Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Τεταρτη 11 Σεπτεμβριου 2024


23 χρόνια σήμερα από την “επίθεση” στη Νέα Υόρκη και την καταστροφή των “δίδυμων πύργων”….

23  χρόνια πολέμων και μια μεγαλοπρεπής ήττα για τη Δύση!

- Κάθε πολεμική καμπάνια, ξεκινάει με κάποια “αφορμή”, συνήθως προβοκάτσια…

• Έτσι έγινε στον 1ο μεγάλο πόλεμο με τη δολοφονία του Αυστριακού δούκα στο Σεράγεβο,

• έτσι έγινε στον 2ο πόλεμο με τον εμπρησμό του Ράιχσταγκ κι αργότερα τον … “διάδρομο του Ντάντσιχ/Γκντανσκ σήμερα…

• έτσι έγινε και με το δήθεν “ναυτικό επεισόδιο” στον Κόλπο του Τονκίνου, για να ξεκινήσει η αμερικάνικη επίθεση στο Βιετνάμ…

- Έτσι και η “11η Σεπτέμβρη 2001” ήταν το πρόσχημα/σύνθημα για τον 20ετή και βάλε πόλεμο της Δύσης “κατά του Ισλάμ” στα λόγια,

για τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής, της Κεντρικής Ασίας και των πετρελαίων τους στην ουσία …

- Ήταν ένας πόλεμος για την εδραίωση της παγκόσμιας μονοκρατορίας των ΗΠΑ, έχοντας θεωρήσει ότι με τη διάλυση της ΕΣΣΔ, την κατοχή στη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη, τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και τον “νέο χάρτη” στα Βαλκάνια,

είχαν “ξεμπερδέψει” με την Ευρώπη,

η “παράδοση” της Κούβας και της Βενεζουέλας πίστευαν ότι ήταν “θέμα χρόνου” και το “βαθύ κράτος” ήθελε τώρα να τελειώνει με τον υπόλοιπο κόσμο:

- Ιράκ, Λιβύη, Αφγανιστάν, Συρία, Λίβανος καταστράφηκαν,

- Η CIAκίνητη “Αραβική Άνοιξη” επιχείρησε με το μοντέλο των “έγχρωμων επαναστάσεων τύπου Μαϊντάν”, να εγκαθιδρύσει παντού αμερικανόδουλα καθεστώτα…

- Η πρώτη γενική επίθεση κατά των δημοκρατικών δικαιωμάτων κι ελευθεριών που είχαν κατακτηθεί με αίμα σε ένα αιώνα πάλης, μετά την Οκτωβριανή επανάσταση, την αντιφασιστική νίκη και την κατάρρευση του αποικιακού συστήματος, ξεκίνησε στο όνομα “του πολέμου κατά της … τρομοκρατίας”…

Και λίγοι ανησύχησαν κι αντέδρασαν…

- Το αποτέλεσμα ήταν μια “μεγαλοπρεπής”, “ιστορική” θα την πουν οι μελλοντικοί επιστήμονες ΗΤΤΑ της Δύσης!

Σε κάθε μέτωπο (Ιράκ, Αφγανιστάν, Συρία) αλλά και γενικά :

- Αντί της “μονοκρατορίας” ένας νέος πολυπολικός κόσμος ανατέλλει,

ο Παγκόσμιος Νότος γίνεται πιο δυνατός από τους πρώην δυνάστες του, που βολοδέρνουν σε μια μόνιμη και χωρίς διέξοδο κρίση και παρακμή!

Η ΗΤΤΑ της Δύσης στην Ουκρανία, απλά ίσως θα γίνει το ιστορικό σημάδι για το πέρασμα σε μια άλλη περίοδο…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ανακάλυψη μιας σύμβασης που ανατέθηκε από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ στη Labyrinth Global Health για «Έρευνα για τον COVID-19» τον Νοέμβριο του 2019 έχει εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη γνώση της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τον νέο κορωνοϊό.

Η σύμβαση ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου έργου για ένα «πρόγραμμα μείωσης βιολογικών απειλών στην Ουκρανία», υποδηλώνοντας ότι η μόνιμη κυβέρνηση των ΗΠΑ γνώριζε τουλάχιστον τον υποτιθέμενο ιό προτού εξαπλωθεί μέσω της Γουχάν της Κίνας τον Δεκέμβριο του 2019. Να υπενθυμίσουμε στους ακροατές που αρέσκονται να πλάθουν σωτήρες, πως μιλάμε για την κυβέρνηση Τραμπ.

Τα ευρήματα υποδηλώνουν επίσης ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ μπορεί να συνέβαλε στη δημιουργία αυτού του υποτιθέμενου ιού στα Biolabs μέσω της Έρευνας Κέρδους Λειτουργίας, υπό την επίβλεψη του Δρ Anthony Fauci .

Αυτό μόνο θα μπορούσε να εξηγεί γιατί γνώριζαν το όνομα της νέας νόσου του κοροναϊού τρεις μήνες πριν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας την ονομάσει επίσημα Covid-19, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2020.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νομικός σύμβουλος του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ δηλώνει σε (κρυφή) κάμερα ότι ο αποικιοκρατκλός ξεφτιλοΟΗΕ επιδιώκει να γίνει παγκόσμια κυβέρνηση!

Στα τέλη του περασμένου μήνα, ένας εξέχων συνεργάτης και νομικός αξιωματούχος στο Τμήμα Συνθήκης του ΟΗΕ πιάστηκε από κρυφή κάμερα να παραδέχεται ότι τα Ηνωμένα Έθνη («ΟΗΕ») έχουν φιλοδοξίες να γίνουν μια κυβέρνηση ενός κόσμου με τη δική τους στρατιωτική ισχύ.

Σε δύο εβδομάδες, ο ΟΗΕ ελπίζει ότι 193 χώρες θα υιοθετήσουν το Σύμφωνο για το Μέλλον όπως ονομάζεται, το οποίο προέρχεται από το « Κοινό μας Μέλλον » του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ. Το κοινό μας μέλλον είναι το όραμα του Αντόνιο Γκουτέρες για την «ενίσχυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές».

Στα τέλη του περασμένου μήνα, το Mug Club Undercover ηχογράφησε τον Jorge Paoletti, έναν αυτοαποκαλούμενο «Παγκοσμιοποιητή» και έναν υπάλληλο νομικών υποθέσεων στο Τμήμα Συνθηκών του ΟΗΕ, λέγοντας: «Δημιούργησαν αυτόν τον θεσμό (τον ΟΗΕ) που είναι ο πιο κοντινός θεσμός για να γίνει μια μέρα η παγκόσμια κυβέρνηση. Σ’ ένα παγκόσμιο κράτος», είπε ο Paoletti.

Ο Paoletti στο βίντεο παραδέχεται επίσης πως η εκλογή του Τραμπ θα υπάρξει εμπόδιο για τα σχεδιά τους. Τα περισσότερα ξένα ΜΜΕ έμειναν σε αυτη την παραδοχή, για μας όμως είναι πιο σημαντικά τα άλλα που ειπώθηκαν:

«Σαν μια κυβέρνηση ενός κόσμου;» ρώτησε ο κρυφός δημοσιογράφος. «Ακριβώς», απάντησε ο Paoletti.

Σύμφωνα με τα λόγια του Paoletti, ο ΟΗΕ φιλοδοξεί να είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα κυβερνά τους πολίτες της Γης, οι οποίοι θα αναγκαστούν όλοι να τηρούν μια ενιαία ταυτότητα.

«Ένας από τους στόχους του ΟΗΕ είναι να δημιουργήσει την ταυτότητα ενός παγκόσμιου πολίτη… και μια πολιτική ταυτότητα, με όλους τους ανθρώπους σε αυτόν τον πλανήτη», είπε.

Ο Paoletti παραπονέθηκε, ωστόσο, ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο θα έπρεπε – αν και αυτό θα μπορούσε να αλλάξει εάν ο οργανισμός είχε και στρατιωτική ισχύ.

«Τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν δικό τους στρατό», είπε ο Paoletti.

«Θα έπρεπε;» ρώτησε ο μυστικός δημοσιογράφος. «Απολύτως», απάντησε ο αξιωματούχος.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καταλάβατε τώρα γιατί «βαφτίζουν» τις κακοκαιρίες; Υπάρχει λογος

«Οι εθνικές μετεωρολογικές υπηρεσίες στην Ευρώπη θέλουν να είναι η έγκυρη φωνή και να αναλάβουν τον έλεγχο της ονομασίας των καταιγίδων προκειμένου να κάνουν τις προειδοποιήσεις μας για καταιγίδες πιο αποτελεσματικές για τους Ευρωπαίους πολίτες», είπε τότε ο Envelyn, «επειδή μέχρι τώρα, οι καταιγίδες θα μπορούσαν να είχαν τρία ή τέσσερα διαφορετικά ονόματα στα ΜΜΕ».

Θεωρήθηκε ότι είναι σημαντική η ονομασία καταιγίδας γιατί μπορεί να αυξήσει την εμβέλεια των επίσημων προειδοποιήσεων και να ενθαρρύνει την ετοιμότητα πριν αυτές χτυπήσουν.

Ο Derrick Ryall, επικεφαλής των δημόσιων μετεωρολογικών υπηρεσιών στο Met Office, είχε αναφέρει: «Η ονοματοδοσία των καταιγίδων έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την ευαισθητοποίηση για τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωθώντας σημαντικά τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση για να αποτρέψουν τη ζημιά στον εαυτό τους ή στην περιουσία τους».

Άλλο η δικαιολογία, κι άλλο η αιτιολογία

Ας μην τα μπερδεύουμε αυτά τα δυο.

Και η αλήθεια που βρίσκεται ανάμεσα στις γραμμές που μας λένε, είναι ότι, όσο η κλιματική προπαγάνδα γκάζωνε, κι από υπερθέρμανση του πλανήτη γινόταν κλιματική αλλαγή και στη συνέχεια κλιματική κρίση, και μάλιστα και με ειδικά υπουργεία αφιερωμένα σε αυτήν, χρειάζονταν εύχρηστα σημεία αναφοράς στα ακραία φαινόμενα που, κι αυτά ήταν σχεδιασμένο να πάρουν την ανιούσα σε αριθμό.

Είναι πιο δύσκολο να λες η κακοκαιρία του Σεπτέμβρη του 2023, ή η κακοκαιρία του Σεπτέμβρη 2020, από το να λες ο Ντάνιελ και ο Ιανός. Κι απλά αναρωτηθείτε, βοήθησε η ονοματοδοσία να σώσει ο κόσμος τις περιουσίες και τα σπίτια τους; Την απάντηση νομίζουμε την γνωρίζετε. Καταστράφηκαν τα πάντα, και η δολοφονική κυβέρνηση δηλώνει ανεύθυνη!!!

