Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Κυριακη 15 Σεπτεμβριου 2024


αυτή η παρενόχληση από τον Λευκό Οίκο προκαλείται από τη στάση της Ονδούρας έναντι της Βενεζουέλας . Η κυβέρνηση της κατήγγειλε τις «επικίνδυνες, ανεύθυνες και εσφαλμένες» δηλώσεις της πρέσβειρας Ντόγκου, η οποία επέκρινε τη στρατιωτική αθλητική συνάντηση όπου συναντήθηκαν οι ανώτατες στρατιωτικές αρχές της Βενεζουέλας και της Ονδούρας.


Μεγάλη κινητοποίηση υποστήριξης της προέδρου Σιομάρα Κάστρο στην Ονδούρα ενάντια στις πραξικοπηματικές ενέργειες


Mεγάλο συλλαλητήριο χθες 14 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στην Ονδούρα από κοινωνικά και πολιτικά κινήματα που υποστηρίζουν την πρόεδρο  Σιομάρα Κάστρο καταδίκης των πραξικοπηματικών ενεργειών που έθεσε σε κίνηση η  Λάουρα Ντόγκου, πρέσβειρα των ΗΠΑ στην κεντροαμερικανική χώρα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ονδούρας, Χεράρδο Τόρες, στο teleSur, μίλησε για την αυξανόμενη πίεση που ασκεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην κυβέρνηση της Σιομάρα Κάτρο, καθώς και για τις αποφάσεις που έλαβε πρόσφατα η χώρα για να αντιδράσει.

«Έχουμε δει μια ολόκληρη σειρά από ενέργειες πίεσης από τις Ηνωμένες Πολιτείες που κλιμακώνονται ενάντια στις αποφάσεις του προέδρου Σιομάρα Κάατρο», ανέφερε ο αξιωματούχος.

Ο Tόρες προειδοποίησε επίσης ότι αυτή η παρενόχληση από τον Λευκό Οίκο προκαλείται από τη στάση της Ονδούρας έναντι της Βενεζουέλας. Η κυβέρνηση της Ονδούρας κατήγγειλε τις «επικίνδυνες, ανεύθυνες και εσφαλμένες» δηλώσεις της πρέσβειρας Ντόγκου, η οποία επέκρινε τη στρατιωτική αθλητική συνάντηση όπου συναντήθηκαν οι ανώτατες στρατιωτικές αρχές της Βενεζουέλας και της Ονδούρας.

 Ένα σχέδιο βρίσκεται σε εξέλιξη

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η πρόεδρος της Ονδούρας δήλωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο για την πτώση της κυβέρνησής της. Αναφέρθηκε επίσης στην ειρήνη και την εσωτερική ασφάλεια της Δημοκρατίας, η οποία, όπως είπε, βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ως απάντηση, τα κοινωνικά και πολιτικά κινήματα της Ονδούρας βγήκαν στους δρόμους, μετά τις δηλώσεις της προέδρου Σιομάρα Κάστρο  εκείνη την περίοδο, στις οποίες τόνισε ότι «το σχέδιο για την καταστροφή της σοσιαλιστικής και δημοκρατικής κυβέρνησής μου βρίσκεται σε εξέλιξη».

Η Κάστρο αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι «οι σκοτεινές δυνάμεις του 2009 με τα εθνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης αναδιοργανώνονται» με στόχο τη διοργάνωση του πραξικοπήματος.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Περισσότερα από 400 τουφέκια διαφόρων τύπων, τα οποία θα χρησιμοποιούνταν για την πραγματοποίηση τρομοκρατικών ενεργειών στη χώρα, κατασχέθηκαν από τις Υπηρεσίες Κρατικής Ασφάλειας, ενημέρωσε ο Ντιοσντάδο Καμπέγιο, Αντιπρόεδρος για την Πολιτική, την Ασφάλεια των Πολιτών και την Ειρήνη. 

-Ένας από τους συλληφθέντες είναι ο Γουάιμπερ Ζόσεφ Καστανιέδα , εν ενεργεία αξιωματικός του στρατού, των ΗΠΑ ο οποίος είναι ένας από τους εμπλεκόμενους στην επιχείρηση των περισσότερων από 400 τυφεκίων που κατασχέθηκαν από τις κρατικές δυνάμεις ασφαλείας της Βενεζουέλας.


Αποκαλύφθηκε στη Βενεζουέλα Τρομοκρατικό Σχέδιο με επικεφαλής εν ενεργεία στρατιωτικό των ΗΠΑ


Περισσότερα από 400 τουφέκια διαφόρων τύπων, τα οποία θα χρησιμοποιούνταν για την πραγματοποίηση τρομοκρατικών ενεργειών στη χώρα, κατασχέθηκαν από τις Υπηρεσίες Κρατικής Ασφάλειας, ενημέρωσε ο Ντιοσντάδο Καμπέγιο, Αντιπρόεδρος για την Πολιτική, την Ασφάλεια των Πολιτών και την Ειρήνη.

«Έχουμε μια ομάδα ανθρώπων που συνελήφθησαν στη Βενεζουέλα και ανήκουν σε αυτό το δίκτυο. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι άτομα στα σπίτια των οποίων βρέθηκαν 10 έως 12 τουφέκια που θα χρησιμοποιούνταν σε αυτά τα σχέδια κατά της σταθερότητας της χώρας», είπε, ενώ τόνισε ότι το οπλοστάσιο αυτό εντοπίστηκε χάρη στις εργασίες των μυστικών υπηρεσιών που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το Σάββατο, ανέφερε ότι τα όπλα εισήχθησαν στη χώρα αποσυναρμαλογημένα  σε διάφορα «προφανώς νόμιμα» φορτία, τα οποία παρέλαβαν ομάδες που συνδέονται με την ακροδεξιά. «Έφτασαν στη Βενεζουέλα σε κοντέινερ με προϊόντα όπως σκυλοτροφές, ήρθαν άοπλα και παραλήφθηκαν εδώ από ομάδες που ήταν υπεύθυνες για τον οπλισμό τους», είπε.

Ο Καμπέγιο κατήγγειλε επίσης ότι ένας από τους επικεφαλής αυτού του δικτύου διακίνησης όπλων είναι ο φυγάς από τη δικαιοσύνη της Βενεζουέλας, Ιβάν Σιμόνοβις. «Για τη σύλληψη αυτού του οπλισμού εδώ στη Βενεζουέλα, έχουν προβεί σε ενέργειες σε άλλες χώρες, οι οποίες περιλαμβάνουν ακόμη και τη δολοφονία ανθρώπων. Ο Σιμόνοβις ξέρει για τι πράγμα μιλάω», τόνισε.

Ένας από τους συλληφθέντες είναι ο Γουάιμπερ Ζόσεφ Καστανιέδα , εν ενεργεία αξιωματικός του αμερικανικού στρατού, ο οποίος είναι ένας από τους εμπλεκόμενους στην επιχείρηση των περισσότερων από 400 τυφεκίων που κατασχέθηκαν από τις κρατικές δυνάμεις ασφαλείας της Βενεζουέλας. Ο Καμπέγιο ανέφερε ότι ο Καστανιέδα υποβλήθηκε σε εκπαίδευση στην Κολομβία.

«Απαιτούμε από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να αποσαφηνίσει τη χρήση των υπηρεσιών της και τη χρήση του εδάφους της για τη διακίνηση όπλων με στόχο την ανατροπή μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης. Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται πίσω από αυτή την επιχείρηση, παραδίδουν αυτά τα όπλα ώστε να κυκλοφορούν ελεύθερα και να φτάνουν στη Βενεζουέλα. Μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, οι πράκτορές τους ομολογούν. Ο Καστανιέδα είναι ο επικεφαλής της επιχείρησης που τοποθετήθηκε εδώ από τη CIA και έχουν σχέση με εγκληματικές ομάδες στη Βενεζουέλα», δήλωσε ο Καμπέγιο. 

Ανέφερε  επίσης, ότι η επιχείρηση που αποκαλύφθηκε είχε ως στόχο την επίθεση -μεταξύ άλλων στόχων- σε πηγές νερού, ηλεκτρικής ενέργειας και μεταφορών. «Η Βενεζουέλα βρίσκεται υπό πολιορκία από τον ιμπεριαλισμό», προειδοποίησε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



¨Μαρξίστρια" λοιπόν η Καμάλα, λέει ο Τραμπ.

Ας ξεκαθαρίσω κάτι.

Είτε εκλεγεί η Καμάλα είτε εκλεγεί ο Τραμπ, απολύτως τίποτα καλό θα προκύψει.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι η υπόθεση.

Ανατριχιάζω όμως με τη βλακεία που εκτοξεύεται από έναν τύπο που ήταν "πλανητάρχης" για τέσσερα χρόνια και θέλει να ξαναγίνει.

Τι λέει λοιπόν ο Μαρξισμός, πολύ συνοπτικά;

Λέει ότι η εργατική τάξη πρέπει να πάρει την εξουσία.

Η θεωρία  του Μαρξισμού αυτό λέει.

Πιστεύει κανείς σοβαρά ότι με τους Δημοκρατικούς... έχει πάρει η εργατική τάξη την εξουσία ώστε να κατηγορούνται ως "μαρξιστές";

Η πραγματική διαφορά (έστω και χοντροκομμένα παρουσιάζοντάς τη) μεταξύ Τραμπ και Καμάλας είναι ότι ο πρώτος υποστηρίζει περισσότερο το αμερικάνικο κεφάλαιο ενώ η δεύτερη το παγκοσμιοποιημένο. Και αυτό πάλι δεν γίνεται "ολοκάθαρα" κι από τον Τραμπ και από την Καμάλα... πολλά αλλάζουν ανάλογα με τα συμφέροντα.

Πάντως και οι δυο υποστηρίζουν ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Καμιά λοιπόν σχέση με τον Μαρξισμό.

Αλλά έχει περάσει η άποψη ότι οι Δημοκρατικοί είναι "μαρξιστές" διότι δεν είναι "παραδοσιοκράτες".... δηλαδή υποστηρίζουν τα γνωστά, ανώδυνα ή και χρήσιμα για το παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο δικαιώματα (woke κουλτούρα, μετανάστευση κλπ.).

Όποιος όμως δεν είναι "παραδοσιοκράτης" καθόλου δεν σημαίνει ότι είναι μαρξιστής, αν είναι δυνατόν.

Για να είσαι μαρξιστής πρέπει να είσαι κατά του κεφαλαίου - ακόμα και θεωρίες ότι "δεν γίνεται να μην υπάρχει το κεφάλαιο αλλά πρέπει να είναι στην υπηρεσία του κράτους", είναι... μαρξιστικά προβληματικές

Επίσης... όπως έχω γράψει και παλιότερα, υπάρχει η μάστιγα των "ανανεωτικών αριστερών", που πράγματι ξεκίνησαν από μαρξιστές στη δεκαετία του 1960 αλλά μετά ξεπουλήθηκαν χυδαία κι αναίσχυντα και γίνανε "διανοούμενα γρανάζια" του καπιταλισμού. 

Αυτό όμως δεν κάνει καθόλου "Μαρξισμό" τον καπιταλισμό, αντίθετα βοηθάει το παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο να έχει τον πλήρη έλεγχο των ανθρώπων. Και δεν ήταν καθόλου... μαρξιστικό ούτε στα χρόνια του "υπαρκτού σοσιαλισμού

Είναι αλήθεια ότι αυτοί οι άθλιοι "καπιταλοκομμουνιστές" διανοούμενοι ανήκουν σχεδόν όλοι στην πλευρά του παγκοσμιοποιημένου κεφαλαίου και όχι στην "παραδοσιοκρατική" πλευρά. Γι' αυτό η τελευταία, έχοντας υπόψη και το παρελθόν τους, τους ρίχνει τη ρετσινιά του "Μαρξισμού".

Αλλά ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα... ότι ο τρόπος που οι "παραδοσιοκράτες" κατηγορούν τους "παγκοσμιοποιημένους" για "Μαρξισμό", είναι γραφικός και θυμίζει... χωροφύλακα της δεκαετίας του 1950 στη μετεμφυλιακή Ελλάδα.

Τώρα θα μου πείτε... τι σημασία έχουν όλα αυτά; Αφού έτσι κι αλλιώς δεν μας σώζει τίποτα!

Σχολιο.- η μεγάλη διαφορά των δημοκρατικών και των ρεπουμπλικανών Τραμπικών είναι ότι οι δεύτεροι ευαγγελίζονται τον καπιταλισμό ενώ οι πρώτοι την φεουδαρχία, και δη τον τεχνοφεουδαρχικό καπιταλισμό. τεράστια διαφορά, δεν νομίζεις αφού ο καπιταλισμός ήταν και είναι μακράν πιο ελεύθερο και ανοιχτό σύστημα από την φεουδαρχία. μέχρι κι ο Μαρξ το παραδέχονταν αυτό. Ο Τραμπ τους κατηγορεί για μαρξισμό γιατί έχουν (οι δημοκρατικοί) ενσωματώσει την σοσιαλδημοκρατική σχολή της Φρανκφούρτης στο ιδεολογικό τους οπλοστάσιο (woke κουλτούρα, ατζέντα 2030). 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν η υποψήφια για την προεδρία ΗΠΑ Καμάλα Χάρις, ζητούσε να καταργηθεί η πλατφόρμα του “Χ” λόγω της ανεξέλεγκτης ελευθερίας του λόγου και της έλλειψης ρυθμιστικής εποπτείας!

15/9/2024

Η αντιπρόεδρος Kamala Harris, η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, ζήτησε να κλείσει η πλατφόρμα X. Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει με τον δημοσιογράφο Τζέικ Τάπερ που τότε έκανε τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με την τότε αντιπρόεδρο, το X θα πρέπει να καταργηθεί λόγω της ανεξέλεγκτης επιρροής του και της έλλειψης ρυθμιστικής εποπτείας.

