Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Τριτη 27 Αυγουστου 2024


Πριν μερικές ημέρες, η οικογένεια Kisiya στην Παλαιστίνη στη Δυτική Όχθη εκδιώχθηκε βίαια από τη γη της από τον ισραηλινό στρατό, κηρύσσοντας την στρατιωτική ζώνη και τώρα μένουν σε μια σκηνή έξω από το κτήμα τους. Δέχθηκαν επίθεση από εποίκους και η Αλίκη, η κόρη τους, συνελήφθη (ενώ αφέθηκε ελεύθερη χθες). Στο σημείο υπήρχαν Ισραηλινοί ακτιβιστές για την ειρήνη που είναι αλληλέγγυοι με την οικογένεια από την οργάνωση Combatants For Peace και νεαρούς από την Masafir Yatta που βοηθούν σε παρόμοιες προκλήσεις και δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. Ο ιερέας της καθολικής εκκλησίας Munter Isaac ανέφερε " έβλεπες Εβραίους και Μουσουλμάνους σε αλληλεγγύη με αυτή τη χριστιανική οικογένεια από τη Βηθλεέμ. Παρακαλώ, προσευχηθείτε για αυτήν την οικογένεια. Έβγαλα μια φωτογραφία του επίσημου εγγράφου, που αποδεικνύει την ιδιοκτησία τους στη γη αυτή. Αυτό, που αντιμετωπίζει η οικογένεια Kisiya, είναι αυτό που υπομένουμε εμείς, ως Παλαιστίνιοι, εδώ και 76 χρόνια, δηλαδή: εθνοκάθαρση. Αυτή είναι η δραστηριότητα των εποίκων."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ο Ίλον Μασκ αναρωτιέται γιατί οι ευρωπαϊκές αρχές δεν προσπάθησαν να συλλάβουν τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, αν και τα κοινωνικά του δίκτυα χρησιμοποιήθηκαν από συμμορίες παιδόφιλων για τη διανομή παιδικής πορνογραφίας και αυτό είναι γεγονός, καθώς η σχετική διαδικασία έγινε στη Γερουσία των ΗΠΑ

-Σε μια άλλη ανάρτησή του, ο Ίλον Μασκ δήλωσε:

Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα εκμετάλλευσης παιδιών στο Instagram, αλλά κανείς δεν συλλαμβάνει τον Ζούκερμπεργκ επειδή υπόκειται σε κρατική λογοκρισία



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Εύβοια – Αισθητός και στην Αττική

Το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 15,4 χλμ. με επίκεντρο στα Βασιλικά Ιστιαίας και τη δόνηση να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή και στην Αττική

Σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10.53 το βράδυ της Δευτέρας (26/08), με επίκεντρο 4 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά των Βασιλικών Ιστιαίας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 15,4 χλμ. με τη δόνηση να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή και στην Αττική.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην επιστολή ο Zuckerberg είπε επίσης ότι ο Meta δεν θα έπρεπε να είχε «υποβιβάσει» το δημοσίευμα της New York Post σχετικά με τον φορητό υπολογιστή που ανήκε στον γιο του προέδρου Joe Biden, Hunter, πριν από τις εκλογές του 2020

Μπορεί να ήταν αναμενόμενο, καθώς κάθε άνθρωπος σε όλο τον κόσμο βίωσε τη λογοκρισία του Facebook, αλλά όταν το παραδέχεται και ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, αποκτά άλλη βαρύτητα.

Ο ίδιος ο Zuckerberg κατηγόρησε την κυβέρνηση Biden ότι πίεσε την ομάδα μέσων κοινωνικής δικτύωσης να «λογοκρίνει» συγκεκριμένο περιεχόμενο του Covid-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Γι’ αυτό το λόγο είπε ότι σκόπευε να είναι πολιτικά «ουδέτερος» αυτόν τον εκλογικό κύκλο. «Ουδέτερος» φυσικά για τον αληταρά  Ζούγκερμπεργκ σημαίνει ότι είσαι υπέρ του συστήματος και του Μπάϊντεν και της Καμάλα Χάρις. Η αηδιαστική λογοκρισία που εξασκεί σε όλο τον κόσμο το μπουρδελοfacebook έχει ξεπεράσει οποιδήποτε ναζιστικό  και σιωναζιστικό καθεστώς. Άλλωστε ο αληταράς Ζουνκερμπερεγκ είναι γνωστός σιωνιστοναζιστής.

Σε επιστολή που απευθυνόταν στον πρόεδρο της δικαστικής επιτροπής της Βουλής, Jim Jordan, ο αληταράς Zuckerberg έγραψε προσπαθώντας  να κοροϊδέψει τον κόσμο, ότι ανώτεροι αξιωματούχοι Biden «πίεζαν επανειλημμένα» την ομάδα του Meta για μήνες να λογοκρίνουν κάποιο περιεχόμενο του Covid-19, συμπεριλαμβανομένου του χιούμορ και της σάτιρας.

«Πιστεύω ότι η πίεση της κυβέρνησης ήταν λάθος και λυπάμαι που δεν ήμασταν πιο ειλικρινείς γι' αυτό», έγραψε στην επιστολή, η οποία αναρτήθηκε στο Χ από την επιτροπή.

«Αισθάνομαι έντονα ότι δεν πρέπει να θέτουμε σε κίνδυνο τα πρότυπα περιεχομένου μας λόγω της πίεσης από οποιαδήποτε διοίκηση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση — και είμαστε έτοιμοι να το απωθήσουμε αν συμβεί ξανά κάτι τέτοιο». Αυτό που κάνει   αυτός ο αληταράς δηλαδή, και χωρίς να δεχτεί πίεση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



RFK Jr. για αεροψεκασμούς: Αν εκλεγούμε (ο Τραμπ είπε ότι αν εκλεγεί ο RFK jr θα αναλάβει υπουργείο) «Θα σταματήσω αυτό το έγκλημα»!

27/8/2024

Ο Robert F. Kennedy Jr., ο οποίος αποχώρησε πρόσφτα από την προεδρική κούρσα του 2024 την για να σταθεί στο πλευρό τον Ντόναλντ Τραμπ, σχολίασε μία ανάρτηση στο X την Δευτέρα, ισχυριζόμενος ότι θα εργαστεί για να σταματήσει τους χημικούς αεροψεκασμούς!

Απαντώντας σε ένα βίντεο που φέρεται να επικεντρώνεται σε έναν πιλότο που μιλάει για το θέμα, ο RFK Jr. έγραψε: «Θα σταματήσουμε αυτό το έγκλημα».

Ο Κένεντι ανακοίνωσε πρόσφατα την υποστήριξή του στην εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ και φαίνεται έτοιμος να συμμετάσχει στην κυβέρνηση όπου θα εργαστεί για το «Make America Healthy Again».

Το σχόλιο του RFK για τους χημικούς αεροψεκασμούς (chemtrails), οι οποί διαφέρουν από λεπτά τα γραμμικά νέφη καυσαερίων που σχηματίζονται πίσω από αεροσκάφη και μετά εξαφανίζονται (contrails), χαρακτηρίζεται από αμερικανικά ΜΜΕ ως τολμηρό, καθώς η θεωρία πως τα chemtrails πλήττουν τους ανθρώπους και το περιβάλλον, έχει δεχτεί επανειλημμένα επίθεση ως μια τρελή θεωρία συνωμοσίας εδώ και δεκαετίες, παρά τα στοιχεία πως αυτό πράγματι συμβαίνει!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Που είναι τα παιδιά Καμάλα Χάρις; Πάνω από 290.000 ασυνόδευτα παιδιά μεταναστών στις ΗΠΑ αγνοούνται!

27/8/2024

Μια πρόσφατη έκθεση από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) αποκάλυψε ότι η Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE)  δεν μπόρεσε να εντοπίσει χιλιάδες ασυνόδευτα παιδιά μεταναστών που απελευθερώθηκαν από την κρατική υπηρεσία που ήταν αρμοδιότητα της Καμάλα Χάρις απο το 2021.

Σύμφωνα με τον Γενικό Επιθεωρητή του DHS, η Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑ (ICE) δεν έχει «καμία διαβεβαίωση» ότι αυτά τα παιδιά είναι ασφαλή από πιθανές απειλές όπως η εμπορία, η κακοποίηση ή η καταναγκαστική εργασία.

Η έκθεση, εχει τίτλο Προειδοποίηση διαχείρισης – Το ICE δεν μπορεί να παρακολουθεί όλα τα ασυνόδευτα παιδιά μεταναστών που ελευθερώνονται από την επιμέλεια του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ, τονίζει τα ανησυχητικά κενά στην παρακολούθηση και τη λογοδοσία που έχουν αφήσει αυτά τα ευάλωτα παιδιά σε σημαντικό κίνδυνο.

Η έκθεση που υποβλήθηκε στο Κογκρέσο στις 20 Αυγούστου από τον Γενικό Επιθεωρητή του DHS Joseph Cuffari. Σύμφωνα με την ενδιάμεση έκθεσή του , που απευθύνεται στον αναπληρωτή διευθυντή του ICE Patrick Lechleitner, περισσότερα από 32.000 ασυνόδευτα παιδιά μεταναστών δεν παρέστησαν στις προγραμματισμένες ακροάσεις τους στο δικαστήριο μετανάστευσης τα τελευταία πέντε χρόνια. Το ICE δεν μπόρεσε να δώσει εξηγήσεις για το πού βρίσκονται αυτά τα παιδιά που αφέθηκαν ελεύθερα \μετά τη μεταφορά τους από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS).

Σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ, το HHS είναι υπεύθυνο για τη φροντίδα των ασυνόδευτων παιδιών μεταναστών. Αφού πρώτα τεθούν υπό κράτηση αυτά τα παιδιά από τις αρχές των ΗΠΑ, το ICE αναλαμβάνει να διασφαλίσει την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά τους στο HHS, το οποίο συχνά τοποθετεί αυτά τα παιδιά σε καταφύγια ή με τους λεγόμενους ειδικευμένους χορηγούς.

Σύμφωνα με αυτό, αξιωματούχοι μετανάστευσης μετέφεραν περισσότερα από 448.000 ασυνόδευτα παιδιά μεταναστών από την επιμέλεια του ICE στο HHS από το 2019 έως το 2023.

Επιπλέον, το  Υπουργείο Δικαιοσύνης ισχυρίζεται ότι μόνο το 56 τοις εκατό των ασυνόδευτων παιδιών μεταναστών που εμφανίζονται στο δικαστήριο εκπροσωπούνται από δικηγόρο. Με τη σειρά του, το δικαστικό σύστημα παλεύει με το γεγονός ότι χιλιάδες παιδιά πρέπει να εκπροσωπηθούν ενώπιον ομοσπονδιακών δικαστών μετανάστευσης.

“Οι ακροάσεις δικαστηρίων μετανάστευσης είναι συχνά η μόνη ευκαιρία του ICE να παρατηρεί και να εξετάζει [τα παιδιά] για δείκτες εμπορίας ανθρώπων ή άλλες ανησυχίες για την ασφάλεια τους”, ανέφερε η ενδιάμεση έκθεση. Με άλλα λόγια, η μη επίδοση ειδοποιήσεων για εμφάνιση ή ο προγραμματισμός ημερομηνιών δικαστηρίου «μειώνει τις πιθανότητες να έχουν πέσει θύματα εμπορίας ή άλλης εκμετάλευσης».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Το Iσραήλ δεν είναι δημοκρατία, είναι εθνοκρατία... έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει την κυριαρχία μιας συγκεκριμένης εθνοτικής ομάδας

Δεν υπάρχει δημοκρατία για τους Παλαιστίvιους υπό κατοχή, τα εδάφη αρπάζονται καθημερινά, τα παιδιά φυλακίζονται καθημερινά ή βασανίζονται καθημερινά

Οι Παλαιστίvιoι που τα σπίτια τους καταστράφηκαν από τους εποίκους, δεν μπορούν καν να βάλουν ένα μουσαμά πάνω από το σαλόνι τους για να σταματήσουν τη βροχή που μπαίνει μέσα... αυτό θα θεωρούνταν κατασκευή" 

- Gabor Maté



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόλις μία μέρα μετά την σύλληψη του Pavel Durov, ιδρυτή της πλατφόρμας Telegram στη Γαλλία ο Βοναπαρτισκος Macron αποδεικνύει τον αυταρχικό κατήφορο στον οποίο έχει καταποντισει τη Γαλλία και την πραγματική φύση του πολιτικού καθεστώτος το οποίο έχει επιβάλει από τότε που ανέβηκε στην εξουσία: αυτό μιας φιλελεύθερης δικτατορίας που πλέον δεν τηρεί ούτε καν τα προσχήματα δημοκρατικής νομιμοποίησης,! 

