Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Δευτερα 9 Σεπτεμβριου 2024


Ο Καναδάς σε κατάσταση πανικού αποσύρει επειγόντως τα εμβόλια Pfizer και Moderna χωρίς να έχουν λήξει «σοκαρισμένοι όσοι έκαναν τα παλιά εμβόλια…»!

8/9/2024

Οι Καναδοί πάροχοι εμβολίων έχουν λάβει εντολή να καταστρέψουν το απόθεμα εμβολίου mRNA COVID-19 απο την κυβέρνηση και τυχόν εναπομείναντα φιαλίδια των παλαιών παρτίδων χωρίς ωστόσο αυτά να έχουν λήξει και χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη δικαιολογία…

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Health Canada, οι παλιές παρτίδες των εμβολίων Pfizer και Moderna για τον COVID-19 πρέπει να καταστραφούν «για να παραλάβουμε το νεότερο σκευάσμα εμβολίου COVID-19 (KP.2) για το φθινόπωρο».

Ωστόσο, η άνευ προηγουμένου οδηγία του Heath του Καναδά για επείγουσα καταστροφή όλων των υπαρχόντων αποθεμάτων εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων των χρησιμοποιημένων φιαλιδίων, έχει αφήσει τους εμβολιασμένους σε κατάσταση σοκ. 

«Γιατί να ξεφορτωθείς κάτι που είναι ακόμα καλό;» ρώτησε ο φαρμακοποιός του Τορόντο Fady Salama.

Η αλήθεια ωστόσο είναι πιο πικρή… Οι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου ερευνούν τη σχέση μεταξύ των εμβολίων για τον COVID-19 και των υπερβολικών θανάτων αυτός είναι ο λόγος που προέτρεψαν τους φαρμακοποιούς και τους γιατρούς να καταστρέψουν τα παλιά εμβόλιο σύμφωνα με την κυβερνητική οδηγία.

Οι ερευνητές απο την άλλη λένε, πως τα φιαλίδια του εμβολίου δεν πρέπει να καταστραφούν σε καμία περίπτωση. Αντίθετα, πρέπει να διατηρηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία εγκλήματος.

«Υπάρχει αυτή τη στιγμή μια προσπάθεια συγκάλυψης και καταστροφής στοιχείων ενός πολύ σοβαρού εγκλήματος», δήλωσε ο κορυφαίος Καναδός ογκολόγος Δρ Γουίλιαμ Μάκης.

Ο Δρ Μάκης προέτρεψε τους παρόχους εμβολίων σε όλη τη χώρα να αρνηθούν την κυβερνητική εντολή να επιστρέψουν το απόθεμα εμβολίων τους και να καταστρέψουν τα υπόλοιπα φιαλίδια των εμβολίων Pfizer και Moderna για τον COVID-19.

Ο Δρ Γουίλιαμ Μάκης έχει κάνει την δική του έρευνα και έχει αναφέρει χιλιάδες περιπτώσεις εμβολιασμένων ασθενών με καρκίνους turbo: Γιατρός αναφέρει χιλιάδες περιπτώσεις εμβολιασμένων ασθενών με καρκίνους turbo – Τι λένε οι μελέτες;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα αεροπλάνα που πετάνε τι ακριβώς κάνουν; Αποτρέπουν το χαλάζι ή βοηθάνε στην καταστροφή της χώρας; Σφοδρή χαλαζόπτωση στο Βελβεντό Κοζάνης – Για ολική καταστροφή κάνουν λόγο οι ροδακινοπαραγωγοί



