Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Παρασκευη 30 Αυγουστου 2024


-Νανορομπότ αναπτύχθηκαν στο σπέρμα "φολιασμένου" και βρέθηκαν χρόνια μετά την πειραματική ένεση κοβιντ 

Οι πληροφορίες πάρθηκαν από τον γιατρό Χρήστος Παπαδημητρίου 

-Μια νοτιοκορεατική ερευνητική ομάδα που ανέλυσε δείγματα σπέρματος από έναν υγιή άνδρα που έλαβε 3 δόσεις της πειραματικής ένεσης της ψοφάϊζερ το 2022, ανακάλυψε νανορομπότ που ζούσαν ανάμεσα στο σπέρμα του.

-Η Δρ Young Mi Lee και η ομάδα της εντόπισαν 17 ξεχωριστές «αυτοσυναρμολογούμενες οντότητες» μέσα στο δείγμα σπέρματος, που απομονώθηκε σε φυσιολογικό ορό και αναλύθηκε σε μια εθνικά πιστοποιημένη κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης.

-Αυτό σημαίνει ότι τα νανορομπότ επέζησαν και αναπτύχθηκαν για περισσότερα από 2 χρόνια μέσα στο σώμα του, χωρίς να προκαλέσουν αξιοσημείωτες παρενέργειες. 

-Ο Δρ Λι παρατήρησε ότι τα νανορομπότ αναπτύχθηκαν καλύτερα στο σπέρμα παρά στο αίμα, δείχνοντας ότι η μυστηριώδης τεχνολογία έλκεται προς τα σεξουαλικά αναπαραγωγικά όργανα, όπως οι όρχεις και οι ωοθήκες.

Χρειάζεται περισσότερη έρευνα, αλλά ο Δρ Λι πιστεύει ότι τα νανορομπότ μπορεί να έχουν την ίδια επίδραση στην υπογονιμότητα με τα μικροπλαστικά που βρέθηκαν στους όρχεις. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ συμφώνησαν να μην αναγνωρίσουν τον εκλεγμένο  Πρόεδρο της Βενεζουέλας Μαδούρο ως πρόεδρο της Βενεζουέλας. Το έχουν ξανακάνει. Με το γελοίο καραγκιόζη Γκουαϊδό. Με γελοία αποτελέσματα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είχα να δω καιρό έναν φίλο.

Μιλήσαμε σήμερα...

Ακούστε την ιστορία με προσοχή...

Νίκο μου λέει άκου τι έπαθα...

Ήμουν σπίτι και ξαφνικά κατά τις 3 το πρωί σηκώθηκα από το κρεβάτι μου με μια έντονη ενόχληση στη κοιλιά και αδιαθεσία... Μόλις έφτασα στο μπάνιο λιποθυμία... Έπεσα κάτω με το κεφάλι.

Φώναξαν ασθενοφόρο και μου έκαναν ότι εξέταση μπορείς να φανταστείς...

Οι αιματολογικές μου χάλια όλα πάτο...

Τα όργανα μου αλλοιωμένα...

Ήμουν λέει πολύ τυχερός που ζω.

Και με ανέλαβε ένας πολύ καλός ιατρός....

Όταν τον ρώτησα τι έχω...

Μου απάντησε...

Κε Γιώργο ακούστε... Πλέον το ανοσοποιητικό μας είναι σε

" ΑΔΡΆΝΕΙΑ" ....

Ίσως από τον κορώνα....

Πρέπει να προσέχουμε....

Το ακούσατε;;;;;; ΑΔΡΆΝΕΙΑ.....

Αυτά....

Καταλάβατε τι έγινε ή ακόμα;;;;

Υ.Γ) Είναι φουλ εμπολιασμένος.....

Καλή δύναμη σε όλους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γκρινμπεργκ προς Μητσοτάκη : να τους ταράξεις στο ψέμα. Ότι όλα είναι φθηνότερα. 

— Μα είναι ακριβότερα.

— Πόσες φορές θα σου το πω, ο λαός είναι ηλίθιος.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Shahid King Bolsen 

για τον Ibrahim Traore

“...ανησυχώ πολύ για την κατάσταση του Ibrahim Traore (ηγέτη της χώρας Burkina Faso, δυτική Αφρική). Όπως επίσης και για τους ηγέτες των χωρών στην υπο-Σαχάρια Αφρική. Αυτοί οι ηγέτες (Assimi Goita στην χώρα Mali, Mohamed Bazoum στην χώρα Niger, Macky Sall στην χώρα Senegal) πρέπει να προστατευτούν με κάθε κόστος. Θα μπορέσω να βρω, να προτείνω, κάποιες πρακτικές τακτικές ώστε να συμβάλλω στην ασφάλειά τους. Να ανακοινώσω, να διδάξω στους Μουσουλμάνους, όχι μόνο στην Αφρική αλλά και στα χαλιφάτα του Κόλπου, την Τουρκία, στην Ινδονησία, την Μαλαισία, το Μπρουνέι. Πρέπει να στείλουμε χιλιάδες ανθρώπους εκεί, για την ασφάλειά τους. Όχι μόνο σαν απόδειξη της υποχρέωσής μας αλλά και σαν απόδειξη της αδελφοσύνης μας. Θα σταθούμε στο πλάι τους, θα βοηθήσουμε στον μεγάλο αγώνα που ξεκίνησαν. Αν κάτι τους συμβεί θα φροντίσουμε να υπάρξουν βαριές συνέπειες...’’ 

 - Οι χώρες Niger, Burgina Faso, Senegal και Mali έχουν συνδεθεί πολιτικά και στρατιωτικά ώστε να υπερασπίσουν τα εδάφη τους και τις πηγές πρώτων υλών από την θηριώδη φασιστική κυριαρχία της χώρας Γαλλία αλλά και άλλων χωρών της Ε.Ε. και την ομάδα δαιμόνων που διοικεί την χώρα Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής - - - 

(o Shahid Bolsen είναι μουσουλμάνος ακτιβιστής με κορυφαία επιρροή στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης των μουσουλμανικών χωρών. Γεννημένος στην Αμερική έζησε αρκετά χρόνια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αλλά και στην πόλη Istanbul. Ζει πλέον στην χώρα Μαλαισία όπου εργάζεται συνεχώς με σκοπό την ενημέρωση για την Οικονομική Αυτοτέλεια και αυτονομία των Μουσουλμανικών χωρών, την πολιτική ανεξαρτησία των Μουσουλμανικών χωρών, την ολοκλήρωση της από-αποικιοκρατίας στο συλλογικό υποσυνείδητο των Μουσουλμάνων -



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις ΗΠΑ επιβάλλουν lockdown για ενα «συνηθισμένο ετήσιο ιό» σε τέσσερις πόλεις!

29/8/2024

Τέσσερις πόλεις στη Μασαχουσέτη – Ντάγκλας, Οξφόρδη, Σάτον και Γουέμπστερ – επιβάλλουν επ’ αόριστον «εθελοντικό» lockdown αφού φαίνεται ένα άτομο να βρέθηκε θετικό σε έναν «εξαιρετικά σπάνιο ιό» που αποκαλούν ανατολική εγκεφαλίτιδα των ιπποειδών (EEE).

Κάθε βράδυ από τώρα και στο εξής, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες αυτών των τεσσάρων πόλεων θα πρέπει να μένουν σπίτι τους, κι αυτό για να σταματήσει η δήθεν εξάπλωση μιας δήθεν δυνητικά θανατηφόρας ασθένειας που μεταδίδεται από τα κουνούπια….

