΑ-Ευρώπη!

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν λέει ότι εάν η Δύση επιτρέψει στην Ουκρανία να χτυπήσει ρωσικό έδαφος με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς, αυτό “δεν θα σήμαινε τίποτα λιγότερο από την άμεση εμπλοκή των χωρών του ΝΑΤΟ στον πόλεμο στην Ουκρανία. Αυτό θα άλλαζε την ίδια τη φύση της σύγκρουσης. Αυτό θα σήμαινε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία.”

Η Ουκρανία απαιτεί άδεια να χτυπήσει στόχους βαθιά σε ρωσικό έδαφος με πυραύλους που παραδίδονται από τη Δύση.

Πούτιν: «Αν η Ουκρανία μας χτυπήσει με δυτικά όπλα, τότε θα πολεμήσουμε με τις χώρες του ΝΑΤΟ»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε κατηγορηματικά χθες Πέμπτη ότι εάν η Δύση επιτρέψει στην Ουκρανία να χτυπήσει ρωσικό έδαφος με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς που προμηθεύονται στο Κίεβο από δυτικές χώρες, αυτό θα σημαίνει ότι «οι χώρες του ΝΑΤΟ βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν ανεξάρτητα πλήγματα με δυτικά όπλα υψηλής ακρίβειας, οι αποστολές πτήσης «μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο από τον στρατό του ΝΑΤΟ και οι ίδιοι οι πύραυλοι καθοδηγούνται από δορυφορικά συστήματα του ΝΑΤΟ».

«Και επομένως, δεν μιλάμε για να επιτρέψουμε στο ουκρανικό καθεστώς να χτυπήσει τη Ρωσία με αυτά τα όπλα ή να μην τους επιτρέψουμε. Μιλάμε για λήψη απόφασης όπου οι χώρες του ΝΑΤΟ εμπλέκονται άμεσα σε μια στρατιωτική σύγκρουση. Εάν ληφθεί αυτή η απόφαση, δεν θα σημαίνει τίποτα περισσότερο από την άμεση συμμετοχή των χωρών του ΝΑΤΟ, των Ηνωμένων Πολιτειών και των ευρωπαϊκών χωρών στον πόλεμο στην Ουκρανία. Και αυτό, φυσικά, αλλάζει σημαντικά την ίδια την ουσία, την ίδια τη φύση της σύγκρουσης. Αυτό θα σημαίνει ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και οι ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία. Και αν αυτό είναι έτσι, τότε, έχοντας κατά νου την αλλαγή στην ίδια την ουσία αυτής της σύγκρουσης, θα λάβουμε την κατάλληλη απόφαση με βάση τις απειλές που θα μας δημιουργηθούν», είπε ο Πούτιν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΣΥΡΙΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Ο ΥΠΕΞ Συρίας και η αντιπροσωπεία της αποχωρούν επιδεικτικά από τη Σύνοδο Κορυφής Αραβικής Λίγκας όταν πήρε το λόγο ο ΥΠΕΞ Τουρκίας. 

13/09/2024

https://twitter.com/i/status/1834261190807081145

Η συριακή αντιπροσωπεία με τον ΥΠΕΞ της Fayçal Miqdad αποχώρησε από τη σύνοδο κορυφής του Αραβικού Συνδέσμου στο Κάιρο, όταν ανέβηκε στο βήμα μίλησε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν. Η Συρία γυρνάει απαξιωτικά την πλάτη στην Τούρκικη Κατοχή..

O Σύριος ΥΠΕΞ με την αποχώρηση του υπέδειξε στην Τουρκία με τον τρόπο του τι πρέπει να κάνει.. αποχωρίστε .. αποχωρίστε από τα εδάφη μας.

Ούτως η άλλως η Τουρκία είναι ξένο σώμα στην Αραβική Λίγκα. Ο Φιντάν βρέθηκε στον Αραβικό Σύνδεσμο μετά το κάλεσμα του Ερντογάν προς ισλαμικό κόσμο για δημιουργία κοινού μετώπου κατά Ισραήλ για Παλαιστινιακό…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΧΗΡΗ ΦΑΠΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΛΟΥΚΕΤΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΜ ΠΩΣ! 150 ΕΚΑΤ. ευρώ εισπράττει η CVC από τις ιδιωτικές κλινικές στη χώρα μας...

Το ποσό των 150 εκατ. ευρώ εισπράττει η CVC Capital Partners από την πρώτη και πιο επιτυχημένη ως τώρα επένδυση που έχει διενεργήσει στην εγχώρια αγορά, καθώς η μια εκ των δύο εταιρειών συμμετοχών για τις δραστηριότητες στον τομέα της Υγείας αποφάσισε ισόποση επιστροφή κεφαλαίου.

Η εταιρεία Hellenic Healthcare Group II (HHG II), μέσω της οποίας η CVC Capital Partners ελέγχει την Περσεύς Υγειονομική Μέριμνα (Metropolitan), την Creta Interclinic και άλλες δραστηριότητες στον κλάδο (σ.σ. διαγνωστικά κέντρα), αποφάσισε στις 30 Αυγούστου (σ.σ. έκτακτη γενική συνέλευση) τη μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 150 εκατ. ευρώ με ισόποση επιστροφή στη μοναδική της μέτοχο, εταιρεία Λουξεμβούργου (Hellenic Healthcare S.ar.l.), που ελέγχεται από τη CVC.