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι σκέφτομαι ως πρώτη αίσθηση μετά την ανατροπή του Κασσελακη.Ο κόσμος που ψηφίζει πια ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ και την στελέχωση του. Ιδιως δε, αυτοί που ψηφίζουν για εκλογή προέδρου είναι σε μεγάλο βαθμό ένας απολιτικος πληβειακος οχλος αρχηγοκρατούμενος .Συνεπως, το πρώτο σενάριο είναι να έχουν κουραστεί από την γελοιοτητα και αποτυχία του Στέφανου και να πάνε να ψηφίσουν Φαμέλο, Παππά, Δούρου,  η κάτι αντίστοιχο.Το δεύτερο σενάριο ,γελοιογραφικα μιλώντας, είναι  στο Έκτακτο Συνέδριο,να ανακληθεί η μομφή της ΚΕ. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα φύγει ΟΛΗ η στελέχωση και τα μέλη από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα γίνει πλήρως πριβέ Κόμμα Κασσελακη και των ελάχιστον φίλων του. Θεωρώ πιο πιθανό πια σαφώς το πρώτο σενάριο. Χωρίς να αποκλείω όμως το δεύτερο.

Οι φήμες ότι ο Μητσοτάκης θα φέρει νέο εκλογικό νόμο με όριο εισόδου στη Βουλή το 5 τοις εκατό, ίσως σχετίζονται και με τον Τραγελαφο στον ΣΥΡΙΖΑ. Να διαλυθούν δηλαδή όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης για να μείνουν μόνο οι γελοίοι λακέδες των ευρω τοκογλύφων να παριστάνουν την αντιπολιτευση μέσα στο κοινοβούλιο το οποίο δεν θα παρακολουθεί κανένας γιατί όλοι θα ξέρουν ότι έχουμε μια ανοιχτή απροκάλυπτει δικτατορία. 

Σε κάθε περίπτωση, η πρωτοβουλία στην Κεντροαριστερά έχει χαθεί για τον ΣΥΡΙΖΑ ο,τι και να κάνουν. Περνά πιθανότατα στο ΠΑΣΟΚ και μάλλον στον Χάρη Δούκα.Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό σε αυτόν τον χώρο.

Σχολιο.- Περι αυτού πρόκειται. Αυτοί που συγκροτούν τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καν δημοκράτες οχι αριστεροί Στη μεγάλη τους πλειοψηφία απολίτικα άτομα , δημόσιοι ή μεσοστρώματα που η ζωή τους χρωστάει ,μικρολαμόγια και πολτός. Εχω τρομάξει απο τη βλακεία και τη χυδαιότητα τους

Σχολιο.- σαν να κάνεις πολεμική σε πτώμα είναι πλέον...

Σχολιο.- πτώμα είναι η εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Αυτοί είναι αυτό που είναι

Σχολιο.- αυτό το κομμάτι του καθεστώτος, ο ΣΥΡΙΖΑ, με τα παρακλάδια του έχει συστημική έδρα και ικανή έδρα στο λαό ΄ώστε να επηρεάσει τις ζωές μας με τις μαλακίες του. Με κέντρο το ΚΙΝΑΛ , με 'αλλες συνθέσεις , θα είναι μια υπαρκτή παράμετρος της μετα Μητσοτακη εποχής. η εξωκοινοβουλευτική αρισερά, ιδίως μετα την πανδημία, εκεί οριζω προσωπικά τους τίτλους τέλους ,στην πανδημία και στο Ουκρανικό, που ειχε προάγγελο το Συριακό, δεν τουμπάνιασε απλώς. Τροφοδοτεί αυτη τη στιγμή την κεντροαριστερή ανασύνθεση . παρέχει επάνδρωση σε σοβαρά συστημικά σχέδια και στον αστικό τύπο. Κακοφορμίζει δηλαδή και διασπείρει τη μόλυνση. Ούτε χαρά ούτε λύπη. Απλες διαπιστώσεις.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



8/9/2024    -    23.55

”Μάθανε ότι... πηδι@μαστε, πλακώσανε και οι Γκλέτσοι!”