Το Συμβούλιο Υγείας της Οξφόρδης ψήφισε υπέρ της σύστασης ότι οι άνθρωποι πρέπει να παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους μετά τις 6:00 μ.μ. κάθε βράδυ έως τουλάχιστον τις 30 Σεπτεμβρίου, καθώς ο ιός EEE εξαπλώνεται μόνο μετά τη δύση του ηλίου. Ενώ από την 1η Οκτωβρίου, το lockdown της Οξφόρδης θα ξεκινά μια ώρα νωρίτερα στις 5:00 μ.μ. κάθε βράδυ και θα παραμείνει έτσι έως ότου ο πρώτος σκληρός παγετός χτυπήσει την περιοχή.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωτοφανής κλιματική αλλαγή! μια μέρα πριν το Φθινόπωρο βρέχει!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το δολοφονικό κράτος των σιωνιστών ρατσιστών δέχτηκε να σταματήσει για λίγες μέρες σε κάποια σημεία της Γάζας τους βομβαρδισμούς, προκειμένου να εμβολιαστούν τα παιδιά, λόγω επανεμφάνισης, μετά από δεκαετίες, της πολιομυελίτιδας.

Όχι γιατί τους πήρε ο πόνος για τα παιδιά της Γάζας. Ήδη μέσα σε ένα εννιάμηνο έχουν δολοφονήσει κάπου 15.000 απ' αυτά. Αλλά γιατί θέλουν να κάνουν τα εμβόλια τα οποία αγοράζει ο ΟΗΕ από τις φαρμακοβιομηχανίες οι οποίες  ανήκουν στην πλειοψηφία των μετοχών στα σιωναζιστικά γουρούνια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίθεση με μπογιά, που εκτόξευσε φασίστας, φωνάζοντας "Σλάβα Ουκράινα!", δέχτηκε η Ζάρα Βάγκενκνεχτ, κατά την προεκλογική ομιλία της στην Ερφούρτη. Το κόκκινο χρώμα της μπογιάς παραπέμπει στον χαρακτηρισμό της ως "αμετανόητης κομμουνίστριας". 

Οι νοσταλγοί της επέκτασης του Ράιχ προς ανατολάς δεν συγχωρούν την τοποθέτησή της κατά της εμπλοκής της Γερμανίας στον βρόμικο πόλεμο του ΝΑΤΟ ενάντια στη Ρωσία.

Και βέβαια έχουν πανικοβληθεί από την προδιαγραφόμενη ανάδειξη του κόμματος της Βάγκενκνεχτ σε ισχυρή δύναμη, ικανή και να ανακόψει την άνοδο της Ακροδεξιάς και να διεμβολίσει το νατοϊκό καθεστωτικό μπλοκ χριστιανοδημοκρατών - σοσιαλδημοκρατών και πράσινων.

Σχολιο.- Πως ξέρουμε οτι ήταν φασίστας; Μπορεί να ήταν ΦαιοΠράσινος δικαιωματιστής.  Διαβάζω ότι κατα την αστυνομία τουλάχιστον το κίνητρο της επίθεσης δεν έχει κάν ξεκαθαριστεί ενώ στο δημοσίευμα της DW σχετικα δεν αναφέρεται οτι ακούστηκε τέτοιο σύνθημα

Σχολιο.- Ο χαρακτηρισμός φασίστας αφορά την πρακτική της επίθεσης σε μια αριστερή πολιτικό σε προεκλογική συγκέντρωση.

Σχολιο.- Τη στιγμή της επίθεσης ακούγεται το "Slava Ukraine", σύνθημα των Ουκρανών συνεργατών των Ναζί στο Β'ΠΠ.

Σχολιο.- Άλλωστε τα δημοσιεύματα του δεξιού Τύπου ως αμετανόητη κομμουνίστρια την εμφανίζουν.

Σχολιο.- Η Σάρα Βαγκενκνεχτ, και το κόμμα Λογική και Δικαιοσύνη, στη Γερμανία, αποτελούν την ελπίδα της μαρξιστικής Αριστεράς στην Ευρώπη. Οι θέσεις της για το μεταναστευτικό ζήτημα είναι στις θέσεις του Καρλ Μαρξ, του Φρηντριχ Ένγκελς και της Διεθνούς Ένωσης Εργατών.

Σχολιο.- Μπορεί να μην ήταν φασίστας, μπορεί να ήταν Πράσινος ΝΑΤΟδουλος, πολεμοκαπηλος "φασίστας"

Σχολιο.- Σλάβα Ουκράινα φώναζαν οι Ουκρανοί φασίστες στα χρόνια της ναζιστικής κατοχής. Άρα, όποιος το φωνάζει και σήμερα φασίστας είναι.

Σχολιο.- οι σύγχρονοι ΝΑΤΟδουλοι "φασίστες" (Δεξιοί, Πράσινοι, Αυτόνομοι και άλλοι) δεν έχουν πρόβλημα να φωνάξουν Σλαβα Ουκραινα. Εξάλλου κάτ' αυτούς οι σύγχρονοι Ουκρανοί νεο-ναζιστες δεν είναι και τόσο κακοί, αφού δίνουν έναν ιερό αγώνα ενάντια στο δικτάτορα Πούτιν. Οι σύγχρονοι ΝΑΤΟδουλοι "φασίστες" κάθε πολιτικής απόχρωσης, αντίστοιχα, φωνάζουν Ζήτω το κράτος του Ισραήλ και το δικαίωμα του στην αυτοάμυνα

Σχολιο.-  Απλώς, εξήγησα ότι όποιον φωνάζει το συγκεκριμένο σύνθημα τον θεωρώ φασίστα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! 

Ανησύχησαν εκεί στην Alpha Bank μετά τις καταγγελίες μου για τα χρήματα του "Τουρισμός για όλους" που καρπώνονται, μιας και μεγάλο μέρος των δικαιούχων αδυνατεί να ολοκληρώσει την απαιτούμενη πολύπλοκη ηλεκτρονική διαδικασία.

Ανησύχησαν και μου έστειλαν προσωπικό μήνυμα με λεπτομερείς οδηγίες. 

Και φυσικά τους απάντησα: 

Και γιατί χρειαζόταν να κάνω τόση φασαρία για να μάθω κάτι που το εμφανίζετε τόσο απλό; 

Γιατί αυτά δεν τα γνωρίζουν ήδη οι εργαζόμενοι στην τράπεζά σας; 

Γιατί δεν υπάρχει μια τηλεφωνική γραμμή να τα μαθαίνει ο κόσμος; 

Είναι προφανές πως ποντάρετε στην άγνοια του κόσμου. Με συνέπεια πολλές δεκάδες χιλιάδες δικαιούχοι να μη μπορέσουν να πάρουν τα 200 ευρώ, ώστε να τα ιδιοποιηθείτε. 

Από την πλευρά μου συνεχίζω τις καταγγελίες, μέχρις ότου η διαδικασία γίνει απλή για κάθε δικαιούχο. Ανεξαρτήτως του αν διαθέτει ετούτο ή το άλλο κινητό και ειδικές γνώσεις πληροφορικής.

ΥΓ. Καπάκι ήρθε κι άλλο ανάλογο μήνυμα από την Alpha Bank. Τους έχει τσούξει η αποκάλυψη της απάτης. Φυσικά απάντησα και πάλι, ζητώντας τους να απλοποιήσουν τη διαδικασία ώστε να γίνει προσιτή σε όλους τους δικαιούχους.

