Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Δευτερα 26 Αυγουστου 2024


Την ίδια στιγμή που συλλαμβάνεται ο Ντούροφ...

1) Το Cradle απαγορεύτηκε από το Meta (Facebook, Instagram).

2) Το κανάλι Telegram του Resistance News Network (RNN) απαγορεύτηκε στην ΕΕ.

3) Στο σπίτι του Scott Ritter έγινε έφοδος από το FBI για κατηγορία "μη καταγεγραμμένου 

ξένου πράκτορα", για τις οποίες δεν έχουν ακόμη προσκομιστεί αποδείξεις

4) Ο δημοσιογράφος Richard Medhurst συνελήφθη 

στο αεροδρόμιο Χίθροου στο πλαίσιο του βρετανικού νόμου περί τρομοκρατίας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Η μεταφορά της παπαρούνας με ελικόπτερα της CIA, από το Αφγανιστάν, δεν γινόταν μέσω Τέλεγκραμ. Και κανείς δεν συνελήφθη.

-Η μεταφορά 2 τόννων κοκαϊνης, μέσω του Νoor 1, δεν γινόταν μέσω Τέλεγκραμ. Και κανείς δεν δικάστηκε.

-Η ανάρτηση στα περίπτερα κάθε είδους πορνογραφικού υλικού, η παρακολούθηση κάθε είδους πορνογραφικών ταινιών, στα σινεμά, η διάδοση της πορνογραφίας στα σχολεία με τραβεστί-δασκάλους, δεν γινόταν μέσω Τέλεγκραμ. 

-Οι κατασκευαστές όπλων και πολεμικού υλικού, που χρησιμοποιούνται, για να σκοτώνουν ανθρώπους, δεν το κάνουν μέσω Τέλεγκραμ, δεν συλλαμβάνονται και δεν λογοδοτούν στην Δικαιοσύνη.

-Το λαθρεμπόριο εμπορευμάτων, ενεργειακών πόρων, ανθρώπινων οργάνων, παιδιών-δούλων, δεν γινόταν, τόσα χρόνια, μέσω Τέλεγκραμ. Με την άδεια των αρχών γινόταν και γίνεται.

Ποιους κοροϊδεύουν οι υποκριτικές κρατικές υποδομές κάθε χώρας, που έχει επιβάλλει την λογοκρισία, σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης με το πρόσχημα της "απειλής της δημόσιας ασφάλειας";;;;

Πόσα παραμύθια μας είπαν, γι΄αυτές τις ...απειλές, προκειμένου να εγκαταστήσουν κάμερες παντού, για να κατασκοπεύουν κάθε μας κίνηση, αλλά τελικά δεν μπορούν να συλλάβουν τους πραγματικούς παιδεραστές, τους ναρκέμπορους και τους λαθρέμπορους;;

Αν το κάθε κράτος δεν είναι ικανό ή δεν θέλει να εντοπίσει και να συλλάβει τις απειλές, δεν μπορεί να χτυπά ακόμα ένα ανθρώπινο δικαίωμα. Αυτό της ιδιωτικότητας. Δεν είναι η ιδιωτικότητα έγκλημα! Η κατάργηση της είναι!

Σχολιο.- Το μυαλο ειναι ο ΣΤΟΧΟΣ,απο την εποχη που άρχισε ο νεοφιλελευθερισμός το  1980,σε μας ηρθε και φουλαρησε το 1990,οποιος θυμαται,  απλωσε σε ολο τον πλανητη, ποσοι απο τους συντελεστες του ζουν ακομη,?τι γινονται οι ποσοτητες που πιανουν καθε τοσο?το Telegram, μπορει να ξυπνισει μερικους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χαίρομαι που έστω και με εισαγωγικά για τους λαθρομετανάστες δέχεσαι ότι πρόκειται για κάτι λαθραίο. ( Εγώ αυτά τα λούμπεν στοιχεία τα ονομάζω τυχοδιώκτες φασιστομουτρα που ΔΕΝ διστάζουν να βάλουν ακόμα τα παιδιά τους σε ρωσική ρουλέτα για να κάνουν αυτό που γουστάρουν, γιαυτο που αυτοί θεωρούν καλυτερο αύριο. Βέβαια το κομποδεμα δεν είναι και τόσο μικρό 6 ή 7 Χιλ ευρωπουλα ΜΌΝΟ για τον δουλεμπορα κι άλλα τόσα για φαγητό και κινητά τηλέφωνα και καταλύματα ( μόνο η Τουρκία για τους μετανάστες έχει 150 ευρα βίζα - όχι για τους ισλαμοφασίστες από Συρία Ιράκ που έχουν την άδεια της CIA - φτάνουν στα 15000 με 18000 δλδ ένα καλό μέσο ελληνικό ετήσιο μισθό. Δ .Υ τραπεζουπαλληλοι κτλ. Τέλος , για άτομα της δικής μου ιδεολογίας ( μ- λ) υπάρχει τεράστια διαφορά ( μέρα με την νύχτα) μεταξύ των ταξικών αγωνιστών στην Τουρκία μόνο , οι οποίοι φεύγουν για να γλυτώσουν τη ζωή τους και της οικογένειας τους δλδ πολιτικοί πρόσφυγες είμαι 200,%υπερ της οποίας βοήθειας χρήζει για επιβίωση και ενσωμάτωση. Άλλο πράγμα αγωνιστής κι άλλο κοσμοπολίτης τυχοδιώκτης. .

Σχολιο.- Να συμπληρώσω σε αυτά που λες.  Οι ισλαμοφασίστες από Συρία και Ιράκ έρχονται στην Ελλάδα και την Ευρώπη με την άδεια της CIA και της αλήτικης ΕυρωΕνωσης. Πολιτικοί πρόσφυγες είναι μόνο από την  Τουρκία,   οι οποίοι φεύγουν για να γλυτώσουν τη ζωή τους και της οικογένειας τους δλδ πολιτικοί πρόσφυγες είμαι 200,%υπερ της οποίας βοήθειας χρήζει για επιβίωση και ενσωμάτωση. Αλλά αυτούς τους κυνηγάνε οι κυβερνήσεις σε όλη την Ευρώπη. Άσε που αυτοί που είναι πραγματικοί πρόσφυγες, δεν θέλουν να μείνουν εδώ και να ενσωματωθούν, αλλά θέλουν κάποτε να γυρίσουν στη χώρα τους. Να μην ξεχνάμε τη βρωμιά του Μαρακές στο Μαρόκο το 2018, που  ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ ζήτησε από όλα τα κράτη που παρευρίσκονταν να στείλουν 300 εκατομμύρια ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες στην Ευρώπη σαν «πρόσφυγες». Είχε πάει και ο δικός χαπακωμένοος προδότης Τζίφρας. Οι Έλληνες και οι άλλοι Νοτιοευρωπαϊκοί λαοί,  πρέπει να έχουν χαρτιά για να πάνε, πρέπει να τους έχουν κάνει πρόσκληση αυτά τα κράτη στο Βορρά της Ευρώπης. Γιατί? Γιατί δεν είναι ισλαμοφασίστες, καθυστερημένοι, χαφιέδες  της CIA, και δεν πρόκειται να αλλοιώσουν κανένα πολιτισμό των Βορειοευρωπαίων. Έχουν μάθει μια καραμέλα και τη μασάνε, «γίνεται πόλεμος στη χώρα τους και γιαυτό φεύγουν». Ποιος πόλεμος γίνεται στο Πακιστάν, στη Νιγηρία, στην Αλγερία, στην Αίγυπτο? Και πόλεμος να γινόταν, πρόσφυγας είναι αυτός που πάει στην γειτονική του χώρρα, όχι στην άλλη άκρη του κόσμου. Και όλοι μας πρέπει να προσκυνάμε τους Παλαιστίνιους, για αυτά που μας διδάσκουν, που τους γεννοκτονούν οι ισραηλινοναζί, και παρόλα αυτά δεν φεύγουν από τον τόπο τους. Και τους χριστιανούς σε Συρία και Ιράκ, που παρότι τους σφάζουν οι ισλαμοφασίστες χαφιέδες της CIIA, δεν φεύγουν από τον τόπο τους. Και για να μην ξεχνώμαστε, αυτούς τους ισλαμοφασίστες χαφιέδες της CIA στη Συρία, κάποιοι χαφιέδες της CIA που το παίζουν «αριστεριστές» και «αναρχικοί»  στην Ελλάδα, μιλάγαν για «λαϊκή εξέγερση» των ισλαμοφασιστών  της CIA στη Συρία». Και οι χαφιέδες της CIA στην Ελλάδα μιλάγαν με τα καλύτερα λόγια για τη «λαϊκή εξέγερση των ναζιστών στη πλατεία  Μεϊντάν της Ουκρανίας» που ήταν κραγμένοι χαφιέδες της CIA. Και όταν τους δείχναμε τις ναζιστικές ουκρανικές σημαίες, μας λέγαν «μη δίνεται σημασία», «δεν είναι αυτό που βλέπεται, μη μεταφέρεται μηχανιστικά από το παρελθόν εικόνες, αυτά δεν γίνονται σήμερα» και κάτι τέτοιες αηδίες. Και αυτές τις αηδίες τις λένε ακόμα και σήμερα.