Πριν κλείσει καν μέρα από το… ξήλωμα Κασσελάκη, να κι ο πρώτος -επίσημα- υποψήφιος για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑΨ ή ΣΥΣΥΑ ή όπως τελοσπάντων θα το βαφτίσουν:

Ο… Απόστολος Γκλέτσος

Γιατί δηλαδή;

Εδώ που τα λέμε, οι άλλοι ή οι άλλες, καλύτεροι είναι;;;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι μικροαστούλιδες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ασχολούνται πάλι με τις γνωστές προστριβές τους σχετικά με το ποιος είχε δίκιο, ο Μάο Τσε Τουνγκ, ο Στάλιν, ο Τροτσκι, ο Λένιν. 

Χωρίς να έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο κόσμος έχει γυρίζει δυο αιώνες πίσω. Ότι όλοι αυτοί είχαν διαφορετικά ζητήματα να αντιμετωπίσουν, που δεν έχουν καμία σχέση με την σημερινή εποχή. Που στη σημερινή εποχή μόνο ο Μαρξ μπορεί να δώσει απαντήσεις.

Στην εποχή του Μαρξ δεν υπήρχε 8ωρο όπως και σήμερα. Στην εποχή του Μαρξ δεν υπήρχε εργατικό κίνημα όπως και σήμερα. Στην εποχή του Μαρξ είχε γίνει εισαγωγή ξένων εργατών από τους κεφαλαιούχους για την διαιώνιση της προλεταριακής σκλαβιάς, όπως και σήμερα και αντιμετωπίστηκε. Στην εποχή του Μαρξ είχε γίνει προσπάθεια να επιβάλουν την ανωμαλία των πούστιδων σαν προοδευτισμό, και αντιμετωπίστηκε. 

Εν ολίγοις, όλη αυτή η εξωπραγματική συζήτηση για Μαο Τροτσκι, Στάλιν, Λένιν, αφορά μόνο τους μικροαστούλιδες που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο, αλλά δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι μπήκαν στο χώρο της εργασίας, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν δουλεύουν, δεν παράγουν, απομηζούν την κοινωνία σαν σαπρόφυτα, υπαλληλισκοι, δικηγορίσκοι, αρχιτεκτονίσκοι, μηχανικίσκοι, τραγουδιστές ηθοποιοί, οι οποίοι και να μην υπήρχαν δεν θα έλειπε κάτι από την παραγωγή που έχει ανάγκη η κοινωνία. 

Παραμένει πάντα επίκαιρο αυτό που επισήμανε ο Μαρξ, στο βιβλίο του «Η 18η Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη»:

«… οι προλεταριακές επαναστάσεις, όπως οι επαναστάσεις του δέκατου όγδοου αιώνα, κάνουν αδιάκοπη κριτική στον ίδιο τον εαυτό τους, διακόπτουν κάθε στιγμή την πορεία τους, γυρίζουν πάλι σε εκείνο που φαίνεται πως έχει πραγματοποιηθεί για να το ξαναρχίσουν από την αρχή, χλευάζουν με ωμή ακρίβεια τις ασυνέπειες, τις αδυναμίες και τις ελεεινότητες που παρουσιάζουν οι πρώτες δοκιμές τους, φαίνονται πως ξαπλώνουν κάτω τον αντίπαλό τους μόνο για να αντλήσει καινούργιες δυνάμεις από τη γη και να σηκωθεί μπροστά τους πιο γιγάντιος, οπισθοχωρούν ολοένα μπροστά στην απροσδιόριστη απεραντοσύνη των ίδιων των σκοπών τους, ώσπου να δημιουργηθούν οι όροι που κάνουν αδύνατο κάθε πισωγύρισμα και οι ίδιες οι περιστάσεις φωνάζουν: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάντως, δεν έχασε ευκαιρία η πουστάρα της CIA Ο ΨαροΚασελλάκης να δείξει και το φασιστικό ιδεολογικό του υπόστρωμα. Το τόσο σύνηθες στους τσάτσους της Goldman Sachs και στους κύκλους της εφοπλιστικής διαπλοκής. Παρομοιάζοντας τη μυστική ψηφοφορία με τους κουκουλοφόρους.