Σχολιο.- Παραλληλα, ισως θα ηταν χρησιμο να δημοσιοππιησετε κ αυτες τις πληροφοριες ππυ σας εδωσαν

Σχολιο.- Μπραβο  που δε σταματάς μόνο σε σένα αλλά το απαιτείς και για τους άλλους. Ας το δουν όσοι σε ακολουθούν και σε διαβάζουν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Όμως εμείς θα τους αντισταθούμε. Όποιοι και να 'ναι, όσο δυνατοί και να 'ναι".

Δώρος Λοΐζου

Γραμματέας της Νεολαίας της ΕΔΕΚ και διευθυντής της εφημερίδας "Σοσιαλιστική Έκφραση", δολοφονήθηκε στις 30 Αυγούστου 1974 από τα ακροδεξιά αποβράσματα της ΕΟΚΑ Β΄. 

Ένα μήνα αφότου, με τη συμμετοχή τους στο χουντικό πραξικόπημα, άνοιξαν την Κερκόπορτα στον Αττίλα. 

Δεν ξεχνάμε!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάντως, το ζήτημα συνδέεται άμεσα με μια εφιαλτική πραγματικότητα. Με το ότι όλες οι συναλλαγές μεταξύ κράτους και πολιτών περνάνε, πλέον, μέσω των τραπεζών. Οι οποίες, βέβαια, δεν αρκούνται στη νόμιμη προμήθεια. 

Και από τις παράνομες -αν και νομιμοφανείς, όπως η συγκεκριμένη με τον τουρισμό που από χθες καταγγέλλω- δραστηριότητες, είναι βέβαιο ότι ωφελούνται και κυβερνητικοί κύκλοι. Με τις λεγόμενες μίζες. 

Όχι γιατί έχουμε να κάνουμε με στρέβλωση του καπιταλισμού. Αλλά γιατί έτσι ακριβώς είναι ο καπιταλισμός, όταν δεν ελέγχεται και δεν απειλείται από ισχυρά εργατικά και λαϊκά κινήματα. Και όταν δεν έχει να αντιμετωπίσει μια Αριστερά με βαθιά λαϊκή κουλτούρα και άμεσα αντανακλαστικά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λέγεται Πέτρος Παππάς και είναι βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ και ένας από τους αυλικούς του εξ Αμερικής ουρανοκατέβατου χλιμίτζουρα.

Έχει ταχθεί υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων. 

Ο χλέμπουρας αυτός επανέρχεται τώρα. Ευθυγραμμιζόμενος με τη δεξιά αντίληψη της Ν.Δ. για το τιμωρητικό σχολείο, διαφωνεί με τις αποβολές. 

Πέτρος Παππάς : «Η ποινή για τα κινητά θα έπρεπε να είναι να κάτσουν παραπάνω οι μαθητές στο σχολείο, όχι να απομακρυνθούν».

Να μένουν περισσότερες ώρες, προτείνει ο φιρφιρίκος. Γιατί, εκτός των άλλων, μισεί και τους εκπαιδευτικούς. Και πολύ θα 'θελε να τους βλέπει να κάθονται κάμποσες ώρες μετά το ωράριό τους, να επιτηρούν τους τιμωρημένους μαθητές.

Βρε, ουρτ! Ουρτ, είπαμε! Παλιάνθρωπε!

Σχολιο.- Συμφωνώ με την ουσία όσων γραφεις. Μια διόρθωση που κάνει όμως την περίπτωση Παππά....χειρότερη. Ο Π.Π. γεννήθηκε στην Οστράβα της Τσεχοσλοβακίας σε οικογένεια πολιτικών προσφύγων....

Σχολιο.- Και θυμάμαι ότι την είχε κάνει αυτή τη δήλωση-βόμβα υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων προεκλογικά, λίγο πριν τις εκλογές του Ιουνίου '23. Λίγο πριν εμφανιστεί ο Κασσελάκης ως....σωτήρας....Και μάλιστα ήταν από τις πρώτες τηλεοπτικές του εμφανίσεις σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας...Ψάχνονταν όλοι να δουν ποιο είναι αυτό το νέο πολιτικό φρούτο...

Σχολιο.- Είναι ανόητος στο έπακρο, όλη η αλητεία που μάζεψαν τελευταία στο σύριζα

Σχολιο.- Πιο μ@λάκας γίνεσαι Παππάς. Τρεις Παππάδες στην αυλή του ΣΥΡΙΖΑ. Στα τσακίδια...

Σχολιιο.- Με ποιους θα κάθονται οι μαθητές παραπάνω ώρες?Θα προσληφθούν καθηγητές που αν υπάρχουν τιμωρημένοι θα κάθονται, αν όχι θα φεύγουν αλλά σε κάθε περίπτωση θα πληρωνονται?



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο καθηγητής Αντωνης Φώσκολος καταρρίπτει του τρομοκρατικούς μύθους περί της αύξησης στην ατμόσφαιρα του διοξειδίου και την αλλαγή του κλίματος…

Σχολιο.- Τον Φώσκολο τον έχουν για γραφικό διότι δεν τους έκατσε όπως ορισμένοι άλλοι. Χρησιμοποιούν την επιστήμη για να χειραγωγήσουν τις μάζες και το πετυχαίνουν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εποχικοί Πυροσβέστες

Η συλλογική σύμβαση εργασίας των Εποχικών Πυροσβεστών είναι ξεκάθαρη. Ανάμεσα σε δύο υπηρεσίες θα πρέπει να μεσολαβεί 12 ώρες ανάπαυση. 

Ο συνάδελφος μας στην Θάσο που έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας, ήταν ορισμενος 34 ώρες υπηρεσία με 2,5 ώρες ανάπαυση στο σύνολο των ωρών αυτών. ( ανάπαυση δόθηκε μετά από 24 ώρες 07:30 με 10:00 το πρωί όπου ανέλαβε και πάλι υπηρεσία ).

Για όλα αυτά εννοείται πως υπάρχουν ακράδαντα στοιχεία. Ο θάνατος του συναδέλφου βαραίνει τη διοίκηση του Π.Κ ΘΑΣΟΥ καθως υπαρχει σορεια παραβάσεων ωραρίων. Πλέον έχουν ανοίξει τα στόματα και μαθαίνουμε τα μύρια οσα για όσα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο κλιμάκιο. 

Κάποιοι θεωρούν πως το Πυροσβεστικό Σώμα είναι τσιφλίκι τους, κάποιοι νομίζουν πως μπορούν να είναι διοικητές και ταυτόχρονα ιδιοκτήτες κρεπερι, κάνοντας διανομή τρόφιμα για το μαγαζί τους με υπηρεσιακα αυτοκίνητα.

Κάποιοι θα χάσετε τον ύπνο σας...

Πλέον αναμένουμε την αντίδραση του Πανελληνίου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών το οποίο απ' όσο ενημερωνομαστε έχει ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες διαδικασίες για την υπόθεση.

Υγ: Να χαίρεστε το Νέο Δόγμα σας άπαντες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σέ άλλα Νέα, οί Ενώσεις Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας Ελλάδας, Βουλγαρίας καί Ρουμανίας προχώρησαν σε επίσημη κοινή καταγγελία πρός τίς Γενικές Διευθύνσεις Ενέργειας καί Ανταγωνισμού τής ΕΕ, για πρακτικές χειραγώγησης καί #Κερδοσκοπίας στις αγορές ρεύματος. Καταγγέλλουν εναρμονισμένες πρακτικές των παραγωγών ενέργειας στις συμβατικές μονάδες,Λιγνίτη,Φυσικού αερίου καί Υδροεηλεκτρικών,καθώς καί παιχνίδια στά Σύνορα μέ τίς εξαγωγές.!! Αυτό σημαίνει ό,τι μέ τό πού πέφτει ό ήλιος καί αποσύρονται τα φωτοβολταϊκά από το μείγμα, οι τιμές εκτοξεύονται καθημερινά έως καί #650 €/Mwh.

