Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Τριτη 10 Σεπτεμβριου 2024


Στο Βέλγιο ξέσπασαν ταραχές, έξω από ένα εργοστάσιο της Audi, που αντιμετωπίζει κλείσιμο και την απόλυση τριών χιλιάδων εργαζομένων. 

Η εταιρία ανακοίνωσε στους εργαζόμενους, ότι από αύριο σταματάει την πληρωμή των μισθών.

Οι εργαζόμενοι κατέλαβαν και απέκλεισαν πλήρως το εργοστάσιο, καίγοντας ελαστικά. Πήραν τα κλειδιά περίπου 200 έτοιμων ή μισοτελειωμένων αυτοκινήτων και ζητούν διάλογο με την ηγεσία.

Ο τοπικός πληθυσμός στηρίζει τους διαδηλωτές.

Πρώτα η Φόλκσβάγκεν, τώρα η Αουντι και έπεται συνέχεια.

Σχολιο.- Στο μεταξύ το Βέλγιο είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας ηλεκτρικής ενέργειας καθότι παράγει πάμφθηνη από πυρηνικά εργοστάσια...

Σχολιο.- το περίεργο είναι το γιατί η AUDI κλείνει το εργοστάσιο στο Βέλγιο; Διότι και φθηνή ενέργεια έχει στο Βέλγιο και φθηνό χάλυβα. Μήπως για να μην κλείσει κάποιο άλλο αντίστοιχο στην Γερμανία;

Σχολιο.- Τους είχαν πάρει όλη την παραγωγή και το μόνο πράγμα πού κατασκεύασαν ήταν το e tron Q8 ηλεκτροκινηση με αρχική τιμή τα 83000 ευρώ, αυτοί νόμισαν ότι το Βέλγιο και οι Ευρωπαίοι εργάτες ζούσαν στα εμιράτα

Σχολιο.- ΑΟυντι Φολκσβαγκεν ειναι το ιδιο,θα επηρεασθουν σιγουρα η ΣΕΑΤ,Και Σκοντα,οι συνεπειες του μετωπου κατα της Ρωσιας και θα εχουμε συνεχεια.

Σχολιο.- H Audi ανακοίνωσε κλείσιμο στη Γερμανία...

Σχολιο.- Πάνε καλά οι κυρώσεις εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού... Νικάμε δημοκράτες!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ:

Η Τουρκία δεν θα ενταχθεί στους BRICS, η Τουρκία είναι το αξιόπιστο μέλος μας. Δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε με την Τουρκία σε αυτό το θέμα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάθε Σάββατο στις 19:00 στο Σύνταγμα, συγκέντρωση αλληλεγγύης στον μαχόμενο λαό της Παλαιστίνη που διοργανώνει η ''Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων''.

Για την νίκη στους ένοπλους παλαιστίνιους!

Για μία χώρα απο τον Ιορδάνη ποταμό ως την Μεσόγειο, όπου Άραβες και Εβραίοι θα ζουν ειρηνικά όπως έκαναν για αιώνες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Elon Musk: Ένα μέλλον που αξίζει να ενθουσιαστείς | TED | Συνέντευξη στο Tesla Texas Gigafactory (2022)

Τι έχει στο μυαλό του Έλον Μασκ; Σε αυτή την αποκλειστική συνομιλία με τον επικεφαλής του TED Chris Anderson, ο Musk περιγράφει πώς οι ριζοσπαστικές νέες καινοτομίες στις οποίες εργάζεται -- το ευφυές ανθρωποειδές ρομπότ Optimus του Tesla, το απόκοσμο Starship του SpaceX και οι διεπαφές εγκεφάλου-μηχανής του Neuralink, μεταξύ άλλων -- θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής της ανθρωπότητας και να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου τα αγαθά και οι υπηρεσίες είναι άφθονα και προσβάσιμα για όλους. Είναι ένα συναρπαστικό όραμα για ένα μέλλον.

(Ηχογραφήθηκε στο Tesla Texas Gigafactory στις 6 Απριλίου 2022)

0:14 Ένα μέλλον για το οποίο αξίζει να ενθουσιαστείτε

2:44 Η βιώσιμη ενεργειακή οικονομία, μπαταρίες και 300 τεραβατώρες εγκατεστημένης ισχύος

7:06 "Η ανθρωπότητα θα λύσει τη βιώσιμη ενέργεια."

8:47 Τεχνητή νοημοσύνη και πρόοδος της Tesla στα πλήρως αυτοοδηγούμενα αυτοκίνητα

19:46 Το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus του Tesla

21:46 "Ο κόσμος δεν έχει ιδέα, αυτό θα είναι μεγαλύτερο από το αυτοκίνητο."

23:14 Αποφυγή δυστοπίας AI

26:39 Η εποχή της αφθονίας

28:20 Διεπαφές Neuralink και εγκεφάλου-μηχανής

36:55 Το Starship του SpaceX και η αποστολή να χτίσει μια πόλη στον Άρη

46:54 "Είναι οι άνθρωποι της πόλης του Άρη."

50:14 Τι άλλο μπορεί να κάνει το Starship και να βοηθήσει στην εξερεύνηση;

53:18 Πιθανές συνέργειες μεταξύ Tesla, SpaceX, The Boring Company και Neuralink

54:44 Διηπειρωτικά ταξίδια μέσω Starship

58:41 Το να είσαι δισεκατομμυριούχος

1:02:31 Η φιλανθρωπία ως αγάπη για την ανθρωπότητα

1:03:39 Η πληθυσμιακή κατάρρευση και τα ποσοστά γεννήσεων ως απειλή για το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού

1:04:13 Οδήγηση του Έλον

1:06:06 «Νομίζω ότι αν θέλεις το μέλλον να είναι καλό, πρέπει να το κάνεις».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα κάνω μια ανάρτηση που δε θα σας αρέσει καθόλου. 

Το 2007 πήγα δυο φορές για διακοπές στον Άγιο Δομήνικο. Εκεί είδα τη σημερινή πορεία της Ελλάδας. Οι παραλίες ήταν όλες αποκλεισμένες για τα μεγάλα ξενοδοχεία και συγκροτήματα με βίλες για πάμπλουτους και σταρ όπως πχ η Σακίρα με ιδιωτική αστυνομία στην είσοδο. 

Πίσω από τα 5στερα όπου έμεινα ήταν τα μπουντρούμια των ντόπιων υπαλλήλων. Επειδή μιλάω ισπανικά τους προσέγγισα και τους γνώρισα. Οι άνθρωποι δούλευαν και 15 ώρες τη μέρα επί 2 βδομάδες νον στοπ με ένα διάλειμμα 4 ημερών μετά. Ζευγάρια ζούσαν στα μπουντρούμια των ξενοδοχείων με τα παιδιά τους στους παππούδες στα 100+ χλμ και πήγαιναν να τα δουν στο διάλειμμα. Οι ντόπιοι ζούσαν σε φτωχά χωριά στην ενδοχώρα και ούτε λόγος να προσεγγίσουν τη θάλασσα με οποιοδήποτε τρόπο. 

Το έργο το είχα δει να έρχεται και στην Ελλάδα σταδιακά και δε με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη: εργασιακός μεσαίωνας, φτώχεια, παιδική εργασία, πορνεία, εξαθλίωση, έγκλημα… Όλα αυτά είναι γνωστά πώς εξελίσσονται και ας εθελοτυφλούν κάποιοι. 

Αυτό που είναι όμως σοκ σε εμένα είναι πως ένα μέρος του ελληνικού λαού έγιναν πραγματικά παλιάνθρωποι. Μου αρέσει στα διαλείμματα να τρολάρω σε αναρτήσεις και να βλέπω απόψεις. Κάποιοι συμπατριώτες μας μιλούν υποτιμητικά για άλλους συνανθρώπους τους: «αγράμματοι είναι», «χωρίς καμμία γλώσσα», «τεμπέληδες», «ανειδίκευτοι 25αρηδες» κλπ. και θεωρούν τους αξίζει μια τέτοια τύχη, 6ήμερα, 7ήμερα, ψίχουλα για αμοιβές κλπ. και κανένα δικαίωμα. Διακρίνω μαζί και μια εμετική πεποίθηση ότι όλοι αυτοί οι κάφροι χωρίς ήθος είναι και ελίτ που μπορεί να μιλά έτσι και να εκμεταλλεύεται τους άλλους. 

4 μεταπτυχιακά έκανα, 7 γλώσσες μιλάω και έχω μια καριέρα που μου εξασφαλίζει άνεση αλλά δε νιώθω ότι αξίζω καλύτερη ζωή από κανέναν. Αντιθέτως θεωρώ ότι το βάρος της αντίστασης στον εργασιακό μεσαίωνα και η υπεράσπιση καλών συνθηκών εργασίας για όλους είναι πιο μεγάλη υποχρέωση σε εμένα, ειδικά λόγω της προνομιακής θέσης στην οποία βρίσκομαι. 