Αρνείται να διορίσει την Lucie Castet, την πρόταση του Νέου Λαϊκού Μετώπου, Πρωθυπουργό της Γαλλίας! 

Η εξέλιξη αυτή είναι ενδεικτική της φάσης πολιτικής μετάλλαξης στην οποία βρίσκεται ο Δυτικός κόσμος: στην βαλτωμενη καπιταλιστική τεχνο- φεουδαρχία προσιδιάζει πλέον ως σύστημα πολιτικής διακυβέρνησης η φιλελεύθερη δικτατορία! Τόσο απλά!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από όλες τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν από την Εισαγγελία του Παρισιού κατά του Πάβελ Ντούροφ, μία είναι άκρως ενδεικτική: η άρνησή του Ντούροφ να επιτρέψει την πρόσβαση για την παρακολούθηση των κλήσεων των χρηστών και την προσβολή της αλληλογραφίας τους.

Αυτό ακριβώς που ζητούν οι αμερικανικές και ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες από το Telegram εδώ και αρκετά χρόνια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι αρκετά περίεργες αυτές οι δυτικές δημοκρατίες, ειδικά η γαλλική. 

Σε διάστημα δύο ημερών συνέλαβαν τον Ντούροφ με 12 κατηγορίες που είναι κυριολεκτικά γελοίες και αρνήθηκαν σαυτούς που κέρδισαν τις εκλογές το δικαίωμα να σχηματίσουν κυβέρνηση. 

Ουσιαστικά ο σύγχρονος Ναπολέων απέκλεισε μια κυβέρνηση με επικεφαλής τον συνασπισμό που κέρδισε τις εκλογές στο όνομα της συνταγματικής σταθερότητας.

Έτσι η γαλλική ψήφος πάει στον κάλαθο των αχρήστων. Από την άλλη πλευρά, το κόμμα «La France Insoumise» υπό την ηγεσία του Mελανσόν, ο οποίος έχει κατηγορηθεί ως αντισημίτης επειδή επέκρινε το Ισραήλ, επιβεβαίωσε ότι θέλει να καταθέσει πρόταση στη Βουλή για την «αποπομπή» του προέδρου Μακρόν. 

Αυτό μου θυμίζει κάτι που λέγανε πριν από μερικά χρόνια, ότι θα αποσταθεροποιούσαν τη ρωσική πολιτική. Αντί γιαυτό, σήμερα έχουμε όλες σχεδόν τις δυτικές κυβερνήσεις να αντιμετωπίζουν κρίση και να βρίσκουν τη διέξοδο βρήκαν σε αυταρχικές στροφές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Durov δεν είναι τίποτα περισσότερο από το δάχτυλο, στο οποίο πολλοί επικεντρώνονται, αγνοώντας και πάλι το φεγγάρι (the Digital Sevices Act), που είναι και η ραχοκοκαλιά της νέας πορείας λογοκρισίας, η οποία ακολουθείται από αυτή τη μεγάλη πολιτική, οικονομική και πνευματική απάτη που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Προφανώς, η ανάγκη για λογοκρισία είναι τόσο παλιά, όσο και η ανάγκη να εκφραστεί κάποιος. Άρα τίποτα το καινούργιο από την πλευρά των κατεστημένων εξουσιών. Ακόμη και ο αγώνας κατά των "Fake News" δεν είναι κάτι νέο, καθώς πρόκειται για θέμα που έχει ήδη αποτελέσει αντικείμενο πολυάριθμων νομοθετικών ρυθμίσεων, που επηρεάζουν την ελευθερία της έκφρασης με διάφορους τρόπους στον δυτικό κόσμο, ήδη από τις εποχές πριν από το Διαδίκτυο. 

Το ζήτημα είναι πολύ απλό, καθώς μένει πάντα το ίδιο: απαγορεύεται να διαφωνείς με την επίσημη αφήγηση και όποιος την αμφισβητεί, πρέπει να τιμωρηθεί και να επανεκπαιδευτεί στην επίσημη αλήθεια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



26/8/2024

Όρος Παγγαίο στη Καβάλα 

25.000 στρέμματα. καμένα.

5η μέρα. Η φωτιά συνεχιζεται.

Με κόκκινο τα ενεργά μέτωπα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημοσκόπηση Interview: Πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ - Μεγάλη πτώση και για τη ΝΔ

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 11:02

Έντονη καταγράφεται η δυσαρέσκεια των πολιτών για το πολιτικό προσωπικό της χώρας, καθώς τόσο η ΝΔ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν τα χαμηλότερα ποσοστά μετά τις εθνικές εκλογές, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μάλιστα θα κατατάσσεται στην πέμπτη θέση.

Συγκεκριμένα η ΝΔ φτάνει μόλις το 22,2%, δεύτερο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ με 11,7%, τρίτο κόμμα η Ελληνική Λύση με 8,8%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 8,7% και μόλις πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ 8,3%. Εντυπωσιακή άνοδο σημειώνει το κόμμα της Αφροδίτης Λατινόπουλου «Φωνή Λογικής» που φτάνει το 4%, ενώ πάνω από το όριο εισόδου στη Βουλή βρίσκονται Νίκη με 3,3% και Πλεύση Ελευθερίας με 3,9%. Το ΜΕΡΑ βρίσκεται στο 1,5%.  Άλλο κόμμα 11,4% και Δεν έχω αποφασίσει 16,2%.

Οι πολίτες αξιολογούν την ακρίβεια ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της καθημερινότητας με 29%, η ακρίβεια στα καύσιμα και το ρεύμα με 17%, ενώ ψηλά βρίσκονται η αύξηση των μισθών με 16% και το δημογραφικό με 11%.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η έλλειψη μιας διαδεδομένης και συνεκτικής ιδεολογίας είναι μια εξήγηση για τα πολύ μέτρια αποτελέσματα στην ΕΣΕ και την ευαλωτότητα της Ρωσικής άμυνας. Ούτε η πολυπολικότητα ούτε η ανεξαρτησία εχουν πάρει ( προς το παρόν; ) τέτοιο περιεχόμενο που να αναχθούν σε ιδεολογία . Η έλλειψη ταξικης/κοινωνικής αναφοράς στη ρωσική δημόσια ρητορική κατά τη γνώμη μου λειτουργεί σαν φρένο και στην πολεμική προσπάθεια. Μην ξεχνάμε ότι σήμερα κυβερνάει η γενιά της καταρρευσης...# Αναρωτιέμαι μήπως ο δισταγμός του παγκόσμιου Νότου να " ανοίξει " τη σύγκρουση με τον ιμπεριαλισμό σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα της Δύσης για πόλεμο παντού, απηχεί τον πραγματικό συσχετισμό δυνάμεων ( συμπεριλαμβανομένης της ωρίμανσης των συμμαχιών μεταξύ των χωρών του ΠΝ) και όχι φοβικές αναστολές. Όπως και να έχει βέβαια η εικόνα δεν ειναι καλή. Δεν έχω αρκετή πληροφόρηση για μια αντικειμενική εκτίμηση του συσχετισμού . # Το λιγοστό που μπορούν να κάνουν οι λαοί που βρίσκονται στην κοιλιά του δυτικού τέρατος είναι να φύγουν από εκεί. Αυτό για τους ευρωπαϊκούς λαούς σημαίνει να κινητοποιηθούν για αποχώρηση από ΝΑΤΟ ΕΕ και για κλείσιμο των βάσεων. Αυτή είναι η μόνο προσφορά που μπορουμε να έχουμε στην γιγαντιαία σύγκρουση που εξελίσσεται και θα κλιμακωθεί . Η ελληνική προοπτική σε ένα πολυπολικό κόσμο δεν μπορεί παρά να είναι σε σοσιαλιστική κατεύθυνση και στη δημιουργία ενός βαλκανικου πόλου συνεργασίας και κοινής δράσης . 

Σχολιο.- Συμφωνώ σε γενικές γραμμές, αλλά βέβαια η εντελώς απαραίτητη και πολύ σημαντική κινητοποίηση κατά των ΕΕ/ΝΑΤΟ δεν είναι η μόνη προσφορά. Το ΒDS, η αντιπληροφόρηση/ενημέρωση, η ιδεολογική πάλη παντού, ακόμα και μέσα στα κινήματα που συμμετέχουμε, η πάλη ενάντια στον αυταρχισμό και στη φίμωση στα κράτη μας είναι μερικά μόνο παραδείγματα απαραίτητων μορφών πάλης που μια χαρά μπορούν και πρέπει να συνδεθούν με την πάλη κατά ΝΑΤΟ/ΕΕ.

Σχολιο.- Όλα καλά , αρκεί όπως λες και εσύ να συνδέονται με την πάλη ( όχι γενικώς " κατά" αλλά) για την έξοδο της χώρας μας , και καθε ευρωπαικος λαός της δικής του, από ΝΑΤΟ /ΕΕ.

Σχολιο.- Όσο ο Πούτιν δεν τα σπάει με τους φιλοδυτικούς ολιγάρχες και ιδίως στα ΜΜΕ και στη βιομηχανία αλουμινίου, το πρόβλημα θα είναι μεγάλο και η καταστροφή πιθανή. Δεν του τα λέει μόνο το ΚΚ και οι υπόλοιπες κομμουνιστικές οργανώσεις. Του τα λέει και ο Μεντβιέντιεφ και ο Ραμζάν Καντίροφ!

Το Ιράν δεν είναι ακόμα ικανό να σηκώσει το βάρος ενός ολοκληρωτικού πολέμου με τις ΗΠΑ μόνο του. Με τον Σιωνισμό ξεκάθαρα ναι, αλλά οι ΗΠΑ θα παρενέβαιναν. Χρειάζεται και τη Ρωσία, η οποία όμως και για λόγους πολιτικούς  και για λόγους μη διασποράς των δυνάμεων, το βοηθάει αρκετά μεν, αλλά το φρενάρει κιόλας.

Για την απεύθυνση στις δυτικές κοινωνίες: δύσκολο για πολλούς λόγους, αλλά θα άξιζε να επιχειρηθεί. Πάντως τουλάχιστον την τυχόν προσπάθεια του Ιράν να απευθυνθεί θα την έθαβε αποφασιστικά η δικτατορία των ΜΜΕ (και ο εσμός των woke φιλελέδων) στη Δύση. Γιαυτό η μάχη για την ελευθερία λόγου πρέπει να ενταθεί πολύ και στη Δύση. Το Telegram πχ όσο ακόμα είναι ελεύθερο απαγορεύεται να λείπει από τα μέσα κάθε αγωνιζόμενου ανθρώπου.

Η ασάφεια περί πολυπολισμού σίγουρα είναι πρόβλημα, αλλά είναι πολύ νωρίς δυστυχώς για να αναμένουμε θεαματικά πολλά πράγματα. Πάντως η υπόσχεση για εθνική ανεξαρτησία και αυτονομία που δίνουν σταθερά οι BRICS δεν είναι κάτι αμελητέο και για χώρες-μπανανίες όπως η Ελλάδα πολύ σημαντικό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανατριχιαστικές  εικόνες γράφει το Πρώκτο φλέμα : Η Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με ελεύθερο σκοπευτή να πυροβολεί Ισραηλινό στρατιώτη

Ανατριχιαστικές εικόνες δεν είναι η δολοφονία αμάχων Παλαιστινίων από τα ισραηλινοναζιστικά γουρούνια, ο βομβαρδισμός και  η ανατίναξη Σχολείων, Πανεπιστημίων, Νοσοκομείων, από τα ισραηλινοναζιστικά γουρούνια, είναι ο πυροβολισμόπς ενός ισρραηλινοναζιστικού γουρουνοστρατιώτη από την αντίσταση.