Η Καμάλα είπε στο Tapper ότι ο ιδιοκτήτης του X, Έλον Μασκ, «έχασε τα προνόμιά του» και ότι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που κατέχει «θα πρέπει να καταργηθεί», προσθέτοντας ότι το Χ «μιλά απευθείας σε εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς επίβλεψη». Τόνισε την ανάγκη για αυστηρότερο έλεγχο στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης , σημειώνοντας ότι πλατφόρμες όπως το X έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη.

https://twitter.com/i/status/1831428556850635119

Ο Μασκ απέκτησε το X, το οποίο τότε ονομαζόταν Twitter, το 2022. Το τοποθέτησε ως προπύργιο της ελευθερίας του λόγου, ανατρέποντας πολλούς από τους περιορισμούς που έθεσε η προηγούμενη διοίκηση – ιδιαίτερα οι πρώην διευθύνοντες σύμβουλοι Jack Dorsey και Parag Agrawal.

Υπο κανονικές διαδικασίες θα έπρεπε οι πολιτικοί να επιβραβεύουν τον Μασκ για την ελευθερία του λόγου, αλλά συνεχώς ακούμε να μας ομολογούν για κινδύνους επειδή δεν υπάρχει επαρκή επίβλεψη… απο τους ίδιους.

Αυτή η δήλωση έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο όταν διάσημες προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένου του Robert F. Kennedy Jr. (RFK Jr.), την κοινοποίησαν. Ο RFK Jr. τότε έγραψε: «Μπορεί κάποιος να εξηγήσει στη κυρία ότι η ελευθερία του λόγου είναι δικαίωμα και όχι «προνόμιο»;».

https://twitter.com/i/status/1830830413725786135

Η ανάρτηση του RFK Jr., η οποία υποδηλώνει περαιτέρω ότι η Καμάλα απειλούσε να κλείσει πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δεν τηρούν «εγκεκριμένες από την κυβέρνηση αφηγήσεις», έλαβε περισσότερα από 200.000 likes και κοινοποιήσεις την ημέρα που δημοσιεύτηκε. Ένας άλλος χρήστης μοιράστηκε επίσης το βίντεο με μια λεζάντα: “Η Kamala θα κλείσει το X αν κερδίσει την προεδρία”.

Σύμφωνα με την εκστρατεία της Καμάλα, οι παρατηρήσεις της στο κλιπ αφορούσαν την αναστολή του Τραμπ από το Twitter το 2021. Αλλά τα σχόλιά της αφορούσαν συγκεκριμένα τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, οι παρατηρήσεις της Καμάλα επικεντρώθηκαν στο εάν οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να επιβάλλουν συνεπείς κανόνες.

«Η ουσία είναι ότι δεν μπορείς να πεις ότι έχεις έναν κανόνα για το Facebook και ότι έχεις διαφορετικό κανόνα για το Twitter», δήλωσε. «Πρέπει να ισχύει ο ίδιος κανόνας, ο οποίος είναι ότι πρέπει να υπάρχει ευθύνη σε αυτούς τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για να κατανοήσουμε τη δύναμή τους. Μιλούν απευθείας σε εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς κανένα επίπεδο επίβλεψης ή ρύθμισης, και αυτό πρέπει να σταματήσει».

Πολλοι δυτικοί ηγέτες έχουν ζητήσει από καιρό αυξημένο έλεγχο πλατφορμών όπως το X, το οποίο έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για “παραπληροφόρηση” Ρωσική προπαγάνδα κτλ… τα γνωστά.

Αλήθεια πως αισθάνονται γιαυτό οι εν Ελλάδι υποστηρικτές της Καμάλα που προέρχονται απο τα τρία μεγάλα συστημικά κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, θέλουν όντως να λογοκρίνουν τους εαυτούς τους, αφού τους το ζητάει η αγαπημένη τους υποψήφια. Κι αν συμφωνούν με την δηλωσή της γιατί δεν αποχωρούν οι ίδιοι απο την πλατφόρμα καθώς δεν υπάρχει αρκετή επίβλεψη απο τις κυβερνήσεις…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά τον πρωθυπουργό του Η.Βασίλειου Κιρ Στάρμερ και ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό υποστηρίζει πως η Ουκρανία πρέπει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας!

14/9/2024

Μετά τον ψυχοπαθή πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Κιρ Στάρμερ, που ζήτησε απο την Ουκρανία να κάνει χρήση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στο εσωτερικό της Ρωσίας. Την ίδια δήλωση έκανε και ο ΛΟΑΤΚΙ Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό λέγοντας ότι «υποστηρίζει πλήρως» την Ουκρανία να χρησιμοποιήσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας, παρά την προειδοποίηση του Προέδρου Πούτιν ότι αυτό θα θεωρηθεί ως κήρυξη παγκόσμιου πολέμου.

Μάλιστα ο Τριντό έκανε τα σχόλιά του μόλις μία ημέρα αφότου ο Πούτιν εξέδωσε μια σημαντική προειδοποίηση προς τη Δύση λέγοντας ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να ξεσπάσει εάν το ΝΑΤΟ αποφασίσει να βοηθήσει την Ουκρανία να εκτοξεύσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στο ρωσικό έδαφος. κάτι που επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά, πως θέλουν 3ο παγκόσμιο πόλεμο για να κάνουν όσο περισσότερο κακό μπορούν στην ανθρωπότητα.

Μιλώντας με δημοσιογράφους, ο Τριντό επανέλαβε τα κύρια σημεία συζήτησης για το πώς «Η Ουκρανία πρέπει να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο ενάντια στη Ρωσία. Θα συνεχίσουμε να είμαστε εκεί για να υποστηρίξουμε την Ουκρανία και ναι, ο Καναδάς υποστηρίζει πλήρως την Ουκρανία χρησιμοποιώντας όπλα μεγάλης εμβέλειας για να αποτρέψει τη συνεχιζόμενη ικανότητα της Ρωσίας να υποβαθμίζει την ουκρανική πολιτική υποδομή και κυρίως να σκοτώνει αθώους πολίτες στον άδικο πόλεμο».

Ο Πούτιν απο την άλλη εξήγησε ότι η Ουκρανία «δεν μπορεί» να εκτοξεύσει αυτά τα όπλα χωρίς τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ ή του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποιώντας δορυφόρους χωρών του ΝΑΤΟ.

Ο Ρώσος ηγέτης είπε ότι το «κλειδί» πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι «μόνο οι στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ μπορούν, να εισαγάγουν τις αναθέσεις πτήσης σε αυτά τα πυραυλικά συστήματα. Οι Ουκρανοί στρατιωτικοί δεν μπορούν να το κάνουν αυτό».

Συνοψίζοντας τη δήλωσή του, ο Πούτιν πρόσθεσε:

«Εάν ληφθεί η απόφαση, δεν θα σημαίνει τίποτα άλλο από την άμεση συμμετοχή των χωρών του ΝΑΤΟ, των Ηνωμένων Πολιτειών, των ευρωπαϊκών χωρών, στον πόλεμο στην Ουκρανία. Αυτή είναι η άμεση συμμετοχή τους… Αυτό αλλάζει σημαντικά την ουσία, την ίδια τη φύση της σύγκρουσης», δήλωσε.

Τελειώνοντας τις παρατηρήσεις του, ο Πούτιν είπε στον κόσμο, εάν η Δύση ακολουθήσει την απόφαση, «Θα λάβουμε τις κατάλληλες αποφάσεις με βάση τις απειλές που θα μας τεθούν».

Οι παγκοσμιοποιητές θα μπορούσαν απλώς να ξεκινήσουν έναν ολοκληρωτικό πόλεμο για να σταματήσουν την παγκόσμια εξέγερση ενάντια στην αντι-ανθρώπινη ατζέντα τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έβγαλαν τη ρέπλικα του Agent Smith από τα υπόγεια του MATRIX και τον έστειλαν να τους αφανίσει. Κι αυτοί...κάθονται και κοιτάνε το τέλος τους που έρχεται. Τί πλάκα!

Ο τυχάρπαστος και οι άλλοι: Τον ανέχτηκαν και τους διαλύει…

Επί ένα χρόνο ο Κασσελάκης σουργελοποιεί και καταστρέφει ένα κόμμα. Έχει δημιουργήσει ένα στρατό αφιονισμένων -μικρό, αλλά τη ζημιά την κάνει- που βρίζουν ό,τι μη κασσελακικό τολμάει να κινείται.

Αυτό που συμβαίνει εδώ και ένα χρόνο στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πρωτοφανές στην ελληνική πολιτική ιστορία και μπορεί κάποια στιγμή να καταγραφεί σε βιβλίο κάποιων ρεκόρ. Ένας τυχάρπαστος είδε φως, μπήκε, τον ανέχτηκαν και πάει να τους διαλύσει.

Ποτέ και σε καμιά φάση της πολιτικής μας ζωής δεν έχει γίνει αυτό. Ποτέ ένας περαστικός, ένας άσχετος με την ελληνική πραγματικότητα, ένας χύμα δεξιός να είναι υποψήφιος σε κεντροαριστερό κόμμα, να του το επιτρέψουν, να τον εκλέξουν, να τους σουργελοποιεί επί ένα χρόνο και τώρα να μη μπορούν να ξεμπερδέψουν μαζί του.

Ποτέ δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο μισό αιώνα της Μεταπολίτευσης. Στη ΝΔ υποψήφιοι αρχηγοί ήταν, μετά τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο Ράλλης, ο Αβέρωφ, ο (πατέρας) Μητσοτάκης,  ο Έβερτ,  ο Καραμανλής, ο Σαμαράς,  ο (υιός) Μητσοτάκης. Στο ΠΑΣΟΚ, μετά τον ιδρυτή Ανδρέα Παπανδρέου, ο Σημίτης,  ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Βενιζέλος, η Γεννηματά, ο Ανδρουλάκης. Στο χώρο απ’ όπου προήλθε ο ΣΥΡΙΖΑ ο Κύρκος, η Δαμανάκη, ο Κωνσταντόπουλος, ο Αλαβάνος, ο Τσίπρας. Όλοι γνωστά και δοκιμασμένα στην κομματική και (οι περισσότεροι) εν γένει στην πολιτική ζωή.

Ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, η πρώτη φορά που ένα μεγάλο κόμμα ταρακουνιέται έτσι; Το 2012 και η ΝΔ (18%) και ο ΠΑΣΟΚ (13%) έπαθαν το ίδιο. Το ΠΑΣΟΚ το 2015 κινδύνεψε να εξαφανιστεί (6%). Όμως, δεν αναζήτησαν τη σωτηρία τους σε κάποιον ουρανοκατέβατο.

Το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Και βρήκε τον Μεσσία του στο πρόσωπο του Κασσελάκη.

Ουδείς αναρωτήθηκε “τι είναι τούτος εδώ; Από πού κρατάει η σκούφια του; Ξέρει τι γίνεται στην Ελλάδα; Έχει κάποια σχέση με οτιδήποτε αριστερό;”.

Ουδείς ρώτησε έναν ΣΥΡΙΖΑίο της Αμερικής “τι είναι αυτό το παιδί, τι έχει πει και κάνει μέχρι τώρα;”. Κι έτσι ουδείς έμαθε εγκαίρως ότι ο τύπος αυτός είχε γοητευθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και λοιδορούσε τον Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος ο Τσίπρας, με τη μέθοδο “εική και ως έτυχε” (αλλιώς “αρπακόλλα”) τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Σε μη εκλόγιμη θέση, αλλά ο δρόμος είχε ανοίξει. Και ο αρπακολισμός συνεχίστηκε.

Ουδείς έψαξε τίποτα, ακόμα και όταν ο “είμαι ο Στέφανος και έχω να σας πω κάτι” προωθήθηκε από εγχώρια και μη κέντρα “για να νικήσει τον Μητσοτάκη” (έλεγε αφελώς ο ίδιος), αλλά στην ουσία για να διαιωνίσει την κυριαρχία του Μητσοτάκη: ποιος θα εμπιστευόταν έναν τέτοιο τύπο για πρωθυπουργό;

Μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πάρει τίποτα χαμπάρι. Ο Τσίπρας τού έδωσε την ευλογία του: είτε γιατί ήταν ζαλισμένος από την εκλογική ήττα είτε γιατί “έπρεπε να κοντύνει την Αχτσιόγλου” είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Δεν έχει και τόση σημασία πια, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ένα εκλογικό σώμα απογοητευμένων, απελπισμένων και φανατισμένων, μαζί με ιδιοτελή στελέχη που έπαιζαν για την πάρτη τους (μόνο ο Πολάκης βγήκε τώρα και είπε ότι έκανε λάθος -ψέμα ,αλλά δεν είναι του παρόντος), έστειλαν τον ουρανοκατέβατο στην Κουμουνδούρου.

Τον έστειλαν για “να φέρει νέο αίμα” και για “να νικήσει τον Μητσοτάκη. Και τους έφερε τα αστακοκάραβά του, τα εκατομμύριά του, τα σπίτια του, τη σηπτική δεξαμενή – πισίνα του, το τριήμερο γαμήλιο γλέντι του, όλα αυτά δημόσιο θέαμα. Το ότι τους έστειλε στο (ούτε) 15% στις ευρωεκλογές και τώρα στο μονοψήφιο ήταν απολύτως προβλεπτό.

Επί ένα χρόνο ο Κασσελάκης σουργελοποιεί και καταστρέφει ένα κόμμα. Έχει δημιουργήσει ένα στρατό αφιονισμένων -μικρό, αλλά τη ζημιά την κάνει- που βρίζουν ό,τι μη κασσελακικό τολμάει να κινείται.

Ώσπου οι άλλοτε υποστηρικτές του (Παππάς, Πολάκης κ.α) βλέπουν ότι τούς παρασύρει κι αυτούς στο βυθό και αποφασίζουν να αντιδράσουν. Τον κηρύσσουν έκπτωτο, αλλά τους απειλεί ότι θα μπουκάρει στο γραφείο “του” και, μέσω της ηγερίας Θεοδώρας, ότι θα τους πάει στα δικαστήρια.

Εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλλους. Αντί να αποσυρθεί στη βίλα των Σπετσών για ανακουφιστικά ποδόλουτρα στη σηπτική δεξαμενή του, ανασυντάσσει τις δυνάμεις του για να επανέλθει στα χειμερινά ανάκτορα της Κουμουνδούρου, με μπροστάρηδες βέρους (παλαιόθεν…) αριστερούς, όπως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο Ευάγγελος Αντώναρος. Έχουμε χάσει επεισόδια και δεν ξέρουμε γιατί έχει αποσυρθεί από την εμπροσθοφυλακή ο ναύαρχος…

Κάπως έτσι παίζεται τώρα ένα από τα τελευταία (;) επεισόδια της κωμωδίας (μπορεί και δράματος) “ο Κασσελάκης ξανάρχεται”. Ως αρχηγός τελείωσε, εκτός αν οι ΣΥΡΙΖΑίοι εκλογείς έχουν αποφασίσει να φουντάρουν ομαδικά από την ταράτσα της Κουμουνδούρου.

Με τόσα που έχουν συμβεί, ποιος ξέρει; Ίσως κι εδώ να ισχύει αυτό που έχει πει ο Αμερικανός ψυχίατρος Ίρβιν Γιάλομ: “Η απελπισία είναι το τίμημα που πληρώνει κανείς για να φτάσει στην αυτογνωσία”…



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να τεθούν υπό στενή παρακολούθηση όσοι έκαναν εμβόλια Covid-19 ζητούν οι επιστήμονες – Αυξήθηκαν κατακόρυφα οι αιφνίδιοι θάνατοι

Οι ασθενείς που υπέφεραν από καρδιακές διαταραχές είχαν λάβει συχνά δύο ή περισσότερες δόσεις εμβολίων mRNA

Κορυφαίοι επιστήμονες μετά από μια μεγάλη μελέτη που συνέδεσε τα εμβόλια με την παγκόσμια αύξηση των αιφνιδίων θανάτων, καλούν όλους όσους έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19 να τεθούν υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Η ομάδα, με επικεφαλής τον μικροβιολόγο καθηγητή Kai Wei Lee στο Universiti Putra Malaysia (UPM) και επιστήμονες από το Universiti Tunku Abdul Rahman στη Μαλαισία, προσπάθησε να εντοπίσει την αιτία ενός ευρέως φάσματος «καρδιακών και νευρολογικών διαταραχών μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων» μετά από μαζικούς εμβολιασμούς για τον έλεγχο της Covid-19, αναλύοντας αναφορές και σειρές περιπτώσεων από τρεις βάσεις δεδομένων της ιατρικής βιβλιογραφίας, δημοσιεύοντας τα αποτελέσματα της έρευνάς τους στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής.

Οι ερευνητές συγκέντρωσαν όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με καρδιακές και νευρολογικές επιπλοκές σε άτομα που είχαν λάβει εμβόλια Covid.

Στη συνέχεια ανέλυσαν τις αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες και ποια έκδοση του εμβολίου είχε λάβει ο ασθενής.

«Πες μου το εμβόλιο που έκανες να σου πω ποιο όργανο θα προσβληθεί»

Η ανασκόπηση αποκάλυψε ότι οι τεχνολογίες εμβολίων Covid συμπεριφέρθηκαν διαφορετικά και δημιούργησαν διαφορετικά ανεπιθύμητα συμβάντα.

Από τα αναφερόμενα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την καρδιά, το 90% των ασθενών είχαν λάβει εμβόλια mRNA όπως το Pfizer και το Moderna.

Από αυτούς που είχαν υποστεί εγκεφαλικές διαταραχές, το 52,6% είχαν εμβόλια ιικού φορέα, όπως το J&J και το AstraZeneca, ενώ οι υπόλοιποι είχαν λάβει εμβόλια mRNA.

«Δεν υπήρχε αξιοσημείωτη διαφορά στην κατανομή του φύλου μεταξύ αυτών των δύο ομάδων ληπτών εμβολίων.

Τα εμβόλια mRNA (όλες οι μάρκες) συσχετίστηκαν με σχεδόν το 90,0% των καρδιακών επιπλοκών, ενώ τα εμβόλια ιικού φορέα συσχετίστηκαν με ελαφρώς περισσότερες από τις μισές (52,6%) των νευρολογικών επιπλοκών».

Η συσχέτιση με τις δόσεις

Οι επιστήμονες σημειώνουν ότι τα εμβόλια ιικού φορέα χορηγήθηκαν ως σειρά μιας δόσης, ενώ τα εμβόλια mRNA απαιτούσαν συνήθως δύο δόσεις.

Οι ασθενείς που υπέφεραν από καρδιακές διαταραχές είχαν λάβει συχνά δύο ή περισσότερες δόσεις εμβολίων mRNA, σημειώνουν οι ερευνητές.

«Όσον αφορά τη δόση, οι καρδιακές επιπλοκές ήταν πιο συχνές μετά τη δεύτερη (69,1%), ενώ οι νευρολογικές επιπλοκές ήταν πιο συχνές μετά την πρώτη δόση (63,6%).

Ωστόσο, χρειάστηκε μόνο μία δόση για να προκαλέσει εγκεφαλική διαταραχή σε πολλές από τις περιπτώσεις.

Οι ερευνητές είπαν ότι οι εμβολιασμένοι θα πρέπει τώρα να παρακολουθούνται, ακόμη και αν δεν εμφανίζουν συμπτώματα που να σχετίζονται με ανεπιθύμητες ενέργειες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ: Το 1/3 του κόλπου σχεδιάζεται να καλυφθεί με παράκτια αιολικά

Μία από τις περιοχές που αναμένεται να υποστεί τη μεγαλύτερη επιβάρυνση από το μεγαλεπήβολο ΕΠΑΥΑΠ (Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων) είναι η περιοχή του Πατραϊκού Κόλπου. Παρόλο που η ευρύτερη περιοχή έχει ήδη μεγάλο αριθμό χερσαίων ανεμογεννητριών (στο Παναχαϊκό, στην Κλόκοβα και σε άλλα βουνά της Ορεινής Ναυπακτίας), το ΥΠΕΝ και η ΕΔΕΥΕΠ έκριναν ότι πλέον υπάρχει ανάγκη να τοποθετηθούν αιολικά ακόμα και στη θάλασσα, ξεκινώντας από την Πάτρα και τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και φτάνοντας μέχρι το Μεσολόγγι και το ακρωτήριο του Αράξου. Μάλιστα, οι ανεμογεννήτριες αυτές θα είναι σταθερής έδρασης (που σημαίνει ότι οι τσιμεντένιες βάσεις τους θα μείνουν εκεί για πάντα) και σύμφωνα με την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του ΕΠΑΥΑΠ, που βγήκε σε διαβούλευση πέρυσι το Νοέμβριο θα έχουν ισχύ 15 MW και ύψος μέχρι και 280 μ. Η μικρότερη απόστασή τους από τη στεριά θα είναι μόλις 2,3 χλμ., την ίδια στιγμή που στην Βόρεια Ευρώπη όλα τα νέα θαλάσσια αιολικά τοποθετούνται πέραν των 10 ναυτικών μιλίων από τις ακτές. Επίσης, τα αιολικά θα απέχουν μόνο 500 μ. από τις περιοχές Natura GR2310015 και GR2310001 που περιλαμβάνουν τη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου και τις Εκβολές του Εύηνου.

Δυστυχώς κανένας από τους Δήμους της περιοχής (Δήμος Πατρέων, Δήμος Ναυπακτίας, Δήμος Μεσολογγίου, Δήμος Δυτικής Αχαΐας) δεν έλαβε θέση κατά αυτής της εξέλιξης τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ήταν σε διαβούλευση η ΣΜΠΕ. Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες συνέβη κάτι αισιόδοξο: Μεγάλος αριθμός φορέων της περιοχής συνασπίστηκε και συγκρότησε συντονιστική επιτροπή ενάντια στη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση αιολικού πάρκου στον Πατραϊκό κόλπο (δείτε στα σχόλια της ανάρτησης). Η αντίθεση σε αυτήν την εξέλιξη εκφράστηκε και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας στις 28/8. Εντούτοις, αψηφώντας αυτό το γεγονός, το Υπουργείο Πολιτισμού με απόφαση του ΚΑΣ συμπεριέλαβε τον Πατραϊκό Κόλπο στις "κατάλληλες" περιοχές για παράκτια αιολικά και σύντομα αναμένεται και η έκδοση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης με την οποία θα δοθεί η οριστική έγκριση και θα δημιουργηθεί Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων (ΠΟΑΥΑΠ) στον Πατραϊκό Κόλπο. Στην περιοχή αυτή, σύμφωνα με το ΕΠΑΥΑΠ, αναμένεται να αναπτυχθούν παράκτια αιολικά συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 695 MW. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 46 ανεμογεννήτριες ύψους 280 μ.

Πρόκειται για μια από τις πρώτες περιοχές της Ελλάδας όπου θα προχωρήσουν τα παράκτια αιολικά (Οι άλλες είναι Αλεξανδρούπολη, Σαμοθράκη, Ανατολική Κρήτη, Γυάρος, Νότια Εύβοια, Δονούσα, Νότια Ρόδος). Στο χάρτη φαίνονται και οι περιοχές Natura 2000. Σύμφωνα με εξαγγελίες στελεχών του ΥΠΕΝ, η ενέργεια που θα παράγεται από τα παράκτια αιολικά θα προορίζεται κυρίως για εξαγωγή σε άλλες χώρες και όχι για την κάλυψη της εγχώριας κατανάλωσης, που τα τελευταία χρόνια δεν παρουσιάζει αύξηση.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΑΙΟΛΙΚΑ!

Ενωμένοι/ες να προστατέψουμε τις θάλασσες και τις ακτές μας!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τέτοια αλφαδιά ούτε σε γήπεδο...

Πήγα και σήμερα στον αποθηκευτικό χώρο που ετοιμάζει η Αιολική Βερμίου. Μάλλον το μόνο που έμεινε είναι να στρώσουν με χαλίκι 3Α (έχουν πολύ υλικό από το σπασμένο Βέρμιο). 

Προσπάθησα να υπολογίσω το μέγεθος του χώρου και τον υπολόγισα γύρω στα 50 στρέμματα, μου φάνηκε τεράστιος.

Με τον χιλιομετρητή του αυτοκινήτου τον μέτρησα, είναι 200 μέτρα μήκος και 150 με 170 μέτρα φάρδος, δεν μπορώ να πω με ακρίβεια γιατί το χιλιομετρητής μετράει με 100άδες μέτρα.

Δηλαδή στο σύνολο 30 με 35 στρέμματα! Τίποτα απολύτως, το βλέπεις και τρομάζεις, αλλά τα φαινόμενα απατούν.

600.000 χιλιάδες στρέμματα όμως είναι να χρησιμοποιήσουν σε όλη τη Δυτ. Μακεδονία μέχρι το 2030 !

Αυτά μπορείτε να σχηματίσετε εικόνα για το πόσα είναι;

Εμένα μου είναι αδύνατον. Τόσα όμως θα καταστραφούν, γη δασική , βοσκότοποι, καλλιεργήσιμη γη, γη που ανήκει στην κοινωνία , σε μας...

Στο κάτω -κάτω τα 35 στρέμματα ανήκουν σε ιδιώτη, που το νοίκιασε ή το μοσχοπούλησε, μια χαρά... 

Με την δική μας γη τι γίνεται;

Κάντε το εικόνα, κάντε το σαν άσκηση τέλος πάντων, να τσεκάρετε την ικανότητά σας στον υπολογισμό μεγεθών..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



13/9/2024 

Τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ

Οι σάπιοι οπαδοί του KassMan υποδέχονται τη σαπίλα της άλλης πλευράς.

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το Θα έχει πολλά επεισόδια....Ο Φλαμπουραρης όλα τα λεφτά



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν 5-10 χρόνια θα λεγα πως είναι περίεργο να στηρίζει η κεντροαριστερά αυτό το σκουπίδι.... πλέον μου φαίνεται φυσιολογικό.

Σοκαριστική δήλωση από Καμάλα Χάρις: Δεσμεύομαι να διατηρήσω «την πιο ΦΟΝΙΚΗ δύναμη στον κόσμο» το ΝΑΤΟ!

23/8/2024

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις,, η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου για την αμερικανική προεδρία δήλωσε ότι θα διασφαλίσει ότι ο αμερικανικός στρατός θα παραμείνει ο «πιο φονικός» στον πλανήτη, εάν γίνει πρόεδρος στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Η Χάρις έδωσε την υπόσχεση στην ομιλία που παρέδωσε αφού αποδέχθηκε επίσημα την προεδρική υποψηφιότητα του κόμματός της κατά τη διάρκεια του Εθνικού Συνεδρίου των Δημοκρατικών (DNC) του 2024 στο Σικάγο του Ιλινόις την Πέμπτη, με την σοκαριστική φράση να περνά στα ψιλά!

Υπενθύμισε στο πλήθος ότι, ως αντιπρόεδρος, είχε ήδη «αντιμετωπίσει απειλές για την ασφάλειά, είχε διαπραγματευτεί με ξένους ηγέτες, ενίσχυσε τις συμμαχίες και είχε εμπλακεί με τα γενναία στρατεύματά (των ΗΠΑ) στο εξωτερικό».

«Ως γενική διοικητής, θα διασφαλίσω ότι η Αμερική έχει πάντα την ισχυρότερη, πιο ΦΟΝΙΚΗ μαχητική δύναμη στον κόσμο», είπε η Χάρις, η οποία ήδη αντικατέστησε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ως υποψήφια του κόμματός της!

Επέκρινε μάλιστα τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «θα εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ». Η αντιπρόεδρος κατέστησε σαφές ότι – σε αντίθεση με τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό της – θα παραμείνει προσηλωμένη στη στρατιωτική συμμαχία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, δεσμευόμενη ότι «ως πρόεδρος, θα σταθώ ισχυρά με την Ουκρανία και τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ».

Η πιο θανατηφόρα δύναμη λοιπόν στον κόσμο!