Με ενοχλεί τόσο πολύ αυτή η νοοτροπία πάντως που τη θεωρώ καρκίνο που θα μολύνει πολλούς. Και θα τους διαγράφω γιατί είναι ένα «αξιακό» σύστημα τόσο διαφορετικό απο το δικό μου που δε θέλω να βρίσκεται στο περιβάλλον μου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε αυτή τη συζήτηση με τον Andreas Kalcker, υποστηρίζεται ότι το διοξείδιο του χλωρίου μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση των εμβολιασμένων ατόμων εξουδετερώνοντας την πρωτεΐνη spike που βρίσκεται στα εμβόλια. Αρχικά αβέβαιος, ο ομιλητής ισχυρίζεται τώρα ότι αυτό έχει επαληθευτεί επιστημονικά. Εμβολιασμένοι ασθενείς που δεν γνώριζαν το διοξείδιο του χλωρίου πριν από τον εμβολιασμό τους αναφέρουν σοβαρά συμπτώματα, αλλά παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση μετά τη λήψη του διαλύματος. Αντίθετα, όσοι έλαβαν προληπτικά διοξείδιο του χλωρίου πριν από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αναφέρουν ότι δεν παρουσιάζουν κανένα σύμπτωμα. Ο ομιλητής τονίζει ότι η λύση αυτή θα μπορούσε να είναι σωτήρια, αν και τα μελλοντικά αποτελέσματα για την υγεία των εμβολιασμένων ατόμων που δεν χρησιμοποιούν διοξείδιο του χλωρίου παραμένουν αβέβαια. Ένας γιατρός παρέχει καθημερινά συμβουλές σε αυτές τις δύο διαφορετικές ομάδες ασθενών, παρατηρώντας σταθερά αυτά τα μοτίβα.- Andreas Kalcker



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το γεράκι του πολέμου η Νούλαντ επιβεβαιώνει ότι η Δύση προέτρεψε τον Ζελένσκι να απορρίψει την ειρηνευτική συμφωνία του 2022 με τη Ρωσία (αποτέλεσμα η καταστροφή της Ουκρανίας)!

10/9/2024

Η πρώην υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ επιβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλοι υποστηρικτές της Ουκρανίας είπαν στο Κίεβο να εγκαταλείψει τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στις ειρηνευτικές συνομιλίες της Κωνσταντινούπολης το 2022 με τη Ρωσία.

Η Νούλαντ έκανε την παραδοχή την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Ρώσο δημοσιογράφο Μιχαήλ Ζιγκάρ, πρώην αρχισυντάκτη του φιλελεύθερου ειδησεογραφικού καναλιού Dozhd.

Αλίμονο στο δύστυχο Ουκρανικό λαό, που μετά από ένα τεράστιο φόρο αίματος αποδεκατισμένος, πάμπτωχος, εξαθλιωμένος, θα βασανίζεται να επιβιώσει σε μια χώρα κατεστραμμένη και καταχρεωμένη σε “φίλους” και “συμμάχους” δανειστές..επί πολλές γενιές..

https://twitter.com/i/status/1832894760257991007

Ζητήθηκε από τη Νούλαντ να σχολιάσει αναφορές ότι η ειρηνευτική διαδικασία μεταξύ Μόσχας και Κιέβου στα τέλη Μαρτίου και στις αρχές Απριλίου του 2022 κατέρρευσε αφού ο τότε Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ταξίδεψε στην Ουκρανία και είπε στον Βλαντιμίρ Ζελένσκι να συνεχίσει τον πόλεμο.

«Σχετικά αργά στο παιχνίδι, οι Ουκρανοί άρχισαν να ζητούν συμβουλές για το πού πηγαίνει αυτό το πράγμα και έγινε σαφές σε εμάς, στους Βρετανούς, στους άλλους ότι η κύρια κατάσταση του [Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ] Πούτιν ήταν θαμμένη σε ένα παράρτημα αυτού του εγγράφου. πάνω στο οποίο εργάζονταν», είπε σχετικά με τη συμφωνία που συζητήθηκε από τις αντιπροσωπείες της Ρωσίας και της Ουκρανίας στη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας.

Η προτεινόμενη συμφωνία περιελάμβανε όρια στα είδη όπλων που θα μπορούσε να κατέχει το Κίεβο, με αποτέλεσμα η Ουκρανία «βασικά να μην απειλεί την Ρωσία ως στρατιωτική δύναμη», ενώ δεν υπήρχαν παρόμοιοι περιορισμοί στη Ρωσία, εξήγησε ο πρώην διπλωμάτης.

«Άνθρωποι εντός της Ουκρανίας και άνθρωποι εκτός Ουκρανίας άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το αν αυτό ήταν μια καλή συμφωνία και ήταν σε εκείνο το σημείο που διαλύθηκε», είπε η Νούλαντ.

Το διπλωματικό γεράκι, η οποία κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ήταν διάσημη για την εχθρότητά της προς τη Ρωσία, παραιτήθηκε από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών για πολιτικές υποθέσεις τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Η Νούλαντ έπαιξε βασικό ρόλο στο βίαιο πραξικόπημα που υποστηρίχθηκε από τη Δύση στο Κίεβο το 2014, το οποίο ανέτρεψε τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανούκοβιτς.

Κατά τη διάρκεια της κλιμάκωσης μεταξύ Μόσχας και Κιέβου, τον Φεβρουάριο του 2022, κάλεσε για βαθύτερη εμπλοκή των ΗΠΑ στη σύγκρουση και υποστήριξε ότι η Ουκρανία πρέπει να οπλιστεί με όλο και πιο εξελιγμένα όπλα. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο, η 63χρονη πολεμοχαρής, ουσιαστικά αναγνώρισε την αποτυχία της μακροχρόνιας πολιτικής της για τον περιορισμό της Μόσχας, λέγοντας στο CNN ότι η σύγχρονη Ρωσία έχει αποδειχθεί «δεν είναι η Ρωσία που θέλαμε».

Αμερικανοί αξιωματούχοι «δεν ήταν στην αίθουσα» κατά τη διάρκεια των συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη, προσέφεραν μόνο «υποστήριξη» στο Κίεβο σε περίπτωση που χρειαζόταν, ισχυρίστηκε.

Ο Πούτιν είπε την περασμένη εβδομάδα ότι ο μόνος λόγος που απέτυχε η συμφωνία της Κωνσταντινούπολης ήταν «η επιθυμία των ελίτ των ΗΠΑ και ορισμένων ευρωπαϊκών εθνών να επιφέρουν μια στρατηγική ήττα στη Ρωσία», προσθέτοντας ότι ο Μπόρις Τζόνσον χρησίμευσε ως αγγελιοφόρος για την αναστολή της ειρηνευτικής διαδικασίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο *προσωπικός αριθμος* εγκαθιδρύεται κ επιβάλλεται #μονον στη χώρα μας. Ουτως ειπείν *φυλακισμένοι δούλοι* εμείς κ όλες οι επόμενες γενιές αιωνια.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Dr. James Giordano: Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν

-Το Διαβολικό πρόγραμμα δολοφονίας πανδημίας της DARPA που χρησιμοποιεί ψυχολογία, νανορομπότ, CRISPR, χημικά, βιολογικά, ενεργειακά όπλα και πολλά άλλα



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Βολιβία έχουν φθάσει οι καπνοί και οι στάχτες του Αμαζονίου... Μιλάμε για τραγική κατάσταση...

Έτσι μοιάζουν μερικές γαλήνιες γειτονιές που καλύπτονται από το #humareda που προέρχεται από το #Beni και το #SantaCruz.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιλάει ο Κασσελάκης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Οργισμένη η πουστάρα.

Πάμε όλοι να γραφτούμε στο Δελφινάρειο, να ψηφίσουμε Σεφερλή στις επόμενες εκλογές αρχηγού.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιος ήταν ο Alfred Kinsey και πως η παγκόσμια ελίτ βασίζεται σε μεγαλό βαθμό στα βιβλία του για την σύγχρονη σεξουαλική εκπαίδευση των παιδιών!

9/9/2024

Τα έργα του Alfred Kinsey πυροδότησαν μια επανάσταση και χρησιμεύουν ως βάση για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στην Δύση σήμερα. Παρά το ότι, η «ερευνά» του κρίθηκε εσφαλμένη καθώς περιελάμβανε τα «εὑρήματα» ενός παιδεραστή που κακοποίησε συστηματικά πάνω από 300 παιδιά. ώστοσο μέχρι σήμερα τιμάται και τα έργα του αποτελούν πηγή έμπνευσης για την σεξουαλική διαπαιδαγώγιση. Πρόσφατα το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα έκανε ένα άγαλμα πρός τιμή του.

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2022, τό Πανεπιστήμιο της Ἰντιάνα αποκάλυψε ένα χάλκινο γλυπτό σε ανάμνηση του Άλφρεντ Κίνσεϊ στην πανεπιστημιούπολη του Bloomington, το γλυπτό σηματοδοτεί την 75η επέτειο του Ἰνστιτούτου Kinsey, το οποίο διαφημίζεται ως «το κορυφαίο ινστιτούτο σεξουαλικής έρευνας στον κόσμο».

Κατά τη διάρκεια της τελετής αφιερώματος, η Πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Ἰντιάνα Πάμελα Γουάϊτεν δήλωσε:

«Σε όλο το έθνος και σε όλο τον κόσμο, τo Ἰνστιτούτο Kinsey είναι η πιο αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για κρίσιμα ζητήματα στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα, τις σχέσεις, τα φύλα και την αναπαραγωγή. Και η φήμη του για την χορήγηση εξαιρετικών υποτροφιών, ενισχύει την υπόληψη του  Ἰνστιτούτου Kinsey.

Ο Justin Garcia, εκτελεστικός διευθυντής του Ἰνστιτούτου Kinsey δήλωσε:

«Ο Δρ. Kinsey μας άφησε την εξαιρετική κληρονομιά της ατελείωτης επιστημονικής του περιέργειας, των ακλόνητων δεσμευσεών του στην ακαδημαϊκή ελευθερία και του πάθους του να κατανοήσει τη σεξουαλική ποικιλομορφία της ανθρωπότητας».

Μόνο που αυτά τα λόγια δεν συνάδουν με την ζωή και τον χαρακτήρα αυτού του ανθρώπου, παρακάτω θα δούμε γιατί:

Η «έρευνα» του Kinsey περιελάμβανε την καταμέτρηση του αριθμού των οργασμών που θα μπορούσε να έχει ένα 4χρονο αγόρι σε 24 ώρες. Προφανώς, η απάντηση εἶναι 26. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, απο που λήφθηκαν αυτά τα «δεδομένα», λήφθηκαν απο έναν παιδόφιλο που κακοποίησε συστηματικά πάνω από 300 παιδιά και κοινοποίησε τα ευρήματά του στον Kinsey!