Και είναι πιο εύκολο να λες, Ο Ντάνιελ και ο Ιανός είναι αποτέλεσμα της κλιματικής κρίσης, παρά να πετάς ημερομηνίες και… «να υπάρχει σύγχυση», σωστά;

Παράλληλα οι άρχοντες του καιρού που τον «ελέγχουν» με διάφορα μέσα, είχαν αρχίσει να εξοπλίζονται ολοένα και περισσότερο τεχνολογικά, και ένας Θεός ξέρει (πιθανώς ο διάολος ξέρει καλύτερα) τι ακριβώς κάνει ο κάθε δορυφόρος που ανεβαίνει κάθε τόσο εκεί πάνω για να «μελετάει» τον καιρό, ή το κλίμα. Υπάρχει ποτέ πιθανότητα να μας πουν εκτοξεύσαμε κι άλλο νέο δορυφόρο που θα ελέγχει τα παγκόσμια, ή ευρωπαϊκά νέφη, κατά προτροπή του προέδρου Τζόνσον που «κληρονόμησε» τον Τζον Κένεντι; Ακούγεται σαν ανέκδοτο, φυσικά.

Υπάρχει ποτέ πιθανότητα να μας πουν ότι και ο Ευρωπαϊκός Βορράς έχει το HAARP του που δεν μελετάει απλά την ιονόσφαιρα αλλά… κάνει κι αυτός παιγνίδια με τον καιρό, ώστε ο Νότος να «πάθει» κλιματική αλλαγή; Αυτό κι αν ακούγεται σαν ανέκδοτο!

Υπάρχει ποτέ πιθανότητα να μας πουν ότι οι «επίμονες ουρές αεροπλάνων» που βλέπουμε είναι στ’ αλήθεια η Γεωμηχανική… του μέλλοντος, όμως, όχι του παρόντος. Αυτή που συζητούν και ξανασυζητούν αλλά… δεν την κάνουν, βρε αδελφέ! Εντάξει, παλιό αυτό το ανέκδοτο, αλλά ακόμα φέρνει γέλιο.

Τώρα μην πιάσουμε και τα αεροπλανάκια του ΕΛΓΑ τι κάνουν, γιατί θα χάσουμε το «συνομωσιολογικό» μας στυλ και θα πέσουμε πολύ χαμηλά σε ριάλιτι και… δεν κάνει. Τόσα ανέκδοτα είπαμε και γελάσαμε, μη χάσουμε και το χιούμορ μας!

Τούτων όλων λεχθέντων, η ονοματοδοσία έχει σημασία για να ξέρετε ποια καιρική βόμβα σας έριξε το σπίτι, ποια σας έπνιξε τα πρόβατα, ποια σας βούλιαξε τις καλλιέργειες και ποιες αποζημιώσεις που περιμένετε δεν θα πάρετε σε αυτή τη ζωή. Τι θα πάρετε; Καλή, υπερθερμασμένη και τροποποιημένη κλιματική προπαγάνδα!

Και πολλές ΑΠΕ, βεβαίως βεβαίως, σε λόφους, λαγκάδια και βουνά, για να μην πούμε και θάλασσες!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπάιντεν: Εργαζόμαστε προκειμένου η Ουκρανία να χρησιμοποιεί πυραύλους μακράς εμβέλειας εναντίον στόχων στη Ρωσία

Ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε το σχόλιο αυτό μετά την ανακοίνωση δυτικών κυβερνήσεων πως το Ιράν προμήθευσε στη Ρωσία βαλλιστικούς πυραύλους προς χρήση στον πόλεμο

Ελπίζουμε να πας στο διάολο και εσύ και ο γοβάκιας  κοκαϊνάκιας ναζί Ζελέ πριν ξεκινήσεις Γ' ΠΠ!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρεις, εναντίον ενός.

Αυτό ήταν το κυρίαρχο γεγονός, του σημερινού ντιμπέιτ, μεταξύ του Τραμπ και της Χάρις.

Τώρα το κανάλι Fox News συζητά περισσότερο την συμπεριφορά των παρουσιαστών του ABC (μαζί με το CNN, το "δεξί χέρι" των Δημοκρατικών) απ΄ότι τα επιχειρήματα του Τραμπ, ή της Χάρις.

Θεωρούν "εθνική ντροπή" την συμπεριφορά των επικεφαλής του καναλιού, που πήραν προκλητικά θέση υπέρ του ενός μόνο υποψηφίου, αμφισβητώντας καθένα από τα επιχειρήματα του Τραμπ.

Οταν ο Τραμπ αναφέρθηκε στα περιστατικά κλοπής ζώων συντροφιάς των πολιτών, κύκνων και παπιών, για να βρεθούν στο τραπέζι Αϊτινών μεταναστών, στο Σπίνγκφιλντ του Οχάιο, οι επικεφαλής του σταθμού προσπάθησαν να τον διαψεύσουν, μέσω των factchekers που δήθεν το διέψευσαν.

Με την ίδια μέθοδο προσπάθησαν να καταρρίψουν κάθε επιχείρημα του Τραμπ και κανένα της Χάρις, γεγονός που έκανε έξω φρενών τους τηλεθεατές.

Ο Τραμπ, πάντως, έμεινε ευχαριστημένος, από τα αποτελέσματα της εμφάνισης του.

Σχολιο.- Οι φαστ τσέκερς αποτελούν στΙς ΗΠΑ δείγμα αξιοπιστίας?

Σχολιο.- Αποτελούν επιχείρημα αναλήθειας!

Σχολιο.- Βρισκονται ακόμα προ τετραετίας, στην εποχή κοβιντ.. οταν θα ξυπνήσουν θα ναι αργα, επειδή καταφεραν να χειραγωγήσουν ένα μεγάλο ποσοστο, εχουν ακόμα την αλαζονία ότι αυτο θα συνεχίσουν να το κάνουν με επιτυχία

Σχολιο.- Δες και την φωτο. Η Αστυνομία δήλωσε ότι "δεν έχει επαρκείς αναφορές, για τεκμηρίωση". Γνωστές αυτές οι "ίσες αποστάσεις" και από ποιους προέρχονται.

https://www.zerohedge.com/political/cant-take-it-anymore-residents-springfield-ohio-beg-help-after-20000-haitians-overwhelm?fbclid=IwY2xjawFOhxJleHRuA2FlbQIxMAABHd3hD6hB-_BwNxTgQCYfdSze06VIOAhs_4fHiSu_CPg8FnNtCO1nwfBUWg_aem_nNuhH_51bVAaJ5wqQa1K-Q

Σχολιο.- Εδώ μιλάνε οι εικόνες και οι καταθέσεις πολιτών, στο Δημοτικό συμβούλιο της πόλης και αυτό δεν αναιρείται με οποιοδήποτε τερτίπι των πληρωμένων faktchekers! Εχουμε κουραστεί, από το ψέμα τους, προκειμένου να φιμώσουν κάθε χρήστη, που θα ξεσκεπάζει τα αίσχη του συστήματος. Εχουμε υποφέρει απ΄αυτούς, αλλά δεν σταματάμε!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάτω από τα 69 δολ. το βαρέλι έφτασε το μπρέντ και συνεχώς θα κατεβαίνει η τιμή του.

Σύντομα να το δούμε και στα ρεζερβουάρ.

Σχολιο.- Θα το δούνε την πτώση της τιμής στα ρεζερβουάρ οι Ευρωπαίοι. Στην αποικία «Ελλάδα»  θα συνεχίσει να ανεβαίνει.

Σχολιο.- Σιγα μη ριξει τις τιμες η νταβατζοκλικα

Σχολιο.- Και όμως! Μπορεί να φτάσει και στα 50 δολ. Η οικονομική κρίση, που σημειώθηκε, πρόσφατα στα Χρηματιστήρια όλου του κόσμου με αφορμή το γιέν, εκεί οδηγεί.

Σχολιο.- αρα εγω ο κακοπροεραιτος να φανταστω οτι θα πεσει η τιμή και στα τροφιμα και σε οτι ειχε παρει τα υψη λογω τιμης καυσιμων?

Με την δικαιολογια της τιμης των καυσιμων ανεβηκαν ζωοτροφες, λιπασματα, τροφιμα, με συνεπεια η φετα απο τα 8 ευρω να παει στα 14 το κιλο και πολλα άλλα εκατονταδες παραδείγματα. Εδω είμαστε και θα το δεις οτι οι τιμές στα σουπερ μαρκετ θα παραμεινουν ιδιες και δεν θα πέσουν. Η κλικα των καυσιμων ειναι ιδια με των σουπερ μαρκετ.

Σχολιο.- Θυμάσαι που είχαμε γράψει, για την μεγάλη πτώση των Χρηματιστηρίων, πριν κανα μήνα. Η πτώση των τιμών του πετρελαίου γίνεται, για να σωθούν οι εταιρίες.

Σχολιο.- Η τιμή μπορεί να πέσει ...η ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ όχι....2 διυλιστήρια έχει η Ελλάδα, έχουν ονοματεπώνυμο...

Η Κύπρος που προμηθεύεται καύσιμα από αυτά ...έχει χαμηλότερη τιμή...από την Ελλάδα.

Σχολιο.- Ο Τραμπ είπε ότι αν εκλεγεί μπορεί να αναγκάσει την Ρωσία να υποχωρήσει στην Ουκρανία και να αυτοδιαλυθεί κατεβάζοντας την τιμή του βαρελιού στα 40 δολάρια. Και όλοι λέγανε πως θα το καταφέρει αυτό, αφού υπάρχουνε και άλλες πετρελαιοπαραγωγές χώρες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



11/9/2001 *Σαν σήμερα το παρακρατικό έγκλημα που επέβαλλε διεθνώς την κρατική καταστολή,προθάλαμο της κήρυξης του ολικού πολέμου εναντίον της Ανθρωπότητας* 11/3/2020



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΚΙΔΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΙΝΩΣΗ,

ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ.

ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΑΪΒΑΝ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

Νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε προ μηνός (11 Αυγούστου) εξηγεί με ποιο τρόπο η S-πρωτεϊνη (γνωστή και ως "ακίδα" του κορονοϊού) προκαλεί την καρδιακή ίνωση.

Οταν λέμε "καρδιακή ίνωση", εννοούμε μία φλεγμονώδη διαδικασία, κατά την οποία αναπτύσσεται ινώδης ιστός στο μυοκάρδιο, δηλαδή σκληρές ίνες που δεν συστέλλονται, ανάμεσα στις καρδιακές μυϊκές ίνες.

Οσο αυτή η διαδικασία προχωρεί, αυτό δυσκολεύει όλο και περισσότερο την καρδιακή συστολή, γεγονός που οδηγεί σταδιακά σε καρδιακή ανεπάρκεια, μία κατάσταση με σοβαρό ποσοστό θνητότητας.

Βρέθηκε ότι η ακίδα διεγείρει τους καρδιακούς ινωδοβλάστες (είναι κύτταρα που παράγουν ινώδες), που προϋπάρχουν μεν στο μυοκάρδιο, αλλά φυσιολογικά είναι αδρανείς.

Βέβαια, οι ερευνητές από την Ταϊβάν, έκαναν αυτήν τη μελέτη, για να δείξουν ένα ακόμη από τα δεινά που προκαλεί η ακίδα του κορονοϊού, όταν μολυνθούμε και νοσήσουμε.

Δεν έχει να κάνει όμως, για ποιο λόγο την πραγματοποίησαν. Το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ είναι που έχει νόημα.

Η ακίδες που κυκλοφορούν μέσα μας είναι βαρύτατα τοξικές, από πολλές απόψεις. Μία παραπάνω είναι και η καρδιακή ίνωση, που οδηγεί σταδιακά στην καρδιακή ανεπάρκεια.