Ανατριχιαστικές βαρβαρότητες της Χαμάς! 

Στυγερό έγκλημα, ανάλογο μ' εκείνα των κομμμουνιστοσυμμοριτών του ΕΛΑΣ, που σκότωναν Γερμανούς στρατιώτες, αναγκάζοντας τη Βέρμαχτ να καίει και να σφάζει χωριά ολόκληρα.

Για να μη μιλήσουμε και για τους Κυπραίους, που σκότωναν αθώους Βρετανούς στρατιώτες.

Σχολιο.- ανατριχιαστική διαχείριση της πληροφορίας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ναι, η σφαγή στη Γάζα έχει δυστυχώς κι ελληνική υπογραφή!

Δεν είναι μόνο η πολύπλευρη στήριξη που παρέχει η κυβέρνηση στο Ισραήλ αλλά και το ελληνικό εφοπλιστικό κεφάλαιο, το οποίο αναδεικνύεται μέσα στις πρώτες θέσεις των προμηθευτών της ισραηλινής πολεμικής μηχανής με καύσιμα, απαραίτητα για τη συνέχιση της γενοκτονίας στη Γάζα. 

-Σύμφωνα με έρευνα της βρετανικής Data Desk,  πλοία Ελλήνων εφοπλιστών, όπως οι Οικονόμου, Αλαφούζος, Μαρτίνος και Βερνίκος έχουν εκτελέσει τουλάχιστον 65 τέτοια δρομολόγια από την έναρξη του πολέμου τον Οκτώβριο. 

-Δεν είναι να απορεί κανείς που τα ελληνικά δεξαμενόπλοια έχουν μπει στο στόχαστρο των Χούθι της Υεμένης στην Ερυθρά Θάλασσα, με πιο πρόσφατο περιστατικό την πυρπόληση του ελληνικού tanker "SOUNION"  

-ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ! 

Δε θέλουμε, με κανέναν τρόπο να θεωρούμαστε συνένοχοι στο μεγαλύτερο έγκλημα του 21ου αιώνα! Να σταματήσουν τώρα οι αποστολές καυσίμων για την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με πλοία ελληνικών συμφερόντων και η διευκόλυνση αμερικάνικων και άλλων πλοίων από τα ελληνικά λιμάνια και διυλιστήρια! 

-Αλληλεγγύη στην αντίσταση του παλαιστινιακού λαού!

-Λευτεριά στην Παλαιστίνη!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνεχώς επιβεβαιώνεται ο ρόλος του λιμένα των Αγίων Θεοδώρων Κορίνθου και των διυλιστηρίων της περιοχής στον ανεφοδιασμό των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων που επιχειρούν στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και της ισραηλινής πολεμικής μηχανής στη σφαγή που διαπράττει σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού.

Εδεσε ξανά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στο λιμάνι των Αγίων Θεοδώρων το πετρελαιοφόρο «Stena Polaris». Το συγκεκριμένο πετρελαιοφόρο είναι συχνός «επισκέπτης» του λιμανιού, μισθώνεται κατά καιρούς από τους Αμερικανούς και «δένει» και στη βάση των ΗΠΑ στη Σούδα. 

Συγκεκριμένα το «Stena Polaris», μέσω της εταιρείας «Crowley Government Services Inc.» είναι μισθωμένο από τους Αμερικανούς, ενταγμένο για τουλάχιστον ένα χρόνο από τη Στρατιωτική Διοίκηση Sealift του Πολεμικού Ναυτικού στο Πρόγραμμα Ασφάλειας Δεξαμενόπλοιων (ΤSP). Το TSP είναι ένα πρόγραμμα που που ναυλώνει πλοία με αμερικανική σημαία για τις ανάγκες του στρατού, ώστε να είναι διαθέσιμα σε περίπτωση πολέμου ή «εθνικής έκτακτης ανάγκης».

Να σημειώσουμε ότι στο ίδιο πρόγραμμα είναι ενταγμένα, μέσω της αμερικανικής ναυτιλιακής «Overseas Shipholding Group» και τα «Overseas Sun Coast» και «Overseas Santorini», τα οποία προμηθεύουν τους Ισραηλινούς με καύσιμα, για να εξαπολύουν τις δολοφονικές επιθέσεις τους στη Γάζα και σε όλη τη Μέση Ανατολή.

Καθημερινά πλέον είναι τα περιστατικά που επιβεβαιώνουν ότι για τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των μεγάλων ομίλων διαμετακόμισης και των ενεργειακών κολοσσών, με πρωτοπαλίκαρο την κυβέρνηση και τη στήριξη όλων των κομμάτων του συστήματος απογειώνεται η εμπλοκή της Ελλάδας σε θανάσιμους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Έτσι, από το μακέλεμα των λαών, οι επιχειρηματικοί όμιλοι απογειώνουν τα κέρδη τους και ο ελληνικός λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με ανυπολόγιστους κινδύνους.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δύο από τα επιφανή ΑΡΔάκια τού τηλεοπτικού «Οικου Ανοχης ΣΚΑΙ» Χρήστος Κούτρας & Γιάννης Ντσούνος εχουν ανεβάσει υπότιτλο οτι:

«Στό ταβανι οι τιμές τροφίμων καί Ενέργειας...γιά τό ΚΚΕ» 

Αυτό υπονοεί οτι δέν ειναι μία αντικειμενική πολιτική αποψη αλλα υποκειμενική...

Εχουν λιωσει τή γλώσσα τους απο το γλείψιμο...

Σχολιο.- Τους θυμάμαι που δεν ειχαν βρακι να φορέσουν.

Τωρα μου γυρισαν κατάμαυροι απο τις διακοπαρες τους...

Σχολιο.- Είναι η προσωποποίηση τής δημοσιογραφικής γλίτσας...

Σχολιο.- Όταν έχεις συμβόλαια 10.000 ευρώ τον μήνα, σιγά μην αντιληφθείς το πρόβλημα του διπλανου σου... Σιγά..

Σχολιο.- Δέν παιρνουν τοσα οσα παιρνουν τά κορυφαία τους καθαρματα Οικονομου,Παυλοπουλος,Κοσιώνη Πορτοσαλτε κλπ, παιρνουν αρκετά λιγότερα ομως καί ετσι εχουν μαθει νά είναι δουλάκια στούς αφεντες τους σέ βαρος ενός λαού που υποφερει...

Σχολιο.- το πρωι ειπαν οτι με μιαμικρη αυξηση στα φαρμακα δεν θα εχουμε ελλειψεις

Σχολιο.- Δημοσιογραφική τσογλαναρία...

Σχολιο.- Δεν ειναι μονο τα μισθα ειναι και αλλες εξυπηρετισεις και οχι μονο απο τα καναλια..

Σχολιο.- Ότι και να λένε τα ΑΡΔάκια και ο κυβ. εκπρόσωπος υπάρχει το κριτήριο της τσέπης. Γιαυτό σε τελευταία δημοσκόπηση η ΝΔ είναι περίπου στο 22%.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οί Γελοίοι Μαφιόζοι Αλητοσυμμορίτες πού προγραμματίζουν τήν Τεχνητή Νοημοσύνη τού FaceBook,.Αφού αυτοί οί ίδιοι στερούνται Κάθε ίχνους Νοημοσύνης.!!! "Η πιο σκληρή μορφή κατάπνιξης οποιασδήποτε αντίθετης άποψης, υπήρξε η ιερά εξέταση τών Τορκουεμάδα-Σαβοναρόλα κλπ. Στίς ΗΠΑ, είχαν τον Μακαρθισμό.

Στήν Ελλάδα αρχικά είχαμε τους μεγάλους λογοκριτές από εποχής Μεταξά καί στήν Χούντα.: Τάκη Διάκο, Σταύρο Ευταξία, Βρυώνη κλπ.  

-Σήμερα έχουμε άλλα standars.-Σήμερα τολυς λένε «Ελληνικά Hoaxes» και λογοκρίνουν τους πάντες σύμφωνα μέ τό Ορθοπολιτικό_Δόγμα, Είναι οι παρακάτω λεβέντες καί...λεβέντισες 

• Θοδωρής Δανιηλίδης – Ιδρυτής

• Δημήτρης Αλικάκος – Αρχισυντάκτης

• Γιώργος Γιώτης – Fact Checker

• Στυλιανός Πουρνής – Fact Checker

• Αντώνης Παπαθανασίου – Fact Checker

• Ιωάννης Δελημάρης – Fact Checker

• Αλίκη Βασιλείου – Fact Checker

• Αλέξανδρος Τάσσος – Fact Checker

• Έλενα Βατάλα – Fact Checker

• Άγγελος Παλιακούδης – Fact Checker

• Ορφέας Τσαυταρίδης – Fact Checker,....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΑΖΙΣΤΑΡΙΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑΤΟ

παλιο-κουφαλες..

ο Βαρθολομαιος εβαλε την βουλα του

στο ΣΧΙΣΜΑ στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ..

συνεπως ειναι υπολογος για αυτα

που θα γινουν στους εκκλησιαστικους κυκλους

εντος ουκρανιας καθως και για την θεση του υπερ

του ΝΑΤΟ-Ε.Ε και ΝΕΟΝΑΖΙ...

Σχολιο.- Διαχρονικά...

Σχολιο.- Μα ειναι γνωστος πρακτορας της ΣΙΑ

Σχολιο.- Αισχρο ιερατειο!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελικά "μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δώσετε". Οι αστυνομικοί που είδαν το σκληρό βίντεο του ομαδικού βιασμού στη Λέσβο που τράβηξαν τα πακιστανικά γουρούνια για να θυμούνται πως βιάσανε την 21χρονη νοτιοαφρικανή τουρίστρια, δεν μπορούν να εξηγήσουν με ποια λογική άφησε ελεύθερα τα 3 πακιστανικά γουρούνια ο δικαστής...

Σχολιο.- Και γιατί όχι??? Προστατευομενοι τα 3 πακιστανικά γουρούνια της άθλιας κυβερνησης

Σχολιο.- Σε λίγο οι συμμορίες φεμιναζί θα τη βγάλουν ότι ψαχνόταν με πάκι, ήταν εύκολη, κλπ. Τα ίδια δεν έκαναν με την Πολωνέζα κοπελίτσα στην Κω? Άμα ο δράστης είναι ισλαμοφασίστας αυτές οι συμμορίες φεμιναζί ξεχνάνε πατριαρχίες και δικαιώματα και γίνονται ισλαμοθεούσες.

Σχολιο.- Βάλανε πλυντήρια ήδη. Όπως γράφει το Πρώκτο Αίμα (πρώτο θέμα) ο δικαστής αποφάσισε ότι ο βιασμός έγινε με απόλυτη συναίνεση της τουρίστριας!!!

Σχολιο.- Μάγος ήμουνα???? Αλήτες, εγκληματίες...

Σχολιο.- Μπα όχι δεν τους προστατεύουν τους πακιδες, όπως τότε με την Μυρτω που κάνανε έρανο για τα δικαστικά έξοδα τους..

Αλλά οκ το έχει η κουλτουρα τους προοδευτικοί δικαιωματιστές να είμαστε όχι φασιστες



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περίοδος σκληρής λιτότητας έρχεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Η Θάτσερ μπροστά στην κυβέρνηση των εργατικών θα φαντάζει γατάκι. 

Μεγάλη πτώση στη ζήτηση και την κατανάλωση θα προκαλέσει η λιτότητα με αποτέλεσμα την αύξηση της ανεργίας


Ο Στάρμερ προειδοποιεί τους Βρετανούς ότι το Προϋπολογισμός θα είναι οδυνηρός

«Ειλικρινά, τα πράγματα θα πάνε χειρότερα, πριν βελτιωθούν», πρόσθεσε

27.08.2024 | 13:25 

Ο βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ δήλωσε σήμερα ότι ο πρώτος προϋπολογισμός της κυβέρνησής του, τον Οκτώβριο, θα είναι οδυνηρός.