Αυτό δείχνει μια ακόμη φορα πως δεν υπάρχει διαφορά στην ιδεολογία μεταξύ κεντροδεξιών και κεντροαριστερών, καθώς υποτίθεται πως οι Δημοκρατικοί είναι οι “κεντροαριστεροι” της υπόθεσης. Όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλα και σε όλο τον δυτικό κόσμο τα αυτοπροσδιοριζόμενα ως κεντροαριστερά κόμματα, μεταξύ αυτών και ο Σύριζα, στηρίζουν με πάθος την πιο θανατηφόρα δύναμη στον κόσμο!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανεμογεννήτριες δίπλα στον εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα

12 Σεπτεμβρίου 2024

Η κατασκευή και λειτουργία ενός ακόμη αιολικού πάρκου αναμένεται να απασχολήσει και μάλιστα έντονα τις τοπικές αρχές. Κι αυτό γιατί χωροθετείται εντός περιοχών Natura, σε μεγάλο υψόμετρο και δίπλα ακριβώς στον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα, έναν από τους σημαντικότερους της χώρας.

Η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το συγκεκριμένο αιολικό πάρκο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση και στη συνέχεια θα τεθεί προς γνωμοδότηση στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου.

Η περιοχή εγκατάστασης χωροθετείται στις Δημοτικές Ενότητες Μετσόβου και Μηλιάς. Συγκεκριμένα το αιολικό προβλέπεται να αναπτυχθεί στις κορυφογραμμές

Η περιοχή μελέτης χωροθετείται στις Δ.Ε. Μετσόβου και Μηλέας, του Δήμου Μετσόβου, -Κυρά και Λιόντο, συνολικού μήκους 3,70km περίπου- ενώ το μέσο υψόμετρο της έκτασης που καταλαμβάνει το έργο είναι περί τα +1468 έως +1695 μέτρα.

Το έργο απέχει μόλις δύο χιλιόμετρα από τον Εθνικό Δρυμό Πίνδου- Βάλια Κάλντα.

Το αιολικό πάρκο θα έχει συνολική εγκατεστημένη ηλεκτρική ισχύ 25,0ΜW. Θα αποτελείται από πέντε τρίπτερες ανεμογεννήτριες, ισχύος 5,0 MW η κάθε μία, διαμέτρου 145m και ύψος πύργου ίσο με 115m.

Επιπλέον θα απαιτηθεί νέα οδοποιία πεντέμισι χιλιομέτρων και βελτίωση υφιστάμενης για δυόμισι χιλιόμετρα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι σε ακτίνα τεσσάρων χιλιομέτρων από την περιοχή για το συγκεκριμένο έργο εντοπίζονται έξι ακόμη αιολικοί σταθμοί. Ένας με άδεια εγκατάστασης, ένας με άδεια λειτουργίας, ένας με άδεια παραγωγής και δύο σε κατάσταση αξιολόγησης.


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ 

Δεν αισθάνονται το παραμικρό για τον τόπο...

....και όμως, ετοιμάζονται να βάλουν χέρι και να εγκαταστήσουν ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ στον Εθνικό Δρυμό Πίνδου (Natura) γνωστό και ως Βάλια Κάλντα (που σημαίνει ζεστή κοιλάδα), χαρακτηρισμένος Εθνικός Δρυμός από το 1968... 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπιλ Γκέιτς: Το μεγαλύτερο πρόβλημα των νέων σήμερα είναι… η παραπληροφόρηση!

14/9/2024

Παραπληροφόρηση είναι αυτό που κάνει αυτό το παγκοσμιοποιητικό καθίκι ο Μπιλ Γκέιτς: Το μεγαλύτερο πρόβλημα των νέων σήμερα είναι… η παραπληροφόρηση που κάνει αυτό το καθίκι του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο διεθνή δολοφόνος με τις ενέσεις, ο ποστηριζτής της θεωρίας της μείωσης του πληθυσμού, ο Μπιλ Γκέιτζ (Βασιλάκης Πόρτας)!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα σε παρακολουθεί μια εγκληματική οργάνωση: Θα μας παρακολουθεί η ΝΔ (και στους δρόμους) για την ασφαλειά μας, με 5 χιλιάδες κάμερες… Τι είπε σχετικά ο Άκης Σκέρτσος

14/9/2024

Ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στο ONE, αναφέρθηκε στο ζήτημα της τοποθέτησης καμερών στους δρόμους και στον ειδικό φορέα που θα δημιουργηθεί!

«Θα υπάρξουν πολύ σύντομα ανακοινώσεις για ένα μοντέλο κεντρικής διαχείρισης των καμερών», τόνισε και συνέχισε: «Δεν έχει γίνει με τον τρόπο που θα θέλαμε και με την ταχύτητα που θα έπρεπε να έχει γίνει. Είναι ένα σφάλμα, είναι μία αστοχία. Πλέον θα γίνει κεντρική διαχείριση και θα υπάρξει φορέας μέσω του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημήτρης Μπελαντής

Ζήσε τον μύθο της Fraport , του ΤΑΙΠΕΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα 

Θυμίζω ότι η Fraport είναι η γερμανική ανώνυμη εταιρεία (ουσιαστικά θυγατρική του γερμανικού Δημοσίου και της Lufthansa) στην οποίαν το ΤΑΙΠΕΔ και το Ελληνικό Δημόσιο πούλησαν έναντι πινακίου φακής το 2015 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας που ανήκαν ουσιαστικά στο ελληνικό Δημόσιο και ήταν βασική συγκοινωνιακή υποδομή του.. Την υπόθεση γνωρίζω επαγγελματικά από πρώτο χέρι πολύ καλά γιατί στις αρχές του 2016 εκπροσώπησα ως δικηγόρος στο Συμβούλιο της Επικρατείας την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων κατά της ιδιωτικοποίησης των αεροδρομίων των Ιονίων Νήσων και κατά της συμμαχίας Δημοσίου-ΤΑΙΠΕΔ- Fraport. Χάσαμε, ως ανεμένετο, και η ιδιωτικοποίηση, όπως και όλες οι αντίστοιχες, επικυρώθηκε δικαστικά. Στην σύμβαση παραχώρησης, η Fraport πέραν του ότι έδωσε ως αντάλλαγμα στο Ελληνικό Δημόσιο τα μελλοντικά κέρδη της λίγων ετών για μια περίοδο παραχώρησης δεκαετιών, έθεσε ως όρο ακόμη και να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο .... ......για την αλλαγή των Λαμπών Ηλεκτρικού Ρεύματος στα σχετικά αεροδρόμια. Καρμίρηδες οι Γερμανοί παραχωρησιούχοι !!! 

Γιατί τα θυμήθηκα όλα αυτά. 

Πρώτον. Διαφήμιση της Fraport Greece προ δύο ημερών. 

Μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά : "Χρειάζεσαι ένα αεροδρόμιο για να προσγειωθείς. Εμείς έχουμε 14" !!! ( Ωραίο;;;;) 

Δεύτερον. Αυτήν την ιδιωτικοποίηση ΔΕΝ την έκανε ο Μητσοτάκης γιατί δεν ήταν ακόμη πρωθυπουργός. Την έκανε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ , η τότε "προοδευτική" διακυβέρνηση της χώρας. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό το νεοφιλελεύθερο και ΕΕ-δουλο στην εξέλιξή του κόμμα που κυβέρνησε από το 2015 ως το 2019, που πέρασε το Τρίτο Μνημόνιο το 2015 και το Υπερταμείο το 2016 (διεύρυνση του ΤΑΙΠΕΔ), και που για την υπέροχη κληρονομιά του σφάζονται ο Κασσελάκης, ο Παππάς, η Γεροβασίλη, ο Φάμελος, ο Χαρίτσης, η Αχτσιόγλου, ο Τσακαλώτος και άλλοι πολλοί και πολλές. Ωραία κληρονομιά και ωραίο κατάντημα όλων σας που ξεπουλήσατε το ελληνικό Δημόσιο χωρίς, βέβαια, να είναι δικό σας !!! Το να μηδενιστείτε όλοι στις εκλογές είναι το λιγότερο που σας αντιστοιχεί. Το ελπίζω από το βάθος της ψυχής μου. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι δεν πρέπει να υπάρχει Αντιπολίτευση. Απλώς, όσοι διεκδικείτε ΑΥΤΗΝ την συγκεκριμένη κληρονομιά και την διαμοίραση των ιματίων της, είναι αδύνατο λογικά και ηθικά να είστε πραγματική Αντιπολίτευση. Παραλλαγή του Μητσοτάκη είστε!!! 

Σε αυτήν την χώρα ζούμε. Η ξεφτίλα γίνεται και διαφήμιση. Και η ντροπή έχει πολλούς διεκδικητές.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Φόρουμ Συνεργασίας Κίνας-Αφρικής στο Πεκίνο, με τη συμμετοχή 53 αφρικανικών χωρών, σχεδόν του συνόλου τους.

Είναι προφανές ότι ο δυτικός ιμπεριαλισμός και η νεοαποικιοκρατία παίρνουν πόδι από τη Μαύρη Ήπειρο, ενώ την έχουν πολύ άσχημα και σε Ασία και Λατινική Αμερική.

Πρόκειται για μια νέα πραγματικότητα, που η δυτική Αριστερά δεν φαίνεται να έχει μελετήσει και τόσο. Και φυσικά δεν αποτελούν απάντηση οι αποφάνσεις περί κινέζικου ιμπεριαλισμού. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέρασαν ακριβώς έξι χρόνια από τότε που η κυβέρνηση Τσίπρα μετονόμασε το λιμάνι του Κατάκολου σε λιμάνι Ιωάννη Λάτση.

Τιμώντας, έτσι, τη μνήμη του δωσίλογου αρχιμαυραγορίτη, που από το λιμάνι αυτό ξεκίνησε επί Κατοχής την επιχειρηματική του δραστηριότητα. Με μια βάρκα και ντενεκέδες λάδι. Πολλούς ντενεκέδες λάδι. 

Από τότε φαινόταν μια ιδιαίτερη συμπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ προς την εφοπλιστική λίγδα. Χρόνια πριν βρεθεί επικεφαλής του ο εξ Αμερικής ουρανοκατέβατος εκλεκτός του Τσίπρα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέχρι και ομάδες αγανακτισμένων πολιτών επιστράτευσε ο ουρανοκατέβατος τσάτσος της Goldman Sachs και της εφοπλιστικής λίγδας, που τον κουβάλησε ο Τσίπρας απ' το Μαϊάμι χωρίς κανένας συριζαίος να αντιδράσει. 

Γιατί, ποιος τολμούσε να αντιμιλήσει στον Ηγέτη του Αιώνα, που όπως πήρε τον ΣΥΡΙΖΑ απ' το 4% και τον οδήγησε στο 35%, έτσι τον ξανακατέβασε στα Τάρταρα; Για να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια πριν ολοκληρωθεί η πανωλεθρία και κατεξευτελιστεί προσωπικά ο ίδιος.

Τώρα οι οπαδοί του εξ Αμερικής τσάτσου μαζεύονται έξω απ' τα γραφεία της Κουμουνδούρου και χυδαιολογούν. Με τρόπο που γνωρίσαμε από τις συγκεντρώσεις των παρακρατικών δεξιών ενάντια στους αριστερούς τη δεκαετία του 1960….

"Μα πώς γίνεται να μην έχουν καταλάβει πως ο Κασσελάκης είναι ξένο σώμα στον ΣΥΡΙΖΑ;", αναρωτιούνται εκείνοι που δέχονται τις ύβρεις. Αυτοί, ντε, που πειθαρχώντας στον Ηγέτη του Αιώνα έστεκαν μέχρι χθες παραστάτες του τσάτσου. 

Αυτοί που έκαναν ότι πέρναγε από το χέρι τους για ν' απαλλαγούν απ' τον κόσμο της αριστεράς, που ο Ηγέτης του Αιώνα είχε χαρακτηρίσει "αριστεροχώρι". Και μετέτρεψαν το κόμμα σε καφενείο των περαστικών που έβγαζαν -και πάλι με πρωτοβουλία του Ηγέτη,- πρόεδρο με ένα δίευρω. Αυτών που τώρα στήνονται στην Κουμουνδούρου και ασχημονούν.

Σχολιο.- Ο "αυριανισμος" ποτέ δεν πεθαίνει...μόνο λίγο καιρό ξαποσταινει...

Σχολιο.- Καφενείο ήταν πάντοτε μετά το 2015!!! Όταν μαζεύεις το κακό συναπάντημα του ΠΑΣΟΚ, διώχνεις τους αριστερούς,  και στις εκλογές του 2023 βάζεις πρώην μέλη της ΝΔ ε τι να σκεφτείς; Καταλήγεις σε αυτούς που έβαλε το πλουσιόπαιδο και η πρεσβεία.

Σχολιο.-  Κανονικό καφενείο, αν κρίνω κι από το πάθος σου να υπερασπιστείς τον τσάτσο της Goldman Sachs και της εφοπλιστικής γλίτσας. Ακούς εφοπλιστής και σε πιάνει δέος, ε;

Σχολιο.- Ότι σκατα και το φτυάρι ...Για ένα φράγκο η βιολέττα ,τσιγγολελετα ..θλίβομαι απίστευτα πολύ γιατί κάποτε νομισα ...και ντρέπομαι ..

Σχολιο.- Όλα τα σκουπίδια μαζεμένα στον φυσικό τους χώρο



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠ΄ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

«ΡΕ ΔΕΝ Γ@@@@ΣΤΕ»...

Οι υπουργοί Εξωτερικών των κρατών της G7 (Καναδάς, Γαλλία,Γερμανία,Ιταλία,Ιαπωνία,Ηνωμένο Βασίλειο και ο αρχιτραμπούκος ΗΠΑ)καταδίκασαν σήμερα «με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο» τις εξαγωγές του Ιράν και την προμήθεια ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία.

Υ.Γ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΌ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΆ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ 

Ναζιστικο Ισραήλ, Ναζιστικη Ουκρανία κλπ

γιά μία ακομα φορά «ρε δεν γ@@@@στε»...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Μάθαμε" σήμερα απ' τον Νίκο Παππά πως ο ΣΥΡΙΖΑ " νοιάζεται..κόβεται για την δημογραφική κατάρρευση.Γι' αυτό όχι μόνον δεν έκανε τίποτα αλλά διατήρησε τον νόμο που μετέτρεψε τα παιδιά σε φορολογικό τεκμήριο.