Ας σκεφτούμε τώρα ότι αυτές οι ακίδες παράγονται κατά δισεκατομμύρια μέσα στο σώμα μας και κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα σε όλα μας τα όργανα, μετά από "εμβολιασμό", τόσο με τα σκευάσματα τύπου mRNA (Pfizer, Moderna), όσο και με τα τα ιικού φορέα (AstraZeneka, Johnson & Johnson), για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, πριν ακόμη το ανοσοποιητικό μας σύστημα προλάβει να τις αναγνωρίσει ως εισβολείς και να παράξει αντισώματα εναντίον τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε μελέτες που λένε ότι αυτές εξακολουθούν να παράγονται ακόμη και 6 μήνες και πλέον, μετά από κάθε μία ένεση....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. Αν δεν μας καταστρέψουν με έναν μεγάλο (πυρηνικό) πόλεμο θα μας αφανίσουν με μια νέα "πανδημία". Μας προειδοποιούν.

Η τρομακτική πρόβλεψη από  τον διεθνή αληταρά Μπιλ Γκέιτς: “Αν αποφύγουμε έναν μεγάλο πόλεμο… θα υπάρξει άλλη μια πανδημία”

Κλιματικές καταστροφές, κυβερνοεπιθέσεις, τρομοκρατία, πόλεμοι, πανδημίες, είναι κάποιοι από τα επικείμενα προβλήματα για τα οποία ο δισεκατομμυριούχος και αληταράς καταστροφέας της ανθρωπότητας Μπιλ Γκέιτς έχει προειδοποιήσει την παγκόσμια κοινότητα εκφράζοντας την παγκοσμιοποιημένη ανώμαλη σατανιστική ελίτ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα καμένα είναι αντισυνταγματική και οδηγεί τα δάση σε αφανισμό»

Η Σοφία Παυλάκη, πολύπειρη δικηγόρος σε περιβαλλοντικά θέματα, εξηγεί πώς καταλήξαμε να φυτεύονται ανεμογεννήτριες σε αναδασωτέα και αποδομεί καίρια επιχειρήματα της ελληνικής αιολικής βιομηχανίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποια είναι η κοινότητα ομοφυλόφιλων “Gays Against Groomers” που αντιτίθεται στην ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα της κατήχησης και σεξουαλικοποίησης των παιδιών στα σχολεία;

4/6/2023

Πολλές φορές έχουμε καταγγείλει, πως υπάρχει μια επικίνδυνη πολιτική ατζέντα που έχει “τρυπώσει” μέσα στα σχολεία, στην παιδική λογοτεχνία και στις παιδικές ταινίες με σκοπό να σεξουαλικοποιήσει τα παιδιά και να τα μυήσει στην ομοφυλοφιλία, την αμφιφυλοφιλία, την διεμφυλία ακόμα και την παιδεραστία.

Δείτε για παράδειγμα πως σε ένα παιδικό βιβλίο για μικρές ηλικίες αφήνει υπονοούμενα για τα λεγόμενα “Swingers party” (συνέυρεση ενηλίκων με σκοπό το σεξ), το παρακάτω βιβλίο είναι απλά ένα δείγμα, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά με το ίδιο περιεχόμενο.

https://www.youtube.com/watch?v=h1BjxX4wOpY

Ομοφυλόφιλοι (Gays Against Groomers) κατά του εκφυλισμού των παιδιών και το μηνυμά τους μέσα απο τον ιστοτοπό τους.

(Ο ιστότοπος δεν υπάρχει μετά από ένα χρόνο το 2024!!!)

Η κοινότητά μας που κάποτε κήρυττε την αγάπη και την αποδοχή των άλλων έχει καταληφθεί από ριζοσπάστες ακτιβιστές που τώρα προωθούν ακραίες έννοιες τα τελευταία χρόνια στην κοινωνία, στοχεύοντας συγκεκριμένα τα παιδιά.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ομοφυλόφιλων είναι ενάντια σε αυτό στο οποίο έχει μετατραπεί η κοινότητα και δεν δεχόμαστε το πολιτικό κίνημα να προωθεί την ατζέντα τους στο όνομά μας.

Το Gays Against Groomers αντιτίθεται ευθέως στη σεξουαλικότητα και την κατήχηση των παιδιών. Αυτό περιλαμβάνει τα drag queen story και drag shows που αφορούν παιδιά, την μετάβαση και ιατροποίηση ανηλίκων και την θεωρία φύλου που διδάσκεται στο σχολείο.

Οι ακτιβιστές, που υποστηρίζονται από σχολικά συμβούλια, κυβέρνηση, Woke μέσα ενημέρωσης και εταιρείες, μιλούν εξ ονοματός μας για πάρα πολύ καιρό. Όταν αγωνιζόμασταν για την ισότητα, στόχος μας ήταν να ενσωματωθούμε επιτυχώς στην κοινωνία, αλλά τώρα αυτοί οι ριζοσπάστες στοχεύουν να την αναδιαρθρώσουν πλήρως για να φιλοξενήσουν μια περιθωριακή μειονότητα, καθώς και να επιδιώξουν να εμπεδώσουν στα παιδιά την ιδεολογία τους. 

Όπως γράφουν χαρακτηριστικά στο Twitter που αποτελείται πάνω απο 450.000 ακολούθους:

https://twitter.com/againstgrmrs/status/1664300932736139265

Μπορεί να είναι η πρώτη μέρα του μήνα υπερηφάνειας, αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για τη σεξουαλικότητα, την κατήχηση και τον ακρωτηριασμό των παιδιών. Το ουράνιο τόξο έχει καταληφθεί από ακτιβιστές που το χρησιμοποιούν ως ασπίδα για να προωθήσουν μια επικίνδυνη ατζέντα στα παιδιά σας. Αυτόν τον Ιούνιο, έχουμε κάποια θέματα για τα οποία πρέπει να συζητήσουμε. Αντιστεκόμαστε μέσα από την κοινότητα.

Εμείς λέμε ΟΧΙ.

Υπάρχουν εκατομμύρια γκέι μέσα στην κοινότητα που δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με αυτή τη θρησκεία και συμμετέχουν στον αγώνα μαζί με τους γονείς και τους ενδιαφερόμενους ανθρώπους παντού για την προστασία των παιδιών. Στοχεύουμε επίσης να επιστρέψουμε στη λογική και να διεκδικήσουμε ξανά την κοινότητα που κάποτε ονομάζαμε δική μας. 

Η ομοφυλοφιλική κοινότητα δεν είναι μονόλιθος. Όσοι προωθούν αυτήν την ατζέντα δεν εκπροσωπούν ούτε μιλούν για όλους μας, ούτε θέλουμε να συνδεθούμε μαζί τους με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό που βλέπουμε είναι η μαζική κακοποίηση παιδιών να διαπράττεται σε μια ολόκληρη γενιά, και δεν θα καθόμαστε πλέον με σταυρωμένα χέρια να την παρακολουθούμε.

Θα χρειαστεί απο όλους από εμάς που είμαστε μέσα στην κοινότητα να βάλουμε επιτέλους ένα τέλος σε αυτήν την παραφροσύνη, και αυτό ακριβώς θα κάνουμε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



...Και βομβαρδισμούς, αληταρά Τραμπ. Και βομβαρδισμούς αληταρά σε όποιον αντιστέκεται. Μόνο με δασμούς δε γίνεται δουλίτσα

ΤΡΑΜΠ: ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ, ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΔΑΣΜΟΥΣ 100%

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το άδειασμα του δολαρίου ΗΠΑ θα είναι εξαιρετικά δαπανηρό για τις ξένες χώρες που θα ακολουθήσουν αυτή την πολιτική, προσθέτοντας ότι θα αντιμετωπίσουν πρωτοφανείς φόρους εισαγωγής εάν συνεχίσουν το εμπόριο εκτός δολαρίου. Μιλώντας στους υποστηρικτές του κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο Ουισκόνσιν το Σάββατο, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεσμεύτηκε να διατηρήσει το καθεστώς του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος, τονίζοντας ότι βρίσκεται «υπό μεγάλη πολιορκία», καθώς ένας αυξανόμενος αριθμός κρατών έχει στραφεί σε άλλους τρόπους διακανονισμού των συναλλαγών.

«Αν φύγετε από το δολάριο, δεν πρόκειται να κάνετε δουλειές με τις ΗΠΑ, γιατί θα επιβάλουμε δασμούς 100% στα προϊόντα σας», είπε ο Τραμπ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ασθενής από την Αίγινα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με… θαλάσσιο ταξί – Στη ΔΕΘ για επίδειξη το πλωτό ασθενοφόρο! 

Το τραγικό αυτό γεγονός προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των κατοίκων της Αίγινας...

Πήραν το μοναδικό πλωτό ασθενοφόρο της Αίγινας για να το μεταφέρουν για επίδειξη στη ΔΕΘ, με αποτέλεσμα ασθενής που το χρειάστηκε να μεταφερθεί τελικά σε νοσοκομείο της Αττικής με… θαλάσσιο ταξί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας, μέσω σελίδας στα social media, «το μοναδικό πλωτό “ασθενοφόρο” της Αίγινας, το οποίο κάνει κατά μέσο όρο τρεις διακομιδές τη μέρα στα νοσοκομεία της Αθήνας, μετακινήθηκε για 20(!!) μέρες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετάσχει σε σχετική έκθεση στο πλαίσιο της ΔΕΘ…».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ανωμαλία ΔΕΝ έχει τέλος. Δε θα βγει σε καλό όλο αυτό. Σίγουρα πράματα.

Επιστήμονες στην Κίνα Δημιούργησαν Μια Μαϊμού Με 2 Σετ DNA

Και έχει συναρπαστικά χαρακτηριστικά, όπως λαμπερά πράσινα δάχτυλα και μάτια.

Δυστυχώς, η χίμαιρα επέζησε μόνο 10 ημέρες λόγω αναπνευστικής ανεπάρκειας και υποθερμίας. Για να δημιουργήσουν αυτή τη μοναδική μαϊμού, οι επιστήμονες συνδύασαν δύο διαφορετικά γονιμοποιημένα αυγά από το ίδιο είδος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια μαϊμού με ένα μείγμα DNA και από τα δύο σύνολα. Η συμβολή των κυττάρων δότη κυμαίνονταν μεταξύ 21% και 92% σε διαφορετικά μέρη του σώματος, γεγονός που είναι πολύ υψηλότερο από ό,τι στα προηγούμενα πειράματα. Οι επιστήμονες έβαλαν ετικέτα στα βλαστοκύτταρα με πράσινη φθορίζουσα πρωτεΐνη ώστε να μπορούν να παρακολουθούν την ανάπτυξη τους στο σώμα της μαϊμούς.

Έβαλαν αυτά τα κύτταρα σε έμβρυα πιθήκων, τα οποία στη συνέχεια τοποθετήθηκαν σε θηλυκές μαϊμούδες. Από τις 12 εγκυμοσύνες που συνέβησαν, 6 πίθηκοι επέζησαν. Αν και οι χίμαιρες έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν, αυτή είναι η πρώτη επιτυχημένη γέννηση ζωντανής χίμαιρας πιθήκου με βλαστοκύτταρα. Ενώ υπάρχουν ηθικές ανησυχίες για αυτού του είδους την έρευνα, οι ανώμαλοι διεσραμένοι μπιστήμονες της διεστραμένης ελίτ που τους στηρίζει, προσπαθούν να δικαιολογίσουν τις ανωμαλίες τους   ότι τα οφέλη από πιο ακριβή μοντέλα νόσων υπερτερούν των ανησυχιών. Χρησιμοποιώντας βλαστοκύτταρα που μπορούν να τροποποιηθούν στο εργαστήριο, οι επιστήμονες μπορούν να δημιουργήσουν πιο ακριβή μοντέλα ασθενειών στους πιθήκους.