Και σ' αυτό, βέβαια -καθώς ο ίδιος δεν έχει και καμιά σχέση με την ιστορία του λαού μας- μπέρδεψε αυτά που του είπαν. Κι αντί για κουκούλα μίλησε για... σακούλα!

Σχολιο.- Μα καλά τον έδιωξαν ενώ χάριζε άφθονο γέλιο ανάμεικτο με αποστροφή, μα κανείς δεν μιλάει για αυτόν που τον έφερε, τις παρασκηνιακές διαδικασίες που τον επέβαλε, τους σφουγγοκωλάριους που έβαλε να τον πλαισιώσουν και την πλήρη αφωνία του 'ένα χρόνο τώρα. Ιερό ελάφι ο φαιδρός Τσίπρας.

Σχολιο.- Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι σε μυστική ψηφοφορία, 71 μέλη ψήφισαν τηλεφωνικά!! 

Σχολιο.- Πραγματικά δέν ξέρω άν υπάρχει άλλο κόμμα από τό 2015 καί μετά πού νά διέσυρε.,νά καπιλεύτηκε και να απαξίωσε τόσο πολύ το όνομα της Αριστεράς και τους αγώνες τόσων Αριστερών όλες αυτές τις δεκαετίες, από τόν ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα καί όσων κουβάλησε εκεί μέσα. Δέν ξέρω άν υπάρχει άλλο κόμμα που να συγκράτησε τόσο πολύ την λαϊκή οργή την περίοδο 2012-2015 σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και να έστρωσε το χαλί σε όλα τα αντιλαϊκά νομοσχέδια που πέρασαν από τότε μέχρι σήμερα. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο κόμμα που να έδωσε αφορμές στον κάθε τελειωμένο ακροδεξιό φασίστα να πιάσει στο βρωμόστομά του την Αριστερά.!! Πραγματικά Καλό πολιτικό Αφανισμό στόν κάθε καρεκλοκένταυρο, εξουσιολάγνο πού έχει μαζευτεί εκεί μέσα κυρίως από τό 2015 καί μετά.!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άρθρο Κασσελάκη από το μακρινό 2015: Γιατί θα ψήφιζα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας είναι λαϊκιστής και δημαγωγός

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είχε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις και θέσεις από τις σημερινές

https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/10342477/arthro-kasselaki-apo-to-makrino-2015-giati-tha-psifiza-ton-kyriako-mitsotaki-o-alexis-tsipras-einai-laikistis-kai-dimagogos?fbclid=IwY2xjawFMJm9leHRuA2FlbQIxMQABHfXAFpGyiOLgJC2N6UQYflvVgRLhJ7C11HnjYCkFxzUzy9kHaFs9s14Dmw_aem_qel_v8JISXpzq7AYCMLCZw



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ 

Η ειδικός σε θέματα ασφάλειας εμβολίων Dr. Suzanne Humphries δήλωσε ότι ο ΠΟΥ αναπτύσσει ένα γενετικά τροποποιημένο για την καταπολέμηση ενός τύπου πολιομυελίτιδας από το στόμα που προκαλείται από τον εμβολιασμό.

Το εμβόλιο nOPV2 είναι γενετικά τροποποιημένο ώστε να εμποδίζεται η μετάλλαξή του και η ανάκτηση της ιογένειας. Δεν έχει λάβει πλήρη άδεια, αλλά ο ΠΟΥ χορήγησε άδεια επείγουσας χρήσης το 2023.

Το Nature ανέφερε ότι το εμβόλιο nOPV2 - που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates - έχει ήδη αποδειχθεί ότι ανακτά λοιμογόνο δράση σε τουλάχιστον δύο χώρες.