«Ένας προϋπολογισμός έρχεται τον Οκτώβριο και θα είναι οδυνηρός. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, με δεδομένη την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε», πρόσθεσε.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όποιος κλαρινογαμπρός,χουντόγερος,αμόρφωτος τζάγκουρας ,πεί οτι στη Χούντα ο κόσμος έφαγε ψωμί,οτι δεν αφησε δημόσιο χρέος γιατι δεν κλέβανε ,οτι κοιτούσανε πάνω απο όλα την Ελλάδα και μπλα μπλά μπλα, αφού ξεκαρδιστείτε στα γέλια ,αρχίστε τον στις καρπαζιές, σάν ο Κωνσταντάρας τον Τζανετάκο 

Μιλάμε φάγανε τρελόοοοοοοο χρήμαααααααααα

Εξωτερικό χρέος υπερτριπλασιάστηκε.

Έλλειμα στο εμπορικό ισοζύγιο τετραπλασιαστηκε.

Διαβάστε το βιβλίο Λαμόγια στο χακί του Διονύση Ελευθεράτου



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λένε μερικοί ότι ο κυβερνήτης της χουντας 1967-74 Γιώργος Παπαδοπουλος δεν έκλεψε δραχμή. Στην Δ Εθνοσυνέλευση το 1829 στο Άργος αποφασίστηκε να χτίσουν τον ναό του Σωτήρος.  Οι χουντικοί το 1968 ειπαν οτι θα χτίσουν τον μεγαλοπρεπή αυτο ναό στα Τουρκοβούνια, και μάλιστα θα γινόταν το τρίτο αρχιτεκτονικο οικοδόμημα των Αθηνών μετά τον Παρθενωνα και τον Λυκαβηττό. Ετσι οι χουντικοί μάζευαν χρήματα από εισφορες κρατικών φορέων, ιδιωτικες επιχειρήσεις, τον κρατικό προϋπολογισμό και δάνεια και συγκέντρωσαν 453,3 εκατομμύρια δραχμες. Σε αυτό το έργο ήταν υπευθυνοι ο αρχιεπισκοπος Ιερώνυμος, ο Μακαρεζος, ο Παττακος και φυσικά ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Για όλη την επταετία όμως το έργο έμενε στην θεωρία και δεν χτίστηκε ποτέ. , όμως οι χουντικοί ξαφνικά είχαν πολλα λεφτά. Παρα την φίμωση των ΜΜΕ ο κόσμος διαμαρτυρήθηκε για το μεγάλο φαγοπότι.  Το 1974 εγινε απολογισμός και στο ειδικό ταμείο έμειναν μόνο 47,3 εκατομμύρια δραχμες, δηλαδή 406 εκατομμύρια έκαναν φτερά. Και ποιος τιμωρήθηκε για αυτό;  Κανένας.  Αυτος ειναι ο Παπαδοπουλος που δεν έκλεψε ουτε δραχμή



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...

27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1922- Η ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ... 

"Η γιαγιά μου, οκτάχρονο κοριτσάκι τότε, δεμένο με σχοινί από το ζωνάρι της μάνας μαζί με τα τέσσερα αδέλφια της...

... κλαίγοντας παρακαλούσε: «Μαμά, μην καούμε, να πνιγούμε»..."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο νεαρός δημοσιογράφος και ακτιβιστής της Δυτικής Όχθης Αμερικανοεβραιος Andrey X (που έχει και ισραηλινο διαβατήριο καθότι είναι Εβραίος) μίλησε μαζί μας για την πολύ έντονη βία των εποικιστών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Έχουν γίνει τουλάχιστον 650 επιθέσεις εποίκων στη Δυτική Όχθη φέτος, δολοφονώντας πάνω από 228 Παλαιστίνιους, μεταξύ των οποίων 51 παιδιά.

*Πολύ γενναίοι οι ξένοι ακτιβιστές διότι συχνά γίνονται και αυτοί θύματα βίαιων επιθέσεων

Πχ στις 23.07.2024 

Ισραηλινοί έποικοι επιτίθενται σε ξένους ακτιβιστές και Παλαιστίνιους αγρότες στη Δυτική Όχθη

Δύο Αμερικανοί και ένας Γερμανός υπήκοος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με κατάγματα μετά την επίθεση

Σχολιο.-  Πριν μερικές ημέρες, η οικογένεια Kisiya εκδιώχθηκε βίαια από τη γη της από τον ισραηλινό στρατό, κηρύσσοντας την στρατιωτική ζώνη και τώρα μένουν σε μια σκηνή έξω από το κτήμα τους. Δέχθηκαν επίθεση από εποίκους και η Αλίκη, η κόρη τους, συνελήφθη (ενώ αφέθηκε ελεύθερη χθες). Στο σημείο υπήρχαν Ισραηλινοί ακτιβιστές για την ειρήνη που είναι αλληλέγγυοι με την οικογένεια από την οργάνωση Combatants For Peace και νεαρούς από την Masafir Yatta που βοηθούν σε παρόμοιες προκλήσεις και δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. Ο ιερέας της καθολικής εκκλησίας Munter Isaac ανέφερε " έβλεπες Εβραίους και Μουσουλμάνους σε αλληλεγγύη με αυτή τη χριστιανική οικογένεια από τη Βηθλεέμ. Παρακαλώ προσευχηθείτε για αυτήν την οικογένεια. Έβγαλα μια φωτογραφία του επίσημου εγγράφου που αποδεικνύει την ιδιοκτησία τους στη γη. Αυτό που αντιμετωπίζει η οικογένεια Kisiya είναι αυτό που υπομένουμε εμείς ως Παλαιστίνιοι εδώ και 76 χρόνια, δηλαδή: εθνοκάθαρση. Αυτή είναι η δραστηριότητα των εποίκων."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



SVR: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΓΧΡΩΜΗ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η Ρωσική Υπηρεσία Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR) ανακοίνωσε σήμερα ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες δραστηριοποιούνται έντονα για την ανατροπή της Γεωργιανής κυβέρνησης εν όψει των εκλογών της 26ης Οκτωβρίου. Αφού προσπάθησαν να ενώσουν την Γεωργιανή 'αντιπολίτευση' και δεν τα κατάφεραν, τώρα προσανατολίζονται σε εξέγερση μετά τις εκλογές, τις οποίες είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει το κυβερνητικό κόμμα ('Γεωργιανό Όνειρο') χρησιμοποιώντας σενάρια Βενεζουέλας, δηλαδή καταγγελίες για νοθεία και διαδηλώσεις στους δρόμους. Για τον σκοπό αυτό ήδη δραστηριοποιείται το δίκτυο των 26,000(!) ΜΚΟ που λειτουργεί στη χώρα των 3,7 εκατομμύρίων κατοίκων, κάτω από την επίβλεψη και χρηματοδότηση των ειδικών υπηρεσιών της Ουάσινγκτον και της ΕΕ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Αλλιώς θα πεινάσουμε…»

«Ο άνθρωπος είχε 150 αμνοερίφια. Η αγορά τον Αύγουστο τον περίμενε. Εάν έσφαζε και διέθετε το κρέας στην αγορά, το κέρδος του θα έφθανε, σου το λέω μετά λόγου γνώσεως, τα 15.000 ευρώ. Ποσό αξιοσημείωτο για έναν κτηνοτρόφο, καθώς με αυτό θα μπορούσε να αγοράσει τις ζωοτροφές του και τις προμήθειες για το κοπάδι για όλο τον χειμώνα. Αλλά όταν τα αμνοερίφια ζύγιζαν 11 κιλά και έπιαναν καλή τιμή επειδή το κρέας τους ήταν τρυφερό, ήρθε διαταγή από την Αθήνα: stop. Τώρα, σιτεμένα, ζυγίζουν 15 κιλά και ο άνθρωπος δεν μπορεί να τα πουλήσει και θα βγει και ζημιωμένος από πάνω. Γιατί όλο αυτό το διάστημα τα τάιζε, άρα επένδυε πόρους πάνω σε αυτά! Δυστυχώς κάποιοι στην Αθήνα δεν καταλαβαίνουν ότι, για να γίνει ένα κοπάδι παραγωγικό, χρειάζεται να περάσουν δύο έως τρεις γενιές και πως, αν αυτό διαταραχθεί, δύσκολα διορθώνεται. Την ίδια στιγμή ... οι Ρουμάνοι κτηνοτρόφοι θησαυρίζουν. Είχαν το OK από την Ευρωπαϊκή Ένωση .. και έσφαζαν».

Μια απλή ερώτηση έκανα σε μια βραδινή βεγγέρα σε έναν άνθρωπο που εμπλέκεται στην αλυσίδα πώλησης κρέατος στην Ελλάδα και έλαβα οικονομική ανάλυση για τις επιπτώσεις της πανώλης και τον σπασμωδικό τρόπο με τον οποίο αντιδρά η Πολιτεία με σαφή αντίκτυπο στον κτηνοτροφικό τομέα. Οι κοινοί θνητοί συνήθως δεν ασχολούνται με το τι ακριβώς συμβαίνει μέχρι να φτάσει στο πιάτο τους ένα κομμάτι κρέας. Σπανίως έχουν ερωτήσεις. Ωστόσο, αν αρχίσεις και ρωτάς, εντυπωσιάζεσαι από αυτό που πραγματικά μαθαίνεις ότι συμβαίνει. Και τι είναι αυτό που συμβαίνει; Η κτηνοτροφία στην πατρίδα μας υποχωρεί ραγδαία. Ακόμα και σε νησιά του Αιγαίου με παράδοση σε αυτήν, όπως η ορεινή Νάξος και η Πάρος. Όσο εκτινάσσεται ο τουρισμός και αποκτά αξία η γη τόσο περισσότερο υποχωρεί η κτηνοτροφία, καθώς ένας στάβλος αλλάζει χρήση εν ριπή οφθαλμού: μετατρέπεται πολύ εύκολα σε ενοικιαζόμενα, στα οποία μπορεί κανείς να έχει εισόδημα χωρίς κόπο. Ένας εργαζόμενος κτηνοτρόφος επίσης πολύ εύκολα μετακινείται σε τουριστικά επαγγέλματα με τα ίδια και καλύτερα χρήματα. «Αν βάλεις έναν σκληραγωγημένο κτηνοτρόφο να κάνει τον ψήστη, είναι διασκέδαση, παιχνιδάκι γι’ αυτόν, σε σύγκριση με τις δυσκολίες τις προηγούμενης δουλειάς του. Και πληρώνεται και καλύτερα για λιγότερες ώρες!» μου ελέχθη. Έτσι, σιγά σιγά και οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι εγκαταλείπουν, αφού έτσι κι αλλιώς το κράτος δεν τους δίνει σημασία.

Παρά ταύτα, ο συνομιλητής μου, ο οποίος εξηγεί ότι οι Έλληνες διατροφικά αγοράζουν κυρίως μοσχάρι και κοτόπουλο και δευτερευόντως χοιρινό (και ας μην είναι μουσουλμάνοι), πιστεύει βαθιά μέσα του ότι κάποια στιγμή ο κύκλος θα γυρίσει και ότι η ελληνική κτηνοτροφία θα ακμάσει πάλι. «Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι ως έθνος πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι της αυτάρκειας» μου λέει και προσθέτει χαμογελώντας: «Αλλιώς θα πεινάσουμε».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ομπάμα φωνάζει:

"Δεν χρειαζόμαστε άλλα τέσσερα χρόνια αναταραχών και χάους. Έχουμε ήδη δει αυτήν την ταινία και γνωρίζουμε ότι μια συνέχεια της είναι συνήθως χειρότερη από την πρωτότυπη."

-Donald Trump: 

Συμφωνώ με αυτή τη δήλωση.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το θέμα της καταστολής της ελευθερίας του λόγου δεν επικεντρώνεται μόνο στην αδιανόητη σύλληψη του Ντούροφ. 

Είχαν προηγηθεί πολλές προηγούμενες συλλήψεις και βασανιστήρια σε όποιους τόλμησαν να εκθέσουν τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων κάθε χώρας.