Σχολιο.-  γι'αυτό ξεχώρισα τους πρόσφυγες από τους τυχοδιώκτες. Οι καραβιες των Ελλήνων μεταναστών προπολεμικά , των πολιτικών προσφύγων ( η οικογένεια μου διαθέτη κι απ' τους δυο) και των μεταναστών μεταπολεμικά ( Βέλγιο, Γερμανία, Σουηδία) αλλά και οι σημερινοί κυρίως προς β. ΕυρωΕνωσιτικα κράτη ήταν με όσο γινόταν Πίο οργανωμένο για την εποχή τρόπο. Ακόμα και την οικογένειά την προσκαλούσαν σε 2 χρόνο για όσο τω δυνατόν περισσότερο ασφάλεια ( έχω πρώτα και δεύτερα ξαδέλφια από τις Β.Α πολιτείες των ΗΠΑ μέχρι τα δυτικά υψίπεδα της Αργεντινής και την Ρονιον δίπλα στην Μαδαγασκάρη) . Όταν λέω τυχοδιώκτες κυριολεκτω. Βομβαρδισμό το ΝΑΤΟ ΈΚΑΝΕ και στην Γιουγκοσλαβία και στο Βιετνάμ και στο Λάος και έμμεσα και στο Κονγκό και στην Αγκόλα. Όμως εκεί αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για την χώρα τους. Αντίθετα με τους τυχοδιώκτες από Πακιστάν Μπαγκλαντές ακόμα και Σαχέλ ( τώρα που προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι οι παλιοί συνεργάτες της λεγεώνας τα παράσιτα της κοινωνίας τους την κάνουν προς καινούργια επιδόματα και πρόνοιες κι όταν δεν τους καλύπτουν Γερμανία Αυστρία την κάνουν για πιο βόρεια Δανία Νορβηγία) . Δεν έχουν ιερό και όσιο. . Τώρα επειδή να αναφέρεις τον Νίγηρα ποταμό ανέφερα ήδη τα κράτη του Σαχέλ που μαζί με την Σενεγάλη προσπαθούν επαναστατικά να βελτιώσουν την ζωή των λαών τους ( γι'αυτό και έχουν λαϊκή στήριξη . Μάλιστα στην Μπουρκίνα Φάσο μοίρασαν όπλα στον λαό για να στηρίξουν) . αντίθετα στην ομοσπονδιακή "" Δημοκρατία "" της Νιγηρίας έχουμε ορδές από παράσιτα του ISIS το δημιούργημα της Μοσάντ στον Βορρά και της CIA . Γι'αυτό μην μπερδεύεις τα κοσμοπολίτικα παράσιτα με τους αγωνιστές . Όταν χρειάστηκε να αμυνθούν οι Έλληνες εργαζόμενοι, εργάτες αγρότες διανοούμενοι βγήκαν στα βουνά ΈΝΟΠΛΑ. ΕΛΑΣ ΔΣΕ τόσο απέναντι στους Γερμανο Ιταλο Βούλγαρους Ν@ΖΙστες αλλά και αοπλα αργότερα Πρώτη ΕΔΑ νεολαίας Λαμπράκη Πολυτεχνείου το έπος των ηρώων της Κύπρου κτλ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γουρούνα Ουκρανοναζίστρια "Αυτό που συμβαίνει τώρα στο Κίεβο είναι απίστευτος τρόμος. Προσευχηθείτε για μας"

Δεν μπορούμε! Μας απαγορεύσατε τις εκκλησίες μας!

Σχολιο.- τι έγινε? τους έχουν σκίσει διαβάζω.. 

Σχολιο.- Χαμός έγινε. Το αντι-αεροπορικό τους ξεφτιλίστηκε. Δύο F-16 καήκανε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να καταλάβετε το σχέδιο που ακολουθεί ο Μητσοτάκης ως πειθήνιο όργανο αυτών που θέλουν να κάνουν κουμάντο σε όλα τα είδη ζωής στον πλανήτη και να αλλάξουν την φύση με αρχηγό τον σχιζοφρενή Bill Gates...

"Ο Knop έχει επίσης ένα εξωπραγματικό όραμα για τη μετατροπή των δασικών εκτάσεων της Αμερικής σε "σφουγγάρια" άνθρακα, κόβοντας πεύκα, θάβοντάς τα και στη συνέχεια επαναφυτεύοντας τις εκτάσεις με πιο "διψασμένα" για άνθρακα είδη όπως μπαμπού, κενάφ ή λεύκες. Στις ΗΠΑ, εκατοντάδες εκατομμύρια στρέμματα είναι αφιερωμένα στη βόσκηση βοοειδών ή στην παραγωγή ξυλείας, λέει. "Γιατί να μην στραφούμε στην καλλιέργεια άνθρακα;"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σκέρτσος: Οι “αρνητές της κλιματικής αλλαγής” επιτίθενται στην επιστήμη. 

26/8/2024

Περί κλιματικής αλλαγής, πολιτικής προστασίας, πυρκαγιών αλλά και των ακολουθούμενων πολιτικών ο λόγος, στο άρθρο της πουστάρας αμόρφωτου αληταρά με πτυχίο υπουργού Επικρατείας, ‘Ακη Σκέρτσου, στην «Καθημερινή».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λούλα ντα Σίλβα για πυρκαγιές που έβαλε στην Βραζιλία: Αυτή είναι απόδειξη είπε πως κανείς δεν μπορεί να αρνείται… την κλιματική κρίση.

26/8/2024

Ο πρόεδρος (στέλεχος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ) Λούλα ντα Σίλβα της Βραζιλίας έχει κηρύξει κατάσταση εκτάκτης ανάγκης σε 45 πόλεις στην πολιτεία Σαν Πάουλου (μετά τις απανωτές πυρκαγές). «Η αστυνομία θα διενεργήσει έρευνα και η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλες τις πολιτείες για την κατάσβεση των πυρκαγιών», τόνισε κατόπιν ο Λούλα μέσω X.

Μια από τις περιοχές που πλήττονται περισσότερο είναι αυτή της Χιμπέιρου Πρέτου, πόλης 700.000 και πλέον κατοίκων, περίπου 300 χιλιόμετρα από τη Σαν Πάουλου, στην καρδιά μεγάλων αγροτικών εκτάσεων.

«Ξεμύτισα χθες βράδυ περί τις 19:00 και δυσκολευόμουν πολύ να αναπνεύσω. Ζω εδώ 32 χρόνια και δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοιο πράγμα», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Κάρλους Χοντρίγκες, συνταξιούχος, 66 ετών.

«Φοβάμαι στ’ αλήθεια (…) Καθώς έχω ρινίτιδα, μένω κλεισμένη σπίτι μου», είπε από την πλευρά της η Ναζαρέ Λοουρέιρο ντος Σάντος, αισθητικός 71 ετών, κρατώντας ομπρέλα, καθώς οι βροχές αναμένουν πως βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν χθες θα συνέβαλαν να αμβλυνθεί κάπως η βαρύτητα της κατάστασης.

Κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους σε διάφορες περιοχές καθώς πλησίαζαν οι φλόγες, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο G1.

Βίντεο που κυκλοφορούν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη Χιμπέιρου Πρέτου βυθισμένη στο σκοτάδι χθες το απόγευμα, καλυμμένη από πυκνό στρώμα καπνού, ενώ φύσαγαν σφοδρές ριπές ανέμου.

Δυο εργαζόμενοι σε εργοστάσιο έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή στην Ουρουπές, στο βόρειο τμήμα της πολιτείας, δίνοντας μάχη με πυρκαγιά.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελάτε να βοηθήσουμε την ΔΗΘΕΝ προσφυγοπούλα αξιωματικό του Τουρκικού στρατού!!!

Μας γέμισαν με πράκτορες και φονιάδες, αυτοί οι νουρδίτες που έχουν μπει από την ΕυρωΕνωση για να μας διαλύσουν επί σκοπού.

Μπήκαν στην πόλη οι εχθροί.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν η παγκόσμια ημέρα SEX  και η παγκόσμια ημέρα ΟΡΓΑΣΜΟΥ είναι σε διαφορετικές ημερομηνίες κάτι πάει στραβά σε αυτό τον κόσμο.

Σχολιο.- Όχι κάτι, όλα πάνε στραβά.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βίντεο 2022: Το μεγαλύτερο εργοστάσιο κουνουπιών στον κόσμο στο Μεντεγίν. Αυτό το εργοστάσιο παρασκευάζει 30 εκατομμύρια κουνούπια κάθε εβδομάδα, τα οποία στη συνέχεια απελευθερώνονται σε διάφορες χώρες. 

Ο Bill Gates, ο οποίος χρηματοδοτεί το έργο, μας διαβεβαιώνει: «Τα κουνούπια που απελευθερώνονται δεν τρομοκρατούν τους ντόπιους. Βοηθούν στη διάσωση και τη βελτίωση εκατομμυρίων ζωών».

Και τώρα νέα από το 2024: Τέσσερις πόλεις στις ΗΠΑ μπαίνουν σε καραντίνα εξαιτίας κουνουπιών που μεταφέρουν μια θανατηφόρα ασθένεια. Οι αρχές αναγκάστηκαν να κηρύξουν καραντίνα λόγω της ανακάλυψης της ανατολικής εγκεφαλίτιδας των ιπποειδών, για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία και το 30% όσων νοσούν πεθαίνουν.