Η ειδική σε θέματα ασφάλειας των εμβολίων Dr. Suzanne Humphries δήλωσε : 

«Είναι ενδιαφέρον ότι θα σταματήσουμε έναν πόλεμο που δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τα παιδιά. Το Ισραήλ έγινε ξαφνικά ανθρωπιστικό και πρόκειται να σταματήσει έναν πόλεμο επειδή του το ζήτησαν τα Ηνωμένα Έθνη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ώστε να μπορέσει να πάει και να σώσει όλα αυτά τα παιδιά που έχουν δυνητικά μολυνθεί από έναν ιό πολιομυελίτιδας που προέρχεται από εμβόλιο, δίνοντάς τους ένα νέο γενετικά τροποποιημένο εμβόλιο πολιομυελίτιδας από το στόμα, το οποίο δεν έχει ποτέ δοκιμαστεί πλήρως, και το οποίο κυκλοφορεί για επείγουσα χρήση.

Η Δρ. Humphries είπε ότι έχει γίνει ελάχιστη ή καθόλου συζήτηση για τις βόμβες που έπεσαν σε όλη τη Γάζα, οι οποίες «λιώνουν κτίρια, λιώνουν πλαστικό, λιώνουν ηλεκτρικό ρεύμα και χημικά - για να μην αναφέρουμε τι υπήρχε στις βόμβες», είπε. «Η ποσότητα τοξικότητας που έπρεπε να υποστούν οι άνθρωποι σε αυτή την περιοχή είναι αστρονομική».

Δεν γνωρίζουμε καν τις περισσότερες από τις χημικές ουσίες στις οποίες εκτίθενται αυτοί οι άνθρωποι, είπε. Για παράδειγμα, «αν έριξαν βόμβες σε κάποια εργοστάσια που παρήγαγαν φυτοφάρμακα, εννοώ ότι αυτό είναι αρκετό για να προκαλέσει παράλυση σε πολλούς ανθρώπους γύρω από εκείνη την περιοχή εκεί».

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων επίσης δεν συζητούνται. «Ποιος θα παρακολουθεί και θα ψάχνει για ανεπιθύμητες ενέργειες;» ρωτά η Δρ. Humphries. «Ποιος θα εντοπίσει προβλήματα σε αυτά τα παιδιά αν συμβεί κάτι [με αυτό το νέο εμβόλιο];»

Πρόκειται για «το ίδιο παλιό εγχειρίδιο», είπε, όπου ένας πόλεμος ή μια κρίση χρησιμοποιείται για να κυκλοφορήσει ένα νέο, ελάχιστα δοκιμασμένο εμβόλιο.

Σχολιο.- Ακροδεξιό, ναζιστικό, βιολογικό όπλο των καπιταλιστών ενάντια στους Παλαιστινίους. Ο COVID άνοιξε δρόμους.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Λινού ξαναέβαλε τα κλάματα γιατί τσάμπα πήγε φαντάρος ο Κασελάκης και ταλαιπωρήθηκε για ολόκληρες 9 μέρες,!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Alice Weidel - AFD: «Δεν χρειαζόμαστε πόλεμο στην Ουκρανία. Η ειρήνη στην Ουκρανία είναι προς το συμφέρον της Γερμανίας. Δεν θέλω Γερμανοί στρατιώτες και όπλα να σταλούν στην Ουκρανία. Ντρέπομαι που μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, γερμανικά τανκς και πάλι χρησιμοποιούνται εναντίον της Ρωσίας. Αυτό είναι ντροπή για τη χώρα μας.»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν από 83 χρόνια ξεκίνησε η πολιορκία του Λένινγκραντ.

Η Γερμανία του Χίτλερ, σε συμμαχία σχεδόν με την υπόλοιπη Ευρώπη και με την ποταπή συνενοχή της Φινλανδίας, ήθελε να σκοτώσει την αγαπημένη μου πόλη και να την πεθάνει από την πείνα. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο κάτοικοι πέθαναν. Γυναίκες, παιδιά.

Σήμερα, που οι απόγονοι των ευρωπαίων κανιβάλων προσπαθούν να μας διδάξουν τον ανθρωπισμό, μπορούμε δικαίως να τους θυμίσουμε το Λένινγκραντ.