Σχολιο.- Μάθαμε σήμερα από τον Πάπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ για ολα τα θέματα είχανε έτοιμες λύσεις ωστόσο ο κόσμος δεν το κατάλαβε και τους εστειλε στον αγύριστο, περαστικά τους !!!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωτότυπη επίδειξη μόδας μαγιό..με βοηθούς οι οποίοι άνοιγαν τα οπίσθια του μοντέλου για να φανεί το μαγιό.

Σχολιο.- Μην είσαι παλιομοδιτης εκσυχρονισου......νέα ήθη και έθιμα νέα επαγγέλματα , νέοι πολιτικοί χώροι όπου όλοι οι καλοί φασίστες κτλ χωραμε.... εκσυχρονισου



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλα τα νεοφιλελέ μνημονιακά κόμματα κόπτονται όπως αναρριχηθούν στην πυραμίδα εξουσίας. Για να...ψηφίσουν το τέταρτο μνημόνιο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Λατινοπούλου δεν είχε εφτά ούτε για ταξί λέει ο Μπογδάνος. Που βρήκε εκατομμύρια για την προεκλογική εκστρατεία, γιατί η ίδια δηλώνει άπορη

Σχολιο.- Μην ξεχναμε οτι πηρε θεση υπερ του υποχρεωτικου εμβολιασμου των πειραματικων εμβολιων των φαρμακευτικων βιομηχανιων υπερ καραντιννολαγνιας λοκ νταουν υπερ του υγειονομικου απαρχαιντ υπερ αξονα του κακου δηλαδη ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΝΑΤΟ-ΕΕ κλπ

Σχολιο.- Και επίσης απο τις πρώτες ημέρες της σφαγής στην Γάζα, τάχθηκε φανερά με το ισραήλ! Γι αυτό και η σίνκιουλαρ της έδωσε τους ψήφους που της λείπανε και την έκανε ευρωβουλευτίνα. Κόμματα τϋπου λατινοπούλου είναι οι εφεδρείες του διεθνούς βαθέους κράτους (ιδέ σιωνισμός).

Αφού βλέπουν άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων, φτειάχνουνε 2 -3 για να εξαπατήσουν τον λαό. (Ιδέ Μελόνι.)

Σχολιο.- ελα ομως που ευρωπαικα ακροδεξια κομματα πηραν καθαρες θεσεις εναντια στον υποχρεωτικο εμβολιασμο στο υγειονομικο απαρχαιντ ,  αντιθετα η ευρωπαικη αριστερα τι θεση πηρε; η ευρωπαικη αριστερα στηριξε το ολοκληρωτικο καθεστως της κορωνο-δικτατορια, αντιθετα τα ευρωπαικα ακροδεξια κομματα , πηραν καθαρες θεσεις,  με εξαιρεση το ελάχιστο μηδαμινό ιταλικο κομμουνιστικο κομμα το ορθοδοξο οσο για τζωρζια μελονι αποδειχτηκε σαπια

Σχολιο.- είναι το μόνο σίγουρο, γιατί έκανε πάρα πολύ ακριβή καμπάνια. Ένα κόμμα πάντα χωρίς καμία σοβαρή οργάνωση και μέλη, πιο πολύ σε εταιρεία προσομοιάζει. Στη Θεσσαλονίκη έμαθα από τα κορίτσια που μοίραζαν φυλλάδια και κάθονταν στο εκλογικό περίπτερο της, ότι έπεφτε καλό μεροκάματο, 50ρι νομίζω.

Σχολιο.- μου μεινε που τη μέρα των εκλογών ο Κωστάκης ο Καραμανλης σύμφωνα με το ρεπορταζ... τη συνάντησε στο εκλογικό τμήμα και κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να τη χαιρετήσει εγκάρδια.. πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ καλά χωμένη και σε επιχειρηματικούς και σε πολιτικούς κύκλους.

Σχολιο.- ακριβώς, είναι εταιρεία, και επειδή και η αριστερά επί το πλείστον αντιγράφει αυτό το μοντέλο, ζούμε ο,τι ζούμε...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν χθές το 1814 ανήμερα της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού, ο Νικόλαος Σκουφάς, ο Εμμανουήλ Ξάνθος και ο Αθανάσιος Τσακάλωφ, ιδρύουν στη Ρωσία (Οδησσό) τη «Φιλική Εταιρεία» !

-Σε ποιό σπίτι την ίδρυσαν άραγε ???

-Γιατί το αισχρό & ευτελές «Ελληνικό» κράτος αφήνει ακόμα την ιδιοκτησία αυτού του ιερού για τον Ελληνισμό τόπου,στόν «ουκρανικό» σφετερισμό της ???

-Ποιά συμμορία σήμερα καπηλεύεται αυτήν την κοιτίδα της Ελληνικής Επανάστασης,χρησιμοποιώντας την ως μοχλό εξυπηρέτησης των ιδιοτελών συμφερόντων της…???

-Πώς εγκαταλείπεται αυτή η μήτρα που κυοφόρησε τήν επανάσταση της εθνικής -έστω και κολοβωμένης-ανεξαρτησίας μας στά χέρια υπηρετών αλλότριων συμφερόντων και μάλιστα συγκρουόμενων με θεμελιώδη σύμμαχο μας,που συνέβαλε στην προπαρασκευή, στήν ίδια την έκρηξη,την διεξαγωγή και τη νικηφόρα έκβαση της Ελληνικής Επανάστασης ???

-Πως επιτρέπεται ένα τόσο σημαντικό εθνικό μνημείο να μετατρέπεται σε ιδιωτικό τσανάκι των «κουμπάρων» του ναζιστικου καθεστώτος που σφετερίζεται αντισυνταγματικά και γκανγκστερικά την κυβερνητική εξουσία στο Κιέβο ???



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τυπική φυσιογνωμία απατεωνίσκου. Τυπική φυσιογνωμία ψυχικά διαταραγμένης.

Υπουργός παιδείας Πιερρακάκης. Υφυπουργός παιδείας Μιχαηλίδου.

Προσφάτως άκουσα κάτι ετυμολογικά συγκλονιστικό. Η λέξη "νήπιο" έχει ρίζα που χάνεται στην άβυσσο του χρόνου. Έχει παραφθαρεί, αλλά τα γράμματα-κλειδιά είναι τα σύμφωνα "ν" και "π". Νήπιο σημαίνει "άνευ έπους". Το έπος, ως αφηγηματικό είδος, δεν καταγράφεται ποτέ στον ενεστώτα διότι αφορά το μακρινό ή κοντινό παρελθόν. Διηγείται τις περιπέτειες του παρελθόντος ενός ή πολλών προσώπων. Νήπιο είναι το πρόσωπο χωρίς έπος. Χωρίς παρελθόν. Που δεν έχει να αφηγηθεί μνήμες.

Το να εισαγάγεις ύπουλα (χωρίς να πληροφορείς τους γονείς) ως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ τη... σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σε πρόσωπα χωρίς παρελθόν, μη στοιχειωδώς διαμορφωμένα (από έξι, ΕΞΙ χρόνων, αν έχετε το Θεό σας!) δεν αποτελεί μόνο επικίνδυνη και αντιανθρώπινη προπαγάνδα. Είναι και κακουργηματική πράξη.

Αυτός ο τύπος, ο Πιερρακάκης, είναι χωμένος σε κάθε βρωμερή πτυχή του woke τεχνο-φασισμού. 

Αφήνω στην άκρη τις γαγγραινώδεις νύξεις περί... "συμπεριληπτικότητας" και ομοφυλόφυλων δυάδων ως κάτι το σχεδόν επιβεβλημένο (!) και τις παραινέσεις περί αυνανισμού σε νήπια (!) που συμπεριλαμβάνονται σ' αυτό το ύπουλο και απολύτως παράνομο τερατούργημα.

Θα αναφέρω απλώς ότι οι "οδηγίες" υποχρεωτικότητας και επιβολής της συγκεκριμένης εκτροπής έχουν δοθεί από τον ΠΟΥ (...) Την εξαρτημένη και ελεγχόμενη σπείρα που παριστάνει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ουδέν επιπλέον σχόλιο. Σταματάω εδώ.

ΥΓ: ο ΠΟΥ θα έπρεπε να επισημοποιήσει ως αρχικά τα γράμματα ΠΑΣΤΥΝ: Παγκόσμια Συμμορία Τεχνο-Υγειονομικού Ναζισμού. Η ψυχοπαθολογία της ακύρωσης των δύο φύλων, η αποκτήνωση, η απάνθρωπη προπαγάνδα σε παιδικές ψυχές, ο μαρασμός της ανθρωπότητας και τέλος ο αφανισμός του μεγαλύτερου μέρους της, θα μας βρει όχι απλά απέναντι. Θα μας βρει επιτιθέμενους μετωπικά, με φωτιά και λεπίδα, με νύχια και με δόντια. Ορισμένοι τυχαίνει να γνωρίζουμε το νόημα των λέξεων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είχα κάνει και στο παρελθόν μια ανάρτηση για τους wokιασμένους, δηλαδή τους ψυχικά διαταραγμένους λευκούς που μισούν την ίδια τους τη ράτσα. 

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

O 11χρονος Aiden Clark στις ΗΠΑ σκοτώθηκε από έναν Αϊτινό λάθρο , απ' αυτούς που τρώνε γάτες

. Στην κηδεία του μίλησε ο wokιασμένος πατέρας του και τι είπε; Ότι λυπάται για τον θάνατο του παιδιού του; Ότι δεν έπρεπε να έχει συμβεί; Ότι θα πρέπει η πολιτεία να πάρει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο;

ΌΧΙ. Είπε ότι μακάρι το παιδί του να είχε σκοτωθεί από έναν 60χρονο λευκό άντρα...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διελυσαν το εσυ και τωρα ακολουθει με γοργο βημα και η δημοσεια παιδεια...πρωτα θα την κανουν ανυποφορη για τους δασκαλους για τα παιδια και τους γονεις κανοντας συγχωνευσεις τμηματων και μετα θα προσπαθησουν να την ιδιωτικοποιησουν...

Οι γονείς μάχονται για τα παιδιά τους ενάντια στο υπουργείο παιδείας..

-Ένας σημαντικός και δίκαιος αγώνας δίνεται με ένταση και δυναμισμό το τελευταίο διάστημα με επίδικο μια ποιοτική δημόσια παιδεία, με μορφωτικά δικαιώματα και ανθρώπινες συνθήκες μάθησης για τα παιδιά, με εργασιακά δικαιώματα και ελευθερίες για τους εκπαιδευτικούς. 

-Να είμαστε με τη σωστή πλευρά της ιστορίας!

-Με τους αγωνιζόμενους εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές/ριες ενάντια στο Υπουργείο "Παιδείας". 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρετανία : Λήστεψαν την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη σε συνέδριο για την αντιμετώπιση των κλοπων.

12/8/2024

Θα ήταν εξαιρετικά αστείο αν δεν ήταν τραγικό.....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα απόπειρα δολοφονίας, κατά του Ντόναλντ Τραμπ, σημειώθηκε σήμερα, στο γήπεδο του γκoλφ, στο δυτικό Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν την στιγμή, που έβγαινε από το γήπεδο του γκόλφ και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι άνδρες της μυστικής υπηρεσίας, που απάντησαν στα πυρά και εξουδετέρωσαν τον ύποπτο, που προσπάθησε να κρυφτεί στο αυτοκίνητο του.

Βρέθηκε το αυτόματο καλάσνικοφ και η κάμερα Go Pro, που κρατούσε.

Ο σερίφης του Παλμ Μπιτς ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος βρισκόταν, στα 350 μέτρα από τον Τραμπ. Πρόκειται για λευκό άνδρα 58 ετών.

Την υπόθεση ερευνά το FBI, ενώ ο ίδιος ο Τραμπ ανέβασε ανακοίνωση ότι είναι "ασφαλής και υγιής' και ότι "κανείς δεν τον σταματά και ποτέ δεν θα παραδοθεί".

Αυτές οι εκλογές στις ΗΠΑ έχουν γίνει πραγματικά ένα στοίχημα ζωής ή θανάτου.

Προς το παρόν, Τραμπ 2, βαθύ κράτος 0.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμβουλος Schwab, ειδικός του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Harari:

«Σε 10 χρόνια, οι αλγόριθμοι και η τεχνητή νοημοσύνη θα κυβερνούν τον κόσμο. Και δεν μιλάω για κάποια φαντασίωση του Χόλιγουντ για έναν τεράστιο υπολογιστή που κατακτά τον κόσμο. Μοιάζει περισσότερο με γραφειοκρατία τεχνητής νοημοσύνης, θα έχουμε εκατομμύρια από αυτούς τους γραφειοκράτες παντού. Σε τράπεζες, στην κυβέρνηση, σε εταιρείες, σε πανεπιστήμια. Να παίρνουν όλο και περισσότερες αποφάσεις για τη ζωή μας. Κάθε μέρα. Είτε για να μας δώσουν ένα δάνειο είτε να μας προσλάβουν. Και θα είναι όλο και πιο δύσκολο για εμάς να καταλάβουμε τη λογική τους. Το λόγο για τον οποίο ο αλγόριθμος μας αρνήθηκε ένα δάνειο, ή γιατί προσέλαβε κάποιον άλλο. Οι δημοκρατίες μπορεί να παραμείνουν, ο κόσμος θα ψηφίσει αυτόν τον πρόεδρο ή αυτόν τον πρωθυπουργό. Αλλά εάν η απόφαση ληφθεί από την τεχνητή νοημοσύνη, τότε οι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, θα δυσκολευτούν να καταλάβουν γιατί η τεχνητή νοημοσύνη αποφάσισε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και τότε η δύναμη θα περάσει σταδιακά από την ανθρωπότητα σε αυτές τις νέες εξωγήινες νοημοσύνες.»

Αυτός ο «ειδικός» - εκτός από μια τεράστια πνευματική απάτη - είναι εξαιρετικά επικίνδυνος γιατί αυτή η φαινομενική καταγγελία της τεχνητής νοημοσύνης είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλει να εφαρμόσει το WEF, ως βασικό χαρακτηριστικό της Μεγάλης Επαναφοράς. Πρέπει να απομυθοποιήσουμε αυτό το δείγμα ζωντανά στα μάτια του οποιουδήποτε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΙΚΈΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΈΡΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΕΞΟΎΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!