Απλά μια σύμπτωση...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επειδή τα γαμιμένα φασιστόμουτρα αρβυλοφόροι λογοκριτές των ellinikahoaxes  του μπουρδελοfacebook  κόψανε την ανάρτηση γιατί  γιαυτό τους πληρώνουν τους κωλοχαφιέδες, την ξαναβάζω για να βγάζει νόημα!!! 

Χατζηδάκης : ...υπάρχουν ελεύθεροι επαγγελματίες που δήλωσαν 278€ το μήνα ... ΑΥΤΟ , δε θα το αφήσω έτσι ... Θα σπάσουμε αυγά .....

Φαντάζομαι δεν  μιλιούνται στο σπίτι τους με τις γυναίκες τους Χατζηδάκης και Βορίδης

7.000 δηλώνει εισόδημα η μια, 3.500 η άλλη

Οι δυο γυναίκες είναι γιατροί ωστόσο το εισόδημα που έχουν δηλώσει είναι μόλις λίγων χιλιάδων ευρώ.

Συγκεκριμένα η Πόπη Καλαϊτζή σύζυγος Κ. Χατζηδάκη δηλώνει  ετήσιο εισόδημα 7.000 ευρώ παρόλο που είναι πλαστικός χειρούργος,  ενώ η Δανάη Βορίδη-Μιχελάκου δηλώνει 3.500 ευρώ παρόλο που είναι παιδίατρος.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Εξαιρετικό άρθρο του Aristomenis Syngelakis, συγγραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.
"Παρά την προσπάθεια που καταβάλλουν παλαιότεροι και νεότεροι αναθεωρητές της Ιστορίας να μας πείσουν ότι, τάχα, η Εθνική Αντίσταση στην Ελλάδα ήταν ασθενική και δεν απασχολούσε, καν, τους Γερμανούς φτάνοντας, μάλιστα, στο σημείο να δηλώσουν ότι, άκουσον άκουσον, ήταν περισσότεροι οι Έλληνες που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές απ’ όσους αντιστάθηκαν (!) τα γεγονότα διαψεύδουν τους συκοφάντες, καθώς στην Ελλάδα αναπτύχθηκε ένα ρωμαλέο και μαζικό αντιστασιακό κίνημα, που ανέπτυξε σπουδαία και πολύμορφη αντιστασιακή δράση: στην πόλη και το βουνό, με την ένοπλη αλλά κυρίως την άοπλη αντίσταση με θαυμαστά επιτεύγματα".
Το Πλήρες  άρθρο Από κάτω
.
Το ναζιστικό πογκρόμ του Αυγούστου 1944 και το χρέος της Μνήμης
Τον Αύγουστο του 1944 τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής προχώρησαν σε ένα φοβερό ναζιστικό πογκρόμ στην Κρήτη και σε άλλα μέρη της πατρίδας μας, διαπράττοντας μερικά από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Απολύτως ενδεικτικά: τα Ολοκαυτώματα των Ανωγείων και των χωριών του Κέντρους Ρεθύμνου, οι μαζικές δολοφονίες αμάχων στα χωριά Σάρχος, Γέργερη, Σοκαράς, Δαμάστα, Μάραθος και Σκούρβουλα Ηρακλείου, Παλαιά Ρούματα, Τοπόλια Κισσάμου, Κακόπετρος και Μαλάθυρος Χανίων, η μεγάλη κύκλωση της Εμπάρου, τα Μπλόκα στην Κοκκινιά, το Βύρωνα, το Δουργούτι και την Καλλιθέα, οι μαζικοί τουφεκισμοί στην Αθήνα και τη Λάρισα, η καταστροφή του Καρπενησίου, η δολοφονική επιδρομή στη Λακωνία και την Τσαριτσάνη και δεκάδες ακόμη μαζικά εγκλήματα διέπραξε η ναζιστική Γερμανία και οι θλιβεροί συνεργάτες της τον τελευταίο θερινό μήνα της Κατοχής.
Συνεχίζεται στο
https://www.patris.gr/stiles/proektaseis/to-nazistiko-pogkrom-tou-avgoustou-1944-kai-to-xreos-tis-mnimis/?fbclid=IwY2xjawE5jwVleHRuA2FlbQIxMAABHeOHm_qTBXBKg3kuJNnGCxPPnC-uu3QEvZVck5jkMu7ByR4hyPL7PSMUWg_aem_Wzrr3PrNtSky7-nriUxoSQ




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να η αιτία που εφθάσαν οι πυρκαγιές στόν Αστικό Ιστό...
Π.Μαρινάκης: Ο Τραμπούκος «σκουροχρωμος σαν λαθροΠακιστανός» Κυβερνητικος εκπρόσωπος:
«Οκτω στα 10 σπιτια ειχαν ακαθάριστο οικόπεδο» 
καί συμπήρωσε μέ παράπονο...
«4.000 πυρκαγιές, μάς ξέφυγε η μία η πουτάνα..
Σχολιο.- Αυτοί ζουν πλουσιοπάροχα καταστρέφουν την χώρα και μας κουνούν το δάχτυλο !!!!
Να δούμε τι θα λένε όταν θα πρέπει και επίσημα να ξεπουλήσουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας...




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Γελάνε_Κι_Οί_Πέτρες,."Ο Τράμπ καί οί οπαδοί του επαναλαμβάνουν διαρκώς ό,τι οί Δημοκρατικοί, υπό τήν Ηγεσία τής «Συντρόφισσας» Κάμαλα_Χάρις, μετατρέπονται σέ ένα «Κομμουνιστικό» Κόμμα πού θά ανατρέψει τήν λειτουργία τού Καπιταλισμού πρός όφελος μιάς κεντρικά σχεδιασμένης οικονομίας.!! 
Παραδόξως ήταν ό Αμερικανός τέως πρόεδρος πού παρουσίασε τήν πιό «Μαρξιστική» πρόταση τής Προεκλογικής περιόδου.!!
-Στην Ιστορία του τελευταίου αιώνα πρέπει να έχουν υπάρξει λίγες χώρες πέρα από τήν πρώην ΕΣΣΔ,τήν Κούβα καί τήν Κίνα όπου οί λέξεις Κομμουνισμός καί Μαρξισμός νά ακούγονταν τόσο συχνά σε πολιτικές συγκεντρώσεις και στην αρθρογραφία όσο συμβαίνει σήμερα στίς ΗΠΑ. Γιατί οί Ρεπουμπλικανοί τού Τράμπ επιμένουν στην ηλιθιότητα ό,τι δήθεν δίνουν τή Μητέρα τών Μαχών απέναντι στήν Κόκκινη Απειλή.?? Δεν καταλαβαίνουν ότι γελοιοποιούνται??




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



26/8/2024        -     14.00
- Των σημερινών πρωινών ρωσικών πληγμάτων από εδάφους, θαλάσσης και αέρος είχαν προηγηθεί μικρότερης, μεν, έκτασης, αλλά εξίσου σημαντικά πλήγματα στα ουκρανικά μετόπισθεν. Εκτός από τα τακτικά καθημερινά χτυπήματα στις εφεδρείες των VSU που εδρεύουν προσωρινά στην Περιφέρεια Σούμι (οι οποίες έχουν προορισμό το μέτωπο του Κουρσκ), σημαντικά πλήγματα επέφεραν οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις στο Χάρκοβο, στο στρατιωτικό αεροδρόμια Τσουγκούγεφ εντός της ίδιας Περιφέρειας, αλλά και στο Σλαβιάνσκ και το Κραματόρσκ, όπου μεταξύ άλλων καταστράφηκε ολοσχερώς κτήριο που στέγαζε προσωρινά Ουκρανούς και (κυρίως) ξένους στρατιωτικούς. Ανάμεσα στα θύματα φέρεται να βρισκόταν και δημοσιογράφος του βρετανικού πρακτορείου ειδήσεων Reuters (αναφέρθηκαν επίσης και 4 τραυματίες – συνεργάτες του ίδιου πρακτορείου). Αυτό το αφήγημα το έβγαζαν πολύ προς τα έξω τα ουκρανικά μιντιακά τρολλ, μέχρι που έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες του βιογραφικού του θύματος, που κάθε άλλο παρά δημοσιογραφική δουλειά θύμιζαν. Ο εν λόγω εργαζόταν για λογαριασμό των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών και πριν την παρουσία του στη λεγόμενη «Ουκρανία» είχε βρεθεί (προ 2ετίας) στη Λωρίδα της Γάζας…
- Χτες επίσης πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες πυραυλικά πλήγματα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στη νησίδα Ζμεΐνι (Στγ: το θυμάστε το… Φιδονήσι;;;) και στις θαλάσσιες εξέδρες εξόρυξης πετρελαίου που ήταν εδώ και καιρό ανενεργές, αλλά είχαν καταληφθεί από ομάδες στρατιωτικών των VSU και χρησίμευαν εδώ και καιρό ως ενδιάμεσοι σταθμοί για μονάδες απόβασης των VSU στο έδαφος κυρίως της Περιφέρειας Χερσώνας (νησίδες εκβολών Δνείπερου κλπ).
Σήμερα το πρωί από από τις 7:30 έως τις 9:30 περίπου πραγματοποιήθηκε η μαζικότερη, από την έναρξη της ΕΣΕ, επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους (Iskander και Kinzhal), τηλεκατευθυνόμενες βόμβες (Χ-101 και Χ22) και επιθετικά drones (Geran’-2) των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά στρατιωτικών στόχων και ενεργειακών υποδομών της χώρας των ουκρανοναζί. 11 Tu-95M, 6 Tu-22, 4 Su-27, αλλά και πλοία του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού και επίγεια πυραυλικά συστήματα ενεργοποιήθηκαν, ώστε να δοθεί ένα ηχηρό «χαστούκι» στη χούντα του Κιέβου. Επιβεβαιωμένα (και επαναληπτικά, ανά περιοχή) πλήγματα δέχθηκαν οι παρακάτω Περιφέρειες της χώρας των ουκρανοναζί (με τη σειρά που εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο):
* Βίνιτσας
* Κιροβογκράντ
* Ντνιεπροπετρόφσκ (η ίδια η πόλη και το Κριβόι Ρογκ)
* Χαρκόβου
* Κιέβου
* Χμελνίτσκι
* Ζαπορόζιε (κατεχόμενο τμήμα)
* Τσερνίγκοφ
* Βολίν (πρωτεύουσα: Λουτσκ)
* Οδησσού (η ίδια η πόλη και το κοντινό Ουσάτοβο)
* Λβοφ
* Τερνόπολ,
* Ζιτόμιρ
* Ρόβνο (η ίδια η πόλη και η στρατιωτική βάση Μπουρστίν),
* Ιβάνο-Φρανκόφσκ
* Νικολάγεφ
- Πρακτικά, δηλαδή, δεν έμεινε ούτε μία Περιφέρεια της χώρας  των οκρανοναζί που να μην επλήγη από τα ρωσικά πυρά.
- Ήδη σε όλη την επικράτεια της χώρας των ουκρανοναζί ξεκίνησαν πολύωρες (και άγνωστης διάρκειας) περιοδικές διακοπές παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Στις μεγάλες πόλεις (Κίεβο, Χάρκοβο κλπ) που διαθέτουν μετρό, πολύς κόσμος βρήκε καταφύγιο στις στάσεις του. Η χρήση πυραύλων Kinzhal και Iskander μαρτυρούν πως εκτός από τα πλήγματα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις με αντίστοιχο τεχνικό υλικό και σε ενεργειακές υποδομές, στο στόχαστρο τέθηκαν χώροι διαμονής Ουκρανών και ξένων στρατιωτικών, αλλά και κτήρια όπου στεγάζονται «κέντρα λήψης αποφάσεων». Τη συνολική έκταση των ζημιών και των απωλειών θα την πληροφορηθούμε, στο βαθμό που το καθεστώς του Κιέβου θα επιτρέψει να μεταδοθούν τα πραγματικά δεδομένα (Στγ: αν και γι’ αυτό υπάρχει και ο αντικειμενικός έλεγχος των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων).