Στην Ελλάδα τέτοιες μονάδες έχουν ή #ΔΕΗ, ό #Μυτιληναίος,ή #ΓΕΚ_ΤΕΡΝΑ,τά #ΕΛΠΕ_Λάτσης καί ή #MotorOil_Βαρδινογιάννης. 

Κατά τά άλλα,δέν υπάρχει Καρτέλ στό Ρεύμα,δέν βγάζουν δισεκατομμύρια πέντε διαπλεκόμενοι με τίς πλάτες της Κυβέρνησης.!!

Αυτό όμως δέν θά τό ακούσετε στά Κανάλια,.Ούτε θά τό διαβάσετε στά μεγάλα #Sites.!! 

Αυτά παίζουν μόνο της μείωση των διοδίων της Αττικής Οδού στά #Δυόμισι_ευρώ, από 2,80€,μέ εντολή…Μητσοτάκη.!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΙΣΧΙΣΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ :

"ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ", ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑ. 

ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ 

ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ 

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ .....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόσα χρόνια, θα παραμείνει ΑΓΝΟΟΎΜΕΝΗ, η φοιτήτρια Εριέττα Μόλχο? απο τη ΜΑΖΙΚΉ δολοφονεία των Τεμπών .

Σχολιο.- Μέχρι να ξεχαστεί εντελώς το θέμα!

Τότε δεν θα είναι αγνοούμενη, θα είναι ξεχασμένη! 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περι μισθοφορων αλλοεθνων που πηγαν να πολεμησουν υπερ των ουκρανοναζι και εναντια στο ρωσικο απελευθερωτικο στρατο, ο λογος..

Πλάνα από ανάκριση Κολομβιανών πολιτών που πολέμησαν στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας - νωρίτερα υπήρχαν αναφορές ότι αυτοί οι άνθρωποι πιάστηκαν στο έδαφος της Βενεζουέλας.

Πλάνα από κρατούμενους Κολομβιανούς μαχητές που πολέμησαν στο πλευρό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Οι μισθοφόροι συνελήφθησαν στο έδαφος της Βενεζουέλας και εκδόθηκαν στη Ρωσία. Κατά τη σύλληψή τους, βρέθηκαν στην κατοχή τους μια στολή των Ναζί Καρπαθίων Slash. Τα κολομβιανά μέσα έγραψαν ότι πιάστηκαν στη Βενεζουέλα.

Οι αγωνιστές κατηγορούνται για το Μέρος 3 του άρθρου 359 (συμμετοχή μισθοφόρου σε ένοπλη σύγκρουση ή εχθροπραξίες), σύμφωνα με το οποίο και οι δύο στρατιωτικοί αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών. Στα πλάνα παραδέχονται ότι υπηρέτησαν πράγματι στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιος επέλεξε να δημοσιοποιήσει τώρα (κοίτα σύμπτωση )την ποινική μήνυση κατά του Pavel Durov στην Ελβετία, που είχε καταθεσει η πρώην σύντροφός του πριν από σχεδόν 18 μήνες...καρμπον με την τακτική που χρησιμοποίησαν με τον Τζούλιαν Ασαντζ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Δεν είναι εγωιστικό να μη θέλει κανείς παιδιά 

Εγωιστικό είναι να θέλει"

Άρθρο της Kerry Sackville στην The Sydney Morning Herald

Η ίδια  στο προφίλ της στο twitter γράφει :

"Είμαι Εβραιοαυστραλή και κυριολεκτικά 6 εκατ. Εβραιοι κυνηγήθηκαν και δολοφονήθηκαν στο Ολοκαύτωμα για τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Αυτή είναι η διαφορά. Καταλαβαίνω ότι δε γνωρίζουν όλοι την ιστορία των Εβραίων αλλά δεν είναι ποτέ αργά για να μάθουν."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν ξέρω τι έκανε, τι ήταν η είναι ο Πούτιν, ένα πράγμα ξέρω. Τα εκατοντάδες παιδιά που έσωσε και πήρε στην Ρωσσία, κυριολεκτικά από τα νύχια των ουκρανοναζί που θα τα πουλούσαν στους αμερικάνους παιδοβιαστές (ακριβώς τότε ήταν που τον κατηγόρησαν για "εγκληματία πολέμου"..... όχι τυχαία), του δίνουν μία θέση στον Παράδεισο και μην γελάσεις, κυριολεκτώ!! Ο σωσμός αυτών των αθώων ψυχών είναι ίσως η πιό μεγαλειώδης πράξη του

Σχολιο.- Τα είχα δημοσιεύσει τα πεπραγμένα της Ελενας Ζελένσκι, αλλά τα έβγαλαν "φέικ" οι ψεύτες αρβυλοφάρου κωλοφασίστες των ellinikahoaxes του μπουρδελοfacebook. Δεν πειράζει! Συνεχίζουμε!

Σχολιο.- Οταν λένε ότι είναι φέικ είναι σίγουρα αληθινή η είδηση, κι'όταν σου λένε τις "αλήθειες" τους είναι 100% σίγουρο ότι είναι φέικ! Η Ζελένσκα με τους αμερικάνους (και Πολωνούς) έχουν στείλει εκατοντάδες παιδιά στην κόλαση. Είμαι σίγουρη ότι θα πληρώσουν πολύ ακριβά ότι έκαναν όλοι όσοι εμπλέκονται. Εδώ σε αυτή τη ζωή!!!! Οι μαύρες ψυχές ποτέ δεν γλυτώνουν!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εχει λήξει, από τον περασμένο Ιούλιο και η νόμιμη θητεία της Ουκρανικής Βουλής.

Η Βουλή εκλέγεται κάθε 5 χρόνια και οι τελευταίες εκλογές έγιναν, στις 21 Ιουλίου του 2019. Εκτοτε δεν έχουν γίνει εκλογές.

Από τις 20 του Μάη έχει λήξει και η Προεδρική θητεία του Ζελένσκι, που δεν λέει ν΄αποχωριστεί την καρέκλα.

Κυβερνάει με στρατιωτικό νόμο.

Κανένας νόμιμος εκεί! Ολοι σφετεριστές της εξουσίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βιάζουν την Φύση!

Βιάζουν την λογική μας!

Βιάζουν τον θεσμό της οικογένειας!

Βιάζουν κάθε ιερό και όσιο!

Με τυμπανοκρουσίες.

Με επίδειξη πλούτου.

Με επίδειξη πολιτικού στάτους.

Με επίδειξη ισχυρών καλεσμένων, παρόμοιων αντιλήψεων.

Και οι δούλοι δεξιοί του τρικομματικού τέρατος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ χειροκροτούν τους πουθενάδες. Που έφτασαν με αλεξίπτωτο, στην χώρα, για να μας επιβάλλουν το ψέμα τους.

Για ν΄αποδεχθούμε το παράλογο ως φυσιολογικό, ενόσω κρυφογελάμε με το Καρναβάλι, που βλέπουμε, αλλά δεν μιλάμε, για να είμαστε "πολίτικαλ κορέκτ".

Υπουλοι! Βρωμεροί, διεφθαρμένοι και γελοίοι! 