Ένα τεράστιο γεωπολιτικό γεγονός συμβαίνει αυτή τη στιγμή! 

Η Γεωργία θέλει να επανενωθεί με την Οσετία, την οποία προστατεύει η Ρωσία και η σημερινή γεωργιανή κυβέρνηση αποφάσισε (σωστά) να μην ακολουθήσει τον δρόμο της αντιπαράθεσης, αλλά της διπλωματίας και της φιλίας.

Καθαρίζουν επίσης τους πληρεξούσιους μπράβους των ΗΠΑ, που έριξαν τη Γεωργία στον πόλεμο!

Η γεωργιανή κυβέρνηση ανακοίνωσε δίκες της Νυρεμβέργης για τους πολιτικούς που ξεκίνησαν τον πόλεμο κατά της Οσετίας το 2008!

Ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος Γεωργιανό Όνειρο Ιβανισβίλι δήλωσε ότι αυτό θα ξεκινήσει μια «ειλικρινή συμφιλίωση» με τον λαό της Οσετίας:

-«Υπόσχομαι ότι οι δίκες της Γεωργιανής Νυρεμβέργης θα πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα, κάτι που σίγουρα θα αποτελέσει προϋπόθεση για τη συμφιλίωση μας.

Αμέσως μετά τις εκλογές της 26ης Οκτωβρίου, όταν οι υποκινητές του πολέμου θα προσαχθούν στη δικαιοσύνη,

όταν όλοι οι υπεύθυνοι για την καταστροφή της αδελφοσύνης και της συνύπαρξης Γεωργίας- Οσετίας θα λάβουν την αυστηρότερη νομική απάντηση, σίγουρα θα βρούμε τη δύναμη να ζητήσουμε συγγνώμη για τον πόλεμο»

-Αυτός θα είναι ένας μεγάλος γεωπολιτικός σεισμός, δεδομένου ότι μια πρώην χώρα πληρεξούσιος του ΝΑΤΟ και έγχρωμης επανάστασης, απαλλάσσεται από την ξένη επιρροή και θα είναι σε θέση να ΕΠΑΝΕΝΩΘΕΙ με την Οσετία χωρίς αντιπαράθεση.

Μπορείτε να φανταστείτε ότι οι επόμενες εκλογές στη Γεωργία θα είναι μια θύελλα.... ξένης επιρροής και διαμαρτυριών!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Σύμφωνα με ισραηλινες πηγές, ο πύραυλος της Υεμένης ταξίδεψε 2000 χιλιόμετρα σε περίπου 15 λεπτά και έπληξε τον στόχο του χωρίς να αναχαιτιστεί.

Ένας αριθμός ισραηλινών πυραύλων αναχαίτισης εκτοξεύτηκαν από τα συστήματα Iron Dome και Arrow, αλλά όλοι τους απέτυχαν να αναχαιτίσουν τον πύραυλο της Υεμένης και έπεσαν σε ορισμένα σημεία στα κατεχόμενα εδάφη και προκάλεσαν ζημιές.

-Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης:

Η εξαιρετική εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου από την Υεμένη έπεσε 6 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Ben Gurion.

-Αναπληρωτής Πρόεδρος της Αρχής Μέσων Ενημέρωσης της Ansar Allah: Ο πύραυλος έφτασε χωρίς αντισταση και το μέλλον επιφυλάσσει πολλά πράγματα.

-Ισραηλινά ΜΜΕ: Ανησυχητική επιτυχία για τους Χούτι... Όλες οι προσπάθειες αναχαίτισης απέτυχαν

-Ισραηλινός εμπειρογνώμονας ασφαλείας Yossi Melman: Ο πύραυλος της Υεμένης διαπέρασε ολόκληρο το πολυεπίπεδο σύνολο των ισραηλινών συστημάτων αεράμυνας "Arrow", "David's Sling", Iron Dome, αεροσκάφη και συστήματα παρεμβολών.


- Επείγον Περιφερειακό Συμβούλιο Άνω Γαλιλαίας:

Τα σχολεία αναβλήθηκαν μέχρι τις 11 το πρωί λόγω της κατάστασης συναγερμού και εν αναμονή της εκτόξευσης ρουκετών.

- Επείγον ισραηλινή αστυνομία:

Ο πύραυλος της Υεμένης έπεσε στην πόλη Kfar Daniel σε μια περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο Ben Gurion.

Προκάλεσε πυρκαγιές σε δασικές περιοχές και υλικές ζημιές σε κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό κοντά στην πόλη Modi'in.

- Ισραηλινά ΜΜΕ: Η Πολεμική Αεροπορία ερευνά τη διείσδυση του πυραύλου που εκτοξεύτηκε από την Yemen, προς τον οποίο εκτοξεύτηκαν αρκετοί πύραυλοι από το σύστημα Arrow.

- Το μέλος του πολιτικού γραφείου της ομάδας Ansar Allah, Hazam al-Assad, τουιτάρει στα εβραϊκά μέσω της πλατφόρμας X: «Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται».

- Φαίνεται ότι μάλλον ήταν πύραυλος Tufan της Υεμένης .

- Ισραηλινά ΜΜΕ: Οι ηγέτες των εποικισμών κατηγορούν την κυβέρνηση ότι κάνει διακρίσεις μεταξύ του αίματος των βόρειων εποίκων και του αίματος των κατοίκων του Τελ Αβίβ και μεταξύ μιας περιοχής και μιας άλλης



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το φλεγόμενο όχημα…. βόρεια του Τελ Αβίβ.. έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο. 

15/09/2024

Το φλεγόμενο όχημα…. βόρεια του Τελ Αβίβ στον οικισμό Netanya.. έκρηξη σε αυτοκίνητο. Φαίνεται να ήταν παγιδευμένο.. Περιφέρεται σε κεντρικό δρόμο φλεγόμενο ακυβέρνητο οι περαστικοί τρέχουν να σωθούν. Είναι το τρίτο όχημα που εκρήγνυται στα κατεχόμενα αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ασύμμετρη απειλή επανέρχεται… κι εντείνεται.. Η Netanya βρίσκεται 29χλμ Β του Τελ Αβίβ.

https://twitter.com/i/status/1835397415152832836



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πυροβολισμοί κοντά στον Τραμπ. Είναι ασφαλής. Νέα αποτυχημένη απόπειρα εναντίον του; Μάχη στο Τένις Κλαμπ κατά την αποχώρηση του..

15/09/2024

Πυροβολισμοί κοντά στον Τραμπ. Είναι ασφαλής. Νέα αποτυχημένη απόπειρα εναντίον του; Μάχη στο Τένις Κλαμπ κατά την αποχώρηση του..Οι πράκτορες της ασφάλειας του άνοιξαν πυρ και ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή πυρών με ένοπλο.

”Ο πρόεδρος Τραμπ είναι ασφαλής μετά από πυροβολισμούς στην εγγύτητά του. όχι περαιτέρω λεπτομέρειες αυτή την ώρα” ανακοινώνει τώρα ο Steven Cheurg Διευθυντής Επικοινωνιών της Καμπάνιας του Τραμπ. Mια ακόμη αποτυχημένη απόπειρα εναντίον του Τραμπ;

Πυροβολισμοί στο Mar-a-Lago  «Ασφαλής ο Ντόναλντ Τραμπ» σύμφωνα με το επιτελείο του.

Ο Τραμπ φέρεται να είναι ασφαλής μετά από πυροβολισμούς που ρίχθηκαν κοντά του στο Trump National Golf Club.

Η Μυστική Υπηρεσία απαντά σε πυροβολισμούς κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ καθώς έφευγε από το κλαμπ του γκολφ στο West Palm Beach της Φλόριντα.

Ένας ύποπτος φέρεται να έχει συλληφθεί.

Ένα αυτόματο AK-47 ανακαλύφθηκε στους θάμνους, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου.

Ο Τραμπ οδηγήθηκε σε ασφαλές σημείο, αφού η Μυστική Υπηρεσία άνοιξε πυρ εναντίον άνδρα με πιθανό όπλο στο κλαμπ του γκολφ στο Palm Beach golf club.Πηγές είπαν ότι η Μυστική Υπηρεσία εντόπισε ένα ύποπτο άτομο στο Διεθνές Γήπεδο Γκολφ Τραμπ στο West Palm Beach και άνοιξε πυρ όταν οι πράκτορες είδαν κάτι που φαινόταν να ήταν η κάννη ενός όπλου.

Η Μυστική Υπηρεσία απαντά σε πυροβολισμούς κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ καθώς έφευγε από το κλαμπ του γκολφ στο Γουέστ Palm Beach της Φλόριντα, σύμφωνα με πηγές επιβολής του νόμου.

Ο άνδρας συνελήφθη αργότερα από την τοπική αστυνομία στο I-95.

Επέρχεται σχεδόν ακριβώς δύο μήνες αφότου ο Τόμας Μάθιου Κρουκς πυροβόλησε τον Τραμπ σε μια συγκέντρωση στις 13 Ιουλίου τραυματίζοντάς τον στο αυτί.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραηλινά ελικόπτερα μεταφέρουν τραυματίες από στρατιωτική βάση που στόχευσε η Χεζμπολάχ κοντά στον ποταμό Ιορδάνη! 

15/09/2024

Ισραηλινά ελικόπτερα μεταφέρουν τραυματίες από στρατιωτική βάση που στόχευσε η Χεζμπολάχ κοντά στον ποταμό Ιορδάνη. H φωτογραφία από το χτύπημα της Χεζμπολάχ κοντά στον ποταμό Ιορδάνη, όπου τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν θύματα

Η Χεζμπολάχ ανακοινώνει την έναρξη αεροπορικής επίθεσης με πορείες επίθεσης στους Στρατώνες Yarden. Σύμφωνα με το εβραϊκό site ”hadashot bazman” drones έπληξαν την ισραηλινή στρατιωτική βάση στο Γκολάν.

”Χεζμπολάχ: Πραγματοποιήσαμε επίθεση με drone στο κέντρο διοίκησης της Ταξιαρχίας Γκολάν του ισραηλινού εχθρικού στρατού στους στρατώνες Yarden, με αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματισμούς.” (Al Jazeera) 

IDF: δύο drones εξερράγησαν στο Γκολάν

Το Ισραήλ βομβάρδισε και πάλι το Νότιο Λίβανο..



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο σκηνοθέτης της Τερατωδίας Ολυμπιακών λέει ότι η Ζαν ντ’Αρκ ήταν μια απ΄τις μεγαλύτερες τραβεστί της ιστορίας. ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ …

15/09/2024

Ο σκηνοθέτης, ιθύνων νους της Τερατωδίας Ολυμπιακών Αγώνων αυθαιρετεί ισχυριζόμενος ότι η Ζαν ντ’Αρκ ήταν μια απ΄τις μεγαλύτερες τραβεστί της ιστορίας. ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ … Με το ανώμαλο σκεπτικό του και οι Αγίες της ερήμου στο ”Μητερικόν” που ασκήθηκαν με ανδρική περιβολή ήταν τραβεστί.. ΣΤΡΕΨΟΔΙΚΟΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΒΕΛ ΣΤΗ ΒΕΒΗΛ…. της βεβήλωσης.

Πολλές αναχώρητριες ερημίτισσες κυρίως του 9ου αι μ.χ ασκήθηκαν ως άνδρες μοναχοί με ονόματα ανδρικά καλογερίστικα και αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του φύλου τους μόνο κατά την κοίμηση τους όπως η Αγ Αθανασία από την Αντιόχεια. Αυτές σαρκάζουν την τρανσομανία των ημερών μας .. Αυτές άλλαξαν τον ενδυματολογικό κώδικα για ν΄αγιάσουν….φόρεσαν το ανδρικό χιτώνιο του αόρατου πολέμου και ρίχθηκαν στη πιο δύσκολη μάχη.. ένας καλώς νοούμενος γυναικείος ασκητικός φεμινισμός.. Ασκητικός ”φεμινισμός” διεκδίκησαν ίσα δικαιώματα άσκησης στην εμπειρική θεολογία.

Η αλλαγή ενδυματολογικού κώδικα ήταν μια στολή παραλλαγής για να φέρουν εις πέρας την πνευματική αποστολή τους που ήταν να νεκρώσουν τα πάθη τους έχοντας ωστόσο παρεισφρήσει στις τάξεις του ανδρώου μοναχισμού παλεύοντας σώμα με σώμα με τον εαυτό τους και κατά μέτωπο τον πειρασμό. Ήταν ένα εκούσιο μαρτύριο έπεσαν μέσα στο καμίνι των παθών και βγήκαν αλώβητες ως άλλοι παίδες εν καμίνω. Αντίστοιχα και η Ζαν ντ’Αρκ έφερε τη στολή όχι για να υποδηλώσει αλλαγή ταυτότητας φύλου όπως κάνουν οι τραβεστί και διακηρύσσει ο στρεψόδικος σκηνοθέτης αλλά για να εμπνεύσει το στράτευμα και να τύχει σεβασμού από τους συμπολεμιστές της μια και στην εποχή της το Μεσαίωνα οι ”Αμαζόνες” δεν είχαν τύχη και η θέση της γυναίκας ήταν στο γυναικωνίτη. Ανέλαβε μια θεία αποστολή και την εκτέλεσε..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Χούτι Υεμένης έπληξαν με υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο το Τελ Αβίβ στα 6χλμ από αεροδρόμιο Ben Gurion! Παραδόθηκε ο Σιδερένιος Θόλος. Διάνυσε σε 11′ τα 2040 χλμ ο πύραυλος Hatem-2 και καρφώθηκε σε υποδομή. Εκρήξεις και πυρκαγιά! 