Δεν έχουν δικαίωμα να ανοίξουν το στόμα τους. Τα εγκλήματά τους δεν ξεχνιούνται ούτε συγχωρούνται.

Αλλά η πόλη μου επέζησε.

Δόξα σε σένα, Λένινγκραντ!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το να ελπίζει κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ και δη στον Πολάκη ότι θα ταρακουνήσει τα νερά και θα απειλήσει το καθεστώς του καθάρματος, είναι σαν να ελπίζει κανείς ότι ο Τσίπρας την δεύτερη φορά (που δεν θα έρθει ποτέ) δεν θα ξαναβγάλει....έρπη μετά από 17 ώρες διαπραγμάτευσης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διέγραψαν, από την μεγαλύτερη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη των Ηνωμένων Πολιτειών, το μυθιστόρημα "1984" κατόπιν αιτήματος των εκδοτών.

Οσοι Αμερικανοί δεν πρόλαβαν να διαβάσουν το έργο, του Τζωρτζ Οργουελ, ας μην ανησυχούν!

Τώρα βλέπουν την πλοκή του βιβλίου, με τα ίδια τους τα μάτια, ζώντας στην σημερινή πραγματικότητα. Οπότε δεν θα αποκόμιζαν κάτι νέο.

Πάντως, όσοι προλαβαίνετε διαβάστε το. Οσο προλαβαίνετε, γιατί μετά θ΄αρχίσει ο παράνομος δανεισμός του βιβλίου.

Σχολιο.- Ο εν λόγω «μέγας επαναστάτης» είχε προσληφθεί από το ΥΠΕΞ της Βρετανίας για να συλλέγει πληροφορίες για τυχόν κομμουνιστές και φιλοκομμουνιστές μεταξύ αυτών και ο Τσάρλι Τσάπλιν, επίσης παρέδωσε κατάλογο δημοσιογράφων και συγγραφέων με κομμουνιστικές και αριστερές ιδέες και αντιλήψεις, κοντολογίς ήταν ο χαφιές των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών και κάρφωνε κομμουνιστές και αριστερούς και το έκανε εύκολα αφού διέθετε υποτίθεται τα απαιτούμενα αριστερά διαπιστευτήρια. Λίγο πριν πεθάνει έδωσε μία λίστα με ονόματα και με χαρακτηρισμούς όπως, «κρυπτοκομμουνιστής», «πράκτορας», «συνοδοιπόρος», «συμπαθών», ''Εβραίος”, “Πολωνοεβραίος, “, “Αγγλος Εβραίος” κ.λπ........αυτά για τον ''μέγα συγγραφέα'' Όργουελ κατά κόσμον Έρικ Άρθουρ Μπλερ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φοβερή “παρομοίωση” Πούτιν:

- “Ποιά Ευρώπη;

Εμείς θέλαμε “σοβαρή σχέση” κι αυτή αποδείχτηκε … “βίζιτα”!

“Δεν αντιμετωπίσαμε πότε την Ευρώπη σαν “παλλακίδα”! 

Μιλάω πολύ σοβαρά, ότι προτείναμε “σοβαρή σχέση”. 

Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε ότι το ενδιαφέρον της Ευρώπης ήταν μόνο βασισμένο σε κίνητρα για υλικά κέρδη και για όποιον νόμιζε ότι πλήρωνε καλύτερα”!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σεργκέι Λαβρόφ: 

“- Τι να συζητήσουμε με τη Δύση;”

Ο επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να συναντηθεί με τη Δύση για την ουκρανική σύγκρουση, ΜΟΝΟ εάν είναι σαφές τι θα περιλαμβάνει η συζήτηση:

“Δεν πρόκειται για το πού θα συγκεντρωθούμε και σε ποιον κύκλο, με ποιον οργανωτή …

Τι να συζητήσουμε;

Εάν είναι να συζητάμε εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός και σκεφτόμαστε εδαφικές ανταλλαγές, αυτό δεν είναι σοβαρό. 