Φυσικά, κανένα από αυτά τα γεγονότα δεν αναφέρθηκε στις παραπάνω “τιμές” του Kinsey αλλα και τώρα αν μπείτε στην Βικιπαίδεια ή σε αφιερώματα των κυρίαρχων ΜΜΕ δεν αναφέρονται πουθενά, όπως και το γεγονός ότι το “έργο” του αμφισβητήθηκε έντονα απο την τότε επιστημονική κοινότητα. Στην πραγματικότητα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης «καθαρίζουν με χλωρίνη» το παρελθόν και τις αμφισβητούμενες μεθόδους του Kinsey εδώ και δεκαετίες.

Γιατί συμβαίνει αὐτο; 

Μια σύντομη απάντηση είναι πως ο Κίνσεϊ είναι ο κατάλληλος για ένα μέρος μιας ατζέντας που υποστηρίζεται από την ελίτ και που πρέπει να βρούνε μια αρχή της θεωρίας τους απο το παρελθόν για το σήμερα. Όλα όσα αλλάζουν σήμερα σχετικά με το σεξ, τα μπερδεμένα φύλα και την ομαλοποίηση της παιδεραστίας, μπορούν να αναχθούν στα θεμελιώδη έργα του Kinsey.

Ποιοι χρηματοδότησαν το έργο του;

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1940, ο Kinsey έλαβε χρηματοδότηση για την έρευνα του από το Ιδρυμα Ροκφέλερ. Αυτό και μόνο τό γεγονός είναι αρκετό για να κατανοήσουμε τις δυνάμεις πίσω ἀπό το έργο του Kinsey.

Ένα γρήγορο μάθημα ανάγνωσης για τούς Ροκφέλερ: Δεν είναι τίποτα λιγότερο από τη βασιλική οικογένεια της Αμερικής. Ὁ Τζόν Ντ. Ροκφέλερ εξακολουθεί να θεωρείται ο πλουσιότερος Αμερικανός όλων των εποχών και στη σύγχρονη ιστορία.

Τις τελευταίες δεκαετίες, αυτή η ισχυρή δυναστεία χρησιμοποίησε τους τεράστιους πόρους της για να δημιουργήσει το Ίδρυμα Ροκφέλερ που διαμόρφωσε την αμερικανική κοινωνία με τρόπους που δεν μπορούμε καν να καταλάβουμε. Το ίδρυμα όπως είναι γνωστό απο άλλα άρθρα που θα βρείτε στο παρόν ιστότοπο, διείσδυσε σε όλους τους επιστημονικούς κλάδους και δημιούργησε ολόκληρα πεδία μελέτης ρίχνοντας δισεκατομμύρια δολάρια σε έρευνες που εὐθυγραμμίστηκαν με την ατζέντα του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τζωρτζ Όργουελ ήταν μαθητής του άλλου "προφήτη" Aldous Huxley... «Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας. Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν... κ.λπ. Συνωμοσιολόγος της δεκαετίας του '60;

Τίποτα από τα δύο. Απλώς εργαζόταν στις αμερικανικές υπηρεσίες και από πολλά χρόνια ανέλυε τα σενάρια-σχέδια που θα έπρεπε ν' ακολουθηθούν από τη "χώρα της ελευθερίας"



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δλδ συνεργασια λογίζεται μετά τις εκλογές και όχι ότι έγινε πρίν;

Δλδ πόση φασιστική διαφορά έχει ο Μακρόν από την Λεπέν;

Και ναι τον Μελανσόν περίμενε η Γαλλία να καταλάβει το ποσο ακροδεξιό φασισταριό είναι ο Μανωλάκης, δεν το κατάλαβε τόσα χρόνια..... γι'αυτό τον έστειλε τρίτη θέση και ήρθε ο Μελανσόν με την υπέροχη στρατηγική του και τον ανέστησε....

Σχολιο.- αυτό που έγινε στη Γαλλία ηταν το καλυτερο δυνατο σεναριο παντα λαβαινοντας υποψη τις ευθυνες του ΛΜ για τη νεκρανασταση του μακρονισμου.

αν δεν τολμηθει το μεγαλο βημα, δηλαδη η αρνηση μετωπων με σοσιαλδημοκρατες / φιλελευθερους / δεξιους για να μη βγει η ακροδεξια, δηλαδη η αρνηση οποιασδηποτε "αντιφασιστικης" συμμαχιας εκτος των κινηματικων, δεν κανουμε τιποτα

σχολιο.- Τελικά μετά από πολλά στρατηγιλικια ο μελανσον τα κατάφερε να βγάλει την ακροδεξια. Στρατηγική ιδιοφυία!!! Να τον χαίρονται οι απανταχού ομοϊδεάτες του. Ο κατήφορος της ψευτοαριστερας κατέληξε στο βόθρο του νεοφασισμου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Αρμενία μετέφερε συστήματα αεράμυνας S-300, Buk και Tor στην Ουκρανία

Οι πληροφορίες για τη μεταφορά συστημάτων αεράμυνας από την Αρμενία δεν έχουν λάβει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση ούτε από τις ρωσικές ούτε από τις αρμενικές αρχές

Ο πρώην Ρώσος πιλότος και blogger Ilya Tumanov, γνωστός με το ψευδώνυμο Fighterbomber, δήλωσε στο κανάλι του στο Telegram ότι η Αρμενία έχει μεταφέρει σημαντικό μέρος των συστημάτων αεράμυνας της στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τον ίδιο, αφορά συστήματα όπως τα S-300, Buk, Osa, και Tor, καθώς και τους αντίστοιχους πυραύλους για τα συστήματα αυτά.

ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ

ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ ..... !!!!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έφυγε από το σπίτι του ο Κασσελάκης – Δεν κοιμούνται πια μαζί στο ίδιο κρεβάτι με τον Τάιλερ

ΡΕ ΑΝΟΗΤΕΣ ΨΑΡΟΚΑΣΣΕΛΕΣ

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΝ ΜΑΖΙ....??? 

ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΛΟΓΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ..... 

Σχολιο.- Άστα αυτά! Το φάγατε το ζευγάρι με τη γλωσσοφαγιά σας!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΞΙΑ ΚΙ "ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ - ΑΝΑΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΣ - ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 

ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" .... 

ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ - ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ "ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" .... 

ΚΙ ΑΥΤΗ Η (ΚΟΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΤΡΑΒΑ Η ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ 

( ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ) 

ΚΑΘΩΣ "ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ" ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΒΟΥΛΗΣΙΝ - ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ..... ΑΝΩΘΕΝ ... ΣΧΕΔΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ....

Η Βαλκανική Οδός και πάλι γεμάτη πρόσφυγες

Οι τρεις άντρες έρχονται από το Μαρόκο, είναι πρόσφυγες που προσπαθούν να φτάσουν στη Δυτική Ευρώπη. Από την Τουρκία ήρθαν στην Ελλάδα, από εκεί πέρασαν στη Βόρεια Μακεδονία και μετά στη Σερβία. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες βρίσκονταν σε μία δομή υποδοχής στο Βελιγράδι.

Εδώ, στον Δρίνο ανάμεσα στη Σερβία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, περίμεναν μία ευκαιρία να περάσουν στην αντίπερα όχθη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΩΣ ΤΟ "Κ"ΚΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΝΑΤΟ - ΕΕ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 

ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟ ΑΖΟΦ 

ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ 

ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ 

"Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ" 

ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ... !!!!! 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΑΔΕ: Μόνιμη άρση του τραπεζικού απορρήτου και παρακολούθηση των λογαριασμών μας σε πραγματικό χρόνο

Αδιάκοπη πρόσβαση των φοροελεγκτικών υπηρεσιών στα δεδομένα των κινήσεων των τραπεζικών λογαριασμών και των καρτών

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕΒΑΣΤΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ 

ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 

ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΙ, ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ .....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΑΛΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΟΥ ΝΕΡΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΥ : 

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΕΠΙ - ΧΟΙΡΟΙ - ΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΑΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ .... 

ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΜΕΝΑ, ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΝΕΚΡΑ, 

ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ, ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΚΡΙΒΟ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΚΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ "MAVI VATAN" .... 

( ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΑΤΙΣΑΧ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΕΙ ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ ..... )

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ, ΔΕΞΙΟΥΣ, ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, "ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΨΟΦΟΦΟΡΟΥΣ :

Ο,ΤΙ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ .... 

ΥΓΣ: 

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΦΥΤΕΨΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΑ : 

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ : 

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ... !!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Τέταρτο Αμερικανικό Ράιχ και ένας από τους πιο πιστούς του Γκαουλάϊτερ στην Εγγύς Αντολή - μία η πολιτική τους: Vernichtung

Οι «ασφαλείς ζώνες» του θανάτου: Αγωνία κάτω από τα συντρίμμια στη Χαν Γιουνίς

10.09.24 12:22

Δεκάδες άνθρωποι εγκλωβισμένοι μετά την φονική επιδρομή του Ισραήλ στην ανακηρυγμένη «ανθρωπιστική ζώνη» Αλ Μαουάσι • Χάος και δραματικές μαρτυρίες.

Ως μία από τις μεγαλύτερες σφαγές από την έναρξη της ισραηλινής εισβολής στη Λωρίδα της Γάζας χαρακτηρίζεται η δολοφονική επίθεση στην Αλ Μαουάσι της Χαν Γιουνίς, περιοχή που έχει ανακηρυχθεί ως «ανθρωπιστική ζώνη» και είχαν βρει καταφύγιο εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός κάνει λόγο για 40 νεκρούς, ενώ υπάρχουν δεκάδες εγκλωβισμένοι κάτω από τα συντρίμμια με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι ο κατάλογος των θανάτων θα μεγαλώσει.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



... ΚΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΛΤΑΒΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΣ! 