Αυτό μπορεί να τους βοηθήσει να κατανοήσουν πώς αναπτύσσονται οι ασθένειες και να δοκιμάσουν πιθανές νέες θεραπείες Η δημιουργία χίμαιρων προσφέρει επίσης πληροφορίες για την αναγέννηση οργάνων, τη μοντελοποίηση ασθενειών και πιθανώς βοήθεια στην ανάπτυξη θεραπειών για διάφορες ιατρικές παθήσεις.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χωρίς την ασφάλεια του πλωτού ασθενοφόρου του Λιμενικού Σώματος η Αίγινα. Βρίσκεται στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Θα επιστρέψει στο νησί σε δύο εβδομάδες.

Σήμερα το βράδυ μετά το τροχαίο στην Πέρδικα και καθώς το ρεπορτάζ βρισκόταν σε εξέλιξη, το Aegina Portal επικοινώνησε με τον Λιμενάρχη Αίγινας κ. Αργύρη Φραγκούλη, προκειμένου να διασταυρώσει την πληροφορία ότι ο τραυματίας διεκομίσθη με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού, "το πλωτό ασθενοφόρο της Αίγινας", όπως έχουν συνηθίσει να το λένε οι κάτοικοι του νησιού. 

Ο κ. Φραγκούλης είπε ότι η διακομιδή έγινε με θαλάσσιο ταξί, καθώς το πλωτό ασθενοφόρο της Αίγινας βρίσκεται στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή συμμετέχουν στην έκθεση. Εκεί παρουσιάζεται και το πλωτό ασθενοφόρο της Αίγινας, προφανώς ως μέρος των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Σώματος.

-Αν δεν είχε πάει στην έκθεση, ο άνθρωπος θα ζούσε; Εισαγγελέας υπάρχει; 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πως γνωστά ονόματα με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών έχουν διεισδύσει στην LGBT κοινότητα για προωθήσουν την παιδεραστία

17/1/2024

Ο ΛΟΑΤ ακτιβιστής Sean Gravells, Πρόεδρος της καναδικής LGBT οργάνωσης North Peace Pride Society, συνελήφθη με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Τα περιστατικά που κατηγορείται συνέβησαν μέσα και στην γύρω περιοχή της Βρετανικής Κολομβίας, που βρίσκεται βορειοανατολικά του Βανκούβερ. Κατηγορείται επίσης για κατοχή και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.

Μόλις η North Peace Pride Society έμαθε για τη σύλληψη του Gravells, τον απέλυσαν αμέσως από το αξίωμα του προέδρου. Η ομάδα ισχυρίστηκε σε μια ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook ότι παρόλο που χορηγούσε εκδηλώσεις για έφηβους, ο Gravells δεν είχε άμεση επαφή με παιδιά.

Ο Sean Gravells επέβλεπε τις «νύχτες υπερηφάνειας εφήβων» που οργάνωσε το NPPS στη Βιβλιοθήκη Fort St. John. Η φωτογραφία του άρθρου δείχνει τον Gravells (στα αριστερά) μαζί με εκπροσώπους του NPPS να παρουσιάζουν μια επιταγή χορηγίας με σκοπό τη χρηματοδότηση τέτοιων εκδηλώσεων στη νεολαία.

Διακεκριμένοι LGBT ακτιβιστές συλλαμβάνονται όλο και περισσότερο για κακομεταχείριση παιδιών. Η γνωστή τρανς ακτιβίστρια με το όνομα Kendall Stephen συνελήφθει στη Φιλαδέλφεια μόλις μία εβδομάδα πριν από τη σύλληψη του Sean Gravells και κατηγορήθηκε για βιασμό δύο νεαρών αγοριών.

Τον περασμένο χρόνο, αρκετοί αριστεροί ακτιβιστές που κατέχουν εξέχουσες θέσεις στα μέσα ενημέρωσης συνελήφθησαν ή κρίθηκαν ένοχοι με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και πορνογραφία. Αυτά τα άτομα περιλαμβάνουν τον Slade Sohmer με την παιδική καλοκαιρινή κατασκήνωση “Camp Power”, και δύο ανώτερους παραγωγούς από το CNN και το ABC.

Έπειτα, ήταν το ζευγάρι Γεωργιανών ακτιβιστών LGBT που συνελήφθη στις αρχές του 2023. Οι γονείς φέρεται να κακομεταχειρίστηκαν τα δύο υιοθετημένα αγόρια τους προτού τα πουλήσουν σε ένα δίκτυο παιδεραστών

Τι θα λέγατε επίσης για την ακτιβίστρια και δασκάλα Kelsey Boren από το Όρεγκον, η οποία «παραπλάνησε» μια 11χρονη drag queen κρίθηκε ένοχη για παιδική πορνογραφία το 2023, η Μπόρεν κρίθηκε ένοχο για 11 κακουργήματα για υποκίνηση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης λιγότερο από ένα χρόνο.

Τον Ιανουάριο, το USA Today δημοσίευσε ένα άρθρο για την παιδεραστία από τη φεμινίστρια δημοσιογράφο Alia Dastagir, που πίεσε για «αποστιγματισμό της έλξης παιδιών» και υποστήριξε ότι είναι «από τα πιο παρεξηγημένα», αναφέροντας ότι «οι ερευνητές που μελετούν την παιδεραστία λένε ότι ο όρος περιγράφει μια έλξη. όχι μια ενέργεια» και ότι «η χρήση της εναλλακτικά με την «κατάχρηση» τροφοδοτεί τις εσφαλμένες αντιλήψεις για τους παιδεραστές». Μετά την αντίδραση του κόσμου, η εφημερίδα αναγκάστηκε να κατεβάσει το άρθρο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



- Η ύπαρξη ενός αριστερού η φιλοκοινωνικου σχεδίου προϋποθέτει ότι το έθνος συγκροτημένο σε κρατική οντότητα έχει μιαν βεβαιότητα η ασφάλεια μελλοντικής ύπαρξης και μάλιστα σχετικά ανεξαρτητης.Αυτο δεν ισχύει πια για την Ελλάδα. Μειώνονται σταδιακά οι ελάχιστες προϋποθέσεις και υποδομές για κάτι τέτοιο. Η Ελλάδα διχάζεται ως εικαζόμενο υποθετικό μέλλον ανάμεσα σε έναν αμερικανοισραηλινό δορυφόρο η σε έναν τουρκικό δορυφόρο.

Μόνο η ρήξη με την συλλογική Δύση μπορεί να ανοίξει μια  δυνατότητα ανεξαρτησίας. Το κοινωνικό χωρίς εθνικό πλαίσιο είναι αδύνατο. Για οποιοδήποτε έθνος.

- Η έννοια της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς έχει βαθύτερα συνδεθεί πια διεθνώς με την πολιτική ορθότητα και την λεγόμενη woke κουλτούρα καθως και με έναν επιφανειακό μοδάτο " αντιφασισμο".Οταν την κουλτούρα αυτήν την προωθεί το ίδιο το κράτος επίσημα και η ΕΕ, ποιος ο λόγος ύπαρξης διακριτης Αριστεράς; για να επαναλαμβάνει το κράτος; Σίγουρα, το κράτος έχει αντιφάσεις, έχει και αντιwoke, ακροδεξιές,ρατσιστικές η εθνικιστικές όψεις κλπ .Όμως, η όψη της πολιτικής ορθότητας, λόγω εξάρτησης από την ΕΕ ,γίνεται όλο και πιο ισχυρή εντός του κράτους και διεισδύει σε όλους τους χώρους.Σε μεγάλο βαθμό, και δεν είμαι ο πρώτος που το λέω, τα υπαρκτά κόμματα είναι μηχανισμοί του κράτους,του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Ιδεολογικά και υλικά.

- Η υπερτεχνολογικη κουλτούρα διαχωρίζει έντονα το βιωμένο από το φαινόμενο.Η σύγχρονη Κεντροαριστερά και "Αριστερά" είναι εκστασιασμένη με την υπερτεχνολογικη κουλτούρα και το Θεαμα.Γι αυτό και το ενδιαφέρον της για την φύση είναι τελικά πλαστό. Και καταλήγει στην " πράσινη ανάπτυξη" που και αυτή αποδεδειγμένα πια καταστρέφει την φύση. Η ιδέα όχι βέβαια της κατάργησης αλλα της θεσης ισχυρών ορίων στην τεχνολογία αν διατυπωθεί καθαρά - που οφείλει να γίνει - θα χαρακτηριστεί δεξιά, ανορθολογική, κλπ Ενώ η ιδέα να γίνουμε σαν μηχανές είναι η Υπερπροοδος; Αυτό έχουμε καταλάβει από τον Διαφωτισμό;

- Οι αναγκαίες τομές για ένα γνήσιο " αριστερό" πρόγραμμα θέλουν πλέον μεγάλες κοινωνικές και προσωπικές Θυσίες και όχι απλά μεγαλοστομίες. Πχ η έξοδος από τις δυτικές ολοκληρώσεις είναι όλο και πιο αναγκαία αλλά σημαίνει μεγάλες ανατροπές στην ζωή όλων μας, αν επιχειρηθεί,ακόμη και τον πιθανό κίνδυνο θανατου. Άσε που η τωρινή υπαρκτή Αριστερά δεν το διανοείται στην πραγματικότητα καν. Το να λες μεγαλοστομίες εδώ η αλλου δεν έχει κόστος, την στιγμή μάλιστα που όταν/αν εμφανιστεί κάτι καινούριο οι ίδιοι θα πουν σχεδόν αμέσως ( βλ. Βαγκενκνεχτ) ότι είναι η ρεφορμιστικο η ακροδεξιό η αντιδικαιωματικο η ξενοφοβο η ψεκασμενο κλπ

Τέλος, χρειάζεται μια καθοδηγητική κοινωνική δύναμη, αυτό που παραδοσιακά οριζόταν ως νέα ηγεμονική τάξη με κοινωνικό σχεδιο, στην Αριστερά αυτό ήταν η εργατική τάξη. Από το σημείο να υπάρχουν πρακτικές καθημερινής ταξικής πάλης - που σίγουρα υπάρχουν - ως το σημείο οι εργαζόμενοι να αισθάνονται ότι ανήκουν πολιτικά σε μια διακριτή τάξη η απόσταση είναι μεγάλη και σήμερα ακόμη αβυσσαλεα θα ελεγα. Πόσο μάλλον που η νέα ηγεμονική τάξη πρέπει να τραβήξει μαζί της και πολλές δυνάμεις από άλλες πληττομενες τάξεις και ομάδες η και θεματικοτητες. Και να αναπτυχθούν πρακτικές αλληλεγγύης και κοινωνικής συνεργασίας που σήμερα είναι ακόμη αόρατες ως αχνές.

Σχολιο.- Ακριβώς αυτό είναι ανάγκη σε τούτη την συγκυρία.