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΚΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ
που το επαιζε δημοσιογραφος..
ΒΡΕΤΑΝΟΣ..ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ  ΤΟΥ..
RYAN EVANS ΤΟ ΟΝΟΜΑ....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ
ΧΤΕΣΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ιμπραήμ Τραορέ.
«Η Αφρική δεν χρειάζεται την Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρώπη ή τις ΗΠΑ.
Εμείς οι Αφρικανοί έχουμε ό,τι χρειάζεται για να αναπτύξουμε την οικονομία μας χωρίς δάνεια. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε οικονομικοί σκλάβοι χρησιμοποιώντας δάνεια»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ : ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΝΑΖΙΣΜΟΥ…!!!
-Άρχισαν ήδη οι διώξεις και συλλήψεις των διαφωνούντων πολιτικών κρατουμένων,μήπως θ’ανοίξουν και στρατοπεδα συγκεντρωσης στις Βαλτικές χώρες,η θα περιοριστούν στην αναβίωση των γερμανικών στρατοπέδων συγκέντρωσης…???
Σχολιο.-  Όχι πλανάται ,υπάρχει ήδη
Σχολιο.- Ολοταχώς στον μεσαίωνα της ιεράς εξέτασης..
Σχολιο.- Ο ιδρυτής του Rumble, Chris Pavlovski, φεύγει από την Ευρώπη, λόγω της σύλληψης του Durov της Telegram
 Μετά τη σύλληψη του Durov, ο ιδρυτής του ανταγωνιστικού του YouTube - Rumble, έφυγε έντρομος από την Ευρώπη
Άργησα λίγο σε αυτό, αλλά για καλό λόγο — μόλις έφυγα με ασφάλεια από την Ευρώπη.
Η Γαλλία απείλησε και το Rumble και τώρα έχουν ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή συλλαμβάνοντας τον CEO της Telegram, Pavel Durov, σύμφωνα με πληροφορίες επειδή δεν λογοκρίνουν την ομιλία.στην εφαρμογη.
Το Rumble δεν θα υποστηρίξει αυτή τη συμπεριφορά και θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για να αγωνιστεί για την ελευθερία της έκφρασης, ένα παγκόσμιο ανθρώπινο δικαίωμα. Αυτή τη στιγμή αγωνιζόμαστε στα δικαστήρια της Γαλλίας και ελπίζουμε στην άμεση αποφυλάκιση του Πάβελ Ντουρόφ είπε.
Σχολιο.- Ήδη φάνηκε τι μας περιμένει με τις διώξεις των πολιτών στην Αγγλία.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο δικαστής του Παρισινού Δικαστηρίου επέκτεινε την κράτηση του δημιουργού του Telegram, Πάβελ Ντούροφ, κατά 48 ώρες.
Τώρα ο χρόνος κράτησης έχει οριστεί στις 96 ώρες, μετά τον οποίο ο δικαστής πρέπει να αποφασίσει για την τύχη του κρατουμένου. Είτε θα κατηγορηθεί, είτε θα απελευθερωθεί.
Θεωρητικά, σε ιδιαίτερα σοβαρές περιπτώσεις (διακίνηση ναρκωτικών, τρομοκρατίας), η κράτηση μπορεί να επεκταθεί σε 120 ή 144 ώρες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ε αφού κάνουν πλάκα αυτοί, ας κάνομε και εμείς για να περάσει η ώρα….
Η Αστυνομία της Γαλλίας συνέλαβε στο αεροδρόμιο τον Γενικό Διευθυντή της Toyota, επειδή ο ISIS εγκατέστησε πολυβόλα στα αυτοκίνητα της εταιρίας.  Χαχαχαχαχα!!!!
Σχολιο.- Περίεργο δεν είναι πού αυτοί του ISIS έχουν αγροτικά Toyota Hilux.
Σχολιο.- Μηπως ξερει κανεις τι απεγεινε ο ταμτακος;;
Ειναι καλα;;
Τον βασανισαν;;
Τσιγαρα μπορουμε να του παμε τουλαχιστον;;
Θα τον εκτελεσουν τελικα την αυγη;;
Σχολιο.- Καλά είναι προς το παρόν. Δεν ξέρω όμως, αν τους παρέδωσε ήδη τα "κλειδιά" ή όχι.
Σχολιο.- Μια απορία, και τον ISIS ποιοί τον δημιούργησαν;
Σχολιο.- Οι ίδιοι!
Σχολιο.- Φυσικά το ποστ είναι χιουμοριστικό.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξυπνάει ο κόσμος...
Η μείωση της ζήτησης των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων υποχρεώνει τις αυτοκινητοβιομηχανίες να αναθεωρήσουν τα προγράμματα τους για την παραγωγή των αυτοκινήτων μηδενικών ρύπων καθώς και την κατασκευή μεγάλων εργοστασίων μπαταριών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Ηaaretz: Χάκερς, έκλεψαν τεράστιες ποσότητες ευαίσθητων δεδομένων απο το Ισραήλ και δημοσιεύουν διαβαθμισμένες πληροφορίες μέσω του TeΙegram.Ανίκανο να τους σταματήσει, το Iσραήλ διεξάγει έναν «μάταιο πόλεμο»για να τους αποτρέψει 
Γιαυτό συνέλαβαν τον άλλο στη Γαλλία, γιαυτό προσπαθούν να απαγορεύσουν το Telegram