Ούτε ιερό, ούτε όσιο αφήσατε χωρίς να το μαγαρίσετε!

Και με "υπερηφάνεια"!

Σχολιο.- Η βασίλισσα του τον άρπαζα και ΣΦΥΡΙΖΑ

Σχολιο.- Στην αυλή των προβάτων όλα τα απίθανα γίναν δυνατά.

Σχολιο.- Έτσι και μιλήσουμε είμαστε οι "περίεργοι"...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μία! Ακριβώς μία συνέντευξη έχει δώσει η χαζοχαρούμενη υποψήφια των Δημοκρατικών, από την ημέρα που παρέλαβε το "δαχτυλίδι".

Αλλά και γι΄αυτήν την ΜΙΑ, χρειάστηκε μια προεργασία εκπαίδευσης μερικών ημερών, μία δωρεάν δημοσιογράφος του "δικού τους" CNN, προκαθορισμένες ερωτήσεις και απαντήσεις και δεκάδες "cut" και "restart", ή ελληνιστί "πάμε πάλι!". Ακολούθησε και το απαραίτητο μοντάζ.

Αναμένω να ακούσω και εκείνες τις "περισπούδαστες" "εμπνευσμένες" ατάκες της τύπου, "Πρέπει να αναγνωρίσουμε τη σημασία της αναγνώρισης της σημασίας", στο ντιμπέιτ με τον Τραμπ, για να καταχωρίσω και τα νέα "μαργαριτάρια".

Σχολιο.- από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο εργαζόμενο στον δυτικό κόσμο η επιλογή γίνεται με κριτήριο την αδυναμία και την ανικανότητα.Επιλεγονται οι ηλίθιοι για να τους χειραγωγούν οι κακιστοι

Σχολιο.- Και οι πιο διεστραμμένοι!

Σχολιο.-  Φαντάσου για πόσο χαζό θεωρούν τον κόσμο που δεν ενδιαφέρονται ούτε τα προσχήματα να κρατήσουν ώστε να έχουν έναν πιο σοβαρό υποψήφιο για την θέση του πλανητάρχη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο γιορτάζει τα 70 χρόνια του.

-O Λουκασένκο χαρακτηρίζεται στη Δύση σαν ο … “τελευταίος σοβιετικός δικτάτορας” - αυτός που από το 1994 σαρώνει σ’ όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις 

και η δημοτικότητά του ανεβαίνει συνεχώς τόσο στη Λευκορωσία αλλά και στη Ρωσία!

-Το μίσος της Δύσης στο Λουκασένκο, ξεκινάει από το ότι επέλεξε και κατάφερε η Λευκορωσία να ΜΗΝ ακολουθήσει το δρόμο της Ουκρανίας, αλλά να γίνει αυτό που η Δύση κατηγορεί σαν “η τελευταία Σοβιετική Δημοκρατία”, χωρίς ολιγάρχες και παρακμή!

-Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, ο “μπάρμπας” όπως τον λένε, είναι αγαπητός και ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρωσία και τη Λευκορωσία!

-Από τα συγχαρητήρια του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας και του Κομμουνιστικού Κόμματος της Λευκορωσίας,

σήμερα στον Λουκασένκο για τα 70 του χρόνια:

“… Εδώ και πολλά χρόνια, η Δημοκρατία της Λευκορωσίας αναπτύσσεται δυναμικά και αυξάνει τις δυνατότητες που δημιουργούν γενιές σοβιετικών ανθρώπων στην αγαπημένη και εργατική γη σας. 

Η Λευκορωσία γίνεται πιο όμορφη διατηρώντας προσεκτικά τις ιστορικές και πολιτιστικές παραδόσεις, διατηρώντας ευλαβικά την ιερή μνήμη των χρόνων της φονικής μάχης με τον ναζισμό και ακολουθώντας πειστικά μια αντιφασιστική πορεία. 

Η αναμφισβήτητη συμβολή σας σε αυτό είναι τεράστια, και σίγουρα θα λάβει μια αντάξια ιστορική αξιολόγηση.

Η Δημοκρατία της Λευκορωσίας έχει γίνει ένα από τα αξιόπιστα προπύργια αντίστασης στο μονοπάτι του απάνθρωπου παγκόσμιου κεφαλαίου που αγωνίζεται για πλανητική κυριαρχία.

Συνδυάζετε επιδέξια το μεγάλο και ποικίλο έργο σας με την επιβεβαίωση των αρχών της κοινωνικής δικαιοσύνης και της φιλίας των λαών. 

Οι Ρώσοι κομμουνιστές εκτιμούν βαθιά την ενέργειά σας στην υπεράσπιση των καλύτερων επιτευγμάτων της σοβιετικής εξουσίας …”



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Επειδή από το Φλεβάρη του 2022, ακούμε παρόμοια για “ρωσικούς θριάμβους”και … “προελάσεις” και … “οσονούπω κατάρρευση” κλπ κλπ και μετά συμβαίνουν … εκπλήξεις και “υποχωρήσεις” όπως στο Χάρκοβο, τη Χερσώνα κλπ μέχρι και … εισβολή Ουκρανών στην περιοχή του Κουρσκ, πάντα όπως λένε στο χωριό μου “κρατάω μικρό καλάθι προσδοκιών”!

-Μακάρι να τελειώσουμε με τη συντριβή της Δύσης, του ΝΑΤΟ, και των Ναζί και την απελευθέρωση της Ουκρανίας,

ΟΜΩΣ:

-η υποτίμηση του εχθρού και η ηρωική προσπάθεια μόνο 750.000 εθελοντών μαζί με την ανικανότητα ενός τακτικού στρατού 

που τον κατάντησαν όπως είναι οι συμμορίες από το 1990 και μετά, μετατρέπονται συστηματικά σε τραγωδίες!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Κάτι δεν πάει καλά για τη Δύση στην Ουκρανία!

-Κινήσεις που δείχνουν “πανικό ήττας”!

1.Σήμερα φτάνουν εκτάκτως στην Ουάσιγκτον, ο ΝαρκοΦύρερ Ζελένσκι κι ο Υπουργός του Άμυνας Ουμέροβ, για να συζητήσουν τη δυνατότητα επιθέσεων του ΝΑΤΟ, με όλο το οπλοστάσιο που διαθέτουν κατά της Ρωσίας ΚΑΙ βαθιά στο έδαφος της Ρωσίας ΚΑΙ εναντίον ΜΗ στρατιωτικών στόχων! Προτεραιότητα οι πυρηνικοί σταθμοί ενέργειας στο ευρωπαϊκό τμήμα της χώρας, θεωρώντας ότι θα προκαλέσουν “ολοκαύτωμα” και παράλυση της Ρωσίας!

2.Χτες ο ηλίθιος πολεμοκάπηλος Μπορέλ προσπάθησε να περάσει την ίδια απόφαση σε Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, μαζί με ένα νέο πακέτο “βοήθειας” 6 δις € στο Κίεβο.

Οι αποφάσεις μπλοκαρίστηκαν από το βέτο της Ουγγαρίας, με αποτέλεσμα ο Μπορέλ να … λυσσάξει, να τονίσει ότι “πολλοί υπουργοί υποστηρίζουν την εισβολή και τα χτυπήματα σε Ρώσικο έδαφος” και τώρα παραπέμπει τις σχετικές αποφάσεις σε καθεμία από τις 27 κυβερνήσεις της ΕΕ. 