Επειδή το πρόβλημα ΔΕΝ είναι στα εδάφη, 

το πρόβλημα είναι στα δικαιώματα των ανθρώπων που έχουν καταπατηθεί βάσει της νομοθεσίας στην Ουκρανία και τα οποία καμία από τις πρωτοβουλίες δεν αναφέρει”, είπε ο Λαβρόφ.

Σχολιο.- Δεν τα σκέφτηκε πάντως η Ρωσία τα ανθρώπινα δικαιώματα  των Αρμενίων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ…

Σχολιο.- "ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ, ΓΕΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ - ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ" - Ρώσος ΥΠΕΞ Λαβρόφ.

Αυτοί οι άνθρωποι που έφερε η Δύση στην εξουσία, μέσω ενός αντισυνταγματικού πραξικοπήματος, εκπληρώνουν την εντολή της Δύσης - να μετατρέψουν τη χώρα σε ναζιστική απειλή για τη Ρωσία για άλλη μια φορά.

Αυτό δεν θα λειτουργήσει, αλλά οι σπασμοί, οι τελευταίοι πόντοι που βλέπουμε τώρα, συμπεριλαμβανομένης της λεγόμενης εκστρατείας Κουρσκ, είναι προφανείς σε όλους - εξηγεί ο Λαβρόφ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κρυστάλλινη λογική του πραγματικού πολεμιστή:

Στρατηγός Apti Alaudinov: 

“Αν κερδίσουμε με χρήση πυρηνικών όπλων, τότε αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί νίκη”!

Σε μια συνέντευξη με τον στρατιωτικό ανταποκριτή Alexander Sladkov, ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων Akhmat, Apti Alaudinov, είπε ότι ως αποτέλεσμα της χρήσης πυρηνικών όπλων, ένας τεράστιος αριθμός αθώων ανθρώπων θα πέθαινε.

Και στη Ρωσία θα μείνουν λίγοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν τη νίκη:

“Αν τα πυρηνικά όπλα που έχουμε εμείς και οι εχθροί μας συγκρουστούν, τότε: 

1.πρώτον, θα μείνουν λίγοι άνθρωποι. 

2.δεύτερον, σε τι συνθήκες θα ζήσουν όσοι μείνουν;

3.Τρίτον, εάν νικήσουμε σκοτώνοντας έναν τεράστιο αριθμό αθώων ανθρώπων μαζί με τους ενόχους, αυτό δεν είναι επίσης νίκη!

Σε αυτό το σημείο, νομίζω κι επιμένω ότι η Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση στην Ουκρανία, θα τελειώσει χωρίς τη χρήση πυρηνικών όπλων”



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη Γάζa ΔΕΝ ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά!

-16.000 παιδιά ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ και 95.000 ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ σε 11 μήνες Σιωvιστικής γενoκτoνίας!

-Το 80% των σχολείων και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων έχει ισοπεδωθεί από τους ισραηλιvούς βομβαρδισμούς!

-Κοντά 2 εκ κάτοικοι έχουν ξεσπιτωθεί, αντιμέτωποι πια, εκτός από τους καθημερινούς βομβαρδισμούς με πείνα και αρρώστιες!

-Ας γίνει το πάθος της μικρής Sham από τη Γάζa, στο τραγούδι που λέει δυό μέρες πριν δολοφονηθεί, 

σύμβολο νέων αγώνων και καθημερινή υπενθύμιση ότι 

οι Σιωvιστές, 

ο ρατσισμός, 

ο φασισμός, 

η Δύση και το ΝAΤΟ, 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ!

Σχολιο.- Στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, τα παιδιά των Παλαιστινίων, στην πρώτη μέρα της χρονιάς, πρέπει να ξεπεράσουν στρατιωτικά μπλόκα, Ισραηλινές πάνοπλες περιπόλους και φυλάκια που ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

Σχολιο.- Πριν και Τώρα:

Το Υπουργείο Παιδείας της Παλαιστίνης δημοσιοποίησε μια φωτογραφία που δείχνει ισραηλινούς στρατιώτες να κάθονται και να περιγελούν, στα θρανία σε ένα από τα μοναδικά σχολεία που έχουν μείνει άθικτα στη Λωρίδα της Γάζας.