15/09/2024

Οι Χούτι Υεμένης έπληξαν με βαλλιστικό πύραυλο το Τελ Αβίβ! Παραδόθηκε ο Σιδερένιος Θόλος. Διάνυσε σε 11′ τα 2040 χλμ ο πύραυλος Hatem-2 και καρφώθηκε σε υποδομή. Εκρήξεις και πυρκαγιά.Ο πύραυλος έπεσε στην περιοχή Kfar Daniel, λιγότερο από 6 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Ben Gurion.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Υεμένης οι Χούτι επιτέθηκαν με επιτυχία σε ζωτικής σημασίας εγκατάσταση στο Τελ Αβίβ με βαλλιστικό πύραυλο τύπου Hatem-2. Σειρήνες αντηχούσαν σε πολλές πόλεις στο νότιο Ισραήλ και ανατολικά του Τελ Αβίβ. Ενώ η Χεζμπολάχ πλαγιοκοπούσε τα βόρεια της χώρας, όπου ενεργοποιήθηκαν τα αμυντικά συστήματα, κι εντοπίστηκαν σχεδόν 40 πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από λιβανικό έδαφος.

Τα ισραηλινά συστήματα αεράμυνας δεν κατάφεραν να αναχαιτίσουν το πύραυλο της Υεμένης. Ο πύραυλος φέρεται να ταξίδεψε 2.040 χιλιόμετρα σε 11 λεπτά, και έπληξε το στόχο γύρω στις 06:30 π.μ.

Ο ισραηλινός στρατός αναφέρει ότι «ο πύραυλος εκτοξεύτηκε από την Υεμένη». Το πρωί, ανώτερος αξιωματούχος των Χούτι έκανε μια απειλητική δήλωση κατά του Ισραήλ. «Από εδώ και στο εξής, συμβουλεύω τους Ισραηλινούς να μην εμπιστεύονται τα αμυντικά τους συστήματα. Εξετάζουμε σχολαστικά τα αμυντικά συστήματα του Ισραήλ και έχουμε νέες τεχνολογίες που θα δυσκολέψουν τον εχθρό να σταματήσει τους πυραύλους και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μας», είπε, δίνοντας ένα μήνυμα που αμφισβητεί τις τρέχουσες αμυντικές γραμμές του Ισραήλ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοινές ασκήσεις Ρωσίας-Συρίας στο Γκολάν. Η Συρία σε πλήρη ετοιμότητα εν όψει επίθεσης του Ισραήλ!

14/09/2024

Η Συρία σε πλήρη ετοιμότητα εν όψει επίθεσης του Ισραήλ. Κοινές ασκήσεις μεταξύ συριακών και ρωσικών δυνάμεων στα Υψίπεδα του Γκολάν, που προσομοιώνουν την αντιμετώπιση εχθρικής επίθεσης που θα είναι από πλευρά Ισραήλ κι ενώ ο Νετανιάχου δήλωσε σήμερα πως θα επεκτείνει το πόλεμο και στο βορρά δηλ με Λίβανο και θα κλιμακώσει κι εκεί τις επιχειρήσεις. Μετά τη συρο-ισραηλινή μάχη και του Μασιάφ στη Χάμα προχθές φαίνεται ότι οδηγούμαστε σε μια γενικότερη ανάφλεξη στην περιοχή.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΛΑ! ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ “ΣΕΙΣΜΟΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ «ΧΕΙΡΙΣΤΗ» ΣΤΟ X – Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΛΑΓΟΣ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;

Σάλος έχει ξεσπάσει στο πολιτικό σύστημα έπειτα από το πρωτοφανές λάθος στον προσωπικό λογαριασμό της Άννας Διαμαντοπούλου στο X, που αποδεικνύει ότι ο «χειριστής» του συγκεκριμένου λογαριασμού είναι «κοινός», τουλάχιστον με τον λογαριασμό της Νίκης Κεραμέως!

Όλα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά στον προσωπικό λογαριασμό της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε μία διθυραμβική ανάρτηση υπέρ της Νίκης Κεραμέως, για την ψηφιακή κάρτα εργασίας.

Χρήστες του Twitter μάλιστα αποθανάτισαν αμέσως την συγκεκριμένη ανάρτηση, ώστε να μην υπάρχει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες και για αμφισβήτηση της ενέργειας αυτής. Όπως ήταν επόμενο, το συγκεκριμένο κείμενο με τις ίδιες φωτογραφίες, Εμφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα στον προσωπικό λογαριασμό της Νίκης Κεραμέως!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΥΤΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΚΑΜΑΛΑ! ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ – ΠΑΜΕ “ΚΑΡΦΙ” ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Η ομάδα SEAL Team 6, μία από τις πιο επίλεκτες μονάδες κομάντο ολόκληρου του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού γνωστή για τις αποστολές υψηλού προφίλ που αναλαμβάνει, αναφέρεται πως εκπαιδεύεται εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο στην Ταϊβάν. Στόχος της εκπαίδευσης είναι να προετοιμαστούν οι στρατιώτες της μονάδας για μία πιθανή μελλοντική κινεζική εισβολή στο ασιατικό νησιωτικό κράτος.

 Θα Εμπλακούν οι ΗΠΑ σε Έναν Τέτοιον Πόλεμο;

Πιο συγκεκριμένα, η SEAL Team Six, επίσημη γνωστή ως DEVGRU, είναι μία από τις δύο πιο επίλεκτες μονάδες ειδικών επιχειρήσεων του αμερικανικού στρατού. Αναλαμβάνει τις πιο απόρρητες και σημαντικές αποστολές του Πενταγώνου.

 Αυτή η ομάδα, η οποία απέκτησε παγκόσμια φήμη για την εξουδετέρωση του Οσάμα Μπιν Λάντεν το έτος 2011, εδώ και έναν χρόνο εκπαιδεύεται στο νησιωτικό κράτος της Ταϊβάν με σκοπό να προετοιμαστεί για μία επικείμενη εισβολή του κινεζικού στρατού. Αυτό αποκάλυψαν πολύ πρόσφατα οι The Financial Times.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το είδος της εκπαίδευσης της αιχμής του δόρατος του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού.

Όλα τα δεδομένα γύρω από την αποστολή της μονάδας στην Ταϊβάν είναι απόρρητες πληροφορίες του αμερικανικού υπουργείου άμυνας, οπότε εκτιμάμε πως δεν θα αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία για την παράταξη της SEAL Team 6 στην Ταϊβάν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2024: ΜΙΖΑ, ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ – ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ, ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ – ΑΥΤΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αταλάντη: Θρασύτατοι Γ@ΦΤΟΙ εκβιάζουν οδηγούς

Περιπετειώδες ήταν το πρωινό της Κυριακής για μία οικογένεια στα ΣΕΑ Αταλάντης που ταξίδευε στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο οδηγός του οχήματος μέσα στα λίγα λεπτά που έμεινε στο κατάστημα, δύο νεαροί Ρομά «ξήλωσαν» τον ένα υαλοκαθαριστήρα του οχήματος και στη συνέχεια τον εκβίαζαν να αγοράσει από αυτούς άλλον με 80€ (!).

Ο οδηγός βρέθηκε σε τρομερά δύσκολη θέση γιατί όλα αυτά γινόταν μπροστά στα δυο μικρά παιδιά του (ηλικίας 4 και 6 ετών) και ευτυχώς διατήρησε την ψυχραιμία του, ώστε να μην γίνει κάποια συμπλοκή με απρόβλεπτες συνέπειες και σίγουρα τραυματική για την ψυχολογία των μικρών παιδιών.

Τελικά έπειτα από διαπραγμάτευση τους έδωσε 25€ για να μπορέσει να αποχωρήσει από το σημείο χωρίς η κατάσταση να ξεφύγει, πάντα σκεπτόμενος την οικογένειά του.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ! Το Αγαθονήσι καταρρέει με απόφαση Μητσοτάκη – Διαβάστε τι απίστευτο συμβαίνει εδώ και 15 μέρες

Ένας αγανακτισμένος κάτοικος του πολύπαθου Αγαθονησίου, μας ενημερώνει για όσα περίεργα συμβαίνουν στο νησί εδώ και 15 μέρες. Διαβάστε:

Θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω τον ελληνικό λαό μέσω της σελίδας-εφημερίδας σας για όσα εκνομα και παράλογα συμβαίνουν σε ένα από τα πιο ευαίσθητα εθνικά νησιά των Δωδεκανήσων, στο ακριτικό Αγαθονήσι.

Απο τον Σεπτέμβριο του 2023 έως τώρα περνούσαν παρανόμως τα υδάτινα σύνορα της Ελλάδας κάποιες βάρκες που σε σύνολο δώδεκα μηνών έφτασαν τις 25 με περίπου 20-30 λαθρομετανάστες η κάθε μία…..

Αυτό που συμβαίνει απο 1 Σεπτεμβρίου 2024 έως και σήμερα δεν έχει προηγούμενο καθώς κάθε μέρα καταφέρνουν και φτάνουν στο νησί ένα με δύο ταχύπλοα με 20 έως 40 μετανάστες τούς οποίους από την στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στην ξηρά για κάποιον περίεργο λόγο τους αναλαμβάνει η αστυνομία και όχι το λιμενικό το οποίο είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ αρμόδιο για τους παρανόμως εισερχόμενους από τα υδάτινα σύνορα μετανάστες.Με αυτόν τον τρόπο επιβαρύνεται ο ελληνικός λαός με τα οδοιπορικά έξοδα (εισιτήρια) των λαθρομεταναστών καθώς η αστυνομία αναγκάζεται να τους μεταφέρει με τα πλοία της γραμμής.

Επίσης τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν χαλάσει και τα δύο καράβια (ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ και ΛΕΡΟΣ Εξπρές) που εξυπηρετούσαν στις μεταγωγές αυτών απο τους αστυνομικούς αλλά και τους κατοίκους του νησιού συλλήβδην. Αυτό έχει ως τραγική συνέπεια να παραμένουν οι λαθρομετανάστες για πολλές μέρες στο νησί, χώρις υποδομές, τουαλέτες, μπάνιο ιατρική περίθαλψη, σωστή σίτιση, στέγαση κτλ με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν τη δημόσια υγεία και υγιεινή του νησιού.

ΕΡΏΤΗΜΑ 1: Για ποιόν λόγο έχει επιβαρυνθεί η αστυνομία των νησιών με το μεταναστευτικό σε καταπάτηση του νόμου 3386/2005 που καθιστά αποκλειστικά αρμόδιο το λιμενικό για εγκλήματα που συντελούνται στη θάλασσα;

ΕΡΏΤΗΜΑ 2: Γιατί η κυβέρνηση έχει αφήσει αβοήθητο και αποκλεισμένο για ακόμη μία φορά το Αγαθονήσι με αποτέλεσμα την οικονομική του -και όχι μόνο, κατάρευση;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ;; Εδώ ο Μηταράκης άνοιξε διάλογο με τον… εαυτό του

Τι να μας πει κι ο διαχειριστής της Διαμαντοπούλου που την μπέρδεψε με την Κεραμέως; Εδώ ο Μηταράκης μπέρδεψε τον δικό του λογαριασμό με τον δικό του λογαριασμό και είχαν και διάλογο

https://twitter.com/sarliakos/status/1835279778145853924?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1835279778145853924%7Ctwgr%5E03394f7cf2fdca6fc22361058a1d034085402027%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.makeleio.gr%2Fceb5cf80ceb9cebaceb1ceb9cf81cebfcf84ceb7cf84ceb1%2Fcea0ce9fce99ce91-ce94ce99ce91ce9cce91ce9dcea4ce9fcea0ce9fcea5ce9bce9fcea5-ce9ace91ce99-cea0ce9fce99ce91-ce9ace95cea1ce91ce9cce95cea9%2F



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεγάλη δημοσκόπηση στο «Χ» που δείχνει πολλά: Ποιες θρησκευτικές ομάδες δημιουργούν τα περισσότερα προβλήματα ασφάλειας

Μεγάλη δημοσκόπηση στην ελεύθερη πλατφόρμα του «Χ» από τον γνωστό λογαριασμό RadioGenoa.

Το ερώτημα της δημοσκόπησης είναι απλό:

Ποιες θρησκευτικές ομάδες δημιουργούν τα περισσότερα προβλήματα ασφάλειας στον κόσμο.

Οι επιλογές είναι

Μουσουλμάνοι, Εβραίοι, Χριστιανοί, Ινδουιστές

Στη δημοσκόπηση έχουν ψηφίσει έως τώρα πάνω από 50.000 χρήστες του Χ και ντα αποτελέσματα  μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η απάντηση μέχρι τώρα

Μουσουλμάνοι, 51%  Εβραίοι, 38,8%  Χριστιανοί, 1,6%  Ινδουιστές  7,5%



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυτικές ιαχές των δυτικών αποικιοκρατικών καθαρμάτων  κατά της Βενεζουέλας και των εκλογικών αποτελεσμάτων

Τώρα που ανακάλυψαν ότι έχει περισσότερο πετρέλαιο από την Σαουδική Αραβία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δείτε πως αντιδρούσε κάποτε η Ελλάδα όταν έμπαιναν τουρκικά πλοία στο Αιγαίο – Να τα βλέπεις και να… κλαις

Οι προκλήσεις στα ελληνοτουρκικά θέματα ήταν μια μόνιμη στάση από την γειτονική μας Τουρκία που ειδικότερα στο Αιγαίο έκανε τα δικά της παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδας.

Η αντίδραση της χώρας μας τα τελευταία χρόνια στην προκλητική στρατηγική του Ερντογάν σηκώνει μεγάλη κουβέντα, με τη στάση του παρελθόντος να μας δείχνει το μέλλον.