-(Με την ευκαιρία, εκείνος ο Μητσοτάκης κι ο Γεραπετρίτης ΤΙ ψήφισαν χτες;  Πόλεμο με κάθε μέσον;)

-Για όσους δεν το κατάλαβαν, ζούμε ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές:

-Η Δύση και το ΝΑΤΟ μπροστά στην προοπτική της Ήττας, στην πράξη κηρύσσουν τον πόλεμο ανοιχτά στη Ρωσία! 

Ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο!

Οι Ουκρανοί, απλά πατούν το … κουμπί και τη σκανδάλη ενώ ο Μπορέλ είναι αρκούντως βλάκας για να το ανακοινώνει ανοιχτά!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Politico: Πραξικόπημα του Πούτιν η άνοδος “φιλορωσικών” κομμάτων στη Γερμανία!

Το Politico χαρακτηρίζει φιλορωσικό και ακροδεξιό το AfD, ενώ χαρακτηρίζει το αριστερό BSW “φιλορωσικό” και διάδοχο του κομμουνιστικού κόμματος παρότι δεν είναι. Αναφέρεται δε σε “εξτρεμιστικό” τσουνάμι. Ο ιστότοπος παρουσιάζει μάλιστα την τυχόν νίκη των “φιλορωσικών” γερμανικών κομμάτων σαν εδαφικά κέρδη για τη Ρωσία! «Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να προβληματίζεται με την αιφνιδιαστική εισβολή της Ουκρανίας στην περιφέρεια Κουρσκ, αλλά το Σαββατοκύριακο πιθανότατα θα γιορτάζει εδαφικά κέρδη πιο δυτικά, στη Γερμανία. Τα φιλικά προς τη Ρωσία κόμματα σε τρία ανατολικά γερμανικά κρατίδια (Βρανδεμβούργο, Σαξονία και Θουριγγία) πρόκειται να σημειώσουν σημαντικά κέρδη στις περιφερειακές εκλογές τον Σεπτέμβριο, δύο από τις οποίες έχουν οριστεί για την Κυριακή», γράφει το Politico.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρετανία. Κιρ Στάρμερ . Απαγορεύεται το τσιγάρο ακόμα και έξω από τος παμπ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΕΡΟΛΙΝΟ.-- Απελαύνεται από τη Γερμανία ο Ιρανός Μοχαμάντ Χαντί Μοφατέχ, πρώην επικεφαλής του Ισλαμικού Κέντρου του Αμβούργου (IZH), το οποίο τέθηκε εκτός νόμου τον Ιούλη, κατηγορούμενο για σχέσεις με τη Χεζμπολάχ. Ο Μοφατέχ έχει προθεσμία μέχρι τις 11 Σεπτέμβρη να εγκαταλείψει τη χώρα, διαφορετικά θα απελαθεί με δικά του έξοδα και δεν θα έχει δικαίωμα να επιστρέψει στη Γερμανία. Η γερμανική κυβέρνηση βρήκε ευκαιρία και επισπεύδει τις απελάσεις μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Ζόλινγκεν με 3 νεκρούς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΕΣΩΣΕ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ – Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ» – ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η 20ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ “ΚΑΨΩΜΕΝΟ” ΤΕΡΑΣ

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 35χρονος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει την 20χρονη κοπέλα στη Σαλαμίνα, η οποία σώθηκε τελευταία στιγμή από άνδρα που έτυχε να ακούσει τις εκκλήσεις τις για βοήθεια. 

Μετά από την απολογία του στον ανακριτή, ο 35χρονος που είναι παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς έχει συλληφθεί άλλες 15 φορές, τρεις εκ των οποίων για απόπειρες βιασμούς, κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο ίδιος ωστόσο λέει ότι θα μηνύσει τον άνδρα που τον χτύπησε και τον βιντεοσκόπησε, διανέμοντας το υλικό στο διαδίκτυο.

Την ίδια στιγμή η 20χρονη κοπέλα από τη Σαλαμίνα συγκλονίζει περιγράφοντας τις στιγμές φρίκης που έζησε. 

«Κατεβαίνω από το λεωφορείο γύρω στις 14:30, τον είδα ότι με ακολουθούσε. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν στα σκαλιά, κατεβαίνω στην παραλία. Με ενόχλησε δύο φορές. Του κάνω ότι ”δεν θέλω παραπάνω γνωριμίες”, τον αποτρέπω και έρχεται τρίτη φορά. Γυρνάει και μου κάνει ότι άμα δεν με βιάσει θα μου βγάλει μαχαίρι. Ενημερώνω τον φίλο μου ότι με ενοχλεί ένας εδώ πέρα. Από τον φόβο μου μπήκα μέσα και ξεκίνησα να κολυμπάω και κολυμπούσε μαζί μου» δήλωσε στο Live News και πρόσθεσε:  «Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μ’ έσωσε. Τον ευχαριστώ πολύ».

Μάλιστα, όπως είπε οι αστυνομικές αρχές καθυστέρησαν να φτάσουν, ενώ η απάντηση που έλαβαν ήταν ειρωνική: «Η Αστυνομία έκανε να έρθει μία ώρα και δέκα λεπτά. Κάλεσα κι εγώ και ο Αχιλλέας την Αστυνομία. Μας ειρωνεύτηκαν κι από πάνω ότι ”τι να κάνω; να πετάξω;”. Είχα βιώσει αυτό το σοκ και η αστυνομία αργούσε τόσο πολύ να έρθει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον 35χρονο έχουν καταγγείλει και άλλες νεαρές κοπέλες, εκ των οποίων κάποιες ανήλικες. Συγκεκριμένα, έντεκα μαθήτριες Γυμνασίου καταγγέλλουν ότι ο 35χρονος τις παρενόχλησε.



Ακούστε ιστορίες με τον βιαστή της Σαλαμίνας να αποπειράται να βιάσει 14χρονη σε λεωφορείο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν δύο φωτογραφίες που δείχνουν πέρυσι τον επίδοξο βιαστή της Σαλαμίνας να προσπαθεί να βιάσει μια 14χρονη που είδε σε λεωφορείο της γραμμής

Η ανήλικη φωτογράφησε τον άνδρα και η μητέρα της δημοσίευσε τις εικόνες, μέσω της εκπομπής Live News. Παράλληλα, αφηγήθηκε το τρομακτικό περιστατικό που έγινε στις 14 Οκτωβρίου 2023.

«Η κόρη μου επέστρεφε με το λεωφορείο της γραμμής και ήταν εκείνη την ώρα αυτός μέσα. Πλησίασε την κόρη μου κι άρχισε να της λέει πόσο όμορφη είναι. […] Άρχισε να της χαϊδεύει το πόδι και η κόρη μου άλλαξε κάθισμα και την ακολούθησε. Βάζοντας μουσική πήγε και έκατσε δίπλα της και με το πόδι του προσπάθησε περνώντας το δικό του πόδι πάνω στο δικό της να την ψιλοεγκλωβίσει. Κάναμε επώνυμη καταγγελία στην αστυνομία. Η κόρη μου όταν είδε ότι τους ακολούθησε τράβηξε φωτογραφία με το κινητό», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν η κόρη μου ανέβασε τις φωτογραφίες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε άλλα 11 περιστατικά από φίλες και γνωστές αντίστοιχης δράσης από τον ίδιο άνθρωπο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε ότι «ο αστυνομικός είπε στην κόρη μου ότι σε περίπτωση που τον δει ξανά να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία. Μετά από 15 με 20 μέρες τον είδε ξανά στο ίδιο λεωφορείο. Πήγε στον οδηγό και έβαλε τις φωνές και ο άνδρας έφυγε».