-Τζούλιαν Ασσανζ: Υποβλήθηκε σε διώξεις, ξυλοδαρμούς, βασανιστήρια, τοποθέτηση σε κελί με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν και άλλες μορφές κακοποίησης. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότερες από τις πιο ηχηρές κατηγορίες «κατέπεσαν» και ομολόγησε την ενοχή του μόνο για «δημοσίευση πληροφοριών που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή των πρακτόρων» και αμέσως απελευθερώθηκε. Δηλαδή, η δίωξη κατέρρευσε ουσιαστικά (αλλιώς θα γινόταν δίκη) και του είπαν "ή συμφωνείς σε αυτό, ή θα συνεχίσεις να κάθεσαι χωρίς δίκη και υπό βασανιστήρια".

-Εντουαρντ Σνόουντεν: Ξέφυγε από την "ελευθερία και Δημοκρατία" των ΗΠΑ, ζήτησε άσυλο στην Ρωσία, παντρέφτηκε και ζει ευτυχισμένος, κάνοντας την σωστή επιλογή.

-Τσέλσι Μάνινγκ: Καταδικάστηκε σε 26 χρόνια και του δόθηκε αμνηστία, μόνο μετά την αλλαγή φύλου, υπηρετώντας το αφήγημα. Αλλιώς ακόμα θα τον βασάνιζαν.

Τα βασανιστήρια είναι ΝΟΜΙΜΑ στις ΗΠΑ. Και σε τόπους, εκτός δικαιοδοσίας των ΗΠΑ, γίνονται ακόμη πιο νόμιμα. Γκουαντάναμο, μυστικές φυλακές της CIA, που βρίσκονται σε μια σειρά από ελεύθερες (χα!), δημοκρατικές (χα!) και ανεξάρτητες (τρεις φορές χα!) χώρες, σε όλον τον κόσμο.

Οι κρατούμενοι, που κανείς δεν ξέρει τα ονόματα τους, δεν δικάζονται, δεν μαθαίνουν τον λόγο της σύλληψης τους και βασανίζονται.

Σειρά παίρνουν οι δημοσιογράφοι.

-Ο Joe Rogan, ο πιο δημοφιλής podcaster στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναγκάστηκε λόγω λογοκρισίας να αφήσει το YouTube για το Spotify, όπου επίσης προσπαθεί συνεχώς να επιβιώσει.

-Ο Τάκερ Κάρλσον, ο πιο δημοφιλής συντηρητικός δημοσιογράφος, απολύθηκε από το Fox News επειδή απομακρύνθηκε από την κυρίαρχη προπαγάνδα.

-Ο Alex Jones. Του επιβλήθηκε πρόστιμο σχεδόν ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων για έναν τραβηγμένο, απ΄τα μαλλιά, λόγο και αναγκάζεται να κλείσει όλα του τα κανάλια.

-Το mainstream και η Μεγάλη Τεχνολογία συνθλίβουν τους Jason Hinkle, Glenn Greenwald, Chris Hedges, Richard Madhurst, Garland Nixon, Jimmy Dore, Aaron Mate και πολλούς άλλους. 

Επιπλέον, αυτοί είναι συχνά μπλόγκερ εκατομμυρίων δολαρίων, και μερικοί είναι νικητές του βραβείου Πούλιτζερ (που αποφάσισαν ότι μπορούσαν να πουν την αλήθεια, ανόητοι). Στερούνται της δημιουργίας εσόδων, απαισιοδοξούν, τα βίντεο τους κόβονται, πολλά από αυτά ξεκινούν (ή τελειώνουν) κάθε μετάδοση με μια λίστα με τα σημεία όπου μπορούν να βρεθούν πολλά "απαγορευμένα" σημεία.

-Ο Scott Ritter δέχθηκε πρόσφατα έφοδο στο σπίτι του, από το FBI. Αν και είναι απλώς ένας στρατιωτικός συνταξιούχος που εκφράζει την άποψή του για τα γεγονότα της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας (και αποκλίνει έντονα από την προωθούμενη αφήγηση ότι "η Ουκρανία κερδίζει").

Είναι όλα "ενέργεια κατά του κράτους", καταλαβαίνετε.

Κοινωνικά δίκτυα.

- Προσπαθούν να κάμψουν το Tik-Tok εδώ και δύο χρόνια. Και δεν θα είχαν υποχωρήσει αν δεν ήταν εταιρεία της Σιγκαπούρης. Ετσι υπάρχει η πίεση: "Ή μας πουλάτε την εταιρεία σας ή θα σας απαγορεύσουμε".

Επειδή, όπως παραδέχτηκε το Bloomberg, "υπάρχει πολύ λίγο αντικινεζικό περιεχόμενο σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο".

Δεν επικρίνετε αρκετά την Κίνα και τη Ρωσία; Απαγόρευση!

-Προσπάθειες να κλείσει το Twitter (τώρα X), επειδή αγοράστηκε από τον Elon Musk.

Όχι μόνο επειδή ο Μασκ άρχισε να στηρίζει τον Τραμπ. Άρχισε επίσης να χαρακτηρίζει τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που χρηματοδοτούνται από το κράτος ως "κυβερνητικά μέσα", κάτι που προηγουμένως είχε εφαρμοστεί, στο τουϊτερ, μόνο για τα ρωσικά και κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

-Θα θυμάστε βεβαίως και το κλείσιμο του λογαριασμού, στο τουϊτερ, του ίδιου του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και άλλων αξιωματούχων της Διοίκησης του.

-Παρόμοιες προσπάθειες γίνονται για να κλείσουν και την πλατφόρμα "Rumble".

-Τώρα ήρθε η σειρά του "Τέλεγκραμ".

Δηλαδή, για να συνοψίσουμε, οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να εισαγάγουν παγκόσμια λογοκρισία.

Προωθήστε τις πλατφόρμες σας όπως το "Meta" πλήρως ελεγχόμενες από τις υπηρεσίες πληροφοριών (αυτό δεν είναι μυστικό) και απαγορεύστε όλα τα άλλα που δεν είναι υπό τον έλεγχό τους.

Αποκλείστε οποιαδήποτε εναλλακτική άποψη.

Απαγορέψτε τη διαφωνία! "Σιώπα! Μην τολμήσεις να το πεις αυτό! Μίλα και σκέψου μόνο όπως σου λέμε! Υποστηρίξτε το αφήγημα!"

Αν ΑΥΤΟ δεν είναι ολοκληρωτισμός, τότε δεν ξέρω καν...

Σχολιο.- Ο ιδρυτής του Rumble Chris Pavlovsky αφήνει την Ευρώπη λόγω της σύλληψης του Durov από το Telegram.

"Αργησα λίγο, αλλά όχι μάταια - απλά πέταξα από την Ευρώπη".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



! ! ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ !!: Πολιτικός χαρακτηρίστηκε χοντρή και παχιά, και τώρα ......η αστυνομία ερευνά!

Γερμανια: Η Ομοσπονδιακή Εγκληματολογική Αστυνομία (BKA) αναλαμβάνει δράση εναντίον ενός χρήστη Gab που έχει να αντιμετωπίσει το βάρος της πολιτικού των Πρασίνων και μέλους της Bundestag Ricarda Lang.

Η λογοκρισία φτάνει σε απροσδόκητα επίπεδα. 

-Οι κυβερνήσεις χάνουν τον έλεγχο της πραγματικότητας και αρχίζουν να κυνηγούν ασήμαντα ηλίθια πράγματα.

Η αστυνομία της BKA λέει ότι οι χρήστες επιτίθονται στην "Τιμή του πολιτικού"

«Μέσω της σεξουαλικοποιημένης και εξευτελιστικής απεικόνισης της 'Ricarda Lang', ο χρήστης επιτίθεται στην τιμή του πολιτικού και δείχνει τον εαυτό του ασεβή (§ 185 StGB)», συνεχίζει το έγγραφο της BKA. 

Με τη δήλωσή του, «ο χρήστης προσβάλλει δημόσια ένα άτομο από την πολιτική ζωή λόγω της θέσης του προβεβλημένου ατόμου στη δημόσια ζωή».

Με απλά λόγια: Επειδή ένας χρήστης του Gab αποκάλεσε την πολιτικό Ricarda Lang «χοντρή» ή παρόμοια, η κεντρική εγκληματική αρχή της Γερμανίας λαμβάνει σοβαρά μέτρα εναντίον του.

Οι αναρτήσεις είναι από το 2022. 

Το αίτημα της Ομοσπονδιακής Εγκληματολογικής Αστυνομίας προς το κοινωνικό δίκτυο ήρθε τον Απρίλιο του 2024

Σχολιο.- Η χούντα, η παράνοια, η ψυχοπαθεια της γενοκτονοκης νεοταξικης ατζέντας παίρνει πολλές κωμικοτραγικες μορφές.

Σχολιο.- μάλλον BKP θέλεις να γράψεις Bundes Kriminal Polizei

Σχολιο.- Ο Andrew Torba, επικεφαλής του αμερικανικού κοινωνικού δικτύου Gab, δημοσίευσε μια επιστολή της BKA ("Federal Criminal Police Office. Σελίδα 4 από 5").

Αυτό δείχνει ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εγκληματολογικής Αστυνομίας λαμβάνει τώρα μέτρα κατά του χρήστη.

Η επιστολή απευθύνεται απευθείας στον Gab για να ζητήσει το όνομα του χρήστη.

Ο/Η Torba σχολίασε:

«Αυτό είναι ένα από τα πιο γελοία αιτήματα για ξένα δεδομένα που έχει λάβει ποτέ η Gab από τη Γερμανία».

Η GAB αρνήθηκε: «Απαντήσαμε στο αίτημα της γερμανικής κυβέρνησης με σαφή απόρριψη», δήλωσε το αφεντικό της Gab Torba.

Οι χρήστες θα πρέπει να μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα χωρίς φόβο λογοκρισίας ή αντιποίνων.

- Τώρα μπορούν να συλλάβουν τον διευθύνοντα σύμβουλο της Gab όπως τον Durov για συνενοχή!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η σύλληψη του Pavel Durov ενισχύει τις λήψεις της εφαρμογής Telegram

- Το Telegram ανέβηκε από την 18η στην 8η θέση στην κατάταξη των κορυφαίων εφαρμογών στις ΗΠΑ (εξαιρουμένων των παιχνιδιών).

- Πρόκειται για την υψηλότερη κατάταξη στις ΗΠΑ τουλάχιστον από την 1η Ιανουαρίου 2023.

- Στη Γαλλία, το Telegram ανέβηκε στην πρώτη θέση στην κατηγορία Social Networks στο App Store.

- Έχει γίνει η τρίτη πιο δημοφιλής εφαρμογή στη Γαλλία.

- Το Telegram έχει γίνει το δεύτερο πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στις ΗΠΑ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η καταστολή της ελευθερίας της έκφρασης σε ευρωπαικό επίπεδο κλιμακώνεται! = Ο ιδρυτής του Telegram συνελήφθη στη Γαλλία απόψε. Ο Παβέλ Ντιρόβ, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 20 χρόνων, αν δεν συνεργαστεί με τις ευρωπαϊκές αρχές αποκαλύπτοντας και δίνοντας πρόσβαση στις συζητήσεις των χρηστών της διάσημης πλατφόρμας.. ...θέλουν να λογοκρίνουν την αλήθεια...το telegram απέρριψε το αίτημα του Ισραήλ να λογοκρίνει αυτούς που χάκαραν τις ισραηλινες μυστικές υπηρεσίες και τα δημοσίευσαν στο Telegram.

Σχολιο.- Πρόκειται για επίθεση στην ελευθερία του λόγου. Το Telegram είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ελεύθερης ομιλίας, εκτός από το 𝕏!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παλαιστινιακό Υπ.Υγείας: 55.000 νεογέννητα στη Γάζα έχουν καταγραφεί από αρχή του πολέμου.

27/08/2024



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και το Ιράν προειδοποιεί το Ισραήλ να μην κάνει συναγωγή εντός του αλ Άκσα! Τελικά αυτή θα είναι η κόκκινη γραμμή για Ιράν;.. Θα πιαστούν για Αντίχριστο;

27/08/2024

Το Ιράν προειδοποιεί το Ισραήλ να μην κάνει συναγωγή εντός του αλ Άκσα.

Δυο αμερικάνικα αεροπλανοφόρα στις ακτές Ιράν. Ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου ο Γκίμπρι είπε ότι το Ιράν ετοιμάζει επίθεση κατά του Ισραήλ και σε αυτήν περίπτωση οι ΗΠΑ θα υπεραμυνθούν του Ισραήλ. Ισραηλινές δυνάμεις μαζεύονται στο Γκολάν..