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ρωσία: Ο Durov είναι πολιτικός κρατούμενος, η Δύση επιδίδεται σε «κυνήγι μαγισσών» – Η γαλλική κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις
Κυριακή 25/08/2024 - 22:24
Η ρωσική πρεσβεία στο Παρίσι ζήτησε από τη γαλλική κυβέρνηση να εξηγήσει τις κινήσεις της και μέχρι στιγμής έχει δηλώσει ότι οι γαλλικές αρχές δεν είναι συνεργάσιμες
Η Ρωσία απαιτεί απαντήσεις μετά τη σύλληψη του Pavel Durov, του δισεκατομμυριούχου συνιδρυτή και διευθύνοντος συμβούλου της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.
Συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές στο αεροδρόμιο Bourget έξω από το Παρίσι το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου 2024 μετά την άφιξή του με το ιδιωτικό του τζετ.
Η ρωσική πρεσβεία στο Παρίσι ζήτησε από τη γαλλική κυβέρνηση να εξηγήσει τις κινήσεις της και μέχρι στιγμής έχει δηλώσει ότι οι γαλλικές αρχές δεν είναι συνεργάσιμες.
Οι τελευταίες αναφορές λένε ότι ο Durov αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστή την Κυριακή (25/8) το απόγευμα.
Η πρεσβεία ανέφερε για τον 39χρονο ρωσικής καταγωγής δισεκατομμυριούχο ότι «μόλις κυκλοφόρησε η είδηση της σύλληψης του Durov, απευθυνθήκαμε αμέσως στις γαλλικές αρχές για διευκρινίσεις σχετικά με τους λόγους και ζητήσαμε να διασφαλίσουν την προστασία των δικαιωμάτων του και παρέχει προξενική πρόσβαση σε αυτόν».
Δεν έχει μόνο ρωσική υπηκοότητα λόγω της γέννησής του εκεί, αλλά έχει επίσης διπλή υπηκοότητα στη Γαλλία και στα ΗΑΕ.
Ρώσοι διπλωμάτες λένε ότι δεν υπήρξε καμία απάντηση από το Παρίσι: «Η γαλλική πλευρά μέχρι στιγμής απέφευγε τη συνεργασία σε αυτό το θέμα», ανέφερε μια δήλωση.
Ρώσοι πολιτικοί έχουν φτάσει στο σημείο να λένε ότι είναι πλέον «πολιτικός κρατούμενος».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα 26 Αυγούστου συμπληρώνεται ένας μήνας από τα όσα έγιναν στην Κάσο. Όσα έκανε και κάνει η Τουρκία και όσα ΔΕΝ κάνει η ελληνική κυβέρνηση, έχουν οδηγήσει σε μία νέα κατάσταση στο Αιγαίο. Όχι ευχάριστη για τα ελληνικά συμφέροντα…
Μπορεί το θέμα να μην «παίζει» καν στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, η κυβέρνηση να κάνει ότι μπορεί για να το «κουκουλώσει», η αντιπολίτευση να το αντιμετωπίζει με κάποιες γραπτές ανακοινώσεις για να εκπληρώσει όπως πιστεύει το ελεγκτικό της καθήκον, όμως η πραγματικότητα στο Αιγαίο είναι εδώ και δεν μπορούμε να παριστάνουμε ότι δεν την βλέπουμε…
Σε αυτό τον ένα μήνα από την πρώτη τουρκική «παρέμβαση» στην Κάσο έχουν συμβεί τα εξής γεγονότα που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει:
•Το ιταλικό ερευνητικό σκάφος δεν έχει ξεμυτίσει εκτός χωρικών υδάτων.
•Τουρκικά πολεμικά πλοία παραβιάζουν επί ώρες τα χωρικά μας ύδατα. Δεν χρειάζεται παρά να δούμε τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ
•Αυτές τις 30 ημέρες τουλάχιστον τις 12, τουρκικά πολεμικά πλοία πλέουν στη θαλάσσια περιοχή Νοτίως Καρπάθου – Κάσου επιτηρώντας και εκφοβίζοντας το ιταλικό ερευνητικό και επιβάλλοντας στην πράξη το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο.
•Η παρουσία ελληνικών πλοίων (είτε του ΠΝ, είτε του ΛΣ) είναι ανύπαρκτη με εντολή της κυβέρνησης Μητσοτάκη..
Επομένως η στρατηγική της Τουρκίας συνοψίζεται στο εξής: για να κάνει η Ελλάδα οποιαδήποτε ενέργεια πέρα από τα χωρικά της ύδατα σε «αμφισβητούμενες περιοχές» χρειάζεται τη συναίνεση της ΄Αγκυρας.
Όλα αυτά στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν ήταν αδιανόητα ακόμη και να συζητηθούν σε επίπεδο σεναρίων! Κι όμως έχουμε φθάσει στο σημείο να συμβαίνουν και να μην ανοίγει μύτη! Να μην απασχολούν καν τα κόμματα και τα μέσα ενημέρωσης.
Είναι προφανές ότι «κάτι έχει συζητηθεί» και ελπίζουμε ότι δεν θα έχει συμφωνηθεί μεταξύ του κ.Μητσοτάκη και του κ.Ερντογάν. Αυτό πλέον το καταλαβαίνουν και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του πρωθυπουργού. Ακόμη κι αυτοί έχουν αρχίσει να ανησυχούν για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.
Η συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο ,ειδικά μετά από την περιβόητη «Διακήρυξη των Αθηνών» έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Δεν ασκεί πολιτική προκλήσεων, δεν αμφισβητεί απλά την ελληνική κυριαρχία , λειτουργεί λες και την έχει κατακτήσει. Τα όσα έγιναν στην Κάσο αυτό δείχνουν.
Ο κ.Μητσοτάκης έχει εγκλωβιστεί σε ένα αδιέξοδο δρόμο που μόνος του επέλεξε. Έσπευσε να ικανοποιήσει χωρίς όρους, χωρίς καμία απαίτηση και χωρίς καμία διασφάλιση, την «συμμαχική» απαίτηση για «προσέγγιση με την Τουρκία». Θα είχε κάποιο νόημα αυτή η επιλογή αν ο κ.Μητσοτάκης προετοίμαζε την χώρα για την επόμενη κλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά. Δεν το έπραξε. Οι παραγγελίες των Belharra και των Rafale δεν αρκούν και το γνωρίζει πολύ καλά. Όπως γνωρίζει πως αν τώρα επιχειρήσει να βάλει φρένο στην «προσέγγιση» με την Τουρκία θα κληθεί ως πρωθυπουργός να διαχειριστεί μια νέα σοβαρή κλιμάκωση στις σχέσεις με την Άγκυρα. Ο κ.Μητσοτάκης δεν δείχνει διατεθειμένος για κάτι τέτοιο και πολύ περισσότερο δεν έχει διάθεση να στεναχωρήσει την Ουάσινγκτον ,το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες. Θα συνεχίσει να προχωρά στο αδιέξοδο που έβαλε τη χώρα ελπίζοντας ότι έχουν δίκιο όσοι του λένε πως «οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται πια για τα ελληνοτουρκικά και τα εθνικά θέματα».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρε θα τρελαθούμε τελείως ; 
Ήρθε από την Κύπρο στην Ρόδο για λογαριασμό "κάποιας" Τούρκικης εταιρείας να βάλει ανεμογεννήτριες(!)
Υπάλληλος ιδιωτικής κυπριακής εταιρείας πάει να γνωμοδοτησει για αρχαιότητες ώστε να προχωρήσει η εγκατάσταση 2 ανεμογεννητριων που ήδη ο δήμος και οι λοιπές αρμόδιες υπηρεσίες έχουν δώσει άδεια ? Το σχέδιο "ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΓΗΣ"  του Μητσοτάκη ειναι σε πλήρη εξέλιξη.....
Σχολιο.- Η προφορά του δεν είναι κυπριακή. Περίεργα πράγματα..




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σειρά στη Μπίζνα πήρε το Παγγαίο !!!
Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο
5 μέρες καίγεται το Παγγαίο όρος στη Καβάλα 
Βγηκε στην τοπικη Τηλεοραση και όλος ο Πολιτικος Μηχανισμός της ΝΔ για να μας καθησυχάσουν τα Νουδόπανα....Τωρα που ανεβαζω αυτο τα αεροπλάνα περνάνε πάνω απ την Ηρακλείτσα !!!
Σχολιο.- Τι να σας κάνει και ο Μητσοτάκης? Πόσα να κάψει κι αυτός πια?