Με τα αλλεπάλληλα σόου στο Δελφινάριο της Κουμουνδούρου, πέρασε στα ψιλά ένα γεγονός αποκαλυπτικό του τι συμβαίνει στην Ουκρανία και συνάμα με υψηλό ιστορικό συμβολισμό.

Πρόκειται για τον βομβαρδισμό από τους Ρώσους μιας Στρατιωτικής Ακαδημίας στην Πολτάβα, με συνέπεια δεκάδες θανάτους, κυρίως εκπαιδευτών. 

Οι περισσότεροι ήταν Σουηδοί και βρίσκονταν εκεί για να εκπαιδεύσουν τον ουκρανικό στρατό στο πλαίσιο της άμεσης ανάμειξης του ΝΑΤΟ στον πόλεμο. 

Η απώλεια των Σουηδών στρατιωτικών είχε ως συνέπεια την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών της Σουηδίας, ενώ θύμισε στον σουηδικό λαό μια άλλη, πολύ παλιά και κατά πολύ μεγαλύτερη πανωλεθρία.

Στην Πολτάβα, το 1709, είχε συντριβεί από τους Ρώσους ο σουηδικός στρατός κατοχής. Με αποτέλεσμα να περιοριστεί η Σουηδία στα σημερινά της σύνορα, εγκαταλείποντας την ελπίδα πως θα γινόταν αυτοκρατορία.

Σχολιο.- Δεν πέρασε απλώς στα ψιλά. Ουσιαστικά δεν αναφέρθηκε.

Σχολιο.- Την πρώτη μέρα αναφερόταν στα κανάλια και στις εφημερίδες ως εγκληματικός βομβαρδισμός σχολείου με θύματα δασκάλους και μαθητές. Όταν αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για Στρατιωτική Ακαδημία, με θύματα νατοϊκούς εκπαιδευτές, η είδηση παραχώθηκε στα αζήτητα.

Σχολιο.- Διερωτώμαι όταν η Σουηδία του Πάλμε μπαίνει στο Νάτο τι πιστεύει περίπατο σε κηπακια;; το που πας ξυπόλητος στα αγκάθια δεν το ηξερε;;.Κρίμα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Sarah Wagenknecht, αρχηγός του κόμματος της Αριστεράς (BSW)  λέει τα πράγματα με το όνομά τους στην κρατική τηλεόραση και προκαλεί σοκ στη Γερμανία:

‘‘ΕΡΩΤΗΣΗ: Είπατε υποτελής καγκελάριος, κυρία Wagenknecht; 

Sarah Wagenknecht: Μπορείτε επίσης να πείτε υπηρέτης, που είναι μια άλλη λέξη για το υποτελής.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Σε ποια δουλεία βρίσκεται ο Olaf Scholz; 

Sarah Wagenknecht: Λοιπόν, αναφέρομαι στο γεγονός ότι μια μέρα στο περιθώριο μιας συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ ανακοίνωσε ότι αμερικανικοί πύραυλοι θα εγκατασταθούν σύντομα στη Γερμανία. Αυτή είναι μια πολύ επικίνδυνη απόφαση για τη Γερμανία, γιατί δεν είναι αμυντικό όπλο, αλλά επιθετικό. Και φυσικά μας έβαλαν ακόμη περισσότερο στο στόχαστρο των ρωσικών πυρηνικών πυραύλων.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μπορώ να ξαναρωτήσω σε ποιόν είναι υποτελής, ο Olaf Scholz; 

Sarah Wagenknecht: Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν συμφέρον από αυτούς τους πυραύλους. Οι πύραυλοι είναι επίσημα σχεδιασμένοι για να προστατεύουν την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ. 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αλλά θα υποστήριζες σοβαρά ότι ο Όλαφ Σολτς είναι υποτελής των ΗΠΑ; 

Sarah Wagenknecht: Τουλάχιστον σε όλες τις αποφάσεις που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια, έχει δείξει τον χαρακτήρα και την εξουσία του αποδεικνύοντας την υποτέλειά του. 

Η όλη ιστορία Nord Stream είναι η ίδια. 

Επίσης η Ουκρανία. 

Κάποια στιγμή οι Ηνωμένες Πολιτείες βαρέθηκαν να χρηματοδοτούν τον πόλεμο στην Ουκρανία με τόσα πολλά δισεκατομμύρια. 

Ο Scholz στάθηκε κοντά και είπε ότι θα αυξήσουμε την υποστήριξή μας. 

Η Γερμανία είναι αυτή τη στιγμή η χώρα που σπαταλά περισσότερο τα χρήματα των φορολογουμένων της.

Γιατί ο Scholz δεν παίρνει αποφάσεις μόνος του; 

Γιατί ο Scholz δεν θεωρεί τα συμφέροντα της χώρας μας την πιο σημαντική αποστολή του;”

***

Sarah Wagenknecht στο ARD με την Caren Miosga 9/9/2024

Μαράζι τοχω, να άκουγα ΕΝΑN, έστω ΕΝΑN, Έλληνα πολιτικό να λέει τα ίδια για τον Μητσοτάκη!

Σχολιο.- Δεν πρόκειται για κάποιον υποτελή πολιτικό στη Γερμανία.

Ολόκληρη η Γερμανία είναι έδαφος που κατακτήθηκε από τις ΗΠΑ το 1945. Μετά την πτώση του τοίχους του Βερολίνου, κατακτήθηκε και η ανατολική Γερμανία, η οποία και αντιμετωπίστηκε ως annex state. Αρκεί να μετρήσει κανείς τις αμερικανικές βάσεις στη Γερμανία για να κατανοήσει το θέμα.

Η Ιταλία επίσης είναι έδαφος που κατακτήθηκε από τις ΗΠΑ το 1945 και ακριβώς αυτός δείχνουν οι βάσεις των ΗΠΑ.

Η Ελλάδα κατακτήθηκε το 1945 με τα Δεκεμβριανά από το Ηνωμένο Βασίλειο και στην πορεία όμως πέρασε υπό την εξουσία των ΗΠΑ.

Ουσιαστικά το ΝΑΤΟ αντιπροσωπεύει τις χώρες που βρίσκονται κάτω από αμερικανικό (και βρετανικό) έλεγχο.

Η Ιαπωνία επίσης είναι αμερικανική κατάκτηση, κατακτήθηκε το 1945. Βάση Οκινάουα.

Αν η Γερμανία ήταν ανεξάρτητο κράτος θα έπρεπε να έχει ήδη πληρώσει τις πολεμικές αποζημιώσεις από το 1945 προς τους νικητές. Δεν πλήρωσε γιατί απλώς δεν υπάρχει ως Γερμανία αλλά ως annex state των ΗΠΑ.

Σχολιο.- Ο σύζυγος της είναι ο Όσκαρ Λαφονταιν πρώην SPD μέλος της κυβέρνησης του Σροντερ, είπε και το εξής στην Παρουσιαστρια της εκπομπής σε ερώτηση της για τα χρήματα που εισπράττει από της συνέντευξης σε πανεπιστήμια, εισπράξεις από τα βιβλία τής ότι αυτή η Mioska βγάζει σαν παρουσιαστρια της εκπομπής περισσότερα χρήματα και από τον καγκελάριο. Στης δύο προηγούμενες εκλογές πήρε άνετα διψήφιο ποσοστό είναι και υπέρ της λήξεως του πολέμου με διπλωματικα μέσα.

Σχολιο.- Γιατί οι Έλληνες πολιτικοί ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι τα αμερικανικά συμφέροντα συναρτώνται με τα ελληνικά. Και δεν θα έχουν καμία διαφορετική τοποθέτηση σε όποιον χώρο κι αν ανήκουν.

Από την άλλη η Ελλάδα δεν είναι Γερμανία. Ένα προτεκτοράτο είναι του οποίου η ύπαρξη εξαρτάται από άλλους.

Σχολιο.- οι Έλληνες πολιτικοί είναι άβουλοι μαριονέτες των Αμερικανών και Γερμανών, ο σουλτανος είναι γάτος πολιτικός, από την κρίση στην Ουκρανία κάνει δουλειές με όλους, Αμερικανού, Ρώσους και με τους Ουκρανους ο βλακουλης ο δικός μας πρώτος πρώτος έστειλε όπλα, τανκς, και χρήματα στην Ουκρανία, κάθε καλοκαίρι οι Ρώσοι με πυροσβεστικά αεροπλάνα, ελικόπτερα πάντα μας βοηθουσαν, φέτος τίποτε.

Σχολιο.- ναι αλλα ο βαρουφακης κατηγορει τον πούτιν ως φασιστα

Σχολιο.- ως εγκληματία πιο συγκεκριμένα .. και μάλιστα το υποστηρίζει αυτό από την εποχή της "εισβολής" στη Γεωργία, όπως έχει υπενθυμίσει ο ίδιος

Σχολιο.- τον εχει πει πολλά κατά καιρούς. τον εχει πει εγκληματία πολέμου, χρησιμοποιει τον ορο regime αντί government που παραπεμπει σε δικτατορια, τραβα πες και των ηπα ετσι αν τολμάει

https://www.youtube.com/watch?v=MAtdOL5kt0Y

Σχολιο.- δεν προκειται για μια μονο αστοχια του Βαρουφάκη αλλα για πολλές, για τον μητσοτακη μπορει να λεει, ο Βαρουφάκης ειναι ανεπιθυμητος στις βρυξελες, πιστευω και οτι με νοθεια δεν μπηκε στη βουλη,  και τον ψηφισα, τι να κανουμε στους στραβους διαλεγουμε τον αλλήθωρο

Σχολιο.- Αυτό που έχει γίνει λογικά είναι ότι με το που μπήκε μέρος της ΛΑΕ στο Μέρα, του φυγε ο δεξιός κόσμος από όπου αντλούσε κοινό με το απολίτικο, οικονομίστικο στιλάκι του και τώρα παρακαλάει για λίγο χρόνο στα βοθρ@καναλα... τον κάψατε τον άνθρωπο χαχαχα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί ανθρώπους σαν τον Κάππο, δεν πρέπει να τους ξεχάσουμε ποτέ

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!!!