"Μόνο η ρήξη με την συλλογική Δύση μπορεί να ανοίξει μια  δυνατότητα ανεξαρτησίας. Το κοινωνικό χωρίς εθνικό πλαίσιο είναι αδύνατο. Για οποιοδήποτε έθνος."

Σχολιο.- Με δυο λόγια: χωρίς Εθνική Κυριαρχία μια χώρα δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη. Όταν όμως έχει χαθεί, για να ανακτηθεί προϋποθέτει απομάκρυνση από θεσμούς όπως η Ε.Ε., στρατιωτικούς σχηματισμούς και νέες συμμαχίες. Αυτά όμως γίνονται πια μόνο "επαναστατικώ δικαίω".

Σχολιο.- και τω επαναστατικώ δικαίω, προϋποθέτει μια κρίσιμη μάζα που θα την κάνει, που σήμερα τουλάχιστον δεν υφίσταται!!!! Και λόγω του δημογραφικού προβλήματος!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σινικό τοίχος 2000 και 2024.

Η σύγκριση αναπόφευκτη, μετά απο 24 χρόνια η Κίνα ξέφυγε εντελώς τεχνολογικά και απο άποψη υποδομών αλλα το ποιο εντυπωσιακό είναι ότι σε αυτη την διαδρομή δεν έχασε την ψυχή της . Η Κίνα που βρήκα παραμένει το ίδιο όμορφη , πιο καθαρή , με την ίδια απίστευτη κουζίνα και με απίστευτα φιλόξενους και καλοπροαίρετα περίεργους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Εν τω μεταξύ εμείς στην "συλλογική Δύση" με την καταργημένη δημοκρατία , τις καταργημένς αξίες , τα για το πέος χολιγουντιανά ιδεώδη τους, βρεθήκαμε να ζούμε στην Mordor. 

* Εννοείται ότι όλα αυτα που λένε για το social ranking που ισχύει στην Κίνα είναι εντελώς παπαριές ...πχ πως αμα περάσει πεζός στην απέναντι διάβαση με κόκκινο , του αφαιρούνται χρήματα και διαπομπεύεται σε όλη την πόλη μέσα απο γιγαντοοθόνες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ατζέντα είναι να εκλεγεί η Καμάλα

ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ! 

Λέγεται Paul Craig Roberts υπήρξε υφυπουργός του Ρήγκαν και προειδοποιεί τους Αμερικανούς για το τι θα πάθουν αν βγει πρόεδρος η Καμάλα Χάρις. Κάτι που, όπως λέει, ετοιμάζεται με νοθεία του αποτελέσματος!

Γιατί η Καμάλα, "εκπροσωπεί οτιδήποτε εκτός από τους λευκούς Αμερικανούς, τις οικογένειες, τη σεξουαλική ηθική, την ειρήνη, το νόμο ως ασπίδα του λαού αντί για όπλο στα χέρια της κυβέρνησης, το έθνος αντί για έναν πύργο της Βαβέλ, την αλήθεια αντί για τα ψέματα, το σύνταγμα αντί για μία διακυβέρνηση που βασίζεται στην ατζέντα woke.

[...]

Οι Αμερικανοί πρέπει να προσπαθήσουν να καταλάβουν πώς θα είναι η ζωή υπό ένα καθεστώς Καμάλα. Ομοσπονδιακή αστυνομία και ομάδες ΜΑΤ του FBI θα σταλούν από σπίτι σε σπίτι στις ρεπουμπλικανικές πολιτείες για να αρπάξουν πυροβόλα όπλα. Μόλις αφοπλιστούν, λεγεώνες μεταναστών-εισβολέων θα σταλούν για να σας πετάξουν έξω από τα σπίτια σας και να μετακομίσουν σε αυτά. 

[...]

Η συμβουλή μου στους νέους λευκούς ετεροφυλόφιλους Αμερικανούς είναι: Φύγετε από τη χώρα. Δεν έχετε μέλλον εδώ.

Οι λευκές γυναίκες που παραμένουν μπορούν να περιμένουν ότι θα χρησιμοποιηθούν για τη σεξουαλική ικανοποίηση των μεταναστών-εισβολέων, όπως ακριβώς γίνεται στη Σουηδία, τη Νορβηγία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία και τον υπόλοιπο δυτικό πολιτισμό.

Αυτό που θα καταλήξουν να καταστρέψουν οι Ρώσοι είναι ένας Πύργος της Βαβέλ σε συνδυασμό με Σόδομα και Γόμορρα".

https://iskra.gr/i-atzenta-einai-na-eklegei-i-kamala/?fbclid=IwY2xjawFOsVZleHRuA2FlbQIxMAABHazRvJVsrnQ8lf4zOvBWfYHV9hrnneHLgurRRPR1KPA08_Q2Xl56b8wKSw_aem_6glKvAcPMDuh_0JBUeP9pA



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 11 Σεπτεμβρίου 1973 ο στρατός της Χιλής, με επικεφαλής τον στρατηγό Αουγκούστο Πινοσέτ, τερματίζει βίαια την απόπειρα της Αριστεράς να προωθήσει ειρηνικά τη διαδικασία σοσιαλιστικού κοινωνικού μετασχηματισμού.

Στις προεδρικές εκλογές του 1970, έχοντας συγκροτηθεί από το Κομμουνιστικό, το Σοσιαλιστικό και άλλα μικρότερα κόμματα της Χριστιανικής και της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, το μέτωπο της Λαϊκής Ενότητας κατόρθωσε να αναδείξει πρώτον σε ψήφους (36,2%) τον υποψήφιο και επικεφαλής του, Σαλβαδόρ Αλιέντε, 

Εντούτοις, καθώς δεν είχε εξασφαλιστεί η απόλυτη πλειοψηφία, η εκλογή του Αλιέντε ως προέδρου της Δημοκρατίας και της κυβέρνησης έγινε με τις κοινοβουλευτικές ψήφους και της κεντρώας Χριστιανοδημομοκρατίας, κατόπιν δεσμεύσεων της Αριστεράς για σεβασμό της αστικής νομιμότητας.

Η κυβέρνηση Αλιέντε, επιχειρώντας σοβαρές μεταρρυθμίσεις προς όφελος των εργαζόμενων λαϊκών τάξεων και ακολουθώντας μια αντιιμπεριαλιστική εξωτερική πολιτική, ήρθε πολύ σύντομα σε αντιπαράθεση με το σύνολο της αστικής τάξης, ακόμη και με τα μεσοστρώματα, ενώ βρέθηκε και στο στόχαστρο των ΗΠΑ.

Έτσι, συντονίστηκε μια εκτεταμένη επιχείρηση ανατροπής της, που περιλάμβανε και μποϊκοτάζ της χιλιανής οικονομίας με τη συμμετοχή και μεγάλου τμήματος των μεσοστρωμάτων.

Μετά από την απόπειρα βίαιης ανατροπής του, τον Ιούνιο 1973, ο Αλιέντε, πιστός στην κατεύθυνση του ειρηνικού δρόμου για τον σοσιαλισμό, απέρριψε την πρόταση του επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων, στρατηγού Πρατς, για εξοπλισμό του λαού, και τον αντικατέστησε με τον Πινοσέτ. Ταυτόχρονα, εξαπέλυσε διώξεις κατά του ΜΙR (Κινήματος Επαναστατικής Αριστεράς), το οποίο, αν και δεν εντασσόταν στη Λαϊκή Ενότητα, στήριζε την κυβέρνηση.

Οι αυταπάτες του Αλιέντε διαψεύστηκαν το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος έπεσε ηρωικά, μαχόμενος κατά των πραξικοπηματιών. Μαζί του έπεσαν και χιλιάδες άλλοι αριστεροί αγωνιστές που δολοφονήθηκαν από τη Χούντα του Πινοσέτ, η οποία επέβαλε δικτατορία επί 17 χρόνια. Μετατρέποντας, συνάμα, τη Χιλή στην πρώτη χώρα όπου εφαρμόστηκε ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός στην οικονομία με την λαϊκή εξαθλίωση.

Η τραγική αποτυχία του χιλιανού "ειρηνικού δρόμου για τον σοσιαλισμό" έθεσε ανοιχτά το ζήτημα της αποτυχίας του ως στρατηγικής για τον κοινωνικό μετασχηματισμό, σε χώρες με αστικοδημοκρατικούς θεσμούς και ισχυρή ιδεολογική κυριαρχία της άρχουσας τάξης. 

Αποδείχτηκε η αυταπάτη των σιχαμένων προδοτών ευρωκομμουνιστών μιας κοινοβουλευτικής ειρηνικής διεξόδου. 

Σχολιο.- Το ειρηνικό πέρασμα και η ειρηνική συνύπαρξη είναι αυταπάτες Όμορφα και ποιητικα το ειπε ο Μάο "Θέλετε την ελευθερία σας, αυτή βασίζεται μόνο στις κάννες των όπλων σας"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ...

Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας: 

Δραματικά επικίνδυνη η κατάσταση σε όλη τη γραμμή του μετώπου - 

Daniel Davis (Συνταγματάρχης ΗΠΑ) : Η νίκη της Ρωσίας στην ουκρανική σύγκρουση θα βλάψει πολύ τη φήμη της Δύσης

- Η Δύση και το ΝΑΤΟ βρίσκονται σε ντροπιαστική κατάσταση αφού δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι η Ρωσία τους νίκησε στο Ουκρανικό μέτωπο.

Όταν μάλιστα επίσημα ο Ουκρανικός στρατός ανακοινώνει ότι σε όλο το μέτωπο η κατάσταση είναι δραματική τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα για τους Ουκρανούς…

Οι Ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν σε 7 κατευθύνσεις ενώ μια μεγάλη επιχείρηση αντεπίθεσης των Ρώσων στο Kursk είχε ως αποτέλεσμα να ανακαταλάβουν πολλούς οικισμούς.

Το Kursk γίνεται σφαγείο για τους Ουκρανούς με 12.200 στρατιώτες να έχουν χαθεί και 871 τεθωρακισμένα να έχουν διαλυθεί. 

Την ίδια στιγμή, ουκρανικό φιάσκο εκτυλίχθηκε στις ακτές της Κριμαίας, καθώς η απόπειρα του καθεστώτος Zelensky να καταλάβει το ρωσικό γεωτρύπανο Krym-2 κατέληξε σε αιματοχυσία. 

Ως αποτέλεσμα της αποτυχημένης επιχείρησης, 8 ουκρανικά πλοία εξαϋλώθηκαν από τις ρωσικές δυνάμεις, ενώ ο ουκρανικός στρατός δεν επιχείρησε καν να επιστρέψει για να παραλάβει νεκρούς και τραυματίες. 

«Οχτώ σκάφη των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων υποχώρησαν χωρίς να κάνουν καμία προσπάθεια να παραλάβουν τους τραυματίες Ουκρανούς στρατιώτες που είχαν παραμείνει στο νερό», τονίζει χαρακτηριστικά για το περιστατικό το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Εν τω μεταξύ και βλέποντας την στρατηγική ήττα της Ουκρανίας, ο Biden σε πανικό εξετάζει να δώσει το πράσινο φως στους Ουκρανούς να χτυπήσουν βαθιά σε Ρωσικό έδαφος με αμερικανικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς. 

Βρετανικές πηγές αναφέρουν πως το πράσινο φως θα δοθεί πριν από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 22 Σεπτεμβρίου.