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπήκα κλασικά στην σελίδα της κυριούλας, που θα σκάσει Αθήνα για να κάνει διάλεξη με θέμα τον κακό δικτάτορα Πούτιν. Εννοείται, ότι έχω τους λόγους μου. Είναι απόλαυση το να διαβάζω σχόλια ρωσόφωνων από κάτω, τύπου "Ξέρουμε, αν θα μιλήσει για τον Durov, που σαπίζει στα μπουντρούμια της Ρω... Εεεε.... Πακέτο, ε;", "Σε λάθος χώρα έρχεσαι, κούκλα μου!", κλπ. Είναι πάνω από 100 σχόλια απόψε, και πληθαίνουν μέρα με τη μέρα. Υπάρχουν και κάποια ελάχιστα θετικά σχόλια, που προέρχονται αποκλειστικά από ούκρους. Ούκροι, φίλε... Θα τρέξουν, χεσμένοι απ' την χαρά τους, να σκάσουν 40 ευρώ για την είσοδο, για να ακούσουν το πόσο σκατά πάνε τα πράγματα στη Ρωσία και το πόσο κακός και αιμοσταγής είναι ο Πούτιν. Εν τω μεταξύ υπάρχουν και στη Ρωσία κάτι νεοφιλελέδες, που διαμαρτύρονται για τις διώξεις των ρωσικών αρχών εναντίον της Έιντελμαν: "Πού το είδατε, ότι ξεπλένει τον ναζισμό;". Μπαίνω από περιέργεια στο youtube, να χαζέψω καμιά διάλεξη της κυριούλας, και τί να δω; "Στεπάν Μπαντέρα: μια διάλεξη, που δεν θα αρέσει σε κανέναν". Σε κανέναν Ρώσο και γενικά σε κανέναν νοήμονα άνθρωπο, εννοούσε... Δεν άντεξα πάνω από 22 λεπτά.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ζήλεψε τον Μπιν Λάντεν ο Ζελένσκι και την 11η Σεπτέμβρη κι επιχειρεί να ρίξει πύργο με drone. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ
26/08/2024
Ζήλεψε τον Μπιν Λάντεν ο Ζελένσκι και την 11η Σεπτέμβρη κι επιχειρεί να ρίξει πύργο με drone. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Mήπως ζήλεψε και το τέλος του;
Ένα συγκρότημα κατοικιών υπέστη μερικές ζημιές στην ρώσικη πόλη Σαράτοφ ως αποτέλεσμα επίθεσης UAV. Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, ένα από τα θύματα είναι σε σοβαρή κατάσταση, η γυναίκα μια 40χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Είπε να κάνει κάτι επικοινωνιακό γιατί η μέρα δεν του πήγαινε καθόλου καλά
Ο κυβερνήτης Roman Busargin έκανε μια δήλωση: «Νωρίς το πρωί, τα συστήματα αεράμυνας εξάλειψαν τα UAV. Υπάρχουν γεγονότα συντριμμιών που χτυπούν κτίρια κατοικιών στο Σαράτοφ και στον Ένγκελς».
Τι άλλο είναι γνωστό για τη μαζική επίθεση με drone σε ρωσικές περιοχές μέχρι αυτή τη στιγμή:
-Οι κάτοικοι ενός πολυώροφου κτιρίου στην πλατεία Predmostovaya (φωτογραφία 1-2) στο Saratov θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο, δήλωσε η δήμαρχος της πόλης Lada Mokrousova.
-Σαν αποτέλεσμα της επίθεσης με UAV, ένα πολυώροφο κτίριο στο Ένγκελς υπέστη ζημιές (φωτογραφία 3-5), δεν υπήρξαν θύματα, είπε ο κυβερνήτης Busargin.
-Επιβλήθηκαν προσωρινοί περιορισμοί στην υποδοχή και αναχώρηση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Σαράτοφ μετά από επίθεση UAV στην περιοχή.
-Συνολικά, 20 ουκρανικά UAV καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. 9 UAV καταρρίφθηκαν πάνω από την περιοχή Saratov, 3 πάνω από την περιοχή Kursk, 2 το καθένα πάνω από τις περιοχές Belgorod, Bryansk, Tula, ένα καθένα καταστράφηκε πάνω από τις περιοχές Oryol και Ryazan.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Υπουργός του Ισραήλ Ben-Gvir: ”θα χτίσω μια Συναγωγή στο Αλ Ακσά”. Η Συναγωγή είναι ο Ευκτήριος Οίκος του Ιουδαϊσμού άρα θα χτίσει μια Συναγωγή που θα επέχει θέση Γ Ναού. ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ !!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!
26/08/2024
Ο Υπουργός του Ισραήλ Itamar Ben-Gvir: ”θα χτίσω μια Συναγωγή στο τζαμί Αλ Ακσά”, Η Συναγωγή είναι ο Ευκτήριος Οίκος του Ιουδαισμού άρα θα χτίσει μια Συναγωγή που θα επέχει θέση Γ Ναού. ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ !!!!!!
Ο μεσσιανιστής Υπουργός Εθνικής Ασφάλειας της κυβέρνησης Νετανιάχου Itamar Ben-Gvir δήλωσε: ”θα χτίσω μια Συναγωγή στο τζαμί Αλ Ακσά al-Aqsa.”.. στην Ιερουσαλήμ. Αφού η Συναγωγή είναι ο ευκτήριος οίκος του Ιουδαισμού αυτό σημαίνει πως ο υπουργός του Ισραήλ δηλώνει ουσιαστικά ότι θα χτίσει τον Τρίτο Ναό στα ερείπια του Α και του Β στο αλ Ακσά.. Η Συναγωγή αυτή θα επέχει θέση Τρίτου Ναού. Σύμφωνα με την Ορθόδοξη και εν γένει χριστιανική εσχατολογία αφού χτίσουν τον Τρίτο Ναό θα θρονιάσουν εκεί το ψευδοΜεσσία τους δηλ. τον Αντίχριστο.
ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ !!!!!! Προλειαίνουν το έδαφος προϊδεάζουν
”Σύμφωνα με το ραδιόφωνο του Ισραηλινού Στρατού, ο Itamar Ben-Gvir, ο ακροδεξιός υπουργός αστυνομίας του “Ισραήλ”, δήλωσε την πρόθεσή του να χτίσει μια συναγωγή στο συγκρότημα του τζαμιού al-Aqsa στην κατεχόμενη Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, ανέφερε το Ynet.
Ο Ben-Gvir, μαζί με εξτρεμιστές Ισραηλινούς εποίκους, εισέβαλε στο AlAqsa Mosque υπό την προστασία της ισραηλινής αστυνομίας ενώ εκτελούσε προκλητικά τελετουργικά.
Τον περασμένο μήνα, ο Ben-Gvir και μια ομάδα εποίκων εισέβαλαν στο ιερό τζαμί al-Aqsa στις 18 Ιουλίου. Ο Ben-Gvir εισήλθε στο συγκρότημα μέσω της πύλης al-Mughrabi και περπάτησε από την ανατολική συνοικία, συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό Ισραηλινών αξιωματικών.
Ταυτόχρονα, οι ισραηλινές αρχές απαγόρευσαν σε όλους τους μουσουλμάνους πιστούς την είσοδο στο συγκρότημα.”Al Mayadeen
Η συζήτηση γίνεται για να την κάνει τη συναγωγή μέσα στο αλ Ακσά.
Από το Ισραήλ ήρθε ο Μεσσίας ο Χριστός από το Ισραήλ κι ο Αντίχριστος!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άναψε για τα καλά. Την πιο μεγάλη μαζική από αέρος επίθεση απ’ αρχή πολέμου δέχεται η Ουκρανία. Οι Ρώσοι σκίασαν τον ήλιο. Εκρήξεις παντού. Χτυπήθηκαν όλες οι πόλεις.
26/08/2024    -     10.06
Ένα πλήγμα μεγάλης κλίμακας δέχεται η Ουκρανία
Εκρήξεις καταγράφονται σε όλη την Ουκρανία. Ακούστηκαν στις περιοχές Dnepropetrovsk, Zaporozhye, Kharkov, Khmelnitsky, Vinnitsa, Kyiv, Poltava, Krivoy Rog, Odessa, Lutsk, Ivano-Frankivsk, Zhytomyr, Rivne και Ternopil. Ένας από τους στόχους της επίθεσης είναι εγκαταστάσεις ενεργειακής υποδομής. Στο Κίεβο χάθηκε η ηλεκτρική ενέργεια σε πολλές περιοχές.
Η μαζική πυραυλική επίθεση συνεχίζεται. Τα ουκρανικά κανάλια παρακολούθησης μόλις ανέφεραν την εκτόξευση 2 πυραύλων.
Όπως γράφουν τα κανάλια παρακολούθησης του ουκρανικού κράτους, το πρωί 11 βομβαρδιστικά TU-95MS ανέβηκαν στον ουρανό και ένα υποβρύχιο, 2 φρεγάτες και ένα καταδρομικό βγήκαν στη θάλασσα. Καταγράφηκαν οι πρώτες εκτοξεύσεις πυραύλων. Πριν από αυτό, τα drones πετούσαν στην Ουκρανία σε κύματα και πάντα προηγούνται ενός πυραύλου – συνολικά, περίπου 60 drones εισήλθαν στον ουκρανικό εναέριο χώρο. Μπορούν να εκτοξευθούν περισσότεροι από 100 πύραυλοι Οι πρώτοι πύραυλοι πετούν ήδη προς το Κίεβο και τον Δνείπερο. Εάν πραγματοποιηθούν όλες οι εκτοξεύσεις, αυτή θα είναι η πιο μαζική αεροπορική επίθεση εναντίον στόχων UG.
Επιπλέον, αναφέρεται ότι απογειώθηκαν 6 αεροσκάφη TU-22M3.
Eπλήγησαν απανωτά με πολλαπλά χτυπήματα
1. Kiev 2. Odessa 3. Lutsk
-Kharkov
-Krivoï Rog
-Krementchouk
-Vinnitsa
-Kropivnitsky
-Khmelnitsky
-Zaporozhye
-Dnepropetrovsk
-Brovary
-Tchernigov
-Kiev
-Nikolaev
-Loutsk
-Odessa
-Ivano-Frankovsk
-Lvov
η ουκρανική αεράμυνα αποκοιμήθηκε
-Nikolaev – το πρόγραμμα έκτακτης διακοπής λειτουργίας έχει εφαρμοστεί πλήρως.
-Ρίβνε – εισερχόμενος πύραυλος, ακούστηκαν εκρήξεις
-Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν σε σιδηροδρομικές υποδομές σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας. Έγιναν εφεδρικές ατμομηχανές ντίζελ. Καθυστερήσεις σημειώνονται στα ηλεκτρικά τρένα του προαστιακού.
-Λβοφ – ξεκίνησαν οι διακοπές ρεύματος
-Transcarpathia – εντοπίστηκαν πύραυλοι κρουζ
-Xτυπήθηκε αεροδρόμιο Κιέβου
-Kiev, Odessa, Nikolaev, Zaporozhye, Zhitomir καθόλου ηλεκτρικό.
-Τα drones εξακολουθούν να πετούν πάνω από την Ουκρανία: μεταξύ Fastiv και Vasylkiv, κοντά στο Brovary, Pereyaslav της περιφέρειας Κιέβου, μεταξύ Bila Tserkva και Cherkasy, Cherkasy και Vinnytsia, Khmelnitsky, Ternopil, από Mykolaiv προς Kryvyi Rih, πάνω από την περιοχή Poltava, πάνω από την περιοχή Kharkiv. πάνω από την περιοχή Sumy
Moυ θέλανε και Κουρσκ και τώρα θέλουν και προσευχές αυτοί που απαγόρευσαν την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ..
μια βουλευτίνα η Kira Rudik εκλιπαρεί.. «Προσευχηθείτε για  μας»…
”Αυτό που συμβαίνει τώρα στο Κίεβο είναι απίστευτη φρίκη. Προσευχήσου για μας.”
Η ιδια έλεγε σε προηγούμενη ανάρτηση
”το ότι η Ουκρανία χρησιμοποιεί δυτικά όπλα στο Κουρσκ αυτά είναι το κλειδί για ειρήνη”..
Στο υπόγειο  μετρό έχουν καταφύγει οι Κιεβιώτες
O Zelensky μετά τη σημερνή Ρώσων από αέρος ζητάει από την αεροπορία των γειτονικών ευρωπαικών κρατών δηλ χωρών του ΝΑΤΟ να εργαστεί μαζί με τα F16 του που του έδωσαν πρόσφατα και την αεράμυνα του γιατί έτσι θα προστατευτούν καλύτερα ζωές όπως λέει. Θέλει άμεση εμπλοκή του ΝΑΤΟ