Ήταν η μόνιμη απάντηση στον ανακριτή της χούντας σε όλες τις ερωτήσεις του. Αλύγιστος και στα βασανιστήρια. Ο καλοβαλμένος νεαρός που άρχισε να απασχολεί την ασφάλεια από το 1955, με τη δράση του, δεν έχασε τίποτα από τη γλυκιά ματιά του, ακόμη και όταν η χούντα των συνταγματαρχών σκάλισε με πόνο σωματικό και ψυχικό το πρόσωπό του. Το έγκλημα του; Ήταν κομμουνιστής και μετρούσε τα συμφέροντα του λαού παραπάνω κι από τη ζωή του.

Έφυγε σαν σήμερα, στις 10 Σεπτεμβρίου 2005. Ο Κώστας Κάππος. Με το κεφάλι ψηλά.

Σχολιο.- Και έντιμη στάση το 1989 με αμφισβήτηση της κυβέρνησης συνεργασίας, κάτι που σπάνιζε εκείνη την εποχή.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΡΙΖΑ:«ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ»ΚΑΜΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ

Η σημερινή κρίση στόν σύριζα δείχνει οτι αυτό τό εξαμβλωματικό μόρφωμα που μέ τόν Μουσολινίσκο ηγετη εκατονταετίας Τσίπρα τήν «σουπιά» που εφερε κατ΄εντολην τών ΗΠΑ τόν Κασσελακη,τώρα κρύβεται, αφού τό 2015 εξαπατησαν θρσύτατα τόν ελληνικο λαό ανατρέποντας τό «ΟΧΙ ΣΕ ΝΑΙ» καί υπογράφοντας τό 3ο Μνημόνιο τό μεγαλύτερο καί χειρότερο μέ 6.600 σελίδες ξεπουλώντας τά πάντα δένοντας τόν λαό καί την χωρα χειροπόδαρα πρός τέρψιν καί αγαλλίαση τής ακροδεξιάς ΝΔ πού τήν ξέπλυναν μαζί με τόν Μητσοτακη, οχι μονο εχει σαπίσει αλλα μέ τήν απωλεια τής συγκολητικής ουσίας του κυβερνητισμού καί της «καρεκλίτσας» μεταλλάσεται συνεχώς σέ κατι χειρότερο καί απεχθέστερο...

Κανένας από ολα τα στελέχη του είτε στον Συριζα είτε στήν Νέα Αριστερά δέν εχει καμμία σχέση με τήν αριστερα..

Ούτε καν με τήν αριστερά του ραφτη...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στον ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν πυρετωδώς οι "φούρνοι μικροκυμάτων" ζεσταίνοντας και ξαναζεσταίνοντας ονόματα υποψηφίων σε πλαστική συσκευασία fast food όπως σε 'κείνα τα Αμερικάνικα motel που σερβίρουν στο τάκα τάκα πλαστική γαλοπούλα ή "ζεστό σκυλί"...άϊντε...καλοφάγωτα.. 

Υ.Γ...Θυμίζω πως στα πέντε συνολικά χρόνια Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε γύρω στα 600 νομοσχέδια Κούλη ως..."συμπολιτευτική παραπολίτευση".Γιατί ...αντιπολίτευση δεν ήταν με ΤΙΠΟΤΑ...

Σχολιο.- Μα ούτε ένας δεν νοιάζεται για την πάρτυ του όλοι για το καλό του φτωχού, του ανέργου ,του μεροκαματιάρη, του ανθρώπου που χάνει το σπίτι του στον πλειστηριασμό νοιάζονται .



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φοβερή η υποκρισία σε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ...Κ Α Ν Ε Ι Σ δεν αποδίδει τα χάλια τους στο ότι ακολουθούν δεξιά πολιτική.Το ότι ψηφίζοντας μνημόνια και ξεπούλημα κατέστησαν όμοιοι και δεν διαφέρουν σε τίποτα από " γιουσουφάκια" του "Αλή Πασά".Δίνουν διαρκώς στους ολιγάρχες "εξετάσεις υπακοής". Και το μόνο που πιπιλάνε το αιώνιο..."μήνυμα ενότητος". Ποιοι; Οι επαγγελματίες άεργοι κυβερνητικοί πρώην και νυν βολετές στον εργαζόμενο που ρήμαξαν, διαλύοντας κάθε μεταπολιτευτική κατάκτηση στην εργ.νομοθεσία. Θράσος απέραντο...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποδόσφαιρο. Ισραήλ εναντίον Ιταλίας 09/09/2024: Οι Ιταλοί οπαδοί γυρίζουν την πλάτη κατά τη διάρκεια του ισραηλινού ύμνου.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



10 Σεπτεμβρίου του 1943.

Απελευθέρωση της Μαριούπολης & οι γειτονικές κωμοπόλεις Ζαβοντσκόγιε και Σαρτανά (όπου ζούσαν και συνεχίζουν να ζουν έλληνες μειωνοτικοί ) από τους Ναζί



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτός που έχει την ισχύ, δεν υπολογίζει συνθήκες και συμφωνίες. 

Πρώτη αναστολή στα χρονικά της συνθήκης Schengen από την ίδια την Γερμανία. 

Κλείνουν τα σύνορα από Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Ολλανδία, Δανία από τις 16/9.

Δεν έχω ενημέρωση αν έκλεισαν από Πολωνία, Τσεχία, Αυστρία, Ελβετία.

Εφαρμόζονται συνοριακοί έλεγχοι για τον περιορισμό μετακίνησης μεταναστών προς την Γερμανία. Άρα για 6 ημέρες όποιος προλάβει, πρόλαβε.

Προβληματισμένα τα δικά μας τα γραικυλάκια, που επί χρόνια, αν όχι και δεκαετίες μας μιλάνε για "σεβασμό σε συμφωνίες", παρ' όλο που είναι επιζήμιες και θανατηφόρες για το Έθνος και την Πατρίδα μας...

Σχολιο.- Πάει κι η συνθήκη του Schengen! Μπήκαμε στο ΝΑΤΟ για την εδαφική σιγουριά και χάνουμε συνέχεια έδαφος. Μπήκαμε στην ΕΟΚ -ΕΕ για να έχουμε οικονομική ευημερία και ανοικτά σύνορα και γίναμε μπατίριδες ΧΩΡΊς ΔΙΑΒΑΤΉΡΙΟ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το αναμενόμενο χάος από την ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών, στις χώρες της Δύσης άρχισε να εμφανίζεται, σε κάθε χώρα και οι αρχές άρχισαν να επαναπροσδιορίζουν τις "ανθρωπιστικές τους αξίες".

Τα ποσοστά των κομμάτων της ελίτ πέφτουν ραγδαία, εξαιτίας της μετανάστευσης, οι πολίτες ζουν μέσα στον φόβο, από τις επιθέσεις εγκληματικών στοιχείων, η δυσαρέσκεια, η αυτοδικία και οι συμπλοκές στους δρόμους αυξάνονται, ενώ η αστυνομικές αρχές είναι ανήμπορες να επιβάλλουν την τάξη.

Στην πόλη Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο, η κατάσταση έχει βγει, εκτός ορίων.

20.000 μετανάστες από την Αϊτή εγκαταστάθηκαν, σε μια πόλη 60.000 κατοίκων και τρώνε τις γάτες, τους σκύλους, τις πάπιες, τους κύκνους και τα περιστέρια της περιοχής.

Οι κάτοικοι, που έχασαν τα ζώα συντροφιάς προειδοποιούν τους συμπολίτες τους να μην αφήνουν ελεύθερα τα κατοικίδια τους και καλούν τον Τραμπ να τους απαλλάξει από το πρόβλημα.

Στην Αγγλία αποφυλακίζονται οι βιαστές, οι κακοποιητές σύντροφοι γυναικών, για να μπουν μέσα οι διαμαρτυρόμενοι Αγγλοι, που τάσσονται, κατά της μετανάστευσης.

Οι εξουσίες φωνάζουν τώρα, για την υπογεννητικότητα, βλέποντας ότι εξαφανίζεται ο γηγενής πληθυσμός και τα "φτηνά χέρια" έχουν γίνει πανάκριβα, με τα κρατικά επιδόματα και διευκολύνσεις προς τους μετανάστες, όπως και με τα επιδόματα ανεργίας, προς τους ανέργους.

Σχολιο.- Απο τα μεγαλυτερα ανθρωπιστικα προβληματα. Ποιοι αραγε τα δημιουργησαν;

Σχολιο.- Τώρα  γίνεται μπούμεραγκ, για την εξουσία τους αυτή η πολιτική.

Σχολιο.- Εννοείται! Οι Γερμανοί, που διοικούν την Ευρώπη είναι και οι πρώτοι ένοχοι. Ωστόσο, οι ΗΠΑ είναι το μεγάλο αφεντικό, που προώθησε παντού στην Δύση το πλάνο της.

Σχολιο.- Τη λαθρομετανάστευση την προώθησε επίσημα με εντολή της Παγκόσμιας ΕΛΙΤ ο αποικιοκρατικός ξευτιλοΟΗΕ που είναι στα χέρια τους!. Και επίσημα στη σύνοδο του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ στο Μαρακές του Μαρόκου το 2018 όπου είχε και το δικό μας πουλημένο τομάρι ο Τζίφρας. 