Πρώτη μέρα σήμερα της σχολικής χρονιάς στη Γάζα…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο στρατηγός Άπτι Αλαουντίνοφ, διοικητής του σώματος Ειδικών Δυνάμεων των Τσετσένων, είναι μια ψύχραιμη και ρεαλιστική φωνή, για το “τι συμβαίνει στην περιοχή του Κούρσκ”.

Επίσης έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει κι εμείς οφείλουμε να τον ακούμε, μιας και ηγείται των επιχειρήσεων -με τις περιορισμένες συγκριτικά δυνάμεις που διοικεί - για την απελευθέρωση της περιοχής και την ήττα των Ουκροναζί εισβολέων.

Σήμερα, ανέφερε κάποια “ανησυχητικά” σημάδια:

“Είναι φανερό πια ότι ο κύριος στόχος του αντιπάλου είναι να φτάσει ή να χτυπήσει τον πυρηνικό σταθμό του Κούρσκ.

Κάτι τέτοιο, θα είχε ανυπολόγιστες συνέπειες όχι μόνο για τη Ρωσία, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη. Καθήκον μας είναι να το εμποδίσουμε!

Οι Ουκρανικές δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς με επίλεκτες μονάδες που καταφτάνουν κι έχουν αλλάξει τακτική τις τελευταίες μέρες: αποφεύγουν τη σύγκρουση μαζί μας κι “εξαφανίζονται” από το πεδίο στα δάση και τη στέπα ενώ καθοδηγούνται ηλεκτρονικά και δορυφορικά στους ελιγμούς με μοναδικό στόχο να φτάσουν στον πυρηνικό σταθμό”



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



WEF: "Η Ολλανδία χτίζει μια γειτονιά όπου κάθε αυτοκίνητο πρέπει να μοιράζεται - θα υπάρχει ένα όχημα για κάθε τρία σπίτια και δεν θα υπάρχει χώρος για ιδιωτικά αυτοκίνητα"

Εν τω μεταξύ, η ελίτ του WEF θα συνεχίσει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τα ιδιωτικά τζετ της .....

-Δεν θα έχετε τίποτα δικό σας και θα είστε ευτυχισμένοι ή 

Ευτυχεσμένοι!

Σχολιο.-  Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση των αυτοκινήτων και προς τις πόλεις των 15 λεπτών.

Μειώνεται κι άλλο το όριο ταχύτητας στον περιφερειακό του Παρισιού, έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας. Από τα 110χλμ που ήταν, πέρασε στα 70χλμ, τώρα στα 50χλμ με προοπτική να μειωθεί στα 30χλμ κι ύστερα θα πηγαίνουμε με τα πόδια, αν θα μας αφήνουν! Εχουν καταντήσει κόλαση την κυκλοφορία στους δρόμους του Παρισιού, μιας πόλης 12 εκατομμυρίων κατοίκων, από τότε που δήμαρχος του Παρισιού είναι η Αν Ινταλγκό, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ κτλ Για τους «προύχοντες» από τους Ολυμπιακούς Αγωνες και μετά, έχουν αφήσει ελεύθερη μια λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, όπου δεν έχουν δικαίωμα να κυκλοφορούν οι πληβείοι! Ούτε λεπτομέρειες, ούτε και συμπτώσεις, ούτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας!

Σχολιο.- Το WEF και η Woke κουλτούρα της διεφθαρμενης καταρρεουσας Δυσης που εκπροσωπεί το πολυ 0,5 δισεκατομμυριο ανθρώπων, τελειώνουν το 2025 όπου αναδύεται το Ανατολικό Μέτωπο των BRICS ,που εκπροσωπεί πάνω από 7,5 δισεκατομμύρια Ανθρώπους!