Οι φωτογραφίες που τράβηξε η ανήλικη, όσο ο 35χρονος την ακολουθούσε, ψάχνοντας ευκαιρία να τη βιάσει:



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θρίλερ με τη σύλληψη δυο Τούρκων στην παραλιακή με βαρύ οπλισμό μέσα σε τζιπ

Μια περίεργη υπόθεση με τη σύλληψη δυο Τούρκων, που κουβάλαγαν βαρύ οπλισμό και πιάστηκαν χθες αργά το βράδυ στην παραλιακή μέσα σε ένα θηριώδες Mercedes SUV, εξετάζουν οι διωκτικές αρχές.

Η σύλληψη των δυο Τούρκων, ηλικίας 43 και 45 ετών σημειώθηκε χθες (30/8/24) αργά το βράδυ στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου. Το λευκό Mercedes G63, διέσχιζε την παραλιακή, όταν ξαφνικά μια εποχούμενη περιπολία, τους έκανε σήμα να σταματήσουν. Οδηγός ανέβασε χειρόφρενο, ενώ ο συνοδηγός κατέβηκε κάτω χωρίς να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το θηριώδες τζιπ και μέσα εντόπισαν δύο πιστόλις μάρκας Glock με γεμιστήρες και μετρητά περίπου 3000 ευρώ. Αμέσως ειδοποιήθηκε το «Διαρρηκτών» της Ασφάλειας Αττικής και ακολούθησαν κατ’ οικον έρευνες όπου βρέθηκαν άλλα πέντε όπλα.

Οι δυο Τούρκοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία όπου έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν ενώ τα όπλα, έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι «καθαρά» ή αν όχι, σε ποιες ενέργειες έχουν απασχολήσει.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Που μας κατάντησαν! Οι Έλληνες από την ακρίβεια κόβουν και το σουβλάκι-Στα 4,5 ευρώ η τιμή του



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κασσελάκης – Τάυλερ, ξαναπανρεύτηκαν στα Χανιά

Βιάζουν την Φύση!

Βιάζουν την λογική μας!

Βιάζουν τον... θεσμό της οικογένειας!

Βιάζουν κάθε ιερό και όσιο!

Με τυμπανοκρουσίες.

Με επίδειξη πλούτου.

Με επίδειξη πολιτικού στάτους.

Με επίδειξη ισχυρών καλεσμένων, παρόμοιων αντιλήψεων.

Και οι δούλοι χειροκροτούν τους πουθενάδες. Που έφτασαν με αλεξίπτωτο, στην χώρα, για να μας επιβάλλουν το ψέμα τους.

Για ν΄αποδεχθούμε το παράλογο ως φυσιολογικό, ενόσω κρυφογελάμε με το Καρναβάλι, που βλέπουμε, αλλά δεν μιλάμε, για να είμαστε "πολίτικαλ κορέκτ".

Ύπουλοι! Βρωμεροί, διεφθαρμένοι και γελοίοι!

Ούτε ιερό, ούτε όσιο αφήσατε χωρίς να το μαγαρίσετε!

Και με "υπερηφάνεια"!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΑΛΟΣ με τη Μετσόλα! ΔΙΟΡΙΣΕ τον κουνιάδο της σε κορυφαία θέση στην Ευρωβουλή...

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα, καθώς διόρισε τον κουνιάδο της ως προσωπάρχη της.

Σύμφωνα με το Politico, ο Matthew Tabone, ο οποίος άρχισε να εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη Μέτσολα το 2013, διαδέχεται τη Leticia Zuleta De Reales Ansaldo.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Μαλτέζος ευρωβουλευτής Alex Agius Saliba του Εργατικού Κόμματος, χαρακτήρισε την κίνηση της Μέτσολα ως «αχαλίνωτο νεποτισμό».

«Φανταστείτε αν εγώ ή ένας εκπρόσωπος του [Εργατικού Κόμματος] διόριζε ένα μέλος της οικογένειάς του στην υψηλότερη θέση του γραφείου του», έγραψε ο Agius Saliba.

Ο Tabone υπήρξε στενός συνεργάτης της Μετσόλα για χρόνια. Αφού άρχισε να εργάζεται για τη Μέτσολα, παντρεύτηκε την αδελφή της το 2015, πριν η Μέτσολα γίνει πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στα τέλη του 2022, ο Tabone προτάθηκε από την Μέτσολα για τον ρόλο του προσωπάρχη. Τελικά, απέφυγε να τον ορίσει, καθώς η χρονική συγκυρία ταίριαζε με το Qatargate, το σκάνδαλο «μετρητά για επιρροή» που συγκλόνισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Tesla έκοψε 500.000 δέντρα στη Γερμανία για να κατασκευάσει το εργοστάσιό της...

Μια περιβαλλοντική υπηρεσία ισχυρίζεται ότι η Tesla έχει κόψει περίπου 500.000 δέντρα από τότε που ξεκίνησε την κατασκευή του γερμανικού εργοστασίου Gigafactory, με αποτέλεσμα την αύξηση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 13.000 τόνους. Σε απάντηση, η Tesla ισχυρίζεται ότι φύτεψε πάνω από 1 εκατομμύριο δέντρα το 2024 στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας αναδάσωσης μεγάλης κλίμακας.

Ο Kayrros αναφέρει ότι η Tesla αποψίλωσε 813 στρέμματα δάσους μεταξύ του 2020 και του Μαΐου 2023, του τέλους της κατασκευής του εργοταξίου. Αυτή η αποψίλωση των δασών λέγεται ότι ισοδυναμεί με την οδήγηση 53 εκατομμυρίων χιλιομέτρων, με ένα μόνο όχημα εσωτερικής καύσης ή με τη λειτουργία 3.000 αυτοκινήτων για ένα ολόκληρο έτος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η γελοιότητα της Γερμανίας: απαγορεύει το σύμβολο του ανεστραμμένου τριγώνου!

Η Γερμανία απαγορεύει με "νόμο" το σύμβολο του ανεστραμμένου τριγώνου, που χρησιμοποιείται στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης από την Παλαιστινιακή Αντίσταση, για να σηματοδοτήσει ισραηλινούς στόχους που επιτίθενται εναντίον αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη...

Γελοίοι της Μπούντεσταγκ, όταν αυτά τα βίντεο δεν τα αναπαράγει κανένα "θεσμικό" τηλεοπτικό δίκτυο στη νεοναζιστική ευρω ένωση...

Οι ηλίθιοι! Το κόκκινο ανεστραμμένο τρίγωνο που απαγόρευσαν στην Γερμανία, είναι το τέταρτο χρώμα στην σημαία της Παλαιστίνης (κόκκινο τρίγωνο)... Τα μπάσταρδα του Χίτλερ είναι ικανά να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης αντιστέκονται στην ηλιθιότητα !!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γενοκτονία στη Γάζα: Διαμαρτύρεσαι; Συλλαμβάνεσαι!

30/08/2024  

Η βρετανίδα ακτιβίστρια Σάρα Γουίλκισον συνελήφθη από την αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου στις 29 Αυγούστου, σύμφωνα με πληροφορίες, για «περιεχόμενο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο». Η Σάρα Γουίλκισον έχει επικρίνει απερίφραστα την ισραηλινή γενοκτονία των Παλαιστινίων στη Γάζα, ενώ νωρίτερα φέτος συμμετείχε στο «Συνασπισμό του Στόλου της Ελευθερίας», τη διεθνή πρωτοβουλία που προσπάθησε να παραδώσει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.