Σχολιο.-Εννοείται! Οι Γερμανοί, που διοικούν την Ευρώπη είναι και οι πρώτοι ένοχοι. Ωστόσο, οι ΗΠΑ είναι το μεγάλο αφεντικό, που προώθησε παντού στην Δύση το πλάνο της.ημα πια με την σύνοδο του Μαρακές του Μαρόκου το 2018 που είχε παρευρεθεί και το δικό μας ξεπουλημένο τομάρι ο Τζίφρας. 

Σχολιο.- Τι λες τώρα;; Θέλουν να επιβιώσουν οι Αϊτινοί και πρέπει να επιτραπεί και η ανθρωποφαγία, για να επιβιώσουν;; Ξέρεις τι επιδόματα παίρνουν οι μετανάστες στις ΗΠΑ; Μόνο τα κουπόνια, για τροφή φτάνουν τις 5.000 δολ. τον μήνα, εκτός από το γεγονός ότι τους παρέχεται δωρεάν κατοικία και περίθαλψη. Οσο για τις υπόλοιπες αμπελοφιλοσοφίες, που αναφέρεις ως επιχειρήματα, η λύση ήταν είναι και θα είναι ο θάνατος του καπιταλισμού, που εσύ έχεις υιοθετήσει όλη του την ατζέντα.

Σχολιο.- όπως διέφθειραν τις πρωην αποικίες και νυν προτεκτοράτα τους οι Αγγλοσάξονες και ΣΙΑ..έτσι διέφθειραν ,μετά την πτώση τής ΕΣΣΔ , τις πρώην δημοκρατίες της και σχεδόν ολοκληρωτικά και την Ρωσία..(κόντευε να γίνει κακέκτυπο τής Δύσης..)Αλλά η "Ρώσικη Αρκούδα' ξύπνησε απ'τον 'Ύπνο τού Δικαίου και Αντιδρά..Όσο για τις 'Αποικίες" τής Ρωσίας..Αυτό, καλέ μου, πως προέκυψε..??!!Για ποιες αποικίες της γίνετε λόγος..Για τις πρώην Δημοκρατίες..(δλδ μάς λες ότι ο Λένιν και ο Στάλιν ήταν..Αποικιοκράτες..??!!)..Αν πάλι εννοείς το Αφγανισταν, Συρία..μέχρι και την Αφρικάνικη Ήπειρο..Από πότε όταν η νόμιμα εκλεγμένη Ηγεσία μιας χώρας σε καλεί για βοήθεια..εσύ συντρέχεις και βοηθάς..και ουπς έγινες και..Αποικιοκράτης..??!!)..Κάποια δεδομένα έχουν αλλάξει ανεπιστρεπτί, αναμφίβολλα, αλλά ο "Κώδικας Τιμής" και οι "Αρχές", στις οποίες οικοδομήθηκε απ'την εποχή τής επανάστασης ,μέχρι και την πτώση της..στα 30 χρόνια ,καλέ μου..δεν εξαλείφονται..(αρκεί να δεις και να ψυχολογήσεις τις δυο πλευρές χωριστά..και θα δεις τεράστιες διαφορές..Η μια με επιρροές απ'το σπουδαίο παρελθόν..και η Άλλη δεν είναι παρά ένα Κακέκτυπο Ελεεινό από Νοσταλγούς απ'την εποχή τού Μορφώματος Μπαντέρα..Είμαι παιδί πολιτικών προσφύγων απ'την Τασκένδη-Ουζμπεκιστάν..έτσι σημειολογικά, το Αφγανιστάν συνορεύει με την γενέτειρα μου το Ουζμπεκιστάν..προφανώς δεν έχεις ιδέα τι ανάπτυξη είχε παράλληλα και η γείτονος χώρα,,,και αυτό χάρη στην..αποικιοκρατική..Σοβ.Ένωση..??!!Να ξέρουμε τι λέμε, φίλε μου..!!!)))

Σχολιο.- Θέλεις να μου πεις ότι οι μετανάστες φεύγουν απ΄την χώρα τους επειδή πεινάνε και πηγαίνουν σε άλλη χώρα, για να ξαναπεινάνε; Γι΄αυτό τρώνε την ήμερη και άγρια πανίδα της περιοχής;; Κι άλλοι μετανάστες έφυγαν απ΄τις χώρες τους και δεν σκοτώνουν, ούτε βιάζουν, ούτε μαχαιρώνουν παιδάκια, ούτε ληστεύουν, ούτε οργανώνουν τρομοκρατικές επιθέσεις, ούτε επιβάλλουν δικούς τους νόμους. Οσο για τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές κάθε χώρας, μάθε να τις ξεχωρίζεις. Πότε η Ρωσία εισέβαλε με τα κανόνια της, σε ξένη χώρα; Ακόμα και στις χώρες της Αφρικής, η αντι-αποικιοκρατική εξουσία, που ανέλαβε στο Σαχέλ, ιδιωτικό στρατό κάλεσε για ενισχύσεις. (Βάγκνερ). Βαρέθηκα αυτά τα Ρωσοφοβικά αφηγήματα, που κρατούν από την εποχή του Ψυχρού πολέμου. Τότε ήταν ο κακός κομμουνισμός, που θα μας έτρωγε όλους, τώρα είναι ο ιμπεριαλιστής Πούτιν! Και όλα αυτά για να κλέψουν τον πλούτο της Ρωσίας.

Σχολιο.- Και τελικά, πότε η Ελλάδα εισέβαλε στην Αφρική και στην Μέση Ανατολή, ή στην Ασία, για να αναλάβει την φιλοξενία των παράνομων μεταναστών;; Με χαρά δεχόμαστε τους πρόσφυγες, αλλά τους ιδιωτικούς στρατούς των ΗΠΑ, που συγκροτούν τον ISIS και τρέχουν να γλυτώσουν, από Συρία, Ιράκ, Λιβύη, όπου έκαναν εγκλήματα, γιατί να τους δεχτούμε; Επειδή θέλει να τους προστατεύσει η ελίτ; Ακόμα και η Γερμανία τους διώχνει. Δεν αντέχουν οι οικονομίες! Δεν αντέχουν οι κοινωνίες!

Σχολιο.- για διεθνοβλαμένο σε κόβω!

Σχολιο.-  Ο "αριστερός" Jean-Luc Melenchon... τότε το 2018... Ο "αριστερός" Jean-Luc Melenchon μπορεί να εναντιωθεί στη γαλλική πολεμική βιομηχανία με τα υπερκέρδη από τις πωλήσεις όπλων στη Μέση Ανατολή και την Τουρκία; Έτσι δικαίως μετά την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον της Συρίας δηλώνει: "Το ότι ο κύριος Μπασάρ Αλ Άσαντ είναι ένας εγκληματίας, το γνωρίζει όλος ο κόσμος. Το θέμα είναι πως να έρθει η ειρήνευση στη Συρία"... Ο "αριστερός" Jean-Luc Melenchon μπορεί να εναντιωθεί στην απαίτηση του κεφαλαίου για φθηνά εργατικά χέρια και κατάρρευση των μισθών στους Γάλλους πολίτες μέσω της "μετανάστευσης"; Αυτός ξεπερνάει σε ωμότητα τη δεξιά και θεωρεί θείο δώρο για τη Γαλλία τους παράνομους μετανάστες υποστηρίζοντας: «η επιμιξία είναι μια "ευκαιρία" για τη Γαλλία»...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-ΤΕΧΝΟ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ

-Οι μανατζαραίοι της πραγματικότητος — και πως απέτυχε, φυσικά, όλο αυτό. Τώρα επιστρέψαμε στην παλιά γνωστή ωμή καταστολή — με μία διαφορά:

-Ότι οι γκλομπαλιστὲς ξέφυγαν υπερβολικά πάρα πολύ την προηγούμενη δεκαετία, έχοντας πιστέψει στην δυνατότητα μανατζαρίσματος της πραγματικότητος, με αποτέλεσμα τώρα να φοβούνται υπερβολικά πάρα πολύ την ώρα της κατάρρευσης. Δεν θα την γλιτώσουν με απλά ντήλια, απομάκρυνση από την εξουσία και τις συνήθεις ποινές. Κάτι άλλο πλησιάζει.

-Το τελευταίο άρθρο του Ἄλαστερ Κρούκ πραγματεύεται το θέμα της λογοκρισίας και ωμής καταστολής στο δυτικὸ μπλόκ. 

(Πιστεύει ότι ο Μάσκ είναι κάτι διαφορετικὸ από τους άλλους.) 

"Ο πόλεμος έχει ξεσπάσει. Δεν χρειάζεται να προσποιούμαστε άλλο γι' αυτό."

"Το τέλος του δολαρίου είναι πράγματι το ανάλογο της κατάργησης των φεουδαρχικών δικαιωμάτων. Είναι αναπόφευκτο, αλλά θα κοστίσει επίσης ακριβά στους Ευρωπαίους".

-Αποσπάσματα από το βίντεο : 

-Δικαστής Ναπολιτάνο: Αλλά ας επιστρέψουμε στην Ευρώπη. Γιατί οι ευρωπαϊκές ελίτ φοβούνται την ελευθερία του λόγου;

-Άλασταιρ Κρούκ: Για τον ίδιο λόγο. Επειδή εξαρτώνται από την ίδια δομή. Ο πόλεμος κατά του λαϊκισμού και της παραπληροφόρησης, κατα πώς αποκαλείται, είναι ένας πολύ σοβαρός πόλεμος, διότι αναδεικνύει μια πραγματικά σημαντική αρχή. Πρόκειται για την παρωδία που επιβάλλεται προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όποιος κερδίζει τις εκλογές, είτε στην Ευρώπη είτε στην Αμερική, είναι δεσμευμένος στις αρχές του Βαθέος Κράτους — όπως τις αποκάλεσα — αυτές τις βαριές βαθιές δομές συμφερόντων του Καθεστώτος.