Η ισραηλινή κατοχή προτείνει σχέδια για την ανέγερση συναγωγής εντός του τζαμιού al-Aqsa, προκαλώντας σοκ σε όλη την περιοχή.

Μόνο οι χριστιανοί δεν σοκάρονται αν και ξέρουν ότι αυτό θα σηματοδοτεί την έλευση του Αντιχρίστου. Ολοσχερής πνευματική παράδοση και πλήρης αποστασία.

Το Ιράν εξέδωσε αυστηρή προειδοποίηση προς την ισραηλινή κατοχή σχετικά με οποιεσδήποτε ενέργειες θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ιερότητα του ιερού τζαμιού al-Aqsa.

Η ιρανική κυβέρνηση προειδοποίησε ενάντια σε αυτό που περιέγραψε ως νέο κύμα προκλήσεων από την ισραηλινή πλευρά, οι οποίες, όπως ισχυρίζεται, ξεπερνούν τα όρια της υπομονής του ισλαμικού κόσμου.

Σε δήλωση την Τρίτη, ο Νάσερ Καναάνι, εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών, καταδίκασε τα πρόσφατα σχόλια Ισραηλινών αξιωματούχων σχετικά με το μέλλον του τζαμιού αλ Άκσα.

«Το υπουργικό συμβούλιο του εγκληματικού σιωνιστικού καθεστώτος προσπαθεί να εφαρμόσει τα κακόβουλα σχέδιά του σχετικά με το τζαμί al-Aqsa· στο βαθμό που ξεδιάντροπα διακηρύσσει την κακόβουλη πρόθεση να χτίσει μια συναγωγή στο τέμενος al-Aqsa», έγραψε ο Kanaani στο X, παλαιότερα γνωστό ως twitter.

Αυτή η Συναγωγή εντός αλ Ακσά όπου τα ερείπια Α και Β Ναού Σολομώντα θα επέχει θέση Τρίτου Ναού δηλ. θρονιάζουν τον Αντίχριστο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αρχηγός ΓΕΣ Γαλλίας: «Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή..Πρέπει να προετοιμαστούμε για πολύ δύσκολες στιγμές για Δύση… Δεν θα επιστρέψουμε στον κόσμο του πριν. Αυτό που συμβαίνει, θα πρέπει να το ζήσουμε”!!!! ΚΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ..

27/08/2024

Ο αρχηγός ΓΕΣ Γαλλίας: «Μπαίνουμε αποφασιστικά σε μια νέα εποχή..πρέπει να προετοιμαστούμε για πολύ δύσκολες στιγμές για τη Δύση… Ας μην πιστεύουμε ότι θα επιστρέψουμε στον κόσμο του πριν. Αυτό που συμβαίνει, θα πρέπει να το ζήσουμε”

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για αρκετά δύσκολες, αν όχι πολύ δύσκολες, στιγμές για τη Δύση», είπε ο αρχηγός του επιτελείου των γαλλικών στρατευμάτων την Τρίτη ενώπιον ακροατηρίου ηγετών των επιχειρήσεων, καθώς ενισχύεται η «απαλλαγή» του δυτικού μοντέλου .

«Μπαίνουμε αποφασιστικά σε μια νέα εποχή, σε μια Δύση που αμφισβητείται (…) και σε έναν εξαιρετικά ισχυρό κατακερματισμό της διεθνούς τάξης», προειδοποίησε ο στρατηγός Τιερί Μπουργκάρντ στους επικεφαλής του Medef και δέκα μεγάλων γαλλικών ομίλων.

Αυτή η διεθνής τάξη «θεμελιώθηκε στο νόμο, χτίστηκε από τον δυτικό κόσμο και κατηγορούμαστε ότι την χτίσαμε για τον δυτικό κόσμο», πρόσθεσε, περιγράφοντας «ταυτόχρονα την άνοδο μιας εναλλακτικής τάξης (…) που θέλει να μας εκτοπίσει».

Ο στρατηγός μίλησε στο Παρίσι κατά τη διάρκεια τελετής έναρξης της συνεργασίας ProMilès μεταξύ αυτών των ομάδων και του στρατού, με στόχο ιδίως την επανεκπαίδευση τραυματισμένων στρατιωτών στον ιδιωτικό τομέα, την ενίσχυση της εφεδρείας και την απασχόληση συζύγων στρατιωτικών.

Τον Απρίλιο, ο Υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων, Sébastien Lecornu, δήλωσε ότι ήθελε να εκσυγχρονίσει την απογραφή για να εντοπίζει «συνεχώς» τις δεξιότητες των εθελοντών που ενδέχεται να ενισχύσουν τη στρατιωτική εφεδρεία. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν, θέλει να διπλασιάσει τον αριθμό των εφέδρων, σήμερα 40.000, που έρχονται να υποστηρίξουν τους 200.000 και πλέον στρατιώτες του γαλλικού στρατού.

«Η χρήση βίας είναι ανεμπόδιστη και φαίνεται να είναι ο ισχυρότερος τρόπος για να επιβάλει κανείς τη θέλησή του και να επιλύσει τις διαφορές», συνέχισε ο στρατηγός Burkhard. “Ας μην πιστεύουμε ότι θα επιστρέψουμε στον κόσμο του πριν. Αυτό που συμβαίνει, θα πρέπει να το ζήσουμε”.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος Σεβάστειας Θεοδόσιος Atallah Hanna ο Μουσουλμανικός Παγκόσμιος Σύνδεσμος και Σ Αραβία καταδικάζουν τη δήλωση Ισραηλινού υπουργού, που ζητά ίδρυση συναγωγής στο Αλ Ακσά! Τους χριστιανούς δεν μας αφορά και ας ισοδυναμεί με Τρίτο Ναό και Έλευση Αντίχριστου!

27/08/2024

Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος Σεβάστειας Θεοδόσιος Atallah Hanna: «Οι δηλώσεις του Ben Ghafir σχετικά με το τέμενος Al-Aqsa απορρίπτονται πλήρως και καταγγέλλονται».

Ο Επίσκοπος Atallah Hanna, ο Ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Σεβαστιαίας, δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη σήμερα το πρωί ότι οι προκλητικές δηλώσεις του Ben Gvir για το τέμενος Al-Aqsa απορρίπτονται πλήρως και καταγγέλλονται.

Φαίνεται ότι υπάρχουν προσχεδιασμένα σχέδια που στοχεύουν το Τζαμί Αλ Άκσα, και ως εκ τούτου πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό το θέμα Η στόχευση του Αλ Άκσα στοχεύει όλη την Ιερουσαλήμ και τον λαό της Ιερουσαλήμ με όλα τα στοιχεία τους, όπως ακριβώς στοχεύει και τους χριστιανούς Αγίους Τόπους στοχεύει όλα τα στοιχεία του λαού μας.

Οι Χριστιανοί και οι Μουσουλμάνοι είναι ένας λαός και υπερασπίζονται την Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσά μας και η κοιτίδα των πιο σημαντικών αγιοτήτων μας.

Οι δηλώσεις του Ben Gvir πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη και η απάντηση σε αυτές από τις αδελφές αραβικές χώρες δεν πρέπει να είναι μόνο μέσω δηλώσεων καταγγελίας, καταγγελίας και απόρριψης, αλλά πρέπει να υπάρχουν αποτελεσματικές πιέσεις και θέσεις και μια σκόπιμη διαδικασία για την αντιμετώπιση των πολιτικών στόχευσης στην Ιερουσαλήμ. Ωστόσο, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, το βασικό μας αίτημα παραμένει: Να σταματήσει ο βάρβαρος πόλεμος στον οποίο υποβάλλεται ο λαός μας στη Γάζα…..

Μουσουλμανικός Παγκόσμιος Σύνδεσμος: Καταδικάζουμε τη δήλωση ενός Ισραηλινού υπουργού, με την οποία ζήτησε την ίδρυση εβραϊκής συναγωγής στο ευλογημένο τζαμί Al-Aqsa!

Η Σαουδική Αραβία καταδικάζει έντονα τον ισραηλινό υπερεθνικιστή υπουργό Εθνικής Ασφάλειας Itamar Ben Gvir που ζήτησε την ίδρυση συναγωγής στο Temple Mount\Haram al-Sharif

Eμάς τους χριστιανούς δεν μας αφορά…..είμαστε υπεράνω του Αντίχριστου.. κόκκινο χαλί να περάσει… μόνο ωσαννά που δεν του λέμε ευλογημένος ο ερχόμενος...

Aν κόπτεται το ισλάμ για Αλ Ακσά που είναι ο β ιερότερος τόπος λατρείας του τι θα έπρεπε να κάνει ο χριστιανικός κόσμος που η ίδρυση συναγωγής εντός Αλ Ακσά ισοδυναμεί με Τρίτο Ναό και σηματοδοτεί Έλευση Αντίχριστου στην Αγία Πόλη της Ιερουσαλήμ;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το πτώμα 26χρονου Παλαιστινίου βρέθηκε κρεμασμένο από δέντρο και δεμένο χειροπόδαρα σε πάρκο στην Αμβέρσα του Βελγίου. ΥΠΟΠΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

27/08/2024

Το πτώμα ενός 26χρονου Παλαιστινίου βρέθηκε πριν 6 μέρες κρεμασμένο από δέντρο και δεμένο χειροπόδαρα σε πάρκο στο Stadspark στην Αμβέρσα του Βελγίου. Η Αμβέρσα είναι η πρωτεύουσα του εβραικού στοιχείου στο Βέλγιο. Πρέπει να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα..Ο ανακριτής διεξάγει έρευνα για δολοφονία….

Το κίνητρο

θα έχει ενδιαφέρον γιατί το θύμα υπέστη βασανιστικό και τελετουργικό θάνατο και αφέθηκε σε δημόσιο χώρο που μπορεί να υποδηλώνει εκτέλεση προς παραδειγματισμό..

Καμιά κοινότητα δεν πρέπει να στοχοποιηθεί αλλά ο ένοχος πρέπει να τιμωρηθεί όποιος κι αν είναι από όπου κι αν προέρχεται…Το αγαθό της ζωής είναι για όλους..Η δικαιοσύνη και όχι η ατιμωρησία φέρνει την κοινωνική ειρήνη..

ή είναι έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά δηλ. πολιτικό έγκλημα που όμως υποκινήθηκε από σκοτεινά παράκεντρα .

ή είναι προβοκάτσια για να προκαλέσει διακοινοτικές συγκρούσεις και ρήξη και ποιος ευνοείται…

αν αποκλειστεί εντελώς το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας τότε είναι σίγουρα πολιτική δολοφονία στο φάσμα της προηγούμενης εκδοχολογίας.. τι άλλο μπορεί αν είναι υπό αυτές τις συνθήκες της διεθνούς συγκυρίας.

Το άψυχο σώμα που βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο Stadspark της Αμβέρσας έχει ταυτοποιηθεί. Αφορά αυτό ενός 26χρονου Παλαιστίνιου, δήλωσε την Παρασκευή η εισαγγελία της Αμβέρσας. «Η νεκροψία δεν διευκρίνισε τα αίτια του θανάτου, επομένως όλοι οι εκδοχές παραμένουν ανοιχτές».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοινή άσκηση Τουρκίας – ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψίμυθος: Viral το ελληνικό νησί που... δεν υπάρχει

Το «νησί» που τρεντάρει στο X είναι δημιούργημα των χρηστών του διαδικτύου

Η Ψίμυθος τρεντάρει στο X ως ένα ελληνικό νησί που... πρέπει να επισκεφθεί κανείς στις διακοπές του. Η έκφραση «δεν υπάρχει» είναι γνωστή όταν κάποιος θέλει να περιγράψει κάτι όμορφο. 

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν πει κανείς «η Ψίμυθος δεν υπάρχει» θα λέει... αλήθεια! Πιο συγκεκριμένα, κανένα απολύτως νησί της Ελλάδας δεν έχει αυτήν την ονομασία, καθώς πρόκειται για ένα «νησί» το οποίο το έχουν ανακαλύψει οι χρήστες του X. 