Η σύλληψη της ακτιβίστριας έρχεται μόλις δυο εβδομάδες μετά τη σύλληψη του γνωστού δημοσιογράφου Ρίτσαρντ Μέντχερστ στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου. Η σύλληψη του Μέντχερστ διαφέρει από άλλες συλλήψεις δημοσιογράφων στο Ηνωμένο Βασίλειο (ναι, είναι και άλλες), καθώς έγινε βάσει του άρθρου 12 του νόμου περί τρομοκρατίας. Το άρθρο αυτό απαγορεύει την υποστήριξη μιας απαγορευμένης οργάνωσης.

O βρετανός πρώην διπλωμάτης Κρεγκ Μάρει δήλωσε: «Γίνεται πλέον ευκολότερο να απαριθμήσουμε τους πραγματικά αντιφρονούντες δημοσιογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου που δεν έχουν συλληφθεί για τρομοκρατία, παρά αυτούς που έχουν συλληφθεί! Αυτό το φασιστικό τέχνασμα να χαρακτηρίζονται οι δημοσιογράφοι ως τρομοκράτες είναι απίστευτο».

Πλέον στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί κανείς να φυλακιστεί έως και 14 χρόνια για την έκφραση γνώμης υπέρ μιας απαγορευμένης οργάνωσης.

Ο ίδιος ο Μάρει είχε καταφύγει στην Ελβετία το 2023 ζητώντας πολιτικό άσυλο, καθώς είχε κρατηθεί από τις βρετανικές αρχές βάσει του άρθρου 7 του αντι-τρομοκρατικού νόμου, στο πλαίσιο έρευνας της δράσης του σχετικά με τα Wikileaks και τις αποκαλύψεις του για τη βρετανική συμμετοχή στη γενοκτονία στη Γάζα.

Όπως αναφέρει ο Μάρει, όλες αυτές οι υποθέσεις ενέχουν ένα παράδοξο – μια εξαιρετική σύγκρουση μεταξύ του εσωτερικού δικαίου του Ηνωμένου Βασιλείου και του διεθνούς δικαίου.

Το Διεθνές Δικαστήριο μόλις τον περασμένο μήνα δήλωσε οριστικά στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ότι η ισραηλινή κατοχή είναι παράνομη και ότι είναι καθήκον των κρατών να μην την υποστηρίζουν. Επιπλέον, το Δικαστήριο θεωρεί ότι, λόγω του χαρακτήρα και της σημασίας των σχετικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, όλα τα κράτη έχουν την υποχρέωση να μην αναγνωρίζουν ως νόμιμη την κατάσταση που προκύπτει από την παράνομη παρουσία του Ισραήλ στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΕΤΑ ΑΠΟ 500 χρόνια! Η ΕΛΒΕΤΙΑ εγκαταλείπει την ουδετερότητά της...

«Η Ελβετία δεν επιθυμεί να εμπλέκεται σε πολέμους, αλλά της αρέσει να βγάζει χρήματα. Η σύγκρουση μεταξύ αυτών των αξιών – καθώς και οι ανησυχίες ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, αποτελεί κίνδυνο για ολόκληρη την Ευρώπη – ωθούν τη χώρα να επανεξετάσει το αμυντικό της δόγμα». Αυτά αναφέρει το Politico σε σημερινό (30/8) του δημοσίευμα σχετικά με τη θέση της χώρας του Γουλιέλμου Τέλλου όσον αφορά τη σύγκρουση της Ουκρανίας με τη Ρωσία.

Το γνωστό αμερικανικό ΜΜΕ, προχωράει σε μια εκτενή ανάλυση του εν λόγω σκεπτικού, αναφέροντας: Σε μια έκθεση-βόμβα που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, μια ομάδα ειδικών συνιστά στην κυβέρνηση η χώρα, η οποία είναι ουδέτερη από το 1515, να εργαστεί για μια «κοινή αμυντική ικανότητα» με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Γιάννης που έγινε Σάρα, τώρα ξανάγινε Γιάννης!

Ποιος είναι ο κύριος στα αριστερά; Ο Γιάννης (John Ashton-Cirillo)... ένας Αμερικανός που είναι λοχίας στον ουκρανικό στρατό....

Ποια είναι η κυρία στα δεξιά; Η Σάρα (Sarah Ashton-Cirillo), μία Αμερικανίδα λοχίας, η οποία πριν από λίγους μήνες την γνωρίζαμε ως εκπρόσωπο τύπου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας για αγγλόφωνα δυτικά ΜΜΕ...

Οι ΗΠΑ την έβαλαν εκπρόσωπο των Ουκρανικών Δυνάμεων του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί, για να δείξουν σ' ολόκληρη την "πολιτισμένη" πόσο περιεκτικοί και τρανς είναι...

Μόλις τελείωσε το καρναβάλι, ο κυρία Τσιρίλο έγινε μαγικά κύριος Τσιρίλο, ένας άσχημος, χοντρός άντρας που ήταν...

Αξίζει να θυμηθούμε (δεν πρόκειται ν' απασχολήσει την "έγκυρη δημοσιογραφία", που τώρα ασχολείται με σοβαρά "εθνικά" θέματα, όπως τον γάμο του ηγέτη του δικαιωματιστικού τσυριζα  στη Λεβεντογέννα Κρήτη των μαυροπουκαμισάδων κι αύριο με την απόκτηση δύο γιων, όπως επιθυμεί μαζί με τον σύζυγό του. Επίσης ασχολούνταο με το δικαίωμα των σιωναζί στη Γενοκτονία κ.α.π.).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΡΥΘΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ! Συνελήφθη στην Αργεντινή ο Λεονάρντο Μπερτουλάτσι...

Άλλοτε στέλεχος των ιταλικών Ερυθρών Ταξιαρχιών συνελήφθη χθες Πέμπτη στην Αργεντινή, όπου είχε καταφύγει, ανακοίνωσαν οι αρχές της Ιταλίας.

Ο Λεονάρντο Μπερτουλάτσι συνελήφθη «μετά την ανάκληση από τις αρμόδιες αρχές της Αργεντινής του καθεστώτος πρόσφυγα που του είχε χορηγηθεί το 2004 και την υποβολή νέου αιτήματος έκδοσης», διευκρίνισε η ιταλική αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Ο άνδρας, πάνω από τα εβδομήντα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία, επίθεση και απαγωγή, ανήκε στη γενοβέζικη μονάδα «28η Μαρτίου» των Ερυθρών Ταξιαρχιών όταν απήγαγε εφοπλιστή.

Του επιβλήθηκε το 1987 κατά συγχώνευση ποινή 27 ετών κάθειρξης για υπονομευτική δράση και ένταξη σε ένοπλη παράνομη οργάνωση.

Είχε συλληφθεί το 2002 στο Μπουένος Άιρες. Αφέθηκε ελεύθερος μερικούς μήνες αργότερα.

Η ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι εξέφρασε με ανακοίνωσή της «βαθιά ευγνωμοσύνη στις αρχές της Αργεντινής» για τη σύλληψη.

Οι Ερυθρές Ταξιαρχίες (Brigatte Rosse, BR), οργάνωση που ίδρυσε το 1973 ο Ρενάτο Κούρτσο, με μαρξιστική-λενινιστική μαοϊκή ιδεολογία, ανέλαβαν την ευθύνη για δολοφονίες, τραυματισμούς και απαγωγές δεκάδων δικαστικών, πολιτικών, δημοσιογράφων και βιομηχάνων τα χρόνια του 1970.