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Δυσεύρετα τα δυάρια με ενοίκιο κάτω από 500 ευρώ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΥΓΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΓΑΛΑΖΙΟΥ” ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΤΙΣΕΣ Ή ΜΕ ΤΟ ΕΦ’ ΑΠΑΞ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ;
Πρόκειται για απόκτημα (πλήρης κυριότητα) 100% της πολύτεκνης συζύγου του Εύης (Σεβαστής) Ντογιάκου, κόρης του τ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου που σύμφωνα με το βιογραφικό της ασκεί μάχιμη δικηγορία μοιραζόμενη την ίδια επαγγελματική στέγη με τον επίσης δικηγόρο αδερφό της (με όνομα εμπλεκόμενο σε κοράκια εισπρακτικών εταιρειών).
Με το δήμαρχο Γλυφάδας έχουν αποκτήσει 4 παιδιά και εκτός του πολυτελέστατου σπιτιού τους στον χλιδάτο Δήμο, σε διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποιήσαμε στο Διαύγεια εντοπίσαμε ότι η κυρία του κυρίου είναι κάτοχος οικοπέδου στην Κάρυστο και δη στην περιοχή οικισμό Άγιος Αντώνιος, σε περίοπτη θέση και με ανεμπόδιστη θέα εφόσον μπροστά και σε απόσταση αναπνοής έχει το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.
Εκεί το ζεύγος θέλησε να ανεγείρει νέο οικιστικό συγκρότημα με χαρακτηριστικά τετραγωνικών, εμβ. κάλυψης κτιρίου 269,6 – εμβ. δόμησης κτιρίου 397,45 – εμβ. ακάλυπτου χώρου οικοπέδου 628,41 όγκος κτιρίου (άνω εδάφους) 2.149,42 – μέγιστο ύψος κτιρίου 7,5 και αριθμό ορόφων 2. Σχετικά αυτά αναφέρονται με περισσότερες λεπτομέρειες στα ΑΔΑ: 69ΨΗ46Ψ842-Σ4Σ, ΑΔΑ: ΡΕΦ646Ψ842-8ΛΥ, 6ΓΖ846Ψ842-ΝΙΑ, αλλά και σε λοιπές ενέργειες που έχουν άμεση σχέση μπορεί να βρεί κανείς στα ΑΔΑ:ΨΗΧ24653Π4-Ψ96 ΑΔΑ:64Ρ Π46Ψ842-ΦΑΟ κλπ, ενώ η τωρινή οικοδομική άδεια έχει ισχύ έως 16-11-2027. Αναγνώστης που διάβασε το ρεπορτάζ θέλησε να μας στείλει φωτογραφία το ημιτελές κτίσμα, το οποίο βρίσκεται σε στάδιο αποπεράτωσης.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γ#ΦΤΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΟΥ! ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ – ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΕΒΑΛΕΣ ΤΗ ΒΑΦΗ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ;;;
Ξεκαθάρισε το τοπίο με τους πυροβολισμούς στα ΚΤΕΛ Κηφισού καθώς, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα η συμπλοκή έγινε μεταξύ οδηγών ταξί που είναι γ#φτοι.
Όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ, οι γ#φτοι ταξιτζήδες έχουν καταλάβει την μεγάλι πιάτσα στα ΚΤΕΛ και όποιος πάει να παραπονεθεί, βγαίνουν τα κουμπούρια.
Αλλά τι συνέβη; Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, μια γυναίκα πήγε στο πρώτο ταξί που περίμενε στην πιάτσα και όταν είπε ότι θέλει να πάει στο αεροδρόμιο κάποιοι άλλοι οδηγοί πήγαν και έβγαλαν τις αποσκευές της από το αυτοκίνητο. Τότε άναψαν τα αίματα και ένας εκ των οδηγών γύρισε με όπλο και πυροβόλησε στον αέρα.
Ωστόσο, είχαν προηγηθεί και έντονες αψιμαχίες με αποτέλεσμα να έχουμε και έναν τραυματισμό. Το σοβαρότατο αυτό περιστατικό που συνέβη σε πολυσύχναστο χώρο και θα μπορούσε να καταλήξει σε τραγωδία, πέρασε στα ψηλά αφού προφανώς ο Μιχαλάκης ο Χρυσοχοΐδης μόλις έμαθε την καταγωγή των δραστών, έληξε κάθε έρευνα και έβαλε τη νέα βαφή στο μαλλί.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ “ΤΣΑΚΙΖΕΙ” ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ… ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ – “Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡA ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ”
Η Μαρία Καρυστιανού, που δεν εγκαταλείπει τη “μάχη” για τη δικαίωση του παιδιού τους, του παιδιού που δολοφονήθηκε στα Τέμπη. Η κυρία Καρυστιανού εξηγεί τις δεκάδες δυσλειτουργίες του «κράτους δικαίου» όπως τις έμαθε ζητώντας δικαιοσύνη για το παιδί της, απαντώντας σε άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη με το οποίο επιχείρησε να κάνει μαθήματα λογικής και ηθικής προς τους συγγενείς των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη.
Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού:
«Μαθήματα λογικής και ηθικής προς τους συγγενείς του εγκλήματος των Τεμπών….
Ενάμιση χρόνο από το έγκλημα στα Τέμπη και χθες διαβάσαμε μια νεα τοποθέτηση σχετικά με το πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε !
Ένας «δημοσιογραφος» αναφέρθηκε σε εμάς, τους γονείς που θάψαμε, οχι ότι απέμεινε από το παιδί μας,αλλά ότι μας παραδώσανε άρον άρον και ενώ το μπάζωμα ήταν σε εξέλιξη και διερωτάται αν είναι πρέπον να εκφέρουμε δημόσια την γνώμη μας για τον πρωθυπουργό – ενορχηστρωτή της υπόθεσης και υποστηρικτή του πρωην Υπουργού Μεταφορών, παρακάμπτοντας την «δικαιοσύνη» που έχει αναλάβει το γνωστό της έργο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Πρωτοφανές γεγονός η απόλυτη σιωπή για τα γεγονότα στην Κάσο
Η απόλυτη σιωπή στα αρμόδια κέντρα (Μαξίμου, ΥΠΕΞ, ΥΠΕΘΑ) για όσα καταγγέλλονται ότι συμβαίνουν στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κάσου, όπου το ιταλικό ερευνητικό σκάφος «Ievoli Relume» πραγματοποιεί έρευνες για την πόντιση υποβρυχίου καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας (Κρήτης) – Κύπρου, αν δεν είναι παντελής αγνόηση της κοινής γνώμης, σηματοδοτεί το μέγεθος της μυστικής διπλωματίας που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο για τα ζητήματα που άπτονται της εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκτίναξη της τιμής των φαρμάκων στο 100% – Ο Άδωνις βάζει «φωτιά» στους Έλληνες ασθενείς και το χαίρεται




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΙ ΡΕΤΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ! Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται και ο Κασσελάκης θα γλεντάει για το γάμο του επί 4 ημέρες… Μέχρι και αντι – drone σύστημα επιστρατεύουν