Όλα άρχισαν από τον λογαριασμό @beatBukowski ο οποίος έγραψε: 

“Να βρεις ένα ψεύτικο όνομα για νησί, φασέικο λίγο, Ψίμυθο πχ, και να λες ότι φέτος η φάση ήταν εκεί. Δεν έχεις πάει Ψίμυθο; Ε ρε φίλε, γ@@@ι. Έγινε χαμός φέτος”. 

Και κάπως έτσι, το ελληνικό X «δημιούργησε» το νησί Ψίμυθος...

Κάποιοι μάλιστα έχουν πάει και στο... πανηγύρι της Ψιμύθου, ενώ άλλοι διαφημίζουν και το πλοίο της γραμμής..

Σε αυτό το ατελείωτο πάρτι-τρολάρισμα στο X για την Ψίμυθο, τις ομορφιές της, τα μέρη που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις όταν πας, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι κριτικές για τα -φανταστικά- προβλήματα που υπάρχουν στο ακριτικό νησί.

Κάποιοι μπερδέψαν το φανταστικό νησί απάτη, με το  υπαρκτό νησί  Ψέριμος.

Οι χρήστες στηλίτευσαν την έλλειψη γιατρού στην Ψίμυθο καθώς ο ένας και μοναδικός που υπήρχε τα βρόντηξε και έφυγε! Τα πυρά δέχτηκε το ΕΣΥ και τα μεγάλα προβλήματά του, αναγκάζοντας τον υπουργό Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης να απαντήσει για την ψεύτικη είδηση.

Αφορμή στάθηκαν και οι δηλώσεις του, πριν λίγες μέρες, για τον θάνατο τουρίστριας στο ορεινό χωριό Ανάβρας στη Μαγνησία. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε πει ότι «στα περιφερειακά ιατρεία Κυριακή δεν υπάρχει γιατρός από την ίδρυση του ΕΣΥ, το 1983. Σε κανένα περιφερειακό ιατρείο δεν υπάρχει γιατρός Σαββατοκύριακο».

Αγανακτισμένος ο κ. Γεωργιάδης έγραψε στο X: «Το τερμάτισαν με την Ψίμυθο» και ζήτησε να σταματήσουν οι επιθέσεις στο ΕΣΥ, ακόμα και με αφορμή ψεύτικες ειδήσεις. «Μέχρι αύριο εάν δεν έκανα αυτή την ανάρτηση η μισή Ελλάδα θα είχε πιστέψει ότι … η «Ψίμυθος» είχε μείνει χωρίς γιατρό και ότι το ΕΣΥ καταρρέει… κάπου στοπ!» έγραψε.

Το ποστ στο X

«Σας έχω πει ότι τα τρολ της Αντιπολιτεύσεως επενδύουν σε μία ψευδή εικόνα κατάρρευσης του ΕΣΥ. Το ΕΣΥ έχει προβλήματα, πάντα είχε και πάντα θα έχει, αλλά τώρα είμαστε σε όλα τα επίπεδα καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια. Όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό ξέρουν ότι η εξιδανικευμένη εικόνα των συστημάτων υγείας των άλλων χωρών δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα.

Τα ίδια προβλήματα με εμάς έχουν και οι υπόλοιποι και εμείς είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση από πολλούς άλλους.

Όμως αυτό που κάνουν σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο. Άρχισε μια ιστορία για έναν «τελευταίο αγροτικό γιατρό που με ανάρτηση του στο FB είπε ότι δεν αντέχει άλλο και φεύγει…» και να οι αναρτήσεις για το ότι «η Ψίμυθος έμεινε χωρίς γιατρό κλπ» και «αυτό είναι το ΕΣΥ του Άδωνι κλπ»….μόνον που όχι μόνον η είδηση της παραίτησης είναι ψευδής αλλά το ίδιο το «νησί» που υποτίθεται καταρρέει υγειονομικά απλά δεν υπάρχει! Δεν υπάρχει καθόλου είναι ένα φανταστικό νησί ένας λογαριασμός στο τουιτερ γέννησε αυτό το ψεύτικο νησί και τώρα το φανταστικό νησί έμεινε και χωρίς γιατρό…και μήν πουν ότι το έκαναν για πλάκα, διότι μέχρι αύριο εάν δεν έκανα αυτή την ανάρτηση η μισή Ελλάδα θα είχε πιστέψει ότι …η «Ψίμυθος» είχε μείνει χωρίς γιατρό και ότι το ΕΣΥ καταρρέει….κάπου στοπ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι συνταξιούχοι επιστρέφουν στη δουλειά λόγω της ακρίβειας για να μπορέσουν να ζήσουν, γιατί τα ψίχουλα της σύνταξης δεν φτάνουν. Πάνω από 250.000



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εγκαινιάστηκε το ιδιωτικό έργο «Συγκοινωνίες Α.Ε.» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πλασιέ ιδιωτικών συγκοινωνιών.  Όπως ακριβώς ο παΤΕΡΑΣ του το 1992.

Κοινοπραξία επιχειρηματιών ΚΤΕΛ και τουριστικών λεωφορείων αναλαμβάνει 63 γραμμές στην Αττική για 8+4 χρόνια

Η κρατική «προίκα» στους ιδιώτες ξεκινάει από 20 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος. Άγνωστη η πηγή των κεφαλαίων που δόθηκαν  για την παραγγελία των λεωφορείων.

Ποιοι κάνουν «εισπήδηση»  στον ΟΑΣΑ. Πρωταγωνιστικός ο ρόλος των κρητικών ΚΤΕΛ/

Μνήμες 1992 : Τότε  απέτυχε ο πατήρ Μητσοτάκης γιατί υπήρχε συνδικαλιστικό κίνημα. Τώρα;;;

Ιδιωτικοποιούνται τα πάντα!

Ακόμα και στο Εθνικό Θέατρο ιδιωτικοποιείται η ταξιθεσία1



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Εξοργιστικές αυξήσεις στο φάρμακο έως και 450% για να εξασφαλιστούν τα κέρδη των φαρμακοβιομηχάνων

ΚΚΕ: Οχι στο Φάρμακο - εμπόρευμα. Κατάργηση κάθε συμμετοχής - πληρωμής των ασθενών

ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

Αυξήσεις από χτες για να κατοχυρώνονται τα κέρδη των φαρμακοβιομηχάνων

Απαράδεκτοι εκβιασμοί από την κυβέρνηση: «`Η θα τα πληρώνετε πανάκριβα ή δεν θα τα βρίσκετε»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αίσχος! Αύξησαν τις τιμές των φαρμάκων και πανηγυρίζουν

Είναι θλιβερό ένας υπουργός κράτους-μέλους της Ευρω Ενωσης να παραδέχεται, ανερυθρίαστα και δημοσίως, ότι είναι εκβιαζόμενος από πολυεθνικές. Και, το χειρότερο, ότι ενέδωσε! Εις βάρος των φορολογουμένων που ζουν με μισθούς κάτω κι από της Βουλγαρίας πια. Για το καλό της… υγείας τους, όπως «πανηγυρικά» ενημέρωσε την κοινή γνώμη!

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε χθες τις σοκαριστικές αυξήσεις σε εκατοντάδες γνωστά φάρμακα ευρείας κατανάλωσης, κάνοντας αρχικά λόγο για σκευάσματα «που είχαν καθηλωθεί οι τιμές τους την τελευταία 10ετία, λόγω μειώσεων που εφαρμόστηκαν στην περίοδο της κρίσης».

Εκρινε δε ότι αυτή είναι η σωστή στιγμή να αυξηθούν οι τιμές έως και 448%, όταν τα νοικοκυριά βιώνουν τις διαλυτικές συνέπειες από τα δεκαετή Μνημόνια που πάντα υπερψήφιζε με πάθος ο υπουργός Υγείας, συν την ανυπαρξία δράσεων κατά της ακρίβειας σε όλα τα άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Βρήκε… λύση

Αντί οι αυξήσεις να προσαρμοστούν στον τρέχοντα πληθωρισμό, όπως γίνεται στα υπόλοιπα επίπεδα της οικονομικής ζωής, ο Γεωργιάδης περηφανεύτηκε ότι βρήκε… λύση, αλλά με διπλό και δυσβάστακτο κόστος για τους φορολογουμένους. Επειδή θα επιβαρύνονται και απευθείας με την αγορά των 843 σκευασμάτων, αλλά και μέσω του αυξημένου κόστους για τον ΕΟΠΥΥ, τον οποίο οι πολίτες χρηματοδοτούν έτσι κι αλλιώς.

Οπως σαφώς εννοεί με όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γεωργιάδης, η κυβέρνηση δέχτηκε ασφυκτικές πιέσεις από τις φαρμακευτικές για αύξηση τιμών, με την απειλή ότι τα σκευάσματά τους θα αποσυρθούν από την αγορά. Ο υπουργός και αντιπρόεδρος της Ν.Δ. μιλάει για «προσαρμογές σε φάρμακα που βρίσκονται σε μακροχρόνιες ελλείψεις» και για «σκευάσματα που, λόγω της κάτω από το κόστος τιμής τους, ήταν είτε σε χρόνια έλλειψη είτε σε πλήρη απόσυρση».

Για να ξεκαθαρίσει στη συνέχεια ότι «οι εταιρίες που τα παράγουν στην Ελλάδα αύξησαν ήδη την παραγωγή τους, λόγω των νέων τιμών, και οι εταιρίες εισαγωγής, ενώ τα είχαν αποσύρει, τα επαναφέρουν στα φαρμακεία». Δηλαδή, με το που η κυβέρνηση επέβαλε τις αυξήσεις στα σκευάσματα, αμέσως οι φαρμακευτικές σταμάτησαν την τεχνητή έλλειψη κι έβαλαν μπροστά τις μηχανές παραγωγής.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“ΒΡΑΖΕΙ” Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ A LA CARTE ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΦΛΩΡΙΔΗ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΔΑΝΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ – ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ;

«Πετάει» η ομάδα της ελληνικής δικαιοσύνης, όπως «πετάνε» όλα σε αυτή τη χώρα πια, υπό την… αέρινη ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και των «αρίστων» του, όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Φλωρίδης, όπου χάρη στο «έργο» του, τον νέο ποινικό κώδικα, επιτρέπεται σε βιαστές και κακοποιητές να κυκλοφορούν ελεύθεροι…

Εκτός από τους τρεις Πακιστανούς που κατηγορούνται για βιασμό 23χρονης τουρίστριας στη Μύκονο και αφέθηκαν σκανδαλωδώς ελεύθεροι χωρίς όρους, παρότι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εκτός από την ομολογία των τριών, σε βίντεο αποτυπώνεται ο βιασμός της νεαρής γυναίκας, μία ακόμη είδηση έρχεται να προκαλέσει οργή και απορίες.

Δύο Σουδανοί (σ.σ. εργαζόμενοι σε ξενοδοχείο) οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή στη Χερσόνησο της Κρήτης επειδή επιτέθηκαν σε μια 19χρονη Ολλανδέζα και προσπάθησαν να τη βιάσουν μπροστά στα μάτια του επίσης Ολλανδού συντρόφου της τον οποίο είχαν ακινητοποιήσει, αφέθηκαν και αυτοί ελεύθεροι με… βάναυσους περιοριστικούς όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής…

Όλο και πιο συχνά πλέον, αφήνονται ελεύθεροι βιαστές, ή επίδοξοι βιαστές, τους οποίους πιάνει η αστυνομία και στη συνέχεια η δικαιοσύνη τους αφήνει ελεύθερους. Η περίπτωση των Σουδανών είναι μόνο το πιο πρόσφατο από μια σειρά εξοργιστικών αποφάσεων.