Γάλλος στρατηγός δηλώνει ότι οι ΗΠΑ είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα ….Μια μαύρη ημέρα πραξικοπήματος για τήν Χιλή με «πρωταγωνιστες» οπως τα τελευταία 76 χρόνια την αιματοβαμμένη αυτοκρατορία του κακού τίς ΗΠΑ…

ΣΑΛΒΑΔΟΡ ΑΛΙΕΝΤΕ ΕΝΤΙΜΟΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

ΑΝΕΤΡΑΠΗ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ USA 11/9/1973 KAI ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ.

Πολιτικό Δίδαγμα: «OI ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΑΙΝΕΣ..δεν εξημερωνονται.... ΣΥΝΘΛΙΒΟΝΤΑΙ»...

(Πάμπλο Νερούδα – «Σατράπες»)

«Νίξον, Φρέι και Πινοτσέτ/ ως τώρα, ως τούτο τον πικρό/ μήνα Σεπτέμβρη του 1973,/ με τον Μπορνταμπέρι, τον Γκαρατσάτσου και τον Μπαντζέρ,/ ύαινες αχόρταγες, τρωκτικά,/ σιγοτρώνε τα λάβαρα,/ τα καταχτημένα με τόσο αίμα, με τόση φωτιά,/ στα τσιφλίκια ποδοπατημένα,/ διαβολικοί δραγουμιστές,/ σατράπες, μύριες φορές πουλημένοι,/ ξεπουλητάδες βαλτοί/ από τους λύκους της Νέας Υόρκης…/ πεινασμένες για δολάρια μηχανές,/ σημαδεμένοι από τα θύματα/ των λαών που θυσιάσατε,/ εκπορνευμένοι μικροπωλητές/ ψωμιού και αέρα αμερικάνικου,/ εγκληματικοί βούρκοι, συμμορίες/ από μαστρωπούς μπόσηδες/ δίχως άλλο νόμο απ’ τα βασανιστήρια/ και την πείνα που μαστιγώνει τους λαούς…»

Σήμερα συμπληρώνονται 51 χρόνια από την εκδήλωση ενός από τα πιο αιμοσταγή φασιστικά πραξικοπήματα στην Ιστορία. Το πραξικόπημα στη Χιλή στις 11 Σεπτέμβρη 1973. Ήταν η απαρχή της πολύχρονης υπαγωγής της χώρας σε ένα από τα στυγνότερα φασιστικά καθεστώτα που επέβαλαν μέσα στον 20ό αιώνα το κεφάλαιο και οι πολυεθνικές για τη διατήρηση της εξουσίας τους. 

Στις 11 Σεπτέμβρη 1973, με τη δολοφονία του εκλεγμένου Προέδρου Αλιέντε και την ανατροπή της κυβέρνησης Λαϊκής Ενότητας, οι Αμερικανοί εγκατέστησαν τοποτηρητή τους στη Χιλή το κτηνώδες ανδρείκελό τους, τον δικτάτορα Πινοσέτ.

Από την ημέρα εκείνη και με την επικράτηση των χουντικών, ξεκινά ένα τρομακτικό πογκρόμ. Χιλιάδες κομμουνιστές, αριστεροί και δημοκράτες οδηγούνται στο Εθνικό Στάδιο του Σαντιάγκο, εκατοντάδες δολοφονούνται ύστερα από φρικτά βασανιστήρια.

Για περίπου ένα μήνα, οι εργάτες καθαριότητας ανακαλύπτουν στους δρόμους του Σαντιάγκο πτώματα δολοφονημένων με ρυθμό 250 – 300 την ημέρα…

Το πραξικόπημα στη Χιλή ήταν η αναγκαία προϋπόθεση για τη μετατροπή της χώρας σε ένα πεδίο εφαρμογής του πιο στυγνού νεοφιλελευθερισμού. Η χώρα χρησιμοποιήθηκε σε «πεδίο μελέτης» για τις «συνταγές» του Μίλτος Φρίντμαν και σε πειραματόζωο των «φαρμάκων» του ΔΝΤ.

Προ χούντας, το 1973, η ανεργία στη Χιλή ήταν 4,3%. Πέφτοντας – υπό τα τανκς της χούντας – στην αγκαλιά του ΔΝΤ, τα αποτελέσματα (περιγράφονται αναλυτικά, 21/5/2001) ήταν τα εξής: 

Το 1983, έπειτα από 10 χρόνια «εκσυγχρονισμού» και αναδιοργάνωσης του χρέους, η ανεργία είχε φτάσει στο 22%, οι μισθοί είχαν μειωθεί 40%, το 40% των κατοίκων της χώρας ζούσε κάτω από το όριο της φτώχειας!

Καταργήθηκαν οι ελάχιστοι μισθοί.

Ιδιωτικοποιήθηκε ολόκληρο το σύστημα συνταξιοδότησης.

Καταργήθηκαν όλοι οι φόροι περιουσίας καθώς και οι φόροι επί των κερδών.

Μειώθηκε δραστικά, με απολύσεις, η απασχόληση στο Δημόσιο.

Ιδιωτικοποιήθηκαν 219 κρατικές βιομηχανίες και 66 κρατικές τράπεζες που τις «άρπαξαν» αμέσως σε τιμές 40% χαμηλότερες της πραγματικής τους αξίας τα κερδοσκοπικά κυκλώματα των διεθνών Οίκων που είχαν στήσει ένα ξέφρενο πανηγύρι με το καθεστώς Πινοσέτ.

Στη διετία 1982-83 το ΑΕΠ στη Χιλή μειώθηκε κατά 19%, οι βιομηχανίες έκλεισαν, οι συντάξεις δεν είχαν πια αξία και το νόμισμα κατρακύλησε.

Το 2005, ένα χρόνο πριν το θάνατό του, το Ανώτατο Δικαστήριο της Χιλής αθώωσε τον Πινοσέτ για τις μαζικές δολοφονίες και τα βασανιστήρια κατά τη 17χρονη χούντα του…

Μετά την πτώση της χούντας, ήρθαν και δημόσια στο φως μέσα από επίσημα στοιχεία και έγγραφα όλα τα στοιχεία για την – υπό την καθοδήγηση του Κίσινγκερ – πρωταγωνιστική εμπλοκή των ΗΠΑ στο έγκλημα. Στα στοιχεία αυτά στηρίχτηκε το Ανώτατο Δικαστήριο της Χιλής, για να ζητήσει πριν από μερικά χρόνια την προσαγωγή του Κίσινγκερ ως κυρίως υπευθύνου για το πραξικόπημα. Η προσαγωγή δεν έγινε ποτέ…

Mε αφορμή την 40η επέτειο του πραξικοπήματος, στο Σαντιάγκο χιλιάδες άνθρωποι ξεχύθηκαν στους δρόμους κρατώντας φωτογραφίες των θυμάτων του καθεστώτος του Πινοσέτ. Οι διαδηλωτές χτυπήθηκαν από τις δυνάμεις της αστυνομίας… Ανάμεσα στα άλλα ζητούσαν την τιμωρία των ενόχων αφού από το 1990, μετά την πτώση της χούντας, περίπου 1.300 υποθέσεις αγνοουμένων παραμένουν ανοιχτές, με τις αρχές να μη δίνουν κανένα στοιχείο…

Ελάχιστος είναι ο αριθμός των εγκληματιών του φασιστικού καθεστώτος που τιμωρήθηκαν για τα εγκλήματά τους. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Ντιέγο Πορτάλες, συνολικά μόλις 76 στελέχη της δικτατορίας δεν έχουν λάβει καν το δρόμο προς την «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη…

Ο επίσημος αριθμός νεκρών και εξαφανισθέντων ανέρχεται σε 3.065. Τα θύματα της 17χρονης δικτατορίας του Πινοσέτ στη Χιλή, οι φυλακισθέντες και οι βασανισθέντες, ξεπερνούν συνολικά τις 40.000, σύμφωνα με την εξεταστική επιτροπή που φτιάχτηκε γι’ αυτόν ειδικά το λόγο στο Σαντιάγκο. Το 2005, ένα χρόνο πριν το θάνατό του, το Ανώτατο Δικαστήριο της Χιλής αθώωσε τον Πινοσέτ για τις μαζικές δολοφονίες και βασανιστήρια των πολιτικών του αντιπάλων…

Η 11η Σεπτέμβρη του 1973 στη Χιλή, ο τιμημένος και ηρωικός αγώνας του λαού της, η θυσία, η αυτοθυσία, ο σφαγιασμός των υπερασπιστών της δημοκρατίας και της κοινωνικής απελευθέρωσης από τον ιμπεριαλισμό και τις μαριονέτες του, αποτελεί διαρκή υπόμνηση ενός βασικού συμπεράσματος που όσες φορές «ξεχάστηκε», οι λαοί το πλήρωσαν ακριβά:

Αν η επιλογή σου είναι να διαχειριστείς και όχι να ανατρέψεις, αν η επιλογή σου είναι να διατηρήσεις τις υπάρχουσες κρατικές δομές και όχι να τις διαλύσεις, να τις «τσακίσεις» κατά την ορολογία του Λένιν στο «Κράτος κι Επανάσταση», αν η επιλογή σου είναι η συνδιαλλαγή μαζί τους και όχι ο εκ βάθρων μετασχηματισμός τους, τότε – όσες καλές προθέσεις κι αν έχεις – αυτές οι κρατικές δομές, που φτιάχτηκαν για να εκμεταλλεύονται και όχι για να υπηρετούν το λαό, δεν θα μείνουν άπραγες. Θα στραφούν εναντίον των συμφερόντων του λαού. Και την εξουσία που συνεχίζουν να διατηρούν θα την στρέψουν με τον πιο βάρβαρο τρόπο πάνω στην κοινωνία.

«(…) ιδίως η Κομμούνα – έγραφαν οι Μαρξ και Ένγκελς ήδη από το 1872 στον πρόλογο του «Μανιφέστου του Κομμουνιστικού Κόμματος» – απέδειξε ότι δεν μπορεί «η εργατική τάξη να πάρει στα χέρια της την έτοιμη κρατική μηχανή και να τη βάλει σε κίνηση για τους δικούς της σκοπούς»». Η Χιλή,ο λαός της και ο ίδιος ο ηρωικός Πρόεδρος Αλιέντε, που είδαν το στρατό του καπιταλιστικού κράτους υπό το ανδρείκελο των ΗΠΑ, τον Πινοσέτ, να ρημάζει τη δημοκρατία και να επιβάλλει τον τρόμο και το έγκλημα, πλήρωσαν με το αίμα τους την «αμέλεια» αυτής της βασικής διαπίστωσης.

Παγκόσμιο και διαχρονικό σύμβολο λεβεντιάς, αυτοθυσίας και αξιοπρέπειας είναι τόσο οι εικόνες του θρυλικού Προέδρου Αλιέντε να υπερασπίζεται με το όπλο στο χέρι το προεδρικό μέγαρο της Χιλής από τους πραξικοπηματίες λίγο πριν τον τραγικό του θάνατο όσο και ο τελευταίος του λόγος προς το λαό της Χιλής που εκφωνήθηκε εν μέσω των βομβαρδισμών του γραφείου του. 