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Telegram – Διπλωματικό θρίλερ μεταξύ Γαλλίας και Ρωσίας
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη του Ντούροφ έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τη Ρωσία, η οποία μέσω της πρεσβείας της στο Παρίσι έχει ξεκινήσει μια διπλωματική εκστρατεία.
Η ρωσική πλευρά ζητά από τις γαλλικές αρχές να διασφαλίσουν ότι θα γίνουν σεβαστά τα δικαιώματα του Ντούροφ. Παρά την έλλειψη επίσημου σχολιασμού από την γαλλική κυβέρνηση και την εισαγγελία, οι εξελίξεις αυτές υποδεικνύουν την ένταση που μπορεί να προκύψει σε διπλωματικό επίπεδο.
O 39χρονος Ρωσο-Γάλλος επιχειρηματίας Πάβελ Ντούροφ, του οποίου η περιουσία εκτιμάται από το Forbes στα 15,5 δισεκατομμύρια δολάρια, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στο αεροδρόμιο Μπουρζέ, βόρεια του Παρισιού. Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την άφιξή του από το Μπακού με το ιδιωτικό του αεροσκάφος, καθώς είχε προγραμματίσει να απολαύσει δείπνο στην γαλλική πρωτεύουσα.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρομερές καταγγελίες του Κένεντι για τον Μπιλ Γκέιτς και τα εμβόλια στην Αφρική
Ευθεία επίθεση κατά του Μπιλ Γκέιτς εξαπέλυσε ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ με αφορμή τον εμβολιασμό παιδιών στην Αφρική, καταγγέλοντας ότι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Microsoft «πάσαρε» εμβόλια τα οποία αποδείχτηκαν… θανατηφόρα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ βολή στον Πρετεντέρη δίνει η Καρυστιανού...
«Πυρά» εξαπέλυσε η πρόεδρος του συλλόγου θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού κατά του Γιάννη Πρετεντέρη για το άρθρο του στο οποίο επικαλείται την λογική και παροτρύνει τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας να μην αντιδρούν, καθώς η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.
Η κ. Καρυστιανού σε ανάρτηση της, μεταξύ άλλων, διερωτάται τι έκανε ο Γιάννης Πρετεντέρης ως «δημοσιογράφος» όταν ο πρωθυπουργός «μέσω υπουργού του, ανέθεσε σε 2 υπαλλήλους της… Περιφέρειας(!!) να συντάξουν την τεχνική μελέτη και με την εντολή να μην γίνει έρευνα για την έκρηξη. Αυτό, δεν σχολιάστηκε ούτε προβλημάτισε τη “δικαιοσύνη” που τόσο θερμά υποστηρίζετε. Εσάς μήπως έπρεπε να σας έχει προβληματίσει;»
Στη συνέχεια, τονίζει ότι δόθηκαν «Εντολές για μοντάζ στα ηχητικά και πλήρης φίμωση των ΜΜΕ τα οποία ταΐζει πλουσιοπάροχα (σ.σ. ο Κ. Μητσοτάκης) σε τακτά χρονικά διαστήματα για να κρύβουν επιμελώς την αλήθεια και να βαυκαλίζουν όλες τις αποτυχημένες ενέργειες του ιδίου και των υπουργών του» και επισημαίνει εναντίον του ΓΙάννη Πρετεντέρη: «Πως λοιπόν να μην είστε ευχαριστημένος από το σύστημα αφού ανήκετε στους καλοταϊσμένους».
«Αυτά που συνέβησαν εδώ είναι ντροπή για το ανθρώπινο γένος. Για όποιον έχει στοιχειώδη συνείδηση και αξιοπρέπεια. Έχει δηλαδή εξελιχθεί. Τι σας λέω τώρα… Δεν σας ενόχλησε όμως τίποτα από όλα αυτά» σημειώνει η πρόεδρος του συλλόγου θυμάτων των Τεμπών, τονίζοντας ότι «προφανώς έχουμε διαφορετική άποψη για τη λογική, τη “δικαιοσύνη”, την ηθική αλλά και για τη “δημοκρατία”. Η δική σας οπτική γωνία είναι απ’ την πλευρά των βολεμένων, η δική μας είναι από την πλευρά του δικαίου και της αλήθειας».
«Προφανώς στη “δικαιοσύνη” που εσείς αναφέρεστε δεν μετράνε η ηθικότητα, οι γνώσεις, η εμπειρία αλλά η διάθεση για τυφλή υπακοή, οι περιορισμένες ικανότητες, ο χαμηλός ουδός ηθικής και ενσυναίσθησης σε συνδυασμό με την υπέρμετρη φιλοδοξία. Μετά λοιπόν το χθεσινό μάθημα προς εμάς, μάθετε και εσείς τούτο. Έχει αποκαλυφθεί πλήρως η ανεπάρκεια της “δικαιοσύνης” και του συστήματος που υπηρετείτε και εκπροσωπείτε» αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Έχουμε βαρεθεί να ακούμε παραπλανητικά αφηγήματα από εντεταλμένους “δημοσιογράφους”. Η προάσπιση των αξιών που διέπουν ένα Κράτος Δικαίου θα έπρεπε να είναι ο πυρήνας της ενασχόλησής σας και να είστε δίπλα στα θύματα. Αντ’αυτού καθοδηγούμενοι από το σύστημα χαρακτηρίζετε τα θέματα δικαιοσύνης για τα οποία διαμαρτυρόμαστε ως κινήσεις αντιπολίτευσης για να βοηθήσετε την κυβέρνηση να κρυφτεί από τις ευθύνες της και να μειώσετε τη σημασία των όσων τραγικών συμβαίνουν γύρω μας» σημειώνει η Μ. Καρυστιανού.
Τέλος η ίδια τονίζει προς τον Γιάννη Πρετεντέρη ότι «μαθήματα λογικής, νομικής και ηθικής από έναν δημοσιογράφο πού σταθερά υπερασπίζεται συγκεκριμένο πολιτικό χώρο είναι άκυρα επειδή στερούνται της απαραίτητης δημοσιογραφικής αμεροληψίας. Χάρισμα που δεν είχατε και ούτε θα αποκτήσετε».




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Έχω μια ερώτηση για εσάς: μπορείτε να παρακολουθήσετε κινέζικη, ή ρωσική τηλεόραση στην Ελβετία;
Αν απαγορεύεται, είναι δημοκρατία;
Στη Σερβία μπορείτε να παρακολουθήσετε ουκρανική τηλεόραση, ρωσική τηλεόραση, κινέζικη τηλεόραση, αλλά και αμερικανική τηλεόραση, βρετανική τηλεόραση, ελβετική τηλεόραση, γαλλική, γερμανική τηλεόραση, ό,τι θέλετε. Είναι επιλογή σου.
Ποιος ορίζει τι είναι δημοκρατία;
Ξέρεις, όταν ήμουν πολύ μικρός, σχεδόν παιδί, ήμουν φοβερός στο σχέδιο ή τη ζωγραφική, εντελώς ατάλαντος. Σχεδίασα ένα άλογο, αλλά το άλογο δεν έμοιαζε με άλογο. Έπρεπε να κάνω μια επιγραφή από κάτω λέγοντας: "Αυτό είναι ένα άλογο".
Αυτό κάνουν σήμερα. Όταν κανείς δεν βλέπει ότι υπάρχουν δημοκρατικές δυνάμεις, λέει: "Εμείς είμαστε δημοκρατία και εσείς όχι". Και αυτό είναι όλο.»
Αλεξάνταρ Βούτσιτς, πρόεδρος της Σερβίας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΥΞΗΣΕΙΣ σε 850 φάρμακα!
Αυξήσεις σε 850 φάρμακα περιλαμβάνει η λίστα με τις τελικές προτεινόμενες τιμές 1.243 σκευασμάτων που ανήρτησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).
Τα φάρμακα που περιλαμβάνει η λίστα είναι σε γενικές γραμμές φθηνά και κάθε είδους
Ενδεικτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, με βάση τη λίστα που δημοσίευσε ο ΕΟΦ, σε 445 σκευάσματα η αύξηση θα είναι από 1 έως 99 λεπτά, σε 152 από 1 έως 1,99 ευρώ, σε 90 από 2 έως 2,99 ευρώ, σε 50 σκευάσματα από 3 έως 3,99 ευρώ και σε 59 σκευάσματα από 4 έως 4,99 ευρώ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Έως την Τετάρτη παρατείνεται η προφυλάκιση στη Γαλλία του επικεφαλής του Telegram Πάβελ Ντούροφ
Αντιμετωπίζει δώδεκα κατηγορίες που σχετίζονται με το οργανωμένο έγκλημα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μ.Ζαχάροβα: «Το νόημα της μάχης στην Ουκρανία είναι αν ο πλανήτης μείνει κάτω από τον ζυγό των διεστραμμένων ή όχι»
Τι ανέφερε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών
26.08.2024 | 23:34



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενώ η κυβέρνηση έκανε πάρτι και διακοπές το καλοκαίρι 10.000 λαθρομετανάστες αποβιβάζονταν στα νησιά
Σε λήθαργο οι κυβερνώντες ανίκανοι όσο και αδιάφοροι να ελέγξουν την ασφάλεια των συνόρων
26.08.2024 | 22:02



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Έλληνας είναι επισήμως ο φτωχότερος εργαζόμενος στην ΕΕ: Μία ακόμα μεγάλη αποτυχία του Κ. Μητσοτάκη και του Κ.Χατζηδάκη
Η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων είναι ανύπαρκτη
26.08.2024 | 14:29



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μύκονος: Τον εφιάλτη έζησε 23χρονη από τη Νότια Αφρική η οποία έπεσε θύμα βιασμού από τρεις Πακιστανούς
Δεν πρόκειται να απελαθούν από τη χώρα
26.08.2024 | 13:50
Θύμα βιασμού ενώ έκανε διακοπές στη Μύκονο έπεσε μια 23χρονη από τη Νότιο Αφρική.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σχολεία: Δείτε σε ποιες περιοχές μπαίνει φέτος «λουκέτο» λόγω έλλειψης μαθητών
Όλες οι αναστολές αφορούν το σχολικό έτος 2024-2025 και θα επανεξεταστούν του χρόνου
26.08.2024 | 22:53
Λόγω έλλειψης μαθητών, τη σχολική χρονιά 2024 – 2025, κλειστά θα παραμείνουν 118 σχολεία σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες, Ημαθία και Χαλκιδική.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε κάποιες περιπτώσεις οι σχολικές μονάδες βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας για σχεδόν μια δεκαετία, καθώς δεν συμπληρώνουν τον απαιτούμενο αριθμό μαθητών.