Είτε είναι τα οικονομικά συμφέροντα, είτε τα συμφέροντα όπως η ανεπιφύλακτη υποστήριξη του Ισραήλ και ο ανταγωνισμός με την Ρωσσία, αυτές οι βαθιές δομές δεν μπορούν να αμφισβητηθούν κατά την άποψή τους. Και έτσι μετά το 2016, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική, οι εξουσιαστές, οι μεσάζοντες της εξουσίας, τους οποίους δεν βλέπουμε — οι αόρατοι μεσάζοντες της εξουσίας — κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η δημοκρατία δεν τους εξυπηρετεί.

-Προηγουμένως, ήταν πάντα κανονισμένο έτσι ώστε ο σωστός υποψήφιος, είτε ήταν Δημοκρατικός είτε Ρεπουμπλικάνος, να είναι υποστηρικτής των πολιτικών του Βαθέος Κράτους, να μην αμφισβητεί αυτές τις βασικές βαθιές δομές που θεμελιώνουν και στην πραγματικότητα υποστηρίζουν τόσο πολύ τα συμφέροντα των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο, τόσο τα οικονομικά & ολιγαρχικά. 

Όμως όλα αυτά τα συμφέροντα είναι τα αφανή, μυστικά, στοιχεία της πολιτικής, τα οποία υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να λάβουν μέρος σε καμμία εκλογή ούτε να συζητηθούν σε καμμία εκλογή, και ότι απλώς πρέπει να προκύπτει ένας υποψήφιος-μαριονέτα που ξέρουν ότι θα τα υποστηρίξει.

Λοιπόν μετά το 2016, είχαμε κατά κάποιο τρόπο μιά εξαιρετική έκρηξη, σίγουρα στην Αμερική, ότι η δημοκρατία... ότι μας προέκυψε μια δημοκρατία που υπονομεύει την δημοκρατία, κατά την άποψή τους -- κυριολεκτικά αυτό είναι που λένε! 

-Οι Τάιμς της Νέας Υόρκης κατακλύστηκαν από άρθρα λέγοντας ότι η Πρώτη Τροπολογία μπορεί να είναι απειλή, το Ανώτατο [Δικαστήριο] είναι ένας κίνδυνος για το μέλλον. Άλλα άρθρα πρότειναν ότι η δημοκρατία δεν φέρνει την σωστή απάντηση, αν μπορεί να φέρει τον Τραμπ -- κάτι δεν πάει καλά με την δημοκρατία και από εκεί καταλήξαμε σε αυτή την, όπως την αποκαλώ, 'προσέγγιση σε ολόκληρη την κοινωνία' για την αντιμετώπιση του λαϊκισμού, με την έννοια ότι η απειλή από την παραπληροφόρηση θα αντιμετωπιζόταν μέσω της διαχείρισης της πραγματικότητας.

Επρόκειτο για προσπάθεια διαχείρισης της πραγματικότητας και αντιμετώπισης και διάψευσης της λαϊκίστικης σκέψης. Αλλά δεν το έκαναν άμεσα. Ήταν ένα στάδιο πιο μακριά, οπότε είχαν αυτό το είδος του συνόλου της κοινωνίας των πολιτών, του επιχειρηματικού κόσμου, του κόσμου της ασφάλειας και μέχρι και 60 πανεπιστήμια, τα οποία τα πλήρωσαν δισεκατομμύρια για να κατασκευάσουν ένα οικοσύστημα άμυνας ενάντια στον λαϊκισμό και ενάντια στην παραπληροφόρηση -- την παραπληροφόρηση, όπως την έβλεπαν εκείνοι, προκειμένου να προστατεύσουν την δυνατότητα να τοποθετούνται οι σωστοί υποψήφιοι σε μια εκλογική αναμέτρηση. 

-Δεν είχαν την πολυτέλεια να έχουν εκλογές, όπου [θα ανερχόντουσαν] άνθρωποι που δεν υποστήριζαν αυτά τα πράγματα και μπορούσαν να αμφισβητήσουν ζητήματα όπως η Ουκρανία, να αμφισβητήσουν το Ισραήλ -- αυτό ήταν απαράδεκτο για το Βαθύ Κράτος. Έτσι έπρεπε να διαμορφώσουν αυτό το είδος οικοσυστήματος: ένα τεράστιο οικοσύστημα απώθησης εναντίον μας, διαχείρισης της πραγματικότητας. Και η διαχείριση της πραγματικότητας μας έδωσε την υποδομή του ψεύδους - όλα είναι ψέματα. Εννοώ ότι έχουμε μια υποδομή ψεύδους.

Αν ακούσατε το Σαββατοκύριακο, οι επικεφαλής της MI6 και της CIA έκαναν κάποιες προφανείς δηλώσεις σχετικά με την Ρωσσία και την Ουκρανία, οι οποίες δεν έχουν αντίκρυσμα στην πραγματικότητα στο έδαφος. Όλα αυτά είναι που νομίζω ότι αλλάζουν με τον τωρινό πόλεμο. Το διαπιστώσαμε αυτό με την πολεμική στο Τέλεγκραμ και εναντίον του Έλον Μάσκ στο Τουίττερ, γενικά όλα αυτά που συμβαίνουν ...

Σχολιο.- Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι αρχές του Βαθέος Κράτους, που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, επεκτάθηκαν πέρα από τα καθιερωμένα της εξωτερικής πολιτικής και συμπεριέλαβαν την κοινωνία και τον άνθρωπο, επιβάλλοντας έναν κοινωνικό μετασχηματισμό που βρίσκει αντιστάσεις στην κοινωνία. Αν καταρρεύσουν, αυτός θα είναι ο λόγος.

Σχολιο.- Ο Elon Musk αντιμετωπίζει πιθανή κλήση ενώπιον του βρετανικού κοινοβουλίου για το ρόλο του Χ

Αυτό συμβαίνει καθώς αξιωματούχοι του Ηνωμένου Βασιλείου εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με τον χειρισμό των απειλών εθνικής ασφάλειας από την Χ και τις προκλητικές πολιτικές δηλώσεις του Musk.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H νέα ιαπωνική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο International Journal of Vaccine Theory Practice and Research και δυστυχώς, για τις δυτικές κυβερνήσεις και την λογοκρισία που προσπαθούν να επιβάλλουν – δεν μπορούν παρά να την αποδεχτούν. Η Ιαπωνία υπερέχει σε μεγάλο βαθμό τεχνολογικά και επιστημονικά, σε σχέση με τους ευρωπαίους και αμερικανούς συναδέλφους τους!

Η έρευνα αυτη αποδεικνύει ότι τα εμβόλια Pfizer και Moderna περιέχουν μη εξουσιοδοτημένες οντότητες «κινούμενες σαν σκουλήκια», αόρατες στο ανθρώπινο μάτι, που έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν μορφές, να τσαλακώνονται και συναρμολογούνται σε πολύπλοκες δομές.

Ακόμη χειρότερα, αυτά τα νανορομπότ που συγκεντρώνονται στα γεννητικά όργανα δισεκατομμυρίων εμβολιασμένων ανθρώπων είναι ελεγχόμενα από μια εξωτερική πηγή. Περισσότερα για αυτό δείτε εδώ: Νανορομπότ βρέθηκαν να αναπτύσσονται στο σπέρμα “εμβολιασμένων” χρόνια μετά την πειραματική ένεση Pfizer & Moderna! (βίντεο)

Η Δρ Young Mi Lee και ο Dr. Daniel Broudy από το Christian University της Οκινάουα απομόνωσαν φιαλίδια εμβολίου για τρεις εβδομάδες. Κάτω από μεγέθυνση 400x, ανακάλυψαν αυτό που περιγράφουν ως «μη αποκαλυπτόμενα πρόσθετα κατασκευασμένα εξαρτήματα» — κοινώς γνωστό ως νανοτεχνολογία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Tο μεγάλο φαγοπότι του εποικισμού και της καταστροφής της χώρας

Στο προηγούμενο άρθρο παρουσιάστηκε το στρατιωτικό δόγμα του Πενταγώνου (δόγμα Rumsfeld – Cebrowski), το οποίο εισηγείται τον διαχωρισμό των κρατών σε δύο κατηγορίες: στα μετέχοντα στην παγκοσμιοποίηση και σε όλα τα άλλα.

Ο σκοπός είναι η λεηλασία των παγκόσμιων πλουτοπαραγωγικών πηγών («The Pentagon’s New Map», T.P.M. Barnett, New York, 2004). Για την επίτευξη του σκοπού, το δόγμα εισηγείται την επιβολή του διαρκούς στρατιωτικού και κοινωνικού χάους μέσω των πολέμων και της μαζικής μετανάστευσης.

Η υλοποίηση του κοινωνικού χάους περιλαμβάνει την εμπλοκή της Κεντροαριστεράς, εξαιτίας της ψυχεδελικής στήριξής της στην παγκοσμιοποίηση και τη μετανάστευση (Kelly M. Greenhill, «Weapons of Mass Migration», Cornel University, 2010).

Το δόγμα αμέσως υιοθετήθηκε από τις πολιτικές και τις οικονομικές ελίτ της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.). Τα αποτελέσματα του στρατιωτικού μέρους του δόγματος είναι ορατά (Ουκρανία, Μέση Ανατολή, Αφγανιστάν κ.λπ.), ενώ το κοινωνικό χάος γίνεται ορατό μέσω του αναγκαστικού μουσουλμανικού εποικισμού.

Επειδή οι μουσουλμάνοι δεν ενσωματώνονται στις δυτικές κοινωνίες, αντιθέτως επιδιώκουν την επιβολή της Σαρίας στα μέρη όπου εγκαθίστανται, το κοινωνικό χάος αποτελεί την κανονικότητα σε πολλές περιοχές της Ευρώπης.