Όμως, η απλούστερη ερώτηση μοιάζει η πιο δύσκολη να απαντηθεί: Τι σκεφτόμαστε όταν ανακαλούμε το όνομα του Σαλβαδόρ Αλιέντε; Ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος που έπεσε ασυμβίβαστος και αψηφώντας τον θάνατο με το καλάζνικοφ στο χέρι;

Ο Σαλβαδόρ Αλιέντε ήταν γιατρός, γιος αστών!!!

ΑΘΑΝΑΤΟΣ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γερμανία αλλάζει τακτική στο μεταναστευτικό (μιάς κι η παραγωγική της δράση πάει κατά διαόλου με την αυτοκινητοβιομηχανία της να παραπαίει δεν χρειάζεται άλλους εργάτες)  και θα επαναπροωθεί απ' τα σύνορα προς τις χώρες εισόδου σε Ε.Ε.  (Ελλάδα δηλαδή) τις μεταναστευτικές ομάδες. Κουβέντα όμως για την δράση των δυτικών αποικιοκρατών και του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ τους στον "τρίτο κόσμο" που προωθεί «πρόσφυγες» με διαφημίσεις από την Νιγηρία το Κογκό το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι δύο κόσμοι και τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού

Χθες στις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο τα παιδιά των στρατιωτών διασκέδασαν με τον Ed Sheeran (μακάρι ναν καλά τα μωρά). Λίγες ώρες μετά κάποιος από τους γονείς τους με κατασκοπευτικό αεροπλάνο Shadow R1 βοήθησε το Ισραήλ να σκοτώσει παιδιά στη Γάζα. 

Αντί να είναι στο σχολείο, τα μωρά της Γάζας λιμοκτονούν ή είναι αγνοούμενα κάτω που τα χαλάσματα των προσφυγικών καταυλισμών. Πάνω από 16.000 παιδιά δολοφονήθηκαν ήδη από το κράτος του Ισραήλ. 

Η Ευρω Ένωση και το ΝΑΤΟ όχι μόνο δεν επιβάλουν κυρώσεις, όπως έκαμαν στη Ρωσία, αλλά στηρίζουν ενεργά τη γενοκτονία. 

Να σταματήσει η Κύπρος να είναι ορμητήριο επιθέσεων. Διακοπή κάθε συνεργασίας με το κράτος του Ισραήλ. Ούτε καλώδια, ούτε μαρίνες. Να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ο αλλος ο αρχι-αυνανας ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΟΛΚΗΣ ανακαλυψε μετα απο ολα αυτα τα χρονια την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ μεσα στο ΣΥΡΙΖΑ στην βαση του στελεχικου και κομματικου μηχανισμου....

ΡΕ ΑΡΧΙΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΤΟΥ FACEBOOK

ΣΥΡΙΖΑ= ΚΚΕσωτερηκακηδες με ολιγον απο παλιο σημιτικό πασοκ  και τροτσκισμο....

ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ μετα απο τοσο καιρο (λογω του πουστη που σας εκανε το κομμα πιο μπουρδελο απ' οτι ηταν) ...

ΚΙΟΦΤΕΔΕΣ..ΕΕΕ ΚΙΟΦΤΕΔΕΣ... θελετε να κανετε και τους αρθρογραφους..ΠΑΛΙΟΨΩΝΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ομολογώ ότι για ΠΡΩΤΗ φορά είδα στό debate την Καμάλα κανονική & νηφάλια ! Αλήθεια, πόσο σπάνια ΔΕΝ είναι υπό την επήρεια διεγερτικών ουσιών η αλκοόλ…???

Σχολιο.- Πιστεύει κανείς ότι οι πρόεδροι σ' αυτήν τη χώρα -και όχι μόνο- δεν είναι πιόνια άλλων νηφάλιων πού βρίσκονται από πίσω; Θεωρώ επί πλέον ότι συνειδητά ψάχνουν για πρόσωπα πού να έχουν κάποιο πρόβλημα ώστε να τούς εκβιάζουν μ΄αυτό αν το πάρουν στα σοβαρά ότι είναι πρόεδροι, και να απαλλαγούν εύκολα αν συμβεί κάτι τέτοιο. Μη χρειαστεί να τούς δολοφονήσουν δηλαδή γιατί έχουν εμπειρία ότι αυτή η λύση έχει πολύ βαβούρα.

Σχολιο.- Μήπως δεν πρόσεξες καλά; Ήταν μεθυσμένη και γελούσε με το παραμικρό

Σχολιο.- Από τον κοιμισμένο ,στην μεθυσμένη. ..πιόνια. .

Σχολιο.- Ας είναι καλά τα ακουστικά που φορούσε την έσωσαν

Σχολιο.- Ήταν νηφάλια για να θυμάται τις απαντήσεις , τις έλεγε σα κοριτσάκι δημοτικού που λέει το ποίημα της από μνήμης !

Σχολιο.- Μάλλον, δεν εξηγείται αλλιώς πως μιλούσε με τέτοια συνοχή.

Σχολιο.- Θα είχαμε τις γνωστές υστερικές γκριμάτσες αν δεν είχε στα ακουστικά- σκουλαρίκια συνδεδεμένο τον υποβολέα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



23 χρόνια σήμερα από την “επίθεση” στη Νέα Υόρκη και την καταστροφή των “δίδυμων πύργων” - κι όχι μόνον…

Λίγα λόγια για το “μεγάλο” μυστικό των Η.Π.Α…

Κανένα αεροσκάφος στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 δεν χτύπησε τους πύργους, αυτό που είδαμε από τις TV ήταν ένα καλοδουλεμένο μοντάζ από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, και το παραμυθι που φάγαμε όλοι δεν θα μπορούσε να συμβει στην πραγματικότητα γιατί απλά αν το αεροσκάφος προσέκρουε στον Πύργο θα μετατρέπονταν σε μια μάζα, και θα έπεφτε στην βάση του κτιρίου

Σχολιο.- Γιατί η Πιλοτάρα που πέταξε το Boeing 30 εκατοστά πάνω από το γκαζόν και χτύπησε το πεντάγωνο; Σημαντικό ότι έλιωσαν τα σίδερα αλλά όχι τα διαβατήρια των αεροπειρατών!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί το Δ.Ν.Τ.πιέζει το εμπόλεμο Κιέβο να υποτιμήσει τη Γρίβνα,αφού τόσα χρόνια μας ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΝ,ότι ΔΗΘΕΝ αυτομάτως θα εξαερωθεί η δραχμή σε περίπτωση εξόδου μας απ’το ευρώ…???

Σχολιο.- Η υποτίμηση του ουκρανικού νομίσματος ειναι εναρετη αλλα του Ευρωνομίσματος έγκλημα….



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΘΡΑΣΟΣ : Να έχεις τέτοιο χάλι καί νά αποκαλείς κάποιον φάλαινα…ας της χαρίσει κάποιος έναν καθρέπτη που να χωράει το είδωλο της…

Η δήμαρχος της Τήλου και η ΜΚΟ του Σόρος…

Ποια είναι η Μαρία Καμμά – Αλειφέρη, δήμαρχος Τήλου;

Είναι αυτή που έχει μετατρέψει το νησί της Τήλου, ολόκληρο, σε hot spot για πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, υπερηφανευόμενη μάλιστα γι αυτό!

“Η Τήλος δεν βγήκε χαμένη, είναι το πρώτο νησί που έκανε hot spot , ένα άτυπο hot spot που φτιάξαμε και μόνοι μας” δήλωνε η κυρία δήμαρχος την ώρα που το νησί ερημώνει από τους λιγοστούς έτσι κι αλλιώς Έλληνες και την ώρα που ο δήμος της, αν και αριθμεί επίσημα γύρω στους 500 κατοίκους, είναι από τους πιο χρεωμένους δήμους της χώρας με χρέη της τάξης των 3-4 εκατ. ευρώ!

Αυτή η αγάπη για τους λαθραίους δεν είναι βέβαια καθόλου τυχαία. Όπως έχει παραδεχθεί η ίδια η δήμαρχος, με τη συνεργασία τίνος νομίζετε ότι γίνεται η “φιλοξενία” τους στο νησί; Δηλαδή, στην πραγματικότητα, ποιος κάνει τη χρηματοδότηση; Ναι, η ΜΚΟ Solidarity Now.

Ποια είναι η ΜΚΟ αυτή; Μας το λέει η ίδια στην ιστοσελίδα της: “Το SolidarityNow είναι μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 2013 με την υποστήριξη του Open Society Foundations (OSF/OSIFE) και σύμφωνα με το όραμα του George Soros. 

Σχολιο.- Ενώ την ιταμή δήλωση της γλοιώδους και δουλοπρεπούς, συνεντευξιαζόμενης βλογιοκομμένης φάλαινας-φώκιας, που αποκαλούσε όρκα φάλαινα τον Ορμπάν,κατ’εντολη του αφέντη της George Soros.

Σχολιο.- Ούτε μια τρίχα από το @..δι του Ορμπαν δεν είναι το τσιράκι του Σόρος

Σχολιο.- Μην επιβεβαιώνεις κατά λάθος τις ευρέως κυκλοφορούσες φήμες,με βάση πλήθος ενδείξεων,περί συγκοινωνούντων δοχείων του Γιάνη (με ένα νι) Βαρουφ με το Open Society Foundations του George Soros…!!!

Σχολιο.- Περιμένω να δω εστω και μια ανάρτησή σου για την γενοκτονία των Παλαιστινίων από τα ισραηλινά ενεργούμενα του Σόρος.

Στον Βαρουφ. απαγορεύτηκε η είσοδος στη Γερμανια για αυτό.

Σχολιο.- 1-Τι σύμπτωση…και στον Σόρος εδω και παρα πολλά χρόνια έχει απαγορευθεί η είσοδος στο Ισραήλ…εεε λοιπόν…???

2-Έχω κάνει δεκάδες αναρτήσεις γιά την σφαγή των Παλαιστίνιων,ειδικά την περίοδο του Οκτώβρη και του Νοέμβρη του 2023 και μάλιστα σε καθημερινή βάση !

3-Τους τελευταίους μήνες έχω περιορίσει εν γενει τις αναρτήσεις μου στο ελάχιστο,αφού η συμμορία του FB μου καθαιρούσε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μια-δυο αναρτήσεις…!!!

4-Εκτός βέβαια από τις καθαιρέσεις,μου έχουν πετσοκόψει τουλάχιστον κατά τα 2/3 την θέαση των αναρτήσεων μου !!!

Σχολιο.- Ποιο ειδωλο της να χωρεσει στον καθρεφτη; Ουτε το ποφτο της δε χωραει ....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίθεση στην περιοχή της Μόσχας

Χθες το βράδυ, η αεράμυνα απέκρουσε όσο μπόρεσε μια μαζική επίθεση από ουκρανικά drone στις αστικές συνοικίες Lyubertsy, Ramenskoye, Podolsk και Domodedovo.

Συνολικά καταρρίφθηκαν 11 UAV.

Ένα drone στο Ramenskoye χτύπησε ένα κτίριο κατοικιών. Φωτιά ξέσπασε στον 10ο και 11ο όροφο. Τουλάχιστον 5 διαμερίσματα καταστράφηκαν.