Δείτε στο παρακάτω video πως αντιδρούσε κάποτε η Ελλάδα όταν έμπαιναν τουρκικά πλοία στο Αιγαίο. Να τα βλέπεις και να… κλαις..

https://v16-web-newkey.tiktokcdn.com/d4e16c033df1e97b7dff91bf23741e86/66e7e4cb/video/tos/useast2a/tos-useast2a-ve-0068c001-euttp/oojTnFBRPDmj45EzjQCNAA8xIffvdvDEwyEb2Q/?a=1988&bti=NDU3ZjAwOg%3D%3D&ch=0&cr=3&dr=0&lr=tiktok_m&cd=0%7C0%7C1%7C&cv=1&br=1340&bt=670&cs=0&ds=3&ft=bL4kamwMPD12Njk9wT-Uxte5SY3W3wv25xcAp&mime_type=video_mp4&qs=0&rc=OGg4NjRmNzdoNDg3aTgzaEBpanltPG05cnVwdTMzZjczM0A1XmI2Ll9iNmMxYmA1MDMzYSM2ZWtrMmRzbWVgLS1kMWNzcw%3D%3D&vvpl=1&l=20240916015629A8DFDB84BFD9A96D1257&btag=e00088000



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολωνία προς ΕΕ: «Σταματήστε τα επιδόματα στους Ουκρανούς – Να πάνε στο μέτωπο να πολεμήσουν»

Μετά από συνάντηση που είχε χθες στο Κίεβο με τον Ουκρανό ομόλογό του Αντρί Συμπρίχα, ο επικεφαλής της πολωνικής διπλωματίας δήλωσε επιπλέον ότι ο τερματισμός των κοινωνικών παροχών προς τους νεαρούς Ουκρανούς πρόσφυγες θα ωφελήσει επίσης τα κρατικά οικονομικά στις ευρωπαϊκές χώρες υποδοχής.

Περισσότεροι από 4,1 εκατομμύρια Ουκρανοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ευρωπαϊκές χώρες υπό καθεστώς προσωρινής προστασίας και περίπου το 22% από αυτούς είναι ενήλικοι άνδρες σε ηλικία στράτευσης, σύμφωνα με στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας της ΕΕ, Eurostat.

«Δεν θα πρέπει να υπάρχουν οικονομικά κίνητρα για την αποφυγή της στράτευσης στην Ουκρανία», σχολίασε ο Σικόρσκι, προσθέτοντας ότι «δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα να πληρώνεσαι για να αποφεύγεις να υπερασπιστείς τη χώρα σου».

Από την πλευρά του, ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών χαιρέτισε το κάλεσμα του Σικόρσκι: «Είναι καιρός να θέσουμε το ζήτημα της ανάπτυξης προγραμμάτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την επιστροφή των Ουκρανών στην πατρίδα τους. Σίγουρα, θα πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για αυτό και πρέπει να είναι στην ημερήσια διάταξη».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ναζισμός είναι σήμερα επιλογή των ΗΠΑ & της Ευρω Ένωσης του 4ου Ράιχ!

Laurynas Kasciunas, υπουργός Άμυνας της Λιθουανίας,

πρότεινε τη θέσπιση γιορτής/αργίας προς τιμήν των συνεργατών των Ναζί…

Μιλάμε για τους «Αδελφούς του Δάσους» ("Forest Brothers"), μια ναζιστική οργάνωση που συνεργάστηκε και βοήθησε στην εισβολή των Χιτλερικών στρατευμάτων, πολεμώντας τον Κόκκινο Στρατό στη Λιθουανία και τις Βαλτικές δημοκρατίες.

Ο υπουργός Άμυνας της Λιθουανίας, πρότεινε την 21η Ιούλη ως πιθανή ημερομηνία για να τιμηθούν οι συνεργάτες των Ναζί: ήταν αυτή την ημέρα του 1944 που οι «Αδελφοί του Δάσους» άρχισαν να μάχονται για πρώτη φορά εναντίον του Κόκκινου Στρατού...

Οι «Αδελφοί του Δάσους» δημιουργήθηκαν από τη ναζιστική Γερμανία, εκτός από την Λιθουανία, στην Εσθονία και Λετονία. Χρηματοδοτήθηκαν κι εξοπλίστηκαν από τον Χίτλερ και πραγματοποιούσαν επιχειρήσεις δολιοφθοράς εναντίον των Σοβιετικών στρατευμάτων της ΕΣΣΔ κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μεγάλη γιορτή (16 Μάρτη 2023) στη δημοκρατική Λιθουανία, τη χώρα πλήρες μέλος του 4ου Ράιχ, δηλαδή της λεγόμενης "Ευρωπαϊκής Ένωσης"... Επέτειος μνήμης και πορεία προς τιμήν της ναζιστικής Λετονικής Λεγεώνας των γερμανικών Waffen-SS! Όλα για να μην περάσει η Ρωσική απελευθέρωση του Ντονμπάς στην Ουκρανία του Νατοϊκού κοκαϊνομανή παλιάτσου...

Τι δεν καταλαβαίνουμε;

Να μην ξεχνάμε



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΕΠΙΣΗΜΟΣ τουρκικός χάρτης του 1952 και τα ψέματα της "Γαλάζιας Πατρίδας"...

Τουρκία: Την ώρα που η «Γαλάζια Πατρίδα» διδάσκεται πλέον επίσημα στα τουρκικά σχολεία, μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν κάποιοι χάρτες και ντοκουμέντα που καταρρίπτουν κάθε αφήγημα!

Ο πρώτος χάρτης εκδόθηκε το 1952 από το γαλλικό προξενείο της Σμύρνης αλλά με έγκριση της αρμόδιας υπηρεσίας της Τουρκίας που είναι, όπως φαίνεται από την ταυτότητα του χάρτη, της Γενικής Διοίκησης Χαρτογράφησης του τουρκικού υπουργείου Άμυνας.

Σ’ αυτόν διακρίνει κανείς ολοκάθαρα ότι όλες οι βραχονησίδες που σήμερα αμφισβητεί η Τουρκία παρουσιάζονται με τα ελληνικά τους ονόματα! Υπάρχει μάλιστα με εμφανέστατο τρόπο μία οριογραμμή για να καταδείξει τα θαλάσσια σύνορα των δύο χωρών.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΤΑΞΑΝ φυλλάδια! ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ετοιμάζει σφοδρή επίθεση στο νότιο Λίβανο...

Θέμα ωρών είναι να χτυπήσει το Ισραήλ στο Λίβανο, καθώς λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε από τους Χούθι, ετοιμάζει αεροπορική επιδρομή στα νότια του Λιβάνου.

Ισραηλινά φυλλάδια έπεσαν σήμερα από drones στο νότιο Λίβανο, ζητώντας από τους κατοίκους να απομακρυνθούν, μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης και ένας τοπικός αξιωματούχος, με τον ισραηλινό στρατό να αναφέρει ότι η κίνηση αυτή έγινε από μια ισραηλινή ταξιαρχία, για την οποία δεν είχε λάβει έγκριση, δηλώνοντας ότι ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ισραηλινά φυλλάδια ρίχνονται στο νότιο Λίβανο ζητώντας από κατοίκους να απομακρυνθούν μετά την έναρξη των συγκρούσεων στις αρχές Οκτωβρίου μεταξύ του Ισραήλ και της λιβανέζικης οργάνωσης Χεζμπολάχ, συμμάχου της παλαιστινιακής Χαμάς

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου (ANI), τα φυλλάδια του «ισραηλινού εχθρού» έπεσαν πάνω από το Ουαζάνι, περίπου 5 χιλιόμετρα από τα σύνορα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ! ΒΓΗΚΑΝ στους δρόμους οι πλημμυροπαθείς του Παλαμά στην Καρδίτσα...

Μεγάλο συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε σήμερα στην κεντρική πλατεία του Παλαμά της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, καθώς, όπως τόνισαν οι ομιλητές, έναν χρόνο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Daniel ο λαός της περιοχής βρίσκεται ακόμα αντιμέτωπος με τις τραγικές συνέπειες.

Οι φορείς της περιοχής ανέφεραν πως παρά τις επανειλημμένες εξαγγελίες της κυβέρνησης, η περιοχή παραμένει απροστάτευτη μπροστά σε νέες πλημμύρες, αναχώματα δεν έχουν αποκατασταθεί, οι αποζημιώσεις που δόθηκαν στους αγροτοκτηνοτρόφους και στους άλλους πλημμυροπαθείς είναι πολύ κάτω από το 100% της πραγματικής ζημιάς, σπίτια γκρεμισμένα παραμένουν χωρίς να έχουν μαζευτεί τα μπάζα, κ.ά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΑΛΟΣ στην Βρετανία! Ο Στάρμερ απέκρυψε δωρεές ακριβών ρούχων στη σύζυγό του από μεγάλο επιχειρηματία...

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ παραβίασε κοινοβουλευτικούς κανόνες καθώς δεν δήλωσε ότι ένας πλούσιος επιχειρηματίας και δωρητής του Εργατικού Κόμματος αγόρασε ρούχα υψηλής ποιότητας για τη σύζυγό του Βικτόρια, ανέφεραν σήμερα οι Sunday Times.

Σύμφωνα με τους Times, ο Στάρμερ, πρωθυπουργός από τον Ιούλιο, βρίσκεται αντιμέτωπος με έρευνα αφού «αμέλησε να δηλώσει» ότι ο μεγάλος δωρητής του Εργατικού Κόμματος, Ουαχίντ Αλί κάλυψε το κόστος ενός προσωπικού ενδυματολόγου, ρούχων και επιδιορθώσεις ενδυμάτων για τη σύζυγο του πρωθυπουργού.

Τα καταγεγραμμένα οικονομικά στοιχεία του πρωθυπουργού, που καταγράφονται στον ιστότοπο της Βουλής, δείχνουν ότι έχει λάβει πολλές δωρεές από τον Αλί, συμπεριλαμβανομένων πολλών ζευγαριών γυαλιών, ενδυμάτων εργασίας και χρεώσσεων διαμονής. Οι Sunday Times ανέφεραν ότι αυτές οι δωρεές είχαν δηλωθεί, αλλά τα ρούχα που δόθηκαν στη σύζυγό του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βίντεο-σοκ από τον Ε.Μασκ για τους παράνομους μετανάστες που «σπρώχνουν» οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ για να αλλάξουν τον πληθυσμό

Το βίντεο δύο λεπτών που ανάρτησε ο μεγαλοεπιχειρηματίας

15.09.2024 | 10:35

Ο Έλον Μασκ, κάτοχος του “X”  προέβη σέ μια ανάρτηση όπου εξηγεί την πολιτική που άσκησαν οι Δημοκρατικοί και που και η Κ.Χάρις θέλει να συνεχίσει αν εκλεγεί στο μεταναστευτικό.

Με ένα βίντεο δύο λεπτών και την λεζάντα: “Ακριβώς αυτό γίνεται” δείχνει τι συνέβη τα τελευταία 4 χρόνια στις ΗΠΑ.

Αναφέρει το βίντεο:

«Αυτό είναι το σχέδιο των Δημοκρατικών για να κυβερνούν συνεχώς. Πρώτον, πλημμύρα παράνομων μεταναστών που μπαίνουν από θάλασσα, ξηρά και αέρα. Ένας πληθυσμός που αρκεί να “εξαφανίσει” τον πληθυσμό σε 36 πολιτείες.

Δύο, οι ανάγκες αυτών των παράνομων μεταναστών λαμβάνουν προτεραιότητα σε σχέση με τις ανάγκες των πολιτών με διοχέτευση τεραστίων ποσών από τους φόρους, με επιδόματα, φαγητό, ξενοδοχεία διαμονής για να εξασφαλίσουν την πλήρη υποστήριξή τους στους Δημοκρατικούς.

Τρίτον, να μην απελαθούν με κάθε κόστος, ακόμα και αν διαπράττουν εγκλήματα.

Τέταρτον, διατήρησή τους στις πόλεις, και επίθεση σε όποιον κριτικάρει αυτές τις πολιτικές.

Πέμπτο, να τους μετρήσουν ως πληθυσμό ώστε να αλλάξει η δύναμη των εκλεγμένων στο Κογκρέσο.

Έκτο, να περάσει νόμος όπου θα επιτρέπεται η επιστολική ψήφος χωρίς επιβεβαίωση στοιχείων και το σημαντικότερο επιβεβαίωση αν είναι πολίτες των ΗΠΑ.»

https://twitter.com/i/status/1835083430100713673



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βίντεο: Με ζητωκραυγές και επευφημίες οι αλλοδαποί υποδέχονται τις νέες αφίξεις μεταναστών στη Λέρο

Ανοικτά τα σύνορα για όποιον θέλει να έρθει στη χώρα

15.09.2024 | 23:08

Με επευφημίες υποδέχονται οι αλλοδαποί στον καταυλισμό παραμονής τις νέες αφίξεις μεταναστών οι όποιοι αποβιβάζονται κατά εκατοντάδες στις ακτές των νησιών του ανατολικού Αιγαίου.

Η εικόνα προέρχεται από τον καταυλισμό της Λέρου με τους νέους μετανάστες να καταφθάνουν υπό  τις  επευφημίες των υπολοίπων που βρίσκονται προσωρινά εκεί πριν μεταφερθούν στην Αττική για μόνιμη εγκατάσταση.

https://twitter.com/i/status/1835391660131262494



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελβετική «αποθήκη» μεταναστών Ελλάδα και Κύπρος: Η Ζυρίχη πληρώνει την ελληνική κυβέρνηση για να τους κρατά εδώ

Πακτωλός χρημάτων για την διαμονή των παράνομων μεταναστών στην χώρα

15.09.2024 | 13:06

Η Ελβετία βρήκε στο πλευρό της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη ένας σύμμαχο για να διαχειριστεί το δικό της πρόβλημα παράνομης μετανάστευσης, επ’ αμοιβής.

Έτσι μετά τα 50 εκατομμύρια ευρώ που εισέπραξε σε εφαρμογή του πρώτου μνημονίου Ελλάδας-Ελβετίας και Ελβετίας-Κύπρου τώρα έρχεται  το νέο μνημόνιο που δίνει ακόμα 70 εκατομμύρια Ελβετικά Φράγκα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία για να συνεχίσουν να μένουν στην Ελλάδα παράνομοι μετανάστες.

Βέβαια σε αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, σπίτια και επιδόματα για χρονική διάρκεια μεταξύ 2025-2029! 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εισπράττει για να μην φύγουν οι παράνομοι του Αφγανιστάν, του Πακιστάν και από οποιαδήποτε χώρα και καταλήξουν στην Ζυρίχη.

Όσο αυτό επιτυγχάνεται, οι Ελβετοί κρατούν τις συγκεκριμένες συμφωνίες ενεργές ενώ όπως φαίνεται το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με τον Όλαφ Σολτς.

Θα δώσει λεφτά στην κυβέρνηση για να στείλει πίσω τους Αφγανούς.