Το παράδειγμα της κεντροαριστερής δημάρχου της Τήλου και η έμμεση ή άμεση πρόσκλησή της σε όλους τους μουσουλμάνους του κόσμου να εγκατασταθούν στην Ελλάδα μέσω Τήλου έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες μουσουλμάνοι να επιβιβάζονται από την Τουρκία στα πλοία των ΜΚΟ και με την αμέριστη βοήθεια του Λιμενικού Σώματος να αποβιβάζονται στην Τήλο.

Σκοπό έχουν να αναλάβει από τούδε και στο εξής να τους σιτίζει ο ληστρικά φορολογούμενος το γένος και την καταγωγή Έλληνας. Αρωγό στο έργο της η δήμαρχος Τήλου έχει τις ΜΚΟ του Σόρος και το ανθελληνικό κράτος.

Η Ε.Ε., επίσης παρουσιάζεται ότι στηρίζει τον εποικισμό της Ευρώπης, στην πραγματικότητα όμως από το 2004 μέσω των «Δουβλίνων» επιδιώκει να τους εγκαταστήσει στην Ελλάδα. Η Ε.Ε. πληρώνει στο ελληνικό κράτος 22.000 ευρώ για κάθε «κεφάλι» που θα παραμείνει στην Ελλάδα.

Προς την κατεύθυνση αυτή δαπάνησε 9 εκατομμύρια ευρώ για την έκδοση φυλλαδίου με οδηγίες προς τους μουσουλμάνους εποίκους για το πώς θα εμποδίσουν την απέλασή τους από την Ελλάδα.

Στη χώρα μας, κάθε χρόνο εγκαθίστανται ή περνούν κατά μέσον όρο 200.000 μουσουλμάνοι. Με 22.000 ευρώ το «κεφάλι», το σύστημα Μητσοτάκη και οι ΜΚΟ θα εισπράξουν 4.4 δισεκατομμύρια ευρώ από την Ευρω Ένωση.

Αν υπολογιστεί ότι κάθε έποικος πληρώνει 5.000 ευρώ στους λαθροδιακινητές, η «μπίζνα» συμπληρώνεται με 1 δισεκατομμύριο ευρώ επιπλέον τον χρόνο.

Θα ήταν αφοπλιστικά αφελές να θεωρηθεί ότι αυτός ο πακτωλός των χρημάτων καταλήγει αποκλειστικά και μόνο στις τσέπες των διακινητών και ότι δεν διανέμονται στους εμπλεκόμενους στην διαχείριση των εποικιστικών ροών εντός της ελληνικής διοίκησης.

Συνεπώς, αναμένεται το σύστημα Μητσοτάκη (υπουργεία, δομές, κατασκευαστικές, τροφοδοσία, επιδόματα, κοινωνικές παροχές κ.λπ.) να διαχειριστεί 4,4 δισ. ευρώ στην κατ’ ευφημισμό «διαχείριση του Μεταναστευτικού», ενώ ένα μέρος του 1 δισ. ευρώ θα καταλήξει στις τσέπες των αιρετών και μόνιμων υπαλλήλων της ελληνικής τοπικής διοίκησης.

Είναι τόσο μεγάλη η διαφθορά στην ελληνική κοινωνία και τόσο πολλά τα χρήματα από τη ΜΙΤ και το Κατάρ, ώστε,  ακόμα και σε περιοχές της Πελοποννήσου με ελάχιστους μουσουλμάνους η Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεπικουρούμενη από την Κεντροαριστερά επιδιώκει να ιδρύσει τζαμιά.

Χρηματοδοτούμενοι από ΜΚΟ, την Ε.Ε. και το τουρκικό κράτος, κεντροαριστεροί καθηγητές ελληνικών και κυπριακών πανεπιστήμιων, καθώς και ερευνητικών ιδρυμάτων, προετοιμάζουν το έδαφος της εγκατάστασης των μουσουλμάνων μέσω πολυτελών και ογκωδέστατων εκδόσεων των οθωμανικών μνημείων της Ελλάδας.

Σύσσωμο το σύστημα εξουσίας που προέκυψε μετά το 1991 στην Ελλάδα -κράτος, πολιτικοί, κεντροαριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, ακαδημαϊκοί, καλλιτέχνες, ΜΜΕ, όλοι τους- συμμετέχει στο μεγάλο φαγοπότι του εποικισμού και στην καταστροφή της χώρας.

Σχολιο.- Το 80% των ΜΚΟ στην Ελλάδα πριν τρία χρόνια ήταν Ισραηλινών συμφερόντων , το υπόλοιπο Βέλγιο, Ολλανδία και Γερμανία.

Κατά τα λεγόμενα του Ματέο Σαλβινι και ξένων δημοσιογράφων

Σχολιο.- Και ένας λαός σε πλήρη αποχαύνωση



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μουσουλμάνοι στην Βρετανία και στις ΗΠΑ κάνουν προπαγάνδα υπερ της Σαρίας και υπέρ της παιδεραστίας με χρηματοδότες τις ίδιες τις κυβερνήσεις…

25/8/2023

Ο πολύ γνωστός μουσουλμάνος συγγραφέας στις ΗΠΑ, Daniel Haqiqatjou λέει ότι είναι φυσιολογικό για έναν άνδρα να κάνει σεξ με ένα παιδί. Αυτό υποστηρίζει πως φαίνεται απο τις πολλές κακοποιήσεις παιδιών στις ΗΠΑ.

Ο Haqiqatjou είπε σε μια διάλεξη στις 2 Ιουνίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο An-Noor στο Κουίνς της Νέας Υόρκης το οποίο χρηματοδοτείται απο την κυβέρνηση των ΗΠΑ. ότι «εκατομμύρια» παιδιά κακοποιούνται στα αμερικανικά δημόσια σχολεία κάθε χρόνο επειδή ο «όμορφος θεσμός» του παιδικού γάμου είναι απαγορευμένος και επειδή οι άνθρωποι δεν ακολουθούν πλέον το παράδειγμα του Προφήτη Μωάμεθ, ο οποίος παντρεύτηκε την σύζυγό του «Aisha όταν ήταν εννιά χρονών». 

Υποστήριξε ότι, αντίθετα, ο Προφήτης Μωάμεθ δεν ήταν παιδεραστής. Εξήγησε ότι ο Μωάμεθ είχε παντρευτεί την Αίσα αφού είχε ήδη περάσει την εφηβεία και ότι τα σωματικώς ώριμα παιδιά θα πρέπει να παντρευτούν ώστε να μην ακολουθήσουν τις επιθυμίες τους και διαπράξουν…. πορνεία.

Σε ένα άλλο βίντεο απο την μεγάλη βρετανία ακούμε έναν μουσουλμάνο να εξηγεί σύμφωνα με την σαρία ποιος είναι ο σωστός τρόπος να λιθοβολήσεις μια γυναίκα. Στο βίντεο εξηγεί πως πρέπει πρώτα να τοποθετήσεις το μισό της σώμα μέσα στη γή…

Το συγκεκριμένο κέντρο έχει χρηματοδοτηθεί απο την βρετανική κυβέρνηση με 2 εκατομμύρια αγγλικές λίρες.

Το ερώτημα είναι πως γίνεται να διδάσκονται αυτά τα αίσχη με την στήριξη των δυτικών κυβερνήσεων τι σκοπό έχουν; Οποιοσδήποτε άλλος [μη μουσουλμάνος] αν έκανε τέτοιες δηλώσεις θα είχε οδηγηθεί στη φυλακή για παρακίνηση σε βία σύμφωνα με το νόμο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα εμβόλιο που είναι αποδεδειγμένα καλό για τον άνθρωπο δεν έχει ανάγκη από πρόστιμα, τιμωρίες φοβέρες, απειλές και δωροδοκίες!!

Ο Αϊνστάιν είπε κάποτε «Αν κάποιος σου προτείνει κάτι τζάμοα να ξέρεις ότι το προϊόν είσαι εσύ»!!

Να θυμάσαι, όταν σου τάζουν ελευθερία, την έχεις χάσει ήδη!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΟΥΛΗ;;; Στους 35.000 οι λαθρομετανάστες που αποβιβάστηκαν στις ελληνικές ακτές από τις αρχές του έτους



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΣΤΕΡΗΣΗ μισθού σε γιατρό που αποκάλυψε πρόβλημα στο νοσοκομείο Καβάλας...

Πειθαρχική ποινή στέρησης μισθού σε γιατρό επέβαλε ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, ως τιμωρία επειδή είχε αναφερθεί δημόσια σε προβλήματα, ελλείψεις και δυσλειτουργίες του νοσοκομείου σε βάρος των ασθενών, όπως καταγγέλει η Ομοσπονδία των Νοσοκομειακών Γιατρών.

Η ΟΕΝΓΕ κοινοποίησε καταγγελία της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Καβάλας, σύμφωνα με την οποία ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας επέβαλε πειθαρχική ποινή στέρησης μισθού σε γιατρό Επιμελητή Αγγειοχειρουργό, «επειδή ο συνάδελφος πριν μήνες είχε αναφερθεί δημόσια σε προβλήματα, ελλείψεις και δυσλειτουργίες του νοσοκομείου σε βάρος των ασθενών που αφορούσαν τον Αγγειογράφο και την λειτουργία της Αγγειοχειρουργικής μονάδας».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ομολογεί: ο «Covid ήταν μια "δοκιμή" της υπακοής μας»!

Και τώρα;

Θα 'ρθει η μέρα που θα γραφτεί η αληθινή ιστορία αυτής της σχεδιασμένης επιχείρησης. Κι εκείνη την ημέρα θα θυμόμαστε όλους εκείνους που, με ψέματα ή με παραλείψεις, ή για προσωπικά συμφέροντα έγιναν συνένοχοι αυτής της εγκληματικής επιχείρησης σε παγκόσμια κλίμακα.