Περισσότερα από 10 άτομα τραυματίστηκαν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο για τους Ναζί στην Ουκρανία

«Όλοι μιλάμε για φασισμό, ναζισμό και ταυτόχρονα ανεχόμαστε σιωπηλά το γεγονός ότι στρατεύματα τρέχουν γύρω από την Ουκρανία, με πολύ σαφή ταυτοποίηση, που συνδέονται με κινήματα που σήμερα θεωρούμε επικίνδυνα και απαγορευμένα. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια γεωπολιτική μάχη, κανείς δεν ενδιαφέρεται», είπε. «Η διεθνής κοινότητα πρέπει να αναγνωρίσει ότι τα στρατεύματα που χρησιμοποιούν ναζιστικά σύμβολα και συχνά συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούν να επιτραπούν να πολεμήσουν στην Ουκρανία».

Αυτό ανακοίνωσε ο πολιτικός κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος.

Ο πρόεδρος του ναζιστικού ουκρανικού υπουργείου Εξωτερικών Γκεόργκι Τίκι απάντησε αμέσως. Πρώτον, «το Κίεβο είναι απογοητευμένο» από τη δήλωση του Φίκο και, δεύτερον, «τον εικοστό αιώνα, ο ουκρανικός λαός υπέστη εκατομμύρια απώλειες στον αγώνα κατά του ναζισμού» και «περισσότεροι από 2.600 Ουκρανοί συμπεριλήφθηκαν στον κατάλογο των Δίκαιων Μεταξύ των Εθνών για τη διάσωση των Εβραίων κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος».

Ο Ουκρανός πολιτικός έμεινε σιωπηλός για τον ναζιστή Μπαντέρα, αρχηγό της Ουκρανίας, συνεργάτη των γερμανών ναζί, που έσφαξε, λήστεψε  και δολοφόνησε στο Μπάμπι Γιαρ χιλιάδες Εβραίους της Ουκρανίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα, πριν 23 χρόνια, ξεκίνησαν όλα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού . Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ (και όχι μόνο) κατάφερε τότε και για πρώτη φορά μεταπολεμικά*, να μετατρέψει την πραγματικότητα σε χολυγουντιανή παραγωγή και να πείσει εκατομμύρια πολιτών σε όλο τον κόσμο να μην πιστεύουν τα μάτια τους και να μην εμπιστεύονται το ίδιο τους το μυαλό, αλλά να πιστεύουν μόνο ότι λέει η τηλεόραση και η κυβέρνησή "τους"....

Μετά από 19 χρόνια επανέλαβαν το ίδιο με τον covid 19(84) με περίπου τα ίδια αποτελέσματα. Γύρω στο 70% των ανθρώπων απλά πιστεύουν ότι τούς λένε....

Οι υπόλοιποι απλά είμαστε "ψεκασμένοι"....και συνωμοσιολόγοι,

διαχρονικά επιβεβαιωμένοι αλλά ποτέ δικαιωμένοι....

Κι όμως τρεκλίζουν. και το ξέρουν. Και γι' αυτό είναι πιο επικίνδυνοι από ποτέ....

Είναι θέμα χρόνου. Θα αντέξουμε;

Σχολιο.- Ξεχνάς και την εισβολή επι Κλίντον στην Γιουγκοσλαβία που έδειχναν την Αλβανό χωριατοπούλα στο Κόσοβο να τρέχει στα χαλάσματα να σώσει το γατάκι της !!! Χόλιγουντ !!!!

Σχολιο.- αυτό με την αλβανίδα χωριατοπούλα και τα χαλάσματα είναι σκηνή από το "Wag the dog" με Χόφμαν, Ντε Νιρο κ.α. Πως ξεκινά ένας πόλεμος στο Χόλιγουντ και τον αναμεταδίδουν όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Καταπληκτική ταινία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



9/11/2001 

οι 5 ισραηλινοί που εντελώς τυχαίως και εντελώς ξαφνικά βρέθηκαν να χορεύουν όλο χαρά και να βιντεοσκοπούν τους δίδυμους πύργους την ώρα που κατέρρεαν στα κεφάλια 3.000 ανθρώπων.

Μετά ακολούθησε η εισβολή στο Ιράκ, στη Συρία, στο Αφγανιστάν.... όλα τυχαία και εντελώς μη προσχεδιασμένα....και εσχάτως η Παλαιστίνη....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μανώλης Κοττάκης: «Τα όσα γίνονται στην Κάσο είναι χειρότερα από τα Ίμια και δεν ξεπλένονται με τίποτα!»

Απεμπολούμε τα κυριαρχικά μας δικαιωματα και φορτώνουμε την ευθύνη στους Κύπριους!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ 0. Κατεδάφισαν εκκλησία του Αη Γιώργη για λιγνίτη.. ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ..

11/09/2024

ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ 0 Κατεδάφισαν εκκλησία του Αη Γιώργη για λιγνίτη.. ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ..

Αχλάδα Φλώρινας : Γκρέμισαν την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Λιγνιτορυχείο.

Κατεδάφιση της Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στην Αχλάδα, ο λόγος; Η πώληση του λιγνίτη στα Μπίτολα…. Η απληστία, στο βωμό του κέρδους πέφτουν και τα ιερά και οι ιεροί βωμοί..

Αφού έκαναν εξόρυξη λιγνίτη ως τον περίβολο εκκλησίας με αποτέλεσμα να προκαλέσουν επί τούτου στο ναό πρόβλημα στατικότητας ..και στο τέλος και επειδή ο ναός αντιστάθηκε πέρασαν στην ολοσχερή κατεδάφιση με μπουλντόζες.. Παρ΄ολίγον στην καταβόθρα να κατακρημνισθούν ως και τα ιερά λείψανα και η αγία τράπεζα. Έγινε απο-ιεροποίηση του ναού από το μητροπολίτη και πήραν τα ιερά και όσια. Επίσης στον περιβάλλοντα χώρο του ναού υπήρχε κοιμητήριο βγάλανε τα κόκκαλα από δεκάδες τάφους και τα πέταξαν σε κουτιά όπου τα έχουν για ένα χρόνια, καταγγελίες από κάτοικο της περιοχής τον κ. Βασίλη Ντόνο στην εκπομπή Ανατρεπτικό Δελτίο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία απελευθέρωσε σε ένα 24ωρο 183 τ.χλμ στην περιφέρεια Κουρσκ. Διαρκής αντεπίθεση. Ο

11/09/2024

Η ρώσικη αντεπίθεση στο Κουρσκ συνεχίζεται και σε ένα 24ωρο απελευθερώθηκαν 183 τ.χλμ που είχε καταλάβει ο εισβολέας. Στην περιφέρεια Κουρσκ η επιφάνεια που απελευθερώθηκε από χθες το πρωί έφτασε τα 183 τετραγωνικά χιλιόμετρα στις 4 μ.μ. Αρκετές πηγές και στρατιωτικά κανάλια αναφέρουν μια μεγάλης κλίμακας ρωσική αντεπίθεση κατά του ουκρανο-ατλαντικού παράγοντα στην περιοχή του Κουρσκ.

Το Obukhovka, ένα χωριό 3 χλμ ανατολικά της Apanasovka, απελευθερώθηκε με τη σειρά του από Ρώσους πεζοναύτες όπως και το Snagost το βράδυ της 10ης Σεπτεμβρίου.

Τα ρωσικά στρατεύματα απελευθέρωσαν τη Vishnevka και το Krasnoselskoye στην περιοχή Kursk

Τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν να προελαύνουν στη δυτική πλευρά του τμήματος του εδάφους της περιοχής Κουρσκ, που κατέχεται από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις από τις 6 Αυγούστου. Μετά την απελευθέρωση της Obukhovka, ακολούθησε μια επιτυχημένη επίθεση στην περιοχή των οικισμών Vishnevka και Krasnooktyabrskoye που απελευθερώθηκαν. Και οι δύο βρίσκονται στην περιοχή Korenevsky, στη δεξιά όχθη του ποταμού Seim.

Έτσι, τα ουκρανικά στρατεύματα απωθήθηκαν αρκετά χιλιόμετρα από το Κορένεβο..Με την απελευθέρωση αυτών των οικισμών, η γραμμή Krasnoselskoye-Vishnyovka-Snagost-Obukhovka τέθηκε υπό ρωσικό έλεγχο. Αυτό σημαίνει ότι ο εχθρός απέτυχε να δημιουργήσει μια πολυεπίπεδη άμυνα εκεί.

H 155η Ρωσική Ταξιαρχία Πεζοναυτών έχει ήδη απελευθερώσει το χωριό Gordeevka (σε λιγότερο από 2 ώρες μάχης), προκαλώντας σημαντικές απώλειες στον εχθρό και απελευθερώνοντας περισσότερα από 10 km² εδάφους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα επαναληφθεί το επιτυχημένο πείραμα ”ελικόπτερο Ραίσι” και με άλλον διευθύνοντα κράτους;

11/09/2024

Θα επαναληφθεί το επιτυχημένο πείραμα ”ελικόπτερο Ραίσι” και με άλλον διευθύνοντα κράτους; Ένας από αυτούς που είναι ψηλά στη λίστα για παρόμοια απόπειρα είναι ο Άσαντ μόνο που ”η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα”’…….



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία λέει ότι αυτή και η Κίνα θα απαντήσουν, και όχι μόνο πολιτικά, εάν οι ΗΠΑ αναπτύξουν πυραύλους στην Ιαπωνία!

11/09/2024

Η Ρωσία λέει ότι αυτή και η Κίνα θα απαντήσουν, και όχι μόνο πολιτικά, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες αναπτύξουν πυραύλους στην Ιαπωνία (Sky News Arabia)…

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αναπτύξουν πυραυλικά συστήματα στην Ιαπωνία που προηγουμένως απαγορευόταν βάσει της συνθήκης με τη Ρωσία

Έγινε γνωστή μια νέα τοποθεσία για την ανάπτυξη των αμερικανικών πυραυλικών συστημάτων μεσαίου βεληνεκούς Typhon: αυτή τη φορά θα αναπτυχθούν σε ιαπωνικό έδαφος. Προηγουμένως, τέτοια όπλα απαγορεύονταν βάσει της Ρωσοαμερικανικής Συνθήκης για τις πυρηνικές δυνάμεις μέσου βεληνεκούς (INF Treaty). Μετά την κατάρρευσή της Σοβιετικής Ένωσης, οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να αναπτύσσουν αντίστοιχα συστήματα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού. Η ανάπτυξη του Typhon στην Ιαπωνία επιτρέπει στις Ηνωμένες Πολιτείες να φτάσουν στο έδαφος τριών χωρών ταυτόχρονα – της Κίνας, της Ρωσίας και της Βόρειας Κορέας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συντριβή Ισραηλινού στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Γάζα. 2 Ισραηλινοί στρατιώτες νεκροί και 7 τραυματίες…!

11/09/2024

Ισραηλινό στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στο Νότο της Λωρίδας της Γάζας με αποτέλεσμα τον θάνατο 3 Ισραηλινών στρατιωτών αναφέρει το Al Jazeera

Ο επίσημος απολογισμός που δίνει ο στρατός του Ισραήλ: 2 Ισραηλινοί στρατιώτες νεκροί 2 σοβαρά τραυματίες και 2 με μέτρια τραύματα…! H τηλεόραση i24 αναφέρει 2 νεκρούς και 7 τραυματίες στρατιώτες..

Μερικά κανάλια δίνουν αυτήν την φωτο υποστηρίζοντας ότι το ελικόπτερο καταρρίφθηκε από τη Χαμάς στη νότια Γάζα..