Ο Άρειος Πάγος θα βγάλει και γι’ αυτό το ανοσιούργημα ανακοίνωση;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



GREEK MAFIA ΟΙ Γ#ΦΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ (Β)ΡΟΜΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΡΣΑ – ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΕΥΠΑΘΕΙΣ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΕΥΡΩΠΗ “ΛΟΥΖΕΤΑΙ” ΤΟΝ… «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ» ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ! Λ@ΘΡΟ ΣΦΑΖΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΜΕ ΜΑΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

Επίθεση με μαχαίρι μπροστά από μια εφημερίδα και ένα κατάστημα λαχείων στο Plauen της Γερμανίας, σημειώθηκε χθες Δευτέρα όταν ένας νεαρός Σομαλός 23 ετών απείλησε και τραυμάτισε ελαφρά έναν 77χρονο υπάλληλο στο πάνω μέρος του σώματος του. Είχε προηγηθεί διαφωνία με πελάτη.

Όταν ο δράστης θέλησε να μπει στο κατάστημα της Neundorfer Strasse, ένας 64χρονος τον σταμάτησε και τον χτύπησε στο πόδι. Σύμφωνα με τον 64χρονο, ο νεαρός άνδρας εκτόξευσε απειλές εναντίον του», δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Annekatrin Liebisch.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να χτύπησε τον νεαρό στο πάνω μέρος του σώματος μπροστά από το κατάστημα και, σύμφωνα με δικές του δηλώσεις, προσπάθησε να του κλωτσήσει το σακίδιο. Στη συνέχεια ο νεαρός απείλησε τον ηλικιωμένο και αρχικά απομακρύνθηκε. Λίγο αργότερα αποχώρησε και ο 64χρονος.

Όμως ο Σομαλός γύρισε με μαχαίρι, όπως μεταδίδει η Bild και τραυμάτισε ελαφρά το θύμα με την άκρη του μαχαιριού.

Όταν ο ηλικιωμένος προσπάθησε να αμυνθεί με ένα ζωοαπωθητικό σπρέι, ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον δράστη με μαχαίρι λίγα λεπτά αργότερα στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ στο Plauen της Σαξονίας και πλέον κατηγορείται για απειλές και βαριές σωματικές βλάβες.

Τούρκοι κυνηγούν Γερμανούς με ματσέτες

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο X και απεικονίζει αρκετούς Τούρκους, σύμφωνα με τον χρήστη που ανέβασε το βίντεο, να κυνηγούν και να τραυματίζουν Γερμανούς περαστικούς με ματσέτες και τις γροθιές τους. Μάλιστα, στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ότι υπάρχει και τραυματισμός ατόμου. Άγνωστο, αν τα κατάφερε τελικά.

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/i/status/1828398372878705117



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ – ΝΕΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ F-16 ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Βάστα Ζελένσκι,μη σταματάς Νετανιάχου, πλουτίζουμε»! Ρεκόρ κερδών 52 δις για τις αμυντικές βιομηχανίες!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωτοφανές: Κόντρα δικαιοσύνης-αστυνομικών για την απελευθέρωση των Πακιστανών που βίασαν 21χρονη στη Μύκονο!

Σάλο προκαλεί η τροπή που έχει πάρει η υπόθεση απελευθέρωσης των τριών Πακιστανών που καταγγέλθηκαν για βιασμό από νεαρή τουρίστρια στη Μύκονο, με τις εισαγγελικές αρχές να… διαψεύδουν τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πηγές, οι αστυνομικοί έκπληκτοι από την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι και χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο οι τρεις άνδρες που ομολόγησαν τις πράξεις τους, επιμένουν ότι είναι ξεκάθαρο το ότι η 23χρονη έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεών τους, όπως φαίνεται σε βίντεο που βρέθηκε στην κατοχή των Πακιστανών. Όπως λένε, από το βίντεο προκύπτει ότι η κοπέλα καθώς στο βιντεοληπτικό υλικό ακούγεται να λέει «Νο, no» (όχι, όχι) και στη συνέχεια φαίνεται να είναι αναίσθητη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πύργος: Η νύφη που έφαγε ξύλο στο γάμο της, είχε μηνύσει τον γαμπρό το 2020 για σωματική βλάβη

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου μετά το περιστατικό που σημειώθηκε σε γάμο της περιοχής.

Μετά το περιστατικό, κατά το οποίο ο γαμπρός φέρεται να χειροδίκησε εναντίον της νύφης, επειδή εκείνη τον πάτησε τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα», η νύφη προέβη σε δηλώσεις χθες θέλοντας να ρίξει τους τόνους, λέγοντας ότι ο γαμπρός δεν τη χαστούκισε, αλλά ότι την έσπρωξε. «Ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο. Ο γαμπρός όταν του πάτησα το πόδι, έβγαλε τα στέφανα, με έσπρωξε στον ώμο και βγήκε από τον Ιερό Ναό. Μετά από λίγο το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά» είπε η ίδια στο patrisnews.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Mega ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να έχει βίαιο παρελθόν. Μάλιστα, το 2020 η γυναίκα είχε μηνύσει τον σύζυγό της και τον αδερφό του για εξύβριση, απειλή και σωματική βλάβη. Είχε οριστεί μάλιστα δικάσιμος αλλά έπαιρνε αναβολές. Τελικά η μήνυση αποσύρθηκε.

Ξεσπά η μητέρα της νύφης

Παράλληλα, για όσα έγιναν στον γάμο μίλησε η μητέρα της νύφης στο Mega: «Τον πάτησε στον γάμο και γύρισε και της έδωσε μια σφαλιάρα, έπεσε κάτω αυτή ξερή, λιπόθυμη και αυτός πήγε να φύγει. Ο πατέρας του η μάνα του ήταν αμέτοχοι όλοι. Καλούμε την αστυνομία, έρχεται η αστυνομία ‘δεν μπορώ να επέμβω’, αν τη σκότωνε, δεν θα μπορούσε να επέμβει η αστυνομία;» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν μέσα, απέναντί του που τη χαστούκισε και με κοίταγε κιόλας. Μπήκε να συνεχίσει τον γάμο, της λέω: “θα κάνεις αυτό το πράγμα;” και μου λέει: “ναι” και μπήκε μόνη της, με κλειστές τις πόρτες και ήρθε η αστυνομία και μου λένε είναι ενήλικη αφήστε τη».

«Να μου τη φέρουνε πεθαμένη θα τους διαλύσω» ξεσπά.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πατέρας θυμάτων Τεμπών κατά Γ.Πρετεντέρη: «Να μην βγάζουμε έξω τη γλώσσα και γλείφουμε όποιον βρούμε μπροστά μας»

Έντονες αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών έχει προκαλέσει το άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου Γ.Πρετεντέρη όπου μεταξύ άλλων επικαλείται τη λογική για να προτείνει τη σιωπή αφού η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.

Μετά την Μαρία Καρυστιανού η οποία με ανάρτηση της εξαπέλυσε τα πυρά της εναντίον του δημοσιογράφου, τονίζοντας ότι «Βαρεθήκαμε να ακούμε παραπλανητικά αφηγήματα από εντεταλμένους δημοσιογράφους», σειρά πήρε και ο Νίκος Πλακιάς.

«Μερικές φορές όμως καλό είναι να κρατάμε το στόμα μας κλειστό και όταν το ανοίγουμε να λέμε τα πράγματα όπως έχουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια και όχι να το ανοίγουμε για να βγάλουμε έξω την γλώσσα και να αρχίσουμε να γλύφουμε όποιον βρούμε μπροστά μας» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Ν. Πλακιάς με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Ο ίδιος ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του σημειώνει ότι «μεγάλη ευθύνη για τον συγκεκριμένο που εδώ και χρόνια κάνει αυτήν την δουλειά έχουν και οι εργοδότες του στα ΜΜΕ που τον φιλοξενούν (ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, κτλ)».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΣΥ: Ατελείωτες ουρές και ταλαιπωρία για μια εξέταση στα νοσοκομεία

Απελπιστική είναι η κατάσταση στο ΕΣΥ καθώς οι γιατροί δεν επαρκούν, το νοσηλευτικό προσωπικό εξαντλείται με αποτέλεσμα οι ασθενείς να περιμένουν για ώρες για μια εξέταση.

Έρευνα του MEGA αποκαλύπτει την τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία, με τον υπουργό Υγείας ωστόσο να επιμένει ότι όσα ακούγονται περί κατάρρευσης απέχουν κατά πολύ από την αλήθεια.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επιχειρώντας να συγκρίνει τις ώρες αναμονής με τις αντίστοιχες του βρετανικού συστήματος υγείας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για το  βιασμό τουρίστριας στην Μύκονο

Με κοινή ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι Τύπου του Αρείου Πάγου και της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου επικρίνουν δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου τα οποία σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους οι Πακιστανοί, οι οποίοι καταγγέλθηκαν από τουρίστρια ότι την βίασαν στην Μύκονο.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πακιστανοί αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς από τα βίντεο τα οποία ήταν στην δικογραφία προέκυψε ότι σύμφωνα με τον δικαστή ο βιασμός ήταν με την απόλυτη συναίνεση της καταγγέλλουσας τουρίστριας.

Η ανακοίνωση έχεις ως εξής:

«Με αφορμή δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου αναφορικά με καταγγελία για την τέλεση του κακουργήματος του βιασμού σε τουριστικό θέρετρο, επισημαίνουμε τα ακόλουθα: Η μυστικότητα της προανάκρισης είναι βασική αρχή της δίκαιης δίκης. Η συχνότατη δυστυχώς και οπωσδήποτε παράνομη τακτική της επιλεκτικής διαρροής πληροφοριών για το περιεχόμενο ποινικών δικογραφιών, που βρίσκονται μάλιστα στο στάδιο της προκαταρτικής εξέτασης, όπως η προκείμενη υπόθεση και η προβολή ως δεδομένων πραγματικών περιστατικών τα οποία όμως δεν αποτελούν περιεχόμενο της δικογραφίας, έχει ως συνέπεια την παραπληροφόρηση και την δημιουργία εντυπώσεων στην κοινή γνώμη.

Εισαγγελικές πηγές υποστηρίζουν ότι από το κοίταγμα του βίντεο, η 23χρονη συναίνεσε στην ερωτική πράξη με τους Πακιστανούς! Οι εισαγγελικές πηγές υποστηρίζουν ότι στο βίντεο που κατέγραψαν οι Πακιστανοί δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία βιασμού, ενώ η ίδια η νεαρή γυναίκα δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ναρκωτικά. Ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστηρίζουν ότι η κοπέλα συναίνεσε στην πράξη και μετά πήγε και κατήγγειλε τον βιασμό της.  Μάλλον θα ήθελε να πάρει λεφτά από τους "επενδυτές" λαθροπακιστανούς!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωτοφανές: Κόντρα δικαιοσύνης-αστυνομικών για την απελευθέρωση των Πακιστανών που βίασαν 21χρονη στη Μύκονο!

Σάλο προκαλεί η τροπή που έχει πάρει η υπόθεση απελευθέρωσης των τριών Πακιστανών που καταγγέλθηκαν για βιασμό από νεαρή τουρίστρια στη Μύκονο, με τις εισαγγελικές αρχές να… διαψεύδουν τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πηγές, οι αστυνομικοί έκπληκτοι από την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι και χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο οι τρεις άνδρες που ομολόγησαν τις πράξεις τους, επιμένουν ότι είναι ξεκάθαρο το ότι η 23χρονη έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεών τους, όπως φαίνεται σε βίντεο που βρέθηκε στην κατοχή των Πακιστανών. Όπως λένε, από το βίντεο προκύπτει ότι η κοπέλα καθώς στο βιντεοληπτικό υλικό ακούγεται να λέει «Νο, no» (όχι, όχι) και στη συνέχεια φαίνεται να είναι αναίσθητη.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή τουρίστρια από τη Νότιο Αφρική κατήγγειλε στις 30 Ιουνίου ότι έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες. Σχεδόν δύο μήνες μετά, οι τρεις Πακιστανοί προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Μυκόνου, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και από εκεί αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την οργή των αστυνομικών, ειδικά εκείνων που είχαν δει τις σκληρές εικόνες του βιασμού.

Διασυρμός, ανομία, ατιμωρησία στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στη Μύκονο, μια τουρίστρια μόλις 23 ετών έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από Πακιστανούς οι οποίοι αφού συνελήφθησαν μετά από σχεδόν δύο μήνες και ομολόγησαν τις φρικιαστικές τους πράξεις, αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.